Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.08. 05:14 Fabius

Orbán: miért nem szerettek?

Címkék: fidesz regisztráció időközi választás pedagógus életpálya

Kedves Szarháziak turulban született népem!

Itt állok előttetek kialvatlanságtól felpüffedt arccal és fenyőmikisre bőgött szemekkel! Mi a büdöskurvaélet fene történt veletek, ti hálátlan semmirekellők? Hová tűnt a hit, az erő és a belém vetett bizalom? Hová  lettek a szavazóim? Hová tűnt belőletek az optimizmus, hová a vakhit képessége? Hová az irántam érzett feltételek nélküli rajongás és szeretet? Ti elfelejtitek, hogy a NER ezek nélkül nem működik? 

Ómájfaszom, két héten belül másodszor hagytok magamra!

Milyen magyarázatot találtok ti erre, he? Mivel tudjátok mentegetni magatokat, hogy a rátok kirótt Szent Kötelességeteket hitszegő módon nem teljesítitek? Nem magyarázta el érthetően az arca helyén pártjelvényt hordó fidesztotem tegnap, hogy az elmúttnyócév megagyurcsány tehet az elmaradó pedagógus életpályamodellről is?

selmeczi gabriella2.jpg

Az államadósság és a felültervezett, megalapozatlan költségvetés ismeretében ígértük, de na és? Szegény ember az aki ígérni, és utána hülyeséget beszélni sem tud. Ideje lenne belátnotok végre, hogy a válság közepén, a hanyatló nyugat és a turulszobrok árnyékában dideregve, negatív zabszemteszttel a kezünkben mindenre nem futja egyszerre! A beszerzési stop ellenére 89 910 963 285.- forintot voltunk kénytelen elkölteni mégis autókra, utazásokra, telefonra, bútorokra és számtalan egyéb hasznos holmira. De hátralévő életemben felcsúti pályagondnok legyek, ha nem volt minden fillér indokolt! Hegedűs Zsuzsa mégsem járhat Skodával napocsibét osztani sofőr nélkül, hogy nézne az ki. Sokkal jobban veszi ki magát a szegények között is a sofőrös Audiból mosolyogva integető jótevő. 

 Nem vádolhattok részrehajlással sem. Igazságosan, sok tízmillióval tolom a két Libling Intézet, a Századvég és a Nézőpont szekerét is ahogy erőmből telik. Mit gondoltok, géfodorgábor különben írna olyan veribig megfejtéseket, hogy az IMF és az MSZP ilyenek? Frászt írna! Ingyen? Ingyen azt sem írná le, hogy olyanok, ne vicceljetek már!  Ha ez nem elég elárulom, Mráz Ágoston nézőpontja sem lenne tele hurráoptimista jelentésekkel havi harminc millió nélkül. Ilyen napi szükségletek viharában meg ne rendelgessenek a tanárok holmi konyakot, ahogy Giró-Szász Bandika, általános alkoholügyi szóvivő és rendkívüli VSOP nagykövet is megmondta.

giró szász andrás.jpg

Tessék tudomásul venni, nekünk a szükségleteink mellett a pedagógusok életpályamodelljére nem telik. Pedagógus napra majd 40 ezres pakkot meg adócsokrot kapnak, örülni annak kell amit nyújtani tudunk. Ha ez megszorítás, akkor annak. Elvégre a Füstbement Terveket nem ők írják, a feritélt nem ők álmodják, és még egy Közgép - A NER legbravúrosabb közbeszerzései című kódexszel vagy valami egyéb, szolidan jelképes ajándékkal sem kedveskedtek a születésnapomon. Mindig csak ez az elégedetlenkedés, hogy az oktatási törvényeket egy őskommer félbolond írta, hogy az iskolaigazgatóknak kinevezett új helytartók menjenek a francba. Tartsunk már valami sorrendet, jóvan?! Ők csak a jövő nemzedékéért felelnek, az meg a legegyszerűbb tanáraggyal is felfogható, hogy belőlük választópolgár többnyire csak a ciklus után lesz. Ilyen messze meg érthető okokból nem gondolunk, képzőiket nem dotáljuk, vili?

Hallom ám, hogy a kötelező regisztrációt sem értitek, és 80% az elutasítottsága köztetek. Ezért nem szavaztatok rám mostanában? Ezért?? Nem értitek, hogy ez a demokrácia kiszélesítése? Nem értitek, hogy ez értetek van? Nem értitek, hogy Salamon László képviselő nem öncélú heccelésből indítványozta, hogy ti, határon belül élő adófizető választók a határon túliakkal ellentétben levélben egyáltalán ne regisztrálhassatok, hanem a testi és szellemi egészségetek érdekében kényszerítene személyes zarándoklatra? 200 ezer határon túli szavazó regisztrálhat levélben, 8 millió hazai választó meg nem. Hol itt az egyenlőtlenség? Mit kell hőbörögni, hogy a KDNP egy képviselője sem vett részt a regisztrációs törvény parlamenti vitáján? Hogy a Jóisten megfeszítve kíntornázó, szomorú szemű édesgyereke tekintsen le rátok a felcsúti golgotáról, hát nem mindegy? Nincs már mit vitatkozni azon amit én egyszer eldöntöttem. Én pedig be vagyok tojva tőletek, az utóbbi két hétben tanúsított magatartásotokkal is csak a félelmeimet, elkeseredettségemet növeltétek annak ellenére, hogy tudjátok mennyire utálok kicsinek, bénának és legyőzhetőnek látszani. 

