Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.02. 05:24 Fabius

Orbánia népe, szevasztok!

Címkék: fidesz schmitt pál ünnepi beszéd

Tisztelt Honfitársaim!

Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! Mint a Magyar Köztá, izé, álam, izé ni, szóval, mint Pali, mert ez a biztos, szólok most hozzátok. A szertartásoknak különleges, varázsos erejük van. Ami szokás, ami hagyomány, annak meg kell lennie. Úgyhogy bár marha álmos vagyok, azért mondok nektek újévi köszöntőt, hisz az emberek emberének ez is feladata valahol. Legfeljebb a képernyő sarkában majd aláírom ezt is, mert lássuk be az írás inkább kenyerem, mint a beszéd.

Szóval az van kedves nép, hogy nagyot alkottunk ebben az évben is. Orbán Viktor miniszterelnök úr egyik hegyibeszédében azt mondotta, 2012 az elrugaszkodás éve lesz. Most itt állunk a trambulin szélén az üres medence felett, aminek aljáról a betont feltörték és felhasználták a hűbérrendszer felépítéséhez, de kétségektől nem gyötörve várjuk az elrugaszkodás pillanatát.

"Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, mennyit ér a kiszámíthatóság, a biztonság, a felelősség, a tisztesség – s legfőképp ezeknek a hiánya."

Hoppsz, ez csak kiszaladt a számon, vagy szabotázs történt Tekintetes Népbíróság! Én aztán tényleg az al és felkarsorvadásig aláírtam mindent, azt is ami alkotmányellenes volt.Mérlegelni nem szoktam, mert azt a mai bizonytalan viszonyok közt is biztosan tudom, nem a zöldségeslobbi elnökének neveztek ki, hogy mérlegeljek. Rajtam egyáltalán nem múlt, hogy a világ kiszámíthatatlannak ítélte meg a munkánkat, és a rohattimperialisták felelősséget meg tisztességet kérnek rajtunk számon! Én keményen megdolgoztam a sikerért! Ha kellett írtam, ha kellett vaníliás karikának öltözve jártam iskoláról iskolára hallatlan sikereket aratva.
Bezzeg "a médiában a rossz hírek legtöbbször elnyomják a jókat." Azt persze nem számolják hányszor írtam le hiba nélkül a nevem mindenféle hivatalos papírokra, pedig kéccáztizenháromszor, ami rekord! Mellette sikeresen megoldottuk az uniós elnökség feladatát, és bár a fordítógépekkel vívott csatát elvesztettük, és Orbán Viktor is kiszeretett év végére az unióból, azért amit alkottunk azt egy életre megemlegetik.

Itt a nagy büdösben, ahol egy légtérben van a Szent Korona a Szent Koponyával - Orbán feje, ne nézzél - megalkottuk a pártalkotmányt. Ez végre nem egy toldott foldott szent iromány, legalábbis aki a hatályba lépés előtti módosítózást felemlegeti az egy rohattelmúttnyócév. Ez kérem drága honfitársaim a magyarok ezeréves múltja, jelene és közeljövője. Hatással van azokra is akik írták. Szájer József főfogalmazó Kedves Vezetőhöz írt leveléből idézek:

Kedves Viktor!

Most, hogy megírtam az alkotmányt és Tündit is megtettétek az OIT elnökének, lemondanék a Pártban betöltött funkcióimról. Szeretném, ha nem látszana, hogy a jogállamot és az igazságszolgáltatást a családomon keresztül kiprivatizáltátok magunknak. Majd azt mondom ezzel is segítem az asszony munkáját. De azért az EP mandátumomat nem adom vissza, egy fizetésből a ti gazdaságpolitikátok mellett baszki nem tudunk megélni.

Csókpuszi, Jocó.

Kedves honfitársaim! Látjátok mennyire előremutató ez a levél? Ha fellapozom a triangulumot izé pendrájvbulumot vagy mi a izé hitvallást akkor abban benne van: "Valljuk, hogy az emberi lét alapja a méltóság". Szájer a példa rá: a lét megtartja a méltóságágáért cserébe, ez alap. Mától EZ az alaptörvény a mindennapjainkat átszövő és gúzsba kötő erő.

Kedves Népünk!

Ez még csak 2012 első napja, az év nem mutatta még meg igazi arcát. Nem tankoltatok még emelt áron, nem álltatok még a közért polcai előtt februári fizetéssel e zsebetekben, dilemmával a fejeteknek: enni, vagy nem enni? Ez itt a kérdés! Ha eddig juttok majd kapaszkodjatok a nemzeti öntudat gondolatmankójába, és adjatok hálát az Úrjézusnak, hogy ennyit meghagytunk, pedig kétharmaddal ezt is eltörölhettük volna.

Mi a segíts magadon az Istenit neki! - gondolkodásmód nemzete vagyunk, a munkára kérünk áldást, a törekvéseimre, hogy a Tudományos Akadémia Anomáliavizsgáló Tanszéke fölfedezze melyik testrésemben található a gondolkodásközpontom.

Amíg ez megtörténik engedjétek meg kedves népünk, hogy egy idézettel búcsúzzak mára tőletek:

Mint a Trabant, mi beköpte a gyertyát,
Bukdácsolt a kormány a rónán át,
Zúgva, bőgve törte a korlátot,
teliverte a buszt, mit szembe jönni látott.

Ehhez kívánok az új esztendő első napján futbalokos nemzetünknek sok hitet, az Opera előtt tüntetőknek arcukra fagyott nyálhabot. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok.



pszt! figyumá! ti ott a túloldalon! ha már úgyis ott lesztek megtehetnétek annyit, hogy a meghívó nélkül belopakodni akaró Kiszel Tündének elmagyarázzátok, ez nem az Operabál. Ha megint beégeti Viktort azzal, hogy Pinológus Laci miért nincs a meghívottak között én tökön szúrom magam egy életlen preambulummal az hétszentség! Nem lennék hálátlan...

Üdv, Pali

320 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr113512640

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A "Jóisten" facebookos bejegyzésben tiltakozik Orbán Viktor tegnapi beszéde ellen 2012.01.03. 08:10:17

Isten facebookos bejegyzésben kérte ki magának, hogy tegnapi, a Magyar Nemzeti Galériában elhangzott beszédébe Őt is belekeverte Orbán Viktor, regnáló miniszterelnök. "Jóisten, haza, család? Na ne szórakozzatok! Annyi bűnt követtek el má...

