Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.04. 06:54 Fabius

Papcsák esete a békemenettel

Címkék: fidesz tüntetés zugló békemenet ellenzéki összefogás

Létezhet-e ellenzéki összefogás Esztergomon kívül máshol is? Ez a kérdés foglalkoztatja ma azokat a zuglóiakat, akik méltánytalannak érzik, ha az önkormányzatuk kétkézzel szórja a közpénzt, ezzel együtt újabb sarcokkal nyúzna le több bőrt róluk, és ha szólni, kérdezni mernek akkor az alpolgármester elküldi a picsába őket.

Kommunális adóbevételemet 20 milliós erdélyi ingatlanra, 200 milliót meghaladó médiaszolgáltatásra, Zugló borára és Operettgálára cserélném. Jelentkezni "kacsaláb meglegyen gecó! " jeligére a zuglói polgármesteri hivatal portáján lehet.

Ez az elképzelt hirdetés csak félig a fantázia műve. Annyi választja el a valóságtól, hogy nem jelent meg a Papcsák Harsonában - akarom mondani a Zuglói Lapokban - mert alispán úr, - miket beszélek - polgármester úr és a csapat megoldotta ezt anélkül is. Legutóbb házat vettünk a testvéri szeretet jegyében Csikszeredán 20 millióért, ami nem testvérvárosa Zuglónak, és nem vettünk házat Csíkcsicsón, ami a legújabb módi szerint igen. De ne legyünk ennyire filléresek, ha 700 kilométert utazik szeretett képviselőnk a pihenésért, akkor azt a 7 kilométert is megteszi akár minden nap, ami a két települést elválasztja egymástól. Ettől is érdekesebb a szárnyra kapott pletyka, miszerint valakinek a valakijéé az ominózus ház, és hát kinek lenne jobb eladni, mint egy új helyi adókat frissen kivető, a pénztelenségtől síró, a kötvénykibocsátás határáról - vagyis az ötmilliárdos újabb eladósítástól - visszatántorgó önkormányzatnak. Isteni szerencse ezek szerint, hogy éppen nem volt feleslegessé vált ingatlanja senkinek Berlin Steglitz-Zehlendorf kerületében, mert azt nem úsztuk volna meg ennyiből, és mellig gázolnánk a nélkülözhetetlen német barna szószban is.

 

Csoda, ha nem teszik ez a zuglóiaknak? Az önkormányzat gazdálkodásáról általuk felkért szakértő jelentése mondja ki, azt hasonlítani csak a fekete lyukhoz lehet. Repkednek a milliók, a kérdezősködő választókat, civileket meg Rozgonyi alpolgármester hazugozza és szájkaratézza a faszbúkon, ( március 2.-i, Zugló bora c. bejegyzés alatt, nézzétek meg, igazi stílusparódia) mert nem jutott még el az egybites felismerésig, hogy azokat baszogatja, akik jóvoltából négy évig ácsoroghat az íncsiklandó közpénzzel teli moslékosdézsa körül.

A zuglói ellenzék most kedvében akar járni Rozgonyinak, megkímélik, hogy ne kelljen a tiltakozó kérdezőket pártszimpátia szerint szétválogatni, összeállnak mind, és április 12-én, csütörtökön, 17 órától tüntetni fognak a Papcsákisztánban eluralkodott gazdálkodás és arrogancia ellen. (olvasható méretért katt) Mivel önkormányzatunk nagy barátja és támogatója a Békemenetnek - elég csak a közpénzzel vastagon kisámfázott Demokratára és Széles Birodalomra gondolni - remélem nem lesz baj, ha az ellenzék is menetel egyet szigorúan a békéért, Bosnyák tértől a Pétervárad utcai polgármesteri hivatalig, ahol átadják a petíciót. A rendezvény vezérszónoka Esztergom polgármestere, Tétényi Éva lesz. Rajta kívül alispán úr és rendszere iránt érzett múlhatatlan hálájukat szóba öntik még zuglói adófizetők, szülők és nyugdíjasok.

Azonban az összefogás mégsem lesz teljes, hisz van a kerületi ellenzéknek olyan szegmense, amelyiknek egy szava nincs a Papcsákisztánban uralkodó állapotokkal szemben. Az országosan elszámoltatással kampányoló Jobbiknak helyi szinten egy szava nincs ehhez. Illetve de, Markó képviselő úr az emlegetett házvásárláshoz az "örömét fejezte ki, hogy Erdély egy darabja visszakerül hozzánk" kommentárt fűzte. Hiába no, a rovásírás tábla, a Pákozdi tér Wass Albert térré átnevezése, a Nagy Lajos - Fogarasi kereszteződésben megtalált Pongrátz Gergely tér olyan ajándék, mint az utóbbiba biggyesztett szomorú virágos, hervadt koszorús "emlékmű": kicsi, olcsó, de reméljük megérte eladni magatokat érte.



 

531 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr224362523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várnai nagyon jó! Nem tudom, hogy bírja, de hál isten bírja. Ez nagyon ott van:DD:
"Ja, és kiléptünk az Intelligens Társadalomért Országos szövetségből. Ez mint felszólalásomban elmondtam tulajdonképp logikus lépés az önkormányzat elmúlt évi döntései után. : )"
És ez is:
"Papcsák polgármester előterjesztésére a képviselők ezentúl csak 20.000 forintig telefonálhatnának az önkori cechjére. Az indoklás: a takarékoskodás mindenkire vonatkozik, és van aki sokkal többet költ, sőt mi több, van aki parkolásra költi. Na erre már felélénkültek az eddig szunyókáló városatyák. A pénzünk, no...! Papcsák egyből 25e ft-ra módosított, de végül is elnapolták"
Ja, és a jobbik kinyalhatja (mondjuk szerintem ettől függetlenül is), látszik mocsoda tökös ellenzék ők.
Ez a Várnai tényleg jól nyomja. Nekünk is kéne egy tökös képviselő aki megfingatná Krizáékat.

Kíváncsi leszek mennyien lesznek a tüntin. Úgy látszik Zuglóban laknak az apátiából leghamarabb ébredők. Fabius költögeti őket, de ez a szülők fácse csoport is elég karakánnak látszik. Respekt.
Ezek után kíváncsi leszek Gábriel arkangyalunk, hogyan lesz képes védeni pártját a Jobbikot. Ők is ugyanolyan tolvaj, hazudozók, mint a Fidesz és az MSZP.
Gyarmat u., Bosnyák tér van még?
@Pantagruel: ha MÉG vannak, az csak rövid idő! Ilyen idegenszívű, nemzetellenes neveket meg kell szüntetni!
Jó reggelt minden Fórumozónak!
Jól látszik, mi a fontos, ipam-napam, meg a szentek, akiknek meg maguk felé a kezük ugye.
Csak pár példa, mire lenne illendő picit többet adni (tudom, egyik sem Papcsákfalvi ingatlan):
index.hu/kultur/klassz/2012/04/01/alfoldi_lenullazodik_a_kultura/
Alföldi: "Négy évvel ezelőtt 1,7 milliárd forintot kapott a Nemzeti, most 995 milliót."
HVG 2012/12. szám (a link csak regisztrált felhasználóknak nyílik)
hvg.hu/hvgfriss/2012.12/201212_cifra_palota
"Egy vödörnyi, a főbejárat előtt összesöpört tetőcserép-törmeléket tettek Takács Imre főigazgató elé az Iparművészeti Múzeum biztonsági őrei 2010 karácsonya előtt...A Lechner Ödön tervei alapján 1893–1896 között épült múzeum a 24. órában van...csak a múlt év végén jelent meg a múzeum számláján a tervpályázathoz szükséges 250 millió forint...Kérdés, honnan teremthető elő az előzetes számítások szerint 14 milliárd forint beruházási költség."
a rohat qva anyjukat a közterület átnevezésekkel

dögöllyenek meg !

apropó. nem volt címlapos halálhír...
a fődakota nagyon szarul néz ki...
@dr. Bubó: bakker, nekem is ez jarkal az eszemben, de ugy gondoltam nem cseszem a karmamat azzal, hogy a halalat kivanom...:-)))))

mondjuk egy faxa stroke-kal kiegyeznek:-D
Akkor folytatom a morgolódást. Nyiltan nekimennek az értelmiségnek, keverik a diplomát a tudományos címmel (dr. univ.), szarrá vágják az oktatásra fordított pénzeket, gyakorlatilag lassan nem beszélhetünk magyar K+F-ről.
Ismét HVG:
hvg.hu/hvgfriss/2012.11/201211_hogyan_lehet_gazdag_az_orszag
"Finnország 1990–1993-ban súlyos gazdasági válságot élt át, a GDP 13 százalékkal esett vissza. Az általános takarékoskodás ellenére az oktatási és kutatás-fejlesztési ráfordításokat ekkortájt 74 százalékkal (!) növelték...A témával kapcsolatban az egyik, világszerte gyakran (idehaza sajnos ritkán) idézett mű a Világbank 2006-ban megjelent, Hol található a nemzetek gazdagsága? A tőke mérése a XXI. századra című tanulmánya. Egyértelműen kimutatta, hogy a nemzeti vagyon legfontosabb eleme nem a fizikai, tárgyiasult tőke (az épületek, gépek), hanem az immateriális (eszmei) tőke. Ebbe a munkaerő képzettsége, egészségi állapota, a jogbiztonság, az elszámoltathatóság, a politikai stabilitás, az erőszakmentesség, a hatékony kormányzati működés, a szabályozás minősége és a korrupciómentesség tartozik."
Bezzeg a klerikális reakció számolatlanul kapja a forrásokat. :(
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: pedig ez a legbarácságosabb megoldás... ez mindenkinek jó... még neki is... így elkerülheti a bukást és a kud-arcot...

most, hogy már kinyírt minden ellenzéket akkor idelye hogy ő is elpusztuljon...
Kedves Fabius! Amennyire én tudom Markó esetében azért nem állja meg a helyét, hogy meg lenne véve. Ő is kifejezte rosszallását és kérdéseket is intézett Papcsákhoz pld. a korábban tárgyalt CCA Zrt. jelentéssel kapcsolatban is. Ezt pld. a 02.23-i testületi ülés jegyzőkönyvében is nyomon követhető.

www.zuglo.hu/omtr/omtr.nsf/78c3f971de3865c2c12567990033d4c0/d01b0d77cb44cbb3c12579bc0035a95f?OpenDocument

A közpénz pazarlással szemben is mindig és mindenkor felléptek a Bizottsági és testületi üléseken, ami természetesen szintén ellenőrizhető más egyéb jegyzőkönyvben is.

A kommunális adó ügyében is ők emelték fel szavukat elsőként és korábban ez ellen tiltakozást is szerveztek a polgármesteri hivatal elé.

youtu.be/5aByZn4lJXY

Sőt egyedül a jobbik adott be Budapest Főváros Kormányhivatala felé törvényességi felügyeleti eljárást a kommunális adó ügyében.
Ennek részletei szintén láthatóak a korábban említett jegyzőkönyvben de itt is:

zuglo.jobbik.hu/torvenyessegi_felugyeleti_eljarast_kezdemenyeztunk_a_kommunalis_ado_ellen

Ezek alapján én árnyalnám a képet és erősnek tartom azt a sejtetést, hogy Markó meg lenne véve. Vannak olyan dolgok, amiben ő is együttműködik a polgármesterrel de a zuglóiak érdekében sok ügyben ha kell szembe mennek Papcsákékkal is.

Nyilván vannak olyan ügyek ami a jobbikosoknak szimbolikus szempontokból fontosabb, mint mondjuk az LMP-s képviselőnek, aki rendre nem szavazta meg pld. az általad is említett közterület névváltozásokat vagy a Trianon emlékmű létrehozását. De ízlések és pofonok mint tudjuk.

Egyéb blogokban feltárt és megalapozottnak mondott visszaélések esetében pedig érdemes lenne feljelentést tenni azoknak, akik ráakadnak ilyenekre. Ha pld. Várnai ezeket meglépné biztos nagyobb politikai tőkét tudna kovácsolni magának és az LMP-nek, mint mondjuk Markó a Pongrátz Gergely térrel a jobbiknak. :)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: szóval ez nem rosszzindulat... sőt... a nemzet felemelkedését kívánva... az egyetlen nagy sz@r darab, az utolsó akadáj... addig marad a sötét komcsi feudális hűbéres középkori feudalizmus...

ez nemes tett ezt kívánni... az ország érdeke...

a nemzetpusztulás csak az ő halála árán váltható meg... ő lesz a megváltó krisztus...
Jó reggelt mindenkinek. Zajlik az élet a 14 kerben is?:D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Pedig mennyivel izgibb mostanában inkább az országos politika. :)
@egyfejű: Pontosan csak ez hiányzik Magyarországon:
"Ebbe a munkaerő képzettsége, egészségi állapota, a jogbiztonság, az elszámoltathatóság, a politikai stabilitás, az erőszakmentesség, a hatékony kormányzati működés, a szabályozás minősége és a korrupciómentesség tartozik."
(Idézet átvéve tőled)
Tehát amit felsorolt ez a jelentés, hogy mitől tud egy ország prosperálni, na abból itt semmi nincs, hanem pont az ellenkezője! A kurva anyját mindenkinek, aki hitvitát meg ideológia harcot (itt háború van, by Wittner Mariska) csinál az ország vezetéséből, működtetéséből!
"Ettől is érdekesebb a szárnyra kapott pletyka, miszerint valakinek a valakijéé az ominózus ház,"

RÉSZLETEKET! AZONNAL!
@Gábriel angyal: lásd, amit fentebb írtam:@aritus:
A jobbik számomra egy elfogadhatatlan párt, de ezt úgyis tudod:)) De! Ha eltekintek az én személyes meggyőződésemtől, akkor is alkalmatlan az ország felemelkedésében közreműködni, mert a szimbólikus dolgok fontosak neki, azzal meg kitörölhetjük a seggünket, abból nem lesz szőlő és lágy kenyér, meg kiművelt emberfők sokasága. Egy ócska, avitt, poros szellemiségű párt, pont, mint a fidesz, a kdnp, a maszop. Az lmp meg álmodozó. Na ezek vannak, ezekkel kellene kihúzni az országot a szarból.
Szerintetek van erre remény, ezzel a bagázzsal? (költői kérdés volt, választ nem várok:((( )
@aritus: pontosabban Lukács András az írás gazdija. :)
Ahogy nézem, lassan aktualizálhatjuk a régi viccet:
Magyarországon a létező állam nem működik, a működő állam nem létezik.
Lásd Erzsébet-kártya, vagy mi a szösz:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/04/unioseljarasok/
Ahelyett, hogy ott fingatta volna meg a kormány a bankokat, hogy tessen olcsóbban hozzájutattni a vállalkozókat PoS terminálhoz. Dumáltam kedvenc kisközértesemmel - mit tegyek, nála lehet kapni csirkemájas Fornettit -, kérdeztem a témáról. Azt mondta: örül, hogy épp a víz fölött van, nem tudja megfinanszírozni a jelenlegi árak és árrések mellett.
kedves Fábius nertárs!
itt a következő poszt témája... napközben is ráérsz?

bruhhahhahahhahahhaha:::))))))

akkor vaj van mindenki fején... lézerdzsonni "fején" találta a dakota szöget...
de ha titko szíttyák, akkor hogyan lesz a társadalom hasznára ez az értékes kutatás:)

... "Mondtam én, hogy Lázár óberkodásából öntökönrúgás lesz.
De az is lehet, hogy Orbánt akarja levadászni, mert az hót zíher, hogy ebben a diplomamunkában nem rendszerrellenes szövegek, hanem szocialista rendszerkompatibilis szófordulatok lehettek :O)))..."

"Titkos Orbán diplomamunkája
Nem adják ki az egyetemek a politikusok évekkel-évtizedekkel ezelőtt írt diplomamunkáit, ezt a gyakorlatot Péterfalvi Attila is szentesítette.
Lapunk munkatársa tegnap délelőtt megpróbálta közelebbről szemügyre venni Orbán Viktor 1988-ban beadott, Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben című, 89 oldalas diplomamunkáját az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar könyvtárában. A szöveg megtekintésére azonban nem volt módunk, mivel az – a könyvtári dolgozók tájékoztatása szerint – dékáni utasításra nem adható ki. Úgy tudjuk, egy korábbi, de már a Schmitt-ügy idején történt, megkeresés alkalmával döntöttek úgy, hogy az anyag „nem nyilvános”, majd az egyetem Péterfalvi Attilához, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetőjéhez fordult állásfoglalásért. Úgy tudjuk, Péterfalvi megerősítette az egyetemnek írt levelében, hogy az egyetemnek joga van a dolgozat nyilvánosságának korlátozásához."

nol.hu/belfold/20120404-titkos_orban_diplomamunkaja
@aritus: És hihetetlen, de ez a 3 párt (jobbik, fideszkdnp, maszop) azon iszapbírkózik, hogy melyik kerülhet "morálisan" a másik kettő főlé!!!!!
Bazmeg, bazmeg, bazmag!!!!!
És ezzel a csatával elfoglalják a közbeszédet, közgondolkodást, a közteret.
Miközben iskolák, múzeumok omlanak össze, szószerint és átvitt értelemben is, zavartalanul működik a state capture (velemenyvezer.blog.hu/2012/03/09/state_capture_fidesz).
Szegény Magyarország, szegény magyarok.
@Gábriel angyal: Az mindig izgibb:D:D
Bár most még annyira nem:D De biztos lesz valami balhé. A politika a tömegek valóvilágja:D
@egyfejű: ezt a viccet nem ismertem, de nagyon találó.
na menek dolgozni, mert még látszatra működik az ország.
@aritus: Azért adok választ, ha nem is várod. :) Pont arról írtam, hogy gyakorlati kérdésekben is igyekeznek tenni az emberek érdekében. Ez zuglóban is így van és országos szinten is, ahogy én látom. Az már más kérdés, hogy ebből a média szinte semmit nem enged át. :( Egyértelmű, hogy Fabius sokkal inkább a liberálisokkal szimpatizál, mint mondjuk jobbikkal. Ettől a blogtól nyilván nem várom el, hogy a jobbik szekerét tolja, bár a tárgyilagos és elfogulatlan tájékoztatás néha azért jól esne. :)
@aritus: Állítólag vezénypóni szellemi termékét titkosították?:D
@Gábriel angyal: Azért nem tudunk róla, mert az nem elég, hogy az emberek mindennapjai, ha a polgármesternek meg nézegetjük ahogy szétlopja a kerületet. A jobbik ahogy a parlamentben is, hál istennek, csak szájkaratézik, és a fidesz keze alá dolgoznak. Ez tény. Az hogy piroska néninek segítenek felvinni a banyatankot, az édeskevés.
Persze ha a jobbiknak az segítség, hogy pár utcát átneveztet és kirak pár rovásírásos táblát akkor ezt is értékelni kell a maga szintjén.
Magam részéről érzek azért különbséget diploma munka, meg doktori disszertáció között. A diplomamunka elfogadásáról készül közhiteles okirat.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Szerintem amit egy 17%-os ellenzéki párt meg tud tenni, azt megteszik. De nyilván amit tesznek azt te lenézed, még akkor is ha a fejük tetejére állnak.:)
@egyfejű: LOL, most látom, sikerült rosszul is leírnom a szót, helyesen diplomamunka.
Meg eszembe jutott közben egy sztori a 80-as évekből. Kihaladtunk tárgyalni Svájcba, a cég jogtanácsosa is kibulizta a kiküldetést (nem mellesleg ő volt a vállalat MSZMP titkára is).
Bemutatkozás, mire ő közli: doktor xxxxx yyy.
Svájci kérdőn néz ránk, majd beviszi a találatot: talán valaki krónikus beteg a delegációban, hogy orvost kellett hozniuk magukkal?
Picit OFF

Vona Gábor a Schmitt Pál körül kialakult helyzetről

youtu.be/O9xyNjUreh8
mindezek a jelenségek hűen tükrözik a magyar társadalom poshadt állapotát, amelyben a: divide et impera fideszi/orbáni alkalmazása jelenik meg, a struccpolitika, addig amíg a strucc nem látja ki bassza seggbe vazelin nélkül addig nem tud panaszkodni senki ellen de tönkremegy

ha a politikai és társadalmi inaktivi9tás mérétéke ilyen marad esetleg romlik akkor annak ezek a jelenségek a következményei a te munkádból más fog -jogtalanul lés munka nélkül- jobban élni mint te magad
@Gábriel angyal: en ezt ertem, Arkangyal, csak kar, hogy a tetteik a szavaik ellen szolnak.

januar 2. sokaig izzo belyeg lesz a jobbik valodi arcan.
@egyfejű: "Magam részéről érzek azért különbséget diploma munka, meg doktori disszertáció között. "

itt a zorbán diplom az KÖZRÖHEJES okirat lesz :)))) alig várom

"Orbán Viktor 1988-ban beadott, Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben című, 89 oldalas diplomamunkáját"

a cím árulkodó... a REFORM kommunista vagy kiszes eszméiről lehetne olvasni

KÖVETELEM hogy a zorbán diplomamunká tolvasshassam !!!!

"Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben"
"Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben"
"Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben"
"Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben"

ojjan szép... ojjan érdekes lehet... legyen a társadalom hasznára, haggy olvassam

dr zorbán diplomamunkát akarom !!!!
@Gábriel angyal: elarultatok az ellenzeket es a belugyminiszter hivasara ugrottatok es betamadtatok a kormanyellenes tuntetest....

ez boven eleg mindennemu egyuttmukodes elutasitasara:-)
álamfő: dr. ÁDER dr. ÁDER dr. ÁDER dr. ÁDER dr. ÁDER dr. ÁDER dr. ÁDER
hvg.hu/gazdasag/20120403_gepjarmu_szocpol_ngm
Innen tudjuk hogy kusza szemnek gőze sincs róla mire van szüksége egy családnak... remélem az erzsébet kártyát elfogadják a mol kutakon...
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ez megint ferdítés. Az, hogy voltak ott olyanok akik jobbikosok, az még nem jelenti azt, hogy a jobbik hivatalosan ellentüntetett. :) Én úgy emlékszem közleményt is adtak ki róla, hogy hivatalosan nem vesznek részt. Az ellentüntetők meg sokkal inkább a szocik meg dk ellen voltak ott, és korántsem azért, hogy a fideszt támogassák.

Tudod akartak már nosztalgiázni kicsit, mert rég kiabálhatták, hogy "Gyurcsány takarodj", nektek meg ugye jól esett a "nácik haza" rigmus. :)
@egyfejű: "kedvenc kisközértesemmel " - ad blokkot a vásárláskor? Vagy "kigazdálkodja?"
Általában szólva:
Hihetünk-e abban, hogy az ilyen dolgok egyszer összeállnak a "zemeberek" fejében? Vagy kommentelgetünk itt a magunk örömére?

Ha igen, akkor kezdjük azzal, hogy a Dunát és Tiszát átnevezzük (ennek úgyis nagy szezonja van errefelé) Alpheiosz-ra és Péneiosz-ra. Aztán tekintsük az egész országot Augiász istállójának és engedjük vizüket rá, másképp ezt a trágyát el nem takarítjuk. Nem egy félisten - mi!
De nem folytatom, hátha erőszakos megöntésre történő felbujtásnak minősül. Majd.
@Gábriel angyal: A jobbikkal a politikai palettán elfoglalt helyén kívül az a bajom, hogy nem ellenzéki párt. Nincs önálló véleménye, de ugyanakkor szívesen segít a fidesznek ilyen-olyan esetekben. De ugyanez a bajom az lmp-vel is, azzal a különbséggel, hogy ők személyiségzavarosak, mert azt hiszik liberálisak, pedig nem.
@sörtelen: ő kivételesen mindenről ad, talán ezért nem tudja kigazdálkodni a PoS terminált. :)

Átnevezések megfontolandók, de hol van a mi Herkulesünk (Ἡρακλῆς)?
@sörtelen: Biztos megverne egy-két celeb ha emiatt nem tudnának twitterelni:P
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nézd. Nem várhatom el tőled, hogy nézegess parlamenti felszólalásokat, vagy kövesd nyomon az ő médiájukat. Tudnék elég sok olyat mutatni, amiből elég jól lejön az önálló vélemény és az is, hogy támadják a fideszt.

Nézd meg pld. ezt, főleg a viszont választ. Ha ez nem elég kemény és önálló ellenzéki hozzáállás akkor mi az?? :)

youtu.be/S-fA7nDAAQo
@Gábriel angyal: Az lmp is tud keményen odamondogatni, sőt még oda is láncolják magukat ha kell. De ez nem változtat azon, hogy az esetek 90-95%-ban a két párt a fideszt szolgálja. Láttam, meg olvastam parlamenti kérdést, meg interpellációt tőlük. Tudnak kemény kérdést feltenni, nem ez a gond. A gond ott van, hogy szervilisen szolgálják viktort.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez a szervilisen kiszolgálja számomra érthetetlen egy ellenzéki párt vagy mondjuk a linkelt képviselőjük kapcsán. Ha mondjuk ezt SP-ről írnád, akkor az egyértelmű lenne.

Egy ellenzéki párt esetében ez eléggé fából-vaskarika. Vagy most mit vársz? Támadják meg a fidesz székházat és gyújtsák fel, vagy Zagyvásan rendezzék le a folyosón viktort vagy lézer janit?? :) Ha az utóbbi lenne akkor meg jönne a csőcselékes, kukafelgyújtós duma.

A "van rajta sapka" metódussal elég nehéz lesz neked is megfelelniük. :)
@Gábriel angyal:
Első hallásra is feltűnt Vona csúsztató válasza a feltett kérdésre: az ötpárti egyeztetésen szóba került ez a 2 név ? (Sólyom és Kövér)

Jól hallottam:
Balczótól konkrétan 2:30-nál nem hallott róla, újabb nyomatékos rákérdezés után 3:20-nál már igen. Ezután gyors terelés.

Nem egy lámpalázas, lányos-zavaros típus Vona,
és nem véletlen az ellentétes válasz.
Fura ez a mellébeszélés.
dr. zorbán a "Társadalmi önszerveződés és mozgalom a politikai rendszerben" írója...
@Silverhaar: Hát nem ez volt élete legjobb sikerült TV interjúja az biztos. :)
"a kérdezősködő választókat, civileket meg Rozgonyi alpolgármester hazugozza és szájkaratézza a faszbúkon"

Nahát, hogy minden kerületre jut egy ilyen!
A nyolcadik kerületben Szabó Gábor, ex-MSZP-SZDSZ képviselő, most a fideszes (volt MIÉP-es) polgi magyar hangja csinálja ugyanezt.
Úgy látszik a rendszer mindenütt kitermeli az ilyen alakokat.
@sörtelen: Duna, Tisza? Te most archaizálsz? A Felcsúti Irattár Központi Adatszolgáltatója szerint: "Magyarország két nagy folyója az Orbán és a Viktor (a passzátszelet fúvó mitikus alakról)." Miről beszélsz, ember?
@dr. Bubó: Én például kurvára elolvasnám. orbán milliókat szakíthatna, ha kiadná.
@Pantagruel: JÓÓÓÓÓÓÓóóóóóó.
@Pantagruel: Igen mert erről korábban már "beszélgettünk" Fabius-al. :)
@Gábriel angyal: Nem tudom, eddig az ellenzéki pártoknak 2006 előtt sikerült zavargások nélkül ellenzéknek lenni. Az mégis 16 év.
@Gábriel angyal:
" Ha ez nem elég kemény és önálló ellenzéki hozzáállás akkor mi az?? :) "

Tényleg, mi ez ?
@Gábriel angyal: Persze az sem szokott ártani, ha egy ellenzéki párt nem küld ellentüntetőket a többi ellenzéki párt rendezvényeire...
@Pantagruel: grat, ütős :)
@sörtelen: most voltam lent egy grapefruitot venni ("megfőztem" vacsorára, azaz félbe vágtam, kimetszettem a belsejét, majd szépen visszaraktam a húsát a héjába, pár kanál cukor rá és be a frigóba estig), és az alábbi monológra lettem figyelmes:
A qba anyját Viktorkának, azért ez az Erzsébet-mifaxom már sok! A szociknak nem jutott eszükbe ekkora baromság! Sosem fogok többet rájuk szavazni, ez volt az utolsó csepp a pohárban!
@Silverhaar: Nézd meg a videót. Példa egy elég jó és kemény ellenzéki kérdésre a parlamentben. :)
@sörtelen: úgy érzem hogy a következő pár hónap a követelésével az azt követő pedig a közröhejes közös olvasmány élménnyel fog telni...

engem őszintén érdekel !!!
@sörtelen: Lehet, hogy tizenötmilliót is szakítana ?! (szét)
Hofi mondta a politikusainkról: hozzájuk képest a csiga egy gerinc-oszlop. Pedig nem tegnap hagyott itt minket.....
@anyósnyelv: meg ugye azt is mondá: Viktorka kimérten megalakította a visegrádi egyeket. :)
@Gábriel angyal:
Melyik videóra gondolsz konkrétan, az M1 esti ?
youtu.be/S-fA7nDAAQo
Nem akarok demagóg lenni, de amúgy rodeósan hadd kérdezzem meg: Kedves zuglóiak, úgy mégis mi az édesanyátok picsájára számítottatok??? Még ha Papcsák bátyánk nem is lenne fideszes, már a kampánya elég lett volna ahhoz, hogy még egy liftbe se szálljak vele.

Itt egy kanál, lehet nekiállni a vödör szarnak. Jó étvágyat.
@Silverhaar: Igen ez az amit linkeltél. Parlamenti kérdés és nem M1.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem a párt küldte őket oda, hanem a jobbiktól még jobbra lévő csoportosulás.

harcunk.com/node/268

Ugyanazok, akik a millás balhét is szervezték a jégbüfé elé 15-én.
@Gábriel angyal: értem. Tehát, amikor Toroczkai hülyeséget csinál (lásd Bankcenter), akkor nem Jobbikos, csak amikor emiatt előállítják.
Ja, és ha nem annyira Jobbikos, akkor mit keres még mindig a párt képviseletében a Csongrád megyei önkormányzatban?
@egyfejű: Jó a kérdésed. :) Meg kéne majd egyszer kérdezni tőle, bár én nem vagyok beszélőviszonyban vele.
Érdekes módon jól jön ki a Viktor ebből az egész elnökösdiből.
Schmitt Pál mindent aláírt, amit kellett, esetleges választási bukta esetén majdnem ugyanolyan lelkesedéssel módosítgatta volna az alkotmányt.
Lesz helyette egy új, sokkal kevésbé irányítható elnök, aki viszont nem sározta be a kezét az alaptörvénnyel.
Akit ugye komoly megfontolások után, az öt párttal " egyeztetve" fognak jelölni és megválasztani.
Ötszörös hatékonysággal lehet innentől Gyurcsányozni, mert a gyors lemondással erkölcsileg Piedesztálra emeltetett a jobboldal, élén Pállal.
Nem beszélve a parlamenti ujjongásról.

A vezír kisujja köré csavarja az összes ellenzéki politikusnak nevezett nem is tudom kiket.
A botrányt úgy úszta meg, hogy a legnagyobb kellemetlensége az lett, hogy Schmitt csúnyán nézett rá.
Egyre jobban érdekel, kiktől kapta a HVG a tippet?
@Habakuk999: Lehet ugyanattól, aki annak idején megküldte az öszödi beszédet a médiának?? :)
@Gábriel angyal: Szerintem ennek a fő oka, hogy ha tisztességes ember ránéz a kuruc.info-ra, leginkább a hányinger fogja el a tömény gyűlölettől, és még ha adott esetben igazuk is van, a tömény zsidózással önmaguk terelik el a fontos kérdésekről a figyelmet.

Nem veszik észre, hogy az átlag ember lehet, hogy tényleg utálja a késelős cigányokat, mint a szart, de ha egy ember azért, mert a töke tele van a trianonozással, mocsadék zsidó, ha a nehéz sorsú embereknek lelki segélyt, és ételt oszt, akkor cigány-pátyolgató zsidó, ha nem attól érzi magát nagynak, hogy Gyurcsány fotóját lehúgyozza, akkor maszopos zsidó, ez elégé kontraproduktív tud lenni, és ezeken keresztül rohadtul nem fog átjönni, hogy a Jobbik valóban tenni akarna az emberekért.
@Pantagruel: nem akarod esetleg a Skylla-t és a Kharübdis-t átnevezni inkább? egyébként -szvsz- nem sok tájegységet neveztek el élő emberről és azt aki istenné akarta kikiáltani magát miután a lovából szenátort csinált azt uccsó pillanatban pépesítették pajzsügyi referensek? Nabu Kod Nezár nem érvényes -szintúgy- mert a legenda szerint abba meg a gömbvillám csapkodott bele éppen jókor...és utána már nem igen volt jó sok mindenre...ha ismered az operai feldolgozást a nyomorbánra az Abigaile illik rá a leginkább és ugyanolyan őrült is a hisztériája is a hatalomért a sértett rabszolga:
www.youtube.com/watch?v=ermZ21S2tfg
@Gábriel angyal:
Nem tudom.:)

Azt viszont igen, hogy kell megtervezni és felépíteni bármilyen témában egy sajtóbotrányt.

Ha az ellenzék szervezte, akkor dilettánsok.
Illetve a vezír túl okos hozzájuk, mert jól oldotta meg a problémát.
Okos vagy szerencséje van, nem tudni, szerintem ez nem a szerencsén múlott.
@Gábriel angyal:
Z.Kárpát Dániel interpellációja: Hová tűntek a magyar fiatalok , tényleg jó volt.
Az államtitkár válaszát pedig így jellemezném: az intézkedéseink ebben a témában "..pedig sérthetetlenek, bizony, kiválóak és sérthetetlenek.., különben is semmilyen kutatási adat nem áll rendelkezésre "
Pedig van kimutatás , a külföldön dolgozó / letelepedő fiatalokról kiadott külföldi statisztikák, ami már megjelent nálunk is a sajtóban.(ha a KSH adat nem elegendő az államtitkárnak)

A 187 igent itt sem ártana felvilágosítani. Nem követnének el plágiumot, ha átvennék ezt a külföldi (angol, német,osztrák, svéd,stb. ) statisztikai adatot.
Ha már pénz, meg istenek felmerültek (bocsi Rodeo, un. könnyűzene):
www.youtube.com/watch?v=nQWAH962ZDI
@Pantagruel: ezt mintha a nyomorbán kántálná, miután valaki nyilvánosságra hozta a diplomamunkáját: "o fatal scritto..."

és az egész ahogy felismerve egy senkiből lett zabigyerek most megragadhatja a trónt...hát nem kísérteties? és milyen hisztérikus, ime, olvasd:

Ben io t'invenni, o fatal scritto!... in seno
Mal ti celava il rege, onde a me fosse
Di scorno!... Prole Abigail di schiavi!!.
Ebben!... sia tale! Di Nabucco figlia,
Qual l'assiro mi crede,
Che sono io qui?.. Peggior che schiava! Il trono
Affida il rege alla minor Fenena,
Mentr'ei fra l'armi a sterminar Giudea
L'animo intende!... Me gli amori altrui
Invia dal campo a qui mirar!... Oh iniqui
Tutti, e più folli ancor!... d'Abigaille
Mal conoscete il core...
Su tutti il mio furore
Piombar vedrete!... Ah sì! cada Fenena...
Il finto padre!... il regno!...
Su me stessa rovina, o fatal sdegno!

Anch'io dischiuso un giorno
Ebbi alla gioia il core;
Tutto parlarmi intorno
Udia di santo amore;
Piangeva all'altrui pianto,
Soffria degli altri al duol.
Ah, chi del perduto incanto
Mi torna un giorno sol?
Piangeva all'altrui pianto,
Soffria degli altri al duol.
Chi del perduto incanto
Mi torna un giorno sol,
mi torna un giorno, un giorno sol,
mi torna un giorno sol, ah,
mi torna un giorno sol?
@Habakuk999: nem értek egyet, egy állam vezető testülete legelsősorban nemzetközileg kell hogy kompetens legyen és ha elnézem a nyomorbán kompetenciáit...hát nem adnék érte egy marék száraz kecskeszart sem...
@rodeo36: Ezt fogja most megoldani.
Úgy, mint ahogy szokta, "papír" szerint minden szép lett és jó.
Lehet nagy ártatlan csodálkozó bociszemekkel belemondani a világba, hogy hát most meg máár miiii a baj?

Napi politikai játékokban uzsonnára megeszi az összes magyart politikusnak nevezett faszt.

Ettől még nem lesz nagy politikus, ahhoz kéne valami jót tenni az országgal. Marad rablóvezír.
@egyfejű:
(egyfejű 2012.04.04. 10:38:21)
A recipe kötelező előírása szerint ebbe egy dash rum kell. De minimum aroma.
A Szent(koronás)Erzsébet utalványban kizárólag a "nem fizetem a piádat rohatt cigány!" szempont érvényesül.
Közgazdasági egy szemernyi sem. Ennek éppúgy ki fog alakulni a másodlagos (diszkontált !)piaca, mint minden pénzhelyettesítőé. És rohattcigány kenyéregyenértékben még kevesebbet kap. Hahahaa, megérdemli a disznaja!
Jól jár a nyomdavállalkozójuk (és a pártpénztár), a cigány rabszolgatartó, a keresztény és demokrata jó ember - szóval öröm, béke, kacagás. A cigányokra meg ráküldjük a Jobbikgárdát.
Hordják alánk a fahasábokat.
@Dr. néma bárány: Én is kíváncsi lennék, mire megy a valagsok pénzem, mivel a turulpipi randán de áll egy idej, tehát tán arra nem. Bár őrizték állami pénzen egy koszos kék Mazdából évekig. Minden kikövezett utcában jön fel a dísztérkő, a magas sarkúkon élőknek életveszély, de amúgy is. Van még millió zászló - szerintem zászlós cége van valamelyik fő korifeusunknak - oké, kiültetnek árvácskákat is, az legalább szép látvány és slussz. Én a kerületben fejlődést mást nem látok, viszont most vetik majd ki az ingatlan-, építmény- és bánat tudja miután a telekadót is. Az előzőek már gengszterváltás óta folynak be hozzájuk itt. A hegyet kiárusítják - írtam Tucanonak, mi lett a kedvenc kis erdejével, ami természetvédelmi övezet is lenne - a pénz nem tudom, hová tűnik. Itt LMP-ről hallani se hallunk, Jobbikról, maszopról se, néma kuss van.

De a polgármester most a higgadt és korrekt fidesznyik mintaképe.
@egyfejű: érdekes módon a pénznek nem találtak fel semmilyen istent/istennőt? de a hatalmat mindig is anyagiakban mérték és erről talán VI. Sándor pápa tudna mesélni sok sok gusztustalan részletet, ahogy egy spanyol grófból olasz herceg majd pápa lesz, valamint majdnem minden európai királyi család őse...már sokan feszegetik ezt a kérdést (ajánlom a Starbuck Chairman-jének szavait) és a Világbank jelentését a tényleges értékekről Finnország-gal és más hasonlóakkal kapcsolatban és legutóbb Bill Gates az USA és a világ oktatáspolitikájáról valamint az abba beruházásról...

