Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.23. 05:16 Fabius

Kövérlaca parlamentje

Házmester úrnak idő előtt sikerült az abszolút agyleállást abszolválni. Legalább a hivatalos nemzeti bejglikóma idejét megvárhatta volna, de megfáradt szegénykém abba a sok megfeszített munkába amit az idén végzett. Így a legyászmenetezett Fidesz fundamentalistákkal váltott barátságos zacsi pacsi után volt kedves felvázolni nekünk mit ért ő maga parlamentáris házmesterdemokrácia alatt

- Morcos Bajusz parlamentjében a képviselők elsősorban nem borzolják locsogással - amit hivatalosan ma még részletes vitának hívnak - a házmester úr viseltes idegeit. Lesznek kedvesek a drága képviselők szem előtt tartani, hogy házmester urat ez annyira de annyira untatja, hogy beleszundít, bajszába szárad az álomnyál, és Gyurcsánynál csak az ázott bajuszszagot utálja jobban. 

- Az ellenzéki képviselők csak olyan indítványt nyújtanak be amiről tudják, az a kormánypártnak is biztosan tetszik majd. Mert"sokszor ma órákat töltenek azzal, hogy módosító indítványokat utasítanak el, miközben pontosan lehet tudni, hogy a kormánypártok melyeket támogatják.

 

Az országgyűlési választásokon nem képviselőket, hanem bizottsági tagokat választunk, akik plenáris üléssel szarakodás meg részletes vitázás helyett bizottságban eldöntik mit gondol az orbánviktor, az ülésterembe pedig  automata gombnyomógépsort rendelünk valamelyik kormányközeli kebelbaráttól, ami a bizottsági döntést a látszat kedvéért megszavazza. 

 

- A morzsázás és csámcsogás után az egyéb eszközök ülésterembe hordása is tilos. Nincs több molinó, alufelni, bolhacirkusz, hangyavár, tamagocsi, Kétfarkú matrica, Ufó magazin meg kék cédula szórás a félcédulásokra. Méltóságteljes mély kuss, ez az irányvonal, aki nem képes ennek megfelelni azt a házőrség dermedtre sokkolózza. 

 

kövér-lászló.gif

 Ez azt hiszem olyan valami, amire a Fidesz páholy lakója, Pozsgay elvtárs is elégedetten csettint, és hamar sürgönyöz a pápai pártbizottságra idősebb Kövérnek, hogy apukám, kicsit megrettentünk mindannyian mikor a gyerek papokat térdeltető liberálissá vált, de ahogy öregszik úgy jön a felszínre egyre jobban az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetben megszerzett tudás haszna. Ha így haladunk nem csak a plenáris ülések lesznek háromhetente, de újra Népfont monopólium lesz a jelöltállítás. 

360 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr754978266

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó estét!
Tennap serelés közben a barátaimat próbáltam óvatosan Kubatoválni, hogy szerintük ki a leggusztustalanabb féreg ma, a magyar politikai élet prominensei közül. Hát, nem mondom, voltak fej-fej melletti küzdelmek, például a Cáratyuska és az ő panoráma tekintetű, naptár hatástól megtisztított GDP susztere között, de a versenyt ajaksörte hosszal, az MSZMP KB Társadalompolitikai intézetének volt munkatársa nyerte.

Tele vagyok hülye demagóg haverokkal, akik megkérdezték, hogy jó-jó, de akkor a fizetésük is arányosan lesz annyival kevesebb, mint amennyit nem járnak be a munkahelyükre, ha három hetente fognak ülni? Erre mit lehet mondani? Esztet én ma nem akarom megfejteni, viszont felsorolástól mentes szép karácsonyt kívánok minden jobb sorsra érdemes NER-társamnak!
Nem írom le egyenként kinek, mert amekkora balfasz vagyok, tuti kifelejtek valakit, aztán kész a sértődés.