Trackback: TÁMADÁS! 2012.01.02. 22:52:31

 Támadás a Nemzet ellen! Spekuláció a forint árfolyama ellen! A gonosz bankárvilág Magyarország megsemmisítésére készül! A regnáló Magyar Kormány tisztviselőitől gyakran hallani, hogy Hazánkat (v.ö. Nemzet, Hon, Magyarország) spekulációs táma...

Trackback: Rádióforgalmazás 2012.01.02. 22:05:18

-Figyelem! A Sas leszállt! -Mi van? -Mondom, a Sas leszállt! -Nem látom, főtörzs! -Ott a sorfal mögött a TEK-es kollégák hozzák Orbánt és a Schmittet! -Máris letartóztatták őket? -Mi

Trackback: Újabb újévi köszöntő 2012.01.02. 08:03:13

A tavalyi remeklés után, mikor első és legemlékezetesebb újévi köszöntőjét prezentálta a Prezident, remegő gyomorral vártam az idei köszöntőt. Végül is elvesztette szüzességét a Nemzet Tolla, gondoltam a tavalyiból tanulva kicsit másmilyen lesz. Dramat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@vörös meteor: Helmut Schmidt mondása: "Akinek víziói vannak, az menjen orvoshoz".
Bár állítólag jár egyhez Grázba. Ezek szerint nem használ a kezelés :(
@lafatyolokft: Varanus előző topikja :) Ottan kommenteltem ezt a szöveget.
Végiglapozhatjuk naplóköteteit híres parlamentünknek: szitok az átkos kormány és híres parlamentünknek: szitok az átkos kormány és Ausztria-Bécs ellen. A népjogok dögrováson lehettek. Pellagra-halál fekhetett egész vidékekre. Kiirthatták árva szigeteit a magyarságnak. Dühönghetett itt a legelmaradtabb Ázsia. Az urak veszekedtek, marakodtak, igen jó módban éltek, anekdótáztak a folyosón és párbajoztak. No és szónokoltak. Igében nem fukarkodtak soha. Dolgozott a nagy pipa és füstölt a kevés dohány. Ezt mívelték az urak.

Most mit akarnak elhitetni az ige siratói? Hogy ők is akarják az ígért és óh be megérett reformokat, de előbb a függetlenség várát akarják megépíteni?
Miknek tartanak minket? A régi, a preparált butáknak? Hiszen a vezényszót sem akarják. Elalkudták százféle formában, de egyféle hűtlenséggel. Be akarnak az urak komótosan rendezkedni. A mi nyakunkba ülni akarnak, szegény zsellér-milliók nyakába. Kényelmet és nyugalmat akarnak az ország elbirtoklására. És hatalmat mindenekelőtt.
Tehát álljunk az ige mellé? Úgy-e? Tagadjuk meg az életet, az ige miatt? Apponyi hegyibeszédjeiből éljünk? És magunk csináljuk meg a csodát, hogy sok millióan lakjunk jól két száraz halból és öt kenyérből?
Az idők szent világosságát köszöntjük. Az előretörés ellen a legvadabb harag is csak úgy tud dühöngeni, hogy - vall. Ige helyett igenis kenyér kell. Mindenkitől, aki adja.

Soha még társadalom így nem éhezett. Rossz és barbár szenvedelmek melegágya ez a szegény, züllő, ezerszer jobb sorsra érdemes magyar társadalom. Kiéheztették - az igék. Elvonták tőle az élet levegőjét. Rózsaszínű és gonosz köddel ködözték be az agyát. Soha még társadalom így meg nem érett reformokra. El fog veszni ezek nélkül az európaiasító, e kenyeret és intellektust kínáló reformok nélkül.

A reformokban van a magyarság, az élet, az igazság, a kultúra, a szabadság, a haladás. Minden. Még a vezényszó is benne van, ami már régen nincs benne a koalíció gondolatában. Hogy veszedelemben van az ige? Éppen a tizenkettedik órában. Nyomorult és hazug igék helyett jöjjön most a szép és világos valóság, amely hozza az úgy lebecsült kenyeret, hasznot, jólétet és kultúrát.

Budapesti Napló 1905. október 21.
@Boli: Te olvasni nem tudsz, vagy értelmezni a szöveget? Te is a nyilasok közül vagy? Téged nem zavar, hogy idióták sávos zászlóval ugatnak, és félelmet keltenek? Nem zavar, hogy zsidóznak, trianonoznak? Észnél vagy?
ja és senki sem fizet, előre vágva frappáns poénodnak, magamtól vagyok ilyen hüje.
"Andrássy út: Két LMP-s felmászott a Balettintézet melletti állványra egy transzparenssel, amin a "Viktor, mehetsz vissza a balettbe ugrálni!" felirat olvasható, ami egy idézet a Macskafogóból. Az akciót üdvrivalgás fogadta."
Gyerekek, nekem megér 2-3 sört is a dolog! Ha gondoljátok, szívesen meghívom ezeket sörre, vagy egy borozásra is!
ZSÍÍÍR! Kreatív! :DD
@lafatyolokft: szerintem Te értelmezed félre :)
Boli - ha jól ismerem a kommentjeiből - a csürhe képviselője nevében beszélt :)
@lafatyolokft: Nekem megy... Ha szerinted én is "onnan" jövök, akkor nálad vannak szövegértési problémák! Amikor azt írod, hogy " Ti tüntetők a szemkilövetők vagytok" akkor végül is bennem lesz a hiba és a szövegértési probléma. Tényleg!
Amikor 20 kispöcs ott ugat és a rendőrbácsik vigyáznak rájuk, hogy meg ne egyék őket, akkor te miről is beszélsz? :) Max. paródiának voltak jók... De annak nagyon! :DD
Főrendérünket kérdezi origo. "Erre tudósítónk megkérdezte, hogy részt vesz-e a rendőri akció irányításában, vagy csak érdeklődésből nézi az eseményeket, mire elnevette magát."

www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20120102-uj-alaptorveny-gala-az-operahazban-tuntetes-az-andrassy-uton.html#2

Annyira "szeretem", ha közszolgáink a negyedik hatalmi ágat jelentő sajtó kérdésére nem válaszolnak.