és akkor marad szittyák fő'ggyén a nyomorbán és gittegylete meg a papagájkommandó hozzá
@Habakuk999: az ilyen labilis elmék, mint az Abigaile és a nyomorbán a rengeteg hisztérián át a teljes önmegsemmisítéssel végzik, mert ebből nincs más kiút, kérdés a mikor?

mind a kettő egy hirtelen és majdnem váratlan leleplezéstől lesz nulla és mint a skorpió mikor sarokba szorítják akkor önmagával végez idegességében...
@rodeo36: Lehetséges. Most így belegondolva tényleg feltűnően nem sok van, de annál jelentősebbek. Nagy Sándor úton-útfélen magáról elnevezett várost alapított, némelyik ma is áll még ezen a néven: az egyiptomi el-Iszkanderíja (Alexandria), is ebbe sorba tartozik. /Az csak hab a tortán, hogy az USA még mennyi Alexandriát jegyez, habár végül is Sanyi akkor már nem élt, nem az ő sara./ Virginia az USA egyik alapító tagállama: I. Erzsébet, a „Szűz Királynő” után kapta a nevét. Amerigo Vecpucci még élt, mikor Waldseemüller világtérképén már Americaként tüntette fel az Új Világot. Bolívia még Bolívar életében felvette a nevet a diktátor tiszteletére. Gibraltár pedig a zseniális hadvezér, Tariq ibn Zayid szálláshelye: a Tarik-hegység (Jabal Tāriq). Amúgy a törzsi nemzetségi társadalomban élőknél a szállásterület (tájegység) az uralkodó nemzetségfő nevét viselik, így esetenként később ezt örökítik tovább (Buda). Sztálingrád, ugye, nem vita tárgya.
@rodeo36: köszönöm a recipe kiegészítést. Már évek óta nem teszek semmilyen rum izét, asszonykám útálja, ki is esett bőnyállal a kobakomból a szükségessége. :)
Amúgy pont ma reggel mondtam asszonykámnak az általad kifejtett alapmentalitást, hozzátéve, hogy a kocsmában lesz az első, ahol meg fogják oldani a diszkontálást.
@Gábriel angyal: nem! de annyit megjegyeznék, hogy a világ leghatalmasabb mezőgazdasága abból él, hogy az ország nagyrésze sík terület és az utolsó fát is kivágták rajta több száz év alatt és nincs is szándékukban erdősíteni, hosszú távon térül meg hahahahaha és emiatt egyre rophadtabb hurriánok keletkeznek a semmiből egy pillanat alatt néha 50-100 darab egyszerer és az ottani építkezés az a repülniképesházak, és hát egy pár kamión...mi az nekik utálják a vonatot mert az 10000x kevesebb olajat fogyaszt mint a kamionok és akkor ...szóval nem jó a pillanatnyi érdekeknek...nem is merik ezt mondani van ott minden még ott is a kanyar a hibás és kutatják az okát de az istennek sem fogják megtalálni, mert akkor millió hektáros paradicsomföldeket kellene feladni amiért akkor is kapnak rengeteg pénzt ha rájuk rohad az erdő meg...há miért égetik ???? hát ezért...
Upsz, melléklattyogtam. Fenti, rodeo36-nak címzett írkálásom címzettje @sörtelen: Elnézést.
@sörtelen: Ez megint túl van lihegve. Ha a szocális kártyát nyugaton több helyen vagy akár Kanadában és az USÁ-ban is eredményesen használják, akkor nálunk is lehetne használni.

www.korics.hu/hirek/szocialis-kartya-az-usa-ban

www.koziglap.hu/index.php?name=News&file=article&sid=764

royalmagazin.hu/kozelet/koztunk-szolva/878-a-szocialis-kartya-a-szakerto-szemevel

A különbség annyi, hogy ott emiatt nem kiáltanak rasszizmust és fasizmust a nagyonjogvédő libsik. :)
@Gábriel angyal: én látok még egy lényeges különbséget, az elfogadóhelyek nagyon-nagyon-nagyon nagy számát. Mármint nem itthon. :)
Tessen elképzelni a szerencsétlent, aki falun lakik, és ebben a formában kap bármit is.
@Silverhaar: Igen az az arc elég jól tolja és a beszélőkéje is jóra sikeredett. :)
@aritus: Azért ragadnak bele a molyírtó szagú szimbolikájukba - ami egyébként kiáltó ellentétek özöne: egyszer mélyen katkók a karácsonykor állított faköröszttel, máskor meg fullpogányok a nagy szittya hőbörgészettel, tarsolytáskával, turulla, Emesével - mert semmi más mondandójuk nincs. Se gazdaságilag: turultáj legyünk Eu nélkül, de hogyan, miként, mi lesz annak az eredménye, arról kuss van, se oktatásilag: török a tezsvíreink, finnek menjenek a picsába, cigányok meg akárhová, de el a szemük elől, se kulturálisan: lásd Dörnerék avítt magyarkodása a Goj Motorosok előtt.

A nemzeti színű katyvasszal le lehet mindent önteni - régi Orvbán-recept, sőt annál is sokkal régebbi - és aki ezt meri feszegetni, hogy mi van alatta, na az ellenség: a idegenszívű mocskos zsidó ballibsi. Kész, ennél eccerűbben élni már nem is lehet.
@Pantagruel: nekem valami olyan is "bejön", hogy a törzsek és népcsoportok meg uralkodó házak a tájegység nevét vették fel, majd idővel elsikkadt az eredet és a fordítottja maradt fenn de ezek az általad említettek nagyon érdekesek bár nézzük meg az Argonauták és Odysseus felefedező útjait persze a kínaiak világkörüli útjai valamint a vikingek is léteztek de a nevekről kevesebbet tudunk (vagy csak én?) a másik pontom az, hogy mindennek okait is érdemes megvizsgálni mert idyosyncratikus vonatkozásai vannak
@rodeo36: Igaz, csak saját magát végezheti ki, a többi lófasz alkalmatlan, hogy legyőzze.

Csak mikor, mikor?
@a szív fészkei: +1
Ugye ott volt az elhíresült keresztény táltos tánca a Szent Koronával, pölö. :)
@nemecsek ernő áruló: A kuruc infóval kapcsolatos kritikáiddal egyet tudok érteni. :) Lehetne ezt a műfajt sokkal kulturáltabban is művelni.
@Pantagruel: +Aranyborjú. Zsidók nem is imádhatták, oszt mégis...

Van már Szent Orbán tér, mit akartok? Esyszer egy jófej buszsofőr - soha többet nem is láttam-hallottam - elkezdte kommentálni.
@Gábriel angyal: A mocskot fényes sztaniolba csomizni nagy selymmáslival? Ja, elegáns megoldás.
Wblog megosztott egy hivatkozást.
17 órája
Egyszer volt egy nagy csoda / Neve: birkaiskola!
Életfogytig tartó luxus jár Scmitt Pálnak
www.blikk.hu
@rodeo36: Csak, hogy perverz örömmel rontsam el a perverz örömet:

"II. FELVONÁS
Az istentelen
(Babilónia. A királyi vár termei)
ABIGÉL
(kezében egy pergamen)
Rád leltem íme, végzetes írás!
Bár titkod jól rejtette a király,
Felfedtem én most e szégyent! .. .
Nem királyi sarj, csak szolga!
Nos hát - az vagyok!
Nem Nabucco lánya, ahogy mindenki hitte,
Nem az vagyok! -
Csupán egy rabnő!
S a vér szerinti sarja, Fenena ül a trónon,
Míg ő csatázik, hogy Judeának népét
Megtörje végképp -
Visszaküldve engem, hogy más szerelmét bámuljam
itt !
Átokverte fajzat! - S balga népség ahány!
Úgy látom, engem még nem ismertek eddig -
De mától dühöm vad árját zúdítom rátok!
Igen!
Vesszen Fenena! ...
És álnok apja! ...
Az ország! . . .
És a bosszú - jaj, érzem! -
Rám sújt le végül! -
Egy szép nap kitártam én is
Szívem a bűvös varázsnak,
Vágyról dalolt az ég is,
A légben csak édes hangok szálltak.
És sírtam mások könnyén,
Egy sóhajon szívem szakadt, ó -
Bár visszajönnél, te elszállt szép álom,
Egy percre csak! -
Ó jöjj vissza hozzám
Egy perce csak!
Ó, jöjj vissza hozzám
Egyetlen percre csak!
Ím a Főpap!
(Verdi: Nebukadonozor)
@Gábriel angyal: Gyurcsány se hazudott, csak elhallgatta az igazságot.
Jól van, fodrozódik a szar. Szép ország a miénk, tillárom haj!
@Gábriel angyal:
A különbség sokkal nagyobb. Szép hazánkat mai állapotában az USÁ-hoz és Kanadához hasonlítani - na ez a túllihegés.
Persze, ha neked itt már USA, vagy Kanada színvonalad van, akkor gratula.
Én a fennmaradó 9,9 millióra szokok gondolni. Lihegve.
@a szív fészkei: a borjú az más. :) Az isteneket az ókorban (a Közel-Keleten is) borjún (bikán) állva ábrázolták, a borjú ez esetben a piedesztál, egy sajátos, de elterjedt szakrális talapzat. A zsidóknak tilos volt az istenüket ábrázolni, ezért ők nem állítottak a borjúkra semmiféle szobrot, csak a talapzat állt a királyságuk határain. Sokan azonban ezt a gesztust is tűrhetetlennek tartották, és az olyan jobbikos szellemiségű szószólók, mint Illés próféta, ki is csinálták a multikulturális királyságot. Dióhéjban ez a borjú sztorija. Természetesen a zsidók nem imádtak semmiféle aranyborjút, sokkal inkább volt felróható nekik az, hogy biztos, ami biztos alapon más kánaáni istenségeknek is áldoztak, meg szívesen részt vettek más kultuszokban is.
@egyfejű: (2012.04.04. 11:51:32)
Csak vigyázz az idegen szakkifejezésekkel, mert Arkangyaltól te is kapsz mingyár' egy akkora lihegést, hogy az USA-Kanada fal adja a másikat...

Amúgy Gábriel, Mihály most szólt ide mobilon, hogy kész a lángélesítéssel! Szóval ...
:)
@a szív fészkei: az én véleményem erről a diliről az, hogy ez egy másik nagy gumicsont,

ELTAKARANDÓ A ZSÁKUTCÁS HÜLYE GAZDASÁGPOLITIKÁT ÉS ANNAK VÉGZETES "EREDMÉNYEIT"

mivel arra nincs semmilyen terv, hogy a pénz mire lesz felhasználva, simán elbasszák, mialatt egyre drágábban elbasszák azt a keveset ami még adóból befolyik és a jövő generációit eladósítják 120 évre a saját zsebeik kitömése érdekében

ha nincs gazdasági fejlődés (MEGKÉRDEZNÉM SZERÉNYEN MENNYI ADÓT FIZET A KECSKEMÉTEI MERCEDES GYÁR ÉS MENNYI A MAGYARORSZÁGON HOZZÁADOTT ÉRTÉK EBBEN AZ ÜZLETBEN?)

a többi multi is ugyanaz olyan kicsi a hozzáadott érték, hogy a befolyó -ha befolyik?- adó is minimális másrészt ezeknek adnak adókedvezményt...közben az egész gazdaság meg pang a bizonytalanság miatt

ha egy kiló krumplit meg lehet venni 60 forintért akkor nem veszek semmilyen krumplit 300-ért amit ma nyomorbán csinál mert a különbséget hazahordja

ez az a 18000 milliárd (talán már 22000?) amit elloptak 2 év alatt
@sörtelen: milyen jól tucc olaszul, és még zeneileg is illik, csak nem plagizáltad a Magyar Opera által használt hivatalos fordításból...te kis sliccpaja
@egyfejű: "Amerigo Vecpucci még élt, mikor Waldseemüller világtérképén már Americaként tüntette fel az Új Világot"
És az smafu, hogy Vespucci meg a mi szent Imrénk nevét kapta?
Vagyis (figyu Gábriel, most jót írok?) Amerika (USA !) a magyarokról (jó, kis túlzás) kapta a a nevét.

Most mék, és kiderítek valamit erről a Canadáról, vagy miről. Gabriel lehelete a tarkómon...
@a szív fészkei: smitt legnagyobb tragédiája, hogy az sem adatott meg neki, hogy legalább egy nő vagy korrupció miatt mondjon le.
ezúton hívom fel mindazok figyelmét, akik az "öntökönszúrás" morfémát, melyet én, saját kezűleg alkottam - a dicsőséges szociális népszavazás tiszteletére 2008-ban - , legyenek szívesek idézőjelet és pontos forrás megjelelölést alkalmazni! fentiek hiányában az illetőktől a doktori címet megvonom, őket lemondásra felszólítom és a rozmárok elé vetem.
kmf. sk. cca. majd adok én nektek, etc.
@Gábriel angyal: A liberálisokat az a jóhiszemű feltételezés nyűgözi le, hogy egy gyereknek csak kajára van szüksége, vagy az aki segélyt kap alkoholista. Persze ez megintcsak a mi defektünk.
@rodeo36: Mémámé? Ott az idézőjel és a (majdnem) pontos forrásmegjelölés... Azt is csak azért ferdítettem, hogy a 36-os opponens rá ne jöjjön, honnan vettem.
Mert bevallom a pontos forrás Verdi: Nabucanodosor.
Hühh, kimondtam.
Mostmár megszereztem a jogot, emelt fővel mehetek a kocsmába.
@Pantagruel: na itt van...kedves kis bruhahahaha...ugye a VI Sándor pápa és a többi katlikok -is- maguknak tartották a MAMMON -t megvédve a népet ettől és a népnek maradt a mennyek országa meg a különféle félcédulák amennyiért a mennybemenetelt előre meg lehetett fizetni (manapság ez észak amerikában dívik kifizetni valakik önmaguk temetését még a búcsúvacsorát is egy biztosítással, megmentve az örökösöket attól a költségtől is...) szóval a KEDVES MAMMON nagyon jó kis izé és ki ha nem a drága álszentek perszonifikálták...tucc mondani egyet is Szent Pál előtt-ről?
@Gábriel angyal: érdekes, hogy néhány év alatt elfelejtették magukról a jobbikék, hogy mit garázdálkodtak össze 2006-10-ig. Utána mintha elvágták volna. Pedig most már parlamenti el-len- zé-ki párt! Viselkedjen úgy! Miért is hadakoztak akkoriban többször felforgatva az országot? Mert Gyurcsány és a pártja hazudott. Pff, ez a banda nem? Mi az ami úgy tetszik a jobbiknak, hogy nem áll ki karakteresen? Pl. az új földosztás a haveroknak tetszik? hogy a többi százat ne is említsem.
Akkor lesznek komolyabban vehetőek, ha az akkori harciasságuk fényében a mostani, jóval súlyosabb, országvesztő politika ellen még radikálisabban kiállnak és nem simogatják olyan érzékien orbán seggét a nyelvükkel, mert a "kormányellenes" felszólalásaik kb. annyit érnek.
@sörtelen: egyébként Nabukodnezár és az olasz átirata Nabucodonosor rövidítve Nabucco

egyébként jól plagizálsz már álamfő is lehecc a kocsmában
@sörtelen: sőt, Argentina fővárosának második, egyben végleges, alapítása Juan de Garay nevéhez fűződik. Igaz, ő szin spanyol főnemes volt (en.wikipedia.org/wiki/Juan_de_Garay), de ugye nomen est omen. :D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
"A liberálisokat az a jóhiszemű feltételezés nyűgözi le, hogy egy gyereknek csak kajára van szüksége, vagy az aki segélyt kap alkoholista. Persze ez megint csak a mi defektünk."

Ez komoly ügy, ha visszaértem a kocsmából kifejteném kiérlelt álláspontomat az alkohol társadalmakban betöltött nélkülözhetetlen szerepéről; ennek alárendelve az alkohol mint gyógyszer prezentációjának szükségességéről, a politikai "elit" nagyarányú szőlő-tőkebefektetései hosszú távú üzleti megalapozottságáról; kitérve az FDA (figyu, Gábriel!) droglistájára, mint az USA hozzánk mért fényévnyi távolságának bizonyítékéra; s ha kedvem és energiám lesz előkeresem Tabi László idevágó örök életű krokiját is (de ezt nem ígérem).
@rodeo36: Én vagyok a gyorsabb bübübűűű .
Alig 120", de az is valami...
Legalábbis az asszony szerint.
@dr. Bubó: irasd be gyorstalpalóra: német alsófok!
@sörtelen: Szóval akkor így hónap elején a csp-t is és a segélyt is elviszed magaddal kocsmázni?:P
@rodeo36: hát pl. a római Dis (Pater), általában a gazdagsággal összefüggésbe hozható istenek megérik a pénzüket :)
@sörtelen: ez így van, Imre viszont német nevet kapott: Imre = Henrik :) István majmolta a Nyugatot, így lett Amerika
@Pantagruel: akkor a gazdagsággal lehet összefüggésbe hozni azt a régészeti leletet, hogy az un. MAGNA MATER ábrázolásokon egy iszonyúan elhízott női alak van mint a méhkirálynő és a mai primitív népek között még mindíg az a szójárás, hogy a kövér ember az gazdag is meg egészséges..
@rodeo36: kihagyhatatlan: kövér és lászló esetében mizu? :D
Most nincs időm végigolvasni a kommenteket, meg off amit írok, de MUSZÁJ belinkelnem. Nem hiszem el, hogy ez így, itt, ma Magyarország parlamentjében:
hirszerzo.hu/velemeny/2012/4/4/130_ev_szegyen_S6RC81
"A jegyzőkönyvek tanúsága szerint Ónody és Istóczy képviselő urak megszólalásait Magyarország parlamentjében füttyögés, pfújolás, a tiltakozás hangjai kísérték. 2012. április 3-án, Baráth képviselő úr felszólalása közben, az ország házában halálos csend volt."
kard.blog.hu/2012/04/03/egy_lemondas_margojara_2

"És ha lehet, kicsit ne görcsöljünk. A következő 20-30-50 évet is egymás mellett fogjuk leélni, véleménykülönbségeinkkel. vitáinkkal együtt. Nem jobb ezt lazán? Schmitt Pállal kapcsolatban pedig emlékezzünk inkább a Nikancsikov elleni győztes asszójára, és az aranyakra, annak biztosan együtt tudunk örülni most is."
@egyfejű: ez egy sokkal bonyodalmasabb ügy, nomen est omen? kövér önmagában egy szellemi toprongy és kőbuta, a lászló az nagy történelmi háttérrel bír de abben az esetben a kettő kioltja egymást és az én konklúzióm vele kapcsolatban, hogy EGY NAGY SENKI KÓCOS BAJÚSSZAL
serestől plagizva, üdv.:
"Kérem szépen, a levadászás nem sikerült, megbukott ez az aljas merény, 1992-ben tömegesen és iparszerűen így születtek a kisdoktori disszertációk, ezt állapította meg a bizottság lényegileg, akkor ez így ment, akkor egész mások voltak a követelmények. Túl vagyunk rajta, kész” - örvendezett a lét elviselhető könnyűségén Kerényi Imre az európai értelemben vett Echo TV-ben. Csupán remélni lehet, hogy ha az államfő lemond - és ennek most már csak az időpontja kérdéses -, méltó műalkotás örökíti majd meg alakját a hálás utókornak ("Schmitt Pál kisdoktorit fénymásol" - akvarell, 80x150 cm).
@aritus: Amúgy meg ez a szomorú dolog ma is fellelhető. Ha nem hiszed tájékozódj a videón és az angol nyelvű linken. :(

Vezető rabbik szerint megengedett a gyermekgyilkolás

Amint az AlterNet videofelvételéből egyértelműen kiderül, 2011. augusztus 18-án Jeruzsálem belvárosában a Ramada Renaissance Szállóban vezető rabbik tüntettek egy főrabbi által írt könyv kiadása mellett, amelyben az a 'gój'-ok, közülük különösen az ártatlan gyermekek s családok meggyilkolásának jogosságát fejtegette.

Mindezt húsvéti átokimájukra hivatkozva tették ('öntsd ki haragod a pogányokra, akik nem ismernek téged, és az országokra, amelyek nem hívják segítségül nevedet'), megkérdezve, miért nem akarja mindegyikük ilyenkor felolvasni a meggyilkolásukra vonatkozó 'haggadah'-t, amelynek pedig egyetlen betűjét sem szabad megváltoztatni.

'Életed feláldozása mindenek felett áll, amikor ellen kell állni azoknak, akik át akarják írni a Tórát, bárkik is legyenek', szögezték le, levonva a következtetést, hogy 'igen, nagyon-nagyon különleges körülmények között meg van engedve gyermekek legyilkolása is'.

www.alternet.org/world/148016/?page=entire

www.youtube.com/watch?v=7t_LxpCY2G8

Aki zsidózással vádol, forduljon szeretettel az Alternet oldal szerkesztőihez. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nézd a most linkelteket és rájössz. :( Vagy az már nem förmedvény?? :(
@aritus: Addig nem kapunk pénzt az IMF-től, amíg fel nem áldozunk egy keresztény szűzlányt.
@Gábriel angyal:

Ne fárassz már, az Ószövetség oldalakon keresztül sorolja, milyen "bűnökért" kell valakit halálra kövezni... A fanatikus Tórabuzikból ne vezesd már le Tiszaeszlárt...
@Gábriel angyal:

Abban a szent pillanatban, mikor Markó úr előkaparja bátorságát a gatyájából, és lesz mersze kikérni az önkormányzat szerződéseit, és egy ezmijafasz is kicsúszik a száján, nyomban tájékoztatlak róla.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dehogy akarom én levezetni. Bőven elég az is amit mond a nagyszakállú nem?? :(

"igen, nagyon-nagyon különleges körülmények között meg van engedve gyermekek legyilkolása is".
@Gábriel angyal:

Amúgy a vér, pláne emberi vér felhasználása természetesen ellentétes valamennyi zsidó vallási és étkezési szokással/törvénnyel, de hát ezt te is pontosan tudod.
@Gábriel angyal: Nem kell átírni a Tórát, nem kell átírni a Bibliát.... Poblem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen ezt a kérdést jó lenne feltenni a rabbikának, aki ilyeneket mond pld. a videón is. :(
@Gábriel angyal: bazmeg Gabriel az nem tabusítás, hogy nyilvánvaló hazugságokat, aljas rágalmakat nem tekintenek vitaalapnak. Van elég irodalom, történeti szakkönyv a vérvádról.Hol van itt tabusítás?
De undorodom ettől, hogy ma a vállalhatatlan, aljas indulatokra játszó dumákat, ha annak nevezzük, akkor jöttök ezzel a ne tabusítsunk, mondjuk ki a dolgokat szöveggel.
Bazmeg, nem szarunk az ebédlőasztalra és kész. Lehet ezt a szarás tabusításának nevezni, csak semmi értelme!
@Spániel: nem zsidó és nem cigány...igy pipa
@Gábriel angyal:

Az igaz, hogy a Jobbik közleményben jelezte, ők nem mennek, és a harcunké volt a fesztivál.

De.

