Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.20. 03:18 Fabius

Pártfinanszírozás, magyar átok

Címkék: fidesz jobbik pártfinanszírozás haza és haladás

Tegye föl a kezét akinek meglepetést okozott, hogy oligarcháink nem csak ÉdesViktort látják el munícióval, hanem saját jól felfogott érdekükben több vasat tartanak a tűzben, és azt is finanszírozzák egy kicsit akit reális kormányváltó esélyesnek tartanak.

A közélet legfontosabb kérdése ma, hogy 2014 tavaszán a ner hóangyala köré palástot és a fejére koronát is hugyoznak a választók, vagy iszonyú leszámolást rendeznek szimbolikusan egymást keresztező vonalakkal, megpocsékolva az olvadékony szimbólumok rendszerét. A ner szavatossága előbb vagy utóbb menthetetlenül lejár, Viktor megkapja az obsitlevelet a zemberektől, az oligarchák viszont ugyanazok maradnak. A kormányváltásra esélyesek jóindulatának keresése ezért abszolút nem meglepő, ez a merészség, pofátlanság, aljas árulás - megfelelőt húzd alá - legfeljebb Orbánnak és az egyviktor hitűek egyházának újdonság. No, meg a Jobbiknak ugye, de erről később. 

csányi-hernádi.jpg

Kormányunk a döbbenetből ocsúdva sietve kijelentette: ők aztán semmi módon nem folynak bele a MOL támogatási politikájába. Éppen csak rázavarják a "legiskolázottabb" minisztert Hernádi Zsoltra, hogy ugyan ejmiabüdöslófasz, meg hagyod ezt abba de mostazonnal! Nagyjából annyira világos ez a kommunkáció, mint egy gazdasági vízióhoz rajzolt átlagos Matolcsy ábra. Most akkor Lászlóné nem kormánytag, vagy ez lenne a nembeleszólás a támogatási politikába? 

Csúnyán megsértődött ezen a Jobbik is. Először is ugye a büdös pénzemberek azt szokták támogatni, akiknek reális kormányváltó esélyei vannak ködös ideológiák és gyakran visszatetszést keltő jelszavak helyett. Másodszor a Jobbiknak kormányzási esélye csak Viktorral együtt van, ehhez meg nem kell velük se jóban lenni se kicsi pénzt a viszonyba beleölni. Minek is, egy koalíció esetén pont annyira lesznek/lehetnek karakán és önálló erő, mint a KDNP. Harmadszor éppen a napokban szembesülnek vele, hogy ÉdesViktor nem az a puszipajtás akinek hiszik, és a kiszivárgott pártfinanszírozási tervek szerint esze ágában nincs a már parlamentben ülő konkurenseit előnybe helyezni, inkább osztanának többet a nagy büdösön kívüli alakulatoknak. Naná, ha lenne pénze minden szervezetnek külön-külön elindulni és listát állítva önállóan kampányolni, akkor sokkal kisebb lenne az érdemi összefogás esélye. Ha a kistigrisek tényleg elhitték, hogy ők itt együtt kéz a kézben a "nemzeti oldal", akkor majd most leesik nekik is, hogy ez mekkora tévedés. 

Ettől függetlenül azért Volner János sietve kijelentette, hogy pfúj

Sőt, pfúj-pfúj. Mert az az idegen tőke ami máshoz áramlik be és máshonnan, mint a Szovjetunió  Oroszország, és az a hazai tőke ami nem náluk, hanem az esélyesebb kormányváltók kasszájában csapódik le nyilván elfogadhatatlan. A szeplőtelenek szakadatlan szortyogva szipogását hallva mindig elkap a röhöghetnék, mert nekem valahogy nem sikerült elfelejteni mit is csináltak ők az előző ciklus végén, nagyjából egy évvel a választások előtt.

