Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.23. 14:17 Fabius

Rogán: ne nézzél, köcsög, beperellek!

Címkék: fidesz rogán antal vagyongyarapodás

A nap kérdése: mi a cikibb? A magunkra aggatott divatos kiegészítőket észlelő, azt szóvá tevők perrel fenyegetése, vagy a szabad szemmel többnyire láthatatlan luxus megmagyarázása?

Rogán Antal ezek szerint kizárólag magának akar tetszeni, mikor metroszexuális turistának öltözve képviseli a szavazóit. A páváskodás az előszobatükörnek szól, ott mutasson jól a Vuitton tatyó és karóra, Tonycsi legyen elégedett a kiegészítők külsejére gyakorolt erősen feljavító hatásával, de senki ne bámulja a kirakatot az utcára kilépve. Ne nézzék, ne tátikázzanak rajta ámulva a bőségen, különösen a bajnaigordon ne, mert azonnal jön egy beperrellek me' rám néztél és beáraztál, te gyökér - kifakadás. Súlyosabb esetben a kétharmad törvényt alkot sürgősséggel, hogy a pávakakas megtekintése ellentétes az alaptörvény szellemével, és aki elköveti az szabálysértési bírsággal sújtható. 

Ráadásul Tonyó a leghülyébb módon hazudik mikor aszongya: Nizzában nincsen is olyan hotel, mint amit mondanak. Mit tudom én, pár éve mikor én jártam Nizzában még tele volt a plázs four season hotelekkel, de lehet ezt a hivalkodást is betiltotta a kétharmad azóta. 

Rogán ezzel a hisztivel megérkezett az "ostobaszőkenő" szintre. Tudjátok, ahol a köldökig érő dekoltázsból virító szilikonmell a hiszti tárgya: miért bámulja mindenki a mellem, mikor nem azért raktam ki! Minden férfi szexista köcsög, a beszólogató nők meg irigyek! 

Meglehet csak nekem furcsa, hogy egy órán, táskán, utazáson megy a jóléthiszti, a közpénzből finanszírozott láthatatlan luxuson meg annyira nem. Pedig az Navra által közzétett listát böngészve világos, hogy a ner nem fukar a 90 állami vezetővel ha lakhatásról és hivatali autókázásról van szó. Engem speciel kevésbé érdekel, hogy Rogán úgy néz ki, mint a Józsefvárosi piac beöltöztetett kabalafigurája lenne, jobban zavar, hogy a takarékoskodás kormánya minden szájalása és ígérete ellenére nem éppen dömpingáron bérel lakásokat a kiválasztottaknak, és a hivatali autók használatára számtalan esetben egy magyar átlagautós éves futásteljesítményét állapítja meg havonta. 

Innentől meg csak az marad kérdésnek, hogy mi legyen azokkal a zsigamarcikkal, akik tatyó helyett házakat, karóra helyett önkormányzati pénzen aszfaltozott utat és egyéb jóságokat aggatnak magukra divatos kiegészítőként? Ezt szabad még észrevenni, vagy jobb lenne mindenkinek, ha a kirakatot látva diszkréten mindenki félrenézne? 

353 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr755242953

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.23. 16:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@rodeo36:

Szerintem nem kéne itt átvenni semmilyen szerepet, a fácséét pláne nem. Az egy közösségi portál ez meg itt egy közéleti blog, ha úgy tetszik webkocsma ahol naponta könyökölve elmondjuk amit éppen gondolunk.

Ebbe simán beleférne, hogy tonyótól bajnaigordonon keresztül mesterházy meg a vonagábor is elmondja amit közölni óhajt a magyar választókkal.

Ez nyilván azzal is járna, hogy közvetlenül arcba kapnák amit így csak Mráz Samu tolmácsolásában kapnak, de...cserébe szidhatnák a kurva anyámat meg a tiédet :-D
@épészmérnök:

így helyes, amint pozícióba kerűl mindent trudnia kell és ha nem akkor nem odavaló

ezek egyszerű dolgok számomra egy független céget mgbízok auditálja az elműlt időt 4 évet? és jelentsen folyamatosan naponta

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Köztünk szólva erre eddig se, ezután se fognak szánni semmit. Konfrontálódni a választókkal kockázatos, az eredmény minimum kérdéses.

Egyetlen biztos és nem elhanyagolható pozitív hozadéka a "tökösgyerek" imázs lenne, mert az kialakul azokról akik 'idelőjjetek' módon beleállnak a közbeszédben kialakult vitákba.
@Fabius: Szerinted az aki szakpolitikus és kicsit is ért a területéhez, vagy tiszteli azt, az hogy tudná megvédeni azokat az intézkedéseket, melyeket tesznek, nemcsak itt, de akár egy középiskola 3. osztályában?
@Fabius:
na erre várok már régóta...kurvanyázásra...a tonya elsompolygott, tehát egy szar geci

te hallottál a Tótaw korábbi blogjára ahol én kezdtem...és amíg nem zárta addig csakis ott, volt több mint 6000-es kalamajka is és ami belefért...élesben ment

neked is el kellene érned ezt belerúgni a többi szarháziba naponta új bloggal és futtatni az összeset...amíg nem ugrik be valaki, a trisztán a vizolda nélkűl az a zikszes buzi?

brühühühühü
@Fabius: De pont te mesélted, hogy milyen respektálandó volt neked is, amikor pld. a Gulyás gyerek elment Zuglóba Karácsonnyal lakossági fórumozni. Itt annál sokkal könnyebb lenne a dolguk, hiszen "csak" írni kell és élőben fész to fész mégsem kapnák az anyázást az arcukba.

