Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.26. 05:23 Fabius

Közgép Lajos zseniális húzása

Címkék: mszp népszava simicska lajos közgép

Tegyük fel, hogy te vagy a NER kabalája akinek minden sikerül. A céged rommá nyeri magát közbeszerzésekből, vagonszámra dől a közpénz, igaz a céglogód megjelenik Orbán homlokán vérző stigmaként mikor oligarcháznak a nagy büdösben, de ez ezzel jár. Cserébe ellenzéki képviselők láncolják magukat a kapudhoz, a stigmahordó félkegyelműek rémületükben kizavarják a leghülyébbet kárelhárítani, amivel még le is buktatnak. Szóval tudod te, hogy cukorka az élet és csak tudni kell szopogatni, de ennek most határozottan kezd garatig szaladt krumplicukor íze lenni, az meg annyira nem finom.

Mit teszel?

Kiket lehet felhasználni arra, hogy kicsit más megvilágításba kerüljenek a dolgok, kik ugranak rá bármire, mint gyöngytyúk a zöld takonyra gondolkodás nélkül? Kik annyira kiszámíthatóan hülyék, hogy egy blogger is megvezette őket egyetlen telefonnal, hogy idesjóistenem, Gyöngyöspatán már keresztet égetnek, ki fog ordítani torkaszakadtából, mint egy mutáló albínó betmen, hogy ómájfaszom, felszaladt a szuperhős harisnyámon egy szem? 

 Úgy is van, a szocialisták.

Kik vannak a legnagyobb szarban a baloldalon? A médiumok. Egytől egyig a túlélésért küzdenek, hirdető nincs, pénz nincs, újságíróknak fizetés hol van hol nincs, mint a mesében, egy féloldalas hirdetéssel a párt lapjában a kívánt hatás azonnal elérhető.

népszava-közgép.jpg

Az üzembiztosan ostoba szocialistáknál máris rázendített a kórus: megszentségtelenítették a párt lapját! Az ellenség betette a lábát a barikád mögé! A frakció csináljon valamit mostazonnal, ezt így hogy, ezt így hogy, meg amúgy is: a Népszava innentől nem szociáldemokrata lap és punktum! 

Ezzel megjöttünk, helyben is vagyunk. 

Mert elsőre mi jut erről eszébe az embernek? A Népszava médiamunkásai ne fogadják el a szabályos hirdetést és a vele járó pénzt a Közgéptől, de a megújulás jegyében Puch helyett hozott pártpénztárnok Velez úr és családja bizniszelhet együtt zavartalanul a Simicska érdekkörben közös tulajdonú cégekkel, nem féloldalas hirdetésnyi mértékben? Mondjátok csak srácok: ha a Népszava ezért nem szociáldemokrata, akkor az MSZP nem szocialista?

 Arról nem is beszélve, hogy két éve sírjátok tele a világot azzal, hogy elmaradnak az állami megrendelések, az újságok, rádiók anyagilag ellehetetlenülnek. Andrassew Iván helyretesz benneteket a blogján, és a kép amit fest az uralkodó állapotokról meglehetősen siralmas. Legyinthetnénk erre, hogy barokkos túlzás, ha nem emlékeznénk a másik oldalról Seszták Ágnes már a kormányváltás után született írására, amiben cseppet sem szégyellősen kimondja, fasza volt a barikádon harcolni, de jobboldali pénzemberek tessék a zsebbe belenyúlni, mert kéne az mno.hu fejlécbe egy fasza Közgép logó, és az érte járó pénzt is lenne mire költeni:

"Nem létezik, hogy a jobboldalt támogató vállalkozók ne tudnának összeadni annyi pénzt, amiből egy célzott médiaalapítványra ne futná: ösztöndíjakra, segélyekre, alkotói szabadságra vagy egy szerényebb nyaralásra. A jobboldali média ezt a nyolc évet, sőt, ezt a húsz évet zokszó nélkül csinálta végig. Mindannyian megfizettük az árát: ki gyógyíthatatlan betegséggel, ki kiégéssel, ki alkohollal, ki szegénységgel, de vannak halottaink is."

 Nem sokban különbözik ez Andrassew írásától, ugye? Hálátlan szerep a mindenkori ellenzéki újságíróké. Ki vannak szolgáltatva az állami megrendeléseknek és a ti politikai játszmáitoknak egyaránt. Ha legalább annyi eszetek lenne, hogy Németh Péter módra elintéznétek ezt egy "nem ugrottunk el a pénz elől"-lel, és vigyorogva, hátradőlve intenétek Lajosnak, hogy köszi a lóvét Laller, a hirdetés megjelent, de minden marad a régiben. De nem, ti acsarkodtok ész nélkül, és túlszárnyaljátok Lajos minden várakozását.

Hiába no, neki több esze van egyedül, mint nektek pártba tömörülve.

638 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr424678486

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.26. 11:39:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Villanyszerelők tervezték a közrádió és a köztévé új logóját 2012.07.26. 09:40:57

Megint megújult a közmédia arculata. Az új logókat az áramkörök tervezésénél használt kapcsolási rajzokról lopták. A logókat kedden parformansz keretében mutatta be az MTVA. Van itt pénz, kéremszépen, ha meg hülyeségekre kell szétszórni, akkor meg plán...

Trackback: Ha lesz egy szamaram, Orbánnak hívom 2012.07.26. 09:39:40

Mondom majd neki: Orbán, te szamár! Magyarországon sose volt kommunizmus! Orbán, a szamár ugyanis azt mondta a Coca Cola szalagavatóján, hogy az ő gyerekkorában Magyarországon kommunizmus volt, és nem először bukott már ki ez a csacsiság a szájából: * ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

savanyú a szőlő?
szójjak drsimicskának? hogy egy hirdetést rendejjen?

egyébként a közgéppénz, az közpénz, tehát nemes közfeladatként kezeli,
hogy ijjen ojjan összevissza médiumokat támogat...
Anyám de szánalmas.
off
Fabius, mikor írsz az új földtörvénytervezetről?
Csak onnan jutott eszembe ismét, mert a tegnapi nap szenzációja egy újabb termelési kisregény, Kedves tehénke miniszteriális megsimogatása volt. Ahol Fazekas, a vidékfejlesztési miniszter épp az állattartás csodás jövőjéről, és népgazd, akarom mondani nemzetgazdasági fontosságáról is beszélt, miközben az új tvtervezet többek között az állattartókat csinálja ki, pontosabban őket is.
Nem értem.
Mi azon a zseniális, ha egy célpont lefizeti a sajtót, hogy kussoljon ?

Feltalálta a melegvizet ?
hááát...ma szop holnap is ...csak nem a DK-tól vártak valami olyan rendelést, hogy :

felcsinállak ha vazelinozol?

legyen szocdem éljen Lenin: a kétnyakú zsiráf párttól...

a lömpöpö meg feladhatna egyet: ma láncolunk holnap megmagyarázzuk miért nem

dzsobbik is tehetne ki: burberry-vel a nyomor ellen, hukk!

szóval szép magyar levédiai griffmadár induló...

ajánlom figyelmetekbe Dr Stieglitz és John Stuart beszélgetését a Comedy Channel-en tudjátok ő Nobel díjas közgazda és elemzi a zámerikai izét...

brühühühühühü
Az mszp szocialista?
Nebazzmá',nem is tudtam!
@aritus: Halihó! Látom nagyon érdekel a téma.:) Félretéve az ellenszenvet, kizárólag szakmai szemmel mi a véleményed a jobbik állásfoglalásáról és javaslatairól a földtörvény kapcsán??

Fideszes oligarcháknak kedvez a földtörvény

www.jobbik.hu/rovatok/frakci%C3%B3/fideszes_oligarch%C3%A1knak_kedvez_a_f%C3%B6ldt%C3%B6rv%C3%A9ny
"Kik vannak a legnagyobb szarban a baloldalon? A médiumok"

Mint tetszik lenntebb is látni, nem. A szarban levés oldalfüggetlen, ahogy a hülyeség is. (ld. Lasztovicza képviselő úrat: endresy.blogspot.hu/2012/07/lasztovicza-kepviselo-ur-esete.html )
A médiák viszont alapjában véve tényleg szarban vannak. Ezzel a hirdetők pedig szívesen visszaélnek. S igen prostituálhatók. A zOrbánkormánytól pedig nem idegen, de félek a többitől sem,a gondolat, hogy kicsit manipuláljon. Arra meg a legjobb, ha korlátozni képes. Mégpedig a jól bevált öncenzura útján. Azzal ugyanis lebukni sem lehet. Az újságíró, szerkesztő maga fog dönteni arról, hogy miről ír, illetve miről nem ír.
Ellenzéki az, aki túl mohó. Ellenzék = azok, akik olyan mohók, hogy nem tudjuk megvenni őket. (Persze van, aki ennél többet képzel a mindenkori ellenzékről, de majd rádöbben.)
Olvasom az origón,hogy a fidesz,levelező szavazást akar tartani a határon túliaknak.
Minek ez a cécó + postaköccség?
Legyen pénzfeldobás.Ha fej,a fidesz nyer,ha írás,az ellenzék veszít.
Vagy, századégés közvélemény-kutatás alapján legyen végeredmény.
Esetleg,mehetne bemondásra is.
@kormányzó: :) ja ez nagyon vicces...

POSTAI LEVÉL :))))))

lovas posta? hogy gyorsabb legyen?

XXI. század európa közepe:))))

jol kikerült minket a kultúra terjedése...

1012 év feudalizmus... fides mafia :)))

hitvány (alkalmatlan gerinctelen bűnszervezet) csürhe
@kormányzó: a levelek aláírását két fides ügyvéd foglya "hitelesíteni" a kubatovlista alapján...
A szocikról írottakat nem kommentálom, évek óta képtelenek 3 értelmes mondatot egymás után fűzni.

Más szempontból is meg lehet ezt nézni mégpedig az oligarchák szempontjából. Az lmp közgépes akciója óta a kormány látványosan hiperaktív és szinte naponta dobnak be vmilyen orbitális baromságot. Az eset kapcsán eljutottunk oda, hogy a zelmúltnyócban strabag-közgép (Selmeczi: Feri is pénzelte a közgépet) volt most közgép-strabag (vidi mezen strabag logó).

Aztán most mi történt? A vidis strabag logó után a népszava közgép logót kap! Beszarás!Hát nem pont erről beszélnek Schifferék?

Lala annyira okos akart lenni, hogy tk. odakötözte magát a maszophoz igazolva Schifferék vádját. Nagyon meg lennék lepve ha Schiffer nem kezdene újfent oligarcházni. Ez már csak azért is üdvös lenne, hogy Viktornak egyetlen másodperce se legyen a pihenésre, had lássa ország-világ szánalmas erőlködésüket a ködösítésre...
@kormányzó:
van egy tréfásabb javaslatom, a tv nyilvánossága előtt a pártok vezetői vagy az általuk felbéreltek pofozkodó versenyt rendeznek aki talpon marad az lesz a következő vezérló...az összes többi ellenzék

brühühühühü
@Posthoz

Összeérnek
kepfeltoltes.hu/120726/osszeno_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem a Népszava-Közgép együttműködés az egyetlen ügy, melyben a két nagyobbik párt gazdasági holdudvara összeért. A hvg.hu két hete írt arról, hogy közvetett úton, de a gazdasági holdudvarban van érintkezés.

Simicskáék MSZP-közeliekkel is üzletelnek

hvg.hu/gazdasag/20120705_fidesz_mszp_gazdsagi_kapcsolat

A 2009-ben alakult Logal-Grad Kft.-ben – amely tavaly 4 ezer forint vesztességet termelt – tag a Simicska Lajos fideszes gazdasági potentát tulajdonában álló udvari beszállító, a Közgép Zrt., illetve az MSZP háttéremberként ismert egykori Bábolna-elnök, Velez Zoltán (a Puch Lászlót idén váltó új MSZP-s pártigazgató, Velez Árpád édesapja) családi érdekeltsége, a székesfehérvári Ózon Kft.

Nemrégiben Suchman Tamás szocialista országgyűlési képviselő szólta el magát magát: el tudna képzelni koalíciót a Fidesszel.

hvg.hu/itthon/20120725_Kozgep_Nepszava_MSZP
@kormányzó: tegnap már egy kicsit kiveséztük ezt a hírt, amit egészen elképesztőnek tartok, mivel nem tudom hogyan lehetne a választási csalást ebben az esetben kiszűrni.
Na mindegy, odajutottunk, hogy a legjobb, ha szereznek egy gondolatolvasot, és a HT magyarok majd erősen gondolnak arra, hogy kire szavaznak (mit tesz isten, mind a fidesz jelöltre), így a postaköltség, postabontás, választási bizottság költsége mind megspórolható.
@aritus: Tegnap vendégségben voltam... és ment az m1 híradó. És nem is nézte senki, de megütötte a fülemet... az új földtörvényről volt szó, ahol azt magyarázták, hogy az mennyire jó lesz nekünk és a lényeg.... figyelj, hogy a spekulánsok nem tudnak majd labdába rúgni.

És eszik. Érted, csak egy szó kell, a szép ellenségkép, a spekulánsok. Ha elégszer hallja az ember, el is hiszi...

Nekem meg hirtelen elment az étvágyam is.
@aritus: Tegnap láttam a Duna hiradóját.

Semjénnel éppen sátoros ünnepet tartottak amiatt,
hogy már megvan a 300 000 - igénylés az állampolgárságra és 200 000 - már ki is van adva.

Jubileumi ünnepség volt.
Épp azon gondolkodtam, hogy ha csak a választók harmada akar szavazni és azoknak a harmada akar a fideszre,
mert kábé ez a helyzet,
akkor a tíz százalék fideszes az a 8 millió választóból - 800 000 - darab.

Szóval a 800 000 szavazójukhoz a 300 000 határon túlival még jön pár és akkor egymillió szavazattal kapják meg az összes körzetet, ami megint kétharmad lesz.

De csak úgy nagy vonalakban.

És a 7 millió, aki hány tőlük - ők lesznek a kisebbség, akinek kuss.
@leonito77: Kajálás előtt és közben tévé off, vagy mint a dalszövegben. :)

"Obamától Lincolnig, az összes egy ripacs, egyet tehetsz magadért, távirányító kikapcs.
Igen ez, Magyarország 2009-ben, a testem 25, a lelkem 90.
És gyűlölöm látni, hogy vak ordít vakkal, hogy miért nem tud látni."
nu, akkor télleg jöhet novákelőd fitymája!
@Gábriel angyal: Kedves Gabriel, kértem már, hogy hanyagoljuk egymást. Akkor most utoljára:
Nincs az a Pista, aki néha ne mondana igazat, hogy Esterházy örökbecsűjét idézzem.
Nem olvasom el a jobbik progjamját, nem érdekel. Egy olyan párt, amelyiknek palamenti képviselője (evangélikus lelkész, hogy a szégyen még nagyobb legyen) a parlamentebn előadja a tiszaeszlári vérvádat, és még mindig képviselő (sőt, még mindig lelkész, de ez nem a jobbik sara), arra a pártra, a programjára nem vagyok kiváncsi, akkor se, ha vannak benne "jó"gondolatok, lásd fenti idézet. Egy olyan párt, ami a tárdasalmi feszültségeket, a bűnözést etnicizálja, ez identitásának és felemelkedésének alapja, ennek a feszültségnek a gerjesztésében érdekelt, az tőlem gondolhat szépeket a földreformról, nem érdekel. Van egy minimum, egy alap, ami ahhoz szükésges, hogy én párbeszédre képesnek tekintsek egy poltikai pártot, civil szervezetet, egy embert. A jobbik ezt a minimumot nem éri el. Nem veszek részt abban a folyamatban, hogy legalizáljuk a jobbikot, mert ugyan beszélnek hülyeségeket, de azért vannak jó gondolatai. Nem, nincsenek. Nem lehet egyik nap vérvádazni, a másikban meg jókat gondolni arról, mi a jó az országnak. Az ilyen párt számomra kiírta magát az emberi közösségből, leszarom.
Így hát szerintem, a békesség kedvéért ne akarjál velem beszélgetni. Jobb lesz ez így neked is, nekem is.
Vannak itt a blogon sokan, akik szóbaállnak veled, mert nem osztják a fentieket. Nem is kell. Amit írtam, ez szigorúan csak rám vonatkozik, ez az én erkölcsi mércém, az én alapvetésem.
@aritus: bocsánat, nem legalizáljuk, mert legális, hanem ne legitimáljuk.
@Pantagruel:
ha nem láttad volna?

a szent tehen megkoszorúzása avagy hogyan lehet marhát ökrökkel együtt filmre vinni

a tehen fel van szalagozva narancsszínű szalaggal

orulunkvincent.blog.hu/2012/07/25/miniszter_elvtars_visszatert#more4676195
@hacsaturján: emőkének csiklója van?

brühühühühühü
vagy tévedek?
felesleges minden szó, amíg ezek történnek, szinte minden helyen, és minden közösségben, és minden hivatalban, lehet itt média, vagy föld, vagy köszgép, ez a lényeg és a többi csak áltatás:

Fideszes képviselőre nem vonatkozott a kórházigazgatók nyugdíjkorhatára
Kivételt tett a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) egy nyugdíjkorhatár közelében lévő kórházigazgatóval, Kovács József fideszes parlamenti képviselővel, az egészségügyi bizottság elnökével, akit idős kora ellenére még egy vezetői ciklus erejéig...

hvg.hu/itthon/20120726_fideszes_korhazigazgato_nyugdijkorhatar
@rodeo36:
Maradjunk a pártok vezetőinél,és kést a kezükbe.
@aritus: @dr. Bubó:
Egyenesen kibaszov fogja bontani a leveleket,így a csalás kizárt.
@aritus: ez olyasmi, hogyha fuldokolnál mondjuk a Dunában és pont egy jobbikos akarna kimenteni, akkor inkább megfulladnál?? :)
@aritus: Ezzel teljesen egyetértek. Nyomatni kéne ezt a földtörvény ügyet. Annyira kilóg a lóláb, hogy hihetetlen.
@Gábriel angyal: egy jobbikos kimenteni? miután belelőtt?
@rodeo36: Szép napot Miszter. Sikerült belenézni az ügynökök a paradicsomba mennek múviba??? :)
@dr. Bubó: viccelsz? Én múltkor még egy csigát is kikerültem az autómmal. :)
végre az összes IMAX vetíti drzorvbán "igaz beszéd" c filmlyét

hircsarda.blog.hu/2012/07/26/hetfotol_imax-ban_orban_viktor

@Gábriel angyal: nem volt háza? hitelkárosult? a bankok áldozata?
@Gábriel angyal: van autód? azt hittem a jobbikosok mind lúzerek... csak kompenzálnak...
@dr. Bubó: De volt neki. Normál mezei csiga-biga volt. :)
@aritus:

Tiszteletem a véleményedért.
Az a párt, akinek helyi vezetője ilyeneket tesz közé: (csak hogy tudjátok, milyen szinten vannak!)

"MINDEN IGAZ MAGYARNAK és TESTVÉREMNEK!!!

Magyarország Újra Nagy Lesz ♥

Tánczos-ügy: Megvan a valódi gyilkos, de 50 évre titkosították!

Miközben az Orbán-kormány az 1998-as Aranykéz utcai robbantásos merénylet elkövetőit éppen napjainkban tartóztatta le, az ugyanebben az évben brutális kegyetlenséggel megölt körmendi 11 éves kislány, H. Zsófi valódi gyilkosát/gyilkosait futni hagyják.

Az Újbuda Televízió múlt havi adásában az 1998-as nyomozás során közreműködő rendőrségi grafológus, dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett: A valódi gyilkos már megvan, de 50 évre titkosították az ügyet! Mindez közvetetten alátámasztja a Magyar Jelen 2007-es oknyomozó riportját, ahol azt bizonyították, hogy egy befolyásos zsidó szekta gyilkolta meg rituális okokból a 11 éves kislányt. Tánczos Gábor pedig ártatlanul ült 10 évet.

Az 1998-as gyilkosságot nyugodtan nevezhetjük a modern-kori tiszaeszlári bűnpernek.

Toroczkai László a Magyar Jelen című lapban már 2007-ben közölt egy 2 részes, komoly kutatómunkára alapozott oknyomozó írást, amelyben azt bizonyította, hogy a gyilkosság miatt bebörtönzött Tánczos Gábor ártatlan, a valódi gyilkosokat pedig egy abban az időben Vas megyében járt belterjes, ám nemzetközi befolyással bíró zsidó szekta tagjai között kell keresni."
www.facebook.com/ili.erdei.9?ref=ts
@rodeo36:

esztet én nem tudom. tán a szegedi csanád....?
És akkor OFF nélkül!

Kezdem azt hinni, hogy a MSZP tudatosan arra hajt, nehogy 2014-ben kormányra kerüljön.
@dr. Bubó: Huuu baz még bicóm is van, de nyugi eccerű panelproli vagyok. :)
@Tűzfal: az ilyesmik nem a szögesdrótpetting szobába valók??? :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"en ezt most nem is igazan ertem...
mi most ax igazi problema?"

Az, hogy az ellenzék "vezető ereje" sötét, ostoba, tahó. Ennek fényében Talicska Lajos valóban zseniális.
Pedig csak arról van szó, hogy miközben Velez egyik kezével elintézte a hirdetést, a másikkal elfelejtette befogni az ostobák száját.
"Ennyi pénzért ennyi jár" - főcímes, mehetek dógozni, úgy vélem..:-P
tavsz-nyár-ősz-késő ősz, és mi még mindig akarunk és várunk, csak ülünk és álmodozunk, a bili meg már lassan ki is szárad a kezünktől..

Varga Mihály: ősz végére lehet IMF-megállapodás

hvg.hu/gazdasag/20120726_varga_mihaly_IMF
ezek mind egy "cég" (fidesz+szocik)
@Tűzfal:
Túl sok értelme amúgy sem lenne. Totálisan bebetonozott, Fidesz-érdekeltségű hivatalnokokkal a hátországban, "kedves" aknákkal a költségvetésben és a finanszírozásban (ahogy mondjuk ők is csinálták...) még bénább kacsák lennének, mint 2006 után.
Egy országszerte mindössze 18000 példányszámban vásárolt, folyamatosan anyagi gondokkal küzdő lap tulajdonosának el kellene gondolkodni azon, hogy érdemes-e erőltetni ezt, ebben a formában, ezzel a profillal, ezzel a szerkesztőséggel egyáltalán.
@aritus: Kár, hogy nem azoktól rettegsz, akiktől igazán kéne. :)
@Tűzfal: Ezt nem a hírcsárdába akartad írni?:))
@kormányzó: Ha az RMDSZ nem csak viccből nyögte be, hogy indulnának ITT IS 2014-ben, akkor lesz még itt hajtépés és az könnyeknek elmorzsolása, fogaknak az csikorgatása a határon túlról szavazok okán. :D
A történtek után nem is lenne meglepő, ha a levár tenné el a nagymamát.
@K.Tomoceusz: "Szóval a 800 000 szavazójukhoz a 300 000 határon túlival még jön pár és akkor egymillió szavazattal kapják meg az összes körzetet, ami megint kétharmad lesz."

Az a 300.000, az majd annyi lesz, amennyi szükséges a fütyisz győzelméhez! Főleg ha postán lehet feladni a külhoni szavazatokat. Bedöntik majd a "közösbe", + még annyit amennyi kell!;)
@Démonmac1:

Képzeld el, hogy ezt ma, itthon, lobbikos vidéki pártvezető osztotta meg! (már, ha erre gondolsz)
@Rufus78:
Akkor minden maradjon így?
Valamikor el kell kezdeni!
@orica: ebben az orszagban mindenki sotet, ostoba taho, hiszen a vezetoinken vegignezve, akiket mi valasztottunk magunk kozul, mint legjobbjainkat ez teljesen nyiulvannvalo..

a posztbol ami nem jott at az az, hogy akkro most az a baj, hogy befogadtak simicska hirdeteset, vagy az a baj, hogy egyesek ezt gaznak ereztek?

szoval most az a baj,hogy van rajta sapka, vag hogy nincs? hogy van ellenvelemenyre lehetoseg a partban? hogy fel lehet szolalni egy partkozeli mediumban tortentekkel kapcsolatban? erted...

persze, hogy sotet banda a szocik. sosem volt kerdeses. de ezt a posztot akkor sem ertem, mirol is akar szolni igazabol.
@Tűzfal: "dr. Lépold Józsefné megdöbbentő kijelentést tett" - Na aki őrá hivatkozik, az eleve nem épelméjű.
@Tűzfal: "Kezdem azt hinni, hogy a MSZP tudatosan arra hajt, nehogy 2014-ben kormányra kerüljön. " - Ezt a törekvésüket maximálisan támogatom.
@Rufus78: @GeoCracker:

Akkor álljanak ki a szavaó parasztjaik elé, és közöljék elképzeléseiket!
1. Vagy menjenek kapálni!
2. Vagy kezdjenek el úgy dolgozni, mintha akarnának valamit!
@Tűzfal: Márpedig, ha egy csöpp eszük van, akkor nem akarnak kormányra kerülni. Pontosan ugyanaz a "fegyver" fogja kivégezni a Fidesz-t, ami a szocikat is. 4 évig lehet hazudni, de 8 év az már sok. Azzal csak Mo nyerne, ha ismét a Fidesz ülne a trónon, mert nekik még gazd. válság sem kell ahhoz, hogy a 8.-ik év végére lenullázzák a támogatottságukat és eltünjenek a süllyesztöben. Persze a kérdés még akkor is nyitva marad, hogy kinek is adjuk valójában a gyeplöt? Egy dologban reménykedhetünk, hogy a következö kormány azonnal népszavazást írat ki arra nézve, hogy a "zalkotmány" és az összes 2/3-os "sarkalatos" törvény eltöröltessék és vele egyidejüleg újakat alkossanak. Nem lehetséges? Dehogyisenm, csak akarni kell. Ha kell, én a Viktor orra elött szarom le a buzi alkotmányukat, amiket ezek állítólagos nagy társadalmi egyetértésben összeférceltek.
/pfej
@Cirbolya_sentinel: Tényleg komolyan vetted az IMF megállapodást???

Szerintem a fidesz fizetett néhány statisztát, hogy sétáljanak egyik hivataltól a másikig, aktatáskával, öltönyben. Igazolványt, megbízólevelet, felhatalmazást látott valaki tőlük????
Valszeg az IMF-nél nem is tudnak erről a "delegációról".
Amikor egy Rogán is A8-as konvojjal gurul a városházától a parlamentig, majd pont ezek fognak turistáskodni. Pláne megbízható kíséret nélkül....
@belekotty:
Ezen a megállapításodon nem fogunk összeugrani!

De vannak követői és szabadon (gyógykezelés nélkül) terjesztheti ezt és egyébb ordas elképzelésseit!
@Cirbolya_sentinel: Azért elnézve Görögországot én nem nagyon látom megoldásnak az IMF-t sem.
Mert hisz mitől lenne? Egyértelműsítették, hogy szerintük minden különadót meg kell szüntetni (a gazdasági növekedés miatt), ellenben rengeteg a lakosságot terhelő új adónemet kell bevezetni.
Ez a gazdaságpolitika nagyjából mindenhol csődöt mondott, miért működne nálunk?
Persze lehetne még privatizálni, de mit? És mennyiért?
@orica: ja es mondjuk szerintem nem ostobak akik felszolaltak ez ellen...

a nepszava egyszeruen lefekudt a fidesznek. tetszik, nem tetszik, bekurvult. penzert. azokat a kurvakat akik nacikkal kefeltek parizsban nyilvanosan szegyenitettek es kopasztottak meg.

ertem en,hogy vespasianus ota tudjuk, hogy a penznek szaga nincs, de a nepszava jelenleg buncselekmenyekbol szarmazo penzt fogadott el. meg ha tisztara is van mosva.

es igenis, en orulok az "ostobaknak"
@Tűzfal: Toroczkai nem pártvezető és még nem is párttag. :)
"...de vannak halottaink is."

Erröl valaki bővebbet? Ki esett el a Barrikádon?
Má' nem arra gondolok, hogy ki esett át rajta...
@Jaffar:
Akár logikusnak is nevezhetném, amit írsz az elején!

De nekem nincs új és új négy évem a kisérletezgetésre.
Nem akarom, hogy családom és hazám (TI, mind annyian) megint csak 4-8-12 évig húzza össze magát!
Mert majd, valamikor a távoli jövőben jobb lesz!
@Gábriel angyal: Nem rettegünk, csak szomorúak vagyunk, mert tudjuk hová vezet az, amikor egyesek igazuk biztostudatában megszabják kitől kell rettegni.
@NA YA!: "Az a 300.000, az majd annyi lesz, amennyi szükséges a fütyisz győzelméhez! Főleg ha postán lehet feladni a külhoni szavazatokat. Bedöntik majd a "közösbe", + még annyit amennyi kell!;)"

Viszont a jó nép cserébe továbbra is blogolhat, tüntetgethet, aztán megunhatja és hazamehet. :)

tomcatpolo.hu/user_show_sticker.php?id=208
Toroczkairól ki beszél?
Face-s profil!
Szóval a Népszava helyében én megjelentettem volna az összes közgépes hirdetést, mindegyik mellett egy-egy cikkel ecsetelve a "győztes" közbeszerzési pályázatok körülményeit.
@shinichi: Hát emiatt akár én is szomorkodhatnék, hiszen nekem ugyanúgy meg akarják mondani, pld. azok akik évtizedek óta fújják nekünk a passzát szelet, hogy ki és mi a frankó. :)

Ennek a helyzetnek a feloldása a párbeszéd meg az, hogy mind a két oldalon érző és hús vér emberek vannak, nem pedig a sztereotípiák által kreált képek.
@Gábriel angyal: "Viszont a jó nép cserébe továbbra is blogolhat, tüntetgethet, aztán megunhatja és hazamehet. :)"

Most még. Várd ki a végét! Bástya eeetááás bármikor meggondolhatja magát a nagy ellenforradalmi támadástól sújtva!;)
@Tűzfal: Amiatt ugrott be, mivel ő a Magyar Jelen szerkesztője.
Emlékszem a Magyar Nemzetre anno, amikor a strabag ügy kipattant. Volt cikkezés, szadeszezés, maszopozás, korrupciózás meg miegymás. (teszem hozzá, vélhetően joggal...) Aztán egyszer csak megjelent a strabag hirdetés a lapban... mit ad isten, az ügynek vége lett.

