Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.01.29. 08:00 Fabius

Országjárás SkiccPalival

Címkék: schmitt pál országjárás roma integráció makray katalin

Unatkozik a Nemzet T(r)oll(j)a. Az aláírási nagyüzem szünetel, madridi észosztása után a külföldi érdeklődés is lanyhulni látszik személye iránt. De kedvenc mondásával élve no pain, no gain, feltűrt ingujjal nekilátott a hazai feladatok elvégzésének. Ne rémüljön meg a nyájas olvasó, ezúttal nem dolgozatírásra adta a fejét, hanem országot jár vidám hangulatban. A hon kedves polgárai élőben tekinthetik meg az emberek emberét, mintha csak a Palimulató adását néznék élő egyenesben.

Első alkalommal a borsodi megyeszékhely volt a célpont, ahol először a közgyűlés tagjait igyekezett megnyugtatni: "Budapestről nem látszanak az ország problémái: Nem minden olyan szép, mint ahogyan a Sándor Palota teraszáról látszik." Ezt sose gondoltuk volna, kedves Pál, isteni szerencse, hogy mielőtt a hallgatóságból kiszakadt volna egy önkéntelen na, fasza, siettél tényleg biztatni a borsodiakat: “sok kicsi összefogásból lesz egy nagy összefogás”. Esetleg szólhattál volna arról, hogy mikor lesz ez, és mekkora lesz? Mert eddig csak a kifogás és nyafogás látszik belőle.

A Földes Ferenc gimnáziumban volt igazán elemében. Miután közölte a diákokkal, hogy személyére való tekintettel a feleltetés elmarad az osztályfőnöki órán, kijelentette: száműzné az idegen szavakat a magyar nyelvből. Majd rögtön utána bedobta filozófiáját: no pain, no gain. Mondhatta volna úgy is, hogy nincs fájdalom, nincs nyereség, de ezek szerint az idegen szavak száműzését még nem kezdte el. Az idegen szavas közjáték közben eszébe jutott hol tart, és beszélt az magyar nyelv védelmében alapítani kívánt díjról. Sosem találná ki a nyájas olvasó mi lesz a díj maga: egy ezüst toll. Itt már ér hangosan muhahaházni.

SkiccPál saját életét hozta példának az élethosszig tartó tanulásra: “Elkezdtem tárogatózni tanulni, napi fél órát tárogatózom, görög nyelvleckéket veszek, és karácsonyra egy tangóharmonikát kértem”. Én meg nem értem, hogy voltak képesek megállni ezt röhögés nélkül a diákok? Oké, Pali sok Tenkes kapitányát nézett és elkapta a romantikus nosztalgia a tárogatóval kapcsolatban, hiszen a regényben is ezt üzengették egymásnak az elnyomott szegénylegények a tárogatót fújogatva: "Haj, régi szép magyar nép, az ellenség téged miként szaggat és tép", de nem értem minek a tangóharmónika? Nem tudja eldönteni, hogy nyáron a nagykaporlaki búcsúban melyiknek volna nagyobb sikere? A betyárosan, mangalica gulyás mellett tárogatózó Palinak,....vagy a vurstli mellett harmonikázó Márió imitátornak? Amíg a Tévétornászasszony férje szórta magából az élceket, addig a Försztlédink komolyabb kiránduláson vett részt. A jószándékot  nem kétlem, nem is az ő hibája, hogy mindössze a felszínt sikerült megkarcolgatni Lyukóbányán.  A látogatás alkalmával gondolom végig kocsiztak az Andrássy úttól a bányáig, meg vissza. Az ami ott van az útról nézve sem szép. Kalyibák, félig lebontott, elhordott házak, köztük meg emberek, gyerekek élnek.

Viszont nem ilyenkor mutatja meg a környék az igazi arcát.

