Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.06. 04:16 Fabius

Ángyán&Sárvári: Orbán két tűz közé szorult

Címkék: fidesz ángyán józsef sárvári attila földmutyi állami földbérlet

Viktor, aranypám, lassan ugyanazért jársz te is ide, mint viccbeli vadász az erdőbe. A baltás gyilkos ügyének teteme még ki sem hűlt, ti állítólag belefordultatok a kampányidőszakba, innen meg úgy látszik, hogy két akkora sallerba fordultál bele megint, hogy Sárváron legfeljebb néma álmélkodásra vagy képes, ki a picsa rángatja a harangokat a nyakadon hordott víztoronyban.

De megérdemled, mert semmiből nem tanulsz, az adott szó továbbra sem nem kötelez semmire, és a haverok biznisze a legfontosabb az életedben.

A kampánynaptár első napján rögtön két tűz között találtad magad, és beszorultál, mint egyszeri gettómilliomos a kerti budiba.

ángyán-orbán.gif

Nyugaton Ángyán József rámolta ki táskájából az iratokat, táblázatokat, keleten Sárvári Attila írt meleg hangú beszámolót földpályázati tapasztalatairól, A NER alulnézetből, avagy a "bunkósjog" hatása a szubszidiaritásra címmel. A táblázatok böngészését és a történetek elolvasását kivételesen azoknak is ajánlom, akiket amúgy a földügy hidegen hagy. Mert a NER mentalitása, a sokat szájalók ellen indított sajátos kampányok, a személyekre szabott előnyök, a haverok, mindjárt nászok helyzetbehozása bármi mással is történhetne, de most az állami földekkel történik. Amikre egyszer csak megvásárolhatóak lesznek, amik hektárjára 56 ezer SAPS támogatás jár, és amikről azt akarják elhitetni, hogy műkörmösök és 90 fölötti, öregek otthonában lakó idősek fogják megművelni. 

Ángyán József kajászói fórumán készült videó kötelező darab mindenkinek. Van abban minden: az adott szó megszegésétől lelkiismereti kötelességig, a földprogram elfogadásának körülményeitől a négy haveroligarcha körnek szétosztott szinte komplett Fejér megyéig. 85% a négy haver családnak, 15% az összes többi gazdának. Ez a fejér megyei arány, és nem sokkal jobb ez mondjuk a Mezőségben sem. Fazekas Sándor nem győz eleget hazudozni, Ángyán meg kínjában ezen röhögni, ahogy a videón is látszik. Pedig amit a gazdákkal művelnek az minden, csak nem vicces. Ha "csak" annyi lenne, hogy a gazda simán pofára esik se lenne elfogadható, de a pályázatok esetében nem csak erről van szó. Sinkó Tibor mezőségi fiatal gazda esete volt már téma nálunk is:

"5 hónapja küzdök azért, hogy megnézhessem a saját (!nem másét!) pályázatomat, de ezidáig válaszra sem méltattak. Voltam az NFA-nál vagy 20-szor (Borsod Megyei, Budapesti...), mégennyiszer írtam BNPI-nek, a Heves Megyei ügyészségnek, a Legfelsőbb Ügyészségen, a Heves Megyei Rendőrségen járt már az ügyem,  úgyhogy van némi tapasztalatom a hatalommal való iszapbirkózásban.

A szocik alatt meg sem próbáltam volna, mert egyértelmű volt, hogy miként lehet játszani. Nekem rohadtul fáj az 50 rongy + 10 rongyok, mert inkább költöttem volna csajokra, mint fidesz lutrira. Kilenc csomagot vettem meg, és minden esetben alulmaradtam 22 éves műkörmössel, fuvarozó bt-vel szemben, meg poroszlói 50 milliós adótartozóval szemben. Mi ez, ha nem fideszmutyi!? 

Én a szocik alatt sem, és most sem kaptam semmit. Biztos a Kubatov feketelistáján rajta vagyok. Ellenben most fizettem azért, hogy a pofámba tolják nagy flegmán, hogy milyen jól is jártam, mert a 3-4 csókoson kívül még odatoltak 5-8 embernek egy kis alamizsnát is."

