Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.20. 03:18 Fabius

Pártfinanszírozás, magyar átok

Címkék: fidesz jobbik pártfinanszírozás haza és haladás

Tegye föl a kezét akinek meglepetést okozott, hogy oligarcháink nem csak ÉdesViktort látják el munícióval, hanem saját jól felfogott érdekükben több vasat tartanak a tűzben, és azt is finanszírozzák egy kicsit akit reális kormányváltó esélyesnek tartanak.

A közélet legfontosabb kérdése ma, hogy 2014 tavaszán a ner hóangyala köré palástot és a fejére koronát is hugyoznak a választók, vagy iszonyú leszámolást rendeznek szimbolikusan egymást keresztező vonalakkal, megpocsékolva az olvadékony szimbólumok rendszerét. A ner szavatossága előbb vagy utóbb menthetetlenül lejár, Viktor megkapja az obsitlevelet a zemberektől, az oligarchák viszont ugyanazok maradnak. A kormányváltásra esélyesek jóindulatának keresése ezért abszolút nem meglepő, ez a merészség, pofátlanság, aljas árulás - megfelelőt húzd alá - legfeljebb Orbánnak és az egyviktor hitűek egyházának újdonság. No, meg a Jobbiknak ugye, de erről később. 

csányi-hernádi.jpg

Kormányunk a döbbenetből ocsúdva sietve kijelentette: ők aztán semmi módon nem folynak bele a MOL támogatási politikájába. Éppen csak rázavarják a "legiskolázottabb" minisztert Hernádi Zsoltra, hogy ugyan ejmiabüdöslófasz, meg hagyod ezt abba de mostazonnal! Nagyjából annyira világos ez a kommunkáció, mint egy gazdasági vízióhoz rajzolt átlagos Matolcsy ábra. Most akkor Lászlóné nem kormánytag, vagy ez lenne a nembeleszólás a támogatási politikába? 

Csúnyán megsértődött ezen a Jobbik is. Először is ugye a büdös pénzemberek azt szokták támogatni, akiknek reális kormányváltó esélyei vannak ködös ideológiák és gyakran visszatetszést keltő jelszavak helyett. Másodszor a Jobbiknak kormányzási esélye csak Viktorral együtt van, ehhez meg nem kell velük se jóban lenni se kicsi pénzt a viszonyba beleölni. Minek is, egy koalíció esetén pont annyira lesznek/lehetnek karakán és önálló erő, mint a KDNP. Harmadszor éppen a napokban szembesülnek vele, hogy ÉdesViktor nem az a puszipajtás akinek hiszik, és a kiszivárgott pártfinanszírozási tervek szerint esze ágában nincs a már parlamentben ülő konkurenseit előnybe helyezni, inkább osztanának többet a nagy büdösön kívüli alakulatoknak. Naná, ha lenne pénze minden szervezetnek külön-külön elindulni és listát állítva önállóan kampányolni, akkor sokkal kisebb lenne az érdemi összefogás esélye. Ha a kistigrisek tényleg elhitték, hogy ők itt együtt kéz a kézben a "nemzeti oldal", akkor majd most leesik nekik is, hogy ez mekkora tévedés. 

Ettől függetlenül azért Volner János sietve kijelentette, hogy pfúj

Sőt, pfúj-pfúj. Mert az az idegen tőke ami máshoz áramlik be és máshonnan, mint a Szovjetunió  Oroszország, és az a hazai tőke ami nem náluk, hanem az esélyesebb kormányváltók kasszájában csapódik le nyilván elfogadhatatlan. A szeplőtelenek szakadatlan szortyogva szipogását hallva mindig elkap a röhöghetnék, mert nekem valahogy nem sikerült elfelejteni mit is csináltak ők az előző ciklus végén, nagyjából egy évvel a választások előtt.

Igen, azt magyarázták miért nem készítettek pénzügyi jelentést a működésükről 2004-2008 között egyáltalán.  Kicsit később meg azt, 2009-re hogy tudták meghússzorozni a párt bevételeit egyetlen év alatt. Mert azért az csak kezdett furcsa lenni, hogy éveken keresztül egy mívesebb tarsolylemezre se futotta, aztán meg Vona Gábor Kovács Bélával elzarándokolt Oroszországba 2009 elején, és a reklámszakemberek ilyenkor szokásos becslése alapján százmilliós nagyságrendűre sikerült az EP kampány büdzséje. Az idegentőke  pénz az nyilván "csak úgy lett" - mittom a turul tojta - és semmi köze hozzá az 1987-ben a kádárista Magyarországról a Szovjetunióba emigrált (mér, hová emigrált volna, nyugatra? -kérdezel hülyeséget, pfff ) Kovács Béla Vona Gáborral felkeresett orosz kapcsolatainak. Meg annak sincs hozzá semmi köze, hogy említett úr az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének alelnöke, és a szervezet kasszakulcsának birtokosa.

kovács béla jobbik.jpg

Rossz az aki rosszra gondol, hiszen akárki láthassa szeplőtlenék éppen minden létező jogi fórumon - bíróságtól OLAF-ig - ölre mennek az "idegentőkéből" eddig leeső utolsó eurócentért is. 

Ne tévedjünk, Szegedi Csanád legnagyobb bűne nem a kiderült származása, hanem a vissza nem adott mandátuma, és így az EP képviselőségéből fakadó európatak elzárása a párttársak elől. Amiből ugye a "boldog békeidőkben" olyan idegentőke ellenségeknek is jutott egy kis apró okosba', mint a zászlóégető Novák Előd vagy a kurucok portálszerkesztői. Most, mikor nem jut, mindjárt érdekes lett Szegedi vagyongyarapodása, aminek kivizsgáltatását Lenhardt Balázs ex-jobbikos országgyűlési képviselő azóta személyes küldetésének tekinti. Az ügy önmagában, ha a korrupció ellen irányul rendben is van, éppen csak annyi a kérdés: Ez addig nem jutott eszébe, amíg a párttársak és csatolt részek osztozkodtak a Csanádtól leeső pénzeken? És na vajon miért nem? Slusszpoén az egészen, hogy a botrány koronájaként most a bíróságon köpködi egymást Szegedi és Novák, az egyik 5 milliót akar kamatostól amiért a másik nyilván ordítva zsidózza. 

Gondolom Volner János szerint ez így etikus, ízléses és elfogadható, vagyis nem pfúj. 

Érdekes, hogy se Volner se más jobbikos nem kiabált azért sem, mert a MOL-hoz hasonlóan más állami cégek is finanszíroznak politikai szervezeteket. Igaz, velük a Fidesz az erdélyi projektjét tömeti pénzzel és a nagyságrend sem néhány tíz, hanem néhány százmillió, aminek eredménye a választásokra is kihat majd a szavazati joggal együtt.

Hát nem elég azt észrevenni amit a csőlátásuk lehetővé tesz? Pedig ha valamit, akkor a Haza és Haladás féle nyílt támogatói listát rendszerszinten támogatni kéne. De az gondolom ciki lenne. Ja, meg kínos is, ha mellé kéne rakni ugyanilyen nyíltan a sajátunkat. 

1165 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr525235865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.22. 14:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Dumb és Dumber 2014-ben visszatér! 2013.04.22. 09:48:52

Húsz év után kerül a mozikba a nagysikerű Dilibogyók című film folytatása, amit ráadásul nálunk forgatnak. A főszerepet legnagyobb meglepetésünkre Jim Carrey és Jeff Daniels helyett két eddig ismeretlen magyar színész játsza majd. Az Elvarázsolt Kastél...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szuzanyam! nemethnet pont lattam valami kereskedelmi hiradoban, ahogy a dolgat vegzi verbalisan a kis szajaval.

Nabazdmeg, en komolyan azt hittem, hogy ezek a munkasor-titkarnok a jo oreg kavefozo/felszopo Mancikak tenylegesen kihaltak a Kader rendszer ota, de ez a peldany egesz nosztalgiaba taszajtott :)

Van remeny emberek, restauralizacio van eloben, a szemunk elott! Meg egy lepes, es ujra lesz elol-hatul lukas takaritono labbeli, meg zold szunyoghalobol eszkabalt hajhalo es hoppa-nesze, maris ott ulunk az orsgyulesen, butan nezve a pedellusnenire (like nemethne), mert az nem hajlando kinyitni a WC-t.

Zsenialis ez az orban kormany, de komolyan: le a kalappal. A Kader rendszert sirja vissza a magyar: ni, mar kormanyon is van minden jelentosebb MSZMP alak, es uccuneki, mar teli a kozelet a kivenhedt, am rendkivul mozgekony 8 osztalyos Mancikakkal, savazo munkasorokkel, nepi ellenorokkel, ahogy dukal.

Cirkusz mar van, kenyer helyett eszunk kalacsot, oszt jonapot :>

Erdemileg pedig: hasadt turultojas lett a magyar ontudatombol, hogy a jolik mar szart er, es meg sem akarjak olni :(((
Fabi ez hosszú lett..még nem ettem meg...egyet tuggy,
a magya maffia kitarttya a fidesz nevű kurvákat és a probléma nem az, hogy kurvák, henem az, hogy rossz kurvák és a legrosszabb hímringzó a zorbátörpegörbelábúselejetesfocista

a többi az ami mindebből következik

brühühühü

most megyek elolvasom a mai igét
@Megdobbent:
meg sem ugattyák a KÁDÁRT és a leghülyébb sameszát sem

a többi az ami van

MAFFIA AMELY TULAJDONOSA A FIDESZNEK ÉS MEGMONGYA MIT KELL TENNIE, DE EGYRE SZARABB...MERT NEM TUGGYÁK

BRÜHÜHÜHÜ

ANALFABÉTÁK MINT A MATOLCSIELVTÁRS

és máris összedől a szarvár
Szépen összeszedted. Viktor fejét megnéztem volna mikor a listát meglátta. A jobbikosokét is mikor rájöttek meg lesznek ők is szívatva.

Amúgy meg nyílt támogató lista és kampányszámla? Álmodozol? Jó, de ébren is?
ez a haza és haladás lista olyan lesz, mint az öszöüdi beszéd, mindenki azt olvas ki belőle , amit akar, vagy hallani akar...

érdekes megint az a baj, ha valaki nyíltan vállalja ki támogatja, és aki csendben elhallgatja, az a jó fiú...pedig ez lenne az alap, hogy nyílt a lista
fidesz-átláthatóság
jobbik-nyitottság

csak én érzem úgy, hogy ezek egymást ütő szavak, mint a fekete-fehér, hideg-meleg?
A rendszerváltozásnak becézett, népnek - nemzetnek szóló előadás-sorozat lényege a rokonok, barátok és párttársak "segítése".
Sokan valószínűsítették, de - bizonyítékok nélkül is - egyre többen úgy látják, hogy volt némi igazsága a "labdarúgáshoz nem értek" exminiszter/expártelnök asszonynak, aki végső elkeseredésében utalt a színfalak mögötti üzleti kapcsolatokra/érdekkörökre és megnemtámadási megállapodásokra.
Mottó (Hofi Gézától):
Ha ébren vagy, ne álmodj!
nem csak a bevételi oldal a kiadási is nyilvános...

miért jut eszembe a postabank, ahol több vonalat támogattak - titkosan???

na de, itt a válasz első kézből, hogyan mire szedte össze az alapítvány pénzt:

atv.hu/cikk/video-20130419_bajnai_gordon
„Volner szerint felmerül a kérdés, hogy az OTP-nek, mint félig-meddig magyar tulajdonú, saját banknak tekintett pénzintézetnek miért áll érdekében támogatni a baloldal hatalomba történő visszatérését.”
jobbik.hu/hireink/jobbik-elfogadhatatlan-bajnaiek-penzelese

Vajon miért?

OTP
Megdet, Timur és Ruszlan Rahimkulov: 8,88%
MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt: 8,57:
Groupama Csoport: 8,30 %
Lazard Asset Management LLC: 5,64%
Közkézhányad: 68,61%
dr. CSÁNYI Sándor elnök-vezérigazgató, HERNÁDI Zsolt (az egyik) vezérigazgató-helyettes

MOL
Hernádi Zsolt (elnök-vezérigazgató), dr. Csányi Sándor (alelnök)
bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?security=518
POSTABANK
…volt egy VIP-lista több száz ismert politikus, színész, újságíró, sportoló nevével; ők a piacinak duplájáért fialtathatták a pénzüket a Postbankban, illetve kaphattak jelképes kamatokért kölcsönt a pénzintézettől.
index.hu/belfold/tegnapiujsag/2008/07/23/1998_orbanek_kirugjak_princz_gabort_a_postabanktol
A pénzintézet … az MSZP körüli klientúrának való osztogatás révén híresült el annak ellenére, hogy – amint azt Princz Gábor maga is többször hangoztatta nyilatkozataiban – a bank pénzügyileg minden pártot támogatott. A pénzvilágban a választások környékén futótûzként terjedt, hogy a FIDESZ a kampányára 300 millió forintot kapott valamilyen konstrukcióban (nem feltétlenül hitelként) a Postabanktól.
www.es.hu/old/Evergrns/dox/bankban2.htm
Remek a poszt!

"A szeplőtelenek szakadatlan szortyogva szipogását hallva mindig elkap a röhöghetnék, "

Ez az alliteráció valami gyönyörű, azon kívül, hogy egyben a poszt zanzája is:)))
Azért azt tegyük hozzá, hogy amennyit Csányi bedob Bajnaiékak, az lófasz összeg az ő viszonylatában.

Az ötszörösét költheti csak szurkolási szotyolára Székesfehérváron!

Volner meg jobb ha kussol addig, amíg el nem számol a Szerencsejáték RTből lenyúlt pénzekkel, amiből fel lett tőkésítve a Jobbik. Az MSZMPből és a III/IIből leigazolt Pősze elvtárs ezért kellett nekik.
Aztán mesélhetne a 20 milliós terepjárókkal rohangászó, maffiózókkal haverkodó képviselőikről is.
Látod FAB mondom én, hogy lesz itt olyan móka kacagás mint a pinty. Nem is értem mit aggódtok, amikor minden úgy mehet majd tovább, mint, ahogy az elmúlt 22 évben is ment.

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/149263_558182717548311_1904932964_n.jpg

Azon meg külön jót röhögtem, hogy az akkori 44,7 milliós jobbik adományból, összesen 91 ezer forint származott külföldiektől és erre lehet aztán felépíteni a ballib konteót kovácsbélázással cukiputyinozva.:)

Nem akarlak elkeseríteni, de ahogy végül az LMP-ben csalódtál róluk is automatikusan fog kiderülni, hogy E14-ék is ugyanazt folytatják, ami ellen elvileg te is küzdesz nap mint nap pld. a blogodon. :)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14329_486926288007288_411497995_n.jpg
Amúgy ez 2011 és 12-es adat. Most mennyit adhattak már eddig? Ha nem lehet, akkor majd Hernádi ad a saját vagyonából, meg a haverjai is, plusz azok a szolgáltatók, akik rezsit csökkentenek.

OFF
Azon gondolkozom, ha nem most lenne az Életmenete, akkor is így utasítgatná Orbán Pintért, hogy tiltsa be a felvonulást, vagy akkor mehetne?
@V-PORT: "Azon gondolkozom, ha nem most lenne az Életmenete, akkor is így utasítgatná Orbán Pintért, hogy tiltsa be a felvonulást, vagy akkor mehetne?"

Nézd Orbánt arra tartják, hogyha egy cionista elfingja magát akkor ő jó pincsi kutyához méltón ugorjon. Mókás, hogy tavaly ugyanúgy volt felvonulás és senki nem ajvékolt. Kérdés mi változott azóta. :)

t7.hu/0ehg-steiner_pali
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Erről beszélek. Vagyis arról, hogy tavaly simán engedték, és Orbán nem volt ilyen agilis. Ez tipikusan Orbánra vall.
Gondolj bele abba, hogy június 4-én a románok, a franciákkal közösen tartanának felvonulást, és mondjuk az lenne a címe, hogy "Vágd széjjel!". Arra hogy reagálna mondjuk, ez a motoros csapat?
@V-PORT: Ebben a dologban nem annyira a motoros csapat a lényeg, hiszen kötelező hülyék mindenhol vannak, hanem az, hogy ezek után ki irányítja valójában a rendőrséget vagy magát a fényességes tekintetű viktátort?
Kivonat, 2013,04,20

Origo

"Németh Lászlóné arra kéri a Molt, ne támogassa Bajnai Gordont
A kormány kérdéseket szegezett a Molnak."

"Matolcsy elsüti a 25 milliárdos fegyvert
A jegybank átirányítja a külföldi befektetők pénzének jelentős részét. Az állam nagyot kaszál a gyenge forintárfolyamon."

"A férfi, akinek nem áll keresztben a szeme
Egy ritka rendellenesség miatt a 28 éves férfi agyában a látóidegek nem keresztezik egymást."

"Újabb bankóriás szabadulna a forinttól
Már a Morgan Stanley is a forint gyengülését várja, az év végére 320 lehet az árfolyam."

"Elszállt a földgáz ára
21 havi csúcson zárt a földgáz árfolyama 4,4 százalékos növekedést követően."

Index

Ismét betiltatta Orbán az Adj gázt 2-t
A Holokauszt áldozatait sértő rendezvényt más néven tartották volna meg, de a miniszterelnök üzent.

"Már Levédiában sem lehet biztos a magyar
Rovásírás, nemzeti mítoszok, székely időutazók, szakadék akadémisták és hagyományőrzők között."

"Orbán: A modernkori marhaságok elvették az emberek eszét

De Magyarország még normális hely, mondta, miután kezet fogott egy legófigurával a gyárbővítő ünnepen."

"Orbán: A Lego szellemét követjük"

"Komoly NAV-büntetés fenyeget a bank hibája miatt?
Egy vállalkozás súlyosan megfizethet a pénz- átutalás akadozása miatt. Mi ilyenkor a teendő?
Nagy-Britanniába költözne? - Itt a konzuli figyelmeztetés
Csökkent az esélye, hogy találnak munkát - figyelmeztet a londoni konzulátus.
Szegénységre ítélik a lakáshiteleseket - kötelező eladni az autót
Belebukott a Gazprom-botrányba a lengyel miniszter
A lengyel kincstárügyi miniszter belebukott a Gazprommal kötött együttműködésbe."

"A jegybank miatt kénytelenek külföldre menni a biztosítók
A 2×2 már nem 8, csak 6
Közelebb került a valósághoz az új konvergenciaprogram. De nem ez az a dokumentum, amivel meggyőzné Brüsszelt.
Pénzcentrum Vannak akik pórul jártak az árfolyamrögzítéssel? Kamatot emel a bank
Az AXA bank lépését még vizsgálja a PSZÁF.
130 ezer támogatott munkaerőigényt jelentettek be
Összeomlás után - Így néznek ki most a lakáshitelek
Elõbújtak a felújítási hitelek és a takarékpénztárak, van már érdemi kamattámogatás is.
Nincs megállás, tovább vágja a kamatot az MNB
De már közeleghet a kamatcsökkentések vége."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
OFF
Tegnap megkérdezted: "Na de mit keres Szijjártó Péter a Wizz Air-bulin? :)"
Elmondom, hogy szerintem mit.
1.- Fidesz+WizzAir bedönti a MALÉV-ot.
2.- A WizzAir új gépeit egy kínai lízingcég finanszírozza.www.napi.hu/belfold/kinai_lizingceggel_kotott_megallapodast_a_wizz_air.551170.html
Ezt már nem lehet letölteni. De valószínű, hogy a magyar-kínai megállapodás terhére megy. Ami szijjártó kompetenciájába tartozik.
Talán 8 db nagy gépről van szó.
Most már csak azt kell megnézni, hogy a WizzAir-ben ki szerez majd részesedést. 
Szerinted?
Remélem ezek után kesz egy rendes interpellációja a Jobbiknak a témában.:)
Márha marha önállóak.
iráni, és orosz pénzek, és nem kevés széljobb támogatás
@sírbateszezazegész: Igen olvastam tegnapi és köszi. Az NDK-ból kapott harcihelikopterek elpazarlását olvastad??
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Orbán és a Lego
Mond el nekem légyszíves, ha tudod, hogy mit jelent az, hogy "világszínvonalú magyar munkaerő"?!
A cikkben a következő szerepel "
A Lego 2008 óta van jelen Nyíregyházán, a játékgyár a kivonuló szingapúri Flextronics telephelyét és dolgozói nagy részészét átvéve telepedett le hazánkban."
Attól világhírű, hogy az egyik betanított munkás-munkakört átveszi egy másik, szintén ilyen nagy kvalitást igénylő munkakör?!
Miről beszél ez az idióta? Közröhejjé teszi az országot!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Olvastam. Mit lehet erre mondani? A teljes dilettantizmus iskolapéldája. De mindenkié.
De most legalább lehet újat venni! Csak azt még le kell zavarni a választások előtt. Valami gripen-féle lesz remélem:)
@Felebarát: "érdekes megint az a baj, ha valaki nyíltan vállalja ki támogatja, és aki csendben elhallgatja, az a jó fiú..."

Egy mondatban a zanzásított lényeg, minden más csak rizsa. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jaja, persze. A 100 milliós kampányból, a meghússzorozott bevételből cirka 40 misit sikerült valahogy lefedni. A többi csak úgy lett, turul hozta vagy a kertben termett hátul és csak le kellett kaszálni.

Amúgy külön mókafaktor, ahogy Bajnait igyekeztek a Fideszre rátolni. Ti, akiknél ugye 20 perc és Orbán mosolya elég, hogy a vonagábor nyilvánosan csináljon hülyét magából a kedvéért.

varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije

misöninpasziből lesz ez úgy érzem...:-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tavaly is egy napra esett az Élet menetével? Ugye nem. Szólt érte bárki? Senki.

Mondjuk már tavaly is lopták a szlogent, de kicsire ne adjunk és önálló gondolatot feltételezni is felesleges:

hetek.hu/files/2013/15/gazos_motorosok.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha neked még nem esett le, hogy 2010 óta Magyarország teljhatalmú ura Orbán Viktor, akkor nagyon tudlak sajnálni, és meg tudom érteni, hogy a Jobbiknak még mindig csak a Kedves Vezető ánuszrózsa-csiklandozása az egyetlen tevékenysége.
Lusta vagyok visszakeresni: végül ez a beszari kis pöcs Gábriel be merte vallani, hogy az elmebeteg Orbán neki sokkal szimpatikusabb, mint a gazdasági szakember Bajnai?
@punkfrog: Akkor is a zsinagóga mellett vonultak?
@nemecsek ernő áruló: Nem tudom, hogy tavaly merre jártak.Csak most hallottam nemrég,hogy tavaly is ugyanaznap vonulgattak.A Fiala elég rendesen körüljárta a témát.(keljfeljancsi)
Sajnos nem fogunk annyian kimenni és tiltakozni a motorosok ellen mint pl.Prágában egy hasonló esetnél.Ez lenne a módja a visszaszorításuknak de mi magyarok nem ilyenek vagyunk.A másik problémáját leszarjuk de ha nekünk van bajunk szaladunk segítségért.Megkérjük a kedves vezetőt, hogy védjen meg minket, ő pedig nagy kegyesen megteszi:(((
@punkfrog: Pedig ez mérhetetlenül fontos információ a tavalyi tiltakozás elmaradásában. Idén szó sem volt a magas üzemanyagárakról, de minden csatornán a zsinagóga melletti gáz adást hirdették, ami még legenyhébb esetben is iszonyúan ízléstelen.
építkeznek légóról légóra...
lassan felépül a lég-óvár...
egy kérdésem van csak:

mit keres szíjártópéter a vízeben ????!!!?
légóról légóra építkezünk...

lassan felépül a lég-óvár...

aztán márcsak a légó vár...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @sírbateszezazegész: a rencereket nem leváltani hanem MEGDÖNTENI szokás...

amugy meg:

demitkeres szíjártópéter a vízerben ???
Látom megint rendeltek egy magyarellenes fröcsögést izraelből.:))
Persze Fabius lelkesen szolgálja a gyarmatosítók érdekeit.:))
Látom mára jobbik fikázó írást kértek!:))
Remélem jól megfizetnek a hazaárulásodért!:))
@punkfrog:

Oppsz, tényleg. Akkor máris "hagyománytiszteletről" beszélhetünk nemzeti érzelműéknél.
@nemecsek ernő áruló:

Dehogy. A semmit mondta két napon keresztül nagy bátran.
Az a véleményem, hogy az E14 nem teljesen hülye és szándékosan csinálták a kis performanszot a támogatókról, mert ki akarják ugratni nyuszit a bokorból, kérdés sikerül e nekik?
Az is kérdés, ha kiborul a bili és elkezdenek egyesek érdeklődni többi párt finanszírozásáról, így a Fidesz anyagi hátteréről és kiderül valami, akkor történik egyáltalán valami, mert a lakosság annyira befásult vagy lusta(?), hogy tényleg fát lehet rajtuk vágni ...
@nemecsek ernő áruló:
@Fabius:
Ez tulajdonképpen miért lényeges?
És mit számít?
@komplikato: Még csak annyit tennék hozzá, hogy máshol teljesen természetes, hogy a pártok nyilvánosságra hozzák, hogy honnan kapnak pénzt.
@kifordított nagyanyó: te, hol kell keresni a szövegben a hazaárulást?
@Dövan: Szidja a jobbikot,tehát magyarellenes és hazaárló!:))
Mit nem lehet ezen érteni?:))
Vagy nem jött át a poén...?
@komplikato: Végül is a kormánynál már kiborult a bili, hogy a MOL és az OTP is támogatja Bajnaiéket. Egyébként ami számomra kérdés, hogy az agymosott híveiknek ezt, hogyan fogják megmagyarázni?
@kifordított nagyanyó: nem ismerhetem mindenki munkásságát, hogy hogyan is kell érteni valamit. Bár a szmájlikból valóban átjöhetett volna akár :D
@Dövan: Jó reggelt!:))
Amúgy tényleg jobbik szavazó vagyok,de úgy érzem annak idején fecóáknak is sokmindent elnéztem.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Parancsolsz,kérlek?:))
Én két dologra lennék kíváncsi.

1. Az MSZP-t is támogatja-e a MOL?
2. Orbán bármikor megvétózhatta volna a Bajnainak juttatott MOL támogatást. Miért nem tette?

Az egyéni képviselők kampányfinanszírozása nagyon ki van találva. Marakodjanak csak a koncon. Be fog jönni Orbánnak.
@nemecsek ernő áruló: Gondoltam,hogy ezt mondod.:))

Na viszlát egyelőre.
@Husz_János_Puszita: Orbán konkrétan teljesen nyilvánvalóan szarik rá, mert tudja, hogy akármennyi támogatást is ad a MOL

1) Az még mindig nulla ahhoz képest, amit ő kap
2) Nincs az az isten, hogy Bajnai kétharmadot kapjon, márpedig mindenki, akinek egy kicsi realitás érzéke is van, tudja, hogy anélkül képtelenség kicsavarni Orbán kezéből a hatalmat.
@kifordított nagyanyó:

Föltettem egy egyszerű kérdést a legfrissebb közkutatás okán. Te válaszoltál ő meg nem.

Ennyi.
@Husz_János_Puszita:

"Orbán bármikor megvétózhatta volna a Bajnainak juttatott MOL támogatást."

Tévedsz. Orbán nem vétózhatott és nem vétózhat meg közvetlenül semmit. Lászlóné okvetetlenkedése is kizárólag nyomásgyakorlásra jó.

Harsányi meg azt csinál amit aka...amit mer.

Ezen kívül szerintem ez neki is szörprájz volt, tudtával ez nemigen történt volna meg.
putyin és 1/2segge elutazik otthonról...
a 1/2sége: -vlagyimir elzártad a gázt ?
@Fabius: Már miért kéne rátolni? Nagy favoritod már 2010-ben is megmondta, hogy "Demokrata és hazafi Orbán Viktor is" azóta meg ugyanúgy egy színpadra áll azokkal, akik ellen állítólag annyira de annyira küzd, csakis az ország és a nép érdekében.

Aki ezt nem képes átlátni, az sokkal inkább inpásziből. :)

Mivel ilyen időben egyenesen vétek a gép előtt ülni, folyt. köv. majd este. Holnapra meg igazán tartalmas életmenetelés nektek, kormánypárti meghívottak nagyonemlékezünk kifütyülésével együtt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Asszem ideje szervezni egy Jézus fasza felvonulást is, ha már. Aztán mikor nem teszik legfeljebb elmondjuk: lárifári, azért leng mert gázt adtunk és fújja a szél.

Itt az ideje telibe leszarni az összes érzékenységeteket. Ráadásul a gúnyparádé saját kútfőből is menni fog, nem kell hozzá ötletet kukázni sehonnan.

Ízléstelen lesz? Az mióta kifogás ebben az országban?
@Fabius: erre csak most jöttél rá, ugye nem akarod hogy elhiggyem? ;)

Álszent és szemforgatók, és a kettős mérce alapműködés náluk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem most jöttem rá, de most lett belőle elegem.
@nemecsek ernő áruló: sokáig ütöttétek a háziszárnyast? nyilatkozott vagy bevallotta kínvallatás közben? a wizzerben ahogy guantanamón csinyájják

brühühühü
-no comment-

Kérdésre válaszolva a Milla elnökségi tagja elmondta, pénteken a Haza és Haladás Alapítvány nyilvánosságra hozott minden adatot az egymillió forint feletti összegű támogatásairól. Simándi Szelim nem feltételezi, hogy a részben állami tulajdonú Molon kívül más állami érdekeltségű vállalattól kapott volna támogatást az alapítvány.

hvg.hu/itthon/20130420_Egyutt2014PM_mondjak_le_a_kormanyzati_le
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Amúgy meg nyílt támogató lista és kampányszámla? Álmodozol? Jó, de ébren is?"

Nem azért mondom, de az LMP kezdte, és önként, nem a kérdezősködésre. Kinn volt a neten az egész kampány alatt a lista, az újabb itemekkel együtt.

Most még fel sem tudjuk mérni, mekkora kár, hogy az LMP szakadt.
@Megdobbent: "Meg egy lepes, es ujra lesz elol-hatul lukas takaritono labbeli, meg zold szunyoghalobol eszkabalt hajhalo es hoppa-nesze, maris ott ulunk az orsgyulesen, butan nezve a pedellusnenire (like nemethne), mert az nem hajlando kinyitni a WC-t."

Egész elgyengültem, ahogy elöntött az emlékek áradattya, nagyon jóóóó :-)))
hmmmmmm:

Furcsálja a washingtoni országjelentést a kormány

Kovács Zoltán szerint érdekes, hogy a romákat érintő komplex felzárkózási stratégia eredményeire nem reflektál az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztériumának Magyarországra vonatkozó emberi jogi jelentése.

hvg.hu/itthon/20130420_Furcsalja_a_washingtoni_orszagjelentest_a
@nemecsek ernő áruló:
@Fabius:

Akkor ti még nem ismeritek Orbánt. Személyes presztízsből soha nem engedné. Soha. Ő lehet az egyetlen a szemétdombon, csakis ő.

Még hogy nem vétózhat meg közvetlenül semmit??? Bármit megtehet és meg is tesz.

Maximum az van, hogy tényleg nem tudott róla. Nem merték neki elmondani.
@Husz_János_Puszita: "Bármit megtehet és meg is tesz."
Szerintem ez éppen azt bizonyítja, hogy le se szarja, hogy juttatnak egy kis koncot Bajnainak, vagy sem. Teljesen valószínűtlennek tartom, hogy Orbán Hernádi haverja egyetlen fogadáson sem ejtette el a svédasztal mellett, hogy "és akkor adtam egy pár millát ennek a Bajnai gyereknek".
a fassssszééé keeee taplóan fogalmazni, ki az a barom aki a szövegeket írja ezeknek????
Ne szólítgasson, kérjen a barma, szólítgassa a fasz viktorékat ne a zembereket!!!!!!!!!!!!

A kormány tájékoztató leveleinek lemondására szólít fel<<<<<< az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség – közölte Simándi Szelim, az Együtt 2014 mozgalom egyik alapítója, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) elnökségi tagja szombaton Budapesten
Vagy vigyáznak a látszatra, legyen pszeudodemokrácia. Arra inkább nem gondolok, hogy megy tovább ami eddig, a háttérben a csendes megegyezés.
@nemecsek ernő áruló:

Kizárt hogy nem szarja le. Van egy narcisztikus személyiségzavaros közvetlen munkatársam. Tudom miről beszélek. Ha feltűnik egy másik alfa, teljesen megvadul.
@Husz_János_Puszita: Na jó, akkor viszont a kérdés, hogy a barátja, Hernádi, akit Orbán a horvát keresztre feszítéstől védett meg pár hónapja, miért, és hogyan tette, amit tett, és mi lesz ennek a következménye?
@nemecsek ernő áruló:

Kíváncsian várom a fejleményeket, bár nem hiszem, hogy az orrunkra kötik. Elintézik zárt ajtók mögött.
@Husz_János_Puszita: Hehe, meglepődnél, ha pár hét múlva kiderülne, hogy az ügyészség mégis kiadhatja Hernádit Horvátországnak? :) Én nem biztos. :D
Ha Hernádit kiadnák Horvátországnak, mi történne? Hernádi élete árán is megvédelmezné bajtársait, vagy mesélne?
@nemecsek ernő áruló:

Esetleg kompromittálni akarták vele Bajnait. Vannak olyan elvtársak, aki a 23 év alatt mindegyik rezsimnek mutyiztak békésen. Itt vezérigazgató, ott tanácsadó, felügyelőbizottsági tag, stb. Belém tették a kisördögöt mindenesetre.
@nemecsek ernő áruló:

Nem lepődnék meg. Örülnék, mert azt jelentené, Bajnai tiszta.
@rodeo36: Trisztán lesz. Több részletben.
@épészmérnök:

Hát ez az. Valószínűbb a zárt ajtók mögötti verzió. Kölcsönös zsarolás, szép is az. :D
oops:

Kubatov kontra Csányi - személyi harc a futballban

Komoly a nézeteltérés az FTC és az MLSZ, pontosabban Kubatov Gábor fideszes pártigazgató, klubelnök és Csányi Sándor bankár, szövetségi vezető között.

hvg.hu/itthon/201316_futballvilag_kubatov_kontra_csanyi_bunteto_
@rodeo36: Zeneszoba, jobbra fent. Ott elmesélem. Ne szennyezzük a tiszta művészetet a piszkos politikával :-)
Ma találkoztam a Két Keréken Klub motorozó menetével. Ahogy azt kell - rendőri felvezetés, sétagalopp gyorsasággal, integetés, tülkölés.
Szimpatikus az emblémájuk is: a motor teste egy piros-fehér-zöld-maimagyaorország. Így is lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Miért? VANNAK eredményei is a komplex roma felzárkóztatási stratégiának? Mesélj!
@Fabius: Látod Fab ez itta baj. Mikor sírni kell akkor előadják, hogy az egész az áldozatokra való emlékezésről szól. Pech, hogy egy ilyen eseményen nem nagyon illik bárkit is kifütyülni, főleg ha meghívott vendégről van szó. Ezek után napnál is világosabb, hogy csupán egy aktuálpolitikai erődemonstrációról van szó, amely szépen be van csomagolva a saját fájdalmuk mindenki és mindenek felett állóságába.

