Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nepszava.hu/3234362_korhaz-inkasszo-magyarorszag-nav "Inkasszóval kellett beszednie a Nemzeti Adó... (2024.05.06. 16:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.10.02. 04:51 Fabius

Budai és a családon kívüli oligarchák

Címkék: fidesz budai gyula bnpi földpályázat

Kedves Főbírókúria asszony, szeretett pártcsaládtagom, drága Tündi!

Magam előtt látom rosszalló tekinteted, mikor feladóként megint az én nevemet olvasod. 

budai gyula3.jpg

Hidd el, igazán szégyellem, hogy ismét zaklatnom kell téged, de nincs más választásom. Újra perelnem kell az egyik szemét napilapot, és kihez máshoz fordulhatnék? Nehéz időkben az ember csak a családjára számíthat, mi pedig szinte testvérekké lettünk. Tejtestvérekké. Együtt szopjuk az állam csecsét amíg jön belőle valami, mondhatni bimbóikrek vagyunk az alomban. Úgyhogy jófigyejjé, mondom ezúttal mi van:

Azt kéne eldöntened Tündém, hogy ki nekem a rokonom. Úgy értem Ptk szerint, mert a pártcsaládból természetesen mindenki. Megkívánja ezt a helyzetem, mert bár egy katonai ügyész szívósságával válogattam össze előre tisztázott körülmények és jogállások szerint a rokonaimat, mégis kompromittáló helyzetbe kerültem. 

budai gyula1.jpg

Mára odáig jutottunk, hogy a gyanúsításért perrel fenyegetőztem, de Viktorunk arcán ügyem olvastán olyan kifejezést láttam megjelenni, mint amikor a Nándorfehérvári terem ablaka alá rajzolt hóangyalra zippzárt hugyozott Rogán Krumplija. Úgyhogy szaporán kéne a megfejtőkulcs a családi kapcsolataimhoz, mielőtt valamelyik blogterrorista összefüggést vél felfedezni a borsodi földpályázatokról készült, Ángyán jelentésben részletezett szerepemről. Miszerint azért nem szóltam a BNPI pályázat mutyijához egy büdös hangot sem, mert tudtam, nem ez a Mengyi kegyelt Kanyok gyerek lesz a legnagyobb nyertes, hisz a családunkból is van licitáló kicsit feljebb, a megye északi felén. Vedd észre, hogy tálcán kínálom neked a precedens értékű ítéletet:

Mondd ki, hogy a privát családom nem család, de a pártcsaládom család. Szegről végről mindenki rokon.

Tedd meg ezt értünk, a családodért! Hiszen vigyáznunk kell egymásra jóban, rosszban, amíg valami nerbaj végleg el nem választ. Tudod mennyire fontos nekünk a család - úgy értem a szó - visszavertük mellőle a belülit és az erőszakot, most meg hagynád, hogy legközelebb egyenesen családon belüli oligarchát kiáltson a semminek örülni nem tudó csőcselék? Hát baj az, ha dél-borsodban egy másik kiemelten szeretett testvérünk, Mészáros Lőrinc nyeri a 261 milliós közbeszerzést átereszépítésre? Igaz, hogy ő Séden csatornát épít 879 millióért, hulladéklerakókat rekultivál 4 helyen 1,5 milliárdért, Bátai zsilipet kivitelez 455 millióért, és ezzel letarolja a piacmaradékot amivel Lajos keresztapusék már nem bírnak, magyarázkodásba hajszolta Kedves Vezetőnket a parlamentben, de első a család! Ki fog ellentmondani Don Lajosnak? Én ugyan nem, ez nem az a család amit csak úgy megtagad az ember!

budai gyula2.jpg

Az eredményeket neked is értékelned kell, Tündém. Amikor szükséged volt rá mi, a frakciócsaládod egy emberként álltunk melletted, fogtuk kezed, az unortodox családmodelletek ellenére öleltünk keblünkre mindahányan, és fogadtunk tejtestvérünkké. Itt az idő, hogy kimutasd családunk iránti elkötelezettséged, és megtedd amit kíván tőled a nemzet!

De szaporán baszki, mert az utánam kifizetendő kártérítések külön tételt képeznek a költségvetésben, és kurvára utálnék Gyurcsány, Bajnai után a rohadék Népszabadságtól is elnézést kérni! Világos?!

Csókpuszi, Gyula

638 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr954814929

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.02. 13:51:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Majd ha az oligarchia nokiásdobozból ugrik ki 2012.10.02. 12:22:02

Ángyán József nemrég terjedelmes interjút adott, amiben sok konkrétumot nem mondott, de szerintem eleget ahhoz, hogy kidurranjon egy lufi. A magyar sajtó ugyanis rámozdult a távozó államtitkár oligarchiázására, mert ezek létezése Orbánék új rendszeréve...

Trackback: Hűbérbirtok a láthatáron - Viktor királyod jól szolgáltad, megérdemled 2012.10.02. 12:10:34

Napról napra egyre több esetben jelenik meg a sajtóban, hogy az állami földpályázatok nyertesei hogy, hogy nem fideszes csinovnyikok, pártfunkcionáriusok, pártkatonák rokonai. Ez bizony nem hangzik túl szépen. Úgy tűnhet még a végén, hogy a szép és haz...

Trackback: Feszített türelmű medencézés 2012.10.02. 11:55:06

Nem, nem az udvarokon található, úszásra csak nyomokban emlékeztető mozdulatok kivitelezésére sarkalló, sznobista, lábgomba tenyésztő, hidropónikus ökoszisztéma tároló, merevfalú madáritatóról van szó. A megoldás roppant egyszerű, amikor unokaöcsém önk...

Trackback: Unortodox Kaszinó: Faites vos jeux! 2012.10.02. 11:49:42

A nyerőgépek betiltása nem a vakszerencsének, hanem mint mindig, most is a nemzet felemelkedését célzó gondosan átgondolt stratégiának, a szegényekért és az elesettekért küzdő kormányzatnak köszönhető. Miközben a balliberális média egymást túlkiabálva ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kösz, reggelire vigyor:DDD
Kurvajók a képek, de a harmadik kép mekkora FAIL! :-D :-D :-D

A Simicskát csókolgató Budain ledöbbenő Tony Soprano és Don Vito istenkirály! :-D

Poszthoz: Budai hazudozása nem újság, elvtelen kis szarcsimbók az ember. De ahogy átlapoztam Mészárosék linkelt közbeszerzéseit, bazz, a Mészáros és Mészáros Kft lassan eléri a Közgép light szintet.

Az ókortól tartotta magát a mondás, hogy városi levegő szabaddá tesz. Úgy látszik a felcsúti levegő meg hazdaggá.

Egyeseket.
Ugye senkinek nincs kétsége mi lesz a bíróság döntése, két légy egycsapásra, újság kinyírás indul.
Don Corleone kis zsúrfiúcska hozzájuk képest

brühühühühühü
A keresztapa sem rokon, csak a lófej!:)))
hiszen tudjuk, hogy bibliai és történelmi mértékkel mindannyian rokonok vagyunk! Ez természetesen azt jelenti, hogy el kell fogadni, bozony ezek az (emlős kis rágcsálók és nem az egérre vagy a pocokra gondoltam, hanem a patkányra)is szintén a mi nagy családunk tagjai.
Tehát: Adjatok fődet, mert sokat tudok tenni vele, láttam 1x a Körhintát, meg a Mágnás Miskát és olvastam népi írókat is.
A vincenten találtam ezt a kommentet:
"Halló, Jani, valamit félreérthettetek, Dunaföldvárt nem nyerőgépen veszítettük el, hanem választáson!
-Hogy micsodán??? Ismételd, nem hallani rendesen!
-Vá-lasz-tá-son!!!
-Betiltani!!!!"

--napi glossza--
orulunkvincent.blog.hu/2012/10/01/hejj_azok_a_regi_jo_viccek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_10_02&utm_campaign=index#c17935397
@tucano:
Ezek is olvasták. Móricztól van az ötlet, a minta. :))
Amúgy ot nyerítettem fel, amikor a Szájerék "család" modellje felmerült: "egy emberként álltunk melletted, fogtuk kezed, az unortodox családmodelletek ellenére öleltünk keblünkre mindahányan, és fogadtunk tejtestvérünkké."
Izé, azért Szájerék 1M-1M + van egy külön élő F c. modell annyira nem hagyományos, de biztosan ott kanyarodnak vissza a liberális alapokhoz. Persze ízlés kérdése, páran anno írták, hogy a nő láttán lehet, hogy ők is... izé, szóval más csapatban játszanának :))
wmiki gyengéje lehet Szájer elvtárs, egy szál iPaddal.
@aritus:
Szintén Vincent...

"Osztják a havi bért Észak-Koreában. A pyongyangi „Kim Ir Szen” ekegyárban odatolnak egy listát Gu elvtárs elé.
-Mi ez???
-Gu elvtárs, erre a listára iratkozhat fel az, aki felajánl önként 100 wont a kormányzó testvéri magyar kommunista párt megsegítésére!
-Hát, Li elvtársnő, én ide fel nem írom magam, már meg ne haragudj, mert szerintem Magyarországon nincs is kommunista párt!
Ezt valami csoda folytán Gu elvtárs megússza, talán azért, mert remek asztalos, és a gyár nélküle nem tudná teljesíteni az ekegyártásban rájuk kirótt tervet, így van szerencséje a következő hónap végén is találkozni egy újabb listával.
-Na, ez mi már megint???
-Gu elvtárs, gyűjtést rendezünk a magyarországi szegények megsegítésére, és jó lenne, ha te is felajánlanál 100 wont önként!
-Rendben, Li elvtárső, itt a száz won, és itt egy újabb százas, írj fel engem is arra a múlt havi listára!
-Gu elvtárs, meggondoltad magad?
-Meg. Ahol vannak szegény emberek, ott lennie kell kommunista pártnak is!"

Sőt, még kormányon is van... :)
Családon belüli erőszak, családon kivüli oligarchák,és oszlopról figyelő keselyük. Igazi szép csokréta.
"Olyan még messzebb menő következtetésekre inkább nem is ragadtatnám magam, hogy a művész ezzel üzenjen a magyar kormánynak. Emléket állítva annak, hogy a halódó gazdaság roncsain tollasodnak azok, akik az utolsó koncok körül ülnek tort. " endresy.blogspot.hu/2012/09/magyar-fejedelmi-nyaj.html
Bugyulának olyan vastag a bőr a képén, hogy ahhoz képest a rinocérosz talpbőre szattyán kesztyűbőr. Kíváncsi vagyok mikor szól már rá valaki a pártból, hogy a lopást úgy kell végrehajtani, hogy ne látszódjon ki ennyire a lóláb.
Bár a pártban végrehajtott lopásokat tekintve a Fidesz toronymagasan veri a szocikat. Jó lenne, ha ezek is csak annyi pénzt tüntetnének el, mint az előző kormányok.
Mert ezek sokkal éhesebbek, és gátlástalanabbak.
A vezényló megint jó ütemérzékkel áll valaki mellé. index.hu/kulfold/2012/10/02/szakasvili_bukasat_jelzik_a_reszeredmenyek/

Tegnap még együtt adták át a Tbiliszi repteret. Ma már egyedül marad a vezényló.
Veled vagyunk Gyuszi!
(Fizetett politikai hirdetésünket látták!)

Egyébként kicsit offtopic a jelen témához, de arról lehet tudni, mi módon akarják EU-direktívák figyelembevétele mellett megadóztatni azt az online szerencsejáték-ipart, amibe anno a németeknek is beletört a foguk? Vagy nem veszik figyelembe az EU-direktívákat, és jó nekik, ha megint csula-tartály lesz a Kedves Vezető? (ehh, majdnem kis betűvel írtam)
És mi a helyzet a magyar kis, és közép-vállalkozásokkal, azok családjaival? Majd szülnek pár gyereket, és azzal meg van oldva?
Mit nem adnék azért, hogy lássam etz a Budait ,amikor bilincsben elvezetik.
Jó tanára volt : nem családtag / nem taggyűlés/
Na mi van ?

Elnyelte a vákum a választójogi törvényt ?

Este tízkor bemutatták a közönségnek ... és ?

Már reggel 8 van és se híre, se hamva.
" mondhatni bimbóikrek vagyunk az alomban."

Ettől még nem tértem magamhoz:))))
@anivivi: Még láthatod, én a többi bolsevik elvtárs bevonulását is szeretném látni a vezénylótól kezdve köteles Lacán át Navracsics doktorig, és a sor még tetszés szerint tovább bővíthető.

Ezekhez képest a szoci bagázs első bálozó szűzlányok gyülekezete volt, ami a lopást és az intézményesített rablást illeti. Pedig azok sem voltak kezdők a 40+ év rutinnal a hátuk mögött. De ezek gyorsan behozták a lemaradást, és új szintre emelték az állami javak lenyúlását.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Nem blogterroristákat akarok olvasni, hanem a hírt - az éjszakai rajtaütésről.

Hogy mára virradóra senkinek sincs választójoga, viszonlátásra majd eccer...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): "40+ év rutinnal a hátuk mögött"
Őőőőő... Ez a jelenlegi fideszre sokkal jobban igaz.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): @félázsiai nemecsek ernő áruló:
Bááázzzz, ahova beteszi a lábát ez a hormonzavaros kerti törpe, ott tuti a bukása a fennálló vezetőknek. :)))
Csak azt érném meg, hogy egy ilyen kiruccanása után, hazatértét követően, itthon is ez lenne a helyzet! :D
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Gyanús nekem, hogy így eltűnt a választójogi törvény.

Lehet, hogy Kövér Laca humorosnak találta és kidobta a kukába az indítványt ?

Mióta levágták a haját, kicsit labilis.
@Dr. simonmondja.: Szerintem olvasd el a ténytár cikket előbb.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Bizony, a poszt nem hangsúlyozza ki Budai Gyuszi egyik igazi örökbecsűjét:

"Ángyán doktor – valamilyen érthetetlen, vagy nagyon is érthető? – oknál fogva Mészáros Lőrinc földterületadataihoz egyszerűen hozzáadja Mészáros Lőrinc testvérének adatait is."

Vagyis az még talán a kisebbik baj, hogy az unokaöccséének az apósa nem akkora rokon, na de a TESTVÉREK?!
Kedveseim!
A Turulbanszületett Félázsiai Ősmagyar Kedves Vezető hétvégi beszédéből megtudhattátok, hogy a vérközösség által egymás rokonai vagyunk.
Vannak ugyan még rokonabbak, már-már testvérek is, de nem ez a legfontosabb.
A föld azé, aki megműveli!
@poszt: az "unortodox családmodell" :))))
drszájer + mága vitéz unortodox szexuális beálítottságáról van szó ???!?! :)))

@Dr. simonmondja.: "Elnyelte a vákum a választójogi törvényt ?"

válságos a hejzet, pl európa haldoklik*...
a rendkívüli események rendkívüli intézkedéseket követeltek meg a kormánytól...

a várható nemzetbiztonsági kockázatok miatt a választásokat ideiglenesen felfüggesztették...

*bevezették az EUban a csirkék gázosítását, vagyis a csirke hol a kausztot...
ez innen 1/2ázsiából viccesnek tűnik hogy náluk a 1/2 bontottcsirkének is több joga van mint hungarisztánban a még élő 1/2ázsiainak...
haggyátok... drPesti uppsz budai gyufa csak az olimpiára készül...

Hungarisztán rendezi az olimpiát, a négykarikás játékokat...
a magyar négykarikás PÁRTolimpia...
melyben az nyer aki a legtöbb audit tuggya birtokolni...

apropó audi(t)
dr másodhegedűs zsuzsa az alapítvány nevét megváltoztattya...
lehet szavazni...
A) "Minden Gyerek Lakoljon Jól" Alapítvány
vagy
B) "Minden Puja Lakjon Jól a Putrijában" Alapítvány

szumma ha drbudai és drhegedűs a háztetőn összefog akkor
budai nagyon sok kecskét tud termesz teni a 7végi* "telkein"
drnagybőgős** zsuzsa pedig a kecskéket kihorggya***...

*a 7végén pájázaton elnyert sokmillió hektáron
**előléptették és nagyobb kocsit is kap a nagy kecske kiszálítási forgalom miatt (Q7)
*** akár szó szerint is mert a nőnek az a dolga...
index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/02/husipar/ Most bezzeg szükség van a hatástanulmányokra. Érdekes módon eddig azok csak csak liberális trükknek számítottak az eddigi intézkedéseik fényében.
De most, hogy az élelmiszeripar és a zemberek ÁFA csökkentést szeretnének, hihetetlenül fontos lett átfogó hatástanulmányok elvégzése.
@DR. INKVIZITOR: így van !!! minden házon legyen turul...

pl a digitv parabolákat lehetne előírni turulformájúnak...

az minden putrin kitüntetett hejen lehetne a ház ékessége
C) "Minden Gyerek Lájkoljon Jól" Alapítvány
@Dr. simonmondja.: ja, erről teljes csönd, a nyerőgépektől meg hangos a kormány (rendkívüli ülés) és a sajtó.
@dr. Balta$ár:
D) Hegedűs Minden gyerekből lakjak jól Zsuzsa
@aritus: a nyerőgépek mennek a választási fülkékbe...

pénzér lehet jáccani majd...
akinek a három orbán ördög fejet dobja ki az Nyer tag lehet...

" Én már jóllaktam (és az audi is megvan), mi is van a gyerekekkel " alapítvány
akkor azt hiszem a nyerőgép témát már értyük is... lezárhattyuk.

"Kezdődik a bezenyei kaszinóberuházás. Játéktermek, diszkó, szálloda 16 hektáron, több mint 300 millió euró összértékű fejlesztés lesz."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/02/kezdodik_a_bezenyei_kaszinoberuhazas/
valószínű a bezenyei beruházó viccnek szánta a fides felé: tilcsátok be az összes játékgépet és konkurenciát...

nem tutta, hogy a szentkétharmad az nem vicc...

csak "nehogy" a következő "más kötődésű" 2/3 meg bezenyét tilcsa majd be...
@aritus:
Talán szóltak volna, ha már megszavazták a nyomik..

Pedig olvastam volna szivesen azt is, hogy Orbán ügyvédje és polgáriköri bajtársa hogyan határolódik el a Biszku Bélától.

Szinte érdekelne a választójogi parlamenti vita.
mennyien és milyen régen mondjuk ezt:

Mellár: Jövőre sem lesz IMF-megállapodás
A kormány csak addig akar tárgyalni, amíg le nem váltják Simort, hozzányúlnának az MNB tartalékához

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F10%2F01%2Fmellar_jovore_sem_lesz_imf_megallapodas%2F
@rodeo36: Lesz majd ló fej is az ágyban??? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ja, akkor jogos a nagy csönd.

Jogfosztáskor nehogy valaki megzavarja a vérturulokat.
@Dr. simonmondja.: felkészülnek a törvénykezésre...

vagyis:
-hamuból jósolnak
-álatáldozatot mutatnak be...
+megkérdezik a (drsimicska) sámán t
"Kedves Főbírókúria asszony"
LOL.
Hogy ez mennyire ott van!
@aranyhorcsog: csak kielytés szerint kell a m agyar hejesírás szabájai szerint leírni:

főbírókúrja
@dr. Balta$ár:

Majmeg tudjuk a sajtótájékoztatón.

Rogán a román majd elmondja, amit megérdemlünk ...

www.noltv.hu/video/4613.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ba..ameg! :) Ponty most akartam belinkelni.

"A kormány szerinte semmiképp nem akar megállapodni az IMF-fel, csak annyit akarnak elérni, hogy a tárgyalások eltartsanak március elejéig. Ekkor lejár Simor András MNB elnök mandátuma, a helyére pedig betesznek egy olyan figurát, aki szabad kezet enged majd a jegybanki devizatartalékokhoz. Ezzel pedig a kormány a saját bankjait is tudná támogatni.

A közgazdász elmondta, hogy az IMF-megállapodás sokkal olcsóbb lenne, viszont akkor a kormány többé nem húzhatna elő további unortodox ötleteketet. Jelenleg ugyanis hét százalékot fizetünk a piacon a kötvényeinkre, az IMF-hitel pedig hoozzávetőleg a fele, 3-4 százalék lenne, mondta a Menedzsment Fórumnak adott interjújában.

Szerinte azonban a kormány mindenképp el akarja kerülni a megállapodást a Valutaalappal, mert egyáltalán nem hiányzik nekik az, hogy független szakértők negyedévente felmérjék az ország helyzetét, és korlátozzák őket a gazdaságpolitkai terveikben.

"Ezt mindenképpen el akarja kerülni a kormány, ha túl közel kerül az egyezség, akkor mondanak egy-két olyan dolgot, amivel elijesztik a tárgyalófelet, ha viszont úgy látják, hogy a forint éppen gyengül, akkor sokkal békülékenyebb hangot ütnek meg" - tartja a Pécsi Tudományegyetem tanára."

Amikor pedig jövő március elején lejár Simor András MNB-elnök mandátuma, akkor gyorsan vezetőt váltanak a jegybank élén, amivel "megnyílhat az út a devizatartalékok felé, így azt gondolják, hogy az egész ciklust kihúzhatják 2014-ig."

Mellár szerint problémás, hogy a kormány "elodázza azt, hogy szembenézzen a gazdaságpolitikai hibákkal, egy új gazdaságpolitikát indítson el, ami a növekedést tudja elhozni."

"Mellár Tamás azt is elmondta, hogy szerinte 70-80 százalék eséllyel olyan forgatókönyv fog megvalósulni, amiben a kormány a "saját bankrendszerének új bankjaival kínál majd olyan megoldást a devizaadósoknak, hogy ezek a pénzintézetek a devizatartalékot felhasználva forintra váltják a devizaadósságot." Ezzel inflációt is gerjesztenének, ami csökkentené a forintadósságot, ráadásul ezek az állami bankok vezető pozícióba kerülnének a hitelezésben."

Egy sikertörténet lesz ez is...
Itt meg csak a szokásos ballibbant média vircsaft. :)

A kihagyott oldal természetesen a „szélsőséges és antiszemita” radikális jobboldal, a kedves kollégáknak Györgyöt, a nemzeti taxist, Göbl Gábort és Juhász Oszkárt sikerült megszólaltatni, utóbbi kerek 25 másodpercet kapott az 52 perces műsoridőből. Országos közszereplőt a radikális jobboldaltól egyet sem szólaltattak meg. Hogy miért? Mert ebben az esetben kérdéseikre válaszokat kaphattak volna.

barikad.hu/magyarorszag_bune-20121002?fb_source=ticker&fb_action_ids=3973368654106&fb_action_types=og.likes
Teljesen igaza van Budainak. Ennyire szar mellébeszéléssel (sokadszor) meg lehet úszni, miért ne tenné?
Egy kurva traktort nem látok az utakon, egy elbaszott ősmagyar sem hugyozza szét a Kossuth teret, egy őszintén felidult futballhuligán sem gyújtogat nemes dühében autókat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: vannak fontos dolgok, földön s égen, hisz ezt is gyorsan sikerült elfogadni, hisz don pintérnek és a családnak kell a szerencsejáték sáp, hisz az emberkereskedelem, és az ősi mesterséget már irányítják, a fegyver kereskedelem is megvan, az alkohol, dohány kipipálva, narkó majd lesz, a szerv kereskedelem is úton.

hvg.hu/itthon/20121002_Megszavaztak_a_nyerogepek_betiltasat
mondhattyuk hogy fogalom a

"budai termőföldek"
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Utálom ezt írni, de én megmondtam előre. :D Kíváncsi vagyok Syria mikor jön rá, hogy már rég megdönthették volna Assadot, ha Zorbán segítségét kérnék hozzá... :D
Én semmiképpen nem védeni akarom Budait, de azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára. Ha a nyertes fickó 1.000 marhát tart, akkor mondjuk tényleg lehet hogy kellett neki a legelő, nem?
Azért lássuk be, kicsit túlzás ez a rokonozás: a testvérem gyerekének a feleségének az apja? Az unokaöcsémhez még nyilván van közöm, még annak a feleségéhez is talán, de az apóshoz? Ennyi erővel tényleg mindenkit ki lehetne zárni, mert kapcsolatban van Budaival.
Engem sokkal jobban aggasztanak azok az ügyek, amikor kapát életében nemhogy nem fogott, de nem is látott emberek nyertek földeket az ország túlsó sarkában.
@King of Shadows: már az is lefutva, szarrá lövik a kormányosok, néhány nap és végük a lázadóknak....
@productmanager: ha egyedi eset lenne, akkor igazad lenne, de így tömegével már védhetetlen, főleg ennyire szem elött álságos a legkisebb részrehajlás is.
JAj istenem, hóangyalra zippzárt hugyozó Krumpli :-DDD - Fabius, te nyolc napon túl gyógyuló szövegekkel hatsz! Ne is hagyd abba!!!!