Vagy a skandált "Gyertek ki! Gyertek ki!" hatására ment ki?

@pom pom: Igazad lehet. Kezdő kádert szívatni, az olyan jó bolseviki szokás.
@Boli: ok. rendben kifejtem. értem, velem vagy. szövegértési probléma: ... elszomorító a nyilasok hozzáállása. ezzel arra céloztam, hogy a nyilas oldalakon ez a vélemény fogalmazódott meg az igazi tüntetésről.
paródia? SAJNOS NEM! tudod az országban milliók élnek szegénységben, ahol nincs kábel tévé, net. Van m1, tv2, rtl. de ha van is azt látták az ATV-n, hogy az mszp-s égetős akció alatt, símaszkosok ugrálnak, sávos zászlót lobogtatva, vesszen trianont ugatva, kommunistázva. Majd a való világ előtti bejátszáskor (ami valljuk be a legnézettebb) sávos zászlók mindenhol, és összetűzésről szóló bejelentkezés. A "rendőrök által vigyázott 20 kispöcs" elkúrta az egészet, de nagyon. Meg kellett volna enni őket. Imádott NAGYAPÁM aki ilyenkor forog a sírjában, egyedül 70 évesen ment volna nekik a rendőrökön át. Tudom, hogy ezért voltak ott, provokálni, a düh nagyon nagy bennem, ahogy már írtam. Érted már miért? Miért érzem azt, hogy egy tüntetést elbagatellizáltak, ezek a ....... ( a pont helyére szabadon behelyettesíthető bármilyen csúnya lekicsinylő szó.)
@lafatyolokft:
Manapság, amikor a Pravda egy harcos liberális újságnak tűnik az MTI mellett, miért csodálkozol? Én nem értelek! :D
Tiszteletem az ÖREGEDNEK! Mindenkinek, aki írtja a férget...
Azért félelmetes volt hogy aki a közelemben tapsolt vagy éljenezte a szónókokat,erre a reakció a zsidózás meg a buzizás.Mi legfeljebb ignoráljuk őket, de látni azokat a gyűlőlettől eltorzult arcokat elég lehangoló.Ja a műveltséget meg az intelligenciát nem a gólya hozza.
Gyerekek... Ez a szőke szoliszökevény már most megnyerte az ÉV LEGHÜLYÉBB BESZÓLÁSA DÍJAT:
www.napi.hu/magyar_gazdasag/selmeczi_beszol_simornak.506478.html
"A Magyar Nemzeti Bank idevonatkozó nyilatkozatairól azt gondolom, hogy sajnos nem szakmai alapon születnek, és legkevésbé sem szolgálják Magyarország érdekeit. Ezekben a nyilatkozatokban az almát a körtével akarják összehasonlítani: a bruttó hazai terméket ugyanis forintban mérik, az államadósság egy jelentős része pedig - és ez a szocialista kormányok egyik nagy bűne - devizában van" - mondta a kormánypárti politikus."
Az a jó benn, hogy szinte mindenhez ért, vagy... szinte semmihez... bár a kiflihez állítólag igen!
@Boli: "bár a kiflihez állítólag igen! "

Nem minden kifli, ami kissé görbe és csücske van, de ez az egyébként egyre megviseltebbnek látszó rüfke mindegyikhez ért :)
@DarthVader:
Azért ehhez a rüfkéhez nem tudnék annyit inni, hogy meg há...
Ez a rettenet, ezzel az ésszel és szinttel, még vályogvetőnek sem mehetne el... Bár állítólag a Fityiszben buknak erre a styl-ra! Csak gyomor kérdése! :)
@Boli: a parlamenti hírek szerint orálban nyomja, a kiflivel ezek szerint csak gyakorolt :)) (Képviselő ismerősöm ecsetelte, milyen mesterien tud szívni. Azt nem mondta, hogy személyes-e az élmény. A felesége is jelen volt, nem akartam firtatni:)
Friss Index:

"Több százan kiabálnak

Andrássy út: A tüntetők már csak kb. ezren maradtak, sípolnak, kiabálnak, néha megszólal egy riasztó, a rendőrök pedig továbbra is fegyelmezett sorokban állnak. A gálaest vendégeit nem látni."

Majd egyszer csak a rendőrök fegyelmezetten elvonulnak, ez jelzi, hogy a védett személy a "mentőalagúton" elhagyta az épületet :)
@Boli: a lurnyához és gazdasági szabadságharchoz egy copyrightos gondolat fogalmazódott meg bennem. az egész imf-fel és júroppal való kapcsolatunk olyan mint szopatás közben fingani.
bocsánat az alpáriságért.
@DarthVader:
Dicsőségesen elvonult I. Viktor... Tanuld már meg, hogy a NER-ben ezt így kell mondani és a holnapi MTI hírekben is ezt lesz! (Ha nem tudnád...) :D
ezt a mai tüntetést tekintsük bemelegítésnek!felkészületlenek voltak a szónokok és nem volt megrendezve. ekkora tömeggel el kellett volna énekeltetni a szózatot, nem egy rosszul előadott szavalat után lejátszani. majd belejövünk.nekem is ez volt az első... majd, ha már gyakorlott ellenálló leszek, igazi partizán, akkor másképp látom, de ez lehetett volna hangosabb, hosszabb
@DarthVader:
még frissebb origo:
"Nem elöl, ahol bementek, hanem az Opera oldalsó és hátsó kijáratán át távoznak a vendégek a gálaestről - jelentették tudósítóink. A tüntetők ettől függetlenül meglátták őket, fújolnak, és azt kiabálják nekik: "sunnyogjatok, sunnyogjatok" vagy gyáváknak nevezik őket. Többek között távozott már Gíró-Szász András kormányszóvivő, Réthelyi Miklós miniszter és Németh Lászlóné, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium frissen kinevezett vezetője is."

hát igen.
ami elöl megy be, az hátul jön ki. és azt úgy hívják, hogy...
@lafatyolokft: Hát, azt hiszem, hamarosan minket fognak szopatni, (az IMF és az EKB pl) és nem ők finganak közben, hanem mi fogunk beszarni.
@Secnir: Azért ez szép:) Merthogy a Viktor elsunnyog, az ok. De hogy a vendégeknek is sunnyogniuk kell, az elég égő :)
"Tudósítónk szerint az Operaház Révay utca felőli hátsó oldalsó kijáratához állt fel szorosan Orbán Viktor kisbusza. A kisbusz több száz méterre volt a tömegtől, de a kormányfő sűrű rendőrsorfal között ugrott be a kocsiba."