Ha a Jégbüfénél Toroczkai, a Jobbik Csongrád megyei képviselője, és Zagyva Gyula frakciótag a húzónév, akkor hiába határolódnak el ettől. Az a világ röheje volt, mikor az EU-ból kilépést a millás tömegtől követelték.

Egyszer hátha leeseik majd valakinek, hogy egyszerűbb hagyni, hogy mások álljanak ki a saját jogaidért is.
@Gábriel angyal: megjegyzem, nagyon-nagyon kulonleges esetekben a vilagi jog is megengedi gyerekek megoleset.
@Fabius: mindig ezt csinalja a jobbik...
utgy kommuniakl, mintha, de ha orban elokapja es meglkengeti, rogton mosolyogva melytorkozzak le...

ne felejtsuk el, a jobbik orban viktor zabigyereke...
@Habakuk999:

Paja lemondása se gyors nem volt, se ízléses. Arra meg végképp alkalmatlan, hogy erkölcsi fölényt kovácsoljanak az Obersovszky felszopólány szerepe után.
@aritus: Ne velem bazmegolj, hanem osonj el Jeruzsálembe és vond kérdőre a nagyszakállú rabbikat mit hogyan értettek pontosan. :)

www.alternet.org/world/148016/?page=entire
www.youtube.com/watch?v=7t_LxpCY2G8

Ja meg nézz utána esetleg az antiszemitizmussal aligha vádolható izraeli történész professzor, Ariel Toaff könyvének is.

Miheztartás végett emlékeztetlek, hogy megint te hoztál be zsidózós témát. Ezt csak azért teszem, hogy tiszta legyen a kép a későbbiekben. :) (aritus 2012.04.04. 13:18:32)
@Fabius: Respect. Én sosem mondtam, hogy a jobbik minden húzásával egyetértenék. :)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Sokan a cigányzsidózás miatt nácikozzák őket, de én pl sokkal nehezebben tudom megbocsátani azt a szervilizmust, amit Vona csinált a végtörlesztésnél.

Nekem egy ellenzéki párt vezére - ha jobb, ha bal mindegy - ne forduljon ki magából 20 perc alatt.
@Fabius: Pontosan mire gondolsz? :) Amúgy a progresszív adón kívül van még amiben egyetértesz velük?? :)
@Gábriel angyal: "Volt racionális alapja a zsidók ellen a középkorban emelt vérvádnak, a zsidók, a 11. század végén kezdődő üldözésekre reagálva, elkövethettek rituális gyilkosságokat – írta Véres Húsvét című, most megjelent könyvében Ariel Toaff izraeli-olasz történész professzor. Állítását az inkvizíciós kínzások során kicsikart vallomásokra alapozta, ezért tudóstársai annak nem adnak hitelt. " (HVG)

Nem véletlenül. Inkvizíciós jegyzőkönyvekből én a boszorkányoktól az ufókig bármit levezetek.
Azért ez is elég bájos pont az öreg korelnöktől. :)

Fideszes képviselő emlékezett meg április 4-ről

www.barikad.hu/balogh_gabor_szegyen_fideszes_kepviselo_emlekezett_meg_aprilis_4_rol-20120404
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "A vérgyilkosságokról, vérvádakról a leplet lerántó könyv tehát 2007 elején megjelent, ám a szerző váratlanul leállíttatta a könyv forgalmazását, sőt a már kikerült példányokat is visszarendelte, s közölte, hogy átírja művét. Nemsokára kiderült, hogy Ariel Toaffot halálosan megfenyegették, s ennek, valamint az ellene indított gyűlöletkampánynak volt az eredménye, hogy a szerző végül visszavonta a saját könyvét. Mielőtt Toaff visszakozott, még a következőket válaszolta az őt támadó zsidó vezetőknek, rabbiknak: „Egy kis (zsidó) szélsőséges csoportra korlátozódtak ezek a tettek. Az iszlámot sem lehet elmarasztalni kis szélsőséges csoportok tevékenysége alapján. A gyermekgyilkos zsidók bosszút álltak és megváltást kerestek” - fogalmazott Ariel Toaff mielőtt a támadások hatására visszavonatta saját könyvét."
@Gábriel angyal:

Leszarom, ki fenyegette meg toffefe-t. Aki inkvizíciós "jegyzőkönyveket" hiteles forrásnak tekint, aztán még könyvet is ír belőle (nyilván nem a remélt haszonért) az a történészek legalja. Én befejeztem a témát.
@a szív fészkei:

Olvasgattam régebben Fabiussal folytatott diskurzusodat erről. Egyre jobban látszik, hogy a civil kontrollnak lesz kiemelt szerepe az önkormányzatiságban is. Zuglóban már kiállnak magukért, nálunk még csak most kezd ébredezni a nép, nálatok még teljes a nihil. Pedig ez enélkül nem fog menni. Itt már legalább a Zöld nyíl, a színház ügy meg a Zsiga gyerek családi vonala napirenden van, csak találtok ti is a tizenkettőben egy embert, aki mer kérdezni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én is befejeztem. A gond csak az, hogy erről 2011 augusztus 18-án is szó esett a Ramada szállóban, az meg "picit" frissebb infó mint az inkvizíciós jegyzőkönyvek ugyebár. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tegyük hozzá, hogy jól mutatja a szerző hozzáállását, hogy nem próbálja meg megvédeni az álláspontját, vagy belátni a tévedését, mint egy tudóshoz illene, hanem olyan Schmitt Pálos mellébeszéléssel indokol. ("...az ellene indított gyűlöletkampánynak volt az eredménye...")
Szánalom. Az mégnagyobb, hogy egy nyilvánvaló történelem hamisító "mű(?)" hivatkozási alap legyen. Hányinger.
@Dr. néma bárány: A "civil" kontrollban én is hiszek, csak arra kell vigyázni, hogy később ők se pártosodjanak. :)
@Gábriel angyal: Csak nem azért szégyen, mert nem a németek bevonulásáról emlékeznek meg meleg hangon?!
@Gábriel angyal: elmondom, hogy jon ez at azoknak, akik a realitasok menten gondolkodnak..

a csavo irt egy konyvet, amire nincs bizonyiteka de nagy felhaborodast keltett es aztan azzal probalja igazolni a muve valosagtartalmat, hogy bejelent egy fenyegetest, ami szinten nem bizonyitott...

eleg gyenge trukk...

de egy ertelmes ember szemeben ez a ficko csak ketszer allitott valamit, amit nem bizonyitott. es ket nem bizonyitott allitas nem fogja egymast igazolni.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

ketszer allitott valamit, amit nem bizonyitott. - marmint felvetett ket allitast, amelyek kozul egyik sem bizonyitott...
@Gábriel angyal:

Erre gondolok:

varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije

Ha tényleg el akarnának számoltatni azt támogatnám. Ez persze nem azt jelenti, hogy kinevezzük a bűnöst előre - Gyurcsány, más nem lehet - hanem a tényleges közpénznyúlókat baszogatnák szerződések indokoltságának felülvizsgálatával, teljesítésével, stb.

Azt is elismertem többször, azok a problémák amiért cigányoznak léteznek. A megoldásra törekvést támogatnám, de pillanatnyilag nem az adott válasz, hanem a föltett kérdés is rossz.

Továbbá még a választások előtt, a programok elemzésénél mondtam, a nyugdíjrendszerről alkotott elképzelésük nem rossz. A nyugdíjrendszer átalakításánál akár megfontolás tárgya is lehetne.
@Kijelölt Felelős:

Erre írtam az előbb, hogy itt lassan kezd kinyílni a csipa. Jobb későn, mint soha.
@egyfejű:

Ja, és az Örökmozgót is feltalálták (többször is) de "a kormány eltitkolja...)
@Gábriel angyal:

Érdekes dolog ez a pártosodás. Civilként megvívod a harcod a képviselőd helyett, aztán meg szavazz egy ilyen félnótásra megint? A független képviselőség önkormányzati szinten még csak csak járható, de országosan biztosan nem jön be. A jelenlegi szabályok és rendszer mellett kénytelen vagy pártosodni, ha a parlamentben nem akarsz eleve hátrányban lenni a pártokkal szemben.

Elvileg a civil kontroll azt is szolgálná, hogy a jelenlegi pártok érezzék lebaszva magukat időnként, és inspirálva legyenek a változásra. De a gyakorlat az, a végtelenségig ragaszkodnak a kondér széléhez, lásd maszop megújulási képtelensége.
és eljöve a kénaán, csak kéretik bekípcsolni az öveket:
/csak hogy megtörjem a zunalmas hétköznapokat :D/

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/04/bankot_biztositot_kaphat_matolcsy/

Bankot, biztosítót kaphat Matolcsy
Haász János
2012. április 4., szerda 13:57 | | Tumblr Email A lapunk birtokába került előterjesztés szerint a mai ülésén tárgyalt a kormány az ország új, 2020-ig külgazdasági stratégiájáról. A kabinet döntése értelmében az Eximbank és a Magyar Exporthitel Biztosító a fejlesztési tárca felügyelete alól az NGM alá kerül, őszre megalakul egy, a kkv-k exportját segítő Kereskedőház, és a külgazdasági kapcsolatokban nyitunk kelet felé.
@Gábriel angyal: sejtettem, hogy ez is valami cion bolcseinek lesz a modernizalt verzioja...

gondolom tudod, hogy az az orosz cari titkosszolgalat megrendelesere keszult pamflet, ami nem mas, mint maurice joly altal irt "macchiavelli es montesquieu beszelgetesei a pokolban" schmittizalva...
@Fabius: Köszi. Azért annak örülök, hogy vannak ill. lehetnek közös pontok.

Az alábbiak szerinted nem tartoznak bele az általad említett "tényleges közpénznyúlókat baszogatnák szerződések indokoltságának felülvizsgálatával, teljesítésével, stb." témakörbe??

Újabb feljelentést tesz a Jobbik a ferihegyi privatizáció miatt
hvg.hu/itthon/20111013_jobbik_ferihegy_ba

Jobbik: feljelentés az MNB új logója miatt
jaraizsigmond.mconet.biz/hirek-jarai-zsigmond/jobbik-feljelentes-az-mnb-uj-logoja-miatt_4376_584123.html

Pécs - PVSK ügy
pecs.jobbik.hu/node/1001

Temetkezési ügy
jobbik.hu/rovatok/budapest/feljelent%C3%A9s_a_budapesti_temetkez%C3%A9si_int%C3%A9zet_ellen

Vízművek, ingatlan ügyek
www.hir24.hu/belfold/2011/04/06/a-jobbik-feljelentest-tesz-a-vizmuvek-ingatlanugy-miatt/

stb. stb.
@Gábriel angyal: mellesleg ertem mar a jobbikos kotodest a liberalis vilagnezeted ellenere...

az egyetlen hely ahonnan nem neznek ki ha zsidozol:-DDD
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ezt sikerült kihámoznod a videóból és az angol cikkből?? :)
@Dr. néma bárány: Mondjuk ezért is lett volna jó a kétkamarás parlament, ahová civil szervezetek is bekerülhettek volna. Fityesz ugye ezt a jobbikos javaslatot is lesöpörte anno.
nem közvetlen kapcsolat, de azért jól mutat az előzők mellett :)

Pap, katona, bankár, egyszóval: templomos

index.hu/tudomany/tortenelem/2012/04/03/pap_katona_bankar_egyszoval_templomos/
@Gábriel angyal: és a civil szervezetekre is szavazni lehetne? vagy hogyan?
@Gábriel angyal: nem nagyon foglalkoztam vele igazabol. semmi mast nem latnek, mint amit az elmult 2000 evben talaltak ki az antiszemitak folyamatosan...

a zsidok rosszak, mert...

es innentol az gyerekevestol kezdve a vilaghatalom megszerzeseig minden jon.

tenyleg, a kutakat mergezik meg a zsidok, hogy ezzel terjesszek a pestist?
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ne ess át a ló másik oldalára. A cikk és a videó nem arról szól, hogy mindenért a zsidók stb. Ez egy konkrét eset amit lehet és kell is vizsgálni vagy véleményt mondani róla.
engedelmetekkel, de qrvára nem érdekel a sábeszes téma, ez annál inkább:

hvg.hu/itthon/20120404_borsod_pedagogus_ber

Nyolcszáz borsodi pedagógus több hónapja vár a pénzére
2012. április 04., szerda, 15:00
Szerző:
Kovács István, Miskolc

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: bér; Borsod-Abaúj-Zemplén megye; pedagógus;

Kinyomtatom • Elküldöm •Szóljon hozzá
Több óraadó tanár és oktató hónapok óta nem jut munkabéréhez Borsod középiskoláiban. Mindezt tetézi, hogy sok ösztöndíjra jogosult tanulónak sem érkezett meg a pénze. Nem megy tehát zökkenők nélkül az önkormányzati iskolák állami kézbe vétele.
Kedves varangyos békák!

Gyorsan napirendre akarnátok ti térni az ügyön, de én még elcsámcsognék ezen a témán, ha nem baj.

Tegye ki mindenki a kártyáit az asztalra!

Látni szeretném a szakdolgozataitokat és disszertációitokat, már ha van ilyen, mert ugyebár legtöbbeteknek jó ha érettségije van.

Mielőtt velem kötekednétek, az enyém (jó minősítéssel) fent van az interneten, szabadon letölthető, és a tudomány dicsőségére felhasználható bárki által.

Na, azért!
semilyen zsóti erősít ;)

Navracsics: Akár kormánytag is lehet Schmitt Pál utóda
A közigazgatási és igazságügyi miniszter volt az Aréna vendége.
@rodeo36: Na, kösz most aztán beljebb vagyok. Cartier-ről legalább tudom, hogy óra és ékszer, node ez a kanata... eddig kanasztaként ismertem.
Alá kell merülnöm a témában.

@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Na lebuktál, nem vagy még nyugger. Amit alátámaszt, hogy a csp egyáltalán eszedbe jut. A nyuggernak az "így hónap eleje" az 12-én kezdődik.
@Penivaldes: Szerintem igen.

Ez egy balos oldalról származik, de én egyet tudok vele érteni.

"A jelenlegi parlamentáris (egykamarás) rendszer nagy társadalmi csoportokat alulreprezentál. Tudomásul kell venni, hogy a modern társadalmak valóságos csoportszerkezete már jó ideje más, mint amit a befolyásos pártok képesek és hajlandók kifejezni. Ez a meg-nem-felelés az ezredfordulós polgári demokráciák működési zavarainak, alacsony teljesítményeinek egyik forrása. E fejleményektől nem függetlenül erős hatalomkoncentrálódás tapasztalható, miközben gyengül a választásokon keresztüli politikai legitimáció, elfogadottság.

Az elmondottak alapján a második kamara létrehozásának alapvető célját abban látjuk, hogy:

(1) makroszintű mozgásteret teremtsen a pártpolitikában és az első kamarában alulreprezentált csoportok számára,

(2) bevigye a közvetlen demokrácia elemeit az országos politikába,

(3) javítsa a döntéshozók legitimitását,

(4) színvonalasabb, és a társadalom szándékaival bizonyíthatóan összhangban levő döntésekre sarkallja az első kamarai képviselőket.

A kétkamarás megoldás nemzetközi tapasztalatai vegyesek. Ezek önmagukban sem elfogadására, sem elutasítására nem perdöntő érvek. A feladat ezen tapasztalatok (pl. finn, amerikai, angol, német stb.) feldolgozása, rostálása, a megfelelő elemek kiválasztása. Nincs szükség mechanikus másolásra. Nincs szükség a korábbi magyar kétkamarás megoldás feltámasztására sem. A magyar társadalom jelenlegi elvárásaival összhangban levő új intézményt kell létrehozni. Megítélésem szerint egy új módon alapított, új funkciójú második kamara ezen elvárásoknak megfelelő civil kezdeményezés tárgya lehet."

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a két parlament-típus felváltva követte egymást történelmünkben, de fontos megjegyezni, hogy a magyar parlamentarizmus hagyományai mindenképp a kétkamarás országgyűléshez kötődnek. Ugyanis 1439 és 1990 közt eltelt 551 évből 395 évben volt kétkamarás, és mindössze 156 évben egykamarás az országgyűlésünk.

Megjegyzendő: akkor volt egykamarás, amikor a kezdeti időkben még nem alakult ki az országgyűlések valódi szerepe (1439-1526) illetve a forradalmak idején (1848, 1918) és végül a kommunista korszakban.

Azon országok, ahol napjainkban kétkamarás a parlament:

USA (képviselőház+szenátus)
Egyesült Királyság (képviselőház+lordok háza)
Franciaország (nemzetgyűlés+szenátus)
Oroszország (állami duma+szövetségi tanács)
Németország (Bundestag+Bundesrat)
Lengyelország (szejm+szenátus)
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: egészítsük ki a cikket azzal, hogy a bankrendszer beindításán kívül példásan megszervezték a birtokaikon mind a mezőgazdasági, mind az ipari termelést. Simán a kamatbevételek, meg a kezelési költségek, nem lettek volna elegendőek a lovagrend fentartására.
@Kara kán: Nekem csak 8 általánosom van de azt is vettem az Ecserin. :)
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: azért hangsúlyozom én itten külön, mert az is van olyan fontos, és hosszútávú hatás, mint a bankrendszer. :)
@Kara kán: hol lehet a tiedet megnézni, nem zsugorodott össze a hidegben meg a túlzott idegességtől, tudod lámpaláz...mint jelenések előtt...

nekem van 8 x 8 általánosom + 4x2 felsőfokú óvodám bölcsödébe nem jártam azért vagyok ilyen neveletlen...az általánosok után írtam néhány thesys-t 5 különféle nyelven és meg is védtem azokat ugyanazokon...

te mivel?
@Gábriel angyal: en latod kinezem azokat, akik zsidoznak. nalam egyszeruen emberi minoseget hataroz meg. azokkal, akik zsidoznak, ciganyoznak csak a legminimalisabb erintkezesre torekszem.

mert tudod, en arra vagyok buszke, hogy sokkal tobb eszem van, mint neked, vagy barmelyik antiszemitanak es intelligensebb vagyok. pontosan azert, mert nem zsidozok, nem ciganyozok. ez ugyanis egy magasabbrendu szellemi kaszt. es nem nagyon szeretnek kozetek lecsuszni.

nem akarom, hogy ezt szemelyeskedesnek vedd, de nekem elegge nyilvanvalo, hogy abbol lesz rasszista/antiszemita aki tul hulye annak megertesehez, hogy minden egyes embert a tettei alapjan kell ertekelnunk es megitelnunk.

vegyuk pl a jelenlegi koztorvenyes papa esetet. azert, mert a papa egy rohadt gazember nem allitom azt, hogy minden katolikus gyerekek megeroszakolasanak eltusolasara adott utasitast es naci volt. annak ellenere, hogy a jelenlegi papanak mer regen egy tragyahalomban kellene rohadnia.
@Gábriel angyal:

Én nem azt mondtam, soha sehol semmit nem csinálnak, hanem azt, itt asszisztál Markó szinte bármihez.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé:

Morvai álamelnökként mekkora bullshit lenne? :-D :-D

Az ország égne, mint a rejsztág, de beledöglenénk a vihogásba :-)))
@Fabius: Fábiusz a morvai nevű geciputtony semmivel sem lenne rosszabb elnöke orbániának mint vicc paller.
Szerintem orbánia legjobb elnöke a viszkis lenne, vagy stól buci.
@Fabius:

Zagyva György Gyula!!! :DDDDDDD
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:
"70 éves bölcs emberről van szó" okádja az alkoholista pálfi, ezek szerint a kádéenpé-nél a gerinctelen seggnyaló = bölcs ember.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ez amúgy tényleg érdekes. Ha Gábriel nem zsidózna időről időre inkább nézném liberális konzervatívnak, mint jobbikosnak.
pálfi "nagyon erős erkölcsi alapot támaszt" mivel szerinte Szalma Botondhoz orvos kell :)

Ezt a pálfi nevű szarhalmot nagyon jól esne pofánfosni.
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én inkább Novák Elődre szavaznék :-))

Indokaim:

1: A világ bármely pontján képes elfoglalni egy hidat, ha megszorul,

2: Erőssége a csattanós köztéri peformansz:
2.bp.blogspot.com/_DCOIG-EqVXY/SxwShthNjfI/AAAAAAAAL_Q/wOFiXpsoXcc/s400/broadway-jegyiroda+(51).jpg

3: Ütésállósága legendás - Tomcat és Tyirityán által hitelesítve.
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:

Pálffy ahogy elveszi szája elől a hungarikumos üveget, máris elveszti kötődését a valósághoz.
@Dr. néma bárány: ugyeugye..?

nagyon sok dolgot latunk hasonloan Arkangyallal.
ha nem a zsidok velt kollektiv buneinek bebizonyitasa lenne az eletenek egyik fo ertelme meg a tiszteletemet is kivivna:-)

sajnos ezzel az eggyel nagyon elkur mindent.
@aritus: Istóczy kezdte a zsidózást, ugye? Csodálatos példaképnek tekinti a Metapédia, ami minden nem a széljobberekkel egyetértőt beskatulyáz zsidónak.