Kis olasz ízelítő jóhírünkből, majd Rodeo fordít. networkedblogs.com/CUj0g

Bugyula meg már a NER kihagyhatatlan mémje lett az ennyire nagyon hülyeségéével. Tökéletes totemállatuk,rá utalva minden tudható, mi is ez NER=undorító butaság rablással körítve...
Fabius, még mindig esélyesnek látod a visszadobjukot, és most még nem szavazzuk meg?

ehhh, barmok, seggnyaló idióták:

Ez a törvény így tökéletes

A kormánypárti képviselők szerint nem kellene népszavazásra bocsátani az előzetes választási regisztrációról szóló törvényt, mert az úgy tökéletes, ahogy van.

hvg.hu/itthon/20121002_Ez_a_torveny_igy_tokeletes
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem egyáltalán nem. A legtöbb, amit Assadék el tudnak érni az az, hogy megakadnak a frontok. És ma olvastam az Al-Jazeerán, hogy már Irán is elkezdett kihátrálni mellőle...
@King of Shadows:

Kösz, de én a Kossuth téri többpárti demonstrációt hiányolom és a napisajtó főcímeit.

Asszem olyan olcsó dolog a szavazati jog, mint az alkotmány,

mert ez se ér annyit,
mint a 300 forintos értékben tartott népszavazás.

Terelgeti nyáját, fújja furulyáját, gond nélkül éli világát....
"A politikus és a gazdaember is pásztor, el kell számolnia a rábízottakkal; a jó pásztor az, aki megkeresi az elveszett juhot."

Amíg: www.origo.hu/nagyvilag/20121002-disznoi-ettek-meg-egy-amerikai-gazdat.html
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Én be nem engedném semelyik országba. Ahová beteszi a redvás lábát, ott bukik a vezető, mint a kuglibábú. Még a pópa sem lehet biztonságban, amelyik ott ölelgette a szakállába temetve ezt a csúti csótányt.
apropó rokonyok...

tegnap éjjel a velencei biennáléról szóló M1 en futó riport stáb listálya elelyén:

Gíró-Szász Krisztina :)))

ugye csak véletlen ??? biztos nagyon gyakori név...

mint a Szájer Fanni és az Orbán Ráhel :))) és az Orbán Gazsi...

lényeg hogy a legrátermettebbek legyenek a megfelelő hejen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a radikális jobbnak, jobbszélnek maga fidesz és Lázár tesz gesztusokat. Fene a gusztusukat..
egy mafiában azért a család az első...

vagyis családbarát kormány...
@productmanager: Nem vérrokon oké, de a köreibe tartozó érdekelt fél. Ergo nem egy a hatalomtól, a lehetőségektől annyira távoli valaki, eccerű gazda, hanem aki lehet bőven mamelukja avagy strómanja is Bugyulkának.

Mi meg ne legyünk már ennyire jóhiszeműek! Mészáros se rokona Lévai Anikónak,csak az alantasa, aki szedi össze a földmorzsákat a egyelőre saját nevére - így a nagyasszony papíron habtiszta marad: "Ne mi nyerjük a legtöbbet!" - de majd csak elszámolnak....
@dr. Balta$ár: láttad a lábait? Én sem. De hátha más igen. S tetszett neki. Pl. Varga lábadszét Pityu.
@anivivi: nem kell már sokat várnod; egyszer el kell kezdeni a valódi bűnösök szigorú megbüntetését, hogy az ilyen tetvek a saját kárukon tanuljanak belőle. Rendbe kell tenni a múltat és a jelent, ha a jövőnket akarjuk épí
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): "Tegnap még együtt adták át a Tbiliszi repteret."

Megérdemli a bukást Szakasvili, ha nem volt annyi esze, hogy beteget jelentsen, amíg Viki ott van.
@Dr. simonmondja.: "Gyanús nekem, hogy így eltűnt a választójogi törvény."

Valszeg regisztrálnia kell annak, aki meg szeretné ismerni.
@dr. mesterseges szinezek: Aki a mi Pásztorunkkal találkozik, megbukik, de minimum népfelkelés tör ki az országában.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "kormánypárti képviselők szerint nem kellene népszavazásra bocsátani az előzetes választási regisztrációról szóló törvényt, mert az úgy tökéletes, ahogy van. "

Magas az ingerküszöböm, de erre olyan hangot adtam, mint a Vuk-ban a fojtott torokhangon röhögő kutya.

Ez az érv überolhatatlan.
Főleg, ha hozzávesszük, hogy ami a Fidesztől jön, az alapértelmezetten tökéletes.
@maybach: HA kifizeted, bármikor megteszi boldogan. Ahoj, magyar paraszt, ennyit ér a nagy felhorgadása: csak Demszky ellen bírnak Lamborghini traktorral jönni. Kurva hiteles ez is.
@dr. Balta$ár: "Gíró-Szász Krisztina :)))
ugye csak véletlen ??? biztos nagyon gyakori név..."

Veszélyes vizekre evezel ezzel a rokonság ilyetén sejtetésével. Remélem, a Polgári törvényköny alapos ismeretében vetemedtél erre!
@a szív fészkei: Nem tom, én valahogy akkor jogosnak tartottam a hőbörgést, amikor egyik MSZP-mameluk egyik cégből posztba kerülve nyomta az apanázst az egykori üzlettársa által tulajdonolt vagy vezetett másik cégbe.
Ulláccik, meg kéne változnom, mert túl rosszhiszemű vagyok.
A Fideszes fijúknak és biorobotjaiknak sikerül, tán nekem is menne.
@Trejo: Lassan többet kereshetne azzal, hogy választási bukták ürügyéül szegődik, mint a felsőfokú miniszterelnöki képesítésével: ha valahol előre látható a bukta, odalátogat, mosolyog 1-2-t, esetleg felárért beszédet is tart. Miután megvan a bukás, a leköszönő a zakót azzal magyarázhatja, hogy "hiszen itt volt Orbán!", elkendőzve ezzel a bukásához vezető kormányzati ballépéseket.
@a szív fészkei: Mint Janus: előrül Viktor, de Hturul szélkakas.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):

"A vezényló megint jó ütemérzékkel áll valaki mellé. index.hu/kulfold/2012/10/02/szakasvili_bukasat_jelzik_a_reszeredmenyek/

Tegnap még együtt adták át a Tbiliszi repteret. Ma már egyedül marad a vezényló."

Mea culpa, mea maxima culpa!

Kezdem atertekelni a Szaniszlo-feleknek a MAGYARSAG kuldeteserol vallott elveit.

Viktorunk a vilag barmely pontjara latogat a MAGYARSAG kepviseleteben, oda mindig valamifele demokratikus valtozast is visz magaval!!! Vagyis valoban, mintegy Messiaskent megvaltast hoz a szenvedo, senyvedo embereknek, nepeknek.

A minapi szoboravatos beszede epp errol szol. O ezt nagyonis tudja, hogy milyen helyzetben van, es ezzel egyutt vallalja a szerepet.
Annak osszes pozitivumaval, es negativumaval, megha feltehetoen (akarcsak Terez anya) belso vivodasok kozepette:
www.youtube.com/watch?v=I3mFBh2z9sc&feature=related

Kozben mi ellenzekiek pedig csak nyomjuk, mar-mar talan csak megszokasbol, vagy epp gyuloletbol az unalomig ismert mantrat:
www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=dDzxn66W3uM&NR=1

Nekunk tehat marad Kotel Laszlo elhiresult javaslata, vagy pedig nemzettestvereinkhez hasonloan (megha kenyszeredetten is), de elfogadjuk, hogy a Magyarsag, es a hataron belul elo magyarok sanyaru sora megiscsak az egesz EMBERISEG (talan az egesz Vilagmindenseg?) erdeket szolgaljak.

Vagyis amondo vagyok, hogy szakadjunk mar le arrol, hogy nemelyeknek kicsivel tobb jut, mint az atlagnak, es lassuk a NAGY KEPet!!!

Belaim az Urban, hogy nem lehet ezt megerteni?
@productmanager:

Ezeknek hiába magyarázod, kedves barátom. A belterjes belvárosi liberális értelmiség rendületlenül gyanúsnak lát mindent, ami rurális, tradicionális vagy szakrális, azt pedig el sem tudja képelni, hogy a földmíves nép fiai (ide tartozik a tágabb értelemben vett Budai-család is) hogyan élnek, mi a sorsuk, mik az örömeik, mik a fájdalmaik, mik a vágyaik és mik a feladataik. Tudniillik a földmíves embernek annyi munkája van, hogy még izzadni sincs ideje, a föld a legkegyetlenebb hajcsár.

Az urbánus liberális értelmiség (ULÉ) gyűlöli a vidéket, a vidéki életmódot, a vidéki embert, és minden áron el akarja pusztítani azt azt a keveset is, ami még a vidékből megmaradt. Ezt a gonosz pusztító szándékot Mihályi Péter liberális közgazdász fogalmazta meg megdöbbentő nyíltsággal, amikor kijelentette, hogy a falura nincs is szükség: nem versenyképes, márpedig a neoliberális gazdaságfilozófiában verseny az, ami mindent meghatároz, és ami nem versenyképes, azt meg kell szüntetni.

Az ULÉ tagjai úgy gondolják, hogy nincs szükség búzafölde, hiszen a kenyér a TESCO és a LIDL polcain "terem". Pedig a TESCO-ban kapható élelmiszereket a Budai Gyula-féle becsületes földműves emberek állítják elő! A földműves ember vállalkozó szellem, tudósa és tulajdonosa földnek, az egész élete a föld körül forog. Budai Gyula "rokona" az eddig napvilágot látatott információk szerint egy köztiszteltben álló, derék, szorgalmas gazda, aki élt a lehetőséggel, hogy gazdaságát gyarapítsa.. AZ ULÉ tagjai pedig 'tolvaj" kiáltással nekiestek szegény gazdának, és szabályosan szétmarcangolták. Undorító.

Végezetül engedd meg, hogy egy híres zsidó író gondolataival zárjam soraimat:
"A zsidók nem lesznek parasztok, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető."
@dr. mesterseges szinezek: VAgy az ellenzék vege meg dekára: Meghívják, lekezel, vigyorog a aktuális államfővel, tb. és az másnap bukik. Orvbűn felnyalja pénzt és utazik tovább dolgozni... Ha ezt tudja, csinálja ezt. É-Korea várja!
@dr. mesterseges szinezek: "Remélem, a Polgári törvényköny alapos ismeretében vetemedtél erre!"

a friss MAI kiadást még nem olvastam ! mit ír erről ?
@productmanager:

Ezeknek hiába magyarázod, kedves barátom. A belterjes belvárosi liberális értelmiség rendületlenül gyanúsnak lát mindent, ami rurális, tradicionális vagy szakrális, azt pedig el sem tudja képelni, hogy a földmíves nép fiai (ide tartozik a tágabb értelemben vett Budai-család is) hogyan élnek, mi a sorsuk, mik az örömeik, mik a fájdalmaik, mik a vágyaik és mik a feladataik. Tudniillik a földmíves embernek annyi munkája van, hogy még izzadni sincs ideje, a föld a legkegyetlenebb hajcsár.

Az urbánus liberális értelmiség (ULÉ) gyűlöli a vidéket, a vidéki életmódot, a vidéki embert, és minden áron el akarja pusztítani azt azt a keveset is, ami még a vidékből megmaradt. Ezt a gonosz pusztító szándékot Mihályi Péter liberális közgazdász fogalmazta meg megdöbbentő nyíltsággal, amikor kijelentette, hogy a falura nincs is szükség: nem versenyképes, márpedig a neoliberális gazdaságfilozófiában verseny az, ami mindent meghatároz, és ami nem versenyképes, azt meg kell szüntetni.

Az ULÉ tagjai úgy gondolják, hogy nincs szükség búzafölde, hiszen a kenyér a TESCO és a LIDL polcain "terem". Pedig a TESCO-ban kapható élelmiszereket a Budai Gyula-féle becsületes földműves emberek állítják elő! A földműves ember vállalkozó szellem, tudósa és tulajdonosa földnek, az egész élete a föld körül forog. Budai Gyula "rokona" az eddig napvilágot látott információk szerint egy köztiszteletben álló, derék, szorgalmas gazda, aki élt a lehetőséggel, hogy gazdaságát gyarapítsa. AZ ULÉ tagjai pedig 'tolvaj" kiáltással nekiestek szegény gazdának, és szabályosan szétmarcangolták. Undorító.

Végezetül engedd meg, hogy egy híres zsidó író gondolataival zárjam soraimat:

"A zsidók nem lesznek parasztok, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető."
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: CSipcvirip, a föld, mint lelketlen gazda ideenged netelni? Akkor mégsem akkora kizsákmány a baranyai paraszt élet. Bugyula meg tajparaszt a modora, stílusa alapján, földet nem látott, művelni meg annyit művelt, mint kollégája Torgyán doktor. Virágcserépnyit. De mehetne is kukoricát törni, mert itt semmi haszna, annyi pert veszít el államköltségen a hülyéje.

ULÉ lett sajna a sok izzadt hónaljú parasztsuttyó is dédelgetve őket a Ménesi úton kinevelődtek nagyon is urizálós szarcsimbókká, pedig mehetnének vissza a rögökre ugrálni, mert a balett az túl szofisztikált hely nekik.

Amúgy Izraelben a kibucok megmutatták, hogy tudnak azok parasztizálni is, kicsivel hatékonyabban és jobban, mint pl. te és Bugyulád.
@DR. INKVIZITOR: nem, a föld azé aki megkapja.
@dr. Balta$ár: "mit ír erről ? "

A szó szerinti jogszabály kopizhatatlanul hosszú, de a cégjogász úgy fordította le, hogy "szopnifox", ami a hangzása alapján valami latin jogi termtech lehet.
@a szív fészkei: Csak nehogy valahol elkapja a helyi TEK egy éjszakai törvénymódosítás után.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Azért a trollkodásnak is van határa: "Pedig a TESCO-ban kapható élelmiszereket a Budai Gyula-féle becsületes földműves emberek állítják elő!"

Ekkora ordenáré hazugságot!
@dr. mesterseges szinezek: Imádom Butterst. Meg az egészet. Mindig elképzelem, ezekről miket rajzolnának a South Parkban! Próbálom southosan felfogni és látni, hogy legalább röhöghessek.
Nem röhög, nem kombinál!
ÉRTVE VAGYOK???
img5.hvg.hu/image.aspx?id=977d7ac0-df5f-4225-b0d9-b8df897303f3&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

hvg.hu/gazdasag/20121002_Orban_a_zsidokat_is_szoba_hozta_az_izrael

"A magyarországi zsidó közösséget ért veszteségeket is szóba hozta beszédében Orbán Viktor, aki kedden délelőtt az izraeli Teva gyógyszergyártó új üzemének avatásán vett részt Gödöllőn. Orbán szerint az ünnepségen elhangzó magyar himnuszt nem az épp ott tartózkodó magyar miniszterelnök, hanem a Teva izraeli vezérigazgatójának tiszteletére játszották el." - és még ezt is értem! :DD
@DR. INKVIZITOR:
Tetszett ez a Turulbanszuletett elonev, es a "rokonok kozott is vannak rokonabbak" utalas is. ;)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "Az urbánus liberális értelmiség (ULÉ) gyűlöli a vidéket, a vidéki életmódot, a vidéki embert, és minden áron el akarja pusztítani azt azt a keveset is, ami még a vidékből megmaradt."

He nem volna az urbánus liberális értelmiség, amely gyűlöli a vidéket, akkor a Fideszes rokonságon és nemrokonsákon kívül is osztódna érdemben föld, de az urbánus liberális értelmiség, amely gyűlöli a vidéket, az vezérli a kormányt.

Amúgy jó hülye picsának lenni?
Most komolyan azok verik itt magukat a kommentek között, akik pár éve még bőszen azt magyarázgattuk, hogy a bíróság nem mondta ki, szóval nincs?

Uramisten...
@a szív fészkei: Sztem ha Parkerék látnák és hallanák, hogy mi folyik itt, az volna a klasszikus SP vége, mert rájönnének, hogy Cartman egy nyálas, bájolgó nímand, és lecserélnék Viktorra.
Fekete totemoszlop kellett volna a keselyű alá: borsonline.hu/20121001_nemzetkozi_himvesszo_statisztika_keszult_

Szegény koreaiak, nemcsoda, ha csak a Kimjüket dédelgetik,e gyedül az méretes farok az országukban.
Ezek szerint nem csak Schiffer mondja??? :)

LMP: egyértelmű nem Bajnai miniszterelnökségére

atv.hu/videotar/20121002_schiffer_egyertelmu_nem_bajnai_miniszterelnoksegere

Cukiiii. :)
@dr. mesterseges szinezek: Cartman-nek van humor, ezt mi erővel sem állíthatjuk Orvbűnről.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem lett mém Orbánból meg a pirulás palackból. :(((

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Grat, ritka, hogy egy egészképernyős komment minden egyes tagmondata hazugság legyen. :D
@félázsiai nemecsek ernő áruló:
"Egyébként Viktor Szakasvilit látogatta meg?
"

(Orbán) Dzsugasviki meglátogatta Szakasvilit
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem muszáj hosszú távon létezni a politikában.
Másrészt nem ott létezve legalább testközelből látszik, hogy milyen szartengerhez asszisztálnak.
Lehet Más a Politikán kívül.
@Wl:

Mármint mire gondolsz? Hogy nem volt taggyűlés? :DDD
@a szív fészkei: Cartman sem volna kifejezetten vicces, ha kilépne a képből, és Viktor gyerekes akarnok übergenyasága is dimenziót váltana kétdimenziósan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Sőt, ott sem voltak, nem is mondtak olyan, meg nem is nyertek a legtöbbet! :)
Amúgy már elfogyott a nagy palack gyógyszer, amit Piktor a múltkor kapott?
Itt mekkorával jutott neki?
FB-on írta egy újságíró ismerősöm: "Lehet, hogy tévedek, de nem hiszem! Egy volt kolléganőmmel beszéltem mobilon. Valahányszor Orbánt vagy a kormányát szidtuk, a telefon fülsiketítően besípolt. Úgy vélem, a TEK megszolgálja a mi megfigyelésünkre kapott milliókat. Remélem, belefulladnak az ebből adódó munka garmadájába! Én minden esetre közöltem - még vonalban -, hogy a kedves anyukájukkal szórakozzanak!"
"Kötelezték a kórházakat, hogy 100 ezer forintot meghaladó beszerzés esetén a büntetés-végrehajtás vállalkozásaitól rendeljék meg a termékeket, illetve szolgáltatásokat akkor is, ha a büntetés-végrehajtás árai húsz százalékkal drágábbak a piacinál - írja a Népszabadság."

Előkészítik tán a terepet akkorra, amikor érdekeltek lesznek a bv-bizniszben?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Úgy örülök, hogy rákérdeztél! Tök kínos lett volna, ha én árulom el először, hogy nem értem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Asz nem is volt. Mer` aszt monta Viktor, hogy asz nem asz. És akkor asz nem asz. Na ércsük.
@simple observer 1.0:
"Tetszett ez a Turulbanszuletett elonev, es a "rokonok kozott is vannak rokonabbak" utalas is. ;)"

Viktort a turul hozta a magyaroknak ki kell végre mondani.:)
@dr. mesterseges szinezek: DE az vicces, hogy jó a szövege, meg hogy mindig pofára esik azért. Emlékszel, amikor lenyeli a barlangban talált kincset?? ;-DDD Hát tulképp már mikor megrajzolták ezek Vikikét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Mármint mire gondolsz? Hogy nem volt taggyűlés? :DDD "
Ez így ebben a formában tényleg nem sokkal übereli ezt a színvonalat. Már ha egyáltalán...

@a szív fészkei:
"???? Világosabban, ha kérhetném."
Még világosabban? Hmm
Nos, valami olyasmi, hogy ha az egyik héten valakit leoltok, hogy milyen hülye, hogy elítél valakit, amikor még egyetlenegy elmarasztaló ítélet sincs, akkor a következő héten ne akarjak valaki bűnösnek kikiáltani ugyanilyen ítélet hiányában, mert csak magamat röhögtetem ki :)
@xaverta: Szarta. Ezt szájába nem vette volna, még lepedőbe kötve se.
@Wl: Aha,kösz a magasívűt. Bűnösnek PTK értelemben senki még nem kiáltotta ki, mint a Bugyula igyekszik beséározni törény előtt Bajnait, Gyurcányt, amitől épp eltiltották. Sőt épp Bugyula kezd perelgetni jóhírneve (WTF) miatt és nem a Népszabó oktrojál rá bíróságot!

Mi itten engedelmed nélkül csak morális jópolgári értelemben ítélnénk el, arról meg nem lesz papír, hisz minden tökszabályos ugye a földbérletekkel. Örülök, hogy ez a mutyitény téged nem zavar, csak Bugyula hírnevének makulátlansága.
@dr. mesterseges szinezek:

Régóta figyellek messziről. Szeretem tanulmányozni és kategorizálni az embereket.

Tankönyvbe illő példája vagy hímsoviniszta, politikailag frusztrált, haszontalan (feltehetően bölcsész végzettségű), öregedő, kopaszodó, derékfájással, ízületi és prosztata gondokkal küzdő, sikertelen férfiaknak. Valószínűleg az egész testedet (beleértve a hátadat is) túlburjánzó testszőrzet borítja, és ez bizarr, majomszerű megjelenést kölcsönöz neked. A fogmosást és a szájápolást már egészen kisfiú korodtól kezdve elhanyagoltad, következésképpen már 30-as éveidre szokatlanul sok fogat hullajtottál el, a még megmaradt fogaid pedig okkersárga színben "pompáznak".

Folytassam?
@a szív fészkei: Jaja, a másik, amikor Kyle-ból (Maraton életre halálra) úgy is kizsarolja a "zsidó aranyat", hogy majd rászakad a tető.
@dr. mesterseges szinezek:

Régóta figyellek messziről. Szeretem tanulmányozni és kategorizálni az embereket.

Tankönyvbe illő példája vagy hímsoviniszta, politikailag frusztrált, haszontalan (feltehetően bölcsész végzettségű), öregedő, kopaszodó, derékfájással, ízületi és prosztata gondokkal küzdő, sikertelen férfiaknak. Valószínűleg az egész testedet (beleértve a hátadat is) túlburjánzó testszőrzet borítja, és ez bizarr, majomszerű megjelenést kölcsönöz neked. A fogmosást és a szájápolást már egészen kisfiú korodtól kezdve elhanyagoltad, következésképpen már 30-as éveidre szokatlanul sok fogat hullajtottál el, a még megmaradt fogaid pedig okkersárga színben "pompáznak".