Höhö.. :)
Engem csak az zavar, hogy ez a jellemtelen (volt MSZMP tag és miniszterhelyettes ), gerinctelen senki azt hiszi magáról , hogy méltó erre a tisztségre...borzalmas...és félelmetes...
origo:

22.11 "Ha arra mennek, szétszedi magukat a tömeg"
Oldalt távozott a vendégek nagy része az Operából. A többség lesütött szemmel vagy telefonálva lépett ki az ajtókon, nem is néztek az Andrássy út felé, ahol a tömeg folyanatosan skandálja: "megbuktatok, megbuktatok". Tudósítónk hallotta, amint a mindenkit a hátsó utcák felé terelő rendőrök azt mondták a vendégeknek, hogy ne menjenek az épület eleje irányába, mert "szétszedi" őket a tömeg.

Az Andrássy úton közben fogyatkoznak a demonstrálók, lassan több rendőr van már az Operaház környékn, mint tüntető. Azért még így is több százan maradtak."

a rendőrök befejezték magukban a mondatot: "...és ha szétszedik magukat, mi nem segítünk maguknak. várnak otthon engem is, magáér' meg nem kár"
A ...társelnök egy segnyaló buta volt komcsi
@lafatyolokft:

Szarok a nyilasokra. Ha ez a mai az ő "harcuk", akkor ez nagyjából annyi, mint egy tüdőbeteg szúnyog fuldoklása egy kanál vízben a túlélésért.

4 db árpádsáv alatt kb 20 ember.

Mikor először felhangzott valahonnan hátulról a nácik haza, a színpad mellől kimentem a Nagymező sarokra, hogy legyen ott emberforma is ha meg kell védeni az embereket. Aztán megnéztem őket a rendőrkordonon túl és nem győztem röhögni.

Nulla hangerő, súlytalan jelenlét. Ki nem szarja le ezt az ő harcukat? Ja, mellesleg jönnek egy erős köszönömmel a rendőröknek.
@Boli: "A Magyar Nemzeti Bank idevonatkozó nyilatkozatairól azt gondolom, hogy sajnos nem szakmai alapon születnek, és legkevésbé sem szolgálják Magyarország érdekeit."

Sajnos a "gondolom" kifejezéstől az egész nyilatkozat menthetetlenül átcsúszik befektetésre nem ajánlott FAKE-kategóriába, valahová a Zaporozsec, a DVD-visszatekerő és Gyorscsók József mellé.
@glaci 0808:

Hosszabb tényleg lehetett volna. De azt azért megjegyzem, mint rutinos tüntetésre járó, hogy Majtényi beszéde eddig a legjobb volt amit ilyen helyen az utóbbi időkben hallottam.

Szerintem az elején ez a fokhagymaizé volt végtelenül kínos.
@Fabius:

Ahogy ideiglenesen Kosovo-ban állomásozó tesóm mondaná: ezek a majmok egy szimpla lőtéri gyakorlat felénél az anyjuk után sírnának.
@Fabius:

Lehet, figyelmetlenül olvasok, de számomra nem derült ki, hogy miért az autofellatio előtt tartották, miért nem azzal egyidőben?
@gyilkos fűegér:

Ezt speciel én sem tudom.

Magyarázni lehet - esetleg - azzal, hogy mire megjöttek Viktorék már volt elég létszám, és hangolva volt a tömeg.
Budapesten, télen, este ugyan mekkora tömeg legyen? Egy kellemes májusi szombat reggeltől estig tartó dzsemborira elmegy majd az igazi egymillió :D
szerintetek mennyien voltak kinn?
egy kis vidámság:
"Újabb szóváltás alakult ki a jegybank és a Fidesz között, miután az MNB reggel közzétett adatai alapján az államadósság 16 éve nem látott szintre, a GDP 82,6 százalékára emelkedett. Az adatok megjelnése után nem sokkal Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője így reagált az adatokra: "A Magyar Nemzeti Bank idevonatkozó nyilatkozatairól azt gondolom, hogy sajnos nem szakmai alapon születnek, és legkevésbé sem szolgálják Magyarország érdekeit. Ezekben a nyilatkozatokban az almát a körtével akarják összehasonlítani: a bruttó hazai terméket ugyanis forintban mérik, az államadósság egy jelentős része pedig - és ez a szocialista kormányok egyik nagy bűne - devizában van" - mondta az MTI-nek a politikus. "A Magyar Nemzeti Bank visszautasítja Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője mai, a jegybanki alapfeladatok ellátásával kapcsolatos nyilatkozatát. A jegybank az államadósság számítását évek óta az uniós módszertannak megfelelően végzi" - reagált egy mondatban az Indexnek Selmeczi szavaira a jegybank .

Mindenesetre tény: a Fidesz szóvivőjének mondatai azért is meglepőek, mert az államadósság mérésének bevett módja a GDP-hez való viszonyítás - ez a viszonyszám szerepel a maastrichti kritériumokban, így válik összehasonlíthatóvá más országokkal az adósság mértéke, ráadásul a kormányfő is rendeszeresen a GDP-hez viszonyítva határozza meg a kormány adósságcéljait és a 2016-tól életbe lépő alkotmányos korlát is így szabja meg az államadósság maximumát.
..és ezt Gabika nem a szilveszteri kabaréban nyilatkozta ám!!!!
@felebarát:

Majd a számmisztikusok megmondják:

index.hu/belfold/2012/01/02/kormanyellenes_tuntetessel_indul_2012/szammisztika_vegul_is_hanyan_voltak_tuntetni/

Ami tény: sokan.

