Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.06. 02:09 Fabius

Morális fintorgás a szarkupac fölött

Címkék: fidesz regisztráció d tóth kriszta közmédia

Tündérmeseország jókáderei véletlenül sem tudják mikor kell abbahagyni a pofonfa rázást legalább néhány pillanatig. Itt van nekünk/nekik az AB által elkaszált regisztráció, aminek hírével teleszaladt az európai sajtó, és amiről a Fidesz frakció hangosbeszélője, Rogán Tonyó megmondta: most az egyszer nem leszünk olyan sudribunkók amilyenek általában vagyunk, és elengedjük a témát. Elegánsan, vagy mi, legalábbis kivételesen igyekszünk úgy tenni, ahogy az egy jogállamban mindennapos gyakorlat kéne legyen. Kicsit megülünk, mint kisz titkár korunkban a videó diszkó képernyője előtt, benyeljük amit ilyenkor be kell, oszt' majd megy minden tovább. Igen ám, de a csatolt részek nem érik fel ésszel, hogy a kétharmad kivárásara játszik és csöndességet igényelne, hozzájuk nem jutott még el a körlevél, hogy ne hétköznapi parasztkodjatok ahogy szoktunk, viselkedés van meg jó modor faszikáim. 

A kitaposott ösvény pedig megkívánja, hogy a hűbéresek nyomban tiltakozni kezdjenek: Mi az már, hogy az Origó - az ország egyik vezető hírportáljaként - merészeli megírni ami a tudomására jutott az AB döntésről annak hivatalos bejelentése előtt egy nappal? Mivamivamiva, he?! Ez csak nyolcmillió határon belüli választópolgárt és néhány százezer határon túlit érint, nehogy már azonnal értesüljenek róla ahogy a témáról bármi hír van. Pont elég, ha a kormánykoala felé szivárognak az infók, ők már december közepén azt is tudták milyen szavazati arányú lesz a kasza, de ez a félázsiai népség várjon a sorára, végül is csak az alapjogaikról van szó! Oda lesz a bíráskodás tekintélye, nem elegáns, piha(!) ti pernahajderek!

Általában megvan az embernek az a rossz szokása, hogy egy ilyen kirohanás alkalmával megnézi ki mondja azt, és mit mond egész pontosan. 

Mit tudom én, mennyire szerencsés a Semjén vezette KDNP-nek tekintélyről beszélni, mikor a kereszténység sátánszakértő lándzsája párhuzamosan a szájtépéssel veszíti el a sajátját, mert a fránya píécsdível kapcsolatban újabb fura körülmények láttak napvilágot. Ezen kívül amikor a bíráskodás tekintélyéről értekeznek azért csak felködlik, milyen gyorsan és határozottan vágták vissza a jogköröket a manyup einstandot elkaszálni szándékozó határozat után, és persze Viktor legutóbbi vállrántós performansza is a hajléktalanok jogairól szóló döntés ügyében. Ezek után a kirohanáshoz minimum szükség van a rinocérosz ülőgumójáról génlízingelt arcbőrre és a kötelező gyónásra, majd a kirótt penitencia haladéktalan teljesítésére. 

ner.jpg

Ettől a szemforgatástól kevés gyomorforgatóbb dolog elképzelhető, de nem hiába vannak a Pártnak gondosan válogatott káderei, ha egymásra kell licitálni tahóságban az nagyon megy. Felmondott D. Tóth Kriszta - így a hír, de, mivel a közmédiáról beszélünk azért ez nyilván nem ilyen egyszerű. A kézivezérlésből és felszólításra, meghatározott irányvonalon szerkesztésből neki is elege lett, valószínűleg nem akarta megérni, hogy meghívott vendéget vagy végső esetben őt magát fotosoppolják ki a műsorból. Az elkeseredettség meggondolatlanságot szül, D. Tóth Kriszta marokra kapta a szaros bilit és lendületből falhoz vágta: káosznak merészelte nevezni szentséges munkahelyét. 

Reakció? Ez nem elegáns, mondták a fotosopperek, mert Opera előtt rossz felé nézni, híreket retusálni az elegáns, de, hogy ezt és az uralkodó viszonyokat káosznak nevezze valaki, na az mindennek a legalja. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sallerra nyílik a kezem mikor egy besúgó, mint Böröcz eleganciáról moralizál. Különösen, ha eszembe jut amit a retusmentes közmédiáért tüntető Tiszta Kezekkel művel, karácsonyi muszáj zenétől a nővel szembeni, sérüléssel járó fizikai erőszakig. Mintha azon fintorogna, hogy nem azért nem iszom meg a pohár taknyot, mert hajszál van a tetején, hanem mert erre valaki felhívta a figyelmet, és úgy már nem elég elegáns, ha eltartom a kisujjam közben, mint egy félreértett kádárista dzsentri. Az nem fog meglepni, ha holnap Semjén Zsolt keresztényüldözésnek nyilvánítja a regisztráció elkaszálását. De, hogy 2012-ben, egy magát kommunistaellenesnek kikiáltó kormány évekig hagyja, hogy a pártállam besúgója ámokot fusson, és eleganciáról oktasson ki bárkit ebben az országban, arra nem találom a szavakat. 

Illetve, de, itt tolakodnak hosszú sorban, ám ha mind leírnám az nem blogposzt lenne, hanem a Káromkodás Enciklopédiája. Az meg nem lenne elegáns, ugyebár. 

361 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr645000606

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megsajnáltam Rogánt 2013.01.07. 17:41:36

Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszta és műsora nekem tetszett. Sajnálom, hogy ilyen szomorú véget ért. :(
Nyomorult dtk csuszott egy konnyu 2 evet, ez most csak patkanymenekules volt, de legalabb emelt allu, amit beiirok jopontnak, de soha a kozelebe nem nezek a huje ribancanak.

boroc meg ezek az otvar kommunista besugo senkihazi parasztok ugyis megszivjak, nincs orszag, ahol ne tudnanak roluk, itt meg nem lesz orszag, ahol megmaradhatnak.

A kormany meg... doglott, rothado, buzlo szarkupacrol meg odaillot mondani is nekem lenne kinos :)
Életemben sem láttam ezt a nőt műsorban (talán, mert nem nézek tévét), de egyesek azt mondják, jól keresett, mások szerint pedig diszkréten félrenézett Navarroék mellett elhaladva; na, ha az egyeseknek és másoknak is igazuk van, akkor még csak áldozatnak sem tudom tekinteni.
A poszt mindenesetre nem erről szól, hanem valamiféle erkölcsi alapról, amit a Fidesz betolni szándékszik maga alá, csak ne csúszna ennyire, azannyamindenit.
Fárasztó már ez a sok kormányközeli igazság bajnoka, unalmas az, hogy nem számít előélet, nincsenek etikai problémák, csak újra és újra ez a konok, hideg, és számító tervezés, intézkedés, kiskirálykodás.
Ugyancsak fárasztó az is, hogy ahelyett, hogy a Kossuth teret megtömve azt követelnénk, magyarázza már meg Orbán ott helyben, személyesen mondjuk Böröcz jóNERtárselvtárs pozícióját, szóval ahelyett születik pár poszt itt-ott, dirr-durr, gőz ki, le, aztán tentebaba. Békemenetesek, titeket nem zavar semmiféle ellentmondás, nincs bennetek egy hajszálnyi vágy sem az iránt, hogy legalább a kínzóan kényes ökörségeknél visszakérdezzetek? Gyereket is így neveltek, hogy szeretitek nagyon, hát tegyen, amit akar, csak magasztalni szabad? Ti sem szülei, sem barátai nem lehettek Orbánnak, mert ez a két csoport az, akitől az ember feltétlenül elvárja, hogy szóljanak neki, ha hülyeséget csinál; márpedig, ha sem szülei, sem barátai nem vagytok, akkor ti hazug disznók vagytok egytől egyig, hazudtok saját magatoknak, hazudtok a sorban hátrébb ballagóknak, de hazudtok magának Orbánnak is, azt meg tudjuk már egy ideje, hogy aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop, hazudni, csalni csúnya dolog, és ha sokat csinálod, kipereg a fog.

Kibaszottul következmények nélküli ország ez, próbálom a jó oldaláról nézni, szeretném a pozitívumokat, az értékelhető előrehaladást észrevenni, de lassan az az érzésem, hogy itt a közéleti szereplők, és a társadalom többségének IQ-tesztje is negatív lenne. Nincs egy kibaszott nap, hogy valami arcpirító faszság elő ne kerülne, nincs egy kibaszott nap valami kibaszott arrogáns megszólalás nélkül, a kormány - seggnyaló karrierista faszkalapjaival együtt - raklapszámra zabálja a leszarom-kapszulát, úgy téve, mintha a kétharmados felhatalmazás azt jelentené, hogy nyugodtan seggbekúrhatnák akár a kis szürkéket is, mert utána a galaktikus háborút is megnyernék.
Pedig nem nyernék meg.
Értelmes nép nélkül ezt is el fogják veszíteni.
Amiképp a nép is.
Nem így gondoltad te ezt, Árpád vezér.
Igazuk is van a kádéjempéseknek (na, jó nem).
Mecsoda dolog elsőként véleményt mondani egy Ab határozatról, mikor még ők senem tuggyák - mer a viktor senem tuggya még - hogy mit gondoljanak és a habonyárpi senem adta ki az ukázt, hogy mit is mongyanak rúla.
Rohadt firkászok. :)
Legifarkas, latom leakadtal, csak busan bologatni tudok a mondandodon, pont annyira es ugy, mint Fabiusen.
Ha - netán - a szándékoltnál rövidebbre sikeredne az enciklopédia,a nap bármely szakában ki tudjuk egészíteni néhány oldallal,a keresetlenjéből.
A Káromkodás Enciklopédiáját majd mi kommentekben lehozzuk, a tetves, retkes, mókus, román kurva anyjukat, hogy mér' nem vágta ezeket a falhoz.

:D

Most pedig erősen Fricz Tamás arcára gondolok, ahogy Tóni bejelentését hallgatja, és kicsit lenyugszok...

@Légifarkas: Ember, a magyarok 80%-a szerint Igazságos Kádár János a magyarok 1000-éves történelmének legnagyobb politikai személyisége, te miről beszélsz?
Vajon mit csinált a KDNP sajtófőnöke (Pálffy), ha a kiadott pár mondatos nyilatkozatot is magyarázni kell utólag? Nem úgy értették. Akkor miért nem úgy írták, ahogy értették? Értették?

Nyilvánvaló a szándék, az AB-re akarták kenni a kiszivárogtatást. Elképzeltem, ahogy a fideszes AB-tagok suttyomban felhívják az origo újságíróit:)) Életszerű.

Valószínűleg fájhat nekik, hogy ők is az origoból értesültek az eredményről. Jogos a felháborodás. Végülis milyen dolog ez? Ki itt a hunyó?
Ennyire futotta nekik:))

Nagyon jó a kép:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Két dolgot tisztázzunk.

1. A felsorolásban szereplő mókus semmilyen rokoni kapcsolatban nincs Vérmókussal.

2. Az csak a te élénk fantáziádban fordulhat elő, hogy Fricz Tamásból ez a döntés bármiféle érzelmet kivált. De azért szép lehet a kép:))
@Légifarkas: "Nem így gondoltad te ezt, Árpád vezér."

"a magyarok közt legyen széthúzás, ellenségeskedés ezer évig, vagy míg Róma szavát követik!" (Turáni átok)
@Légifarkas:
A nagy többség simán hagyta magát manyuplanítani, milliókat dobtak oda Matolcsynak. Ezek után nem tudom mi lehet az, amin elég sokan felhergelnék magukat.
ezt a gerinctelen féreg csürhét el kell taposni...

remélem a kubatovlista pontos... annak alapján lesz a taposás...
Böröczöt a III/III-as kartonja szerint "anyagi érdekből" szervezték be. Ez egy ilyen élő organizmus.
Semmi bajom D. Tóth Krisztinával, de nem dolgozott ott 2010-óta? Nem vezetett híradót? Nem kapott külön show-t? Nem nézte végig, amíg rengeteg embert kirúgnak? Mégis mit várt? Ez nem a német vagy angol közszolgálati tv, ez inkább köznyalási tv, immár 22 év óta. Én egy csomó pénzt megspóroltam volna, amikor logót kerestek, egy szélkakas pont megfelelt volna.
dr orvbűnt és Hitlert összevetve kiderül, hogy

Hitler az országa, a népe, a nemzete felemelése érdekében harcolt...
(még akkor is ha más népek rovására gondolta ezt megtenni)

drorvbűn és drsimicska bűnszervezetének is a felemelkedés a célja...
a fidesmafiát, de legfőképp önmagukat hozni hejzetbe a népük rovására...

ebben a viszonyításban
a fideshez képest Hitler egy tisztességes grállovag, egy ÚRIEMBER...
hm... hm...köz(gép)TV, MTI ... stb nézzétek 1/2eim !

csak ne csodálkozz ha nem találnak tüntetőt az operánál,
vagy egy kulturális ajánlót CENZÚRÁZNAK
vagy ha a pofádba nyomattyák a kormány propagandát...

szerintem ezeket épeszű ember kerüli...

2010 ben is montam ezzel nem sokat érnek el...
csak a nézettség csökken és a "szamizdat" értéke nő
amig a HATÁROKAT+INTERNET nem zárják le addig ez mind kontraproduktív...

de ez minden intézményre is igaz... körbehugyozzák a bársonyszéket, majd beleülnek amikor már szaros is lesz...
minden intézmény tekintéjét lenulázák...
Elnézést, hogy azoknak, akik itt ekézik D.Tóth Krisztát, az emlékezetét felfrissítsem. A Daniel- Cohn Bendit ügyet felhozzam, mert ez alkalommal köszönt el a Híradó műsortól, aminek 8 évig riportere volt.
comment.blog.hu/2011/03/11/d_toth_kriszta_vegleg_elkoszont
@CSENDES: Szerintem itt senki sem ekézi. Csak azt kérdezi tőle, hogy mégis mit várt?
@V-PORT: Szerintem pedig, de.
Olvasd el Légifarkast.
tudjátok, információt kaptam 2010 elején, messze a kibaszás jellegő választási csalás előtt: JÖN A FIDESZ, a forrásom számomra 100% tehát figyeltem: és megtörtént a voksturizmus a szűkös 50 valahány százalék amiből a szar törvény alapján 2/3 lett és az üvöltés...majd szijjgyártókósa elvtársak rögtön bebasztak a forintnak, mert kellett nekik a jó visszaváltási ráta, 40% körüli mértékben romlott egyik percről a másikra és azóta sem állt helyre és nem is fog amíg ezek a fazék mellett lesznek és folytatódott, manyup, meg a többiek és a birka nép meg tapsolt a saját akasztásához és mai napig teszi...nem vettétek észre rablóbandát, akik 12 éve készülődtek a teljhatalomra hogy minden az övék legyen ti le vagytok szarva ti fizetitek ez volt a terv és bejött

most mi lesz? kiírtjátok a gazt vagy hagyjátok burjánzani?

brühühühühü
Most 2014-ig játsszák az européer kooperáció- és kompromisszumképest, mintha tanulnának valamibõl is, vagy mintha lenne etikai megfontolás náluk? Azért, hogy újraválasszuk õket és lefoszthassák a maradék húst és jövõt rólunk? Etikai megfontolást 2000 óta nem látok a fidesznél, csak célelvût. Gondolom, a regisztrációt meg elengedhetik, mert már tudják a választási eredményt, és azt, hogy hogyan fogják azt elõállítani. Csalással. A kereszténység nevében szociálpolitikával gyilkolók.
@Marcellusca: Féltékenység esete áll fenn,mert a Magyar Nemzet nevű igazmondó még soha,semmit nem közölt le előre...
Bázz, a kép mekkora :-D

Semjénék álszenteskedése csak röhej. De aki képes hatalomban tartani egy besúgó kommunista ügynökgecit, az egy büdöskommunista ő maga is! Felőlem magyarázhatja ahogy akarja, tákolmányba írhatja hogy nem is mi vagyunk, mi nép meg azt nézzük amit tesz pont ahogy kérte.
Amúgy meg milyen alapon beszélnek ezek bármilyen ízléstelenségről, méltóságról, eleganciáról, mikor az elmúlt két és fél év bizonyította, ezek nem szerepelnek a nerszótárban?
"Mintha azon fintorogna, hogy nem azért nem iszom meg a pohár taknyot, mert hajszál van a tetején, hanem mert erre valaki felhívta a figyelmet..."