Így megy ez minálunk.
Most is.
@shinichi:

Mit lehet ehhez hozzátenni?
Szomorúan legyint, el...
@Tűzfal: Igen arra gondolok, súlyos retardált az aki ilyet kitalál, méginkább aki el is hiszi.
@Tűzfal: Lehet legyinteni csak közben érdemes észben tartani, hogy a felelősség a tiéd is. :)
@komplikato:
Ha csak brahiból is,de megteszik,a zisten sem menti meg őket a győzelemtől.
álamosítás
visszamenőleges törvénykezés
és szeméjre szabott jogszabájok vagy kivételek...

végre tejjesen felépül a (náci, feudális) kommenyizmus...
(leánykori nevén: NER)

köszönnyük a fides mafiának, ártunk és ormányunk a hején
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na jah. Amikor Fabius fikázza Velezt hogy köze van Simicskához, az oké. Amikor valaki más szót emel a Simicskával összefekvő Népszabi önsorsrontó hülyesége ellen, az marha. Nem értem a logikai bukfencet.
Most ha "szabályos reklámszerződésről" van szó, akkor ne ugasson bele senki. De ez esetben ez vonatkozik Velezre is.
Amikor a hazudós párttársát savazó Jobbikos képviselőt egekbe magasztaljuk, hogy lám volt bátorsága szót emelni, akkor egy saját berkeken beüli hülyeség ellen kifakadó szoci miért alávaló hülye féreg? Vagy ez alap? Persze a mindenki korrupt+hülye csak én nem feliratú erkölcsi magaslesről könnyű ilyen logikai triplacsavart is megugrani.
@Kutchek: @Stabilo: nem volt számomra kérdés, engem csak a bűvészkedés a szavakkal, a gerinctelenség, és a szarkenegetés zavar. Mondják meg nyiltan, hogy csak hülyítenek és a belső droidoknak ökörködnek, azok úgy sem inognak meg, de ezeket az orbitális hülyének nézéseket ki nem állhatom. Mint pl. itt is:

"A most megküldött hivatalos határozatban viszont nem ez áll" - közölte Gyurcsány Ferenc, idézve a határozat szövegét. E szerint a nyomozást a büntetőeljárásról szóló törvény 190. paragrafusa 1. bekezdésének "b" pontja alapján szüntetik meg, "mivel a nyomozás adatai alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése és az eljárás folytatásától sem várható eredmény".

hvg.hu/itthon/20120726_gyurcsany_sukoro
@Jaffar: Szóval a szocik ki vannak végezve, és a fidesz is ki lesz, pontosan 6 év múlva. De akkor ki lesz kormányon a 2. fidesz ciklus után?

Ha engem kérdezel, jobb lesz ha a fidesz nem rombol még +4 évig. Arra nekem sincs ötletem, hogy akkor ki legyen helyettük. A felhozatal a röhejestől a félelmetesig terjed.
#2

Budai Gyula 107 feljelentéséből négyben emeltek vádat

Bemutatta elszámoltatási kormánybiztosi munkájáról szóló jelentését Budai Gyula a szerdai kormányülésen.

hvg.hu/itthon/20120726_budai_gyula_jelentes
@Gábriel angyal:

Vastagbőr van a (pof...) képeden, te szerencsétlen!
@Gábriel angyal: Nem. Az emberi civilizáció leghatalmasabb revelációja az volt amikor kimondatott: Ne tégy olyat mással, mit nem kívánnál, hogy veled tegyenek.
A szabadsága minden embernek ott kezdődik, ahol a másiké végződik.
Ezredévnyi történelmi tapasztalat bizonyítja, hogy neked is akkor tudja a társadalom a legszélesebb jogokat biztosítani, ha arra épül a közösség, hogy senkiét nem lehet korlátozni.
A "nyugati gyarmatosítók" akiktől rettegsz, nem karnak mást csak azt ami neked is elemi érdeked. A személyes szabadság védelme, alapvető jogok védelme, magántulajdon szentsége, vállalkozás szabadsága. Nem maguknak követelik ezeket, hanem neked. Ezen vívmányok rád is vonatkoznak. Nem kell élned vele, de másoktól nem veheted el.

Ez nem egy bizonyos ideológia diktatúrája. Ez egyszerű logika. Nem megvalósítható, hogy te szakrális, nacionalista féldiktatúrában szeretnél élni, más kommunizmusban, megint más meg anarchiában. Ehelyett demokrácia van. Amelyben neked nem kell roma lányt feleségül venned ha nem akarsz, a kommunizmusról álmodozó felajánlhatja minden pénzét az államdósság csökkentő alapba
(de nem az enyémet!) és ahol anarchisták kimehetnek egy elhagyatott mezőre és összeverhetik, megehetik egymást (de nem engem!).
Látod, én mindenkit ki tudok szolgálni. Te csak magadat.
Nekem egyaltalan nem vilagos, hogy miert van "jobboldali" meg "baloldali" meg "kormanyparti" media... Egy medianak kene lennie, es fikaznia mindenkit, aki hulye, oknyomozni mindenki utaqn, aki lop/csal. Part-/oldalfuggetlenul.

Ez miert nem megy? Mikor lesz vegre civilizacio, es nem posztkommunizmus?
Meddig lehet egyaltalan meg ellenzeki sajto? Na akkor lesz csunnya posztkadarizmus. A fidesz elhozza nelkunk seperc alatt.
@Tűzfal: Még szerencse, hogy ennyire ismersz. :)
@Cirbolya_sentinel: hát ez meg politika, ami sajnos ilyen, nem nagyon lehet vele mit csinálni. Számomra egy percig sem volt kétség, hogy Gyurcsányt nem fogják leültetni, de még csak pénzbírságot sem adnak neki.
Bár az már elgondolkodtató, hogy vajon cserébe mit kértek tőle...
@ex-dr. vuk: erre egy velős rövid válasz van: PÉNZ...
@shinichi: Fordítva, hülyegyerek.
A szabadsága minden embernek ott végződik, ahol a másiké kezdődik.
Barom.
Emberek! Ne bántsátok már ezt a jó Simlicska elvtársat, mert ő nem ellopja a sok-sok közpénzt - hanem csak felveszi a neki járó kártérítést, amiért ugyebár meggyilkoltuk a családját...
Az meg csak az ő személyes zsenialitását mutatja, hogy nem szarakodik Nokiás- és viszkis dobozokkal, hanem gépesítve, kamionokkal hordja el a zsét. Ebből származik a cég neve is: KÖZ(pénzeket)GÉp(esítve, kamionokkal elhordani).

Amúgy meg ez nem is közpénz - hanem kösz-pénz, mivel a i Lajosunk minden 10 guriga (10.000 millió Ft) után megköszöni a lehetőséget a Kárpát-medence Géniuszának...
Mi ez a sok szófosás?
Pecunia non olet, osztjónapot.
@Stabilo: a politika az ilyen, de nem maradhatunk csendben, és nem legyinthetünk, szóvá kell tenni, beszélni kell róla, és ennek részese a média is, lásd mint fent Vuk hozzászólását ;)

Én sem lepődtem meg, kb. erre számítottam, csak a néha néha megbicsakló narancs agitpropon csodálkozom egy csöppet...
@shinichi: Azért ez így nagyon szépen hangzik...és nagyon messze van a valóságtól is.
A demokrácia azért jó, mert ez a legolcsóbb megoldás az emberek jólétére és az "elit" réteg kiszolgálására.
Ahogy fogy a pénz, úgy fogy a demokrácia is, pedig a kettőnek nem feltétlenül kellene egymásból következnie.
A nyugatról azért pedig inkább ne beszéljünk. Nem egy politikusok mondta már ki, hogy igenis nem tudták a demokráciát úgy "exportálni" ahogy szerették volna. Sőt egyes nyugati multik üzleti stratégiáját elnézve, inkább az embertelen vadkapitalizmus jött át.
@Stabilo: Még mindig jobb mint bármi más. Ha van türelmed, játssz el a gondolattal: Ha bármit megtehetnél, mit tennél?
A pénznek nincs köze a másik ember jogainak tiszteletben tartásához. Épp lelkű ember ugyanúgy ugyanúgy nem rugdos félholtra egy koldust, mint ahogy nem dobja be egy Ferrari szélvédőjét féltéglával. Vagy az egyik azért elmegy? Ugye, hogy nem. A valódi problémákat nem oldaná meg.
Ami a kapitalizmust illet, van egy mondás. Kapitalizmus létezik demokrácia nélkül is, de demokrácia nem létezik kapitalizmus nélkül.
ez sün suhanc probléma ... 2hét alatt rend lesz...

minden rendőr bűnöző

index.hu/belfold/2012/07/25/elvette_a_rendoret_fejbe_lotte_magat/
@Stabilo: szomoru, ha mar csak allami penz letezik, a maganszektorban meg nem. Bar orbanizmusban efele megyunk...
@Gábriel angyal: OFF: Jobbik földtövény javaslat. Nagyon röviden összefoglalva: szerintem veszélyes és átgondolatlan. Bővebben meg órákig lehetne sorolni a szempontokat, amiket nem vesz figyelembe, így csak néhányat...
A földet nem lehet "elvinni", nincs miért félteni a külföldiektől - esetleg a hasznát vihetik el, azt meg lehet korlátozni/lefölözni/. Ha nincs szabad piac, akkor a földnek nincs értéke, nem tudod jelzálogként felhasználni nagyobb beruházáshoz. Akkor tudsz komoly, a versenyképes mezg termeléshez szükséges beruházásba fogni, ha a) valahol máshol ehhez összeszedted a pénzt, b) veszel fel rá hitelt (ÉS ésszel gazdálkodsz utána!)- ez utóbbit lehetetlenítik el a szabad piac híján mesterségesen alacsonyan tartott földárak. Kétségtelen, hogy a hitelre történő beruházásnak, egyáltalán a hitel bevonásának a mezőgazdaságba mindig van veszélye (lsd. zöldhitel a 30-as években), mert a mezőgazdaság volatil profittermelő gazdasági ágazat (aszály, belvíz, jégkár, fagykár - lehet ellene védekezni, de az növeli a költséget) , de hitel (vagy megfelelő tőke) nélkül gyakorlatilag nem tudsz versenyképes mezőgazdasági termelésbe fogni, vagy a meglévő gazdaságodat fejleszteni, korszerűsíteni.
Lehet persze lezárni a határokat, védővámokat kitalálni, de ez jelen viszonyok között már erősen túlhaladott szemlélet, mert lehet hogy a belső piacot megvéded, de hogy fogsz exportálni? Ki lehet lépni az EU-ból is, hogy megakadályozzuk az árversenyt, de kérdés az, hogy ha csak belföldi piacra termelünk, akkor hányan fognak tudni megélni a földből, illetve ha más piacra is szeretnénk termelni, mennyire tudunk versenyezni a többiekkel, ha a gépesítés, kemikália használat terén financiális okokból nem leszünk versenyképesek. A szocialista mezg szövetkezetek el tudták adni a termékeiket, mert a KGST megvette (megszűnt), megvették az arabok (olcsón- hol voltak akkor még az olajárak?). Ezek a piacok megszűntek, vagy csak -árban és minőségben- versenyképes áruval tudod őket visszaszerezni.
30-40-80 évvel ezelőtt a szállítás még sokkal drágább és bonyolultabb volt, mint most és ez eleve leszűkítette a piaci lehetőségeket. Ma szállítani, hűteni már nem tétel és nem probléma - vehetsz terményt Dél-Amerikából, Afrikából, Ausztráliából... ez évtizedekkel ezelőtt elképzelhetetlen volt. Régebben mindenhol kézimunkaigényes volt a mezg- ma már szinte mindenhol minden gépesítve van. Ez teszi lehetővé az olcsó tömegtermelést, vagyis, hogy a jónép megfizethető áron agyonzabálja magát. Az, hogy amit eszik, milyen minőségű, más kérdés...
Lehetne specializálódni igényes, kézimunkát igénylő, környezetbarát termelési technológiákra alapozott termékekre, csak a felvevőpiaca korlátozott, és jelenleg válság van, ami a tovább limitálja a piacát az ilyen termékeknek. Valami adatot lehetne hozzá keresni, de ha jól emlékszem a magyar földterületek kb 60%-a alkalmas nagytáblás takarmány- vagy gabonanövény termesztésre. A többi terület kis- és középgazdaságok által előállítható, kézimunkaigényes termékekhez alkalmas csak. Ezeknek a beruházásigénye viszont sokkal nagyobb - haszontermelőképessége pedig kisebb, mint az előbbié. Ha nem áramlik tőke ezekre a területekre, akkor végképp és teljesen lemaradunk versenyképességben. Vissza lehet persze térni a lóvontatású faekéhez is, ahhoz nem kell hitel, csak akkor nem kell azon sírni, hogy a keresetedből nem tudsz autót fenntartani, meg internethozzáférést vásárolni...

Szerintem: szövetkezetek (termelő és felvásárló), szabad földpiac (a fideszes is vegye csak meg szépen a magyar államtól teljes áron- ha akkor még akarja), jelzáloghitel, (esetleg halasztott, vagy támogatott kamatú), szakképzés!!!, kőkemény marketing (nem ez a "vedd meg 99Ft-ért mer' magyar"- de ebből 45Ft-ot a Simonka, mint felvásárló tesz zsebre).

Ahogy a fidesz az állami földeket kiosztotta a klientúrának egyrészt a már felhalmozott tőke beforgatására alkalmas (fidesz józsinak már eleve van pénze gépeket venni, + felnyalja az eus támogatást, az irányítást elvégzi 1-2 alkalmazott, a kézi munkát a közmunkások) illetve a 2014-ben végetérő moratóriumra készül fel azzal, hogy a kilentúrának fillérekért juttat a moratórium után többszöröséért eladható földet- jellemzően a legnagyobb egybefüggő területeket ott, ahol arra a legnagyobb kereslet várható. Nulla pozitív hatása van a mezőgazdaságból élők helyzetére- maximális haszon a klientúrának.
A Jobbik javaslatán nem látom, hogy bármilyen pozitív hatással lehetne a mezőgazdaságból élők helyzetére, inkább csak konzervál egy létező problémát, miszerint a mezőgazdaságunk versenyképtelen, alulgépesített, tőkeszegény, sokkal szűkebb réteget tart el, mint ha versenyképes lenne és a jövedelemtermelő képessége messze elmarad az európai átlagtól- miközben a térség többi volt szockó állama jön fel és attól félek, hogy előbb-utóbb az arra alkalmas afrikaiak is termelni fognak egymás gyilkolászása helyett.

Az, hogy szemléletváltásra lenne szükség a teljes gazdaságban, hogy helyben termelt, kézimunkával előállított élelmiszert (egyebet) kellene venni, hogy meg kellene óvni a (mindenféle: természeti, épített, kulturális, etc) környezetet, hogy nem kellene kizsákmányolni a földet (sem az embereket, sem az állatokat), hogy a gazdasági és hatalomkoncentráció felfokozódott és ennek vannak káros hatásai, az szerintem meg nem kérdés. Csak a jobbik javaslatai nem adnak rá választ- van a szemük előtt egy hártya, amitől képtelenek továbblátni az orruknál. Mai kérdésekre nem lehet 50 évvel ezelőtti válaszokat adni...
@Tűzfal: Uramistenem (nem vagyok vallásos, de ez kijött)
@aritus véleményéhez magam is csatlakozom!
Bizony hogy simicska elérte a célját!

Arról ez a poszt ékesen tanúskodik, hogy akinek némileg több észt tulajdonítottunk, azokat is sikerült villámgyorsan beléptetnie a demagóg hülyék népes táborába.
@shinichi: Hasznos a hozzászólásod, melyre érdemes reagálni.

"Az emberi civilizáció leghatalmasabb revelációja az volt amikor kimondatott: Ne tégy olyat mással, mit nem kívánnál, hogy veled tegyenek."

Elsőként rögtön azt érdemes rögzíteni, hogy ez a megváltó fiú Isten kinyilatkoztatása volt, amit aztán nagyon helyesen átvett minden normális civilizáció.:)

Amit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták. (Mt. 7,12)
És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is aképen cselekedjetek azokkal. (Lk. 6,31)

A fentieket jómagam is vallom és igyekszem is élni a hétköznapokban. Amit írsz az un. "demokráciáról" az nagyon ideális csak sajnos pont a valóság nem követi az általad leírtakat.:(

Jómagam is támogatnám a demokráciát, de nem egy olyat amely most dívik. Ez ugyanis sokak nyomorát és kevesek felemelkedését hozta el. Szóval a teendő pont az lenne, hogy az eredeti forráshoz térünk vissza, ellenkező esetben totális csődbe rohan a társadalom de az egyének is.
ööööö, izzééé, háááát:

Matolcsy rendre inti Amerikát és Európát

Az euróövezetből kicsapná az országok harmadát, Merkelt kivételesen intelligensnek tartja.

www.origo.hu/gazdasag/20120726-matolcsy-rendre-inti-amerikat-es-europat.html
@allegretto23: a hazai versenykepessegre egy pelda. barackot akarsz venni:

1. bemesz a multihoz, aki faszomtuggyahonnan hoz barackot. olcsobb, de SZAR! nagyon!
2. kimesz a piacra a kereskedohoz, aki szinten nem tudjuk honnan hozta, meg az is lehet, hogy magyar, szep is, de izetlen.
3. odamesz a jozsi bacsihoz, aki a kertje vegebol frissen leszedte a mezedes barackjat es arulja. Lehet, hogy csunyabb picit, mert az uton megnyomodott, de EZ FASZA!

En MINDIG a 3. opciot valasztom, tobb okbol is. Sokkal finomabb es ezzel tamogatom a kisnyugdijasnak a munkajat, amit a kis fajara fordit otthon. Es csak kinezetre rondabb, de olyan ez, mint a chokito ;)
@Cirbolya_sentinel: "Az euróövezetből kicsapná az országok harmadát"
LOL. Savanyu a szolo? ;)
@Stabilo: azt hiszem nem igazán értetted, hogy mit is írt...
@shinichi:
"A szabadsága minden embernek ott kezdődik, ahol a másiké végződik."
Fordítva. Ezt jól megmondtad, kisöreg.
@Gábriel angyal: a vallás az pont nem demokrácia, az kőkemény diktatúra abban a formájában amivé vált, függetlenül a jelképeitől, és az eredeztetéseitől /kereszt, félhold, csillag stb./

Nivel emberek vannak benne, pont olyanok mint máshol, pont ugyan úgy fognak működni.
@shinichi: Nagyon-nagyon egyben van ez:-) Kérdés: hogyan lehetne országszerte naaagy táblákra kiplakátolni ezeket a mondatokat, vagy bármilyen módon beleverni emberek fejébe?
Azért én az újságban megjelentettem volna a KÖZGÉP honlapján lévő angol verziós cégnevét is:
"Steal Construction ..Co"
Nagyon találó a freudi elszólás: Lopás konstrukció ZRT, azóta már javították a lopás helyett acélt (Steel) írnak.
@Cirbolya_sentinel:
Vigyázz @Cirbolya_sentinel, kezdesz az antiszemitizmus ingoványára tévedni (csillag, stb.).
@allegretto23: +1
Tökéletes összefoglalás, köszönöm.
Simicska zseniálisat húzott. Innentől kezdve a Népszava újságírói Fidesz-bértollnokok, haha...:))
@ex-dr. vuk: Vuk, a barack, az pontosan az a termék, aminél egy nap is sokat jelent az élvezeti értéke szempontjából, hogy a fán hagyod-e érni, vagy a ládában/hűtőházban... ahhoz, hogy szállítani tudd, éretlenül kell leszedni, mert ha már kicsit is puha, akkor megrohad - de legalább is bebarnul- mire az üzletbe kerül. Ez egyébként szinte minden gyümölcsre vonatkozik - kivéve a kimondottan erre kitenyésztett téli alma/körtére, mert azt utóérlelni kell. Barack, kajszi, szilva, paradicsom, etc akkor igazán jó, ha éretten szeded le - ezt csak úgy lehet, ha a fáról, egyszeri csomagolással a vásárlóhoz kerül. Termelő leszedi, rekeszeli, piacra szállítja> 1 nap = érett, zamatos; Termelő leszedi, rekeszeli,>felvásárló> nagybani> átrakja, kiskereskedőnél ki (nem veszi meg puhán, mert mi van, ha nem tudja eladni aznap)> vásárló- minimum 3 nap= éretlen, félérett. Ha ugyanez Spanyolországból, vagy Olaszországból jön, akkor az +2/3 nap
@allegretto23: sőt, az sem mindegy, hogy HOL szeded a fáról aznap, a napos Dél-Alföldön, vagy a hűvös Ny-Dunántúlon :)
@Tűzfal:
Beszarás!!!
Már ebben a blogban is mindenkinek mindenről a zsidók jutnak eszükbe. Ezt a faszságot! Olvassátok el a blogot és ha továbbra is zsidózni akartok akkor huss be a szögesdrót pettingszobába vagy a kurucinfóra. Bocs Fabius de ez most kijött hirtelen. :D
@J.László: ? fejtsd ki jobban, ezzel a hozzászólásoddal nem tudok mit kezdeni, főleg az irányított gondolkodással nem, ami kiragad egy szót a felsorolásból.
@sanyoka: jah, igen, így megy ez,
de erre is jól lecsap majd a célközönség, és a hólabda csak görög tova, és egyre nagyobbá hízik a nagy örömükre...
@Cirbolya_sentinel: Gyurcsány valóban hülyének nézi az embereket, ugyanis a b) pontot valóban (pl egy adott személlyel szembeni) bizonyítottság hiányában alkalmazzák, míg az a) pontot akkor, ha egyáltalán nem történt bűncselekmény.

Elég vicces is lenne, ha az ügyészség azt mondaná, hogy nem történt bűncselekmény, miközben elkészült a vádirat, és 5 embert megvádol...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"en ezt most nem is igazan ertem...
mi most ax igazi problema?"

Sok minden, de főleg három dolog:

1. Adott egy húsz éve a kamionsorra kiállt média, melynek szereplői, mindkét oldalon, sírnak, hogy pontosan úgy is bánnak velük, mint egy szakadt kurvával.
2. Andrassewet emberileg sajnálom, de ha már évek óta basznak rendesen fizetni, akkor elmegyek egy Tesco-ba, vagy Ausztriába benzinkutasnak. Írogatni amellett is lehet. (Nekem se esett le a gyűrű az ujjamról, mikor diplomával a zsebemben a KIKA-ban pakolásztam az árut.)
3. De a legnagyobb probléma: mit is ír Andrassew?
"Anélkül, hogy akár csak érintőlegesen is vázolnám a Magyar Szocialista Párt és vezetőségének a Népszavával kapcsolatban viselt dolgait, hiszen ez legföljebb egy dokumentumkötetben foglalható össze, "

Nos, talán meg kellett volna már évekkel ezelőtt írni azt a dokumentumkötetet, és nem itt tartana sem a Népszava, sem Andrassew. Azt én is csak "érintőlegesen" jegyzem meg, hogy Andrassew, rá egyébként nem jellemző módon, hülyének tetteti magát, amikor úgy tesz, mintha nem értené, mi azzal a gond, ha a lapja olyan pénzt fogad el, amelyről még előző héten ordítva bizonygatták, hogy lopott pénz.

Egyvalamiben viszont maximálisan igaza van: az egész szájbavert MSZP frakciót a disznókkal kéne feletetni.

(20 éve veszem a Népszavát.)
Na befutott J. László meg Blogger Gézuka... Ezt a két droidot még a jawák is otthagynák a Tatooin homokjában szétrohadni.
@J.László: köszönöm a nekem címzett veretes szavaidat, különösen a többes számot, igazi csapatépítő megnyilvánulás, elgondolkodtató és konstruktív, és hűen tükrözi a nagy átlagos magyar rögvalót.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: \o/ ismét elemedben vagy :D

igaz a száraz környezet csöppet nehézzé teszi a rohadást, de a dupla nap és az uv/gamma sugárzások megoldják a gondot :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

jónapot kivánok, én vagyok a kapitalizmus. ha holnaptól selmeczi gabriella lesz a népszava főszerkesztője, akkor nem én vagyok a kapitalizmus, hanem a hunyó. sőt! addig is megyek a pijacra, oszt veszek fél kiló közgépet 99-ér.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szimpatikus volt amiket megfogalmaztál, pláne amit az MSZP frakció sorsáról írtál. Lásd az alábbi klasszikust. :)

youtu.be/Rpi6FEmk7jI
@shinichi:
J. László elgondolkodtatott. Mégis +1 ( a javítással )
@sanyoka: Látod, látod pont ezt mondtam én is. Teljesen kiborít ez az állandó zsidózás. :)
@Gábriel angyal: na a kollektivizmus tetszik ebben az esetben, amikor a számodra kedves csapatra teszik meg ugyan ezt, akkor persze nem tetszik ;)

íme az ember ;)
Vessetek meg tudatlanságomért, de én már onnantól nem értem a történetet, hogy a Közgépnek egyáltalán mi szüksége van arra, hogy bármely oldalon reklámozzák. Anélkül nem megy a bolt? Egyrészt. Másrészt pedig aki éveken át a prostitúció és a kurvák erkölcstelenségéről írogat, az ne járjon kuplerájba...:)
@Neusziklész:

ne tessék filozofálni, mert menten előkerül novákelőd fitymája meg a felsőbb morál!
@Cirbolya_sentinel: @hacsaturján: @Gábriel angyal:

Ott a posztban a lényeg (bár Fabius nem pont erre hegyezte ki): a magyar sajtó oldaltól függetlenül így képzeli el a megoldást: "Nem fogaztunk, le is nyeltük, engedtük popiba is, úgyhogy kérjük a zsetont, rohadt stricik."

És akkor ez így rendben is van.
@Neusziklész: nagyon jo kérdés... minek reklámozza magát...

el se tudom képzelni hogy nem állami megbízást végezzen...
vagy ha magán akkor is maga A cég jelentkezik (zsarolással)

fides mafia
@allegretto23: Amint elnézem a folyamatokat - ahogy a történelemben oly sokszor, úgy a jövőben is - önellátásra kell berendezkednünk a mezőgazdaság terén főleg. Szerintem erre képesek lehetünk összefogással és az értelmes megoldások kimunkálásával.
@dr. Bubó: Ez nem a reklámról szól, hanem arról, hogy a maszopszava ne írjon olyan sok "érdekeset" a steal kompaniról. :) Az ilyen renitens sajtókat meg kell venni kilóra oszt jó napot.
@Cirbolya_sentinel: Hát most épp róluk ejtett szót és néha olyan jó vele is egyetérteni. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mellesleg nem tom hogy kerültem abba az illusztris társaságba. végigóvastad, amit írtam? megértetted amit írtam?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tanár úr kérem, én értettem, kéretik nem kollektivizálni engömet a csúnya többiekhő, én különb vagyok mindenkinél, én sosem hazudtam, sose csináltam rosszat, aki mást mond, az még nem nézte meg a zsebét, vagy a számláját ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az egeszet..?
szerintem a posztban leostobazottakat meg kellene hagyni.

nekik meg van gerincuk. talan becsuletuk is. a regi oregeket jaja. lehet felzabaltatni. de addig, amig az mszp mint brand jol cseng - es akar tetszik, akar nem, egyre jobban cseng - nem szabad az egeszet felszamolni. szigoru ellenorzes a nyakukba, kiherelni puccslacit es a tobbi simicska faszarol harmatot nyalogato bunozot es kesz.

a fideszt le kell valtani. disznokkal felzabaltatott mszpfrakcioval ez nem fog menni. megtisztitott, helyees utra vasalt bakancsban visszarugdosott mszpvel mehet a dolog. egyelore kurvaorszagban egyetlen part volt, aki ki tudott magabol tolni legalabb valami eloremutatot, legyen szo akar a bokros-csomagrol, bajnairol, vagy a megbuktatott gyurcsany-csomagrol. a fidesznek ilyenek nicsnennek. nem is voltak. amig orban es matolcsy nem uszik egy hordo sosavban, nem is lesznek. de a fidesz meg olyan felepitesu, hogy orban bukasa = fidesz bukasa, mivel egy egyszemelyes diktaturarol van szo. a gzsi gyerek meg focistanak is hulye, a rachel lanynak talan lenne esze, hogy atvegye a csaladi vallalkozast, de o meg no es az az osmagyar ertekrendbe nem fer bele, csak a kkk...:-)

szoval a fent emlitett okok miatt en nem zabaltatnam fel a disznokkal az egesz mszpt, mert a fidesszel szemben megvan bennuk a demokracia es a becsulet csirja. es tudod, en ilyen autobont-gondolatmenet szerint elek. ha valami hasznos, ne dobjuk ki. tartsuk meg es epitsuk be masba...
@hacsaturján:
'Sten mentsen ettől...Csak egy buta nő vagyok, kérdezgetek, ámuldozgatok...Nevezett úr filymája addig nem érdekel, amíg kordában(gatyában) tartja...
Egy kis belsős infó, tűzközelből: a Népszabadság már megegyezett a Közgéppel, hamarosan jönnek a hirdetések.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

1: 2 éve sírnak, hogy az állami megrendelések nélkül tönkremennek az ellenzéki lapok, mikor kapnak egy ilyet mégis, akkor még jobban sírnak.

