Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.19. 04:20 Fabius

Szopóálarc dömping földoligarcháknak

Címkék: fidesz mutyi nyilvánosság oligarchák szabó rebeka földpályázat

Ajaj, most van baj, kedves nertársak és nertársnők! A nemzet egyesszámú közellensége, Szabó Rebeka csak elérte másodfokon is, hogy: "a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet (NFA), hogy hozza nyilvánosságra a 2010 novembere és 2012 márciusa közötti állami földbérleti pályázatok pontszámait, értékeléseit és bírálatai lapjait." Azt meg ugye az Ángyán jelentések óta tudjuk, hogy a földoligarcha hacacáré most indul igazán. A másodfokú döntésre nyugodtan mondhatjuk, hogy nemzeti földoligarcháinknak és egyéb maffiacsaládoknak  2013 tavaszán a szopóálarc lesz autentikus viselet. Most izzik a kurvanagybajvan forródrót, csak a telefonpóznákat le ne égesse Felcsút és a Cinege utca, Tállaifalva és a Földalapkezelő között. 

szabó rebeka1.jpg

Érdekes lesz figyelni a nyilvánosságra kerülő adatokat. Érdekes már csak azért is, mert kiderül végre mi volt az az Orbitális Nagy Titok, amiért a példaként itt nálunk is szereplő Sinkó Tibor mezőségi gazdának is így kellett járnia az elmutyizott BNPI pályázatával: 

"5 hónapja küzdök azért, hogy megnézhessem a saját (!nem másét!) pályázatomat, de ezidáig válaszra sem méltattak. Voltam az NFA-nál vagy 20-szor (Borsod Megyei, Budapesti...), mégennyiszer írtam BNPI-nek, a Heves Megyei ügyészségnek, a Legfelsőbb Ügyészségen, a Heves Megyei Rendőrségen járt már az ügyem,  úgyhogy van némi tapasztalatom a hatalommal való iszapbirkózásban. A szocik alatt meg sem próbáltam volna, mert egyértelmű volt, hogy miként lehet játszani. Nekem rohadtul fáj az 50 rongy + 10 rongyok, mert inkább költöttem volna csajokra, mint fidesz lutrira. Kilenc csomagot vettem meg, és minden esetben alulmaradtam 22 éves műkörmössel, fuvarozó bt-vel szemben, meg poroszlói 50 milliós adótartozóval szemben. Mi ez, ha nem fideszmutyi!?"

Érdekes lesz azért is, mert hátha megtudjuk pontosan miért - pontosabban ki(k)ért - hazudott Budai Gyula, és járta meg az időutazást is Fazekas Sándor vidékrontási miniszter. Úgy hiányzott ez most a kormánynak a rezsidémon üldözés közepén, mind félidőben féldeciző vidéki középpályásnak az edzői csicskalángos a Sport büfében. 

Érdekes lesz azért is, mert földtörvény még mindig nincs, legutóbb a gyulai elvonuláson is csak az ordítozásig jutott Viktor Ángyánnal. A tanár úr sokadszor szegült ellen Viktorékkal földügyben, a jelentései is elég részletesek, most meg kiderül az is, hogy a táblázataiban szereplő nagyobb és kisebb nyertesek milyen körülmények és indoklások mellett tudták kiszorítani a helyi gazdákat a földekről. 

Nem lesz az a kifejezett kéjmámor a következő időszak a mutyista brigádnak. Az ugye már világos, hogy miért lett az egyetlen kardinális kérdés a feloszlott LMP frakció bizottsági helyei körül, hogy Szabó Rebekát sikerüljön kitúrni a mezőgazdasági bizottságból. Semmi más nem volt fontos, de ezt az akaratosságával rémisztő, kitartó és következetes, negyvenkilós pánikforrást el kellett távolítani onnan akár presztizsveszteség vagy beégés árán is. 

Oszd el és uralkodj! - ez volt a földpályázatok mottója Orbán számára. Most, megismerve a tényeket majd az lesz a kérdés, a csalódott és hülyére vett gazdák meddig tudnak még uralkodni. Magukon. 

 

393 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr145234214

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kishantosi biogazdaság: már az amerikai nagykövet is érdeklődik a földügyek miatt 2013.04.26. 19:33:44

"A jogorvoslati lehetőségeket keresik és nemzetközi fórumokhoz fordulnak - jelentették be szerdán egy budapesti sajtótájékoztatón a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) földbérleti pályázaton hozott döntése miatt a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ...

Trackback: Hadüzenet Kishantosnak - likvidálják az ökológiai gazdálkodás fellegvárát 2013.04.26. 19:33:20

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet döntése alapján a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ huszonegy éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű ökológiai mintagazdasága 2013. november elsejétől elveszíti területeit - tudta meg a duol.hu pénteken délután ...

Trackback: Ángyán József országos összefogásra hív! 2013.04.26. 19:33:15

Az agrármaffia háttérhatalmának legyőzéséért a városi és vidéki ember szükségszerű összefogására szólít fel az ország jövője érdekében Ángyán József. A Parlament TV Beszélgetés Plusz műsorában a volt vidékfejlesztési államtitkár őszintén mutat rá a kel...

Trackback: Kishantos és a magyar agrár Apokalipszis 2013.04.26. 19:32:51

"Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket!" - (Jn. 8,32) Apokaliptikus időket élünk, ezek a végidők, ha úgy tetszik, történelmi tekintetben a végórák, kozmikus vonatkozásban a végmásodpercek! Apo-kalüpszosz = lehull a lepel! Kish...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"a csalódott és hülyére vett gazdák meddig tudnak még uralkodni. Magukon."
Szerintem többségüknek megmondják, hogy "elmútnyócév", és lenyelik a békát. A kisebbség meg talán nyafog egy ideig, de az RTL híradó sem fog beszámolni semmiről, a köztévé meg aztán pláne.

Megbocsásson a világ, de amíg nem látom az ellenkezőjére a példát, addig részemről marad a tudat, hogy a magyar szolganép, és pont.

Nem szolganépnél még bírósági ítélet se kellett volna hozzá, hogy százezrek vonuljanak az utcára csak földbérlet ügyben, és Viktor a tizedét se tudta volna megcsinálni annak, amit megcsinált.
Fábius, te kis optimista, azt gondolod, hogy most majd lefagynak a fijjug, és nem lesz egy nagyszerű ötletük sem a mutyi kimagyarázására? Hogy ez a gazdáknak , és nekünk pont így jó, egy Kánaán.
Különben is, épp most lengették be, hogy tenger sok földet fognak a gazdák között szétosztani.(így reggel képtelen vagyok a linket előbányászni, de biztos)
A gazdák felháborodása teljesen jogos, érthető. Így jártak szegények, noha a kétharmadban ők is nyakig ludasok.
Gazdaügyhöz kissé távolról kapcsolódik, de érdekes. A mi kies kisvárosunkban az önkormányzatnak most lesz, részben már van, zöldséges fóliaháza, csirkefarmja, szőlő ültetvénye. Állami támogatásból, közmunkával. Annyi millióból, hogy abból már sokáig ehetnénk , ihatnánk a mocskos multik üzleteinek polcairól...
Halkan mondanám, hogy volt nekünk tsz időkben mindez, azt széthordták, lerabolták, sok pénzért kiírtották(már ti. pl. a szőlőt, az almást).
Ki érti ezt?
Újabb bírósági ítélet.
És?
Ettől fog bármelyik tolvaj geci - kezdve a felcsúti strómannal - befosni?
Ha netán az derülne ki,háromszor akkora lopás történt,mint amiről tudunk,akkor elmarad a békamenet?
Szent lőrinc önként fog tüzes trónra ülni?

Na ne!!!
zsellérek és jobbágyok magyarországa a földesúr és a papság újra tobzódik a papi birtok és a kötelező tized, meg 20-ad meg a 30-ad és a többi ami még ezekután megmaradt volna

a tsz nem kellett antallelvtársnak most van másik csak sokkal kevesebb embörnek jó és kevesebben lesznek milliárdosok belőled

brühühühü

a kurva annyát
Na jovanez, vigan lehet majd a jelenteseket, kiperelt lapokat publikalni barmely nemmagyar szerveren, a linkek meg mehetnek szepen a harmatkemeny EU-hoz, hogy tenyleg fizessenek meg az oligarchainknak, elvegre az a fasza es a celravezeto.

Csoda, hogy igy all az EU? Weh, probalna egy szovetsegi allam vezeto garnituraja csak feleennyire lopni, csalni, hazudni, rabolni. Weh, az elso het vegen az FBI vitte volna el az osszeset, es lemazsaltak volna szovetsegi torvenyek szerint, oszt jonapot.

A rohadt kapitalistak!
@AKIsTUDATLAN: ahaha, errol beugrik egy riport a foldfaglalos faluban, hogyaszongya a derek parasztasszony:

"nad ijjjet, hogy a fidesz ijjjet csinajjon! Ha itten az egesz falu reajuk szavazott teccen tudni..."

Na bravo, tudlak am sajnalni :>
Nem kell itten senkinek sem fosni... már készülnek az "igazi Trebits" táblázatok, oszt jónapot. Minden a legnagyobb endben lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de az a resz eleg szar lesz, hogy a veszeteseknel ott az iktatoszamos masolati peldany, aztan esetleg nem passzol majd a tablazattal :(
@Megdobbent: ne aggódj, megoldják. Történt már ilyen csoda mondjuk Borsodban, a Noedánál,ahol csak egy képernyőmentéssel tudta igazolni a nemnyertes, hogyazakkornemegészen úgy volt. Annak se lett sefüstje, selángja. Az NFÜ közölte a nordával a "valós" nyertest. Tudod, mint az F1-ben, amikor a futam utáni bizottságosdival hírdetnek más nyertest.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azert remelem csattogtak a fotomasinak, pendultek a pendrive-ok a leadaskor :)
Egyébként sem értem, mit háborogtok a műkörmös parasztlány nyertességén. Még mindig jobb, ha a műkörmével a földet kaparja kurtán, mint ha a nemfizető kuncsaft arcával tenné:-)
@Megdobbent:
Nézd már meg a 15 mrd-os szélessévú mutyipályázatot mi lett vele? Úgy eltünt a netről minden adat, kiírás, eredmény, hogy csak huss... Mindent kifújt a szél az optikai kábelből...
"
Kisvállalkozás építheti az útdíjrendszert
[origo]|2013. 04. 19., 6:20|Utolsó módosítás:2013. 04. 19., 6:21|
Címkék:e-útdíj

A nemzetbiztonsági védőernyő alatt lefolytatott tenderén győztes cég szerződését a hírek szerint már alá is írták. A Népszabadság szerint a cégnek partnerek egész sorára lesz szüksége az útdíjrendszer kialakításához"

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130419-kisvallalkozas-epitheti-az-utdijrendszert.html

"...A lap az Opten céginformációs adatbázisára hivatkozva azt írta: a tender győztese igazi kisvállalkozás. A társaság másfél éve 21 főt foglalkoztatott, árbevétele tavalyelőtt mintegy 420 millió, mérleg szerinti eredménye pedig 23,7 millió forint volt..."

Mennyi is volt az útdíjtender összege? 30-50 Mrd?
"Aláírta Áder a választási törvényt
Csütörtökön megjelent a Magyar Közlönyben a választási eljárási törvény."
hvg.hu/itthon/20130418_valasztasi_torveny_kihirdetve
"Vonulni fognak a nemzeti motorosok
Új útvonallal és névvel jelentettek be rendezvényt. A zsinagógát elkerülik."
www.origo.hu/itthon/20130418-vonulni-fognak-a-nemzeti-motorosok-vasarnap.html

A felvonulás új neve: Szíjjál gázt.
@Megdobbent: Hát, azért az USA történelme ennél több...
Komplett népírtás, majd annexió, majd véres belháború a politikai akarat a "szövetségi" államok nagyrészére kényszerítésére - más idők, nagyon más feltételek, egész más történet.
Én abban látom a bajt, hogy az EU-ban pontosan az zajlik nagyban, mint itt kicsiben. Csak kifinomultabban, fedettebben, olajozottabban, sokkal nagyobb pénzből. Orbánnal az a bajuk, hogy ez a "brutális kis pöcs" nyíltan tör arra, amit a "saját" érdekszférájának tekintenek. S felsejlik nekik, hogy majdan a fejükre olvashatják, ha ez az azonosságuk kiderül. Tesznek ők Magyarországra. orbán ezzel zsarolja őket: de te fabula narratur - és ebben áll a nagy titok. Mert tényleg csak a kettős mérce érvényesül.
Mint mindig is; de orbánnak elviselhetetlen a másik latin idézet. (valami Iovi meg bovi van benne. :))
A félperiféria rémült kapaszkodása az 1789 -ben feltalált nemzetállamiságba - mert a 200 éves kapitalizmustörténet túllépett a nemzeteken és megállíthatatlanul globalizálódik.
Lejárt az időnk? Ez nekem is elfogadhatatlan.
Csak az oktatás, a magyar nyelvű "tudás" tarthat ideig-óráig felszinen.
Indul a pénzbehajtás:
"Az összes sebességmérőt bevetik
Fokozott sebességellenőrző akciót tart a rendőrség csütörtöktől szombatig országszerte."
index.hu/belfold/2013/04/18/fokozott_sebessegellenorzo_akciot_tart_a_rendorseg_szombatig/
Hat hónapos tanulmányútra és tapasztalatcserére hazánkba érkezett a látszateredményekkel való hivalkodás, a hazug propaganda és az egykori oroszországi forradalom jelképe, Grigorij Alekszandrovics Patyomkin orosz államférfi, hadvezér és diplomata.

hvg.hu/vilag/20090924_patyomkin_szereto_270_ev_szuletett
Nem lesz itt lófasz se. Miért, eddig volt?