 

Hogy szűzmariska fosson homlokon titeket narancsmaggal, szeressetek már egy kicsit!

Csókpuszi, Viktor

718 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr824825928

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A legostobább érv a regisztráció mellett 2012.10.09. 03:24:51

A regisztráció fölösleges és drága, de a demokráciának nem lesz tőle vége. Ami igazán antidemokratikus, az a folyamatos buta, cinikus "érvelés", ami hülyének tetteti a politikust, és hülyének nézi a választópolgárt. Amikor először felmerült a választó...

Trackback: A legostobább érv a regisztráció mellett 2012.10.09. 03:24:46

A regisztráció fölösleges és drága, de a demokráciának nem lesz tőle vége. Ami igazán antidemokratikus, az a folyamatos buta, cinikus "érvelés", ami hülyének tetteti a politikust, és hülyének nézi a választópolgárt. Amikor először felmerült a választó...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.08. 10:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Konyak 2012.10.08. 10:03:30

Reggel konyak, este konyak, ettől leszünk mozgékonyak! csatakiáltás a mozgalmi időkből Gíró-Szászok már a mentőcsónakban, pedagógusok a vízvonal alatt, naná, h konyakot rendelnek. Jégheggyel...

Trackback: Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.10.08. 09:29:40

Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.10.08. 09:28:37

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy megalázzák. Ezért inkább nem is m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@glaci ph 5.5 álompolgár: Hát erre nem is gondolt a paraszt. Rendben, ezt a metódust fogom követni, köszönöm, hogy felnyitottad a szemem! Hozzuk össze, de addig úgy is elküldjük a picsába még itt a megmentőinket, tehát találkozunk addig.
Én benne vagyok. 23 az, amit biztosan nem fogok kihagyni, érlelődik itt valami. Azt meg majd külön megvitatjuk.
@Knósszosz: azok után, amit értem tettél ez a legkevesebb! jó, legyen 23-án. beszéljed rá a csónakost is
@Knósszosz:
"Mamit irtok hova lett? (csúnya foglalkozás idős hölgyeket zaklatni) Hiányzik a humora kedveltem." Ezt írta a szörnyen gonosz ph5.5 kolléga... :(
@a szív fészkei: jaj, ne hülyéskedjetek már! Úgy beszéltek, mintha tiszta választás lett volna, nem pedig elcsalt.
"„Chávez távol tartotta a nemzetközi megfigyelőket, az utolsó pillanatban módosításokat hajtott végre a választási törvényen, ellenőrzés alá vonta az igazságügyi rendszert, független újságírókat zaklatott, és úgy szilárdította meg hatalmát, hogy a szavazást a maga javára manipulálta”
index.hu/kulfold/2012/10/08/hugo_chavez_nyerte_az_elnokvalasztast/
@glaci ph 5.5 álompolgár:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na, komlófetisiszták:
A rendszerdöntésre tett kísérleteket hozzuk össze a sörözéssel, jó?
23 erre jó apropó, amúgy szerintem sokan leszünk. Ébredezés van kilátásban. Három haverom is jön. Dumáljuk meg, kellünk ellensúlynak mink is. Én felvetettem már egy Varánusz-brigád jelenlétét is, de a fene tudja mennyien vagyunk Pest környékiek.
Ezt még lesz időnk megvitatni, de kellene!
Majd megdumáljuk! Érezzék a jeges lehelletet a homlokukon ezek a mosladékok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
I.Neminyerjükalegtöbbet névváltásra készül: I.Lenyulunkmindentosztjónapot lesz a neve, én nem reménykedem, hogy nem vet be mindent. Ahogy elnézem, lassan nem marad tul sok választásunk.
@aritus:
Már azt hittem, a majdani '14-es választások menetét írod le... :(
@Knósszosz:
Arra azért komlót ne nagyon vegyetek, nálunk vannak családi zűrök még... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkora nem lehet, mint nálam. Ne szarj be!
Tüntessünk, vedeljünk!!!
@Knósszosz:
Asszony 2 hónapja betegeskedik már...
Valamikor ki kell már lábalnia.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha ez segít, az elképzelhető legjobbakat kívánom neki.
@épészmérnök: pontosan, a 80%-os részvétel több, mint gyanús.
@Knósszosz:
Reméljük.
De a komlólészürcsölést valamikor mindenképp beiktatjuk. Legfeljebb jövő nyár... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: amit írtam, az előtt írtam, mielőtt tudomásomra hoztad a szomorú hírt. ne légy gonosz
@Zébácsi: Őszintén örülök annak, hogy ezeken az oldalakon értékes gondolatokat tudok megismerni általad és azt remélem, hogy ez minél gyakoribbá válik. Mariann
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rendben! Én is tele vagyok gondokkal, az öregem állapota stabilizálódott egy időre, most nyugi van. Meddig? Remélem nálatok nem akkora probléma, mint itt volt! Bármi is történik, a humorod ne veszítsd el, anélkül semmi nincs, élet sincs. Ezt nem patetikus baromságnak szántam, meg amúgy sincs rá okom, mert avval nálad nincs gond-:)))
@Knósszosz:
Igyekszünk a NER méltó álompolgárai lenni és erőnkkel, adónkkal a zállampártot és a Közgépet szolgálni! :O
Izé...
@Knósszosz:
Amúgy meg elfoglalom magam munkával, hobbival most, hogy a vízről bekényszerülök már a lakásba. A meglévő hobby mellett a fotózásba, annak az alapjaiba ásom bele magam, olvasgatok utána, szert tettem egy remek gépre, amin felindulva írogatok is.
@Mariann19:

Köszönöm,
de csak egy egyszerű mix-fickó vagyok; amit írok, az csupán néhány gondolatkísérlet, illetve egy félművelt humanista reagálása a gyorsuló és turbulens világra.

Üdv:
Zébácsi
Nem "off":
Jó.
És?
A szocialisták (leprásak - aszongyák), a szabad demokraták szövetsége (mi velük a baj? Jah! Lefeküdtek anno decibelben, meg egyébként: b. zsidók - nagyjából mind), az LMP (mimegaztán senkivel semmikor sehogysem - még hátulról sem), a Milla (sohasenkivel)!

El kellene végre dönteni, hogy mit akarunk, Kedves Ellenzéki Pártok!
Asszem, hogy baszni is meg szűznek maradni is - ez nem fog menni. A kurva életbe!

Bocs!!!
@dr. Balta$ár: "bűnözők közül nekem mindegykutya... "

Nono... Az olaszoknak elhihetjük, hogy a maffiát akkor is basztatni kell, ha tudjuk, hogy mindig lesz, csak cserélődik - basztatás és csere híján ui. rövidesen nem is marad, aki basztathatna, és akkor satu: az országot saját maffiája annektálja.
Annál is inkább hihetünk nekik, mert kb. ez az annexiós kísérlet folyik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "A báró egy zseni és igazmondó is volt ezekhez képest! :) "

Állítólag (Karinthy Frigyes állítja) az igazi, akiről mintázták, tényleg az volt, aki nem hantázni, hanem élcelődve oktatni akart a sztorijaival, amelyek válaszként szolgáltak egy-egy ostoba kocsmai beszélgetésre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen. Mint mindannyian.
Mi, a hatalom letéteményesei, sohasem mondjuk úgy istenigazából azt, hogy lófaszt a seggetekbe, basszátokmeg, elég volt. Kiróják, befizetjük; meghozzák, betartjuk; beiktatják, nem zavarjuk el. Kicsi dirr-durr a monitor előtt, a sör mellett a haverokkal, meccs lelátóján bárkivel, és kész.
Azon gondolkodom, hogy a népek elfelejtettek valami nagyon fontosat, vagy még meg sem tanulták mostanáig - de nem tudom eldönteni.
@dr. mesterseges szinezek:
Akkor annál nagyobb fej már csak Karinthy Frigyes lehetett! :)) Imádom a műveit.
A narancsbolsik és képmutató tagozatuk, valamint a sturmtruppéjuk is olvashatott valamit tőle??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az engem is érdekel, de művészi alkotásokra biztosan nem vagyok képes. Maradnak a könyvek, azokat valamelyest ösmerem. Úgy vagyok velük, ahogyan te is írtad. E-book rendben, végül is a shinkanszenek korában a gőzmozdony már snassz, de azt nem pótolják ezek a kütyük, amikor egy egy kötetet leemelsz a polcról és megszagolod. Tökéletesen egyet értek vele! Én kimaradtam a grund életből, helyette könyvtárba jártam, de nem bánom. Csak azt, hogy nem ötször annyit, amennyit szerettem volna. De ez már más történet.
Kurva jó éjt, aztán holnap jöhetnek a férgek, ahogy mindig-:))
@Knósszosz: Hali! Nehogy elmenj aludni! Most szerettem volna írni Neked.
@Légifarkas:
Nem tanulták/tanultuk meg.
Itt.
Máshol igen, azért működik.
Értem mire utalsz, húsz év mínusz… ha nem kapjuk össze magunkat. A turulba beszorulva nem fog menni, de ha nagyobb lukat rúgunk a seggén, akkor talán kiférünk rajta mindannyian. Aztán a hulladékot árpádsávostól visszagyömöszöljük bele, bevarrjuk a nyílást és elrúgjuk az Arcturusig.
Ez a megoldás, vagy semmi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tom, de éppen mostanság pár nick olyan bátran és olyan bő és vitriolos érvkészlettel vágja itten a kormány képibe, hogy pont mindent jól csinál, hogy nem egyszerűen muszáj volt bennük felismernem Háth-Bizony Jánost.
Az egyik wmiki volt: amikor előálltam azzal, hogy lebukott, tudom a nevét, ő HBJ, fölényesen, a CV-jét bekopizva tudatta, hogy ő pedig nem is... Gondolom, Hölderlin ist unbekannt szintén.