2: A Népszava újságíró dögöljön éhen, de a pártembernek szabad a pártkasszát és a saját zsebét a Simicska-Közgép körből feltölteni.

3: Simicska megtalálta a módot amivel magukra borították ezt a bilit.

Na, erről szól a poszt.
Fabius!

Mondd, kedvesem, milyen formában fizet a Strabag a hazugságkampányért? Készpénzben, dísztárgyban? Szarvasgombában? Meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg önszorgalomból vagy ideológiai elkötelezettség alapján csinálod. Én felismerem a fanatikusokat, és te nem vagy az. Te a gátlástalan bérgyilkos-típus vagy, aki pénzért bármire hajlandó.
@aritus:

Hétvégén lesz földposzt.
Jut eszembe Kiflicsücsök Hercegnő tényleg kezd eltűnni a rendszerből? Nem mint ha bántana csak nem tudom elhinni, hogy nála nagyobb droidot sikerült helyére szerezni ...
@Fabius:

télleg errül van szó. röviden.
@Blogger Géza: "Elég vicces is lenne, ha az ügyészség azt mondaná, hogy nem történt bűncselekmény, "

az nem vicces lenne, hanem avalosag:-)

ez a vicces, amit most csinal az ugyeszseg, hogy koncepcios eljarasokat es bulvarkampanyokat csinal:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: bakker, igazságod vagyon, értékeket meg kell tartani, igaz ésszerű határok mellett, mert akadhatnak kompatibilitási problemák, és a kilökődés tönkre tehet egy még olyan csúcsszuper összeállítást is, de a kontrolnűj sokat segíthet ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

A Strabag kiköltekezett, minden szponzorpénzére igényt tart szerelmed és a Videoton. A fiúk cseppet sem nordikusak, de jól mutatnak Strabagos mezben:

kepviselofunky.blog.hu/2012/07/11/orbanek_is_beszalltak_a_stabag_olajfa_koalicioba

Te még Selmeczinél is hülyébb vagy, de ez speciel nem újság.
@Neusziklész:

bocsánnat, csak viccöltem. novákelőd fitymáját pedig csak tennap fedesztem föl, mint érvelés technikai hátrabukfencet. :)))
@Fabius: hehe, stefi_ke kostolgat, tényleg elvonási tünetei vannak, az hogy milyen, nem taglalom, mindenkinek a szabad fantáziájára bízom ;)
@Fabius: uhumm

na en meg mindig nem ertem:-)

nekem az jott at, hogy simicska megvette kilora a kieheztetett nepszavat es akiknek ez nem tetszett, azok le vannak ostobazva.

nem mellesleg a kozgep miota szamit allami hirdetonek? ertem en,hogy tudjuk amit tudunk. csak hivatalosan nem allami megrendeles. tehat innentol nyilvanvaloan megvettek a nepsavat kilora, mint a magyar himzettet vette meg a strabag annakidejen. a kulonbseg annyi, hogy a fideszben nem votl nyigas, az mszpben van nyigas, hogy az ellenseg keze betette a labat. es ez a helyes szerintem. nyigni kell ilyen esetben. es nem az ostobak nyignak ilyenkor Fabius, hanem a tisztak.

mert ott meg vannak. es kar lenne elpazarekolni...
@Cirbolya_sentinel: az a baj, hogy lassan mar csak a barmok maradnak kurvaorszagban es mind funyiroval akar gazolni....
@Gábriel angyal: nyomokban fellelhető, pont mint a fideszben, az lmpben, a jobbikban, a dkban, és minden csoportosulásban, hisz emberek közösségei ezek, csak az arányok változhatnak, de egyik sem eredendően teljesen gonoszak
@Tűzfal:
"De nekem nincs új és új négy évem a kisérletezgetésre.Nem akarom, hogy családom és hazám (TI, mind annyian) megint csak 4-8-12 évig húzza össze magát! Mert majd, valamikor a távoli jövőben jobb lesz!"

Nos, jelenleg 3 dolog biztos. A halál, repülőgép a levegőben fent nem marad, és csak a jövőben lehet jobb a nagy többségnek.

De van egy mondás, mindenki saját szerencséjének a kovácsa. Ha mindenki arra vár, hogy majd lesz valaki, aki megoldja ezt a helyzetet, ami most van, akkor még valóban sokáig, ha nem is a végtelenségig, de legalább a végítéletig várni kell. Erre pedig sokaknak nincs esélyük.
A továbblépéshez mindenképpen szemléletet is kell váltani, ami azt jelenti, hogy mindenki felelős magáért, és ezt a felelősséget áthárítani nem lehet. Ez azt is jelenti, hogy aki változtatandónak gondolja jelenlegi rendszert, annak ezt demonstálnia is kell legkésőbb a választásokkor. A történelem szemétdombjára az mszp mellé oda kell pofozni a fideszt is. Ez a nagy büdös helyzet, mert enélkül Magyarország kerül a szemétdombra.
És ne legyen senkinek illúziója, ezt a gödröt, nem veszik körbe ember milliók, és könnyeket sem fog senki hullatni értünk!!
@shinichi:

Az borítékban volt, hogy te és sipi ezt nem fogjátok érteni véletlenül sem. Observert várom még, mert ő sem fogja.
@Cirbolya_sentinel: Egyetértek veled, nekem csak az a mókás, hogy ipari méretekben pont azoktól megy a rettegés, akik eddig nem tettek rosszat, akik meg tönkre vágták az országot becsületcsirázgatnak. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"simicska megvette kilora a kieheztetett nepszavat"

És amikor az ugyanonnan származó pénzből az MSZP pártkasszát töltik Velezék, akkor kit vett meg Simicska?

Erre se te, se a Népszavát ekézők nem vagytok érzékenyek. Ez ilyen szelektív finnyásság?
@Gábriel angyal: az a valódi kérdés hogy mivel ETETTE őket...
@Fabius: Hát az a mikutyánk kilóra pénze nem??? :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

El bírok képzelni olyan szitut, hogy ha befogott orral is, de a maszopra szavazok, de erős kétségeim vannak, hogy Orbán képes-e annyira lemenni, hogy a maszop le tudja váltani...
"a kulonbseg annyi, hogy a fideszben nem votl nyigas, az mszpben van nyigas, hogy az ellenseg keze betette a labat. es ez a helyes szerintem."
Lenne, ha nem nettó képmutatás lenne.

@hacsaturján: Jó, ezentúl neked külön írok... Az egyébként nem válasz volt, hanem az előző kiegészítése.
@hacsaturján: muszja leszunk megjavitani es helyrepofozni az mszpt, ha mar elbasztuk. a fidesz imho elveszett vegkepp a bunozes vilagaban. mindent a haracsnak rendel ala. az mszpben es kozeleben fel-fel bukkantak arcok, akinek nem csak egyeni motivacioik voltak. hanem mondjuk szerettek volna ezt a szarputtonyt kicsit gatyaba razni. es lehet szidni oket. lehet kopkodni. de szerintem teljesen felesleges leostobazni oket amikor eppen valami helyeset tesznek - mszp-fidesz kooperacio, mint a mostani esetben - es teljesen felesleges egy kalap ala venni oket a fidesszel. egyszeruen mar csaka part felepitese es a rendszeres vezetovaltas miatt is demokratikusabb part az mszp.

orban tobbet uralkodott partja elen, mint brezsnyev az szkp elen. es ez vonja ketsegbe a fidesz demokratikus berendezkedeset.

szoval en azt latom, hogy van egy bunozonk, van egy felbunozonk es egy csomo hangos, ostba kolyok, akik ahhoz is hulyek, hogy a sajat eletuket elterelgessek, de shell kutakat tamadnak be es be akarjak zarni paksot a kovetkezmenyekre valo tekintet nelkul. a bunoz menthetetlen. a felbunozot talan vissza lehet rugdosni az utra, ahol mnennie kellene. ezt kellene nekunk megtenni es a sok kiabalo hulyegyereknek.

mert nincs mas. egyszeruen nincs. van a fidesz es van az mszp. pont. elfogyott. a tobbi marginalis, ostoba es szelsosges politikai tomorules. lazado kamaszpartok. az egyik sotetzold kommunista, a masik arja neonaci. tipikus kamaszhulyesegek..
kozpen baszki egyik sem kepes megallni...

ezzel szemben van egy infrastruktulasian fejlett, komoly szavazaobazissal es branddel rendelkezo politikai kepzodmeny. le kelene a szart vakarni rola es ami hasznalhato, arra raepiteni egy uj politikat. egy uj orszagot.

nem azert, mert annyira kurvajok, hogy megerdemlik. azert, mert a tobbi mind erdemtelenebb...
@Gábriel angyal: nem csak anyagilag lehet tönkretenni egy országot, igazán pont nem azzal, hanem a gyűlölettel, megosztással, ellenségképpel, a mostani helyzetünk is főleg ennek tudható be, és ebből kilábalni évtizedek kérdése, és még ennyi alatt is kétséges az eredmény...
@Fabius: dehogynem

de akkor is az egyik kissebb, a masok nagy0bb gengszter. es ennyi. es amig a fidesz mellett loszar nincs, csak rombolas, az mszp legalabb ezt-azt fel tud mutatni.

erted..

sokkal ranyaltabb es tobbretubb dolog ez annal, mihnthogy "kozepen allok, mindekit utalok!"...
@Fabius: "2: A Népszava újságíró dögöljön éhen, de a pártembernek szabad a pártkasszát és a saját zsebét a Simicska-Közgép körből feltölteni. "

Szerintem ezt a két dolgot szét kéne szálazni. Az nyilvánvaló, hogy a maszop reakciója cinikus, álszent és bicskanyitogató, de ETTŐL MÉG igaz, hogy a Népszava értetlenkedése és védekezése szánalmas, és az is, hogy a saját felelősségük bőven megvan abban, hogy ilyen helyzetbe kerültek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "le kelene a szart vakarni rola es ami hasznalhato, arra raepiteni egy uj politikat. egy uj orszagot."

Ehhez előbb meg kéne szabadulni a borzalmas vezetőségtől, de az MSZP tagsága láthatóan még erre is képtelen.
Nem gondoljátok komolyan, hogy 2014-nek Baja Ferivel, Szekeressel, Török Zsoltival meg Lendvay-val neki lehet futni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem Sipi. Én azt értem, hogy most először hacsaturjánnak kimondtál két dolgot:

- megjavítani
- lesikálni a szart.

Ez nagyon helyes, támogatnám. Lehetne kezdeni azzal, hogy a szemforgató álszentséget szóvá teszitek. Aztán szép sorban a többit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Nem gondoljátok komolyan, hogy 2014-nek Baja Ferivel, Szekeressel, Török Zsoltival meg Lendvay-val neki lehet futni. "

dehogy gondolom komolyan...

pontosan errol beszelek, hogy ezeket ki kellene kurni a francba. ok a levakarando szar. az mszpre rakodott fidesz.
@Fabius: nekem nincs mit hova szova tennem, mert sem parttag, sem szavazo nem vagyok - az mas kerdes, hogy 2014ben valoszinuleg arrafele kell operalnom, mert nincs mas.

de a van rajtasapka-nincsrajtasapka "kritika" nem segit...

mondom, nekem a posztodbol az jon le, hogy mindig, minden korulmenyek kozott az mszpnek is a kurva anyjat. ha megveszik kilora azert, mert korrupt, ha ez ellen valakik fellepnek, akkor nekik meg azert, mert kepmutatoak...

gyurcsanyeknak meg csak, mert gurcsanyek.

na ez az, amit fuyniroval gazolasnak nevezek.
oda kapa kell, bakker es jol megnezni, mit csapsz ki es mit nem.
mi áll ki a hátából ennek a varacskos disznónak?

vmi orbitális nyalókát tűztek a hátába?
vagy az a lendkerekes/rúgós felhú zólya?

static9.origos.hu/i/1207/20120726-orban-viktor-demjan-sandor-vallalkozok1.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szálazzuk szét. A Népszava egy szocialista kötődésű napilap, aminek azért a piacról kéne eltartania magát. A hirdetési piac többségét a fidesz közeli és állami cégek uralják jelenleg. Szabad-e egy piacon lévő lapnak megjelentetni egy ilyen cég hirdetését önmagában a tartalom érdemi változása nélkül?

Ha a Népszava nem közöl le majd aktuális Közgép botrányt, ha hozsanna és PR optimizmus jön majd a cégről abban a másodpercben igazad lesz. De addig?
úúúú állami megrendelés, habzsolná a nép kétpofára!
No, melyik párttól várhatunk valamit?

Aki 8 év ellenzékben felépítette a médiáját, vagy.....

Aki 8 év lopás után 2 évvel már elvesztette a sajátját?

Szevasztok tezstvírek.
@Cirbolya_sentinel: Ebben is egyetértek. Sajnos az elmúlt 22 év bagázsai nem csak anyagilag tették tönkre az országot. A károkozásuk így még borzasztóbb. :(
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Alapvető tévedés van. Én nem segíteni akarok, hanem lekeverni két nagy sallert. Két évig csak beszéltünk, vártunk, mondogatta itt mindenki, hogy változás lesz meg minden, és lófasz se lett. A szép szóra nem kezdték el a szart lepucolni. Hátha az anyázásra majd elkezdik. Minden más eszköz elfogyott.
@Fabius: Nem lenne rossz, de ha a szarról lesikálod a szart az nem szar marad továbbra is?? Max. egy picit vékonyabb lesz. :)
@Fabius: "Szabad-e egy piacon lévő lapnak megjelentetni egy ilyen cég hirdetését önmagában a tartalom érdemi változása nélkül? "

SZERINTEM nem. El bírsz olyat képzelni, hogy mondjuk mittomén, a Times az egyik oldalon közöl egy leleplező riportot a NIKE által foglalkoztatott gyerekmunkásokról, rögtön alatta meg egy féloldalas NIKE hirdetést?

Ha lenne is ilyen, tuti kibaszott botrány lenne belőle.

@endike: Remélem, hamar megállapodunk az IMF-el, és végre vehetünk fel kurvasok hitelt! :DDD
@Gábriel angyal:

Vegyétek észre, hogy amit és ahogy mondtok az az emberek többségéből ezt váltja ki. Innentől pedig hiába is akarnátok érdemben beszélni földtörvényről vagy bármiről, az eleve elutasítás miatt el se olvassa olyan akivel érdemben vitázhatnátok a Jobbik álláspontjáról. Lásd aritus. Előbb vagy utóbb el kell dönteni, hogy csak a meglévő táborhoz akartok beszélni vagy mindenki máshoz is.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Jogos a kritikád és remélem kezdik észrevenni.
@Fabius: "hanem lekeverni két nagy sallert. "

annak meg az lesz vege, hogy szajbavernek, hogy a fogaid kisnek a fuleden, erre felrugod a herejuket csokornyakkendonek, erre eltorik a bordaideat terddel, erre....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

ez télleg szép, hosszú és tartalmas, köszönöm a megtiszteltetést, csak egy faszi mán hat évvel ezelőtt eldöngicsélt hasonlót, mondhatni jó sok borsót hányt a falra, pedig annyira nem is vót mólés. nu, én merek ebbül a szepontybul kicsi lenni, noha fabius nálam kicsit kisebb. :)))
"a jobboldalt támogató vállalkozók"

Azok kik? Hol van Mo-n jobboldal? A bolsevik típusú, kript-rákosista fityiszre, vagy a csíkos szocikra gondol a szerző? Azok kőkeményen baloldali pártok némi nemzeti retorikával leöntve!

Mutassatok egy jobboldali pártot és kifordítom helyéből a világot! ;)
@Fabius: Drágám, egyetlenem, látszik, hogy az lmp-nek nincs újsága, és te se vagy járatos az újságok és a hirdetők közötti kapcsolatokban.
Ha lennél, akkor most ez a poszt nem lenne. Ugyebár.
Vonatkozó irodalom, a HVG 27. számában Újságok válaszúton c. cikke.
Tudom, hogy az ördögbotoséknál az üzlet és a politika érdekeit csak akkor mossák össze, mikor támogatottságot mérnek, de azért tőled több gyakorlatiasságot vártam.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

jogos észrevétel, csakhát akkor elvesztenék a lényegüket.
@Lucky Larry Silverstein: Vagy amelyik úgy kezdte az uralkodását, hogy 14 céget 100+ adóhátralékkal elcsalt? Ja, apropos! Mi van a posta 140 milliójával? Azt már kifizették?
Azért szép téma, itt aztán tényleg mindenki nyakig szaros... :DDD
@Lucky Larry Silverstein:
8 év lopással felépítette a médiáját( szerintem 12 év lopással), aztán két év alatt elvarnyúzta a közmédiát is magának.
Most mit vársz tőle ?
Hogy még a Népszavát is fideszesek írják ?

És akkor az már a Kánaán ?
Orbán Viktor a büdös életben sem dolgozott egy percet sem, de hol a FIDESZ székház ára?
A KÖZGÉP lopásra angolul már nem kell bizonyíték, ott a weblapjukon a STEAL szó a cég névben.
Remélem hamar eljön az elszámoltatás.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Nem értem mit sír a jobbik szája. Magyarok kapják a földeket. Mi mást kívánhat egy nacionalista?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

kedveském, nekem vannak tapasztalataim és mégsincs közöm senkihez, viszont gyakorlatias vagyok. olyannyira, hogy elengedett kézzel röhögök ezen a marhaságon is.
Most értem ide, látom a némethpetyás link jó helyre landolt. Emmá vót? hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120726_mars Mert itt aztatat írja Árpád, hogy na ezen még Köztalicskagép Lala sem segíthet. Habony hablatya megbukott, sokmilliárdért se nézi a baromarcú, önnön józan eszétől eddig megmentettnek hitt nép; most vagy jöjjön azonnal ezerkezű Lajos és hirdessen abban is két eksön között hídelemet, vagy nem is tudom... Bele se merek gondolni.

Éhezni fog Jáksó és lemegy a tokája meg a pökhendisége? Istenem, megmondták a maják, hogy világvége leszen 12-ben. Há tessék.
nu, de itt van elftársak a ner, amibe a kutya el van ásva. marattam kiváló tisztelettel:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/26/orban/

a nagynemzeti együttműködés hejett egy óriási picsánrugás jutott eszembe má megin.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kezitcsókolom! Meg volt a balatoni halacska tesztelés?? :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Totál egyetértek.
Először én is legyintettem, de láttam a képet a fél oldalas hirdetésről, hát nem semmi. Közgépesítjük a Népszavát?

Jogos a szocik felháborodása, tényleg.

Fabius mintha egyből ráugrana minden lehetőségre, ha a szocikat lehet ekézni bármilyen indokkal...
@a szív fészkei:

megelősztelek, de azóta mán sok viz lefojt. :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Aranytollú ártatlanul csipogó kiscsibém, az érvelés zseniálisabb még Simicskáénál is: a Népszavában megjelenő Közgép hirdetésért és a Közgép lóvéból MSZP pártkasszát töltő Velez Árpiért az ördögbotosok a hibásak. Akik még ahhoz is amatőrök, hogy egy online "barikádot" összegründoljanak maguknak, és kizárólag a faszbúkot isemrik, mint közlési formát.

Briliáns ez, lássuk be :-D
@Tűzfal:
Igen, például újra lehetne/kellene hallgatniuk az öszödi beszédet, végre fel lehetne/kellene fogni valamit a tartalmából, ami -minden előzetes hireszteléssel ellentétben- az MSZP sárga köves, mindamellett rettentő fárasztó útja lenne a politikai megújulás felé. Na, akkor esetleg, minden korábbi faszságuk ellenére nem csak a fanatikus törzsszavazóik lennének hajlandók okádás nélkül rájuk nézni vagy gondolni.

Ja, "valahol el kell kezdeni"... Mit is kezdtek el és hol? Mi olyat csináltak, akár egyet az elmúlt két évben, amitől nem még feslettebb ribancok, még ostobább bohócok lettek, hanem esetleg értelme is volt, és alapja lehet annak, hogy esetleg lesz még helyük a Parlamentben 2014-ben? Kormányváltópárt, persze...
@Fabius: Hát ugyebár még van kb 2-3 hét a következő felmérésig, szerintem addig ne várj semmit az lmp-től sem.
@Cirbolya_sentinel: Addigra Varga is Mihály is lehullik a fáról vagy mi lesz...
@hacsaturján: Nem baj, Árpi kétszer is jó. Legalább egy srófra jártunk ma, nekem ez megtiszteltetés.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

A szocik nem ennyire finnyásak, mikor a pártkasszát töltik Simicska pénzével Velezen keresztül.

Meg te sem. Miért?
OFF-nak tűnik de azért lehet köze a posthoz is. :) Elég jó kis interjú.

VIZÓ, PORTIK ÉS AZ OLASZ MÓDSZER – POLITIKUS ÉS MAFFIÓZÓ NÉHA EGYET AKAR

pestisracok.hu/vizo-portik-es-az-olasz-modszer-politikus-es-maffiozo-neha-egyet-akar/

A szervezett bűnözés elleni harc egyik emblematikus figurája Orosz István, vagy ahogy a szakmában nevezik „Pityke”, aki 2008-ig vezette a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetek elleni osztályát. Nevét leginkább csak a szakmában ismerik, azonban „saját kezűleg” számolta fel az egykori energolosokból és conti carosokból álló bandát.

Ez volt a kecskeméti maffiaper. A múlt hónapban kirobbant rendőri korrupciós ügyről kérdeztük, kicsit hosszan, de annyi érdekeset mondott, hogy nem volt szívünk meghúzni…
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Fabius mintha egyből ráugrana minden lehetőségre, ha a szocikat lehet ekézni bármilyen indokkal... "

mna eggen:-)
@Gábriel angyal:

Kezdjék el súrolni aztán majd kiderül mi van alatta. A jogbiztonság ott van valahol, de a szartól nem látszik.
@Fabius: Látom, te mindenáron össze akarod kötni a pártkasszát egy újság hirdetőivel.
Az a nagy büdös helyzet, hogy könnyű egy közgép-népszava-közgép pénzeli a szocikat-szocik lenyúlják most is a pénzt típusú bakugrásokkal eljátszani, de azért csak illett volna megnézni, hogy is áll mostanság a nyomtatott sajtó, és azon belül is a népszava. Mert bár számodra groteszk és felfoghatatlan, de de kevés az esélye, hogy a népszava a közgép hirdetést használja pénzpumpának a szoci pénztárba.
Azért jó lenne kicsit utánanézni, mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonunk le.
Persze, értem én, jó ekézni a szocialistákat, de azért jó lenne, ha kicsit tájékozottabbak lennénk, nem gondolod?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Csodás összefogás, de ha esetleg a pártkasszás kérdésre is megpróbálnátok válaszolni...Közösen is lehet, ha egyedül nem megy :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Az tényleg jó lenne, ha tájékozottabb lennél.

Én ugyanis egy betűvel nem mondtam, hogy a szocik a Népszava közgépezéssel töltik a pártkasszát. Azt mondtam azt Velezék Simicskával közös cégein keresztül teszik.

hvg.hu/gazdasag/20120705_fidesz_mszp_gazdsagi_kapcsolat

hvg.hu/hvgfriss/2012.24/201224_az_mszp_uj_partpenzembere_rovid_vagta
@Fabius: Olyan nyomasztó mikor igazam van. Előbb a szonda ipsos egy héttel ezelőtt publikálta, most meg a tárki. Mit ad isten, hát nem pont a felmérés előtt került elő a bilincs a közgépnél?! Akkor ha igazam van (és nagyon úgy tünik, hogy igen, akkor a következő vicces húzásuk két hét múlva esedékes. Vajon mit találnak ki, a fényképes tv indoklás, bilincses perfomansz után? Ha nincs felmérés, akkor csak adják az interjút a magyar hirlapnak, hogy mi a szocikkal istenúccse soha?!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ezzel nem értek egyet. Igen, Lajos megmutatta csuklóból, oda se nézve, hogy megvehet bárkit, akit csak akar. Hiszi ezt legalábbis, mert pökhendi szar.
De akkor van igazán megvéve a lap, ha a Népszava ezentúl nem fogja őt egyelni. Ha hirdetést leközli és utána sűrű tömött sorokban az oknyomikat is, akkor szerintem ez nem akkora a gáz, mint ahogy a maszoposok hörgik. A minek is alapján???? Puch-Simicska tengely mentén?

Mert ahogy sokszor írtam - ismerek onnan volt magyarnemzetes faszit - effektív éheznek, ahogy Andressew írja. Azért könnyű úgy osztani az erkölcsöt - bocs mindenkitől - hogy van jó és stabil állásom, (pláne politikusként, basszus), kellemes bevételem, ebből gázom,villanyom, netem, nekem, kölykömnek kaja és még több is.

A lé/t/ határozza meg a tudatot. Ez van, ebben nem tévedtek. Ne a maszop tartsa el a Népszavát, oké, de legyen egy olyan alapítvány ez-az, ami beszáll a költségeibe, ha nem szabad máshonnan pénuzt elfogadnia üzleti alapon.

A nyomtatott média minden oldalon halódik, kivéve a szenyákat. De pl. A Nők Lapja - ami mindig élen járt eladásban - is olyan hangnemváltást - vallásos, szent anyapályát vállaló asszonyok hájpolása - és röhejes hirdetéseket vállal fel, ami azért ciki.

Pedig a Sanoma nem kispályás cég és így nem Orvbán Zsebibabája. Még Széles is hörög, pedig van neki mibul Murdochot játszania.

A Népszava meg is szűnhet és akkor az sem lesz, ami szól - de ingyen dolgozni még azért újságíróknak se muszáj egyelőre. Orvicsek dolgozik ezen, de várjuk meg legalább! (én évekig ingyen írtam egy portálra, nekem ez volt a luxusom, hogy megtehettem de volt benne barter is jegyekre, könyvekre legalább. Viszont ebből nem lehet kifizetni a rezsit meg parizert venni a közértben.)

Szóval nem ugrottak el a hirdetés elől, utána nyomoznak Lajosunk után - ez szerintem rendben van, hisz a hirdető nem szent tehén.
@TrueY: :-DD Hosszú bájtok éjszakája Lajossal, mint Apeh-elnökkel...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

az megvót mán, hogy fabius nem ekézi a szocikat? ahogy én se. viszont mán főtanátam az öntökönszúrás szolid fogalmát.
@hacsaturján: Miért öntökönszúrás ?

Ha a Közgép igaz magyar ember és erre adta a kétharmad a felhatalmazást és ez mindenkinek pont így jó,
mer jókormányzás van, oké ?
akkor ki mondja, hogy ez így nem lesz oké ?

-valami labanc ?

ki nem szarja le, mit akarnak a labancok...
ajjaj, ismét rosszat sejtek, mert a megvalósítástól cseppet tartok:

Orbán: nem lesz béremelés

A miniszterelnöknek tetszik Demján Sándor "békekölcsön" javaslata.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_nem_lesz_beremeles.526523.html
@Fabius: szóval jól értem-e. Az mszp ne aggódjon amiatt, hogy a közgép a hirdetéseivel befolyásolja a tartalmat, mert velez árpi papájának egyik cége közösen grundolt egy másikat a közgéppel?! Ezért a szocik, azonkívül, hogy pofa súlyba, mert ez is egy nagy lenyúlás, megint hülyét csinálnak magunkból, mikor emiatt aggódnak.

"...Közgép hirdetésért és a Közgép lóvéból MSZP pártkasszát töltő Velez Árpiért"

Ezt valóban nem te írtad? A te neved alatt jelent meg...

De ez az egyik mélypontod:

"A Népszava médiamunkásai ne fogadják el a szabályos hirdetést és a vele járó pénzt a Közgéptől, de a megújulás jegyében Puch helyett hozott pártpénztárnok Velez úr és családja bizniszelhet együtt zavartalanul a Simicska érdekkörben közös tulajdonú cégekkel, nem féloldalas hirdetésnyi mértékben? "

Még szerencse, hogy ketté tudod választani, a hirdetők befolyásolási képességét és a szocialisták pártigazgatójának családi üzleteit.
@K.Tomoceusz:

erre röviden és tömören csak annyit tudok válaszolni, hogy heeeee?
@hacsaturján: Még szerencse, hogy olyan bizalommal van irántuk mint mondjuk a jobbik felé. Most mi lenne, ha még ekézné is őket?!
@sanyoka: TE még tudsz ezen csudálkozni??DE édes vagy, komolyan. Ezeknek csak és csakis ez van a mami által megkötött agytekervényeikben. (láttam ilyen sapkát, jópofa volt.) Gábriel sztahanovista élmunkás ebben - nem tudom már élvezni, mert elszakadtam tőle, besokalltam a kitartásától (éljen Vona!) - mások szorgosan zárkóznak fel hozzá.

Ez élteti őket,istenem, ezt dobta nekik sorsnak a Keno - mi örüljünk, hogy vannak ennél jobb élveink is! ;-DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ne tereljél, nem vagy te juhász.

1: A pártkassza töltése megvalósult, illetve valós idejű folyamat.

2: A Népszavában - egyelőre - a tartalom befolyásolása még nem történt meg. Ha te másképp tudod idézd ide amivel igen.
@a szív fészkei: Nem vagyok ilyen optimista ezzel kapcsolatban. De ez tipikusan puding próbája.
@Cirbolya_sentinel: Azért ez is elég érdekes ha kivesszük belőle az ezen a portálon "kötelező" konteót. :)

www.jovonk.info/2012/07/26/csanyi-sandor-kilora-megvette-az-allamot

"A kormány és az IMF közti megegyezés egyelőre 2013 utolsó, 2014 első negyedévére van betervezve, addig valahonnan mozdítható pénzeket kellett szerezniük. Hogy a problémát átmenetileg megoldják, az Orbán-kormány konyhanyelven szólva „a magánbefektetőkhöz fordult”. Azzal a Csányi Sándorral egyeztek meg, aki köztudottan Magyarország leggazdagabb embere.

