Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.08. 05:14 Fabius

Orbán: miért nem szerettek?

Címkék: fidesz regisztráció időközi választás pedagógus életpálya

Kedves Szarháziak turulban született népem!

Itt állok előttetek kialvatlanságtól felpüffedt arccal és fenyőmikisre bőgött szemekkel! Mi a büdöskurvaélet fene történt veletek, ti hálátlan semmirekellők? Hová tűnt a hit, az erő és a belém vetett bizalom? Hová  lettek a szavazóim? Hová tűnt belőletek az optimizmus, hová a vakhit képessége? Hová az irántam érzett feltételek nélküli rajongás és szeretet? Ti elfelejtitek, hogy a NER ezek nélkül nem működik? 

Ómájfaszom, két héten belül másodszor hagytok magamra!

Milyen magyarázatot találtok ti erre, he? Mivel tudjátok mentegetni magatokat, hogy a rátok kirótt Szent Kötelességeteket hitszegő módon nem teljesítitek? Nem magyarázta el érthetően az arca helyén pártjelvényt hordó fidesztotem tegnap, hogy az elmúttnyócév megagyurcsány tehet az elmaradó pedagógus életpályamodellről is?

selmeczi gabriella2.jpg

Az államadósság és a felültervezett, megalapozatlan költségvetés ismeretében ígértük, de na és? Szegény ember az aki ígérni, és utána hülyeséget beszélni sem tud. Ideje lenne belátnotok végre, hogy a válság közepén, a hanyatló nyugat és a turulszobrok árnyékában dideregve, negatív zabszemteszttel a kezünkben mindenre nem futja egyszerre! A beszerzési stop ellenére 89 910 963 285.- forintot voltunk kénytelen elkölteni mégis autókra, utazásokra, telefonra, bútorokra és számtalan egyéb hasznos holmira. De hátralévő életemben felcsúti pályagondnok legyek, ha nem volt minden fillér indokolt! Hegedűs Zsuzsa mégsem járhat Skodával napocsibét osztani sofőr nélkül, hogy nézne az ki. Sokkal jobban veszi ki magát a szegények között is a sofőrös Audiból mosolyogva integető jótevő. 

 Nem vádolhattok részrehajlással sem. Igazságosan, sok tízmillióval tolom a két Libling Intézet, a Századvég és a Nézőpont szekerét is ahogy erőmből telik. Mit gondoltok, géfodorgábor különben írna olyan veribig megfejtéseket, hogy az IMF és az MSZP ilyenek? Frászt írna! Ingyen? Ingyen azt sem írná le, hogy olyanok, ne vicceljetek már!  Ha ez nem elég elárulom, Mráz Ágoston nézőpontja sem lenne tele hurráoptimista jelentésekkel havi harminc millió nélkül. Ilyen napi szükségletek viharában meg ne rendelgessenek a tanárok holmi konyakot, ahogy Giró-Szász Bandika, általános alkoholügyi szóvivő és rendkívüli VSOP nagykövet is megmondta.

giró szász andrás.jpg

Tessék tudomásul venni, nekünk a szükségleteink mellett a pedagógusok életpályamodelljére nem telik. Pedagógus napra majd 40 ezres pakkot meg adócsokrot kapnak, örülni annak kell amit nyújtani tudunk. Ha ez megszorítás, akkor annak. Elvégre a Füstbement Terveket nem ők írják, a feritélt nem ők álmodják, és még egy Közgép - A NER legbravúrosabb közbeszerzései című kódexszel vagy valami egyéb, szolidan jelképes ajándékkal sem kedveskedtek a születésnapomon. Mindig csak ez az elégedetlenkedés, hogy az oktatási törvényeket egy őskommer félbolond írta, hogy az iskolaigazgatóknak kinevezett új helytartók menjenek a francba. Tartsunk már valami sorrendet, jóvan?! Ők csak a jövő nemzedékéért felelnek, az meg a legegyszerűbb tanáraggyal is felfogható, hogy belőlük választópolgár többnyire csak a ciklus után lesz. Ilyen messze meg érthető okokból nem gondolunk, képzőiket nem dotáljuk, vili?

Hallom ám, hogy a kötelező regisztrációt sem értitek, és 80% az elutasítottsága köztetek. Ezért nem szavaztatok rám mostanában? Ezért?? Nem értitek, hogy ez a demokrácia kiszélesítése? Nem értitek, hogy ez értetek van? Nem értitek, hogy Salamon László képviselő nem öncélú heccelésből indítványozta, hogy ti, határon belül élő adófizető választók a határon túliakkal ellentétben levélben egyáltalán ne regisztrálhassatok, hanem a testi és szellemi egészségetek érdekében kényszerítene személyes zarándoklatra? 200 ezer határon túli szavazó regisztrálhat levélben, 8 millió hazai választó meg nem. Hol itt az egyenlőtlenség? Mit kell hőbörögni, hogy a KDNP egy képviselője sem vett részt a regisztrációs törvény parlamenti vitáján? Hogy a Jóisten megfeszítve kíntornázó, szomorú szemű édesgyereke tekintsen le rátok a felcsúti golgotáról, hát nem mindegy? Nincs már mit vitatkozni azon amit én egyszer eldöntöttem. Én pedig be vagyok tojva tőletek, az utóbbi két hétben tanúsított magatartásotokkal is csak a félelmeimet, elkeseredettségemet növeltétek annak ellenére, hogy tudjátok mennyire utálok kicsinek, bénának és legyőzhetőnek látszani. 

 

Hogy szűzmariska fosson homlokon titeket narancsmaggal, szeressetek már egy kicsit!

Csókpuszi, Viktor

718 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr914825928

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A legostobább érv a regisztráció mellett 2012.10.09. 03:24:51

A regisztráció fölösleges és drága, de a demokráciának nem lesz tőle vége. Ami igazán antidemokratikus, az a folyamatos buta, cinikus "érvelés", ami hülyének tetteti a politikust, és hülyének nézi a választópolgárt. Amikor először felmerült a választó...

Trackback: A legostobább érv a regisztráció mellett 2012.10.09. 03:24:46

A regisztráció fölösleges és drága, de a demokráciának nem lesz tőle vége. Ami igazán antidemokratikus, az a folyamatos buta, cinikus "érvelés", ami hülyének tetteti a politikust, és hülyének nézi a választópolgárt. Amikor először felmerült a választó...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.08. 10:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Konyak 2012.10.08. 10:03:30

Reggel konyak, este konyak, ettől leszünk mozgékonyak! csatakiáltás a mozgalmi időkből Gíró-Szászok már a mentőcsónakban, pedagógusok a vízvonal alatt, naná, h konyakot rendelnek. Jégheggyel...

Trackback: Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.10.08. 09:29:40

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.10.08. 09:28:37

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy megalázzák. Ezért inkább nem is m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ünnepélyesen megígérem,szeretni fogom ezt az elmeháborodott,hazaáruló,csutfasz patkányt,amint olyan lesz,mint az anyósom!
viktor? az ki...csak nem az a dinnyéből másolt sütőtök kibelezve az első képen? akkor a kurva anyád, tudod? ha nem akkor mostantól igen...a konyakos kisfiúka a "NONOKISSZAKÁLLAS"

(ha valaki nem ismerné a zősrégi viccöt: hajótörött egy magányos szigeten évekkel a hajótörés után egy csomó nővel él együtt "boldogságban" közösűlve kötelezően...és minden nap kibattyog a partra hátha gyű egy megmentő és mitaggyisten hajó érkezik elsűllyed és valaki a part felé úszik...és egy fiatal dalia száll ki a habokból és a mi hajótörött hősünk -mintzsírós.ász- odarohan és mongya, minő öröm, hogy jöttél, itt várnak a hurik , szebbnél szebbe hurik, megosztjuk, erre a zifjonc ránéz a hajótöröttre és mongya: nonokisszakállas, te sem vagy csúnya...)

ez a zsírós...szóval tipikus és milyen szép beszélője van, ajkai rámerevedve a fasz formájára, ami éppen bemenetre vagy kijövőben van benne és ...A HÁLAADÁS SZENT NAPTYA legyen veletek mi hálát adunk ti meg kaptyátok be a pulyek püspükfalattyát

hogy is van a nagy népi mondás? addig jár a korsó (jajjj bocsika elbasztam nem korsó másik népművészeti agyagedény...misisaz?) KÖCSÖG a kútra amíg megbasszák

egy hálatelt...teljesen tele vagyok veletek...csordúltig baszdmeg

a PÜNKÖSDI KIRÁLYSÁG VÉGE vagy ahogy a nagyok írogattyák

MUCH ADO ABOUT NOTHING...na ez vagytok ti

brühühühühühühü
@kormányzó:
miért milyen az anyósod?

csak nem? hideg és szótlan 180 cm föld alatt? esetleg isaporéshamuvogmuk?

brühühühühühühü
Az első képre nincsenek szavak :-D:-D

Lennék most valami falikép a Fidesz frakcióirodán. Egy hete idegességükben lenullázták a játékgépeket, ma vajon mi jön?

Megjegyzem csöndesen a regisztrációs törvény részletes vitája nincs napirenden a héten, pedig úgy lett volna. Csak nem célba ért a társadalom üzenete, hogy halogatunk?
Mókás a poszt. Kár, hogy a végén Fab nem úgy beszél egy édesanyáról, ahogy azt bármelyik más asszony esetében magától is elvárná. :(
@Fabius:

Jó poszt! :)

Érik az MSZP törvényileg illegitimmé tétele...
Lehet, hogy nem tökéletesek (finoman szólva se), de ENNÉL nem tudom mennyivel, de sokkal-sokkal jobb világ volt az országban még a válság tombolásának kellős közepén is.

Ez a szűzmariskás szöveg meg... totál kész! :)))
És én is kíváncsi lennék, mi van most a Fidesznél a hírre... de félő, hogy tényleg törvénybe iktatják, hogy a múlt bűnei meg izé... :SSSS
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Amikor a saját hívei is elutasítják nagy százalékban, amikor az van, hogy egy részét (hogy kötelezővé tennék a regisztráltaknak) még azoknak a nagy része is elutasítja, aki:

- fideszes
- egyetért a reggel

akkor nincs itt miről beszélni szerintem.

Az azért nagyon durva, hogy azok, akik vérén hízik ez a barom meg a rezsimje, azok zarándokoljanak el és regeljenek, de a külföldi kibicek lőjenek egy levelet. Persze az én pénzemen nyomtatva, az én pénzemen válaszborítékolva-fizetve...

Hiszen tudjuk, hogy mi másodrendű állampolgárok vagyunk, a külföldi kibicek az IGAZI magyarok!
Majd az újabb szoci győzelmet szépen kiretusálják, mint Lomniczit, oszt jó napot.
A turul fényeskedjék nekünk a NER-ben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
golyhó, nem anya, mesemesemátka szarik a madárka...küldheted a fanatikusaidat...elég volt a szentköcsög maszlagból meg a benne hívők idiótizmusából

ezek a hívők tették naggyá a tetvet=vitya

brühühühühühühü
Nem értitek ti ezt.
Vannak fontos dolgok. Vannak magasztos dolgok. Ezek a turul, a kivülre került szálláshelyek, amik most ismét a turulban belülre kerültek.
Vannak gyanús, nagyon gyanús dolgok, olyan idegenszívű ármányok, olyan ottós és biberachos labancos izék, mint a gazdaság, a számok, a költségvetés. Ezek mind útjában állnak a gyönyörű, jobb agyfélTEKes feritélnek a turulban. Ezeket nem szeretjük, tűzzel-vassal írtjuk.
A tanárok meg bekaphattyák, minek vedelnek ész nélkül konyakot!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az anyákat nem szoktam keverni mesealakokkal.

Pszt, titkot súgok: Ariel is mesealak, sellők se léteznek. Sőt, szirének és nimfák se.
@Fabius: gyermeki lélek megrontója te, ez most miért kellett, hogy dolgozza majd fel ezt a rögvalót ;)
@Fabius:
és a háziszárnyas őtollassága? az is mese mert csak link hátán link és egyre linkebb

brühühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nyeldekli ...és mint köcsög...jobbról köcsög balról köcsög tele van a stelázsi köcsöggel és mivel tele a köcsög?

na???????????

brühühühühühü

belerejszoltak
nnnnnna.
földvár után hétfőn reggel titkos nemdokumentált sürgős kormányülés, majd kedden lecsaptak a nyerőgépmaffiára.
holnap reggel megint rendkívüli kormányülés lesz? sopront bukták, ráadásul a vidi is kikapott otthon - nem lennék a kormánytagok helyében...
Asszem itt az ideje egy békemenetnek, meg okt.23.-án Budapest felgyújtásának.
@aritus:

van egy -többek között- rémálmom, ezek a "TEKVEK" (copyright Rodeo36), nem nőttek föl még infantilisok és a homokozóban képzelik magukat...emléxel rá mikor a kis köcsög gyütt nagy garral hogy addide a vödröt meg a kislapátot és olyan hisztit kivágott, hogy ég föld zengett, a Dadus meg gyütt, hogy add neki oda (dejszenazenyém?) newm baj csak hallgasson legyél okosabb...addig amíg rodeoka magához tért és kurvára megtépte a kisköcsögöt és visszafoglalta a vödröt lapátot meg a labdát is...és láss csodát a kisköcsög elhallgatott...

brühühühühühühü
@aritus:
faszt, "nemleszünkgyarmat" tolatva a kossuthtértőlazangyalig...kötelezően

mint canossa járás

brühühühühühühü
a sok hülye hadd élvezze és konyak nélkűl
@Secnir:

ilyenkor szeretném látni a kisköcsögöt amint csillapíttya magát de...és a nagy köcsög gyógyszar amit Chinoinék adtak neki már elfogyott?

brühühühühühühü
@rodeo36:
kapott egy urnával - gondolom az volt az utalás, ha elfogy, maga töltse meg...
@Fabius: Most egy picit csalódtam benned.
Nem azért mert mesealaknak tartod Máriát, hanem azért mert így a számodra legszebb dolgok is bátran homlokon foshatóvá válnak.
Általános műveltséged alapján, gondolom ismered a "meszelt sírok" hasonlatot.

www.kereszteny.hu/biblia/showchapter.php?reftrans=1&abbook=mt&numch=23

Néha nem ártana magad elé idézned gyerekkorunk egyik kedvenc olvasmányát, amiből pld. megtudhattuk, hogy "jól csak a szívével lát az ember."
@rodeo36: Nem olyan vészes a helyzet. Képzeld el milyen mókás lenne, ha olyanokat írogatnának neked, hogy veled is csak az a baj, hogy otthon mindent megengedtek neked csak a gázt nem. Tudod azt a mesebelit amivel megsózták a szellemi őseidet annak idején.

Biztos vagyok hogy ezek után is csak brühühü következik hiszen ballibbantan szólásszabadság és tolerancia van, ahol el kell fogadnunk a másságot nem igaz? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tollaska, a biblia is feri tél vagy móz es tél vagy akármi de a valósághoz semmi köze sincs...a zözönvizet szerettem a legjobban meg a nagy kélgyót amint elcsábította Évát Ádám oldalbordája mellett mert a zádámnak nem volt akkor kélgyója és a zéva...szóval vérfertőzésben nemzett és testvérgyilkosságban folytatódott homokozó töltelék és a többi

asztatatatat szeretem még amikor kiássák anyja kinját is 77000 évvel később és mutogattyák közben szeretik felebarátaikat mint a netán yahú és a többiek az ő példájukon mostantól a drónok sem lesznek szent maszalg lelövik ooooopps...osztannyi

brühühühühühühühü

a Grimm meg a Zandersen és a sok többi mese szebb bár azok is rendőrségi gyilkossági jegyzőkönyvek alapján készűltek

mint a vasorrúbába meg a piroska és nagymama farkasnak álcázva minő vérengzés gyermekmesében ...

brühühühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nálunk nem volt gáz -tilos volt- mivel bidesch

szóval mibajod velemmel?

brühühühühühü

obligát 12/8 cisz moll
@aritus: A békemeneten a "nem leszünk gyarmat" felirat mellett a "tanárok, ne igyatok konyakot, igyátok a magyar pálinkát" valamint "még több turult" táblák is szerepeljenek.

Valamelyik narancssegg médiában olvastam (nem emlékszem melyikben), hogy a szervezett alvilág, Porttik Tamás személyében pénzeli a fészbukkos kormányellenes csoportokat (gondolom, itt a millát akarta "sugallani").
Itt az ideje ezt bebizonyítani, és okt.23.-án autókat felgyújtatni, kirakatokat betörettetni, utcaköveket felszedettetni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha erőlködsz is még egy kicsit a mellémagyarázással, akkor sem fog menni... :)) Tudjuk amúgy, szűznemzés, meg a pártus hercig, meg nem is zsidó volt Jézus... Sőt még újabb baromságokkal is képesek vagytok előjönni.
Most képzelt el, ahogy Piktor - aki immáron a Kereszténydemokrata Internacionálé alálnoka lett, buzgó reformátusként, minden gyerek másik hitre keresztelve, mint az a nagyon vallásos családokban mindig is szokásos volt - veti rátok a kereszteket és szimplán röhög rajtatok... Mert úgy is beszopjátok!
Most azért majd kezdj izgulni, mert jön a Mikulás is apránként, azt is...
Csak szólok, hogy neki van még a legtöbb valós alapja. Azért szólok, mert különben minden illúziódat ezek a dögök lerombolják! SZÖRNYŰEK! :D

Amúgy a pedagógusok ezt a konyakos történetet képesek felfogni, vagy inkább meg sem szeretnék hallani?

indavideo.hu/video/Giro-Szasz_Konyakot_rendelnenek_a_pedagogusok?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer

Nem lesz itt lázongás, jobban féltik az állásukat, hisz nagyrészt immár állami alkalmazottak, még csak nem is önkormányzati.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

egyébként jobb lenne ha a szellemi őseimet nem igen vennéd a szádra...bár elég éberek

rábaszol

brühühühühühühü
@rodeo36:
Rodeó bácsi ősei megkísértik a szárnyast, aki nyárson és grillen végzi... :))
@aritus:

kizárólag a díszburkolatokat

brühühühühühühü

hátrafelé tüzelni ???? amikor a szuka tüzel az is hátrafelé csinálja hát még a macsek amint...szóval zajosch
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

vigyázz előtte alaposan ki kell belezni mert különben a kutyának sem kell

brühühühühühü
Viktornak alighanem baj van az emeleten, (endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html ), azonban az is lehet, hogy az emberek mégsem akarnak banánköztársaságot, az 1910-es évekkel vegyítve. Bár Lázár és Kósa nagyon dolgozott az ügyön.
A KDNP a legutóbbi akcióival sok szavazót elvitt szerintem. endresy.blogspot.hu/2012/10/eletkozosseg-mentesites-kdnp-modra.html

Kósa mag gyakorlatilag szembehülyézett mindenkit. endresy.blogspot.hu/2012/10/kosa-lajos-abbelikijelentes-hogy.html

A hatalmi arroganciának úgy tűnik van egy határa, amit már nem nyelnek be az emberek.
@rodeo36: Igen és pld. Bach-ot is ez a sok ferritél és mesemesemátka ihlette meg. :)
@rodeo36: Nocsak. Megint kiderül, hogy nem a narancs hanem a vörös bolsik azok, akik nem hazudtolják meg a közepes méretű rágcsáló elődeiket??? :)
@rodeo36: Pedig a te szád mennyivel tisztább igaz??? Csak úgy bugyog ki belőle az amcsinépszavás tolerancia és másság elfogadás ugyi??? :)
@aritus:

A tanárok alkoholizmusa megbocsájtható, amennyiben téged is megkínálnak. :D
Én nagyon szeretnélek viktorka miközben a prosecturán olvasnám a a lábcetlidet!Még le is fényképeznélek emlékül! Nem lennél egyedül melletted lenne Szaddam és Kadhafi kollégák! De velük ellentétben te rövidebb ideig uralkodsz majd!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Miért ne, Csajkovszkijt pl elég sok mese-mese mátka megihlette...

Egyébként mondjuk a Szűz Mária kultuszt éppenséggel Bach sem nagyon építgette, lévén a katolicizmus esküdt ellensége.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mint tudjuk, a tanaraknak amúgy is a legjobb konyakra telik... :))
A sógornőm tanár. Elhivatott, nem alibiből. El vannak keseredve amúgy, akkora a káosz, mint talán még soha. :(
"Varga Gyula 631 szavazatot kapott, ami a voksok 45,99 százaléka. A második helyen Táp Lászlóné (Fidesz-KDNP) végzett 460 szavazattal (33,53 százalék), a harmadik Gőbl György (Jobbik) lett 178 szavazattal (12,97 százalék). Uzoni Pál (Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület) 70, Szakács Gyula (LMP) 33 szavazatot kapott."

Asszem, a Lomposnak ideje volna taktikát váltani.
MSZP: 631 vs LMP: 33, ez kurvára gáz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amúgy meg a Szűz Mária kultusz is az ősi egyiptomi Ízisz kultusz másolása, de ezt az elvakultak honnan is sejtenék? Legalább olvasnának néha...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na, majd itt lépnek be a jobbikos segédcsapatok...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tegnap pont erről beszéltünk tesómmal: sajnálom őket, de azért valahol... biztos vagyok benne, hogy vagy 80%-uk szavazott ezekre a faszokra, most meg gyakorlatilag szó nélkül tűrik, hogy választott képviselőik, Selmeczi és Gyros útján még a szájukba is szarjanak. (Azért azt képzeljük el, ha ezt a dumát a konyakkal a helyi Gyros Berlinben vagy Párizsban merné megengedni magának...)
Ha még egy teljes, és általános, határozatlan idejű munkabeszüntetést sem képesek összehozni, akkor tessék: itt a kanál, itt a vödör szar, jó étvágyat. :(
Gonoszok vagytok. De semmi baj, a TEK már tud rólatok.
Kedves Miniszterelnök úr!
Én szeretnék elhatárolódni a Varánusz blog közösségétől, és szeretném kifejezni legteljesebb szeretetemről Miniszterelnök urat. Azt is szeretném elmondani, hogy édesanyukáját is szeretettel foglalom imáimba, különösen ami az ősi foglalkozását illeti.
ÉlRemélem most már lassan megnyugszik a lelke, és hosszabb (20-30 éves) kirándulásra a baráti Venezuelába utazik. Ránk ne legyen gondja. Mi úgysem érdemeljük meg önt. Mi megpróbálunk valahogy elvegetálni abban az időben, amikor ön nem lesz közöttünk. Nehéz lesz, de valahogy kibírjuk. Nyóc éven át kibírtuk, a következő időszakon is csak átlendülünk valahogy.
Éljen a TEK, a párt és csak a Fidesz. Remélem ezzel ki tudtam fejezni elkötelezettségemet. :)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az meglehet, de ha megnézed Rodeo ott már nem Máriát fikázta, hanem mondjuk a komplett Bibliát és a Keresztény hitet ferritélezte. Erre írtam nagy hirtelen a Bach példát.

Bár az is lehet, hogy sokkal szebb műveket írt volna ha mondjuk nem az Isten szeretete ihleti meg, hanem mondjuk a weimari kufárok mindennapjai. :)
@aritus: Így bizony, majd azt mondják, hogy direkt hagyták, hogy nyerjen az mszp jeölöltje..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

MSZP + LMP:664
Fityisz + Zombik:638

És akkor a Városvédőket nem számoltam.

Vagyis baloldali összefogás esetén itt még a szélsőjobbal összeborulva is buktak volna.

Na, kíváncsi vagyok, erre mit okoskodnak ki...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Nos, ezek ilyenek! Meg sem érdemeljük ôket... :(
Piktort ismerve, 23án támad kedvük majd utazgatni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pontosan, mert, hogy nem is volt katolikus a Bach.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát ez az. Nyugat Európában ilyenkor már a tanárok régen az utcán lennének. De nálunk a szakszervezetek is a vezényló hímtagján lógnak, és meg sem mernek nyikkani. Emlékezettek csak a "nagy" Gaskóra. Kilóra megvette a vezényló őt is és a többi szakszervezetist is. Azóta csak a kuss megy meg a hallgatás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tényleg szar lehet, ha valakinek mindenről ugyanaz jut az eszébe, és az nem a (...).

@Penivaldes:

Hogy a biztonság hamis illúziójába ringassák a vörösöket! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A tömegek korát éljük, az undorító tömegek korát." A Fityesz szépen elcsehszlovákolta... Orbánnak föl kellett volna gyújtania a Reichstagot 2010-ben, és bevezetnie a szükségállapotot. Azonban a riogatásokkal ellentétben egy Schlechier kaliberű, toporgó-vigyorgó törpe került hatalomra, aki a rendszer toldozását-foltozását hajtotta végre, nem egy Rienzi. Sopron a legégőbb.

A tömeg rendkívül buta, rövid távú a memóriája... Ki is írta ezt a landsbergi börtönben?:)) Szóval az 1945-től mostanig eltelt 67 év akkora ráncokat égetett a magyar lakosság lelkébe, hogy azt két év alatt nem lehet elpúderezni.

Amúgy meg tényszerűen kimutatott és felmért, hogy az emberek nagy része pénztárcája és szimpátiája alapján szavaz, nem ideológiák mentén. A kis rész, ami stabilan jobboldalinak, konzervatívnak, baloldalinak, liberálisnak akárminek vallja magát, nem dönt el szavazást, maximum befolyásol, kicsit.

Tehát ezért sem hiszek az oklokráciában (a tömegdemokráciában, egy ember = egy szavazat, és mindenki szavazhat egy bizonyos kor után, ha orvosilag vagy büntetőjogilag el nem tiltott), mert ott az győz, akinek több pénze, s így több médiafelülete van, több tanácsadót tud fizetni, több embert tud hülyíteni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Állítólag most 23-án nem utazik el. Remélem kiáll a népe elé, és személyesen magyarázza el nekünk alattvalóinak, hogy a Matolcsy által bejelentett mexorítás az miért nem mexorítás, és ez miért is jó nekünk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne aggódj. Akármi mást is írhattam volna, ami ugyanolyan ferritélesen semmire sem jó. :)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

Jakab Pista is hogy küzd a földrabló oligarchák ellen! :DDD
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
"Kilóra megvette a vezényló őt is és a többi szakszervezetist is"

nana, az egy kicsit erős túlzás volt:
rendvédelmisek? Szima Judit másfél éve előzetesben a semmire, Kónya, Árok ellehetetlenítve, így kénytelenek voltak kilépni...
Más sarkos vélemények alapján meg sajnos a Fityesznek a legnagyobb gondja az atlantista lobbinak való megfeleléskényszer volt, és a "demokrácia megvédése" akár az MSZP-vel karöltve a JOBBIK ellen (lásd Gárda), ahelyett, hogy létrehoztak volna egy "Harzburgi Frontot" a JOBBIK-kal. Fritz Teufel (Pintér Sanyi) pedig mint Müller későbbi Gestapo-főnök, hagyta volna, hogy a Gárda szétverje a balos tüntetéseket... Azonban a Fityesz nem DNVP és a JOBBIK nem NSDAP, a baloldali sajtó bármilyen riogatása ellenére sem... :( Akkor már beverték volna drágabolgárgyörgyúr fejét a gárdista legények, a rendőrség asszisztálása mellett... :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Értem, mert a Jobbik nem hülyíti az embereket a politikai ezotero-ufológiával. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bezzony. most majd elbízza magát a vörös horda, és addig hű kormányerőink újra támadnak:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem ne erőlködj velük, mert mint Nagy Vezérünk mondotta volt, nincs szeműk, gogy lássanak, és nincs fülük, hogy halljanak. (Na jó, tudom, hogy eredetileg nem ő mondta.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem tudom, hogy mit csinálnak. Nálam biztos nincs fogadókészség az efféle hülyítésre. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na én azért a helyedben nem jelenteném ezt ki ilyen határozottan
@Penivaldes: Pedig de. Tudom, hogy mindenkinek van bogara, de hidd el, hogy az "ezotero-ufológia" nálam nem tartozik ezek közé. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem Fabius itt elsősorban Orbán képmutatatásán, szenteskedésén poénkodik. Meg azon, ahogy a vallást átpolitizálta, az ő pártpolitikájának szolgálólányává silányította, és ahogy a kedvezményezett magyar egyházak ehhez asszisztálnak. Meg ahhoz is, ahogy maga köré egy vallási kultuszt emelt.
Én magam is láttam több lakásban, mikor lakásvétel miatt sok lakást láttam, hogy mint a Szűz Mária, úgy van kint Orbán fotója, kis házi oltáron. Szerintem ez nem normális. Sőt! Istengyalázás, az első parancsolat megszegése.
Ha én vallásos lennék, ezen háborodnék fel, nem azon, ha ezt szóvá teszik, kigúnyolják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, kicsit még gyúrni kell nekik.
Ezek után:

"A következő kérdés szerint a határon túli magyarok, akik levélben regisztrálnak, de nem akarják ezt nyilvánosan vállalni, mit tegyenek? Kósa azt mondta, ez nagyon egyszerű. Két borítékba kell tenni a regisztrációs lapot, és a belső borítékot kell megcímezni, és úgy feladni. A külső boríték üres marad. Ekkor már tényleg az értetlenség üveges szemei látszottak mindenhol a teremben. Pedig a legdurvább
pillanat még ezután következett,…
"magyarinfo.blog.hu/2012/10/04/kosa-karacsony_vita_a_regisztraciorol_onalazas

Mert lalikierál olyan:
"Összességében azt láthattuk, Kósa Lajos nem sokban különbözik az általa lenézett választói csoportoktól, és kiválóan igazolta, hogy a regisztráció, cenzus és egyéb dolog csupán arról szól, hogy kiemeljük magunkat azok közül, akiket ostobábbnak gondolunk magunknál. Pedig néha mi pont olyan ostobák vagyunk, ha nem ostobábbak mint ők."
@rodeo36: Szerintem a Biblia, Ó és Újszövetségbe az európai kultúra egyik alapja, alakítója. A felvilágosodás a szabad akarat nélkül, amely entitás, gondolat már a bűnbeesésénél megjelenik, nem lett volna.
Azokat kell piszkálni, akik ezzel visszaélve tesznek elfogadhatatlan dolgokat, vagy csak simán képmutatók, álszentek.
@aritus: Ebben messzemenőkig egyetértek veled. Inkább engem baszogassanak, ahelyett, hogy a legszebbet ócsárolnák egyesek. :)
"Ómájfaszom, két héten belül másodszor hagytok magamra!"