Az Operától az Oktogonig voltak, az Opera-Nagymező sarokig olyan sűrűn, mint a heringek, onnan kicsit szellősebben, de még mindig sűrűn.
@Fabius: az még hagyján, hogy ők a sok-sok nácikok, de olyan kussban voltak a tüntetés nagyobb része alatt, hogy én a Nagymező Király felőli torkolatánál nem vettem őket észre, csak a zászlókból jöttem rá, hogy ott vannak tőlem egy karnyújtásnyira...
Kutyt viszont továbbra sem javasolok hzozni, vagy csak a szélén és ölben. A Művész magasságában olyan tömeg volt, hogy nagyobb darab népek egyszerűen nem tudták magukat átpréselni a tömegen-kutyáknak életveszélyes volt.
mi lesz itt marcius 15-en, ha eljutunk oda, ha meg eusok leszunk, ha lesz meeg mit enni
@Fabius: :-) Nagyon meg voltak ijedve szegények. Az arcukat elnézve így láttam. Szar lehetett nekik a fasz másik felén lenni :-)
bocs, de a híreket olvasgatván gyöngyszemekre bukkanok. most egy rejtvény következik:
"Civilizációnk, legalábbis annak európai fele lemondani látszik a korábbi felemelkedésünk és gazdasági sikereink mögötti legfőbb hajtóerőről: az élet spirituális mélységeiről, a házasság, az utódok nyújtotta boldogságról és a nemzeti kultúránk szellemi energiájáról" - mondta Orbán.
a helyes megfejtők között kifesthető alaptörvényt sorsolunk ki.
@Fabius: Van erre szabályos saccolósdi. a terület hossza x szélessége méterben x 3 ember. A Nagymezőig nyugodtan lehet 4-et is számolni/m2, de rendes vagyok, és 3-as átlagot veszek. :-)

ez kb 600x20x3 vagyis 36ezer ember, alsó hangon. én kinn 40-re tippeltem. Akkor nagyjából rendben is van.
- hol áll az euró?
- mennyi a benzin?
- nő az államadósság
- hol a magánnyugdíj pénze?
- mennyit buktak a MOL-on?
- sikertelen államkötvény akciók
- minden emelkedik
- egykulcsos szja-val a többség rosszul jár

Ez a nagy sikeretek bóvli, szarházi Orbány kormány.

Takarodjatok még van egérút!
@szerénységem: Nem akarlak összezavarni mert nyilvánvalóan olyan mérőszámokat használsz amik kihozzák azt az eredményt amit elvársz, de a CNN pl az oroszországi tüntetőket 1fő/m2rel számolta. + az index is így számolt emitt:
kep.index.hu/1/0/245/2458/24586/2458636_19a984f23e9b9a74d288b8297982b983_o.jpg
Hmmmmm?
@koksz: "Kofalárma ez az egész"

Annál sokkal rosszabb. A fanatikus hírtévénézők összecsapása fanatic ATV nézőkkel. Igaza volt Vonának, lerombolni a médiát, behinteni sóval. Ilyen megosztottságot, ez szörnyű. Ezen még ókori Róma is elégedetten csettintene.
@Morbo, a megsemmisítő:

Őszintén leszarom a CNN-t. Én ott voltam, és aki 1fő/m2-el számol az hazudik. Nem tippelgetem a számot de ez akkor is tény.
@Morbo, a megsemmisítő: Én se akarlak összezavarni, de a lábamon is álltak. Egyelőre nem foglalok el 1 m2-t egymagam. :-) A CNN helyett inkább a saját szememnek hiszek. a 100 ezer sok, nem fér el ott ennyi. A 35-40 reális.
@Fabius: Aham, én hátrébb álltam, nem gondoltam, hogy hátul a mellékutcák is tele voltak. Akkor még reálisabb a negyven. Január 2-án, hidegben jó ez. Március 15. keményebb lesz. oda már a Hősök tere kell. :-)
@Fabius: "Ki nem szarja le ezt az ő harcukat?"

Igy is van. Foglalkozzunk inkább a saját gazdagodásunkkal, zsebünkkel, jólétünkkel, mint a hazával. Olyannyira bevált gyakorlat ez, hogy sikerült teljesen a tönk szélére tenni vele az országot.

Ideje lenne egy kis hazaszeretetet tanulnod. A megoldáshoz közelebb van, mint seggnyaló kormányok között pattogni, és könyörögni, hogy ne kapcsolják le azt a gazdasági lélegeztetőgépet, amiért a fél ország az anyját eladta, és eladná most is.
@Morbo, a megsemmisítő: Most nem tudom eldönteni, hogy tudatosan ferdítesz, avagy szövegértésből van jókora hiányosságod... Az index ugyebár azt írja a kis grafikájában, hogy ha az emberek egymás mellé állnának, és mindegyikre egy m2 jutna... tehát ez a premissza. nem a végeredmény... :-) Amit te sugallsz, hogy ha egymás mellé állnak, egy m2 jut egy emberre... Nagy ravasz vagy te... nem akarsz kormánykommunikátor lenni? :-)))
@Fabius: Juj! Nem tudtam, hogy "tény". Akkor jobb ha nem erőltetem ezt az 1fő/m2 mert az hazugság lenne ugye?

@szerénységem: nekem nyóc, gondoltam bemondom a frankót és én leszek a király, de erre csak baszogat mindenki mikor én csak barátkozni akartam:'(

AZT HITTEM SZERETNI FOGTOK!!!!
@Jankove:

Én nem tettem semmit a tönk szélére. 20 éve adok munkát magyar munkavállalóknak, és két éve felvidékieknek is. Te mennyit tettél hozzá ennyi idő alatt a hazához?