Ezt ugye nem szeretném, de meg politizélni sem amúgy, ebben a három napban. Ez nem fog sikerülni, már látom előre. Tuti nem állom meg, hogy ha a Blikk tudósít engem a senatorasszony karácsonyáról, ne forduljon ki a belem. Amúgy már szeptemberben is visszafelé dolgozott a perisztaltika, mikor arról értesültem e-kitűnő lap hasábjain, hogy bezony igen nagy megterhelés az iskolakezdés az ő családjának, mert 15 ezer sesterciust húzott ki zsebükből a tanszerek megvásárlásának terhelése. A rohatt Lokhídmartin se utalja már a pénzt az eff tizenhatos buli utánna, legutóbb is csak két szolicsövet küldtek neki karira (mer cserélni köll időnként az egészség mijat), hogy azé még se felejtették el őtet.

Szóval szép Karácsonyt mindenkinek, kösz mindent, jó itt Veletek!
@reálisan: "Akkoriban csak lenéztem, meg utáltam a liberálisokat... manapság gyűlölöm őket."

Elég szomorú. Most vagy meggyilkolták valamelyik családtagodat, vagy egyszerűen fanatikus vagy. Ezek szerint Kossuth apádat simán felhúznád egy lámpavasra, ha most élne...
Mi van veled, ember? Én még a jobbikos nyomorékokat sem tudom gyűlölni, nem tudom miért, de nem megy. Csupán nem szeretem őket.
Ha már Karácsony, egy zöngemény a múlt századból:

www.youtube.com/watch?v=OorZcOzNcgE
@Knósszosz: " amekkora balfasz vagyok"

Néha én is túlértékelem magam. :D
Boldog karácsonyt!
@épészmérnök:

Mindenesetre a kardhal nyársával szögezd ki Matolcsyt a városkapura. :D
Az egyetlen nyilvános egyeztető tárgyalás, amire emlékszem, a taxisblokád ideje alatt volt. Vagy rosszul emlékszem?
@Jolka40: Sajnos nem emlékszem. Azt tudom, hogy legkedvesebb nervezetőnknek még az 1. országlása idején a kormány ülések magnófelvételét is eltörölték, ezt az utódok egyike sem változtatta meg!

A demokrácia lényege pedig a nyilvános, akár évekig évtizedig folytatott egyeztetés az érintettekkel, ja és a legfontosabb.

A közpénzek és a közvagyon nyilvános elszámolása!!!

Ebben módszerváltó pártjaink a Grószkarcsit rendre alulmúlták :-(.

Meg is kérdezem, milyen demokrácia már az ilyen? Szerintem a "látszat" jelző illik rá a legjobban, és még finom voltam.
Ezt pedig Szeretett Vezérünknek küldeném Szívküldi jelleggel így szenteste előtt.

Dusán már 1978-ban sejtett valamit...

www.youtube.com/watch?v=ZoP-Mj6a5yE
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Éppen ilyet sütök, a baj csak az, hogy igazán jóízűt nem vettem már vagy tizenöt éve. Van ötleted, hogy hol lehet valóban jót beszerelni?
Nem tom milyen lesz a mai eresztés, egy viszont biztos: sosenem ettem olyan jót, mint az ócsai haveromnál, aki sváb hurkát sütött... mmmhhhhhhhh...
Az az etalon, a többi izzadt próbálkozás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt nem szolzsenyicin mondta, ez egy HOAX és ráadásúl nem is igaz, vagy indokolnád tételesen de linkek nélkűl 3 értelmes és tömör körmondatban 40000000 A4 oldal elég?

brühühühühü
@Knósszosz: hááát, szerintem Békés környékén kellene szétnézni, igaz ott a hurkába nem raknak majorannát.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Stimm, a család anyai ágon békési, ott ettem jókat.
Na, majd kutatok tovább, mert zabálni asztat szeretek.
Nagyon...
A photójidból látom ám
Nem vagy semmi kiskomám
Zabálni te is szerecc és...
Elég volt a "verseléssch"...

Itten jön Karl May, meg az Ezüst-tó kincse, ami kölyökként kötelező volt, oszt izéként idézve azóta is.