Információink szerint ennek a megállapodásnak az lenne a lényege, hogy Csányi pénzeli a kormányt, amíg az hozzá nem jut az újabb IMF-hitelhez. Ezt az üzletet Orbánék állampapírokon keresztül akarták megoldani, és történtek is ezen a téren jókora üzletek – de a kormány által hangoztatottakkal ellentétben nem a magyar lakosság vásárolja az állampapírokat (miből vásárolná?), hanem Csányi érdekeltségei. Az állam pénzelésért cserébe azonban valami egészen mást is kellett adniuk – Csányi nem fogadta el fedezetnek az állampapírokat, mivel azok bármelyik pillanatban értéktelenné válhatnak, ha az állam fizetésképtelen lesz.

A kormány éppen amiatt van rászorulva a „magánbefektető” pénzére, mert az állam csődközeli helyzetben van – és egy ilyen helyzetben nem jó döntés állampapírt venni, a tapasztaltabb befektetők most minden eddiginél jobban kerülik a magyar állampapírokat, éppen a fent említett viszonyok miatt.
Csányinak az értéktelen papírfedezeten felül föld kellett – rengeteg föld.

A kormány pedig nyélbe ütötte az üzletet. A termőföldekre kiírt pályázatokat mind Fidesz-közeli személyek nyerték (a helyi gazdákkal szemben) és a fideszes strómanok az eladásra meghirdetett földeket is országosan felvásárolták. Ezek a földek mind az üzlet részévé váltak, Csányi birodalma több millió hektár földet kapott meg cserébe a kormány pénzeléséért.

Ez már túlmutat azon, hogy a kormány pénzszűkében van. Egyetlen ember kezében van Magyarország termőföldjeinek több mint fele, és ez az ember nem nagybirtokost akar játszani, hanem el fogja adni a földeket jókora haszonnal."

Mondjuk ezzel egybecseng ez is. :(

k.blog.hu/2012/05/18/agrartamogatasok_2011_penzeso_csanyi_nyerges_es_leisztinger_erdekeltsegeinek
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Cuki vagy. Várom már, hogy náci mikor leszek. Mert aki a magát tökön szúró maszopra bármit mond az minimum fideszes és újabban náci is.

Ma ki ne maradjon.
@Fabius: Esetleg vannak kimutatásaid is, mennyire tölti valez árpi az mszp kasszáját?
Mint szívnek írtam, puding próbája az evés. Meglátjuk, hogy az első kritikánál, hogy fogják őket befenyegetni. Mert valez árpi ide, apuci közgépes közös cége oda, a közgép nem attól lett milliárdos cég, mert annyira pártfüggetlen.
@sajtoskenyér: Egyáltalán az a baromság, hogy ez építkezési szaklap? Az olvasó rohan hídelemet, vasútpályát, alagutat, mittoménmicsodát venni ettől? Ez olyan mindennapos szirszar, mint a Rexona, amit Kimi hirdet a szentséges szőkeségével?

Mijaszarért kell a Közgépet egyáltalán hirdetni? Focimeccsen pl.?
Olyan jó látni a kis civódásokat, mert lényeges különbségek a véleményekben nincsenek. Csöppnyi arány eltolódást vélek észre venni, de nagyobb részben, inkább teoretikus a vita, vélelmezhető eseményeken folyik a küzdelem. Amikre hamarost válaszokat is fogunk kapni, csak figyelni kell a történéseket, nyitott szemmel, de kellő kritikával ;)
Nagy Navarró írja a FB-on: "Ismét perben veszít az MTVA! Minket pereltek be, de most visszavonták a TFSZ elleni keresetüket!"

fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/387030_10151065601162417_138428248_n.jpg Szóval van siker, de persze közpénzből pereskednek, naná. Marslakók, tényleg.
Kihímezzük őtet is keresztanya??? fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/603424_422329337809481_1521171950_n.jpg éppen megold valamit. Gatyakorcot, ilyesmit, ahogy elnézem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

anélkül, hogy mélyideológiai hancúrba fognék az lmp össznépi elfogadottcságát illetően meg köll jegyeznem, hogy fabius mester egynehány tényekre igyekezett fölhívni a figyelmet és amennyiben ezek dehonesztálónak tűnnek, azér nem novákelőd fitymája a felelős. hogy pediglen eme nevezetes előbőr a deus ex machina röpke levezetésemben, azt tessen betudni annak, hogy véleményem szerint a jó horatio is fölfogta előbb-utóbb, hogy a csom igyot recs.
@Fabius: Több mint gyanús, aki még Emőkének is igazat adott a minap. Nem sok kell és tényleg náci leszel. :)
@Fabius: Szóval azzal, hogy elnézőbb vagy a jobbikkal szemben, mint a szocikkal, azzal azt mondanám, hogy náci lennél?! Nem pedig azt, hogy elvakít az utálatod? Érdekes.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: HA elkussol mától a Népszava, akkor meg vannak véve és lehet őket egyelni állandóan.

HA kritizál ezentúl is és megpróbálják megfojtani, akkor is tiszta sor, abból nemzetközi botrány lehet. Arról ordíthat NY-ban Bartus. Én nem vagyok abban annyira biztos, hogy Tümndérlala most annyira jót lépett ezzel a zsebpénzakcióval.
@Cirbolya_sentinel:

igaz, igaz! (alexandr alexandrovics panangin)
@hacsaturján: Aogy ahogy kinéz Novák Előd, még a fitymája lehet a legszebb rajta. Ha van neki, mit lehessen azt manapság tudni??? Gyereket tudott csinálni - némileg kampánycélra, mint ahogy Vona is ara használja a sajátját - , legalább abban megnyugodhatunk.
@Gábriel angyal: ezzel nem mondtál újat, ezzel aki csak csöppet figyeli a csányi birodalom terebélyesedését, és kiterjengőzését az bankvilágból az állattartásra és a hozzá szorosan kapcsolodó mezőgazdaságra /gyk. takarmány termesztés, ami ugye kedvelt marketing duma a mezőgazdaság fűalatti narancsosodására/ tisztában volt, és tisztában is van. Mint tudjuk Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen, és mint a mai poszt is igazolja, elvárások vannak, és lesznek, ha egy ügyfél fizet, szeretne is kapni a pénzéért valamit, ha mást nem, akkor minimum öncenzúrát ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az nem lehet, hogy a Közgép, az a kiplakátoltan Steal :-DD, a lömpopósok miatt kicsit beijedve most tényleg állami és pártfüggetlen vállalati konglomerátumnak akar látszódni, ezért most megszórja kis reklámmorzsikkal a balos sajtót?

Hogy lám kérem szépen, tekéntetes IMF,Bíróság Eju, itten mi stratégiai hungárian cégóriás vogymuk mindenki örömére és boldogulására; annyira mindenkié, hogy tessék, minden ojság minket zeng!

Nix gond, nix langsamm spatziren, csak boldog ugri-bugri minden oldalon!
@a szív fészkei:

teoretice nem tartom kizártnak, hogy elődkénél hunóra fogantatásának idején követtek el circumcisiot és itt jön a képbe szegedi csanád! csakhogy a közepibe vágjak a lényegnek.
Simicska Lajos nagyságát csak Fritz Thyssen német iparmágnás nagyságához lehet hasonlítani. Biztos vagyok benne, hogy az utókor szemében Simicska elnyeri majd az őt megillető dicsfényt, és végül méltó helyre kerül a Nemzeti Pantheonban, mondjuk Gozsdu Manó mellé.

Sok Simicskához hasonló nemzeti érzelmű nagytőkésre lenne szükségünk ahhoz, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott és prosperáló nemzetgazdaság épülhessen ki.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Legyél kedves egy elfogadható indokot mondani miért jó, hogy az ismert Simicska - Puch 70-30 tengely helyett a Simicska - Velez közös céges formáció van a szoci pártkassza élén.
@a szív fészkei: ez is benne van, meg egy kis PR önfényezés, meg az ellenség bomlasztása és megosztása, tehát tényleg zseniális húzás, de ezen nincs mit csodálkozni simlicska és a figyesz politikai marketingban és reklámos agitpropban mindigis fényévekre volt a többiektől, még ha minden másban a fasorban sincsenek :D
@a szív fészkei:
Ja...elszakadt a cérna nálam mert ez volt az egyetlen blog idáig amit élvezettel olvastam bár Fabiussal nem mindenben értettem egyet. Kitűnőek a törzstagok többségének hozzászólásai (a tiedet is különösen szeretem :D) Az utóbbi hetekben már tényleg csak az ismerős nevek riposztjait olvasom mert az újabbak stílusát már a kurucon sem kellene szégyellniük. A kedves "G" barátunknál tényleg azt érzem hogy már csak erre a témára áll fel neki ha egyáltalán emlékszik még arra, hogy pösölésen kívül mire használta régen.:DD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: remélem az a dicsfény, főleg gamma sugarakat tartakmaz majd, az hűen tükrözi áldásos és értékteremtő életet szolgáló ténykedését :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: csak sajnos nincsenek gyarmataink....

nincsen enyni kirabolható zombi....

amug ygratulálok Kedves drsimicska hevrodnak, az elért szép sikerekhez...
a hazai versenygazdaságban...
és a nemzetközi pájázatokon...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mikor a héten azt mondtam a Jobbikot lenyomja a karvalytőke akkor nem ez volt a véleményed. Igaz, akkor éppen őket szidtam.

varanus.blog.hu/2012/07/23/a_jobbikot_legyuri_a_karvalytoke

Na látod, ez tényleg érdekes.
ez ugyan off, de hihetetlen, és elmeorvosért kiált:

„A következő 10-15 év arról fog szólni, hogy a régió meg fog erősödni. Az a gond, hogy ennek nem biztos, hogy mi is a kedvezményezettjei leszünk. Ma azért harcolunk, hogy mi is a szlovák-román-cseh-lengyel gazdasággal tartsuk a lépést. Egyelőre más ligában focizunk, a történelmi felemelkedésből Magyarország kimaradhat, ha nem sikerül a versenyhátrányunkat ledolgozni. Ebben az esetben mi is a hanyatló nyugat része leszünk”.

A hanyatló nyugatról elég régen hallottunk, és a lengyel-csehszlovák-román testvéri országok is inkább hozzánk zárkóztak, mint mi hozzájuk, de a retorika fájón ösmerős. (Ez 40 évnél idősebbekre vonatkozik. )
@a szív fészkei: ":-DD Hosszú bájtok éjszakája Lajossal, mint Apeh-elnökkel..."

Ezt még a maszop sem tudta bizonyítani, szóval ebben nem annyira hiszek. Persze, ha van votl APEH-es rendszergazda ismerősöd, akkor ő tudhassa a tutit! ;)
@Fabius: "Legyél kedves egy elfogadható indokot mondani miért jó"

neked miert jo leostobazni es lekepmutatozni azokat, akik ellen felemeltek a szavukat?
@allegretto23: minden szavaddal egyetértek.
@Fabius: Persze, amint a 70-30-ra és a pártkassza feltöltésére mondasz valamit. Mert az, hogy puchnak és veleznek közös cége van a közgéppel, az a fenti kirohanásodra nem indok. Igazából azt látom, hogy vagdalkozol. Az egész ügy jó indok, hogy puchozz, velez árpizz, mszp lop-ozz egyet. Számodra ez nem szólhat másról, minthogy a szociknak sosincs igazuk, mert lopnak, és puch-velez és közgép.
Most akkor az lmp-t sem szereted, és most válogassam ki az lmp-t kritizáló linkjeidet? Mondjam azt, hogy utálod az ördögbotosokat, mert van negatív posztod róluk?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

mert nem ez ellen emelték fel a szavukat. ez ellen egy büdös hangot nem szólt senki. Velez és a pártpénztárnokság az ismert körülményekkel rendben van mindenki szerint. vagy te hallottad a frakciót tiltakozni? esetleg bárki mást?
@Cirbolya_sentinel: Azért most Merkel helyében én aggódnék. Ha Matolcsy dicséri, az jót nem jelenthet:))
Ja, nem európai birodalomra van szükség, hanem a jobb agyfélteke fordító korongjára, meg technikai atombombájára, feritél, feritél. Gyurci látom most már nemcsak Magyarországot akarja megmenteni, felvirágoztatni, hanem Ejrópát is. Fusson, ki merre lát.
@a szív fészkei: "HA kritizál ezentúl is és megpróbálják megfojtani, akkor is tiszta sor, abból nemzetközi botrány lehet. Arról ordíthat NY-ban Bartus."

Elnézést, elnézést, de:
- Ha a Népszava a továbbiakban az egyik oldalon simicskázik, a másik oldalon meg a Közgépet hirdeti, az nem tökös kiállás, hanem a cinizmus világrekordja, kb mintha az "Új ember" sado-maso sexshopot hirdetne, "Fiatal voltam, kellett a pénz!" felkiáltással... Egyébként gyerekek, most komolyan elhiszitek, hogy az egyik cél nem pont a simicskázás leállítása lett volna?
- Bartus tényleg elég sok cikket ordított a magyar lakájmédiáról, az idézett blogbejegyzésében Andrassew (meg a Fabius által citált Seszták) az egészet nagyjából igazolja is, amikor a "viselt dolgokról", meg a (meg nem írt) "dokumentumkötetekről" értekezik. Egyébként, nem furcsa, hogy Németh gyakorlatilag már aznap szükségét érezte a magyarázkodásnak?

Megj: ez az utóbbi idők legjobb posztja, micsoda dzsuvás mocsár... :DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Válogasd. Legalább kiderül, hogy mindenkinek kiosztom ami szerintem az adott dologért éppen jár. Narancsos, szegfűs, ördögbotos vagy kettőskeresztes tökmindegy.

De nem szeretem mikor pont te úgy teszel, mintha nem éppen velem vitattad volna meg alig egy hete ezeket a 70-30-akat Mesterházy esetében cégnevekkel, összegekkel és minden mással együtt.

De, ha szerinted nem gáz az MSZP pártkasszát Közgép lóvéból feltölteni, és nem gáz közösködni, akkor ne mondd majd, hogy nem szóltam időben. A szociknak sem kell észrevenni, hogy mióta a Velez buli kiderült, (06.05.) azóta a támogatottságuk megint hanyatlik:

www.tarki.hu/hu/news/2012/kitekint/20120725.html

Azzal lehet vitatkozni, hogy én mit gondolok róluk, azzal nehezen amit a számok megmutatnak.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: És azt a birodalmat úgy híjják, hogy Ovrbánia. Szegény Gozsdu! mariaberenyi.hu/Gozsdueletbarats2002.pdf Hol vanebben az életútban egy szemernyi is a Simicska Lajos fémjelezte tolvajmentalitásból? Saját kemény és mindenki által nagynak tartott munkája és nem pártalapú himihumis, sötét megbízások nyomán lett gazdag!
Ez az ember ügyvéd volt, ismert ügyvédként épp hogy összehozott és nem elválasztott népeket, mindkét kultúrát támogató mecénás, nem annak megfojtója. Te komolyan vizsgáltasd meg magad, aggódom érted.
@Fabius: Én meg azt látom, hogy Jávor Benedek lemond és megigéri, hogy nem fognak elempések ilyen közgépezős tüntetéses dolgokat csinálni többet.

És mivel a szocik meg a Népszavában közgépeztek, ezért azoknak ott fogják be a száját egy kis zsozsóval.

A jobbikosokat lekenyerezték egy kis Bándy Kata kopaszmenettel Pécsen.

Szóval mindenki boldog és a simicskázás most megint fű alatt mehet is tovább.
@DarthVader: Igen ezt mondta a Ruchir Sherma is májusban.
@Fabius: kösz, nagyon várom.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
szia félázsiai parasztlány! mi van veled?
XD
(megj.: azt, hogy te is félázsiai vagy, nem én mondtam, viktorodat idéztem)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Persze, amint a 70-30-ra és a pártkassza feltöltésére mondasz valamit. Mert az, hogy puchnak és veleznek közös cége van a közgéppel, az a fenti kirohanásodra nem indok."

Dehogynem. Az hagyján, hogy az elmúltnyolcév alatt a szocik hasonló módszerekkel irányították a közpénzt a pártkasszákba és a baráti médiumokba, de még ráadásul ez bizonyíthatóan a mai napig is így folyik. Na most ezek után magasra emelni a szociáldemokrácia a fáklyáját, és a Népszava székházra hajítani, minimum necces. Szerintem a posztnak ez a része jogos.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
konkrétumok itt:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/26/orban/
"„Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van."

reakciók itt:
mandiner.hu/cikk/20120726_orban_ne_kapjon_segelyt_aki_kozmunkara_mehet
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Cinizmus, meglehet. DE a vegytiszta erkölcs akkor azt diktálná, hogy oszlassák fel magukat máris és szűnjenek meg, eresszék szélnek a mukatársakat és ollé, tiszták maradnak. Éhezve, de azok. Mert nincs pénzük nagyon régóta, Andrassew nem túloz. Akkor ne legyen többet Népszava, kész. Aztán Népszabó sem, mert más reklám nagyon nem akad a piacon és nem veszik őket, ahogy a többit se jobbról.(miről ír állandóan Fabius? Hogy öntik eléjük a nehéz pénzekért kötelezően vett remittendát)

Így legalább megszűnik az úgymond balos médiafölény,(fölény, hát kackac). A Klubrádió próbál pénzt tarhálni a hallgatóktól meg azért Arató nem egy szegény pasi. DE ki tartsa el a Nép-izéket? Nyomtatott napilapból talán csak a Blikk marad talpon, az meg ugye fújcsúnya bulvár. Mit lehet csinálni?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
palesztina és india ázsiában van. tehát a félázsiai félig cigány, hogy értsd (azért részletezem, mert a múltkor az álló faszt is be kellett mutatni neked.). tehát burkoltan lefélcigányozta a magyarokat.
@TrueY: Jó, nincs bizonyítva. De Kövér Szilárd nem is ül 100 milliós adócsalásért, viszont mindenki Győzikéjét kevesebbért mióta csesztetik bíróságon! Oké Lajosunk ártatlan, hisz nem ítélték el. Ő volt APEH-elnök, Pintér belügyér, Polt főügyész: működött a Szentháromság.
@DarthVader:

Ez a fasz nekiállt építeni a szocializmust. :(
@a szív fészkei:

Ha Fabius létezett volna a 19. században, a modern nemzeti gondolat megszületésének idején, akkor Habsburg támogatással, hatalmi célokból, a bécsi udvar szolgálatában álló íróként ugyanolyan rottweiler-vehemenciával támadta volna Gozsdu Manót, mint amilyennel most Simicskát ekézi.
@a szív fészkei:

Érdekes, a HVG-nek van hirdetése, pedig ütik vágják a Fideszt. Az Indexnek is vannak.

értem, mit mondasz, de hát olyan újságírásnak, ahol hol Puch, hol Simicska mondja meg, minek kell holnap megjelenni, van értelme?

Mit lehet csinálni? Most már lehet, hogy semmit, a magyar médiának előbb kellett volna gondolkodnia.
@sanyoka: Van szép kislánya, tehát bevetette érdemi célokra is.

Figyelj, nem tudom olvastad-e Tótát, aki zseniális, bátor, humoros - lásd a marslakósát - de hozzá is áradtak az ilyenek néha még őrültebb rizsákkal. Most a hvg-n leszoktam róla, mert a közönség valahogy nem tecc ott. És nem is azért , mert csupa ilyen turulkaka. Csak a fene tudja, nem olyan a hangulata, mint rég.

Itt én jól érzem magam, ezeket a megszállókat helyén kezelem: ez a dolguk, szőnyegbombázni. Azért mutatja a színvonalukat, hogyan és mivel - nettó zsidózás, cigányozás, slussz - megy ez nekik. :-DD
@Cirbolya_sentinel: Ha Lajosunk százszorszép -, sőt ezerszer szép ártatlan hamvas virágszál - akkor lesznek rá hatással. www.port.hu/a_gamma-sugarak_hatasa_a_szazszorszepekre_the_effect_of_gamma_rays_on_man-in-the-moon_marigolds/pls/fi/films.film_page?i_film_id=860 Sajna,nem láttam, csak hallottam róla.
@Secnir: Ez a cigány miért nevezi a magyarokat félázsiai népségnek ?

És miért fenyeget, hogy tud ő a demokrácia helyett más rendszert is ennek a félázsiai népség országnak ?

Miért nem küldi már valaki kényszermunkára, hogy csihadjon ?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te most tényleg nem akarsz érteni? De hát ez természetes is.

Hol volt olyan Gozsdu, mint ez a sunyi, a koleszos haverságot maximálisan kihasználó, minden versenytársat a pályázatból kinyirató és még akkor is állandóan túlszámlázó Simicska? Aki elég érdekesen szerezte meg a MÁV-os vagyonát pl.. Gozsduról nem írtak volna ilyet, ha kitudódik? Dehogynem, ha arra se adott volna, mint hősöd, hogy valami látszatja legyen a machinációinak? Elkapták volna, de ő Deák híve volt, aki nem Orvbán!!!!

Megfélemlít Talicskád simán maffiósan, így szerez cégeket a reklámpiacon is. Felvásároltat jól menő vidéki vállalkozásokat, vagy ha nem adják el neki azonnal nyomott áron, akkor egy rendeletmódosítással eléri, hogy azok másnap semmit ne érjenek.
Kihasználja, hogy a kreatúrája, falusi koleszcimbije, aki sajnos miniszterelnök, olyan törvényeket nyomat át a mamelukjaival, ami csak neki kedvez.

Hol csinált ilyet Gozsdu? Idézd!

Nem is téged akarlak meggyőzni, hisz vagy heccből vagy - ne adj isten - igazi hitből - te ilyen vagy. De hátha vannak itt értelmesek read only, ha már Gozsdu leszármazott nincs is, aki védené veled szemben.

Ez meg gondolom kedvenc hősnőd: konyves.blog.hu/2009/03/26/ket_naci_is_a_szeretoje_volt_thyssen_bornemissza_margitnak
@K.Tomoceusz: Ez jó: [..]" Nyugat-Európa valóban kétséges pályán halad, a vesztébe rohan," - oda meg az 56 óta nem látott nagyságú magyar népesség. Mind önkínzó állatok.
"Orbán arra kérte a VOSZ-tagokat, hogy ne hagyjanak teret olyan politikai erőknek a következő években, amelyek programjukban felelőtlen osztogatást ígérnek." Ez a legjobb. Irma néne mit szólsz hozzá a Simlicska-plakátról???
@Penivaldes: Mindegy, csak fényezze azt a tahót. :-)) Mármint Laliját.
@K.Tomoceusz: Mindent elszarna maga körül. Te mit bíznál rá?
@Fabius: en tovabbra sem ertem ezt a gondolatmenetet aminek igazabol azon egyetlen ertelmet latom, hogy mindenkeppen a szocik kurvaanyjat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A HVG az a példa, ami nem ül. Megszűnt a hírszerző, megszűnt a techline önálló oldalnak/fórumnak lenni, illetve beolvasztották őket az anyacég keretei közé, mert a különálló platformokat ők sem tudták anyagilag finanszírozni. A techline van most a tech rovat alatt, a hírszerző meg gyakorlatilag nincs. Abból a nyüzsi megy még oldalt aztán helló.
@Gábriel angyal: "ez olyasmi, hogyha fuldokolnál mondjuk a Dunában és pont egy jobbikos akarna kimenteni, akkor inkább megfulladnál" :-).

Talált. Nem mi magyarországi magyar és nem magyar nemzetiségű állampolgárok vagyunk egymás ellenségei! Az ellenségünk onnan ismerszik meg, hogy megoszt minket, egymásnak ugraszt minket. Lehetőleg jó sok törésvonal mentén. Ez az ellenség a 70-30 fityisz - maszop, a többi "pártunk", az ilyen-olyan oldalinak mondott úságíró eftársak, megélhetési zöldjeink, gagyi kultúrpolitikánk, értelmiségi megmondó embereink, ...

Kedves @aritus: ! A helyzet az, hogy lehet a jobbklikk politikáját zsigerből elutasítani, mert esetleg vannak - lehetnek benne kirekesztő elemek (rémlik nekem valami csuszlág, aki maszopos létére volt ízléstelen). Vettem a fáradtságot és elolvastam a jobbik választási programját (ígéreteiket), pl. a cigány helyzet orvoslása politikailag teljesen korrekt volt (nem én mondtam, hanem az akkori "liberális" szabad demokraták). Néhány szakmai fejezetet is megnéztem (amihez értettem), az is jónak tűnt. A gond szerintem az a jobbikkal, hogy ígéreteiről "elfelejtkezett".

Rájöttek milyen fent. Pedig lentről(?) indultak.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Oké Sipi, akkor nem érted. Én meg nem magyarázom.

A baj az, hogy a szocik és a szimpatizánsok éppen így "nem értik". Aztán az eredményt se fogják 2014-ben.
@a szív fészkei: Kőtörést a murvaörlőben.
A szobatársaival együtt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Index tulaja is egy milliárdos. És volt egy etapjuk tavaly ugye, ahol felállta Tóta, felállt Uj, felállt Bede a soha vissza nem nézésre. Ahol nem engednek kommentelni, mert félnek. Ahol érdekesen írnak és fotóznak néha dolgokat. Némi szájkosár-feelinggel.
@Fabius:
Én azt nem értem, hogy a Jávor Benedek miért mond le és miért lesz az elempé új irányvonala, hogy nem csinál közgépezős performanszokat ?

Ők nem hirdetést kaptak és nem kopasztüntetést.

Hanem mit ?
@K.Tomoceusz:

Te honnan veszed, hogy Jávor lemond?
@Fabius: 2014-ben a böcsületes szobatársak fognak győzni, és ezt mindenki érteni fogja.
Mert tiszta a pártpénztárjuk, mint a friss hó.
Ez lesz az oka.
@K.Tomoceusz: A murva nem igényes finom anyag hozzájuk? ;-DD

@Fabius: off a Novákra: velemenyvezer.blog.hu/2012/07/26/a_jobbik_pontosan_az_aminek_gondoltuk Vagy ők is mind hülyék, vagy én nem vagyok az. Mert ezek szerint nem a korrupció borogatja fel a lelki egyensúlyukat ott széljobbon. A szocik meg hülyék, ez sajna nem meglepi, amíg a névsoruk változatlan. Ha Gyurcsány tökét úgy markolták, hogy nagyon lépni se tudott érdemben - akkor most egymásét szorongatják azért, hogy a hatalom/pénz közeléből ki ne csöppenjenek.
Lehet, hogy megújulnának és van pár friss és tiszta aspiránsuk erre valahol - miért is ne lehetne? - , de a régiek valószínűleg egymás zsarolásával vannak elfoglalva, kivéve, amikor együtt basztatják Németh Pétert.
@K.Tomoceusz: Most elvesztettem a fonalat. Kikről beszélsz? Itt senki nem járt koleszos suliba? Nem akartok pártot gründolni? Peni, te?
@K.Tomoceusz:

Ahha, értem, tehát sehonnan.

De a Népszava és MSZP pártpánztár dologba is bele kellene keverni őket valahogy.
@a szív fészkei: Én jártam 1 évet, de nem értem, hogy erre milyen pártot kell gründolni...
@Fabius: Nem keverem, ne izgulj.
Szóval ezek itt a népszavás reklám, meg a pécsi jobbik-fidesz cigányellenes menet, meg az elempé hátraarc,
ez együtt értelmes.
A Simicska és az Orbán tényleg nem csípi a közgépezést a nyilvánosságban, úgyhogy szerintem odatette magát mindhárom párt esetén, hogy ne legyen már a Közgép a téma.
Ebbe a sorba illik a Selmeci Gabika kirúgása a szóvivőségből.
Szóval ez részemről nem rosszindulat, hanem csak kicsit hátrébb lépek és látni lehet a pályán.
@a szív fészkei:

Nem bonyolult ez: szólították föl lemondásra Szegedit mikor kiderült a zsidósága? Nem. Szólították föl mikor kiderült, hogy uniós pénzen akarta eltussolni az egészet? Igen.

Ennyi.

Ettől még a Jobbik és Novák ugyanaz az antiszemita marad aki eddig volt, de ezt a két kérdést és a rá adott válaszokat cáfolja aki tudja.

A szocikra adott helyzetértékelés úgy van ahogy mondod.
@Fabius:

Mindenhol karcsúsítanak. De messze nincsenek akkora szarban, mint a Népszava, ahol az "MSZP vezetésének viselt dolgairól" "egész dokumentumkötetet lehetne írni", csak hát mégsem írtunk, ugye. De jó, hagyom a témát.
@a szív fészkei: mindent elmond róluk, és az olvasókról.
hogy nekünk ez akkor 2007 táján miért nem jutott eszünkbe? hát rögtön voltunk 9.-en egy szobában, 9 lány!:)
@Fabius: de MIT???
mit kellene azon erteni, hogy lefikazol embereket, akiknek nem tetszik az, hogy a kozgepen keresztul a fidesz meg akarja kilora venni a legnagyobb ellenzeki part lapjat?

ertem en, hogy szerinted van ott mas szar is. de legyen megegy? vagy a te ertekrended szerint aki szaors az ne kiabaljon ha megint ra akarnak egyet dobni? turje? kussoljon?

egyszeruen nem ertem, mire megy ki a jatek.
es probalok nem csak sima rosszindulatot feltetelezni.
A Strabag hirdetésekkel nem volt ennyire finnyás a lelkecskéjük...apropó hová tűnt ( nem Damon Hill ) Selmeczi Gabriella? Mi lesz velünk nélküle?
@K.Tomoceusz:

No, ha hátrébb léptél akkor amit - szerintem - érdemes meglátni ebből az interjúból:

1: Jávor nem azt mondja, hogy nem baszogatnak többet senkit, hanem azt, a láncolós akciók helyett más gegek jönnek:

"Azzal természetesen egyetértek, hogy minden ilyen eszköz idővel veszít a frissességéből. Én is azt hiszem, a láncolós esetek végére értünk. A 2014-es választásokig nem gondolom, hogy lesz még olyan intézmény, amelyhez oda fogom láncolni magamat. A látványos eszközöket persze továbbra is használni fogjuk. Van még pár dolog a tarsolyunkban."