Hazaszeretetről meg ne az a maroknyi német tankszerelő egyenruhás félhülye oktasson, aki Orbán tamponjának zsinórját játszotta ma, mint "ellentüntető".
@vörös meteor: "látni azokat a gyűlőlettől eltorzult arcokat elég lehangoló"

Nincs ezen csodálkozni való. Egy fél ország szenved azon, hogy az elmúlt rendszer sokat próbált maradványait lehúzza a klotyón, de mindig van egy masszív réteg, aki az élete árán is kibányássza a szart az emésztőből. Majd 2014-re ismét jöhet Ács feri a vörösingesekkel, és indulhat a verkli előről. Végülis ez megy 20 éve, miért ne mehetne még 40-ig.
@Morbo, a megsemmisítő:

Felőlem azt csinálsz amit akarsz. Ezzel legfeljebb hülyét magadból. De nehogy korlátozzalak benne.
Csak a posztra reagálva: Látom nem csak nálam vágta ki a biztosítékot ÍRÓKÉZ hurrá optimista, élszent és hazug újévi meg alaptörvényi mellébeszéde. :D
Éljen a Félretájékoztatási Minisztérium!
@Jankove: "az elmúlt rendszer sokat próbált maradványait lehúzza a klotyón, de mindig van egy masszív réteg, ..."
Eddy Muprhy egyik stand up fellépésében volt az a mondat, hogy ...
"Ismerik azt az érzést, amikor lehúzzák a WC-t, de szar mindig feljön újra és újra?"
Nos igen, ismerjük.
@Fabius: "Te mennyit tettél hozzá ennyi idő alatt a hazához?"

Az én becsülettel befizetett adómból is készült már néhány budai úszómedence (bár nem kifejezette ilyen célból fizettem)

Nem tudom hol láttál te tankszerelőket, és mi problémád van velük. Úgy utálod őket mintha ők lopták volna szét az országot. Inkább gondolkodj.
@hamisnero: "a bruttó hazai terméket ugyanis forintban mérik, az államadósság egy jelentős része pedig - és ez a szocialista kormányok egyik nagy bűne - devizában van"

A kis "közgazdász" Gabika ismét. :D
Gondolom Kádáréktól előző Orbán kormányig meg biztos forintban volt, véletlenül sem dollárban, mi? Ezt a mérhetetlenül hülye picsát ...
@Fabius: Nekem nem úgy tűnik. Ez a passzív agresszív "nem mondom meg, hogy mit csinálj de ha ezt csinálod akkor hazudsz ha azt akkor hülyét magadból" dolog elégé azt sugallja, hogy nem akarod meg hallgatni amit mondok. De nem is kell! Mert már nem akarok a barátod lenni!
@Jankove:

Nem a személyeket utálom, hanem a mentalitást: mikor a Jobbik is levágta, ma nem kell fesztivált csinálni, mert a kint lévők az ő gesztenyéjüket is kaparnák, akkor lehet ezt föl kellett volna mérni agyilag mindenkinek.

Mikor a rendvédelmisek tüntetésén együtt tüntetett az árpádsávos a szakszervezetissel semmi bajom nem volt velük. Mikor az árvíznél azzal szórakoztak a debilek, hogy a zsákot rakókat nácizták a jobbikos pólóért akkor elküldtem a picsába azokat is.

varanus.blog.hu/2010/05/17/magunknak_irt_osszefogas

De ez a mai napon semmit nem változtat.
@Morbo, a megsemmisítő:

Nem akarsz a barátom lenni? Desajnálom. Pedig egy ilyen magasan képzett számmisztikus úgy hiányzik a baráti körömből.
egy a lenyeg, tessek elkezdeni olvasgatni a Tahiri Unguruszt;)
Korábban több piaci szakértő is arra hívta fel a figyelmet, hogy a kormány egészen addig nem fog meghátrálni és nem fog engedni a nemzetközi szervezeteknek (a hitelkeretért cserébe), amíg el nem érkezik egy komolyabb válság. Nagyon úgy tűnik, hogy ennek a folyamatnak láthatjuk most az első figyelmeztető jeleit. A kérdés csak az, hogy felismeri-e ezt a kormány.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/akk/kezd_elfogyni_a_befektetok_turelme_10_felett_a_tizeves_kotvenyhozam.160759.html

@felebarát: Olvasgatok, olvasgatok.

Úgy tűnik, (több)pártunknak és kormányunknak csak 2 társaság nem hisz.

1. Magyarország (2011-12-13-ig Magyar Köztársaság).

2. A külvilág.

Lesz itt tűzijáték. Pedig petárdákat ma le kellett adni :-(
@Fabius: :-) Zabszem-effektus volt náluk, igazán közel voltam hozzájuk, de röhej voltak. Már sajnáltam őket, hogy így kell élniük, kisebbségben, lenézve, ennyire vérhülyén. Mondom, azzal indítottak a Hajós utcánál, hogy odaugrott egy elmeroggyant azzal, hgoy a túloldalon a Gyurcsányék gyújtogatnak. Mondtam mosolyogva,: ja, mindig azt szokták, kösz, hogy szólt. Édes istenem, annyira szánalmasak!!!
@Jankove: Na kisangyalom, azért Vona csapata körömpiszoknyi volt ott.ha jelenvoltál, tudhatod, ha nem, akkor meg hidd el. Fabius is, én is - mint kiderült egy oszlop körül - ott voltunk pár méterre. Kussban volt a tisztelt pincérhad, néha riáztak, meg ilyesmi egyre halkabban. Kis egyens fekete símaszkos fiúkák meg soontak nagy spiccben köztünk. :-)

Fanatikus nem volt senki a zsidózó - jaj de jó kapaszkodó ugye problémamegoldásra? - buzizó (festőművészre), gyurcsányozó (elakadt a lemez?) gárdán kívül, de az orvbáni diktátorra jogosan ment a fúj. A hőscincérre, akit megvédett a széljobb. Na végre, kiderült, ki a szövetségese.

A nyomort meg rajta kérd számon: az operaházi fényezése 13 milla, előtte a tákolmány-mázolmányozás 20 millió, ennek a galériabeli (szegény művészettörténészek, felkötik magukat szégyenükben) kiállítása, amit volt szíves megnyitni ingatlanmenedzser.hu/varos/2012/1/2/Veres_csatajelenet_Orban_Viktor_hata_mogott_T5T31K#rss újabb 20 milliót kóstál. Ez durván mennyi is? Számold ki, hány éhes szájat lehetne ebből etetni???? Ja és unom a gyurcsányozást, másfél éve nem ő áll a naszádhídon.
@Jankove: Orvbán, Kövér, Áder,Pokorni, Skicc merre is lakik? Segítek, XII. kerület. Pokornia, Turulfölde. Ami pedig az én kurvasok beszedett adómból lett anélkül, hogy erre bárki felhatalmazta volna a drága Mitnyan urat, Pokorni elődjét ugyebár. Én se erre fizettem.

