Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.06. 02:09 Fabius

Morális fintorgás a szarkupac fölött

Címkék: fidesz regisztráció d tóth kriszta közmédia

Tündérmeseország jókáderei véletlenül sem tudják mikor kell abbahagyni a pofonfa rázást legalább néhány pillanatig. Itt van nekünk/nekik az AB által elkaszált regisztráció, aminek hírével teleszaladt az európai sajtó, és amiről a Fidesz frakció hangosbeszélője, Rogán Tonyó megmondta: most az egyszer nem leszünk olyan sudribunkók amilyenek általában vagyunk, és elengedjük a témát. Elegánsan, vagy mi, legalábbis kivételesen igyekszünk úgy tenni, ahogy az egy jogállamban mindennapos gyakorlat kéne legyen. Kicsit megülünk, mint kisz titkár korunkban a videó diszkó képernyője előtt, benyeljük amit ilyenkor be kell, oszt' majd megy minden tovább. Igen ám, de a csatolt részek nem érik fel ésszel, hogy a kétharmad kivárásara játszik és csöndességet igényelne, hozzájuk nem jutott még el a körlevél, hogy ne hétköznapi parasztkodjatok ahogy szoktunk, viselkedés van meg jó modor faszikáim. 

A kitaposott ösvény pedig megkívánja, hogy a hűbéresek nyomban tiltakozni kezdjenek: Mi az már, hogy az Origó - az ország egyik vezető hírportáljaként - merészeli megírni ami a tudomására jutott az AB döntésről annak hivatalos bejelentése előtt egy nappal? Mivamivamiva, he?! Ez csak nyolcmillió határon belüli választópolgárt és néhány százezer határon túlit érint, nehogy már azonnal értesüljenek róla ahogy a témáról bármi hír van. Pont elég, ha a kormánykoala felé szivárognak az infók, ők már december közepén azt is tudták milyen szavazati arányú lesz a kasza, de ez a félázsiai népség várjon a sorára, végül is csak az alapjogaikról van szó! Oda lesz a bíráskodás tekintélye, nem elegáns, piha(!) ti pernahajderek!

Általában megvan az embernek az a rossz szokása, hogy egy ilyen kirohanás alkalmával megnézi ki mondja azt, és mit mond egész pontosan. 

Mit tudom én, mennyire szerencsés a Semjén vezette KDNP-nek tekintélyről beszélni, mikor a kereszténység sátánszakértő lándzsája párhuzamosan a szájtépéssel veszíti el a sajátját, mert a fránya píécsdível kapcsolatban újabb fura körülmények láttak napvilágot. Ezen kívül amikor a bíráskodás tekintélyéről értekeznek azért csak felködlik, milyen gyorsan és határozottan vágták vissza a jogköröket a manyup einstandot elkaszálni szándékozó határozat után, és persze Viktor legutóbbi vállrántós performansza is a hajléktalanok jogairól szóló döntés ügyében. Ezek után a kirohanáshoz minimum szükség van a rinocérosz ülőgumójáról génlízingelt arcbőrre és a kötelező gyónásra, majd a kirótt penitencia haladéktalan teljesítésére. 

ner.jpg

Ettől a szemforgatástól kevés gyomorforgatóbb dolog elképzelhető, de nem hiába vannak a Pártnak gondosan válogatott káderei, ha egymásra kell licitálni tahóságban az nagyon megy. Felmondott D. Tóth Kriszta - így a hír, de, mivel a közmédiáról beszélünk azért ez nyilván nem ilyen egyszerű. A kézivezérlésből és felszólításra, meghatározott irányvonalon szerkesztésből neki is elege lett, valószínűleg nem akarta megérni, hogy meghívott vendéget vagy végső esetben őt magát fotosoppolják ki a műsorból. Az elkeseredettség meggondolatlanságot szül, D. Tóth Kriszta marokra kapta a szaros bilit és lendületből falhoz vágta: káosznak merészelte nevezni szentséges munkahelyét. 

