Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=naHhE_HW1ng Valahol tetőled távol Nem látlak én téged többé, Soha soha s... (2024.04.26. 15:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.23. 05:20 Fabius

A Jobbikot legyűri a karvalytőke

Címkék: korrupció jobbik szegedi csanád

Te magasból aláhulló szent turulszar, mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál derülni, hogy keblenc úr szent turulnak öltözve parádén küzdött a melegek jogaiért. Végül is ez nem lenne újszerű, és Szegedi lajstromából már csak ez hiányzik. Na jó, meg a faszpun'pás pornó, de ezt a könnyű lebukás veszélye miatt elkerülhette.

szegedi-csanád.gif

Hajaj, most aztán van baj Jobbikéknál. Ez a Szegedi Csanád egymaga véghezvitte a lehetetlent: lepipálta tag/tagszervezet botrányban a vasi szocikat, egy mozdulattal hiteltelenné tette a Jobbik politikusbűnözés kampányát, ráadásul azoknak a pénzével takarózott, akiknek azért a kurva anyját. Ez valami radikális Grand Slam? Mert akkor Csanád egy hős, aki minden tornát megnyert, esetleg lehetne mindjárt szentté avatni.

A borsodi elnökség és tagszervezet mutyi dolgát még túlélte, a kiderült származást is igyekeznek most úgy beállítani, hogy ez a balfasz ettől csak még hitelesebben tudja majd kritizálni mondjuk a nagyszüleit. De azért alelnök már nem lett, és a sorsa most azon múlik, a pártvezetésben a bratyit legyőzi-e a józan ész. Mert az bizony azt diktálja, hogy ezt a Csanád fiút azonnal hazahívják Brüsszelből, lemondassák a borsodi elnökségről, és eltakarítsák a párt közeléből is. Ha nem teszik érdekes dolgok elé néznek:

1: Ahogy megszólal a lépjünk ki kórus azonnal jön rá a válasz: ha Szegedinek eltussoláshoz jó volt az Unió pénze, akkor vidékfejlesztésre, beruházásra, agrártámogatásra is pont jó lesz, úgyhogy kuss!

2: Ahogy rázendít valaki a politikusbűnözésre a szemben állók csak előkapják Szegedit, és megint kuss.

3: Hitelesen megszólalni korrupcióellenes témákban sem tudnak, mert menetrendszerű a szegedizés és kussoltatás. Elég csak felidézni Vona beszédét az EU ellenes tüntetésről, és máris garantált a kacagás félóra:

szegedi-csanád1.gif

 Szegedi megtartásával a Jobbik olyan pozitívumot ad föl, ami a velük nem szimpatizálók szemében az egyetlen pozitívum lehet: az "ezek még nem loptak" illúzióját. Ennek tükrében érdeklődve várom mi lesz Szegedi sorsa. Elég sok mindent meghatároz ez a döntés a párt jövőjére, és választási esélyeire nézve.

932 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr604672011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szórakoztató Valláskritika megosztotta 2012.07.23. 15:39:12

ezt a blogbejegyzést. Tehát a közösségi oldal több tízezres havi aktív olvasójához is eljut. Aki többet is tudni akar tudni az olvassa el ezt a rövid összefoglalót, vagy kattintson rá az oldalra: facebook.com/szorakoztato.vallaskritika        ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.23. 10:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hullanak, mint a legyek a magyar pártok 2012.07.23. 10:09:31

117 pártot fogyasztottunk el az 1990-es országgyűlési választások óta. Közülük csak öt pártnak sikerült a jelöltállítás minden egyes – vagyis összesen hat – országgyűlési választás alkalmával. Kisgazdákat próbált mozgósítani 20 párt, nevébe...

Trackback: A házi nácipálinka receptje 2012.07.23. 10:07:09

Egyszerű, olcsó, az alapanyagok minden nemzetállam háztartásában megtalálhatók. A recept a boldog békeidőkből származik, egyenesen a dédi vaníliaillatú konyhájából, ám kis találékonysággal ma is használható. Nem kell hozzá más, mint egy csipetnyi kilát...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: Te ennek hatására nem akarod abbahagyni? Remélem.