Folytassam?
@a szív fészkei: Szegény Merkel asszony!

A stábja lázasan törheti a fejét, mivel is fertőtlenítsék baltazár kinyújtott jobbját.
Biztosan keresztül vezetik valamilyen ultraibolya kapun, mielőtt Merkelhez engedik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Hozta, hozta... El is vihetné! :))"

Nem kellene feltétlenül, itt is fogyaszthatná, kis morbiditással.:))
@dr. Balta$ár:

"akkor azt hiszem a nyerőgép témát már értyük is... lezárhattyuk."

Lelki szemeimmel maris latom, amint a Bezenye Volan celjaratokat indit az orszag szamos pontjabol, hogy a zemberek ilyen iranyu szuksegleteiket kielegithessek. Az extrakkal (higienias szolgaltatasok, ruhakolcsonzes...) felszerelt buszok legyartasa pedig az egesz nemzetgazdasag motorjait fogja felporgetni...
@dr. mesterseges szinezek:
Most, hogy behízelegted magad a hp Stefi nevű tehénnek, kell neked mindent elolvasnod tőle??? :))
Fabius tegnap szarrá alázta a szerencsétlenjét, többször térdelt le ezáltal, mint Piktor a zsidók előtt, ezért enyhén zabos ma...
Majd jön a testvére és kiviszi az útszélére, attól mindig megnyugszik! :D
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Ezt az idézetet elsütötted már régebben.

Újat találj ki, megy ez neked.

Az urbánus libsi kommentedet alapul véve tudsz te jobbat is, ne lustálkodj!
@a szív fészkei:
Akár hogy is történt, sajnos itt van.
ptk szerint nem rokon. rendőrség szerint rokonnak láccó tárgy.
@aritus: Ez nagy!!!

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Azta Gnädige Mädchenkém, te ennyire ráérsz??? A föld nem üvölt utánad? Riska se? Bimbó se, a gyöngytikok se???

Még a fogait is számba bírod venni, jó élet a baranyai sváb élet! Azt ne akard, hogy én kezdjelek tipizálni téged... ;-DDD
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Folytasd, egy gyönyörű fogú mérnökember issza szavaidat!
Történetesen az orcám alapján meg kifejezetten nem nézek ki annak a negyvennek, aminek azért mégis szeretnék, ha már egyszer elértem, de ilyen a félvérek sorsa.
A mellkasom szerencsére tényleg szőrös.

Mesélj még rólam, teuton méhek egyszerű gyöngyszeme!
@King of Shadows:
"Utálom ezt írni, de én megmondtam előre. :D Kíváncsi vagyok Syria mikor jön rá, hogy már rég megdönthették volna Assadot, ha Zorbán segítségét kérnék hozzá... :D "

HA lenne egy kis eszuk, megerne nekik 2-3 napnyi tuzszunetet...
@a szív fészkei:
Pedig hatott, mert Lézer Dzsoni és a többi is lophatott belőle... :)
@xaverta: Ja, csak az anyag nem mindegy, miből van.
@simple observer 1.0: A kutyikiképző turisták nem vittek róla egy képet?? Hátha az is hatna.
Ezt hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121002_segelyplafon_9950_forint olvasva szótagolva - imbecileknek segítségül - írom: DÖ-GÖL-JE-NEK MEG A LEG-NA-GYOBB KÍ-NOK KÖZT!
@dr. mesterseges szinezek:
Ha ilyen szépen beszélsz vele, rád száll, csak a bikacsökből ért!
Bár valaki már mondta, hogy azt az esti tévézéskor szopogatja, Barátok közt, meg hasonló.
Amúgy kezdek aggódni, hogy eddig megingathatatlan hitt pozíciómat veszélyeztetitek a baranyai webparasztnál... :DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
És is régen figyelem a derék sváb potrohságot. Nem írok róla külső jellemzést, elég csak annyit mondanom, hogy ő személyesen a Pásztor, és amikor a környezetében valaki bekapcsolva hagyja az appléját, azonnal személyiségzavaros lesz és nekiáll kommentelni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Olykor azt gondoltam, hogy Állományjavító hozza a legjobb formáját, de ő nem könyörögne és nem regelné vissza magát, szóval nem, EZ tényleg ennyire képes.
Valszeg fizetett példány, akit éppen erre tartanak, mert a hozzá hasonló elvakultsági szinten ingyenesen vegetálók nyelvi képességei messze elmaradnak az övétől.
@hacsaturján: Nü, Schiffert addig hová rakják? Leadták a ruhatárba?
@dr. mesterseges szinezek: NE izgass! Cappuccino vagy? Hmm, szép fogú,pláne hmm... Az jó. :-DDD

Szerintem Stefi csak erre volt kíváncsi, hogy rajtoljon-e rád. A fekete méretekről már úgyis adtam adatokat ugyebár, abban megnyugodhat.

Na, viszont most kezdjél el nála gyorsabban futni, mert gusztust csináltál neki. :-DDD
@dr. mesterseges szinezek:
Legalább kettős a kreténje, mert a kánkános csávós profiljával már bebukott.
Azt a 3 szavas beröfögésekre tartotta, de amikor annak a kommentjét is beduplázta, egyértelmű lett a "sikere". :))
Még K.Fanny gyanús, aki a Piktor facebook profilját gondozgatja, meg a Jáksó bohócát fényezi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A kormánypárti képviselők szerint nem kellene népszavazásra bocsátani az előzetes választási regisztrációról szóló törvényt, mert az úgy tökéletes, ahogy van. "

A takolmay is ugy volt tokeletes, ahogy megszavaztak.

Majd aztan ugy, ahogy az eppen (nekik) szukseges faragcsalas utan atalakitottak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igyekszem nem lenyúlni a jószágodat, de akkor - lásd be, jogos elvárás! - tégy arról, hogy szüljön, és ne hülyeségeket pofázzon.
Két szoptatás között (nem érdekel, hogy ő vagy őt) aztán vizsgálgathatja a fogsoromat, amennyiben ígéretet tesz arra, hogy nem a fajelmélet továbbfejlesztésére használja fel a megszerzett információt. 50%-os svábként a pofámról leégne a bőr, ha ilyenhez adnám az arcomat, még ha csak a belső felét is.
@simple observer 1.0:
Szerinted ezek szerint a zombik szerint mi nem tökéletes, amit a Pásztor csinál?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A Jáksót fényezni , hát az feladat lehet. :-DDD De ha a csaj tényleg erre cuppant, ki is vette Jáksóból a hajdan meglévő humort és öniróniát utolsó cseppig. (hogy stílszerű legyek.) Ezek mindent elpusztítanak, amihez hozzáérnek.
@a szív fészkei: "Cappuccino vagy? "

Majdnem... felerészt pilisvörösvári sváb, negyedrészt nőtincsi szlovák, és még magyar is megfordult a nagyszülők között.
Orbán Viktor miniszterelnök két nappal a választások előtt látogatta meg Szaakasvili elnököt, akivel közösen átadta Grúzia új nemzetközi repterét.

Most az elnök csúfos vereséget szenvedett. Ahová a gonosz sunyi törpe beteszi a lábát, ott tuti a káosz, a fejetlenség, a bukta!

Orbán takarodj már a jó fenébe, te ország szégyene!
@dr. mesterseges szinezek:

Undorodom a szőrös férfiaktól. A nordikus típusú férfiak testét, Istennek hála, egyáltalán nem vagy csak jelentéktelen mértékben borítja szőr (és ha borítja is, kizárólag a megfelelő helyeken, de az is olyan finom, mint a pihe-puha naposcsibe).

Így néz ki egy igazi férfi:

superioralphasociety.files.wordpress.com/2011/04/daniel-craig-body-muscle-workout-without-shirt.jpg
@dr. mesterseges szinezek:
Majd ha téged is annyira utál, hogy külön megemlékezik RÓLAD, kiemel, akkor az már VALAMI.
Addig csak kóstolgat... :DD
Bele kell addig azért még húznod, meg kell azért dolgozni!
@a szív fészkei: Mindazonáltal Stefinek mégsem javasolnám a hosszú távú és komoly kapcsolatot velem, mert a családon belüli erőszakot olykor az élet csúnya, de hasznos komponensének tartom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Istenem , miért sújtasz minket??? És nem lángcsóvával, hanem ezzel, ami pusztítóbb.

Mindennap gyogyógyárat avat? És ehhez himnusz kell? Az izraelit nem merik eljátszani, hátha a sleppje a meccsen hiszi magát és babaszappant mutogat rá?
@dr. mesterseges szinezek:

Undorodom a szőrös férfiaktól. A nordikus típusú férfiak testét, Istennek hála, egyáltalán nem vagy csak jelentéktelen mértékben borítja szőr (és ha borítja is, kizárólag a megfelelő helyeken, de az is olyan finom, mint a pihe-puha naposcsibe).

Így néz ki egy igazi férfi:

superioralphasociety.files.wordpress.com/2011/04/daniel-craig-body-muscle-workout-without-shirt.jpg
@hacsaturján:

Én már annak is örülök, hogy ez a két majombrigád legalább megpróbál úgy tenni, mintha csinálna valamit.

@a szív fészkei:

Egyetértek, alien-embriót minden kormánytagba!
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Mármost a férfiideálod külseje körülbelül annyira foglalkoztat, mint a lelked belseje, bár az előbbiben férfiként is el tudok képzelni némi szépséget.
@dr. mesterseges szinezek:
Azt nem tudom, már említette-e, de éjjelente a baranyai erdőket járja, egy szál fokossal. Végül is így tutifrankón szűz marad, mert épeszű embert ott nem talál, a mókusok meg be vannak szarva rendesen... a fokostól. :D
@dr. mesterseges szinezek: Ja, csak a félvérre beugrott valami fekete ős. Szép a génturmix, beindult a fantáziám. ;-DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Annyira azért nem fogok teperni a személyes utálatáért.
Tulajdonképpen a figyelmét felkeltő kérdésem, miszerint jó-e hülye picsának lenni is inkább költőiféle, hiszen látom, hogy neki megfelel ez az állapot.
Ha a zsidók megengedhetik maguknak, akkor én is: ha egy sváb hülye, akkor nagyon hülye.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Baszki, sváb találkozót szerveztek? :)
Díszpintynek ott lesz Stefi tehén és Bayer, a Népszabadság egy régebbi számával...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A Kángeci nem én vagyok, ezt már tisztáztuk.

Most pedig azonnal letérdelsz előttem és alázatosan bocsánatot kérsz! Azonnal!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A séta egészséges - az erdő egészségére meg jobban is ügyelhetne az erdészet.
@dr. mesterseges szinezek:
@a szív fészkei:

Szerintem az lenne a South PArk vege, hiszen kapasbol feladnak meg a probalkozast is, hogy valami utosebbet alkossanak, mint a kormany.

A minap valaki gonoszul csak belinkelte a hirt, miszerint "ÉHEZŐ GYEREKET ÜTÖTT EL HEGEDŰS ZSUZSA SZOLGÁLATI AUDIJA".

A "miniszterelnöki tanácsadó szolgálati autójának rongálása" tenyallas tette gyanussa a hirt, es igy kenytelen voltam rakeresni.

Vagyis a mai Mo-n nehezen tudnanak labdaba rugni.
@a szív fészkei: Génturmix... hadd el! Stefi beskálázott, és ha még 1-2 rutint lefuttat, kiderül, hogy én vagyok az elefántember és Kthulu bal(!)kézről született gyereke.
Gyorsan ejtettétek a rendkívüli kormányülés témáját.
Engem nagyon érdekel, miért nem várhatott, fél óráig sem a félkarú rablók betiltása.
Olyan gyorsan, hogy napon belül teljesen újjá kellett írni a beadványukat.:)
www.napi.hu/magyar_gazdasag/felkaru_rablok_roganek_maris_ujrairtak_a_tilto_torvenyt.532835.html

És mi a nemzetbiztonsági kockázat?
Bugyula apósa nehogy bedobálja a gépbe a földszerzés saját erejét?
Vagy tényleg kidobunk 30 milliárdot azért, hogy fogja be mindenki a pofáját a földvári narancs buktáról?
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Nem, azt a kis szopási lehetőséget meghagyjuk neked te szerencsétlen "Kángeci". Ha már így becézgeted magad... Tényleg nem tűnt fel, hogy elbasztad a profilt, többször ugyan azt a stílust nyomtad, ugyan azzal az ideológiával, fordulatokkal és még a végén be is dupláztad???

Akkor te tényleg olyan hülye vagy, mint amilyennek kinézel! :)
Na, csinálj úgy, mint tegnap!!!
Térdre Stefi, szopás lesz! :D
hogy néz ki ez a nő, útmellett láttam ilyet

budai elvtárs: tovább a tobákkó ródon

www.youtube.com/watch?v=79-ySK_1Hps
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azé megnézném Stefi arcát, amint az urbánusokról értekezik Solymáron, kezében az ekével - meg a solymáriakét is.
@xaverta:
"Viktort a turul hozta a magyaroknak ki kell végre mondani.:) "

Valoban nem mindegy, hogy mig minket koznepet a golya hozott, Viktort a Turul.

De ha ilyen tempoban haladunk, 1-2 generacio mulva kiderul, hogy nem turul volt az a szarnyas, hanem "csak" egy angyal latogatta meg a mamat. Igaz 9 honappal korabban.
@simple observer 1.0: Ilyesmit gondolok én is. Ahol a Hírcsárdát szégyen nélkül vehetik készpénznek figyelmetlen klikkelők, ott Parkerék max. dokumentumrajzfilmet készíthetnek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
:-D
A gödöllői steril.

Nem kombináltam, de hát oda van írva. :-)

És mutatja, és mutatja!
Mint szegény Boncz Géza, mikor markos kérdezte: hogy ment a repülő?

www.youtube.com/watch?v=bxEiN3ytKpk&feature=related
Hihetetlen, hogy mennyit rugóznak ezen az emberek. Jómagam például nem ismerem a feleségem unokatestvéreit. Édesapjának ugyanis 5 testvére, míg édesanyjának 3 testvére van. Az unokatestvérek ilyen olyan rokonairól nem is beszélve. Hányadfokú rokonság megengedett egy pályázat elnyerésénél?

Köszönöm, hogy segítetek.
@Habakuk999:
"A stábja lázasan törheti a fejét, mivel is fertőtlenítsék baltazár kinyújtott jobbját.
Biztosan keresztül vezetik valamilyen ultraibolya kapun, mielőtt Merkelhez engedik. "

Pedig ott csak jovo osz-telre terveznek valasztasokat.

De lehet, hogy a szocik is sejtenek valamit.
Miutan bejelentettek, hogy valamikor Viktor Nemetorszagba latogat, az SPD sietve megjelolte kancellar-jeloltjet:

www.vg.hu/kozelet/politika/a-ferfi-aki-legyozheti-angela-merkelt-387661

"Az nem világos, hogy az SPD nagyjai miért éppen péntek délután jelentették be Steinbrück jelölését. Az eredeti terv alapján csak a decemberi kongresszuson nevezték volna meg a kancellárjelöltet."

Angelanak, politikai ertelemben, meg vannak szamlalva a napjai... ;)
@Enrico72: gondolom titeket a turul sokfelé tojt a világ külön sarkaiba...

az általad említett rokonságnál az enyém nagyobb,
de szemben veled ÉN MINDENKIT ismerek...

ezt híjják kultúrának,
de egy turulfiókának eszt mondhatyta a zemberfia
" Azt szeretnék elérni, hogy ezek az alapvetően külföldi tulajdonú és exportra termelő cégek "még jobban, még biztosabban, még kiszámíthatóbban érezzék itt magukat Magyarországon", és hogy az itt megtermelt nyereségük minél nagyobb részét újra itt fektessék be - mondta akkor Szijjártó."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_suzukival_es_a_richterrel_is_megallapodik_orban.532820.html

Akkor most mi is van? ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtáljuk a multikat, osztán meg szép csendben visszakuncsorgunk multifeneket nyalni?

A magyar kkv-nek meg marad a mindennap reggeli találósdi, vajon mihez is kell alkalmazkodni mától?
Ez az ember beteg. A narancsosok pedig bűnözők, hogy tapsolnak neki és hagyják garázdálkodni.
@a szív fészkei:
"A kutyikiképző turisták nem vittek róla egy képet?? Hátha az is hatna. "

De azok a kormanyzati negyedet latogattak, vagy en ertettem felre az akkori sejteteseket?
@Enrico72: egyébként meg ki monta hogy nem volt tisztességes a pájázat... fidesznyik 1/2ázsiaiak magukból indulnak ki... dr budai gyufa a tisztesség etalonya...
@dr. Balta$ár: Nyilván sokkal kisebb a családod és egy helyen laktok/laktatok. Én egy nagy család példáját hoztam fel, mint például az enyém.
@Enrico72: gondolom már a fides oktatáspolitikálya alatt tanultál, így értem hogy nem tucc olvasni, írtam:

a te rokonságodnál az enyém sokkal nagyobb... az ország minden részében élnek a rokonaim... sot azon tul is...

kultura kérdése hogy ki ismeri a rokonságát, ki nem...
nyilván te egy suttyó fidesznyik vagy... semmi gond...
@Enrico72: "Hányadfokú rokonság megengedett egy pályázat elnyerésénél?"

Segíts előbb te, kérlek!
Mikor megengedett és mikor nem, hogy a korábbi közös cég üzlettársai, vagy azok roknai(nak cége(i)) nyerjenek akár pénzt, akár megrendelést?
Mert amit a zemútnyócévben tanultunk, annak alapján kb. soha.
@dr. Balta$ár: "nyilván te egy suttyó fidesznyik vagy..."

Á, nem, csak eddig a balliberális családpolitika folyásolta befele (tán még buzi is volt olykor), de ez persze gyökeresen megváltozott a zemútkétévben, és minden hónapban eggyel több családtagjával veszi fel a kapcsolatot az új doktrinának megfelelően, ami természetes.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt ugye nem hisszük komolyan, hogy a videón látható idióták döntenek itt bármiről.

A törvény azon áll vagy bukik, a Kedves Beteg mennyire szarta össze magát a 80% elutasítottságon és a dunaföldvári buktán. Estére ki fog derülni.
@Bakter:
"Szerinted ezek szerint a zombik szerint mi nem tökéletes, amit a Pásztor csinál?"

Jo kerdes, nem tudom, hogy lehet-e olyat elkepzelni...

Amugy a video alatt leltem egy monnetet es palizalom is ide:

"Egri_Karoly | 2012. október 02. | 13:02
értékelés 0 0
Hajnalban találkozik a falu főutcáján a juhász és a plébános.
Helló kolléga,üdvözli János az atyát.
Hogy- hogy kolléga?-kérdezi megütközve a plébános. Hát úgy,mondja János,hogy neked is van egy nyájad,meg nekem is.
Ide figyelj János:ha majd Te is annyi tagját megdugod a nyájadnak mint én,akkor majd beszélhetünk róla,hogy kollégák vagyunk-é."

Nos az atyak is dolgoznak az ugyon rendesen, de Viktor mar millios nagysagrendnel tart. Szoval az en ertelmezesemben o vezet, raadasul toronymagasan.
@simple observer 1.0: Szegény!:((

Talán van annyi esze, hogy nem integetnek együtt az ujjongó tömegnek. Akkor megúszhatja...
@simple observer 1.0: Én is linkeltem, meg más is. És ez lassan nem is lesz vicc. :-(
@dr. mesterseges szinezek:
Fritz es tot osok!? Es meg TE mered magyarnak mondani magad?!?!

Na kapsz te majd az igaz mogyoroktol... ;)
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Mi vagy te ? Bloggazda? Különbenkitiltdo Bolit?? Szerepzavar, baba, szerepzavar. Mint Orvbűnöd Jézuséban.
Na nokkedliszaggatás közben csúszik a kéz a billentyűn: különben kitiltod Bolit?
Nagyon jó poszt! Szeretem olvasni azok vernyákoló ajvékolását, akik az előző rezsim alatt a tektonikus kőzetlemezekig rabolták ki az országot, majd a választások után elzavarták őket a halál náthás, retkes farkára, hogy az új rezsim rablóinak legyen most itt jó világ.
@simple observer 1.0: NA hát nem azokat kell megbuktatni?

Nagymogyorós Závrinecztől?
@a szív fészkei:
Csak próbálja meg... Most miért akarod a kedvét szegni??? :(
@Sandokohn - a maláj jiddis: Szia Neeel Armstrong! Ez lesz az új nicked?
@simple observer 1.0:

Viktor összekeverte a Bibliát a Pál utcai fiúkkal, úgyhogy egyenlőre az einstand megy.
Azért még mi örülhetünk,hogy nem úgy magyarázzák meg a dolgokat,hogy:Kuss!
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Stefi, Stefi!

Az utobbi idoben egyre romlik trollkodason minosege!

Nem eleg, hogy Daniel Craig angol-velszi, vagyis kozel sem teuton, de (uram irgalmazz!!!) osszeadta magat egy WEISZ-szel!!!
en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Weisz

Hogy kendvenc Viktorod sportjaval eljek, ez a kapura lovesed most taccs lett.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

"Undorodom a szőrös férfiaktól. A nordikus típusú férfiak testét, Istennek hála, egyáltalán nem vagy csak jelentéktelen mértékben borítja szőr (és ha borítja is, kizárólag a megfelelő helyeken, de az is olyan finom, mint a pihe-puha naposcsibe).

Így néz ki egy igazi férfi:

superioralphasociety.files.wordpress.com/2011/04/daniel-craig-body-muscle-workout-without-shirt.jpg"

Akkor te még nem láttál nagydarab, undorító, sörhasú, szőrös, sörivó németet.
A kedvenced pedig egy zsidó származású színésznőt vett feleségül, nem egy brünhildát.

img241.imageshack.us/img241/4291/brunhilda.jpg
@Salemi boszorkány: Összekeverted a linkeket. Az egy kép Stefiről. Azért is csak éjszaka dolgozik és csak ott ahol nincs közvilágítás.
@Sandokohn - a maláj jiddis:

Isteni szerencse, hogy a Gánti tőzegbánya apró módosítással tektonikus kőzetfeldolgozóvá alakítható.
@Habakuk999:
"Talán van annyi esze, hogy nem integetnek együtt az ujjongó tömegnek. Akkor megúszhatja... "

Lehet, hogy annal is tobb:

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=587689

Mar csak harmat kell aludnunk, hogy kideruljon, hogy Angela bukik-e meg oktoberben...
@belekotty:
Te milyen az a nordikus férfitest, mert ez azt imádja, küldjünk már neki egy nagydarab bajor fickót:))
@simple observer 1.0: Majd nyereg alatt puhított árvalányhajas kokárdával kiengesztelem őket... vagy ha Kozel sörrel, amit - korábban a "Magyar sziget" szomszédságában éve és látva állíthatom - a legmagorkásabb kinézetű is kedvel.
Azt tudom, hogy nekem a curvatórium asszonya handó tüncike nem rokonom, hanem ellenségem.
A munkaügyi legfelsőbb bíróság vezetőjeként asszisztált több, tárgyalás nélküli bírósági ítélkezésehez.
Nem mondom el hová kívánom ezt az undormányt....
@a szív fészkei:
"Én is linkeltem, meg más is. És ez lassan nem is lesz vicc. :-("

Tudom. Ide a posztert, meg a linkekert (te is aktivan benne vagy) szoktam jarni.