Fazekas Sándor - és nyilván Orbán Viktor sem - nem tart attól saját bevallása szerint, hogy a földmutyik miatt elveszítik a vidéket. Hogy ezzel most magukat vigasztalják vagy nekünk hazudnak teljesen mindegy, ha a több évtizedes vidékfejlesztő múlttal rendelkező egykori támogató arról beszél, amiről Sárvári Attila a beszámolója utolsó bekezdésében. 

Direkt nem idézem mi az. Olvassátok el. 

821 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr444758100

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Törölték a kommentek nagy részét Don Orbán képe alól a miniszterelnök Facebook-oldalán 2012.09.06. 11:07:08

De itt elolvashatod a törölt kommenteket :) Hogy a ballibek vagy a széljobberek kommenteztek többet a miniszterelnök hét végén feltöltött fényképe alá, soha nem fogjuk megtudni. Az mno.hu szerkesztősége viszont akár az anyja életére is megesküdne, hogy...

Trackback: Szeptember 5. – Viktor és Lőrinc napja 2012.09.06. 11:05:06

A képen Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, és Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere, a felcsúti fociakadémia, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke, Orbánéknak a helyi gazdákat kisemmiző állami földbirtok-politikája egyik első nagy nyerte...

Trackback: Már a Csodák Palotáját is elveszik tőlünk? 2012.09.06. 10:46:26

Vajon mi állhat a Csodák Palotája bezárása mögött? A Simicska-Nyerges birodalom újabb koncszerzési kísérlete? Az elmúlt nyolcév utolsó maradványainak eltávolítása a NER-ből? Netán izraeli csoportok által irányított agyelszívás?   Az utóbbi id...

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.06. 10:16:46

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás, meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal.

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.06. 10:16:30

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás, meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal.

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.06. 10:15:52

Szórakoztató képes erkölcstan és etikaoktatás, meg egy kis morálfilozófia kételkedéstannal.

Trackback: A Petrocelli-szindróma 2012.09.06. 08:50:10

Emlékeztek, ugye? Olasz származású, a nép fia típusú kikupálódott ügyvéd gyerek a szentem. Mindig valami nagyon loser cowboy fiút, avagy lányt védett, és mindig a közelében állók biztatták erre. Gondolom, hogy közben azért jutott neki zsírosabb falat i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: És beépíteni valakit sokkal könnyebb, mint kiépíteni valamit. :)
@King of Shadows: hát igen, belekell simulni a másik tervébe:)))
@Penivaldes:
Le lehet szállni a ... lomposomról! :))
Mókuskám...
@Penivaldes: És akkor minden a terv szerint simul ... izé, halad! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
na de kedves Boli, hát miyen kis erényes lettél...:DDD
különben is kit érdekel a lompos farkad!?!
Én csak segíteni akartam!
@a szív fészkei: Nem mondod?! Ha szűz, akkor én vagyok Kate Middleton.:D
Miért még él? Hát Boli elhagyta az ásókáját?! Simán elásná neked az anyókázókat.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Hát bevallom neked, most én sem vagyok túl tájékozott. Mire netet érek, addigra már pont megundorodom az indextől, hvg-től.:D De azért örülök, hogy nem hagyod magad kiherélni Stefike által.:)
@a szív fészkei: A tégla? :D Rózsa Mihályra haragszik. Legalábbis ezt írta Poldinál: "Vesszen az szdsz, vesszen rozsa mihaly!!
". Szó szerint idéztem. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nagyon hajt rá...szegény Boli...
eltakarom a szemem:)))))))
@Penivaldes: szóltam neki tegnap, de nem vette komolyan. ajaj, nehéz lesz az élete Stefike mellett...
@Penivaldes: nemes cucc lehet ama gyalásó, érzelmileg kötődést vélek felfedezni feléje :)
@Penivaldes: Nekem is van egy gyalogsági ásóm, csak élezni kellene. :D
@Penivaldes: Penike, miért van olyan érzésem, hogy nem pont az összecsukható gyalogsági ásóra gondoltál? :D
@Penivaldes: Ennyire rossz a helyzet?! Elmegyek projektezni egy kicsit és máris nyúlná a pasinkat?! Remélem nem hagyod cserben.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Júj, elásatlak Fabiusszal, vagy elfuvaroztatlak.:D
@Penivaldes:
Te ebben nem vagy épp autentikus személy! :DD