Na nekik is üzenem: www.facebook.com/photo.php?fbid=3706683713933&set=a.1219874505257.33417.1480756762&type=1&ref=nf
@Fabius: és olyan Mickey Mouse-os feje van,hogy a Walt Disney a boldogságtól sírva szerződtetné le! Tehát globáááálisss!
@DR. dr. DOKTOR !! orbánmentesítő:

Hát, ha egymás mellé teszem Pálffyt meg Szalmát, nem hinném, hogy Szalmának kéne sürgősebben ellátás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Eddig mit keresett Szalma ezeknél? És persze Oszkó a Wizzairben?
@Gábriel angyal: Azért ezt egy kicsit árnyalnám:

"USA (képviselőház+szenátus)"

Náluk elnöki rendszer van, ehhez igazodik a törvényhozásuk is. Ja, és szövetségi köztársaság.

"Egyesült Királyság (képviselőház+lordok háza)
Franciaország (nemzetgyűlés+szenátus)"

Náluk nem tudom, hogy pontosan miért van így.

"Oroszország (állami duma+szövetségi tanács)"

Ez is szövetségi köztársaság, a felsőházban a tagállamok képviselői ülnek.

"Németország (Bundestag+Bundesrat)"

Mint az előbbi.

"Lengyelország (szejm+szenátus)"

Mint az angol és a francia példa.

Egyébként Egyiptomnak is kétkamarás törvényhozása van, de a felsőház csak formális, és a lakosság azt akarja, hogy szüntessék meg.

Spanyolországnak is, de ott is a régiókat képviseli a felsőház.

Mondjuk nálunk is lenne értelme a felsőháznak ha mondjuk a területi egységek küldhetnének oda egy-egy képviselőt...
@Fabius: Ha létezett - de mennyire - az az összeg, amiért szép Prokopp Dóra szénfekete haja korpásodott az ántivilágban,akkor Vonának is van egy bankszámlája, amin elfér az a pénz,amiért változik a széljárása.
@egyfejű: Nem is akarjuk a finn halszagú rokonságot,lásd Szőcs mit finanszírozna...

Pedig csak tanulni kéne tőlük.
@Fabius: "3: Ütésállósága legendás - Tomcat és Tyirityán által hitelesítve. "

tomcat ugy ut mint egy buzi....
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Pedig elég sportolónőt toszott meg Tatán, már-már a liliomhatáron...
@hacsaturján: Majd ha PhD-zek Öntökönszúrás, mint az orvbáni és egyéb bandapolitika buktatója címmel, feltétlenül hivatkozom rád , óh Mester!! Megtisztelő itt egy levegőt szívni veled.
@rodeo36: A Medici pápa - vér nem válik vízzé - találta ki a búcsúcédulákat,és kurvajól megszervezte, azt a marketingot és terítettséget szeretné a CBA meg a Bözsi kártya ma is!

De legalább mibe forgatta vissza? Értékbe!!! [..]"X. Leó pápa 1515-ben búcsút hirdetett azoknak, akik a Szent Péter-bazilika befejezéséhez pénzadományokkal hozzájárultak. Ha valaki megvásárolta a búcsúcédulát, akkor a pápa (vagy megbízottja) megbocsátotta a vétket, sőt elengedhette az imák elmondásából, böjtöléséből és zarándoklatból álló egyházi büntetést. Eleinte a bűn alóli feloldozás feltétele volt a gyónás, a bűnbánat, később azonban a búcsúcédulák megvásárlása automatikusan bűnbocsánatot jelentett." wiki

Mégse Fradika és Debrecenke -stadionba.
@Dr. néma bárány: Ne már. :) aritus dobta be a témát. Erre én is válaszolgattam és egyből én vagyok aki zsidózik, csak azért mert kritikát merek megfogalmazni velük szemben. Ezt a jogomat továbbra is fenntartom egyébként, főleg itt a liberális demokraták barlangjában. :)

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nyugi Tyirityán már nem úgy üt mint egy buzi. :)

Egyébként érdekes ez a Novák dolog. A fidesz úgy utálja mint a szart, mivel állandóan beolvas nekik. Ezen az alapon nektek inkább kedvelni kéne őt. :)
@Gábriel angyal:
na, én megnéztem a videót.
szó sincs vezető rabbikról, egyrészt, másrészt ha jól értelmeztem ez egyetlenegy rabbi véleménye -valami szimpózium lehetett-, és volt aki nagyjából egyetértett vele, volt, aki nem.
namármost.
ilyen azért előfordult a keresztények között is -lásd keresztes háborúk-, sőt, ateisátk között is. lásd IIVH, fasizmus.
tudomásul kell venni, hogy minden népcsoportban és vallásban vannak hagyományőrzők, radikálisok és liberálisok. a zsidók között is vannak. muszlimok között is és a buddhisták között is. kiragadni közülük az egyik csoport véleményét nem lehet általánosítani az egész csoportra.
@Spániel: :-))) De legalább 06-010 között megmutatták,ha a Betyár bt.-jüket bízza meg Orvbán a város feldúlásával remek munkát végeznek, számla ellenében.

Most nincs pénzes meló, előre kiadott ukáz, kuka- és autóégetési tervezet, kicsi kínlódnak. Eu- zászló, Bankcenter, vérszegényke, de azt maguknak találták ki.

Ahogy Pintér első regnálásakor is mintha elvágták volna a sorozatrobbantásos -Torgyán, Szájer!! életveszélyben voltak töknyugodtan viselve ezt - merényleteket.
Bubónak teljesül a kívánsága, Vitya diplomamunkája is nyilvános lesz:

index.hu/belfold/2012/04/04/nyilvanos_lesz_orban_szakdolgozata/
@felebarát: Na, ez azért taknyolás. Slicc túl sokat ártott, hogy emlékezzünk csak szépre. Még él ugyanis, tehát nem áll, a halottról vagy jót, vagy semmit. (az is marhaság).

És mára hová jutott a vívósport amúgy?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De lefogja. Boldogan, hogy na ugye. Mit neki Eötvös?
@aritus: Nem tudod megrendíteni a hitében és a buzgalmában. Figyelem,amióta itt van, ez misszió neki. Hogy mit ér vele,nem tudom: bebizonyítja rólam, hogy juice helyett körösztényvért vedelek, amúgy bloody marysen? Vagy van itt más zsidó? :-DDD
@Gábriel angyal:

A mai gittrágás a jobbikos fasznak köszönhetően valahol jogos. De én például sokszor unom, és nem kommentelek ha minden különösebb ok nélkül egymásnak mentek a témában. Mindegy ki kezdi, az is ki folytatja.

A fenti megjegyzés nem dehonesztálás volt, szimplán csak nem értem mitől kapott a zsidókérdés egy ilyen értékrendű ember életében hangsúlyos szerepet.

De nem kell nekem mindent érteni, el ne magyarázd .-)
@a szív fészkei:

Hablaty!

A búcsúcédulákon főleg a tudjukmilyen Fuggerek kerestek.

Jól fogózkodj: a búcsúcédulák értékének fele jutott el a pápai kincstárba, a többit elsinkófálták.

Abban a korban amúgy a zsidó uzsorások virágkorukat élték. A Habsburgokkal való összeborulásukról keveset tudni, mármint a kulisszatitkokról, mert az, hogy az ő pénzükkel lettek a Habsburgok német-római császárok ma közhely. De arról is keveset tudunk hogy a Spanyolországból kirajzó, és Rómában is megtelepedő zsidó pénzforgatók milyen károkat okoztak, többek között, a Magyar Királyságnak is.
@a szív fészkei: hát ha már belementél ebbe a leginkább érdekes témába: MAECENATURA, a reneissance és ebben VI Sándor kimagaslót alkotott, mert a kocsirakomány ezüstöket amiket behajtott meg confiskált azt olyanokra "vesztegette" mint Michelangelo, Raffaello és soroljam de a tudományban és oktatásban meg egészségügyben, valamint államigazgatásban is korszakosat alkotott, hatalmas és diplomatikus államférfi volt és a gazdagságából saját magára is jutott, de olyan korszakalkotó dolgokat csinált amit azóta is csak tátott szájjal figyelünk és a pletykák nagyrésze nem igaz bár valószínű véletlen mérgezésben halt meg

Olaszország egyesítéséért küzdött minden hozzáférhető eszközzel egyik királyt és a császárt kijáttszva a másik ellen hercegekkel úgy játszott mint gyalogokkal a sakktáblán de végűlis az olasz egység nem jött létre (ő volt az utolsó nem olasz pápa ugye spanyol volt) bár ha a pápai hatalmat nézzük végülis megvalósult a pápák hármas koronája alatt

tehát lehet és kell végtelen gazdagságot (a spanyoloknak és portugáloknak adót kellett neki fizetni azért, hogy America birtoklását megáldja) a népjólétre fordítani és nem hazahordani és kolbászba tölteni meg brekegni baromságokat az ilyen semjésemmilyenek két percig maradtak volna életben mellette
@Fabius: bazdmeg azt még én is el akarom olvasni
@Fabius: Bazmeg, lehet, hogy ez volt a cél? Hogy most ezeken a szaros diplomákon rugózzon mindenki, közben meg a gatyát is lehúzkodják rólunk? Mert ha ez az egész cirkusz kitervelt volt, akkor abszolút zseniális...
@rodeo36:

Jól értem, hogy te most VI. Sándort, azaz Rodrigo Borgiát, a katolikus egyház keménytökű faszagyerekét és méregkeverőjét emeled piedesztálra? :-D
@Kara kán: "Abban a korban amúgy a zsidó uzsorások virágkorukat élték. "

Mert már akkor sem volt soha egy büdös vasatok se, mert elittátok! :D
@Kara kán: Spanyolországból nem kirajzottak a zsidók, hanem menekültek, mert üldözték őket, máglyahalál, meg más fincsi dolgok. Amúgy milyen károkról beszélsz?
@Kara kán: PhD-zz ebből, kijött egy egészséges szép zsidózásos böfi, remélem,most már nem csikar annyira.
@Kara kán: kinek okoztak kárt és mivel? a Fuggerek és a Rotschildok Europa-ból igazi pénzközpontot csináltak és bevezették azt a pénzügyi rendszert amire a mai tőkés gazdaság alapszik...erre még Marx sem mondott semmi rosszat, Marx-nak más paradigmája volt de...az északafrikai arab és zsidó tudósok és művészek nélkül Europa ma sokkal szegényebb lenne

hacsak az Alhambra azóta is megfejtetlen automatikus vízrendszerét nézzük ami csak egy a sok közül, a La Mezquita egy olyan csoda architektonikailag amiért érdemes odamenni és tátott szájjal az államat beleverni az oszlopokvba meg a többi ugyanúgy bámészkodóba

de te olyan vak vagy mint egy pudvás segg, még azt sem látod amit eléd tesznek mert csak azt akarod látni amit a zagitpropmegengeda papagájkommandónak amelyben te vagy egy kis faroktollacska
@rodeo36: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem mentik a menthetőt, mert csúnyán beégtek Fletó diplomapiszkájával, meg a kisdoktorik vendetta szerű felülvizsgálataival. nincs ebben tudatos terelés, kármentés van.
@a szív fészkei:

Majd kibasszák Szalmát, nem kell parázni...
@rodeo36: Ebben semmi vita nincs köztünk. Na de 1 brúgó kisstílű lábszagú focista mibe fektessen? Ha fel sem éri ésszel?
@Kara kán: Ja! Ha már ilyen büszke vagy a szakdogádra mondd már meg hol keressük, mert gondolom nem Kara kán néven adtad be.
@rodeo36: Ne is menjen Granadába és Cordobába ez orvfancsika, úgy kilóg a rotációs kapa a szájából,hogy Slicc után lesz megint egy bunkó, akiről megítélnek minket!

Spanyolországból kikergették a mór vallási türelem évei utána zsidókat keresztényi buzgalomból, az akkori Kara kánfélék.. Sokan menekültek pl. Törökországba - ott nem zaklatták őket - de megőrizték a régi spahyol kulcsaikat nemzedékeken át. Ezt Spanyolországba nmesélték.
@Dr. néma bárány: Rodrigo Borja!!! elsősorban egy hatalmas képességű államférfi volt és csak másodsorban használta az Egyház hatalmát az Isteni Izét hahahahaha gondold már végig, amit te ma fidesznek hívsz azt anno Katolikus Egyháznak hívták és nagyjából azonos csak a fidesz egy rakás szar az Egyház vezető meg felmutattak olyan dolgokat amiket az ő vagyonuk és tudásuk nélkül soha senki végülis abban az időben az ő birodalmuk volt nagyobb mint V. Károly-é, amelyben tudvalevőleg sohasem nyugodott le a Nap

ha ez a gittegylet nem hazahordaná a rablott pénzt hanem az ország és a nép jólétére költené senki sem mondana nekik semmi rosszat de ezek ócska szar gecik
@dr.dr. Secnir doktor: Egyetértek. Én sem általánosítóan mondtam, hanem hogy vannak ilyenek is köztük. Ami ugye pont annak a gyermeknek nem éppen szerencsés.:(

Egyébként ha megfigyeled a libsik ugyanúgy áltlánosítóan beszélnek, amikor pld. a pedofil papokat kritizálják joggal. Szóval a liberális demokraták sokszor ugyanúgy általánosítanak amikor a római katolikus egyházat szidják vagy éppen szittyaországoznak stb. :(

Ebbe a sorba illik bele a minden jobbikos náci duma is.
@a szív fészkei: mit gondolsz mit tanultam én Coimbra-ban?

szerencsétlen karakül
@rodeo36: Cordobában egymás mellett tisztelik szobrokkal Senecát, Majmonideszt és Averroest a város szülötteit.
@rodeo36: Jaj, Coimbra gyönyörűszép!! voltunk a könyvtárban, fél napot álltunk a zuhéban érte sorban.
@Fabius: @a szív fészkei: mit gondolsz mit tanultam én Coimbra-ban?

szerencsétlen karakül
@Gábriel angyal:

Igen, csak arról sem feledkezz meg, hogy a felsorolt országok lakossága nem 9-10 millió között van
@a szív fészkei: ja az a matematika és astronomia valamint egyebek...de nem folytatom...tudjuk
@Dr. néma bárány: Azért, ha tökösöknek gratulálunk, elsőként a Copy General kérte ki magának még januárban, hogy a nevét Sliccével együtt emlegessék.
@Fabius: azért én megtekinteném és ha lehet meg is teszem, abból rögtön minden kiderül: nem ő írta hanem cellux és olló de amit oda ollózott az érdekel mert a még talán ő maga volt???
@King of Shadows: főleg, hogy a Lordok háza öléggé problematikus demokratikus szempontból, minthogy feudális maradvány. Jól is nézne ki, ha Magyarországon létezne hasonló, 500-nál több „életre szóló nemesből”, akit a miniszterelnök javaslatára mondjuk egy Skicc Pali nevez ki, élethosszig tartó hatállyal, a történelmi egyházak magas rangú tisztviselőiből (Németh Sanyi, főrabbi, stb.), meg címüket örökölt nemesekből... becsokiznék menten.
@Kara kán: Biztos Mátyás is direkte károkozási céllal vagy szimpla butaságából hívta őket az udvarába www.hebraisztika.hu/szovgyujt/KG_chrest_024.pdf, mert nem voltál ott KaraGőzöcske, hogy felhomályosítsd a nagy tudásoddal. Gábriel se, kuruc se, Novák Elődék se. Na azért vesztünk el.
The Secret. most kiderült.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "nem akarom, hogy ezt szemelyeskedesnek vedd, de nekem elegge nyilvanvalo, hogy abbol lesz rasszista/antiszemita aki tul hulye annak megertesehez, hogy minden egyes embert a tettei alapjan kell ertekelnunk es megitelnunk."

Te most komolyan gondolod, hogy azok a jobbikosok, akik mondjuk kritikát fogalmaznak meg a zsidókkal vagy a cigányokkal kapcsolatban csak és kizárólag a tetteik alapján, azok antiszemiták? Mert szerintem nem. Én is minden embert kizárólag a tettei alapján ítélek meg. De ezt már olyan sokszor leírtam.
@Kara kán: Hát igen. Arról is érdemes lenne egyszer beszélni, hogy bizonyos pesti kufár zsidók (NEM MINDENKI TEHÁT NEM ZSIDÓZÁS) jó pénzért árulták a nyilas karszalagot is. Talán pont olyanok vették meg, akik aztán részt vettek a Dunába lövésekben is. :((
@Penivaldes: Simán meg lehetne csinálni a két házat egy 9-10 milliós lakossághoz mérten is. Lehetne mondjuk 100-100 fő a két házban.
@a szív fészkei: Isabel és Ferdinand nem véletlenül volt nagyon nagy amikor majdnem teljesen egyesítették az országot de türelemmel és csak kis vallásos vaksággal de ki indította útjára Colón-t?

ezt ez a surmó birkabaszóbuzi sohasem fogja megérteni...szerinted részegeskedésen kívűl mit csinált Londonban? mert nem ragadt rá más hacsak nem ügynök a mai napig?
@Gábriel angyal:
pedofil papok kicsit szakmnáyabban rongálják máig a kölyköket,mintsem zsidók gyilkolásznák őket. Tudsz vallási okból letaglózott kölyökről, akkora számban, mint mai a katolikus pápa szoknyája alól kikerülő ügyekben létezik??

Nagy volt II.János
pál, Benedek palástja, sok pedo mocskot alá tudtak nyomorúságukat titkolva söpörni. Csak most kibukik,mertkezdenek szólni az áldozatok. Hogy ez biza országokon, földrészeken átívelő rendszer volt ott.

Zsidók nem vérengzenek le napjainkban tízezrével kicsiket vallási célból. Igen,mielőtt ideröfiznéd, debezzega , bezony sajna vannak pedofil rabbik is és elítéli őket a világi bíróság 15 évre. mert kiadják őket , ellebógen a szent emberiket folyton csak áthelyező és mentegető katkókkal.

Palesztin ártatlanokat ne hozd ide, mert ha Hamasz óvódákba, kórházak közelébe telepíti a bombagyárait, rakétáit, akkor gyakorlatilag azok testével él vissza, aik mögül lazán bombázgat civil településeket..
@Pantagruel: nem tudom láttad e azt a 2 órás filmet amit a Charles-szal a trónörökössel készítettek, köztudott, hogy a királyi izé "protokolláris" de ha Charles megbeszél valamit egy lorddal vagy egy lordból Chairman-né vált milliárdossal akkor az megvalósul és mecsoda különbség mikor a Widsori kastélyban adnak tea délutánt üzletemberek meghívásos alapon és királyok meg hercegek vannak jelen és ott ismeretségeket segítenek létrejönni és azt, hogy mennyit és hogyan ismeri a hazáját a talajt és a növényzetet és az állatokat a mezőgazdaságot és az ipart, 16 órát dolgozik és még kézzel ír töltőtolla van és sok sok árkus papírt teleír amit azután hasznosítanak szóval ez is valami...a Böske is tud sok mindent amire sok más nem lenne képes még 80 valahány éves korában is
@rodeo36:

Ha Rodrigo akkor Borgia, ha Borja, akkor Roderic.

A párhuzam megáll akár Orbán és Borgia nagyravágyása, akár az Egyház állam - Fidesz állam kontextusban. De pusztán azért, mert korának kiemelkedő politikusa mindkettő még amit tettek nem szépül meg.
Amugy Spanyolorszagban sok zsido kikeresztelkedett nevleg, igy mardhattak. Majd az inkvizicio elol Del-Amerikaba vandoroltak, es utodaik mar nyiltan lehettek zsidok az 1800-as evek kozepetol.
@Dr. néma bárány:
ugye te sohasem tudtál spanyolul?

a Rodrigo az spanyol név a Borja is a Borgia az ugyanannak az olasz átirata Roderic meg francia úgyhogy jól megkavartad...nézz utána, nem késő
A palesztinok jelentos resze kereszteny, szoval nem arrol van szimplan szo, hogy zsidok meg muszlimok olik egymast!!!
@rodeo36:

Engem is érdekel, a címe is sokat ígérő. Szerintem nem lesz tanulság nélküli Viktor okfejtését elolvasni a politikai mozgalmárkodásról. Elég KISz-es szaga van a cím alapján.
@Dr. néma bárány: először: a nyomorbán csak rombol semmit sem épít

a Borja meg csakis épített és sohasem rombolt

egyébként azonos hahahahahaha te is fel vagy készítve...kérdezz az agitproposodtól mielőtt iderondítasz
@Fabius: minimum KISZ KB témakijelölés és segítség...
@rodeo36:

Nem tanultam spanyolul, de "történelemül" igen. Ott meg az a hír járja, a mi Sanyink Roderic de Borja y Doms néven született. Beszéld meg a szüleivel, hogy miért ezt a hülye fhansziás nevet adták a dednek.
@Dr. néma bárány:

Pope Alexander VI (Spanish: Alejandro VI), born Roderic Llançol i de Borja (Spanish: Rodrigo Lanzol; 1 January 1431 – 18 August 1503) was pope from 1492 until his death in 1503. He is one of the most controversial of the Renaissance popes, and his Italianized surname Borgia became a byword for the debased standards of the Papacy of that era.
@rodeo36:

Ja, értem, aki nem ért veled egyet az mind agitpropos, és kurvára mindegy zenéről vagy egy kibaszott pápáról van-e szó.