De az elso emliteskor - mar nem emlekszem ki volt az, kinyomozni meg most nem fogom - csak a szoveg lett bemasolva, vagyis a link szandekosan le lett hagyva, hogy az abban szereplo hircsarda szocska ne buktassa le azonnal a turpissagot.
@a szív fészkei: Bizonyítékokkal egyetlen hit sem nagy kunszt. .)
@Fabius: Az egyáltalán nem kedves beteg előremenekül.
Ami ugyan furcsa egy kicsit, mert csak fél cikluson vagyunk túl, de egy év alatt sikerült olyan galibába keverni magukat, hogy mára más nem maradt a napi kommunikációs feladatokon kívül.
A tegnapi beszélgetésetekre visszatérve, én nem gondolom, hogy jó lesz a regisztráció.
Azt sem gondolom, hogy fejemet a falba véve fogok siránkozni, hogy vége a világnak.
Ha lesz, akkor regisztrálok. S bízom benne, viszek még pár embert magammal.

Azt tudom, hogy mindenkinek, aki gyűlöli ezt a mocskot, ami kialakulófélben van Magyarországon, föl kell kötnie a gatyát a változtatáshoz.
Elbitangolni, választási csalást jósolni most még fölösleges.
index.hu/kulfold/2012/10/02/szaakasvili_elismerte_vereseget/ Vezényló te is készülhetsz, állj a tükör elé és gyakorold ezt a mondatot: Elismerem, hogy a választásokat a ..... párt nyerte, és egyben szeretnék gratulálni .....-nak a kormányalakításhoz. Én most elmegyek, mert már várnak a grazi klinika pszichiátriáján.

Még van egy kis időd, szorgalmas gyakorlással addigra sikerülni fog, hogy sírás nélkül el tudjad mondani ezt a néhány szót.
@Sandokohn - a maláj jiddis: No, ma nem csak az derült ki, hogy korosodó, foghíjas jeti vagyok, de az is, hogy kiraboltam az országot.
És még fél három sincs!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Halál ötven órájával keverte össze - most éppen a benzin leszívása megy.
Az alábbiakban bemutatott történet száraz sajtó hírekre és adatokra épült:
Van Békés megyében egy település, Pusztaottlaka, mely két részből áll, Bagófalva és Tökfalu elnevezéssel és 5oo fő lakossal. Polgármestere Simonka György, egyben országgyűlési képviselő, valamint a Magyar Dinnyeszövetség Közhasznú Társaság elnöke Budai Gyula mellett.
A sajtóban megjelent, hogy ebben a faluban kiviteleztek egy állatsimogatót, mely állami támogatást kapott, 49 millió Ft-ot e célra. A pályázó a Perpusz KFT Balkány székhellyel.
Pár nappal később szintén egy lapban jelent meg, hogy Pusztaottlakán snow board pálya létesül 42 millió állami támogatással, melynek kivitelezője szintén a balkányi Perpusz KFT.
Dicséretes a Dinnyeszövetségben honoló közösségi érzet, különösen az egymásra találás szép, emberi példája.
Fenti eset történet és összegszerűség tekintetében is kisszerű, jelentéktelen talán. Azonban plasztikusan ábrázol egy politikai kórképet.
@a szív fészkei:
"Nagymogyorós Závrinecztől? "

Meg a tobbitol is.
@a szív fészkei:

Igazad van.

Elérkezettnek látom az időt arra, hogy eleget tegyek a hatalmas biztató tömeg kívánságának, és elindítsak egy Stefi-blogot. Balliberális nyafogóblogokból jelentős túlkínálat van, tehát biztos vagyok abban, hogy az én blogom változatossága, sokszínűsége, komoly erkölcsi értékei miatt az átlagosnál nagyobb sikerre számíthat.

Csak sajnos elképzelésem sincs, hogyan kezdjek hozzá. Őszintén szólva, én csak egy egyszerű parasztlány vagyok, nem sokat konyítok az ilyen internetes hókuszpókuszhoz.
@Salemi boszorkány: Köztudott, hogy az igazi teuton szőke, mint Hitler magas, mint Goebbels és sovány, mint Göring.
@simple observer 1.0: Azért ez csak elkeserítő....

Basszus, én nagyon ritkán lebegtetek randevút, legfeljebb olyanokkal szemben, akikről tudom, hogy nincs miről és nincs kivel tárgyalni.

Ha igaz a hír, akkor baltazár helyét és potenciálját pontosan a helyére rakták a precíz németek.
@simple observer 1.0: Fogalmazzunk tisztán: egy igazi teutont ismerünk, de annak is zsidók lesznek a gyerekei.
@dr. mesterseges szinezek:

"Köztudott, hogy az igazi teuton szőke, mint Hitler magas, mint Goebbels és sovány, mint Göring."

Ezt Stefi is tudja már?
@Enrico72:

Hányadfokú idiótának kell lenni, hogy az ember elhiggye, a BNPI pályázat érvénytelenítése és újrázás utáni pártkatonáknak szétosztása, az ország túlvégéről itt borsodban milliárdokért kivitelező Mészárosék tündöklése és Budai bármilyen fokú éritettsége csak egy nagy véletlenhalmaz eredménye?
igaza van a gyulának, ha nekem lenne valaki a családban, mondjuk az ötöd unokatestvérem keresztanyjának az unokája, eszembe sem jutna felkeresni ha kiderülne róla, hogy ő méri kondér mellől a húst miközben nekem pont kéne egy csomó hús... ez annyira igaz minthogy a jelenlévő fideszesek nem kretének
@a szív fészkei:
"Egy félmagyar Weiss-szel!!! "

Ugyan mar! Mindketten tudjuk, hogy egy tudjukki leszarmazott nem lehet meg felig sem magyar!
www.origo.hu/itthon/20121002-nem-akar-a-szavazasnal-boritekokat-a-fidesz.html

Valaki szólhatna már, mikor kezdhetünk úgy igazából bérrettegni.
@Cinkes: Nyilván nem kereste, hiszen hallván hallotta, hogy mostanság a fődet auszgetippelt az és csak az kapja, aki dógozik rajta, és nem más, tehát nem volt attól félnivalója, hogy nem nyer.
@Habakuk999:
"Ha igaz a hír, akkor baltazár helyét és potenciálját pontosan a helyére rakták a precíz németek."

Angela azt a kozel egy evet, meg csak kormanyon szeretne tolteni... ;)
@dr. mesterseges szinezek:
"Fogalmazzunk tisztán: egy igazi teutont ismerünk, de annak is zsidók lesznek a gyerekei. "

Csak en nem vagyok tisztaban ennek az EGY IGAZ .. -nek a szemelyevel?
@shinichi: "így gyorsabb lenne a szavazatszámlálás"

Elképesztő hanyagság volt eddig, hogy csak este 11 körül tudtuk meg a de facto eredményt.

"és harmincmillió forintot lehetne megspórolni."

Mondjuk, hogy itt leírtam mindent, ami az édesanyjukról a képük azbeszttartalma kapcsán eszembe jutott.
@shinichi:

Még ne. Ez csak az apaaakezdőőőődik módosítgatás. Várjuk ki a végét.
@dr. mesterseges szinezek: DE iért kéne ötmilliárdot elbaszni eleve a szavazással: Most hirdessék ki, hogy a FideSS megnyerte. Két múlva. Ők látják a jövőt és különben is az időfogalom ballibsi ármány. Kész.
@a szív fészkei: Különben is: az az ötmilliárd már régen elment MOL-ra, amiből mindenki részesedik.
@belekotty: :-DD Nem lesz ez így jó, Stefi nem csúcsosodik a maláj jiddisekre sajna, pedig agyilag hogy összeillenének. Glaciálisabb nevet kéne választania. Nincs echt nordikus az űrhajósok közt? Vagy szokott náci pilótákra is rámászni tényleg.

@simple observer 1.0: Hát ez már tegnap cserebogár vót.
@shinichi: Ezt nem értem.
nem a szavazó bizottság elnökének kezébe kell adni a cédulát, hanem be kell egy dobozba rakni.

Minek a boríték?

Ebből csak az a hír, hogy a boríték ragasztás még nem a haverok monopóliuma.
Az még szabad piac.
@Habakuk999: :-DDD Lehet, hogy Kádár koponyája is ott Varga Misinél? Úgy szereti a csontokat.
@simple observer 1.0: De az nem magyar herceg? Csak elrabolta az IMf-en át a zsidó főpapság?
@dr. mesterseges szinezek:
"Daniel Craig - hájsze Stefi megmondta. "

Igaz, igaz. Osszegabalyodtam.
@a szív fészkei:
"Hát ez már tegnap cserebogár vót."

Nekem a Javoros resz teljesen uj. Azt meg nem hallottam tegnap. Amugy meg a cikk is mai, ahogy a linkjebol latom.
@Habakuk999: Ha má mindenképpen kell választást tartani, legyen ott egy hagyományos vagy filces tábla, amire a voksoló a megfelelő helyre húz egy strigulát.
A bizottság addig nem néz oda, és bizisten nem nyúl a strigulákhoz estig.
Francé kell mindig bizalmatlankodni... nem 2002-t írunk, hogy a programból csak úgy kivegyék a szoftvert a csaló szocik.
@a szív fészkei: Lehet, hogy nála volt egy ideig, de most biztosan Matolcsynál van.

www.youtube.com/watch?v=9VzAKpPJTqQ

De ő is tovább készül adni Viktornak, mert úgy hallotta, Yorick magyarul Kádárt jelent.
@dr. mesterseges szinezek: Bizony :) Ha a szavazófülkén nem lenne függöny, azzal további 15 milliót lehetne spórolni. Az így megtakarított összesen 45 millióból pedig plexi, vagy üveglap szavazóasztalkákat lehetne rendelni, alul webkamerával.
De a legegyszerűbb az lenne, ha az adóbevalláson lenne plusz két rublika:
1, Ugye Orbán Viktorra szavaz?!
2, Ha ne adj' Isten mégsem, akkor ugyan írja már le kire?!?!
@Fabius:
A Tetves Beteg mostanában hetente avat gyógyszergyárat, hogy meglegyen neki a következő heti placebo adagja. Ha nincs, akkor elvonási tünetként félkarú gépek továbbnyomorításával foglalkozik, alkotmányt tákol vagy kiszavazósó játékszabályokat álmodik meg, és habzó szájjal verbálkergeti a nyugati farkasokat, amik lerabolják a félázsiából idevezetett turulvérű nyáját.
@Habakuk999: Ha a békát beteszed egy fazék hideg vízbe és lassan elkezded melegíteni, hagyja, hogy élve megfőzd. Nem fog kiugrani.
@dr. mesterseges szinezek: Tényleg nem értem, mi ebben a rossz.

Őszintén szólva azt sem értettem, minek kellett a boríték, annak idején el is gondolkodtam rajta, ugyan kinek a boltja lehet?

Ikszelsz, aztán bedobod a dobozba.

Nagyon szeretném, ha felvilágosítanátok, hogy borítékkal mennyivel kisebb a csalás esélye, mint boríték nélkül?
Valóban feltűnően sokszor nyernek a haverok, a rokonok és az ismerősök. Ugyanakkor ahhoz, hogy a visszaéléseket igazolják, nem elég a rokonokra rámutatni: hogy rokon nyert, még nem igazolja, hogy visszaélés történt. A mutyit igazolni kell, pontosan meg kell jelölni, hogy hol és milyen visszaélés történt.

Ez így lófasz, nem ellenzékiség és nem újságírás.
@simple observer 1.0: Ja bocs, csak a Bajnait lemondó szövege ugrott be. Na most legalább ezek is olyan zavarosak, hogy egymást se értik. Fasza!! Már indul a szalámizás??
@shinichi:
De ha szavazás sem lenne, akkor cirka 3 milliárdot meg lehetne spórolnia nemrokonok támogatására. Ezek ennyire hülyék, hogy a csak a borítékspórolás jut eszükbe.
@szonár:

A blog mióta újság? A blogolás mióta újságírás?

Ángyán 3 jelentésben részletezte eddig a visszaéléseket, Budai szerepével együtt. Számtalan feljelentés is született.

Lehet kicsit tájékozódni kéne.
@simple observer 1.0:

Merkel a jövőbe látott.

index.hu/kulfold/2012/10/02/szaakasvili_elismerte_vereseget/

"Miheil Szaakasvili grúz elnök keddi televíziós nyilatkozatában elismerte, hogy pártja vereséget szenvedett a parlamenti választásokon."

"Orbán Viktor miniszterelnök két nappal a választások előtt látogatta meg Szaakasvili elnököt, akivel közösen átadta Grúzia új nemzetközi repterét."

Mubarak, Kadhafi, az arab király (vagy ki), Szakasvili, akit ez a majom (merthogy Skiccpali is ennek a majomnak a kesztyűbábja volt) meglátogat, az igen rövid időn belül vagy halott, vagy bukik. Merkel meg egyik sem szeretne lenni :)
@Habakuk999: MINDENT lehet - amikor van bizalom.
Amikor meg nincs, akkor semmit se lehet anélkül, hogy ne lehessen feltételezni hátsó szándékot.
Speciel szerintem itt a hátsó szándék a hírhigítás: egy eddig és MÉG jelenleg is alkotmányos alapjog filterezését kitakarni piszlicsáré részletekkel.
Mellékhatásként pedig érezze a plebs, hogy rajtuk a szem.
@dr. mesterseges szinezek: Ja tulképp az egész FideSS egy sírásópárt. Már van mivel töltögetni a gödröket. Tesznek róla.
@a szív fészkei:
"De az nem magyar herceg? Csak elrabolta az IMf-en át a zsidó főpapság? "

A tudjukukiket ismerve ennek is jo eselye van.
A moszat meszire elero keze ugyebar mindenhova beteszi a labat.
@Habakuk999: A nyalás nem a haverok monopóliuma??? Mit nem mondasz???;-DDDD
@Habakuk999: Nem a csalások miatt kell a boríték, hanem mert a nyugati civilizáció egyik fontos vívmánya az ÁLTALÁNOS és TITKOS szavazójog. Fel sem merülhet a polgárban hogy bármilyen hatalom bármi módon láthatja hogy kire, mire ikszelt. Az egyik legalapvetőbb jogod. Persze, össze lehet hajtani a szavazólapot úgy hogy nem tátja senki. De mi lesz ha legközelebb az a módosítás, hogy oda kell adni a bizottság kezébe? Akkor se fogod érteni hogy mi a baj?
30 millió forint megtakarítás? Elbasztak 3 milliárdot a Kedves Beteg konzultációira.
@DarthVader:Mikor látogatja meg sajt magát????

@simple observer 1.0: 2000 éve pláne mennyi moszat lehetett!
@a szív fészkei:

Se Bajnairól se összefogásról, se esetleges kormányzati együttműködésről nincs egységes vélemény az LMP-n belül sem.

A frakkervezérségért folytatott Jávor - Schiffer meccs 8-7 állása is ezt tükrözi.

Amúgy tegnap óta azon röhögök, mennyire szelektív a látás időnként. Az megragadt mindenkiben, hogy Schiffer Bajnaira nemet mondott. De az nem, hogy ugyanabban a mondatban Orbánra is :-))

"Nem tudnám elképzelni az LMP-t sem egy Orbán-, sem egy Bajnai-kormányban."
@szonár: ha a mutyikat olyan könnyű lenne bizonyítani akkor már a jelenlegi parlament háromnegyede inmate lenne valahol Vácon vagy Szegeden. Nem kéne Orbánt se szidni mert el lenne tiltva a közügyektől. Aztán maradhatnánk végtelenül naivak kedvünkre.
@shinichi: @dr. mesterseges szinezek:

Ez még mindig a jobbik verzió, mint ha este hármasban (1 fideszes, 1 kádéempés, egy zombikos) döntené el (utólag), hogy melyik szavazólap "nem volt borítékba téve".

Üdv: egy volt választási biztos
Andy Vajna még nincs örökbefogadva, de azért nem olyan távoli: vastagbor.blog.hu/2012/10/02/csak_nerogepek_lesznek

[..]"A plusz bevétel nem jött össze, az ágazat kinyírása viszont igen: a játékgépek kb. 90%-a eltűnt Magyarországról.

A maradék és az NGM várt az új, 2013-tól életbe lépő rendszerre, az úgynevezett szerver alapú üzemeltetésre, amivel minden gép a NAV-hoz lenne "bekötve", és ami elvileg lehetetlenné teszi a manipulálást.

Vártak, vártak, aztán ma reggel hidegzuhanyként megkapták, hogy betiltják őket. Kivéve....a három állami koncesszióban működő kaszinóban.

1, Las Vegas Casino, Budapest - tulajdonos Andy Vajna
2, Tropicana Casino, Budapest - tulajdonos a Szerencsejáték Zrt., tavaly vette meg Andy Vajnától
3, Casino Sopron, Sopron - a Szerencsejáték Zrt. résztulajdonos

Andy Vajna és a Szerencsejáték Zrt. biztos nagyon örül, hogy az állam kicsinálja a konkurens cégeket... "
@shinichi:

Sőt, ki is töltik helyetted. :DDD
@shinichi:

El kéne dönteni mikor mitől vagyunk beszarva.

Tegnap még az volt a stájsz, hogy ómájfaszom, a borítékon kívüli szavazatot érvénytelennek mondják és így fognak csalni!!! Megmondta a Tóth a Népszaga Napi Apokalipszis rovatában, hogy ez lesz!!!

Ma meg az a baj, ha boríték se lesz?

:-D :-D
@belekotty: Nem, bár Neeel-t ismerem, jó fej. Veled szokott vitatkozni néha, csodálom is a türelmét! :-)
@Fabius:
"Az megragadt mindenkiben, hogy Schiffer Bajnaira nemet mondott. De az nem, hogy ugyanabban a mondatban Orbánra is :-))"

Miért, ennek fontosnak kéne lennie? Ezek szerint mégsem a közvélekedés része, hogy az LMP a FIDESZ fiókpártja. (Ugyanis csak ekkor lenne relevanciája az Orbánra nemet mondásnak, márminthogy ha az LMP-ről köztudott lenne, hogy Fidesz-szatelit)
@DarthVader:

Obama megkönnyebbülten dőlt hátra, és nagyot sóhajtott, amikor Szógyártó Petike megjelent a republikánusoknál.
@dr. mesterseges szinezek: látod, látod, és ki tudja még, mivé leszel estére! :-)
@a szív fészkei:
Ez a javor egy realista, es okos fickonak tunik. Nem azert, mert epp most vagy egy kis diffi koztuk. Mar korabban is irtam, hogy Karacsonyt kedvelem a realizmusa miatt, o meg egyertelmuen Javor moge allt.

lh3.googleusercontent.com/-OTBBUwKtxic/UEo_8fIDe9I/AAAAAAAADjA/9PWtIH4Uo88/s650/15.jpg

Schiffer meg elegge "elbujdokolt"
@shinichi: A Nap is vörös óriás lesz egyszer, de én még nem foglalkoznék azzal, hová is menjünk.

Tegnap azon vitatkoztatok, érvényes-e a szavazat, ha nincs borítékban.

Na az az a kérdés, ami valóban lehetőséget nyújt választási csalásra.

A boríték nélküliség csak akkor, ha a cédulát vitorláshajóvá hajtogatva kell bedobni az urnába.

Mert akkor lehet vitatkozni, hogy vitorlás vagy gőzhajó-e.

Konkrétan emlékszem, vissza akartam adni a borítékot választáskor, hogy nekem ugyan ez nem kell. Minek?
@Fabius:

Rettegni a választási törvény folyamatos, két éve tartó permanens baszkurálásától kell, vagy legalábbis kéne.
A folyamatok ugyanis olyanok, hogy megindulnak valahonnan, és tartanak valahová.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha már ott tartunk, hogy az akarategységbe nem tartozó biztosok mellett ezt meg lehet csinálni, akkor jöhetnek a nemzetközi megfigyelők (halottnak a csók).
De ha maga a rendszer olyan, hogy napról napra puhul (vagyis keményedik), ott megfigyelni sincs mit, csak hogy hülye játékszabályok mentén hülyén játszanak.
privatbankar.hu/kkv/biztonsagban-a-nemzet-kinyirtak-a-felkaru-rablokat-251161 Sokba fog fájni Andy adócsaló Vajna felkarolása [..]"A játékgépek üzemeltetésének szinte teljes tilalmáról szóló döntésre reagálva a Magyar Szerencsejáték Szövetség elnöke megdöbbenésének adott hangot. Schreiber István hétfőn súlyos tévedésnek nevezte, hogy a kieső adóbevételeket az online szerencsejáték bevételeivel pótolni lehetne, és arra kérte a képviselőket, ne szavazzák meg a módosítást." Mondjuk ez post festa már. De hogyha nem jön be a remélt zsé más sarcból, akkor mi lesz?
@DarthVader: Épp ezt akartam kérdezni. Meg is kéne köszönni, hogy nemet mond Orvbűnre? Köszönöm.
@DarthVader:
"Merkel meg egyik sem szeretne lenni :) "

En is ugy gondolom. Nem hiszem, hogy Angela szuicid hajlamu lenne, de hamarosan ugyis kiderul.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lényegtelen, ha eddig fajul a helyzet, akkor azt is mondhatják, hogy kilóg az x a rublikából, érvénytelen. Vagy hogy csak kereszttel lehet szavazni, x-el nem. Persze egy normális demokráciában képeslapon is lehetne szavazni. De itt ez megint egy lépés a rossz irányba.

@Fabius: Mint fent. Nem a csalásról van szó, hanem hogy másfél évre előre éreztetik, hogy jól gondold meg kit támogatsz. A "szavazófülke magánya" kifejezés szép lassan kezdi értelmét veszíteni.
@dr. mesterseges szinezek:
Tegnap néztem A Diktátor című agybeteg filmet. Szabad választást hirdetett az AdmirálisGenerális. Tehát volt két fülke. Az egyik előtt egy ember állt, a másik előtt végeláthatatlan sor. Aztán oldalról megjelent egy tank: a sor szabad akaratából egy másodperc alatt úgy döntött, hogy átáll a másik fülke elé. Bízom benne, hogy ezek nem látták, még ötleteket kapnának...
@DarthVader: Valószínűleg Orbán egyszer még virágot és bonbont fog küldeni Schiffernek ezért az elhatárolódásért.
A fideszes béközép kemény, mint a vídia, de egy elempés közeledés nukleáris erejét azért nem bírná.
@Habakuk999: "Tegnap azon vitatkoztatok, érvényes-e a szavazat, ha nincs borítékban.

Na az az a kérdés, ami valóban lehetőséget nyújt választási csalásra."

Én ugyan nem vitatkoztam ezen. Úgy tűnik lemaradtam a témáról. De ha tényleg ez lenne a szempont, akkor erre az a logikus válasz, hogy a borítékba tett és a be nem tett szavazólap is érvényes. A leragasztott, és a le nem ragasztott boríték is érvényes. Ennyi lenne a válasz, ha tényleg az lebegne a szemük előtt, hogy titkos is legyen, csalással se lehessen őket vádolni.
"Matolcsy: Ez egy adócsokor"
A tündérmese az adócsokroktól szép. Ezt minden nagy mesemondó tudhassa.
@Fabius: Persze, persze, gánti tőzegbányákok, szőlőbányákok és dolomit bányákok! :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Obama megkönnyebbülten dőlt hátra, és nagyot sóhajtott, amikor Szógyártó Petike megjelent a republikánusoknál. "

MOst, hogy igy emlited, el is felejtjuk emliteni, hogy Viktorunk megvaltoi kepessegei mar korabban is meg voltak, csak eppen nem mukodtek olyan hatekonyan.