Akarok egy kurva jó hurkát enni végre, ez olyan nagy kívánság??
@Knósszosz: hát nem. a kis kívánságok teljesítése a legnehezebb, a nagyok általában maguktól teljesülnek:-)
Na kicsit beleszarok a nagy békességbe:

Bocs, kicsit hosszú, de sterintem elolvasásra érdemes...

A Fidesz aláhullása
Érveljünk abból a keretrendszerből kiindulva, ami az értelem számára adott. A Fidesz természetesen nem konzervatív párt. (Se nem polgári, de több mint populista. Éppen ez a probléma.) A stilizált forradalom, amellyel hatalomra jutott, ugyan nem idegen a konzervatív tradíciótól (ellen-forradalom képében főleg Franciaországból ismert), de ez túl vékony jég a tánchoz, átsurranni sem lehetne rajta. Nem az a tipikus fundamentum. Bakunyinra, mi a forradalom, ha már egy parlamenti választás is az, és mi a konzervativizmus, ha a forradalomról ismerszik meg?! Ugye, értelmetlen.

És mi az antikommunizmus, ha széles e vidéken nincsen kommunista? Azért ezek számítanak, mert az önmeghatározás szélsőséges voluntarizmusa modellértékű posztmodern gesztus ugyan, de még egyszer, mennyire konzervatív? Semennyire. Arrogánsnak persze arrogáns, de több is ennél.

Tehát se forradalmi, se antikommunista. Valójában -- ezek hiányában, amelyekkel az értelem számára még megragadható lenne -- le sem írható. A fülkeforradalom a fikció diadala a valóságérzékelések fölött, a válságba jutott, szétesett valóságérzékelések (az enyém, a tied) zárójelbe tétele, a valóságérzékelések válságának felülírási kísérlete -- az abszolút radikalizmus, egy új logika jegyében. Egy talaját vesztett szociológiai tény (a magyar társadalom) meghágatása egy fiktív közeggel, a szöveg (akik mi vagyunk) áthelyezése egy fiktív szövegkörnyezetbe, ahol a szövegnek már nem lehet folytatása, elveszíti minden autonómiáját, végképp szétesik. A fikció célja a valóságok gyarmatosítása, kivéreztetése, vagy elnémítása. Többről van itt szó, mint puszta populizmusról vagy a régi típusú -- mszp-s -- korrupció intézményesítéséről.

A Fidesz nem a szövegek lényegi pluralizmusát igazolja és védi (mint a posztmodern antiliberális, pl. francia politika a köztéri karácsonyfaállítás vagy a csadorviselés tilalmával, vagy az MSZP az "élni és élni hagyni" korrupciós logikájával), hanem a lényegi pluralizmust vágyja feloldani a fasiszta, államlényegű diszkurzusban ("mindenki örvendhet, minden az enyém, beleértve mindenkit".) Nem egy szövegre tromfol rá, mint az eléggé radikális Marx tette annak idején, hanem magára a szöveg lehetőségére. A textust teljesen a voluntarista kontextusba emeli és abban számolja fel. A szöveg lehetőségét, lényegi racionalitását és autonómiáját támadja. A Fidesz forradalma a valóságok gyarmatosításáról, boldog vagy kényszerű önfelszámolásáról, a szöveg végéről akar szólni. A Fidesz a legtágabban értelmezett hagyományra -- a kultúra értelmi konstitúciójára -- akar pontot tenni. Antikonzervativizmusa a lehető legradikálisabb. Mi sem áll távolabb tőle, mint a konzervativizmus.

