Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.03. 02:58 Fabius

Egy Fideszes méltósága

Címkék: fidesz tilki attila buszreklám

Az anyátokat, azt!

Piszkos mocskos csőcselék. Ellenségek. Sötétben bujkáló ellenforradalmárok. Rohaggyatok meg. Mind! Egytől egyig. Nektek szolgáljam a közt? Ti húzzatok hasznot az én nagyszerűségemből? Aztán meg azon röhögtök, hogy a mangalica fesztiválon fellépő leszek vagy kiállított? Úgy hívtok a hátam mögött: demizson? Szerintetek vicces mikor aszongyátok Geszti írta a Tilki Himnuszt, azért tudom dudorogni a nap bármely szakában?

Gin, rum, sör bor...
Gin, rum, unicum, szalámi. 
Sör, bor, subidubi, akármi.
Az ajtót tessék kitárni! 
Jaaaj! 

Gin, rum, unicum, likőrök. 
Szesz nem marad, amit kiöntök. 
Ha földre kerülök, ti jöttök. 
Jaaj! 

Férfi a szesz elől nem tér ki. 
Kivált, ha félszeg, annak jobb, 
hogyha részeg, de délceg!

Ha, ha, ha. Csuda viccesek vagytok! De jöttök ti még. Jöttök bizony. Gazsulálni friss aszfaltért, betonért, kátyúzásért. Szívességért. Alamizsnáért. Leader támogatásért.  Akkor majd én röhögök, én kacagok, én vihogok rajtatok! Mert hiába teszitek itt a fejeteket, hiába erőlködtök, hiába epekedtek. Én osztom a javakat szatmárban és én osztom a pofonokat is! Egyelőre. 

Azt hittétek a kis csínytevéseteket nem tüntetem el egyetlen nap alatt? 

tilki attila2.jpg

Majd adok én nektek tisztességes országgyűlési képviselő kasztingot!

Magamra vettem, és? Végül is annyi eszem honnan lett volna, hogy vigyorogva elsőként jelentkezzek, he? Mikor láttatok ti énbennem kisarjadó humorcsírát? Láttatok valaha kacagni? Láttatok improvizálni? Akkor? Van nekem is jogom ehhez az alap méltóságizéhez! Beleírtuk a zalaptörvénybe. Aszongyák legalábbis, bár mikor mi buszmatricáztuk a gyurcsánybajnait akkor azért nem esküdtem volna meg rá. 

Ej, régen minden jobb volt!

Mennyivel szórakoztatóbb és nemzetibb volt mikor mi csináltuk ugyanezt! Igaza volt annak a bölcsnek, aki szerint nem mindegy a bré melyik oldalán ácsorog az ember. Úgy érzem most magam, mint ahogy a jobbikos férfitanga modell fogja a nemzeti nők előtt a koalíciós tárgyaláson, ha erre majd sor kerül. Feszengek, bevág a helyzet - a lelkembe, marhák! - és kicsit furcsán érzem magam. A minap Zrínyi Péterrel példálózva azt mondtam, "aki becsületesen és hűségesen ragaszkodik céljaihoz, nem retten meg az őt üldöző zsarnoktól." Jó, ne röhögjetek most azon, hogy mondtam akkor olyan hülyeséget is, hogy a dunántúliak mind labancok, és mi - keleti - országgyűlési képviselők vagyunk a sallangmentes kurucok, mert nem ez a lényeg!  A lényeg az, hogy én megrettentem egy kicsit ettől az üldöztetéstől és zsarnoki matricától!

Mer'hogy nekem veletek, a ti szavazataitokkal kéne majd választást nyerni, srácok. Ezt várja a párt, ezt várja a Vezér is, úgyhogy genyózni nem ér! A buszoldali gyalázatot lemostam, de nehogy eszetekbe jusson engem is úgy megszívatni, ahogy DS megfingatta a graffiti eltávolító szakmunkást! 

939 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr705443165

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsis Máté jobban teljesít! 2013.08.03. 19:58:54