Naponta azt az illegális szart néznem. Vihetnék a fémgyűjtők.
@glaci 0808: Mi énekeltük. Aki akarja,énekli, aki nem, az magában. Ne legyen már minden kötelező. :-)
@DarthVader: Mi arról támadtunk volna, de persze kordon volt körben. És láttuk, hogy bizony ott a cselédlépcsőn sunnyogtak fel az ünneplőbe vágott baltaarcú népek...
@lafatyolokft: Itt mindig voltak. Néha átváltottak vörösbe, most megint vissza. Egy csőcselékünk van ugye, azt fordítgatjuk ide-oda. Undorító, hogy ilyen mentalitás ma létezhet, de létezhet bárhol a gazdagabb világban is - ez is a demokrácia.

Igen ott álltak, ökölbeszorult arccal, a legbátrabbak símaszkkal is, abból ordibáltak, amit tudnak, de hát mennyien voltak? Jó volt látni az arányokat. Még ha Vona vissza is vonta a magáét (mert még neki is égő Viktátor mellett kampányolni?) akkor se lett volna egyforma a két tömeg.

És ők kezdték a lökdösődést, ők balhéznak, nekünk nincs erre szükségünk. Eddig egyszer sem volt a soktízezer emberrel gond, bárhol voltam eddig. Nem lehet minket lecsürhézni, mert nem viselkedtünk úgy. Ennek örülj inkább! Van fasiszta Amerikában, Franciaországban - Le Pen elég komoly volt egy ideig - Angliában. A selejt bosszúja, nem tudod megszüntetni. Szánd őket, mert nagyon szánalmas az, akit csak a gyűlölete éltet, a másik ellen való örökös horgadása.
Orvbán megdolgozott az iránta érzett utálatért, de a nácik ab ovo kijelölnek valakiket, hogy velük szemben hujde erősnek érezhessék magukat. Enélkül nem megy nekik semmi.

Látod, mit vetnek megint be: számháborút, hogy nem ennyien csak annyian voltunk. De Orvbánék ennyitől is beszartak, nem először, már októberben is!!!

Nem borzasztóan szar egy élet az ilyen?
@a szív fészkei: Kicsit off.

www.youtube.com/watch?v=gLQrbo_i2Zw

Annyira azért nem is. Forest Gump egyszerűségében nagyszerű.

Kell-e ahhoz 80-as IQ alatt szint, hogy az ember ember maradjon? Ugye nem?

On.
smittpali "együttműködést elutasítóknak" nevezte a tiltakozókat. Ebben a kifejezésben minden benne van, az egész orbáni gondolkodás.
@rdos: Én szerettem a Forrest Gumpot. Az emberség nem mindig egyenlő - rohadt sokszor egyáltalán nem is - az IQ magasságával vagy a dipok számával.

Vagy a haza szeretete ugye... De ne már ez az orvbáni-vonai lózungos, hamis, kirekesztő szörnyű mód legyen az!

Hosszú; már egyszer linkeltem, de ennél a mai tákolmányos szitunál megint aktuális Ady meg a magyarázata szerintem: www.holmi.org/friss/17.html
@hamisnero: ezt énekelte vagy kappanhangon skandálta a la calunia e un venticello helyett ami a slogenje lehet...a rágalom mint egy kis szellőcske ahogy a selmeciművésznő a kifli ügyi államtitkár és nyugdímentő produkálja sorozatban
@a szív fészkei: hát akkor már ez is hatalmas sikere a tüntetésnek, ha nem mertek a főlépcsőn besétálni az Operába, mert be voltak szarva a tömegtől meg amit a tömeg mondott -a kúriás két szamárbassza egymást plakát óriási- nekik, a cselédlépcsőn azaz a színészbejárón menni be egy állami 13 milliós diszelőadásra hát ez az ami égés mint a Reichstag...és hol parkoltak a páncélozott és sofőrözött Audik? meg a VW mikrobusz a 4-ből mind? a családokat is vitték? minő szégyen beosonni az éj leple alatt a saját istenné avatásom szertartására hát ennél nagyobb gyalázat csak a lámpavas lett volna a beleiken
@Rodeo36: Hehe, láttuk a hátsó lépcső felé osonókat savanya fejjel lépkedve ünneplőben :-DDD Nem orvbánt, hanem valami csicskájukat, de akkor is... Hehehe
@Rodeo36: Persze, vitték családokat. Megdicsőülni. Megkapták.
@Rodeo36: Nem engedtek az Opera közelébe már délután fél háromtól, mondta az egyik unott rendőr.
A szerző látott már trambulint?
A köztársaság nélküli köztársasági elnök ünnepelte az új (oktrojált) alkotmányt.A köztársaság feliratot minden közterületről,állami intézményből módszeresen és gyorsan eltüntették,az EU-s zászlókat bevonták.Alkottak egy olyan alaptörvényt ami még a Horthy rendszerben is maradinak,avíttasnak tűnne,ma azonban 2012. áll a naptárban.Az üzemanyagok ára a nyári szezonra eléri a bűvös 500-as szintet,új és új adókat vetnek ki,miközben a kedves vezető milliárdokkal jutalmazza hű vazallusait,mamelukjait.Ennek a városállamnyi kis országnak annyira hiányzott egy Észak-Koreai filing,hogy az csuda.Orbánnak miért kell majmolnia Kim Ir Szen és leszármazottai nem éppen dicső tündöklését?
Láthatatlan Birodalom - Az Új Világrend meghatározása
www.youtube.com/watch?v=Gs-77f4Sqh8
@Fabius: elbagatellizálod a szélsőjobb erejét és jelentőségét, ne csak azt nézd, hogy tegnap hányan voltak ott, az ugyanis nem a valós kép, nehogy legközelebb meglepődj... Szerintem.
Több milliós jutalmat kap 7 állami cég vezetője...90 milliót osztanak nekik...
"A Blikk írása szerint a Budapesti Közlekedési Központ vezetője, Vitézy Dávid 7,6 millió forintot kaphat, míg ennél 200 ezer forinttal kevesebb jár Kalmár Lászlónak, a Fővárosi Csatornázási Művek vezetőjének. A budapesti strandokat és gyógyfürdőket üzemeltető BGYH vezérigazgatójának 6,4 millió forint prémium jár a lap szerint."