Kész röhej, hogy még arra sem tudja rákényszeríteni a "Büszke Magyar Nép" ezt a nyomorult páviánt, hogy legalább el kelljen csalnia a választásokat.

Kibaszott csürhe, én szégyenkezem helyettük.
"Most, megismerve a tényeket"

Optimista vagy Fabius. Majd, ha megismertük...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A vízen is??? :)
A sárkánnyal hasítani fogunk szombaton... A képeket láttad tegnap, amit belinkeltem?
@nemecsek ernő áruló: a szolganéphez ez a birósági itélet el sem jut vagy ha eljut is, nem érdekli....de a Gyurcsány-filmre na majd arra tódulni fog./lehet, hogy még jutalomjegyet is oszt a kormány/ Velejéig romlott aljas hazug világban élünk itt kishazánkban
Mi a gond? Már messziről is látszanak a Felcsúti Nemzeti Labdarúgóstadion lelátóinak pilonjai!
Hiába no, Magyarország jobban teljesít!
minden tiszteletem Szabó Rebekának!

de az érintett gazdák miért süketnémák és "mozgássérültek" - ez az amit nem értek...

akkor még egyszer beteszem, mert a politikai forgács alatt eszméletlen adatokat talál, amit mindenhol hirdetni kell:

www.youtube.com/watch?v=mezL89VDgdo&feature=player_embedded
Szép siker.
Viszont újabb fejezetéhez érkezett a rezsidémon elleni harc
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=191062
@sörtelen:

Quid rides? Mutato nomine, de te fabula narratur
Por que ris? A anedota fala de ti, só que com outro nome (Sátiras, Horácio)

assím era o que falava

brühühühü

Orbán elvtárs vagy az ördög?
@guma: Egyrészt nem teljesen azok, mert volt ahol volt földfoglalás. Másrészt meg neki továbbra is ott kell élni, együtt az új földesúrral.
Mai hír az Indexről: index.hu/belfold/2013/04/18/gemesi_kabinetfonoke_elhanyja_magat/. Úgy látszik Kerényi haknija már a normálisabb Fideszesek között is kiveri a biztosítékot.
@sörtelen:
a kapitalizmusnak nem érdeke a nemzeti lét! de most éppen kurva nagy bajban kezd lenni...magára gyújtotta a házat? egy pár nap egymást követő eseményei mintha égi jel lennének...na nem az általam várt gömbvillám...de az...
szóval...lesz e vállalkozó arra, hogy bemenjen egy arzenállal a szenétusba és szétlője őket teltházkor? tulképpen ők akarták, döntöttek?

brühühühü
west texas...
Ez már milyen? Már a normálisan gondolkodó Fideszes polgármesterek sem kérnek a Kerényi haknijaiból. Szerintem ez már vér ciki.
Az a poszt után banner nagyon tetszetős.
Blogmotor, Rohaggy meg. Miért nem vagy képes megjeleníteni a kommenteket. Rád küldöm a TEK-et!
@KÁTÉó53éúétr6: Nahát megtekintettem ennek a Gyurcsány-filmnek az előzetesét. Ha ezt valaki viccesnek találja, az elég szomorú, ha meg komolyan veszi, az még nagyobb gáz. :S
@MolnarErik: persze, ha életnek nevezhető a közmunka vagy napszám...

Budapestet többen foglalták el traktorjaikkal mint most a földeket.
a sűltgalamb pedig sehova nem akar repkedni, ahogy tapasztalom.
@guma:
A traktorok már régen visszakerültek a lízingelő céghez, mert nem tudták fizetni a részleteket.
Gyalog meg, táblára rajzolt pótkocsival kicsit égő lenne.
Meg különben is, van az a büszkeség...
A mutyit kimagyarázzák. A vidéki, csendőrnosztalgiával előzetesen beimpregnált népeknek mutatnak egy kis ellenség-ikont. Bajnait, vagy báérkit. Esetleg még antalt is beáldolzzák, és minden marad ahol volt.
@Dr. jenőke (jenőke): á!

nem köl' itten más szóba belekötni:)
nem a traktor a lényeg, csak a: többen!
@rodeo36: Öööö... nem egészen fogom. A latinig érteni vélem,a többi portugál?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
_Már_ nem. Már nincs a (nagy)tőkének nemzetisége, ("a pénznek nincs szaga" - nemzeti szaga se), de addig amíg a munkának is elmúlik, pármilliárdan kihullanak a rostán. De nyíltan beszélni erről - na, ez tilos.
orbán ebben a porcelánboltban az elefánt.
Illetve ... ez a piti tolvaj legfeljebb túlmozgásos patkány a porcelánboltban. Sakál az oroszlánok vacsoráján.
Normális becsületes magyar számára felfoghatatlan ez az erkölcs nélküli mindent lenyúló szekta.Következmények nélküli évtizedek után már csodálkozni sem érdemes,csak a képzelet szab határt ezeknek...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Bocsi ez Rodeonak ment. Csak alányomtam a hivatkozást.
@nemecsek ernő áruló: nálunk ez a kultura, szerintünk erre valók a filmszinházak.
El lesz ez is intézve..kéz adja kéznek
Szeretném hinni, hogy botrány lesz. De nem lesz.
@sörtelen: igen, az europai nyelvek közűl a portugál hasonlít a leginkább a latinhoz, illetve hordozza a nyelvtanát és mondattanát

Horacius idézeted nagyon mély...persze ha értetted

brühühühühü
@sörtelen: valamelyikőtök belinkelt (minő borzadályos magyar kifejezés) egy képet, amelyen az oroszlán -az állatok királya- eszeveszetten menekűl a bivalycsorda elől...rossz helyen kereste az eledelt (afrikában élve sok hasonlót tapasztaltam a vaddisznóra támadó párduc ottmaradt holtan, az óriáskígyó még a lovat is megtámadja, némelyik annyira éhes lesz (évente 1-szer eszik), hogy az elefántot is megtámadja de az meg kettészakíttya...felnőtt csimpánz az jóval nagyobb mint az ember és a gorilláról akkor nem is beszéltem (némely narancsbolsinál persze értelmesebbek), az egyperces kígyó ami akkora mint egy hosszabb ceruza és ha megcsíp -mert megijed tőlem- akkor nincs elég idő arra, hogy szérumért menjenek...

lehet hogy valami hasonló tévedés lesz a fideszék veszte is?

brühühühü
@Evezős: már az humánum ellenes, hogy az illusztrált alaptörvényt mutogatják..
@sörtelen:
ez a teljes idézet:
(Horacius) Quid rides? Mutato nomine, de te fabula narratur

mit jelent szép magyarúl?

brühühühü
@rodeo36:

Du är so löjlig. Vet du inte att chosighet är oartighet?
@Penivaldes: Közben láttam, hogy már berakta valaki, sorry.

Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik tákolmányt mutogatja a kergényi?Mert az eredeti már kuka, és azóta több benne a módosítás, mint az E-betűs adalék a tescokenyérben.
@Evezős: melyiket? te nem tudtad, hogy ez olyan, hogy ha módosítják akkor automatikusan átírja magát?..
@rodeo36: Rodeo, rodeo...
Azért ennél picinyt beljebb vagyok.
@Kowalski, helyzetjelentést!: miért? én csak megkérdeztem mit is jelent...te meg mindjárt átmész svédtornába és lengeted?

én nem találtam durvának

brühühühü
ráadásúl -valószínűleg- helyesírási hibád is van
@sörtelen: mennyire?

brühühühü

hogy higgyem
Talán ez a "no comment" műfaj (persze azért segítenek :))
www.minimumplusz.hu/2013/04/18/akcios-ujsag/
@guma:
Értettem elsőre is.
Arra akartam utalni, hogy meglettek félemülve, és úgy maradtak.
@sörtelen: hadd tanúljanak a többiek is...hátha előkerűl háziszárnyas minő boldoggá tennéd mondhatná mint sajátját a párttaggyűlésen és még a glória is kigyulladna a feje körűl

brühühühü

én nem vontam kétségbe tudásod, ha jól értetted
@Penivaldes: Ja, nem. Jogos.
És a képek, ugye, azok a gyönyörű műalkotások pedig örök életűek.Erre valóban nem gondoltam ...
Szegény gödöllői iskolások ....
@rodeo36:

Helyesírási hibát a magad szövegeiben találhatsz szép számmal, jóember. :D
@sírbateszezazegész: a kis szorgos...megszorgoskodott érte? meg is érdemli?
valamelyik másik bennfentesnek a csiklóján egy Vacheron Constantin special edition-t láttam az "csak" tíz milla, használtan

brühühühühü
@Evezős: csodásak azok a képek, én a helyükben kidobnám a Szépművészetiben lévőket, és helyükre ezeket tenném, sőt egy hang olvashatná közben az alaptörvényt. kondicionálás.
@Kowalski, helyzetjelentést!: jé, csak nem? azért "érintett" meg annyira, bele is szédűltem

majd mikor disszertálok jobban vigyázok vele

brühühühü

mi ez a hisztéria?
@Penivaldes: Nem. Ez a táska is jelzi, hogy valójában milyen karakter. Elég nagy szarban lenne azokon a helyeken, ahol a realitás létezik és nem az "ő" virtuális terük.
Mondjuk én férfiként nagyon komoly fenyegetés hatására vennék csak fel e LV női hátizsákot. Habár szerintem az ár nagyon olcsónak tűnik.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: enyni a magyar kiráji rendősrég képessége...

géppisztojos sünök DÖGLENEK a videózó járőrkocsiban...
35éves korukban meg nyugdíjba mennek...

hitvány pusztulásra érett ország ez !
@Evezős:

Erre egyetlen válasz van: ha nem viszi iskolába a szülő aznap a gyereket. Saját megoldásnak mindenképp használható, ha pedig mindenki megcsinálná, annak lenne politikai ereje is. De nem fogja, erre joggal számít ez a tetű rezsim.
@rodeo36:

Jön az magától, ha megvan, nem kell vigyázni vele. Ha meg nincs, hülyét csinálsz magadból, ha nem vakok közt akarsz félszemű királyt játszani.
@Penivaldes: már márkához képest. Ennyiért a samzelizén egy szórólapot kapsz ;)
@sírbateszezazegész: a mű LV a plázacicusok kedvenc kiegészitője. azzal illegnek a cipőbolt előtt a platformban, amiben viszont nem tudnak járni, és ezért kissé dőlnek oldalra...már csak a műszempilla, a szoli, a festett körmök hiányoznak..
@rodeo36: Ha szorgoskodás alatt azt értjük, hogy másokat letaposunk, s még közben segget is nyalunk, akkor mindenképpen.. :)
@Penivaldes: Valahogy így.. titeket, nőket (elnézést a valódi nőktől!) nem értelek, hogy lehet ilyen köcsögöket (elnézést a rendes melegektől!) választani életetek párjának..:)
@Penivaldes: Ne adj tippeket nekik, mert kergényi minden olyasmit képes hóttkomoly arccal bejelenteni és megcsinálni, ami még a hírcsárdán is kiverné a biztosítékot!
@Kowalski, helyzetjelentést!: Ez jó ötlet, én Gémesi helyében propagálnám, illetve szerveznék valami másfajta rendezvényt arra az időpontra.
Egyetlen akadály lehet: állami iskolákat - milyen jó is, hogy Raúzsi alá tartoznak már! - kirendelhetnek, főleg, ha elég szervilis az igazgató.
De, sajnos, én is azt hiszem, nem fognak ellenállni ennek SEM.
:-(((((((
@sírbateszezazegész: jaj te, látszik, hogy nem vagy nő, vagyis nem nem nő nem vagy, hanem nincs benned a plázacica karom. nem a pasit választják, hanem a kiegészitőit. lehet a pasasnak lófeje, meg kifejezéstelen szeme, ha ott áll a német sportkocsi mellett, meg a Rolex csillog kezén, és éppen most nyújt át egy Manolo Blahnikot...:)))
@Penivaldes: Tegnap, a képet látva a népszabi cikkhez mellékelve, én is eltűnődtem, hogy mi visz rá egy férfit arra, hogy LV NŐI hátitatyóval mutatkozzon bárhol, de a Parlamentben meg különösen.
Aztán egészen érdekes válaszokat sikerült megalkotnom magamban ....
@Evezős: hát esetleg azért, mert nincs náluk villany, és így véletlenül Cili táskáját kapta fel. vagy vmi rosszabb..
@Penivaldes: Nem villany nincs, csak nem kapcsolják fel! Mert ők még így is küzdenek a rezsidémon ellen! És tóni annyit dolgozik, hogy mindig sötétben indul el otthonról lopni...ööö akarom mondani, vagy izée írni dolgozni. A népért, a zemberekért, az ötker lakosaiért! Merő ilyen! Mint amikor KISZ-titkár volt, mert a munkaerkölcsöt azt ott tanulta.
@Penivaldes: de szerintem ez férfi táska, legalábbis az LV szerint
@sírbateszezazegész: igen, Tóni csak a csillagokra támaszkodhat, meg arra a pár szentjános bogárra amit magánál hord..
hmmm

Kisvállalkozás építheti ki az útdíjrendszert
Index
2013. április 19., péntek 07:58 | Kapcsolódó
Ma eldől, ki nyeri az útdíjtendert
A Synergon is beszállna az e-útdíjba
(2) Címkék
e-útdíj, i-cell, getronics Megint van gazdája az elektronikus útdíjrendszernek. A pénteki Népszabadság azt írta, a Getronics Kft. januári visszalépése után egy kisvállalkozás, az i-Cell Kft. és szövetségesei kaphatnak lehetőséget az ország 6318 kilométernyi közútját lefedő hálózat kiépítésére.

Az i-Cell a Synergon Informatikai Nyrt. konzorcium tagjaként eredetileg is indult az elektronikus útdíj tenderen. Akkor a China International Telecommunication Construction Corporation (CITCC) kínai vállalattal és a Synergon leányvállalatával, a Synergon Integrator Kft.-vel közösen pályáztak.

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt. nemzetbiztonsági védőernyő alatt lefolytatott tenderén győztes cég szerződését a hírek szerint már alá is írták, de nem lehet tudni, mennyibe kerül majd a beruházás, a CITCC-vel közösen csaknem 50 milliárdért vállalták volna a projektet, több, mint 10 milliárddal többért, mint a nyertes Getronics.

A népszabadság szerint annyi bizonyosnak látszik, hogy a nyár derekán az új útdíjrendszer a főutak többségén még alapfunkcióiban sem fog működni, és már az is nagy eredmény lesz, ha az autópályákon haladó kamionokról el tudják majd dönteni, hogy egyáltalán fizettek-e bármiféle díjat. Az olyan részletek kezelésére, mint hogy a külön féle tehergépkocsiknak a kategóriájuknak megfelelő kilométerdíjat számlázzanak, a rendszer még nem feltétlenül lesz felkészítve.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F04%2F19%2Fkisvallalkozas_epitheti_ki_az_utdijrendszert%2F
@Penivaldes: Villany azért lehet, inkább azt valószínűsítem, hogy magáévá tette a Lézer mondását, miszerint mindenki annyit ér, amennyije van. Nem akar kilógni a sorból, csak ízlést, no azt nem adott neki sem a jóistenke, sem a zorbánviktor. Talán a Cilinek jutott belőle némi, ha ilyen táskát vett magának, ebben a nagyon ínséges világban. Tonya meg honnan tudná, hogy ez női-e vagy férfi, mikor utoljára táskát hordott, a zabostarisznya volt a divat, esetleg a honvédségi szimatszatyor ...
@Evezős: gyanúm szerint ez férfitáska..bár az LV esetében nem tudni..
Orbán: Magyarország a Lego mintájára külön világot épített

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_magyarorszag_a_lego_mintajara_kulon_vilagot_epitett.551294.html

-----------

Nincs vasútfejlesztés Közgép nélkül - 3 milliárdot engedett az árból
A váci állomás vasúti pályájának felújítását nettó 14,8 milliárd forintért végzi a cég.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nincs_vasutfejlesztes_kozgep_nelkul_3_milliardot_engedett_az_arbol.551244.html

------------

/lassan a testtel, szezon kezdődik, és a gazdaság nem a javuló működés jeleit mutatja/

Fordulat érik a magyar munkanélküliségben?
A munkaügyi központokban nyilvántartottak száma 8 százalékkal csökkent márciusban.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fordulat_erik_a_magyar_munkanelkulisegben.551278.html
@Penivaldes: ha ez férfi táska, akkor letagadom magam, ezt a szrt még ha fizetnének érte, akkor sem venném magamhoz/ra

@Evezős: csak nem rólam beszélsz? Volt mind a kettő, még az ókorban :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig ez szerintem férfitáska..legalábbis az LV honlapján ilyet láttam a férfi résznél..
@MolnarErik:
mandiner.hu/cikk/20130328_bajnai_ez_rezsicsalas_nem_rezsicsokkentes
Talán érdemes eredetben, és nem fideszes hmmm...
interpretációban megtudni Bajnai véleményét a dologról!
@Penivaldes: Megpróbáltam rákeresni, nem sikerült, de kinézete, formája, színe alapján ez nekem nőinek tűnik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerinted honnan vannak ilyenirányú ismereteim?
:-D)
@Penivaldes: Azért a metroszexuálisokat ne nevezzük már férfinek ...(Ha nekik dizájnolták ezt a ridikült!)
@Evezős: höhöhöh, így megy ez, testvírem :D

kis naívakok:

"Az nem megy, hogy Magyarország hirtelen megváltoztassa a játékszabályokat"

Bécs arra számít, hogy Budapest enged vitás gazdasági kérdésekben - mondta egy pénteki osztrák lapnak Reinhold Lopatka osztrák külügyminisztériumi államtitkár, aki a nap folyamán Budapesten kezd tárgyalásokat.

hvg.hu/vilag/20130419_Az_nem_megy_hogy_Magyarorszag_hirtelen_me
@Evezős: metroszexuálisokról egy ideig hittwem hogy ők a föld alatt csinálják...))
@Evezős: Az egyetlen elfogadható megoldás az, hogy asszony jobb híján abba rakta a szendvicseket.
@Penivaldes:
ez itt fiúsabb, nekem ilyen van de nem kék, hanem ezüst

www.onlinebags.com/en/15-6-laptop-hardcase-spinner-breifcase.html

brühühühü
@Penivaldes:
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

(de legyen, én valami egészen mást hittem első olvasatra, mikor ez a szó felbukkant a közbeszédben, de azt nem írnám le ide ... bár szerintem kitalálható....)
@Penivaldes: Szerintem nem.
(de ha ez férfitáska, akkor részvétem ....ez tényleg max. davidbeckhamnek csini.)
@tucano: Én előbb nézem ki a kutyájukból, hogy szenyát csinál a Tóninak, mint a Cilike naccságosasszonyból ...
@Evezős: szerintem sem az, de ha a tervezők azt mondják akkor az, és ha azt mondják akkor kisasztal.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Újabb vasútfejlesztési munkát nyert el a Közgép konzorciuma: a váci állomás vasúti pályájának és a kapcsolódó létesítmények felújítását nettó 14,8 milliárd forintért végzi, tavaly még 18 milliárdért vállalta volna a kivitelezést."
Hát erre csak annyit: megbasszákaztafasszopódeszkántelibaszott kurvaanyjukat!
Itt engednek egy 20%-t, amikor a másik konzorcium sem ingyen dolgozik, önköltségen! Az ő áruk cca. 50 millióval volt csak több. 20%-t engedni azt jelenti, hogy eredetileg nem vettél komolyan, át akartál b@szni! Normális helyen ezzel örökre kiírod magad mindenhonnan!
Most egyik csicska sem óbégat hogyaszondgya extraprofit! Most mérnem vernyog rogán?
Az meg női táska! Nem is férfiméret! Ja, nekem semmi bajom a metroszexuálisokkal, de vagyok annyira retrográd gondolkodású, hogy azért külön halmazba rakjam őket én is.:)
@Penivaldes: Látod az árat? 1250€! Azért az nem 65 ezer huf!
Nagyon vadon megvan? A grizzly hátizsákja? Kb. úgy áll ez is egy férfin..:)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
annyi bizonyos te is meg a sörös is epebajosok lettetek, persze egy ilyen országban nem csoda...magam részéről ez a hisztéria nem változtat rajtam semmit, legfeljebb "átmegyek" olvasóba" és ha valami olyan majd ...de minek...mennyetek forradalmat csinálni: hic Rhodos hic salta

brühühühühü
@nemecsek ernő áruló:
A legjobb szó a filmre, hogy a kontraproduktív. Merthogy hiányérzetet támaszt a hívőkben: hogyhogy az életben nem sikerült "lebilincselni" az illetőt?
Netán szöget üt a fafejükbe, hogy azért, mert nincs miért, netán-tán mert "ezek" ennyire tehetségtelenek? És onnan már csak egy picinyke ugrás a "Magyarország jobban teljesít" szövegek ellenében néhány tényre figyelni?
Fixa ideám, hogy az ellenzék győzelméért egyetlen ember dolgozik komolyan: Orbán.
@sírbateszezazegész: tudom, hogy nem árban vette. fogalmazzunk úgy hogy Toncsinak egy hamísított metroszex-férfi táskája van. nem női!! bár igazság szerint van ilyen nőiben is, és tök így néz ki:)) de ez csak a spórolás, hogy Toncsi és Cili is tudja hordani.
@sírbateszezazegész:
ja, félmilla (meg az aprópénz egy család heti bére csak 12000)HUF, még jó hogy lehet kapni, fiúknak ajánlja, iskolába járáshoz? és, vitorlavászon...

brühühühü
@sírbateszezazegész:

Ez kurvajó! :-D Humpi formában van.
@Penivaldes: Ez azt jelenti, hogy annIt nem tudott még összeszedni, hogy két táskát is vegyen? Erre a klasszikust ídézve: "az az ember annyit is ér".:)
@Fabius: Ja, reggelinél olvastam itt a szállóban. Mentőt akartak hívni, úgy röhögtem:)
@rodeo36: Azért az itt kint se kevés pénz. Ahogy mondod. Ennyi egy átlag angol havi bére adó után.
@rodeo36: Habár most a pénzügyminiszter itt is közölte, hogy heti 53 £-ból is meg lehet élni, úgyhogy legyen ennyi a munkanélküli segély.
Pájázat!
Név: Patyomkin Tódor.
Végzettség: 7 elemi.
Foglalkozás: nemesfémmentesítő.
Földterület: Lecsút 23464624 hsz.
Hasznosítási terv: Avokádótermesztés.
Apport: Orbáncsalád, 472. unokataestvér, kampánytámogató.

Legoghostland, basszátok meg, ott így megy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: inkább zsigamarcellt. Habár nekik a city a gdp 20%-t hozza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kedves Gábriel! A tegnapi posztnál a neked feltett kérdésre van_itt_valaki a végén válaszolt. Szerintem olvasd el, mert sokat tanulhatsz arról, hogy milyen egy konstruktív hozzáállású Jobbik szavazó.
Az összeborulás egyre nyilvánvalóbb jele ez is:

"Fideszes szavazók átáramlását jelzi, ahogy az a tény, hogy míg 2012-ben a Jobbik szavazóknak csak 11 százaléka nevezte meg a Fideszt második helyen támogatandó pártként, addig ez az arány 2013 márciusában 21 százalékra nőtt."

