Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.19. 04:20 Fabius

Szopóálarc dömping földoligarcháknak

Címkék: fidesz mutyi nyilvánosság oligarchák szabó rebeka földpályázat

Ajaj, most van baj, kedves nertársak és nertársnők! A nemzet egyesszámú közellensége, Szabó Rebeka csak elérte másodfokon is, hogy: "a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet (NFA), hogy hozza nyilvánosságra a 2010 novembere és 2012 márciusa közötti állami földbérleti pályázatok pontszámait, értékeléseit és bírálatai lapjait." Azt meg ugye az Ángyán jelentések óta tudjuk, hogy a földoligarcha hacacáré most indul igazán. A másodfokú döntésre nyugodtan mondhatjuk, hogy nemzeti földoligarcháinknak és egyéb maffiacsaládoknak  2013 tavaszán a szopóálarc lesz autentikus viselet. Most izzik a kurvanagybajvan forródrót, csak a telefonpóznákat le ne égesse Felcsút és a Cinege utca, Tállaifalva és a Földalapkezelő között. 

szabó rebeka1.jpg

Érdekes lesz figyelni a nyilvánosságra kerülő adatokat. Érdekes már csak azért is, mert kiderül végre mi volt az az Orbitális Nagy Titok, amiért a példaként itt nálunk is szereplő Sinkó Tibor mezőségi gazdának is így kellett járnia az elmutyizott BNPI pályázatával: 

"5 hónapja küzdök azért, hogy megnézhessem a saját (!nem másét!) pályázatomat, de ezidáig válaszra sem méltattak. Voltam az NFA-nál vagy 20-szor (Borsod Megyei, Budapesti...), mégennyiszer írtam BNPI-nek, a Heves Megyei ügyészségnek, a Legfelsőbb Ügyészségen, a Heves Megyei Rendőrségen járt már az ügyem,  úgyhogy van némi tapasztalatom a hatalommal való iszapbirkózásban. A szocik alatt meg sem próbáltam volna, mert egyértelmű volt, hogy miként lehet játszani. Nekem rohadtul fáj az 50 rongy + 10 rongyok, mert inkább költöttem volna csajokra, mint fidesz lutrira. Kilenc csomagot vettem meg, és minden esetben alulmaradtam 22 éves műkörmössel, fuvarozó bt-vel szemben, meg poroszlói 50 milliós adótartozóval szemben. Mi ez, ha nem fideszmutyi!?"

Érdekes lesz azért is, mert hátha megtudjuk pontosan miért - pontosabban ki(k)ért - hazudott Budai Gyula, és járta meg az időutazást is Fazekas Sándor vidékrontási miniszter. Úgy hiányzott ez most a kormánynak a rezsidémon üldözés közepén, mind félidőben féldeciző vidéki középpályásnak az edzői csicskalángos a Sport büfében. 

Érdekes lesz azért is, mert földtörvény még mindig nincs, legutóbb a gyulai elvonuláson is csak az ordítozásig jutott Viktor Ángyánnal. A tanár úr sokadszor szegült ellen Viktorékkal földügyben, a jelentései is elég részletesek, most meg kiderül az is, hogy a táblázataiban szereplő nagyobb és kisebb nyertesek milyen körülmények és indoklások mellett tudták kiszorítani a helyi gazdákat a földekről. 

Nem lesz az a kifejezett kéjmámor a következő időszak a mutyista brigádnak. Az ugye már világos, hogy miért lett az egyetlen kardinális kérdés a feloszlott LMP frakció bizottsági helyei körül, hogy Szabó Rebekát sikerüljön kitúrni a mezőgazdasági bizottságból. Semmi más nem volt fontos, de ezt az akaratosságával rémisztő, kitartó és következetes, negyvenkilós pánikforrást el kellett távolítani onnan akár presztizsveszteség vagy beégés árán is. 

Oszd el és uralkodj! - ez volt a földpályázatok mottója Orbán számára. Most, megismerve a tényeket majd az lesz a kérdés, a csalódott és hülyére vett gazdák meddig tudnak még uralkodni. Magukon. 