Pont ilyenkor lenne kötelessége írni és kajabálni minden értelmesnek, hogy SOS!! De Töröknek ez eszeágában sincs, sőt. Kuminnak meg egyenesen bejött. DE az meg is érdemli, hogy úgy emlékeznek rá, mint az a nagyon hülye, aki levelezni próbált Hugh Grant-tel.
@Fabius: Akkor téged kéne kirakni vízmércének. még integetnél is, így növelnéd a turistaforgalmat az új holland vízibuszokon.
@keresztanya fabi(en): Minden dolgos embernek - te igazi, olyan orvbánian rendes munkát végzel?? - hasonlókat! Álmodj a fiatal Marlonnal.
Totálkész: index.hu/kulfold/2012/07/23/narancssarga_hajjal_jelent_meg_a_birosag_elott_a_denveri_tomeggyilkos/ Láthatólag se kép, se hang, annyi. És mi lesz ezután?

Én sem engedtem volna a szülők helyében a kormány emberét szónokolni, de Pintér ugye hivatalossá tette az aktust. Akkor meg ők diktálnak? Mert fizetik a temetést? Nem tudom, hogy van ez.
@Fabius:

Nem, az is megvan, de amiről én beszéltem, az asszem az AB abuzálása kapcsán született... majd utána nézek, csak már késő van.

Na, mégis megvan:
torokgaborelemez.blog.hu/2011/12/19/421_a_mindenhato_ketharmad

Persze, mégis megy a kenegetés, de innen el lehetett volna indulni.
Egyébként ez a poszt sűrítve tartalmazza Török módszerének minden baját: hát ha egy politológus ennyire meglepődik azon, ami mindenki számára nyilvánvaló volt, aki csak egy kicsit is foglalkozik politikával, akkor nem kéne azt a diplomát visszaadni?
@a szív fészkei:

Eszemben sincs abbahagyni. Nem nagyon van olyan a hazai közéletben ami igazán meg tudna még lepni, vagy a hatása miatt abba akarnám hagyni. Bár az is igaz, két lábbal állok a földön, és nem elméletből építek magamnak képzelt világot, amit aztán szétpöcköl egy Mr 20% Lajos.
@a szív fészkei: "Meggyőző" arc és tekintet. Szerintem már a következő is készülődik valahol. :(
@a szív fészkei:

Ez csak egy bolond, de sajnos csak idő kérdése, hogy ez a társadalom tényleg kitermeljen egy olyan elmebeteget, mint Joker.
@Fabius: Jó. :-)) Mert nem szólni bűn. Egyre inkább, minél nagyobbak ezek bűnei.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ja, megvan, emlékszem.

TG mentségére legyen mondva, ő nem álnaív. Lehet ez a rosszabb, de ő tényleg ilyen. Elképzel valamit, hogy á, azt úgysem, aztán csalódik és kínlódik mikor mégis. És ugye ez elemzések visszanézve az elmúlt két évre, hát...véleményes mennyire jöttek be.
@Fabius:
Kumin viszont csonthülye. Szánalmas a figura. El nem felejtem, ahogy Lengyel László alázta egy műsorban. Szinte minden mondatát kijavította és a tévedéseit ráolvasta. Nagyon égő volt Kuminnak, a pasi tök hiteltelen.
@Fabius: Hát, a rémületre neked van okod. Mert elég komoly kis bűnbandát rántottunk itt össze ellened. Szval, ha nem hagysz fel az alfonzzal és kezdesz alfonsine-ozni, akkor nem tudok érted sokat tenni.:P
vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120723-budai-szerint-nincs-dinnyearkartell.html

Ezek ám a lelkes végrehajtók. Persze az nem jut eszükbe, hogy ha nuku kartell, és a katalógus érvényes, akkor még mindig a 69 játszik:D Vagy lesz nekik 69-es pozitúra a fogyasztóvédőkkel.:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kumint itt a bloghun és szétrántotta a kommentelő brigád. Pedig ezek (mi) "csak" emberek, naprakész napi véleménnyel a közéletről. De a koncepció bejött, ugyan megugrott innen a sokkal csendesebb hír24 blogfelületre, de kikövezte magának a csudaállást. Ott meg a tények egyenes közlése és a tiszta beszéd úgysem divat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