Neked meg mondjuk sokkal inkább kéne azon sirdogálnod, amikor viktor is beáll steinerpali csicskának, felrúgva a jogállamiság legalapvetőbb kritériumait is. (lásd pld. TASZ állásfoglalás az ügyben)
+sünök megerőszakolnak agyonvernek mindenkit akit az uccán elkapnak találomra, miközben drasztikusan nő a bűnözés + a pisztojos sünök ülnek egy irodában és kanmerát nézegetve bírságolgatnak...
+a baltás kitűntetése és táborszernaggyá kinevezése stb
+a katasztrófák (vízügy, vörösiszap, a a normális működés mindennapos gongyai)
+a smittek kinevezése, mégha rákosak is... vagy akár direkt úgy...
+magántulajdon álamosítása...
+az összes közpénz elrablása...
+stadion és presztízs építkezések, nagy fairtásokkal...

építik légóról légóra a rencert...
felépül a lég-óvár...
aztán minket a légó vár...
@kekex: hjaaa, zsirószászékat kérdezd, szerintem meg fognak győzni ;)
@Husz_János_Puszita:

Frászkarikát tehet meg bármit. Ahhoz is elég kispöcs, hogy abba belebeszéljen az én cégem kit támogasson. A MOL az állam tulajdonrésze ellenére többségében magáncég, ezt ne felejtsük el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Buta vagy Gábriel, és nem vagy méltó arkangyalnak. Egyébként tőlem vonulhat mindenki, csak ne egyazon útvonalon, és ne keresztezzék egymást. mehessenek a megemlékezők, a antik, azok akik imádják a hazát, azok akik a koronát sapkának tartják. így a tiszta..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, az egybites faszságotok is mismásolásotok itt a baj.

Nem tudom feltűnt-e, de a csak nemes egyszerűséggel csak sakálkórusnak hívott rohattliberálisok felüvöltöttek akkor is, mikor Viktor egy intéssel a gázosmotorosokat akarta elintézni. Meg esetleg az is, hogy még Mészáros meg a Gójok is azt mondták, ez ahogy van egy ízléstelen faszság amin ők nem vesznek részt:

mandiner.hu/cikk/20130408_a_goj_motorosok_is_elhatarolodnak_az_adj_gazt_tol

Innentől nektek erkölcsi alapotok BÁRMIRE akkor lesz, ha egyszer az életben vinnyogni fogtok azért is, ha nem éppen a ti tökötökön áll valaki.

De amíg ez nem így van, addig telibe leszarható az összes érzékenységetek. Ugyanis még a Gójoknak is több fogalma van nálatok arról, mi az. Hajszál pontosan azt kapjátok Viktortól amit érdemeltek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Csányi basztatására a támogatás miatt hivatalosan nincs mód. De majd elintézi a szőkeferi, mint a pártház védelmét.

Sanyikám, én kezdenék aggódni a helyedben...:-D
@Fabius: Telitalálat ez a vigyorgó kép.

Önhitt, buta óvodás suttyó a nagyfiúk között.

Ez a hajszál híján azt kapják Angyalék, amit megérdemelnek, elgondolkodtatott.
Talán nem csupán a jobbikra igaz.

Pedig minden idegszálam tiltakozik, hogy nem ezt érdemeljük.
@Fabius: Elég, ha csak a Szent Előbőrt hurcikálják körbe... a hímtagok amúgy hiánytalanul ott lesznek:-)
@Fabius: láttam a magokat köpködő vezért a szent meccsen, Sanyi nem volt mellette, lehet igazad lesz ;)
Azt meg kell vallani, azért nagyon nem féltem, megszedte magát eléggé, az igaz "magyar" /lófaszt/ nevesített benyalt bankjával. Simlicska még messze van tőle, igaz rohamosan csökken a távolság, és idővel nem kell a vezénylóéknak, na akkor lesz ám pislogás.

Rezsicsökkentési aszság, más szemszögből:

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/aggaszto_eredmenyt_mutat_a_felmeres_a_rezsicsokkentes_csak_ront_a_helyzeten.551337.html

kölökgólya házi feladata, tanulságos, ezért belinkelem, nekünk 2,8 lett

www.kothalo.hu/labnyom/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: magokat köpködő..nem lehetne azt megoldani, hogy ezentúl a meccseken ne szotyit, hanem fűmagot rágjanak, és a végén kiköpjék?. ezzel megoldódna az hogy a pályákon kirúgják a füvet.
@Fabius: Szőke Feri előtt egy kis habonyozás szok lenni, majd a levágott Lófő a dikóban, csak ezután jön a betoncipő, derékig a Balatonban állva:-)
@Habakuk999:

Szerintem ránk nem, vagy kevésbé igaz.

"Mi" felszólaltunk az összes faszság ellen ami Viktor gyakorlatában, új alaptörvényében lehetővé teszi amit most csinál. Felszólaltunk a motorosok leintése miatt is.

Ők egy kurva szót nem szóltak még a negyedik kiegészítés ellen sem, mert minek? Akkor tessék szépen megenni némán amiért csak akkor pityergünk mikor egy évben kétszer nekünk szar.
@Penivaldes: támogatom, de akkor nem rágni, és nem lenyelni, mert kárba megyen a drága mag :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Újabb húsz évet nem pocsékolhatunk el; amennyiben el kívánjuk kerülni a potenciálisan katasztofális hatású globális fölmelegedést, az alacsony karbonintezitású technológiák gyors terjedésére, és a fosszilis tüzelőanyagok visszaszorítására van szükség - fogalmazott Maria van der Hoeven, az IEA ügyvezető igazgatója."

Már benne vagyunk fülig a globális fölmelegedésben, és túlvagyunk a "kutyakocogóson", ez már irreverzibilis.
@Fabius: röviden: legszebb öröm, a káröröm, hisz nincs benne irigység :D

Kiegészítés, ettől még, a kapnak egy pofont és lerendezzük őket, és a segítünk nektek, és kérni is fogunk valamit cserében, egy jottányit sem változtat, és a tények a makacs tények /kopirájt Gábriel ;)/ igazolják a pincsilétet, és a nem tűrik a perzsára szarást a jó kutyitól, hisz a tisztítási díjat a Köszgép csapat tolja be nyüszítve.
@épészmérnök: ezért fáj különösen az a "néhány" terebélyes fa halála a téren :(
Az üzenete és a jelképe ezt csak tetézi.

Üzenőfüzet Sorfal vigyázza a favágást
Magyarország megújul: megkezdődött
a Kossuth téri fák irtása.

Hiszékeny Ne vágj ki minden fát!
Nincs olyan téma, ami ellen ne tiltakoznának?

Város 274 csapás fatörzsre és tüdőre
Ami a Kossuth téren történik, az nem fakivágás, nem területrendezés, hanem fakitermelés.
15:59
Kossuth téri fák: a Fidesz a zöldekre mutogat

Az V. kerületi alpolgármester szerint a zöldek 2010-ben sokkal több fát vágtak volna ki.

hvg.hu/itthon/20130420_Kossuth_teri_fak_a_Fidesz_a_zoldekre_muto
"A Bwin kivonul Magyarországról
Még május elsejéig lehet regisztrálni a világ egyik legnagyobb online póker és sportfogadó oldalán."
index.hu/gazdasag/2013/04/20/a_bwin_kivonul_magyarorszagrol/

Eztet annyira nem értem. Most húz el a vérbe, amikor boom van a szerencsejátékok környékén és egyre kalandosabb, és lutri itt élni? :-)
"Kossuth téri fák: a Fidesz a zöldekre mutogat
2013. április 20., szombat, 15:59
Szerző: MTI"

hvg.hu/itthon/20130420_Kossuth_teri_fak_a_Fidesz_a_zoldekre_muto
@Fabius: A francsetuggya.

hagytuk, hogy egy vadbarom üljön a nyakunkra.
valahol mi is benne vagyunk.

Az viszont tény, hogy Angyal kenetteljességétől falnak megyek.
Talán a jobbik többsége nem olyan, mint Angyal. Talán sokkal nyersebbek, kevésbé álságosak, sunyik, csúszómászók.

Ettől nem lesznek szimpatikusabbak, de talán kevésbé van hányingerem a nyíltan vállalt ostobaságtól, mint az állandó ájtatos manóságtól.

Mondjuk elég butának kell ahhoz lenni, hogy a mostani frusztrált magyarkodásból csak ezt képesek kihozni.
Mindig a szlovákokkal példálózgatunk, nekik ez a nemzeti öntudatos hókusz-pókusz is összejött, és eredményt tudnak felmutatni belőle.

Nekünk egy darab piros festékes fahorthyra futotta.
@Fabius: Igen én is pontosan erről beszélek.

A rohattliberális TASZ is felüvöltött már viktor első jogsértésén, de te még a másodikon sem üvöltözöl. Aztán azon sem nagyon sírsz, hogy egy állítólagos halottakról való megemlékezésen, bárkik is kifütyülnek bármilyen vendéget. Te voltál már mondjuk olyan temetésen, ahol hangosan elkezdenek fujjolni megemlékező résztvevőlet???

Másrészt mikor írtam én olyat, hogy ne lenne ízléstelen faszság?? Keresd már elő lécci. Jómagam is pontosan azon a véleményen vagyok mint mondjuk a GÓJ motorosok. Viszont ettől még viktor jogsértése sokkal nagyobb, pláne úgy, hogy egy steinerpali diktálja neki a házi feladatot.

Gondolom akkor is nagy lesz majd a pislogás, amikor a ti rendezvényetek lesz egyszer csak betiltva, mert viktátorunk arról is úgy gondolja majd, hogy ti is hajszál pontosan azt érdemlitek.:)
@Fabius: "csak akkor pityergünk mikor egy évben kétszer nekünk szar."

Bár így lenne. :)
@épészmérnök: nem értek egyet a korlátozás irányával.

Rácuppant mindenki a CO2-kibocsátásra, a többi gázt pedig a többség a ,,futottak még'' kategóriába teszi--szerintem rosszul.

Jó néhány gáz jóval veszélyesebb, pl. a metán:

klima.kvvm.hu/index.php?id=10

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%9Cvegh%C3%A1zhat%C3%A1s%C3%BA_g%C3%A1zok

A második link szerint látható, hogy míg az ipari forradalom kezdete óta a széndioxid-kibocsátás cca. 31%-kal nőtt, addig a metáné cca. 151%-kal. És az első link szerint 67-szer(!) nagyobb a hatása, a 2. szerint ,,csak'' 23(!)-szor.

Metán pedig van és lesz is bőven: népesség növekedése (emésztés), állattartás (emésztés+trágya), szénhidrogén kitermelés,
de a legnagyobb ,,metángáztermelő'' a kommunális szemét bomlásakor a légkörbe jutó metángáz.

További infók itt is:

www.globalisfelmelegedes.info/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=54

Talán eljutunk oda, hogy majd 1 szalonnát sem lehet sütni nyárson, mert jaj (sőt, jujj!) széndioxid, miközben a globális felmelegedés egyéb okok miatt ,,zavartalanul üzemel''.

Mindemellett fontos a széndioxid is, meg az erdők is, csak szvsz. a helyének megfelelően kellene kezelni, pl. az erdők CO2-megkötő képessége eltörpül az óceánoké mellett. Az erdőknek inkább más szerepét kellene hangsúlyozni (állatok és madarak élőhelye, erősen csökkent baktériumszám a városhoz képest, rekreáció (ha a tulaj nem lő seggbe), alapanyag, hőmérséklet szabályozás, stb.).
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyerni szeretnének, nem folytonos izgalmi állapotban leledzeni :D
@le Látó: A metán következmény is.
A tundrák befagyott mocsarai nagy metángáz-tározók.
A fölmelegedéssel - az örök fagy birodalmának északra tolódásával- a mocsarak megolvadnak, metánkibocsátásuk nő, mint a veszedelem.
Ez valódi veszély, mert nincs technológia, ami ezt megállíthatná.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ez meg + kiakasztó szöveg : illés szerint nem volt ott fa amikor az országház felépűlt!
a természetvédelem feladata meg az eredeti állapot őrzése, bla, bla,

itt van, aki nem hallotta még:

atv.hu/cikk/video-20130419_ehhoz_csak_gratulalni_tudok_a_fidesznek

más:
ma 21 éve bődületes nagy emlékkoncert volt Freddie Mercury tiszteletére.
amikor a jegyek árusítást megkezdték 2 óra alatt elfogyott a 72000 jegy, pedig nem is tudták, hogy a Queen tagjain kívül lesz-e más is ott...

www.youtube.com/watch?v=ZGQiNLWd6ec
@Habakuk999: igaz, de ez csak gyorsítja a folyamatot.
Azért nem csak Budapesten dübörög viktorunk "demokráciája". :) Joghoz értő kommentelőket szépen kérem linkeljék már a jogszabályt, amely tiltja a túrázást Magyarországon. :)

"A demokrata rezsim készenlétisei nagy erőkkel szálltak ki, hogy begyűjtsék az Adolf Hitler-emléktúra szervezőit és lehetséges résztvevőit a demokrácia, a véleményszabadság és pluralizmus jegyében. Sőt, megfenyegették a kihallgatottakat, hogyha a túrát délután meg kívánják tartani (ebből feltételezhető, hogy hamarosan kiengedik őket), előzetes letartóztatásba kerülnek. Jogalap nélkül, természetesen. Mert a rendszer és világnézet, melynek nevében a liberálisok cselekednek, ma is ugyanaz, módszereik sem változtak..."

Mielőtt megint elkezdtek rikácsolni, nem Hitler megítélése miatt írtam, hanem egy újabb teljesen nyilvánvaló rendőri jogsértés okán, amire ugye a liberálisok még inkább érzékenyek, hiszen ti vagytok a demokrácia igaz letéteményesei. :)
@le Látó: "Jobbikosoknak kötelező olvasmány"
Gyöngyöt a disznók elé.
@le Látó: Ettől irreverzibilis.

Ez a valódi veszély.

Plusz a nagyüzemi monokultúrás növénytermesztés is, ami aztán teljesen elpusztítja a talajt.
Műtrágya nélkül a szántóföld gyakorlatilag megszűnik termőtalajként funkcionálni, nincs humusz egy deka sem.
@épészmérnök: ott vagyok a zeneszobában, brühühühü se kép se hang se épész...milész?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Egy pécsi újságírónak sikerült felvennie a kapcsolatot a Pax Hungaricával. Elektronikus üzenetben fenyegették meg. Azt írták neki, tisztelettel beszéljen a Führerről, mert különben összetalálkozik a bakancsosokkal. A rendőrségen egyébként nem jelentették be a felvonulást. A megyei kapitányság közölte, igyekszik a lehető leghatározottabban fellépni minden olyan magatartással szemben, amely közrendet, közbiztonságot és állampolgári jogokat sért."

Hazug vagy!
Azért olyan országban sem szeretnék élni, ahol minden párt olyanok f@szát szopkodja a támogatásért akik úgy szerezték a vagyonukat, ahogy.
Mindenki elfelejti hogyan lett privatizálva az egyik legnagyobb bank? Rakott abba bárki pénzt?
És senki ne jöjjön nekem az eredeti tőkefelhalmozással! Mert itt nem felhalmozás volt, hanem lopás a közösből. Az azért nem ugyanaz. És ha ezt már elfelejtettük, ha e felett szemet húnyunk, akkor meg is érdemeljük azt, amit kapunk.
@Habakuk999: attól lesz szép nagy piros eper teljesen pisi ízű és belűl rózsaszínű sohasem ehető de elaggyák és a többi ugyanúgy a zöldségnek semmi tápértéke nem lesz azaz nincs de pénzt fizetnek érte

minden zöldségnek azonos ví zize van...és assemi tápanyag benne,

brühühühü

és ugyanezen okból a borok is egyre "egyenruhásabbak" lesznek semmi sajátos buké
@sírbateszezazegész: Ez nekem elég általánosító. Tudod mintha azt mondanám, hogy minden sárkányfűárús karvalytőkés. :)
@Habakuk999: Gábriel ismét hozza a formáját, szánalom baromságokkal, tereléssel, kettős mércével. Finoman fogalmaztál megint. hitler egy fasz volt, aki meg élteti az meg egy idióta barom.
@Habakuk999: Te is be voltál cécézve az e-mailbe??? :) Mesélj már légy szíves melyik jogszabály alapján zsuppoltak be olyan embereket, akik túrázni akartak a Mecsekben.

Lökd a jogszabályt léci léci. :)

Persze tudom, hogy neked a szektATV-n megjelent hírek minden szava a színtiszta igazság, de tartok tőle a hazugság nem engem fog utol érni.

Az persze ne zavarjon, hogy ebben az ügyben engem nem Hitler érdekel, hanem az ismételt rendőri jogsértés.

Az is egy bazi nagy csúsztatás, ill. hazugság amikor azt írják "nem volt bejelentve a felvonulás". Szóval ne nagyon zavarjon, de szó sem volt felvonulásról, hanem egy túráról. Vagy már az is be van tiltva viktátorunk országában??? :)
@Habakuk999: Ez melyik pécsi újság volt?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "hitler egy fasz volt, aki meg élteti az meg egy idióta barom."

Megint nem érted a lényeget. A kettős mércét pedig pont ti illetve a rendőrséget irányítok gyakorolják. Szóval egy dolog Hitler megítélése. Te pld. fasznak tartod, mások meg egyéb történelmi személyeket tartanak annak.

A rendőri jogsértés szempontjából ez teljesen irreleváns. Ha nem érted miről van szó, akkor ne csodálkozz, ha holnap után titeket fognak betiltani.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egy olyan ember emlékére szervezett túra, aki emberek millióinak erőszakos halálát okozta, emberiség elleni bűntett.
Ma is, Magyarországon is a világ civilizált országaihoz hasonlóan.

Egy olyan ember, aki pedig sunyi megalkuvó módon nem meri fölvállalni a hitét, az pedig egy aljas csúszómászó.

Nekem nem vitapartnerem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem okoskodik, nem kajabál, tűr szépen.

Ha alkotmánymódosítás idején nem ugat akkor most sem. Most sajnáljalak titeket? Mi szólaljunk meg, kizárólag és újra meg újra helyettetek és értetek is?

Szóljon a tököm. Jó étvágyat Viktor főztjéhez. Nektek se demokrácia nem kell se a szabadságjogok nem fontosak. Ez meg ezzel jár.
@BadSimpson: Az amelyikről az ATV kitalálta. :)
@le Látó: "az erdők CO2-megkötő képessége eltörpül az óceánoké mellett"

A felmelegedés következtében az óceáni carbon sink leáll.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kettős mérce kettős mérce kettős mérce.

Ha majd egyszer a romák vagy hajléktalanok jogaiért is szót emelsz akkor majd kettős mércézhetsz. Addig nálad is csak egyes mérce van, hiába forgatod a szemed.
Azt gondolom, hogy Hernádinak és Csányinak a páncélszekrényében lehetnek olyan papírok, ami védelmet jelent számukra, ezért inkább nem nagyon szólnak be nekik. ha nincs, akkor már nem sokáig lesznek a pozíciójukban.
@rodeo36: ja, hát egy hölgyet nem illik váratni :-).
Megyek oda.
@Habakuk999: "Egy olyan ember emlékére szervezett túra, aki emberek millióinak erőszakos halálát okozta, emberiség elleni bűntett. Ma is, Magyarországon is a világ civilizált országaihoz hasonlóan."

Azért jogalkotónak ne menj el. :) Te figy. Szerinted pld. az usácska az civilázált jogállamnak számít??? :) Remélem kitalálod, hogy miért kérdem.
@Fabius: Rosszul látod. Én ugye egybites pusztabunkó náci vagyok, aki csak és kizárólag a magyarok és a nácik jogaiért aggódik.

Ti viszont a sokkal magasabb szinten álló liberális demokraták vagytok, akiknek ugye példát kell mutatni a visszamaradottaknak. Szóval neked muszáj miattunk is aggódni. :)
@Habakuk999: Ugye milyen mókás, amikor a pécsi napilapnak is az ATV mondja meg, hogy valójában milyen e-mailt kaptak. :)
@Fabius: "Nem okoskodik, nem kajabál, tűr szépen."

Gondolom úgyanúgy mint ti, amikor hahásokat kísérnek be??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amúgy nem olvasok magyar sajtót.

Gyakorlatilag csak Varánuszt és gazdasági lapokat . nem hvg-t-, szombatonként Megyesi Gusztávot.

Ez is sokkal több a tűrésküszöbömnél.

Szóval le lehet szoknod a megnemértettség sirámairól.

Szépen lehet bevallani: "Viktor asztaláról leeső koncokra vágyakozunk, ehhez kell a sok szerencsétlen hülye, akit ökör ideológiával megfertőzhetünk."

Viktor szolgája vagy. Nem értem, miért nem akaródzik bevallani, nincs abban semmi rossz.

Jó se nagyon, az igaz, csak a tagadásával még hülyének is tűnsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Párizsi békekötés szövegében kutakodj. Köteles az állam minden náci szörnyedményt betiltani, feloszlatni.
Nincs kettős mérce: a nácikkal szemben zéró a tolerancia. Nem kell "méricskélni".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem ne küldözgess szmajlikat.

Imádd Hitleredet, és a nyilas magyar példaképeidet, remélem éjfélkor szex közben vigyázzba állsz a magyar himnusz hallatán.
@Habakuk999:
a nyugati nemzetek teljesítményeinek nagysága éppen abban áll, hogy magától értetődő nyugalommal élik nemzeti életüket anélkül, hogy mint nemzet mindenáron felmutatni akarnának valamit.

Bibó
@Habakuk999: "Viktor szolgája vagy. Nem értem, miért nem akaródzik bevallani, nincs abban semmi rossz."

Nem ismersz, de ez nem baj. :)
@Penivaldes: Bibó okos volt.

Angyalék nem akarnak illetve nem képesek felmutatni semmi értéket, ahhoz kellene értelmiségi, gazdasági holdudvar, ami ugye hiányzik.

Így nem marad más, mint a múltba forduló szittyáskodás.

Példát vehetnének az általuk lebecsmérelt szlovákokról, ha már nem látnak el a nyugati népekig.
@Habakuk999: Én mást imádok, de annyira ne zavarjon. Maradj meg a sztereotípiáid mellett, úgy nyugodtabban telik az élet nálad is.
@Habakuk999: Kosztolányi is írt egy ilyet a bölcs nagy népekről
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor általános. Vagy fogalmad sincs mi ment ebben az országban a közvagyon felosztása címén, vagy csak nem szórakozol velem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal ez a "nem ismersz" szöveg már leamortizálódott és ne haragudj, de ócska.

Ismerlek.
Nem csupán én, hanem rengeteg itt olvasó.

Tudjuk, ki vagy és miért vagy itt.

És hidd el, ha rajtam múlna, minden egyes, gyűlöletkeltést csak nyomaiban érintő szöveged esetén ki lennél moderálva.

Nem azért, mert más a véleményed, mint az enyém.
Az uszításod miatt.

De nem tartozol a mai poszt témájába, befejeztem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Online szerencsejáték államosítás? Hmmm?

Amúgy ez biztos volt, csak áttekertem a kommentek között:
index.hu/belfold/2013/04/20/fradistakkal_menne_kubatov_csanyinak/

Vadászkutya legyek ha ennek nincs köze a MOL/OTP-s Bajnai támogatás ELLENI Fidesz felhördülésnek. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Szerinted pld. az usácska az civilázált jogállamnak számít"
Gábriel! Az nem usácska, hanem USA, vagy Amerikai Egyesült Államok. Amit sok millió ember ugyan úgy a hazájának érez, mint mi a sajátunkat. Azt is érzi iránta, mint mi a sajátunk iránt. Mindaddig amíg ilyen lekicsínylően beszélsz egy másik országról, népről, addig ne sértődjél meg, ha valaki minket tahó, beképzelt, bugris magyaroknak tart.
A válasz meg az, hogy jogállam.
@Penivaldes: Meglátjuk a Kubatov trollok itt is annyira vállnak be, mint amikor diákokat kellet ijesztgetni? :D
Mert ha igen ... Kubatov jobban jár visszamegy autót szerelni.
@Habakuk999: "És hidd el, ha rajtam múlna, minden egyes, gyűlöletkeltést csak nyomaiban érintő szöveged esetén ki lennél moderálva."

Ahogy az ismert mondás is tartja:

"Semmiben sem értek egyet veled, de életemet adnám, hogy elmondhasd a véleményed."

(A fenti idézet igazságtartalma nem függ attól, hogy valójában ki mondta) :D
@Habakuk999: Hetek óta olvasom az ócska dumáját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te nem Jobbik szavazó vagy? B@zmeg még a pártod is perelt, hogy ne merjék azt mondani rájuk "náci"! Azért kell betiltani amit kekex leírt. Szervezzék más néven, azt akkor mehet. Ennyi. Habár remélem idetelepítenek egy moszad-kommandót, azt akkor megmutathatják a túrázók, hogy milyen elszánt csávók. Mert úgye minden zsidó taknyos orrú, pajeszos belvárosi zsúrfiú/értelmiségi! Ki kellene mennetek mindnyájatoknak Izraelbe, hogy vmi fogalmatok legyen arról,amiről beszéltek.
@sírbateszezazegész: Már te sem érted a vicces becézést??? Ne már. :) Na jó szóval akkor szerinted is jogállam az USA. Akkor lécci ezeket küldd majd el a hazai rettegőknek meg steinerpalinak is.

Kérdezd meg tőlük, hogy ilyen rendezvényt és gyülekezést hogy engedélyezhetnek a demokrácia zászlóshajójában?? :)

libcom.org/files/images/library/national-socialist-movement-members-city-hall1.jpg

static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2012/8/29/1346257987473/US-marines-pose-with-neo--008.jpg

cdn1.spiegel.de/images/image-214168-galleryV9-camx.jpg

Remélem tudni fogod a választ a kérdésemre.
@taga20: Pedig ez egy elég ismert idézet és semmi hazugság nincs benne. :)
@sírbateszezazegész: Persze, hogy nem vagyok náci. Az meg külön mókás, hogy Amerika és a Simon Wiesenthal Központ Magyarországon keres nácikat, miközben az Egyesült Államok hírszerzése több száz nácit bújtatott el és alkalmazott a II. világháború után.

Az antiszemitizmus elítélése miatt utazott tavaly különleges amerikai megbízott Magyarországra, miközben napjaink legnagyobb – bejegyzett, legálisan működő - nemzetiszocialista pártja az Egyesült Államokban működik.

Szóval Hannah Rosenthal, az amerikai külügyminisztérium különleges megbízottja, aki szerint a kormánynak azonnal és határozattan el kell ítélnie az antiszemitizmus minden megnyilvánulását. A megbízott érkezése és kijelentése már csak azért is érdekes volt, mert napjaink legnagyobb – bejegyzett, legálisan működő - nemzetiszocialista pártja az Egyesült Államokban működik 1974 óta.

Azt nem tudni, hogy Hannah Rosenthal és az amerikai kormány milyen erőfeszítéseket tett saját földjükön a nemzetiszocializmus terjedése ellen, az azonban tény, hogy hasonló mozgalom, legálisan nem működik Magyarországon.
@taga20: Hát most lebuktam basszus. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel te szerencsétlen, rám haragszol. Olcsóbb nem lehetsz!:)
@taga20: Én senkire sem haragszom, rád meg pláne nem.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Zsidó vagyok , bőröm barna. Tudnál szeretni?_:)
@taga20: Még így is lehetsz jó ember nem? :)
@taga20: Én senkit sem ítélek meg csupán a származása alapján.
Azért elég LOL, hogy tök mindegy téma, egyesek még egy recept oldalon is elkezdenek szalon zsidózni. Csak eredeti téma legyen már floodolva, mi?
@taga20: Fogalmam sincs, de nem is érdekes.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Érdekel téged és ezt te is tudod. És zavar téged, hogy valaki ismeri a perverziodat.:)
@komplikato: Az újak rendszerint belemennek a csőbe. Mindig ez van. Aztán észbekapnak, és tahótlanítják G-t.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Figyelj, összemosol két dolgot. Arról ne nyissunk vitát, hogy az emléktúra betiltása jogos volt. Az volt.
steiner pál meg csak annyit bizonyított be a kérésével/követelésével, hogy ugyanannyira demokrata elkötelezettségű, mint orbán és társai. Ő sem érti a jogállam működését. Soha nem volt demokrata, sem ő, sem a párttársai nagy része. Ezért is írtózom attól, hogy rájuk szavazzak. A motoros felvonulást nem lehet betiltani. Ez is tény.
De Te meg ne csúsztassál/mossál össze történéseket/tényeket/eseményeket. Én ezt tiszteletlenségnek érzem a részedről, azokkal szemben, akik itt kommentelnek.
Ennyi
Gábriel a Varánusz mutogatós bácsija.
@épészmérnök: Nem. Egy monomániás egyén. Szerintem a te szakterületed, te foglalkozol a lélek rejtelmeivel. Csak az a baj, hogy ha szűkebb környezetét is ilyen világlátással tömi, akkor az arra még koruknál fogva védekezésképteken egyedek is ugyan ilyen világlátást tesznek a magukévá. Szerintem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Joghoz értő kommentelőket szépen kérem linkeljék már a jogszabályt, amely tiltja a túrázást Magyarországon."
Negyedik kiegészítés. Jó reggelt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, és elmegy mindenki a p@cs@ba, aki nagymagyarország jelképet használ anélkül, hogy tudná a következőket:
1-/ Magyarországnak soha nem volt tengeri kijárata;
2-/ Horvátországnak volt tengeri kijárata, mellyel perszonálunió állt fenn 1102-1918-ig;
3-/ A Magyar Királyság területén az 1914-ben max. 54% volt a magyarság részaránya, de ha hozzávesszük az 1908-ban annektált Bosznia-Hercegovina népességét is, akkor a magyarság részaránya 50% alá csökken. Ezért is tiltakozott az annexió ellen gr. Andrássy közös külügyminiszter.
Ha viszont a fentiekkel tisztában van, akkor egy olyan állam után sóvárog, melyben eleve kissebségben van a magyarság.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, és az első, s egyben mindedfig legsikeresebb magyar puccsista és nemzetáruló maga I. István király volt. És ez tény.
@sírbateszezazegész: Nem egyedül monomániás, sajnos. Van egy réteg, amely teljesen belegárgyult az "alternatív" "tudományokba".
@épészmérnök:

mindíg ballonban jár? de mi láccik? mert szerintem a se kinn se benn tipikus esettye

brühühühü
@sírbateszezazegész: Hasznos infók, de ennek mi köze a rendőrségi jogsértéshez vagy viktorunk hatalmi gőgjéhez?? :)
@épészmérnök: csak nem a zörökmözgóra és a delejherkentyűre gondolsz?

a zorbánnak már csak ezek segíthetnek a füstöltkalbász csődöt mondott a sonka ugyanúgy és a zingyenpálesz is...még a csíkos lepedők meg a tollfosztóból származó különféle tollak turulnak álcázva szerintem a griffmadár még hiányzik a teljességhez

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Semmi. Arról leírtam avéleményem.
Miért kötözködsz? Olvass!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A franc se fog itt neked keresgélni, meg paragrafusokban kutakodni:

"Swoboda úr megfeledkezik róla, hogy éppen a negyedik kiegészítés alapján tilthattuk be a nácik vonulását Magyarországon."
Szájer József,
Európa Parlamenti képviselő

Nos mivel Szájer mindig kínosan ügyel arra, hogy amit mond, az legalább bizonyos szemszögből igaz legyen, nincs okom feltételezni az ellenkezőjét. Ha a tiltás törvénybe ütközik, javaslom a bírósági eljárást. Szájerné Handó Tündibündi biztos nagyon megértő lesz veletek nácikkal. :P
@sírbateszezazegész: az ... tiltakodzik az iráni és a zészakkóreai sohasemlétezett atomfegyver ellen és tegnapelőtt a szenátus lelőtte a fegyvertartási szabályázást mondvan mindenki arra lő és azzal ami kéznél van...és akkor csodálkoznak bostonon amely két kukta feltöltésével lett nagy és a gázrobbanás a műtrágyagyárban ami rossz helyre lett telepítve...de van neki első meg második amendment-tyük tyuk és tik meg az összes háziszárnyas

egyébként a demo krác ijjja hona a zelnök akkor hoz elnöki dekrétumot amikor arra ébred hogy bilibe lóg a keze és letartóztat és bebörtönöz külföldieket akiket mint majmokat mutogatnak hogy íme itt a zellenség és burnuszban van meg turbántya is vannekijje...bűne? ja az nincs de keressük már 12 éve...előzetes és a börtöneik magánkézben hogy legyen ingyen melós ha nem van feltöltve 90 %-ra akkor kirúgják a bíróságo5t és az ügyészt meg a röndért hogy nem fogott el elegendő hülyét

nagyszabású és drónozni is szabad

brühühühü

természeti katasztrófa aminek -részben okozói is környezetük kibaszásával- áldozatai évekig várnak segítségre mert van hivatalos úttya
@rodeo36: pihenj te! csavez te!:)))
@taga20: Rodeonak sok mindenben igaza van, az USA politikájában sok csúnyaságot lehet találni.

Kétségtelen, hogy a fogyasztói társadalom ideája onnan indult, és ez teszi tönkre az ökoszférát. Ez a legsúlyosabb.
@épészmérnök:Igazad van, de
szerinted kapál? ez az öko gyerek?...
@taga20: Már miért kellene kapálnia? És hát már nem gyerek...
@rodeo36: Ez mind igaz. Ettől függetlenül jogállam. Attól, hogy vannak visszaélések, még jogállam. Az elnöki dekrétumok kiadásának tekintetében nem tudok mit mondani, mivel arról nincs ismeretem, így tényként kezelem azt amit írtál.
Nem tökéletes, de a jog uralmát nem lehet tagadni. Legfeljebb az nem mindig érvényesül.
@Habakuk999:

"Nekem ne küldözgess szmajlikat.

Imádd Hitleredet, és a nyilas magyar példaképeidet, remélem éjfélkor szex közben vigyázzba állsz a magyar himnusz hallatán."

Bravó!!
Mérhetetlen türelmű/számú kommented alapján nem gondoltam, hogy eljutsz eddig.
@épészmérnök: Nem györök, látom. De mi dumálunk róla és itt élvezi ez a ...valaki!:)))
@Orica Középföldi: Gondolom egy a faszi jól kinyalna nem vitatkoznál.:)))
@épészmérnök:

"Gábriel a Varánusz mutogatós bácsija."