 

393 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr275234214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kishantosi biogazdaság: már az amerikai nagykövet is érdeklődik a földügyek miatt 2013.04.26. 19:33:44

"A jogorvoslati lehetőségeket keresik és nemzetközi fórumokhoz fordulnak - jelentették be szerdán egy budapesti sajtótájékoztatón a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) földbérleti pályázaton hozott döntése miatt a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ...

Trackback: Hadüzenet Kishantosnak - likvidálják az ökológiai gazdálkodás fellegvárát 2013.04.26. 19:33:20

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet döntése alapján a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ huszonegy éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű ökológiai mintagazdasága 2013. november elsejétől elveszíti területeit - tudta meg a duol.hu pénteken délután ...

Trackback: Ángyán József országos összefogásra hív! 2013.04.26. 19:33:15

Az agrármaffia háttérhatalmának legyőzéséért a városi és vidéki ember szükségszerű összefogására szólít fel az ország jövője érdekében Ángyán József. A Parlament TV Beszélgetés Plusz műsorában a volt vidékfejlesztési államtitkár őszintén mutat rá a kel...

Trackback: Kishantos és a magyar agrár Apokalipszis 2013.04.26. 19:32:51

"Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket!" - (Jn. 8,32) Apokaliptikus időket élünk, ezek a végidők, ha úgy tetszik, történelmi tekintetben a végórák, kozmikus vonatkozásban a végmásodpercek! Apo-kalüpszosz = lehull a lepel! Kish...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akkor most már szidhattok mer' tényleg megyek.:))
@kifordított nagyanyó: Végre! :DDDD

@Penivaldes: Pont, mikor végre elhúzott ez a "mocskos állat"? :)))
Bár, megjött a társa: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :DD
@Penivaldes: De, én nem is szoktam kommentelni. :)
Csak nézek és ... :DDDDDDDDDDDDDDD
@Marcellusca: te jóságos vagy és megvédesz

hol van a Fűeér?
@Marcellusca:
Én??? Mocskocs állat??
Te most dicsérsz? Zavarban vagyok... :D

@Penivaldes:
Ásót nem viszek. De ezt a kis fikázót ellapátolom, ha gondolod... :D
@béla a görög:

"Szóval van ma Magyarországon legalább 1 olyan politikus aki a dolgát teszi és jól?! "

Szerintem Paks ügyében Jávor is nagyon jó.
@Penivaldes: Ha olyan perverz lennék, mint "nagyanyó", "Boli" vagy "egérke", akkor mondanám: Aztán a kádat is jól mosd ki! :DDDD
De én nem vagyok ollan perverz! :D
@Penivaldes: jóccakát... Hamarosan megyek én is... :D
Segítsen már valaki. Magyarázza már meg, hogy mi köze van beleugatni egy közpénzen élősködő politikusköcsögnak egy magántulajdonú vállalat gazdálkodásába?

"Fidesz: Kisöprik a Mátrai Erőmű kasszáját
A német tulajdonosok az eredetileg tervezett osztalék dupláját fizetnék ki, ami nem tetszik a Fidesznek.

A Fidesz szerint kisöprik a Mátrai Erőmű kasszáját az üzem német tulajdonosai. Horváth László, Heves megye kormánymegbízottja, a Fidesz országgyűlési képviselője a visontai erőmű főkapujánál, a részvénytársaság közgyűlésével egy időben tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: az erőművet működtető társaság közgyűlése az eredetileg tervezett 10 milliárd forint helyett kétszer annyi osztalék kifizetéséről döntött. Tulajdonos? Vagy annak hiszi magát? Vag mijalófasz trténik már ebben az országban?

Mint mondta, a Fidesz a rezsicsökkentés meghirdetésekor annyit kért az energiaszolgáltatóktól, hogy extraprofit helyett fogadjanak el tisztességes feltételeket, ám ehelyett kasszasöprés zajlik.