No, Alfonz, akkor lássuk milyen brigádot szedtél össze :-))

Jelzem, ha bukó lesz csak Alfi leszel, ha ismét akkor csak Alf :-D

www.youtube.com/watch?v=-2-NMNjtMs0&feature=related
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): @a szív fészkei:
és még Rodeónak is, csak nem találom a válaszát:)
Beírtam a Googliba, hogy érdekes brazil nevek (hogy egyszerűsítsem a dolgom és még a J betűt is a gyakori Jánosra gondolva) és az első megjelentek:
-Jacinto Fadigas Arranhado Janeiro Fevereiro de Março Abril (azaz Januári Februári Márciusi Április Karcolós Hasfájós Jácint)
-João Cara de José (János aki Józsefre hasonlít)
és egy magyarul is teljesen értelmezhető:
-Jennyffer Nokia Motorola de Blecburri Arroios
Aztán vannak olyanok, hogy :
- Liberdade Igualdade Fraternidade Nova York Rocha (Szabadság Egyenlőség Testvériség New York Rocha), meg
- Pália Pélia Pólia Púlia dos Guimarães Peixoto
és, de nem utolsósorban:
Paranahyba Pirapitinga Santana

Ezzel abba is hagytam a keresgélést, hiszen állításommal szemben ezek teljesen normálisak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Édes pofák, kár, hogy Fazekas és a VM a saját szájával jelentette be a kartellt. Hazudunk a pofátokba, már megint, és a dinnye árát is beszoptátok.

Szép üzenet, sokan szeretik ezt :-D
@tucano: Remélem ezektől a lányod megnyugodott, belátva, hogy járhatott volna sokkal rosszabbul is! ;-DDD
@Fabius: Itt egy újabb noctürn így éjjelre tőlük: www.vg.hu/vallalatok/mezogazdasag/a-foldtorveny-uj-honfoglalas-381101

[..]"Fazekas Sándor az új földtörvény tervezete kapcsán kiemelte, hogy a föld nemzeti kincs, és most van rá először lehetőség, hogy a jog eszközeivel és gazdasági eszközökkel, illetve odafigyelő gondoskodással megvédjük. A földvásárlási moratórium 2014-es lejárta után fel kell készülni arra, hogy más törvényi feltételek lesznek, vannak, akik "ugrásra készen állnak a magyar föld megvásárlására", de a magyar gazdák érdekeit védeni fogjuk - nyomatékosította."
@Fabius: De szerettem, jó hogy látom! Volt ilyen papucsom is!
@a szív fészkei: ez lesz az indok a teljes szakításra.
Szív fészkei állj!Te el akarod velünk hitetni,hogy az mszp megvédi majd a magyar földet?Háááát anyókám,sok sikert....
@CsodaCsipesz: Te már tudod, hogy 2014-ben győz az MSZP? Vátesz vagy, drágám, kösz a kedves szavaidat. PÁ végleg
@a szív fészkei: Csődközeli magáncégnél 8 óra benntartózkodás, otthon még legalább 2 óra meló.
Áprilisig kell már csak kibírni. (a cégnek is, nekem is). Aztán nyugger leszek remélem.
@Fabius: Lássuk csak. Boli, Egér, Stefke az ásós szekcióban, Peni, Szív, Knósszosz, és heckmanünk Gabriel. A góré meg én vagyok.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Köszönöm a bizalmat, de én inkább a logisztikában vagyok jó. Esetleg távcsöves puskával hátulról ritkítom meg a soraikat. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kúl, úgyis kell valaki aki ért a logisztikához és a távcsöves puskákhoz.:D
@keresztanya fabi(en): Háááá` nem tom... Nem kaszálsz-kapálsz látványosan, nem kőfejtesz, üldögélsz egy irodában. Még jó, hogy nem romkocsmában szívem!

