Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.07. 04:12 Fabius

Magyarország cenzúraparlamentje

Címkék: fidesz cenzúra parlament kövér lászló

Azbesztmegbaszta kurvaistenit neki! Nemmegmon'tam hogy ne gyere erre, meg ne gyere erre, he?! Megmon'tam vagy nem mon'tammeg elégvilágosan karácsony előtt milyen parlamentet akarok látni? Engem nem fognak se exelempés képviselők a tábláikkal se más ellenzékek az interpellációjukkal idegileg kicsinálni!

Trafikhálózatot loptunk nem pót-idegrendszer raktárat fosztottunk ki az elviselésetekhez, a kurva mindenkit neki! 

kövér lászló cenzúra.jpg

Én vagyok itt a HázmesterLaciSötétLovag  a Cenzúra Maximus! Én őrködök fölötte, hogy ti ne csorbítsátok a gombnyomógépsor önérzetét, ne sértsétek a Fő Gépkezelő Úr méltóságát! Nem azért építjük az Alternatív Valóságot harmadik éve, hogy ezzel a rombolással repesszétek szét a falait! Ezzel a viselkedéssel eléritek, hogy az elnyűhetetlennek hitt Selmeczi Gabriella is olyan képet fest újabban magáról, mintha a parlamenti szoláriumban ráomlott volna a hazugságorkántól megrepesztett mennyezet, ráadásul a sokk hatása alatt elhasználta a kormánykommunikációra felhalmozott éves Ő betű készletet hat perc alatt egymaga. 

Hálátlan kutyák! Nem gondoltok rá, hogy mi lesz ezzel az országgal, ha nektek köszönhetően maga a Nemzeti Miniszterelnök Úr kerül ilyen mentális állapotba? Mi lesz velünk, ha szikkadtra fogy, mint rubintréka, és rezsidémon üldöző minielnök helyett kőművesdekoltázsból zsinórtangát villantó díszvendég válik belőle a szigetfeszten? 

orbán schobert.jpg

Mi? He? Ha Palcsó Tamás lehet trafikos Viktor miért ne lehetne fellépő a Felcsútzene színpadon?

Meg amúgy is! Ki vállalja a felelősséget, ha Szanyi megint bekattan és úrrá lesz rajta a matatóujj ajánlgató fóbia? Ki vállalja a felelősséget, ha a táblafeliratokkal megpocsékolt lelkű képviselők otthon a könnyfátyoltól félig vakon tévedésből ismét rossz helyre fektetik le a vak komondort? Ki vállalja a felelősséget azért, hogy az állampárti múlt nem lett kockázati tényező nemzetbiztonsági vizsgálatnál? Ja, azért senki, mert időben eszünkbe jutott Pozsgay elvtárs, Böröcz ügynök úrral se kéne ennyire kitolni, ha már ő lesz a főblőrözője a kampányvideóknak a köztévénél. Na meg én magam sem kívántam házmesterből kockázati tényezővé silányulni az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetes múltammal, úgyhogy ezt inkább ne feszegessük, mert a házon belül elrendezett kiskomcsi himihumi nem rátok tartozik!!!

Rátok az tartozik amit büntetésül kimérek! Nyúltok a zsebbe szépöcséim egytől egyig, itt olyan demokrácia van ahol a képviselő készpénzben megfizet a véleményéért! Úgy értem azok, akiket nem tudok időben cenzúrázni, és  rosszallásom ellenére mégis megismerhetővé válik a nerkáromlásuk. Bólogatás, cenzúra vagy készpénz: válasszatok! Mert a magyarok istenére esküszünk, esküszünk, hogy normális hely nem leszünk! 

 

965 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr375285734

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valaki lépjen közbe 2013.05.09. 08:29:06

A minap egymás után több olyan hír jött, hogy Orbán Viktor közbelép, beavatkozik valamibe (trafikügy, EU-bírálatok, tüntetések, balettintézet-épület stb.), mert a folyamatot megengedhetetlennek tartja. Rögtön azt hirdettem, hogy ez a választási kampány...

Trackback: Mi történt eddig trafikügyben Pesterzsébeten? 2013.05.07. 20:52:49

Egyik szemem sír, a másik nevet. A kerület két országgyűlési képviselője közül az egyik válaszolt nyílt levelemre és tisztázta a felmerült kérdéseket, a másik képviselő törvénymódosító javaslatának köszönhetően viszont az Országgyűlés korlátozta a köz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

igen, de ahhoz ki kellene költöznie egy egy imbondeiro alá amely legalább 3000 éves és szépen feldiszíteni a fát minden nap más díszekkel (ajándék rongyok és lukas bilik és hasonlók amiket adakoznak neki, piros rongy a menő de lehet bármilyen csak élénk szinű legyen és sok vesszőcske amiből házat épít a fatörzs körűl)

szóval segítsetek neki...ismerek ilyen helyeket nagyon szeretik az ilyen őrűlteket amikor kiborúl akkor dupla kaja jár neki

brühühyyy
@nusica: eztet lefordítanád magyarra? mármint az inko tin encia vagy puncia esetleg cincálja?

brühüyyy
@Mariann19:

szia Mariann

ugye azért magadban elröhögted magad amikor eme cizellátumokat elkövetted?

kövérelvtárs az nem ember de még majomnak sem megfelelő

valahol a zuzmó szintjén vegetál ha danka neki vegetát ás marihuanát

brühüyyy
@nusica:

Barba non facit philosophum, neque vile gerere pallium

és honnan eredez eme zengzet?

brühüyyy

kis butus lennél ha nem lennél egy agyament dilinyós, a bolondok közt császár, rudira veled...ja, és néhány vessző, hogy legyen mit hová beböknöd:

,,,,,,,,,,,,,,,,
@Fabius:

te Fabi, mondd csak -mint tudám- a mattolcsika csináélt valami hasznosat is az országnak vagy csak ilyen seggségeket amiket eddig megismertem (lakáshitel+++)

brühüyyy
@babo81:

vigyázz, itt @nusica álnév alatt valamelyik főfideszmaffiózó hinti a púdert....sok minden olyat mond (elszólta magát?) amit a nagy közös hsz-esek nem szoktak

mintha egyenesen alcsútbasznádról drótnélkülizne?

brühüyyy
@nusica:
igen nem tisztelt Répássy elvtárs alább az agarakkal kű'ggye a főnökét, ilyen másodvonalbeliekkel mint tenkegyed, nem szoktunk csak vaskesztyűsen

brühüyyy
@simple observer 1.0:

Abban egyetértünk, hogy sokan eltitkolják a pártpreferenciájukat, adtak rá nekik elég okot a vendettázásokkal.

Még abban is van igazság, hogy létezik az a tömeg, ami képes lehet eldönteni Orbán ellenében a választásokat.

Abban nem értünk - és nem is fogunk - egyet, hogy ez a szocik változása és pofacseréje nélkül menni fog. Erre amúgy nem Bajnai, a PM vagy én "kényszerítem" őket, hanem éppen a tömeg, amikek megszólítani eddig sem tudtak, és eztán sem fognak tudni személyi változások nélkül. Aki orrbefogásra apellál az nagyon hiú ábrándokat kerget.

Innentől nem csak neked, mindenkinek szól.

A ma ismert ellenzéknek egy esélye van:

- A legelfogadottabb miniszterelnök jelölt - Bajnai - mögé programot és vállalható arcokat tenni,
- pénzt, paripát, szervezeteket összehangolni,
- egyéni körzetekben egyértelműen a legesélyesebb jelölteket kiállítani - akár előválasztással minden körzetben,
- nélkülözhetetlen sorcseréket megoldani: szoci bölények mennek a levesbe a tóthcsabákkal együtt, helyükre a Botka - Újhelyi - Kunhalmi vonal,
dékánál a Vadai - Varjú - Molnár Csaba sor játszik Gyurcsány nélkül.

Tudom, hogy dögöjjek meg lehetőleg mostazonnal, mert Ferit meg Tibit és társaikat önkényesen kizártam a kis elméletemből. De a duzzogás után az tegye már föl a kezét - Gábrielen és nagymutteron kívül - aki erre nem lenne hajlandó leszavazni Orbánékkal és a Jobbikkal szemben.

Mert szigorúan az én meggyőződésem szerint kb ennyi lenne az ára a kormányváltásnak.
@sárkányfő:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

Milyen évi 500 milliárdos iparágat, te húgyagyú balfasz? A kiskereskedelmi részét nyúlták le, ami 4%-os árréssel számolva 20 milliárd: a dohánytermék-előállítók ugyanúgy megkapják a pénzüket (100 milliárd), és korábban is a jövedéki meg egyéb adók tették ki a bevétel nagy részét (380 milliárd), ami az államhoz ment. Azon nem kellett semmit lenyúlni; az maga az állami lenyúlás ami megvolt a Fidesz hatalomrakerülése előtt is.

Nem mintha a 20 milliárd kis pénz lenne vagy nem lenne gusztustalan a pszeudo-államosítással végrehajtott einstand, de ideje lenne már hogy belegondolj a dolgokba mielőtt kinyitod azt a lepcses pofádat: így még az ilyen Blogger Géza kvalitású versenyzők is kiröhöghetnek.
@Nero Bianco: :D De, pontosan ez volt az állítás, méghozzá te állítottad. :D Röhejes, hogy pár perccel ezelőtti állításaitokra nem akartok emlékezni. Ennyit értek...

Ezt írtad (hazudtad) szó szerint:

"Ha erről szól volna, akkor nem egy dohánygyártó írta volna a törvénytervezetet, "
@sárkányfő:

"egyre inkább úgy tűnik, hogy százas nagyságrendre tehető az olyan nyertesek száma, akik helyi szinten évtizedek óta üzleti és gazdasági kapcsolatokat ápolnak a politikai baloldallal. "

mno.hu/belfold/trafikpalyazatok-duzzado-kepet-mutat-a-nyertes-baloldali-klientura-1158379
@sírbateszezazegész: Ezerszer jobban érzem magam, mint Gyurcsány kormányzása alatt. A szemkilövős rendőröktől jobban féltem családomat, mint a szűkülő dohányárusítástól.
@Blogger Géza: Ó, bazmeg, 5000-ből 41. Kurva nagy arány. :P
Csak kíváncsiságból: Nagybánhegyesen, Magyarbánhegyesen volt más pályázó is? Vagy Mezőhegyesen, Mezőkovácsházán?
Csak azért kérdem, mert előbbiek alig 1000 fős, az utóbbiak alig 5000 fős települések.

Agyatlan barom!