Valaska József, a Mátrai Erőmű Zrt. igazgatóságának elnöke a helyszínen rögtönzött sajtótájékoztatón azt mondta: a tulajdonosok azért emelték az osztalékot, mert az új erőművi blokk megépítésének elmaradása miatt jelentős, 57 milliárd forintnyi eredménytartalék halmozódott fel."
A másik dolog pedig, hogy vajon honnan tudja előre, hogy mit fog miről, mit fog határozni egy közgyűlés, ahol legfeljebb a tulajdonosok azok képviselői és a menedzsment vehet részt?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mondjuk én a németek helyében ezekútán mind az 57mrdt kivinném.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A feljelentés nálad rizsának számít?? :)"

Attól függ, ha idehaza történt, akkor az ismert körülményeket tekintve 95%, hogy semmi nem lesz belőle. Ha Brüsszelben, akkor is csak picit jobb a helyzet.
De ha eredménye is lesz, amit kétlek, akkor nagy reszpekt, addig marad rizsa.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
„…mi köze van beleugatni egy közpénzen élősködő politikusköcsögnak egy magántulajdonú vállalat gazdálkodásába?”
Hát csak annyi, kedves Fotónyúl, hogy mostan ez a populista szar duma, az nagyon napirenden van.
A fújabelemjönki de rohattmocskos döggazdag imperialisták kizsákmányolják a…
nem ismerős valahonnan?

Ezen a kolhozmoslékon nőttek fel, semmi különös, csupán a múlt visszaköszön.
Reállamosítás zajlik éppen ezerrel ha nem vetted volna észre, ez a retorika meg pont klappol az előkészítés fázisához. Értem úgy, hogy az erőmű is kellene nekik, de az azért nem olyan egyszerű.
Persze igyekeznek a hangulat pótmétert feltolni ebben az esetben is, recseg az egész hangosítás tőle, de lesz aki azért ennek ellenére tisztának fogja hallani a; „Fidesz a rezsicsökkentés meghirdetésekor annyit kért az energiaszolgáltatóktól, hogy extraprofit helyett fogadjanak el tisztességes feltételeket, ám ehelyett kasszasöprés zajlik” – czímű remixet, Ákosch újrahangszerelésében, a gyöngyösi sportcsarnokban Kerényi Imre által rendezett rokkopera keretei között, a felejthetetlenné varázsolt audiovizuális élményt.

Nincs köze beleugatni, de azt ők döntik el, kinek-mibe van köze beleugatni.
Tán nem mindennapos ez?
Min csodálxol?
Egyetlen baj van ezzel: hogy valószínűleg nem fogja elérni a végtelenül enervált és inaktív magyar közvélemény ingerküszöbét. Leginkább csak azoknak lesz hír, akiket közvetlenül érint (ami nem kevés ember, persze).

bio
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az az összeg nem po9nt annyi, mint a zorbán által ráterhelt extra adók? + rezsidémon üldözési költségei?

fillérre pontosan?

matolocsibasszamegakecskétésazorbántis

brühühühühü
@komplikato: Akkor is ezt mondod, amikor a PM vagy az E14 tesz feljelentést??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez tegnapi szar...a Louis Vuitton-nál ez unisex-ként megy 512000 HUF + tax, a Hublot attól függ milyen kiadású Big Bang 5 és 10 milla közötti....a zaudit csakis fideszes politikusok veszik Magyarországon és a főnökeik a maffiózók a többi megy exprtra

megérdemelné hogy a piramisba magával vihesse, holnap nemdebár nekem a Vona Burberry sálja teccik az olyan unisex az én Burberry-jeim nem ilyenek és Omega Seamaster-em van igaz kicsit koros de azok kortalanok, 10 évenként a szervíz kitisztíttya mert tengeri úszás után úgy illik

egyébként neked milyened van?

brühühühü

magam részéről Samsonite párti vagyok
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mit érdemel az a bűnös, aki éretlenül leszedett, három óceánt megjárt szőlőt vásárol?

Három napos hasmenést, drágám.

Aki egy kicsit is ad a környezetvédelemre, az figyelembe veszi, hogy mennyit utaztatták azt az árut. Minél többet, annál több kárt okozott a természetben és a környezetben. A legnagyobb környezetterhelők között van a vízi szállítás.Ráadásul szar a világlátott gyümölcs-zöldség, mert éretlenül szedték le.
@épészmérnök: A "chilei zöld alma" hype-ot sem tudom megérteni.