Ennél azért okosabbnak látszottál.
@a szív fészkei: Ugye milyen cseles?! Nem arról beszél, hogy milyen primitív és ostoba, tanulatlan azt hajtogatni, hogy 150 évvel ezelőtt még mindig ott tartottak a keresztény papok, hogy a zsidók embert áldoznak.
@rodeo36:

Akir csak Roderic néven született a kis Borja, ugye?
@Dr. néma bárány:
mivel az akkor spanyol és portugál egészen másképpen íródott és ejtődött mint ma, az un. portunyol sok minden név elírását eredményezte és a családok országhatárokon átívelően éltek sok inden van de ezt olvasd el portugálul:

Alexandre VI, nascido Rodrigo Borja (Xàtiva, 1 de Janeiro de 1431 — Roma, 18 de Agosto de 1503) foi papa de 10 de Agosto 1492 até a data da sua morte[1]. Quando chegou à Itália, adotou o nome de Rodrigo Borgia, aportuguesado para Rodrigo Bórgia. O nome de sua família foi elevada à cátedra do Vaticano com a eleição do seu tio materno, Afonso Bórgia, como Papa Calisto III.

Rodrigo Bórgia estudou Direito em Bolonha. Com a nomeação do tio para o papado, foi sucessivamente elevado a cargos de mais qualidade: bispo, cardeal e vice-chanceler da Igreja. Se tornou um grande diplomata após servir à Cúria Romana durante cinco pontificados, adquiriu experiência administrativa, influência e riqueza, mas não grande poder. A partir de 1470 ligou-se a Giovanna (Vanozza) Catanei, de quem nasceram seus filhos bastardos; teve ainda por amante Giulia Farnese, mulher de Orsino Orsini.
@rodeo36:

Éppen ezért lesz érdekes, mit hozott ki a mi Viktorunk ebből. Könnyen lehet az írottak alapján, hogy egy pofás kis mozgalmárgyerek képe rajzolódik ki előttünk.
@Dr. néma bárány: neked ettől áll fel, ha van? annak idején a latin, francia, spanyol és portugál és persze a latin népies változata az olasz összekeveredik, és attól függően, hogy milyen képességű íródeák jegyezte fel attól függően lett ilyen vagy olyan de nem megyek bele linguisztikába oylannakl aki nem tudja a nyelveket hozzá
@Fabius: tudod milyen ajánlások és engedélyek kellettek egy Soros ösztöndíjhoz akkor? és milyen szűrökön ment át?

nekem akkor (1988) már 15 éve világútlevelem volt és 24 óránál rövidebb idő alatt újították

ez a parasztgyerek valamiben nagyon bele volt ragadva és a seggén van a tojáshéj mai napig hahahahaha el kő' olvasni ezt nagy dili...
@rodeo36:

Nem is kell belemenni semmibe. Én sem szoktam vitatkozni olyannal, akinél az egybites agitpropozás érvnek számít.
@Fabius: Hát az ővé izgibb mint a gyurcsány bioszos diplomamunkája.
@Fabius: Gondolj bele milyen vicces lesz a régi szocialista szófordulatokat olvasni orbán viktortól...
Persze a nagy rákefélés az lesz, ha annak a nyelvezete és a mostani retorika megegyezik.
@rodeo36:

Hogyne tudnám, éppen ezért vagyok a tartalomra kíváncsi. Meg ugye azért is, mert Viktorral kapcsolatban is emlegetik a súgás képességét.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szerintem egy közel 90 oldalas dolgozat elég sokat elárul az írójáról, pláne, ha politikai-társadalmi kérdéseket boncolgat. Orbán jellemrajza benne van az írásban, legyen az majd bármilyen.
@rodeo36: nem a HL-t fikázom, csak azt mondom, képzeld már el, hogy ez ma hogyan festene nálunk, bele sem merek gondolni
@rodeo36: Kanasztáért cserébe javallok egy jót
a "de ki indította útjára Colón-t?" témában:
András László: Alapos gyanú (A Kolombusz-rejtély) /Magvető, Bp. 1977 "Gyorsuló idő" sorozat/
@Pantagruel: nekem nagyon dús fantáziám van :-))))
@Pantagruel: nekem nagyon dús fantáziám van :-))))
@sörtelen: tudod itt a sarkon nincs magyar könyvesbolt és valószínűleg a Nemzeti Könyvtárat kellene felásnom miatta...

valami online? link vagy csak a lényeg:???

Isabel pénzelte és sok ellensége lett amikor látták, hogy sikeres...az, hogy esetleg egy kicsit kalóz is volt az semmit sem jelent az nagyon jó hajósok voltak...más?
puff :) új célpont a szent NER-nek

Bazsa György: A Semmelweis igazsága a Schmitt-ügyben
2012. április 04., szerda, 16:27 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző:
Bazsa György

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Schmitt Pál; Semmelweis Egyetem; plágiumbotrány; Bazsa György; Tulassay Tivadar;

Kinyomtatom • Elküldöm •Hozzászólások (#5)
A Semmelweis Egyetem doktori tanácsa (majd megerősítésként a szenátus) jogszerűen és megtámadhatatlanul döntött a napokban egy doktori értekezés szakmai-etikai értékei, itt egyértelműen a meg-nem-felelése ügyében. Ehhez éppen elegek az írásos dokumentumok, itt már meghallgatásnak nincs szerepe. Mivel ebben a doktori eljárásban érdemi hiba nem fordult elő, így nincs alapja bírósági fellebbezésnek. Már amennyiben komolyan vesszük az Alaptörvényt és nem alacsonyabb jogszabályok félre­magyarázására építünk.

hvg.hu/velemeny/20120404_bazsa_schmitt_semmelweis
hííínye:

Nem jár a busz ősztől Székesfehérváron
Az Alba Volán Zrt. felmondja a helyi szerződést.

index.hu/belfold/2012/04/04/nem_jar_a_busz_osztol_szekesfehervaron/
@Gábriel angyal: de veled bazmegolok, és persze, hogy behozom ide ezt a "zsidózást", mert hihetetlennek, felháborítónak, és elképzelhetetlennek tartom, hogy ez ma, 2012-ben a parlamentben elhangzik egy parlamenti párt képviselőjének a szájából.
Te egy rendes, mélyen hívő katolikusnak tartod magad, aranyos kislányod van, biztos rendes ember vagy. Akkor hogy a francba hiheted el ezeket a baromságokat.
Nem nézem meg a videókat, nem érdekelnek. Nincs olyan rabbi a földkerekségen, aki arról beszélne, hogy kisgyerekeket jogos megölni, bárki beöltözhet rabbinak és mondhat bármit.
A római főrabbi fiának a "történeti" munkáját ismerem, tele van csúsztatással, hazugsággal, de ennek kifejtése itt túl hosszú lenne. Csak egy példa arra, mennyire "megbízható" a könyv. A kínvallatás közben héberül is beszélő zsidók szövegét a szorgosan jegyzetelő íródeákok "fordították" (persze semmit nem értettek belőle) le latinra, és erre a fordításra alapozza ez a seggfej (aki biztos híres akart lenni, mint Forgács István), hogy elrabolták és megölték azt a kisfiút.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hacsak így nem, nosza áldozzunk:))), mert a lové már nagyon kell, Kövét elvtárs is megaszonta, ide a pénzt és kuss!
@aritus: nem lesz ájemeflóvé mert tuggyák, hogy ellpnák és az ország nem tudná visszafizetni a bukásuk után
Haggyatok má!

Mindenért a zsidók a hibások, és kész!

Itt vannak például, ezek a multi kiskereskedelmi áruházláncok. Mindegyik zsidó kézben van, ha meg nem, akkor csak titkolják.

No, ezekben az áruházakban minden mocskot megetetnek velünk.
Ma vettem egy ananászt, öregem, olyan éretlen, mint egy ... nem is tudom mi.
Azt írja a címkéjén, hogy Costa Ricából hozzák, persze hajóval, de ha két hét hajókázás után sem ért meg, akkor milyen éretlen formában szedhették le?
Ráadásul, gondolom, még érésgyorsítóval is bepermetezik.

Vagy ott van a dobozos üdítők témája.
Én megírtam egy hipermarketes marketinges csajnak, hogy miért ellenségeik ők a magyar emberek egészségének? Tudatosan csinálják ezt? Mármint azt, hgy minden szar van, de épp az olyan gyümölcsökből nincs dobozos üdítő, amelyek RÁKELLENESEK: szeder, málna, cseresznye, áfonya, fekete meggy... szóval minden, aminek jóóó sötét a húsa.
Gondolom a tel-avivi boltok polcai roskadoznak ezektől, mert mindet csak odaviszik.

A Fábiánusz miért nem erről ír?

Ugyanis ez lenne KÖZérdekű téma, nem a zuglói benfenteskedései, meg a csúcspolitikai ömlengései.

Ejh!
@rodeo36: hát pláne úgy, hogy Matolcsynak már saját bankja, biztosítója lesz. Ez elképesztő. Tényleg nem tudom, miben reménykedjek? Abban, hogy megállapodnak az imf-el és akkor nem megy csődbe az ország (?), vagy abban, hogy nem, mert úgyis ellopnák a pénzt, a gazdaság így továbbra is padlón, visszafizetni meg nekünk, álompolgároknak kell.
@aritus: "Nincs olyan rabbi a földkerekségen, aki arról beszélne, hogy kisgyerekeket jogos megölni, bárki beöltözhet rabbinak és mondhat bármit."

Bár igazad lenne. :)
@rodeo36: fletóék által is felhalmozott hitelt sem fogjuk soha a büdös életben visszafizetni. :)
@Gábriel angyal: a rabbik közt is vannak rosszak, és vannak jók is. vannak nagytudásukak és vannak korlátoltak. Ugyanez igaz a papokra is. vannak akik gyávák, alávalók. és vannak bátrak, olyanok, akik tesznek is valamit.
A Slicc család szomorú, bár a lányai büszék rá,hogy meghozta a döntést. Azt mondták, Slicc eddig csak sikerekhez szokott. Hát ja.

Majtényi szerint közszereplők dolgozatait lehessen olvasni. Orvbáné olvasható már a honlapján.
@Gábriel angyal: ezzel együtt a jobbikos képviselő tiszaeszlározása gyáva tett. mert ha zsidózni akar, akkor tegye azt nyíltan, de ne így. és egyébként is a legelmaradotabb gondokodás, amivel eddig találkoztam
Rubik-kocka lesz a Rákóczi-hídmellet.

Radnai Péter, a Pléhboj-főszerkesztő az ötletgazda, Orvbán támogatja.Uniós pénzből pár milliárdocska lenne. Az 1100 év magyar szellemi teljesítményeit mutatná. 2014-ben indul.

Eperjes meg kimerült, a cucimókus.

Kórházban van, de mikor volt utoljára normális?
@a szív fészkei: nekem nagyon bejön az a múzeum terv. ha lenne sok pénzem, és lennék valami nagy ember, akkor biztos, hogy beszállnék.
@Kara kán:

Mióta vagyok én KÖZszolgálat?

Ott a blogod, miért nem írod meg te?
@rodeo36: ha komolyan gondolod, regisztrálj az Antikvárium.hu-n, most akciósan 200 pöngő.

Egy rejtélyt nehéz kivonatolni, de a lényeg, hogy még azt sem tudni dokumentálisan, kis is volt ez a Christoforo Colombo.
Magyportunyolul Kolombusz Kristóf.
@Gábriel angyal: akkor ma ejjel elolvasom előtte a Real Madrid APOEL és Chelsea Benfica...kis pihenő majd rágcsálás...kösz
@aritus: pontosan, a tartozás az adófizető dolgozőké a pénz meg az övék, hordják offshore-ra és eltüntetik...ezért izgulnak a 22000 milliárd forintra van már hely és zseb csak a zsé hiányzik
@Penivaldes: Ennél már csak a bosszú népének tettei gyávábbak. :(
@rodeo36: Huhhh jó kis program. Kiknek szurkolsz majd?? :)
@a szív fészkei:

Eperjes megborult a ténytől, hogy hiába minden nyelvcsapás, csak nem lett belőle Kossuth díjas színházigazgató sehol.

Csak nem kellett volna kiröhögnie Orbánt azon az ominózus rendezvényen, mikor a nyakába szakadt egy ponyványi víz.

m.blog.hu/or/orulunkvincent/image/eperjes.jpg
@Gábriel angyal: nálam ezzel ne próbálkozz, mert a bosszúnépezői azok, akikkel nem tudok kedves lenni.
Te meg sokkal normálisabb vagy annál, mint hogy hülyeségeket írj. Legalábbis annak tűnsz, de ha ilyeneket írsz, akkor ezt át kell gondolnom.
@Fabius: Ja, nyelvcsapás nyelvcsapás hátán, oszt hiába. Mert Alföldi azért marad - szakmabeliek szerint - mivel nem tud dönteni Szamikája és a sokkal nagyobb szabású Vidnyászky közt.

@Penivaldes: De azért a meglévőket sem kéne szarban hagynia. Az Iparművészetire nincs pénz Zsolnay-cserepeket se javítani, és sorolni lehetne, mennyire érdekli a nagyságost en bloc a kultúra. Nem tudni, kire bíznák ezt, hogyan állítanák össze, ez is szakma, márpedig nem Radnai Péteré.
@Gábriel angyal: kis matek és közgáz:

34000 milliárd GDP/GNP helyett 80000 milliárdra képes az ország, kormánytól függően

megfelelő gazdaságirányítás és fejlesztések (ADÓRENDSZER, VÁMRENDSZER)

és ebben az új helyzetben újratárgyalni és a felét lealkudni

ez ilyen eccerű
Most akkor egy piszkos kézzel tisztázzuk ezt is
index.hu/belfold/2012/04/04/a_tiszaeszlari_vervadrol_beszelt_a_jobbik/

A tiszaeszlári ügyben is az volt a nagy baj, hogy az akkor is nagyon befolyásos zsidó lobbi a gyilkosok mellé állt.

Az én verziómban egy olyasféle cselekedet volt ez, mint amilyent nemrég a mexikói szent Halál-imádó elmeháborodottak is elkövettek.
A keresztény kultúrkörben voltak és vannak (remélem, nem lesznek) sátánisták. Őket a kereszténység kiveti magából.

A zsidókkal az a baj, hogy nagyon rosszul értelmezett szolidaritás működik sokszor az ilyen esetekben.

Penig, boszorkányok voltak, és vannak mindenütt. Nem kéne őket védeni. Mármint a fekete boszorkányokat.

Olyasmi ez a szolidaritás, mint amit a nyugatra szakadt moszlimok is akarnak maguknak: őket ne a rendes bíróság ítéle el, hanem külön, saját, autónom, saría-alapú bíróság egrecíroztassa. A zsidók is ezért ágáltak sokszor a történelem során.

A külön bíróságokra volt ugyan példa, mert papokat, katonatiszteket kicsit mindig más (kanonikus, becsület) elbírálás illetett meg, sőt, jobb helyeken és időkben nemcsak a templom és a laktanya, hanem az egyetem is tiltott hely volt a közönséges igazságszolgáltatás számára, ahol azílumot lehetett kapni, de mi lesz a társadalomból, ha ennyi kivételezés van?

A tiszaeszlári eset eltussolásával sajnos nagyon rossz szolgálatot tettek a túlbuzgók a zsidóságnak.
@a szív fészkei: mikor volt pénz az Iparművészetire? sosem. néhány éve voltam... hát lehetne jobb
a Szépművészti viszont példaértékű.
@Penivaldes: Ja, nagyon ügyes bizniszmen a Baán. eddig Hillerből, mostantól orviból integet kifelé.
@a szív fészkei: de ügyesen csinálja, mert szerez pénzt, és azt jól használja fel. első a múzeum!
@Kara kán: Talán reklamálj Krúdynál te szerencsétlen. Nem a te verziódat írta meg, amilyen hülye az is Mátyás mellett.
@Penivaldes: Igen, ehhez befeküdt Kerényi segge alá mázolmányt bírálni. Azért Hillerék nem kértek ilyen megalázót tőle ugyebár. És akkoriban voltak a bazi nagy kiállításaik, mint Van Gogh pl.

Meg a többi, ahol Hiller -lehet rajta röhögni politikusként - de mindig értelmes volt a megnyitón: olaszul idézett, latinul idézett, kisujjból rázott ki pofás és értelmes beszédet.
fabiusz bocs ez a hosszú idézet belecsúszott tévedésből töröld ha tudod...
@Kara kán: Ez a MAANDIRENE ÍRTÁK, AMI AZTÁN NEM BALLIBSI ZSIDÓALOM: [..]"Kossuth Lajos aztán nem a szívünk csücske, de a Turinból megszólaló öreg népvezérnek igaza volt, amikor középkori előítéletnek, Magyarország gyalázatának és a civilizációhoz méltatlannak nevezte a vérvád-ügyet.

És bár 1884-ben, vagyis 128 éve jogerős felmentő ítélet született az ügyben, ez a 21. századi jobbikos tényként beszél Solymosi meggyilkolásáról. Ahhoz persze gyáva, hogy konkrétan zsidózzon, csak kerülgeti a forró kását, a sunyi antiszemitizmus évszázados receptje alapján. Miközben a világ és közeli szomszédaink is egyre húznak el mellettünk, a mi közbeszédünk megy visszafelé az időben, bele az utóbbi évszázadok legsötétebb bugyraiba. Botrány."

Orvbán büszke lehet rád, ha ilyen hívei vannak, tényleg közel a bukása.
@Penivaldes: Fogszabályozás, mert azzal nemtudta hangokat rendesen ejteni. De nagyon lenyűgöző műveltsége van. Ami Orvicsekről soha nem volt elmondható.
@a szív fészkei: megérdemeljük ezeket. ilyenek vagyunk magyarok, nyíltan nem merünk semmiről beszélni, de kígyó módjára nagyon megy.
@a szív fészkei: Egy dakota közmondás szerint, ami reggel még székely volt...
@Pantagruel: Köszi! Én is arra gondoltam először, hogy a Lordok Háza a társadalom tehetetlenségi tényezője miatt maradt meg az Egyesült Királyságban, csak nem akartam leírni, mert nem voltam biztos benne. :)

Egyházak szerintem se kapjanak felsőházi képviseletet, már csak azért se, mert ki döntené el, hogy melyik egyház kerülhet be és milyen alapon. És azt ki képviselné, aki olyan egyház tagja, ami nem rendelkezne képviselettel, vagy ateista? Az örökletesség meg nekem is sok lenne.