A péemesek nagyon rákattantak a fideszes sajtótájékoztatókra. A múltkor Rogán Antal sajttáját figurázták ki, akinek sikerült másfél perc alatt 16-szor kimondani Bajnai Gordon nevét, ami, valljuk be, nem kis teljesítmény! Most meg ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz:

hagyd a politikát egy icinyt...1978 London

www.youtube.com/watch?v=V5KDY8QDAgI

brühüyyy

megjegyzem ugyanezt élőben a pesti operában én is láttam hallottam talán ugyanabban az évben

felejthetetlen
A poszthoz:
Ekkora marhát ekkora öngóllal ritkán látni!
Orbán focisozásához:
Hát Istenkém. Komolyan vette Puskás szövegét a "Nagy pénz nagy foci"ról. Csakhogy az Aranycsapat TUDOTT FOCIZNI!
és a Mandíneren is vannak értelmes kommentelők:
koronaszep 2013. augusztus 4. 13:25
8
11
Miniszterelnök úr, csak hogy értse, az IMF hitel idő előtti törlesztésének a kamatfelára 12 - 14 milliárd forint.
Egy fullos stadion ára.
Ezt elqurta, nem kicsit.
Nagyon !
@Mariann19:
„Valószínüleg az, hogy ezekbe a repi helyekbe a saját embereiket ültetik be vezetőknek nagy pénzekért, hogy még többen éljenek meg marha jól a sportból, mint jelenleg is történik.
Ráadásul az édes semmittevésért, szaktudás, szakértelem nélkül.” – szerintem stimmel!

Gyulay Polihisztor Zsolt és a Hungaroring esete. Talán ide tartozik, erkölcsi oldalról mindenképpen.

Ő simán evez egy forma 1-es kajakban a mogyoródi aszfalton úgy, hogy közben dohányzik. Hápersze…
Erről azért Bolit megkérdezném, bár ő nem szivarozik és a Lázárt meg a Sántát se tekintheti haverjának, hosszú távon jobb is neki - ez meggyőzikédésem.
A Hungaroring jól teljesített idén, rengeteg néző, nagy bevétel, etc… de az F1 futamon kívül, mi a franc jelentősebb esemény van ott azon kívül? Vagy bele van a költségvetésbe kalkulálva 360 nap, ami csak viszi a pénzt? Nem fikázni akarom, de érdekelne.
A Forma 1 kell ennek az országnak, félreértés ne essék! Magam is rajongója vagyok és sejtem, mekkora idegenforgalmi potenciált jelent ez az ország számára, a közvetett egyéb haszonról nem is beszélve! Semmi baj evvel, sőt!

Azért nyilván van ott más rendezvény is ( például az Opel buli - meg egyebek is) , de azok elenyészőek ahhoz képest, hány nap van egy évben amikor tök üres és csak költeni kell rá. Nyilván nem lehet rendszeresen egy autóverseny pályán a 12-es kanyarban lekvárfőző versenyt rendezni minden szeptemberben ( és egyéb nemzeti eseményeket nem is említve hasznosítani), talán ez pont rossz példa arra amit illusztrálni akartam evvel, de a focira ki a f.. kíváncsi, főként arra, amit errefelé annak neveznek és akkor a gazdasági oldaláról nem is néztük át a dógot.

Én nem értek hozzá, de sajnos azok se, akiknek kellene.
@Knósszosz: F1..á az rég csak az üzlet, bezzeg apám idejében még emberközeli volt.
@Knósszosz:

50 méteres pálinka főzés, 60 fokkal_)
@kekex:
Ja, és a bográcsgulyást, amibe mindent (pl a Simlis habos galuskát is) belerakják, jobb helyeken MOSLÉK-nak hívják.
Ez legalább reális értékelése a mai magyar focinak.
@Penivaldes:

igen, nem volt ilyen messze a lelátó:)
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=-S-3sBXsBjc
1933

és Toscanani Verdi requiem Roswaenge, Moscona, Zinka MIlanov akiről annyit kell "csak" tudnod, hogy 5 egymást követő évet nyitott vele a MET a történelemben először és utoljára

www.youtube.com/watch?v=XiHc4IUXDrI

brühüyyy
@Penivaldes: én salátát ettem...te mit fogsz?
(írigylem a játszópajtásod:))
@Knósszosz:
Moscona görög, Milanov szerb, Roswaenge svéd (dán!), Thorborg dán, Toscanini olasz

brühüyyy

és az egyik komenttel egyetértve Toscanini nem száraz és ritmikus hanem végre énekeltet, ritkaság a kis tökös nagyon nagy ugrimókus volt és dühös ...rettegték
kapitány berágott:)

Kedves CÖF!