Igen, azt magyarázták miért nem készítettek pénzügyi jelentést a működésükről 2004-2008 között egyáltalán.  Kicsit később meg azt, 2009-re hogy tudták meghússzorozni a párt bevételeit egyetlen év alatt. Mert azért az csak kezdett furcsa lenni, hogy éveken keresztül egy mívesebb tarsolylemezre se futotta, aztán meg Vona Gábor Kovács Bélával elzarándokolt Oroszországba 2009 elején, és a reklámszakemberek ilyenkor szokásos becslése alapján százmilliós nagyságrendűre sikerült az EP kampány büdzséje. Az idegentőke  pénz az nyilván "csak úgy lett" - mittom a turul tojta - és semmi köze hozzá az 1987-ben a kádárista Magyarországról a Szovjetunióba emigrált (mér, hová emigrált volna, nyugatra? -kérdezel hülyeséget, pfff ) Kovács Béla Vona Gáborral felkeresett orosz kapcsolatainak. Meg annak sincs hozzá semmi köze, hogy említett úr az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségének alelnöke, és a szervezet kasszakulcsának birtokosa.

kovács béla jobbik.jpg

Rossz az aki rosszra gondol, hiszen akárki láthassa szeplőtlenék éppen minden létező jogi fórumon - bíróságtól OLAF-ig - ölre mennek az "idegentőkéből" eddig leeső utolsó eurócentért is. 

Ne tévedjünk, Szegedi Csanád legnagyobb bűne nem a kiderült származása, hanem a vissza nem adott mandátuma, és így az EP képviselőségéből fakadó európatak elzárása a párttársak elől. Amiből ugye a "boldog békeidőkben" olyan idegentőke ellenségeknek is jutott egy kis apró okosba', mint a zászlóégető Novák Előd vagy a kurucok portálszerkesztői. Most, mikor nem jut, mindjárt érdekes lett Szegedi vagyongyarapodása, aminek kivizsgáltatását Lenhardt Balázs ex-jobbikos országgyűlési képviselő azóta személyes küldetésének tekinti. Az ügy önmagában, ha a korrupció ellen irányul rendben is van, éppen csak annyi a kérdés: Ez addig nem jutott eszébe, amíg a párttársak és csatolt részek osztozkodtak a Csanádtól leeső pénzeken? És na vajon miért nem? Slusszpoén az egészen, hogy a botrány koronájaként most a bíróságon köpködi egymást Szegedi és Novák, az egyik 5 milliót akar kamatostól amiért a másik nyilván ordítva zsidózza. 

Gondolom Volner János szerint ez így etikus, ízléses és elfogadható, vagyis nem pfúj. 

Érdekes, hogy se Volner se más jobbikos nem kiabált azért sem, mert a MOL-hoz hasonlóan más állami cégek is finanszíroznak politikai szervezeteket. Igaz, velük a Fidesz az erdélyi projektjét tömeti pénzzel és a nagyságrend sem néhány tíz, hanem néhány százmillió, aminek eredménye a választásokra is kihat majd a szavazati joggal együtt.

Hát nem elég azt észrevenni amit a csőlátásuk lehetővé tesz? Pedig ha valamit, akkor a Haza és Haladás féle nyílt támogatói listát rendszerszinten támogatni kéne. De az gondolom ciki lenne. Ja, meg kínos is, ha mellé kéne rakni ugyanilyen nyíltan a sajátunkat. 

1165 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr935235865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.22. 14:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Dumb és Dumber 2014-ben visszatér! 2013.04.22. 09:48:52

Húsz év után kerül a mozikba a nagysikerű Dilibogyók című film folytatása, amit ráadásul nálunk forgatnak. A főszerepet legnagyobb meglepetésünkre Jim Carrey és Jeff Daniels helyett két eddig ismeretlen magyar színész játsza majd. Az Elvarázsolt Kastél...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feleim!

Most estem haza, megtenné valaki, hogy összerántja a vasárnap-hétfő eseményeit linkek formájában? Ebben az esetben tán lesz poszt is valamikor napközben.

Köszelőre!
@Knósszosz: aszongyátok nincs munka 6 óra alatt a következők:

Ajánlatok Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet területre

Eladó - Vállalkozó
Jelentkezés és részletek »
Országos
2013.04.01.

Design and Development Engineer / Tervezési és Fejlesztési Mérnök, Egyesült Királyság
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.04.18.

Mechanical Engineering Manager (1734361)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.04.16.

International Sales Consultant
Jelentkezés és részletek »
Országos + Külföld
2013.04.16.

Services Project Manager (1734247)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.04.12.

Project Manager - Offshore Marine (1659724)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Senior Project Manager (1687810)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Project Leader (1687773)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Project Leader - Industry (1691909)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.28.

Project Leader - Naval (1690660)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.26.

Oil & Gas Project Quality Leader, Energy Vertical (1711761)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.26.