Azt amúgy megnézném (kitűnő téma lehetne egy rövidfilmhez), amikor Orbán találkozik a fiatalemberrel.
@n.i.era:
Szia!
Rég akartam dumcsizni veled, de ritka vendég vagy. Itt volnék.
@Légifarkas:
A népek birkák, az öngondoskodás helyett majd a Vezér megoldja c. maszlagra vevők.
Képtelen a társadalom szembenézni azzal, hogy tényleg dolgozni kéne!
No, nem abban a szar stílusban és szöveggel, amit a narancsbolsevik csürhe lenyom, hanem a polgári és piaci értelemben. Magukról gondoskodva és tervezve, felelősséget vállalva, előre gondolkodva. Ez a társadalom kiskorú, ha nagyon sokat lop a politikus csürhe, csak akkor képes VALAMI ELLEN kiállni, de akkor is ímmel-ámmal, könnyedén megoszthatóan.
Minden demagóg és populista kalandor vágya ez a birka nép szerintem, amelyik itt él.

A magát jobbikosnak becézgető társaságnál meg komcsibb gazdasági szemléletű majmokat szerintem 30.000 éve nem hordott a hátán a Föld, kb. az ősközösségi társadalomig mennének vissza, ha tehetnék.
Mindez szirupos maszlaggal, demagógiával és álhazzaffysággal leöntve, 80-as IQ-ra "bekommunikálva".

Azért 23-án kíváncsi leszek, hogy fognak az ellenzék ellen tüntetni a magukat JOBBIKNAK nevezők. Szerintem bebizonyítják ÚJRA, hogy szimpla narancscsicskák, jópénzért, a NER dicsőségére.
@aritus: Én annyira nem foglalkoztam Chavezzel, csak olvastam ezt az okot is. Undorítónak tartom, amúgy mesélték, akik venezuelaiakkal tartanak kapcsolatot, milyen csodavilág van arrafelé, gyakran fél napi áramkimaradással.

Szóval bőven belefér a csalás, a szeretett diktátorok így szoktak 220%-kal győzni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megfizetett zavarkeltők, eddig minden ilyenen ott voltak. Nem Orvbűn ellen, hanem érte,miatta, az ő érdekében fenyegetve másokat. Csak beszartak a sokaságtól.
@dr. mesterseges szinezek:
Nem tudom, hogy leköpné, vagy csak hátat fordítana neki? :)

A wmiki féle buzigyerek és tettestársai azért nem véletlenül próbálkoznak. Bár a Kék Osztriga Bár lenne az igaz helyük, mégis megpróbálnak pársoros röfögéseikkel és alsófertályi stílusukkal provokálni, elvonni a figyelmet. Néha jól is jönnek, mert levezetik a feszt, de alapvetően a reakcióinkat figyelik, mennyire tudják elterelni a kommunikációt. Tudjuk és mégis belemegyünk. :))
@a szív fészkei: A sötétség délben ezeknél alapkövetelmény - mármint megélni.
@Knósszosz: Szerintem jófej Ilona. Aki ugye bájait ügynökként vetette be az átkosban. Nem játssza meg magát, olyan, amilyeneccerű, de naccerű - most már kicsit műcihával a ciciben, de én bírom.

Soha nem hazudott a tevékenységéről. Ha hozzá hasonlóan ilyen tökös lenne bárki a FideSSben, már nem itt tartanánk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Néha jól is jönnek, mert levezetik a feszt, de alapvetően a reakcióinkat figyelik, mennyire tudják elterelni a kommunikációt. Tudjuk és mégis belemegyünk. :)) "

Voltaképpen nem is akkora baj. Rengetegen olvassák a Varánuszt, üdvös, ha a mocskaikat, hazugságaikat helyretesszük. Nem miattuk, hanem a csendben olvasgatók érdekében.
@dr. mesterseges szinezek: Olaszoknál véres tüntik voltak és lesznek:"Itt mùlt pènteken voltak vères osszetuzèsek hàrom vàrosban:
> diàkfelvonulàsokat vert le a rendorsèg, de 12-èn ujbòl lesznek." - írta ma római barátnőm.