Elsiették néhány nappal a látogatást. A hó eleji segélyosztáskor kellett volna menni, és azt lehetett volna megmutatni, ahogy a környék kivirul, felvirágzik egyetlen napra minden hónapban. Délelőtt megnézni a csődületet a tízes posta előtt, délben lemenni a Vasgyári piacra, ahol a kóbor kutyák is hányásig eszik magukat süteménnyel és hamburgerrel ilyenkor, kora délután pedig bemerészkedni a környék számtalan becsületsüllyesztőjének egyikébe szembesülni azzal, mi folyik le és el ezen a napon. Försztlédink azt mondta, nem döbbentette meg a látvány. Én viszont garantálom, ha a leírt programot követi akkor legközelebb majd megfogja. Utána pedig lehet gondolkodni azon, mekkora fába is vágta a fejszéjét a magyar kormány az EU elnökség egyik kiemelt pontjának számító roma integráció kérdéssel. Mert integrálni nem a Mága Zoltánokat kell, se nem a mostani rendszer mellett is a tanulás, kiemelkedés igényével élő szakmunkás középosztályt, hanem ezeket az embereket, akiknek igényük sincs erre.

De legalább Makray Katalinnak volt akarata és bátorsága szembenézni ezzel, tett egy gesztus értékű lépést a nagyon is létező probléma irányába, amíg a férje csak a megszokott formáját hozta.

Riszpekt érte, tényleg!

115 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr752622332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dühöngő bika: Sólyom jogász volt, éppenezért tudatában volt szerintem tetteinek , szavainak súlyával minden szinten.talán éppenezért volt olyan gyávácska....
de ez valahol a hasznára is lesz majd a végelszámoltatásnál...
smisszpali meg orbán viszont gátlástalan...éppenezért fognak lógni ha egy valódi forradalomra képes lesz az elnyomott magyar nép.
A jelmondata lehetne, hogy ignorance is bliss.

Ehh, nem erdemeljuk meg az elnok urat...
A tárogató rendben, de a tangóharmonika orosz, francia beütés. Mindazonáltal napirendje elég tömörnek tűnik: tárogató és harmonika-edzés, görög és magyar nyelvórák, aztán még ott vannak az aláírások.
És élete végéig, valamint az özvegye élete végéig megilleti őt egy nagyértékű ingatlan használata, a tiszteletdíja és még ezer juttatás. Akkor is, amikor Orbán bemenekül a köztársasági elnöki címbe, mert ő lesz a következő, afelől meg vagyok győződve.
Én meg azzal a 20 ezer forintnyi nyögdíjjal elleszek, amit odalöknek, ha egyáltalán lesz valami. Legfeljebb nem tárogatózom...
@P.mester:

"Esküszöm, ez a csávó jobb mulattató, mint a Markos-Nádas kazi."

Csak sokkal drágább...
Nyilt levél Fásy Ádám úrhoz

Tisztelt Fásy Úr!

Szeretném becses figyelmét felhivni arra, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök úr komoly zenei tanulmányokba fogott. Az Ön műsorainak több milliós nézőtáborának nevében kérem, nyújtson meg minden zenei segitséget a köztársasági elnök úrnak. Mindnyájan nagyon szeretnénk, ha mihamarább oly magas fokú zenei tudásra tenne szert az elnök úr, hogy az Ön műsorában is felléphetne. Ehhez kellene a számára sok jó szaktanács, türelem és kitartás mind az Ön, mind az elnök úr részéről. És gondolja meg, Fásy úr, micsoda soha nem látott magasságokba emelkedne az ön műsorainak nézettsége, ha Zsülike és Harangozó Terike között az elnök úr is megjelenne a legmagyarabb hangszerrel, árvalányhajas pörge kalapban és ott eljátszaná a "Ki tanyája ez a nyárfás" c. örökbecsű zeneművet!