Reakció? Ez nem elegáns, mondták a fotosopperek, mert Opera előtt rossz felé nézni, híreket retusálni az elegáns, de, hogy ezt és az uralkodó viszonyokat káosznak nevezze valaki, na az mindennek a legalja. 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sallerra nyílik a kezem mikor egy besúgó, mint Böröcz eleganciáról moralizál. Különösen, ha eszembe jut amit a retusmentes közmédiáért tüntető Tiszta Kezekkel művel, karácsonyi muszáj zenétől a nővel szembeni, sérüléssel járó fizikai erőszakig. Mintha azon fintorogna, hogy nem azért nem iszom meg a pohár taknyot, mert hajszál van a tetején, hanem mert erre valaki felhívta a figyelmet, és úgy már nem elég elegáns, ha eltartom a kisujjam közben, mint egy félreértett kádárista dzsentri. Az nem fog meglepni, ha holnap Semjén Zsolt keresztényüldözésnek nyilvánítja a regisztráció elkaszálását. De, hogy 2012-ben, egy magát kommunistaellenesnek kikiáltó kormány évekig hagyja, hogy a pártállam besúgója ámokot fusson, és eleganciáról oktasson ki bárkit ebben az országban, arra nem találom a szavakat. 

Illetve, de, itt tolakodnak hosszú sorban, ám ha mind leírnám az nem blogposzt lenne, hanem a Káromkodás Enciklopédiája. Az meg nem lenne elegáns, ugyebár. 

361 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr665000606

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megsajnáltam Rogánt 2013.01.07. 17:41:36

Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz:

Ácsiácsi! Ma a sztrapacska Peni volt és nem én. :-)

A mosoni projekt nem jó ómen. Kétszer szerveztük már és egyszer se jött össze. Lehet idén Pesten kéne megpróbálni összerántani egy össznépi zabálást. Hely van, csak alkalom és időpont a kérdés.
@bella _ciao:

Gyerekkoromban olvastam, hogy Könyves Kálmán idején került ez be a krónikába, az invesztitúra-harc idején. Azt jelképezte a történet, hogy Magyarország sem a pápa, sem a császár hűbérese nem lesz. Ez logikusnak tűnik, főleg a középkori történetírás szabályait, szokásait nézve.
Miért nem hallok erről mostanában?
@saravad: aki írta e sorokat, ő egy közgazdász. van utánpótlása matolcsynak.
@Habakuk999: Amúgy én élvezem, hogy vasárnap, hétfőn, délelőtt, éjjel kettőkor is tudok vásárolni. Imádom, hogy van a közelemben olyan bolt, ahová bármikor be tudok menni, mert épp megkívánok valamit, vagy hiányzik valami a sütihez. Imádok vasárnap is plázázni, ha akkor szottyan kedvem. Könyvet venni, rucit, bizsut, dvd-t. Nem szeretném, ha mások döntenék el, mikor vásároljak, mikor kiránduljak. Legyen meg amit az mt előír, és csók.
@Fabius: Valaki kaját emlegetett?
Tényleg, még össze kellene egyeztetnünk a mi kis kirándulásunkat. Hogy úgy kérjek szabit.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem tudom, nekem sokszor dolgoznom kell vasárnap is. nekem munkavállalóként picit más az álláspontom. ha legalább megfizetnék.
@Fabius:

- Egyen még egyet, Kedves!
- Köszönöm, már ötöt ettem...
- Volt az nyolc is, de ki számolja...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hmm, magam szerint érhetően írtam.
Nem Wittner kritikáját kérdőjeleztem meg, hanem az akasztófázásodat.
Bízom benne, nem akarsz Kövér nyomdokaiba lépni.
Bár ahogyan szavaidat értelmezhetem szerinted a mocskolódás a bátorság. Szerintem nem.
Szerintem a beszélgetés a másik oldallal sokkal nagyobb bátorság, mint az ugatás az akol melegéből.

Más: nem őriztünk együtt libát, hogy kedvesednek nevezz. Nem vágyom e nemes státuszra.
@bella _ciao:

"mert tudni akarom, ha kikopik kerényi és fekete, akkor milyen a merítés lehetősége fiatal jobbere.."

Olyan sokan vannak, hogy egymást fogják letaposni. A verseny, a ki tud jobban megalázkodni, ki a nagyobb keresztény, ki a legh(űbb)ülyébb gyermeke a...... minek is?

Ha egyet olvastál, az összeset olvastad.
Tényleg kár ilyenekre pazarolni időt/ideget/gondolatot.
@Fabius:

"az alkotmányosságot és AB döntést jobban tiszteli Orbánnál. "

Ez meglep. Mitől vagy te ebben ennyire biztos?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olaszok, németek megvannak a vasárnapi vásárlás nélkül.

