Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.14. 05:57 Fabius

Jobbikos Zagyvaságok

Címkék: jobbik sziget fesztivál zagyva gyula hvim

A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés plakáton, hogy a Gyimesi által bezengett ötezer fős tömeg érdeklődés hiányában otthon maradt, így összesen hetvenen huzakodtak a biztonságiakkal és a kirendelt rendőrökkel. De, legalább a fővezér, a parlamenti botrányceleb Zagyva György Gyula vezette őket, hogy ne legyenek szegények olyan árvák.

Az eredmény Gyimesi esete után borítékolható volt, ezért a szájkaratét követően Zagyva Gyula élt a lehetőséggel, és nyomott egy plankingot rendőrtenyéren, amivel elnyerte a Sziget Fesztivál Legfaszább Plankingja Díjat. Remélem Gerendai felajánlott neki egy mobillal rögzített Gesztivál dvd-t jutalomból.
Aztán hogy-hogynem, az előállított Zagyva az őrszobán már nem volt ilyen vidám, és elővette "a mentelmi jogom van bácsi kérem, genyózni nem ér" lemezt, és ezt pörgette serényen. Nem is értem: a szigetelőkkel genyózni fasza, az érte induló eljárás alól meg kibújnál? Eddig arról szólt a fáma, hogy kemények vagytok akár a fagyott kutya lába, töröljék el a mentelmi jogot de nyombanazonnal, és rend legyen itt az úristenit neki. Még ez a népellenség, ez a Gyurcsány is lemondott a magáéról vigyorogva, pedig őt nem azzal igyekeznek megvádolni, hogy a K-híd előtt hangosan rázta a kordont. Te meg betakaróztál vele, és feliratkoztál a Lengyel Zozók ligájába?

Igen, én is olvastam a barikádon, hogy Zagyva le fog mondani a mentelmi jogáról. Éppen ez a probléma: itt sem azt olvastam, hogy már lemondott. Vagyis a lényeg ettől változatlan.

A sajtó faggatta a Jobbikot az ügyről, ők meg nyomták a választ. Olyan jellegzetesen Jobbikosat. Dúró Dóra hozta a szót, miszerint:

"Zagyva György Gyula nem a Jobbik, hanem a Hatvannégy Vármegye Mozgalom nevében vett részt a tüntetésen, ezért a Jobbik nem tervez semmilyen lépést az ügyben"

Szomorú szemű édes kicsi csillagom! Tudom én, hogy politológus vagy és nem jogász, de azért annyit illene tudni képviselő létedre, hogy a HVIM vezér Zagyvának semmilyen mentelmi joga nincsen, így se takarózni nem tud vele, se lemondani nem tud róla. Ilyenje a Jobbik csongrádi listájáról bepajszerolt frakciótagnak van, így megint, ahogy mindig, ha balhé van, ezúttal is belecsúsztál a zavarosba. Ezért talán nem felesleges tisztázni:

Mindenki, Zagyvától Morvain keresztül Toroczkaiig, aki a Jobbik listás helyéről került be bármilyen testületbe, és csüng az állam csöcsén nektek köszönhetően jó pénzért, az bizony nem a Pumukli Kedvelők Ligáját vagy a Vármegye Zászlókat Hímző Kislányok Baráti Körét képviseli, hanem a Jobbikot. Ha tagja a pártnak, ha nem. Aztán, ha a delikvensek harapják a kezet amiből enni kapnak, akkor a ti dolgotok a szájukra verni kurvasürgősen elhatárolódás, nem tagja pártnakozás helyett. Ezért, hogy mi lett volna a megfelelő lépés, az nem is lehet kérdés:
Nem fontos, - és számomra nem is érdekes - de gondoltam szólok, hogy a Juhász Oszkárral történtek miatti szimpátiát Zagyva épp most vágta bele a kukába, a Jobbik hitelességének egy újabb darabjával együtt.

421 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr843151922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14. 21:54:53

A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites.

Trackback: Készüljön erőszakra érzelemmentesen Ön is! 2011.08.14. 18:58:26

Mi túl tudjuk tenni magunkat azon, hogy a Magyar Szigeten a Magyar Köztársaság Magyarország törvényei kevesebbet számítanak, mint a civilizációtól elvágott ősközösségben a Tablet PC. Mondjuk úgy tűnik, nincs is más választásunk.   Mindazonáltal ...

Trackback: Török Gábor, a Jobbik és a szépirodalom 2011.08.14. 11:21:46

„Nem akarásból, úgy látszik, lelkileg élni nem lehet; valamit nem akarni megtenni, tartósan nem jelenthet élettartalmat: valamit nem akarni, és egyáltalán semmit sem akarni, tehát a parancsoltat mégis megtenni, talán túl közel van egymáshoz, semhogy a ...

Trackback: Az MTI jelenti 2011.08.14. 11:11:56

Tehát mindaz teljesül, ami annakidején a nemzet nagy többsége részéről követelményként felállíttatott, illetve elfogadhatónak jeleztetett és dacára annak t. Uraim, mit látunk: hetek óta, mióta ezen  Javaslatok a Házba  beterjesztettek, egy cs...

Trackback: A K-hídi csata - Zagyva Gyula politikusbűnöző lett? 2011.08.14. 10:21:29

Július közepén érkezett a hír, hogy a szélsőjobbos, revizionista nézeteket valló Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM), tüntetést jelentett be egész augusztusra a Hajógyári-sziget azon területére, ahol a Sziget Fesztivál nagyszínpada állni szoko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Jobbik az a magyarkodó KÖCSÖGÖK pártja!!! Annyi közük van a magyarsághoz mint a bantu négereknek a busmanokhoz!!!! 10 fillérért megbsznák a saját tót, cigány, román, zsidó anyjukat!!!! Vona zsidó, Novák tót, Gaudi sváb ... stb, stb !!! Magyarok ???? Röhej!!!! Ha ha ha !!!
Alapvetően Zagyva kartárs, mint primitív 1 bites papucsállatka és erőszakos kisköcsög (saját elbeszéléséből tudjuk, hogy bukik a fiúpopsikra) vett részt a rendezvényen. Innentől kezdve csak nézőpont kérdése, hogy ez a végletekig ecceri, faék típusú, a gerinctelenek fajába tartozó kis csúszómászó mondatai mennyire vannak összhangban tetteivel. Alapvetően ez a véglény, a többi politikusnak nevezett élősdivel együtt, csak a szokásos "ki a fasza csávó itten, ha nem én" című szabadgyakorlatot adja elő, népbutítás céljábó, planking kategóriában. Talán nem emlékszünk az ecceri futballista kordonbontó szabadgyakorlatára, mint egészségügyi tevékenységre? Az is csak gyakorolta, jól jöhet az még, ki tudja, mikor kell majd még kerítést bontani, honnan kell kijutnia...
Az általad is mutatott képen éppen a "Turul pofáraesésben" című figura van soron. Bennem van a hiba, de hülyegyereket az első két zsaru egy pillanatra elengedhette volna... Csak annyit kellett volna mondaniuk, hogy dehogy volt szándékos, hogy a képviselő urak pofára ejtették, csak megkérdezték tőlük épp, hogy mennyi idő van és meg akarták nézni a zsebórájukon. Most miért, van olyan jó magyarázat ez is, mint ecceriéké!
Értem én, hogy a képviselői fizetésért és persze a hívek parasztvakításáért látványos akciókat kell produkálni. De miért nem inkább szemetet megy szedni? Ja, igen... A hívek elmeállapotához és saját intelligenciaszintjéhez igazítva csak ennyire telik. Végül is, ez eléggé árulkodó és kifejező! Reméljük,a külföldi sajtó nem foglalkozik ennyit ezzel most, mert a bunkó magyar így is a legkomolyabb exportcikk - a politikus kategóriában (lásd még a The Economist cikk).
A Jobbik egy szélsőséges nézeteket valló, idegen gyűlölő, radikális párt.
Nem is lenne helyük a parlamentben.
oszt.kész. ennyi.
:)
varánusz, most őszintén... ér ez a faszkalap annyit, hogy koptasd a billentyűzetet, fogyaszd a záramot?
annyi idő alatt, amíg itt kidühöngted magad, valami fasza animalpornót is megnézhettél volna :)
@nandras01: Egyetértek :) Megint rühes náci férgekre pazarolta az idejét, ezek annyit nem érnek hogy teleszarjam a pofájukat.

Szánalmas a zsebnácik vergődése, nem tudnak magukkal mit kezdeni, a csúti focista már minden épkézláb ötletüket lenyúlta.
A tévé híradóikban azt hallottam nem volt engedélye a tüntetésre a mozgalomnak!

Ezt nem igazán értem, mert nem engedélykérés, hanem bejelentési kötelezettség van!

Lásd az elvesztett per, a melegfelvonulás kapcsán... Érdekessége a dolognak, hogy alkotmányos jogrend elleni támadásért annak kapcsán sem lett elmarasztalva senki sem... Pedig valaki jogszabály ellenesen, az állami hatalmával visszaélve megpróbálta tagadni, illetve megpróbálta elhitetni, hogy neki joga van azt megtiltani!

Tehát a tüntetés be volt jelentve olyan helyre, ami Januárban még közterületnek számított, de ha nem regisztrálták, akkor is csak azt jelenti a dolog, hogy az állam nem köteles garantálni a gyülekezéshez való jogot, de azt akkor is csak akkor akadályozhatja meg, ha az jogellenessé fajul!

A dolog érdekessége, hogy azzal érveltek a Sziget Fesztivál szervezők, hogy a bérbe vett közterület, magánterületnek minősül! Ilyen jogszabályról még nem hallottam! Tehát, ha nincs megtámogatva törvénnyel a kijelentés, akkor ez bizony jóhiszeműséggel való visszaélés! Úgy tudom, hogy csak gazdasági tevékenységet lehet engedélyezni... nem pedig ideiglenes magántulajdont szerezni közterületre!

Annál is inkább aggályosnak tartom ezt a kifejezést, mert úgy tudom vízpartok 50 méteres körzete nem magánosítható, habár ez már régi információ, ha az nem mesterséges vízfelület!

Az is kérdéses, hogy a tüntetés regisztrálása egy közterületre, magával vonja-e annak a lefoglalását rendezvényre! Mert ha igen, akkor elsőbbsége volt rá a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak, és nem hiszem, hogy diszkriminációra adott volna lehetőséget a fizető, de alacsonyabb prioritású jogokat felhasználó Sziget Fesztivál előnyben részesítésénél! Hiszen a gyülekezési jog alapjog, a szórakozás meg nem...

Nem utolsósorban, A 64 Vármegye I.M. ugyebár jogvédő szervezet, ami a magyarok jogainak elismertetéséről szól a Nagy Magyarország volt területén!

A szélsőjobboldali kifejezést pedig azokra alkalmazzák, akik kétségbe vonják mások jogait, emberi minőségét! Tehát leszélsőjobbozni ezt a szervezetet véleményem szerint felér egy közösség elleni lázítással, izgatással, azzal másokat riogatva, vagy a szervezet jó hírnevének, hitelének rontásával! Ha ezt televízióban teszik, akár még nagy nyilvánosság előtt elkövetett jóhiszeműséggel való visszaélés, és mivel a magyar nemzet jogait védené, így valószínű rasszista magyar-gyűlöletből fakadóan!

Van olyan, hogy személyes szabadság, emberi méltóság, vélemény nyilvánításhoz fűződő, gyülekezési jog, kép és hang birtoklása ésatöbbi... ebből is sérült pár, de mivel a gyülekezési jog gyakorlásához és a vélemény nyilvánítás szabadság gyakorlásához, a helyszínt el kellett volna érniük, a szabad mozgásban akadályozva voltak, így személyi szabadságuk is korlátozva volt.. a köztudatban ez emberrablás címszó alatt szerepel!

Ha a gyülekezési jog bejelentése közterület foglalással is párosul, akkor a gazdasági haszonszerzésből úgy gondolom, a lefoglalt terület profitjából illik a társrendezvénynek is juttatni, és annak nem akadályozni semmiféle módon a lebonyolítását!

Mivel nem bíróság mondta ki a birtokháborítást, a magánterület megsértését, mert ilyen okmányokkal nem hiszem, hogy rendelkezne a Sziget Fesztivál, felmerül az a gyanú, hogy nem-e önbíráskodást követtek el a Sziget Fesztivál szervezői, annak munkavállalói!

A hatóság intézkedése a feltételezett rendbontók kapcsán igen furcsa, hiszen már Januárban védelmet kértek annak megtartásához! Nem csak hogy megtagadták, és részesei voltak a feltételezett bűnesetnek, de tovább tetézték azzal, hogy egy parlamenti képviselő érdekvédő jogi kötelességét is akadályozták, méghozzá abban, hogy megfigyelje az eseményeket, azoknak jogosságának utána járjon! Vagyis elvégezze az érdekvédelmet!

> A képviselők jogai és kötelezettségei
>
> 13. § (1) Az országgyűlési képviselők tevékenységüket a köz érdekében végzik. Képviselői tevékenységükre nézve nem utasíthatók.
>
> (2) Amennyiben törvény kivételt nem tesz, az Országgyűlés tisztségeire, illetve bizottságaiba bármelyik képviselő megválasztható.
>
> (3) A képviselő joga és kötelessége, hogy kezdeményezően részt vegyen az Országgyűlés munkájában, elősegítse annak eredményes működését. Kötelessége részt venni az Ország­gyűlés ülésein, továbbá annak a bizottságnak az ülésein, amelynek tagja.
>
> (4) A képviselő köteles képviselői tevékenységét az Alkotmánynak és a jogszabályoknak megfelelően végezni, valamint a Házszabály előírásait betartani.

A rendőrség megszegte azt a mentelmi jogot, hogy a képviselők a munkájukat illetően, nem utasíthatóak semmiféle olyan dologba, ami a köz és a hozzátartozó közterületen zajló események és annak megfigyelésének és érdekvédelem érvényesítésében szerepet játszhat!

Így azok, akik korlátozták a képviselő úr jogait, mert ebbe beletartozik a jegyvásárlás is (mert erre sem lehet utasítani), alkotmányos jogrend elleni bűncselekményt hajtottak végre!
Ha rendőrség olyan serényen védte volna az átlagembert és vagyontárgyait, mint Gerendai "magánterületét", akkor nem lenne a jobbik a parlamentben.Ehelyett a PC meg valami elbaszott liberalizmus címen védték egyes parlamenti pártok a bűnözőket, itt az eredménye.Pontosan ezt érdemlitek.Zagyva György Gyulát.
Planking rulez. Amugy meg hasznaltak mar ennel sulyosabbra is a mentelmi jogot. (volt igazsagugyminiszterer is) Balhezni meg csak legyen meg szabad egy demokratikus orszagban, meg a vegen azt hiszik minden rendben van. Lesz itt meg osszel olyan musorozas, hogy visszasirjuk zagyva plankjet, mint bodog bekeidoket. Csak jojjon meg a futesszamla...
@orbánmentesítő: Igen! Szapolyaiék óta ezekkel a rühes tetves élősködő felsőbbredű és kiválasztot tudatú tömeggyilkos magyartgyűlölő nácikkal van a baj...

Pl.. hogy ugattak már az 1939-es esélyegyenlőségi jogok meghozatalakor, ami elvette a kiskirályi felsőbbrendű jogaikat és egyenrétékűvé tette a magyarokkal őket?!

A következmény meg azvolt, hogy a gettók területéről kiírtották a magyarokat azokat meg elfoglalták...

Rohadt nácinépség...

De sebaj, 1949-es nemzetközi törvények lehetőséget adnak a nemzeti önrendelkezésre, a többségnek is joga van az egyesüléshez és különváláshoz, majd most nem 6%-os arányokkal lesz megállapítva, hanem 0... mert a magyarok is emberek és joguk van elkülönülni, autonómiát kalakítani az élősködő nemzetek miatt!
hát igen, ezt a plankingot nehéz lesz überelni, Zagyva for President! :D
Jól jött ez most a feltétlen kritikusoknak. Ám mindenki, aki egy kicsit komplexebben gondolkodó a >rohadt cigányok/rohadt nácik< vonalnál, az tudja, hogy ez sem szűkíteni, sem bővíteni nem fogja a szavazók körét. Akik pedig minden apró kirakatesemény kapcsán náciveszélyt kiáltanak, azok kifogynak az eszközökből addigra, mire esetleg VALÓS veszély lesz. Mert egyébként ahogy valaki előttem mondta, ezek zsebnácik, tehát nem jelentenek igazi veszélyt. Legalábbis nem jelentenek nagyobb veszélyt, mint szombat este Kispesten sétálgatni.
asszem letesztelem a tahótlanítót :D
/amúgy ezekre a szerencsétlenekre tényleg minimális energiát kell fordítani, kb annyit mint én a klikkel :d/
Nem baj, zsidók, nagyképűsködjetek. Aztán majd vinnyogtok. Egyik sem érdekel.
Zavaros Gyula (és társai, Túrós Dórát is beleérve) és "népük" a fogyasztói társadalom kényszerű melléktermékei. Buták mint az állat (bár ezt egyes állatok joggal kérhetnék ki maguknak), részint már genetikailag (őseik se lehettek lángeszűek) , részint meg így nőttek fel (nem használom a "nevelkedtek" szót. De szükség van ezekre az emberekre, tömegekre, mert ők a FOGYASZTÓK! Ők veszik meg a tiszta zsir chpis-et, a cukros levelet, a kereskedelmi TV-kent hirdetett baromságokat. Jó részük zagyvaságokat gondol, beszél, de melózik (majd a pénz elkölti baromságokra), jó részük nem is dolgozik, de a segélyt kifizetni még mindig olcsóbb, mint taníttatni. S a legzavarosabb fejűek lesznek a zagyvák, meg a a dórásak.
Viszont kell lennie egy pontnak, amikor már tetteikkel több kárt okoznak, mint hasznot a fogyasztásikkal, ekkor ki kell őket vonni a forgalomból, mert a sitt még olcsóbb, mint a kár amit okoznak: Nem magyar sajátosság, lásd London, vagy a norvég eszement.

Amíg nem volt fogyasztói társadalom, addig volt Taigetos, mint megoldás.
szép ez a konzekvens magatartás. töröljékel a mentelmi jogot vs visszaélek vele.

megjegyzem hogha (konzekvensen) minősített garázdaságnak minősítjuk, rendőr lökdösése esetén minősített hiv.szem elleni erőszaknak, akkor tettenérés van és coki mentelmi jog. de nem voltam ott, tehát a pontos tényállás nem ismerve, ebben csak ötletelek. de egy közepsen képzett rendőr megoldja a hiv.szemet.... :o)
Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!”
Édes istenem, az első hozzászólók értelmi színvonala kb egy gázai ortodox zsidó szintjén van.... tipikus pestiek.
Zagyva elvtárs valószínűleg megijedt attól a lehetőségtől, hogy gyorsított eljárás elé állítják, és ott minden további nélkül kaphatna pár napos letöltendő börtönt. Na akkor pedig ugrik a képviselői hely is. Későbbi eljárásban pedig majd valameéyik sztárügyvéd letornázza 10.000 forintra a büntetést.
Aki jegyet vett, az be is jutott...
Tehát nem korlátozta senki a jogaikat!
Mindig azt hallom, hogy a fideszre azért szavaztak az emberek mert megunták, hogy a politikusok mindent megúsznak büntetlenül. Szerintetek változott valami is...?
Nomen est omen. A benzinárak ellen tiltakozni kb. annyira értelmes dolog mint a napsütés ellen. Zsidózni sem különösebben érdemes - ha picit messzebbről nézzük a képet, a magyar jobboldal és a zsidók közt sokkal több az érdek azonosság, mint az ellentét. Más kérdés, hogy ezt sajnos egyik oldal sem látja, meg is szívja mindkét fél.
Jobbikos vagyok, és annyit mondhatok, hogy Zagyva nem = Jobbik, és köbö most kéne kib*szni a pártból, mert eddig csak ártott ez a szerencsétlen marha.
@HUN_Sector: Mi a baj kicsi pöcs??? Mi nem tetszik, hogy kiderült a magyarkodó barmok nem is magyarok??? ...van ez igy mifelénk mostanában! No még egyszer ,hogy megjegyezd! A Jobbik az a magyarkodó KÖCSÖGÖK pártja!!! Annyi közük van a magyarsághoz mint a bantu négereknek a busmanokhoz!!!! 10 fillérért megbsznák a saját tót, cigány, román, zsidó anyjukat!!!! Vona zsidó, Novák tót, Gaudi sváb ... stb, stb !!! Magyarok ???? Röhej!!!! Ha ha ha !!!
@blah: Néhány MSZP-s már börtönbe került. Csak sajnos sok van még szabadon. Aztán az inga megfordul, és a FIDESZ-ese bűnözők kerülnek sittre. Ha így haladunk, akkor úgy 3-400 év múlva egészen tiszta lesz a közélet - vagy holló hollónak nem fogja kivájni a szemét. Kár, hogy az európai, és benne a magyar demokráciának 30-40 éve sincs már, nem hogy 3-400.
Az nem zavarja a kicsi, csücsöri ("málna") szádat, hogy "Zagyva felszólította a mentelmi bizottságot, vonják meg mentelmi jogát"?