Azért „kedvellek” benneteket, mert magatokon viselitek a történelem mindazon szennyes hordalékát, amit ez az ország már rég szeretett volna elfelejteni.
Ha jól tudom, arra vagytok képesek, hogy „jó” kádári módon utcára tereljetek sok-sok embert, amint az pl. az 56-os eseményeket követő 57-es május elsején megtörtént. Akkor is próbálta volna valaki kétségbe vonni a munkásosztály spontán felvonulását! Ne nézzétek hülyének az országot! Mindenki tudja, de főleg a résztvevők zöme (állami, önkormányzati alkalmazottak), hogy milyen sötét eszközökkel hattok rájuk.
Ám mire nem vagytok képesek? Például arra nem, hogy Magyarország legnépszerűbb közösségi portálján egy kicsit több is szóljon rólatok 2013. augusztus 4-én, mint ez: 1735 likes; 254 talking about this. A nekem szánt üzeneteteket is mindösszesen 39-en tetszikelték, és 7-en gondoltak hozzászólni. Bocs, de egy gyengébb megyei haknizó ripacs is többet mutat fel ennél! Ennyit a mögöttetek álló „tömegekről”.
A főnökötök se sokkal több. A nyilvánosan elérhető információk szerint jogász, vendéglátós, textiles. A kommunista időkben egy térségi vendéglátó cégnél tett-vett, amelyekről azért azt is tudjuk, hogy a III/III rajongott ezekért az isteni platformokért. Később jó komcsi módra E-hitelből beszállt a Bétex nevű textilcég privatizációjába. Ott biztos eredményes, viszont közéleti szereplése nagyjából abban merül ki, hogy időnként végéig rohanja a médiát azt bizonygatva, milyen mélyen tudja beletúrni a nyelvét a jelenlegi miniszterelnök politikai hátsójába.
Namost, CÖF néven üzentetek nekem. Kérdezitek, pontosabban a főnökötök kérdezi tőlem, hogy „egy olyan párt, amelynek ilyen képességű tagja van, vajon miért nem oldotta meg a devizahitelesek gondjait 8 év alatt? Csak nem azért, mert annak oka és okozója volt?”
Nos, azért nem oldottuk meg, mert nem volt mit megoldani. A devizahitelesek kálváriája éppen hogy 2010 nyarán kezdődött, amikor is a főnökötök egyik bálványa, a debreceni polgármester (aki egyébként az akkor újdonsült gazdasági miniszter, továbbá több száz egyéb fideszes prominens és fideszes önkormányzat társaságában maga is tíz- és százmilliós nagyságrendekben vett igénybe devizahitelt) volt oly kedves felrobbantani a forint árfolyamát, az ország-kockázati felárat, továbbá a kamatokat. Jut eszembe, a devizahiteleket egyébként az Orbán nevű másik idol tette lehetővé a 2001. június 15-i kormányrendeletével. Az meg nektek jusson eszetekbe, hogy éveken át a harmadik idolotok, bizonyos Járai volt szíves – még jegybanki elnökként – oly magasan tartani a forint alapkamatát, hogy élő bank sem volt hajlandó forinthitelekkel bíbelődni. Autókereskedőknél például szóba sem jöhetett forinthitel.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy a gazdasági miniszter ritka nagy hülye lenne, ha veletek tárgyalva keresné a devizahitelesek problémájának megoldását. Nem tudom, hogy az 1735 lájkolótok mire képes, de tartok tőle, hogy legyalogolni biztos nem tudnák a devizahiteleket. Na jó, esetleg egy-két bankfiókot meg tudnának rohamozni, ezt elhiszem. Mégis, ennél ígéretesebbnek gondolom a svájci és az európai központi bankkal való tárgyalásokat, végtére is az érintett adósok nem a CÖF szórólapjaiban, hanem a fenti cégek nyomtatványaiban, azaz svájci frankban és euróban vannak eladósodva. Hát, ezen megfontolásból tettem a javaslataimat.
Mindazonáltal a legközelebbi békemenetet is azokon a nyelveken kívánom köszönteni, amelyeket a felvonulók beszélnek, azaz pl. magyarul, lengyelül és románul. Habár ha annyira akarjátok, hogy ne erőlködjek veletek emberi nyelveken, arra is vevő vagyok. Üdvözlő tömegként küldök majd elétek egy birkát, az elég egyértelműen fog bégetni a közös nyelveteken.
_ _ _
Utóirat: köszönöm a bohóckapitány megszólítást, s kérem, adjátok át szívélyes üdvözletem a főnökötök anyjának!

Békességgel,
Szanyi Tibor
@Knósszosz:

a Lacrymosa-ban figyeld a végtelen csöndet és béna magába rogyó fájdalmat a Pie Jesu-ban accapella csak a szólisták és ...

brühüyyy
" A miniszterelnöknek helyzeti előnye van, az üzleti élet szereplőit meg tudja győzni arról, ha egy ügy fontos. És nekem magánadományokból sikerült is annyi pénzt ide összegyűjteni, hogy meg tudjuk építeni az új centerpályát. Remélem, hogy majd a következő ötven évben is csupa olyan miniszterelnök lesz Magyarországon, aki valamilyen célra – nem pont stadionra és nem pont futballutánpótlásra, nekem éppen ez áll közel a szívemhez, de –, egy közcélra összehoz annyi magánadományt, hogy valami fontos, valami különleges, valami egyedi létrejöjjön. Hagyományt akartam teremteni, remélem, lesznek követőim."