Mennyi bolti eladó lehet az országban?

Ugyanannyi család hiányzó családtaggal ül le a vasárnapi ebédhez.

Tök mindegy nekem, de szerintem hülyeség.
@Fabius:
Engöm ne kárhoztassatok, fiatal vagyok itten.
Az viszont rendbe, ha köllene egy zabálást összehozni.
Szervezőként is jelen lennék, csak osszad kifele a feladatot! Én nem vagyok szervező típus, viszont végrehajtóként tán megbízható lennék.
Pfff... Eszt maj még beszéjjük szerintem.
De köllene egy jó összeröfögés, az szerintem jót tenne mindenkinek.
Gondolom én barom.

Én hiszek abban, amit Szív hirdetett.
Nézzetek utána.

Kurva jó itt lenni, nagyjából ez... nekem is.
@Orica Középföldi: értem én, igyekezem kímélni ettől a blog közönségét.

habakuk gondolatát követve, ha beszélni nem is lehet velük (próbáltam, eddig mindig veszekedésbe torkolt, pedig nem vagyok kockafejű), de legalább tudjak a véleményükről. hátha van olyan, akivel lehet valamit kezdeni.
@Mariann19:

"mi a teendő ezügyben ebben a blogban?"

Csak leírni a véleményed. Aztán akiknek az dolga majd eljönnek érte.
@Knósszosz: Neked is minden jót! Kösz az értékelést. Üdv.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Tényleg, mi lett szívvel?! "

Szív mindenkit ölel és boldog újévet kíván. Kiírta magát. Elfáradt.Pihen.
@Habakuk999: Jó az olaszoknak, meg németeknel. Nem tudják mit múlasztanak. Ha egy család épségénél ennyit számít egy vasárnapi ebéd, azt már megette a fene. Amúgy meg mennyivel különb egy bolti eladó egy buszsofőrnél? Őértük, és az ő boldogságos nótaszós vasárnapi ebédért senkinek se vérzik a szíve?
@Mariann19: Nem tisztem megmondani, "mi a teendő ebben a blogban".

Ha leírod a véleményedet, az épp elég, nem gondolod?
@Habakuk999:

"Ugyanannyi család hiányzó családtaggal ül le a vasárnapi ebédhez."

Na ez egy álszent duma. És az orvos,az ápolónők, a mozdonyvezető, a taxis, a mentős, a buszsofőr, az éttermesek, a metrósok, a múzeumi teremőrök, etc.etc ?
@Habakuk999:

Sokáig folyamatos műszakban dolgoztunk mindketten, hétvégén is, 12 óra. Akkor volt hétvége/hétköznap mikor ráértünk. Jó volt, hogy legalább a bevásárlás miatt nem kellett aggódni. S hányszor volt vasárnapi ebéd egyikünk-másikunk nélkül!
@Knósszosz: Köszi a támogatásodat. Tényleg sajnos "szív" belefáradt pedig nagyon megszerettem itt a blogon. Részemről ez ügyben elég provokatív vagyok és a házamban, autómban,ismerőseimnél, mindenütt utalok a zsidó voltomra. Már csak azért is! Eddigí tapasztalataim szerint visszakoztak akik nagyon firtatták ezeket a dolgokat és a szokásos "nekem is van zsidó barátom" kezdetű nótával folytatják a beszélgetéseket:-)
@Fabius: "Csak leírni a véleményed."
Elég szorgalmasan teszem, csak nem egyenletesen, témafüggő.
@Orica Középföldi: Jó pihenést neki, remélem hamarost láthatjuk ismét.
@Fabius: Fekete ótóban, és bőrkabátban?:)
OFF: Ez a mai műsor nagyon szép volt és tiszta szívvel ajánlom mindenkinek. :)

Bár csak minden roma honfitársunk ilyen úton járna. :))

videotar.mtv.hu/Videok/2013/01/06/14/A_kozosseg_szolgalata_2013_januar_6_.aspx

ON
@Habakuk999: A vélemény és a szólás szabad. Nem fogok elnézést kérni a véleményemért.
Amúgy persze, hogy nem őriztünk együtt libát cukorfalat. Én ugyanis városi lány vagyok, sose őriztem se libát, se egyéb jószágot, azt ezek szerint te tetted.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Nem fogok elnézést kérni a véleményemért."