Gábriel, kimondták helyetted a jobbik szimpatizánsok, hogy ha választani kell, ők inkább Viktort választják, nekik sikerült felvállalni, neked nem :P
@kekex: "az ellenzék győzelméért egyetlen ember dolgozik komolyan: Orbán."
Néha nekem is ez az érzésem, de aztán meglátom Kerényit... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Háát.. szerencse volt.:) Mondjuk ezen a 3mrd árcsökkentésen még mindig kivagyok..Ennyit egy piacgazdaságban nem engedhetsz azonos ajánlati tartalommal! Még Szomáliában is kib@sznának, mint a macskát sz@rni. Pedig az egy ún bukott állam!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
én meg ezt üzenem gábrielnek:
" nácizmus a világhoz való viszonyulás egy aljas fajtája. A náci nyomorúságának, kudarcainak okait nem magában, nem a fennálló rendben keresi, hanem embertársaiban. Nem a vezetőiben, hanem – ahogy ők mondják – egy másik fajban, a zsidókban és a cigányokban. A demokráciáról, az egyenlőségről, a teljesítmény értékéről hallani sem akarnak, azok számukra judeobolsevista maszlagok. Belső értékek híján az összetartozás külső jegyeibe szorulnak, karlendítés, erőt sugárzó tekintet és testtartás, félelmet gerjesztő egyen ruházat, bakancs és csizma a külső összetartó erő. A belső összetartó a gyűlölet. Vezérre, megmondóra, irányítóra vágynak. Sok-sok egyéniség nélküli egyed, akiket az egybetartozás, a közös ellenség lángoló gyűlölete tart egybe."
nol.hu/lap/forum/20130419-najlonnacik
@sírbateszezazegész:

Jaja:))) Kifejezetten üde színfolt volt tegnap éjjel egy önálló véleménnyel, kulturált stílussal rendelkező jobbikos.
@Fabius: Szerinted?? ;)

A Haza és Haladás coolnak tartott önbevallásában az a megdöbbentő, hogy kiderül belőle: magyar forrás alig van a projekt mögött, zöldhasú és euró azonban százezernyi. Egészen pontosan 200 millió forintnyi külföldi pénz áll szemben 30-35 millió forintnyi hazai adománnyal. Ha egy párt ilyen mértékben külföldi adományokból finanszírozott, mit tesz abban az esetben, ha összeütközésbe kerülnek a külföldi finanszírozók érdekei és a pártra szavazók érdekei? Kit választ? A választóit, vagy a finanszírozóit?

www.tutiblog.com/2013/04/amcsi-szteroid-hizlalja-bajnai-partot.html?v=1
@kekex: Persze igazad van, de azért az "Üsd a tőkést, ne síránkozz" követői sem voltak valami szofisztikált társaság. Csak ők a rasszt a vagyonnal helyettesítették.
@Orica Középföldi: Hát csak annyi, hogy elmondta miért oda szavaz. És ebben igaza van. Mert a másik oldal olyan nagyon pc akar lenni mindig. Pedig attól, hogy a munkaköröm megnevezése árumozgatási manager, attól még rakodó vagyok:).
Meg a Gábrielre jellemző monománia teljesen hiányzott belőle.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tegyük fel úgy a kérdést, hogy ha a Jobbik megnyeri a választást 2/3-dal, akkor az EU-s pénzeket azonnal visszautasítja, mert nekik az EU nem kell, ugye?
@sírbateszezazegész: Felteheted ezt is, de a kérdés kb. annyira releváns, mintha azt kérdezted volna, szeretem -e az almát??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szereted az almát? Erre kapok egyenes igaz szittyára valló választ?:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1, ők közzétették, a folytasd a felsorolást.
2, "Haza és Haladás Közpolitikai Közhasznú Alapítvány: Bajnai Gordon, volt miniszterelnök által alapított szakpolitikai műhely."
hu-hu.facebook.com/hazaeshaladasalapitvany/info
Csak ez Magyarországon van, nem a Terminuson.
@sírbateszezazegész:
És fölszedik az összes macskakövet, amit zúniós pénzbű raktak le az utóbbi években. Az adatok alapján gyakorlatilag egy sem marad a helyén.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én is szeretem az almát. Fajtájától függetlenül.
De a hsz-m azért született, mert pejoratív módon tettél fel egy kérdést. Bakternak igaza van. A Jobbik mikor teszi ezt a listát közzé?
@sírbateszezazegész:
nem is veszik, arrafelé normálisabbak az emberek, ilyen kütyüt betűmintás vitorlavászonból amit valami plasztikkal impregnáltak...és alig fér bele valami...én megszerettem a Samsonite-ot, de nem mindegyiket, praktikusnak kell lennie bármelyiknek és főleg sok mindennek férnie bennük...még a messenger bag-em nincs...bár az egyiket lehetne annak is nevezni

1250 Eur az kurvasok pénz amikor ugyanazt másik üzletben 100-ért is odaadják...megtörtént

brühühühühü
@Bakter: Felszedik, mivel gerincesek (:-D), és mussolini meg az osztrák/német gyökér nyomdokain haladva a közmunkaprogrammal a válságot is felszámolják. A munkabér fedezete a felszedett kő értékesítésr lesz az EU-ba.:)
Tovább még nincs meg a program, de addigra kitalálják a fijuk:)
@rodeo36: Hát a sanzon izére a LV bolt elé én is csak röhögni járok. Múltkor beszéltem az eladóval, mondta a forgalmuk cca 60%-t a kínai, japán, orosz vendégek adják.
Mondjuk a sammit én is szeretem, és nem csak az ár/érték viszonya miatt. De abban mondjuk verhetetlen. Szerintem.
@sírbateszezazegész:
nézd, te tudod nagyon jól milyen dolgok vannak:
Ray Ban napszemüge a keretet szemüveghez kiválasztom adják -Lens Crafter- 187 dollár, lencse 389 recept szerint, két nappal később ugyanazt a Ray Ban-t láttam 18 dollárért egy másik üzletben és mindkettő Made in China...na akkor ki a pofátlan?

árképzés a Louis Vuitton is -bármilyen csicsás a kézimunka a darabjain- szintén máshol dolgoztat és 100 szoros haszonnal árúlja mert divat és csak 200 darabot csináltat majd változtatja a divatot (a divat sohasem változna ha a divatgyártók nem únnák meg a kisebb hasznot)

brühühühühü
@sírbateszezazegész:
pár évvel ezelőtt bementem egy Lens Crafterhez az orrnyeregtartót kellett cserélni, a hölgy megnézte és aszongya: ez nem Lens Crafter, ezért fizetnie kell, ugyanis bármilyen Lens Crafter liftime warranty-val kerűl ki, és felismerik, nem kell igazolni

brühühühü
"Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter az InfoRádió megkeresésére elmondta: az állam meghatározó, de kisebbségi részvénycsomag tulajdonosa a Mol-ban, és semmilyen módon nem szól bele a társaság üzletvitelébe, így a támogatási politikájába sem. A miniszter ugyanakkor nem tartja helyesnek, hogy a Mol bármilyen politikai formációnak anyagi támogatást nyújt, ezért az ügyben tájékozódni fog."

Csányit is megkérdezitek, vagy vele majd személyesen legoistan feje pöröl?
"Kitért arra is, hogy komoly önbizalomra adhat okot minden magyar ember számára, hogy - ahogyan a Lego terjeszkedése is mutatja - a magyar munkaerő világszínvonalon is versenyképes. "Ez megmutatja, mire képes az ember, ha magyar, és ha nyíregyházi. A Lego beruházása bizonyítéka annak, hogy Magyarország jobban teljesít" - zárta le gondolatát."

Nem is tudtam, hogy Nyíregyházán tervezték a Legot, illetve az azt gyártó robotokat. Mert baszod alássan, legofej, ez sem más mint bármelyik összeszerelő üzem, ami ebben az országban létesült. Ja, és ez is csak egy mucskusmulti, haldoklókapitalista, ortodox gyár, ami nem vesz tudomást a ti szeletekről, megy a maga útján, ahogy sok-sok éve.
@sírbateszezazegész: Persze lehet a kérdésre, kérdéssel felelni, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok a konkrét válaszodra. :))

Tehát, ha egy párt ilyen mértékben külföldi adományokból finanszírozott, mit tesz abban az esetben, ha összeütközésbe kerülnek a külföldi finanszírozók érdekei és a pártra szavazók érdekei? Kit választ? A választóit, vagy a finanszírozóit?

3.bp.blogspot.com/-BK7h5LGmdmY/UXEdiMqo1mI/AAAAAAAAADk/WqnmF59X4lQ/s1600/bajnaipenzeloi.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Baszki, nem tudsz olvasni, vagy nem akarsz.
NEM párt, hanem
A L A P Í T V Á N Y !!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha e ponton beleugathatok a társalgásba, akkor szerintem a finanszírozóit. Jelenleg ékes példája ennek a Fidesz.

Én szívesen látnám a Jobbik finanszírozóinak névsorát is, összegekkel.
@Bakter: Ne légy ennyire eccerűűű. :) Ott van feketén-fehéren, hogy Bajnaiék közzétették a Haza és Haladás - az E14 szellemi hátországát finanszírozó egyesület - támogatóit és a befolyt összegeket.

Egyébként cukiii, hogy megint a terelés megy és a konkrét kérdésre nincs válasz. :)

Szóval ki mit gondol arról, hogyha ha egy párt (alapítványán és egyesületén keresztül) ilyen mértékben külföldi adományokból finanszírozott, mit tesz abban az esetben, ha összeütközésbe kerülnek a külföldi finanszírozók érdekei és a pártra szavazók érdekei? Kit választ? A választóit, vagy a finanszírozóit?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Figyelj! Próbálj meg arra gondolni, hogy van olyan ember, aki azért áldoz egy ún. magasztosabb eszméért (pl. Vöröskereszt, állatmanhely, demokrácia, stb.), mert azt jónak/elérendőnek találja. Nem vár érte viszonzást. Nálad a kérdés felvetése is rávilágít a mozgatórugóidra.:)
Ebből következően a válasz az, hogy akik BIZALMÁBÓL a tisztségbe kerül, egy előre közzétett program alapján.
Ha a BIZALOM jelentését nem ismered, nézd meg az értelmező szótárban.
Minden elismerésem Szabó Rebekáé, aki egy bulldog kitartásával dolgozik azon, hogy a visszaélések leleplezése meghozza az eredményt, és a földbérletek joga oda kerüljön, ahol a gazdák élnek és megművelik.
A vidék - érthetetlen módon - a jelenlegi kormány átlagon felüli támogatója.
Megmagyarázhatatlan ez a pártszimpátia pontosan azok körében, akik testközelben tapasztalják a vidéki lét nyomorát, a kilátástalanságot, a munkanélküliség reménytelenségét.
Most, amikor látják az értük való küzdést szemben a jogtalansággal, a maffiaszerű visszaéléssel, nem kéne elgondolkozniuk azon, hogy hol találják meg és kiben az érdekeik kitartó érvényesítését?
Felmerül a kérdés, hogy a parasztságnak nem kéne-e egy Szabó Rebekákat magáénak tudó párt, aki a vidéket, a parasztságot képviselné.
Ez a réteg egy elfelejtett embercsoport a politikusok részéről. Nincs sem szakmai, sem más érdekvédelmi szervezete.
Remélhetőleg lenne a parasztságban annyi összefogás, hogy a földoligarchák visszaélései miatt felléphetnének támogatólag és szervezetten is a saját érdekükben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért az enyhén pofátlanság, ha te beszélsz terelésről, nem gondolod? :D
@sírbateszezazegész: Még akár gondolhatom is, de ettől a kérdés még nyitva van. :)
@Mariann19: Nem értem miért csodálkozol? Bismarck vezete be az általános választójogot, mert tudta, hogy a porosz parasztság őt fogja támogatni, tekintet nélkül a saját érdekére. Most is ez van.
@Megdobbent: "Csoda, hogy igy all az EU? Weh, probalna egy szovetsegi allam vezeto garnituraja csak feleennyire lopni, csalni, hazudni, rabolni. Weh, az elso het vegen az FBI vitte volna el az osszeset, es lemazsaltak volna szovetsegi torvenyek szerint, oszt jonapot."

Na pont ezért akar néhány ország Európai Egybesült Államokat.