3: Válaszol a pártpénztárak - MSZP szövetség kérdésre is:

"- Az a kérdés, hogy az MSZP hogyan változik 2014-ig. Egy olyan MSZP-vel, amely a 2010 előtti állapotokhoz való visszatérést ajánlja, nem lehet együttműködni. Látom, hogy a szocialistáknál jelentős változások mentek végbe. Legutóbb Kunhalmi Ágnes nyilatkozott épp a Népszabadság oldalán egy interjúban arról, hogy a szocialista tábor viszonyulásában is változások kellenek a két párt közeledéséhez. Megjelentek új szereplők az MSZP-ben, akik sokkal inkább értik, hogy az LMP miről szól és mik a célkitűzései, akiknek a 2010 előtti időszakhoz nincsenek kötődései, nincs közük az akkori korrupcióhoz. Vannak tehát változások, és ezek befolyásolhatják a szocialistákhoz való viszonyulásunkat. Hogy ezek a változások azonban milyen mélységűek lesznek, még kérdéses. Látok azért aggasztó jeleket, például az MSZP pártpénztárnokának családi érdekeltségei összeérnek Nyerges Zsolt érdekeltségeivel. Én nem tudnék nyugodtan aludni, ha egy olyan politikai erővel lennék összekötve, amely a színfalak mögött kapcsolatban áll azzal az oligarchakörrel, amely ellen egyébként a legádázabb harcot folytatjuk."

A frakcióvezetésről:

"Erre alapozva azt gondolom, hogy nincs olyan külső ok, ami indokolná, hogy ne folytassam, és ne vállaljam a frakció vezetését a továbbiakban. Vannak azonban más, személyes szempontok is. Hogy ez a fajta pozíció miként illeszthető össze a saját ambícióimmal, miként illeszthető bele az saját életembe. Ezeket nekem végig kell gondolnom. Azt kértem a frakciótól, hogy az ülésszak lezártát követően adjanak nekem időt átgondolni ezeket a szempontokat."

Ezek szerint nem ugyanazt látjuk ezen a pályán. Vagy mást gondolunk róla.
@a szív fészkei: nna

ez van mikor nem tudja az lmp bal szarnya mit csinal a balabb szarnya...

a lenyeg az, hogy minden coci geci es kesz:-D

aki ellene szotl azert, aki erte szolt, azert..

nezd a k. anyjukat! mar megint nincs rajtuk sapka:-D
@Husz_János_Puszita: Földet mível, amit megmentett a spekulánsok elől Abádszalókon. Vagy szolizik, még odébb van a Michelle Obamától. Pedig majdnem szenátornő volt.
Azt azért elmondhatná valaki, hogy az lmp.-t miért kell idekeverni? vagy ennek nincs oka, csak a sárdobálás...?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Bocs, de hiába játszod, ennyire hülye nem vagy.

Mit nem lehet azon érteni, hogy Simicska kezéből eszik a pártpénztár, és még le se nyelte a falatot mikor a Népszava Közgép reklámja miatt ordít? Ugyanannak a kiflinek a szájukban lévő vége finom és nyamihami, csak a másik vége szaros?

Aki ezt nem érti az direkt nem érti. Egyébként meg tőlem azt feltételezel amit akarsz.
@Husz_János_Puszita: DE gondolj bele, micsoda szar egy éltük van az Orvbán-csicsókáknak: kirendelik lömpopó székház - az nincs - inkább iroda elé vakerálni a hülyeséget. Mint kormányszóvivő. Ez a dolga, ahová rendelik, oda lihegve rohan persze, fel sem vetheti - majd pont ő! - , hogy a Közgép az nem a kormány. Aztán azonnal beáldozzák, amikor miatta elkezdik azonosítani - jaj de miért??? - a kormányt a Közgéppel.

Ennyit ér Orvbnnak minden. Csak attól fél, aki zsarolhatja. Gabcykának meg nincs kockás füzete róla ezek szerint.
@a szív fészkei:

:D Nem kell szolira költenie, a kapálástól jól lehet barmulni a tűző napon.
@Husz_János_Puszita:
Kapálnak az elítéltek, nem a képviselőasszony!:)
@Husz_János_Puszita: És bomba alakot is csinál!!! Amúgy féltem én a kultúrnövényeket tőle azért. Még megvédi őket jól, ahogy szokta.
@a szív fészkei: a kapálás csinálna bomba alakot? erősen kétlem. mert, hogy én eddig a földeken a kapáló nőket nézve inkább mást láttam:)))
megvédi! szegény növények...
@Fabius: Azért látunk mást, mert Ta nagyítóval vizsgálod, hogy mit mond egy politikus magáról és másokról,
miközben nem azt kell figyelni, amit mondanak, hanem amit csinálnak.

-Közgép lop

-ellenzéki lapok megírják, lmp bekerült a hiradóba
-kormányszóvivő megvédi a Közgépet

-Közgép támogatni kezdi az ellenzéket
-kormányszóvivőt kirúgják
-lmp főnök átgondolja a karrierjét és visszahívja a láncosokat

Ez az, amit csinálnak.

Lmp főnöknek talán igértek valamit, hogy legyen mit átgondolnia.

Ha valamihez értenek ezek a fideszesek, akkor az ilyen elhallgattatásokhoz értenek igazán.
@Penivaldes:

A dinnyekapálás jó biznic mostanában, bár igaza van Szívnek, elég hervasztó lehet a kultúrnövényeknek.
@Husz_János_Puszita: elegük lesz a kultúrnövényeknek. még megvédi nekik a nedvességüket, vagy a napsütésüket. (melyik mit szeret)
@Fabius: tehat akkor szpeen, kussban megegy korrupcios ugyet huzzanak magukra..?

ezt a reszt nem ertem..
vegre a kurva anyjukat, nem tetszik nekik valami, ami nekem sem tetszik. vegre egy par felemeli a fejet es kinyitja a szajat. talan elindulhat valami. aztan lehet, hogy ugy van, ahogy te mondod. de lehet, hogy nem.
lehet, pont ez robbantja fel a simicska-puch-v-akarki tengelyt, hogy mostmar eleg...

erted en mit mondok? erted en honnan kozelitem meg? erted miert szeretnek inkabb egy megtisztult, mint egy halott mszpt? es erted miert nem baltaval akarom tisztinani, hanem gyokerkefevel?

te elutasitasz mindent. mert keptelen vagy barmi pozitivumot, valtozast belelatni. en remelek. te mar azt sem.
@Penivaldes: Jó, igazad van. Még gereblyézni is utálok, megfájdul a derekam hamar.
@K.Tomoceusz:

Szerintem ez nem így van, és tények helyett a jövőre spekulálsz. De teszek egy számonkérhető ígéretet: ha kiderül, hogy Jávor eladta magát Simicskának, akkor tőlem kapja érte az elsőt.
@Fabius: Nem is akarok úgy tenni, mintha a szociknál nem fordulna elő simlis ügy, és nem nyúlkálnának a közösbe. Sőt, kettőnk közül én vagyok a cinikusabb, mert én valamennyi pártról feltételezem, hogy belenyúlkál a kasszába. Te ezt egy pártnál élből elutasítod.
De a hirdetési pénz esetében nincs igazad. Pláne úgy, hogy te magad is leírod, hogy mekkora forráshiányuk van. Te a hirdetésben pénzpumpát akarsz látni, mert neked az kényelmesebb, mint szembenézni azzal, hogy így is el lehet hallgattatni egy ellenzéki hangot. Persze nyugodtan közgépezhetünk és árpizhatunk. De te is ismered a mondást, aki a zenészt fizeti...
Dr. Gy. Dr. Fűegér: Senki se feltételezte a szocikról, hogy szűzlányok és szentek. Fabiusszal ellentétben én nem emelem a nekem szimpi pártot piedesztálra, és hiszem, hogy a simlik távol állnak tőlük.
@Fabius: Bocs de ezt már láttad?? :)

nol.hu/gazdasag/mit_tervez_orban_az_egykulcsos_adoval_

"Orbán Viktor kitart az egykulcsos adó mellett, de valamit kezdeni akar a gazdagok pénzével: fejlesztési alapokba tenné át az adójukat, ott 8-10 évig fialtatná a befizetéseket. Mit jelent ez, burkolt második adókulcsot? Megvizsgáltuk a lehetőségeket.

Beszámolók szerint a kormányfő nem javasolja, hogy visszalépjenek az arányos egykulcsos adórendszertől. Arról azonban érdemes szerinte elgondolkodni, hogy „miként lehet a magas jövedelmű rétegeknél kitalálni egy olyan szabályt, ami nem az államkasszába, hanem befektetési alapba vonná a pénzüket, akár úgy, hogy választhatnak két-három alap közül, és így tulajdonrészt szerezve majd 8-10 év múlva eldőlne, hogy kiveszik-e a pénzüket vagy tulajdonrészt akarnak szerezni egy sikeres állami fejlesztési alapban".

Remélem értékeled, hogy viktorunk "kezdeni akar valamit" a gazdagok pénzével.:)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Válasszuk ezt szét:

A te törekvésedet és indokaidat valahol megértem, és ha ennek hatására elindul valami azt támogatom is, ez stimt.

De ebbe az irányba ez elindulást az jelenti, hogy felvisít a frakció akkor, mikor Velez megjelenik kezében a borítékkal, hogy hellóka, Simicska küldött egy kis pénzt a pártkasszába. De amíg csak az van, hogy baszki, a légy rászart a kirakatra egy Közgép reklámot az a nullával egyenlő.
@Fabius: Nem olyan nagy szégyen.
A fidesz televan ilyen átigazolt figurákkal.
Sokan gondolták már át a karrierjüket.

Közgép Lajos zseniális húzása
Ez a cím.
Szerintem nem zseniális, csak rutinmunka, ahogy Orbánék szokták.
@Fabius:
Szóval ezekszerint nincs támogatójuk, és a 2 milkás büntit se dobják össze a szimpatizánsok, mást kell kitalálni. Valamit, ami olcsóbb. Úgy látszik minden áron nem akarnak a tiszta közéletért kiállni... És bár az lmp-ben felhangosodik az mszp melletti szövetség, de az mszp vezetőinek családjainak üzletei miatt Jávor nem támogatja. Így gondolom nem tartóztatják tovább, hogy a saját boldogulását keresse.
@Gábriel angyal:

Orbán Viktornak az én pénzemtől kuss van.

A progresszív adórendszert támogatnám, de ha ez nincs akkor lehet menni a faszba. Én nem akarok állami tulajdont szerezni, a pénzemet befektetem én magam, köszi, nem kell holmi nyugdíjvédelmi és befektetésügyi selmecigabriellák segítsége hozzá.

Orbán az egykulcsosa bukását finanszírozni nem az én pénzemen fogja. Ha kell a lóvé mondd szépen Viktor: hülye fasz vagyok és elbasztam.
@Gábriel angyal: Amikor valakinek a pénzével kezdeni akart, annak zöme elpárolgott... :)))
Szóval ez olyan adó lesz, ami nem második kulcs és nem vagyonadó. De fogadjunk, hogy bruttó 250-es fizuval már bele lehet esni, és lesz felső plafon.:D
@K.Tomoceusz:

Majd ha egy átgondolta visszatérünk rá. De amíg egy sem addig felesleges a spekulálás.
@Fabius: Tényleg, most hogy úgy megvédték a nyugdíjpénzeket, hogy sehol semmi, most lehet a gazdagok pénzét, a rohadt brókerek pénzét fogja most a 'társadalom' javára befektetni. Tőled meg elvárják, hogy békemenetelj örömödben:P:P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Vagy a részvényosztás lesz. Ilyesmit már Gyurcsány is próbált anno.
Feltőkésíteni a hazai cégeket egy kis belfödi részvényvásárlással.
Demján is ilyesmiről beszélt.

Vagy húsz éve én is vettem 2 vállalati részvényt, amit 5 év múlva visszavásároltak.
Nem olyan nagy ügy.
Félve kérdem meg, olvasta valaki a képzési szerződést?!
@K.Tomoceusz: Neeem, most az IMF-nek játszik, ennél több kell.:D Valamiféle adó kell neki, ami úgy néz ki mintha második kulcs vagy vagyonadó lenne.
@Fabius: Van egy olyan sanda gyanúm, hogy anélkül is kell majd neki a pénzed, hogy azt mondaná: "hülye fasz vagyok és elbasztam." :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Egyet se félj, majd kölcsön kérnek Velezárpitól, vagy barteleznek egy Közgép bannert a lehetmas.hu fejlécébe.

Mindegy hogy, csak a hibások ők legyenek, és lehetőleg a zajongásukkal föl ne verjék a pártpénztárba szorgoskodók körül a csendet.

Röhejesek ezek az elempét semmire sározó elméletek. De azon nem csodálkozom, hogy szívesebben ábrándoztok erről, mint beszéltek a tényről, hogy a maszopnál változatlanul egy Simicska-Közgép mutyista a pártpénztárnok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Azt baszhatja, tőlem egy kibaszott fillért nem lát az adómon felül. Dobja ki az egykulcsost, akkor van lóvé, vagy ne dobja, és akkor szerezzen ahonnan akar.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Fabius tuti ott menetelne a sor elején egy nagy varánusz molinóval, rajta felirat "Nagy lófaszt neked viktor esti fénnyel. :))
@Fabius: Lehet hogy téged meglep, de az emberek hajlamosak nyilatkozataikban nem a brutális igazságot elmondani, hanem szépítenek. Sőt, ez hétköznapi életben is előfordul. Jávor nem fogja azt mondani, hogy a kis akciónk 2 milkába került, és nem látszik az eredménye. Ráadásul egyre inkább az mszp felé húznak pedig én nem akarom, így megkértek, hogy lépjek le. De nem mondhatom hogy kirúgtak, inkább megengedik, hogy elegánsan távozzam a saját jövőm építgetése végett (tényleg, ha valaki frakcióvezetőig viszi egy pártban nincs elkötelezve, hogy hosszútávon akarjon részt venni a párt munkájában? Miért rohan el az lmp-ből mindenki? Mi a baj velük?)
@Fabius: igy van. megsem lattam toled - hogy kicsit visszaforditsam feled a sajat gondolatmeneted - hogy udvozolted volna az onallosodasukat. sot. erted mire gondolok?
@Fabius: Értjük, nem vagyunk hülyék.
Nem hülye vagyok, vagy erkölcsi köpőcsésze, csak hoztam egy döntést. A rablógyilkos között aki leverte a 'Köztársaság tér' táblát a falról, és a piti zsebtolvaj között aki vissza vissza akarja rakni azt, én tudok, és fogok is választani, ha rákényszerülök. Nem tetszik a helyzet nekem sem, nem tetszik amiből választani lehet, és azzal ellentétben ahogy te ezeket a meglátásokat interpretálod, nem ez az ideám. Reménykedem, hogy lesz olyan aki nem csal, nem lop, és táblát is visszacsavaroz, de pillanatnyilag nincs. Van még ötszáz napunk. '14 tavaszán pedig pedig nem erkölcsrendészként lépek a szavazófülkébe, hanem az Atlanti charta katonájaként. Nem zsebtolvajokra fogok vadászni, hanem a demokrácia ellenségeire.
Ne gondold, hogy könnyű döntés ez, vagy nem látom át érveid helyes és igaz mivoltát. De az én erkölcsöm nem engedi, hogy annyiban hagyjam azt, ami most történik a hazámban.
Utána majd felköpök a levegőbe és aláállok.
@a szív fészkei:

ja, olyan leszel tőle mint egy kérdőjel és az eget csak akkor látod ha hanyatt esel

szép forma...nem Vénus

brühühühühühühü

olyan fideszes
@Gábriel angyal: Akkor az egy másik békemenet lenne, nem a széles gábor féle menetben lesz. Inkább szervez egyet.:D
@Fabius: Dehát pont ezt teszi:O Voltak, új adók, adóemelés, megszorítás (upsz, ilyet nerben nem mondunk), most olyan második kulcs-vagyonadó izé lesz, amit majd pont azok fognak kifizetni, akik nem gazdagok.
@Penivaldes: Te is felháborodtál?
@Fabius: Most nagyon kötözködő lennék, ha megkérdezném, miért nem állt az ország egyetlen zöld pártja a greenpeace mellé a shell kúton?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ez kicsit eros, nem?:-D azert el vannak szallva, de a gp nem vallalhato. gyakorlatilag terroristak:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A gp harcos, az igaz. De legalább tesznek valamit, ha kell akkor fizikailag is konfrontálódnak. Ha szép csendben elrebegik, hogy jaj hát pusztulnak a fák csepelen, mert a polgimesi nem törődik velük, ahogy az lmp teszi, akkor észre se veszed mi történik. A shellt meg nem féltem, mert érdekes módon sehol nem láttam nyilatkozatot arról, hogy gp-nek nincs igaza. A magyar shell hallgatott mint szar a fűben.
Az lmp is hallgatott. Ahogy zöld pártként nem tart semmi olyan figyelemfelkeltő akciót ami felhívná a figyelmet a környezet védelmének fontosságára. De a magyarnak elég az is, ha sokszor leírjuk, hogy fenntartható.
@Penivaldes: Ha nem nyomulnak, és erőszakosak, de enélkül most hallottál volna arról, hogy a shell az északi sarkon fog olajat kitermelni?!
Gondolom korábban ez már volt, de nem árt ízlelgetni a szavakat. :))

"Orbán Viktor szerint olyan mélységű átrendeződés zajlik a világgazdaságban és Európában, ami összevethető a kilencvenes évek elejének nagy átalakulásával. „Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni, de új gazdasági rendszerek, új elgondolások kellenek” – mondta a kormányfő a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ülésén."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/26/orban/
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ez azért erős. Azért nagyon keményen belelépnek gyakran nemcsak gazdasági, hanem politikai érdekekbe is. Ha csendben csinálják semmit sem érnek el.
@Gábriel angyal: Elmaradt:((( Nem volt időnk enni, rohantunk vissza, mert a tesómnak interjúja volt.
Marha nehéz a poloskákat kiirtani.
Mocsok egy férgek, ráadásul rohadt szapora a fajtájuk.
A petéik a nemzeti kerekasztal idejében keltek ki, azóta is itt szívják a vérünket.
Nem is értem isten igazából az egymásnak eséseiteket.
Lajos a tenyeréből eteti a maga fajtákat, akiknek attól lett hegyes a nyelvük, hogy a KISZ forradalmi hevületében avval az illúzióval nyaltak be az akkori hatalom ánuszába, hogy aranyeret okoznak neki.
Lajos sem kivétel, meg Twittomi, Kuszaszem, Martonyi, és a többi szarházi pára, meg Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a fidesz naptárba’…
Simicska tolja a lóvét a volt (most tagadott) elvtársainak. Ugyan ki nem érti?
A Lendvay uccában az éjszakai műszakra berendelt trollok, ezért tudnak rendelni bélszínlángost szarvasgombával, libamájas-spárgás barnamártásban, mint menzakaját. Simicska meg ad pár morzsát ebből a volt elvtársainak, de az fújdebüdös meg ne röhögtessenekmá.
Nem bonyolult ez, csak ki így magyarázza, ki úgy.
@Fabius:
Manapsag nincs sok idom hosszu HSZ-ekre, de ez korrekciot kivan, mert mar napok ota nyomod, radasul tevesen.

"Nem bonyolult ez: szólították föl lemondásra Szegedit mikor kiderült a zsidósága? Nem. Szólították föl mikor kiderült, hogy uniós pénzen akarta eltussolni az egészet? Igen. "

www.facebook.com/novakelod/posts/348273518588629?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201207

Novak elod nem azert akarja lemondatni (Klein) Csanadot, mert EU-s penzbol korrumpalni akarta Ambrust (errol egy szot sem szol!), hanem mert HAZUDOTT. Vagyis mar LEGALABB ugy 2(?) eve tud a nagyi es nagypapi zsido voltarol, es most ugy adta elo, hogy ez szamara uj hir volt.

De ha a Jobbikban nem szamit, hogy valakinek felmenoi kozott van zsido, akkor miert lenyeges, hogy errol 2 evig nem beszelt, hallgatott? Illetve, hogy most is letagadta, hogy mar korabban tudta, mint hogy publikus lett?

Vagyis itt a ritka esetek egyike, mikor a VV-vel ertek egyet, hogy bizony ezzel Novak meg ha attetelesen is, de Csanadot zsidosaga miatt akarja kipasszirozni a partbol.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Valamit szépség ellen?:-P
"Kijelentette, a magyar vállalkozások piachoz juttatása terén "mély hiányérzete" van a szövetségnek."
Mély együttérzésem fejezem ki Demján Úrral azért..
@Fabius:

Nem boríték, hanem nejlonzsák, asztalra kiborítva.

Ha ezt a magyar posványt el akarjuk egyszer az életben takarítani, teljesen új gondolkodású pártot kell hatalomba szavaznunk. Szemléletváltás kell és az a szemlélet nem a Népszaváé.

Ha nem így teszünk kedves nertársak, mindig ugyanott fogjuk találni magunkat, a gödör alján, az origoban.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem birom kornyezetvedelemnek nevezni, maikor az egysegsugaru melosokat basztatjak...

ahogy nem tudom haborunak nevezni, amikor az usa polgarait basztatjak.

az egy dolog, hogy a jelenlegi gazdasagi berendezkedes mellett a gp celjai par milliard ember halalahoz vezetnenek igen rtovid ido alatt. de a modszereik is erosen megkerdojelezhetoek. es ertem en, hogy nemesnek tartott cel erdekeben szabotalnak. de szabotalnak. ha en a nemes cel erdekebn agyonvernem orbant es matolcsyt, siman kegyetlen gyilkos lennek.

de mivel demokrata es jogkoveto allampolgar agyok, probalom demokratikus es jogallami modszerekkel elintezni a sorsukat.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Csatlakozom, De nem értem Sanyit.
Szar napja van ma, meg Fabiusnak is. Ennyit baszogatni még nem láttam.
Majd jön Steffy, oszt művelten meglyegyzi hogy szik tranzit glórija mundi.
Megvárom, addig lőtyölök egy bírrát.
@simple observer 1.0: Tévedsz. Nem ezért volt Novák nyilatkozata. Fabius jól értelmezte. Egyébként erről beszélt ma Volner is, aki az elnökségben szintén dönteni fog Csanád sorsáról.

Volner:

"A Jobbik elnöksége hétfőn ülést fog tartani, ezután az álláspontunk teljesen nyilvánvaló lesz Szegedi Csanád ügyében. Azt tartom nagyon fontosnak elmondani, hogy láthatóan nem a képviselőnk zsidó származása váltotta ki a vitákat, és most sem arról fogunk alapvetően tanácskozni."

mno.hu/ahirtvhirei/titkolozik-a-jobbik-frakciovezeto-helyettese-1094644
A félázsiai ember hazaérkezett félázsiából:)
Viktor:
Néha megállsz te is,
Hogyha nem lát senki.
És a megtett utat
Végig gondolod.
Néha önmagad sem tudod
Már szeretni.
Mit csináltál,
Hol rontottad el.
Nem tudod.

(Részlet Dinamit tépd el a Nered.Bocs (Tépd el az időt)
@a szív fészkei: max.keresztszemesben vállalom, abban nagyon ütős lenne
@Gábriel angyal:
"Tévedsz. Nem ezért volt Novák nyilatkozata."

Sajnos nem tevedek. Es igen ezt ki kell igazitani, mert egy ilyen sunyi naci, mint Novak nem erdemel respect-et nemhogy Fabiustol, de senki normalis embertol.

Az Ambrus egy tisztesseges naci. Nem tetszik, de legalabb elismerem. O finoman utalt Csanadnak a '36-os torvenyt emlitve, hogy annak idejen a nagyi miatti 1/16-os zsidosaga okan bizony o is nyert volna egy alomutazast az egyik marhavagonban.

Novak szimplan sunyi. Meg ver sincs a pucajaban, hogy korrektul felvallalja gondolatait.

Kepes volt egy 7(!) bekezdeses, 580 szavas posztot irni, amiben meg csak 1 azaz egy mondatban sincs szo Csanad korrupcios kiserleterol.

Vagy ha TE megtalalod legyszi masold ide nekunk!

www.facebook.com/novakelod/posts/348273518588629?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201207
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

lehet, hogy téged meglep, de vannak emberek akik nem csak nyilatkozatok és újságcikkek alapján ítélnek másokat, hanem személyes tapasztalatból is.

Ha őszinteségi rohamot akarok kapni akkor bevallom: könnyen lehet, hogy Jávor dilemmájának én inkább vagyok oka, mint Simicska. Ugyanis voltam elég geci alkalmatlannak nevezni a miniszterelnökségre a jelenlegi formájában. Mindezt nyilvánosan, mert nekem nem csak itt ekkora a pofám, hanem fésztufész is ekkora. Ha van valami amin gondolkodnia kell - nem csak neki, a pártnak is - akkor ez - fontosabban a személy, akire egy kampányt lehet építeni - az.

Ismerve Jávort egy dolog biztos: őt nem vette meg Simicska.
@aritus: Aritus, készülj fel a földtörvényből.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem titok, hogy nem kedvelem Gyurcsányt. Nem is utálom, egyszerűen egy gyenge vezetőnek tartom. Karizmatikusnak, de akaratgyengének. Ettől függetlenül az MSZP-ben vívott harcban az elképzelését támogattam, ezt visszakeresheted, ha akarod. A szakításkor megvolt a magam véleményem, aminek hangot is adtam:

varanus.blog.hu/2011/10/23/gyurcsany_csore_toltve
@rodeo36:

Szia Rodeo!

Még mindig nagyon el vagyok foglalva Egerben, és alig van időm bármire is, ami a Kedvesen kívül esik.

Amióta Szívem (Szívünk?:-) írta, hogy itt lófráltok:-) időnként benézek, de miután én félem a törvényt is, meg a demokráciát is, ezért nem szoktam itt (sem) a Vezérem seggét nyalni egyre érdesedő nyalószervemmel (mert csúnyán oda fing ott) usw.

De ennyit azért megjegyeznék.

Annakidején egy mszp-és nagyasszony azt találta mondani eftársainak, hogy nyugodjanak meg a pénzt mi osztjuk.
Én meg azt mondom most: Most más osztja.

Ha az mszp-s eftársaknak lenne esze, (aminthogy a fideszeseknek sincs) örülnének a talált pénznek, mert idétlen idők óta, de a római WC pénzek óta minden bizonnyal, hogy a pénznek nincs szaga, ellenben jól el lehet költeni amint azt az mszp és a fidesz egyaránt kitűnően művelte, műveli, merthogy az egyik 19, a másik 1 híján 20, avagy a Deákné vászna.
Csak most affektálnak a lelkek.

Mindazonáltal szebb jelent, és fel a zászlóval.

Üdv.

jaegtoer
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Botrányos, hogy mennyire nem jut lehetőséghez demján. Szakad ketté a szívem érte.:D
„Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a Skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de kell egy központi összefogás, ami az ország történelmi tapasztalataiból is levonható.”

Szerintem meg az egészen ázsiai kurva anyját annak, aki ilyeneket bír felböfögni magából! :))
Éljen Rákosi, éljen Rákosi - illetve Ormányosunk!
Ez lesz a következő...
@Fabius:

Ne tessen az első sorban tolongani. Néhány jövőbeni írásodat még elolvasnám.
@shinichi:

Ezen már annyit vitatkoztunk: mi lenne, ha nem utána köpnél fel, hanem most szólnál: ácsi srácok, ez így nem lesz jó.

Te mondtad, még van 500 nap változtatni a döntésig. Tegyék.
@simple observer 1.0:

Megmondom ahogy van: kurvára leszarom Szegedit, Novákot és az egészet. Tegnap fitymabőr mélységig kiveséztük, nekem ennyi több volt az elégnél.
@Gábriel angyal: ebben még van is igazság, de sajnos OV-nak és stábjának fejben semmi közük a gazdasághoz és a rendszerekhez.
@Husz_János_Puszita:

Egy teljesen új gondolkodású párt jöhetne. De ilyenből valamiért hiány van.
@Fabius: Bár megvette volna, akkor nem lenne vége a havi mutatós, vicces, de kissé költséges perfomanszoknak!
Látom szándékosan érted félre. Jávor azért megy, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Drága perfomansz, nem jött be. Van ez így. Az lmp nem a legtőkeerősebb párt, érthető, hogy nem rajonganak a költséges dolgokért. De ezért meneszteni egy Jávor Benedeket?!
De miért van az Fabius, ha valaki közelkerül az lmp-hez, rögön felfedezi magában a kutatót, a civil szféráért rajongót, az önmegvalósítót, stb. Miért hagyják ott az lmp-t ha annyira igaz és őszinte, mint egy más párt sem? Mi ez a nagy hátraarc a polgári létbe?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Szerintem arra nem vagy kíváncsi. Igen, biztos.

:-D :-D :-D :-D :-D
@simple observer 1.0: Ezt tegnap már eléggé körbejártuk teljesen felesleges tovább bizonygatnom neked a lényeget.

A nyilatkozat egyértelműen arról szólt, hogy Novák elítéli Csanádot mert hazudott ill. hazudozik. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy a zsidóságáról, Ambrusról, a hangfelvételről, EU pénzről, a kis marslakókról, stb. volt szó.

Én tudom, hogy a köreitekben emiatt kell most kötelezően rettegni és ebbe az irányba vinni a történetet, de pont emiatt linkeltem Volner nyilatkozatát is.

