Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.02.15. 08:00 Fabius

Demszky és az örömszerzés

Címkék: bkv demszky hagyó mesterházy ernő

Demszky Gábor nem szerez örömet.
Röviden: mert nem és kész.
Bővebben: nem akar kedvében járni politikai ellenfeleinek, és ezzel a lépéssel börtönben rohasztani az ártatlanokat.
Honnan ez az ártatlanos attitűd Gábor? Mostanában Morvai Krisztina szinkronizál, aki szerint Budaházy egy hazafi? Ha ő szabadságharcos, akkor Mesterházy Ernő a haza bölcse, Hagyó Miklós pedig maga Zrínyi Miklós. Csak ő nem saját pénzén állította fel seregét, hanem a BKV-val fizettette ki. De egy pici szépséghiba igazán belefér.

Egy egészen kicsit ingerültre vette a figurát Demszky Gábor tegnap a tévékettő naplójában. Gondolom unhatja már szegény ezt az örökös piszkoskodást minden médium és hírműsor részéről.
Ne csodálkozzunk, ha főpolgármester úr picit jobban elragadtatja magát a kelleténél, mikor a felelősségét firtatják naphosszat:
 

 

 

 

 

 

 

Így már értjük, tiszta és világos a kép. Főleg, mert bölcsen rávilágított: csak a rendőrség képes felgöngyölíteni egy ilyen horderejű, rendkívül sokszereplős csalási ügyet. Olyan sokszereplős, hogy szerinte lehetetlen konkrét példát mondani rá. Naná. Hátha pont azt nem vallotta be még senki, amivel ő felelőtlenül példálózik, mielőtt a vallomásokkal tisztában volna. Hagyó Miklósról szívesebben beszélt:


 

 

 

 

 

 

 

 

Mesélt a rá annyira jellemző empatikus képességéről. Mélyen együtt érzett alpolgármestereivel, akik nettó 500 ficcset vittek haza havonta, ezért jutalmazta őket akkor is, ha szarul dolgoztak. Hangsúlyozta, Hagyó vagyonos ember, nem volt rászorulva a jutalom bónuszra, de ő nem akart vitákat ebből:
 

 

 

 

 

 

 

Mesterházy Ernő láthatóan érzékeny pontja ennek a mérhetetlenül empatikus embernek.
 

 

 

 

 

 

 

A városháza bölcse tegnapra baráti tanácsadóvá minősült, akinek kapcsolatteremtő, kapcsolatépítő képességei nélkül nem működött volna a város. Információgyűjtő és összegző képessége pedig egészen rendkívüli. Egészen rendkívüli módon került sokba nekünk.

Ennyi igazságtalanság után nem csodálkozom, hogy Demszky nem akar örömet szerezni ellenfeleinek. Nekünk választóknak pláne nem, pedig méltó búcsút rendeznénk neki nagy örvendezésünkben. Lenne felszalagozott Combino szimulátor a városligetben, "20 év-1 katakomba" címmel fáklyás kirándulás a metróalagútban, villamosok tükörtörő versenye a Szabadság-hídon, "Ki tud többet a Margit-híd felújításáról?" kvíz a Bem rakparton. Éjfél előtt Ady Elbocsátó szép üzenetét elszavalná Tarlós István, pontban éjfélkor a BKV összes garázsában félárbócra eresztenék a zászlókat, és a szolidaritásból túlórázó sofőrök dudaszóval búcsúznának könnyeiket nyelve.

Ám Demszkyt mindez nem hatja meg. Ő inkább tett még egy utolsó, kétségbeesett kísérletet:

54 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr941759103

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Firka 2010.02.15. 17:53:12

Egy utazó filctollas kommentje az egyik BKV járművön:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

már elvonási tüneteim voltak, hogy egy hétig nem tudtalak olvasni :D (szólj, ha túl mélyre ment :) )

egyébként Demszky baromi egyszerűen tudna örömet okozni sok-sok embernek...
Jók a képszövegek!
Alig 20 éve, hogy Demszkyt egy rettenthetetlen bátor vitéznek tartottuk, amikor március 15-én rendre hallottuk a rádióban, hogy bevitték a rendőrök rendszerellenes szervezkedésért. Gondolta volna valaki (saját magát is beleértve), hogy két évtized múlva egy depis és zavarodott tolvaj lesz belőle? Olyan, aki a hurok szorultával sorra mocskolja a pénzes pajtásokat, ahelyett, hogy végre férfi lenne és venné a kalapját. Szánalmas figura.
@lobellone: Biztos hallottad már, h a hatalom korrumpál...
Nem az a baj, hogy szánalmas, hanem az, hogy túl sokba kerül. Az SZDSZ a legkisebb párt, de itt van a legtöbb pénz. Vajon honnan? Mesterházy vajon honnan finanszírozta volna az MDF-es szövetséget?