Szerintem egy online ügyfélszolgálat, mindig lájtosabb, mint a személyes. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most kaptak el egy zöld Hondá-t a bankrablók még futnak -mind a ketten- a bank 100000 fejpénzt ajánlott ami azt jelenti legalább 10000000-t raboltak és volt a páncélban hacsak nem bennfentes akció volt

micsinál a kiscsaj? nem érdekel ha téged érdekel nézd meg mégegyszer miért érdekes Don Qui Jote

brühühühü
@Fabius:
és még csak nem is romos...karban tartjuk...

szóval kurvannyát a fidesznek ide velük hadd köpjek

brühühühü

a kövérre utazom aztat útálom a legjobban még a buzi baráttyánál is jobban (zorbánbuzikappanhangúherélt)
@Fabius: Jut eszembe a Portik-Laborc-MASZOP ügyről nem rittyentesz majd egy posztot??? :)

"Valszeg ott baltázták el, hogy Gyurcsánynak Bond helyett csak Laborc jutott :) Bár ha sorra vesszük a terrorfenyegetéses balhékat, Portik szerepét a 2006-os provokációkban, az UD-ügyet, amiben ugye Laborcék lehallgatták a fél Fideszt és orosz ügynök segítségével világították át a magyar szolgálatot, vagy a romagyilkosságokat, ez a mi kis elvetemült KGB-s Bondunk annyira nem is kispálya..."

www.tutiblog.com/2013/04/a-baloldal-es-maffia-tehat-ugyanaz.html
Nem azért a két fillérért, de a link egy hamburgi szállodára mutat, aminek ráadásul aligha van köze a Four Seasonshöz, hacsak az nem, hogy mind a négy évszakban nyitva van. Nem mellesleg a fourseasons.com szerint is csak Firenzében és Milánóban van szállodájuk Olaszországban.
@sírbateszezazegész:

Nem minden képviselő szakpolitikus.

Az itteni "őslakosok" - Boli, bárány, Tűzfal stb - szerintem emlékeznek még arra az esetre, mikor az alkotmányozás kapcsán a komplett ellenzéket elküldtem a picsába. Aztán megjelent itt Ivády Gábor, aki egy az egyben javaslatokat kért tőlünk kommentelőktől, mit és hogyan képviseljen ő szerintünk.

Mer'hogy tudta, az LMP listájára az itteni közönség jelentős része szavazott, ő arról került be a nagy büdösbe, és ha így esett nekünk meg nem tetszik a működés, akkor mondjuk konkrétumokat.

Ezzel csak azt akarom mondani, sokféle módja van/lehet/lehetne a politikusok - választók webkettes kommunikációjának.
@Fabius: Ivády jó fej. Egyszer röviden tudtam vele beszélgetni és az egyik munkatársával is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jó lenne, ha az egész felvétel nyilvánosságra kerülne. Ebben igazad van. A Fideszt meg ilyen vád -mármint, hogy az alvilág segítségét kéri- soha nem fogja érni. Segítséget kérni? Amíg pintér a belügyminiszter? Szerinted miért tiltakoztak még a fideszen belül is az ellen, hogy alá kerüljenek a szakszolgálatok?
Mondjátok, hogy menjek már dolgozni. Kalapálom itt a rezet... :-(.
@berliner12:

A linket tényleg elbasztam.

Ettől függetlenül a "four season" egy vendéglátóipari és idegenforgalmi kifejezés. Hogy van ilyen néven szállodalánc is, aminek pont nincs Nizzában szállodája? És?

A kedvedért rákerestem rendesen, 214 "four season" egyéb szálloda van Nizzában:

www.tripadvisor.com/Hotels-g187234-Nice_French_Riviera_Cote_d_Azur_Provence-Hotels.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Még nem rittyentek. Megvárom amíg a teljes jelentés nyilvános lesz - vagy biztosan nem lesz - mert kíváncsi vagyok az eltitkolt részletekre is.

Kiradírozva - kitakarva ez csak a féligazság, még ha undorító is. De a kitakart fele lehet még ettől is undorítóbb, aminek a közpénzen futtatott tutisták asszem nem fognak ennyire örülni.
@Fabius: Menek :-(((. Hónap fontos megbeszélés...

Jóccakát mindenkinek, szép álmokat, bajszos (vagy egyebes) angyalokat, kívánság szerint :-)
@rodeo36:

Tóta blogja amolyan hőskor volt, a közéleti blogok úttörője. Olvastam, sokszor a kommenteket is, és azt gondolom nem kell és nem is lehet megismételni azt amit ő ott csinált. Ő "teremtette a műfajt" - veletek - amiből aztán kialakult a blogszféra közéleti része.
@Fabius:

Jóccak!

Bajszos angyal? Bázzzz, most elképzeltem Gébet Kövér bajszával......NAAAAAANNNNNEEEEEEEE :-D :-D
@épészmérnök:

az előbbi az neked, érted....
@Fabius: Szakpolitikus tehát kilőve.
Ami hozadéka lehet a számukra az az, hogy valóban "tökösgyerek" imázs is kialakulhatna róluk (lásd Szanyi).
Az LMP-t nem ismerem, eddig nem tudok róluk rosszat mondani, szakadásuk után visszakellett volna adni a PM-eseknek a mandátumot, vagy sem, nem tudom eldönteni.
Ha kommunikálnak az jó. Persze ez azt aveszélyt is hordozza a számukra, hogy morális állásfoglalást is kell tenniük esetleg. Mert számomra az nem elég, ha valaki csak jó szakember. Mondjuk egy normális országban nem is arról kellene szólnia a parlamenti munkának, hogy állandóan a visszaéléseket vizsgálják. De ez nem egy normális ország.
@sírbateszezazegész:

Szanyiról szerintem nem a tökösgyerek imázs alakult ki, hanem valami egészen más.

De Géb fölvetette itt az előbb, és mikor aktuális volt magamtól is leírtam, a Gulyás gyerek élő vitafórumában pl én azt a tökösséget, hogy oda mert ülni és élőszóban lehetett kérdezni, értékeltem. Egyrészt az asztalnál ült mellette egy témában jártas ellenzéki - Karácsony Gergő - egy hvg újságíró - tehát nem Untermanszki Péter - volt a moderátor, és a közönség élőszóban nekiesve kérdezhetett előmoderálás nélkül amit csak akart.