Ha ezek után nem tudod felfogni a lényeget, az nem az én problémám.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A helyesírási hibákat kivéve egyetértek a felvetéseiddel, ha számít!:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Így már értem.
Mindenért a Talas Börek a hibás!
Szar-szar, de én szeretem.
Undorító mint az Imam Baildi, de nincs undorítóbb, mint a népi-nemzeti gulasch Mesterházzyasch paprikával, Semjénesch lottyadt keresztyén paradicsommal, fonnyadt televízió paprikával összerottyantva.
Ha megengeded Efendi, köpnék egyet.
Jó?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Unom ismételgetni magam:

- nincs vége a mulatságnak, másik műsorszám következik a kétszer elnyomott láncolós után.

- Jávor nem mondott le, ha megteszi sincs szó arról, hogy a pártból is kilép.

Mondd, te mindenn lehunyt szemű embert eltemetsz? Meg se fordul a fejedben, hogy lehet csak alszik?
@Fabius:

Bajnai szeptemberben mozgalmat indít mszp és gyurcsány nélkül.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: elolvastam a hallagtói szerződést.
az egész borzalmas és felháborító, de van néhány mondat, ami így első olvasatra már még felháborítóbb:
" mint akaratukkal mindenben megegyezőt, jóváhagyólag írják alá."
Ez mennyire cinikus
"a szomszédos államokban élő magyarokról szóló törvény hatálya alá tartozó személy a szerződés 2. b) pontjában meghatározott
kötelezettséget a származási országában is teljesítheti,
Miért is? A röghöz kötésnek nem az az indoka, hogy ha az állam fizeti (azaz a polgárok adóforintjai), akkor haszna is legyen belőle?
b) a hitéleti képzésben részt vevő állami (rész)ösztöndíjas hallgatót a szerződés 2. b) és d) pontjaiban foglalt kötelezettségek nem terhelik"
Miért is? Ők nem az állam pénzén tanulnak?
"a hazai munkaviszony időtartama teljesítésének számításakor a Magyarországon önkéntes katonai szolgálat alapján fennálló,
valamint a szomszédos államokban élő magyarokról szóló törvény hatálya alá tartozó személy esetében a származási országában
teljesített, társadalombiztosítási jogviszonyt eredményező munkavégzésre irányuló jogviszonyt kétszeres mértékben kell
figyelembe venni."
Itt már végképp elvesztem, miért számít duplán és micsoda?
"A Hivatal az állami (rész)ösztöndíjjal támogatott képzés befejezésének, vagy ha az állami (rész)ösztöndíjas hallgató az adott
képzést nem fejezi be, a hallgatói jogviszony megszűnésének időpontjától számított hatvan napon belül közli a volt állami
(rész)ösztöndíjas hallgatóval az adott képzésen általa igénybe vett állami ösztöndíj teljes összegét."
Tehát amikor aláíratnak a gyerekemmel egy ilyen szerződést (amit ugye ő is akar, mint fent láttuk, haha), akkor még nem is tudhatja, hogy mennyi is az annyi, hanem majd csak utólag bemondanak egy összeget?

A rohadtak.
Mára ennyit, hívnak a kötelmek, de közelg az olimpinya azér'!:-)
@Gábriel angyal: Imádom, mikor egy antiszemita párt hajtogatja, hogy nincs baja egy zsidó párttárssal. Ez annyira cuki. Vajon hétfőn, ha kiszakad valakiből egy jóízű zsidózás bocsánatot fog kérni szegeditől? Betiltjátok a zsidóvicceket, hogy ne sértsétek a vallását? Már novák előd se fog olyat mondani hogy a zsidók lopják a vízkészletet?!
@jaegtoer:

A HH cáfolta ezt, azt mondták csak a HV találta ki.

Pedig nem bánnám.
@aritus: Ez a legszebb benne. Mert ugye max a normatívát kérhetnék el, amit az egyetem kap. De ennél vastagabban fog fogni a cerka. Arról nem is beszélve, hogy nemrég lőtte ki az AB, vagy rosszul tudom?
@aritus: Apróbötűs, el kell ezt így fogadni? Én simán áthúznám, ami nem tetszik, majd nem szignóznám le sem hátul, sem minden oldal alján és élén..oszt annyi, kezdjük Strasbourg-gal, még az aláírás előtt, nem?
@aritus: na ezzel kell, most, azonnal, mindenféle bírósághoz fordulni. Méghogy a bankok! Ott azért ismered a kockázatot legalább.
@Fabius: Lassan döntésre juthatna, mielőtt ráunnak a választók. Értem én, hogy fontos döntés, de jobb lenne tudni, hogy komolyan gondolja-e vagy sem.
@jaegtoer:

Kösz az aggódást, de tudok vigyázni magamra. :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát nem árt néha azokat is meghallgatni akikről az egész szól, ahelyett amit a lakájmédiák tolnak róluk 1000L. :)

Egyébként meg azt is olyan sokszor elmondtam már, hogy mindenkit a tettei vagy a nézetei miatt kritizálok és nem a származása miatt. Viszont azt is jó lenne már elérni felétek, hogyha ez történetesen egy zsidót illet, akkor ne induljon el a kötelező antiszemita és nácizós lemez. Szerinted ez olyan nagy kérés?
@aritus:

Félázsiai csürhe vagyunk. Odaballagtak, aláírták. Osztjónapot.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ha nem írja alá, automatikusan a fizetősbe kerül.
Én azon gondolkodom, hogy nem lehet-e úgy aláírni, hogy kihúzom azt a részt, hogy akaratommal megegyezően, valamint, hogy legyen rajta a szerződésen, amit aláíratattnak velem, a pontos összeg, mert így olyan, mintha egy üres lapot írnék alá.
Én úgy tudom, hogy már több szervezet feljelentette Strassburgnál a röghöz kötést.
El fogok menni a lányommal, nem engedem egyedül ebbe a helyzetbe.
@Fabius:

Amíg nem indul be szeptemberben addig nyilván nem mondhatom, hogy biztos.

A formán van a tipródás. A forrás meg biztos.

de,

hirek.ma/hirek/bajnai-cafolja-a-heti-valasz-cikket
@Neusziklész:
Ez csak pénzosztás (a miénkből természetesen), most éppen a Népszava kapott.
Simlicska /fityesz agytröszt kimatekozta (nem kellett hozzá nagy ész, már be van járatva), hogy a Népszava éppen éhendöglőben van, ha megtámogatják, "nem fognak elugrani".
Innentől a Népszava Köszgép ügyben hiteltelen leend, de az is valószínű, hogy nem fogja nyomni igazán a ceruzát.
Mint vki írta feljebb, a Népszabi következik, dettó u.ez.

Nem véletlen, hogy Malacz69 épp most örömködik errefelé. Máskor hallgat, mint hugyódisznó.

Mocskos, erkölcstelen, sötét gazemberek! Ebben, és kizárólag ebben, "eminensek".
Ez a simlicska.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát ez valami egészen elképesztő, Orbán legújabb sziporkája. A félázsia csürhe, aki csak az erőből ért, valamint "Reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni"
Tegnap ellenforradalmozott, ez kész. Vagyis nekünk kész.
@aritus: Hol? Hátul, alul, oldalt? Megjegyzést sem lehet fűzni hozzá, vagy estleg fenntartást? Én meg beleírnám, ha ők nem teljesítenek, akkor kötbér, akár...Euro is lehet, nem?
@aritus: Szóval azért van kevés ingyenes hely, mert nincs több diplomásra szükség,
ezért fizessenek.

Vagy szolgálják le az ösztöndíjat itthon kenyéren és vizen.

De ha pap, vagy romániai, vagy katona, akkor mégse kell itthon maradnia és ledolgoznia.

A papok és a határon túliak mehetnek az ingyenes képzésükkel, ahova akarnak,
az önkéntes katonáknak meg fele helybentopi is elég.

Ez fasza.

Végülis miért az állam pénzén képzünk a Vatikánnak világjáró papokat ?
@aritus: Szegény hungaristák biztos a kardjukba dőlnének ha viktor elorozná előlük a nemzetvezetőséget is. :)
@aritus:
azéééé van abban valami:-) csak nem teccik, mer van igasság tartalma.
@aritus:

Azt hiszem, ügyvéd tud csinálni valami jogfenntartó nyilatkozatot.
Lehet tüntetni minden nap.
Meg lehet támadni Uniós bíróságokon (pl kapásból ellentétes a munkaerő, ill általában az uniós polgárok szabad mozgását garantáló szabályozással).

De ezt csinálni (semmit), amit az egyetemisták, na azt nem lehet.
Hadd ne én vonuljak már ki a Horthy Mikl... akarom mondani Kossuth térre helyettük.
@AKIsTUDATLAN: Hóbazz, fizet az újságnak, és elvárja hogy azt írja amit akar? Micsoda geci, komolyan....:)))
@simple observer 1.0: Én is így értettem. Másról nem beszélt a Miki egér.
@a szív fészkei:

Szia Szívem!

Engem valahogy nem fogott meg ez a Csanád/Klein problémakör gomolyfelhő világa.
Valahogy mindig is az volt az érzésem a jobbikról hogy olyan zavarkeltésre alakult formáció, s ez ki kicsoda játék eccő csak a visszájára fordult. Úgy kő nekik. nekiik. na. álljon beléjükk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez nagyon nagy:
"Ebben az országban a kakaskukorékolástól a tízóraiig nem lehet tervezni, mert ezek a félázsiai nomádok délre szétzúznak mindent, ha rájuk jön a bagzódüh, és tessék már utánaszámolni, hogy eddig hányszor jött rájuk!"
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: De már a címe is:)))
A félázsiai vadmarha magyarok összefogdosásáról
Orbán Viktornak új frizurája van. Nekem nagyon tetszik, mert frissességet kölcsönöz neki, a munka terhétől és a kormányzás felelősségétől meggyötört arcának pedig egészségesebb és szebb kinézetet biztosít, miközben kiemeli a turanid jellegeket mutató koponyáját.

Amikor Orbánra nézek, egyre inkább erõsödik bennem az érzés: jó magyarnak lenni.

Orbán Viktor az elmúlt két évben igen sokat nélkülözött, rengeteg viszontagságon és megpróbáltatáson ment keresztül, ő volt az igazi Sötét Lovag, de úgy érzem, hogy most elérkezett a felemelkedés ideje.

Orbán Viktor - Felemelkedés
Orbán Viktornak új frizurája van. Nekem nagyon tetszik, mert frissességet kölcsönöz neki, a munka terhétől és a kormányzás felelősségétől meggyötört arcának pedig egészségesebb és szebb kinézetet biztosít, miközben kiemeli a turanid jellegeket mutató koponyáját.

Amikor Orbánra nézek, egyre inkább erõsödik bennem az érzés: jó magyarnak lenni.

Orbán Viktor az elmúlt két évben igen sokat nélkülözött, rengeteg viszontagságon és megpróbáltatáson ment keresztül, ő volt az igazi Sötét Lovag, de úgy érzem, hogy most elérkezett a felemelkedés ideje.

Orbán Viktor - Felemelkedés
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Sötét gyalog, nem? Azon a táblán, ahol ő pávatáncol.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Csak neked...
Csak ő...
Csak...

orulunkvincent.blog.hu/?token=7f97cc176e1c1206656aac7dd29a64db

Olvass és tanulj tínó, akkor egyszer ökör is lehet még belőled! :DD
@jaegtoer: PEesze, csak vannak, akik perspektívát, noch dazu váltóerőt, ájropéer pártot látnak bennük. #:-((( (anyáborogass jel)

Most deklarálták végre Csanci kárán, hogy NEM AZOK és nem is szándékoznak azzá válni. Mármint európaivá. Ennyi hallatszott ki tegnap a bősz fitymacsattogtatásból. ;-DDD

Ki vagyunk művelve e téren ától z-ig.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

LOL, maroz úgy egy fél éve, még másfél napon keresztül bizonygatta nekem, hogy Orbán egy tehetséges és sikeres politikus... :D

@Lucky Larry Silverstein:

Nem nagyon vagy tisztában a fizetés fogalmával, mi? :D
@saravad:
Gyalog? Ne flancolj!
Sima gumicsizmás cigógyerek a nagyvárosban...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Van egy olyan érzésem, hogy ezt akkor most újra meg kéne beszélnetek! :DD
@Gábriel angyal:

Oszinten sajnallak, mert a kemeny naci kep ellenere, amit probalsz itt tolni (na jo, nem olyan gorcsosen, mint Steffi), nem vagy te se tobb, mint egy puhapocs. Akar Novak.

Ugyanis lehet itt hulyiteni azokat, akik vevok az olcso maszlagra, hogy mert ez TURHETETLEN, hogy Csanad HAZUDOTT! Az aldojat neki!

Csak hat minden mozzanatbol kiabal, hogy ZSIDO!!!

Ezert jut el nehany perc alatt Csanad Ambrussal beszelve odaig, hogy penzt ajanl neki a hallgatasaert. Eppen ezert nem csinalt coming outot, hogy harcostarsaim a nagyi zsido (volt?). Ezert titkolta 2 evig, es ezert tagadta most is, hogy mar legalabb azota tudja ezt. Hiszen tudja, hogy mar ennyi zsidosag okan neki vege a Jobbikban.

A korrupcios kiserlet is valoszinuleg azert hiusult meg, mert Ambrus nem penzt akart, hanem Csanadot (egy zsidot) ki a mozgalombol.

Az sem gond, ami egy kulturkornyezetben legalabbis, hogy Csanad valakit kilora akart megvenni. A, dehogy! Az, hogy hazudott, na az bezzeg!

De konyorgom, itt nem arrol hazudott, hogy 110 kilos. Holott valojaban 120...

Es amugy is olyan eletszeru, hogy a tavaszi borsodi Jobbik belharc utan, amibol Csanad kerult ki gyoztesen, Ambrus nem keresett meg senkit a fonoksegbol a felvetellel, hogy vegre megszabaduljanak Szegeditol...

"Én tudom, hogy a köreitekben emiatt kell most kötelezően rettegni és ebbe az irányba vinni a történetet, "

Ezt nagyon benezted am. Mert nincsenek en, vagy mi koreink. Masreszrol nincs a reszemrol kotelezo retteges. En ORULOK az egesznek, mert ezaltal mindenki szamara napnal vilagosabb, hogy milyen jellemtelen, beszari, mumajer-munacik vezetik a magyar szelsojobbot, hogy meg csak be sem merik vallani, ami pedig mindenki szamara egyertelmu. Csanad politikai tevekenysege mar ezert megerte. Masert mondjuk nem nagyon, de ez is valami...
@Fabius: hello mizu... mi lesz a hajnali ri poszt?

két téma... ? egyik jobb mint a másik...

ad1) most először értek egyet Kedvessel (vezető, nem a marha)

"az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése"

ez tényleg egy ázsiai rohat csürhe... korbács kell a parasztyának

ad2)álami ösztöndíj aláírni való...

5 év egyetem után 10 évet kell dolgoznod itthon:))))
ezzel szemben a kormány "megtesz mindent" hogy munkát aggyon...

kicsit vicces... szerintem mindenki huz el majd diploma után a picsába
csak anynit érnek el, hogy haza se tudnak jönni többet...

pont mint a kommenyizmusban...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Gyere, baszod kisanyám, kérjél nekem is egyet és nézzük melyik zsidó csinálja! :))
Tényleg ennyire sötét paraszt vagy, vagy csak futtatod magad?
Csizmát mosd le baszki, mielőtt beülünk a kocsm... kávézóba!
@dr. Bubó:
Amúgy az egész ott vicces, hogy képzeld el, ha van egy végzett orvos és ki akar menni külföldre... Majd mondják, hogy persze, fizess 15.000 € zsét és mehetsz... és akkor röhögve leteszi bármely külföldi kórház, vagy klinika ezt a pitiáner összeget a végzett dokiért!
Köszönjük a képmutatást és ecceriséget balfasz pártunknak!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A hozzászólásomra adott heves reakciód egyrészt azt bizonyítja, hogy érzékeny pontot érintettem, másrészt azt, hogy teljesen vitaképtelen vagy.
@a szív fészkei: hát ez annyira sötét, hogy csak patchworkben lehetne megcsinálni, hogy stefike símogathassa a domborulatokat
nézd már vissza, mit akarok KERESZTSZEMESSEL varrni
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Nagyon. Oda törekszik szíve minden hevével. A nordikusságodat semmibe véve le"félázsiaizik" téged. Nem is izgat? Akkor élvezd.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
s a 240-250 pontos gépészmérnökök fogják az államosított gyárakat felvirágoztatni majd állami fizetésből, az utánpótlást pedig közepes eredménnyel bekerült, röghöz kötéssel motivált fizika és kémiatanárok biztosítják.
Orbán:
"A közmunkáról szólva kiemelte: ha a vállalatok nem tudják ezeket az embereket foglalkoztatni, akkor nekem kell foglalkoztatnom. "

Nekem... Én, Én, Én.

Tényleg nem tudom már, sírjak, vagy nevessek... Ez az ember magányosan, mindenkitől elfeledve, általános megvetés közepette fog meghalni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De mi lenne, ha ő fizetné a bérüket? Akkor legalább valami hasznát látnánk.:D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Heves reakció? Kisanyám, te olyan lehetsz, hogy a szádban megalszik a tej!
Ha akarnál tőlem heves reakciót hallani, akkor elküldenélek a kurva sváb nénikéd retkes picsájára.
De én úriember és magyar vagyok, nem teszek ilyent - ellentétben veled, toleráns vagyok.
Továbbá ráadásul ellentétben veled és a fajtáddal, nekem majd ezer éve itt élnek az őseim, magyarok, akik a sváb fajtáddal szemben is harcoltak és haltak ezért az országért, ültek Kufstein várában ahol lehet, hogy valamelyik ősöd volt a smasszer... Szóval egy ilyen szaros jöttment, mint te, nekem ne ugasson, nem vagy vitapartner, csak egy rühes kutya, az én HAZÁMBAN!
Érded? Kushad...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez az ember magányosan, mindenkitől elfeledve, általános megvetés közepette fog meghalni.

- Azért neked erre több esélyed van...:DDDDD
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Amúgy baszki a némettel haladsz már? Mert sváb létedre eddig sem ugattál németül, ellentétben velem, egy magyarral...
A nagy tanulásban nem volt elég ész?
Netán csak tehetség és ... mi is hiányzott? :DD
@keresztanya fabi(en): Ja bocs, gyengülök. De a kettőt egybe lehetne ábrázolni egy rabomobilban, nem? Az kék vagy szürke, itt meg épp fehér: www.hir24.hu/Root/Shared/Galleries/2011_10/Rabszallito-utkozott-kombajnnal-a-7-es-fouton/rabi4.JPG-inline , ami belement egy kombájnba.
hmmm

na most akkor mi van?

mandiner.hu/cikk/20120726_javor_benedek_az_orban_kormanynak_mennie_kell

Fabius, beni azt mondja amit en..:-D

en csak annyit teszek hozza, hogy amit o nem zar ki azt en valoszinunek tartom:-)
@a szív fészkei:

"...Minden magasztos elv ellenére csak ugyanolyan emberek álltak rendelkezésre, mint bármikor máskor. Csinálhatunk most harmadik világot, ebben az új világban ugyanolyan emberek lesznek mint az elsőben, vagy a másodikban voltak. És amikor a dolgokat ugyanolyan emberek csinálják mint régen, akkor ugyanúgy fogják csinálni, mint régen..."

Ajánlom figyelmedbe, amennyiben még nem került utadba
Agatha Christie: A frankfurti utas
(se Poirot, se Miss Marple) kellemes, egy ilyen nyári esős, időben pihentetőnek kiváló, és van benne elszórva, mintegy 15 oldalnyi ez meg az, ami talán közhelyszerű, de időtálló gondolatsor. Én kitűnően szórakoztam, de a "kalandozások" azért megragadtak.
Szóval, 1994. Wéber László fordítása és a Hunga-Print adta ki.

Amúgy én is aszittem, hogy ájróper vagyok, de mostanra szerencsére tudom, me megaszonta a Vezér, nem vagyok én más, csak ázsiai csürhe-horda. Ez is valami. Teccik. Kevesebbet kérhet rajtam számon, ha orrba vágom. (két nyalás között, vagy után, vagy előtt) A kis por ba fin gó. Oh, pardon. Bocsánat. Hölgyek vannak jelen. Ugye tsak, hogy csürhe és horda vagyok. minek berzenkedni?

Kéztsók.

Jaegtoer
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Elég nagy lehet a birtoka Alcsúton meg a Cinege utcai kertje. Azt lehet kapálgatni.

Stefi fogja le a szemét. Azt a barnából jeges kékbe hajlót. Bár már látnám!
@a szív fészkei: zseniális, ez menni fog a földtörvényes poszthoz is
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez már biztos sokszor volt, de nem bírom megállni:
Az antiszociális személyiség a "nem szeret, nem szorong, nem tanul" negatív triásszal írható le a legrövidebben.
"A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja) szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.
A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. ... Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni."
@saravad:
Ebben biztos is lehetsz! Nézd csak meg, Viktor a példája, hogy a középszerű és kisstílű, pitiáner alakok hová juthatnak!
Igaz, továbbra is középszerű és kisstílű, pitiáner alak maradt... :D
@Gábriel angyal: Félreértesz. Én általánosságban mondom. Szórakoztat, mikor egy antiszemita és rasszista párt megpróbál azzal etetni, hogy ő nem az.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ugye?? Milyen szolid, cizellált és visszafogott voltam... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ne bomolj már... Fogadjunk, hogy 1 hónapon belül alapítanak cigány tagozatot is!?
@simple observer 1.0: Kapcsolódok Fabiushoz a témát illetően...:)

Ásít.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: engem is szórakoztat amikor egy párt azt bizonygatja magáról, hogy baloldali, miközben köze nincs hozzá. :)
@jaegtoer: Remélem, jól vagy.:-)

Orvbán szánalomgombóc.
"Ha nem lett volna éveken át hitelből béremelés és növekedés az országban, akkor évente meg lehetne spórolni 500 milliárd forintot a kamatkiadásokon, ennyivel lehetne többet költeni a gazdaság élénkítésére."
És a rétesvári a saját szájával mondta ki, hogy eddig 1 500 milliárd forintba került a tőkepiaci finanszírozás. Vajon mennyi lesz, mire lehullanak a levelek.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/26/orban/
A magyaroknak már Etelközben is lófasz volt a jelük. Ezt hozta vissza orbán nekünk kifényezve, rovásírással ellátva. Haj, de meg is érdemeljük, nem csak orbánt, a lófaszt is.
Na népes is, de leginkább népies: a dolgozó tömeggel, amint ütközik a kombájnuk a Kedvesből épp lefokozott Vezetőkkel... Amire az ember sokat gondol, mondta Popper Péter, az eljön. Lehet kezdeni gondolni.
@Gábriel angyal: De kedves. Jobb szereptévesztésben lenni, hogy baloldaliak vagyunk, mint tele szájjal cigányozni, zsidózni, gárdázni, betyárseregezni és utána nézni mint a vett malac, hogy miért mondják ránk az igazat?!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gondolj bele, lehet hogy vona bejelenti, hogy a nagyapja cigány volt.:D Novák előd meg majd rávágja, hogy jé, van cigány barátom.:D
Nagggyon gentleman voltál.:D A végén miattad fog aggódni, ha túl korán kommentelsz. Látod, Fabius egyszer volt vele kedves és rögtön belehabarodott és aggódott érte:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: D ezt nem értem: miért szégyellik? Tehát szerintük is ciki és tagadnivaló? Akkor miért ez a fő irányvonaluk mégis?
@keresztanya fabi(en): Ez az ember megint nem hazudott, mert valóban:" Orbán: Szörnyű helyzetben vagyunk" miattad drágám!

/Index/
@dr. Bubó:

Háj!

Még nem tudom mi lesz műsoron. Ez a félázsiai csürhe a maga vezető paraszttyával adná magát, de Maroz olyan jól megírta, hogy lehet csak béna utánlövés lenne belőle.

A röghöz kötést én megoldottam két szóval: Anyátok. Kifizetjük.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egyvalaki előtt kell igazán megállnom és nekem az bőven elég. Ő amúgy is jobban ismer mint én saját magamat. :)
@Fabius: Kemény asszony volt a nagymama. Két férjét is eltemette. Pedig csak aludtak. :-DDD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Családom első ismert tagjai apai ágon:

Johann Friedrich Stöckhardt
Anna Magdalena Lüdecke

Családom első ismert tagjai anyai ágon:

Gottfried Christian Hinterecker
Dorothea Prützmann (nála nem volt kitöltve a vallásra vonatkozó rész, ezért egy kicsit aggódtam...)

Ők még Németországban születtek.

Egyszerű és jóravaló, mélyen vallásos germán parasztok voltak.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Mit mond Beni egészen pontosan? Olvastad ez egész interjút, vagy csak azt amit a mandin kiragadtak belőle?
@a szív fészkei:

Lótúrót! Jelzés ez Boliéknak, hogy csekk mellett elaludni veszélyes :-D

Reggel egy koporsóban ébredsz két méter mélyen, van éppen sütőlapáton tolnak be a kremába :-)))
Utolsó gondolatfoszlány: baszki, ennyire szar nem voltam!!!! :-D :-D
@Gábriel angyal:
A szivem majd meghasad erted.

Nem eleg, hogy a zsido fekely, ugynokein keresztul befurakodott a Jobbik nagy csaladba, meg a vezetoikrol is kiderul, hogy pitianer, kispalyas szaralakok.

Bizonyara nincs tul sok jo napod manapsag.

Mikozben minden apro bisz-basz hirhez elokerult a Guldenburgoktol a Bilderbergekig (a Rothschildeket ne felejtsuk ki) az osszes mocsok zsido bankar, addig kozben eppen most zajlik az ev (de lehet, hogy ennek az egesz evtizednek) legnagyobb globalis botranya, es meg szerencsetek sincs vele.

Pedig egy hatalmas bank botrany (Barclays), de sajna meg egy fia zsido sincs a kornyeken...
A bank patinas torolmetszett angol:
en.wikipedia.org/wiki/Barclays_Bank

Es meg a fonok is ir katolikus csaladba szuletett:
en.wikipedia.org/wiki/Bob_Diamond_(banker)#Barclays_PLC_:_1996_to_2012

De kerlek ne add fel! Nelkuled szegenyebb lenne a blog.

Na szebb jovot neked! Csak az orszagot hagyjatok beken!

Reszemrol hanyagollak. Jo volt veled. ;)
@Peripetia: Ezek szerint te nem magyar vagy??? :) Ha ez így van, minek játszod te is a mindenlébenkétkanalat?? :)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ha ezzel azt kérdezed, hogy az én Bárdossy őseim mikortól vannak itt az országban, olvasgasd ezt:
bardossy.hu/

A szádat becsukhatod közben...
Nálunk ugyanis van a családban olyan, aki ezzel, genealógiával foglalkozik.
@Fabius:
:(( Ne'ba! Most már, hogy mondod... :D
@jaegtoer: Örülj a Kedvesnek!Mi is örülünk, ha örülsz. Valaki végre, akinek jó itt! :-)))
@Fabius: nem szoktam nolt olvasni, megmondom oszinten...:-)

de most igy vegigolvasva beni tovabbra is azt mondja, hogy nem zarkozik el az osszefogastol..:-)

valoszinuleg ezert probaljak kinyirni schifferek.
Aztakurva :-D Kumin Ferike szerint a külföldi újságírók neve alatt valójában magyarok írták a sok dehonesztáló cikket, és ebből lett a Borzasztó Gecinagy Összeesküvés :-D

index.hu/belfold/2012/07/26/ugy_kell_mantraznunk_mint_a_kritikusaink/

Szerintem a HjúGrent is kőccsön adta a bőrit a szanyitibornak és ő beszélt a szájával :-))
@Fabius: De megédesíti mindezt az a tudat, hogy Járaiért - és távlatba helyezve a NER-ért - ergo a zigaz magyar temetkezésért halnak meg.

Ezek is készülnek melléjük: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550901_358555337533045_1728755795_n.jpg
@Fabius:
Látom, Kumin seggnyaloncnak mindig van még lejjebb...
Hihetetlen "tehetséges"! :))
@Fabius: az semmi..

"A helyettes államtitkár szerint a Magyarországról szóló "Google keresős" címszavak mellé a kormányzat árnyalt álláspontját is fel kell sorakoztatni, hogy ne csak a kritikus cikkeket találják a nyugati olvasók."

egesz vilagra kiterjedo google cenzura...

na ilyet meg kina sem tud!:-DDD
@simple observer 1.0: Nem mondod, hogy szerinted is azért pitiáner szar alakok mert befurakodtak közéjük a zsidók, ügynökeiken keresztül??:)

Van amiben viszont tévedsz. Mostanában rengeteg jó napom van.:) Amúgy meg KITARTÁS éljen Bajnai nem?? :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Régen, a 19. század második felében lefolyt tömeges asszimiláció idején igencsak elterjedt szokás volt bizonyos zsidó körökben, hogy történelmi magyar családneveket vettek fel. Én ismerek Báthory, Rákóczi és Csáky nevű zsidókat.

Szerintem alaposabb utánanézés során kiderülne, hogy a Bárdossy név eredetileg Bergstein volt...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nem próbálja kinyírni senki. Van törésvonal párton belül összefogás-nem fogás körül, de ezek ahhoz is bénák, hogy egymást kinyírják.
Meg az LMP egyébként sem így működik. A bázisdemokrata felépítésük eleve kizárja, hogy két ember személyes ellentét miatt kinyírja egymást. Ugyanis nem ők szavaznak a sorsukról.

De ha figyelmesen olvastad van ezzel az összefogással még valami: feltételei vannak, régi arcok változása és a pártpénztárnok személye meg a viszonyok tisztulása.