Én is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te vagy egyszerű, Gábriel. A Haza és Haladás Alapítvány már évek óta működik. Egy szellemi műhely, aminek természetesen vannak támogatói, mint miden más alapítványnak. Tehát nem párt. Nem indul választásokon, ergo kormányra sem kerülhet. A közzétett információ erre az alapítványra vonatkozik. Pont.
Az E-14 egy pár hónapja létező civil tömörülés, aminek vannak személyi átfedései az alapítvánnyal. Ez sem párt, nem kerülhet kormányra.
A fentiekre épülő párt pár hete került bejegyzésre, támogatóit nem ismerjük.
Találgatni, és prejudikálni meg qrvára felesleges, mert olyan, mint azt találgatni, kit talál el egy meteorit. Vagy bejön a tipp, vagy nem. Tehát kormányra kerülés esetén Bajnaiék vagy a "támogatóik érdekeit" részesítik "előnyben", vagy szavazóikét, vagy egyiket sem, hanem az aktuális politikai-gazdasági helyzetnek megfelelően döntenek.
Kielégültél?
@Mariann19: Parasztság mint olyan nincs. Nem létezik. A Kolosy Tamás által vezetett nagy társadalmi rétegződés vizsgálat már a 80-as években kimutatta, hogy a lakosságnak csak kábé öt százaléka dolgozott akkor kizárólag a mezőgazdaságban. A vidéki lakosság jellemzően kétlaki volt. Állandó munkája az iparban, és mellette a téesz háztáji. A téeszek kifejezetten azért létesítettek ipari, vagy szolgáltató melléküzemágakat, hogy a fölösleges helyi munkaerőnek munkahelyet teremtsenek.
@Mariann19: Valamelyik nap volt egy hosszú tévéinterjú Ferge Zsuzsával. A riporter azt is megkérdezte, van-e esély arra, hogy a vidék megmozduljon. A szociológus kategorikus válasza: semmi. Ugyanis a mélyszegénységben élők földrajzilag szétszórtan élnek, és pontosan a szegénységük miatt nem tudnának kommunikálni egymással.

Azt már én teszem hozzá, hogy az ilyen élethelyzethez általában a tanult tehetetlenség lelkiállapota társul.

Belinkelné valaki azt az interjút? Lécci, lécci!
@Bakter: A helyzet fokozódott. Az E14 választói mozgalom párttá alakult.

"2013. március 8-án megalakult az Együtt 2014 Választói Szövetség Párt. Az alábbiakban a pártalapítók névsora olvasható.
NÉV

SZERVEZET
Bajnai Gordon Haza és Haladás Egyesület
Dr. Balázs Péter Haza és Haladás Egyesület
Bod Tamás Haza és Haladás Egyesület
Felcsuti Péter Haza és Haladás Egyesület
Korányi Dávid Haza és Haladás Egyesület
Simó György Haza és Haladás Egyesület
Simon László Haza és Haladás Egyesület
Szelényi Zsuzsa Haza és Haladás Egyesület
Szigetvári Viktor Haza és Haladás Egyesület
Walter Katalin Haza és Haladás Egyesület
Bódi Beáta Magyar Szolidarítás Mozgalom
Dávid János Magyar Szolidarítás Mozgalom
Huszti Andrea Magyar Szolidarítás Mozgalom
Dr. Kiss Róbert Magyar Szolidarítás Mozgalom
Kónya Péter Magyar Szolidarítás Mozgalom
Mészáros Mary Magyar Szolidarítás Mozgalom
Nagy Ágnes Dorka Magyar Szolidarítás Mozgalom
Papp Attila András Magyar Szolidarítás Mozgalom
Tukora Gábor Magyar Szolidarítás Mozgalom
Székely Sándor Magyar Szolidarítás Mozgalom
Benedek Márton Milla Egyesület
Bogád Zoltán Milla Egyesület
Kólya Dániel Milla Egyesület
Gulyás József Milla Egyesület
Hajdu Nóra Milla Egyesület
Juhász Péter Milla Egyesület
Simándi Szelim Milla Egyesület
Siroki László Milla Egyesület
Spät Judit Milla Egyesület
Szeles András Milla Egyesület"

www.egyutt2014.hu/az_egyutt_2014-rol/az_egyutt_2014_valasztoi_szovetseg_alapitoinak_nevsora.html
@épészmérnök:
Lásd, mint fent:
"A fentiekre épülő párt pár hete került bejegyzésre, támogatóit nem ismerjük."
Élethez, szemhez nincs közöd,
Fidesz föld ez és magyar.
(Ady Bandi)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez ugye a Jobbiknál nem kérdés. Kovács Béla meg az orosz tőke meghozta a keleti szelet jó alaposan, ugye :-)) Cuki Putyin lett a numeró unó kedvesbarát, ami elég röhejes egy szélsőjobboldali párttól, de....

Végül is azon kacagtunk már eleget, milyen nehezen is született meg a Jobbik pénzügyi beszámolója, és mekkora sumákság volt az is :-D

Beszélgessünk róla, Géb? Tudod, én nem felejtek el egy év alatt huszonnégyszeres bevételnövekedést :-D

www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100422-jobbik-2009-es-eves-penzugyi-beszamolo-megsokszorozodott-bevetelek-es-kiadasok.html
@épészmérnök: nemrég volt vele (valahol) egy nagy interjú - belelépett a "lelkivilágokba" rendesen...
@Mariann19: nem elfelejtett réteg - hanem: leírt!
@guma: :) Szépen kérte, és jó riport én láttam.
Bassz, Szolnok közelében vagyok. A helyi rádióból itt is a rezsicsökkentés folyik.
Fidesznyikek itt is?
@Myrath: :D

én már linkeltem akkor frissen ide és @rodeo36: azt a szót használta Ferge Zsuzsára: tisztelet!:)))

én nem emlékszem, hogy zenei vonalon kívül alkalmazta volna ilyen direktbe.
totál elaléltam tőle :DDDDDDDD
@épészmérnök: A 80-as években merőben más volt a vidék struktúrája, ezen belül a parasztságé is.
Az, hogy a mezőgazdasági tevékenység mellett volt ipari munka is a falvakban, annak egyik oka a földművelés nagyarányú technikai fejlesztése következtében felszabaduló élő munka átszervezése volt az ipari termelés felé.
A kormány foglalkoztatási politikájába ez ugyanúgy beleillett, mint a falusi munkaerő irányítása a városokba. Ezt pl. megkönnyítették a munkásszállítás megszervezésével, melynek költségei a munkaadót terhelték.
Azóta megváltoztak a viszonyok. Nem vagyok offé ezen a területen, de azt látom, hogy a hagyományos földművelés gépi tevékenységét átszervezték társaságokba,ezek, mint vállalkozások végzik a talajműveléstől a betakarításig gépi eszközökkel a tevékenységet.
Nem vitás, hogy a tradicionális paraszti jelleg már nincs jelen vidéken. Akkor hová és hogyan lehet besorolni és megnevezni azt a falvakban és tanyavilágban élő több százezer embert, aki már nem paraszt,
a vidék tág fogalom, oda sem egyértelmű a hovatartozása?
A vidék megmozdulása természetesen a szétszórtság miatt technikai akadályt jelent.
Azonban nagyobb problémát jelent az, hogy informáltságuk és tájékozódásuk szűk körben valósul meg, hiszen ők azok az emberek, akik szinte csak a közszolgálati médiákból jutnak magyarázatokhoz és hírekhez. Márpedig ez egyoldalú tájékoztatás, amiben hisznek is, talán nincs is igényük mozdulni.
@guma: @Myrath:

Volt néhány olyan vendége, akiket érdemes többször is meghallgatni.
Az első ülepedés után, most tervezem újrázni Fergét:)
@sírbateszezazegész: "Nem értem, miért csodálkozol."
A falvakban fajsúlyosan jelentkezik a jelenlegi rendszer kilátástalansága. Nemcsak a munkanélküliség sújtja ezt a réteget, hanem azok az intézkedések is, amelyek következtében a szociális ellátások a mélypontra süllyedtek.
A minap egy hír szerint nálunk 600.000 ember semmilyen ellátásban nem részesül. Ezek jó része a falvakban él, már közmunka sincs kellő mértékben.
Ilyen élethelyzetben még nem volt a falusi lakosság, mégis a jelenlegi kormány híve.
@guma: "Nem elfelejtett réteg, hanem leírt."
Persze, nemcsak a parasztság leírt, hanem a vidék is, ahogyan látni lehet.
Van néhány kiemelt város, ahol protekcionista alapon kiemelkedő fejlődés megy végbe, ezentúl stagnálás vagy a leépülés a jellemző az eladósodottság mellett.
@Mariann19: Kultúrális tradicíó. Aki keresztény, az nem szavaz a vörösökre, mert azok elveszik az édes anyaföldet! És odaaggyák a mocskos kűfődinek!
Gondolom azt tudod mit jelent a potencionális analfabetizmus? Itt a hatása.
@Fabius: Azt nem emeled ki, ami a cikkben is le van írva??? Tudod azt, hogy az akkori 44,7 milliós adományból, összesen 91 ezer forint származott külföldiektől. :)

Ezek után elég vicces lenne folytatnod a kovácsbélázást meg a cukiputyinozást.:)
Ha megnézzük az arányokat akkor a HH esetében sokkal inkább van szó külföldi befolyásról, hiszen a 200 milla "enyhén" szólva is jóval több, mint a 35 milla belföldi adomány.
@Orica Középföldi: kezdek rákapni erre, a húzósra és még a Fialára is :)

pedig évekig nem tv-tem mert nem bírom a tömény maszlagot - ezeket is itt a hálón (nézem), hallgatom.
@huzzadneki shakespeare: nem tudtad? az asszony odavaló :)
@Mariann19: de azokban a "kiemelt" városokban is a leírt réteg egyre növekszik...
mikor először hallottam, hogy velük nem szabad törődni mert elvonják a többségtől az életet - azt gondoltam, biztos csak bután fogalmazott a "tanácsadó".
mint kiderült, nem!
@sírbateszezazegész: mennyire igazad van, azt egy ismerős szövegén is lemértem, miközben szidta a szocikat hálával emlegette a földesurat (anyukája után!), hogy milyen jó volt a cselédekhez, mert minden évben karácsonykor ajándékot kaptak tőle.
volt akinek a kisasszonyok ilyenkor saját kötésű pulóvert adtak.
bizony ám!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mivel a KÖZÖS érdek a demokrácia, nem kerülhetnek ellentétbe. Bebebe!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Furcsa, ha összeadjuk a közzétett összegeket, akkor pl. 2012-re ~56 millió forintnyi magyar, illetve ~50 milliónyi amerikai támogatás jön ki. Jaj, csak nem osztottak, majd szoroztak a legújabb fideszes felszopóblogon? Arra is kíváncsi lennék, hány idióta kezdi el még magyarázgatni, hogy az Ámeríkába' egy közepesen menő ügyvéd fizetésének megfelelő összeggel megvették a nemtommit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: linkeld már be azt az elszámolást a Jobbiktól. Köszönöm előre is.
@guma:

Nekem Fiala nem százas, egy percnél tovább még nem bírtam:)
@kekex: Az amerikai demokrácia közös érdekeiről kérdezd esetleg Rodeót. :)
@Orica Középföldi: pedig jó. :DDD

csak nem bírja az üresjáratot.
nem bírja a terelést.
és előjogokat sem ad (legutóbb egy betelefonáló azzal kezdte, hogy ő nő és ne szakitsa félbe.
na erre megszakította a vonalat, hogy ő szívesen átadja a helyét a buszon, de a műsorba felesleges szöveg nem kell, mert időhöz van ő is és vendége is kötve.:DDDDD)
Ha már ilyen szépen összejöttünk,földügyben lenne problémám.A hónap végén lejár a már kétszer meghosszabbított határidő Földhivatalnál,tehát addig meg kellene történnie a földtulajdon regisztrációjának.Tud valaki valmit erről?Mire akarnak ezzel kilyukadni?Amennyiben a Földhivatal közhiteles nyilvántartást vezet,tudniuk kell milyen földterületek vannak a nevemen.Akkor miért kérnek tőlem olyan adatot,amivel ők is rendelkeznek.Minden termőföldről szó van,tehát még a zsebkendőnyiről is.
Nézd már bikicsunáj már megint be van sózva és Bajnait akar ölelgetni, minél gyorsabban. :)

MSZP: érthetetlen, hogy miért kell két hónapot várni Bajnaiékra

atv.hu/cikk/20130419_mszp_erthetetlen_hogy_miert_kell_ket_honapot_varni_bajnaiekra?source=hirkereso
@Tücsök1: nincs központi rendszer (az elején betett videóban Ángyán ezt is elmondja), nem is lesz: mert kiderülne kinek, hol mennyi bírtok van a kezében...

azonkívül az alatörvénybe vették, hogy ha az állam azt mondja szüksége van rá - el is veheti (lakást is kósa javaslata alapján, ha jól emlékszem)
Ahogy megjósoltam. Kurva nehéz lesz a terményt kivinniük a földekről a gazembereknek. Nem baj, majd a TEK szétveri az árokhúzó csóró paraszthordáz, MTV meg beszámol az állami párkeresés táncoló fiataljairól képriportban.
A földbirtokos-oligarcha magyar "nemesi" elnyomó uralkodó réteg nyilván a fidesz mögé állt be, mivel a kövér lászló volt a tisza istván. De nyilván a komcsi verőlegények meg a tanácsköztársasági bakancsosok is (manapság a lelátókon), mivel az orbán volt a kun bála, a pintér a garbai filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5227 , a szájer az ágoston péter mek.oszk.hu/00300/00355/html/img/7b.jpg , a rogán a rákosi, stb...
@sírbateszezazegész: "Potenciális analfabetizmus. Itt a hatása."
Gondolod, hogy a potenciális analfabetizmus csak ennél a rétegnél létezik?
Politikai tájékozottságot, amely magában foglalná a realitásokat, nehéz megszerezni.
A vidék lakosságának elég jelentős részének nincs lefedettsége a TV tekintetében, mint írtam, a közszolgálati médiára kénytelen hagyatkozni.
Vajon tudja-e ez az embercsoport, hogy miért harcol Szabó Rebeka? Honnan is hallaná a valóságot, a háttérmagyarázatokat.
Valóban, ennek hiányában még a sorsközösség érzete sem csaphatja meg ezeket az embereket akkor sem, amikor a saját bőrükről van szó.
@rodeo36: Ezt mivel lehet igazolni?
pl. azzal, hogy innen _is_ ismerem:

"De ha a német olvasó farizeus módon vállvonogatva venne tudomást az angol ipari és mezőgazdasági munkások viszonyairól, vagy derűlátón azzal nyugtatná magát, hogy Németországban korántsem ilyen rossz a helyzet, azt kell neki mondanom: De te fabula narratur!"