Ezt így ebben a ciklusban kormányoldalról senki nem merte fölvállalni rajta kívül.

Más kérdés, hogy aztán ezt a kis megszerzett renomét mennyire elbaszta azóta a 4 módosítás minden addig vallott alkotmányos elvet nélkülöző védelmével.
Mint a fideszfrakció külső designajánló szakembere, a következő modelleket javasolnám.
Ezt természetesen Rogán/fideszfrakció úrnak:
funny-pics-fun.com/funny-compilations/funny-swiss-watches

Ezt Budai úrnak:
contenido2.wambie.com/noticia/563.jpg

Megrendelői portfolióm szélesítéséhez ezt Pálffy úrnak: themetapicture.com/media/picture.jpe

Ezt pedig Lázár úrnak:
images.geeksimages.com/imageshare/1/300x300/153650LW1-ZAS1-unit.jpg
@tucano: így linkeljen az ember, Rogánnak természetesen a "Who cares?" feliratúra gondoltam.
Nem csak Tonyó, a szocik is ráléptek a beperellek útra:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=639998&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201304

Ha így haladunk a választásig fasza kis per(köz)társaság lesz az ország. Valahol Németh Péterrel értek egyet...

"minden nap a nyilvánosság előtt kell cáfolni ezeket a hazugságokat. És kigúnyolni, kinevettetni őket. A bíróság, meglehet, büntet. A humor viszont öl."

...nonstop perelgetés helyett.
@Fabius: Nekem sem ez a véleményem Szanyiról, de sok embernek, főleg az "ún." baloldalon ő a "tökösgyerek", a nép hőse.
Lehet, hogy a Gulyás tettét elismerésre méltónak érzed, de szerintem ez lenne a normális. Azért azt nem szabad elfelejteni, hogy választott képviselő, akinek ez lenne a dolga. De, mint jeleztem, nem egy normális országban élünk/éltünk.
@berliner12: semmi piszkálás, de Nizza Franciaországban van...
@Fabius: A videóban szereplő képen (00:08) a következő szöveg olvasható: "Egy hét a nizzai Four Seasonsban 1.9 M Ft" (!sicc)

Én ugyan érteni vélem, hogy van olyan vendéglátóipari és idegenforgalmi kifejezés, hogy "four season", de talán ne keverjük a szezont a fazonnal. Ne csak azért ne tegyük, mert speciel oda van írva az a fránya "s", de vegyük észre azt is, hogy 1.9 millió forintot azért még a nem túl olcsó Nizzában sem egyszerű kifizetni egy heti szállásért, ellenben a szállodák non-plusz ultrájának számító Four Seasonsben ez egy átlagos ár.

Egyébként kicsinyesnek érzem ezt a kampányt Rogán ellen. Mintha Raffael Sándorról bizonygatnánk, hogy lopott cipő volt rajta a bankrablásnál...

Hadd tegyem hozzá, ez nem a blognak szól, a fiúk perelgetéseiről örülök, hogy legalább mellékcsatornákon lehet értesülni. Mondjuk ez még kanyarban nincs a Lázár-féle perekhez képest.
@Indriq: Na ez viszont teljesen jogos. Ez amúgy is fájdalmas baki, hát még hogy most néztem Madár meccse előtt, hogy onnan lehetne Monacoba menni...
@ poszt: Engem az zavar, hogy a nyilvánvaló Blikkes-szobros mutyiját ilyen könnyen megúszta. Közpénzből reklámot........ ez Magyarország.
Csak nem reprezentál az Élet menetén egy Nokia 3210-essel vagy Swatch-csal, mint valami csöves.
Én annyira szeretem ezt a rogént,mint desznyó a nagy kést.
@l_andras: Kár hogy a kis gyűlölködő meg nagyképű kirohanásai és az agya helyéről kipattanó legembertelenebb ötletek azok nem zavarnak téged,csak az az elbaszott ócska szobor,amit remélem egyszer ellop valami színesfém kereskedő bodzaszedő.
@Fabius:
figyuzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Thomas Herndon PhD Student's study on auterity' stupideness and found errors in basic data in the study made by Harvard Proffessors in an Excel Spreadsheet...

szóval ki van számítva és akkor nem kell megint önmgamra hivatkoznom, hogy pusztán számszaki alapokon az összes austerity egy baromság sőt ...namost ez megér egy blogot

brühühühü

nem akarom tupírozni de ez több mint egy mise
@Fabius: Nem értek egyet az utolsó mondatoddal.
Hol vannak Magyarországon politikusok? A világ jobbik felén általában léteznek olyan iskolák ahol kinevelik az emberkéket a politikusi szakmára. Magyarországon pedig ha egy disznóól takarító kijelenti, hogy ő márpedig politikus lesz akkor ha a kedves szülő elég megbízható pártmunkás akkor akár minielnök is lehet. Diplomahiánya nem akadály mert az Ecserin occsó diplomákat és doktorikat lehet venni akciós áron.
A rogán nevű senki, egy szimpla közpénztolvaj!

Egy szánalmas senki, ugyanúgy, mint az egész tolvaj fideszbanda.

Mindegyiknek börtönben a helye.
@fideszfrakcio: Ugyebár, eszembe jut: "Az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég."
Nem szeretném minősíteni, de azért nem véletlen, hogy ennyire felháborodott.
@Fabius: A videóban szerepel Papcsák párttárs/nertárs is. Ő megmonnya a tutit!! Meglepődik, hogy avállán lóg egy táska, ügóbosszról nem hallott, akár valódi bőr is lehet, de különben is:"AJÁNDÉKBA KAPTA". Úgy tűnik, hogy politikuséknál ez a normális. Az sem tűnt fel sokaknak, hogy a belügymin.(Pintér) a "családtól" kapott VISSZA 200 milliócskát, amit nagylelkűen "kölcsönzött". Ez rögtön 2 kérdést is felvet: 1. honnan volt a kölcsönzött sliccgomb?
2. Azt vissza is kellett adni(gondolom, nem csak megőrzésre vették át), vagyis ismét elő kellett teremteni azt a kis aprót.
Ehhez képest Rogán LV hátizsákocskája+karórája+nizzai pihije, smafu.
@fideszfrakcio: "Én is úgy gondolom, hogy nem lenne szükség perre abban az esetben, ha egy egyszerű blogon, portálon jelenik meg az ominózus montázs."