A tárgyilagosság kedvéért, a Fidesz ott veszített, ahol az előző választásokon az MSZP 30% felett, tehát jóval az országos szintet meghaladva teljesített. A fidesz csökkent 10-15%-kal a szocik ennyive többet szereztek. Országosan ez még kevés fideszbukáshoz, különösen úgy, hogy a harmadik pólus élcsapatának sikerült megfeleznie a sporoni szavazói számát 4-ről 2%-ra.
@Penivaldes: mondjuk fideszes többségű (10 versus 3-4 mszpés, 1-1 jobbikos, lmpés) a képviselőtestület, tehát újabb Esztergom.
@aritus: és amit ugyanúgy tönkrelehet majd tenni..
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): több megy, mint kuss és hallgatás. A kormány létre akar hozni 1 nagy szakszervezetet, amilyen a szocializmusban is volt, Gaskó vezetésével, aki már meg is mondta, hogy melyik szakszervezetet veszi be, és melyiket nem.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

dehogy is kussolnak a gaskóék. épp múlt héten találták ki, hogy a liga vezetésével egy suprszakszervezet jöjjön létre. amiből persze az mszosz-t és társult szervezeteit kihagynák, mert az túl pártos.
@kej: szuperszakszervezet. ejnyebejnye. nekem is kijárna egy lakosztály a sándor palotában...
@aritus: Értem az érveidet. Orbán fotón én is ki lennék akadva és ennek kifigurázása ellen nekem sincs semmi kifogásom. Viszont nem hiszem, hogy szerencsés homlokonfostosan lemariskázni olyasvalakit, akire több milliárd ember a legszebb érzelmeivel gondol.
@Penivaldes: :))) ne bántsd.
Szerintem Gabrielt nem a vallásossága miatt kell cikizni, az néki a legszentebb magánügye.
Viszont a jobbikos nézeteiért meg igenis cikizni kell, mert az közügy, az ránk is tartozik, hogy olyan ordas eszmék híve, ami már "bizonyítottak" padlóra küldték Európát.
@aritus: OK:)) csak a Szűz Mária kultusza nekem...))
@Penivaldes: Meg mondjuk azokra, akiket személy szerint szeretek.

Tudod, "úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (Jn 3,16).

Ami pedig titeket illet. Nos a nők a szeretet ingyenességének tanúi, az ember teremtésében Isten társai, a megtestesülés lehetőségének átérzői. A nő hatalmas méltósága és kiváltsága, hogy saját testéből táplálhatja a kis újszülöttet, majd pedig odateheti az ételt a család asztalára. Ez nem alacsonyrendű munka, hanem az élet szolgálata, királynői feladat, hiszen az Úr Jézus ezt mondja: „Én vagyok az élet kenyere.”

Mindig a nők az elsők, akik befogadják Isten titkait, és általuk árad szét a tevékeny szeretet jó illata a családban és a világban is, törékenységük nagy odaadása által.
@Penivaldes: Nincsen túlzott kultusz a részemről. Egyszerűen csak elképzelem, hogy érez Jézus az édesanyjával kapcsolatban és viszont.

www.gardenofpraise.com/images/pieta4.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért ez nem semmi, hogy ahogy ide eljutottál.
Igen ezt mondta Jézus, de ő akkor nem a vajas kenyérre gondolt, hanem valami másra. na de mindegy.
azért ezen meghatódtam:(((((((((
nem ám..
@GeoCracker:

"A hatalmi arroganciának úgy tűnik van egy határa, amit már nem nyelnek be az emberek."

Ezzel csak egy baj van. Baromi kevesen olvassák az idézett blogot, és a többit is. Általában nem így - hatalmi arrogancia - fogalmazzák meg az emberek, mi a bajuk. Éhesek, fáznak, megalázottak, reményvesztettek. Próbálnak nevet adni a bajok okának, felelőst keresni. A válasz már ezer dolog függvénye, kultúra, iskolázottság, személyiség,társadalmi helyzet,lakóhely, stb.stb. És ami nagyon fontos, nem mindegy ki segít a válaszkeresésben. Itt vannak nagy fehér foltok, és rányomulnak a "szellemi élősködők/paraziták".
Ork bán lenyilatkozta, hogy a magyarokat nehéz vezetni! Remélem levonja a konzekvenciát és elhúz focipályát füvesíteni! ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Legalább olvasnának néha..."

Olvasnak, csak hülyeségeket,tudománytalanságokat, fantazmagóriákat, konteokat, etc.:)))
A matolcsi helyén hagyása szerintem már felér egy bűncselekménnyel. Min. 10 év letöltendőt adnék érte az orbánnak.
Mellesleg szar lehet a fidesznek ha a matolcsi még az értelmesebbek közé tartozik náluk...
sírva röhögős lett a poszt ismét, köszi, és grat. :D
@aritus:
na jó akkor rászánok még valamit: MI AZ A BŰNBEESÉS? és ki esett mikor és mivel valamint milyen bűnbe?

a lehető legstruktúráltabb törzsi társadalom képe egy olyan írásban ami csakis ellenséget ismer és semmi baráti vagy együttélési nincs benne vagy ha van az kereszten végzi mielőtt leköpdösik

halállal büntetendő minden ami a törzs szaporulata és továbbélése ellen vagy annak nem elegendő növekedése érdekében cselekszik vagy -akurva anyját- csak arra gondol

tehát ez szerinted gondolati szabdság és fejlődés

bebetonozás az ősiség és a gyagya bebetonozása és gyermekmesék szentté avatása

azaz teljesen az amit ez a tetű ma Levédiában a katlik egyházzal együtt meg akar valósítani

mert buta, sötét és aljas valamint lop

brühühühühühühü

magam részéről a biblia le van zárva azaz soha többé nem nyitom ki itt van az élet benne élünk mankót meg nem használok

ha tekintélyre van szükségem akkor sem ezt a könyvecskét idézem
Viktorom, súgok Neked egy aranyigazságot:

A magyar főleg a HALOTT nemzeti nagyságot szereti, tiszteli, becsüli, koszorúzza, forró hálakönnyeivel öntözi.

Ugye ÉRTED...
Ez mind szép és jó de hol van a Stefi?!
Ez a rebellis magyar nép egy darabig bírja a NERészkedést, aztán meg odacsap. A félázsiai hülyítésből csak elég lesz egy idő után. A hála az nem politikai kategória, Churchill is megnyerte a háborút, aztán meg más nyerte a választásokat. Persze rosszul csinálta, mert csak ki kellett volna találnia valami kis regisztrációs, egyfordulós, nekikedvező választásosat.
Orbán ezt mondja:

Két vesztes világháborút követően!

""Tízmillió szabadságharcos országa vagyunk, ennek megvan a maga előnye, de a kormányzást megnehezíti" - idézi Orbán Viktor miniszterelnököt internetes kiadásában a Weekly Standard című amerikai neokonzervatív lap. A kormányfő a lapnak azt mondta, hogy emiatt a szabadságharcos hagyomány miatt "talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet".
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mi a vége a János és a Máté Passióknak?

brühühühühühühühü
Szomorú egyébként, hogy a máskülönben normális Giró Szásznak kell olyan baromságokat mondani amire tökéletesen megfelelne Selmeczi asszony a maga 2 db agysejtjével.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"mi másodrendű állampolgárok vagyunk, a külföldi kibicek az IGAZI magyarok! "

Mármint azok a külföldiek az igazi magyarok, akik soha az életben be nem tették lábukat Magyarországra. Ezzel szemben azok, akik ledolgoztak pár évtizedet itt, de most kénytelenek voltak külföldre menni a megélhetésük érdekében, na azokat kizárták a regisztrációval a szavazásból is, mert ők áruló dezertőrök.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mivel halvány lila fogalmad sincs arról amit leírtam és amire felhívtam a figyelmed...kár hörögnöd

brühühühühühühü
Múlt héten azon röhögtek a fideszesek, hogy nem mert elindulni a szocialista pártszínekben csak függet6éenként most elindul és egy jobboldali városban nyert. Persze ebből sem kell túl sok tanulságot levonni de ahhoz képest, hogy a magyar nemzet szombaton még verte a mellét, hogy a szocialisták mekkorát fognak bukni ahhoz képest jól pofára esett a fidesz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az én liberalizmusomat nem ismered, bár lehetne képed róla ennyi idő után

tudatlanságod süt a szavaidból...kár pedig sülve -kibelezés után- olyan jó sűlt háziszárnyas lennél

csak úgy liberálisan

a fafejű ídézőgépeket kihagytam életemből és nincs hiányérzetem

a neked szólók tulajdonképpen arra vannak itt, hogy a többiek tudják mi a liberális véleményem a te jobbikos sületlenségeiddel szemben

brühühühühühühühü
Akkor kel még egy kis pénz a TEK-re meg a kommunikációra....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Előre bocsátva, hogy Szűz Mária egy kálvinista számára eleve nem ugyanaz, mint egy katolikus számára. Bár ennek nem igazán sok köze van ahhoz, ahogy Fabius megmariskázza ésatöbbi, sokkal inkább ahhoz van köze, ahogyan OV a vallást kezeli, pontosabban használja. Arról pedig nem Fabius tehet.
@ob.szerver: +1

"A tárgyilagosság kedvéért, a Fidesz ott veszített, ahol az előző választásokon az MSZP 30% felett, tehát jóval az országos szintet meghaladva teljesített. A fidesz csökkent 10-15%-kal a szocik ennyive többet szereztek. Országosan ez még kevés fideszbukáshoz, különösen úgy, hogy a harmadik pólus élcsapatának sikerült megfeleznie a sporoni szavazói számát 4-ről 2%-ra."

@aritus:

"tehát újabb Esztergom"

Csak eggyel kevesebb fideszes képviselő, de a többség és a polgármester maradt, így sima fideszes önkormányzat továbbra is. A választói arányok és hangulat szempontjából jelzésértékű, az ob. féle fenntartásokkal. (Amit kiegészítenék még azzal, hogy ha az MSZP még ettől is vérszemet kap és egyedül akar majd nyerni - netán nyer is -, az milyen következményekkel jár.)
ad1) hol van ez a gyöngyszem ?

"a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet. Tízmillió szabadságharcos."

meg is sértődtem !!!

ad2) és drkövér a táblával, hogy ha a pedagógus nem kap konyakot akkor az RENDŐRÁLAM !
amugy tegnap óta ezeket a képeket a netről mindenhonnan eltüntették... de én lementettem...
@orica: Vitatnám, hogy a hatalmi arroganciát az ún. egyszerű emberek ne tudnák azonosítani; ők azt mondják, már megint hülyének néznek bennünket.:)
Azért megy most az örömujjongás, mert 200 szavazattal kikapott a Fideszes jelölt?
@rodeo36: "az én liberalizmusomat nem ismered"

Nem is kell ismernem. Bőven elég a megnyilvánulásaidat ismerni. :)
Orbán akkor most itt dolgozik ezekkel az urakkal nagyon keményen.

Pier Ferdinando Casini (Italy) - President
Antonio López-Istúriz (Spain) - Executive Secretary
Mário David (Portugal) - Deputy Executive Secretary
César Maia (Brazil) - Vice-President
Lourdes Flores (Peru) - Vice-President
Michael Eman (Aruba) - Vice-President
Mariano Rajoy (Spain) - Vice-President
Juan Luis Seliman (Dominican Republic) - Vice-President
Gonzalo Arenas (Chile) - Vice-President
Naha Mouknas (Mauritania) - Vice-President
Abbas El Fassi (Morocco) - Vice-President
Edcel Lagman (Philippines) - Vice-President
Mikulas Dzurinda (Slovakia) - Vice-President
Viktor Orbán (Hungary) - Vice-President
Peter Hintze (Germany) - Vice-President
Jadranka Kosor (Croatia) - Vice-President
Andrés Pastrana (Colombia) - Vice-President
Luís Marques Mendes (Portugal) - Vice-President
Wilfried Martens (Belgium) - Ex-officio Vice-President (as President of the EPP)
Jorge Ocejo Moreno (Mexico) - Ex-officio Vice-President (as President of the ODCA)
Carlos Veiga (Cape Verde) - Ex-officio Vice-President
@doggfather:

"Szomorú egyébként, hogy a máskülönben normális Giró Szásznak kell olyan baromságokat mondani amire tökéletesen megfelelne Selmeczi asszony a maga 2 db agysejtjével."

Mikor volt utoljára normális?
Nem, nem kell mondania, önként dalolva, jól megfizetve vállalta.
Tényleg szomorú, hogy ennyi ésszel ilyen gerinctelenné vált.
Selmecziben egyetértek, bár sokallom a becslésedet.
@AnnaKarenina:

Aki ezt meg tudja fogalmazni, és tudom, hogy számosan vannak, azt én már nem nevezem egyszerű embernek. Az már bölcs:))
@orica: Szerintem nem kell lebecsülni az embereket. Azt mindenki érzi, felfogja valamilyen szinten, ha a lábára lépnek. Ma már azokat nehéz érteni, akik haszonélvezet nélkül két évi ilyen kormányzás után még mindig rajonganak, bíznak a fideszben. Talán ők a legegyszerűbb emberek.
Hát elég gáz a stílusa az írásnak, sajnos. Semmi értelme az írásnak csak a értelmetlen fröcsögés.
sajnos itt tart a politikai kultúra, és itt tart az ellenzék egy jó része. Ebből a pitiáner stílusból látszik amit a másik oldal képvisel, hogy ha kormány váltás lesz, az országban semmi , de semmi nem lesz jobb!
Gazdaságilag sem, mert a rengeteg adóságot ugyanúgy fizetni kell majd, így a terhek nagyok lesznek továbbra is. Nagyon mást nem lehet csinálni. Max visszahozni még a két kulcsot ami pár száz milliárdot hozz majd ugyan, de attól még az nem sok mindent fog megoldani.
És akkor annyi lesz a különbség, hogy nem Orbán kamuzik, meg hanem majd XY a másik oldalról. Annyi lesz a különbség, hogy a mostani fröcsögők kicsit elhalkulnak majd, a szemükre homály ereszkedik, és sok olyat amit most élesen bírálnak, magukkal szemben már nem fogják annyira számon kérni. Ennyi lesz a változás. Közben lesz egy undorító kampány, nőnek az árkok, az ország meg veszít.
Sajnos látszik okt 23. megint nem azokról fog szólni, akik életüket adták egy valódi diktatúra ellen, hanem mindkét oldal a maga politikája érdekében fogja kifordítani és elmagyarázni a dolgokat.
Sajnos itt tartunk. Ez az írás színvonalával és fröcsögésével, mindent megtestesít ami ma a politika.
@AnnaKarenina:
Annyiban nincs igazad, hogy ha csodálkozol, hogy van támogatottsága a fidesznek, akkor hogy lehet támogatottsága az mszp-nek és így tovább??
Mert te utálod a kormányt és ezt gondolod, de sokan meg nem utálják, mert őket mondjuk pl az eddigi alkotmány zavarta, ezzel meg egyet ért.
Ilyen alapon hogy van bármelyik pártnak a világon támogatottsága?? Mindegyik párt kamuzik, aztán jönnek a kőkemény megszorítások főleg mostanság.
Ez a kormány is hazudott sok mindenben, és valszeg lehetne jobban csinálni a gazdaságot is, de pénzt "szarni" ezek sem tudnak és a következő kormány sem fog.
Semmi más nem történik több mint két éve,
mint amiről több mint két éve folyamatosan pofáztak itthon és külföldön, hogy a fidesz kihasználva a kétharmadot, megy mint a tank.
Nem számít, gyerek, öreg, beteg van előtte,
letapossa egy "szent" cél érdekében.
És a szent cél semmi más, mint önmaga.
Ezt már csak egy másik tank fogja megállítani.
A nemzeti lószaroknak köszönhetően havi több 10 ezer(!) forinttal keresek kevesebbet, mint korábban. Vajon miért nem kellenek? :S
@AnnaKarenina:

Nem becsülöm le, csak tudomásul veszem, hogy többen tájékozódnak a Széles-TV-ből, mint pl.mondjuk a Varánuszból. Többen olvasnak Neményit, mint Romsicsot. Többen néznek 700-as klubot, mit egy beszélgetést Bitó Lászlóval. Ebből azért nem nagyon nehéz következtetni:))
@orica: Gíró Szász Bandi a politikai pártkatonák azt a típusát képviseli, amelyik a legalja mindennek.A Századvég nevű Fidesz-keltetőben született és nevelkedett, kellő időben gerinctelenítették.Az egész pályafutása a médiában- még a szóvivő előtti is-undorító és visszataszító.Aki ilyen ilyen faarccal magyarázza a magyarázhatatlant, az egy erkölcsi hulla!
@irógép:

Kinyílt a csipája a talmudista gyűlöletkisebbségnek. Nagyon szeretnétek megint magyarokat akasztani, mint a II. világháború és 1956 után.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én úgy emlékszem próbálkoztak ezzel a gárdista legények. Az Operánál is megtalálták nagybátran a legkisebbet:

www.youtube.com/watch?v=FlP-84xQXis

Az nyilván a véletlen műve, hogy verekedni nem velem akartak, aki egy fejjel vagyok nagyobb egy átlagos rendőrsorfalnál. Sebaj, azt elérték, hogy a drágabolgárurat leszaró bárány is elkezdett tüntetésre járni, hogy ha izmozni akartok legyen valami aprónéptől nagyobb akivel lehet.
Fotó van róla! A fideszes politikusok előtt két út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik…
www.vagy.hu/tartalom/cikk/3090_a_sor_meg_a_helyettes_allamtitkar
@orica: igazad van a blog szerepét illetően, s kicsit talán nem. De nem lényegileg. Az ellenségképgyártás pont azt használja ki, amit írsz. A féligazságokon alpuló hordóretorikával.
S mégis úgy tűnik a hatalom a blogoktól a minoritásban levő rádiótól is fél.
Ám az emberek ezzel párhuzamosan radikalizálódnak. A kettő eredője sajnos a szélsőségeknek kedvez.
kik miatt tart most itt az ország? a politikusok...
kik tanították őket/kik voltak zsíró100 szülei? igen a pedagógusok!

akkor megérdemlik a konyakot ? na ugye !

egyébként sem értem miért innák a francia konyakot, amikor
az erkélyen ott a KECSKE, így a kecsketej ingyé van...
meg pálinkát is főzhetnek simán...
@stf!: +1

"Semmi más nem történik több mint két éve,
mint amiről több mint két éve folyamatosan pofáztak itthon és külföldön, hogy a fidesz kihasználva a kétharmadot, megy mint a tank.
Nem számít, gyerek, öreg, beteg van előtte,
letapossa egy "szent" cél érdekében.
És a szent cél semmi más, mint önmaga.
Ezt már csak egy másik tank fogja megállítani."

a baltás hasonlatot is szeretem... a fides az nyugottan alvó társadalmat BALTÁVAL, éjjel sunyiban elkezdte verni! aztán már világos van... de még mindig lesújt a jogálamra...
@dr. Balta$ár: a konyhába meg csirke, s lábukon a gomba? :-) :-(
@GeoCracker:

A paranoiásnak nem kell ellenfél/ellenség. Teremt magának, kíséri az árnyéka:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

látod bugyuta? minden lófaszra mondasz valami másik lófaszt, de amikor megkérdezek valami szakmait akkor halgatsz mint szar a fűben

jellemző háziszárnyas attitűd

brühühühühühühühü
Ezúton javaslom Sopron jelzőjét az "a mentálhigiénés érzéketlenség városára" módosítani.
Ez a két napja regisztrált baradlay itt is feltűnt.
Valakinek ismerős a stílusa,hogy ki lehetett ő azelőtt?:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: eddig a gárda a pintérlegények védelmében végezte az avatást és egyebeket.. .
Amugy Fabius-szal egyetértve, a mázsányi alkatommal vhogy nem akaródzott velem veszekedni a zoperánál vagy a millás tüntinél a bátor hadfiak egyikének sem. Pedig nem bántottam volna őket. Sz.rba nem nyulok:-)
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): "Remélem kiáll a népe elé, és személyesen magyarázza el nekünk alattvalóinak, hogy a Matolcsy által bejelentett mexorítás az miért nem mexorítás, és ez miért is jó nekünk. "

Nincs mit magyaráznia, hiszen ő maga mondta, hogy csak adót kell csökkenteni, és a zország felvirágzik. Csupán arra kell rámutatnia - egy mondat, osztjónapot -, hogy azelvonásnövelés adócsökkentéssel egyenértékű.
@GeoCracker: a magyar hazafiaknak te nem lettél volna jó...:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Értem, mert a Jobbik nem hülyíti az embereket a politikai ezotero-ufológiával. :DDD "

Nem ám: a echo tv feltárja a igasságot, hogy a aszályot a alpokajján csinájják a tuggyukik megbízásából.
@irógép: Ha mondjuk el kezdenél gondolkodni, akkor talán nem lenne minden ilyen kő eccerű, ahogyan leírod...
@Silbermann: "nincs szeműk, gogy lássanak, és nincs fülük, hogy halljanak. (Na jó, tudom, hogy eredetileg nem ő mondta.:) "

De ő mondta eredetileg, csak a bankvilág (tuggyukkik) képviselői mindent lenyúlnak.
@kifordított nagyanyó:

"Valakinek ismerős a stílusa,hogy ki lehetett ő azelőtt?:)) "

Ez nem stílus, és ettől fogva érdektelen, ki volt/van/lesz.
@dr. mesterseges szinezek: a Földközi tenger keleti medencéjében kezdődött minden..
@irógép:

Ugyanaz a kiváltó más és más reakciókat és megnyilvánulási módokat vált ki.

A Varánusz-blog kapcsán:
mond-e neked valamit az a szó, hogy irónia, vagy inkább karikatúra?

A politkia percről-percre szállítja a témát, nem hagy időt a magyarázkodásra (arra ott van Tg blogja).
Arról nem Fabius tehet, hogy tragikomikus, amit a politikai elit művel - velünk.
Az a fajta szarkasztikus költői tájkép, amit e blog szerzője általában képvisel, nem is fejezi ki igazán mindazt az értetlenséget, amit kismagyar demokráciánk vezetői kiváltanak egy közepesen figyelő és értő állampolgárból.

/Rólam pár éve készült egy karikatúra, akkora nózim van rajta, mint egy balkezes kozákpisztoly, mégsem haragszom a grafikusra./
@Penivaldes: "csak a Szűz Mária kultusza nekem..."

Jó fej volt a csaj. Gondolj bele: a hatalom elvárásai ellenére megszülte és felnevelte a gyerekét, és amikor a nyalonc média a sárba rántotta, akkor is kitartott mellette.
Mária ma anonim terrorista volna.
@irógép: Azért hagyd meg nekem a csodálkozás jogát, főleg, hogy a többpártrendszer huszonegykéthárom évét megéltem, és azt gondolom, hogy pártpreferenciák nélkül is lehet élni és csak a tényekre figyelni. Miért volna okom utálni egy kormányt, ha azt látom, hogy akár a legnehezebb körülmények között is a többség javára próbál munkálkodni?
A jelenlegi kormánynál a legkevésbé sem látom ezt, kezdve az egykulcsos adótól akár az alkotmányig, amiben már lassan minden böffentés benne lesz és gumitörvényként bármire használható. Holott az alaptörvényünknek egy demokratikus állam polgárainak legfőbb jogait és kötelezettségeit, az azokat támogató/ellenőrző demokratikus intézmények működését kellene leírnia mindössze.
Nem azt látom, hogy az állam és az ő szolgái akarnának tenni értünk valamit, hanem mi vagyunk azok, akik az államot szolgálják. Ez már olyan abszurditás, ami kultúrállamokban rég nem szokás, rég nem tűrhető, mert legalább valamilyen minimális szolidaritást kell az államnak az ő polgáraival vállalnia.
@dr. mesterseges szinezek: Haha... a megszorító csomagaról ez így szólott ez a mágus:

"Magyarországot újjáépítjük úgy, hogy nem az emberekre terheljük ennek a költségeit. Nem a családoktól, nem a kis- és közepes vállalkozásoktól vonjuk el a pénzt, nem csökkentjük a nyugdíjakat"

ne a zemberek fizessék meg... se a csekkadót, se a tranzakciós adót... semmit se...

idióta... minden hónapra jut egy nagyívű terv és egyre mélyebbre süllyedünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Mindig a nők az elsők, akik befogadják Isten titkait"

Majd ha szültek 3-4 gyereket, akkor tárulkozzanak ki, addig kuss!
@kifordított nagyanyó:

Elfelejtettem befejezni:))

Szóval az nem stílus, hanem egy hiátus-jegyzék.
@rodeo36: Szakmait??? :) Csak nem a János és Máté passióra gondolsz??
@GeoCracker:

hősiesség, höhö,eszt muszáj vagyok elmesélni, mer betegre röhögtem magam:
eccer egy vidéki pályaudvaron vártam csatlakozásra hazafele, ugyanitt gyülekesztek ezek a pucsítós oroszlános zsakettet hordó fiukák, sörösztek meg beszélgettek ottan egymás köszt, hogy a komcsik tán éppen most műholdról figyelik őket, nu, ötletet kaptam, osztán elkesztem császkálni körülöttük, aki rámnézett, arra jó szúrósan visszanésztem meg a táskámbul előkapott noteszembe rajzolgattam törökbasákat. hát ezek a gyerekek elkesztek csitulni meg összébb húzódni, sápadozni. mire meggyütt a vonat pisszenés se esett, csak csöndes vonatra menekülés. elképzelem, hogyan rugták szét a tökeimet ezek, amikor mán nem vótam a közelükbe, pedig csak örömet akartam szerezni nekik, miszerint végre valahára foglalkozott velük valaki.
ázsiai ásós fahéjjas thc hívő mi okból nem veszi fel a neki csörgő telefont? he?
@AnnaKarenina:
"valamilyen minimális szolidaritást kell az államnak az ő polgáraival vállalnia. "

Jó golndolat - hadd egészítsem ki: nemcsak az "övéivel", hanem az állam összes polgárával.

Leheletnyi különbségnek tűnik, mégis óriási, mivel az értelmezési tartományuk nem ugyanaz.
@dr.kakaósbögre: "Ez mind szép és jó de hol van a Stefi?! "

A szomszédban láttam, miközben épp szőrkalapot viselt, és a szokásosnál moderáltabb baromságokat hordott össze - egyébként a tőle megszokott összeszedettséggel, csak furcsamód a mongol kurtaság helyett teuton körmondatokkal. Hiába, a nácik is globalizálódnak.
@Zébácsi: Én úgy gondoltam. Az államnak az ő polgárai = állampolgárok. Máskor nem cifrázom.:)
@FIDES AGITÁTOR: 'a szabadságharcos hagyomány miatt "talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet".'