Naval Power Systems - Technical Proposal Engineer (1593723)
Jelentkezés és részletek »
RegionálisKülföld
2013.03.26.
Személyzeti tanácsadó cégek hirdetései:
Ajánlatok Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet területre

Banki telesales operátor
Jelentkezés és részletek »
Budapest
2013.04.17.

Üzletfejlesztési Igazgató (ZFHFM-ÜFI)
Jelentkezés és részletek »
Regionális
2013.04.15.

brühühühü
@Fabius: én csak a csecsenek lelövetését és kálváriáját tudom bostonban és a többi röhejet

orbán még él a pénz fogy

2.1% -ra emelkedett a hiány, azaz gloria, mialatt
2011 35000 milliárd GDP
2012 28000 milliárd GDp
a különbség 7000 + a 2.1% -a a 28000 milliárdnak 588 milliárd az összesen -7588 milliárd hiányra csökkent föl a mattolcsi és orbán szekere

világ néz és röhög

brühühühü

van link de nem tudom valahol a hvg -ben a hiány hatalmas csökkenése vagy valami hasonló agymenésch

dolgozz az csinál guaniquiqui-t abból élsz?
@GeoCracker:

Aki hosszan tartó, szívből jövő röhögést tud előidézni, annak nincs oka megbántódni:))))

Gyanítom lendületből írtad, nem belegondolva, hogy kinek és pontosan mit is. Na ,ez így együtt volt pazar:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Fabius:
na a Cirbi linkjeit és az én kommentemet együtt javallom blognak lehet száraz, de atombomba

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
és mit harcol? ő is terrorista a csecsen vagy cseh terroristák a cseh nagykövet sikoltozik

brühühühü

micsinyá't a kiscsaj?
könnyed valóság:

hvg.hu/tudomany/20130423_igy_cenzurazzak_a_netet

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130423_Egyutt_2014_a_jo_kommunikacio_alapjai

hvg.hu/gazdasag/20130422_reuters_allampapir_vasarlas_mnb_bankok

Atom helyett pénzmegvonással büntetheti a renitenseket az EU

Elvileg zöld utat kapott az EU-tagállamok minisztereitől az a német, dán, finn és holland kezdeményezés, amely azt szeretné elérni, hogy már korai szakaszban fel lehessen lépni az alapvető értékeket megsértő tagállamok ellen, és végső esetben akár a támogatásokat is meg lehessen vonni tőlük. Bár Matonyi János szerint Magyarország neve nem került szóba, a javaslatot kimondatlanul is a magyar és a román problémák ihlették. Az ír külügyminiszter a Tanács ülése után azt mondta, támogatják a javaslat részletes kidolgozását.

hvg.hu/itthon/20130422_EU_kulugyminiszter_Reding_ertekek
Nagykoalícióban söpört le a Fidesz és az MSZP egy javaslatot

Az LMP az EU-s pénzek 2007–2013 közötti felhasználását vizsgáló bizottság felállítását kezdeményezte. Az MSZP-sek arra hivatkozva nem támogatták a javaslatot, hogy nem írnak alá olyat, amit jobbikosok is szignáltak.

hvg.hu/itthon/20130422_Nagykoalicioban_soport_le_a_Fidesz_es_az

----------

Ügyészség: jogosan vitték be az egyik egyetemfoglaló lányt

Elutasították a jogellenes fogvatartás miatt tett feljelentést az egyik egyetemfoglaló ügyében, akit még február 18-án vittek be a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói tanúkihallgatásra az Astoria aluljáróból. A lánynak öt órát kellett ott töltenie.

hvg.hu/itthon/20130422_Ugyeszseg_jogosan_vittek_be_az_egyik_egye

------------

hvg.hu/itthon/20130422_sikerpropaganda_Magyarorszag_jobban_telje
@Orica Középföldi: :-)
Tényleg lendületből írtam. A mit kérdésében azért tudtam, hogy mit. Viszont a kinek kérdését illetően azt hiszem Gábriel nem annyira tök, mint olykor tűnik. Szerintem sok szempontból pontosan tudja, hogy üres propagandaszöveget nyom csak. Minden történelmi alap nélkül.
@Fabius: bakker, most hogy két napra vissza tekintettem, rá kell jönnöm megint, hogy annyi minden történik itt /és főleg nem jó/ hogy esélytelen a néhány napos lemaradást bepótolni, akár miről lehet írni, mindenre van több példa is egy napra...

