Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.06. 04:16 Fabius

Ángyán&Sárvári: Orbán két tűz közé szorult

Címkék: fidesz ángyán józsef sárvári attila földmutyi állami földbérlet

Viktor, aranypám, lassan ugyanazért jársz te is ide, mint viccbeli vadász az erdőbe. A baltás gyilkos ügyének teteme még ki sem hűlt, ti állítólag belefordultatok a kampányidőszakba, innen meg úgy látszik, hogy két akkora sallerba fordultál bele megint, hogy Sárváron legfeljebb néma álmélkodásra vagy képes, ki a picsa rángatja a harangokat a nyakadon hordott víztoronyban.

De megérdemled, mert semmiből nem tanulsz, az adott szó továbbra sem nem kötelez semmire, és a haverok biznisze a legfontosabb az életedben.

A kampánynaptár első napján rögtön két tűz között találtad magad, és beszorultál, mint egyszeri gettómilliomos a kerti budiba.

ángyán-orbán.gif

Nyugaton Ángyán József rámolta ki táskájából az iratokat, táblázatokat, keleten Sárvári Attila írt meleg hangú beszámolót földpályázati tapasztalatairól, A NER alulnézetből, avagy a "bunkósjog" hatása a szubszidiaritásra címmel. A táblázatok böngészését és a történetek elolvasását kivételesen azoknak is ajánlom, akiket amúgy a földügy hidegen hagy. Mert a NER mentalitása, a sokat szájalók ellen indított sajátos kampányok, a személyekre szabott előnyök, a haverok, mindjárt nászok helyzetbehozása bármi mással is történhetne, de most az állami földekkel történik. Amikre egyszer csak megvásárolhatóak lesznek, amik hektárjára 56 ezer SAPS támogatás jár, és amikről azt akarják elhitetni, hogy műkörmösök és 90 fölötti, öregek otthonában lakó idősek fogják megművelni. 

Ángyán József kajászói fórumán készült videó kötelező darab mindenkinek. Van abban minden: az adott szó megszegésétől lelkiismereti kötelességig, a földprogram elfogadásának körülményeitől a négy haveroligarcha körnek szétosztott szinte komplett Fejér megyéig. 85% a négy haver családnak, 15% az összes többi gazdának. Ez a fejér megyei arány, és nem sokkal jobb ez mondjuk a Mezőségben sem. Fazekas Sándor nem győz eleget hazudozni, Ángyán meg kínjában ezen röhögni, ahogy a videón is látszik. Pedig amit a gazdákkal művelnek az minden, csak nem vicces. Ha "csak" annyi lenne, hogy a gazda simán pofára esik se lenne elfogadható, de a pályázatok esetében nem csak erről van szó. Sinkó Tibor mezőségi fiatal gazda esete volt már téma nálunk is:

"5 hónapja küzdök azért, hogy megnézhessem a saját (!nem másét!) pályázatomat, de ezidáig válaszra sem méltattak. Voltam az NFA-nál vagy 20-szor (Borsod Megyei, Budapesti...), mégennyiszer írtam BNPI-nek, a Heves Megyei ügyészségnek, a Legfelsőbb Ügyészségen, a Heves Megyei Rendőrségen járt már az ügyem,  úgyhogy van némi tapasztalatom a hatalommal való iszapbirkózásban.

A szocik alatt meg sem próbáltam volna, mert egyértelmű volt, hogy miként lehet játszani. Nekem rohadtul fáj az 50 rongy + 10 rongyok, mert inkább költöttem volna csajokra, mint fidesz lutrira. Kilenc csomagot vettem meg, és minden esetben alulmaradtam 22 éves műkörmössel, fuvarozó bt-vel szemben, meg poroszlói 50 milliós adótartozóval szemben. Mi ez, ha nem fideszmutyi!? 

Én a szocik alatt sem, és most sem kaptam semmit. Biztos a Kubatov feketelistáján rajta vagyok. Ellenben most fizettem azért, hogy a pofámba tolják nagy flegmán, hogy milyen jól is jártam, mert a 3-4 csókoson kívül még odatoltak 5-8 embernek egy kis alamizsnát is."

Fazekas Sándor - és nyilván Orbán Viktor sem - nem tart attól saját bevallása szerint, hogy a földmutyik miatt elveszítik a vidéket. Hogy ezzel most magukat vigasztalják vagy nekünk hazudnak teljesen mindegy, ha a több évtizedes vidékfejlesztő múlttal rendelkező egykori támogató arról beszél, amiről Sárvári Attila a beszámolója utolsó bekezdésében. 

Direkt nem idézem mi az. Olvassátok el. 

821 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr544758100

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Törölték a kommentek nagy részét Don Orbán képe alól a miniszterelnök Facebook-oldalán 2012.09.06. 11:07:08

De itt elolvashatod a törölt kommenteket :) Hogy a ballibek vagy a széljobberek kommenteztek többet a miniszterelnök hét végén feltöltött fényképe alá, soha nem fogjuk megtudni. Az mno.hu szerkesztősége viszont akár az anyja életére is megesküdne, hogy...

Trackback: Szeptember 5. – Viktor és Lőrinc napja 2012.09.06. 11:05:06

A képen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, és Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere, a felcsúti fociakadémia, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke, Orbánéknak a helyi gazdákat kisemmiző állami földbirtok-politikája egyik első nagy nyerte...

Trackback: Már a Csodák Palotáját is elveszik tőlünk? 2012.09.06. 10:46:26

Vajon mi állhat a Csodák Palotája bezárása mögött? A Simicska-Nyerges birodalom újabb koncszerzési kísérlete? Az elmúlt nyolcév utolsó maradványainak eltávolítása a NER-ből? Netán izraeli csoportok által irányított agyelszívás?   Az utóbbi id...

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.06. 10:16:46

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás, meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal.

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.06. 10:16:30

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás, meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal.

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.06. 10:15:52

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás, meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal.

Trackback: A Petrocelli-szindróma 2012.09.06. 08:50:10

Emlékeztek, ugye? Olasz származású, a nép fia típusú kikupálódott ügyvéd gyerek a szentem. Mindig valami nagyon loser cowboy fiút, avagy lányt védett, és mindig a közelében állók biztatták erre. Gondolom, hogy közben azért jutott neki zsírosabb falat i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A jó qurva annyukat, simicska bagázs, baltás vitya zrt
Azzal számolnak, hogy a következő bagázs úgyis balfasz lesz, mint az eddigiek, nem fognak senkit börtönbe küldeni, blablabla, és a földek már megmaradnak.

Új jelszó: Vásárolj magyar terméket, hogy Viktornak legyen pénze!
A gif kibaszott jó :-D

Amúgy meg a kurva anyjába szakadjon a feje a sok harácsoló szarházi fideszköcsögnek. Ez mi?? Négy család lenyúl egy megyényi állami földet? Még a Ráhel gyereknek is innen van kiosztva a hozomány? Kell a stafírung baszod, szőlőbányából nem telik férjhez adni te sóher fasz?! Egy életre meg lesz bélyegezve ő is, pedig elég stigma nekik, hogy te vagy az apjuk.
brühühühühühü csak azért, hogy nehogy kimaraggyak...megérdemlitek, most még seggbebaszásotok van hátra vazelin nélkűl

élvezzétek, ha már tenni nem akartok ellene

mindegy hogyan mert amit kaptok az is bárhogyan gyün és bárhonnan
Az igaz hogy a szocik alatt is ment de valamiért nem ennyire nyilvánosan a mutyi! Ez valahogy olyan min ha azt mondanám pofázzál csak kis köcsög a hatalom az enyém úgy sem tudsz tenni ellene semmit! Ha meg tovább pofázol megy a TEKnőc! Valamilyen balhét biztos rád verünk!
mondom. vidéket bukta viktor. legalábbis ott, ahol pályáztatott. a legcsúfosabb az volna, ha még felcsúton és környékén is bukna.
kérdés az, hogy 2014-ben milyen tv. alapján fogják/lehet elszámoltatni?
Amit nem értettem, hogy a Heti Válasz szerint ilyet szól Fazekas (a vidékfejlesztési miniszter): "a 65 ezer eddig meghirdetett hektár nagyjából egy százaléka az ország termőterületének."

HOGY MI VAAAAAAN?!
@zsaruvér:
Pontosan + erről + van + szó!Ennyi.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
vau, vau... Amúgy Sárvár 5 csillag? Kell is az a megfáradt frakciónak. Kaja, pia, elkurvult képviselôk... már csak egy örmény kommandó hiányzik. :)
Csicskák gyülekezete mutyizik, szép is ez.
@Pantagruel:
Egyedi számítási módszer. A NERben kisapám...
@zsaruvér:

A vidék mondja kétpofára, hogy a leszarják a jogállamot,

mert az fővárosi-libsi hülyeség.

Hogy - nem érdekel senkit, hogy a fidesz pártállamot épített.

Meg hogy - Basszon az erősebbik kutya...

Hát, most az megy.

Nincs jogorvoslat és az erősebb kutya a szemükbe röhög, amíg bassza őket.

A fidesz segítői úgy gondolták, most ők lesznek a - jóelvtársak -.

Hát ki az erősebb kutya ?
@zsaruvér: mi ment a szocik alatt? tényleg nem tudom, így azt sem értem, hogy a posztban idézett fiatal gazda miért nem próbált pályázni. Vagy ahhoz, hogy hitelesnek tünjön a mostani kritikája muszáj a vörös farok (értsd: gyucsányahibás)?
De akkor ilyen mutyi pályázatokkal emlékeim szerint nem volt tele a sajtó, pedig akkor egy fingásért is ment a hörgés.
@Dr. simonmondja.: tőled is kérdem, te olyan tájékozottnak tűnsz:)), mi volt a szocik alatt a föld pályázatokkal?
Na, kit érdekel az elveszett vidék? Senkit. Pont ezért kellett a választási törvényt megbuherálni, hogy a 1,5 millió zombival is meglegyen a kétharmad, ha meg minden kötél szakad, a Cigánygárdára meg a grúz terroristákra (Sikerült Magyarországot egy terrorszervezet célpontjává tenni, grat, Vitya!) hivatkozva még mindig bevezethető a rendkívüli állapot. Jó reggelt!
@rodeo36: "élvezzétek, ha már tenni nem akartok ellene"

Már annak is örülnék, ha legalább a helyzet felismeréséig eljutnának.
Haveroligarchák és családtagjaik.
Tevék, tetvek, hercegek mindenütt vannak.
Csak ennyit akartam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: reggelt? Hol van az még?
Addig a reggelig még sokat fogjuk feleslegesen tépni a szánkat, sok idő amíg kitisztul és összeâll a kép a fejekben, és meg lesz a kritikus tömeg. Na majd akkor lehet brûhühüzni, addig a kinyirás esete forog fent, az egy két fecskénél.
Ezek a gusztustalan véglények, már a buktájukat, és az elkövetkezendő nehéz évtizedeket készítik elő. Most már biztosak abban, hogy 204-ben megbuknak a választásokon, nem kicsit, nagyon. Abban is biztosak, hogy soha többé nem fognak hatalom közelébe kerülni, és be akarják biztosítani anyagi hátterüket.
Pedig lehetett volna más forgatókönyv is. Ha az elejétől kezdve normálisan, a játékszabályokat betartva, a látszatra ügyelve politizáltak volna, akkor akár a következő 40 évre is berendezkedhettek volna. De a Bonsai Duce és vazallusai nem bírtak átlépni a saját árnyékukon és azonnal mindent akartak. Csak azt felejtették el, hogy ezzel egész Magyarországot és a világot is magukra haragították. Így 2014-ben a néhány megmaradt vazallusuk szavazata már kevés lesz a hatalomban maradáshoz.
És a világ árgus szemekkel fogja figyelni a választásokat 2014-ben, mint ha Belorussziában, vagy Azerbajdzsánban lennénk. És mivel EU tagok is vagyunk, velük szemben nem lesznek olyan elnézőek, mint a fent említett két "demokráciával". Hiába szeretné a vezényló.
@aritus:

Aki nem tudja mi ment pl a Magyarország Leaderben a szocik alatt az nem ebben az országban élt. Halálfasza külsőn bejegyzett közhasznú egyesület 500 millió közpénzen (FVM-től kapta a jogi osztály tiltakozása ellenére, egyesület alapítója pl Ficsor Ádám) csinál honlapot, amin a legjobb tanács, hogy fogj egy kockás lapot, írd össze a költségeidet, húzd alá, és próbálj spórolni. Érdekes, hogy Ficsor Ádám akkor Gyurcsány kabinetfőnöke volt, Gőgös Zoltán meg földművelésügyi államtitkár. Aztán nicsak, országos szervezet lett ebből is, és hol itt, hol ott merült fel százmilliók nem rendeltetésszerű felhasználása.

És ez csak egy tétel a listáról.

Szóval ne tegyünk úgy, mintha a rovott múltúak listája nem létezne. Mert létezik. De ők a gazdáknak nem ígértek földosztást, nem baszták át őket annyira, mint Orbánék. Nem volt ilyen pofátlan a mérték, nem vitt el négy család egy megyét, nem érvénytelenítettek pályázatot azért, mert a liblingeknek későn jutott eszébe, hogy mégis csak kéne az a föld. Nem akart ilyen dolgokat kézivezérléssel megoldani megyei közgyűlés elnök, pályázat címén nem húzták le pénzzel a gazdákat, és egyáltalán: a pofátlanság volt kisebb.

De ettől még volt. És ne a gazda legyen a hibás, mert neki demográfiai földprogramtól, földbérletpályázatig a csillagot leígérték az égről Ángyán földprogramja - ami jól megvalósítva nem lett volna hülyeség - alapján. A kisember meg hisz. Olyanban amiben maga is lát fantáziát, és ezt ráadásul egyszerre ígéri neki a Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet tudományos fokozatú igazgatója ( Ángyán), a frissen kinevezett vidékfejlesztési miniszter, és Orbán.
Dr. simonmondja.: "Nincs jogorvoslat és az erősebb kutya a szemükbe röhög, amíg bassza őket."

Ez azért elég érdekes kép(zavar), a kutya ugyanis hátulról..., úgy meg ugye nagyon nehéz valakinek a szemébe röhögni.
@Pantagruel:

mezőgazdaságilag művelt terület cca. 6.5 millió hektár. hát így. ha jól számolom, akkor igaz az egy százalék.
@Fabius: Hát mondhatnál valami közelebbit is.

Ahogy elnéztem, itt '94-ben volt utoljára földtörvény, ami kiszórta a szélbe a földeket,
és azóta próbálják a szarból visszahozni.

Láikusként annyit látok, hogy Orbánék előtt az elaprózott és közös födtulajdonok voltak a főgond, amit ugye Antallék idéztek elő.

Ezt kezelgették földadásvétellel, földcserével, helyi birtokrendezéssel, tagi megállapodással.

Ezekkel a földrendezésekkel eu pénzeket lehetett igényelni.

A tulajdonszerzéssel meg földalapú támogatást.

Aztán meg még mindenfélét.

Azért megy a műsor a földeken, mert még egy műkörmös szoptatós kismama is tud vagyonokat összegazdálkodni évente,
mégha hidegvízbe se mártja az ujját,

mert a pénzt a földszerzés után máris küldi neki az eu meg az állam.

Kiadja a földjét albérletbe, oszt kínlódjon a buta helyi parasztja,

kaszálja a támogatást is, meg a bérleti díjat, oszt jónapot.
@aritus: Régi falusi földbérlő benyomását keltettem ?
Nem volt szándékos, az tuti.
@hacsaturján: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a "számítási módszer" világos: "nagyjából" - én a stíluson hökkentem meg: az egyik oldalról hozzák a patikamérlegen kimért mutyibizonylatot, másik oldalról meg némi torokköszörülés után érkezik egy olyan "nagyjából" (ami nagyjából is inkább 1.25, gondolom neki se mindegy, hogy hogy 12x vágják szájon vagy 15x, bár amit tőlem kapna ezért, az első után már mindegy), ami nem csak arra alkalmas (vagy épp alkalmatlan, attól függ, honnan nézzük, ugye), hogy kikerüljük a konkrét adatokról és egyes esetekről való párbeszédet, hanem arra is, hogy illusztrálja a gondolkodásmódot: "1%, mi az, emiatt nem veszítjük el a vidéket, legfeljebb azt az 1%-nyi szavazót". Amiben van vmi, csak épp ez nem az a mentalitás, ami önmagában rokonszenvessé teszi a Fidesz felkínálta jövőképet.
@CSENDES: képzavar van az erőben.
az erősebb kutya nem is valakiket baszik, hanem csak a baszási jogot birtokolja, és nem is tud röhögni.
de kicsire nem adunk.
@Dr. simonmondja.:

500 millió szélbeszórása nem volt elég közeli?

De, hogy a példánál maradjunk 94-ben volt földtörvény, meg egy rakás kiadott földbérlet. Aminek többsége úgy nézett ki, mint a példának hozott Mezőségben: a Mariano megkapta egybe, húsz évre az egészet és szevasz. A Sinkó Tiborok meg nézték, ennyit tehettek.

Elvileg ezzel a gyakorlattal szakított volna Ángyán, ugye a Mariano visszavett egykori bérleménye lett a BNPI pályázatok alapja. De aztán kisült az okosság: nem az volt a baj, hogy egy embernél volt, hanem az, hogy rossz embernél. Pedig a Mariano olasz tulaja Tállai kenyerespajtása, aki egyrészt megint kapott a földből, másrészt így jutott a Mengyi haveroknak is.

Ja. A képletben az a hiba, hogy a Sinkó Tiboroknak megint nem jutott semmi. Pedig elvileg értük lenne minden.

Fejér megye ugyanez csak még durvábban.
@Pantagruel:

a barátok, rokonok, üzletfelek ilyen jellegű kistafírozása normál körülmények között a btk. tárgykörébe, míg a számtan a laricsevbe tartozik.
@Pantagruel:

Tipikus Fidesz gondolkodás az ilyenek elbagatellizálása. Ha itt lenne Sipi most mondana valami kínai bölcsességet a leghangosabb - ezért környezetében véleményformáló - ellenfél lebecsüléséről.
@Fabius: A 20 évből 50 év lett, a 300 ha-ból 3000, vagy mennyi ?
Tényleg nem ártana kicsit előadnod magad, ha érted a csíziót.
@Fabius: köszi, bár ebben az országban éltem, de sokkal tudtam magam függetleníteni a politikától, mint most. Azzal azért tisztában voltam, hogy a szocik milyenek, csak a földdel kapcsolatos dolgokat mint városi vigéc télleg nem követtem. Elég volt nekem az, amit Budapesten/tel műveltek.
@aritus: kimaradt: jobban, (sokkal jobban)
@CSENDES: Gondolom a többiek szemébe röhögnek, akik sorba állnak és várják már a behatolást...
@Pantagruel: Lehet, hogy az egész Kárpát-Medencét értette ez alatt. Merjünk nagyok lenni! Visszavesszük vaze, és ők kiosztják azt is a haveroknak. Ismered a mondást: Nekik nincsenek területi követeléseik. Az egészet akarják.
@leonito77: szerintem meg ott a kulcsa a dolognak, hogy a soron következő áldozat képes hátranézni. És akkor máris lehet a szemébe röhögni. Nagyjából.
(Egyébként mostanában már sokadszorra járok úgy, hogy szépen begépelem a témába vágó határozott véleményemet, mondanivalómat, kijavítom az elírásokat, szóismétléseket, írásjeleket, aztán még egyszer átolvasom az egészet, és két jól irányzott mozdulattal törlöm. Vajon hány ilyen lehet, mint én? Ezen a blogon, vagy szerte a magyar hálón...)
@Dr. simonmondja.:

www.felsofokon.hu/gazdakonyv/2011/09/16/bnp-kontra-mariano-kft

Szarér húgyért is felébe harmadába bérelt 4000 hektár, 10 helyett 20 évig, elégtelenül ellátott környezetvédelmi feladatok, stb.
btw a szocik alatt semmiféle jogsértés nem történt.
ha történt volna, akkor a fidesz alá tartozó rendőrség, nav, tek, ügyészség és bíróság régen itéletet hozott volna azokban az ügyekben.
nem lopott az szdsz, nem lopott az mszp és ez az igazi lol.
illetve, nyugodtan megtehetik a fentieket is, a közszolgálati média nem fogja felkapni, a kereskedelmi pedig el van foglalva a három kecskét hozott a világra a basznádi lányanya típusu hírekkel.
Az összes fidesz stróman. Olyan mértékű nagybirtokosi rendszer épül a színfalak mögött amilyet még nem láttunk
@Fabius: re: leader. igen, mindenki tudja. hol vannak a perek, hol vannak az ítéletek ? gondolom megakadályozzák a budai zsidók vagy mi ???
Én már csak egy dologra vagyok kíváncsi, az Ángyánnal és a Sárvárival és a többi megszólalóval, mikor fog valamilyen csúnya halálos baleset történni. Mondjuk elgázolják őket csúnya nagy fekete Audi Q7-esek, TEK felirattal, mert még ahhoz is hülyék lesznek, hogy a feliratot letakarják.
@ftk: önkontroll, önkritika. Ha tényleg körülnézel, nem sokan vannak. :)
Azért nagyon nem értem gazduramékat!
Az "emúttnyócban" valami őszödi beszéd, vagy földpályázat, vagy földalapú támogatás vagy miegyéb miatt meg tudták szállni traktorokkal a fővárost, hogy érvényesíteni tudják az érdekeiket.
Drukkoltam nekik, hogy megkapják, megkaphassák azt ami jár!
Most aztán megkapták!
Nemcsak a fejükre ,hanem már a szájukba sz..rik a kormány és a Fidesz, de még mindig tűrik!
Elromlott az összes traktor?!
Nincs aki adja a birkát a paprikásba?
Most már nem lehet visszaigényelni az elpöfögött diesel olaj ÁFÁ-ját?
Hogy van ez gazduramék?
Beszopták? Nem kicsit, nagyon!
@aritus:

Hidd el, te jártál jobban. Én az összes faszságra emlékszem a rendszerváltás óta.
@873ujr3rk: a Budai Gyulák, inkább.
Vidéki, Blogger Géza, vagy valamelyik társuk az első Ángyán botrány kirobbanásakor azt mondták, hogy Ángyán egy sértett kishivatalnok, akit kirúgtak és most ezért hazudozik össze-vissza.

Gondolom hamarosan ismét megjelennek ezzel a mantrával...
az az utolsó bekezdés? morcos vagyok hogy dolgoznom kellett...
ennyire azér nem érdekel a téma... majdha jönnek a traktorok...

"Ezt bizony rosszul gondolja Fazekas úr. A FIDESZ a borsodi „földmutyival” ugyan megnyert néhány nagygazdát és egy minden eddigi politikai kurzust önhasznára kiszolgáló szakértőt, de biztosan elveszítette vagy 200, a folyamatot árgus szemekkel figyelő gazdacsalád bizalmát, ezzel együtt a szavazatát - és nem utolsó sorban a Kormányzat hitelességét... Amit feltétlenül helyre kellene állítani – mert félő, hogy ennek híján 2014-ben mégsem marad el az a bizonyos „ütés”!"

és? mi az újság? hogy a fides az BŰNSZERVEZET ??? hihihihihi
@873ujr3rk:

Nem a budai zsidók. Nézzél rá a területi Leaderek jelenlegi vezetésére. Szatmár Leader pl Tilki Attila fideszes ogy képviselő. Vagyis a rendszer a régi, a haszonélvező új. Nem szól szája nem fáj feje.
@Secnir: "2014-ben milyen tv. alapján fogják/lehet elszámoltatni?"

van POLITIKAI természetű el/le számolás is...
ők is gyakorojják... pl. "1§ minden fid eszes bűnöző = lámpavas"
@Le_Penseur: valamelyik mindig azt írta be, hogy a kutya ugat, a karaván halad. Ezt már jó ideje nem látom, talán már ő sem meri leírni, hogy a karaván halad.
Majd elmúlt8éveznek, meg gyurcsótányoznak, libajnaioznak. Szerintük az mindig bejön.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "1,5 millió zombival is meglegyen a kétharmad"

???? max 500 azer... mint a pártálamban... bár ezek nem párttagok...
@873ujr3rk: Na ja. Pl. ez is valahogy elsikkadt:
www.origo.hu/itthon/20120904-felmentettek-molnar-gyulat.html

Nem fér bele a "de a szocik is ugyanúgy loptak" világképbe. Ami pedig zavarja az egyszerű emberek valóságlátását, azt inkább tudatalattijukba zárják.
@Fabius:

" Az ügy előzménye, hogy júniusban a Legfelsőbb Bíróság jogerős ítéletében semmisnek nyilvánította a Bükki Nemzeti Park és a Mariano Kft. között 1995-ben létrejött földbérleti szerződést. "

Egy 16 évvel ezelőtt kötött szerződést jogerősen semmisnek nyilvánítottak úgy egy éve.
'95-ös szerződés az kábé rögtön a '94-es földtörvény után köttetett.
Az ántiidókben.
Hetedik kormányunkat morzsolgatjuk azóta.

De a döntés végre jogerős.

És már szét is kapták a zsákmányt ?

Gyorsak.
nem tudom minek rinyáltok, végre versenyképesek vagyunk!
Igaz a 60. helyen, de eggyel jobbak vagyunk, mint Bulgária és (csak súgnám) hogy a 62. Ruandát is legyaktuk!
@CSENDES: "a kutya a szemükbe röhög, amíg bassza őket."

"Ez azért elég érdekes kép(zavar), a kutya ugyanis hátulról..., úgy meg ugye nagyon nehéz valakinek a szemébe röhögni. "

vagy egy hatalmas kutyát képzejj el, vagy sok farkast/kutyát...
@ftk: Hehe, én is ezt tettem, ez most egy fél oldal volt...
@aritus:
Az wmiki volt ha jól emlékszem. Ő fekete öves troll, egészen elképesztő zűr van a fejében. Az életében egyetlen stabil pont van, ő minden alkalommal a narancs mellé rajzolt keresztet.
@Le_Penseur: :))))) jószöveg...

a fides nem is lop... csak az Ángyán prof. sértődött:))))
Kedveseim!
199o óta nép-nemzeti cirkuszi előadások folynak,időnként változó műsorszámokkal és szereplőkkel.
Ha kiakadtok valamin, szóvá tehetitek. Ha undorodtok valamitől, fintoroghattok és hányhattok. Ha lenyugodtatok, lesz lehetőség az újrakezdésre.
Ne legyetek telhetetlenek!
@gyárvárosi:

"Elromlott az összes traktor?!"

1. Ki szervezte a traktoros kirándulásokat?
2. Mi az illető jelenlegi pozíciója?
3. Van-e összefüggés a kettő között?

De megkérdezheted azt is, hogy mi az oka annak, hogy mostanság nem randalírozik a csürhe a belvárosban.

Akik a felbújtók, szervezők, támogatók voltak, mára hatalomra kerültek.
Amíg TETTLEGESSÈGIG nem fajul a helyzet a tróger országotokban, addig semmi nem fog változni. SEMMI.
@dr. Bubó: Én egyt értek veled abban, hogy bűnszervezet... de ugye annak van egy feje (még akkor is, ha valójában nem ő irányít).

Nos, ha a fej elválik a testtől, a test nem működik többé.

A zemberek szemében fidesz=zorbán

Na most, ha ne adj... történne vele valami visszafordíthatatlan, mekkora hatalmi harc törne ki? Kiborulna a szennyes és a vak zorbánhívők elmennének a szocikra szavazni, de csak stikában..., vagy a jobbikra, de ebbe nem akarok bele gondolni...

Mindenesetre egy drámai fordulat ebbe a politikába már bele férne... kérdés, hogy ezt "odafent" elrendeli, vagy "idelent valaki...", vagy én még nem keltem fel reggel és álmodozom itt, mint egy hülyegyerek
@Secnir: csak félő, hogy a csalódottak a Jobbikot választják.
egyetértek... most szólok...
a fidest a kasszáról csak baltával lehet leválasztani...
"De megérdemled, mert semmiből nem tanulsz,"

És ez nem csak a fityiszre, hanem a magyar társadalomra is igaz. MÉg a '98as regnálásuk alatt volt egy vicc: "A fidesz nem tanul és nem felejt!".

Azóta semmi sem változott, csak még agresszívabb és még balosabb lett a fityisz. De amíg ez tetszik a választók többségének (mégpedig tetszik!), akkor nincs baj. Bármit meg lehet csinálni nálunk...
@leonito77: ha drorvbűn meggebed... akkor a fides mexűnik...

neeem jóó... mert el kell tiporni... könnyebb amikor egyben vannak...
@aritus: Bajnai lehetne a Lúdas Matyi. Úgyis tartanak tőle szerintem, azért próbálják lejáratni.

Egy élő kampányvita OV és Gordon között?
Áááá, a végén még megsajnálnám a gazvezírt.
a jósnő nem látta előre hogy adóbírságot fog kapni... reggelente megnézhetné a saját tenyerét is...

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/05/josnonel_jartak_az_adoellenorok_hevesben/
@saravad: :)))) kampááányvityaaa... bruhhahahha...

az már nincs... már azon a szinten nincs senki...
kivel vitázzon???? egy félisten? emberekkel????
@TrueY: ez is volt: "aki sokat markol, keveset fog - kormányozni."
@873ujr3rk: "btw a szocik alatt semmiféle jogsértés nem történt.
ha történt volna, akkor a fidesz alá tartozó rendőrség, nav, tek, ügyészség és bíróság régen itéletet hozott volna azokban az ügyekben."