Nos? Jó ez egy párttaggyűlésre?
@guma: Ezzel azt akarod mondani,hogy a Földhivatalban nincs nyilvántartva melyik termőföld kinek a nevén van?Ez nekem újdonság.Bocs,de a videot nem tudtam megnézni.
@guma: "Mert velük nem szabad törődni, mert elvonják az életet."
Ezt vajon a "tanácsadó" hogyan értette?
Valószínű, hogy a szociálisan rászoruló emberekre gondolt.
Az öngondoskodó embertipus az ideális állampolgár, azonban az önhibáján kivül bajba jutottak elvonják az életet?
Micsoda kegyetlen megállapítás!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Köszönöm. De a 2009-11. évi beszámolókat nem találom. Azokjal mi a helyzet?
@Penivaldes: Azaz.
Elég ocsmány, de legalább jó drága.
Tonyónak való.
A kénköves pokollegalsó bugyrába fog kerülni a gazdi, pláne ha nem jótékonykodik egy kicsinyég, az ilyen istentelen luxuscikkeket ellensúlyozandó.
@Mariann19:
szokásod szerint, finom voltál és nőies :)))
Ferge kiakadt, mert először is "botlásnak" vélte, majd jött az ismétlés...

én másként fogalmaztam...

@Tücsök1:összekapcsolva nincsenek a hivatalok.
lehet több megyében tulajdonod...
@guma: Mi a szösz, ezt nem is tudtam (most azért röstellkedem egy picit) :-(
@Mariann19: A potencionális analfabétizmus leginkább azt a réteget sújtja. Pesten, nagyobb városban is sok s tagja, de azért ezeken a helységekben valami kultúrális hatás mégiscsak éri őket. Ennyi. Beszélhetünk arról, hogy de nem, de szerintem csak magunkat csapnánk be. Ezek persze áldozatok, de nem csak az elmúlt 3 év, hanem az azt megelőző cca. 130-150 év áldozatai.
Ez olyan mintha azt mondanád mi közép-európaiak vagyunk. Szerintem meg inkább észak-balkániak.
@Mariann19: Mert velük nem szabad törődni, mert elvonják az életet." 
Szerintem ez a bogár pál idézete.
Tudod ő van az echon a bayerral meg s bokrossal. Nèzd meg egyszer a műsort! Besz@rsz rajta. Komolyan.:)
@huzzadneki shakespeare: normális országban normális embereknek ezt nem is kell tudni :)

viszont jó pár üzleti vonal és a sehova nem vezető híd miatt megmaradt bennem...

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Völner Pál lakásfenntartása havi 220 ezer adóforint...

www.vg.hu/kozelet/ezek-az-allami-vezetok-kapnak-ingyen-lakast-402048
@guma: De akkor a Takarnet rendszer mire való? Nem arra lett kifejlesztve,hog online meg tudjam nézni az egész országban,hogy melyik földdarab kihez tartozik?
@Tücsök1: hogy ebben az országban mi mire való, fogalmam sincs, és nem is tartozik a "zemberekre". :)
@guma: Tudod, az "elvonják az életet" kifejezés abban az olvasatban azt jelenti, hogy vérszívók és paraziták azok a szerencsétlen emberek, akiknek már nincs életterük.
Nagyon bízom abban, hogy azért még létezik empátia és együttérzés, még akkor is, ha ezt már nem túl "vonalas" kijelenteni.
@sírbateszezazegész: Légy erős, néha megnézem éjfél után dr. Bogár László és Boross Imre hakniját az Echo TV-én.
Olyankor mindíg a Muppet show két öregjére asszociálok, nem tehetek róla. Tényleg beszarás.
/Most nem voltam finom és nőies."
Bayer meg ernyedten hallgatja nagyívű fejtegetéseiket, alig várja, hogy szünet legyen.
@sírbateszezazegész:

" ő van az echon a bayerral meg s bokrossal. "

Én ugyan nem nézem, de kizárt dolognak tartom, hogy Bokros ezekkel leül:))
Más lesz az.
két lehetőség van:
1. mehamisítják mire kiadják
2. viktor eljátsza azt a valóságban mint ami a bödőcs egyik poénjában volt, hogyaszongya: A fideszesek fociznak, megszólal az egyik miután elgurult a labda: -Viktor, ez már kint van!
-(viktoros orrhang) Öhö, nem!
-jó akkó nem...
Szóval viktort és párfogoltjait holmi bíróság nem kötelezheti semmire. Jogában áll azt mondani hogy "öhö nem!", mindenre joga van, ahogy fletónak is volt. Ilyen a rendszer, tessék megváltoztatni.
@Mariann19: ha sokáig is sok helyen dumálja, hogy erre a 3 millióra már semmit sem szabad "vesztegetni" - akkor a többség még "felmentést" is kap.

aztán mi páran lehetünk empatikusak, együttérzők de mi marad a kezedbe, hogy ezt "alkalmazd" is a gyakorlatban.

tudod, ezért nem igen beleszólni a "dumákba" itt és a másik kedvencemen, mert valóban elfogynak a szavak, és minden megbénít amit nap mint nap látok, olvasok.
Tényleg a Jobbik csinál valamit a földmutyi ügy ellen vagy csak szájuk volt nagy? Rémlik ígéret, hogy majd ők is fognak itt ott tiltakozni, de ennek azóta nyomát sem leltem, pedig nagyon szeretnek a magyar termőföld védelmére kelni ... kivéve ha ok is van rá?
Vagy a kamu közmédia és az egyéb ennyire szemét, hogy elhallgatták a hatalmas tiltakozásokat?
@komplikato: magyar föld magyaré..csak szöveg, és nagy populizmus.
megjegyzem ma csodás délutánom volt
@Penivaldes: De a bugázott föld osztás egyik értelme az EU támogatás lenyúlás volt, a másik viszont az elővásárlási jog, ami után lehet szépen eladni a lejárt föld moratórium után, nem?
@Mariann19: bogár lászló, elnézést. Nekem mindig a Zelk Zoltán vers jut eszembe (A három nyúlak). Mondjuk előtte azért nem árt egy kis mákonyt magadhoz venni:) Akkor tényleg szórakoztató :)
Ha esetleg valaki csodálkozna azon, hogy miért nem lázadnak a gazdák:
A most pályázatra kerülő állami földbérletek eddig néhány szoci nagyvállalkozónál voltak. A bérlők száma már most nagyságrendel nagyobb, mint eddig bármikor. (A felcsuti juhász nem számít, eddig sem volt bérlő.) Az a néhány sikamlós ügy, ami kétségkívül létezik, csak néhány újságírónál tűnik soknak.
Szabó Rebekára pedig 0% eséllyel állítja maga mögé a parasztságot.
@sírbateszezazegész: félbalkániak, erről a Wordl Values Survey felmérés írt, melynek kidolgozója Ronald Inglehart szerint minél racionálisabb és nyitotabb egy társadalom annál sikeresebb. a magyar elég szélsőséges egyrészről nagyon szekurális, másrészről nagyon zárt. a kutatásról készült értéktérkép is (ezt nem találtam) de emlékszem rá. (úgy néz ki, hogy vannak nagy csoportok, nyugati, ortodox, távol-kelet, afrikai stb, ezeket a térképen nagy szines foltok jelzik, és ezen helyezik el az országokat) Magyarország nem nyugati, inkább félig balkáni-ortodox (ide oroszország, balkániak tartoznak)-félig távol keleti (Kína, D-Korea) mentalitású. egyébként a lengyelek sem európai mentalitásuak, ők inkább a dél-kelet ázsiai országok mentalitásával bítnak.
@Makkasz:
Te komolyan elhiszed, hogy ezek TERMELNI fognak? Felnyalják az Uniós támogatást, és egyszer lekaszáltatják a parlagfüvet - oszt jónapot!
Aki esetleg élőben akarja hallgatni a Bostoni rendőrök rádiózását. :)

www.ustream.tv/channel/ma-rt-9-window-cam
@kekex: na azt kell keményen akadályozni, hogy csak üljenek a seggükön.
Poszt:
vikiéknek a kurva anyjukat!
Viszont a fideszbirkák meg ahhoz tapsikolnak,hogy most ők rabolják le az országot.
@kekex: Aligha jellem kérdése ez. Azt fogják csinálni (csináltatni rabszolgasorban tartott emberekel, mint ahogy a többi oligarcha és a kormány) amiből a legnagyobb haszno jön. Mivel most sem üres az összes föld, szerintem próbálkoznak termelni valamit.

Sokan esnek ebbe a tévhitbe, hogy a termelés, parasztizálás, munka valami erény, holott azért teszik hogy pénzt keressenek. Így a korrupt gazember maffiózó ugyanugy mint a másik.

Az erény az értékteremtés. Ők az értéket csak elsajátították, elvették, ellopták. Ettől még termel.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Én simán otthon tartanám a gyereket. Mint szülőnek lehetőségem van tanévente 3 napot igazolni. Ez lenne egy.
@Orica Középföldi: Az!
Szánalom a köbön.
És beszarás: látni ezt, valamint, hogy miként szart be a hatalom, ami meccsodanaaaagy támogatoccságúúúú. :(
@Penivaldes: :-)))

@Makkasz: A zsellérnosztalgia fontos dolog. A szegények léte elengedhetetlen a kormánynak.
@kifordított nagyanyó: az mert a mi rablóink ők a jó rablók, nekik lehet, nem hogy mán csak a szociliberálok lophassanak! mi is!
@Marcellusca: minél jobban fitogtatja vki magát annál inkább gyenge..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"ha összeütközésbe kerülnek a külföldi finanszírozók érdekei és a pártra szavazók érdekei? Kit választ? A választóit, vagy a finanszírozóit?"