Ha így volna, Mo. a 3millió Guy Fawkes országa volna, és egy durva nagy üres telek volna eladó a Kossuth téren.
@AnnaKarenina:

Ha az az alapvetés, hogy az állam én vagyok, akkor a törődés tökéletesnek tűnik.
@doggfather: Gabi már túl jó arra, hogy személyesen koptassa a száját, de tanácsadónak kítűnő.
Egy igazi Mata Hari, csak az ész és a golyó hiányzik belőle.
@orica:

de mér? most képzeld el, hogy ezek a kölkök mijen örömmel mesélték el a szabaccságharcukat a hasonszőrüeknek! :))) én ugyanis a fabiusnál is nagyobb vagyok és rettenetes. ha előveszem a harci talmudomat, akkor meg pláne.
A magyar politikai rendszerben visszafordíthatatlan folyamatok zajlanak le. Minden külső kényszer nélkül választásos tekintélyuralom alakul ki, egyre inkább a magyar történelem mélypontjaira emlékeztetve. Az okok mélyebben rejlenek, mint a felszínen megjelenő, a demokráciát fokozatosan megsemmisítő kormányzati intézkedések.
(…)

Az orbáni rendszer nem intézményi, hanem személyi kapcsolatok hálózatára épül. A kapcsolatok csúcsán a vezér helyezkedik el, és minden intézményt a rendszer kiszolgálói szállnak meg. Viselkedésük nem elsősorban érdek- vagy félelemvezérelt, hanem mély lelki motiváción alapul. E motivációra Szőcs Géza volt államtitkár mondata érvényes: „Jobban szeretek függeni egyetlen embertől, mint intézményektől.” A kijelentés szinonim változata az SS jelmondata: „Becsületem a hűség.”

A rendszeren belül látszólag káosz uralkodik, de ez szervezett. Ameddig a személyi kapcsolatok hálózatában helyet foglaló politikai vagy gazdasági szereplő hűséges, lényegében teljes cselekvési szabadsággal rendelkezik. Dúlhatnak harcok a hatalom különféle grádicsain, például a főpolgármesterség és a fővárosi közlekedési vállalat irányítói, vagy az oktatási szervezeten belül a Hoffmann-gárda és Pokorni oktatásügyi szakember között. A szereplő viselkedését minden esetben meghatározza, hogy a vesztesek is (akár „összeszorított foggal”, de) fenntartják a hűségüket. A Harmadik Birodalomra ez a szervezett káosz kitüntetetten jellemző volt.

(…) Minden konszenzust szétvertek, velük szemben az ellenzék tehetetlen, egyedül a radikális szembeszegülés segíthet. Nem azért, mert ezáltal a legkisebb mértékben is több esélyük lenne a következő választások megnyerésére. A jelenleg kialakított választási rendszerben erre semmiféle esélyük nincsen; se összefogással, se anélkül. 

A radikális szembeszegülés abban segíthet, hogy megtalálják a megfelelő gondolatokat, és vele a megfelelő szavakat, s ezáltal megteremtsék a jövő számára a hitelességüket, s vele a programjukat. Ha netán mégis nyernének a választásokon, kétharmados többségük biztos nem lesz, és ezért a rendszer kulcspozícióiba beágyazott légiósok (az ügyészségtől a médiafelügyeleten, nemzeti bankon és bírósági igazgatáson át a titkosszolgálatokig) leválthatatlanok maradnak. Együtt fognak működni az ellenzékbe került orbáni párttal és a neonyilasokkal, lehetetlenné téve a kormányzást. Olyan ellenzéki politikai ámokfutásba kezdenek majd, mely teljesen felőrli a demokratikus erők vezette, eszköztelen kormány energiáit, és a demokrácia végzetes tekintélyvesztésével jár. 

(…)

Az Orbán-féle fasisztoid választásos tekintélyuralmat csak a teljes összeomlással (egy új magyar „1944/45-tel”) vagy azzal lehet leváltani, hogy leválik róla egy centrista jobboldal. Ez azonban csak akkor történik meg, amikor a bajok tényleg nagyok lesznek, azaz a rendszer elrohad. Az igazi szövetségkötések ideje ez lesz.

A mai ellenzék vagy erre a jövőre dolgoz ki stratégiát (összefogva vagy anélkül, teljesen mindegy), és akkor lelkileg is talpon tud maradni a 2018-as választásokig, vagy a 2014-es vereségét követő lelki összeomlás után kell, talán teljesen újjászerveződve feltápászkodnia a realitásokkal való szembenézés segítségével.

A szembenézés azt jelenti, hogy nem az összefogás az elsődleges, hanem a harc „a földön, a vízen és a levegőben”, ahogy Churchill mondta a fasizmussal szemben annak idején. Akár a parlamentben, de főleg az utcán. (…) A legrosszabb agyalágyult, vágyak vezérelte derűlátással a közeli választási győzelemben reménykedni. Ha lesz harc, akkor előbb-utóbb lesz összefogás is, az utcai küzdelem megteremti hozzá a lelki alapokat. Enélkül viszont csak a vacak választási matematika kábít: az MSZP az egypárti ellenzéki vezetésre bandzsít, az LMP pedig egyelőre ki tudja, mire."

magyarnarancs.hu/publicisztika/a-szembeszegules-az-elso-81971
@Baradlay-: "Azért megy most az örömujjongás, mert 200 szavazattal kikapott a Fideszes jelölt? "

De fitymáld le, hiszen két év múlva 200 szavazatokból lesz vagy nem lesz 2/3!
Bocs, hogy ilyen wall of text lett. :P
A szöveg is üt, de az a fotó Dr. Slájmgeczi Gabika szenátorasszonyról - az mindent visz, félelmetes...:))
@orica: na ja:) A két Lajossal későbbi pedig elvesztette a fejét ezért és megalapozták a modern polgári államot.
@Neolibsi: "Gíró Szász Bandi a politikai pártkatonák azt a típusát képviseli, amelyik a legalja mindennek.A Századvég nevű Fidesz-keltetőben született és nevelkedett, kellő időben gerinctelenítették."

A neve láttán az olajos hering ugrik be: akármilyen kicsi helyet adnak neki, összehúzza magát, hogy beférjen, a csintváza ellágyult és az olaj folytán az eredeti állagához is képest is sikamlósabb, bárhová be képes csusszanni.
@AnnaKarenina:

Hidd el, pontosan érthető voltál, lejött, hogy hogy gondoltad.
Csak azért írtam, mert az állam láthatóan nem így gondolja.
:-(.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
"Kinyílt a csipája a talmudista gyűlöletkisebbségnek. "

De pofázz, gyűjtsd a rőzsét!
@hacsaturján:

Tudom, az akolban minden egér elefántnak képzeli magát, amíg csak magukban vannak.

A harci talmud jó:))))
@Penivaldes: Psszt... meg ne tudják, hogy tudjuk! Majd úgy teszünk, mintha nem is tudnánk, ami tudunk - direkt nem támogatunk szárazságtűrő nemesítési programot - amivel megzavarjuk őket, és elérjük, hogy esőapasztás helyett esőcsinálásba kezdenek.
@Fabius: Aszittem ez nem egy gárdistásos poszt!
Amúgy megint jó az írás!:))
Szeretünk Viktor, a minap megmentettem az életedet is.
Úgy történt, hogy bementem egy magyaros étterembe és megkérdeztem a főpincért, hogy van-e cigánypecsenye?
Azt mondta: van, de akkor nem lesz miniszterelnökünk.
Lemondtam kedvenc ételemről és rendeltem egy rántott szeletet Matolcsi módra.
Most azon aggódom, mi lesz, ha valaki ragaszkodik a fokhagymás húshoz.
@dr.kakaósbögre: "Ez mind szép és jó de hol van a Stefi?!"

Ott van az első képen...
@Zébácsi: Köszi, ZéBá. Frusztrált vagyok, úgy tűnik.:)
@AnnaKarenina: @hacsaturján:

Baromi éleslátó és precíz a lényeget illetően, szokás szerint.

De nem ilyen tökéletes a kép, és reméletőleg épp ez lesz a vesztük. Nem "becsületük a hűség", legalábbis a talpasoknak biztosan nem, hanem bableveses kurvák valóban (© Tóta W.). Harc pedig nem lesz, csak az igazán elszánt és bátor, súlyosan kisebbségben lévő népek részéről.

Marad az összeomlás.
A magyarokat nehéz vezetni:
1, kormányos nélkül valóban...
2, ezt egy miniszterelnök-légiós mondja, aki sok-sok népet vezetett már eddig, tehát ez tuti így van.
@Bakter: "A magyarokat nehéz vezetni"

Inkább ezen aggódjon az orbán:
A magyarokat nehéz megvezetni...
Az Intel nehézségekbe ütközött, a kasszagépekbe építendő matolchip kivitelezése során. Ezért az MTI-hez, és a CERN-hez fordult, mivel szükségük lenne 5 tonna híg-bozontos részecskére, amivel szimulálhatnák Kusza Szem San fejében lüktető sötétanyagot.
@kovi1970:
Ez sajnos nem így van: cáfolhatatlan bizonyíték a kettő darab harmad.
@Bakter:

Nagyon jóóóóóóóó:))))
@aritus: Stadiont a békemenetnek! Stadiont a békemenetnek!
@irógép:
A "pénzszarás" valóban nem megy nekik, de a pénzelkúrás annál jobban.
Fabius, leborulok előtted: Selmeczi igazolványképe is zseniális a szöveged mellett. De a zabszemteszt nem a kézben hanem a seggben zajlik, nemde??? :-DD

Divatot csinálsz: lehet, hogy Halloweenkor ilyen Gabcyka maszkban fogják a vérmesebbek riogatni a népeket. Bár ez már egész évi Halloween kezd lenni. Csak nem cukrot osztogatnak majd a beijedt álompolgárok a kis huncutoknak...
@a szív fészkei: horrorisztikus..bár Gabyka lassan maszk nélkül is az.
@dr. mesterseges szinezek:

'a szabadságharcos hagyomány miatt "talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet".'

Értem a mondatot, de azt nem tudom, hogy ki az ellenség. Szerintem Orbán sem tudja.

Akitől pénzt kunyerál az nem lehet ugye?
@aritus: JA, írja is olasz barátnőm, hogy félt minket, de reméli, nem lövet közénk. Hát, ha Lenin bácsit utánozza, akkor még nem. Bár a pöttyös labdával be kéne már rúgni az irodája ablakát.
@a szív fészkei:
Perverz, de a töklány nagyot szophatott, ha ennyi mag ömlik ki a szájából.
@rodeo36: Már megint mit delirál? :-DDDD Hogy a Szűzanya - aki jóravaló zsidó htb egyébként, mondjátok már meg Gábrielnek - megunta a Felcsút-Alcsút határán a posztolást? Vagy mi van?
@Bakter: "ezt egy miniszterelnök-légiós mondja, aki sok-sok népet vezetett már eddig, tehát ez tuti így van.
"

Először a fidesz nevezetű népségen gyakorolt, amelyet a rutinpályán simán vezet középről jobbra, onnan széljobbra, majd szélbalra és vissza, és megint oda - a problémamentes manőverezés okán joggal gondolhatta, hogy ez a magyarokkal is menni fog.
A kíntorna wurlitzert jelent.

A poszt egyébként fasza.
@Bakter: Ja, mással nem is juthatott idáig. :-DDD Mert nem az eszéért szeretik. Bár azt a harapófogó fejét és kuszafogú száját sem irigylem. Brrrr... Ennél még - bár nem vagyok pasi,csak gondolom - a hajdani metróbejáratnál álló tökgyalu is kéjesebb élmény lehetett.
@kovi1970:
Genyákok vagytok! :))
Az a TI bajotok, nem értitek ti eztet...
Piktor próbálta a népet megvezetni a KISZ-ben, mint titkár elvtárs, majd amikor kipukkadni látszott az a lufi, akkor hirtelen harci-libsi lett belőle és kiűzte a szovjetet, félkézzel, hónaljból.
Olyan libsi elvtárs lett belőle (Soros bácsi pénzén, az MI-6 apró ellenőrzésével), hogy beteges vonzódásában (szerintem is kényszerítették!) az un. Internacionálék iránt bevállalta a Liberális Internacionálé alelnöki posztját is, röpke szaros 8 évig...
Azóta is utálják a fityiszben a libsiket.
Utána nagyon gyorsan Európai Néppárti alelnökként utált mindenkit, majd amikor már ott nem annyira csipázták az nullával történő osztásait, hirtelen felfedezte magában az egyetlen HITELES Kereszténydemokrata Internacionálé iránti vonzódását, ahol mit tesz Isten, ismét alelnök lehetett. Végül is mindegy, csak fizessen valaki...
Persze ez egy idő után vérciki lesz azoknak is ott, de addigra Piktor már egyházi személlyé válik és mint vallásalapító lép fel, MEGTESTESÜL a Szent Turulba Szállhattok Egyházban, azon belül a Legfelső Bránertagozat FŐ-FŐ Bránereként, nemzeti kaczagányban és posztapokaliptikus Európa megmentőként tetszelegve.
Hisz tőle tudjuk, hogy itt minden gond alapja az Európai Unió gyengélkedése, mi tök facán ellenénk az JUNIJÓ gondjai nélkül. Most megy majd Merkel mamához, ahol is - a hírekben mondták - áttekintik a két ország belpolitikai problémáit és gazdasági gondjait... El is képzeltem ahogy a komplett német külügy és gazdasági vezetés Piktor ajkán csüng, hogy megoldja a német válságot és utat mutasson nekik a gazdasági recesszióból történő kilábalásra.
Ötletet ad, pl. hogy München környéke hogyan lábalhat ki a válságból (ÓmájFacom!) és akár még El'Tolcsy pajtit is kölcsönadja, ha ezek a szerencsétlen németek nagyon erőszakosak lesznek.
Mert ezért nagy fasz a csóka, azt el kell ismerni, ha ennyi hülye embert megetet, nap mint nap, idehaza, a büszke szittya nemzetben... A Turul szarnyalasa alatt...
@dr. mesterseges szinezek:

két év múlva megpróbálkozhat a pirézekkel is. addigra nemcsak erős, nemcsak okos, de tapasztalt is lesz.
@a szív fészkei: bevallom hogy nekem nem is tűnt fel elsőre, hogy a képen egy töknő van, és nem a szenátorasszony..
@AnnaKarenina:
"hogy pártpreferenciák nélkül is lehet élni és csak a tényekre figyelni."
Igen lehet, lehet te is ilyen vagy meg sokan mások is. De sokan meg nem ilyenek. Sok ember ateista sok ember meg vallásos. Sok félék vagyunk. És ahogy nem gondolom, hogy aki ma mszp-s az egy hülye barom, úgy aki a fideszes az sem mind egy barom. Csak ezek az emberek hisznek valamiben.
Pont ez a baj, hogy azért mert nem tetszik valami, akkor a másik már egy barom!
Engem nem érdekel az alkotmány, eddig sem érdekelt, én szabad embernek érzem magamat most is. Sokak egyszerűen utálják Orbánt, és igaziból az a bajuk. Sokan meg Gyurcsányt utálják azt bármit mond vagy tesz utálják.
És te lehetsz dühös és utálhatod ezt a kormányt, de azt hiszem a következő sem lesz jobb, ahogy elnézem itt a helyzetet. Max az ahhoz ideológiailag közelebb állók megnyugszanak majd kicsit. És majd a másik oldal lesz mindenen kiakadva. Ez a gáz.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Azért februárban a Klubrádió tüntetésen beszélt egy paidagógsz vezér. Csak sajna nagyon tanárosan és uncsin. De nem voltak már akkor sem megelégedve.
@Bakter: Brékingnyúz, hogy Gabriella felajánlotta havi hidrogén-peroxid adagját a gyorsítóhoz.
Mindazonáltal az LHC-t üzemeltető személyzete megkérte, hogy a jelzett mennyiséget ne egy csomagban küldje, mivel a heti értekezleten megvitatták az ügyet, és 2/3-os többséggel azt az álláspontot fogadták el, hogy a Naprendszer unortodox módon, de jól működik egyetlen hidrogénfúziós égitesttel, másodikra egyelőre nincs szükség.
@hacsaturján:
Csak ne hallanánk a vajjúdását: "eeeeeeeeemúúúúúúttnyóóóóócévvvvvvv!!!".
Megtaláltam Orbán szavazó táborának egy részét.

Ez csak egy minisztérium tele a rokonokkal, üzleti partnerek csemetéivel!

www.kormany.hu/download/5/c1/a0000/KIM-szervezeti-agrajz-120803.pdf
Október 23-án oda kell menni a Kossuth térre és meghallgatni a brigantit!
@a szív fészkei: "Csak nem cukrot osztogatnak majd a beijedt álompolgárok a kis huncutoknak... "

Itt visszanyúlnék az adott nap zsarol... megvédési javaslatának eredetijéhez: trick or treat -- azaz trükközünk vagy ápolunk, amely egyértelműen a Kedves Beteg őfőméltóságára utal.
"Magyarországot újjáépítjük úgy, hogy nem az emberekre terheljük ennek a költségeit. Nem a családoktól, nem a kis- és közepes vállalkozásoktól vonjuk el a pénzt, nem csökkentjük a nyugdíjakat" - fogalmazott Matolcsy György.

A miniszter kitért arra, hogy az állam most saját magától von el pénzt, valamint olyanoktól, akik eddig nem vették ki kellően a részüket a terhek viseléséből. Itt az ideje, hogy mindenki arányosan fizessen adót és járulékokat - szögezte le."

Itt már a CERN is kevés... Picsába, jöjjenek már elienek az unortodox fizikájukkal, hogy megértsük ezeket. Azt sem bánom, ha a töklányt cserébe elviszik anális beültetésre.
@FIDES AGITÁTOR: "Értem a mondatot, de azt nem tudom, hogy ki az ellenség. Szerintem Orbán sem tudja.

Akitől pénzt kunyerál az nem lehet ugye?"

Dehogynem... "Haldoklik a kapitalizmus. HALDOKLIK! Azért nagy francok vagyunk ám mi is. Haldoklótól kölcsönkérni."

Vagyis Viktor mókásabb, mint Hofi, hiszen Hofi csak narrálta az eseményeket, de Viktor ismétli.
@Bakter:
Ja, meg ahogy a Szájtátó majom is megmondta: NEM LESZNEK MEGSZORÍTÁSOK!
Most képzeld el, ha azok lennének... Még a végén felgyújtanák a várost! :)
@Bakter: Elvonja Zsuzsótól a Audit? Mit kap? Repülőt?? Onnan hajigálja majd kiscsirkéket, malacokat?

Vagy hogy von el pénzt, amikor megkétszerezi a parlamenti képviselők beosztottjainak a pénzét? Amikor hajigálja ki a zsét a hülye parlamenti őrség díszegyenruháira? Darabja 300 valahányezer froncsi lesz.
@a szív fészkei: "JA, írja is olasz barátnőm, hogy félt minket"

Ez a piros, fehér és zöld szín mindenféle permutációban, függőleges és vízszintes kombóban is faszán el van átkozva.
@Bakter: amiatt az elmúlt nyolc év miatt kell évente közel 1200 milliárdot fizetni csak kamatokra kb., ami miatt most kb semmire nincs pénz. Úgyhogy az elmúlt nyolc év sajnos nagyon is odatett az országnak, akár hogy szeretnék ezt sokan elfelejtetni, és mindent Viktor nyakába varrni.
@dr. mesterseges szinezek: Akkor a zigazi nagymogyorók ezért rohangálnak sávossal? Abban nincs ződ? Úgy már nem fog az átok?
@a szív fészkei: légballonról. a ballonon lehetne a Miniszterelnök úr arcképe. Zuszsa asszony meg a kosárból dobálná a malacokat.
Hahó!
Még mindig a maffiózókat és más bűnözőket véditek és siratjátok?
Jogvédők vagytok, mi?
@a szív fészkei: Önnek egy új névtelen üzenete érkezik mingyá ! már dolgozom rajta :)
@hacsaturján: Addig valszeg megtanulja kezelni a sámándobot is... vagy legalább a zittapirosholapiros lapjait, és menni fog.

Bár ha azon múlna, hogy égő csipkebokorba allokálja-e magát, hogy követem, vagy sem, arra a pár perce nem bánnám.
@irógép:
A pásztor nyakába elég sok minden lehetne varrni. De elég csak az unortodox emúttkétévet.
@aritus: HA a vallásossága a legszentebb magánügye, mit jön vele folyton elő? A vallásossága nem szokta feszélyezni olyan dolgokban,amik a krisztusi szemlélettől fényévekre tántorognak.

Akkor FideSS-hívőket se szabad bántani,mert az Orvbűn-ben hívő vallásosságuk a legszentebb magánügyük. Csinálják; de csakis otthon, meghitt magányukban. Ám ez kötelező, mint lassan a katekizmus!!!
@Bakter: "az állam most saját magától von el pénzt, valamint olyanoktól, akik eddig nem vették ki kellően a részüket a terhek viseléséből"

Háát... khhhm... nem kértem a másfélkulcsost, és a gyerekek nem kérték a gyerekkedvezményt - de most, hogy lebasznak minket azért, mert ezek léteznek, természetesen mi kérünk elnézést.
Maria blog: csúti-csutka s.k.istvanka
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nincs megszorítás, az állam most magát sanyargatja meg. Lesz, aki ezt is beszopja és tökmagot köp.
@dr.kakaósbögre: Kitiltotta a bloggazda. Keresd más vizeken a vitézkedő szuronyát.
köszönjük fideszes szavazók
@Kara kán: Siratjuk Orvbűnöd. Minden fenti kritériumodnak megfelel és nagyon randa vége lesz szegénykémnek. Hozzál kiskanalat, mert atomjaira esett szét már eddig is.
@a szív fészkei: Húha, nagyon jó kérdést tettél fel!
Az a baj, hogy még senki se próbálta ki, hogy csak zölddel, vagy piros-zölddel (a zöld-fehér, és a csak piros megvolt, de azok is elég destruktívak, a csupa fehérben rutinunk van, a többi rossz kombó elpróbálása után) hová jutnánk - az ui. már kiderült, hogy a piros-fehér se az igazi.
@a szív fészkei:
"Jeruzsálem asszonyai, magatokon is fiaitokon sírjatok!"
@irógép: Akkor azt ne is ragozzuk, Orvbűnöd mit testesít meg..
@a szív fészkei: Úgy hallom, a kitiltás miatt mongol idiótává vált.
@FIDES AGITÁTOR: Már hogy ne tudná.A támogató seggnyalói az ellenségei is egyben.OV csak egy báb aki jól szónokol,Matolcsy szintén egy báb,aki jól tömi a lyukakat hogy a gazdag haverek jól járhassanak.Akik igazán kormányoznak,azok lehet hogy egyetlen párnak sem tagjai,hanem csak nagyon befolyásos elemek.
@irógép:

Az elmúltnyolcév hibái nem kétségesek; akik most nem szimpatizálnak a kormánnyal, azok nem is ezt kérik számon a fideszen, hanem az elmúltkétév hibáit.

Medgyessy 100 napos porgramját (hitelből ment, tudjuk) a fidesz is megszavazta, és ha már a kamatokat említed, drágábban finanszírozunk most a piacról, mintha az IMF-ről kapnánk erre pénzt.

Orbánnak koalíciómentes 2/3-ja van (a Kdnp-t ne tekintsük tényezőnek, mert 1%-os támogatottságával nem az), simán megtehetné, hogy jó gazdaságpolitikát folytat, ügynöktörvényt és átlátható pártfinanszírozási törvényt fogadtat el a parlamenttel.
Mégsem teszi egyiket sem. Miért nem?

Másrészt Bajnai tevékenységét több német interjúban maga Orbán is méltatta - pedig ugye az is része volt annak a nyolc évnek. Viszont akkor hogy is van ez, kérlek alássan?

Rosszabbul élünk, mint két éve, és a jövő kiszámíthatatlan, épül le az ország.
Ez az, ami sokaknak nem tetszik.
@Kara kán: Tényleg?Orvbűn Jeruzsálem fia? Vagy mi van? Sok baja volt a zsidóknak a majd hatezeréves történelmük alatt, de legalább Orvbűn miatt nem nekik kell pofát égetniük.
@Zébácsi: Jaj te drága naiv, megint bedőlsz az APO-nak? Ma az eeemúúttnyóócéves nap van, azt kell nyomatni. Holnapi droid majd jön valami más Kumin-ínyencséggel.
@Bakter: A mondat majdnem helyes de én így írtam volna.
Nem tud megszorítani, mert a birkák mind megdöglöttek, elszöktek vagy épp megdögleni készülnek.Ezért rákényszerül a saját zsírdisznajai megszorongatására.
@Dr. Furia: ".OV csak egy báb aki jól szónokol,"

Volt az úgy is, de az matematikailag belátható, hogy az örök szegmentáló nem tekinthető jó szónoknak, hiszen minden egyes megszólalásával lenyes egy szeletet az őt hallgatók táboráról.

"Matolcsy szintén egy báb,aki jól tömi a lyukakat"

'Roskadófélben van a ház,
Hámlik le a vakolat,
S a szél egy darab födéllel
Már tudj’ isten hol szalad;
Javítsuk ki, mert maholnap
Pallásról néz be az ég...
Közbevágott Pató Pál úr:
„Ej, ráérünk arra még!”'
@FIDES AGITÁTOR:

"Így síbolják el a pénzt!"

Orbán 2,8 milliárd közpénzt (a társasági adó ugyanis az) átirányított saját alapítványához.
De tudod mi a vicces? Ez egyáltalán nem veri ki a biztosítékot, sem itt a blogon sem sehol a médiában.
@Fabius: Lehet, hogy ilyen áldásos felrázó tevékenységet folytatnak csak indirekten, szerénységből. A tüntetésre eddig szaró nagy darabál pasikat így csalogatják ki a térre. :-DDD
Kibaszott nagy buktát látok a közeljövőben. Olyan igazi, nagy, vérfröcsögősös, kibelezősös, elbaszott nagy bukovárit.
@ob.szerver: "Ez egyáltalán nem veri ki a biztosítékot, sem itt a blogon sem sehol a médiában."

A létszámleépítés lebegtetésének megvan a mindenkori kommunikációs haszna.
Emlékszem, amikor a szocik vagy két órával növelni kívánták a pedagógusok munkaidejét. Tüntetés, sztrájk minden volt.

Apropó... a nagy harcos ex-szakszerves Kerpen Gábor hová tűnt?
@dr. mesterseges szinezek: Ez nem volt máshogy akkor sem,amikor a törökök már a határon dúltak.Az elit meg pont letojta a helyzetet.
@s: Nem tom, meri-e vállalni valaki, hogy fogadjunk, hogy 2014. januárjáig még változni fog a választási törvény.
Mondjuk, ha nem változik, jövök egy karton Stellával, ha változik, kapok egy doboz NA-t ugyanebből.

Tudom, túl aránytalanok a nyerési esélyeim a nyeremények tükrében.
@dr. mesterseges szinezek:
"...Miközben a kisdedeket simogatom, ellopom a nyalókájukat..."
@pástétom:

"Apropó... a nagy harcos ex-szakszerves Kerpen Gábor hová tűnt?"