Itt is árulnak ilyet, de a legrosszabb, ami létezik. Sohasem veszek, mert annyiért a legjobb dolgokat tudom megvenni. Hamarosan kezdődik a narancs és mandarinszezon, egyes vidékek a narancsvirág illatában úsznak. A mandarin papírhéjú, mag nélküli, és illatos. Aztán majd lesz egy-két hónapig kakiszilva, az idénygyümölcs, annál finomabb nem létezik. A kiwi, kapaszkodj, egy édes gyümölcs! Itt kellett megtudnom, hogy micsoda vackot árulnak otthon.
A rendesen betárolt téli fajta magyar almák-körték százszor többet érnek mint az utaztatott, éretlen déligyümölcs.
@GeoCracker: Kíváncsian várom, hogy viktorunk is ellátogat -e az élet menetére, és arra is, hogy őt még jobban kifütyülik majd az "emlékezők", mint tavaly Kövért meg Lezsákot.

www.stop.hu/belfold/kifutyultek-lezsakot-az-elet-meneten/1026208/

www.noltv.hu/video/4304.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha ki tudod tisztíttatni és beindíttatni, szakember svájci órás, akkor akár 2000 dollárt is adnak érte a gyűjtők, hány köves? vag már elbasztad?

Tissot-im is voltak, meg egyebek svájcból, a Citizen-től az a kiadás amelyen 32 funkciót lehetett gombnyomássalállítgatni 3 időzónában és mechanikus...Glashütte-m is volt sokáig jól működött és egy éxeróra aranyból Jäeger le Coultre krokodil csattal

brühühühü
@GeoCracker: Amúgy meg látod van itt "demokrácia" és "jogállam", amikor egy steinerpali látja el egy személyben a miniszterelnöki és a belügyminiszteri pozíciót is. :)
@rodeo36: Huuu nem tudom. Elő kéne bányászni az archivált dobozokból. :)
@épészmérnök: mindezt mister snob-nak magyarázod? a kiwi-t meg kell tanulni hogyan enni, és még sok más gyümölcsöt is de az én kedvencem a vadi érett maracujá marad és a vadúl megérett lucskos ananász...nektek van mamao-tok? Atabey-ben volt egy pár mangueiram 3 kilós mangók voltak rajta és ha hagytam megérni vagy a háztetőre hullani (lapostető) akkor annak nincs párja de jobban hízlal mintha folyékony disznózsírt innál, de isteni és citromot szoktam rányomni meg matusalén-t s decit

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ne kapkoggy

brühühühüű
koronás Marvin és a többi Onsa, meg angy Glashütté-k mind szinte aranyárban mennek de fel kell újíttatni szakemberrel, aki nem ellopja a belsejét és visszaad egy pobjedát

bár a POBJEDA ragyogó óra volt olyan kiadásai is voltak, hogy a Doxa is elbújhatott mellette ilyenem volt a suliban

brühühühü
@rodeo36: Köszi a jó tanácsokat. Megpróbálom előkeresni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A szárny belépőélén és a függőleges vezérsíkon előforduló jegesedés, kormányozhatatlanná teheti a gépet, ha ezeket a pontokat nem fűtik.

Azt gondolom, sem kompresszorfokozatról elvezetett forró levegő, sem elektromos fűtés nem működött, ezért zuhantál le evvel a képpel és a hozzá fűzött magyarázattal.

Keresztényként úgy érzed, ez rendben van? Vagy ez a keresztény értékrend?
Ha ez így van, már nem is haragszom azokra a szardarabokra, akik nem voltak hajlandóak megkeresztelni a lányomat.
Utólag köszönöm nekik, hogy nem kell a meggyőződésem ellenére saját magamat győzködnöm.