Eltelt 2(!) honap, mire az akkor eppen vezeto McCain vegul elveszitette a valasztast.

Azota mar csak napokra van szukseg hatasanak kiteljesedesehez.
www.millamedia.hu/2012/10/01/a-gyori-aljegyzo-fenyegetozik-atlatszo/ Édes aranyos tanácsi előljáróik stílusa is NER-kompatibilis: büdösbunkó.

@dr. mesterseges szinezek: Ez óriási!! :-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tartani ettől valóban kell, mert a Kedves Beteg minden igyekezetével azon van, hogy kijátsszon minket a maga érdekében.

Eddig stimm.

De ne már, hogy ma rettegünk valamitől, másnap meg a reciprokától is ugyanúgy. Tesszük mindezt úgy, hogy a törvény vitája még le sem zajlott, a módosítókat se látta senki, és az aktuális szándékról sincsenek biztos információink.
@simple observer 1.0: Az nem lehet, hogy tényleg csak a bukóba fordulók hívják meg - akik azért ezt sejtik már egy ideje - aztán rá hivatkoznak, hogy sajna, ő miatta?
@a szív fészkei:

Ha kuvik bagoly száll a házra, ott meghal valaki.

A mi Q-viktor pajtásunknak ezért nem örülnek már seholse.
@Engedjetek el kutyák, a Lajoséknak töröm az utat!: Megmondta az Európa Parlamentben egy bizonyos Lunachek képviselő asszony, hogy ha Szájer felesége Béla lenne, akkor is zavarná őket a főbíróvá kinevezése.
@shinichi: Szerintem a borítéktól fontosabb a választási bizottságok összetétele.

Fontosabb a mozgóurnák segítőkész hordozóinak összetétele.

Fontosabb a regisztráció is.

Fontosabb a határon túl adózók szavazásának kérdése is.

Szerintem sokkal fontosabb a kampányígéretek betartásának kérdése is.

Ha egy pilótajáték alapítója mindenfélét ígérget és elbukik, börtönbe zárják csalásért.

Ha egy hatalomittas politikusnak nevezett csaló hazudozik mindenfélét, az nem csaló szélhámos, hanem államférfi mindenféle különleges juttatással.

A finanszírozási kérdésekről ne is beszéljünk.
@Fabius:

csak azé, hogy nagymértékű történelmi tudásomat villogtassam, miszerint nem hejába vagyok rénszarvas pásztor:
anno decebal sztálin elvtárs kerekperec megtiltotta a német komenistáknak, hogy a szocdemekkel koalícióra lépjenek. találós kérdésem ezúttal, hogy a röhögő harmadik, a kedves führer össze-e szarta magát, illetve hány éves a kapitány? (borítékolom)
@Fabius: Nem, hanem minden választójogi maszatolásnál az ellenzéknek egy emberként kellett volna kiállnia - bojkottal a parlamentben, vagy tüntetéssel előtte,

de mindenképpen azért, hogy semmit ne lehessen változtatni a választási törvényen,

vagy ha mégis, akkor összpárti egyetértéssel.

Mivel nem bojkottálták a fideszt ebben a kérdésben, ezért egymás ellen játsszák ki őket

és a csalások arzenálját vetik be ellenük a fideszesek.

rettegőrettegőrettegőrettegőrettegőrettegőrettegőrettegő

...ez meg a szijjártó-papagájkommandó fölmelegített központi válasza mindenre.
@a szív fészkei:
"Ja, ezzel Romneynak annyi?"

Ha a 47%-os video nem tette teljesen eselytelenne, akkor offshore ugyei miatt talan az lesz:

www.nytimes.com/2012/10/02/us/politics/bains-offshore-strategies-grew-romneys-wealth.html?ref=politics&_r=0

Az elso vita amugy 4.-en magyarul az ATV-n.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hát, ez nem ment át. Pedig jó poén volt. :(
@Fabius:
"De ne már, hogy ma rettegünk valamitől, másnap meg a reciprokától is ugyanúgy. "

Ebben igazad vagyon.

"Tesszük mindezt úgy, hogy a törvény vitája még le sem zajlott, a módosítókat se látta senki, és az aktuális szándékról sincsenek biztos információink."

Annyira nem vagyunk tan naivak, hogy az AKTUALIS (nagyon fontos eszrevetelezes!) szandekokrol ne lenne nemi sejtesunk.

A vita meg a modositok erdektelenek, hiszen a NERben 0.5-1 ev mulva az AKKOR aktualis szandekok szerint majd ugyis felulirjak a most megszavazando "ez igy tokeletes" torvenyt.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Sírás nélkül kibírja? Amikor a Vidije vagy a válogatott várható vereségéért is húsz percig kell simizni a bukóját????
@dr. mesterseges szinezek: Hónod alatt a tektonikusokkal mehetnél is a fogorvoshoz! Ha Stefitől még akarnál valamit és borotváld a mellkasod is. Naposcsibésre, ahogy szereti...

Ja, a fogkövet még nem lopja Orvbűn? Mindenre rámozdulnak.
Jó napot. látom nem történt semmi érdemleges az éjszaka.
@hacsaturján:

Az teljesen mástészta.

A mi esetünkben a fürer tiltotta meg a komenistáknak, hogy a szocdemekkel koalícióba lépjenek.

Aszonta...

-Ügyvédem és kisbojtárom... amelyikőtök egyetlen szóval ellenem mond, vagy kezet ad a szocdemeknek,
annak letöröm a kezét

és 3 évig vizsgálati fogságban lesz ideje ezen elgondolkodni,

amíg Poltom Péterem talál rá valami terhelőt...
@Dr. simonmondja.:

A bojkottbaromságnak alkotmányozás közben is nulla hatása volt. Egy összellenzéki tüntetésnek lett volna értelme, de utcára nem hívta senki a népet Gyurcsányon kívül.
@simple observer 1.0:

Legkésőbb a választás utáni héten, amikor diszkvalifikálják a győztest és kihirdetik nyertesnek az egyetlen indulót,

aki sosem csalt.
@Spániel: Szép lenne egy 28%-os áfa.

A segély minimum -9.600/49.600 = -19%
Infláció: -5%

Akárhogyan is nézem, ez a legszegényebbeknek 26%-os érvágás.

Ez embertelenség.
@Fabius: Ez így van.

Gyurcsányon kívül senki nem tett a tiszta választásokért egyetlen lépést se.
@DarthVader:

Nem a közvélekedés része? Nézd csak meg Szájmont és hacsaturjánt, nekik speciel nem tud Schiffer vagy az LMP olyat mondani amivel eléggé elhatárolódnának Orbántól.

Ha ördögbotos kerékbetörést rendeznének neki a Kossuth téren is az lenne a stájsz, hogy biztos Viktor kérte meg rá, mert keze által kívánta a mártírhalált.
@Mariann19: Ez is: atlatszo.hu/2012/09/26/simicska-12-hektar-foldet-vasarolt-torocskeitol-sarvaron/

[..]"A nyugat.hu szeptember elején arról írt, hogy a közelbe, a Vát és Porpác mellé tervezett repülőtér kiemelt beruházásnak minősítését visszavonta a kormány. A lap által idézett interjúban Orbán Viktor azt mondta: részben azért, mert a terület a turizmusra alapoz és azt tönkretenné a reptér. A nyugat.hu felhívta a figyelmet arra, hogy Szombathely nincs a kiemelt turisztikai központok között, ugyanakkor az érintett területen komoly vadászat folyik: a terület kétharmadán a vadászati a jog a Sárvári Mezőgazdasági Zrt.-é, amely a Nyerges Zsolt tulajdonában álló Mezort-csoport tagja. Továbbá, írja a portál, a reptér kiemelt státuszának visszavonásáról a Fejlesztési Kabinet döntött – a testület mellett dolgozik Nyerges Attila, Nyerges Zsolt testvére.

A cikkben az is előkerül, hogy a Sárvári Mezőgazdasági Zrt. működteti a sárvári Vadkert-fogadót is, ahol a hírek szerint Simicska Lajos is gyakran megfordul."

Ez meg jelzi, hogy a Tiszta Kezek a Közmédiáért kunigundás sztrájkja valamit elért: "A bíróság már kijelölte a végrehajtót az MTVA elleni eljárásra !" FB-ról
@Habakuk999: Egyetértünk.
Nem a csalástól rettegek. A bizottságok mellett ott fog állni az EBESZ, az EU a tökömtudjaki megfigyelője. Túl sok a Millás, az LMP-s hogy országos csalássorozatot véghezvigyenek.

Attól van tele a tököm hogy ÉREZTETIK merre kell mennem, mit kell gondolnom, hogy nem hagyják elfelejteni egy percre sem, hogy ott vannak mindenhol, láthatnak, hallanak mindent, benyomulnak a körmöm alá mint a kosz. Viszketek tőlük. Ettől vagyok ki. Hogy nekik bármit lehet, nekem meg semmit. Neked meg ez még mindig nem baj.
Hogy ők megindokolhatnak bármit, én meg nem hozhatok fel semmit a köztársaság, a demokrácia megmaradt szilánkjainak védelmében, mert akkor bérretegő vagyok. Nem a borítékos vagy borítéktalan csalástól félek. Hanem attól hogy megüzenték: LÁTUNK! Ettől félek. És attól hogy van akinek ez még mindig nem gond.

És igen. Ha az elmúlt húsz évben boríték nélkül szavaztunk volna, és most kitalálják hogy borítékkal kell, akkor ugyanígy rettegnék. Bármit tesznek annak a reciproka is rossz lenne.
Mert a adva van egy párt aminek hobbija médiakomisszárokat és legfőbb ügyészeket 9 évre kinevezni, és aminek a támogatottsága 50%-ról 20%-ra esett, az ne nyúljon a választási törvényhez másfél évvel a választások előtt. Mert ennek egyetlen üzenete van. Mint A jövő gyilkosa című filmben az öregember karján hirtelen megjelenő, harmincéves hegek formájában megkapott végső üzenetnek: MIÉNK AZ ÉLETED. Hogy ha támogatottságunk harmadára csökken, akkor tizenöt hónappal a választások előtt megváltoztatunk egy húsz éves választási szabályt. Mert csak. Mert minden a miénk! Mert majd ők megmondják mennyire általános és mennyire titkos a szavazójog. Kicsit kevésbé mint eddig. Kicsit hangosabban kell mondani hogy 'Isten engem úgy segéljen'. Kicsit nehezebb lesz új legfőbb ügyészt kinevezni. Kicsit megint kevésbé köztársaság ez az ország.
@simple observer 1.0:

A későbbi felülírás simán a pakliban van.

De én azt gondolom a hétvége eseményei okoztak zavart az erőben, és ennek hatásairól aktuálisan nem tudunk még semmit. A választási törvénybasztatás előtt elbukott Dunaföldvár kizárt, hogy a Kedves Betegre ne lett volna hatással.
@Penivaldes: Nálad sem? ;-)))) Fülledt lányszobád mélyén.
@Fabius:

Miért kéne elhatárolódnia Schiffernek Orbántól ?

Tőlem egész nyugodtan akár választási koalícióban is indulhat vele.

Csak ne az ellenzék ellenzéke legyen, mint Csurka társulata

az Orbán I. kormány alatt.

Mert az ilyen sunyiskodást nem csípem.
@Habakuk999: De még mindig nagyon úriasan élhetnek ebből. Zsiga Marcell,Pintér Sándor, a két közismerten elesett - külsejükben valóban hátzrányokkal küzdenek - anyagi helyzetű ember megmondta nekik. Hegedűs meg pláne tudja ezt havi egymilláért az Audiban. Mondom, csak a Skoda és az ő Audija között van durva ötmilla árdifi. Ebből is futná naposcsibére, meg ilyesmire az éhezőknek.
@shinichi:

"Hogy nekik bármit lehet, nekem meg semmit. "

A legnagyobb sallert mi osztjuk. Ha akarjuk. Ezt nem kéne elfelejteni akkor sem, ha minden igyekezetükkel szeretnék kiverni a fejünkből.

Éppen ezért bennem csak harag van, meg dafke.
@Enrico72: Az én családom elég népes. Erdélytől kezdve Szlovákián át Kanadán keresztül az Egyesült Államokig mindenütt vannak különböző rokonaim, és mindegyiket ismerem. Ha te nem ismered a rokonaidat, akkor az a te szegénységi bizonyítványod.
@Habakuk999: asszem, nagyon sok lengyelt kell importálnia 23-án a csuti törpének.
@shinichi: Nem én bérrettegőztelek le, ezt a kiváltságot hagyjuk meg Fabiusnak.:)

Pusztán azért kezdtem vitatkozni veled, mert egy jelentéktelen témából próbáltál meg következtetést levonni.
Fentiek alapján egy narancstroll nyugodtan magyarázhatja, hogy bármit csinálnak, mindenben találsz hibát.
( egyébként lehet találni, ez tény )

Látod, én nem rettegek. Rosszul érzem magam az országomban, egyre többször kell kezemet széttárva szégyenkeznem a külföldi partnereim csodálkozó arca miatt, mert nem tudom megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Ugyanakkor egyre határozottabban tudom, hogy mindent meg fogok tenni, hogy legyen változás két év múlva, ha lenne demokratikus lehetőség, akkor akár már a jövő héten.:)

Baltazárék félelmet akarnak szítani. Mert érvük, tiszta gondolatuk, megvalósított jótéteményük nincs.

De én azt gondolom, hogy féljenek ők. Én nem csaptam be őket, azzal, hogy nem szavaztam a korábbi táboromra, bizalmat kaptak tőlem.
Eljátszották.
Nem én az övékét, hanem ők az enyémet.
Akkor ne én féljek. Féljenek csak ők. Félnek is. Már most rettegnek. Pedig sokkal rosszabb lesz jövőre.
Nekünk nem kell. Neked sem.
@Fabius: Nem lehet Orbántól úgy elhatárolódni, hogy elhatárolódunk az olajfától is.

Egyébként nem hiszem el hogy nem figyeltél fel rá, de segítek:

Tény egy: Bajnai neve az elmúlt napokban mintha kissé gyakrabban merülne fel mint esetleges "független" miniszterelnök jelölt.

Tény kettő: Na kitől határolódik el nagy "hirtelen" Schiffer, (ide ne írja valaki hogy Fidesztől, Jobbiktól, meg KDNP-től mert falra mászok) na kitől? Jééé. Ééérdekes.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): na azért nem ismerheted az összes rokonod. nekem is él Görögországban is, meg abban a kis közel keleti I betűvel kezdödőben is, meg Svájcban aztán mégsem ismerem őket, sőt a nevüket sem tudom.
@Penivaldes: Megszáradt az egeres huzatod? Az ihletet adna. Ez meg egéremeleteságy, ha már hálószoba és este szóba került: cukisag.blog.hu/2010/02/12/emeletes_agyon_tronolnak_az_egerek
@shinichi: ne haragudjon a világ de Bajnait ne nevezzük függetlennek. alapból nem bírom azt ha egy poltikust függetlennek hívunk.
@shinichi: + 1 De aztán mégsem határolódik annyira el. Csak hogy majd megválasztásuk után fognak koalázni, az meg már senkire nem tartozik ugye. Lányfalusi húslevesparty Orvbűn és Torgyán között a "soha a kisgazdákkal!" szólam után.
@a szív fészkei: igen, de nem használom.
jól néz ki az ágy:))
@Penivaldes: Kezdd el felkutatni, szép a világ, jó ha van sok-sok ágyad benne! :-DDD
@a szív fészkei: ja az egerek..ők is nagyon bájosak. ez már egy egész egércsalád:DDDDD
@Mariann19: Ezeket simán falhoz kellene állítani.
Ezek után mondjon bárki bármi rosszat az előző kormányokról.
www.hir24.hu/gazdasag/2012/10/02/megszereztuk-ezt-igerte-a-kormany-a-coca-colanak/

mégis hogy történik majd mindez. Ráírják minden colásüveg cimkéjére, hogy Magyarország fasza ország?
Ezt eredetileg a Kettős Mérce nevű liberális drogtanyára írtam, de úgy döntöttem, hogy ide is bemásolom, hátha tanultok valamit belőle.

Különösen figyelmébe ajánlom ezt Fabius cuncimókusnak!

Kedves liberálbolsevik barátaim!

Engedjétek meg, hogy acélszilárdságú és pengeélességű érveimmel darabokra tépjem ezt a szánalmas, izzadtságszagú, hazugságokra és féligazságokra épülő böffenetet, amit ti blogbejegyzésnek neveztek.

Egy ilyen kényes és bonyolult diplomáciai konfliktus értelmezésénél szigorúan a pőre tényekre kell szorítkoznunk. Ezek a tények pedig egyértelműen bizonyítják, hogy Magyarország törvényesen és jóhiszeműen járt el, amikor Safarov kiadásáról döntött.

Ami a törvényeket illeti, Magyarország az elítélt személyek átszállításáról szóló 1983-as strasbourgi Európai Egyezmény alapján járt el. Évente átlagosan 8-12 ilyen kiadatás van Magyarországon, (a legtöbb egyébként Románia felé), szóval ez egy bevett nemzetközi jogi eljárás, amelyben semmi különös dolog nincsen.

De a kormány ártatlanságát jelzi az a tény is, Thorsten Hutter, a Német Szövetségi Külügyminisztérium közép-európai osztályának vezetője, valamint Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője szerint is jóhiszeműen járt el az Orbán-kormány.

NEM a magyar kormány engedte szabadon a gyilkost, hanem Ilham Alijev azeri államfő részesítette elnöki kegyelemben, gátlástalanul megszegve ezzel azt a írásos ígéretet, melyben azeriek megígérték, hogy a Safarov letölti a büntetését Azerbajdzsánban.

Szóval TI hazudtok. Hazudtok, hazudtok, hazudtok.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: És hazugokkal barátkozol itten?? Stefi, Stefi? Ezt tanította édesanyád a Rumburger kötényében!?

Amúgy legyen neked ennyi humánum és törvényesség, ami Safarov-ügyben Orvbűnt jellemezte. A Simicska-haszonért cserében.
@a szív fészkei: Szerintem hozzáraktak egy nullát, de azt is el lehet osztani kettővel.

Töredékére estek vissza a nyerőgépek, és amíg templom van, kocsma is marad.

Nagy homály van itt, egy két hónap múlva suttyomban vissza fogja hozni a gépeket valamelyik rokony.

Vagy minden kocsmában lesz netes terminál.
Ja, most látom, hogy Romániában micsoda borzalmas problémák gyötrik a jobb sorsra érdemes állampolgárt, aki egy becsületes lottócsaló felesége&celeb, szóval már majdnem politikusminőség: www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/gyonyoru-kerek-fenek-117604

Ne szóljunk egy szót se, mi még nem tartunk itt! :-DDD
@Habakuk999:

Miért akarod, hogy Baltazárék féljenek tőled ?

Vagy kitől féljenek ?

Te a 9 hónapos nickeddel valami távoli múltba küldöd Baltazárt, ahol valamit tennie kellett volna éretted ?

Mitis ?
@a szív fészkei: Szerintem kissé aránytalan, vagy lehet, hogy csak hülyén áll. de nekem kissé nagy a feneke a felsőtestéhez képest.
@a szív fészkei: Ezen már csak kínomban tudtam röhögni. Ezek már olyan paranoiások, hogy az minden képzeletet felülmúl. Képzelem, hogy a TEK mennyi időt töltött a hely lenyomozásával.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Biztos a friccek is kértek Orbántól valami becstelent.

Ilyenkor leereszkedő vállveregetéssel fordulnak a trulltudatú pávatáncosokhoz...
@a szív fészkei:
"Az nem lehet, hogy tényleg csak a bukóba fordulók hívják meg - akik azért ezt sejtik már egy ideje - aztán rá hivatkoznak, hogy sajna, ő miatta?

Erdekes felvetes, mert...

De elotte a ketelyeim:
Mubarak (borton) \ o a terseg biztonsaganak a garanciaja by Orban
Kadhafi (halal \ golyo)
Szultán bin Abdul-Azíz (halal \ feltehetoen rak)

Kan Naot (meg eletben van, de bukta a minielnokseget)

Ezt-azt innen palizaltam:
www.borsonline.hu/cikk.php?id=54971

Szoval nem hinnem, hogy ezek mind jopofasagbol, ha mar bukik bukjon, vagy ha lud legyen kover alapon a lovak koze dobtak volna a gyeplot, es utannuk aztan jojjon, aminek jonnie kell...

Ugyanakkor a gruz uttal kapcsolatban nekem is voltak ilyen erzeseim, hogy ez az egesz sztori annyira groteszk, hogy ez csak rendezve lehet ilyen.

Mert az, hogy Szaakasvilit felmagasztalva mondja;

"Éppen ezért teljesen megértjük és támogatjuk azokat a nemzeteket, amelyek szintén a függetlenségért és a szabadságért harcolnak, mint a grúzok"

akivel kapcsolatban a HVG meg azt irja:

"2007 novemberében engedélyezte, hogy a rendőrség gumibotokkal, könnygázzal és gumilövedékekkel rontson rá a kormányt bíráló tüntetőkre, sok nyugati szövetségese csalódottan fordított neki hátat. A 2008-ban rendezett elnökválasztáson, amelyre a csalás árnyéka vetült, nem tudta megismételni 2004-ben elért eredményét, amikor a voksok 96 százalékát kapta."

azert eleg mokas.

A szemkilovetos Gyurcsany sztori beugrik?

De van itt mas is!

Orban, a Szaakasvili melletti kampany nagygyulesen - hol mashol letett volna, mint - a Dinamo Kutaiszi stadionjaban (!), a "Viktor, Viktor!" udvrivalgas utan olyanokat mondott, hogy:

"üdvözletét hozza a grúzoknak, akiknek nem szabad visszafordulniuk a múlt felé - ahogyan tették azt szerinte a magyarok egy évtizeddel ezelőtt " 2002-ben utalva a Fidesz elkergetesere beszuras tolem" -, az ugyanis óriási hiba lenne. "

""Ha hisztek benne, sikeresek lesztek, ha visszafordultok, az hiba lesz" - mondta a kormányfő, aki azt kérte a grúz kormányoldal híveitől, tartsák az országot a transzatlanti integráció útján." JAja keleti szel...

Szoval ilyet csak Terry Gilliam kepessegu figura tudna remekelni.

De hogy Orbant nem ilyen cellal hivtak meg, azzal kapcsolatban sokat elarul az erintettekrol a mellekelt kep:
mhi.hu/wp/wp-content/uploads/2012/09/orban_viktor_es_a_gruz_allamfo_7hir.jpg
@szonár: Amikor a rokonok, haverok, stb-k. nyernek egy-egy sokadszorra módosított, vagy újra kiírt pályázaton, akkor szerinted még mivel lehet jobban bizonyítani szerinted a suskusokat?
@DarthVader: "akit ez a majom ... meglátogat, az igen rövid időn belül vagy halott, vagy bukik"

akkor a dr. bubó axiómát ki lehet egészíteni egy "aki"-vel:

amihez/akihez a fides hozzáér az sz@rrá válik...
@Penivaldes: De micsoda gondok gyötrik az alfelét, nem érted???????
@a szív fészkei:

Undorító ez a kép. Úgy kínálja fel a fenekét ez a lotyó, mint egy tüzelő szuka.

Az ilyen könnyűvérű cafkáknak külön helyet tartanak fenn a pokolban.
@a szív fészkei: erre van megoldás. annyi, hogy amikor fordul, akkor nem teljesen forduljon el, hanem kisebb szögben. mintha nem teljesen az oldalán feküdne.
@Fabius:
Az origo cikke szerint az nem igazan volt sem MSZP-s gyozelem, sem Fideszes vereseg. En is gondolom.