@fletwwod_mac:
Reszelő, vagy kaszakő...
Piktorukról is az jut eszembe, hogy mit nem kapott meg. Kapa, kasza, apja....
@fletwwod_mac: pedig arra gondoltam, hát mire másra....:DDDDDDDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem számíthatsz rám! Peni megvédi Boklit a támadásoktól, és tisztán adom vissza neked:DDDDD
@Penivaldes:
Ebből is látszik, hogy minden nő egyforma! :))
@fletwwod_mac: én nem gondolom hogy ugyanarra gondolunk...:DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:Éééééén? Mikor? Kivel drága? Még ahhoz sem jutok hozzá, hogy napközben rátok nézzek.:((( Csak így este 8-kor jutok hozzád és a többiekhez. Pedig szerintem Fabius elkanászodik, ha nem veszek össze vele hetente egyszer:D
@Penivaldes: Stefikétől mentjük! Kérdés, hogy akar-e egyáltalán menekülni?
@Penivaldes: Bolihoz, vagy Stefikéhez?:D Fodrászolni fogjuk Bolit és levágjuk a haját?:O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez nem igaz, én tök más vagyok.
@Penivaldes:
Nem adom! :) Különben is, nagyobb és ... több késem is van, mint neked!!! Bebe! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
megszerezzük.
nem gond. Nekem meg több hajam van mint neked!:)))
na most kössél sapkát!
:DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a kerítéshez...:))
igen levágjuk a haját az életlen ollóval....DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az én hajam??? 5 mili helyett 2 lesz? Dúúúúúúrva!
@Penivaldes: jóvanna. megerőszakoljátok, ebben tényleg nem veszek részt :D

jó8
@fletwwod_mac: cserbenhagyod a Szövetaséget?
jóéjt nked is!
@fletwwod_mac:
Ugye milyenek ezek a NŐK??? Stefi szobacica ezekhez képest! :)
"Hiába várták sokan nem az euró/dollár esetében hozott áttörést a csütörtök. Az ECB ugyanis sok meglepetést nem okozott a forintot viszont elintézte a magyar miniszterelnök Facebook üzenete."

Hőőőőőő... Viktor! Igen MEGCSINÁLTAD!(sokak szerint inkább a szomszéd tehenét csinálta volna meg...)
CSAK A FIDESZ!!!
Többnyire olvasni járok ide, tanulok és jókat röhögök a kitűnő kommenteken.
De a mai posztot olvasva, földügyben és politikai témában inkompetensként, az a véleményem, hogy Sárvári Attila beszámolója nem gyenge. Az utolsó bekezdésében azt említette, hogy a választók által pontosan kivitelezett „ütés” lehet, az fidesz áfium ellen való orvosság. Demokrata módra, szavazófülkében. A pennával történő tökönszúrás egyéb más lehetséges alternatíváitól Nagybádogasszonyunk mentsen meg bennünket.
Meg az olyanoktól is, akik az agyonemlegetett műkörmös pályázó mosdatásának kapcsán azt tolja az arcunkba, hogy: „ő helyi aranykalászos gazda, csak eddig nem volt földje”
Persze ez sem teljesen igaz (a beszámolóban olvasható), de mivel Fazekas preferálja a Vidi fő szurkolóját, nem terheli a lelkét az igazmondás kényszere. Ugyan miért is mondaná meg a frankót? Avval derékba törné a tradíciót, és nem utolsó sorban baszhatná azt a pénzt, amitől a Karcagi Gépgyárban megszerzett egyszeri bolha státuszát, hajlandó volt lecserélni a fideszes tetűre.
Sándorunk átélte eme metamorfózis különböző fázisait, nem kockáztat, ezért ő is megérkezett Sárvárra. Most arról tanácskozik a nemzet kálciummentes gerincét alkotó potentátjaival, mennyivel is csökkentsék az édesanyátok-édesanyám nyugdíját, meg a gyerekeitek-gyerekem után fizetett családi pótlékot. A rohadt IMF pressziója a retorikai vezérfonal, amiről a bejelentés után két órával kiderült, hogy megint hazugság. Most, hogy Aliyev seggbe rúgta Don Vittoriót, kellett valami új megoldást bedobni. A Széll Kálmán 1.0 meg a béta verziójú 2.0-ja, a Semmelweis, a Wekerle, meg a Füstbe Ment Terv után itt van a – menj a picsába de aggyá píízt! – koncepció. Most megint jöhet Kína? Onnan már rengeteg gyüan gyütt (volna), de a Malévon (hogy-hogy nem elvtársak?) az se segített… Még ebben az évben tárgyalni fog Viktor ottan, a kinyilatkoztatás szerint. Ezt tudja Ven Csia-Pao is, vagy küldjünk mailt neki, mit tervez Vik?