És ez 20 éve tart.
Az első és az utolsó kép nagyot üt :-D Demszkynek tépázottak az idegei, Mesterházy a kasszakulcsot is vihette magával az előzetesbe. Ott lóg láncon a nyakában, különben mire kiszabadítják, elköltik "tanácsadásra" rutinból.
Műfogsorra költötte a pénzt...
@Gróf Úr: Hát ja...az emberi természet velejárója...egy demokráciában csak egy módon lehet(ne) kordában tartani: tényleges következményekkel járó törvényi szigorral...egyszerűen a kezére kell verni, mint a gyereknek, ha túl messzire megy...mert a hatalmasok bizony inkább előbb, mint utóbb hatalmaskodni kezdenek...itt a gyönyörű példa.
Hát a maoistából liberális lett, most meg játsza a naív embert, akinek keze alatt 20 évig szétlopták a várost és ő nem is tudott róla.
A 4-es metrónál mennyi minden fog kiderülni?
Képek nagyon ütnek! Kurva jó lett! :D
Kirrály! :)

Demszkyt már le kéne húzni a vécén...
demszkijj egy elmebeteg zsidó
Végignéztem én is az interjút a Naplóban. Valójában nem mondott semmit. Érthető.
Nehezen kezelhető az a probléma, hogy, ha nem tudott semmiről akkor pocsék polgármester, ha viszont tudott, akkor még rosszabb.

Mellesleg: Aki dolgozott már akármilyen nagy hivatalban, minisztériumban az tudja,
- erősen valószínűtlen, hogy semmiről sem tudott. Ha ez igaz lenne, és ennyire nem kísérte volna figyelemmel az alatta zajló dolgokat, akkor egész egyszerűen nem tudta volna megtartani a pozícióját ennyi ideig.

Arra is kíváncsi vagyok, mikor kerül elő a "jó szándékkal dolgoztam, politikai támadások áldozata vagyok" klisé. Addig marad a "majd a rendőrség kideríti" című időhúzás. Ami ugye évekig tart majd, (de a választásokig biztosan).

Legyünk realisták. Most is több tízezer olyan választó van aki a jelenlegi gyakorlatban meg sem fogja érni, hogy akár csak halványan kiderüljön mi is történt. A többit pedig addigra talán már más foglalkoztatja.

Néhány év kispad, szakértősködés, elnökségi tagság a kapcsolatokkal, aztán újabb politikai szerep...

Mi magyarok kicsit olyanok vagyunk, mint az egyetemista srác a két hetes sátrazás utolsó napjaiban. Valahogy mindig elővesszük a kéthetes zoknit, mert igaz, hogy bepiszkolódott annak idején, de még mindig tisztább, mint ami épp rajtunk van...
Nem kell mosnunk.
A zokninak meg csak várni kell. No meg ügyelni arra, hogy ki ne dobjuk.
@belekotty: A DBR éppen most kapott 5 milliós sarokban térdeplést, és kötelezték őket nyílt közbeszerzési eljárás kiírására FIDIC mérnök ügyben.

De persze a DBR is kizárólag a metró érdekeit tartja szem előtt.
kedves Zrinyi Miklós ne sértödj meg
ezekkel egy lapon:)
és biztos nem kaptál jutalmat
abból az okból kifolyólag, mert kevés volt a fizetésed:)
mármint Zrinyi
@Vagyok, aki vagyok...: Üdv itthon :-)

@napkutya: Bárándy már elérte, hogy védence -Balogh Zsolt- olyan vallomást tegyen, amit titkosítani kell. Ebből nem évtizedes Kulcsár ügy lesz, hanem 50-80 évre titkosított Nyírfa gate. Mi sem fogjuk megérni, mire kiderül az igazság.
@Fabius: miért kéne titkosítani azt, hogy egy maroknyi tolvajzsidó lebukik?
@tony zionist: Erről kérdezd meg Bárándyt vagy a nyomozó hatóságokat, mert én is csak keresem a választ:

varanus.blog.hu/2010/02/09/a_bkv_titkok

De Balogh 30 oldalas "feltáró" vallomása már titkos, ez tény.