...nem elég, hogy Vitézy Dávidka kapott 25 évesen közvetlen a diplomaosztás után egy vezérigazgatói széket meg egy terepasztal-játékot "BKK" néven...., ahol még semmit nem csinált jól fizetett apparátusával együtt, még 7,6 millát is hozzávágtak, mert hát mégis csinált valamit azért...pld...létrehozott egy busz-sávot, ahol megakadt a forgalom és mindenki a szellemi-szintjét és a jó édes mamáját szidta, avagy talán azért kaphatta elismerésül fenti összeget, MERT IGEN SIKERESEN ÉGNEK, FÜSTÖLNEK A METRÓSZERELVÉNYEK MINDE HÉTEN....ÉS MÁR MAJDNEM A TELJES SZÉTROHADÁS PILLANATÁBAN VANNAK JELENLEG.....
....eszem megáll.......
@kvadrillio: ...nem baj ! Jut ezekre a sokmillás jutalmakra a 27 %-os ÁFÁ-ból meg a 3 hónapra csökkentett munkanélküli járulékból......meg a többi tarifaemelésből....
B+
Dal O. Viktor a "bóvli kisgörény" búcsúztatásához:

Kis ember hát itt a vége, látod kár volt sírni érte,
Milyen könnyen elszállt minden, és még ezt se adták ingyen.
Kis ember hát itt a vége, mért nem most ereszkedsz térdre?
Mért nem sírsz, mért nem üvöltesz, szép arcoddal mért örülhetsz?
Kis ember hát mondd, hogy: félek, mondd, hogy: értelmetlen az élet,
Mondd, hogy: mindegy miben hittél. Most már akármit megtennél.
Mondd, hogy: hazudnál, hogy ölnél, mondj amit akarsz úgy könyörögjél
Csak már ne mosolyognál végre ilyen szemtelenül az égre.
Kis ember hát itt a vége, nem volt semmid, ami megérte,
Néhány egyszerű szürke évet mosolyogsz meg most hát nem érted.
Jó időkben semmid sincsen, rossz időkben tiéd minden,
Téged küldenek elsőnek, és először terád lőnek.
Mindig minden zászlót vinni, mindig mindegyikben hinni,
S mindig félni hogy itt a vége, mert még számon kérnek érte.

Kis ember mi lett belőled, most hogy elszálltak az évek?
Nem kérdezték hogy elég-e, ahogy éltél úgy lett vége.
Mégis mosolyogsz, mintha bíznál, mintha várnának a hídnál,
És én egyre inkább félek, ahogy szép arcodba nézek.

www.youtube.com/watch?v=-4-IzpcFhbU
@Kompli: és már a szijjártomindenbenszakértőpéter is ezt szajkózza....
@a szív fészkei: azt nem tartottam szerencsésnek, hogy egy nem jól előadott / a versmondó csak a hangerővel, nem a hangsúlyával tudott bánni/ Szózat után jött a hanglemez. ezt egyszer kellett volna elsütni, de akkor jól, hogy mindenkit megérintsen. szerintem. ez volt első tüntetésünk, legközelebb jobban megy majd. már attól jobban éreztem magam, hogy a jelenlétemmel tudattam, hogy nem teccik amit ez a futbalhuligány & co. müvel
ha tényleg 1 éve készültek erre a megmozdulásra, akkor sokkal jobb és ütősebb lehetett volna. nem tudom, hogy megértették, felfogták-e a bent lévők, mit keres ott az a sok ember? lehet azt hitték operarajongók?
Mit érezhetett át a mi gerinces Köztársasági Elnökünk, amikor kenyeres pajtásának, egykori mentorának, és sporttársának, teniszpartnerének kellett aláírnia, a halálos ítélettel felérő törvényt. Mostantól első számú ellenségünk, és így a Köztársasági Elnöknek is, Biszku Béla.
Biszku Béla nyugdíja, összezsugorítható, elvehető, bíróságra citálható, felnégyelhető, a népharag és a kormány által kaphat akár 10 perces főbelövést is.
Schmitt Pál Köztársasági Elnökünk, bizonyára óriási lelkiismeret furdalások közepette, de aláírta a törvényt, mely ezt az öreg komcsit elmeszeli. Ő aki az átkosban, heti két alkalommal, véresre nyalta Biszku elvtárs fenekét, hiszen minden kedden és csütörtökön párost teniszeztek a Margitszigeti Dózsa tenisztelepén. De szép idők is voltak azok, igaz Paja? Simán intézted a lányaid méltatlan előre sorolását a tenisz ranglistán, mely azt eredményezte, hogy könnyen kaphattak tenisz ösztöndíjat Amerikába, és sokat utazhattak a válogatottal, mindeközben a te instruálásaid alapján hazánk bojkottálta az Olimpiát, mert a nagy CCCP, és Biszku elvtárs így akarta.
Most meg döntened kellett. Döntöttél, pontosan úgy ahogy eddigi pályafutásod alatt bármikor, gondolkodás nélkül, és egoista módon. Mit gondolhat most rólad Biszku?
@glaci 0808: Oké, belegondolva, igazad van. De az valahogy tényleg egy másállapot volt elfogadta az ember a döcögést, a közhelyeket, stb. mert miatta és belőle is szóltak. Kevés a jó szónok, kéne egy profi rendező és résztvevők - sokan félnek, mesélték a millán, mennyien lemondták a felkérést - mert a spontán lelkesedés kihúny egy idő után. Tegnapelőtt vitt mindenkit az,a mit te is írsz. De ennél több kell.

Remélem, összeáll egy profivá váló csapat. Ámon Betti moderálta az Új színháznál történt októberi tüntetést Csurkáék ellen, ahhoz képest már ő is sokat fejlődött.
@kvadrillio: Mennyit kel visszaosztaniuk ebből? Szalainé Elenonóra is 100 millából vekengett egy lakótelepi másfél szobásban, mert csak a neve volt a kifizetőlistán. Ugyanazt csinálja a Fidesz, mint a maszop. Már csak ezért is bukniuk kell.
süti beállítások módosítása