Akárhogy is... Ez szerencsére mit sem változtat rajtad. :) LOL

Egyébként az Indexről Jobbikkal kapcsolatos híreket blogba beemelni elég botorság. Szoktátok mondani, hogy kuruc.info színvonal. De hát nem tájékozódni járunk felétek. Jól van ez így. LOHOHOL
@IGAZ MAGYAR: vicceske... percről percre egyre jobban bizonyítod, hogy egy egysejtű fejlettségével vetekedsz.
Azt mondják, hogy a szem a lélek tükre, ebből az apropóból nézzétek meg Zagyva szemeit (vagy akár melyik vezetőjük szempárját). Bár Zagyva nevébe bele van kódolva a léte...
Remélem kiteszik a pártjából, oszt' mehet vissza a B-középbe ordibálni, meg petárdát dobálgatni.
Mentelmi joga mögé bújó kisköcsög!
@Zene 56: "Aki jegyet vett, az be is jutott..."

Igen, jól látod! Ha bementek volna jeggyel, és elkezdenek volna fel alá vonulgatni, addig, alighanem a kutya nem szólt volna rájuk, amíg nem zavarják a többieket.

Esetleg még beszélgettek is volna velük. Több száz külföldinek elmondhatták volna, hogy drága a benzin, szar viselet a bakancs negyven fokban, neked milyen tetkód van, nekem turulos, stb. Belefér.

Én úgy gondolom, ez, igazából, politikus ügyeskedés akart lenni, hogy hogyan lehet ingyen szigetjegyet szerezni. Ehelyett azt látta a külföldi a TV-ben, hogy a magyar ultra jobb ott ágaskodik a sziget bejárata előtt, ahol a gyereke fesztiválozik. Puff neki! Bukta.

Nem megy ez a jobbiknak. Se a politika, se az ügyeskedés.

Én a helyükben egy-két évig csak simán, csendben meghúznám magam. A balf.sz MSZP és a zsarnok Fidesz elég szavazót ad nekik majd, akkor is, ha most nem csinálnak semmit, amivel felhívják magukra a figyelmet.

Afelől nincs kétségem, hogy eljön még az ő idejük is, hacsak addig nem csinálnak teljesen hülyét magukból..
@Napkutya: Amíg ilyenek állnak az élen aligha. De biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése mikor kerül intelligens ember a szélsőjobb élére.
@Napkutya: Azért ennél árnyaltabb a kép. Egy ember, és nem egy párt csinálta a fentieket. A vidéki néniket, akik sírva borultak a jobbikosok, gárdisták nyakába, meg végképp nem érdekli Zagyva, ők a kézzel fogható eredményekre kíváncsiak, melyet csak és kizárólag a Jobbik nyújtott eddig nekik. Azt mondom, ha minden így megy tovább, ha nem is váltópárt, de egy 2 milliós bázissal rendelkező, erős második párt válik 2014-re a Jobbikból.
@HUN_Sector: 2014-re kétmillió szavazóval 2/3-ot lehet majd szerezni.
Monnyonle! Vagy már megtette?
A planking egyébként fasza volt.
Szerintem egy fityiszes vagy maszopos nem tudja utána csinálni.
@midnight coder: ahhoz nagy érdektelenség kellene a választásokon.
áh, ez nem erről szól.
hanem arról hogy: lopás.
ha ismertebb vagy, több szavazatot kapsz, többet tudsz lopni.
ez a zagyva is azért ment a parlamentbe, lopni.
mind, amelyik bent üldögél (MIND), egyből sittre, jóval vidámabb ország lenne ez rögvest.
Szóval, a Tarlós István vezette fideszes budapesti önkormányzat két félnek adta ki a Hajógyári sziget használati jogát egyszerre.

Az egyik félnek ingyen és feltételek nélkül - Zagyváék.

A másiktól pénzt kért és szerződési feltételeket támasztott.

Fidesznyikek - unjátok a banánt ? Hiányzik a 8 év balhé ?
Bontjátok a kordonokat mentelmi joggal, mint Viktorka ?
@IGAZ MAGYAR: Primitív vagy, édesem, de hagyd őket most, gyere bújj ide vissza hozzám.
@HUN_Sector: Lesz. Az MSZP normális ember szemében soha nem lesz már hitelképes, az LMP-t értelmes ember nem veheti komolyan - hitelesen amúgy sem nagyon lehet baloldali politikát csinálni európában a következő 20 évben - , így ha csak addig nem jön valaki teljesen új, a Jobbiknak áll a zászló, de túl sokan mögé sem fognak felsorakozni.
@HUN_Sector:

ennek a megoldása pofonegyszerű, nem is értem mit kell ezen ennyit filozni.
van törvény, jó törvény-e? elégedettek vele az emberek?
ha igen, örülünk, ha nem, változtassuk meg.

aztán meg be kell tartani, ennyire egyszerű.ha 70.000 rendőr kell, azért van az állam h akkor legyen 70.000 rendőr. elképesztő ez a töketlenkedés, nekem ez a legnagyobb csalódás narancsországban.
Fabius: Ennyire összeszedett, lényegre törő,igaz, (mit is mondhatnék még), posztot rég olvastam. Tetszett. Köszönöm. Nagy vagy!
@midnight coder: ha megnézed öcsi, 70 $ az olaj hordónkénti ára... illene a felére csökkenteni a benzinárakat...
Én csak annyit szeretnék kérni az ilyen Zagyva-féle véglényektől: mielőtt elkezdenek turbomagyarkodni, szavalják el a Himnuszt. Nem az első versszakot, hanem végig, hibátlanul. Na, ha ezen túlvan -képességeiket tekintve ez várhatóan több évet fog igénybevenni-, akkor visszatérhetünk a magyarkodásra. Addig meg tessék visszaülni az iskolapadba.

Faszkalapok.
És az megvan, amikor 1944-ben a zsidók a Dunában plankingoltak?
Valaki egyszer idén kora nyáron leírta az igazságot.

Az, hogy a Jobbikra szavaztak emberek, és nem is kevesen; nem azt jelenti, hogy az ország tele van idióta "nácikkal". Azt jelenti, hogy ők igyekeztek a leginkább ígéretes megoldást találni az egyre növekvő közbiztonsági problémákra (melyek ha nem is minden településen látszanak, nemrég már a budaiak is megtapasztalhatták őket, egy Moszkva téri verés alkalmával, lásd BKVfigyelő).

Más kérdés, hogy jó megoldást találtak-e, ezt én itt nem fogom megvitatni.
Azt is leszarom, meg ezt a faszt is, így okés? HAHAHAHAHA
biztos több ezer 20-on éves külföldi fiatal lenne a legjobb közönség a magyar benzinár elleni tüntetéshez, egy nagyszínpados koncert alatt. szánalmas
én meleg egyenjogúság napját tervezném jövőre Verőcére augusztus elejére, akkor kiváncsi lennék a kommentekre:)
Mindenkit leszarok, és a jobbikra szavazok, legalább szétbassza az ideg azokat, akiket igazán utálok.

Ennyi a jobbik 1 mondatban.
@Con Storm: Te egy szar vicc vagy Öreg!
Ez a phaszfej képviselő? Szégyellje magát az a párt amelyiké...
@HUN_Sector: Úgy legyen ,ahogy mondani teccik...
zagyva igazi nagymester

zagyvaaaa
daaaaa

grandmastaaaaah

imádom, torgyán és grespik óta kevés politikus tud mosolyt csalni az orczámra (ill megnevettetni).

szóval lassan érik neki egy poszt
a kedvenc tülkös ősmagyar-szittyám mellé:offos.blog.hu/2010/05/06/lehel_kurtje
Oldandó a feszültséget: Elküldtem a képet egy Angliában élő havernak, (ott most elég nagy balhé volt a tüntetőkkel-fosztogatókkal). Jelzem, nincs is igazán képben a magyar politikában.

Először azt hitte, ez egy vicces kép. (Tulajdonképp, az is, bár tragikomikus...)

Gondolom, meglátta a vigyorgó fejet, és vissza dobott egy olyan kérdést, amin viszont mi röhögtük szénné magunkat:
- Ez a tüntető most a jobbik arcát akarta mutatni a sajtónak?

Hát, rohadtul remélem, hogy nem ez a Jobbik arca. Ha ezt le lehetne zsírozni a párton belül, akkor tartózkodjanak már ettől!

Normálisabb társaik vért pisálnak, hogy megváltoztassák a képet, amit a sajtó (nem is mindig ok nélkül) fest róluk, de ezt fél óra alatt le lehet nullázni egy ilyennel.

Szerintem.
Mentelmi jog mögé bújó, milliárdokat lopó szemét szarháziak miatt nincs soha ekkora hiszti.
Egy hülyegyereket kibasznak egy rendezvényről, és ő is a "nagyok" taktikáját választja, erre a valóban egybites agyú azonnal felsír.
Nevetség papírnácik! Komolyan nem értem milyen jogon akarják befolyásolni mikor és hogy szórakozzak! Bezzeg egy se van ott mikor én megyek be ütöttem volna le a szarba aki elém áll! Én se megyek a magyarszigetre, tüntetni mert mondjuk drága a görögdinnye! Vegyék meg a jegyet aztán jöjjenek ha meg ott is hőzöngenek a következményeket vállalják!
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
dunai zsidó planking 1944
aha, persze! Nem baszták ki a rendezvényről, mert nem jutott be nem volt jegye. Én miért jutok be! Elárulom vettem jegyet kemény hungarien forintért! Szóval be lehet jutni van egy házirend a jegy , karszalag megváltásával ezt el kell fogadni! Amúgy mázlista, hogy a rendőrök kezébe jutott és nem mondjuk az inkálosok vitték be a susnyásba!
@Boli: Például te is szedhetnél szemetet, ahelyett, hogy faszságokat beszélsz a fotelből...
"2009 nyarán a "nemzeti oldal" lapjai írták meg elsőkként, hogy a Toroczkai László által szervezett szegedi Nemzeti Garancia-találkozón stratégiai szövetséget kötöttek a „nemzeti oldal” legfontosabb erői: Vona Gábor Jobbik-elnök, Budaházy György, Kiss Róbert, a Magyar Gárda akkori főkapitánya, Zagyva Gyula, a HVIM elnöke és Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője."

atv.hu/cikk/20110811_toroczkai_a_jobbik_es_a_betyarsereg_szovetsege_kitunoen_mukod
..............................................
A Jobbik a norvég populistáknál is szélsőségesebb"

atv.hu/cikk/20110728_a_jobbik_a_norveg_populistaknal_is_szelsosegesebb
..............................................

Teljes az összefonódás a Jobbik- és a szélsőséges gondolkodású szervezeteik között, teljesen együtt gondolkodnak, szélsőséges elmék.
Idegen gyűlölők, cigány- és Izrael ellenesek.
Ezek a jobbszélső" szervezetek, nagyon-nagy veszélyt jelentenek a társadalomra.
Soha sem lehet tudni, mikor ébred fel" egy "alvó elme közülük.
2006-ban baszták el a rendőrök, amiért nem élessel lötttek eközé a csürhe közé!!zagyva agyalágyulát meg be kellet volna dobniuk a dunába!!!
Az OSSZES olyan embernek aki politikara adja a feejt addig nagy a szaja amig be nem kerul a parlamentbe a husos fazek kozelebe.
Ahogy a fazek kozelebe kerult ugyan ugy beleszurkul az eddig politikus tomegbe, el minden jogaval es azon ugyekedik, hogy valahogy atmentse magat a kovetkezo ciklusba.
@tojas99:
Bocsánat! De ezzel, Te mit is akartál irni?
Valaki azért hazudik... Szerintem pedig nem a zsaruk.
"Élt a mentelmi jogával Zagyva György Gyula, a Jobbik parlamenti képviselője, ezért nem
indítható ellene szabálysértési eljárás - áll a BRFK által kiadott közleményben"
Hazudunk, hazudunk, hazudozunk? Ismerős a komcsiktól? Csak éjjel és nappal?
Egy bizonyos IQ alatt tudom én, hogy müxik is ez, meg a sok ecceri csak a belterjes sajtót
olvassa, echte ungarische nyelven, mert hát külföldiül beszélni, olvasni vérciki (no meg egy
pici tanulást igényelne és hát a világot is jobban meg teccenének érteni)!
Lehet hivatkozni a sosem volt őseitekre. Kikre is? A tót, román, sváb, zsidó ősökre?
Tudjátok, azokra, akiknek a nevét anno megtagadtátok őseitekkel együtt és próbáltatok
közénk, MAGYAROK közé beasszimilálódni. Mert mi, magyarok (tudjuk igazából, hogy a sok
jobbikos tahón kívül senki nem lehet igazából magyar), ilyen befogadók vagyunk. Azért
genetikai vizsgálatra nagyon ne menjetek el, még a végén kiderül, hogy tótok, zsidók,
törökök, tatárok, szlávok, németek genetikai állományát hordjátok magatokban. A nagymamát se
nagyon kérdezzétek, ki volt a nagyfater, mert véletlenül Tóth, Schwarzenbrenner, Grünwald,
vagy Kohn nevű lesz igazából és akkor hogyan magyarázzátok meg a fajtársaknak a
megmagyarázhatatlant?
Magyar az, aki annak vallja magát, beszéli és ismeri a nyelvünket, tiszteletben tartja kultúránkat és érdeklődik is iránta. Aki ehhez a néphez, kulturális közösséghez akar tartozni és az ezen a földrajzi területen lévő népességhez sorolja magát. Az is, aki büszke az őseire, akik ezért az országért cselekedtek, harcoltak és őseik itt ontották vérüket, nem a román havasokban tolták a hegyi kecskét... Sok ecceri figyelmébe ajánlom az aradi 13 tábornokunkat. Katonák, nemesek, volt tartásuk. Még a bitófán is! Akik közül 4 volt nemzetisége szerint magyar, de a többi is ezért az országért, őseinkért és a hazánkért harcoltak, pedig nem egy még magyarul sem tudott! Ha valamelyik kretén kétségbe vonná ma magyarságukat és hovatartozásukat, annak ajánlom, hogy kicsi okos buksiját bedughatja a blog nevének utolsó 5 betűjébe!!!
Tehát magyar lehetsz sok féleképpen, de ilyen korlátolt barom és faék egyszeriségű politikus...
Gyáva embernek nincs hazája! No meg a sötét parasztoknak sem! Még ha fennhangon hirdeti is magyarságát és akkora szájhős, hogy a képviselői mentelmi jog mögé bújik is! :)
@Con Storm: Mert majd olcsóbb lesz a benzin... Tényleg! 3-4 forinttal, evégre olcsóbb lett az olaj... :)
:-DDDDDDD Igaz nagymogyorók - ha már az ötezres de miért nem rögtön ötmilliós?? tömeg épp nem ért rá mogyorózni - lehettek volna stílusosan épp hatvannégyen. Abban legalább van valami aprócska poénmag...
Zagyvánál meg annyira kívánkozik a nomen est omen - tudom, nevekről nem tehetünk - hogy sajnálom, de mégis. Amit eddig megvirult a nyilvánosságnak, az kristálytisztán hozta a névhez idomulását.

A Jobbikot semmi jobbikosan nem jellemzi, mint hogy ilyenekből áll a gárdája. És még bőszen előtérbe is mernek tolakodni ilyen performansszal, hiszen valamit kapisgálnak a PR-ről ők is. A benzinár meg köszöni, de jól van. Mentelmi joggal élni azonnal: hát nem akar egy picit sem mártír lenni szidolozott, habzó nyállal dörgölt glóriával, ami hozna a konyhára a híveknél??? Ennyire beszari?
Munkatáborba az összes jobbikos meg narancsos tetvet Szibériába, esetleg Kínába, egyből jobb hely lesz ez az ország
ez a prolitahó, akinek rengeteg lavórkomfortos ősbumburnyákmagyarszarű rajongója van.
miért van pl. a küzdősportolók java hasonló irányultságú?
japánul magyaroznak. betyársereg fokossal....halálfejjel... kész kabaré.

ez a zagyva is a beszariság mintája.

parlamentbe szamuráj karddal pöffeszkedik, szól a képvisleők mentelmi joga ellen, mejd ő veszi igénybe a lehetőséget.
ilyen az egész jobbikos garnitura.
eladnák az országot iránnak, náciknak, mindenkinek.
A szélsőjobb most nem csinál mást, mit a FIDESZ a Gyurcsány-érában. Mindenhol jelen lenni, mindenhol feszültséget kelteni és áldozatokká válni a kormányzattal szemben szinte azonosulva a néppel! Még van két év és ha ez így folytatódik, szinte borítékolható a következő választás eredmánye.
Ezek a szélsőjobb szervezetek, mind gyáva alakok. Gyávák, mert csak az erőszak nyelvén tudnak ugatni, politizálni.
Hiba kerültek be jobbikosok a parlamentbe, a diplomácia tárgyaló- képességük, intelligencia szintjük - érzékük a nullával egyenlő.
Talán még egy kapálni járó embernek is több van.
:)
@tojas99: ...bírlak te címeres ökör. kíváncsi vagyok, hogy micsinálnál ha kiderülne, hogy zsidó ősökkel rendelkezel.:) arconfosnád magad, vagy mi?:)
@denevér3333: Pedig lehet, hogy mutattak volna neki a susnyásban valamit. Még egy-két hasonló buzi oda és beavatták volna Gyulust, hogy jövőre már ő is önfeledten a Meleg Büszkeség napján vonulhasson! :))
@Maretz: Nem nyert öcsi! Le vagy maradva! Én dolgozok rendesen, sokat. Ellentétben ezekkel a szarrágókkal nem kevés adót, stb. fizetek, amiből a hozzád hasonló fotelhuszárokat fizetik az államaparátusban! :))
@Karipapa01:

szinte azonosulva a néppel"
Nahát! Ha a magyar azonosul, ennyi az elvárása a politikától, akkor azt kell mondanom, azt is "bánom :), hogy magyar vagyok.

Úgy gondolom, hogy a magyarok többsége teljesen szélsőjobb ellenes.

A többség egyébként minden "erőlködés" ellenére, le sem sz**ja már a lerágott csont" Gyurcsány témát.
Egyébként a Gyurcsány alázása már lassan többet fog neki használni, mint ártani.
Mennél jobban akarnak valakit ellehetetleníteni, sokszor annál jobban erősítik. Volt már rá példa.
Nem beszélve a visszamenőleges törvényalkotásokról. Elképesztő lenne, ha a magyarok többsége ezt támogatná.
Zagyva Gyula koncert a Szigeten!
egyébként ha dórácska nem megfelelően mozgatná a száját az könnyen vezethetne nála családon belüli testi kényszerhez
@vénkujon: Ismerek ilyent! Bőszen zsidózik a csávó. Nagymutterja meg echte zsidó volt... De nem gond! Minden nép tele van sötétekkel, legalább nem magyar specialitás! :))
@Boli:
Már bocsánat!
De az államaparátusban," nem csak fotelhuszárok" dolgoznak.
Nagyon sokat dolgoznak (sokan) és jól.
Ne én mondjam már, hogy az állami- közszféra, mennyire összetett.
Hány szervezetet is foglal magában???
:)
@Con Storm: Tizstelt Gaudi Úr!

Bár Ön képzett jogász, tehát értelmetlen Önnel vitatkoznom, de szerintem a tüntetés azért volt jogtalan, mert mások megzavarása volt a cél, csalárd módon /hiszen már 20 éve ott a sziget, aug 1-20 között, és ha ő oda szervezte a tüntit, tisztába volt ezzel/ Tehát maga a cselekedet igazolja a csalárdságot.
Magyar specialitás" egyébként az is, hogy mennél többet ígér a politika annál nyerőbb, mindegy, hogy konkrétum nincs mögötte.
Elég CSAK azt mondani egy politikai erőnek, hogy fiatalon "gyerekkorban" :)) nyugdíjba lehet menni. :)) Már akkor tuti a siker.
Ha meg segély is van mellé, akkor az meg már egyenesen KIRÁLYSÁG.

:))))))))))
A többségen nem sikerül megmutatni, hogy hű de különbek mint akiket fikáznák..ti amúgy elolvassátok miket irkáltok?
Szánalom.
@márta)): Ne sértődj meg, nem veled és a dolgozó emberekkel van nekem bajom... :))
Olyan okos emberek repülnek ide az Index címlap miatt, akik még a tetves életben nem próbáltak meg szerintem az életben talpon maradni saját erejükből. Kíváncsi lennék, ha csak 1 hónapig önállóan kellene előteremteniük a megélhetésükhöz szükséges javakat, elk.rvulnának, vagy éhen döglenének?
@márta)): Még így is a tücsökség felett vannak egy szinttel, ami azért nem kis teljesítmény...
@akimellon:

A tüntetés célja hasonló a strikéhez... mások megzavarása a célja, jogi keretek közt...

Míg a strike mások akadályozása jogi keretek közt...

Hogy saját jogaidnak hangot adj...
@akimellon: Egyébként most, hogy ez a hátsó szándék nem jött be, a következő buziparádéra még mindig benevezhetnek Zagyva Bubuék! De valami pink KAMIONNAL induljatok neki Bubu, ne engedéllyel... :))
@menőmano: Nem értem, hogy minek kell itt finomkodni: ezek fasiszták, vagy ha jobban tetszik nekik, akkor neonácik és kész. Pokolba már a szép szavakkal...
@Con Storm: Sokszor egyetértek veled... A jogi keretbe viszont hogyan illeszkedik be szerinted mások alapvető jogainak korlátozása, rendzavarás és ilyen gyökér, alpári viselkedés? Egy agyi szintnél persze ez ilyen, de az meg nem jog. Semmivel sem különbek, mint a buziparádé résztvevői - magamutogató szerencsétlenek.
A moszad elrabolhatná zagyvát, kirakhatná egy lakatlan szigeten karikásostorral hogy élje ki ott a mentelmi jogát.
Akármelyik oldalról legyen szó, mindenki csak gyűlölködik. :(
@Boli:
Egyáltalán nem sértődtem meg.

elk.rvulnának," Nahát!!! Az meg mi!!???:))
Én nem is tudtam, hogy olyan") is van!!!
Hogy mik vannak???!!!