Ja, itt miért baj a baloldaliság, a pártállami múlt meg miért nem nemzetbiztonsági kockázat? Miért nem lehetett belevenni a vizsgálati lapba?
Vagy a pártállami, ügynök akták megnyitása, nyilvánosságra hozása miért probléma?
A jelenlegi kormány nagyobb kommunista, mint a baloldalinak mondott ellenzék!
@rodeo36:
mi újság, meg jött a szomszéd, Te Qilla:)
zsosztaU Klinkerhoffen 1L
Tessék, itt a megfejtés, ő bátorította, atyai szeretettel pátyolgatta őket:

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke 2003.május 18-án így nyilatkozott a Jobbikról:

"– Alakult egy új párt, a Jobbik átalakult, pontosabban párttá. Fölveszik-e velük, vagy fölvették-e velük a kapcsolatot?

– Én ismerem a szervezők jó néhány erőteljes figuráját. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, amikor azt kérdezik, mert furcsa dolog egy negyvenedik életévében járó embertől talán, de ilyen bátorító szeretettel vagy nem is tudom, hogyan nézem azt, amit ők csinálnak.

– Nem akarta azt mondani, hogy atyai.

– Hát igen, szóval az bántó lett volna. Hát nézze, nagyon sok mindenben nem értünk egyet. Tehát beszélgettünk velük például a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek az ülésén, hiszen ott is néha fel szoktak bukkanni, sőt képviseltetik ott magukat tagi minőségben is. De látom, érzem a bőrömön keresztül mindazt, amit velünk kapcsolatban érezhettek Antall Józsefék tizenegynéhány évvel ezelőtt. Tehát nagyon nehéz elfogulatlan véleményt mondani. Szerintem amit én látok, becsületes, rendes, nemzeti érdekek iránt elkötelezett, az élet mélyebb értelmét kereső fiatalokról van szó. Én nagyon kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek az életben, és itt a közéleti próbálkozásaikat is siker koronázza. Hogy éppen pártot kellett-e nekik alapítaniuk? Hát nekem más tanácsom lett volna. De én sem hallgattam akkortájt más tanácsára, tehát az idő lehet, hogy őket fogja igazolni.” Tegnap 20:46

Klinkerhoffen Uzsoszta1L
Nem egészen erre gondoltam! Magyar koalíció... Ízlelgesd csak! ??? !!! Tegnap 20:52
@tristen2005:
te ösmered Te Q Ill át?

mer tén nem

brühüyyy

állításodra írtam, hogy fidesz csicska nem gondoltam, hogy te magad is az vagy

most bevallottad
@Marcellusca:
ez mno ami eleve nem olvasandó...tehát bármit írnak

nem mérvadó

brühüyyy

gájza meg a blog ger-ből gerezik csak itt amit hagyjátok gerezni addig blog
@tristen2005:
honnan tudod?

nem igaz

brühüyyy
@rodeo36:
idő, nálatok, hogy áll?
@Fabius: "picike" emberek nagy tábora mondatja velem, hogy ne "dögölj" meg, mer kihagytad Ferit -Tibit nem tudom- mert annyira akarja a változást, hogy ezért tüske se maradna benne.
Ezen kivül az általad jelölt vonalra az összes Gyurcsány-Szanyi-Mesterházy imádó /és azok akik a jelenlegi hatalommal elégedetlenek/is szavazna, ami azért nem kevés.
Tudom, nincs szükséged az én elismerésemre, de ezt le kellett irnom, mert nagyon sokan gondolják így
@tristen2005:

idő? sohasem áll meg...most éppen esőre áll és este 21:46 on rohan át kedden

nálad hogyan van ez?

brühüyyy
@rodeo36:
nalunk Korán, megyek a szőnyegre:)
@Mariann19:
nagyon régen láttam, össze van esve meg kelve!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak a Máriusszal "Szállj, szállj fel magasra"
piramis gátőr( révész)
@elmeherceg:
az a habzóból van ???

egyébként...bármi lehet

ez is olyan mint a:

Kas Saison Ka

vagy?
brühüyyy
@tristen2005:

Szőny Eg Re

az mi? és hol leledzik?

brühüyyy
@tristen2005: "nagyon régen láttam, össze van esve meg kelve! " 60- éves, jól tartja magát! A legelfogathatóbb művész a jobb oldalon! Nem celeb! Hiába jobb oldali, hiába kérik, nem áll fel az színpadukra! Ez, erény az én liberális szemléletemben! Úgyhogy hátrébb a fikázással!
@Nero Bianco: a parlamenti stilus mar csak kover lacus kegyetol fugg. Sok mszps, lmps, dks, pimpes fizetni fog mint a katonatiszt. Akik nem, a jobbik, fidesz, kdnp.
@rodeo36: Hogy hogy "y" lett a vége a brühühühü-nek??? ;)
@tristen2005:

ugyanez valamilyen indoeropai nyelven?

a gúglim aszon'ta lópina

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

esse' tudod? le vagy maradva ez a bárói koronám jelképe és kiráji röhej szimbóleum

brühüyyy

neked mindent kéccer kell mondani
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

de igen, bár a felmosást a takarítóm intézi de forró gőzzel

használhatatlan lenne a portörlés is más eszközzel megy

brühüyyy
@rodeo36: Óóóó, tudom én, hogy mijastájsz ezzel a gejzával meg az emenyóval. :)

Csak kurvára felhúzott ez az agyhalott, hogy még az éjszakás műszak végén is az agymenését köll óvasnyi. :(

Ránéztem erre a listára, oszt' szemet szúrt, hogy szülőföldem kisfalui/kisvárosai is meg vannak említve. Viszont szülővárosom jelenlegi alpolgármesterének fijjacskáji pediglenem nem. Béla bá' fityiszes frakciótag, az előző ciklusban emdéjefes - fityiszes támogatású - polgi mester volt.