Nádas Péter pedig harmadik a Nobelra jelöltek idei listáján! Nem hiszem, hogy megkapja, tíz éven belül két magyar,de azért valami ez mégis!
@a szív fészkei: Az mindenképpen Staller néni mellett szól, hogy nem nagyon titkolta, hogy politikailag max. annyit ígérhet, hogy a választók nézhetik a didkóit -- miközben a fideszes nem tesz arról említést, hogy a politikai tevékenysége arról szól, hogy a választók be is kaphatják.
@Knósszosz: DE a dumcsi után ágyba, ki kell aludnod magad! Anyád-adó adását hallották. :-DD
@a szív fészkei: Nem csodálom, az utóbbi napokban brutálisan viselkedtek.
@dr. mesterseges szinezek: Még mindig hasznosabb, mint a minekünk szánt műsor. Valami ügyvéd faszija van,lehet, hogy az becsempész értelmet is a dolgokba, a fia is 20 éves már.
@dr. mesterseges szinezek: sok-sok választót hozott az olasz radikális pártnak, és valahányszor felszólalt a parlamentben, tuti, hogy rajta volt a média. Ekkora figyelmet másképp nem lehetett volna elérni.
@épészmérnök: Ez mondjuk leginkább őket és megbízóikat minősíti. Valami halvány reménykeltő, hogy már ennyire elborulnak.
@Knósszosz:
Szia! Itt vagyok én is,
és elfelejtettem, mit szerettem volna mondani.
Ezért most iszom (ISZOK) 1 pohár bort.
Tom, hogy nem baj!
@épészmérnök: De nem rosszindulatú, nem aljas, nem náci, stb. Én bírom, szerintem , ha kicsit visszább fogná a festéket magán még mindig nagyon szép is. A maga módján, ja. A fiáért is elég vitézül küzdött. Nem tudom simfölni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Nem tudom, hogy leköpné, vagy csak hátat fordítana neki? :)"

Azért mégis...

- Hallom, megszaladt a hatalmad. Mit értél el a csuhások közvagyonból való kiebrudalásában?
- Ömmmmööö...
- És mi van az ügynöktörvénnyel?
- Ömmmmööö...
- Sikerült az MSZMP főkolomposait eltávolítanod a közéletből?
- Ömmmmööö...
- Sikerült felszámolnod a korrupciót?
- Khhhhhhh-hhhh... le-ve-...

Szóval happy end volna a vége.
@a szív fészkei:
Én nem köptem rá, nő létére van töke. Semjén testvérrel ellentétben, akinek csak perselye bizományba, de azt is ellopja. Végig nézve a párom családján, az ifjú Staller lányok szépek, de komolyan. Ilona "munkásságától" messze vannak, nem is fogják annyira vinni, de talán nem is baj. Az én kedvenc sógorom két kamasz lányt nevelt fel egyedül, pedig ő is abból a családból való. Szóval igazad van, nem kell a név alapján ítélni.
@épészmérnök: Szerintem olyan cégek, ami egy cég és a neve K-val kezdődik özgéppel végződik. És Makón zakózott. www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/nem-a-kozgep-nyert-egy-autopalyatenderen-383825 ami botrány tulképp. Hisz a csillagok és a Közgép nyerése a tuti biztos pont az életben.
@épészmérnök: Csodálom, hogy Selmeczi nem veszi át - ellentétes megfontolással - a módszert: ha kínos kérdésre lehet számítani a sajtájon, ledobná az ancúgot, és mosolyogna a gazdátlanul hagyott kamerába.
@Knósszosz: Ilona is nagyon szép, mondom nőként. Kicsi túlkarikírozott a festettségében, visszafogottabban még ütősebb lenne, de nem én stylistolom.
@Knósszosz: És neki köszönhetjük a bugyingó kifejezést is. :-DDDD Márminthogy nem viseli, de ezt ilyen kisaranyosan rebegte el. Tehát van remény a választóknak, hisz a "mondj valamit biztatót! Nincs rajtam bugyingó!" - elég választási program, nem?
@a szív fészkei: Valszeg a szupernóvarobbanás miatt van. Vagy bélférges a turul.
@n.i.era:
Csak azé' mer nekem nincs. Különben egészségedre!!
@a szív fészkei: érdekes volt a karaktere, amolyan commedia dell'arte-s figura, ehhez kellett a maszkszerű smink, a parókaszerű hajviselet.
A férfiak imádták, éji órán egy rádióban arra oktatta őket, hogyan okozhatnak örömet maguknak és a partnerüknek.
A "malacka" név, amit magának választott, valami ősrégi latin szóhasználat lehet, a spanyolban is chanchito-nak szólítják egymást a szerelmesek, szerető házastársak. Ciccolina egyenlő malacka - így szólította a rádióban a betelefonálókat.
@dr. mesterseges szinezek: bűnözőkre nem szavazok...

alig takarodtak a rohat tolvaj csaló hazug komcsik (akiket eleve jobban utálok...) oszt má visszaszavazzátok őket...

ennyi eszetek van...

persze a fides kreálta lemp se jobb, sem a náci dzsobbik...

csinájj pártot ... rendeset... vagy zavarjuk el őket
és döncsük meg a rencert !
Szia!
Köszönet.
Bassza meg. Nem jut eszembe a regény címe - amit legutóbb olvastam.
Citrom.
Ez az!
Nem ba...kkermann!
"Limonádé"
Ezaz!!
Olvastad??
Bocs.
Beszarás.
@dr. Balta$ár: "alig takarodtak a rohat tolvaj csaló hazug komcsik (akiket eleve jobban utálok...) oszt má visszaszavazzátok őket..."