Ez pedig az, amit én hajtogatok helyetted hónapok óta :-)
@Fabius: Rényleg Beszarás-díjas:[..]"A helyettes államtitkár szerint a Magyarországról szóló "Google keresős" címszavak mellé a kormányzat árnyalt álláspontját is fel kell sorakoztatni" Ár-NYALT, na ez tűpontos jellemzése nekije. Ezek nagyon őszinték, Freud csámcsogna a lelkükön, ami így kitüremekdik folyton.

KORMÁNYZATI NYALIGÁTOR, de olyan is - elnézést csigucik - mint egy meztelen csiga. Blöáááááá.
@a szív fészkei:

Nem, ennek a képnek a címe: Rogán: a tököm leszakadt ezeken a hülyéken!

:-D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: @a szív fészkei:

Ezt nem jól értitek :-)

Aszongya ez a Kumin, hogy minden egyes megszólalásra kell írni kormányválaszt, hogy a keresőmotorok találatként azokat is feldobják. Vagyis nem cenzúra lesz, azt a gugli amúgy is kiröhögné, hanem szorgos kis kuminferik naphosszat fogják írni az ellencikkeket a világ összes lapjába a magyarokkal foglalkozó beszámoló vagy véleménycikkek mellé.

Ez is jó móka lesz, mint a hjúgrentes.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ezek a zsidrákok mit meg nem tettek, beste lelkeik!! A német - TE-U-TON - Wittgenstein hercegek böcsületes árja nevét is mire nem használták a paraziták? Tudóst, zongoraművészt, ipari mágnást adtak a világnak e néven. Botrány, abzúg!!!! Ha beírod,a gugliba, hogy Wittgenstein, szinte csak rá - és bátyjára - mutat a millió találat.

Nekem meg ők a nagyon távoli rokonaim, szedte-vedte teremtette! :-DD Amiről semmit nem tehetek, pláne nem örököltem a tehetségüket, szóval ennyi a leszármazás haszna. Már a palotájuk, az a híres kultúrcentrum sincs meg Bécsben, ahová Brahms és a többiek eljártak koncertezni. Persze a nácik rendesen tönkrevágták őket.
@AKIsTUDATLAN: Én írtam a Népszabót. Kiéheztetésre mentek, évek óta a Népszavánál. Nem baj, az átlátszó.hu azért van, oda ír az exnépszavás Ferenczi Krisztina is. Aki nagyon jó.
@Fabius: hiába hajtogatod... Néha olyan érzésem van, hogy egyesek mintha rettegnének egy meghiúsuló, vagy meg sem induló összefogás gondolatától, és ez az érzésük annyira erős, hogy bármit, szó szerint bármit alárendelnek a leghalványabb lehetőségnek is. Önmagukat is.
Pedig eleve hibás abban hinni, hogy "először győzzenek, aztán majd rajtuk tartjuk a szemünket". Peeersze... a győztes meg ezt csak úgy hagyja, tán még el is várja, aha. Tök tipikus.
@Fabius: Imádom elképzelni, hogy naponta kétszázszor leírod kuminferkó, hogy az Orvbán-kormány fasza. Tíz nyelven, vagy kapsz egy körmöst Róza mamától.
@Gábriel angyal:
"Nem mondod, hogy szerinted is azért pitiáner szar alakok mert befurakodtak közéjük a zsidók, ügynökeiken keresztül??:)"

Nem. Hanem azert, mert nem tudjak emelt fovel elintezni az ugyet! Tokosen, nyiltan a vilagba kialtani, hogy a tiszta faju (arj..), akarom mondani magyarok kozott nincs helye a zsido fekelynek. Hogyisne persze, hogy elfertozze az egesz bagazst...

"Van amiben viszont tévedsz. Mostanában rengeteg jó napom van.:) Amúgy meg KITARTÁS éljen Bajnai nem?? :)"

Ezzel a kitartassal nagyon beletrafaltal.

Kisdiak koromban a falumban volt egy tanarom, aki egy mogorva, maganak valo oreg ur volt. Szerette zrikalni a kolkoket, es nagyon megszivatni azokat, akik kierdemeltek.

Nos egyik alkalommal eppen ezt lotte be nekem, hogy "Kitartas ...(nevem) elvtars!" . Minthogy akkoriban ez a dolog meg nem forgott kozszajon atlag csaladoknal, igy fogalmam sem volt, hogy mi van?!
Otthon azt az ajanlatot kaptam, hogy ha megint koszont az oreg, akkor replikazzak stilszeruen.
Igy is lett: mikor par nappal/hettel kesobb ujra megtalalt az oreg, akkor valaszoltam neki, hogy "Eljen Szalasi!"
Na, az utan mar ejtette a temat...

Ha neha olvasgatsz tolem, akkor esetleg tudhatod, hogy nem szoktam hajpolni Bajnait eddigi eredmenyei alapjan. Valoban nagy potencialt latok benne es a HaHa-ban, de majd az ido eldonti, hogy mi forrik ki belole.

Es sajnos a rendszer valtozas ota meg mindig a ven pufajkas helyezte olyan magasra a lecet, hogy a tobbi meg kozeliteni sem igen tudta.
@Fabius: Tuvalu reszketve várja az újabb opuszokat!!! Nincs mibe csomizni a garnélákat a piacon. Ja nem a nyomtatottba nyomulunk(umin)? Akkor ezt elbasztam poénnak.

Vagy oda is kell írni?
@a szív fészkei:

Légy büszke a híres őseidre. A mi családunkban makacsul tartja magát a legenda, miszerint a Stöckhardt család egyik férfi tagja, aki éppen Szászországba tartott mesterséget tanulni, Wittenbergben találkozott Luther Mártonnal.

Nekünk csak ennyi jutott...
@simple observer 1.0: :-DDD Miért nem merik Szálasit kitartásozni?? Mikor annyira mosdatja - előhozva kedvenc Karsaiját is ehhez? Agybeteg Diácska legalább nem cicózott és finomkodott, hanem bőszen szálasizott mielőtt megtért az ezoterijéhez és tette egy kanyart széljobbra.
@aritus: megvan a hallgatói szerződés elektronikusan?
Szegeny Tono lehulyezte a fonokot. JAJJ mi lesz most vele?!

"Gazsó L. után Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy hibás dolog egy ellenségképet kialakítani."
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Luther és mások a maguk dicsőségért felelnek. Ahogy mindenki bármikor a történelem során.

Jó tudni honnan jössz, de a hová rajtad áll. Ezt mondta Illyés Gyula is.
@Lucky Larry Silverstein:

Ismerek/ismertem párat a fajtájából, tudom miről beszélek.

Nekem magyarázol, aki csak azért regelt be, hogy mások bokája után kapdosson? :DDD
@simple observer 1.0: Pedig az olyan brigádszervező erő! Pláne, ha álnéven cikkeket irigál nemeztközi sajtóban. Én mindig szólok, hogy mikor vettem meg a NY Times-ot meg a többi szarzsákot. Meg is nézem, mennyi apróm van - húzza a vállam utálom cepelni - veszek rajt egy másik hollywoodi figurát. Clooney elég ütős?

Mondjuk, amikor itt volt John Malkovich, azt is megvettem- sonderangebot - , így fikázta kicsit az Újnyilas Színházat. www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/az-uj-szinhazzal-poenkodott-john-malkovich-2084201
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Alaposabban még a seggemet is megkukkolhatod. De csak távol, a nyelved hegyével...
Legalább ha olvasnál és tanulnál, akkor rájöhetnél, hogy ez a név hol is szerepelhetett... még a te végtelen sötéten csillogó elméd odvas nyúlványaiban is.
Értem én, hogy a neveltetésed hiánya és kulturális kötődésed alapjának, a nyelvnek az elhanyagolásával igyekeztél asszimilálódni egy olyan közösségbe, melyre feltekintesz és irigyelsz - ez légyen a MAGYARSÁG.
Viszont, ez a NÉP, ellentétben veled és a hozzád hasonló szervilis nyaloncokhoz, mindig is befogadó és toleráns volt. A legundorítóbb selejtjeit az ilyen hazátlan jöttmentekből termelte ki mégis kishazánk, akik magyarnak csak szerettek volna látszani, pl. Szaljosán féle örményekkel, vagy előtte az 1848-as szabadságharcunkat eláruló katolikus egyházzal, mely a sváb fajtádat preferálta a MAGYAROKKAL szemben.
Szánalmas kis magyarázkodásaidban és tereléseidben leld örömöd. Veled ellentétben MAGYAR vagyok, nem csak magyar útlevelem van, mint neked.
Elég szégyen vagy te a tisztességes és dolgos svábokkal ellentétben, akik ezért az országért tettek és tesznek a mai napig.
Persze a Bayer féle tokás disznókat elnézve, a karosszékből, pálinkázástól elborulva, szar lehet kilépni a való életbe, beszélni a "hétköznapi" emberekkel...
@a szív fészkei:
Bacsfaynak is lehet epp ez akadalyozta a karrieret. Hogy tul fennhangon nyomta. Persze az is lehet, mint terjedt eg yidoben, hogy beepitett ugynok volt o is, hogy lejarassa az UGYet.

De Diana azota is megmaradt ennel a dolognal, bar mar elegge foldalatti mozgalmarkent muveli:
www.scribd.com/doc/66443384/Bacsfay-Diana-Az-Aranykor-kuszoben
@Fabius:
Ja, majd rád uszítom a baranyai tenyeres-talpast, hogy cuppogjon a füledbe! Figyelj csak... :O
@Fabius: De nem úgy dob ki a gugli első oldalakon, ha nagyon sokan rákattintanak vaéamire? Kuminisitákat ki fog rengeteg kattra lehívni, hogy legyen első oldal, ami pariban van egy mondjuk NY Times-cikk olvasottságával?

Vagy arra is vesznek fel embert? Kattogni Kuminra egész nap? Na lesz itt munkahely.
@Fabius:

Kumin teljesen fasz... :DDD

Pakoljuk tele a youtubot is "Mit kell gondolni a Magyar Orbánista Kommunista Munkáspárt III Kongresszusáról" című videókkal...
@Fabius:
Szart sem érnek a cikkjeikkel, a Google motort a blog jobban érdekli, 1-2 óra után már citálja is és csak úgy röpködnek majd az "ellenvélemények".
Pl. ahol a piszkostalpú és sérültsarkú, örömlányi tevékenységet gyakorló, legközelebbi nőnemű rokonságukat fogják közvetlen hangnemben feldicsőíteni! :)
@simple observer 1.0: Jaj, ezt láttam tőle előadva, uramatyám!!!!!!!! Nem is tudom, mikor volt félelmetesebb...
@simple observer 1.0: Nézd mit mondjak még arra, hogy az egyik országos alelnök és frakció vezető helyettes ma is tökösen kiállt és elmondta egyértelműen, hogy :)

"A Jobbik elnöksége hétfőn ülést fog tartani, ezután az álláspontunk teljesen nyilvánvaló lesz Szegedi Csanád ügyében. Azt tartom nagyon fontosnak elmondani, hogy láthatóan nem a képviselőnk zsidó származása váltotta ki a vitákat, és most sem arról fogunk alapvetően tanácskozni."

mno.hu/ahirtvhirei/titkolozik-a-jobbik-frakciovezeto-helyettese-1094644

Ugye megengeded, hogy higyjek neki ebben, már csak azért is mert pld. őt elég normálisnak tartom a bagázsban.

Bajnaival kapcsolatban nagyjából egyetértünk az pedig mindent el is mondd a gengszterváltásról, hogy egy pufajkás alkoholista az, aki magasra tette benne a lécet. :((

Szép álmokat és vigyázz magadra.:)

youtu.be/3qOBgKDvdOc
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ezt pont a minap láttam! :DDD

Az Észak-Korei tévés csávó meg kár, hogy abbahagyta...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Figyelj, lehet hogy megfizetik érte. Pénzért lehet, hogy még Tompikának is bebakolna és szülne neki egy... izét! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Pedig Viktor ontja a jó "nyersanyagot"!
Ecceri, mint a faék és nagyot mondó, mint a Kövér Lacus.
@a szív fészkei: Egy pillanatra megallt bennem az uto hogy; NE!!! O is zsido?! A francba!

De latom a wikin, hogy o is magyarosan "korcs" mint mi legtobben kiveve az arjainkat...

Errol az Unterwegerrol meg most olvasok eloszor. Erdekes sztori az egyszer biztos.
@a szív fészkei: a gugli találatai ellen a leghatékonyabb védelem maga a gugli. Ha regisztrál az ember (pl. egy gmail fiókkal), kereséseknél le lehet tiltani regenként 500 weboldal listázását; amit túl sokan tiltanak le, azt egyszerűen hátrébb és hátrébb sorolja a keresőmotor - különösebb népnemzeti összefogás sem kell ahhoz, hogy Kumin szövegelése ne legyen benne az első száz találatban sem :-)

Erről az egészről eszembe jutott egy volt tanárom. Szín alkoholista volt, de mindig tagadta, annyira, hogy egész órák szóltak a tagadásról ("Remeg a kezem? Basszákmeg, ugye, hogy nem? Akkormeg???", 45 percen át, valahányszor felröhögtünk az emelvényről majdnem leeső alak láttán). Egyszer bejött az igazgató, és elmagyarázta, hogy félreértjük, mer' a tanárnál válás, összetört autó, és még a buditartálya is folyik; nettó mosdatás volt. Soha nem szondáztatta meg, pedig már szülőin is követelték páran, és ki sem rúgta.
Orbánék is csak mosakodnak, holott leülhetnének, átgondolhatnák, és akár még új életet is kezdhetnének ekkora hatalommal a kezükben; de nem, ők mosakodnak, és Kumin nem habozik habozni.
Ja, a tanár ötvenegy-két évesen, májzsugorban meghalt. Pedig az igazgató mindent megtett, hogy a tanár elől is megpróbálja elrejteni az igazságot...
@a szív fészkei:
Olvasmanynak is utos anyag, hat ha meg szemelyesen adja elo. Halvanyan derengenek jelenetek korabeli tv-s produkcioibol, de gondolom az elo produkcio az megsulyosabb lehetett.
@a szív fészkei:

Fasza képek. Akkor tárulna eléd hasonló látvány, ha megnyitnád Sauron titkárának számítógépén az "Önéletrajzok" mappát. :)
@Interlock: @simple observer 1.0:

Szerintem most van az, mikor a pártok vannak kiszolgáltatva nekünk, és igenis ki lehet rugdosni belőlük olyan elvárható minimumot, ami alapján nem hányva kell menni Orbánt elzavarni.

Én az következő 500 napot így fogom eltölteni. Akkor is, ha ezeket a szájkarate órákat naponta kell megtartani.
@simple observer 1.0: Isten ments, dehogy élőben láttam!! Akkor félreérthető voltam, valami ilyen videón.

Minek nézel te engem???? ;-DDDDDD

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE most mondd meg, hogy lehet így kicseszni velük? Négynapos vízihulla, ámokfutó, iszonyú módon eltorzították őket - csak nem Burger Barna udvari fotós - havi milla - csinálta? Mert Ovbánról nem lehet jót kattintani, oké, de ezek többet érdemeltek volna!
@Fabius: mikor? Majd utána, ha elvégezte, vagy fizetősre járatod a lányod?
Szerintem amúgy ez végrehajthatatlan lesz, de akkor is vérlázító.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nem, csak kedvelem. Judit rajongó vagyok
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Másik mappa lesz az... "Akik az ork vécé takarítására jelentkeztek" :)
@a szív fészkei:
Voltak, akik olyan sikeresen őrizték meg identitásukat, hogy még fényképet sem sikerült róluk készíteni... Durva lesz, az olimpián pedig lepel mögött fognak szerepelni???
Sikeres egy társaság a MOB. Valami Schmitt Péló féle tehetséges társaság lehet...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem is tudom...de azért gondolkodom hogy lehetne igazán erőteljesen szopórollerre szíjazni Kumin a saját marhaságával.

Hmmm.

Kéne egy jó kis hoax.
@aritus:

Most. Hagyunk egy ösztöndíjas helyet másnak. Én megtehetem, és nem kérdés, hogy nem hagyom a gyereket röghöz kötni.
@Fabius:
Szívesen segítek, ha tudok valamit!!! :))

Na, mentem aluba, ezeket most kaptam, olvassátok csak...

Jótékony célra gyűjtenek az utcán. Egy idősebb úr elővesz egy bankjegyet, de mielőtt a perselybe dobná, megkérdi:
– Szabad megtudnom, hogy kinek gyűjtenek?
– Hogyne kérem. A szegény megtévedt nők számára.
– Pardon – szól az úr, és visszateszi a tárcájába a pénzt.
Ezeket az illetőket én közvetlenül szoktam támogatni!!

Egy presszó teraszán három lány üldögél. Rendőrök érkeznek,
razzia kezdődik. Az egyiket megkérdezi a nyomozó:
– Mi a foglalkozása?
– Matematikus vagyok! Összeadom magam az igazgatóval,
négyzetre emelem a szoknyámat, és kivonom magam a termelésből...
– Hát maga? – fordul a másikhoz.
– Agronómus vagyok! Vándorlok egyik melegágyból a másik melegágyba...
– A harmadikhoz fordul:
– Hát maga?
– Én is qrva vagyok, csak én nem tudom magam ilyen szépen kifejezni...

Nászéjszaka után szomorúan áll az ifjú férj a bárpultnál.
– Mi a baj? – kérdi a barátja. – A világ legboldogabb emberének kellene lenned.
– Az történt, hogy mikor reggel felkeltem, elővettem a pénztárcám,
és kitettem egy húszezrest az asztalra.
– Nyugi! Csak a barátaid tudják, hogy éveken át bordélyba jártál.
Az asszony biztos észre se vette.
– Hát ez az! Félálomban odafordult, és visszaadott ötezret...

A feleség elmegy az állatkereskedésbe, hogy meglepje az urát.
– Jó napot, egy papagájt szeretnék.
– Sajnos most csak egy darab van, de az nagyon értelmes,
kitűnően beszél. Egyetlen hibája, hogy kicsit káromkodós,
mert a szemközti kuplerájból került hozzánk.
Mindegy, az asszony megveszi. Hazaviszi, és letakarva
berakja a hálószobába. A férj hazaérkezik,és bemegy a szobába.
A feleség lerántja a leplet a kalitkáról. A papagáj körülnéz, és megszólal:
– Hm... újj szoba... új qrrva... szevasz Béla!
@Fabius: Nem bízol abban, hogy ebből úgyse lesz semmi, mert a) mire életbe lépne, ezek már nem lesznek sehol, b)egy csomó joggal ütközik és úgyis elkaszálják.
@Fabius: erre most inni kéne egyet :-)
Én már több, mint egy éve ezen pacigolok, igaz, a szájkaratéhoz egyre ritkábban vagyok jó formában. Merülnek az elemek, vagy mi a fasz... :-)

Össze kéne ezt már egyszer írni. Csinálni egy olyat, amit tényleg nemzeti minimumnak hívhat minden épeszű ember. Leírni benne, hogy le van szarva, ki milyen erősnek hitte magát egykor, és kit milyen nélkülözhetetlennek éreznek ma - az elveszített becsületre nem adunk felmentést, a lopásokra nem adunk felmentést, a másra mutogatást, titkolózást, sunyiságot leköpéssel és mellőzéssel honoráljuk, és így tovább. Le kéne írni, hogy teljes mellszélességgel ott vagyunk minden őszinte ember mellett, aki veszi magának a bátorságot, és picsán rúgja a hiteltelen arcokat, a háttérben kezüket dörzsölgető pénzembereket, meg úgy egyáltalán mindent, amit az elmúlt évtizedekből nem kérünk. Akár saját magukat is, ha a takarítással végeztek.
Le kéne már ezeket írni, aztán legfeljebb nem foglalkozik vele senki; '14-ben győz Orbán, vagy valami szedett-vedett, töketlen gyülevész társaságnak ölébe pottyan a nagy rakás szar. De ezt már sokszor leírtuk...
@Gábriel angyal:
"Nézd mit mondjak még arra, hogy az egyik országos alelnök és frakció vezető helyettes ma is tökösen kiállt és elmondta egyértelműen, hogy :)"

Nem ohajtalak en meggyozni semmirol. Ha nem latod at, hogy miert erdekes, hogy Szegedit nem korrupcio kiserleteert, hanem azert akarjak lapatra tenni mert hazudott (fedve ezzel a valos okot, zsidosagat), akkor tenyleg csak sajnalni tudlak.

"Ugye megengeded, hogy higyjek neki ebben, már csak azért is mert pld. őt elég normálisnak tartom a bagázsban."

Tolem aztan annak hiszel, akinek akarsz. De ha jol sejtem, nem oly regen meg Csanadnak is hasonlo mertekben hittel.

"Bajnaival kapcsolatban nagyjából egyetértünk az pedig mindent el is mondd a gengszterváltásról, hogy egy pufajkás alkoholista az, aki magasra tette benne a lécet. :(("

Igen, ez az egyik legkomolyabb kritika, amit az elmult 22 evrol elmondhatunk. Ebben egyetertunk.

Szép álmokat és vigyázz magadra.:)

Neked is hasonlokat, bar ezt te mar valojaban mar csak utanna olvasod, ha ugyan...
@jaegtoer: Óriási vagy! :-))) Mint Heine, aki az égre írná fel, hogy Ágnes,szeretlek!

Heinrich Heine

Vallomás

Szürkülve szállott le az este,
Vadabbul harsant az ár,
és én ott ültem, és a habok
fehér táncát néztem a parton.

És belsőm felduzzadt, mint a tenger,
és sóvárgova, mély honvágy fogott el,
te nyájas kép, utánad,
ki mindenütt körüllebegsz,
s engem hívsz mindenütt,
mindenütt, mindenütt,
a szélzizegésben, a tengerzúgásban
és ennen keblemnek sóhajában.

Könnyű náddal írtam a homokba:
"Ágnes, szeretlek!"
De a gonosz hullámok átzúdultak
az édes vallomás fölött
s letörölték egészen.

Törékeny nád, te, szétporló homok,
illanó hullám, már nem bízom bennetek!
Az éj komorabb lesz, vadabb szívem,
és a norvég erdőből erőteli kézzel
kirántom a legmagasabb fenyőfát
és belemártom
az Etna izzó torkába és evvel a
tűzitatta, óriási tollal
írom rá a sötét mennyboltozatra:
"Ágnes, szeretlek!"

Minden éjszaka ott lobog ezután
fönn örökké, ez a lángoló írás,
és az eljövendő unokák sora
ujjongva olvassa majd az égi szókat:
"Ágnes, szeretlek!"
@aritus: lesznek itt nemsoká akkora bajok, hogy toronymagasról szarik arra mindenki, milyen joggal mi ütközik nálunk... Nem először érzem azt, hogy Orbán kivárásra játszik, és az eurós problémák súlyosbodása neki szinte örömünnep.
@Fabius: hol lehet megnézni, hogy mennyibe kerül a képzés? Annak idején volt valami oldal, ahol ömlesztve volt az összes, akkor megnéztem, de már nem emlékszem sem az összegre, se az oldalra.
@a szív fészkei:
Ezek a fotok tenyleg eleg kinosak. Mert ezek bizony ott maradnak a neten, ha nem is orokre, de sokaig.
Es barki keres ra az adott sportolora, jo esellyel fogja kihozni a gugli kesobb ezeket a kepeket.
Pedig itt is csak egy igazan keves korultekintes kellett volna. Egy kis szervezes, es elfogdhato kepeket lehetett volna csinalni. Par sminkes, fodrasz sem kerult volna sokba 2-3 alkalommal, hogy mindenkirol keszuljon foto, ha valamelyiken nem tud megjelenni.
@Interlock: Rugdosva vannak azért, igaz még egyelőre ott, amit te nem nagyon becsülsz. ;-DD

Na ez onnan egy kis marháskodás: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/389164_10150936829131205_293954712_n.jpg Nem is a kocsmában tűntek el, hanem Mattolcsyval vagy Simicskával látták őket utoljára, azóta nem mentek haza.
@simple observer 1.0: Mintha direkte szívatnák őket ezzel. Lett volna szerintem, aki profi fotósként a reklámért megcsinálja anyagáron, nem? Ocsmonda szocreál gyezsurnaja-ruha - szovjet szobaaszonnyok az átkosban, akik egész nap figyuzták, majd feljelentgették a vendégeket a folyosón - pocsék anyagból nevetséges magyarkodással, ilyen halottszemlés fotók; még az a jó, hogy Slicc nem megy oda további renomét rongálni. Tán Orvbán se.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem tesz le semmit... ugyanis kimegy és KÉSZ....

diplomája van, határok (egyellőre) nyitva...

max lesz egy nagyobb összegű adótartozása itthon ami miatt soha nem jön haza... csak esetleg elévüléskor...
@aritus:

A jelenlegi állapotok mellett fontosabbnak tartom, hogy a gyerek diplomája ne egy lutri legyen. Azt se tudjuk megmondani holnap mi lesz, nem akkor mikor diplomáznak. Így nem tartozik a gyerek senkinek elszámolással, azt csinál ami neki tetszik. Ez elvi kérdés. Nem bízom az államban, nem bízom az Alkotmánybíróságban, és nem teszem ki kényüknek a gyereket. Szerencsés vagyok, mert a döntés rajtam áll. Én pedig döntöttem.
@a szív fészkei: én ezeket az embereket nem rugdosni akarom - hanem kirúgni. Takarodjanak a közéletből, egyszer s mindenkorra elég volt belőlük. És nem érdekel, ki mit, milyen vélt vagy valós támogatottságot "visz magával" (már ha), nem érdekel, kivel hány évtizedes tapasztalat esik ki: takarodjanak. A többit majd megoldjuk.
@aritus:

felvi.hu-n minden képzés ára megtalálható. Ha aláírjátok az ösztöndíjat csak a most meghirdetett árakat kérhetik vissza nem teljesülés esetén.

Értsd: ha nem végez a képzés idejének másfélszerese alatt, vagy a kötelezően itthon ledolgozandó viszony nem teljesül.
@Fabius: csak anyni megjegyzésem van, hogy

nem fél a cigány...

mellesleg most kinyitotta a palackot... ha ő le "félazsiacsürhézi" a magyarokat, akkor én már bátran mondom nem pc "dakotázva", meg pc hogy cigánykodik, dehogy... mostmár lehet:

drorvbán egy rohat hitvány büdös bűnöző C I G Á N Y
ha akarod az előzőt töröld ki... majd ha gondolod itt uri közönség előtt tovább

dakotázok és "cigánykodik"ozok...

ja... ez az index egész jó... rózsát emlegetik, meg a röghözkötést...

index.indavideo.hu/video/pont_buli
@Interlock:

Ez nem hülyeség. Simán össze lehetne írni. Szerintem szeptemberre kiderül, hogy Bajnaiék tényleg, vagy tényleg nem, és akkor meg lehet fogalmazni egy általunk, választók által elvárt nemzeti minimumot.

Meg lehet csinálni ügyesen, hogy elég emberhez eljusson.
@dr. Bubó:

Szerintem ezt önkéntes jogvédőink is értik.
@Interlock: @Fabius: ezt szoktam én is írni ide nektek, hogy a

véres forradalom/polgárháború megelőzésének/elkerülésének egyetlen módja, ha lesz egy szerveződés, aki a NÉPAKARATOT képviseli...

és ez a népakarat egy KELLŐ időpontban bedobott kb 10 rövid pont lesz...

de még korai...
@Fabius: szerintem tényleg nem, illetve szerintem ha most össze lenne írva, akkor is majdnem késő lenne már. Ne feledd: ezt nem csak el kell olvasni, hanem fel kell fogni, meg kell érteni, a kijelentések létjogosultságát el kell fogadni, etc. Finoman fogalmazva is sokkoló hatása volna, ha tömegekhez jut el - időt kell rá hagyni.
És ha véletlenül megszületne közben valami alternatíva, az már eleve ilyen alapokra építhetne, nem neki kellene nulláról megharcolnia mindenért.
Még az is lehet, hogy pont egy ilyen iromány indítaná el azt, amiből (vagy azokat, akikből) később az alternatíva létrejönne... mert sokat jelent az, ha látja és érzi az ember, hogy nincs egyedül a gondolataival.
@dr. Bubó: most menjünk bele abba, hogy te mit szoktál ideírni? Szerintem ne.
És nem tíz, de nem is tizenkét pont lesz az, ami a társadalmat kimozdítja a holtpontból, feltételezve persze, hogy kimozdítható. Nem nagy szavak, meg idealista lózungok.
Hanem: emberek, akikben bíznak, akiknek elhiszik, hogy lehetséges, és megcsinálják. A nép hitét kell visszaadni, nagy okosságokat mondani Józsi bá' is tud...
NA oldandó a nagy löttyös indulatokat, Németország ezért esik kétségbe: www.blikk.hu/blikk_aktualis/bokafixet-villantott-merkel-2098717 Szeretném az ő problémájukat.

Vagy, ha Orvbánnal tényleg csak az örökös lila nyakija lenne a gond. "lila dalra kel egy nyakkendő" - írj a félázsiai költő ugyebár.

