Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.07. 04:12 Fabius

Magyarország cenzúraparlamentje

Címkék: fidesz cenzúra parlament kövér lászló

Azbesztmegbaszta kurvaistenit neki! Nemmegmon'tam hogy ne gyere erre, meg ne gyere erre, he?! Megmon'tam vagy nem mon'tammeg elégvilágosan karácsony előtt milyen parlamentet akarok látni? Engem nem fognak se exelempés képviselők a tábláikkal se más ellenzékek az interpellációjukkal idegileg kicsinálni!

Trafikhálózatot loptunk nem pót-idegrendszer raktárat fosztottunk ki az elviselésetekhez, a kurva mindenkit neki! 

kövér lászló cenzúra.jpg

Én vagyok itt a HázmesterLaciSötétLovag  a Cenzúra Maximus! Én őrködök fölötte, hogy ti ne csorbítsátok a gombnyomógépsor önérzetét, ne sértsétek a Fő Gépkezelő Úr méltóságát! Nem azért építjük az Alternatív Valóságot harmadik éve, hogy ezzel a rombolással repesszétek szét a falait! Ezzel a viselkedéssel eléritek, hogy az elnyűhetetlennek hitt Selmeczi Gabriella is olyan képet fest újabban magáról, mintha a parlamenti szoláriumban ráomlott volna a hazugságorkántól megrepesztett mennyezet, ráadásul a sokk hatása alatt elhasználta a kormánykommunikációra felhalmozott éves Ő betű készletet hat perc alatt egymaga. 

Hálátlan kutyák! Nem gondoltok rá, hogy mi lesz ezzel az országgal, ha nektek köszönhetően maga a Nemzeti Miniszterelnök Úr kerül ilyen mentális állapotba? Mi lesz velünk, ha szikkadtra fogy, mint rubintréka, és rezsidémon üldöző minielnök helyett kőművesdekoltázsból zsinórtangát villantó díszvendég válik belőle a szigetfeszten? 

orbán schobert.jpg

Mi? He? Ha Palcsó Tamás lehet trafikos Viktor miért ne lehetne fellépő a Felcsútzene színpadon?

Meg amúgy is! Ki vállalja a felelősséget, ha Szanyi megint bekattan és úrrá lesz rajta a matatóujj ajánlgató fóbia? Ki vállalja a felelősséget, ha a táblafeliratokkal megpocsékolt lelkű képviselők otthon a könnyfátyoltól félig vakon tévedésből ismét rossz helyre fektetik le a vak komondort? Ki vállalja a felelősséget azért, hogy az állampárti múlt nem lett kockázati tényező nemzetbiztonsági vizsgálatnál? Ja, azért senki, mert időben eszünkbe jutott Pozsgay elvtárs, Böröcz ügynök úrral se kéne ennyire kitolni, ha már ő lesz a főblőrözője a kampányvideóknak a köztévénél. Na meg én magam sem kívántam házmesterből kockázati tényezővé silányulni az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetes múltammal, úgyhogy ezt inkább ne feszegessük, mert a házon belül elrendezett kiskomcsi himihumi nem rátok tartozik!!!

Rátok az tartozik amit büntetésül kimérek! Nyúltok a zsebbe szépöcséim egytől egyig, itt olyan demokrácia van ahol a képviselő készpénzben megfizet a véleményéért! Úgy értem azok, akiket nem tudok időben cenzúrázni, és  rosszallásom ellenére mégis megismerhetővé válik a nerkáromlásuk. Bólogatás, cenzúra vagy készpénz: válasszatok! Mert a magyarok istenére esküszünk, esküszünk, hogy normális hely nem leszünk! 

 

965 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr355285734

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Valaki lépjen közbe 2013.05.09. 08:29:06

A minap egymás után több olyan hír jött, hogy Orbán Viktor közbelép, beavatkozik valamibe (trafikügy, EU-bírálatok, tüntetések, balettintézet-épület stb.), mert a folyamatot megengedhetetlennek tartja. Rögtön azt hirdettem, hogy ez a választási kampány...

Trackback: Mi történt eddig trafikügyben Pesterzsébeten? 2013.05.07. 20:52:49

Egyik szemem sír, a másik nevet. A kerület két országgyűlési képviselője közül az egyik válaszolt nyílt levelemre és tisztázta a felmerült kérdéseket, a másik képviselő törvénymódosító javaslatának köszönhetően viszont az Országgyűlés korlátozta a köz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

O igen morcos bajusz megint ember volt :) Annyira szorakoztato ez a sok defektes, rozzant senkihazi balfasz ott egy kupacban :)

Szerencsetlen hipszter hippinek tutira elment a kedve meg a kotelfonastol is, amikor a pincebe ballagva elolvasta, hogy o kurva nagy nemzetbiztonsagi kockazat lehet pusztan csak azert, mert egy MSZMP seggnyalo volt.

Azt lehet tudni, hogy melyik belso bomlaszto imperialista ugynokuk allt elo egyaltalan a javaslattal? :> El meg a csoka, vagy kapott 2 vak komondort postan, anonim?
@Megdobbent:

Demeter Ervin és Németh Szilárd volt a két elkövető, a komondorok kézbesítéséről még nincs hír.

Külön pikáns, hogy Demeter dagilaci utódja volt a titokminiszteri székben még az I. Orbánság idején.
@Fabius: akkor a Demeter vonal kitisztult, morcos bajusz beleszart a fiokba, segget torolt a fotelbe es belehanyt a trezorba.

Demeter ezzel szembesult az elso munkanapjan es akkor meg nem szallta meg a ner szelleme :(

Szilard szerintem mar fogalmazza az "atestem a vak komondoromon" c. vegakaratat.
@Fabius: Varikám bazdmeg!

Már megint elszállt a nyúlagyadban a mocskosszáj-defúzer:-) Nem lesz ennek jó vége! Ilyen alpárlatias stílben megemlékezni Sanyi kapitány majdnem hőstettéről és hazanemmentő viceházmesterünk lovagias afférjáról, joggal veri ki a bisztosítékot a széplelkű parlamenti közvetítést néző, erád csak okádási célból kattantó ecceri nyugdíjasokból, az ide kommentelő egyre silányabb, de annál lelkesebb fidesztroll kommandóból, hogy kedvenceinket, a szépelgő lelkű, szent merdekulimásszos nyelvű ifjúkerdemes jővőóriások hadát már meg se említsem. Amúgy meg 1 nap rápihenés után szinvonalasabb és hosszabb böfögést vártam volna tőled, mondjuk belevéve azt a kicsi, de nem elhanyagolható tényt is ondókádba, hogy a parlamenti tévéköz-vetítő beigád milyen hősiesen védte a NER becsületét, amikoris a zelempé transzparaensét sikeresen nem vették észre a nemtisztelt ház üléstermében. Ugyanakkor egy stílusosnak nem nevezhető fordulattal igazán megemlékezhettél volna mindenki fercsije legújabb előtrjesztéséről, melyben a folyamatben lévő perének eredményes lezárásához szükséges PTK módosítást kezdeményezi. Mi ez, ha nem egy tehetséges sztárügyvéd eddig kevésbé nem ismert harcitechnikája, mellyel a megbízó érdekében mindent tudását latbavetve harcol a bugyuta hatályos jogszabálok ellen (mivel az előző módosítást is ő adta be), ergó önmaga ellen is megvédendő:-) És ezek szerint már megint az ön-, faj, és a legkevésbé tisztelt ház fenntartásával voltál elfoglalva, mert átsiklottál Somogyi és ózdi lopóbajnok állalmtitkárok hősies küzdelme fölött is, ahogyan védték a kormányt és önmagukat a rárontó NERellenes ellenzéki hordák támadásától, akik teliszaros vödörrel rohangáva próbálták megbecsteleníten a NER szentséges rendszerét... szóval szebben, jobban alaposabban, ha kérhetem:-) )
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hagyd maaa, ezen barmokat irasilag megorokiteni, meg egy komplez kodex masolo brigad sem birna, nem hogy egy kozembet, meg oly ha nyitott szemu es szabad szaju is :)
Én nem is értem ... ,hogy ezek a jómunkásemberek a beadványuk előtt nem egyeztettek a Nagyvezírrel? Vagy valamelyik csaholó ölebével? :)
Magyarországon a Sárkány-rend vagy a vitézi rend mintájára megalakult titokban a "mutyi"-rend!
...hiába is tagadják !
Szerintem ezek után ki kell írni a név elő, hogy kellő tiszteletet is kapjanak azt hogy "mutyi".
Pl. a történtek alapján azt írnánk "mutyi hódmezővásárhelyi Lázár János" mint pl hogy vitéz nagybányai Horthy Miklós.
Persze lehet különbséget tenni ,hogy "föld- mutyi M..... Lőrinc" vagy "dohány-mutyi L..... János"

S például az állami tisztségviselőknél is ki kellene írni, persze csak a kellő tisztelet miatt pl "mutyi F ..... Gyula államtitkár" vagy akár pl minisztereket vagy akár a miniszterelnök urat is megilleti ez a lehetőség.
Csak pénzbírság?Egészen jó napja lehetett,le is lövethette volna őket.
a zesemények azt is indikálják, hogy bárki bármelyik oldalról (vannak még oldalak?) szólni akar a parlamaentben annak előzetesen engedélyt kell kapnia a házmestertől vagy megbűntetik valamennyi készpénzre ha elég figyelmetlen az egész jövedelme rámehet...és akkor marad a lopás meg a sinkófa

brühühühüyyy

el kellene küldeni ezt -ha még a kirendeltségek nem tették meg- a megfelelő sajtónak hadd legyen miről írniuk
off
Azért ez is megérne egy misét:
index.hu/belfold/2013/05/06/volner/
"Fantomcégeivel harcol fantomcégek ellen a Jobbik alelnöke?"
Csak az egyik példa: "A Gavront 2006 áprilisában alapította meg a Jobbik-alelnök. Ezt 2008 nyarán adták el; alig fél évvel később az adóhatóság felfüggesztette a cég adószámát. A hatóság végül több mint 12,3 millió forintos köztartozás miatt felszámolta a céget, amely 2011-ben vált fantommá."

Szóval a szűz és ártatlan és mutyitlan jobbik "gazdasági" szakembere, Volner
ügyes ember, tudja ő Magyarországon hogy kell meggazdagodni. Ja, és érettségivel lett (ez nincs a cikkben) a jobbik gazdasági szakembere.
on
És ehhez mit szóltok, ezt mivel magyarázzátok?
median.hu/object.97f35923-5ae3-4376-a3f6-a3ef5b01ab38.ivy
"A többség kormányt váltana, mégis biztosan vezet a Fidesz

Az elmúlt hónapban nem történt látványos változás a lakosság pártpreferenciáiban, ám a korábbi időszakot is figyelembe véve mostanra egyértelművé váltak a Fidesz erősödését jelző trendek."

Szóval mindenki menjen a fenébe!
@aritus: mint mindig azzal, hogy a legmeghatarozobb kb. 1,5 millio szavazo soha meg nem mondana, hogy kire fog szavazna, jo reszuknek fingja sincs, de ha olyan hangulatban kelnek, akkor elmennek es szavaznak egy embereset.
ismerve -nagyon közelről- ezt a fajta betegséget ami a minipocinak van, már olyan kötelező gyógyszeradagja lehet, hogy háziorvosa nélkűl sehová sem mehet még Benfica meccsre sem

mert mi van ha ott a meccsen kitör belőle a kultóra és ...

rossz belegondolni

brühüyyy
Ez a PM-es rekordbüntetés Bajnainak szólt. Fizessen, ha már olyan sok pénzt kap Clitonnétől. :)
@rodeo36: jaja mondogatom is egy ideje, hogy szerintem max. 20 percig birja ket labon, viszonylag osszefogottan tartani magat, mert azok a szerek azert nem piskotak, es marhara epphogy ki vannak egyensulyozva.
Addig fogjuk latni a kis kinizsikulturat, amig valamelyikkel szemben nem lesz rezisztenciaja, mert onnantol egy kiegyensulyozas megintcsak 8 eves melo lesz, ha egyaltalan.
@Megdobbent: oké, de ez nem magyarázza a fidesz erősődését!
"A kormánypárt ugyanis a tavaly júniusi, mélypontot jelentő 21 százalékos népszerűséggel szemben jelenleg a lakosság 29 százalékának támogatására számíthat."

"A Fidesz fokozatos visszaerősödésével egyidőben a kormány teljesítményének megítélése is javult"

Mitől erősödik ez a gyalázatos kormány, mitől javult a teljesítményének a megitélése? Minden napra jut egy, sőt néha több, botrány, felháborító lépés stb.

Hacsak attól nem, hogy most mindenhova ki van írva, hogy Magyarország jobban teljesít? Ez már elég is? Akkor tényleg vége ennek az országnak.
Fabius meg menjen szépen pihenni, oszt soha többet ne ragadjon billentyűzetet, nem érdemes, minek. Magyarország jobban teljesít, meg nem hagyja magát, oszt jónapot. Ennyi pont elég.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jó, hogy segitesz neki, mert ebben a gyönyörű házban annyi a mocsok, hogy még te sem tudtad az összeset felsorolni egy-egy mondatban
Hihetetlen, hogy ez a nyomorult balfasz mennyire nem vesz észre, milyen végtelenül szánalmas és röhejes...

KAPITALIZMUST!

És ezek végre dögöljenek már éhen.
@aritus: Le kellene már cserélni a kérdező biztosokat?....nem tudom, de érthetetlen
@aritus:

A rezsicsökkentéstől. Van hárommillió nyugdíjas, meg még kb másfélmillió narancstudatú zombi, meg egy rakás balfaszból álló ellenzék: pont elég lesz a háromnegyedhez 2014-ben. Ja, hogy az ország belerokkan? Nos, (egyelőre még) el lehet menni.
@Marcellusca: szilárdot ne bántsd, jó munkásember, állandóan a rezsidémonával küzd. éppen ezért kötött bartelt demeterrel. demeter aláírta a rezsicsökkentést, cserébe szilárd az ülésen meg nem szavazta meg saját módosítójukat. ez a csepeli így csépeli a belső ellenzéket.
Az egész három év a Fidesz frusztrációjáról szólt. Arról, hogy 2002 és 2010 között elhitették magukkal és sok emberrel, hogy ők különbek másoknál. Orbánnal pedig, hogy ő valami különleges lény. Orbán ezt elhitte, és már senki sem meri neki megmondani, hogy pont olyan lett, aki ellen ők harcoltak. Plusz benne van az, hogy a Fideszes azt mondja, hogy "neki ez jár", "ők is ezt tennék", "az emberek ezt akarják". De az is benne van, hogy félnek a vereségtől, és akiben, vagy amiben egy kis lehetőségét látják annak, hogy elveszíthetik ezt a hatalmat, azt irtják.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne becsüld le ennyire a nyugdijast, ennél azért több esze van, hogy 21 Ft. rezsicsökkentéssel meg lehessen venni
@KÁTÉó53éúétr6:

Nincs már hangulatom udvariaskodni: egy nagy büdös lófaszt van több esze... ebben az országban 1000 ember közül 999 simán eladná a szavazatát 1000 forintért.
BAZDMEGELEK... INGYEN KORMÁNYPROPAGANDA MAGÁNPÉNZBŐL...

"Pénzbírság az apró betűs rezsicsökkentésért
[origo]|2013. 05. 07., 6:47|Utolsó módosítás:2013. 05. 07., 6:48|
Címkék:bírság, számlázás, energiaszolgáltató, rezsicsökkentés, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Két energiaszolgáltató is több milliós bírságot kapott, mert formailag nem voltak megfelelőek a számláik - írja a Magyar Nemzet. Nem volt megfelelő a részletezés és túl kicsi betűkkel írták rá a rezsicsökhttp://www.origo.hu/itthon/20130507-penzbirsag-az-apro-betus-rezsicsokkentesert.htmlkentéses szöveget."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ehhh, tegnap a rotolon volt egy korkerdes a nephez ugy pacekba nehany erettsegi kerdesekbol, hat tudod a valaszok alapjan nekunk reszeltek, 2. Vh az otvenes evekre, eszem faszom...
A harmadikos altalanosos kolkom pontosan megmondta, igaz o abba az idoszakba bele van kattanva, feltem is ennyi idiota kozott.
"A lap szerint a jelenleg milliós nagyságrendű bírság összege az Országgyűlés által április végén elfogadott jogszabály alapján milliárdosra is nőhet, mert csekkenként 10 ezer forintos kötbér kiszabását teszi lehetővé, ha a szolgáltatók számlái nem felelnek meg az előírásoknak."

Érintettek: ELMÜ, SUEZ... a következő államosítás elkészítése...
"A szolgáltatók 20 napot kaptak február elején, hogy a számlákon kiemelve szerepeltessék a fizetendő összeget, feltüntessék a rezsicsökkentés mértékét, és hogy a hátoldalra tegyék a fogyasztás és az összeg részletezését. Ez utóbbi a legnagyobb feladat, de a Magyar Nemzet szerint több szolgáltató azért is kapott bírságot, mert túl kicsi betűvel, vagy nem megfelelő színalányomással írta ki a rezsicsökkentésre vonatkozó szöveget, jóllehet a vonatkozó rendeletben nem szerepel pontosan, milyen legyen a szín."
Államilag elbírált trafikjog, földpályázat, megvágott keretszámok, munkaképességi felülvizsgálat – csak néhány azon kormányzati intézkedések közül, amelyek az elmúlt három évben arra kényszerítettek családokat, hogy újratervezzék életüket. A sorhoz még a magánnyugdíjpénztárak államosítása is nyugodtan felzárkózhat: a szektor a kormányzati bedarálás előtt több ezer embert foglalkoztatott, zömük az államosítás után utcára került. A magánnyugdíjpénztárak piacára egy családi vállalkozás is betört, hamar középvállalkozássá nőtte ki magát, amelyet azonban az államosítás egyik pillanatról a másikra elsodort, és csak romokat hagyott maga után.

hvg.hu/kkv/20130507_Azt_ertek_el_hogy_felek_vallalkozasba_fog
A képhez és a szikkadtra fogyáshoz:

Ez az IQ-bajnok azt írja: "nekem is erőt adtak az alapok (mozgás, étrend) egy súlyos kórházi baktériumból való teljes felépülésre."

Azon meditálok, egy súlyos baktériumból mivé lehet felépülni?? Egy könnyű, egészséges baktériummá?
A szabadságharcos, országvédő, nemzetmentő, egészségmegőrző, jobban teljesítő, rezsicsökkentő kétharmad teljes odaadással végzi/végezné munkáját, de egyesek - ellenzékinek becézett - felelőtlen, anarchista megnyilvánulásokkal zavart akarnak kelteni.
Mire való az új őrség, ha közreműködésükkel nem tanítják móresre a rendbontókat?
Boli-Rodeo valakiiiiiiiii

hmmmmm, ó mennyi kérdésem akadt eme emberről, valaki aki otthon van a német politikában, ugyan keressen már rá erre a dicső emberre:

Magyarország "különleges fejlődésen megy keresztül", az alkotmányban ezért egy sor átmeneti rendelkezést hoztak. Az Alkotmánybíróságnak kimagasló pozíciót biztosítottak az alaptörvényben - ezt is mondta Rupert Scholz német alkotmányjogász a köztévében.

hvg.hu/velemeny/20130507_Nemet_jogasz_A_magyar_alaptorveny_peldaer
@Orica Középföldi: ne bántsd, hisz definiálta magát, és neked még ez sem tetszik :D
Ez a parlament bővelkedik Maximusokban.
Illem, erkölcs, nővédő/verő, listázó. stb...
Matolcsy új embere mindig jól járt a Fidesszel
A monetáris politikában kezdő, a háttérterületek irányításában rutinos. Pontos, megjelenésére sokat ad, előre köszön. Mindig tudta, mire kell figyelni. Gerhardt Ferenc MNB-alelnök portréja.

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130503-portre-gerhardt-ferencrol-a-magyar-nemzeti-bank-uj-alelnokerol.html
a mutyi szó nem teccik nekem...
túl kedveskedő és szoft...
ezek mind KÖZTÖRVÉNYES SZERVEZETT (MAFIA) BŰNCSELEKMÉNYEK
mivel a haza ellen ezért egyben
ORSZÁGRONTÁS, HAZAÁRULÁS? NEMZETVESZTÉS

a szavak legszorosabb értelmében...
@aritus:
Drága! Sztalin elvtárs is milyen szép és komoly támogatással rendelkezett. Oszt Berija hagyta megdögleni, diszkréten becsukta az ajtót, hadd szenvedjen a saját hányásába. Itt is meglesz ez...

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Németeknél mit melózhatott a sok bolsi csicska, amíg találtak egy néppárti csókost, aki aláírta a nevét ahhoz, amit ezek a taknyok eléje toltak. Sejtheted, hogy egy német alkotmányjogász mennyire lehet képben a magyar alkotmányos jogban, amikor itt is olyan tempóban változik az a fos, hogy a hazaiak is kapkodják a fejüket és az alkotmánybíróság hónapokig vitatkozik egy-egy cikkely értelmezéséről.
Ennél átlátszóbb hazugságokat nehezen fog gyártani a propaganda gépezet! :))
Szánalmas a narancs csicskák erőlködése, hogy a fostalicska szilárdságú tákolmányukat valahogy remegve igazolják.
@Buga.Jakab:
Ennek a "mutyi rendnek" komoly tagsága van kishazánkban!
Értéke a máriavalérianagyvalagrenddel vetekszik.
Az a sok seggarc, akikre rá van aggatva, végül is hiteles csóka... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egyébként ha rákeresel a nevére, a Mandineren volt már Piktort védő kirohanása, ahol akkor is a kis másodosztályú focistát védte. Neki van lepasszolva feladat, hogy a néppárt felől védje ezt a balféket.
az álam JOBBAN TELJESÍT műemléképületek ügyében is, job gazda!

el kel venni a portugáltól a baletintézetet! a zálam job gazda!

444.hu/2013/05/06/elaztak-a-nyugatiba-menekulo-emberek/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
de.wikipedia.org/wiki/Rupert_Scholz

attól, hogy van neki iskolája és 1937-ben született még lehet egy seggfej

nem vagyok hajlandó lefordítani az a te dolgod

számomra érdektelen, hogy mit röfög

brühüyyy
én azt hittem Portik keresztneve Laborc...
de most látom hogy két emberről(?) van szó...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és még: mialatt egy "héjja" mint védelmi miniszter az ellenségképzet és újrafegyverkezés megszállottja (van egy 40 perces video vele erről) egy begyepesedett barom

www.culturaldiplomacy.org/academy/index.php?Rupert-Scholz-21
brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

egyébként a Hertha diszfasza is unalmában

brühüyyy
@rodeo36:
Láttam! :) A másik pöccsel egy a hobbija. Szép is az, amikor két pókhasú egymásra talál...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de nem hiszem el, hogy ennyire olcsó jánosok vagyunk, hogy ezzel a kamu rezsicsökkentéssel megvehető a szavazatunk! Ha meg igen, akkor itt tényleg menekülni kell.
@V-PORT: az a baj, hogy úgy tünik nemcsak orbán hitte el magáról, hogy ő VALAKI, hanem sokan, annyian, amivel választást lehet fölényesen nyerni. Különösen egy ilyen választást, ahol lényegileg egy választási csalás maga a választás.
"Lehet, hogy Orbánnak van nullája, de te még ahhoz is kevés vagy."

mandinerről egy polgártárs
@aritus:
1. Az emberek számolni nem tudnak.
2. A következményei ennek a kamunak egyenlőre beláthatatlanok.
3. 10 százalékot lehetetlen elengedi a szolgáltatási szféra azon szegmenseiben - az állam miért nem a saját 60 % körüli árréséből enged el??? Hisz a rárakódó állami terhek ott vannak.
4. Ezek a HÍVŐK 5 forintért az anyjukat is... eladnák! :)
@Penivaldes:
És ez nedves pógártárs nagykorú, vagy már felügyelet alatt álló, cselekvésképtelenség okán? :)
@Secnir:
A csempész cigi mellett a csempész- és kamionosok által lefejtett üzemanyag hódít. Aki akar, 5 perc alatt kerít akár 300 liter gázolajat is... Persze a NER dicsőségére!
Értelmes ember nehezen hiszi el a felebarátjáról,de sajna ezek tényleg ennyire hülyék,folytatják a több évszázados hagyományukat,irtják a magyarság színe virágát,ha nincs annyi esze hogy boldogulását máshol keresse!
"Amennyiben ez a pesszimizmus jogos lenne, akkor nem érdemes élni, le kell menni a pincébe, fogni kell a kötelet, és fel kell akasztani magunkat"
KL
"“Haza csak ott van, hol jog is van.” A hetes cikkely első bekezdésének életbe léptetését javasolja bizonyos feltételekekel az a jelentéstervezet, amelyet az Európai Parlament állampolgári jogi bizottsága készít Magyarországról. A javaslatot kedden mutatja be Brüsszelben a portugál jelentéstevő, a zöld párti Rui Tavares.

Az EP jelentéstervezete szerint a nemzeti konzultáció vicc volt
Egypárti az alkotmány és hiányzott a társadalmi párbeszéd az elfogadásakor
Gyakorlatilag visszavonatná a negyedik alkotmánymódosítást
A kormány saját menetrendjét az uniós intézmények tartatnák be
A kényszernyugdíjazott bírákat és az AB jogait is rehabilitálná
Mindez persze még tervezet, több száz módosítás érkezhet az EP képviselőktől
Az EUrologus birtokába került dokumentum (délutántól elérhető itt, és élőben nézhető a vita 16.45-től itt) több ajánlást is tesz a magyaroknak, amelyek megvalósításáról a magyar kormánytól kérnek menetrendet. A szövegben foglaltak betartását az Európai Parlament jelentéstevője (Tavares), az Európai Bizottság valamint az Európai Tanács egy-egy delegáltja ellenőrizné. Amennyiben úgy értékelnék, hogy nem felel meg a magyar kormány a menetrendnek, akkor javasolnák a 7.1 cikk beindítását."
eurologus.444.hu/2013/05/07/megszereztuk-orban-brusszeli-bizonyitvanyat/
Nekem nem jutna eszembe a nejemet együtt említeni Orbán Viktorral, főleg ha a test a téma, de biztos velem van baj...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: itt már egy meztelen csigáról is orbán jut az eszébe az embereknek. vikátor már kiszédelgett a spájzból a nappaliba.
@aritus: Tegnap már linkeltem valószínű, hogy nem láttad. Szóval ha az ATV a hír "forrása" akkor nem kell túlságosan aggódni. :)

Valótlanságokkal rágalmaz az ATV

Az ATV honlapján megjelent "Tizenkétmillió forintos köztartozással vált fantommá a Jobbik alelnök cége" című cikk több valótlan, becsületsértő állítást tartalmaz. 16 éves vállalkozói tevékenységem alatt több gazdasági társaságban rendelkeztem üzletrésszel, de köztartozással soha nem értékesítettem vállalkozást, éppen ezért természetesen az adóhivatal sem keresett rajtam közpénzt. Ehhez képes a fenti cikkben a későbbi tulajdonosok üzleti tevékenysége során felhalmozott állítólagos adótartozást a cikkíró becsületsértő módon a személyemnek tulajdonítja.