:))))
@márta)): Itt nem Gyurcsányról van szó, hanem a FIDESZ módszeréről. Ahogy a FIDESZ megpróbálta ellehetetleníteni az akkori MSZP-SZDSZ-t, ugyanúgy a jobboldal is ezt a módszert követi. Ahogy az öreg (nacionalista) mamóka ölelgeti a Jobbik -vagy hasonló beállítottságú- önkéntest és biztonságban érzi magát az őt kirablókkal és vegzálókkal szemben, addig minden esély meg van arra, hogy a "nép védelmezőjét" válasszák meg vezetőnek. Nem beszélve arról, hogy az ország lakossságának nagy része egyetért abban, hogy igenis, a nénikét meg kell védeni, ha másként nem, bakanccsal!
"Elképesztő lenne, ha a magyarok többsége ezt támogatná."
Igen, ezt támogatja!
@akimellon: Csalárdság? Ühüm...

Én továbbra is úgy vélem, csakis a potyajegy volt a cél. Ostobán.

Ha Sziget ELŐTTI vagy UTÁNI első napra kéri a bejegyzést, akkor pozitív felhanggal megkapja ugyanezt a sajtónyilvánosságot, legfeljebb valamelyik türelmetlenebb építő- vagy bontómunkás odébb "segíti" egy pajszerral, ha épp útban van, -de nem hinném, hogy ez lett volna a cél.

Sőt, ha a párt támogatta volna ezt az ötletet, szerintem néhány tucat jegy árát össze tudták volna dobni.

Mindegy.

A Gerendai helyében jövőre építenék egy rácsokkal körülvett "Ultra-ketrecet".

Meghívja a Manchester kemény magját, beviszi busszal az eszetlenebb Jobbikos csapatot, felkéri a Szpartak Moszkva b-közepet, minden napra valakit.

Lehet őket kívülről nézni, etetni, kifejthetik a véleményüket, remek dalaikkal elszórakoztatják a nagyérdemű érdeklődőket. (Közben szokhatják a rácsokat is, szóval kettős a nyereség.)

A biztosítás ugyanannyi lenne, de legalább nem kellene fizetni a fellépőknek... Aztán, ha vége a napnak akkor kiviszik őket a reptérre, és csókolom!

Na, jó ez csak egy hülyeség volt, de mentségemre szolgáljon, hogy megittunk az ebédhez egy üveg bort...
ezek a mai nacik pont olyan gerinctelen gyava fergek mint az oseik voltak a 30as 40es evekben
@blah: az is egy egybites papucsállatka szintjén vegetáló létforma, aki EMIATT a Fideszre szavazott. :)

Nézetem szerint egyébként két emberfajta megy szélsőjöbbosnak:
- akinek anyagi érdeke fűződik hozzá (szopok-nyalok-gombot varrok, csak vágjatok hozzám havi másfél millát) - lásd Nyilas Barbie (Morvai, aki az egész karrierjét adta fel ezért)
- aki looooooser, tehát a saját életét nem tudja kézben tartani, béna segg, lehet, hogy nem buta, de a létminimum környékén kapirgál vagy segélyből és kellemes neki mást hibáztatni a saját bénaságából kifolyólag elqrt életkéjéért.

Szerintem a Parlamentbe vegyesen jutottak be, Dúró TALÁN Morvai párja lehetne, nem is értem, mi vesz arra rá valakit, hogy ilyeneket szövegeljen.

Kedvenc szélsőjobbos le-a-multikkal sztorim: katasztrófaturistáskodtunk 2009 március 15-én, épp a Deákon tartott nagyhangon előadást Miss Barbie arról, hogy büdösrohadtkapppptalistamultik takarodjatok!, amikor is mi bementünk egy KFC-be. Ki se találnátok, milyen figura állt mögöttem! Nagydarab, nagymagyar, turul nyaklánccal a nyakában. :D

Szittyuskák, ha ennyire nagymagyarok vagytok, akkor tessék:
- letenni a mobilt
- csak magyar élelmiszert enni (itt termelt ÉS itt gyártott!)
- NEM személygépkocsiba ülni, mert bár a mi autónk, mégiscsak JAPÁN az a Suzuki - járjatok ökrös szekérrel.

Na akkor megtudjátok, milyen jó is a tiszta magyarság. Ja, el is felejtettem: ruhában is csak tiszta forrásból Magyarországi bio termelésben termelt lenből gyártott ruhákat hordjatok!

Ma majdnem felröhögtem, mentem vásárolni és szittyamagyar jelképeket láttam OPEL-re ragasztva (Made in China), ez mekkora már! Hitelesek ezek, de mint az állat! :D:D:D:D
@Kismac: tudok jobbat. londonban lattam nagymagyarorszag matricaval tapetazott angol rendszamu kocsit :)
@somogg: ...és a szlovák rendszámú terepjáró ugyanezzel? Itthon?
@SP (a bátor): Mi a baj kicsi pöcs???
Mi nem tetszik, hogy kiderült a magyarkodó barmok nem is magyarok??? ...van ez igy mifelénk mostanában!
No még egyszer!!
No még egyszer ,hogy megjegyezd!
A Jobbik az a magyarkodó KÖCSÖGÖK pártja!!! Annyi közük van a magyarsághoz mint a bantu négereknek a busmanokhoz!!!!
10 fillérért megbsznák a saját tót, cigány, román, zsidó anyjukat!!!! Vona zsidó, Novák tót, Gaudi sváb ... stb, stb !!! Magyarok ???? Röhej!!!! ...és mond a Te mamád tót vagy oláh??? Mi kicsi pöcs?
@szkepi: Hááá, dö dikk máán tezsvírem, mijjis a té bájod az igazs feketelábújak ősi cseláddi fegyvörévve? Azstatat mondád, hogy "szamuráj karddal pöffeszkedik". Ejj té má, há vánnak családok, ahun ez ősi családi dáráb ám! Lehet, hogyanmán ottan is, Zagyvásíknál is! Gondud van ezzé?
@Napkutya: Ha már csapat, hívjon meg valami izraeli béközepet és az a ketrecbe a jobbikos okostojásokkal... :))
Gerinctelen szar náci, a gumibotot a gyomráig kellett volna feldugni a seggén keresztül! Azért így is öröm nézni azt a képet, ahol szarrá alázva repül a rendőrök kezében :D
@somogg: @Kismac:
A probléma ott van, hogy az állam támogat kisebbségi népcsoportokat, főként ebben a gazdasági helyzetben, ahol a mindennapi megélhetés is sokszor kérdéses. Ráadásul nemcsak anyagilag, hanem jogilag is. A náciknak titulált emberek (magyarok, tótok, svábok, szerbek, szlávok, bunyevácok) ezt nem tudják kellőképpen respektálni főként akkor, ha a támogatott népcsoport nagy része semmibe veszi a törvényeket, az erkölcsöt, nem akar beilleszkedni az országonkban kialakult erkölcsi követelményekhez, hanem megpróbál élősködni, nemritkán bűncselekményeket elkövetni az őket támogató népcsoport ellen. Nos az irritált néprétegret nevezik a blogokon nácinak. Kár foglalkozni bármelyikük származásával, viseletével vagy gépjárművével, a dolog nem erről szól. Tessék "magyar" módon viselkedni és nem lesznek problémák!
"Okos Tojás
És tegyük hozzá, hogy ők voltak a mentelmi jog eltörlését kezdeményezők. Most meg milyen szépen élnek vele!"

Egyenruhás bűnözés (rendőrség) ellen bizony fel kell használni a mentelmi jogot.

Amúgy Jobbik népszerűségét nem az ilyen liberálbolsi blogok határozzák meg
@Con Storm: De marha érzékeny vagy a saját és a hasonszőrű zsebnácik jogaira.... Csak az a bajom ezzel, hogy mások hasonló jogait te és az bajtársaid rendszeresen telibeszarják, de ez persze szerinted nyílván teljesen OK, hiszen mindegyik gerinctelen féreg, ha nem ért veled/-tek egyet véletlenül, vagy csak nem hajlandó ész nélkül gyűlölni másokat.
"A Jobbik terminológiája szerint a mentelmi jog a politikusbűnözők eszköze." További kérdések? :))
Vagy most jön a régi náci terminológia? Tudjátok az, amikor Hermann Göring azt mondja: "Hogy ki a zsidó, azt én mondom meg!". (A gyengébb képességű zsebnácik figyelmébe ajánlom a mondás mögött lévő valós történetet!)
Legalább olyan szánalmas a szélsőjobbos csürhe, mint Kádár apátok népe!
@hogylehet:"liberálbolsi blogok" ???
Te meg itt lebzselsz nemzetáruló jobbikos!!! ...na itt a példa hogy a jobbikos az takonygerincű haszonleső!!!
Ezzel a szigettel mindig csak a balhé van be kéne tiltani.
@Karipapa01: egyetlen magyar testverem az urban, szerintem kicsit maskepp gondolkodnal ezekrol az "emberekrol" ha kinyitnad munkatol megfaradt szemedet. ezek az "igaz magyarok" csupan eszkozkent hasznaljak a ciganykerdest, hogy hatalomhoz jussanak. mit valtoztattak a helyzeten? mondjuk az altaluk vezetett falvakban? kevesebb a buncselekmeny, igen, ez jo is, es amugy? a problemat nem oldjak meg, hiszen ez az iskolazatlan reteg ujratermeli magat es a gyerkeik se ertenek majd semmihez. hatalmi szoval csak egy darabig lehet oket fekezni, a megoldas alternativat kinalni a bonozesre, azonban ezt definialtan nem cel ("a felzarkoztatas nem az allam dolga"). egyetlen celjuk, a korlatlan hatalom, mint ezekben a falvakban. pont mint a 2vh alatt, es pont annyi tartas is van bennuk. ugye emlekszel, hogy 45 utan csak cegert csereltek az andrassy ut 60on, de a ceg ugyanz maradt. van aki ezt, van aki azt, de gondolkodni nem bun, hidd el.
Vicces hogy éveken át ingyen használtak egy köztulajdont a szervezők, majd ők beszélnek jegy nélküli ingyenélőkről.
@Karipapa01:
a nénikét meg kell védeni, ha másként nem, bakanccsal!"Nahát. Ez a szomorú valóság.
Egyébként a nénikét meg védje meg a rendőrség.
Ez egyszerűen hazugság.
Ami Gyöngyöspatán volt, van, az egy gerjesztett történet.
Mindenhol él cigányság, a sorsuk rendezését ilyen szélsőjobbos módszerrel nem lehet megoldani. Egyébként nem is kérte fel Őket senki erre az akcióra.
Magyarok (fehér emberek) :) is vannak semmirevaló, senkiházi, bűnözők. De még mennyire, hogy vannak.
A tudatlan parasztok örültek/nek a szélsőjobb ilyen jelenlétének.
:)
@Karipapa01: Én is rendet szeretnék. Zagyva Gyulát börtönbe! Cigánygyilkosokat börtönbe! Gyülöletet szítókat, gyilkossággal fenygetőzőket börtönbe!
Ha egyet értesz velük, mehetsz utánuk.
@nu pagagyí: téged meg a bolondok házába
@kissandor: És közben megcsinálták Közép-Európa egyik legjobb, legnagyobb fesztiválját, turizmussal, meg más hasonló közvetett haszonnal együtt...
@Con Storm:
Ja, a jobbikban is vannak ilyen wannabe-jogászok.

Valóban volt engedélyük, mivel az igényt még azelőtt jelentették be, hogy a szigetet bérbe vették. Csak voltak annyira hülyék, hogy az időponton módosítottak (nyilván januárban még nem tudták, hogy mikor lesz a fesztivál), és így bebukták a dolgot. Örültem. Ha pedig a magas benzinár miatt akarnak tiltakozni, akkor menjenek a Mol, vagy a Parlament elé, ne egy rét közepére.
@Ulixes: szerintem meg nem, egy fellépő nem volt akiért kimentem volna, összeszámoltad a hasznot meg a kiadást, ja nem, aha akkor 10 milliárdos veszteség kb ez a blöff
@Napkutya: az se rossz, talan meg jobb is, mert emberunk adot csal, tehat a kozossegtol, a hazatol lop tehat hazaarulo
@nu pagagyí: "Én is rendet szeretnék. Zagyva Gyulát börtönbe! Cigánygyilkosokat börtönbe! Gyülöletet szítókat, gyilkossággal fenygetőzőket börtönbe!"
És a nem cigánygyilkosokat hova? És a cigány nemcigánygyilkosokat hova? Demagóg vagy!
@márta)): "a nénikét meg kell védeni, ha másként nem, bakanccsal!"Nahát. Ez a szomorú valóság.
Egyébként a nénikét meg védje meg a rendőrség.
Ez egyszerűen hazugság"
Ez nem hazugság! Te is tudod, hogy ez az ország nem bír eltartani annyi rendőrt, amennyi a bűnöző, tehát felesleges erre hivatkozni. Ez a szomorú valóság! És, ha nincs rendőr, sajnos az állampolgárnak kell megvédenie magát, akár ököllel, akár fegyverrel, akár bakanccsal! A néni az utóbbit választotta és nem tudom elítélni miatta, talán azért sem, mert ez a leghumánusabb megoldás.
Hehe... azért ennek a deDórának lehetne annyi esze, hogy nem kajabálja világgá, mennyire nudelkák is ők marketingben. Merthát elég szegénységi bizonyítvány, ha csak ennyit bírnak kitalálni, hogy "másszunk fel a Gerendaiék hátán".
Ennek a bagázsnak a jó része Gáborostól, Gyulástól, deDórástól igen ifjú volt még, mikor a Gerendaiék nekiálltak a Sziget-bizniszt építeni. A Szigetből lett egy európai szinten eléggé (el)ismert fesztivál. Ami ugye pénzt hoz. A Vonáék által gründolt politikai alakulat meg visz. Elvégre az egész bagázs az adófizetőktől kapja a fizut (és hagyjuk már ezt a Jobbik meg a HVIM az két különböző tészta szöveget). Na mindegy amilyen az ország, olyan a szélsőjobbja (tágabban: politikai elitje). Ehhez képest a Jörg Haider-féle alakulat az európai kultúra csúcsa.

Ja még csak annyit, a "mindenki bejuthatott" szöveget nyomóknak: olvassatok a percjegyesekről. Aztán esetleg a deDóra a maszatolás helyett kérhetne elnézést. Kármentésnek nem lenne utolsó.
@kissandor: 2009: 390 000 látogató összesen.... az emberek a lábukkal és/sőt a pénzükkel szavaznak. az hogy te személy szerint milyen zenét szeretsz, ilyen szempontból tök lényegtelen, miért hozod ide? a 10 milliárdos veszteséggel kapcsolatos állításod esetleg alá is tudnád támasztani valamivel, vagy csak a levegőből szállt alá az összeg? És amúgy neked nem mindegy, ha van is, mennyi a veszteség? Nem a te vállalkozásod, nem a te pénzed...
@Karipapa01:
Én tudom, hogy nem a Gy. volt szó.
CSAK arra akartam rávilágitani, hogy a jobboldal teljesen el akarja lehetetleniteni.
Nem fog menni.
:)
"Egybites" ez jó. :)
@Peripetia:
Figyelj már! Neked totálisan igazad van.
De én nem tudok, nagyon csúnya, kemény szavakat használni?!!
oszt.kész.
:)))))))))))
@ijontichy: Már megint számokkal dobálózó, mondd már meg nekem hány forint a haszna az országnak, az ingyen szigeten bulizó, ingyen fürdőt, bkv-t használó, sátorban, furgonban lakó és a belépőt egy magáncégnek fizető bulizóból, ha egy rohadt hatástanulmányt mutatol bőven megelégszek. De ilyen nincs ugyanis ebből kiderülne hogy egy nagy 0 a haszon az adófizetőknek, aztán meg lehetne magyarázni az ország megítélése meg a szép emlékek aha.
@HVC: Igen, egybites! Eljutottunk odáig, hogy dönteni kell: igen vagy nem. Amit akarunk kell, vagy nem? Na ez az egybites!
@Ulixes: Amíg egy közterület ami minden itt élő emberé ingyen használnak van közöm hozzá, igen a szám légből kapott mint ahogy az ország hasznát akarják megmagyarázni. Ja magáncég amely idén fizet először Budapestnek,
@kissandor: A belépő jegy után fiztendő ÁFA-ról hallottál már?
@Ulixes: erről hallottál már "áfa körön kívüli szolgáltatás" mondom blöff az egész haszon a szervezők éveken át milliókat vagy többet vettek ki az adófizetők zsebéből közvetetten.
@Ulixes: azt se tudod mi mennyi de haszonról meg országképről mindegyikőtök tud dumálni
@hogylehet: Jézus öt szent sebére kérlek, valld be, hogy csak trollkodsz!
@kissandor: Tudod hányszor fordul elő szerte a világban, hogy egy vállalkozás, különösen egy induló vállalkozás számára ingyen/nagyon kedvezményes áron biztosítanak területet közterületből, azért, hogy segítség a vállalkozások fejlődését/odatelepülését? szintúgy adókedvezményt adnak, ugyanezen okból?
Bátor kemény tökű magyar gyerek ez! A HVIM méltó vezetője! Nálunk otthon, Lágymányoson az ilyet örök életre kipofoztuk a parkból...
@kissandor: Amely "milliók" nem is léteztek volna, ha nincs ez a vállalkozás, hogy megtermelje azt. Na jól van, nem vitázok veled, mert látom, h hiába.... :(
@márta)): El is lehetetlenítették! Nekem magánvéleményem, hogy Gyurcsány tényleg jót akart! az, hogy a saját pártja ebben nem volt partner (lásd: öszödi beszéd), a koalíciós partnere jobban keresztbe tett neki, mint az ellenzék, az ellenzékének a vezetője személyes kudarcnak vette, hogy Gyurcsány jobban beszél és azt a bosszút találta ki, hogy a népnek minél rosszabb, neki annál jobb, ezt az embert kényszerpályára kényszerítette és emiatt mi állampolgár5ok ittuk meg a levét a kiskirályok hatalmi harcának. Ma már ő is korrigálna, de szerintem késő. Ellenben a tanulságot le lehetne vonni főként a mostani kormány tevékenysége alapján: egy világgazdasági válsághoz mi kurva keveset tudunk hozzászólni. Legjobb, ha megpróbálunk inkább igazodni, mint reformokat kitalálni. Hogy ez a népnek szar? az hát, de még mindig jobb, mintha mégszarabb lenne csupán az elv miatt. Én az elmúltnyócévet az egyetemen tanítanám, mit nem szabad csinálni válság idején.
@Ulixes: látom te is eljutsz végre hogy anyagi haszon a lakóknak akinek a zajt, a hányást, a forgalmat kell elviselni semmi haszna nincs. Ja hogy induló vállalkozás mikor is indult a sziget és meddig is kaptak vissza nem fizetendő támogatást, a vállalkozás mennyi. Kártérítést fizetett a sérelmekért? Mhh nem csak örüljön mert ez jót tesz az országnak meg persze a szervezők sem mennek csődbe ugye.
@Ulixes: kifogynak a lufi érvek aztán már nincs semmi, az emberek nagy része csak beszéli amit hall.
@kissandor: Most hiába fikkantod itt hosszan a Szigetet. Gerendaiéknak sok évvel ezelőtt volt egy jó ötletük, volt hozzá eszük, szereztek támogatókat, melóztak rajta jó pár évig. Igen, nyilván volt hozzá szerencséjük is, nyilván voltak hozzá kapcsolataik is. És akkor mi van??? Tessék előállni hasonló jó ötlettel, és valami Európa szerte elismertet és értékeltet alkotni. Ha meg nem megy, akkor nem kell fikkantani.
Nyilvánvaló, hogy a Vármegyések a balhéra és Sziget népszerűségéből eredő figyelemre hajtottak. Ellenkező esetben Zagyva úr, mint választott képviselő lesz szíves törvénytervezettel előállni a benzinár csökkentése céljából(hatástanulmányokkal, gazdasági számításokkal), ugyanis ez a munkája, szólaljon fel a Parlamentben, ami meg a munkahelye. Ha meg erre nem képes, akkor sajnos nem fogom elhinni, hogy tényleg a benzinár zavarja. :)
@Karipapa01:
Úgy bizony. A szocilista politikusok soraiból az OV. legnagyobb ellensége a Gy., ill. Ő sz aki igazán szembeszáll vele.
Nem vagy Te egy kis tévedésben?
A gazdasági világválság a Bajnai kormány ideje alatt volt, inkább mint az elmulnyolcévben.
Az, hogy a koalíciós partnerség a szociknak jobban ártott, mint használt, biztos.
Az is világos, hogy a saját pártja nem állt ki a Gyurcsány mögött tervei megvalósításában.
De az is hogy a jobboldal ott ártott, ahol tudott. (pici példa. népszavazás)
@kissandor: ahogy látom a matek nem nagy haver. :)
@fizetekmegegysort: Ne haragudj de nem esek hasra Gerendaitól előtte is volt fesztivál, utána is lesz, nemzeteközi is, elismert is. Ja hogy a közpénzek elherdálása, lefizetések, politikai, gazdasági mutyi belefér, mert ez olyan jó az országnak, hát ha albániát vesszük alapul mindenféleképp.
@Gyermekláncfűrész: csak alkalmazkodok a többséghez:)
@Karipapa01: Gyurcsány hatalmat akart - mindenáron. Ehhez szépen beáldozta az ország gazdaságát. Öszöd már a következménye volt annak az ámokfutásnak amit a szocik 4 éven át műveltek. És bizony a következő 4 sem volt sikeresebb, pedig a szocik sokkal inkább mögé álltak mint szabad lett volna. Ahelyett hogy beáldozták volna Fletót, kiálltak mellette, az Öszödi beszédet megpróbálták eladni mint "igazságbeszédet" és úgy hivatkozni rá, hogy Fletó valójában nem is az MSZP/SZDSZ kormányra gondolt, hanem az előző összesre. Ami, ha ismerjük a beszéd szövegét akkor nyilvánvalóan látjuk hogy ordas hazugság volt - és 2006-ban azért már sokaknak volt internetje, és a gugli is működött, ahogy egyébként ma is...