Ej, ej, látom nem lelkesít a NER sem. Na majd a hímzőkör, ahol szép népdalokat fogunk danolászni. jó világ, nem? ;-DDD

Na kiskáté ahhoz, hogy mi minden közül lehet hányni: magyarnarancs.hu/belpol/ki-van-a-beka-segge-alatt-81008 Mert választéknak azért nem mondanám.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha ért a távcsövesekhez, akkor kezdhetné hasznosítani is magát már! Emberek ezrei gyűjtenek egy hozzá hasonló kvalitás megfizetésére.
@a szív fészkei: Igazad van. Miért ne adhatnánk bérbe a távcsöves szolgálatait jó pénzért. Persze nehéz lesz lebeszélni, hogy ilyen sok ezres gyüjtésnél ne pro bono csinálja.:D
Úgy látom veszik a bátorságot és megoldják a problémát. :)

kuruc.info/r/6/99131/
@a szív fészkei: Ja, 2 üldögélés között meg rágcsálom a körmeimet, meg nézem a telefonon a hívólistát, hogy ezt sem veszem fel, meg ezt sem.

De most veszek a lidiben vasalható matricát (hímzés helyett) és csinálok egy pólót magamnak. Ha sikerem lesz, sokszorosítjuk.

Sárga levest meg majd küldjétek.
@a szív fészkei: Kimit azt nem. Régebben Fabius belinkelt egy képet, alamizsnát kérő, kalapolóról. Azt.
@a szív fészkei: Szted feltűnne valakinek kis városunkban, ha végigflangálnák benne a fűutcán?
@keresztanya fabi(en): Nem tudom, mennyire éber egy kisváros.

De finom húslevest tudok főzni, viszek be, ha kéred! Majd a TEK-es fiúkat is leveszem a lábukról vele...
@a szív fészkei: ja. meg hímzőfonalat is hozzál a falvédőkhöz
@keresztanya fabi(en):

Csiripöriből kivételesen zseniálisat tudok, és nem szerintem :-) Számíthatsz rám is élelmezés frontom, ha úgy alakul :-))
@Fabius: Most a paprikás csirke és a csirkepörkölt két különálló? Mert paprikásban jó vagyok, de nekünk a pöri, az igazi pöri, az a sertés. Volt már vadgyesznyó, szarvas, marha is.
Fonalak oké - engednek bent alkotni? ;-DD
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Keresztanyánk börtönkosztjának összeállítása nem közérdek, he? :-D
@a szív fészkei:

A paprikás csirkéhez van tejfölös-tejszínes habarás, a csirkepörihez nincs. Ez a fő különbség :-)
@Fabius: Nem tudom. Attól függ, ki védi, vagyis, hogy meddig lesz bent..vihetünk néki banántot is, igaz magyart, meraz nem rohad ollan gyorsan!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Hmmmm. Kűggyünk inkább most narancsot neki, ha az nála van el se viszik, hímes póló ide vagy oda.
@Fabius: a narancsba meg rejthetünk ezt-azt, nagymagyarországos zászlót, hímezve,estleg reszelőt, hogy a körmeit is karbantarcsa odabenn?
@Fabius: Gondoltam. Akkor paprikásban nyomulok, abból meg reciklaként hortobágyi palacsinta. Kezd Keresztanyának összeállni a börtönkoszt...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): NA te is milyen odaadó lettél, látod? Magyari dinnyét vigyünk! A már emlegetett, környéken ga/rá/zdálkodó árus 99-ért mérte ma a "magyar" zebradinnyét - neki nem szóltak a tecsós árletörésről -, a körúti pedig 149-ért. De keresztanyáért nem drága ez sem.
@a szív fészkei: Tennapelőtt Sparosat vettem, ma maszek zöldségestől, ugyannyiért..egyik olyan édes volt, amit évek óta nem ettem, másik vizes és túlérett. Tanáld ki, melyik melyik volt..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

