Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.12.29. 08:00 Fabius

Aláírod, Pali?

Címkék: fidesz médiatörvény schmitt pál l simon lászló

Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökségesdivel együtt újabb vesszőfutásnak, vagy egy elegáns mozdulattal visszadobja normakontrollra vagy megfontolásra a médiatorvényt.

Tudjuk, hogy ez igazából nem rajta múlik. De ezúttal tegyük föl, hogy mégis. Játsszunk el a gondolattal, hogy SkiccPalit egyszer az életben maga alá gyűri a józan ész, számítani kezd mit gondolnak rólunk a világ meghatározó országai, és megremeg kezében a penna. Kis lépés volna ez neki, de nagy lépés az ország renoméjának. Nyomot hagyna maga után, akár Armstrong a Holdon, és valóban vállveregetve mondhatná el az újévi köszöntőt.
Nem ringatom magam a hitben, hogy az eltelt idő alatt emóssá szomorodva búslakodott a szólásszabadság és véleménynyilvánítás lehetséges kormányzati befolyásolásán, és ezért nem írta még alá a törvényt.Sokkal valószínűbb, hogy a kivárásra játszó Kedves Vezetőtől nem kapott még ukázt az aláírás bejelentésére. Kormányunk lázas igyekezettel próbálja minimalizálni a minden szinten kavargó vihart a bejelentés előtt. A megmondóemberek véres verítékkel megfogalmazott riposztokkal bombázzák a Nemzeti Hírgyárat, és igyekeznek arcunkba tolni bármit, amivel szerintük kedvezőbb színben tűnhet fel a médiatörvény.

Kedvencem L. Simon László semmitmondása, aki úgy ismeri el a vétett hibát, hogy nem ismer el semmit. Szerinte a megfogalmazott kritikák három fő csoportba sorolhatóak:

- politikai
- szakmai tévedés
- el se olvastátok bazmeg! hajtogatása

Az, hogy a külföld is felrója, miért narobotok ülnek kizárólag a médiatanácsban, nem hiba. Ugyanis ez demokratikus, picsábamár. Bízni kell, meg imádkozni serényen, és majd az idő kiforrja mi sül ki ebből - mondja. Nos, az a rossz hírem van kedves L. Simon László, hogy én olvastam a médiatörvényt. És azon túl, hogy általános gumiszabályokkal a szátok íze szerint kívánjátok meghatározni, mi rombolja például a közerkölcsöt, egyetlen konkrétum található benne: a kiszabható összegek számai. Az viszont tiszta és világos. Cserébe nagyvonalúan megfeledkeztetek a részletes és pontos szabályozásról, mondván: legyen elég a jóindulatotok.

Miről beszélek? Arról, kedves L. Simon László, hogy Pálffy Istvánnal karöltve legalább megpróbálhattatok volna egy olyan részletes szabályozást írni parlamenti pökhendi álldogálás helyett, amilyen eddig is volt. Sorvezetőnek használhattátok volna a régit, ami szerintem pontosan definiálta, mit kell eltűrni egy közszereplőnek tőlünk és a médiától véleménynyilvánítás címén, és hol van a határ, ahonnan jogorvoslatnak van helye.

Ha nem emlékeznél segítek: lapozd föl a 36/1994.(VI. 24.) AB határozatot.

Így felesleges a pökhendi ácsorgás, a lekezelő univerzális szupermenként tündöklés, bizony a médiatörvényetek egy rakás szerencsétlenség, és minden titeket ért kritika jogos.Ugyanis a bizalom nem jár alanyi jogon. Azt ki kell érdemelni átgondolt munkával, és mondjuk pontos szövegezéssel egy olyan törvénynél, ami alapján tíz-százmilliós bírságokat lehet bárkinek a nyakába varrni. Ha maradt még valami a józanságotokból, akkor ma felszól valaki a Sándor Palotában ücsörgő motornak:

- Alá ne írd Pali!
 

359 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr602545392

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Aláírod, Pali? 2010.12.29. 15:15:18

Nagy nap ez a mai, Feleim! Vigyázó tekintetünket a Sándor Palotára vessük és figyeljük, hogy ébred a Nemzet Tolla a mai napon. Eljött a nap mikor döntenie kell: tökös legény lesz végre, vagy pöckölhető fejű vásári figura. Kiteszi az országot EU elnökséges…

Trackback: A Fidesz vérfagyasztó logikája 2010.12.29. 13:57:43

A médiaszabályozás, mint minden jogi szabályozás, elsősorban lehetőségeket fogalmaz meg, amit egy általunk még nem ismert gyakorlat fog tartalommal kitölteni. Tisztelt Fellegi Úr! Egy rossz törvény nem lesz attól bocsánatos, hogy a nagytekintélyű é...

Trackback: Orbán megtudja, hogy az internetet nem lehet kontrollálni 2010.12.29. 11:06:12

Ezt most teljesen függetlenül szeretném ide kitenni. Nem számít, melyik oldalt preferálom, én ilyenkor az internettel vagyok. Bárki is próbálná így kicsinálni a médiát, az internetet és a szólásszabadságot, azt nem szabadna neki engedni.Kicsit halk, ad...

Trackback: Schmitt Pál Zeuszt említené az Alkotmányba-n 2010.12.29. 11:01:39

Az Alkotmányunkba bekerülő cégek, szervezetek éves szinten 5-6 milliárd eurós reklámértékhez jutnak, amit a magyar állampolgárok támogatására lehet felhasználni. A vatikáni székhelyű Kaotikus Személyiségzüllesztő Multi Level Marketing cég végül alulm...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Pálffy Istvánnal karöltve": megalájk.

Egyébként aláírja. Az egyetlen esélyünk, hogy innentől kétszeresen nem leszzünk szalainannamári-kompatibilisek. Provokálni kell őket: betartani a 36/1994-est, de nem betartani ezt a 2010. évi CIV. törvényt a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól, ill. a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényt sem. Ennyit tehetünk, aztán majd meglátjuk.
A nem aláírás mellett lenne érv, hogy akkor kicsit sugallhatnák azt, hogy Pali önálló figura. Persze a nem aláírást is megmondanák neki előre, de lehetne úgy kommunikálni, hogy magától találta ki.

Ellene szól viszont, hogy erre a kormányra nem jellemző, hogy bármiben is engedjen, mert azt a gyengeség jelének tekintik.
@agyvihar: ...és mi egy önbizalommal teli nép vagyunk. aláírja.
@agyvihar: Rossz hozzáállás ez, rossz is belegondolni, hogy 4 éven keresztül most ezen fognak sokan rugózni vajon? Hogy mit ír alá Schmidt Jong Il? Amit a kedves vezető akar, azt. És akkor, amikor akarja. De ez nem is volt titok. Megmondta előre mind a kettő. Ébresztő...
a Puli aláírja, sőt vidáman csahol is mellé ahogy az alapból csak jobbra hordó apró farkával ütemesen verdes.
Aláírja. A sajtójuknak már ki van adva a nép megdolgozása, ld. Magyar Hírlap: "féleszű nyugati újságírók", "kapja-be-Luxemburg-ami-monarchia-mi-meg-demokrácia-vagyunk-mi-a-faszt-akarnak-ezek-a-köcsögök"

Ebben a hangnemben, stílusban. Tehát aláírja.
Egy aprócska észrevétel: az ilyen aláírósdi már rég nem a Sándor Palotában történik.

Szavazással egyidőben indul a nagy autó a Várba és lehozzák Palyát. A parlamentben pedig egy külön szobában Kövér és Szijjártó mutatja, hova kell az S. P....

Ennyit a visszadobásról, normakontrollról stb.
@agyvihar:De vissza tudnának vonulni, mégpedig úgy, hogy nem kell beismerniük a törvény tarthatatlanságát.Két legyet is üthetnének.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bocsanat. csak nem gondoltam volna h a varanusblog is ilyen naiv tud lenni.

ha HA egyaltalan visszadobja a mi palunk, az csak azzal lesz magyarazhato, hogy a MI viktorunk kuldott neki egy smst, mert h jonnek a pofonok mindenhonnan, es hat legyunk oszintek. tenyleg kurva ciki ez a mediatorveny.

De erre az sms re is csak 20% eselyt latok
SICC PÁL olvasni sem tud! Esze meg mint a csiriz! Gondoljátok, hogy politikus ez?... a túrót....! Egy politikus nem vállal látható seggnyaló szerepet!
Pali már térdel is, hiszen nincs édesebb a tokaji hímvesszőnél.
Ha Sicc Palkó visszadobja, akkor is az alkotmány Stumpfi banda meghagyja...ki van ez találva. ...de bármit csinál az Orbán banda FELELNI FOG EZEKÉRT, DE KEMÉNYEN!!!!!!
lehet vegig kellett volna olvasnom a posztot mielott irok:)

sorry
Magam is meghökkenve olvastam (többször is, több forrásból, nehogy tévedjek) ezt a sommás médiatörvény-kimagyarázkodást, minek rövid kivonata, ha népnyelven fogalmazzuk meg, az alábbiakban foglalható össze:

1, eleve rosszindulatú, aki bírálja, illetve
2, tökhülye hozzá.

Ez hát a mai magyar nemzeti együttműködéses monokonform forradalmi érvelés, ahogy azt nap nap után tapasztalhatjuk. Sebeinkre nem tapasz, és persze baszhatjuk.
Szüksége van a Nemzet Tollának arra, hogy egy alkotmánymódosítással kitegyék a Sándor Palotából és helyére a nemzet egységét kifejezendő Lévai Anikó szakácskönyvét tegyék?

Ugye, hogy nem? Tehát a visszaküldésre is csak a Gazda utasítására kerülhet sor.
Aláírja, nem kell aggódni.
Alá fogja írni. Sőt, ha lesz újévi beszéd, azt előbb a vezír fogja jóvá hagyni. :)
Pali hűséges elvtárs, mosolyogva hajtja végre a mindenkori főnök utasításait, persze, hogy aláírja.
Azért mennyi büntit kaphatok, ha L. Simont disznófejű nagyúrnak nevezem?
Nem irja ala... Orban utasitasara.
Orban maga nem fogja visszahivni a rendeletet, inkabb rabizza a komornyikra, hogy visszadobja. Igy johet ki ebbol az egesz ganajbol a legjobban.
Persze, hogy alá fogja írni. Pont ezért van Pali ebben a székben. Az ilyen esetekre. Nehogy "keresztbe tegyen a nagy tervnek".
@DSityu:
Jóváhagyni? Ő fogja írni (íratni).
Az emberek embere megmondta, hogy nem kíván a kormányzás gátja lenni! Teljesen felesleges bármit számon kérni rajta...
A média kontroljára mindenképépen szükség van, ha nem akarunk erőszakot, csöcsöket, Benkő fingot, Győzikét...látni főműsoridőben. Ennek a kontrolnak viszont párt és politika függetlennek kell lennie. Nos, ez a mi esetünkben nem így van. A Fidesz bármennyire hangoztatja, hogy a jelöltjei független, szakmai munkát fognak végezni, ez nem így van. Független szakértő nem létezik
.
Pali bá sem az, pedig a pozíciója megkívánná. Jó katona ezért aláírja. Soha nem volt saját véleménye, simulós fajta, ezért aláírja.
Aláírja. Aztán kivárnak, hogy mi a reakció. Ha nagyon gáz, akkor benyujtanak pár módosítási javaslatot. Nem lesznek komolyabb büntetések - csak olyan esetben, amikor közvélemény kutatások is igazolják - , de ez inkább azért lesz, mert nevetségessé akarják tenni az aggodalmakat.. majd utána maximálisan igazolni.
Nem engedik, hogy ne írja alá, mert azzal hatalmi pólus alakulhatna ki. Pedig csak a látszata.
Ezen felül Orbán már nyilatkozott és az eddigiek alapján nem fér be az imázsába, hogy ne úgy történjen ahogy közhírré tétette.
@Nemzeti Gonosz Törpe: "Egy politikus nem vállal látható seggnyaló szerepet! "

de nem ám.!
egy politikus mérlegeli...
- a választókörzetének,
- a hazájának,
- a lelkiismeretének,
- a politikai beállítottságának,
- a racionalitásnak,
... leginkább megfelelő lehetőségeket és igyekszik ezeknek megfelelően optimális megoldást, hozzászólást, javaslatot vagy épp gombnyomást kieszközölni.
hogy egy új klasszikust idézzek: MINDIIIG és MINDEN körülmények között!!! :)

hopsz, gyógyszerosztás van, mennem kell. jövök már, doktor úr, nem akarok megint hideg vizes slagozást...
Nekem onnantól kezdve kicsit gyanús az ellenvélemény, hogy reggel a Klubrádióban azt fejtegették, hogy még egy kínai újság is bírálta a magyar médiatörvényt.

WTF?

A kínaiak? A demokrácia mintapéldái?
Az elmúlt egy-két napban fordulat következett be a kormány részéről. Visszavettek kicsit az arcból, most már nem hülyézik le szemtől szembe az ellenzőket, most már hajlandóak megvitatni a törvény problémás részeit. Valószínüleg felismerték, hogy ők a hunyók, nem pedig mindenki más, úgyhogy szerintem (remélem) s.p. nem írja alá, így kisebb megaláztatással tudnak megbukni a hülye törvényükkel, mintha önként kellene beismerniük utolsó féreg mivoltukat.
@NewWay: és ettől miért is lesz neked gyanús?
Nem írígylem azt a tanácsadót, akinek most meg kellene mondani, mi az következő lépés, ami miatt Orbán sem most, sem később nem fog őrjöngeni. Mert ha az uralkodó dühös, akkor ott fejek hullanak! Még akkor is, ha "a külföld a hülye".
@safranek:

Persze. De a médiatörvény nem a Tahó Világ típusú ratyi műsorok-hanem a Hír TV-től és az ECho TV-től eltérő médiatermékek megregulázása miatt született.

Oppardon, kimaradt a Magyar Nemzet...

Scmitt pedig ideális vezető fideszes szempontból.