Az adófizetési kötelezettségemnek minden esetben pontosan eleget tettem, a vállalkozásaimnál folyó hatósági vizsgálatok soha semmilyen hiányosságot nem tártak fel. 16 éves vállalkozó pályám alatt mindvégig a költségvetés nettó befizetője voltam, adóvisszaigénylésben, állami támogatásban soha nem részesültem és közbeszerzésen sem indultam soha, mindvégig színtisztán piaci alapon működő cégeket tulajdonoltam. Bár elmondható lenne ugyanez az ATV által preferált, baloldali politikusok által birtokolt gazdasági társaságokról! Az első két vállalkozásom egyébként - mint az a cégnyilvántartás adataiból is megállapítható - az üzletrész vásárlásomtól számított 19. éve végzi folyamatosan a tevékenységét.

Vállalkozói tevékenységemet mindvégig törvénytisztelő módon, becsületesen végeztem és ezt a vállalkozásaimnál folyó hatósági ellenőrzések is megerősítették.

jobbik.hu/hireink/valotlansagokkal-ragalmaz-az-atv
@V-PORT: "Orbán ezt elhitte, és már senki sem meri neki megmondani, hogy pont olyan lett, aki ellen ők harcoltak." Én nem hiszem, hogy "ők", pl. kövér, áder és főleg orbán valóban "harcoltak" bárki ellen is, hisz orbán maga mondta, hogy nem a rezsimmel volt baja, hanem a zemberekkel, akik csinálták.
Nem véletlen egyébként, hogy Fodor és számos más fideszes már '94 előtt kilépett a "pártból". orbán őrületének ezek a jelei már '94 előtt is nyilvánvalóak voltak, de ha valaki figyelt, már a Nagy Imre-temetésen is láthatta, amit ma lát...
@bella _ciao: Jó, a meztelen csigával simán össze tudom párosítani Viktorunkat, vágyaim nőnemű tárgyával már bajosan...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az ATv frissítette a cikket, s bizonyos dolgokat azért érdemes megfigyelni. A cégek fantomizálódása kapcsán. Ezek bizony meglehetősen vitathatatlan tények.
@Secnir: miért, kövér kutat-fur, egykét ellenzékit:)
@Buga.Jakab: Van egy harmadik neve: Lázár meg könnyen lehet még egy negyedik is: Kósa.
@CSENDES: Az ügy folytatása.

"Az ATV honlapján megjelent, személyemet bemocskolni próbáló cikk valótlan állításai miatt bírósághoz fordulok és nagy összegű kártérítésre tartok igényt mind az ATV-től, mind pedig a többi, a hazugságokat örömmel átvevő médiumtól. Jellemző az ATV piszkos trükkjeire, hogy a csatorna még a nekik írt válaszlevelemet is csak manipulálva tette közzé, mialatt Szegő Péter ATV-s újságíró a többi újságírótól elzárt parlamenti területen izgatottan rohangált a vele szóba sem álló jobbikos képviselők után, könyörögve nekik, hogy legalább névtelenül nyilatkozzanak"

alfahir.hu/volner_perre_megyek_az_ellenem_indult_lejaratas_miatt
@rodeo36: ha ez igaz, nem tudom kinek nagyobb szégyen!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: fel is gyújtjátok?vagy esetleg néhány ott parkoló autót?
vagy a haverok ellen csak tünti-light megy?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Polgári Perrendtartás értelmében ellenbizonyításnak a közokirattal szemben is helye van, de csak annyiban, amennyiben azt a törvény ki nem zárja vagy nem korlátozza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hajrá, a cégeimet én meg védem, a jobbikot én segélyzem:)
@punkfrog: Mi törvénytisztelő állampolgárok vagyunk. Esetleg szólok majd Zagyvának, hogy másszanak át a kerítésen és kérjenek sütit Selmeczitől. :)
@punkfrog:
van ott más is, a köves slomót hamis trükkel akarják a zsidó világkongresszusba "választatni de leleplezték...a zsidók az 50 mill ellenére nem voltak elégedettek a kertitörpével

brühüyyy
mhttp://www.hir24.hu/belfold/2013/05/07/orban-a-kormany-eroforraskent-tekint-a-ciganysagra/~~fokuszegbeszélést tartott az apjával?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: felkérhetné sesztákot védőnek, csak van valami belső irat a kaya ibrahim ügyből, hogyan kell az ilyent intézni
árukapcsolás nyitray módra:

1,5 millió aláírást gyűjtött eddig a Fidesz

Nyitrai Zsolt azt mondta, az elmúlt hét hétben érkezett 1,5 millió aláírás azt bizonyítja, hogy ennyi ember támogatja a kormány rezsicsökkentési terveit és ezzel párhuzamosan ennyi ember utasítja el a "Bajnai-Mesterházy-féle rezsicsökkentés-ellenes koalíciót".

hvg.hu/itthon/20130507_15_millio_alairast_gyujtott_eddig_a_Fides
@bella _ciao: Na, ez így elég csalóka:-)
A linken úgy néz ki, mintha 15 millió aláírás lenne.
Azért örömmel tölt el, hogy a fidesz nap nap után megerősíti kb 15 éves döntésem helyességét: nem véletlenül rühellem ezt a kreációt.
A soványnak meg üzenem: sokan, sokfelé, sokmindenfélével, sokkal tehetségesebben próbálták befogni az emberek pofáját a történelem folyamán. Ha sikerült is, akkor sem sokáig. Miből gondolja kedves uram, hogy egy ostoba zsírparaszt, egy hatalomittas,valóságtól elrugaszkodott elmebeteg és sok-sok jöttment tolvaj csicskásnak ez jobban fog sikerülni?
Újabb rezsi-rizsa:hvg.hu/gazdasag/20130507_A_devizahitelesek_rezsigondjain_is_segite

"Ha fél éven túl egyáltalán nem fizet rezsit a bérlő, akkor felajánlják neki azt, hogy kisebb, illetve alacsonyabb komfortfokozatú lakásba költözzön. Senki nem kerülhet az utcára, de a bérlőnek azt vállalnia kell, hogy minimum rezsiköltséget fizet a lakásért, ahol él - közölte Hegmanné Nemes Sára, hozzátéve, hogy jelenleg 305 olyan állami tulajdonú ingatlant vizsgálnak, amely alkalmas lehet erre a célra."
@punkfrog: Ha szétvernék a székházat az a baj, ha nem akkor meg az ugye??? :)
@bella _ciao:
ed szóltak nyitrainak, hogy még bajnai meg mesterházy is aláírta, viccből? meg a 13 fős zsákfalu lakossága, ahol se gáz, se villany (iborfia), amit a fidesz iborfalvának keresztelt át?

OFF:
trafikpályázat: iborfián van egy (1) db szabad koncesszió trafikosnak. a 13 fő részére. most őszintén, melyik idióta barom, faszkalap semmirekellő prosztó picsameresztő barom határozta meg, hogy hová hány koncesszió kell?
@CSENDES: szerintem eddig is gyengénlátók írták alá:

Gyengénlátók is aláírhatják a Fidesz ívét

most.444.hu/2013/05/07/gyengenlatok-is-alairhatjak-a-fidesz-ivet/
@Secnir: A törvény benyújtói, 2000 főnként egy koncesszió, ha jól tévedek.
@bella _ciao: Értelmi fogyatékosok, vakok és gyengénlátók.
@Secnir: meg kéne nézni, jutott-e az ócsai lakóparkra devizahiteles jókeresztény trafikos.
@tristen2005: Meg ugye ingyen ökölvívó tanfolyamra is elküldik őket adófizetői pénzen, hadd legyenek még képzettebbek a felzárkózás rögös útján.:)

youtu.be/pMsIz8oz3GI
jobbik.hu/hireink/pillangokes-tanfolyamot-indit-fidesz-ciganyoknak

Jut eszembe. Pillangókés forgató tanfolyamot mikor indítanak majd nekik, úszás vagy tenisz helyett???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem.
a következetesség hiánya az a baj.az őszödi beszéd után utcakövek és molotov koktélok repültek mert, gyurcsány hazudott!
most 3 év hazudozás után odamentek egy vak komondorral meg egy cigis dobozzal.szánalmas műtüntetők.
Ilyen fröcsögést ki olvas végig?
megint mennyi jobbklikkes baromság, csak nem itt van a előre tolt helyőrség képviselője?
jahh, de, már látom :D
Itt szó sem volt semmiféle "véleményről", és semmiféle "cenzúráról". A parlament nem óriásplakát-gyűjtemény, ahol hazug tényállításokkal kell kampányolni.
@Larry Silverstein:
"Ilyen fröcsögést ki olvas végig?"
Aki olvasni és értelmezni is tud, nem csak írni
@Larry Silverstein: Te!!!@Blogger Géza: És Te!!
Ti olvassátok végig, ha kell, ha nem.
@Blogger Géza: igaz, mert inkább kézzel festett népi agyagedény-gyűjteménynek nevezném.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látom még tartod az utolsó erődöt:)
"Mi törvénytisztelő állampolgárok vagyunk." Melyik törvényekre gondolsz? Kőtáblák Mózesnél?
zagyva agylágyulának meg inkább segíts definiálni.

P.s.: tényleg, hogy fizettek szakértőnek? :)
:D micsodi illusztris társaság, lehet főcím van :D
@Blogger Géza:
Emlékszel a sok majom fidelitasos D-209-s pólósra? Az rendben volt, mi.
Egyes parlamentekben a bunyó is mindennapos.
A "hazug tény" az milyen?
És milyen parlament az, ahol az interpellációt már a benyújtáskor megtiltják? Mert tegnap ilyen is volt.
Mivel azonnal ideugrottatok, látszik, kényes a téma, és védeni sem nagyon tudjátok az óvodás érveket leszámítva.
@aritus:

Két dolgot érdemes nem elfelejteni:

1: Ebben a mérésben a trafikmutyi és a vak komondorhatás még nincs benne. Ez még nettó rezsidémonos, ezek a következőkben kezdenek majd látszani.

2: 53% kormányt akar váltani, csak nem látja ehhez a megfelelő eszközt. Meg kell nekik mutatni egy vállalható személyi összetételű összefogással. Hónapok óta mondom, hogy ez másképp nem fog menni.
@bella _ciao: kiegészíteném azzal, hogy van köztük egy narancssárga, bajszos miskakncsó is.
@Blogger Géza: Gézám, melyik kifejezést nem érted? A "véleményt", vagy a "cenzúrát"? Jelezd, linkelem a definíciót. Értelmileg fogyatékosokon mindig segítettem. Kérdezd apád (aki egyben nagyapád is).
Ne legyél szégyenlős!
@tristen2005: csak egy, akinek nincs úgy lacisan bekötve a szája, eni problem?
És te?
@Fabius: @aritus:
A pártpreferencia ma otthon nagyrészt érzelmi kérdés. Azt nem tudod reprezentatív mintával mérni.
@Blogger Géza:

Az interpelláció letiltása maga a cenzúra Gézám. Ha tetszik, ha nem.

HA ez nem egyszeri - szankcionált - túlkapás lesz dagilacitól hanem gyakorlat, akkor számítsatok az táblázások megsokszorozódására.

A lopás, csalás, hazudozás meg tény, amit egy ötéves gyerek alátámaszt neked ha szépen megkéred.
@Fabius: Bizonyos stílusszint alá nem kell engedni a parlament munkáját. Sem konfettiszórásban, sem plakátháborúban, sem megfogalmazásban. OK, hogy frusztrált az ellenzék és támogatói tábora, és emiatt már csak gyalázkodni tud, de ne ez legyen a mérce.
@Blogger Géza: óriásplakátozni meg csak simicska cégénél szabad. gondolod, kövér átutalja majd oda a büntetés pénzt, mert mindennek megvan a helye?
@Fabius:

Ettől függetlenül minden közvéleménykutatónál valóban látszik az 1/2ázsiaiak emelkedése. Én is agyfaszt kapok, hogy ennyi gecizés után hogy lehetséges ez? Mondom régóta, a Kedves Vezető állapota és az ország polkúttúrája nem különbözik. Ez kell nekünk. Meg Mohács.

Ne reménykedj abba, hogy a trafikmutyi meg az komondoros kamu majd lejjebb viszi a népszerűségüket. Hogy csak egy példát említsek: a Baltásgate is normális országban úgy kibaszta volna biztosítékot, hogy a Fénylő Csillagnak "futnia kellett volna, de gyorsan". Nálunk meg a fidesz népszerűségében bele se remegett a léc.
@bella _ciao: meg ugyanazok a különböző aluljárókban
hmmm

Az újtrafikosok a pénztárgép rendelet első áldozatai?

Várhatóan tovább csúszik az országban működő mintegy 300 ezer pénztárgép kötelező cseréje, mivel a már többször módosított határidő sem tűnik tarthatónak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatallal összeköthető berendezések mintadarabjainak engedélyeztetése ugyanis még csak nemrég kezdődött el, így egyelőre nincs a piacon olyan pénztárgép, amely megfelel az új törvényi előírásoknak. A problémával leghamarabb a július elsejétől induló új nemzeti dohányboltok üzemeltetői szembesülnek, akiknek ráadásul nem csak az adóhatóság felé kell az online adatforgalmat biztosítaniuk, hanem a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. irányába is.<<< finom

hvg.hu/kkv/20130507_A_trafikosok_a_penztargep_rendelet_elso_a
@punkfrog: Látod, milyen tuti hogy minket azért szapulsz, amire ti büszkék vagytok???
Ha repülnének megint az utcakövek a Lendvay utcában, akkor bunkójobbereznétek, ha meg békések vagyunk mint a sütis hahások, akkor meg szánalmas műtüntetők vagyunk. :)
@sírbateszezazegész: Miért szerinted melyik törvényre lehet gondolni??? Ja és szeretnéd ha nem írnék többet ide? :)
éljen a rezsi, a jogbiztonság, az átláthatóság, és anem_zeti keresztény i_gaz agyar qrmány:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_rossz_adat_tovabb_zsugorodik_a_magyar_ipar.552792.html

hvg.hu/itthon/20130507_Ezek_a_varosok_titkoljak_a_legjobban_a_ko

Semjén Indonéziában járt

Indonéz politikai és vallási vezetőkkel folytatott megbeszélést Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke - tájékoztatta kedden az MTI-t a jakartai magyar nagykövetség.

hvg.hu/itthon/20130507_Semjen_Indoneziaban_jart
@Blogger Géza:
A bizonyos parlamenti szintbe még belefért, hogy amikor az ország miniszterelnöke szólásra emelkedett, akkor a most szinthatározó bajszos és társai csordaként vonultak ki? Minden alkalommal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez azért eléggé ellentmondásos hír a magyar iparról, mert több helyen megjelent, hogy esetleg már nincs is recesszió, mert három egymást követő hónapban (hangyafüttynyit) növekedett az ipari kibocsátás.
Portfolio.hu
HVG.hu
"Magyarország cenzúraparlamentje"

Azért látszik, hogy valójában mennyire okos az okosnak hitt elit. Tuti nem kérték ki a kommunikációért felelős szakemberük véleményét a kérdésről. Azzal, hogy gyakorlatilag "cenzúrázták" a felszólalást, reklámot és lovat adtak annak előadójának és tartalmának. 2013 már nem az őskor, nyilván elfelejtették, az információ gyakorlatilag 1 másodperc alatt a földkerekség másik felére is eljut. A ma reggel az MTV-ben elhangzott riport meg kissé vicces volt. Vajon mit takarhat valójában ez a kis etűd, amiért megérte bevállalni mindezt?
@Bakter: Természetesen, a parlamentből kivonulás tiltakozásként egy közbizalmat elvesztett személy felszólalása esetén bevett és kulturált eszköz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Július elsejétől kötelező az Erzsébet utalványokat holdi utazásra is felhasználni. Az űrhajó legyártásáról tegnap óta egyeztet a közgép és a videottyon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
honnan tudném én, hogy a kedves kiszemeltem, hol nyeri el a drog terjesztés jogát. hova a bánatomba kössem be a kábelt?
@Blogger Géza:

Ahogy elnézem nem az ellenzék frusztrált, hanem ti vagytok azok az arcotokba tolt valóságtól.

Kicsit kevesebbet kéne lopni, csalni, hazudni, és a szembesítéstől nem kapna dagilaca akut agyfaszt minden alkalommal.

Ráadásul az interpelláció a népképviselet jogérvényesülésének alapvető része, csak egy viccországban cenzúrázza ezt egy kommunista házmester, baccpapuccsal csapkodva maga körül.
@Blogger Géza:
Persze, "természetesen". Amit a pártod csinált, az mindig helyes és kulturált eszköz, amit meg más párt, az csak rossz lehet. Olyan öröm, hogy kövér és társai lettek a mércék, és ők határozzák meg, mi a helyes. Ők az közerkölcsi tótumfaktumok. A Bibliát mikor vésik át gránitba, korlátozva a tíz parancsolat jogkörét? Elvégre benne van: "ne lopj".
@Fabius: Szerencsére csak azt a 10%-ot érdekli ez, aki nem lapoz azonnal amikor meglátja leírva hogy baloldal.

Igy a fidesz simán bevállalhat ilyeneket politikailag.

Én mondjuk leszarom az mszp-t és kapcsolt részeit, még akkor is ha a demokráciáról tart előadássorozatot...:)
@Larry Silverstein:

Ez amolyan önvigasztalás 53% kormányváltó szándék mellett. Mint a gyerekek: nincs mumus az ágy alatt, ugye anyu, ugye???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem nem szeretném.
Tényleg. Ne legyél mimóza.
Ja és meghallgattam a Játszuk el-t.
Törvényből meg az az alap. Legalábbis ebben a kultúrkörben.
@Buga.Jakab: Szerintem Fabius a Medián felmérésre célozgat.
@CSENDES: tudom:) de az kamu szám...

érzésem szerint aki szerint "rosszul mennek a dolgok"
az mind kormányváltást is akar
és ez az ország 80-90%-a

ami viszont tuti hogy az ország 27%-a (2/3) felhatalmazott egy bűnszervezetet az ország porig rombolására...
keveset kellett fizetnie az a baj.
@sírbateszezazegész: Remélem tetszett. Van még más tök jó politika mentes nótájuk is. :)
@Buga.Jakab: Az a gond, hogy a mérés szerint azok száma is csökkent, akik szerint rosszabbul mennek a dolgok. 80 %-ról 64 %-ra mérséklődött.
Hogy lehet, hogy Lenhardt Balázs szintén letiltott felszólalását meg sem említi a "mértékadó" sajtó?

Azt szerette volna tudakolni, hogy hogy lehet, hogy a Zsidó Gárda nemcsak létezhet, hanem állami támogatást(!) is kap.
@Fabius: Ugyanúgy nincs kire váltani, mint 1 éve vagy 3 éve. Igy nem is lesz kormányváltás.
@Nemzeti trafikos: Ez az általad említett gárda Magyarországi? Érinti a kormányt, avagy a törvényhozást? Esetleg a büdzsét?
Azért vegyétek figyelembe, Laca idegei sincsenek kötélből, és elpattant egy húr na. Mára kiderült az is, annak idején nevezetes beszédében freudi elszólás volt a kötélre hivatkozás.:)
Könnyen fütyül a rigó mostanában a Fabiusnak. A parliament bőségszaruja úgy ontja számára botrányszagú friss híreket, mint öröké termő fa gyümölcsét, a szépreményű Misi mókus számára.
Kedves Varánusz, nézzük azt a három pontot, ahol ismét otrombán manipulálsz.
1) Nemcsak Szanyitól vonták meg az interpelláció lehetőségét.
2) Szanyi bármikor interpellálhat ebben az ügyben, ha eltávolítja szövegéből a törvénysértő szocialista trágárságait.
3) Mindenki tisztában volt vele, hogy a kapitány szabadon telekürtölheti a "betiltott" trágárságaival a sajtót.
@CSENDES: :))) és ahogy közeledik a választás úgy lesz mindenki egyre elégedettebb mindennnel

a választás napján már 100% elégedett lesz az országgal...

(a többiek véleményére meg ki kíváncsi? börtönökből, külföldről stb nem szavazhatnak)
@aritus:

Valamelyik nap olvastam Tóta W.-t és a kommentek között egy fazon (Jarek) "levezette", hogy miért inkább a fidesz, mint bárki más.
Mert a kommentelő jól járt a családi adókedvezménnyel, csökkent a rezsije. Ha jönnek mások, akkor bebukja a CSAK-ot, nőni fog a rezsije. És egyébként is, őt olyan elméleti szarságok nem érdeklik, mint alkotmány, meg jogbiztonság. Ja, és ne gondoljuk azt, hogy AZOK nem lopnának, ezért őt a trafik mutyi sem érdekli, ez a politika.
Különben is, a fidesznek nem volt mozgástere, hiszen volt emúttnyócév meg az államadósság. Ja, majd elfelejtettem, Orbán jól teszi, hogy a mocskosszemét multikat jól megadóztatja, és nem a zemberek fizetik meg az emúttnyócév rablásait. Különben is, inkább Simicskáéké legyen minden üzlet, mert ő magyar.
A manyupból pedig nem volt kötelező kilépni, választhattad a maradást is, nem úgy, mint a szocik alatt, akik kötelezővé tették.
A kommentelő egyedül Orbánból nézi ki, hogy az országért, az emberekért dolgozik, végre egy tökös legény, aki jól megmondja másoknak a tutit, és nem hagyja az országot kifosztani.

Azt hiszen nem hagytam ki semmi lényegeset.
Szóval ezért van a fidesznek ekkora támogatottsága. A hittel nem tudsz mit kezdeni.
@Bakter: Ha tudsz konkrétan arról, hogy valaki valamit ellopott, jelentsd fel, ne szájhősködj, ne vádaskodj. A magyar nyelvben vannak bizonyos szavak, amelyek bizonyos dolgokat jelentenek, és azokat úgy illik használni.
@nusica: "...ha eltávolítja szövegéből a törvénysértő szocialista trágárságait."
??? WTF
"telekürtölheti a "betiltott" trágárságaival a sajtót. "

Aztán miért trágárság és mióta a pofátlan a mutyi és egyéb kifejezések. Tudomásom szerint éppen a FIDESZ vezette be a közbeszédbe ezen kifejezéseket. Úgy is mint "Pofátlan végkielégítés"

Vagy a két szó összeépítve "pofátlan mutyi" már-már trágát
@Fabius: Az egy baloldali figura, a Hruscsov volt, ne magatokból indulj ki.
@tristen2005: kapitányom, ma csavarlazítóval indítottál?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha nincs prekoncepciód, akkor élvezhető. De nekem úgy tűnik ezek mindig szenvednek.
Ezek nem
m.youtube.com/results?q=rumjacks%20irish%20pub%20song
@Blogger Géza:

Gejza!
Emléxel az emútnyócévre?
Esetleg emlékszel arra az alpári hangnemre,amit akkor valósítottatok meg a parlamentben?
Olvass vissza akkori ogy. jegyzőkönyveket.
Mindig elfelejtitek,hogy ti már annyi mindent mondtatok és még az ellenkezőjét is:))

Nincs erre valami jó dakota közmondásod?
@DezInf: De van: Hozzál konkrét példát, ne vádaskodj.
Lacikám,
az hogy büntetsz, még nem változtat a tényen:
LOPTOK, CSALTOK, HAZUDTOK!
Tud valaki valamit arról a tegnapi interpelláció-betiltásról mit mondanak a pártok (most nem a fideszre vagyok kiváncsi, azt a szemetet olvastam)?
Mert az jó, hogy minket zavar, de ez tényleg az ellenzéket érinti közvetlenül?
Mit tettek, benyelték?
@aril brikha: És még büszkék is rá. Mert mi a magyar oligarcháknak lopunk, törvényesen (már törvényt hozva).
@Blogger Géza: Mivan? Nem válaszoltál a D-209-es kérdésére a fórumtársnak. Az rendben volt, mert tetszett a színe? Na takarodjál, nincs rád is semmi szükség. És vidd Larry Silverstein entitásodat is.
a komcsicoclista trágárság az pont ojjan mint a fidesnáci trágárság?
csak abban különbözik hogy ki mongya?

vagy van külön nemzeti trágárság? a teingettét -hozzáfűzi mindenhez?
@Blogger Géza:
Na ez a tökéletesen impotens válasz: "ha tudsz valamit, jelentsd fel".
Rossz hírem van: a feljelentések megtörténtek. Az más kérdés, hogy a cimbikkel és családtagokkal teleültetett hivatalokban meddig jutnak el azok.

A magyar nyelvben igen sok szép és jó lehetőség rejlik. Ezért lehetséges az, hogy a cuculista pártállam vezető intézetében magas beosztásban lévő elvtárs kommunistázhat a legnagyobb pofával mostanság. Miközben a többi hasonszőr adja alá a vokált.
@nusica:

1. Hol írta Fabius, hogy csak Szanyitól vonták meg?

Az én képernyőmön ez jelenik meg:

"....se más ellenzékek az interpellációjukkal idegileg kicsinálni!"

Ez a rész egy linket rejt, amire ha rákattintasz, akkor figyelj csak, mi jelenik meg:

"Miről szólnak Szanyi és Lenhardt betiltott interpellációi?"

2. "törvénysértő szocialista trágárságai" alatt melyik részt kell érteni? Konkrétan melyik törvényt sértik meg? És melyik részt kell átfogalmaznia, hogy bármikor interpellálhasson ebben az ügyben?

3. Ha mindenki tisztában volt azzal, hogy Szanyi telekürtölheti a betiltott (nem kell az idézőjel, hiszen tényleg ez történt) szövegével a sajtót, akkor nyilván többen fel is fogják jelenteni érte. Hiszen, mint írtad, törtvénysértő volt, ezért kellett cenzúrázni. Ha meg nem jelentik fel, akkor vagy a nem feljelentők is törvényt szegnek, vagy...
@Ergosum: lajos? szegény még a 100 leggazdagabb magyar közé sem fért be a nyergessel együtt.

Rejtélyes birodalom: miért nincs Simicska a leggazdagabbak listáján?

hvg.hu/itthon/20130507_Simicska_Lajos_vagyona_gazdag_magyarok
@Blogger Géza:
Á, megjelent a maffidesz szóvivője, mond csak Géza, a magyaroktól elrabolt trafikok közül hányat utaltak ki neked, mint hű seggnyalónak?
@CSENDES:
Mutyi:
a, helytálló, a körülményeket igen jól leíró, frappáns jelző
b, rendkívül trágár kifejezés, kerülendő, elítélendő, üldözendő.
Az aktuális megítélést az határozza meg, ki használja és kire céloz vele.

forrás: Fidepedia
@nusica:

„Ördög bújjék az uradba,
Te pedig menj a pokolba!..."
(Petőfi Sándor)
@Blogger Géza:
"stílusszint" ? :D

Mondod ezt te, dajcs tomipka kollégája? :D

Akkor Kövér miért nem tiltakozott, amikor egy maffideszes, idézem:
"nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristának" nevezte csaló tolvaj smittpali bűneit feltáró, dolgukat kiválóan végző újságírókat?

Ja, hogy ezt az ámokfutást maga Kövér ejtette meg :)
Már megint fideszes baglyok nagyfejűznek másokat...