Orbán nem viccel. De a programjához, az alapvető szövegek felülírásához gyenge. A gazdasági logika és a valóságérzékelések önvédemi mechamizmusai végül leküzdhetetlenek maradnak számára. Vélhetően ezt már látja is. A nagy mű romjai alatt fogja lelni politikai halálát. A válságból táplálkozott, megoldania vagy fölébe kerekednie nem sikerült, a torzón új harcok kezdődnek majd, új ambíciók születnek. A világunk azonban már sosem lesz az, ami Orbán előtt volt.

hafr.blog.hu/2012/12/23/kontervativ?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_12_23&utm_campaign=index
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
az a mezőhegyesi képsor csodálatos kösz a Zappa pedig mint mindíg ők még tudtak

boldog karácsonyt

brühühühühü
@rodeo36:
'Szt aszt nem tom ottan a karibiában van-e pofád röhögni azon hogy az ónos esőtől itt seggre ülök épp, de ha van az se baj, kívánok Neked Hatüeyessch karácsonyot, esetleg öblögethetsz hozzá egy kis rumot is meg zabálhatol csirkét fasz én-en krilezve avokkadó szalátával meg ilyesmi hogy ne úútájjalak de nagyon mán ha persze kívánod

brühühühühü
@Knósszosz: ha már verschelünk:

Félre innen rusnya népség
Meggyütt imhol Viktor a szépség:-)

Jujjj
@Knósszosz:

boldog karácsonyt...majd felkelsz ha nem vagy túlzottan bebaszva de akkor meg tucc négykézláb is dalolni

az én tálam: báránycomb, birkakarajcsonttal, disznókaraj csonttal egészben (egy hosszkaraj fele) mindez öntöttvas fazékban lefedve fokhagyma füstölt szalonna spékeléssel erőspaprika és bebaszva a sütőbe a kolompér külön készűl és Bordeaux-i vörösbor semmi sör és alkalmanként vodka a legújabb russian standard

hogy mi lesz a vége? kituggya az aguacate-t és a többieket meghagyom majd máskorra most vadúl meg engedetlenűl
és ezt kell tennetek

figyeld nekem megvan DVD-n

www.youtube.com/watch?v=GOHGFcNwXxc

brühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Zappa-t korábban hallgattam meg, Pink Floyd most futott le, megrendítő. A hatása alatt vagyok.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Te legaláb anyira utász mint a Boli.
Klömbe nem tudom esztet mire véni.
Te szokol inni sört?
Ha igen, akkor mostan boncsá 1-et, és ne piszkájá ijesmivel, jó...?
@Knósszosz: már írtam ma: a választék: Staropramen, Budweiser, Pilsner Urquelle. Kérdés? :-))
Ja és kiegnek kicsi ír Jameson:-)
@Knósszosz: Szia Knósszosz! Milyen volt a tegnap?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "amúgy ez az én kicsi világom"
A szemlélődő, értékelő, empatikus ember világa.
@Knósszosz:

Ezzel a problémával én is küzdök:)) Nagyapám véres hurkáját keresem mindenhol.Szigorúan zsömlést. Szarabbnál szarabbakat kóstoltam. A Bosnyákon végre találtam egy olyan vidéki nőt, aki egészen jót tud csinálni, és kiváló mangalica kolbászt is. 11-re már semmije nincs, és csak heti 3 napot van:))
Tudom ajánlani.
@rodeo36:
Norma… ez katapliktikó, basszad meg!
De akkor szenvedj Te is, Nessun Dorma:
www.youtube.com/watch?v=xs-p1oEvuGg
…és ezt nem lehet felülírni, brühühühühü
a Mester lépteit vigyázzák az angyalok ottan fönn
mer tuggyák hogy egy Mario Lanza + egy Pavarotti nem terem mindennap csakúgy.

És nem szeretik sokana szpanhhjol illetőséggű Carrerast, mer nem ojan a hangja hogybazmeg mer csak egy izé. Hátbazmeg akkor:
www.youtube.com/watch?v=UXvaI96GFh8

No erre veri a zasztalt a magamfajta kottanemtudó segg - mer nem tudom - de ez valami olyan amitől nem tudok szabadiálni.