Karrierrista, nincsenek elvei, mindig befekszik az aktuális hatalomnak, nem gondolkodik és kritikátlanul elfogadja Viki hülyeségeit.

És legalább tud írni, hogy szignózzon.

Kedves Külföldiek! A magyarok többsége nem ilyen- fentiek miatt elnézésüket kérjük...
@NewWay:

Vagy már nekik is ciki.
Schmitt írja csak alá azt a Médiatörvényt és minél előbb.
Ha sokáig húzza az aláírás ügyét, még úgy tettszene, mintha kétségei lennének. - Pedig nincs kétsége.

Hagy lássa a világ Schmitt Pál Elnök Úr hozzáértését és elkötelezettségét a Fidesz törvényei iránt, és hagy lássák azt is, milyen nagyszerűen és lelkiismeretesen képviseli a Magyar Nép érdekeit.

Egyébként is. Ha már szégyenkezni kell a sok és ócska Fideszes törvény és Alkotmánymódosítás miatt, akkor most egycsapásra szégyellhetik magukat!

Remélem az 2011-es EU elnökség ideje alatt szégyenükben lecsukott szemmel járnak majd mindannyian. Köztük az "Államminiszterek" is. Éljen a fülkeforradalom fehérterrorja!
Ismeritek a mondást: amilyen a kutya olyan a gazdája. Ez főleg igaz snittpali meg ovi kapcsoalatára, de ami a legszomorúbb h igaz ez ovi és a zemberek összefüggésében is.
Megszavaztátok, igyátok a levét. Én szerencsére vígan elvagyok 3 szoros fizetésért, kultúrált országban és még a szomszédom se jelent fel az APEH nél ha új autót veszek.
Ha túl sokat ugrálunk majd kapunk egy kis koncot és mindenki palija elküldi normakontrollra a galambok köztéri etetésérő szóló törvényt és visszaküld megfontolásra egy adót ami az ország területéről indított űrhajókat sarcolja.
még1 érv: az sem igaz, hogy a kuruc.info miatt hozták a törvényt amexrap.org/fal/orban-celkeresztjeben-a-kuruc-info-tenyleg
Attól félek, valamiröl lemaradtam.
Most azért nem kellene aláírnia, mert a luxemburgi külügyminisztert úgy tájékztatták, hogy az nem jó?
Meggyőződésem,hogy Don Viktor leszól Palikának,hogy adja vissza "megfontolásra".
Az országgyülde meg elmolyol rajta fél évet,mig az EU elnökség tart.
Igy a Kedves Vezető a legkisebb presztizsveszteséggel átéli ezt a 6 hónapot,utána marad a régiben ez a bús magyar élet.
Biztosan kell majd válaszolnia face to face néhány kellemetlen kérdésre,de arra már a vállvonogatás is elegendő,sőőőt,bebizonyosodik a demokratikus értékek elsőbbsége,a struktura müködése.
Illuzióink ne legyenek,fél év mulva a dolog változatlan tartalommal átmegy Pali bá' hivatalán.
Abban hogy Pali bármilyen, akárcsak szimbolikus ellenállásra is képes Viktorral szemben, elég nagy naivitást érzek. Persze, áll a zászló, lepjen meg. Egyébként csatlakoznék pár előttem szólóhoz.
Az a köztársasági elnök aki megfelelt a kommunistáknak, megfelelt a Fidesznek, nekem nem felel meg. Persze tudom ez a kérdés nem hangzott el.
@agyvihar: "mert azt a gyengeség jelének tekintik."
Igaz magyar (pardon Magyar) szokás (pardon Szokás). Lásd még Szulejmán békés átvonulási kérelme Ausztria felé, és a rá adott, illetve nem adott válasz, mert a magyar vitézek majd leverik a "civilizálatlan török hordákat".
Ugyan már. Érdekel bárkit is a magyar médiatörvény a világban ? A szlovákoknál ma is él a nemzetiség alapján kollektív bűnösként megkülönböztető Benesi-dekrétum ami méltó párja a mi egykori zsidótörvényeinknek, mégsem zavar senkit a nagy liberális és demokrata Európában. Akkor ki nem szarja le a magyar médiatörvényt ?
@ver@s kan-tár: Azt kifelejtetted , hogy a médiatörvény bírálói egyúttal mind szocik is , pl a luxemburgi külügyminiszter is"oszt ezér" bírál. Navracsics és Szíjgyártó is erre hivatkozott. Merkel vajon hogyan kerül ide a bírálók közé? Tök hülye, nem ért hozzá, vagy szoci?
@Luella Menendez:

"Kedves Külföldiek! A magyarok többsége nem ilyen- fentiek miatt elnézésüket kérjük..."

De ilyen! Mert lehetett tudni (tapasztalatból, sejtetésekből), hogy ez lesz, 53 % mégis rá szavazott. Ott van a Galamus elemzése, hogy a magyarok nem értékelik a demokráciát. Mert a szabadság csak akkor látszik, ha nincs.
Hmmm... sehol egy zember. Érdekess. De helytelen feltételezni, hogy SP bármit is elolvas...szépen kinyitja a Zaláírókönyvet, ahova a titkárnői kis színes cetlikkel bejelölték, hogy hol kell aláírni, aláírja, és kész, letudva a napi meló ;)
@Ló Béla: várj, olyat írok, amivel megnyugszol: Igen.

Részletek: személyesen Lendvai Ildikó tájékoztatta. tolmács nélkül, luxemburgiul. Luxemburg kis ország, nincs elég emberük minden hülyeséget elolvasni. ők csak a telefon mellett ülnek egész nap ugrásra készen.
@Táskás Tóni: Pontosístunk: Merkel nem bírált. Szóvívöje jelezte, hgy figyelemmel kísérik a törvényt.
Én csak remélem hogy aláírja. Mert különben az összes droid ezt fogja véres kardként körbe hordozni minden fórumon, hogy lássuk micsoda fasza kis önálló elnökünk van...
Szóval csak vésse oda a nevecskéjét, azután meg már szaladhat is a pofonokért, mert az lesz bőven...
Szerintem is már rég aláírta, Mint annak idején, nagyon régen egy másik papirt. A Kedves Vezető meg eldönti, hogy mikor hozzák nyilvánosságra. Bíznak benne, hogy a következő napokban jön valami jó kis katasztrófa, s annak a médiaárnyékában majd Papagály Péter kikürtöli.
Shit Pál aláírja, ha nem most, akkor két hét múlva. Ettől ugyan nem lesz jobb (de rosszabb sem!) a szilveszterem.
Gondolom, akkor senki nem olvasta, de így utólag még izgibb:)

NEMZETI ÜGYEK POLITIKÁJA 2010, 51.o.:

"A szocialisták elszámoltatásának fontos eszköze a társadalmi nyilvánosság. Az elmúlt nyolc év egyetlenegy kormányzati döntése sem maradhat titokban,
ezért minden adatot, információt, szerződést nyilvánosságra kell hozni.
MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY A MAI MAGYAR TÖRTVÉNYEK KÖVETKEZETES ÉS SZIGORÚ BETARTÁSA ÉS BETARTATÁSA IS ALKALMAS A JOGSZERŰ ELSZÁMOLTATÁSRA."

NEMZETI ÜGYEK POLITIKÁJA, 2010, 93.o.::

"Ehhez vissza kell állítani a demokratikus
intézményrendszerbe vetett bizalmat: azonnal véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy az igazságszolgáltatást politikai támadások kereszttüzébe
állítják, illetve hogy a KORMÁNY KÖZÉRDEKŰ ADATOK NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALÁT
akadályozza saját hatalmi ambícióitól vezérelve, és végül vissza kell adni a tisztességes munkával elért eredménynek járó tiszteletet és erkölcsi támogatást."

A program pdf formátumban letölthető innen.
program2010.fidesz.hu
@P.mester: Igazad van a magyarok többsége ilyen. Aki hajlandó a populista kordonbontó parlamentbe nem bejáró árpádsávos zászlók alatt szónokló tolvaj és hazug fideszre és bandájára szavazni egy évben kétszer is /önkormányzati választás/.Külföldön már úgy tekintenek a magyarokra, mint a leprásokra.Lassan nincs olyan ország amelyik ne határolódna el tőlünk.Lo- ba is hiába ment a delejes ember virtuskodni, le se szarják.És akkor a gazd.politikájukat még nem is említettem.
@Ló Béla: Merkel és szóvívője bírált , nézz utána . Csak Orbán beszélt a hir tv-ben valami kabátlopási ügyről , lesajnálva Merkelt. Nagyon sokba fog ez még kerülni Mo-nak.
@vénkujon: ez engem is meglep. ilyenkorra már idegyűlnek és komcsiznak, zsidóznak rendíthetetlenül..

ja, és aláírja. a manyupos megtakarításomat teszem rá.
Paul (milch)Schnitt gyermekei az USA-ban élnek? Igen? Miért? Olyan szar hely Mo?
Dedikáló Pál szerintem azt se tudja mit ír alá nem ezért alkalmazták :D
Egyébként ebben az egészben az dühít hogy hülyének nézik már megint az embereket (mondjuk akit lehet az már most szajkózza a hülyeségeket :D)
Amikor lengyel lap kiállt a magyar sajtószabadásgért akkor le kommunista lapozták :D Aztán összes nyugati lap leírta hogy egy nagyrakás szar ez törvény ellenük meg azt mondják hogy nyugati törvényekből vették példát. biztos van alapja de az összes gázos dolgot nem kell át venni nyugattól mert összességében nagy lesz a kupac :D
De nem baj menjünk neki nyugatnak olyan fasza egy ország vagyunk csak benzináron meg svájcifrankon ne látnám ennek negatív hatását :S
@Táskás Tóni:
Kedves Tóni!
Azt állítod, hogy Merkel bírált. Arra biztatsz, hogy nézzek utána.
Szerintem, ha komolyan gondolod, amit írsz, Neked kellene bizonyítanod.
@Ló Béla: HVG.HU dec. 22.A német külügyminiszter még Martonyit is felhívta és elmagyarázta neki, mint egy hülyegyereknek , hogy mit kell megváltoztatni a médiatörvényben. Amire te utalsz az Szíjgyártó téves fordítása, na és az MTI-é.
A nemzet tolla lehet, hogy nem is annyira pincér figura, hanem inkább zsarolva van. Mert zsarolhatóság, hát az lehet nála dögivel. Az Astoriás örömlány futtatástól kezdve a NOB és a MOB pénzek körüli kétes ügyekkel. (többek mint Meggyesit ügynöki múlttal is gyanúsítgatják)

Persze ezek többnyire már csak a hitelességét tennék tönkre, büntethetősége valószínűleg lejárt.

A hitelességét meg már minek félteni? Már így is úgy is bohóc szerep ragadt rá. Legalább legyen egy szerethető és ne utálatos bohóc.

Tehát Pali dobd vissza, önállóan, azt javaslom!
teljesen felesleges barmit is csinalni

aki meg most is HISZ a fidesznek, az HIVO, annak a gondolkodasat a tenyek, a logika nem befolyasolja, pont mint egy szekta
@Táskás Tóni: Én is ettől félek. Ez a kuruckodás tényleg túlzás, ebből baj lesz. De a fidesz-szavazókat nem érdekli semmi. Amikor Kósa pár szavára elindult fölfelé a Frank, akkor se kapcsolt senki. Most se kapcsol senki, miért is vagyunk és leszünk szalonképtelenek :(
Tök mindegy, egyébként meg ki az a Merkel, hogy egy népakaratból megválasztott miniszterelnököt bírálni merészel?
Pali egyetlen egy esetben nem írja alá. Akkor, ha a gazdi azt az utasítást adja. Egyébként pitizve megy a kekszéért.
@Táskás Tóni:
Arról, hogy a német külügyminiszter közeli bukása elött még durván beleavatkozik egy másik ország belügyeibe, eddig nem volt szó.
Te azt állítottad, hogy MERKEL bírált. Ezt eddig nem bizonyítottad.
"Ideje feltenni a kérdést, miért is dobunk ki egy rakás pénzt a köztársasági elnöki intézménnyel kapcsolatos költségekre, ha nincs is szükség rá?"

Ezt a kérdést már nagyon ötletesen feldolgozták régebben:

Ez mi ez mi? : COLOP vs. Schmitt

ezmiezmi.blog.hu/2010/08/11/colop_vs_schmitt
@Hozzá Szóló: A delejes ember és bandája úgy masírozik európa közepén , mint a meg nem értett zsenik. Ha olyan jól csinálnak mindent , akkor mi ez az árfolyamromlás, mi ez a benzinár miért állt fel a tárgyalóasztaltól az IMF és az EU, miért nőtt meg a kamatszint az állampapíroknál, miért minősítették le Mo-ot?
Beraktam ezen írás linkjét egy régebbi írásomba:

Schmitt Pál Zeuszt említené az Alkotmányba-n
2010.11.14. 11:36 IGe

Az Alkotmányunkba bekerülő cégek, szervezetek éves szinten 5-6 milliárd eurós reklámértékhez jutnak, amit a magyar állampolgárok támogatására lehet felhasználni. A vatikáni székhelyű Kaotikus Személyiségzüllesztő Multi Level Marketing cég végül alulmaradt a tenderen.

vilagnezet.blog.hu/2010/11/14/schmitt_pal_zeuszt_emlitene_az_alkotmanyban
@Ló Béla: ger-mania.hu dec 23. hvg.hu dec.22. Ne legyél papagáj ,mint a félre fordításokat irányító Szíjgyártó.
@P.mester: Itt az elmúlt 20 évben nem demokrácia volt hanem kleptokrácia. Ahogy az oroszoknál is. Ahhoz hogy a nép megválassza Putyint kellett a velejéig korrupt Jelcin-féle rendszer. Az átlag orosz azt látja, hogy ugyan Putyinék is lopnak, de mégsem annyit, és valamennyire az ország érdekeit is nézik és nem csak azt hogy kinek lehet drágábban árulni a hazát. Kb. ugyanez a FIDESZ sikerének is a titka.