Tudsz te ennél szakszerűbbet is:))
@épészmérnök: Szerintem vagytok olyan okos arcok, hogy nem érzitek magatok különbnek.:)))
Pfhü.. számomra az a legzavaróbb, hogy nem tudom itt ki melyik nemhez tartozik
@sírbateszezazegész:
rüviden: a zerő sebb kuty a baszik

a többi mesemesemátkaszarika madárka....utazz arra repzajjal és vigyél fogvizet meg folyékony dezodort

brühühühühü
@sírbateszezazegész:
az sok mindentől függ, de ne várj őszinte vallomásokat...mindenki azt mond ami(t) takar

brühühühü

a stefy az sem nő...a többiek meg: tisztelem ki minek mongyam agáta
@taga20: mindig csak ez a mocskos szex... pfúúújjj... egy jót buzulni, zsidózni persze nem lehet: Így maras szegíny Gábriella kielégítetlen:-) És ha magának zsidózik, meg cigányotzik, az akkor impotenciális autoszuggesztív maszlagturbácijü?
@sírbateszezazeg@sírbateszezazegész: Kérdezd meg fiam! Nem szégyen.:)
@taga20:

"Gondolom egy a faszi jól kinyalna nem vitatkoznál.:))"

Lefordítanád magyarra ezt az ökörséget?
@rodeo36: ez így igaz:-) pl. én vagyok a legjobb nő héthatárban:-)
@Orica Középföldi: há szerintem arra gondolt, hogy a tejfölösleges kicsilábost, a faszi meg önmagára utaló meghatározatlanszó:-) Saját tankcsapdájába esett kiváncsi vagyok, hogy jön ki belőle:-)
@taga20: szégyenlős vagyoj. Meg ezt indiszkréciónak vélem.
@épészmérnök: naddolog, émmeg egy nyúlruhábabujt mókásmókus:-) Két mogyoróval, vagy egymakkal:-) Kinek teccése szerint:-)
@épészmérnök: Azt tudtam. Ez már eddig kiderült számomra.
@sírbateszezazegész: nagyjából következtethető... ha alkohol szakértő, akkor feltételezhetően pasi, ha fakanalazik, akkor vagy Knosszi, vagy nő:-) ha SS teffike, vagy ábris, akkor buzi-kocog:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hiszi a pici....méghogy mogyoró...meg makk alsó...

szóval ne vágjál fel...a vágásban

brühühühü

a nyúl egyébként is Bugs Bunny
@taga20: nálad elbizonytalanodtam. Eddig egyértelműen férfinak gondoltalak, de az előbbi hsz-d (amire Orica visszakérdezett), na az teljesen megkavart.
@sírbateszezazegész:

én még nem döntöttem el...pedig volt rá időm...tudod nagy zenész mondta, hogy 60-on felűl csak a zakó meg tűsarok a különbség

brühühühü

egyébként korai szakaszunkban mind egyformák voltunk...van erről egy nagyon tartalmas őgörög tanúlmány a nagy tojás és az történettye...majd épészke megsúggya ki írta és mi a zeredeti címe (lehet hogy Plató?)

brühühühü

és mióta a zembrió is embör meg már zigóta is és ...sőt a hímivarsejt csak hogy kapják el józsit amint ott siklik? hát türelemjáték
@sírbateszezazegész: nemá, egy finom puncinyalás neked se akadály.egyértelmű?:)))
@rodeo36: Téged mindenféleképpen férfinek gondollak.
@sírbateszezazegész:

próbálnád tagadni, brühühühühü

de te is fiú lehecc...tagadhatatlan
@sírbateszezazegész: a tahólandi férfiasság számomra nem vonzó ezért én inkább azt írom, hogy fiú vagy fi (elég ősi a levédeknek is)

és akkor nem leszek gój sem meg motoros sem a kopasz kurva annyukat

brühühühü

undorodom a borotvált fejektől, hányás
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért nézd meg hol tartanak most a németek!
Szerintem van némi köze hozzá.

@Habakuk999: Bánja a faszom.Ha éltetni akarják hát éltessék.
Hány és hány olyan diktátor van akit sokáig istenítettek néhányan?

Valaki egyszer írt valami hasonlót,hogy: Amerikában mindent a zsidók irányítanak,még Obama is klezmert táncol....
...a nácik mégis szabadon vonulhatnak és megünnepelhetik Hitler születésnapját...
@rodeo36: A fene a bundádat!<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/6JEdf7XsV5g?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@rodeo36: Persze. De ezt le se tudnám tagadni. A hsz-m "stílusából".
@rodeo36: Azért próbálok nem tahó lenni. Ezek szerint nem sikerült mindig.
@taga20: aggy valami link linket ez nem gyütt be

brühühühü
@rodeo36: rodeo Te nő vagy, ez biztos!:)Ennyi hülyeséget!:))
@Habakuk999: Ezek a civilizált országok viszont fognak nézni ha esetleg a bevándorlók vagy azok leszármazottai elkezdik öldösni a lakóikat.
És lehet visszasírják a csúnya szélsőségeseket.
Vagy hadsereggel mennek a bevándorlók negyedeire.
@kekex: Ez neked is.
@taga20: hát még krokodil nem voltam de nő...hát belenéztem az tükerbe és mit mutít? engem

brühühühü

:)))))
@Habakuk999: Baszod4Te még nem láttál igazi uszítást haver!
Gábris eléggé normálisan nyomja.
@rodeo36: Én is tudom ,te is tudod,hogy van egy.két jó éved.:))))
@kifordított nagyanyó: Nem.

Aki Hitler és haverjai elméletével szimpatizál az vagy nagyon buta gyökér vagy aljas gazember.

A szabad választás bárkinek jogában áll.

Nincs mentegetés, nincs viszonyítás, nincs tolerancia.

Nincs szoci-libsi tehetetlen balfaszkodás.

Vagy nem fogadod el vagy cinkos vagy.
@kifordított nagyanyó: Te azt se tudod mi az a láncspray.:)))
Amúgy meg.

Az elmúlt másfél évben több milliárd forintnyi fejlesztési pénz vándorolt különböző hátterű offshore cégekbe. A Fidesz és MSZP összekapaszkodva próbálja megakadályozni a Jobbik vizsgálódását.

A csoport ezért tovább vizsgálódik, annak ellenére, hogy a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban próbálja megakadályozni, ellehetetleníteni. Szilágyi hozzátette: az előző héten a Jobbik benyújtott egy határozati javaslatot, azzal kapcsolatban, hogy az általunk feltárt ügyekben az Állami Számvevőszék vizsgálatot folytathasson. Ezt a bizottságban a Fidesz és az MSZP kart karba öltve leszavazták.

alfahir.hu/tovabb_dagad_a_fidesz_offshore_botrany
@taga20:

"Punci,ezt értem.:)"

Azt mondod örömmel, hogy te mit értesz?
Ha csak ennyit, az bármiféle párbeszédhez édeskevés.
@Orica Középföldi: Drága hölgy. Értem a kritikát. De érdekel a téma. Ezt vágom.:)
@kifordított nagyanyó: Dehogy vannak.
Egyébbiránt a civilizált országokba történő bevándorlás forrása elsődlegesen ezen civilizált országok egykori gyarmatai. Amivel nincs semmi baj. Hiszen ezen országok akár vissza is szolgáltathatják a gyarmati időkben elrabolt javakat. S ekkor lehetne erkölcsi alapjuk (mégha minimális is), arra, hogy lezárják határaikat a betelepülők kizárására.
@Habakuk999: Baszod!Engem az sem zavar ha ma Hitlert,holnap Maot,holnapután meg Sztálint élteti egy harmadik társaság.
@Habakuk999: Azok a hülye nácik a rendszerváltást is megrendezték, meg az elmúlt 23 évben is ők kormányoztak végig. Ja és a nemzeti vagyonnak is ők csaptak a valagára.

Elég röhejes néhány száz állítólagos nácitól rettegni, miközben már a szemed is kilopták a "demokrata" fiókák és elődeik. :)
@kifordított nagyanyó: Úgy látom, te is nő vagy, mint én!:) Akkor mi a fasznak kommentelsz a vöröscsajoknál, a szökecsajokknál stb.?:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, igazad van. Nem rettegni kell, hanem rendesen elkenni a szájukat.
De ismételten csak osszemosol dolgokat/tényeket/történéseket.
@taga20: Leszbi vagyok baszod!:))
Ez az asszony nickje de nem használja.

Az eredeti nevem
Magna cum laude Tigeri másztesz digríí
(asszem jól írtam)
Eredetileg csak a Tigeri volt meg ,de smittpali ügy után mindenki doktor meg prof. lett így én is.
A többiek visszaadták azóta,én nem.:))

Csak itthon ez van a gépbe és így egyszerűbb.
@sírbateszezazegész: Ez nem az erkölcsi alapjukról szól hanem a túlélésükről.
@kifordított nagyanyó: Mármint kinek a túléléséről? A befogadó országnak?
@kifordított nagyanyó: Az a baj, hogy hülye vagy és az sem zavar.:)
@sírbateszezazegész: Elhiszed, hogy te is boldog lennél, ha az lenne Magyarország legnagyobb problémája, hogy 15-20 magát nemzetiszocinak valló emberke emléktúrázni akar a mecsekben?

Ja és ha már száj elkenés az amcsik miért nem kenik el a szájukat és vajon miért rendezhetnek náci rendezvényt ha kell a Kapitólium előtt akár?? Ott miért nem kenik el a szájukat azok, akik ugyanitt műrettegnek a náci "veszélytől"??? :)
@sírbateszezazegész: Igen. Most még:Jaj csúnya szélsőségesek,báncsák a bevándorlókat.

20 év múlva.:Basszus már többen vannak,mint mi és nem merünk kimenni az utcára!

@taga20: Ezt most miért???
@sírbateszezazegész: Te figy. Ha már témánál vagyunk és te is szereted a törit, egyszer ezeket is átdumálhatnánk. :)

"1933. június 21-én a Németországi Cionista Szövetség támogató memorandumot intéz az NSDAP-hoz: „A faji elvet proklamáló új állam megalapítása óta közösségünk alkalmazkodni szeretne ezekhez az új struktúrákhoz. (...) Mi is a vegyes házasságok ellen vagyunk, és meg akarjuk őrizni a zsidóság tisztaságát.” Ahogyan a nemzetiszocialisták számára, úgy a cionisták számára is legfőbb veszélynek a beolvadás számít, mert a német társadalomba teljes jogú állampolgárként integrált zsidók fenyegetést jelentenek mind a zsidó, mind az árja faj számára. A fajtisztaság követelménye a Betar cionista ifjúsági mozgalmat megalapító Zeev Zsabotyinszkij írásaiban is felfedezhető: „Az ember nem tud egy olyan néppel azonosulni, amelynek a vére különbözik az övétől. (...) Asszimiláció nem lehetséges. Nem fogjuk engedélyezni az olyan dolgokat, mint a vegyes házasság, mert nemzeti integritásunk megőrzése csak a fajtisztaság fenntartásával lehetséges, és ehhez rendelkezni fogunk azzal a területtel, amelyen népünk létrehozza a fajtiszta lakosságot.” Szavai magyarázatot adnak arra, hogy miért a Betar volt az egyedüli szervezet, amelynek a tagjai egyenruhában masírozhattak Berlin utcáin Hitler hatalomra kerülése után.

commons.wikimedia.org/wiki/File:Young_Jewish_members_from_German_Chapter_of_Betar_in_Berlin,_1936.jpg

Alfred Rosenberg, a III. Birodalom főteoretikusa kijelenti: „A cionizmust erőteljesen támogatni kell, hogy a német zsidók évi kontingense Palesztinába távozzon.” Ez a kollaborációs politika 1941-ben fog tetőzni, amikor a cionista Stern terrorcsoport katonai szövetséget ajánl Németországnak. Az Abraham Stern és a későbbi izraeli miniszterelnök, Jichák Samir által aláírt és az ankarai német követnek eljuttatott dokumentumban ez olvasható: „Felfogás tekintetében azonosulunk önökkel. Miért ne működnénk együtt?”

www.antidogma.hu/node/2543
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem érdekel az amcsik miért nem kenik el a szájukat. Habár szerintem az amerikai nácik nem a feketék lakta gettókban szervezkednek. Gondolom működik bennük az életösztön.
Figyelj! Se a nácit, sem a pedofilt nem tolerálják bizonyos kultúrkörökben. Mi meg ebbe tartozunk. Klasdzikust idézve: "Ha nem tetszik, el lehet menni."
@sírbateszezazegész: Amikor már most olyan előrejelzések vannak,hogy polgárháborúk lesznek majd európai országokban a bevándorlókkal és leszármazottaikkal az elég aggasztó.
És akkor nem a csúnya náczikkal lesz a probléma.
Ott állambácsi fogja mondani,hogy na ebből elég volt.Mehet a hadsereg,mehet a bombázás.
El fog fogyni náluk a tolerancia.

A Svájciak sem akarnak mecsetet.Már most.
@taga20: Remélem viccelsz.
Amúgy sajnos tudom milyen hülye vagyok.
@kifordított nagyanyó: Elnézést, drága jobbikos "barátom".:)<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/6JEdf7XsV5g?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
@sírbateszezazegész:

Mivel Oric Eragon törpe barátja, Orica csak nő lehet:)
@taga20: Ne az embed (beágyazás) kódot kopizd be. Bőven elég a normál link is. :)

youtu.be/6JEdf7XsV5g
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mondd tyúkanyókend honnan a bánatos picsából ásod ezeket elő van valaki aki kutat neked és céltudatosan?

a szélsőség szélsőség pont!

te meg egy hülye vagy ezekkel a dolgaiddal

ma már volt trianon?

brühühühü

meg füstöltkalbász?
@kifordított nagyanyó: Kikre gondolsz, mint bevándorlók? Franciaországban a maghrebbiekre? Németországban a törökökre? Hollandiában a színesbőrüekre? Angliában az indiaiskra, pakisztániakra? Mind több generáció óta ott élnek, a nyugati társadalom az ő munkaerejük nélkül még most is Marshall-segélyen lenne! Vagy nálunk a cigányokra? Akik szintén itt élnek évszázadok óta, s akik az átkosban ugyanúgy kivették a részüket az ország újjáépítéséből, mint bárki más?
Nézd meg a francia, holland, angol, német válogatottat! Hány "benszülött" van benne? Azok a bevándorlók már teljesen integrálódtak a saját társadalmukba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igazad lehet. Verhovinát kitoldtad, mert holnap adj gázt lesz a fasz haverjaiddal.!!!
@taga20: Ezt így nem tudom.
Linkeld rendesen kérlek!

@sírbateszezazegész: Hát ne haragudj de valahogy nem így hallani.
Újságban tévében láthatod hogy vannak akik nem igazán akarnak beilleszkedni.
@rodeo36: Amit a szélsőségről írsz nagyjából oké.

Kösz,hogy említetted trianont,majd elfelejtettem...:))
@kifordított nagyanyó: Liberális vagyok. Ez nem rettent el valamitől?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem muszáj nekem a világon semmit. Sudribunkóékat támogatni bármivel különösen nem.

Émmá szóttam a negyedik kiegészítésnél vagy ötvenszer, hogy némá, holnaptól nem csak a hajléktalanlét lehet betiltva alkotmányosan, hanem az életvitelszerű nemzeti motorosság is.

Le se szartátok, sőt, hőbörögtetek mert a rohatt usa meg eu jártatta a pofáját érte. Most meg Viktor rászarik az arcotokra és az azért valahol elég vicces.

Ha a retardált nem igényel segítséget akkor nem kap, oszt' ne lármázzon mint kofák a piacon.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez is bizonyítja azt a téves felfogást, hogy aki zsidó, az mind okos. Baromállatok mindenhol vannak. És mielőtt megkérdezed, igen felháborító az amit Izrael művel a Gáza-övezetben.
De b@ssz@tok meg, ez nem jelenti azt, hogy a náci eszmék bármilyen szinten is elfogadhatóak!
A másik. Mit gondoltok, a zsidóság miért akarja gyarmatosítani a Kárpát-medencét? Most jöttek rá, hogy Mózesnek elromlott a gps-e? Vagy rossz térképet kapott az istenüktől? És igazából ez a nekik ígért föld? Vagy miért?
@Orica Középföldi: Odáig jutottam, hogy visszajöttem az emigrációból.

Ritka nagy lélekvámpír a szárnyas, nem tudom simán elviselni.
De sokkal fontosabb dolgunk van Angyal hülyeségeinél, iszogatunk a másik boxban.
@Fabius: Fabius, fekszik, nyugszik:)
@kifordított nagyanyó: Polgárháború. Benne van a szóban a jelentése. Országon belül, egy állam lakóinsk konfliktusa. De akkor határozd meg a francia, spanyol, olasz, német állam lakóit. Tudod, hogy egy bajor több rokonságot érez veled, mint egy "senkiházi, protestáns hamburgival"? Ki a bevándorló? Minoritások vannak.
@taga20: Szerinte az elveim alapján konzervatív liberális vagyok.
@rodeo36: Már hogy arra gondolsz esetleg, hogyan működtek együtt a cionisták a nácikkal??? Nem kell ehhez semmi előásás, csak sima történelem, mindenféle extrák nélkül. :)

Olyasmi mint ez a dokfilm.

youtu.be/RqKK_YSZIuw
youtu.be/SV_ZsUlw35g
@kifordított nagyanyó: Ki nem akar beilleszkedni? A gyarmattartók az imperializmus korában beilleszkedtek bárhova is? A világ kerek. Mindenki azt kapja vissza, amit ad. Az nem nembeilleszkedés, hogy a saját kultúrádat megtartva, sőt azzal a közöst gyarapítva élsz egy olyan helyen sokadik generációskent, melyet a saját hazádként kezelsz. Aki ezt nem tudja elfogadni a többségi nemzet részéről, az hoz szégyent a saját nemzetére.
Tudod, hogy a magyar népzenét milyen sok környező hatás érte?
@sírbateszezazegész: Csak vannak olyanok akiknek az őseit beengedik és ezzel visszaélnek.
De nem igaz hogy te nem hallottál ezekről a problémákról.
Ne kezdjük ezt most!
@kifordított nagyanyó: Ez kicsit olyan, mint a négyszögletes kerek erdő.:) De azért vágom amit mondasz.
@kifordított nagyanyó: Kire gondolsz? A kunokra? Mivel élnek vissza? Annektálják sunyin az országot? Mondj egy példát Európából!
@sírbateszezazegész: Tehát franciaországban el kell fogadni ha a fekete afrikai bevándorló megcsonkítja a saját lányát merthát ez a kultúrájuk része.
Na ne idegesíts!
@Habakuk999: Szerényebben öcsém!:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

retteg a halál.
undorodom Angyal.

Hánynék tőletek, ha nem sajnálnám ezt a három daiqurit, ami Rodeon és Épészen föllelkesülve elfogyasztottam.

kurva nagy szegénységi bizonyítvány, hogy ilyen gyönyörű tavaszon csak egy kis nyüszítésre és egy jóízű cionistázásra fussa.
@kifordított nagyanyó: Nem ezt nem kell elfogadni, de te is tudod, hogy nem erre gondoltam!
@taga20: Na most már felbátorodtam. Fiú vagy, vagy lány?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már megint a terelés?
Pártfinanszírozás kérdésről kuss, rizsa, mellé duma, utána egy jó kis napi holokauszt téma?
@Habakuk999: Tényleg ne idegesítsd fel magad. Azt nem mondom, hogy annyit nem ér, mert ér.
@sírbateszezazegész: A kurva nagy p.c. jegyében kibasznak saját magukkal.
@sírbateszezazegész: Fasz vagyok. általában.:))De vannak jó napjaim.:D Vettel drukker vagyok. És te?
@komplikato: Észrevetted, hogy én egy árva szót sem szóltam a holokausztról??
@Habakuk999: Neked mi bajod....?

A daiquriért meg kapd be...ööö egészségedre!:))
@taga20: én nem szeretem a forma egyet. Ha a kérdés arra vonatkozott, akkor fiatalember vagyok. Legalábbis annak nézek ki:)
@kifordított nagyanyó: nincs bajom.

Érdekes poszt téma volt, de szokás szerint Angyal és a jobbik picsogását olvashatjuk.

Ennyi..
@Fabius: "Émmá szóttam a negyedik kiegészítésnél vagy ötvenszer, hogy némá, holnaptól nem csak a hajléktalanlét lehet betiltva alkotmányosan, hanem az életvitelszerű nemzeti motorosság is."

Csak nem azt akarod mondani, hogy Havasi szólt steinerpalinak, hogy tiltakozzon már kicsit, hadd teszteljék élőben a fasza kis negyedik módosítást??? :)
@Habakuk999: Azért az ne zavarjon, hogy a poszt témájáról is kifejtettem a véleményem még délelőtt. :)
@taga20: a REDBULL csal ...majdnem nyíltan...útálom a Vettel-t Alonso, Hamilton

brühühühü
@sírbateszezazegész: Ez a sír ront a fizimiskádon.:) fiatalbarátom.:D
@rodeo36: fiatalbika meg van? "rodeo" margit
@rodeo36: Ha már muszáj szurkolnom akkor Raikkönnen és Alonso. :)
@kifordított nagyanyó: Sarazzin. Echte német név.Tudod, hogy Imrédy is zsidó volt? Vannak emberek akikben a kóros megfelelni-vágyás ilyen fordulatokat okoz. Érdekes, hogy az idegengyülölet mindig akkor jön elő amikor a gazdaság válságban van, nem? Kivéve kis hazánkst, mert itt állandó. Mi s megoldás? Ki kell írni az unió határaira, hogy ez kersztény föld? Vagy mi?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Verhovinát beizzítottad? Ciklon B rendben? te faszkalap?
@taga20: Éppen Gravesendben voltam mikor nevet kellett választani :) Innrn a sír.
@sírbateszezazegész: OK,de mi az a Gravesend? ha kisegítenél.:)
@taga20: Sose volt motorom, Ciklon B-t meg hagyjuk. Nem akarlak még jobban lefárasztani így éjjnek évadján. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ne hazudj!

Első hsz: egy képen Rogán, Mesterházy, Bajnai, plusz a bankárhatalom egy kis jobbikmosdatással és lmp fikázással.

második hsz: Rodeonak kép amerikai rendőrről

harmadik hsz: motorosnyüszítés

Melyik is volt ebből a poszt témája?

Miért is kell hazudnod?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sejtettem, hogy soha sem volt még egy robogód sem.:) amiket írogatsz én úgy érzem a zebrán is segítséggel tudsz átmenni.:)
@taga20: Ne butáskodj!

@sírbateszezazegész: Ez nem idegengyűlölet hanem a valóság.Megmagyarázhatod.A homokba duhatod a fejed.
Előbb utóbb utolér.
@taga20: Város a Temze torkolatánál. Lefordítva: Sírbaküld :)
@kifordított nagyanyó:
mindez a kapitalizmus velejárója, különösen az utóbbi időben a klasszikus kapitalizmusnak nyomai sem maradtak, mardt az imperilizmus -másnéven ezt expansionizmusnak hívják, és az usa kedvenc operációja, haderővel bevonúlni, rezsimváltozást létrehozni katonai erővel vagy titkosszolgálati val lásd sziria és a többi, a megoldatlanúl szarkavarássá minősűlt izraeli palesztín kettős állam, amíg nem lesz két törvényes és elismert állam addig megy a "buli"

a területek kifosztása és elhagyása lásd afrika, délamerika az usa sajátmaga...és az eredeti népesség kahalasztása nem adni nekik semmit majd odamegyünk...addig is van a migráció és nincs integráció ahelyett hogy erővel a törvény erejével szablyoznák kit igen és kit nem nincs szükség szociális vándorokra akik csakis a szociális segélyért mennek és semmit érte tenni nem hajlandók ezeket nem beengedni

de a akereskedelem jelenlegi formái tarthatatlanok a szar megmaradt senkinek nem kellő árút eladni a hülyéknek drága pénzren a divatcikkekért horribilis árakat kérni egy impregnált vitorlavászon hátizsákért félmillió forintot ami alapesetben 25 forint vagy semmi de ráfogja gogyb státusszimbólum meg a barom megveszi mert akkor neki van a másiknak meg nincs

nemlétező politikusi teljesítményekért milliókat fizetni ahelyett hogy futtatnák őket amíg kifutnak az országból vagy bele a Dunába...szóval értékek és azok megbecsülése

embernek is van értéke és jól, pontosan mérhető paraméterei vannak a magyar politikusoknak ez NULLA

brühühühühü
@rodeo36: nem kéne egy koktélt meginnod, csak kérdezem, nem érdekel.:)
@taga20: nem bika, "NYILAS" és olyan karakterisztikákkal, hogy elcsodálkoznál, hímnemű azaz fiú

még valami? te is fiú lennél ha a korábbi dumcsinkból nem tévedtem? ha igen akkor ezer bocs és egy anyamedve akkor micsinyátá' a VÖCSI-ben?

brühühühü
@taga20:
még nagyon korán van hozzá -itt- majd sötétedés után, minden elkészítve hozzá

brühühühü
@kifordított nagyanyó: Mi a valóság? Mint írtam a bevándorlók nélkül ezek az országok még mindig Marshall-segélyre szorulnának! És a bevándorlók eredeti hazája általában azért áll gazdaságilag rosszul, mert az európai gyarmatosok kizsákmányolták azokat az imperializmus korában! És ez nem kommunista duma! Innentől fogva ez erkölcsi kérdés is.
Törökökkel más a helyzet, de az NSZK gazdasága a török-jugó-olasz vendégmunkások nélkül sehol se lett volna. És ez is tény.
@kifordított nagyanyó: azaz nem Red Bull Mc Laren

a Vettel is csaló bár én tudnék úgy vezetni de attól függetlenűl a Hamilton is szimpibb

brühühühü

és a merci új vonala nyerőre jár
@rodeo36: esztergályosnő, olyan van?szerinted? nálatok mennyi az annyi? nálunk hajnali fél 2.
@sírbateszezazegész:

kérdésem -csendben, szerényen- mijalófaszt termeltek volna azok az országok amelyekből a migránsok elmentek? a szellemi tőke továbbra is ott van ahová az áramlás iránya mutat?

fedezzenek fel, találjanak ki és gyártsák le vegyenek fel rá kölcsönt, kapnának korlátlanúl ha vissza is tudnák fizetni

de ott a magyar példa a magyar államkötvényekért kapott ezermilliárdok a szarháziak zsebében landolt és Louis Vuitton meg Hublot Big Bang lett belőle

az a fajta kooperáció ami megindúlt az 1970-es években és magyar külker élenjárt sikerekkel az ma már nincs a kihelyezett gyártás meg egyebek a nemzetközi integráció ma már a múlt elfoglalta irqot mert kellett az olaja elfoglalja sziriát mert körbe akarja venni az oroszokat és megfojtani a rendszerüket mert az utolsó ásványi kincs lehetőség a világban amihez nincs hozzáférésük

ébredjetek

nem az miatt vannak a dolgok amit mondanak hanem pénz és területfoglalás a többi mese és katonai erő

brühühühühü
@taga20: akkor pusszantlak és le a kalappal előtted sőt...nálunk kérlekszépen 1635 van pontosan április 20, 2013

brühühühü
@rodeo36: ébredjetek! hajnali fél2-kor? brühü má engedelmeddel:)
@Habakuk999: Most már azóta a negyedik országban vagyok. Így alakult :) Úgyhogy viszonylag naprakész ismereteim vannak a nyugat-ejrópai társadalmakról. :)
Legszörnyűbb azt látni, hogy mindenhol vannak gondok, mégis jobb egy mosogatónsk/takarítónak lenni itt, mint otthon akár milliós jövedelemmel. Otthon megölik a lelked. Az a szolgalelkű környezet. A gyűlölet, ami megosutja az országot. Mindenhol máshol nőkről/pasikról, sportról, családról beszélnek az emberek. Nálunk meg? Öt perc után a politika, de tele gyűlölettel. Semmi higgadtság, mértéktartás. Itt nem az alapján választod a barátaid/ismerőseid, hogy kire szavaz. Otthon meg egyre inkább. Innen látod igazán, hogy mennyire elkeserítőek az állapotok otthon.
@rodeo36: most megkavartál:) te firnyák(tőled loptam):)
@kifordított nagyanyó:

te még tanúltál Marx Károlyt? ha igen akkor neked nincs ilyen kérdésed és nem probléma mert átlácc a szitán

brühühühü

nem kell a Sarrazin már Marx megmondta és sokan utána még a XIX században sőt az irodalom is nagyban Jókai Mór? hallottál róla? Egy Magyar Nábob, Kárpáthy Zoltán, Az Aranyember...soroljam a mai seggfejek mind le vannak benne írva majdnem név szerint, Móra, Móricz és a költők

ezért nem kell ez orbánnak és a maffiafőnökeinek, mert a buta embert lehet csikos lepedővel kitépett griffmadár tollak után terelni

brühühühü

a művelt embert nem lehet terelgetni az nem birka, ezeknek bürge kell...és megkapják...te az vagy? vagy nem ?
@rodeo36: csenben-szerényen válaszolok. Ez sz egész történez azért s XVIII. századbsn indult el. Majd egyre jobban felgyorsult, jellemzően a XIX.-XX. század első fele élte fénykorát. Az USA a XX.században kapcsolódott ebbe a folyamatba. Akkor viszont belehúzott rendesen. De azért ez itt ejrópában akkor is erkölcsi kötelezettség.
Az, hogy Afrikában s segélyek, támogatások rossz helyre kerülnek, valahol az is a fejlett világ hibája.
@taga20: na ezen a nyelven nem tudnám lefordítani :)
@sírbateszezazegész:
vagy az első kapitális bűnnel amikor Cáin megdugta Évát (nem volt más nő kéznél sőt kecske sem)

szóval -mint látom- közelednek nézőpontjaink...az ami van nem tartható fenn, önmaga dugájába dől nagyon gyorsan accelerál

brühühühühü

ha a német szellemi tőke eltűnik mert a migránsok csak buták akarnak maradni turbánban akkor ők is éhen halnak ez meg a természet törvénye
@taga20:
koktél indúlt, martini seco, mangó, citrom, tonic, ice frappée de majd vadítom a Polar Ice Vodka-val

egészségedre

tudod hogy nagyon tisztellek már régóta de mióta tudom hogy egy hölgyhöz van szerencsém

brühühühü

még sokkal inkább
@rodeo36: Nem hiszem, hogy nagyon távol álltak volna a nézeteink. Nyilván neked több a személyes tapasztalatod. Az intellektusról ne is beszéljünk:)
Mindazonáltal a migránsok helyzete, s annak megoldása nagyon összetett kérdés, de nemcsak gazdasági, hanem kultúrális is..de semmiképpen nem adminisztratív. Hogy miért nem tanulnak a "turbánosok", elsődlegesen a szegregáció miatt, amely aztán felerősíti a többség elutasítását, mely erősíti a szegregációt/bezárkózást..ördögi kör, demeg kell törni, mert a vége tényleg polgárháború.
Személyes véleményem, hogy én elutasítom az ún. "demokráciaimportot", hiszen azt egy olyan közegbe akarják tenni (lásd arab világ), melyről semmit nem tudnak kultúrálisan. A Nyugatnsk eza legnagyobb hibája. Meg a mohóság.
taga, rodeo:
ti merre vagytok?
tagara tippelek hogy dk-azsia vagy perth, vagy nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Dehogynem ismerünk Gábriska! Jobban ismerünk az írásaidból, mint a személyes ismerőseid. Nyálas egy csúszómászó vagy, mint a meztelen csiga (az veled ellentétben legalább őszintén narancsos színű)
És küldök neked egy kis Puput:
"Mindenesetre süt a nap, ismét betiltották a Nemzeti Érzelmű Motorosok motorozgatását, ahelyett, hogy a Nemzeti Érzelmű Motorosokat és az összes többi neonáci, neonyilas szervezetet tiltották volna be.
Vajon az új Lego-Magyarország építőelemei között lesznek kis Lego-nyilasocskák is?"
www.pupublogja.hu/2013/04/lego-orszag-lego-kosabbtol.html
@olvaso_sg: mellément.fordítsd át a térképet, mert fordítva nézed:)
@rodeo36: én is bírom a burádat, ha má így "egymás faszá szopjuk" (pulp fiction):) pedig ennyi marhaságot írni...:DDD
@Habakuk999:

"Ritka nagy lélekvámpír a szárnyas,"

Egy frászt:))
Simán energiavámpír. Annyi energiát öl bele Fab és egy csomó kommentelő - teljesen eredménytelenül - hogy időnként fogyatékosok olyan történelem óráján érzem magam, amikor századszor ismétlik ugyanazt.

Csodálom, ámde nem szeretem ezt a már-már sajátos perverziónak tűnő mazochizmust.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egyre többen éltetik. Nem is akármilyen módon.
Akkor szakadt el a cérna, mikor egy kőfalra két lábbal támaszkodó német juhász mellett állt egy képen hitler, és a szöveg: aki az állatokat szereti,rossz ember nem lehet. És terjedt, mint az influenzia!

@Habakuk999:

Örülök, hogy nem tartottad be ígéreted.
Ritkán olvasom el külön valakinek a napi komment termését, de te kíváncsivá tettél.
Jól írod fentebb, hogy a kialakult helyzetért valahol minden csöndben maradó felelős.
Szóval kell, hogy aki teheti, az szóljon a (nem) fasiszta, (nem) náci csürhe ellen!
@Orica Középföldi: Jó reggelt!
Nem nevezném ezt mazochizmusnak. Csak mások is olvassák, akik nem írnak. Ha azok közül csak egy is elgondolkodik, megváltozik esetleg, már megérte. És ez nem naívitás. :)
@sírbateszezazegész:

Egy, két, há válasz rendben az általad említett ok miatt.
Na de naponta ugyanazt?! A monotónia nem a siker kovácsa.
@Orica Középföldi: De az ismétlés a tudás anyja/atyja. Különben a másik oldal pont a monotóniájàval diadalmaskodik.
@rodeo36: "a nemzetközi integráció ma már a múlt elfoglalta irqot mert kellett az olaja elfoglalja sziriát mert körbe akarja venni az oroszokat és megfojtani a rendszerüket mert az utolsó ásványi kincs lehetőség a világban amihez nincs hozzáférésük"

Tökéletesen jól látod a folyamatokat.
@kekex: Nagyon nem ismersz, de nem is baj. Te is meglepődnél, hogy élőben milyen jókat tudnánk beszélgetni.:)
@taga20: Egyébként vannak azért helyek - pld. a demokrácia egyik zászlóshajója - ahol nem nagyon kertelnek ha gázosításról van szó.:(

Ami miatt nem ajvékol Steiner: őshonos haverjai nem motorozgatnak, hanem egyenesen elgázosítanák a palesztinokat. Izraelben nem bízzák a palesztinok fantáziájára, hogy mit is szeretnének velük tenni. Akár gáz igénybevételével is.

t7.hu/0eim-gazos_izraeliek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Izraelben is vannak Gábriellek.:( akkor ne csodálkozz ezen!
@Orica Középföldi: Lehet azért jár ide ,hogy valakik majd meggondolják magukat és hirteln a jobbikra fognak szavazni.Belehalna, ha egy hétre mindenki tahótlanítaná .Annyit ír, hogy ez a napi fő foglalatossága.
@sírbateszezazegész: Pontos meghatározás.

Bár itt is van politikamentes élet, ami szép.
@Orica Középföldi:
Nem veszed figyelembe, hogy sokkal többen olvasnak itt, mint ahányan írnak. Az ő kedvükért nem lehet szó nélkül hagyni a náci/nyilas ocsmányságokat. Különben a hallgatás beleegyezésnek tűnne. Pont ezért delegálták ide a nyilasok Gábrielt. Nem MINKET akar meggyőzni!
@sírbateszezazegész:

Ha imádnám a monotónia diadalát nem itt tanyáznék.
Lassan többen vannak a tahólakban stílus, beszűkült érdeklődés miatt, mint ahányat szívesen olvasok.

Az ismétlés az elsődleges (bevésési) tanulási folyamatban fontos.
Felteszem/tenném itt már az alkalmazásról van szó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"A legsúlyosabb csapás ami az emberiséget valaha érte a kereszténység eljövetele volt. A bolsevizmus a kereszténység törvénytelen gyereke. Mindekettő a zsidók találmánya. A szándékos hazugságot a vallási témában a kereszténység vezette be ezen a világon. A bolsevizmus egy ugyanilyen hazugságot gyakorol, mikor azt állítja, szabadságot hoz az embernek, holott a valóságban csak a rabszolgasorba vetését akarja. Az ősi világban az emberek és istenek közötti
kapcsolatok ösztönös tiszteletre épültek. Egy olyan világ volt, amit felvilágosított a tolerancia eszméje. A kereszténység volt az első hitvallás a világban, ami a szeret nevében pusztította el az ellenségeit. A kulcsszava az intolerancia."