Tanult barátom szerint, a modern farmakológia tudja a megoldást erre a kérdésre.
Most, hogy Sárváron együtt vannak, a gyógyszer klinikai tesztelését el lehetne kezdeni. F-16 Fighting Falcon a kódneve, szerinte.
Szerintem is.
@a szív fészkei: ... és én voltam múzeumban is, és mégis, nekem ti vagytok a legszebbek :-)
@King of Shadows: Nem volt nehéz kitalálni. ;-) De nem szoktam melléfogni ezzel. Ugyanis egy ember - hacsak nem formalinban úszik egy laborban - hatással van a társaira a környezetére, pláne olyan státuszban, mint ez.

Akkor meg nem lehet csak önmagában nézni, hisz akció-reakció az egész élete, mint mindenkié. Lehet, hogy ha maradt volna csúti disznópásztor, akkor a malacaival lenne ennyire unheimlich viszonyban; na de azok felfalnák, ha nagyon az idegeikre menne. Szóval még ott is van hatás és annak veszélye.
@épészmérnök: De drága vagy!! :-)) Remélem, múzeumokban szépeket néztél, úgy mint ,kedvencem, a Botticelli Vénusz - nem hittem el, hogy ezt én igaziból láthatom Firenzében, ugyanez a Sixtusi kápolnával, csa meredten kómában ültem előttük, alattuk - Miloi Vénusz, a szárnyas Niké a Louvre-ban, meg ilyesmik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hamvasan hasadó bimbó.Bánáti bazsarózsa. Karolja fel az LMP.
"A tévedhetetlenek kormánya
Nyilvánosságra hozta a World Economic Forum a világ országainak versenyképességéről készült jelentését. Magyarország nem a helyezésével, inkább a zuhanás mértékével kelthet feltűnést. A versenyképesség csökkenésében világbajnokok vagyunk."

sorkoz.blog.hu/2012/09/06/haduzenet_a_versenykepessegnek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_09_06&utm_campaign=index

Hurrá, megint győztünk! :|

"A látszat azonban csal, a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint az átmeneti csökkenés tulajdonképpen a siker egyik félreérthetetlen jele. Ilyen az amikor tévedhetetlenek kormányoznak.

World Economic Forum versenyképességi rangsorában Magyarország pozíciójának változása jól mutatja, hogy az elmúlt két év pénzügyi konszolidációja áldozatokkal járt ugyan, de sikeres volt. - Átmeneti a versenyképesség visszaesése - NGM
Valamivel több hitelességet kölcsönözne a kormánynak, ha legalább egyszer kiállna valaki közülük, és valami olyasmit nyilatkozna, hogy tévedtek, vagy elszúrták, de igyekeznek tanulni a hibákból és a lehetőségeik szerint helyrehozni a dolgokat. Kicsit már unalmas, hogy minden gyászos statisztikai adatott sikerként tolmácsolnak a lakosság felé"
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Manstein kétszer tette imára kulcsolt kezeit és kétszer akart visszavonulni? Mert ez a kettőződésed már tényleg fárasztó!