"Kedves Gábor, gratulálok abból az alkalomból, hogy elhivatott szakszervezeti vezetőként az Oktatási Hivatal elnökévé neveztek ki. Már akkor biztos voltam benne, hogy még sokra viszed egy leendő Fidesz-uradalomban, amikor 2006-ban szakszervezeted honlapjára felkerült egy vaskos hazugság. (...)"

www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=28604:gratulacio-kerpen-gabornak&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109
@Dr. Furia: Ha lesz, aki 500 év múlva történelmet tanul, valószínűleg keverni fogja Mohácsot és Matolcsot.
@dr. mesterseges szinezek:
Dehogy fog változni a a választási törvény. Csak hozzáfűznek egy kiegészítő paragrafust. Az regisztrálhat a 2014-s választásokra, aki azonnal a le is adja a voksát a fityeszre. Aki nem így tesz, megy az "egymillió tudatlan választópolgár" kategóriába, és nem szavazhat.
@londonterminals:
Ez a forradalmármegmaradási törvény: nem vész el, csak átalakul.
@ob.szerver: Hát igen, legalább a többi sportszerető háborodna fel.
@s:
"Kibaszott nagy buktát látok a közeljövőben. Olyan igazi, nagy, vérfröcsögősös, kibelezősös, elbaszott nagy bukovárit. "

Mire alapozod mindezt? Egyelőre ugyanis úgy tűnik, 2014-ben nem lesz kormányváltás, a fidesz marad hatalmon.
Az utóbbi két, fidesz által bukott időközi eredménye ne tévesszen meg.
@ob.szerver:

Csak akkor verné ki a biztosítékot, ha a zsidók kárpótlásából vagy a cigányok segélyéből lenne elvonva.
@londonterminals:

Kerpent azóta leváltották, 3 hónapig töltötte be a posztot.
Persze, ez a lényegen nem sokat változtat, hiszen felfelé bukott.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=380718
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
természetesen halvány lila fogalmad sincs róla?

hívd fel a kélgyót a bibliából az elég bölcs hozzád?

brühühühühühühü
@Zébácsi:

Igen, az OH csak a közvetlen jutalom volt, a cikk meg a felidézett történet miatt érdekes.
@FIDES AGITÁTOR: október 23-án valszeg az észak-urduknál fogja felavatni az első másfél kilométeres aszfaltútjukat.
@rodeo36:

Erre nincs kéznél válasz:))
Egyetlen belinkelhető szélsőséges blog sem foglalkozott vele .
Most keresik vadul. Egy hallgatja (nem tudja milyen hosszú), egy másik lexikont pörget.
Lehetetlen egy alak vagy.
Fabius..
Akkor keress alternatívát.
Mert az MSZP nem az.
Sokak számára nem az.

Mert Gyurcsány és az MSZP voltak azok akik megduplázták mind az államadósságot, mind a munkanélküliségi rátát az országban.

Ők voltak azok, akik Szlovákok elötti pozicióból utolsó helyre pakoltak minket 2010-re Görögökkel egy szintre gazdasági mutatók alapján az EU-ban.
@Zébácsi: "Egyelőre ugyanis úgy tűnik, 2014-ben nem lesz kormányváltás, a fidesz marad hatalmon."

Érdekes meglátás. Én azt sem feltételezem, hogy eljutnak addig. A nemzetközi gazdasági helyzet kanyarodik egy élesebbet, és mi már ki is baszódunk az árokba fejreállva. Nincs IMF megállapodás, - nem is lesz - a gazdaság leállt, mindenki kockásra van adóztatva. Lehet, az adósságunkat épp ki tudjuk fizetni a következő választásokig, de rettenetes árat adunk érte: magasabb kamatszinten lesz ugyanannyi - vagy több - adósságunk, a növekedés reménye nélkül.
@Bakter: Hacsak úgy nem.
Mindenesetre még egy balsikerű időközi, és a megnövekedett kereslet durvára felhajtja az idegnyugtatók árát.
@Zébácsi: ugyanaz veri meg a fideszt, mint ami az mszp-t. A proteset hangulat.Nyugi, nem lesz olyan, aki nem megy el feliratkozni, már csak a "qrv@ anyjuk" miatt is.Ne reménykedj, szívni fognak, mégpedig a saját törvényük alapján. Ha meg megnyerik a választást, elceszítik a népfelkelést...
@Spániel: Simicska már puhatolózik az észak-urduisztániai ellenzéknél a jövőben megvalósítandó állami beruházásokat illetően.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
"Akkor keress alternatívát.
Mert az MSZP nem az. "

Sopronban tegnap az volt.
@dr. mesterseges szinezek:
A Gépköz ZRt érdekeltségébe tartozó Sedal GMBH már küldött egy lombik bogyót a A Pásztornak. Készül is következő rájuk szabott közbeszerzés.
@sivatagi n.:

"Csak akkor verné ki a biztosítékot, ha a zsidók kárpótlásából vagy a cigányok segélyéből lenne elvonva."

Igazad van. Minden közpénzt Viktornak, Zsoltnak és Lajosnak.
@s: "Lehet, az adósságunkat épp ki tudjuk fizetni a következő választásokig, de rettenetes árat adunk érte: magasabb kamatszinten lesz ugyanannyi "

Ha az MNB a páncélterem rácsait is vissza kell, hogy vigye a hulladékgyűjtőbe, a 2014-es helyzet akkor is meg lesz teremtve.
Azután meg... özönvíz, mint a Csele patak esetében.
@Bakter: Valszeg félre értettél.
Én arra gondoltam az nem alternatívája a Fidesznek, hogy 4 évenként az MSZP-vel váltogatják egymást.

Én pl soha nem szavazok az MSZP-re.
A Fideszre pedig pont addig, amíg az MSZP az alternatíva, és nem tovább.
Van egypár ilyen MSZP szavazó is pepitában.

A többség meg 4 évente úgy érzi az aktuális kormány átverte, és ezért az ellenpólusra szavaz. Pedig ezek a szavazók magukat verik át elsősorban.
@irógép: ez az új motívum.

"Ez a kormány szar, de a következő sem lesz jobb."

Várjuk az ihletett variációkat!
@Zébácsi: "Egyelőre ugyanis úgy tűnik, 2014-ben nem lesz kormányváltás, a fidesz marad hatalmon."

Az jó lesz, legalább ők fognak belelépni saját telepítésű taposóaknáikba, mert lehet, hogy nyernek, de 2/3-uk biztos nem lesz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Akkor keress alternatívát.
Mert az MSZP nem az.
Sokak számára nem az."

A mi Viktorunk sem volt az, amíg 2/3-ra nem hazudozta magát, illetve amíg az MSZP meg nem verte magát a kedvéért.
kezd ez az egész végtelen szánalmas lenni.
@dr. mesterseges szinezek:
Egész pontosan pontosan addig alternatívái egymásnak, amíg én Gyurcsánnyal, ti pedig Orbánnal és a Fidesszel foglalkoztok, és nem a megoldással.
@Bakter: Állítólag ez a Sedal GMBH a fuvarköltségeket csökkentendő közvetlenül a Dunába készül engedni a hatóanyagot, Vitézy Dávid pedig megkapta Simicskától a feladatot, hogy oldja meg a szárnyashajókon a hajótest alatti áthúzás feltételeit.
"Eldöntötte Bajnai Gordon, hogy visszatér a politikába, és a 2014-es kormányváltásra készülő politikai erőket fogja támogatni - értesült a hvg.hu. Információink szerint a volt miniszterelnök a Milla október 23-i rendezvényén akarja bejelenteni mindezt. Visszatérése egyelőre megosztja az MSZP-t és az LMP-t."

hvg.hu/itthon/20121008_Bajnai_visszater_Milla_oktober_23
@orica:
a partitura

brühühühhü

háziszárnyas nem tuggya
@s:

Értelek, s van is mondandódban valami.

De el_fognak_jutni odáig:
pár napja talán, mikor jött a hír, hogy már nem az adósság elleni harc a legfontosabb. Két év sincs hátra, és le merem fogadni, hogy jövő ilyenkor elkezdődik majd az osztogatás és persze a szokásos demagóg, populista, karaktergyilkos kampány.

@pjm:
"Ne reménykedj..."

Nem ismersz még - nem reménykedem, csak próbálok realista maradni.

"..szívni fognak, mégpedig a saját törvényük alapján."

Rengetegen lesznek,aki nem fognak regisztrálni. Kovács Manyi néni Jászladányban például lehet, hogy nem, mert ő nem olvas blogokat, a közmédiából és a keradókról tájékozódik, de e helyeken minden folyik, csak kiegyensúlyozott és értelmes tájékoztatás nem.
Ráadásul nem is a regisztráció maga a legnagyobb "veszély", hanem sokkal inkább az átírt szavazókörök és a külhoniak szavazati joga adta umbulda lehetősége.

"Ha meg megnyerik a választást, elceszítik a népfelkelést... "

A magyar lakosság (a TV-székház elleni attackban részt vevők kivételével) nem valami erőszakos népség, fát lehet vágni a hátán. Kicsit durcásabb népek már a manyup-nyúlás idején százezrével tódultak volna utcára, Párizs már égne - de itthon? Csendes 103ezer ember volt csak, aki elment nyilatkozni. A többiek lenyelték a békát, s voltak sokan, akik hittek is Orbánnak (állami egyéni számla lesz, bla-bla-bla).

Forradalmi hangulat? Ugyan.
@félázsiai 2llkedő: "Az jó lesz, legalább ők fognak belelépni saját telepítésű taposóaknáikba, mert lehet, hogy nyernek, de 2/3-uk biztos nem lesz. "

Az I. Orbán kormány már kalapált át alsóbb szintű jogforrással felsőbb szintűt - nem úgy néz ki, hogy azóta szemérmesebbé váltak volna.
@Bakter:
"Aki nem így tesz, megy az "egymillió tudatlan választópolgár" kategóriába, és nem szavazhat."

tudod mire leszek kíváncsi? amikor megy el jóska (pista, béla meg a lakatos ronáldó) szavazni a kocsmából, két fröccs után - és nem engedik be őket, mert nem regisztráltak. na akkor lesz balhé.
meg ugyanez mondjuk ózdon, amikot öt ex-kohászt megpróbálnak ugyanezért kitiltani. háhá. darabokra szedik a T. bizottságot.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Általános megoldást én nem tudok sajnos, ahogy az egyesített térelméletet sem fogom megadni, de annyit azért sejtek, hogy az inga visszalendül.
@épészmérnök: mond el, mit látsz biztatónak itthon a jövőre nézve? Ki vagy mik azok, akiken te látod, hogy ők valóban olyat újt hoznak, ami jó lesz a nemzetnek?
@Zébácsi: Te csak nem?????? :-DDDD Orrilag vagy besorolható?

Salman Rushdie vagy tíz oldalon részletezi a főhőse nagypapájának hatalmas orrát, erősen hangsúlyozva, hogy az milyen különleges értéke a viselőjének. Sőt, mivel szerinte - ill. szülőföldje hite szerint - az orr a külső és belső világ találkozásának kapuja, így a viszketése mindig nagyon rosszat jelez. Remélem Orvbűné már lassan le is fog esni a nagy vakargatástól. Amúgyis a hazug ember bizgerál orrot állandóan, mint Pinocchio-effektus. :-))
@Secnir: "amikor megy el jóska (pista, béla meg a lakatos ronáldó) szavazni a kocsmából, két fröccs után - és nem engedik be őket, mert nem regisztráltak. na akkor lesz balhé."

Kétlem... aki két fröccsel regisztráltatott másokat, az nem lesz hülye a regisztrálatlanokat is noszogatni, másképp meg mi okuk volna felállni a kocsmaasztaltól?
@dr. mesterseges szinezek: ha már az azerinek lőttek. Reggel egy fószer ecsetelte, hogy az azeri bót nagyon nem frankó Simlicskának /ezt a nevet így nem mondta ki/ mert a Szakasvili önkényúr kezibe van minden szál, meg nehéz odacuccolni és a legszebb a vége volt: kiszámíthatatlanul fizetnek. Vagy sehogy.
@félázsiai 2llkedő:

A fő gond az, hogyha a mostani ellenzék nyer (bárki, egy koalíció, mindegy), de NEM 2/3-dal, akkor a fidesz által bebetonozott személyek és intézmények miatt béna kacsa kormányunk lesz.
Mit von ez maga után? Igen, újra a fideszt 2018-ban. (Mert OV 2014-től még attól is destruktívabb lesz, mint amilyen GyF idején volt.)

"Az jó lesz, legalább ők fognak belelépni saját telepítésű taposóaknáikba.."

Ebben sok igazság van.
De azt, hogy a fidesz mit kezdene 2014-től saját taposóaknáival, talán jobb, ha nem tudjuk meg.
@hacsaturján: Hát óriási vagy!!! :-DDDD A törökbasás rajzokat küldd Vonának, tegye ki az irodájába a Trianon vesszen! plakát mellé!!
@Spániel: Meg aztán van a Kaukázus környékén egy érdekes vonulata az üzletelésnek: az üzletfélnek jó eséllyel több danubit áll rendelkezésére, és akkor is képes hülyének lenni, ha alkotmányosan az nem biztosított számára.
@Zébácsi: "Mit von ez maga után?"

Ha a kormány nem alkotmányozó nemzetgyűléssel - vagy bármivel, ami jogilag erre a szintre emelhető - kezdi, meg vannak számlálva az órái, ahogy az országéi is.
@dr. mesterseges szinezek: :-DD Honnan tudod, hogy nem azt akarja elbizniszelni valami kínaival?? Úgy hallom - mesélte rokon, aki szállítja őket - amellik gazdag náluk, az nagyon az: brillel kivert golfütő és hasonlók a heppjeik. Na ahhoz egy ilyen cifra palota illene lakásnak Juróp közepén... A mélygarázs építés már nem ennek az előszele?

Lesz portaszolgálat is, meg Wellness-részleg is luxus társasházban ott a Duna-parti kégliben. Finta megtervezi. Ja a város főépítésze nem Finta fia, csak névazonos.
@dr. mesterseges szinezek:

"Kétlem... aki két fröccsel regisztráltatott másokat, az nem lesz hülye a regisztrálatlanokat is noszogatni, másképp meg mi okuk volna felállni a kocsmaasztaltól?"

félreértesz.
másképp kérdem. mi van akkor, amikor egy derűs tavaszi vasárnapon néhány jóember úgy dönt, elmennek szavazni? megállnak egy kocsmában, bedobnak két fröccsöt, közben beszélgetnek a politikáról - aztán elmennek szavazni. És ott szembesülnek azzal, hogy NEM szavazhatnak, mert csak. mert azt mondja gizi néni meg ávós pista bácsi a pult mögött, hogy nem.

tehát egyrészt: az ún 'tájékozatlan' rétegből -állítom- lesz olyan, aki hirtelen felindulásból megsemmisíti a szavazófülkéket meg az urnát is.
másrészt: ez a kormáyn hibája (lesz), mivel NEM tájékoztat. Hány újságcikk jelent meg széles körben e témában? küldött-e ki a kormány kérdőívet, hogy az állampolgárok értik-e? és az önkormányzatok felhívták az emberek figyelmét, hogy mostmáraztán először ide kell jönni szavazás előtt, és csak azután mehetsz két év múlva?
TETT/tesz-e bármit a kormány az ellen, hogy az emberek TÁJÉKOZATLANOK maradjanak? (a helyes választ megtalálja következő számunkban!)
@Zébácsi:
Ez nagyon tárgyilagosan hangzik.
Csak furamód az MSZP taposóaknáiról mindenki elfeledkezik.
Pl Simorról akit pontosan ugyanolyan tagbővítéssel ejtőernyőztettek be, mint amit most a Fidesz csinált.

Vagy pl hogy az MSZP kb darabra ugyanolyan leépítést végzett a KözTV-nél, mint a Fidesz 2010-ben.

....
@a szív fészkei:

:-), tudom, magas labda volt...

De tudtommal nem: apai ágon magyar-magyar, anyai ágon magyar-szláv vér csordogál bennem, kuruc felmenőkkel. De lehetnék akár navajo indián is, mivel magyarnak vallom és érzem magam, az is vagyok.

A karikatúra pedig mindig sarkít, mindig azt hangsúlyozza, ami mosolyra fakaszt. Nekem a heftim ilyen, mert valóban, nagyobb az átlagosnál (Hunyadi Mátyásé is nagy volt, de ő meg oláh volt, ha jól tudom).
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
A nagy többségnek ez a kettő van, tehát az egyiknek csak a másik lehet az alternatívája - számukra. Tetszik, nem tetszik ez az ország is kétpólusú, ez egy darabig nem is fog megváltozni.
@Bakter: "Az Intel nehézségekbe ütközött, a kasszagépekbe építendő matolchip kivitelezése során. Ezért az MTI-hez, és a CERN-hez fordult, mivel szükségük lenne 5 tonna híg-bozontos részecskére, amivel szimulálhatnák Kusza Szem San fejében lüktető sötétanyagot."

:-DDDDDDD
@a szív fészkei: Ne hülyéskedj! Szegény Vonának a Csanád óta már csak az hiányzik, hogy a Cion Bölcsei Bt. beperelje jó hírnévhez való jog megsértéséért.
@dr. mesterseges szinezek:

Mondasz valamit...de.

A fidesznek 2/3-ja volt, de nem kezdte alkotmányozó nemzetgyűléssel (csak alaptörvényt kreált), mégsem látom, hogy olyan irtó nagy felháborodás lenne (mármint általában).

Másrészt: azután, hogy már 50% alatti részvétel esetén is érvényes a választás (ergo: de jure legitim lesz a nyertes is), pont a fidesz lesz az, amelyik gyönyörűséges alaptörvénye (amit persze toldoznak már, annyira tutti) után pár évvel alkotmányozni fog? Szerintem ennek záró az esélye.

Ha az ellenzék nyer, akkor igen, akkor lehet és kell. De ugye Áder a KE, ezt se felejtsük el...
@dr. mesterseges szinezek: Hát ez az. Az élet nem csak 2014-ig tart, mint azt a fideszes öreg fiúk gondolják. Lesz az utána is, csak kérdés, hogy milyen. Attól, hogy a kormányzatot elzavarják a picsába, a nép még marad. A számlákat ők fizetik ki, jobb ezzel már most tisztában lenni.
@rodeo36: Miért szerinted a Passió miről szól általában??? Ne bomolj. :)
@Zébácsi: Na, akkor legyél büszke rá:[..]"Aziz doktort az orra, amely csak az elefántfejű Ganésa isten ormányához hasonlítható, óhatatlanul pátriarkai jogokkal ruházta fel.[..]Ilyen orrért a mogul császork a jobb kezük is odaadták volna Dinasztiák várnak benne - és itt Tái visszasüllyedt ordenáréságba - akár a fika.[..]Tái (öreg csónakos) megérintette a bal orrcimpáját. - Tudod, mi ez nákkú (megszólítás)? Itt találkozik a külső világ a belsővel. Ha e kettő nem fér meg egymással, itt mindjárt megérzed.[..]Nagy ajándék ilyen orr, te kis hülye. Én mondom, bízzál benne. Ha figyelmeztet, észnél légy, különben véged. Kövesd az orrod: messzire jutsz!" Salman Rushdie Az éjfél gyermekei Zárójelben a megjegyzéseim) :-)))
Én, ezt az Indiából idevándorló horda mocsodékát nem tudom szeretni. Nem is akarom. (Talán már az anyja is utálja.)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Óóóóh, dehogynem kérlek, az mszp is megéri a pénzét, nagyon is!

Viszont nagyon úgy tűnik, kissé más volt a reláció, az utóbbi két évben kissé eltolódtak az arányok.

A közmédiákra mindig is hatással van az aktuális kormányzat, ez nem kérdés (igen, az mszp alatt is így volt). De ami most megy, az már átbillent a horizonton. Lásd: NMHH ténykedése, nyíltan törvényt sért (évi 2 milliárdért, persze).
@Zébácsi: Pontosan erről beszélek: ha az ellenzék nyer, akkor kell a parlamenti többségnél magasabb legitimációt szerezni a jogállam visszaállítására, és a betonba lőtt kapaszkodók eltávolítására.

Ha a Fidesz nyer, akkor nincs miről beszélni.
@Bakter: De erre külön gyárat épít csillióért, ha egyszer összeszedi magát és bírja a nagyívű kuruc vágtát követni. Viszont azt ki kéne kötni, hogy ne Izraelbe gyártassa le a matolchpeket. Mégiscsak adjunk magunkra...
@Secnir: Oh, értem... rendkívüli esemény eddig is volt választáson, és megoldották.
Mármost annyival biztosabb lábakon áll a demokrácia, hogy létezik a TEK, amely bármikor bármire bevethető, kezdve a macska fáról lehozásától a leselejtezett boeing eltérítőinek lekapcsolásáig bezárólag.
@Zébácsi: "pár napja talán, mikor jött a hír, hogy már nem az adósság elleni harc a legfontosabb"

Soha nem is az volt a legfontosabb, csak az lett mondva, sokan meg elhitték. A legfontosabb mindig is a kiszámítható, ha csak kicsit is, de növekvő gazdaság megteremtése lett volna, kiszámítható feltételek közepette, ami ugye értelmet adott volna a befektetéseknek, és az elvégzett munkának. Ezen körülmények között az adósság természetes módon csökkent volna. Itt az volt a baj, hogy a tünetet (adósság) kezelték, nem pedig a betegséget (hatékony, versenyképes gazdálkodás hiánya). Kibaszott nagy orvosi műhiba.
@Bakter:

"A nagy többségnek ez a kettő van, tehát az egyiknek csak a másik lehet az alternatívája - számukra. Tetszik, nem tetszik ez az ország is kétpólusú, ez egy darabig nem is fog megváltozni."

Vagy mégis, talán. Bajnai+Milla+resztli. :D

Remélem, bejön, és az MSZP és az LMP tipródhat ugyan egy darabig, de beáll mögé(jük). Ezzel azért megváltozna a pillanatnyi képlet. És Bajnai meg a teamje talán képes a sok hülyeség leoltására is, ami vegyes csapatában minduntalan elődugja a fejét.

varanus.blog.hu/2012/10/08/orban_miert_nem_szerettek/fullcommentlist/1#c17991618
@dr. mesterseges szinezek:

"betonba lőtt kapaszkodók eltávolítására."

Elég képzetlen vagyok az alkotmányjogban, de nem hiszem, hogy 2014-ben egy alkotmányozó nemzetgyűléssel ripsz-ropsz ki lehetne dobni a fidesz által hátrahyagott ballasztot.

Ha igen, akkor persze ez az egy út van és helyre kell állítani a megfelelő arányokat. "Érdekes" szitu lesz, annyi szent.
@Spániel: Az édes, amikor Simicska nála rablóba akad. És lencsibabásan kinyílik a szép szeme és eltátja szép száját a csodálkozástól. Jééééééééééééééé. Mik vannak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Egy (undorító és üldözendő) dolog az államot népfelségelvestül kijátszani, és egy más dimenzió az államot népfelségelvestül saját kézbe átjátszani.

Persze ezt egyszerűbb szavakkal is ki lehet fejezni, de senkit sem akarok triggerelni.
@londonterminals:

Hoppá! Ez új helyzet!!!

""Eldöntötte Bajnai Gordon, hogy visszatér a politikába, és a 2014-es kormányváltásra készülő politikai erőket fogja támogatni - értesült a hvg.hu. Információink szerint a volt miniszterelnök a Milla október 23-i rendezvényén akarja bejelenteni mindezt. Visszatérése egyelőre megosztja az MSZP-t és az LMP-t."

hvg.hu/itthon/20121008_Bajnai_visszater_Milla_oktober_23"
@s:

Persze, de már nem is mondják ezt - ebből is látszik, hogy eddig sem gondolták komolyan.

Amit pedig gazdaságélénkítés címszó alatt tettek, arra talán a legjobbak Chikán Attila szavai: "tankönyvileg lehetetlen".
@Spániel: TE is csípőset főztél ma. ;-DDDD A Hősök Hőséről így beszélni????????????
@rodeo36: Mivel basztatod a Mária malasztjával teljeset?
@épészmérnök: Upppssz. Na ya cerkákat a Kumin-brigádnál, ellibásítani mindent.

@Zébácsi: Életileg is.
@a szív fészkei: Mennyivel jobban járnánk ha te is kegyelemmel lennél teljes. :)
@londonterminals:
Nagyon bízom benne! Ez a csürhe csak Bajnaitól retteg igazán, ha tényleg bejelenti az indulási szándékát, még több nyugtató kell ezeknek.
Az országnak pedig az, ami Bajnai egyik erőssége volt: csendben tette a dolgát, és amikor megszólalt, akkor sem mondott egetverő lózung-baromságokat, csak lényegre törőt. De ezt a sok szart, amit ezek termeltek, sokáig kell még lapátolni a csordába vissza. Bár a nemzetközi politikai és gazdasági bizalom azonnal megerősödne Magyarországgal szemben, ha ezek mennének a csába, ez már önmagában milliárdokban lenne mérhető.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

konkrét kérdésemre egy konkréttatlan (nembebetonozott) kérdéssel válaszolsz?

ez a háziszárnyas jellemzője, azaz: buta vagy és teljesen kultúra mentes...

brühühühühü

nem ismétlem meg a kérdést: alapvető filozófiai állítás a válasz JSB által

brühühühühühü
@a szív fészkei: FEljelentem a blogmotort, monnnyon le: hegyezik a cerkákat - írtam, ezt ette meg.
@a szív fészkei: magánban elküldöm neked

brühühühühü
@Zébácsi: Én sem tudom, ezért fogalmaztam olyan bizonytalanul.
Viszont - kínos, de ez már egy picit fideszes hozzáállás - ha egy jogi megoldást nem kritizál elég szabadlábon lévő és éppen meg nem vádolt ellenzéki, a népfelségnek meg még tetszik is, akkor az egy jó megoldás, bármit is mondana a jogfilozófus.
@Zébácsi: Ok. Ne mondjanak olyat, amit nem gondolnak komolyan. (Kártyaasztal mellett ezt hamar meg lehet tanulni.)
Ne próbáljanak olyat csinálni, ami "tankönyvileg lehetetlen". (Kártyaasztal mellett ezt is hamar meg lehet tanulni.)

Azt gondolom, hogy a mai vezető réteg képzéséből egy fajsúlyos fejezet maradt ki tokkal-vonóval. Nevezetesen a kocsmai ultizás pár üveg sörrel a buksiban. Ott hamar beletanulsz, hogy piros betli bemondás után csak nagyon óvatosan nyúlj bele a talonba a piros 40-100 ulti játékod reményében.
Nadon Jóóóóóóóóóóóóó!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pardon az erről beugró hülye szóviccért!

- Mit garantál a KDNP?
- Hogy a kormány ballasztban legyen teljes.
@Zébácsi: "Bajnai tevékenységét Orbán is méltatta."
Azért, hogy ne legyen egyoldalú Bajnai elimerése, hozzáfűzném, hogy az IMF szakértői által 2012.09.13-án közreadott tanulmányukban sikersztorinak nevezték a 2008-2009-es pénzügyi válság kezelését.Ebben Bajnainak kiemelkedő szerepe volt.
@Zébácsi:

"A jogállam helyreállításának elvei nyolc tételben. Ajánlat a demokrácia híveinek

A Nemzeti Együttműködés Rendszerét fel kell számolni, az alkotmányt pedig helyre kell állítani. A helyreállító munkában a Fidesz vezetőinek, akik az alkotmány elpusztításában oly messzire mentek, ahonnan számukra nincs visszaút, nem lehet szerepük, mert ha lenne mégis, az megsértené a szabadság eszményét.

A független, demokratikus politikai erők viszont a jobboldalon és a baloldalon a magyar alkotmányosság helyreállításáért közös felelősséget viselnek. Megkönnyíti a helyzetüket, hogy ezekben az elvekben a megegyezés feltehetően sokkal könnyebb, mint más kérdésekben. Az alkotmányosság helyreállítása az első, amíg ezzel a feladatunkkal nem végeztünk, a többi várhat.

Ennek az iratnak célja e feladat fontosságának és nehézségének bemutatása."

www.ekint.org/ekint/ekint.news.page?nodeid=557

Erre tudtommal eddig csak a DK, konkrétan Gyurcsány válaszolt (felvetve a te kérdésedet is a mikéntről). (És ők szorgalmazták kezdettől az ellenzéki választási együttműködést és jelentették ki, hogy legszívesebben Bajnait látnák közös jelöltnek.)

"A DK alapdokumentumai lényegében Majtényiék értékelését és indítványait tartalmazzák. Igen, az a célunk, hogy egy közjogi aktussal helyreállítsuk a 2010 tavaszán hatályban volt Alkotmányt, és egyetértünk azzal, hogy ebben az aktusban a Fidesz képviselői nem vehetnek részt. Hasonlóan kell helyreállítani a megcsúfolt kétharmados törvényeket, és jogszerű módon meg kell válni az új Alaptörvény alapján kinevezett pártkatonáktól. Ezt követően, a helyreállított jogállamiság keretei között az Alkotmány minden további módosításának már széles körű, az ellenzék bevonását feltételező konszenzuson kell nyugodni.