belső-külső eladósodottság, harcolunk minden ellen, átverünk mindenkit, viktor a király, ehhh és a demokratikus ellenzék is szokás szerint szerencsétlenkedik, vezényló meg dörzsöli a kezét, háttérben simlicskával:

www.napi.hu/tozsdek-piacok/bevasarolt_a_magyar_adossagbol_a_kotvenyspekulans_itt_az_uj_adat.551545.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_aggodik_az_elmarado_adobevetelek_miatt_az_ngm.551530.html

jahhh, és nem leszünk gyarmat:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_valtozhat_a_matricas_rendszer_a_sztradakon_johetnek_a_kinai_utdijszedok.551420.html
ez meg hab a tortán, nincs mit hozzá tenni, ezek már olyan nyelvcsapások, hogy csak na, ez a patai veri szervilizmusban a hoök-os "vezéreket"

Matolcsy "abszolút tekintély" – dicséret a bankszövetségtől

Jó a viszonyuk a bankoknak a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) új vezetésével, de a Magyar Bankszövetség számára a jegybank vezetője, Matolcsy György, is "abszolút tekintélynek számít" – mondta Kovács Levente, a szervezet főtitkára a Világgazdaságnak adott interjújában. A bankszövetségnél azt várják, június 1-jétől elindulhat az MNB hitelezési programja.

hvg.hu/gazdasag/20130422_Matolcsy_abszolut_tekintely__dicseret_a
ennyi elég, nem túl hangulat növelő a visszatekintés, és még el sem indult igazán a nap...
Ezért volt szörnyű a Gyurcsány-rezsim

A Portik-Laborc jegyzőkönyv tökéletes bizonyítéka az MSZP teljes züllöttségének.

Akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg.

index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp
@GeoCracker: Egy vérmagyart leltünk, aki echte sváb volt..
Sokáig voltál távol, és még mindig Orbán a király!..... hogy verné meg az isten a mai naptól 5 évre szóló némasággal,mert lehet, hogy akkor nem érne téged ennyi rossz hir
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Erre van ugye az, hogy egyes emberek álláspontját az üléspontja határozza meg. Most már Matolcsy őrzi azt a kasszakulcsot, amiből a Bankszövetség is szeretné, ha csurranna valami kis apró, pár szaros milliárd. Mint a jutalomfalatért szűkölő kutyák, hálás farokcsóválásuk már majdnem elfeledteti, hogy a "gazdi" hogy verte őket éveken keresztül a pórázzal.
@Fabius: Mi történt?
MenTEK megnézni a lakást? :DDDD
Tényleg FAB erről nem írsz posztot??? :))

Együtt-PM: totális érdektelenség Pécsen

Mintegy tízen voltak kíváncsiak a Bajnai Gordon által fémjelzett Együtt 2014 társelnökére, Juhász Péterre, és az LMP-ből kiszakadt Párbeszéd Magyarországért szervezet független országgyűlési képviselőjére, Szilágyi Lászlóra egy hétfői pécsi lakossági találkozón.

www.pecsma.hu/pecs-aktual/egyutt-pm-totalis-erdektelenseg-pecsen/
@GeoCracker:

Ismered a szöveget: aki úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa, az bizony kacsa:))
Ezt azért érdemes tovább emésztgetni. :(

"A Portik Tamás és Laborc Sándor közötti beszélgetések jegyzőkönyve kiváló alkalom arra, hogy mindannyian felidézzük, miért is volt olyan borzasztó a Gyurcsány-rezsim. Akiknek bármi kétségük volt afelől, hogy ezeknek az embereknek örökre el kell-e tűnniük a magyar politikának még csak a közeléből is, azoknak lassan talán ideje lenne kijózanodniuk.

Miről szólnak a beszélgetések?

A tegnap nyilvánosságra került, a magyar titkosszolgálat által korábban rögzített beszélgetések leiratából az olvasható ki, hogy a magyar titkosszolgálat feje, Laborc Sándor az egyik legismertebb magyar bűnözőtől várja, hogy az az ellenzékre nézve terhelő adatokat szállítson neki. Sőt azt is hangsúlyozza, az sem baj, ha ezeket az információkat a bűnöző úgymond saját maga generálja. Például azzal, hogy „egy kupiba" csal egy ellenzéki politikust, és ott kompromittáló felvételeket készít róla."

velemenyvezer.blog.hu/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp
És akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány egyébként vitathatatlanul szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg. Ők maguk jelentik ugyanis messze a legerősebb érvet arra, hogy megint Orbán Viktorra ikszeljen bárki.