Ahogy már írtam, szerintem a közigazgatási egységek képviselhetnék ott magukat, amennyiben egy kicsit decentralizálnák az irányítási struktúránkat. Esetleg arányosan, mondjuk a népességi, és/vagy a területi megoszlásra alapozva. Mást nem nagyon tudok elképzelni...
Na nézd,mit nem tesz a zideiglenes ellnökünk már!! www.stop.hu/belfold/botrany-az-iskolaban-kover-laszlo-haverja-lett-az-igazgato/1021294/

[..]"
címlapsztori
130 évet ugrott vissza a Jobbik: antiszemita uszítás az Országgyűlésben Valami bűzlik? Ne hagyja annyiban!
5/10 ajánló
Ki váltsa Schmitt Pált? Az MSZP várja a véleményeket
Bécsi földgyár: virágföld zöldhulladékból
Elborzadt a látványtól a Titanic sztárja
Elkelt az összes BMW 1M Coupé?
Kés alá fekszik Gianni
Hová száll még a benzin ára?
Daróczi Dávid az égből üzen édesanyjának
Botrány az iskolában: pályázat nélkül ültették be az igazgatót
Utálják a tinilányok a Megasztár felfedezettjét
Szépségversenyt nyer a VV5 fura lánya?
Át lehet látni a szitán? Egyezkednek a pártok
Ausztrália helyett Kaliforniában van a Palik család?
Tarlós megállapodott - megmenekült a BKV?
Megérkezett az új Volvo és németet kér reggelire
Mire tippel? Hány éves lehet Varga Izabella?
"Sokkot kaptam" - Alekosz összetörte a nyereményautót
Ki játszik, kivel?
Fotókon az egykori szovjet tengeralattjáró-bázis
A Nyári-lányok voltak az est sztárjai
Tavaszi kiegészítő trend

Pályáztatás nélkül választott iskolaigazgatót a Pest Megyei Intézményfenntartó Központ a szigetszentmiklósi Batthyány Kázmér Gimnáziumban. Az ügy pikantériája, hogy a Nemzeti Erőforrás Minisztérium által közvetlenül kijelölt Mede Norbert egészen tavalyig chipösszeszerelőként dolgozott Írországban." Ilyen világ lészen.
@a szív fészkei: Bocs a rizsákért, azt törülni kellett volna, a lényeg a "pályáztatás nélkül, stb. "
@Pantagruel: Azért vigyázzunk azzal a kijelentéssel, hogy a Lordok háza az egy maradi intézmény. Az LH.-ban komoly munka folyik, másrészről az uralkodó adományozhat nemesi címeket, így bárónő pl Catherine Asthon is aki az eu külügyeiért felel.
@a szív fészkei: Ezt az Erzsi-utalványt nem a CBA kérte, egészen véletlenül? És épp most akar terjeszkedni...
@King of Shadows: 15.-kétől lehet Bözsi utalvánnyal fizetni a Tescoban is.
-no komment-

Megszólalt az IMF: még nincsenek hivatalos tárgyalások Magyarországgal
2012. április 4. | 18:24

TweetFellegi Tamás tárca nélküli miniszter informális megbeszéléseken találkozik Washingtonban az IMF küldöttség vezetőjével, Cristoph Rosenberggel, de hivatalos tárgyalások az új hitelkeretről ebben a fázisban nem várhatók - közölte a Nemzetközi Valutaalap a Reuters-szel.

www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt_az_imf_meg_nincsenek_hivatalos_targyalasok_magyarorszaggal.165313.html
@a szív fészkei: Addig nem bukik amíg a saját és a jobbik bázisa ilyenekkel termeli magát utána.
@Gábriel angyal: Ugye tudod, hogy az ilyen a zsidók gyerekek és szűzek vérét áldozza dologban csak a primitív, tanulatlan, vidéki-tanyasi népek hisznek?
@Gábriel angyal: megvárom, amíg az okosok elolvassák, aztán majd elmesélik milyen:))) El nem olvasok 90 oldal ilyet.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": városban is élnek olyan sötétek, hogy azokhoz képest a fekete vakító fehér.
@Bicepsz Elek77: az túlzás, hogy jórésze, de Iraelben a keresztények nagyrésze palesztin, a mondat így helyes. Nagy feszkók is vannak köztük és a muszlimok között.
@Kara kán: te vagy az élő példája a régi mondásnak: diplomával észt nem osztanak.
Magam részéről továbbfejlesztem: erkölcsöt sem.
@a szív fészkei:

Te úgy látszik még mindig nem érted, hogy engem nem érdekel sem a Mandiner, és igazából sem ön magukban a zsidók, de még a magyarok sem, ha el kell odáig menni, de annál inkább az igazság.

Amúgy az igazi jobboldaliaknál ez az értékrend:
Isten
Haza
Család

Nálam Isten egy abszolút igazságot, és más jókat megtestesítő személy.
Amúgy ez tök logikus: hisz hazaszeretetből - legalábbis mi magyarok! - nem mondhatjuk azt, hogy 1+1 = 3, vagy a muhi csata nem is történt meg stb.
Az objektív igazságot tagadni nem szabad, nincs is értelme.

Kár, hogy mások nem úgy gondolkodnak, mint én. De pl. ez az Eperjes gy gondolkodik, ki is jelentette színpadon, mármint nem színdarabban, hanem közönségtalálkozón. Úgyhogy, te csak ne mókusozd őt, mert a bokájáig sem érsz, szerintem.
@aritus:

Pedig érdekes. 86-87-ben Viktor még ragyogóan látta-láttatta a "liberális állam" képét, amiben ő speciel akkor nem élt.

Hogy a faszba lehetett ezt mára így elfelejteni?
@Penivaldes: hogy vagy? Nekem elég izgi napom volt, pedig nem is mondott le mégegyszer smitt.:D
@aritus: Elején tartok. Elég fura, T/1-ben ír, és tele van olyan kifejezésekkel amit csak seggfej nyikhajak írnak le, mikor okoskodni akarnak.:D
@Gábriel angyal: ha pedig van olyan rabbi, aki ilyeneket mondd, azt feljelenteni, bíróságon elitélni és börtönbe csukni.
@Gábriel angyal: jesszus Gabriel, csak ezt a bosszú népét ne mondanád, csak ezt tudnám feledni. Mindig kibújik a szög a zsákból, ronda egy antiszemita vagy te, csak nem tudom mi a fenének tagadod?
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Eldugták!!!!!! Eldugták a boltban a milánói alapot, és a fogkrémet!!!
kénytelen voltam intézkedni..
@Fabius: ez komoly? Szerinted emiatt lett Eperjes kegyvesztett? Hú, akkor Orbán már nagyon előrehaladott állapotban van.
@aritus: mégis mit hittél? hát persze, hogy ezért..mi másért?
:DDDDD
@aritus: pedig azzal a nagy lópofájával dr zorbán is tud nyeríteni...
@King of Shadows: Hurrá, általában ekkor számítják el magukat. Túl gyorsan, túl agresszívan terjeszkednek. Aztán jön a pofára esés. Mondjuk a cba-ért nem kár.
@Fabius: Nem felejtette el, csak balaszttá vált és kidobta a hajóból.
@a szív fészkei: :DDD hülye, ez megjelent előttem, ahogy a különböző seggekből integet kifele:)))
Magam részéről azért felsorolnék 4 jobboldali alapértéket: magánélet szentsége, magántulajdon szentsége, önszabályozó piac és önrendelkezés szentsége.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és csak a g betűig jutott el:) azt jól az eszébe is véste.
@aritus:

Az Orbánt ismerők szerint abszolút komoly. Eperjes térdét csapkodta úgy röhögött, ez nem bocsánatos kisiklás. Végül is a miskolci Fidesz vezetőin is 16 év után vett revansot a Waschler ügyért.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Akkor majd a kormány megmenti, mert támogatni kell a hazai vállalkozásokat, meg mocsok külföldiek, meg munkahelymegőrzés...
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Én nem tudom, de az az Orbán Viktor aki a dolgozatot írta alig hasonlít a mostani Orbán Viktorhoz.
@a szív fészkei: mi a problémád kedves szív? Ha csipszeket össze tud szerelni, akkor egy szaros gimnáziumot is tud vezetni, az se olyan bonyolult.
@Fabius: a mocsok témavezető tehet róla? :)
@Penivaldes: Ez több mint felháborító! Utálom mikor átrendezik a polcokat és keresgélnem kell!
@Fabius: mert valószinűleg akkor se gondolta komolyan, akkor még úgy látta az a korszellem, az a nyerő. Aztán mikor észrevette, hogy mégsem, akkor váltott. Mert már akkor is csak a hatalom érdekelte. Orbán egy akarnok kis pöcs, egy gőgös gúnár gedeon, és egy egész országot feláldoz ezért:(((
@Fabius: Nekem az a benyomásom, hogy mi szeretünk ebben hinni. Mert vagy akkor játszotta a liberálist, vagy most játsza a demagóg antidemokratát.
@King of Shadows: Svájci bankszámla nem apadhat. Ha máshogy nem sortolnak egy sort.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": akkor még fiatal volt és bohó, lelke lángolt, mint egy kohó.
@egyfejű: és ehhez keresünk egy jobboldali pártot, mi árvák. És ha lesz ilyen, a haza meg lesz mentve!
@rodeo36:
No lám.
Tisztelettel hívnám fel figyelmedet a 16. sorszám alatt jelzett (alap)mű 1973-as, Buenos Aires-i nyolcadik kiadására, mely 686 oldala kellő támpontot ad a kételyeknek. Ne hagyd figyelmen kívül, hogy ez a szöveg több lényeges ponton eltér a negyvenes évek elején magyar nyelven megjelent kiadásában foglaltaktól!
Már maga a több,mint százoldalas jegyzetanyag áttekintése pontos képet rajzol rejtélyről, elalvás előtt.
@Penivaldes: ezért vagy te különb, mint Orbán:)))
Olvasom, hogy a közértben kellett kutató munkát végezned, ezért már egy PhD kijár, nem?
@Fabius: Úristen, akkor tényleg elborult már az elméje. Szegény Magyarország, szegény magyarok.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": van egy könyv, Csak a narancs a címe, azokkal a volt fideszesekkel csináltak interjút, akik a székház ügy miatt hagyták ott a fideszt. Hát ott van egy sztori, még a Bibó kollégiumi időkből, az mindent elmond Orbánról. Csak hosszú, nincs kedvem ide leírni. A lényeg, se magánélet, se magántulajdon, se emberi méltóság tisztelete. Akkor se tudta mit jelentenek ezek. Csak szavak, amiket akkor jól hangzott mondani. Most más szavakat jól hangzik mondani, haza, nemzet, szabadságharc, kereszténység. Ezek se jelentenek neki semmit, de jó sok szavazatra lehet válatni őket.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szerintem egyik sem. Egy ember szellemi leépülésének vagyunk/leszünk tanúi, vagy annak, ahogy a hatalmi agónia átveszi a kormányzást a fejében.

Az tény, a cím alapján mást vártam. Ezen a dolgozaton nincs mit szégyellnie.
@a szív fészkei: nagyon szépen hangzik, bár meg is valósulna. A pártfinanszírozás az egyik oka annak, hogy itt tartunk, ahol. Lehet, hogy ezt a megállapodást is Skicc bukása katalizálta? Akkor Skicc nagy ember:)))
Erről: Közös politikai nyilatkozatot írt alá a Fidesz-KDNP, az MSZP, a Jobbik, az LMP és a Demokratikus Koalíció a párt- és kampányfinanszírozás alapelveiről szerdán a Transparency International Magyarország kezdeményezésére tartott egyeztetés után.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/lengyelekrol-irt-szakdolgozatot-orban-2085121
@aritus:

Az akarnok kis pöcsben egyetértünk, az volt már akkor is. Csak akkor még a kommer világnézetet akarnokolta a liberális állam felé megdönteni.
[..]"A szakdolgozatról Samu Mihály tanszékvezető egyetemi tanár azt írta: „A dolgozat témaválasztása igen jó és aktuális. Mind a politikai elméletnek, mind a politikai gyakorlatnak egyik legfontosabb területévé vált a társadalom és a hatalom viszonyának értékelése, és ennek az új tartalmú kapcsolatrendszernek a politikai rendszerben való megjelenése." A végén leszögezi: „A szakdolgozat szakirodalmi háttere, elméleti fogalomrendszere messze túlhaladja a szokásos szakdolgozati szintet."
@Penivaldes: nem azt mondtam, hogy maradi, csak azt, hogy feudális maradvány. egy fecske nem váltja ki az anglikán főpapságot (akik szintén nem maradiak)

@a szív fészkei: most, hogy rövidre zártad az ongoing vitát a könnyűzenéről, hihetetlen, de elcsíptem Rodeót egy oldschool klipben:
www.youtube.com/watch?v=K3dudR-ZLbM
@a szív fészkei: Az, hogy eddig csak sikert hozott neki az élet, irigylésre méltó, nem mai gyerek. Az, hogy odatartotta a képét a pofonnak, mert volt oly naív,hogy hitt abban,hogy ő sérthetetlen,s megint jó oldalra oldalgott - az az ő maszek baja. Itt nincs úri becsület, ha még ráadásul nem tudják lebeszélni arról, hogy pereskedjen,még nagyobbat fog kapni. El kellene mennie egy szép világkörüli hajóútra, mert most megtörték,s ebbe,mint ember - tök mindegy a véleményem - könnyen beleroppanhat. Kedves neje már legyalogolta a lábikóját?
Jók voltatok? Okos kánkános csávó is becsatolta a phd-ját, vagy csak osztja az észt? :)) Viktorét elkezdtem olvasni, 3 oldal után feladtam, majd valami nyugodtabb pillanatomban.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Külön kézcsókom... :O
@Fabius: nem skizofrén, az egy nagyon komoly betegség az embernek is, a környezetének is. Ő egyszerűen jellemtelen, szélkakas módjára viselkedő, habzsoló, kiszipolyozó,mindent,s mindenkit fel-és kihasználó ....utolsó jelzőt most hagyom.
@Fabius: Én ezt vártam.:) Diplomamunkát nyúlni 22-23 évesen ahhoz már valaminek nagyon nem kell stimmelnie.:D Vagy én vagyok naiv. Nem gondolom, hogy azok akik nem beérkezett, nagy emberként vágnak bele, azok valahogy kikínlódják. Csak akiknek puccnak kell a diploma vagy a cím azok élnek ilyesmivel.:D
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: Szép jó estét uram! Eléggé hanyagoljuk egymást mostanság.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó estét vándor, remélem ma tovább marad körünkben.
@aritus: Kisstílű, intoleráns, haragtartó. Vajon mit mondana rá egy profi profilozó?:D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ne mondj semmit! :( Minden nap 8 körül esek csak haza. Olvasgatok max. de sok olvasni való jön össze napközben, nincs időm írogatni. :) Sajnos.
Jövő héten megyek Pestre. Egy kávéra majd elhívhatom a hölgyet? ;D
@rodeo36: "és ebben az új helyzetben újratárgyalni és a felét lealkudni"

Huhhh ez egy echte jobbikos javaslat.:) Ne nagyon hangoztasd itt mer fabius majd lecsesz, hogy bolhafing vagy közgázból, meg amúgy is mindent vissza kell fizetni ha beledöglünk is. Nos ez utóbbi már folyamatban van és csak fokozódni fog. Mármint a beledöglés. :(
@Penivaldes: Ma ezzel a probléma. Még Ákos is megénekelte. :)

youtu.be/YVd8o9v6FMw
@aritus: Úgy is van. Megint egyetértünk. :)
@Gábriel angyal: összegszerűen nem vágom (aki ért hozzá, vágja, hogy miért, sztem Rodeo is csak elrettentésül dobálódzik a nullákkal), máskülönben egyetértek (alkudni tudni kell), én is azzal kezdeném, hogy mennyit enged a feléből
@aritus: Mindenkinek van valami beütése nem?? :)
Na jó akkor valami nagyon szépet küldök estére. :)

youtu.be/XGgJDm90jlU
@Fabius: Tudom nem szép dolog, de én akkorát nevettem, hogy egész kivirult a lelkivilágom. /pont az előbb borítottam fel a nem épp olcsó Worchester szószomat,s mikor arrébb raktam feltakarítani, puff még egyszer levertem..... Nem akarja, hogy az övé legyek. Erre jól jött egy kis nevetés.
@aritus:
"a Bibó kollégiumi időkből, az mindent elmond Orbánról. Csak hosszú, nincs kedvem ide leírni. "

Írd le nyugodtan!

Betört egy ajtót.
Ebből az idióta elmeháborodott libsibolsi gazfickók azt következtették ki, hogy jáj, rátörte egy nőre az ajtót.

De ha egy nő több, mint egy napja nem ad életjelt, akkor r kell törni az ajtót, mert mi van, ha szívrohama volt stb.

Na, kb. így ferdítenek el, hazudnak össze mindent a libsibolsik.
Mert ők ehhez értenek.
@Fabius: Ő ugyan az, csak változik, mint kaméleon./csak a színe, belül ugyan az - sikertelen focista, állandóan kompenzáló ember/ Sajnálom magunkat, de nejét és gyermekeit is. Nem tudhatják, mire ébrednek másnap. Erre mondják: ments meg Uram. Ateista vagyok, s mások vallását tisztelő.
@Kara kán: Ha szívrohama volt, akkor megértem, de azért, mert bezárkózott egy napra?
Ja, jobber estét mindegykinek!:-D
Na, most okosabbak lettünk?
index.hu/belfold/2012/04/04/navracsics_kormanytag_is_lehet_elnok/
"ósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke azt mondta, hogy nincs még jelölt, „csak a lehetőségek vannak meg”. Végül így foglalta össze a helyzetet: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több”."

Lajosunk (tán a XIX.?) megint shortol tán?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): karakán tollából csak hazugság jön, nem volt ott semmiféle nő, hogy is lehetett volna, mikor isten, haza, család?
@aritus: Azt hiszi, ezzel meg lehet faszán indokolni minden eddigi, a zsidók ellen elkövetett írtást, üldözést meg ezt a mostani hajcihőt, aminek elég rendesen veri itt a habját. Szennyes is, undorító is, hazug is, de tetszik neki. A mosolya mögött azért eléggé konzekvesen ez van.

Azért jó megjegyezni, hogy ezért, ezt naponta százszor elhinteni jár ide. Ákos meg egy marék genny. Hallgassa ezt "művészetet", aki rá van szorulva.
Annyira utálom a libsibolsikat.
Nem elég, hogy rosszindulatúak, még buták is.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): de a hazugsága mutatja, hogy a sztori közismert, és kurva ciki, ezért beindult a hazugsággyár:)))
@a szív fészkei: azért is írtam, hogy bármennyire kellemkedik itt Gabriel, egy ótvaros antiszemita, semmi több. Lehetne egy tök normális ember is, aranyos kislánnyal, feleséggel, mély hittel. De neki ez valahogy snassz. Néki az kell, hogy utálhassa a zsidókat. Talán analízisbe kéne mennie. De leszarom, legyen ez az ő baja.
@Pantagruel: az apránként leközölt adatokból készítettem egy excel-t és azzal számoltam kamatos kamatokat meg egyebeket ahogy az illik (ahogy szakmailag helyes) és ezek a számok igazak

a te firnyák agayadnak csak annyit mondok, hogy a korábbi IMF kérelemből miért lett pontosan 22000 milliárd valahonnan a semmiből?

az én számaim pontosan ezt hozták ki hónapokkal korábban mi9nt ezek a hazugok...először kezdték egy kisebb csalival majd kijöttek a farbával

a táblázatomat egyébként novemberben állítottam össze, csak, hogy röhögjél nagyokat
@aritus: Már megint mit művelt ez a fijú, hogy így kibuktatok rajta?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): ki emlékszik már erre? Az a baj, hogy ki emlékszik már a székház ügyre, az apja bányáira, a nem vót taggyűlésre, a kaya ibrahimra? Úgy szédült bele az ország ebbe a romlott, hatalom mániás kis pöcsbe, mint az éjjeli lepke a lámpásba.
Orvbán csahosai, Kerényivel az élen egyre náculnak: orulunkvincent.blog.hu/2012/04/04/kiket_is_rugatna_ki_kerenyi_imre_az_egyetemekrol Megint kunbélázik a nov. 7-i ünnepségeket rendező Kerényi? Eperjes meg a Kútvölgyi-a pszichiátrián? Hát csak összegyűlik a csipetcsapat a gumiszobában előbb-utóbb!
De addig elmennek a flig, vagy azon is túl:[..]"Most azonban már a neonáci Pozsonyival fenyegeti a "kunbélákat" , akik "nem tudnak szimbiózisban élni a magyarsággal". Cuki.

Tegnap száztizenhét egyetemi professzor állt ki Tulassay Tivadar rektor mellett, köztük ismert jobboldali értelmiségiek. Most ők lesznek a célpontjai a kerényiknek és a pozsonyiknak.

Ha hagyjuk."
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): hát most nem keresem elő a kommentjeit, a lényeg, hogy bőszen bizonygatta, hogy a tiszaeszlári vérvád az úgy igaz, ahogy van, és a zsidó rabbik Izraelben is megmondták, hogy gyerekek vérit akarják inni, mert ezek a zsidók a bosszú népe. Ja, és a római főrabbi fia is megírta egy "tudományos" munkában, amit aztán vissza kellett vonnia, mert életveszélyesen megfenyegették, na kik? hogy Olaszországban szokás volt keresztény gyerekek vérit venni a zsidóknak. Asszem ennyi, és szívvel úgy gondoltuk, hogy ennyi tán elég is. Le is vontuk a konzekvenciát, hogy antiszemita. De könyörgöm, miért tagadja? Na, ezt nem értem.
@aritus: Miből nem lesz cserebogár, ugye?
"A letartóztatott Deutsch és Kerényi egy hét alatt országosan ismert politikus lett (utóbbi hamar visszavonult a politikától). Népszerűségüket kihasználva a Fidesz Adj egy koronát elnevezéssel gyűjtést szervezett, hogy így fizessék ki tízezer koronás adósságukat a magyar külügynek. A pénz nem gyűlt össze teljes egészében."
index.hu/belfold/1989/2009/08/29/hos_lesz_deutsch_tamas_es_kerenyi_gyorgy/
@aritus: Én is azért állok le vele vitázni, hogy kiderüljön, a bűbáj mit takar. ez nembeszélgetés, mert ugyanarra futtat mindig mindent ki: a zsidók bűnösek minden aljas és szemét dologban folyton folyvást...

keresi az igazságot, aham. Felvilágosít, aham. Hát így, ahogy, érdekes módon. Egyetértek veled. Analízis is zsidó találmány,ne feledd! :-DDD
@a szív fészkei: nekem sajnos nem indult be a videó, bár lehet, hogy szerencse, mert végülis az mazochizmus lenne, ezt a f.sz Kerényit meg társait hallgatni. Az én gépem az szeret engem, és kimél:)))
@aritus: hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A1bor_f%C5%91angyal
Meg a buzikat, nem?
"Egyes apokrif iratok szerint a Szodomát és Gomorát elpusztító angyalok között is ott volt."
@aritus: @Kara kán: Téged nem bírnak ebben sem alulmúlni, ne félj. Azért tagadja, mert annyi eljut az agyukig,hogy azért ez valahogy nem komilfó.

