Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.09.23. 12:32 Fabius

Terrortámadás érte hazánkat!

Két közepesen teleszart búvárruha beszélget:

- Elég kemény vagy már, gecó?

- Ahham, asszem...

- Akkó'feszíccsünk!

6umagdwht0mcocg8s.jpeg

Igaza lett ennek Simicskó Pityunak, tényleg bármikor előfordulhat itt holmi terrortámadás. Ő meg a másik csicskalángosra érett máris végrehajt egyet a rekeszizmok és a józan ész ellen.

334 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7111737697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reggel hallottam ezt a rendezői jobbon álló hülyét nyilatkozni arról, hogy semmilyen atrocitás nem éri a menekülteket a magyar határon. De ha tudomása lenne ilyenről, az ellen a leghatározottabban fog fellépni!
Fellépés indul!
Ez jó.:D:D:D

index.hu/mindekozben/poszt/2016/09/23/mar_budapesten_is_vannak_no-go_zonak/

Hallottam egy no-go faluról, oda már a kádárizmusban sem mertek még a rendőrök sem bemenni.
Szíjjártó londoni és más európai országokban vizionált no go zónáival kapcsolatban csak annyit tennék hozzá, hogy Budatesten is van jó néhány olyan negyede a városnak, ahol ha kiraknám éjjel Petikét az autójából, akkor csak nézne, mint hal a szatyorban.
Például Hős utca, Diószeghy Sámuek utca, vagy a Népliget elhagyatottabb részei. Szóval nem igazán tudom, hogy miről beszél ez a fasz. New Yorkban 1984-ben nappal sem volt életbiztosítás fehér emberként gyalog besétálni Harlembe. Szóval ez a dunakeszii csodacsatár gondolkozzon el azon, hogy mikor beszélnek hülyeségeket.
Dikkmán, lobogtassad a köteg öccázast more!
Sötét balfaszok...
"Hát ki a búvelcseszett jó élet ez a lelki nyomorék, aki úgy hiszi, hogy személyesen ő a Jóisten? Egy uralkodó, aki nem köteles beszámolni az alattvalóknak semmiről. Egy félresikerült diktátorocska, aki olyan szintű szerepzavarban szenved, hogy fel sem merül benne: ő az ország szolgája, nem pedig a hadura.

Miféle újságíró az, aki egy ilyen választ eltűr? Ahogy a miniszterelnök nem önmagát képviseli és nem érte van a rohadt ország, hanem éppen fordítva, úgy az újságíró sem hobbiból, pláne nem a fizetéséért bohóckodik ott, ahol van. "

kolozsvaros.com/2016/09/22/hat-ki-a-buvelcseszett-jo-elet-ez-a-lelki-nyomorek-aki-ugy-hiszi-hogy-szemelyesen-o-a-joisten/

Ez a két balfaszjóska csak a cigánytempót próbálja utánozni a maguk primitív és ecceri módján. Merthogy csak le esik némi zsé, ha lazára veszik a figurát, vagy majd a sitten később hátha kikerülik őket a nehezebb arcok... Azért majd cicukák a szappanért óvatosan hajoljatok le!
@Layos: Ez jogos. Sajnos erősen kérdéses, hogy létezik-e a gondolkodás mint opció ennél a balfasznál.
@The Ghost Wolf: Nézzétek meg, egy net-művész kimutatását erről a bizonyos no gone zónáról, magában foglalja a parlamentet, és az MNB-t:-))
Hiányolom róluk a kilós fukszot, meg mögülük a bömöst.
Húú b@ssz@+, én nem szok megijedni a saját árnyékomtól, de most nem szívesen lennek a migránsok helyében.
@húzzad neki shakespeare: Tavaly nyár óta ők is csak nagyon vékony sugárban érkeznek a határra. Simicskó, meg az a másik szép arcú világgá ijesztették őket.
@taga20: :))))))))
Remélem, nyaralni is a jugó vagy bolgár tengerpartra járnak, nem holmi újgazdag sznob Kajmán-szigetekre, meg Bahreinbe :)
Csak lábjegyzetként:

Simicskó valóban gyakorolja a harcművészetet, konkrétan Wing Tsun-ozik. Nem is alacsony szinten. Én nem szeretnék tőle kapni egy taslit.

Hogy pártutasításra mit kell mondania, az meg egy másik dolog. Van az pénz...
"...döntésében viszont a Kúria felülbírálta az NVB korábbi határozatát.
Eszerint a Magyar Időkben szeptember 6-án megjelentfizetett kormánypárti politikai hirdetés sértette a választás tisztaságára, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlásra vonatkozó alapelvet
azzal, hogy alig volt látható rajta a megrendelő, azaz a kormány.
A bíróság szerint nem felel meg a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás követelményének az olyan fizetett politikai hirdetés, amelyből magából egyértelműen és nyilvánvalóan nem állapítható meg, ki volt a megrendelője, és az sem, hogy az országos népszavazási kampányban kinek a támogatására ösztönöz. Mindez nem egyeztethető össze a népszavazás tisztaságára vonatkozó alapelvi rendelkezéssel sem a bíróság szerint."

No, akkor a közösségi autóbuszokon látható plakátok sem felelnek meg a Kúria döntésének, mert az utas illetve a buszt néző polgár azt nyilvánvalóan nem tudja elolvasni menet közben, hogy a hirdetést ki rendelte meg ( a kormány, a fidesz, vagy magától kezdett kampányolni egy állami vállalat, ami ugye közpénzből működik, vagy a volános dolgozók adták össze a plakátokra valót ), és kinek a támogatására ösztönöz. Nesze neked népszavazás tisztasága. Hehe.

index.hu/belfold/2016/09/23/kuria_az_nvb_elnoke_dolgozhat_a_kormany_alatt_mashol_is/
ahogy latom, a moi tobbseg egyseges a helyi minoritas megiteleseben... s innen egyenes ut vezet a szavazashoz... valojaban mi is a bajotok a ner-rel?...
@taga20: bakker ez sírni való... mellesleg sírva röhögtem, ezen a félnótás hellókittináczikon...

te tényleg, már csak hat hét éééés:

c43 amg
@taga20: szerencsétlen Yip Man nem tehet simicskáról!

a foci meg eltűri az ogv-ét???
@The real Donky: Erről jut eszembe anno katona koromban az egyik szakaszpk. hdgy. aki nem mellesleg kiváló dzsúdós és boxoló is volt az NB élén ,ökölvívó és önvédelmi szakkört szervezett,tudom a kettő különbözik,mindenáron meg akart szerezni egy 2 m körüli bányászgyereket,szó mi szó edzésre hívta ,de a gyerek ódzkodott megütni a hadnagyot,ő cukkolta és bemosott neki egyet ,hogy na így kell ezt,aztán felmosták a hadnagyot,....ez csak úgy.......
@taga20: há' el kell valamira szórni azt a töménytelen ájrót!

ja, nem tudok, de legalább próbálkozom!!

persze, hogy piros lesz! csak fekete...
@taga20: problémám van, nem adok pénzt olyasmiért, ami csak gyarapítja a nehézségeimet...
@taga20: 3-mal lentebb Nincs_itt tökéletesen megválaszolta. :)
@a nagy hohoohooo:
:D
Az a helyzet, hogy egy ezerszer begyakorolt, az idegpályákba beépült, ún. 'parasztlengő' ellen nagyon kevés harcművész van felkészülve rendesen. :D
@The real Donky:
Qrvának áll a világ! Azért gáz, ha valaki ezek után a cigó szinten találja meg magában az önmegvalósítást...
@taga20:
Ugyanakkor én úgy fogom fel, hogy ez egy pluszpont. Hogy elképzelhető: rosszul ítélem meg. Hogy ne csak a kirakatot nézzem, meg a frakciófegyelem által rárótt dolgokat.
Az edzésen mindenkivel testvérek vagyunk.