Az MSZP most bizonyíthat

Azt halljuk, hogy az MSZP állítólag megújult, a régi motorosokat háttérbe szorította Mesterházy Attila. Nem ártana mindezt most bizonyítani is. Kíváncsian várjuk Mesterházy Attila reakcióját, vajon kiáll és elmondja-e, micsoda óriási veszélyt jelentett a magyar demokráciára, hogy az akkori MSZP-kormány feketeöves bűnözőkkel játszott össze az ellenzék lejáratása céljából. És hogy egy demokratikus pártban ilyet jóváhagyó vagy cinkosan megtűrő személyeknek nincs helye. Amíg viszont nem hallunk teljesen egyértelmű elhatárolódást ebben az ügyben, addig sajnos azt kell gondolnunk, hogy az MSZP is csak addig demokrata, amíg más van kormányon.
@rodeo36: Kedves rodeo!

Munka akad. Olyan helyet nehéz (szerencsével határos) találni, ahová fel is vesznek.
Régóta külföldön élve nyilván te másként látod és számodra sok olyan gond nem is létezik, amivel itt naponta meg kell küzdeni.

1. pénzhiány. A legsúlyosabb probléma. Ha nincs elegendő pénzed, nem tudsz munkát vállalni még 200km-re sem, mert ott kellene élned. Autót felejtsd el ilyen távolságra! Ez Abszurdisztán, nem az Egybesült államok.
Ahhoz, hogy távolabb élj, lakást kell bérelni. Lakásra 2-3 havi kaucióval számolni kell, plusz az első fizetésig élnie kell az otthon maradottaknak és a munkát vállalóknak. A legtöbb családnak(!) ennyi tartalék pénze nincsen (minimum 300eFt).

Egyben kockázat is, mert ha a munka ,,nem jön be'', (3 hónap próbaidő alatt indoklás nélkül bármikor elküldhetnek).

A magyar munkahelyek többsége szinte soha nem ad szállást vagy lakáshoz hozzájárulást.
És lehet sírni, hogy mennyire immobil a magyar...

2. fejvadászok. Az általad közölt állások nagy része fejvadász cégeken át érhető el. A magyar fejvadász cégek tevékenysége a legtöbb esetben köszönő viszonyban sincs a nyugati cégek tevékenységével. Bizonyos életkor felett 1xűen félreteszik--a bármilyen kiváló--önéletrajzodat is. Ami számít: 25-35 közötti, több nyelven beszélő, magát jól eladni tudó emberke legyen, szaktudása szinte mellékes.
Az összes többi jelentkező kuka. Jogszabály tiltja ugyan a szelekciót, de be kellene bizonyítani, amire esély sincsen.
Megkockáztatom: a fejvadász cégek jó néhány alkalmazottjának nem is érdeke, hogy munkát találj--neki addig biztos (tutti) állása van...

Néha egy fél óra alatt megtanulható egyszerű operátori munkára is kizárólag fejvadász cégen át lehet csak bejutni!!! na ez több, mint tragédia...
itt találsz példákat:

www.jobmonitor.hu

3. a hirdetések színvonala.
lásd fenti linken, de pl. itt konkrétan, (találomra beírtam az előzőbe a cnc kulcsszót):
www.cvonline.hu/cnc-forgacsolo/512540/j.html

Ebből a hirdetésből a jelentkező szinte semmit nem tud meg. Még a programozás nyelve (vezérlő típusa) sincs megadva, pedig létkérdés. A fejvadász fruska meg nem tudja.

Ezután nézz meg akár egy osztrák, német de akár cseh, sőt szlovák(!) hirdetést. gugli lefordítja.
Akkor mit is akarunk Abszurdisztánban, munka ürügyén? Szánalom.