Géza, értem én hogy fáj az igazság, de évi pár tízmilliós trafik-nyereségért ne kelljen már sajnálni téged, hogy a pofádba vágják hogy az vagy ami...

ha ideges vagy legyezd magad húszezresekkel, meg fogsz szépen nyugodni...
@bella _ciao: mert szerény !

nem beszél... csendes társ...
@DezInf:
Az igazi dakota lóra ülve felejti el a múltját.
A múlt olyan, mint a nyugvó nap: eltűnik a hegy mögött.
A prérin mondott bölcsességek a hegyre érve ostobasággá válnak.
Döbbenet: Erősödik az antiszemitizmus Európában

A Zsidó Világkongresszus szerint fel kell készülni arra, hogy az antiszemitizmus erősödhet Európában. A neonácizmus erősödéséről szóló beszámolóban úgy fogalmaztak: „a legjobbat reméljük, de a legrosszabbra kell felkészülnünk”

A valóság ezzel szemben inkább az, hogy a legrosszabbat remélik, de a legjobbra készülnek...
@Blogger Géza:

Neked is:
„Ördög bújjék az uradba,
Te pedig menj a pokolba!..."
(Petőfi Sándor)
@Bakter: jó felé jársz:

Csányiéknak 75 százalékos a részesedése a SZÉP-kártyák piacán

Az OTP Pénztárszolgáltató eddig összesen 640 ezer OTP SZÉP-kártyát bocsátott ki, amelyekre 75 milliárd forintot töltöttek fel a munkáltatók a 2011-es első kártyakibocsátás óta.

hvg.hu/kkv/20130507_Csanyieknak_75_szazalekos_a_reszesedese_a

-----------------

hvg.hu/vilag/20130507_Szijjartoek_szentesitetteek_a_magyarfehe

-----------------

hvg.hu/itthon/20130507_Orbanek_kozpontositottak_a_katonai_titkos
@Blogger Géza:

Leírtam hol keresgéljél. Nehogy már más dolgozzon helyetted narancsbolsi :))
summázná valaki, hogy mi történt? se időm, se kedvem végigkattintgatni a posztban levő linkeket.
@CSENDES:

Igen, magyarországi. Állami támogatással működik a Zsidó Gárda.

www.zsido.com/cikkek/Tett_es_vedelem___intezmenyesul_az_ongondoskodas__/10/3266

Ezeket is ki kéne baszni a hóra Lauderékkel és Zoltaiékkal együtt.
-no comment-

Megvan, hány magyar költözött Németországba

Számuk 30 százalékkal nőtt 2011-hez képest.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/megvan_hany_magyar_koltozott_nemetorszagba.552805.html

------------------

Engedelmével, Elnök Úr, Ön egy seggfej

A mindig visszafogott és mértéktartó Kövér László illemre tanítja a Tisztelt Házat.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130507_Engedelmevel_Elnok_Ur_On_egy_seggfej
@Blogger Géza:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130507_Engedelmevel_Elnok_Ur_On_egy_seggfej

Olvasgassál,rád fér nagyokos:)))

...ideje lenne húznod a taggyűlésre.....
éljen a nemzeti dohány mutyi azaz maffia

Siklórepülővel csempésznek cigit a román határokon

Siklórepülőt, folyóáramlatot és tucatnyi más módszert használnak a cigarettacsempészek a román határokon, akiktől idén több mint háromszor annyi csempészárut foglaltak le a hatóságok, mint a tavalyi év azonos időszakában - közölte kedden a Mediafax hírügynökség a határrendőrség kimutatására hivatkozva.
@JohnHenry: aha röviden:

szanyi komcsi/náci anyázni akart amiatt hogy nem náluk van a dohány...
és ezt dr. kövér komcsi/náci nem engette, betiltotta az elenzéket
A fidesz hazaáruló párt. Vezetői szintén hazaárulók, egytől egyig.
A rajongói pedig agyhalottak. Vagy húgyagyúak, szabadon választott.
@DezInf:
Próbáltam mindezeket videoban megkeresni Gézánknak, de időhiány miatt nem forszíroztam. Úgy is csak azt lát meg, amit szeretne.
Kövér a szintező erkölcsvitéz, eme látomás lebeg szemei előtt.
@Buga.Jakab: szóval csak a szokásos o_O

köszi! :)
@Buga.Jakab: A náci nem a dohány miatt anyázott, hanem a kettős mérce helyett, hogy zsidó gárda bezzeg lehet és állítólag még állami támogatást is kap. :)

index.hu/belfold/2013/05/06/a_trafikmutyirol_kerdezett_serton_szanyi/

Jut eszembe. Ez volt már??? :)

A WJC elefánt a magyar porcelánboltban

A zsidó szervezet előre megírhatta Orbán bírálatát, hazai zsidó vezetők károsnak tartják a szöveget.

index.hu/belfold/2013/05/07/a_wjc_elefant_a_magyar_porcelanboltban/

Ja és szerintük a jobbikot is gyorsan be kéne tiltani.:)
@Fabius: Hello Vari!:-)
Holnapután gyün Némethné naccsasszony geohipertermikus erőművészt avatarkodni... kicsit figyelj oda, bizony 1-2 hónapon belül csudadolgok lesznekám ottan:-)
De utálom az ilyet. :(

Politikai múltja miatt nem repülhet a pilóta?
Idén nem vehet részt Vári Gyula, háromszoros világbajnok vadászpilóta az augusztus 3-4-i kecskeméti Nemzetközi Repülőnapon, miután jelentkezését visszautasították a rendezvény szervezői.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=643481
@huzzadneki shakespeare: nemszemélyeskedni! én minden mogyorószemért megküdök, a zabszem semigen fér néha a seggembe:-)
Kérdezném: a múlt hét péntekre beharangozott szekszárdi fideszképviselői trafikmutyi kitárulkozásról tud valaki valamit? A képviselő zrat elfújta a szél, vagy betincsizsmában a Dunában lebeg állva, esetleg miatta volt üzemzavar Pakson, vagy csak simán beszart?
Kutyák elé koncot...

"Jól járt a titkolózó trafikos egyesület
A dohánykiskereskedők egyesületének vezetői több koncessziót is nyertek, a tagok hoppon maradtak."

index.hu/gazdasag/2013/05/07/jol_jart_a_titkolozo_trafikos-egyesulet/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mi újdonság van ebben? A kádernyelv hossza, viszkozitása, illetve a masszírozási együtthatója számít csak manapság, a szaktudás és tehetség nem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Megmutatták neki azt a vak komondort, amin véletlenül át fog esni (tízszer), ha meg mer szólalni.

Átgondolta, és rájött hogy nagyon nem éri meg neki. Szóval most kussol szépen.

De amit eddig elmondott, az is bizonyíték rá, hogy a fidesz egy maffia. Más, normális országban egy ilyentől azonnal megbukott volna az egész kormány, hogy csak úgy csattan. De a fidesz-hívek megbízhatóan igénytelenek, tőlük nyugodtan lehet lopni reggeltől estig, nem problémáznak.
@sárkányfő: még állatorvosként is tarthat az állami ráhatástól. pl. találnak egy lófejet az általa ellenőrzött húsok között a vágóhídon.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))

ez profi szervezés...

az egyesület meg is van a vezetőiket megvették...
ezt a "vedd meg és uralkoggy" ügyet láttam
a Rettenthetetlenben is volt...
a skót vezetők birtokokat kaptak angliában így nem harcoltak...
van már esti programotok?

Óriási buli lesz Győrben este

A rendezvény címe:

Mit? Miért? Hogyan? Magyarország jobban teljesít.

Meghívott vendégek:

Orbán Viktor miniszterelnök

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője

Mráz Ágoston politológus, a Nézőpont Intézet vezérigazgatója

most.444.hu/2013/05/07/oriasi-buli-lesz-gyorben-este/
@Blogger Géza: Akkurva retkes geciláda anyádat azt!
Amikor viktorkádé folyton kivonultak az micsoda volt barom?
Én szanaszét szopattam volna őket azzal,hogy minden második felszólalás fecótól lett volna.
Nyald ennek a tetű aljas bandának a seggét!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
B+ 500 000 ezren elmagyarázták már itt neked, ha nem zsidóznál mindenki el felejetené a zsidókat meg a jobbikot is!
tied az ország, magadnak építed/lopod:

Jól járt a titkolózó trafikos egyesület
A dohánykiskereskedők egyesületének vezetői több koncessziót is nyertek, a tagok hoppon maradtak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F07%2Fjol_jart_a_titkolozo_trafikos-egyesulet%2F

--------------------

Korrupciót sejt a fideszes szavazók negyede

A megkérdezettek alig egyötöde ért egyet az Orbán-kormány trafikpályázatával, a többség elutasítja azt, hogy a kormány döntsön arról, ki árulhat cigarettát - írta közvélemény-kutatása alapján a Policy Solutions elemző intézet.

hvg.hu/gazdasag/20130507_Korrupciot_sejt_a_fideszes_szavazok_negye
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez tényleg nem kellett volna ide.
Itt mindig úgy is beindul a jobbikfikázás,ráért volna akkor.
@kifordított nagyanyó: Ezt a legújabb narancsbolsi faszságot hallottad már??? :(

Ingyen ökölvívó tanfolyamra küldik a cigányokat adófizetői pénzen, hadd legyenek még képzettebbek a "felzárkózás" rögös útján.:)

youtu.be/pMsIz8oz3GI
jobbik.hu/hireink/pillangokes-tanfolyamot-indit-fidesz-ciganyoknak

Jut eszembe. Pillangókés forgató tanfolyamot mikor indítanak majd nekik, úszás vagy tenisz helyett???

alfahir.hu/szep_kilatasok_meg_tobb_ciganyt_tanitananak_bokszolni

Buga Kálmán, cigány származású bokszedző korábban nyilatkozta a médiában, hogy ötven, bokszolni tanuló fiatalból legfeljebb 1-2 lesz ténylegesen sportoló, a többi az utcán és egyéb helyen kamatoztatja majd „tehetségét”.
Amúgy jó az írás és a képek!XD
@tristen2005: pontosan, de hát neki nem a rönó jel jut eszébe mindenről, mint a legtöbb xy-osnak ;)
@tristen2005: Na neeeee. Már az index meg a hazai zsidó szervezetek is zsidóznak??? El vagyok képedve.:)
Fábius, ez jól sikerült.
@tristen2005: Amúgy szerinted nem röhejes, hogy már a hazai kiválasztottak szerint is gáz, hogy világszervezetük ajvékolása után tegnap az a kép erősödött meg róluk, hogy valóban mindegy, hogy simogatják-e őket vagy ütik: ugyanúgy visítanak??? ;)
megint a szokásos baromság, de oda se neki Gabriel többet tesz a jobbik ellen, mint bárki más, ennyi szennyet ideborítani nem semmi teljesítmény @kifordított nagyanyó: egyetértésem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na már te is szennyesnek nevezed a MAZSIHISZ állásfoglalását, amit az index közvetít??

Amúgy meg örülj neki. Még a végén túl népszerű lesz a jobbik. :)
Németország:
Kétszer annyi magyar érkezett az országba, mint ahány török.

Leigázzuk a sápadtkolbász zabáló fattyúkat, Magyarország jobban teljesít.
@Bakter: Jójó,de 15-en már visszajöttek.
Ez is egy óriási sikertörténet.:))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :))
@Bakter: De maaaaaaaaaaaaaaaaaaaajd visszajönnek ahogy a törökök is visszamennek.
Ja,hogy Törökország legalább fejlődik....?
@Bakter: Mi egyenesen 3an másztunk a nyakukra (plusz a kutya, bár ő nem magyar fajta), megtettük amit megkövetelt a haza :)))

@Penivaldes: Szánom-bánom már hogy megemlítettem, nem hazafi aki szerint nem jó így a teste, nem jobb a teste mint bárki másé, erre szavaztunk, ezt akarjuk, éljen a Párt! :)
@bella _ciao: a franc essen ebbe a rohadt szelektív memóriámba... de ez nem is érdekes. Az az érdekes, hogy egyetlen hírportál sem mozdult rá a dologra, hogy megkérdezze a zilletőt: Mi alófasz van édesbátyám???? Na ez az, ami inkább elgondolkodtató... a vak komondor ebzárlatának esete forog fenn...
@Ergosum: a Parlamentben lett volna törvénysértő, te intelligens. Ennek vették elejét, a jelek szerint nagyon sikeresen, mert azóta is egyfolytában szűköltök.
Visszavonni a simlis trafikpályázatot!

Itthon az a tejfölösszájú, volt MIÉP-es Kocsis Máté a fő hangadó a komcsizásban, aki nem tud betelni a fidesz adta pozíciókkal és pénzekkel.
A fidesz banda a szocikon szocializálódott, azok csecsbimbójukon nevelkedett.
Minden aljasságot, szemétséget szépen eltanultak és most "nemzeti, igazmagyar, keresztény" jelszó alatt sokkal többet lopnak csalnak, hazudnak.
Ez a kormány és holdudvari ténylegesen is tele van komcsikkal, volt MSZMP-s taggal, de ez nem zavarja az aljasokat!

El kell menni szavazni és le kell váltani őket is!
@kifordított nagyanyó: ha elmegy az esze, biztosan, vagy max nyuggerként, hisz azzal a pénzel itt jól él, de vannak kétségeim
Ez az ügy azért vicces, mert a fideszen kívüli értelmes emberhalmaz még emlékszik a D309-es pólókra, meg a többi fideszes idiótára, akik hasonló módon demonstráltak a Parlamentben.
Igaz, fentebb említett észt minden tekintetben nélkülöző fideszes emberhalmazon kívül "rekedtek" azért tisztában vannak azzal, hogy fentebb említett fideszes "demokraták" csak akkor szeretik az iróniát, és a gúnyt, ha ők adják, ha ők kapják, mert a mocskos tetteik ezt hozzák ki a normális emberekből, akkor csak a hatalom eszközéhez tudnak nyúlni némi önelemzés helyett.
@bella _ciao: hmmm Györben kezdik a tegnap elfogadott hulladéktörvényt promotálni? :-) Csak át ne essenek a lólengés túlsó fertályára:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: És mégis csak eggyel többen vannak ott,mint kellene.
Habár te ide se kellettél....:))
@kifordított nagyanyó:
Aki elment, nem hülye. Majd hülye lesz visszajönni, ahol ennyi hülye van vezető pozícióban.
Viszont a Balatonnál erre lehetne építkezni. Egykor az keletnémetek jártak ide smúzolni a nyugatnémet pereputtyal, ezután a kinti magyarok az itt maradó pereputtyal. Mert ha ez a migráció így folytatódik, akkor kormányunk tuti hozz egy 2/3-st, hogy emigrált magyar nem jöhet ide többet, csak a kijelölt zónákba, zeurót költeni.
@Don Quixote de la Ferko: D309-es póló soha nem volt!:))

Legfeljebb D209-es.:))
@tristen2005: okoska... azért zsidózik a kopipájszer bajnok, hogy a Jobbik beszédtéma maradhasson... ő ezt a feladatot kapta... egyébként férfi létére rettenetesen magas a monotónia-tűrőképessége... igaz vagy két hete Varika feltett neki két kérdés, amire azóta is hijába varjumk a választotot:-) Hogy hozzád szóltam, persze nem jelenti azt, hogy szeretlek is:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Bízom benne, csak az áll az elutasítás hátterében, hogy a Jak 52-es típusú repülőgépemet nem tartották elég izgalmasnak a szervezők. Bár az még az előző repülőnapokon megfelelő volt" - mondta el lapunknak a nyugalmazott őrnagy.
Ő tehát bizakodik. Bizakodjunk mi is, hogy csak a csotrogánya avult el, mintegy jelképeként a szocialista megújulásnak.
@kifordított nagyanyó:

Lényegen nem változtat a szám.
Amit szabad volt a gyökér fidesznek, az bűn, ha más teszi.
@nusica:

Kedves ostoba.

Idézd ide a posztból legyél kedves, hol állítom, hogy csak Szanyitól volták meg az interpellálás lehetőségét.

Mert leginkább sehol, nyuszi.

"Engem nem fognak se exelempés képviselők a tábláikkal se más ellenzékek az interpellációjukkal idegileg kicsinálni!"

Próbáld értelmezni, különös figyelemmel a használ többesszámra. Aztán majd szólj, ha sikerült.
@bella _ciao: "@sárkányfő: még állatorvosként is tarthat az állami ráhatástól. pl. találnak egy lófejet az általa ellenőrzött húsok között a vágóhídon. "

Így megy ez már nagymagyarugor berkenyékben... Lófőt tanálni a cihák közt a zasszony helyett... szóval ezt már egy homofób sem venné be:-) És a kis butus, még csak el sem gondokodthat mialófaszt talált az agyában... szakmája nekije a felismerés:-)
@nusica: "Parlamentben lett volna törvénysértő, te intelligens. Ennek vették elejét, a jelek szerint nagyon sikeresen, mert azóta is egyfolytában szűköltök."
Ezt te komolyan gondoltad?
@Fabius: kutyulimutyuli, ezt így, egyben firkantsd majd rá jövőre a szavazócetlidre. Hátha ez az utolsó esélyetek! <3
@kifordított nagyanyó: Sebaj! Így jártak a tetvek! A nemzet ami a világra szabadította Dieter Bohlent és a Bayern Münchent kegyelmet nem érdemel :))))))
@Don Quixote de la Ferko:
Abban az izé hogyishívják állapotban, amit a külvárosban transznak neveznek, én írhattam orbánc beszédeit. Csakhogy azóta a dakota lóról átült a félázsiai csikóra. Mongolidióta közmondásokat pedig nem ismerek. Bár egyet talán tudok:
Egy hithű fideszes lelkivilága olyan, mint a sztyeppe télen: lapos és üres.
@kifordított nagyanyó: Nagyikó... Te időnként két macska vagyol oszt mindkét farkaddal jáccol? :-)
@Bakter: miután Törökország már egy az egyben ott van.
@nusica:

A laborchatás sincs benne. De arról mintha ti sem akarnátok beszélni a mezővásárhelyi szál óta. Nem is értem miért. Engem - és a közvéleményt - érdekelné a komplett ügy mindenestől ebben biztos lehetsz.
Beindult a NER!
Hoppál Péter hangsúlyozta: a Fidesz szerint erkölcsileg nincsen lezárva ez az ügy, ezért remélik, hogy a VM által most elindított tárgyalások segítik feltárni az ügy részleteit. Emlékeztetett arra is a Bajnai Gordon vezette Haza és Haladás alapítvány a Hajdú-Bét egykori elnökének tulajdonában álló irodát bérel, valamint egy másik volt Wallis-vezető támogatásával folytatja plakátkampányát a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM szövetség.

A nagyobbik kormánypárt éppen ezért azt kérdezi Bajnai Gordontól: "erkölcsösnek tartja-e, hogy a kisemmizett magyar családok pénze járul hozzá a kampányához?" www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=156767
@Fabius: Papcsák elvtárs a parlamentben nyomja az igét. poszt téma?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a rönó jel az a borotvált pina? :-) Csak miheztartás végett... mer rég láttam a falon:-)
@nusica:

Ez terelésnek elég béna volt, de többet igazán nem várok el senkitől, aki nem képes szétválogatni a blog nevét az enyémtől.

Hétvége óta ez a Szanyi szint, csak jelzem :-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ja. lófej rossz asszony helyett. de egy nyúllábat sem néznék szívesen a takaró alatt, főleg, ha az asszonyka is ott heveredik.
@sírbateszezazegész: nem én írtam a marhaságot, én csak szelíden reagáltam rá. Máskor legyél figyelmesebb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Bakter: Ugye nem gondoltátok,hogy komolyan írtam...?

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:Ez a büntetés azért még nekik is durva.

@Don Quixote de la Ferko: Amiért más hazaáruló volt azért viki hős.
Ők így gondolkodnak.
@nusica: neked egy örökbecsű idézet: Nusica! Kell e finom husica? :-)) Ha nem érted kérdezz:-))
@Fabius: megismerhettétek, a teljes parlamenti ellenzék betekinthetett az anyagba.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Ja, meg az Audizmus nevű ragályos sznobkórságot.
@Fabius: tévedés, én marha nagyot röhögtem rajta.
@kifordított nagyanyó: Hallottál már Bohlen dalt? Azért az se lenne durva ha Szijártó Peti szépségét és Kelemen Annuska eszét bíró szerelemgyerek lennék Kósai keresztapával :)))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én csak azt nem értem, miért nem tanulsz meg magyarul. Nehéz? Már elmenekültél?
@nusica:
Fogtad a lényeget, muslica. Nem az a fontos, hogy hány török van/lesz ott. Ugyanis magyarokról beszélünk, azaz arról, hogy tömegesen mennek el innen a "jobbanteljesítésből". Németországba IS!
@Bakter: Azért egy jó Audit nem szégyellnék a kertkapu előtt...persze nem a kelet-európai stricifurgonokra/maffiómobilokra gondolok :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Hagyd szíjrágót békén: NB1-s lett. Az esze megvan hozzá...
@nusica:

A kiradírozott kisatírozott anyagra gondolsz? Mert az ugyebár nem az egész.

A kisatírozáshoz nem kellett bátorság. A leszedéséhez kéne, de ez ugyan honnan lenne?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Én is - hogy azonnal becseréljem valahol egy Lexusra.
@Bakter: te dobtad be a török szálat, én egyszerű, világos érveléssel elmetszettem. Ennyi. Próbálkozz más témával, talán nagyobb lesz a sikered.
@nusica: Lehet, hogy nem minden részletre terjed ki a figyelmem, de olyan törvény nincs, hogy a parlamentben véleményt nyilvánítani az törvénysértés, azon kívül azonban nem.
Bátor és látványos, mindazonáltal reménytelennek tűnő küzdelmet folytatsz az írott szövegek tartalmának megértésével. Ne add fel, remire még hozhatod egyszer!
@Fabius: a teljes ellenzék láthatta-HALLHATTA a teljes anyagot. Tiltakozás nem volt, csak ti vagytok még pápábbak a pápai Ferencnél.
@nusica:

Magadon nevetgélsz? Legalább ismerős a társaság amíg jön a nővérke.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "@kifordított nagyanyó: Sebaj! Így jártak a tetvek! A nemzet ami a világra szabadította Dieter Bohlent és a Bayern Münchent kegyelmet nem érdemel :)))))) "

és sorolhatnánk a végtelenségig: Wagnerúr, Erich fondalnikkel, Schiller, Wotan, Kemal Atatürk (tiszteletbeli négernémet), Albertus Einstandus, a peenemüdei raklaprakétaszakértő, és főleg a generálszósz:-)
@sírbateszezazegész: ne manipulálj, senki nem mondta, hogy a véleménynyilvánítás a törvénytelen. Javítsd az érvelés fogyatékosságát, onnan folytathatjuk.
@nusica: Ostobácskai! Ha annyira bírnád a magyar nyelvet, mint én... rózsatövis ágyban alukálnál hullagyalázatosságig....
@Fabius: nem egészen. A saját humoromon derültem, de nem vagyok azonos a saját humorommal. Ha érted.
@kifordított nagyanyó: Mit nemértesz ezen? Megjegyzem, énsenem értelek:-) Időnként:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: forrás: te? Vagy Weyer Béla? Netán Teller Ede? ;)
@Fabius:
Ejj de szép muslincátok van, a kis maga eszével hozzá!
Hol lőttétek? Búcsúban?
Legalább stabilan ostoba, nem ingadozik.
@magándemokrata: Ez a Hoppál annak a fotografomániákus pinabubus Hoppálnak valami rokonnya?
@nusica:
Az egy idézet volt, és csak viszonyítási alapként tették mellé a törököket. Itt a teljes táblázat:
index.hu/chart/2013/05/07/bevandorlas/

A sikerem így is nagy, bármilyen témáról van szó. Legalábbis annál, aki számít. Más meg nem számít.
@Fabius: Ne mosakoggy! Szenyó Kapitány Téged olvasgatva, szotyit köködve tervezi jövendő akci jó itt:-)
@nusica: "ne manipulálj"
Miért használsz olyan kifejezéseket, melyek tartalmával se te, se egyik ősöd sem volt tisztában az idők kezdete óta?
@Fabius:
Szanyi ujja mély nyomot hagyott benned, látom... :))
"A következő hónapokban a sokéves átlagnál jóval több képviselő hagyhatja ott a parlamentet, az időközi választás műfaja mégis teljesen eltűnhet a 2014-es országgyűlési választásig hátralévő időszakból. A Fideszben felmerült, hogy újra módosítják az alig egy hónapja elfogadott választási eljárási törvényt."

Bejegyeztették már az ungaríse gránit szabadalmát? Kemény, mint a rágott gitt.
Kedves Fabius, most a fahéjas, gircses kőbunkó nyalogat téged, te őt, vagy ti ketten engem? ;)
@sírbateszezazegész:
A narancsbolsevik párt mosóporreklám szintjéhez szokott, muslica IQ-val rendelkező pártcsicskáján számon kérni egy kifejezés értelmezését... Tudod, azért már-már pofátlan vagy!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "@kifordított nagyanyó: Hallottál már Bohlen dalt? Azért az se lenne durva ha Szijártó Peti szépségét és Kelemen Annuska eszét bíró szerelemgyerek lennék Kósai keresztapával :))))) " Ne lopj G.B.Sótól, vagy ha igen, kéretik a inforrás megjekölése:-)
@kifordított nagyanyó:

Fideszben gondolkodók?

Te valami más univerzumból jöttél. A miénkben nem találkoztam még gondolkodó fideszessel.
@tristen2005: Nem várok választ. Tedd ahová akarod, vagy ahol jólesikk:-)
@sírbateszezazegész: miért nem sikerült megtanulnod magyarul? Meghaladta a szintedet? ;)
@nusica:

Ez ugyebár csak a Fidesz szerint van így. Ragaszkodjunk a tényekhez:

www.gondola.hu/cikkek/85249-Portik-ugy_-__Megegyezik_a_leirat_es_a_hangfelvetel_.html

"a múlt héten nyilvánosságra hozott leiratokkal összehasonlítva sokszor értelmezhetetlen volt a hanganyag tartalma, míg máshol számára jól hallható részek voltak kipontozva az írott dokumentumban.

Vadai Ágnes szólt arról is, hogy nem anonimizált felvételt hallhattak, így a leiratokban kihúzott neveket is megismerhették. Megjegyezte, a hanganyag jelenleg nem titkosított, de bűnjelként van nyilvántartva, ezért nem árulhat el belőle részleteket. Az ellenzéki politikus annyit azért elmondott, hogy vállalkozók, rendőrök és politikusok nevei is hallhatók a felvételeken."

Lehet neked ebből az ügyből ennyi elég, de én akarom tudni a kipontozott részeket, az el nem hangzott politikus, vállalkozó és rendőrneveket is.