Azért, bassza meg az ég, ilyen közvetlen beismerése a hatalommal való visszaélésnek, korrupciónak még közép- és latin-amerikában, afrikában, délkelet-ázsiában -egyszóval sehol sem, ahova nem szeretném, ha mo tartozna!- se szokás! És mit ad cserébe az üzleti élet szereplőinek? És, ha én leszek a prime minister én mit kérjek a csányitól? Az én szívemhez speciel a p.na közelebb áll, mint a foci (peni ezt ne olvasd!:)). Meg az olcsóbb is lenne. Normallandon ezért az interjúért valaki megbukik. Kiváncsi leszek az ellenzék reakciójára!
Ez az ember és a valóság párhuzamos egymással!
@Penivaldes: miért? őszinte vagyok:) mit ettél?...én most banánt eszem:)
(egyszer ráfázol a kacérságra:))
@tristen2005: Kedves Tristen!
A napokban írtam éppen arról, hogy a teljes körű informáltság érdekében meg szoktam nézni az Echo általad ajánlott műsor ismétlését éjfél után.
A harmadik szereplő dr. Bogár László közgazdász Ez utóbbi szavajárása a "kiszivattyúzás", mely szóhasználatot Orbán Viktor átvette, és előszeretettel használja a multik és bankok feletti itélkezései során.
A három szereplő bölcseletei nem változtatják meg a véleményemet, sőt, heves ellenállást és indulatokat generálnak nálam. Is.
@tristen2005:
Derékszögű pálinkát nem ismersz...?-:)
@Mariann19:

a szanyihoz a lámpavasakat hiányolom mint jogos és azonnali büntetést ezekre a rohadt gecikre

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Knósszosz:
Amit ketten véleményként írtok, ahhoz csak csatlakozni lehet, több hozzáfűzni valóval csak ismételném önmagam, és benneteket is.
Azt viszont hozzá kell fűzni, hogy ezek a megalomániás sportráfordítások szembe mennek az emberek véleményével. A médiában napi szintűek a z elmarasztaló vagy felháborodó tiltakozások, és a média a nép véleményét közvetíti.
Ugyanez a helyzet a külhoni szavazás elutasításánál /70-80%/, és már, a kedélyeket borzoló intézkedéseknél is.
Itt egy kérdést kell feltenni. Milyen kormány az, aki ismervén a nép véleményét, azt mellőzi, és a nép akaratát kizárva, antidemokratikusan, hatalma mámorában azt tesz, amit kizárólagosan ő akar eldönteni.
Ez az ország tragédiája.
@Mariann19:
az usa egyik (nem egyedüli) kormányzója aláírt törvényt amit az állam lakosságának 85%-ka elutasított csak mert cum trucc és ott "demo" krácia van

brühüyyy
@rodeo36:
Szanyinak ennél az írásánál az ugrott be, hogy olyan információkat is tartalmazott, amelyek nem túl ismertek.
Nem zavar Szanyi - hogy úgy mondjam - markáns stílusa, hiszen a Fidesszel szembeni kulturált stílus nem hatásos. Ugyanolyan eréllyel és gőggel kell a bírálatokat megfogalmazni, ahogyan a Fidesz teszi.
A CÖF Brüsszelig beigért menetelése teljesen leégeti az országot, és hazug magamutogatást jelent a Fidesz javára.
A devizahitel esetében naponta kéne a Szanyi által megfogalmazottakat a nyilvánosságnak közvetíteni a teljes valóság megismerésének az érdekében.
@Mariann19: Sziasztok!
1991- ben Perth-ben volt az úszó vb.
az ausztrálok úgy építették fel a nagy befogadóképességű uszodát, hogy minden mobil volt benne.a vb után pedig elbontották, mert tudták, hogy nem tudják kihasználni.
nálunk meg majd giga beruházások lesznek a 2021-es vb-re.(3x-os áron)utána pedig visszhangzik majd a új-dagály hatalmas nézőtere.
mondjuk, mi megtehetjük, mert magyarország jobban teljesít!
@rodeo36: Jó lenne tudni, hogy az USA melyik és milyen természetű törvényéről szól, amit a népük elutasított, és mégis életbe léptették.
El tudok képzelni olyan kormányzati döntést, ami prevenciós jellegű, államérdeket szolgál, ám rövid távon lemondással jár.
A pozitív cél a döntő az ilyen helyzet megitélésénél.
@punkfrog: A Perthben zajló úszó vb-re felépített létesítményeket ezek szerint már eleve olyan technológiával is építették fel, hogy minél kisebb vesztességgel járjon a lebontásuk.
A kérdés az, hogy globálisan milyen egyenleggel zárt a vb, ezeket a beuházásokat is beszámítva.
Azt se felejtsük el, hogy Ausztrália jobban megteheti ilyen világversenyek rendezését, mint mi.
@rodeo36:
Ez valami!
Szokásod szerint olyat küldtél, hogy... kösz!
Én ezt máshonnan ismerem, ezerszer meghallgattam az egész DVD-t, elképesztő!