Zseniális
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

csak az a hús ízletes és tápláló amelyet a csontjáról eszel meg

az a mezőhegyesi képsorozat csodálatos vágyom ott lenni...ezt a trópusok lakói nem ismerik...nekik az esős évszak marad de a tél...

persze a trópusi nyár mikor kivirágzik minden még a száraz botok is és annyi virág van, hogy még az ottlakók sem adtak mindnek nevet kérdezd tucano-t és az ilatok meg a naplementék

szóval sokfelé kell élni

brühühühühü
@rodeo36: Értem én mit mondasz, nekem ejrópa marad felfedezni, de assekutya.
Csak nagyon halkan merem megjegezni, hogy z első 8 óra főz-süt után elkészült a sólet. Veres és fehérbab, kicsi gersli, fütölt libamell, meg egy kicsi unortodok füstölt tarja, benne főtt tojás... nyami:-)
@rodeo36: Mezőhegyes amúgy is unikum. Pályáztak a világörökség címre, egyelőre listán vannak. Ilyen egységes, rendezett épített falut ritkán látni. Nem részletezem, de ha érdekel, szívesen mesélek róla. Ha azt mondom, hogy még az istállókat is Hild József tervezte, talán mond valamit. Igaz akkor még mást jelentett egy királyi beruházás és mözbeszerzés. Akkor még nem lopatom szét a barátokkal a lóvét dívott....
@rodeo36: Egyébként szándékosan kaptál téli képet. Direkte szívatásból:-)
@Mariann19: Nagyon jó volt, csak Rodeó meg ne lássa!-:))
Eszméletlen jó volt a TANK, nem akarok itten szuperlatívuszokat izélni, de kibaszott jók voltak.
Amúgy értem Rodeót, én is szeretem a komolyabb műfajt, de nem csak azt.
Ez így kerek nekem, imádom a szaros rockot, de kurvára szeretem az orgonamuzsikát is, amit történetesen a gyökérbuzi Xavér ad elő. Liberális tetűként kedvelem Bach muzsikáját az előadásában, aki meg nem, az hallgasson Phattakyatilátot.
Csak ne baszogasson avval, hogy a CÖF-mulatós az tuti.
Kurva annyukat!
@Orica Középföldi:
Adj címet!!
Most!
Tele van a tököm a fűrészporral dúsított hungarikumoktól.
Várom a címet, amúgy Neked is boldog karácsonyt!
@Knósszosz:
cak hogy pukkadj meg, én ott voltam az Operában amikor Carreras volt Riccardo az Álarcosbál-ban, még a leukémiája előtt!!!

és kérdezd von Karajan-t, aki kibaszta a Domingo-t a Don Carlos-ból mint Don Carlos-t és a Carreras-t tette a felvételbe akiről azt mondta hogy Égi Angyal szól a torkából, pedig a Karajan bele volt esve a Pavarotti-ba is...

a Lanza-ról a Maria Callas mondta anno, hogy "ez igen" mikor egy filmet akartak velük forgatni azt hiszem a Parasztbecsületet...

keresd meg a Turandot-ot amit Pesten vettek fel Marton Éva és Carreras ott is van Nessun Dorma

üdv...most nézem a Norma zárójelenetét Caballe Vickers Fermin

brühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Tyutyup-Roma Caracalla
A többit ottan tanálod...
Q-ljo
@rodeo36:
Melyik operába??
Esztet sikerül el halgatniod.
Szóval?
@Knósszosz: Örülök, hogy bejött, amire annyira készültél. Üdv.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a Domingo egy hatalmas ember de hangja csak nagy ritkán volt de legalább 5x annyi pénzt csinált mint Pavarotti pedig az 350 milliós vagyont hagyott hátra...már nincs semmilyen hangja sem de van neve és tud még mindíg (ő mentette meg Carreras-t pedig akkor halálos ellenségek voltak, ne felejtsétek a nagy Katalán-t Alfredo Kraus-t aki mindösszesen a 3 nagy tenort leénekelte volna...nem is hívták meg...volt nagy botrány keresd meg a Böhm Schwarzkopf, Ludwig Kraus Cosi fan tutte-t

brühühühühü
@Knósszosz: Budapest Állami Opera a baloldalon a II emeleti balközépre volt mesterbérletem (Erkel/Opera kombinált)

hahahahaha ha én azt mondom "az operaház" az mindíg Yblmester palotája

brühühühühü
@Mariann19:
Na, látom van-lesz dolgod konyhából kifolyólag, meg késő is van.
Nekem is, én vagyok a szakátsch itten.
Ha Boli le is nyaligátoroz (ezt általában megteszi), akkor is puszi Neked, majd csak túléljük ezt a három napot is, aztán megy minden tovább. Nem bánom én a karácsonyt, nem. Családi hagyományok vannak itten ilyenkor, amiket szeretek, szóval nem azért.