Nem is a véleményt, a stílust kifogásolták:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ahogy néhány szélsőjobbos honfitársunk is. Bárcsak követnék a jó példát.
@Orica Középföldi:

Személyes benyomás. Ezt gondolom miután vitáztam vele alkotmányos dolgokról, regisztrációtól.

Ez nem jelenti, hogy nem harapja a ködöt ő is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Majd szólok, ha fékezett egy a ház előtt, addig nem kell aggódni :-)
@Knósszosz:

Megjön a jó idő és rámegyünk a témára.

Mit javasolt szív? Lemaradtam róla. Privátban is jöhet ha nem publikus.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Így van. A jó példa követése mindenkinek csak javára válhat, még a liberálisoknak is :)
@Orica Középföldi: Nem, ők a lényegről nem akarnak beszélni, mert kellemetlen. A kifogásolók ismernek, nem először találkoznak velem itt. Ha ilyenre ragadtattam el magam, annak oka van. De ők nem az okról akarnak beszélni, ami fontosabb is, mint egy jelző, mert az kellemetlen. Nem a stílusom izgatja őket, hanem nem akarnak beszélni erről. Ha nem beszélnek arról, hogy hősnőjük épp egy alapjogot tapos két lábbal, akkor az nincs is, és nem történt meg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hogyne. De jó példa követésében a szélsőjobb kissé le van maradva. Ha már csak a keresztényi alaptételt vesszük, hogy szeresd felebarátodat...
@Orica Középföldi: @saravad: elhiszem. azt nem, hogy álszent dolog lenne.

szerintem az lenne a jó, ha lenne egy nap, amikor lehetne családi életet élni.
Ránk férne, főleg most, amikor a hittan, a fidesz állam erkölcsi tanítása fokozottan figyelmeztetnek a gyerekeinkkel való beszélgetésekre, közös programokra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szia Egérke! Minap nem jöttél, pedig az összes hívószót szélnek kiabáltuk...:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Én szeretném a felebarátaimat, ha nem lenn mind ekkora köcsög...

:D
Kórházban fekszik Martonyi János
A külügyminisztert egy vírusfertőzéssel tíz napja kezelik a Honvédkórházban, közölte a minisztérium.

www.origo.hu/itthon/20130106-korhazban-fekszik-martonyi-janos.html

hmmm... ki is készül a Martonyi helyére?
@Fabius:

Nekem a ködharapás azért neccessé teszi a tiszteleti rangsort:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Néha direkt kihagyok egy napot, hogy nehogy azt higgyétek, függő vagyok.

Ilyenkor a földön fetrengek és a szőnyeget harapdálom.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Lenne pár tippem a vírusfertőzésre. De már így kaptam a witner miatt:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne tedd! Nem egészséges! Nem elég, hogy valószínűleg gyerekmunkával előállított szőnyeget teszel tönkre, de ki tudja milyen vegyi és biológiai anyagot viszel be!:D
@Fabius: Ebben nem foglalt állást, de fogok anyámmal még beszélni, aztán megosztom Veled. Francba, Ő kedveli a társaságot, csak... jó, biztosan beszélt Veled is.
Nem nagyon van nála nem publikus téma, ő egyenes, ezért imádom.

Olyan mint a Varánusz.
Jó éjt Efendi!
Hmm, hmmm, jól letámadtátok Csekket. :)
Pedig semmi nem volt a mondanivalójában.
Vélemény. Ennyi. És még finoman fogalmazott.
Akinek a stílus, akasztófaszökevényezés nem tetszett: igeeen??? Mi ezzel a probléma? Olyan stílusban kapott Wittner, amilyenben ő szokott osztani. Csak ömlik a gyűlölet, a mocsok a szájából a célpontjai felé. Vagy nála elnézhető, mert '56-os hős?
Ha akkora nagy '56-os lenne, már rég nem lenne fideszes. Pont azóta, mióta tudható, hogy kikből, milyen múlttal áll a fidesz vezérkara és a jelenlegi kormány. De legkésőbb azóta, mióta Pozsgay is "csatlakozott" az akolhoz.
Olvasgatlak Benneteket, és szerintem is túl van lihegve a Maris meg az ő jelzője...igaz más, ha csak gondolja az ember a véleményét, megest más, ha le is írja. Nekem is megvan erről a némberről a véleményem, de nem publikálom. És rosszabb, mint Alfonziné:-)
Egyébként a blog már csak egy ilyen állatfajta... kicsit szabadabb/szabadosabb szájú, mint a nagy átlag, de a Parlament szintjét sosem fogja elérni.
Basszus elromoltam. Majdnem szabatosan fogalmaztam és hejesen írtam... megyek inkább vissza Viasat H-t nézni:-)
@Marcellusca: Olyan stílusban kapott Wittner, amilyenben ő szokott osztani. Csak ömlik a gyűlölet, a mocsok a szájából a célpontjai felé. Vagy nála elnézhető, mert '56-os hős?