Antal! Akkor szólj légy szíves a két kollégádnak (Lázár és Papcsák), hogy ne baszogassák, pereljék, jelentsék fel az online kommentelőket! Mert majd például a strasbourgi, őket meg a Magyar Államot elmarasztaló ítélet után az fog elterjedni külföldön, hogy a rendőrség/ügyészség/bíróság kézivezérléssel működik.

Aztán lehet pislogni, amikor szövetséges államok erre hivatkozva nem adnak ki kőrözött bűnözőket, tagadják meg az adatszolgáltatást, együttműködést...
@sírbateszezazegész: "A Fideszt meg ilyen vád -mármint, hogy az alvilág segítségét kéri- soha nem fogja érni."
Ugye egyszer már érte, de gyorsan (és még ellenzékben) leszámoltak azokkal, akiknek köze volt az ügy kitudódásához.
@épészmérnök: Pokorni egyszer már végleg visszavonult a politikától. Amikor az apjáról kiderült, ami kiderült. Még sírt is szegény.
Ő a Fidesz LGT-je.
Rogán jobban tenné, ha bevallaná zalai kisz-titkár múltját!

Persze, addig amíg a belvárosi zsidók pénzelik, addig biztos a dolgában.
@Rendíthetetlen Álamkatona: Rogán pedig a Fidesz Lendvai Ildikója.

Unszimpátiában, undorkeltésben már kezdi utolérni.
Kellenek ezek a rogántónik is. Azért, hogy a zemberek értelmesebbje szembesüljön azzal a ténnyel, a képviselőik bizony túl vannak fizetve...
@le Látó: na azért nem kell senkit sem lefejezni, mert a kezén ott van a Rolex. mellékesen meg egy mobil sosem fogja helyetesíteni a kar és zsebórákat. nem adja meg azt az érzést. másrészről nem vagyok annyira híve annak, hogy túlzott egyszerűség híve, azé amely nem veszi fel csak azért az öltönyét, mert beakar olvadni a jómunkásember közé. valahogy mindig is idegenkedtem attól, ha azt kiáltják, hogy ne járjon Audival, hanem vegyen Trabantot, aztán majd megtudja mi az élet.
Rogánseggszájbaromnak és ürü/lék/ csürhéjének nem kellett volna annyit lopni, a mocsok, hazaáruló gazembereknek,hogy az egyszerű ember a rajtalevő kütyükből megélne 20 évig! Rogán "úr", ha nem tetszik a kritika,akkor menjen, és bassza szájba a legközelebb lévő famíliáját a maffiatársai közül!
BAROMARCÚ DILETTÁNS, UNINTELLIGENS ÜRÜ/lék!
@Penivaldes: Nem ez a gond, amit írsz. Az, hogy Rogán soha életében nem dolgozott, adózott közpénzekből kapja a fizetését. S amit érte nyújt az nem arányos. Másrészt nézzük már meg, hogy papíron mennyit keres, s abból tellik-e ilyen életvitelre? Aztán kiderül, hogy nem, akkor honnan van neki?
Ott van pl. aza miskolci képviselő esete is, a 40millás házzal.
Rogán telszáma, címe kinn van már a kurucon?
@fidesz = mszp = szdsz: ez már egy másik kérdés,amit valóban lehet és kell boncolni. én inkább arról próbáltam megnyilatkozni, hogy nem biztos, hogy jó, az a jómód ellenesség, ami benne van ebben a népben, ahol bárkinek magyarázkodni kelljen azért, mert jobban él az átlagnál, és ahol (ez független Tónitól) összesúgnak a hátad mögött, hogy vajon ezt hol loptad. ez persze szoc kérdés.
Bajnai sem szereti a viccet, mert ha valaki libázik, beperli.
@kovi1970: Rogán Tóni kiváló bizonyíték arra, milyen előnyökkel jár a brancshoz tartozni.

Én spec. kurvára irigylem.
Magára aggathat a Tóni bármit, a fejét nem tudja lecserélni. Arról pedig messziről lerí, hogy egy falusi tapló.

Jobb híján fogott magának a hivatalban egy tapasztalatlan beosztott kislányt, mert minden egészséges nő messzire menekül, ha meglát egy ilyen bárgyú arcot.

Jelleméről, és a Belvárosra erőltetett ízléséről itt most nem szólnék.
@Penivaldes: Hercegnőm, a történetem közel sem erről szól és nem csak a poszt főszereplőjéről!

Másrészt épp én voltam talán az egyetlen, aki szóvá tette a nyakkendő hiányát egyes közszereplőkön. Így -- végtelen fájdalom -- de a ,,másrészt'' kezdetű mondókád is okafogyottá vált.

Szerintem egy közszereplő olyan legyen, aki minden tekintetben bizalmat áraszt, sem viselkedésben, sem anyagiakban nem hivalkodó, nem bratyizó és nem is lekezelő. Az általad említett plebs között meg végképp ne akarjon elvegyülni, mert nevetségessé válik.

Talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor egyes bankok, közintézmények kötelezővé teszik a nők(!) részére a kiskosztümöt, férfiaknak az öltönyt, mert!
Nálam nem az óra volt a fő gond, hanem a bizonytalan nemű táska.

A felmerülő csatározások rengeteg egyéb energiát emésztenek fel--ergo elvonják a munkájától.