Neked elég annyi, hogy nem állítod, minden részlet ismert. Mert ezzel speciel hazudsz.
@nusica:
Nono, te kis hamis, a Jeszenszky pajtásnál próbálkozz, esélyed sincs nálam! ;) Cúnya vagy...
Előtte azért valami csini tangát vegyél, hogy a Nemzettyessch motoros körökben népszerű légy.
@Bakter:
NEM!
DEHOGY!
Bár, az IQ-ja alatt nem görbülne, az biztos...
@nusica:
ismerős a stílusod, korábban melyik fidesz-nicken toltad az ipart?
@nusica:

Tehát magad szerint neked van humorod. Végül is az önértékelési zavar nem ártalmas addig, amíg az nem hiszed Napóleon is te vagy.
@Fabius:
Abból már van 1 a Czinege utcában... Amióta a Lipót bezárt, arra lehet az intézet?
@nusica:

Ugyan, a trolltáncoltatásnak régi hagyományai vannak erre. Üdítő a változatosság, a régieket már unjuk.
@Bakter: mint beláttuk, a viszonyítási alap éktelenül félrecsúszott.
@sárkányfő:
Éppen amelyiket jobban megfizették neki.
Most hogy jó idő lett, az út mellett is próbálkozik, de amikor ennyire beborul, idejön...
@Fabius:
bocs de elfelejettem a kérdést:
@nusica:

Szemtelen kis muslincája:)))
Nem félsz, hogy lecsap a kecsap?
@Fabius: ááá csak kopizza összehasonlításképpen főnökét, aki azt hiszi, ő Lónyál Messzi:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A Czinege ucca gy magánklínyikhaj:-) Ne kotorásszkotássz arra:-) Még belekeveredsz:-)
@Fabius:
Végül is elérte, hogy sokan foglalkozzanak vele.
Eszembe jut a Maverick című film pooénja, amikor Mel Gibson karaktere mondja Judi Foster karakterének:
Kisgyerekként csontot akasztottak a nyakába, hogy legalább a kutya játsszon vele.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Amire gondolsz az Felcsúton van, ott bonyolítja kedves beteg a pajtakasztingot :-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hinnye, csak nem ssteffyke próbálkozik nálad új ruciban? :)))
@Fabius: kapj már a fejedhez :) Az a magyartalan förmedvény mit jelenthet, hogy "értelmezhetetlen" a hangfelvétel anyaga? Pl. azt, hogy Laborcék még ehhez sem értettek? :) Vagy hogy a Fidesz beletörölt? Utóbbi esetben miért nem EZT mondja Vadai? Aki a továbbiakban szó szerint azt mondja, amit én, vagyis hogy megismerhették az anyagot, még ez a pirinyó bolhapártcsíra is. Ha ezt sikerült megértened, fuss rá még egyszer, miben áll az én állítólagos "hazugságom"... :)
@sárkányfő: ne fröcsögj, nem áll jól.
@Fabius: Szerinted lesz valaha valaki aki pajtáskasztingútolni fog? :-)
@tristen2005:

Papcsákról mondtál valamit, azt kérdeztem pontosan mit is.
@Fabius: "hiszed" után vessző, különben orrjjjáássssy a szöveged.
@nusica: Kicsit nagyon megbuktál pajtaürkukigyúrüfingbarátom. Húzhatsz a picsába... réeszemrők te mosmtmál tahótlanított konyhai hulladék...
@DezInf:
Nem, ő sokkal fellengzősebb és nyálasabb. Ez szimpla csicska csak. :)
@nusica: Komolyan mondom az ilyen embereket úgy picsán kéne rúgni,hogy a Viktorka küszöbèn landolnának,na ott aztán nyalhatják fényesre a gazdájuk csizmáját!Miért itt rontod a levegőt?!Bár az os igaz nélküled talán unalmas lenne....annyira szánalmas vagy,hogy az már szinte komikus!Nagy megmondó embernek gondolod magad,miközben inkább nevetség tárgya vagy!
@nusica:
Több mint ötven ezren mentek Németországba, 29 ezren jöttek onnan. Ha számok mögé nézünk, akkor könnyen kiderülhet: nagyrészt pályakezdő, vagy ereje teljében lévő magyar ment ki tehetségével, szaktudásával a németekhez - és cserébe nagyrészt német nyugdíjasok jöttek helyettük, akik itt szépen eldőzsölnek a kinti járadékukból.
Ez a lényeg kedves hölgyem/uram, minden más érvelés/magyarázgatás erőltetett, szaftos finggal hajtott liszttornádó.
Pont.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mostanság át-átnézek másik blogokra is (kifejezettem kormánypártit kerese, de azért az mno-ra nem regisztrálok), hátha találok egy-egy értelmes, kifejezetten fideszes kommentelőt.
Ááááh... reménytelen vállalkozás.
De ez a nusica csak szimplán ostoba. Hozzá képest Vidéki MTA-székfoglaló szintű kommenteket hoz. Hozzá képest:))
@DezInf: Ez nem steffike, hanem vmelyik fideszes nagyonokos péniszgéber... én a Somogyira, vagy vmelyik hasonló semiéceszgéberre gondolok...
@babo81: igazi liberálnok érvelés. Sok szerencsét jövőre! ;)
@nusica:

Én meg nem hiszek neked,máshol,máskor,másként másnak láccottál:)))
@nusica:

Leszarom én Laborcot, Vadait meg a magyarázkodásodat is.

A meg nem ismert részleteket, neveket akarom.

Viszont amíg a hangfelvételből csak a Laborc meg a Portik nevek nyilvánosak, addig aki azt állítja minden részlet és tény ismert az hazudik. Oszt' sértődj meg nyugodtan.
@Fabius:
Ráadásul nyelvtannáczi is.
Rodeo papa az öngyilkosságba tudná kergetni! :D
na végre ez izgalmas, szellemes, humoros, és kedves személyiség ebben a posványban!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a nyelvtan azok menedéke akikből hiányzik az alkotó szellem hangja.
@Bakter: örülök, hogy még mindig abban az álomvilágban éltek, ti mondhatjátok meg, mi a lényeg. Megsúgom, az ébredés keserves lesz és csattanó.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ammá megvót, ottan eldőllött ki melyik moslékosdézsa mellett kaphat helyet parlament lefelezés után.
@DezInf: ha te mondod... De én legalább tudok magyarul.
@Penivaldes:

irónia??? ( csak félve kérdem)
@bella _ciao: ó nem, én új társunkra gondolok, igazán okos, és szellemes.
@nusica: nem fröcsögtem, de hogy már így kezded egyből, a béka segge alól, ez garantáltan bizonyítja hogy egy jól ismert fideszenick vagy.

a régi nick már kínos? ennyire lejárattad? vagy az új trafikodat egy új nickkel ünnepeled?
@Fabius:

"Két dolgot érdemes nem elfelejteni:"

En ehhez hozzatennek meg valamit, amin szinten erdemes elgondolkodni:

"A 47 százaléknyi „biztos” szavazó közül is csaknem minden hatodik nem kötődik egyik párthoz sem. Ez több mint félmillió olyan választópolgárt jelent, akik a részvételüket biztosnak gondolják, ám a pártok jelenlegi kínálatából nem tudnak választani."

Mert csak halkan kerdem: Hogyha ezek nem talalnak valaszthatot a jelenlegi kinalatbol, es elorelathatoan mar nem is nagyon lesz tobb es hiteles(ebb) part a valasztasig, akkor mi az Uristennek igerik megis "biztosra" hogy elmennek szavazni?!?! Kire, mire?!?!

Itt sokkal inkabb van arrol szo, hogy sokan, tobb, mint fel millioan (!!!) be vannak szarva a Fidesz rendszere miatt, es bar nyiltan nem merik egyik ellenzeki formaciot sem megnevezni, de ugyanakkor uzennek az ellenzeknek, hogy volna honnan valasztokat meriteni.

Merthat egy Fidesz szavazonak, vagy a Wass Albertes, Nyiro Jozsefes kormanyzati ugykodes mellett egy Jobbikos szavazonak mitol kellene eltitkolnia szimpatiajat???

Vagyis igenis van oka a Mediannak felvetni a kovetkezot:
"Ha ehhez még hozzászámítjuk azokat, akik „valószínűleg” elmennek szavazni, közel egymilliós tömeget kapunk, amely – ha egy irányba szavazna – alighanem eldöntené a választás kimenetelét a Medián szerint."
@Penivaldes: vazze... akkor kérd kölcsön a szalagos tangicáját oszt huss a vadkeleti banyató:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A vessző dolgában speciel igaza volt, de el ne mondd neki :-D
@nusica:

fideszül megy neked a nyalintás,azt a nyelvet beszéld csak, a tiéd :)
@babo81:
NEM! DEHOGY! :))
(Ne légy geczi, még elveszed a kedvét - kell az ilyen üde színfolt és különben is, egy csomó helyen szentként tisztelik az elmebetegeket!)
@Fabius: Csak mondanám: cuppanj rá a Panneorgiára... csodákot találsz... és az igézített gomba orbitálisan ketyeg... figyelj! Ez is kb. 15-20 mrd bukta a propaganda ellenére... hA ÉRDEKEL ÍRJ:-)
@Fabius: valakivel keversz, én nem magyarázkodom.
A részleteket ne a csúnyarossz Orbántól kérd, ha egyszer nem adja az a büdösnáci, hanem szeretett Vadai Ágnesedtől, mert ő is tudja, ő meg demokrata vagy mi.
@Fabius: nééémááán, mik vannak, 2006-os dúlók, stadionok, rezsik, és még ez is, ugye nincs kampány, ugye nem tolnak pénzeket a haveroknak, ugye csak véletlen a most:

Támogatást kaphatnak a Hajdú-Bét károsultjai

Hamarosan anyagi támogatást kaphatnak a Hajdú-Bét Rt. és leányvállalata, a Novafarm Rt. károsultjai - közölte Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) agrárgazdaságért felelős államtitkára kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

hvg.hu/itthon/20130507_Tamogatast_kaphatnak_a_HajduBet_volt_gaz
@Fabius:
Bazz!!!! Szerintem is te voltál az első az egész blogszférában, aki elhagyott egy vesszőt! DÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRVA HIBA!!!
Most mi lesz... :((
@sárkányfő: egyfolytában fröcsögsz azóta is, de nem lep meg, hogy észre sem veszed magadat. Ez az inkontinencia végkifejlete.
@simple observer 1.0:

"mi az Uristennek igerik megis "biztosra" hogy elmennek szavazni?!?! Kire, mire?!?!"

Hónapok óta állítom, hogy tömegek várnak egy értelmes, vállalható arcokkal és teljesíthető válságkezelő programmal felálló összefogásra. Tudod ami ledönti a mamutfétist, és aminek feltételezéséért is le szoktatok ordítani.

Két dolog lehetséges:

1: mi itt elveszekszünk ezen még idétlen időkig,

2: szembenéznek ezzel azok, akiknek szembe kell.
@DezInf: valami tévedés lehet, hogy nyíltan szóltál hozzám, nem a járási pártcsírához adresszálva.
"54 ezer magyar költözött Németországba tavaly

Közel 54 ezer magyar költözött Németországba tavaly, csaknem 13 ezer fővel többen mint egy évvel korábban - derül ki a német statisztikai hivatal friss közleményéből. Mivel a munkaerő-áramlás kétirányú, ezért ezúttal is a be-és kivándorlás egyenlegét érdemes nézni, közel 28 ezer magyar ugyanis elhagyta Németországot. Az egyenleg szerint tehát így több mint 26 ezer magyarral több élt Németországban 2012-ben, mint 2011-ben."
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/54_ezer_magyar_koltozott_nemetorszagba_tavaly.183610.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Kész sikertörténet! Szájtátó pajti most is kiállhatna, hogy milyen remek emelkedéseket mutatnak a számok!
A tudatomban az országgyűlés elnöke egy intézmény, melynek képviselője egy méltóság.
Ehhez kell mérni Kövér László munkásságát és megnyilvánulásait elvileg.
Elvileg ehhez a tevékenységhez gondosan kell kiválasztani azt az embert, aki ehhez a nemes pozícióhoz méltó egyed, kiemelten figyelembevéve a személyiségjegyeit és demokratikus irányultságát.
A Fidesz Kövér László kiválasztásával bebiztosította az állampolgárok alattvalói tudatának kialakítását eleve, hiszen ha a nép képviselőit is zsinórban megalázza, megszégyeníti és regulázza, mit várhat az állampolgár, aki ezzel szemben semmilyen védelemben nem részesülhet.
Időnként nézvén a parlamenti közvetítéseket és Kövér László reakcióit, az embernek egy szó motoszkál a fejében. A "MÓRES".
Ez a nép nyelvén egy fenyegető, rendreutasító fogalom és szitu, ahol az erőszakos kioktatás és fegyelmezés a cél az erő oldaláról.
Ezt tapasztaltuk tegnap, amikor bátortalan közbeszólásra a "Ne óbégasson!" regula szólt Kövérből, vagy pár héttel ezelőtt az LMP-nek kijáró "Na, ezt fejezzék be, de nagyon gyorsan" felszólítása hangzott el.
Cenzúra, kivezettetés, gyűlölettel telt regulázás a parlamentünkben.
Az ellenzéknek ezt a méltatlan helyzetet teli torokból kéne visszautasítani, napi szinten közvetíteni kell az állampolgárok felé a demokratikus képviselet ilyeténformán való megcsúfolását.
@Fabius: hallgatunk mint a karthauziak, megőrizzük a titkod.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Befizet a soványnak. Szép sorban: egyszer Szanyi előtt, majd a következő körben Szanyi után állva a pénztárnál. Még a végén dacszövetséget kötnének.
@Penivaldes: igenis értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni :D
@nusica: hanem válasz, sőt még annál is több. vezérfonal az élet egén, fényes csillag, amely vezet minket. és ott van a kemény munka, a verejték.
@Penivaldes: vagy mint a Trappisták. :)

hu.wikipedia.org/wiki/Trappist%C3%A1k

Jut eszembe. Thomas Merton remekbe szabott írásait ismered??
@nusica:

Pintér Sándor az ügygazda, a részleteket egyedül tőle lehet követelni.

Micsoda pech, hogy ő a titkolózó belügyminiszter.
@nusica: "miért nem sikerült megtanulnod magyarul? Meghaladta a szintedet? ;)"
Kevés dolog van mit igazán magamévá tettem. Ezek közül azonban kettőt kiemelnék: egyik anyanyelvünk; másik a tolerancia a gyengeelméjűek iránt. Mégha fogyatékosságukat a kizárolagos családon belüli házasságoknak köszönhetik. Ti egyébként ezzel az egymilliárd millpengős bankjegy, családi aranytartalék elaprózódását akadályozzátok?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És szegény döglött libák hozzátartozóit ki fogja kárpótolni? Ha vannak genitális túlélők, azonnal kárpótolni őket, Ner komplikációt lefolytatni, Kubatov listára felvenni, előreikszelt szavazólapot kiküldeni... a postás... mondjuk legyen daloskedvű muuuzika:-)
@Fabius: a tv-ben nyilatkozott az általa beterjeszetett törvénymodositásról,í amit a mr. Vas ujra beadoatt.
nahhh, megtörtént a nagy egymásra találás, suba a subához, guba a gubához ;)
ásó kapa és agyharang az ifjú párnak :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Külön írás nélkül is dobhatod. Idővel kicsit szűken vagyok, de ránézek.
@nusica:

Te vagy a pártcsíra??? Ajjajj akkor bocsi brummogó márkó,nem akartalak leleplezni :D
@Penivaldes: ezt jobb lenne cum grano salis, egy csipet sal atticusszal legközelebb. Mert így olyan tré békasegg, mint Hofi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

A vesszőlovaglás az érvhiány megtestesülése, százból százszor üzembiztosan.

Pszt, el ne mondd ezt sem ;-)
@Fabius: akkor Vadai miért nem követeli? Ja, mert megkapta? :D
@Mariann19: túl finom vagy vele, pedig nem érdemli meg, tapló tirpák és igazi példamutató "ember", és ezzel még én is finom voltam és nőies
@Fabius: Azért ne feledd! Itten van 30-50 (sokatmondok) törzykommentelő... és ezzel hasítasz, mint a déli áramlat Maon... ez a létszám, ha megszorozuk akár százzal is, lepkefing a nagy katyvaszban. A nótatévé, az ekhósszéleszekér kategóriákkal több embert ér el... ehhez méjük magunkat, ne a mindenséghez... ez van... és nagyon szomorú. 2013-ban Magyarosrszágon, az informatika korában egy (MOST SMÚZOLOK) vezető blogger ennyit tud felmutatni... szégyen. És nem Rád nézve... hanem az országra.
@sírbateszezazegész: "egyik anyanyelvünk; másik a tolerancia a gyengeelméjűek iránt. Mégha..." MÉGHA!!! MÉGHA!!! MÉGHA!!! MÉGHA!!!
HAHAHA! Öngól, muki, nagy öngól! :D
@nusica:

Mondd, melyik részét nem értetted annak, hogy szarok rá Vadai mit kapott?

Én - meg a közvélemény - nem kapott semmit. Sintér intézkedjen, esetleg te is követeld tőle.
@Fabius: Konkrétum semmi, csak mindenféle elsőkezes pletyka... rettenet... a szar visszafelé folyik.. Kriza próbálja menteni a menthetőt... így is érdekel?
@DezInf: valamit ismét sikerült nem felfognod, pedig azt hittem, a te szinteden fogalmaztam. :(
@Penivaldes:

értettem, de azért tiktakoznék kicsit :)
@nusica: én is szeretettel üdvözlöm Önt. elsőnek azt említeném meg, hogy a cum grano salist Önek is ajánlanám, és nem a konyhaszekrényben. Másrészről ne erőltesse ezt, mert, hogy antik nyelven feleljek.
Barba non facit philozophum
45 állami közoktatási intézményben nem kapták meg a pedagógusok mai napig a márciusi és az áprilisi fizetésüket.
34 szakmunkásképző iskola nem tudja kiutalni az ösztöndíját a diákoknak.
44 felsőoktatási intézmény nem tudja a Bursa Hungaricát, a szociális támogatásokat és a tanulmányi ösztöndíjakat kiutalni.
2013. szeptemberétől az NYME-SEK 98 dolgozójától kénytelen megválni a brutális megszorítások és az alacsony hallgatói létszám miatt.
A PTE dolgozóinak 23 %-át kénytelen elbocsátani szeptembertől.
A közoktatási intézményekben pedig 20 %-os leépítés vár egyes iskolák számára.

Ez a sunyi, műnemzeti, simlis, tolvaj Orbánék Magyarországa.

Soha többé fideszt és kétharmadot!
@Fabius: nagyjából két ok lehet, miért nem tud a "köz" részleteket, úgymint:
1, nem rá tartozik (ártatlanoknak lenne kínos)
2, a Fidesz nem akar lelepleződni.
Tekintve, hogy Pintér megutatta az ellenzéknek a teljes anyagot, a második kiesik. Vadai személye ezúttal is érdektelen. Ő volt a placeholder az érvelésben. Örülök, hogy segíthettem.
@Fabius:
Valamivel neki is ki kell tűnnie a sok seggnyalonc közül.
Azt hitte, így lesz egyedi.
Azt se áruljuk el neki, hogy a mondatokat nagybetűvel kezdjük a magyar nyelvben?
Há'merhogy állítólag megtanult már magyarul... :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Erre csak annyit mondok, erősen alábecsülitek az internet jelentőségét.

Az soha nem a véletlen műve, ha a politikusok is a nyálhabzásig idegesítik magukat miatta.
@DezInf: Tiktakoznál? Megértelek..de ne Peniben keresd, ki vágyaid kielégíti, ha ajánlhatom..a tiktakozásnál maradj inkábban! :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azt még nem tettem hozzá, hogy az elnöknek birtokolnia kéne a "pókerarc" tulajdonságot is, hogy higgadtságával és pártatlanságával igazolja státuszának tekintélyét.
Mindez még alapelvárások egyike csak, és hol vannak még a diplomáciai érzék és hasonló attitűdök.
@Penivaldes: "philozophum" - hirtlen ilyen szó is támadt az antik nyelvben, kis kézi önégetőm? :DD
@nusica:

Ne hari,de a te agyhalott szintedet nehéz értelmezni. ( főleg ha nem is érdekel )
Az viszont érdekelne,miért a trafik ügy után aktiváltad ezt a muslincás nickedet.
Csak nem kizavartak a légkondis irodádból a pórnép közé?
A (nemzet-közi)helyzet fokozódik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egyszer leírtam, ha nem foglalkozol valakivel az nincs! ezek után győ kér!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tegnap válogatva, de akkor is az RTL-en volt egy bejátszás érettségi kérdésekről és a nép válaszolt: 7 vezér, márciusi ifjak, 2. vh.

Egy fiatal fószer benyögte a 2. vh-ra az ötvenes éveket, nem kis gondolkodás után, nah akkor dőltem a kardomba, mert hogy írókat költőket nem ismer, az egy dolog, na de hogy ezt sem. Többek között ezért is tarolnak az ordas eszmék...
@Hogy lopta ki a Fidesz a titkos Portik anyagot?: a szám téves, mint kiderült. Nem 45, hanem tegnapig 4, mára mind megkapták. Persze így sem jó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kapjanak is támogatást. Elvégre Matolcsy volt aki rájuk omlasztotta a víziszárnyas piacot gazdasági miniszterként.
Teljesen egyetértek! Ez így tarthatatlan! Az a kép a cikk elején sírtam a röhögéstől!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kettőspont után a folytatás rendszerint kisbetűs. Te mint irokéz nem kell, hogy tudd.
Remélem olvastátok! :))

"„Mit Verlaub, Herr Präsident, Sie sind ein Arschloch” – közel harminc évvel ezelőtt fortyant föl ily ékes németséggel Joschka Fischer a Bundestagban, amelynek falai ezt követően nem dőltek össze, a Német Szövetségi Köztársaság nem hullott darabjaira, és a pedáns német úrasszonyok sem kezdtek el sikoltva rohangálni az utcákon, hogy itt a világvége. Sőt, Fischer később külügyminiszter lett, ami nem járt a tisztség presztízsének hanyatlásával, s anélkül, hogy tangába vagy újrahasznosított papírból készült csákóba akarta volna öltöztetni a német diplomáciát, avagy nemzetközi érintkezés bevett formulái helyett trágár diáknótákban való kommunikációra akarta volna kényszeríteni a diplomatákat, valóságos irányítója volt tárcájának, s nem csak kínosan mosolygott a máshol meghozott döntésekhez, esetleg hablatyolt összevissza a külpolitikai malőrök után. Nem egy Martonyi János volt, na. Akik nem szeretik Joschka Fischert, nem éles nyelve miatt nem szeretik, illetve aligha politikai képességeit vitatják el."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130507_Engedelmevel_Elnok_Ur_On_egy_seggfej?FullComment=true#comments
@DezInf: örömmel fogadom, hogy érdekelne. Milyen feltétellel?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nincs valami vonalad a kubatovhoz, habonyhoz?
Én kérem vissza Blogger Gézát vagy Vidékit! nusica még az ő átlagukat sem hozza.
Mondjuk nekem itt van Gábriel:)
@nusica: Szórakoztató a Zúr..igazán! Na, mentem, majd este még benézem..(nem k), mijelőtt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem kell félni,látod nem tűnik el,levakarhatatlan a kis drága!Szórakoztató!
@Fecooka: cupicupi, végre egy bátor ember...
@nusica:

Az ügynyilvánosságban nincs olyan, hogy egyes részletek a közre tartoznak, mások meg nem.

Vagy nyilvános valami teljes egészében, vagy nem.

Vadai személye tökéletesen érdektelen, ugyanis büntetőjogi felelőssége tudatában nem pofázhat addig, amíg Sintér nem engedélyezi. Ne egymásnak mutogassák amivel zsarolhatóak, hanem nekünk.

Örülök, hogy segíthettem értelmezni a helyzetet.
A cél üdvös, ti. a kommunisták eltakarítása a közéletből, de az eszköz visszatetsző.
igazuk is van, na nehogy már mindenfélét mondjon mindenki a kamerába!

De ők (Fidesz) nem bolsi párt, ugye?!
@nusica:

Feltétlenül:)
...csak úgy.....
@Fabius: a legdurvább tévedés. A megfigyelési papírjaidról is kitakarnak neveket. Ezt szörnyen benézted.
@DezInf: akkor fogalmazd át, mert így magyartalan.
@Adj gázt!: mármint nekik, el is hiszem.
@Fabius: az általa beadott törvényjavaslat, visszavonva, Vas képviselő újra benyújtja?)
@Bakter: Osztán ki lenne ez a magas beosztásban lévő elvtárs? Kövér László ugye nyilván nem, ő egy egyszerű társadalomkutató volt, csak éppen az az állami intézet (ahol kizárólagosan lehetett társadalomkutatással foglalkozni) akkor éppen az MSZMP alá tartozott. (ma meg az MTA-hoz, na bumm.) Ettől ő még nem volt "magas beosztásban".
...JAHHH....LEGALÁBB OLYAN rozzant parlamentünk van, mint amilyen rozzant a nor bika és vassorrúbába neje egészsége !
@Blogger Géza: ááááááááááááááááá deeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhooooooooooooooogggggggggggggyyyyy
@sárkányfő: Elrabolták a magyaroktól a trafikokat? Na, ez új, ezt még nem hallottam. És kik rabolták el, pirézek?

Sajna mivel a cél az elárusítóhelyek számának csökkentése volt, nyilván kevesebben üzemeltethetnek a jövőben, ez van.
ooops, kumingárdisták harcra:

16:52 Multimilliomossá válhatnak a trafiknyertesek
Multimilliomossá válhatnak a trafiknyertesek

Lázár János milliós veszteségből bombabiztos üzletté varázsolja a nemzetidohánybolt-nyitást - aki ezt nem látta előre, az most foghatja a fejét. Egy átlagos trafikos évi 3-5 milliós tiszta nyereséget tehet zsebre, de a jobb helyen lévő boltosok kezébe a tízszerese is kerülhet az Origo számításai szerint.

hvg.hu/gazdasag/20130507_Multimilliomossa_valhatnak_a_trafikosok

Rovat: Gazdaság
Szerző: hvg.hu
16:51 A kormány által felkért jogászok is találtak hibát az alkotmánymódosításban
A kormány által felkért jogászok is találtak hibát az alkotmánymódosításban

A negyedik alkotmánymódosítás több pontja is támadható azok szerint az alkotmányjogászok szerint, akiket a kormány arra kért fel, hogy a Velencei Bizottsággal párhuzamosan, attól függetlenül vizsgálják meg a sokat támadott alkotmánymódosítást - derül ki a Külügyminisztérium honlapjára kitett szakvéleményből.

hvg.hu/itthon/20130507_alaptorveny_nemzetkozi_jogaszok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: megtértem. a magasságos teljes valójában megmutatkozott, s jelet küldött :)
@nusica:

A szezont kevered a fazonnal. A politikusok, ügybe keveredett vállalkozók és rendőrök nevei nyilvánosak kellene legyenek.

Ha a Laborc és Portik nevek lehetnek nyilvánosak, akkor az összes többi ügyben szereplő politikus és vállalkozó neve is. Olyan nincs, hogy egy ügyben csak bizonyos szereplőket lehet megnevezni, ez a legbénább kifogások egyike.
Mi az, skacok, mi ez a pangázius? Le vagytok kapva a címlapról? :D
K(l)issé más:
index.hu/belfold/2013/05/07/beszuntethetik_a(z_idokozi)_valasztasokat/

"Répássy Róbert, igazságügyi államtitkár azonban az elmúlt hetekben már nyilvánosan is kijelentette: nem zárható ki a választási eljárási törvény kisebb módosítása. Répássy a Political Capital Institute és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közös szervezésében tartott, Célegyenesben a választási reform című szakmai konferencián április 25-én azt mondta, hogy ő ugyan "ellenjavalltnak" tarja a választások közelsége miatt a módosítást, de hozzátette, kisebb módosításokra "nyitottak"."