Megadjam, kitől származik ez az idézet? :))

@kekex:
NE feledd, csak addig érdekes nekik minden, amíg az ő mondandójukat támasztja alá.
@Tűzfal: Pedig jobban járnék, (lehet, mások is), ha nem irkálnék, de hozzászoktam.

Pantagruel, Hacsaturján, Interlock, Szív, Tucano és Te is keveset vagy itt, lehetne sorolni a hiányzókat, akik valóban egyedivé tudták tenni a blogot, nekem nagyon hiányoznak.

Uram bocsáss, a hithű szoci Sipifiú vagy az Izraelbe távozó Ariel is.

A Temze-parton élő -amiért egyszerre irigyelem és becsülöm - kollégának igazsága vagyon, hogy sok sok egyéb témáról is lehet beszélgetni a világnak értelmesebb felén, van itt annyiféle szerteágazó tevékenységet végző kiművelt fő.

Nekünk valahogyan állandóan a zsidó náci témakörre futja. És ez azért siralmas, meg kell hagyni.
Igaza van Oricának és Kekexnek is a maga szempontjából.

Amennyiben a blog törzsközönsége valóban közösséggé formálódik, ki kell tudjon alakítani valamilyen eredményes magatartásformát a baromsággal szemben.
Volt már több próbálkozás, Mamitírtok pedzegette a bojkottot.

Kísérletnek is érdekes amúgy. Elég-e a jó szándék és humánum alapú önszerveződés a megtervezett demagógia ellen.

Szóval Angyal témájában az én felelősségem erősen nagy, hiszen valóban érdemein felül pátyolgattam sokáig.
De a Tiétek is az, ha lassan másfél éve nem vagytok képesek - velem együtt - egy korrekt viselkedést kidolgozni ellene és hagyni, hogy a szivárvány színeiben tündöklő blogból barnát mázoljon.
@Habakuk999: Soha nem voltak időszerűbbek ezek a sorok, még keletkezésük idejét is beleértve:
"Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett."
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/ugar.htm
@Orica Középföldi: Akkor nézd onnan, hogy sokak számára ez egy tanulási folyamat. Ami igaz is :)
Türelmet, ismeretanyagot, empátiát tanulunk/kapunk itt egymástól. Én legalábbis.:)
@avanivi: @kekex:

Nem gondolom, hogy a Varánusz aktív és passzív követői közül bárki átcsábítható bárhova.

Kiforrottnak tűnő értékrenddel bír itt mindenki, max árnyalásról lehet szó, de ecsettel csak festményt módosíthatsz, betonkockából nem faragsz szobrot.

A blog nagy erénye - szerintem/nekem - a széleskörű ,friss sajtófigyelés/ajánlás, valamint a színes, kulturált eszmecsere.

El szoktuk felejteni de itt a cserén van a hangsúly:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: készlet elfogyott?
Féltettelek, hogy a vízen maradtál éjszakára!:)
@Habakuk999:
Hűűű... kicsit nagyon jó volt tegnap! :)
Kb. 60-65-en voltunk, isteni idő volt, még kicsit a nap is megkapott, lőttem 300 képet. Kaja, pia, kaja, pia... Beérkezéskor vacsi még, majd eléggé félájultan haza. :)
9 órakor este már aludtam. Reggel 6 óta meg olvasgatok.
Egy szomorú vicc, hogy Gábris egyfolytában itt nácul.
Ennyire Móriczka? Csak AZ jut eszébe?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kedves Gábriel!
Ha megint elkezded a tegnapi témát, esküszöm, ha egyszer hazajutok, felrúglak a Holdba!
Várjál türelemmel, úgyis valamelyikünk majd felhozza, vagyunk olyan ostobák. Látod, orbánt is a nyakunkba vettük. Csak ne kezd el! Ok?
@sírbateszezazegész: Olyan szép tavasz van, hogy nem vagyok hajlandó pesszimistának lenni.
tegnap néztem, hogy a beton repedéseiből milyen szép virágok bújnak elő.
Az élet nagy túlélő.

Orbán ott szúrja el, hogy totálisan letámad, hittantól Kerényi-féle művészetig, gazdaságtól Nemzeti színházig, focitól szociálpolitikáig.
Ugye ő egy személyben ért mindenhez.

A társadalom tehetetlensége viszonylag nagy. De megjelenik az ellenállás és én nagyon bízom abban, hogy Orbán egyféle katalizátorként fog szerepet játszani egy valódi szabad demokráciára alapuló magyar európai ország létrejöttében.

Képesek vagyunk rá.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi este Rodeoval koktéloztunk.

Nem is ártott, mert rájöttem, hogy erősen megcsappantak a készleteim, az ifjúsággal beszédem lesz hamarosan.

Kedden leszek a tájékodon, de sokan leszünk, nem tudok megállni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ugyanaz a kézírás, ANGOLUL, latin betűkkel..
Ilyet pár óra alatt én is csinálok, aztán felrakom a Hálóra. Te TÉNYLEG hülyének nézel minket? Vagy a többi olvasót? Netán TÉNYLEG hülye vagy?
Ha azt akarnák, hogy a palesztinok értsék: arabul írnának, ha pedig a zsidók - héberül, héber betűkkel. Ez a latin-angol a külföldnek szól. Hogy ilyen Gábrielek hivatkozhassanak rá.
Egyszerű ócska náci provokáció.
@avanivi:
Az a baj, hogy a tahótlanítás a struccfej a homokba. Akkor csak TE nem látod, de az összes látogató igen. Csak Fabius tudná eltávolítani hatásosan. De így legalább a látogatók szembesülnek azzal, hogy VANNAK ellenkező vélemények és tények.
@Habakuk999:

Nekem például bőven elég, ha Fab pár határozott ecsetvonással átfesti a barnát.
Mi több,kifejezetten szórakoztat az eszmepiktor:)))

Kár, hogy nem tartós a festék, de ez a vászon hibája.

Annak nem sok értelmét látom, ha tízen tízszer leírják - naponta - hülye vagy, geci vagy, hazudsz, terelsz, etc. etc. , de belátom, hogy ez csak azoknak unalmas, akik minden - látható:)) - kommentet elolvasnak. Pl. nekem, de ez az én választásom:))

Olyan ez, mint a kinyomhatatlan gennyes pattanás. De előbb-utóbb kifakad vagy betokosodik vagy kiderül, hogy valami mutáció.
@kekex:
Viszont élvezik az agyhalált!
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy ezek bizony tényleg ennyire primitívek és szánalmasak, még a látszatra sem... :D

@Habakuk999:
Lebacás lesz abból... :))
Na, húzok, mert fotóznom kell még a makettosoknak is.
@Orica Középföldi:
Tessék hírek.
Ciprus nem hagyja magát!
edition.cnn.com/2013/04/20/business/cyprus-casinos/index.html?c=europe
De a nap hírét csak leírni tudom.
Obama congratulates Napolitano on re-election
Hát szerintem szórakozik vele... :)
@sírbateszezazegész:

"Türelmet, ismeretanyagot, empátiát tanulunk/kapunk itt egymástól. Én legalábbis.:)"

Ne haragudj, de Géb linkjei nem türelmet kívánnak, hanem elutasítást.
Nem ismeretanyagot tartalmaznak, hanem fantazmagóriákat.
Nem empátiát ébresztenek, hanem elképedést ( és ez nagyon finom megfogalmazás:)).

Szóval mit tanulsz tőle?
A többségre amúgy igaz, amit írtál.
Fiatalok tiltakoztak Nagyváradon a Jobbik erdélyi terjeszkedése ellen „Nagyvárad a tolerancia városa”, „Nem akarunk náci várost Nagyváradból”, „Megálljt a gyűlöletbeszédnek” jelszavakkal.

„Elmondtuk a képviselőnek: nem akarjuk, hogy a Jobbik retorikája meghonosodjon Nagyváradon és Erdélyben. Közöltük: rosszat okoznak a magyar közösségnek azzal, hogy politikai üzenetüket hordozzák Erdélyben” - mondták a szervezők.

(fészbuk)
@Habakuk999: Orbánra vonatkozóan
m.magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-interju-vissza-fog-hullani-a-fejere-84124
De mint írtam aTemze óta a negyedik országban vagyok:)
Egyébbként az borzasztó hely volt. Szellemi nihil. Ahhoz képest egy alföldi falu kocsmája maga Athén Arisztotelész/Platón korában :)
Ott inkább olyan Guy Ritchie film játszódik. Igazi proli tahók! De ha van hozzá szemed/füled akkor igazán szórakoztató tud lenni:)
@kekex: Igen, igazatok van.A helyén kell kezelni.
@Orica Középföldi: @sírbateszezazegész:

Bocs, de kurva fontos dolgom van, buggyantott tojást csinálok.
@kekex:

"Az a baj, hogy a tahótlanítás a struccfej a homokba."

100 %-ig igaz, nincs vitám.

De!
Hadd legyek annyira önző - ha népnevelési szándékaim pihennek a szabadidőmben - hogy azt/azokat olvassam akiknek a véleménye érdekel.
Mea culpa!

Ettől még - ugyancsak önző módon - néhány borsóhányást kifejezetten élvezek:)
@sírbateszezazegész:

A diplomácia ezt kötelezően megkívánja:)))
Szegény Napolitano, gondolom púp a hátán.
@Orica Középföldi: Pl. gyakorlod a logikus, vagy legalábbis annak szánt érvelést. Ezzel is fejlődhetsz. Nem minden linkje felháborító. Meg meg kell ismerni a másik oldalt is. Ő már menthetetlenül monomániás, de láthatod, hogy mennyi ökörséget írnak a másik oldalon.
De egy dologban viszont hálásnak kell lennünk nekik, és ez az, hogy beszédben tartják a témát. Annál nagyobb hiba nincs, mint ha elhallgatsz valamit, mert nem pc. Ez vezetett ide. Én azt remélem lesz aki rájön, hogy párbeszéd kell. De ehhez önvizsgálat minden oldalon. Steinertől engem is kiráz a hideg. Az az ember mindent hiteltelenít, amihez köze van. Őt például a Zagyvával meg a Hegedűs Lóránttal együtt ásnam el a közéletből! Megérdemlik egymást.
Csak nem elhallgatni. Ez a lényeg. Mert attól, hogy nem beszélsz róla, még van. Ha hallgatunk "elfogyunk lassan, mint a rózsaszál,/ melyen titkos féreg foga rág".:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Néhány évet külkereztem, voltak romániai kapcsolatok is. Ők a fényképezőgépet úgy hívták, hogy fotóaparát (mindig jót mulattam rajta :-)).
Ennél szebb talán csak az állatkert volt: grádiná zoo loddzsiká, ami szintén :-)
Más:
"A kormány szeretné megszüntetni a „túlkoros" elsősök divatját, ám megfeledkezett arról, hogy éppen hat éve megduplázta meg a Gyurcsány-kormány a családi pótlékot, s az egygyermekesek 5500 forint helyett 11 ezer forintot kaptak. Az Orbán-kabinet aligha választhatott volna rosszabb évet a beiskoláztatás megregulázására, mint az ideit, amikor a családi pótlékos gyerekhullám megindul az iskolák irányába."
hetivalasz.hu/itthon/iskola-a-tureshataron-63057
@Habakuk999: Köszi az észrevételedet. Annak idején én is a háziszárnyas okán mentem át read only-ba. (ariel)
Meg kell viszont jegyeznem, hogy például a Gój Motorosok vezetőjével az adj gázt nevezrtű provokáció gyanánt, amikor még azt hitte a nagy többség, hogy ők állnak az akció mögött, volt egy-két a részemről éleshangú e-mail váltás aminek az eredménye lett, hogy tisztáztuk a nézetkülönbségeket és teljesen normális hangnemben telefonon is megtárgyaltuk az eseményeket. Kellemesen csalódtam olyan emberben akiknek a nézetei homlokegyenest különböznek az enyémtől. Az itt lévő és eszméit szabadon hirdethető háziszárnyas nem az akivel akár egy mondatot is tudnék váltani.
További kellemes eszmecserét, én most várom a bármelyik percben megszülető első unokámat. :)
@Orica Középföldi: Láttad szerencsétlent? 87 éves! S azért ott nem zsúrfiúkkal van összezárva (berlusconi, Grillo, etc.).
Csórókám már egy jófekvésű sírhelyet keresne inkább magának..:)
Az viszont szörnyű, hogy ez mekkora publicitást kap mo-on! Pedig az eu 4. gazdaságáról beszélünk! És nem csak a köztévére lennék kiváncsi!
Ez a szemlélet táplálja a provincionalizmust, az meg a toletancia hiányáz erősíti. És ott is vagyunk az "angyali" eszméknél. Így függenek a dolgok össze egymással:)
még ilyet?!
magyarnarancs.hu/film2/dezsy-zoltan-felhaborodottan-elhatarolodik-a-gyurcsany-gyalazastol-84456
"A valóság ezzel szemben az, hogy a film semmilyen módon nem gyalázza
Gyurcsány Ferencet."
Csak éppen hírbe hozta a Jánossal meg a várossal...
@Orica Középföldi:
@sírbateszezazegész:

Nem 1xű esetek. Talán némi magyarázattal szolgál6nak az alábbiak:

---- nyissz ----

,,...A butaság édestestvére a makacsság. A vélt igazságot cáfoló információknak esélyük sincs rá, hogy átjussanak a makacs ember kognitív szűrőjén, mely sűrű szövésű, ha kritikus információról van szó, de annál lazább, ha a prekoncepciót támasztja alá. Az egyébként leleményekben nem dúskáló korlátolt, zárt tudat felülmúlhatatlanul leleményes, ha önvédelemről van szó.

A meglévő, bár elégtelen és szükségképpen fogyatékos tudástartalmak szerkezetébe nem illő új tudáselemeknek esélyük sincs, hogy átjussanak a sűrű szövésű szűrőn. A személy se látni, se hallani, de még érezni se hajlandó olyasmit, ami neki nem tetszik, amivel nem ért egyet, ami kihívást jelentene meglévő tudása számára. Kihal belőle a kíváncsiság. Helyét a makacsság foglalja el. Ha végképp nem sikerül kitérni a meggondolkodtató információ elől, a makacs tudat a bagatellizáció eszközét alkalmazza. Ez az eljárás a jelentőst jelentéktelenné, a valószínűt valószínűtlenné, a nagyot kicsinnyé változtatja, miáltal tompul a kellemetlen információ fenyegetésének éle, s elhalasztja (sokszor örökre) a szembenézést az irgalmatlan igazsággal...''
---- nyissz ----

Forrás: mozgovilag.com/?p=846
(Csepeli György: A butaság trónja)

ps.: Ajánlatos lenne e cikket mindazoknak elolvasni, akiket -- hozzám hasonlóan -- olykor az emberi viselkedés mozgatórugói is érdekelnek.

Szép napot mindenkinek!
Simán el tudom képzelni, hogy ebben a kormány is benne van. Nekik a legnagyobb érdekük, hogy megosszák az ellenzéket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt hiányoltad? Ilyet akarok látni az általad linkelt lapokon is! Amíg ilyet nem látok ott, addig ne beszéljünk korrektségről azon az oldalon.
m.magyarnarancs.hu/narancsblog/steiner-orban-es-a-betiltas-motoros-felvonulas-84453
@sírbateszezazegész: szép napot neked is.
Nem leszek soká, megyek kirándulni :)
Ezt érdemes elolvasni!
kitekinto.hu/iszlam/2013/04/19/magyar_technologiat_is_varnak_a_perzsa-obol_orszagaiba/
Milyen technológiát várnak? Most ugye a vízügyi a konstans hivatkozási alap. Azt közben a Vitukit meg felszámolta gyakorlatilag Illés!
hvg.hu/kereses?term=vituki&x=0&y=0
Na, számomra viszont ő s legnagyobb csalódás! Szorult volna inkább bele a feje az anyjába!
@le Látó: Az jó! Én is, csak ide közelbe a bevásárló központba (oda-vissza gyalog 8km). Olcsóbb mintha kihoznám a parkolóból a kocsit :) Időm meg van:)
@rodeo36: Hát én pont Hamiltont bírom a legkevésbé.
Aztán Vettelt.
Persze ha átmennének a Ferrarihoz...:))
@rodeo36: Figyelj..:)..már akartam kérdezni hogy mi ez a rinyálás állandóan?? brühühüüü....brühühü...
Az a cél hogy senki ne vegyen komolyan? Akkor jól haladsz..:)
Pedig néha még szól is valamiről amit írsz....komolyan!
Pont a szokásos péntek reggeli orbáni bullshitbonbon osztogatáson találta "bölcs", "vezérünk" megjegyezni, hogy aztán jól le fogják csökkenteni a pártok kampánypénzeit. Persze pityuka. A fidesznek biztos nem számít mivel már áttértek a közpénzből való kampányolásra. A kormánypropagandának álcázott fideszkampányra.
De mit várunk azoktól akik az orbán rezsim érdekeit lépten-nyomon Magyarország érdekeiként próbálják eladni...
@le Látó: Az egész nagyon jó! (sztem a fidesz is olvasta:))
"Pszichológiailag a butaság csak adott kultúrán, adott értékrenden belül értelmezhető. Az már persze ész kérdése, hogy ki hol húzza meg a határt. Az ész próbája, hogy ki tud-e lépni a sajátnak tekintett kör fogságából, s fel tudja-e ismerni a közöst a különbözőben. A szemünk előtt születik meg az európai identitás, mely ha élni és hatni kezd, leküzdi majd a nemzetibe zárt butaságot. Kérdés, hogy a globalizáció magával hozza-e majd az ész diadalát, mely lehetővé teszi, hogy az emberiség önmagára ismerjen, s az emberek csoportjai ne egymás ellen, hanem egymással összefogva oldják meg az életüket megkeserítő gondokat."
Most hirtelen ezt gondolom aktuálisnak!
@Habakuk999: Huhh...még egy álmodozó..:) Tényleg azt hiszed....azt reméled, ez a magyar társadalom akar demokráciát? Akar és képes szolidaritásra? Tud összefogni?
Max. egy esetben fog össze...és erre érzett rá Orbán...ha adsz neki ellenséget! Hát Ő ad...akár hetente mást!
Az egész történelmünk pár dicsőséges esettől eltekintve a lopásról, rablásról, (portyázások) arroganciáról, kivagyiságról, az egyén és nem a nép fontosságáról szól...az irigységről...a trükközésről...az oldalvizezésről...és arról. hogy középszerű vagy még gyengébb vezetőinkkel, (mert aki kivételes tehetség az menekül innen vagy pária lesz a saját hazájában) gyalogolunk az ismétlődő tragédiákba!
@kifordított nagyanyó: Nem tudom melyikre vonatkozik, de nem baj. Az számít, ha nyitottak vagyunk a másik felé, mert abból lehet valami. A baj akkor van, ha meg sem hallgatod a másikat. Meghallgatod, szintetizálsz, azt kijön valami eredmény, persze nem függetlenül az addigi alapoktól. :)
@sírbateszezazegész: De mi már ezen túlhaladtunk...:(
Már a blogokon is és a közéletben is..ha valaki mást gondol...máskép látja a megoldást...egyből jön a ballibkomcsi....vagy a cigányzsidó.....no meg a rasszistanáci elegy...igény szerint!
Ezt tartom ám az egész politikai "elitünk" legnagyobb bűnének! Elérték azt, hogy megszűnt a párbeszéd...az érdekek, elvek, megoldások ütköztetése...az előre vivő vita...csak kizárólak akarat van...és akkor is lenyomom a torkodon, ha beledöglesz! Sőőőt....ha nem értesz egyet....dögölj meg!
Olyan is az ország...
@sírbateszezazegész: Az hogy a bevándorlók nélkül nem tartanának sehol.
A gyarmatok meg kb. a második világháború óta nem gyarmatok.
@sjános: Ez a hatalom megragadásának/megszerzésének technikája, kulcsa. Életben maradásuk függ ettől! Amig a másik oldalt démonizálod, addig azzal nem érnek rá foglalkozni, hogy te milyen vagy! Fel sem merül az, hogy hibás lehetsz.
Az ország meg olyan amilyen. Előbb-utóbb majd kialakul a civil társadalom, mely független. Ha meg nem, akkor "Vagy jőni fog, ha jőni kell,
A nagyszerű halál,
Hol a temetkezés fölött
Egy ország vérben áll.

S a sírt, hol nemzet sűlyed el,
Népek veszik körűl," amelyek majd tanulnak a mi hibánkból. Történt már ilyen. Az meg egyéni szoc. probléma, hogy pont velünk esne meg ez:)
@kifordított nagyanyó: Munkaerőigény. Nem volt elég munkáskéz. Ezért nem tartanának sehol.
Gyarmatokat meg nézz utána milyen állapotban hagyták ott a felszabaduláskor. Afrika még mindig a volt gyarmattartók által meghúzott határokat nyögi, melyek semmilyen tekintettel nem voltak a etnikai határokra.
Ha ezt nem veszed figyelembe, akkor a kérdést nem tudod megítélni objektíve.
@sírbateszezazegész: Azért egy pár ázsiai volt gyarmat tart valahol.
Ez vajon miért van?
Elnézve a franciaországi és londoni zavargókat,ők valahogy nem kellettek volna.
Viszont lassan megyek,mert indulnom kell.
Ha minden jól megy este rátok nézek.
Viszlát.
@kifordított nagyanyó: Cdak azok sz ázsiisi volt gysrmatok tartanak valahol ahol diktatúra volt.
S londoni, párizsi zavargók meg min. harmadgenerációs bevsndorlók!
Jó napot, este:)
@rodeo36: "nyasgem

brühühühü"

Hááát Istenem..:)..ez vagy TE.:)
@sírbateszezazegész:
Pedig tanulhatnának Jugoszlávia példájából. Sem túl távol, sem túl régen nem volt. a "nagyszerb" álmokkal szétvertek egy középhatalmat, elvesztettek jövedelmező országrészeket, és most van egy "kisszerbiájuk"
@sírbateszezazegész:
diktatúrák voltak és még időben váltottak demokráciára. Ugyanis egyszerűen történelmi tény: katolikus elnyomás és/vagy diktatúra = népnyomor, demokrácia és piacgazdaság = magasabb életszínvonal. Elég, ha csak Észak és Dél-Koreára gondolsz. Azonos történelem, genetika és természeti környezet. KIZÁRÓLAG a társadalmi berendezkedés tér el.
Nem az a baj, hogy Orbán benyögi a Fél-Ázsiai irányt. Azt nem fejti ki bővebben, hogy Észak- vagy Dél felé? Békemenetek és államosítás NEM Dél-Koreában vannak!
@sírbateszezazegész: Széles Gabi féle energia cella? :D
Ha még érdekel egyáltalán valakit a poszt eredeti kérdése, amelyről a Fallen Dark Angel folyton el akarta terelni a vitát, úgy most a vége felé, amikor már mindenki kedvére kisidózta és kinátzizta magát tennék egy-két megjegyzést.

Nem értem, miért is lepődött meg bárki azon, hogy a Csányi-Hernádi duó támogatja Bajnait. Egyrészt ebben az országban senki sem a semmiből jött: Bajnai akkor volt a CA IB Értékpapír Rt. vezetője, amikor a MOL és az OTP a tőzsdére került, és tanácsadó volt a privatizációk során is. Hadd tegyem hozzá, mind a kettő akkoriban jelentős gazdasági siker volt, még akkor is, ha Csányi, majd Hernádi "eloligarchaizálódását" a későbbiekben nagyon negatív dolognak tekintem. De a lényeg az, hogy Bajnai, Csányi és Hernádi között bizalmi - talán baráti - viszony van. A támogatás kijárhat ezért is. "Segítsünk Gordonon."

A nevesített támogatás összege azonban nem tűnik túl nagynak, pláne egy országos kampány beindításához, legfeljebb segítség ahhoz, hogy a "H und H" fedezni tudja a működési költségeket. A két nevezett úr más csatornákon - ha úgy akarja - nagyságrendekkel nagyobb forrásokat képes mozgósítani Bajnai mellett.

A másik érdekesség, hogy - mivel tudták, hogy a "H und H" nyilvánosságra hozza a támogatások listáját - az egész üzenet lehet a Fidesznek. (Ahol persze úgyis tudtak az egészről, és senki ügyet sem vetett rá addig, amíg nem tűnhetett a dac jelének vagy egyfajta figyelmeztetésnek. A MOL-hoz és az OTP-hez úgyis bejelentkezik az összes politikai párt, még a Jobbik is, és tarhál.)

A történet csak a tudatlan Fidesz-fanok előtt kínos, Laci néni nekik szánta egyébként teljesen fölösleges dörgedelmét. Amelynek kapcsán ugye vissza lehetne kérdezni, hogy hol volt idáig ő, állami tulajdonosként, amikor a MOL stratégiáját kellett volna felfrissíteni. Jelenleg ugyanis a hazai olajcég a két említett oligarcha privát játszótere, és jogos a kérdés, hogy a magyar állami tulajdonos szempontjából irdatlan veszteséget jelentő részvény-visszavásárlás (amikor éppen az oroszok ellen folyt a szabadságharc)után mi is történt, amiben megjelent volna az állam szerepe. Tud ilyet valaki?

Az összes vitát rendszeresen megfertőző perverzió, a "tuggyukkik" és a náculók viszonyának boncolgatása minduntalan eltereli a figyelmet a lényegről. Ám Gábrielnek üzenem, hogy minden amerikai neonáci tüntetésen - mert vannak ilyenek bőven - a dolog úgy néz ki, hogy rengeteg rendőr és civil ruhás FBI-ügynök tartja őket kordában.
Hernádi nem oligarcha.
Csányi, Simicska, Puch az.
Egy párt nyilvánosságra hozta támogatóit, példamutatóan.

Valójában 100 milliárdok mennek el, nem pártfinanszírozásra, kampányra, hanem korrupt zsarolók zsebeibe és hatalmon lévők, döntéshozók zsebeibe. Adónkból.
@Habakuk999:

Sokáig csöndben voltam.
Egyszer betelt a pohár és kíméletlenül aprítom fasisztáimat. Minden eszközzel és mindenhol. Saját nevem alatt is!
Olyan dolgok történtek, melyeket "inkognitóm" miatt nem tehetek közé, de volt, hogy éjjeleket nem aludtam a dühtől.

Ha tévedek, bocs.
ÉN nem vagyok hajlandó vele szóba állni.
(Már csak az önmosdatás miatt leszögezem)

:(

Most keveredtem ide, úgy gondolom, olvasnod kell, ha hazaértetek. A hozzászólások miatt.
nertars.blog.hu/2013/04/21/pax_hungarica_mozgalom_168#comments

Közösségünkről.
Sokáig nem ismerkedtem, bezárkóztam. Itt is, mert nem volt időm mindig, mindent elolvasni.
Így kerültem a tájékozatlanságomból is adódó félreértéseket.
Mikor feladtam merevségemet, olyan barátokra találtam, amilyenek a való életben nincsenek körülöttem.
Fabiusnak elfogadtam béketűrésben megnyilvánuló toleranciáját. Ő a bloggazda és pont.
De nagyon sokszor ingerel, hogy ennyien szóba állnak a házi (nem) nácival.
@sorhajóhadnagy: Én azért bekészítek egy kis kukoricát a Fidesz által adandó kamu "hú de meglepődtünk, de tenni fogunk ellene!" műsorszámára. Valószínűleg jókat fogunk röhögni a szokásos izzadság szagú hazudozásaikon, ahogy kidagadó erekkel arcukon lila fejjel próbálják majd magyarázni a Fidesz Egyház Kft. tagjainak a "gonosz oldal" miként is juthatott pénzhez. :D
@Habakuk999: koszi en itt vagyok, csak strandfokozatra kapcsoltam novemberig:) Sziv meg facen ellat napi rezisztansz infoval ;-)
@komplikato:
Széles, amikor az első cégét gründolta 300.000.000,-Ft szellemi apportot tett bele! Már akkor szívesen megnéztem volna a fejét nyitott állapotban, miben teljesül meg ez az apport!:)
fn.hir24.hu/nagyinterju/2013/04/20/bokros-lajos-bastya-elvtarsat-meg-akarjak-olni/~~fokusz
Azaz Bokros IS pártot alapított. Kivételesen felvállaltan jobbközepet, volt MDF-es vezetőséggel.
@kekex: Ezt is utolsó percben kellett? Inkább olvadna össze ez a sok "közép" alakulat. Egyenként semmire sincs esélyük ...
A második fotó elég erőltetett, nyilván nagyon fontos volt az üzenet. De nyilván lesz ilyen Bajnairól és Netanjahuról is.

Amúgy logikus, ha már ott áll hatmilliárdom, nyilván tennék a pirosra és a feketére is.
@kekex: Azért én a jugoszláviai eseményeket ennél árnyaltabban látom (viszonylag sok időt töltöttem ott, mindegyik oldsllal volt/van több-kevesebb kapcsolatom). Ott Titó halálával eleve kódolva voltak ezek az események, de nemcsak a szerbek a hibásak, ott mindenki hozzátette a sajátját. Maga Jugoszlávia léte is egy anakronizmus volt. Középhatalmiságát és gazdasági potenciálját pedig eleve a bipoláris világrendnek köszönhette.
Ázsiai államokról (hangsúlyozottan személyes vélemény) szólva teljesen más közeg, más kultúrális alapok, és azért ott nem az általunk megfogalmazott demokrácia-felfogás érvényesül. Hidd el nem szeretnél te ott állampolgár lenni a saját elvárásaiddal! Én meg nagyon nem szeretném, ha bármelyik koreai modell megvalósulna. De ez s saját véleményem.:)
@Fejesrob: te meg a logika,eszed annyi amennyi látszik. egy ezresér már anyádra is teszel.
@sorhajóhadnagy: Alapvetően +1
Csak két megjegyzés:
1/ A korrektséghez hozzátartozik, hogy Fallen Dark Angel (ez jó!) a hír megjelenésének, a posztot megelőző napon már kifejtette erről a véleményét, mely igaz egyoldalú és csúsztatásoktól sem volt mentes, de megtette. Sőt ő linkelte be elsőként a témát. Nyilván monomániájából kifolyóan. A tegnapi tematizálása meg csak a szokásos.
2/ A posztra vonatkozóan is igazad van, én azérz annyit hozzátennék, hogy a két illető közül egyik sem egy self-made-man, és itt a legnagyobb baj, hogy a magyar társadalon az ilyeneket tekinti viszonyítási pontnak, mint sikeres vállalkozót, az ország burzsuáziáját. Vagyonszerzésük mikéntje/módja (az eredeti tőkefelhalmozással szemben a közösből, a rájuk bízottnak az egyszerű, vagy picit csalafintább lenyúlása, gyakorlatilag az elért vagyontömeghez képest minden saját erő felmutatása nélkül) talán már sokak számára feledésbe merült, az azonban mindig is meg fogja határozni ezen személyek gondolkodásmódját, a demokráciáról vallott felfogásukat, viszonyukat. És ezáltal a magyar társadalomét is, hisz ők a viszonyítási pontok. Meg a hozzájuk hasonló többiek. Saját véleményem, hogy amíg a pártok ilyen támogatókat gyüjtenek maguk köré, és ezt a társadalom szó nélkül elfogadja, sőt helyesli, addig nemcsak hogy nem kívánok hazatérni (nem mintha ez bárkinek is hiányt okozna), de ha rajtam múlik egy centet sem (nem mintha sokat tudnék) juttatnénk az országnak, mert azzal is csak ezt a helyzetet konzerválnám. Ez pedig nem a szabad, demokratikus társadalom felé való haladás.
Másrészt Csányit a fidesz-mszp azért csak ki húzta karöltve egymással az UDZ-ügyből, Hernádit meg a fidedz egyedül az INA-ügyből. Ha kicsit nyugatabbra történik (nrm Ausztriára gondolok, azért nagyon megfagy körülöttük s levegő. Dehát az s halódó nyugat.
@Tűzfal: Beleolvastam az általad adott linkbe. Hát nem tudok mit mondani. Ott nem lehet mit tenni, csak a kikezdhetetlen butaság, a legállatiasabb ösztönökkel karöltve. Elképesztő. A tiszaeszlári perre tényként való hivatkozáson sem csodálkoznék ott. Na, azokat tényleg az út mentén kellene hagyni.
@sírbateszezazegész:

Ez az a bizonyos határ, aminél már nem lehet hátradőlni és azt mondani, mit is tehetnék egyedül ezek ellen.
Nem lehet lebecsülni, hogy ez csak néhány buta fasz. Nincs jelentőségük.

Ez a kommunikáció az általános részükről. elbagatellizálni a felvetést, elterelni a szót, ezzel a figyelmet és nyíltan belehazudni a pofádba!
@Habakuk999: "Mi este Rodeoval koktéloztunk.

Nem is ártott, mert rájöttem, hogy erősen megcsappantak a készleteim, az ifjúsággal beszédem lesz hamarosan."

Há-hááá-hááááá :-DDDD

Én a cipőim között tárolom a dzsinnt, mert a hűtőben valaki mindig megdörzsöli a palackot, mielőtt én odaérnék :-)
És ha már témánál vagyunk.

Kicsit elkésett Bölcskei úr!

"Írásos figyelmeztetés, vagy a lelkészi hivatalból történő elbocsátás, azaz palástvesztés: a Hetek egyik forrása szerint e két ítélet valamelyike várhat Hegedűsre."

Tippeljetek!
Mi lesz az ítélet!?

atv.hu/belfold/20130420_mit_adott_a_hegedus_klan_a_jobbiknak_a_mandatumert_cserebe
@naugyemegmondtam: "További kellemes eszmecserét, én most várom a bármelyik percben megszülető első unokámat. :)"

(besárgul az irigységtől)
@Tűzfal: "Ez a kommunikáció az általános részükről. elbagatellizálni a felvetést, elterelni a szót, ezzel a figyelmet és nyíltan belehazudni a pofádba!"
Ez inkább Gábrielre jellemző.
Ami viszont ott volt, az a sziklaszilárd vakhit. Ott nem tudsz mit csinálni. Még nem mondják ki, hogy valójában azért nyitnák a csapot, de gondolatban már megfordul a fejükben. Azért vannak ott egypáran akik a tettek mezejére is lépnének, mindeközben teljes éd őszintén meggyőződve saját emberségükről.
Ott már nem lehet vitatkozni, élet-halál harc a maga egyszerűségében. Kapcsolódási pont, a minimális közös nevező nincs ott. A volt jugoban találkoztam csak ilyennel.
@sírbateszezazegész: "Kérdés, hogy a globalizáció magával hozza-e majd az ész diadalát, mely lehetővé teszi, hogy az emberiség önmagára ismerjen, s az emberek csoportjai ne egymás ellen, hanem egymással összefogva oldják meg az életüket megkeserítő gondokat."

Valamikor, húsz éve tán, én is ilyen karteziánus illúziókat tápláltam. De a valóság és a valóságra reflektáló tudomány is megcáfolt.

Késő.
"Tegye föl a kezét akinek meglepetést okozott, hogy oligarcháink nem csak ÉdesViktort látják el munícióval, hanem saját jól felfogott érdekükben több vasat tartanak a tűzben"

Nem akarom elhinni, hogy van akinek fel kellene tennie a kezét...
@sírbateszezazegész: "S a sírt, hol nemzet sűlyed el,
Népek veszik körűl," amelyek majd tanulnak a mi hibánkból."