Figy, mi lenne, ha megpróbálnánk úgy beszélgetni, hogy a zsidózást kihagyod belőle? Használj bármi más jelzőt, légyszi.
@Fabius: az a baj, hogy ha rajtam múlna, nem kérdezősködnék, hanem csak simán falhoz állítanám őket...

1. mi az a zsidózás? ilyen fogalom nem létezik. nehogy már egy ilyen kreált,m semmit nem jelentő szarsággal kössük meg a saját kezünket.

2. miért használnék másik jelzőt? ez tiltva van? nem hívhatom őket lesothóiaknak, sem peruiaknak, mert zsidók.

vagy talán bárándy, mesterházy, demszky, steiner, böhm meg a többi nem zsidók? de. akkor miért ne nevezhetném meg őket?

ez egy zsidó maffia: etnikai alapon szerveződnek, és minden velük kapcsolatos negatív sztereotípiát igazolnak.
@tony zionist: Nem szeretem, ha faji/vallási alapon különböztetünk meg embereket. Ha valaki büdös keresztényezne, rohadt nácizna azt is megkérném, ne tegye.

Vedd ezt figyelembe légyszi.
Egyébként már értem miért voltak a 90-es évek elején a zsidó származású és tisztességes közhivatalnokok beszarva attól hogy az SZDSZ bekerül a kormányba. Pontosan tudták mi fog történni.
@Fabius: azért álljon már meg a menet. ha egyszer zsidók, akkor miért ne lehetne ezt kimondani?

nem mi különböztetjük meg őket, hanem a természet. ha osztrákok lennének, akkor annak hívnám őket, de nem azok.(gondolom azért nem is sírnál)

de ezentúl a kínait se nevezzük kínainak...
@tony zionist: Könnyen elképzelhető, hogy 10 év múlva már a "kínai"-t nem lehet kimondani.
@belekotty: javaslom a Majdnem halott újságíró nem hazudik című könyvet.

egy MSZP közeli zsidó újságíró írta, és úgy tervezte, hogy már halott lesz, mire megjelenik.
abban van leírva, hogy a dob utcában van egy mondás: "ha még egyszer lesz holocaust, az csak az SZDSZ gátlástalanságának lesz a következménye"

ugyanitt ugyanő leírja, hogy mely zsidó személyek az SZDSZ ügynökei az MSZP-ben. pl Gál Zoltán.

"(Révész kocsijába ülve megkérdezem: Mondd, mi a biztosíték arra, hogy a kék urak nem viszik már az idén kenyértörésre a dolgot? A választól tényleg megáll a szívverésem:
"Tudod, ha ez akut veszéllyé válik, hát majd leülünk velük egy kicsit beszélgetni. És megemlítjük, hogy ha nagyon akarják, akkor 6-8 hétre elengedjük a gyeplőt, szabadjára engedjük egy kicsit a legszélsőbb jobboldalt, és majd kiderül, hogy az első pogromszerű kilengsek után is olyan elszánt marad-e a Mérleg utca."

Szatmári J István: Majdnem halott újságíró nem hazudik.245-246. old.

books.hu/majdnem_halott_ujsagiro_nem_hazudik
Ez az ember egy rettenetesen leépült heroinista, akinek a kábítószertől már a fogai is kihullottak, így műfogsorra kényszerült... Idegállapotának hullámzásai természetes következményei leromlott mentális és fizikai állapotának... Elvonóra szorul...
@vagyok59: miért ne lehetne kimondani? nem hallottam még arról, hogy a kínai besértődne azon, ha kínainak hívod.

ez csak valami hazai zsidó perverzitás, hogy nem lehet kimondani, hogy kik ők, mik ők. nem lehet észrevenni, hogy etnikai alapon szerveződő, politikai maffiát hoznak létre.
@tony zionist: Ha a kínait kínainak, az osztrákot osztráknak hívod, akkor a magyart magyarnak kéne. :-)

A hasonlat akkor találó, ha a kínait szemét buddhistának és taoistának hívod.

De ez nem tartozik a tárgyhoz.
@Fabius: a magyart magyarnak hívom. a zsidót meg zsidónak. hol itt a probléma?