Persze, majd felfedik ország-világ előtt a trükköket amivel le lehet nyúlni a pénzeket. It csak abban lehet bízni, hogy majd egyszer, valamikor, a jövőben valaki kiborítja a bilit aztán az egész banda megy a börtönbe...
@kovi1970: na jooo.... attól hogy lepapírozták, még LOPTAK...

tipikus példa hogy a pájázatokon még volt VATTÁZÁS...
mostmár az sincs.. lexarnak mindent... lassan pájázat sincs
@ftk: Talán tényleg hagyni kéne az ügyeket.

Úgy néz ki, hogy mindig a távoli, beleszarós többség segít a fidesznek kicsinálni az érintetteket helyben.

- Kiajobb ?
- Magyarok.

- Kipofáz ?
- Ellenség.
azé azt se felejcsük, hoyg szegyén viktor kán nak BÓVLI van...
ő intézte matolcsival...
itt a nagy balta ügyben ezt ne feleggyük...
ezér is lámpavas jár

erkölcsi + gazdasági válság... fides mafia
@dr. Bubó: Vagy egy sima tükröt az arcod elôtt :D
index.hu/gazdasag/vilag/2012/09/06/ezt_hogy_adja_be_matolcsy/

Tessek! A kibaszott szdsz kormany 8 ev remuralma ezt tette velunk! Csak mi szakadunk le! Ha 2 eve egy normalisan mukodo, es nem a vegletekig eladositott, legatyasodott orszagot vesz at a fidesz az szdsz-tol, nem lenne ilyen rossz a helyzet!

VESSZEN AZ SZDSZ!!! VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
@saravad: Ezt nem ismertem, de jó! ;)

Csak a mostani helyzetre nagyon nem igaz. Sajnos!
Nem lesz itt változás semmiben, amíg nincs csihipuhi... az elôzô kormány alatt tesztelték a népet, hogy mekkora banzájt tud csapni néhány "békés tüntetô", rájöttek, hogy igazából semmit nem érnek el, így a legrosszabb, ami velük is történhet a néhány napos zavargás, arra meg létrehozták a TEKet... Szóval szabad az út a legpofátlanabb dolgok elôtt is...
@téglagyár: várható értelmes hozzászólás Tőled (még nem volt) vagy inkább tahótlanítsalak azonnal?
@téglagyár: :) kíváncsi vagyok hány év kell még, hogy ciki legyen 8évezni... 5-6-8?
Lehet, hogy a Haza mégiscsak ellenzékben maradt?
@dr. Bubó: Gondolod, hogy Azerbajdzsánból jönnek annyian?
@Nikorene: mond ezt a vidéki parasztoknak...

akik egy kis baksis reményében rángathatók voltak...
a fides rángatta őket... most meg a szájukba is sz@rik...
@saravad: ennyire nagy gond, hogy en az igazi problemat fogom meg?
Szerinted nem a 8 ev meg az szdsz a hiba? Szerinted mindegy, hogy miniszterelnoknek mondjuk Kongoban vagy Svajcban neveznek ki? Hol tudsz tobb eredmenyt felmutatni?
A 8 ev pedig az szdsz remuralma volt, ezt 10 ev alatt sem lehet helyrehozni!
AZ SZDSZNEK VESZNIE KELL!!!!! EGYSZERUEN SZUKSEGES A FELELLOSEGRE VONAS!!!!! VESZNIUK KELL!!!!!! GDOJVDOJVJAPvjAIPOBVNSOVJDSVJCKXLJVKCLXJVCKLXJVKCLXJKVLJVBBVCasdsSDAFDFFSDFSDFSDFVCXGREGFGDFGFDGFDGFHTHHHHTRHGFHBVCBVCBTBGFBCVBCVBREGFDGFDGZGFDUFIDOSGHJSDFDSIUOYOXKLCJJVXCKLVHSDJKLJFDSKLHFDSFSDUIFSYODFIODUSOIUOEUTOIYEUREISOUYOEIUROEISUOVNCMNVXC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@téglagyár: Vajon milyen irányba tart a magyar gazdaság?

Miért van az, hogy az összes régiós ország közül nálunk a legnagyobb a recesszió?

Már eltelt 2 év... látszik az eredmény ugye?
@Fabius: A zsurki vodkagyár az már feledésbe is merült?
@téglagyár: "FELELLOSEGRE " - O.K. Letetted a néjegyed. :-))
@téglagyár: Tehát akkor megvan a válasz :) 10 év múlva is még 8 évezés lesz... Ahhoz képest, hogy Orbán 2006 óta mondja, hogy ô tudja mit kell csinálni, és kész a kormányzásra 2 év alatt csak rosszabb lett :) èn pl sose gondoltam, hogy elmegyek az országból, pedig egyetem óta soksoksoksok lehetôségem volt. Most megléptem, így most már popcorn, kóla és nyugalom :)
@dr. Bubó: ha maguktól nem látják, akkor hiába szólsz nekik... :) Mindenkinek magától kell rájönnie, és ha sokan jönnek rá egyszerre, akkor lesz ott nemulass, de addig lehet a határokat feszegetni ohne következmény.

téglát meg tahótlanítani köll úgyláccik.
Az volt ma már, hogy

Jaj, minek nekünk Debreceni Stadilyon?
jaj, jaj, jaj, de beteg vagyok a debreceni stadilyon miatt!
@Le_Penseur: Ne fesd a falra wmikit! :-((
@high up!: Na! te is megjöttél, te idióta? Ándi bácsit hol hagytad?
idióta filozofál, de annak is gyenge, nem csak a közgazdasághoz:

hvg.hu/gazdasag/20120906_Itt_vannak_Matolcsy_tanacsai_a_sikeres_el

ez meg egyenesen, röviden és tömören, demokráciát le kell cserélni diktatúrára:

"Matolcsy György végül levonja a következtetést: mivel már két évtizede próbálkozunk a demokráciával és a piacgazdasággal, a nyugati integrációval és a "közép-európai léttel", ezért már sokat tudunk arról, hogy mi megy, és arról is, hogy mi nem vezet sikerre.
"
@téglagyár: 2010 előtt aztat jósoltam (kétagyféltekés alfa izébe mentem le), hogy a fidesz végrehajtja majd a megtorpedózott reformokat, csak arrogánsabban, cinikusabban és korruptabban.
Bár így látnám a lottószámokat is!

Az szdsz programpontját igyekeznek koppintani, csak hát nem értenek semmihez. (magántőke eü-ben, kultúrában; kislétszámú, fenntarthatatlan iskolák összevonása, bezárása; szociális juttatások faragása, a hozzáférés szigorítása, övék volt az egykulcsos ötlet, kőbevésé nélkül...)

A fityisz okolható az elmúltnyolcévért, most 10 évvel előrébb járnánk. A helyzet meg napról napra romlik.
"Nyitó beszédében Orbán a nyugat válságát ecsetelte."
A rohadó kapitalizmus férge, mi?
Fabius:

Miután a napi penzumot már letudtad ezzel a poszttal....

...lesz vmi érdekes?

Az amerikai elnökválasztásról lehetne jó poszt. Egy kevés Orbánozás is lehet benne, de téma azért legyen!
Becsülöm Ángyánt, hajrá neki, de tényleg ennyire naiv?? Rapportra hívják a felcsúti rókalyukba, szemébe hazudnak és mos csodálkozik??? Hol élt ő ezalatt a két évtized alatt, amikor Orvbűn már minden volt, csak még - sajna - akasztott ember nem???? Pofájába hazudik, eladja az ország legjobb földjeit a randa lányát végre megtoszónak - ez jó mondata volt Á-nak : a lányok nehezen kelnek el ;-DDD - és még mindig csodálkozik? RAsika dugványozója közgépes, ezen ki csodálkozik???

Örülök, hogy Ángyán meri ezeket végre feltárni és elmondani. Ha ez sem borítja ki a vidéket, akkor tényleg buta birka parasztok, bocs! Remélem, nem éri Ángyánt baleset...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"...sok időre van szükség, ezért akkor is ki kell tartani valami mellett, időt kell hagyni neki, ha nem hoz azonnali sikert."

Ezt is mondta, úh adjunk még egy kis esélyt a demokratikus jogállamnak... most szépen kérem.
@Ándi bácsi: Miért nem írsz te posztot? Biztosan sokan olvasnák :)
@Pantagruel: A világ csak bokréta Magyarország kalapján, az van. Az lett. Azerbajdzsánt most csatoltuk magunkhoz, neked nem szóltak? ekkorák vagyunk, na mit csodálkozol??? Orvbűn mondja Fazekas szájával, nem igaz tán???!!!

[..]"Magyarország kb. 93.030 km2-ből 80.000 km2 termőterület. A termőterület 4,8 millió ha szántót, 1,1 millió ha gyepet, 0,3 millió ha gyümölcsöst és 1,89 millió ha erdőt foglal magába.
A szántó, gyep, gyümölcsös együttesen alkotják Magyarország mezőgazdasági területét. Magyarországon a termőföld 88 %-a magántulajdonban van. " Ennyink van. Orvbűn ZRT-é ebből most épp mennyi?www.biblio.hu/php/ertek.php?menu=2&id=1
@téglagyár: 2006-ban kellett volna okosabbnak lenni és átvenni a hatalmat,de jobbnak tűnt még 4 évig rongálni az országot,nem bejárni a munkahelyre,elkúrni a szükséges reformokat...Most meg nem izlik a saját főztötök?!Pávatáncból megélni nem mindig sikerül.
@Ándi bácsi: Ándi bácsi:

Miután a napi penzumot már letudtad ezzel az okádással....

...lesz vmi érdekes?

Az "Ezt hogy adja be Matolcsy?" index.hu/gazdasag/vilag/2012/09/06/ezt_hogy_adja_be_matolcsy/ cikkről lehetne jó komment. Egy kevés Gyurcsányozás is lehet benne, de téma azért legyen!
@bólint: Úgy tűnik nem éri baleset, mert még nem lángol a tévé székház...

Amúgy meg ángyán szerintem még mindig azt hiszi, hogy viktor nem tudja, nem látja mi folyik... de majd, ha rájön, akkor tesz ellene... szegény tényleg naiv...

De én támogatom... persze csak ahogyan tudom (gyakorlatilag nem tudom)
@Ándi bácsi: Fél tizenegy és még csak két röfid volt. Lustulsz?
@bólint: egyetértek...

"Becsülöm Ángyánt, hajrá neki, de tényleg ennyire naiv?? "

vki minél hamarabb jött rá hogy BŰNÖZŐKKEL van dolga annál jobb...
én 1998-ban már tudtam... (+kajaibrahim, +joszitot, lepapírozzuk, ezüsthajó, drsimlicska, drpintér szőkesége... stb)
bár óvatosságból 1994-ben sem támogattam (senkit)
@aritus: Igen, mindig ez a szocimutyi emlegetés. Írjon nevet, adatot, ahogy Ángyán teszi. És jelentsen fel, most biztosan örülnének ennek és kapna érte földet utólag.
@Ándi bácsi: Kellenének a jutalomfalatok TE kis mohó?Vagy fizu emelés van kilátásban?
@téglagyár:
Az szdsz 1994–1998 és 2002–2008 között volt kormánykoalícióban. Az szdsz sosem volt a gazdasági tárca élén. Nem az szdsz adósította el az országot. Az szdsz 2008-ban kilépett a kormánykoalícióból, ezután gyakorlatilag már semmibe sem volt beleszólásuk. Az szdsz a 2010-s választások után a történelem süllyesztőjébe került a kisgazdák, az mdf és még jó néhány párt mellé.

Természetesen nem mindegy, hogy melyik ország milyen állapotban van. A probléma az, hogy a fidesz 22 éve parlamenti párt, tehát a 22 év alatt történtek nem függetlenek a jelenlegi kormánytól. Probléma még az is, hogy a jelenlegi kormány semmilyen téren nem tud fejlődést, haladást vagy előrelépést felmutatni, csupán hibáztatni valakiket, vagy valamit.

Hibás az előző kormány, az EU, a korkedvezményes nyugdíjasok, a táppénzesek, a rokkantak, a munkanélküliek, a válság, a liberálisok, az azeriek és még ki tudja mi. Csak a kormány nem hibás.

Az szdsz hibáiról is beszélgethetünk, csak az a gond, hogy nekik végképp semmi közük ahhoz, amiről Ángyán beszél a videóban! Neked mi a véleményed Ángyán állításairól? Szerinted rendben van, hogy ma is ugyan az a módi, mint a szocializmusban? Földet a rokonomnak, haveroknak, üzletfeleknek, a lányom udvarlójának, a pártfunkcionáriusoknak a helyi mezőgazdászok ellenében. Ez rendben van?
@jaegtoer:

na idefigyejjen maga piszkos fideszes! meg-e tunná nekem mondani, hogy nekem, ustoba libsibolsi fleto fannak mér pont ugyanez jutott eszembe? :)))
@Nikorene: lassu vagy... a tahótlanítóm hamar megtelt...

csak azt nem értem miért kell posztonként ujra és ujra...
mongyuk nem nagy ügy.. és örömet is okoz:)
@high up!: A 100-as égő régen be van tiltva..,de úgy látom van ahol betáraztak jó előre.
@Fabius: DE miért jusson no name-eknek, ha abból Orvbűnnek semmi haszna nincs? Nem értem.
@Mindenki most üsse a fideszt, padlót fogtak!: az nem ojjan munkahej.... az csak fizetési lista...
@Le_Penseur: "Az szdsz sosem volt a gazdasági tárca élén." -

"Kóka János (Budapest, 1972. július 5.) magyar üzletember, informatikai vállalkozó, politikus, 2004-2008 között gazdasági és közlekedési miniszter, 2007-2008-ban az SZDSZ elnöke, 2010-ig frakcióvezetője, a párt utolsó, parlamenti éveiben."

Wikipédia
@Le_Penseur: Várjál, azért a szocializmusban valami működött a földnél mégis! Rokonok, barátok, téeszelnökmaffiák ellenére is. Mintha kurvajól élt volna a parasztság akkoriban, bikatartásból milliomossá válhattak és nem csak a kivételezettek. Volt a bazinagy mindent felszívó orosz piac, nem kellett kivágni fákat, tőkéket.

A kaja olcsó volt, ma meg nem az, sőt. És nem csak az EU a hibás, mert máshol is van EU és mégis ehető, sőt olcsóbb a dinnye! Ausztria, pl.
@Le_Penseur: egyaltalan nincs rendben az amit a fidesz muvel. Borzaszto mennyisegu mutyi, borzaszto mennyisegu balfaszkodas, feleslegesen elfecserelt penzek, intezkedesek sora amik keson jonnek, vagy rossz formaban, ott kemenykednek sokszor ahol nem kene, de ahol meg oda kene utni, semmit sem tesznek, kvazi maffiozot nevezni ki a belugyi tarca elere, mindenki belepofazhat mindenbe, keresztbe nyilatkoznak egymashoz kepest, olyan dolgokat ontenek 2/3-al betonba, amit nagyon nagy hiba, es jol lathatoan visszaelnek a hatalmukkal. Meg lehetne tovabb sorolni, de felesleges.

DE!

Sok ezek kozul a dolgok kozul nem lenne ilyen feltuno - attol meg nem lenne rendben! - sok dologra meg nem lenne szukseg, ha nem egy lelegeztetogepen csungo orszagot kaptak volna.
Azon pedig ne vitatkozzunk, hogy amit a szadesz-szoci duo (mellesleg a gazdasagi tarca szdsz kezben volt) muvelt az orszaggal, azt nem lehet kiheverni egyhamar.

Amiert az szdsz pedig az elsoszamu felelos. A hangya iranyitotta az elefantot, megpedig zsarolassal. Felelossegre vonas pedig nem tortent. Az osszes szoci es szdsz politikus szabadlabon van. Ez a legnagyobb hiba.
@Le_Penseur:
A fenébe, Kóka úrfiról elfeledkeztem, a második mondatom törlendő! :D
@tucano: Miről beszélsz,kijafaszom csinájja ezt a besorolást majd a Századvég,csinál 1 korrektet aztat nézzed meg!
Az MNO hírhez tartozó kommentekben csemegéztem kicsit és ezeket a gyöngyszemeket találtam:

"én még azon sem lennék meglepődve hogy azért vannak ilyen brutális feltételek, és azért kell gyorsan tönkretenni mindent amit lehet, hogy 2014-ben tudjon jönni a bajnai mint megmentő..
nem ez lenne az első eset hogy politikai indíttatás van a háttérben az imf-el kapcsolatban.. "

vagy:

"Ahogy igy olvasom a feltételeket arra megy a játék, hogy hasonlóan Görögországhoz csődközeli helyzetbe sodorja országunkat az IMF. "

esetleg:

"Ilyen IMF feltételeket a hülye gyerek is tudna támasztani!
Emelni az adókat - csökkenteni a béreket a bankokat támogatni..., ehhez nem kell ész!"

és:

"Ahová az IMF (mint a nemzetközi pénzhatalom pénzbehajtó verőlegény-szervezete) a csülkeit beteszi, ott kő kövön nem marad. Már olyan féktelen a kapzsiságuk, hogy semmi nem érdekli őket, csak a pénzszivattyú. Minden egyes MSZP-SZDSZ-es tolvajt az egyéni lopásaik mellett külön-külön 20 év sittre és vagyonelkobzásra ítélnék azért, mert eladósították, tönkretették az országot, és kijátszották a globáltőkének."
A mocskos vélemények és a kötelező jelleget öltő, dühödt "Orbánozás", ez tart életben itt sokakat. Az indulatokat megértem.....a kerékkötőknek nem tetszik mikor a szekér halad.
@leonito77: Nem hiheti, nem úgy néz ki a videón. Csak nem mondja ki explicit, hogy ez egy tetű hazug mutyista mocsok. Rábízza a konklúzió levonását a épre, igaza van.

Az a mondata a Rasi lány nehezen férjhez adhatóságáról azért sokat elárul... Most szerintem a lassú víz partot mos-alapján megy és tájékoztat. Csak nyilvánosan elérhető adatokkal, azért nem támadható.

A vidék annyit tehet, hogy sokfelé meghívják, teli a terem a hallgatóival és viszik a hírt. Ahogy kérte...
@téglagyár: Az szdsz nem irányíthatta volna a szocikat, ha a fidesz az ország érdekét jelentő dolgokban józanul szavaz.
épre=népre

Ja , azért ha ennyire belekerül ő a köztudatba, talán tényleg nehezebb lesz kinyírni.
@koksz: Király anyagot tolhatsz! :-))
@koksz: Kaptál zsíros földet? Te melyik családból vagy?
@belekotty: Pályázaton nyert földet ehet, mint a szép Remedios Gabriel Marqueznél a Száz év magányban...
@laci0011:

nemtom, lehet hogy arrul beszél, hogy nagyobb hüje vagy hejbül, mint más nekifutásbul, persze ez csak aféle feltételezés, én is meg tudok hökkenni néha.
@koksz:

kegyednek mitül dülled így a szeme, kérdé józsi, az úthenger. tán nem látott még úthengert?
@hacsaturján: És ki követi el a legtöbb összeadási hibát???

Az anyakönyvvezető. Na az a hibás.
@belekotty: miert varnad el egy parttol, hogy politikai ongyilkossagot kovessen el? Ez mindket iranyban igaz.

Mondjuk a szocik elkovettek, amikor a gyurcsanynak bizalmat szavaztak az oszodi beszed utan.

En a teljes garniturat felelossegre vonnam az elmult 8 (10) evbol kormannyal, ellenzekkel egyutt.
De azert megiscsak a szadesz volt kormanyon es nem a fidesz 2002-2010 kozott!
@téglagyár: Észre kéne venni azt amit azóta bizonyítanak:Dilettáns machiavelli tanítványok,velük semmire nem megy az ország.Ha véletlenül volt közöttük hozzáértő,parkoltatják,vagy elzavarják.Csak a haverok meg a foci,a józan ész,majd ellenzékben.
@shinichi: Én távlatosabb voltam. Kárpát-medence,bakfitty, lábvízlavór. Most már minden kell, csapataink mindenkivel harcban állnak. És persze győzünk. Unortodoxul - minden más hülyének vereségnek fog tűnni. De mi tudjuk a tutit. ;-DDD
Gumidomino, megénekelte negyvenéve Koós.
A kormányzat általános morális válságba süppedt, aminek balta lassan jelképe lesz.
endresy.blogspot.hu/2012/09/kormanyzati-moralinflacio.html?m=1
De nem kizárolagos. Söt a földmutyik vezették be szinte
@koksz: ".a kerékkötőknek nem tetszik mikor a szekér halad. "
Nem szekér az, hanem talicska , rajta több száz milliárd ft és földbirtokok a fideszmaffiának, osztjónapot.
@Zak: Szép. Okos.

A kínai, arab, azeri stb olaj és egyéb milliárdok nem képezik a globáltőke részét? Csak kérdezem, nem tudom. Mondjuk azzal nem vádolhatjuk Viktort, hogy az ő pénzüket költené, mert nem kap.
Rengeteg itt a "megbízható médium és előrelátó" aki már most 1000%-ra biztos a Fidesz választási vereségében és saját elképzelt favoritjával képzeli leváltani a mostani kormányt. (hepciás LMP.....a korrekt MSZP...esetleg egy új, varánuszok által alapított párt)
@a szív fészkei: Végül is én csak remélem, hogy a legnagyobb retorzió valamiért a félreállítása lesz és tényleg nem kap defektet a kocsija... akkor aztán mindenki megtudja, hol a helye...
@téglagyár: Jaj de üdítően hülye vagy. Rózsa Misi a legnagyobb ellenséged? De jó neked.

Ilyen balfaszokból álltok, Kumin-brigád? Addig nagyon jó.
áh, naív emberek!

az szdsz semmit sem tudott, már akkor is az lmp irányította őket!

(és most hozom a popcornt, hátradőlök, és figyelem az elszabaduló háborút.)
@koksz: "A mocskos vélemények és a kötelező jelleget öltő, dühödt "Orbánozás", ez tart életben itt sokakat. Az indulatokat megértem.....a kerékkötőknek nem tetszik mikor a szekér halad."
Gondolom, nem az ország szekeréről beszélsz, aminek esnek ki a kerekei, amúgyis kátyúban van, csak a magánszekerekről.
@Fabius: Amikor majd valami öntudatosabb gazda épp a heréjét tapossa, jusson eszébe, hogy ez nem országos, csak egyéni szocprobléma ("Ennyit az országos problémáról."), az ilyesmi miatt nem kell mindjárt felkapni a vizet, habosra rázni a híg trágyalevet, ami a koponyájában lögybölődik. Aztán az is lehet, hogy ha az ellenzék rárepül a témára, nem csak őt, vagy a NER 1%-ára üt majd vissza ez a flegmaság, hanem az egész Fideszre. Már csak a saját és a pártja érdekében is elgondolkodhatna ezen, ha már ennyire a hatalmi logika rabja.
IMF-fronton is csak a hazugság (éjjel-nappal?). index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/06/a_fidesz_ele_tartak_az_imf_halallistajat/
Az azeriek meg nem vehetnek bóvlit.
@téglagyár:
Mennyiért váltják ma az Azeri fingot?
@téglagyár: Neked most már egyre világosabban látom orvbán mellett a zárt osztályon a helyed.
@aritus: Az az Zűrhajós kopirájtolt mondata a bodobácsok mellett!! A karaván halad a teljes tönkremenés felé. Sose látják be.
Nagyon szellemesen a reflektálnak ganéba mártott, kihegyezett tollú hozzászólok....szekér helyett-talicska, no meg "király anyag"...előkerült egy Úthenger is.
@ElPadre:

höhö, ijjet 2006-ban már olvastam a hozzád hasonló faszfejektül. azóta dülled a szemük. az úthenger nem kegyelmez, még akkor se, ha először látod.
@ftk: Ne törüld. Mindenkit nem üthetnek el.
@téglagyár: Virtuálisan megpróbálom a nyelvedet - azbesztkesztyűvel persze - kivenni a torkodból, mert még megfulladsz a fenti epilepsziás rohamodban, te szegény! Nincs körülötted valaki, aki segít ilyenkor, ha rád jön a habzás???

Miért adtak neked gépet, ha csak lehányni bírod. miután szadin így felizgatva rámaszturbáltál???? Ennyire tönkrement a magyar elmeápolási szakma már, hogy nem bírnak egy ennyire nyilvánvaló betegen se segíteni? Igaz, itt a másik ilyenből miniszterelnök lehet.
@koksz:

várgyá csak, csillagom, mingyá gyün a demszky is!
@koksz: "A mocskos vélemények és a kötelező jelleget öltő, dühödt "Orbánozás", ez tart életben itt sokakat. Az indulatokat megértem.....a kerékkötőknek nem tetszik mikor a szekér halad. "

Mert aztán ez a szellemi bravúr részedről, igaz?
@a szív fészkei:

előbb kelenföldet hódítom meg. asztán a vrangel-szigeteket.
@koksz:

Ganéba mártott toll,
meg ...orbánozással életbentartott kerékkötők ?
...
Szekerezgessél csak egész úton hazafelé.
@koksz: A mostani kormány váltja majd le saját magát ilyesmikkel, mint a földmutyik. Jól haladnak. Tetszik műkörmösnek lenni aranykoszorúsan, hogy így meg tetszik elégedve lenni a dolgok állásával? Mi a legújabb zselés műkörömtrend?
drOrvbűn beszél: "Európa, illetve a nyugati kultúra válságáról."

:)))))))) a haldokló nyugat:))))) dézsa vű...
Valaki kérdezte miféle családból származom: Jó családból származó urigyerek vagyok, hatalmas földbirtokkal, szőlővel, bányával....jobbágyokkal, pallosjoggal.
@koksz: Hát legalább mondanál valami konkrétat a szekér haladásáról. Te hogy látod, hova, meddig sikerült haladnia ennek a szekérnek?
@hacsaturján: Mindig ez a kelenföld, csak.
Pedig innen lágymányosrul az már kőbánya.
@koksz: Költői kérdés volt biztos. Hogy miféle családból származol, már nem kérdés számunkra.
@koksz: Akkor tiéd Rasika első éjszakájának a joga?! Szőlőt már eladta Sárazsadányban az a pogácsát sütő jó Anikó asszony, csak szólok.
@Dr. simonmondja.: Akkor Orvbűnia lesz az is lassan. Kőbánya nem lehet más.
@AnnaKarenina: Ne zavard össze! Nem fair hogy konkrétumot vársz tőle, amihez egy 80-as IQ kellene. Nincs neki annyi.
@dr. Bubó: Haldokolna velük együtt egyet. Ők meg tőle ki.
@koksz: azaz anyad es apad kozeli rokonok voltak, nehogy idegen kezekbe keruljon a vagyon..?:-)
Látom egyeseknek nagyon bejött ez a "szekér dolog". Örülök hogy sikerült örömet okozni nekik.
@Dr. simonmondja.:

szarok rá. akkor legyen újbuda! de akkor se rózsa domb. pláne nem rózsa misi!
@koksz: látod, egy bloggerpártnak lenne esélye:-)
@koksz: mindig orom amikor beteved hozzank egy kuminista es latjuk, mennyire gyenge fejben is az ellen...:-)))

es hogy mennyire szar emberanyagra telik mar csak...:-DDD
@koksz:

osztán szakdolgozatod van-é, ecsém?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igen közeli rokonok voltak: szegény édesanyám már meghalt....Ő apám felesége volt.....apám hála Istennek még él....Ő meg anyám férje volt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Számomra nem nagy kihívás hozzád hasonlókkal "eszmét cserélni" .
a SZENT baltát nem adták el még az erieknek ?
@laci0011: Macchiavelli speciel épp a köztársaságért harcolt, emiatt lett kegyvesztett Firenzében egy életre. Próbálta a könyvét a hatalomnak - Medici-utód - felajánlani, nem kértek belőle,megalázva halt meg a birtokán. hu.wikipedia.org/wiki/Niccol%C3%B2_Machiavelli

[..]" 1512-ben hozzáadódó friss tapasztalatokból együttesen megírta máig legismertebb, egyben legvitatottabb munkáját, az Il principe A Fejedelmet, ismert tanulmányát az állam feladatairól. Ebben Machiavelli számot vet azzal az igénnyel, hogy egy államot a mindenkori adott realitásokkal számolva, a vágyakat, a célokat, lehetőségeket, kilátásokat, fogyatékosságokat és hibákat egyaránt mérlegelve kell és szabad csak kormányozni. Machiavelli nyíltan elveti az isten kegyelméből való uralkodás középkori tanítását. Szerinte minden rátermett férfi, aki a felsorolt realitásokkal számol, kellő ügyességgel és eszességgel bármilyen államot elkormányozhat. Ebben a hadseregnek szerinte elsősorban sohasem karhatalmi, hanem védelmi, illetve hódítási feladatai vannak. A belső békét senki sem képes fegyverrel tartósan biztosítani, ahhoz az alattvalók, a polgárok többségének egyetértése szükséges. Tanulmányát állandóan a maga korában megtörtént események, politikai fordulatok elemzésével illusztrálja, tehát ő maga is mindig a tények mérlegeléséből indul ki. A spanyol királyságra, a francia kormányzási módszerekre, a német-római császár fogásaira, a pápai udvar külpolitikájára egyaránt hivatkozik."