Egy frászt. Ökológiai alaptörvény, hogy a kiürülő területekre azonnal mások hatolnak be. A természet nem ismeri az űrt. És akár tetszik, akár nem, részei vagyunk a természetnek, az emberben ott van az állat is. (Nálam az "állat" nem szitokszó.)

A modern tömegkultúra nem a civilizált embert, hanem a habzsoló állatot erősíti. A civilizáció alapja az, amit a pszichológia a "kielégülés késleltetésének" nevez. Az egész fogyasztói társadalom evvel megy szemben.
@épészmérnök: Ez idézet volt. Én képtelen vagyok így megfogalmazni bármit is (szűk korlátok közt mozgom:))
Innen való (le Látó-nak köszönhetem)
mozgovilag.com/?p=846
@sjános: "Ezt tartom ám az egész politikai "elitünk" legnagyobb bűnének! Elérték azt, hogy megszűnt a párbeszéd.."

Bocsesz, de a párbeszéd megszüntetése egészen egyértelműen a fidesz "találmánya". A törvényjavaslatok megvitatásának szokásos menete sokféleképpen lehetővé teszi a párbeszédet. Ehelyett a fidesz a legfontosabb törvényjavaslatokat egyéni képviselői indítványként tálalja, az utolsó pillanatban.
A fórumokat és a közmeghallgatás intézményét lecserélték a színes propagandanyomtatványokra, amelyekben arra szavazhatsz, hogy szereted-e, ha csökken a rezsid.

Sok bűne és hibája van a másik oldalnak is, de már mindent azért ne varrjunk az ő nyakukba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egy dolgot simán el kell, hogy ismerjek veled kapcsolatban. Ritka, ocsmány egy alak vagy, azonban, ahogy el tudod érni, hogy itt rólad szóljon minden és Te vagy az origó, AKIHEZ KÉPEST, teljesen jó fej posztolók kénytelenek meghatározni magukat, az mintaszerű. Gratulálnom kell, ahhoz, hogy viszonyítási pont lettél, ügyes vagy, nem vitás. Ügyesen vezeted az orruknál fogva toleránsékat és veted a magot. A módszer ismert és elég gyenge, ezért érdekes mégis, hogy itt virágzik.
@komplikato: "Ezt is utolsó percben kellett? Inkább olvadna össze ez a sok "közép" alakulat. Egyenként semmire sincs esélyük ... "

Kérdésedre a válasz:

(Bokros) Az MTI kérdésére válaszolva azt mondta: a demokratikus ellenzéknek össze kell fognia ahhoz, hogy leváltsák az Orbán-kormányt, ezért aki az összefogás ellen tesz, "nagy történelmi felelősséget vesz magára".

hvg.hu/itthon/20130421_Bokros_megalapitotta_partjat
@Alonee: Ennél azért összetettebb az, hogy ki miért áll szóba Gábriellel.
Fabius, szívesen kipróbálnám, mi történik a blogban, ha egy hétre szabadságra küldöd a tudjukkit!

"Csak egy éjszakára küldjétek el őket:
Hosszú csahos nyelvvel hazaszeretőket."
a fides mafia álam kiépült! gratulálok!
légóról légóra felépült a lég óvár !

kívánom dögöjjön meg minden fid eszes !
hazaáruló nemzetvesztő országrontó csürhe !
bűnszervezet !

minden politikus bűnöző !
@sírbateszezazegész: Ha valamiben, akkor ebben egyet tudok érteni, van egyébként közös pont, már ami a szóbaállást illeti, de ebbe nem mennék bele. Ami számomra érdekes és heteket képes voltam a jelenség miatt vissza olvasni, hogy alapvető kérdéseket, ezzel a pocokkal senki nem tisztázott, szemlátomást de tényszerűen sem. Üdv.
@Alonee: Hétvégén melózni? plusz pénz?:)
@Alonee: én azért egyet tisztáztam vele. Kimondta, hogy szàrmazására, vallására való tekintet nélkül mindenki egyforma, amiatt hátrány senkit sem érhet, és ő is ennek megfelelően jár el. A net nem felejt.
@taga20: Ezt értenem kéne?
@sírbateszezazegész: Kimondta, elfelejtette és igen, a net simán felejt, ó de még mennyire.
Nem tiltakozik a sok jogállamiságért aggódó liberális úriember és úrhölgy, amiért orbán miniszterelnök betiltatott egy törvényesen engedélyezett motoros felvonulást?!?

Halló, jogvédők, kónbenditek, gönczkingák!

Hol vagytok ilyenkor??????????
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Már megtörtént. Olvasd el, a kommenteket az elejétől kezdve. Már, ha a biztosíték nem olvad ki ilyen megterheléstől.
@Alonee: nem tudom. és nem tudok egy fideszdroid agyába sem belebújni!
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Neked az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg!
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Egyrészt nagyon kevsen örömködtek Orbán antidemokratikus pávatáncain.
Másrészt könnyen lehet, hogy ezt a sakk-partit Orbán magára huzta.
endresy.blogspot.com/2013/04/motoros-sakk-hatalommal.html
@Alonee: Akkor ezt megdumáltuk.:)
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Hol lennének?!
vonával ebédeltek a belvárosban kóser sóletet,amit a zelőd szolgált fel,akinek a csanád adta a júdáspénzt,amiért egy cigány seggét nyaljátok.
Ha már úgy is vagytok itt néhányan, hadd kérdezzem már meg. Simon Perez mit kezdene Magyarországgal? Csinálna egy nagy kibucot? És miért nem Lengyelországban próbálkozna?
@komplikato:
1. Jobb későn, mint soha
2. Bokros nem hülye, jobbra startolt, amikor balközépen nagy a tülekedés.
3. Igazán esélyes csak a fideszből kiszálló jobbközepesek lettek volna (de mint a boszorkányok, mivel nincsenek, róluk említés se essék)
Meg kell hagyni, Orbán tévedhetetlenül kiválogatta a gerinctelenek rendjébe tartozó egyedeket. Egyszer sem tévesztett (Ángyán is szépen, jól idomítva megszavazta a Tákolmányokat)
Az elôbb mondta be a kőzrádió, hogy a rezsicsökkentést aláírók száma elérte az egymilliót, és tovább folytatják az aláírásgyűjtést. Szeritem az Orbán azt komendálta, hogy húszmillióig nem lehet megállni.
@V-PORT:
Simon Perez, egészen konkrétan skanzent csinálna ebből a qrva országból,és jóféle dollárét mutogatná ezt a fél-ázsiai maradék, idióta társaságot,akik magyaroknak nevezik magukat.
Mondjuk, én egy centet sem adnák a látványért.
@sírbateszezazegész:
Ja, hát szerintem is elég necces lett volna az usztasák és a csetnikek közül válogatni. Viszont az induláskor nem hallottam nagyhorvát álmokról!
És ha már válogatni lehet, én a délre szavazok. Mán csak az életszínvonal miatt is. Ha már diktatúra, legalább jólétben legyen. A nyomor az szívás!
@a kormány embere: Azt hittem azt Simicskáék csinálják. De akkor tévedtem.
Abból meg kurvára elegem van, hogy ha baloldali vagy nem lehetsz nemzeti érzelmű, mert azt is elvették tőled. Te csak idegenszívű lehetsz.
@sírbateszezazegész:
Ja, ja! Gábriel egy magas labda, amit nyesni kell!
Állítólag ezt a verset mondta ei Bokros Lajos az Élet menete alkalmából!

Ady Endre BARANGOLÁS AZ ORSZÁGBAN

Csönd van és csöndben barangolok én
E kis Guignol-országocskán keresztül,
Hol füröszt mindent piszkos, őszi ár
S ömlik a könny nádas kunyhó-ereszbül.
S e nagy halkságnak ül dombtetején
Bizakodón s hencegvén, mint a páva,
Gazemberek vadászó, nemtelen,
Puskás, bitorló, úri társasága.

Egy-egy városból gyárkémény s torony
Bús-viaskodón a szemembe tűnnek:
Mennyi rokkant sírója s koldusa
Szolgál és hallgat itt körül a Bűnnek.
S mint veszekedett, ős-barbár toron,
Díszes leventék ember-szivet falnak
S a régi, lázadt jobbágyok sehol,
Ma is élnek, ha eddig meg nem haltak.

Ma is élnek, de most lelkük: a Csönd.
Csönd van, igaz, de soha ilyen csöndet:
Fél-ország nehéz melleiből
Fekete és vörös bosszúk hörögnek.
Falura város csönd-jellel köszönt
S szörnyű szava lappang e néma jelnek:
A titkos átkok halk tárnáiban
Sohse hallott pokolgépek hevernek.

A Csönd fog itt mindent megváltani,
Süket ölén alusznak robbanások
S ez a kicsi, ezerszer lekötött
Ország robban. Mikor télbe beásott
Bitorlói meg fogják áldani
Meleg sarcát e hideg, csöndes rögnek,
Váratlanul, taposón, hirtelen
A titkos ágyuk dühvel földörögnek.
@Buga.Jakab:
De azért a bűnözők közül nem mindegy már, hogy piti tyúktolvaj, vagy minősítetten kegyetlen tömeggyilkos.
@Dr. jenőke (jenőke):
Jajj, de gyönyörű!
Kösz, hogy ideidézted.
@taga20: Csak 1 kérés, mielőtt droidozól, nézz utána kit sértesz meg! Valamit nagyon benéztél!
@Buga.Jakab:
Áruld már el, kedves Bubó, hogy mért kell neked mindig új s újabb nicknév? Még meg sem melegszel, s máris más vagy.:O)
Egy szép Neked:
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/ujsuj.htm
@AKIsTUDATLAN: Kár, hogy nem lehet lájkolni - tényleg verset szavalt Bokros?
@magándemokrata: Taga 1 kis rakoncátlan, csipkelődő trollocska, de helyes.
@magándemokrata: Rendben. De elolvastam mit írt. De neked hiszek.:)
@kekex: Lehet nem hallottál nagyhorvát álmokról, de Bosznia horvátok lakta részét css Dayton miatt nem csatolták magukhoz. Ott olyan egyetértésben aprították a bosnyákokat a szerbekkel, hogy csak na.
@épészmérnök: A rakoncátlanal egyet értek! Olvasom eleget a blogot! Néha, elég sértő tud lenni!
@épészmérnök: Köszönöm szépen! Te ...:)
@magándemokrata: szakál bocs utólag,elöre.:)
@Dr. jenőke (jenőke): Ady számomra megdöbbentően aktuális. Gondolj csak Amagyar ugaron; A hortobágy poétája. Sajnos ugyan úgy mint Mikszáth, Móricz. Döbbenet.
@taga20: Ne nekem, nézd meg a beírásait, párszor már elküldte a p.csába gábrielt! Alonee-ra értettem!
@magándemokrata: Időnként felbosszant, olyankor tahótlanítom. Aztán visszaengedem. Ártalmatlan :-)
@V-PORT: Mondjuk ezt én is megkérdeztem tegnap Gábrieltől? Miért akarja szerinte/tük Izráel népe gyarmatosítani a Kárpát-medencét? De nem válaszolt. Pedig adtam neki még mankót is.
@épészmérnök:
Tévedtem. Sajnos, de nem mindenben. Az első egy telefonbeszélgetés volt, most rákerestem.

Szokatlan módon a tájékoztató elején Bokros Lajos Ady Endre „Barangolás az országban" című versét olvasta fel minden kommentár nélkül.

www.vg.hu/kozelet/politika/bokros-lajos-partot-alapitott-402090
@épészmérnök: dánkesön. itt van egy kés a kezemben, eszek. ártalmatlan vagyok vagy nem? nehogy kárt tegyek magamban!:)))
@magándemokrata: ámen. egy csónakban evezünk. elnézést, ha hülye voltam.:)
És az mekkora tényleg, hogy küldenek egy felbőszített Némethnét, hogy egy magáncég ne támogasson egy piacbarát ellenzéki politikai erőt. Elképesztő. Már maga Némethné is az, de ez a baromság meg tényleg kész.
@épészmérnök: még egy. Johnny Cash az tetszett. szép firma vagy!:))
@taga20: Ha nem lennél ilyen hebrencs, nem kéne ezt írnod "elnézést ha hülye voltam.:)" Engem nem bántottál, csak azt nem akartam, hogy te maradj szarba..
@magándemokrata: hogy lehet egy negyvenes éveiben járó ember hebrencs? egy kérdés, te nem baszol el néha valamit? de:)
@taga20: szereted, ha veled foglalkoznak, ugye? Nem szégyen az.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Én elég sok tiltakozást, bolgírást olvastam a témában. Úgyhogy - bár frappáns lett vonlna, hogy itt elpampogod magad a témában - nem jött be.
@magándemokrata:

"csak azt nem akartam, hogy te maradj szarba.."

Márpedig előszeretettel belelép:)))
Előbb ír, aztán gondolkodik, keveri a humort az alpárisággal, aztán persze elnézést kér.
@épészmérnök: nem. nevessek vagy sírjak, ha ennyire félre ismer valaki.:)
@magándemokrata: Akkor nem lőttem mellé.:) szerintem a gittet rágjuk.:)
@AKIsTUDATLAN: nem tudom kire gondolsz...

buga, nem bubó... nem tucc olvasni ?

apropó nem volt címlapos halálhír ?
dr.O.Viktor, vagy dr.S.Lajos rákja ?
jol szolgál az egész seggük ?
@Orica Középföldi: hölgyem, miért aláz meg ön is. pedig szeretem az ilyen nyakas puncikat.:) enézést
@taga20:

Én meg nem szeretem ezt a stílust, tehát ketrec.
@taga20:
Szia Taga!
Ha jól emlékszem (ami nem az erősségem), múltkor Veled dumáltunk esztergányozódás, meg forgácsolódás és hasonló alantas szakmunkák tárgyában.

Rodeo is bele röffent, sőt!
Az rendben is volt, de ha szabad kérnem ( bár semmi közöm hozzá ), a hölgyeknek adj picit nagyobb tiszteletet, Te is többet fogsz visszakapni.
A puncinyalás, mint alfahím retorika elmegy a kocsmában a haverok között, de egy ismeretlen nővel szemben aki fizikailag nincs is jelen csak egy virtuális képződmény emitten, már csak óvatosságból is illik visszafogottan kommunikálni, intelligenciát feltételezve meg depláne.

Nem kioktatni akartalak, bocsi!
Olyan verbális eszköztárat használsz amilyet csak akarsz, pusztán arra akartam felhívni a figyelmed, hogy van egyfajta minimum, amit a kultúr ember magából fakadó intelligenciája alapvetésként kezel, ha egy hölgyet szólít meg.
Részemről nincs ellenérzés irányodban ezt leszögezem, csak picit fals volt számomra ahogy például Orica-hoz szóltál.

Ne vedd ezt kioktatásnak, csak egy okoskodó megjegyzésnek részemről, ami vagy talál, vagy nem, jó?
Köszi.
@Knósszosz: Köszönöm a kommentedet. Igazad lehet, de néha direkt csinálom. Aki vagány csaj az fel sem veszi.:)
@Knósszosz:

Alfahím és az ő verbális eszköztára:))))

Hát ez a nap dumája! Óriási vagy:)))
@taga20: szia, belestem, nézegettem korábban is , s jános-t elkűldtem tahóba, ti elkűldtétek a háziszárnyast? nem mintha hiányozna, de semmi spricni meg fröccs Ő ge tés...minő nyugi

a Boros beadta nekik most törhetik a fejüket

nem volt dísztemetés? kár pedig nagy szüxég lenne rá...olyan ünneptelen szürke a lét két hulló kormány levél és egy kifestőkönyv között

koktél műxik és nálam a dzsinneket csak én dörgölöm de azt alaposan, teljesen fényes azaz ragyog mint a salamonnak az töke

brühühühühü
@Orica Középföldi: na most akkor illemtanóra van meg etimológia és nemsokára lesz meditáció is, ki vezeti, csakhogytuggyammert én sohasemtudom röhögés nélkűl egy medi két táció sűlve krumpligarnirung-gal és rántott békacomb...persze guiness

brühühühü

a taga-val már megértitek egymást? két nő nek ez jobban megy még ha kötényben és fakanállal a kézben paradicsombefőzés közben is
@Knósszosz:

Szósszi ma olyan cizellált vagy mint egy arabeszk...mi történt?

brühühühü

őszintén aggódom
@sírbateszezazegész:

"Kérdés, hogy a globalizáció magával hozza-e majd az ész diadalát"

Csányi Vilmos szerint jó jel, hogy hiszünk az UFO-kban, mert azt jelenti, hogy kezd alakulni valamiféle globális közös identitás. Vannak ők, az UFO-k és vagyunk mi, emberek.

Olvass tőle humán etológiát és feladod az ész diadala feletti reménykedést.:D Minden "izmus" abba bukik bele, nem veszi figyelembe azt a lenyűgöző állatot, aki bennünk lakik. Az ész csak egy vékony héj rajtunk és ez így van jól.
@taga20:
Ez igaz, a vagány csajok fel sem veszik.
Az különben melyik kategória?
Akik úgy közlekednek a plázákban, mint ha véradásról jöttek volna?
Tudod; szütyő füle a könyökhajlatban, alkar az Alfa Centauri-ra mutat.

Ha rájuk gondoltál mint vagány csajokra, azok ezt dumát isszák, sőt, követelik.

A nők viszont ennél igényesebbek, joggal várják el azt, amit a plázaribancok sosem fognak képviselni.

Bontok egy Stella-t, egészségedre!
@rodeo36: azt hittem hülyülsz. faszi vagyok. bocs:)
@Knósszosz: Erre nem tudok mit mondani, csak amit a plébános.menybe:)
@Orica Középföldi:
Köszi-:)

Vigyázok, hogy ne sércsek meg senkit.-:))
Puszi!
@Knósszosz:
én eztet még fütyi koromban tanúltam, mikor anyám és az ő két lánytestvére, a három dáma...nekiálltak "beszélgetni" a legidősebb egy pillanat alatt felpattant az ebédlőasztal tetejére és felhúzta a szoknyáját mondván: sehol sem vagytok nekem van a legszebb lábam erreföl ugye a három fruska (összesen akkor volt nekik 147 év koruk) versenyt, hogy márpedig azután már csak az maradt, hogy kikaptam az esernyőt a szekrényből és odavittem, hogy nincs több csak egy de azt osszák meg akkor "felébredtek" sohasem halunk meg, ihajj...vidám bulik voltak ezek...sohasem sírtak jókat röhögtek

brühühühühü
@taga20: átbasztál tennap...brühühühü

vigasztalhatatlan lettem, mert az eredeti megfejtésem is fütyi volt te meg beadtad a sóhajt tennap...akkor lefagytam ...
most meg szóval nem szép dolog ez

de sört rá sok habbal

brühühühü
@Husz_János_Puszita: Igen megtisztelő,ha nekem tulajdonítod a fenti mondatok megalkotását, de ez bizonyos velem született korlátok miatt nem lehetséges.
Innen való (le Látó tette közzé)
mozgovilag.com/?p=846
@Buga.Jakab: Aha, aha... nem, á nem Bubó. Persze.
@rodeo36:
Ugyan, semmi különös.
Megfogadtam, hogy egyszer az életben elszámolok háromszázig, mielőtt leírok valamit.

Mostan szemezgetek a linkjeidből, amit tennap előtte küldtél.
Ne zavarj az élvezetben, jó?!
Pár percig...
@rodeo36: nem direkt, de állandóan lököd a baromságokat és nem veszed észre a finom részleteket. esztergályosnő?margit!:))
@Husz_János_Puszita:

ezt Immanuel Kant -nak megaszon'ta? a tisztálkodó ész és az kritikáttya...szóval?

élővilág és asszisszük pedig csak valamivel bonyibb mint egy amőba hát még ha orbánviktort is vizsgálod nagyító alatt mint kistetű nem fér be a posztóba

brühühühü
éééééééé sintelli gencia
@rodeo36: Szép dolog, ha valakinek (a esta altura de la vida) vannak még illúziói :-)
@taga20: én mindíg azt lököm ami kéznél van, ha baromság hát aztatatatat

szóval...

brühühühü
@taga20: "nem veszed észre a finom részleteket"

Te tényleg azért vagy itt, hogy mindenki feszült érdeklődéssel olvassa és értelmezni próbálja a hülyeségeidet?

Apukám, uncsi. Tahótlanítalak.
@taga20: akkor nekem mostantól te maracc a:
@Cíz_Ella_8_dell'Aqua

brühühühühü
@épészmérnök: várjál! ne !! elkéstem, bakker:)) de sajnálom...
@épészmérnök:

de milyen...még jó, hogy nincs a közelben tükör

Yo El Pragmático

brühühühü

ke se jode es una chingadela
@rodeo36:

Jung írt valami olyasmit, hogy a filozófiában annyi érzés sincs, mint víz a homoksivatagban.
Részemről Jung.
@sírbateszezazegész:

Ehhez túl zombi most az agyam, köszi majd elolvasom.
@rodeo36: rendben, de a kulcsot ad meg, mert ehhez hülye vagyok:)
@épészmérnök: después de la KATZENJAMMER de ayer cocinaba un fricasse de champiñones muy picante y con crema de leche, arroz frito con mucha cebolla

hizo su efecto

brühühühü
@rodeo36:

Némi férfisovinizmust érzékelek:))

Mi az, hogy paradicsomfőzés mellett két nő - bár taga 40-es férfiként jelölte magát - jól megérti egymást?
Sör mellett csak két pasi lehet?
Ejnye-bejnye:)

Soha nem szerettem az altesti humort, ugyanis az nem humor.Primitívség. Taga már tegnap is elvetette a sulykot. Szóltam, de kevésnek tűnt.
Kell ezt nekem olvasni? Nem.

Mi bajod van a meditációval?
@Husz_János_Puszita: valószínűleg igaza leve Jung (Carl)-nak...is

brühühühü
@rodeo36: milyen jó, hogy nem tud spánielül :-)
@rodeo36: a lengyelek egyszerűbbek. Erős kávé, cukor helyett sóval.

Brrrr... de hatásos.
@Orica Középföldi: segít a helyzetemen, ha nem írok jövő szombatig, csak olvasok:)
@Orica Középföldi: taga átbaszott rossz, ízetlen tréfa volt, nem mondtam altesti humortot...ha olvastad amit anyámékról írtam onnan kimaradt, hogy házikészítésű triple sec-et és császárkörtét stampedliztak a fincsi sütik után meg közben, anyám nagyon ügyesen párolta és voltam a kukta...anno a Nagy Családi ment Köbanya de azt mi gyerekek is kaptunk a töltöttpaprika után...vasárnap mise helyett: leszedtem a paprikát, paradicsomot és kirángattam a hagymát előkészítettem és La maestra csak akkor jött mert ő addig a sütiket krampácsolta mindíg volt legalább 5 féle, konyhaablak nyitva tárva a kutya meg ott űlt és folyt a nyála

brühühühü
Í dill
@taga20: a "kulcs"-hoz ajánlanám Bartók Béla A Kékszakállú herceg vára című nagyszabásúját abban vitatkozik Judit és a Kék Szőr a kulcsról hogymánpedig addide a kulcsot! nem adom és ez majdnem negyed óra ott a megfejtés...neked

brühühühü

nemes bosszú
@rodeo36:
Majd'mekkönnyeztettél...

Kölyökkoromban valami hasonló, az akkori jugó határ mellett.
Fater onnani származású, voltam Kelebián szerb esküvőn, baszd meg!!

Kaja-pia, fruskák (akkor még én se matuzsálem...), és a "lányok" a családból... majdnem ahogy írtad.

Kösz, de ma ez fáj.
Inkább mesélj, mit vedeltél ma?! - mit fogsz??-:)
@épészmérnök: hát ha még rájönne a "8 dell'Acqua" jelentésére...(már helyesen sem tudok írni az előzőben kimaradt a "c")

én meg kuncogok

brühühühü
@rodeo36: te ne bakká ki velem, reggel fél 6-kor kelek:) vár a gépzsír...
@Knósszosz:
még nagyon korán van...majdnem hajnal a hosszú koktélok éjszakája után

brühühühü
@taga20: addig hívd fel a "Judith"-ot ő mindent tud mielőtt és azután....hogy bemegy az ajtón...kurva sok idő fél hatig

brühühühü
@épészmérnök: ma ha akarnám se tu'nnám nincs itthon só...és mindíg elefelejtem

de a kávé egymaga brazil termés és pörkölés még meg kell darálnom

brühühühü

minnyárt
@rodeo36: Elárulnád? Fogalmam sincs, mit jelent, és gugli sem segített :-(
@rodeo36:

Egy kicsit szomorú ez a szép nosztalgiázás. Az idő rohanását jelzi, ha gyerekkori képek, hangulatok, illatok, ízek jönnek elő.

Nem te humorizáltál altestileg. Ha ilyen felületesen olvasol azt jelzi, sok lehetett a koktél éjjel:))
@rodeo36:
Ismerem az érzést...-:)
Aztat olvastam, hogy Cubában az internet büdössége (penetráczijó), az nem valami vilák szimvonalu.

Olyan két százalékra taksálják az elemzők, a teljes lakosság hozzáférésének a számátot.
Mostan Te be vagy építve és azér van, vagy?-:)

Csak viccőtem, szóval mi az igazság arrafelé?
Mer beszélnek itt mindenfélét ( a salytó ), ami minimum kérdőjeles.
Szóval?
@Knósszosz: www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-21190066

Mivel nekem mindenről eszembe jut valami, most az jutott eszembe, hogy Magyarországon a telefon hozzáférés mindösszesen 14% volt a rendszerváltáskor!

Gondolj bele, és arra is, hogy az a csúnya Matáv (az asszonyneveire nem emlékszem) tíz éven belül az egész országban kiépítette a szélessávú internetet is. Pfuj, pfuj, gonosz multi. Még, hogy profitot akar...
Most itthagylak benneteket, elszopogattunk ebédhez egy üveg Chardonnay-t, és most úgy érzem, jobb lesz eszméletemet veszteni. (Ásít.)
@Knósszosz: csak Cuba és az is 8 éves adat, nincs is nagy igény, majdnem minden házban van telefon, internet meg inkább infranet, cégeknek van, anélkűl nincs de a lakósság hát még küzd a többi...hát brazilok zokognak Amapa-ból hogy "csak 3G" je van (nézd meg hol van Amapá...

argentina és a többiek jól kommunikálhatók...de nincsenek megbolondúlva érte bár a tweeter meg a fácsé divatos én meg útálom bár F-m van

brühühühü

épész barátnőm mongya jól ha van akkor meg kell fizetni és nem beleszarni mert kis hiba is végzetes lehet a karbantartás elmaradása miatt

én ezzel nem igen foglalkozom nekem van és jó a többit mindenki olgya meg

ez az árdili a zorbán részéről az egy fos és öngyilkosság

brühüühhü
@épészmérnök:
Kétegészhat a picivel több mint 11 millióból... az azért nem sok.
De igaz, a rohattmultik!!! Grrrr...
@Knósszosz:
ETECSA az egy vállalat a sok közűl de a legjobb és már 15 éves vagy több, ezek a dolgok pénzbe kerűlnek, ami nincs mások meg nem ruháztak be, pedig az állam teljesíti amit vállal de nem vállal olyat amit nem tud...telefonvonalakon át ment és megy a NET a telefon is ETECSA

brühühühü

és nem olcsó nem mindenki tuggya megfizetni

el vannak a napi mélő pletykával
@épészmérnök:
@rodeo36:

Na, ezért nem lehet hinni bizonyos központi hírforrásoknak.-:((

Ma hallottam, hogy Kuba 0,8 tized százalékban van ellátva internettel.
Nem hallottam félre, ezt mondták.

Ha valamit meg akarok tudni a karib térségről, azt tőletek fogom megkérdezni ezek után.

Viknyúz, megy a lakótelepi guruló szemeteskonténerbe. - annyukat!
@épészmérnök:
Akkor, jó délutáni szunyókálást!
Ha majd felébredsz, tájékoztass kérlek, hogy érik-e a cseresznye arrafelé, jó?

Utána meg jó éjszakát!
@Orica Középföldi:

én a blogot nem veszem halálosan komolyan, kommunikáció bizonyos mélységig és a névtelenség által biztosított incognitoval...sem a helyesírásra sem mondattanra nem sokat adok mert a gyors riposzt vagy egy poén azt kívánja...nyelvgyilkosság? igen, de nem csak itt és nem csak én...

szóval számomra sajtcetlik amiket annó a padok alatt keringtettünk az oktatási intézményekben nagy izgalmak és visszafolytott reakciók kíséretében

és információ áramlás, személyes és nem személyes és néha objektív, én bevallom mindíg szubjektívre veszem mert az én véleményem az az enyém és nem kell elfogadni de megtisztelsz ha elolvasod

brühühühü

oda vissza
@Knósszosz:

" érik-e a cseresznye arrafelé, jó?"

Kiküldenéd érte Torgyán doktort??
@Orica Középföldi:
Ő már nem releváns a kérdésben, nem.
A többieket meg azért nem, mert túl jó hely az nekik.

A magam részészéről egy négy éves tanulmányutat támogatnék az összes képviselőnek, a Spitzbergákon megtapasztalhatnák hogyan éltek az egykori bányászok arrafelé.

Mediterrán vidék(...), sok sötétséggel, pont nekik találta ki a teremtő.

Jó éjt Neked, remélem holnap tanákozunk.
Mára lefáradtam, vasárnap ellenére sokat melóztam, bocsánat...
Jó éjt mindenkinek!-:))
@Knósszosz: szükimu, itt ősz van, a szőlő már jóformán leérett, a pici dinnyeuborkáknak van szezonja.

A cseresznye az egy hype, meg sem tudják különböztetni a meggytől. Nincs divatban. Amikor, úgy november táján hoznak Délről, szoktam egyszer-kétszer venni, a rend kedvéért, de minek. Nagyon drága, és vacak. Sehol sincs egy Germersdorfihoz, hogy mást ne mondjak.

Nekem inkább a meggy hiányzik, azt még egyszer sem sikerült elcsípnem. Pedig azt nagyon szeretem, főleg süteménybe, meg kompótba, és persze eltéve konyakban, vagy rumban. Vajon mekkorára nőttek az otthoni meggyfáim? Kicsik voltak, amikor eljöttem, még egy óvodás csoport fülére sem lett volna elég a termés. Most biztos a madarak eszik. Egészségükre váljék...
@sorhajóhadnagy: Nem a náczikat kell ott kordában tartani.

@Tűzfal: Talán a stílusa fura de nem nyomja durván.

@tucano:Jobbulást neki.

@kekex: @komplikato: Na végre!

@Fejesrob: Lesz majd olyan is.:((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ettől még nem kell megrendülni.

Érdekes történet ez, a szocialista jelölt megfenyegetéséről Barcson, az a helyzet, hogy még el is tudom hinni. A jelölt egy igazi civil volt, egy postás bácsi, az asszony biztos mondta neki, hogy jobb a békesség.

index.hu/belfold/2013/04/19/fenyegetes_miatt_lepett_vissza/
@sírbateszezazegész: Nagyjából kelet európában meg a volt szovjetúnió országaiban így lettek a gazdagok.
Ez tényleg nem jó.

@Tűzfal: A cigánykérdésről beszélsz?:))
De tényleg jelentéktelenek.
Interjú Bajnai Gordonnal. Kiderül belőle, milyen sunyin taktikázik Mesterházy. Sajnos. Bajnai pedig nyugis, okos, szimpatikus.

atv.hu/cikk/video-20130419_bajnai_gordon
@Knósszosz:

mán bocsánat, de ne tessék nekem ide senkit se kommendálni, nem érek rá politikusokkal foglalkozni, hiszen javában rajzanak a rének, meg a rozmár befőttet is el köll rakni valakinek. osztán itt van még a szántás, vetés és a jegesmedvéket is el köll vinni pisilni, kakilni! hát ki győzi esztet?
@hacsaturján: Fölébredt a Vörös Hajnal téeszcsé! Üdv a rénrajzolóknak!
@épészmérnök:
olvasom a vastagbőrt a gyurcsányfilmről...úgy tűnik még mindíg van lefelé

pedig az utolsó bugyrot is elhagyták...hová?

brühühühü
már most süt a nap!
szép napot mindenkinek! :)

visszaolvasva a blogot, @épészmérnök: :)

ezt csipem benned.
rövid, velős "észrevételek" néha lazító spékeléssel + ismeret lavina.
ahogy pl felismered a "kanyarokat" sok-sok kuncogást hoz elő nálam (pl taga rövid jellemzése.)
@rodeo36: is alászaladt neki, pedig jelezte: Margííííít... :)
(nekem egy régi kollégát juttatott eszembe, aki a melós gatya zsebét feltépve egy félkilós kalapácsot tett zsebre és az üzemcsarnokban nőkkel beszélgetve kicsit megmozgatta...
aztán nagy téma volt: láttad, majd a térdét veri...)
@épészmérnök: Nekem Mesterházy egyre unszimpatikusabb. A Dk-ra is azért van szüksége, mert az E14-nek ott van a Pm.
De ennek az egésznek a tanulsága, hogy vasárnap 9 órakor kell ilyen közleményeket kiadni és nem pénteken.
hvg.hu/gazdasag/20130419_RWE_EOn

Orbán bombaüzletnek tartja, a német tőke menekül
A német energiamultik visszavonulót fújtak a veszteségeik miatt a kelet-európai földgázpiacról. Bár az Orbán-kormány szereti úgy láttatni, hogy az E.On gázüzletágának a megvásárlásával visszaszerezte a kamrakulcsot, és egy jó megtérülési üzletet kötött, az E.On magyarországi veszteségei gondolkodóba ejthették volna.
@V-PORT:
"hogy ha az a szocialista párt, amelyik azóta, hogy visszajött a politikai esélyesek táborába – azaz lassan húsz éve –, folyamatosan önérzeti, hiúsági és hatalmi kérdés csinál a saját többségéből (kormányon) és legnagyobbságából (ellenzékben), miért intézné ma másként ezt a dolgot, mint intézte Szili Katalin jelöltsége idején. Miért engedné át az első ember pozícióját Bajnainak? Nem látok ugyanis arra sem garanciát, hogy a mostani előnye Mesterházyval szemben (lásd a Medián mérését) elég lesz rá, hogy meggyőzze a szocialistákat, sőt a választókat. Már elhallgattak ugyan azok az árulkodó szocialista hangok, amelyek arról beszéltek, hogy ha egyedül most nem megy Orbán leváltása, majd megy 2018-ban, de nem tudni, miért hallgattak el. "

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=205153:bajnai-gordonrol&catid=51:csmihancsikzsofia&Itemid=79
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ecceri narancsdorid honnan értene a számokhoz?
No meg ahhoz, hogy egy olyan energia óriás, mint az EON sokkal kedvezőbb árakat bírt kialkudni még a hasznával együtt is ide - mivel a magyar fogyasztás sokszorosára kötött alkut az oroszokkal, ellentétben majd a mostani kvótákkal, amikor egy porbafingó kis ország, mitugrász törpéje fog hepciáskodni az orosz multival, hangyafacnyi gázigénnyel ahhoz, hogy egyáltalán alkudozzanak velünk...