Szóval, Star Wars-osan: még van benne jó, visszatérhet a sötét oldalról. :)
@Sir Bates dö Hól:
Dikkmá! Vetted vóna el a kirájjjányt! Élhetetlen kis pöcs! :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nagyon kíváncsi lennék, hogy nincs-e Simicskóban legalább egy csapott kávéskanálnyi kétely, hogy amit mond, az helyes-e.

Amúgy meg igen. Nagyon sokan pénzért, hatalomért bármit....
@taga20:
Epic! :)
A legnagyobb viszont az, amikor legyőzi Chuck Norrist. Azt kb csak az közelíti meg, amikor Kareem Abdul Jabbar-ral küzd. :)
@taga20:

Azért Stumpf, az interjú előtt megjelent cikke is megér egy misét. Cukiskodás a köbön. Úgy látszik, Vona celebsége szintet ugrott.

media.mandiner.hu/cikk/20160922_hogyan_lettem_vona_gabor_hazi_ujsagiroja
@Sir Bates dö Hól:

ez olyan levédiabasznádozós volt.
@taga20:

Majdnem mindegy, melyiket nézed. Az egyik Simicska érdekeltség, a másik lefeküdt Simicska pénzének.
Mert Vona mögött áll egy pénzember, nem hiába nyomul ilyen szinten. De az olasz fotós esete is ezt mutatja. / Bár arra kíváncsi vagyok, Juhász P. hogy került a képbe. Talán véletlenül./
Kizárásos alapon Luira tippelek.
De ha ez kevés lenne, jön a Házelnök úr 'szt jól összevonja a szemöldökét! Na akkor nem lennék a migráncsok helyében!!!
"Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a menekültek ellen folytatott gyűlöletkampány morálisan és pedagógiailag is rendkívül aggályos. Mert arra tanít, hogy egy olyan bonyolult és összetett problémára, mint amilyen a menekültek és a bevándorlók ügye, készen kapott sablon-válaszokkal, bezárkózással, és a szolidaritás legkisebb jele nélkül reagáljunk. Hogy sutba dobjuk emberségünket akkor, amikor emberek a háború elől, az életben maradásukért menekülnek" - írják közleményükben.

"Mi úgy gondoljuk, hogy felelőtlen és etikátlan dolog ilyen példát mutatni a fiataloknak. Ahelyett, hogy arra biztatnák őket, hogy tájékozódjanak, kérdezzenek, gondolkodjanak, és ennek megfelelően hozzanak döntéseket. Ha a kormány valóban felelősséget érez Magyarország és Európa jövőjéért, akkor a félelemgerjesztés helyett fektessen a jelenleginél sokkal többet az oktatásba, mert Nelson Mandelával valljuk: Az oktatás a legerősebb fegyver a világ megváltoztatására.”

magyarnarancs.hu/belpol/a-tanitanek-mozgalom-is-csatlakozik-alfoldiek-demonstraciojahoz-100928
@taga20:
Azért nem fogom otthagyni a csapatot, mert egy kormánytag is műveli ezt a stílust. Az, hogy ő odajár, az nem minket minősít. Hanem őt minősíti, hogy oda jár.
Már ha érted. :)

Kicsit nyálas, de ez erről szól:
www.youtube.com/watch?v=D48Y5wNpvsg
@Gyodavagyok_magáért:

emberek bizonyos csoportja ellen keltenek gyűlöletet.
erről a tényről van szó.
és most teljesen mindegy, hogy kisebbségi magyarok, cigányok, zsidók vagy hazájukat elhagyó földönfutók a célcsoport.

öregmatróz (törölt) 2016.09.23. 21:20:17

ezt talán Európában is lehetne alkalmazni...

ABSZOLUT TISZTA GONDOLKODÁS!

Julia G. egy friss szellőhöz hasonlít, aki bátran és kitartással vezeti országát

cid: 4EA76013C2B74568BB5B5D06ECE1C621 @ Evadator
Miniszterelnök Julia Gillard - Ausztrália

Muszlimok, akik az iszlám sharia törvényei szerint akarnak élni, hagyják el Ausztráliát! Ezt újból hallhatták múlt szerdán, amikor a kormány a radikálisok ellen fordult, hogy a lappangó terror támadásoknak elejét vegye.
Gillard ismét feldühítette az ausztrál muszlimok egy részét szerdán a következővel: támogatja a kémelhárítókat abban, hogy lehallgassák a mecseteket.
Idézünk:

A BEVÁNDORLÓKNAK, KELL ALKALMAZKODNIUK, NEM AZ AUSZTRÁLOKNAK ...fogadják ezt el, vagy távozzanak!!

Tarthatatlan állapot, hogy az ausztráloknak folyton nyugtalankodniuk kelljen amiatt, hogy vajon megsértettek-e éppen valakit vagy a kultúráját. A Bali szigeteken történt támadások óta észrevehetően megnövekedett a patriotizmus az ausztrálok nagy részénél.

A mi kultúránk két évszázad sok küzdelme, megpróbáltatása és győzelme eredményeként fejlődött ki, melyet férfiak és nők vívtak, akik szabadságra vágytak.
Az anyanyelvünk, országunk első nyelve ANGOL, nem spanyol, libanéz, arab, kínai, japán, orosz vagy bármilyen más nyelv.
Aki itt akar élni, annak meg kell tanulnia a nyelvünket!!

Az ausztrálok nagy része hisz Istenben. Ez nem valamilyen keresztény, jobboldali, erőszakos politikai nyomás, hanem tény, mert ezt a nemzetet keresztény férfiak és nők alapították keresztény hitükre támaszkodva és mindezt érthetően és világosan dokumentálták is. Minden kétségen kívül helyes, ha mindezt hirdetjük iskoláinkban is.

Ha Istent nem tudjátok elfogadni, sértőnek érzitek, akkor azt ajánlom, hogy gondolkozzatok azon, hogy a világ valamelyik más részében keressetek új hazát, mert Isten a mi kultúránknak egy része.éljünk együtt
Mi el akarjuk fogadni a ti hiteteket és nem akarjuk megkérdőjelezni. Csak annyit kérünk, hogy ti is fogadjátok el a mi hitünket, hogy békés harmóniában tudjunk élni együtt.

Ez a MI ORSZÁGUNK, a MI FÖLDÜNK, és a MI ÉLETFORMÁNK és azt akarjuk, hogy nektek is meg legyen minden lehetőségetek arra, hogy élvezzetek itt mindent.
De ha nem tudjátok abbahagyni a panaszkodást, siránkozást és elfogadni a zászlónkat, fogadalmainkat, keresztény hitünket és életmódunkat, akkor azt ajánlom, hogy használjátok ki a nagyszerű ausztrál lehetőséget: ‘A TÁVOZÁS JOGÁT’.

Ha itt nem vagytok boldogok, akkor menjetek máshova. Mi nem kényszeritettünk titeket arra, hogy idegyertek. Ti kértétek, hogy idejöhessetek. Tehát fogadjátok el az országot, amely befogadott titeket.