"De ez nem tartozik a tárgyhoz."
sztem se, ezért ne ezen lovagoljunk. nem kell ez az álPC. csak nálunk van ilyen beteg elvárás, hogy a zsidót ki sem szabad mondani, meg sem szabad nevezni, fel sem szabad ismerni.
érdekes ez a középre rendezettség!:)
demszkijnek sajnos senki nem magyarázta el, mit jelent a "politikai felelősség" fogalma. különben nem mondott volna akkora ökörséget lányos zavarában, hogy "a politikai felelősséget vállalom, ... DE ... nem mondok le!" itt mindenki tudja, hogy a politikai felelősség az, hogy ha gebasz történik az általam politikailag felügyelt területen, azért én felelős vagyok, politikailag. Ez pedig csak azt az egy dolgot jelentheti, hogy tekintettel arra, hogy bár felhatalmazásom, és így lehetőségem lett volna a gebasz megakadályozására, ezt nem tettem meg. ezért ebben az esetben egyetlen dolgot tehetek, amennyiben komolyan veszem magam: lemondok a tisztségemről. (gyk.: fajsúlyos - pl. gazdasági, korrupciós - ügyekről beszélek, nem kell jönni a bliccelés miatt is le kell-e mondania kérődzéssel)
az pedig, hogy azért nem mond le, hogy ezzel ne okozzon örömet az ellenfeleinek (mára kb. a zemberek 99%-a), olyan kifordított, antidemokratikus gondolkodásra utal, ami csak egy egykori maoistát (ti. demszky) jellemezhet. hiszen így SOHA nem kell lemondania! sőt! minél többen utálják, annál kevésbé! érti mindenki, nem ragozom tovább. csak rögzítsük, ha később vissza kellene emlékezni rá.
"Maó hónap én!" evör
:) Nem kellett volna kérned. Elszabadult a pokol. :)
Demszky nem okoz örömet se a választóinak... se a politikai ellenfeleinek.

Szerintetek... ha van egy kanos Dán dogom... okozna legalább neki "örömet" ?

Elég szájjal..nem kell rosszra gondolni.

:D
@Fabius: En Kinaban elo magyar vagyok, ok meg Magyarorszagon elo zsidok. Legalabbis a zsido barataimon kivul mindenhol ezt hallom visszacsengeni a kozosseguk felol. Szoval ok maguk allitjak, hogy nem magyarok hanem zsidok, innentol barkinek szabad joga ugy hivni oket ahogy ok hivjak magukat. Abban sincs semmi kirekeszto vagy serto, hogy engem laowai-nak, idegennek hivnak Kinaban, ha zsido lennek, zsidonak hivnanak, ahogy egy ujgurt (aki muszlim is) pedig Ujgurnak.

Koztudott teny, hogy ez a neven nevezzuk a dolgokat es zsidonak hivjuk a zsidokat akik nem akarnak magyarok lenni hanem a sajat koreiken uzletelnek, bunoznek vagy csak megbiznak egy film, reklam vagy Hungaroring vezetessel, azok nem kozenk .tartoznak, hanem pont annyira laowai-ok mint en Kinaban. Azert nem szeretik ha zsidonak hivjuk oket, mert igy valoan kiderul, hogy csakis a berkeikeben belul osztogatjak a hatalmat, poziciot, befolyast es korrupcios ugyleteket akarmirol van szo, sulinet, velence, FKFV, privatizacio, BS felgyujtasa es elherdalasa stb stb stb mind mind hozzajuk kotheto, es kurvara felnek a tobbseg haragjatol. Tok jogosan.

Ha minden bunozot vagy oktalanul pozicioban levot rendre tennenk, csak a jo es rendes zsidok (es ciganyok) maradnanak, senkinek nem lenne oka gyulolni oket, de amig az igazsagszolgaltatas ennyire impotens es korrupt, addig marad csak az altalanositas es a kozosseg elleni gyulolet!!