Ez vicc...
@rodeo36: nincsen trópusi része Chilének, ezért "csak" a szokásos mediterrán cuccokat termesztik, délen meg almát, körtét, és néhol kiwit.
@Knósszosz: Pedig vannak egész jó zsidó viccek, amin még ők is jókat röhögnek. Neked is ezt javaslom. :)

Ettől viszont joggal lehetünk mind a ketten idegesek. :(

www.origo.hu/techbazis/20130417-feldaraboljak-az-ndktol-kapott-mi24es-ajandekhelikoptereket.html
@Knósszosz:
nyugi a német kapitalista sem hülye...el fogja vinni kamatostúl, ebben legyél bizonyos még ha kis orbánok is potyognak jégeső képében

és a többi is

majd amikor amgayra oligarcha=maffiózó=orbánfőnöke
megkaptya akkor majd megtuggyák mennyi a rezsidémon ára...
egyébként ma a polcon volt Tokaji száraz furmint de nem vettem meg...hátha orbánosch

brühühühü
@rodeo36:
www.youtube.com/watch?v=PmJA2O5PV6E

mikor majd a rezsidémon helyett ez lesz
brühühühühü
@rodeo36:
Értem.
Tehát erőműdémon kisuhan, mer nem szeretik a folyamatos szopatást. Oké.
De akkor ki fogja tekernyi a generátort?
Az a Kocsis Máté olyan kis véznácska, nem lesz itt elég amper, ha jól sejtem...
@rodeo36:
A guerra guerra megviccölt.
Hirtelen asszocijátam a floret silva nobilis-re, hogy mié azt ne kérdezd.

Oké, már kitisztult.
Jó éjt!
..majd, persze ottan...
@Knósszosz:
1dcl polar Ice vodka, 1 dcl Martini dry, tonic, ice, lemon in slices

egészségedre...ja és most a callas norma CD-ről megy a 3. CD

brühühühü
@Knósszosz:
a kövér az elég nagy öszvér hozzá és a széles örökmozgója is segít nagyon

brühühühü

mondtam már volt a kezemben egy 300 oldalas anyag investort keresve és én lettem volna a széles de én meg keskeny lettem hozzá, a partnerem küldte mongyál véleményt? és mondtam azóta röhögünk pedig annak 12 éve
@épészmérnök: és a brazil kapcsolatok?

brühühühü
@Knósszosz:
és hogy tudd, talán fenn van a youtube-on is
Serafin, La Scala, Callas, Ludwig!!!!, Corelli!!!, Zaccaria

és teljes hangerővel 300W 5.1

és a 3. pohárkám...mindegyik 4 dcl

brühühühü

salute
@sjános: Egyszerű megoldás: ALKOTMÁNY MÓDOSÍTÁS.
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=uwREpZCVhhM

a következőben hallgasd amint Norma megjósolja a magyar narancs végzetét, olaszúl, oh borzalom

www.youtube.com/watch?v=uaDsTcX93_Y

...le nei volumi arcani...

brühühü
@Knósszosz:
figyeld a szereposztást a III. szoprán nem más mint Joan Sutherland a kisegítő statiszta

brühühüh
tudni kell helyezkedni...és tanúlni
Nem lesz itt semmi. Felülvizsgálatot kérnek és a Kúrián majd Mészáros Mátyás bíró úr új megvilágításba helyezi az ügyet. Az megvilágítás lényege az lesz, hogy senkinek semmi köze ezekhez az információkhoz, azért mert csak és mindenki elmehet a sunyiba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:"Na de mit keres Szijjártó Péter a Wizz Air-bulin? :)"
Elmondom, hogy szerintem mit.
1.- Fidesz+WizzAir bedönti a MALÉV-ot.
2.- A WizzAir új gépeit egy kínai lízingcég finanszírozza.
www.napi.hu/belfold/kinai_lizingceggel_kotott_megallapodast_a_wizz_air.551170.html
Ezt már nem lehet letölteni. De valószínű, hogy a magyar-kínai megállapodás terhére megy. Talán 8 db nagy gépről van szó.
Most már csak azt kell megnézni, hogy a WizzAir-ben ki szerez majd részesedést.
Szerinted?
@Knósszosz:
ne mondd hogy hülyítlek, de ez szükséges és igaz egy férfi életében, fájdalom

www.youtube.com/watch?v=1Cx4msAi-nY

brühühühü
@rodeo36: Négy decis pohár --- az meg milyen?
@sírbateszezazegész: "Most már csak azt kell megnézni, hogy a WizzAir-ben ki szerez majd részesedést.
Szerinted?"