Pedig az emberek többsége ilyen. Nem a probléma ténye zavarja őket, hanem az, ha beszélnek róla, amikor mások is kinyilvánítják, hogy észrevették a szarkupacot. Amiről nem beszélnek, az ilyen formán olyan, mintha nem is létezne.
Én már rég nem csodálkozok semmin, ami ebben az országban történik.
Ezek egyik óráról a másikra képesek saját magukat virtuálisan pofán köpni, de úgy jó mélyen gyomorból felhozva a turhát. Nekem csak egy nagy bajom van a mai jobb oldallal. Az, hogy gyakorlatilag ezek látens kommunisták. Vagy lehet, hogy nem is annyira látensek. Nekem úgy tűnik, hogy ezek az "emberek" a legteljesebb mértékben a Kádári emlőkön nevelkedtek és azokat is akarják újra megkapni, még ha most nem is Kádár, hanem Orbán rendszernek hívnák is.
Ezeknek voltaképpen mindegy is minek nevezik a rendszert, csak minél közelebb álljon a jó öreg szocialista-kommunista mutyivilághoz, ahol nem kell gondolkodni semmin, a jó állambácsi gondoskodik rólunk. Nincs teljesítménykényszer, a beruházásokat baráti cégek kapják meg és intézik (by the way, tud valaki valamit a Közgép Szajol környékén végzett vasútipálya felújítási munkálatainak állásáról, vagy ott is csak a pénzek felkermolásáig jutottak el?). A barátikör megkapja a legfinomabb (zsírosabb) beosztásokat, és munkákat, és ezért annyi elég, ha lojálisak.

Nekem nagyon kezd tele lenni az összes faszom ezzel a mocskos bandával. Kezdve a parlamenti munkásőrségtől kezdve a nyugdíjas minisztereken át (akikre érdekes módon nem vonatkozik a kormány munka vagy nyugdíj rendelete, bár a külsőkabátfalvai körzetiorvosnak választania kell), az összes többi a kormány és a Fidesz körül tevékenykedő léhűtőig. 2014-ben ezeket úgy fogom elzavarni a jegesmedve vérvörös faszára, hogy sohanem találnak vissza onnan.
Bocsánat, kicsit hosszú lett, de nagyon kiakadtam rájuk.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Pontosan olyan hosszúságú és mélységű volt, amilyenre számítottam, úgyhogy kaptál egy "kedvellek"-et, ha számít! :-)
Hát nemtom, szerintem D. Tóth éppen eleget volt kivételezett helyzetben a köztévénél és elég sokáig melegedett ottan kirakatpocizókban hogy most könnyeket hullassak a felmondása apropóján. Nem egy tipikus ellenálló volt, egy oknyomozó aki minden rendszerrel szembe ment az igazság érdekében, az asztalra maximum Nőklapja-jajdecukimukiLilikelányom írásait tette le a celebségének köszönhetően, ne dicsőítsük már, nem egy Zoja Koszmogyemjanszkaja...
a közmédia miatt megint aktuális !

szorgos népünk már győzött !

grízbegisztán független nemzeti rádiója...

illusztrációkkal

www.youtube.com/watch?v=inKWjpacnNA
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Jaja, szerintem sem tényező, butuska műsora nem zavarta az értelmiségi réteget (hogy finom legyek) csupán nem nézték oszt jónapot.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

A szajol-püspökladányt egyszer tanítani fogják. Kész lesz egyébként, a Panama-csatorna is megépült, nem? :)
" és amiről a Fidesz frakció hangosbeszélője, Rogán Tonyó megmondta: most az egyszer nem leszünk olyan sudribunkók amilyenek általában vagyunk, és elengedjük a témát."
Na azért azt sem kellene elfelejteni, hogy 3 nappal azelőtt viszont azt mondta, hogy legfeljebb beírják a tákolmányukba, majd a héten a nagy elmeszelés után Kálmán Olgánál az emberek pofájába hazudva letagadta azt:
atv.hu/cikk/video-20130104_rogan_antal
13,1 percnél!
Óóó, hogy az az (ál)szenteskedő, kurva ... !!!!
Mi a jó kurva anyjáért nézi meg, ha eleve tudja, hogy csöcsöket fog látni?!

Ja, az idiótája azt hiszi, hogy hajnali kettőkor "kényszerítik" ezeket a nőket meztelenkedésre!
Anyám, borogass!!!
Ennyire nem lehet hülye egy államtitkár!
/Csak nálunk. :(((/

mocsar.postr.hu/botrany-a-meztelenkedo-idojosaink-miatt
@Orica Középföldi:

"1. A felsorolásban szereplő mókus semmilyen rokoni kapcsolatban nincs Vérmókussal."

Számból vetted ki a mogyorót. Épp akartam kérdezni, hogy mit szól ehhez a 'de Bill nevezetű ugri társunk a NER-birodalomban. benne. nota bene.
@ariel12: Elmagyarázta, hogy hogyan is gondolta (a Habony Árpi).
Formai probléma, nem átmeneti rendelkezés, tehát az Alaptörvényben a helye (depláne, ha alkotmányellenes):-)))
@Marcellusca: De-de, lehet..mondjuk sekélyességre vall, aki ilyet néz, úgyhogy..bocs, mennem kell, meg kell tudnom, milyen idő is van!..:-)
@CSENDES: amit említesz d. tóth kapcsán, hogy a kohn bendit ügy után lemondott a híradóról, no az érdekes. mi az elég? ha lemond valamiről, de marad a katyvaszba, sőt kap egy új műsort. vagy eleve kiszáll a katyvaszbó, mert az nem jó.
ezt már fabius is feszegette, mikor áder az ab-re küldte az ominózus alaptörvény módosításokat. megtette, többet tett az elődjénél. de a katyvasz maradt. mi az elég?
@jaegtoer: Egyrészt inchatedra 'de Bill' ugritársunk nem csak egy egyszerű mókus, Ő egy vérmókus tehát őt semmilyen formában nem lehet összehozni ezzel a mocskos geci bandával.
Másrészt a linken van egy anyag a Kanadai Magyar Hírlap című újságból, amit nagyon érdemes elovasni. kanadaihirlap.com/2013/01/05/az-ab-bunozoknek-falaz/ Azt hozzáteszem, hogy a Kanadai Magyar Hírlapnak a nevén kívül nem sok köze van a magyar megfelelőjéhez.
Jó olvasgatást.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remélem már 2014 második félévében tananyag lesz az ELTE ÁJK büntetőjogi szakán.
@Marcellusca: Aha, aberrált...és ő honnan tudja mikor és hol lehet ezt nézni? :)))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"_Nekem csak egy nagy bajom van a mai jobb oldallal_"

Milyen jobboldal? Viktor Antall halálakor felfedezte a piaci rést, és benyomult a félázsiai hordájával, csak nem vettük észre mer' öltöny-nyakkendő-lobogó hosszú kabátban nyomultak, meg ejrópéer módon kurvaanyáztak.
Oszt mire észrevettük, már bennünket félázsiaihordázott ez a törpefaszkalap, akinek az európai kultúrkörből szerzett tudása kimerül a foci, a labdarúgás és a football világában, ami ezen túl van, az már simicska és tettestársai értelmezési tartományába esnek.
Viktor az az egyed, akivel való kézfogás után az európai politikusok rohannak kezet mosni, társaságát kerülik, mint a pestist, amerikába hivatalosan nem fogadják, turistaként időnként beengedik.
Szóval a fidesz zrt, és a jobboldal egymást kizáró dolgok, fogalmak.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Ja. Az AB megszabadította a fideszt attól a kellemetlen verziótól, ami a fidesz számára máris hátrányosnak mutatkozott, ellenben benne hagyta azokat a passzusokat, amikben önellentmondás van, de fideszérdeket testesít meg, valamint azt, ami továbbra is biztosítja, hogy a fidesznek lejtsen a pálya.
@bella _ciao: Az lenne az elég, ha mindenki csak azt a kicsit tenné hozzá.
De a NER-ben az egyik helyére lép a másik, ha az egyik feláll. Mindig van annyi pénz, hogy azért korpás legyen a hajad.
@jaegtoer: És még így is "túlterjeszkedett" az indítványban foglaltakon
ugyan már,ugyan már.

nem kell regisztráció ahhoz, hogy 2014-ben újabb 4 évet kapjon a Fidesz. Még a 2/3-uk is meglehet.
@CSENDES: igen, elég lenne. de a többiektől hiányzik az a kicsi. korpásodás? nekem a hajam hullik ki tőlük, korpa már nem játszik. :)
A további inszinuációkat megelőzendő, a "mókus román kurvák" a Feketeország című színdarab egyik jelenetéből van:
www.youtube.com/watch?v=PmzDu-HRukM

Jó szórakozást. :)
Szia Fabius!

"_Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sallerra nyílik a kezem mikor egy besúgó, mint Böröcz eleganciáról moralizál._"

Szólj, vagy írj, ha perel.
Orbán álláspontja változatlan a kötelező nyugdíjazás ügyében

Változatlan Orbán Viktor kormányfő álláspontja a kötelező nyugdíjazás ügyében - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke vasárnap az MTI-vel az LMP-s Szilágyi László nyílt levelére reagálva.

hvg.hu/itthon/20130106_Orban_allaspontja_valtozatlan_a_kotelezo
OFF, de valahova be kell raknom, mert kevés ennél nagyobb faszságot olvastam az utóbbi években, pedig azért elég szoros a verseny:

index.hu/belfold/2013/01/06/ha_tarsasagra_vagyik_menjen_a_jarasi_hivatalba/

Jön a jóságos állam bácsi, aki még a szociális élet problémáin is segít?!
@Rufus78:

Remélem a járási hivatalban tudnak pókerezni, különben a lábamat nem teszem be oda!
@jaegtoer:

Köszi, de nem lesz rá szükség. A kartonja nyilvános régen, a tényközlést meg nem szokás perelhetni.
@Rufus78:

"az ügyfél azt szokja meg, hogy az államtól, az állam embereitől kedves, türelmes, tisztelettudó hozzáállásra számíthat"

Erre speciel tényleg szükség lenne, de szerintem nagyon nem ebbe az irányba megyünk.
Mint mindig, most is tökéletes az írás és remekül átfogja a történteket. Várom, hogy a Vezénylő Tábornok a grazi kezelése után, megújult erővel kinek ugrik neki. Az biztos, hogy az Alkotmánybíróság döntése, nem javította az állapotát. Viszont az a taknyos dolog kimaradhatott volna. Vizuális típusú emberként, majdnem elrókáztam magam :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Remélem a járási hivatalban tudnak pókerezni"

Á, hová gondolsz.
Passziánszozni vagy aknakeresőzni. Az okosabbja.
A többi meg telefonon beszélgetni a családdal, közpénzen.
@lafatyolokft: Érdekelne, miből (mennyiből?) jutottál erre a következtetésre?
Egy vicc, ez a sok bolsevik, komcsi, párttitkár, spicli, KISZ-okos pöcsfej, akik remekül eladják magukat a sok értelmileg csökkent képességű balfasznak, mint "népnemzeti, jobboldali erő".
Az, persze...
Ha ez a jobboldal, a komcsi besúgóival, volt MSZMP tagjaival, titkáraival, stb. akkor akar a tököm jobboldaliságot, közösséget vállalni, hisz akkor be kéne lépnem először a komcsi pártba, vagy besúgónak, spiclinek kéne lennem, hogy majd utána bűnbánó exkomcsiként, exspicliként oszthassam az észt a jobboldaliságról és a komcsigyűlöletről...
Na, ehhez sincs gyomrom, szóval marad a közép, ahol nem tud egyik párt ideológiája és maszlaga sem érdekelni, csak a tettei, az őt képviselő emberek hitelessége a mérték a szememben.

Az alapján pedig a fidesznyikek nagyon szarul állnak, morálisan, emberileg, eszmeileg!
Piktor&Csürhéje a legkártékonyabb emberfajta, a legbetegebb hazudozó csürhe, álszent farizeusok, tolvajok és csalók.
Mosóporreklám és társai szinten, a teleshop reklám szinten politizálgató ecceriek.

Ja, ha esetleg Gábris jönne, akkor szóljatok neki, hogy tüntetni kéne a jobbikosoknak, az amerikai követség előtt, a felfokozódott kereszténybűnözés miatt is, ami tombol az USA-ban... :)

"Hívő keresztény volt a coloradoi gyilkos

Négy ember halálával végződött szombaton egy túszejtés az Egyesült Államok Colorado államában fekvő Aurorában. A túszejtő férfi egy lakásban barikádozta el magát, mielőtt tárgyalásba kezdett az épületet körülvevő rendőrökkel. Utóbbiakat egy túsz riadóztatta, akinek sikerül kiszöknie a lakásból.

A tárgyalások kudarcba fulladtak, ezután a rendőrök megrohamozták a lakást, és agyonlőtték a túszejtőt. Rajta kívül további három ember holttestét találták meg a lakásban. Ugyanebben a kisvárosban tavaly júliusban egy ámokfutó 12 embert agyonlőtt és további 58-at megsebesített egy moziban, amikor a Sötét lovag: Felemelkedés című film bemutatóján tüzet nyitott a nézőtéren. A mostani lövöldözés az Aurora Malltól négy mérföldre délkeletre történt.