Itt olyan mocsokságokat, amiket Orvbűn elkövet egyáltalán nem ír erényként a kormányzáshoz, hanem sőt, mint fent olvasható. Hol figyel ez a tetűbanda a realitásokra, a polgárok egyetértésére, a belső békére????
@koksz: De látod, a Fazekas miniszter szerint ez abszolút nem közeliség. Nézted a videót??
@koksz: tudod, amikor verrokonok eskudnek - ez igen gyakori volt az "uri" csaladkonal - akkor mindenfele degeneraciok lepnek fel..

pl azt hiszik, hogy mert anyu kitolta oket az barmifel elojogot biztosit nekik es hasonlo elmebeteg tevkepzetek. hacsak egy fess cigany lovaszfiu, vagy a zsido boltos segedje nem csinalt egy verfrissitest, ugye...

ezert gondoltam, hogy anyu es apu verrokonok voltak a regi tradacio jegyeben, mivel te is eleg retardalt dolgokat irogatsz.

de lehet, sajat erodbol jutottal ilyen melyre. akkor meg annyi mentseged sincs, hogy az oseid - szo szerint - elbasztak:-)
Tenyleg, es arra gondoltatok mar, hogy mi van akkor ha a kovetkezo valasztast is masszivan nyeri a fidesz? Mert alternativa nincsen am tovabbra sem.
Az emberek fejeben elenken el meg a kurcsanyszdsz era, rajuk nem fognak szavazni. A Jobbik meg sajnos nem eleg eros hozza, hogy nyerjen, a nagy remenyetek a DK meg kuszobot sem fogja elerni - az emberek nagy resze GYULOLI gyurcsanyt - az lmp a budapesti liberalis drogos yuppiekon kivul mast nem tud megszolitani, mas pedig nincs a palettan.
Az ilyen liberalis 4k, meg karsay fele nemteccik a rendszeres hulyesegeket meg jobb is ha elfelejtitek, azon a parszaz bolcseszen kivul mas bazisuk nincs szerencsere.

Na akkor mi marad?
@Dr. simonmondja.: Ja és kérdés, hogy kinek a ganéjába van mártva a toll? Mert trágyát azt termel Orvbűn eleget. Ki se látszik belőle, baltával kell kipiszkálni alóla. Jó kis mémjei lettek.
@téglagyár: Neked az ápolda. Lejöttél a caps lockról, ez már szép eredmény. Mégis van működő egészségügy nyomokban.
Közkívánatra távozom, meg hát van jobb dolgom is, mint itten bosszantani eltévedt polgártársaimat. Mindezek mellett minden jót mindenkinek!
fides mafia:
dr. és
baltás

nincs itt ügy... a korány lezártnak tekinti... bulvárkacsa...
@koksz: Minden jót Neked is, szőlőbányász úrifiju. (focizni szoktál?)
@téglagyár: "Na akkor mi marad? "

elfelejtitek, ti orban es kumin faszan tekergok, hogy kozpenzbol vagytok fizetve. a kozpenz pedig onnan van, hogy MI aodt fizetunk. de ugye en szivesen fizetek adot szlovakiaban is, ha ott egyszeruen nem a gyokerek uraslkodnak. vagy ausztrivban. barhol, csak artra nem, hogy benneteket kitartsanak.

erted a dolog lenyeget?

ha lelepunk mi, lelepnek a befektetok, lelepnek abankok ki fog adot fizetni, ocsisajt? mibol fogtok elni? mibol fogjartok kigazdalkodni azt a parszazmilliardnyi kiesest?:-) hiszen az aranytojast tojo tyukokat eppen most uldozitek el/nyirjatok ki:-)

eddig 80.000 munkahely minuszban es a kivandorlas is jelentos, csak nemetorszagba annyian telepultek ki az elmult ket evben, mint 1996-tol 2010ig osszesen.

es nem azok fognak kimenni, akik a sajat segguket nem kepesek megtalalni orban viktor segito tanacsai nelkul:-)
@a szív fészkei: A legtöbbeknek csak annyi megy át:a cél szentesíti az eszközt.Mostani vezetés is itt akadt el.Ha kiderül,jöhet a kettős beszéd,a relativizálás,mások megvádolása....
@koksz: "a kerékkötőknek nem tetszik mikor a szekér halad."

... hát, ha a szakadék vagy a fal felé, az tényleg nem.

Az ember már csak ilyen hülye.

bio
@téglagyár: Te azt ne felejtsed el, hogy ez van ma...

Amiről beszélsz azt majd két év múlva meg lehet vitatni, de hogy jól aludjál, sajnos nincsen alternatíva jelenleg, ami van, az még két év...
@laci0011: Igen, szegény nem érdemli meg ezt az utóéletet. Salman Rushdie írta meg a történetét annak a három firenzei gyerekkori barátnak, akik közül Maccha volt az egyik, de a másik, aki valóban a "cél szentesíti az eszköz"-t hittel élte, az a török szultán hadvezére lett. És minden aljasságot meg is csinált ekkép...
www.hir24.hu/belfold/2012/09/06/durvan-leszidta-polgarmestereit-a-kormanyfo/~~fokusz

Viktor szétverte az önkormikat, azok meg asszisztáltak hozzá. Oszt ez van.
Focizni jó: hvg.hu/cegauto.autoshirek/20120906_Blikk_Dzsudzsak_60_millios_Bentleyvel_jar#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_09_06

Mivel Gazsika azért nem ennyire tehetséges, ezt a Bentley-t másképp kellene megszerezni neki. Hát ha a zédes anyufődből, akkor abból.
@a szív fészkei: jó de hát kormányunk nem gondolja át teljesen. a rendszerben kéne átalakítás elsősorban.
@téglagyár: Komolyan azt hiszed,ezzel a baltával műtöttekkel választást lehet nyerni?Már menekítik a pénzt azok akinek van,előlük,ők meg elve kiviszik az országból a lopott holmit,nem annyira hülyék hogy ide befektessenek.Tudják mi marad utánuk.
@a szív fészkei:

Hé! A gyerekeket ne keverd bele, Öreglány! Rasit katolikusnak keresztelték, de a puritán protestáns világnézetre és paraszti erkölcsre alapozott nevelésben részesítették, és amennyiben a vallásos parasztság erkölcséről értekezünk, elkerülhetetlenül meg kell említeni a szüzesség ügyét. Rasi egy rendkívül csinos, intelligens fiatal lány, és most pont eladó korban van. A vallásos parasztcsaládokban a lányoktól minden tekintetben elvárt önkontrollnak, az erkölcsös viselkedésnek ez az udvarlási időszak a legnehezebb próbája. Az udvarlási időszak során a lányoknak szinte hősies erőfeszítéssel kell szüzességüket és erkölcsi tisztaságukat megőrizniük. Biztos vagyok benne, hogy Rasinban meg van a sikeres önmegtartóztatáshoz szükséges akaraterő és önfegyelem, és ezen a lélektisztító protestáns aszkézisen keresztül sikerül megőriznie a tisztaságát egészen a nászéjszakáig.
@Penivaldes: Mit gondolt ez a banda át? Hogy lopni kell sokat folyton. Na azt igen.
@a szív fészkei:

Hé! A gyerekeket ne keverd bele, Öreglány! Rasit katolikusnak keresztelték, de a puritán protestáns világnézetre és paraszti erkölcsre alapozott nevelésben részesítették, és amennyiben a vallásos parasztság erkölcséről értekezünk, elkerülhetetlenül meg kell említeni a szüzesség ügyét. Rasi egy rendkívül csinos, intelligens fiatal lány, és most pont eladó korban van. A vallásos parasztcsaládokban a lányoktól minden tekintetben elvárt önkontrollnak, az erkölcsös viselkedésnek ez az udvarlási időszak a legnehezebb próbája. Az udvarlási időszak során a lányoknak szinte hősies erőfeszítéssel kell szüzességüket és erkölcsi tisztaságukat megőrizniük. Biztos vagyok benne, hogy Rasinban meg van a sikeres önmegtartóztatáshoz szükséges akaraterő és önfegyelem, és ezen a lélektisztító protestáns aszkézisen keresztül sikerül megőriznie a tisztaságát egészen a nászéjszakáig.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Pont a kávé okozza,sajna az aszinkronitást!Vigyázni kell.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: kulfoldi cegnel dolgozok, igen jopenzert, bejelentve. :) Na erre mi az alternativa te liberalis vegleny? Barmikor tudok lepni kulfoldre - ahogy mar leptem is - leven nyelvtudas, es keresett szakma miatt. Eddig semmilyen megszoritast nem ereztem meg, nincs CHF hitelem, es megtehetem, hogy magasrol szarok erre az egeszre. A legfontosabb szamomra, hogy az szdsz ne terhessen soha vissza a hatalomba, es miattuk ne kelljen elhagynom a csaladommal ezt az orszagot!

De egyebkent tudod mi a legundoritobb bennetek? Magyarorszagot feltitek a retorikatokban, magyarnak valljatok magatokat, megis elvezettel irjatok le azt, hogy az orszag eppen szenved, es hogy miben rossz nekunk. Orultok annak, ha rossz tortenik? Normalisak vagytok ti egyaltalan?
Na a mocsokság folytatódik: a paralimpikonok csak a felét kapják az épek olimpiai jutalmának!

Vuity Trvtko - tudom, tudom, de akkor is - ír erről a FB-ján: [..]"egy hivatalos levél, amelyet az egyik sportklub vezetője juttatott el hozzám (kilétét kérésére nem fedem fel). A levélben többek között ez áll:
"Tájékoztatunk a paralimpiai jutalmazással kapcsolatban, hogy az eltérő mértékű lesz az olimpiai jutalomtól."
Valamint: "célként fogalmazódott meg, hogy a paralimpiai jutalom az olimpiai jutalom 50 százaléka legyen".
Lentebb pedig: "... a jutalmazás mértéke később kerül kihirdetésre, ahogy az olimpia esetében is történt."

Ezektől sajnálja a pénzt, miközben a faszfej focistának havi hétmillás fizut adnak a Vidinél.
@leonito77: es honnan jon a megvaltas? Visszajon a bajnai majd? Az a rohadek se kapna tobbet 1%-nal szerencsere. Akkor viszont honnan? Masfel ev alatt a semmibol szervezodik majd valami, ami a tobbseget szerez a valasztason? Eleg valoszniunek hangzik ebben az orszagban ez nem?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Kiscsillag - bátyó, hugi jól vannak remélem, tegnap itt jártak, meséltek rólad is - Rasika kb. annyira lehet szűz, mint én 59 évesen. (Ami nem baj, baromság is úgy menni férjhez, hogy nem tudja, mi a stájsz.) Vagy tényleg szűz, persze akkor a kurzusszüzesség esete forog fent, amikor is - lásd amerikai szűzgyűrűs tinik - mindent csinálnak egymással, amit te el sem bírsz képzelni,:-DDD csak épp a főbejáratot nem használják.
@saravad: Most mégis kell(ene) a Zunió pénze? Valaki szóljon már neki, hogy így gyarmat leszünk... :D
@a szív fészkei: Jó, de vannak akik tényleg megőrzik a szüzességük. Ne alkossunk vélweményt mindenkiről egyszerre.
@téglagyár: Ékezetek nélkül írsz vazze.Ez valószinüsíti,már nem vagy itthon.Akkor mivan,honnan is turbózod magad?
@téglagyár: Külföldi kenyeret zabálsz és magyarkodsz? Miért nem turulboltban vagy eladó a tarsolylemezes pultnál? Vagy miért nem Magor üzletben a mangalicakolbászt szeleteled?

Hogy még van külföldi munkaadód, az épp a szadesznak is köszönhető, mert azt még európai jelenségnek vélték kint, még kiszámíthatónak gondolták azt a gazdaságpolitikát(ha volt szar lépése is). Amit a Vezéred művel két kemény éve, az a te munkahelyed biztos kinyírásához is vezet majd. Menj külföldre a nagymogyiknak való vakítást is amerikai baromarc végzi el. Ott annyira libsik, hogy téged is megtűrnek.

De miért nem húzol a baráti baltás Bakiba? pénz, diktatúra, minden vágyálmod ott teljesülne. Nem érne ott utol a szadesz, az biztos. :-DDDDDDDDD
@téglagyár: "kulfoldi cegnel dolgozok, igen jopenzert, bejelentve. :) "

meg..
egyelore:-)

mig a ceg le nem pattan vioktorek elol.

"Magyarorszagot feltitek a retorikatokban, magyarnak valljatok magatokat, megis elvezettel irjatok le azt, hogy az orszag eppen szenved, es hogy miben rossz nekunk. Orultok annak, ha rossz tortenik? Normalisak vagytok ti egyaltalan? "

absozlut normalisak vagyunk. tudod, nekem fontosabbak az europai ertekek, mint orban viktor magyarorszaga. hogy konkret legyek, akar fegyvert is fogok az unioert a gengsztereitek ellen. es nem ahazamat arulom el ezzel. az arulja ael a hazajat, aki koztorvenyes bunozoket tart hatalomban. akik semmi mast nem igernek, csak annyit, hogy masoknak rossz lesz es masok karara majd jo lesz a hozzad hasonlo szervilis gyokereknek:-)

tehat igen. kifejezetten orulok neki, ha orban viktornak egyre rosszabb es rosszabb es a hiveinek egyre kinosabb es kinosabb.

mert egy becsuletes ember elhatarolodik a bunozoktol es nem akar nekik jot. fuggetlenul attol, hogy hova szarta ki a kommunista kurva anyja.

az embersegem sokkal tobbet er, mint a magyarsagom barmikor is fog.

elegedett vagy a valasszal?:-)
@Penivaldes: Nyehehe. Őrizze. Annál több föld kell a vőlegény megfogására és megtartására. Kedvenc könyvük: Solohov: A feltört ugar.

Bocs, ezektől tisztaság, erényesség hangoztatása - by the way a szüzesség tartogatása ugyan miért az?? - vicc, te is tudod.

Egy aktus kimarad a nemi életből, de millió mással pótolható, már ha nem egy frigid beteg nő az illető. Aki szerint a szex bűn, az beteg.
@a szív fészkei:
A paralimpikonok példaképei lehetnének a sérülteknek és épeknek is.

Még jó, hogy nem a felülvizsgált rokkantsági % alapján fizetik ki őket. Nemzetstratégia, ja.
@a szív fészkei: Bocs de most nálam nagyon mellélőttél..)))))
Én ugyanis őrzöm a tisztaságom:DDDDDD
@saravad: TEKtű, nem tudok erre az eljárására jobb szót. Mondom, szaros olasz klubból hazahoz valakit havi hétmilláért a ganéjos klubjába. Arra van/lesz pénz, undor.

Ja, Solohov másik könyve is érdekes lehet az ifjú földesúrivá avanzsált párnak: Új barázdát szánt az eke :-DDDDD
@Penivaldes:
@a szív fészkei:

Egyetértek, Penike. Az Öreglány egy velejéig romlott, már fiatal korában az erkölcstelenség fertőjébe süllyedt nő, akinek már süldőlány korában úgy tekeregtek a péniszek a lepedőjén, mint a kígyók az amazonasi őserdő aljnövényzetében. A probléma azzal van, hogy az Öreglány a saját szubjektív élményeit abszolutizálja és vetíti rá az egész világra, és nem veszi figyelembe, hogy szerencsére sokan vannak olyanok, akik számára fontos a tisztaságuk megőrzése.
@Penivaldes:

Egyetértek, Penike. Az Öreglány egy velejéig romlott, már fiatal korában az erkölcstelenség fertőjébe süllyedt nő, akinek már süldőlány korában úgy tekeregtek a péniszek a lepedőjén, mint a kígyók az amazonasi őserdő aljnövényzetében. A probléma azzal van, hogy az Öreglány a saját szubjektív élményeit abszolutizálja és vetíti rá az egész világra, és nem veszi figyelembe, hogy szerencsére sokan vannak olyanok, akik számára fontos a tisztaságuk megőrzése.
@King of Shadows:
Én nagy bűnnek tartom a bennragadt ezermilliárdokat. Orbán bűnének. 2010-ben leállította a rendszert, mert szerinte kafkai kupleráj volt (lehet). Szerintem azon agyalnak azóta is, hogyan lehetne úgy lehívni a lóvét, hogy ne tűnjön fel a mutyi. Mert ha ennyi lóvé bejön az országba és mindenféle jött-ment vállalkozó, tehetség, intézmény részesül (+ munkahelyek, fogyasztás közvetve) akkor konkurrencia lesz a minden szintű kádereknek.
Most minden pozícióban megbízható emberek ülnek, csak azok meg nem tudják mit kéne csinálni.

Lehet, hogy tévedek.
@laci0011: Azert az kemeny, hogy ebbol ezt szurod le. Agyament szar vagy.

@a szív fészkei: valoszinuleg egy honapban tobb adot fizetek be, mint te meg a szaros pereputtyod egyuttveve. Ahol lehet az orszag erdeket veszem figyelembe, es buszke vagyok ra, hogy magyarnak szulettem es magyar vagyok. Szoval fogd be a pofadat, aztan huzodj vissza a demszky szaros seggebe ahonnan jottel!

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: egy dologra kaptam valaszt csak. :) Gusztustalanul rosszindulatu es gatlastalan fereg vagy. :)

"tehat igen. kifejezetten orulok neki, ha orban viktornak egyre rosszabb es rosszabb es a hiveinek egyre kinosabb es kinosabb."

Figyelj. Maskor nem gyozitek hangoztatni, hogy a fideszt mondjuk osszesen csak masfel, max ketmillio ember tamogatta. Es akkor ez most csak nekik rossz ami tortenik? Ez a dolog igy szelektal? A maradek 8-8.5 milliot nem erintik ezek a tortenesek? Vagy oket sajnalod, csak a fidesz szavazot nem, az rohadjon meg? Ezek am aztan az europai erteket baszkikam!
@a szív fészkei: mvisszaterve a karmara

meg semmi, de mas halalt kivanni hosszu tavon kellemetlensegekhez vezethet:-)
@Penivaldes: Drága, csak ilyen sorsra ne juss (pénzügyileg igen) www.nlcafe.hu/sztarok/20100420/susan_boyle_meg_mindig_szuz_vagyok/

Amúgy mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Csak a fiatalon félig megélt - vagy el sem indult - szerelmek nem jönnek vissza. De ne higgy nekem.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: meg a nyugat ópiuma. Nézd én nem szólok le senkit azért, hogy mikor mit csinál a hálószobában, és mikor. Így Szívet sem fogom, és senkit sem.
@a szív fészkei: Te, te,)))
ki mondta, hogy 40 évesen is annak kell lenni, az már tényleg beteges:DDD
Ó engem elkerül a szerelem...sosem vagyok vele szinkronba, vagy csak ritkán. Akit én szeretni szoktam az engem nem szok. Meg hát én minden férfibe az vagyok, igazság szerint. Mindenkivel flörtölök, aki férfi.
@téglagyár:

Kuhagyj, kisköcsög.

Az ember véleményét a befizetett adója szerint mérjük? Mert akkor pofád lapos, hozzám képest mindenképpen egy multinál szerzett fizetéssel.
@saravad: Szerintem az történt, hogy Vekker elkezdte az önkormányzati forráskivonást, mert kellett a lóvé a szabadságharcához, és emiatt az önkoriknak arra is alig maradt pénzük, hogy a normális működésüket fenntartsák valahogy. Az uniós pályázatokhoz le kell tenni valamennyi önrészt is, ami nincs, ezért a lóvé sem jön. Hitelt nem vehetnek fel, a kormánytól nem kapnak pénzt, máshonnan meg nincs.

Egyébként az uniós beruházásokat utólag fenn is kell tartani valamiből. Ha az nem lesz megoldható, nincs is értelme harácsolni a támogatást...
Aztaaaaa. Na ezt kéne eltanulnunk. :))

Egy hölgy 15 éve él pénz nélkül

orokseg.wordpress.com/2011/11/30/egy-holgy-15-eve-el-penz-nelkul/
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ha az , akinek kívánom - de egyelőre ugye csak a nyugattal kívánom együtt haldokoltatni, ami annyira nem rossz ;-DD - mindent megtesz az én sorsom rosszra fordulásáért, akkor az átok jogos. Csak visszadobom a bumerángot, illet fordul az magától is.

De ne is pusztuljon, hanem éljen olyan szörnyű életet, amit tízmillióknak sorsává tett.
@téglagyár: Ugye te most parodizálsz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hogyne...

"Nincs egészségbiztosítása, mert nem akarja, hogy azzal vádolják, hogy az állam nyakán élősködik. Bízik a saját öngyógyító képességében valahányszor kisebb rosszullétet érez."

És ha eltörik a lába? Sz@r ügy...
@a szív fészkei: igy van..
egy bukott hosszu elelt az igazi buntetes..

latni, amikor eldozeroljak a felcsuti stadionokat, visszaallitjak a koztarsasagot, visszarugdossak akurva papokat a templomba, kibasszak a gazsit a vidibol es allhat sorba leveskeert, ha zabalni akar a gyogyszereire, mert a vagyonat elkoboztuk...

de persze ezt csakis a letoltott bortonbuntetese/kenyszergyogykezelese utan:-)

nagy bajban lesz viktor, mert vagy orult, vagy bunozo...

igy, vagy ugy, de zart helyen fog jelentos idot eltolteni:-)
@téglagyár: "azt nem lehet kiheverni egyhamar"
Bajnainak egész jól sikerült a forradalmi lózungok mellőzésével, simán szakmai alapon.
@Nikorene:
Helyesen teszed.
Csak egy x kedvéért gyere vissza, ha van rá lehetőséged hogy valamennyire segíts az itthon maradt rokonoknak/ismerősöknek.
Egyébként én is megyek jövőre.
@Penivaldes: mi az ugyes abban, ha valaki egy kiskozossegekben eletkepes, 5-7.000 eves gazdasagi szisztemat ujit fel..?:-)

akkor en is ugyes vagyok ha olajmecsessel vilagitok?:-)
@téglagyár: Aham, sok adót fizetsz. De nagyra vagy vele. Hol csillagbogyó? Már kint valahol mesze, messze, mivel teheted: még szarcsimbók Vezérkéd nem bírt kiléptetni minket az Unióból, fő ellenségéből? Azért vartyoghatsz jobb helyen, mert szabad volt kifelé a menet, a szadeszéknak is köszönhető európai csatlakozásunk hozományaként?

A te tetves kormányod mindent megtesz az ország ellehetetlenítésére erkölcsi anyagi, minden szempontból. A te multid se vár sokáig, ha ez így megy tovább, baltabélám. Legyen is rossz annak a sok szerencsétlen habzószájú hülyének, aki ezt a bandát ránk hozta, aki 300-as vizitdíjnál báván szavazott rájuk tulképp - érezze most a saját bőrén, amit értelmes ember már rég tud: Orvbűn csak a tönkretételhez ért. És a zavarosban halászáshoz.

Erről mesélhet más külföldi multi is, csak az tényleg léphet innen.

Na örömködj a mások adóján fenntartott kórházi ágyadon. Talán Grazban vagy, mint különösen érdekes klinikai eset... Ilyen földbuta ember nem kellhet külföldinek.
@a szív fészkei: a szünetben meg megdumájják kinek mijjen német uj autócsodája van...
@Penivaldes: Az jó, itt is jól nyomod, omlik-bomlik érted a sok möszjiő, nemde??? :-DD Gyün a rozsomák a rozson át, avagy a fehérlófia herciged, ne félj!!
@dr. Bubó: Életem, szarok az autócsodákra, nekem is van egy! 16 éves XM. Csoda, hogy megy. :-DD

CSak jelzem, hogy mire is mehet a földes pénzecskéje a pici pocinak ott Felcsúton. Focistát lukcusjárgány méri, nem?? Akkor Gazsinak is jár egy ilyesmi vasdarab.
@King of Shadows: Ja, erre mondtam, hogy a fideszes önkormik boldogan asszisztáltak a saját kiherélésükhöz. Nehogy kimaradjanak a megújuló Magyarország zsíros kádertemetőiből.
@a szív fészkei: "a paralimpikonok csak a felét kapják az épek olimpiai jutalmának!"

fele annyi lábuk van... per láb értendő... kétlábúak kétszeranynit
@dr. Bubó: en lassan halas vagyok, hogy negy es fel eve elloptak a kocsimat:-D

miutan eltortem a labat a fickonak aki ellopta, biztos megkoszonnem..:-)
@a szív fészkei: " Külföldi kenyeret zabálsz és magyarkodsz?..."

Ez még hagyján, de arra is lusta, hogy letöltsön a netről magának egy magyar karrakterkészletet, ha már itt akar kommentelni. Mint a drága barátod a @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: is. Közel egy évig angol billentyűzetem volt, mégis tudtam vele ékezetes betűket, magyar szöveget írni. Csak át kellett váltani. Sajnos nekik ez nem megy, de attól függetlenül mindenbe beleszólni tudnak, meg joguk is van! Tudod, mindig más a hülye. De azért igazi magyar.
@a szív fészkei: omlik-bomlik. ja, ez megnyugtat néha. legalább itt legyen sikerem:)))
@a szív fészkei: ezt nem érted???

haldoklik a nyugat... az előadás szünetében meg a német autócsodákról dumálnak... meg hogy ki hol volt nyaralni a haldokló nyugaton...
@dr. Bubó: DE kurvára értem és unom. Csak ne az jöjjön, hogy irigylem ezeket. Az a Bentley szerintem randa amúgy.
@Karipapa01: Nektek tényleg ennyi maradt, hogy ilyeneken rágódtok? Mert ha ékezet van, akkor az Magyarországról ír, ha nincs akkor meg külföld? Ebből is látszik mennyire sötét ostoba buta emberek vagytok ti liberálisok.

Meg egyszer mondanam, hogy NEM vagyok kulfoldon, Magyarorszagon vagyok, es amig a rohadt liberalisok vissza nem ternek, itt is fogok maradni!
@Karipapa01: "letöltsön a netről magának egy magyar karrakterkészletet"

figyelj mar, kicsilamzor..
az ilyet nem letolteni szokas, hanem beallitani a regional settingsben..:-)

de mint mar sok alkalommal elmagyaraztam, nem en vagyok az, akinek megmondhatod, mit es hogyan tesz az eleteben, mert igen sulyos szovodmenyei lehetnek rad nezve az ilyen akarnok es gyoker viselkedesmodnak:-)
@saravad: Ez majd akkor fog visszaütni nekik, amikor elfogy a pénz. Mert az ország egyre kevésbé tud eltartani annyi fölösleges hivatalt, és a helyzet csak sokkal rosszabb lesz. Akkor előre nem tudnak majd menekülni, de már vissza sem mehetnek...
@dr. Bubó: Amúgy azt hallottam, manapság az igazi kurvadrágákat nem is fényesre, hanem fullmattra készítik. Láttam ilyet a Normafánál, az Aston Martin volt. Mint egy teflonlábas belseje, olyan színű volt. Az se tetszett amúgy. Tudom, mennyibe fáj, de akkor se.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"az embersegem sokkal tobbet er, mint a magyarsagom barmikor is fog." Ezzel a beírásoddal csak azt bizonyítottad, hogy egyiked sincs. Magyarságot nem is akarsz, emberséged pedig állításoddal szemben rendkívül alacsony szintű.
@a szív fészkei: lehet, hogy most sokkolo lesz amit mondok. :D
Nem a fideszre szavaztam. :D

Akkor mennyiben is az en kormanyom ez?