Persze kerdes, hogy ezt hogyan kommunikalja le a ket part, mert az nagyobb hatassal lehet - szerintem lesz is - mint a hir maga.
@Fabius: ne mosd össze az LMP t sifferrel... drsiffer a fides embere... ez nem zárja ki hogy vannak az LMP ben naív tisztességes emberek... akik hisznek a mesékben/Istenben (másképp a kopogtató áldást nem lehet megmagyarázni)
@simple observer 1.0: Minden mocsok magasabb nála!! Csak Dzurinda volt pici. Azzal ki is jött úgy ahogy.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Ó valóban? De a csodás Schweinizé focista mellefestett barátnője nem volt undorító magát mutogatva???
@a szív fészkei: vegyen magára platform cipőt, és magasabb lesz rögtön.
@Dr. simonmondja.: Nem akarom, hogy féljen tőlem. Eleve utálom, ha bárki is fél tőlem, az azt jelenti, valamit rosszul csinálok.
Az, hogy baltazár féljen-e tőlem, nem is érdekel.

A kilenchónapos nickem probléma?
Versenyzünk, ki a nagyobb partizán?
Ez sem érdekel.

Az érdekel, hogy azért minden egyes nap ott legyen az agyukban: az ország népével szemben felelősséggel és elszámolással tartozunk.
Az is érdekel, hogy az ország népe ne felejtse el, ezek a legények és leányok felelősséggel tartoznak nekünk.
A szavazóktól féljenek, tőled, Stefitől, Szívtől, a rokkantaktól, az éhezőktől, mindenkitől, a pedagógusoktól, az békemenetesektől, mindenkitől, akit becsaptak.
Ne tőlem.

Kérdésedre: azzal, hogy nem szavaztam a korábbiaknak megfelelően a szabad madarakra, bizalmat adtam baltazárnak, hogy tegye rendbe a szoclib által elfuserált országot.

És képzeld el, ha látom a komoly munkájukat, minden támogatást megadtam volna.
Adtam is, fizettem be pénzt az államadósság-csökkentő alapba, nem is olyan nagyon keveset.

Azért, mert kurvára elegem volt az ország megosztottságából, kurvára elegem a másik tábor anyázásából vagy nyafogásából.
És láttam nap mint nap, hogyan suhannak el mellettünk a szomszédaink.

Most is ugyanitt tartok: az ördög öreganyját is támogatnám, ha végre elindítaná Magyarországot a felemelkedés útján.
@a szív fészkei:

Ő nem mutogatja magát, vagy legalábbis NEM ÍGY.

Az ilyen kurvás képek nemcsak elvadítják a férfiembereket, de a szerelmet is vad ösztönné, állatias tevékenységgé silányítják, a nőket pedig olcsón igénybe vehető szexuális objektummá alacsonyítják.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Mióta vagyunk mi cuncimókus viszonyban? Napi létszükségletedhez nélkülözhetetlen a letérdelsz és bocsánatért esdekelsz forgatókönyv?

Na, akkor láss hozzá.
@a szív fészkei:

Ő nem mutogatja magát, vagy legalábbis NEM ÍGY.

Az ilyen kurvás képek nemcsak elvadítják a férfiembereket, de a szerelmet is vad ösztönné, állatias tevékenységgé silányítják, a nőket pedig olcsón igénybe vehető szexuális objektummá alacsonyítják.
@Habakuk999:

Tehát Orbántól vártad, hogy ne legyen megosztó és korszerű, haladó politikával kormányozzon ?

Dehát eddig csak koronázott meg zászlólengetett és komcsivadászkodott és hol ezt üldözte, hol azt...

Hollókat is tanítasz búvárúszásra, vagy csak Orbánban csalódtál ?
@simple observer 1.0:

A 80% elutasítás után jött vereség ténye az érdekes, a ki-milyen színekben adta másodlagos. Az elbizakodottság utáni pofáncsúszás érzése nem volt meg egyik lépésük után sem.

Most megvan, és ez gyomorszájon rúg(hat)ta őket.
@dr. Balta$ár:

Schiffer az LMP emblematikus figurája, a kettő nem szétválasztható.
@a szív fészkei: Az általam leírtak az állat simogatóról csak tündérmese ehhez képest, amit a Nyugat.hu -tól idéztél.Én azon csodálkozom, hogy nincs ágazat, profil, terület melyet ne hálózna be pókhálószerűen ez a - már populációnak is nevezhető - néhány ember.
Minden napra jut egy hasonló sztori, lehet, azért, hogy immunissá váljunk?
@Fabius: így van...

és ez párhuzamosan azzal hogy nyilvánvalóan a FIDES EMBERE...

bár szivesebben üldögélne most fidesbűnözőként egy álamtitkári szirénás ódiban... de a szolgálat az szolgálat...
@Habakuk999: A nickedet azért néztem, mert valami emlékem volt erről a habakukk dologról, hogy vastagbőrös lettél volna anno, de az régen volt és ott nemigen jártak akkoriban eszdéeszesek.
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:
Most meg nekem küldözgeted a képeidet??
FÚÚÚÚÚJJJJ! UNDORÍTÓ VAGY!
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTmBg1I2B6c6u17JSMel2m_WLh8xS9T5nnWmjLy2rH7Ybt1ao3rpQ

Amit belinkeltek, a csaj legalább gyönyörű seggel rendelkezik, de te még hülye is vagy, meg ekkora kufferral égő ám utazni! :D
HANGOSABBAN STEFIKE!
Alázkodj... figyelünk... :))
Mondhatom úgy is, hogy TÉRDRE!
ez elképesztő... Hungarisztáni showhivatalok... má tényleg aszondom aki nem xarja le a szabájokat az hüje... ezek a sóhivatalok csak a jogkövetőkkel tudnak szívózni...

totalcar.hu/magazin/kozelet/2012/10/02/az_autopalyakamera_teved_az_autost_buntetik/
@shinichi:

Mitől ne lehetne elhatárolódni egyszerre Orbántól és az olajfától is? Az ördögbotos kommunikáció pont a harmadik pólus képzéséről szól.

Nem tudom mióta kötelező érvényű vagy ide, vagy oda tartozni, de szerintem semmióta. Az nem biztos, hogy ez okos lépés az LMP-től, de az biztos, hogy lehetősége van rá, és nem jelent automatikusan semmit.
@dr. Balta$ár:

Ez baromság, de tőlem fújhatjátok.
@a szív fészkei:

Nem emlekszem, vajon az IMF kovetelte a pedagogus eletpalya model kihajitasat?

"A halasztás ráadásul nem is került rá a kormány IMF-nek felkínált "megtakarítási étlapjára", hanem valamennyi forrásunk szerint "automatizmus volt, hogy megy a kukába". "

az origos cikkbol....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
szent mogyoró. ez még aráníytalanabb mint az a csaj akit szív linkelt be. hová is kerültem????:))))
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Bizalmaskodásnak vettem. Elő ne forduljon még egyszer.
@Penivaldes:
Stefi képe... :) A lelke ennél sokkal durvább!
@Fabius: Ezt én sem értem, hogy miért kell egyik vagy másikhoz tartozni...
@Dr. simonmondja.: Nem nagyon tudtam csalódni Orbánban, mert világéletemben kifejezetten rühelltem.

A szoclibekben csalódtam hatalmasat.

Orbánban csak reménykedni tudtam, hogy a nyolc év ellenzékiség alatt benőtt a feje lágya és államférfit faragott belőle.

Nem faragott, látjuk. Két évvel ezelőtt nem lehetett tudni, hogy ez lesz belőle.
Csak azt, hogy elsőkből lassan leghátsók leszünk.
A kárókatonák akár rokonai is lehetnének a hollóknak, ezt Fűegér nyilván tudja.

Ők pedig elég jól búvárkodnak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ijesztő ngyon.:)) sosem szerettem ha meztelen fenekek kerülnek a látóterembe.
@Fabius:
A türelmed végtelen. Gyógypedagógus lettél??? :)
@Penivaldes:

Nem kell. Én sem tartozom egyikhez sem automatikusan. Van pár alternatíva amit akár olajfában akár külön pólusban támogatni tudnék, de amíg ez nem valósul meg addig nem tartozom sehová.

Az Orbán elzavarók halmazába max.
@Penivaldes:
Ez SEGG kérlek! Minden értelemben... :)
@Habakuk999: Egér minden tud.
na egyébként nekem eddig az egész egy nagy csalódűs pedig én még nagyon az elején vagyok.
@Fabius:

Egy - arányos választási rendszerben -, mondjuk egy tisztán listás rendszerben, ami a világ legtöbb országában van,

az égvilágon semmi gond nem lenne. Sőt.

Csakhogy ez egy abszolút elsőkörös kiesőrangadó,

ahol még bónuszhelyeket is kap a győztes.

Itt elsőre kell a legerősebbnek lenni.

/legalábbis a mai napi választási szabályzat szerint/

De ha nem akar győzni az LMP, akkor teljesen jó a taktikája ilyen feltételekkel is.

Mondjuk, lehet, hogy le kéne vinni a küszöböt nekik 2 százalékra...
De ez már olyan apróság, hogy Lázár szarás közben a klotyón is megírja hozzá az módosítót.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ha jó belegondolsz ez ugyanolyan hátsó mint a legformásabb. elvégre mindkettőt ugyanarra használják. ülésre, és mindkettőből ugyanaz jön a wc.-ben:)))
@Fabius: Én szerintem a mindenkit zavarjunk el, majd gyújtsunk tábortűzet, és azt ugráljuk körbe táborba tartozom....
@shinichi: Köszönöm, az én véleményem ugyanez. A feleségem húga az ORFK-n dolgozik, és azt mondja, hogy mióta megtörtént a kormányváltás 2010-ben azóta egyre gyakrabban érzi, hogy lehallgatják a telefonját. És tényleg nagyon kezd elegem lenni abból, hogy egy paranoiás, bipoláris elmebeteg irányítja az országomat, aki annyira be van szarva, hogy elveszik a játékát, hogy a játékáért (az országom/unk) képes mindent megtenni, hogy megtarthassa.

Tényleg szeretném, ha ez az idegbeteg faszkalap megbukna 2014-ben, de előre félek is, hogy mit fog kitalálni ellenzékben. Mert már láttam nyolc éves tevékenységét, amiből 4 éven keresztül folyamatosan ostromállapotot tartott fent az egész országban. Ha ezek 2014-ben elbukják a választásokat, akkor a jövendőbeli kormánynak olyan ellenállásra és ellenzéki aknamunkára kell felkészülnie, amihez képest a Fidesz eddigi ellenzékben végzett tevékenysége békés babazsúrnak fog tűnni.

Remélem nem a próféta beszél belőlem. De azt nézve, hogy a 2014-es választásokkal mit veszthetnek, akkor a kilátásaink nem tűnnek túl fényesnek.
@Fabius: nekem is mindegy mit gondolsz erről.. ez tök nyilvánvaló... én tényként kezelem

mivel magyarázod?

ad1)a kopogtató mannát (a fővárosban 30ezer),

ad2)II.ker... az utolsó pillanatban miért tiltotta meg Karácsonynak (aki végig a visszalépést nyilatkozta) drsifer a visszalépést, holott minden épeszű embernek nyilvánvaló volt hogy a fides akkor veszít...

elsőhöz TÉNYhez szeméjes tapasztalataim vannak... fültanú voltam (OGY-kor)...

a második téma volt a törés drsiffer és az elempé NAÍV többsége között...
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Az állatsimogató sztorihoz képest most egy másik műfajban jelentkezik az általam politikai kórképnek nevezett jelenség.
A tegnap sürgősséggel tárgyalt - a játékgépek működtetésének megszorításáról szóló - törvény gyors végrehajtásának okait elemezték a médiában. A rapid eljárás okaként az egyik hipotézis szerint a dunaföldvári választásról való figyelem elterelés volt a cél.
A másik érvelés arról szól, hogy a focihoz van köze az ügynek. Ugyanis Orbán Viktor csapata a Videoton, melyet az OTP, a Mol is szponzorál, pénzük, mint a pelyva. A csapat még sem ér el akkora sikereket, mint a debreceni Loki. A Loki részbeni tulajdonosa és fő szponzora Szima Gábor, aki játékgépben utazik nagyban, országosan ismert figurája ennek a profilnak.A feltevések szerint Szima anyagi ellehetetlenítése az új törvény célja,anyagi veszteségei miatt nem lesz módjában a Lokit sem fenntartani, sem szponzorálni.
Mindkét feltevés annyira abszurd, mégis elgondolkodtató. Amikor az ország ezer sebből vérzik, tényleg ennek a törvénynek a gyors elfogadása /méghozzá sürgősséggel, rendkívüli kormányülés össszehívása mellett/ a legfontosabb?
@Penivaldes:
Csak hiszed cica, hogy mindkettőt ugyan arra használnák! :D
Hidd el, az egyiket nem használják, csak outputja van...
@Fabius: Sajnos valószínűleg a vereség nem a jobbik énjét hozta elő belőle, a kedves beteg csak még paranoiásabb lett az eredménytől. Azon sem csodálkoznék ha az előzetes regisztráció már a soproni választások előtt bevezetésre kerülne.
A kedves beteg már olyan stádiumban kezd lenni, mint a Bukás című film Hitlere.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Nem lehetne Piktor elküldeni, hogy látogassa meg O.Piktort - a biztos bukás miatt csak... :))
@Fabius: II. kerben
Láng Zsolt 52,61%
Lévai Katalin 24,18%
Karácsony Gergely, 15,55%
Jólét és Szabadság Demokrata Közösség 1,13

52,61% vs 40,86%

a jobbikos 6,53%, ez nyilván kérdéses...

miért nem volt eséj ?
@a szív fészkei:
"Csak Dzurinda volt pici. Azzal ki is jött úgy ahogy. "

Fel nem foghatom ,hogyan. Mert mikozben kemeny munkaval 4 ev alatt Dzurinda azert csak helyre pofozta totlandet, Viktorunk sokat nem tud felmutatni.

Sikeres reformok, EU/NATO/OECD csatlakozas <-> labloba
@Dr. simonmondja.: Én csak ide írok.
A Varánusz is sokkal több időmet foglalja le, mint amivel rendelkezem.:)
De egyszerűen úgy érzem, nem hagyható szó nélkül az ország lejáratása, és aggódom a gyerekek jövőjéért. Ennyi.

Azt hiszem, az IMF kirúgását követő árfolyam változás volt az utolsó csepp, ami miatt regisztráltam.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Cica neked a macskafarka!:))
nem azt mondtam, hogy Te mire használnád egyiket másikat, hanem hogy a tulajdonosai azoknak a hátsóknak mire használják.
@Penivaldes: Mert azok, akik érzelem vezéreltek hajlamosak fekete-fehér leosztásban gondolkodni. Ezen csak ront az, hogy a Fidesz még rá is játszik...
@AKIsTUDATLAN:
Mazochista a csóka! :)
Gyámolítja az elesetteket és a szellemileg fogyatékosokat. Stefke ezért maradhat.
@Dr. simonmondja.: " Egy - arányos választási rendszerben -, mondjuk egy tisztán listás rendszerben, ami a világ legtöbb országában van"

Azért az utolsó állítás erős túlzás ám. :) Sok országban van vegyes (listás, és egyéni) rendszer, köztük olyan is, ami a győztesnek ad plusz helyeket. Ez önmagában még nem diktatúra.
@Penivaldes: Tudod, milyen pezsgés volt a rendszerváltáskor?:)

Tök jó volt. Jártunk ki bányászfalvakba beszélgetni, "agitálni".
Szívesen fogadtak a teljesen vörös kocsmákban is. Senki nem akarta fejünket venni.:)

Aztán megtörtént a négyigenes népszavazás, a rá következő szdsz-s összejövetelre megjelent a fél város, teli olyan emberrel, aki pár nappal korábban még szörnyülködött és ellenforradalmárt kiabált.
A sok ejtőernyős.:)

Soha többet nem mentem rendezvényre.:)

Legvégül már nem is szavaztam.:)

Két év múlva adott a lehetőség, hogy ismét rendszerváltásos tavasz legyen.
Mert a helyzet szerintem megérett rá. Ha így lesz, ne hagyd ki ezt a fajta pezsgést.:)
Nagyon jó, mikor tudod, érzed, hogy valami fontos és jó dologban vagy benne.:)
@King of Shadows: azok a sakkozók akil fekete fehérben gondolkodnak.
@Fabius:
Igazad van, a saller tenye a fontos.

Bar ez inkabb az ellenzeknek fontosabb.

Ugyanakkor - szerintem - a vereseg tenye aligha fog barmilyen valtozast is eredmenyezni a Fidesz donteseivel kapcsolatban, hiszen mar nincs hova hatralniuk. A hatuk nyoma mar igy is benne van a falban. Ma mar nem igen van mozgasteruk, a mai hireket olvasva is csak az lehet szamukra a kerdes, hogy melyik ujjukat harapjak meg. De hogy harapniuk kell, az elkerulhetetlen.

Vagyis a kerdes csak az, hogy a pedagogusokkal, a magas jarulekalappal rendelkezokkel, vagy eppen mindenkivel (AFA) csesszenek ki?
@Fabius:
"Schiffer az LMP emblematikus figurája, a kettő nem szétválasztható."

Meg nem, de igeny lenne ra. ;)
@Habakuk999: én agitálni nem szeretnék. nem szeretem, ha hülye és értetlen emberek közé kell menni, és bármit is elmagyarázni nekik. tudom rossz vagyok, de jobban jár az ország és az ellenzék ha én inkább nem...:)))
@Penivaldes: Szerinted most mit csinálsz?

Azzal, hogy itt írsz?
@Habakuk999: jól érzem magam. igen, nekem az elsődleges itt az, hogy a legtöbb ember értelmes, és normális. de elsődlegesen nem a poltika vetett ide.
@Penivaldes: Ők is... Mondhattam volna azt is, hogy jók vs. rosszak, ha az jobban megfelel. :)
és remekül elcsvegek bárkivel majdnem bármiről, bármint arról, amihez picit értek, vagy érdekel.
@Penivaldes: Ezzel "a hülye és értetlen emberek"-nél azért óvatosabban fogalmaznék.

Attól, hogy esetleg kevesebbet tanultak, vagy más a hitük, egyáltalán nem biztos, hogy hülyék.

Vannak témák, amelyekben bizonyára Te vagy az okosabb.
Máshol lehetsz iszonyúan naiv is.

Látod, még Stefi is tud érdekeseket írni, ha megtéved. ( Bár mostanában sokat ismétli önmagát, kezd kifogyni a szerepéből.)
@Penivaldes: De a sakkozók nem gyűlölik a másik oldalt, a Fidesz ellenesek nagy része viszont igen. :(
Meg a Fideszesek is, természetesen. :(
@Habakuk999: nem arra értettem, hogy ki mit tud, meg mit nem. persze mindenki máshoz ért. hanem arra, hogy nekem nincs ahhoz igazán türelmem, hogy egy más véleményen lévőt meggyőzzek. vagy nem állok vele többet szóba, ez egy végső eset, vagy réhagyok mindent mert utálok bárkivel is összeveszni, mert az nem fér bele a magamról kialakított képbe.
@King of Shadows: nem tudom én egyik oldalt sem utálom. lehet, hogy a politikusokat néha igen, de a választókat nem. én megvagyok arról győződve, hogy a másik oldalon is szerethetik azt amit én, és ha igen akkor politika pártok mennek nálam a sufniba.
@King of Shadows:

Szerintem nem túlzás.

Nem számoltam, de szerintem a többség listásan választ.

en.wikipedia.org/wiki/Proportional_representation#List%20of%20countries%20using%20proportional%20representation

Valamikor volt egy nagy-nagy szines világtérkép linkem is, és azon is a listás szín volt a menő.
@Penivaldes: nem így látom.
nagyon türelmesen írod a véleményedet nap mint nap.

Ne az Angyal féle direkt propagandista szerepre gondolj. ( már ezt is csak félve merem írni, mert ő is változott )

Veszekedni én sem szeretek, nem is az a cél szerintem.
@Fabius: Persze, lehet önálló arculattal próbálkozni, mindenkitől kissé eltávolodni, de ebben a választási rendszerben ez nem célravezető. Ha reálisan szemléljük a dolgot, a listán esetleg elérhet az LMP néhány helyet, de a körzetekben - néhány extrém kivételtől eltekintve - most úgy tűnik nem.
Ha több ellenzéki jelölt is indul, csak aprózódnak a szavazatok. A győztes pedig mindent visz, és utólag itt már nem lehet meggondolni a dolgot.
Lehet tehát külön indulni, de a Fideszt leváltani csak egyféleképpen, választási együttműködésben lehet. Teljesen mindegy hogy az LMP-nek sikerül-e erős harmadik erővé válnia, vagy marad így ahogy van, hát, 'nemerősen'. Ha külön futnak neki, egyféle végeredményre lehet számítani. Ugyanúgy előrelátható mi fog következni az LMP különutasságából, mint a baltás kiadatásakor látható volt, hogy mi fog következni. Olyan világos, mint hogy keleten kel fel a nap.

Egyébként Bajnaitól mi értelme elhatárolódni? Ha valaki Fideszhívő, akkor ugye azért határolódunk el mert ő a libás. A másik ok a pragmatikus gazdaságpolitika elutasítása miatt remélt népszerűség lehet csak. Ez azonban visszaüthet, hiszen a gazdaságban fordulatra lesz szükség.
Az elosztórendszerek reformja nem várhat tovább. Nem lehet Mesterházy féle, Szili féle, vagy akár Róna féle nebántsvirág politikát folytatni.
Ha politikailag el is fordulunk tőle, akkor is Bajnai féle gazdaságpolitikára lesz szükség. Még ha Schifferék egyedül nyerhetnének is, vagy legalább döntő tényezővé válhatnának, (egyik sem reális) ezt akkor sem úszhatják meg.
Nem csak a kormányt kell leváltani. Bizonyos kellemetlen döntéseket is meg kell majd hozni. És Schifferéken nagyon nem látszik, hogy erre el lennének szánva. Vagy ha csak titkolják, akkor arra meg ráfaragnak mint a szocik.
@Habakuk999: :)) persze, mert a kevésbé barátságos véleményem elsziszegem az orrom alatt. :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A halmozottan sérült trollok modor és illemtanára :-D
@Fabius: Ez azért kell egyfajta lelki érettség. Én ilyen esetben már rég képzeletben lenyilazom a másikat. csak ezt a kedves aranyos kislány maszkkal álcázom:))
@Dr. simonmondja.: Ilyen sok? :O Nekem hirtelen a németek, az angolok, a grúzok, Lybia, és Egyiptom ugrott be. Azoknál van egyéni is a lista mellett. Az angoloknál ráadásul csak egyéni van.
@King of Shadows: iegn és angoloknál a győztes mindent visz ha jól tudom.
@Fabius:

Nem vagyok troll, ezt a gúnyolódást kikérem magamnak!

A te szemedben mindenki troll, aki higgadt, racionális érveléssel szembe mer szállni a liberális véleménydiktatúrával?

Én ezt nem élvezetből csinálom. Eszem ágában sincs szórakozni, volna jobb dolgom is.
@shinichi:

Ne tegyünk már úgy, mintha két hónap és nem két év múlva lennének a választások.