A minimálbéres narancsdoidok is számolgassanak, majd rájönnek.
"Sajnos az alapvető élelmiszerek ára nem az átlagos infláció mértékét követve, hanem annál sokkal nagyobb mértékben emelkedett. Egyes alapvető élelmiszerek esetén az emelkedés akár a 30-40%-ot is elérhette 2010 óta!

...a minimálbér emelése a Fidesz kormány részéről az elmúlt három évben nem volt más, mint propagandafogás, ami azért működhetett hatékonyan, mert az emberek nem tudják, hol keressék a hivatalos statisztikai adatokat, és nem szánnak időt arra, hogy számításokkal ellenőrizzék a kormányzati propaganda valóságtartalmát.

A minimálbéren foglalkoztatott munkavállalók nettó munkabére az elmúlt 3 évben összesen 6%-kal emelkedett, eközben az árak átlagosan több, mint 15%-kal emelkedtek ugyanezen időszak alatt!"

napikerdes.postr.hu/mennyivel-emelkedett-2010-ota-a-netto-minimalber

De az ecceriek lelkesen bólogassanak...
Az örömszerzés egyik módja az is...
"A kormányfő szerint arra is oda kell figyelni, melyek azok a lehetőségek, melyeket mások még nem vettek észre a válságban, és azokat észre kell venni. Persze ehhez kell önbizalom - fűzte hozzá."
hvg.hu/gazdasag/20130421_Video_Orban_Viktor_az_uj_vilagrendrol_jov

No meg szerénység... E kettő rendesen túlteng, persze a tehetség mellett Piktorunkban... :))

Jut eszembe!
Sokan észrevették idehaza, a válságban ezeket a lehetőségeket - és elmentek külföldre.
Mert van és volt hozzá tehetségük, önbizalmuk és nem volt veszteni valójuk! Ez egy ilyen ország...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez de szép:

Korábban többször felvetődött, hogy januárban egy nagy vásárló lehetett a Prémium Euró Magyar Államkötvény (Pemák) piacán, hiszen néhány nap alatt több száz millió eurónyi fogyott a papírból - idézi fel a Napi Gazdaság, amely piaci pletykákra hivatkozva azt írja, az egyik nagy hazai cég lehetett a vevő.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) havonta frissülő statisztikája szerint ez a vevő valószínűleg az egyik hazai nagyvállalat lehetett, hiszen a nem pénzügyi vállalatok devizabetéteinek összege decemberben 212,3 milliárd forinttal csökkent tranzakció következtében - közölte a Napi Gazdaság.

Hasonlóan kimagasló visszaesés az utóbbi időszakban nem volt, így joggal feltételezhető, hogy valamelyik vállalat tette át a pénzét Pemákba. Piaci pletykák szerint a Mol Nyrt. lehetett ez a cég, melyben közel 25 százalékos tulajdonrésze van a magyar államnak.

A lap kérdésére azonban az olajtársaság nem árulta el, miben tartja nagyságrendileg egymilliárd eurónyi pénzeszközét. Mint írták, a portfólió kezelésének részletei eddig sem voltak nyilvánosak, ez minden cég saját optimalizálási terepe.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megvan_a_magyar_allampapirok_titokzatos_vevoje.551266.html

-----------
és most hol van a nemzetbiztonság???

07:15 Kínaiak szednek majd útdíjat Magyarországon?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kinaiak_szednek_majd_utdijat_magyarorszagon.551420.html
@épészmérnök: nézem a török bicikli versenyt, mutatja a déli tengerparti vonalaikat, vadi új autópályák hatalmas luxus épületek majdnem mind üres, nincs vezetékes víz ciszternával és háztetőn lévő vízmelegítőkkel oldják meg de van már hatalmas víztározó, azaz lesz vezetékes víz...mindez kb 3 évesnek tűnik, a semmiből a semmibe létrehoztak Alanya meg a környékét...van tőke de hogyan térűl meg? 10000-ével állnak lakóra várva a különféle ketyerék, életnek nyoma sincs de építkeznek...az autópályát is befejezik

azaz mi van Levédiában ott senki csak a lerobbant karban sohasem tartott

és a menekülő multik és a lakosság

kit fognak kirabolni ezek a seggek? csináltak 55 cca 60 %-os inflációt hogy a forint adósságaikért szinte semmi devízát kell kiadniuk de a fordított része?

brühühühü
melléklet a nagy sikerhez:

Negatív fordulat Magyarországon
Áprilisban megtört a GKI Zrt. konjunktúraindexének fél éve tartó emelkedése: a fogyasztói várakozások kissé romlottak, míg az üzletiek a tavalyi mélypont környékére estek.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/negativ_fordulat_magyarorszagon.551419.html
"Mennyivel emelte a gáz árát 2010 óta a Fidesz?

A gáz árának ez évi 10%-os csökkentése valójában 8%-os áremelkedést jelent, és ez még nem minden. 2010 januárja és 2012 januárja között 20,3%-kal nőtt a gáz ára azok számára, akik korábban semmilyen kompenzációra nem voltak jogosultak. Akik pedig a legnagyobb mértékű kompenzációt vehették igénybe 2010 előtt, azok számra a gáz ára 2010 és 2012 között 56%-kal drágult.

Ám úgy tűnik, hogy még a legszegényebbeket sújtó 2010-es 17,2%-os, majd a 2011-es 23,5%-os, végül a 2012-tes 7,9%-os, összességében, a 2010-es árakhoz viszonyítva 56%-os gázáremelést is sikerül a gázszámla csökkentésként kommunikálni az emberek felé."

napikerdes.postr.hu/mennyivel-emelte-a-gaz-arat-2010-ota-a-fidesz-kormany

A további kérdésekre a Simicska féle propagandairoda és SSteffyke féle Orrmányszóvivői csőcselék válaszol! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Remélem te is hallottad a háttérben a baba gügyögését viktor beszéde alatt.:)
@rodeo36: utazni sokáig "könyvekkel" tudtam csak...
majd 55 éves koromtól évente 1-1 út összejött valóságban is.
komoly meglepetések értek pl Alanyában (azóta is vágyom, hogy a keleti részre Kappadókiába is eljussak valaha).
nem csak a csodás természet (pl. Alanya, Pamukkále), de az a szemlélet nagyon megfogott.
mindenre vigyáztak, olyan tisztaság volt mindenhol (utcán vagy mellékhelyiség) ami miatt az volt az érzésem én jöttem balkánról...
ez üzleti vonalon is meglepetést adott: 1 utazási irodán minden második napra utakra fizetünk be.
hajnalba szállodánkhoz jött a busz, vitt a célig és vissza a szállodához.
a meglepetés az volt, hogy minden úton más cég vitt.
a pici kis iroda nem azon az elven volt, hogy ha nekem nem megy csak egy út, akkor dögöljön meg más is - hanem addig bogarászta papírjait, míg összehozta kívánságomnak (itthon a fórumokról összeállított tippek alapján) megfelelő utakat, alkukkal!
60 évesen először tapasztaltam ezt, hogy a maszek nem a másik kinyírásában érdekelt, hanem abban, hogy ismerje jól annak tevékenységét és ha kell felhasználja alkalomadtán.
Érdekes választások voltak a hétvégén is. :)

"Ismételten súlyos vereséget szenvedtek a balliberális erők a hétvégi időközi választásokon, ráadásul a kormánypártok Szendrőn több mint 50 százalékos részvétel mellett szereztek sima abszolút többséget a többi jelölttel szemben, ami a baloldal egyik hónapok óta szajkózott reményét zúzta apró darabokra."

mno.hu/belfold/a-baloldal-utolso-remenyet-is-porra-zuztak-1154145

"A Somogy megyei Barcson az MSZP meglehetősen furcsa visszalépését követően az ellenzéki szavazók egy jelölt mellé sorakozhattak föl. A Jobbik politikusa valóban sokkal jobban szerepelt, mint a párt országos átlaga, mivel 31,15 százalékot ért el, ami a több mint 20 százalékos részvétel mellett nem számít rossz eredménynek, de a szocialisták és más független aspiránsok indulása mellett minden bizonnyal lényegesen rosszabbul szerepeltek volna."

Na látjátok, itt a megoldás. Szavazzon a baloldal is a jobbikra és akkor lesz egy olyan többség, amivel meg lehet majd szorongatni vitykáékat. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
kijafaszt érdekel, majd bevallja, kérdezd meg tőle...nem mindegy...magyar állampapír=kibaszás+háziszárnyas*link-értelem

brühühühü
@rodeo36: Pedig van amiben mi is egyetértünk, főleg a világpolitikai folyamatokat illetően.

Tényleg te voltál már az általad említett török riviérán?? (Alanya). Mi idén szemezgetünk vele.:)
@guma: ez nálam 1972!!! első tapasztalat, az iroda mint egy kis valami egy székkel kis íróasztal (Istanbul) és a kuncsaftnak bőrfotel...adott egy kézzel írott cetlit, hogy a hotelben reggel 6 kor fog felvenni valaki és elvisz a buszhoz ami majd Athénba visz...teljesen el voltam képedve (az előző napok eseményei nem arra utaltak hogy ebből lesz valami) és reggel 6 kor egy fekete Chevrolet Impala várt az ajtóban elvitt a buszhoz, odaadta a jegyemet amiben kajálás is benne volt előre fizetve az út hosszú és meg kell állni több okból..

és minden ragyogóan ment

úgy "látszik" (mutatkozik) hogy ezek értenek a kereskedelemhez és a turizmushoz is...ja és az egész olcsóbb lett mint a vonat lett volna

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
próbáld ki, kevesebb a magyar maffiózó mint a balcsin és Alanya-ban van tenger a Balcsi meg iszap és drága

brühühühü
A nap idézete. :)

"A demokrácia csak a demokratáké, és hogy ki a demokrata, azt a demokraták mondják meg." Wilhelm Busch, német író (1832-1908)

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/935723_517331164990948_2125831595_n.jpg
@rodeo36: Tényleg leszámítva minden áthallást, a törökökről én is egyre több jót hallok, és azt is mesélte egy ismerős, hogy jelenleg erős gazdasági növekedésben vannak, valamint a vendégmunkások visszaáramlása is elkezdődött pld. Németországból.
@rodeo36: te már válaszoltál is, gyorsan elbukott az erős bástya :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyugi ha politizálásra kerül a sor majd elhúzok OK?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ilyenkor láccik Kemal "Ata" Türk nagyszerűsége, ennyi idő kellett ahhoz, hogy a turbános beilleszkedni nem akarók meg se érkezzenek nyugatra, mert ők viszik oda magukhoz a nyugatot

ezt a dzsobbik és a fityisz most pont fordítva csinálja, azaz XIX. század vagy korábbi legendárium, árvalányhaj meg a lófing és füstöltkalbász és a griffmadár meg a turulpörkölt és lajbi meg a dolmány és tolatni vissza a mesék világában a nagy magyar mesemondó orbán a hazug és az ő hamis prófétája Vona Gabcsi és bandája (lásd hamis burberry) törzsi zászlók meg a csabakirályfi pöcse...

brühühühü

és trianon meg a mindíg más a hibás de nem te
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kösz...már összevisszaszégyellem magam és el is pirúltam

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
minden sarkon a kic kinai csúzlival?

brühühühü
@rodeo36: Ezt egy picit árnyalnám. Tudok olyan jobbikos parlamenti képviselőről, akinek igen jó és aktív török kapcsolatai vannak. Ez szerintem jó hír, hiszen minden pozitív kapcsolatépítés később az országnak is hasznára válhat.

www.facebook.com/photo.php?fbid=168954509782881&set=t.100000050000555&type=3&theater

Hidd el, hogy sokkal kevesebb sztereotípia hangoztatásval (legendárium, árvalányhaj meg a lófing és füstöltkalbász és a griffmadár meg a turulpörkölt és lajbi meg a dolmány) előrébb fogunk jutni. :)
@avanivi: Semmi gond vele csak kíváncsiskodtam.
Azt hittem valami pedofil kispöcs kiváncsiskodik, figyeli a gyerekemet, mert normális ember ilyet nem irogat, csak pedofil, vagy hülye.
@rodeo36: Bocs de ezt a bostoni sztorit ismered már??? :)

"Halott ember nem mesél..." - tartja a mondás---- Aki meg tudna, az inkább lenyeli a saját nyelvét....

youtu.be/ndEj4JEjz0g

vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/04/itt-vannak-valodi-merenylok-hetfoig.html
@avanivi: Mivel nekem is van gyermekem ez a feltételezés kilőve. Egyszerűen csak úgy látszott a képről, mintha Schiffer gyereke lett volna és azért kérdeztem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Hidd el, hogy sokkal kevesebb sztereotípia hangoztatásval (legendárium, árvalányhaj meg a lófing és füstöltkalbász és a griffmadár meg a turulpörkölt és lajbi meg a dolmány) előrébb fogunk jutni. :)"
Szerintem ezt olvasd el, mert nagy igazság van abban amit leírtál. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
Saját magad korlátozod be az ostoba és sunyi linkjeiddel. Ezzel pedig lejáratod a konzervatív, nemzeti oldalt. Amely nem csak nemzeti, de európai és demokratikus is egyben.
És amelyre szintén szüksége van ennek az országnak, a liberális és szociáldemokrata érzelmű emberek mellett, hogy egy élhető ország legyen. Nácikra, rasszistákra, kirekesztőkre nincs szükség. Döntsd el, hogy mi vagy. Ha az előbbiek, akkor törödj a saját gyerekeddel és húzz a picsába. Ha nem, akkor meg olyan témát vess fel, amit egy nemzeti, konzervatív, demokratikus úriember felvet egy társaságban. Elég világos voltam? Ha így teszel, bármely nézetkülönbség ellenére, én mindig melléd fogok állni, ha az alapvető emberi jogaidat akarná bárki is korlátozni.
@GeoCracker: Elolvastam. Akkor mit szólsz pld. ehhez??

"Magyar" bíróság, 2013: beismerte az idős nő megölését, mégis felmentették, mert ez "kevés a bizonyításhoz"
Elégtelennek találta a bíróság a bizonyítékokat, így a beismerő vallomás ellenére is felmentette a kókai gyilkosság gyanúsítottját. Az ügyész fellebbez.

www.origo.hu/itthon/20130418-felmentettek-a-kokai-gyilkossag-gyanusitottjat.html

Szóval úgy lenne a legjobb, ha nem is léteznének a magas labdák, amelyeket aztán a "szélsőjobb médiavisszhangzói" állandóan lecsaphatnak. Viszont rossz hírem van, mivel ezt se Bajnai se Szocik nem fogják rendbe tenni, mert ha lett volna rá szándékuk megtették volna, amikor kormányoztak.
@sírbateszezazegész: Ez a dolog teljesen kétoldalú. Másképp szólva, mielőtt nekiállsz minket (magunkat) nevelni, szólj lécci azoknak is akiknek mindenki náci aki nem úgy gondolkodik mint ők.

Nem tudom mióta olvasgatod ezt a blogot, de én már találkoztam olyan kommentelővel, aki némely esetben Fabiust is elkezdte nácizni. :)

Ezek után remélem érted a probléma lényegét és azt is, hogy nem csak nekünk kéne változni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem érdekel sem boston sem west, sem nyúdzsörzi sem az összes összes izé

brühühühü

basszák meg elég nagyfiúk olgyák meg, de ne sajnáltassák magukat...gyűjtenek a károsúltaknak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megtettem. És úgy gondolom érted is megtettem mindeddig.
Itt most rólad van szó.
A linkjeiddel, tematizálásoddal ideológiailag előkészíted/megalapozod azt, hogy a cigányt/zsidót le lehessen köpni/ütni. Én elhiszem, hogy te senkit nem bántanál, mert nincs hozzá gyomrod, gyáva vagy beszari vagy ahhoz, hogy ezt megtedd. De ideológiai megalapozást se adj ehhez!
Hidd el, ha valakit azért, mert nem "libsibolsi" lenáciznak, vagy kirekesztenek/megbélyegeznek, én jelezni fogom ezírányú aggákyaimat.
Mégegyszer mondom rólad van szó!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
eztetetetet beszéljétek meg házon belűl a dzsobbik nevű gittegyletben



brühühühühü
@guma: csak megerősíteni tudom mindkettőtöket.
Évekkel ezelőtt hivatalos úton voltunk Töröko.-ban.
A határon vízumbélyeget ragasztottak be.
Tavasszal odaútban a parton kisvárosnyi szállodasor épült, nyáron megnéztem a neten. Üzemelt.

A szállodai ellátás pazar volt, a recepciós lányka jó angol kiejtéssel beszélt és még a mobiltelefon problémám megoldásában is tudott segíteni.

Kollégáim döbbenetére magányosan(!) kisétáltam helyi élményeket gyűjteni. Csak euróm volt, de a legkisebb édességboltban is hivatalos áron átváltották az érmét is. Lírában adtak vissza (milliomos lettem, bibibííííí!) Volt ahol csak 2 csokoládét vettem.
Próbálja ki ezt bárki a helyi boltban Abszurdisztánban. A péknél este 8kor lehetett friss sütit venni. Nem voltam éhes, de jó illata volt és vásároltam.
Már akkor is az volt az érzésem, hogy nem ők vannak lemaradva.

Másnap megnéztük a gyártást. Átlagos színvonal, csak épp majdnem minden gép saját fejlesztés!
A mi cégünknél volt pár külhoni, az is inkább a látogatók bolondítására.
A török meg a saját fejlesztésűt mutogatta cca. hasonló büszkeséggel. Hát igen.
@le Látó: bocsánat!
Utsó előtti mondatomat átírnám, talán nem mindenki érti.

A mi cégünknél volt pár külhoni _gép_, az is inkább a látogatók bolondítására.
@rodeo36: Nem kell ezt megbeszélni, csak gondoltam jelzem, hogy felénk is vannak normális emberek, normális kezdeményezésekkel. :)
@sírbateszezazegész: "A linkjeiddel, tematizálásoddal ideológiailag előkészíted/megalapozod azt, hogy a cigányt/zsidót le lehessen köpni/ütni."

Ezt nagyon nem így gondolom. Vagy most akkor ha zsidóról/izraelről vagy cigányról van szó akkor már le sem lehet írni a kritikát vagy a véleményt velük kapcsolatban??? Ezzel az erővel én is azt írhatnám, hogy a ti véleményetek meg előkészíti, hogy egy jobbik vagy nem balos szavazót le lehessen köpni/ütni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

eredmény józsika eredmény a többi rablómese

mit sikerűlt a tamáskának a törökkel magya irányban...vagy csak megdumálták hogy majd megdumálják mikor fogják megdumálni azt hogy megdumálják

ugye érted?

mert én nem
brühühühü
@sírbateszezazegész: "Én elhiszem, hogy te senkit nem bántanál, mert nincs hozzá gyomrod, gyáva vagy beszari vagy ahhoz, hogy ezt megtedd."

Ez nem gyávaság/beszariság kérdése, egyszerűen csak nem vagyok híve az erőszaknak.
@rodeo36: Írj Tamásnak és kérdezd meg tőle. Elég normális, biztos fog rá válaszolni.
Tegnap miért kellett ordítani a Hősök Terén úgy, hogy azt én még a földalatt is halljam?
@Penivaldes: Tüntetésen azt is szoktak nem?? Ugyanez volt az operánál is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nézd el, hogy belekotyogok, mint egy hajdan népszerű kávéfőző masina.
Ezt írtad:
"...a ti véleményetek meg előkészíti, hogy egy jobbik vagy nem balos szavazót le lehessen köpni/ütni."
A viszonyítási alap - szerintem - sántít.
Cigánynak lenni egy állapot, balosnak, jobbikosnak lenni pedig nem más, mint egy bármilyen világnézetet képviselni.
Sajnos a világnézet valamilyen filozófiai nézetet is feltételez, és hidd el, ez nem zsidó trükk.
Nem tudok róla, hogy Zenont, vagy Arisztóteleszt zsidózták volna, amint az ma élő filozófusokkal előfordult, mindannyiunk nagy dicsőségére.
Egy megjegyzés: a zsidó ez esetben (sem) értéknövelő, ellentétben az Áfával.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem tudom Gábriel, tudod feltalálták a mikrofont, ami tudod felhangosítja a beszédet, és így nem szükséges telitorokból ordítani. egyébként a Dózsa György út másik feléről kifejezetten mókás volt az esemény, függetlenül attól. hogy egyesek a kutyára erősítenek zászlót, és eltekintve attól. hogy a szónokból csak a hangot lehetett érteni azt viszont nem, hopgy, mit akar. na de a hangzavar az jó volt, meg lobogtak a csikos zászlók...

Opera? nem tudom, én az Oktogonnál szálltam le
@Dr. jenőke (jenőke): Ez nem viszonyítási alap volt, hanem hasonlat. :) Azt pedig már ezerszer leírtam, hogy én nem ítélek el senkit a származása miatt, viszont igenis jogom van kritizálni adott esetben egy zsidót/cigányt is, főleg úgy, hogy közben betartom az emberhez méltó kritika kereteit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem kifejezetten Neked írom, de Te hoztad szóba.
A volt Szovjetunió egykor volt főügyésze és jogi ideológusa tekintette a beismerő vallomást a bizonyítékok királynőjének. Ez terjedt el a volt szocialista országokban kisebb nagyobb mértékben, de hatott másutt is, visszahozva a sötét középkor inkvizíciós gyakorlatát.
Mindenképpen káros, nem civilizált jogfelfogás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: no de kedves Angyal, te elég szúken kritizálsz, és csak bizonyos ügyek izgatják a pupilád..
höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö
@sírbateszezazegész: Egyébként én ezzel értek egyet, elképzelhetőnek tartom, hogy te is. :)

jobbegyenes.blog.hu/2013/04/22/a_kulonbsegrol
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
""Ez nem viszonyítási alap volt, hanem hasonlat.""
Hasonlít, vagy sem?
Ez viszonyítás.
Minden más játék a szavakkal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ideje lenne megélni a magyarságot úgy hogy az nekünk egy természetes valami, hogy nem kell senkinek semmit sem bizonygatni, főleg nem a magyarságot, és azon a bizonyos nemzeti oldalon ez az ami hiányzik..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szándékosan írom külön.
Adott esetben - tehát adott esetben - jogod van kritizálni egy cigányt, bárkit, egy jobbikost is, és ehhez elegendő, ha azt gondolod van rá okod.
Azt hogy valóban volt-e rá okod, azon meg azok vitatkozhatnak, akik úgy érzik, hogy mégsem, vagy de.
@Penivaldes: Nézd úgy kerek a világ, hogy mindenki bedobálja a véleményét, akár itt a blogon is. Nekem is vannak fontosabb dolgok, ahogy neked és másoknak is. Mindenkinek vannak olyan területek, amelyek jobban izgatja a pupillát. :) Mekkmesterek meg, - akik mindenhez értenek, - egyre kevesebben lesznek.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na de kedves G..nincs azzal semmi gond, hogy egy bizonyos szaketerület mestere vagy, no de te kissé hát hogy is mondjam, kissé csak egy bizonyos népcsoport tetteire vagy rákattanva, és akkor is ha a pörköltről van szó..
@rodeo36: :D:D:D
csúcs! :) számomra rengeteg asszociációt adsz.
valami emléket dumád előhoz:)
(mint a múltkor az óriás GANZ gépek, amibe bele kell bújni, hogy a forgórészt mikázd vagy kövezd. esetleg az új kefét becsiszold. stb :D)

72 és fekete Chevrolet Impala???
nekem a zenekar itthon, fiam születésekor kérte el a város állami építőipari vezérigazgatójától a fekete Chevrolet Impalát - hazaszállításra 70-ben! :D

annyi a különbség még, hogy nem tudok nyelveket.
így ma már elképesztő merészségnek tűnik, hogy két öreglány csavarog a helyiekkel az országban.
a mi szállónkban 6-an jöttünk csak - mert mi a félpanziót szeretjük és nem az éjjel, nappal nonstop zabát.
ha megyek én látni szeretnék valamit abból az országból és hála az égnek az utazási fórumokon jó tippek, ötletek vannak. pl vittünk féldecis pálinkákat ajándéknak - ne tudd meg, hogy körülugráltak miatta...
@Penivaldes: Érdekes cikk. Nekem különösen érdekes volt az a fejezet amelynek ez volt a címe:

"Hogyan segíti az ellenzék az Orbán-rendszer konszolidálását?"

Mindez annak fényében, hogy a jobbik neve le sincs írva. :)
@Penivaldes: Én nem tartom szükségét, hogy bizonygassam. Egyszerűen csak megélem és közben tisztelek másokat is.
@taga20: Nem anyádnak ugatsz, vigyázz a szádra!
@sírbateszezazegész: Nem csöves munkanélküli vagyok, hogy ráérjek ezt a sok röfögést elolvasni :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: magukkal szemben nem is, na de a másiknak kéne sokak szerint. én meg nem fogom, eszek inkább gulyást, meg pászkát.
@a kormány embere: Ez a baj veletek, ostoba fasisztákkal. Csak cigányokban és zsidókban tudtok gondolkodni. Miért nem mentek haza izraelbe, hiszen úgyis folyton azt kiabáljátok, hogy: "Nácik, haza!"
@Dr. jenőke (jenőke): véletlenül se, csak táptalajt adsz neki, és erre céloztam csak ;)
ennyi szavak és tettek közötti ellentmondást keveset lehet találni még itt a neten is, pedig nem semmi szenny van az elrejtett zugokban...
@le Látó: :)

bizony ezekkel az apró élményekkel nem tudtam betelni én sem.
udvariasak, segítőkészek, nem azok a ragadós árusok - ha azt mondod nem, nincs tovább zaklatás.

rengeteget röhögtem amúgy, mert a férfiak ajánlatai a "bolt" mellett mindig megjelentek.
a csúcs egy 20-30 közötti srác esti disco meghívása volt...
az utcai árusnak meg legalább 6 magyar barátnője volt, és amikor kiröhögtem akkor elővette a telefonját, hogy mutassak rá melyiket hívja fel - és felhívta... :)

tehát az emberekről is jó benyomást szereztem.
nem savanyúan, kényszerből tették a dolgukat.
a csúcs az volt (előszezon!), hogy esténként a tengerpart homokját gereblyézték.
szóval, van mit tanulni tőlük...
@rodeo36: Nagyon helyes.Látom jó helyekre jársz.
és éljen megint soká:

Olcsóbb lesz a szippantás, hiába a külföld nyomása

A külföldi és belföldi nyomás ellenére a Fidesz-KDNP folytatja a rezsicsökkentés politikáját - közölte Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, a kormánypárti frakciószövetség ülése után.

hvg.hu/itthon/20130422_Olcsobb_lesz_a_szippantas
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Örülj, hogy van munkád. Én nem szoktam fröcsögni. Ha gondolod egyszer privátban megbeszélhetjük.
Csak ahhoz bátorság is kellene a részedről.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
@rodeo36:
Törökország a világ harmadik legdinamikusabban fejlődő országa.
Ez pár véve volt valahol.
Valószínű még mindig így van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: remélem nem azzal a céllal küldted, hogy felbosszants?

GDP 2011 végén 35000000000000
GDP 2012 végén 28000000000000
a különbség 7000000000000
azaz -20%

akkor mi jelentősége van annak, hogy a 2800000000000 nek a 2.1% (588000000000)-ával kevesebb a hiány....minek a kurva annya hiányáról vartyognak ezek?
hiányzik 7000 milliárd GDP a hiányolt GDP-nek további 588 milliárd a hiánya azaz

összesen 7588 milliárd

aki ennek örűl annak a kurva annyát

brühühühü

ugye nem zavarnak a számok?

mert rablómesét olvass Piroska és farkas (a Nagyfarkú Szenge vitéz, a Hét Nagyfarkú Törpike és Hópiroska, a Hupikék Törpikék

szóval tanúlni, tanúlni, tanúlni Lenin

brühühühü
@rodeo36: Persze kellett egy kis jobbikfikázás is...:((
@kifordított nagyanyó:

ézs? aijjas? Orbánlandia dzsobbikfőggye hol áll vagy fexik?

elpatkolt? fődet rá

brühühühühü
@kifordított nagyanyó:
a dzsobbikot nem lehet fikázni, az maga a fika

brühühühühü

tanúlni, tanúlni, tanúlni Lenin
@rodeo36: csak ellenőrzöm magam, ezek szerint nagyon nem gondolkodtam rosszul ;)
Nem, nem zavarnak a számok, sőt :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csesszék meg! Miért nem EZ szerepel már úton-útfélen óriásplakátokon, vagy legalább szóróanyagokbban?
"2010-es 17,2%-os, majd a 2011-es 23,5%-os, végül a 2012-tes 7,9%-os, összességében, a 2010-es árakhoz viszonyítva 56%-os gázáremelést is sikerül a gázszámla csökkentésként kommunikálni az emberek felé."
Legalább ez: Bajnai óta 56 % gázáremelés, Orbán
ebből méltóztat visszaadni 10 %-ot - és még hálát is vár érte!
@kekex: A pontosság kedvéért odarakhatták volna a 2002-2010 közötti adatokat is :)
@sírbateszezazegész: Ne haragudj!De ha az egyik oldal jöhet azzal,hogy jaj szegínromákoknak esélyük sincsen.
Meg mosdatják a cigánybűnözőket,akkor miért ne szólalhatna meg a másik oldal is?
@rodeo36: Igazak a számok?
Tényleg ekkora volt a GDP csökkenés?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez mondjuk a szokásos szegénységi bizonyítvány a Rendőrségtől és az Ügyészségtől. Nem elég egy (esetleg) kivert vallomás, tessék máskor szépen lefolytatni a nyomozást és bizonyítási eljárást.
Megalapozott vádiratnál ilyen nem fordulhat elő!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábriel!
Én nem ti vagyok. A saját véleményemet írom le. Nincs arra szükségem se egzisztenciálisan, se.intellektuálisan, hogy mások f@sz@t szopkodjam.
Emberről mond el a véleményed. Ne zsidóról/cigányról. Én edfig tisztelettel voltam irányodba. Te is ezt tedd velem szemben.
Annak ellenére, hogy kultúrált, intelligens, szenzitív ember vagyok, nem riadok vissza attól, hogy erőszakot alkalmazzak.
Tehát nekem mégegyszer ne hivatkozzál arra, hogy valaki zsidó, vagy cigány, megértetted!
Ha azt akarod kérdezni, hogy egyetértek-e azzal, hogy a motorosok felvonulhassanak-e, igen.
Támogatom-e őket ebben? Igen.
Megakadályoznám-e őket, hogy a zsinagógànál, vagy bárhol máshol tegyék-e ezt? Igen.
Beleszólhatna-e ebbe a hatalom? Nem.
Mert magának a társadalomnak kell megakadályozni azt, hogy ez megtörténjen.
Ha azt kérded, helyeslem-e, hogy izraeli, svájci zászlót osztogattak tegnap az Élet menetén, nem, mert ez nem ahhoz az államhoz tartozó terület.
Zsidók/cigányok. Ők nem bevándorlók. Századok óta itt élnek , ugyan az az anyanyelvük, mint a miénk.
Én msgyar vsgyok. Az őseim között vsnnak székelyek, szerbek, tötökök is. Az őseim ezért a hazáért dolgoztak és adták a vérüket, ha kellett. Senki ne merje kétségbe vonni a magyarságomat. Megértetted?
@rodeo36: Ne hasonlítsuk már magunkat ilyen fejlett osrszágokhoz!
Haitit és Sierra Leonét nem akarod idekeverni?:))
@rodeo36: Hát a szocik és a fidesz után...a fene tudja.
@kifordított nagyanyó: Ne arra hivatkozzanak, hogy cigány! Pont ezzel teszik lehetetlenné azt, hogy s problémáról beszéljünk!
@Penivaldes: Mondjuk ha nem magyarok magyaroznának...
@sírbateszezazegész: Ez most picit félrement és eléggé túl is reagáltad a dolgot. Ez a "Megértetted?" kiszólás meg főleg mókás lett. :)
@sírbateszezazegész: A motorsfelvonulásos részben nagyon egyetértünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elolvastam a linket. Nem ismerem a zenekarokat. Nem tudom mennyire őszinte az írás. Magyar vagyok. Kiállok a hazámért. Mindig, mindenhol. És ember is vagyok. Szért is kiállok, mindig és mindenhol. Azért vagyok magyar, mert annak születtem. Miként Petőfi, Hranek, Kertész és Heller Ágnes is. Ennyi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A pontosság kedvéért?
Nem lehet az időszakokat így viszonyítani (hasonlítani) egymáshoz.
Akkor a fidesz volt ellenzékben, ma nem is látszik az ellenzék.
Akkor nem volt válság a fidesz szerint, ma válság van a fidesz szerint. Ez utóbbi igaz, hiszen ő csinálta.
Egyébként nekem most eszembe nem jut azzal marháskodni, hogy miért ennyi az üzemanyagok ára, azt is megértem, hogy politikailag neki jó, ha rezsit csökkent, azt nem értem, hogy miért támogatja az Mszp? Tudathasadás, vagy mi?
Nem folytatom, hogy még mi mindent nem értek, mert másnak nem jut hely a hozzászólásra.
@guma: ilyen élményeim nem voltak, de nem is hiányoznak (valszeg nem voltam az esetük :D ők se nekem). A szállodánkban a recepciós nénit viszont szívesen vízszinteztem volna ;) Fantasztikus mély tüzű, szó szerint fekete szeme volt... mmm :) és nem csak szép szeme volt, de nézni is tudott vele.

Tényleg rendesek voltak, pedig fogalmuk sem volt ki vagyok és honnan jöttem. Hmm, a péket majdnem kifizettem 250 000(!) lírással. És csak nézett rám, azt hittem, nem tud visszaadni... a fia jött tolmácsolni. Kiderült, h ez a címlet semmire sem elég. :D Nevettünk és euróval fizettem.
Finom és forró volt a fánkja, este 8-kor egy ház földszintjén--afféle garázs-bolt.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: már megbocsáss, de akkor mia beteg csacsi lelógó alkatrészéért vagy itt?
küldenek?
@kifordított nagyanyó: nézz utána...ez nem hittan, sem nem meditáció

brühühühü
@le Látó: Non, amikor én jártam utoljára arra, kb. 2 milka volt egy juró, vagyis a qóter jurót (cca. 75 forintot kértek a fánkért? ) pofátlan rabolók..!:-) Na, aztán levágtak három nullát..lassan itthun sem ártana..Dolce Gabana for ever! persze, lehet, rosszul emlékszem..
no ez már megint háziszárnyas-blog lett...
no comment.
@le Látó: Azért, hogy lerövidítse az ömlengést, vélhetően! Tisztán, érthetően leröfög mindenkit, valóban!
@sírbateszezazegész: Mondjuk kertész meg Heller elég vitatott személyiségek.(melyik kertész?)
Anyám bírja Hellert.
Helyettük inkább Radnóti meg Hofi.:))

@Dr. jenőke (jenőke): Igaz amit írsz.
A szocik viszont patthelyzetben vannak.
Ha ellenzik a rezsicsökkentést ők lesznek akik megint elvennének valamit.
Szar ügy.