Nos ez lenne a vegytiszta cél, amit közelíteni kellene minden oldalról.

Részletesen itt -- Dr. Sille István: Illem, etikett, protokoll
@le Látó: legyen is kötelező a legalább térdig érő szoknya, és a nem dekoltált blúz a nőknél, igen normális helyen hazaküldenek ha nem tudsz felöltözni.
@Fejesrob:
Akkor menj és nyald a seggét rogánnak,hátha odaszar neked valamit...
Előszeretettel szocizol,libsizel meg zsidózol de ha a fideszben vki nyilvánvalóan tolvaj(mind az egyébként)akkor te csak irigykedsz...
Egyre nevetségesebb vagy...
@Fejesrob:
Mondjuk valakinek hülyének is lennie kell...Te vígan vállaltad ezt a szerepet...Csak ettől még nem lesz Hublot a kezeden...
@Fabius: Ezt akkor alaposan benéztük, sajnálom!

Azért volt furcsa, mert elvileg annyira védett az egész terület, hogy még egy éjszakát kint aludni (vadkemping) sem lehet. Legalább fordítva tették volna ki a táblákat!

Az általad említett helyek bizonyára szépek, de már nem valószínű, hogy még járok arra. :(
Mondjuk errefelé is van sok felfedezni való szépség.
@épészmérnök: amikor így kezded a mondatot, hogy ,,Édes angyalom...'' az olyan megható tud lenni, de fájlalom, nem lehetek a tiéd, mert csak a lányokat szeretem! :D

Mehetsz bárhová, te akkor is Magyar(sic!) maradsz, csak épp európéer nem leszel soha!
@Knósszosz: van ez úgy, hogy nem értjük egymást, vagy olvasás közben meglódul a fantázia. Engem sem értenek sokan, pedig soxor szándékosan fogalmazok így (hogy értsék), aztán meg mégsem.
Nincs harag.

A poszt első mondatában minden benne van.
@Jhonnyq: Jól van kishülyém. Kizsidóztad magad, kiengedted a gőzt, leülhetsz:)

Amúgy szerintem a libsi mintapéldája épp te vagy, ezeket nem véletlenül nézem le, a magadfajta annyira liheg a zsidó seggek közelében, hogy bármiféle mondat "zsidózás", amiben benne van a zsidó szó.
nem nem szereti a viccet, hanem nem érti...
@lobster thermidor: Ja, nem semmi karrier. A hölgy ízlésén én is csodálkozom.
@Penivaldes: ok, kezdjük érteni 1mást azt hiszem.
A ruha és a külsőségek csak egy dolog a siker felé. Felső korlát is létezik, ami fölött szvsz. már nem illik. Mind1, hogy ki az illető.

más.
Az megvan, amikor a cseh politikus eltette a tollat? Csak egy közönséges toll és mégis mekkora botrány lett belőle.
Pedig elrakhatta automatikus mozdulattal is, ahogy aláírás után én is tettem már el más tollát és mások is az én tollamat.
Csak azoknak a mozdulatoknak más eredménye volt. Miért is?
@Fejesrob: Kizsidóztam magam majd lihegek a zsidók után???
Az első mondatodat állítása üti a másodikat de ne foglalkozz vele,ahogy mondtam hülyének is lennie kell valakinek...
A te fajtádban az a szép,hogy okosnak tartja magát de közben az orránál vezethető...Számtalan hasonló emberrel találkoztam már.Az ilyenek az igazán megfejhetők,úgyhogy maradj ilyen mert szükségem van rád...:)
RÉMÁLOM A TAJ KÁRTYÁM KÖRÜL!

Rehabilitációs járadékra ítéltettem, mely 2013. január 31-én telt le.

2012 decemberben, annak rendje-módja szerint, kértem is az új felülvizsgálatot, amire már 2013.januárban meg is kaptam az időpontot, azon meg is jelentem.

Közben bírósági perben visszanyertem a rokkant-státuszomat, 2011. január hónapig visszamenőleg. Erről a határozat szerencsémre megszületett 2013 év februárjában. Szerencsémre azért, mert ha csak a szokásos rehabilitációs-útvonalon haladok, akkor már a TAJ kártyám nem lenne érvényes.

A meglepetés akkor ért, amikor 2013. február 20-án elmentem a háziorvoshoz, ahol közölték velem, hogy "piroslámpás" a TAJ kártyám.

Kezembe nyomtak egy kis cetlit, hogy mielőbb intézkedjek TAJ kártya ügyben.

A szükséges gyógyszereimet még kiírták ugyan, de a háziorvosi asszisztensnő közölte, hogy intézkedjek mielőbb, mert a TAJ kártya nélküli vizsgálatokat kiszámlázzák nekem.

Hirtelen szólni sem tudtam a meglepetéstől, hiszen én rendszeresen megjelentem a rehabilitációs szakigazgatási szervnél. Együttműködő voltam.

Hogyan lehet az, hogy csak egyszerűen megszűntették a TAJ kártyám érvényességét, amikor a munkaügyi bíróság visszaítélte a rokkant-státusomat?

Ezután telefonok sora következett.

1./A regionális OEP-nél azt mondták, azért szűntették meg a TAJ kártya érvényességét, mert lejárt a rehabilitációs ellátásom. Kérdeztem, hogy ebben az esetben mit tehetnek a rehabilitációs ellátottak? A válasz az volt, hogy fizetnek! Azt is kérdeztem, ha az újabb felülvizsgálatkor bebizonyosodik, hogy mégis csak beteg vagyok, akkor a befizetett járulékokkal mi lesz? A tanácstalan válasz az volt:” Ez nem az én hatásköröm”- felelte az OEP ügyintéző.

2./ A következő telefonos játszmám a nyugdíjintézet volt, ahol a határozatomról érdeklődtem volna. Azonban én is úgy jártam ezzel, hogy inkább feladtam, mert a nyugdíjintézet az teljesen elérhetetlen egy beteg számára. Ott ugyanis vagy nem veszik fel a telefont, vagy foglalt órákig.