Pontosan, ezért kapott Csekk.
Mert senkinek sem nézhető el.

A gyűlölet teljesen elvakít sok mindenkit, s butává teszi.
nagyon nagyon butává.
A délutáni mókuskommandóvédő szavakat meg külön köszi:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "de ki tudja milyen vegyi és biológiai anyagot viszel be!:D"

Milyet, milyet, a múlt heti maradékát, most menjen pocsékba? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egyébként meg tudom, hogy csak írígykedsz, mer nekem jobb a marketingem:-)
Szász Jenő, a nemzetstratéga
2013. január 06., vasárnap
Szerző: Riba István

Címkék: Szász Jenő; nemzetstratégia; Nemzetstratégiai Kutatóintézet;

A bukott erdélyi politikusnak, Szász Jenőnek „kiutalt” Nemzetstratégiai Intézet létrehozása felzúdulást okozott a magyar tudományos életben – határon innen és túl.

hvg.hu/hvgfriss/2013.01/201301_szasz_jeno_nemzetstrategiai_szerepben_hatar
Se Orbán, se Hoffmann nem válaszolt a hallgatók meghívására
Sem Orbán Viktor miniszterelnök, sem Balog Zoltán erőforrás-miniszter, sem Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nem...

eduline.hu/felsooktatas/2013/1/6/Se_Orban_se_Hoffmann_nem_valaszolt_a_hallga_9Z26LO
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ha a marketing érdekelne, dr csincsilla lennék, vagy degu. :D
@Habakuk999:
"A gyűlölet teljesen elvakít sok mindenkit, s butává teszi.
nagyon nagyon butává." - Lásd: Wittner!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

No, akkor mához egy hétre konkretizálunk :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Hol rontottam el, hogy én nem vagyok ilyen seggnyaló bohóc havi milliókért, mint Szász?!?!

Bazmeg, buta mint a tök, ember nincs, aki ne röhögne fel, ha ránéz, és tessék.

Korunk Hőse.
@gazoló: Megvan a véleményem a sok-sok '56-os hősről. Mármint a létszámukat tekintve.
Olyanok, mint a háború után a partizánok. Ha a helyzet úgy kívánta napról napra nőtt a számuk. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem emlékszem, hogy bárki is pozitívan vélekedett volna róla. Egy fél-pozitív volt. Szóvá is tettem.

Nem értem, mi a kellemetlen. Én nagyon pontosan ismerem a múltját, nagyon rossz véleményem van róla, de nem fogok itt (sem) beszélgetni erről,mert nem téma.
Az, hogy képviselőként egy bizottságban elmondja az IQ-ját, EQ-ját hűen tükröző véleményt, az a parli működésének megfelel.

Ahhoz túl sok jegyzőkönyvet olvastam, hogy egy ilyen megszólalás kibillentsen. Sokkal fajsúlyosabb témákban olvastam orbitális baromságokat.
Nincs egyedül.

Ami nagyon támadható, hogy nem rendezték törvényileg és tisztességesen a kérdést. Meghagyták saját homokozónak, ami faszság. Ilyeneket eredményez. Ha Balavány(?) nem jelenteti meg a jegyzőkönyv részletét, most nem beszélnénk erről,de ettől ez még így van.
A koncot csak megkapták:)) Azt se tudják, min rágódnak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezt a jó Isten szerintem jobban fel tudja mérni. :)
@Marcellusca:
"89" óta hatványozódott a partizánok száma,simán többen voltak,mint a "zoroszok".