Felvetettünk pár új kérdést is. Csak kettőt említek. Nem értünk egyet azzal, hogy részt vegyenek a választásokon az életvitelszerűen nem hazánkban élő állampolgárok, illetve kiállunk a párt- és kampányfinanszírozás átfogó átalakítása mellett."

www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/3459-valasz-majtenyinak

www.dk365.hu/valasz_Majtenyinak_121005.pdf
@Bakter:

Igen, bennem is fölkeltette egy kicsit a még pislákoló reménykedést. :)
@rodeo36: Most látom, azt írta nekem, hogy jobb lenne, ha én is kegyelemben lennék teljes. Üzenem szeretettel neki, hogy engem kihagyott a Szentlélek a megszállásából. Nem állomásozik bennem, mint fajtatársam Alcsúton Szűzanyaként időtlen idők óta - ez Orvbűn híveinek szíves közlése ugyebár -, ergo csak emberi vagyok annak minden üledékével, sarával.
@londonterminals: Elég döbbenetes lesz (ötévvel ezelőtti önmagam nem hinné), hogy Bajnaira voksolok - de két és fél évnyi Orbán-kormány még ilyen tündérmesei fordulatra is képes.
@a szív fészkei: Pedig ha kegyelemben lennél teljes, példásan tudnál kisebbségek kiirtási kísérletével egyetérteni, de minimum rendszeresen új ellenségre bukkani, amely ellen küzdeni kell, kegyelemmel de piszkosul, hogy beledögöljön.
@Zébácsi: "(Mert OV 2014-től még attól is destruktívabb lesz, mint amilyen GyF idején volt.)"

Ha Piktor bukik 2014-ben, akkor csak az ausztriai pihenőhelyén lesz majd destruktívabb.
@londonterminals: Rajtam már nem múlik, és attól tartok, a Kedves Betegen sem.
@a szív fészkei: elment

közben lehűtötted a háziszárnyast

brühühühühühü
Figy a szentlélek az nem bolsi komcsi hadsereg aki megszáll. :) Mindnyájan emberek vagyunk üledékkel és sárral, de innen szép üdvözülni.
@dr. mesterseges szinezek: Pont emiatt teszik viktátorék olyan szarul amit tesznek.
@félázsiai 2llkedő: "Ha Piktor bukik 2014-ben, akkor csak az ausztriai pihenőhelyén lesz majd destruktívabb."

Mindenesetre kerülném akkoriban a szép új stadionok látogatását.
Közben élőben a parlamentből. :)

Matolcsy egy Chuck Norris
okt. 8. 13:52

A jobbikos Vona Gábor választóvonalnak érezte Matolcsy múlt pénteki bejelentését a megszorításokról. Mert a Fidesz most már önmagával került szembe. Matolcsy a gazgaságpolitika Chuck Norrisa, aki reptében a legyet is megszorítja, tréfálkozott. És bár Vonát meglepték a megszorítások, nem lepték meg a megszorítások, mert a kormány állandóan megszorít. Orbánt Gyurcsányhoz hasonlította, aki szintén a saját válságmentő tervei okozta válságokra dolgozott ki újabb válságmentő terveket. Matolcsyra meg csak azért érdemes figyelni, mert az lesz, amiről azt mondja, hogy nem lesz.

index.hu/belfold/2012/10/08/ejjel_vitaznak_egy_nagyot/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Pont emiatt teszik viktátorék olyan szarul amit tesznek."

Nem egyszerűen szarul teszik, hanem szart tesznek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt @szívemnek írtad?

nem szoktam üdvizelni nem vágyom rá, én magam fenség vagyok és végtelen valamint önmagamban hordom a magam múltját jelenét és jövőjét

még ha ez nem is katlik de legalább igaz

brühühühühühhü
@a szív fészkei: mire gondolsz? amikor a Hősök Hőse bátran elosont a márc. 15-i naggyülés előtti napon halaszthatatlan máshova, csak itt ne, vagy amikor az Astoriánál a papírról felolvasott zagyvaságok után azonnal és pánikszerűen menekült a két méterre álló páncélautóján, a hülye kis kiváncsi Máriusz beverette a fejét, mert őt küldte a főnök terepszemlére?
@rodeo36: Jaja ismerős. Az ember aki megváltja saját magát.

Brühühü
@rodeo36: Azé igazán vehetnél egy búcsúcédulát. Vagy legalább az egyik talpát annak a nyereg alatt puhított medvegynek, amelynek nem mondjuk ki a nevét.
Most ezt a választ a blog szerzőjének is és mindenki másnak is,így a politikusoknak írom.
Én nem csak Orbán úr-ra nem szavazok,de senki más emberfiára sem.
@Zébácsi: "A közmédiákra mindig is hatással van az aktuális kormányzat, ez nem kérdés"

De, kérdés. A rendszerváltást közvetlenül megelőző és követő években azt lehet mondani, hogy létezett független és szabad média. A lerohanása akkor kezdődött, amikor a Rádió vezetését erőből lecserélték. Aztán érvényes tévé elnöki pályázatokat figyelmen kívül hagytak.

Kik? Hát "jobboldali" kormányok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tudod háziszárnyas ez a válaszod olyan buta, hogy csak egy agyatlan idióta képes leírni

részemről levizsgáztál nulla 3x aláhúzva

a többi jobbikosok még nálad is ilyenebbek?

brühühühühühü
gáz van háziszárnyas tollfosztóban

brühühühühü

a "villamosjegy" Nobel irodalmira
@Mariann19:

"az IMF szakértői által 2012.09.13-án közreadott tanulmányukban sikersztorinak nevezték a 2008-2009-es pénzügyi válság kezelését."

Nem tudtam, köszönöm az infót. De bármit is mondott korábban OV, az IMF véleménye a fidesz-szimpatizánsok szemében csak ront Bajnai megítélésén...
@épészmérnök:

Értelek, de nem a hatás kérdés, hanem annak mértéke - én erre próbáltam célozni.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Ez nagyon tárgyilagosan hangzik.
Csak furamód az MSZP taposóaknáiról mindenki elfeledkezik.
Pl Simorról akit pontosan ugyanolyan tagbővítéssel ejtőernyőztettek be, mint amit most a Fidesz csinált."

Elnezest a gorombasagert, de cicafiu eszednel vagy te?!

Simor volt az, aki a vilagvalsag kozepen(!) 3%-kal, 11.5%-ra emelte az alapkamatot, ugy hogy kozben sok szakerto tulzonak velte annak merteket. Sot Hamarosan, meg szoci kormany alatt, Viktorek maris 6%-ra vitettek volna le a kamat szintjet...

De ha igazi aknarol akarsz ertekezni, akkor gondolj a Zsigara, aki szuk ev alatt majd megduplazta a kamatot, 6.5-rol 3 lepcsoben 12.5%-ra emelve azt. Ezer milliardokban saccoljak az orszagnak altala okozott karokat.

Amugy a Simort nem a tagbovitessel juttattak oda, hanem egyszeruen lejart elodje mandatuma GYurcsany pedig ot jelolte. Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem ahhoz Solyom ellenjegyzese is kellett...
@mikocami: "Én nem csak Orbán úr-ra nem szavazok,de senki más emberfiára sem. "

Ezzel pontosan úgy szavazol Orbán úrra, ahogyan megtervezte és elvárja.
@londonterminals:

Köszönöm, ez érdekes és tényleg ad némi esélyt arra, hogy kisebb legyen (vagy zéró) a cementezés hatása - de ehhez előbb választást kell nyerni, azt hiszem.
@Zébácsi: Olyasmi. Ha Orbán dicsérte, azért dicsérte, mert Orbán jó ember; ha az IMF dicsérte, akkor azért, mert nekik dolgozik.
Libsikéim!

Ha Orbánt valamiért bírálni lehet, akkor az az, hogy túlságosan kesztyűs kézzel bánt a bűnöző és hülye elemekkel. A közigazgatásból sem pucolta ki a nem odavaló, lusta, a törvényeket sem ismerő, a szoclib rezsimtől megörökölt kontárokat.
@londonterminals:
Nem kell nagyon megijedni.

Szerintem a hatra levo 1.5 ev nagy kerdese, hogy az ellenzek altal szerzett 2/3 csak az MSZP es a DK kozt oszlik meg, es az LMP kenyelmesen hatradolve megszerzi jelenlegi mandatumainak szamat, igy ellenzekbol tetszolegesen politizalhat...?

Vagy pedig igyekszik elkerulni, hogy egy part (MSZP) megha kis segitseggel is (DK), de hasonlo helyzetbe keruljon, miint most a Fidesz.

Ez utobbi lenne ildomos minannyiunknak, bar semmi ketsegem sincs, hogy adott esetben az MSZp egyeduli 2/3-dal sem merne igy visszaelni, mint a Fidesz...
@rodeo36: Megint elfelejtetted hozzátenni, hogy SZERINTED. Ragyogó bölcsességed elvakít.;)
@simple observer 1.0:
Akarom mondani az LMP eseten a jelenleginek a felet...
@Kara kán: Látod látod. Viktátorunk még elszámoltatni sem képes. ;)
@simple observer 1.0:
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20041020vitara.html
a Monetáris Tanács összetételének számszerűségében, hat fő kinevezését továbbra is a jegybank elnöke, kezdeményezne, míg öt fő kinevezését a kormány kezdeményezné.
--------------

Erről beszélek.. A tagbővítés MSZP-s találmány.
@Kara kán:

"A közigazgatásból sem pucolta ki a nem odavaló, lusta, a törvényeket sem ismerő, a szoclib rezsimtől megörökölt kontárokat"

Hát nem tudom...mindenestre a bírói karral megpróbált kibabrálni - persze, csak egy bizonyos kor felett, nehogy kádárista elemek hozzanak bírói föntéseket, igaz?
Ész megáll.

@dr. mesterseges szinezek:
Hm., micsoda jól gondolkodsz fidesznyikül...hja kérem, aki a blogokon edződik. :-DDD
@dr. mesterseges szinezek:

" Elég döbbenetes lesz (ötévvel ezelőtti önmagam nem hinné), hogy Bajnaira voksolok - de két és fél évnyi Orbán-kormány még ilyen tündérmesei fordulatra is képes."

Ez lesz az igazi feritél! Ha ezt Kusza Szem tudná:))))
Nekem tetszik, hogy nem csípi a magyarokat, mert lázadoznak a hülyeségei ellen. Bezzeg, amikor ő dirigálta a gyújtogató szabadcsapatait, akkor nem fájt neki. Hmmm...
@Kara kán:
"túlságosan kesztyűs kézzel bánt a bűnöző és hülye elemekkel"

Simicska, és Matolcsy.

"A közigazgatásból sem pucolta ki a nem odavaló, lusta, a törvényeket sem ismerő, a szoclib rezsimtől megörökölt kontárokat."

Inkább feldúsította őket a sajátjaival.
@Kara kán: "Ha Orbánt valamiért bírálni lehet, akkor az az, hogy túlságosan kesztyűs kézzel bánt a bűnöző és hülye elemekkel. A közigazgatásból sem pucolta ki a nem odavaló, lusta, a törvényeket sem ismerő, a szoclib rezsimtől megörökölt kontárokat."

Nagy hiba volt, valóban. Újra kellett volna nyitni a recski kőfejtőt, igaz, nagyfiú?
Nincs valakinek megbízható értesülése éppen bukni készülő sztyeppeelnökről valami pusztalendben? Mert ha igen, ossza meg velünk az infót, mert akkor legalább tudni fogjuk, hol lesz 23.-án A Pásztorunk.
"Megszűnt a KDNP-tagsága két országgyűlési képviselőnek – áll a párt fővárosi XIII. kerületi szervezetének közleményében. Eszerint Soltész Miklós országgyűlési képviselő és államtitkár, valamint Spaller Endre országgyűlési képviselő már nem tagjai a Kereszténydemokrata Néppártnak, mert a két politikus többszöri írásbeli és szóbeli figyelmeztetés ellenére sem fizette be a tagdíjat. Ez a párt alapszabálya szerint a tagság megszüntetésével büntethető."

Csak keményen, mert csődbe mentek, és az istenkasza sem ment meg benneteket a jelentéktelenizmus poklától.
@Bakter:

"Idén nem utazik el Orbán Viktor október 23-án, hanem a tervek szerint beszédet mond a budapesti Kossuth térre tervezett központi ünnepségen - közölte a Magyar Nemzet."

hvg.hu/itthon/20121004_Orban_itthon_marad_es_beszedet_is_mond_ok

Igaz, ez múlt heti hír. Biztosat csak október 24-én lehet majd tudni.
@Bakter:

Nagyon formában vagy:)))
@Bakter:

A kérdés az, hogy vajon miért nem fizették be? Vajon a pártból való kirúgásra játszottak?
Ha már névnap...:)
"Koppány, ha Istvánt legyőzöd,
Nem pusztulnak a hősök,
Hatalmas nagy lesz itt a nép.

Rómától Görög-Bizáncig,
Rajnától Levédiáig,
Félik majd utódaid nevét.

Mohácsnál győzni fogunk,
Dózsa lesz György királyunk,
Nagyhatalom századokon át.

Rákóczi világot hódít,
Kossuth-tal valóra válik
A Duna-menti Köztársaság."
Én ezért (is) szeretem Orbán Viktor Miniszterelnök Urat:

www.hir24.hu/belfold/2012/10/08/ketmillio-beteget-hagyna-magara-matolcsy/
"Kétmillió ember ellátását veszélyezteti, és a magyar egészségügy teljes összeomlásával fenyeget a múlt hét pénteken bejelentett Matolcsy-csomag azon intézkedése, mely szerint a közszférában dolgozók nem kaphatnának egyszerre fizetést és nyugdíjat – figyelmeztetett dr. Komáromi Zoltán országos háziorvosi szakfelügyelő."

www.hir24.hu/belfold/2012/10/08/milliardokat-kap-a-felcsuti-focicsapat/

"A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak adták a legtöbb pénzt azok a vállalkozások, amelyek a társasági adókedvezményt kihasználva támogatják a látványsportágakat. A Videoton utánpótláscsapataként működő felcsúti együttes a labdarúgócsapatokhoz befolyt összes adókedvezményes támogatás majdnem ötödét kapta meg, 2,8 milliárd forintot."
@Zébácsi:
Még a végén mártírok lesznek, és utat neveznek el róluk.
@Kara kán: "A közigazgatásból sem pucolta ki a nem odavaló, lusta, a törvényeket sem ismerő, a szoclib rezsimtől megörökölt kontárokat. "

Mostan biztosan nem Kósára gondolsz, hiszen neki nem kell ismernie a törvényt, amit részben ő jegyez, elég az, hogy írja.
@Zébácsi: (Elárulom, hogy ez a fideszes ha így, akkor úgy, ha úgy, akkor emígy a 8 éves lányomnak pont ugyanúgy megy, mint Szijjártónak vagy GSzásznak, szóval ezek irracionális kekec- és megmagyarázizmusból nem tudnak újat mutatni... viszont a lányom hiszti közben is kultúráltabb, mint ők frissen vasalva.)
@Bakter: Jordániában lesznek országgyűlési választások. Meg Lybiában alkotmányozó nemzetgyűlést fognak választani...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Matolcsyra azért kell figyelni, mert amire azt mondja, hogy lesz, az nem lesz."
Erre csupán két példa.
Az eu által a felzárkóztatási támogatás társfinanszírozásának 15%-os mértékét 5%-ban állította be a költségvetésbe most a kormány, amennyiben lehívja végre a támogatásokat.Ez a költségvetésnek 55 milliárd megtakarítást jelent.Azonban ezt a csökkentést érvényesítheti 2013. év végéig, de ezt az 55 milliárdot 2014-2015-ben vissza kell fizetni. Így ez nem más, mint hitel!
A másik kérdés a pedagógusok béremelésének elhalasztásából a költségvetési megtakarítások között elszámolandó 73 milliárd Ft. Erről a kormány mint a bruttó bérből származó megtakarításról beszél. A béradókról nem kell szólni, mert állami alkalmazottakról van szó, a levont adók az államnál +_- ban játszanak. Azonban a pedagógusok jövedelmeik nagy részét fogyasztásra költik, melynek ÁFA és jövedéki adótartalma van, mellyel csökkenteni kell a bérfejlesztés elmaradásából származó összeget. Az ilyen módon számított megtakarítás kerülhet a költségvetésbe.
@Bakter: "a két politikus többszöri írásbeli és szóbeli figyelmeztetés ellenére sem fizette be a tagdíjat."

Ha az istennek is úgy fizetik meg, ami az övé, akkor vér- és nerbeli keresztény példányok.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Erről beszélek.. A tagbővítés MSZP-s találmány."

Nos ezt nem is tagadtam. Ha lelsz ilyen mondatot az elozomben, legyszi masold, hadd lassam!

En "csak" azon tevedesedet igazitottam ki, miszerint Simor is igy jutott volna az elnoki szekbe. Mert biozny az nem igaz.

A tanacs kiboviteserol meg csak annyit, hogy sajnos en is elkerulhetetlennek lattam anno.

Egy kis tortenelem:

2003 januar: 235 Ft/Euro arany -> 6.5% alapkamat.

2003 nov. 28. Jaraiek tovabb emelik a kamatot az aota is rekord magasba 12.5%-ra, mikozben 1 eurot 265 Ft-os kozeparfolyamot jegyeznek.

Csoda, hogy Medgyessy ocsitani akarta a forintot?!

Ugyanakkor a mostani tanacs fideszes emberei ugy kezdtek el eroltetni a kamat csokkenteset 7%-rol, hogy, hogy az euro egesz augusztusban 276-277 forint kornyeken allt....

Remelem erzekeled a (nem kis) kulonbseget!!!

Nemi segitseg a tiszt(abb)an latashoz:

www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/eurofxref-graph-huf.en.html

www.hirado.hu/Hirek/2012/02/~/media/News/Hirado/Hirek/2012/02/28/14/alapkamat20111220_MTI_G0725.jpg.ashx
@Zébácsi: Ahhoz, hogy egy IMF szakértői testület méltató minősítése kontra produktív legyen, ahhoz nagyon tájékozatlannak és elvakultnak kell lennie az érdekelteknek.
Meggyőződésem, hogy a Bajnai által kidolgozott gazdasági stratégia folytatása mellett nem lenne ilyen destabilizált a gazdaságunk.
@King of Shadows:
Visszaszerezzük az ősmagyar kikötővárost, Petrát...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

még ráadásúl meg is süketített

ha én jegyzem a mondatot akkor én szerintem és nem gipszjanka szerint

bugyuta

brühühühühü
@Bakter: Sőt! Visszaszereztük Atlantiszt!
Mehet is oda Orbán Simicskástól, lakjon ott 1 napig, akkor nem tudja senki elvitatni. Nyomás.
@Bakter:
"Visszaszerezzük az ősmagyar kikötővárost, Petrát..."
Petra? lófaszt, mama, Tókijót!
@Mariann19: ": Ahhoz, hogy egy IMF szakértői testület méltató minősítése kontra produktív legyen, ahhoz nagyon tájékozatlannak és elvakultnak kell lennie az érdekelteknek. "

Nagyon, de csak a szokásos módon nagyon. Bajnai fideszes profilja meg van írva, csak le kell porolni: ő az, akinek nem is volt programja, csak Gyurcsányét valósította meg, aki köztudottan emútnyócév elkúrás idegenszívűség sukoró 300 forint...
@Mariann19: mit teccik gazdaság alatt érteni? a semmit sem gyártó magyar ipart? a lepusztult gyártelepeket? a 40 feletti jól képzett munkanélküli szakmunkásokat?
@Secnir: Ki kell, hogy javítsalak: Tókilyó ly, már ez is mutatja, hogy ősi városunk.
@s:

Nem akarok köcsög lenni, de a betlinek nincs színe. :D
nnna végre, megtaláltam azt az embert, aki szereti Orbán Viktort bármekkora faszságot csinál:

www.hirado.hu/Hirek/2012/10/08/08/Csaba_Laszlo_Orbanrol_hiaba_volt_a_folyamatos_karogas.aspx?source=hirkereso
@dr. mesterseges szinezek: Mit szólnál ahhoz, ha a Gyurcsány és Bajnai elkúrása helyett az elmúlt két évet elemeznénk, mint aktualitást.Frissebbek az ismereteink, időszerű is lenne a téma, nem kéne a dohos múltban keresgélni. Avagy a legutóbbi költségvetés is szimpi téma lehetne.
@Mariann19:

"Ahhoz, hogy egy IMF szakértői testület méltató minősítése kontra produktív legyen, ahhoz nagyon tájékozatlannak és elvakultnak kell lennie az érdekelteknek. "

Pontosan erről van szó.

A kicsit is tájékozatlanok és/vagy nagyon elvakultak esze egészen más rugóra jár, nem úgy közelíti meg a témát, ahogy te teszed - ehhez ráadásul demagóg lökést is kap, nehogy valami halvány szikra mégis meggyúljon.

"Meggyőződésem, hogy a Bajnai által kidolgozott gazdasági stratégia folytatása mellett nem lenne ilyen destabilizált a gazdaságunk. "

Közgazdászként ugyanezt gondolom. Ennek elmaradása a mostani kurzus egyik legnagyobb hibája.
@Secnir:
A testvéri ősmagyar tókilyólyi csajok az enyimek, cserébe a nyugtatóautomaták meg A Pásztoré lehetnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem nyelvbotlás volt (ráadásul piros lett ez is...).
@Zébácsi:
Ebből is látszik, mekkora balsaszok. Ha folytatják a megkezdett utat, mi is jobban járunk ,meg ők is. Nem kéne azon fosniuk, mikor rogy a nyakukba Unortodoxia kupolája. De hát olyan kampányt folytattak ellene, hogy nevetséges lett volna ezt tenniük. Saját út köllött nekik, ami nem is lett volna baj, ha az aszfalton mennek, és nem a mocsáron át.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Fogas kérdést tettél fel arról, hogy mit értek a mai gazdaság alatt. Különösen, hogy három alapvető tényezőjét már fel is soroltad.
Azért illedelmesen megkérdezem, hogy a kérdésed ironikus volt, vagy provokatív?
A jelenlegi gazdaság halódó, de jól irányított gazdaságpolitika egy ilyen gazdaságot is képes feléleszteni. Nézd meg a balti országokat, amelyek hasonló állapotból jelenleg 5-6%-os gazdasági növekedést képesek felmutatni, vagy a lengyeleket, akiket a gazdasági válság nemigen érintett meg.
Azt teccem mondani, hogy érdekelne a gazdaság jövője, de még nem látom a vakító fényt az alagútban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem vagy az arany tezsvírem, hogyan is lehetnél.
Minálunk a rebetlit, azaz a 10 pontos betlit hívják piros betlinek. Jó kérdés, hogy miért, ezen magam sem gondolkoztam még. Talán a kétszeres díja miatt a kopasz (5 pontos) betlihez képest. A piros köztudottan dupla pontértékű játék.
@Mariann19: Semmi kifogásom ez ellen, ui. folyamatosan ezt teszem, de mivel felmerült a fideszes reakció kérdése, bátorkodtam fantáziálni, hogy pont nem a nap nap utáni bakijaik és sunyiságaik lesznek.
Ezt szerintem nem a Viktor írta, ő megszorítások nélkül vezette ki az országot az elmúltnyolcév poklából. Csak mások szoktak megszorítani, a Kedves Vezető soha.
@s:

Ja, az más. Humorban, ultiban, sörben nem ismerünk tréfát! :D
@s:

:-), így már én is értem..hiába, ahány társaság, annyi féle ulti.

@Bakter:

Volt itt már szó a taposóaknákról; szerintem 2010-ben egy ilyenbe sétált bele a fidesz, eccerűen (arcvesztés miatt) nem lehetett folytatni azt, amit Bajnai (szerintem jól) elkezdett, másrészt, így nem tudták volna az elmúltnyolcévezést lebegtetni.
Kéyntelenek voltak valamivel előrukkolni - de az valami egészen elképesztő, hogy csak erre voltak képesek.

Kis túlzással egy kicsit is jó egyetem végzős közgazdász-doktoranduszai is megcsinálták volna azt, amit Matolcsyék összeötleteltek ebben a bő két évben.
@Zébácsi: "Ennek elmaradása a mostani kurzus legnagyobb hibája."
Ezt a megállapításodat támasztja alá az a tény, hogy Bajnai több évre megtervezte a gazdaság jövőjét, stabilizációs törekvésekkel erősített stratégiája volt. Sokszor megemlítem ennek alátámasztására, hogy a jó működés eredményeként nem hívta le a támogatás utolsó részletét, mely az MNB-ben dekkolt a Fidesz kormányra "várva".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

a piros betli nem azér piros, mer komenista, hanem azér, mer kettőt számít.
@Spániel:
"nnna végre, megtaláltam azt az embert, aki szereti Orbán Viktort bármekkora faszságot csinál:"

Remek talalat! Engem mar regota lenyugoz a ficko!
O azon kozgazdaszok archetipusa, akiket a legkevesbbe sem zavarnak a szamok, tenyek.

Ugyanakkor emlekszem meg telen o is biralgatta neha-neha a Kedves Vezetot, de aztan volt az a bizonyos eligazitas huszonegynehany jobboldali kozgazdasznak - amirol mellesleg hazugsagokkal teli nyilatkozatot adott ki a kormanyzat - es onnantol kezdve o is visszaallt a sorba, es egyuttlepdel a tobbi meg megmaradt Orban-hivovel.

Nem tudom, mivel "gyoztek meg"...
@mikocami: Ha az Ő a mi Viktorunk, akkor nem, ne legyen.
Ha felsőbb szférákba tartozó valaki, akkor:
www.youtube.com/watch?v=OnxkfLe4G74

"You can choose a ready guide in some celestial voice.
If you choose not to decide, you still have made a choice.
You can choose from phantom fears and kindness that can kill;
I will choose a path that's clear-
I will choose Free Will"
@Zébácsi:
Én nem vagyok közgazdász, de a kollégák már többször figyelmeztettek a gazdasági ötleteim után, nehogy matócsi meghallja őket. Ebből arra következtetek, hogy ilyet én is összehoztam volna autodidakta módon. Korszakalkotó ötletem az áfa-kezelésiköltségadó lenne. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Már az is szép lenne, ha mindannyian emberiek lennénk.
@hacsaturján:
"a piros betli nem azér piros, mer komenista, hanem azér, mer kettőt számít. "

Latszik, hogy nem evilagban elsz!!

A vorosiszap tarozo is azert lett kijelolve a felrobbantasra, hogy akik ertenek a jelekbol tudjak mi a dorges. A tobbiek meg ugyse szamitanak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Nem akarok köcsög lenni, de a betlinek nincs színe. :D "

van. piros betli értéke 10. terített piros betli 20.
@Schindler Pistája: "Ha Orbán nem csípi a magyarokat, akkor a szemkilövető bolsevikokra lehet azt mondani, hogy kimondottan gyűlölik őket."

Azt hiszem kicsit félre vagy tájékoztatva.

1. Nem volt kötelező barikádokat emelni és tüzeket gyújtani. A rendőrség valóban gyatrán kezelte a helyzetet, de ez a fajta tüntetői brutalitás addig csak a fradi-újpest "drukkereire" volt érvényes. Ők is tanulták a "demokráciát".

2. A maszop nem bolsevik párt, a fityisz viszont az. Bár az igaz, hogy mind a kettő baloldali.
@simple observer 1.0: Az az iszap meg már nem is csak vörös volt, hanem terített. Bocsánatot kérek előre is, hogy mások bajából viccet csináltam, de ez kurva magas labda volt.
@Mariann19:

Milyen igaz - Viktor bezzeg lehívta.
Asszem MOL pakett lett belőle, ha nem tévedek. Tehát erre jól jött az IMF pénze (amihez persze a fidesznek semmi köze, hiszen ez az elmúltnyolcév hagyatéka).

Nem találni olyan vetületét ennek ez egész fidesz-kormányosdinak, amiben ne lenne egy kis csavar, egy kis szögeltolódás - mondhatni, az ő koordináta rendszerükben semmi sem az, aminek látszik.
@Mariann19: természetesen köcsög akartam lenni :)) valahogy a belső fogyasztást kellene ezeknek a barmoknak feltámasztani, hogy az embereknek legyen munkájuk, pénzük. miért veszünk lepukkadt villamost, buszt? miért kidobott használt külföldi ruhákban járnak az emberek? hova tűntek a régi ízek? lassan már semmi nincs ebben az országban ami működne. szép lassan "gagyivá" lett minden, mint a vezérkar.
@dr. mesterseges szinezek: Amiatt tereltem át az elmúlt nyolc év és Gyurcsány felemlegetéséről a mondandómat, mert nam tartom célra vezetőnek azt a módszert, ami semmit nem old meg. A jelent kell értékelni és elemezni, abból kell következtetéseket levonni, ez a racionalitásnak megfelelő téma.
@hacsaturján:

akkor ez most rekontra rebetli?

vagy tök húsz száz ulti amiből a tököt nem kell bemondani azaz töketlen

brühühühühü
@Bakter:

Nekem is csak a végzettségem az, de nem közgazdászként dolgozom. Ez azért nem ugyanaz.