Bezzeg lakóhelyem, Angelland - ami köztudomású emeszpés kerület - nem szerepel az emenyós listán. :P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nálunk meg a kisbo'tba' nem leszen mahorka. :)
Aszonták (mer rája kéreckedtem a bótosnéninél), hogy nem is pályáztak. Mert bunda, sumákság volt az egész. :(
Ja, és no komment. :)
Amúgy, leszen ma poszty?
Vagy mehetek alukálni? :D
@Marcellusca: nézd -szvsz- a gájza az akár a kövér őseggsége is lehetne de mivel itt szagok jönnek át a neten nem ismerem föl a szar és kénkő keverékéről...de, hogy gyagya az biztos olyan vonalas dumája van mint egy ügyvédbe mártott szaros botnak

brühüyyy

mellőznünk kellene és csak figyelni hogyan gerjed be az érdektelenségtől azutámn leönteni szarral
@dávidzoli: kisse komolytalan, priviben ketdeznem ha nem baj.
@neoteny:
Te idióta debil barom, előbb olvass, tájékozódj, és akkor talán nem csinálsz kretén hülyét magadból, faszfej.

maga a kiskereskedelmi rész 500 milliárd. Az árrés pedig nem 4%, az csak eddig volt annyi, de most hogy a fideszmaffia kirabolta a magyarokat és lenyúlta magának az egészet, most szépen felemelték maguknak 10%-ra, de már 12%-ot is emlegettek, maga Orbán, csak azt most még nem merik meglépni. Majd ha elül a botrány felemelik. 12-re, vagy ki tudja mennyire.

Most számoljunk csak 10-zel. 500 milliárd 10%-a 50 milliárd. Évente. A koncessziót 20 évre kapták meg, tehát 20x50 milliárd az Ezer milliárd, azaz egymillió ft húsz év alatt. Ha 12% lesz, akkor ezerkétszáz milliárd. Mocsadék fideszmaffia, utolsó rohadt férgek.

Ja, és ez csak a dohány! de újabban már engedik az alkoholt, kávét, újságot, stb is engedélyezni, szóval a fenti számot nyugodtan meg lehet duplázni vagy akár triplázni is...........

Gondolkodj mielőtt hülyét csinálsz magadból, idióta.

@Blogger Géza:
:DDDDDD

Mi van Géza, már a fideszmaffia legnagyobb hazugságlapjával próbálkozol? :DDD Esetleg egy jó kis Selmeczire nem akarsz hivatkozni??

Most is bebizonyítottad, hogy nincs a fideszmaffiás utolsó rohadt magyarellenes bűncselekmény, ami mellé te ne állnál ki 100%-ban! Ennyit is érsz, rohad féreg. Kiraboljátok a magyarokat és még nektek áll feljebb mocsadékok...
@sárkányfő:

"maga a kiskereskedelmi rész 500 milliárd"

Az olyan balfaszoknak, mint te: a dohánytermékek előállítóinak bevétele meg az adók amik a 96%-ot teszik ki, mióta a "kiskereskedelemi rész"? Milyen más "rész" létezik még, hülyegyerek?
@Marcellusca:
media.mandiner.hu/cikk/20130430_bede_marton_hipszterblitzkrieg_magyaroszag_ellen

és én neki:

Rodeo36 2013. május 8. 09:14
az a gond Marcikám, hogy a világot magát nem érdeklik ezek a hipszterek sem és sok minden más bulvárból mainstream bullshit-tet termelő horseshit...a Scheppele az valaki de az összes többi mainstream az a Cloaca maxima-ban main és kurvára érdektelen, a sok finánc hír meg a többi baromság aki a tőzsdén akar az nem tőlük kérdez illetve nem őket hallgatja vagy nézi hanem másokat és azok nem cikkeznek...szóval a lócitromból ne csinálj ország almáját hagyd ott a porban és rúgj bele nem fog hiányozni...vagy te is az egyik mainstream akarsz lenni ??? akkor kapaszkodj gyün a kanyar

brühüyyy
@neoteny:

akkor most álljak neki zokogni? mert te "ne O kötény" (a másiknak nincs értelme ugyanúgy mint annak amit büfögc)

szóval a profit 500 milliárdra nő és koncentrálva lesz a koncesszionáriusoknak akik maga a maffidesz és egymásnak jutalékot adnak abból amit tőled meg a többitől meg tőlem ellopnak naponta évente és addig amíg nem szellőznek a lámpavasakon (tőlem fiam már ellptak 5000 aranykorona vagyont és 2010 április óta 5 milliót) halál a maffiára a maffideszre és te...meg nyald a seggüket máshol itt nem vagy tagja a VIP-nek

brühüyyy
@Fabius:
már több mint egy órája én meg itt basztatom a kötényes nyesztyerkátÓÓÓÓ

brühüyyy
@sárkányfő:

Ezt írtad:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

ÉVI. Most meg bugyogsz 20 évekről meg feltételezett 10%-os kiskereskedelmi árrésről. Ami mind csak süket duma: az általad leírt szavak verik rád a balhét.