ON
@Gyodavagyok_magáért:

Nem, Gábris. Arra gondolok, amit írtam
bármi előfordulhat,de én ezt a két embert elnézve nem érzem magam biztonságban
@Gyodavagyok_magáért:

Kerítés valóban nincs. Csak estére zárjuk be a bejárati ajtót.
"A napilap külföldi tudósítójaként ismert szerző szerint az Orbán Viktor által használt begyűjteni és deportálni szavak félelmet keltenek, mivel az unió egyik kormányfője mondta ki őket. A miniszterelnök az Origónak szeptember 22-én adott interjúban az "össze kell gyűjteni, és ki kell vinni" kifejezéseket használta."

Holnap Szijjártóhoz raportra megy az olaszok magyarországi nagykövete?

hvg.hu/itthon/20160923_Olasz_lap_Orban_javaslata_szegyenletes_ijeszto_es_sokkolo?s=hk
@PeniValdes:

fő a biztonság. bár így Superman vagy Bathmannak is nehezebb dolga lesz.
@taga20:

én beengedném. mégiscsak celeb. )))
@Eszter jött:

" fiataloknak. Ahelyett, hogy arra biztatnák őket, hogy tájékozódjanak, kérdezzenek, gondolkodjanak, és ennek megfelelően hozzanak döntéseket."

Nebazdmá' Akkor még képesek a NER ellen szavazni is! Egy nagy túróst!
@PeniValdes:

azért időnként rá kell segíteni a dolgokra.
@Gyodavagyok_magáért:

Tehát a 20 % menekült. Akkor miért nem engedjük be őket?
Ja. A spanjaid most bombázták le az aleppóiak segélyszállitmányait.

Kis zsánerkép:

kep.index.hu/1/0/1276/12766/127662/12766248_93bfa57a701442a778bcbca546fbb5c0_wm.jpg
@DarthVader:

én azért bízom a hajdani tapasztalatban:

" A forradalom felfalja saját gyermekeit."
@taga20:

Ne akard megdönteni a férfiakba vetett bizalmam!
@PeniValdes:

lehetnék én a jövő Timikéje.
@Eszter jött: aki nem tud bejutni a zárt ajtón át,az annyit is ér
@PeniValdes:

))))))))))))))

pálmaerdő
@Eszter jött: jaj már eszter:9 egyszertöbbször találkoztam olyan fickókkal,akiket aztán felvilágosítottam.
@Eszter jött: bár egyszer majdnem segítséget kellett kérnem szomszédtól
@PeniValdes:

elmondtad nekik a mesét a méhecskékről és a virágokról?
@taga20:

megnyitod, elolvasod. )))
@taga20:

kipakolom ami bánt, mikor már nem bírom tovább hurcolni.
nevezheted nyafogásnak is.
azt ne mondd, hogy az is piros!!!
@taga20:

kipakolom ami bánt, mikor már nem bírom tovább hurcolni.
nevezheted nyafogásnak is.
azt ne mondd, hogy az is piros!!!
@PeniValdes:

van. húz a kútból. csigás kutunk volt, sosem lesznek olyan bicepszeim, mint jánykoromban. )))
@taga20:

na, bakker! legyek hálás érte? milyen szinten? ))
@Eszter jött: én a valós nyomorra gondolok,ahol se kút,se remény
@PeniValdes:

Peni! Aki a "valós nyomorban" él, az nem gondolkodik a reményen. Az túléli a jelent. A holnap meg hoz, amit hoz.
@taga20:

én már annyi támadási felületet adtam a köznek, hogy le se... sajnálom a lerántásokat.

nincs késztetésem mást mondani, mint amit gondolok.
@taga20:

ezt a nejednek játszd le, ha elégedetlen magával.
lesz egy jó napod.)))

www.youtube.com/watch?v=_wK6GyZa894
@taga20:

miért?
a nőket érted?
na, látod!
csak tedd, amit mondtam! ))))
na, pá! holnap is dolgozóban leszek.
jó éjt!
József Attila
THOMAS MANN ÜDVÖZLÉSE

Mint gyermek, aki már pihenni vágyik
és el is jutott a nyugalmas ágyig
még megkérlel, hogy: „Ne menj el, mesélj” -
(igy nem szökik rá hirtelen az éj)
s mig kis szive nagyon szorongva dobban,
tán ő se tudja, mit is kiván jobban,
a mesét-e, vagy azt, hogy ott legyél:
igy kérünk: Ülj le közénk és mesélj.
Mondd el, mit szoktál, bár mi nem feledjük,
mesélj arról, hogy itt vagy velünk együtt
s együtt vagyunk veled mindannyian,
kinek emberhez méltó gondja van.
Te jól tudod, a költő sose lódit:
az igazat mondd, ne csak a valódit,
a fényt, amelytől világlik agyunk,
hisz egymás nélkül sötétben vagyunk.
Ahogy Hans Castorp madame Chauchat testén,
hadd lássunk át magunkon itt ez estén.
Párnás szavadon át nem üt a zaj -
mesélj arról, mi a szép, mi a baj,
emelvén szivünk a gyásztól a vágyig.
Most temettük el szegény Kosztolányit
s az emberségen, mint rajta a rák,
nem egy szörny-állam iszonyata rág
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?...
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait.

(1937. január eleje)
@The real Donky: nekem jol jonne egy tole, csak nehogy leverjem a ket vesejet egy rossz pillanatomban :( Wing Tsun, bazdmeg :)
Olvasom, hogy primitív képviselőettárs azóta pánikszerűen eltávolította eme kanfasztikusan realista fotóját az oldaláról és törölte ahozzá tartozó bejegyzéseket is. Kicsit lassan esett le a sulokjának, hogy mennyire gáz... :)
Rövidesen pedig gondolom immáron bőszen tagadni fogja és majd meghalljuk a kulcsszót is - agyurcsányahibás... :D
Beszarás a simicskó nevű faék is...

m.hvg.hu/itthon/20160923_Nyitrai_hulyeseget_irt_ki_a_Facebookra_Simicsko_magyarazkodik

A végén ott a csattanó. Ilyenkor ledöbbenek mindig, micsoda primitív ecceri lényekből lehet képviselő, még csak egy kb.90es IQ se kell hozzá...
Azért a leg agyhalottabb fideszesek továbbra is esküsznek,
hogy nemmel fognak szavazni. A készültség fenntartása a
legfontosabb, mint a marxista légópincében.
@taga20:
Ne adjál ötleteket a kreténeknekű!

A 'savazásnál pedig::::

"Maradj otthon, nézzél TV-t
Töksötét vonatokat mutat minden csatorna
Mennek utas nincs egy se
Csak a büfékocsiban állnak (részegen)
Ketten, amelyik rosszul van az vagyok én
Kár, hogy most mutatnak az elébb még
Istent dicsértem én"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jóvanna, azt gondolta a kretén, hogy ketten dübörögnek, és ő az elefánt. Nem jött össze.
Lehet, hogy csak matolcsigyurink teljesítményét irigyelték meg, s "fiatal kétdiplomás testvérpárt keresek minisztériumi és egyéb tevékenység" jeligével így hangsúlyozzák potenciájukat
@habakuk000:
Irigykedhetünk gyurcira, merthogy mit tudhatnak a lányok úgy párban... Lehet, hogy gyurci szemproblémáinak is meg van az oka!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az nem probléma, hanem hatékonyság
egy igazi nemzeti magyar tündérmese
@habakuk000:

Nem ez lenne az első.
@Eszter jött:

:)A "búvárruhában 'megvédiabasznád harcművészei feszítenek)
@gazoló:

Nem szeretem ezt a "basznádozást". Végül is arról az országról beszélünk ami mindannyiunknak fontos.
Valami error van ebben a terortámadás témában az egész sártekén. Az utóbbi időben ugyanis ezek a "terrorpisták" megváltoztak.