Persze a zsidok es ciganyok miert erdeklodnenek a maradek becsuletes kozosseguk tagjai sorsa irant ha azzal a sajat bunozoi multjukat es jelenuket es jogtalan elonyeiket veszelyeztetnek?! Es kik tudnak az igazsagszolgaltatast es torvenyeket megerositeni??? Bingo!
Kár úgy tenni, mintha mi budapestiek nem volnánk felelősek Demszky regnálásáért. Mi választottuk meg (én ugyan nem) őt sorban egymás után. Ráadásul ha végre sikerül őt eltakarítani, akkor sem oldódnak meg a bajok, mert annyi csődöt hagyott ítt a nyakunkra, hogy ki sem látszunk belőle...és akkor még a tetejében ott vannak a korrupt hivatalok tele a kliensekkel.. Mert azt senki ne gondolja, hogy Hagyó, Mesterházy, Hunvald elegendő volna ekkora korrupció lebonyolítására. Őket komoly háttércsapatok és emberek segítik... Csak egy példa: amikor lebukott a BKV jogi igazgatója, akkor kit neveztek ki az élére?????? HÁT A HAVERJÁT, VALAMI TOMASICSOT...AKI VÁLTIG ÁLLÍTOTTA, HOGY AZT A SOK ROSSZAT EL SE TUDJA KÉPZELNI A FŐNÖKÉRŐL...Vajon hány haver, cimbora lapul most a bokrok és az íróasztalok mögött várva az aktivitásra felszólító harsonák hangját?????Őket mikorra sikerül kitakarítani.
Az iratmegsemmisítők pedig szépen dolgoznak.. a MÁV-nál is az MVM-nél is a cigányságot támogató alapoknál is (lásd Hága Antónia nyilatkozatát..)és még ki tudja hol...
"@napkutya: Bárándy már elérte, hogy védence -Balogh Zsolt- olyan vallomást tegyen, amit titkosítani kell. Ebből nem évtizedes Kulcsár ügy lesz, hanem 50-80 évre titkosított Nyírfa gate. Mi sem fogjuk megérni, mire kiderül az igazság."

Bárándy ex-igazságügyminiszter védte(többek között) Princz Gábort a Posta bank perben. Tudjuk az ítéletet, 3,5 MFt büntetés. Miközben összesen kb. 240 milliárd HUF kárt okozott Princ az adófizetőknek. Hát ezért kellene Bárándyt többek között börtönbe zárni!!! Még hogy Bárándy sztárügyvéd!! Lófaszt!! Egy velejéig korrupt gazember, akinek ügyvédi tevékenysége jószerével abból áll, hogy az "igazságszolgáltatás" korrumpálható figuráival összejátszva, felmentessen fehérgalléros bűnözőket és 1000 milliárdokban mérhető károkat okozzon a magyar adófizetőknek. Ugye kedves "gazságügyiminiszter" úr?
@tony zionist: Féligazságokat írsz. Ez a nagyin kártékony populizmus eredménye. Inkább ne tápláld te is.
Talán te még fiatal vagy, hogy emlékezz milyen érzés volt az osztrák sógoroknál a "Magyar NE lopj!" feliratot olvasni sok hazánkfiának, akinek eszébe sem jutott ilyesmi és örült, hogy nyugatra mehetett.
De talán kérdezz meg néhány idősebbet, aki szembesült vele.

A másik dolog, meg ha nem érted, hogy Magyarországon miért más "zsidó"zni, mint "kínai"zni, akkor olvass kicsit utána, hogy a II. világháborúban mitől volt más a magyar és az európai holocaust. (Időbeliség, társadalmi elfogadottság, nyilas terror)

És hogy a topichoz is szóljak. Szánalmas amit Demszky csinál. Tényleg olyan, mintha majomcsapdában lenne. Ameddig nem engedi el az ételt, addig nem szabadul. De nem engedi és így csak nyivákolni tud.
@Chaoyang: És kínában a meglehetősen korrput kínai hivatalnokokat hogy hívják?
@treffhetes: 囚犯 Prisoner 3426273 you have visitor!
Nos, én ismerek korrupt magyarokat is.
Azokkal mi legyen?

A Demszky meg - hát nekem is óriási csalódás. Nme választottam meg, persze, vidéki vagyok...hehe.
De ahogy indult 20 éve, mint a gáncsnélküli lovagok leggáncsnélkülibbje, a III/III-as üldözött ellenzéki, a az új rend(szer) hírhozó arkangyala... és most egy hisztérikus bürokrata, aki védi a mundér becsületét, pedig az elv-társai már rég elásták az övéket a kert végében... Ez politikusnak is elfelejtett lenni az évtizedes vezérkedés közben.
Az SZDSZ-esek is hülyék voltak, hogy hitbeli kérdést csináltak abból, hogy Ő legyen a város legelső szolgája. Na jó, osztogatott biztosan zsíros dolgokat, de észre kellett volna venni, hogy elkopott már a hősük! Voltak jelek: a terepjáró, az adriai villa...
Nos, akkor ülünk a pálya szélén, és nézzük az iszapbírkózást. Mi gazdagok vagyunk ÉS sokat keresünk, nyilván, mert nem kaptunk jutalmat, és ilyen költséges szórakozásaink vannak, mint az illusztris névsorhoz köthető gárda pénzelése,
Ha lenne egy időgép, mely korunkba repitené Demszky 1987-s önmagát, sztem legalább 28X köpné szemen saját 2010-s lényét, azért a 20 évért amit a hatalomban tobzódva, saját "tökéletességétől" (sic) eltelve ténykedett...
Az utolsó képnél már volt röhögés.
Az a furcsa Demszky-ben és úgy ált. a politikai elitben, hoyg azt gondolják a világ értük van. Pedig nem. Ők vannak a világért.
Valahol ez is félre siklott :/
@Aldobói Feldob: "Előzetesben" elmondanám, hogy nem vagyok jogász, tehát nem a mundér becsülete a tét. De: Ha Bárándy elérte ezt, az csak arról szól, hogy alaposan ismeri a játékszabályokat és így képes albínót csinálni a szerecsenből. Ha ez szakma, akkor ő ebben jó.