Te egy jellemtelen gennyláda vagy, aki nagyot akar mondani, aztán csak a saját szájába szarik bele. Az olyan tetvek miatt, mint te, került hatalomra a Fidesz; mindent megérdemeltek amit kaptok.
@rodeo36:

"abból amit tőled meg a többitől meg tőlem ellopnak"

Tőled meg a született vesztes Sárkányfőtől igen; tőlem nem. Én a 2010-es választások _előtt_ elhúztam, még februárban. Mert én tudtam hogy mi lesz... és már több mint két évtizeddel korábban megteremtettem magamnak a lehetőséget hogy ne legyek kiszolgáltatva egy kormányzatnak.
@saravad: ok. hogy megy itt a privát
@neoteny:

Kreténke, olvass:

"500 milliárdos forgalma volt tavaly a dohányiparnak"
hvg.hu/gazdasag/20120119_dohanyipar_milliardos_forgalom

"A magyarországi dohányipar forgalma a múlt évben mintegy 500 milliárd forintot tett ki, és közel 10 százalékkal haladta meg az előző évit"
@sárkányfő:

Pontosan: ÉVI 500 millárd. Te, amikor nagyot akartál szólni, akkor azt mondtad hogy az ÉVI 500 milliárdos iparágat nyúlta le a Fidesz. Pedig ahogy demonstráltam, annak csak a kiskereskedelmi részét nyúlta le: ami évi 20 milliárd.

Egy született vesztes vagy aki a saját állításait is megtagadja amikor kiderül hogy az csak propaganda.
@neoteny:

idióta...

"Lázár János - a kormányfővel együtt- a 10 helyett 12 százalékos kereskedelmi árrést is elfogadhatónak tart a cigaretta árusításakor."
www.orientpress.hu/112829

"Az árréssel kapcsolatban Lázár elmondta, hogy a miniszterelnök 12 százalékot javasolt, és most meg is ragadta az alkalmat arra, hogy megkérje Rogán Antalt, ne az ő "szerény" 10, inkább a miniszterelnök 12 százalékos javaslatát fogadja el a frakció"
www.mfor.hu/cikkek/Orban_meg_nagyobb_arrest_adna_a_trafikosoknak.html
@neoteny:

:D
ne hagyd abba....

"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"
index.hu/chart/2013/04/17/rengeteget_koltunk_cigire/
@sárkányfő:

És? Akkor sem az ÉVI 500 milliárdos iparágat nyúlta le a Fidesz hanem annak a kiskereskedelmi részét; ami most kb. 20 milliárd. De ha még a háromszorosára emelkedik, akkor is csak ÉVI 60 milliárd, nem ÉVI 500 milliárd, amit te állítottál.

Az ilyen terelgetős szarjankók miatt került hatalomra a Fidesz: annyit hazudoztatok összevissza (amit ez a dumád is szépen demonstrál) hogy az átlagbéla úgy érezte, hogy a Fidesz csak jobb lehet a hozzád hasonló szarkavarók helyett. Persze nem lett az, mert csak egy más módon szarkavaró bagázst kaptak a nyakukba, de te legalább együtt szopsz a többivel.
@sárkányfő:

"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"

És? Az 500 milliárdból 100 a gyártóknak ment; 380 az államnak adóban; a kiskereskedőknél maradt 20 milliárd. A Fidesz nem a gyártók pénzét nyúlta le, vagy az adókat (ami eleve az államé) hanem a kiskereskedők _bevételét_.

A hozzád hasonló "hasznos idióta" propagandisták állítják csak hogy a Fidesz lenyúlta az évi 500 milliárdos iparágat amikor annak csak a kiskereskedői bevételeit nyúlta le.
@neoteny:

kretén...

a kiskereskedelmi forgalom maga 500 milliárd, nem tudsz magyarul? olvasd már amit belinkeltem.

na, jó a kretének kedvéért ismét:
"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"
index.hu/chart/2013/04/17/rengeteget_koltunk_cigire/

Az 500 milliárd a forgalom, a haszon 50 milliárd, ami 20 év alatt mellesleg 20x50= EZEr milliárd lesz.
És ahogy már írtam is fentebb, illetve miután hozzácsapták a piát, kávét, újságot, energiaitalt, a fenti számokat meg lehet szorozni kettővel, hárommal, vagy ki tudja mennyivel....

legközelebb számolj már el magadban háromig mielőtt hülyét csinálsz magadból, vagy ha az nem elég, száz, esetleg ezer milliárdig. idióta....
@neoteny:

FASZFEJ!

A KISKERESKEDELMI forgalom az 500 milliárd! És ebből most minimum 50 milliárd lesz az árrés, csak a dohányon! Végig ezt írtam, tanulj már meg magyarul faszfej!

Húzzá már el egy diliházba bazdmeg, nem vagyok az orvosod, nem foglak ápolni!
@sárkányfő:

"Az 500 milliárd a forgalom"

ÉVI,

"a haszon 50 milliárd"

Tehát ha a hasznot nyúlja le a Fidesz, akkor _nem_ igaz az hogy ""[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat", hanem annak a kiskerekedelmi hasznát nyúlták le (ami eddig ÉVI 20 milliárd volt).