A 33 éves Archuleta hívő keresztény volt, a Ryot.com nevű amerikai lap szerint rendszeresen járt a helyi templomba is. Többször posztolt a vallásáról Twitteren is, amit még két nappal ezelőtt is frissített. Legutoljára arról írt, hogy milyen új zenéket töltött le."
index.hu/kulfold/2013/01/05/negy_halott_a_coloradoi_tuszejtesben/

Most akkor létezik ilyen, az én vallásomat prezentáló is, vagy csak "cigánybűnözés"???
Mert ez tűrhetetlen... :)
@aranyhorcsog: mennyiből? haha a szokásos bértroll leszek, hogy ha azt írom, hogy a fidesz simán győzni fog?
Mondj egy másik kormányt amelyik nem áremeléssel kezdte az évet, hanem rezsicsökkentéssel? Egy olyan ellenzéket tud felmutatni amelynél a kulcsszereplők a parasztvakítás (közkedvelt nevén marketing) termékkapcsolásából adódóan esélytelenek? Bajnai-liba, Gyurcsány-szemkilövető, hazug bukott, Vers-láthatósági mellény. A mostani kormány erők jól ismerték fel, hogy az alapvető politikai igazságot, miszerint a választót eléggé lenézni nem lehet. Olcsó, érzelmekre ható kommunikációjukkal, nem engedünk az imf-nek, nem leszünk gyarmat, megadóztatjuk a kizsákmányoló bankokat, a választók többségénél, akiknél három csatorna van és nincs net, ők a befutók. Addig míg a kormányváltásra készülő ellenzék, ilyen neveket tud felmutatni, az esély legkisebb szikrája sem lobban fel. Szóval 2018-ig marad a blogírás, a kommentelés, és a fidesz kormány.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Világtörténelemben Jézus Krisztussal együtt összesen volt talán egy tucat ember (de lehet, hogy annyi se), aki tényleg hitt Istenben. Ennyi a véleményem a vallásokról, aki akar, megsértődhet. :(

(A különféle ezoterikus baromságokat, auralátást, feng-shuit, lélekvándorlást nem a vallásokhoz, hanem a babonákhoz, súlyosabb esetben az elmebajhoz sorolom.)
HVG Hetilap Szász Jenő, a nemzetstratéga

A bukott erdélyi politikusnak, Szász Jenőnek „kiutalt” Nemzetstratégiai Intézet létrehozása felzúdulást okozott a magyar tudományos életben – határon innen és túl.

hvg.hu/hvgfriss/2013.01/201301_szasz_jeno_nemzetstrategiai_szerepben_hatar
A regisztráció eltörlése után lesz új ötlet még a választási törvényben, attól tartok.

Jókor, jó témában prezentálta a fidesz, hogy mennyire szívén viseli az alkotmányosságot, a fékek és egyensúlyok rendszerét, a szavazók véleményét, hiszen saját szavazói is elutasították.
Az a kamerák előtti nyílt színi hazudozás, amit pl Rogán bemutatott az ATV-ben, gyorsan elfelejtődik.
Ügyes taktika, Viktor ugyan kapkodhatja be a szivárvány összes színében játszó bogyóit mérgében, de magukhoz képest emelt fejjel jönnek ki a veremből.

DTKrisztától talán fontosabb az Angyal által belinkelt tegnap éjjeli tudósítás.
A fideszes pógármajesztro átadta a Kunigunda utat Böröcznek, játsszon nyugodtan Navarróékkal.

Holnap én is azzal kezdem apolgármesteri hivatalban, a házunk előtti utat szeretném saját használatba venni, olyan jó lenne pl paradicsompalántákat nevelni rajta, ha már nekem nincs szükségem őrző-védő játszótérre.

A DTK nem lógott ki a többi nulla műsorból, nem hiszem, hogy mert most pont nem szeretjük a királyi tévét, sírnunk kellene, miért nem nyomtak bele még több fölösleges pénzt.

Van annak sokkal fontosabb helye is:
morgasjoga.blog.hu/2013/01/05/tenyleg_ennyire_gazdagok_vagyunk?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_06&utm_campaign=index
Az össznépi örömködés ellenére nagyon furcsa ez a visszavonulás regisztáricó ügyben. Ha valamit nem csinál Orbán, annak egyetlen oka képzelhető el: nem gondolja nagyon fontosnak, avagy törökgáborosan fogalmazva, amikor a várható haszon kisebb a várható veszteségnél.

Tekintve azonban, hogy a regisztráció fontosságában az újraválasztás esélyeit illetően legalább annyira hisz Orbán, mint a közgazdasági fantazmagóriákban (vagy még jobban),
illetve azt, hogy az újraválasztás lassan kifejezetten létkérdéssé válik a Fidesz, és főként Orbán számára (az eddigi ámokfutás után, amit még visszafogott értékeléssel is kizárólag súlyos hazaárulásként lehet értékelni, többet veszthetnek majd az elszámolásoknál mint némi pénzt),
hogyan lehet az, hogy visszavonulót fúj?

Lehetséges okok csökkenő valószínűségi sorrendben:
1. Valójában nem fújnak visszavonulót, csak hazudoznak szokás szerint, úgy nem lesz regisztráció, ahogy tandíj sem.
2. Jobb ötletük akadt a választás megnyerésére (Lukasenkó-féle rendszer).
3. Tényleg belátták, hogy jobb ezt elengedni.

Mondanom sem kell, hogy a harmadiknak extrém kicsi a valószínűsége, számomra nehezen összeegyeztethető a Fideszről, és Orbánról kialakult képpel.

Szóval a kérdés valószínűleg az, hogy az első kettő közül melyik lesz a megoldás?
@V-PORT: "Semmi bajom D. Tóth Krisztinával, de nem dolgozott ott 2010-óta? Nem vezetett híradót? Nem kapott külön show-t? Nem nézte végig, amíg rengeteg embert kirúgnak? "

Nem vette komolyan azt a bizonyos verset, azt hitte, ő nem fog sorra kerülni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hogy is van ez, "kedves" Index? Hirtelen fontos lett az elkövető vallási hovatartozása?

Gondolom azt is egyből címlapon hozták volna, ha gyilkos mondjuk izraelita vallású netán cionista barát, mint mondjuk Breivik volt. :)
@Horemheb: "2. Jobb ötletük akadt a választás megnyerésére (Lukasenkó-féle rendszer)."

Amikor még Smittpalika volt az elnök, nagyon úgy nézett ki, hogy önként, dalolva át fogja adni a helyét Orbánnak. Ez a változat bukott. Kérdés, mennyire kapaszkodna a székébe Áder, ha Orbán ki akarná onnét lökni, illetve mennyire zsarolható.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyébként én az USA követség előtt sokkal inkább egy szimpátia tüntetést tartanék - mondjuk márciusban, - amikor az izraeli "katonák" által buldózerrel eltaposott hős amerikai békeaktivista lány halálának lesz majd az évfordulója.

youtu.be/iz0Vef4Fu8U
youtu.be/ZjuweNjJwrk
ahejett hogy az én REZSIM csökkentik...

inkább

az orbán REZSIM csökkentése lenne kívántos...
@Horemheb: magam sem nagyon hiszek ebben. ld. @GeoCracker: -ba csatolt linket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Káromkodás Enciklopédiáját majd mi kommentekben lehozzuk, a tetves, retkes, mókus, román kurva anyjukat, hogy mér' nem vágta ezeket a falhoz.

???????? bazmeg:-)
amúgymeg nem számít... gabriella tennap mekmonta: nem vagyolok hazaffy, nem hordok 6 kilás turultot láncon a nyakamba, nincs 6 turulos, nagymagyar matrica a szlovák rencámú terepjárómon ótómon, szeressem frank zupákot, útálom a tolvajbandát: ergo idegesszívű valék. békaphassa....
@Habakuk999: "A jövőben sokkal közvetlenebb, jobb és következetesebb lesz a városvezetés és a római katolikus egyház kapcsolata – jelentette ki Tarlós István főpolgármester, miután hivatalában fogadta Erdő Pétert, Esztergom-Budapesti Főegyházmegye érsekét, bíboros, prímást. "

Istenem, ez olyan szép... hol a zsebkendőm...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Alatta ott van a magyarázat pár kommenttel lejjebb, ez idézet egy kortárs magyar színdarabból, csak műveletlenek vagytok!!! :DDDDDDD
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: kijavítalak... a turha valahol a légcső és a nyelőcső egyesülése környékén képződik. a takonyot félig lenyelik, a naradék ottan marad, majd felüklendezik, mald teli pofával egy könnyed orrszívás után a pofádba köpik... és te báván mosolyogsz...
Érdekes, megesküdtem volna rá, hogy az Elmebeteg Villanyszerelőket mindenki kívülről fújja...
@jaegtoer: "1. A felsorolásban szereplő mókus semmilyen rokoni kapcsolatban nincs Vérmókussal."

jószóótál jegtoro tezsvírem:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ne hazudj, mert ilyeneket egyáltalán nem mondtam neked, bár ezt te is pontosan tudod.:) Csupán azt írtam, hogy "esetleg kérdezd meg a Haza fogalmát Fabiustól, vagy a többiektől."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A további inszinuációkat megelőzendő, a "mókus román kurvák" a Feketeország című színdarab egyik jelenetéből van:
www.youtube.com/watch?v=PmzDu-HRukM

Jó szórakozást. :)

ez a történellemhamisítás cínbor asszója... mókus sosenem feketekurva, legfejjebb vörös és az más árfekvés:-)
www.hir24.hu/szines/2013/01/06/ujabb-kozteves-sikermusor-dobta-be-a-torolkozot/
Mi a rosseb megy az MTV-nél?
Gundelék műsora pedig anélkül szűnt meg, hogy tudtak volna róloa
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én speciel fejből fújom az elmebeteg villanyszerelőket, de az az itteni szakmai címjegyzék és nem kortárs darab :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és még mi álmodunk polgárságról meg felemelkedésről.
@lafatyolokft: akkor kezdődnek majd a tüntetések, és lázadások a Fidesz ellen, mert akkor válik egyértelművé a választási csalás.

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Köszönöm a korrekt pontosítást.
@Marcellusca: ez vmi mentális betegség lehet..utálja de csinálja.
@Penivaldes:

Amikor nem trágárkodom, akkor viszont iszonyat művelt és kifinomult vagyok! :D

@vitéz Thapóccay néma bárány:

Sejtettem.
@CSENDES:

Asztakurva, az utolsó bekezdés....

"Majka
pedig már a sminkszobában ült, amikor jött
az ukáz: a rapper nem kerülhet a műsorba,
mert féltek, hogy „nem kívánatos” politikai
nyilatkozatot tesz. Végül felvették az adást,
de legutóbbi slágerét, amely a YouTube
videomegosztón az egyik legnépszerűbb volt
tavaly, nem játszhatta el, mert a vezetőség
szerint a szám azt sugallja, hogy
„Magyarország rossz hely”.

Muhahahahaha, ezek után Dopemant kitiltják nem csak a Kunigunda utcából de a III. kerből is? :-D :-D

Elegancia bazmeg, az.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Eszembe jutott, hogy Korda György arról mesélt egy műsorban, hogy egyik dala miatt, amit énekelt az átkosban, azt a kritikát kapta, hogy maradhatna az érzelmes daloknál, s nem kellene politizálnia. Mondanom sem kell a dalban csak annyi hangzott el, hogy "kiabálok"...
Ez most éppen olyan.
@Penivaldes:

Kérdőívet kitöltenek mielőtt a háromnyócvanhoz itt hozzányúl bármelyik :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem te ne mosakoggy... békaphatod. No nem a lomposat, hanem a makkosat. És nemerj harrapni, mer kinyomom a szemed. ífallosz-és tahótlanítottalak, megelégeltelek... vérhányást kapok tőled. íugye megérted, ha nem akarok magamnak rosszat. Helyedre kerültél. Sokáig küzdöttél, elérted.
Eközben: inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-528440
63 milliárdot vesz fel az MTVA a Kunigunda utcai székház és gyártóbázisra.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Hát, ettől a plecsnitől:
medals.extra.hu/uploads/photos/1360.jpg

már biztosan elesett...

@Penivaldes:

mikor zenét hallgatok. vagy olyan írókat olvasok, akik már több száz éve halottak. az nyugtat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amikor nem trágárkodom, akkor viszont iszonyat művelt és kifinomult vagyok! :D
Hehhe, akárcsak én:-) ( no meg jónéhányan) de asszem ez csak kóóórtünet. Normális esetben a többiek is generállingvisztikai esszéket irkálnának a szép művelt, intelligencs magyar nyelvről:-)
Az bizony 4 stadionnyi pénz.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Dopeman III.ker Óbuda? Nebasszmá.. eddig assztem nyócker... majdnem hülyén haltam meg:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem számít? - alapvető kérdések a szocialista párt szavazói számára
„2002 VÁLASZTÁSI SZÓRÓLAP TERVEZET! „NE FOLYTASSUNK NEGATÍV KAMPÁNY!” LESZAVAZVA, ELBUKVA!
— Az, hogy megbuktak 1919-ben, 1956-ban, 1989-ben?
— A megszállók, és csalások segítségével jutottak hatalomra 1948-ban?
— Félmillió embert hurcoltak meg törvénytelen eljárással, tízezreket veréssel, börtönnel?
— Hogy a moszkvai helytartók köztörvényes bűnözők voltak szerte a világon!
— Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?
— Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!
— A világ minden táján megbukott az eszme a gyakorlatban?
— A gazdagok vagyonát elszedők, magukévá tették az „állami, népi vagyont”!
— A kizsákmányolók elűzői maguk lettek kizsákmányolóvá?
— A nácizók magukon viselik a nácizmus ismérvét? — milliárdosok hirdetnek szocialisztikus jólétet kapitalizmusban!
— Minden, amit hirdettek, tettek, és tesznek, hazugság.
— Ostobaságuk, gazemberségük, révén lejárattak egy jobb sorsra érdemes eszmét?
— A szegény tömegeket ugyanúgy becsapták, mint mindig a történelemben?
— A volt internacionalisták nemzeti szocialisták a szó hitleri értelmében?
ISMERŐS? Tovább a lenini úton

1985 az új főtitkár kitért az ország katasztrofális helyzetére. Kifejtette, hogy a szocializmus, (polgári kapitalizmus) lehetőségeit nem aknáztuk ki megfelelően felsorolás a lakosság élelmiszer-ellátásában. A nehézségek ellenére a szocializmus (demokrácia) szépen fejlődött!
E döbbenetes paradoxon már nem először bukkan fel: ismét az elért eredményekkel dicsekedtek, miközben bevallották, hogy ezek következtében, válságba jutott az ország. Idézet, századvég, 1991/1 Gorbacsovi korszak, 79. old. Szerkesztőbizottság tagjai között Orbán Viktor!
@Szúrófény: Jóvan szarófény... te világícc nékünk az éccakában:-) Ne ghagyd abba. Világolj, s mink leborulunk szellemi nagyságád előtt:-)
@Szúrófény: — Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?
— Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!

Hehhe ennyit a történelem ismeretedről... Az oroszok szibériából jöttek ide Kádár hívó szavára. És a 60 várossban történő repülőgépgépuskázás... gyönyörűűű:-)
A továbbiak a gábriellának szóló utolsó szép üzenetemben:-)
@CSENDES:

Lássuk be azért ez a paranoia elég röhejes. A mai világban amikor bármilyen csatornán tehet korlátlan számú nem kívánatos politikai nyilatkozatot tenni, ez akkora nettó baromság amire nincsen megfelelő jelző.

A köztévé legsikeresebb műsorát is harmadannyian nézik mint amennyien egy index - origó címlapot néznek.
@Szúrófény: Találó, gyors listádat kiegészíteném, pontosítanám pár aprósággal:

"Félmillió embert hurcoltak meg törvénytelen eljárással, tízezreket veréssel, börtönnel?"

Sok-sok ezren ezekbe a szadista büntetésekbe bele is haltak!

"Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen"

Jöttek azok maguktól, és Janibát választották bábnak a korábbi moszkovitákkal szemben.

"...gazdagok vagyonát elszedők..."
Elvették a legszegényebbektől is amit csak lehetett.

És ami kimaradt mondandódból, hogy ezek a magyar? internacionalisták 1989 után többpárti színekben pompáznak, azóta is a nyakunkon.
@Penivaldes:

"a halottságuk miatt"

másképp: holt voltuk miatt?
@Penivaldes:

Amiből megállapítható legalább egy alapfokú készség :-)
Engem az isten akárhová tesz, de ez baromira nem az adóról szól, ahogy azt sokan szajkózták.
Néház kiszuperált politikus vitatkozik a hitről...
balavanyposzt.blog.hu/2013/01/05/wittner_maria_teologiaja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_06&utm_campaign=index
Hogy is van a vallás szabadságának biztosítása?! Miért witner akasztófaszökevény dönti el hány isten is van?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tudod, ez a hozzászólásod azért elég ízléstelenre sikerült.
Angyalnak erősen fel kell kötni a gatyáját, hogy versenyezhessen veled!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: miért eldöntheti e bárki is? nem ugye..nem volt ám rgtön monoteizmus ószövetségi korban sem..súgom az okosoknak
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: finomabban kérlek..még akkor is ha nem érdemli meg a másik
@Szúrófény:
"
— Az, hogy megbuktak 1919-ben, 1956-ban, 1989-ben? "
1919: Horthy és a tömeges akasztások mondanak valamit? Amúgy a Tanácsköztársaság áldozatainak a számát össze nem lehet hasonlítani a Don-kanyar+Holokauszt áldozatainak a számával.
1956: Nagy Imre nem leszámolni akart a szocializmussal, hanem megreformálni. Csak erről szeretnek megfeledkezni néhányak.
1989: Tekintettel arra, hogy ma kik vannak hatalmon, nem tekinteném a bolsevizmus bukásának

"— A megszállók, és csalások segítségével jutottak hatalomra 1948-ban?"
A hirhedett kék-cédulás választás 1947-ben volt. Csaxolok.

"— Hogy a moszkvai helytartók köztörvényes bűnözők voltak szerte a világon!"
Például?

"— Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?"
Tényleg? Kik, és mikor? Mert 1956-ban ki sem mentek azok a bizonyos tankok. Illetve kifele menőben voltak. S Szolnoktól fordultak vissza.

"— Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!"
Sorold. Főleg a repülőgépes akciók színhelyeit.

Egyébként, mint másutt már írtam, Münichel, és a városi lakosság megtizedelésével biztos jobb lett volna, mint Kádárral? Mert 1956-ban nagyjából ez volt a választék.
Ha azt vesszük, hogy a háromhatalmi egyezségek nyomán, ha Mo. garantálja a szocreált a szovjetek simán kivonulnak, akkor máshonnan is nézhetnénk. Pl. onnan, hogy azok, akik nem várták meg, míg azok a tankok elhagyják Munkácsot, hanem előbb kezdeményeztek cirkuszt októberben, azok a CCCP malmára hajtották a vizet. Csak 1956 utólag hősnek kikáltottjait olyan snassz lenne szovjet ügynöknek nézni, nem igaz. S alighanem tényleg nem voltak azok. Csak végtelenül ostobák.
@Habakuk999: Már megbocsáss, de erre finomabb kifejezés nincs. A hölgy szofisztikált megnyilvánulásaihoz képest én még finom voltam és nőies.
Amúgy pedig minden normális embert erre ragadtat, mikor azt látja, hogy néhány korlátolt, álszent, még akasztófára se való, de abból magyarkodó szabja meg, hogy az adott vallás képviselői egyháznak minősülnek-e vagy sem. Ha egy volt '56-osnak 50 évvel '56 után ennyire futja, akkor azt kell mondanom, hogy ezért kár volt kegyelmet adni neki. Hogy később egy alapjogot ő maga korlátozzon a saját csökött világképe alapján. Szégyent hoz minden olyan '56-ban elesett, vagy kivégzett szerencsétlenre akik nem azért harcoltak, hogy egy savanyú szenteskedő vénasszony mások jogát eltapossa. Neki is biztos csak a balhé és a kommunista esett le az akkor történtekből, mint a 2006-osoknak a kukagyújtogatás és a túró rudi.
Ha majd lesz valami tisztelnivaló rajta, akkor majd tisztelni fogom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Az akasztófaszökevényezéssel hülyeséget csinálsz, de amúgy egyetértek.

Ez a különösebb képzettség nélküli Wittner egyébként mit keres egy vallási döntőbizottságban? Bazz az egyébként kérdéses ötvenhatosság már teológiai képzettséget is ad?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nincs miről beszélni ismét.

Most játszottad el a jogodat, hogy bárkin számonkérhess toleranciát, trollkodást, fölszólíts valakit elnézést kérésre.

Az ostoba arrogancia és rosszindulatú butaság egyik oldalról sem szimpatikus nekem.

Egyszerűen nem írhatsz le ilyet, hogy akasztófaszökevény.
ha ez nem fér bele az első generációs jogi doktor agyadba, nem vagy más, mint az általad előszeretettel ostorozottak, csak pepitában.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Téged is oly sokan szeretnek. Ahogy a "mókus" a szövegkörnyezetben megjelent, máris véderő gyülekezett köréd. Egér pedig azonnal irodalomórát tartott nekünk, hogy a mondás hogyan szól egységes szerkezetben. Tehát személyedről szó nem volt.
Most már boldog vagy, hogy Te lettél a főszereplő? Na ugye!
Épp a "sarkon" állt amikor kitört a forradalom,onnan repítették másik bolygóra a turulok,így aztán érthető a mindentudása...

hvg.hu/panorama/20111129_wittner_maria_ufo_magazin
@vitéz Thapóccay néma bárány: wittner mindenhová befér..költségvetéstől a vallásig
@Penivaldes: Ha szigoruan vesszük, a keresztényésg a rengeteg szentjével ma sem monoteisztikus.
@Penivaldes: Semihez sem ért, tehát mindennel kompatibilis :-)
@GeoCracker: a szentekről inkább ne..elvégre csak a katkók számára fontos..
de az angyalok démonok stb miatt valóban nem..
bár ők nem istenek, így..kérdéses
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"_ de erre finomabb kifejezés nincs. A hölgy szofisztikált megnyilvánulásaihoz képest én még finom voltam és nőies.
[...]
Ha majd lesz valami tisztelnivaló rajta, akkor majd tisztelni fogom.

Könnyen teccik ítélkezni olyan ügyben, amelyről pillangószellentésnyi tapasztalatttya sincsen. W.M. nyilván egy meg- és el-, és belekeseredett női ember, akinek elég keserű szembesülni azzal, hogy tömeggyilkosok békességben élvezik a nyugdíjukat, és az emberi jogok pajzsa mögül vígan finganak az az emberiség orcájába, miközben az önön elidegeníthetetlen emberi jogaikra hivatkozva sztárügyvédek röhögik szembe W.M-t, akinek lehet sok mindent a szemére hányni, de hogy rugalmas ideológiával követte volna le a 1989-es jogutódlást, azt azért mégse. ezért aztán sokak szemében szálka ez a kövület asszony, mert kisértetiesen emlékeztet a meg nem alkuvásra, az pedig nadjon kellemetlen tud lenni tükörileg.
Amúgy nem fanolom a csajszit, mert nem zsanerem, de lenne mit tanulni tőle.
@jaegtoer: igen, de nem tudom mennyire követeli az ügynöklistákat vagy azt hogy régi pártkövek ne legyenek a TH-ban..vagy ha követeli akkor mennyire seperne a saját háza táján..
mert ha ez megy nála akkor valóban meg nem alkuvó..de ha nem akkor..
@Penivaldes: Ha ugy vesszük, hogy van egy főisten és megannyi lelkes állat, meg démon, meg lélekkivetülés, meg közbenjáró, akkor gyakorlatilag visszakapjuk a görög panteont.
@GeoCracker: igen egy római katkónál..
bár szerintem inkább tolkieni..mint ami a szilmarilok elején van..valák..
@jaegtoer:

Nem kéne szentet faragni belőle. Példaképet pláne nem. A sima gyűlöletet és a meg nem alkuvást se kéne keverni.
Nem ő az egyetlen meg-, el-, belekeseredett.
Pont az ő kiválasztása, elsősorban a kiválasztót minősíti.
Nem lenne jó, ha bárki, bármit tanulna tőle.
@Orica Középföldi: Senki nem akar szentet faragni Wittne Máriából, én sem csípem.

De bocsásson meg a világ, az orbitális bunkóság az elvileg egy oldalon állók szájából is bunkóság, s ha a jobb oldalt ostorozzuk érte, akkor tízszeresen kell a saját oldalunk ilyen megnyilvánulását ostorozni.
Szerintem.
Mindkét oldalon számos áldozat volt és mindkét oldalon számos bűnös.
Három mondatban elintézni emberek forradalomban véghezvitt szerepét legalábbis nagy bátorságra vall, bár lenne rá pontosabb kifejezésem is.
@jaegtoer: Nem tudom, ő is úgy védi a védeni valót, mint a pinty, amikor az Indexes videókban kérdezik.

Rá aztán tényleg vonatkozhat a sokszor föltett kérdés mostanában: a mi komcsink jó komcsi?

Jó lenne megkérdezni tőle személyesen, hogyan tudja kezelni, feldolgozni ezeket a dolgokat?
@Penivaldes: perszehogy nem. Csak szőrfelállást kapok, amikor jönnek az alanyi jogon jókkal, és az alanyi jogon ördögökkel.

A másik szálhoz... A valák is jók valának :-)
@Penivaldes: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A villanyszerelők után ide kívánkozik még politikusi érintetteségek nyomán!
www.youtube.com/watch?v=D4-Mli0G4ZI

Ha ezt kihevertétek géppuskázzon le benneteket Ő...

www.youtube.com/watch?v=7klKEtcXxr0 /3:11nél/
Sajnálatos, hogy Csekk kommentjéből ez az egy jelző ragadta meg a fantáziákat, szelektív hozzáállás. A mondanivalójának a tartalma a figyelemreméltó. Egy parlamenti képviselő állandó döntési pozícióban van, ő dönt tízmillió ember sorsáról. Vajon helyénvaló-e, hogy ebbe a státuszba a múlt érdemeinek elismeréseként és jutalmaként juttatunk képviselőt a parlamentbe. E téves felállásnak köszönhető Wittner Mária enyhén szólva vitatható kinyilatkozása egyes egyházak minősítésében. Ez Csekk kommentjének a lényege. A társított jelző Csekk véleménye, nem értem ezt a vehemenciát ebben az esetben, mert következetlen hozzáállásra utal. Amikor itteni társainkat pl. zsidózták, nem volt ilyen harcias a kiállás. Pedig elkelt volna.
ad1)
ne az én REZSIM csökkennyen !
nagyobb szükség lenne
az orbán REZSIM csökkentésére...

ad2)
az mszmps fideszeseket (majdnem mind)
kommunyista rencer nagyon MEGHURCOLTA...
(fekete sofőrös Volgával)

ad3)
reméjjük a kubatov lista pontos...
és a párt (mafia) tagnyilvántartás...
nem szeretném, ha a fideszesek hanyagsága miatt
ártatlan áldozatok lennének...
@Habakuk999:
"Miért nézed pedig a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, a mely a te szemedben van, nem veszed észre?"
7 Mat 3
@GeoCracker: Ki az előítéletes?

Nemrég járt Los Angelesben, ahol a magyar filmek fesztiválján szerepelt a Csak a széllel. Mivel filmje a magyar nevezés az idei Oscar-díjra, fontos lehet, milyen benyomásokat szerzett a tengerentúli fogadtatásról. Mit vesznek észre az amerikaiak és a kinti magyarok a filmjében?

Naivan azt gondoltam, hogy mivel az '56-os magyar emigráció megtapasztalhatta, milyen a kisebbségi lét, empatikusan és érzékenyen reagál majd a filmre. Ehhez képest ezekben a körökben olyan fokú tudatlanságot tapasztaltam, amit sehol máshol a világon. Az ötvenhatos magyarok többsége - legalábbis azok közül, akikkel találkoztam - sokkolóan intoleráns, tájékozatlan és előítéletes a cigányság magyarországi helyzetével kapcsolatban. A fiatalok meglepő módon érettebben álltak a kérdéshez. Számukra egyértelmű, hogy a Csak a szél országimázs szempontjából értékes film, hiszen a szólásszabadságon túl az égető társadalmi problémák megfogalmazására való vágyat is kifejezi. Ez pedig - ahogy egyikük fogalmazott - egy ország intellektuális nagykorúságának jele. A San Franciscó-i városi egyetemen is vetítettük a filmet. Itt világossá vált számomra, hogy én milyen előítéletes vagyok a kaliforniai diákokkal szemben, hiszen a várttal szemben minőségi, lényeglátó kérdéseket kaptam. Ugyanez történt a UCLA-n (a Kaliforniai Egyetem - a szerk.), ahol szintén sikeres vetítést tartottunk.
hetivalasz.hu/itthon/magyar-thriller-58426
@Penivaldes:

a monoteizmus és politeizmus aktuális társadalmi szükségleteket elégít ki, a hatalom szolgájaként

a kitalált istenekhez semmi köze, mint ahogy a biblia is mindenféle izékből lett összerakva és ahhoz képest, hogy azt állítják a tudjukkik, hogy isten szava semmiféle consistencia sincs benne mese mese mátka szarik a madárka...most majd sokan ordítozni kezdenek de értéke annyi a történelmi valóságot kiválogatni a nagy kalamajkából igen nehéz sok párhuzamos kortani írást kell elemezni hozzá

brühühühühü
@Szúrófény: Kedves
Ezen az alapon a szabadversenyes kapitalizmus kialakulása óta az összes hatalom bűneit felsorolhatnád, és az lenne a tisztességes, ha mai hatalom búneinek ismertetésével fejeznéd be
@GeoCracker: Ha visszaolvasol, hogy mire reagáltam, akkor annak megerősítése, hogy ne vekzáljuk az ellenoldalt, ha nem tudunk jobbak lenni.
Ha félreérthető volt, akkor elnézést.
Wittnertől különben idegrángást kapok, mert szerintem maga az elvtelen animált gyűlölet.
De csak akkor van értelmezési tartomány pl. a Hornról általa mondottak kritikájának, ha vele szemben nem alkalmazunk bunkó kiszólásokat.

Amitől, ismerve Wittner Mária munkásságát, elég nehéz elvonatkoztatni. Így aztán velem is előfordult már, hogy a nemzet takarítónőjének tituláltam. Ami pl. biztos sértés sok jóérzésű takarítónő szemében. Önkritikusan elnézést is kérek.