Akkor vált minden értelmesen gondolkodó ember számára nyilvánvalóvá, hogy itt nem csak a Fletóról van szó, az egész csapat gazember a miniszterelnöktől a portásig, és hogy az egyes helyi királykák akkor is kiállnak a Fletó mellett, ha emberáldozatokat mutat be a Kossuth téren, legalábbis amíg ez biztosítja számukra a hatalmon való maradást még egy ideig - ami persze valójában a zsírosbödönt jelentette.

Ami pedig utána jött, az maga volt a Waterloo a szociknak és Fletónak - már jóval a gazdasági válság előtt is 1% körül volt a GDP növekedés, miközben a körülöttünk lévő országok, Pl. a szlovákok szárnyaltak. Az ez után érkező válság már csak hab volt a tortán.
@kissandor: Ha a közpénzek elherdálását tartod szem előtt, akkor ne a Szigettel kezdj. Mostanság is jó néhány példát találsz erre. Ha meg a Szigetről vannak konkrét bizonyítékaid, akkor mars a rendőrségre, és jelentsd fel őket. Ha meg csak a szokásos légből kapott "de hangos, de drogosok, és különben is dögöljenek meg fiatalok és jól érzik magukat, míg én már öreg és megkeseredett vagyok" álláspont alapján ítéled el őket, akkor inkább nem is mondok semmit. Nem kell, hogy Gerendaiékon hasra ess. Még csak az sem kell, hogy tessen Neked a Sziget, vagy hogy szeresd az ottani zenét. Bőven elég, ha tudomásul veszed, hogy létezik, és van akinek tetszik. Százezres nagyságrendben.
@márta)): "A gazdasági világválság a Bajnai kormány ideje alatt volt, inkább mint az elmulnyolcévben"
Hmm.. Szerintem a Bajnai csak kezelte a már rendelkezésére álló válságot és a lehetőségeket és nem is rosszul.Valszeg jó szakember lehet. Sajnos a mostani garnitúra inkább a politikai megoldásra fekteti a hangsúlyt és ez szerintem nem túl jó döntés, mivel a válság még távolról sem csengett le. A hozzászólásod többi részében úgy érzem kb. egyetértünk.
@nu pagagyí: "Pont mint Te. "

Mit pont mint én?
@midnight coder: Orbán is hatalmat akart mindenáron! Nincs sok különbség! Most megkaptuk ezt is. Jobb lett? Persze, az elmultnyócév...
@sagia77: Tényleg? Mit buktak be?! Tüntetni akkor is van joga az embernek, ha rendezvényt tartanak mások, ott és akkor amikor akar...

Az időpont pontosítás nem helyezi hatályon kívül az eredeti kérelmet, ha azt már bejegyezték...

Ilyen paragrafust nem ismerek...

Egy a lényeg.. jó sok évet fognak ülni a szigetesek is meg a rendőrök is...
@fizetekmegegysort: A környéken lakóknak százeres nagyságrendben meg nem és ennél több ért a te százezred vagy ők nem emberek, nem fizetnek adót, áfát, ingyen kaptak lakást? Vagy azok az emberek is pusztán fikázók voltak, akik nem akartak M0-ást a kertjükbe, ezért máshol épült. Bizonyítékokat felsoroltam olvass vissza, azt hogy mikor kit jelentek fel majd én eldöntöm nem te fogod megmondani. Rohadtul idegesít ha valakit nem érdekel a politika, de azért a mutyik azt a részét vizsgálják ki,meg csukjuk börtönbe, a másik részét meg hagyjuk van annál komolyabb is, meg nézzük meg a másik milyen.
@kissandor: Elég lesz már a fikázásból. Izzadjatok ki előbb valami világszinten értékelhetőt, aztán pofázhattok. A magadfajtád kultúrája a teljes szellemi nyomor és a fröcsögő gyűlölet keveréke. Életfilozófiátok kb. ez: nekem attól lesz több, hogy neked kevesebb marad.
Még egymásközt sem érzitek jól magatokat, Te is inkább itt cseszed az idődet. Úgy tűnik hiányzik valami értelmesebb közösség, mint amit az akolmeleg biztosítani tud.
@Ulixes: Az a baj, hogy nincs jogállam ebben az országban az olyan neonáci magyargyűlölők miatt mint te... Ezeket a szeparatista felsőbbrendű istenke kiválasztottjai bűnszervezeteket kellene elsősorban fölszámolni...

Bevezetni a nemzeti önrendelkezést egyetemes emberi jogát, magyar auotonómiát, a közintézményekből meg kidobni az idegen nemzetiségűeket, mindenki a saját autonómiájában érvényesüljön... Mert a magyar is ember, joga van saját nemzetének dolgait megoldani saját nemzetiségivel... Ezt írja elő a nemzetközi jog, mert egy nemzeten nem uralkodhat egy másik nemzet...
@Boli: A bűnözés mióta jogi keret?! Van egy PTK, a szigetesek nagy ívben tojtak bele, korlátozták a 64-esek alapjogait, kirekesztőek, mennyenek sittre az igazi rendbontók!

A törvényeket nem a rendőrség meg a szigetes neonáci magyargyűlölők írják! Rájuk is vonatkozik! Ennyi... Majd elgondolkodnak a sitten... ebből olyannemzetközi botrány lesz mint az állat! ENSZ, külföldi Helsinki bizottság.. ez nem Szíria, meg Libia...
@nu pagagyí: ha személyeskedsz akkor azt hiszed értelmesnek fognak tartani, mert akkor el kell áruljam tévedsz.
@nu pagagyí: egyébként bocs hogy megzavartam a rettegő rasszista előadó hétvégédet, szomorú hogy vannak olyan emberek akiknek még hétvégén is a politika tölti minden idejét. Visszaolvastam azt hittem a szigetről szól a blog, de ez napi politika, ebből meg nem kérek, kinőttem belőle, mentem pá.
@Karipapa01:
Miért? Miért?
Olvasd vissza, mire adtam választ.
Csak szemléltettem az alkalmazott demagógia eszközét, ami sajátod:
Egy cigány lop = minden cigány lop
Egy jobbos gyilkossággal fenyegetőzik = mind gyilkolni akar

stb. stb.
@Con Storm: Gusztustalan és nevetséges dolog ahogy te és a bajtársak megpróbálják deformálni, eltorzítani a jogot a saját hasznukra... Ha a jog nektek kedvez, akkor maradéktalanul betartandó, de ha éppen nem, akkor persze rögtön jön a "neméranevem". Ez visszaélés a joggal, és sajnos egyszerre nevetséges és tragikus, mert egy nincsen jól működő ország, nemzet jól működő jogrendszer nélkül.... és amikor így próbáljátok kifacsarni, eltorzítani a törvényt és a jogot nagyobb kárt okoztok, mintha gyújtogatnátok, habár az sem áll távol tőletek...
@Con Storm: DE! Ez Szíria, meg Líbia! Legalábbis a korrupció tekintetében. Ja, meg ott ugyanúgy háborognak az emberek, mint itt.
@nu pagagyí: "Egy cigány lop = minden cigány lop
Egy jobbos gyilkossággal fenyegetőzik = mind gyilkolni akar"

Marhaság! Én ilyent soha nem állítottam. Olvasd el mégegyszer!
@kissandor: Figyi, ennyi erővel minden egyes szórakozóhelyet zárjunk be, mert nyilván zavarja a környéken lakókat a zaj is meg az utca közepén lévő hányás is. Sőt, én a Reptér kerületében lakom. Nagyon zavar a zaj, és a környéken lakókat is. Ráadásul sok százezren élvezik a Repülőtér szolgáltatásait. Ráadásul emberek pénzt keresnek belőle. És még az Állam is csak tolja belé a lóvét, ami ki tudja hova tűnik el. Szerintem tiltsuk be a repülést és a Ferihegyi Repteret is - az ne érdekeljen, hogy sok embernek fontos a légiközlekedés, meg fizettek érte, néhány százezrünket zavar, hát tiltsuk be - legalábbis a Te érvrendszered alapján. :)))
Általad bizonyítéknak vélt kijelentések valóban elhangzottak, bizonyítéknak mindent csak akkor hívnék, ha hivatalos eljárásban annak nyilvánítják. Addig csak állítás. Mint ahogy szerinted hangos a Sziget, és néhányan itt említették, hogy arra laknak és szerintük meg nem hangos. Sőt, nekem is van "bizonyítékom" erre, mert a barátnőm Óbudán lakik a Sziget környékén, és azt mondja 11 után egyáltalán nem zavarja a zaj. És amikor meg zavarja, becsukja az ablakot (pont mint én a reptér miatt...:)), mert egyetlen hetet így is ki lehet bírni.
Szerintem a mutyi ott kezdődik, hogy nem kérünk számlát a vízszerelőtől. Ebben az országban ez a divat: az állampolgárok kicsiben csinálják a politikusok meg nagyban. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha mindenki csak a saját háza táján söpörgetne.:) Engem ezért nem érdekelnek a "nagy mutyik", és ezért nem keresek feltétlenül sikeres vállalkozások mögött mutyit.
@kissandor: Bocs, láton Te nem politikai csak szakmai alapon fikázol.
Egykutya. A Sziget egy üzleti vállalkozás. Sikeres. Valaki megálmodta, megcsinálta, van rá kereslet, működik. Nemzetközi szinten ismert, külföldiek hozzák rá pénzt, ami közvetve neked is jó. Mi a probléma? Ha majd a magyar nótára lesz ekkora kereslet, akkor nótasziget lesz, ha lesz rá vállalkozó.
Szerintem jobban járnánk mindannyian, ha Te is valami alkotó munkán agyalnál, ahelyett hogy mások munkáját szapulod. Többre jutnánk.
@fizetekmegegysort: Bővíteném:
Mivel vékonyfalú lakótelepi lakásban lakom, sokminden áthallatszik a szomszédba. Babgulyást ebédeltem és este elalvás előtt egy jó nagyot fingottam ami áthallatszott és ezért a szomszéd a röhögés miatt nem tudta kielégíteni a feleségét! Emiatt a szomszéd panaszt emelt, hogy azonnal kárpótoljam a bálnát, Ő viszont mutyizásról vélekedett kb. egy üveg Soproni emlegetésével. Most mit tegyek?
az egész plankingnek csak akkor lenne értelme, ha utána a gyorskocsiban owlingozna 24 órát. így csak félsiker
@Karipapa01:
Hmm. Mi baj van? Én is ezt irtam, csak rosszul fogalmaztam.,

:))))))))
@Karipapa01: Ha másképp gondolod örülök.
@márta)): Jó, én meg csak trollkodok!
1, tényleg kár elbaszni ennyi ember programját, ezzel nem lehet megváltoztatni se a mai generációt, se semmit.
2, Lelehetett volna azért írni, hogy a rendőrség egy bejelentett tüntetést nem engedett megtartani, teljesen függetlenül attól, hogy nem szimpatizál velük az író.
3, Én bizonyos dolgokban szimpatizálok a jobbikkal,azokban viszont nem amikben egyértelműsítik, hogy bizonyos részük képtelen felfogni, hogy a világ megváltozott, végérvényesen és nem lehet visszafordulni a sose volt bibliaügynök utópia társadalomba, ahol nincsenek füves piás fesztvivál gyökerek hiszen sokan tényleg egész évben gyűjtenek erre, bár én tegnap egy magyar szót se hallottam a szigeten.
4, A turulszart nem kellett volna belekeverni. A ballib oldalban meg ezt nem tudom megérteni, hogy miért genyózik egy nép ezer éves történelmi szimbólumaival csak azért mert pár évig szemét dolgokhoz is felhasználták. Ez olyan ócska szemét dolog mint vágottfaszúzni meg ilyenek.
@nu pagagyí: Én úgy gondolom, hogy mindenhol vannak gazemberek nemtől, kortól és etnikai hovatartozástól függetlenül. Mindenhol vannak áldozatok is, akik megpróbálják megvédeni magukat, ha tudják. Engem csak az irritál, ha egy áldozat nem képes magát megvédeni a rendőrség meg nem tudja, akkor miért kell nácinak nevezni azt az önkéntes munkást, könyvelőt, tűzoltót, aki segít a kiszemelt áldozatnak a túlélésben. Ráadásul nem is okoz fizikai sérüléseket, csak bakancsot csattogtat! Ha szorult helyzetben vagy, és azt kiabálod, hogy SEGÍTSÉG! vígaszt nyújt, ha visszakiabálják: várjál, mindjárt értesítjük a rendőröket? Ennek a megértését várod egy áldozattól?
még csodálom, hogy a patkányképű vinter marist, vagy ki a szart nem cipelte magával agyalágyula őrjöngeni a sziget elé.
Agyatlan náci patkány. A hülye dühöngéseit hagyja meg otthonra, ne külföldiek előtt égesse az országot.
Mert kordont csak bontani szabad, rázni nem! Szétesik, elromlik, ilyenek.
@Ulixes: Birom ezt az alacsonyabb rendű a magyar dumát meg egy állat akinek nincsennek jogai...

Ez efféle neonáci magyargyűlölőket, akik csak úgy szabadon sértegetnek meg uszítanak a magyarok ellen... akkor lesz majd jogrendszer ha ők mennek sittre...

Mert mi derült ki a norvég tömeggyilkosról? Orosz KGB-és kiképzést kapott... Mi derült ki a romagyilkosságok felbújtójáról, és elkövetőjéről?! 3 hónap kiképzést kapott izraelben....
@Karipapa01:
Hát!? Ha Te így gondolod?
Én most akkor mit csináljak?!
:)))
@márta)): Szerintem beszélgess velem más fórumokon is, hátha találunk valami jó vitatémát. Én benne vagyok!
@Con Storm: Először is, vagyok annyira magyar, mint te, bármilyen mércét alkalmazva is. És mielőtt félreértenéd, én nem gyűlöllek téged és a bajtársaidat, nem, egyáltalán nem! Én undorodok tőled és társaidtól, a hazugságaitoktól, a jogi csűrés-csavarásotoktól, a kicsinyességetektől, az irigységetektől és a gyűlöletetektől, undorodok ettől, mert bemocskoljátok ezzel a magyar nemzetet, amit én nagyon szeretek, és amihez tartozónak büszkén vallom magam!
Te és a bajtársaid hagyják abba a mocskolódást és a gyűlölködést, és a gyűlölet és a viszály szítását, és nem fogom őket "náciknak" hívni többet, de amíg azt teszik, amit a nácik tettek annak idején, a 30-as években, addig annak fogom őket hívni, amik.
@midnight coder: Faszfej látom nem igazán zavar a valóság, helyesen így kellene kezdődni az ömlenyednek:
"A felcsúti tahó hatalmat akart - mindenáron. Ehhez szépen beáldozta az ország gazdaságát."
@Con Storm: Te a butaházi Budaháziról mit tudsz?? Őt kiképezte ki??? ...gyereklabdába robbanószert tenni ...ennél kevés aljasabb van!!! No tudod hol kapott a köcsög kiképzést?? Látod milyen takonygericüek vannak a Jobbik környékén ....
Szombat reggel már itt téblábolt a szintén buta arcú haverjaival a Szentendrei úton.Tényleg
benne van abban a 386 okos emberben akinek vezetnie kell ezt az országot?
Sok agyatlan orbán faszát szopó rohadék, kicsit olvasgassatok:

"2007-ben az egyik népszavazásra azt mondta Orbán Viktor, hogy az valójában választás.

A 2010-es választás pedig forradalom volt szerinte.

Amikor 2010 végén gondok kezdtek adódni a médiatörvénnyel, azt nyilatkozta: „Hát eszünk ágában sincs” változtatni rajta. Aztán mégis változtattak, nem is kicsit...

Amikor az Európai Parlamentben személy szerint hozzá intéztek kérdéseket, akkor azt állította, hogy egész Magyarországot érte támadás.

Március 15-én az Európai Unió soros elnökeként kikérte magának, hogy az Európai Unió (soros elnökeként ő maga) diktáljon Magyarországnak.

Amikor nemrégen évtizedek óta nem tapasztalt panasz-áradat zúdult Európából a magyar kormány intézkedéseire válaszul, Orbán azt állította, hogy „kokit és sallert” osztott ki „néhány izgága kötekedőnek".

És a kakukktojás:

„A változáshoz, egy új irány kijelöléséhez mindig szükség van biztos iránytűre, és erre – a mai világban és Magyarország helyzetében különösen –, úgy látom, a józan ész lehet a legalkalmasabb. A józan ész, ami talán a legősibb kapocs az ember és a valóság között. A józan ész az, ami az emberekben közös. Valójában nem más, mint a valóság iránti közös érzék. Ez a különleges tudás mindenkiben benne van, sokkal inkább az anyatejjel szívjuk magunkba, inkább az édesanyánktól, mintsem könyvekből tanuljuk. Ez lehet az oka, hogy minden közösségben – különösen, ha nagy a baj – ez a legbiztosabb mérce és iránytű."
@Hiller Józsué:

Hagyjuk egymást ezzel a "bejelentett tüntetéssel". Nettó genyózás volt ez a tüntetés valós szándéka nélkül. Tényleg ezt a kiszorítósdit kellene játszani a jövőben, hogy a másik szubkultúrának keresztbe teszünk, szimplán mert nem tetszik?

Érdekes az is amit a fesztiválgyökerekről mondasz. Ha jól látom azért a Gerendai liszensz üzleti modell a nemzeti radikális oldalnak is ugyancsak bejövős, igaz a lépték némileg kisebb:

magyarsziget.hu/hu/node/7

Szóval sokkal egyszerűbb volna mindenkinek, ha hagynák egymást szépen békén. Fesztiválozni, szórakozni, és ezzel pénzt keresni is.

A mentelmi jogos bújócska meg csak a röhögéshab a faszacsávóvagyok tortán.
@nu pagagyí: Hihetetlen vagy, nem bírtam megállni. Fogd már fel nem azt kritizálom mert szerinted sikeres, hanem azt, hogy nekem miért pénzt áldozni vagy elviselni bármit is egy magán, privát, nem köz vagy mit tudom én hogy érted meg rendezvényért.Azt kritizálok, ha úgy érzem akit akarok, még ha neked nem is tetszik, még ha ezért a Dunába is lövetnél, miközben a sajtószabadságról beszélsz. És nem akarok vállalkozást csinálni, mert nincs kedvem hozzá, ettől ha fizetem az adómat és nem az utcám kátyúzására fordítják, hanem MAGYARORSZÁG NEMZETI KINCSÉT támogatják zavar. Mondd már el ha üzleti vállalkozás mit keres az én pénzem benne. Ha tetszik az a szar prodigy vegyél egy füllhallgatót és hallgasd legyél boldog tőle, de engem ne zavarjál, mert nem érdekel. Aztán, ha az ország olimpiát, meg foci eb akar rendezni akkor megy a szájtépés, hogy minek, miért a sziget minek közpénzből.
@Karipapa01:
Á' Nem, nem. Látom, megsértődtél.
Pedig én nem akartam. Komolyan.
Egyesek már eléveznek a sziget szó hallatán, mint valami csoportos maszturbáló helyszín.
@kissandor: ...no és te ??? Magadba a szobába???
@Con Storm: Na úgy látom a komolytalanság netovábbja lettél! "Majd elgondolkodnak a sitten... ebből olyannemzetközi botrány lesz mint az állat! ENSZ, külföldi Helsinki bizottság" - aha... Még talán a nemzetközi hülyeügyi tanács is kiáll mellettetek!
Elég nevetségesek vagytok, élen ezzel a langyi villanyszerelő bohóccal, meg a másik figurával. Nem mondod, hogy csak azért kellett volna mindenkinek egy x éve futó rendezvényt dobnia, amely több százezer embert mozgat meg, mert ez a jobbikos tahócsávó éppen akkor ott akart a magas benzinárak ellen tüntetni? Ha legközelebb a Magyarszigetre bejelentkezik 3 nappal előbb a magyar leszbiszövetség, akkor meg nektek ugrott a józan ész nevében a buli, vagy együtt zsúroztok velük? Értem én! Hülyék vagytok, inkább üljetek le!
Legalább ne erőszakold meg a logikát, a szokásjogot és ne takarózz olyan joggal, ami nincs és nem is lesz. Mutass egy olyan, nem a növényi IQ-t verdeső embert aki ezt a szar szöveget beveszi! Ha azt mondom, hogy k.rva kevesek vagytok, akkor finom voltam! Ne a magyarsággal takarózzatok, elég szégyenei az ilyenek ennek az országnak!
A norvég haverotok tettét meg így maszatolni, ez elég gyenge... Valami jobb szöveg kéne, mert még a szemellenzős jobbikosok sem kajálják ezt be! :)
Médiamanipulációnak tartjuk azt is, hogy Zagyva mentelmi jogával vannak elfoglalva a „tisztelt” sajtó képviselői, mintha tényleges bűncselekményt követett volna el. Az igazság az, hogy ellene követtek el jogsértést azzal, hogy nem engedték be a tüntetésre, majd leteperték, aztán előállították. Zagyva felszólítja az Országgyűlés Mentelmi Bizottságát, hogy amikor majd eléjük kerül az ügy, akkor adják ki a mentelmi jogát, hogy az ügyészség tudjon vizsgálódni, és így minél előbb derüljön ki, hogy vele szemben követtek el súlyos bűncselekményt.
@kissandor: Nekem jó a Sziget ! Te isteni ... ez a Prince ...Aki nem volt ott nem is tudja mi a jóóó!!!!
Csinos fiú, de ezért elég lett volna a WC-ig elmenni.
@kissandor: Te nekem jó a Sziget!!! Isteni volt!!! ...ez a Prince ...alighanem ez amit látni kellett!!! Jövőre??? No ??? Gyere ki te is ....
@kissandor: beszűkült vagy! Sajnállak! Kár érted...
@IGAZ MAGYAR: Majd megbeszélem gerendával hátha beenged, én meg adok pár adóforintot cserébe.
Hm. Biztosan nagyon jó lehet a Sziget", hm. főleg a szélsőjobb társaságában, esetleg a közelében.
Aha! Biztosan nagyon kulturált környezet lehet, egy légkörben tartózkodni velük.
A magyar társadalom egy csoportjának ez kell és semmi több.
Fantasztikus!!!!
@kissandor: már azt hittem veled van a gond
@lnyak: Istenem, de egy buta valaki vagy te! Az én hátsókertemben sem tüntethetnél, sem te, sem a bajtársaid, mert az MAGÁNTERÜLET, rendőrt hívnák, és kidobatnálak. Akkor sem, ha azt a darab földet soha nem vettem, hanem csak mondjuk 30 évre bérbe vettem az önkormányzattól. Sőt, még akkor sem, ha csak EGY HÉTRE vettem bérbe, akkor sem. ez a jog, ez ilyen egyszerű, szal, kérlek ne terjeszd ezeket a zsebnáci lózungokat!
@lnyak:

Felőlem annak tartjátok aminek akarjátok. Azt áruld el inkább, mikor lesz az, hogy nem te, meg a barikád fogjátok ezt ismételgetni, hanem ő a saját szájával?