Az olyan, mára már megszűnt "klasszikusok", mint az IRA, vagy az ETA, de valami "korzikai csapat" is rémlik (plusz bónusz, meglehet szojvet városi legenda de bizonyos litván erdőket a hatvanas évekig nem volt tanácsos megközelíteni), az idegen megszálló hatalom karhatalmát (csendőrség, zsandárság, miazmás), vagy politikusait (prefektus, királynő - csak nem ő is miazmás:-)) támadták. Ugye ez azért elég veszélyes "játék" volt, mert a zsandár, a politikus testőre visszalőhetett, sokszor vissza is lőtt.

Ezek az "újkeletű errorpisták" viszont kivétel nélkül mindig ártatlan civileket ölnek a legváltozatosabb módszerekkel (repiket a tornyokba, kamiont a tömegbe, kuktába szögelt dimanitot...)

Vagy vegyük a hazai errorpistáinkat, a cigánygyilkosságok elkövetőit. Az áldozatok csupa dolgozó - de legalábbis nem bűnöző népek voltak.

Miért van olyan érzésem, mint: Amikor a farok csóválja ...?

www.port.hu/amikor_a_farok_csovalja..._wag_the_dog/pls/w/films.film_page?i_film_id=3062
Hát ez már kész terror Szijjártó és a kormány ellen. Mert ugyé megaszondta a kúria, az a vén, hogy nem tényeket állít a kormány a plakátokon, akkor a szájával miért állítana tényeket? Mit ugrálnak ezek a svédek?

index.hu/kulfold/2016/09/23/a_sved_nagykovetseg_elutasitja_a_no-go-zonakat/
Ez az örökös terror a brükszeliták felől, nahát!

Már csak azt mondhatnák el a saját szájukkal, ami nem tényeket állít, hogy a kormány kampányát ki pénzeli? Ja, és van erre törvényi engedélyük?

www.origo.hu/itthon/20160924-fidesz-brusszelbol-penzelik-a-dk-kampanyat-kvotareferendum.html
@Eszter jött: így, ahogy mondja, kisasszonka, mélységesen egyetértek
"A közlemény szerint a rendőrség döntött úgy, hogy péntek este 20 órától online és személyesen sem juthatnak jegyhez a lila-fehérek."

Tessék mondani ez nem terror? Mert mi köze van a rendőrségnek ahhoz, hogy ki mikor dönti el, hogy elmegy egy meccsre? Ilyen még a rákosi alatt sem volt. Közben meg az állami adóforintokból élnek a csapatok. Azt nem ellenőrzi a rendőrség?

ripost.hu/cikk-szigoru-dontes-ne-csodalkozzunk-az-ures-stadionokon/?source=hirkereso
"Az összes országban azt tartották a legfontosabbnak, hogy minél fiatalabb legyen a menedékkérő, legyen szakképzett és rendelkezzen nyelvismerettel, valamint ne legyen muszlim."

Erre mondják, hogy a rabok fasza nem kéne?

ripost.hu/cikk-muszlim-migransok-veszelyesek/?source=hirkereso

Azért elgondolkodtató, hogy amikor a magyarok mentek tömegesen külföldre, magyarul disszidáltak, mert fegyverekkel üldözték őket, akkor ezeket a szempontokat nem rakták eléjük elvárásként a befogadó országok.
ez aranyos Megyesi Gusztitól:

hírek szerint a jegybankelnök legújabb barátnője az egyik korábbi beosztottja, aki egy sor banki alapítványnál dolgozik, igazi kurátornő,
Sajnos erről semmit se tudunk. És itt elérkeztünk súlyos tévedéseink egyikének beismeréséhez. Mi magunk is éveken át szidtuk és gúnyoltuk a bulvárlapokat, hogy közismert emberek magánéletében vájkálnak, ki kivel csalja a párját, és ami ezzel jár, holott ezek a magánéletbeli események mára közügyekké váltak. A szemünk láttára lesznek feleségekből polgármesterek, szeretőkből cégvezetők, magas rangú állami beosztottak, lányok és vejek tárgyalnak közel-keleti államfőkkel energiakérdésekről, munkahelyi flörtök térségeket emelhetnek a magasba. Vegyük észre, hogy mára a politikusok meg az oligarchák tevékenysége csak a családjukkal és a közvetlen környezetükkel együtt értelmezhető, a szeretőket is ideértve.
Akkor viszont ezután a vezércikkek meg magunkfajták által írt publicisztikák helyére a kulcslyuk rovatot kell szerkeszteni a lehető legintimebb és legszaftosabb információkkal. Bízzuk a bulvárlapokra a politikai elemzéseket, hiszen lám, a sajtó egy része azon borong, hogy Matolcsyné átvert egy egész falut a korábbi ígéretei­vel. Hát milyen emberek ezek? Holott ha a sajtó Matolcsy és Matolcsyné kapcsolatának jelenlegi állásáról írna, akkor azt is meg tudnánk mondani, hogy mi lesz Akarattyával. De még a Népszabadság két munkatársa is azt tartotta fontosnak ottjártakor, hogy míg a falu ma a legszegényebb balatoni település, addig a helyiek kétszer is látták bemenni Matolcsynét a Magasparton álló nagy sárga házba, amit két éve újítottak fel, s ma már testvérek közt is ér vagy százmilliót.
Ehelyett mennyivel hasznosabb lett volna kideríteni, hogy Matolcsy barátnője hol született, hol járt iskolába, s hol élnek rokonai, barátai. Mert ha netán Kenesén, akkor ismerve a jegybankelnök nagyvonalúságát és áldott jó szívét, soha nem látott virágzásnak indul Kenese, pár év, és kétszer annyi padja lesz, mint Akarattyának, a helyiek pedig hamarosan új polgármester asszonyt üdvözölhetnek a helyi kávézóban.

nol.hu/velemeny/hasad-a-pad-1633215
Az oroszok már a spájzban ... Nem. A migráncsok már a szavazókörökben vannak. :-)

"Lehet az is, hogy robbanni fog valami. Maga Simicskó miniszter vetítette ezt elő, mint lehetőséget. Szerinte nem elképzelhetetlenek a terrorcselekmények.

Szerintem is minden elképzelhető. Még az is, hogy nem történik semmi. És, ha tényleg nem lesz semmi, akkor majd ők csinálnak valamit.

Úgyhogy, október 2-án nem megyek sehova. Maradok otthon, bezárkózom a lakásomba, és ott várom meg, míg elmúlik a világvége.

Október 3-án viszont tényleg elmegyek szavazni. Remélem, addigra már nem lesznek migránsok a szavazóhelyiségekben."

nol.hu/most-itt/a-migransok-mar-a-szavazokorokben-vannak-1632919
@rdos:

Egészen bölcs ez a Simicskó miniszter, aki aki tisztességesen tájékoztatja a népet. Télleg jó lesz otthon maradni, mert még majd pont abban a fülkében terrokodnak, robbantgatnak ahová nekünk kell menni. Persze, ha a szomszéd fülkében pont olyan ember szavaz, aki előtte babot ebédelt, jó lesz vigyázni annak a terrorelhárító különítménynek is, mert még majd úgy járnak, mint az amerikai rendőr a lelőtt fegyvertelen polgárral.