Valami nagyon nem jott le neked. En nem a fidesz mellett vagyok, ugyanugy rohadt szarrago csalo banda ez is. En az szdsz es a balliberalis szenny ELLEN vagyok. Barmi ami ezt elnyomja, az az en baratom. Ennyi.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
No de édes Stefikém! Már megint a Kisfüles kocsmában töltöd a napot és iszol?
Amikor ilyen negédesbe és agresszívba fordul a stílusod, megtanultuk idehaza már, hogy ittál és örökösen vívódó lelked nem bírja a rád mért csapásokat. Ennek következménye azon diszfunkcionális zavarok sorozata, mely például eme beteges és egészségtelen hitvallásodban csúcsosodik ki a szex-el kapcsolatban.
Miközben a főiskolán a HÖOK elnök és a komplett focicsapat megvolt, hétvégente pedig swinger klubokba jártál, ezek után te még szűznek vallod magadat? Emlékezz csak, apánk hogyan elnáspángolt téged azok után, hogy megtudta milyen durván égeted a gyertya mindkét végét! Manapság pedig amit hallok Kurt bátyánktól felőled, az mindennek az alja! Szégyelld magad, te vagy a Stöckhardt család szégyene!
Megyek is tovább dolgozni, evégre mi, dolgos svábok ilyenkor rengeteg munka mellett nem érünk rá internetezgetni, ellentétben azokkal, például veled, akik a kocsmában tengetik napjaikat.
A papa üzeni, ha ma meglát megint részegen, akkor ma este is a pajtában alszol a tehenekkel!
@KG2000: te, akik csak magyar de ember nem, nem tudod ezt megitelni, ahogy egy szinvak sem tudja ertekelni a szivarvany sokszinuseget:-)
@a szív fészkei: teflonlábas szín:)))
és általában bazi nagyok, na de egyeseknek a méret számít...:)))
"nincsen meg a jogi lehetőségek... majd ha nagyobb felhatalmazásunk lesz..."

bruhahahaha:)))))

www.youtube.com/watch?v=6pOVI-uX6SM&feature=player_detailpage#t=239s
@téglagyár: A probléma tényleg a Jobbik. Ha ugyanis sokat kap, a Fidesz automatikusan kevesebbet, és akkor visszajönnek a szocik. Így volt ez 2002-ben is, amikor a MIÉP kapott 2%-kal többet a kelleténél.
@téglagyár: Az ellenséged ellensége a barátod...
hát ez kissé veszélyes életfelfogás, ha önmagad nem a pozitív oldalról határozod meg...
" Íme, az IMF követeléseinek listája: nyugdíjak csökkentése; nyugdíjkorhatár-emelés; családi pótlék csökkentése; személyi jövedelemadó-emelés; privatizáció; utazási kedvezmények csökkentése; bürokrácialeépítés; általános, értékalapú ingatlanadó; önkormányzatok kiadásainak csökkentése; bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának” – írja a Magyar Nemzet a Valutaalap állítólagos feltételeit. "

hm érdekes... ezek lehetnének az én feltételeim is...
@KG2000: Így van! A Jobbik tényleg egy hatalmas probléma, de nem csak ezért...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Elárulom neked, hogy tanultam is, dolgoztam is Nyugaton. És ékezettel írok. Európai ÉS magyar vagyok.
@téglagyár: Akkor a Fidesz mellett vagy, mert az elnyomná, mint mindent, ami európai, értékes és liberális. Épp most írtad.
Kedvesem, szavazz a baltásékra! Ott nincs ballibsi szenny, csak KGB-s leszármazott ALijev.
@téglagyár: Biztos valamelyik szdsz-es szenny lenyúlta a csajodat... értem én, valaki sosem emészti meg :P
@saravad: Itt viktort nem lehetne valamire elcserélni esetleg??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jó kereskedői vénája lehet, valamint egy igen fejlett fogyasztói társadalomban (!) él, ahol mindenkinek vannak felesleges holmijai és/vagy ráérő ideje. Enélkül nem lenne a dolog ilyen felhőtlen. A koncepció amúgy érdekes, de gondoljunk csak bele, mi kellene az általánosításához (azaz hogy mindenki pénz nélkül élhessen)...
@dr. Bubó:

"pénzjuttatás a bankszférának"

nem lóg ki a ló egy kicsit a MN "tényfeltáró" cikkében?

Az IMF nem fogja a kormánytól azt kérni, hogy a hitelből a bankokat támogassa. Az ilyesmi más szinteken, máshogy megy, vagy nem?
A többivel viszont én is egyetértek, IMF nélkül kellett volna megcsinálni.
@KG2000: ez nem az a szitu, amikor a ketto egyutt megy

vagy europai vagy, vagy orban viktor kis felazsiai majma.

jelenleg nincs koztes allapot:-)

amit te kepvielsz annak nincs helye euroapaban. azt altalaban az europa es nato - tudod.. a szovettsegeseink - altal elitelt es megvetett diktaturakban divik. ahova a kisgazdad kikepzo tiszteket kuld, ahova a kisgazdad baltas hosoket enged haza, telibeszarva a fel vilag probalkozasat az ormeny-azeri konfliktus kezelesere...

nektek nincs helyetek europaban, csak ha megrtanultok tisztessegesen, elfogadoan, toleransan viselkedni.

vagy el lehet menni innen:-) sneki nem fog megakadalyozni, hogy letelepedj azerbajdzsanban, eszak-koreaban, kinaban, sziriaban. hajra. lehet oda menni, ha arra van igenyed. de itt kette lesztek torve mint a ropi, ha ilyesmivel probalkoztok. nezd a vezered szemet. nezd csak...
mar most tudja, hogy ezt nem fogja meguszni:-)
@Karipapa01: Szerintem ő, Sipi igazi magyar. Ha valamiért neki kényelmesebb ékezet nélkül írni, akkor elfogadom. Tóta meg kis kezdőbetűvel írt mindent, mert az neki gyorsabb volt.

Aki ékezettel védi a védhetetlen Orvbűnt, az nem magyar a szememben. Mert a hazája elárulóját védi itt még mindig mindenek ellenére.
@saravad: a vilagon sehol mashol nem jelent meg ez a lista, csak az agyar - nem eliras - nemzetben:-)

na? vajon miert?;-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Valami hasznos holmira? Nem hiszem, hogy lenne rá kereslet, esetleg ha valamit adsz mellé. Mondjuk 1 baltát.
Vagy 1 zsák kukoricát, nem tom.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kapták az azeriektől a levélke mellé.

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/189539_338002896288165_793016195_n.jpg Így végezhetnék a mohóságuk, mindent felzabálásuk eredményeként. Hogy nem bírnak megálljt mondani maguknak, a vazallusaiknak sose.
@saravad: tényleg kilóg akkor módosítok...

" Íme, az IMF (és a BAGJOK) követeléseinek listája: nyugdíjak csökkentése; nyugdíjkorhatár-emelés; családi pótlék csökkentése; személyi jövedelemadó-emelés; privatizáció; utazási kedvezmények csökkentése; bürokrácialeépítés; általános, értékalapú ingatlanadó; önkormányzatok kiadásainak csökkentése; bankadó eltörlése, pénzjuttatás a BAGOJszférának” – írja a Magyar Nemzet a Valutaalap állítólagos feltételeit. "
@leonito77: :-))) Csak nem a Kóka? Mert ha ez a téglagyár még annál is rútabb, akkor van csak nagy probléma nála.
@a szív fészkei: a liberalizmus elnyomasa szerintem nem lehetoseg kene legyen, hanem kotelesseg minden ertelmesen gondolkodo emberi leny szamara.

A liberalizmus egy metely, az szdsz pedig egy rakos daganat.
@ftk:
Szerintem nem kell pénz nélkül élni, a pénz jó szolga és hasznos eszköz. Viszont a helyi közösségek életszínvonalán sokat dobnának az ilyen kezdeményezések. Mindenkinek van szabadideje, képessége és szükségletei; pénz meg kevés. Azt gondolom civilek + korrekt önkormik együttműködése kreatív megoldásokat találna a mélyszegénységre, de a tisztes szegénységre is. Emellett lehet GDP-t termelni.
Nem kéne lemondani a civilizációról.
@a szív fészkei: az a jo, hogy ez mind remek bizonyitek lesz, ha majd takaritani kell..:-))

igen. bele fognak fulladni:-)
@téglagyár: "A liberalizmus egy metely, az szdsz pedig egy rakos daganat. "

helyes..
doglodjetek is, ha gyengek vagytok hozza:-DDD

eljen a termesztes ki- es levalasztodas!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "de mint mar sok alkalommal elmagyaraztam, nem en vagyok az, akinek megmondhatod, mit es hogyan tesz az eleteben, mert igen sulyos szovodmenyei lehetnek rad nezve az ilyen akarnok es gyoker viselkedesmodnak:-)
"

Idióta agresszív vagy !

"figyelj mar, kicsilamzor..
az ilyet nem letolteni szokas, hanem beallitani a regional settingsben..:-)"

Akkor meg miért nem állítod át, ha már egyszer a gépeden van és a magyarok közé evett a fene? Itt osztod az észt, te meg egy szaros kattintásra sem vagy hajlandó?
Régebben válaszoltad: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: + tolem annak nevezed aminek akarod, de ha baleszolsz mit csinalok kettetorom a terdedet:-)"
Mi van? Erről szól az intelligenciád, a nagy magyarkodásod? Javaslom, lépjél be a cigánygárdába, eszed, erőd indokolja :-))
@a szív fészkei: Ha már így szóba hoztad, emlékszel a viccre abból az időből.

Kókáéknál karácsony: "Már megint helikopter?" :D
@téglagyár: egyebkent tudod mi az egyetlen, amit a liberalizmus nem enged? hogy belepofazz masok eletebe...

nincs jogod beleugatni, hogy ki mit eszik, mit iszik, mit sziv, kivel dug, hannyal, elveszi, nem veszi,. milyen istenben hisz, hisz egyaltlaan valamiben.

egyszeruen nincs jogotok belepofazni:-)
olyannyira nincs, hogy az eletetek aran is megvedjuk a szabadsagjogainkat, ha kell:-)

olyan liberalisok mennek elottunk az uton, mint rakoczi, deak, kossuth

es olyan hozzad hasonlok hullottak el az ut mellett, mint haynau, sztalin, hitler..

es ott fogtok heverni ti is orbannal:-)
@dr. Bubó: Szerintem ez a kormány kívánságlistája, csak ráfogják a nyusz ... IMF-re.
@dr. Bubó:
mindezt azzal lehet elkerülni, ha nem vesztek fel kölcsönöket, összeaprítjátok az összes plasztik kártyátokat és mindent cash vásárlás aki nem adja kiröhögni: most fogsz éhendögleni

ez valami középkori gazdaság de nincs hitel és a bankok megbaszhatják egymást

bróühühühühühü

eztet akargya a zájemefff tényleg?

arrafelé is van néhány lágyagyú közgazda?
@King of Shadows: nyilván... de ha ezeket meglépik (mégha azt hazuggyák is hogy ffuuujj mocskos imf) akkor én támogatom a fidest...

első normális lépés(sor) lenne
@Karipapa01: igy van

agressziv leszek, ha megpropbalsz belepofazni az eletembe:-)

ebbol ertesz. amig szepen beszeltem azt hittetek, gyenge vagyok. hat inkabb feljetek tolem, minthogy megprobaljatok rameroltetni az ertekrendedteket;-)

igen, kepes vagyok teged egy egesz eletre nyomorekka tenni masodpercek alatt. megvan hozza a fizikumom es a kikepzesem is. es ha nem ertesz a szep szobol, hogy kotrodj a picsaba es ne velem foglalkozz, elobb-utobb kenytelen leszek az akaratomnak nem verbalis modon ervenyt szerezni.

ugyhogy javaslom, szallj le rolam kurvahirtelen:-) ez most nem az a vilag mar, amikor gyozkodni foglak orakig, hogy" naa.. figyelj haver, ne csinald mar ezt..":-)
@rodeo36: ja... ez nagyon ortodox pénzspórolás...

szerintem unortodox sporolás kellene...
szórjuk a pénzt akkor tudunk majd megtakarítani
@King of Shadows: jó részét már meg is csinálták, csak szokás szerint rosszul.
@téglagyár: A Szadesz kifújt már '10-ben, csak szólok...
@a szív fészkei: Minden kapu mellett van 1 kiskapu :D brrr:((

Arra nem gondoltál, hogy valaki azért marad akár 30 évesen is érintetlen mert éjjel, sötétben, piásan sem kell senkinek? :DDD

Van egy életkori periódus, ami után már nehezebben járatódnak be az örömszerzés idegpályái, de ilyen életkorban rendszerint már kész az elhárító ideológia.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: mondtam mar, hogy csak ugy aradnak beloled az europai ertekek? :)))
Csoddddalatos. :)

Amiket leirtal, azok igazak. Egeszen addig a pontig, ameddig ezek a cselekedet nem artanak/szolnak bele masok eletebe. Na most amit a liberalisok muveltek itthon a ciganykerdessel, a buzikerdessel az pont ezeket a korlatokat hagja at te europai!

Lehet, hogy megint a metely gyoz - bar most nem nektek all a zaszlo - de elobb utobb lesz valaki aki kiirtja ezt a metelyt, es addig is annyit pusztitunk el beloletek amennyit csak erunk! Ez a kotelessege minden joerzesu embernek!
@téglagyár:
Azt látjuk, hogy liberálfóbiád van. Konkrétan mi a gond a liberális gondolkodással?

Számomra csak a szélsőségesek (legyen az politikai vagy vallási) elfogadhatatlanok, de őket sem gyűlölöm.

"a liberalizmus elnyomasa szerintem nem lehetoseg kene legyen, hanem kotelesseg minden ertelmesen gondolkodo emberi leny szamara."

Minden gondolkodó emberi lény kötelessége lenne a liberalizmus elnyomása?
Komolyan érdekel, hogy ki vagy mi bántott meg ennyire?
@dr. Bubó: Sok választásuk nem lesz. Vagy ez, vagy csődbe megyünk, úgyhogy meglépik, csak neme egészen úgy, ahogy Te azt elképzeled. Például szja-emelés: marad az egy kulcs, csak emelkedik húsz százalékra. Vagy huszonötre. Vagy amennyire L'Tolcsy megálmodja...

@saravad: Hát persze. Szerintem a dakota tényleg jót akar, csak dilettáns hozzá. Ahhoz meg túl makacs, hogy ezt be is lássa.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Képzeld Sipi:
Amikor bejött a főnököm, azt látta, hogy félre van lökve az irodaszék, én meg egy bilin ülve nyomkodom a számítógépet. Meg is kérdezte

- Mit csinálsz?
- Kommentelek egy netes blogban.
- És miért ülsz a bilin?
- Mert fosok a Sipitől...

Remélem a jövőben nem lesz közöttünk harag, mert a főnököm kidobatta a bilit, beszarni meg nem akarok :-)))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"igen, kepes vagyok teged egy egesz eletre nyomorekka tenni masodpercek alatt. megvan hozza a fizikumom es a kikepzesem is. es ha nem ertesz a szep szobol, hogy kotrodj a picsaba es ne velem foglalkozz, elobb-utobb kenytelen leszek az akaratomnak nem verbalis modon ervenyt szerezni."

HAHAHAHAHA! Na megszolalt az europai. :D
Kisocsem, ezzel bizonyitod a legjobban, mennyire gyenge vagy fejben, hogy elkezdesz ilyeneket irogatni egy forumba. :D Na huzzal vissza az epitkezesre talicskat tolni, ahhoz talan meg az a dionyi agy is eleg amit kaptal az utra te gyengeelmeju.
@téglagyár: a liberalisok mit is muveltek?
nem korlatozhatjatok a ciganyok jogait? nem egyeduralkodo a vallasotok? nincsennek kedvetek szerint kizarva a zsidok innen-onnan? legalis a homoszexualitas? mindenkinek, akinek van lehetosege es tehetsege az legalisan meggazdagodhat? nem szamit, ki szult es hova, nem jarnak erte elojogok?

vagy mit tett ellened a liberalizmus, aranymaszat?:-DDD

mi az, ami a te jogaidat korlatozza?:-)

es gyere, apa, pusztits el..
ne ne egyedul gyere, nem vagyok idomilliomos hogy minden ilyen kis csicsokat egyesevel basszak falhoz. gyertek harman legalabb. egy ilyen beszelo majom nem kihivas:-)
@Karipapa01: eleg lenne ha siman a magad dolgaval torodnel es nem abba akarnal balaugatni, en mit teszek:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: " eleg lenne ha siman a magad dolgaval torodnel es nem abba akarnal balaugatni, en mit teszek:-) "

Tudod mit? Inkább visszahozom a bilit...
Bunyó van?

Az erőszakmonopólium nem a zállamé? Vitya visszavette (szerinte).
@King of Shadows: ugyis támogatom...

az álamot nullára kell leípíteni

nulla nyugdíj nulla közszolgáltatás
@téglagyár: Liberalizmus nem egyenlő SZDSZ. Egyébként az SZDSZ várhatóan egyre távolabb sodródik mindentől, ami akár csak távolról is hasonlít a hatalomra. Én nem bánom. De a liberalizmus az más.
(Mondjuk azért arra kíváncsi vagyok: ha becsukunk/kinyírunk minden jelenlegi és egykori szdsz-est, majd a szocikat is, akkor azzal meg is oldottunk minden problémát? A jelen pillanatban ők akadályozzák azt, hogy szép lassan és nyugodtan elinduljunk a gazdasági és kulturális felemelkedés felé?)
@téglagyár:

"Lehet, hogy megint a metely gyoz - bar most nem nektek all a zaszlo - de elobb utobb lesz valaki aki kiirtja ezt a metelyt, es addig is annyit pusztitunk el beloletek amennyit csak erunk! Ez a kotelessege minden joerzesu embernek!"

És te magyarázol bárkinek európai értékekről? Hány éves vagy? Tíz?

De ha nagyon pusztítanál várlak szeretettel.
Na ezek szó szerint ismét a javunkat akarják. :(

Mi fizetjük a hitelt - a bankok kapják az IMF pénzét

Elképesztő diktátumot kapott hazánk az IMF-től. A Valutaalap a családosok és a kisemberek pénztárcáját szemelte ki magának, nyugdíj és bércsökkentés, családi pótlék és kedvezmények megszüntetése várható. Eközben a bankok pénzt kapnak.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/06/a_fidesz_ele_tartak_az_imf_halallistajat/
@téglagyár: miert ne kezdenem el?:-)
hazudozzak inkabb?:-)

es igen, teljesen europai ertek az, hogy ha valaki ajogainkat korlatozza, akkor eloszor megkerjuk szepen, hogy fejezze ezt be es ha nem teszi, akkor erovel birjuk ra ajogsertes beszuntetesere.

te kevered az europai ertekeket valami kereszteny atveros faszsaggal, hogy masik orcad, meg ilyenek..:-)

ne tedd, mert kinos meglepetesek fognak erni:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: azert a kotelezo frazisokat latom jol ismered. Most akkor ird le legyszives, hogy ez hogy mukodik/mukodott a valosagban te zseni.

Te ezt tenyleg eszkoznek tartod, hogy itt neten keresztul fenyegetozol masok ellen? Te tenyleg itt tartasz? Tenyleg ennyi eszed van csak? Te agyatlan liberalis szar.
@saravad: nincs jogallam, csak fideszallam
nincs jog, csak fideszjog
nincs birosag, csak fideszbirosag.

szopogassa ezeket a ketharmad, aki ezekre szavazott:-)

koszi, en kihagyom. ha az allam es a jog ahelyett, hogy megvedene az ilyen allatoktol ramszabaditja oket, akkor nekem kell megvedenem magam.
@téglagyár: Az szadesz eltűnt, mert nem jól képviselt egy valóban szép eszmét. VAgy ha kéoviselte volna jól, szarul kommunikálta, mindegy.

A szavazói olyan érett, felnőtt normális emberek, akik ezért keményen megbüntették, gyak. lehúzták a klotyón, amit pl. a nagyon frech és ellenszenves Hon Gábor is elismert és beismert, sőt bocsikát is kért az ámokukért.

Ti szerencsétlenek viszont még mindig nem akarjátok belátni, hogy Fideszorvbűn az igazi rákos daganat, mert terj/peszkedik, semmi de semmi jó nem köthető a nevéhez 22 éve - kivéve, ha te vagy az egyik vazallusa, akit támogat - tönkre teszi bévülről, kivűlről az országot. Tehát ti tényleg elmeroggyant áplnivalók szánalomgombócok vagytok; talán takarítani enged az udvaron a kedvenc multid. Bejelentve, amit a magyar szent vállalkozó meg sem lépne. Oszt Orvbűn mégis a multikat zavarná el. Ennyire hülye vagy, hogy még ez sem jut el a zagyadig. Mert nálatok tényleg a ZAGY uralja a fejet.
@dr. Bubó: Ez nekem már ... túlzottan kapitalista szemlélet. :)

@Karipapa01: :D

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azt a Magyar? Nem! Zet kapta, az Index meg átvette...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Unio@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Köhög a bolha.
@koksz: Még itt vagy? Nem bírod nélkülünk? Megható.
@téglagyár: "HAHAHAHAHA! Na megszolalt az europai. :D"

Ne basztasd, mert a te lábadat is eltöri ! Még képes lesz leamortizálni az egész országot. Csak óvatosan...
@téglagyár: ez nem fenyegetes.
ez alku. ha nem bnasztatsz, nem taposom ki a beled. ennyi:-)

egyebkent te akarsz kiirtani engem, ocsemcsavo:-) te jottel azzal, hogy fuuu.. nekem vesnzi kell. en meg mondtam, hogy az ilyen kis dagadt zsirosbodonbol legalabb harom kell, hogy egyaltalan megizzadjak:-)

tehat ha ki akarsz irtani, keressetek meg. meg legyen nalatok egy ICE szam, hogy kit hivjak fol a maradekaitok eltakaritasara:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt már szétszedték az elemzők, meg mi is. Ha Te elhiszed, csak azért mert így akarod látni.
Miután végigpörgettem az Fidesz–KDNP sárvári frakcióüléséről készült képeket, azonnal felűnt, hogy, Orbán fantasztikusan kiszálkásította magát. Ez egy gyönyörűen kidolgozott férfitestnek minősül, ha figyelembe vesszük Orbán életkorát és azt, hogy a rá nehezedő brutális teher miatti idegességében, illetve szoros ütemtervének következményeképpen nem ér rá egészségesen táplálkozni és rendszeresen sportolni.

Úgy halottam, hogy munka közben kettlebell gömbsúlyzókkal edzi magát a Nándorfehérvári teremben. Ezeket a különleges súlyzókat használják Barack Obama testőrei és a Terrorelhárítási Központ kommandósai is.

Itt van a kép:

i.imgur.com/y8hH7.jpg
@saravad: dehogy hiszi

ez van neki kiadva:-)

farkangyal a kormanyzat embere. adatot gyujt es propagandat tol, provokal.
@ftk: " Liberalizmus nem egyenlő SZDSZ."

Már ketten vagyunk. Előbb-utóbb mindeni rájön...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Úgy látom Orbánék veled elérték amit akartak. Elfelejtetted észrevenni a lényeget:

"írja a Magyar Nemzet a Valutaalap állítólagos feltételeit."

Hangsúly az állítólagon van. Megsúgom: ha lesznek feltételek azok nem állítólagosak lesznek. Cserébe nyilvánosak viszont igen.
@hacsaturján: persze, egy egész könyvespolcra való :DDDD
@KG2000: Persze. Számodra az ékezet a legfontosabb. Miért nem mindjárt a rovásírás?

Az esetleg meg sem fordul a szépen fésült fejecskédben, hogy nem mindenkinek WinFOS van telepítve a gépén?
IRIX, Sun, VAX, Solaris, UNIX, stb. op. rendszer terminálja?
Pitymallik valami?

Neked pedig az ékezet a legfontosabb... Maradj csak a titkárnői rendszerednél, mert a többi olyan bonyolult neked, mint tyúknak a differenciálegyenlet.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: @a szív fészkei: Valóban megható dolog a sok félkegyelmű között utat mutatni.
@King of Shadows: Nála nem cseréltek naptárat. Mondom valamit csinált vele Kóka. Vagy Fodor, az azért jobbképűbb.
@téglagyár:

Sipinek írtad:

"Te ezt tenyleg eszkoznek tartod, hogy itt neten keresztul fenyegetozol masok ellen? Te tenyleg itt tartasz? Tenyleg ennyi eszed van csak? Te agyatlan liberalis szar."

Ezt olvasván valahogy úgy tűnik te sem vagy a kultúra fölkentje, még ha elöl-hátul doktor lennél, akkor sem.
Persze, ha elgurult a gyóccer, az más:-)
És egy újabb jó hír:
index.hu/belfold/2012/09/06/megszunik_a_kulturalis_oroksegvedelmi_hivatal/

Lehet szétosztogatni, átépíteni, lerombolni, amit jobbfajta nemzedékek ránk hagytak és még megmaradt.
@saravad: igaz, csak így ők maradnak a selyemfiúk, az IMF meg a csúnya mutogatós bácsi.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: A kormányfő ne izomra, hanem észre gyúrjon, ha kérhetném...

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Am Te nő vagy? :) Eddig meg voltam róla győződve, hogy igen... :S
A liberalizmus olyan mint a görög demokrácia. Szabadság az, mikor rákényszeríthetem szabad akaratomat másokra.
@fletwwod_mac: Te én olyan irgalmatlanul bűnranda nőket láttam gyerekkocsit tologatni, hogy szerintem ennek az axiómának nincs létjogosultsága. Sőt, néha kimondottan jó pasikat láttam hand in hand súlyosan környezeti látványszennyezőkkel. Akkor????
@King of Shadows: nem bizony
en egy 39 eves ferfi vagyok:-)

a kep nem mas, mint szalai annamaria ofocenzorasszonysaga szemelyesen, amit a mediatorveny es a mediahatosag elleni tiltakozasul hasznalok avatarkent:-)
@koksz: Drága angyalom, suhogj előttünk! És néha potyogtass valami értéket!! Jaj de jó nekünk!!!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151185352561093&set=pb.298090296092.-2207520000.1346932518&type=1&theater

Ez egy igényesen kivitelezett sörhasnak minősül.

Kisgömböc egy módon tudja kiszálkásítani magát jelen állapotában. De ahhoz nem a súlyzóhoz kell nyúlkálnia, hanem hozzád.
@a szív fészkei: mondjuk azért ír ékezet nélkül, mert más op. rendszer van a munkahelyén (VAX, Ultrix, UNIX, Sun, stb.) és nincs rendszergazdai joga. Akkor még a könyvtárat sem látja, ahonnan telepíthetné az ékezetes kbd. meghajtót.

Felnőttek ezen a winfos nevű titkárnői rendszeren és nem hiszik, h más is van.
@koksz:
Hazudsz.

Ezt vedd bóknak. Ha hülyének néznélek azt mondanám tévedsz.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"mindig orom amikor beteved hozzank egy kuminista es latjuk, mennyire gyenge fejben is az ellen...:-)))"

egyáltalán nem öröm, az az igazi, ha szellemes, és okos, és meggyőző. Ha még humora is van az meg egészen felemelő.
De sokakba beleállt a görcs, vagy mi... aztán görcsölnek, pedig már mindegy is...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Drága bogár, ezt nem Obama tanálta ki, hanem a cári udvarban egy katonatiszt. De mióta veszed te emberszámba a feka Obamát???????????? Beteg vagy? Aggódik érted a hugid is. Mi a becses neve a szűzies hajadonnak?
@koksz: tevedes

TE nem kenyszeritheted az akaratod masokra es koteles vagy tudomasul venni masok ertekrendjet.

nem kell aszerint elned, csak nem szolhatsz bele, nem akadalyozhatod meg. mert nincs jogod hozza. nem kell homo0szexualis kapcsoaltban elned de nincs jogod megakadalyozni masok kapcsolatat. nem kell hitgyuliobe, zsinagogaba, mecsetbe, szentelybe jarnod, de nem akadalyozhatod meg, hoguy masok azt tegyek.

a jogaid vegeternek ott, ahol masok jogai kezdodnek.
@a szív fészkei: Szerintem csak anterográd amnéziát kapott valamikor '10 környékén. :) Azért is ismételgeti ugyanazt ötpercenként. :D

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Aha. :) Azt tudtam, hogy az ő, csak nálam ebből jött a gondolattársítás is. :)
@saravad: JAja ezt már a jobbikos szent CSath Magdolna közgizda előadta tegnap. A delíriumai megtalálható szárnyasunk kedvenc oldalain. Megkapta tőle a MN is? Nemcsak azeriekkel leveleznek?
@koksz: A demokrácia mindig a többség akarata, akár liberális, akár konzervatív.
(A görög demokrácia meg történetileg jóval bonyolultabb volt és akár városállamonként is különbözött egymástól, mint hogy egy mondattal el lehessen intézni.)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Pont erről beszéltem. ("köteles vagyok tudomásul venni mások értékrendjét".... itt valami hibádzik)
@Fabius: Jó hogy szólsz. Nagy kő esett le a szívemről, egyenesen a lábamra. :) Amúgy mik a hírek errefelé??? :)
@King of Shadows: igen, gyakran neznek nojnek itt a forumon:-)

kerdezd szivet.. o mar latott eloben is:-)
@AnnaKarenina: Ja, tök jó volt rabszolgának lenni annyi demokrata között.
@téglagyár: Cicafiú, mégsem akartak megtoszni,a mikor az évi egyszeri melegfelvonuláson ott üvöltöztél és tojásokatm köveket dobáltál ártatlanokra? Azért vagy dühös, mert még így sem figyeltek fel rád? Mondom, hogy Kóka, Fodor vagy valaki onnan imádott kiszemelted visszautasított.
@koksz: Ja, vesszenek az ógörögök. :) Jól vagy?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: te nem vagy normalis.

Arra nem gondolsz, hogy ettol nem hogy nem ijed meg senki, hanem inkabb kirohognek te szerencsetlen? :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: " igy is van..
osszzeno ami oszetartozik:-) "

Így is van! Te összenöttél a nagy külföldi munkáddal, tartozz oda, mi meg itt Magyarországon összenőttünk a bilivel, mert fosunk attól, hogy a nagy tudálékosok és belepofázók mégjobban gallyra teszik. Mindenki foglalkozzon a saját összenövésével.
En legalabbis ezen a velemenyen vagyok, hogy jobban megertsd:
Isten, allld meg a Magyart
Jokeddvel, boseggel....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: És mi lesz a pedofilokkal....végül is miért ne vonulhatnának ők is szabadon mondjuk a pedofil büszkeség napján?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Tudom. :) Azt hiszem tegnapelőtt(?), a tüntetésen. Gyorsabb vagyok, mint a TEK... :D
@Fabius:
"...lesz valaki aki kiirtja ezt a metelyt, es addig is annyit pusztitunk el beloletek amennyit csak erunk! Ez a kotelessege minden joerzesu embernek!"

Ide kommentel az azeri baltás gyilkos ?
@téglagyár: Te fenyegetőzöl, Herr Alzheimer cukimuki. Hogy a libsiket ki kell pusztítani. Ezzel rúgtad be a kocsmaajtót. Szólj Szenil Emilnének, hogy tényleg tegyen már tisztába!!
@AnnaKarenina: Szerintem jól vagyok, de ugy érzem Te kevésbé.
@Fabius:

Az utolsó mondatot már megint nem értem.