Miközben persze '56 nem homogén. Van akit azért itéltek halálra, mert egy diáklapot szerkesztett (Mécs Imre pl.), s van akit azért mert lincselt. Nem ugyanaz a a kategória adott esetben.
@Mariann19: eleve rossz a koncepció, mely szerint a parlament dönt az egyházak státuszáról. jól mutatja ezt, hogy már a bizottságban milyen felkészültségű emberek mondanak véleményt egy szakpolitikai ügyről. ebből a szempontból tök mindegy 56-os wittner múltja, megítélése
@Mariann19: Wittnernek szinte csak vitatható, vagy vitathatatlanul alulmulhatatlan kinyilatkozásait ismerem.
@GeoCracker: alanyi jogon mindenki ördög..angyallá mások tesznek minket:))
@bella _ciao: a nicknév az csak egy dolog..jelentéktelen...szép névvel is lehet ölni..
na megeszem a maradék sztrapacskát..
@Penivaldes: csak kedvesnek, csinosnak, szépnek és okosnak kell lenii annak az egynek a szemében. Aki még az ördögöt is szépnek látja. Prado-ban akár :-)
@GeoCracker: nyami Frrojd csnedesen vigyorog. Igaz ezúttal jókedvében:-) Prado-Prada:-) Te sem divatbutikba vágyódsz a tudatalattidban:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Anyagilag jobban járnék egy ördöglánnyal, ha Madrid és nem egy divatbutik :-)
Amugy igen :-) Az a fránya osztrák tehet mindenről :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Te is helyrekerültél, mivel ismét kiderült, hogy csúsztatsz és hazúdozól mint a vízfolyás. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kedves Testvérem!
Ennek a római katólukas egyház, kontra városvezetés együttműködésnek, balgaság lenne lebecsülni a jelentőségét. Tarolóspista a tényszámok birtokában, áldozattyául esett vala az megvilágosodásnak, oszt ezért ez az egész klerikális-orális hajcihő. Ő pontosan tuggya, hogy a BKV anyagi helyzettyin, mán csak az isten segedelme tunna -0.1 százalékpontos javulást előidézni, de ahho’ a csillagok állásának is össze kéne gyönnie, a Vitézzfyessch dávid előtt a csepeli kavicsbánya tavak megnyílásának kronológiai történésivel egyidejütt.

Nem újdonság az efféle fohászkodás az istenekhez Levédiában, emlékezz csak a 2011-es esztendőre, amikor Szarvas Ferenc mint Máv igazgató, a Fónagy Janival karöltve hatódtak meg de piszkosul, mikor is Osztie Zoltán esperes megbotlott a Keleti pályaudvar előtti metró építkezés okán ott felejtett Toi-Toi reterát sarkába, oszt egen nagy robajjal bé esett a csarnokba, ahun mán fújta ezerrel a rezes banda a talpalávalót, a Bombardier Traxx mozdonynak beiktatási ünnepséginek mivoltábul. Egen csak tekergette a nyakát a szerencsétlen pára, mit is keres ő épp ottan, de hamá, akkor elővette a mindig a farzsebiben tartott szentölyt vizes fijolát, oszt áldott. Mer mozdont még azt sose, de a jó pályamunkás is hóttig tanul, ezérosztán, csak. Meg a támogatásiér cserébe depláne:
www.uni-obuda.hu/files/image/2394.jpg
Igen nagy szükség mutatkozott a gondviselést segítségül hívni, horribile dictu tán béle is írni a názáretit a kollektív szerződésbe, mer az egymilliárd jó magyar forintba kerülő mozdonyokat, csak valami felsőbb intelligencia és a vak szerencse tarthatja ilyen pályán:
iho.hu/img/galery/110817-Kando-unnepseg_2.jpg
Szóval Tarolóspistánk nem csinált semmi különleges, a gyakorlattól eltérő dógot, mikor Erdő Pétert hívta meg a város (és a BKV) védőszentjének, csak figyelt. Valamit tenni köll (a jó Istennek), hogy a biztonság ne a metró motorkocsi vezető gázálrcába manifesztálóggyon má! Fel ösmerte, lépett. Az elmúlt év történéseiből okulván tette preventív jelleggel azt, amit. Hiába a jó francia kapcsolat, hiába az országgyűlés alelnöki posztját betöltő barát, Le Jacques Sándor személye sem riasztotta vissza a mocskos Alstomot, hogy packázzanak a Siemenssel karöltve a fővárossal, pedig mán fideszes Ő is. Jó, nem vót mindig az, de a lakiteleki szél sem mindig ugyanazon iránybú fúj. Na, ennek most vége, Maga a megváltó lesz a garancia, a működésnek költségire, meg a biztonságra oszt meg minden egyebekre.

Ne fikázzad csak az egyházat, nekünk mán csak az általuk képviselt portfólió marad egyetlen megoldásként. Mán akinek…
@GeoCracker: nem értettem félre ezek szerint.
@Knósszosz: tehát ez csak egy sima barter üzlet :) az elszámolás eszköze meg a vatikáni valuta?
gyömrőn meg marad a horthy tér. érvénytelen lett a nészvazás
@bella _ciao: "Eleve rossz koncepció, mely szerint a parlament dönt az egyházak státuszáról."
Azért téves ez a koncepció, mert a politika szerepet vállal ebben a kérdésben, és ez a szerepvállalás nem tükrözte eddig az objektivitást.
Mint láttuk, az egyházi közösségek minősítését az odaitélendő állami támogatások motiválták. A nagy befolyású egyházak igényére történt a szelektálás, ami már magában hordozta a szelektálás várható hibáit. Volt arról is szó, hogy a hátrányos megitélésű egyházak minősítését a bíróságok döntik el.
Most egy parlamenti bizottság foglal állást, vélhetően inkább politikai felhangon.
@bella _ciao: Szerintem fején találtad a semlyént, én is így gondolom.
Amúgy imádom Itáliát. (is)
@GeoCracker: Wittner Mária jelenléte a parlamentben példája annak, hogy sértett, elfogult embertől nem lehet objektív megnyilvánulásokat elvárni. Ezért tapasztalhattuk, hogy erősen vitathatóak az ellenséges érzelmektől túlfűtött hozzászólásai még azokban az esetekben is, ahol ezeknek nincs helye.
@Mariann19: igen, s ennek a koncepciónak az alapja az a vezérkultusz - erős vezető kell, minden jó lesz - ami a kiválasztott egyénekre - jelen esetben a képviselőkre - helyez olyan döntéseket, ami nem az ő illetékességük.
@GeoCracker:
Pusztán annyit fűznék hozzá, hogy nem szimpatikus.
Ez most egy rendkívül visszafogott, ám de őszinte véleményem róla.
Csekk fogalmazása lehetett volna finomabb, igaz. Azonban az én megítélésemen nem változtat Marischka ügyében.
Van aki ismeri, ki is ő. Nem nagyotmondó ember, ráadásul a közelében is volt. Akkor.
Szóval nem szeressem, ennyi hirtelen.
@Penivaldes:
Szia Peni!
Hol jártál Te az ünnepek alatt?
Volt valami jó kis kellemesebb hőmérsékletű hely a világon?
@Knósszosz:
a MÁV hullámvasútat működtet?

kedves lehet ilyen pályán a 160 km/óra sebességre képes mozdonyokat 22 km/óra sebességgel lassítani a 432 km/óra mikor lesz levédiában

brüühühühü
@Mariann19:
Nekem nincsenek ellenérzéseim az egyházakkal kapcsolatosan, pusztán egy irányelvem van velük kapcsolatban, teremtsék elő saját erőből a működésükhöz való fedezetet, vagy menjenek a picsába!
Ne élősködjön rajtam semmilyen egyház, főként ne az, amelyik rétvári kisasszony által örökké a gatyámban turkál. Ráadásul az időjárás jelentést is utálja a tévéban. Hallgassa a Kossuthon és ne szórakoztasson az álszent baromságaival.
Ha felháborodott a csöcsök láttán, csak megnézte nem? Persze szigorúan szakmai indíttatásból, mert ilyen csúnyaságokat azt egy hithű keresztény sose.
Anyja biztosan osztódott, abból lett ő is.

T-e, tű?
@bella _ciao: Lesz most teendő ezen a területen. Rétvári Bence nyilatkozta, hogy azokban az országokban, ahol a kereszténység üldözött, hazánk letelepedési lehetőséget kínál
az állampolgárainak. Rögtön hozzá tette, hogy ezek az emberek általában a módosabb rétegek képviselői.
@Mariann19: az előbbi hozzászólásodra írtam, de elnyelte a gép:
nekem van néhány képviselő ismerősöm. Egyiknek az életútja és teljesítménye sem emelkedik Wittner fölé, -habár mindig tátott szájjal csodálkozom, hogyan lehetett ezt a nőt parlamentbe juttatni.

nyugodtan vissza lehet utalni a tegnapi témára, az intelligencia kiirtására az országgyűlési képviselő az utóbbi évtizedekben csak egy nagyképű, gombnyomogató bohóccá silányult, tisztelet a néhány kivételnek.
ebbe a felhozatalba Wittner simán belefér.

az akasztásról: általában megvédjük az ittenieket.
A hülye zsidó és büdös náci mondanivalójú magasröptű "vita" viszont nemigen vezet sehová.
Engem nem érdekel a másik oldal színvonaltalansága különösebben, bár vágynék értelmes vitapartnerekre, viszont nem örülök ha a hozzám közelebb eső oldalt képviselők felveszik a versenyt a tahóságban.
@Knósszosz: és ha így erősebben nyomulnak az egyházak ? elvégre kell nekik akkor nagyon hogy legyen hívő akkor fizeti a pénzt..
@Penivaldes:

Már te is lányom, Brútuszilla? :-D
@rodeo36:
Azt, hogy mikor lesz 432, azt nem tudom.
Sajnos azt se, mikor lesz egységen 100.
Kunszentmiklós - Parlament (Sóbánya-Kispest), 1 óra 19 perc.
MÁV-Elvira menetrend, nem vicc...
brühühühüü

Kösz a tegnapi zenéket, tucc járni vizen?
Én egy jó sört ismerek, Sztella kisasszony most majdnem leborult a nagyságom előtt, de elkaptam a mocskot.
@Fabius: de tegnapi volt...viszont semmit nem dobunk ki..majdnem semmit
@Habakuk999:

Egyetértünk.

Wittner egy tanulatlan megélhetési kurzuspolitikus, és tartalmában nehéz nem egyetérteni csekk mondandójával, mert úgy igaza van.

De ne váljunk ettől dánielpéterekké.
@gazoló:

Roppant impulzívan adta elő a hölgy... :D
@Penivaldes:

Na vááárjál csak, egyszer vége lesz a jövőhétnek is, ráérek majd pl főzni no meg kaja képeket posztolni is :-D
@Knósszosz: A nyomulásuk már-már izléstelen méreteket ölt akár a privát szférába való direktíváikkal, akár a gazdasági előnyökre irányuló tevékenységükkel.
Most lesz az országban egy olyan Tesco a ráhatásuknak köszönhetően, ahol nem lesz hétvégi nyitvatartás, és óvszert nem lehet árulni.
Gazdasági hír:Ugye az a szabály, hogy az egyház mindenképpen hozzá kell, hogy jusson z ország büdzséjébe befolyó SZJA novemberig 0.5%-hoz. Ezt a mértéket az Orbán kormány megemelte novemberben 0.9%-ra. Tehát példaként ha a 0.9% mondjuk 10 milliárd, a hívek felajánlottak SZJa-jukból 4 milliárdot, ki kell pótolni a büdzséből 6 milliárd forinttal.
Nem szólva arról, hogy meghatározza a család fogalmát, az élettársi kapcsolatot minősíti a saját elképzelései alapján, egyben ez utóbbi pl. érinti az örökösödés területét is. Milyen alapon? Lehetne sorolni az erőszakos beavatkozásait, amelyek engem még jobban zavarnak, mint az anyagiak.Autonóm személyiségem okán!
@Fabius: halat palacsintával hagymával tejföllel:))))
@CSENDES: oké. DCB utáni reakció legyen plusz egy pont, egyszeri. Saját tüntető kollégái mellett látszatvakon besurranni melóba (magyarán, a jó fizetésért kussolni) mínusz egy pont, naponta, folytatólagosan. Add össze, ha érdekel a végeredmény, nekem nincs annyi golyó az abakuszon.
Talán a Fidesz, de valószínűbb, hogy az általam csupán pár éve figyelt egész magyar közélet felelős azért, hogy kezd gecialacsonyra helyezkedni a tűrésküszöböm. Nem érdekel, ki mekkora nagy ember egyszer, ha nem tud folyamatosan nagy ember lenni. A tisztesség, a becsület, és a megtisztelés, megbecsülés nem olyan dolgok, amikért egyszer megvívunk valahogy, és azzal ránk ragad egy életre; már egy fél perc múlva el lehet veszíteni, ha valaki nem figyel. Persze, nem szent senki, de vannak dolgok, amiket egyszerűen nem követünk el (mint pl. gyilkosság, vagy a köz meglopása), és vannak dolgok, amiket mindenképp el kell követnünk (legyen erre példa a saját kollégáinkért való kiállás, vagy az értünk már kiállók segítése). DTK (de mondhattam volna akár Gundelt is) passzív tettestársa volt a főnökének a homokba dugott fejével; ha ő, meg az összes (== mindegyik) tévés az elején kiül Nagy-Navarroék mellé, a főnökük másnap már a Nemzeti Szénszállítási és Csilleprogramozó Főmérnökség nagy jövő előtt álló lapátnyele lett volna, de aki bent maradt, az segített életben tartani azt az egész káoszt, azt hazudva, hogy ez a nézők érdeke. A lófaszt ez.
És bebaszna, ha mindezek után muszáj volna a saját megalkuvásán kívül bárki áldozatának tekintenem.
De fiatal még, be is bizonyíthatja, hogy tévedtem, és akkor azt el fogom ismerni.
@Knósszosz:

Legalább tudnának énekelni, és akkor talán vígoperának úgy-ahogy elmenne ez a majomparádé...
@Penivaldes: "kis hölgy"

Amit "gazolo" linkelt:
www.youtube.com/watch?v=7klKEtcXxr0

"halat palacsintával hagymával tejföllel:))))"

Mármint ezek bele vannak töltve a palacsintába? Az jó...
@Knósszosz:

én is Stella

brühühühü

remélem azokat is amiket nem neked küldtem hanem a háziszárnyasnak
meg a sertésoldalas, és a mócsing:DDDDDDDDDDDDDDDD
@Habakuk999: Habakuk! Megértettem az okfejtésedet, nem látok eltérést a véleményünkben, kivéve Csekk lerohanását. Abban is azt kifogásoltam, hogy következetlenséget láttam bennetek, amikor hozzánk közel álló emberek bántásai ellen nem emeltétek fel a hangotokat, és most meglepő módon nagyon érzékenyen reagáltatok Csekk rendhagyó jelzőjére.
Végülis a záró mondatod mintha azt sugallná, hogy az ezen az oldalakon megjelenőktől igényed lenne az intelligenciára.
Azért nem úgy látom, hogy ezt nagyon hiányolni kéne.
@Mariann19: Nem azért, hogy különösebben kekeckedjek, de szerintem a vasárnapi munkaszüneti napban igazuk van.
A boltosokat úgy hajszolják, mint az igáslovakat, mi vásárlók pedig nyugodtan mehetnénk kirándulni is tesco helyett.