Orvbán tarka macskája, amitől mindig retteg: az IMF. Bármit megtesz, hogy hitelét rontsa és simfölje - uzsicsomagos békamenetelést szervezett határontúliakkal, bújócskázik előlük, hablatyol róluk minden marhaságot - szóval annyira röhejes a szálkásfarok, hogy már szánalmas egyben.

Amit ő mond, azt a hozzám hasonló öreglányok-legények azonnal ellenkezőjére fordítják - mint hajdan a a TASZ szovjet hírügynökség híreit - és így már rögtön az igazságot tudjuk meg. Tett te is ezt, hogy ne maradi ennyire terpeszre vett síkidom.
@a szív fészkei: (ez egy Illés-számból volt idézet... hiába, én eggyel öre... izé, érettebb korosztály vagyok :-( )
Ami rettenetesen fenyegető, az a Műemlékvédelmi Hivatal jogutód nélküli megszüntetése. Őrület!
@épészmérnök: Én nagy Illés-fan voltam - Szörényi mára csalódás - de erre a sorra nem emlékszem, látod. Kösz! De a Hordócska Vénuszát megnézném még egyszer. Macchiavelli korában ilyen festők festettek, Orvbűn korában kerényisták.
@épészmérnök: Írta Annakarenina. Dózerolhat ezentúl a Csipak Aquisitation. Meg a többi dúvad.
@épészmérnök:
Kilóra megvehető innentől korlátozás nélkül a megfelelő "elvtárs".
Hihetetlen, mi rombolás ment végbe a magyar szellemi tőkében.

- Országos Műszaki Könyvtár beolvasztása a BME könyvtárba - Fidesz
- Földtani Intézet megszüntetése - Fidesz
- OPNI megszüntetése - Maszop/Szadesz
- Természettudományi Múzeum szétszedése
- Műemlékvédelmi Hivatal megszüntetése

ennyi jut hirtelenjében az eszembe.
És mit építettek?

Felépítették a lágymányosi egyetemi negyedet úgy, hogy ökumenikus kápolna van, de könyvtár nincs a campuson.
Na mit olvasok a családbarát, sőt olyannyira emberbarát - baltást is azonnal hazakegyelmezték - kormányunkról? Vendégszerető hatóságunkról?

Nők Lapja (eléggé benyali nekik pedig) írja, hogy egy magyar anyajelölt vajúdott az egyik kórházban egy kambodzsai férjtől fogant gyerekével /egész napos kórházi riport volt amúgy/. És a kispapát, aki rohant azonnal onnan ide, NEM ENGEDTÉK BE AZ ORSZÁGBA a felesége szüléséhez. Haj,kérem, 1 kambodzsai régész, az nagyon veszélyes fajta!!! Koponyákkal is foglalkozgat, nem olyan szelíd fordítócska, mint a baltás...
@épészmérnök: Nem is kell!! Orvbűn szavai a lelkükbe égnek. Kérdezd a tanévnyitó áldozatait.
poldi.blog.hu/2012/09/06/azeri_ugy_omlik_a_hazugsag

Minden hazugságuk még aznap kiderül. Nem zavarja őket? ennyire tutinak érzik a helyzetüket!! Ágyán haknizhatna még jó pár helyre szemeket nyitogatni!
Bulvárpép, de mégis csak írnak róla: www.blikk.hu/blikk_aktualis/orban-ezen-az-aron-nem-kell-a-hitel-2107691