Jaja, minek ide választás? Lesz a Fide3sz és a Néppárt-KDNP-Dzsobbik ideiglenes Kurmányzó kojalícijó, teljes egyetértésben..a többi felesleges!
@sárkányfő: Csak ugye ezt nem egy parlamenti felszólalásában mondta, és nem is parlamenti képviselőkről, hanem újságírókról. (Amúgy elég jó jellemzés néhányukról..)
husika a csörgő sipkád uncsi már, amúgy meg ismerős a stílus, kellene frissíteni a BIOS-t
@kifordított nagyanyó: Na, pont az ilyen stílus ellen akar küzdeni a parlament elnöke - szerintem jogosan.
@Fabius: de honnan veszed, hogy ezt te mondhatod meg, és nem mondjuk (placeholder) Vadai? És ha Portik név szerint éppen téged emleget mint pásztorórája édes csókú társát, akkor hány óra van?
@Blogger Géza: de a sárkányillatúról is...
@nusica:
mi van gyerek bezavaratak:))
Sziasztok!

Hurrá, van 1 állástalan korrektor (újmagyarul: nyelvtannáci) is a blogon!
A szórenddel ugyan akadnak némi gondjai, mert olvasni tőle néhány ,,jó ki magyar fejezést''. Önbizalomban viszont nincs hiánya! :)
A második pohárka WD40 után nem is csoda.
@tristen2005: "bezavaratak" - ez is valami antik nyelv? De melyik kontinensről?
@nusica: Nem vagyok se bolsi,se libsi,se komcsi...stb. Míg te egy orbitàlis hülye voltál/vagy/leszel,hogy rendületlenül benyeled amit a Fidesz kiköhög!Vigyázz mert csúnyàn meghűlhetsz!Olyan sötét vagy,mint egy feneketlen kút. Jut eszembe,trafikbotrány! Azt mondotta Lázár a minap,legszívesebben betiltaná a cigit...hehehe,akkor a minfenkori(díler)kormàny miből kaszálna qurva nagyot?!És akkor értelmetlen lenne az árrést a többszörösére emelni! Hazug gecik mind!Pfújjj!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"nemszemélyeskedni! én minden mogyorószemért megküdök, a zabszem semigen fér néha a seggembe:-)"

Nem kell besza.ni(kint is van hely)!!! :-)
Meg aztán, csak nem hagyta őket cserben a híresen jó magyar humorérzékük.
@le Látó: ahogy elnéztem a nyelvtannáci dúlását, egyetlen szórendi problémára sem bukkantam. Nem lehet, te kis hamis, hogy pártutasításra hazudtál egy jót? ;)
@babo81: te csak magad szerint nem vagy az, szerintem viszont az vagy.
@Blogger Géza:
de az apját támogattya ugy eltársilag:)
@Blogger Géza: A cél az volt,hogy sok Fideszközeli seggnyaló 20évig qurva jól járjon!lásd fentebb...
@Blogger Géza: "Sajna mivel a cél az elárusítóhelyek számának csökkentése volt, nyilván kevesebben üzemeltethetnek a jövőben, ez van."
Miért kellett csökkenteni az elárusítóhelyk számát?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kizárt.
Be van égetve az EPROM-ba és nem lehet törölni a régit. Hiányzik a kvarcüveg ablak róla, meg UV-lámpája sincs.

Ilyesmire gondolok:

engineerblogs.org/wp-content/uploads/2011/05/Timeline_Eprom2716_1.jpg

Szerinted kapott upgrade lemezeket az aktuális pártindulókkal? :D
@nusica: Örökzöld,de még mindig igaz:Hinni a templomban kell,de ott nagyon!Itt pedig helyretenni azt a sok hülyeséget amit leírsz!
@nusica: játszod itt a grétsyt, agyament! írogass inkább balázs gézának! kb. ott van a szinted.
@babo81:
Pffúúúújjjj!
Tele voltál hejjessírássy libákkal! :))
@nusica: nagyanyád, az a hídrobbantó Matuska!

Olvasd vissza a hülyeségeidet, ha megkérhetlek rá!

Küldök 1 lámpást is, jó?

m.blog.hu/ga/galm/image/1948_Negro1948.jpg
@Blogger Géza: Pont a Kövér Lacának van egy gyomorforgatóan gusztustalan stílusa!Szégyen,hogy egy ilyen vállalhatatlan ember a házelnök!
@le Látó:
Istenem!
Ez legalább 8 bites volt már! :)
Mit küzdöttünk anno ezekkel.
Ne hasonlítsd ahhoz a csicskához... Az fényt kapott!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Leszarom! Mi vagy te,nyelvész prof.?! :) Amúgy,telefonomon pötyögök,és rohadtul melléütök mindig!A tartalom a lényeg,kár,hogy a címzettek nem tudják èrtelmezni!Lehet,hogy mégicsak az a sok helyesírási hiba a ludas? :)))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: éppen 8 bites, 16 kB tárhellyel. Ottan vala a jel az IC legajján: 2716 :D
@babo81:
Téged még nem qrt le, ez a szerencsétlen bolsi csicska?
Fabius kihagyott egy vesszőt, ez meg azon nyelvtan náciskodott. :))
Ne'má, hogy neked jobb legyen! Bacod alássan, kéhlek szépen!
Sz*r napom volt. És mire jövök ide? Legközelebb a rendes választást is eltörlik? Bajnai melyik ügyét veszik még elő? Itt van elegem!
@Fabius:
a parlament tv van , nem találok semmit
@le Látó:
Ismerős volt! :)
Igaz mi még Kádár elvtárs fél karját is odaadtuk egy 555-ös IC-ért! (Úgyse tudják ezek, mi is volt az)
@nusica:

Fogd föl ügyesen, hogy az ügynyilvánosság azt jelenti, annak minden eleme megismerhető. Az összes szereplő neve, példának okáért.

Ez csak neked nem világos.

Ha az én nevem ott szerepel legyen nyilvános, de az is, ha a tiéd van ott. Vadaiéknak betekintési joga volt és semmi egyéb. Nyilvánossá mindent Sintér tehet, ha van bátorságod akkor csatlakozz és követeld magyarázkodás helyett.

Ha gyáva vagy ehhez én azt is megértem. Legfeljebb azt nem, minek példálózol akkor?
@tristen2005:
Mazochista... Bőrszerkóban nézed, kis vízilóbőr korbácsoddal? ;) Hmmm... Páran erre beindulnak itt!
@tristen2005:

Hátha kidobják este valahová videóban.
@babo81: nem az a lényeg, ha kimarad 1-2 betű, vagy
nem akadémiai helyesírással írsz! A magyar nyelv mindig is ilyen felemás marad.

Ha nem érti, az lehet azé' mer' más csavarra jár az agya.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Aszem abbó csináltunk álriasztót a simson-ra. Astabil multivibrátor. (de nem biztos) :)
ÉLJEN A PÁRT! CSAK A FIDESZ!

"Jól járt a titkolózó trafikos egyesület

Fejenként több koncessziót is elnyert a Magyar Dohány Kiskereskedők Egyesületének (MDKE) több vezetője. A nyilvánosan közzétett állásfoglalásaik szerint nagy várakozásokkal figyelték a trafiktörvény születését, örömmel nyugtázták a nemzeti dohányboltok profiljának bővülését, de azt is az egyesület titkára, Adorjánné Dr. Pordán Éva tette szóvá a trafiktörvény kapcsán, hogy fejenként egy trafikból nem lehet majd megélni. Mázlija volt: ő személy szerint két budapesti koncessziót is elnyert.

Rajta kívül a szervezet három fős etikai bizottságának mindhárom tagja, Lengyel Klára, Kerényi Tünde és Juhász Kálmánné is fejenként több koncessziót nyert el: a kocsi Lengyel Klára Komáromban és Esztergomban egyet-egyet, a szintén kocsi Juhász Kálmánné Tatán, Tatabányán és Győrben összesen ötöt nyert, a tatai Kerényi Tünde pedig két budapesti koncessziót szerzett. Bár a nyertesek listája csak neveket tartalmaz, az érintettek neve vagy a lakhelyük közelsége alapján, illetve a Fővárosi Törvényszék egyesületekről vezetett adatbázisából mindannyian beazonosíthatók. A szervezet korábbi vezetői közül Kiss Károly neve tűnik még fel a koncesszió-nyertesek listáján, ő két budapesti koncessziót nyert el.

Mindent bevetettek
Így, hacsak nem valószínűtlenül sok az azonos nevű trafikos, az egyesület hat vezetőjéből csak ketten maradtak koncesszió nélkül – legalábbis ők a saját nevükön nem nyertek. A nyilvántartás sajátosságai miatt nehezen ellenőrizhető, hogy strómanokon keresztül nem szereztek-e a vezetők is több dohányárusítási jogot, mivel a pályáztató csak a nyertes pályázók nevét és a településneveket hozta nyilvánosságra."
index.hu/gazdasag/2013/05/07/jol_jart_a_titkolozo_trafikos-egyesulet/

Kekeckedtek itt... Dolgozzatok inkább, mint a jó(dohány)munkás emberek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tudok egy boltot, ahol még kap6ó, TTL 555-ös, fémtokban. :)))
Nem adják ki a trafikos pályázatokat! :))
Ennyi.
Melyik narancsbolsi csicska verte magát, hogy "mit veritek magatokat, kiadják, akkor meg..."
Hát nem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mert megérdemlem...! ;). Ami késik....Vagy nagyon elfáradt a fikázásban!Én léptem.Csók mindenkinek!
@nusica:

"a Parlamentben lett volna törvénysértő, te intelligens. Ennek vették elejét, a jelek szerint nagyon sikeresen, mert azóta is egyfolytában szűköltök."

Szűkölni a vak komondorok bolygóján szokás, most nem ott vagy.

Érved nulla, ezért én veled ellentétben nem tudlak intelligensnek nevezni.
@Fabius: mostis azt nézem, de nem vagyok egy s
számitógép zseni::akkor küldöm
@Fabius: kiadják, lajost sértegették ezek a mocskok! ő meg szent, hiszen bekötött szemmel is helyes irányban építi az autópályát.
@Myrath:
:)) Na, azért csak jönnek az emlékek.
Az 555-ös egy időzítő IC volt.
Astabil módba, monostabil módba és bistabil módba is lehetett vele építeni.
Mi gumisünbe építettük be és éjszaka amikor bedobtad a szobába valakinek, háááát ... az visítani tudott rendesen!
@bella _ciao:

Elvégre nem azért hoztak rá törvény lóhalálában, hogy mindenki mindent megismerhessen.

Ha én lennék az ellenzék akkor minden egyes plenáris ülés előtt egyesével végigkínálnám cigivel a fideszes képviselőket és dagilacit. Még csak azt se mondhatnák sértő vagyok, mert csak jószívű és udvarias.
@Fabius: szarakodsz itt cigivel! ahelyett, hogy online szerencsejáték kuponokat osztogatnál! majd figyeld csak azt a mutyit!
@le Látó:
Itt a polcomon egy méter Elektronika könyvsorozat a '80-as évekből... :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

1985-6-ban, benne volt az IM-ben (ifjúsági magazin)egy kapcsolási rajz, meg hogy hogy kell lemaratni a nyákot (körömlakk-sósav+valami fertőtlenítő tabletta).
Elektronikai karrierem kezdete és vége! :) Derégvót wazze!! ;)

De villogott!!
@bella _ciao: Az még nincs betiltva a T.Házban sem..a cigivel ellentétben, ami átkoz és egészségromboló, de jól jön a sleppnek és a költségvetésnek a haszna, nem?
@Myrath: "Elektronikai karrierem kezdete és vége!" és megmenekült a világ! :)
@Myrath:
Nekem az egyik szakmám elektronikai műszerész.
Hmmmm... mit túrtuk a pesti elektronikai turkálókat azokban a '80-as években. Knosszosz kolléga (kiderült, hogy egy középiskola padjait koptattuk, kb. u.akkor) is emlékezhet még a Dózsa-Abonyi u. kereszteződésében lévő legendás turira.
@Myrath:
Hyperol... :) Merthogy hidrogénperoxid kellett.
@le Látó: nagyon jó a linkelt blog.
(kösz, hogy eddig nekem nem küldted:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
hát a trafikhoz nem tudok hozzászólni
ami a külföldi jogászokat illeti pedig annyit, hogy ez van, egyék meg amit főztek, akarom mondani, szartak.
más: segítsetek már: nusika ki? hogy került ide ilyen nagy hanggal ez a másfél hetes nick? tényleg ennyire gyönge értelmi képességű trollt találtak csak?
a varanus-ra?
rohadtul alábecsülnek minket...
@Myrath: hát, elég veszélyes egy simsonos elektroműszerész. nálam ez kb. felér honecker bosszújával.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vas-III-kloriddal próbáltuk. Napok múlva is barna volt az ujjunk tőle. :)
@le Látó: az nem attól volt barna. olyan silány volt akkoriban a klotyópapír!
@le Látó:
Backi, az enyém meg fehér, mert "kiszőkült" a hidrogénperoxidtól... :D

@Secnir:
Egyre silányabb cuccosra telik már csak a Pártnak, sehol egy SSteffyke... :(( Komolyan...
@nusica:

Az orbányc azt találta a minap mondani a Portik–Laborc-ügyben, hogy nem megengedhető, hogy az NBH főigazgatója alvilági kapcsolatokkal rendelkező személlyel találkozzon, azzal tárgyaljon.

Ki is most Magyarország belügyminisztere, he??

Én az orbánycot annyiba se nézem, mint ezt az olcsó kis egeret, amit most éppen a kezemmel húzogatok (meg pödröm a gombját)!!
@Fabius: :D:D:D

Azé' is megbírságolnának, hogy nem a kijelölt helyen kínálod. Ha mégis, akkor gyanús lennél, h önálló trafik nélkül ennyi cigid van! :)
@bella _ciao:

A bekötött szemű autópálya építőről jut eszembe.

Ez volt már?

Vasutat terveznek a felcsúti fociakadémiához
„A beruházás tervét évek óta dédelgetjük, de most jutottunk a konkrét kivitelezés előkészítéséig” – mondta az Index kérdésére Szöllősi György, a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója. Az alapítvány már korábban megkezdte a tulajdonába került szakaszon a fejlesztési munkákat, első lépésként tavaly tavaszra felújították a régi felcsúti állomásépületet, amelyből vendégházat alakítottak ki.

Az alapítvány tervei szerint legfeljebb 25 kilométer/órás sebességgel közlekedő, turisztikai célú, motorvonattal közlekedő nosztalgiavonat járna az újjáépített síneken. A felcsúti fociakadémia „a térségben kiépült, illetve kiépülő turisztikai- és sportcentrumok, szórakoztató központok összekötésével” indokolta a beruházást.

index.hu/gazdasag/magyar/2013/05/01/a/

Meglátjátok, lesz még egyszer Magyarország koronázási városa Felcsút.
@Blogger Géza:
Ja, hogy ezt te "nem hallottad" :D
ezzel van tele a média hetek óta, de te nem hallottad, aha :D

Hát persze Gézuka, te nem is élsz itt, te nem olvasol híreket, te nem tudsz semmit...
@Fabius: Hja kérem szépen. :)

Munkásőr-reflexek a fideszes képviselőnél

alfahir.hu/munkasor_reflexek_a_fideszes_kepviselonel
Na szarháziak:

"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.05.07. 05:34:23
@Fabius: Varikám bazdmeg!

Már megint elszállt a nyúlagyadban a mocskosszáj-defúzer:-) Nem lesz ennek jó vége! Ilyen alpárlatias stílben megemlékezni Sanyi kapitány majdnem hőstettéről és hazanemmentő viceházmesterünk lovagias afférjáról, joggal veri ki a bisztosítékot a széplelkű parlamenti közvetítést néző, erád csak okádási célból kattantó ecceri nyugdíjasokból, az ide kommentelő egyre silányabb, de annál lelkesebb fidesztroll kommandóból, hogy kedvenceinket, a szépelgő lelkű, szent merdekulimásszos nyelvű ifjúkerdemes jővőóriások hadát már meg se említsem. Amúgy meg 1 nap rápihenés után szinvonalasabb és hosszabb böfögést vártam volna tőled, mondjuk belevéve azt a kicsi, de nem elhanyagolható tényt is ondókádba, hogy a parlamenti tévéköz-vetítő beigád milyen hősiesen védte a NER becsületét, amikoris a zelempé transzparaensét sikeresen nem vették észre a nemtisztelt ház üléstermében. Ugyanakkor egy stílusosnak nem nevezhető fordulattal igazán megemlékezhettél volna mindenki fercsije legújabb előtrjesztéséről, melyben a folyamatben lévő perének eredményes lezárásához szükséges PTK módosítást kezdeményezi. Mi ez, ha nem egy tehetséges sztárügyvéd eddig kevésbé nem ismert harcitechnikája, mellyel a megbízó érdekében mindent tudását latbavetve harcol a bugyuta hatályos jogszabálok ellen (mivel az előző módosítást is ő adta be), ergó önmaga ellen is megvédendő:-) És ezek szerint már megint az ön-, faj, és a legkevésbé tisztelt ház fenntartásával voltál elfoglalva, mert átsiklottál Somogyi és ózdi lopóbajnok állalmtitkárok hősies küzdelme fölött is, ahogyan védték a kormányt és önmagukat a rárontó NERellenes ellenzéki hordák támadásától, akik teliszaros vödörrel rohangáva próbálták megbecsteleníten a NER szentséges rendszerét... szóval szebben, jobban alaposabban, ha kérhetem:-) ")

A hiperolt meg felejtsétek, Ti nyavalyás germűniákus diódás PNP-NPN buzi túlhaladott korú Hollerith kártyás szővőgépes őskövületek:-) A vasklorid forever:-))
@Blogger Géza:
Látod, pont ezért a kényszeres és aljas képmutatásrét vagy te utolsó rohadt alak.
De fel a fejjel, a magyaroktól elrabolt trafikaid hasznából sokat játszhatod még a fejed.
javaslom majd menj ki néha röhögni a mezőre ahol a kirabolt trafikosok immáron közmunkásként gályáznak majd, nagyon fogod élvezni.
@Fabius:

Aztán jól beperelnének gyilkossági kísérletért.

Láttál te már cigis dobozt? Mindegyiken ott a figyelmeztetés, hogy halált okoz.
@Ergosum: baktert kérdezd, ebben ő a szakember. mármint vasútban. focira meg van a piquet kedvelő kommenttársunk.
az én megérzésem az, hogy egyszerűen alkalmazkodnak a máv színvonalához vasútban és fociban is. hajrá bvsc! ugye fab?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: itt vok pl. én.

Példának ugyan nem jó példa :D :D :D , de egyikük előléptetett, mert szerinte pártutasításra írok, na! :D :D :D
Előre a NUP útján!
(NUP = Nudista Párt)
Szorgos népünk nudizni fog! :D :D

Szegény, pedig csak épp akkor léptem be, amikor nyomult.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: aki szőke, mind kurva. eztet mondogatták a kolléganőim bankos időszakomban.
@Ergosum: lökött... hogynelenne az, amikor a Szűz Mára vajúdásakor, István király is megjelent, és eztet OV a saját szümükkel látta? :-)
@sírbateszezazegész: :D
Milyen téma érdekel?
Drozofíliák aktivitása a cefre alkoholtartalma függvényében és egyéb érdekességek... Naaaaaa!
Szólj és küldöm! :)
@Ergosum: én nem tudom, ez a szölösi a felcsuti vagy nem, de a sport tévében nagyon jól szerepel, olimpián még nem láttam, de RODEO biztos tudd róla, egy két világ csucsot::)
@tristen2005:
Voltam, de a kérdés, miért? A Kossuth téren őrségben is, 3 napig. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kész botrány, hogy egy ilyen műszaki zsenit csak egy őrszázadba osztották be és nem mondjuk a HÍR-be. :)
@le Látó:
JÓ IS LESZ AZ!!! :))
Azért némi nemű korlátozást vezessünk be...
Mert a Nemzeti Faszlengetés nem annyira érdekel!
@Ergosum:
bakker, a palesztin felszabaditok mikor szedik a sineket
@bella _ciao:
Köszike... ezt még nem mondták rám... :D
Különben is, csak az ujjaim vége volt "szőke"!
@tristen2005:

Onnan? Megőrültél?
Ott minden egyes talpfa (vagy hogy hívják) mozgásérzékelővel van ellátva, és még azok a fekete bizbaszok (amik a sínek között vannak) is be vannak kamerázva. Nem tudtad?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem kérdezem meg, mire használtad az ujjaid végét. kiírnák a varánuszra a 18+++ feliratot.
@sírbateszezazegész: na Gábriel egy kellemes alak, akivel lehet társalogni.
@bella _ciao:
Jó'van! Majd még... szóval... okés... :D
gumidémon kívánságára gumitörvény van amit a (nem)gumiköteles laca rugalmasan betartat
@Ergosum:
a megváltásra gyűjtök.:)
@Farkos Tsapó Gyurka:
Még pár ilyen akció a parlamentben és Morci Bajusz bekerül a gumiszobába, gumidominót játszani...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne aggódj! nyusziról kompromitáló képek vannak neten, hogy khmmm... szóval egy tyúkkal. semmi playgirl. egy tyúk. igaz, még fiatal volt. ma már egy döglött kakast sem érne utol.
@le Látó:
Hát igen! Ideje volt... :D
A kis mocsok a helyére került!

@tristen2005:
Segítek... :)
talalkozas.katolikus.hu/5per26.html
@le Látó: külpolitika; társadalomkritika?
A Hàzelnök Úr igenis méltó a 2/3-os Parlamenthez és az új (újabb, legújabb) alkotmanyhoz.
hűűbakker:

Hagyó-per: visszalőtt a vád tanúja
A tárgyaláson azt mondta, ügyeinek elsimítását ígérték, ha aláírja az összeollózott vallomást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fbudapest%2F2013%2F05%2F07%2Fhagyo-per_visszalott_a_vad_tanuja%2F
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nagyot nőttél a szememben, olvasván a 17.58 h-kor írt hsz-edet.
Nagyívű!
Ájultan csodállak, tényleg.
@Penivaldes: jobb mint nusica...
számomra te megközelíthetetlen vagy:)
@le Látó: :)
Hódolatom Hercegnő=Haza és Haladás

ravasz.)
@Penivaldes:
"Holdvilágos éjszakán
Miről álmodik a lány?
Hogy jön egy királyfi tán
Hófehér paripán."
@Penivaldes: Értem! Elküldesz a búsba: irány haza! :D
@Mariann19:
Ne fényezd, ne fényezd, így is el van szállva magától! :D
@Penivaldes: Hát sajtot is csinálnak, de én pld. erre a könyvére gondolok. :)

Thomas Merton: A csend szava

infaustus.wordpress.com/2011/02/16/1784/

“Kétségtelenül segíthetjük egymást abban, hogy az élet értelmét megtaláljuk. Végeredményben azonban ki-ki maga felelős azért, hogy a saját életét élje és önmagát megtalálja. Ha ezt a felelősséget másra igyekszik áthárítani, akkor nem fogja megtalálni saját létének értelmét. Te nem mondhatod meg, hogy ki vagyok én, és én sem tudom megmondani, hogy ki vagy te. Ha te nem ismered saját személyazonosságodat, ugyan ki fog azonosítani téged? Mások adhatnak neked nevet, számot, de sohasem tudják megmondani, valójában ki vagy. Ez az, amit csakis te magad fedezhetsz fel belülről önmagadban. (…) Élete folyamán minden ember a saját üdvösségét keresi és azokét, akikkel együtt él. Az üdvösség számomra mindenekelőtt azt jelenti, hogy egészen felfedezzük igazi önmagunkat, Isten-adta képességeinket pedig a mások és az Isten iránti szeretetben bontakoztatjuk ki. Fel kell fedeznünk azt is, hogy önmagunkat nem tudjuk pusztán saját magunkban megtalálni, hanem másokban és mások által. Az Evangélium mindezeket két sorban összegzi: ‘Aki meg akarja menteni életét, elveszíti azt’ (Mt 16,25) és ‘Szeressétek egymást, mint ahogy én szerettelek titeket’ (Jn 15,12). Ugyanezt Szent Pál így fogalmazta meg: ‘Egymásnak tagjai vagyunk’ (Róm 12,6).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Sosem értettem mi köze van a nyúlnak a húsvéti tojáshoz.
Most már mindent értek :)))
@Blogger Géza: "Bizonyos stílusszint alá nem kell engedni a parlament munkáját."

Teljesen egyetértek. Pl. nem kéne alkotmányellenes passzusokat betenni az alkotmányba.

Vagy az sem stílus, hogy egyéni képviselői indítványnak álcázok és az egyeztetés esélye nélkül hozok hirtelen törvényeket.

Azt sem tartom túl stílusosnak, hogy valaki (pl. egy miniszterelnök) a parlamentben minősítsen botrányosnak egy bírósági döntést, aminek amúgy a jogszerűségét soha nem is vitatta.
És persze az is milyen már, hogy az igazságot kicsit feltűnően hirdető képviselőket megbírságolom, ahelyett, hogy elszégyellném magam?