Na, szóval ugyanaz innen:
www.youtube.com/watch?v=3T4gdJk2nbg
Én ettől aléltam el, úgy tizenöt éve.
Aztán volt valami olyan, amitől még inkább.
A spanyol temperamentum, a csodálatos zene és.. Carreras!
Elképesztő, hangerőt rá!!

www.youtube.com/watch?v=UXvaI96GFh8
Mindnyájatoknak jó éjszakát kívánok.
Aludjatok jól. Ha tudtok.
@Mariann19:
ja meg a jó kurva annyát
abortusztörvény, melegházasság és a bevándorlók elfogadása (nélkülük a saját statisztikájuk alapján a mezőgazdaságuk meghal)

brühüyyy

nem ismerem el az állam szuperioritását a néppel szemben bármi is az
az állam szolga a miniszter egy szolga (latin szó) a köz szolgálója és dögöljön meg ha nem teszi
Batyatok meg, termeltetek megint, tomenytelen magvas gondolatokat irtatok, alig.gyozom olvasni...
@Knósszosz:
ja kérlek alássan a Domingo 1990-ben még tudott énekelni, néha...és ezen a Carreras-nak már a halvány árnyéka sem maradt a korábbi -általam belinkelt- felvételeihez képest és látod még mindíg tud énekelni csak a hangja már nem az igazi...nagy tisztelője vagyok az őrűlt catalán-nak

brühüyyy
@rodeo36: és akkor Pavarottiról mit tudsz mondani?? ;)
Kedves mindenki! Egy hétre elhúzunk Dalmáciába. Vigyázzatok magatokra. Ha tudok néha azért benézek. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sajnos meghalt...régen...ő volt a nagyok nagyja bár ő "csak" 30 valahány szerepet tartott a repertoir-ján nem úgy mint Domingo aki a macskajaj-t is elénekelte sok pénzért és bárhol
Pavarotti vagyona 380 millió dollár volt a Domingo-nak ennek többszöröse van és még dolgozik, bár évek óta hangjának nyomai sincsenek, de vezényel meg rendez...és nagyszerű ember

brühüyyy
@rodeo36:
Nekem akkora phülem nincs mind kendnek, de Carreras számomra zseni.
Mér? Azér mer nincs akkora pájslije mint a Mesternek volt - nyugodjon szegény - és mégis tudta azt, amitől az ember a mennybe megy ha hallgatja. Ez szubjektív, szakértőként nyilván más a véleményed, de szerintem nem jelentősen tér el az enyimtűűl.
Ha meg.. akkor így vagyunk.

Most verem az asztalt Seeiki Ozawa izéjére, Kekexnek nem győzöm köszönni, már sokadszor nézem meg és még mindig nem unom, kapitális az egész mű, de ebben az interpretációban a zseni szelleme hattya át, szerintem.

A Floret silva viszi a prímet nélam, 0:17:43-tól kicsit megdeglek, sznobság nélkül.
Varázslat számomra:
www.youtube.com/watch?v=n-DgS75lfmw
@Knósszosz:
kedves barátom, a Carreras nem zseni hanem egy Arkangyal ahogy Herbert von Karajan nevezte miután kirúgta (páros lábbal) a Domingo-t a lemezfelvételből és nem egyből)

sajnos a leukémiája után tök kopasz lett és a domingo mentette meg mert nem volt pénze pedig útálták egymást de a Domingo csinált egy titkos alapítványt csak erre a célra csak a Carreras adataira és mikor meggyógyúlt azaz túlélte a családi örökséget akkor énekelni nem felejtett el, de hangjának árnyéka sem maradt hidd el én hallottam élőben is

a Seizi Ozawa egy zseni Carl Orff egy másik

de hallgass mahlert Ozawa-val

Das Lied von der Erde

ez itt "csak" egy másik semigod Daniel Barenboim

www.youtube.com/watch?v=kQZ51udFtrg

az egész mű

tanulj meg valamit belőle, régi kínai versek és boölcsesség meg a mainapság borzalmai ahogy csak Mahler volt képes