Jut eszembe az utólagos felszólítgatás helyett az eleve lemondás "talán" célravezetőbb lett volna. A mentelmi jogos szabadkártya felhasználásával ő maga ismerte el a szabálysértés tényét.
Jaj szegény sziget de sajnálom őket, meg "el lett rontva a fesztivál". Ki érdekel? A sziget már hosszú évek óta egy rakás szar, ennek ellenére a média jól megsiratja őket.
@Con Storm: "Ez efféle neonáci magyargyűlölőket, akik csak úgy szabadon sértegetnek meg uszítanak a magyarok ellen... ":
Jajj, egyem a szívedet! Ennyit tudsz? Mint, az óvodában. Lenáciznak, te meg visszanácizol.
Intelligens... (Nem).
@kissandor: De szeretnél elnyomva lenni. Szar, hogy demokrácia van, mi?
@Joe84: nem, nem a fesztivál lett elrontva. Zagyváék be sem mehetek, szal nem tudtak elrontani semmit. Azoknak az embereknek az estéje lett elrontva, akiknek már jegyük volt, és esetleg egy fél órával, később értek oda egy koncertre emiatt a Z/zagyva (nomen est omen) politikai bolhacirkusz miatt. Igen, az ő estéjük valószínűleg el lett rontva....
@lnyak: Elavultak az információid: arra a területre nem engedélyezték a foglalást.
A HVIM elbaszta. Ennyi.
Nem meglepő: nem egy agysebész banda.
@Ezo Terézia & Homeo-Apátia: Rossz a mondatod helyesen nem szeretek elnyomva lenne, jó a demokrácia és te egy s..r vagy. Egyébként hogy jön ide az elnyomás meg a demokrácia, szerintem ezt nem nekem akartad írni.
@Fabius: Te me g azt áruld el nekem mikor húztok már haza a testvéreitekhez? Én se megy hozzátok okoskodni!
Na, kiírtad magadból. Most már lenyugodtál?
@lnyak: És te mikor hagyod abba a gyűlölködést?
Zagyva sajnos selejtesen született. Zsidónak kevés, cigánynak is kevés, ráadásul nem is fogadják be maguk közé, mert büdös, és még életében nem csinált semmi hasznosat.

Zagyva, te giliszta! Eltaposnálak, de akkor beszennyezném a talpamat. Inkább hagyom a piszkos munkát a jobbikos cimboráidra - azok is kivetik a selejtet maguk közül!
@kissandor: "hogy nekem miért pénzt áldozni vagy elviselni bármit is egy magán, privát, nem köz vagy mit tudom én hogy érted meg rendezvényért."
,
"még ha ezért a Dunába is lövetnél,"
etc...

Honnan tudtad, hogy szír vagyok?
@Karipapa01: Hatalmas különbség, hogy OVI nem igazán csinált azért vállalhatatlan gazdasági intézkedéseket hogy hatalmon maradjon. Fletó meg igen.
@orbánmentesítő: Okoska, mikor is áldozta be OVI az ország gazdaságát ? Az előző 4 év alatt csökkent a GDP arányos államadósság, ami valahogy az utána következő két ciklusban nem igazán jött össze. Azóta pedig hogy újra hatalmon van próbálja helyrehozni azt a kalap kakit amit Fletóék hátrahagytak, idáig eléggé mérsékelt sikerrel.
fasszopó, bortontoltelék senkik.
édes jó istenem, mostanra már, ha meglátok egy cigányt, sokkal kevésbé megy el a jókedvem, mintha egy ilyen hipermagyar, iskolázatlan, műveletlen, aggresszív geci jonne szembe az utcán...
@midnight coder: "OVI nem igazán csinált azért vállalhatatlan gazdasági intézkedéseket hogy hatalmon maradjon". Te melyik országban élsz? Most komolyan? Kérdezz meg egy közgazdászt, vagy egy bankszakembert, hátha mond neked is újat. Ne valami pártköcsögöt... Fletó egy marha volt az őskövületekkel, Viktor és bandája meg egy kretén a "zsenijeivel". Tudod erre mondják, összekötni a kettőt, betoncsizma nekik oszt ahol a legmélyebb a Duna. Ennyire ne legyünk már szemellenzősek!
@lnyak: Egyébként áruld már el, te neked hol van a hazád? Milyen alapon vonod te kétségbe bárki magyarságát? Schilkgruber, Schalkhammer, Grün, Kohn, vagy Makarenko a te szép családneved, hogy ily kevélyen próbálod mások útját innen kiadni?
Mesélj tanult barátom, melyik 4 volt ebből szerinted magyar: Aulich Lajos, Damjanich János, Dessewffy Arisztid, Kiss Ernő, Knezić Károly, Láhner György, Lázár Vilmos, Leiningen-Westerburg Károly, Nagysándor József, Poeltenberg Ernő, Schweidel József, Török Ignác, Vécsey Károly. Nagy hírt mondok neked, ezek nagy része magyarosított név... Egy része még magyarul sem tudott te szerencsétlen és értünk (már amennyiben akkoriban netán őseid erre lézengtek) harcoltak és haltak meg.
Magyar vagy-e, vagy csak valami magyarkodó csicska? Vagy valami pártg.ci vagy?
@midnight coder: Ez a naivság már bűn!!! Nem is naivság ez egy sötét szemellenző okozhatja nálad!!!! Most veri széjjel Orbán a magyarság jövőjét igaz neked leönti azt a szarhalmot amit csinál-csinált egy kis nép-nemzeti csikós-gulyás összmagyar matyóhímzéses "én megvédem a hazát" Brüsszel ellen meg mindenki ellenes szósszal!!! Te meg megeszed a szart szósszal!!! Persze ha itt 9millió elhitte a fülkeforradalmat akkor meg is érdemli ez a nemzet hogy kipusztuljon!!!
@Ezo Terézia & Homeo-Apátia: az idézet mondatokat elosztottam a sziget adózásával + a főváros hasznával amit megszoroztam a zajártalommal és osztottam a fellépők átlagéletkorával köbgyököt vontam a szigeten felelhető kurvák számával (amibe belevettem az itt a sárban szexuális életet élők számával) és egész egyszerűen az igénytelenség négyzetét vettem alapul képzeld ez jött ki ugye hogy szarság az egész.
@midnight coder: Soroljad a szocik illetve Gyurcsány vállalhatatlan intézkedéseit. Utána jövök majd a fidesz elmúltnyócévi és a kormányon hozott vállalhatatlan intézkedéseivel.
"Juhász Oszkárral történtek miatti szimpátiát Zagyva épp most vágta bele a kukába, a Jobbik hitelességének egy újabb darabjával együtt."
Hiteles Jobbik? Muhaha. Egy mondatban említeni ezt a két dolgot olyan oximoron, mint a demokratikus Fidesz.
Hiába jajgattok és sápítoztok nyavalyás rettegők:a Jobbik egyre erősebb.
@Vezérigazgató elvtárs: Aha, meg egyre intelligencsebb... De tényleg! Már-már értelmiségi... Vagy mégsem? :)
„Gyönyörű” cikk. Sikerült ismét megragadni a lényeget az üstökénél fogva. Hogyan rúgjunk már megint egy kibaszottat a bebaszott náci Jobbikba. Gratulálok. Ezért ilyen hányadék hely ez az ország, mert mindig többségben vannak, és lesznek azok, akik a szarkeverésen kívűl, semmi érdemit nem tudnak mutatni a nagyérdeműnek. Drága kis hüllőm, ez a csávó, akit te itten köpködsz, elment erre a rendezvényre, hogy felhívja a figyelmet egy nagyon fontos dologra, mégpedig az emberek alkotmányos jogainak kétlábbal való tiprására. (Ami ráadásul elég szelektív is hazánkban). Tudod kedves cikkíró, ha nem lennének ilyen fazonok, akik hányásszagú cikkek irogatása helyett, tesznek is valamit a világért, akkor helyzetünk már sokkal cudarabb lenne.
A belpesti libbant korcsok fröcsögve őrjöngenek amiatt, hogy nem csak buzifelvonulás, meg holokauszt megemlékezés létezik, hanem más okokból is lehet tüntetni. És aki más okból tüntet, az természetesen náczi.
Nekem az egész Szigetből annyi jutott, hogy egy hétig késő estig brummogott valami zene szerű moraj. (Pedig a Stadionoknál lakom)

A Sziget olyan, mint a szemétimport. Ide csábítja külföldről a sok pénzes zűrös gyereket, akik itt mindent megengedhetnek maguknak, amit otthon nem lehet.

Úgyhogy ezt a fost sürgősen meg kellene szüntetni.
A Zagyvának meg teljesen igaza van. Kár, hogy a judeoszoclíb sajtó az egészből csak annyit trombitál, hogy jegy nélkül akartak bemenni. A Hatvannégy Vármegye már akkor lefoglalta a helyszínt, mikor még az sem volt biztos, hogy lesz-e egyáltalan sziget.
Akármiben fogadtam volna, hogy a nagy demokratikus jogrendszerben a hatóságok addig nem nyugszanak, amíg meg nem torpedózzák ezt a jogszerűen kiadott engedélyt. Nyertem volna...
Apró idézet a hosszúra sikeredett HVIM közleményből:

kuruc.info/r/2/83505/

"Zagyva nem ragaszkodik mentelmi jogához - a HVIM közleménye"

"Felszólítjuk a médiát, hogy hagyja abba a hazudozást: egyik tüntető sem követett el rendbontást. Zagyva Gy. Gyulát is úgy vitték el a helyszínről, hogy kérte a tárgyalás lehetőségét a helyszíni rendbiztossal, majd a rendőrök odahívták magukhoz és brutális módon leteperték. Az intézkedés során a HVIM tiszteletbeli elnöke a homlokán és testén jól látható sérüléseket, zúzódásokat szerzett.
Az egyik előállított tüntetőt intézkedés közben, az előállító autóban bántalmazták. Követeljük, hogy a média ezekről a súlyos visszaélésekről számoljon be, és ne azt sugallja, hogy a tüntetők koldusok módjára, ingyen akartak bemenni a Sziget Fesztiválra, mintha minden vágyunk a liberális fertőben való tobzódás lenne. Vagy az előállított tüntetők megverése már annyira elfogadott, hogy arról be sem számol a média?

Médiamanipulációnak tartjuk azt is, hogy Zagyva mentelmi jogával vannak elfoglalva a „tisztelt” sajtó képviselői, mintha tényleges bűncselekményt követett volna el. Az igazság az, hogy ellene követtek el jogsértést azzal, hogy nem engedték be a tüntetésre, majd leteperték, aztán előállították. Zagyva felszólítja az Országgyűlés Mentelmi Bizottságát, hogy amikor majd eléjük kerül az ügy, akkor adják ki a mentelmi jogát, hogy az ügyészség tudjon vizsgálódni, és így minél előbb derüljön ki, hogy vele szemben követtek el súlyos bűncselekményt."

Egyszer már egy hasonlóan hazug és undorító post után közöltem veled, hogy bolsi vagy (méghozzá vörös, az index csecsén hízott), akkor fel voltál háborodva, majd próbáltad bizonygatni, hogy te szentéletű vagy, hiszen egyszer Gyurcsánynak is írtál valami jelentéktelent.

Öregem, ekkora ok*d*k postot ritkán olvasok, ahol szemen szedett hazugságok párosulnak egy olyan stílussal, amit kb. az ózdi cigányok produkálnak.

Bár nem vagyok tipikus rosszakaró, de azt hiszem, hogy megérdemelnél egy meghitt randit az NMHH főnökével, ezen kívül egy szaftos pert a HVIM-mel, mint felperessel, ahol a tárgyalások előtt/után élőben cseverészhetnél újdonsült haverjaiddal. :)
@[megmondoember]: @Boli:

Egy frászt jogos.

Én legalábbis nem vagyok hajlandó egy kalap alá venni a papírnáci celebet azokkal a tökegyszerű jobbikos tagokkal - akár egykori gárdistákkal - akik komolyan vették a rendet, fegyelmet, segítsük egymást kijelentéseit a Jobbiknak.

Nem, itt nem a masírozásra gondolok, hanem azokra, akik mellig álltak a sárban tavaly tavasszal, akik hetekig adogatták a homokzsákot egymásnak csak azért, mert úgy gondolták segíteni kell egymáson.

varanus.blog.hu/2010/05/17/magunknak_irt_osszefogas

Igaz, nem ezek az emberek rázzák kibaszásból a kordont, nem ők hallucinálnak zsidó inváziót napi szinten. Ők azok, akiktől szerintem valamilyen szinten hiteles tud lenni a Jobbik, és most ezek az emberek vannak leginkább pofánszarva a mentelmi jogos ostobáskodással.

Úgyhogy ebben az esetben nem értünk egyet.
@Thrasher: "ha meglátok egy cigányt, sokkal kevésbé megy el a jókedvem, mintha"

Hehe. A volt főnököm is ezt mondta. Aztán kapott néhány kedves dakota szomszédot, ma golyószórón fantáziál.
@nyekk: Ott a pont. Tökéletes hozzászólás.
@Schindler Pistája: no kicsi pöcs haszonleső nemzetgyilkos vagy te is??? Te honnan jöttél ? ... csak nem onnan ahol Kuntakinte a kunyhójából kitekinte onnan a Gongi-bolongó felső folyása mellől Alcsútról??? no kicsi pöcs???
@nyekk: ,@Jankove, @imperial Na mi az, riasztott a zebnáci riadólánc? :P:D Tudjátok, a magántulajdonhoz való jog szintén alkotmányos alapjog, amelyet Zagyva úr és bajtársak megpróbáltak lábbal típorni, még jó hogy a rendőrség, ahogy ezt kell, szépen nyugodtan megakadályozta... :P:D Be akarnak menni? Megveszik szépen a jegyet és bemennek.
Egyébként, kérlek, ne nézzetek már senkit hülyének, minden ember átlát a szitán, hogy Z. úr és a bajtársak CSAKIS bajt keverni és balhézni mentek oda. És hogy már januárban lefoglalta(?) mondjuk inkább így, h engedélyt kapott egy idióta? Hány éve is van azon a helyen, és abban az időben a Sziget? Szóval, megint csak megkérdem: ti kit néztek hülyének?
@val:

Egyetlen szépséghiba van ezzel is kiscsillag: az a kétnapos késés amivel sikerült kiadni. A rendőrség közleménye szerint Zagyva írásba adta a genyózni nem ért. Eddig tartott megfogalmazni, hogy izé, de, mégis ér?

Bolsizzál nyugodtan, legfeljebb visszanácizlak oszt jónapot. Egyébként meg elég sok fényképet átböngésztem Zagyva előállításáról addig, amíg megcsináltam a karikatúrát, de én egyetlen egyen sem láttam semmiféle sérülést a homlokán.

De tudod mit? Csatlakozz az általad említett randihoz, legyen édeshármas. Legfeljebb kurva gyorsan rájössz te is, hogy nem csak a negyvenkilós fotelpatkányok, hanem Zagyva saját súlycsoportja is ír blogot. Ígérem nem röhöglek ki, ha csak csókolomot mersz köszönni. De csak mert én sem vagyok tipikus rosszakaró.
@Fabius: Az oximoron akkor is él, ha nem értünk egyet! Szerintem a szigeten sem az a jobbikos réteg rázta a ketrecet, akik a töltésen dolgoztak. Előttük és minden olyan ember előtt, aki valamit tesz is, nemcsak a médiahajcihőt keresi, le a kalappal!
Zagyva agysebész max. promó célokból jelent meg (ha megjelent) a töltésen, amivel kapcsolatban, az ott végzett munkát csak párthoz kötni pedig dőreség... Te sem erre gondoltál. A jobbikban, de akár a cocik között is vagy egy csomó ember, akiknek mindössze a tökük van tele az éppen aktuális hatalom visszaéléseivel és szemétségeivel. Segíteni, tenni akarnak az országért.
Ez pedig így természetes és normális.
No persze a pártgenyók kihasználják, de ki nem sz.rja le őket? :))
@márta)): nem sértődtem meg! Aki index blogokon kommentál, annak vállalnia kell akár a durva ellenvéleményeket is. Ez csak egy javaslat volt, lehet másként is, de sértődésnek helye nincs. :)
@Schindler Pistája: kicsi pöcs ! ...a kezed beleért a bilibe kicsi pöcs!
@Schindler Pistája: Bilibe lóg a kezed, kicsi náci.... :P:D
@IGAZ MAGYAR: Na, ezt egyszerre írtuk! ;):D
@midnight coder: Mondjuk például most is. Nem túl nagy a különbség, egy országot, 10 millió eltérő véleményű embert vezetni kompromisszumok nélkül nem lehet. Ezzel valószínüleg minden miniszterelnök tisztában van. A nem mindegy: az ezzel járó okozott kár mértéke. Dehát azért vezető, hogy ezt valahogy ellensúlyozni tudja.
@nyekk: a saját primitívségedet reklámozod Adolfka,ha kb. 15 év után sem tűnt fel,hogy a Szigeten a koncertek mellett rengeteg színházi, irodalmi program, kiállítás is van.Ami a pusztuló nyugatról érkezett kölykök itteni tevékenységét illeti, semmi olyat nem tesznek amit a magyarok ne tennének, arról aztán nem beszélve,hogy egy angol, francia buli hét is ugyanilyen, csak nácik nem tűntetnek a bejáratnál.
@Schindler Pistája: Adolfka,volt valami rossz élményed a játékvonattal az óvodában,hogy arra fixálódtál?
@Jankove:

Tudhatnád, hogy a tetűhintásoknak csak rendes cigány szomszédjaik vannak. Akik minimum atomfizikusok és példát mutatnak a késelő, lumpen fehéreknek a tisztességes életmódból.
@Fabius: @val:
Akárhogy is, Zagyva nem való a pártba, lépten-nyomon csak lejáratja, és minél hamarabb kirakják a szűrét, annál jobb.

A Jobbik elvileg el szeretné függetleníteni magát az újnyilas és neonáci elemektől. Kezdhetnék azzal, hogy a fent említett képviselőt kivágják. Ha nem azért, mert miután jó ideig a mentelmi jog ellen szónokolt, első adandó alkalommal élt is vele; akkor azért mert a Magyar Szigeten minden évben olyan műbalhét csap, ami lehet, hogy megnyeri pár kemény maghoz tartozó szavazó tetszését, de elidegenít négyszer-ötször annyi mérsékeltebbet. Zagyva Gyula keményen dolgozik azon, hogy a Jobbikot elszigetelje, a szavazóbázisát a hajdani MIÉP-éhez hasonló méretűre szűkítse.