És abszolút nem Bencust védve, azért valljuk be, elég silány és szégyenletes a vetkőzős időjárás jelentés.
Akár még országimidzset nézve is.
@Penivaldes:

Asszem inkább belegyűrök egy egész csülköt némi kenyértésztába, egy kis lilahagymás-chilis kecskesajtot grillezek hozzá :-D
@rodeo36:
Sztella...
ha néha árt, akkor oáá.
Deez bele fér
@Habakuk999: O.K. :-)

@Penivaldes: Akkor ezt az ördögi dolgot megbeszíltük :-))

@Mariann19: Egy parlamenti képviselő ne az indulatainak éljen, és ne az indulatainak kiélési lehetőségeként élje meg a képviselőséget. Arra ott van a sarki kocsma. Ahova W.M. nem merne bemenni csak úgy egy felesre. Mert ezért a stílusért ott két egyforma pofonnal hajítanák ki a hóba.

@Knósszosz: A minősítésen szerintem kár ennyit tornászni. Különben azt hiszem soken nem vennének részt egy W.M. meletti szimpátiatüntetésen. Szerintem Habakuk sem, s én biztosan nem.
@Fabius: ok de te nagy vagy és így nekd ez olyan mint nekem a túró.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Énekelni?
Ez is csak egy dolog, amihez senki sem ért közülük.
Nem azért mondom, de ha kapnának egy linket értékelésre (mondjuk legyen Vivaldi gitárversenye - valamilyen moll, nem tudom - viszont kurva jó!), csak bámulnának mint Csizmadialaci a természettudományi múzeumban, az őskori gerincoszlopra.
@GeoCracker:
Akkor vagyunk már páran...
@Mariann19: Idejön három vadbarom, aki annyit ismer a billentyűzetből, hogy zsidó.
Mit tudsz velük csinálni? Jól van Emese leülhetsz. Ennyi.

A másik oldalra persze, hogy érzékenyen reagálok, mert egyrészt ezen blog törzsközönségéhez tartozónak érzem magam, másrészt én nagyon szeretnék békét.
de hogyan várhatok békés vitát, elfogadást, amikor a társam akasztófázik?

Nem kell ezt túlragozni, Csekk tartozik egy bocsánatkéréssel - saját magának -, de ez az ő dolga.
@Fabius:
Inkább húzd el azt a költözést sokáig-:)))
Fajsúlyos receptek posztolása bűncselekmény!
@Mariann19: ez már a második menet volt, igazából akkor lehet érteni, mi történt, ha emlékszik az ember az elsőre is.
Épp egymáshoz csiszolódnak, és az ilyesmi bizony csikorgással szokott járni :-)

"amikor hozzánk közel álló emberek bántásai ellen nem emeltétek fel a hangotokat"
Érdekes téma ez a neten. Egyszer beszóltam Stefinek, szív megvédte (komolyan!), hogy aztán másnapra kiakadjon attól, amit előre is tudhatott. Én azóta úgy vagyok ezzel, hogy vívja csak meg mindenki a saját háborúját, ha felvette a kesztyűt. Legalább megismeri rendesen, mire képes, és mitől kell távol maradnia.
@Mariann19:

Wittner esetében elfogultság is csak annyit jelent, hogy fölmondja Orbán leckéjét. Ha legalább a gyűlöletéhez hű lenne akkor ordítva követelné az ügynök akta nyilvánosságot és nekifutásból köpködné Pozsgayt, aki tépett szájú, hasított körmű úri bitangnak nevezte őt is.

De nem teszi, mert elvei nincsenek.
@Mariann19: az a tesco pozsony mellett van, jelenleg szlovákia (pozsonyivánka)
@Habakuk999: "A boltosokat úgy hajszolják, mint az igáslovakat."
Ezt a mondatodat azért emeltem ki, mert a vasárnap dolgozó alkalmazottak egy része viszont a jövedelem kiesésük miatt nem a szabadnapot részesítik előnyben. Ez is egy szempont. Ebben a kérdésben inkább a multikat direktben kéne kényszeríteni arra, hogy gondoskodjanak létszámgazdálkodásukban arról, hogy a hajsza megszűnjön.
Ebbe a Bencus témába nem folytam bele, csak itt olvastam róla. Az ember azt hinné, hogy a kultúrát közvetítő TV egyben a jó ízlés alapján kezeli a helyén a megjelenést. Amennyiben ez történt, Bencusnak igaza van.
@Habakuk999:
Jó, a stílusa cizellálást igényel, de azt gondolom értem mit akart megfogalmazni.
Egyet is értek vele, pusztán a tálalással lehet gondod.
Teljes mellszélességgel áll ki a cigányok ellen irányuló diszkriminatív megszólalásokkal szemben, ezért ezt most nem teljesen értem, persze nem vagyok hülye, mégis igen.

Nem régóta vagyok itt, de emlékszem komoly összeveszésre itt vele kapcsolatban. Szerintem azért köll ezt csinálni (itten), mert vitázni jó.
Nagyjából ez a lényege a blognak.
Ennek.
Néztem én másokat is, inkább hagyjuk.
@Knósszosz:

Nabazz, akkor a paris-padlizsános csirke póréhagymás gorgonzola mártással receptemért lecsuknak? :-D
@Fabius: höhö. atv-n gulyás pajtást faggatja az ab határozatról antónia.
@Fabius:
Nézzed, itt Kispesten biztosan lesz egy cellád, ha eztet folytatod!
Becsuklak a pincémbe, jó mély, senki nem hallja amikor kihúzom belőled kínzással a receptet.
Szóval csak vigyázz-:DDD

(és a barátom 130 kiló, szedd össze magad, ha jót akarsz főzni - illetve eleget!)
@Knósszosz: Nincs ebben semmi különös. Ez pusztán arról szól, hogy mi, toleránsnak becézett liberálisok emelkedjünk egy kicsit felül az alpáriságon, ami bizony sokszor egyáltalán nem egyszerű.

Csekkel pedig lesz még jó
néhány vita, ha a téma a DK illetve a szocik kritikáját vonja maga után.

Nem kell félni a vitától, csak módjával kell megsértődni.:)
Én hiszek a dialektikában, a vita, a véleménykülönbségek összevetése viszi előre a világot.
Nézd meg Orbánékat, ott nincs vita, láthatjuk, mi az eredménye.
@Habakuk999: A vitatott jelző csupán egy pici intermezzo volt az itteni életünkben, itt továbbra is a "szent a béke" légköre honol, ezért vagyunk itt nap mint nap.
Ugye szépen mondtam?
gulyás nem mondta ki a saját véleményét az ab határozatról, a hivatalos álláspontot ismételte

nekem van egy olyan érzésem, hogy ő nem hagyta volna ennyiben
@Légifarkas: Magam sem szoktam reagálni hasonló megnyilvánulásokra, de Szív távolmaradása érzékenyen érint. Emiatt foglaltam állást ebben az ügyben.
"gondolta a fene" tipikus esete

hvg.hu/itthon/20130106_Erdos_Bayer_uszitasra_hasznalta_soraimat

Erdős Virág költő szerint Bayer Zsolt gyűlöletkeltésre alkalmas és uszító jellegű kirohanásának alátámasztására használta fel kiforgatott sorait egy, a Magyar Hírlapban szombaton megjelent cikkében. Amennyiben a lap nem jelenteti meg nyílt levelét, a költő pert indít hitelrontás miatt.
@Mariann19:
" Rögtön hozzá tette, hogy ezek az emberek általában a módosabb rétegek képviselői."

Oh, mennyire keresztényi! A názáreti is meghatódna.
@Fabius: A gyűlölete létezik, hiszen egy-két szabadonálasztott parlamenti felszólalásában Wittnerből sütött a féktelen indulat a baloldal elmarasztalásában ott helyben.Azért nem ártana a kontroll, képviselőként azért vannak játékszabályok, amelyeket be kell tartani.
Abban igazad van, hogy a pártfegyelem okán nem lehet önálló megmozdulására számítani.
Hoztam egy érdekes bejegyzést Török Mónika blogjáról:
"
rezsoatya 2013.01.06. 14:29:48
Kedves Mónika!

Kihagyta az egyetemet!

"A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara levelező, önköltséges Lovaskultúra Oktató szakirányú továbbképzést indít...
...Célunk olyan megfelelő elméleti és gyakorlati tudással rendelkező lovas értelmiségiek kibocsátása... stb..."

a gyerek menjen csak szépen lovas-értelmiséginek, lehetőleg levelezőn ... :-)
Válasz erre
rezsoatya 2013.01.06. 14:35:41
ja, a szöveget az egyetem honlapján a felvételi tájékoztatók között leltem..."

torokmonika.blog.hu/2013/01/06/hogyan_neveljunk_szelsojobbos_gyereket
@saravad: "Mennyire keresztényi."
Már én is elkezdek kombinálni, mert tegnap olvastam, hogy a kormány a 2012-es tartalék maradványt felosztotta, és 451 milliót itélt meg a Bevándorlási Hivatal lakcímnyilvántartására.
Lehet, hogy az üldözöttek befogadási adminisztrációjának megnövekvő költségfedezetéről van szó?
@Mariann19: Úgy látom, végletesen a belülről kételkedő ellenzék szerepe marad rajtam.
Nem is tudnám magam elképzelni egyetlen pártban sem, ahhoz elég önfejű vagyok.

Nem hiszem azt, hogy a "szent a béke" a cél.

Itt sokféle ember van sokféle eredettel, iskolával, világszemlélettel, érdekeltséggel.

Amiért itt vagyunk, az a véleményeink ütköztetése, én például azért, hogy az általam preferált baloldalt illetve a liberálisokat üssem, hogy tessék tessék jobban dolgozni.
Vagyis engem inkább a "saját" oldal kritikája érdekel, mint a sopánkodás az aktuális napi baromságokon.
Ha egyebet nem érünk el, minthogy megtanulunk kulturáltan vitatkozni, már az nagy eredmény a ma Magyarországában.
Hogy ne az legyen minden vita legnagyobb érve, hogy te hülye fideszes, libsi, zsidó náci mittudomén mi legyél.
@ariel12: az ilyen diplomával lehet az ember a cba-ban menedzser?
@saravad: Kiváncsi lennék, hogy az egyiptomi koptokra is gondolt? Azt hiszem ők nem igazán a módosabb keresztények közé tartoznak. Igaz a Pápa sem áll ki értük amikor gyilkolják őket.
@jaegtoer: hát én nem őt választanám mintaképnek, de még a gyerekemnek sem. Isten őrizz! Egy kommunistázó, de a jobboldalon bárkinek behódoló gerincetelen, elveit egy képviselői helyért odadobó senkit talán nem kellene azért ajnároznod, mert nem szereti a volt kommunistákat. Gurusághoz ez kevés. Szerintem. Persze, a véleményed tisztelem, nem szeretnélek megbántani azzal, ha azt mondom, hogy egy egykori szabadságharcosból mások szabadságát eltipró szaralaktól tanulsz. Mindenkinek megvan a saját rabbija. Neked is, nekem is.
De egy kommunista ellenes,nem szeretem ahogy rendszertváltottunk, majdnem felakasztottak múlt hogyan kvalifikál bárkit is arra, hogy ő döntse el, mely vallás az, amely egyházat alapíthat és mely nem. Ez azért érdekelne.
@Habakuk999: látod, mégis egyetértünk valamiben kedvesem, csak az alany tér el. Mert szerintem witner az, aki eljátszotta ezzel a színjátékkal azt, hogy őt '56-os hősként tiszteljük, és az ostoba arrogancia és rosszindulatú butaság amivel ez a nő megnyilvánult az valóban elfogadhatatlan.
A tolerancia kedvesem nem arról szól, hogy mindent, még a rasszizmust, a vallási intoleranciát, az antiszemitizmust és annak megnyilvánulását is el kell nézni. Ellenkezőleg ez nem tolerancia, hanem gerinctelenség és gyávaság. Ez a jobbikossággal összeegyeztethető, de mással nem.
@vitéz Thapóccay néma bárány: rossz a kérdés. Miért is van szükség egyáltalán vallási döntőbizottságra?! Miért a politikusok akarják eldönteni mi egyház, mi szekta és mi nem az?! Mert lám, nem arról volt szó, mennyi áfát csaltak el kisegyház létükre, hanem hogy akkor ők most budhistákba oltott keresztények, vagy fordítva...
Pedig a fidesznyikek milyen szépen mondták, hogy márpedig az áfacsaló álegyházak ellen van a törvény...
@Mariann19:
Most (és nem csak most) undorodom a katolikus egyháztól. Nem csak tőlük, nagyjából mindegyik olyan felekezettől, amelyek az én adómból igyekeznek meggyőzni arról, mekkora egy tetű vagyok.
Van belőlük pár, de számomra a legmoslékabb a római katolikus maffia.
Írtam itt már párszor, miért utálom az egész tetű szervezetüket.
Nem ismétlem magam, számomra egy a lényeg: a huszonegyedik században nem szeretném, ha a gyerekemnek csúsznia-másznia kell egy ilyen szarházi vallás hirdette dogmák okán azért, hogy mondjuk állást kapjon.

El vagyok rugaszkodva a valóságtól, mi?
Hmm... azt hiszem nem Te vagy akinek ezt a kérdést címeznem kellene.
Egyet viszont biztosan, azt hogy jó éjt!

Többet nem, mert Boli gyön, oszt a többit tuggyuk... -:DDD
@bella _ciao: Persze csak ha tud hátrafelé nyilazva rálőni az árcédulát az echte ungarische portékára :)
ariel12 Pontos és mókás látlelet arról, milyen betegen szemléli a világot Mónika és a hozzá hasonlók. :)
Gabriel!
Ne szenvedj, a ketrecben vagy a többivel egyetemben.
@Fabius: Én se mondhattam volna szebben. De az ügynökakták helyett fontosabb dolga akadt. Pl. vallásról értekezni.
@Mariann19: Nem véletlenül kedvellek. :)
@ariel12:
Pápa erre nem ér rá amíg az óvszergyártók szabadon garázdálkodnak és Monti meg akarta adóztatni a Vatikán gazdasági tevékenységeit (tán meg is tette).
@Knósszosz: Miért lennél elszakadva a valóságtól?Autonóm személyiségek vagyunk, és azért, hogy pontosak legyünk, a lelkiismereti szabadság az Alkotmányban írva vagyon.
Nem akarlak berágatni, de úgy hírlik, hogy az iskolai hitoktatás kötelezővé tételét tervezik. Gyurcsány ezért az eu-hoz fordul orvoslatért.
Nemrégiben úgy volt, hogy választható. Vagy hitoktatást, vagy etikát. Ez most egy új figura.
Már mész az aludóba? Akkor holnap sok dolgod lesz, ugye? Az meg jó, örülök, ha ez az oka, ne lazsálj! Puszi!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pontosan. Szélsőjobbos gyereket könnyű nevelni. Elég bigottan álszent vallásosnak lenni, minimálbéren tengődni, mindenért mindenki mást hibáztatni, és a szellembeli és értékrendi hiányosságainkat túlzott nacionalizmussal leplezni. Ha a gyerek ezt látja, és gyenge jellemű, nincs mitől tartani, szép szélsőjobbos példány lesz belőle.
@ariel12: Mint "kedves" névadód és avatarod??;)
Kár, hogy Anyám nincs veled itt karöltve.
Te veszed a kesztyűt, viszont Szív belefáradt, tökéletesen megértem őt.
Viszont Te nem adod fel, max tiszteletem érte, folytasd csak tovább!
Nem vagyok zsidó, de kibaszottul leszarom azokat a tetveket, akik azért basztatnak mert nem vagyok hajlandó beállni a sorba, ahol a nemzeti érzelem azt jelenti: Utáld a biboldókat.
Szánalom, mocsok, fos...