Volt itt még visszamenőleges törvénykezés is. Na szóval igen, a stíluson volna még mit csiszolni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sikertörténet, sikertörténet hátán...
Nem csak a NABI állt le, a Kühne is toporog, ott állnak a kész buszok (50 db) az udvaron, de a Volánok nem vehetik meg őket, a Volvóra kell várniuk...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Gyerekek! Miért nem hagytok ebben a boldog hitben?
Nyúl pedig még nálam is boldogabb lesz alattvalójának hódolata láttán.
Na, ha ezt olvassa....
@DezInf:
Ezek még a publikus képek!
Képzeld el a többit! :))
Ez a nyúl, egy igazi ÁLLAT!
@Mariann19: valóban gonoszak, hisz tönkreteszik a varázslatot
@Penivaldes: "na azért nem kéne."
Fényességet is kell néha adni embertársaimnak.
Peni! Ma jó voltál a csörtédben. Tetszett az új arcod.
Bakker, hianyoz ez a blog. Biokemiahoz konyito van itt?
@Mariann19:
Dehogyis!
NEM AZ A FAJTA! Enyhén (nagyon)nárcisztikus, szerény(!), lóképű, szinte szavát is alig halljuk... :))
@Mariann19: arra gondoltam hogy elájulni nem kéne
csörte? nem volt olyanom.
@Penivaldes:
Te most nyulaskodni akaszt vele, mi?
Irigyled a tikot, mi??? :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: inkább te...szeretnél te Nyúl lenni....))
hiába nekünk nőknek...:)
@Mariann19: romantyikus közgazdász. oda ne tipegjek! ha ezt a klubban elmesélem, bokros laji táncot jár!
@Penivaldes: "csörte?" a "muslincával" viaskodtál, elfelejtetted?
@bella _ciao: "romantyikus közgazdász."
Miért? Én nem veszíthetem el a fejem néha?
@Penivaldes: bégető birkát bambán bámuló bumburnyák -bizonyítottan- bajosan boldogíthat bárkit (bár bájos birkát bármikor boldogan b...)
@Mariann19: ja, tényleg..tudod nem jegyzem meg minden jöttment nevét.
@Penivaldes: megtettem. aranyhíd. hát még mi kéne a hölgynek?
@Mariann19: kezdetnek elég egy link a monokinis képedhez! :)

Hajrá Nyúl úr! :)
@le Látó: jahhh, azt is olvastam, de mindent nem linkelhetek csak én :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem merek hangosabban röhögni, mert áthallatszik. Ez ő?
@Penivaldes: "Nem jegyzem meg minden jött-ment nevét."
Remélem, ezt még olvassa.
@Mariann19: Nem most írta, nekem kissé sok, iccakára pont elég lenne, de estvére, :-P
@Penivaldes: jó, de képzeld el, hogy ha majd az egyre magasabb (déd)unokáid méretéhez készül minden bútor és berendezési tárgy! Viszed a kisszéket, hogy elérd a kilincset? :)
@bella _ciao: "Ez súlyosan dehonesztáló."
Kire nézvést?
@le Látó: na ne inzultáld, vagy ha monokinit akarsz nézd magad:)
ennyi:

obsi, 2013. május 7., kedd 18:10

Legyél te is trafikos!
Semmi munka, zéró tanulás, az állam kifizeti helyetted.
többet keresel, mint egy szívsebész.
Mert megérdemled! Magyarország jobban teljesít!
@le Látó: "Kezdetnek elég egy link a monokinis képedhez."
Lelátó! Ezt most nem tudom értelmezni, melyik link?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hogy vigasztaljalak:

Van megoldás az őszülésre

www.hir24.hu/elet-stilus/2013/05/07/van-megoldas-az-oszulesre/~~fokusz

de vannak hölgyek, akik csípik a fehér halántékot. erről penit és mariannt kérdezd.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ne rontsd a renoméját!
Milyen hosszasan írt és szellemesen.
Most sok dolga van, és mégis.
@bella _ciao: hát attól függ mivel rendelkezik az úr, mert ha van mit aprítania akkor elfeledkezhetünk róla.))
@Penivaldes: nem tudom, mire gondolhatsz. a pénztárcámra már rátette a kezét a párom.
@bella _ciao:
Csak szexisen őszülgetek... Genyac... :)
Viszont a homlokom, na az csúszik hátrafelé.
@bella _ciao: "Ránk, a többi kandisznóra."
Sokan benne vagytok ebben a kalapban, nemcsak
Nyulam-bulam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Viszont a homlokom, na az csúszik hátrafelé."
Kenegesd!
@bella _ciao: @Mariann19:
:)) Válaszra sem méltatom gúnyolódásotokat...
@Mariann19: Bocsánat! Csak 1 buta ,,poén'' volt.
Csak olyan sok képet tett már fel, kifejezetten a te kedvedért :)
Remélem nincs harag. :)
@Penivaldes: Nem vagyok nárcisztikus. Inkább Feneséges Hercegnőmet szemlélgetném módfelett.
@bella _ciao: ehen. Ahogy Matula mondta egykoron. És a sok víz miatti terméskieséssel mi a helyzet? ;)
@tristen2005:
figyelj,fiam 22 előtte egy kicsit fradiztam, személyesn nem ismerem mert velük nem foglalkoztunk, mi akkor is nyugdíjasnak tartottuk magunkat:)
@bella _ciao: "Hát több, mint 2/3-ad vagyunk./
Úristen! Ne vedd a szádra a 2/3-ot, mert mindnyájan kiestek a pixisből már a szó hallatán is!
Ez volt már?

index.hu/gazdasag/2013/05/06/rejtelyes_ceg_tunt_fe_a_penztargepugyben/

Ha ez így igaz, akkor ,,nagyon ott van a szeren''
és felvet pár nagyon súlyos kérdést.
@le Látó: @Mariann19: @Penivaldes: @bella _ciao:

kepfeltoltes.hu/view/130507/v2012_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A ti kedvetekért itt egy kép, még a tavalyi buliról, ahol szimpla 6 hetes vízihullának voltunk maszkírozva...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bolikám! Válaszolgass csak, soha meg nem bántanánk Téged. Szépülj!
Szemed csillogó, hajad ragyogó, elméd kifenve.
Nem veszíthetünk el Téged.
@le Látó:
Még szerencse, hogy nemzetbiztonsági szempontból minden okés lehet! :))
@le Látó: "Remélem nincs harag."
Már miért lenne? Most már tudom, hogy mire utaltál.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"6 hetes vízihullának voltunk maszkírozva."
A kép láttán nem csodálkozom, hogy beléd zúgnak a csajok. Árnyak a sötétben vízió, titokzatos.
@Mariann19:
... hmmm... akár Drakula.
Na jó, a sapi bohókásabb volt, a gülü habszivacsszemekkel és a denevérszárnyacskákkal.
'stét!

Nu, valaki(k)nek szófosása volt? :)

Érdemes visszaolvasni vagy csak a szokásos fityisz-droid letámadás volt? :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Látó Úr csak emlékeztetett a sok képi napi adagomra. Ez már múlté!
Valahogy vissza kell kapaszkodnom, fortélyhoz folyamodok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli! Felbérelünk ellenzéknek. Már a megjelenésed is legyőzhetetlen erőt sugároz, ez kell nekünk.
@bella _ciao: "Na most felejtsük el adam smith-et."
Nem azt tesszük?
Mindjárt megélénkült a forgalom, látod?
@Penivaldes: ?????
ezmostmiéshogyanésmirefől? :O
Többről van szó Magyarországnál - megszólalt az EP-jelentéstevő

Túlmutat a magyarországi helyzeten mindaz, amit az Európai Parlament (EP) alapjogokkal, valamint bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában szerdán bemutatott jelentéstervezet tartalmaz - fogalmazott a javaslat készítője, a portugál zöldpárti Rui Tavares a bizottság ülésén.

hvg.hu/vilag/20130507_Tobbrol_van_szo_Magyarorszagnal__megszol
@sárkányfő: Nem, soha senkitől nem hallottam, hogy a magyaroktól bárkik bármit elraboltak volna az utóbbi időben. Ellenkezőleg, a magyar nemzet kezdi visszafoglalni az országát - ez persze sokakat irritál, de majd megszokják, ez van.
@sárkányfő: Ha legyőzlek, mindig ordenáré fröcskölődésbe kezdesz, köszönöm ezt az érzést. :)
@Penivaldes:
:)) Itt a Gézuka, beszélgess vele szépen...
@Mariann19:
most az a divat: seggig homlok
@Penivaldes: Isten ments! Menj, pijamaosztás, füredés, fogimosi indul! :-P
@sírbateszezazegész: Talán így sikerül megakadályozni, hogy a fiatalok is játszi könnyedséggel cigihez jussanak, és az általános fogyasztás is talán visszaszorul. Erről szól az egész. Ez a nevetséges ki hány nyertest talál az 5000-ből, akinek a sógora ismert egy MSZP-s/fideszes képviselőt típusú játék meg annyira szánalmas.
Na, újra előveszik a Hajdubét ügyet. Tegye fel a kis pracliját, aki meglepődött! Ugye, hogy senki. Amúgy @saravad: bioszhoz sokat, kémiához egy keveset. Biokémiához, hááát... Miről van szó?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnuszhüle! ijazaz agyamentes, aki hajnali 5 kkörül engemenetet olvass?) -:
@Blogger Géza: Bármely szenvedélybetegség visszaszorul attól, hogy megnehezítik a hozzáférést? Akkor már semmilyen "kábítószer" nem lenne! Te tényleg elhiszed amit írsz?
Nem lenne becsületesebb azt leírni, ezt elbaszták?
kővérlaca a legalja, az egész magyarság szégyene
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tehetek arról, hogy szép is vagyok, okos is, meg tehetetlenséges is, na meg főlegszerény? :-)

A tök őr, nem hazudik:-)))))
@Blogger Géza: mindenhez hozzáférhetsz max nem egyenes úton.
"Itt olyan demokrácia van ahol a képviselő készpénzben megfizet a véleményéért."

Nem baj, majd belecsapja a költségtérítésébe. Mi meg azt is kifizetjük.
@Mariann19: Annyira boldog, hogy örömiben megboldogul, oszt répát még a mesemesügében sem látott, nemhogy Szergej Alekszijov bátyus kiskertjében:-)
@Blogger Géza: "Talán így sikerül megakadályozni, hogy a fiatalok is játszi könnyedséggel cigihez jussanak"

Nagyon fontos az egészség. A fidesz egyik gyakorló egészségpolitikusa mindjárt 6 trafikkal harcolhat a gaz dohánymultik egészségrombolása ellen.:
"Dr Csiba Gábor kórházigazgató lánya Miskolcon egyet, Sajószentpéteren kettőt,(Géza! Ez a fiatal játszi könnyedséggel jutott dohányhoz!!!!) felesége hármat nyert."
Hogy nem esik rátok az álszent-fazék...
@tristen2005: Csak az a kérdés, hogy a hátra felé terjeszkedő homlok objektíve alakul, vagy a fodrász tarolásának a következménye.
Sajnos, ez pedig könnyedén megállapítható.
@lavór:
"Nem baj, majd belecsapja a költségtérítésébe. Mi meg azt is kifizetjük." A nap kommentje! Nekem!
@barsled:
:)
Olyan izé tucc lenni...
A Farizeus Integetők Demokratikus Szövetsége nem OLYAN!
De'nemám!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a tyúkok agyon dicsérnek. aztat mondják, hogy azonkívül még tojást is tojik.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
De jó, hogy megérkeztél! Most már személyesen imádhatunk Téged, körbeveszünk és isszuk szavaidat.
Majdnem kivéreztettél minket a távolléteddel.
Sok a dolgod, festés van nálatok?
Ezer éve nem kaptam már ajándékot pl.
@Blogger Géza: gézám, a világbéke megteremtését kihagytad a törvény jótékony hatásai közül.
@bella _ciao: hmmm és aránytojástott:-) akkor meg?mit csodákszol? :-)
@barsled:

Hivatalosan eddig sem vehetett cigit 18 alatti fiatal. Nemhivatalosan meg ezután is meg fogja venni. Akkor most ki a hülye?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

:)

Valaki összegyűjthetné, hogy hány "Farizeus ..." orvos jutott trafikhoz. (Macerás. Sokan vannak...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És télleg. :)
Köbö harmadáig jutottam, be is sokalltam. :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Tehetek arról, hogy szép is vagyok, okos is, és tehetetlenséges is."
Ez a segélykiáltásod nagyon megcsapott.
Ennyi terhet cipelni egy embernek....
Megvan Neked is a kereszted. Veled vagyok!
@Mariann19: kereszte? na igen, beirdalva szalonnával a gerincébe.
@bella _ciao:
Hajtsatok rá... kamionnal...
Prosztata - helyesen!

@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
A gyurcsány meg a bajnai! Ez nem is lehet kérdéses...

@barsled:
Randa kekecek vagytok, meg irigyek, meg... izé, valami... majd a Gézuka megmondja! :)
@Mariann19: és még kersztanyám is itten vagyon a nyakamon... szóval... heavy lifeguard:-)
@Penivaldes: Hé-hé-hé-héééé!
Velem huncutkodik, oszt' más rángatna a kággyába? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tanuljál hódító praktikákat Nyulam-bulamtól.
Legyen ő a mestered, aztán jól előzd be!
@Penivaldes: Persze, de nem véletlenül igyekeznek mégis mindenhol ezt korlátozni. Ha macerás, sokan inkább be sem szerzik, vagy kevesebbet.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A rezidenciádban hétvégi piknik?
Akkor értem. Sok a teendő.
Amúgy jól érzed magad a társas élet eme forgatagában? Vagy jobb lenne tényleg egy London?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"kapjuk el! utána! mester! várj mester, jövünk! követünk téged!
nyúl futott. elment valahová, ahol végre egy kis nyugta lehet. ezt nem lehet bírni! futás közben leesett az egyik töke. megfordult, hogy felvegye, de szembetalálta magát az utána zúduló hívek áradatával, így hát futott tovább.
– odass! odass! - Észrevették a tökét.
– jelet adott nekünk!
– nem! adott nekünk egy tököt!"
@Blogger Géza:
Lövésed sincs miről beszélsz!
A szenvedélybetegek, pl. dohányosok, olyan elvonási tünetekkel élik meg azt, hogy kérdezz meg egy orvost, azután nem beszélsz ilyen ostobaságokat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Most akkor merre hajtsak... át rajta"
Nem is tudom. Marcangolja őt most az élet eléggé. Bár a múltkor /emlékszel?/ lerázott minket, de az emberben életre kel Teréz anya.
Hagyjuk most az egyszer futni.
Az a nyuszifüles H. rettenetesen röhejes.
@bella _ciao: "Beirdalva szalonnával a gerincébe."
Ám akkor nem hajazna a keresztrefeszítettel, ott nem volt ilyen műtét.
@Mariann19:
a kor 6tározza meg az alakzatot:)
@tristen2005: Az alakzat formálható. Neked melyik tetszene?
ugye értitek?

Lázár Baloghról: "mi köze a pártnak ahhoz, hogy a magánéletében ki mit csinál?"

hvg.hu/itthon/20130507_Lazar_Baloghrol_mi_koze_a_partnak_ahhoz_h
@Blogger Géza:
"Talán így sikerül megakadályozni, hogy a fiatalok is játszi könnyedséggel cigihez jussanak, és az általános fogyasztás is talán visszaszorul. Erről szól az egész."

Ha erről szól volna, akkor nem egy dohánygyártó írta volna a törvénytervezetet, hanem egészség és ifjúságpolitikusok.

A trafiktörvény a pénzről szól, márpedig a dohányban sok a dohány.

Kövérlaci meg bekontráz a parlamenti felszólalások cenzúrájával.
Amire amúgy az elmúlt 2x évben nem volt példa.

De ide is eljutottunk.
A kormány meghatározza, hogy miről beszélhet az ellenzék.
Remek.
Mi jön még?
@Mariann19:
Majd ajánld fel Gábrisnak! :D

@Nero Bianco:
A legundorítóbb ezekben a szerencsétlen, ostoba párttuskókban, hogy mindenkit ugyanolyan ostoba, IQ gyenge parasztnak néznek, mint amilyenek ők maguk is.
Közben olyan átlátszóak, mint a vizespohár.
LOPNAK, CSALNAK, HAZUDNAK, CENZÚRÁZNAK.
Kádárék alatt se volt ilyen alja politikus csürhe, max. a Rákosi féle komancsok idején.
@bella _ciao:
Tudod?
ISTEN, HAZA, CSALÁD!
Ugye több hülye kérdésed nincs??? :D
@Blogger Géza: @Nero Bianco:

úgy van Nero!
a trafikok megvannak. jöhet az alkohol.

Géza! Te komolyan elhiszed, hogy itt bárminek köze van az egészség megőrzéséhez? a mi egészségünk megőrzéséhez?? kac-kac-kac. kac.
a cigi jövedéki adója tiszta zseton. az alkoholé még tisztább. és pirosfehérzöld,oda megy ahova köll.
@Nero Bianco: Belegondolva lehet, hogy Gézának igaza van abban, hogy visszaszorítsák a dohányt. Ti. a ,,nagy dohány kaszálását'' inkább ők végeznék, mások helyett.
És ne más kaszálja le a nagy dohányt, ha ők is megtehetik... nem mintha a módszerekkel egyetértenék, sőt!

Hasonló--az intézményrendszert kihasználó, abba beéépülő--módszer a pénztárgépek körüli cég beépülése.

Még az is lehet, hogy mindkét esetben ,,nemes'' céllal láttak hozzá, de a megvalósítás viszont már erőből és pocsékul sikerült.
@jaegtoer:
A fegyver és kábítószer után ha nem tévedek még a gyógyszer, a dohány és az alkohol következik...
Tehát, akkor most jön az alkohol, azután a ...
Mégis csak ideje lenne, hogy az olasz maffiát valaki behozza ide!
Eltakarítja a konkurenciát, kisebb kulcsokkal dolgozik, mint ezek + rend lesz 2 hét alatt...
@jaegtoer:
Nem emlékszel, hol volt az a kis táblázat, hogy a dohány ár hány százaléka adó? :))
Bár az áram ár összetevőiben is az államé hasonló módon a nagy zsé!
@Mariann19:
valamikor nagyon régen, felkértek egy hajfestésre, azóta is oda járok, megőszültem
tavaly nyáron:) tudom hogy erőltetett de ez jött ki:)
@Nero Bianco: Kapaszkodj meg: nem egy dohánygyártó írta a törvénytervezetet.

Mint ahogy nem az lett korlátozva, miről beszélhet az ellenzék, hanem hogy miféle stílusú interpelláció hangozhat le a tisztelt házban. Szanyi, a főproli pl. a nyerteseket (mind az 5000 embert) "dagadt hasúaknak" nevezi. Mire jó ez? Miért kell embereket így öncélúan sértegetni? Az új alaptörvény védi az emberi méltóságot, és ezt bizony a sötétbalnak is meg kell szoknia, ez már nem a proletárdiktatúra.
@le Látó:

"_Még az is lehet, hogy mindkét esetben ,,nemes'' céllal láttak hozzá(...)"

Amihez Lázár L. Jánosnak köze van/volt, az már a kezdet kezdetén sem lehet/lehetett nemes cél.
@jaegtoer: Az állami adóbevétel bizony eddig is az államhoz folyt be, és ezután is oda fog, nem erről szól a történet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja.
Az ISTEN se megy HAZA, amíg otthon a CSALÁD. :DDD
@le Látó:
"Még az is lehet, hogy mindkét esetben ,,nemes'' céllal láttak hozzá"

Nem, nem lehetséges.
Minimális ismeretekkel is be lehet látni, hogy az ilyen korlátozások, illetve monopóliumok felállítása csak a haszon koncentrációját hozza magával.

A trafiktörvény egyetlen pontja sem szól az egészségvédelemről, pusztán csak az üzletről.
@Blogger Géza:
"Kapaszkodj meg: nem egy dohánygyártó írta a törvénytervezetet."

Megkapaszkodtam.
De.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: dehogynem. különbem lankadna figyelmed, oszt géza lenyelne kereszteb muslicától.
@bella _ciao: idézett linket 2x is elolvastam.
Tessééééék?
Ezt ma lehet Abszurdisztán területén. És csodálkoznak, hogy a határon túl sem értik őket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Számtalan dohányost ismerek, aki leszokott a dohányzásról. Van, aki egyik napról a másikra, és tapasz nélkül. Hiába hőbörögsz Szanyi stílusában, inkább tájékozódj, mielőtt értelmetlenül puffogsz.
@Blogger Géza:
Muhahaha...
"nem egy dohánygyártó írta a törvénytervezetet"

Gézuka... No, de Gézuka! Ekkora ordasat hazudozni...
Értem én, hogy tök hülyék vagytok, de megalázó, hogy azon az intelligenciaszinten lévőnek feltételeztek mindenkit, mint ahol ti tántorogtok.

Segítek arany bogaram - csak ma, csak neked, csak itt:
"A múlt héten a Napi Gazdaság írta meg, hogy az Európai Bizottságnak megküldött tervezet egy Sánta János nevű felhasználó gépén készült. A lap cikkében az is szerepelt, hogy noha a dokumentum február 16-án került fel a honlapra, már szerepeltek benne azok a módosítások, amelyeket Lázár János 20-án nyújtott be. (A javaslatról való szavazást az utolsó pillanatban végül másodszor is elhalasztotta a Fidesz, az előzetes uniós vizsgálatra hivatkozva.)

Lázár hétfői sajtótájékoztatóján közölte, eredetileg is azt szerette volna, hogy a jogszabály megalkotásában legyen szerepe a Continentalnak, mivel egy magyar dohánygyártóról van szó. Ezért teljesen természetesnek nevezte, hogy igyekezett megtudni a cég véleményét.

A Continental elosztóközpontja Hódmezővásárhelyen van, ahol Lázár János a polgármester. A politikus korábban a kormány támogatásáról biztosította a céget annak 15. születésnapjára küldött videoüzenetében. A vállalat felügyelőbizottságának tagja többek között Dancsó József fideszes képviselő."
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120220-ismet-elhalasztjak-a-trafiktorveny-zaroszavazasat.html

Gézuka, ennyire blőd ne légy már, sértő!
@Blogger Géza:

"_Kapaszkodj meg: nem egy dohánygyártó írta a törvénytervezetet._"

nem bizony, b+. Kereskedő. +visszajött Teréz Anya, és jelenésben súgta a szöveget.
@Blogger Géza:
"Mint ahogy nem az lett korlátozva, miről beszélhet az ellenzék, hanem hogy miféle stílusú interpelláció hangozhat le a tisztelt házban."

Kövér olyan stílust kifogásolhat, amilyet csak akar.
Van, amit nem kifogásol, és van amit igen.
És nem a stílus dönti el, hanem a tartalom.

Mint ahogyan korábban a fidesz is élt ellenzékben a parlamenti performance eszközeivel, amiért mostan kövérdoktor pénzbüntetéseket osztogat.

Ne áltassuk egymást, és te sem magadat.
Szanyi interpellációja bőven belefért az általános parlamenti stílusba.
@Blogger Géza:
Gézuka, hőbörögni, hazudozni és IQ gyengének lenni te szoktál.
Én max. kiröhöglek, hogy milyen primitív népművészeti agyagedény és szervilis kretén tudsz lenni! :)
@Blogger Géza:
gondolom a dohány termesztő írta, ő csak tudja ki mennyit keres a füstőlésen?:)
@Nero Bianco: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jajjjjjmáááán, ollan genyók vagyatok! :)))
Ki más írhatna egy törvénytervezetet, mint az, aki benne van, a legjobban ismeri azt? :DD
@Blogger Géza:

"Az állami adóbevétel bizony eddig is az államhoz folyt be, és ezután is oda fog, nem erről szól a történet. _"

Úgy van Géza. csak nagyon keveslik a fiúk. ezért kell megbízható kezeken keresztül átvezetni a forgalmat. csakhogy a pénz a saját útját járja.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ne légy hozzá ilyen durva, úgy is tudja hol a zseton!
@Marcellusca:
No, de ennyire hülye legyen Gézuka, így estére... Mit iszik ez a szerencsétlen? Kevesebb csavarlazító, több gyümölcs.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A dohányár adótartalma 74%, mely magában foglalja az ÁFA-t is.
Bocs, hogy beleszóltam, de itt volt a fejemben a %.
@Nero Bianco: A cél egyértelműen a monopólium megszerzése volt. Nem tudhatjuk, hogy valakinek nem lehetett-e ilyen Géza-féle mellékgondolata, de a megvalósítás az bizony messze nem erről szól. Ha véletlenül volt is ilyen, az a végleges történetből kimaradt.

Pillanatig sem védem, sőt azt kell mondanom, hogy igen erős csempészésre van kilátás. Az ország egészét nézve semmiféle anyagi, gyakorlati előnnyel nem jár, épp ellenkezőleg.
@Nero Bianco: Akkor baj van a parlamenti stílussal. De majd remélhetőleg ez is változni fog pozitív irányba - mint sok minden más is. Szerintem az új alaptörvény szellemével és betűjével ellentétes volt Szanyi primitív fröcskölődése, egy parlamenti képviselőnek nem rossz, hanem jó példát kell mutatnia ebben is. Szegény már az MSZP-nek is teher amúgy, nem véletlenül nem akarják ők sem látni a következő parlamentben. Addig meg bírja már ki valahogy.
@tristen2005:
Akkor őt kell vallatni?
Nem tudtok 2 rendőrt, akik éppen ráérnek? :D
@Blogger Géza: fú! én meg ismerek embereket, akik azt gondolták, hogy megnyerik a lottó ötöst. és megnyerték! géza, te is egy főnyeremény vagy!
@Blogger Géza: én ebbe nem hiszek:(( aki függő az függő
@le Látó: Jah, oszt mind az 5000-et egy monopólium szerezte meg, mi? Te komolyan elhiszel ilyen baromságokat?
@tristen2005: Fő, hogy jól nézzél ki. Az eszköz mellékes.
@Blogger Géza:
Szanyi "primitív fröcskölődésében" egyetlen olyan "jelzős szerkezet", "sértő szó" sem volt, ami nem fordult elő eddig a mára nagyon érzékennyé vált bolsevik pártunk eddigi parlamenti szerepléseiben, megszólalásaiban.
Akkor biztosan másban lesz a hiba...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szanyi kapitány annyira veszélyes a fideszre. az ujjával ottan izéli őket.
@Blogger Géza: "Számtalan dohányost ismerek, aki leszokott a dohányzásról. Van, aki egyik napról a másikra, és tapasz nélkül." Na ezt ne hangoztasd, mert kibacnak a NER-ból! Micsoda vircsaft ez??? Bomlasztani a költségvetést? És még tapaszt se a patikából? Hát hová tart ez az ország?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ebből is egyértelműen kiderül hogy nem az írta. Hiszen több verzió és változtatás volt, mire összeállt a végleges szöveg, ezt értelemszerűen nem írhatta egy ember.
@Blogger Géza:
"Akkor baj van a parlamenti stílussal"

Érdekes, de eleddig kövérlacit ez nem zavarta.
Az sem zavarta, amikoron ő maga mocskolódott a parlamentben útszéli stílben.

Hagyjuk már ezt az álszent dumát.

A parlament jelen pillanatban egyszerűen nem tölti be egyik hivatását sem rendeltetésszerűen.
Sem a törvényhozóit, sem a politikai nézetek ütköztetésének szerepét.

Értem én, hogy kövér álma egy olyan kiherélt parlament, amelyik engedelmesen paríroz a kormánynak, és bekussoltatja az ellenzéket, csak speciel én nem értek vele egyet.
@Blogger Géza: olyan jó, hogy olyan abszolút tekintélyek ülnek a narancssárga oldalon, mint lázár, rogán és selmeczi. a tündi-bündik. valóságos biblia minden szavuk.
@jaegtoer: hééé, idézőjelet írtam! :)

Nero Bianco-nak is írtam, mert ugyanezt vette észre, neked itt másképp fejtem ki. A magyar jogalkotás olyan, hogy tiltani, utasítani, büntetni szeret. Nem is várja el senki, hogy a jogalkotók ,,cukorkát osztogassanak'' jutalomként, de az elgondolások jogszabályba öntése során a pozitív felhangokat gondosan kigyomlálják--ha voltak ilyenek egyáltalán.

Úgy gondolom, nem feltétlenül kellene ennek így lennie. Egyrészt létezik az ártatlanság vélelme,
másrészt egy jogszabály ne csak arról szóljon, hogy: eleve mindenki csaló, kiskorú és debil.