és keress symphoni-ákat Mahler-től

brühüyyy

egy új galaxis távoli és mégis ismert?
@Knósszosz:
ehhez hang is kellett nem csak énekelni tudás a magas C fölött 3 és fél hanggal fisz-t kell teli hanggal "kivágni"
www.youtube.com/watch?v=9w_TTK7UP1c

Gedda tudta nem sokan mások a Pavarotti sohasem csin'lta meg csak magas C/t a carreras nem is énekelte...talán Franco Corelli?

brühüyyy
@rodeo36:
CERN-en túl és innen (ha már galaxisokban gondókocc), ez a Vatikán pénzéz túli magaslat és akkor megjegyzem, leragadtam Waltraud Meier-nél, csak mer tetszik a hangja és... ja!-:)

Élvezet dumálni ilyesmiről veled, na nem neked velem, fjordítva. Sogne, Hardanger... lehet más is, arrafelé szép tájak vannak, persze nem karibb!
Gyógyulj, és tájékoztass mikor csúszott le az első polárájsz lájmmal, akkor tudni fogom, meggyógyúútál bazmeg!!

Rodeó jobban tejjesít (majd)!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez tetszik!
Valahogy így kellene a tótokkal, románokkal, szerbekkel, etc...

A Török Csillagok kurva jók, háromszor láttam üket.
Amúgy jó nyaralást, szép a horvát Adria!
Ha Vona sem szennyezi a környékét, akkor kifejezetten élvezetes. Érezd jól magad!
@Knósszosz: Waltraud Meier az egy ragyogó választásod

próbálkozom lassanként de még óvatosan már saját cipőimet hordom nem a spec papucsot...de még hadiállapotban vannak a lábaim fejei...séta lassan mint részeg csiga

keress rá Tatyana Troyanos-ra és keress bármit vele de egy Eboli-t vagy Adalgisa-t vagy Dorabella-t a Cosi fan tutte-ból én őt tartom nagyon nagyra sajnos rák elvitte korán és marilyn Horne a dagadt Texana aki mindent tudott barokkban

www.youtube.com/watch?v=Y4-sQPmureo

olyan kultúrája van mintha nem is texasi lenne

brühüyyy

és ez meg bravúr
@rodeo36:
Kösz!
Talán találkozunk egyszer, ha majd a helyzet olyanná lészen, hogy a dagadt pszichopata foczista oda kerül ahova a sorsa rendeli - Elzárt Lotharingiai börtönybe - és a bézártság okán a neve két nap elteltével, Orbán Viktória lesz.

Mert, ugye...
Talán akkor erre nézel, addig szerintem nem erőlteted!
Szép napot, nekem éccakát, remélem összefutunk egycő..!!!
@Knósszosz:
légy Sybilla és Cassandra együtt

kösz, pontosan látod

velem kapcsolatban is

brühüyyy
@Knósszosz:
talán újdonság lesz neked is?

www.youtube.com/watch?v=qhg2znc0HbY

brühüyyy

ragyogó
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most olvastam az ajánlott Lengyel-linket.
Majdnem könnyeztem, olyan szép:))
Kezd érzelgőssé válni Lengyel. Ennek okaitól jelenleg eltekintenék.

Ha valaki nem ismeri a tényeket, abszolút hihető. De elég, ha az egész teória egyetlen eleme nem igaz, és ettől dől a teória.

Ma a maszop választmánya olyan összetételű, hogy ott Bajnai nem nyerhet:((
Egy miniorbán mini csapata, mini képességekkel.

Deáknak persze igaza van. Nagyszerű ember volt.Hazafi:))
@tristen2005:

Ez kurva jó:))))
Kösz, hogy betetted. Minden hülyeségével együtt változatlanul bírom Szanyit.
@rodeo36:

Hát ez tényleg ragyogó volt! Tudsz róla valamit?
@Orica Középföldi:
Sajnos igaz ez is, kicsit elcsúszott a térérzéke, mintha nem ebben a mai magyar rögvalóban élne, hanem valami illúzió világban, ahol minden fekete-fehér, és mutyiországnak nyoma sincs.