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus

Elalvás előtt,jól kiba@tál velem ezzel a cikkel és képpel!
@Habakuk999: végül is, felfoghattad volna szimpla megvetésként is, és aszerint olvasod Csekk szavait. Vagy átugrod. Különben is, mennyi mindent át kell itt a neten ugrani...
Nem annyira a gyűlöletről szól ez, inkább a tartásról: megmutatni, hogy már kifejezéseink terén is különbek vagyunk, mint akikről véleményt mondunk. Választást nyerni nem lehet vele, de némi elégtételt adhat az egyénnek.
Legalábbis azt hiszem, te a tartásról akartál szólni.
@Marcellusca: "Olyanok, mint a háború után a partizánok. Ha a helyzet úgy kívánta napról napra nőtt a számuk." :)

Azért tudnék még hasonló társaságot említeni. :)
@Mariann19: "az iskolai hitoktatás kötelezővé tételét tervezik" - ha ez igaz, lófasz a seggükbe!
ha valaki ismeri az itt felvetettek garanciáját örömmel veszem, ha megosztja
endresy.blogspot.hu/2013/01/regisztaciotlansagi-reflexologia.html
@GeoCracker: mivel az egész ellenzék, a net világával egyetemben vicsorgó kutyaként figyel minden mondatra, amiben feltűnik a regisztráció szó (vagy arra utaló valami), tuti, hogy más lesz a trükk. Pl. mélyebb belekotrás a devizatartalékokba, és még egymillió ember megvétele kilóra. Vagy egyszerűen szoftveres manipuláció, lévén, hogy immár az ő tulajdonukban van az egész. Vagy egyszerűen nem tesznek semmit, mert még az is bejöhet: itt írják ( www.origo.hu/itthon/20130106-keves-szavazot-erdekelt-a-gyomroi-horthypark-neve.html ):

"Tóth Mátyás, a referendum egyik kezdeményezője vasárnap késő este úgy értékelte az eredményt, hogy "úgy tűnik, közömbösebbek az emberek, mint hittük"."

Én nem tudom, hányszor kell még ugyanezt elugatni a mélyen tisztelt megmondóemberek számára, hogy egyszer leszálljanak már az istenverte földre. Én kezdek előre félni 2014-től, mert amilyen össznépi szinten megy a mindenbe beleszarás, trükkök és cselek nélkül is könnyen olyan végeredményt kaphatunk, hogy a kormányváltó hangulatban máig vehemensen hívők tömegesen fognak rituális öngyilkosságot elkövetni, tovább rontva a kereső-eltartott arányt.
Egyébként fingom sincs, hogy arra válaszoltam-e, amire kíváncsi voltál, de ezek jutottak eszembe.
@Mariann19: Tényleg, mi történt Szívvel?
Nekem is nagyon hiányzik.
@GeoCracker: Arra a variációra nem gondolt még senki sem, hogy valamilyen ürüggyel de nem lesz 2014-ben választás? Előtte utána esetleg egyáltalánnem? Szerintem ez is benne van a pakliban és akkor értelmezhetjük úgy is Rogán és büntársai bejelentését, hogy 2014-ben nem lesz regisztráció.
@ariel12:

Ne legyél már ennyire pesszimista. A pakliban egy világkatasztrófa is benne van, a föld megsemmisülésével együtt.
@ariel12: Szerintem lesz választás. Tudod el kell játszani a nagyérdeműnek, hogy érdemben bele tud szólni a dolgokba. :)

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/426653_432972120077138_1063108822_n.jpg
@ariel12: Dehogynem. Még itt is emlegettem párszor, hogy elég a neoSA, ami már megvan, és csak várni kell. Kivárni, míg az első pofon elcsattann. S utána rendkívüli állapotot kihirdetni.
@Légifarkas: Részben válasz is, mert magam is azt hiszem, hogy az egyk oldalon provokációra játszanak, míg a másik oldalon az apátiára.
A kettő nem zárja ki egymást, mert amennyiben a többséget sikerül apátiába dönteni, és a zajos kisebbségnek tulajdonítani minden mást, akkor jobb lesz a sajtója a rendcsinálásnak is.
Másrészt tényleg nem ismerem a jelen választási környezetet annyira, hogy minden kiskaput ismerjek. De a rendszer gazdája a Fidesz.
@GeoCracker:

"egyik oldalon provokációra játszanak, míg a másik oldalon az apátiára."

Gondolod játszanak? Sodródnak a hazugságaikkal.
@Légifarkas: Fölfoghattam volna Kövér László köteles beszédét is úgy, ahogyan mondod.
Nem akarom. Egyiket sem. Nincs kettős mérce.