3./ Újra felhívtam az OEP-et, és kérdeztem, ha a munkaügyi bírósági határozatomat bemutatnám, akkor lehetne szó arról, hogy visszakapjam a TAJ kártyámat? Hát, ha bemutatom, akkor igen – ez volt a válasz.

4./ Elmentünk. Utaztunk oda-vissza 60 km-t. A munkaügyi bírói végzés láttán megszületett a csoda! Újra magamhoz szoríthattam a TAJ kártyámat, végre!
Már, csak azt nem értem:

Ha van egy nagy beteg, akivel önhibáján kívül packázik a hivatal, miért nem lehetett volna ezt a sok riadalmat és kellemetlenséget, a nagy költségeket, mint 60 km-es váratlan utazás, sok-sok telefonálgatás, egy egész napi időveszteség nélkül megúsznom rokkantként? Miért ennyire sürgős megfosztani a rokkantakat a TAJ kártyájuktól? Hogy súlyos betegen orvoshoz se juthassanak el? Miért nem tud egy hivatalnok felvilágosítást adni telefonon, ha megkérdezik a teendőkről? Miért a betegnek kell a megoldásokat keresni csak az információért? Miért nem ismerik a szabályokat rendesen sem a hivatalokban, sem az egészségügyi személyzet, hogy segíthessék a betegek útját és a teendőit ilyen esetekben?

Bevett szokás, vagy hivatali hiba, hogy a rehabilitációs járadék ellátásom lejárata előtt már egy hónappal megszűntették a TAJ kártyámat. Az ügyintézők pedig csak védekeztek, hogy ez nem az ő asztaluk, amikor nem akartak felvilágosítani sem arról, hogy mi a teendőm a TAJ kártyám visszaszerzése érdekében.
Mélységesen felháborító, hogy pont a súlyos betegektől vonják vissza ilyen alattomos módon, suttyomban a TAJ kártyákat. Azt feltételezik, hogy aki 10-15 évig is krónikus beteg volt, az „papíron” meggyógyult és fizessen, ha újra felkeresi az orvosát, hogy a rendszeres gyógyszereihez hozzájusson? Vagy úgy képzelik, hogy csoda történik és vezényszóra meggyógyul a félholt beteg is? Vagy úgy, hogy ha nincs TAJ kártya, akkor majd nem lesz beteg sem? Igen, ezzel a módszerrel valóban nem lesz beteg, mert nemcsak a pénzbeli ellátását szüntetik be mindenféle trükkökkel, hanem még az életmentő TAJ kártyáját is kilopják a zsebéből? Szép kis gondoskodó társadalom ez, mondhatom! Így újul meg Magyarország? És így nem hagynak senkit az út szélén? Mert ezek a hangzatos mondatok a kormány szlogenjei, csak épp a szakadékba lökdösik a betegeket egy élet munkája után megrokkanva!”

Itt az aljas fideszes rezsicsökkentés, van bőr a képükön!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vagy nem tudnak olvasni... Volnerből ki is nézem, hogy a Szolg.Szab-nál bonyolultabb szövegezésbe bele sem kezd segítség nélkül...
Vonát meg hagyjuk, a múltkoriban linkeltem a hadisírgondozó honlapját, ahol a két ÁLLÍTÓLAGOS nagyapja halála között 2 hónap volt, 1944-ben...
Először ezt az apró anomáliát, meg Burberry+Gucci cuccokat kellene "megmagyaráznia"... Ja meg a Kaszásdűlőről, hogyan is költözött Rózsa-domb irányába... Nem sokkal jobbak mint,Rogán, csak nincsenek szem előtt...
@Fabius: Ezt nem jól tudod! Remekül tűrik a kritikát! Bárki mást lehet!
Nem fogunk diszkréten félre nézni!Sunyi tekintetű Antika csak azt felejti el,hogy mindezt mi finanszírozzuk - akaratunk ellenére- nekünk,így jogunk van számon kérni. Antika életében egy árva forintot nem termelt,csak a mások zsebében való nyúlkáláshoz ért!(Lásd: rezsicsökkentés.)
Eladósodtak az állami hivatalok, nem fizetnek a szolgáltatásokért.Nekünk is úgy kellene a hatalmon lévő politikusokat kifizetni, ahogy ők fizettek ki másokat! ANTIKA! NEM FÉLEK. Sem tőled,sem a többi uborkafás vidéki suttyótól.Szépen leamortizáltátok a fővárosunkat,nincs polgári lakosság.Elmenekült,nehogy összemossák őket a polgári párt arrogáns bunkóival!
Tulajdonképpen nem sok újat írtam. Már előttem ,sokkal alaposabban leírták mindezt mások,de kiadtam a mérgem!
A rezsicsökkentésből futotta a rogcsinak a zórára mega szállodára!
Miért nem vezetik be a teljesen ingyenes közmű díjakat! Mattola bá tuti, hogy meg tudná magyarázni.... A birkák meg beeeeeeeeeeeeeee...
Komolyan mi tényleg tok hujek vagyunk hogy ennyire pálinka lehet nézni bennünket vagyis f@szt minket hanem a 2/3-dot, aki még mindezt nemcsak el is hiszi ha nem bólogat hogy persze ezt igy kell a fiúk jol csináljak. Az milyen összeférhetetlenség h egy cég , ja pont Jani haverja sajat magára írja a törvényt es baszki pont ő nyer. Ez is bolsi trükk ugye zemberek? Megerdemlitek őket.
De mar ismerjük a mostani orbania működését ezt csinálták I orban király alatt is: ugyanúgy loptak-csaltak-hazudtak, de erre törvényt hoztak szóval akkor rendben volt.
@Fejesrob:

Fiatalka még a lelkem.
Ez olyan békebeli karrier, amit a háború előtti fekete - fehér filmekben lehet látni a Kabossal, meg a Gombaszögi Ellával.
Most még szép az ugra - bugra, de majd csak idővel kiokosodik a nép egyszerű leánya, és hipp - hopp mit látunk a Blikk címlapján, talált magának a flancos cuccok mellé valami menő fitnessz trénert, vagy golfoktatót, aki szórakoztatja a baltafejű apuci helyett.
@Fidesz banda simlizte el a trafik bizniszt is!:

Ki mondta neked, hogy magukon, és a családtagjaikon kívül másokról is fognak gondoskodni.