Az LMP-nek nem az elsősorban szoci-dk táborban jelenlévő összefogást bármi áron elvárásnak kell megfelelni, hanem a szavazóbázisáénak. Más kérdés, hogy annak is legfeljebb korlátozott mértékben sikerül, én is fikázom őket eleget.

Teljesen normális, ha ennyi idővel a választások előtt más úton is gondolkodnak, ha közben kimondják amit elsősorban ki KELL ma mondania minden ellenzéki pártnak: Orbánnak mennie kell.

A külön út abszolút indokolt akkor, amikor Szanyi kapitány megfogalmazásában bárki elolvashatja a szocik számára az összefogás egészen pontosan mit jelent. Lehet ennek elutasításán háborogni, de meglepődni nem kell. Esetleg észre lehet venni, hogy a szocik is most adtak fel apróhirdetést, hogy szövetségest keresnek, vagyis az útjukat és a tábort ők is most próbálják erősítgetni, ami kurvára rájuk is fér.

Az előrelátáson meg jót röhögtem. Pillanatnyilag semmit a világon nem látsz előre. Különösen a választás feltételeit nem látod, amire stratégiát, szövetséget alapozni lehet. Ennek ellenére tegyen mindenki esküt, hogy minden körülmények között szeretjük egymást akkor is, ha amúgy utáljuk.
@King of Shadows:

Mindig az ugrik be, amit a fidesz-papagájsereg sokat emleget.

A 300 forintos népszavazás alatt a svájci közvetlen demokráciát emlegette sokat.

Most meg az angol egyéni mindentviszt meg a királyságot.
@simple observer 1.0:

Nanana, emlékezzünk csak, nem volt olyan régen: csbe témában is hogy kifaroltak, majd az élére álltak a harcnak. Működött az amit nem tudsz legyőzni annak állj az élére elv. Simán elképzelhető, hogy a történeteket látva elmondják megint, vették a társadalom üzenetét és mittom engedtek a háziszandál szorításának.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.):
Azt gondolom, amit vázoltál az megállja a helyét.
Itt mi mindannyian óhajtjuk a focista lángolását, de azon nem gondolkodtunk el, mi is fog történni a pöcegödörbe való hajítása után. Szóval a felvetésed nem alaptalan. Legyűrjük ezt a velejéig rohadt rezsimet – rendben. Ez az első lépés, egy élhető, demokratikus rendszer felé. Na de, ha nem pusztul bele ez a vadbarom a vereség okozta sokkba, akkor mi fog következni? Az, amit már tapasztalhattunk annak idején 2002-ben. Aztán ha azt is sikerül túlélnünk, akkor jön az ellenzékiség legocsmányabb manifesztációja keresztányokádékfidesz képében, amit eleddig el sem tudtunk/tudunk képzelni.
Amit itt vizionálsz, az nem utópia. Ez a tróger nem demokrata, sosem fog belenyugodni, ha seggbe rúgjuk.
Ha nyer akkor is nagy szarban vagyunk, de ha nem, akkor is.
Jön a jól bevált „elmúltezmegaz”, ráadásul ismerve a magyar választók tájékozottságát – tisztelet a kivételnek – be is fogják szopni, mert amekkora ganajhalmazt hagy ez a tetű a következő adminisztrációra, azt három ciklus sem fogja tudni kezelni, elég lesz úgy kommunikálniuk, ahogy eddig. Nem akarok az ő retorikájukkal élni, de ez a hülye duma úgy látszik nektár és ambrózia a mai napig, a csalódott rétegeknek.
Ez borzalom…
@shinichi:
Ez lesz megint?
A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.
Ehh, ez a szánalom karakterező a téma megint? Szereplési vágya kielégitve, örülhet az egyszeri hisz vele foglalkozik mindenki.
@Penivaldes: Igen, és az amcsiknál is. Ezért is alakult ki náluk a kétpártrendszer.

@Dr. simonmondja.: A félreértések elkerülése végett: én az angol rendszert egyáltalán nem preferálom. Szerintem is a tisztán listás a legjobb, de nálunk eddig is a német megoldás volt.
"Csókpuszi,Gyula" Ettől örökké röhögőgörcsöt kapok :-)))
@Knósszosz: Jajj, Knósszosz, ne hülyéskedjetek már!

Basszus, olyan csapat kell, aki rendet tud tenni.
Aki vissza tudja állítani az országot a helyes útra.
Ja, hogy ehhez hozzátartozik baltazár megfékezése is?
Természetesen.
A politika az harc. Aki nem képes rá, menjen homokozni bégetve.
@Knósszosz: francba, szar ez igy is úgy is, agyi katasztrófa talán még segíthet, kár hogy van meg háttér ember
@King of Shadows:
Valamikor reméltem, hogy átállunk a listásra,
de most, hogy már a szélbe szórták a választójogot,

mostmár az se lenne arányos, se korrekt.
@Penivaldes: Most megnéztem a francia rendszert, és az is tisztán egyéni, csak kétfordulós.
@Dr. simonmondja.: pedig nálunk van a legfejlettebb listás rencer...

kubatov listás
@King of Shadows: szerintem meg valahol az angol a legjobb csak nem itt piciországunkban.)
@King of Shadows: ja igen a franciák...őket anno nem tanultam meg:)
@Dr. simonmondja.: Amíg nem fogadják el a törvényt nem biztos, hogy az így is fog maradni. És még az elfogadása után is módosíthatják, ha akarják...

@Penivaldes: Szerintem nem. :) Ott nagyon sok múlik a jelöltön, és sokkal könnyebb is visszaélni vele.
@dr. Balta$ár:

Szívmelengető rágondolni, hogy Kubatov
valahol számontartja minden gondolatom.

Ha Isten nem figyelne rám, akkor se érzem magam egyedül az ég alatt.
@King of Shadows: épp ezért jó. hogy sok múlik azon kit állítanak oda:)
@Penivaldes: Mármint az, hogy jó beszélőkével simán lehet nyerni, akkor is, ha egyébként dilettáns az illető? :O Mert hiába jó szakember valaki, ha nem tudja közvetíteni a gondolatait.

A francia szisztéma már nem olyan rossz. Szerintem a jelenlegi kevertnél (és a régebbinél is) jobb, ha már nem lehet listás rendszert alkalmazni.
szerencsére minden magasság a hején van...

az elb@szott OTÉK ot 2hónap után visszamódosították
természetsen vicces saláta törvényben...

"Az Országgyűlési Őrséggel összefüggésben egyes kormányrendeletek, valamint az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet módosításáról szóló 275/2012. (IX. 28.) Korm. rendelet 5.§-a visszahelyezte régi jól megszokott pozíciójába az építménymagasság fogalmát."

"Nyilván azért került a módosítás az Országgyűlési Őrséggel foglalkozó rendelet módosításával egybe, hiszen az is szabályoz magasságot: „objektumvédelmi feladatok ellátására rendszeresített szolgálati beosztások esetében az egészségi alkalmassági vizsgálatoknál férfiak esetében minimum 180 cm, nők esetében minimum 170 cm testmagasság a megkövetelt”. Magasság, magasság; objektum, objektum."

www.tervlap.hu/cikk/show/id/1585
@Habakuk999:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én azt gondolom, Lonewolf nagyon is aktuális kérdést tett fel.
Mi lesz a vereség után?
Senki ne gondolja komolyan, hogy megemésztik majd egy: "hájó, ez van" dumával. Persze ha akkorát buknának mint az előző választáson a balosok, talán. De nem. Ha történetesen 90 százalék küldené el őket a jó édes anyjukba, akkor is harcolni fognak, és mindet elkövetnek a zeredmény megsemmisítése érdekében. Ők a Fidesz, szarházzy tetűk gyülekezete, megtámogatva a pici náci turulszaros oldalbordájukkal.
Csak én vagyok ennyire sötét, vagy vannak akik hasonlóan hülyék?
@Knósszosz: Az általuk létrehozott választási rendszer alapján nem lesz gond, ha buknak. Ott nem lehet kicsit elhasalni, csak nagyon. A '02-es támogatottságuk se lesz már meg...
@King of Shadows: én a listást nem kedvelem annyira. bevallom nekem a vegyes rendszer a kedvencem, úgy hogy az egyéni kerül túlsúlyba. a listás túl arctalan. most is listáról bekerűl egy csomó léhütő gombnyomogató. az egyéni viszont nagyobb megméretettés.
megbukott sakasvili és már másik vili van hatalmon

gyors munka volt nyomorbán

brühühühühühühü
@Knósszosz:
pontosan így lesz de rajtatok múlik mit tesztek

brühühühühühühü
@simple observer 1.0: Nem hinném. Mindent ráfognak, mint a Nestlé nyuszira.
@Knósszosz:

Az a szép az egészben, hogy ha buknak akkor feleszik a földről amit föl kell enniük:

- saját szabályaik szerint alkotott rendszerben,
- kényük szerinti gerrymandering mellett

kaptak ki. Apellátára és kifogásolásra lehetőség nincs. Az csak hab a tortán, hogy ebben a rendszerben kis vereség nincs.
@shinichi: "Lehet tehát külön indulni, de a Fideszt leváltani csak egyféleképpen, választási együttműködésben lehet. "

Ez tiszta. Viszont arra válaszolj: ez a választási együttműködés hol kell eldőljön konkrétan? A legfelső szinten? Vagy a helybeli pártszervezet eldöntheti, hogy a saját jelöltjének van több esélye, vagy a másik párténak? Mert ez a lényeg, a felsőbb pártszervek általában leszarják, mit tartanának célszerűnek a helyi szinten, kivéve a zöldeknél.
@a szív fészkei: Azért nem mondhatják a fideszék kormányék, hogy utálják az iMF.-t. elvégre ha nem lenne a Valutaalap akkor kereshetnének bűnbakot. így viszont könnyű az életük..mindent ráfognak.
@Fabius: meséj má hogyan bukhatnak (nem erőszakkal)

a drsiffer (=drorbán 2.0 átveszi a 6 almát?)

bruhhahahhahaa:))))
Itt fn.hir24.hu/itthon/2011/12/05/megsem-lesz-pedagogus-beremeles/ wwkcw az van, hogy rég leették a fideSSesek a mézet a mézesmadzagról. Ohne IMF. [..]"A köznevelési törvény egyik legfontosabb része a pedagógus-életpályamodellt leíró fejezet. Az ebben állítottak szerint – bár a pedagógusok munkaterhelése nő, és a pályán lévők rendszeresen szigorú minősítési eljáráson esnek majd át – a tanárok fizetése érezhetően növekedne. Hoffmann Rózsa a pedagógusok illetményalapját a mindenkori minimálbérhez rögzítené, 180 és 200 százalékban határoznák meg a főiskolai, illetve egyetemi végzettségű tanároknál. Négy fideszes képviselő - Pósán László, Demeter Zoltán, Sági István és Kucsák László – módosító javaslata viszont annak meghatározását minden évben a költségvetésre bízná. A változtatást azzal indokolják, hogy a minimálbér-alapú bérrendszer meggátolhatja a differenciáltabb döntéseket." Nem is hivatkoznak az IMF-re itt.
@dr. Balta$ár: kedves olvtárs, a szöveged kísérteties, ugyanis kizárólag a szocialistáknak kedvez Schiffer karaktergyilkolászásával. Nem vagy te véletlenül egy szocialista párti aktivista, akinek a szemhatárán a kétpártrendszer lebeg, ahogy azt a kedves vezetői szeretnék?
"Nem sikerült megnyugtató választ kapni a nemzetbiztonság és a szervezett alvilág közötti kapcsolatokat firtató kérdésekre, pedig ez az emberek jogbiztonságának szempontjából is fontos lenne – mondta Mile Lajos LMP-s parlamenti képviselő az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülése után tartott rögtönzött sajtótájékoztatón kedden Budapesten."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35987/nincs-megnyugtato-valasz-a-nemzetbiztonsag-es-az-alvilag-kozotti-kapcsolatokat-firtato-kerdesekre/
@Penivaldes: Ez nem feltétlenül van így. :) Az egyéniben is meg lehet csinálni, hogy a kampányban teljesít valaki, aztán lazsál a parlamentben, és időnként nyomogatja a gombokat. Mellesleg az egyéniben is sokat számít a támogató párt. Ha csak pártpreferencia alapján szavaznak, tök mindegy, kit indít a jelölő szervezet, feltéve, hogy az illető nem totálisan vállalhatatlan.

Ráadásul még az is hozzájön, hogy a választók hajlamosak a legesélyesebb kihívót támogatni, akár szeretik, akár nem. Ugyanez igaz fordítva is: csak azért maradjon a jelenlegi, mert különben jön a másik nagy párt jelöltje.
"A Lehet Más a Politika dél-budai csoportja az elmúlt napokban valamennyi Szerémi úti lakost megkérdezi arról, hogy szeretnék-e utcájuk nevét Horthy Miklós útra változtatni. Az eddig megkérdezettek több mint 80 százaléka nemmel felelt és ezt aláírásával is megerősítette. Ideje, hogy az érintettek véleményét a döntéshozók figyelembe vegyék."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35989/a-helyiek-mar-dontottek-ideje-figyelembe-venni/
"A képviselő azt mondta, két évvel a választások előtt korainak érzi, hogy a koalíciós esélyeket latolgassák, de az LMP számára nem lehet cél a “járadékleső kispártiság”.

“Nem látok ma olyan pártot Magyarországon, a magyar parlamentben, amelyikkel nagyon szívesen el tudnám képzelni az LMP-t koalíciós társként” – mondta egy esetleges szocialistákkal kötendő koalíciót firtató felvetésre. Hozzátette, ha mégis kialakulna a koalíciós kényszer, akkor az LMP-nek “kőkemény tartalmi feltételeket kell támasztania”."

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/35981/schiffer-az-lmp-nem-lehet-tagja-egy-korabbi-kormanyfo-altal-vezetett-koalicionak/
@dr. Balta$ár:

Nem olyan bonyolult ez: annyian kell ellene szavazni, hogy minden kétséget kizáróan, minden trükközés ellenére többen legyünk. Meg lehet csinálni.

Azt nem mondom, hogy könnyen.
@King of Shadows: Igen, de egy egyéni jelöltet jobban megtudsz fogni, jobban felelőségre vonható (elméletben) mint egy listás. És ebbe nem fér bele, hogy a választól az alapján döntenek végül, hogy kinek szebb a vádlija. sőt ha ezt nézed akkor az egyéni nyer, mert XY van lába, viszont egy pártnak nincs:D
@Fabius:

Ha a fideszesek nem nyernek, az egy technikai hiba.
Újból szavaztatják, és beterjesztik máshogy, amíg jól nem döntenek a figyelmetlenek...

www.youtube.com/watch?v=GrBbFgCU3rk&feature=relmfu

...ez ilyen egyszerű.
akkor itt a következő nagy dobás... Fabius kéne egy összefoglaló...

-magántulajdon (manyup, mal) álamosítása
-visszamenőleges jogalkotás
-a jogálam intézményeinek kiherélése (pl AB)...
-fides mamelukok szakmaivezetői posztokra/ intézményekre ültetése
-tejjes iparág betiltása (játékgépek)...

van még más fontos álomása a fides tündöklésének?
egyéb KÖZTÖRVÉNYES BŰNCSELEKMÉNY?
na jó még, alkotmány 2§, hatalom koncentráció általában...
@épészmérnök: Hát nehéz lesz levezényelni. Szerintem a felső vezetés szintjén kell egyeztetni, de a helyi elképzeléseket, véleményeket maximálisan figyelembe véve. Viszont a helyi szervezeteknek is figyelembe kell venni a realitást.
pl. egy 40-os Fideszes, egy 37%-os szoci, egy 5%os LMP-s és egy másfél %-os DK- jelölt esetén azért elég egyértelmű, mit kéne tenni. Lehet ragaszkodni a vágyott pozícióhoz a végletekig, vagy a haza érdekében kompromisszumot kötni. De ehhez egyáltalán le kéne ülni beszélgetni. Még nem tárgyalni, csak beszélgetni.
@épészmérnök: a tények tények... nem karaktergyilkosság...

mi a lóf@szt gondolsz egy komcsi unokáról?
drorvbűn (az ördög) ügyvéggye... köztudomású...

ettől a maszop is lop-csal hazudik... itt nem oldalak vannak...
itt birkák vannak és sipkában-jelmezben ugráló földsurak...

@Fabius: ok többen szavaznak ellene...

és????

ad0) előre megakadájozzák az eséjes indulót... trükkök 100ai

ad1) választási csalás volt

ad2) felgyújtyák a várost

ad3) minden intézmény élén csücsül egy mamluk még 9évet kb...

na akkor ? hogyan ? 2/3 is kevés...
de anélkül totál zéró eséj...
@dr. Balta$ár: ezt a komcsi unokázást szerintem hagyd abba, mert elég szánalmas érv.
Netteroristák! Felkészültetek? :))

hvg.hu/Tudomany/20121002_cleanit_eu_szabalyozas_tek

"Kiszivárogtatták a két éve készülő új internetszabályozási direktíva piszkozatát. A tervezet a virtuális Dzsihád ellen készül, ám a terror elleni harcban az uniós állampolgárokat is meztelenre vetkőztetheti. Az irányelvek előkészítésében Magyarország is részt vesz, a projekt a TEK hatáskörébe tartozik - írja az origo.

A kínai diktatúrában is lazább az internetszabályozás, mint amilyen az Európai Unióban lehet, ha az EU elfogadja a kontinensen példátlan szigorúságú tervezetcsomagot. Az origo beszámolója szerint a netes terrorista tartalmak visszaszorítását célzó elképzelések között szerepel például, hogy uniós állampolgárok csak valós névvel és profilképpel regisztrálhatnak közösségi oldalakon."
@Fabius: jobb ha fened a szívlapátod és deszkázod az ablakod...
@Penivaldes: mér nem az? de az csak hangulati elem... attól a rohat büdös komcsi is lehetne tisztességes ember...

nem azért utájjuk, hanem azért mert a fides mafia megbízottya...
@Penivaldes: Elméletben igen, a gyakorlatban viszont nem. Ha megnézed, az egyéni jelölésnél nálunk is rengeteg múlik a párton. '10-ben például egy majom is simán nyert volna egyéniben, ha a Fidesz indítja...
@Fabius:
Van egy olyan sejtésem, hogy evvel valóban kibaszott nagyot lehet bukni.
Persze Észak-Korea az etalon, a tetű mackófölsőben osztja az észt itten Európában, de ez csak ideig-óráig fog menni.
Pofára fog esni ez nem kérdés, a probléma ott van, hogy addig a szopás konstans lesz.
Nekünk.
Jó a vita az országgyűlésben.

Ha van parlament tévétek, akkor nézzétek.
@King of Shadows: na igen, de az valahol az akkori másik oldal hibája is. ugyanis akkor egy viziló is jobbnak látszott mint amit a másik oldal kínált.
@Fabius:

Ezt a fidesz meg fogja szavazni magának.

Magabiztosak és pimaszok, mint állat.
@Penivaldes: De ezek szerint mégsem olyan jó az egyéni, mert akkor az MSZP indíthatott volna profi szakembereket is, ugyanaz lett volna az eredmény. :) A pártlogó elijesztette volna a választókat.
@King of Shadows: de jó, és erről nincs több vita:))
az MSZP.-t hagyjuk inkább.....
A fideszesnek ez a véleménye a vitáról...

" Önöknek ez az egy dolga lenne, hogy bocsánatot kérjenek a határon túli magyaroktól. "

Hát legalább megtudtuk, mi a dolga a képviselőknek a parlamentben.
@King of Shadows:
"'10-ben például egy majom is simán nyert volna egyéniben, ha a Fidesz indítja..."
Ki mondta, hogy nem így történt??
Hisz a "majom" jelző egy megtiszteltetés lenne ezeknek a biorobotoknak!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ők is szellemtestvérek...
ja bocs ők nem..elnézést kissé romantikus hangulatban vagyok.
Most mondja Lendvai, hogy tiszteli azt a 10 fideszest, aki túszként ittmaradt a választójogi vitánál.

10 darabos kétharmados frakció.
@Dr. simonmondja.: Ezen én is megüktözöm. Orvbűn ne legyen megosztó és csináljon értelmes politikát - ezt elhtte most róla értelmes ember???? Amikor hidat foglaltatott a saját belügyére által levezényelt de elvesztett választás után, amikor azon nyomban a TF előtt meghirdette az árokásás magasiskoláját, polgári ökörkörözött keselyűként a városom felett Vonákkal szétbaszatva azt, amikor 06-ban véres-lángos hisztériát generált kilopott beszéddel - amire bőven rákészült, hisz júniustól uszított szeptemberre -mert májustól a zsebében volt már az őszödi szöveg, amikor, amikor, amikor.

Ez tényleg vicc. Róla feltételezni, hogy ért valamihez, sőt/és folytatja Bajnaiék munkáját, amikor az obstrukció tetejét vitték véghez mindenben, amikor 300-ért népszavazást cirkuszoltak ki??? Őrület.
Fideszes hazudik. Asszem Csizi.

Azt mondja, hogy csak ők terjesztettek be parlament létszámcsökkentő javaslatot.

Pedig ilyet Gyurcsány is beterjesztett, de a fidesz leszavazta.

Előkeressem, vagy elhiszitek elsőre ?
@Habakuk999: Ja ezt ne mondd kérlek! Nem lehetett tudni?? Azok után, amit művelt?
@Dr. simonmondja.:
Ezek folyamatosan hazudnak, akkor szólj szerintem csak, ha véletlenül igazat mondana valamelyik népművészeti agyagedény. :O
Nem nézitek a választási eljárásról szóló parlamenti vitát??? :)

elovideo.parlament.hu:8080/ramgen/redundant/live.rm
@Dr. simonmondja.: Sőt, a kitörülésre használt klopapírt adja be. Nem mindegy?
Átjelentkezéssel, csalással, százezreknek gőzölgő levesosztással vádolják az emeszpét a pimasz fideszes hazudozók.

Ezek a szélsővidéki fideszes átjelentkezők baszták el a mi XI. kerületi választásunkat,

Rétvári Bencuska rajongói...

index.hu/belfold/2010/valasztas/negyed_kettoig_allt_sorba_az_utolso_szavazo/
@a szív fészkei:

Még a jobbikosnak is sok volt már, amikor az egyik szemét fideszes a regisztráció mellett szemkilövetéssel érvelt.

Szép volt.
Menjünk lefeküdni. jó éjt fiatalok.
@Mariann19: Plusz Andy Vajna egyeduralma is e téren. Itt a blog, amit idézel: nivo.blog.hu/2012/10/02/miert_ilyen_surgos_a_jatekgep-torveny

Kósa Lalát is megfúrja inkább? Hisz Debrecen kap stadiont, de kiszedi alóla a csapatot?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem tudom kire mit mondanak. egyébként én nem vagyok kiszíéámítható. egy biztos, hogy mukfurc unott szürke egyéniség vagyok, aki naphosszat a falt nézi és a pókokat.:)
@a szív fészkei: Szia Szív! Nemááá! Ez ennyire nem lehet eccerű!
@Penivaldes: Kérdés, hányan mentek és milyen célból..jó éjtcakát!:-)
@Habakuk999: Igen,nem kell lenézni az embereket. Az visszaüt.