Erre gondoltam eredetileg és remélem így érthetőbb voltam mindkettőtök számára.

mutatja:

hvg.hu/itthon/20130507_Lazar_Baloghrol_mi_koze_a_partnak_ahhoz_h
@Blogger Géza: " értelemszerűen" fura szavakat használsz. Gondolom tudod is hogy mit jelent, ámbár a hozzászólásaidból értelemszerűen az értelem hibádzik.
@ásványi répacukor:
A tények nem szokták zavarni, no de nem is az eszéért tartják. :))
Jelszavuk:
"Szervilizmus és Piktor segge MINDENEK FELETT!"
Feszítővassal sem szeded le onnan a nyelvüket...
@Mariann19:
én már csak maradok Beatles stilusnál, 60 körül,
180 km néha több, acélváros,
@Blogger Géza:
FIDESZ-nek hívják. Te elhiszed, hogy létezik a FIDESZ vagy ez is csak baromság?
hvg.hu/vilag/20130507_Tobbrol_van_szo_Magyarorszagnal__megszol
---- nyissz ----
,,...Meglátása szerint az elmúlt időszak magyarországi alkotmányos változtatásai távolodást jelentenek ezeknek az értékeknek az érvényesülésétől. Ezt a trendet szerinte "időben és kielégítő mértékben" vissza kell fordítani. Ha ez megtörténik, akkor "pozitív kimenetelű üggyé" válhat a folyamat, és javára lesz mind Magyarországnak, mind az egész uniónak. "Az ajánlásaim sokkal inkább a 2. cikk érdekében születtek, mint a 7. cikk érdekében" - tette hozzá...''
---- nyissz ----
@Blogger Géza:
"ezt értelemszerűen nem írhatta egy ember. "

Nem az volt az állítás, hogy egy ember írta, hanem az, hogy egy meghatározható gazdasági kör érdekei mentén fogalmazták meg a törvényjavaslatot.

Szó nincs a kiskorúak védelméről (amúgy ha a fidesz valami orbitális disznóságot tervez elkövetni, ott a kiskorúak védelme mint hivatkozás mindég előjön), pusztán egy állami kézből jól irányítható vazallus réteg kialakításáról, valamint lázárjani haverjának a helyzetbehozásáról.

Az átlagmagyar meg le vagyon szarva.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem iszik az semmitsenem, csak a szíjjártó-selmeczi-máté-kósa-rogán brancsba jár grupizni. :D
@Blogger Géza: Géza! Te tényleg jól érzed magad egy erősen autoriter jellegű államban? Te ilyenben képzeled el felnevelni a gyerekedet?
@bella _ciao: Csak, ha hamis tízezressel fizetnek. :D
@Marcellusca: Ja, nem, mer' az meg mán erőszak. :DDD

Ehhh, teljesen megzavarta a tisztánlátásomat az általam felvázolt lehetőség. Brrrrrr. :)))
@Blogger Géza:
Ide figyelj te elvetemült, nem egy ember nyerte meg, csak orbányász, gipsz jakab bemegy a füstölgöbe kubatov elvtárs várja, feje üres ott megtöltik, egy slukk után kettőt szív:)
hungary democracy

kulcsszavakra cca. 12 millió találatot ad a gugli.
Az első, ami feljön:

www.newstatesman.com/austerity-and-its-discontents/2013/04/hungary-no-longer-democracy

----

albanian democracy
85 millió találat

első találat:
www.fride.org/publication/758/democracy-in-albania

Arról írnak, hogy meglehetősen törékeny a demokrácia Szkipériában, sok kommunista örökséggel, korrupcióval... általában a további cikkek többsége pozitív hangvételű...

Nem ciki? Dehonnem.

Biztos, hogy minden rendben a Kárpát-medencében, vagy kis sértett járja be Európát?
@le Látó:
"...vagy kis sértett járja be Európát?" - Az.
Egy kis, (egyre) köpös(ebb), jobb napokat látott, volt futbalista. :(
@tristen2005: a kis sértett. És állítsa vissza az elbaltázott renomét.
@Marcellusca:
az életben nem volt futbalista, csak a reklám volt, kettő egyeneset nem tud a labdába rúgni,
állandó csere felcsut II.
@tristen2005: "Én már maradok a Beatles stílusnál 60 körül."
A zenei irányultság nem korfüggő. Addíg, míg a ritmus is lázba hoz, ifjú maradsz. Legyen is úgy!
@Blogger Géza:

Az alaptörvény szellemeee eee???

Ez nekem valahogy úgy tetszik, mintha annak idején Alessandro Farnese bíboros megkérte volna El Greco-t, hogy fessen meg egy moslékos vödröt úgy, hogy az legyen fennkölt, valamint ébresszen tiszteletet és áhítatot a szemlélőben.
@le Látó:

"_hééé, idézőjelet írtam! :)_"

O.K. O.K.
@Mariann19:
szeressem alfától ómegáig, fegyverkovács gyermek nevel
ez kamuból ment... ingyen marad a vonat...
mivel nincs mit osztogatni ezért ijjen eredméyneket akar a fidesmaflaálam felmutatni...
hogy a pfuj eu parancsolta, vagy a hüje iskolázatlan miniszterasszonyka...
pfuj bántyák a nyuggereket... de majd a fidesmaflaálam MEGVÉDI őket is !
N Y U G G E R E K ... R Ö G H Ö Z ... K Ö T É S E
@Blogger Géza:

Ezek szerint vak vagy és süket, ja, nem is, csak az agymosó médiából tájékozódsz, aztán csodálkozol hogy hülye lettél.

Na de mázlid van, és segítek a szétmanipulált fejednek: a Fidesz nevű maffia elrabolta a magyaroktól az egész dohánybizniszt, és kiosztotta saját magának. Ez az évtized lenyúlása, még a manyupot is lepipálja, a Fidesz már nem is titkolja magáról, hogy a magyarokat fosztogató maffia.

Persze tudod ezt te is, hiszen az emberük vagy, csak az álszenten teszed mintha nem lennél nyakig benne, te utolsó szar magyarellenes maffiatag....
http://egyenlito.blog.hu/2013/05/07/a_kozgepnek_es_simicskanak_tovabbra_is_jol_fut_a_szekér

a börtön ablakából, soha nem süt be a nap
@tristen2005: Révész Sándort láttam valamelyik nap fellépni a TV-ben, mint a Piramis énekesét.
@Blogger Géza:
Hű bazmeg, már eddig süllyedtél, hogy totál elszakadva a valóságtól sikert hazudsz magadnak? :D

Ez ugye a Matolcsyról elnevezett betegség, aki a recesszió közepén tündérmeséről hablatyolt? :)

Géza, ismétlem: a tahó és gyökér stílusú Fideszmaffiától (konkrét példákat írtam fent, de a hvg-n is van már pár további példa) már önmagában is a szokásos gátlástalan képmutatás csúcsa, hogy stílusra hivatkozik, tudod, ez a klasszikus "bagoly mondja". De különben is, a maffia mit szórakozik bazmeg? :DD Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat, és nekiálltok ájtatoskodni a stílusról vazze? :DD Utaolsó rohadék magyarellenes bűnözők vagytok bazmeg. Örülj hogy nem rohadtok börtönben ahol a helyetek lenne, ti gátlástalan rablóbanda. Ki vele, te hány trafikot loptál magadnak?
Egy adalékot hozzá tennék ehhez a dohányipari témához.
Amikor arról van szó, hogy az országnak mekkora terhet jelent a dohányosok szenvedélyéből eredő betegségek kezelése, akkor illene egy dolgot hozzá tenni.
A korábbi években az egészségügy kitaposta, hogy a dohányipari termékek tartalmazzanak egy olyan részt, amely az eü kiadásokat fedezi. A mai napig megkapja az egészségügy a megállapított forrást.
@Blogger Géza:
Persze, a fityeszben senki sem volt jóelvtárs magas beosztásban. Kövér sem. Szegény elnyomott kutató volt csupán, akit éhbérért dolgoztatott a enyómó renccer. De legyen igazad. Viszont azt nem cáfolhatod, hogy most magas beosztásban van. Ám ettől ugyanolyan tajparaszt, sültbunkó gusztustalan féreg, mint volt korábban.
@nusica:
Ah, álmomban sem gondoltam, hogy megmondjam, mi a lényeg. Azt természetesen csak a fityeszesek és csicskáik határozhatják meg. És miközben a lényeg meghatározására kijelöltek személyét firtatod, kerülgeted a meleg kását (mondhatom meleg kásának, vagy arra sem vagyok jogosult?) Mégpedig azt, hogy a tündérmeselendből egyre több magyar teljesít jobban - külföldön.
Az ébredés pedig nem lesz keserves. Mert ez, ami itt folyik, rémálom.
@Fabius:

"Hónapok óta állítom, hogy tömegek várnak egy értelmes, vállalható arcokkal és teljesíthető válságkezelő programmal felálló összefogásra. Tudod ami ledönti a mamutfétist, és aminek feltételezéséért is le szoktatok ordítani. "

Igyekszem en kizokkenteni gondolkodasodat a semaidbol, de latom csak nem sikerul.

Az elso mondattal amugy egyetertek, a tobbivel nem.

Nincs mamutfetis, es a leorditast pedig az olyanokert szoktad kapni, mint amit most is csinalsz, csak most visszafogom magam.

Nem kerdes, hogy rengeteg kormanyvaltast akaronak nem szimpatikus az MSZP, vagy eppen a DK. DE! Ugyanennyire NEM az az E14, es a PM SEM (bar most eppen egyutt mertek oket). Ez is kiolvashato am az eredmenyekbol!
Mire Te rogton jottel a vesszo paripaddal, a szocik valtozzanak meg... mikozben meg igy is 2x annyi szavazot birnak, mint Bajnai. Akkor Bajnainak miert nem kell 2x inkabb megjavulnia?!

De amugy nem ez volt az elozom lenyege. Nem is probaltam belemenni kombinalgatasokba partokkal kapcsolatban, hiszen ahhoz keves az info.

Amit igyekeztem kifejteni, szerintem amugy eleg erthetoen, az eredeti cikkel megtamogatva, az az; hogy bizony az EGESZ ELLENZEKNEK (a Jobbikot szerintem jo esellyel kizarhatjuk, bar lehet, hogy oda szavazok kozul is van, aki elhallgatja preferenciajat) GYANITHATOAN (mert azert ez meg nem egyertelmu) van egy komoly meritesi potencialja.
Hiszen ha Mariska neni, vagy Joska bacsi nem talal(t) maganak elfogadhato partot, olyat amelyikre meg ha orrbefogva is, de le tudna szavazni, akkor ugyan miert igerne biztosra a reszvetelet?!
Ha nem talal ilyen partot, akkor egyszeruen nem megy el szavazni, oszt' jonapot.
Ha a logikat megforditod, akkor abbol az kovetkezik, hogy bizony e felmillio ember szamara VALOSZINULEG VAN(nak) olyan part(ok), amely(ek)re ha nagy duzzogva is, de hajlando lenne leadni a szavazatat. Eppen ezert mondja a reszvetelet "biztosra". Csak eppen partot nem nevez meg. Miert nem? Mert VALOSZINULEG valamely ellenzeki part lenne az, viszont esetleges retorziok miatt vonakodik megnevezni azt a tarsasagot. Ezt a hatast latvanyosan "kimertek" a kutatok 2002-ben.

A masodik beidezett mondat jol mutatja, hogy a Median is ezt a logikat vitte vegig:
"amely – ha egy irányba szavazna – alighanem eldöntené a választás kimenetelét"
Itt ok nyilvan nem azt feltetelezik, hogy HA a Fideszre szavaznanak, akkor...
Hiszen a Fidesznek jelen meresi adatok alapjan a sima, de akar a 2/3-os gyozelem is meglenne. Tovabbi majd' 1 millio szavazoval, akiknek amugy semmi okuk nincs NEM megmondani partjukat, lenne egy 80-90%-os gyozelem. Vagyis ok mar SEMMIT nem dontenek el.

Az "ELDONTES" akkor tortenne meg, ha az az 1 millio ember az ellenzekre szavazna. Ebbe belerthetnenk a Jobbikot is, de manapsag pl. a marciusi kituntetesek alapjan is egy Jobbikos szavazonak nem igen kell titkolnia kedvenc partjat.

Ugyanakkor, ha a demokratikus partokat vesszuk, es ez az 1 millio ember a kozos egyeni jeloltekre, es a kulon part listakra tetszes szerint leszavazna, akkor az 3-4%-os kombinalt elonyt adna a Fideszhez kepest, ami akar arra is eleg lehetne, hogy a Fidesz elott megnyerjek a valasztast. Vagyis EBBEN az esetben valoban ELDONTENEK a valasztast.

"Két dolog lehetséges:

1: mi itt elveszekszünk ezen még idétlen időkig,

2: szembenéznek ezzel azok, akiknek szembe kell. "

1. En biztosan nem veszekszem. Johiszemuen leirom megegyszer, remelhetoleg jobban kifejtve, amit korabban. Ha most sem akarod, vagy tudod megerteni, akkor reszemrol ejtem a dolgot.

2. Ha jol ertem, a szembenezest a mamutfetisre vonatkoztatod, ami elegge vicces. Marmint hogy egy kisebb (jelenleg fele akkora) part (es szimpatizansa) csesztesse a nagyobbat, hogy miert nem hoz megtobb szavazatot?! Soporjon be Bajna 40-50%-ot, es meg szoba se kell allnia a szocikkal a kormanyzashoz...

Amugy a szembenezest (azzal, hogy mit is csinalnak, vagy nem csinalnak) minden part eseteben helyeselnem, ha annak kovetkezmenyei is lennenek.

Vagyis en a reszemrol eppen arra probaltam utalni, hogy jo esellyel van az ellenzeknek egy komoly potencialis szavazoi bazisa.
Az mar mas kerdes, hogy ezt a tomeget viszont szerintem eppen nem az allando egymasra mutogatassal, hanem a mielobbi , es minel szinvonalasabb egyuttmukodessel lehetne megjobban megszolitani.
@Blogger Géza: gájza "az" a stájlusz nálad véget is ért...te vagy az alja piciri icirit aljabba kövérnél is pedig az nálam a az aljasság csimborasszója

brühüyyy

nyasgem a te szájluszodban
@nusica:
cacacacacaca nusi

mely magyar szavak nem használhatók a magyar parlamentben? van erre törvény vagy vsak hisztériás vagy mert hetek óta nem áll fel? vagy senki nem akart megbaszni (rondaságod okán?)

mikor majd lesz ilyen 2/3-os törvény mely szelektálja a magyar nemzeti szótárt és annak tartalmát akkor majd lehet rá hivatkozni

addig lófasz a picsádba mindegy hogy fiú vagy lánypicsa

baszdmeg hülye állat

brühüyyy

ezek itt fenn törvényes magyar szavak
@Blogger Géza: elsősorban te magad vagy egy tolvaj gájza...ellopsz itt nehéz perceket az életünkből ezzel a soxarral amit ide fosol a blogba, ez rablágyilkosság: az időm pénz és élet tehát aki elveszi az rablógyilkos ergo te egy rablógyilkos vag gájza

brühühyyy

kristálytiszta és törvényes
@Blogger Géza:

lófax a seggedbe gájza

ez is onnan van a kövér mondta anno 2003 december 27-én délután a kisspista ellen a kanyarban

cáfold meg konkrétabban mint én állítom

brühühüyyy

tudod e hogy te egy seggfej vagyol?
@Ergosum:

ergo a nusica egy rohadt lógeci sum

coitus ergo sum

brühüyyy

hogy magyaríccsam a nagy a Descartes-ot
@JohnHenry:

kibaszás

az történt...

hogy hol? mindenhol?

ki baszott ki? a maffidesz (bocs ez plágium de kurvára teccik) mindenkivel saját magával is de még nem tuggyák

brühüyyy

és hulla a hulla meg a lepel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

idézlek:
A legendás seggfejezős kifakadást egyébként Richard Stücklennek címezte, aki megvonta a szót egy kancellárt sértegető képviselőtől. Hogy Richard Stücklen – Isten nyugosztalja – valóban seggfej volt-e, ma már érdektelen, mindenesetre a decens CSU-politikus szép hosszú közéleti karrierjét még az NSDAP-ban kezdte, s így nem volt éppen ideális alany, hogy a német demokrácia méltóságát és erkölcsiségét védelmezze a ’68-as (Kónbandita, pfúj! –

böffen föl az Alsópusztaborzasztó–Mucsaröcsöge-tengelyen a magyar kultúrfölény)

Fischerrel szemben.

kurvajó

brühüyyy
kiemeltem a lényeget az ma levédia a nemzetköz szemében
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a @nusi ca az buzi?

brühüyyy

vagy csak impotens és próbálkodzik hátha a rúdra...?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
azért értékelhetnéd amit már megtettem

Boli legyünk gonoszabbak
jó?

brühüyyy

nusica egy fonnyadt buzi aki assziszi, hogy de mikor be akarják hogy dugja akkor megkérdezi? drágám már benn van? NINCS jön a zord válasz! érdekes...kinn sincs
@nusica:

te magyarúl? nemá' melyik magyart? mézga gájza vagy mézga aladár esetleg köbüki? szóval lőrincze elvtárs nem lenne boldog olvasván barmoságaidat
te seggfej vagy csak eccerűen picsa amely nyelvtamra nedvesűl?

brühüyyy
@Fabius:

külgy neki vesszőket, válogatott vessxzőket de vigyázz a hímvesszőkkel mert arra ugrik a buzi

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

igen, de ahhoz ki kellene költöznie egy egy imbondeiro alá amely legalább 3000 éves és szépen feldiszíteni a fát minden nap más díszekkel (ajándék rongyok és lukas bilik és hasonlók amiket adakoznak neki, piros rongy a menő de lehet bármilyen csak élénk szinű legyen és sok vesszőcske amiből házat épít a fatörzs körűl)

szóval segítsetek neki...ismerek ilyen helyeket nagyon szeretik az ilyen őrűlteket amikor kiborúl akkor dupla kaja jár neki

brühühyyy
@nusica: eztet lefordítanád magyarra? mármint az inko tin encia vagy puncia esetleg cincálja?

brühüyyy
@Mariann19:

szia Mariann

ugye azért magadban elröhögted magad amikor eme cizellátumokat elkövetted?

kövérelvtárs az nem ember de még majomnak sem megfelelő

valahol a zuzmó szintjén vegetál ha danka neki vegetát ás marihuanát

brühüyyy
@nusica:

Barba non facit philosophum, neque vile gerere pallium

és honnan eredez eme zengzet?

brühüyyy

kis butus lennél ha nem lennél egy agyament dilinyós, a bolondok közt császár, rudira veled...ja, és néhány vessző, hogy legyen mit hová beböknöd:

,,,,,,,,,,,,,,,,
@Fabius:

te Fabi, mondd csak -mint tudám- a mattolcsika csináélt valami hasznosat is az országnak vagy csak ilyen seggségeket amiket eddig megismertem (lakáshitel+++)

brühüyyy
@babo81:

vigyázz, itt @nusica álnév alatt valamelyik főfideszmaffiózó hinti a púdert....sok minden olyat mond (elszólta magát?) amit a nagy közös hsz-esek nem szoktak

mintha egyenesen alcsútbasznádról drótnélkülizne?

brühüyyy
@nusica:
igen nem tisztelt Répássy elvtárs alább az agarakkal kű'ggye a főnökét, ilyen másodvonalbeliekkel mint tenkegyed, nem szoktunk csak vaskesztyűsen

brühüyyy
@simple observer 1.0:

Abban egyetértünk, hogy sokan eltitkolják a pártpreferenciájukat, adtak rá nekik elég okot a vendettázásokkal.

Még abban is van igazság, hogy létezik az a tömeg, ami képes lehet eldönteni Orbán ellenében a választásokat.

Abban nem értünk - és nem is fogunk - egyet, hogy ez a szocik változása és pofacseréje nélkül menni fog. Erre amúgy nem Bajnai, a PM vagy én "kényszerítem" őket, hanem éppen a tömeg, amikek megszólítani eddig sem tudtak, és eztán sem fognak tudni személyi változások nélkül. Aki orrbefogásra apellál az nagyon hiú ábrándokat kerget.

Innentől nem csak neked, mindenkinek szól.

A ma ismert ellenzéknek egy esélye van:

- A legelfogadottabb miniszterelnök jelölt - Bajnai - mögé programot és vállalható arcokat tenni,
- pénzt, paripát, szervezeteket összehangolni,
- egyéni körzetekben egyértelműen a legesélyesebb jelölteket kiállítani - akár előválasztással minden körzetben,
- nélkülözhetetlen sorcseréket megoldani: szoci bölények mennek a levesbe a tóthcsabákkal együtt, helyükre a Botka - Újhelyi - Kunhalmi vonal,
dékánál a Vadai - Varjú - Molnár Csaba sor játszik Gyurcsány nélkül.

Tudom, hogy dögöjjek meg lehetőleg mostazonnal, mert Ferit meg Tibit és társaikat önkényesen kizártam a kis elméletemből. De a duzzogás után az tegye már föl a kezét - Gábrielen és nagymutteron kívül - aki erre nem lenne hajlandó leszavazni Orbánékkal és a Jobbikkal szemben.

Mert szigorúan az én meggyőződésem szerint kb ennyi lenne az ára a kormányváltásnak.
@sárkányfő:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

Milyen évi 500 milliárdos iparágat, te húgyagyú balfasz? A kiskereskedelmi részét nyúlták le, ami 4%-os árréssel számolva 20 milliárd: a dohánytermék-előállítók ugyanúgy megkapják a pénzüket (100 milliárd), és korábban is a jövedéki meg egyéb adók tették ki a bevétel nagy részét (380 milliárd), ami az államhoz ment. Azon nem kellett semmit lenyúlni; az maga az állami lenyúlás ami megvolt a Fidesz hatalomrakerülése előtt is.

Nem mintha a 20 milliárd kis pénz lenne vagy nem lenne gusztustalan a pszeudo-államosítással végrehajtott einstand, de ideje lenne már hogy belegondolj a dolgokba mielőtt kinyitod azt a lepcses pofádat: így még az ilyen Blogger Géza kvalitású versenyzők is kiröhöghetnek.
@Nero Bianco: :D De, pontosan ez volt az állítás, méghozzá te állítottad. :D Röhejes, hogy pár perccel ezelőtti állításaitokra nem akartok emlékezni. Ennyit értek...

Ezt írtad (hazudtad) szó szerint:

"Ha erről szól volna, akkor nem egy dohánygyártó írta volna a törvénytervezetet, "
@sárkányfő:

"egyre inkább úgy tűnik, hogy százas nagyságrendre tehető az olyan nyertesek száma, akik helyi szinten évtizedek óta üzleti és gazdasági kapcsolatokat ápolnak a politikai baloldallal. "

mno.hu/belfold/trafikpalyazatok-duzzado-kepet-mutat-a-nyertes-baloldali-klientura-1158379
@sírbateszezazegész: Ezerszer jobban érzem magam, mint Gyurcsány kormányzása alatt. A szemkilövős rendőröktől jobban féltem családomat, mint a szűkülő dohányárusítástól.
@Blogger Géza: Ó, bazmeg, 5000-ből 41. Kurva nagy arány. :P
Csak kíváncsiságból: Nagybánhegyesen, Magyarbánhegyesen volt más pályázó is? Vagy Mezőhegyesen, Mezőkovácsházán?
Csak azért kérdem, mert előbbiek alig 1000 fős, az utóbbiak alig 5000 fős települések.

Agyatlan barom!

Ja, itt miért baj a baloldaliság, a pártállami múlt meg miért nem nemzetbiztonsági kockázat? Miért nem lehetett belevenni a vizsgálati lapba?
Vagy a pártállami, ügynök akták megnyitása, nyilvánosságra hozása miért probléma?
A jelenlegi kormány nagyobb kommunista, mint a baloldalinak mondott ellenzék!
@rodeo36:
mi újság, meg jött a szomszéd, Te Qilla:)
zsosztaU Klinkerhoffen 1L
Tessék, itt a megfejtés, ő bátorította, atyai szeretettel pátyolgatta őket:

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke 2003.május 18-án így nyilatkozott a Jobbikról:

"– Alakult egy új párt, a Jobbik átalakult, pontosabban párttá. Fölveszik-e velük, vagy fölvették-e velük a kapcsolatot?

– Én ismerem a szervezők jó néhány erőteljes figuráját. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, amikor azt kérdezik, mert furcsa dolog egy negyvenedik életévében járó embertől talán, de ilyen bátorító szeretettel vagy nem is tudom, hogyan nézem azt, amit ők csinálnak.

– Nem akarta azt mondani, hogy atyai.

– Hát igen, szóval az bántó lett volna. Hát nézze, nagyon sok mindenben nem értünk egyet. Tehát beszélgettünk velük például a Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek az ülésén, hiszen ott is néha fel szoktak bukkanni, sőt képviseltetik ott magukat tagi minőségben is. De látom, érzem a bőrömön keresztül mindazt, amit velünk kapcsolatban érezhettek Antall Józsefék tizenegynéhány évvel ezelőtt. Tehát nagyon nehéz elfogulatlan véleményt mondani. Szerintem amit én látok, becsületes, rendes, nemzeti érdekek iránt elkötelezett, az élet mélyebb értelmét kereső fiatalokról van szó. Én nagyon kívánom nekik, hogy legyenek sikeresek az életben, és itt a közéleti próbálkozásaikat is siker koronázza. Hogy éppen pártot kellett-e nekik alapítaniuk? Hát nekem más tanácsom lett volna. De én sem hallgattam akkortájt más tanácsára, tehát az idő lehet, hogy őket fogja igazolni.” Tegnap 20:46

Klinkerhoffen Uzsoszta1L
Nem egészen erre gondoltam! Magyar koalíció... Ízlelgesd csak! ??? !!! Tegnap 20:52
@tristen2005:
te ösmered Te Q Ill át?

mer tén nem

brühüyyy

állításodra írtam, hogy fidesz csicska nem gondoltam, hogy te magad is az vagy

most bevallottad
@Marcellusca:
ez mno ami eleve nem olvasandó...tehát bármit írnak

nem mérvadó

brühüyyy

gájza meg a blog ger-ből gerezik csak itt amit hagyjátok gerezni addig blog
@tristen2005:
honnan tudod?

nem igaz

brühüyyy
@rodeo36:
idő, nálatok, hogy áll?
@Fabius: "picike" emberek nagy tábora mondatja velem, hogy ne "dögölj" meg, mer kihagytad Ferit -Tibit nem tudom- mert annyira akarja a változást, hogy ezért tüske se maradna benne.
Ezen kivül az általad jelölt vonalra az összes Gyurcsány-Szanyi-Mesterházy imádó /és azok akik a jelenlegi hatalommal elégedetlenek/is szavazna, ami azért nem kevés.
Tudom, nincs szükséged az én elismerésemre, de ezt le kellett irnom, mert nagyon sokan gondolják így
@tristen2005:

idő? sohasem áll meg...most éppen esőre áll és este 21:46 on rohan át kedden

nálad hogyan van ez?

brühüyyy
@rodeo36:
nalunk Korán, megyek a szőnyegre:)
@Mariann19:
nagyon régen láttam, össze van esve meg kelve!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak a Máriusszal "Szállj, szállj fel magasra"
piramis gátőr( révész)
@elmeherceg:
az a habzóból van ???

egyébként...bármi lehet

ez is olyan mint a:

Kas Saison Ka

vagy?
brühüyyy
@tristen2005:

Szőny Eg Re

az mi? és hol leledzik?

brühüyyy
@tristen2005: "nagyon régen láttam, össze van esve meg kelve! " 60- éves, jól tartja magát! A legelfogathatóbb művész a jobb oldalon! Nem celeb! Hiába jobb oldali, hiába kérik, nem áll fel az színpadukra! Ez, erény az én liberális szemléletemben! Úgyhogy hátrébb a fikázással!
@Nero Bianco: a parlamenti stilus mar csak kover lacus kegyetol fugg. Sok mszps, lmps, dks, pimpes fizetni fog mint a katonatiszt. Akik nem, a jobbik, fidesz, kdnp.
@rodeo36: Hogy hogy "y" lett a vége a brühühühü-nek??? ;)
@tristen2005:

ugyanez valamilyen indoeropai nyelven?

a gúglim aszon'ta lópina

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

esse' tudod? le vagy maradva ez a bárói koronám jelképe és kiráji röhej szimbóleum

brühüyyy

neked mindent kéccer kell mondani
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

de igen, bár a felmosást a takarítóm intézi de forró gőzzel

használhatatlan lenne a portörlés is más eszközzel megy

brühüyyy
@rodeo36: Óóóó, tudom én, hogy mijastájsz ezzel a gejzával meg az emenyóval. :)

Csak kurvára felhúzott ez az agyhalott, hogy még az éjszakás műszak végén is az agymenését köll óvasnyi. :(

Ránéztem erre a listára, oszt' szemet szúrt, hogy szülőföldem kisfalui/kisvárosai is meg vannak említve. Viszont szülővárosom jelenlegi alpolgármesterének fijjacskáji pediglenem nem. Béla bá' fityiszes frakciótag, az előző ciklusban emdéjefes - fityiszes támogatású - polgi mester volt.