De ugorhatunk erről a témáról, nálam ez elvi kérdés marad, amíg világ a világ.
fides demokrácia építés képregényben... (azoknak akik szöveget nem tudnak értelmezni)

www.pecsistop.hu/kepregeny/vicc/1112737/
@gazoló: A sodródás is egyfajta játszma. De komolyabban: a magát nagy machinátornak hívők szinte mindig az utsó pillanatig hittek abban, hogy nem az eseméények sodorják, hanem ő sodorja azokat.
@ariel12:

nepszava.com/2013/01/velemeny/konszolidal-az-alkotmanybirosag.html

brühühühü

valamit megfelelő perspektívából kell nézni és akkor kiderűlnek dolgocskák
@Penivaldes: akik unnyák a hosszu szövegem... annak lefordították képregényre...

talán a fides fanok is megértenék...
bár lehet nekik inkább ékírásos verziót kellene kiadni...

ékírással az én ékes írásom... :)
www.ustream.tv/channel/freemedemocracy

az utca magánterületté válik...brühühühü

és mindenhol ahol tüntetni akarnak azaz bárhol amit 2/3-ék akarnak

a kurva annyukat
@Penivaldes: rovássírás?

az én rovásomra sírás? ahh... ékírás... ékes írás...
kiegészítés (plagizálom egy amerikai népszava hsz-ről):

a regisztráció matematikailag és fizikailag kivihetetlen, hátha még a járások megalakításának agyficamát beleszámoljuk (sem humán erőforrás sem fizikai nincs rá és teljesen fölösleges, egy valamit leszámítva oda lehet ejtőernyőzni kieső létszámot narancszsaros országlásból)

egyszerűbb volt elemeszeltetni mint rájönni a gyakorlatban ez meg sem valósítható

brühühühühü
újabb plágium:

választás titkos, ellenőrzése lebonyolítása az ő általuk engedélyezett formában történik majd. Az informatikusok által készített programok csodákra képesek, kis hurkok nyitásával, zárásával. Még csak abban a helyiségben sem kell lenni.
Ami a nagy munka lehet, az a borítékok megírása, de ezt majd időben elkezdik.
Változatlanul az a véleményem, hogy sokan nem is fogják tudni, hogy szavaztak.
Ez az, ami miatt változatlan a dilemmám, hogy szavazni, vagy nem szavazni.

tökéletes választási csalás még vokstúrizmus sem kell hozzá, néhány firnyák "bércsaló" = bérért csal, fizetett rabló

brühühüh
Azért tonyó tényleg kurva rendes volt,ezzel a megtehetnénk,de nem tesszük meg mer' jófejek vagyunk szöveggel.
Egy pillanatra meg is hatódtam.
@épészmérnök: 2013. szeptember 1-től teszik kötelezővé a hit-és erkölcstan oktatást.
A DK emelte fel a szavát és Gyurcsány fordul az eu-hoz /mint előzőleg írtam/ ellene, mivel véleményük szerint ez "listázásra ad lehetőséget. Ezzel ismertté válik a hovatartozás, mely a gyerekeket hátrányosan érintheti különösen a kisebb településeken, ahol az adatok ismertté válnak.
@AKIsTUDATLAN: Tényleg, mi történt Szívvel?
Erre Szív tudna pontos magyarázatot adni, de az utóbbi megnyilvánulásaiból kiérződött, hogy belefáradt a származása miatti bántásokba.
Sokan hiányoljuk, ahogyan Te is láthatod társaink kérdéseiből a távolmaradását illetően.
@Habakuk999: szigorú vagy, akárcsak én. De vélhetően idősebb is nálam, így már tudnod kellene, hogy ha mindig mindenkivel megküzdesz, akkor tönkremész. Naponta több százszor írhatná be az ember mindegyik blogra azt, hogy ki hogyan minősíti (le) önmagát egy kommenttel, de minek mindig beírni, ha változtatni úgysem lehet vele, a vélemény meg szabad. Megvan a jogod ahhoz, hogy teljes mértékben hanyagold azokat, akik elbuktak a te mércéd szerint, még akkor is megtartva a távolságot, ha épp egyetértenél; én is ezt szoktam tenni, még csak tahótlanító sem kell hozzá. Csak egy kis szigorúság, meg némi elvek :-)
Oké, ugorjunk :-)
süti beállítások módosítása