@Táskás Tóni: A benzinár az osztrákoknál sem sokkal alacsonyabb. Amúgy sok függ attól is hogy állam bácsi mennyi adót szed a benzin árából. Az ukránoknál sem azért olcsó a benzin mert annyira jó a gazdaságpolitikájuk.

Az IMF és az EU pedig egyetlen dolgot néz: azt hogy szépen fizesd vissza az összes kölcsönadott eurót. Az ha közben az ország lakosságának fele éhenhalna kicsit sem zavarná sem az EU-t sem az IMF-et. Ők csak a saját rövidtávú érdekeiket nézik (ami leginkább a nagy befizető tagországok érdeke), a többi magasról le van szarva.
Hallgattam a pökhendi nyilatkozatot a HírTV-ben, és megdöbbentem az ostobaságon. Ezt már a youtube-ról is letölthetik, és megdönthetetlen böszmeségként értékelhetik az EU-ban még létező bizakodó politikusok.
Ha most féléves némaságot sikerülne betartaniuk már akkor is jóvátehetetlen károkat okoztak, de ők inkább tökösek.
Rájöttem hogyan lehet kikerülni ezt a "csak 20% rossz hír lehet a híradóban" dolgot. Minden csak tálalás kérdése így el lehet ugyanazt a hírt mondani, mint most. Itt van 2 példa:
1. Most: - A hétvégén a fagy és hó miatt 49 közúti baleset történt, 20-an meghaltak, 13-an súlyosan megsebesültek.
Januártól: - A hétvégén a súlyos fagyok és hóesés valamint annak ellenére, hogy több mint 300000 autó volt az utakon CSAK 49 közúti baleset történt melyben CSAK 20-an haltak meg és CSAK 13-an sebesültek meg súlyosan. (Esetleg hozzá lehet tenni, hogy köszönhetően St. Orbán Viktornak!)

2. Most: - K. Béla XY településen élő lakos ittas állapotban, baltával lemészárolta 2 illetve 4 éves gyermekét, valamint feleségét. A rendőrség az egyik szomszéd bejelentését követően a helyszínen a hóban talált rá a részeg, ájult elkövetőre.
Januártól: - K. Béla XY lakos a CSODÁVAL HATÁROS MÓDON TÚLÉLTE családja brutális lemészárlását. A rendörség egy névtelen és homályos bejelentést követően, brilliáns és gyors nyomozás után a hóban fekve talált rá, MÉG A TELJES KIHÜLÉS ELŐTT, az ájult, ittas elkövetőre. K. Béla elmondta, hogy most huzamosabb ideig nem néz a pohár fenekére! (Esetleg hozzá lehet tenni, hogy köszönhetően St. Orbán Viktornak!)
Miután a Bölcs Vezér azt mondta, hogy egy betűt sem változtatnak a törvényen, aláírja a Pali bácsi. Merné csak nem aláírni!!
Azonnal menne a sarokba...
A kérdés felesleges. Azért rakták meg köztársasági elnöknek, hogy mindent szó nélkül azonnal aláírjon.
A kérdés felesleges, azért rakták meg köztársasági elnöknek, hogy mindent szó nélkül azonnal aláírjon.
amikor a mancs az alábbi címlappal jelent meg, felszisszentem.
nem azért, mert nem éreztem találónak, hanem, mert úgy gondoltam, hogy a ke rangja, hivatala van olyan komoly, hogy nem illik kimondani azt, amit mindenki tud.
tévedtem...
mancs.hu/index.php?gcPage=public/keptar/kep&fcKepId=20102700
És mi van akkor , ha az egész csak egy nagy sakkjátszma?

Hipotetikus forgatókönyv:

1. kitaláljuk, hogy kell nekünk a manyup lóvé, mert szar van, de ebből lehet pár évet elkenni a szart, hogy ne rücskös legyen a felülete, hanem szép csillogó sima...

2. természetesen az ellenzéki sajtó nekünk esik - mi mást tenne, ezt nem volt nehéz kikövetkeztetni

3. viszont mások pénzénél a saját zsebüket (fejüket, állásukat stb:)) jobban fogják félteni, ezért gyorsan elkezdünk foglalkozni a médiatörvénnyel (a médiatörvény rohamléptékű módosítását vagy ez indokolja, vagy a másik, a cenzúra bekeményítése)

4. természetesen ettől lesz zajos a sajtó, manyup téma x. helyre szorul vissza. Azt ugyan nem láttuk előre hogy a nemzetközi visszajelzés ennyire negatív lesz, de üsse kő, ezt az egy hónapot kibírjuk...

5. Pali bácsi ül az aláíráson , amíg lehet, aztán az utolsó pillanatban visszadobja - OV nem szenved arcvesztést, a sajtó lenyugszik, stb.

6. viszont amíg a médiacirkusz tartott szépen letelt a határidő, és bekebeleztük a manyup pénzeket....

Ha a fenti logikai fonalat végignézem akkor még azt is le kell írnom, hogy elsősorban nem a manyup államosítással van gondom - szar van a palacsintában lé kell, és inkább innen legyen mint újabb hiteléből, de 1. fordítsák értelmes célokra: államadósság törlesztés pl. 2. ne nézzenek madárnak, ez nem elintézési mód, hogy választási szabadság van, maradhatsz ha akarsz, persze akkor a nyugdíjad 70%-a ugrik... Ki kell állni és azt kell mondani: emberek, szarban vagyunk, kell a megtakarítás, és akkor esélyünk van valamit kezdeni az országgal. Egy szó mint száz, a kétharmadra mutogató fensőbbséges lekezelő stílus nyitogatja a bicskát, és kíváncsi leszek a fent vázolt forgatókönyvet igazolja e majd a köv. hónap :)
tényleg nem is kérdéses, maga a blog is feleslegesen született, palikának nincs agya, egy seprű van a seggében, amit orbán mozgat. Minden további nélkül aláírná az anyja halálos ítéletét is. Tökéletesen beleillik a fityesz eddigi munkájába.
(szerencse, hogy nem még kell regisztrálnom valamelyik nemzeti minisztériumunkban, már kiszállna az AHV (Állam/AlkotmányVédelmi Hivatal))
A Nemzeti Töltőtollnak egyetlen baja van: nem tudja, hogy mit gondoljon... De majd megmondják neki, egyet se féljünk.
Akkor most egy (volt) MSZMP - tag , egy (volt) kommunista miniszterhelyettes fog a Magyar Demokráciáról dönteni ?!......nem tudom,hogy szomorú , félelmetes , ....vagy nevetséges - e.......
@midnight coder: A fidesz és oligarchái a többszörösét lopják és lopták ,mint a szocik, ha már a nagyságrendekről beszélünk, lásd Kocsis BKV vezér több tízmilliárdos MVM-es tolvajlását. Nézz körül a 100 "megérdemelten" leggazdagabb ember között,vagy a fidesz és a kormánya soraiban. pl Fellegi Pintér Simicska Csányi Demján....és bízzál nyugodtan a III/II-es ámokfutó kancsi gazd pol-jában , így legalább te 1-2 évig nem leszel ideges.Mert tovább nem tart ki a 12 év alatt összegyűjtött mnyp-i vagyon.
@kíváncsivagyok: A kommunisták kommunistáznak le másokat, tényleg vicc.
@Pikk: Azért a delejes ember sátáni mosolya a hir tv-ben tett nyilatkozata során elég kényszeredett volt. Innen nehéz lesz visszahozni Mo-ot, akár pol-i akár gazd-i tekintetben.
Öreg Sam-nek és Leskinnek igaza lehet: nagy médiacirkusszal kitolják a határidőt, Shit Palika visszadobja, és később - de legkésőbb az eu-elnökség után - a törvényt átnyomják, mint forró kést a vajon. (Állj fel) Lázár mester ez ügyben nem véletlenül lengette be a konzultációs lehetőséget a napokban. Kíváncsian várom a fejleményeket. Csodálom, hogy a hülye bwinesek nem adnak oddsoket erre a meccsre...
Lehet, hogy a Pannon Putyin megint túljár mindenki eszén?
@Ló Béla: Ha Én is olyan korlátolt lennék, mint Te , akkor Én sem olvasnám , csak azt ami jó nekem és a Pártomnak....... ( De az sem jó,.....csak kissé fényesebb szar....)
@Ló Béla: Tényleg azt állítod, hogy a Merkel szóvivője önálló életmódra kapcsolt, és a magánvéleményét tolmácsolta az egybegyűlteknek?? Még egyszer szeretném hangsúlyozni: SZÓVIVŐ!
Szerinted mire tartja a nagys. asszony?

És kiváncsian várom mikor kapcsol valamelyik papagáj-droid, hogy Merkel tulajdonképpen kelet-német, NDK-s volt, tehát csúnya kommunista, fúj! :)

f.
@Leskin: a tied távolról a legértelmesebb hozzászólás, a MNYP-vel kapcsolatos nézetekkel meg maximálisan egyetértek. Áldom az Úr nevét amúgy, hogy csak 10.000 Ft-om van benne... (ami amúgy 8000-et ér még 2009 elején, ennyire BORZASZTÓan dolgozott a magánnyugdíjpénztáram).
@Pampák Bikája: Viszont ha tényleg ez a forgatókönyv van a háttérben, akkor azt el kell ismerni, hogy zseniális :)
@blacklord: nekem van benne vagy 2 milla, de ha látnám, hogy előremutató dolog miatt költik el, és valamit előkészítenek vele, hogy a jövőben jobb legyen: vigyék... De egyenlőre ilyet nem látok, nem is a saját nyugdíjam miatt aggódom, hiszen ez a szabadpiaci versenyszféra (akarom mondani rablópiaci) tuti van olyan hatással a várható maximális élettartamomra a stressznek köszönhetően, hogy nem érem meg a 70-et (ami esélyes hogy nyugdíj korhatár lesz 30 év múlva:)), hanem amiatt aggódom a gyerekeimmel mi lesz ha ilyen irányba halad az ország...
@kíváncsivagyok: a vicc: Schmitt tudomásom szerint nem volt MSZMP-tag...
@blacklord: nekem van benne vagy 2 milla, de ha látnám hogy értelmes dologra fordítják: vigyék... Nem aggódom a saját nyugdíjam miatt, a verseny, akarom mondani rablószférában dolgozva a stressznek köszönhetően úgysem érem meg a 70-et (ami a nyugdíj korhatár lesz 35 év múlva:)) ellenben azért a gyerekeim jövőjét most és az elmúlt évtizedben folyamatosan elbasszák...
@blacklord: 10 e ft van benne? Ezek szerint ilyen szarul keresel, vagy feketén dolgozol.10 eft-ot két hónap alatt fizet be egy minimálbéres, de az is inkább 12 eft. A faszért hazudozol itt?
Azt hittem elsőre nem ment el mert visszadobott a blogra :)
(Unter)Schrift Pál :)
Nem is tudtam, hogy van olyan lehetőség, hogy nem írja alá ... egyébként tegnap az echo tv-n a demokratás volt komcsi meg kerényi pár idiótával ömlengtek, hogy ennél csodálatosabb törvény a Föld bolygón nincsen meg alig várják a jövő félévet, mert a kedves vezető egész Európát felemeli...

Miért van az, hogy ebben az országban mindig csak az egyre nagyobb szart kapja az ember az arcába?
gyerekek persze, hogy aláírja.

"Bábú vagy, bábu vagy, valaki irányít"
@Viktus:

A holotörvény a legbüdösebb szar, de mivel a vörösbolsikák szeretik a szart, ezért még tapsikoltak is, amikor a gerinctelen aláírta.

Hát most tapsikolhatnak a médiatörvénynek is a tetves maszopkomcsik :)
@Lasombra:
"egy politikus mérlegeli...
- a választókörzetének,
- a hazájának,
- a lelkiismeretének,
- a politikai beállítottságának,
- a racionalitásnak,
... leginkább megfelelő lehetőségeket és igyekszik ezeknek megfelelően optimális megoldást, hozzászólást, javaslatot vagy épp gombnyomást kieszközölni.
hogy egy új klasszikust idézzek: MINDIIIG és MINDEN körülmények között!!! :)

hopsz, gyógyszerosztás van, mennem kell. jövök már, doktor úr, nem akarok megint hideg vizes slagozást..." :-))

Pedig az lesz, mert még ráadásul a nővérpult gépénél is tekeregsz!
nek mérdés hogy aláírja.

az a kérdés hogy bohócsipkában vagy nagy piros bakancsban, piros orral?

(ps: évek óta nem vártam a közt.elnök újévi beszédét mint most. csak az a kérdés ki ír(t)ja a szöveget?)
@Ordnassac: A rendszerváltás előtt miniszterhelyettes volt.....gondolod, hogy nem volt kötelező egy ilyen poszton a MSZMP - tagság.... ?!
ha aláírja, azzal a kormánynak árt. ha nem írja alá, akkor ad egy esélyt a jogszabály módosítására.
@Leskin:
Igen,azt hiszem.
Nem kell fikázni Orbánt,zseniális elme.
A baj az,hogy a zseni és az őrült között igen vékony a mezsgye.
"Őrült beszéd,de van benne rendszer"-mondotta volt Polonius kolléga a Hamletben :D
Az eddigiek ellene szólnak, de ilyen gyalázatos országképünk nem volt az elmúlt 50 évben, tehát elmenekülhetnek a Paja lukán keresztül.:)
@imperial: Nagyon félelmetes vagy.......vagy inkább szánalmas ....?
Ne bántsátok Pali bátyámat. Ő jó elvtárs.
Anno még együtt voltunk doni kozákok, később partizánok is mielőtt belekezdtünk a szoci építkezésbe. Ő jó nagyot épített, nekem a medence nem kellett. Mi van vele mostanság? Már nem jár párttaggyűlésre. Megfogyatkoztunk mára, de hát Kádár et megmondta nekünk előre. A klerikális terror elfogyaszt minket. Kevesen maradtunk no.
@Leskin: Hát , ha nem sajnálod bedobni a közösbe,....akkor nem is öröklik.......
De jó, hogy nincs TV-nk! :) Ezt a címeres ökröt kellene néznem meg - főleg - hallgatnom éjfélkor... inkább iszom a gerincesebb elődei egészségére.
Ha skicc pali aláírja, akkor a törpe még a sarokban kuksol dühödten és dacosan, ha nem írja alá, akkor a pszichiátere a törpének sikeres kezelést végzett.
Nagy valószínüséggel alá fogja írni. Mindig is valakinek a kiszolgálója volt, azért vitte idáig, nem pedig a hozzáértéséért, tudásáért. Mindig jókor, jó cipőre ragadt...
@kíváncsivagyok: mindig voltak dísznek pártonkívüliek ilyen helyeken, hogy mutatni lehessen Nyugaton, hogy lám-lám, párttagkönyv nélkül is el lehetett érni valamit hazánkban.
Röhögve olvasom e pár tucat "profi médiaszakértőt" és Schmitt-specialistát. Akkora veszélyben van a sajtószabadság, hogy bárhol túlhabozhatnak, mint a fogkrém. Csak így tovább mindentudók!
Ha ki akar baszni a torpe diktatorral es annak szedett vedett pereputtyaval...