Bezzeg lakóhelyem, Angelland - ami köztudomású emeszpés kerület - nem szerepel az emenyós listán. :P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nálunk meg a kisbo'tba' nem leszen mahorka. :)
Aszonták (mer rája kéreckedtem a bótosnéninél), hogy nem is pályáztak. Mert bunda, sumákság volt az egész. :(
Ja, és no komment. :)
Amúgy, leszen ma poszty?
Vagy mehetek alukálni? :D
@Marcellusca: nézd -szvsz- a gájza az akár a kövér őseggsége is lehetne de mivel itt szagok jönnek át a neten nem ismerem föl a szar és kénkő keverékéről...de, hogy gyagya az biztos olyan vonalas dumája van mint egy ügyvédbe mártott szaros botnak

brühüyyy

mellőznünk kellene és csak figyelni hogyan gerjed be az érdektelenségtől azutámn leönteni szarral
@dávidzoli: kisse komolytalan, priviben ketdeznem ha nem baj.
@neoteny:
Te idióta debil barom, előbb olvass, tájékozódj, és akkor talán nem csinálsz kretén hülyét magadból, faszfej.

maga a kiskereskedelmi rész 500 milliárd. Az árrés pedig nem 4%, az csak eddig volt annyi, de most hogy a fideszmaffia kirabolta a magyarokat és lenyúlta magának az egészet, most szépen felemelték maguknak 10%-ra, de már 12%-ot is emlegettek, maga Orbán, csak azt most még nem merik meglépni. Majd ha elül a botrány felemelik. 12-re, vagy ki tudja mennyire.

Most számoljunk csak 10-zel. 500 milliárd 10%-a 50 milliárd. Évente. A koncessziót 20 évre kapták meg, tehát 20x50 milliárd az Ezer milliárd, azaz egymillió ft húsz év alatt. Ha 12% lesz, akkor ezerkétszáz milliárd. Mocsadék fideszmaffia, utolsó rohadt férgek.

Ja, és ez csak a dohány! de újabban már engedik az alkoholt, kávét, újságot, stb is engedélyezni, szóval a fenti számot nyugodtan meg lehet duplázni vagy akár triplázni is...........

Gondolkodj mielőtt hülyét csinálsz magadból, idióta.

@Blogger Géza:
:DDDDDD

Mi van Géza, már a fideszmaffia legnagyobb hazugságlapjával próbálkozol? :DDD Esetleg egy jó kis Selmeczire nem akarsz hivatkozni??

Most is bebizonyítottad, hogy nincs a fideszmaffiás utolsó rohadt magyarellenes bűncselekmény, ami mellé te ne állnál ki 100%-ban! Ennyit is érsz, rohad féreg. Kiraboljátok a magyarokat és még nektek áll feljebb mocsadékok...
@sárkányfő:

"maga a kiskereskedelmi rész 500 milliárd"

Az olyan balfaszoknak, mint te: a dohánytermékek előállítóinak bevétele meg az adók amik a 96%-ot teszik ki, mióta a "kiskereskedelemi rész"? Milyen más "rész" létezik még, hülyegyerek?
@Marcellusca:
media.mandiner.hu/cikk/20130430_bede_marton_hipszterblitzkrieg_magyaroszag_ellen

és én neki:

Rodeo36 2013. május 8. 09:14
az a gond Marcikám, hogy a világot magát nem érdeklik ezek a hipszterek sem és sok minden más bulvárból mainstream bullshit-tet termelő horseshit...a Scheppele az valaki de az összes többi mainstream az a Cloaca maxima-ban main és kurvára érdektelen, a sok finánc hír meg a többi baromság aki a tőzsdén akar az nem tőlük kérdez illetve nem őket hallgatja vagy nézi hanem másokat és azok nem cikkeznek...szóval a lócitromból ne csinálj ország almáját hagyd ott a porban és rúgj bele nem fog hiányozni...vagy te is az egyik mainstream akarsz lenni ??? akkor kapaszkodj gyün a kanyar

brühüyyy
@neoteny:

akkor most álljak neki zokogni? mert te "ne O kötény" (a másiknak nincs értelme ugyanúgy mint annak amit büfögc)

szóval a profit 500 milliárdra nő és koncentrálva lesz a koncesszionáriusoknak akik maga a maffidesz és egymásnak jutalékot adnak abból amit tőled meg a többitől meg tőlem ellopnak naponta évente és addig amíg nem szellőznek a lámpavasakon (tőlem fiam már ellptak 5000 aranykorona vagyont és 2010 április óta 5 milliót) halál a maffiára a maffideszre és te...meg nyald a seggüket máshol itt nem vagy tagja a VIP-nek

brühüyyy
@Fabius:
már több mint egy órája én meg itt basztatom a kötényes nyesztyerkátÓÓÓÓ

brühüyyy
@sárkányfő:

Ezt írtad:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

ÉVI. Most meg bugyogsz 20 évekről meg feltételezett 10%-os kiskereskedelmi árrésről. Ami mind csak süket duma: az általad leírt szavak verik rád a balhét.

Te egy jellemtelen gennyláda vagy, aki nagyot akar mondani, aztán csak a saját szájába szarik bele. Az olyan tetvek miatt, mint te, került hatalomra a Fidesz; mindent megérdemeltek amit kaptok.
@rodeo36:

"abból amit tőled meg a többitől meg tőlem ellopnak"

Tőled meg a született vesztes Sárkányfőtől igen; tőlem nem. Én a 2010-es választások _előtt_ elhúztam, még februárban. Mert én tudtam hogy mi lesz... és már több mint két évtizeddel korábban megteremtettem magamnak a lehetőséget hogy ne legyek kiszolgáltatva egy kormányzatnak.
@saravad: ok. hogy megy itt a privát
@neoteny:

Kreténke, olvass:

"500 milliárdos forgalma volt tavaly a dohányiparnak"
hvg.hu/gazdasag/20120119_dohanyipar_milliardos_forgalom

"A magyarországi dohányipar forgalma a múlt évben mintegy 500 milliárd forintot tett ki, és közel 10 százalékkal haladta meg az előző évit"
@sárkányfő:

Pontosan: ÉVI 500 millárd. Te, amikor nagyot akartál szólni, akkor azt mondtad hogy az ÉVI 500 milliárdos iparágat nyúlta le a Fidesz. Pedig ahogy demonstráltam, annak csak a kiskereskedelmi részét nyúlta le: ami évi 20 milliárd.

Egy született vesztes vagy aki a saját állításait is megtagadja amikor kiderül hogy az csak propaganda.
@neoteny:

idióta...

"Lázár János - a kormányfővel együtt- a 10 helyett 12 százalékos kereskedelmi árrést is elfogadhatónak tart a cigaretta árusításakor."
www.orientpress.hu/112829

"Az árréssel kapcsolatban Lázár elmondta, hogy a miniszterelnök 12 százalékot javasolt, és most meg is ragadta az alkalmat arra, hogy megkérje Rogán Antalt, ne az ő "szerény" 10, inkább a miniszterelnök 12 százalékos javaslatát fogadja el a frakció"
www.mfor.hu/cikkek/Orban_meg_nagyobb_arrest_adna_a_trafikosoknak.html
@neoteny:

:D
ne hagyd abba....

"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"
index.hu/chart/2013/04/17/rengeteget_koltunk_cigire/
@sárkányfő:

És? Akkor sem az ÉVI 500 milliárdos iparágat nyúlta le a Fidesz hanem annak a kiskereskedelmi részét; ami most kb. 20 milliárd. De ha még a háromszorosára emelkedik, akkor is csak ÉVI 60 milliárd, nem ÉVI 500 milliárd, amit te állítottál.

Az ilyen terelgetős szarjankók miatt került hatalomra a Fidesz: annyit hazudoztatok összevissza (amit ez a dumád is szépen demonstrál) hogy az átlagbéla úgy érezte, hogy a Fidesz csak jobb lehet a hozzád hasonló szarkavarók helyett. Persze nem lett az, mert csak egy más módon szarkavaró bagázst kaptak a nyakukba, de te legalább együtt szopsz a többivel.
@sárkányfő:

"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"

És? Az 500 milliárdból 100 a gyártóknak ment; 380 az államnak adóban; a kiskereskedőknél maradt 20 milliárd. A Fidesz nem a gyártók pénzét nyúlta le, vagy az adókat (ami eleve az államé) hanem a kiskereskedők _bevételét_.

A hozzád hasonló "hasznos idióta" propagandisták állítják csak hogy a Fidesz lenyúlta az évi 500 milliárdos iparágat amikor annak csak a kiskereskedői bevételeit nyúlta le.
@neoteny:

kretén...

a kiskereskedelmi forgalom maga 500 milliárd, nem tudsz magyarul? olvasd már amit belinkeltem.

na, jó a kretének kedvéért ismét:
"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"
index.hu/chart/2013/04/17/rengeteget_koltunk_cigire/

Az 500 milliárd a forgalom, a haszon 50 milliárd, ami 20 év alatt mellesleg 20x50= EZEr milliárd lesz.
És ahogy már írtam is fentebb, illetve miután hozzácsapták a piát, kávét, újságot, energiaitalt, a fenti számokat meg lehet szorozni kettővel, hárommal, vagy ki tudja mennyivel....

legközelebb számolj már el magadban háromig mielőtt hülyét csinálsz magadból, vagy ha az nem elég, száz, esetleg ezer milliárdig. idióta....
@neoteny:

FASZFEJ!

A KISKERESKEDELMI forgalom az 500 milliárd! És ebből most minimum 50 milliárd lesz az árrés, csak a dohányon! Végig ezt írtam, tanulj már meg magyarul faszfej!

Húzzá már el egy diliházba bazdmeg, nem vagyok az orvosod, nem foglak ápolni!
@sárkányfő:

"Az 500 milliárd a forgalom"

ÉVI,

"a haszon 50 milliárd"

Tehát ha a hasznot nyúlja le a Fidesz, akkor _nem_ igaz az hogy ""[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat", hanem annak a kiskerekedelmi hasznát nyúlták le (ami eddig ÉVI 20 milliárd volt).

Egy olyan kongenitálisan hazug tetűre van szükség mint rád ahhoz az állításhoz hogy a Fidesz egy ÉVI 500 milliárdos iparágat nyúlt le, amikor csak a kiskereskedelmi _bevételeket_ nyúlta le (ami eddig ÉVI 20 milliárdot tett ki).

De sebaj; megkaptátok amire rászolgáltatok; most viseljétek el.
@dávidzoli: ha a nickemre katt menni fog en meg valaszolok.
@sárkányfő:

Ne verd magad, mert szétesel és a Fidesz nem fog összerakni.

Azt írtad:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

Az ÉVI 500 milliárdból 100 milliárd a dohánytermelőknek megy; abból nem nyúlt le semmit a Fidesz. 380 milliárd az államnak megy adóba; abból sem nyúlt le semmit a Fidesz. 20 milliárd volt a kiskereskedők ÉVI bevétele: na azt nyúlta le a Fidesz.

Jellemző módon a saját állításodat sem vagy hajlandó elismerni: a hitelességed ennek megfelelő. Nagyot akartál mondani, de rábasztál a sompolygásra; most meg toporzékolsz mint egy tinilány, de már késő. Ott van hogy mit írtál, feketén-fehéren.
@rodeo36: használd egészséggel:)
@neoteny:

Nézd te idióta barom állat. Sem az agybajodon nem tudok segíteni, sem azon hogy nem beszélsz magyarul. Amiket írtam a magyar nyelv szabályai szerint értelmezendőek, és az alapján igaz is. A Fidesz lenyúlt egy évi 500 milliárdos iparágat. Pont. Ezt írtam, és ez így is van. Pont. Ja, és 20 évre nyúlták le, szóval lehet szorozni 20-szal. Pont.
Illetve még többet nyúltak le, mert már a piac, kávé, újság, stb. is mehet majd náluk. Övék a hasznon, de övék lesz a munkabér is (illetve azé akit majd beraknak a trafikba, családtag, haver), manapság egy állás is nagy érték, illetve a Fidesz kisajátított magának egy évi 500 milliárdos iparágat.

Pont.

Végig ezt mondtam, ez így is van, az agyhaláloddal fordulj orvoshoz.
@sárkányfő:

"A Fidesz lenyúlt egy évi 500 milliárdos iparágat. Pont. Ezt írtam, és ez így is van."

Nem nyúlta le az évi 500 milliárdos iparágat; hiszen a dohánytermék-előállítók is megkapják a pénzüket meg az adók is ugyanúgy beszedésre kerülnek. Amit lenyúlt az a kiskereskedelmi bevétel a dohánytermékeken: ami eddig évi 20 milliárd volt.

Így hát jól rábasztál arra hogy nagyot akartál szólni, mint ahogy a hozzád hasonló propagandistákkal ez rendszeresen előfordul.
De, LENYÚLTA. Ahogy lenyúlták a földeket is. Mi vergődsz te szerencsétlen?? Nem azt írtam, hogy egy iparágat illegalitásba vitt és többé nem adóznak, hanem azt hogy lenyúlta, kisajátította, elvette, lerabolta magának.

Az árrést pedig felemelte magának 10%-ra, de lesz az még több is, illetve a dohány mellé engedélyeztek még egy halom nagy árrésű élvezeti cikk árusítását is.

na vergődj tovább, vicces.
@sárkányfő:

"Nem azt írtam, hogy egy iparágat illegalitásba vitt és többé nem adóznak, hanem azt hogy lenyúlta, kisajátította, elvette, lerabolta magának."

A dohánytermékek kiskereskedelmi forgalmazásának bevételeit nyúlta le: ami évi 20 miiiárd volt eddig. A dohánytermék-gyártók bevételét sem nyúlta le, sem az adókat. Így hát az az állítás hogy "[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat" tényszerűen hamis: az évi 500 milliárd eddigi 96%-a ugyanoda megy ahová korábban is: az eddig 4%-ot kitevő kiskerekedelmi bevételt nyúlta le.
@neoteny:
Francokat. Nem odamennek a magyar trafikosokhoz, akik működtetek a boltot, és leviszik a hasznot, hanem az egész boltot átveszik, működtetik, csinálják.

A gyártók bevételét szóba se hoztam, hiába erőlködsz :D A kiskerről volt szó végig értelemszerűen is, meg le is írva is. mellesleg a gyártók egy kivétellel külföldiek, azokat nehéz lenne lenyúlni, az az egy meg már rég fideszes, Lázár régi cimborája, ő írta a törvényt is...

Szánalmom ahogy erőlködsz, lovagolsz szavakon, stb...

Na jól van, vergődj tovább :) Ha lehet filmezd is le, a jútyubon is had röhögjenek rajtad :D
@sárkányfő:

"A gyártók bevételét szóba se hoztam, hiába erőlködsz"

Miért, az nem része az évi 500 milliárdnak? Amikor azt írtad hogy "[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat", akkor abban az évi 500 milliárdban benne volt a gyártók bevételei is. Mivel azt nem nyúlta le a Fidesz -- éppúgy mint a (jóval nagyobb mértékű) adókat sem --, tényszerűen hamis az állításod.

"A kiskerről volt szó végig értelemszerűen is, meg le is írva is."

Ezt írtad:

"Most nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat"

Itt nem a kisker bevételeiről van szó (ami eddig évi 20 milliárdot tett ki), hanem egy évi 500 milliárdos iparágról: ami évi 100 milliárdos gyártókból és évi 380 milliárdos adókból + a kisker bevételekből áll össze. Tehát az "évi 500 milliárdos iparág" szükségszerűen nem a kisker bevételekre vonatkozik: azok eddig évi 20 milliárd voltak. És azt nyúlta le a Fidesz.

Szeretnéd megmagyarázni a nagyot szólásodat, de megmagyarázhatatlan: az évi 500 milliárdos iparág bevételeinek túlnyomó része (eddigi 96%-a) ugyanoda kerül mint korábban is. Így hát propaganda-hazugság az hogy "[m]ost nyúltatok le egy évi 500 milliárdos iparágat".
@neoteny:
Idióta agyhalott, a KISKER FORGALOM ÉVI 500 MILLIÁRD. A FORGALOM TE KRETÉN, ÉRTED? A gyártás ebben nincs benne. Fel bírod ezt fogni? És ennek a 10%-a az az árrés, az az 50 MRD, amit a kiseker bolthálózat tulajai zsebre fognak vágni. + pia + kávé + újság + stb.

Végig ezt mondtam, de hörögj tovább :D
@sárkányfő:

"a KISKER FORGALOM ÉVI 500 MILLIÁRD"

A _forgalom_, faszfej. Amiből a gyártók bevételei és az adók is származnak, meg a kisker bevétel, ami évi 20 milliárd volt eddig.

Ennyire hülye vagy hogy nem érted meg hogy az évi 500 miliárdos FORGALOMból származik a gyártól bevétele meg az adók meg a kisker bevétel?
@neoteny:
:DD
Te tényleg hülye vagy. A kisker forgalomban nincs benne még a nagyker forgalom sem, a gyártás meg pláne nincs :D

bazmeg, nem beszélsz magyarul, de még büszke is vagy rá? :D
@sárkányfő:

"A kisker forgalomban nincs benne még a nagyker forgalom sem, a gyártás meg pláne nincs"

Te teljesen hülye vagy: a kisker forgalomban értékesített termék ára a gyártói árból + a nagyker által rátett árból + az adóból + a kisker által rátett árból tevődik össze.

Honnét származik a gyártó bevétele? A nagykereskedőtől. Honnét származik a nagykereskedő bevétele? A kiskereskedőtől. Honnét származik a kiskereskedő bevétele? A fogyasztótól. A fogyasztótól származó összes bevétel a forgalom: ez kerül elosztásra a gyártó, nagykereskedő és kiskereskedő között + az adók.

Te valami bölcsész lehetsz ha még ilyen alapvető közgazdasági folyamatokról sincs lövésed; nem csoda hogy mindenféle agyament faszságokat bugyogsz, aztán csodálkozol amikor kiderül hogy ismét manifesztálódott a hülyeséged.
@neoteny:
:DD

na jól van Móricka, ingyen felhomályosítalak:

van:
- gyártói forgalom/nyereség
- nagyker forgalom/nyereség
- és van kisker forgalom/nyereség.

Ez a 3 együtt adja a teljes dohányipar forgalmát/nyereségét, külön külön meg azt, amit jelentenek. Attól még hogy a cigi árában benne van a gyártó haszna is (naná, hol lehetne máshol??), attól az még nem a kiskereskedő nyeresége, hanem a gyártóé, teccikérteni debilke?

Eddig tudtál követni? Ugye nem? Gondoltam.
Sebaj, és most figyelj:

"A kiskereskedelmi forgalom 4,06 százaléka a cigiből jött tavaly, ez 500 milliárdos kiskereskedelmi forgalmat jelent"
index.hu/chart/2013/04/17/rengeteget_koltunk_cigire/
@sárkányfő:

"- és van kisker forgalom/nyereség"

A csalás ott van hogy a forgalom nem egyenlő a nyereséggel.

Nyereség = bevétel (forgalom) - költségek. Márpedig a kiskereskedő (legnagyobb) költsége az árúért kifizetett ár.

Ugyanis a kisker _forgalom_ (összes bevétel) tartalmazza a gyártó bevételét is meg a nagykereskedő bevételét is meg az adókat is.

Amikor a kiskereskedő forgalmaz valamit, akkor az abból származó bevételből fizeti ki a nagykereskedőt, aki szintúgy a saját bevételéből fizeti ki a gyártót. A kisker fogalom tartalmazza magában az összes bevételt: a gyártóét is, a nagykereskedőét is és a kiskereskedőét is + az adókat.

Az évi 500 milliárd kisker dohányforgalom úgy oszlik meg hogy 100 milliárd megy a gyártónak, 380 milliárd adóba és 20 milliárd a kiskernek bevételként (mivel a gyártól maguk csinálják a nagykert, így az nem jelenik meg külön).

Te vagy hazudsz (mert ezekkel tisztában vagy) vagy pedig nagyon ostoba vagy. Szerintem az első eset áll fenn, de hajlandó vagyok elhinni a másodikat is.
@neoteny:
Eddig csak hülye voltál, de most már sunyi is, mivel úgy teszel, mintha összekeverném a forgalmat a nyereséggel. igaz, vagy csak hússzor írtam le hogy 50 milliárd (ja, 50 és nem 20, már felvitték) a nyereség, és vagy 20 kommentben tárgyaltam, hogy a forgalom 10/12%-a az árrés.
Van bőr a pofádon jó vastag, elhazudni amit itt írtam le feljebb egy csomoszór...
@sárkányfő:

Lökjed csak hülye szöveget: szerinted a kisker forgalomnak nem része a gyártói (vagy nagyker) forgalom. Ez az ami egy ótvar hazugség (vagy kivételesen nagy ostobaság).

Marad az eredeti helyzet: a Fidesz a kisker bevételeket nyúlta le (ami eddig évi 20 milliárd volt), nem pedig az évi 500 milliárdos iparágat. A gyártók ugyanúgy megkapják a 100 milliárdos bevételüket; a 380 milliárdos adók ugyanúgy beszedésre kerülnek.

_Ez_ az amire nem tudsz mit mondani.
@sárkányfő:

@neoteny:

az európai statisztikai rendszerben speciel együtt van a nagyker és a kisker

Wholesale and retail trade; repair of motor vehicles, motorcycles and personal and household goods
www.fifoost.org/database/nace/nace-en_2002G.php

gondolom ezzel a magyar gyakorlat se mehet szembe...
@sárkányfő:

a te szélsőségesen egoista képeden is jó vastag bőr van:)
@calabria007:

Ő nem lehet egoista; ő az "össztársadalmi érdekek" képviselője, azok önzők akik nem látják be nézeteinek nyilvánvaló helyességét.
@neoteny:
Látom már menekülsz a hazugságod elől. Ezt te írtad:
"A csalás ott van hogy a forgalom nem egyenlő a nyereséggel."

Mivel kb 20x írtam ennek tökéletesen az ellenkezőjét, amondó vagyok, hogy hazudd szembe a jó anyádat, te kis szaros troll.

@calabria007: jól van, beszóltál egy nagyot, büfiztél egyet, ügyes voltál!

(ami a nagykert illet, a dohánynál csakugyan nem ilyen sima az ügy, hisz pl. a cigik egy részénél a gyártó közvetlenül a trafikba szállít, de ez most mindegy)
@sárkányfő:

a hozzád hasonló embergyülőlő egoisták közveszélyesek ha hatalmat kapnak a kezükbe
@sárkányfő:

"A csalás ott van hogy a forgalom nem egyenlő a nyereséggel."

Bizony; megpróbáltad jól összemosni a forgalmat a nyereséggel, ti. hogyha a nyereségek különböznek, akkor a forgalmaknak is különbözniük kell. Ami nyilvánvalóan nem igaz.

Hazudsz mint a vízfolyás, és mindegyik hazugságodat letagadod utólag. Ez itt is szépen demonstrálásra került.
@calabria007: Ahogy mondod. Tegyük hozzá, hogy pedofil tömeggyilkos vagyok, és a világ elpusztítására készülök. mert nem csak az embereket gyűlölöm, de minden élőlényt, és mindent ami világít...
@neoteny:
Egy nagy lófaszt mostam össze a forgalmat a nyereséggel. Sok gátlástalan hazudozó trollt láttam már, de olyat aki azt akarja kiforgatni amit előtt 15x egyértelműen leírtam, na olyat még nem, gratulálok, ez az erősen kétes dicsőség a tiéd.
bazmeg tényleg extra vastagbőr van a pofádon, hót ziher hogy fideszes faszfej vagy, hányszor írtam le tök külön hogy forgalom és nyereség? :D

a részemről vége, biztos vagyok benne hogy te, mivel troll vagy, még ezerszer képes leszel leírni, hogy összemostam a két fogalmat - noha lófaszt mostam össze, még számszerűsítettem is, meg írtam a százalékokat, stb., ott van fent mind.
@sárkányfő:

"a világ elpusztítására készülök"

Az ilyen hazug propagandista tetvek miatt szavaztak annyian a Fideszre: ilyen értelemben sikerült elpusztítanod azt a világot ahol a Fidesznek nem lett volna lehetősége a hatalom gyakorlására.
@sárkányfő:

úgy bizony, a hozzád hasonló "önzetlen", "progresszív", "világjobbítók" (magyar fordítás: pszichopata, lelkiismeretlen egoisták) mérhetetlen szenvedést zúdítottak az emberiségre
@sárkányfő:

"Egy nagy lófaszt mostam össze a forgalmat a nyereséggel."

Pontosan azt próbáltad megtenni: a kisker forgalma tartalmazza a nagykerét ami tartalmazza a gyártóét. De a kisker nyeresége nem tartalmazza a nagyker nyereségét ami nem tartalmazza a gyártóét.
@neoteny:
"ilyen értelemben sikerült elpusztítanod azt a világot"

XDD

bazmeg visszavonom, te nem troll vagy, hanem dühöngő elmebeteg :DDD

@calabria007:
jól van te győztél, ügyi voltál Pistike :)
@sárkányfő:

pedig volt abban igazság amit neoteny írt...
@sárkányfő:

Miért, nem a Fidesz van hatalmon? Vagy nem a te és hozzád hasonló hazug propagandista tetvek miatt is szavazott annyi ember a Fideszre hogy megkapták a 2/3-ot?
@rodeo36: Szia!
"Ugye azért magadban elröhögted magad, amikor eme cizellátumokat elkövetted?"
Még nem mondtam Neked, hogy a kormány minősítésére külön titkos szótáram van, belső használatra.
Ahogyan ismerlek - ha közreadnám - még jobban megszeretnél, ismerve közös platformunkat politikai kérdésekben.
süti beállítások módosítása