Igaz rajongója:
Vjacseszlav Fjodorovics Munkadij
@Dinsdale Piranha: Miért is? Mert berni és madridi nagykövet volt, Samaranch farkán lógott, hogy jó esélye legyen a NOB elnöki posztra, aztán 4. az 5 indulóból a NOB választáson? (mázli, hogy nem nyert, kizártsa volna a nemfehér és nemeurópaiakat az olimpiáról, majd megmagyarázná Hofi szavaival, hogy túlképp ez demikratikus, demokrati (nekem), kus (nektek).
Igaz, Ovi is Soros ösztöndíjjal volt nyugaton tanulni, a nagy Kádár-rendszer elnyomottja..., jó lenne engem nyomnának így el
@Pikk: Sh(m)it(t) happenz?
A KE egy kommunisták seggét nyaló gerinctelen bérenc.
Sehova sem jutott volna a Kádár rendszerben, ha nem pucsít az akkori hatalomnak.
Gondolom most az első sorban ül a templomban.
Szánalmas.
Valószínüsítem, hogy tárogatózásban is éppenolyan tehetséget mutat, mint bármiben, amihez eleddigi életében fogott.
Mondjuk nem bánnám, ha csak ez lenne a dolga, addig sem égetné az országot. Bár valószínüleg megtalálná a módját, hogy elnöke és vezető tárogatósa legyen a hamarjában létrehozott Magyar Nemzeti Tárogató Zenekar és Szövetségnek.
Smitt egy makett. Csak röhögni rajta!!!
@jjoey:

Sorosnak akkor is volt tehetséges roma gyerekeket felkaroló programja.

Most ezt felújítják.
Én már kezdem sajnálni, még soha senkiből nem csináltak ennyire hülyét, pláne KE úrból nem.
Medddig fogja bírni? Vagy nem is sejti?
Nemtom mi van manapsag a Foldesben, de az en idomben tanarok-diakok korberohogtek volna szegeny, ékegyszerusegu, nyomdakezu smitpacat.
@bariga:

Kezd realizálódni az a forgatókönyv, mely szerint S.P. alkalmatlanság miatt távozik, helyébe lép Orbán az új Alkotmány erős védelmével.
Meg amikor kiejti a száján, hogy "kandidálni"...Szívlapátra kötött láncos vödörrel tudnám pofán baszni ezt a pojácát!
Majd kiforrja magát ez a mi Palink, csak türelem.Ha egy 69 éves ember új hangszereken kezd játszani,egy nehéz nyelv(nem a magyarra gondolok) elsajátításába kezd, mindezt munka mellett,az mindenképpen örvendetes.Semmiképpen nem egy depresszív alkat,a szegény jó, százszor is visszasírt Sólyom Lászlóval ellentétben.
Mosolygós ábrázata reményt csöpögtet a leszakadtak szívébe.
Reméljük,jövő évi újévi beszédét saját tangóharmonika-kísérettel fogja előadni.
Mondjuk van abban valami diszkrét báj, amikor az index fikáz valaki helyesírási hibák miatt...
@Zozi79: leni nekked igaz. de énvagyokk tsak por őmeg leni elnőkneg.
@egy maréknyi dollár: elég lenne a tangóharmónika.
Habár az összes szilveszteri poénműsor közül az övé volt a legviccesebb.
Én így is hívom, Vicc Pali.

Amúgy engem szíven üt (mivel nyelvtanár vagyok) hogy a magyar nyelvből kírtaná az idegen nyelvet. Amikor Mo. összes lakosságának 6-7%*a beszél idegennyelveket???
Amikor iszonyú szükség volna rá, hogy egyre többen egyre jobban beszéljenek külföldiül? Szerintem ez is vicc!
kiírtaná, természetesen
Száműzné az idegen szavakat? Mitől idegen egy szó? Önkényesen húzott egy piros vonalat az időskálán, és ami annál régebben került a szókincsbe az marad, az újabbak törlendők?
Tele vagyunk török, szláv, német, latin stb eredetű szavakkal, ezeket mindet száműzné? Jóformán nem lehetne egy épkézláb szöveget összeállítani a maradékból. Vagy csak az angollal van baja? Nincs az angollal semmi probléma, az angol szavak is csak úgy kerülnek be a nyelvünkbe, mint korábban a többi. Teljesen természetes folyamat, értelmetlen és szükségtelen ellene fellépni.
@Zuzimama: ha töben beszél az idegennyelv, az mind konkurencs! Márami az nagykövetö punkciokatt ilett.
@Zozi79: ...és ezért aztán nyugodtan hülyék is lehetünk a KE vezetésével!
@Zozi79: figyelni! "valaki"-hez (höz?) eggy töbetü még járol!
@Kandabula: de én nem fikáztam senkit.
@Kandabula: na erre nem gondoltam. Az volna a cél, hogy but(t)ítsuk a magyart?
@Zuzimama: kiirtaná, természetesen.
@Zuzimama: csak neked: Helyesírási kéziszótár, Akadémiai Kiadó, Budapest. 1988, 294. oldal, 2. hasáb közepe táján: irt, irtja, irtsa. Kérdés?
@Zuzimama: Úgy emlékszem, hogy előfordult: rovásírásra köteleztek embereket, ahelyett, hogy az energia egy világnyelv megtanulására fordítódott volna. Most meg az a történet lényege, hogy olyan valaki írta az égre a magyar nyelv védelmét, aki nem tud magyarul helyesen írni és angolul poénkodik.
@zoxó: dé én nem azt íííííírtam, hogy irt, hanem azt, hogy kiírt. :D Nézd meg a linket.
Helyesírási szótáram - fájdalom - nincs.