Addig is röhögjünk:
"Nem akarjuk egyből embereken kipróbálni a légitársaságot, előbb tudni szeretnénk, hogyan reagálnak rá az állatok” – mondták el a Sólyom Airways illetékesei, akiktől azt is megtudtuk: a társaság 32 sólyommal kezdi meg a légi utaztatást. A sólymok egyenként 1-4 egeret vinnének, egyelőre rövidebb távolságra, később pedig akár Budapest-Pozsony viszonylatban is."
hircsarda.blog.hu/2013/08/04/egyelore_solymokkal_utaztat_a_solyom

Egerünknek itt a lehetőség, nyulunkról még nem volt szó, hogyan kerül haza... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ez szellemes:)))

Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy ez az egész egy szélhámosság.
@Orica Középföldi: aaa, ne hidd, a fonok megaszonta, hogy egy milla utasra van igervenyuk kinaiaktol, aki ide budipestre gyunne, es sokat fizetne is. Olyan ketelkedo vagyol megent.
@Orica Középföldi:
Szerintem is, pénzmosás, vagy újabb milliárdok kilopása a cél.
1 gazdasági elemzés nem volt, amelyik életképesnek mondta volna ezt a szerencsétlenkedést.
Éves szinten 4-5 milliárdos veszteséggel fognak dolgozni, ha a jelenlegi koncepciót viszik, 2016-ig 20 milliárdos veszteséget is összehozhatnak.
Van olyan hülye nemzetközi partner, aki ennek a kifinanszírozásában is partner, vagy a veszteséget leírja a magyar állam majd egyoldalúan? Pénzmosás és stikli hegyek lesznek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem is volt anno a Cindy Crawfordtól igérvényem... :)
na basszus, rónai a meghívta szöllőssit a startba. mi lehet kihozni egy agyament emberszerűségből?

hajnalban esett felénk egy kis eső. nagyon-nagyon kellemes most a levegő.
@bella _ciao:

A monomániásokat akkor se kedvelem igazán, ha nagyon tehetségesek.
A mánia itt már fullos. Tehetség????
@bella _ciao:

Itt nem esett, de jár egy kis levegő. Még csak 27 fok van:)
@Orica Középföldi: másképpen fogalmaznám. ha nem a munkája, hivatása a mániája, amiben tehetséges, na akkor gázos.

találtam schmuck andorról egy félmeztelen fotót. linkeljem?
@bella _ciao:

Olyan nagyvonalúan ígérgetsz, mintha lenne ilyen fotód:)))
Kizárt!
@bella _ciao:

Megnéztem Szív mai sajtófigyelőjét, de most megyek, be kell hoznom a kimaradt tegnapi napot.
Késő délután visszanézek.
egy kis olvasni való, a miheztartás végett:

Új ellenőrzési módszert vetett be az adóhatóság a magánszemélyek vagyongyarapodásának vizsgálatára: "az egyes adókötelezettségek ellenőrzése" címszó alatt indít eljárást, s annak keretében a revizorok szóban nyilatkoztatják a gyanútlan adózókat arról, hogy az elmúlt három-öt évben milyen bevételeik, és azzal szemben milyen kiadásaik voltak, vagy az orruk alá nyomják a vagyonosodási kérdőívet, amit azon nyomban ki akarnak velük töltetni - értesült a Pénzcentrum.hu. Csakhogy "az egyes adókötelezettségek ellenőrzése" során ezt nem tehetné meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

www.penzcentrum.hu/adozas/vagyonosodasi_vizsgalat_te_sem_lehetsz_nyugodt_itt_a_pelda.1037284.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Orica Középföldi:
a szólista közben világhírű lett és járja a világot

a Red Army Choir egyik szólistája az apja vagy nevelője

www.youtube.com/watch?v=rXc4AXAm7l0

brühüyyy
és ez egyik kedvencem
Na hali nyavalyasok.meg mindig nincs nernemzet vi-gyasz? Olvasom, szakad rolatok a gatya-bugyi:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lassan Nemzeti Csupolda lészen erretájt...ott meg lágy szellő lengedezi gyér fanszőrzeted, Sire?
Zsugorít a Raiffeisen Magyarországon
Az RBI megnyirbálja növekedési terveit egyes közép- és kelet-európai országokban - írja az FT.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/raiffeisen-vezer_nincs_valami_nagy_kedvunk_novekedni_magyarorszagon.561122.html
porhintés, pont lázár és a hitelesség és körültekintés:

Augusztusban új elnöke lehet a hírközlési hatóságnak
Koi Tamás, 2013. augusztus 02. 11:11
Szólj hozzá!
Komoly esély mutatkozik rá, hogy még ebben a hónapban új elnöke lehet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak. Az elnöki poszt április óta betöltetlen, ami a szervezet, a médiaszakma valamint a hírközlési területen érintett vállalkozások számára is komolyan hátráltatja bizonyos folyamatok végrehajtását.
hirdetés

Több hónapos huzavonát követően elképzelhető, hogy augusztusban újra lesz elnöke a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak (NMHH), miután a miniszterelnök világossá tette, a hónap közepéig több tucatnyi szakmai szervezettől vár javaslatot arra, hogy kit jelöljön a hatóság elnöki pozíciójába. Az NMHH működésének alapjait kijelölő rendelkezés értelmében a médiaszabályozásért és a hírközlésszabályozásért egyszerre felelős hatóság elnökét a miniszterelnök nevezi ki kilenc éves mandátummal.