Palika: IRD ala!!!

aztan szopjanak gazt a fityeszek!!!
dobaljak cask a millios buntiket, korlatozzanak tiltsanak csak ugy csak uri jokedvukre :):)

Nos ezekutan majd megtudjak majd milyen is a forradalom!!
De nem a a szavazofulkes!!!

:):):):)

Hajra Palika!!
IRD ala!!
OMFG.
Ez még kérdés? Mármint a poszt címe. Mármint hogy aláírja-e.

Tudod, Fabius... igazad van abban, hogy HA ÉS AMENNYIBEN nem írná alá Vaníliás Palika a törvényt és visszadobná, akkor:
- nagyot emelkedne Európa és Magyarország azon lakosainak szemében, akik képesek még önállóan gondolkodni
- azonnal repülne, kegyvesztetté válna Viktornál, szerintem Viktor minden eszközzel ellehetetlenítené, tönkretenné.

Fabius, a fideszesek NEM szoktak ésszel élni. Viktor is történelmet csinálhatott volna. Ezzel a kétharmaddal ha nem azon dolgozna, hogy bebetonozza magát és minél többet tudjon lopni, hanem TÉNYLEG hazafi lenne, csodát tehetett volna. Fejlődő államból fejlett, európai állammá tehette volna Magyarországot.

Megreformálhatta volna az egészségügyet, a TB-t, az önkormányzatokat, mindent. De ugyanazt csinálja, mint Palika. Palika aláír, nem érdekli, hogy mi a vélemény róla. Viktor csal-lop-hazudik, nem érdekli, mi a vélemény róla. Ennyi.

Sajnos vannak még egybites honfitársaink, akik nagyot szagolnak a levegőből közvetlenül azután, hogy Viktor elböffenti vagy elfingja magát és azt mondják: ez de jóvót! Me' Viktortó' gyött!

(Ja: természetesen tudom, hogy tisztában vagy vele, hogy Palikánk aláírja, csak eljátszottál a gondolattal...)
70% ,hogy aláírja és 30%, hogy nem. De ha esetleg nem, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy Smittnek van lelkiismeret, netán tartása - szó sincs róla !!!! Azt jelentené a visszadobás, hogy a Vezír taktikai okokból - hogy kicsit nyugodjanak a kedélyek - kéri S.P-t, küldje vissza normakontrollra - aztán úgyis újból benyújtják változtatás nélkül. Színjáték ezt kérem- ócska politikai színjáték.
mar keszülnek az uj tablak a hataratkelökhöz, hogy "orban olsen babszinhaz"...
amugy, nagyon jo post, respekt.
paja bacsi meg egy segg...
@imperial: Azt úgye vágod, hogy Scmitt Nemzeti Pál Horn Gyulánál is kilincselt, hogy Svájcban lehessen nagykövet?

És nem, nem '89 előtt, hanem 1994-1998 között. Csak a "kommancsoknak" már akkor ciki volt. És ez nagy szó:)) Ezzel szemben a fidesznek...
Ha a vezért úgy akarja, Palika ránézés nélkül alá fogja írni. Akiről egyébként már most kijelenthető, hogy az eddigi legrosszabb köztársasági elnöke az országnak.
@midnight coder: "A benzinár az osztrákoknál sem sokkal alacsonyabb."
Már vártam mikor jön az első idióta példálózni az osztrák benzinárral.
Csak egy aprócska észrevétel: a "sógorok" alig mérhetően de tényleg csak pirinyóval keresnek többet mint mi, a "bokréta isten kalapján".
Az adótartalomról meg csak annyit: ha még emlékszünk, és persze hogy emlékszünk milyen hisztit kivert a papagáj peti hogyaszongya:" a kormány a felelős a benzin drágulásáért, és azonnal tegyen lépéseket a jövedéki adó csökkentésére, most rögtön de húdegyorsan."
Most meg néma csend......
@csoko20: ebböl is lathato, milyen ostoba volt a horn, most neki lenne egy zsebi babaja a közt. eln-i szekben...
"Sokkal valószínűbb, hogy a kivárásra játszó Kedves Vezetőtől nem kapott még ukázt az aláírás bejelentésére."

Tévedés. Ez nem valószínű, hanem 100%-ig bizonyos.
@Csabikuci85:

"Akiről egyébként már most kijelenthető, hogy az eddigi legrosszabb köztársasági elnöke az országnak."

Ugyan már! Ezt már akkor lehetett tudni, amikor felmerült a neve.
@Ordnassac: ...és sokat változtat a tényen.....?
@Várúr: Sajnos ezekhez a dolgokhoz nem kell szakértőnek lenni,...... elég "csak" demokratának....
@ubetterwatchout: ha 20% esélyt látsz erre, akkor naivabb vagy, mint a varánusz blog. :)
Plusz benefit-ként még optimista is. Ami azért jó! :D
@ezittenkéremmagyarország: .....mert időzítés kérdése,.....megvárják , amíg a közhangulat romlása eléri a kritikus szintet......
@kíváncsivagyok: tudod, van egy premisszám, miszerint csak olyat vágok egy ember fejéhez, amit igazolni is tudok.

Amikor valakit elküldesz a fenébe, olyat a fejéhez vágva, ami nem igaz (függetlenül a dolog magjának valóságtartalmától), akkor ezzel kifogod a szelet a saját vitorládból és senki nem vesz komolyan. Amire a nem túl jó helyesírásod csak rásegít...
Ez a birka tényleg mindent aláir, szégyen.
Persze, hogy aláírja, de csak akkor, ha gazdája Rákosiviktor elvtárspajtás szól neki: "Palikutya, lábhoz, kaparj egyet a papirra!"

Egyébként nem értem, miért kell ennyi pénzért eltartani ezt a Schmittet. Egyszerűbb lenne, ha vennének egy pecsételő automatát, amit csak a vezér és néhány kijelölt embere hangutasitására lehetne bekapcsolni, aztán nyomna egy köztelnök pecsétet minden papirra. Akkor nem kellene se palota, se személyzet, egész jól ellenne a parlament pincéjében.
@Várúr: ááá, végre egy droid. sehol egy komcsizás, egy jó áthallásos zsidózás? semmi? csak ennyire fussa kendnek, hogy röhögni teccik?

éberség elftárs - a pártközpont ilyenért nem fizet. legalább csődítse ide a többi agyhalottat, ha maga már nem bírja.
@kíváncsivagyok: jó, tegyük fel hogy elértük a kritikus szintet, akkor mi lesz?
a kedves vezető bejelenti hogy mostantól kétszáz a benzin, és senki nem adhatja drágábban, vagy mi? :)

az aláíró robothoz meg csak annyit: tegyenek egy táblát a nyakába "nem ér a nevem, káposzta a fejem" felirattal és sétálgasson a várba fel s alá, kábé ennyit ér ez a köztársasági elnöknek nevezett izé...
Szíjjon keresztbe aki meg akarja határozni mi megy a tévébe, mi jelenjen meg az újságban! Ha szeretnék 0-24 ben valóvilágot, maunika sót, kiszeltündét vagy bármilyen faszságot nézni, hadd legyen már az én döntésem! Még egy egysejtű fideszes is képes megtalálni a távirányító megfelelő gombját!
Miért baj az, ha végre rend lesz a médiában is ?
Orbánék javára kell írni, hogy az utóbbi időben minden nap lehet gyönyörködni az idegenszívűek vonyításában :))
Nyilvánvaló, hogy a játék nem a Schmitt Palkóé. Palkó legfeljebb vigyázzban álló plajbásszal várakozik egész nap arra, hogy a dühöngő Vezér mikor óhajtja kimondani a ferdiktet. Palkó az a dupla nulla, aki azért ismeri a kenyerére kenhető vaj eredetét.

Én nagyon drukkolok, hogy a Vezért a nagy löttyös indulata fogja irányítani és bemutat a külföldnek, hogy ezt nektek. Úgy durcás kismalac módjára! Azért is! Mindig éretlen indulatos taknyos módjára viselkedik, miért pont most ne?

Attól kezdve nyugodt leszek. Ekkor leszek biztos benne, hogy Orbán Viktor és a Fidesz fogja a kötelet a saját nyakába tenni. A kérdés az, ki rúgja ki a széket.
Jajj még a felvetés is vicces.
Ilyesmi csak és kizárólag akkor fordulhat elő, ha Viktor valamiért taktikusnak érzi, hogy legyen egy plusz kör. Ilyenkor telefonál majd hogy Pali, figyu, ezt most visszadobod az országgyűlésnek újra megfontolásra, vágod?
Minden más esetben teljességgel elképzelhetetlen az ilyesmi.
@Dinsdale Piranha: na most erről a hozzászólásodról nekem a Pusztítóból Bob munkatárs jutott eszembe... beugrik? Ha nem (nem találtam jobbat):

www.youtube.com/watch?v=ipg7MNGrvgg

Kb. 1:10-nél!
Azért az mutat valamit, hogy egy olyan történész-újságíró hasonlítja Orbánt Lukasankához a Washington Postban, akit alig két hete tüntetett ki Kövér László a gulágokkal kapcsolatos kutatásaiért a pesti "Terror házában" - s akinek a férje véletlenül a lengyel külügyminiszter...
schmidt pálnak megrántják a jobb kezére kötött zsinórt és szó nélkül alá fogja írni. Mit kell ezen ennyit filózni?
Engem jobban érdekelne az 1 millió új munkahely, meg az azonnali radikális adócsökkentés.
Visszadobja? Nincs hozzá gerince. Tipikus, minden rendszert kiszolgáló, gerincmentesített alak... most épp orbán elvtárs talpnyalonca. Miért ne írná alá?
@libbancs:

Nem kisfiam, mindennap gyönyörködni olyanokban lehet mostanában, mint a mai Welt Puszta Putyinozása. Ami bár röhejes, azért csak szomorú az országra nézve.
@midnight coder: te mégis hol élsz? Egész Európában címlapon vagyunk emiatt és mindenki velünk foglalkozik. DEFINIETLY nem azért, mert érdekli őket, ugye?
ÉS azért se fogja visszadobni, mert akkor a parlament/kormány jóhíre sérülne palika ellenében. Ilyen presztízsveszteséget orbán képtelen lenne feldolgozni, és égbekiáltó bűn lenne, hogy egy fideszes független politikus orbán kárára szerezne népszerűséget.
Amúgy nem értem még mindig, hogy miért próbáljátok beállítani valami zseniális taktikai lépésnek, ezek egyszerűen ennyik... vagdalkoznak és népnemzetfelhatalmazás kiabálnak, de semmi koncepció nincs. Ja de, a javak osztogatása már megkezdődött, csak furcsa módon, néhány kivételes emberkének. Kell nekünk a 10 milliárdos debreceni állami stadion, hiszen egyik kórházunk se küzd pénzhiánnyal, stb.. stb...
@Néhány beírással feljebb, mert nem engedi a rendszer a nevét kiirni: Nem mindegy, hogy milyen az a rend -- most épp a zsarnokság "renddjét" készítik nekünk...
@P.mester: :)))))))))))
Te is ballibsi bérrettegő voltál? :D
(Én is...)
@Indriq:

A kormány és a parlament jóhírének csak használna, ha visszadobatnák vele. Orbánnak is kisebb arcvesztés lenne annál, hogy a következő hónapokban ezen lovagoljon mindenki ahogy most is teszik. Mellesleg joggal.
@Schindler Pistája: Ha zsidó, ha nem, tökmindegy, mert egyrészt igazat ír, másrészt a világ egyik legbefolyásosabb lapjában jelent meg, abban, amiből a világközvélemény mérvadó része tájékozódni szokott.
@libbancs: Ez sokba fog még az egész országnak kerólni...
index.hu/belfold/2010/12/29/ket_nap_alatt_kell_felkeszulni_a_mediatorvenyre/

a fenti index cikkben arról tanakodnak, hogy a sürgős kihirdetés miatt tegnap kellett volna Palinak legkésőbb aláírnia a médiatörvényt és akkor a mai Közlönyben megjelenhetne

de most már fent van a mai közlöny elektronyikus változata és abban nincs médiatörvény

akkor most mi van? mégse írta alá a Pali? nem ért rá? motorozni ment?
@néma bárány: Ez lehet, de OV azt mondta, hogy "eszünk ágában sincs" visszavonni. Most aztán be van szorulva, mint Micimackó: "A bejáratok jók, csak a kijáratokkal van baj!"
@BŐS: A Parlament honlapja szerint még aláírásra vár...
@Schindler Pistája:

A jobboldali konzervatív német lapoknak is a zsidókomcsik súgtak ugye? Ostoba gyökér.
@Megfigyelo:

Az egész ország 8 éven keresztül szívott. Most már csak ti fogtok és ez így van rendjén :)
@Schindler Pistája: Rasszista hülyékkel és gazemberekkel nem vitatkozom.
@Megfigyelo:

ja most látom, hogy amit én a mai Magyar Közöny-nek hittem, az nem az, hanem valami hivatalos értesítő, azaz a közlöny melléklete, Magyar Közlöny még nincs
@Ordnassac: Pedig a helyesírásomra büszke voltam.....mondanál hibákat , hogy szemlesütve kijavíthassam ? Nekem meg olyan "premisszám" van ( bár tudnám mi az ?) hogy leírom a véleményemet, a lehető legkulturáltabban....amit néha (sajnos ) szűk látókörű "bólogatójánosok " nem tesznek lehetővé....... ilyenkor (helyettük is )szégyellem magam......
@libbancs: Biztos vagy Te ebben a "most már csak Ti fogtok " - ban....?
Bár a hercegség intézményét mi magyarok megmosolyogjuk, annyit azért meg lehetne kérdezni a "beszólogatós" luxemburgi minisztertől, hogy váélaszolt-e már Nicolas Sárközy azon észrevételére, hogy nem a pofáját kell járatni, hanem befogadni a cigányokat.
@kíváncsivagyok: csak a mostani szövegből:

Sok pont után (ami leginkább három szokott lenni, de ez már csak stilisztika) szóközt hagyunk.