Ha az ember nem tud gazdaságilag vezetni egy céget, akkor felvesz és megfizet valakit, aki megteszi ezt helyette.
Ha a politikus nem tud gazdaságilag vezetni egy orszgágot, akkor felvesz valakit, aki ezt megteszi helyette.
De miért alkalmaz olyat, aki láthatóan nem képes erre? /a kérdés költői.../
@Mariann19: @Zébácsi:

mit szóltok hozzá piros terített redurchmarsot mondott a Chavez...54% vagy több

a világban valami olyan láccik, ami nem kedvező bizonyos dolgoknak vagy személyeknek? ez bonyi

brühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

a petya még él? mi igaz abból, hogy azer nem szeret fizetni de legalábbis nem időben? ki ad a magyaroknak "BG"-t vagy "SBLC"-t...vagy a simlicski kisimmizi?

brühühühühühü
@Secnir:

A szín alatt általában az adut értjük, a betliben nincs adu, de szerintem lépjünk tovább.
:D
@s:
Ennyi szerintem belefer.

Sokkal rosszabbul esik nekik, hogy meg az osszegyult adomanyokat se kaptak meg 2 ev multan se.
@Spániel:
"biztos korpás a haja... "

Meg az is lehet...
@Secnir:

nincs terített piros betli, a kurva életbe mán! terített betli van, négyszeres szorzóval.
aki mégeccer a legnemzetibb ultit ezek után hijába a szájára veszi, aszt lehazaárulózom és a csapdlecsacsi szabálykönyvinek permanens tanulmányozására kárhosztatom. hát hogy a bánatos francba lesz így egyesült ellenzék? :)))
@rodeo36: fizetni? minek? történt valami? szerintem semmi, akkor minek fizessenek az azik? amit nagyon meg akartak kapni, övék lett ingyé, akó meg?
@rodeo36:

"A részvételi arány több mint 80 százalékos volt" - idézet az Index cikkéből.

Nekem ennyi hozzáfűzni valóm van. Illetve még annyi, hogy Hugó 7 évig lesz elnök (kicsit sok ez szerintem, pláne Dél-Amerikában).
@glaci ph 5.5 álompolgár: Jól van, nekem a "köcsögként" előadott véleményed tetszik.Feldobtál egy-két szempontot, amelyek jogosan merülnek fel az emberekben amiatt, mert nem látnak célra törő intézkedéseket. A munkanélküliség csökkentésére tett közmunka program nem értékteremtő tevékenység, tehát nem növeli a gazdasági teljesítményeket. Az ebből származó jövedelmek minimálisak, a fogyasztást nem serkenthetik, már a stagnálásnak is örülni kéne.
A beruházások sem termelő beruházások, hanem minden gazdasági prioritást mellőző látvány, és nem produktív fejlesztések.Bár a kormány e téren még mindíg egy vezér elvet követ, hogy munkahelyek teremtődnek ezáltal. Ez részben igaz, de ha a beruházás improduktív, ebből nem származik gazdasági növekedés.
Kedves Fabius, kérlek olvasd el ezt:
magyarnarancs.hu/publicisztika/a-szembeszegules-az-elso-81971
Debreczenit /akiről egy ideje azt gondolom ő a legjobb jós, avagy csak jobban érti a dolgokat nálunk:)/ ezért ekézted egy kört. MOst mit lépsz, hogy Ungváry is így látja? /Persze az egész írás nem ettől az egy momentumtól zseniális./ Üdv. szőlőbányász /az igazi:)/
@rodeo36:

köszi alinket, de már olvastam. Majdnem tökéletes írás.
@rodeo36: Magam is meglepődtem Chavez elementáris győzelmén, én nem örülök neki, mivel nem szeretem a diktatórikus irányítást egy országban sem. Azt azért ne feledd, hogy Chaveznek jók a poziciói a választók szemében az ország olaj készletéből eredően. Ennek a birtokában a befolyó bevételekből azoknak tud búsásan igérni és osztani, akiktől a választási sikerét várja.
@Spániel: talán mert nincs mit szeretni benne?
@Zébácsi:
nem vetted a lapot amit felmutattam?

brühühühühühüh
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "__Szijjártó__: A kormány szorosabbra fűzné a kapcsolatait Azerbajdzsánnal"

Kiváló, echte fideszes érzékenység, hogy Szijjártó nyilatkozik.
Amire nem egyenesedik a kasza, az mind pont úgy van jól...
@hacsaturján: "hát hogy a bánatos francba lesz így egyesült ellenzék?"

Fájerral.
@rodeo36:

De, vettem, csak másra hegyeztem ki válaszomat (a magas részvételi arányra).
@Mariann19:

mi lesz Colombiában? a FARS vagy akármi már megint aktív? valakiknek szükségük van indokra az ottmaradásra? Délamerika nem igen vesz fegyvert tőlük (nakik?) csak a csúnyabácsik...nagy nehezen eladtak délkóreának egy csomó szart hogy távolabbra tudjanak lőni arrafelé amerre sohasem fognak...és azon a környéken sem igen veszik a fegyvereiket egyre drágább lesz a babaszoba...már csak az iskolai meg a mozis lövöldözők és a kukluxkán veszi meg a drogosok?

ez a nagy brühühühühühü

15 trillió hiány???
@szőlőbányász:

Semmit, ő is be lesz seperve a "rettegők" feliratú dobozba Debreczeni meg Bartus mellé.

Ha lesznek esetleg szabad választások, az csak egy dolog miatt lesz: mert Orbán szerencsére gyáva. (Lásd a legutóbbit: a buktától félve nem jelöltette magát újra az alelnöki posztra az Európai Néppártban.)
Úgyhogy drukkoljunk, hogy Fabiusnak lesz igaza, és legalább a direkt szavazathamisítástól visszaretten.
@Mariann19:

Igen, egyetértek, ráadásul igen magas, 80%-os részvétel volt.
Ha itthon holnap választás lenne, ugyanekkora részvétel mellett szerintem nem a Viktor nyerne.

És sajnos olaj sincs, amiből futná az osztogatásra (vagy inkább persze másra).
@Mariann19: ... aztán tegyünk hozzá olyan apróságokat, mint az utcai csibészekből verbuvált rendőrség, amely fanatikusan végrehajt mindent, a legkevésbé a jogállamiság érdekli őket. A régi rendőrséget lecserélték.
Továbbá a két ellenzéki aktivista, akiket néhány napja lőttek le...

szal nehogymá...
@pástétom:
Felbukott:
www.hirado.hu/Hirek/2010/09/21/10/Kerpen_Gabor_az_Oktatasi_Hivatal_uj_elnoke.aspx
Megkapta az őt méltán illető jutalmát.
Tanarak a legeslegbirkábbak.
@rodeo36: vegyük észre, hogy a gazdasági helyzet javulásával csökken a gerillák mozgástere. A gerillák egyébként már névleg sem szélsőbaloldali hősök, hanem a drogüzlet legfőbb szervezői.

A Panamericana blogon lehet érdekes dolgokat olvasni.
@épészmérnök:

ott is valami ellen szavaztak

brühühühühühü
@épészmérnök:

na hol is műxik a világ legnagyobb drogpiaca?

fegyver és drog a legdrágább legmagasabb (csillagászati) árakon készpénz előre

brühühühühühü
@rodeo36: Na jah.

State capture lehet ebben a témában.
@Ergosum:

"Kétmillió ember ellátását veszélyezteti, és a magyar egészségügy teljes összeomlásával fenyeget a múlt hét pénteken bejelentett Matolcsy-csomag..."

"A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak adták a legtöbb pénzt azok a vállalkozások..."

milliárdok hiányoznak és fojnak... honnan? hova? jo párosítás...
@Secnir: Minden választókörzetben ott lesznek a TEK-esek, és a Kormányőrség. Talpig fegyverben és egyenruhában.
@Secnir:

Ez az átka a kettős tagságnak. Minden KDNP ogy képviselő tagja a Fidesznek is. A gazdatestnek nem lehet azt mondani, hogy nem fizetek tagdíjat, a kettőre meg szegényeknek nehezen futja.
@szőlőbányász:

Nem értek vele egyet, de ez aligha újság. Ráadásul az olyan szembeszegülés ami nemcsináloksemmit bojkottra alapoz az fából vaskarika.

Az írásból pont az a legfontosabb elem hiányzik, amit egértől is megkérdezek minden egyes alkalommal amikor erről vitázunk:

- A semmittevéssel hogy lesz leváltva Orbán?

Mert a mai jogi környezetben a bojkott csak a kiszolgálására alkalmas. A regisztrációval pont a lehető legkisebb választási részvétel a cél. Ezért aki erre buzdít akár bojkott akár más formájában az Orbán malmára hajtja a vizet.
@hacsaturján: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
OFF:
nekem ez a könyv van meg:
www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=kartyasok-konyve&ID=13133

és ebben (nemcsak ebben, több faluban is) megerősíthetik a következőt:
"Betli
A felvevő arra vállalkozik, hogy nem fog elvinni egyetlen ütést sem. Ez azért nem egyszerű, mert ebben a játékban is kötelező a felülütés! A betlinek három fokozata van: betli, piros betli, terített betli. Mivel a betliben nincs adu, a piros betli itt csak annyit jelent, hogy a bemondás kétszeres értékű. A terített betli lejátszása hasonlóan történik a durchmarsnál leírtakhoz."
tehát
5-betli
10-"piros" betli
20-terített "piros" betli
@Mariann19: Orbán Viktor a válságra való tekintettel "átmenetileg" lekapcsolta a fényt az alagút végén
"A magyar gyógyszeripar túlélte a történelem viharait, és ma is Magyarország egyik legsikeresebb védjegye a világban – mondta Orbán Viktor a Teva Magyarország új központjának átadásán Gödöllőn. Hozzátette: a kormány mindent meg fog tenni azért, hogy az ország gyógyszergyártása továbbra is a világ élvonalába tartozzon. A Teva izraeli tulajdonban van, csak a jóisten a megmondhatója, hogy miért „magyar védjegy”.

De ha nem az, akkor is az. „Az Egis gyógyszergyár egy magyar vállalat, ezen nem módosít az a tény, hogy 51 százalékban francia tulajdonban vannak a részvényei” – mondotta nem sokkal korábban, ugyancsak egy gyáravatón Orbán. (Már csak az hiányzik, hogy a miniszterelnök magyar autógyártásról beszéljen a Mercedesről, az Audiról, az Opelről és a Suzukiról szólván.)

Magyar sikertörténetnek nevezte a miniszterelnök a Richter Gedeon vállalat történetét a gyógyszeripari cég új biotechnológiai üzemének csütörtöki felavatásán Debrecenben.

Hogy milyen méretű ez a siker manapság, arról viszont Bogsch Erik, az RG vezérigazgatója nyilatkozott. Íme: „A Richter Gedeon gyógyszergyár továbbra is jelentős forgalomvisszaeséssel számol a hazai piacon az idén, az összes (értsd: más országokból származó) árbevételt tekintve pedig stagnálást valószínűsít...” Ami pedig a „mindent megteszünk” orbáni fordulatát illeti, Bogsch udvarias megfogalmazása szerint „minden országban (értsd: ahol a vállalatcsoport jelen van) érződnek a költségvetési megszorítások (melyek, mint tudjuk, nem léteznek, amiképp tandíj se) az egészségügyben, a gyógyszertámogatás területén, és az új gyógyszerek társadalombiztosítási befogadása sokkal lassabban, nehezebben megy”."
www.es.hu/-_el;magyar_sikerek;2012-10-03.html

A magam részéről a glosszát ezzel egészíteném ki, hogy teljes legyen a "magyar siker":
"(Richter Gedeont)1942-ben megfosztották vezérigazgatói tisztségétől (zsidó törvények miatt), majd a gyárból is kitiltották. 1942-től bizalmas munkatársai útján otthonából illegálisan irányította a céget. 1944 őszén a gyár tevékenysége szinte teljesen megbénult, még Svájcba távozhatott volna, de nem akarta elhagyni vállalatát. Decemberben Richter Gedeont kivégezték a nyilasok, másokkal együtt a Dunába lőtték."
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CCQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fhu.wikipedia.org%2Fwiki%2FRichter_Gedeon&ei=r_9yULH3OoLetAbYpYHwDA&usg=AFQjCNE6KyuFvirZqmejZSd_orXECurbPA

Rövid leszek: Viktor, az anyád picsája, az.
Kezdődik... :)
A "forradalom felfalja gyermekeit"

hvg.hu/itthon/20121008_Kirugtak_az_allamtitkart_a_KDNPbol

"Megszűnt a KDNP-tagsága Soltész Miklós országgyűlési képviselő és államtitkárnak, valamint Spaller Endre országgyűlési képviselőnek – áll a párt fővárosi XIII. kerületi szervezetének közleményében. A két politikus nem fizette be a tagdíjat."

Hihető! Tényleg! Komolyan!!! :))
@Fabius:

Nem semmittevésről beszél, hanem szembeszegülésről és harcról. Méghozzá azért, amit leír: ha az igaz, fejjel megy a falnak, aki azzal áltatja magát, hogy Orbán technikai leváltása megoldja és nem csak elodázza, sőt, súlyosbítja a problémát. Ilyen összefüggésben a bojkott éppenséggel a harc része lenne.

Nem érvelek a bojkott mellett, mert remélem, hogy nem ilyen tökéletes a rendszer - és mert nem bízom abban, hogy a magyar társadalom képes lenne kellő erővel folytatni a harcot -, de minimum megfontolásra méltó, hogy csapda-e ilyen feltételek mellett belefutni a legjobb esetben is béna kacsa demokratikus kormány létrehívásába.
off.

ahol lakom.. a spár mellett volt egy csehó játékgépekkel, onnan tudom, hogy jó nagy betűkkel állt rajta.

Ma megyek vásárolni, látom, üzlet kiadó... kérdem a pénztárost, hogy nocsak, tönkrement a kocsma? Mondta, hogy nincs játékgép egyből bezártak.

Ezt csak mint érdekességet írtam és amúgy erkölcsileg egyet értek, de tudjukhogynemazvoltacél...
@Secnir:

Én is ezt mondtam, no para. Az volt zavaró, hogy a bemondott szín többnyire az adut jelenti.

@Fabius:

Vannak benne pedig érdekes dolgok. Egy szavazást, ahol mondjuk 500 ezer választó szavazna a 8,5-ből, elég nehéz lenne eladni demokráciának. :D
"- A semmittevéssel hogy lesz leváltva Orbán?"
Lépjünk túl azon, hogy ez szimpla inszinuáció, de pl: mind a külföld, mind a belföld előtt nyilvánvalóvá teszed, hogy a kormány illegitim. Ez pl az első lépés.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez a "csütörtöki" felavatás április 19-én volt, de egyébként minden stimmel.

www.parameter.sk/rovat/paravelemeny/2012/04/20/cavintonland
@glaci ph 5.5 álompolgár: Ez is egy baromság. Luxemburgban a Saturnban Magyarországon összerakott HP számítógépet árulnak, A Cactus nevű szupermarketben minden második szállítmány bioméz magyar, plusz az autógyárak és beszállítóik, kábelgyár, gyógyszeripar, Borsodchem - csak így kapásból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"500 ezer választó szavazna a 8,5-ből, elég nehéz lenne eladni demokráciának"

Ne áltassátok magatokat, ez menni fog.

1: A demokrácia nem attól függ, van-e érvényességi küszöb, vagy nincs.

2: A választási lehetőségedben nem leszel korlátozva - befolyásolva igen, de ez más tészta - vagyis minden adott ahhoz, hogy bárki másra szavazz Orbánon kívül. Ha nem teszed, mert nem veszel részt, az a te dolgod. De a választás 1db szavazattal is érvényes is legitim lesz.

Ezen kívül én nem a "külföldnek és belföldnek", hanem személyesen Orbánnak akarom nyilvánvalóvá tenni a bármi áron szavazással: a faszba lehet elmenni. Ennek nyilván lesz másodlagos üzenete a "külföld-belföld" számára is.
@londonterminals:

Ez nem harc. Ez legfeljebb annyit tesz, arccal fordulsz a falnak és nem veszel tudomást a körülötted lévő világról. Közben persze nem teszed meg azt sem, amit adott esetben megtehetnél.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Olvassuk a Heti Választ, mi? Ez nekem ugyanaz a kategória, mint amikor a Dobó-szobrot elvisszük, mert a ló segge áll a templom felé, vagy amikor a műfelháborodás, amikor a tehén háttal állt a Bazilikának.
Mondjuk minden magára adó középület előtt álló lovasszobor hátat fordít az épületnek, hiszen különben elég gáz lenne a látványuk együtt (persze akkor azon lehetne felháborodni, hogy az épületre nézve látjuk az illető állat fenekét :-)
Épater le bourgeois, ugye, ismerős
@Fabius: "vagyis minden adott ahhoz, hogy bárki másra szavazz Orbánon kívül"

Konkrétabban ki a bárki más? Mondjuk Semjén Zsolt vagy Vona Gábor?
@Kuviklacz: húú de dúrva! tényleg az az x mennyiségű nyomorult , aki szalagon szerel a hp-nek, és 2x34 paletta méz egyenértékű az ikarusz, a máv járműjavító a dunai vasmű gazdaságra gyakorolt hatásával? miért nem nézel inkább valami sorozatot a tv-ben?
Kretén Rogán a tévében előbb, a tranzakciós adóról:
"Azért támogatjuk, mert ez nem megszorítás!"

Baszki!
Ezt a faszfejet! :))
Egyedül hazatalál, vagy bicajjal jár?
Aranyapám!
Finom vagyok, ha csak pöcsfejnek hívlak tonyó?
@Pantagruel:

Én úgy tudom a mesterházyatilla a gyurcsányferi meg a schifferbandi is választási alternatíva lesz.

Te másképp tudod?
@londonterminals:

Ez se rossz. ökölbe szorul ezektől az embernek még a... mindene.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Majd holnap a Blikk-ben elolvasom!

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
@aranyhorcsog: Ezt sem most találtuk fel:"
Városi folklór - Wikidézet
Borneo és Celebesz, magyar volt és magyar lesz. (Az irredentizmus paródiája az 1930-as évekből)."
@a szív fészkei:
Csókolom! Járgány??? :( Álompolgárunk jelentkezett?
@a szív fészkei:
Akkor legalább ügyike voltam én is, hogy besegítettem... :) Csokit kapok érte? :D
@glaci ph 5.5 álompolgár: Azért nem nézek sorozatot, mert van jobb dolgom is.
Amúgy meg ez a sírás és saját magunk lealázása nem vezet sehova.
Az Ikarus meg a többi cég leginkább veszteséget termelt (a Ganz és a többi magyar cég gázégőinek importtartalma magasabb volt, mint egy komplett gázégő beszerzési költsége nyugatról).
Nem tudom, egyébként, hogy miért vagy ennyire kiakadva. Szét kell választani azt, hogy a magyar ipar mit termel vagy mit tudna termelni, meg a jelenlegi gazdaságpolitika okozta bajokat.
Én csak példákat mondtam (méghozzá egy távoli, gazdag országból, nem a hagyományos piacainkról, ha érted, mire gondolok), ha érdekelnek az adatok, a KSH-n megtalálod. Felhívnám szíves figyelmedet pl. a külker. mérleg pozitív voltára (amely szerény véleményem szerint az előző kormányok munkájának áthúzódó hatása, mielőtt FIDESZ-esnek nézel).
@Zébácsi: Azt egy közgáz szakközépiskolát végzett se csinálta volna ennyire szarul.
@dr. mesterseges szinezek: Nem kell új, van hatezer éve egy bejáratott. Örökbérletük van a basztatásra. Angyal sose fáradt más felkutatásával. Őt meg Rotschild szállta meg Waterloo szellemével. :-DDD Azóta úgy maradt a Jobbikkal együtt.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Ja, és mi a bajod a szerelőszalaggal? Nem az a baj, hogy sok alacsony képzettségűnek nem jut munkahely?
Nem tudom, milyen iparban dolgoztál, de ott bizony néhol dolgozni kell, nem mindenütt csak robotokat irányítgatni meg internetezni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Az Isten szó számomra nem más, mint az emberi gyengeség kifejeződése és terméke, a Biblia pedig kétségkívül tiszteletre méltó, de mégis primitív legendák gyűjteménye, amelyek emellett meglehetősen gyerekesek is. Legyen az bármily kifinomult is, semmilyen magyarázat sem tud meggyőzni ennek ellenkezőjéről." :))
„Einstein mindezt élete vége felé írta, emberöltőnyi tanulással és elmélkedéssel a háta mögött" – mondta Eric Gazin, az internetes licitet lebonyolító Los Angeles-i Auction Cause elnöke. A fizikus 1954. január 3-án vetette papírra a levelet, német nyelven. Sorait Erik Gutkind filozófusnak szánta, miután elolvasta a tudós Choose Life: The Biblical Call to Revolt (Válaszd az életet: a bibliai felszólítás a lázadásra) című könyvét."
Ezek a zsidók... Jézus is, mint zsidó, mekkora zűrt kavart anno! :D
index.hu/tudomany/2012/10/08/einstein_istentagado_levele_3_milliot_er/
@Fabius: nem gondolkodtam rajta, mert meggyőződésem, hogy még sokat változhat a helyzet a legközelebbi választásokig; csak arra voltam kíváncsi, hogy mi járhat a te fejedben, amikor ilyesmiket írsz.
@rodeo36: Adyval és veled vallom, hogy "Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény."

Ezt a verset se tehetik ki a FideSS-felkaroltak az ablakba:
SEM UTÓDJA, SEM BOLDOG ŐSE...

Sem utódja, sem boldog őse,
Sem rokona, sem ismerőse
Nem vagyok senkinek,
Nem vagyok senkinek.

Vagyok, mint minden ember: fenség,
Észak-fok, titok, idegenség,
Lidérces, messze fény,
Lidérces, messze fény.

De, jaj, nem tudok így maradni,
Szeretném magam megmutatni,
Hogy látva lássanak,
Hogy látva lássanak.

Ezért minden: önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
Lennék valakié.
@a szív fészkei:
Nekem ez még a vers!
MAGYAR VERS!

Bár azoknak, akik Vasstól és Tormay leszbikától vannak beájulva, nem biztos, hogy érteniük is kell. Ez a HAZÁRÓL szól!
A szerzőről pedig egyeseknek CSAK AZ jut eszébe!

"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom.
Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály,
annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,
de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát,
az gyárat lát a látcsőn és szántóföldeket,
míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg,
erdőt, füttyös gyümölcsöst, szöllőt és sírokat,
a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat,
s mi föntről pusztitandó vasút, vagy gyárüzem,
az bakterház s a bakter előtte áll s üzen,
piros zászló kezében, körötte sok gyerek,
s a gyárak udvarában komondor hempereg;
és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma,
a csókok íze számban hol méz, hol áfonya,
s az iskolába menvén, a járda peremén,
hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én,
ím itt e kő, de föntről e kő se látható,
nincs műszer, mellyel mindez jól megmutatható.
Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,
és csecsszopók, akikben megnő az értelem,
világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg."

www.youtube.com/watch?v=V5u_zjBWI2k
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"KDNP-s vagyok, és kész" – fűzte hozzá Solti.
Mit kell ezen rugózni? Téma lezárva.
Te amúgy mindenbe belekötsz, ami az értékítéletednek nem megfelelő? Arra nem gondolsz, hogy esetleg nekik is lehetnek pillanatnyi anyagi gondjaik, mint bármelyikünknek?
Jól jártál nyilván az egykulcsossal, azért vagy érzéketlen a többségi társadalmat sújtó dézsma intézményével, ami miatt ezek a derék hontyatyák is szívnak, mint az Electrolux takarítógép.
Vegyé vissza az arcodból, jó!!?? -:D:D
akkor mán' én is egyet, igaz még nem klasszikus, de szerintem találó, üt minden betűje:

"az nem lehet, hogy annyi szív
hiába szív…
de lehet.

fosunk a jövőtől, büszkén a múltra
de hogy mi volt a múlt, azt senki se tudja
úgy tudtuk, más bánt el velünk
pedig mi voltunk azok, hidd el nekünk
a Habsburgok kérték és kapták a koronát
önkéntes gyarmat voltunk több koron át
későn keltünk arra, hogy fel kéne kelni
addigra utált körbe mindenki
miközben Deákot ünnepelte száz torok
a fejünkre nőttek a román pásztorok
ők nem egyeztek ki a kiegyezéssel
baj is lett belőle később kevéssel
hogy becsúsztunk a háborúba
hülyére verve álltunk Trianonba’
utána Horthyék is okosak voltak
hadat üzentek a Szovjetuniónak
mínusz negyven fok volt az oroszoknál
ott maradt a fél hadsereg a Donnál
jöttek a ruszkik, fal lett a Lajta
bölcsőnk ez, s gyakran sírunk is rajta

mi vagyunk a hősök és mi vagyunk a holtak
a nácik és a komcsik is magyarok voltak
mi voltunk Koppány és Kun Béla
mi vagyunk magunk a probléma

Valóvilág, Megasztár, X-Faktor
szidjuk mindet, de nincs, aki elkapcsol
és hiába védjük másoktól a földet
ha lengyel húsért sorban állni ragyogó ötlet
mi tévézünk öt órát, de a jenkik a hülyék
hősök vagyunk, csak sose állunk ki az ügyért
aki akar itt bármit, az úgyis dobbant
és marad egymillió kamurokkant
az országban, ahol mindenről más tehet
a zsidók, a bankok, az IMF, a melegek
balhé van, de sosincs felelős
mindenki megússza, van jog, csak nem erős
eltűnt a Postabank, de senki se tette el
Kulcsár Attila is egyedül kezdte el
hozott is valamit az Ezüsthajó
a Hagyóból lett csak cellalakó
a pártokat építik az autópályák
egyszer még féltek, de azóta látják
hogy nem üvegzseb van, csak üveges szemek
úgyhogy ideje, hogy építkezzenek
mi is építjük a nemzeti falansztert
de erről nem írt se Kertész, se Wass Albert
Nyugat-Európa és a káosz partján
félig Ázsia, de egészen Balkán
mi vagyunk Orbán és mi vagyunk Gyurcsány
mi vagyunk a rendőr, az orvos, ez a furcsán
bekötött nemzet, ez a szédült nép
mi vagyunk a tábor és az ellenség

ki itt hatalmat kap, az sohase fékez
először dönt, és aztán se kérdez
hiszünk még, de tudjuk legbelül
hogy hazudnak rendületlenül
légy csendben, ó, magyar
ha viselkedsz, eljön az ómagyar
táltos, és neked is letol egy szettet
szebbet, mint ahogy elképzelted
nézed a plazmán, majd kifizeted egyszer
az állam is így él, ilyen ez a rendszer
itt tudja minden kisgyermek, hogy
svájci frankból nőnek a díszkertek
úgyhogy senki se szól, hogy így nem lesz jól
meleg ez a kibaszott disznóól
huszonöt éve nonstop a válság
nem mászunk ki, csak a gödröt ássák
volt egy lépcsőnk, de eltemettük
most építjük újra, hogy lebontsuk együtt
mert az utód is úgyis begőzöl
még három év és kezdhetjük elölről

Isten, várd meg a magyart
majd odaérünk, csak még vesszük a kanyart
Isten, várd meg a magyart
rögtön odaérünk, csak még vesszük a kanyart

nem is akkora baj, hogy nincs nagy sietség
megbűnhödte már e nép az összes ötletét
lehet, hogy gyerekként még máshogy tanultad
de ha hátralépnél, látnád, hogy magunknak
basszuk el, de pusztuljon az idegen
léptek a ruszkik, de látszik, hogy ide nem
több párt kell, hanem több külön ország
az okosak földje, Magyarország
mi basszuk el, de pusztuljon az idegen
léptek a ruszkik, de látszik, hogy ide nem
több párt kell, hanem több külön ország
az okosak földje, Magyarország"

kozmosz - okosak földje ep

www.youtube.com/watch?v=Z4kXaV4hvik
@Kuviklacz: jó dolog szerinted szalagon dolgozni? a lényeg nem ez, hanem szerinted a HP szalagján dolgozó emberek lendítik majd fel a belső piacot azzal, hogy szórják a pénzt, mint bohóc a lisztet? ha ugyanaz az ember az ikaruszban dolgozna, több hasznot termelne a magyar gazdaságnak?
@Knósszosz: el fog ásni ha kekeckedsz! én figyelmeztettelek. csak hogy tuggyad:))
@Knósszosz:
Tzacziki harcos... Nagyarcz! :O
Arra célzol, hogy elkurvult a keridömi frakció? NEEEEEM... Az nem lehet... :D
@Fabius:
"1: A demokrácia nem attól függ, van-e érvényességi küszöb, vagy nincs."

viktor (lázár, stb., nem kívánt törlendő) úgy intézi (Kotmányilag), hogy felcsúton szavazhat mindenki, az összes többi településen a polgármester meg a felesége.