Pussz, főzz finomakat és vigyázz magadra, meg a környezetedre!

Igen, kedves Boli, ez jó kívánság volt, nem nyalás.
Bazmeg... amúgy Neked is külön boldog karácsonyt, remélem lesz még szebb is neked-nekem.
@Knósszosz:

:)))
Bosnyák téri piac. A főbejáraton át egyenesen,kb a fedett rész felénél baloldalon árul egy Cegléd környéki nő. Családi gazdaság, hurka, kolbász, szalámi, tejtermékek. Közvetlenül a savanyúságos előtt.
Régebben szerdán és szombaton árult. Baromi nagy sor, és mindene kiváló.
9-kor már jó eséllyel nincs hurkája:)

Boldog karácsonyt!
@rodeo36:
Eszt megértem ez... brühühühühü
De tudod mit, azért a "könnyebb műfaj is istentelenül csodásch mer volt egy bakelitem
amin olasz népdalokat adott elő a MESTER és azt halyszolom azótais mer nincs meg viszont kurvára kell!
arról ez a nóta, sikerült megtalálni ha van ötled mi a lemez címe ne szívass külgyed, jó!
szóval:
www.youtube.com/watch?v=xMfpiIkBacc
@Knósszosz:

www.youtube.com/watch?v=t5M_kBpK6qc

persze ő maradt meg nekem örökre és ezt csinálja valaki utána

brühühühü
volt egy gyűjteménye Rolls Royce-s mikor Pestre jött a Nagykörúton parkolt le a szálló előtt a körúton leállt a forgalom el kellett költöztetni

Samson-t énekelt Komlóssy Erzsébettel a Delilá-ban ott kezdődött a Komlóssy nemzetközi karrierje mert a szünetben felhívta a bécsi ügynökségét hogy ezt hallaniuk kell
@Orica Középföldi:
Puszi, köszönöm!
Boldog karácsonyt Neked is!!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kozmopolita-e vagy?
Én asszem igen (mán énisteis), persze én a mediterráneumra korlátozódván.
Na..
@Knósszosz: Asszem igen, ha megtehetem megyek és nézek, amíg lehet. Hmmm mediterrárárium... inkább nem szólok:-) Rodosz? Kréta? Korfu? Kos? Santorini? :-)
@rodeo36: www.allmusic.com/album/pavarotti-edition-italian-popular-songs-mw0001834078

juhhé azt hiszem, ez nekem is megva... ki kéne kotorni, mer dobozolva vannak a cd-kok helyhiány miatt...
@rodeo36: köszi, mentem mert momentán nincs másfél órám, de lesz:-) köszi:-)
@rodeo36: Amikor az Albert Hallban voltunk, épp a Moody Blues próbált az esti fellépésre. És röhögtünk, mert a királyi péholyban ücsörögtünk közel fél órát és nekünk, hármunknak jáccottak:-)
@rodeo36: Ha jó a link és a Notre Dame-ról van szó, nem vitatkozom, én a templomi asszonykórust hallottam ott orgonétkisérettel. Igazad van De melyik gótikus templomnak nincs kiváló akusztikája? A tér ad hangzást, nem a mélynyomó:-)
@rodeo36: Ő lenne az annyja Krausz? Mingyá jobban meglesem, csak fel kell tennem a fülest:-)
@Knósszosz:

menj Indiába egy kicsit a mester segít

www.youtube.com/watch?v=ZORqZv3odh8

és hogy tudd Pavarotti fel sem vette de nem is énekelte sohasem, miért? mert?