Most be kell bizonyítani, hogy jogosan azok, ne érezzék kényelmetlenül magukat a nagy utálatukban. És ilyenkor mindenre rábuknak, mint gyöngytyúk a takonyra.
@aritus: Kara kánnak csak az szól, hogy butaságban nem lehet őt alulmúlni, ha ez neki siker, élvezze! A többi neked ment.
"A magyar vállalkozásoknak is vissza kell szerezniük az ország kereskedelemében a vezető pozíciót, a CBA ehhez növeli az eladóhelyek számát, többek között például úgy, hogy felvásárolja a Magyarországról esetleg kivonuló kereskedelmi láncok üzleteit, és korszerűsíti a saját boltjait."

De miért az állami segítség, és miért pont adóforintokból?:-(
index.hu/gazdasag/2012/04/04/ujra_piacvezeto_akar_lenni_a_cba/
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): ne is mondd, hogy odavoltam akkor értük:(( Most látom, hogy Pesty is ott volt, belőle is micsoda szar alak lett:((
huh, de boldog voltam azokban az években, oszt mennyire pofára estem. Bazmeg ellopták az álamaimat, reményeimet. De biztos csak magamat okolhatom, hogy voltak ilyenek:((
Csekk elhagyott, Boliért, örökre?:-(
"A sír tanulmányozása segít megismerni, hogy milyen sorrendben és milyen szertartások keretében helyezték végső nyugalomra az elhunytakat. Ezt korában sohasem írták le a mezopotámiai feltárások során. Így tisztázhatjuk az ősi temetkezési szokások számos aspektusát" – vélekedett Franco d'Agostino ásatásvezető régészprofesszor."

Bolit nem lehetne kiküldeni estleg ide?:-P
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): ezt se fogom sose megérteni. Egy jog kiterjesztése miért is fenyegeti azokat, akik e jogokat eddig is birtokolták? Ha a buzik házasodhatnak, gyereket nevelhetnek, örökölhetnek, ez miben fenyegeti a heterókat?
@aritus: + 1 Igen, engem is megloptak. A legdurvábban.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): A fiam nagyon szomorúan jelentette be, hogy CBA-ban kapott csak vajkrémet. komoly lelkifurdalással esszük...

Amúgy Gábriel űzte ki Ádámot és Évát a Paradicsomból. Ahogy minket is űzne a drágalátos Jobbik, ha tehetné szíve szerint. Jó ez a nickválasztása valahol...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): és miért is vonulnak ki azok a kereskedelmi láncok? Már a kivonulásuk is a mi adóforintunkból lesz.
@aritus: Fijatalság, bolondság, nem?
Én is szeretnék még egyszer tizen-huszonéves pipik közé kerülni, akár a martonvásári táborban is!:-D
Címereznék ezerrel, hidd el!
@aritus: Ez maradt nekik másokatlenézendő,hogy ők heterók!!

Na und? Szerintem is jobb a férfi-nő vegyespáros, de abszolút hidegen hagy, ha más máshogy gondolja és teszi. Ezen ölni magukat, pláne másokat!Nem tehetek róla, csak szánalom, amit ezek erkölcs és érték néven képviselnek. Teli gyűlölettel,amúgy.
@a szív fészkei: "A fiam nagyon szomorúan jelentette be, hogy CBA-ban kapott csak vajkrémet. komoly lelkifurdalással esszük..."
DDDD, ma nagyon filmszerűen írsz, ez is megjelent előttem, a szomorú család, amint majszolja a cba-s vajkrémet az asztal körül:))
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): nem és nem, én voltam címerezni, életem legsötétebb hetei voltak.
Drága, én a rendszerváltás mámoráról próbáltam írni, nem a kisz táborról:)))
@a szív fészkei: Ádám és Éva zsidó volt, miként az ismert világ jórésze..itt a Jézusitáknál kezdődék a bibi, nem a hitetlenektől válik ketté, majd sokká. Igaz, előtte sem volt egységes a dolog, azt hiszem..de, hogy azzá vált, amivé, az az emberiség szégyene és nem a Megváltó útja, állítom!
Nem mintha Orbán próféta megfelelőbb lenne a HIT visszaállítására, ezt meg végképp nem állítom!
@a szív fészkei: Kacsolnék bezony, de csak huszonöt alatt, peda..ofíl..gógiából!:-P
@a szív fészkei: de ez nem gondolás kérdése. Nem úgy van ez, mint III. Richárd, hogy elhatározom, gazember leszek. Az ember ilyennek vagy olyannak születik. Ki választaná azt, ha ez választás lenne, hogy egy megvetett kisebbséghez tartozik?
@aritus: De valóban. Úgy jött meg tegnap -kértem, hazafelé vásároljon pár dolgot- hogy mama, van egy jó meg rossz hírem! Te jószagú, mondd a rosszat! Nem, feleli, dramaturgialiag, legyen előbb a jó: van gumikesztyű S-esben! Heuréka! Mi leht ezek után a rossz?!!? CBA-s a vajkrém...
@aritus: Nem, csekk hiányzik, őt importálnám Irakba, de csak a nyári evező-összezördülésünk után!:-D
@a szív fészkei: Az ára fáj, vagy tartasz tőle, mi lehet az alapanyaga?
Biztos igaz magyar, csak az a kérdés, hogy kiből, nem?:-P
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Uhh, de egy szar meló az!

Mivel én is 14 múltam Baja-VAskútidején, engem csak a kacsolás borzasztott, és nem dobtak fel akkor a huszonéves pippentyűk. Akik közül akkoriban odajöttek a táborba műsort adni pl. Bánsági Ildikó, ha jól emlékszem. Vagy Hámori Ildikó? Valamelyik, nálam idősebb,az tuti.
Skacok, hárman maradtunk! Se csekk, se peni, se keresztanya, se boli, se egér, se rodeo, se knósszosz, mi van már itt?????????? Itt maradtunk árván a könnyes emlékeinkkel, namitirok ide már csak te tudsz valami jó zenét!
Papcsák egy gerinctelen, narancssárgára fényezett R2D2 klón.
Kollégáimmal (hárman), hirdettünk a Zuglói Lapok-ban, mielőtt seggbe rúgta a szerkesztőséget. Ismertem a lap főszerkesztőét, bár a neve most nem jut eszembe. Ha nem volt a titkárnője az irodában, akkor felvette a szöveget oszt megjelent. Jó volt a lap, jött meló belőle, szerettük.
Aztán jött a cár atyuska papucskája, aki azóta is a főmamusz státuszát tölti be a Pétervárad uccai Dethsztár bázison, maga nyitva a mágnásos mezőt, ha éppen arra vetődik a főnöke galaktikus jövőrombolója, ami képes egy jól irányzott lajzerfénnyel szétbaszni a tiltakozók bázisát. Szeretnék zuglói képviselő lenni, nagy belefolyással. Megszavaztatnám, hogy legyen egy testvérvárosom Hellászban, ahol én jelölöm ki az ingatlant, amit megveszünk magamnak-belőletek. Buli nem?
Hogy leszarnám az egészet!
Mindegy
Alunni is kellene, találtam rá gyorsító szert, ami katalizátorként hat a tablettás bor okozta fejberugásra:
”Amúgy az igazi jobboldaliaknál ez az értékrend:
Isten
Haza
Család”
Zene nincs hozzá, ez így nem Kara oké.
Fárasztó nap volt a mai, de ez a verbális dinitrogén-oxid segít az elalvásban. Ettől a kéjgáztól úgy fogok reggelig aludni, hogy a nyál is kicsurran a szám szélén.
Ez 6! Nekem legalábbis.

Kösz Kánom, én ...
(majd beírod)
"Az elemzők rámutattak: bár a bűnözés visszaszorulóban van azóta, hogy az ország 2007-ben csatlakozott az Európai Unióhoz, a gazdasági bűncselekmények közül a közbeszerzések manipulálása, a korrupció, az áfacsalás továbbra is napirenden van."
Bulgáriában,nem Bulváriában, teszem hozzá sietve..
index.hu/gazdasag/2012/04/04/1_8_milliard_eurot_termel_a_bolgar_feketegazdasag/
@aritus: Non, Knósszosz végszóra beesett!

Hú, de utáltam erre ébredni minden reggel:
www.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U

..a hosszú esti/éjtszakai dugványozások után!:-D
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": A sortolást majd Kövér intézi, főleg ha még egy párszor egy mondatban emleget minket Nigériával ...
@aritus: én is voltam építőtáborban, spárgát szedtünk, hát jó szar meló volt a Helvéciai ÁG-ban
@rodeo36: nem röhögök (kivételesen), csak van bennem némi szkepszis. A hitelviszonyon alapuló fizetési kötelezettség számításakor a központi költségvetés, az elkülönített állami pénzalapok és a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak együttes adósságán kívül befigyel a helyi önkormányzati adósság a helyi és helyi kisebbségi önkormányzatokat együttesen terhelő adósság (az egyes önkormányzatok egymással szemben konszolidálandó adóssága, plusz az államháztartás és az államadósság értékének kalkulációját átírja az alrendszerek egymással szembeni adóssága), szal gondolom naprakeészen pötyögöd az Excelbe a maastrichti adósságmutatóval okosítva a tételeket, mint a központi költségvetés hiánya, a repóműveletek, az MNB kiegyenlítési tartalékainak feltöltési szükséglete, a megelőlegezési hitelek, a MFB felé fennálló árfolyam-garancia, a MNV Zrt. adósságműveletei, a devizaadósság árfolyamváltozása, az állami számlák állományváltozása és a többi és a többi. Ha oké, oké. Ügyes. Én elfogadom. Küldd át! Nem mintha volna, összehasonlítási alapom. Max. kekeckedek.
@aritus: Leszarsz te mindenkit, még magad is, mert kakiszexes vagy.
@aritus: belinkeltem Neked korábban, hogy lemondásra szólították fel azt a vértahót, akin felúztuk magunkat
@aritus: Én lánykoromban ezzel nem is foglalkoztam .Anyáméknál - mint akkoriban sok ilyen családban, ahol nem volt nagyszülő, idős rokon - nem témáztunk ezen, fel sem fogtam semmit, engem soha ezért nem bánottak, holott nem az az igazi árja pofám van ugye..
Aztán egyik aktuális szerelmem odaadta 77-ben Száraz György Egy előítélet nyomában-ját. Akkor kezdtem hümmögni. De előtte azért anyám már mesélt a kis nyaralásáról a csodás lágerben, amit Örzse anyó múltkor úgy irigyelt.

Akkor ez kínos volt, nem is tudtam hová tenni 17 évesen .

Aztán, hogy látom, mennyire tufásodik a magyar közbeszéd Boross és főleg orvbán óta, milyen sunyi arrogancia ül tort, elkezdtem felvállalni egyre jobban, holott addig tényleg nem izgatott és soha nem eszerint barátkoztam, szerelmesedtem. A fúdenagyonzsidó vagyok-mentalitást is utálom.

De ahogy ők a Metapédián megmondják mindenkiről, hogy zsidó vagy - skandálják egy youtube-videón is - aki nem tecc nekik, mint gyalázásként, egyre jobban nem bánom, hogy ez lettem. Szóval goebbelsi az egész, csak mióta nekik szitokszó, nekem dicséret.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Azóta Taba Lajos (mszmp magyar konzul, és Wachsler Tamás retusálva lett, mint Trockij...
@rodeo36: Jobbat mondok. Toldd föl a Netre! Több szem többet lát. Erről szól a Net: hálózatos, egymillióan milliószor okosabbak vagyunk (okosabbnak érezhetjük magunkat). A Skicc-dogánál látszott, hogy működik, pillanatok alatt meg volt a hiányzó rész, amit oknyomozók nem találtak, feltolták, és máris benyögték, hogy hoppá, plagi! :) Szal tedd közkinccsé! Tanulságos lesz.
@keresztanya fabi(en): jaja, olvastam, megláttyuk mi lesz
@a szív fészkei: én kifejezettem örülök neki, hogy felvállaljátok a zsidóságotokat.miért kellene ezt tagadni? normális körökben az embert a tetteiről kell megítélni. emberek vagyunk, nem? most verjem a mellem, hogy én katkónak vagyok megkeresztelve, mert én nagy ívben kerülöm a templomot. A 80-as évek végén ausztrál rokon visszacsööppent látogatóba. Elmentünk Egerbe, ott aztán lett visítás, mert a lurkók nem tudták, hogy kell keresztet vetni. Minek nevelitek Őket? Mondtuk, hogy EMBERNEK.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Ti koedukált táborban kacsoltatok? :-DDD

Minket valami víz választott el a fiúktól meg szigor volt a köbön, nem lehetett kiszökni. Mondjuk nem is érdekelt, mivel én láttam a bajai vonaton Galkó Balázst - előtte nem nyert a Ki Mit Tud-on, de gyönyörű és tehetséges srác volt,- elég volt álmodozni róla. :-DD Rendesen amortizálta azóta szegényke magát, de JA-t ugyanúgy tud szavalni azóta is.
@aritus: Te jó és mennyire nem ismersz. :)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Nem, mert akkor nekem már volt szívszerelmem, most is vele élek
@a szív fészkei: csak én ezt arra a kommentedre írtam, amit a homokosokról írtál:)) de végülis mindegy, mert a lényege a mondandómnak az volt, hogy az ember azt nem tudja megválasztani, az nem döntés, választás kérdése, hogy minek születik.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): :DDD ja ez a kakiszex, ez beindította szegényt.
@a szív fészkei: Csakis, címerezés, kukoricaegyelés, utána meg a jányok kacsolása!
Ez volt a truváj az egészben!:-D
www.youtube.com/watch?v=CGt-rTDkMcM&feature=related

Meg a gyöngyhajú jányok..jaj, ha a mai eszemmel, de az akkori farkammal..na, ölég a nosztalgiából, vissza..a jövőbe!
www.youtube.com/watch?v=IJOuoyoMhj8
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): mert a lányok csak kényeskednek és a féltik a manikürös körmeiket.
ezt a büntit felajánlhatnák a fizu nélkül maradt pedagógusoknak
hvg.hu/kkv/20120404_csepeli_szennyviztisztito
meg a Vasanak is tudtak azonnal adni 100 millát
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): hát én olyan táborban voltam kukoricát címerezni, ahol CSAK lányok voltak. Soha többet!!!!! Rémes volt és borzasztó és kibírhatatlan! Majd beledöglöttem. 17 éves voltam és csak csajokkal összezárva egy kukorica föld közepén. El tudod ezt képzelni?!
Én büszkén felvállalom felekezeten-kívüliségemet! Az építőtábori emlékeitekről az ugrik be, hogy gimiben rovóban részesültem az osztálykirándulások következetes bojkottálása miatt.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): hát ez a baj az emberrel, neki semmi sem jó! Mikor van munkája az a baj, mikor nincs munkája az a baj! Orbán legyen a talpán, aki ezt megoldja!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na te is előkerültél krokodil? Szóval már az iskolában is renitens voltál? Nem csoda ha ma idejutottál:))
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): köszi, ez tán a legjobb rész a Diktátorból. Ez reményt ad:)))
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): már félek Fabiustól, hogy megró minket a textilpetting miatt:))
@aritus: Az általános isiben, még a cucilizmus végnapjaiban diák-parlamenti (vagy hogy hívták akkor) képviselő voltam. 15 percig. Az első ülésen javasoltam, hogy szüntessük meg, hogy az egyik lépcsőn csak föl, a másikon csak lefelé lehet menni. Azt mondták, ez anarchiához vezetne. Ekkor lemondtam és illegalitásba vonultam.

No pasaran!

:DDDD
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Gyorstüzelés, sorozatlövés, miközben vártad,hogy a mennyiség minőségbe csapjon át jó marxosan? :-DDDDDD

Azt sírod vissza?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Tudom fokozni: a gimi negyedik osztályában még volt olyan osztálytársam, akinek nem tudtam a nevét!
Sajnos képtelen vagyok elviselni a hülyéket.
Mindenki a helyire!
Egér a petting-szobába, aritus és szív színi címerezés közben, én meg filmet nézek, Kánunk meg menjen a ...-ba!:-D
www.youtube.com/watch?v=mFJ-imbKdAY
@aritus: El, mert én meg a szőlők közt voltam így. Kurvaszar kajával súlyosbítva.
@a szív fészkei: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért, mert láttam már, még megnézhetem, nem?
Az Üvegtigris 1-2 vagy harmincszor is megvót, a Blájen élete meg a Gyalog-galopp tán kétszer annyiszor, és mégsem unom!
Aki nem hiszi, számoljon utána!
www.youtube.com/watch?v=rkJ2eIvyAYw
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jó a hangja, csak egy nagy 0 a személyisége
Brian élete meg maga a zsidóság kvintesszenciája. :-DDD és nem tudok róla,hogy fatvát adtak volna ki a Monthy Pytonra, vagy ki akarták volna tagadni, letiltatni,stb. jó az önirónia valamire.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Kanoknak, Cht fanoknak...(tomén), meg amúgy, van élet e franc tuggya min túl. Sztin ighía masz! Szinnyei tutta mér föstötte lilába a nőtet. Na az a lila az valami, de a mediterrán őrület se semmi.
www.youtube.com/watch?v=jNpUrMoA1OU
Vanmé élni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: látom te még ragaszkodsz a doktoridhoz, mióta Plagi Skiccet megfosztották, űgy látom elmúlt ez a doktorózos divat. Csak egy legény maradt a gáton:DD
Na mindenkinek jóccakát, a zenéket köszönöm, kicsi krokodil pedig vigyázz magadra.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Lófaszt!
Lagazi lalyos nem jáccik. Iten népi-nemzetesi zenéről van asszó, de ez is el van baszva köztárasági elnökibül. Azér mert a kezébe vett hanszert. Ez önmagában is képtelen dolog. Hál' istennek a görög zene nem azonosan van palagzálva a fásly mulattatóval. Cébéás, kormányzati csuhajde verem a kecskemétikannát plasztikkártyával Bözsileileg, nem nyerő itthon, a görögöknél meg depláne..
Késő van, ne lagzizzá'!
Na jó, legyetek szépek, álmodjatok, amit akartok, úgyis fel kell ébredni.
Mindig lekésem a Varánusz klipdélutánt, de ez jó lesz reggelre is
óh lálá, óh lálálá éiái
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3_kEt_Ac6m4#!
@Gábriel angyal: ez konkretan hazugsag
ha minden embert a tettei alapjan itelnel meg, akkor nem zsidoznal/ciganyoznal. aki zsidozik/ciganyozik az nem egyes embereket itel meg az alapjan, hogy mit cselekedtek. az ilyen ember eloiteleteket, sztereotipiakat fopgalmaz meg es lusrtasagbol, butasagb ol,. gyavasagbol, gerinctelensegbol nem veszi a faradtsagot megismerni xy-t, hanem leegyszerusiti azzal, hogy ahha.. xy cuigany, akkor az igaz ra ami minden ciganyra, ha zsido, akkor meg ami minden zsidora.

te ugyanis ezt teszed. ezert vagy antiszemita. en bloc a zsidosagrol fogalmazol meg velemenyet, hirdetsz iteletet. holott ugy, ahogy magyar letunkre te es en kulonbozunk ertekrendben, viselkedesben ugyanugy ez a zsidokra, ciganyokra is igaz. ok is mind kulonbozoek. ok is mind emberek, akik ereznek, gondolkodnak es vannak sajat motivacioik, amik a tetteiket vezerlik. es ez a motivacio mindenkinel mas es mas. es nem szamit, hogy zsido, cigany, magyar, banttu, roman vagy tot. ember.
@Fabius: eddig nem:) De most gyorsan töltöttem le tőle néhány mjúzikot:)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Az általad megfogalmazottak akkor lennének hitelesek, ha te meg nem náciznál le minden jobbikost pld. :) Te ugyanúgy általánosítasz ilyenkor, mint amit felsőbbrendű szövegeddel rajtam számon kérsz.
süti beállítások módosítása