Egy olyan kongenitálisan hazug tetűre van szükség mint rád ahhoz az állításhoz hogy a Fidesz egy ÉVI 500 milliárdos iparágat nyúlt le, amikor csak a kiskereskedelmi _bevételeket_ nyúlta le (ami eddig ÉVI 20 milliárdot tett ki).

De sebaj; megkaptátok amire rászolgáltatok; most viseljétek el.
@dávidzoli: ha a nickemre katt menni fog en meg valaszolok.
@sárkányfő:

Ne verd magad, mert szétesel és a Fidesz nem fog összerakni.

Azt írtad:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

Az ÉVI 500 milliárdból 100 milliárd a dohánytermelőknek megy; abból nem nyúlt le semmit a Fidesz. 380 milliárd az államnak megy adóba; abból sem nyúlt le semmit a Fidesz. 20 milliárd volt a kiskereskedők ÉVI bevétele: na azt nyúlta le a Fidesz.

Jellemző módon a saját állításodat sem vagy hajlandó elismerni: a hitelességed ennek megfelelő. Nagyot akartál mondani, de rábasztál a sompolygásra; most meg toporzékolsz mint egy tinilány, de már késő. Ott van hogy mit írtál, feketén-fehéren.
@rodeo36: használd egészséggel:)
@neoteny:

Nézd te idióta barom állat. Sem az agybajodon nem tudok segíteni, sem azon hogy nem beszélsz magyarul. Amiket írtam a magyar nyelv szabályai szerint értelmezendőek, és az alapján igaz is. A Fidesz lenyúlt egy évi 500 milliárdos iparágat. Pont. Ezt írtam, és ez így is van. Pont. Ja, és 20 évre nyúlták le, szóval lehet szorozni 20-szal. Pont.
Illetve még többet nyúltak le, mert már a piac, kávé, újság, stb. is mehet majd náluk. Övék a hasznon, de övék lesz a munkabér is (illetve azé akit majd beraknak a trafikba, családtag, haver), manapság egy állás is nagy érték, illetve a Fidesz kisajátított magának egy évi 500 milliárdos iparágat.

Pont.

Végig ezt mondtam, ez így is van, az agyhaláloddal fordulj orvoshoz.
@sárkányfő:

"A Fidesz lenyúlt egy évi 500 milliárdos iparágat. Pont. Ezt írtam, és ez így is van."

Nem nyúlta le az évi 500 milliárdos iparágat; hiszen a dohánytermék-előállítók is megkapják a pénzüket meg az adók is ugyanúgy beszedésre kerülnek. Amit lenyúlt az a kiskereskedelmi bevétel a dohánytermékeken: ami eddig évi 20 milliárd volt.

Így hát jól rábasztál arra hogy nagyot akartál szólni, mint ahogy a hozzád hasonló propagandistákkal ez rendszeresen előfordul.
De, LENYÚLTA. Ahogy lenyúlták a földeket is. Mi vergődsz te szerencsétlen?? Nem azt írtam, hogy egy iparágat illegalitásba vitt és többé nem adóznak, hanem azt hogy lenyúlta, kisajátította, elvette, lerabolta magának.

Az árrést pedig felemelte magának 10%-ra, de lesz az még több is, illetve a dohány mellé engedélyeztek még egy halom nagy árrésű élvezeti cikk árusítását is.

na vergődj tovább, vicces.
@sárkányfő:

"Nem azt írtam, hogy egy iparágat illegalitásba vitt és többé nem adóznak, hanem azt hogy lenyúlta, kisajátította, elvette, lerabolta magának."

A dohánytermékek kiskereskedelmi forgalmazásának bevételeit nyúlta le: ami évi 20 miiiárd volt eddig. A dohánytermék-gyártók bevételét sem nyúlta le, sem az adókat. Így hát az az állítás hogy "[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat" tényszerűen hamis: az évi 500 milliárd eddigi 96%-a ugyanoda megy ahová korábban is: az eddig 4%-ot kitevő kiskerekedelmi bevételt nyúlta le.
@neoteny:
Francokat. Nem odamennek a magyar trafikosokhoz, akik működtetek a boltot, és leviszik a hasznot, hanem az egész boltot átveszik, működtetik, csinálják.

A gyártók bevételét szóba se hoztam, hiába erőlködsz :D A kiskerről volt szó végig értelemszerűen is, meg le is írva is. mellesleg a gyártók egy kivétellel külföldiek, azokat nehéz lenne lenyúlni, az az egy meg már rég fideszes, Lázár régi cimborája, ő írta a törvényt is...

Szánalmom ahogy erőlködsz, lovagolsz szavakon, stb...

Na jól van, vergődj tovább :) Ha lehet filmezd is le, a jútyubon is had röhögjenek rajtad :D
@sárkányfő:

"A gyártók bevételét szóba se hoztam, hiába erőlködsz"

Miért, az nem része az évi 500 milliárdnak? Amikor azt írtad hogy "[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat", akkor abban az évi 500 milliárdban benne volt a gyártók bevételei is. Mivel azt nem nyúlta le a Fidesz -- éppúgy mint a (jóval nagyobb mértékű) adókat sem --, tényszerűen hamis az állításod.

"A kiskerről volt szó végig értelemszerűen is, meg le is írva is."