Ha megoldható...
Ui. én egypártrendszerben nőttem fel, és a gyerekeknek nem szeretnék hasonló ideológiai élményt, még akkor sem ha a jelenlegi sokpárti egypártrendszer volna.
@n.i.era:
Hát őő... ezt nem értem mostan, lehet késő van,meg amúgy a senator asszony hatása alatt is volnék még, úgy hiszem-:)
@Knósszos@Knósszosz:
Miért? Mondott megint valami rettenetes okosságot az én édes lockhead-drágám?
@n.i.era:
Aham!
Ő megérti a pedagógusokat az alcsúti teknővájó főnökével együtt, de sajnos 14-ig béremelés helyett a coccialisták miatt kapnak hortifehérlófaszt a seggükbe, viszont sajnálják meg izé… Nem rohad le a pofájáról az elhanyagolt szolicsőcsere miatt pergamenre égett szittyabőr?!
@épészmérnök: Kell ez is, ha ez a missziója, hát ez. Egyik barátnőm mesélte pár éve, hogy valahol összefutott vele, amikor itthon volt, és - nálam ugye egy évvel idősebb Ilona, idén 60 - mennyire sima szép a bőre és milyen gyönyörű a vad pacsmagok nélkül.

Igen, a pasik szeretik, ha valaki mer dolgokat kimondani és nem mismásol. Csak akkor a politikában miért tűrik el???
@Knósszosz:
Nálam a hülyegyerek tonyó vágta ki a biztit, aki szerint ezek az intézkedések nem megszorítások...
Ja, -400 milliárd!
Végül is jóléti kiadásnak is minősíthette volna! :)

www.portfolio.hu/gazdasag/rogan_szerint_ez_nem_megszoritas.173967.html

"A Fidesz-frakció szükségesnek és támogathatónak tartja azokat az intézkedéseket, amelyeket pénteken jelentett be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az egyenlegjavító program részeként - közölte a kormánypárti képviselőcsoport vezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján."

"Kitért arra is, hogy a bankautomata-használatot sújtó adót könnyen el lehet kerülni a gyakoribb bankkártyás fizetéssel, ami szerinte a gazdaság megtisztulását is segítheti."

Ez egy kretén... A köcsög az sértő lenne az agyagedényre.

Szótagoljam a büdös paraszt narancshívőknek?
NEM LESZ-NEK MEG-SZO-RÍ-TÁ-SOK!

Ez csak kiigazítás.
Jó tudni, már megijedtem!
@a szív fészkei:
Csókolom... Amúgy mit tudni tudni Kurt úrfiról és a húgairól? :D
Lehet fogadni Nádasra! sports.ladbrokes.com/en-gb/Awards/Nobel-Literature-PrizeAwards/Nobel-Literature-Prize-t210003519