Nem is megyek, mert még majd engem lőnek meg tévedésből.
@habakuk000:

Azé most tessem belegondolni. A sok baráti találkozó, ami a kormányzati vezetők közt szok létrejönni, még sem lehet egy öregecske feleséget mutogatni, amikor már majdnem mindenki lecserélte a régit egy újra.
@látjátok feleim szümtükkel: Ja-ja!Valamint:Legyen négy
lába nyolc keze és ne rendelkezzen "nemzőszerv"-el!!!:DDD
@habakuk000:

Attól két körrel jobb, mintha dupla ilyen öreg lenne.;D
@látjátok feleim szümtükkel: nemigen, ne becsüld le a negyvenesek, ötvenesek kiteljesedett nőiségét

ezt a nőt elnézegetve nem csodálkozom, hogy matolcsy gyurink párjaként funkcionál

mindettől függetlenül, tapasztalatom szerint a feszes bőr nem ér többet egy minden érzékében kifejlett nőiségtől
@habakuk000:

Vagyis aki bekerül az uralkodóosztály háremébe, annak lakóhelye, szülőfaluja rohamos gyorsasággal felvirágzik?
@látjátok feleim szümtükkel: Csak egy ötlet. Ezt a hívek között kéne propagálni. :-)

Fityiszfan bácsi! Jól meggondolta? Álmos vasárnap a legnagyobb tömeg hol van? Hát a szavazókörökben. Ha Fityiszfan bácsi terrorpista volna maga hol robbantana? :-)

Tudom hogy kamu, de aki a "nagy-nagy hazai terrorpista veszélyt" beveszi, az ezt is megeszi. :-)
@habakuk000: Eddig filóztam azon hogy a szőkeciklonos linked miért követted el, mikor mai rettegésünk témája a terror és annak remélt errorja (egyébként nem kell megijedni, majd a tek megoldja?)?

Rájöttem. Véleményterror. :-( Meg még van valami olyasmi is, hogy összenő, ami összetartozik?

Tényleg, azt tudja valaki hogy kettejük mennyivel tartoznak? :-( Boccs, ez annyira nem is fontos. :-)
@húzzad neki shakespeare:
The Expendables 3és1/2 …
De hiányos még a kommandó, kellene pár tökös, kigyúrt fickó még. Mondjuk Varga Miska, Rogán Tóni… és nem árt egy macsó sem a csapatba, az mindig kell. Sajnos láthatóan Kuszagyuri sem ért rá csatlakozni, azt beszélik épp Kovinál volt castingon…
@rdos: kár volt olyan sokáig elmélkedned, azért ment a link, hogy tiszta szemmel láthasd megvédendő -adóforintjainkban egyértelműen számszerűsíthető -értékeinket
@Eszter jött: igen, Akarattya is nagyot fejlődött, nem akartam az egész Guszti cikket betenni, de ha már rákérdeztél:

Kíváncsiak vagyunk, mi lesz most Kenesével. Mint tudvalevő, két évvel ezelőtt Matolcsy György jegybankelnök felesége lett a volt társközség, Balatonakarattya polgármestere. Azt nem tudni, hogy Matolcsyné a születés- vagy a névnapjára kapta férjétől ajándékba a köz­séget a lakossággal együtt, mindenesetre elsöprő többséggel választották meg az elnöknét, nem titkolva, hogy ettől a település meggazdagodását várják. Az álmok már csak azért sem voltak alaptalanok, mert a nemzeti bank alapítványai Akarattyán is vásároltak fel ingatlanokat.
Ehhez képest két évvel később (most) a Népszabadság újságírói a következő fejlesztéseket találták Akarattyán: pár pad (mint a Matolcsy család ajándéka), egy kávézó (amelyhez a település adta a helyiséget), valamint egy zárt műfüves kispálya, (amely nélkül nem versenyképes a falu).
aki tudja, nézze az m1 et, vezírünk és boldogságos jövőnk sajtótájékoztatót tart
@taga20: pedig most mondta a fénességes, hogy nem európai blabla, hanem közép-európai nyers módon fplyt a beszélgetés,
@habakuk000:

Szóval "anyukának" megérte 2010-től folyamatosan félrepillogni, mert kárpótlásul kapott egy komplett falut.
Vajon hogyan jegyzik fel mindezt a falu krónikájába?
Kétezertizenakárhánytól településünk hatalmas fejlődésnek indult, mivel a nagyságos jegybank elnök úr félredugott?
@taga20:

Ne gecizz, te!
A testnedveket sérted meg, ha leorbánozod őket.
@habakuk000: ... nagyon szeretné, ha vállalná vele együtt más is a felelősséget, de hát senki sem kapkod utána...
ekkorát b+ c
sak a Klicsko tud ütni...
@taga20:

nem mindenki szereti a feleségét és nem orka /húzd ki magad!/
nézzük pl Erdély hősét,a református püspökurat,Tőkés Lászlót, aki szintén évekig csalta/verte a nejét.
közben hirdette az igét a szószékről.
csak az index összefoglalóját olvastam, de abból is kitűnik, hogy Orbánnak világuralmi tervei vannak.
nem fest véletlenül?
@taga20:

"ahogy öregszem nekem is kezd valami bizseregni lent"

csak most? későn érő típus vagy.)))
@habakuk000:

Ezt nem értem, hogy "zárt műfüves kispálya". Ki elől zát? Netán a falubeliek elől?
@taga20:

Megnézhetnéd a kutyut meg a cicut, hogy nincs-é bennük bolha. Hátha az bizserget.;D
@taga20:

a kapuzárási pánik az agyadban kezd bizseregni. aztán bepánikolsz és elkezded figyelni magad.
@ornagy50:

ja. stadion előtt elfutó kisvasút.
szerintem helye lenne a szépművészetiben.
@taga20: "évekig kefélek egy csajt vagy kettőt, otthon meg a feleség vár minden nap vacsival?:)"

Nem érted te a logikát. Aki vacsit csinál nem ér rá kefélni, aki meg kefél, nem ér rá vacsit csinálni. Van aki meg a vacsit és a kefélést is szereti. Mert olvasta a bibliában, hogy mind a kettő gészséges.
@taga20:

én bizony nem. te adsz hiányos infókat.
tíz évvel ezelőtt mindenkire bizsergett. nem?
szűkül a kör.
@látjátok feleim szümtükkel:

a jógaoktató hölgyre is ugyanez a sors vár?
vajon meddig tart a konzumhölgyek szavatossága?
@taga20:

a helyedben megnézném a vadiúj kovácsoltvas kaput és elgondolkodnék. ér-e annyit a bizsergés, hogy kívül kerülj rajta? :)
@Eszter jött: olyan az kívülről is, mint belülről
@látjátok feleim szümtükkel: tagában logikát? direktebb módi járja nála: három karnis egy szerelmeskedés, oszt jónapot

most van baj, mert a szomszédasszonynál nem jön össze a három karnis
@látjátok feleim szümtükkel: meg van védve az Egyiptomban felsorakozott műfüvet meggyalázni akaró 5,6 millió migráncstól
@taga20: minket becsaptak, asszonta a diadalmas, a kvótát jól meg akarta vétózni, oszt a csavarintos fejű európaiak nem hagyták neki

ez elég közép-európai szó mi szó
@habakuk000:

időnként bicskanyitogató hülyeségeket tudsz írni.
@taga20:

ismerős érzés. mikor 10 éve végre kivakoltattuk a házunk, legszívesebben az utcán aludtam volna, hogy lássam minden pillanatban. ))
@Eszter jött: ugyan.. csak emberbaráti segítségemet nyújtom, fogadjunk az se jutott eszébe, hogy a piros autót odaállítsa a nagykapu, a szomszédasszonyt meg a kiskapu mögé..tuti az orgazmus
@habakuk000:

a szomszédasszony felejtős.
legyen neki elég a nej és a guminő gyűjteménye.
@habakuk000: Lelki szömeimmel mááá látom a tűzótó atót mög a
"csámpás Rozit".:)))
@taga20:

hááát nem épp olyan.
ha téged bánt valami, azt kipakolod.
ő pedig ráfogja a rendszerváltás utáni kiábrándultságra. ))
@ornagy50:

te csak nagy méretben tudsz gondolkodni?
@ornagy50: természetesen szénaszálakkal a hajában, hadd legyen tagának gyereknap:)
@taga20: a kocsi meg személykaput viszont nem ilyen nemzetitőkéschesen, hanem úgy hogy nagykapu és kiskapu
@Eszter jött:

Szerintem addig, amíg neki nem kell vacsorát csinálni.
@taga20: ez jó válasz:), ha mán olyan csúfság ért, hogy személykapud született Érden
@Eszter jött: amelyik kutya ugat, az ritkán harap, óvatosabb lennék helyedben a szolidaritással:)
@látjátok feleim szümtükkel:

Innen üzenem az új jegybanknénak:
Van az a pénz, amiért elmegyek hozzájuk szakácsnőnek.
@habakuk000:

Tapasztalatom szerint, mindegyik kutya harap.
@Eszter jött: nem mindegy, hogy mit vagy kit
@Gábris szomszéd:

Eddig az volt a probléma, hogy a migránsok megerőszakolják a védtelen nőket.
Most meg az, hogy önként és dalolva, néhány nő szeretkezik velük.
@taga20:

eltévesztetted a posztot?
:D
Azért megnézném a képen szereplő urakat, amint betyárokkal, és egyéb állatfajtákkal elindulnak Szíriába, hogy a migráncskérdést a tövinél orvosolják. Kiállva az IS ellen. Keményen, mint a vazelin.
@taga20:

csak az új kapud miatt lehet ez... :D
(vagyok, és néha nagyon jól)
Orbán Viktor a bécsi sajtótájékoztatóján össze meg vissza beszélt, ha igaz mindaz, ami megjelet erről. Egyik szavával agyonveri a másikat, amit korbban mondott felülírja később. Kivétel a népsavazás, mert azt Bécsben is nyomta.

Kíváncsi lennék a libiaiak véleményére, mit szólnának, ha a szuverenitásukat magyar fegyverekkel sértegetnék a határaikon? No és mit szolna OV, ha líbiai fegyverekkel lőnék a stadijonnyát és eltalálnák a pályafűtés csövét?
Az is érdekes, hogy a török haver mégsem annyira biztosan haver, mert kell OV szerint egy B terv is.

Ez a fügefa nagyon érdekes, mert mit is keres ő minden évben az erdélyi fügefák alatt? Nem ott született, akik meg ott laknak nem itt születtek. Szóval hogyisvanez? Látszik, ha elkezd beszélni, kiszabadul a palackból a szelleme.
@Eszter jött:

Bátor vagy, mert mi lesz, ha a szakácsnőre is megfájdul a foga a gazdának?
@GeoCracker: én ettől a két embertől nem érzem magam nagyobb biztonságban,úgyhogy ma éjjel is zárva az erkélyajtó
Állítólag ezt is mondta Orbán:

"A magyar kormányfő szombaton, a bécsi migrációs csúcstalálkozót követő sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, "rászedtek, kicseleztek és becsaptak a miniszterelnöktársaim". Hangsúlyozta, az Európai Tanács "késhegyig menő viták" után kétszer is írásban döntött arról, hogy a kvótarendszer csak önkéntes lehet, ezzel szemben az Európai Bizottság később mégis megindított egy ezzel ellentétes jogalkotási folyamatot, ami átment az Európai Parlamenten és bekerült a miniszteri tanács elé, a javaslat elfogadásához pedig ebben az esetben már elég volt a minősített többség, így Magyarország egyedül nem akadályozhatta meg azt."

nol.hu/belfold/orban-raszedtek-kicseleztek-es-becsaptak-a-miniszterelnoktarsaim-1633273

Szóval ha az unijóban a jogalkotás pont olyan, mint a fideszé, vagy is aki kisebbségben van az fogja be, neki ott nem teccik. Miért gondolja, hogy a nem kétharmad többségnek teccik az itthoni. Minket ki csapott be?
@taga20: Aztán a nagykapud, vagy a kiskapud előtt van-e ez a kuka? :-) Áh. Nem fontos, csak költői kérdés volt. :-)
@rdos: nekünk a kiskapu előtt,de nem ott ahol a személyek jönnek be..
@látjátok feleim szümtükkel:

Tökélyre fejlesztettem a kiszolgáló személyzet számára elengedhetetlen "szürke egér" stílust. Teljesen beleolvadok a környezetbe.
Ha nem kompenzálnám mindezt a neten, adott esetben itt a gyíkon, időnként átmennék Édes Annába.
@PeniValdes: Penike szenzitív személyes infót osztott meg magáról (kuka helye). De ha mán a személyes infóknál járunk (ugye úgy alapból nem szoktam, de most már kíváncsivá tettél), ugyan honnan ismered (az retardált) arcomat? Kedves @taga20:
@taga20: és akkor nem is mondtam,hogy itt külön ember van a kukatolásra:)
@taga20:

megéri belemenni egy meddő vitába, mikor úgyis tudod, hogy nincs értelme?
@rdos: ez fontos info,mert ugyebár az energia áramlások,meg ül egy szellem a Wc-n
@PeniValdes: Na! Ez mán altesti, de még az a jobbik (Ártunak mondom, nem jobbklikk) ha a szelem a vécén. :-)

Piszok gyorsan gépelsz Peni!
@rdos: egyszer ezt mondta a tévében efy távszellemírtó a telefonálónak.
nem,én ertőszakosan gépelek
@taga20: Na. Komolyra fordítva. Olvasom beszélgetéseteket, csak sokszor nem látom értelmét csatlakozni. A móka és kacagás az még rendben is van. :-)

Tényleg Vérnyúl? Hacsa? Oly rég olvastam Őket. Ha már a nyelvi humor.
@taga20: Nem baj ha egyszerre kettőtöknek válaszolok?

Ha nem ismered, akkor honnan tudod hogy retardált? Vigyázz a kérdés helyes megválaszolása némi vizilófálást kíván. :-)
@rdos: vérnyúl...folynak a könnyeim, a tepsiszökevény,boldog idők tanúja. és a fényképei. hiányzik na.
@PeniValdes: Ma is tanultam valami hasznosat. Távszellemirtó.