Ezt írtad:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

Itt nem a kisker bevételeiről van szó (ami eddig évi 20 milliárdot tett ki), hanem egy évi 500 milliárdos iparágról: ami évi 100 milliárdos gyártókból és évi 380 milliárdos adókból + a kisker bevételekből áll össze. Tehát az "évi 500 milliárdos iparág" szükségszerűen nem a kisker bevételekre vonatkozik: azok eddig évi 20 milliárd voltak. És azt nyúlta le a Fidesz.

Szeretnéd megmagyarázni a nagyot szólásodat, de megmagyarázhatatlan: az évi 500 milliárdos iparág bevételeinek túlnyomó része (eddigi 96%-a) ugyanoda kerül mint korábban is. Így hát propaganda-hazugság az hogy "[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat".
@neoteny:
Idióta agyhalott, a KISKER FORGALOM ÉVI 500 MILLIÁRD. A FORGALOM TE KRETÉN, ÉRTED? A gyártás ebben nincs benne. Fel bírod ezt fogni? És ennek a 10%-a az az árrés, az az 50 MRD, amit a kiseker bolthálózat tulajai zsebre fognak vágni. + pia + kávé + újság + stb.

Végig ezt mondtam, de hörögj tovább :D
@sárkányfő:

"a KISKER FORGALOM ÉVI 500 MILLIÁRD"

A _forgalom_, faszfej. Amiből a gyártók bevételei és az adók is származnak, meg a kisker bevétel, ami évi 20 milliárd volt eddig.

Ennyire hülye vagy hogy nem érted meg hogy az évi 500 miliárdos FORGALOMból származik a gyártól bevétele meg az adók meg a kisker bevétel?
@neoteny:
:DD
Te tényleg hülye vagy. A kisker forgalomban nincs benne még a nagyker forgalom sem, a gyártás meg pláne nincs :D

bazmeg, nem beszélsz magyarul, de még büszke is vagy rá? :D
@sárkányfő:

"A kisker forgalomban nincs benne még a nagyker forgalom sem, a gyártás meg pláne nincs"

Te teljesen hülye vagy: a kisker forgalomban értékesített termék ára a gyártói árból + a nagyker által rátett árból + az adóból + a kisker által rátett árból tevődik össze.

Honnét származik a gyártó bevétele? A nagykereskedőtől. Honnét származik a nagykereskedő bevétele? A kiskereskedőtől. Honnét származik a kiskereskedő bevétele? A fogyasztótól. A fogyasztótól származó összes bevétel a forgalom: ez kerül elosztásra a gyártó, nagykereskedő és kiskereskedő között + az adók.

Te valami bölcsész lehetsz ha még ilyen alapvető közgazdasági folyamatokról sincs lövésed; nem csoda hogy mindenféle agyament faszságokat bugyogsz, aztán csodálkozol amikor kiderül hogy ismét manifesztálódott a hülyeséged.
@neoteny:
:DD

na jól van Móricka, ingyen felhomályosítalak:

van:
- gyártói forgalom/nyereség
- nagyker forgalom/nyereség
- és van kisker forgalom/nyereség.

Ez a 3 együtt adja a teljes dohányipar forgalmát/nyereségét, külön külön meg azt, amit jelentenek. Attól még hogy a cigi árában benne van a gyártó haszna is (naná, hol lehetne máshol??), attól az még nem a kiskereskedő nyeresége, hanem a gyártóé, teccikérteni debilke?

Eddig tudtál követni? Ugye nem? Gondoltam.
Sebaj, és most figyelj:

"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"
index.hu/chart/2013/04/17/rengeteget_koltunk_cigire/
@sárkányfő:

"- és van kisker forgalom/nyereség"

A csalás ott van hogy a forgalom nem egyenlő a nyereséggel.

Nyereség = bevétel (forgalom) - költségek. Márpedig a kiskereskedő (legnagyobb) költsége az árúért kifizetett ár.

Ugyanis a kisker _forgalom_ (összes bevétel) tartalmazza a gyártó bevételét is meg a nagykereskedő bevételét is meg az adókat is.

Amikor a kiskereskedő forgalmaz valamit, akkor az abból származó bevételből fizeti ki a nagykereskedőt, aki szintúgy a saját bevételéből fizeti ki a gyártót. A kisker fogalom tartalmazza magában az összes bevételt: a gyártóét is, a nagykereskedőét is és a kiskereskedőét is + az adókat.

Az évi 500 milliárd kisker dohányforgalom úgy oszlik meg hogy 100 milliárd megy a gyártónak, 380 milliárd adóba és 20 milliárd a kiskernek bevételként (mivel a gyártól maguk csinálják a nagykert, így az nem jelenik meg külön).

Te vagy hazudsz (mert ezekkel tisztában vagy) vagy pedig nagyon ostoba vagy. Szerintem az első eset áll fenn, de hajlandó vagyok elhinni a másodikat is.
@neoteny:
Eddig csak hülye voltál, de most már sunyi is, mivel úgy teszel, mintha összekeverném a forgalmat a nyereséggel. igaz, vagy csak hússzor írtam le hogy 50 milliárd (ja, 50 és nem 20, már felvitték) a nyereség, és vagy 20 kommentben tárgyaltam, hogy a forgalom 10/12%-a az árrés.
Van bőr a pofádon jó vastag, elhazudni amit itt írtam le feljebb egy csomoszór...
@sárkányfő:

Lökjed csak hülye szöveget: szerinted a kisker forgalomnak nem része a gyártói (vagy nagyker) forgalom. Ez az ami egy ótvar hazugség (vagy kivételesen nagy ostobaság).