összesen valami 4 ezren.

akkor az demokrácia?
@a szív fészkei:
Sajna jóval arrébb vagytok, nekem itt vannak csak ismerőseim abban a témában. De karosszériás ismerősöm van egy Pesten... Igaz, 2 hónapja már mást melózik.
@Fabius: "Én úgy tudom a mesterházyatilla a gyurcsányferi meg a schifferbandi is választási alternatíva lesz."

ja.. nagy választás....
akkor maraggyon az orbán... már mexoktuk... szórakoztató is...

bűnözők közül nekem mindegykutya...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: inkább vakmerő, ne ássad mélyre, mert komázom! ha Ő nincs még azóta is mosogatnék!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én azt olvastam a Fairy Tale-ámoknak köszönhető hat gyógyszert már nem gyárt a Richter, rák- és szívgyogyókkal állt le és embereket is elküld emiatt. Azok biztos nem azon kapun közlekedtek kifelé, mint amin ez a gyógyógyáravató be.

A kocsit amúgy is Kocs községről nevezték el mandarchiv.hu/cikk/483/A_vilaghiru_kocsi_kocsi, tehát minden, hangsúlyozom MINDEN AUTÓMÁRKA MAGYAR!!!
@hacsaturján: A komenista hányat számít? Világ proletárjai egyesüljetek, tehát számítsatok kettőnek, nem? Nagy firlefranc volt ez a Marxengels is! :-DDD
@leonito77:"Orbán Viktor átmenetileg lekapcsolta a villanyt az alagút végén."
Leonito!Akkor én most mit csináljak, félek a sötétben.Ez akis buta dalocska jut az eszembe:Két út áll előttem, melyiken induljak?
Adjál tanácsot!És ha csak átmenetileg, akkor mi van?@Zébácsi:
@a szív fészkei: nem jöttek a fotók csókolom a kezét nagysasszony :)
viktor
valaki szeretettel símogasson homlokon egy kisbaltával.
@simple observer 1.0: Amit a föníciaiak találtak fel. Engem is meg lehet olyannal.

És ez most hogy?? www.vg.hu/vallalatok/energia/dol-a-norveg-gaz-europaba-388502

Onnan ellophatná a Breiveket és aztán viszont eladná gázért, amit a Simicska bizniszelne meg.
@rodeo36: Columbia megoldja a gazdaságot a kábítószer előállításával. Évtizedek óta ezt teszi. Az más kérdés, hogy a javak elosztása után milyen tulajdonviszonyok alakulnak ki. Bár nem kell sokáig gondolkozni.
a 15 trillió hiány milyen pénznemben van. Erről sajnos nincs információm.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Köszi, vigyázni fogok.
De valakinek csak szólni köll, hogy nem vezet sehová a kormányoldal permanens fikázása. A KDNP amúgy is szent tehén. Tejet ugyan nem ad putris cigányoknak, viszont baromi nagyot tud szarni a földbevájt apartmanjuk elé, melegíthetik a lábukat a purgyék a keresztény lepényben, amúgy is gyönnek a fagyok. Szóval nem elegáns piszkálni a kereszténydemokratákat. Talán ha előállna valami konstruktív ötlettel, hogyan lehet a komenisták által ránk hagyott szart eltakarítani, nem szólnék egy kurva szót se.
De nem… csak az aknamunka.
-:D:D
@glaci ph 5.5 álompolgár: Uram átküldte, - most jött haza a kóbor szellem - de akkor nekifut még egyszer. :-)
@Secnir:

Egyelőre még nem intézte sehogy.

Maradjunk már a földön: ma még a regtörvény részletes vitáját is elnapolták.
@Mariann19: először is vicceltem. Ha meg nem, akkor az átmenetileg szó nagyon beszédes.

És szerintem nem nyernek ezek a férgek, bármit tesznek is a gumialkotmánnyal.
@Mariann19: Nekünk viszont van a csodafegyver, a csalamádé!!!!! :-DDDDDD
best of:
www.origo.hu/teve/20121008-nemzetkozi-dijat-nyert-a-hacktion.html

összefoglalom:
nemzetközi díjat nyert a hacktion oroszországban egy orosz versenyen egy induló közül az orosz zsűri előtt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ők nem kurvultak/kurvulhattak el.
Ez önmagában a képtelenség kategóriájába tartozik.
Lehet egy kurva, még kurvább??
Vagy OKJ-s tanfolyamon oktattyák a nekik a : mega ribancból, hogyan legyünk kapitális lotyók tantárgyat?
Nézd, Cicciolina nem szent, de ő vállalta, hogy egy kurva. Ezek?
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Jó... egy fene... de csak a kedvedért... már fentem a zásómat! :) 2 sör lesz.
@Fabius:
ma még a regtörvény részletes vitáját is elnapolták.
LOL
igen? ez lemaradt...
:D
@házelnök:
Nem megy, mert a szakértőt eladtuk aprópénzért... :(
@Knósszosz:
Aknamunka? Baszod alássan kérlek, nem vagyok én politikus geczi!
Kikérem magamnak!
Ez 2 sört kíván! :)
@a szív fészkei: Prófétáljon a választó :) Az úgy hiteles... lesz...
@Zébácsi: Chavez választási győzelme 80%-os résztvétel mellett a nép politikai aktivitását fejezi ki, egyben azt is, hogy Chavez érdekében mentek el az emberek szavazni.
Ilyen mértékű résztvétel nálunk csak akkor lenne lehetséges, ha valami rendkívüli esemény mozgósítaná a választókat.Márpedig pozitív várakozásaink nem lehetnek, inkább lehangoló jövőt jósoló intézkedések sora lehetséges, melyek a Fidesz bukását eredményeznék.
Ennek elkerülésére lép életbe a regisztráció, mely egyben korlátozó és távoltartó intézkedés.
@leonito77: de a prófétálás előtt persze regisztráljon :)
@leonito77:

"És szerintem nem nyernek ezek a férgek, bármit tesznek is a gumialkotmánnyal. "

Aha, szóval nem. És miért nem?
@Mariann19: Meg aggódtak a rákja miatt. Sajnálati faktor is belejátszott.
minő véletlenek....

Összeütközhetnek a jobbikosok és a millások október 23-án

A Jobbik a Deák térről átvonul a Magyar Rádióhoz, a két rendezvény egy időben kezdődik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F10%2F08%2Fosszeutkozhetnek_a_jobbikosok_es_a_millasok_oktober_23-an%2F
@Mariann19:
Lehet még! Majd Pinté elvtárs elhívja konzultálni Clodó elvtársat, jó pénzért. Akkorát tud az durranni...
@Zébácsi: mert a legutóbbi ciklus végén (az ő ciklusuk) sem sikerült, pedig nem volt válság és nem volt unortodoxia... a hívők maradnak, de egyre kevesebben... lassan zorbán mindenki fejére rászarik, kivéve a nyuggereket... ezért e nagy kapkodás is és szerintem nem fog sikerülni nekik...

ez az optimista énem, mert van pesszimista is...
@Mariann19:

Jól látod. Ezért írtam rodeo-nak, hogy Chavez győzelmében engem a 80%-os részvétel fogott meg (nálunk talán sosem volt ilyen válastói aktivitás).

Ha itthon is lesz ennyi, akkor lesz félnivalója a fidesznek. Szerintem 50-60% körüli aránnyal még ők a nyerők (lásd: regisztráció, ahogy te is írtad).

/Bocsánat, hogy tegezőre váltottam, remélem, nem baj./
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Semmit, ő is be lesz seperve a "rettegők" feliratú dobozba Debreczeni meg Bartus mellé.
"

Ezzel lemaradtal, ugyanis Ungvary mar "elhelyezte" magat a palettan azzal, hogy hebe-hoba irogat Bartus oldalara...
@épészmérnök: Figyeled, hogy kissé előre törnek a diktatórikus államok a választások során, és a diktátorok jönnek ki jól a választások eredményeként. Persze, ennek megvan a logikája, a pénz a diktátorok birtokában van, és mint ilyen, mindent meghatároz, a saját túlélésüket is.
Amennyiben makroban nézed, nem jó ez az irány tendenciaként, ugyanis ezek a hatalmak irányt szabhatnak a pénzük által.
@Knósszosz:
Nono... te kis kéjenc... Láttad Te azt a kígyócskát??? :O
Na, annak sokkal több csontja volt, mint a Fidesz-KDNP frakciónak együttvéve! :) A lotyó is jobban élvezte...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Annyira nem tudnál megsérteni semmilyen körülmények között, hogy politikusnak aposztrofáljalak. A két sör jogos azért, USB hármon átmegy?
@glaci ph 5.5 álompolgár: Ha előtte munkanélküli volt, vagy nélküle az lenne, akkor igen. Egyébként az egykulcsos elleni egyik - jogos - érv az volt, hogy a módosabbak jövedelemnövekedése nem lendíti fel a gazdaságot, a kevésbé módosaké igen.
Amúgy meg csak arról beszéltem, hogy "a semmit sem gyártó magyar ipart?" című megjegyzésed igaztalan - a magyar ipar létezik, ha nem is úgy, mint a szocializmusban. Második tételem: az akkori ipar jelentős része nem volt rentábilis, csak a KGST piac meg a hitelből finanszírozott - néhol rejtett, illetve közvetett - állami támogatás tartotta fent.
Menjünk tovább: "a lepusztult gyártelepeket?" - gondolom a HP üzeme nem lepuszult (ahogy a Flextronic sem, a Nokia és a neki beszállító tatai műanyaggyár sem, az autógyárak sem, és vegyiüzemnek a Borsodchem is elég pipec (mindezekben voltam, láttam, és van még sok).
Az, hogy ezek közül elmennek, leépítenek stb. az más kérdés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az Anker köznél pacsiznak és mennek a Kossuth térre felrúgdalni vitykót és társulatát. jó néha szép dolgokról álmodozni
@leonito77:

OK., rendben, mindebben igazad van, de azóta vannak új Burda-szabásmintás választókerület-határok, meg regisztráció és igen aszimetrikus médiaszereplés a kormánypártok javára.
OV láthatóan mindent bevet, hogy győzzön. Még egyszer nem engedheti meg magának azt a blamát, amibe kétszer már beleszaladt: hogy veszít.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ugyan nem dicsekvésből mondom, de félig rokonom-:((
A zasszony féltestvére, de élőben még nem találkoztam vele. Két éve volt itthon, mikor óhaját fejezte ki, hogy az egész retyerutyávával találkozni akarna. Nekem "sürgős" dolgom támadt hirtelen...
Kedvenc sógorom nem fújta le a találkát vele, még az RTL-en is volt róluk egy riport.
Én maradok Ch.T-mellett, ha szabad...
@Mariann19: Kedves Mariann, válaszom az, hogy félre vagy te nagyon vezetve Chávezzal kapcsolatban.
Az a választási részvétel olyasmi, mint a kisátkosban. Nem mész választani? Vigyázz magadra! Durr! És szó szerint: két ellenzéki aktivistát egy héttel a választás előtt lőttek le, egy választási gyűlésen.
Nem azért mondom.
@Knósszosz:
Csak élőben! NEM ALKUSZOM!!!
Nem úszod meg USB-vel... :(
@leonito77: Jó, hogy vicceltél.Most én is a humoromnál vagyok, sőt vígságomat tovább fokoztad a Fidesz választási kilátásainak jóslatával.Akkor az "átmenetileg" sötét alagútban csak kigyúl a fény, és nem kell félni a sötétben.
@Knósszosz:
BAZZZZZ!!! :)) Jó"vanna! Én is fizetek 2 sört!
@Zébácsi: Bocs, de nem három a magyar igazság? :)

Amúgy komolyra fordítva... látszik, hogy nagyon fél és most éppen oka is van rá... még 2 év és ez rengeteg elvonást jelent, hacsak nem márciusban ráteszik a kezüket a devizatartalékra....

Lesz itt még ne mulass
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az én edzettségemmel mire fölevezek a Csepel-szigettől felétek... hát szomjad döglesz, az má pissztos! Csakmer szereted Rejtőt!
Ő gigász volt, az tuti!
@épészmérnök:

Érdekes egy dolog ez:
ezek szerint Venezuelában erőszakkal szavaztatnak, itt meg csellel azt akarják, hogy minél kevesebben menjenek el... ugyanarra az eredményre hajazva.
@Knósszosz:

Így is van. Géppuskázzuk le az összes parazitát, nyomjuk Charlize fejébe a koronát, osztjónapot.
:DDD
@londonterminals:
"Nem érvelek a bojkott mellett"

Nincs szukseg ra, Viktorek mar a 2/3 ellen kuzdenek. Szoval csak csinalni kell kinek-kinek a dolgat, es minel tobb emberhez eljuttatni, hogy igenis van lehetoseg a kormany levaltasara.

Ha az LMP ebben reszt kivan venni, akkor veluk, ha nem, akkor nelkuluk (igy persze mar csak a "sima" gyozelem a cel.)

Szerintem nem annyira rossz a helyzet, hogy bojkottra lenne szukseg, az EU meg szerintem ugyse szolna semmit, meg ha megoly kevesen is szavaznanak!
Ha hipotetikusan csak a Fidesz es a Jobbik szavazokat szamolod, ok kiadnak kb. 30%-ot, akkor mar olyan reszvetel lesz, amire aligha fog az EU durrogni.

A bojkottal, mint eszkozzel nincs gondom, de szerintem ez most nem az az alkalom lesz.

Csak siman izombol kell oket elhajtani, nem pedig nyamnyilaskodni...
@épészmérnök: Hja, így már egészen más!Én naív azt hittem, hogy érzésektől áthatva mentek voksolni Chavezra, na meg az igéretek birtokában.
Jó, hogy nálunk nem kell félni attól, hogy puskával kényszerítenek a választási részvételre, mint Venezuelában. Hiába, mi szabad ország vagyunk...
@leonito77:

Jó, legyen 3, igaz. Plusz egy ráadás (veszíthet 2018-ban is).

A devizatertalék...amint Simor megy, ez is fog, fikarcnyi kétségem sincs. Ja, és persze az IMF is újra el lesz zavarva.
@Mariann19: alapvetően pesszimista vagyok orbánnal kapcsolatban, de a múlt enged némi optimizmust. Hiába hit a fidesz, szerintem sokan átkeresztelkednek, netán ateistává válnak és erről csak a sovánka píztárca tehet majd...

Én kezdek reménykedni, de csak óvatosan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mintha magam mondtam volna, Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov... -:D:D
@Zébácsi:
Simorral együtt a devizatartalék is menni fog! Meg az infláció, meg a Közgép szekere... :)
@a szív fészkei: Ezek a diktátorok, köztük Chavez is, túlélnek mindent és mindenkit, a rákbetegséget is legyőzik. Nem mi csinálunk valamit rosszul?
@Kuviklacz: voltam Flextronic raktárban Hollandiában, tényleg szép. igazad van abban hogy kissé tupírozott volt az átkosban a "piacgazdaság", de azt azért túlzásnak tartom, hogy lassacskán vendégmunkások vagyunk a saját hazánkban. valamint gusztustalannak tartom, hogy gombokért és színes üveggolyókért (80 100 ezer) elveszik az életét jobb sorsa érdemes embereknek. értem ez alatt a rengeteg munkanélkülit, aki egyik próbajátékról a másikra megy. a második este elküldik üres zsebbel, mert fizetni csak a harmadik nap után kötelező.
@Zébácsi: Én is erre tippelek, de vajon ez esetben mi lesz a forint árfolyammal? Mit tesz a piac?

Mert olvastam dollárkötvény kibocsátásról mostanában... de szerintem ez csak tesztelte a közvéleményt...
Fabius:
Elolvastam már reggel, de csak most tudok írni. Zseniális a poszt és a Tökfejű szenátorasszony is. Szétröhögtem az agyam. Grat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszki, miért nem lehet robbantani? A többi okés!
Ch.T.-t KIRÁLYNŐNKNEK!
Ez a kis tökalsó meg mennyen kondásnak, vagy szertárosnak a Felcsúti Bazdelőréhez!
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Párbaj?
Válassz evezőt! Nevezd meg segédeidet! Meg a kocsmát...
@Zébácsi: Kedves Zébácsi! Nem lesz 50-60%-os választási részvétel. Az ez alatti arány azt jelenti, hogy a megjelenő szavazók pártpreferenciától áthatva szavaznak.
A Fidesz veresége a protest szavazók nagyarányú megjelenése alapján lehetséges.
A tegezés ezeken az oldalakon természetes, Tőled megtisztelő számomra.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: milyen paripától kapta kölcsön az arcát a pasija az istennőtöknek?
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Csak az irigység beszél belőled... is... Lehet, hogy nem csak a képe olyan! :)
@leonito77: Már a nyuggerekére is sz@rt, mert beígérte nekik a novemberi kiigazítást (L'Tolcsy optimistán számolt az inflációval), de a jelek szerint abból sem lesz semmi. Még be sem terjesztették, és november 16. körül már a postásoknál kellene lennie.

Mellesleg a törvény is kötelezi őket erre a kiigazításra, de azt majd úgyis átírják...
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Egy búvárharangban a Fertő-tó mélyén??
Vagy...?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pintér hogy tanácsot kérne bárkitől is? Ezekre a kormánytagokra nem jellemző a tétovaság, inkább a pökhendi és arrogáns megnyilvánulás.
A 2002-es választások egyik fő oka is ez volt, emlékezzél vissza.
@Knósszosz:
Ahol 180 cm, az ott már mélyvíz! :)) Ezek a TEK-ek meg még lehallgatnak! Ott is...
@Mariann19:
Viccelsz? Clodó régi "bombabiztos" bizalmasa... :)
A döntéshozatal...

hvg.hu/itthon/20121008_Masfel_eve_donthetett_a_kormany_a_baltas_

A balta ára.

Nincs magyarázat arra a levélre, amelyre egy LMP-s képviselő bukkant. A tavaly januárban kelt levélben Répássy Róbert egy Ramil Safarovval kapcsolatos kormánydöntésről ír.

"A kormány már 2011. január 26-án döntést hozhatott Ramil Sahib Safarov, az örmény katonatársa meggyilkolása miatt elítélt azeri tiszt kiadatásának ügyében - mondta Ertsey Katalin LMP-s képviselő hétfői parlamenti felszólalásában. A képviselő állítása igazolására Facebook-oldalán megjelentett egy Répássy Róbertnek tulajdonított, beszkennelt üzenetet."
@leonito77: Azok az emberek nem fognak elmenni választani, akiknek sovány a pénztárcájuk. A reménytelenség eltávolítja őket a közélettől. A regisztráció is arra bazírozik, hogy csak a párthívek vegyenek részt a választásokon. Az óvatos reménykedés azért az maradjon meg Nálad.
@leonito77:
"Mit tesz a piac?"

Ez attól függ, mit kezdenek a devizatartalékkal. Hozzá fognak nyúlni, mert kell a pénz, de hogy milyen formában, azt csak tippelni tudom.
@a szív fészkei:
"Onnan ellophatná a Breiveket és aztán viszont eladná gázért, amit a Simicska bizniszelne meg."

Nem biztos, hogy egy TEK akcio is akar eleg lenne, ot valahogyan "magunkeva tenni", majd pedig gazert cserebe visszaadni... ;)

Amugy meg a Norvegok nagy francok.
Ha jol emlekszem, a vilagon a 3.-4. - nem kutatasi cellal epult - atomreaktorat ott huztak fel. Majd lett egy kis pitty-putty, es azota sem rajonganak az atomenergiaert. De az mar nem zavarja oket, hogy a svedektol -ahol majd 40%-ot termel atomreaktor - importalnak villanyaramot. A lenyeg, hogy a reaktor ne naluk legyen!! ;)
@leonito77: Beszélgettem pár nyugdíjassal, egyik se fideszes. A korral nem jár együtt a hülyeség! :)
@Mariann19:

Kedves Mariann19,
köszönöm, de megtisztelve kettőnk közül én vagyok.
@Knósszosz: hazai pályán leszünk te kuka:) ketten csak leisszuk az ásóssrácot ! vagy nem
"Nem állhat fel a MÁV ügyeit vizsgáló bizottság, miután hétfőn kormánypárti képviselők jogellenesen elutasították az erről szóló LMP-s javaslat tárgysorozatba vételét az alkotmányügyi bizottságban. Így továbbra sem fog kiderülni, hogy a járatritkítások hoztak-e megtakarítást, valamint, hogy milyen cégek kapták meg és hogyan használták fel a beruházásokba fektetett közpénzeket. "

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/36152/felderitetlenul-maradnak-a-fideszes-mav-mutyik/
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Majd edzek... genyacok! :)
Gyertek csak felénk, a Mosoni-Duna alján a halakkal fogtok reggelizni! :D
"Eldöntötte Bajnai Gordon, hogy visszatér a politikába, és a 2014-es kormányváltásra készülő politikai erőket fogja támogatni - értesült a hvg.hu. Információink szerint a volt miniszterelnök a Milla október 23-i rendezvényén akarja bejelenteni mindezt. Visszatérése egyelőre megosztja az MSZP-t és az LMP-t."

hvg.hu/itthon/20121008_Bajnai_visszater_Milla_oktober_23
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha az a perverzitásuk, hogy egy-két-kilenc sör után hallgassák mekkorát röfögök, tegyék! A górénak fingok is, ha kimossa a gatyót, ha félresikeredik a dolog.
Az életben ne legyen nagyobb örömük, én meg hadd röhögjek a három műszakban engemet figyelők szánalmasságán. Egyre gecikínosabb lesz ez az egész nekik, tekintve a tegnapi/mai eseményeket, amiről Fabius is írta a mai posztyát. Az nem jelent túl sokat a 14-es választások kimenetelét illetően, ami Sopronban történt (bár a tendenciát nem szabad figyelmen kívül hagyni), de azért szeretnék légypapír lenni a Lendvay utcában… khmm. Amikor tejtestvérek kurvaanyázzák egymást, hogyaszongya:
„-Én elbasztam, te elbasztad, ő elbaszta, mi elbasztuk
ha elbasztuk ,hát elbasztuk, utólag már baszhattyuk…”
Fidesz Imnosz, gyáá hee!!
Amúgy a mai nap kiemelkedő volt, errefelé.
Mindig végig olvasom a napi „termést”, de ma folyamatosan könnyeztem.
A senator asszony poszthoz csatolt képe… na, az volt a kezdőpont, amitől rá húúgyoztam a forgószékemre reggel, aztán a kommentek…
Rodeo dobta a labdákat utána, de meg a többiek is. Kéész!!
Mamitírtok kollégát hiányolom a buliból, őt nagyon.
De azért van itt lökött bőven!-:)))
@épészmérnök:
felháborító.
de ami különösen: az alkotmányügyi bizottság tárgyalja ezt meg. érted? a MÁV csencseléseit vizsgáló bizottságról az alkotmányügyi dönt. nem a nemzetbiztonsági, á , még csak véletlenül sem...
@Knósszosz: meg fox lepődni, ülj le, mert sokkolhat a hír! baszki feltalálták a telefont!! amikor itt van a falunk határán, megcserget, mi pediglen illendően fogadjuk. jól hátba veregetjük egymást oszt glugy-glugy-glugy
Tényleg Mamit irtok hova lett? (csúnya foglalkozás idős hölgyeket zaklatni) Hiányzik a humora kedveltem.
@Kara kán:
"kesztyűs kézzel bánt a bűnöző és hülye elemekkel"
Vazze, ha mindenkit kirúgott volna, akiről te írsz egyedül maradna a pártjában a vezéred....kis megfontolás után saját magát is seggbe rugta volna ....kétlábbal.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rágcsáló kolléga nem tud ott lenni? hárman tudnánk hullámozni az ásósnak, hogy érezze a törődést
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ezt nem értem! lééccike próbáld meg úgy ,hogy mindketten értsük amit beszélsz! köszi
@s: "Nem vagy az arany tezsvírem, hogyan is lehetnél.
Minálunk a rebetlit, azaz a 10 pontos betlit hívják piros betlinek. Jó kérdés, hogy miért, ezen magam sem gondolkoztam még. Talán a kétszeres díja miatt a kopasz (5 pontos) betlihez képest. A piros köztudottan dupla pontértékű játék."

Egészen pontosan eltaláltad. Csak a pénzduplázás miatt "piros" az a betli.

bio
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
tudod melyik a világ legerősebb söre? amelyik le tud gyűrni engem.
és az tudod melyik?
általában az utolsó üveg.
@glaci ph 5.5 álompolgár: elolvastam újból, de attól tarok nem értem pontosan, hogy ez mit is jelent.illetve értem, de nem tudom... megzavart
@glaci ph 5.5 álompolgár: Hát erre nem is gondolt a paraszt. Rendben, ezt a metódust fogom követni, köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! Hozzuk össze, de addig úgy is elküldjük a picsába még itt a megmentőinket, tehát találkozunk addig.
Én benne vagyok. 23 az, amit biztosan nem fogok kihagyni, érlelődik itt valami. Azt meg majd külön megvitatjuk.
@Knósszosz: azok után, amit értem tettél ez a legkevesebb! jó, legyen 23-án. beszéljed rá a csónakost is
@Knósszosz:
"Mamit irtok hova lett? (csúnya foglalkozás idős hölgyeket zaklatni) Hiányzik a humora kedveltem." Ezt írta a szörnyen gonosz ph5.5 kolléga... :(
@a szív fészkei: jaj, ne hülyéskedjetek már! Úgy beszéltek, mintha tiszta választás lett volna, nem pedig elcsalt.
"„Chávez távol tartotta a nemzetközi megfigyelőket, az utolsó pillanatban módosításokat hajtott végre a választási törvényen, ellenőrzés alá vonta az igazságügyi rendszert, független újságírókat zaklatott, és úgy szilárdította meg hatalmát, hogy a szavazást a maga javára manipulálta”
index.hu/kulfold/2012/10/08/hugo_chavez_nyerte_az_elnokvalasztast/
@glaci ph 5.5 álompolgár:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na, komlófetisiszták:
A rendszerdöntésre tett kísérleteket hozzuk össze a sörözéssel, jó?
23 erre jó apropó, amúgy szerintem sokan leszünk. Ébredezés van kilátásban. Három haverom is jön. Dumáljuk meg, kellünk ellensúlynak mink is. Én felvetettem már egy Varánusz-brigád jelenlétét is, de a fene tudja mennyien vagyunk Pest környékiek.
Ezt még lesz időnk megvitatni, de kellene!
Majd megdumáljuk! Érezzék a jeges lehelletet a homlokukon ezek a mosladékok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
I.Neminyerjükalegtöbbet névváltásra készül: I.Lenyulunkmindentosztjónapot lesz a neve, én nem reménykedem, hogy nem vet be mindent. Ahogy elnézem, lassan nem marad tul sok választásunk.
@aritus:
Már azt hittem, a majdani '14-es választások menetét írod le... :(
@Knósszosz:
Arra azért komlót ne nagyon vegyetek, nálunk vannak családi zűrök még... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkora nem lehet, mint nálam. Ne szarj be!
Tüntessünk, vedeljünk!!!
@Knósszosz:
Asszony 2 hónapja betegeskedik már...
Valamikor ki kell már lábalnia.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha ez segít, az elképzelhető legjobbakat kívánom neki.
@épészmérnök: pontosan, a 80%-os részvétel több, mint gyanús.
@Knósszosz:
Reméljük.
De a komlólészürcsölést valamikor mindenképp beiktatjuk. Legfeljebb jövő nyár... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: amit írtam, az előtt írtam, mielőtt tudomásomra hoztad a szomorú hírt. ne légy gonosz
@Zébácsi: Őszintén örülök annak, hogy ezeken az oldalakon értékes gondolatokat tudok megismerni általad és azt remélem, hogy ez minél gyakoribbá válik. Mariann
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rendben! Én is tele vagyok gondokkal, az öregem állapota stabilizálódott egy időre, most nyugi van. Meddig? Remélem nálatok nem akkora probléma, mint itt volt! Bármi is történik, a humorod ne veszítsd el, anélkül semmi nincs, élet sincs. Ezt nem patetikus baromságnak szántam, meg amúgy sincs rá okom, mert avval nálad nincs gond-:)))
@Knósszosz:
Igyekszünk a NER méltó álompolgárai lenni és erőnkkel, adónkkal a zállampártot és a Közgépet szolgálni! :O
Izé...
@Knósszosz:
Amúgy meg elfoglalom magam munkával, hobbival most, hogy a vízről bekényszerülök már a lakásba. A meglévő hobby mellett a fotózásba, annak az alapjaiba ásom bele magam, olvasgatok utána, szert tettem egy remek gépre, amin felindulva írogatok is.
@Mariann19:

Köszönöm,
de csak egy egyszerű mix-fickó vagyok; amit írok, az csupán néhány gondolatkísérlet, illetve egy félművelt humanista reagálása a gyorsuló és turbulens világra.