@Kandabula: édes istenem, mire fogják kötelezni a magyar fiatalokat? Ja eszembe jutott! Közmunkára!
@Dühöngő bika: Ez a féreg nem csak úgy magától jutott pozícióba hanem magától Orbántól.
Tehát így kellett volna kérdezni: Hogyan nevezhette ki és miért Orbán ezt a férget KE-nek.
@derabitz: ez azért nem valami szép módszer, vagy kap érte valamit, hogy hagyja?
@Táskás Tóni:

Minél ostobább, annál jobb, legalább sok vizet nem zavar. Ezt megmondta már az önk. képviselőkkel kapcsolatban Kubatová is.
@eccerüvagyok: mindenki lehet példa... ha más nem, elrettentő
Végigolvastam a kommentjeiteket, utána meg az Indexet, tényleg igaz-e. Könnyesre röhögtem magamat! Szegény skiccpalibácsi, lehet, hogy kissé már szenilis? Komolyan, ez az osztályfőnöki órán való felelés, aztán az idegen szavak száműzése a no gain-nel, a tangóharmonikázás... ez annyira abszurd, mintha Mr. Bean csinálná!
Erről a rendhagyó ofő óráról Bagi-Nacsának kéne paródiát készítenie!
@Zuzimama: kiírt a falra valamit, úgy jó lenne. Vagy kiírt a könyvből egy szép idézetet. De amire te gondoltál, az a kiirt, természetesen, ahogy már mások is mondták. Én erre a wikiszótárra nem hivatkoznék, ha ilyenek vannak benne.
@Táskás Tóni: Szégyellhetnéd magad, te gyurcsányi-pribék!!! Téged honnan a fenéből szalajtottak?! Hol voltál az elmúlt nyolc évben, te végbéltályog?!!
Öcsém, miket beszélnek itt egyesek. Lógni fognak, forradalom. Halljátok magatokat?
@Zuzimama: "Amúgy engem szíven üt (mivel nyelvtanár vagyok) hogy a magyar nyelvből kírtaná az idegen nyelvet. Amikor Mo. összes lakosságának 6-7%*a beszél idegennyelveket???"

Remélem, hogy nem magyar nyelvtanár. Már csak a gyerekek érdekében is.
(A hogy előtt hiányzik a vessző, az "idegen nyelv"-et egyszer külön, másszor pedig egybeírja...stb.)
Bízom benne, hogy "külföldiül" jobban tud...

Kérem vegyen egy helyesírás szótárt...
@Zuzimama: Félreértetted. Nem az idegen nyelvek használatát írtaná, hanem nyelvünkből az idegen szavak használatát.
Kissé nehezen fogalmaz,(: a rögtönzéstől meg fél, mint kutya a csillagszórótól!
@lamed: Néha attól tartok, hogy közlekedési balasetet okozok könnyesre nevetett szemeim miatt, amikor ilyeneket lehet olvasni autókon pl., hogy "HORVÁTH BAU Kft". ((:
Lássuk be, az ilyet tényleg írtani kéne.
@Zuzimama:

És ehhez mit szólsz, ugyanaz a forrás:

wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Speci%C3%A1lis:Keres%C3%A9s?search=kiirt&go=Keres%C3%A9s

Én egyébként e dilemma felmerüléséig kapásból rövid "i"-vel írtam volna a "kiirt" igét ("kipusztít" értelemben) szemben a "A cég kiírt egy újabb tendert" mondatban található igekötős, tök más jelentésű igével.
Miért nem jelenik meg a kommentem...? :-O
Ja, de :-)

És bocsánat, nem kommentem, hanem megjegyzésem, palink sch-val kiirtotta máris belőlem :-D
Szerintem Pali bácsi a tárogató tudását kamatoztathatná inkább a 100 tagú cigányzenekarban, ezzel megfordítva a trendet a magyarokat kellene integrálni a cigányságba, mire a dolog valós problémává nőne, már nem is lenne probléma.
nem döbbentette meg a látvány
minta a riporternő, aki szembenézett a halállal
A kommenteket elnézve meg kell állapítani: így még köztársasági elnököt nem utált a "népe". Azt is el kell ismerni: okkal. Tökéletesen alkalmatlan az alkotmányos szerepére, viszont abszolút alkalmas a mindenkori főnöke (jelenleg Orbán, korábban Buda István, stb.) által meghatározott szerep betöltésére. Tulajdonképpen nem más, mint egy politikai prostituált.
Ez egy seggnyaló, buta hajotthátú vén , totyogó...szenilis barom!
Nagyon tetszik ez a zenei műveltségre törekvése:

"SkiccPál saját életét hozta példának az élethosszig tartó tanulásra: “Elkezdtem tárogatózni tanulni, napi fél órát tárogatózom, görög nyelvleckéket veszek, és karácsonyra egy tangóharmonikát kértem”. Én meg nem értem, hogy voltak képesek megállni ezt röhögés nélkül a diákok?"

Nagyon fontos lenne tudnia a Palinak, hogy tehetség is kell, na meg szorgalom, és nem ártana a zenei alapok elsajátítása sem!

Egyébként úgy jár mint a magyar nyelvtannal. Görög nyelvet is inkább az alapoknál kellenne megkezdeni.
@murok: baze, pont ezt akartam mondani

ketharmad = ignorance is bliss
@ripők: Köszi. Amúgy a hivatkozott blogot olvasva nem gondoltam volna, hogy lájkolod a vén görényt.
Az egész nevetséges lett volna, ha a gyerek nem azzal jött volna haza a suliból (Földes), hogy egy 45 perces komplett Fidesz marketing előadást hallott.
Így kezdte Pál: most, hogy végre Miskolc is megszabadult a szoci vezetéstől, megnyílt az út a fejlődésre... Pfuj!
Na ezért választotta őt Orbán: még csak nem is szégyelli, hogy egyoldalúan nyal. Pedig a hivatalos közjogi rendszerben felette már nincs is segg....
@ember67: ez az alak és kúrmánya a gengszterváltás óta eltelt évek egyik legnagyobb szégyene...
Apám mondta egyszer: jól áll a tárogató hangjának a távolság!

Ezt a gondolatot kellene kicsit magáévá tenni a Nagy Bajnoknak!
Én meg a smittpalit űzném számon a magyar nyelvből...
"nagykaporlaki"
nem te nagykaporsz, hanem ők Nagykapornak
Farkas Péter olimpiai bajnokunk növénytermesztésbe kezdettm Schmitt Pál fúvos lesz. Vajon mi jön ki ebből, találkoznak valahol?
Osztályfőnöki órát tartott Schmitt Pál! APEH-nek ez egy jó helyzet, vagy Schmitt Pált vagy az osztályfőnököt, de az igazgatót tudják megbuktatni. Állítom nincs egyszeri megbízási szerződése a Schmittnek, mint óraadó tanárnak.