Sejtésem szerint te tudatosan beszélsz olyan összetett és zavarbaejtően sokértelmű rébuszokban, melyekből a dolog igazi magvát és velejét csak igen nehezen lehet kihámozni.

Egy igazi férfi félreérthetetlenül fogalmaz, minden esetben világos a mondanivalója, egyértelműen vállalja a kimondott és leírt szó felelősségét.

Légy férfi.
@jaegtoer: de en soha nem allitottam magamrol legalabb, hogy az lennek. :) Oriasi kulonbseg. Ez az europai troger nem gyozi bizonygatni, hogy mekkora kulturember. Ehhez kepest egy utszeli paraszt, aki meg annyit sem erdemel, hogy belerugj a foldon.
@Fabius:

Az utolsó mondatot már megint nem értem.

Sejtésem szerint te tudatosan beszélsz olyan összetett és zavarbaejtően sokértelmű rébuszokban, melyekből a dolog igazi magvát és velejét csak igen nehezen lehet kihámozni.

Egy igazi férfi félreérthetetlenül fogalmaz, minden esetben világos a mondanivalója, egyértelműen vállalja a kimondott és leírt szó felelősségét.

Légy férfi.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te nem csapta ez a nyomi pofán magát a cári golyók lengetésével? A képen nagyon úgy néz ki. Hol a szálkája???? Nem akarok olcsó poént eregetni a szálkákkal kapcsolatban, pedig lenne...

Ahhoz parasztlányként, hogy minden jó földet átjátszik a haveroknak, vőjelöltnek, vazallusnak szavad sincs? Csak a potroha érdekel? Láttad a biodarázscsapdát... Szép sors a mohóság vége.
@zsaruvér:
Ment, de nem ipari méretekben nyergesvontatóval. A szocikat megállás nélkül baszlatták, bal-jobb médiában. Minden bolhából rögtön elefántot csináltak, és fityeszke gondoskodott arról, hogy még a csapból is az folyjon.
Most? Síri csend a jobbmédiában, terelés ezerrel, az az egy-két független?, v. balosnak mondott pedig udvarias, feltételes módban, szervilisen tálalja ezeket az egetverő ocsmány panamákat. Mert azok a Simicska és Tsai befolyása alá kerültek, csak színleg függetlenek, v. balosok.

Hányan olvassuk, kommentáljuk Fábiust?
Hogy lehet az, hogy itthon mindent de mindent megtehetnek velünk?
Hogy lehet az, hogy az elit: írók, költők, tudósok, művészek zöme, egyre csak hallgat(mondhatnám, kussol).
OK, hogy megérdemeljük, hisz a magyar nép termelte ki, juttatta 2/3-hoz ezt a politikusi maffiaosztályt, de még most sem nyílik a szeme a sok ostoba birkának?

Ha arra gondolok, hogy még 2+4 év fityesz uralom, azonnal rohannék innen el, de én már sajnos nem tudok.
De a rendszer az nagyon nem tetszik!!!
@a szív fészkei: valamit csak tudnak. az islehet, h egykor szépek voltak, csak hamar hervadnak.

Pl. kedvencem Aishwarya Rai (indiai), aki egykoron szépségversenyt nyert, (talán) Loreal reklámarc is volt. Most azért már meggondolnám :)) -->> 2. video utsó kép 38 évesen.

www.youtube.com/watch?v=yOtv4kN-PAs

www.youtube.com/watch?v=5Zmn3YqjQNY
BRÉKÓ BRÉKÓ !!!!! ez vicc????
demokratikus lépés a fides től??? na emögött mi lehet?
valami nagy lopást akarnak takargatni akkor... mi más...

nem értem...

"Lázár eltörölné az ajánlószelvényeket"

www.origo.hu/itthon/20120906-10-napon-belul-benyujtjak-a-valasztasi-torvenyt.html
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Úgy legyen férfi mint a bátyád Kurt? Szeressen hátulról? :-))
@AnnaKarenina: Horror. De látod, kell az Anikó nagysádéknak a felcsúti József főherceg kastélyának majorja. www.napi.hu/magyar_gazdasag/majorsaggal_bovult_orban_viktor_apjanak_cege.519140.html

És irodát akar a Várban a Nemzeti Galéria helyén is.
@Karipapa01: bő seggel? :DDD

Hááát, inkább ne. De te csak kérj magadnak seggeket, fohászkodj értük. :DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez azért még megvan, ugye?

„Amikor az IMF tárgyalások beindulnak, és azt lehet mondani, hogy igen, az IMF az egy büdös, mocskos karvalytőke, azt erőltette ránk, hogy be kell zárni a mellékvonalakat”

Ennek tükrében várjuk már meg amíg ők közlik velünk az állítólag magyarnemzet helyett, hogy mit akarnak.

Amúgy az a hír, hogy a troll színvonal egyre szarabb, a mai egybites is le van maradva a valóságtól két évvel, ő még a szadit akarja leváltani. Ez már Kumin kukazsákjának legalja, de más nem maradt aki az Ángyán videó után védene még bármit.

Mellesleg ti nem akartok a földüggyel foglalkozni? A Jobbik szerint ez így jó, ahogy van? Gyöngyösi még mindig azer seggéből eszi ki a meleg szart, nem akar esetleg kicsit azzal törődni ami itthon van?
@AKIsTUDATLAN: Szerintem is ez a valódi kérdés, hogy meddig tűrünk, meddig lehet a demokrácia álarcában minket sanyargatni, anyagilag és erkölcsileg a padlóra vinni. Mert ha nem történik változás, azt hiszem, az utolsó szögig elvisznek mindent és a visszakapaszkodás nehéz lesz. Egy esély van, ha ez az alakulat elmarginalizálódik úgy, mint az MDF, vagy a Kisgazdák. Aki 2014-ben kormányképessé újraválasztja ezeket, az nem normális. (Mert a haszonélvezők ehhez nem lesznek elegen.)
@téglagyár: Akkor ne is fáradozz vele. Tedd meg, hogy vizet kérsz valakitől és szépen beveszed a mai gyógyszeredet! Meglátod, sokkal jobban érzed majd magad.
@a szív fészkei: + a Csodák palotája, ha nem is volt műemlék, de egy gyerek- és családbarát kormánynak csak a szíve csücske kellett volna, hogy legyen - mert veszteséges (?)
És mikor vesznek fel bárói címeket? Azt adtak minden jöttmentnek.
@dr. Bubó: A választási regisztráció és az ajánló szelvény nehezen hozható össze.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Stefike, kifogásoolt szövegedet csak az nem érti, akinek csak azért van egy tekervénnyel többje mint a tyúknak, hogy ne fossa össze az udvart...
@téglagyár:

esetleg próbálj vele beszélgetni szitkok nélkül, és (szerintem) mindjárt más.
(persze tudom én, hogy mindig a másik kezdte, de miből áll megtenni az első békés gesztust/lépést, vagy ahogy gondolod)
@téglagyár: Próbálj szerencsét, stüszivadász!
Baltát már vettél, vagy elhajtottak a boltból bizalomgerjesztő szöveged miatt?

Egyszer érted is jönnek a mentők egy szép, hátulmasnis kardigánnal. :DDD
@dr. Bubó:

a: Belengetett engedmény, mert rájuk borult a szaros bödön elég rendesen.

b: Az LMP felé próbálkozás, az ő választási törvényjavaslatukban szerepelt eredetileg a jelölőszelvények eltörlése, és a jelölés folyamatának változtatása.
@AKIsTUDATLAN: Már a piroslap is meglepődött ezen a baltás-ügy kapcsán, oda is le akartam írni ezt, csak aztán nem volt kedve hozzá.

Minden népnek vannak jellemző tulajdonságai, a magyarnak például az, hogy az anyagi nyomást jóformán bármeddig hajlandó elviselni, de ha belemászol a becsületébe egészen megöl. L'Qró is egy mondatba bukott bele ('Qrva ország!"). Ha az nem hangzik el, messze nem lett volna akkora balhé. Úgy látszik ezt Vekkerék úgy-ahogy tudják is, azért csinálják azt, amit...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezt komolyan gondolod?Az agyar hirlap pusztán véletlenül mond igazad,sztem most Orbán(Eltolcsi)elküldte nekik a 2013-as csodaév főbb iránymutatóit!
@fletwwod_mac: Nem, én fiatal bűnranda nőkről beszélek. De náluk legalább nincs az a sokk később (mert a csúnyaság nem múlik), ami a valóban gyönyörűeket éri el, ha megöregszenek és megcsúfulnak. Ez az indiai baba - én ebben láttam www.port.hu/fuszerek_hercegnoje_(szerelemmel_fuszerezve)_the_mistress_of_spices/pls/fi/films.film_page?i_film_id=85673 - eszméletlenül szép volt (igazi a zöld szeme?) de meghízott. Ha lefogy, megint szép lesz.

De lehet, hogy a csúnya csaj tud valamit, amit egy igen szép nem. Nem vagyok férfi, nem látok az agyatokba, mire zizzentek tulképp.
Pasikban nekem is mindenféle tetszett/ik és nemcsak a tökszabályos fogpasztareklámok, sőt. A Beatlesből Ringot imdátam, KEX-ből - pedig voltak ott szépfiúk: Kisfaludy, Doleviczényi - a BAKSÁÁÁÁT!!!:-))
@Fabius: Sokkal jobb ám a fideszes megoldás, megnyitni a vonalakat, amin jár napi két vonat. :-))
@dr. Bubó: Most, hogy zsarolással - Esztergom-lebegtetéssel - nyert a marionettfigurája Vásárhelyt, már megnyugszik?
@dr. Bubó: hacsak az nem, hogy egy bizonyos szi nt után visszanyal(na) a fagyi és pont saját törvényük akadályozná őket.

Arról nem ír, hogy képviselőség mellett nem lehet más főállása? Azt őszintén díjaznám.

Vagy polgármester/igazgató/akákrkicsoda _vagy_
képviselő. Logikai ÉS kizárva.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Rendben férfi leszek, mi tőbb, elnéző és magyarázó atya, ki értetlen hülyegyerkének felüti a képeskönyvet, mert az egymás után rakott szavakat nem érti.

Szóval, alapvetés 1: a sörhas nem szálka.

Alapvetés kettő: Viktor egy esetben lehet szálkás, ha hozzád nyúl. Mint ez a szegény eb, aki véletlenül közel ment hozzád és megszagolt:

freeimagesarchive.com/data/media/49/20_pitbull.jpg
@dr. Bubó: Szerintem csak rájöttek, hogy a cédulázás a regisztrációval együtt visszafelé is elsülhet. Például akkor, ha a kicsi, ellenzéki pártok nem tudnának elindulni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem hinném, hogy a MN az IMF szóvivője, ez megint csak a hazugságkényszer mókuskereke. Szerencsére nem csak ebből a forrásból fogunk tájékozódni. Azt mindenesetre már kinyilatkoztatta az IMF, hogy aggódik a kiskeresetűekért. Blamázs blamázs hátán.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Olvasta valaki Émile Ajar (kitalált név) könyvét, az Előttem az életet? Csodás, a film belőle is az, abban volt egy mondat:"Szenegáli férfiban ilyen szép nőt még nem láttam." :-DD

Sipi egy megnyerő és kedves mozgó telefonfülke. :-))) Nőnek nagyon nem mondanám.
@a szív fészkei: Minden nőben van valami szép! mondta egy nem szép feleség. - Várj, mindjárt kiveszem! - mondta a férj. :D

Szóval ekörül lehet az eb elhantolva. Meg kevesebb a vetélytárs. Van aki nyugalmas párkacsolatra vágyik, izgalom elég az ágyban és nem az, h kivel csalják meg éppen. Ámbár... csúnya nő is léphet félre. Nem tudom.
@jaegtoer:

tudod, ezek a kis vigécek most, az iskola kezdés után jelentek itt meg (valamennyi kétgyermekes tanárember), szerintem visszaszólásra mennek. egy visszaszólás nekik egy piros pont, ött piros pont egy ötös az adott kommunikációs istállóban. fene tudja, az biztos, hogy ökör marad, de visszapofázni megtanul. a baj csak akkor keletkezik, amikor megjelenik sipi bácsi a konyhakéssel vagy szív anyó a harci lavórjával.
@Fabius: Na ezt akartam kihagyni, mint poént szegénynél.
@a szív fészkei: Igen, remek könyv (Romain Gary), remek film Simone Signoret-val. (Azóta láttunk már thai szép nőket is férfiban.)
@Dr. simonmondja.:

Dehogy, csak valamelyik ifjúkuminista és/vagy fidesz nyugdíjas érzi magát megint rohadt erősnek. A legutóbbi elmebeteg az unokája kontójára is vendettát ígért.
@fletwwod_mac: Már miért is ne lépne? Az is önigazolás, hogy kell másnak is. De nem értem a pasikat: ezért a "nyugiért" (ami nem is tuti) nézni valakit egy életen át feltoluló undorral és kezelni full sötétben letudott menetekkel? Furi.
@Le_Penseur: @téglagyár: Te valamikor az elmúlt években "betegedhettél" meg, amikor is trendi volt a liberalizmust szidni olyanoknak, akik nem is voltak tisztában a fogalom súlyával.Nem akarok neked felvilágosító szösszeneteket írni, mert te is tisztában lennél azzal valójában, ha végiggondolnád, hogy a liberalizmus az nem csak egy ideológia, vagy politikai irányzat, hanem maga az emberiség gazdasági társadalmi fejlődésének kulcsa.A liberalizmust valójában nem kellett kitalálni, az az emberi természetből adódik.A liberalizmus hatására, a szabad akaratból jöttél (jöttünk) le a fáról, annak köszönheted, hogy nem a földet túrod ásóbottal, van Neted, Adidas cipőd, külföldi kocsid, stb.Mit gondolsz miért van az, hogy ha csak az elmúlt 50 évet nézed is, hogy a világban bármilyen kormány volt(jobboldali, baloldali)is mindig a liberális gazdaságpolitikát,és polgárjogot követték?Azért, mert ez a kulcsa bármilyen továbblépésnek, bármilyen területen.Azért kellemes neked szidni a liberalizmust, mert gyengének érzed magad ebben a légkörben, nincs benne előjogod(nemzeti, vallási, faji). Nem kell félni,csak egyszerűen élni kell az életet.És még valami:Liberális vagyok, és ennek ellenére én sem voltam elájulva az SZDSZ-től.
@King of Shadows:
"A kormányfő ne izomra, hanem észre gyúrjon, ha kérhetném..."

Ez így van, pontos és szép meglátás.
Kit érdekel, hogy pocakos, avagy kisportolt izmos a ME? Ez max. a sportban, meg a hiányos (torz) értékrendűek számára fontos.
Persze, nem baj, ha egy ember fitt, sőt, kifejezettemn jót tesz magával, ha karban tartja magát.

Ezzel együtt észrevételed nem teljes. Nem az észre gyúrás a fontos, hanem az, hogy ez a gyúrás mit eredményez: a megszerzett tudást mire és hogyan használja.

Orbán Viktor nem buta ember, ez gondolom mindenki számára világos.

A hiba viszont pont nem értelmi képessége hiányával, hanem a használatával van.
Orbán Viktornál az attitűd a probléma. Ennek viszont semmi köze az izmokhoz/sörpocakhoz.
@a szív fészkei:

Ha egyszer a szöveget látod nem érti. Mindent az elmaradottak felzárkóztatásáért.
@Fabius: És cekcuális felvilágosításáért. Az én múltkori szövegem nagyon nem értette szegény, pedig semmi malac nem volt benne. DE szálkás Orvbűnnek csak az agya, valóban. Ez a cári golyókkal bohóckodás már ősöreg hír.

És mindig kurva pohot ereszt a hír után pár nappal.
@dr. Bubó: Parasztvakitás,annak hintése,hogy milyen sokszinű,demokratikus pártról beszélünk!
pedig lézer jani kopogtatócetli kiráj... hány tízezret kapart össze?
@Fabius: :DDD
Lemerült szegényke, vagy megjött a bibi és emiatt szétszórtabb. Pedig kimagasló szellemi intellektusáról dicsekedett pár napja.
@Neolibsi: DE a szadesz mégsem a kirekesztést tűzte zászlajára, hanem sőt! Szarul vagy se - de olyanokért emelt szót, akiket ma a sárba tiporhatnak ilyen férgek. Akik számára az etnikai ölés a TETT. Akikhez ez a hajdan libsi - mindig a pénztárgép felé arccal jelszóval - Orvbűn a legjobb komájuk.
@Fabius:

Most már értem.

Hosszas értetlenségem oka az volt, hogy nekem nem olyan mocskos a fantáziám, mint nektek, ezért a szövegben csalafinta módon elbújtatott célzások és rejtett szexuális utalások feldolgozása átmenetileg lefoglalta az agyam teljes kapacitását.

Ja, azt említettem már, hogy gusztustalan vagy?
@AnnaKarenina: Ugye, mekkora volt Simone Signoret?! Tán a legutolsó szerepe volt.

Uramisten, hihetetlenül szép könyv, ezt tenném kötelezővé emberségről, fajták, korosztályok együttéléséről tanítván, nem a Wasst!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Ha egy egyszerű mondat feldolgozása "átmenetileg lefoglalta az agyam teljes kapacitását" akkor csillogó intellektusról beszélni ugye teljesen felesleges.
@a szív fészkei: Az indiai csajszi nem meghizott, hanem babája lett tavaly novemberben és kijelentette, hogy nem lesz hajlandó arra, hogy atomgyorsan lefogyjon, mert azt várják el tőle. Ennek ellenére egy szép nő, még úgyis, hogy nem nádszálvékony.
@Fabius: Hát ha a netes színtérre gondolsz - gondolom a tiéd is annak számít - akkor írtak erről ők is.

barikad.hu/angyan_a_fidesz_az_oligarchakkal_szovetkezik-20120905

Gyöngyösi meg emiatt nem fog nyilatkozni, mivel neki a külügy az asztala. Ha a napokban lesz erről ismét sajttáj a jobbiktól megnyugszol majd esetleg?? :)
www.port.hu/elottem_az_elet_la_vie_devant_soi/pls/fi/films.film_page?i_film_id=101102

@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Kevesem, az nem gusztustalan, hogy folyton idekopizod ezt a tahót példaképnek? Mire az? nincs még ötven és elhasznált, phos tahó. New Lipyben ennél jobb ötven-hatvanasok szaladgálnak, mutatok egyet: www.nlcafe.hu/eletmod/20120430/kepes-andras-apa/

Családi élete Orvbűnnek PR-hab, asszonyát elnyűtte, fiát most nyomta be a jogra, ami idén még véletlenül nem fizetős, mit tesz az isten! Ennél a hányás hamis idillnél minden szexuális - szex= az élet forrása!!!! - célzás csak gusztusosabb!

A szent árjáid a faszt=lingamot templomokban tisztelték-imádják. Sőt, a nagyon felkapott Tadzs Mahal is eredetileg lingamot ünneplő hindu templom volt, csak a gyászoló férj belerakta a neje halott kultuszát.
K

jav: pohos, Kedvesem, de néha kevesem is vagy tényleg
@a szív fészkei: Én sem tudom mire zizzenek. Rám? az antiszépségre, na jó a pofim az arányos. háromharmados. de egyébként nem. aztán mégis találok virágot a réten.
@Fabius: Egy biten a feldolgozások eléggé macerásak, gyakorló informatikusként állítom. :-))
@Zébácsi: "Orbán Viktor nem buta ember, ez gondolom mindenki számára világos."

Igen. Szerintem ő az elmúlt 22 év egyik legjobb politikusa, annak ellenére is, amiket csinált. A miniszterelnöki/ellenzéki vezéri teljesítménye már közel sem ilyen fényes, de az egy teljesen más kérdés...

"Orbán Viktornál az attitűd a probléma."

Igen, pontosabban a személyisége. Az, ami politikusként a hasznára válik, egy ország vezetőjeként pont a legnagyobb hátránya, és ezt nem tudja, vagy nem akarja észrevenni.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
"ezért a szövegben csalafinta módon elbújtatott célzások és rejtett szexuális utalások feldolgozása átmenetileg lefoglalta az agyam teljes kapacitását. "
- Most már csak az a kérdés hogy a fantáziádat ragadta meg, vagy ennyire tompa vagy hogy nehéz megértened? Vagy a bátyus még nem fejezte be a teljes körű szexuális felvilágosításodat? :-))
A kuncsaftoktól is kérdezz bátran!
@dr yetee 69: a fides mafia

fiatal
demokrata
és keresztény
@Penivaldes: Jaj, ne somföld magad!!! Nem tudtam, hogy szült, bocs. neon.hu/paros/babapara-durvan-savazzak-a-szules-utan-megdundult-szinesznot-268081 Hát mondjuk nem is jó atomgyorsan ledobni a babahájat, a szoptatásnál kellő zsírocskát, de azért nála kicsit túllendül a mérleg azért. De ha jól érzi magát, hajrá!

Én is ilyen vékony voltam, terhesen rám jött 15 vagy több kiló, de mire a kölyköm majd egy éves lett már azért nem kellett elefánteffekt alám. Most találtam meg régi képeket, amiken bikiniben sétáltatom őket az első lépéseknél (nyár elejiek), hát tökjól visszafogytam addigra. Mivel rohangásztam körülöttük, tettem-vettem egész nap, viszi az a hájat rendesen.

Ezért jó a cselcsi nélküli élet,csuhajja!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Speciel nem arra gondoltam, hogy hírértékűnek minősült-e a dolog a barikádon.

Sokkal inkább arra, hogy az LMP és MSZP is talált feljelentésre jogalapot adó visszaélést a földpályázatok körül, a rendőrségi vizsgálatok elindultak:

www.boon.hu/feljelentesek-foldberletek-ugyeben/2018891

hvg.hu/itthon/20120831_Nyomoz_a_rendorseg_a_borsodi_foldberletek

Az érdekel, hogy a földről és földvédelemről szónokló Jobbik miért az egyetlen, aki nem lépett hivatalosan semmit?
@belekotty:

Szerintem segítsünk: alapítsunk fasz búk csoportot Kétmillióan Stefánia szexuális felvilágosításáért néven, és csináljunk képeskönyvet. Az még Szalacsiannamária szerint is okés :-D
ne simföld, kevesebb azért

@King of Shadows: Könyörögve kértem az általam egyébként nagyon kedvelt Zébácsit is, meg most téged is kérlek, ezt a 22 év legjobb politikusa címet nemááá ennek a minősíthetetlen tahóvicsnak adjátok!!

Miben jó?????? Mit tett jót? Kinyírt pártokat, vezetőket, tömbösített maga mögé egy fasisztoid idolokban , rituálékban hívő bandát, tönkrevágta Magyarország nemzetközi renoméját, kül-belgazdaságát, árkot ásott mindenki köré, vazallusi feudumokat harácsol össze, diktátorként ostort pattogtat - mi ebben a tehetség???? Ez a szemétdombon kukorékoló buta kakas "tehetsége". Hogy ordibál, de nem tőle jön fel a nap. Pol Pot tehetsége. Irtani, ami jó és előrevisz. Mert megteheti, attól tehetséges??

A kakas nem csinál szemétdombot. Ez meg igen, mindenből.
@Fabius: OK, de a gyakorlati órákat én nem vállalom, az maradjon Kurtnak!
@a szív fészkei: Nem szidtam őket soha, emlékszem a programjaikra, amikkel egyetértettem.Én csak azt mondtam, hogy nem voltam megelégedve a teljesítményükkel, bár még azt is meg merem kockáztatni, hogy ez nem az ő hibájuk, hanem a társadalom jelentős része nem volt(ma sem) még kész arra, hogy elfogadja ezt a nézetet, mert "félnek" a szabad választás lehetőségétől.(Szerintem.)
@Fabius: Ezek esetleg???

www.metropol.hu/cikk/904781

A Jobbik szerint felháborító, hogy újabb és újabb esetek látnak napvilágot, amelyekben Fidesz-közeli politikusok családtagjai nyernek gazdálkodási tapasztalat nélkül állami földterületeket a pályázatokon.
Kapcsolódó anyagok
Lap, szem, le - 2012. 07. 03.
Belvárosi hivatalnok nyert állami földet
Újabb földbérlet miatt tesznek feljelentést a szocialisták
Hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz az MSZP földügyben

Erről Magyar Zoltán beszélt hétfői sajtótájékoztatóján, követelve a kormánytól a földpályázatok titkosításának megszüntetését, jogorvoslat biztosítását és azt, hogy vizsgálják felül az eddig lebonyolított pályázatokat.

Az ellenzéki politikus elmondta: a Blikk hétfői számában írt arról, hogy a Veszprém megyei kormányhivatal kabinetfőnöke, Takács Szabolcs felesége, Takácsné Légrádi Edina 31 hektárnyi szántót nyert el a földpályázatokon 20 évre Farkasgyepűn. "Ismét Veszprém megye, ismét Fideszhez közel álló érdekeltség, ismét 30 hektár fölött, ismét gazdálkodói tapasztalat nélkül" - fogalmazott Magyar Zoltán.

Emlékeztetett arra, hogy szombaton lemondásra szólította fel Szedlák Attila fideszes országgyűlési képviselőt, mert szerintük visszaéléseken keresztül jutott a családja állami termőföldekhez a Nemzeti Földalaptól. Szedlák Attila gyógypedagógus felesége összesen 34 hektárnyi termőföld használati jogát nyerte el a földalap pályázatán, de - mint azt Magyar Zoltán mondta - a fideszes politikus családjának bevallottan nincs gazdálkodási tapasztalata, ráadásul lakóhelyüktől három faluval arrébb találhatók az elnyert földek.

Ezt követően Szedlák Bernadett még szombaton azt közölte: a családját érő politikai támadás miatt lemond az általa elnyert balatonvilágosi szántó haszonbérleti jogáról, bár pályázatát jóhiszemű és tisztességes szándékkal nyújtotta be. Erről a haszonbérleti pályázati ügyről is a Blikk számolt be pénteki számában.

jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/fideszes_oligarch%C3%A1knak_kedvez_a_f%C3%B6ldt%C3%B6rv%C3%A9ny

jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/pereljenek_ha_nem_tetszik_az_igazs%C3%A1g

jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/eredm%C3%A9nyes_a_jobbik_%C3%A1ltal_l%C3%A9trehozott_veszpr%C3%A9m_megyei_f%C3%B6ldv%C3%A9d%C5%91_bizotts%C3%A1g

stb.
@a szív fészkei: jaja

majd kidobatja onnan a sok szart, kivereti a falakat, csinal belole ilyen a'merikaikonyhas izet..

mint kapa a nekem lapmast adott az ur a kezembe pesten cimu kultmoziban:-)
@fletwwod_mac: "bő seggel? :DDD

Hááát, inkább ne. De te csak kérj magadnak seggeket, fohászkodj értük. :DDD "

Bőséggel te! Csak nincs magyar billentyűzetem :-)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Az érdekel, hogy a földről és földvédelemről szónokló Jobbik miért az egyetlen, aki nem lépett hivatalosan semmit? " - Ezt olvastad? Vagy odáig nem jutottál?
@King of Shadows: "Szerintem ő az elmúlt 22 év egyik legjobb politikusa, annak ellenére is, amiket csinált"

ahha
imho mas a velemenyunk a politikarol..;-)

ertem en, hogy az elmult 22 evben itt leginkabb a politika es a bunozes osszefonodasa volt a jellemzo, de ez nem jo. erted. orban a legjobb bunozo. orban a legjobb maffiafonok. orban a legugyesebb tolvaj es csalo. ezek stimmelnek. de nem politikus:-)

az mas, hogy apolitikat remekul hasznalja fel a buntettei elokvetesere.

de ettol is csak siman bunozo marad.
@a szív fészkei: lehet, hogy azért nem akar annyira mert indiai, és lehet, hogy ahonnam jött, ott az anyaság felülírja a nőt..nem tudom, ez csap tipp.
Én okkal somfölöm magam:)
Kedveseim!
Hogy tetszik a legújabb blődli, mely szerint az
IMF sanyargatni akarja a lakosságot, de hiába, mert a szabadságharcos Kedves Vezető megvédi az embereket?
Eközben Debrecenben:
Brókerbotrányos cég ad tanácsokat Kósa Lajosnak 22 millióért?
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2921_kosa_lajos_uj_szakertoceggel_szerzodott
most van ez a mocskos pfffújjj IMF most tényleg kell ez?

amikor tavaszig talán kibírhattyuk,
akkor meg ráverünk a deviza tarcsira...

még a SZENT BALTÁT is eladhattyuk az azerieknek...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: tényleg lemehetnél egy ékezet boltba... ott a környéketeken nincsen ?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: na tessék, addig adok, pár napra előg lesz....

''' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ':: : :: :.... .. .. . .' ' ' ' ' ' ' ' '" " " " ": :: ::: .:.....

rakosgasd fel légyszi
@Penivaldes: Naugye! :)))
Nyugi és Penike szépen lekattan az önelégedetlenségről, ugye? :) Naaaa, lécci-lécciii! :)))
@DR. INKVIZITOR: aha! minden világos előttem. akkor ezért növesztett pókhasat, hogy a nép elé áll, hogy a gonosz IMF szörny ne tudjon meg minket felfalni.
@Penivaldes: Én is anya voltam elsősorban elég hosszú szoptatással mindkettőnél. Ez azért nem indok arra, hogy így elmangalicásodjék egy vékony nő - ebben viszont a bírálóinak van igaza. Arányok! Ne legyen full kislányosra éhezett, gymezett persze by Rékucirém, hisz szült, asszonyosodtt de ami rajta van, az hatosikrek után is sok.