Hááát...az az igazság....ilyen nemigen fordul elő..:)...nyilván, aki támogat, az tudja kit, milyen gondolatokat támogat!
Max ha azt látja hogy mégsem az történik, elzárja a pénzcsapot!
Pl...a Fidesz, most egy kanyi vasat nem kap a bajoroktól, mert nem szeretik a nemzeti szocializmust! Kövér úr tudna erről beszélni!
Majd ha újra (szerintem soha!) tényleg jobboldali párt lesz a Fidesz, majd akkor kinyílnak a pénzcsapok! De nem véletlenül folyik a "magyar urak-lakájok-irányítók?" feltőkésítése! Kétséged ne legyen, hogy Mészáros "Úr" és a többiek, szépen adakoznak majd vissza! Ezért kapták a pénzt, hogy átlopják a közpénzt, a párthoz!
@Marcellusca: A te gyereked az nem te vagy.
Ő tényleg hiányozna az iskolából.:))
@Matróz Kommandó: A kérdés nem az, hogy eddig kinek a kezében voltak az "állami földek"...hanem hogy nem ezt ígérte a Fidesz!
Nem azt ígérte hogy a pár szoci lieblinget...lecseréli Fideszes lieblingekre....az egyszeri termelő meg csak néz, mert újra jól átb@szták!
Most fog feketén-fehéren kiderülni, hogy a legtöbb pályázat úgy dőlt el, hogy előre leadták, ki, kinek a kije...és kinek kell nyerni..mert...csak!
Deee, azon sem csodálkoznék,ha hirtelen elveszne pár akta...esetleg tönkremenne pár szerver a minisztériumban..stb...ajjajj...pont azokon voltak az iratok egy része!
Tudod...az egész magyar politikai elit legnagyobb szégyene, hogy ha nagyonnagyon ritkán igazat is mondanak már...azt sem hisszük el! Aki meg hisz egy magyar politikusnak..az meg biztos valami tudatmódosítón él!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pont nem ezekre gondoltam, a kormánytagok és spanjainak föld mutyijára, és rizsa helyett bármilyen valós tiltakozásra.
@Marcellusca: na nem veszekedni fiatalok, mert kikezdek veletek!!!!:DD
@Marcellusca: benned bízom, te nem szoktál rólam fantáziálni, de a kifordított igem...)
@komplikato: A feljelentés nálad rizsának számít?? :)
@Marcellusca: miben? abban biztos hogy a kifordított mert mondta..
Szóval van ma Magyarországon legalább 1 olyan politikus aki a dolgát teszi és jól?! - Szabó Rebeka - 35 éves, nő és biológus.
Minden tiszteletem neki. (nem szoktam osztogatni)
@Penivaldes: Háttőőőő....:))
Na de tényleg jóéjt!
@Penivaldes: Na most nem írom le csak gondolom,hogy mit csinálj!:P
:))
@kifordított nagyanyó:
Mindent... Lehet, hogy kígyó igazából és pl. egeret nyelt. :(

Összepakoltam holnapra. Esőruha, szigszalag, kés, kulacs (ásványvíz), pálinka külön :D, vörösbor, fehérbor, rosé, banán, paradicsom, szenya alapok előkészítve, mogyoró, patt.kukorica, keksz, müsli, sütike, fényképezőgép, zsé, papírok, pö..öm is megvan még...
Mit hagytam ki??? :D

@épészmérnök:
Ma kóstoltam itt kapható chilei szőlőt... Botrányosan pocsék... :(
800 forint per fürt...
Még jó, hogy én nem vettem, ritka szar...
De a parasztja megveszi itt, ennyiért...
@Penivaldes:
SOHA!
Ezzel a perverz állattal???
Az ki van zárva! :D
Állandóan meztelen csajos oldalakat nézeget! Kész katasztrófa...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én félek a képektől amin kigyók vannak

magadat öregfiú hagytad ki..
@Penivaldes: Ő csak azért csinálja,hogy tanulmányozza az ördög munkáját.:))
Igaz @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ?:))
Akkor most már szidhattok mer' tényleg megyek.:))
@kifordított nagyanyó: Végre! :DDDD

@Penivaldes: Pont, mikor végre elhúzott ez a "mocskos állat"? :)))
Bár, megjött a társa: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :DD
@Penivaldes: De, én nem is szoktam kommentelni. :)
Csak nézek és ... :DDDDDDDDDDDDDDD
@Marcellusca: te jóságos vagy és megvédesz

hol van a Fűeér?
@Marcellusca:
Én??? Mocskocs állat??
Te most dicsérsz? Zavarban vagyok... :D

@Penivaldes:
Ásót nem viszek. De ezt a kis fikázót ellapátolom, ha gondolod... :D
@béla a görög:

"Szóval van ma Magyarországon legalább 1 olyan politikus aki a dolgát teszi és jól?! "

Szerintem Paks ügyében Jávor is nagyon jó.
@Penivaldes: Ha olyan perverz lennék, mint "nagyanyó", "Boli" vagy "egérke", akkor mondanám: Aztán a kádat is jól mosd ki! :DDDD
De én nem vagyok ollan perverz! :D
@Penivaldes: jóccakát... Hamarosan megyek én is... :D
Segítsen már valaki. Magyarázza már meg, hogy mi köze van beleugatni egy közpénzen élősködő politikusköcsögnak egy magántulajdonú vállalat gazdálkodásába?

"Fidesz: Kisöprik a Mátrai Erőmű kasszáját
A német tulajdonosok az eredetileg tervezett osztalék dupláját fizetnék ki, ami nem tetszik a Fidesznek.

A Fidesz szerint kisöprik a Mátrai Erőmű kasszáját az üzem német tulajdonosai. Horváth László, Heves megye kormánymegbízottja, a Fidesz országgyűlési képviselője a visontai erőmű főkapujánál, a részvénytársaság közgyűlésével egy időben tartott sajtótájékoztatóján kiemelte: az erőművet működtető társaság közgyűlése az eredetileg tervezett 10 milliárd forint helyett kétszer annyi osztalék kifizetéséről döntött. Tulajdonos? Vagy annak hiszi magát? Vag mijalófasz trténik már ebben az országban?

Mint mondta, a Fidesz a rezsicsökkentés meghirdetésekor annyit kért az energiaszolgáltatóktól, hogy extraprofit helyett fogadjanak el tisztességes feltételeket, ám ehelyett kasszasöprés zajlik.

Valaska József, a Mátrai Erőmű Zrt. igazgatóságának elnöke a helyszínen rögtönzött sajtótájékoztatón azt mondta: a tulajdonosok azért emelték az osztalékot, mert az új erőművi blokk megépítésének elmaradása miatt jelentős, 57 milliárd forintnyi eredménytartalék halmozódott fel."
A másik dolog pedig, hogy vajon honnan tudja előre, hogy mit fog miről, mit fog határozni egy közgyűlés, ahol legfeljebb a tulajdonosok azok képviselői és a menedzsment vehet részt?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mondjuk én a németek helyében ezekútán mind az 57mrdt kivinném.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A feljelentés nálad rizsának számít?? :)"

Attól függ, ha idehaza történt, akkor az ismert körülményeket tekintve 95%, hogy semmi nem lesz belőle. Ha Brüsszelben, akkor is csak picit jobb a helyzet.
De ha eredménye is lesz, amit kétlek, akkor nagy reszpekt, addig marad rizsa.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
„…mi köze van beleugatni egy közpénzen élősködő politikusköcsögnak egy magántulajdonú vállalat gazdálkodásába?”
Hát csak annyi, kedves Fotónyúl, hogy mostan ez a populista szar duma, az nagyon napirenden van.
A fújabelemjönki de rohattmocskos döggazdag imperialisták kizsákmányolják a…
nem ismerős valahonnan?

Ezen a kolhozmoslékon nőttek fel, semmi különös, csupán a múlt visszaköszön.
Reállamosítás zajlik éppen ezerrel ha nem vetted volna észre, ez a retorika meg pont klappol az előkészítés fázisához. Értem úgy, hogy az erőmű is kellene nekik, de az azért nem olyan egyszerű.
Persze igyekeznek a hangulat pótmétert feltolni ebben az esetben is, recseg az egész hangosítás tőle, de lesz aki azért ennek ellenére tisztának fogja hallani a; „Fidesz a rezsicsökkentés meghirdetésekor annyit kért az energiaszolgáltatóktól, hogy extraprofit helyett fogadjanak el tisztességes feltételeket, ám ehelyett kasszasöprés zajlik” – czímű remixet, Ákosch újrahangszerelésében, a gyöngyösi sportcsarnokban Kerényi Imre által rendezett rokkopera keretei között, a felejthetetlenné varázsolt audiovizuális élményt.

Nincs köze beleugatni, de azt ők döntik el, kinek-mibe van köze beleugatni.
Tán nem mindennapos ez?
Min csodálxol?
Egyetlen baj van ezzel: hogy valószínűleg nem fogja elérni a végtelenül enervált és inaktív magyar közvélemény ingerküszöbét. Leginkább csak azoknak lesz hír, akiket közvetlenül érint (ami nem kevés ember, persze).

bio
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az az összeg nem po9nt annyi, mint a zorbán által ráterhelt extra adók? + rezsidémon üldözési költségei?

fillérre pontosan?

matolocsibasszamegakecskétésazorbántis

brühühühühü
@komplikato: Akkor is ezt mondod, amikor a PM vagy az E14 tesz feljelentést??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez tegnapi szar...a Louis Vuitton-nál ez unisex-ként megy 512000 HUF + tax, a Hublot attól függ milyen kiadású Big Bang 5 és 10 milla közötti....a zaudit csakis fideszes politikusok veszik Magyarországon és a főnökeik a maffiózók a többi megy exprtra

megérdemelné hogy a piramisba magával vihesse, holnap nemdebár nekem a Vona Burberry sálja teccik az olyan unisex az én Burberry-jeim nem ilyenek és Omega Seamaster-em van igaz kicsit koros de azok kortalanok, 10 évenként a szervíz kitisztíttya mert tengeri úszás után úgy illik

egyébként neked milyened van?

brühühühü

magam részéről Samsonite párti vagyok
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mit érdemel az a bűnös, aki éretlenül leszedett, három óceánt megjárt szőlőt vásárol?

Három napos hasmenést, drágám.

Aki egy kicsit is ad a környezetvédelemre, az figyelembe veszi, hogy mennyit utaztatták azt az árut. Minél többet, annál több kárt okozott a természetben és a környezetben. A legnagyobb környezetterhelők között van a vízi szállítás.Ráadásul szar a világlátott gyümölcs-zöldség, mert éretlenül szedték le.
@épészmérnök: A "chilei zöld alma" hype-ot sem tudom megérteni.

Itt is árulnak ilyet, de a legrosszabb, ami létezik. Sohasem veszek, mert annyiért a legjobb dolgokat tudom megvenni. Hamarosan kezdődik a narancs és mandarinszezon, egyes vidékek a narancsvirág illatában úsznak. A mandarin papírhéjú, mag nélküli, és illatos. Aztán majd lesz egy-két hónapig kakiszilva, az idénygyümölcs, annál finomabb nem létezik. A kiwi, kapaszkodj, egy édes gyümölcs! Itt kellett megtudnom, hogy micsoda vackot árulnak otthon.
A rendesen betárolt téli fajta magyar almák-körték százszor többet érnek mint az utaztatott, éretlen déligyümölcs.
@GeoCracker: Kíváncsian várom, hogy viktorunk is ellátogat -e az élet menetére, és arra is, hogy őt még jobban kifütyülik majd az "emlékezők", mint tavaly Kövért meg Lezsákot.

www.stop.hu/belfold/kifutyultek-lezsakot-az-elet-meneten/1026208/

www.noltv.hu/video/4304.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha ki tudod tisztíttatni és beindíttatni, szakember svájci órás, akkor akár 2000 dollárt is adnak érte a gyűjtők, hány köves? vag már elbasztad?

Tissot-im is voltak, meg egyebek svájcból, a Citizen-től az a kiadás amelyen 32 funkciót lehetett gombnyomássalállítgatni 3 időzónában és mechanikus...Glashütte-m is volt sokáig jól működött és egy éxeróra aranyból Jäeger le Coultre krokodil csattal

brühühühü
@GeoCracker: Amúgy meg látod van itt "demokrácia" és "jogállam", amikor egy steinerpali látja el egy személyben a miniszterelnöki és a belügyminiszteri pozíciót is. :)
@rodeo36: Huuu nem tudom. Elő kéne bányászni az archivált dobozokból. :)
@épészmérnök: mindezt mister snob-nak magyarázod? a kiwi-t meg kell tanulni hogyan enni, és még sok más gyümölcsöt is de az én kedvencem a vadi érett maracujá marad és a vadúl megérett lucskos ananász...nektek van mamao-tok? Atabey-ben volt egy pár mangueiram 3 kilós mangók voltak rajta és ha hagytam megérni vagy a háztetőre hullani (lapostető) akkor annak nincs párja de jobban hízlal mintha folyékony disznózsírt innál, de isteni és citromot szoktam rányomni meg matusalén-t s decit

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ne kapkoggy

brühühühüű
koronás Marvin és a többi Onsa, meg angy Glashütté-k mind szinte aranyárban mennek de fel kell újíttatni szakemberrel, aki nem ellopja a belsejét és visszaad egy pobjedát

bár a POBJEDA ragyogó óra volt olyan kiadásai is voltak, hogy a Doxa is elbújhatott mellette ilyenem volt a suliban

brühühühü
@rodeo36: Köszi a jó tanácsokat. Megpróbálom előkeresni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A szárny belépőélén és a függőleges vezérsíkon előforduló jegesedés, kormányozhatatlanná teheti a gépet, ha ezeket a pontokat nem fűtik.

Azt gondolom, sem kompresszorfokozatról elvezetett forró levegő, sem elektromos fűtés nem működött, ezért zuhantál le evvel a képpel és a hozzá fűzött magyarázattal.