Sőt, itt [..]"– A kormány a listával azt akarja mutatni, hogy mekkora pofont nem kapott a lakosság, amikor inkább a cégeket szorította meg – mondta Kiszelly Zoltán politológus. – Mivel más forrásból nem jutott hitelhez a kormány, kénytelen lesz megállapodni az IMF-fel, s ennek elkezdődött a végjátéka. Kezdetben valószínűleg a különadók véglegessé tételével áll elő a saját tervében a magyar fél, s ezt ősszel elvetik a nemzetközi szervezetek. Ezután lassanként engednek, amivel azt mutatja a választóknak: kénytelen megegyezni." - effektív elmagyarázzák, hogy mit hamukázik össze.
ARany piciny csillagom! www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/pataky-kitort-a-hitelcsapdabol-2107447

Miért hozták vissza?? Kérte valaki az ufóktól???? Ez is rém.
Itt van Stefike szálkása fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/558270_415708601824067_2061711030_n.jpg

Ez egy pohos rosszarcú gyűrött slemil. De tényleg szálka Magyarországban. Gennyed és fáj.
@a szív fészkei: Az IMF mit kérhet még?
Amit mi.
Ha eltűnik a kóchengeres faszba, akkor szívesen tárgyal (na), addig meg türelmesen vár…
Meddig?
@Knósszosz: Gyanítom, hogy ha átmegy a hazugságalapó IMF-elutasítás a frakción, akkor az válasz egy egészségügyi kérdésre is.
endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html
@GeoCracker: Minden átmegy ezeken. Csak az úthengerem késik.
Szép befejezése a napnak: "Merjünk buták lenni!"
A Magyar Külügyi Intézet kommunikációs javaslata kiszivárgott.

nol.hu/kulfold/merjunk_butak_lenni_

Ilyen az, amikor a kelés megérik, és kezd kifakadni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A szokásos hazudozás.
Azér' vannak ott ilyenek is:
„A felsorolt lista olyan mérvű intézkedéscsomagot tartalmaz, ami nem tűnik valós elvárásnak, sokkal inkább alkalmasak az IMF elleni hangulatkeltésre. A Valutaalap a korábbi, 2008-2009-es tárgyalásain sem fogalmazott meg egy pakkban ennyi és ilyen kemény feltételeket.

A mostani listában szereplő intézkedések többsége különféle szakmai anyagokban és dokumentumokban külön-külön már felmerült, irreálisnak tűnik, hogy ezeket együtt követelné a Valutaalap, amely általában egyébként is kevés konkrét elvárást szokott felsorolni, és azok is inkább csak makroszámokat tartalmaznak, amelyek eléréséhez a kormány választhat az eszközökből.”

A MN, a kormány szócsöve, szokás szerint hazudik. Kormány(vs. Kedves Beteg és az ő jobbkeze, így kelt hangulatot a nagyon buta fityesz frakció, és az ecceriek körében az IMF ellen.
Most, hogy pénzt szerezni már csak az IMF-től tudnak, , annak pedig feltételei vannak, ezerrel megy a hangulatkeltés.
Egyrészt így magyarázzák az IMF-fel kapcsolatos eddigi balfaszkodásukat, másrészt pedig azt, hogy most, sarokba szorulva, a megegyezés feltételeként bevezetendő megszorítások csakis a gonosz IMF követelései.

Fityesz kqrmány jó előre mossa kezeit.
Azért remélem, az IMF „tisztázza” magát.

Viktátor beteg agyában Gyurcsány mellé felsorakozott elsőszámú ellenségeink az EU, a multik, az IMF.
A Jobbik lelkesen kontrázik.
Ecceriek mohón cumizzák.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Hivatalosan is elismerték, hogy a szerelmed hazudott. Hiába no, te meg az istenként tisztelt szerencsétlen balfasz ehhez értetek és semmi máshoz.

nol.hu/belfold/elismertek_sarvarrol__nem_letezik_a_10_pontos_imf-lista

Matassál a szálkátlanítással. A komoly dolgokat hagyd a felnőttekre.
Faszkivan, hogy se kommenteket olvasni, se írni nem tudok a fáradtságtól... csak beköszöntem :-)
@Fabius: Hiába no, összetartó család. :-))
@Fabius: Akkor mikor lesz most felgyújtva Budapest? Csakhogy úgy tervezzem a hétvégém.
süti beállítások módosítása