@le Látó: Mi Görögországig jutottunk el kétszer.
De a fánk ott is jó volt.:))
@le Látó: Ha jót akartál, napról-napra csak annyit váltottál be, amennyi másnapra kellett, mert minden nap többet ért!
Mint Polska a 80-as években..de átmentem Kos szigetére és elájultam az áraktól, az igaz!:-D
áááááááááááááááááááááá

Nagykoalícióban söpört le a Fidesz és az MSZP egy javaslatot

Az LMP az EU-s pénzek 2007-2013 közötti felhasználását vizsgáló bizottság felállítását kezdeményezte. Az MSZP-sek arra hivatkozva nem támogatták a javaslatot, hogy nem írnak alá olyat, amit jobbikosok is szignáltak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Olcsóbb lesz a szippantás, hiába a külföld nyomása"

Aha. Majd a szippantósok spórolni fognak a benzinköltségen. Találnak majd a településhez közelebbi patakot, kiserdőt, susnyást, ahová kinyomják a lét. Nem fognak elmenni a tárolóig.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): és a kucsmás ember képe mindenüt ki volt téve :) sok ember még a kabátján is hordta a jelvényt.
@rodeo36: Hinni hiszek neked,csak ki vagyok akadva.

@sírbateszezazegész: Hogy ki ne hivatkozzon arra hogy cigány.
A jogvédők vagy a "szélsőségesek"?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): csak 2 napig voltunk ott :(
és kockásra ültük a senekünket az autóban hazafelé :D
@kifordított nagyanyó: "jaj szegínromákoknak esélyük sincsen."

Miért, szerinted van?
további szép napot mindenkinek! :)
pápá
@épészmérnök: ugyan már, eddig is főleg ez ment sajnos, spórolni kellett a lerakási díjat.

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én kérek elnézést :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az a fidesz amelyik a jobbikkal van?

Amúgy az ilyenekért kéne viktort és fecót egymás mellé akasztani...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az MSZP-sek arra hivatkozva nem támogatták a javaslatot, hogy nem írnak alá olyat, amit jobbikosok is szignáltak."

Bezzeg ha a képviselői fizukról lett volna szó, nem zavarta volna őket, hogy jobbikosok is aláírták. :)
@épészmérnök: Nincs.
Ezért kell késelniük és lincselniük szegényeknek...
@kifordított nagyanyó: igen, pont arról, egy két alkalom nem a világ, a lényeg ettől még nem változik
@kifordított nagyanyó: "Anyám bírja Hellert.
Helyettük inkább Radnóti meg Hofi.:))"

Mióta számít az egy filozófus megítélésénél, hogy "bírom", vagy "nem bírom"?

Olvastál-e legalább egy cikket tőle? Az általa használt filozófiai terminológiáról van-e fogalmad? Ha a válasz "nem", akkor inkább meg se szólalj.

Heller egyike azon magyaroknak, akiknek a teljesítménye valóban nemzetközileg ismert. Legutóbb egy perui filozófussal diskuráltunk róla Limában.
@épészmérnök: (Nehogy nagyképűséggel vádolj, csak annyit tudok filozófiáról, amennyit az egyetemen tanultam, tehát többnyire megértem, hogy miről diskurálnak, beleszólni a beszélgetésbe nem tudok.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egyébként tényleg bájos az igazi nagykoalíciós FIDESZ+MSZP összeborulás. Amúgy ezt ismered??? Itt szintén összefogtak a narancsosok a szegfűsökkel, csak hogy akadályozzák a vizsgálódást Offshore ügyekben. :(

Tovább dagad a Fidesz offshore-botránya

jobbik.hu/hireink/tovabb-dagad-fidesz-offshore-botranya

és ezek után még FAB írogat nekem olyanokat, hogy rá akarom tolni Bajnait is a csodás hármasra. :)

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/149263_558182717548311_1904932964_n.jpg
@épészmérnök: :D kit érdekel, hogy mit tett le az asztalra, hisz bánycsa a szent jöbbklikket, tehát patásos ő, nincs itt mese kérem

---------

Demokráciaellenes a fakivágás
A Levegő Munkacsoport felháborítónak tartja a Kossuth téri fák tömeges, egyeztetés nélküli irtását.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F22%2Flevego_munkacsoport_demokraciaellenes_a_fakivagas%2F
@kifordított nagyanyó: Senki ne hivatkozzon arra. Ha valaki megkérdi Steinert mit mutyizott amíg polgármester volt, ő se emlegessen antiszemitizmust azonnal. De ne az legyen a pécsi Nyergessel kapcsolatosa sem az első reakció, hogy cigány.
Megjegyzem a cigányság nem kérte, hogy hagyományos életformáját (karavánnal való haladás) feladva le akartelepülni. Ez egy adminisztratív, rákényszerített intézkedés volt. A mai napig kiválóan működik ez a rendszer spanyol, francia, angol területen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az MSZP-sek arra hivatkozva nem támogatták a javaslatot, hogy nem írnak alá olyat, amit jobbikosok is szignáltak. "

Nah, ezek ponty olyan elvszerűek mint a fidesz... jó kifogás sose rossz...
@kifordított nagyanyó: Akkor legyen Radnóti és Hofi. De te legalább érted miről beszélek.
fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra

a makacs tények, azok a tények, csak hogy a dicső jobbikos klisét használjam én is :D
@le Látó: szépek és fantasztikus szemű nők vannak arra felé. érdekes, kevés van alkalmazásban, majd mindenhol teljes a férfi uralom. :DDDD
nálunk a takarítónő is ilyen volt. meghívtuk egy kávéra és kapott egy feles üveget, hogy a szobánkat hagyja békén, mert alig vagyunk ott.
a kézzel-lábbal térképpel való duma után kiderült a személyzet a legtöbb helyen az ország belső vidékéről érkezik és a nők maradnak otthon háztartást vezetni.
a lányaikat viszonylag kevés engedi el, és leggyakrabban azokat akik felsőfokú suliba is már "elengedték" őket.

a pénzükkel voltak nekem is kalandjaim. :D
meg a fantasztikus szolgálatkészség, rugalmasság amivel az üzletet kezelik bámulatos.
egy csajnak tetszett a boltban a bőrkabát de a színe nem. kérdezték melyik szín felelne meg. megmutatta, meggypiros. felajánlották, hogy megvarrják. mondta, hogy 2 nap múlva hajnalban megy haza. semmi gond, felelték hajnalban ott lesz a szállóportásnál a kabát és ha megfelel akkor neki kifizetheti...
ott volt. jó volt!
néha az az érzésem, mindez csak mese volt és nem valóság...
@épészmérnök: Hát ez a nem volt semmiféle szemkilövetés szövege egypár embert kiakasztott.
Viszont a megynilvánulásaira nem emlékszem.
Szerintem nem csak a munkája számít valakinek.
Ha én jó pék vagyok horogkereszttel a karomon,szeretni fogsz?

@sírbateszezazegész: Ez a karavános dolog fura lenni itt ma nálunk.
Amúgy a nyerges féle ügy szerintem nem tipikus cigányos ügy volt.
@épészmérnök: Én meg itt magyarázkodok neked,mert azt hittem milyen okos vagy...:))
@kifordított nagyanyó: "Hát ez a nem volt semmiféle szemkilövetés szövege egypár embert kiakasztott."

Nyilván olyanokat, akik úgy gondolták, hogy Gyurcsány rámutatott valakire, és ráparancsolt a rendőrökre: ennek a faszinak pedig most azonnal lőjétek ki a szemét!

És természetesen nem volt semmiféle felszólítás, hogy oszoljanak emberek, és semmilyen ráutaló magatartás a rendőrök részéről, hogy oszlatni fognak.

Arról nem is beszélve, hogy a nagygyűlés helye is tök véletlenül lett kiválasztva.

Ne kábítsuk egymást, öcsém. Nagyon irritáló ez a megjátszott naivitás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha nagy hülyeséget nem mond,nins vele baj.

@épészmérnök: Nem.De miért jelennek meg blogokban az ilyeneket mosdató írások???

Megmagyarázva,hogy nekik milyen nehéz volt?

Nekem nem volt nehéz basszameg!

Más romának nem nehéz?
Ja,hogy ha dolgozik akkor le van szarva?
Ez a problémám.
@kifordított nagyanyó:

"Nekem nem volt nehéz basszameg!
Más romának nem nehéz?"

Ja, hogy te roma vagy! Így már mindjárt más :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Mi egy vérből valók vagyunk". Ebbe beletartoznak azok a cigányok is, akik Sütő Andrást is védték Kolozsváron, s akiket magyarságuk miatt ítéltek el?
Túl kéne lépni azon, hogy minket mimdenki csak bánt. A múltba nézésen. A magyarság most már nem genetikai definíció, hanem kultúrális, érzelmi összetartozás. És ebből nem lehet kirekeszteni senkit sem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mekyik kérdésre? Megint elvesztettem a fonalat, bocs:)
@épészmérnök: Hát az a helyzet,hogy akkoriban még a szemkilövetőkkel voltam.:))
Aztán felnyílt a szemem.:))

Nem tudom milyen megjátszott naivitásról beszélsz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ebben a dologban engem a kislány meghunyászkodása rázott meg. Biztos megfenyegették, ráijesztettek.
@kifordított nagyanyó: "Nem tudom milyen megjátszott naivitásról beszélsz."

Erről.
@épészmérnök: Amúgy a tvévéostrom idején is drukkoltam a rendőröknek.
Gondoltam leverik a tüntetőket és megyek játszani.
Elment az éjszaka,a rendőrök kikaptak,én meg anyáztam.
@épészmérnök: Ne sértegess!Jó,hogy le nem zsidózol!:))

A naivitást még mindig nem értem.
Persze hogy kérdeztem te még jobban hiszed.

Nem játszom a hülyét.
Tényleg az vagyok.:))
Mit keres Oszkó a vizzerben?
Mit keresnek a demokratikus politikusok a fidesz-parlamentben?

Ez a nagy kérdés ma. A többi smafu.
Döntött a Fidesz: júliustól ismét csökkenhet a rezsi
A nyári ütemben a vízközmű-szolgáltatás, a hulladékkezelés, a PB-gáz és a kéményseprés díja csökkenhet.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/dontott_a_fidesz_juliustol_ismet_csokkenhet_a_rezsi.182983.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugyan már!

illés szerint azok a fák nem voltak ott amikor az országház épült. tehát védelem nem illeti meg őket.
@kifordított nagyanyó:
Szerinted: "Ha ellenzik a rezsicsökkentést ők lesznek akik megint elvennének valamit."
Szerintem is. Meg kellene tanulni, hogy mikor kell csöndben maradni és mikor nem.
Jöhettek volna azzal, amit Gyurcsány mond. Neki 20-25 ezer megtakarítás, egy átlag háztartásnak csak pár száz esetleg ezer forintos.
És itt az érthető különbségtétel, mert a nagyfogyasztók vannak kb 80%, de ez az egyéni fogyasztók kb 20 százaléka.
Nem a csóróknak, hanem a "oligarcháknak" és az azokat kiszolgáló Rogánoknak szól a rezsicsökkentés, csakúgy mint az egykulacsos adó. Vegyük észre: 10% adómentes bevétel juttatásról van szó.
@kifordított nagyanyó: "Nem játszom a hülyét.
Tényleg az vagyok.:))"

Ez egy okos parádriposzt volt, maradjunk ennyiben
:-)

Adrenalinszint beállítva, mehetek dolgozni. Szép napot!
@kifordított nagyanyó: egy normális értékrendű ember, tud azzal azonosulni, akiket általánosítva és igaztalanul támadnak, minden zokszó nélkül, ha olyan helyzet van, én azonosulni tudok cigánnyal, buzival, zsidóval, ad abszurdum, jobbikossal és fideszessel is, ennek gyakorisága viszont tendál a nullához, és ennek nem én vagyok az alapvető okozója ;)
@Dr. jenőke (jenőke): Mondjuk a hozzászólásodról jut eszembe,hogy lehetett volna azzal kampányolni a rezsicsökkentés ellen,hogy ezzel gyurcsány is jól jár!:))
De amúgy igazad van.

@épészmérnök: Nézd!Nyilvánvalóan nem direkt lőttek ki szemeket.
Szerintem legalább is.
De így "sikerült".
De ezt tagadni hülyeség.(halottam olyat is hogy félrefordították,nem tudom)
Ez egy olyan is-is dolog volt,hogy kik követtek el hibát.
@épészmérnök: :)

na ez az! itt minden véletlenül történik, még az elítélt emberkéket is felmenti a bírónő és hipp-hopp alkotmánybírói székbe kerül mint magyar csoda...

ez kicsit a szövegedhez passzol:
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=205026:fradis-ultrak-bnoezk-fideszes-politikusok&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Valahogy úgy ahogy mondod.

De most én is megyek.
További jó mulatást mindenkinek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1. Fenntartom, hogy nem pártolok gyilkosokat.
2. Nemzetiségtől függetlenül sem pártolok gyilkosokat. (A Fidesz-székház hős védőit sem)
3. Nem pártolok fasisztákat. Akkor sem, ha kokárdát tűznek, és akkor sem, ha nyilaskeresztett. Ebből a sezmpontból nekem Bayer és a hungaristák egy hulladék.
4. Amíg a kormányban nincs akarat a megoldásra, addig nem tetszik a belügyér.
5. A probléma alsó hangon harminc éves. Az első Orbán-kabinet sem tett semmkit, Antall sem tett semmit. Ellenzékben Orbán mindent obstruált.
6. Az 5. pontból következik, hogy nekem Orbán olyan hiteltelen, hogy amit kérdez, abban sem hiszek
7. Pintér nem ajánlotta fel lemondását, tehát egy kutya
8. A helyzet kedvez a szélsőjobbnak. De ettől a jobbikos fanklub semmivel nem lesz szimpatikusabb.
Készül az EU-ban a Magyarország ellen is bevethető miniatom

Kimondatlanul is Magyarország és Románia problémái ihlették azt a javaslatot, amely hétfőn kerültek először az EU-tagállamok miniszterei elé. A német, dán, finn és holland diplomácia azt szeretné, ha már korai szakaszban fel lehetne lépni az alapvető értékeket megsértő tagállamok ellen, és végső esetben akár a támogatásokat is meg lehetne vonni tőlük.

hvg.hu/itthon/20130422_EU_kulugyminiszter_Reding_ertekek
@GeoCracker: Nekem az az igazán unszimpatikus akik ideáig juttatták az országot.(FIDESZ+MSZP+MDF+SZDSZ) Ebben a képletben viszont a jobbik max. csak okozat lehet, okozó semmiképp. Egyébként nekem ugyanúgy kurvára nem lenne kedvem politikával vagy közügyekkel foglalkozni, mint neked. :(
@sírbateszezazegész: 3 kommenttel előbb én is linkeltem. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ugye elhiszed nekem, hogy én is tudok azonosulni, általánosítva és igaztalanul támadott, cigánnyal, buzival, zsidóval de ennek gyakorisága viszont ugyanúgy tendál a nullához, és ennek nem én vagyok az alapvető okozója??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem ott ketrecben vagy. Nem mindenki olyan toleráns, mint én.
@rodeo36: hehehe:)

itt a Mihályi aki összefoglalja amit szétszórva már próbáltál megértetni:

atv.hu/videotar/20130422_mihalyi_peter_1_resz

atv.hu/videotar/20130422_mihalyi_peter_2_resz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha elolvasod, amiket irkáltam a blogban is akár, akkor abból is az következik, hogy a szélsőjobb etetése a gond. Ergo, a csendőrnosztalgia előretörése, és meglovagolása szerintem is okozat. Amitől nem válik szimpatikusabbá.
Amikor anno azt mondtam vmi forumon, hogy az élet és vagyonbiztonsághoz való jog van előbb, és aztán a színes Tv-hez való jog a börtönben, akkor lefasisztáztak. Ettől függetlenül ma is ezt mondom.
Ennek az alap-polgári elvárhatóságnak a sérülése fasizál. Az meg látszik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hehehe!

azt hittem ez a IV-es környezetismereti könyvből vett kép lesz majd itt is:

letterforce.blog.hirszerzo.hu/entry/22909
Ez is Kossuth tere:

m.cdn.blog.hu/ti/timelord/image/parlament_setalok.jpg

Sehol nem látok mélygarázst.
Hacsak nem vakond készítette.
A vakondfélének viszont van hagyománya ezen a téren.
basszus!

ezt ki tudta eddig? 3 hónap után? magyarigazolvány és kedvezményei meg örökké élnek? fiainkat, lányainkat kiszórják? mi van itt?

"Aki néhány hónapra, szezonális munkát vállalva megy külföldre, egy friss jogszabályváltozás nyomán immár nem tud idehaza olyan bejelentést tenni, hogy „ideiglenesen tartózkodik külföldön”, mert ez a lehetőség megszűnt és csak az maradt, hogy „külföldön letelepedik”. Csakhogy ez esetben bevonják a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját."

www.sonline.hu/somogy/kozelet/fel-ev-kulfoldi-munka-utan-ugrik-a-magyar-szemelyi-igazolvany-494084
@guma: tudomásom szerint még útlevél helyett is használhatom a személyit(, aminek kiállításáért fizettem) az eu-ban.

akkor, hogy merik bevonni?

na ez posztot kíván!
@Dr. jenőke (jenőke): A mélygarázs pont a másik oldalon lesz. :)
@guma: "Mi szükség a teljesen fölösleges tortúrára, ezt kérdik, hozzátéve: ki lehet ugyan váltani az útlevelet, hogy maradjon azért valamilyen okmány, de az unióban elméletileg ugye nincs rá szükség. Azt senki sem tudta megmondani, a jogvédők sem, hogy milyen szankcióval jár, ha valaki nem tesz bejelentést, mielőtt kimegy."

Tehát, aki jogkövető, az bekaphassa..fizethet bika, izé..útlevelet!
Abszurdisztán, én így nem szeretlek!
@guma: Én törökhonban inkább belső részre mennék. a turistahelyek nem érdekelnek, főleg az ajánlatok:)
@épészmérnök:
kinek lőtték ki a szömit? ki lőtte ki?
a gyurcsány biztos nem, láttam egy sorozat képet amelyeket egy épület felső emeletéről készített valaki és azok egészen mást mutatnak

ez is trianon meg a turulfing?

egyébként is ezzel a zizével nem érdemes...dzsobbikos

brühühühü
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): egyébként igen ezekre a kövekre sziklákra gondoltam, meg a kecskékre. ellenék én ott:D
@Penivaldes: Nem kell oda vezérbika..bár, biztos találnál azért olyat ott, hidd el! :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a semmi közepén? persze, biztos találnék, bár nem keresnék..))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): valóban csodás..ugráélni a bokrok közt.)) vagy inni a forrásból, vagy..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): így van, nem kell eröltetni, az élet majd hozza a kapcsolatot, magaddal törödj, fejleszd a fogóid.
@Penivaldes: ez az álmom!:)

rengeteg anyagom van róla. évek óta tervezem...
mielőtt elmegyek a földről jó lenne látni, de kicsi beleszólt a dolgokba az egészségem...

most őszre tervezünk egy utat aminek viszonylag az ára is elfogadhatónak tűnik:

www.startutazas.hu/fx_action/more/fx_site/utazas/fx_nid/90943/fx_time/2885924/fx_confirmcode/410927c5dd721d2cba76ffd429398f06/fx_hirlevelnid/438/index.html?utm_source=H%C3%ADrlev%C3%A9l&utm_medium=2012.10.19&utm_campaign=438

kocsmánkba egész szép anyagot raktam be erről a "szerelmemről". :DDDDD
@guma: Erről lehetne polemizálni..sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak, de én is kacérkodtam ilyesmivel ám! :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): :D

de fantasztikus még a kőfejek teli vidék és a több emelet mélységben (ha emlékem nem csal 8 emelet turistáknak is látogatható) katakombák amiben a menekült keresztények templomai is láthatóak...
@guma: Bakancsos túrában nem gondolkodtatok, "csak" szállodásban?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): kimaradt most nekem is 2 év utazás, nem csak az egészség - de ahol és akit tudok apróságokkal, de személyesen segítem ebben a munkanélküli világban...
@Tűzfal: @sírbateszezazegész: Köszönöm, hogy rajtam kívül is van aki megdöbbent a belinkelt poszt kommentjein. A problémám azzal van, hogy ott egyesek, már nem is azt fogalmazzák meg, hogy egyetértenek a szélsőséggel, hanem inkább teljesen tisztára mossák őket,(ez talán rosszabb is) és a végén én vagyok a kirekesztő náci, mert a 21. században nem akarok elfogadni egy hungarista mozgalmat. ( Valóban ezt is megírták...)
Bocs az offért Fábius, csak jól esett, hogy más is észre vette ahogy elfajulnak a dolgok manapság a szélsőséges fejekben, és ezt meg akartam köszönni.
@Penivaldes: bármit..a többire ott a Mastercard, nem? :-P
(Mondjuk utóbbi a hegyek közt korlátozott jelentőséggel bír:-)!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): dehogynem. csak már túl vagyok bizonyos koron és most hirtelen felszaladt vagy 20kg. ami még 2 éve sem kottyant meg ma kicsit nehezemre esik...

most beállították a gyógyszer és azt mondták, ha fogyni nem is fogok az energiám visszajön. :)

különben van az indexen pár ilyen gyalogos, biciklis beszámoló - valami fantasztikus élmény még elolvasni is.
ma változott kicsit a helyzet (régebben sem lehetett csak úgy ott csavarogni, fokozott katonai ellenőrzés, kíséret volt a kurdok miatt), mert több zavargás volt arra...
szóval: álmodozom egyenlőre
@guma: Kappadókiában nem jártam még, így várhat kicsinyt..de, ha mennék, akkor vonattal, busszal, azt hiszem..
@Penivaldes: miből?

agyoncsapom, ha valaki ezt tenné veled!
kell ez a fiatal szemlélet, huncutság :))))
@guma: Ne is mondd, ki tudja, merülhetek-e még! meg sem merem kérdeni..:-(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): már takarékoskodom az erőmmel, időmmel és 2 nap oda 2 nap vissza nem lány álom.

amit linkeltem csak ettől szabadít meg és csodák, csodája a buszos körutakkal egy árban.
ott meg végig buszozás az országon keresztül majd lefelé a tengerpartra...
Na elmentek most már a bús picsába... :-(((

hvg.hu/itthon/20130422_Bajnai_kampany_Mesterhazy_osszefogas

hvg.hu/velemeny/20130422_ki_lesz_orban_rendszer_miniszterelnoke

Krémálom a slejmutcában: miközben ábrándjainkban hihetetlen jelentőséget tulajdonítunk a jövő évi választásnak, az csupán arról dönt majd, hogy mi a neve az Orbán-rendszer miniszterelnökének. Ebben a fölállásban nem lehet kitörni az álvitákból és álküzdelmekből, így a nagy sikerre való tekintettel az elmúlt éveinket valószínűleg megismételjük.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): az fantasztikus lehet - remélem még sokszor lesz benne részed.

míg "utaztunk" ezt hallgattam (állandóan kapom emailba a csodás helyeket, meg a friss híreket, amire sorba kattintok :D)

atv.hu/cikk/video-20130422_szabad_szemmel_fokozodo_rezsihaboru
@Farkasokkal táncoló: Még mindig jobb mintha jönnének a nácik nem??? :)
@guma: Valaha én ennél többet merészeltem..most csak álmodozhatom róla..de Nektek hajár(f) ám! :-)
@guma: Most kellett ez? :-(már kezdtem álmodozni, de most lerántottál, a földre, kishazánk rejtelmeibe!:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Meg a szippantás díja is, ki ne felejtsd! - tényleg.
Ekkora szarban vagyunk?
@Penivaldes:
Pedig a turistahelyek nevei rejtik azokat az antik csodákat, amelyeket kihagyni bűn az arra járóknak...
@Knósszosz: áááááááá én nem szerejtem ha mások is azt nézik amit én..
@lbm: nincs mit. Nem hiszem, hogy azzal bármi mást lehetne tenni, vakhittel nem tudsz szembemenni. Ott az érv már nem elég.
@Penivaldes: Akkor ne oszd meg a Fészen, lyó? .-P
Pamukkale, Ephesos és még sokan mások..
@Farkasokkal táncoló: átrágtam magam hont cikkén. keserű lettem tőle. pedig egész jó napom volt.
@Farkasokkal táncoló: Hihetetlenül pontos helyzetértékelés. A másik cikk pedig igazolja is. Viszont a hsz-ket olvasva a többség nem is érti miről olvasott. És ez az igazán szomorú.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
diákoknak alaptörvény, nyersen uborkasaláta nélkűl, kígyónak lábsó, madaraknak fogsor, így gyógyít a doktor Bubó és mézga Aladár meg Kullancs kutya hallgattya

brühühühü

nagy élmény lehetett...ilyenkor -nekünk ez nem jutott- mi gombfociztunk meg bugyigumiból készűlt csúzlikkal a tanarak hátát lőttük papírgalacsinnal...az volt benne az izgi hogy a tanár senkit sem tudott rajtakapni
@Penivaldes:
Csak egyet a sok közül; nem néznéd meg a diadokhoszok egyikének csodás birodalamát ottan Kis-Ázsiában?
Antiókhia-Antakya mai nevén (turhista paradicsom), tele a görög történelem csodáival, sehol nem látható mozaikokkal, etc...

Nem a turistákat kell nézni, nagy többségük azt sem tudja hol jár (tisztelet a kivételnek), a lényeg a hely szelleme.
Na...
Érdekes álláspontja van Mesterházynak: ők a vezető az ellenzékben, nekik van a legnagyobb anyagi, technikai bázisuk, tehát...
Csakhogy: ha pont azt az ötven embert riasztják el a kivagyisággal, akikkel éppen nyerni lehetne a Fidesz ellen, akkor - szerintem - az az ötven ember volt az ellenzék igazi ereje.
Ebből következően - szerintem - az Mszp-nek, de inkább ennek a Mesternek több szerénységre és együttműködési készségre van szüksége, többek között.

Más:

Úgy látom, megint nem lesz új poszt, amíg nincs meg az 1000 komment.
@Knósszosz: de a szellem csak akkor érezhető ha az idegenek nem ott vannak..
@Penivaldes:
mindkettőt írtam, hogy legyen kinek kinek tetszés szerint.
Mesterházytól kérek elnézést.
Így jó?
@Dr. jenőke (jenőke):
Vagy Fabius még külhonban van és nem ér rá?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Majd küld el Gábrisnak ezt:

"Szinte felfoghatatlan mennyi kegyetlenséget, becstelenséget és hazugságot hozott világunkba a
kereszténység betolakodása."

Kérdezd meg tőle, vajon kitől származik az idézet? :))
@Penivaldes:
A szellemek a Czinege Út(ca)? környékén kísértenek, ha nem tunnád kedves Peni!
@Knósszosz:
Hová menjek nyáron nyaralni? Veszekszem itthon a házisárkányokkal... :(
Én Hellászba mennék, de ezek itt okoskodnak, hogy drága. Elássam őket???
@Farkasokkal táncoló:
Mert lusta dicnó!
Örökösen kifogásokkal jön, hogy mert a meló...
Egy szélhámos...
Mit is mondott SSteffy cica róla? Miskolci kamionsofőr??? :D
@kifordított nagyanyó: Tévedsz. Vagy félreértesz valamit :-)
Ha visszaolvasol itt vagy a blogon, akkor sosem emlegettem az ellenkezőjét.
Attól, hogy látom a hétköznapi fasizálódást, még nem leszek a jobbik híve. Amit Vona, illetve párttársai hirdetnek meglehetősen nagy politikai hulladéknak tartom.
@rodeo36: Az tökmindegy milyen vagyok és voltam akkor.
Én annyiban maradnék,hogy ez is-is hiba volt.
Tehát mindkét fél részéről.
@kifordított nagyanyó:
"...milyen vagyok és voltam akkor"
Most akkor hülye voltál és hülye lettél???
Ki csodálkozik ezen??? :D
Coci majomból - jobbikos marha?
Ez is egy életcél... :))
@GeoCracker: Na!Egyből büdös zsidó lettél a szememben!:))
Ne mondd,hogy nem vagy az,most már az vagy!:))

Én olyan hűdenagy fasizálódást nem látok.
Leginkább az történik amit vikiék akarnak.
@Penivaldes:
"elvezel"

Élvezel?
Evezel?
Vagy mi???
Ecceri informatikus vagyok, ne hagyj kétségek közt!!!
@Penivaldes:
HOL???
Rég nem láttam... MIT TETTÉL VELE? :(
@kifordított nagyanyó:
Nézd... Ez is lehet egy életcél, de bicajt vigyél magaddal, mert az hazatalál, ha te nem is ...
Ennyit ne igyál, még ott fogsz csápolni a Piktor kép alatt és ellökdösöd SSteffy cicát a popós kép elől!
Meg amúgy is... Nyálcsere SSteffykével az ánusznál, nem biztos, hogy higiénikus... :)
@Penivaldes: Ajánlom vadonatúj expedíciónkat az Zűrbe! 3 millió USD felett igényelhető..hamarosan indul a Mars-járat, az kissé drágább lesz, igaz, one way ticket is váltható!:_P
@Knósszosz: Főztem ippeg, chili con carne, kissé másképpen..felrakjam a képet rúla? .-)
@Penivaldes:
Hööööö... de direktnek teccik lenni! :)

EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!
EGÉR!!

Keresnek!
A nyelvedre vágyik a kicsike! Backi, ilyenkor merre legelsz... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Azt semmiképpen sem, nem marad energiád a kövérre.-:)

Amúgy Hellász széles lehetőségeket kínál, csak azt köll tunni milyen igényeket támasztasz a nyal... nyaralással kapcsoltban?
Nyüzsis vagy nyugis?

Amúgy a török partok is elképesztően szépek, nehéz a választás.
Kombináld a kettőt és menjetek Rodoszra, vagy Kószra.
Rodosz kicsit szeles (nyugati oldal), ott aztán lehet szörfözni meg ilyesmi, a szigeten van annyi látnivaló, hogy nem is köll tovább mennetek.
Kósz más tészta, Hippokratész szigete csoda, viszont simán át lehet látni a török partokra, szemben van vele Bodrum, az ókori Halikarnasszosz, ami egy kellemes komp túrával kihagyhatatlan.

Dönts, én nem mondok mást.
Ha nem lesz anyagi akadálya, én a Kikládokra fogok költözni, Szífnosz szigetére...
oszt jónapot!
@Knósszosz: Ha ajánlhatom Bodrumot..már, ha utazási irodás lesz a pogrom..ha nem, akkor irány Athén, oszt onnan komp!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A legénység névsorát összeállíthatom?
Vagy ne vegyem el tőled ezt a zörömött?-:)
@kifordított nagyanyó: Ebben az országban az, aki szerint az ősei Árpáddal jöttek be, az legfeljebb a Klein Árpád lehet :-)

Az a fajta hétköznapi fasizálódás szinte folymatos, ami zajlik. Ennek a gyenge belügy kedvez (ezt a blogon esmég leírtam ma). Orbánnak meg nem érdeke, hogy ne legyen.
@Penivaldes:
Mamit kollégát kérjed, ő főzött drágám!
@Penivaldes:
... ezt most vagy félre értettem, vagy igen-:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Efharíszto!
De ezt a ladikosnak külgyed, ha szabad emlékeztetnem rá, ő kérdezte; hát hová?
Én tudom, jó?!
@GeoCracker:

" Ebben az országban az, aki szerint az ősei Árpáddal jöttek be, az legfeljebb a Klein Árpád lehet :-) "

Fenomenális:))))))) Ritka hülye vagy:))))))))))
@Knósszosz: A kormánytagokkal kezdenéd, mi? :-D
Csak összedobnánk, azt hiszem..
@Orica Középföldi:
Höjj... először elpirultam... ;D

Csekk meg büszke lehet, hogy nagyanyóval volt egy platformon... :))

Csek egy normális csaj, nagyanyó meg... :D
@Knósszosz: Jó, igaz, a kaját Neked, az utazási tervet neki, Peninek meg..na, azt nem írom ide, mit és hova, jó? :-D
@Orica Középföldi: Ezt még megvárom, ha szabad! :-)
Más: Leöntsem tejfellel? Kiszáradt a kukurucz a tetejin ugyanis..
@Penivaldes: Dehogy! Én csupa jó(nagyo)t kívánok Kegyednek, nem tetszik tunni?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Tegnap én is con carnét csináltam, de nemigen tudom tejföllel elképzelni:) Bár ez nem mérvadó, mert én semmiféle húst nem tudok elképzelni tejföl társaságában.
@Penivaldes:
Vas trón? Game of Thrones?
Vagy izzó vas?
Akkor értem a kis izgága... :D
@Orica Középföldi: Késő, megtettem kínomban (a bab és a kukorica kiszáradt ugyanis a tetejin..:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A csilis bab lényege nem a címlapon való, akár cserépedényben történő exhibicionizmust nem mellőző fényképezkedésben rejlik, sokkal inkább hivatott csendben, feltűnés nélkül, a maga gigát maró naturalitásában gasztronómiai gyönyörök kvintesszenciáit okozni a tapasztalt fogyasztójának.

Sikerült?
@Knósszosz: Ízre igen, de feljavítottam kissé, így csak eccer csípett volna, így házi (piros) csili-vilipaprikás ízvilággal fényeztem kissé! (ha már nem jó, legalább legyen csípős jeligére a kiadóba:-)!
@Orica Középföldi:
Hús nélkül csókolom... :(( Brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem bírták a magorok a helyi kajákat és végig taposóaknázták a környéket (saját tapasztalat, tudna erről mesélni egy-két horvát város is! :-P
@Penivaldes:
ÖÖööööööö... meg hát! De mit??? :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Legyen szabad megjegyeznem, hogy a Penny Market polcain találsz egy új terméket, "Chili dara" a becsületes neve. Kis tasakban, nincs száz sestercius és sokáig elég.

Olyan kis pelyhekre gondolj, ne valami porra. Én vettem szombaton és a csirkepaprikásba raktam.
Próbáld csak ki, jó, én mondom!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ott a lábuk előtti folyóvízbe (abba a keskeny kis vájatban) mártogattak olyan hátkaparó féle kütyüt (aminek cserélhető feje volt a régészek most találtak pár darabot :D), amivel ügyeskedtek, miközben éltek egy kis társadalmi életet, megbeszélve a napa eseményeket és ezért nem kellett csatorna tisztítással sem foglalkozniuk.
@Knósszosz:
Nagytudású kolléga! Tényleg érdekelne valami görög honi (nyal, akarom mondani) nyaralási tipp, mert ezek a Balcsira mennek különben, velem... :(
@Penivaldes:
Szívlapátom lecsap rád... Eláslak cicabogár! :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Kérdés a kőccségvetés, a ráfordítandó idő, a sofjőrők száma és máris megoldom az egyenletet, jó?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Asszony pajti az a garast a fogához verdeső fajta. Nem könnyű meggyőzni, hogy 50e forinttal többet is megér valami... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tapasztalatlan, ne bántsd, csak irigykedik!
Jelentem, az étek fogyasztható és..curva erélyes lett! :-) köllött a tejfel reá!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én nem vagyok egy travelszörvíz, de ha megadod a specifikációkat, hogy mik az igények; távolság Magyarországtól-látnivalók a környéken-történelem játsszon-e?-mittomén... vannak ötleteim.
Autó, busz, repülő - ez is fontos.