Nem vagyok túl szentimentális fajta, de ha a Malévra gondolok, ütni, rúgni tudnék!
@Knósszosz:
és amit soha senki sem tud meg, miért? tudd, hallgasd

www.youtube.com/watch?v=pXWrIMMaJdY

brühühühühü
@épészmérnök: sokáig kerestem és megtaláltam..már megint nincs tele

brühühühühü
www.youtube.com/watch?v=pXWrIMMaJdY

te is hallgasd és tudd hogy miért soha sem tudjuk meg?

Mathias Görner -nek van egy ennél jobb felvétele de a youtube már nem adja csodás
@épészmérnök: A MALÉV az talán működőképes lett volna, ha nem lopnak ki belőle minden évben több milliárdot.
Azért az kurvaérdekes, hogy erről a lízingszerződésről egyik rohadt lapban sincs egy mínuszos hír se! Csak a már jelzett napin, ott meg ma már nem lehet hozzáférni.
Menjenek a jókurvaanyjukbamindnyájan!
Nem hiszem el, hogy ezek erre költik a garanciát!
@rodeo36: Hallgatom Fischer-Diskaut, és nem bírom elhinni, hogy ilyen szemérmes kifejezés létezik! Egyszerre férfias és finom... egy csoda.
@sírbateszezazegész: Észbontó, amit a fidesz csinál. Ilyen csak afrikai országokban fordulhatott elő. Bokassa császár szintje lassan.
Azért mióta kiderült, hogy a bostoni merénylők csecsenek, az RT óránkent tolja, hogy Putyin megmondta, ő senkit nem üldöz hiába, az mind terrorista.
on.rt.com/ftkx3m

Meg ezt is sikerült nekik összeállítani.
rt.com/news/terror-attacks-chechen-rebels-115/ Van egy pár érdekes komment.

Na az amerikaiak egyből rákezdték, hogy mindezért Putyin a hibás.

Kiváncsi vagyok mi lesz a vége.
@épészmérnök: Az is észbontó. Na de arra mit lépsz, hogy ezt csak mi ketten beszéljük meg, és itt! Ez a szégyen!
Habár az oroszoknak most jól jönne egy kis lájtos csihi-puhi. Nagyon kezd lemenni az olajár, veszélyben a költségvetésük. Meg otthon sem éppen túl népszerű a főnök. Meg már rég volt vmi kis tűz ott a Kaukázusban...
Persze én ezt csak úgy gondolom a kis buta fejemmel..
@épészmérnök:
akkor most figyelj:
www.youtube.com/watch?v=ZORqZv3odh8
ez a fiú amerikai kórus tag a IIVH után visszamaradt Németországban és -szerintem is- jobb mint 1000 másik- de akiknek van egy DFD-jük ott semmi és ez az ürge nem ment haza...árnyékban maradt egész életében de ez megffelelt neki pedig a Kraus akárkivel nem állt szóba

brühühühühü

www.youtube.com/watch?v=ZORqZv3odh8
brühühühü
@épészmérnök:
mi fiúk ilyenek -is- vagyunk,...néha

brühühühühü
@rodeo36: Rodeo, te 1 kultúrhérosz vagy :-)

Korábban egyáltalán nem érdekelt az opera, ma meg pont azt készülök megszervezni, hogy a barátainkkal havonta egyszer együtt nézzünk operavideókat.

Egyből benne lesznek, egyikük condominio-jában van privát mozi, és mind muzsikusok, tehát tapsolni fognak az ötletnek.
@rodeo36: "mi fiúk ilyenek -is- vagyunk,...néha"

(Pilláit rebegteti :-))))
@épészmérnök:
a hvorovsztovszkij-hoz a fordítás:

mily hatalmasak voltunk?...