Egyébként pedig gondolj bele, mennyit spórol az államkassza azon, ha csak egy hónapot is ellopnak a rászorulók ellátásából, vagy a gyógyszerkasszát tehermentesítik ennyivel a késleltetett gyógyszerfelírásokkal.
Sok - sok milliárdról beszélünk.
És ezt még a viccesen néző matolcsynak, vagy a jólfésült vargának sem kell megmagyaráznia.

Ugyanis Magyarországon nincsenek megszorítások !
@lobster thermidor:
Túl ezen:
Rogánnak volt egy házassága a Cilike naccsága előtt is. Ott született egy fiú. Akit SOHA nem említ, ha a gyerekeiről beszél (mindig csak ezt a két utóbbit, akiknek a születését csak azért nem közvetíTTette élő egyenes adásban a teve2-n, vagy rötölén, mert, gondolom, nem ígértek elég pénzt).
Szóval a világ legnagyobb tetűsége az én szememben,amit ez az elhájasodott fejű, gülüszemű Tonya csinál: letagadja, kizárja az életéből az első fiát.Pedig ... ha azt a Cilike kibeszéli egy tévéműsorban, hogy hol és hol nem kakil, akkor olyan nagyon nem zavarhatja a kisfiú sem. Vagy mégis?
EZ a szájekeresztény mentalitás sokkal undorítóbb, mint az, hogy a falusi suttyó Pestre kerülve azt hiszi, hogy ha milliós órát hord, meg a Four Seasons-ben nyaral, akkor attól lesz valaki. Pedig nem, ez a Tóni is ugyanakkora senki, mint amikor glottngalsóban szedte a piócát a patakparton ...
Nna.
@Penivaldes: Nem olyan nagyon régen, vizsgára vártam a PTE FEEFI folyosóján. Sokan ültek, álltak, vártak a termek előtt. Jött egy idős prof, talpig úriembernek öltözve és bevonult az egyik terembe. Mielőtt bement, mondta, hogy négyen bejöhetnek. Kezdtek tódulni az ajtóhoz a rá várók. Négyet beengedett, majd az ajtóból visszaszólt:"A bohóc és a kurva menjen haza átöltözni!"
Mindenki les, hogy kire gondol .... és akkor az egyik asztal mellől elindult kifelé egy lány és egy srác. A lányon: fekete, nyakba akasztós "blúz", aminek a háta ...izé ... hátrésze a nyakában levő pánttól a feneke hajlatáig hiányzott - tehát hátul kvázi meztelen volt -, plusz a szeméremdombjáig érő fekete szoknya. A fiú: valami borzalmas, színes ing és egy színes, rikító kockás zakó, meg valami jampecnadrág.
Az öreg bement, a két illető meg elment átöltözködni.
Ja, a folyosón meg mindenki elkezdte igazgatni a fehér blúzát , többen pulóvert vetek fel a túl átlátszóra.
:-)
Hát, igen. Én még emlékszem, amikor pont Rogán mondta egy fórumon anno, még amikor liberális párt voltak, hogy a fidesz egyik fő célja az, hogy megmutassák, a politika nem az elit nagyemberek sportja, hanem az átlagembereké, akikkel az egyszerű választók azonosulni tudnak.

Gondolom, azóta rájött, hogy azért mégsem rossz az, ha az átlagembernél sokkal több pénze van...

bio
@Evezős: "Nem olyan nagyon régen, vizsgára vártam a PTE FEEFI folyosóján. Sokan ültek, álltak, vártak a termek előtt. Jött egy idős prof, talpig úriembernek öltözve és bevonult az egyik terembe. Mielőtt bement, mondta, hogy négyen bejöhetnek. Kezdtek tódulni az ajtóhoz a rá várók. Négyet beengedett, majd az ajtóból visszaszólt:"A bohóc és a kurva menjen haza átöltözni!"

Jajmá, nyilván ott voltál... Ezt először apámtól hallottam, neki is mesélték a főiskolán, valamikor a hatvanas években. Az egyik legismertebb főiskolai/egyetemi urban legend.

Csak gondoltam szólok, hogy ne lepődj meg a reakciókon, amikor legközelebb megint saját sztoriként akarod előadni ;)

bio
@épészmérnök: "Miért éppen most került nyilvánosságra ez a jegyzőkönyv??? Ki hozta nyilvánosságra??? "

Ezt pölö az őszödi beszéd kiszivárogtatásakor is megkérdezted magadtól? Vagy a Hagyó-ügy kirobbanásakor?

Magyarán, oldalfüggetlenül érdekel a kérdés?