Gyúrd össze, aztán kérdezz újra.
@Tűzfal:
Ugye???? Ugye-ugye... aki nem figyel...
A lapáttal is csapkodom... :D
Majd SSteffy cicus magas homlokára gondolok közben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én is ez a típus vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy a Balcsi drágább összességében.
bogarász kicsit a hálón.

válogass gorogorszag.startutazas.hu/

vagy www.utisugo.hu/utazas/torokorszag
@Knósszosz:
Én Rodoszt preferálnám, de ezek a nők...
Majd szétcsapok, ha totál elszemtelenednek.
Őrületbe kerget ketteske, hogy "de a repülőtéri illeték..." :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ketteskével pedig illik jóba lenni, így kisebbségben maradsz mindig otthon!
De ezért még nem bátorítanálak arra, hogy Penit vidd magaddal..:-P
@guma:
Én is így érzem, de a zasszony olyan értetlen, mint egy NŐ!!! :)
@Penivaldes: te csak nem vagy sajtolós szakember?

a "bélyeg" lehet hosszú-karcsú, hosszú-vastag, rövid-vastag, és rövid-karcsú...az a része a sajtoló "szerszám"-nak ami behatol és a lyukat adjusztálja

brühühühü

lehet hidegen és izzóan is csinálni
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Prága lesz a városotok, meglásd! Könnyen megközelíthető, igaz, nincs tengerpartja, de a Balcsinak sem!:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
BACKI!
Oda nem akar elmenni, merthogy az 3 óra!!! :(
Inkább nem kommentelném...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Rodoszt támogatom, nagy élmény volt:)) A sziget csücskén kell fürödni, ahol a két tenger összeér. A vár egész vagy akár több napos program.
A gyros isteni, a leander fák lenyűgözőek.
A szomszéd szigetre javallt látogatás felejtős, sok órás hajóút egy szivacsbolt megtekintéséért.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én még időben elváltam, de nem tanácsolom azért! :-) Utána annyit utaztam, amennyit nem szégyelltem!
www.cassiopeiasafari.com/hu/cassiopeia/

többek közt ezen a ladikon..:-D
@Orica Középföldi: Három éve volt szerencsém, igaz, egyedül, egy kis Athén-Kréta-Santorini kombóhoz..ha lenne hová feltenném, küldenék pár saját képet is..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az mindenütt van.
Amúgy Rodosz maga a nyüzsi, nem lövök mellé ha aszondom kérdezd tepsinyulat, ugye?

Kellemes, tele történelemmel...
A templomosok nem messze Cipruson, a Johanniták meg Rodoszon... lépten-nyomon belebotlasz a fantasztikumba.

A lindoszi akropolisz is egy napos túra, látnivaló amit nem hagyhatsz ki, ha bővebben érdekelj kérdezz, majd küldök ezt-azt.

Észak is tartogat gyönyöröket, például Thásszosz sziget. Elképesztő flóra, vagy Szkiáthosz és Evia.
Az közép görögország, ha érdekel nézz szét Agni-nál:
www.eviasziget.hu/
@Knósszosz: Sarti milyen? Mert délután linkeltem egy ócsó ajánlatot, azt hiszem, a Chalhidiki elérhető még magyaroknak is, igaz, én max. akkor mennék oda, ha vinnének!:-P
@Knósszosz: @mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @Orica Középföldi: @rodeo36:
Feldobtam egy videó darabot, a szombati röffenésünkről. A fényképek még nem publikusak...
Dolgoznom kell rajta... :)) Különben engem is elásnak...

www.gigasize.com/get/ch44b76z6hd
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi szemezgetünk mostanában Horvátországgal is. Itt pld. 35 EUR egy 4 fős apartman egy napra. Szerintem ez nem olyan rossz ár.

vinisce.lks.hu/csoportos_kedvezmeny.html
www.online-croatia.com/croatia-marina.htm
@Orica Középföldi:
Ja, ja!!
Kicsit szeles a sziget, de Rodosz város az kapitális.
Tök nyugi, langymeleg tenger novemberben is, az dél Kréta.
Vái a pálmafáival, az álmos kisváros Ierapetra, és nyugaton a tündéri Paleohóra... na, legszívesebben onnan nem jöttem volna vissza.

Ott van vége Európának, a helyiek csak bámultak a nagy vízre és mutattak szembe; az ott a Kadhafi see.
Akkor még élt-:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Főszezonban? nem hinném..ha mégis, akkor olyan is, nem? Trogir mondjuk elmegy, az már dalmát, maj'nem..
@Knósszosz: Agios Ioannis, én azt ededül. LP alapján fedeztem fel..isteni volt!:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Igen pld. augusztusban is annyi. Pld. ez:

vinisce.lks.hu/viniscekepek/parton_002.jpg

Ebben két 4 fős apartman van felül.
Vannak belső képek is róla.

vinisce.lks.hu/kiado_apartmanok.html

Szerintem nem olyan vészes. Neked mi a véleményed?
Itt meg lehet nézni, mikor vannak még üres helyek. :)

vinisce.lks.hu/naptar1.html
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Sarti tipikus diszkó üdülőhely.
A környezet gyönyörű amúgy, a régió rendre elnyeri az európai kék zászló kitüntetett címét, amit a legkristálytisztább tengerpart kaphat meg.
Nem sok más van arrafelé, ha csak nem vesszük számba az Olümposzt, illetve Trikala környékén a Meteórászt. Azok persze megérnek egy-két misét, no meg ott van Szaloníki is, ahol szintén el tud napokig lődörögni egy magamfajta...
@guma: Sarti valahogy nem izgat, max. társasággal, mert inni, azt kell! Hellas, Ouzo, Metaxa, csak szépen, sorjában!
És, ha meleg van, egy kis gyantás bor is jöhet!:-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: valami biztonsági code-ot kér, az meg nincs (fácsé)

brühühühü
@Knósszosz: Akkor kimarad..egy napnál tovább nem bírom a "csatazajt" valahugy..
@guma: Én is feladtam, majd elküldi privátba, ha mutogatni akarja, nem? :-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Na, akkor ússz kicsit!
Mondjuk a Dodekanészossz-tól nincsenek messze a török partok, ahol a kebabot nem kanári adagokban szolgálják fel.
Már, ahol:
www.flickr.com/photos/avlxyz/2914365220/
- említésre méltó a helység neve, ahol a kép készült...
Az nem épp a tenger partja, kicsit beljebb van a szárazföldön.
Hogy világos legyen, még egy zabakép, Pinarbasi-ból:
www.flickr.com/photos/avlxyz/2913522185/

Kalí orexi!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valahogy sosem volt kedvem autóval csajozni, igaz, öregecske vagyok, de nem ennyire!:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Sejtem már, neked egy kiklád sziget való. Tuti biztos vagyok benne.

Csend, turista elvétve, langymeleg szellő, Grillezett barbúni, sztifádho vájlingszám... na elég!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ez szerintem tudatos volt, már régóta ismert, hogy a perspektíva szögének változtatásával mik jöhetnek ki, lásd a foci és cricket pályákon, kosárlabda (hogy csodálkozol mikor egy nagy dombon átmegy anélkűlhogy elesne) projektált hírdetéseket, amelyek a fő kamera állásra vannak megszerkesztve...ez is a nap nem minden órájában ilyen csak bizonyos órában (délben?)

kurva jó

brühühühü
@Knósszosz: ez milyen hely?

www.wtr.hu/ut.html

Falirakin voltam ahonnan nagy csavargással körbejártuk és Rodoszra is többször bementünk busszal és szembe a török Marmarisba félóránként mentek a nagy kompok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
minek mindíg kitalálni ilyen izéket, küldd el privátban nem vagyok hajlandó szűkölni a gigaguga hülyeségei miatt egyébként is nálam letiltotta...valami okból, lehet, hogy túl nedves?

brühühühü
Jót álmodoztunk:))
Bolit én se tudom megnyitni.
Nyugodalmast mindenkinek.
@Knósszosz: élvezet olvasni "tálalásaid" :)
@Knósszosz: Bezony, a turistákat nem bírom látni valahogy! :-)
Naxoson megállt a komp visszafelé, elmegy, csak kicsi nekem tán..miként Thyra is annak tűnt..elsőre! :-P
@guma:

Csak szállodák, panziók. Semmi nincs. Kizárólag pihis hely.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): a tömegiszony nálam is fellép :D

még boltba is hajnalba vagy este megyek.
@guma: Akkor hagyd ki a görög szárazföldet, ha tanácsolhatom..én még sosem voltam rajt, kivéve Athént, ahol sikerült három, azaz 3 órát töltenem, meg vissza is annyit! .-P
@guma:
Tipikus észak görög nyaralóhely.
Semmi fikázás, a tenger elképesztően szép, kristálytiszta.
A Halkidikitől Athén felé elnyúló riviéra minden egyes települése a nyaralni és főként szórakozni vágyó turistákra épült.
Ezt nem pejoratív értelemben mondom, puszta tény.

Főként a fiatalok érzik arrafelé jól magukat, mint mondjuk Korfun. Persze nem lehet ezt ráhúzni a régiók minden településére.
Korfun is vannak fantsztikus természeti szépségekkel megáldott helyek, mint például Paleokasztrítsza, vagy északabbra Szídári, ami a Canal d' amour szikláiról híres szerte Európában, ugyanakkor ott van a szigeten Benítszesz és Moraitíka, ahol éjjel-nappal dübörög a zene, gyakorlatilag a brit fiatalok gyarmata.

Na, ugyanez az észak görög üdülőhelyekre is áll, ott is vannak nyugisak és kevésbé nyugisak. Az olimposzi riviéra hangosabb, ha valaki a nyugalmat kedveli inkább, az menjen a Halkidiki félsziget valamelyik nyúlványára.
Kasszandra és Szithónia is tele van nyüzsgő üdülőhelyekkel, de ott azért a nyugis, álmos kis falvakat is meg lehet találni a mai napig annak, akit kiver a víz a bőrszandálos sörtől röfögő sváb turistáktól.

Nincs bajom a németekkel, csak vannak tapasztalataim...
Üdv!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Igaz, az elég tömény volt, hátizsákkal, vagy harminc kiló menetfelszereléssel végig az Akropolisz alatt..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Thíra csoda!
Na nem (csak) azért, amiért a turhisták kedvelik.
Jórjosz Marinátosz professzor ott ásta ki a sziget déli csücskén a várost, amit amit a vulkán kitörése betemetett.
Hellén Pompei, bazz...

Na, nem is folytatom, mert elvonási tüneteim vannak.

Kaliníhta-:))
Szia srácok! Csak megnéztem, hogy hol késtek az éji homályban, már több napja nem találkoztunk.
Megnyugodtam, megvagytok mind, csak az én Vérnyulam nincs itt.
@Knósszosz: Valahogy szerencsém volt Korfun jártamban Paleokastritsán lakozni, egy kis Sidari kiruccanással, ami nekem nem jött be annyira azért..ezek után:
www.korfu-ratgeber.de/destop-hintergruende/korfu-paleokastritsa-1600x1050px.jpg

Bameg, pont így lóg a falamon, csak saját rögzítéssel! :-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Hájjabazmeg, undor egy hej!-:D
El se tom kézzeni, hogy otan élyek, pfúúúj!
@Knósszosz: Beléd is effendi..erre gondoltál?
www.panoramio.com/photo/23780890

Ja nem, az a tenger alatt kellene, hogy legyen most, nem a hegyen, ugye?
@Mariann19:
Fogadjunk, hogy valahol fotódzzikk!?
Londonyba seres korsókat... esetleg?
Olyan képet még nem rakott a trekörszre, egyenlőre.

Puszi!
@Knósszosz: Én valahogy igen..fenn a hegyen, fenn a hegyen..
media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/c5/67/52/paleokastritsa.jpg

..be xar is vót, koktéllal a kézben ezt a valamit nézni, a medencéből..jujj!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nem egészen erre, az Akrotíri-ben van, pár kilametriosszal arrébb.

Emitten nem voltam, kurva életbe!
Legközelebb...
@Knósszosz: Én felmászkáltam, a hely neve: Old (Ancient)Thíra..de sajnos pont zárva volt, pedig a snake-en még vezetve is majdnem elszédültem!:-D
www.panoramio.com/photo/1023518
@Knósszosz: Nem most volt, kezdő utazó koromban..ha vígaszt nyújt a tény..:-P
@Mariann19:
felnyársalták, vagy bebélyegeztek neki esetleg megspékeltékés te mikor a
zéééé gzeng
????

brühühühü
@rodeo36: Nem volt ma Knézilabda, nem is értem..:-P
A tegnapiről meg szót se! .-(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az a rossz szokásom, hogy mielőtt elmenék valahova,elolvasok róla ezt-azt, illetve ami fellelhető róla. Qia olyan kihagyhatalan nevezetességként volt említve minden irományban, hogy muszáj volt megnézi.

Az igazság az, hogy naplemente fetisisztáknek van hirdetve a látvány, ami önmagában biztosan elképesztő lehet. A hely maga adja azt a fílinget, amit nehéz leírni, még nappal is.

Én kiolvadt zsírral teljesítettem a távot, délután négy tájékán.
Ne tudd meg...
De megérte!
@Knósszosz: Én autóval..pont naplementére..de tényleg csodás! Dolgozom az ügyön, hogy képekben (sajátokban) is bosszanthassalak..see You soon..:-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Egy klasszikust idéznék mostan;
"hagyom, hogy álmom elaltasson" - vagy valami hasonló.

Jó éjt hatalmas Efendi, Allah vigyázza álmod és ne engedje közeledbe a gyaur kondást, még ha a girnyó müezzin a NER-nagyságát is kotkodácsolja szerte a kárpátiamedencébe.

Ammen...
@Knósszosz: Ideje, hogy álmom elaltasson..IV. Henrik, Merle interpretációjában..teszbáh alá khér!
@Knósszosz: Remélem, hogy nyáron azért te is eljössz ide. ;)

repulonap2013.hu/
@Orica Középföldi: Még gondolkodom, hogy most megbántódjak-e :-)))
@Penivaldes: A Kiss Árpival :-)
Csak arra gondoltam célozni, hogy egy országban, ahol tudottan végigsöpört pár háború, betelepítés, járvány és újabb betelepülések ostobaság a vérmagyarkodás.
Feleim!

Most estem haza, megtenné valaki, hogy összerántja a vasárnap-hétfő eseményeit linkek formájában? Ebben az esetben tán lesz poszt is valamikor napközben.

Köszelőre!
@Knósszosz: aszongyátok nincs munka 6 óra alatt a következők:

Ajánlatok Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet területre

Eladó - Vállalkozó
Jelentkezés és részletek »
Országos
2013.04.01.

Design and Development Engineer / Tervezési és Fejlesztési Mérnök, Egyesült Királyság
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.04.18.

Mechanical Engineering Manager (1734361)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.04.16.

International Sales Consultant
Jelentkezés és részletek »
Országos + Külföld
2013.04.16.

Services Project Manager (1734247)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.04.12.

Project Manager - Offshore Marine (1659724)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Senior Project Manager (1687810)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Project Leader (1687773)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Project Leader - Industry (1691909)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Project Leader - Naval (1690660)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.26.

Oil & Gas Project Quality Leader, Energy Vertical (1711761)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.26.

Naval Power Systems - Technical Proposal Engineer (1593723)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.26.
Személyzeti tanácsadó cégek hirdetései:
Ajánlatok Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet területre

Banki telesales operátor
Jelentkezés és részletek »
Budapest
2013.04.17.

Üzletfejlesztési Igazgató (ZFHFM-ÜFI)
Jelentkezés és részletek »
Regionális
2013.04.15.

brühühühü
@Fabius: én csak a csecsenek lelövetését és kálváriáját tudom bostonban és a többi röhejet

orbán még él a pénz fogy

2.1% -ra emelkedett a hiány, azaz gloria, mialatt
2011 35000 milliárd GDP
2012 28000 milliárd GDp
a különbség 7000 + a 2.1% -a a 28000 milliárdnak 588 milliárd az összesen -7588 milliárd hiányra csökkent föl a mattolcsi és orbán szekere

világ néz és röhög

brühühühü

van link de nem tudom valahol a hvg -ben a hiány hatalmas csökkenése vagy valami hasonló agymenésch

dolgozz az csinál guaniquiqui-t abból élsz?
@GeoCracker:

Aki hosszan tartó, szívből jövő röhögést tud előidézni, annak nincs oka megbántódni:))))

Gyanítom lendületből írtad, nem belegondolva, hogy kinek és pontosan mit is. Na ,ez így együtt volt pazar:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Fabius:
na a Cirbi linkjeit és az én kommentemet együtt javallom blognak lehet száraz, de atombomba

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és mit harcol? ő is terrorista a csecsen vagy cseh terroristák a cseh nagykövet sikoltozik

brühühühü

micsinyá't a kiscsaj?
könnyed valóság:

hvg.hu/tudomany/20130423_igy_cenzurazzak_a_netet

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130423_Egyutt_2014_a_jo_kommunikacio_alapjai

hvg.hu/gazdasag/20130422_reuters_allampapir_vasarlas_mnb_bankok

Atom helyett pénzmegvonással büntetheti a renitenseket az EU

Elvileg zöld utat kapott az EU-tagállamok minisztereitől az a német, dán, finn és holland kezdeményezés, amely azt szeretné elérni, hogy már korai szakaszban fel lehessen lépni az alapvető értékeket megsértő tagállamok ellen, és végső esetben akár a támogatásokat is meg lehessen vonni tőlük. Bár Matonyi János szerint Magyarország neve nem került szóba, a javaslatot kimondatlanul is a magyar és a román problémák ihlették. Az ír külügyminiszter a Tanács ülése után azt mondta, támogatják a javaslat részletes kidolgozását.

hvg.hu/itthon/20130422_EU_kulugyminiszter_Reding_ertekek
Nagykoalícióban söpört le a Fidesz és az MSZP egy javaslatot

Az LMP az EU-s pénzek 2007–2013 közötti felhasználását vizsgáló bizottság felállítását kezdeményezte. Az MSZP-sek arra hivatkozva nem támogatták a javaslatot, hogy nem írnak alá olyat, amit jobbikosok is szignáltak.

hvg.hu/itthon/20130422_Nagykoalicioban_soport_le_a_Fidesz_es_az

----------

Ügyészség: jogosan vitték be az egyik egyetemfoglaló lányt

Elutasították a jogellenes fogvatartás miatt tett feljelentést az egyik egyetemfoglaló ügyében, akit még február 18-án vittek be a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói tanúkihallgatásra az Astoria aluljáróból. A lánynak öt órát kellett ott töltenie.

hvg.hu/itthon/20130422_Ugyeszseg_jogosan_vittek_be_az_egyik_egye

------------

hvg.hu/itthon/20130422_sikerpropaganda_Magyarorszag_jobban_telje
@Orica Középföldi: :-)
Tényleg lendületből írtam. A mit kérdésében azért tudtam, hogy mit. Viszont a kinek kérdését illetően azt hiszem Gábriel nem annyira tök, mint olykor tűnik. Szerintem sok szempontból pontosan tudja, hogy üres propagandaszöveget nyom csak. Minden történelmi alap nélkül.
@Fabius: bakker, most hogy két napra vissza tekintettem, rá kell jönnöm megint, hogy annyi minden történik itt /és főleg nem jó/ hogy esélytelen a néhány napos lemaradást bepótolni, akár miről lehet írni, mindenre van több példa is egy napra...

belső-külső eladósodottság, harcolunk minden ellen, átverünk mindenkit, viktor a király, ehhh és a demokratikus ellenzék is szokás szerint szerencsétlenkedik, vezényló meg dörzsöli a kezét, háttérben simlicskával:

www.napi.hu/tozsdek-piacok/bevasarolt_a_magyar_adossagbol_a_kotvenyspekulans_itt_az_uj_adat.551545.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_aggodik_az_elmarado_adobevetelek_miatt_az_ngm.551530.html

jahhh, és nem leszünk gyarmat:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_valtozhat_a_matricas_rendszer_a_sztradakon_johetnek_a_kinai_utdijszedok.551420.html
ez meg hab a tortán, nincs mit hozzá tenni, ezek már olyan nyelvcsapások, hogy csak na, ez a patai veri szervilizmusban a hoök-os "vezéreket"

Matolcsy "abszolút tekintély" – dicséret a bankszövetségtől

Jó a viszonyuk a bankoknak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) új vezetésével, de a Magyar Bankszövetség számára a jegybank vezetője, Matolcsy György, is "abszolút tekintélynek számít" – mondta Kovács Levente, a szervezet főtitkára a Világgazdaságnak adott interjújában. A bankszövetségnél azt várják, június 1-jétől elindulhat az MNB hitelezési programja.

hvg.hu/gazdasag/20130422_Matolcsy_abszolut_tekintely__dicseret_a
ennyi elég, nem túl hangulat növelő a visszatekintés, és még el sem indult igazán a nap...
Ezért volt szörnyű a Gyurcsány-rezsim

A Portik-Laborc jegyzőkönyv tökéletes bizonyítéka az MSZP teljes züllöttségének.

Akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg.

index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp
@GeoCracker: Egy vérmagyart leltünk, aki echte sváb volt..
Sokáig voltál távol, és még mindig Orbán a király!..... hogy verné meg az isten a mai naptól 5 évre szóló némasággal,mert lehet, hogy akkor nem érne téged ennyi rossz hir
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Erre van ugye az, hogy egyes emberek álláspontját az üléspontja határozza meg. Most már Matolcsy őrzi azt a kasszakulcsot, amiből a Bankszövetség is szeretné, ha csurranna valami kis apró, pár szaros milliárd. Mint a jutalomfalatért szűkölő kutyák, hálás farokcsóválásuk már majdnem elfeledteti, hogy a "gazdi" hogy verte őket éveken keresztül a pórázzal.
@Fabius: Mi történt?
MenTEK megnézni a lakást? :DDDD
Tényleg FAB erről nem írsz posztot??? :))

Együtt-PM: totális érdektelenség Pécsen

Mintegy tízen voltak kíváncsiak a Bajnai Gordon által fémjelzett Együtt 2014 társelnökére, Juhász Péterre, és az LMP-ből kiszakadt Párbeszéd Magyarországért szervezet független országgyűlési képviselőjére, Szilágyi Lászlóra egy hétfői pécsi lakossági találkozón.

www.pecsma.hu/pecs-aktual/egyutt-pm-totalis-erdektelenseg-pecsen/
@GeoCracker:

Ismered a szöveget: aki úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az bizony kacsa:))
Ezt azért érdemes tovább emésztgetni. :(

"A Portik Tamás és Laborc Sándor közötti beszélgetések jegyzőkönyve kiváló alkalom arra, hogy mindannyian felidézzük, miért is volt olyan borzasztó a Gyurcsány-rezsim. Akiknek bármi kétségük volt afelől, hogy ezeknek az embereknek örökre el kell-e tűnniük a magyar politikának még csak a közeléből is, azoknak lassan talán ideje lenne kijózanodniuk.

Miről szólnak a beszélgetések?

A tegnap nyilvánosságra került, a magyar titkosszolgálat által korábban rögzített beszélgetések leiratából az olvasható ki, hogy a magyar titkosszolgálat feje, Laborc Sándor az egyik legismertebb magyar bűnözőtől várja, hogy az az ellenzékre nézve terhelő adatokat szállítson neki. Sőt azt is hangsúlyozza, az sem baj, ha ezeket az információkat a bűnöző úgymond saját maga generálja. Például azzal, hogy „egy kupiba" csal egy ellenzéki politikust, és ott kompromittáló felvételeket készít róla."

velemenyvezer.blog.hu/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp
És akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány egyébként vitathatatlanul szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg. Ők maguk jelentik ugyanis messze a legerősebb érvet arra, hogy megint Orbán Viktorra ikszeljen bárki.

Az MSZP most bizonyíthat

Azt halljuk, hogy az MSZP állítólag megújult, a régi motorosokat háttérbe szorította Mesterházy Attila. Nem ártana mindezt most bizonyítani is. Kíváncsian várjuk Mesterházy Attila reakcióját, vajon kiáll és elmondja-e, micsoda óriási veszélyt jelentett a magyar demokráciára, hogy az akkori MSZP-kormány feketeöves bűnözőkkel játszott össze az ellenzék lejáratása céljából. És hogy egy demokratikus pártban ilyet jóváhagyó vagy cinkosan megtűrő személyeknek nincs helye. Amíg viszont nem hallunk teljesen egyértelmű elhatárolódást ebben az ügyben, addig sajnos azt kell gondolnunk, hogy az MSZP is csak addig demokrata, amíg más van kormányon.
@rodeo36: Kedves rodeo!

Munka akad. Olyan helyet nehéz (szerencsével határos) találni, ahová fel is vesznek.
Régóta külföldön élve nyilván te másként látod és számodra sok olyan gond nem is létezik, amivel itt naponta meg kell küzdeni.

1. pénzhiány. A legsúlyosabb probléma. Ha nincs elegendő pénzed, nem tudsz munkát vállalni még 200km-re sem, mert ott kellene élned. Autót felejtsd el ilyen távolságra! Ez Abszurdisztán, nem az Egybesült államok.
Ahhoz, hogy távolabb élj, lakást kell bérelni. Lakásra 2-3 havi kaucióval számolni kell, plusz az első fizetésig élnie kell az otthon maradottaknak és a munkát vállalóknak. A legtöbb családnak(!) ennyi tartalék pénze nincsen (minimum 300eFt).

Egyben kockázat is, mert ha a munka ,,nem jön be'', (3 hónap próbaidő alatt indoklás nélkül bármikor elküldhetnek).

A magyar munkahelyek többsége szinte soha nem ad szállást vagy lakáshoz hozzájárulást.
És lehet sírni, hogy mennyire immobil a magyar...

2. fejvadászok. Az általad közölt állások nagy része fejvadász cégeken át érhető el. A magyar fejvadász cégek tevékenysége a legtöbb esetben köszönő viszonyban sincs a nyugati cégek tevékenységével. Bizonyos életkor felett 1xűen félreteszik--a bármilyen kiváló--önéletrajzodat is. Ami számít: 25-35 közötti, több nyelven beszélő, magát jól eladni tudó emberke legyen, szaktudása szinte mellékes.
Az összes többi jelentkező kuka. Jogszabály tiltja ugyan a szelekciót, de be kellene bizonyítani, amire esély sincsen.
Megkockáztatom: a fejvadász cégek jó néhány alkalmazottjának nem is érdeke, hogy munkát találj--neki addig biztos (tutti) állása van...

Néha egy fél óra alatt megtanulható egyszerű operátori munkára is kizárólag fejvadász cégen át lehet csak bejutni!!! na ez több, mint tragédia...
itt találsz példákat:

www.jobmonitor.hu

3. a hirdetések színvonala.
lásd fenti linken, de pl. itt konkrétan, (találomra beírtam az előzőbe a cnc kulcsszót):
www.cvonline.hu/cnc-forgacsolo/512540/j.html

Ebből a hirdetésből a jelentkező szinte semmit nem tud meg. Még a programozás nyelve (vezérlő típusa) sincs megadva, pedig létkérdés. A fejvadász fruska meg nem tudja.

Ezután nézz meg akár egy osztrák, német de akár cseh, sőt szlovák(!) hirdetést. gugli lefordítja.
Akkor mit is akarunk Abszurdisztánban, munka ürügyén? Szánalom.

4. bérek. Egy ember megél belőle, de a családja nem.
----
Még hosszan sorolhatnám. Elnézést, ha hosszúra sikeredett!
@le Látó: Sajnos igazad van mindabban amit írtál. (arról nem beszélve, hogy rodeo által jelzett állások nagyobb része külföldi munkavégzést és speciális jártasságot kíván).
@le Látó:
talált, sűllyed...pont ezzel a céllal tettem ide, a főleg GBR-ban lévő helyek 50 - 68000 font éves netto!!! + prémium...ami átlagban több, mint 2 milla HUF-ban...persze van telefon tárgyalás közvetlenűl a két fél között, mielőtt bármi...

szóval elkeserítő a magyar helyzet és a kiszolgatottságnál nincs is rosszabb

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, a Pécsett mozdítható emberek most készülnek az érettségire (KIHA), csinálják az első előrehozott vizsgáikat (HAHA), kapaszkodnak az állásukba (egyetem), vagy csak simán nem tudnak az egészről (én is innen tudtam meg). Mellesleg Juhász ugyan nagyjából ismert, de nem az a kifejezett húzóarc, Szilágyi meg, tisztesség ne essék, én azt is innen tudtam meg, hogy a PM-ben ilyen is van. Amúgy meg, hát nem nagyon hisz már senki senkinek.
@le Látó: + az albérlet itthon elviszi a fizetés felét , harmadáát.
@Fabius: Megint izraelben jártál utasításokért?:))
Közben Vona meg miniszterelnök lett,és visszakaptuk Erdélyt.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én echte igaz magyar vagyok!
Sajnos a papírjaink az özönvíz idején elvesztek...:))
@kifordított nagyanyó: jahh, a nyereg alatt puhitott hust meg megette a kutya, pedig az meg a felaldozott feherlobol maradt meg :)
@sírbateszezazegész: Ez nem rossz példa, főleg ha ebben sem lenne sehol a világon kettős mérce. Magyarán, az lenne az üdvös, ha minden oldal háborús bűnöseit így lehetne kiközösíteni, függetlenül attól, hogy épp a "győztes" hatalmak vagy az aktuális világurai országokról van szó.
@sírbateszezazegész:
Persze ilyet is csak egy zsidó írhat....:))

Talán ez az akadékoskodás,a mindenbe belekötés az oka a "zsidóellenességnek".

Nekem kertész is ugyanolyan magyar elsősorban,erre ő kezd el magyarozni.
Úgy beszél,mintha mi rosszabbak lennénk náluk,vagy bárkinél.
Ő különbözteti meg saját magát.
Mondjuk nekem hamarabb jutott róla eszembe,hogy barom meg idióta,mint az hogy zsidó.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Arra nem emlékszem.
Valahol elkeveredett a Bárkán.
Megatron valszeg lenyúlta.:))
Csak tudnám mire kellett neki...?
@Penivaldes: Na oké,te példul biztos jobb vagy!:P
@kifordított nagyanyó: Én persze, hisz tudod, hogy én vagyok a legjobb:D
@kifordított nagyanyó: A Gazda!!
(várj, levetkezöm egy kicsit..)
aki elment, és itthagyott minket magunkra.
@Penivaldes: Ez a vetkőzés jól hangzik.
Folytasd tovább!:P
Nem tudom melyik Gazdára gondolsz.
@kifordított nagyanyó: Mindenkinek a saját joga az önmeghatározás. Benne van a szóban is. Ha ő így határozza meg a sajàt identitását, màs azt milyen jogon vonja kétségbe? Ezen, ha elgondolkozol, és megtisztelsz azzal, hogy megosztod velem is, mire jutottál, azt köszönöm.
@sírbateszezazegész: Elolvastam. Szerintem ezt priviben, vagy az erre a célra fenntartott topicban lenne érdemes folytatni.

varanus.blog.hu/2012/03/02/gaudi_mocskos_kis_primitiv_valasztopolgarok
@sírbateszezazegész: Részemről biztos nincs. Pont azt mondom, hogy nem lehet "de". Az embertelenség legyen elítélve mindenkinél, függetlenül az illető származásától.
@Penivaldes: Csak attól,hogy velem társalogsz,meleged van?:P
@kifordított nagyanyó: annyira azért nem vagy vérforraló anyókám...))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tuti hogy ott volt!:))

@sírbateszezazegész: De ha én nevén nevezem egyből gonosz náczi,antiszemta,gyilkos stb. leszek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most nincs erre lehetőségem (csak mobil verzió jön be), de amint lesz, szivesen. Előre is köszönöm.
Másik hsz.: Akkor legyen így eztán.
@kifordított nagyanyó: Irigyellek, hogy csak ennyit kellett szintetizálnod a gondolatot. Nekem ennél jóval több időbe telt.
Ő most ott pontosan magyarként határozta meg önnön magát. Ha te is így teszel, azért nem hiszem, hogy bárki is akként minősítene, miként jelezted. Vagy ha igen, én mindenféleképpen melléd állok.
@sírbateszezazegész: Talán mert már gondolkoztam ezen.:))
Amúgy a fene tudja.
Én azt szoktam mondani hogy mi magyarok hülyék vagyunk.
Nem azt hogy a magyarok hülyék.
@kifordított nagyanyó: egyes szam elso szemely, en hulye vagyok, az altalanositasokat hanyagoljuk szerintem ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Reggel már én is körbejártam és el vagyok képedve.

velemenyvezer.blog.hu/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp

"És akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány egyébként vitathatatlanul szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg. Ők maguk jelentik ugyanis messze a legerősebb érvet arra, hogy megint Orbán Viktorra ikszeljen bárki."
OFF, ha valakit érdekel.

Januárban tönkrement a Junkers cirkóm elektronikája, ezért az egészet átterveztem és hatásfokra optimalizáltam. A legkevesebb hőveszteség, egy szűk tartományban szabályozott láng (bejövő és elégetett gáz) esetében érhető el. A bejövő gáz mennyiségének szabályozása két tizedes pontosságú. A rendszer kiválóan működik és talán az előzőek alapján érthető, hogy így kaloriméterként is funkcionálhat.
Tegnap 22:10 és 23:32 között végzett mérés alapján a Főgáz által megjelölt 34 MJoule helyett 25,3 MJoule fűtőértékű mixtúra érkezett a csöveken keresztül. A márciusi fagyok során számos alkalommal, éjszakánként 3-6 órán keresztül 27 és 31 MJoulra csökkent a fűtőérték. A lángmodulációs kazánoknál a fogyasztó a változást nem érzékeli, míg a többi esetben csak a bekapcsolási idő megnövekedése tapasztalható.
Alig várom már az igazi rezsimcsökkentést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mielőtt hitelt adunk Nyüzsinek, hallgassuk meg ugyanarról Bajnait.
Kiderül belőle a csőbehúzás.

Mesterházy egy késő őszi időpontra tette a megállapodást. Bajnai válaszul arra kérte, hogy legyen szeptember.

Erre lépte Mesterházy, hogy akkor most azonnal.

Aljas kis szoci stílusú húzás.
@épészmérnök: Ja, és itt a link a Bajnai-interjúhoz, amiből minden kiderül.

atv.hu/cikk/20130419_bajnai_gordon
@kifordított nagyanyó: Tehát timagyarok hülyék vagytok. Mimagyarok azonban okosak.

Ércsük. :-)
@Penivaldes: "Nem kell többé melltartót hordani."

Mi van Peni, radikális feminista lett belőled? :-)

media.concreteloop.com/wp-content/uploads/2008/02/tyra-banks-burn-bra-1318-2.jpg
@épészmérnök: hallottam a radioban mester hazit, erdekes volt az biztos, es voot benne olyan erzetem amit mondasz, Peni meg olvasta a zangol tudosok bra tanulmanyat ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a franszia tudósok, és nagyon egyetértek. nem kell fogságba ejteni a keblet, hanem harmóniában kell vele lenni:)
Értelmezési problémákkal küzdenek itt sokan.

Nem pár blogger jajveszékelését hiányoltam, hanem az EU parlamentben való üvöltözést, asztalverést, amit kónbanditáktól és gönczkingáktól megszoktunk. Vagy ha nem zsidó ügyről van szó,akkor életbe lép a kettős mérce?

Akkor miért csodálkoznak a fasiszták, hogy mindenhol megvetik őket a dávid-csillagjukkal együtt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Az amelyikről az ATV kitalálta. :)"

Erre szokták azt mondani ,hogy a jó kifogás sosem árt. :-)

@Habakuk999: Kösz!
Lehet találni állást, csak keresni kell: allasportal.hu/
@nagy_henrietta:

Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert nem őt választják.
Szóval még is van, hogy nem lehet állást találni. Főleg keleten, meg délen, meg még sok részén az országnak, ahol nincs elég munkahely. De majd te megoldod.
süti beállítások módosítása