brühühühü

és semmi turul
www.youtube.com/watch?v=swyItogBZmk
vigyázzatok a kanyarban

www.youtube.com/watch?v=03h-VcOZl7Q

www.youtube.com/watch?v=OmPI2WNuUzE

emléxel

turultalan
@épészmérnök:
ha másképpen nem prvátban beszámolsz...mi lesz a nambőr van? és a nambőr tú ...és miért

ajánlom Bellini I Puritani a callas valamelyik nem hivatalos felvételét és sok piát kikészíteni hozzá

www.youtube.com/watch?v=DZ0JTs8Ork8

nem tudom mit csinál de ez magas f-et kiván forte és semmi falsetto

a Pavarotti sohasem tudta megcsinálni a Kraus igen
@rodeo36: Attól függ, hogy a helyi videotékában mit találunk. Van minden amúgy, de operát még eddig nem kerestem.

Beszámolok a fejleményekről, már itt vannak a vendégek, egyeztetjük a dzsinnt a tonikkal, majd privátban elmesélem, mire jutottunk.
Az a rossz hírem van, kedves Fabius, hogy teljesen mindegy, kap-e bárki bármilyen adatot ezekről a megumbuldált dolgokról. Ugyanis mintegy fél órába kerül egyéni képvis.jav-val összehozni egy olyan törvényt, miszerint - hogy elkerülje a nemzet a 2014-ben az EU közösségi nyitást a földtulajdonlás/bérlés miatt - mindenki, akinek adott pillanatban állami földre bármilyen opciója/bérlete stb-je van, az ingyé' megkapja örökbe, mert egy igen hű hazafi ő.
Aztán majd 2015-ben meg ugyane jó hazafiak tíz-hússzoros áron eladják szépen valami szegény hollandnak vagy dánnak ugyanazt a földet, mondván: ja kérem,rájöttem, hogy én nem is értek a földhöz, műkörmös vagyok... meg aztán a gaz EU is azt mondja, hogy engedtessék meg a földbirtoklás bárkinek, bárhol az EU-n belül. Mi pedig igencsakrendkívülborzasztóan megfelelünk folyvástmindignyomban az EU-nak, bár gyarmatok nem leszünk!
@épészmérnök:
ez a gyerek magas C-kkel próbálkozik nekem van magas f-em a magas C felett egy quarttal és nem falsetto

most a nagymenő akit sohasem tudtak térdre kényszer1teni Nicolai Gedda

íme (credease misera)

www.youtube.com/watch?v=9w_TTK7UP1c

figyeld az f-et

brühühühü
@épészmérnök:
majd holnap beteszek neked ide kezdésre néhány dolgot...nem kell nézni hallgatni kell opera nem a szemnek a fülnek van

www.youtube.com/watch?v=9w_TTK7UP1c

www.youtube.com/watch?v=f4ETNMET3fo
és valami kis izé

www.youtube.com/watch?v=tDLNGJyeOWg

duma hogy miért igen miért nem
@épészmérnök: www.youtube.com/watch?v=RAfk5GYqfwo
Deutekom/Kraus 1972 Buenos Aires live

brühühühühü

kezdetnek

küzdjetek
@épészmérnök:
sohasem szedtem vagy használtam heroint...de az opera kiváltja ha megfelelő az előadás a Kings Singers jó zenészek de smmit nem ébreszteneke bennem csak néha nagyon nagy ritkán

az OPERA ADRENALIN SZÍVBE BELE DIREKTBEN lásd a Karajan és Callas meg a Di Stefano Panerai Rossi lemeni vagy Zaccaria felvételeket a La Scala-ban azok olyanok mint amikor beszeded a heroint és iszol is rá

a Trubadúr Miserere-je a Callassal (itt van CD -n) az egy csoda teneked mint nőnek tudnod kell mi loehetséges az őrűltek pillanatában

brühühühühü
@KullWahad: Ont ez az amitől tartok,köszönöm hogy kimondtad.:((
Mert majd megmagyarázzák,hogy a szegény Holland,Francia gazda nem tudhatta hogy került a jelenlegi tulajdonosokhoz a föld (pedig egész európa ettől volt hangos).
Meg valahogy nem hiszem,hogy velük szemben a magyar államnak adnak igazat.
+ sajnos az EU nem engedné.hogy vikiékkel megjátsszuk azt amit ők velünk.
süti beállítások módosítása