Kérdőjel, záró zárójel előtt, nyitó zárójel után nem hagyunk szóközt. Viszont záró zárójel után hagyunk szóközt.

Premissza = kb. elv.

A vélemény pedig nem egyenlő a tárgyi tévedések büszke hangoztatásával. Az attól ugyanúgy tárgyi tévedés marad.
@ezittenkéremmagyarország: Megteheti , hogy jövő héttől 200 ft legyen a benzin ? Meg ! És ne adjunk ötleteket néki, honnan vegye el a pénzt rá , mert van fantáziája néki is . Megtalálta a legkézenfekvőbb Manyup - ot is.....
@Ordnassac: Köszönöm az értékes segítséget.....de nem szaladtál kicsit előre ....? A pontok számát és a zárójelek illesztésének a helyét a következő médiatörvény fogja tartalmazni..... súlyos bírságok kiszabásának lehetőségével.........utólagosan?!
@Húsleves:

Ja ez ugyanaz a miniszter, aki nagy mellénnyel védte a kitoloncolt cigánybűnözőket? Akkor érthető a pattogása, hasonló kaliberű "emberjogi" szarkeverő lehet, mint tgm vagy a mohácsi banya.
@Schindler Pistája: ej, ejjj... Kicsi tetű! Az a nácikurvaanyád nem tanított meg a kulturált beszédre?
@Ordnassac: ......ja ,...még annyit : a tárgyi tévedések büszke hangoztatása......nem öngól ? Ha nem , akkor bocs.....
@kíváncsivagyok: Ő biztos. Vagy azért, mert olyan ostoba, amilyennek mutatja magát, vagy azért, mert most ő teszi zsebre a kenőpénzek egy részét.
az a fasza, ha a pesti belvárosi értelmiségi réteg jó ideges!! ha -20 fokban is forr a hülyék agyvize!!!!még mindig el lehet huzni innen, csököttek!!!heil schmind pál!!!!!
Jólvan, csak befutottak a fotelbafingó netnácikák. Nem csalódtam.
@imperial: .....a legjobban ez tetszett : "emberjogi szarkeverő "....gratulálok, Te alkalmas vagy Viktorod "keletbarát" szélfútta eszményének a végrehajtására...
lehet hogy smittpaja azt hiszi hogy autogramm-osztásra szerződtették és nem tűnik fel neki hogy nem mezeket meg csapatképes posztereket ír alá.
@oscar dirlewanger: Az értelmiségi erős túlzás, de azzal egyetértek, hogy elhúzhatnak innen, ha nem tetszik valami :)
@kíváncsivagyok: és még visszafogottan is fogalmaztam...
@Iustizmord:

Dehogy tűnik fel neki. A múltkor láttam, hogy egy étteremben a pincér elétette kinyitva az étlapot, NyaliPali pedig fel sem nézve, automatikusan nyúlt a tolláért és aláírta.
@Lófasz Hadnagy: .....mert még nem jutott nekik hivatal..... majd ha szorul a hurok , Ők is hadrendbe állíthatók....
@oscar dirlewanger:

Nem kínos Gyurcsánnyal lelki közösséget vállalni egy ilyen fotelnácinak? Nem komolyan érdekel, csak úgy kérdezem. Mert az ő szokása volt ez a küldözgetés, te meg lopsz a nemzetvesztőtől?
@kíváncsivagyok:

Ezek még annak is hülyék. Maximum az utcára tudná kihajtani óbégatni az ilyen toprongyokat a törpeparaszt, de az ugye már nem játszik amióta beletette a pudvás valagát a bársonyszékbe.
bail out! bár ők valószínű még csirkét sem használnak szakértőnek
Én ennek a Schmidt Pálnak javasolnék valamit, nem tudom jól írtam-e nevét?

Nagyon jó lenne, ha lenne 1-10 önálló gondolata! Köztársasági elnök, meg főparancsnok is egyben. Ne nézzék már hülyének! Egy elnök gondolkodik, egy főparancsnok dönt és vezényel, ha kell élre áll, akár napidíj nélkül! Ez a kardozó Pál nem az igazi. Nem harcol, hanem aláír, de mit is ír alá?
@néma bárány: tudom, hogy gyurcsány mondta volt, viszont ugy alakult a nagy helyzet, hogy a cucialista gyurcsányiták fognak inkább elhuzni, nem a normális magyar emberek ....muhahahaaaaa
@néma bárány: nem hinném hogy kínos lenne neki. A vörösök aljasságát visszafordítani rájuk inkább élvezet :) Mint a gyűlöletbeszéd törvényt, ami a magyarok helyett a cigányokon csattant 41 év letöltendő börtön formájában. A libbantbolsikák azóta is csak néznek mint egy fasz, hogy ez hogy történhetett :DD
@midnight coder: miért érdekelné őket? Ezért van a kormányunk elvileg, hogy gondoskodjon arról, hogy a polgárai ne haljanak éhen, mármint olyan gazdaságpolitikával.

Ezeknek nincs olyanjuk.

Te mikor láttál legutóbb bankot, amint figyelt az olyan pici részletekre, hogy érdekelte volna, miből fizeted a törlesztőt???

Ébresztő!
@Lófasz Hadnagy: .....igen, nagyon hamar ellenség lett az utca ,...a sztrájkot gyakorlatilag ellehetetlenítették... ez az orbáni következetesség...
ha némi késéssel is, de befutott a droid-szerelvény.
gondolom míting volt.:)
@oscar dirlewanger: ....hát ,....ha csupán ilyen "normális" ember marad , mint Te,....nincs is mit sajnálni.....
@imperial: Milyen jó is lenne a Ti országotokban élni.......
Palkó tud e írni vagy csak x eli a nevét?
@kíváncsivagyok:

Inkább a hidegen, kocsonyásan remegő takonygerinc az ilyen. De igaza van, mint látod, a végtelenül hülye droidjai ahhoz is tapsolnának, ha a szájukra ülne és beleszarna.
@Nemzeti Gonosz Törpe: A gyurcsányistákra kár golyót pazarolni. Amúgy is kihalnak pár éven belül :DD
@Lófasz Hadnagy: .....mert észre sem veszik,.....Ők úgy tudják ( azt mondták nékik ) ,...hogy csokoládé......
@oscar dirlewanger:

Viszont úgy alakult a nagy helyzet, hogy lopod az szövegét önállóság nélkül, és csöndben nevetgélsz hozzá, miközben normális emberekről beszélsz.

Ha szerinted ez a normális, több kérdésem nincs.
@imperial: Sajnos Imperiál egy döglött ló!
@sivatagi n.: Sajnos a fasiszták nem.... időnként bekerülnek a Parlamentbe (sajnos ).....és időnként okoznak egy kis galibát a világban...de reménykedem, Ausztriában is csak fellángolás volt a "tündöklésük "...
@kíváncsivagyok: A tietekben viszont nem volt jó. Szerencsére nem is kell többet.
@imperial:

Nem tudom szerinted hogy, de szerintem úgy, hogy ha a vörösök módszerével élsz, vörös vagy te magad is.
@Dinsdale Piranha: ismét egy egybitest köszönthetünk itt.
Miért, szerinted Viktor nem volt hithű kommunista? Szerinted, ha még párttag nem is volt, hogy vehették fel az ELTE jogi karára, ami már akkor is elitnek számított? Mert nem volt jó kisfiú? Vagy mocskos "imprialista" volt?

Baromira naiv vagy. Egyes, leülhetsz!
@kíváncsivagyok:

Bizony, a judeofasiszta szdsz sajnos bekerült korábban a Parlamentbe. A szemétdombom sokkal jobban mutatnak.
@néma bárány: így lenácizni Izraelt...
@Kismac: Pontosan tudta Viktor a kisdobos 6 pontját, majd az úttörők 12 pontját, KISZ esküt, ja és felesküdött a Magyar Népköztársaság fegyveres védelmére. innen a kötödése a régi rendszerhez 1981-ben esküt tett a szocializmus megvédésére. Nem tagadható!www.parlament.hu/kepviselo/elet/o320.htm
A droidok késése azért jelez némi hezitálást, de most, hogy újra aktívak, valószínűbb, hogy SP mégis aláírja.
@imperial:

Baromi kínos ez a kiforgatás. :-) Vedd le a szemellenzőt, és vedd észre: simán lekomcsiztalak az indoklásért téged, és a másik féleszűt is.
@imperial: Leegyszerűsíted a dolgokat. Az SEM az Én rendszerem volt.....
@néma bárány: Nem tudom, ezek a zombik hogyan magyarázzák : egy (volt) KISZ titkár a kormányfőjük.......és egy (volt) komcsi a Köztársasági Elnökük.....és egy (volt) kommunista ideológus, pártvezető a legfőbb Alkotmány-tanácsadójuk.....nonszensz....
@néma bárány:

Inkább az a kínos és egyben roppant mulatságos, ahogy a tehetetlen vörösök próbálnak kínjukban komcsizni :) Napok óta szórakozom ezen remekül :))
@sivatagi n.: Valóban, nem is sajnálom Őket,.....de mehetne melléjük az ellentétük is.....
@kíváncsivagyok: Paul Lendvaira esküszöl? :DD
@imperial: Nagyon olvasottnak kellene lenni! A komcsikat kinyírták, hiszen ha lenne belőlük, akkor bizonyos, hogy nem lenne ellentét. Egyenlőség lenne, nem?
@néma bárány: azt még eltűrik,....de nehogy "ledemokratázd " Őket, mert megsértődnek....
@kíváncsivagyok:

Ha kíváncsi vagy rá hogy magyarázzák, akkor keress itt a blogon Pozsgayval foglalkozó posztokat, és nézz be alá. Tölgyes elvtárs a téma fő ideológusa, én is jókora párbajokat vívtam vele a témában.

De a lényeg: a mi komcsink jó komcsi. Ennyi.
@imperial: Az meg ki.....csak nem ő hozza ezeket az eszement törvényeket ?
Nem tudom mit kell itt nácizni,fasisztázni?!
Sokkal szalonképesebb így: izraelita.
@imperial:

Dehogyis kicsikó :-) Az a mulattató, ahogy a jobboldaliak mint te, legitimálják a vörösök módszereit, és habozás nélkül élnek velük. Ahogy tetted te is az előbb. Most szembefordulsz önmagaddal? Ejnye... :-D
@kíváncsivagyok:

Ő az egyik igazmondó demokratátok. Ha rá esküszöl, biztos igazat állítasz.
@Kismac: Indokolatlanul kapod fel a vizet. A kommunisták Orbánék akik komunnista módszerekkel kormányoznak és még a régi funkcionáriusokat is alkalmazzák.
Iróniából, humorból egyes, leülhetsz. :)
@imperial:

Vallások Magyarországon:

Csak hogy tudd az orbán református!

Vallás 1930 1949 1992 1998 2001
Római katolikus 67,1% 70,5% 67,8% 57,8% 51,9%
Református 20,9% 21,9% 20,9% 17,7% 15,9%
Evangélikus 6,1% 5,2% 4,2% 3,9% 3,0%
Görög katolikus 2,6%
Baptista 0,18%
Ortodox 0,16%
Izraelita 5,1% 1,5% 0,20% 0,13%
Felekezeten kívüli 0,1% 4,8% 18,5% 14,5%
Egyéb és ismeretlen 0,7% 0,7% 2,2% 1,90% 0,94%
Nem válaszolt 10,1%
@imperial: Titeket nem szédített meg ez az újmódi társadalmi berendezkedés : a demokrácia , ...az biztos....ez a veszély nem fenyeget...
Akik szerint Orbán Timur és csapat még soha nem hazudott és fasza egyenes csávók, azok keressenek már egy mondatot az alábbi idézetben, amire még nem cáfoltak rá fél év alatt:

NEMZETI ÜGYEK POLITIKÁJA 2010, 51.o.:

"A szocialisták elszámoltatásának fontos eszköze a társadalmi nyilvánosság. Az elmúlt nyolc év egyetlenegy kormányzati döntése sem maradhat titokban,
ezért minden adatot, információt, szerződést nyilvánosságra kell hozni.
MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY A MAI MAGYAR TÖRTVÉNYEK KÖVETKEZETES ÉS SZIGORÚ BETARTÁSA ÉS BETARTATÁSA IS ALKALMAS A JOGSZERŰ ELSZÁMOLTATÁSRA."

NEMZETI ÜGYEK POLITIKÁJA, 2010, 93.o.::

"Ehhez vissza kell állítani a demokratikus
intézményrendszerbe vetett bizalmat: azonnal véget kell vetni annak a gyakorlatnak, hogy az igazságszolgáltatást politikai támadások kereszttüzébe
állítják, illetve hogy a KORMÁNY KÖZÉRDEKŰ ADATOK NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALÁT
akadályozza saját hatalmi ambícióitól vezérelve, és végül vissza kell adni a tisztességes munkával elért eredménynek járó tiszteletet és erkölcsi támogatást."