www.keh.hu/index.php?submenu=articles&id=634&details=1&cat=5
Ha nem lett volna 2/3, nem lenne SP sem.
A "nép" felhatalmazta OV-t, ő pedig teljesítette.
Bocs ha már valaki írta, de miért nem kezdi a magyarosítást mondjuk a saját nevével. Ja, hogy Kovács Paliból sok van? Az emberek emberéből meg egy is sok?
@Dühöngő bika: Mit vársz egy seggnyaló "embertől".
Ez tényleg szégyen.
Nem görögül kellene tanulni...hanem magyarul! Meg írni is...
Kicsit úgy érzem reflexből megy a hiszti meg a fikázás.
"Olyan dolgokra akarja felhívni a diákok figyelmét Schmitt Pál, mint a szép magyar beszéd és írás (az idegen szavakat száműzné a beszédből), és nagyon fontosnak tartja a testedzést. “No pain, no gain” - mondta el a gyerekeknek az ő nyelvükön. “A mai fiatalok nem beszélnek szépen és nem írnak szépen. Rövid sms-ekben kommunikálnak” - villantotta meg szigorát. Úgy véli, sokkal szebb egy memoritert elmondani, mint küldeni egy pár szavas sms-t angol kifejezésekkel, ahogy ezt a mai fiatalok teszik. Bejelentette, épp azon dolgoznak, hogy díjat alapítsanak a magyar nyelvért, a díj egy ezüst toll lesz, és készül egy új nagy magyar szótár." Kövezzetek meg de szerintem jó, hogy a fiataloknak ehhez hasonlókat mond. Meg egyáltalán találkozhatnak a K.elnökkel. Az hogy mennyire hiteles és mennyire "szeretjük" egy dolog. Én sem lelkesedem érte. De amíg csak ilyesmiket csinál nekem semmi komolyabb fenntartásom nincs a munkáját illetőleg.
Nekem erről a zemberről az a vicc jut az eszembe hogy

Mi a legrosszabb páros az emberi jellemben?
Mikor a hülyeség akaraterővel és szorgalommal párosul....
Egy pojáca, egy szóval.
Mint a főnöke.
@Réz Aladár: Bocs, de nem csak "ilyeneket " csinál, általában ha munka van csak aláír, aláír, aláír.....Ja , és külföldön is "oktat", a magyarok szégyene.
éremosztó szakember:)
Nem egyszerű dolog ez a helyesírás, persze lehet hogy mindenre megoldás az irtás, de halkan megkérdezném: tanítani nem jobb lenne-é?

A "Földes Ferenc Gimnázium" például tulajdonnév, egy iskola neve, ahová nem biztos, hogy 87-ben felvettek volna, ha nem tudom helyesen leírni.
Mit csinál Schmitt a WC-papírral?

A köztársasági elnöki rezidencián a takarítónő az egyik WC-ben pakolgat, közben egy darab sz@ros vécépapír kirepül a kezéből az ablakon. Utánanéz, és látja, hogy az a licthofon keresztül éppen az elnök ablakán repül be.

Odarohan a titkárságra, és elmondja, mi történt, kéri, hogy még mielőtt valami baj történik, csempésszék ki a papírt. A titkár bemegy, majd kijön: Késő - mondja - már aláírta...
a Közt. elnök helyén ülő, ember aki foglalkozása: aláíró:)
Sok sok adófizető pénzén csak egy PARAZITA A CSALÁDJÁVAL EGYÜTT
@Megdobbent: hogy manapság mi van a földesben, azt én sem tudom, de az én időmben (2005) a tanári kar fényesre nyalta volna SPali hátsóját, mert a legtöbbjük büszke jobbos (ennek hangoztatására általában a tanóra 35-40 percét használták fel), a diákság pedig körberöhögte volna, mert legtöbbjük világnézete valahol Vona Gábortól jobbra keresendő.
@igényes: MAGYAR NYELVTANNAL FOGLALKOZNÁL TE BAROM, NEMZET SZÉGYENE!
Az idő halad, a szekér szalad, újabb és újabb munkahelyek jönnek létre, egész Európa példaképe MO., a gazdaság erősödik, a forint egyre többet ér és az euro is a küszöbön áll. A nép jobban él mint egy éve, büszkén vállalja magyarságát.
A nyugdíjak értékét még növelték is, és ösztönöznek az öngondoskodásra és a tisztességes adózásra.
Szóról szóra, ahogy a programban szerepelt annó...
Vagy én nem ugyanazt a filmet nézem? :-)