Szar helyre születtem, de ezen segíthet még a sors, talán.
Minden jót Neked!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Örülök, hogy te is egyetértettél velem abban, hogy valóban betegen szemléli a világot az, aki kb. ennyit gondol másokról, akik nem úgy szemlélik a világot mint ők. :)
@ariel12: A pápa bárkiért kiáll, aki megfizeti. Csak cash-ben kell adni, mert most tiltották le a tranzakcióit. Mert bár az abortusz ellen vehemesen küzd, de a pénzmosás ellen úgy tűnik nem...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem tudom, de sikeres, kiegyensúlyozott, egészséges önbizalommal rendelkező szélsőjobbost nem láttam még...
Ennek valami oka van, nem gondolod?
(Csak nem megint érzékeny pontra tapintottam?)
@Knósszosz: Tényleg, mi lett szívvel?!
Közben meg itt a világvége is ha jól látom. :)

Alacsony szavazási részvétel miatt maradhat a Horthy park Gyömrőn

index.hu/belfold/2013/01/06/gyomro/
@Knósszosz:

Hehe, nálam az az elv, inkább lakjon jól a fél utca is, de vendég szájából ne halljam: jó volt, de lehetett volna több...:-D
@ariel12:
Az alábbit Neked címeztem, csaknem jött össze, hát akkor újra:

Kár, hogy Anyám nincs veled itt karöltve.
Te veszed a kesztyűt, viszont Szív belefáradt, tökéletesen megértem őt.
Viszont Te nem adod fel, max tiszteletem érte, folytasd csak tovább!
Nem vagyok zsidó, de kibaszottul leszarom azokat a tetveket, akik azért basztatnak mert nem vagyok hajlandó beállni a sorba, ahol a nemzeti érzelem azt jelenti: Utáld a biboldókat.
Szánalom, mocsok, fos...

Szar helyre születtem, de ezen segíthet még a sors, talán.
Minden jót Neked!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja valami ilyesmit "ismert be" Mindszenty is miután összeverték és bedrogozták a börtönben a "pere" előtt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "(Csak nem megint érzékeny pontra tapintottam?)"

Nem nem érintett érzékeny pontot, amit írtál nekem. Nézetem szerint nem attól elégedett vagy boldog egy ember, hogy szélsőjobbos, libsi vagy balos. :) Ma különben is szép napom volt, mert voltam Böjte Csaba atya hálaadó szentmiséjén a Ferenciek terén. :)
"Mégis, lehetetlen nem észrevenni, hogy a Székely Himnusz lassan a társhimnusszá válik, amivel az elszakított nemzetrészekkel érzett közösségünket fejezzük ki; nem törvény rendeléséből, hanem a nemzet akaratából. És itt már lényegtelen, hogy a vájtfülűek hogyan értékelik művészi értékét. Még ha el is fogadnánk azt a tételt, hogy a székely himnusz giccses lenne (amit én tagadok), akkor se feledjük el azt az alapigazságot, hogy egy kor lelkületét a legmagasabb művészet és a legelterjedtebb giccs képes visszaadni... (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a mai tehetségkutatók énekversenyek még ezt a kategóriát sem érik el, hiszen csak lejárt szavatosságú slágerek szerepelnek bennük – ezek az igazi giccset még alulról sem súrolják.)"

"Romlott hazánk… A Haza, amit megrontottak. Amit megszálltak, kizsákmányoltak, aminek lakóit elüldözték és leölték – mégis haza, Szűz Mária birtoka. Szűz Máriaé, aki II. Józsefig Magyarország, a Regnum Marianum uralkodója volt, akinek a nevére kellett még egy egyszerű postamesternek is esküt tennie."

polgarportal.hu/polgarblog/rozvanyi-david/entry/hany-himnuszunk-is-van

múltkor fabius kérdezte, hogy mi a fenének olvasok ilyeneket. miért is? mert tudni akarom, ha kikopik kerényi és fekete, akkor milyen a merítés lehetősége fiatal jobberes holdudvarból. számomra ezekből a cikkekből egy kényszeres megfelelniakarás kiabál, egy szolgai alázat, ami veszélyesebb a mostani őrülteknél.
@Fabius:
A mennyiség nem zárja ki a minőséget.
A mosoni-nyári-grillezési projektet össze kellene hozni, ott aztán küldhetnél hídba, ha akarnál-:)))
Addig beszélünk még, de baszad Te meg a sztarapacskádat, jó?
Tudom, hogy fiatal vagyok ezen a zoldalon, de azért muszáj szívatni egyfolytában?

Várj csak, várj...:DDD
@bella _ciao:

Gulyás olyan amilyen, de abban biztos vagyok, az alkotmányosságot és AB döntést jobban tiszteli Orbánnál.
@Habakuk999: A vetkőzös az tényleg gáz, de nem azért, mert bencus szerint a női test gusztustalan, amit nem kellene mutogatni...
De megalázó, és a nőt tárgyiasító dolog amit csinálnak.
@bella _ciao:

Erdős Virágot olvasóknak ez azért nem akkora újság.
@Fabius: Ez nekem eléggé úriemberesen hangzik. :)
@Fabius: és jó mutatja bayer tájékozottságát :)
meg irodalom/vers szeretetét, hogy csak a vérgőzös szemüvegén át tud olvasni
@Habakuk999: "Baloldalt és liberálisokat üssem, tessék jobban dolgozni."
Ezt hogyan érted, mi a teendő ezügyben ebben a blogban?
Jó, a vélemények ütköztetése saját berken belül automatikusan megvalósul, de hogyan kell ezt fokozni a jobb teljesítmény érdekében? Mert azt írod, "tessék jobban dolgozni."
"Vagyis engem a "saját" oldal kritikája érdekel."
Ez rendben, ezt az igényedet értem.
@bella _ciao: gepnarancs.hu/2013/01/fideszes-uzenet/

Egy hozzászólás ott a Propellerről smittelve.

"A férgek meg kikérnék az összehasonlítást. Így Bayer-t nem minősítem. Nem ismerek olyan undorító állatot, amit ne becsülnék többre ennél a Homo hulladékusznál. "
@Knósszosz:

Ácsiácsi! Ma a sztrapacska Peni volt és nem én. :-)

A mosoni projekt nem jó ómen. Kétszer szerveztük már és egyszer se jött össze. Lehet idén Pesten kéne megpróbálni összerántani egy össznépi zabálást. Hely van, csak alkalom és időpont a kérdés.
@bella _ciao:

Gyerekkoromban olvastam, hogy Könyves Kálmán idején került ez be a krónikába, az invesztitúra-harc idején. Azt jelképezte a történet, hogy Magyarország sem a pápa, sem a császár hűbérese nem lesz. Ez logikusnak tűnik, főleg a középkori történetírás szabályait, szokásait nézve.
Miért nem hallok erről mostanában?
@saravad: aki írta e sorokat, ő egy közgazdász. van utánpótlása matolcsynak.
@Habakuk999: Amúgy én élvezem, hogy vasárnap, hétfőn, délelőtt, éjjel kettőkor is tudok vásárolni. Imádom, hogy van a közelemben olyan bolt, ahová bármikor be tudok menni, mert épp megkívánok valamit, vagy hiányzik valami a sütihez. Imádok vasárnap is plázázni, ha akkor szottyan kedvem. Könyvet venni, rucit, bizsut, dvd-t. Nem szeretném, ha mások döntenék el, mikor vásároljak, mikor kiránduljak. Legyen meg amit az mt előír, és csók.
@Fabius: Valaki kaját emlegetett?
Tényleg, még össze kellene egyeztetnünk a mi kis kirándulásunkat. Hogy úgy kérjek szabit.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem tudom, nekem sokszor dolgoznom kell vasárnap is. nekem munkavállalóként picit más az álláspontom. ha legalább megfizetnék.
@Fabius:

- Egyen még egyet, Kedves!
- Köszönöm, már ötöt ettem...
- Volt az nyolc is, de ki számolja...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hmm, magam szerint érhetően írtam.
Nem Wittner kritikáját kérdőjeleztem meg, hanem az akasztófázásodat.
Bízom benne, nem akarsz Kövér nyomdokaiba lépni.
Bár ahogyan szavaidat értelmezhetem szerinted a mocskolódás a bátorság. Szerintem nem.
Szerintem a beszélgetés a másik oldallal sokkal nagyobb bátorság, mint az ugatás az akol melegéből.

Más: nem őriztünk együtt libát, hogy kedvesednek nevezz. Nem vágyom e nemes státuszra.
@bella _ciao:

"mert tudni akarom, ha kikopik kerényi és fekete, akkor milyen a merítés lehetősége fiatal jobbere.."

Olyan sokan vannak, hogy egymást fogják letaposni. A verseny, a ki tud jobban megalázkodni, ki a nagyobb keresztény, ki a legh(űbb)ülyébb gyermeke a...... minek is?

Ha egyet olvastál, az összeset olvastad.
Tényleg kár ilyenekre pazarolni időt/ideget/gondolatot.
@Fabius:

"az alkotmányosságot és AB döntést jobban tiszteli Orbánnál. "

Ez meglep. Mitől vagy te ebben ennyire biztos?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olaszok, németek megvannak a vasárnapi vásárlás nélkül.

Mennyi bolti eladó lehet az országban?

Ugyanannyi család hiányzó családtaggal ül le a vasárnapi ebédhez.

Tök mindegy nekem, de szerintem hülyeség.
@Fabius:
Engöm ne kárhoztassatok, fiatal vagyok itten.
Az viszont rendbe, ha köllene egy zabálást összehozni.
Szervezőként is jelen lennék, csak osszad kifele a feladatot! Én nem vagyok szervező típus, viszont végrehajtóként tán megbízható lennék.
Pfff... Eszt maj még beszéjjük szerintem.
De köllene egy jó összeröfögés, az szerintem jót tenne mindenkinek.
Gondolom én barom.

Én hiszek abban, amit Szív hirdetett.
Nézzetek utána.

Kurva jó itt lenni, nagyjából ez... nekem is.
@Orica Középföldi: értem én, igyekezem kímélni ettől a blog közönségét.

habakuk gondolatát követve, ha beszélni nem is lehet velük (próbáltam, eddig mindig veszekedésbe torkolt, pedig nem vagyok kockafejű), de legalább tudjak a véleményükről. hátha van olyan, akivel lehet valamit kezdeni.
@Mariann19:

"mi a teendő ezügyben ebben a blogban?"

Csak leírni a véleményed. Aztán akiknek az dolga majd eljönnek érte.
@Knósszosz: Neked is minden jót! Kösz az értékelést. Üdv.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Tényleg, mi lett szívvel?! "

Szív mindenkit ölel és boldog újévet kíván. Kiírta magát. Elfáradt.Pihen.
@Habakuk999: Jó az olaszoknak, meg németeknel. Nem tudják mit múlasztanak. Ha egy család épségénél ennyit számít egy vasárnapi ebéd, azt már megette a fene. Amúgy meg mennyivel különb egy bolti eladó egy buszsofőrnél? Őértük, és az ő boldogságos nótaszós vasárnapi ebédért senkinek se vérzik a szíve?
@Mariann19: Nem tisztem megmondani, "mi a teendő ebben a blogban".

Ha leírod a véleményedet, az épp elég, nem gondolod?
@Habakuk999:

"Ugyanannyi család hiányzó családtaggal ül le a vasárnapi ebédhez."

Na ez egy álszent duma. És az orvos,az ápolónők, a mozdonyvezető, a taxis, a mentős, a buszsofőr, az éttermesek, a metrósok, a múzeumi teremőrök, etc.etc ?
@Habakuk999:

Sokáig folyamatos műszakban dolgoztunk mindketten, hétvégén is, 12 óra. Akkor volt hétvége/hétköznap mikor ráértünk. Jó volt, hogy legalább a bevásárlás miatt nem kellett aggódni. S hányszor volt vasárnapi ebéd egyikünk-másikunk nélkül!
@Knósszosz: Köszi a támogatásodat. Tényleg sajnos "szív" belefáradt pedig nagyon megszerettem itt a blogon. Részemről ez ügyben elég provokatív vagyok és a házamban, autómban,ismerőseimnél, mindenütt utalok a zsidó voltomra. Már csak azért is! Eddigí tapasztalataim szerint visszakoztak akik nagyon firtatták ezeket a dolgokat és a szokásos "nekem is van zsidó barátom" kezdetű nótával folytatják a beszélgetéseket:-)
@Fabius: "Csak leírni a véleményed."
Elég szorgalmasan teszem, csak nem egyenletesen, témafüggő.
@Orica Középföldi: Jó pihenést neki, remélem hamarost láthatjuk ismét.
@Fabius: Fekete ótóban, és bőrkabátban?:)
OFF: Ez a mai műsor nagyon szép volt és tiszta szívvel ajánlom mindenkinek. :)

Bár csak minden roma honfitársunk ilyen úton járna. :))

videotar.mtv.hu/Videok/2013/01/06/14/A_kozosseg_szolgalata_2013_januar_6_.aspx

ON
@Habakuk999: A vélemény és a szólás szabad. Nem fogok elnézést kérni a véleményemért.
Amúgy persze, hogy nem őriztünk együtt libát cukorfalat. Én ugyanis városi lány vagyok, sose őriztem se libát, se egyéb jószágot, azt ezek szerint te tetted.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Nem fogok elnézést kérni a véleményemért."

Nem is a véleményt, a stílust kifogásolták:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ahogy néhány szélsőjobbos honfitársunk is. Bárcsak követnék a jó példát.
@Orica Középföldi:

Személyes benyomás. Ezt gondolom miután vitáztam vele alkotmányos dolgokról, regisztrációtól.

Ez nem jelenti, hogy nem harapja a ködöt ő is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Majd szólok, ha fékezett egy a ház előtt, addig nem kell aggódni :-)
@Knósszosz:

Megjön a jó idő és rámegyünk a témára.

Mit javasolt szív? Lemaradtam róla. Privátban is jöhet ha nem publikus.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Így van. A jó példa követése mindenkinek csak javára válhat, még a liberálisoknak is :)
@Orica Középföldi: Nem, ők a lényegről nem akarnak beszélni, mert kellemetlen. A kifogásolók ismernek, nem először találkoznak velem itt. Ha ilyenre ragadtattam el magam, annak oka van. De ők nem az okról akarnak beszélni, ami fontosabb is, mint egy jelző, mert az kellemetlen. Nem a stílusom izgatja őket, hanem nem akarnak beszélni erről. Ha nem beszélnek arról, hogy hősnőjük épp egy alapjogot tapos két lábbal, akkor az nincs is, és nem történt meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hogyne. De jó példa követésében a szélsőjobb kissé le van maradva. Ha már csak a keresztényi alaptételt vesszük, hogy szeresd felebarátodat...
@Orica Középföldi: @saravad: elhiszem. azt nem, hogy álszent dolog lenne.

szerintem az lenne a jó, ha lenne egy nap, amikor lehetne családi életet élni.
Ránk férne, főleg most, amikor a hittan, a fidesz állam erkölcsi tanítása fokozottan figyelmeztetnek a gyerekeinkkel való beszélgetésekre, közös programokra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szia Egérke! Minap nem jöttél, pedig az összes hívószót szélnek kiabáltuk...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Én szeretném a felebarátaimat, ha nem lenn mind ekkora köcsög...