Ez nem az amelyik irtó jó? :-)
@Rodeo36: Ennyi!!!
Csapó leállunk!!!
@taga20:

Boli délelőtt kifejezetten kérte a téma jegelését.
Trianont meg hagyd békén!
Jelenleg kifejezetten örülök a döntésnek. Különben Orbán nemcsak áttételesen igazgatná az életem.
@taga20: Az amik vagy az oroszok vagy Szíria, vagy Irak, vagy daesh, vagy Izrael, vagy a törökök? Nem mindegy? Ők mind bombáznak. Ez (a bombázás) már milyen egy "érv"? A "bombázónak" egyetlen fajtáját vélem elfogadhatónak.

www.youtube.com/watch?v=quw4joHA4sE
@taga20: Vágom. Gyökér voltál. :-) Vagy nem így gondoltad? :-)
@taga20: Basszus a végén összecsiszolódunk. :-) Szép magyar szagszóval finiselve leszünk. :-)
@taga20: Ezt kapd Ki!!!
A "tollpárna"is eltűnt!!!
@taga20: Dünnyögve és morcogva, de jó. :-) Nem bánom. Ilyen bombázótól megsemmisülni. :-) A legszebb vég. :-)
@Rodeo36: A tréfa az tréfa. Bocsi. Szerintem. Ja és ezt komolyan mondom. Mert ha van valami amit komolyan kell venni az életben, az a játék. :-) Ja? És ennek egy fajtája a tréfa. :-)

Nem vagyok agykurkász, de gyakorta tűnsz kissé görcsösnek. Szerintem lazits! De egyébként tégy belátásod szerint!

Bocsi ez egy ilyen nap. Egyezerrel személyeskedem. :-( :-)
@taga20: Hát még sosem voltam muslinca, de a vörösboromban már láttam kimúlt muslincát. Valami elementáris nyugalom áradt belőlük, ha jó volt a megfigyelésem. Az elején meglehet kicsit kapálództak, aztán jött a megnyugvás. Ja, meg egy mély korty. :-)
@taga20: Értem!!!
Szovall iljen a trotty a troll vagy mi az
istennyila???:)))
@taga20: Hát? Igazad lehet. A reinkarnis végül is - ahogy olvastam barkácsolásaidat - a te szagterületed. :-)

Reinkarnis nekem még nem volt. Olyan már volt hogy nem az én szobámban ébredtem a koleszban, olyan is hogy másnak a kabátjában mentem haza a koleszba de a kollegák mindig nagyon elnézőek és toleránsak voltak. :-) Szobákat is kabátokat is másnap darabra pontosan megoldottuk. :-)
@Rodeo36: Na, megyek, de előtte. Taga helyett bocsánatot kérek. :-)

Bocsánat! Nem látta a kacsámat? :-)

Nyugdíjas korban érthetőbb, de magyarra nehezen lefordítható szójáték csupán. :-)

Szerintem lazíts! Vagy tégy belátásod szerint!

Sziasztok. Jóccakát.
Jó éjt MINDEN KINEK!!!
@taga20: persze hogy visszasírják!mert akkor még voltak valakik.legalabbis azt hitték!
"Már akkor senkik voltak, amikor még voltak valakik!"
@taga20: a film az szerintem is szar volt!nekem a főszereplő is unszin... antipatikus volt, amit meg keresztül vert mindenkin átgázolva, az borzasztó volt!
Robert Merle - Mesterségem a halál
na, az a könyv mindent elmond.
Hello!

Hogy hívták azt a picsát tavaly, vagy tavalyelőtt, aki nagyon magyarnak hitte magát?

Valami német keresztnévre emlékszem, meg talán teuton volt még a nevében...

Előre is köszi!

Üdv a társaságnak!
@taga20:

a reneszánsz ember megnevezés nem illik erre a kategóriára!!!
@Eszter jött:
Igaz.
Még régebbi, ki is esett nekem.
@taga20:

Ne piszkálj az első kv-m közben, mert egy sárkánnyal fogsz beszélgetni egész nap a királylány helyett. ))
@taga20:

Naná!
Csaknem templomba készülsz, hogy vasárnap ilyen korán kivetett az ágy?
@taga20:

Kellni nem, csak kelni.
1:1
Csak az egyensúly kedvéért. )))
@taga20:

Kéri mondta júliusban az atv-ben, hogy most már Pintér gondja csak az lesz, hogyan szállítja le a megfelelő számú terrorista migránst a szavazásig.
Robbantásra. Csak ki ne derüljön hogy a magyarok nyilai voltak, azzal a követeléssel, hogy a Mária Teréziára hajazó Teréz-körőt ezentúl "Emese álma-körút" legyen. Az első mém is megjött a robbantásra:

mindenekfelett.tumblr.com/post/150881847964

Savazásra:

orulunkvincent.tumblr.com/image/150826810963

Ja, és szép jó reggelt mindenkinek!
Kezdőponton (de csak ott) címlapos hogy: "Gábor nevű olvasónk pedig arról számolt be, hogy a Király utcánál látták, ahogy 8-10 rendőr négy vagy öt, kinézetük alapján közel-keleti származású férfit kísért egy rendőrségi mikrobuszhoz, majd elhajtottak velük."

444-en "emberölés gyanújával nyomozhat a rendőrség" című cikk kommentjeiben vissza-visszatérő észrevétel, ha ez szögbomba volt, akkor pl. a falon is sok kisebb nagyobb lyuknak kéne lennie, ahogy az egy házi vagy sufni-tuning kartácstól elvárható lenne.

Ja és ha már "Gábor nevű olvasónk", akkor kérdezzük meg az utca emberét is.

i.imgflip.com/1b83fk.jpg

Na most akkor 2, vagy 4-5? :-(
Nem is túl régen volt egy másik, ennél nagyobb robbantás Bp-en, ott a máig ismeretlen elkövető emberek sérülését nem akarta, a hajnalban ott lévő hajléktalant elküldte (ez volt a szó szerinti bankrobbantás, zsákmány szerzési cél nélkül!).

konteo.blogrepublik.eu/2014/01/13/vk-24-0-a-budapesti-bankrobbantas/

Mostaninál az ember sérülésének - halálának a kockázata úgy tűnik nem volt fontos. :-( Vagy pont az volt a cél, hogy legyen sérülés. :-(
444.hu/2016/09/25/rendorok-serultek-meg-a-szombat-ejszakai-terez-koruti-robbanasban

Ezek szerint a 11 milliárdos plakát kampány nem volt elég meggyőző, még rá kellett tenni egy lapáttal. Holnapra már azt is "kiderítik", hogy az ISIS volt. Persze az igazi tettes garantáltan nem lesz meg.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

A másik felét majdcsak összegereblyézem valahogy.
Egy kis gyönyörűség napkezdésre, ki tudja ma még mi vár ránk?

Ladányi Mihály: Mint a kenyér

Kevés az öröm, mint a kenyér a Földön,
de ha te jössz, nekem is törsz belőle,
ha erre jössz, azt mondod csak: egyél - és
boldog szemem arany Napban mosakszik,
és éhes szám a szavakat feledve
ízeddel lesz teli, és falja, falja
az örömöt, mely egyre kevesebb.
mint a kenyér a Földön.
@látjátok feleim szümtükkel:

"rászedtek, kicseleztek és becsaptak a miniszterelnöktársaim".

Igen, már a V3 ak is kihátráltak a g..i mögül, mert rádöbbentek, hogy mekkora kretén barom és még beteg is agyilag, nem kicsit.
Mikor verte az apja, nem múlt el nyomtalanul.
@Oxica: A helyzetben az a furcsa, hogy éppen hogy nem ezt a vonalat (terrorpista robbantás) tolja a fősodrat. Igaz, jóformán semmit sem mondanak.