Na azért nem mindenkit ismerek a listáról. Doctorowot, Dylant,Rushdiet,Kunderat,Ozt nyugodtan kitüntethetik felőlem.
@a szív fészkei:
Gyanús is volt az úrfi. Na, jó rosszak legyetek! Jó'ccakát!
@a szív fészkei: Hi!
De jó, hogy itt vagy!
Itt vagy még?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Te, rogánnal ne ijesztgess, mert felsírok éjszaka! (ha nincs a kezem ügyében sör, brühühühü….)
A bankkártyás fizetés rendben vóna, de csatoljanak mindegyik mellé egy munkaadót is, aki feltölti farhátra valóval. Kicsit késik az az egymillió munkahely projekt, de majd ezt is frappánsan kitérdeli girnyószász, mint a boxer alsót.
Jó éjt kolléga, hónap is nap lészen!
@Knósszosz:
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem csak rólunk van szó, bár az kétségtelen, hogy minket elsősorban a mi sorsunk érint; én úgy általánosságban gondolkodtam.
Tele van a világ akarnok, zsarnok, bújtatott vagy nyilvános módon gyilkos hajlamú vezetőkkel, kik alatt nyögve szenved a nép, szidják, félik, gyűlölik a hatalmat, de csak a legritkább esetben lépnek ellene valami ütőset, bár akkor is inkább csak előle. Már amíg lehet.
Valamelyik este vendégségben voltunk, ment a tévé, On the spot a Maldív(?)-szigetekről, a kérdőjel azt jelenti, hogy masszív alkoholizálás közben erre talán már nem figyeltem eléggé. Lényeg: vendégmunkások Bangladesből, sokan, szeméttelepet töltögetnek, gyújtogatnak, útlevelüket elveszik a "munkaadóik", bérként kapnak napi 4 dollárt, a totális kiszolgáltatottságukért. Hol éri ez meg? Persze, arrafelé, az otthon maradt családnak, egy vagyonka lehet az a napi 4 dollár (maradéka), de azt nyilatkozni kamerába, hogy ez így jó, meg a "munkaadó" milyen gondoskodó, még az adminisztratív terhet is leveszi a vállukról, hát, ez a butaság teteje. Önként mennek rabszolgasorba.
Akárcsak - példának okádék - mi magunk. Kicsit másféle rabszolgaság, hiszen útlevelünk lehet, sőt, még véleményünk is lehet, mindössze annyit kell lenyelnünk, hogy mindkettőt baszhatjuk. A rendszert nem érdekli, ha elmegyünk (naná, hogy nem, hiszen javul a NER-kompatibilisek aránya), nem érdekli a véleményünk (nem, t. Orbán Viktor, a kérdőívei nem erről szólnak), senkik, kihasználható senkik vagyunk, egy arctalan tömeg, létszámához képest nulla akcióerővel, ahol egy tenni akaróra ezer tétlen s visszahúzó jut. És nézem a bangladesi rabszolgákat, és nézem az itthoni rabszolgákat, a pofán szart társadalmi csoportokat, azon gondolkodva: kell ezekért tenni valamit? Minek? Minek kéne például az ittenieket "megmenteni" Orbántól, mikor láthatóan elvannak vele? Mi értelme kierőszakolni egy kormányváltást '14-ben, ha a nép, az istenadta nép abszolúte nem fogja ezt értékelni? Márpedig nem fogja, illúziója senkinek ne legyen, mert ha értékelné, akkor itt 90% fölötti szavazói hajlandóság volna mérhető már most is, és akkora akadály lenne a regisztráció, mint százméteres síkfutásnál a rajtvonalon hagyott vizespalack. Minek ezzel az egésszel foglalkozni? Mert nekünk valamiért épp nem jó? Nos - olyan mindig lesz.

Elkanyarogtam, és el sem tudom magyarázni, mit szeretnék kinyögni. Azt akartam mondani, valami olyasmit, hogy baj van, beteg a nép, a miénk is, a venezuelai is, a burmai is, meg még több tucatnyi, talán több száz is, és még a nyugati világban is, még ha ez utóbbiak más módon betegek is, de akkor is. Eladjuk az életünket, eladjuk gyerekeink jövőjét azért, hogy cserébe valakik eldönthessék, milyen lesz az életünk, és milyen lesz a gyerekeink jövője. Nem van ez így jól, sápadtarcú testvéreim.
Lesz majd egszer egy nap, amikor felébrednek a népek; muszáj lesz, nem lehet örökké aludni. Ez a nép vagy elfelejtett, vagy nem is tanult meg valamit, és emiatt én kételkedem abban, hogy jó ütemben tud majd felébredni. Vagy hogy egyáltalán képes lesz felocsúdni ebből a hitvány állapotából, amiben most leledzik.
Ti mindenesetre álljatok készen, lehet, hogy még megérjük. Az lesz a rázós menet, nem az orbáni út.
@a szív fészkei:
Ami a fejembe jutott a Girosz Bandi képéről:
"Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál,
Hol van a tűz, hova lett a mindig sóvár égi láz,
Amivel beléptél, ........
És megszerettelek?"

A második kérdés, amire majd egyszer választ kapok: "Megéri ez?"
@Légifarkas: hvg.hu/gazdasag/20121008_Elvesztettunk_tiz_evet

Látod fentebb a japán hírt: önként mennek le csecsemőbe a nők, hát mi ez? A szent időtényezőért? Egy percet se késsenek a munkából a pisilés miatt? Amit még az állat is körültekintően elvégez. Japánban magukat rabszolgásítják. Hol van remény?

atv.hu/cikk/20121008_orban_magyarorszag_ket_ellensege_az_onsajnalat_es_az_unokatestvere?source=hirkereso Ez pedig egy komplett anamnézis az agybajáról. Nézd az alsó csoportképen, tiszta debilitás sugárzik róla, nem is tudja, hol van, szerintem.

"Tízparancsolat alapú tradicionális" izében gondolkodik Eu jövőjeként.. #:-(((.
@n.i.era: Neki ennyiért igen. Ezt megszeretni nekem nem sikerült, bocs. Szülei pedagógusok, és ilyet kiejt a mocskos száján. vastagbor.blog.hu/2012/10/08/kedves_koszonto_a_pedagogusok_vilagnapjara

Senkit a megmondó fideSSnyikek közül nem bírok elviselni. Eladták a lelküket. De hol vannak Fausttól? Kisszerű nullák.