Szülni elég természetes dolog pár nehány éve, abba nem kell így beleváltozni! Pláne könnyű indiai kajáknál! De nekem mindegy.

Csak nem szeretem ezt a mindenre felmentő szöveget, mert tudom, hogy lehet normálisan is kinézni, nem nagy etwas, hidd el! És egy pasi elvárhatja, hogy az asszonya gyerekáldás után se csak a bojlerrel vegye fel a versenyt szépségben.

Orvbűn né se abba pusztult szerintem bele külcsínileg, hanem a drága jó urába.
@dr. Bubó: Tavaszig se nő meg akkorára, hogy a IMf-es görög csákó ne a fejéről egye a tejszínhabot, ha akarja... Ez is bassza a csőrét.
@fletwwod_mac: addig minden oké, amig nem kezdek el kacagni istenigazán..az ledöbbenti a férfiakat...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Orbán Imre tett valamit, kisötös.

De:

"Magyar Zoltán beszélt hétfői sajtótájékoztatóján, követelve a kormánytól a földpályázatok titkosításának megszüntetését, jogorvoslat biztosítását"

Ezt a többiek nem a kormánytól követelik hiába és feleslegesen, hanem feljelentéseket tettek és az ügyek hivatalos kivizsgálását kezdeményezték. Arról nem beszélve, hogy ezek a földek összes kb 100 hektár. Mészáros Lőrinc ennek a tizenháromszorosához jutott egyedül.
@Fabius: @a szív fészkei:

Megígérem, hogy részletesen válaszolni fogok erre is, de mielőtt ezt megtenném, térjünk vissza egy gondolat erejéig Rasi szüzességéhez. Ugyanis és teljesen biztos vagyok benne, hogy Ráhel, ez a társadalmi helyzete és szépsége miatt a férfiak részéről csodált, s a nők részéről irigyelt fiatal lány még sikeresen őrzi szüzességet és erkölcsi tisztaságát. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért vagyok ebben ennyire biztos? Ahhoz, hogy megértsük Rasi érintetlenségébe vetett erős bizalmamat, némi fogalommal kell rendelkeznünk az Orbán-családot átjáró keresztény erkölcsről . Az Orbán-család spirituális központja katolikus vallású Lévai Anikó. Hiteles információim vannak arról, hogy Anikó asszony nagy hangsúlyt fektet Szűz Mária mély és hódolatteli tiszteletére, különösképpen az úgynevezett Mária-dogmákra: istenanyaság, örök szüzesség, szeplőtelen fogantatás, mennybe való felemeltetés. Az Orbán család nőnemű tagjait tehát körbelengi egy sajátos máriás lelkiség.

Ráhel tehát még szűz.
@a szív fészkei:

Megígérem, hogy részletesen válaszolni fogok erre is, de mielőtt ezt megtenném, térjünk vissza egy gondolat erejéig Rasi szüzességéhez. Ugyanis és teljesen biztos vagyok benne, hogy Ráhel, ez a társadalmi helyzete és szépsége miatt a férfiak részéről csodált, s a nők részéről irigyelt fiatal lány még sikeresen őrzi szüzességet és erkölcsi tisztaságát. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért vagyok ebben ennyire biztos? Ahhoz, hogy megértsük Rasi érintetlenségébe vetett erős bizalmamat, némi fogalommal kell rendelkeznünk az Orbán-családot átjáró keresztény erkölcsről. Az Orbán-család spirituális központja a katolikus vallású Lévai Anikó. Hiteles információim vannak arról, hogy Anikó asszony nagy hangsúlyt fektet Szűz Mária mély és hódolatteli tiszteletére, különösképpen az úgynevezett Mária-dogmákra: istenanyaság, örök szüzesség, szeplőtelen fogantatás, mennybe való felemeltetés. Az Orbán család nőnemű tagjait tehát körbelengi egy sajátos máriás lelkiség.

Ráhel tehát még szűz.
@téglagyár: "Meg egyszer mondanam, hogy NEM vagyok kulfoldon, Magyarorszagon vagyok, es amig a rohadt liberalisok vissza nem ternek, itt is fogok maradni!"

Ha nem vagy külföldön, miért nem használsz magyar blogban magyar betűket? Csak nem a " rohadt liberalisok" miatt?
@belekotty:

A gyakorlati órákat megoldja az alkoholista, családi erőszakos keresztapussal :-))
@koksz: TE most megint ennyire hülye vagy? Jobbikos gárda nem érzi elégnek Gábriel tevékenységét, téged küldött erősítésnek? Mert csak őt ennyire bornírtak, hogy ezt a két fogalmat keverik boldogan. Projektálsz? Érdekel a pedoság, beszélnél róla? Nincs pszichod? Jól keresel, futná rá.
@a szív fészkei: vagy egyszerűen besokkalt az elvárásokba, amig eddig végigkísérték az életét. és most szarik a világra, és ebben igaza van.
én is besokalltam néhány éve, és elkezdem enni, és ettem és ettem , és ettem. :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ne már, az origó cikkben ott van benne:

"Az [origo]-nak nyilatkozó résztvevők benyomása szerint a kormányfő azonban sokkal inkább egy valamennyi eshetőséget számba vevő "horrorforgatókönyvet" vázolt fel, mintsem a szervezet konkrét kéréseit."

Magyarul ez nem az IMF terve, hanem Viktor forgatókönyve.

Gábriel, remélem most figyeltél.
OFF
@a szív fészkei: Szerintem eléggé egyszerű a képlet: a szépségkirálynő hosszú, hosszú évek óta nem evett normálisan, amikor terhes lett, azért muszáj volt a baba miatt, a régóta éheztetett szervezet pedig pánikszerűen beraktározott mindent, hiszen jó ég tudja mióta raktározó üzemmódban van. Ennyi, a fogyással muszáj megvárni, amíg lassan a teste is elhiszi, hogy nem fog éhen halni.
@a szív fészkei: Erre már muszáj mondanom valamit, bár az előbbi KEX-esre is akartam, miszerint ójaj, és eszembe jutott, hogy néhány napja találkoztam egy nővel, aki sacc/kábé 35 éve látott utoljára, és exfelesége volt az akkor új pasimnak:) - lényeg, hogy felismert, és még sztorizni is kezdett; hát elég sokat kellett beszélnie, nekem meg kedvesen mosolyogva: "nahát!", "hűha", "nemmondod" felkiáltásokkal fűszerezni a szövegelését ahhoz, hogy rájöjjek, ki is ő egyáltalán... amíg nem írtad, hogy a rondák öreg korukra is rondák maradnak, míg a szépek megrondulnak, azt hittem, nem voltam ronda fiatal koromban:DDD

Ajar-könyvre: Egyszerűen imádni való, a filmet nem láttam, és el se tudom képzelni, hogyan lehet "jó" a könyv után.

Hölgyeim és Uraim! Bp. legfideszesebb kerületének nagyjából 23-55 közötti lakossága azt kérdezi, mi legyen akkor? Demokratikusan, vagy inkább valami karcsú, kecses eszközzel, aminek távcső is van a végén?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

"Anikó asszony nagy hangsúlyt fektet Szűz Mária mély és hódolatteli tiszteletére, különösképpen az úgynevezett Mária-dogmákra: istenanyaság, örök szüzesség, szeplőtelen fogantatás,"

Aha.

Vagyis Orbán Viktor fatökű, és kisegítette a Jóisten szeplőtelen fogantatással. Mind az ötször.
@ftk: én is erre tippelek. amig nem volt terhes addig kínozta magát, hogy vékony legyen, majd a baba lépett első helyre , sé azt jött amit írsz.
@a szív fészkei: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ahogy írtam feljebb: ne keverjük össze a politikust az ország, vagy az ellenzék vezetőjével (ha úgy tetszik az államférfival). :)

Zorbán átvitte a pártját a középbalról a középjobb-szélsőjobb határára, és megúszta. Zsinórban elveszített két választást, és azt is megúszta. Utána vissza tudott jönni kétharmaddal. Politikusként én csak azt nézem, hogy mit ért el saját maga és a pártja számára (de az utóbbit is csak azért, hogy elősegítse az előbbit). Vezetőként borzalmas, de az egy másik kategória... :) Viszont ebben az országban ha valaki jó politikus simán nyerhet választást, akár kétharmaddal is, és itt van a nagy baj.

Ott van Bajnai, aki pont az ellentéte. Ő nagyon jól vezette az országot, de pocsék politikus. Nem is tudna választást nyerni, hacsak valaki meg nem nyeri neki.

L'Qró meg politikusként valahol a középmezőnyben van (de inkább alatta), vezetőként már nehezebb besorolni.
@hacsaturján: Már neked is anyó vagyok??? @jaegtoer: azért szólj már egy jó szót, hogy nem annyira még! :-DDD

De mindegy, kívánok neked drága örményem ott a skandiknál ilyen magamfajta anyót melegítőnek, na. Lavórom már csak műhanyag(unokahugi bon mot-ja) kék van, azzal ki ellen mehetnék? Bár ha teli van hypós vízzel, az használna talán a pofájukba, szájukba löttyintve. Én a rénekkel és a bálnákkal vagyok.
@Fabius: nem tudom mit akartok ezzel a szeplőtelen fogantatással? az nem a szüzen fogantatás. az más. meg ez is msá.:))
@King of Shadows: Akkor neked Mussolini, Hitler, Sztálin, mostanában Berlusconi a jó politikus etalonja. Hát kösz, inkább nem.

Átvitte ide-oda a pártját milyen áron. Egy ország gazdasági és mentális szétesése árán. Hitler meg egy darabig a világ ura is volt.
@Penivaldes: Miben, okíts!? A szeplőtelen az nem makulátlan, ergo szűzen maradt jelzője? Tehát nem ott dugták bele Jézust, ahol a köznőknek alul. Vagy rosszul értem, mint Stefi fapina szálkásságát?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Anikó is az volt a koleszban????

Rahelt irigyelje, akinek két apja van s Orvbűnnek híjják mindegyiket. Nem szép lány, beképzelt és ilyen nyominger családja van. Blöáááá.
Ha még egyszer valaki mentegeti ezt a fszt, és védi, hogy nem akarja bedönteni az országot, akkor minimum a jó krva anyjával kezdem:

"Ezen az áron, így nem" kell biztonsági, pénzügyi garancia a Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) és az Európai Uniótól - jelentette be a Fidesz-KDNP-frakció döntését csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán, utalva a sajtóban megjelent állítólagos IMF-kölcsönfeltételekre.
Most besírtam a röhögéstől és az asztalra borultam...
Stefi, alias Fapina, mint szűzszakértő!
Vessetek a vérmókusok elé, de ez kurva jó!
A hugid meg valami focicsapatot emlegetett, meg hogy klubbokba jártál. Ezek után szűzszakértősködni az azért karrier!

"Blöfföl a kormány, hamis a brutális IMF-kívánságlista?"
www.napi.hu/magyar_gazdasag/bloffol_a_kormany_hamis_a_brutalis_imf-kivansaglista.530319.html
Most akkor I. Viktor kán hazudik, vagy csak át kíván baszni mindenkit? Hiteles kormányunk van...
15:40

BUX -0,69% (17715,93)
EUR/HUF -1,43% (288,30)
CHF/HUF -1,33% (239,13)
OTP -1,36% (3699,00)
@Fabius: Nem emlékszem mindenre, nem valami hajnali időpontra tűzték ki a családon belüli erőszakkal kapcsolatos tv.javaslat megtárgyalását?
Nem keveset mondanak el azért ezek képek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151185339411093.502706.298090296092&type=1Lévai Anikó testbeszédét illetően arról, hogy a rendszeres ütlegelés mellett hogyan is foganhattak azok a gyerekek...
@King of Shadows: "Ott van Bajnai, aki pont az ellentéte. Ő nagyon jól vezette az országot, de pocsék politikus. Nem is tudna választást nyerni, hacsak valaki meg nem nyeri neki."

'89 óta volt itt már egy csomó nagyon jó politikus, aki szarul vezette az országot. <Nem-e lehetne-e esetleg> megbízni egy "pocsék politikust", aki jól vezetné az országot? Az sem számítana, hogy nyelvtanban pocsék, szar kapus (?), de lehet, hogy megérne egy próbát! Ki tudja...
@a szív fészkei: Nem, ez egy gyakori tévedés, hogy Mária szeplőtelen fogantatása az arra vonatkozik, hogy szűz volt amikor Jézust megszülte.
A szeplőtelen fogantatás amiben a római katkók hisznek, és ünnepnapja is van, az annyit jelent hogy Mária születésétől fogva mentes az eredendő bűntől. Ez rajta kívűl csak Jézusról mondható el, de az logikus, hisz ő istenfia.
Tehát nem a szűzen fogantatásra vonatkozik.
@Fabius: Amit hazudva az IMf-re ken, mert fejére omlik minden lassan. Pláne a baltás pénz se jön.
@a szív fészkei: Én azt nem állítottam, hogy ez jó. :) Csak azért tudja megcsinálni, amit csinál, mert van/volt rá kereslet. Ez vonatkozik az általad felsoroltakra is.

Például a mostani Németországban, vagy Nagy-Britanniában egyik sem tudna labdába rúgni. Szerintem a parlament közelébe sem jutnának... :)
@Penivaldes: Aha, kösz. Mi az eredendő bűn? Hogy a Paradicsomban tudni akart a két ember mindent a Kélgyótól? Akkor most mi is az eredendő bűn állapottyában lézengünk, mert tudni akarunk sok mindent?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem kell ahhoz karvalytőkés robotgép, hogy fölhabozzon a szar
már reggel óta megy, kő, nem kő
@Penivaldes: A szűz szerintem - kiolvad a nyelvtanszakos - azt jelenti, hogy millió mindent nem tud, nem ismer, nem élt át. Szexben testiség tekintetében, de szélesebb spektrumban másban is. Nem? Akkor Mária annyival előrébbvaló, hogy nem akar tudni ergo buta és ezért kivételezett helyzetű? Nem jellemző a zsidó nőkre amúgy ez az attitüd.
@Karipapa01: Dehogynem, épp erre próbáltam utalni. :) Te tudod, hogy az jó lenne. Én is tudom. Szerintem itt mindenki tudja. És most számoljuk meg, hányan vagyunk. És itt kezdődnek a gondok...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

fletwwod_mac 2012.09.06. 13:56:15
@saravad: igaz, csak így ők maradnak a selyemfiúk, az IMF meg a csúnya mutogatós bácsi.

Bakker, azonnal elkezdek lottózni!
@empatikus pszichopata: De Kövér szerint ennyit ér 160 ezer kérelme. Nem lehet rákattanni a képeidre. Hagyj utánuk szóközt és úgy írd be, kösz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez hülye. Ahhoz is, hogy a közvélemény manipulálásával próbáljon nyomást gyakorolni az IMF-re, mert más lehetősége nem maradt a diktátorok pénzének közeléből is elhajtott ostoba suttyójának.

"Nem úszható meg az IMF-hitel, a valutaalap-program, ettől a lehetőségtől pedig nem félni kell, hanem okosan használni, hogy a magyar gazdaság szerkezetét javítsuk - mondta Varga Mihály főtárgyaló, tárca nélküli miniszter"

Ez van. Pofázhat ez az idióta amit akar. A beomló forintért hálás lesz neki a kkv szektor megint.
@a szív fészkei: @Penivaldes:
Nincs jobb dolgotok, mint teológiai vitát folytatni ezen a blogon? Egyébként ki nem szarja le, hogy ki hogyan fogant, meg ki szűz? Ezen már mindenki régen túltette magát. A mai felfogásba sem illik bele. Hölgyeim! Lehet, hogy ez Önöknek fontos, de ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak a világon :-))
@a szív fészkei: eredendő bűn: az első ember bűne, mint az emberiség képviselőjének bűne továbböröklődik, és már a fogantatástól kezdve bűnős vagy. ezt jelenti.
Nem azt jelenti, hogy a csecsemő az bárkinek is ártott volna, hanem inkább úgy lehetne megfogalmazni, hogy azok akik ezt vallják, azok istentelennek tartják a gyereket, hisz az szerintük nem tud a maga teremtett voltáról.
Egyébként ebben is különbség van a katolikusok és a protestánsok közt.
@Karipapa01: oké, csak eloszlattam egy apró tévedést fogalmilag:))
"Az euró árfolyama 289 forint fölé ugrott azután, hogy a miniszterelnök véleménye napvilágot látott - ez 5 forintos gyengülés a reggeli állapothoz képest. Egyelőre teljesen kilógunk a sorból, a régiós devizák erősödnek az euróval szemben. Egyelőre 289,30-nál tovább nem gyengült a magyar deviza."

Szabadságharcz van a miuccánkba...
Elmebeteg a kormányfőnk má'ma...

Mint azt írták, az IMF kérhette az egykulcsos SZJA bevezetését is, a debreceni és felcsúti stadionokat, a tandíjhitelt, a...
A droidok meg zabálják! Cukik...

Tulajdonképp nagyon nem kéne, hogy szidjam ezeket a balfaszokat. Erre számítottam amikor 278 ért €-rót vettem a megtakarításaimon. A másik részén meg még 180-on dollárt anno.
Bízok a Pártban! :))
Matolcsy és Piktor szakértelmében! Váááá...
@keresztanya fabi(en):
Nem voltam, most kerültem gép elé. Meséljetek, miről maradtam le?
@Fabius: Na meg arra sem volt elég esze, hogy cseppet bevárja, hogy megérjen a kamu MN-es "okossága", annyira viszketett a tenyere, hogy idő elött adott ukászt a slepnek, hogy posztolják facséra. Pont ő írta volna, aki akkora műszaki tálentum, mint amekkora tehetséges focista, és zseniális jogász????
@a szív fészkei: nem tudom, állitólag amikor megszülte Jézust úgy 16 éves lehetett. tehát szinte még gyerek. viszont szerintem nem maradt örökre szűz, mert ott volt a férje József, és szerintem teljesen normális életet élt vele minden szempontból. :))
@empatikus pszichopata: Vannak, akik szépen idősödnek, ez szerintem életmód és lelkialkat kérdése. Ugyanolyan nem marad senki se. Szikével se, botox-szal se. Engem is rág a zidő vasfoga örökzölden. Evvan. Meg a gravitáció, mint ősellenség... ;-DDD

A film Simone Signoret miatt egyszerűen szívszorítóan gyönyörű. Abban búcsúzott el az élettől, vállalta magát alkoholtól felpüffedve, széjjelhízva, tohonya ronda öregasszonyként. Hihetetlen alázattal. Ha tudod, nézd meg! Azért kopiztam be.

@Fabius: Én igen,nekem jól jön.Beváltottunk a nyaralása idején forintot ájróra, most akkor hozta a várt trendet. Sajnos minden általa rongált forint számít most.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, hajrá nekünk, értünk melózik!!! Küldöm a zuramat váltani, csak sokan lesznek a körúti kispiszkosban.
@keresztanya fabi(en): meg a nap hozzászólásáról, direkte nem kommentet írok
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: galád nertelen, sortra fel, kell a saját kasszákat tömni :D
/én is vettem volna, mert anníira egyszeriek, és átlátszóak, mint a légy fél szárnya, és pont annyira hasznosak is,/
@keresztanya fabi(en): hát a nagyobbikéról..állitólag őrzi az ártatlanságát hátul a szénakazalban...:)))
@Penivaldes: a szépség belülről fakad
képzeld magad elé Stöckhard Stefániát, rövidítve SS-t
Kedveseim!
Az M1 "köztévé" reggeli műsorában az OTP fővezért - hátha vannak olyanok, akik nem ismerik - képaláírással bemutatták:
Csányi Sándor színművész
Ez után nagyon várom a következőt:
Orbán Viktor pávatáncos
Kedveseim, az élet adományait meg kell becsülni!
@Karipapa01: Életkém, most nem főzünk!! Mindjárt jövök a házilag gyúrt szilvásgombimmal, vigyázz!!!

Kíváncsi voltam, Peni elmondta, mit fáj neked? Ennyivel is okosabbak vagyunk, mert Orvbűnt mit ragozzuk? Kiderült, hogy megint ótvarul primcsin, azonnal lekövethetően hazudott. Ezt kommentálni már direkte snassz. Földet lop a jobbágyai alá szarva mindenre, az adott szavára is. Kommentáljam? Snassz.

Na megyek anyámat pásztorolni. CSókacsalád.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én is pont erre gondoltam. Azt hiszi, ezt nem fordítják le minden nyelvre azonnal? Azt hiszi nincs ott minden jelentősebb európai politikus, EU tisztségviselő asztalán azonnal? Mire gondolhat ilyenkor?
Persze a válasz az hogy tudja, de leszarja. Nem kommunikál már ő senkivel, csakis kizárólag azzal az egymillió hűséges véglénnyel. Senkinek nem akar megfelelni, csak nekik. Mi lesz, ha nyilvánosságra kerül az IMF valódi javaslatcsomagja, vagy legalábbis annak kivonata? Hányadszorra fogják hazugságon kapni?
@keresztanya fabi(en):
Nono... Mindent ne fogjatok rám, nem én voltam! :)

@Penivaldes:
Volt a hugija megint? Megkeresem... Mi a neve egyébként, mert az valahogy kimaradt nekem?
Intim, perverz részletek Stefiről, valami?
Mit tudom én, bikacsököt rágcsál esténként a naplementét nézve... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

AZ MN okosságát egy perc alatt szétszedték, eleve nem jött be.

A fácséját meg tudjuk, hogy ex habonyárpiné Kaminski Fanny kezeli, lehet picit megszaladt a keze a kamuhír bedőlése utáni nagy kapkodásban.

Idióták ezek.
@a szív fészkei: " Szerintem ő, Sipi igazi magyar. Ha valamiért neki kényelmesebb ékezet nélkül írni, akkor elfogadom. Tóta meg kis kezdőbetűvel írt mindent, mert az neki gyorsabb volt.
Aki ékezettel védi a védhetetlen Orvbűnt, az nem magyar a szememben. Mert a hazája elárulóját védi itt még mindig mindenek ellenére."

Igen! Az ékezet sokat számít :-))) Meg az ANYANYELV. Csak úgy egy kattintásra. A Kínai is igazi magyar (lehet), ha nem csípi az "Orvbűnt", csak olvasd el, mit írt! Magyarlány...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pár százezret tartottam meg csak forintba, mindet átnyomtam euróba augusztus végén, amikor a szabadságharcos elmebetegek visszajöttek szabiról. A lottó ötöst találnám el ennyire biztosan!
@Fabius: Én nem vagyok biztos benne, hogy a Dakota hajlandó lesz megegyezni az IMF-el, és ez itt a legnagyobb baj. Ha a pártja hajlandó lesz leütni, bevonszolni a sarokba, és a helyére küldeni valakit (és ezzel politikai öngyilkosságot elkövetni), akkor még meg lehet ezt állítani, ha nem, akkor szerintem összeomlunk...
@a szív fészkei:

Akinek volt egy kis esze az ezt csinálta, ha volt rá módja, mert várható volt.

De én a kkv szektorról beszéltem, ahol mostanában van a beruházáshoz felvett euróhitelek hófordulója. És akkor a lakossági hitelekről még nem beszéltünk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: aha tehát a hugicára hajtasz...lebuktál Boli, lebuktál. bár én sejtettem, hogy egyszer összekapcsolódsz Stöckhardékkal. hiába, sokat láttam már ilyet..
minket, engem meg itt hagysz elhervadni..
Menj Baranyána!!!!!
@a szív fészkei: "... Ennyivel is okosabbak vagyunk, mert Orvbűnt mit ragozzuk? Kiderült, hogy megint ótvarul primcsin, azonnal lekövethetően ..."

Ha tisztelettel megkérhetnélek, lefordítanád ezt nekem magyarra? Na nem azért, de kicsit nehéz a felfogásom...
@King of Shadows:

A dakotának nincs más választása. Azerrel az utolsó lehetőségét is lejátszotta a máshonnan pénzszerzésnek. Ezért mondta Varga tegnap azt, amit idéztem feljebb.

Egy dolog biztos: összeomlani nem fogunk. Orbán egója azt az egyet nem élné túl.
@DR. INKVIZITOR:
Minden apró hírnek örülünk. :)
Valami szép temetés lesz mostanában? Olyan igazi, ágyútalpas...
@shinichi: kész lesz a válasz, hogy az nem volt, nemisúgyvót(!), visszakozott az ájemeff, stb.
Ha sumákolni kell, marhára találékonyak.

Csak azt érném meg egyszer, hogy akkor is ilyenek amikor valamit alkotni, produktumot létrehozni kell.
@Fabius:
Megszaladt a keze? Akkor Jáksó végre élvezkedett...
@King of Shadows:
Itt a vissza nem térő alkalom, egy fürdőben vannak, majd azt mondják, hogy Viktorka megcsúszott a kövön és beverte a fejét. Istenem, micsoda szép temetés is lenne... :)
@Penivaldes:
Megy a franc! Ki tudja, az is milyen bányarém, milyen állat lakik a lelkében. Az lehet, hogy jégcsákánnyal kel és fekszik! :)
@Penivaldes:
http://www.hir24.hu/vizioblog/2012/09/06/hatalmas-baki-a-kozteveben-[vizioblog]/
Bakker mekkora sortolás folyik, most meg hírtelen korigál vissza, mekkora pénzek zúdultak a pénzpiacokra...

Árfolyam 16:15

BUX -0,86% (17686,14)
EUR/HUF -1,29% (287,91)
CHF/HUF -1,08% (238,54)
OTP -2,11% (3671,00)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Stefikét megszagolta egy eb, Fabius lefotózta:
olvass vissza

freeimagesarchive.com/data/media/49/20_pitbull.jpg
@Fabius:

Miért kamuhír? Mert a balliberális sajtó ezt állítja? Te tényleg ennyire hülye vagy? Mindent automatikusan lenyelsz, amit a szádba adnak? Nem szoktál kételkedni?

Hadd idézzem ide Weöres Sándor gondolatát: "Kétely kelti a tudást"

Érkezett már hivatalos cáfolat az IMF magyarországi képviseletvezetőjétől, Iryna Ivaschenko asszonytól? Ő mindig nagyon gyorsan és erélyesen szokott reagálni az a Valutaalappal kapcsolatban felmerülő rosszindulatú álhírekre és megalapozatlan pletykákra.

Most mély csend van.

Használd ki ezt a csendet, és gondolkozz!
@Fabius: Ez alapján ő nem így gondolja: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: .

Esetleg azt tudom elképzelni, hogy lemond, és a helyére engedi mondjuk Navrát. Akkor még megúszhatja arcvesztés és katasztrófa nélkül. Vagy a saját frakciójával zavartatja le az átmenetet, látszólag az akarata ellenére.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mondjuk akkor simán "örökölhetné" a személyi kultuszát az utódja. :D
Ilyen adatokkal még a fing is meg lesz adóztatva az év végéig...
@King of Shadows: Szerintem inkább jövőre lesz gond.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/08/23/jovore_elfogyhat_az_allam_penze/

Megegyzni aligha akar. Ha majd nagyon elszáll a forint, akkor jön egy újabb pávatánc, ami csökkenti az árfolamot, de szvsz. a megegyezés szinte kizárt.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

'..."Elbocsátunk mondjuk pár ezer embert közszférából, elvonunk néhány kedvezményt, vagy kisebb emelést hajtunk végre néhány céges adón, de így is ajándéknak fog tűnni minden ahhoz képest, amiről azt állítottuk, hogy feltételül szabja az IMF. Vagyis a kormány az IMF-re mutogatva azt kommunikálhatja, hogy a legkisebb rosszat választotta, a legnagyobb veszélyeket pedig elhárította az intézkedésekkel, tehát végső soron még jól is jöhet ki a népszerűtlen intézkedésből" - vezette végig a logikai sort az [origo]-nak egy kormánypárti forrás, utalva rá, hogy több korábbi kormány is alkalmazott már korábban hasonló kommunikációs trükköket....'
@King of Shadows: No, a lemondást és félreállást meg aztán végképp nem tudom elképzelni! Don Vittorio nem olyan, aki csak félreáll, akár taktikai okból is. Harcolní, vívni, nyerni mindenáron - szerintem ezek az ő lételemei.
@Hari Seldon 2: "Helyesen teszed.
Csak egy x kedvéért gyere vissza, ha van rá lehetőséged hogy valamennyire segíts az itthon maradt rokonoknak/ismerősöknek.
Egyébként én is megyek jövőre."

2014, az nem jövőre.

Egyébként mi már gyűjtögetjük a pénzt, háromezer kilométer ide a legközelebbi magyar követség. Repjegy , szállás, kaja hármunknak, nem csekélység, de ott a helyünk a választáskor. Mert igaz magyarok vagyunk!
@Penivaldes: dehogynem, az eredményeket tekintve mindenképp :))

Nyakig ülünk a margarinban... annyit fülkéztek.
@fletwwod_mac: Ha márciusig kibírjuk, rá fog ugrani a jegybankra, és az átmenetileg megmentheti a helyzetet, de megegyezni szerintem sem fog.
@King of Shadows: Egyetértünk, de nem lesz elég és utána a gyorsnaszád méginkább süllyedőre vált.
@Fabius: Lehet, hogy tavaly csak te maradtál le erről?? :)

"A Jobbik által korábban kezdeményezett ügyészségi és rendőrségi vizsgálatok állásáról tartottak sajtótájékoztatót hétfőn Kulcsár Gergely és Rubi Gergely országgyűlési képviselői.