A megkereséseket Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár juttatta el 26 szakmai szervezet vezetőjének.Mint írják: a megváltozott jogszabályi környezetben a kormányfő indokoltnak tartja, hogy lehetőséget biztosítson arra, hogy a törvényben meghatározott szakmai, érdekképviseleti és önszabályozó szervezetek újból javaslatot tegyenek az elnökjelölt személyére annak érdekében, hogy megalapozott javaslatot tudjon az államfő elé terjeszteni.

www.hwsw.hu/hirek/50712/nmhh-nemzeti-media-hirkozlesi-hatosag-elnok-hirkozles-szabalyozas.html
"Fogdossák aztán majd szegény Ráhelt a frissen kinevezett útbiztosok, a szegény kivénhedt, lehasznált szavazógépek, akik öreg napjaikra majd a kátyukkal foglalatoskodnak Orbán Viktor kegyelméből, vagy a szerencsésebbek Taktaharkányi Takarékszövetkezet fülledt fióküzletéből nézegetik a kocsmából hazabicikliző ügyfeleket.

És ki ne hagyjuk a sorból a talpnyaló lakájújságírókat, akik szintén bejelentkeztek a menyasszonytáncra, mert hálásak, amiért pármilliót szakítottak valami brahihonlap gyártásáért, vagy mert állami, netán önkormányzati hirdetési milliárdok áramlottak hozzájuk, amiért cserébe elfelejtkeznek oknyomozni. Szorosan mögöttük az álsikersportágak pocakos vezetői nyomulnak majd a táncra."

atlatszo.blog.hu/2013/08/05/heti_mutyimondo_ropd_csak_rahel_amig_tudod
volt már, de érdemes megint felvetni ezt a sikert is:

Szlovákia így happolja el a nagy vasútbizniszt

Fico Bécsig vinné az orosz nyomtávú síneket, ezzel kihúzva a Záhonyi Átrakó Központ alól a talajt. Budapest nem tart a drága, Szlovákiában is vitatott projekt megvalósulásától. A ZÁK korszerűsítésére tavaly 25 milliárd forint ment el.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2Fhirek%2F2013%2F08%2F05%2Fvasuti_zsakfalu_lehet_magyarorszagbol%2F
bakker, 160 millát utaztak el a kurmántagok, ebből semilyen zsóti 6 millát, mikor emelték a zab árát:)
@tristen2005: óóóóóóóóóóóóó jeeeeeeeeeeee:

Havi 350 ezerért ápolják a szórványmagyarok nemzettudatát a KIM ösztöndíjasai, amerikai, dél-afrikai útjaikat és a tartózkodásukat is az állam fizeti. A félszáz szerencsés keveset árult el munkájáról.

index.hu/kulfold/2013/08/05/alommelo_a_tavoli_magyaroknal/
hmmmmm:

Szaporodnak a "magyar osztályok" Ausztriában
Ahogy nő az Ausztriában munkát vállaló magyarok száma, úgy emelkedik az ott tanuló magyar gyerekeké is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/mar_a_gyerekek_is_elhagyjak_magyarorszagot.561147.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pont ennél a hírnél (számomra nem hír, mert ennek szem- és fültanúja vagyok nap mint nap) gondolkodtam el, hogy az osztrákok rá fognak jönni, hogy az elöregedő társadalmukat magyarokkal kell vérfrisseteniük, ha 20 év múlva nem müezzint szeretnének hallgatni a Burg romjain.
@Kovács Terpentin:
Popóka? Istenem, nála már csak SSteffykét szerettem jobban! :D
(Mikor, melyik szerepet kérték tőle...)
Átlényegült szerintem. Mármint nem tudták megfizetni a Lendvay utcában a tehetségét és bánatában, galandféreg formájában, felcsúszott Piktorunkba.
Nézd csak meg a csuti törpét, amikor Piktor tátog, meg rángatózik a szája széle, a kis hamis rángatja belülről.
süti beállítások módosítása