Az idő halad, a szekér szalad, újabb és újabb pártkatonák kerülnek pozíciókba amiről halvány fogalmuk sincs, egész Európa megdöbbent attól ami MO-n folyik, a gazdaság rogyadozik és ötletük sincs mit kellene tenni, a forint egyre kevesebbet ér és az euro is beláthatatlan távolra került. A nép rosszabbul él mint egy éve és irreleváns hogy magyar vagy.
A nyugdíjak értékét csökkentették, nem ösztönöznek az öngondoskodásra és a tisztességes adózásra.
Szóról szóra, ahogy a soha senki által nem látott programban szerepelt annó...
Vagy én nem ugyanazt a filmet nézem? :-)

a nem kívánt rész törlendő
Először nem akartam elhinni, hogy ez az ember képviseli hazánkat a világ előtt. Most már elhiszem, és minden reggel ordítva ébredek.*

*: kis túlzás (tényleg)
Világ Trolljai Egybesüljetek! :DDD
@Zuzimama: én is remélem, hogy nem magyart tanítasz. Bár ilyen helyesírással matekot, testnevelést vagy bármi mást se kéne. Mondd neked valamit, hogy igekötő plusz ige???
miért , kovács "koko" pista, aki felejthetelen mékőzéseken vert le dél-amerikai hajléktalanokat, amiért világsztárrá nyilvánította a retekklub, talán jobb elnök lenne?????
Ez az Pali, kezdjük az idegen szavak száműzését veled! Magyarország köztársasági elnöke csak nem lehet egy idegen nevű, nem? Írjatok ki gyorsan pályázatot, mi legyen Schmitt Pál új neve, az idegen szavak kiűzetésének tükrében! Javaslat (dakota indián módra): Hosszúnyelvű Pali.
Nagyon szánalmas pali az elnökötök, Szlovákiában is nagyon utáljuk. Kétszínű, álszent, műmagyar, tapló!

Nem kell az állampolgárságotok, Európa nyitva, bárhova mehetek.
@Táskás Tóni: Hmmm...marha könnyű kijelenteni, hogy csak aláír és nem csinál semmit. Szerintem kevés ember lenne képes utánacsinálni azt a munkafolyamatot amit nap mint nap letol. Mindegy... szerintem csak érzelmi elfogultságból anyáztok meg orbándiktatúráztok egy jót.(ez utóbbi személyes kedvencem...már-már szállóige) Ám én nem tartom a nemzet szégyenének a fickót. Azt tettekben ki kell érdemelni. Attól hogy más felfogásban tölti be a köztársasági elnöki pozicíciót az szerintem karakteréből fakad lehet szeretni, nem szeretni. Ez csak ízlés kérdése. Tetteiben aláír mindent amit elé tolnak. Vitatható értem, hogy Sólyom után zavaró. De nemzet és hazaárulás szintjén nem hasonlítható össze például Gyurcsány Ferenccel. Ő(nagybetűvel) a nemzet szégyene, és szégyen hogy még mindig nincs rács mögött. De ez is csak egy vélemény.
@Réz Aladár: bocs picim, de rajtad is csak a fideszes agymosás durva jeleit lehet felfedezni.
Gyurcsányról sokmindent el lehet mondani, de ha hazaárulásról óhajtasz öklenedezni, akkor előbb nézz körül fidesz vs EU parlament témában!

Egyébként meg szívesen magamra vállalnám azokat az óriási terheket, amiket még ez a KE-nek kinevezett, gerinctelen féreg is elbír...
@Atomot az indexre!: Hja-ja. Sejtettem, hogy fidesznyikként végzem, de hát mit lehet tenni, sajnos aki a kulcsszavak alapján képes csak tájékozódni egy szövegben annak felesleges bármit is mondani. Annak meg aki őszintén és komolyan úgy gondolja, hogy képes lenne ellátni azokat a protokoll szerepeket és feladatokat amik a KE-i feladatkörrel együtt járnak csak gratulálni tudok. Kérdés, ha ilyen jó képességekkel rendelkezik akkor munkaidőben, miért egy blogon fröcsögve veri a nyálát.
@zoxó: Mi az az "ilemmázás"?