Ez jó: orulunkvincent.blog.hu/2012/10/08/beraking_orban_viktor_szobrot_avatott_sopornban
@a szív fészkei: meg fogják ezt unni a japánok is, mint a többi, majd, egyszer. A profithajszolásra berendezkedett világ irtózatosan nagyot fog zakózni - vagy kihal.
De szerintem megunják, és egyetlen hét alatt szétesik minden, amit ma ismerünk, hogy valami új kezdődjön a helyén.

Matolcsy (meg a főnöke) agymenéseivel nem igazán tudok mit kezdeni. Az, hogy tévúton járnak, tuti. Az, hogy az EU is tévúton jár, nagyon valószínű; a különbség annyi, hogy az EU valamit javítani fog a helyzetén, mi pedig örülhetünk annak is, ha a romlás megáll, vagy legalább lassít egy kicsit.

Sokadszor mondom, ne becsüld le az ellenfelet, így Orbánt se. Tudja ő nagyon jól, hol van, csak éppen azt is elhiszi magának, hogy neki van igaza, és mások tévednek. Az van az arcán, hogy a protokoll miatt kiállt az objektív elé, de amúgy nem érdekli az egész, a sok hülye. Lenézi őket, minket, mindenkit, még az egyetértőket is, hiszen ki érhetne fel az ő szellemi magasságaiba, ugyebár. Orbán az a Napóleon, akinek nem jutott elég katona - de ettől csak elszántabb lesz.
@a szív fészkei:
Jó éjszakát!
Ui.
Szeretem Hoffmann Rózsát, a derék egyetértőt,
Szeretem Pokorni Zoltánt, a szembe...menőt.
Szeretem, hogy megmondják,
Merre mennyit ossz!
Szeretem, hogy egyszercsak
Semmi
Ami marad.
@Légifarkas: mi az, te elhitted mindazt a hülyeséget, amit Orbán a történelem menetéről összehord? Ne már...

Ha a jelenlegi rendszer összeomlik, abból rettenetes, elképzelhetetlen káosz és anarchia keletkeznék, az anarchia pedig - az anarchisták illúzióival ellentétesen - a zsarnokság melegágya.
@épészmérnök: "Ha a jelenlegi rendszer összeomlik, abból rettenetes, elképzelhetetlen káosz és anarchia keletkeznék"

Nem hittem el (sosem hiszek politikusnak, legyen bármilyen zászlaja), de így van, elképzelhetetlen mértékű káosz közeleg. Nézz körbe, érik az újrafelosztás, kelet már elkezdett bevadulni, nyugaton egyre nehezebben megy a sok évtized alatt megszokott jólét fenntartása (pl.: a nyugati fiatalok munkanélkülisége elég ijesztő, és sokatmondó adat - mi lesz velük idős korukban?). Ebből nagyon nagy bazmeg lesz. Nem örülök neki, egyáltalán nem hiányzik, de azt hiszem, kivédhetetlen; az időbeni korrekcióhoz olyan szintű, országokon átnyúló összefogásra lenne szükség, amire soha a történelemben még nem volt példa, és aminek a megvalósítására például az Orbán-féle, nemzetállamban vakon hívő politikusfajzatok abszolúte képtelenek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
azt, hogy ugyanannak a tréfának a különböző színei

néha nem komplementer

brühühühühühü

kár volt kibaszni olyan jól bosszantottak
@a szív fészkei:

Stefit nem akarom itt látni. Gondolom hiányában Kurt karakter sem játszik, és ez így van jól.
@Fabius: Boli kérdezte.

@Légifarkas: Napoleon, milyen hálás összehasonlítgatás. Csak egyet felejtünk el: Napoleon tényleg kurva jó katona - aki szamárlétrán , tettekkel hágott felfelé, nem egyből odacsöppent az élre - , hadvezér és államférfi volt! Aki elkalibrálta magát az oroszokkal és kicsit túl sok rokont rakott Európa trónjaira, maga ellen hangolta kisgömböcségében a világot de azért főemberek kiválasztásában mozgatásában, céljai elérésében, stb. összevethetetlen ezzel a pojácával.
A Code Napoleon hu.wikipedia.org/wiki/Code_Napol%C3%A9on mai napig, több, mint kétszáz éve érvényben van, és millió más jogalkotóra is hatott.
Tákolmány????? Már saját maguk is baszkurálják egy év után, annyira szar.

Na ez a két férfiú közt difi. Ezt szerintem Orvbűn tudja a legjobban. Nem becsülöm le, tudom, hogy a veszett állat a legkiszámíthatatlanabb támadó, de akkor is riasztóan szánalmasnak látom, akármekkora hatalmat és vagyont szív fel a begyébe. Ki fog pukkadni.
@a szív fészkei: Napóleon és Orbán közt nagy szakadék van. ég és föld.
süti beállítások módosítása