A program pdf formátumban letölthető innen.
program2010.fidesz.hu
@néma bárány: biztos keserű, hogy az vörösök aljasságát visszafordítják rájuk, de meg kell próbálni élni a tudattal. Vagy akár el is lehet menni :D
@Schindler Pistája: Ettől még néha igazuk is lehet.
Egy a lényeg! Orbán úr csak a vallásos emberek 20%-át képviseli! Nem lehet több, mint a..............
@Kismac: Túl komolyan veszed az életet, ha nem vetted volna észre, az irónia volt. :)
@imperial: Konkrétan mire gondolsz?
Ennek kár volt cikket szentelni, Palika szó nélkül aláírja, nagyobb nyalógép Ő annál, hogy ki merje nyitni a pofáját.
@kíváncsivagyok: Bizony nem szédített meg. Rágják is emiatt a körmüket az elmúlt 65 év "mértékadó" propagandistái...
@imperial:

Mi a baj? Kifogyott az érvkészlet? Csak a Gyurcsány idézet szajkózására futja? :-D
Legalább színesítenéd egy kicsit ilyen random öregecskedő, lárifári félékkel, ha már másra nem futja :-)
@imperial: Ha jól értem, ez azt jelenti, hogy te nem demokráciában szeretnél élni. Így már érthető...
@néma bárány: fogtad volna fel elsőre :)
@Fufo: nem jól érted, ami mondjuk nem meglepő.
Nagyon érdekes lenne, ha esetleg, aki itt vörösözik (engem nem zavar), vagy zsidózik (engem nem zavar)és Orbán hívő? Elmondaná van-e hibája Orbánnak.
A médiatörvénnyel kapcsolatban most csak az alábbi szempontra hívnám fel a figyelmet:

Legalábbis különös, hogy egy állítólag tökéletesen előkészített, minden ízében EU-kompatibilis törvényről szólván a párt két erős embere (Navracsics, Lázár) már jó előre telekürtöli a sajtót: "nyugi, ha nagyon gáz lesz, majd módosítjuk!". WTF?
Ha idevesszük, hogy ehhez Lázár azt is fontosnak tartotta hozzáfűzni, ráadásul pont a Népszavának (hoppá!) nyilatkozva, hogy tán nem kéne leállni a médiával háborúzni, akkor ezt nagyon nem tudom másként értelmezni, mint egy diszkrét "Viktor állj már le, mert seggbe leszünk baszatva" üzenetként.
De lehet, hogy már megint túl optimista vagyok.
@imperial:
Én azon a szerecsen mosdatáson amit a fidesz tagok és a rajongók adnak elő a médiatörvény kapcsán.
@Fufo: én köpök a demokráciátokra!!!!!!sőt, he-he, mindjárt kimegyek az udvarra, és elégetem a józsef attila összest!!!muhahahaaaaaaaa
@gyilkos fűegér: Szerintem túl optimista vagy. Orbán kiváló diktátor, 20 éve van A PÁRT élén, kétlem, hogy bárki be merne neki szólni, ráadásul egy balos sajtóorgánumon keresztül. Szerintem semmit sem fognak módosítani a törvényen, a finom célzásokból nem értenek, azt pedig nem hiszem, hogy az EU komolyabb intézkedéseket foganatosítana a Nép Kormánya ellen.
@oscar dirlewanger: Miért pont József Attilát?
@Dinsdale Piranha: Amikor bajban lesz orbán, nagyon szépen elrepülnek tőle, nagyon nagy félelem és rettegés lesz. Ezt a nagyarányú pofátlanságot, amit művel a magyarokkal, európaiakkal, és az egész világgal senki nem fogja megbocsájtani neki. Lapozzon valaki vissza milyen volt a fiatal demokrata ember arca a vereség után. Egyébként, ha valakinek van orbáni foci video felvétele, az bizony láthatja, miként is lavírozik obcsi. Obcsi a kis komcsi.
@Fufo: inkább valojában eszterházyt, vagy nádas pétert,esetleg konrád györgy köteteket égetnék, de ilyen szarokra nem adok pénzt, igy nincs itthon...józsef attilát inkább csak provokációs célból írtam...
@oscar dirlewanger:

Ahol könyveket égetnek, ott embereket is égetnek, bőven elég ha bojkottálod őket, amúgy sem neked írtak, ha érted, hogy értem.
@Dinsdale Piranha:

A te interpretációd a valószínűbb, ez nem is kérdés, én viszont továbbra is rendkívül furcsállom ezt a két nyilatkozatot. Kilógnak a sorból, na.
Ez is a Forradalomhoz tartozik. Kell ahhoz, hogy a potenciális elégedetlenkedők meg legyenek tévesztve vagy el legyenek hallgattatva.

Én már nem merek az ismerőseimmel a politikáról beszélni, mert elvtelen Fideszkormány rajongó lettem.
2011-ben majdnem 20%-al nő a nettó fizetésem. Nekem ez fontos.
Dehogy dobja vissza, még normakontrollra se küldi.
Ő a kormányt szolgálja (kiszolgálja).
Most még csak sejthető, de szerintem alá fogja írni. Orbán már eldöntötte - szarik az egészre, ő már lélekben a kínai kapcsolatokon ábrándozik.
@oscar dirlewanger: ezazz. baszd tönkre, ami tönkretesz.:) ököllel is ütheted amúgy.
Meg fogjátok látni: Simlis Paja már az ünnepek alatt aláirta. Csak figyeljétek meg majd a dátumot!
@gyilkos fűegér: akkor nem égetek, csak hogy örüljél, geci..))))))amugy ezeknek az íróknak a könyvei is olyanok, mint james joyce ulysses cimű regénye, beszélnek róla, de szinte senki nem olvassa őket ....mondjuk én azt elolvasatam, mivel nem szoci-szadeszes a szerzője...)))))
@dibbler: nekem pl. kevesebbel növekszik a fizetésem, mint amennyit elvesznek a nyugdíjpénztári befizetéssel.
Van abban némi kecses báj, ha a lakájmédia sztárja már vitatkozni szeretne a médiatörvényről, mert megvilágosodott. Csak "ne onnan kezdjük már, hogy Orbán diktátor".

hetivalasz.hu/jegyzet/csak-ne-onnan-kezdjuk-hogy-orban-diktator-34433

Ja, meg sajnos ehhez nincsenek partnerek. Nem is értem, a Orbán most partnernek számít a lófaszt változtatunk kijelentésével?
@Schindler Pistája: ... zsidó gazember ...
Ezt írja egy ilyen kretén gyökér. Annak az embernek a szellentése is több, mint a te nagymagyarságod.

Idióta barom. Más hirtelen nem jut eszembe. Talán majd a többieknek van ötlete.
Ilyen állat legyen valaki. Minek él az ilyen.
smitt egy szardarab. Kár ennyit beszélni róla.
@oscar dirlewanger:
Neked József Attila köteted sincs .
Esterházyt, Nádast ne is vegyél úgysem értenéd.
Ha a médiatörvényt olvastad volna tudnád, hogy most zsidóztatok, és cigányoztataok utoljára.
Te egy gyökér vagy, max a pornó ujságaidat égetheted.
@konyvline: Addig nincs vele gond, amig a "rend" a Te ertelmezesedben valosul meg... A gond akkor van (a Te szamodra,) ha majd jonnek egyszer masok, akik a sajat szajizuk szerint (ujra)ertelmezik a rend fogalmat es a media oket is kenytelen lesz kovetni... a gond ott van, hogy egy olyan dolgot akarnak szabalyozni, ami normal esetben onszabalyozo (ami nem erdekes, arrol nem fognak olvasni az emberek.) ... most kicsit elbizonytalanodtam, hogy van-e ertelme ezt magyarazni neked.
www.antyx.net/uploaded_images/omon-ss-758904.jpg

orosz rohamrendőr)))))ezért putyinoznak , meg oroszosznak hát a pesti ballibsik))))))
@avanivi:legutobb mircea eliadét olvastam, vallási eszmék és hiedelmek története, 1068 oldal, osiris kiadó, 2006, bár kétlem tudod kiről van szó,buta szocikám...
Amúgy a könnyekig meghat amikor a különböző Indexes blogokon aggódnak a sajtó -és véleményszabadságért. Amikor egy csomó blogról másodperceken belül hajigálják és tiltják ki az olyan hozzászólásokat és hozzászólókat, amik/ akik a blogok nagy hatalmú urainak nem szimpatikusak. Nincs ezzel semmi baj. Csak akkor ne kérjük ugyanezt másokon számon.

Dehát mint tudjuk nincs kettős mérce. Á, dehogy.
@gyvy:

Tudtommal itt se előzetes, se utólagos moderáció nincs. Akkor én most számonkérhetek?

Mellesleg kettős mércézni, aggódni, könnyekig meghatódni ott kell, ahol van ilyen.
@gyvy: Csakhogy nagyon nem mindegy, hogy egy blog vagy újság tartalmát a tulajdonosa alakítja vagy az állam.
@Vállfás Gyuszi:
Miért is? Én magamnak egy jogot fenntartok, de ha azt más is gyakorolni akarja, neki már ne legyen meg? Értem.
@gyvy:

Öcsi, egy kicsit kurva nagy különbség, hogy a saját lakásomban mindenkinek, aki oda bejön megtiltom azt, hogy büdöset fingjon, ha meg mégis fingik, kibasszam onnan, mint macskát szarni, vagy ha mindenkinek megtiltom, hogy fingjon a saját lakásában.

Képes vagy felfogni a különbséget?
@Lófasz Hadnagy:
Nem tudok róla hogy rokonok lennénk.
@oscar dirlewanger:

"legutobb mircea eliadét olvastam"

Mit mondjunk erre? Hogy jellemző? Ha tovább látnál a gárdist szájtoknál akkor tudnád, a bizonyított vasgárdista múlttal rendelkező, a román történelem legnagyobb pogromjához asszisztáló Eliade olvasására a legkevésbé kéne büszkének lenned.

De ezt ugyan honnan tudnád?
@gyvy:

Tudod egy nyilvános, mindenki számára elérhető blogszolgáltatónál úgy megy ez, hogy bárkinek lehetősége van posztot írni arról, hogy te hülye vagy. Cserébe nem kell eltűrnie, hogy ellenkezz vele.

Viszont azt igen, hogy ugyanott te is nyiss egy blogot, leírd, hogy nem te vagy hülye, hanem ő, és cserébe neked sem kell eltűrnöd az ő ellenkezését.
@gyvy:

Ha ekkora baromságot kérdezel, ne csodálkozz, hogy lekezelnek.

ágyő
@gyvy: Na te aztán rendes IQ deficitben vagy.
Egy blog "magántulajdon". Ott azt csinálsz amit akarsz. Aki nem tetszik kivágod és azt írsz amit akarsz. De az állam már nem szóljon bele hogy te ott mit csinálsz, főképp nem nem definiált gumiszabályok alapján. Te ennyire sötét vagy születésileg, vagy lobotomiád volt?
Természetesen aláírja. És jól teszi.
A médiahisztit meg csak hajtsátok ezerrel, nyomik... :)
@oscar dirlewanger:

Ugye nem zavar, hogy az egy manipulált kép?
@kíváncsivagyok: Nem sajnálnám, HA arra fordítják amire van értelme, államadósság csökkentésre, munkahely teremtésre, kutatásra fejlesztésre, elosztó rendszerek strukturális átalakítására stb... 75% foglalkoztatottsággal érdemben csökkenne az adóm, TB-m, gyerekem megfelelő színvonalú oktatást kapna, nem csak magánsuliban stb stb, pikk pakk visszajönne az a 2 milla pár év alatt...
@1120: Így van! Csak írja alá! Így hamarabb megszabadulunk a gonosz törpétől, ha a nyugat elszigeteli!
Ha 4, 8, 12, stb. év múlva elbukják a választást, és a fő médiacézárlányt nem Szalai Annamáriának hívják, hanem egy maszopos akárki lesz ott - akkor is tetszeni fog, európai lesz ez a törvény???
@icceman:

Na ja, megnézném ezeknek a faszszopóknak a fejét, ha pl. Bolgár György ülne ott és nem Szalonnamari. Akkor persze mennének kukát borogatni, meg csürhülni az utcára. Ilyen ez a jobbant takonygerinc.
Tulajdonképpen mikor derül ki, hogy aláírta-e, vagy nem?
Ugyis alairja ez a szemet.
DE! Meg igy is megeri, hogy az szdsz eltakarodott!!!!
@Leskin: Nem szeretnék ünneprontó lenni , de a 3000 milliárdból 1000 milliárd kb a kamatfelárra és a rossz árfolyam miatti adósságnövekedésre megy. A maradékot pedig kiosztja a lakosság kb 12%-nyi jól kereső multiknál alkalmazásban lévő embernek és a Széchenyi terv keretében haveroknak és veszteséges kis és középvállalkozásoknak.1-2 év és elfogy a 12 év alatt megtakarított mnyp-i 3000 milliárd. Na nem is követi Mo-ot ebben senki, se Lo se Szlovákia. A csehek pedig most készülnek beindítani a mnyp-i rendszert. Max 2 éved van reménykedni, de azért figyeljed Matolcsit is , akin már minden közgazdász röhög. A delejes ember és a jobbkeze zsenit próbál előadni.
@kis csibe: A gárda egyenruhádban írod a magadét te "hazafi"
@Táskás Tóni:

Sőt, Ukrajna is most vezeti be a manyup rendszert, a horvátok meg nemrég tették közzé azokat az adatokat, amik szerint a náluk 2001-ben bevezetett manyup rendszer a vártnál is jobban működik.