LOL
@Réz Aladár:

"más felfogásban tölti be a köztársasági elnöki pozíciót"

azt hiszem, elég nehéz felfogásban :-D
@Pékszakállú Henceg:

Long Tongue Silver (azaz egy nagy seggnyaló sztornó-sztár)

LOL
@Réz Aladár: fidesznyik az lehetne egy, a rablóbandával egyetértő, a rablásaikból részesülő alak is. Téged csak szimplán agymosottnak tartalak.
@ájdonszinkszó: bocs, az az előző hozzászólásomhoz tartozik:))).
@Atomot az indexre!: Ja valahol jogos. Tény, hogy agymosott vagyok. A szocializációval együtt jár. Még nem találkoztam olyan emberrel aki ne lett volna agymosott valamilyen fokon. Mindenki hat, mindenkire hatnak. Megpróbálom elképzelni, hogy miért próbálják meg egyesek tagadni saját agymosottságukat. Úgy érzi sok ember viselkedik a környezetében agymosottan. Sok ember viselkedik úgy, ahogy ő nem. Tehát „ők” az agymosottak nem olyanok mint „ő” aki nem agymosott. Remélem tiszta. A hangsúly az önmagától való megkülönböztetésen van. Miért különbözteti meg és milyen szempontok alapján magát másoktól? Például nem egyezik a véleményük. Ezt a tényt csak úgy képes kezelni, hogy markáns szöveges agresszióval reagál. A másik tényt -miszerint ő maga is éppoly agymosott, mint a többiek- szintén képtelen kezelni, hiszen nem is észleli. Ha nem lenne „agymosott” nem látná a többiek miben agymosottak és hogyan. Nem kell néznem a Való Világot, hogy hasson rám, mossa az agyamat. Elég az Index címlapot legördítenem. A szembe jövő busz szélvédője mögé tett Blikk borítót meglátnom. Azonnal kattan a trigger, tudatják velem, hogy mire gondoljak. Tudatják veled is. De te észre se veszed.
''Orbán hatalomvágya kielégíthetetlenné vált''
Miközben Magyarország tölti be az Európai Unió soros elnökségét, Orbán Viktor kormányát tekintélyelvű elhajlással gyanúsítják - írta a médiatörvény ellen rendezett tüntetés kapcsán készített terjedelmes budapesti riportjában a Le Journal du Dimanche (JDD) című francia lap.
"De létezik-e még valóban demokrácia Magyarországon? A kérdés komolyan felmerül, amióta az 1989-es antikommunista forradalom volt diákhőséből a keményen nacionalista jobboldal vezetőjévé vált Orbán Viktor miniszterelnök és pártja, a Fidesz, megszerezte a képviselői helyek kétharmadát a tavalyi április választásokon. Azóta (Orbán) példa nélküli törvényhozási őrületbe hajszolva a parlamentet, s lekötelezettjeit helyezve az állami kulcspozíciókba, rohamtempóban irányítja magyar forradalmát" - fogalmazott a lap.

Orbán takarodj, mondja a magyar polgár!
Olyat nem lehetne hogy -mondjuk-Záhonynál átlépí a határt,Mi pedig csendben leszünk és ez a fasz nem talál vissza?Má megin berúgtam?!
FEKETE PÁKÓ LEGYEN A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK!
IDE A DIDIT!
Skicc Pali nagyon jó helyen lakik. Nála még a kolbász is a Nemzeti Egyetértés Nyilatkozattal (NET) van megtöltve.
Majd mellérakja körítésnek a Viktatúrát és akkor nem csak jó, de szép is lesz a disznótoros vacsora. Gondolom ezt a disznótoros ételt levitte a borsodi megyeszékhelyre is, hogy jóllakassa az embereket.
Talán még közönséget is vitt magával, mert ugye a bohócot megszokták tapsol(tatni).
süti beállítások módosítása