:D
Kórházban fekszik Martonyi János
A külügyminisztert egy vírusfertőzéssel tíz napja kezelik a Honvédkórházban, közölte a minisztérium.

www.origo.hu/itthon/20130106-korhazban-fekszik-martonyi-janos.html

hmmm... ki is készül a Martonyi helyére?
@Fabius:

Nekem a ködharapás azért neccessé teszi a tiszteleti rangsort:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Néha direkt kihagyok egy napot, hogy nehogy azt higgyétek, függő vagyok.

Ilyenkor a földön fetrengek és a szőnyeget harapdálom.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Lenne pár tippem a vírusfertőzésre. De már így kaptam a witner miatt:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne tedd! Nem egészséges! Nem elég, hogy valószínűleg gyerekmunkával előállított szőnyeget teszel tönkre, de ki tudja milyen vegyi és biológiai anyagot viszel be!:D
@Fabius: Ebben nem foglalt állást, de fogok anyámmal még beszélni, aztán megosztom Veled. Francba, Ő kedveli a társaságot, csak... jó, biztosan beszélt Veled is.
Nem nagyon van nála nem publikus téma, ő egyenes, ezért imádom.

Olyan mint a Varánusz.
Jó éjt Efendi!
Hmm, hmmm, jól letámadtátok Csekket. :)
Pedig semmi nem volt a mondanivalójában.
Vélemény. Ennyi. És még finoman fogalmazott.
Akinek a stílus, akasztófaszökevényezés nem tetszett: igeeen??? Mi ezzel a probléma? Olyan stílusban kapott Wittner, amilyenben ő szokott osztani. Csak ömlik a gyűlölet, a mocsok a szájából a célpontjai felé. Vagy nála elnézhető, mert '56-os hős?
Ha akkora nagy '56-os lenne, már rég nem lenne fideszes. Pont azóta, mióta tudható, hogy kikből, milyen múlttal áll a fidesz vezérkara és a jelenlegi kormány. De legkésőbb azóta, mióta Pozsgay is "csatlakozott" az akolhoz.
Olvasgatlak Benneteket, és szerintem is túl van lihegve a Maris meg az ő jelzője...igaz más, ha csak gondolja az ember a véleményét, megest más, ha le is írja. Nekem is megvan erről a némberről a véleményem, de nem publikálom. És rosszabb, mint Alfonziné:-)
Egyébként a blog már csak egy ilyen állatfajta... kicsit szabadabb/szabadosabb szájú, mint a nagy átlag, de a Parlament szintjét sosem fogja elérni.
Basszus elromoltam. Majdnem szabatosan fogalmaztam és hejesen írtam... megyek inkább vissza Viasat H-t nézni:-)
@Marcellusca: Olyan stílusban kapott Wittner, amilyenben ő szokott osztani. Csak ömlik a gyűlölet, a mocsok a szájából a célpontjai felé. Vagy nála elnézhető, mert '56-os hős?

Pontosan, ezért kapott Csekk.
Mert senkinek sem nézhető el.

A gyűlölet teljesen elvakít sok mindenkit, s butává teszi.
nagyon nagyon butává.
A délutáni mókuskommandóvédő szavakat meg külön köszi:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "de ki tudja milyen vegyi és biológiai anyagot viszel be!:D"

Milyet, milyet, a múlt heti maradékát, most menjen pocsékba? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyébként meg tudom, hogy csak írígykedsz, mer nekem jobb a marketingem:-)
Szász Jenő, a nemzetstratéga
2013. január 06., vasárnap
Szerző: Riba István

Címkék: Szász Jenő; nemzetstratégia; Nemzetstratégiai Kutatóintézet;

A bukott erdélyi politikusnak, Szász Jenőnek „kiutalt” Nemzetstratégiai Intézet létrehozása felzúdulást okozott a magyar tudományos életben – határon innen és túl.

hvg.hu/hvgfriss/2013.01/201301_szasz_jeno_nemzetstrategiai_szerepben_hatar
Se Orbán, se Hoffmann nem válaszolt a hallgatók meghívására
Sem Orbán Viktor miniszterelnök, sem Balog Zoltán erőforrás-miniszter, sem Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nem...

eduline.hu/felsooktatas/2013/1/6/Se_Orban_se_Hoffmann_nem_valaszolt_a_hallga_9Z26LO
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ha a marketing érdekelne, dr csincsilla lennék, vagy degu. :D
@Habakuk999:
"A gyűlölet teljesen elvakít sok mindenkit, s butává teszi.
nagyon nagyon butává." - Lásd: Wittner!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

No, akkor mához egy hétre konkretizálunk :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Hol rontottam el, hogy én nem vagyok ilyen seggnyaló bohóc havi milliókért, mint Szász?!?!

Bazmeg, buta mint a tök, ember nincs, aki ne röhögne fel, ha ránéz, és tessék.

Korunk Hőse.
@gazoló: Megvan a véleményem a sok-sok '56-os hősről. Mármint a létszámukat tekintve.
Olyanok, mint a háború után a partizánok. Ha a helyzet úgy kívánta napról napra nőtt a számuk. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem emlékszem, hogy bárki is pozitívan vélekedett volna róla. Egy fél-pozitív volt. Szóvá is tettem.

Nem értem, mi a kellemetlen. Én nagyon pontosan ismerem a múltját, nagyon rossz véleményem van róla, de nem fogok itt (sem) beszélgetni erről,mert nem téma.
Az, hogy képviselőként egy bizottságban elmondja az IQ-ját, EQ-ját hűen tükröző véleményt, az a parli működésének megfelel.

Ahhoz túl sok jegyzőkönyvet olvastam, hogy egy ilyen megszólalás kibillentsen. Sokkal fajsúlyosabb témákban olvastam orbitális baromságokat.
Nincs egyedül.

Ami nagyon támadható, hogy nem rendezték törvényileg és tisztességesen a kérdést. Meghagyták saját homokozónak, ami faszság. Ilyeneket eredményez. Ha Balavány(?) nem jelenteti meg a jegyzőkönyv részletét, most nem beszélnénk erről,de ettől ez még így van.
A koncot csak megkapták:)) Azt se tudják, min rágódnak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezt a jó Isten szerintem jobban fel tudja mérni. :)
@Marcellusca:
"89" óta hatványozódott a partizánok száma,simán többen voltak,mint a "zoroszok".

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus

Elalvás előtt,jól kiba@tál velem ezzel a cikkel és képpel!
@Habakuk999: végül is, felfoghattad volna szimpla megvetésként is, és aszerint olvasod Csekk szavait. Vagy átugrod. Különben is, mennyi mindent át kell itt a neten ugrani...
Nem annyira a gyűlöletről szól ez, inkább a tartásról: megmutatni, hogy már kifejezéseink terén is különbek vagyunk, mint akikről véleményt mondunk. Választást nyerni nem lehet vele, de némi elégtételt adhat az egyénnek.
Legalábbis azt hiszem, te a tartásról akartál szólni.
@Marcellusca: "Olyanok, mint a háború után a partizánok. Ha a helyzet úgy kívánta napról napra nőtt a számuk." :)

Azért tudnék még hasonló társaságot említeni. :)
@Mariann19: "az iskolai hitoktatás kötelezővé tételét tervezik" - ha ez igaz, lófasz a seggükbe!
ha valaki ismeri az itt felvetettek garanciáját örömmel veszem, ha megosztja
endresy.blogspot.hu/2013/01/regisztaciotlansagi-reflexologia.html
@GeoCracker: mivel az egész ellenzék, a net világával egyetemben vicsorgó kutyaként figyel minden mondatra, amiben feltűnik a regisztráció szó (vagy arra utaló valami), tuti, hogy más lesz a trükk. Pl. mélyebb belekotrás a devizatartalékokba, és még egymillió ember megvétele kilóra. Vagy egyszerűen szoftveres manipuláció, lévén, hogy immár az ő tulajdonukban van az egész. Vagy egyszerűen nem tesznek semmit, mert még az is bejöhet: itt írják ( www.origo.hu/itthon/20130106-keves-szavazot-erdekelt-a-gyomroi-horthypark-neve.html ):

"Tóth Mátyás, a referendum egyik kezdeményezője vasárnap késő este úgy értékelte az eredményt, hogy "úgy tűnik, közömbösebbek az emberek, mint hittük"."

Én nem tudom, hányszor kell még ugyanezt elugatni a mélyen tisztelt megmondóemberek számára, hogy egyszer leszálljanak már az istenverte földre. Én kezdek előre félni 2014-től, mert amilyen össznépi szinten megy a mindenbe beleszarás, trükkök és cselek nélkül is könnyen olyan végeredményt kaphatunk, hogy a kormányváltó hangulatban máig vehemensen hívők tömegesen fognak rituális öngyilkosságot elkövetni, tovább rontva a kereső-eltartott arányt.
Egyébként fingom sincs, hogy arra válaszoltam-e, amire kíváncsi voltál, de ezek jutottak eszembe.
@Mariann19: Tényleg, mi történt Szívvel?
Nekem is nagyon hiányzik.
@GeoCracker: Arra a variációra nem gondolt még senki sem, hogy valamilyen ürüggyel de nem lesz 2014-ben választás? Előtte utána esetleg egyáltalánnem? Szerintem ez is benne van a pakliban és akkor értelmezhetjük úgy is Rogán és büntársai bejelentését, hogy 2014-ben nem lesz regisztráció.
@ariel12:

Ne legyél már ennyire pesszimista. A pakliban egy világkatasztrófa is benne van, a föld megsemmisülésével együtt.
@ariel12: Szerintem lesz választás. Tudod el kell játszani a nagyérdeműnek, hogy érdemben bele tud szólni a dolgokba. :)

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/426653_432972120077138_1063108822_n.jpg
@ariel12: Dehogynem. Még itt is emlegettem párszor, hogy elég a neoSA, ami már megvan, és csak várni kell. Kivárni, míg az első pofon elcsattann. S utána rendkívüli állapotot kihirdetni.
@Légifarkas: Részben válasz is, mert magam is azt hiszem, hogy az egyk oldalon provokációra játszanak, míg a másik oldalon az apátiára.
A kettő nem zárja ki egymást, mert amennyiben a többséget sikerül apátiába dönteni, és a zajos kisebbségnek tulajdonítani minden mást, akkor jobb lesz a sajtója a rendcsinálásnak is.
Másrészt tényleg nem ismerem a jelen választási környezetet annyira, hogy minden kiskaput ismerjek. De a rendszer gazdája a Fidesz.
@GeoCracker:

"egyik oldalon provokációra játszanak, míg a másik oldalon az apátiára."

Gondolod játszanak? Sodródnak a hazugságaikkal.
@Légifarkas: Fölfoghattam volna Kövér László köteles beszédét is úgy, ahogyan mondod.
Nem akarom. Egyiket sem. Nincs kettős mérce.

De ugorhatunk erről a témáról, nálam ez elvi kérdés marad, amíg világ a világ.
fides demokrácia építés képregényben... (azoknak akik szöveget nem tudnak értelmezni)

www.pecsistop.hu/kepregeny/vicc/1112737/
@gazoló: A sodródás is egyfajta játszma. De komolyabban: a magát nagy machinátornak hívők szinte mindig az utsó pillanatig hittek abban, hogy nem az eseméények sodorják, hanem ő sodorja azokat.
@ariel12:

nepszava.com/2013/01/velemeny/konszolidal-az-alkotmanybirosag.html

brühühühü

valamit megfelelő perspektívából kell nézni és akkor kiderűlnek dolgocskák
@Penivaldes: akik unnyák a hosszu szövegem... annak lefordították képregényre...

talán a fides fanok is megértenék...
bár lehet nekik inkább ékírásos verziót kellene kiadni...

ékírással az én ékes írásom... :)
www.ustream.tv/channel/freemedemocracy

az utca magánterületté válik...brühühühü

és mindenhol ahol tüntetni akarnak azaz bárhol amit 2/3-ék akarnak

a kurva annyukat
@Penivaldes: rovássírás?

az én rovásomra sírás? ahh... ékírás... ékes írás...
kiegészítés (plagizálom egy amerikai népszava hsz-ről):

a regisztráció matematikailag és fizikailag kivihetetlen, hátha még a járások megalakításának agyficamát beleszámoljuk (sem humán erőforrás sem fizikai nincs rá és teljesen fölösleges, egy valamit leszámítva oda lehet ejtőernyőzni kieső létszámot narancszsaros országlásból)

egyszerűbb volt elemeszeltetni mint rájönni a gyakorlatban ez meg sem valósítható

brühühühühü
újabb plágium:

választás titkos, ellenőrzése lebonyolítása az ő általuk engedélyezett formában történik majd. Az informatikusok által készített programok csodákra képesek, kis hurkok nyitásával, zárásával. Még csak abban a helyiségben sem kell lenni.
Ami a nagy munka lehet, az a borítékok megírása, de ezt majd időben elkezdik.
Változatlanul az a véleményem, hogy sokan nem is fogják tudni, hogy szavaztak.
Ez az, ami miatt változatlan a dilemmám, hogy szavazni, vagy nem szavazni.

tökéletes választási csalás még vokstúrizmus sem kell hozzá, néhány firnyák "bércsaló" = bérért csal, fizetett rabló

brühühüh
Azért tonyó tényleg kurva rendes volt,ezzel a megtehetnénk,de nem tesszük meg mer' jófejek vagyunk szöveggel.
Egy pillanatra meg is hatódtam.
@épészmérnök: 2013. szeptember 1-től teszik kötelezővé a hit-és erkölcstan oktatást.
A DK emelte fel a szavát és Gyurcsány fordul az eu-hoz /mint előzőleg írtam/ ellene, mivel véleményük szerint ez "listázásra ad lehetőséget. Ezzel ismertté válik a hovatartozás, mely a gyerekeket hátrányosan érintheti különösen a kisebb településeken, ahol az adatok ismertté válnak.
@AKIsTUDATLAN: Tényleg, mi történt Szívvel?
Erre Szív tudna pontos magyarázatot adni, de az utóbbi megnyilvánulásaiból kiérződött, hogy belefáradt a származása miatti bántásokba.
Sokan hiányoljuk, ahogyan Te is láthatod társaink kérdéseiből a távolmaradását illetően.
@Habakuk999: szigorú vagy, akárcsak én. De vélhetően idősebb is nálam, így már tudnod kellene, hogy ha mindig mindenkivel megküzdesz, akkor tönkremész. Naponta több százszor írhatná be az ember mindegyik blogra azt, hogy ki hogyan minősíti (le) önmagát egy kommenttel, de minek mindig beírni, ha változtatni úgysem lehet vele, a vélemény meg szabad. Megvan a jogod ahhoz, hogy teljes mértékben hanyagold azokat, akik elbuktak a te mércéd szerint, még akkor is megtartva a távolságot, ha épp egyetértenél; én is ezt szoktam tenni, még csak tahótlanító sem kell hozzá. Csak egy kis szigorúság, meg némi elvek :-)
Oké, ugorjunk :-)
süti beállítások módosítása