4. bérek. Egy ember megél belőle, de a családja nem.
----
Még hosszan sorolhatnám. Elnézést, ha hosszúra sikeredett!
@le Látó: Sajnos igazad van mindabban amit írtál. (arról nem beszélve, hogy rodeo által jelzett állások nagyobb része külföldi munkavégzést és speciális jártasságot kíván).
@le Látó:
talált, sűllyed...pont ezzel a céllal tettem ide, a főleg GBR-ban lévő helyek 50 - 68000 font éves netto!!! + prémium...ami átlagban több, mint 2 milla HUF-ban...persze van telefon tárgyalás közvetlenűl a két fél között, mielőtt bármi...

szóval elkeserítő a magyar helyzet és a kiszolgatottságnál nincs is rosszabb

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, a Pécsett mozdítható emberek most készülnek az érettségire (KIHA), csinálják az első előrehozott vizsgáikat (HAHA), kapaszkodnak az állásukba (egyetem), vagy csak simán nem tudnak az egészről (én is innen tudtam meg). Mellesleg Juhász ugyan nagyjából ismert, de nem az a kifejezett húzóarc, Szilágyi meg, tisztesség ne essék, én azt is innen tudtam meg, hogy a PM-ben ilyen is van. Amúgy meg, hát nem nagyon hisz már senki senkinek.
@le Látó: + az albérlet itthon elviszi a fizetés felét , harmadáát.
@Fabius: Megint izraelben jártál utasításokért?:))
Közben Vona meg miniszterelnök lett,és visszakaptuk Erdélyt.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én echte igaz magyar vagyok!
Sajnos a papírjaink az özönvíz idején elvesztek...:))
@kifordított nagyanyó: jahh, a nyereg alatt puhitott hust meg megette a kutya, pedig az meg a felaldozott feherlobol maradt meg :)
@sírbateszezazegész: Ez nem rossz példa, főleg ha ebben sem lenne sehol a világon kettős mérce. Magyarán, az lenne az üdvös, ha minden oldal háborús bűnöseit így lehetne kiközösíteni, függetlenül attól, hogy épp a "győztes" hatalmak vagy az aktuális világurai országokról van szó.
@sírbateszezazegész:
Persze ilyet is csak egy zsidó írhat....:))

Talán ez az akadékoskodás,a mindenbe belekötés az oka a "zsidóellenességnek".

Nekem kertész is ugyanolyan magyar elsősorban,erre ő kezd el magyarozni.
Úgy beszél,mintha mi rosszabbak lennénk náluk,vagy bárkinél.
Ő különbözteti meg saját magát.
Mondjuk nekem hamarabb jutott róla eszembe,hogy barom meg idióta,mint az hogy zsidó.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Arra nem emlékszem.
Valahol elkeveredett a Bárkán.
Megatron valszeg lenyúlta.:))
Csak tudnám mire kellett neki...?
@Penivaldes: Na oké,te példul biztos jobb vagy!:P
@kifordított nagyanyó: Én persze, hisz tudod, hogy én vagyok a legjobb:D
@kifordított nagyanyó: A Gazda!!
(várj, levetkezöm egy kicsit..)
aki elment, és itthagyott minket magunkra.
@Penivaldes: Ez a vetkőzés jól hangzik.
Folytasd tovább!:P
Nem tudom melyik Gazdára gondolsz.
@kifordított nagyanyó: Mindenkinek a saját joga az önmeghatározás. Benne van a szóban is. Ha ő így határozza meg a sajàt identitását, màs azt milyen jogon vonja kétségbe? Ezen, ha elgondolkozol, és megtisztelsz azzal, hogy megosztod velem is, mire jutottál, azt köszönöm.
@sírbateszezazegész: Elolvastam. Szerintem ezt priviben, vagy az erre a célra fenntartott topicban lenne érdemes folytatni.

varanus.blog.hu/2012/03/02/gaudi_mocskos_kis_primitiv_valasztopolgarok
@sírbateszezazegész: Részemről biztos nincs. Pont azt mondom, hogy nem lehet "de". Az embertelenség legyen elítélve mindenkinél, függetlenül az illető származásától.
@Penivaldes: Csak attól,hogy velem társalogsz,meleged van?:P
@kifordított nagyanyó: annyira azért nem vagy vérforraló anyókám...))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tuti hogy ott volt!:))

@sírbateszezazegész: De ha én nevén nevezem egyből gonosz náczi,antiszemta,gyilkos stb. leszek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most nincs erre lehetőségem (csak mobil verzió jön be), de amint lesz, szivesen. Előre is köszönöm.
Másik hsz.: Akkor legyen így eztán.
@kifordított nagyanyó: Irigyellek, hogy csak ennyit kellett szintetizálnod a gondolatot. Nekem ennél jóval több időbe telt.
Ő most ott pontosan magyarként határozta meg önnön magát. Ha te is így teszel, azért nem hiszem, hogy bárki is akként minősítene, miként jelezted. Vagy ha igen, én mindenféleképpen melléd állok.
@sírbateszezazegész: Talán mert már gondolkoztam ezen.:))
Amúgy a fene tudja.
Én azt szoktam mondani hogy mi magyarok hülyék vagyunk.
Nem azt hogy a magyarok hülyék.
@kifordított nagyanyó: egyes szam elso szemely, en hulye vagyok, az altalanositasokat hanyagoljuk szerintem ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Reggel már én is körbejártam és el vagyok képedve.