A nagymogyoró zászló nem biztos, hogy jó ötlet, lehet a narancsot egyben tolja le a torkunkon érte :-))
@a szív fészkei: Nem tehet róla, de igen..a multis életem egyik legjobb geregája volt!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A kisboltos meg ezentúl dőlhet a lékelőjébe, mert ott hagyod??? De vajon hogyan találhattam el????
@a szív fészkei: Semmi gond, ha 59 vagy 69 forint (a fene a nyugatiakba, ezzel a kilencezéssel mellesleg) lenne kilója, de közel 30 eurocentért bárhol lehet kapni igaz magyar görögöt, nem?
Köszönöm a gulyáságyús felajánlásokat!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De rendes vagy! Most nyalok egy kis Becherovkát az egészségedre. A manyikűr készletet el ne felejts hozni
@keresztanya fabi(en): Mi az hogy jövök! Ott fogunk együtt hímezni és népdalokat énekelni, attól megtörnek majd egyből, figyuzd meg.
@a szív fészkei: Ha én elkezdek énekelni, úgy járnak a falak, hogy nem győzik rájuk kiírni a közbeszt
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az milyen az a szilvás unikum?
@keresztanya fabi(en): Neu. Ez újabb bőr a lehúzáshoz, igaz, ettől is be lehet b@szni rendesen, kiprószáltam!.-)
@keresztanya fabi(en):

Csatlakozom a nem szépen, de annál hangosabban kórushoz! :-D
@Fabius: Velem meg tömeget lehetne oszlatni, de még senki nem kért meg erre!.-D
@Fabius: akkor nem csak tabukat, hanem falakat is döntögetünk - pár ember még csatlakozik, oszt mehetünk a fidesz székházhoz
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én még maradok az itthoni felhozatalnál, pár évig kitart, nem veszek újat. esetleg egy 25-30 éves Hennessey-t kipróbálnék
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Volt itthon egy ajándék üveggel, amit nem mertem megkóstolni. Te adtad hozzá a legjobb útmutatást, nem vagy amnéziás még véletlenségbűl sem
@keresztanya fabi(en):

A tömegoszlatáshoz és faldöntéshez a termetem és a hangom is adott :-D
@Fabius: Én asszem a hónod alatt is elférnék, a termet nálam nem jön be. Viszont repedtfazék hangon tudok énekelni, visítozni, üvölteni, káromkodásban meg már serdült koromra arra a szintre jutottam, hogy a kocsisok is kezitcsókolomot köszöntek.
Na megmosom a hajam és már indulhatunk is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): várunk szeretettel
@a szív fészkei: na, elolvastam. érdemes volt, bezárult a kör. ha előbbi gáz volt, ez már brutál röhejes. Artamonovra hivatkozni klassz dolog - mondhatjuk -, na de amikor a hitlerista hungaristák végső mentsvára egy szovjet marxista történész munkássága, ahová magyarságtudatukat menekíthetik a beképzelt ellenség elől, az már ROTFL
@Pantagruel: :-D Miért nem Putyin a mai mentsváruk? Két vöröscsillag-leverés között a Szabadság téri hősi emlékműről?

DE örülök, hogy jól szórakoztál! :-DD
@keresztanya fabi(en): Hová mentek? Nem is szólsz??? Én tudom, hun a Cinege utca. Az nem hatékonyabb? Kölykeim vele szembe jártak oviba, amikor még az ovi volt és nem valakinek spájzolták a szupi telket.
@a szív fészkei: bocsesz, gyere te is. Lehet jobb az ötleted, örülne a zasszony, ha megszabadítanánk kicsit
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ha az itthoni felhozatalra gondolsz, akkor az a pia ami itthon található
ha tömegoszlatás, akkor várunk szeretettel
@mamitirtok sír derék (kommensevik): czinege uccai asszonykát megszabadítanánk a zurától
@keresztanya fabi(en): DE annak nem, ha összedűtjük a nehéz munkával felépített kis kulipintyőjüket. Tudod, ameddig azt megszerezték....
@a szív fészkei: ja, az oroszok már a spájzban vannak
süti beállítások módosítása