Habár persze erősen kétlem, hogy előre megfontoltan bomlasztja a pártot, de őszintén szólva megdolgozott már egy Schmuck Andornál is kövérebb csekkért a Soros Alapítvántól.
@HUN_Sector: bezzeg te. belőled négy fütyülős barack(!) után dől az értelem.
@31/48: bocsánat: csak "szeretné magát függetleníteni", először azt akartam írni, hogy el szeretne határolódni és benne maradt. :)
@Schindler Pistája: adolfka,remek,akkor máris jöhet a sínrefekvés:)
@imperial: Adolfka a te őrjöngésed nem náci hanem már szakemberre tartozik.miért vagy ennyire frusztrált?
@Ulixes: Köszi!!! Ezekkel a nemzet selejtjeivel, takonygerincű köcsögökkel így kell beszélni!!! .. s nem szabad csendben maradni mert még azt hiszik körülöttük forog a nap!
Az egyetlen ertelmes dolog amit a hozzaszollasoknal talaltam a TAHOTLANITOK megjegyzes volt.
@imperial: jaj, simogassátok meg egymást, ezek a csúnya liberális-konzervatív-mérsékelt baloldali -stb. szemetek bántják a szegény kis nácikat, akik nem akarnak semmi mást, csak egy kis balhét, és ha nem kíváncsi senki rájuk, akkor lemészárolnak 77 embert, csak hogy odafigyeljenek rájuk... :P
@Karipapa01: erről az a Bödőcs Tibor fellépés jutott az eszembe, amikor azt mondja, Gurcsány olyan, mint a sportszeletes csávó, ő mindig csak segíteni akart. :)
@Ulixes: Breivik pont nem volt náci. Szélsőjobber volt, de pont a másik oldalon. Mert ugye a politikai élet sem egydimenziós.
@Ulixes:

Jellemző a primitív fajtátokra, hogy büszkék vagytok a cionista mészárosotokra, aki képes volt azért embereket lelőni, mert izrael ellen tüntettek.
@kapitalista: akkor minek olvasod? van 1000 másik blog, kötögetésről vagy kiscicákról....
@31/48: :) Ezeknek, itt, raszta csávó? Még vonatra teszik...
@Ulixes: Úúúúú... Ez nagyon!!!!!!!!!!!! :o)
@Thrasher: egy színvonal. Erre mondják a pocsolyán túl, hogy white trash.
@Boli: ááá, rögtön a Dunába lövik, nehogy a vonatot is tönkretegye. :)
@Karipapa01:
Hm. lehet másként is," Ezt nem értem.
Hm. durva ellenvéleményeket) elárulom, neked, hogy irtak már nekem (kommentemre) nagyon durva dolgokat is.
Egyébként nekem sem kell a szomszédba mennem, csak a tisztelt kommentelőnek el kell érnie egy bizonyos határt, ahhoz hogy én is eldurvuljak.
Ilyen ez.
:)
@31/48: Igen! Orbán is segíteni akar, talán még Bödőcs is. Az eredmény "kézzelfogható"
@kapitalista:" Az egyetlen ertelmes dolog amit a hozzaszollasoknal talaltam a TAHOTLANITOK megjegyzes volt."

No most akkor leléptél???
@Ulixes: Te egy olyan szellemi agytröszt vagy, aki önként és dalolva fűrészeli maga (és mások) alatt az ágat, két láncfűrésszel szimultán. Nincs ezzel probléma, de azért büszke ne legyél rá.
@Schindler Pistája: na igen,de azért ne felejtsed el,hogy kik vannak a máv menedzsementjében,úgyhogy lófő zavaros gyula nemzetvesztővel csak a megy a gőzös megy a kanizsára című gyerekjátékot fogjátok eljátszani.
@HUN_Sector: "Édes istenem, az első hozzászólók értelmi színvonala kb egy gázai ortodox zsidó szintjén van.... tipikus pestiek."

Inkább tipikus judepithecusok. A pestiek kis részét teszik csak ki ezek a közel-keletről származó és a csatornában tenyésző patkányok. Néhány éve volt kísérlet az összeszámolásukra, de messze nem érték el a 200.000+1 példányt...
@imperial: Figyelj, én értem, hogy a barikád mögött az akolban szívesen rágcsáljátok ezt a náci bikaszart, de próbáld felfogni, hogy normális emberek, a többség nem eszi meg ezt a bullshitet: "aki képes volt azért embereket lelőni, mert izrael ellen tüntettek." aha, persze, egy szigeten táborozó fiatalokat mészárolt le, mert véletlenül az a svéd szoci párt nyaralóhelye volt. és ez egy közönséges gaztett, és hiába tagadjátok, igenis elvbarát volt. Mondom ezt úgy, hogy soha életemben nem szavaztam szocikra, mindig is liberális/konzervatív voltam, de egyszerűen undorodom a permanens hazugságaitoktól!
@31/48: Marha!!! Ezekből simán ki is nézem! :(
Bár ahhoz katonának is kellett volna lenniük, mert azért a sok kis szarrágó, szájtépő majom még a fegyelmet sem ismeri, nemhogy a fegyverhasználatot. Anno a katonaságnál volt pár ilyen "nagyon kemény csávó vagyok én" típusú legény amikor bevonultunk. Mint kiderült a konyhai mosogatás már meghaladta a képességeiket, a sorakozó meg aztán felért náluk egy IQ teszttel. Színes tévét meg akkor láttak először, de lehet, hogy utoljára is... :))
@IGAZ MAGYAR: nincs mit. :) sajna egy kicsit eldurvult a hangnem, de nagyon nehéz ezekkel az emberekkel nyugodtan vitázni, annyira felháborító az a szöveg amit folyamatosan nyomnak. :(
@Ulixes: Mikor veszitek eszre ,hogy Magyarorszagot sehol nem jegyzik.Mit fogtok csinalni befottes gumibol csuzlit csinaltok es azzal vegeztek magatokkal,vagy varjatok, hogy a ciganysag atvegye a hatalmat Magyarorszagon? 50 even belul Vajdavalasztas lesz es a Jobbikra 10 ev mulva senki sem fog emlekezni.
@IGAZ MAGYAR: Áááá... dehogy! Az még akkor lehetett, amikor szadeszos volt a bajtárs! Azóta csak az a fránya leépülés megy... :))
@márta)): Igen, szerintem lehet másként is: Egy ilyen blogon nagyon sok kommentelő írja le a véleményét, sajnos ezek nagy része egymás szidalmazása, lenézése, kicikizése és az ehhez tartozó tromfok mindennemű kompromisszumra való hajlandóság nélkül. De ez hozzá tartozik a blogvitákhoz (külföldön is) így kell sajnos elfogadni. Kár, hogy ez így működik!
"Breivik ezeket Magyarországon a MIÉP, a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) gondolatvilágában vélte felfedezni, legalábbis a szellemi rokonságot saját zavaros nézetei és jelzett magyar szervezetek ideológiája között.

Talán nem véletlenül ezeket a formációkat említette meg a norvég, ami nem kevés figyelmeztetésnek is beillik: veszélyes tanokkal kacérkodni könnyen vezet a hétvégihez hasonló tragédiához.
Bőven elég, ha akad egyetlen pszichopata, aki komolyan veszi a szélsőségesek elképzeléseit, és akárcsak Breivik, maga is a tettek mezejére lép.

A szélsőséges szervezetek vezetői nincsenek tisztában azzal, hogy az általuk korbácsolt indulatok előbb-utóbb öntörvénykezéshez vezetnek, elég, ha csak az elmúlt évek romagyilkosság-sorozatát említem.

A gyanúsítottak mindegyikének volt kapcsolata szélsőséges, rasszista nézeteket valló csoportosulásokkal, ad absurdum: lehet, hogy ez a tény éppen enyhítő körülménynek számít majd az ítéletkor."

Nem kis figyelmeztetés: a norvég tragédia magyar szálai"

www.stop.hu/articles/article.php?id=911402

A Jobbik elnöke emberiség ellenes bűncselekménynek minősítette a pénteken Norvégiában történt "mészárlást".

Vona Gábor hétfői budapesti sajtótájékoztatóján ugyanakkor felháborodását is kifejezte, amiért "néhány magyar sajtótermék" megpróbálta összemosni a Jobbikot a merényletet elkövető norvég férfival.
2011. július 25)
www.stop.hu/articles/article.php?id=911459

Egy kis emlékeztető.
Mennyire veszélyes dolog az alvó elméket felébreszteni, esetleg folyamatosan éberen tartani.
Milyen érdekes?, hogy ezeket a szervezeteket emlitette a gyáva, lelőni való gyilkos.
Utálom az büdös nácikat.Szar világuralomra törő felsőbbrendűnek hitt kutyákat.Haza is húzhatnátok izraelbe okoskodni és hódítani,ide nem kelletek!
Vagy ott nincs kin élősködni?
@Ulixes:

Olyan szoci fiatalokat mészárolt le, akik a független palesztin állam mellett álltak ki. Milyen véletlen, hogy a bosszúálló cionista pont őket szemelte ki. Így hát valóban náci volt, mivel izrael is az. Így jártál.
@Karipapa01:
Már bocsánat! De amikor valakinek azt írják csípőből, hogy "dögölj meg") a Kumin blogján még ennél durvábbat is, azért mert valaki ír egy kommentet.
Arról nekem nincs mit mondanom.)
még ha blogvilág akkor sem, mert azért határok itt is lennének.
A nick név mögül pedig egyeseknek) nagyon könnyű pofázni, fenyegetőzni.
Erről ennyit és nem többet.
@Boli: Nem kell sem katonai fegyelem, sem fegyverhasználati ismeret, ezek az emberek nem katonák. A lényeg a demonstráció: igenis közösen fellépünk ellenetek, ha ezt így folytatjátok!! Tudtommal ezek az emberek még nem lőttek senkit a Dunába és valszeg nem is fognak. Csak felhívják a figyelmet arra, hogy nem kellene olyan életmódot folytatni, úgy élni, hogy a többségi társadalmi erkölcs rovására menjen. Na! Ezek a rohadt nácik!
@31/48: Jaja, igazad van, tényleg nem volt náci, azaz antiszemita, hanem "csak" szimpla szélsőjobber, de ami többek között közös benne és Zagyvában, az hogy ilyen "balhéval", hát vagyis Breivik esetében terrorcselekménnyel akar médiafigyelmet kicsikarni. De remélem, hogy mindkét esetben visszafele sül el a dolog, Breiviknél biztos, és én azon vagyok, hogy Zagyva is így járjon, mert egy veszélyes idióta ő is.
@Karipapa01:
Bocsánat! Még egy mondat.
Egyébként, ha nyilvános a blog úgy gondolom odaírogatok ahova akarok (persze míg le nem tiltanak) :) és azt amit én gondolok.
Senki és semmi nem fog befolyásolni ebben.
@márta)):

Olaszliszka, Marian Cozma, Pénzes Henrietta és a többi számtalan, cigányok által elkövetett gyilkosság. Breivik meg a cionisták nevében gyilkolt, úgyhogy jobb ha nem feszegeted a témát.

Ezek mind a szélsőliberális uszítás eredményei. Egy kis emlékeztető, hogy a hozzád hasonlókat miért kell kordában tartani.
@Karipapa01: Ellenünk? Nem mondod... Elnézted a házszámot! :))
@Fabius:

Nah, bugyibuci, az hogy keresel és nem találsz, téged minősít.
Segítek: szentkoronaradio.com/belfold/2011_08_12_blokad-alatt-a-sziget

Ezek a képek már tegnap (13-án) fent voltak. Hova tovább már tegnap a következő cím volt fent: "Zagyva felszólította a mentelmi bizottságot, vonják meg mentelmi jogát". Na ezt megtalálni nem kell doktorátus, de hogy egy teljesen bizonytalan helyzetről egy fröcsögő, véresszájú postban hordasz össze baromságokat az már téged minősít. Na ez a szépséghiba.

Nagyon nem kell téged bolsizni, lebolsizod te magad, csak legközelebb ne kérd ki magadnak.

Egyébként meg írj privátban és találkozhatunk.
@Meglehet ott se vótam:
Hol írtam, hogy a cigányok között nincs bűnözői csoport? Irtam, hogy a magyarok között nincs???
Ugye nem. Mert ott is van.
Tudod kit tartsál Te kordában??
Figyelj!!! Egyszerüen, népiesen: Kinek nem inge, az nem veszi."
Van valami probléma, az újságcikkel????
Szerintem a HVIM már most jelentkezzen be a Kossuth térre március 15.-re.
Aztán majd amikor ismét emelik ki őket, újra habzó szájjal sipároghatnak, hogy ez bizony súlyos bűncselekmény velük szemben.
Pofátlanság más szórakozását elbaszni, az ilyen embereket megszületni se szabadott volna hagyni.
Menjenek szervezzenek tüntetést a parlament előtt, csak ott nem mernek mert tudják, hogy 100 idiótánál több szimpatizánst nem találnak...az oda meg kevés.. :=(
@márta)):

Ja és a büdös niggereitek Londonban épp elkezdték Európát felgyújtását eddig 5 halottal. Ez a is a mocskos szélsőliberális propaganda eredménye, egyre több van a számlátokon...
@márta)): Adott esetben ezt akár nicknév nélkül szembe is mondhatják. Sőt! Adott esetben akár a közvetlen munkatársaimtól is kaphatok hasonlókat, pedig ott tényleg egymásra vagyunk utalva. Amig az indulat vezérli ezen embereket és nem a valós kívánság, addig nincs gond. Nem szabad túl érzékenynek lenni, bár abban igazat adok neked, hogy bárkinek bármilyen a véleménye, azért azt az indulattól függetlenül kultúráltan is lehet közölni. Ne szeppenj meg!
Van egy génhibás nép amely nem tanul.
Folyton üldözik,ölik a történelem kezdete óta.
De nem tanul.
Újra és újra elköveti aljas hibáit.
Egyszer csúnya vége lesz.Szerintem.
@Boli: "Ellenünk? Nem mondod... Elnézted a házszámot! :)) "

Mármint ki ellenünk? Ez az élet, nem az Újpest-Fradi focimeccs! Az ellenünk mi vagyunk a 10 millió magyar állampolgár, akiknek lehet,hogy más a politikai-, vagy világnézete, de mindnyájan egy élhető országot szeretnénk. Rendeset!
Zagyva: adják ki a mentelmi jogom!"

A parlamenti képviselő ezt azért kéri, hogy az ügyet "az ügyészség tudja vizsgálni, és így minél előbb derüljön ki, hogy vele szemben követtek el súlyos bűncselekményt"
.......................
Június 27-én a parlament egy másik ügyben már felfüggesztette Zagyva György Gyula mentelmi jogát, amit az ügyészség zaklatás megalapozott gyanúja miatt kezdeményezett.
A legfőbb ügyész indítványa szerint a jobbikos politikus 2010 augusztusában a verőcei Magyar Sziget Fesztiválon a Hetek című hetilap két munkatársát fenyegető kijelentéseket tett, "mindeközben a kezében lévő ostorral végig hadonászott", és egy alkalommal az újságírók egyike felé ütött.
A mentelmi bizottság ülésén akkor Zagyva György Gyula azt mondta: nem követte el az ügyészségi átiratban foglaltakat, ugyanakkor kérte mentelmi jogának felfüggesztését"

hirszerzo.hu/belfold/20110814_zagyva_mentelmi_jog#rss
@imperial: megnyugodhatsz, hogy azok a svéd fiatalok lószart se foglalkoztak Izraellel, vagy a cionizmussal, az a te fixa ideád, ne vetítsd ki rájuk. Breiviknek pedig az nyugat európai iszlám volt a rögeszméje, ettől még ő nem lett cionista, akárhogy próbálod azt hazudni, hogy igen, és alapvetően ugyanolyan náci volt, mit a magyar nácik (vagy mint éppen az izraeli szélsőjobberek, mert ott is vannak, ha akarod, hívhatjuk őket náciknak) szóval, légy szíves ne hazudozz itt össze-vissza, ez a bullshitot lehet, hogy megeszik a barikádon vagy a kurucon, de én nem!
Bocs. lemaradt.)
Nem is értem?!!? hogy a Zagyva Gy. miért nem tudja kordában tartani indulatait. miért is hiányzik neki mindig a balhé.
:)
@Meglehet ott se vótam:
Hogy mi van??? Mi van az én számlámon.
Honnan tudod, hogy ki vagyok???
És? mi is volt ott. Egyébként nem csak Londont.!!
@Karipapa01:
Nem szeppenek meg.
Nagyon szeretném, ha az illető a szemembe mondaná. És az is lehet, hogy éppen Ő szeppenne meg.
Ilyen ez.!

Jaj! bocsánat!!! üzenem, még élek!!!!!
@márta)): Hülye ez a Zagyva! Ahhelyett, hogy a Hetek című napilap újságírót meghívta volna egy kis keszegsütésre és tájjellegű borok kóstolgatására, inkább ostort csattogtat. Húha!! Ez aztán az igazi náci!!
A hazai széljobberek itt felbukkanó gyenge minőségét és harmatgyenge érvrendszerét elnézve bár a "Tahótlanítok" gomb tényleg jól használható, de max. arra jó, hogy a műveletlen parasztját kiszórja vele az ember. Abból viszont akad rendesen. De akkor meg hol marad a kaland? :))
Mondd, Fabius, hogy bírod, hogy ennyi fogyatékos zsebhitler jár hozzád fröcsögni? Vagy te vagy az egyik legtürelmesebb ember, akit valaha láttam, vagy igen magasról szarsz erre a sok gumiszobaszökevényre. Így vagy úgy, irigyellek. :)
@Karipapa01:
Húha!" Csak az a probléma, hogy egy jól irányzott mozdulattal, a másik" szemét is kiverhette volna.

Ez aztán az igazi náci!! " Irtam, valahol???
Addig örüljön a kedves fiatalúr,amíg a "zsidótlanítok" - gombot meg nem nyomják megint.
Tudja,időnként meg szokták...
Tündéri, hogy vigyorog a képen. Ennyi boldogság neki is jár. Egyébként parlamenti képviselő. Nem tudtátok? Mondom: parlamenti képviselő. Ő képvisel minket. Téged is, engem is.
@val:

Igen kistáska, készséggel elhiszem, hogy a "Sun, 2011/08/14 - 16:22" kelt cikk napokkal ezelőtt kint volt. Sőt, azt is, hogy hónapokkal ezelőtt.

:-D

Mellesleg Zagyvának nem felszólogatni kéne, hanem eleve nem kellett volna írásba adni, hogy elkövette a szabálysértést, mert ugye a mentelmi jogos nyilatkozat aláírásával ezt megtette. Ez hívják mifelénk beszopás utáni késő bánatnak.
@Kandabula:
Már bocsánat! Engem nem kell, hogy képviseljen.
Tudom. hogy az. szánalom.
@Lord_Valdez:

Időnként nehezen, de nem szeretném, ha korlátozva éreznék magukat véleményük kinyilvánításában.

Úgy egyébként meg a második opció játszik, ja :-))
@Boli: A "Tahótlanítok" gomb nem a Kádár-rendszerből maradt itt szűrőként. Szerintem a varanus ezzel csak a nagyon durva kifejezések kommentálását szeretné kiszűrni azon emberek számára, aki az első indulatukban csúnya kifejezéseket használnak, de mégsem akarnak megsérteni senkit. Bár eddig még nem használtam, (ettől függetlenül lehetek tahó), mert igyekszem olyan kommenteket írni, amelyek senkit nem sértenek emberi mivoltuban.
Úgy egyébként, meg tessék szólni, és a büdös életben) többet nem irok ide.
Mert ez ilyen egyszerű.
hm?
:))
@Ulixes: "megnyugodhatsz, hogy azok a svéd fiatalok lószart se foglalkoztak Izraellel,"

Imádom amikor a hozzád hasonló csökkentértelmű bögreharcosok ilyen lelkesen jönnek a pofonért:

www.veteranstoday.com/2011/07/24/was-the-massacre-in-norway-a-reaction-to-bds-israeli-boycott/

Nem kell elolvasnod a cikket, úgyse tudsz angolul, elég ha nézegeted a képet.
@márta)): "Úgy egyébként, meg tessék szólni, és a büdös életben) többet nem irok ide.
Mert ez ilyen egyszerű."

Na ki van megsértődve? :)
@márta)): szánalom. Gondolom, úgy hitte (hiszi), hogy ő most egy hős. Aki hősiesen megpróbálta tönkretenni a sok kommunista fiatal szórakozását. Miután ezt megakadályozták, a rendőrség: ÁVO. Egyszerű. Mint egy zagyva agy.
@Vezérigazgató elvtárs: Sajnos ha genhibas neprol beszelsz, az nagyon raillik a magyarsagra.A tortenelem folyaman nem sok mindennel dicsekedhetunk sajnos az onpusztitason kivul nem sokra vittuk.A zsidotlanitok gombot meg nem tudod megnyomni, mert nincsen ,elloptatok.1989- ota volt mar mindenki a koalicioban,de sajnos nem sok eredmenyt tud az orszag felmutatni.Kar a zsidosag ellen apellalnod, mert Izrael legalabb vitte valamire az elmult 63 evben.
@imperial: de, véletlenül elég jól tudok... habár érzékelem a sértő szándékot, de ezzel csak magadat minősíted, engem nem.
A cikket illetően: egy ilyen angol nyelvű antiszemita, szélsőjobbos oldal szedett-vedett spekulációkkal teli cikkével akarsz bizonyítani ilyen súlyú állításokat? Akkor te tényleg nagyon buta vagy....
Szóval, úgy tűnik a pofon elzúgott a semmibe.... :P :DDD
@márta)): nyughass má! Várnak ultizni!
Ejha, micsoda komcsi tempó.