brühühühü

ez a mester mesterműve Alfredo Kraus
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

nem a zannya...a mesterek mestere aki ha elfogadta a meghívást von Karajan tisztelettel elfogadta és ugyanúgy Karl Böhm is a többieket nem is említve

www.youtube.com/watch?v=aAIlqa4yxLQ

ezt énekeld utána
@rodeo36: néköm csak fülem vagyon, hangom elveszett az zeneiskolai vegyeskórban mutatus mutlis okjából. Ha én énekelni kezdenék... hubazdmeg. A környékbeli macskák elhalnának:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Hmm, lyaa...
De nem csak Hellász, imádom Hispániát is, meg Itália is olyan, hogy aztakurva!!
Szoktak le baszni mer nem is vagy magyar.
Hát nem.
Mi a lófaszra legyek büszke?
Haggyuk ezt, itten van a karácsony,agyon a zisten minden jót, aranydijót-mogyorót meg mittomén.
Nekem a holnap az ünnep, a 25-6 az olyan semjén. Szóval kedenszeredán lökjed a témát mer az má hétközi.
Addig viszont legyen Neked is szép szenteltestvéd, az az egy, amit én is kedvelek.
A Görögök pont fordítva, náluk a 24 az olyanhogyakkor kimenek a zucára és buli 1000-el asztán a töbi 2nap az a csöndesség+a zotthon(z)üllés izéje.

Démosz Tehenész meg csak bhámúl, mint Filep a zírott marhaságaily ra.
malaszty? vagymi
@Knósszosz: Szívemből szoltál, így vagyon ez manapság. Na akkor tegyük is el a 2-3 napra előrevetített mondandót, Szépet és békést. Jócak:-)
@rodeo36: Ez utiolsókat lementem, mer itten nálunk már Krahácsony vagyon,, énmeg kurvára álmos. Holnap békiben levadászgatom, oszt legközelébb megpreferállajuk:-) Neked szép napot, pálmafás karácsonyt banánszoknyás angyalkákkal:-)
@Knósszosz:

őrá mondta Pavarotti, hogyha valaki tud és van hangja

www.youtube.com/watch?v=VEIoyxDhALU

brühühühühü
@Orica Középföldi:

vadászd a többieket is a többieknél, ez Bach h-moll mise Karajan a csemballó mellett a berlini filharmónikusok és Araiza: Deposuit

www.youtube.com/watch?v=Wel2444olaQ

brühühühühü
a kövér házelnökök a halálom...

remélem pontosan vezetik a kubatovlistákat!
egyesével fog lyuk őket levadászni...

a "B"-bel jelölteket ("barmok")
Mnya, kicsit kiszabadulva a sütés mellől végre leírom, hogy ezt mi is megmondtuk, még 2010-ben. No lám, kellett saját verőlegény a házmesternek, hogy ki merje mondani a 3 hetenkénti ülést. Nincs új a fidesz alatt, mindig ezt mondom.
@Knósszosz: Nagyon boldog és jó hangulatú karácsonyt kívánok Neked! Mert megérdemled! M
@rodeo36: Boldog karácsonyt kívánok Neked.Mariann
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bolikám! Nagyon boldog, jó hangulatú karácsonyt kívánok Neked, szívből! Mariann
@GeoCracker: Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok Neked! Mariann
@Mariann19:
Szia Mariann!
Köszönöm, és hasonló okból kifolyólag kívánok Neked, minden elképzelhető jót!
Azért remélhetőleg az elkövetkező három napban nem csak az emésztésre koncentrálsz ( -:), oszt előfordulsz errefele is.
Szép ünnepet!
Knósszosz
@Knósszosz: Szia Knósszosz Barátom! Holnap pihi, holnapután vendégség. Az ezenkívüli időm nagy részét természetesen veletek szeretném tölteni. Remélem lesz móka és hahota.
Remélem reggelig ledolgozódik ez a sok finomság, mert nem voltam mértékletes. Higgadtabb hozzáállást vártam volna el magamtól. Késő bánat!
Pihenjél Te is, gyúrjál a holnapi elmés csevejre. Neked is szép ünnepet!
süti beállítások módosítása