velemenyvezer.blog.hu/2013/04/23/portik-laborc_mit_szol_az_mszp

"És akik ebből a régi csapatból most azt gondolják, hogy az Orbán-kormány egyébként vitathatatlanul szörnyű teljesítményének hátán visszakapaszkodhatnak a politikába, vagy éppen újra elfogadott közszereplők lehetnek, azok csak a Fidesz újraválasztásának ágyaznak meg. Ők maguk jelentik ugyanis messze a legerősebb érvet arra, hogy megint Orbán Viktorra ikszeljen bárki."
OFF, ha valakit érdekel.

Januárban tönkrement a Junkers cirkóm elektronikája, ezért az egészet átterveztem és hatásfokra optimalizáltam. A legkevesebb hőveszteség, egy szűk tartományban szabályozott láng (bejövő és elégetett gáz) esetében érhető el. A bejövő gáz mennyiségének szabályozása két tizedes pontosságú. A rendszer kiválóan működik és talán az előzőek alapján érthető, hogy így kaloriméterként is funkcionálhat.
Tegnap 22:10 és 23:32 között végzett mérés alapján a Főgáz által megjelölt 34 MJoule helyett 25,3 MJoule fűtőértékű mixtúra érkezett a csöveken keresztül. A márciusi fagyok során számos alkalommal, éjszakánként 3-6 órán keresztül 27 és 31 MJoulra csökkent a fűtőérték. A lángmodulációs kazánoknál a fogyasztó a változást nem érzékeli, míg a többi esetben csak a bekapcsolási idő megnövekedése tapasztalható.
Alig várom már az igazi rezsimcsökkentést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mielőtt hitelt adunk Nyüzsinek, hallgassuk meg ugyanarról Bajnait.
Kiderül belőle a csőbehúzás.

Mesterházy egy késő őszi időpontra tette a megállapodást. Bajnai válaszul arra kérte, hogy legyen szeptember.

Erre lépte Mesterházy, hogy akkor most azonnal.

Aljas kis szoci stílusú húzás.
@épészmérnök: Ja, és itt a link a Bajnai-interjúhoz, amiből minden kiderül.

atv.hu/cikk/20130419_bajnai_gordon
@kifordított nagyanyó: Tehát timagyarok hülyék vagytok. Mimagyarok azonban okosak.

Ércsük. :-)
@Penivaldes: "Nem kell többé melltartót hordani."

Mi van Peni, radikális feminista lett belőled? :-)

media.concreteloop.com/wp-content/uploads/2008/02/tyra-banks-burn-bra-1318-2.jpg
@épészmérnök: hallottam a radioban mester hazit, erdekes volt az biztos, es voot benne olyan erzetem amit mondasz, Peni meg olvasta a zangol tudosok bra tanulmanyat ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a franszia tudósok, és nagyon egyetértek. nem kell fogságba ejteni a keblet, hanem harmóniában kell vele lenni:)
Értelmezési problémákkal küzdenek itt sokan.

Nem pár blogger jajveszékelését hiányoltam, hanem az EU parlamentben való üvöltözést, asztalverést, amit kónbanditáktól és gönczkingáktól megszoktunk. Vagy ha nem zsidó ügyről van szó,akkor életbe lép a kettős mérce?

Akkor miért csodálkoznak a fasiszták, hogy mindenhol megvetik őket a dávid-csillagjukkal együtt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Az amelyikről az ATV kitalálta. :)"

Erre szokták azt mondani ,hogy a jó kifogás sosem árt. :-)

@Habakuk999: Kösz!
Lehet találni állást, csak keresni kell: allasportal.hu/
@nagy_henrietta:

Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert nem őt választják.
Szóval még is van, hogy nem lehet állást találni. Főleg keleten, meg délen, meg még sok részén az országnak, ahol nincs elég munkahely. De majd te megoldod.
süti beállítások módosítása