Ha összerakjuk a piroslapot+egyenlítőt, ez a blog akkor is vezet a csúsztató-hazudozó vörösbolsi fröcsögésben.
Egy szaros náci akkor is szaros náci marad, ha parlamenti képviselőnek csúfolja magát...
betoncipőt a disznó lábára, azt mehet a Dunába.
@Kassian: nem elég, ha kiröhögik?
@kapitalista: Olyan fórral ami nekik van, ez nekünk sem lett volna probléma.

Ráadásul ők ügyeltek arra is, hogy kommunista+liberális kormány soha.
@Fabius:

Figyu mázasedény, az egy thread. Amit látsz az az utolsó frissítés időpontja. Már a linkben is benne van az eredeti dátum (2011_08_12_blokad-alatt-a-sziget). LOL Tanulni kell még ezt. :)

Íme egy kép, csak a példa kedvéért: szentkoronaradio.com/files/images/DSCF0723.jpg

A szerver nem hazudik:
Server: Apache
Last-Modified: Sat, 13 Aug 2011 12:03:59 GMT
ETag: "151455-68b1-4aa61d33729c0"

Bukta. Az viszont, hogy ehhez sem konyítasz és további baromságokat írsz, ráadásul önmagadból kiindulva másokról hazugságot feltételezel már a te bajod.
@Anti Anyag: tartok attól, hogy igazad van. De ez már egy másik történet.
@Ulixes:

Hát igen, nektek vörösbolsiknak meglehetősen antiszemiták a tények, főleg ha még kép is van róla. Az Utoya-szigeten táborozó fiataloknak mindössze az volt a bűnük, hogy izrael bojkottjára szólítottak fel, és ez a cionista mészáros ideális célpontjává tett őket.
@val:

A linkben véletlenül sem az a cím van, amit látni szeretnél. Igazad van, a szerver nem hazudik.

Az emlegetett cím kikerüléséről hun egy screenshot dátummal együtt? Bukó.

Mellesleg kicsit sem furcsa, hogy a kurucra kikerült nyilatkozat időpontja után jelent itt meg a nyivák kórus veled együtt. Addig csak a kuss két napig.
olcsó picsák, akik csak a felhajtásra utaznak.
meg mondjuk ingyen szigetjegyért tüntetni nem tudom mitől hősiesebb, mint segélyért...
@imperial: figyelj, nekem erre a náci bullshitre se időm,se kedvem sincsen. úgy tűnik, a zsidők meg a cionizmus, meg a többi hasonló izé a rögeszméd, és attól ezen a blogon én úgysem tudlak eltéríteni. hidd el, hogy többi ember, akinek ez a dolog nem rögeszméje lószart se foglalkozik zsidókkal, vagy Izraellel, nekem konkrétan hónapok óta nem jutott eszembe semmi, ami Izraellel kapcsolatos, mert más dolgokkal foglalkozok, és hidd el, az emberek nagy része ezzel ugyanígy van. Ha akarsz, válaszolj, elolvasom, de a veled való vitát ezzel befejeztem, nem azért, mert bármiben is egyet értek veled, vagy igazat adnék neked, csak teljesen értelmetlenek és meddőnek ítélem, mert mint mondtam rögeszmésnek tartalak.
@Kandabula:
Mi van? Ha várnak, akkor induljál!
Ki tart vissza???
hm?
:)
Ejnye-ejnye Vezérigazgató elvtárs. Már megint nem vette be a gyógyszerét?
@Anti Anyag: Sajnos tudatlansagodat a korodra es tanulatlansagodra vezetem vissza.Ami forral indultak ?Egy orszagot felepiteni a semmibol az tenyleg elony.A sivatagot megvaltoztatva egy viragzo gazdasagot felepiteni 63 ev alatt,befogadni 3-4 millio menekultet a vilag minden reszerol koztuk Etiopiabol,megnyerni 5 haborut , a helyi kisebbeket nem szamolva,az tenyleg nagy for.Felepiteni az egyetlen demokraciat a Kozel Keleten az se semmi.Izraelnek mellesleg tobb liberalis kormanya volt ,mint konzervativ.Ben Gurionnal kezdodott 1948-ban aki igazan liberalis volt.
Nem szegyen a tudatlansag, ahogyan a szegenyseg sem, csak egy kicsit kellemetlen.
@Karipapa01:
Nem, nem! Nem vagyok megsértődve, csak szeretem az egyenes beszédet.:)
Ez ilyen egyszerű.
bezony.
:)
@kapitalista: Ne fáradjál azzal hogy bármit elmagyarázol neki(k). Reménytelen vállalkozás. Tudod mi jön le belőle nekik? Hogy fuj zsidóbérenc.
@Kandabula:
hm. Honnan tudod?
kommunista fiatal szórakozását." Talán valaki megsúgta, hogy kik Ők??
Csak Ők voltak ott? Aha. szánalom.
Mint oly sok minden más, is. az.
:)
Schindler Pistája meg oly sötét, hogy hozzá képest egy fekete lyuk Nap fényességű.
@Kandabula:
Figyelj?! Egyébként ki mosta össze a Zagyvát?! és kivel?!
áruld már el!
@Fabius: Olyan vagy mint egy faék. Firefoxban jobb gomb, majd "view image" arra képre, amit belinkeltem, azon az oldalon -te együgyű- amiről szó van. Jézusom. Fail.

Vagy nézd meg a forrásban! "<img src=" után következnek a képek. Img tag. Html. Tudod. De ha még ez is magas, akkor sorry.

Egyénként milyen két nap? 2011.08.14. 05:57 van a postod dátumaként. Valamikor ma nyomhatták ki az indexre, azért szeretnek ennyire. :)
@márta)): különben miért tervezték volna elrontani a bulit? (Légy szíves ne rongáld a humorérzékemet. Meg a sajátodat sem. A fenébe! Erre a hülyeségre nem számítottam!)
@Fabius:
"...Igen, én is olvastam a barikádon, hogy Zagyva le fog mondani a mentelmi jogáról. Éppen ez a probléma: itt sem azt olvastam, hogy már lemondott..."
Tehát az a probléma, amiről még nem tudod megtörténik e. Sajátos logikai bukfenc olyanokon siránkozni, amiről még fogalmad nincs. Most akkor az a baj, hogy csak le fog mondani, és a rendőrségen nem könyörgött, hogy az ügyészség kérje azonnal az éjszaka közepén a mentelmi jogának felfüggesztését? Priceless....
Zagyva Gyula inkább olyan kültelki kocsmai terminátorra emlékeztet. (Gyere ki a hóra egy szóra és legyél nagyon bátor) Az a típus akit nem az eszéért szeretnek.
@Kassian: "Egy szaros náci akkor is szaros náci marad, ha parlamenti képviselőnek csúfolja magát...
betoncipőt a disznó lábára, azt mehet a Dunába."

Egy csomó kérdésem lenne: Amikor Terike néni megvonja magától a tulajdonképpen alapvető élelmiszernek számító falatokat annak érdekében, hogy vetőmagot, naposcsibét stb. vásároljon azért, hogy jövőre is biztosított legyen az élete. Amikor az állatoknak élelmet vásárol, ás, kapál a kiskertjében azért, hogy jövőre is biztosított legyen az élete. Amikor gyomlál, locsol, kaszál, küszködik azért, hogy jövőre is legyen mit ennie. Amikor fenyegetik, a közhídon is hídpénzt követelnek tőle, inkább fizet, csak jövöre is szeretne életben maradni. Amikor egy szép holdfény nélküli éjszakán pár óra alatt ezt a küzködést helyrehozhatatlanul tönkreteszik, és a helyi körzeti megbízott azzal vígasztalja Teri nénit, hogy felelőtlen fiatalok lökték a szakadékba, egyébként is nincs akkora kár, hogy bűncselekménynek számítson, mit gondolsz? Így helyes? Ez az élet rendje? Vagy kifejezed a rosszallásodat vállalva ezzel, hogy náci vagy? Esetleg Terike néni nyugdíjából, a te és én fizetésemből el kellene venni annyi pénzt, hogy szegény gazembereknek ne kelljen Terike nénit tönkretenni? Ezt már megpróbáltuk, sajnos nem jött be! akkor most mi legyen a megoldás
@kapitalista:

Pedig ha az évek folyamán Magyarország is kap évi néhány milliárd dollárt, haditechnikát, politikai és minden elképzelhető támogatást az Egyesült Államoktól, Németországtól meg néhány további jelentételen államocskától, a libsi szaporítás és uszítás helyett demokráciának hazudott apartheidet alkalmazunk a cigányokkal szemben, valamint visszafoglaljuk az elrabolt területeket bányástól, ásványkincsestől, infrastruktúrástól, akkor bizony mi is vittük volna annyira, mint az agyonajnározott izrael.

A terrorista gyilkos ben gurion, mint libsi példakép...na ez meg aztán abszolút jellemző.
@Karipapa01: Ezt hívják demagógiának, kedves barátom. Visszakérdezek: szerinted Zagyva Gy. és sittes társai jelentenek megoldást?
@Kandabula:
humorérzékemet"
Miért? Neked az is van?
hm. nem vettem észre??!!
Nahát! Én nem is értem?!?
:)))
@Schindler Pistája: a te cipődben is az van most is.
Kiáltványom: amennyiben Zagyváék nem a kommunista internacionálé ifjúsági tagozatának rendes évi közgyűlését akarták szétverni az odatervezett gyűlésükkel, akkor csak egyet akarhattak: bosszantani sok ezer fiatalt, akik csak néztek, mint a moziban és nem értették az egészet. Volt még egy céljuk is: megmutatni, hogy Magyarország: bunkóország!
@Karipapa01: És Terike néni veteménye hogyan kapcsolódik az eredeti témához, ami arról szólt, hogy Zagyva úr és a bajtársak oda mentek bajt keverni, rendbontást csinálni a Sziget Fesztivál bejáratához, amiért, teljesen jogosan végül őrizettbe vették őket? Sehogyan? Akkor pedig minek hozod ide?
Sziasztok,

tudtok-e nekem abban segíteni, hogy tett-e már a magyar rendőrség vádemelési javaslatot konkrét személyek ellen, a The Sun ún. "magyar" szigetről szóló oknyomozó anyagának alapján, ahol szélsőséges mozgalmak népszerűsítése és önkényuralmi jelképek viselése, propagálása látható?

Illusztráció: www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3732148/BNP-chiefs-Hitler-salute-to-Breivik-heroine.html

Köszi a választ,
CSK
@Kassian: Úgyvan! Én demagóg vagyok, Terike néni pedig náci, mert szeretettel ölelgeti azokat az embereket, akik megpróbálják megvédeni. Te meg okos vagy, tehát mindenki elégedett!
@Ulixes: Úgy jön ide, hogy te is tudod, hogy. Feltéve, ha kihúzod a fejed a homokból!
@Karipapa01: Nem, nem, mond el csak te!
@Ulixes:

Semmi gond, örömmel aláztalak le.
A tanulság, hogy legközelebb tájékozódsz, mielőtt olyan baromságokat írsz le, hogy "azok a fiatalok lószart se foglalkoztak izraellel".
Úgy látom átmentünk hülyébe, így aztán csókoltatok mindenkit. Jó éjt!
@imperial:Semmi gond, örömmel aláztalak le.
A tanulság, hogy legközelebb tájékozódsz, mielőtt olyan baromságokat írsz le, hogy "azok a fiatalok lószart se foglalkoztak izraellel".

Hú bazd meg,te tényleg kurva nagy gyökér vagy! Mi a francot bizonyítottal azzal a szarral, amit átküldtél?! megmondom mit: SEMMIT, idióta barom
! (ezt az "alázásért" kaptad)
A The Sun cikke alól érdemes beleolvasni a kommentekbe, hogy látnak titeket külföldről:

"Hungary has become the paradise of neofascists since 2002 - thanx mostly to far-right Fidesz party. There is no any sense to wonder what is going on there. Hungary has broken its own law included the international treaty (Treaty of peace with Hungary. Signed by United Kingdom, USA, Canada, Australia, India and more, at Paris, on 10 February 1947) for years. What a hell international treaties are good for, if none of the signers care it at all. All of the countries are responsible for letting the fascism to revival in a country! There is no any excuse for any country unlike it was concerning the I. (hitler-)fascism!"

Ezen gondolkozzatok el. Tovább jó vitát, jóéjt, CSK.
@Ulixes: "Zagyva úr és a bajtársak oda mentek bajt keverni, "
Nem bajt keverni mentek oda, hanem demonstrálni! Elfogadtatni az az álláspontot, amit magukénak vallanak, amiről az imént is írtam. Ez nem egy Londoni akció volt, tudtommal nem sérült meg senki és anyagi kár sem keletkezett. Kissé kellemetlen volt a politikusainknak, a jelenlegi kormányzatnak, de az vesse az első követ...
@sivatagi n.: Sajnos velemenyt cserelni csak olyan emberrel lehet,aki tudja mirol beszel.Nem akarlak lekezelni, de menj le a kocsmaba igyal valamit,hatha lesz valami a kis fejedbe.
A tobb milliard amerikai segely hadi ipari vasarlasokat jelent, ami megrendelest jelent az amerikai iparnak.Egyebkent nem tudom miert lett tema Izrael?Semmi kozom nincs hozza,csak egy ket utalas lett teve,erre valaszoltam.
A degeneralt jobbikos kepviselotokrol szolt a fama meg a 64 varmegyerol amirol megvallva az igazat nem tudom mi,de csak almodozzatok sokaig addig sem kell szembenezni a tenyekkel,keressetek bunbakkot,szidjatok es emlegessetek minden baj okozoit a zsidokat,es ha ez megnyugtat benneteket Amen
@Karipapa01: A Sziget egy tisztán magánrendezvény, ami nagyjából politikamentes volt, legalábbis abban az értelemben, hogy senki nem politizálni ment oda! amíg Zagyva és baktársai oda nem vitték a politikát. és de bajt keverni mentek oda, hiszen nagyon jól tudták, hogy nem fogják őket beengedni, miért is tették volna, amikor az egy magánrendezvény, és már nem volt engedélyük a rendőrségtől? és ezzel megzavarták mások nyugodt és felhőtlen szórakozását, a saját önző érdekükben. ehhez a jelenlegi kormánynak nem sok köze van.
Nagy úr a butaság!!
Ti komcsi fajzat nem kelletek senkinek.
Rázzátok , újra itt van az idő lehet balra tolódni,Marxot elővenni , de dolgozzatok is mert azt nemigen szerettek.
A blogbejegyzéssel (és Fabius 19:55 hozzáfűzésével) teljesen egyetértve felmerül néhány kérdés, (a hozzászólásokat nem olvastam, így lehet, hogy másnak is eszébe jutott)
I. A sziget fesztiválra bejutni akaró ember milyen jogszabályba ütköző cselekedetet hajt végre, amiért a helyszíni elzavarás helyett kónmandósokkal kell elvinni?
I/a a jegy nélküli bejutási szándék miért bűncselekmény, amiért rendőri intézkedést kell foganatosítani? Ha uram bocsá az elkövető tisztában van cselekménye súlytalanságával miért ne élhetne mentelmi jogával? (Tudom, hogy illik - kell lemondani - de valahogy megértem, ha nem mond le)
II. Ha a területre a hatályos jogszabály szerint érvényes tüntetés van "tudomásul véve" akkor oda miért nem lehet bemenni?
II/a. tudomásul vett tüntetés esetén a közegnek pontosan mi is a dolga?
III. elismerve, hogy a húsz évvel ezelőtti taxis sztrájk szintén hasonló indokkal született, az azt akkor támogató balliberális massza most minek okán akad ki a szórakozni vágyókkal szembeni kib... son, mikor húsz éve vagánykodásuk révén halálos áldozatok is voltak...
Nekem úgy tűnik, hogy a töketlen(bizonytalan) karhatalom még mindig fűrervezérelt, a jogszabályok adta keretet nem ismerve (ismerve, de félve a pillanatnyi keresztapától) szubjektív cselekedetekre élvez el.
@Csehszlovák Kém: Neked nem tűnt még fel, hogy ilyeneket, ilyen angolsággal magyarok írnak? Igazi hazaiak. :)
Tisztán látszott, hogy csak egy fotó kell, amin a hatalom elnyomó őrei bántalmaznak, de legalább erőszakkal elvonszolnak egy tisztességes szándékú, magyar embert. Így aki fogékony rá, abban nem lankad a Jobbik iránti rokonszenv.

Az, hogy ezért a csip-csup ügyért nem mer lemondani a mentelmi jogáról... nevetséges. Beszart a nagyfiú? Mit kapott volna 100ezer Ft bírságot?

Ami még lényeges, hogy fel kell ismerni a pillanatot, amikor a fagylalt visszanyal. A korábbi szövetséges, a Gyurcsány ellen oly hasznos szélsőjobb már sokat árt a Fidesznek. Mert az elvonszolt kopasz képe felületesen nézve lehangoló. Azt az érzést keltheti, hogy ezek sem jobbak a Gyurcsányi galerinál.

Szarjankó, beszari vagy Zagyva!!!
@anyad2:

Biztos feltűnt neki, de hát valamivel igazolni kell a nyomi prekoncepcióit.
@Csehszlovák Kém: Egy darab komment, egy bulvárlapról, ez aztán releváns minta.Kb. mint ha egy izraelinek mutogatnék egy indexes cikk alatti kommentet, hogy némá' mit gondolnak rólatok Európában ecsém'.Baszod valami szintet préseljetek már ki magatokból, mert ettől még a lenézett Zagyváék is összetettebb személyiségek.
@Kandabula:
hm.
Átmentünk hülyébe".
hm. Jóccakát! Önnek is.
:)))))
Na.Ja!
Ha itt mindenki átment hülyébe:) Megyek is szétnézek inkább a neten.
Nehogy már én is totálisan hülye legyek.
igen.

:)))))))))))
@Ulixes: "A Sziget egy tisztán magánrendezvény, ami nagyjából politikamentes ..."

Hát persze, eltekintve egy-két karlendítéstől, törvényben tiltott jelképek forgalmazásától, meg úgy általában. Ez valszeg belefér, Zagyva viszont már nem. Talán azért, mert nem hozott kellő mennyiségű eurót. Na, mindegy! Az üzlet, az üzlet!
@Karipapa01: Te miről beszélsz most? Karlendítés a Sziget Fesztiválon? Mióta?
@Kelemen Csaba:

Nem igazán értem miért nem mondott le a mentelmi jogáról? Mit veszíthet vele? Tovább szerepelhetne a hírekben. Vagy valószínűleg törvénybe ütközőt tett? Mi lehetne a legdurvább? 2 hónap felfüggesztett?
Nem érzitek az ellentmondást, hogy a Jobbik úton útfélen a mentelmi jog eltörlését papolja, amikor meg oda kerülne a sor mégsem teszik?

Miféle gerinctelen viselkedés ez? Nem mintha valamit is várnék az operett szélsőjobbtól.
Ezeknél még Csurka is 100-szor egyenesebb volt. De ezek a neonáci suhancok és szüleik már a langyos kommunizmusban szocializálódtak.
@Ulixes: Amióta a fél világ ezt nézte a TV-ben. Te nem nézel híradót?
@Karipapa01: Sziget Fesztivál, Budapesten, a Hajógyári Szigeten? Náci jelképek, és karlendítés? hát én bizony nem hallottam ilyenről eddig....
egyébként nem nézek híradót, sőt egyáltalán tévét sem.
@Ulixes: Na jó! Késő is van már, fáradt is vagyok, holnap munkába kell mennem, nem kívánom tovább boncolgatni ezt a kérdést. most kilépek, ne is álaszolj. Jó éjszakát!
@Kelemen Csaba: Azért, mert a HVIM politikai demonstrációt szervezett -ráadásul érvényes engedély nélkül- ami indokolta a rendőri jelenlétet.
@val:

Ugye nem baj, ha én a faék picit másképp gondolkodom, és a szavad helyett inkább a szememnek hiszek.

Így megnéztem a linkelt kép exif infóját és mit találtam? Semmit. Egyik sérülést ábrázoló képnek sincs exif infója, vagyis nem derül ki mikor készültek.

Ez csak azért fura, mert az eseményről készülteknek, amik pl ebben a galériában vannak:

szentkoronaradio.com/20110813-sziget-fesztival

mindegyiknek van.

Ja igen, a két nap: a péntek este írásba adott genyózni nemértől a vasárnapi délutáni felszólítgatás nagyjából két nap. Vagy nálatok másképp számolják a napokat?
@billy reed: Érvényes engedélye van, nem tudtad?
@tcom: a hozzászólásomat úgy kezdtem, hogy egyet értek a bejegyzés szerzőjével, átsiklottál rajta?
@Csehszlovák Kém: A SUN.. volt az egyik igen komolyan bűncselekménybe keveredett bulvárlap, amelyik lehallgatta még az "úristent is", majd hangtorzítással ismerősöket utánozva telefonhívásokon keresztül kompromittálták, akit éppen egy kis szenzációért érdemesnek találtak. Ennek az szennynek másoltad be a cikkrészletét. Életed végéig csak ilyeneket olvass.
Ne engedjétek a mocsadék szélsőjobbot! A ti hülyeségetekből és hiszékenységetekből akarnak táplálkozni, hát kopjon fel a nagymagyarkodó zsidótótsvábok álla!
@Fabius:

val nagyon aranyosan keni el a szart. Ha jól értem, akkor a Zagyva piros foltjainak (jujj, a lába is bibis lett!) - bicajjal esve csúnyábban nézek ki - kikerülésének időpontját próbálja ráhúzni a HVIM közleményre, csak épp ez két ponton bukik meg.