Keresztényként úgy érzed, ez rendben van? Vagy ez a keresztény értékrend?
Ha ez így van, már nem is haragszom azokra a szardarabokra, akik nem voltak hajlandóak megkeresztelni a lányomat.
Utólag köszönöm nekik, hogy nem kell a meggyőződésem ellenére saját magamat győzködnöm.

Ez vicc...
@rodeo36: nincsen trópusi része Chilének, ezért "csak" a szokásos mediterrán cuccokat termesztik, délen meg almát, körtét, és néhol kiwit.
@Knósszosz: Pedig vannak egész jó zsidó viccek, amin még ők is jókat röhögnek. Neked is ezt javaslom. :)

Ettől viszont joggal lehetünk mind a ketten idegesek. :(

www.origo.hu/techbazis/20130417-feldaraboljak-az-ndktol-kapott-mi24es-ajandekhelikoptereket.html
@Knósszosz:
nyugi a német kapitalista sem hülye...el fogja vinni kamatostúl, ebben legyél bizonyos még ha kis orbánok is potyognak jégeső képében

és a többi is

majd amikor amgayra oligarcha=maffiózó=orbánfőnöke
megkaptya akkor majd megtuggyák mennyi a rezsidémon ára...
egyébként ma a polcon volt Tokaji száraz furmint de nem vettem meg...hátha orbánosch

brühühühü
@rodeo36:
www.youtube.com/watch?v=PmJA2O5PV6E

mikor majd a rezsidémon helyett ez lesz
brühühühühü
@rodeo36:
Értem.
Tehát erőműdémon kisuhan, mer nem szeretik a folyamatos szopatást. Oké.
De akkor ki fogja tekernyi a generátort?
Az a Kocsis Máté olyan kis véznácska, nem lesz itt elég amper, ha jól sejtem...
@rodeo36:
A guerra guerra megviccölt.
Hirtelen asszocijátam a floret silva nobilis-re, hogy mié azt ne kérdezd.

Oké, már kitisztult.
Jó éjt!
..majd, persze ottan...
@Knósszosz:
1dcl polar Ice vodka, 1 dcl Martini dry, tonic, ice, lemon in slices

egészségedre...ja és most a callas norma CD-ről megy a 3. CD

brühühühü
@Knósszosz:
a kövér az elég nagy öszvér hozzá és a széles örökmozgója is segít nagyon

brühühühü

mondtam már volt a kezemben egy 300 oldalas anyag investort keresve és én lettem volna a széles de én meg keskeny lettem hozzá, a partnerem küldte mongyál véleményt? és mondtam azóta röhögünk pedig annak 12 éve
@épészmérnök: és a brazil kapcsolatok?

brühühühü
@Knósszosz:
és hogy tudd, talán fenn van a youtube-on is
Serafin, La Scala, Callas, Ludwig!!!!, Corelli!!!, Zaccaria

és teljes hangerővel 300W 5.1

és a 3. pohárkám...mindegyik 4 dcl

brühühühü

salute
@sjános: Egyszerű megoldás: ALKOTMÁNY MÓDOSÍTÁS.
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=uwREpZCVhhM

a következőben hallgasd amint Norma megjósolja a magyar narancs végzetét, olaszúl, oh borzalom

www.youtube.com/watch?v=uaDsTcX93_Y

...le nei volumi arcani...

brühühü
@Knósszosz:
figyeld a szereposztást a III. szoprán nem más mint Joan Sutherland a kisegítő statiszta

brühühüh
tudni kell helyezkedni...és tanúlni
Nem lesz itt semmi. Felülvizsgálatot kérnek és a Kúrián majd Mészáros Mátyás bíró úr új megvilágításba helyezi az ügyet. Az megvilágítás lényege az lesz, hogy senkinek semmi köze ezekhez az információkhoz, azért mert csak és mindenki elmehet a sunyiba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:"Na de mit keres Szijjártó Péter a Wizz Air-bulin? :)"
Elmondom, hogy szerintem mit.
1.- Fidesz+WizzAir bedönti a MALÉV-ot.
2.- A WizzAir új gépeit egy kínai lízingcég finanszírozza.
www.napi.hu/belfold/kinai_lizingceggel_kotott_megallapodast_a_wizz_air.551170.html
Ezt már nem lehet letölteni. De valószínű, hogy a magyar-kínai megállapodás terhére megy. Talán 8 db nagy gépről van szó.
Most már csak azt kell megnézni, hogy a WizzAir-ben ki szerez majd részesedést.
Szerinted?
@Knósszosz:
ne mondd hogy hülyítlek, de ez szükséges és igaz egy férfi életében, fájdalom

www.youtube.com/watch?v=1Cx4msAi-nY

brühühühü
@rodeo36: Négy decis pohár --- az meg milyen?
@sírbateszezazegész: "Most már csak azt kell megnézni, hogy a WizzAir-ben ki szerez majd részesedést.
Szerinted?"

Nem vagyok túl szentimentális fajta, de ha a Malévra gondolok, ütni, rúgni tudnék!
@Knósszosz:
és amit soha senki sem tud meg, miért? tudd, hallgasd

www.youtube.com/watch?v=pXWrIMMaJdY

brühühühühü
@épészmérnök: sokáig kerestem és megtaláltam..már megint nincs tele

brühühühühü
www.youtube.com/watch?v=pXWrIMMaJdY

te is hallgasd és tudd hogy miért soha sem tudjuk meg?

Mathias Görner -nek van egy ennél jobb felvétele de a youtube már nem adja csodás
@épészmérnök: A MALÉV az talán működőképes lett volna, ha nem lopnak ki belőle minden évben több milliárdot.
Azért az kurvaérdekes, hogy erről a lízingszerződésről egyik rohadt lapban sincs egy mínuszos hír se! Csak a már jelzett napin, ott meg ma már nem lehet hozzáférni.
Menjenek a jókurvaanyjukbamindnyájan!
Nem hiszem el, hogy ezek erre költik a garanciát!
@rodeo36: Hallgatom Fischer-Diskaut, és nem bírom elhinni, hogy ilyen szemérmes kifejezés létezik! Egyszerre férfias és finom... egy csoda.
@sírbateszezazegész: Észbontó, amit a fidesz csinál. Ilyen csak afrikai országokban fordulhatott elő. Bokassa császár szintje lassan.
Azért mióta kiderült, hogy a bostoni merénylők csecsenek, az RT óránkent tolja, hogy Putyin megmondta, ő senkit nem üldöz hiába, az mind terrorista.
on.rt.com/ftkx3m

Meg ezt is sikerült nekik összeállítani.
rt.com/news/terror-attacks-chechen-rebels-115/ Van egy pár érdekes komment.

Na az amerikaiak egyből rákezdték, hogy mindezért Putyin a hibás.

Kiváncsi vagyok mi lesz a vége.
@épészmérnök: Az is észbontó. Na de arra mit lépsz, hogy ezt csak mi ketten beszéljük meg, és itt! Ez a szégyen!
Habár az oroszoknak most jól jönne egy kis lájtos csihi-puhi. Nagyon kezd lemenni az olajár, veszélyben a költségvetésük. Meg otthon sem éppen túl népszerű a főnök. Meg már rég volt vmi kis tűz ott a Kaukázusban...
Persze én ezt csak úgy gondolom a kis buta fejemmel..
@épészmérnök:
akkor most figyelj:
www.youtube.com/watch?v=ZORqZv3odh8
ez a fiú amerikai kórus tag a IIVH után visszamaradt Németországban és -szerintem is- jobb mint 1000 másik- de akiknek van egy DFD-jük ott semmi és ez az ürge nem ment haza...árnyékban maradt egész életében de ez megffelelt neki pedig a Kraus akárkivel nem állt szóba

brühühühühü

www.youtube.com/watch?v=ZORqZv3odh8
brühühühü
@épészmérnök:
mi fiúk ilyenek -is- vagyunk,...néha

brühühühühü
@rodeo36: Rodeo, te 1 kultúrhérosz vagy :-)

Korábban egyáltalán nem érdekelt az opera, ma meg pont azt készülök megszervezni, hogy a barátainkkal havonta egyszer együtt nézzünk operavideókat.

Egyből benne lesznek, egyikük condominio-jában van privát mozi, és mind muzsikusok, tehát tapsolni fognak az ötletnek.
@rodeo36: "mi fiúk ilyenek -is- vagyunk,...néha"

(Pilláit rebegteti :-))))
@épészmérnök:
a hvorovsztovszkij-hoz a fordítás:

mily hatalmasak voltunk?...

brühühühü

és semmi turul
www.youtube.com/watch?v=swyItogBZmk
vigyázzatok a kanyarban

www.youtube.com/watch?v=03h-VcOZl7Q

www.youtube.com/watch?v=OmPI2WNuUzE

emléxel

turultalan
@épészmérnök:
ha másképpen nem prvátban beszámolsz...mi lesz a nambőr van? és a nambőr tú ...és miért

ajánlom Bellini I Puritani a callas valamelyik nem hivatalos felvételét és sok piát kikészíteni hozzá

www.youtube.com/watch?v=DZ0JTs8Ork8

nem tudom mit csinál de ez magas f-et kiván forte és semmi falsetto

a Pavarotti sohasem tudta megcsinálni a Kraus igen
@rodeo36: Attól függ, hogy a helyi videotékában mit találunk. Van minden amúgy, de operát még eddig nem kerestem.

Beszámolok a fejleményekről, már itt vannak a vendégek, egyeztetjük a dzsinnt a tonikkal, majd privátban elmesélem, mire jutottunk.
Az a rossz hírem van, kedves Fabius, hogy teljesen mindegy, kap-e bárki bármilyen adatot ezekről a megumbuldált dolgokról. Ugyanis mintegy fél órába kerül egyéni képvis.jav-val összehozni egy olyan törvényt, miszerint - hogy elkerülje a nemzet a 2014-ben az EU közösségi nyitást a földtulajdonlás/bérlés miatt - mindenki, akinek adott pillanatban állami földre bármilyen opciója/bérlete stb-je van, az ingyé' megkapja örökbe, mert egy igen hű hazafi ő.
Aztán majd 2015-ben meg ugyane jó hazafiak tíz-hússzoros áron eladják szépen valami szegény hollandnak vagy dánnak ugyanazt a földet, mondván: ja kérem,rájöttem, hogy én nem is értek a földhöz, műkörmös vagyok... meg aztán a gaz EU is azt mondja, hogy engedtessék meg a földbirtoklás bárkinek, bárhol az EU-n belül. Mi pedig igencsakrendkívülborzasztóan megfelelünk folyvástmindignyomban az EU-nak, bár gyarmatok nem leszünk!
@épészmérnök:
ez a gyerek magas C-kkel próbálkozik nekem van magas f-em a magas C felett egy quarttal és nem falsetto

most a nagymenő akit sohasem tudtak térdre kényszer1teni Nicolai Gedda

íme (credease misera)

www.youtube.com/watch?v=9w_TTK7UP1c

figyeld az f-et

brühühühü
@épészmérnök:
majd holnap beteszek neked ide kezdésre néhány dolgot...nem kell nézni hallgatni kell opera nem a szemnek a fülnek van

www.youtube.com/watch?v=9w_TTK7UP1c

www.youtube.com/watch?v=f4ETNMET3fo
és valami kis izé

www.youtube.com/watch?v=tDLNGJyeOWg

duma hogy miért igen miért nem
@épészmérnök: www.youtube.com/watch?v=RAfk5GYqfwo
Deutekom/Kraus 1972 Buenos Aires live

brühühühühü

kezdetnek

küzdjetek
@épészmérnök:
sohasem szedtem vagy használtam heroint...de az opera kiváltja ha megfelelő az előadás a Kings Singers jó zenészek de smmit nem ébreszteneke bennem csak néha nagyon nagy ritkán

az OPERA ADRENALIN SZÍVBE BELE DIREKTBEN lásd a Karajan és Callas meg a Di Stefano Panerai Rossi lemeni vagy Zaccaria felvételeket a La Scala-ban azok olyanok mint amikor beszeded a heroint és iszol is rá

a Trubadúr Miserere-je a Callassal (itt van CD -n) az egy csoda teneked mint nőnek tudnod kell mi loehetséges az őrűltek pillanatában

brühühühühü
@KullWahad: Ont ez az amitől tartok,köszönöm hogy kimondtad.:((
Mert majd megmagyarázzák,hogy a szegény Holland,Francia gazda nem tudhatta hogy került a jelenlegi tulajdonosokhoz a föld (pedig egész európa ettől volt hangos).
Meg valahogy nem hiszem,hogy velük szemben a magyar államnak adnak igazat.
+ sajnos az EU nem engedné.hogy vikiékkel megjátsszuk azt amit ők velünk.
süti beállítások módosítása