Augusztus 8-án megindult a rendőrségi nyomozás a Kaba-Püspökladány térségében zajlott állami termőföld-osztások ügyében is, melyben a Fideszhez közel álló személyek kaptak haszonbérbe mintegy ezer hektár termőföldet. Az ügyben Hegedűs Lorántné és Kulcsár Gergely fordult korábban a Központi Nyomozó Főügyészséghez. “A megyei rendőrfőkapitány kizárási indítványt terjesztett elő az ügy objektív kivizsgálása érdekében, és kérte, hogy máshol folytassák le a nyomozást. Az ORFK ezért a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányságot bízta meg az ügy kivizsgálásával” – tájékoztatott Kulcsár Gergely."

www.haon.hu/puspokladany/rendorsegi-nyomozasokrol-szamolt-be-a-jobbik/1777009
@fletwwod_mac: Egy párszor már megtette, ha más kérdésekben is...

És ha valami gebasz van, mindig azt csinálja. Még ha csak a kommunikáció szintjén is...
@fletwwod_mac: most kell pénz, nem jövőre, az már késő, tehát vagy ad valaki puszira, vagy a ruhát is leadóztatják rólunk. Más lehetőség pillanatnyilag számomra nem látható:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hat_eve_nem_volt_ilyen_magas_a_hiany.530367.html
@fletwwod_mac: én nem, mert én minden este megfürdöm.))
@fletwwod_mac: Ha '14-ig bírja, akkor már mindegy (nekik), mert a választási rendszerük teljesen kétélű fegyver. Hagyhatják elúszni a következő ciklust és ha borul a bili, épp nem ők lesznek a közelében. Aztán lehet bezzegezni, ahogy szoktak.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor mégiscsak előfordulhat, hogy megemelik az szja-t, de természetesen marad az egy kulcs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Győőőőőztünk!
Hülye Stefi megint jön majd és közli, hogy "ugye, ugye, na, megint első lettünk!" :))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Miért kamuhír:

"Az [origo]-nak nyilatkozó résztvevők benyomása szerint a kormányfő azonban sokkal inkább egy valamennyi eshetőséget számba vevő "horrorforgatókönyvet" vázolt fel, mintsem a szervezet konkrét kéréseit."

Segítek értelmezni te szerencsétlen, mert ez ma nagyon nem megy: a "résztvevők" kifejezés a frakciótagokat jelöli, akik jelen vannak. Tehát szerintük is kamu.
@Fabius: Egyszer írhatnál egy posztot arról a cukiságról is, amikor az MSZP módosító indítványát pont a Fidesz szavazza meg azért, hogy még véletlenül se lehessen mondjuk az oligarchák ügyében vizsgálódni. :)

www.youtube.com/watch?v=x0O9lEZzDgg&feature=player_detailpage#t=112s
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szerencsétlen vadparaszt...

"Amit nem is kértek
Noha a levelet a kormány titkosan kezeli, az Indexnek most lehetősége volt elolvasni azt, így kiderült, hogy az ötoldalas levélben – mely egyszerre rövid helyzetelemzés és a főbb gazdaságpolitikai intézkedési irányok kijelölése – valójában meglehetősen kevés konkrét előírás van. Így például a napvilágot látott információkkal ellentétben például szó nincs a nyugdíjakról, nyugdíjkorhatárról (általában a szociális ellátásokról igen) vagy értékalapú ingatlanadóról."
Olvass, tanulj, húzd ki a fejed a csúti ramszesz seggéből...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ahha, 2006 augusztusban volt utoljára ekkora a hiány. Ez néhány héttel azután volt, hogy a táncos komikus társai arcába mondta:

"változtatni kell, hiszen a politika az elmúlt években hazugságra épült"

No, akkor számoljuk mikor fogja pont ugyanezt elmondani valaki a mostani kormányból.
@téglagyár: Mostanában egyre több a kamugép,külföldről.Egyik sem 1 IQ bajnok,sajna.
@King of Shadows:

"Esetleg azt tudom elképzelni"

Ezzel az elképzeléssel ebben az országban kurvára egyedül vagy :-D
@Fabius:

Engedd meg, pöcshuszár, hogy változatlan formában megismételjem a kérdésem második felét, hátha így eljut a tudatodig:

"Érkezett már hivatalos cáfolat az IMF magyarországi képviseletvezetőjétől, Iryna Ivaschenko asszonytól? Ő mindig nagyon gyorsan és erélyesen szokott reagálni az a Valutaalappal kapcsolatban felmerülő rosszindulatú álhírekre és megalapozatlan pletykákra."

Villámló, mennydörgő válaszodat szívszakadva várom.
@Fabius: Látod milyen érdekesek ezek az indexes fiúk is? Először ők is átveszik az MNO-s verziót aztán pár órára rá gyorsan elolvashatják az IMF "titkos" levelét megtudva belőle az "igazságot" amely évtizedek óta arról szól, hogy mennyi jót tesz velünk az ájemef. :)

Milyen áron nem kell az IMF-hitel?

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/06/imf_level/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Egyszer írnék szívesen egy posztot arról, hogy Balczó nem megmagyaráz valamit amit te közvetítesz, hanem érdemben feljelentést tesz.

Oligarcházni jó mulatság, de csak szavakkal következmény nélküli. A földpályázatokkal és elbírálásukkal egy rakás jogszabályt és feltételt is megszegtek, amiért a feljelentést a másik két párt megtette. Ti meg nem csináltatok semmit.

Ezt nem tudod szépíteni semmivel.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hé köcsög! Mit kéne cáfolni?
Fapina! Mesélj, hol a hivatalos igény, hogy az IMF ezt kérte?
Izgulva várom érdekes és pengeéles logikád kivetülését!
@Fabius: Néha még én is tévedhetek. :D

Meg én még mindig feltételezek róla annyi valóságérzékelést, mint az L'Qróról. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne játszd a hülyét, nem áll jól.

Mikor az MNO megbukik a kamuval, és Vitya faszbúkján Kaminski Fanny már az így nem kellt-t nyomja, akkor ha én vagyok az Index főszerkesztője megszerzem azt a kurva levelet, kerül amibe kerül.

Ja, nem politikai irányultságból, hanem az internetes hírkereskedelem legfőbb célja, a kattintásszám növelés érdekében.

De ha van jobb és olcsóbb hitelötleted az ország számára, akkor vezesd elő.
@King of Shadows:

Valóságérzékelés és Orbán azonos szövegkörnyezetben? Na, még egy dolog amivel egyedül vagy :-D
Árfolyam 17:10
BUX 0,09% (17855,26)
EUR/HUF -1,02% (287,15)
CHF/HUF -0,86% (238,01)
OTP 0,13% (3755,00)
@Fabius: "A földpályázatokkal és elbírálásukkal egy rakás jogszabályt és feltételt is megszegtek, amiért a feljelentést a másik két párt megtette. Ti meg nem csináltatok semmit."

Elküldöm ismét, mert lehet átfutottál felette, hogy a jobbik már tavaly is tett földügyben feljelentést. :)

"A Jobbik által korábban kezdeményezett ügyészségi és rendőrségi vizsgálatok állásáról tartottak sajtótájékoztatót hétfőn Kulcsár Gergely és Rubi Gergely országgyűlési képviselői.

Augusztus 8-án megindult a rendőrségi nyomozás a Kaba-Püspökladány térségében zajlott állami termőföld-osztások ügyében is, melyben a Fideszhez közel álló személyek kaptak haszonbérbe mintegy ezer hektár termőföldet. Az ügyben Hegedűs Lorántné és Kulcsár Gergely fordult korábban a Központi Nyomozó Főügyészséghez."

www.haon.hu/puspokladany/rendorsegi-nyomozasokrol-szamolt-be-a-jobbik/1777009

Egyébként meg Balczó a linkelt interjúban pont azt magyarázta meg, hogy érdembeli jogszabály változtatások ill. vizsgálóbizottság létrehozásában pont a maszop és a fidesz kacsingatott össze. :)
@Fabius: Ha visszajöttünk a városból elővezetem. :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Mi van paraszt! Nem megy a válasz?
Erőlködj!
Szóval, hol a hivatalos igény, hogy az IMF ezt kérte?
Várjuk pengeéles logikád, te szerencsétlen... :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Megengedem Fapina, és visszakérdezek:

Mióta kell minden idióta képzelgésére az IMF-nek hivatalosan válaszolni? Szerinted hogy jutott Magyarország legolvasottabb hírportáljának birtokába a VALÓDI IMF levél, egyik óráról a másikra?

Ja, úgy. Pont úgy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Vezesd. De előre szólok, a te véleményed érdekel a

- kevesebb kritériummal járó
- kisebb kamatozású

feltételek figyelembevételével. A radjobb szokásos agymenéseivel meg se próbálkozz :-)
@Fabius: hello... nem írsz posztot a fides B-közgép seggnyaló multi ellenes kontra idegenlégiósok...

most akár KAMU nikáció cím alatt is elehtne...
pfuj IMF hejett hazudtak egy listát és után pfuj nem tejjesítyük...
magával kamunikál a kormány...
szerinted van még aki beszopja a CIGÁNYKODÁS t ?

lehetne ez is a címe... ez nagyon jól lefesti...

a valódi IMF julius végi levél... kiszivárgott nincs semmi nyilván, nincs is levél

HAZUDNAK

CIGÁNYKODNAK....

ezek bármit megmernek tenni? ezek a HITVÁNY BŰNÖZŐK ????
@Fabius:

brühühühühü

nekije olyannya nincsen...copy- paste
@Fabius: Legutóbb, a baltás-ügyben is észrevette, hogy jobb lesz, ha kussol. :)

Vagy csak arra járt Hajdú és súgott neki, hogy mondjon keveset, akkor... XD
@Fabius:
Kormányunkat szopatják. Gyorsan elküldték a megfelelő emberek, a megfelelő helyre.
Július végi az IMF levél egyébként.
Stefi vajon tud olvasni?
Mert akkor elolvashatná, mielőtt baromságokat ugatna... Bár akkor kin röhögnénk? :)
@rodeo36:

Néha van, ezért emeltem ki: a kopipaszta nem érdekel.
@King of Shadows:

Legutóbb a "ha megszólalok baltás gyilkos kereskedő leszek" dolog nem egy nagy felismerés, és szerintem az sem saját :-D
@fletwwod_mac:
az ország már 2010 szeptembere óta csődben van, amíg nektek van pénzetek addig elsarcolják és imitálnak mindenfélét, jövő márciusban megnyílik a barlang a Szezame tárulj ahogy Simor távozik és azzal lesz a végső jövőépítés közgépesítve mindent a te seggedet is sőt

brühühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Július végi az IMF levél, amire még nem válaszoltunk. Ez a színjáték arra jó, hogy Orbán elmondhassa: mink' alternatív javaslatot tennénk Lagarde néni kérem, mert Nagy Tervek gyártásában jók vagyunk.

A megvalósításukban meg szarok.
@a szív fészkei:
már te is így?

persze nincs más út

cigánykodik amíg a lámpavason nem szellőztetitek ki

brühühühühühü
@Fabius:
te szerencsés vagy? én még egyetlen egyet sem találtam csak büfit

brühühühühü
@Fabius: akkor megyek pihenni hogy 5kor frissen elsőként olvassam:)

addig szórakozásnak egy újabb NEMZETI HŐS...
baltával gyilkolt II. ker-ben, remélem nem aggyák ki XI.ker-nek...

index.hu/belfold/2012/09/06/megoltek_egy_not_a_ii._keruletben/
@Fabius: csak nem matolcsy elvtársra gondoltál?

neki csakis zsenialitásai vannak attól megy a gyorsnaszád a falnak a lavórban

brühühühühü
@Fabius: Ahogy mondtam: néha tévedhetek is. :)

És lehet még számolni azzal a forgatókönyvvel is, hogy a Felcsúti Rém mégis megegyezik az IMF-el, aztán előadja, hogy milyen nagyszerű feltételeket harcolt ki nekünk (közben leesett néhány saller is). Bezzeg a Gyurcsány, az lövés nélkül kapitulált... :D
@Fabius:
Jóvanna! Nem értek rá, nyaralni voltak, bevásárolni, lakásfelújítás is kellett, kezdődött az iskola, a kutyák is lekölykeztek... Annyi dolguk volt, mindenféle csip-csup dolgokra nem marad idő!
Különben is - megvárta őket? Meg.
Akkor?... :)

Stefi hülye mint a segg? Evidens...
A huga mit éghet miatta!
@Penivaldes: Tartanám a törülköződet ;) sőt a testápolódat is adagolnám... :)))
életszerű volt hogy az IMF így írt levelet...

"dr orvbűn Vitya nertársnak"
fides mafia frakció
Sárvár thermál kristáj 4*os szálloda halja..."
A judáspénzért hazát áruló Baltásorbán faszbook oldala zanzásítva:

Igen, elnök úr! Csak így tovább, miniszterelnök úr! Jól megmondtunk nekik, elnök úr, most aztán vinnyoghatnak! "Ezen az áron nem kell" - bizony nem ám, kedves elnök úr. Szarj nyugodtan a számba, drága elnök úr.

Az 50-es évek traktormusicaljei ehhez képest kismiskák.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor még nagyobb a cumi (Mostanában olvastam, h ez az év talán még elmegy.)
@Fabius:

Hallottál már a rendezett visszavonulásról, fitymajancsi? Ez egy háborús stratégia, melyet a hadvezérek már az ókor óta nagy szeretettel alkalmaznak abban az esetben, ha felismerik, hogy legyűrhetetlen túlerővel állnak szemben és a csatából nem kerülhetnek ki győztesen. Erich von Manstein vezértábornagy, a második világháború legnagyobb katonai lángelméje összetett kézzel könyörgött Hitlernek, hogy a német csapatokat azonnal rendeljék vissza keleti fronton kialakult húsdarálóból, hogy az arcvonal előretolódása a szovjet utánpótlási vonalak meghosszabbodását eredményezze, amelyeket így a németek könnyebben el tudtak volna vágni.

Értsd meg, hogy velem szemben nyílt vitában nem győzhetsz. Vonulj vissza, ahogy azt von Manstein vezértábornagy is tenné ebben a helyzetben.

Egyégként pedig engeded meg, fitymajancsi, hogy egyetlen jól irányzott intellektuális csapással szétzúzzam az általad felsorakoztatott "érveket", és halálosan megsebezzelek, mint Imre herceget a feltüzelt vadkan. A kormány hosszú napokon keresztül tárgyalt az IMF-fel, ezalatt valószínűleg több ezer oldal dokumentum született. Szerinted az IMF összes követelése ráfér egyetlen rohadt papírocskára? Az a papír, amit az Index megszerezett a frakciótagoknak készült, és nem tartalmaz konkrétumot, következésképpen csak az Orbán Viktor által elmondott részletekre támaszkodhatunk.
@Fabius:

Hallottál már a rendezett visszavonulásról, fitymajancsi? Ez egy háborús stratégia, melyet a hadvezérek már az ókor óta nagy szeretettel alkalmaznak abban az esetben, ha felismerik, hogy legyűrhetetlen túlerővel állnak szemben és a csatából nem kerülhetnek ki győztesen. Erich von Manstein vezértábornagy, a második világháború legnagyobb katonai lángelméje összetett kézzel könyörgött Hitlernek, hogy a német csapatokat azonnal rendeljék vissza keleti fronton kialakult húsdarálóból, hogy az arcvonal előretolódása a szovjet utánpótlási vonalak meghosszabbodását eredményezze, amelyeket így a németek könnyebben el tudtak volna vágni.

Értsd meg, hogy velem szemben nyílt vitában nem győzhetsz. Vonulj vissza, ahogy azt von Manstein vezértábornagy is tenné ebben a helyzetben.

Egyégként pedig engeded meg, fitymajancsi, hogy egyetlen jól irányzott intellektuális csapással szétzúzzam az általad felsorakoztatott "érveket", és halálosan megsebezzelek, mint Imre herceget a feltüzelt vadkan. A kormány hosszú napokon keresztül tárgyalt az IMF-fel, ezalatt valószínűleg több ezer oldal dokumentum született. Szerinted az IMF összes követelése ráfér egyetlen rohadt papírocskára? Az a papír, amit az Index megszerezett a frakciótagoknak készült, és nem tartalmaz konkrétumot, következésképpen csak az Orbán Viktor által elmondott részletekre támaszkodhatunk.
@King of Shadows: előbb fog Áderral helyet cserélni. Ő lefelé nem bukik, nem bírja ki.
@King of Shadows: ez már tényleg Tündérország kategória lenne. Annyira nem szeretne veszíteni, márpedig ezt a szitut veszteségként élné meg. Kerül, amibe kerül, lényeg a győzelem.
Hogy az ország befosik tőle? Kit érdekel.
Szabadságharc = Politikai Don Quijote.

Bár ne lenne igazam!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Stefike!

Mikó lesz az IMF melletti békemenet a "Gyarmat szeretnénk lenni" zászlóval?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kikérem magamnak a nővérem nevében is, hogy ilyen személyeskedő vagy vele! Ő a nővérem, még ha iszik is és néha olyan trágár is. Nem becsmérelheted, tévedhet ő is. Te talán tévedhetetlen és csalhatatlan vagy? Nem hiszem, hogy olyan tökéletes lennél, csak a szád nagy itt. Azért mert kicsit kövér és gátlásos, nem rossz ő, csak ne vedelne annyit.
Bár amióta a főiskoláról hazakerült, valami nagyon megváltozott benne, amit a folytonos és álságos szex ellenes kirohanásaival leplez. Aggódok is érte, sajnos igazából csak Kurt bátyó tud bánni vele, talán ezért is viszi olyankor el otthonról, amikor annyit iszik, hogy ne lássuk milyen állapotba kerül. Legutóbb apánk a kapa nyelével terelte ki a pitvarból a csűrbe, hogy csak ott aludhat olyan állapotban. Ezen változtatnia kéne.
"It’s the economy, stupid 2012.09.06 17:53:31
Ovónéníííííííííí! Ezek a cúnya azeriek nem is akarnak rendesen jáccaníííí! Mosmá' nem is szerettyük őkeeeeet...

"Csütörtök délután megérkezett a[z azeri] nagykövetség válasza. A magyar fél által hivatkozott hivatalos dokumentummal kapcsolatban azt írják: Az azeri Igazságügyi Minisztérium levélben ismertette a magyar féllel Ramil Safarov státuszát az azerbajdzsáni büntető törvénykönyv rendelkezései alapján, de „nem volt semmiféle kötelezettségvállalás arról, hogy nem engedik szabadon Safarovot”."

atv.hu/cikk/20120906_hivatalos_azerbajdzsan_nem_vallalt_semmilyen_kotelezettseget_safarovval_kapcsolatban
@Stöckhardt-ék normálisabb lánykája:
Kérd... Beszélgess vele, ne csak a kuncsaftjai "kommunikáljanak" vele, mert akkor ilyen beszűkült és szervilis kis világban ébred minden nap. Kurt meg ideje lenne, hogy rendbe tegye, akármivel is!

Ki küldte át Stefi igazi képét???? Vááááááá...
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0yymnIowZ5_x0o8QtjaeyeSqQk3Gghmo_bWhkuA5wUoON_3sM
@saravad: Szerintem az necces lenne. Három államfő egy cikluson belül?

@fletwwod_mac: Visszahívta az IMF-et, ami már önmagában egy hatalmas vereség volt. És ha jól kommunikálja le a dolgokat, úgy adhatja elő a "feltételeket", hogy azokat ő is meg akarta csinálni, szóval olyasmire akarnák kényszeríteni, amire egyáltalán nem kell. Természetesen az államadósság elleni harc miatt lesz szükség azokra...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

bucika belédszorúlt? vazelin semmi? kirángatni sem tudod a spárga is bennszakadt

brühühühühühühü
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Szerencsétlen baromarczú... A család jól van? Nem úgy tűnik, már csak miattad sem. Tényleg bikacsököt rágcsálsz esténként, a romantikus naplementéhez?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
''...ha felismerik, hogy legyűrhetetlen túlerővel állnak szemben és a csatából nem kerülhetnek ki győztesen...''

Stefike, teljesen véletlenül nem volt erről itt egy poszt a napokban?

Még megérjük, hogy védeni fogunk téged :DDD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Én azt hiszem hogy te nyelsz le mindent amit a szádba adnak. Mindegy hogy ki az illető ! Vén hülye picsa.
@fletwwod_mac:
Ez a kis hamis, cicafiú, mennyit foglalkozik a pöccsel, fitymával... ;)
Most vagy látens buzi (vagy koránt sem látens), vagy eléggé elszállt a kis malaczka fantáziája. Így, vagy úgy de rendesen rá van indulva a faszra!
@King of Shadows: Nem ő, hanem egy csicskája. Mert úgy már snassz lett volna neki. Mindamellett próbálkozott az araboknál, kínaiaknál és szvsz. az azeri téma is ekörül forgott.

Az a gond, hogy egyre kevésbé veszik komolyan, a diplomáciában meg szerintem nincs is súlya/súlyunk. Vkitől pedig még kéne ,,bajuszra'' leakasztani, de már nem megy.

Kihasználja a szervezetek gyengéit, mint a rossz kölök a tanárnéniét órán. Folyamatosan provokálva, h meddig mehet el. Aztán csodálkozik majd az igazgatói intőn.
@Stöckhardt-ék normálisabb lánykája:
Most mi van akkor??? Tegnap még ilyenek írtál arról a szerencsétlenről:

"Amikor egy kicsit iszik itthon (sajnos nem kicsit szokott), akkor mindig átvált az alpári stílusából szóvirágokra és olyan fellengzős hangot üt meg, hogy apánk is a vasvilla után nyúl. Na olyankor nem szeretek itthon, csak Kurt bátyánk bír akkor vele.
Elviszi magához esténként, hogy apánk ne lássa, mennyire issza le magát. (Most már ebben sem vagyok biztos!)
Amikor elment tanulni a kertészetire, még nem gondoltuk, hogy a nagyváros ennyire elrontja és megrontja. Azóta két végéről égeti a gyertyát, miközben apánknak otthon játssza a szende kislányt. A testsúlya is jelentősen megnőtt, hisz eddig sem volt egy vékony alkat (a falubéli fiúk csak Brünhildának becézték a háta mögött, mert szembe nem merték a 98 kilója miatt), de amióta ilyen vadul és fékezhetetlenül él, jelentősen megnőtt a terjedelme. Nemrég kérdezte tőlem, egy nagyon durva átdorbézolt éjszaka után, hogy ciki lehet-e a számára, hogy már 116 kiló és nem győz falni. Én már nem is tudom, mit mondjak!
(Igazából azért ilyen fekete bárány a családban, mert mint anya elmondta négyszemközt, ő csak egy zabigyerek a családban.
A szomszéd falu rabbija és anyánk közt volt egy, hogy is mondjam, khmmmm... romantikus kis kaland, amikor apánk 3 évig Németországban volt a rokonoknál. Stefink (aki igazából nem Stefi, hanem Leokádia a neve) ekkor fogant meg. Apánk azóta is tartja magát a régi sváb bölcselethez: Was ich nicht weiß, macht mich nicht heiß. A genetikában ez ki is jön, hisz a mi szőke fürtjeink és az ő fekete haja...)
Szomorú is ez, de hát a legjobb sváb családban is előfordulnak ilyen balesetek!
Mi viszont itt, a baranyai természet gyönyörű és vadregényes vidékén túllépünk ezeken az apró botlásokon, ezért igyekszünk tovább élni és dolgozni. Távol tartjuk magunkat a mindennapi politikától és alantas pártharcoktól. Persze Stefink ebben is mássá vált, amióta a főiskolai HÖOK elnök megcsinálta a focicsapattal együtt. Egy ideig nem is bírt meglenni a gruppenszex nélkül, rendszeresen elutazott hétvégenként, amíg apánk meg nem tudta, hogy swinger klubba járkál. Azt a pofozást és verést, amit kapott, egy életre megemlegeti.
Viszont büszkén kijelenthetem, hogy apánk engem még soha meg nem ütött!
Dolgozunk a mindennapokban!
Arbeit macht das Leben süß.
Stefi-Leokádiánkért pedig nem győzök tőletek elnézést kérni."

Ma is lehet érte bocsánatot kérni! :DD
@kirsten:

Vén? 24 éves vagyok, te görény.

Abban a korban vagyok, amikor az ember még nem nő és már nem lány. Ezt a férfiak nem érthetik, mert nálatok ez ez a csodálatos lebegés, ez a különleges köztes állapot nem létezik. Ti testi értelemben már az első magömlés után férfiak vagytok, ami pedig a szellemi fejlettségeteket illet...nos...a férfiak sosem nőnek fel, örökké gyermekek maradnak.
@King of Shadows: kommented többi részével nagyrészt egyetéertek, bár örökösen harcol vmi ellen.

olyan ez, mint a látványpékség, vagy az amcsi rakétaindítások: mindig volt vmi szenzáció az indítás körül, amit
,,éber dolgozók észrevettek''. a végén már úgy utáltam, azt mondva: - ezek a marhák csak egyszer tudnának rendesen indítani! - aztán kiderült, h csak figyelemfelkeltés vt.

No így lehet Don Vittorio fejében is.
Mindegy, csak botrány legyen, mert attól híresedik!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Tudod, téged elnézegetve, szerintem te megrekedtél a zigóta és a kotonszökevény állapot közt. Tovább már nem sikerült jutnod a törzsfejlődés útján. Pech neked, vicces vagy nekünk...
Sötétben hogyan találsz haza? Bringa hazavisz?
Ugye azért azt se feledjük, hogy Völner azt mondta, majd a mocskos IMF-re kenjük a vasútbezárásokat.

És mennyire meglepő, amikor a csúti ősember megissza az italkészltet, oszt ráfogja a nyuszira.

Én egyébként az IMF helyében 24 órát adnék a Baltásorbánnak, hogy előálljon az állítólagos listával, és ha nem teszi, akkor fölállnék az asztaltól, mert adjon köccsön az ennek a droidokkal betelepített zországnak az, akinek két anyja van. Oszt' fetrengjen a saját fekáliájában, hogy hurrá, nem lettünk gyirmót.
@fletwwod_mac:
Viktornak a tipikus aktakukac mentalitása van. Ha nincs elég feladat és gond, akkor gyárt magának. Ellenségképet, harcot, szenvedést.
Csak hogy bizonyítani tudja saját nélkülözhetetlen szerepét és zsenialitását, amint a sosem volt problémák felett úrrá tud lenni... Ilyen Stefi féle egybites férgek ezt persze élvezik, hisz az ő szintjükön és bivalybasznádi suttyó értelmiségi eszükkel ez a menő csávó! :)
@P.mester:
Völner pajti? A kis hamis, aki minden közlekedési mutyiban nyakig benne? Őt ezzel zsarolja Piktorunk?
Az a híres videó anyag manapság nem bizonyíték hisz csak... :))
Máshol ezért lecsukják az ilyen kutyát!
index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/11/vorlner_nem_kell_vizsgalat_a_vasutas_video_miatt/
@P.mester:
"A videónak egyébként lényegében a főszereplője Völner, a minisztériumot képviselő Közlekedéstudományi Intézet munkatársa ugyanis azt mondja: „Nem biztos, hogy ugyanez a Völner [Völner Pál, az NFM infrastruktúráért felelős államtitkára], vagy ugyanez a Fónagy [Fónagy János, az NFM parlamenti államtitkára, közösségi közlekedési kormánybiztos] nem fogja azt mondani esetleg szeptemberben, amikor már látszik az, hogy teljesen finanszírozhatatlan a közösségi közlekedés, hogy [...] még további vonatritkításra és igenis vonalbezárásra kerül sor. És nyugodtan rá lehet fogni arra, és egyébként ezt zárt körben elmondta Völner úr, hogy majd akkor, ha lehet kire fogni a vonalbezárásokat, akkor igenis meg fogják lépni [...] Amikor az IMF tárgyalások beindulnak, és azt lehet mondani, hogy igen, az IMF az egy büdös, mocskos karvalytőke, azt erőltette ránk, hogy be kell zárni a mellékvonalakat”."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/11/vorlner_nem_kell_vizsgalat_a_vasutas_video_miatt/

A hülye, nem elszólta magát? :))
@fletwwod_mac: "Nem ő, hanem egy csicskája. Mert úgy már snassz lett volna neki."

Persze, de azt mindenki tudja, hogy az ő beleegyezése nélkül nem lehetett volna. Meg azt is mondta, hogy ha az IMF jön, ő megy...

"Mindamellett próbálkozott az araboknál, kínaiaknál és szvsz. az azeri téma is ekörül forgott."

Persze, hogy ekörül forgott. Nem hiszem, hogy várost nézni ment ki. :D

"Kihasználja a szervezetek gyengéit, mint a rossz kölök a tanárnéniét órán. Folyamatosan provokálva, h meddig mehet el. Aztán csodálkozik majd az igazgatói intőn."