bio
@bioLarzen: Nem tudom, hogy te honnan ismered a sztorit - és ezen nem kívánok vitázni senkivel - de én ott voltam és végignéztem.
Az lehet, hogy a tele folyosón rajtam kívül elég sokan látták és hallották és elindult a szokott útján, aztán lett belőle egy ilyenfajta vándormotívum.
Egyebekben azt hiszel, amit akarsz, én meg jelzem: nem szoktam hazudni. Még névtelen, arctalan fórumon sem.
@Evezős: Lehet az öreg is hallotta a sztorit és eljátszotta. :) Mellesleg én egy ilyen ilyen beszólásért diszkréten megborítottam volna, különösen ha a "kurva" pasija lennék. :)
@Silent Bob: A kés megállt a levegőben amúgy, mikor ez elhangzott. Mindenki lesett, hogy mi lesz.
De azok ketten elindultak kifelé és nem reagáltak. Még ott voltam - de már túl a vizsgán - mikor visszaértek és tényleg mindkettő átöltözött.
Nem tudom, miből vizsgáztak, meg ki volt az öregúr - minket nem tanított - de egyetlen dolgot tudok elképzelni, ami miatt nem csináltak botrányt: a vizsga kimenete fontosabb volt nekik.
(Amúgy a sztori, mint írtam, tizenéve történt, és bár én társaságban már meséltem, de egyéb helyen, soha, sehol nem találkoztam vele. Leginkább ezért lepett meg az illető reagálása itt fent. Azt el tudom képzelni, hogy akik ott voltak, azok szerteszéjjel mesélték azóta, sőt, még azt is, hogy az öregúr nem először sütötte el, de ami tény: mindketten botrányosan voltak felöltözve, még akkor is, ha nyilván már akkor sem ment vizsgázni a többség apácának öltözve. Nekem ez a második diplomám volt, levelezőn végeztem és az elsőhöz képest is nagy volt a változás az öltözködést illetően...
@Evezős: Ha tényleg tiéd a sztori, akkor büszke lehetsz, mert igazi urban legend, én is hallottam még fősulis koromban, pedig nem most volt. :)
@panic_button:
"Miert irigykedik a poszttolo, Magyarorszag jobban teljesit"

Csak nem mindegy, hogy miben.
@bioLarzen: @Silent Bob:
Akkor ez olyan,hogy: nagyapámék felmentek az orosz katonával a padlásra,ott leütötték és elásták a kertben?
@kifordított nagyanyó: Ezt még nem hallottam, de gondolom. :D
@Fabius:
Erre én is emlékszem, tisztelem érte Ivádyt. Meg másért is.
@Evezős: helyesen tette, ilyet páros lábbal rúgják ki jó helyről, aki fémeztelenül megy be bárhová is.
@kifordított nagyanyó: Ez sima "urban legend", vagyis városi legenda, amik közös jellemzője, hogy valami furcsa módon ezerszer megtörténnek :)

Amit még el tudok képzelni, hogy a prof ismerte, és ellőtte a folyosón Evezős jelenlétében.

bio

UI: Ja, amúgy ez az eset természetesen egykori egyetememen, a JATÉ-n is "megtörtént" - legalábbis az egyik egyetemi újságban "elmesélte" egy tanár. Az eset szerinte az ő füle hallatára történt. Na ja :)

És, gondolom, nagyjából az összes többi egyetemen szintén "megtörtént" a dolog.

Az egyetemi UL-ek amúgy is ilyenek: minden egyetelen esküsznek, hogy ott történt - és van jópár. Most hirtelen három közismert jutott eszembe - mindhármat több esetben hallottam "megtörténtként" mesélve: az egyik szerint egy biológushallgató madártanból vizsgázik, és a genya prof madárláb-rajzokat mutat neki, arról kell felismerni a madarat. A hallgató nem tudja, bukik. Épp kilép az ajtón, amikor a prof utánakérdez: ki is maga? mire a diák szó nélkül bedugja a lábát az ajtón.

A másik szerint a bombázó, de hülye diáklány lefekszik a vizsgáztatóval, hogy átmenjen a vizsgán. másnak vizsga, a tanár simán megbuktatja a lányt, aki a teremből kimenet az indexben az egyes mellett talál egy ötszázast/ezrest/ötezrest/tízezrest "az éjszakáért" (a pénz névértéke attól függ, mikori a történet).

A harmadik szerint az igen nagyothalló prof behívja a diákot, az elkezdi mondani a tételt, a prof félbeszakítja: nemhallom, jöjjön közelebb. Diák közelebb megy, újrakezdi, prof megint félbeszakítja: még mindig nem hallom, jöjjön még közelebb! Diák még közelebb megy, újrakezdi. Prof: még mindig nem hallom. Jöjjön legközelebb!

Ezek nyilvánvalóan viccként kezdik, aztán valaki úgy gondolja, jobba poén, ha megtörtént esetként meséli el - és így indul a karrierjük. Legalábbis nekem ez az elméletem.
Erratum:

"másnak vizsga, a tanár simán megbuktatja a lányt" -> "MÁSNAP vizsga, a tanár simán megbuktatja a lányt"
Haha, az index fórum "Urban Legends" című topikjában találtam egy 2001-es bejegyzést:

"Egyetemi sztorik között is rengeteg UL van, például az öreg professzor esete a vizsgán.
Felsorakozott a vizsgázok tábora, 1 db srác kockás öltönyben, 1 db lány ultraminiben halálra sminkelve. Prof: - Bohóc és a k*rva hazamegy, többiek jöjjenek be.

Melyik felsőoktatási intézményben nem fordult ez elő?"

Ebben a topikban az 52-es bejegyzés:

forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=8301&na_step=30&t=9002638&na_order=

bio
@Evezős:

Egyetértünk.

Bár annyiban eltér a véleményünk, hogy én az "árokparton klottnadrágban, a meleg tehéntrágyában mezítláb tapicskoló, fűzfavesszővel libákat kergető..." formulát szoktam alkalmazni ezekre a vidékről szalajtott, korlátlan hatalomhoz juttatott niemandokra.
Nem emlékszik Tóni, hogy mennyit fizetett a LV táskaért.
Egyem a szívét. Ilyenkor valahogy ambeziassa válnak a politikusok.
És arra emlékszik, hogy miből vette? Az a pénz honnan van? Az megvan ?
Egy alföldi város polgármestere állítólag uj nevet kapott: Mr 10 százalékból Mr 20 százalék lett. Van olyan budapesti kerületi polgármester akit csak Mr 30 százaléknak hívnak. Figyu, bammeg, nem a támogatottságáról lehet itt szó. Vagyis de, csak nem a szó választójogi értelmében... Érdekesek ezek a városi folklórok :-)
süti beállítások módosítása