1. Az általa bemásolt link utolsó frissítése tényleg 08.14; no de mi az utolsó frissítés benne? A HVIM közlemény. Hoppá.

2. A HVIM honlapján mit ad isten a közlemény időpontja szintén 08.14., vagyis elég egyértelmű, hogy Zagyva két napig élt a mentelmi jogával és miután észlelték, hogy miatta mindenki a Jobbik kétszínűségén gúnyolódik joggal, rájöttek, hogy mégiscsak le kéne mondani arról a mentelmi jogról.

Innentől kezdve pedig szerintem egyértelmű, hogy kire érvényes az, hogy "szemen szedett hazugságok párosulnak egy olyan stílussal, amit kb. az ózdi cigányok produkálnak".
@Fabius:

Amolyan 3. pont gyanánt pedig fel lehetne hívni val figyelmét az alábbiakra:

Kuruc.info:

Zagyva nem ragaszkodik mentelmi jogához - a HVIM közleménye
Dátum: 2011-08-14. 17:03
kuruc.info/r/2/83505/

Alatta!!! a link:
Nem mond le mentelmi jogáról Zagyva György Gyula
2011-08-13. 14:38
kuruc.info/r/2/83459/

Szóval akkor jöjjön a 40 milliós kérdés: Mikor mondott le Zagyva Gyula a mentelmi jogáról?
@Lesből Támadó Szárítókötél:

Az már nem kérdés, mikor mondott le Zagyva a jogáról. Ha valami érdekes, akkor az a bibis képek exif infója.

Miért csak azokon nincs rajta semmi, mikor az összes többin ott van? A képek készültének időpontja, a gép típusa, de még a beállításai is. Pedig a bibisek is digitálisan készültek, ahogy a többi.
@Kelemen Csaba:
I. Ezek nem kommandósok, hanem rohamrendőrök. Tömegrendezvények biztosítására használják őket.
I/a A jegy nélkül való bejutási kísérlet vétség. De őt nem ezért vitték el, hanem mert nekiállt keménykedni és lökdöste a rendőrt.
A mentelmi jog nem vonatkozik tettenérésre.
II. Pár nappal a "tüntetés" megkezdése előtt a szervező módosítási kérelmet nyújtott be, amit a rendőrség elutasított és ezzel a bejelentett tüntetés megszűnt.
Ha el is lett volna fogadva, az nem kötelezi a Sziget szervezőit az ingyenes odajutás biztosítására. Tehát, hacsak nem érkeznek előbb és mennek el utána, kénytelenek jegyet venni.
II/a. A tudomásul vett tüntetéseket is biztosítani kell.
Csak egy dolgot szeretnék hozzátenni!
A Jobbik, benne ezzel a Zagyvasráccal fellép az ellen, hogy a cigányok nem tartják be a törvényeket, és nem tisztelik a rendőröket!
Zagyvasrác ugyan ezt csinálta.

Akkor Jobbik = Cigányság!

Legalább kiderült a frankó, a Jobbik a parlamentben a kisebbséget képviseli!!!
@Exxit: Nézd meg a Zagyva zagyva képét benne van a vonó vagy teknővájó forgács!!
@Lesből Támadó Szárítókötél:
Sajnálom, hogy nem verték el jól ezt férget. Legyen már tétje a hősködésnek! Ugye, aki nem tartja be az együttélés szabályait, az kaphat? Ő is biztosan így gondolja.
@Táskás Tóni: Az államadósság megduplázása 8 év alatt, úgy hogy közben nem járt lényegi GDP növekedéssel, sőt a GDP növekedésünk a legrosszabb volt ez idő alatt a térségben - és mindezt úgy hogy az időszak nagy részében kiválóan prosperált a világgazsaság - meglehetősen nehezen vállalható.
@Boli: A gond az, hogy az egész EU, sőt az egész fejlett világ a sok elismert gazdasági zsenijével nyakig ül a szarban. Az amcsik is kezdtek elindulni lefelé a hitelminősítőknél, az EU övezet épp a szétesés határán van. Mindezt úgy, hogy a legelismertebb közgazdasági szakértők állnak az élükön, nem holmi "kretén zsenik". És emlékszem olyan időszakra is, amikor az ország élén egy közgazdasági szakember állt, nem is akármilyen elvégre volt ő pénzügyminiszter is. Na ő alapozta meg a szocik 8 éves ámokfutását. A másik zsenit Bokrosnak hívták, az ő nevéhez fűződik az ország energiaszektorának privatizélése, és a jó manyup rendszer...
Szóval ez a Gyula nagy barom.
Íme az első felszólalása a parlamentben:
www.youtube.com/watch?v=6QgIDxwzSvw
Nem hazudtolta meg a rossz hírét. Köszönni nem tud, zagyvál és a végén folyosói verekedéssel fenyeget. Egy falusi diszkó kidobójában is több az intelligencia.
Az ilyenek miatt nem lesz kormányon a Jobbik soha. A választók többségét taszítja a primitív agresszió.
@midnight coder: ... amit fidesznyikék vittek tovább, anno '98-ban? Meg amit állítólag eltőzsdéztek? Amiből most kaptam meg majd 400.000,-Forintot?
@midnight coder: Sőt ha még a GHTP és a MGDA valamint a HFKY százalékos változását is nézzük akkor az elmúlt 8 év egy romhalmaz volt persze a TDGHX egy kicsit erősödött de élni azt lehetett!! Ezzel szemben úgy általában jól látszik hogy most tényleg emelkedik és prosperál ....de ez még csak a kezdet!!!
@Kassian: Nem parlamenti képviselőnek csúfolja magát, hanem az. Más kérdés, hogy nem való oda. Megint más kérdés, hogy a maga primitív szintjén mozogva ha belefeszül sem tud akkora kárt okozni, mint mondjuk körmösbauer és társai. A hosszú távú hatásokat is figyelembe véve sokkal-sokkal kevésbé gáz az, hogy egy Zagyvalék kocsmai verekedő parlamenti képviselőként ténykedhet, mint az, hogy mondjuk konkrétan körmösbauer ezt tehette.
"Zagyva György Gyula nem a Jobbik, hanem a Hatvannégy Vármegye Mozgalom nevében vett részt a tüntetésen, ezért a Jobbik nem tervez semmilyen lépést az ügyben"

És, mi a baj ezzel?

Amikor egy MSZP-s képviselő (V.J.) fegyverrel fenyegetett meg egy biciklist, akkor az az MSZP nevében volt? Akkor az MSZP fenyegetett meg egy biciklist, lelövéssel?
www.youtube.com/watch?v=VLQQ7RrW8kM&feature=related
Na ez vicc. Makog, zagyvál, nyög. Egy retorikai hulla. A legszomorúbb, hogy a kettős állampolgársággal kapcsolatban a nyelvtudást feszegeti....
A Jobbik amúgy elég siralmas teljesítményt nyújt, nagy csalódás.

Annál már csak az LMP a nagyobb csalódás, akiket az olaj és szénlobbi pénzel valószínűleg, ezért a tiszta és olcsó energiát (atomot) ellenzik. A cigányokat meg védik (ami önmagában nem baj), de akkor is, amikor nem kellene (SZDSZ effektus).
@Tedat: Egy politikai akció és egy spontán utcai verekedés nem ugyanaz. Bár mindeketten szégyenbe hozzák a pártjukat, azzal hogy ilyen idegállapotú és szellemi szintű emberként a szavaznak. Beszédes mindenesetre, hogy egyből vakarják le magukról Gyulát. Még azt is olvastam egy nyilatkozatban, hogy nem Jobbik tag...nocsak. Kezd kellemetlen lenni.
@midnight coder:
Az adósságot összegben érted, nem a GDP-hez viszonyítva.
Százalékosan csak 48%-os (54->80) az adósságnövekedés. Az általad lebecsült GDP növekedés 2009-ig kb. annyi, mint a szarabb bázisról indított 1998-2002 közti Fidesz-féle (18%). Az adatokat kinyerheted a KSH honlapról. Az eladósodás eredményét Te is élvezted, mert nőtt a reáljövedelmet, mint ahogy minden rétegé.

Az eladósodáson összegben, a mostani Fidesz-kormány semmit nem csökkentett, pedig az előző kormányok hosszú távú megtakarítását is felélte. Pont annyi hiányt (1500 milliárd) sikerült összehozniuk, amennyi az MNYP-ből jóváírt államkötvények összege. Pedig a Fidesz már mindent lecsupaszított, csak magára és klientúrájára tölt. A társadalom és gazdaság kisebb-nagyobb területeinek gazdáitól csak zavaros ötlethalmazok petárdázása tapasztalható, koncepció és eszközök hiányában (Szőcs, Vajna, Réthelyi, Hoffmann, Matolcsy, Fellegi, Pintér, Selmeczi)
Most tehát az ország megtakarítások és érdemi reformtervek nélkül, büszkén néz a jövőbe. Várjuk a csodát.

A zavaros helyzetben vígan lubickolnak a kontroll nélkül maradt helyi kiskirályok: Papcsák, Megyes, Rógán, Lázár mint húzónevek.
@nu pagagyí:
"Az eladósodás eredményét Te is élvezted, mert nőtt a reáljövedelmet, mint ahogy minden rétegé."

Jajj, de rohadtul élveztük az eladósodottság eredményét.

Mi is az eredménye? Adósság, adóemelés és megszorítás. Ezért aztán érdemes volt eladósodni!
@Kalmár:
"Egy politikai akció és egy spontán utcai verekedés nem ugyanaz. "

Bocs, de az, hogy az MSZP egyik képviselője kis híján agyonlőtt egy biciklist, semmiképpen sem "egy kis spontán utcai verekedés".

Az szinte gyilkosság.

Mondjuk Csepelen azt hiszem MSZP tagok gyilkolásztak.
@Tedat: Az eredménye "adócsökkentés" (Matolcsy) lett. Nem élvezed?
@nu pagagyí: Honnan veszed ezeket a számokat?
Természetesen nem igaz. Csökkentették az állampapírokkal a hiányt. Ezt minden gazdasági elemző elismeri. Megtennéd, hogy linkelsz egy értelmes gazdasági laptól olyan véleményt, hogy ezzel az állampapír bevonással is maradt a hiány?
Persze nem fog sikaerülni. Miért éri meg ilyen nyilvánvaló hazugsággal hitelteleníteni magatokat?
@Tedat: Melyik Fideszes nőszemély volt az, aki bérgyilkost fogadott?
Pszichopaták mindenhol vannak, de csak a jobboldal tette normélis működési móddá az akasztásokkal, lelövéssel, láncon vezetgetéssel stb.-vel való fenyegetőzést. Érezni a várakozást, mikor történik már valami.
Azt nem tudja valaki, hogy a 64 Vármegye mi ellen tiltakozott a Szigeten?

Csak azért kérdezem, mert erről SENKI sem beszél, a sajtóban sem olvastam semmit, pedig enélkül nehéz lenne összerakni a történteket, megítélni Zagyvát.
@Fabius:

Hoppá, úgy látszik, hogy beletrafáltam. Megsértettem a picike lelked? :)

Na bibis bubikám, akkor összefoglalom neked:

Tehát azt írtad, hogy nem találtál fotókat, holott 13-án már több helyen kint voltak a fotók. Pl: szentkoronaradio.com/belfold/2011_08_12_blokad-alatt-a-sziget

Lekértem a file last modified infot neked:

Last-Modified: Sat, 13 Aug 2011 12:03:59 GMT
Tehát 13/08/2011 14:03:59 CEST

Erre azon siránkozol, hogy nincs exif infó. Figyelj bibikém, szólj a Szent Korona Rádió szerkesztőségének, hogy adjanak egyet, ahol van! De ha nagyon szeretnéd csinálok neked egyet, ahol a dátum 1991. 08. 10. a fényképezőgép neve pedig "vörösbolsi". Jó lesz? :) Édes Istenem, segíts! LOL

Itt egy google cache, hogyan nézett ki az ultras oldal 2011. aug. 13. 15:34:13 GMT-kor. Ott van a google cacheben. De erre majd bizos az lesz a válasz, hogy a google náci egyébként meg én hekkeltem meg az egész guglit! Jujujjj.

"Ez a(z) ultrasliberi.hu/?p=3623 Google által tárolt változata. Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2011. aug. 13. 15:34:13 GMT. Az aktuális oldal azóta meg is változhatott. További információ"
FYKI: Van screenshot is.

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DMkB3MWQGIoJ:ultrasliberi.hu/%3Fp%3D3623+zagyv%C3%A1t+kiengedt%C3%A9k+a+Gyorskocsi+utc%C3%A1b%C3%B3l.+A+t%C3%B6bbi+n%C3%A9gy+ember+a+III.+ker%C3%BCleti+T%C3%ADm%C3%A1r&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a&source=www.google.hu

Beégtél öregem. Olyasmiről írogatsz, amikről fingod sincs, ráadásul tudatlanságodat azzal mosdatod, hogy "másképp gondolkozol". LOL Ezúton adományozom a vörösbolsi címet (már nem először, de nem baj). Nagyon keményen megküzdöttél érte, megérdemled, viseld egészséggel!
@kapitalista: "A tortenelem folyaman nem sok mindennel dicsekedhetunk sajnos az onpusztitason kivul nem sokra vittuk."
- Aztán 1000 év után még mindig itt vagyunk és az egyik legkevésbé multikulturális nép vagyunk Európában még mindig.
Európában már lassan a nemzetiség megőrzése is eredmény.
@Tedat: Na én nem arról vagyok, híres, hogy szocikat védek, de egy töltetlen, nem éles lőfegyverrel hadonászó hőzöngő büdös paraszt és egy valódi gyilkos messze van egymástól. Az egyiknek kötél jár(na) a másiknak felfüggesztett pár hónap és távozás a közéletből.
A Sziget ellen tüntetni már nem menő. Zagyva gondolkodású barátunk már rájöhetne. A Sziget és a főváros szépen kiegyeztek. A zajt szépen csökkentették, a city karszalag pedig remek húzás volt a fővárostól, hiszen ez csak a jó hírünket viszi. Igazából többlet költséget nem okoz, viszont a fiatalok a várost is megnézik. Ha egy nap szinte ingyen megnézhetnék egy európai fővárost, azt én nem hagynám ki.
A Sziget már konszolidálódott, sikeres, Tarlóssal érdekszövetséget kötött. Ami jó a Szigetnek, az jó a fővárosnak is.
A Szigetet basztatása már csak egy igen szűk réteg figyelmét kelti fel.
@Kalmár: "Az egyiknek kötél jár(na) a másiknak felfüggesztett pár hónap és távozás a közéletből." - Egyetértünk.
@val: Te figyelj már, te tényleg ennyire nem tudsz veszíteni? Hazudoztál (ahogy szoktatok, ti és a bajtársak), rajtakaptak, beégtél, menj haza és gondolkozz inkább, mint hogy itt próbálj tovább hazudozni a nyilvánvalóról! Ébredj fel, hiába próbálod te a valóságod, a tényeket a hülye rögeszmédhez torzítani, akár szándékos hazugság árán is, attól az még csak hazugság és rögeszme marad.
@val: Te figyelj már, te tényleg ennyire nem tudsz veszíteni? Hazudoztál (ahogy szoktatok, ti és a bajtársak), rajtakaptak, beégtél, menj haza és gondolkozz inkább, mint hogy itt próbálj tovább hazudozni a nyilvánvalóról! Ébredj fel, hiába próbálod te a valóságot, a tényeket a hülye rögeszmédhez torzítani, akár szándékos hazugság árán is, attól az még csak hazugság és rögeszme marad.
BRFK- közlemény:
"2011. augusztus 12-én 23 óra 10 perckor Zagyva írásos nyilatkozatot fogalmazott meg: mentelmi jogáról nem mond le. A hatályos jogi szabályozás szerint Zagyva György Gyulával szemben jelenleg a szabálysértési eljárás nem folytatható."

Még valami?
@Kalmár: Államadósságunk forintban, az "egyszeri ötszázalékos adósságcsökkentés" után is szinte hajszálpontosan annyi, mint 2010 május végén volt.

Adatok (Akk-tól, milliárd forint)

Államadósság Bruttó Nettó
2010 május : 19.933 18.615
2011 június: 19.578 18.688

Tehát az ország teljes forradalmi átalakítása, a magánpénztári megtakarítások behabzsolása (a lakosság "önkéntes" felajánlásából) után, sikerült leküzdenie a Fidesznek az államadósságot a 2009 végi válságszintre. Megérte.

Link: www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy
(már a fidesz által hamisított verzió)
@nu pagagyí: Bocs nem a 2009 végi, hanem a hatalomátvétel időpontjának szintjére. Magyarul, saját eredményük eddig nulla.
@Lord_Valdez: Ilyen tetőtől talpig beöltöztetett nagybusznyi rohamrendőr dekkolt végig minden sajtószabis tüntetésen, ahol azért annyira nem erőszakhívő népek szoktak összegyűlni.

Szóval ez szériatartozék tömegrendezvényekre valóban.
@belekotty: Sikeresnek lehet hogy valamilyen PR-szempontból sikeres, de mintha több 100 milliós vesztesége lett volna idén, amit csak a balatoni parádéikkal tudtak ellensúlyozni. www.mfor.hu/cikkek/Tobb_szaz_millios_veszteseget_generalt_iden_a_Sziget.html
itt az új ige, asszem annyira jó lett, h copyright-oztatnom kéne (le köllene védetnem):

zagyvargás, zagyvargok, zagyvarg

Magyar Nemzeti Zagyvargási Gyülekezet, élén Zagyvával.. stbstb
Vona lezárta magában a zagyvaságokat, kész, pont, vége!

"- Örömmel köszöntöm a sajtó munkatársait, öröm látni, hogy ilyen nagy érdeklődés övezi ezt a témát.
Természetesen ez nem lep meg minket, sem engem - így kezdte Vona Gábor pártelnök a mai sajtótájékoztatóját.
A radikális párt vezetője ezt követően azt mondta: „a Magyar Szigeten elhangzott néhány olyan nyilatkozat, amelyet a sajtóban néhányan a Jobbikkal azonosítottak, illetve a Jobbik politikájával mosták össze; éppen ezért szükségesnek tartottuk, hogy álláspontunkat mindenki számára világossá tegyük”.

Vona Gábor hangsúlyozta: „van, ami a Jobbik és van, ami már nem a Jobbik”. Kiemelte, hogy a Jobbik a programjáért, a politikájáért, a Magyarország jövőjét érintő gondolataiért, elképzeléseiért felelősség vállal, de vannak olyan kijelentések, amelyekért már nem.

„Van olyan, amivel a Jobbik közösséget vállal, mert úgy gondolja, hogy az az ország szempontjából építő jellegű, és van amivel nem vállal, mert úgy érzi: ezzel ellentétes. Ezek a kijelentések utóbbi kategóriába tartoznak.
A Jobbik ezekkel közösséget nem vállal és felelősséget sem kíván vállalni értük. Mielőtt bárki félreértené, akár az ellenérdekelt politikai oldalról, akár a saját oldalunkról, fontos leszögezni, hogy ezeket a kijelentéseket nem valamifajta politikai, taktikai, vagy választási logika motiválja.
Egyszerűen arról van szó, hogy a párt és magam sem tudok ezekkel a kijelentésekkel azonosulni” - fogalmazott Vona, majd hozzátette: „ezért itt az ideje, hogy számunkra egyértelmű, de a sajtó számára nem világos fundamentumot a Jobbikkal kapcsolatban lefektessünk egyszer és mindenkorra”"

A pártelnök szerint a Jobbik Gyöngyöspatán is „megkülönböztette magát az öncélú agresszivitástól, amely a Véderő képében jelent meg”. Vona szerint a Jobbik radikalizmusa az „igazság radikalizmusa és nem az ököl radikalizmusa”.

Hangsúlyozta, hogy a párt a saját útját járja, a saját vízióját követi és „nem lesz hajlandó az elmúlt huszonegy év pártjainak, vagy a köréjük csoportosuló médiabirodalmaknak a kedvéért sem módosítani ezen”, ahogyan azok kedvéért sem, akik szemben állnak ugyan az elmúlt húsz évvel, de nem képesek valódi alternatívát felmutatni."

nol.hu/belfold/vona_beszelt_a_zagyvasagokrol__de_kerdezni_nem_engedet

Hm. Kicsit terjedelmes) de részletes olvasmány. és jó)
@márta)):

„Van olyan, amivel a Jobbik közösséget vállal, mert úgy gondolja, hogy az az ország szempontjából építő jellegű, és van amivel nem vállal, mert úgy érzi: ezzel ellentétes. Ezek a kijelentések utóbbi kategóriába tartoznak. (...)Egyszerűen arról van szó, hogy a párt és magam sem tudok ezekkel a kijelentésekkel azonosulni”

Ez egy szerintem fontos és lényeges pártvezetői kijelentés. Vona megjelölte a pártja által képviselt radikalizmus határait.

Nagyon helyes.
@Fabius:
Igen.
Egyébként, nem mond a Vona mindig butaságot.
Ezért (is) tudja megtartani tartósan szavazótáborát, sőt még növelni is.
Megjegyzem, nekem) azért egy szélsőjobboldali radikális párt marad.
:)
@márta)): igen, az ember általában nem mond folyamatosan és mindig butaságot...
@Kandabula:

Úgy bizony. Van aki érti, és van aki nem.
süti beállítások módosítása