Na,áldásos tevékenység by Orvbűn: FB:
El a kezekkel a nyugdíj-megtakarításoktól oldal írta:

A kormány egy év alatt 160 ezerrel növelte a szegények számát.
"A Nemzeti Elszegényedés Kormánya ezt intézkedések seregével érte el – állapítja meg a szocialisták közleménye:
– az igazságtalan egykulcsos szja és az áfaemelés;
– a jóléti juttatások és nyugdíjak értékcsökkentése;
– a rokkantnyugdíjak megvonása, a gyógyszerkassza kifosztása, a gyermekétkeztetés felszámolása;
– a munkanélküli segély harmadolása; stb.
És most jön a segélyezési plafon bevezetése.
(A képen Lázár János, aki szerint akinek nincs semmije, az annyit is ér.)
www.168ora.hu/itthon/ez-a-nemzeti-elszegenyedes-kormanya-103343.html
@Dr. simonmondja.: Tóth Józsinál dettó ez volt, hogy leválthassák... A Kassák Gimi előtt álltak a buszok a József Attila Színháznál, amivel Tatabányáról hoztak fel lelkes átjelentkezett szavazókat akkor. És Tóth Józsi mégis maradt.
@Penivaldes: Nanana. Te egy ellen Stefi vagy: míg ő álandóan szuronyfényezi, te folyton simfölöd magad. kéne egy középút jányok!!!
@a szív fészkei:
Molnárt hamis váddal meg is vádolták.
Az emdéefest meg utolsó pillanatban visszaléptették.
Nem bíztak semmit a véletlenre a szemetek.
@n.i.era: Szia! Nem én mondom, hanem mások, de ez már csak így mozog, tehát hihető is lehet. Ami épp az elsődleges öt perces haszna, azt keresztül veri és slussz (lásd Töröcskei-Simicska azeri haszna miatt a baltás balhé).

Emberek röpülnek most emiatt a levesbe, családok mennek tönkre, nebich - ahogy a művelt zsidó mondja. ;-DD

Jól vagy?
@Dr. simonmondja.: Igen, Tóthnál meg indítottak egy Tóth József no name fideSSest a környékbeli banyák megtévesztésére. De anyámat se verték át, hehehe.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Na, azért örülök, hogy az érdeklődésed a régi, tehát csak jól vagy, ugye?
Na most a Lendvai - túszként - kifejezésén komenistázik már a hatodik legalább.

Kikéri magának a fideszes - ezzel el is lesznek reggelig.

Andrássi út 60 meg ÁVÓ....
Szávay király volt. Vécsei fideszes Darth Vaderként recseg a mikrofonba. :)
@Dr. simonmondja.: ezt a hitvány előadást nézed?

miért nem jársz színházba? azok profi színészek...

ezek meg BŰNÖZŐK...
A forró gulyásleves is már hatodszor borul legalább a Lampert Mónikára,

pedig eddig csak a Fideszt itélték el választási csalásért egyedül...... milyen kár.
@a szív fészkei: úgy mint a bírák...UTÓLAG semmi értelme...

ennek már lőttek...
ezért volt a sietség, hogy előre ne tuggyák megfúrni a NER t...
@Dr. simonmondja.: Látod még azt is megéltük, hogy Dúró Dóra mondandója is tetszik. :)
Ja egyébként az elempések közül nekem Karácsony a legszimpatikusabb. :)
Érdeklődik az ellenzéki, hogy hol vannak a törvény beterjesztői...?

Hol a kádéenpé ?

Tényleg, hol az én Rétvári Bencuskám ?

Ki képvisel engem, jajjaj...
@dr. Balta$ár: "nem azért utájjuk, hanem azért mert a fides mafia megbízottya..."

Bizonyítsd. Ez így sima rágalmazás.

A többesszám pedig mióta jár neked? Király vagy?
Höjj, Lendvai anyót nem bírom, de most faszául tolja a vitát!
@Dr. simonmondja.: Ő nekem is de szerintem még Z. Kárpát is jól tolja a felszólalásokat.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :-)))) A rosszalkodás jót tesz, kérdezd csak Bolit, szerintem ő ennek a nagydoktora.
@Fabius: Te is bekapcsolódtál az éjjel show-ba??? :)
@a szív fészkei: Érdekes dolog lenne, ha Kósa Lajost is megfúrná a foci csapatok rivalizálása során.Ekkor az látszana, hogy törvényeket is lehet hozni a privát kedvtelések miatt.
Azon lehet elgondolkodni, hogy - figyelve a mai napi médiát - mindenki csak találgat, hogy mi lehet a sürgősséggel meghozott döntés oka, vagy háttere.
Kérdés, nem az lenne az evidencia, hogy az állampolgárokat teljes körűen kell tájékoztatni, a döntéseket indokolni?
@Fabius: A hangja meg bontja a falat és az aszfaltot.
@Dr. simonmondja.: Ja és Apáti dumáit is bírom. Tetszik az ízes tájszólása is. :)
@Mariann19: Ezért, a tájékoztatás hiányáért jelentette fel ugye Schiffer, a jogtudor Gyurcsányt Sukoró miatt. Ugye? Most meg ez lehet simán óne zsanér, hogy adjak műveltségnek is...

El tudom képzelni, hogy mindent alárendel a heppjeinek.
@Fabius: és hogy tetszik a műsor??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A Volnert már láttam éles bevetésen vitában is és nekem tetszett.
@Dr. simonmondja.: Bencus kéne? A FideSS már az ízléseket is tönkre teszi. :-DDDD
@Dr. simonmondja.: Nagyon jó benne, hogy végtelenül higgadt és nyugodt tud maradni. :)
@a szív fészkei: Jahát, ha még a hangja is bársonyos volna, akkor már Psota volna.
@épészmérnök: minden politikus bűnöző, tehát bűntársak...
Ilyen rendes ez a Demján, csak meg köll várni, míg meghal: burzsuj.blog.hu/2012/10/02/kozel_100_milliard_forintot_adomanyozna_el_a_magyar_milliardos

[..]"A halála után megmaradó vagyon 95 százalékát pedig jótékony célra fogja felajánlani. "Mindig is ez volt az életcélom, mert tudom, hogy korábban milyen sokat jelentett nekem is a segítség. Ezt nem most mondom először, a kollégáim és a családom a kezdetektől fogva tudják. A pénz a már említett célokat fogja szolgálni - szegény gyerekek oktatása, minőségi kultúra. Ez az én nagy dilemmám, a megoldáson még mindig töröm a fejem. Mindenki azt mondja, hogy majd egy kövér kurátor vesz aranyláncot a szeretőjének a pénzemből. De jó megoldás lehet, ha három egyházra bízom a pénzem, azok biztosan nem fogják ellopni. Pedig ateista vagyok, de meggyőződésem, hogy az egyházakra szükség van, mert az évezredes működésük alatt jól kidolgozták, hogy melyek a társadalmi morál legfontosabb építőkövei."
Szenteltvizet öntöttek Orbánra és Ficóra - fotók
A két kormányfő Pilisszentkereszten együtt adta át a szlovák központot

hvg.hu/nagyitas/20121002_Orban_Viktor_Robert_Fico_talalkozoja
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Egyszóval?

Szégyen.

Hogy ezen egyáltalán vitázni kell.
@a szív fészkei:

Ez az amiből megint nem lesz semmi. Elbukik ahogy az előző ilyen is elbukott.
Figyelemreméltó: balavanyblog.hvg.hu/2012/09/28/egyhazon-beluli-eroszak/

[..]"Nincs szörnyűbb, hidegebb és kíméletlenebb a vallásos embernél." Na ezt pláne egy Orvbűnben elviselni nem is lehet.
Schiffer ezúttal jogos:

Miért kell az aktivistákat regisztráltatni??
brék ing nyúúúz ! ARMAGEDDON ESZTERGOMBAN...

"...ezek mellett már eltörpül, hogy a képviselők tiszteletdíját sem tudja a város a következő időszakban kifizetni." :)))

még drmeggyesét se??? pedig ő nagy pénzmágus... ő emelte fel a várost, illetve annak rovására a fides mafiát...

tetenyi.blog.hu/2012/10/02/armageddon_esztergomban#title

@Fabius: szerintem álatorvosi lónak is jó... az összefogásra pl... hogy képviselők esetében ez lehetetlen... VISZONT az EGYÉNIBEN az egyetlen alternatíva... mindenhol FÜGGETLENT választani 10 pontos alapprogrammal... aztán majd pártosodnak egymás közt a parlamentben...

technikailag pedig alakítani kell egy "Pártfüggetlenek" pártyát...
@a szív fészkei: akkor fico ezért áll szóba a rossz ómenünkkell... még a BUKÁS t is kockáztatva...

azaz a közeljövőben rezesovát kiaggyuk + fico megbukik...

fontos látogatás volt... és persze csak a 1/2ázsiai nép érdekében
@Fabius: És most először nem vérszegény.

Iszik ez eleget ?
@Fabius: Ezt nem igazán értem pontosan. :)
szóval 2év alatt ficcó volt az 1etlen aki fogatta a fides mafia turulszülte főpásztorát...

ebből következik, hogy a közeljövőben:
-kiaggyuk rezesovát...
-fico megbukik (mint szakácsvili, musztafa, +a szír meg a többi)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aláírásgyűjtésnél a pártaktivistákat névvel és párttal/jelölő szervezet megnevezésével kell jelölni.

A jobbikos tanár, a szoci ápolónő és az ördögbotos okmányirodai munkatárs élvezni fogja ennek előnyeit.
@Dr. simonmondja.:

Formában van, és érdemi a felvetés nem is kicsit.
s ha már holnap van az esztergomi szent2/3 második szülinapja...

"VILÁGOT FORMÁLÓ NŐK

Október 3-án, szerdán 17 órakor a Városháza emeleti folyosóján nyílik meg a „Nők, akik formálják a világot” című fotótárlat, amelyet a Gödöllői Önkormányzat ajánlott fel Esztergomnak, s amit eredetileg a „Nők éve” rendezvénysorozatra készítettek.

Hogy hogyan kerül egy tárlaton egymás mellé Angelina Jolie, Lady Diana és Tétényi Éva fényképe?
A válasz egyszerűbb, mint gondolnák. Bármily meglepő is, mindhárom hölgynek köze van, volt Esztergomhoz. A Lady Diana Emléktársaság elnöke esztergomi, aki a házában tart fenn egy berendezett emlékszobát a hányatott sorsú hercegnő élete előtt tisztelegve. A mini-tárlatot 2011-ben Nagy-Britannia Magyarországra akkreditált nagykövete is elégedetten és mosolyogva nézte végig Tétényi Éva polgármesterrel. Angelina Jolie pedig személyesen is tiszteletét tette a városban, amikor tavaly egy hollywood-i filmet forgatott itt. Igaz, egy háborús filmet, mivel ennek a díszletnek felelt meg a belváros Lőrinc utcai szakasza és a Prímás szigetre átvezető híd. A szerda délután, a polgármesteri hivatal emeleti folyosóján megnyíló kiállítás virtuális résztvevőinek így több köze van Esztergomhoz, mint az elsőre tűnik. De Évától az uralkodókig számos neves tudós, művész, közéleti személyiség életútjával ismerkedhetünk meg, ha ellátogatunk Esztergomba a Városházára. A kiállítás ügyfélfogadási időben egy hónapig lesz megtekinthető, hétfőn és pénteken 9-től 17 óráig, péntekenként pedig 9-től délig.

Esztergom, 2012. október 2., Váczy-Hübschl István, sajtófőnök"
@Fabius: Közben hallom, hogy most már Szávay is előhozta ezt a mizériát. :)
ahol a 1/2ázsiai jár ott a diktátor +bukik, terjed a demokrácia...
a 1/2csuti turulszülötte jópásztor ofsóherbe kihorgya a demokráciát...
tehát "azer" van itthon abból is egyre kevesebb...
@a szív fészkei: nem lehetett tudni, mert aki tudta és mondta, az bérrettegő volt, és/vagy szadomazo madám.
@a szív fészkei:

Kölyöknek aranyos a víziló. Csak később fejlik a szokott pimasszá. :D
@aritus: Emlékszem, még a Tóta is azt írtam ,hogy hajrá, kétharmad, lássuk! Eszem megállt. Akkor veled együtt hárman tudtuk, hogy ez lesz???
@Fabius: Kit nem kell? Azért a Kubatov-lista tavaly kis petting volt ezek szerint.
@dr. Balta$ár: Rezesovának lesz szar, ha kiadják, mert náluk szigorúbbat kaphat, ott legalább két évvel többet ülhet..
@a szív fészkei: tévecc.... KIENGEDIK, NEMZETI HŐS lesz...

megpörkölt 4 magyari 1/2ázsiait... ősellenséget...
@dr. Balta$ár: Ő is magyar származású. Nem szeretik túlzottan Szlovákia-szerte, mert tudod, a beképzelt, nagyhatalmú oligarchákat azért sehol se csípik, csak törleszkednek hozzájuk a pénzükért.

Nagy hájp megy a Jobbiknak most, de folytatom a kis missziómat: vonul-e a Gárda ide és ezért? www.sonline.hu/somogy/kek-hirek-bulvar/agyonvertek-annyi-volt-a-bune-hogy-nem-furdott-meg-464356
@a szív fészkei: "Ezért, a tájékoztatás hiányáért jelentette fel ugye Schiffer, a jogtudor Gyurcsányt Sukoró miatt. Ugye? Most meg ez lehet simán óne zsanér, hogy adjak műveltségnek is..."

Tessék mán tudomásul venni, hogy a Sukoró-ügy nem Schiffer egyéni játéka volt, hanem az LMP ügye, amelyet Schiffer vitt végig.

Drága Szív, ez az érdekes törvény nincs egy napja, hogy egyáltalán szóba került. Szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy egyáltalán elolvassák, utánanézzenek, frakcióülést hívjanak össze, és közleményt adjanak ki?

A Sukoró-ügy lényege az volt, hogy Gyurcsány magához vonta a jogot, hogy kiiktassa a rendes ügymenetből a hatástanulmányokat! Ezzel a demokráciát gyengítette!

A feljelentés azért történt, mert a sürgősségi döntés szépen átlépi ezeket a pontokat, amelyek lehetőséget adnak az állampolgároknak a beleszólásra.

Ez neked snafu???
@a szív fészkei: akkor meg ellenkezőleg !

mint BŰNÖS trulfattyút FELLÓ GATYÁK !
@épészmérnök: Én egyfolytában beszólásokra emlékszem abban az ügyben. Beszólt pl. Fa Nándor és még millióan Velence környékéről ellene. Teli voltak vele az újságok. Még a Schiffer vitte LMP-feljelentés előtt.
@a szív fészkei: Kinek szólt be Fa Nándor, mikor, hol, és mit mondott?
Védik Kövér bajszát de nem kevésért: nol.hu/belfold/jo_eros_emberek_lesznek_a_parlamenti_orok
[..]"A egység jövőre 2,3 milliárdból gazdálkodhat, ami azt jelenti, hogy létszámarányosan másfélszer annyit, nagyjából hat és fél millió forintot költhetnek, mint egy átlagos megyei főkapitányság. Ennél drágábban csak a 850 fős Terrorelhárítási Központ működik, amely több mint tízmilliárdból gazdálkodhat; ennyiből két kisebb megye rendőrségét is működtetni lehetne." Petőfisen: kurvannyukat.
@épészmérnök: Amúgy az utolsó érintetlen pannon tűjon - by Lányi András - olyan bazi nagy és totál kihasználatlan szállodák épülhettek, hogy ihaj! Persze, az nem terheli a tavat, mert ember nem bírja a napi 50-60-ezres áraikat kifizetni, csak néha pár összetartásos vállalati tréningező. De ott állnak a parton, elfedik a páratlan kilátást, ez ellen ki tiltakozott?

Hogy a MÁV üdülő hatalmas komplexuma ott rohad a gárdonyi parton, az kit zavar? Randa, az útról elfedi a páratlan pannon látképet, semmi nincs benne csak az őr meg a kertjében a gyom.Gyönyörű látvány, ahogy a természet átveszi felette a hatalmat...
Drágáim, csak a jótékonykodást segíti a játékgép rapid törvény: hvg.hu/itthon/20121002_Demjan_ceget_segitve_tiltottak_be_Kadarek

Legyen még többet hagyományoznia,majd. ha nem pókerezi el addig. Fasza, összeér, aminek össze kell. Egymást szopják.
Ja lukra futottam, Demjánt Kádár segítette anno, de a mai törvény szinte szórul szóra át lett véve indoklásban, mindenben onnan a dicső múltból.

Demján viszont valóban nincs messze Orvbűn alkatrészeitől. Akkor meg Kádáréhoz volt közel, mikor ki a Főnök, azét fényezi. Érdekes de kifizetődő ízlése van.
dr halálcsóklya, a turulszülötte, avagy a dögkesejű újra lecsap... a 1/2csuti 1/ázsiai...

különleges érzéke van, az elmúlt 2évben ezek mellett ált ki:
-tavaly Hoszni Mubarak egyiptomi elnöknél UTOLSÓ volt (forradalom söpörte el)
-két napja Miheil Szaakasvili grúz államfő (a parlamenti választást bukta)
-Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök (a bukását népünnepéjek fogatták)
-szlovák/román magyar szervezetek választás előtti támogatása (mind bukott)
-Moammer Kadhafi (Líbia több mint negyven éven át teljhatalmú vezetője)-hoz DR Schmitt Pál ment a nevében... (elvitte az arab tavaszt a diktátor bukását)
-a szíriai ormányt kutyakiképzőkkel támogatta a jópásztorunk...

+tegnap meglátogatta ficót... ...
@a szív fészkei: ott játékgépek is vannak... kell az a híd...
Schiffer megint kemény:

A polgármesterek pofára begyűjtik az ajánlást a közalkalmazottaktól, az ellenzéki aktivistákat meg regisztrálni kell.
@dr. Balta$ár: Nem, Fico jött ide Pilisszentkeresztre. Lehet, hogy úgy nem éri a halál csókja még...
@a szív fészkei: hm... rmélem fickó még ojanabb...

hátha most a dögkesejű fia bukik... nagy temetés pezsgővel...
Bugyula is halál csókja: index.hu/gazdasag/magyar/2012/10/02/husipar/

[..]"Államtitkárok a magyar húsért
Ilyen előzmények ismeretében, ha nem lenne kisebb bajuk is nagyobb, a hazai húsosok akár retteghetnének is, hogy Budai most az ő érdekükben kért. Legalábbis szeptember végén arról beszélt, hogy tárgyalásokkal elérték: a nagyobb kereskedelmi láncok hosszabb távú megrendelői szerződéseket kössenek a bajban lévő húsipari cégekkel. Hogy ezt milyen eszközökkel és kiknél tudták elérni, az egyelőre nem derült ki, de talán a dinnyekartell ügye után ezúttal óvatosabb „jelzések” és „kérések” mentek az áruházláncokhoz – bár kérdés az is, a húskombinátoknak elég segítséget jelentenek-e ezek a megrendelések.

Igaz, ők most sokkal nehezebb helyzetben vannak annál, mintsem hogy ne örülnének bármilyen segítségnek. A bajba került Gyulai Húskombinátot Lázár Jánossal mentetné meg a miniszterelnök, de a biztonság kedvéért a nemrég leállt Kapuvári Hússal együtt megkapták a kiemelt vállalati státuszt. Ez azonban, bár Budai Gyula agrárállamtitkár szerint a munkahelyek megőrzésre megoldást nyújt, valójában nem sokat jelent. Megvenni pedig nem fogja őket az állam, amely beavatkozására az uniós szabályok miatt egyébként is szűk mozgástér lenne.

A magyar húsipar ugyanis 2012 második felére az összeomlás szélére sodródott. A válságjelek már a 2008-as árrobbanás, majd hitelpiaci és világgazdasági krízis óta érezhetők az ágazatban – csak 2009 első felében több mint hetven húsipari vállalkozást számoltak fel –, a helyzet azóta lényegében folyamatosan romlik. A közelgő újabb élelmiszer-árrobbanás a még talpon maradt, vagy épp bedőlés szélén álló cégeket is elsodorhatja.

Márpedig a robbanásszerű élelmiszer-áremelkedés nemcsak a piaci szereplők, hanem az egyébként általában hivatalból optimista kormány szerint is elkerülhetetlen. Októbertől az agrártárca és a nemzetgazdasági minisztérium munkatársai tárcaközi bizottságban próbálják két-három hónap alatt kitalálni, milyen kormányzati lépésekkel lehet a drágulás útját állni, vagy azt legalábbis enyhíteni."
Apáti középméretű rágcsálóknak nevezte a fideszeseket. :)
Kőszegi képviselő szerint meg vannak gyalázva szegény fideszesek, sőt, le vannak patkányozva.

Skandallum.

Mert ők tisztességesek, bibi.
FEritél:[..]"A versenyhátrány egyik oka az, amiről a Gallicoop-vezér beszél – és amit kormányzati körökben is elismernek –: az, hogy a magyar termékeket túl magas adóteher sújtja. Ezért a piaci szereplők és a terméktanácsok visszatérő kérése az alapvető élelmiszerek áfájának a csökkentése. Ez a kérés azonban eddig lényegében süket fülekre talált kormányzati körökben.[..]Az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséért létrehozott szakmai szervezet, a Fórum felkérésére már készített egyébként egy hatástanulmányt az esetleges áfacsökkentés hatásairól az Ernst & Young. A tanulmány szerint az áfacsökkentés nemcsak az árakat mérsékelne, egyik célja az lenne, hogy megszüntesse az alapvető élelmiszerekkel kapcsolatos áfacsalásokat.

Szerintük óvatos becslés, hogy évente 128 milliárd forintnyi bevételtől esik el az állam az ágazati csalások miatt. A legnagyobb csalások egyébként a zöldség és gyümölcsiparban vannak, itt évi ötvenmilliárd forint esik ki, míg a húsiparban csak 22 milliárd forint a feketegazdaság súlya."
@a szív fészkei: a tejjes húsipar nemzetbiztonsági kocázat !!!

meg kell szűntetni még ma éjjel...
reggel má nem is kell 5kor kelni disznót etetni !
@Fabius: A patkány az is. És a drága L`ecsó főszereplő Rémy minden bizonnyal kikérné magának Kőszegi & egyéb fideSSnyik képviselővel való összevetését. Én is a nevében.
@dr. Balta$ár: Akkor Stefi még többet szuronyozik itt majd!
@a szív fészkei: megjegyzem hogy az áfa csökkentést most tényleg lenyelnék a kereskedők... hiába vennék elő fletó áfa kommandóját...

igaz nagyon hosszútávon kiegyenesedik a dolog...
emlékezz a 20%-ra csökkentés idejére...

ÁFAKOMMANDÓ :)))) matricakommandó húskommandó elitkommandó
kikelet hadművelet, csillagszóró akció...
ez egy barácságos ország... mindenki normális...
@Fabius: Kőszegi nagyon kibukott Apáti patkányos hasonlatán. :))
TG beszólás a facebookon. :)

"A demokráciával szembeni legjobb érv, öt perc beszélgetés egy átlagos választópolgárral - mondta Churchill. És most már három órája hallgatni a választási eljárási törvényjavaslat színvonalas parlamenti vitáját?"
FElmentő sereg: www.borsonline.hu/20121002_partot_alapitott_a_pornokiralyno Hátha csinál egy fiókvállalatot itt is. :-DD

[..]"
Két évtizednyi szünet után ismét elmerül a politika zavaros vizében az erotika ­föl-­di helytartója, Staller Ilona. Cicciolina és barátja, Luca Di Carlo a múlt héten alapította meg a Democrazia, Natura, Amore (DNA) nevű pártot, amelynek zászlajára a természet, a börtönviseltek és a prostituáltak jogainak védelmét tűzték.

Alapítása után néhány nappal a párt már hatalmas népszerűségnek örvend, a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint napok alatt elérte a négyszázalékos támogatottságot. Ha még egy százaléknyi választót maguk mellé tudnak állítani, bejutnak a törvényhozásba."
süti beállítások módosítása