Szerintem ez is a személyiségéből következik. A szabályok kijátszását egyfajta kihívásnak tekinti, és amikor sikerül neki, bizonyos értelemben győz. Ezek kis győzelmek ugyan, de sok kicsi, sokra megy. Amikor beleszalad egy sallerbe azon lepődik meg a legjobban, hogy miért dőlt be a terv, ha olyan aprólékosan kidolgozta.
@fletwwod_mac: Szerintem muszáj harcolnia, mert azzal tartja egyben és aktivitásban a szavazóit. Beadja nekik, hogy ő az egyetlen, aki meg tudja védeni őket az EU-tól, az IMF-től, a náciktól, a szociktól, az influenzától (illetve az utóbbitól talán mégsem), és ezért rajonganak érte annyira. Egyébként nem ő az egyetlen a politikai palettán, aki ezt csinálta.

"Maguknak nem kell csinálni semmit, majd én MEGVÁLTOM Magyarországot!" az L'Qró
@hacsaturján:

mindig is mondtam, hogy maga a mester (a Mester!), akkor meg mit csodálkozik, hogy egyre gondoltunk?
Most jut eszembe: miért épp most robbant ki a balhé az IMF-levél körül, amikor az egész ország a baltás miatt rugdossa a kormányt, és az egész frakció lent van valahol egy szállodában? A levél már július óta nálunk van ...
@King of Shadows: pedig városnézés politikailag hasznos:)))))
@Penivaldes: Attól függ... Kifejezetten káros is lehet, ha rossz várost nézel. :)
@King of Shadows: na igen nem mindegy hogy Róma vagy pedig Phenjan.
@Karipapa01: HA nem csyípi Orv bűnt egy kínai itt élő és tudja, hogy mi vele a gond, akkor igen, igaz magyar. Mert ezt az országot védi egy bűnöző tetves elszánt rablóbandával szemben. Itt a vesszők kevésbé számítanak nekem, mint a mentalitás.

Sipivel beszéltem a tüntetés napján elég hosszan,teljesen szabatosan és szépen fogalmaz magyarul, udvarias normális férfi módjára, van humora és gyűlöli a sunyi orvgyilkosokkal cicázó kormányt - tényleg nem értem ezt a vesszőmániádat. Ez az én véleményem. Neked más, oké.

De ha ezen túllendülnél, abszolút megérthetnétek egymást, ha ezek az orvbűnök téged is zavarnak...
@Karipapa01: Ja kedvesem: Gábriel, a Jobbik állandó idedelegáltja szépen szabatosan ontja magából pontpontvesszőcskékkel a kloákát. Az jobb? Nem bírom olvasni.
@a szív fészkei:

Hogy lehet, hogy nem találkoztunk, ott voltam végig...
@fletwwod_mac:

LOL későn ismerted fel, a NASA és a hadügy meg az összes idióta hasonló stratégiával dolgozik, mert ha nem kurva nehéz és bonyolult meg kurva veszélyes a Big Bang-ről nem is beszélve meg a Buzi Hadron-ról akkor a sponsorok elalszanak a zsé máshová evez és ezek hiába találokoztak istennel a kanyarban már kék babért adják a zsét a bélabácsinak ripityomba

brühühühühühü

így lehet az, hogy a zanyahajó szétlövi a mellette békésen halászó bárkát ami vitorlás és evezés mert megijedtek...meg hasonló izék nap mint nap

mindegy milyen hír csak hír legyen addig él ha nincs hír meghalt
@jaegtoer: Hol?? Mi a színpadtól kicsit jobbra a nagy villanyoszlopok közelében álltunk, nem messze a park járdájától, a sineken... Még direkte örmény színekbe is öltöztem: Piros-királykék-narancs. Plusz fekete a gyász.

Ráadásul négy jó pasival is voltam..;-DDDDD Kár, hogy ilyen szomorú apropóból.
@jaegtoer: Na kösz. :-) Majd nemsoká úgyis mehetek rőzsét gyűjteni.
@Penivaldes: Ha Rómában vagy ne öld meg a rómaiakat! :)
@Penivaldes: Méltóságteljes. És jól megél belőle. Én se festetem a hajam, marha hülyén néznék ki szőkén, amit ilyen vén banyuleknek szoktak stylistok tanácsolni... Még Stefit se bírnám átverni a peszudnordságommal.

Boli kóstolgatja a Stöckhard család kisebb sarját? Nem fél a hamburgi dokkmunkásizmú Kurttól???
@rodeo36: ja, azt nem írtam, h 30 évvel ezelőtti startoknál dühöngtem így. :)

Azóta sem változott semmi. különben igaz.
@fletwwod_mac: Na most - ha már anyózunk - engem a Markos tanított, mint hospitáló egyetemista franciául a gimiben. Pár órára jött be, nála nagyképűbb faszkalapot nem nagyon láttam azóta se, testületileg utáltuk, fiúk-lányok. Humora akkor még semmi, csak önérzete az egekben. De tényleg csodaszépen beszélt franciául viszont szenya alázós stílusban adta elő magát.

Aztán kinőtt neki a humorheroldsága.

Lófarkú kezelje a kedvenceimet egytől egyig. Vazelinmentesen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ó azok csúf lények. ismertem párat, nem tudtak szépen enni...
@King of Shadows: Mire megy a sok kicsi krakélerkedésével?? Hogy undorodnak tőle a nagyvilágban, sehová nem hívják - még Andy Hód se tudja most a cselédlépcsőn belopni Svarcihoz, ahogy múltkor gázszerelőnek álcázva :-DDD - ide se jön senki, csak nagy néha és duzzogva? Az eredmény, hogy mindennek kiadják magukat honfitársaink külföldön lassan, csak magyarnak nem?
Az eredmény, hogy a legsetétebb diktatúrákban fogadják, de ott se egyenrangú partnere senkinek, csak lábat törülnek vele, hisz kicsi, odatörleszkedik, tehát arra jó?

Én bírom a dumádat, de a jóról, tehetségről, sikerről kurvára más fogalmaink vannak.
@King of Shadows: De szereti a városnézést, hogy kiutaztatta az elveszett báránykáit Damaszkuszba...
Jó estét Hölgyek, Urak!
Mit mulasztottam?! Hát nem felháborító, miket (nem) követel a zájemef?!
:D
Mindenki megvan még?:D
@a szív fészkei: anyám festi a haját jó pár éve. nagyapánk ugyanis hamar megőszült,és 57 évesen, amikor meghalt, már szürke haja volt, na anyámnak is az lett volna 45 évesen így inkább festi.
@King of Shadows: Hát ő ha jól tudom katolikus keresztény. :)
@King of Shadows: Navra, na az nem arcvesztés, a baltás után, egyáltalán nem. Jó jézus a jégen!!!!

@Penivaldes: Aki bírja, aki szereti, az tegye. Nekem kezdett legyünni tőle a bőröm, annyit nem ér meg, és olyan árnyalat, ami nekem van, nincs is a boltban. Vörös hennabéjbi se akarnék lenni, mint Schäffer Erzsébet, a nőklapjás önkéntes piroslámpa.

Marad a tisztes őszes halánték... én láttam egész fiatal csajt őszen, kimondottan pikáns látvány volt a fiatal arcával. Egyik pasim is fiatalon már mákos hajú volt, nagyon jól állt neki.
@a szív fészkei: Azt hiszem ebben nagyon félreértjük egymást. :S

Amikor személyt elemzek, teljes mértékben eltekintek a környezetére gyakorolt hatásaitól. Nekem nagyon úgy néz ki, hogy a Viktátornak személyiségzavara van (az nem elmebetegség, és gyakorlatilag nem is gyógyítható), és azért olyan, amilyen. Szerintem nárcisztikus (megalománia, magyarul). És ezért elsődlegesen azt nézi, hogy mi a jó neki (különösebben az sem zavarja, ha közben kárt okoz másoknak). Ahhoz, hogy megértsd valakinek a gondolkodását, az ő szemszögéből kell nézned a helyzetet.
Az utóbbi esetben "váltok", de az nem jelenti azt, hogy akár csak egy kicsit is helyeslem azt, amit csinál. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Stefi család itt gyűlik össze az akolmelegben. ;-)) Stefi megesküdött arra, hogy Orbán Rasi szűz. Levezette a család Mária-kultuszából. Stefit mindannyian fel fogjuk cekcuálisan világosítani,mert nem érti Fabius kis sziporkáit e tárgyban.

Peni elmesélte, miért szeplőtlen Mária fogantatása. Ja és Orvbűn lopja a zédesanyfődet addig is, amíg mi itt gyülekezünk heherészni mindene.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja engem meg hacsaturján leanyózott. Lassan pszichológusra lesz szükségem a korom miatt ért diszkrimik miatt.
@a szív fészkei: ja egyik ismerősömnek 15!!! évesen volt egy ősz hajtincse.
@a szív fészkei: Először arra gondoltam, hogy ő is mehetne oda, csak meggondoltam magam. :) Állítólag nem is lehet észrevenni, hogy polgárháború van. Legalábbis a TEK embereinek nem sikerült... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Vannak új idióták, frissül Kumin mesetára mindennap új husikkal.

Az egyik retardáltja még mindig a SZDSZ-nél tart. Szerintünk vagy Kóka vagy Fodor visszautasította anno.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Hallottál már a rendezett visszavonulásról, fitymajancsi? Ez egy háborús stratégia.."

Bruhahahahahahahaa. Ez mekkora. Várjál csak, megvan: Mohács, Muhi, Don-kanyar, Baku. Hát ha valamiben, ebben jók vagyunk.
Te az a fajta vagy, akinek ha szájába szarna Viktor, azt is pozitív, előremutató dologként élné meg.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @a szív fészkei:
A baranyai vadparaszt meggyanúsított, hogy én vagyok a huga! :))
Komolyan bele kellett néznem a gatyóba. Aztán megnyugodtam... :))
Ez a kretén ma beleszaladt néhány orbitálisan hatalmas fülesbe itt. Legalább arra venné a fáradtságot, hogy néha olvasna és tájékozódna, mielőtt elvtelen és gerinctelen szervilis napi kis seggnyalásába belekezd.
Ilyen állatot még csak kettőt láttam. Egyik a kuminka a másik meg a girosz pajti.
Stefi überelni akarja őket. A nyelve el fog kopni! :D Nem adom a testem!
@King of Shadows: Bocs, én megértem, hogy ő ilyen, sok éve ilyen, ezért nem is fárasztom amgam a rászavazással, mert az csk neki lenne jó. DE minisztgerelnökként mégis csak az az elsődleges, mit tesz -v agy mit nem - az országért. Abban pedig világbajnok kártékony.

Kicsi, falusi, hadari - ezeket kell neki ilyen borzasztóan görcsbe rándultan örökké kompenzálnia a hősködésével, csak nem egy Napsi, hogy a megalománsága valósággá váljék.

Innen kezdve csak röhögni bírok rajta. Uborkafára felkapaszkodott felfújt varangy, nagyon közel a kipukkadáshoz.
@shinichi: ez a poziciótól függ. az előremutatás melyet Fáncsi érezne...
@Penivaldes: Kínában a kínaiakat se. :)

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szegedi nem az volt? Amíg ki nem derült az ellenkezője...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Meg se szánod a 24 éves bimbaszni akaró szüzet??? Te kőszív. Pedig bukik a szálkás pasitestekre, olvashattad.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg nem akarom, de ha Stefke vádaitól a gatyába kell nézned akkor ott valami bibi van Bolikám....
sejtelmes vigyor....
@a szív fészkei: Én sem szavaztam rá soha, és féltem is tőle, hogy megkapja a kétharmadot, számítottam rá, hogy valami hasonló lesz a vége. :S

Te elsősorban érzelmi alapon közelíted meg a dolgokat, ugye? :)
@a szív fészkei: !!!! Bolinak kőszíve van. Stefke viszont a szálkás, vagyis faemberekre bukik akiknek faszíve van!
@Penivaldes: Azt hallottad már, hogy "ha Kínában vagy, álcázd magad kínainak?" :D
@a szív fészkei:
Bukjon a recésfogú nílusi krokodilra!
Én megszánnám. De tényleg. Ásó, azután 2 méter mélyre le vele. Pofával lefelé, nehogy kiássa magát... :)
@Penivaldes:
Elbizonytalanított na! Most mi van? Ki kell posztolnom a blogra, vagy mi??? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
naaa vááárjá' mááá!
hát tud hátrafelé is rugdosni, és kirugdossa magát. :)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mókuskám! Stefi eltud bizonytalanítani férfiasságodban? hát ez nem jelent jót...
:DDDDD
na de én nem foglalkozom senki farkincájával..
@a szív fészkei: amire ő bukik az már gerendás inkább vagy hordós
@Penivaldes: És beépíteni valakit sokkal könnyebb, mint kiépíteni valamit. :)
@King of Shadows: hát igen, belekell simulni a másik tervébe:)))
@Penivaldes:
Le lehet szállni a ... lomposomról! :))
Mókuskám...
@Penivaldes: És akkor minden a terv szerint simul ... izé, halad! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
na de kedves Boli, hát miyen kis erényes lettél...:DDD
különben is kit érdekel a lompos farkad!?!
Én csak segíteni akartam!
@a szív fészkei: Nem mondod?! Ha szűz, akkor én vagyok Kate Middleton.:D
Miért még él? Hát Boli elhagyta az ásókáját?! Simán elásná neked az anyókázókat.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hát bevallom neked, most én sem vagyok túl tájékozott. Mire netet érek, addigra már pont megundorodom az indextől, hvg-től.:D De azért örülök, hogy nem hagyod magad kiherélni Stefike által.:)
@a szív fészkei: A tégla? :D Rózsa Mihályra haragszik. Legalábbis ezt írta Poldinál: "Vesszen az szdsz, vesszen rozsa mihaly!!
". Szó szerint idéztem. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nagyon hajt rá...szegény Boli...
eltakarom a szemem:)))))))
@Penivaldes: szóltam neki tegnap, de nem vette komolyan. ajaj, nehéz lesz az élete Stefike mellett...
@Penivaldes: nemes cucc lehet ama gyalásó, érzelmileg kötődést vélek felfedezni feléje :)
@Penivaldes: Nekem is van egy gyalogsági ásóm, csak élezni kellene. :D
@Penivaldes: Penike, miért van olyan érzésem, hogy nem pont az összecsukható gyalogsági ásóra gondoltál? :D
@Penivaldes: Ennyire rossz a helyzet?! Elmegyek projektezni egy kicsit és máris nyúlná a pasinkat?! Remélem nem hagyod cserben.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Júj, elásatlak Fabiusszal, vagy elfuvaroztatlak.:D
@Penivaldes:
Te ebben nem vagy épp autentikus személy! :DD

@fletwwod_mac:
Reszelő, vagy kaszakő...
Piktorukról is az jut eszembe, hogy mit nem kapott meg. Kapa, kasza, apja....
@fletwwod_mac: pedig arra gondoltam, hát mire másra....:DDDDDDDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem számíthatsz rám! Peni megvédi Boklit a támadásoktól, és tisztán adom vissza neked:DDDDD
@Penivaldes:
Ebből is látszik, hogy minden nő egyforma! :))
@fletwwod_mac: én nem gondolom hogy ugyanarra gondolunk...:DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:Éééééén? Mikor? Kivel drága? Még ahhoz sem jutok hozzá, hogy napközben rátok nézzek.:((( Csak így este 8-kor jutok hozzád és a többiekhez. Pedig szerintem Fabius elkanászodik, ha nem veszek össze vele hetente egyszer:D
@Penivaldes: Stefikétől mentjük! Kérdés, hogy akar-e egyáltalán menekülni?
@Penivaldes: Bolihoz, vagy Stefikéhez?:D Fodrászolni fogjuk Bolit és levágjuk a haját?:O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez nem igaz, én tök más vagyok.
@Penivaldes:
Nem adom! :) Különben is, nagyobb és ... több késem is van, mint neked!!! Bebe! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
megszerezzük.
nem gond. Nekem meg több hajam van mint neked!:)))
na most kössél sapkát!
:DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a kerítéshez...:))
igen levágjuk a haját az életlen ollóval....DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az én hajam??? 5 mili helyett 2 lesz? Dúúúúúúrva!
@Penivaldes: jóvanna. megerőszakoljátok, ebben tényleg nem veszek részt :D

jó8
@fletwwod_mac: cserbenhagyod a Szövetaséget?
jóéjt nked is!
@fletwwod_mac:
Ugye milyenek ezek a NŐK??? Stefi szobacica ezekhez képest! :)
"Hiába várták sokan nem az euró/dollár esetében hozott áttörést a csütörtök. Az ECB ugyanis sok meglepetést nem okozott a forintot viszont elintézte a magyar miniszterelnök Facebook üzenete."

Hőőőőőő... Viktor! Igen MEGCSINÁLTAD!(sokak szerint inkább a szomszéd tehenét csinálta volna meg...)
CSAK A FIDESZ!!!
Többnyire olvasni járok ide, tanulok és jókat röhögök a kitűnő kommenteken.
De a mai posztot olvasva, földügyben és politikai témában inkompetensként, az a véleményem, hogy Sárvári Attila beszámolója nem gyenge. Az utolsó bekezdésében azt említette, hogy a választók által pontosan kivitelezett „ütés” lehet, az fidesz áfium ellen való orvosság. Demokrata módra, szavazófülkében. A pennával történő tökönszúrás egyéb más lehetséges alternatíváitól Nagybádogasszonyunk mentsen meg bennünket.
Meg az olyanoktól is, akik az agyonemlegetett műkörmös pályázó mosdatásának kapcsán azt tolja az arcunkba, hogy: „ő helyi aranykalászos gazda, csak eddig nem volt földje”
Persze ez sem teljesen igaz (a beszámolóban olvasható), de mivel Fazekas preferálja a Vidi fő szurkolóját, nem terheli a lelkét az igazmondás kényszere. Ugyan miért is mondaná meg a frankót? Avval derékba törné a tradíciót, és nem utolsó sorban baszhatná azt a pénzt, amitől a Karcagi Gépgyárban megszerzett egyszeri bolha státuszát, hajlandó volt lecserélni a fideszes tetűre.
Sándorunk átélte eme metamorfózis különböző fázisait, nem kockáztat, ezért ő is megérkezett Sárvárra. Most arról tanácskozik a nemzet kálciummentes gerincét alkotó potentátjaival, mennyivel is csökkentsék az édesanyátok-édesanyám nyugdíját, meg a gyerekeitek-gyerekem után fizetett családi pótlékot. A rohadt IMF pressziója a retorikai vezérfonal, amiről a bejelentés után két órával kiderült, hogy megint hazugság. Most, hogy Aliyev seggbe rúgta Don Vittoriót, kellett valami új megoldást bedobni. A Széll Kálmán 1.0 meg a béta verziójú 2.0-ja, a Semmelweis, a Wekerle, meg a Füstbe Ment Terv után itt van a – menj a picsába de aggyá píízt! – koncepció. Most megint jöhet Kína? Onnan már rengeteg gyüan gyütt (volna), de a Malévon (hogy-hogy nem elvtársak?) az se segített… Még ebben az évben tárgyalni fog Viktor ottan, a kinyilatkoztatás szerint. Ezt tudja Ven Csia-Pao is, vagy küldjünk mailt neki, mit tervez Vik?

Tanult barátom szerint, a modern farmakológia tudja a megoldást erre a kérdésre.
Most, hogy Sárváron együtt vannak, a gyógyszer klinikai tesztelését el lehetne kezdeni. F-16 Fighting Falcon a kódneve, szerinte.
Szerintem is.
@a szív fészkei: ... és én voltam múzeumban is, és mégis, nekem ti vagytok a legszebbek :-)
@King of Shadows: Nem volt nehéz kitalálni. ;-) De nem szoktam melléfogni ezzel. Ugyanis egy ember - hacsak nem formalinban úszik egy laborban - hatással van a társaira a környezetére, pláne olyan státuszban, mint ez.

Akkor meg nem lehet csak önmagában nézni, hisz akció-reakció az egész élete, mint mindenkié. Lehet, hogy ha maradt volna csúti disznópásztor, akkor a malacaival lenne ennyire unheimlich viszonyban; na de azok felfalnák, ha nagyon az idegeikre menne. Szóval még ott is van hatás és annak veszélye.
@épészmérnök: De drága vagy!! :-)) Remélem, múzeumokban szépeket néztél, úgy mint ,kedvencem, a Botticelli Vénusz - nem hittem el, hogy ezt én igaziból láthatom Firenzében, ugyanez a Sixtusi kápolnával, csa meredten kómában ültem előttük, alattuk - Miloi Vénusz, a szárnyas Niké a Louvre-ban, meg ilyesmik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hamvasan hasadó bimbó.Bánáti bazsarózsa. Karolja fel az LMP.
"A tévedhetetlenek kormánya
Nyilvánosságra hozta a World Economic Forum a világ országainak versenyképességéről készült jelentését. Magyarország nem a helyezésével, inkább a zuhanás mértékével kelthet feltűnést. A versenyképesség csökkenésében világbajnokok vagyunk."

sorkoz.blog.hu/2012/09/06/haduzenet_a_versenykepessegnek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_06&utm_campaign=index

Hurrá, megint győztünk! :|

"A látszat azonban csal, a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint az átmeneti csökkenés tulajdonképpen a siker egyik félreérthetetlen jele. Ilyen az amikor tévedhetetlenek kormányoznak.

World Economic Forum versenyképességi rangsorában Magyarország pozíciójának változása jól mutatja, hogy az elmúlt két év pénzügyi konszolidációja áldozatokkal járt ugyan, de sikeres volt. - Átmeneti a versenyképesség visszaesése - NGM
Valamivel több hitelességet kölcsönözne a kormánynak, ha legalább egyszer kiállna valaki közülük, és valami olyasmit nyilatkozna, hogy tévedtek, vagy elszúrták, de igyekeznek tanulni a hibákból és a lehetőségeik szerint helyrehozni a dolgokat. Kicsit már unalmas, hogy minden gyászos statisztikai adatott sikerként tolmácsolnak a lakosság felé"
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Manstein kétszer tette imára kulcsolt kezeit és kétszer akart visszavonulni? Mert ez a kettőződésed már tényleg fárasztó!

Orvbán tarka macskája, amitől mindig retteg: az IMF. Bármit megtesz, hogy hitelét rontsa és simfölje - uzsicsomagos békamenetelést szervezett határontúliakkal, bújócskázik előlük, hablatyol róluk minden marhaságot - szóval annyira röhejes a szálkásfarok, hogy már szánalmas egyben.

Amit ő mond, azt a hozzám hasonló öreglányok-legények azonnal ellenkezőjére fordítják - mint hajdan a a TASZ szovjet hírügynökség híreit - és így már rögtön az igazságot tudjuk meg. Tett te is ezt, hogy ne maradi ennyire terpeszre vett síkidom.
@a szív fészkei: (ez egy Illés-számból volt idézet... hiába, én eggyel öre... izé, érettebb korosztály vagyok :-( )
Ami rettenetesen fenyegető, az a Műemlékvédelmi Hivatal jogutód nélküli megszüntetése. Őrület!
@épészmérnök: Én nagy Illés-fan voltam - Szörényi mára csalódás - de erre a sorra nem emlékszem, látod. Kösz! De a Hordócska Vénuszát megnézném még egyszer. Macchiavelli korában ilyen festők festettek, Orvbűn korában kerényisták.
@épészmérnök: Írta Annakarenina. Dózerolhat ezentúl a Csipak Aquisitation. Meg a többi dúvad.
@épészmérnök:
Kilóra megvehető innentől korlátozás nélkül a megfelelő "elvtárs".
Hihetetlen, mi rombolás ment végbe a magyar szellemi tőkében.

- Országos Műszaki Könyvtár beolvasztása a BME könyvtárba - Fidesz
- Földtani Intézet megszüntetése - Fidesz
- OPNI megszüntetése - Maszop/Szadesz
- Természettudományi Múzeum szétszedése
- Műemlékvédelmi Hivatal megszüntetése

ennyi jut hirtelenjében az eszembe.
És mit építettek?

Felépítették a lágymányosi egyetemi negyedet úgy, hogy ökumenikus kápolna van, de könyvtár nincs a campuson.
Na mit olvasok a családbarát, sőt olyannyira emberbarát - baltást is azonnal hazakegyelmezték - kormányunkról? Vendégszerető hatóságunkról?

Nők Lapja (eléggé benyali nekik pedig) írja, hogy egy magyar anyajelölt vajúdott az egyik kórházban egy kambodzsai férjtől fogant gyerekével /egész napos kórházi riport volt amúgy/. És a kispapát, aki rohant azonnal onnan ide, NEM ENGEDTÉK BE AZ ORSZÁGBA a felesége szüléséhez. Haj,kérem, 1 kambodzsai régész, az nagyon veszélyes fajta!!! Koponyákkal is foglalkozgat, nem olyan szelíd fordítócska, mint a baltás...
@épészmérnök: Nem is kell!! Orvbűn szavai a lelkükbe égnek. Kérdezd a tanévnyitó áldozatait.
poldi.blog.hu/2012/09/06/azeri_ugy_omlik_a_hazugsag

Minden hazugságuk még aznap kiderül. Nem zavarja őket? ennyire tutinak érzik a helyzetüket!! Ágyán haknizhatna még jó pár helyre szemeket nyitogatni!
Bulvárpép, de mégis csak írnak róla: www.blikk.hu/blikk_aktualis/orban-ezen-az-aron-nem-kell-a-hitel-2107691

Sőt, itt [..]"– A kormány a listával azt akarja mutatni, hogy mekkora pofont nem kapott a lakosság, amikor inkább a cégeket szorította meg – mondta Kiszelly Zoltán politológus. – Mivel más forrásból nem jutott hitelhez a kormány, kénytelen lesz megállapodni az IMF-fel, s ennek elkezdődött a végjátéka. Kezdetben valószínűleg a különadók véglegessé tételével áll elő a saját tervében a magyar fél, s ezt ősszel elvetik a nemzetközi szervezetek. Ezután lassanként engednek, amivel azt mutatja a választóknak: kénytelen megegyezni." - effektív elmagyarázzák, hogy mit hamukázik össze.
ARany piciny csillagom! www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/pataky-kitort-a-hitelcsapdabol-2107447

Miért hozták vissza?? Kérte valaki az ufóktól???? Ez is rém.
Itt van Stefike szálkása fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558270_415708601824067_2061711030_n.jpg

Ez egy pohos rosszarcú gyűrött slemil. De tényleg szálka Magyarországban. Gennyed és fáj.
@a szív fészkei: Az IMF mit kérhet még?
Amit mi.
Ha eltűnik a kóchengeres faszba, akkor szívesen tárgyal (na), addig meg türelmesen vár…
Meddig?
@Knósszosz: Gyanítom, hogy ha átmegy a hazugságalapó IMF-elutasítás a frakción, akkor az válasz egy egészségügyi kérdésre is.
endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html
@GeoCracker: Minden átmegy ezeken. Csak az úthengerem késik.
Szép befejezése a napnak: "Merjünk buták lenni!"
A Magyar Külügyi Intézet kommunikációs javaslata kiszivárgott.

nol.hu/kulfold/merjunk_butak_lenni_

Ilyen az, amikor a kelés megérik, és kezd kifakadni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A szokásos hazudozás.
Azér' vannak ott ilyenek is:
„A felsorolt lista olyan mérvű intézkedéscsomagot tartalmaz, ami nem tűnik valós elvárásnak, sokkal inkább alkalmasak az IMF elleni hangulatkeltésre. A Valutaalap a korábbi, 2008-2009-es tárgyalásain sem fogalmazott meg egy pakkban ennyi és ilyen kemény feltételeket.

A mostani listában szereplő intézkedések többsége különféle szakmai anyagokban és dokumentumokban külön-külön már felmerült, irreálisnak tűnik, hogy ezeket együtt követelné a Valutaalap, amely általában egyébként is kevés konkrét elvárást szokott felsorolni, és azok is inkább csak makroszámokat tartalmaznak, amelyek eléréséhez a kormány választhat az eszközökből.”

A MN, a kormány szócsöve, szokás szerint hazudik. Kormány(vs. Kedves Beteg és az ő jobbkeze, így kelt hangulatot a nagyon buta fityesz frakció, és az ecceriek körében az IMF ellen.
Most, hogy pénzt szerezni már csak az IMF-től tudnak, , annak pedig feltételei vannak, ezerrel megy a hangulatkeltés.
Egyrészt így magyarázzák az IMF-fel kapcsolatos eddigi balfaszkodásukat, másrészt pedig azt, hogy most, sarokba szorulva, a megegyezés feltételeként bevezetendő megszorítások csakis a gonosz IMF követelései.

Fityesz kqrmány jó előre mossa kezeit.
Azért remélem, az IMF „tisztázza” magát.

Viktátor beteg agyában Gyurcsány mellé felsorakozott elsőszámú ellenségeink az EU, a multik, az IMF.
A Jobbik lelkesen kontrázik.
Ecceriek mohón cumizzák.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Hivatalosan is elismerték, hogy a szerelmed hazudott. Hiába no, te meg az istenként tisztelt szerencsétlen balfasz ehhez értetek és semmi máshoz.

nol.hu/belfold/elismertek_sarvarrol__nem_letezik_a_10_pontos_imf-lista

Matassál a szálkátlanítással. A komoly dolgokat hagyd a felnőttekre.
Faszkivan, hogy se kommenteket olvasni, se írni nem tudok a fáradtságtól... csak beköszöntem :-)
@Fabius: Hiába no, összetartó család. :-))
@Fabius: Akkor mikor lesz most felgyújtva Budapest? Csakhogy úgy tervezzem a hétvégém.
süti beállítások módosítása