Üdv:
Zébácsi
Nem "off":
Jó.
És?
A szocialisták (leprásak - aszongyák), a szabad demokraták szövetsége (mi velük a baj? Jah! Lefeküdtek anno decibelben, meg egyébként: b. zsidók - nagyjából mind), az LMP (mimegaztán senkivel semmikor sehogysem - még hátulról sem), a Milla (sohasenkivel)!

El kellene végre dönteni, hogy mit akarunk, Kedves Ellenzéki Pártok!
Asszem, hogy baszni is meg szűznek maradni is - ez nem fog menni. A kurva életbe!

Bocs!!!
@dr. Balta$ár: "bűnözők közül nekem mindegykutya... "

Nono... Az olaszoknak elhihetjük, hogy a maffiát akkor is basztatni kell, ha tudjuk, hogy mindig lesz, csak cserélődik - basztatás és csere híján ui. rövidesen nem is marad, aki basztathatna, és akkor satu: az országot saját maffiája annektálja.
Annál is inkább hihetünk nekik, mert kb. ez az annexiós kísérlet folyik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A báró egy zseni és igazmondó is volt ezekhez képest! :) "

Állítólag (Karinthy Frigyes állítja) az igazi, akiről mintázták, tényleg az volt, aki nem hantázni, hanem élcelődve oktatni akart a sztorijaival, amelyek válaszként szolgáltak egy-egy ostoba kocsmai beszélgetésre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen. Mint mindannyian.
Mi, a hatalom letéteményesei, sohasem mondjuk úgy istenigazából azt, hogy lófaszt a seggetekbe, basszátokmeg, elég volt. Kiróják, befizetjük; meghozzák, betartjuk; beiktatják, nem zavarjuk el. Kicsi dirr-durr a monitor előtt, a sör mellett a haverokkal, meccs lelátóján bárkivel, és kész.
Azon gondolkodom, hogy a népek elfelejtettek valami nagyon fontosat, vagy még meg sem tanulták mostanáig - de nem tudom eldönteni.
@dr. mesterseges szinezek:
Akkor annál nagyobb fej már csak Karinthy Frigyes lehetett! :)) Imádom a műveit.
A narancsbolsik és képmutató tagozatuk, valamint a sturmtruppéjuk is olvashatott valamit tőle??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az engem is érdekel, de művészi alkotásokra biztosan nem vagyok képes. Maradnak a könyvek, azokat valamelyest ösmerem. Úgy vagyok velük, ahogyan te is írtad. E-book rendben, végül is a shinkanszenek korában a gőzmozdony már snassz, de azt nem pótolják ezek a kütyük, amikor egy egy kötetet leemelsz a polcról és megszagolod. Tökéletesen egyet értek vele! Én kimaradtam a grund életből, helyette könyvtárba jártam, de nem bánom. Csak azt, hogy nem ötször annyit, amennyit szerettem volna. De ez már más történet.
Kurva jó éjt, aztán holnap jöhetnek a férgek, ahogy mindig-:))
@Knósszosz: Hali! Nehogy elmenj aludni! Most szerettem volna írni Neked.
@Légifarkas:
Nem tanulták/tanultuk meg.
Itt.
Máshol igen, azért működik.
Értem mire utalsz, húsz év mínusz… ha nem kapjuk össze magunkat. A turulba beszorulva nem fog menni, de ha nagyobb lukat rúgunk a seggén, akkor talán kiférünk rajta mindannyian. Aztán a hulladékot árpádsávostól visszagyömöszöljük bele, bevarrjuk a nyílást és elrúgjuk az Arcturusig.
Ez a megoldás, vagy semmi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tom, de éppen mostanság pár nick olyan bátran és olyan bő és vitriolos érvkészlettel vágja itten a kormány képibe, hogy pont mindent jól csinál, hogy nem egyszerűen muszáj volt bennük felismernem Háth-Bizony Jánost.
Az egyik wmiki volt: amikor előálltam azzal, hogy lebukott, tudom a nevét, ő HBJ, fölényesen, a CV-jét bekopizva tudatta, hogy ő pedig nem is... Gondolom, Hölderlin ist unbekannt szintén.

Azt amúgy megnézném (kitűnő téma lehetne egy rövidfilmhez), amikor Orbán találkozik a fiatalemberrel.
@n.i.era:
Szia!
Rég akartam dumcsizni veled, de ritka vendég vagy. Itt volnék.
@Légifarkas:
A népek birkák, az öngondoskodás helyett majd a Vezér megoldja c. maszlagra vevők.
Képtelen a társadalom szembenézni azzal, hogy tényleg dolgozni kéne!
No, nem abban a szar stílusban és szöveggel, amit a narancsbolsevik csürhe lenyom, hanem a polgári és piaci értelemben. Magukról gondoskodva és tervezve, felelősséget vállalva, előre gondolkodva. Ez a társadalom kiskorú, ha nagyon sokat lop a politikus csürhe, csak akkor képes VALAMI ELLEN kiállni, de akkor is ímmel-ámmal, könnyedén megoszthatóan.
Minden demagóg és populista kalandor vágya ez a birka nép szerintem, amelyik itt él.

A magát jobbikosnak becézgető társaságnál meg komcsibb gazdasági szemléletű majmokat szerintem 30.000 éve nem hordott a hátán a Föld, kb. az ősközösségi társadalomig mennének vissza, ha tehetnék.
Mindez szirupos maszlaggal, demagógiával és álhazzaffysággal leöntve, 80-as IQ-ra "bekommunikálva".

Azért 23-án kíváncsi leszek, hogy fognak az ellenzék ellen tüntetni a magukat JOBBIKNAK nevezők. Szerintem bebizonyítják ÚJRA, hogy szimpla narancscsicskák, jópénzért, a NER dicsőségére.
@aritus: Én annyira nem foglalkoztam Chavezzel, csak olvastam ezt az okot is. Undorítónak tartom, amúgy mesélték, akik venezuelaiakkal tartanak kapcsolatot, milyen csodavilág van arrafelé, gyakran fél napi áramkimaradással.

Szóval bőven belefér a csalás, a szeretett diktátorok így szoktak 220%-kal győzni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megfizetett zavarkeltők, eddig minden ilyenen ott voltak. Nem Orvbűn ellen, hanem érte,miatta, az ő érdekében fenyegetve másokat. Csak beszartak a sokaságtól.
@dr. mesterseges szinezek:
Nem tudom, hogy leköpné, vagy csak hátat fordítana neki? :)

A wmiki féle buzigyerek és tettestársai azért nem véletlenül próbálkoznak. Bár a Kék Osztriga Bár lenne az igaz helyük, mégis megpróbálnak pársoros röfögéseikkel és alsófertályi stílusukkal provokálni, elvonni a figyelmet. Néha jól is jönnek, mert levezetik a feszt, de alapvetően a reakcióinkat figyelik, mennyire tudják elterelni a kommunikációt. Tudjuk és mégis belemegyünk. :))
@a szív fészkei: A sötétség délben ezeknél alapkövetelmény - mármint megélni.
@Knósszosz: Szerintem jófej Ilona. Aki ugye bájait ügynökként vetette be az átkosban. Nem játssza meg magát, olyan, amilyeneccerű, de naccerű - most már kicsit műcihával a ciciben, de én bírom.

Soha nem hazudott a tevékenységéről. Ha hozzá hasonlóan ilyen tökös lenne bárki a FideSSben, már nem itt tartanánk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Néha jól is jönnek, mert levezetik a feszt, de alapvetően a reakcióinkat figyelik, mennyire tudják elterelni a kommunikációt. Tudjuk és mégis belemegyünk. :)) "

Voltaképpen nem is akkora baj. Rengetegen olvassák a Varánuszt, üdvös, ha a mocskaikat, hazugságaikat helyretesszük. Nem miattuk, hanem a csendben olvasgatók érdekében.
@dr. mesterseges szinezek: Olaszoknál véres tüntik voltak és lesznek:"Itt mùlt pènteken voltak vères osszetuzèsek hàrom vàrosban:
> diàkfelvonulàsokat vert le a rendorsèg, de 12-èn ujbòl lesznek." - írta ma római barátnőm.

Nádas Péter pedig harmadik a Nobelra jelöltek idei listáján! Nem hiszem, hogy megkapja, tíz éven belül két magyar,de azért valami ez mégis!
@a szív fészkei: Az mindenképpen Staller néni mellett szól, hogy nem nagyon titkolta, hogy politikailag max. annyit ígérhet, hogy a választók nézhetik a didkóit -- miközben a fideszes nem tesz arról említést, hogy a politikai tevékenysége arról szól, hogy a választók be is kaphatják.
@Knósszosz: DE a dumcsi után ágyba, ki kell aludnod magad! Anyád-adó adását hallották. :-DD
@a szív fészkei: Nem csodálom, az utóbbi napokban brutálisan viselkedtek.
@dr. mesterseges szinezek: Még mindig hasznosabb, mint a minekünk szánt műsor. Valami ügyvéd faszija van,lehet, hogy az becsempész értelmet is a dolgokba, a fia is 20 éves már.
@dr. mesterseges szinezek: sok-sok választót hozott az olasz radikális pártnak, és valahányszor felszólalt a parlamentben, tuti, hogy rajta volt a média. Ekkora figyelmet másképp nem lehetett volna elérni.
@épészmérnök: Ez mondjuk leginkább őket és megbízóikat minősíti. Valami halvány reménykeltő, hogy már ennyire elborulnak.
@Knósszosz:
Szia! Itt vagyok én is,
és elfelejtettem, mit szerettem volna mondani.
Ezért most iszom (ISZOK) 1 pohár bort.
Tom, hogy nem baj!
@épészmérnök: De nem rosszindulatú, nem aljas, nem náci, stb. Én bírom, szerintem , ha kicsit visszább fogná a festéket magán még mindig nagyon szép is. A maga módján, ja. A fiáért is elég vitézül küzdött. Nem tudom simfölni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Nem tudom, hogy leköpné, vagy csak hátat fordítana neki? :)"

Azért mégis...

- Hallom, megszaladt a hatalmad. Mit értél el a csuhások közvagyonból való kiebrudalásában?
- Ömmmmööö...
- És mi van az ügynöktörvénnyel?
- Ömmmmööö...
- Sikerült az MSZMP főkolomposait eltávolítanod a közéletből?
- Ömmmmööö...
- Sikerült felszámolnod a korrupciót?
- Khhhhhhh-hhhh... le-ve-...

Szóval happy end volna a vége.
@a szív fészkei:
Én nem köptem rá, nő létére van töke. Semjén testvérrel ellentétben, akinek csak perselye bizományba, de azt is ellopja. Végig nézve a párom családján, az ifjú Staller lányok szépek, de komolyan. Ilona "munkásságától" messze vannak, nem is fogják annyira vinni, de talán nem is baj. Az én kedvenc sógorom két kamasz lányt nevelt fel egyedül, pedig ő is abból a családból való. Szóval igazad van, nem kell a név alapján ítélni.
@épészmérnök: Szerintem olyan cégek, ami egy cég és a neve K-val kezdődik özgéppel végződik. És Makón zakózott. www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/nem-a-kozgep-nyert-egy-autopalyatenderen-383825 ami botrány tulképp. Hisz a csillagok és a Közgép nyerése a tuti biztos pont az életben.
@épészmérnök: Csodálom, hogy Selmeczi nem veszi át - ellentétes megfontolással - a módszert: ha kínos kérdésre lehet számítani a sajtájon, ledobná az ancúgot, és mosolyogna a gazdátlanul hagyott kamerába.
@Knósszosz: Ilona is nagyon szép, mondom nőként. Kicsi túlkarikírozott a festettségében, visszafogottabban még ütősebb lenne, de nem én stylistolom.
@Knósszosz: És neki köszönhetjük a bugyingó kifejezést is. :-DDDD Márminthogy nem viseli, de ezt ilyen kisaranyosan rebegte el. Tehát van remény a választóknak, hisz a "mondj valamit biztatót! Nincs rajtam bugyingó!" - elég választási program, nem?
@a szív fészkei: Valszeg a szupernóvarobbanás miatt van. Vagy bélférges a turul.
@n.i.era:
Csak azé' mer nekem nincs. Különben egészségedre!!
@a szív fészkei: érdekes volt a karaktere, amolyan commedia dell'arte-s figura, ehhez kellett a maszkszerű smink, a parókaszerű hajviselet.
A férfiak imádták, éji órán egy rádióban arra oktatta őket, hogyan okozhatnak örömet maguknak és a partnerüknek.
A "malacka" név, amit magának választott, valami ősrégi latin szóhasználat lehet, a spanyolban is chanchito-nak szólítják egymást a szerelmesek, szerető házastársak. Ciccolina egyenlő malacka - így szólította a rádióban a betelefonálókat.
@dr. mesterseges szinezek: bűnözőkre nem szavazok...

alig takarodtak a rohat tolvaj csaló hazug komcsik (akiket eleve jobban utálok...) oszt má visszaszavazzátok őket...

ennyi eszetek van...

persze a fides kreálta lemp se jobb, sem a náci dzsobbik...

csinájj pártot ... rendeset... vagy zavarjuk el őket
és döncsük meg a rencert !
Szia!
Köszönet.
Bassza meg. Nem jut eszembe a regény címe - amit legutóbb olvastam.
Citrom.
Ez az!
Nem ba...kkermann!
"Limonádé"
Ezaz!!
Olvastad??
Bocs.
Beszarás.
@dr. Balta$ár: "alig takarodtak a rohat tolvaj csaló hazug komcsik (akiket eleve jobban utálok...) oszt má visszaszavazzátok őket..."

Ha megoldható...
Ui. én egypártrendszerben nőttem fel, és a gyerekeknek nem szeretnék hasonló ideológiai élményt, még akkor sem ha a jelenlegi sokpárti egypártrendszer volna.
@n.i.era:
Hát őő... ezt nem értem mostan, lehet késő van,meg amúgy a senator asszony hatása alatt is volnék még, úgy hiszem-:)
@Knósszos@Knósszosz:
Miért? Mondott megint valami rettenetes okosságot az én édes lockhead-drágám?
@n.i.era:
Aham!
Ő megérti a pedagógusokat az alcsúti teknővájó főnökével együtt, de sajnos 14-ig béremelés helyett a coccialisták miatt kapnak hortifehérlófaszt a seggükbe, viszont sajnálják meg izé… Nem rohad le a pofájáról az elhanyagolt szolicsőcsere miatt pergamenre égett szittyabőr?!
@épészmérnök: Kell ez is, ha ez a missziója, hát ez. Egyik barátnőm mesélte pár éve, hogy valahol összefutott vele, amikor itthon volt, és - nálam ugye egy évvel idősebb Ilona, idén 60 - mennyire sima szép a bőre és milyen gyönyörű a vad pacsmagok nélkül.

Igen, a pasik szeretik, ha valaki mer dolgokat kimondani és nem mismásol. Csak akkor a politikában miért tűrik el???
@Knósszosz:
Nálam a hülyegyerek tonyó vágta ki a biztit, aki szerint ezek az intézkedések nem megszorítások...
Ja, -400 milliárd!
Végül is jóléti kiadásnak is minősíthette volna! :)

www.portfolio.hu/gazdasag/rogan_szerint_ez_nem_megszoritas.173967.html

"A Fidesz-frakció szükségesnek és támogathatónak tartja azokat az intézkedéseket, amelyeket pénteken jelentett be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az egyenlegjavító program részeként - közölte a kormánypárti képviselőcsoport vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján."

"Kitért arra is, hogy a bankautomata-használatot sújtó adót könnyen el lehet kerülni a gyakoribb bankkártyás fizetéssel, ami szerinte a gazdaság megtisztulását is segítheti."

Ez egy kretén... A köcsög az sértő lenne az agyagedényre.

Szótagoljam a büdös paraszt narancshívőknek?
NEM LESZ-NEK MEG-SZO-RÍ-TÁ-SOK!

Ez csak kiigazítás.
Jó tudni, már megijedtem!
@a szív fészkei:
Csókolom... Amúgy mit tudni tudni Kurt úrfiról és a húgairól? :D
Lehet fogadni Nádasra! sports.ladbrokes.com/en-gb/Awards/Nobel-Literature-PrizeAwards/Nobel-Literature-Prize-t210003519

Na azért nem mindenkit ismerek a listáról. Doctorowot, Dylant,Rushdiet,Kunderat,Ozt nyugodtan kitüntethetik felőlem.
@a szív fészkei:
Gyanús is volt az úrfi. Na, jó rosszak legyetek! Jó'ccakát!
@a szív fészkei: Hi!
De jó, hogy itt vagy!
Itt vagy még?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Te, rogánnal ne ijesztgess, mert felsírok éjszaka! (ha nincs a kezem ügyében sör, brühühühü….)
A bankkártyás fizetés rendben vóna, de csatoljanak mindegyik mellé egy munkaadót is, aki feltölti farhátra valóval. Kicsit késik az az egymillió munkahely projekt, de majd ezt is frappánsan kitérdeli girnyószász, mint a boxer alsót.
Jó éjt kolléga, hónap is nap lészen!
@Knósszosz:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem csak rólunk van szó, bár az kétségtelen, hogy minket elsősorban a mi sorsunk érint; én úgy általánosságban gondolkodtam.
Tele van a világ akarnok, zsarnok, bújtatott vagy nyilvános módon gyilkos hajlamú vezetőkkel, kik alatt nyögve szenved a nép, szidják, félik, gyűlölik a hatalmat, de csak a legritkább esetben lépnek ellene valami ütőset, bár akkor is inkább csak előle. Már amíg lehet.
Valamelyik este vendégségben voltunk, ment a tévé, On the spot a Maldív(?)-szigetekről, a kérdőjel azt jelenti, hogy masszív alkoholizálás közben erre talán már nem figyeltem eléggé. Lényeg: vendégmunkások Bangladesből, sokan, szeméttelepet töltögetnek, gyújtogatnak, útlevelüket elveszik a "munkaadóik", bérként kapnak napi 4 dollárt, a totális kiszolgáltatottságukért. Hol éri ez meg? Persze, arrafelé, az otthon maradt családnak, egy vagyonka lehet az a napi 4 dollár (maradéka), de azt nyilatkozni kamerába, hogy ez így jó, meg a "munkaadó" milyen gondoskodó, még az adminisztratív terhet is leveszi a vállukról, hát, ez a butaság teteje. Önként mennek rabszolgasorba.
Akárcsak - példának okádék - mi magunk. Kicsit másféle rabszolgaság, hiszen útlevelünk lehet, sőt, még véleményünk is lehet, mindössze annyit kell lenyelnünk, hogy mindkettőt baszhatjuk. A rendszert nem érdekli, ha elmegyünk (naná, hogy nem, hiszen javul a NER-kompatibilisek aránya), nem érdekli a véleményünk (nem, t. Orbán Viktor, a kérdőívei nem erről szólnak), senkik, kihasználható senkik vagyunk, egy arctalan tömeg, létszámához képest nulla akcióerővel, ahol egy tenni akaróra ezer tétlen s visszahúzó jut. És nézem a bangladesi rabszolgákat, és nézem az itthoni rabszolgákat, a pofán szart társadalmi csoportokat, azon gondolkodva: kell ezekért tenni valamit? Minek? Minek kéne például az ittenieket "megmenteni" Orbántól, mikor láthatóan elvannak vele? Mi értelme kierőszakolni egy kormányváltást '14-ben, ha a nép, az istenadta nép abszolúte nem fogja ezt értékelni? Márpedig nem fogja, illúziója senkinek ne legyen, mert ha értékelné, akkor itt 90% fölötti szavazói hajlandóság volna mérhető már most is, és akkora akadály lenne a regisztráció, mint százméteres síkfutásnál a rajtvonalon hagyott vizespalack. Minek ezzel az egésszel foglalkozni? Mert nekünk valamiért épp nem jó? Nos - olyan mindig lesz.

Elkanyarogtam, és el sem tudom magyarázni, mit szeretnék kinyögni. Azt akartam mondani, valami olyasmit, hogy baj van, beteg a nép, a miénk is, a venezuelai is, a burmai is, meg még több tucatnyi, talán több száz is, és még a nyugati világban is, még ha ez utóbbiak más módon betegek is, de akkor is. Eladjuk az életünket, eladjuk gyerekeink jövőjét azért, hogy cserébe valakik eldönthessék, milyen lesz az életünk, és milyen lesz a gyerekeink jövője. Nem van ez így jól, sápadtarcú testvéreim.
Lesz majd egszer egy nap, amikor felébrednek a népek; muszáj lesz, nem lehet örökké aludni. Ez a nép vagy elfelejtett, vagy nem is tanult meg valamit, és emiatt én kételkedem abban, hogy jó ütemben tud majd felébredni. Vagy hogy egyáltalán képes lesz felocsúdni ebből a hitvány állapotából, amiben most leledzik.
Ti mindenesetre álljatok készen, lehet, hogy még megérjük. Az lesz a rázós menet, nem az orbáni út.
@a szív fészkei:
Ami a fejembe jutott a Girosz Bandi képéről:
"Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál,
Hol van a tűz, hova lett a mindig sóvár égi láz,
Amivel beléptél, ........
És megszerettelek?"

A második kérdés, amire majd egyszer választ kapok: "Megéri ez?"
@Légifarkas: hvg.hu/gazdasag/20121008_Elvesztettunk_tiz_evet

Látod fentebb a japán hírt: önként mennek le csecsemőbe a nők, hát mi ez? A szent időtényezőért? Egy percet se késsenek a munkából a pisilés miatt? Amit még az állat is körültekintően elvégez. Japánban magukat rabszolgásítják. Hol van remény?

atv.hu/cikk/20121008_orban_magyarorszag_ket_ellensege_az_onsajnalat_es_az_unokatestvere?source=hirkereso Ez pedig egy komplett anamnézis az agybajáról. Nézd az alsó csoportképen, tiszta debilitás sugárzik róla, nem is tudja, hol van, szerintem.

"Tízparancsolat alapú tradicionális" izében gondolkodik Eu jövőjeként.. #:-(((.
@n.i.era: Neki ennyiért igen. Ezt megszeretni nekem nem sikerült, bocs. Szülei pedagógusok, és ilyet kiejt a mocskos száján. vastagbor.blog.hu/2012/10/08/kedves_koszonto_a_pedagogusok_vilagnapjara

Senkit a megmondó fideSSnyikek közül nem bírok elviselni. Eladták a lelküket. De hol vannak Fausttól? Kisszerű nullák.

Ez jó: orulunkvincent.blog.hu/2012/10/08/beraking_orban_viktor_szobrot_avatott_sopornban
@a szív fészkei: meg fogják ezt unni a japánok is, mint a többi, majd, egyszer. A profithajszolásra berendezkedett világ irtózatosan nagyot fog zakózni - vagy kihal.
De szerintem megunják, és egyetlen hét alatt szétesik minden, amit ma ismerünk, hogy valami új kezdődjön a helyén.

Matolcsy (meg a főnöke) agymenéseivel nem igazán tudok mit kezdeni. Az, hogy tévúton járnak, tuti. Az, hogy az EU is tévúton jár, nagyon valószínű; a különbség annyi, hogy az EU valamit javítani fog a helyzetén, mi pedig örülhetünk annak is, ha a romlás megáll, vagy legalább lassít egy kicsit.

Sokadszor mondom, ne becsüld le az ellenfelet, így Orbánt se. Tudja ő nagyon jól, hol van, csak éppen azt is elhiszi magának, hogy neki van igaza, és mások tévednek. Az van az arcán, hogy a protokoll miatt kiállt az objektív elé, de amúgy nem érdekli az egész, a sok hülye. Lenézi őket, minket, mindenkit, még az egyetértőket is, hiszen ki érhetne fel az ő szellemi magasságaiba, ugyebár. Orbán az a Napóleon, akinek nem jutott elég katona - de ettől csak elszántabb lesz.
@a szív fészkei:
Jó éjszakát!
Ui.
Szeretem Hoffmann Rózsát, a derék egyetértőt,
Szeretem Pokorni Zoltánt, a szembe...menőt.
Szeretem, hogy megmondják,
Merre mennyit ossz!
Szeretem, hogy egyszercsak
Semmi
Ami marad.
@Légifarkas: mi az, te elhitted mindazt a hülyeséget, amit Orbán a történelem menetéről összehord? Ne már...

Ha a jelenlegi rendszer összeomlik, abból rettenetes, elképzelhetetlen káosz és anarchia keletkeznék, az anarchia pedig - az anarchisták illúzióival ellentétesen - a zsarnokság melegágya.
@épészmérnök: "Ha a jelenlegi rendszer összeomlik, abból rettenetes, elképzelhetetlen káosz és anarchia keletkeznék"

Nem hittem el (sosem hiszek politikusnak, legyen bármilyen zászlaja), de így van, elképzelhetetlen mértékű káosz közeleg. Nézz körbe, érik az újrafelosztás, kelet már elkezdett bevadulni, nyugaton egyre nehezebben megy a sok évtized alatt megszokott jólét fenntartása (pl.: a nyugati fiatalok munkanélkülisége elég ijesztő, és sokatmondó adat - mi lesz velük idős korukban?). Ebből nagyon nagy bazmeg lesz. Nem örülök neki, egyáltalán nem hiányzik, de azt hiszem, kivédhetetlen; az időbeni korrekcióhoz olyan szintű, országokon átnyúló összefogásra lenne szükség, amire soha a történelemben még nem volt példa, és aminek a megvalósítására például az Orbán-féle, nemzetállamban vakon hívő politikusfajzatok abszolúte képtelenek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
azt, hogy ugyanannak a tréfának a különböző színei

néha nem komplementer

brühühühühühü

kár volt kibaszni olyan jól bosszantottak
@a szív fészkei:

Stefit nem akarom itt látni. Gondolom hiányában Kurt karakter sem játszik, és ez így van jól.
@Fabius: Boli kérdezte.

@Légifarkas: Napoleon, milyen hálás összehasonlítgatás. Csak egyet felejtünk el: Napoleon tényleg kurva jó katona - aki szamárlétrán , tettekkel hágott felfelé, nem egyből odacsöppent az élre - , hadvezér és államférfi volt! Aki elkalibrálta magát az oroszokkal és kicsit túl sok rokont rakott Európa trónjaira, maga ellen hangolta kisgömböcségében a világot de azért főemberek kiválasztásában mozgatásában, céljai elérésében, stb. összevethetetlen ezzel a pojácával.
A Code Napoleon hu.wikipedia.org/wiki/Code_Napol%C3%A9on mai napig, több, mint kétszáz éve érvényben van, és millió más jogalkotóra is hatott.
Tákolmány????? Már saját maguk is baszkurálják egy év után, annyira szar.

Na ez a két férfiú közt difi. Ezt szerintem Orvbűn tudja a legjobban. Nem becsülöm le, tudom, hogy a veszett állat a legkiszámíthatatlanabb támadó, de akkor is riasztóan szánalmasnak látom, akármekkora hatalmat és vagyont szív fel a begyébe. Ki fog pukkadni.
@a szív fészkei: Napóleon és Orbán közt nagy szakadék van. ég és föld.
süti beállítások módosítása