Ami számomra az aggasztó, az az, hogy azokat a játékszabályokat amik ezt lehetővé teszik, épp azok határozzák meg, akiket a törvények nyomán kellene számon kérni. No meg az is, hogy ezt ők is tudják.

Nekünk magyaroknak nem a hülyeség a legnagyobb ellenségünk a parlamentben, hanem a számító önérdek.

Csak egy egyszerű összehasonlítás: ha egy magáncégnél dolgozol, és HÚSZ munkaév alatt évről-évre szarabb lesz az üzletágad, mint mikor elkezdted, akkor úgy kirúgnak, mint macskát szarni.

Ugyan nézzük már meg az ismert képviselőinket, hány ciklus óta hol vannak... (A széksort felejtsük el, -bár van egy-kettő ahol nagyot fordult a köpönyeg...)

Mindegyikük volt már hatalmon és ellenzékben is!
Demszky Gábor bizalmasa Mesterházy Ernő.
Mesterházy Ernő felesége Mécs Mónika.
Mécs Mónika apja Mécs Imre.
Mécs Imre felesége Magyar Fruzsina.
Magyar Fruzsina testvére Magyar Bálint.
Magyar Bálint felesége Hodosán Róza
Hodosán Róza volt férje Demszky Gábor

És Gáborunk nem tud semmit...
@lobellone: ez komoly? mindenestre k* jól hangzik :)bár elvált feleségekkel, apósokkal nem mindig felhőtlen a kapcsolat :)
@Chaoyang & Vagyok, aki vagyok:
Több helyen megjelent már "Beltenyészet" alcímmel, gugli mutatja is.
Hmmm... és Demszki nem tudott semmiről.
Pedig a Bús Balázs két éve már figyelmeztette.

index.hu/belfold/budapest/2010/02/15/bus_balazs/

Szorul a hurok Gabika!
Bús Balázs azt írta: "erkölcsileg elfogadhatatlannak és demokratikus jogelvekkel összeegyeztethetetlennek tartom azt, hogy egy pártpolitikai érdekeket kiszolgáló kiadvány döntően a fővárosi adófizetők pénzéből működtetett vállalatok hirdetéseiből tartsa el magát."

A kerület tájékoztatása szerint a levélre Demszky Gábor nem válaszolt.
@C._de_Berzsián:
"A Demszky meg - hát nekem is óriási csalódás. Nme választottam meg, persze, vidéki vagyok...hehe.
De ahogy indult 20 éve, mint a gáncsnélküli lovagok leggáncsnélkülibbje, a III/III-as üldözött ellenzéki, a az új rend(szer) hírhozó arkangyala.."

Gabika életrajzából az nem túl ismert hogy az egyetemen fegyelmit kapott annak idején a maoizmus terjesztéséért.
Így jár az, aki egy párhuzamos univerzumból érkezik: nem tud semmit. Tudathasadás.
@pavor nocturnus: Álljunk meg egy szóra!
Tényleg hernyós???? Ez feltételezés vagy alá van támasztva?
(Mondjuk olyan szinten van szétcsúszva és lelassulva mint egy hibernált angolna, és kb. úgy is néz ki.) Bár a - mostanában kommunikált - depi se lehet rossz:
Beviszi a sofőrje, kinéz az ablakon: - Na ma sincs kedvem polgármesterkedni, baszódj meg Budapest!
@Karmadealer: Urban legend bár, de a szimptómák alapján teljességgel hihetőnek tűnik...
süti beállítások módosítása