És - láttam a Bubó linkelte blogot, ahol mentegetik a hülyéjét azzal a szokott doridok, hogy ne rasszistáskodjunk ezzel, mert ez dicséret vagy mifene. Valóban sem ázsiai - miaz hogy fél? sem más népek nem alábbvalóbbak nálunk. De ő nem a fajtára,nem a származásra célzott, hanem arra az egyeduralkodói stílusra - a basik feneketlen, mindent letaroló hatalmára, amit úgy imád Azerbajzsdánban, Kirgizisztánban, szóval ahol még ajtót nyitnak neki, a végeken. Ahol van az Atyuska aranyszobra és az forog 24/24-ben a város felett, ahol az Atyuska szellemi böffenő baromkodásait Ruhnamanak - A lélek könyve - hívják és meg kell tanulni mindenkinek, óriás Ruhnama nyílik ki gépesítve az utcákon, stb. Egész nap.. posztinfo.hu/arckepcsarnok/arckepcsarnok-turkmenisztan/arckepcsarnok-turkmenisztan-tortenelem/turkmenbasi-minden-turkmenek-atyja/

Ugye, hogy ezt szeretné, ezért hiszi, hogy itt is meg lehet ezt lépni, ezért félázsiazik.
Mit is mondott saját népéről Türkménbasi? [..]"Türkmenbasi végül nem lett sah.
A személyi kultuszt illetően a következőt mondta:

„Elismerem, túl sok a portré, a kép, az emlékmű. A magam részéről semmilyen élvezetet nem találok bennük, de a népnek, mentalitásából fakadóan, igénye van rájuk.” Nü ennyibe veszi Orvicsek is a népét, bassza meg egy taliga majom!
@Interlock: Tudod, már indítóul, hogy mit vár el a magyar nemzet, az is elég lenne, ha mindennek az ellenkezőét, amit eddig Orvbán csinált itt két év alatt, meg úgy általában.
@Interlock:

Az időpont dolgában Bubóval értek egyet. Az átlag magyar emlékezete max 3 hónapra szól. Ennyi az az intervallum amíg az érdeklődését fent tudod tartani, utána mindent elfelejt.

Ilyenkor ne magatokra gondoljatok, akik évek múlva is emlékeznek minden apró faszságra. Hanem azokra a tévé előtt, akik szarnak a világra magasról, és a napi politikát nem követik.
@Fabius: én más okból mondom szintén pár hónapra...

nem tud felkészülni a titkos szolgálat és a fides gépezet...

@Interlock: max 10-12 primitíven egyszerű "követelés" amihez kerül majd egy szervezet és a zászlajára tűzi...

de ráér még nagyon...

csak hagy szopjanak a félázsiai fides szavazók...
akiknek már a szájába is szarik a vik torka...
békemenet? ezek után? mocskos csürhe akiket baksisért és egy tál rizsért kivittünk az uccára... eddig és ezt gondoltam, de mostmár tudható hoyg a vik torka is...
@a szív fészkei: na, látod, ezt hívják tévedésnek.
Nem, nem mondom én, hogy hűdejó minden, amit Orbánék műveltek; a változtatásnak azonban nem szabad annyiból állnia, hogy akkor innentől eddig lakkfilccel áthúzzuk, oszt' gépeljük le ellenkezőleg.
Szar meló, de le kell ülni a "mű" mellé jobb- és baloldalról egyaránt, sőt, egyszerre is. Át kell beszélni, bevonva az érintett szervezetek képviselőit, VOSZ-tól a koszig mindent beleértve, és ki kell csemegézni mindent, ami maradhat, vagy kis átalakítással maradhat. A többi mehet a ganéra.
Elkövetni az ellenkezőjét mindennek, az pont ugyanúgy magában hordozza a túlzásba esés veszélyét, mint most folyik, ráadásul továbbra is fenntartja a kettészakított ország képét. Kerülendő.
@Fabius: én azt gondolom posztnak mégis csak ez a téma lenne jo....

de szerintem a következméyneket kellene körbejárnod...

Maroz is inkább csak azzal jött hogy miért tartunk itt...
hogy épp 22 éve drorvbán szakítja el állandóan a polgárosodás épülgető szálait...

azért ennek a hatása lehet fordított... felrázhat nagyon sok embert...
én rossz véleménnyel voltam drorvbánról, de eddig "szakmai" jellegű kritikának gondoltam a rossz a véleményemet...

egyszerűen innentől ELVÁGTA magát... ez öszödhöz képest...
természetesen nem lesz semmi... nirka nép... vagyis drorvbán kimondta az igazat... még a legevidensebb értékeket is EGY hitvány párt ELVEHETI senki nem törödik vele, nem áll ki érte...
nyel, nyel a félázsiai csürhe... de meddig? mi lesz a vége?
tényleg távolodhatunk európától? senki nem vágyik skandináv demokráciára, tudatos polgárosult társadalomra?
nem lehet hogy ezzel a mostani SOKKkal drorvbán felrázza a társadalmat?

lesz e ennek hatása ?

szerintem megint egy fontos mérföldkő...
1. álamosítás - visszamenőleges törvénykezés (2010 okt 5)
2. talán a diploma-disszertáció csalások a második...
3. a mostani "félázsiai csürhének nem kell demokrácia" meg a harmadik...
még az is érdekes téma lehet hogy demjány tökön rúgta az egészázsiai néptribunt
@Fabius: pont azért tolnám mindenki képébe időben, hogy a napi politikát nem követő részhalmaz fogyatkozzon. Ezeket az embereket három hónap alatt észérvekkel nem győzöd meg, forradalmárkodni nincs kedvük / egzisztenciális okokból nem mernek, az újdonságoktól pedig kifejezetten tartanak, ha azokat nem a tévéshopban látják. Muszáj lenne, hogy elkezdjék kapisgálni, miről szól a történet; ennek híján belehullanak az ígérgető, világmegváltó politikusok hálójába, mint eddig, és megvehető, ráadásul bátran hülyére vehető nyáj maradnak, mint eddig.
Persze, akár igazad is lehet - de ha a 3 hónapos alapgondolatból indulunk ki, idén ősszel még messze nem lesz ideális időpont.
@Fabius:

Igazan tisztellek azert, amit az eletben csinalhatsz, vagy itt a blogoddal. Mert en mar tul vagyok azon, hogy probaljak barkit is erdemben meggyozni, megvaltoztatni a velemenyet.

(Amit itt muvelek, akar trollkodasnak is velhetik nehanyan. Hozzaszolni altalaban olyanhoz szolok, amivel nem ertek egyet. Igy kicsit vitazva, gondolkodom erveken, a tortenelem (mily nagy szavak az elmult 15-20 evre vonatkozoan) esemenyein amolyan koca politologuskent. Mi, hogyan tortent, hogyan eltem meg, es valojaban mi tortent. Ugyanakkor nem hiszem, hogy barmelyik vitapartner, te, vagy eppen most Gabriel, az en hatasomra fog "megterni".)

"Szerintem most van az, mikor a pártok vannak kiszolgáltatva nekünk, és igenis ki lehet rugdosni belőlük olyan elvárható minimumot, ami alapján nem hányva kell menni Orbánt elzavarni."

Gyakorlatilag ez az egyetlen dolog, legalabbis legtobbszor ide fut ki a vitank, amiben nem ertunk egyet. Ebben viszont nagyon nem.

Szerintem ugyanis jelenleg, velemenyeddel ellenkezoleg, az egesz orszag van kiszolgaltatva egy partnak. Es ilyen korulmenyek kozott szamomra a legfontosabb, hogy ennek mihamarabb vege legyen.
Ha azt mondjak, hogy minden part (3 ellenzeki) egyforman utalja egymast, mint a szart, DE azert, hogy egy szimpla tobbseg legyen, vagy egy szuk 2 eves kampany hatasara esetleg 2/3 is (ami igencsak irrealisnak tunik, de hat merjunk nagyot almodni!), ami eleg mondjuk az elozo alkotmany visszahozasara, vagy esetleg egy nepszavazas levezenylesehez, majd nehany honap utan egy uj valasztasokhoz, akkor nekem az is eleg jo. Csak ami most megy, ennek szinte barmi aron veget KELL vetni.

Es a tobbi part sem neked van kiszolgaltatva hanem a Fidesznek (egy part mind felett, az egymast hagyomanyosan nem igazan szivelo torpokkel, es tundekkel egeszen a Vegzet Hegyeig). Media viszonyok, partok penzugyei, valasztasi torveny finomhangolasa...

Nem tudom nalad, mi az elvarhato minimum, de en az elmult 10 evben igen leadtam ebbol, mert sem a partok, sem a lakossag nem latszik erdekeltnek lenni a temaban. A regi rocker, lazado enem elfogadta a valo vilagot, es mar apro lepeseknek, fejlodesnek is orulnek, es tudok amikor megvalosul.

Irtam ide otleteket, hogy szerintem hogyan kellene, vagy legalabbbis en mit csinalnek. De minthogy azok egyetlen part oldalarol sem koszonnek vissza, ez egy jo jelzes, hogy nem jarok egyikhez se eladni nagy otleteimet. Aminek amugy nem is latnam ertelmet, mert az MSZP felvallaltan tesz mindenre, es mindenkire (what's -not- to like). A DK-nak vannak szamomra szimpatikus dolgai, de egyreszt GYurcsany komoly teher, masreszt szinte mindig keresztbe tudjak verni a sajat kommunikaciojukat (szakdoga ugy, 2x Bajnai koruli ugyek). Az LMP-vel viszont egyelore nem tudok nagyon szimpatizalni. Schiffer mar kezdetektol nem volt szimpi, ahogy hallottam, hogy a Solyomos Vedegylettol jott (tudom, hogy eloiteletes dolog, de akkor is). Akciopolitizalasuk szerintem nem nyero. Es bar Karacsony vagy eppen Javor kifejezetten szimpatikusak, sajnos ez nem megy at a partra is automatikusan.
Mellesleg most azt probaljak eloadni kicsiben, mint amit az MSZP nagyban. Ok a nagyfonokok, a tobbiek pedig igazodjanak. Az LMP amolyan tyukanyo modjara MLM-es szinten probalja becsatlakoztatni a kicsiket, akiknek ok lehetnek a fonokok.
Az LMP-ben van koncepcio, csak vegre komolyan kene mar vegyek magukat, mert a masik kettore nem igen lehet szamitani.

Az elmult 2 ev is igazolni latszik abban a hitemben, hogy NEM lehet kirugdosni beloluk meg egy ilyen minimumot se.
Egyik part sem igazan akar (MSZP), vagy tud (LMP, DK) nagy valtozast csinalni. Sem hazon belul, sem orszagos szinten.
Mert nyilvan pl. a Szigetvari is nem veletlenul maradt az MSZP-ben, es idovel biztos meg akar szabadulni a kadarista szemlelettel elo oregektol, de en ertem, hogy ezt jelen helyzetben nem erolteti.

Vagyis ha megis elmesz '14-ben Orbant levaltani, akkor elore szolok, hogy keszits be egy kis gyomberteat, mert szukseged lesz ra:
www.otthonigyogymodok.hu/gyomorpanaszok-/40-gyomorpanaszok-kezelese/107-hanyinger.html

"Én az következő 500 napot így fogom eltölteni. Akkor is, ha ezeket a szájkarate órákat naponta kell megtartani."

Valjek egeszsegedre (minden malicia nelkul), am attol tartok, hogy nem lesz foganatja.
@dr. Bubó: annyit kérdeznék csak, hogy pár hónappal választások előtt kitől kezdesz már követelni bármit is. Addigra Orbán lezsíroz mindent, amit csak tud; ha rajta múlik, az ellenzéknek annyi levegője se lesz, hogy fingani tudjon. Képzeld el:
Te: mostazonnalújuljonmeg, midiktálunk estébé!
Ellenzék: hö? höhöhö... inkább Orbán?
Te: ö... ööö...

Holnap már késő, ahogy Nemere írta.
És se a Fideszt, se a titokzatos szolgákat ne becsüljétek le ennyire, minden egyes nap az ő kezükre játszik, nekik jelent felkészülési időt. Erősek. És erős ellenfelet nem egyetlen rohammal, hanem erőinek szétaprózására kényszerítéssel szokás legyőzni :-)
Persze, mindettől függetlenül akár igazatok is lehet; csak azt nehéz eldönteni, hogy ha a társadalom még közel két évig szopik (mert nem csak a békemenetesek vannak ám a fasz rossz végén), akkor 400 nap múlva nem azokat fogják-e véletlenül pofánbaszni, akik (má' megin') elkezdenek jelszavakat zászlókra tűzdelni.
@a szív fészkei:
"Mintha direkte szívatnák őket ezzel."

En aldott jo lelek vagyok es igy pozitivan allok meg hozzajuk is. (szerenyseg... www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI&feature=related)

Ilyenkor johiszemuen rendszerint Hanlon bortvajat szoktam emlegetni:

hu.wikipedia.org/wiki/Hanlon_borotv%C3%A1ja

Bar igaz, hogy tul sok, egyertelmu, mashogy nem magyarazhato huzasa van a Fidesznek, amire mar Hanlon bortvaja sem passzol.
@Interlock:
": szerintem tényleg nem, illetve szerintem ha most össze lenne írva, akkor is majdnem késő lenne már. Ne feledd: ezt nem csak el kell olvasni, hanem fel kell fogni, meg kell érteni, a kijelentések létjogosultságát el kell fogadni, etc. Finoman fogalmazva is sokkoló hatása volna, ha tömegekhez jut el - időt kell rá hagyni."

Pontosan igy gondolom en is.
@Interlock: Orbán és csapata tényleg husz évre vagy dinasztikusra gyur.
@simple observer 1.0: unortodoxiában él, gondolkodjon unortodoxul :-)
Tíz ember kell egy párt bejegyzéséhez. Tíz blogger, vagy tíz kommentelő, vagy tíz vállalkozó, vagy tíz bátor ember. A tíz kicsi indián ne, azok elhullanak mind.
Sok brainstorming után életképes gazdasági vízió kell a tőke bevonásához (mert az muszáj lesz, de amíg tiszta ügy, semmi baj vele). Normális gondolatok hírére megjelennek azok, akik a szakértői bázist jelenthetik; és ha van tőke, lehet marketing is, ami a tömegeket szólítja meg.
De az indulás - csak tíz tökös ember, meg egy alapító biszbasz.
Persze, leegyszerűsítve néz ki így, tudom.
De hol van az leírva, hogy csak létező pártokban gondolkodhatunk?
@GeoCracker: voltam festeni egy öreg néninél, jó régen már. 20 éve halott volt a férje, de ezt valahogy nem fogadta be az agya, tagadta. Rongyosra mosta és vasalta az egykori ruháit, szedett neki levest külön tányérba, és hagyta kihűlni az asztal átellenes oldalán. Néha kiült a buszmegállóba, várta haza a bányából, mint régen. Csendes őrült volt, a lánya élt vele, ő addigra már feladta, hogy anyját megpróbálja felébreszteni - sőt, azt mondta, néha már ő is szó nélkül terített, és azon kapta magát, hogy este az apját várja. Ragadós csendes őrület.
Orbán ugyanígy aludt bele a saját álmába, a körülötte lévők pedig beleszoktak a terítésbe. Vagy valami ilyesmi.
@Interlock: Csak az a baj, hogy közben lassan elszakadnak a ruhák, eltörnek a tányérok, és penészes lesz a leves.
Közben, ha van valaki jóakaró a közelben, tényleg elvihetné dokihoz. A korábban hozott linken csak érintőleg van mutatva, de azért itt elég markánsak a tünetegyezések:
www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=52994
@Interlock: Orbán kitalálta a levelező hazafiságot. Találjuk ki a bloggerpártot? Ám legyen :-)
@simple observer 1.0:

Alapvető nézőpontbeli különbségek vannak köztünk.

Először is: nekem a mai kínálat nem elég jó. Egyik sem.

Másodszor: de, bizony nekem - meg neked, és mindenkinek aki választani fog - vannak ezek a díszpintyek kiszolgáltatva egytől egyig, a Fideszt is idevéve. Ugyanis ha én - mi, a nép - nem adok nekik jogot semmire, akkor pofán fognak csúszni. Orbán Viktor is. Ezt én is tudom, ők is tudják, legfeljebb neked és a hozzád hasonló gondolkozással bíróknak kellene végre elhinni, magatokról, nem rólam.

Harmadszor: éppen ezért van tele a tököm azzal, hogy mindenki a megalkuvásra játszik. Én bizony nem fogok. Vannak elvárásaim - ha tetszik a társadalom által megfogalmazandó nemzeti minimum amiről a többiekkel beszélünk - amiből nem engedek. Van ötszáz napom még baszogatni az emeszpét a szar lesikálásáért, az elempét valami normálisnak mondható gazdasági programért és pártszervezetért, a DK-t, hogy csináljanak programot azon túl is, hogy Orbán hülye. És én ezt meg fogom tenni. Lehet vele egyetérteni, meg vitatkozni, de meggyőzni, hogy ne akarjak a mostani szaron úgy változtatni, hogy hányni azért ne kelljen Orbán elzavarása közben, na azt nem lehet. Ráadásul nem én vagyok most döntéskényszerben, nem 2012. 07. 27.-én kell eldöntenem hogy minden jó ahogy van, és senkinek semmit csinálni nem kell, hanem 2014 áprilisban leszek döntéskényszerben, hogy ami addigra alakult abból mi fér bele nekem. Döntéskényszerben a pártok vannak, nekik félidő után lassan indul a kampány, el kell dönteni kihez akarnak szólni, és főleg mivel.
@GeoCracker: vagyunk olyan helyzetben, hogy szinte bármit kitalálhatunk...
Német kolléga kérdezte nemrég (évek óta itt melózik, amolyan kisfőnök-féle): mi, magyarok, miért bízunk meg olyanokban, akik tudottan becsaptak minket? Nyeltem egy nagyot, aztán megkérdeztem tőle, tudja-e, mit jelent a carpe diem. Tudta.
És mivel töri kicsit a magyart (== mással is beszélget), még értette is.
@Interlock:
Na most viszont egy kicsit hatrahokoltem!

Mert amit irsz az szep, es neha ki is alakul egy ilyen pozitiv onerosito folyamat, de az esetek tulnyomo tobbsegeben elakad a dolog valahol. Es meg ha halad is valahogyan, akkor is ott az idofaktor.

Kutya nehez egy ilyen holabdat gorgetni hegynek felfele.

Raadasul kerdes, hogy kik csatlakoznak.

Pl.

A DK-nal feltehetoen Bauer viheti a gazdasagpolitikat, de nyilvan meg igy sem art 2-3 emberke, aki kapizsgal valamit a kozgazdasagtudomanyi konyvekben olvashato tananyagbol. Es igen, a mar megirtakra gondolok.

Az LMP-nel, majd eves cikkben:"LMP gazdaságpolitikai szakpolitikusa, Scheiring Gábor"
Aki egyebkent szociologus es azota mar nem is aktualis....
hvg.hu/itthon/20110802_LMP_vitak_2014_strategia

Az MDF-nel feltehetoen Bokros volt a foguru, kiegeszulve meg 1-2 arccal.

Es ezzel egyutt egyik partnal sem erzem, hogy nyugodtan mernem rajuk bizni magam. Az MSZP-nel raadasul meg egy nagy think tank is van, de nem latszik meg. Kiizzadnak egy 400 oldalas ketevertekelot, egy komolyan veheto program helyett. Hat ha ezek normalisak...?!

Szoval, ha belekezdtek egy ilyen partizan akcioba, csak egy keresem van: Vegyetek magatokat komolyan!
@Fabius:
Csal gyorsan, mert ezeken a koroket mar lefutottuk parszor:

Alapvető nézőpontbeli különbségek vannak köztünk.

Először is: nekem a mai kínálat nem elég jó. Egyik sem.

Másodszor: de, bizony nekem - meg neked, és mindenkinek aki választani fog - vannak ezek a díszpintyek kiszolgáltatva egytől egyig, a Fideszt is idevéve. Ugyanis ha én - mi, a nép - nem adok nekik jogot semmire, akkor pofán fognak csúszni. Orbán Viktor is. Ezt én is tudom, ők is tudják, legfeljebb neked és a hozzád hasonló gondolkozással bíróknak kellene végre elhinni, magatokról, nem rólam.

Harmadszor: éppen ezért van tele a tököm azzal, hogy mindenki a megalkuvásra játszik. Én bizony nem fogok. Vannak elvárásaim - ha tetszik a társadalom által megfogalmazandó nemzeti minimum amiről a többiekkel beszélünk - amiből nem engedek. Van ötszáz napom még baszogatni az emeszpét a szar lesikálásáért, az elempét valami normálisnak mondható gazdasági programért és pártszervezetért, a DK-t, hogy csináljanak programot azon túl is, hogy Orbán hülye. És én ezt meg fogom tenni. Lehet vele egyetérteni, meg vitatkozni, de meggyőzni, hogy ne akarjak a mostani szaron úgy változtatni, hogy hányni azért ne kelljen Orbán elzavarása közben, na azt nem lehet. Ráadásul nem én vagyok most döntéskényszerben, nem 2012. 07. 27.-én kell eldöntenem hogy minden jó ahogy van, és senkinek semmit csinálni nem kell, hanem 2014 áprilisban leszek döntéskényszerben, hogy ami addigra alakult abból mi fér bele nekem. Döntéskényszerben a pártok vannak, nekik félidő után lassan indul a kampány, el kell dönteni kihez akarnak szólni, és főleg mivel.
Valamiert elkuldte, pedig csak epphogy elkezdtem irogatni....
@simple observer 1.0: ugyan nem ismersz, de biztosíthatlak: amibe én egyszer belekezdek, azt komolyan is veszem. Munkamániám van :-)
Vagy inkább :-(...

Más kérdés, hogy nem magamra gondoltam, mert nekem ilyesmihez (értsd: nyilvános politizálás) nem igazán van affinitásom. Néha támad olyan érzésem, hogy na, most tízezer embert lázba tudnék hozni egyszerre, aztán csendben elszívok egy cigit, és közben rájövök, hogy megint csak az influenzát tudnám szétszórni :-)
Elvárásokkal teli, de lelkes szavazója lennék ilyen csoportosulásnak, az biztos; meg az is, hogy kritikámra is mindig számíthatnának, ha okot adnak rá. A mostani pártok (és híveik) ezt (mármint a kritikát) valahogy nem igazán szeretik hallani...
Én látok némi potenciált abban a négymillió csendes emberben, akik ma nem mennének szavazni. Garantáltan van ott, meg a mostanra párton kívüli aktívabbak között tíz, akikre simán rábíznám az országot, de ők valószínűleg ugyanúgy hátrahőkölnének ilyen gondolatok hallatán, mint te - pedig szinte ugyanaz a sztori, mint amikor főzni kéne, de a spájzban csupa olyan dolog van, amivel tele az ember töke; a lustább végül tizedszerre is grízes tésztát eszik, de aki az asztalra csap, és elege lesz, az minden polcról a kukába pakol, és kerttől piacig járva beújít valami finomat. Fáradtan fogja megenni, viszont annál jobban ízlik majd :-)
És ha nem jön össze egy új párt? Nos, akkor még nem érett meg a helyzet rá, nem értünk meg mi, mint társadalom sem. Még nem elég szar a helyzet ahhoz, hogy tömegesen az asztalra csapjunk.
Akkor várunk. És utána megpróbáljuk még egyszer, meg még sokszor. Csak azt a hitet nem szabad eldobni magunktól, hogy egyszer sikerülhet.
1. Nekem sem, de ... (mar ismert)

2. "nem adok nekik jogot semmire, akkor pofán fognak csúszni. Orbán Viktor is."

Szep, szep az almodozas, de eppen ez ezetett ide. (Amennyire tudom, vagy csak gondolom(?), hogy kire szavaztal igy nyilvan nem rolad van szo) Vagyis, sokan nem adtak jogot az MSZP-nek semmire bunteteskent. Lett egy lose-lose szitu. Egy szetaprozott, es meglehetosen remenytelen ellenzek, es 2/3 Viktornak.
Kevesebb folenyeskedessel lehetett volna win-win (buntibe megy az MSZP, es nincs Fidesz kiralysag) szitu, de tul sokan akartak buntetni.
Es attol, hogy TE (en meg plane nem) nem adsz ilyen jogot Viktornak, attol lesz meg neki eleg talpasa, akik tuzon-vizen at beszavaznak neki...

3. Tolem akar partot is csinalhatsz, es ha olyan szinten csinalod, mint a blogodat, akkor akar meg sikeres is lehetsz vele. Am szkeptikus vagyok az ilyen minimumokkal kapcsolatban. Ezt mar az LMP is probalta a 4K!-val, es boritekolhato, hogy utolag ilyesmihez sem az MSZP, sem a Fidesz nem csatlakozik. Mivel szerintem ilyenek moge igenis kell az ero. Az, hogy az atlagember elhigyje, hogy ezek a partok/mozgalmak rendelkeznek olyan szavazo mennyiseggel, amivel a celkituzesek megvalosulhatnak. Eppen ezert szajkozom mar miota, hogy SZERINTEM az ellenzeknek az az egyetlen lehetosege, ha elkezdenek vegre kozosen gondolkodni, es igy szavazokat is gyujthetnenek. Anelkul a vegetalas van...

Es hogy lerangassalak a rogvalosagba:

Ennek a figuranak (a video vagatlan! 2:30)

www.youtube.com/watch?v=PZtVm8wtyFI&feature=related

a partja utcahosszal vezet

ukpollingreport.co.uk/

Vagyis mashol sem fenekig tejfel az elet...
@Interlock:
Teljesen egyetertek mindazzal, amit irtal.

"Csak azt a hitet nem szabad eldobni magunktól, hogy egyszer sikerülhet."

En pusztan azt mondom, hogy a kicsik mutatjak remekul, hogy bizony nem konnyu felepiteni egy partot. Mert mindannyian a tarsadalmat tukrozik vissza. Mit szeret, vagy eppen nem a lakossag. Kit mennyire fogad el, kiben mennyire bizik...
Ezek pedig lassu dolgok, mint irod is.
Plane lassu Mo-on, ahol mindket oldal alaposan lejaratta magat, es egymast az utobbi idokben csucsra jaratva.
A jelenlegi rendszerben pedig egeszen biztos, hogy egy kezdo kispart nem fog akkora segitseget kapni csupan a veghajraba becsatlakozva, mint az LMP kapott a '10-es kampanyuk soran a media balos reszetol. Minthogy hova tovabb mar alig letezik ilyesmi.
@a szív fészkei:
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=XeB1srWiBdg&NR=1

csak az öltönyét és a többi szerelését nézd, a dobálósban szedte össze 25 forintért...kibaszott snasszúl néz ki

brühühühühühühü

levettem a hangot mert kiütéseket kapok a hangjától
@simple observer 1.0:

Nem kell engem lerángatni sehonnan. Én nem fogok pártot alapítani, mert eszem ágában nincs politikusnak állni.

A megfogalmazott minimum így nem párt-pártok ígérete, vállalása, mint az LMP-4K esetén, hanem annak az éppen 53% bizonytalan választónak egyféle igénye, akiket nem tud megszólítani senki. Jelzés, hogy mit várunk el, mit tartunk olyan törekvésnek ami mellé odaállnánk, átlátható, kiszámítható és kivitelezhető gazdaságpolitikától a közélet tisztulásán keresztül a jogállami normák maradéktalan helyreállításáig.

A csodákban nem hiszek, így abban sem, hogy akkor egy ilyennel mind az 53% bizonytalan egyet fog érteni. De azt tudom a blogokat is látogató mindenféle politikai formáció jelenlétéből, hogy ki fog odafigyelni, ha a bizonytalanok egy csoportja ad egy esetleges kulcsot a szavazatához: kivétel nélkül mindenki.
„Reméljük, a Jóisten megsegít minket, és nem kell a demokrácia helyett új rendszert kitalálnunk és bevezetnünk”

Na ezért különösen azt a feslett életű közeli nőrokonát említem meg!
A koronására célozgat a kisköcsög, vagy csak Kim Ir Szen elvtárs családi vállalkozása lebeg a szeme előtt?
@Interlock: Néha én is beszélgetek értetlen külföldiekkel. Nem mindenki érti, hogy mi megy nálunk.
@Interlock: egyébként a félázsiai fides mafia csürhét választáson nem tudod legyőzni....

vér fog fojni...

ők a szabájokat utolsó percben változtatják...

pl MOST kell regisztrálni és akik regisztrálnak azoknak kötelező szavazni...

ezek MINDEN JÓZANÉSZT elvesztettek csapkodnak, ámokfutnak... a valóságtől és európától nagyon távolodnak...

a konc (kassza) megtartása BÁRMI ÁRON...
ezek lövetni is fognak... de simán rendeznek neked megint ucca hőzöngést
@dr. Bubó: "félázsiai fides mafia csürhét választáson nem tudod legyőzni"
Én biztos nem, mert nem indulok :-) Ha indulnék, elrágnám a torkukat is.
Szerintem korai / nem igazán megalapozott ilyeneket jövendölni, különben is, a kassza az első lövésig az övék, utána semmi.
@Interlock: ????

itt nem lesz több szavazgatás itt már korbács kell a csürhének... kicsit sokat járt az ISZTÁN okban... most kiderült miért...

drorvbán ugyanijjen hitvány volt egy nappal ezelőtt is... csak most elszakadt a CÉRNÁJA a CIGÁNYNAK... (mert ha mi félázsiai...)

tegnap óta ez már nem politológiai kategória, henm pszichológiai/karhatalmi...
@dr. Bubó: te, Bubó. Szerintem túldramatizálod.
Mi türelmes nép vagyunk, talán túlzottan is türelmes nép - de itt, ha még egyszer valaki kezet emel a népére, annak szarral meszeltek. És ezt nagyon komolyan mondtam.
Felesleges ilyesmik miatt fosnod.
@a szív fészkei: "Jó, nincs bizonyítva."
Nem csak, hogy nincs bizonyítva, de nem kerültek elő "tanuk" sem. Egy olyan rendszerből, mint ami az APEH-ben van, csak nagyok sokrétű tudással törölhető adat (pl. rengeteg backup van). Sok emberből pedig valaki biztosan köp. Ha csak nyilaztak le mindenkit utána.

"Ő volt APEH-elnök, Pintér belügyér, Polt főügyész: működött a Szentháromság."

Hát igen. Ezt nevezik állam maffiának! Így megy ez minálunk... :(
süti beállítások módosítása