Marad az eredeti helyzet: a Fidesz a kisker bevételeket nyúlta le (ami eddig évi 20 milliárd volt), nem pedig az évi 500 milliárdos iparágat. A gyártók ugyanúgy megkapják a 100 milliárdos bevételüket; a 380 milliárdos adók ugyanúgy beszedésre kerülnek.

_Ez_ az amire nem tudsz mit mondani.
@sárkányfő:

@neoteny:

az európai statisztikai rendszerben speciel együtt van a nagyker és a kisker

Wholesale and retail trade; repair of motor vehicles, motorcycles and personal and household goods
www.fifoost.org/database/nace/nace-en_2002G.php

gondolom ezzel a magyar gyakorlat se mehet szembe...
@sárkányfő:

a te szélsőségesen egoista képeden is jó vastag bőr van:)
@calabria007:

Ő nem lehet egoista; ő az "össztársadalmi érdekek" képviselője, azok önzők akik nem látják be nézeteinek nyilvánvaló helyességét.
@neoteny:
Látom már menekülsz a hazugságod elől. Ezt te írtad:
"A csalás ott van hogy a forgalom nem egyenlő a nyereséggel."

Mivel kb 20x írtam ennek tökéletesen az ellenkezőjét, amondó vagyok, hogy hazudd szembe a jó anyádat, te kis szaros troll.

@calabria007: jól van, beszóltál egy nagyot, büfiztél egyet, ügyes voltál!

(ami a nagykert illet, a dohánynál csakugyan nem ilyen sima az ügy, hisz pl. a cigik egy részénél a gyártó közvetlenül a trafikba szállít, de ez most mindegy)
@sárkányfő:

a hozzád hasonló embergyülőlő egoisták közveszélyesek ha hatalmat kapnak a kezükbe
@sárkányfő:

"A csalás ott van hogy a forgalom nem egyenlő a nyereséggel."

Bizony; megpróbáltad jól összemosni a forgalmat a nyereséggel, ti. hogyha a nyereségek különböznek, akkor a forgalmaknak is különbözniük kell. Ami nyilvánvalóan nem igaz.

Hazudsz mint a vízfolyás, és mindegyik hazugságodat letagadod utólag. Ez itt is szépen demonstrálásra került.
@calabria007: Ahogy mondod. Tegyük hozzá, hogy pedofil tömeggyilkos vagyok, és a világ elpusztítására készülök. mert nem csak az embereket gyűlölöm, de minden élőlényt, és mindent ami világít...
@neoteny:
Egy nagy lófaszt mostam össze a forgalmat a nyereséggel. Sok gátlástalan hazudozó trollt láttam már, de olyat aki azt akarja kiforgatni amit előtt 15x egyértelműen leírtam, na olyat még nem, gratulálok, ez az erősen kétes dicsőség a tiéd.
bazmeg tényleg extra vastagbőr van a pofádon, hót ziher hogy fideszes faszfej vagy, hányszor írtam le tök külön hogy forgalom és nyereség? :D

a részemről vége, biztos vagyok benne hogy te, mivel troll vagy, még ezerszer képes leszel leírni, hogy összemostam a két fogalmat - noha lófaszt mostam össze, még számszerűsítettem is, meg írtam a százalékokat, stb., ott van fent mind.
@sárkányfő:

"a világ elpusztítására készülök"

Az ilyen hazug propagandista tetvek miatt szavaztak annyian a Fideszre: ilyen értelemben sikerült elpusztítanod azt a világot ahol a Fidesznek nem lett volna lehetősége a hatalom gyakorlására.
@sárkányfő:

úgy bizony, a hozzád hasonló "önzetlen", "progresszív", "világjobbítók" (magyar fordítás: pszichopata, lelkiismeretlen egoisták) mérhetetlen szenvedést zúdítottak az emberiségre
@sárkányfő:

"Egy nagy lófaszt mostam össze a forgalmat a nyereséggel."

Pontosan azt próbáltad megtenni: a kisker forgalma tartalmazza a nagykerét ami tartalmazza a gyártóét. De a kisker nyeresége nem tartalmazza a nagyker nyereségét ami nem tartalmazza a gyártóét.
@neoteny:
"ilyen értelemben sikerült elpusztítanod azt a világot"

XDD

bazmeg visszavonom, te nem troll vagy, hanem dühöngő elmebeteg :DDD

@calabria007:
jól van te győztél, ügyi voltál Pistike :)
@sárkányfő:

pedig volt abban igazság amit neoteny írt...
@sárkányfő:

Miért, nem a Fidesz van hatalmon? Vagy nem a te és hozzád hasonló hazug propagandista tetvek miatt is szavazott annyi ember a Fideszre hogy megkapták a 2/3-ot?
@rodeo36: Szia!
"Ugye azért magadban elröhögted magad, amikor eme cizellátumokat elkövetted?"
Még nem mondtam Neked, hogy a kormány minősítésére külön titkos szótáram van, belső használatra.
Ahogyan ismerlek - ha közreadnám - még jobban megszeretnél, ismerve közös platformunkat politikai kérdésekben.
süti beállítások módosítása