Csak nekünk jutott ilyen rettenetesen hülye, szemét, rabló hatalom. Köszönjük nektek, fülkecsegevarák!
Mivel a Parlament sürgős kihirdetést kért, a megküldéstől számított 5 napon belül kell az Alkotmány szeint döntenie. A Parlament elnöke december 23-án írta alá, tehát tkp. már tegnap lejárt a határidő. De mindenesetre ma biztosan lejár... (Elvben 3 nap múlva már életbe is kellene lépnie. a törvénynek...)
@1120: Mondjuk Ezrópa vezető hatalmai és Amerika mérvadó sajtóorgánumai jobban "hisztiznek", mint itt a legtöbben.
@Fufo: Pardon, Neked válaszoltam fentebb, csak lemaradt a hivatkozás.
@Fufo:

Ha a parlament.hu-n a törvény állapota "a köztársasági elnök aláírására vár"-ról kihirdetvére változik, és a közlönyben közzé teszik a végleges és pontos szöveget.

18:09-es állapot szerint egyik sem történt meg.

@Megfigyelo:

Így igaz, minden számítás szerint legkésőbb ma kell(ett) volna vagy aláírni, vagy nem. De még nincs vége a napnak.
@Fabius:

Szerinted lesz pofájuk éjjel suttyomban aláíratni és közzé tenni?
@néma bárány:

Szerintem nagy most a fejvakarás és a micsinyájjunk. De ha lesz lopakodó üzemmód, azon fog rögöni reggel a komplett európai sajtó.
@Megfigyelo: @Fabius: Köszönöm. Akkor most várunk kíváncsian...
@Lófasz Hadnagy: Nyugodtan lehet Surányit is anyázni, mert az első kibebaszott ötlet a mnyp-ak államosításáról tőle jött. Azután pedig a mnyp-ak konferenciáján ,mint előadó sunnyogott.De az igazi bűnös az ámokfutó delejes ember és a kancsi jobbkeze és a parlamenti szavazógépek.
@Fabius: Vakarhatják is a fejüket. Gondolom arról a németországi internetes szavazásról szóló cikket , ahol a szavazók 67%-a szerint Mo nem való az EU-ba, olvasta az a nyomott Szíjgyártó is, meg a delejes ember és bandája. Lehet , hogy éppen összeült a "válságstáb".
Segítene valaki? Nem találom a parlament.hu-n a törvény állapotát.
@Fufo:
Schmitt bajnokunknak van gondolkodási ideje is,meg a fáziskésés,meg lefagy a szerver,stb,szerintem mára ne várjunk eredményt :D
@Táskás Tóni: Kedves széleslátókörű barátom, mondok két eshetőséget, válaszd ki, amelyik neked szimpatikusabb: a) egyetemista vagyok és alkalmi munkákból jött össze ennyi
b) külföldről tépem a számat
@Dinsdale Piranha: észrevettem - csak már miután elküldtem a kommentet...
Szkúzi, megkövetlek!
Tegyen már valaki ide egy linket, ahol meg lehet nézni a törvény állapotát. Sehol sem találom. Előre is köszönöm.
www.welt.de/politik/ausland/article11869003/Puszta-Putin-Victor-Orban-fuehrt-2011-Europa-an.html

A német konzervatív Die Welt, csak "Puszta-Putin-Victor-Orban"-nak nevezte Népünk Hatalmas Vezérét! Mariska csípd meg - a rothadó kapitalista, konzervatív újságja mit képzel?? 100-200 misi meg sem kottyan nekik, tessék már számlát küldeni... Egyébként az ottani kommentek között megjelent a magyar trollszakosztály is, trolljaink tiltakoznak ilyen hangvételű cikk megjelenése ellen, hazugsággal vádolva az újságírót. Na ez ám az égő, naridroidok! Lehet olvasgatni, persze "auf deutsch". Ja kedvencem a német cikkben: "der Bauernsohn" - magyarul: a parasztgyerek.
@Táskás Tóni

Azt gondolom ezt a hírt olvasva lett az az álláspontod, hogy Merkel a médiatöervényt bírálta volna:

HVG.hu dec.22
A dpa német hírügynökség jelentése szerint Angela Merkel német kancellár egyik szóvivője útján óva intette Magyarországot attól, hogy a sajtóval kapcsolatban megsértse a jogállamiság elveit. "A német kormány nagy figyelemmel követi a médiára vonatkozó törvények alakulását Magyarországon" - jelentette ki sajtóértekezletén Christoph Steegmans helyettes kormányszóvivő.
HVG hír vége

Ami az idézöjel elött van, a HVG újságírójának az értelemezése, ami az idézöjelek között van azt mondhatta a szóvivö.

Kitartok álláspontom mellett, hogy Merkel nem bírálta a médiatörvényt.
Azért egy kicsit így teljesebb, mert mindjárt levezetitek, hogy meg is dícsérte: "Egyúttal leszögezte (a szóvivő), hogy Magyarország mint az EU jövendő soros elnöke különleges felelősséget visel azért az összképért, amely az Európai Unióról a világban kialakul. Emiatt is magától értetődik – tette hozzá – hogy Magyarország elkötelezett maradjon az EU értékei mellett. A német kormány szóvivője utalt arra a bírálatra, amelyet az Európai Biztonsági és Együttműködési Értekezlet (EBESZ) fogalmazott meg a magyarországi médiára vonatkozó, korlátozó intézkedések kapcsán. Dunja Mijatovic, az EBESZ sajtószabadság-felelőse arról beszélt, hogy hasonló jogi szabályozásra "csak tekintélyelvű rezsimek alatt" van példa.
Arra a kérdésre, vajon Merkel kancellár beszélt-e telefonon erről Orbán Viktor miniszterelnökkel, Steegmans nem adott választ, ugyanakkor a német kormány állásfoglalását egyértelműnek nevezte.
Az új magyar médiatörvény bírálatot váltott ki az Európai Parlament német képviselői részéről - írta szerdán a Frankfurter Rundschau.
A szociáldemokrata párthoz közel álló napilapnak adott nyilatkozatában Martin Schulz, a szocialista EP-frakció elnöke kijelentette: "a sajtószabadságra vonatkozó európai standardok alapján nagyon pontosan fogjuk megmérni Magyarországot". Amennyiben az ország nem felel meg a fenti előírásoknak, akkor "nagy problémákra számíthat" - fogalmazott az SPD-képviselő.
Fehéroroszországgal hasonlítja össze Magyarországot kedden közzétett szerkesztőségi írásában a Washington Post amerikai napilap. A cikk írója, Anne Applebaum neves történész-újságíró szerint az egypártrendszerben felnőtt Orbán Viktor történelmi érzékének meg kellene akadályoznia, hogy pártja újra egypártrendszert építsen.
"Nem lehet megmondani, hogy hogyan működik majd, olyan homályosan van megírva, de épp ez a cél: egy új, állami irányítású, csak Fidesz tagokból álló médiatanácsnak joga van ahhoz, hogy 1 millió dolláros büntetést szabjon ki a 'kiegyensúlyozatlan" újságírásra, bármit is jelentsen az. A tanácsnak joga van arra is, hogy megvédje "az emberi méltóságot", bármit is jelentsen az." A szerző megjegyzi, hogy a törvény nemcsak a magyar médiát, hanem a magyarok számára elérhető összes médiumot - beleértve az internetet is - ellenőrizni akarja. Kiemeli, hogy a kereskedelmi csatornák ezentúl nem sugározhatnak a műsoridő 20 százaléknál több bűncselekményekkel kapcsolatos hírt. "A törvény ugyanakkor nem határozza meg, hogy mi az a "bűncselekmény" illetve, hogy az magában foglalja-e a kormányzati korrupciót."
@Táskás Tóni: Pont ezért írtam feltételes módban... ha így történne , ahogy írtam, önként lemondanék a manyup megtakarításomról... de így...
@blacklord: 10 e ft befizetett nyjárulékkal nincs jogod a mnyp-akkal kapcsolatban osztani az észt. Ha diák vagy-gondolom nem közgázos- , ha külföldön dolgozó magyar munkavállaló.
@Leskin: Még nincs tömeg a Visegrádi utcában , ha nyilatkozni akarsz a mnyp-i tagság megtartásáról most tedd meg.Kb 5 perc.
Mondjuk Szlovákiában ezt még Ficó sem merte megtenni, hogy annak kell nyilatkozni, aki marad. Ott a 1.5 millió mnyp-i tag 80%-a maradt a mnyp-ban a fenyegetések ellenére. Nem is tartanak ott, ahol Mo.Azokat nem lehet az orruknál fogva vezetni, mint itt 2.7 millió embert.
"A német hírügynökség értesülése szerint Norbert Lammert, a Bundestag elnöke levélben fordult magyar kollégájához, Kövér László házelnökhöz, és aggodalmának adott hangot." Ez sem nyom semmit a latban??? Nem egy súlytalan poszt az sem...
@Táskás Tóni: Ember, egyrészt mint magyar állampolgárnak szavazójoggal, másrészt mint internet-hozzáféréssel és azt kihasználó informatikai eszközzel bíró homo sapiensnek, sajnos minden jel arra mutat, hogy igenis van. Bár kíváncsi vagyok, hogy ha mégse lenne, akkor te mit tennél ez ellen? Szólsz Annamarinak?
:-)))
Amúgy se igazán értem, hogy mi a bajod. Te élvezettel adod át a megtakarított pénzt, és csípi a szemedet, hogy én ez ellen felemelem szavamat, vagy hogy pont nem élvezettel adod át és irigy vagy, hogy nekem nem kell? Legalább ennyit fejts már ki az itt jelen levő illusztris társaság szórakoztatására...
Eme felgyűlt indulatodat meg javaslom a Fideszes döntéshozók ellen konstruktívan felhasználni, abból még kisülhet valami hasznos is! :-)
@Boli:
Korrekt hozzászólás.
Valóban sokan bírálták a karácsony elött a törvénytervezetet.
Arra szerettem volna felhívni félrevezetett embertársaim figyelmét, hogy Merkel nem tartozott közéjük.
@blacklord: Elnézést kérek , azt hittem ,hogy a mnyp-ak ellen ugatsz. Természetesen én sem adom át a mnyp-i megtakarításomat , főleg nem az ebből finanszírozni vágyott kormánycélokra. Megzavart az a 8-10e ft-os magyarázatod.
@Ló Béla: Illetve ha valamiről hallgat a szóvivő, akkor az eléggé árulkodó: a kérdésre, "vajon Merkel kancellár beszélt-e telefonon erről Orbán Viktor miniszterelnökkel, Steegmans nem adott választ, ugyanakkor a német kormány állásfoglalását egyértelműnek nevezte". Azért ez sokat elárul. Legalábbis, a régi coci világban megtanultunk olvasni a sorok között... :)
@Boli: Lassan utolér a delejes ember betegsége a paranoia engem is . Mostantól többet lazítok.
@Táskás Tóni: :) Különben kis ziziszanatórium is lehet belőle...
@Táskás Tóni:
1. Azt állítotad, hogy Merkel bírált.
2. Ezt nem tudtad bizonyítani.
3. Ennek az az oka, hogy az állítás nem igaz.

Ha igazán tökös legény lennél, ezt belátnád és magad rájönnél arra, hogy pl. a HVG újságírói az orrodnál fogva vezetnek.
@Boli: Graz-ba biztosan nem megyek.
Viszont , ha van lehetőséged, akkor még a 10 eft-ra is nyilatkozz a mnyp-ban maradásról.Bp. XIII. ker Visegrádi utca és 5 perc. Szem ig. lakcímkártya és a mnyp. neve szükséges.
@Boli:
Nem adott választ, mert például nem tudta. Vagy mert nem volt róla szó.
Abban igazad van, hogy a sorok között lehet olvasni, de az eredmény már magánvélemény és ezt csak mint olyat illene továbbadni.
@Táskás Tóni: Áh, a fájdalom, a fájdalom! Mit kezdjen az ember eme neten ismeretlen jelenséggel (normális hangnem)?
Én erősen agyalok, hogy mit tegyek amúgy, demonstratíve megtartsam-e avagy sem (mindezt úgy, hogy épp haza tervezek költözni). Én is úgy látom amúgy, hogy ha 100%-ban államadósság-finanszírozásra menne és több hónapon át alaposan elmagyarázták volna, nem hazudoztak volna össze-vissza (ld. Viktor Facebook-videóját, "a többség, sajnos rosszul járt" - ja, nagyon, a huszonvalahány pénztár közül a többség reálhozamot hozott...), nyugdíjmegvédés, Selmeczi úgy en bloc, de Szíjjártónak is kijárna a szájára egy méretes meglendített péklapát kb. ahányszor meglátom, és még csak azután szólal meg... Olyanok tényleg, mint a durcás óvodások, amikor fociban vesztenek - és hihetetlen, hogy most ők vezetik az országot. Nem, Frau Merkel nem keveredett kabátlopási ügybe, Viktorkám, ott nem dívik az, hogy a külügyminiszter egy ilyen ügyben csak úgy saját szakállára feltárcsázza magyar kollegáját. És nem, tényleg ne csodálkozzunk rajta, hogy ha megszüntetjük a KT-t, akkor gyengül a forint és nő az államkötvények hozama. És akkor ott van még a posztban emlegetett szamár, a Török Gábor által találóan duplanullásnak keresztelt kreatúra, vagy a kiherélt ÁSZ.
Az mondjuk tényleg túlzás, hogy rosszabb a hitelminősítők általi besorolásunk, mint Romániának vagy Bulgáriának, de Írország, Portugália és pláne Görögország problémái se hozzánk mérhetők. Persze ha feléljük a nyugdíjpénztári megtakarításokat és semmi se változik, akkor már mi is ugyanoda fogunk tartani, az tuti, de az azért még nem holnap lesz.
A legdurvább az egészben a jövő évi infláció feletti nyugdíjemelés. Nesze neked, jól konszolidálták az amúgy is a költségvetés 20%-át kitevő nyugdíjkasszát...
@Ló Béla: Ha beütöd a google keresésbe , hogy Merkel bírálta a magyar médiatörvényt , akkor kijön egy pár oldal erről. Ha megvezettek akkor oké, nekem ez még nem jött le, de újra tanulmányozom. Nem jelent gondot beismerni a tévedésemet, mivel a hazugság szerintem a legundorítóbb. Pontosan ezért utálom a delejes embert is. Amúgy a hvg.hu hivatkozáson kívül még figyelmedbe ajánlom a hirszerzo.hu-t, sőt a Mandiner mai blogját is erről.
@Táskás Tóni: A baj ezzel, hogy ha van 3-4 éved a nyugdíjig és szép nagy összeged van benn, akkor egyértelmű, nem is kérdéses. De nekem még 20 év... ha megérem. Sajnos így nincs realitása, a tolvaj komcsi banda viszi a cuccost. Viszont a többi zsémet én is máshová, 12 km a határ, biztonságos és megbízhatóak odaát a bankok... Narancskomcsik meg bekaphatják!
@Ló Béla: Úgy is adtam tovább. Azért idéztem pontosan.
A jövő elkezdődött?!
@Fufo:

Még nem. Én vagyok fasz.
@blacklord: Szerintem is vérlázító a 3.8 %-os emelés. Így próbálnak nyugdíjasokat visszaédesgetni. Ráadásul még csak nem is húznak határvonalat és a többszázezres -ráadásul nem is megérdemelten kapott- nyugdíjakra is érvényes az emelés.Viszont hallottam amikor egy nyugdíjas Orbánnak írt nyílt levelét felolvasta és abban azt kérte a delejes embertől,hogy ne foglalkozzon az ő nyugdíjával és ne védje meg a nyugdíját a mnyp-aktól, viszont védje meg az gyerekei és az unokái jövőjét és ne államosítsa a mnyp-akat. Van ilyen is,csak elég kevés.
Kihirdetés előtt van. Akkor ez most mit jelent?
@Fufo:

Azt jelenti, hogy rosszul kerestem rá. Ez a jó link:

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_irom.irom_adat?p_ckl=39&p_izon=1747

Itt lehet nézegetni, a többi rossz kommentet kiszedem inkább.
@Fabius: Egyébként melyik verzión lepődnél meg? Simán alányalja...
@Boli:

Egyiken sem. Ezért hittem a szememnek, mikor rossz szempont alapján kerestem rá. Mert, ha nem az ügyszámot, hanem a "köztársasági elnök aláírására vár" opciót jelölöd keresésnél, akkor csak a lista tetejére írja ki, a törvényhez magához már nem.

Na, ennyit a bénaságomról.

De minden további nélkül elhittem, hogy képesek este besunyítani az aláírással.
@Boli: Mindenképpen ki kell számoltatni. Egy biztos , hogy állami nyugdíjra 20 év munkaviszony után vagy jogosult, ha ennyi munkaviszonyod van , akkor teljesen nem írhatnak ki az állami nyj-ból, ez már biztosít valamennyi állami nyugdíjat.Ha biztos a munkahelyed és viszonylag jó pénzen vagy bejelentve és jó a mnyp-ad, akkor is csak azt tudom javasolni, hogy pl. fordulj tanácsért a mnyp-adhoz, vagy a maradok.hu honlapon kérj segítséget.Mivel te pont középen állsz ezért a te esetedben a döntéshez fordulj szakemberhez.
@Táskás Tóni: Az biztos ,hogy aki nagyon fiatal és akinek már közel van a nyugdíj, mindkettőnek érdemes a mnyp-ban maradni.
@Fabius: Szóltak neki, hogy ráér holnap alányalni, az ünnepi böfögés előtt. Na én nem fogom megnézni az is biztos!
@Táskás Tóni: ez igen, az ilyen embereket kéne a kertévéknek mutogatnia! A probléma az, hogy átlátható, konszenzusos politika kéne, amire az utóbbi 6 hónap alapján a Fidesz, az utóbbi 8 év alapján pedig az MSZP tökéletesen alkalmatlan. A Jobbik, bár kellemeset csalódtam bennük, amióta a Parlamentben vannak, azért még mindig nem valós opció (buta lukból buta szél, ugye), az LMP pedig, akikre többek között én is oly bizakodva tekintettem, mintha teljesen eltűnt volna. Gyanítom, hogy mivel minden fontos emberük bekerült a parlamentbe, nem maradt már senki, aki a pártot szervezze. De tényleg, aki ebben a helyzetben nem képes megszervezni a lakosság ellenállását ezekben az ügyekben, az lehet, hogy jobb is, ha nem vezeti az országot. Csak éppen... akkor ki tegye?
@Boli:

Te inkább ezt nézd meg:

tilos.hu/upload/dokumentumok/Ice-NMHH-101213.PDF

Nos, kedves mindenki, okuljunk.
@blacklord: Ha lehetne, én egy korrekt német cégvezetőt javasolnék, az kipucolná ezt a szarházi társaságot. Különben semmi sem fog változni, csak a szar dumák, amiket nyomatnak... :(
@Fabius: Neba...! :-) Ha ez nem kamu, akkor tényleg kib.szott ecceriek és szánalmas primitív egy csürhe! Mond azt, hogy csak kamu...
@Fabius: Egyébként, ha pl. lováriul reppelnék, akkor nem lenne olyan "veszélyes" ezen hathatós logika mentén?? Állatok!!!
@Boli:

Nem kamu. A tilos honlapján a válaszuk is fent van.

tilos.hu/

Úgyhogy, ez nagyon is a vérvalóság...Erre kell számítani rádióban, tévében, moziban.
@Boli:

Ez tipikus esete annak, hogy keresek egy faszságot és belekötök. Kíváncsi vagyok Dopeman és Döglégy mikor kapja meg a maga levélkéjét először.
@Fabius: Wazze, elolvastam a választ is, ez állat. A válasz lesöpri azt a primitív tákolmányt, amit ezek a szerencsétlenek kiküldtek a Tilosnak. Bakker, hol a f.szban élnek ezek a szerencsétlenek? A hosszú haj is tilos lesz januártól és a farmer is, vagy mi???? Ezek köcsögök!
@Fabius: Azért az a levelet is elolvasnám, amit majd Dopeman és Döglégy válaszol... :))
@Boli:

Nem az volt a kérdés, el fogják-e vetni a sulykot, hanem az, mennyire :-D
Háááát, ennyire sikerül, amint az látszik.
@Boli: nekem vidám ébredésem volt, hála a közpénzen finanszírozott ráérős picsogóknak ott a leszokott (?) alkesz hivatalában.

Az inkriminált számot is meghallgattam... Hát, kívánom minden szentfazéknak, meg magunknak is ebben az országban, hogy a közoktatásban a 16 év alattiak olyan szinten értsenek angolul, hogy egy rádióban, egyszer, a szöveg leírt változatának egyidejű olvasása n é l k ü l meghallgatott szám is maradandó nyelvi, valamint erkölcsi károsodást okozzon zsenge lelkükben.

Ilyen nyelvi készség eléréséhez akár többletadóval is szívesen hozzájárulok, cserébe nyugodtan küldjék havat seperni a köztisztviselői terpeszkedés helyett a firkálmányt aláskríboló főov. asszonyt, meg a keze alá dolgozó fordítót is, - kivéve persze, ha guglis ócsóság ferdített, amit azért kétlek, gondolom, pár százezret ő is felnyal valahogy.

Adja az ég, hogy minden l6 év alattink értse úgy az amerikai szlenget, hogy aztán már csak a lelki üdvükért kelljen templomba szaladgálni mínusz 10 fokos téli napokon, este 9 előtt.
Ma még nem t i l o s a seggfejeken röhögés, ugye?
most akkor miért nem írta alá még a Pali

egész éjszaka forgolódtam, mert úgy kellett lefeküdnöm, hogy nem tudtam mit csinált a Pali

hogy fog ez az egész életbe lépni időben, emberek?
@konyvline: remélem, elmondták már azóta neked, de ez NEM rend a médiában, ez egy olyan gumitörvény, ami arra ad jogosultságot a kormánynak, hogy BÁRMIKOR, BÁRMILYEN INDOKKAL büntessen olyan médiát, ami olyan híreket, véleményeket, filmeket, riportokat, stb. hoz le, ami a kormányunknak nem tetszik.

ERGO: ha egy blogíró el szeretné kerülni azt, hogy 25 milliót fizessen, akkor a következőket teheti:
- NEM ír olyat a kormányról, nem fogalmaz meg kritikát (ez a rosszabb)
- MEGSZŰNTETI a blogját (újságját, tv-jét stb.) itt MO.-n, kiviszi külföldre vagy külföldi szerverre.

Egyik sem jó, beláthatod. Az egyik miattam nem jó, mert én nem akarok olyan országban élni, ahol a kormány mondja meg, mit olvashatok (ezért van kiakadva az EU, mert ez a szólásszabadság kemény korlátozása), illetve a második meg igazából ezeknek a hülye barmoknak nem jó, mert ha kimennek a tv-k, blogok, netes oldalak (pl. index + blog.hu), akkor szerinted hány millió forint adótól esik el az állam?

Ha emiatt lesz párszáz munkanélküli, akinek kiesik a jövedelméből az adó? Akinek ellátást kell fizetni??

Kezdem tényleg azt hinni, hogy ez rosszabb, mint Kádár. A döntéseinek a gazdasági kihatása cseppet sem érdekli.

HOGY SZAVAZHATTATOK ERRE???
(Most konkrétan ez egy költői kérdés! :D)
A comment.blog.hu-n azt írják, hogy a most kiadott közlönyön kívül még 3 lesz az idén,
tehát még simán beférhet a Pali áláírása

nemrég került fel a netre egy mai közlöny, ebben van bent a költségvetési tv.
nem ér a nevem káposzta a fejem köztársasági elnök elvtárs aláírta.....
A NEMZET TOLLA aláírta. Most hallottam a rádióban. Baxxa meg a nénikéjét.
Igen, aláírta...

Kíváncsi leszek a blogok újévi első posztjaira.
@Fabius: MEGTÖRTÉNT AZ AKTUS! Mindjárt jobban érzi nyalipalink magát, ha a nyelve a helyére került és felfényezhette vele Bölcs Vezérünk (Var)ánuszát... Köszönjük palesz, nem csalódtunk benned!!
“Az érdem itt koldusnak született
És hitvány Semmiségre pompa vár
És árulás sújt minden szent hitet
És Becsületet rút gyanú aláz
És szűz Erényt a gaz tiporni kész
És Tökéletest korcs utód gyaláz
És Érc-erőt ront béna vezetés
És Észre láncot doktor Balga vet
És Hatalom előtt néma a Szó
És Egyszerű kap Együgyű nevet
És Rossz-kapitány rabja lett a Jó.”
Pali bácsi ma is leült az asztalához, megnézte az aláírandókat hogy asszonygya:
-ebédjegyek - rendben
- levél ámerikába gyerköcöknek - rendben
- médiatörvény - rendben
- új IGEN feliratú stempli -rendben
- Viktornak ajándék holnapra - rendben.
Azután felállt, megtörölte nehéz munkától megizzadt homlokát és hazaindult...
Holnap is nehéz napja lesz, el kell mondani egy köszöntőt az elégedett, mindenben korrekten tájékoztatott polgároknak.
Köszönjük Pali bácsi.
A médiacenzori törvény áterőltetése nagyhonnagy banki. Át fog menni az Alkotmány Bíróságon is, hiszen a Vatikáni Szerződés is átment hiszen akkor az alkotmánybírák 80% érintett volt valamelyik keresztény egyetem, főiskola, vagy egyház tekintetében. Most meg már pártfunkcionárius a többség lassan.

Ez volt az FMPSZ-KDNP öszödi beszéde és hát majd hallgathatjuk megint a mondókát a tömegektől, csak most más névvel. Valahogy így:

"Orbán takarodj!!!"
@Fabius: megnéztem. És nem értem. Kifogásol, oké. Indokolja is, nagyon helyes. És jön, amit nem értek: kifogásának tárgya a 16 éven aluliak zsenge lelkének megrontására alkalmas zeneszám, angol nyelven előadva, egészen pontosan amerikai angol, sűrűn telehintve gengszter-szlenggel. És mivel roppant sokan tettek nyelvvizsgát angolból, ezért sokan megérthetik. Rögtön korekt akar lenni, ezért közli, hogy a 16 éven aluliak angol nyelvismeretének általános szintjéről nincsenek adatok, viszont e korosztály sok angol nyelvű zenét hallgat, netezik, stb, ahol sokat tanulhat (mint alternatív nyelvtanulási lehetőség...) az angolból, tehát feltételezhető (!!!), hogy azért sok 16 éven aluli elég jól beszélni inglis lengidzs. Megint elkapja a "korrekteskedési" fíííling az iromány szerzőjét, így aztán megemlíti, hogy hát ugyi viszont a kifogásolt szöveg ameriaki angol, ráadásul tele szlenggel, aminek a megértése (pláne elsőre..) már azért nagyon magas szintű nyelvismeretet kíván, node a levél szerzője gyorsan túlteszi magát ezen és megállapítja: akkor is-mégis megértheti azt rengetegszer nagyonsok 16 év alatti zsengeség, merthogy oly egyértelműek a szleng szavai, meghát, ugye, feltételezhető, hogy sokan beszélni angol...
1: brit irodalmi angol, amit a suliban tanítottak-tanítanak, és a nyelvvizsgán számonkérnek, köszönő viszonyban sincs a hétköznapi brit angollal, nemhogy az USA-szlenggel.
2: a suliban oktatott-stb angol kapcsán sincsenek adataik, ezzel együtt simán feltételez a levélíró valamit, amit aztán tényként kezel a továbbiakban
3: mint ahogyan azt is tényként kezeli, hogy a feltételezésen alapuló brit angolos nyelvismeret birtokában egyértelmű amerikai szleng-szavak simán megérthetőek, így azok aztán lazán kifejthetik romboló hatásukat a 16 év alattiakra. Óh, bárcsak ily egyszerű és sima ügy lenne a nyelvtanulás-ismeret, akkor tán több főiskolát-egyetemet elvégző hallgató vehetné át a diplomáját, amit nyelvvizsga hiányában kénytelen később kikérni, sokszor 1-2-3 év múlva....

Szóval, én vagyok ilyen hülye vagy a jövő már elkezdődött?? ................
süti beállítások módosítása