Viszont a sajtó teszi a dolgát és olvasóik beszámolói alapján lényeges infókhoz juthatunk.

444.hu/2016/09/25/hermetikusan-lezarta-a-terez-korutat-a-rendorseg

"Olvasóink beszámolói szerint amúgy a környéket már a robbanás előtt lezárták. Egyiküknek az Oktogontól a Jókai téren át hazafele tartva már rendőrkordonokat kellett kerülgetnie, a robbanást viszont már otthonában hallotta. Ez alapján elképzelhető, hogy a rendőrség bejelentésre reagálva kezdte meg a környék lezárását, egyben arra is magyarázat lehet, hogy a robbanásban miért egy járőrpáros sérült meg."

Azt már csak én kérdem, ha bombát kerestek, miért nem testpáncéllal védett(ebb) tűzszerészeket küldtek keresésre, miért két járőrt? Vagy nem is bombát kerestek? Akkor meg minek a lezárás? Vagy csak nem a récsölteflonját keresték?

Amúgy ha igaz a hír rövidesen képben leszünk (így vagy úgy), mert hogy tele van kamerázva a környék.

mandiner.hu/cikk/20160925_torok_zsolt_tele_a_robbanas_kornyeke_kamerakkal
Tiboru mester is nyitott egy villámposztot a blogján a tegnap esti robbantás témában. A pár ezer fős konteós közönsége nem semmi, akit ez a téma érdekel annak hasznos lehet a lenti link.

konteo.blogrepublik.eu/2016/09/25/villamkonteo-robbantas-a-nagykoruton/
@rdos: nem írtál még forgatókönyvet?

a csúcspontig még sok időnek kell eltelni, közben jön a mindenféle terelés, kedd és csütörtök között kell fényességesünk bejelentése, hogy aztán a végkifejlet másodikán kellőképpen eredményes legyen
isteni szerencse, hogy megjelent ez a kép a fészbukon, s hála isten, látták a mocskosterroristák is, s rémületükben gyorsan elhajigálták a bombát

mekkora baj lehetett volna, ha ezt húsz méterrel odébb, a bulinegyedben teszik le

elnézést a megsérültektől az ízléstelenség miatt, de nem én terveztem őket be áldozatokként
@habakuk000: @taga20: Igazatok van. És forgatókönyvet sem írtam, de párat láttam, ahogy pl taga is említette zetorgyánjózsibá kukáját. :-)

Nem tudom, meglehet túlkombinálom, de akkor mi van ha nem belső munka volt? Piszok nagy a csend, mintha megszepiztek volna. Mintha csőbe húzták volna őket. Saját kollegáikat már csak nem robbantják fel? Ennyire még a maffia sem legalja.

Az gondolom nem újság hogy nálunknál nagyobb nem egy hatalom (nyilvánvalóan titkos) szolgálatai igencsak jelen vannak. Szerintetek ha mondjuk a moszat plusz még egy hárombetűs úgy dönt hogy mondjuk destabilizál és moszkoVityát dönt? Tek ebben ellenfél? Aligha.

Eddig jól kollaboráltak a kicfjjúk, de meglehet hogy megbízóik szemében túltolták? Rövidesen meglátjuk.
@habakuk000:

Fárasztó lesz ez a 'maffiakonteós találgatás ami jön majd most következik!

Ezek ennél sokkal mocskosabbak,mint hogy piti 'leninkörútmajakovszkij sarkán pukkantgassanak!
Migráncsossá pedig szinte lehetetlen kigyúrni a történetet!
Megint marad a gyurcsánysorosasselborn tengely a norvégokkal:)
Vszínű 'matyibácsi már megint nem zárta el a gázcsapot:(

.....

kerted?
@taga20: "aki nem hülye az vágja, hogy a geci és bandája volt."

Jól beszélsz tesó. Szerintem is hányinger, amikor egy aktuális hatalom önmegtámadással akarja a szar tetején tartani magát.

"A kampány legnagyobb kamu dobása minden bizonnyal az volt, amikor Gyurcsány Ferenc váratlanul bejelentette, szlovákiai bűnözők az 1998-as pokolgépes merényletekhez hasonló akciókra készülnek a választások előtt egy héttel. Mintha nem lett volna amúgy is sok a két nagy párt ugyanarra a napra szervezett nagygyűlése, még a terrorizmus árnyával is szembe kellett nézniük a választóknak."

index.hu/belfold/terrfeny1234/

youtu.be/5gBmb0_uquU

szabotor.blogspot.hu/2011/02/911-vilag-legnagyobb-atverese.html
@gazoló: ez egy unortodox szögesbomba

a szögesbomba minél több áldozatot akar
a szögesbomba elhelyezése minél kevesebbet, talán föl sem akart robbanni, csak meg kellett volna találni

főleg úgy, hogy pár perccel a robbanás előtt már lezárták a környéket

a feszkó a lényeg, a lakosság komfortérzetének, nyugalmának eltörlése
@GombócArtÚr:

Igen. A háború elől menekülő emberekre uszítani a magyar társadalmat, ennél már nincs is aljasabb dolog, talán még a pedofília.
Ebből is látszik hogy a g..i, még hitlernél is betegebb. El kell takarítani minél előbb.
@taga20: DD

Nem tűnik guminak,inkább foghagymának,de abba meg nem"minden kutya harap"... /byeszti'
@gazoló:

byeszti'

Ahogy az Írás mondja, Istennők nevét hiába szádra ne vedd!!!
@taga20:

"Öregkecskeisharapmégsót című fejezet:))
@Eszter jött:

hm:))

Kéretik nem franciázni,mert 'mingyágyün Rodi nevű gondolatrendész és erkölccsősz,oszt jól ki leszünk zavarva az erdőből:)))
@gazoló: csősz:))néha már kihagy..a billentyűzet:)
@gazoló:

Az erdésszel is jóban vagyok.)))
@Oxica: A ge..it elsősorban nem a migráns politikája miatt kell elzavarni.
@taga20:

úgy látom, kemény verseny folyik a csőszségért.
a blog tisztaságot kihagytad, mint hivatkozási alapot.
@GombócArtÚr:

"A ge..it elsősorban nem a migráns politikája miatt kell elzavarni."

A nyílt uszítást nehéz is lenne migráns politikának nevezni.
A lényegben viszont látom egyetértünk. El kell zavarni a g..it, mert rá megy az ország ha marad.
@taga20: csak a részletekre vagyunk kíváncsiak
@Eszter jött:

Boli tán épp egerész:)valahol a gáton:)
Szasztok népek,mennem kell helyszínelni:)
Legyen szép napotok:)

www.facebook.com/1691668451065514/videos/1818689458363412/
@Oxica: A ge..iék nagy állami sikerekkel aligha lennének képesek kampányolni, hiszen az egészségügy romokban, az oktatási terület szintén, korrupcióban pedig minden eddigi gengszterváltó pártot utcahosszal leköröznek. Ezek után nem marad más, mint hogy Orbán a menekültkérdésbe menekül.
ez érdekes lesz, a hvg szerint kifejezetten a rendőrjárőrt célozták

de csak fölmerül a kérdés, akkor miért nyüzsgött ott a rengeteg rendőr két percen belül?

na, nem találgatok többet, de ez azért elég érdekes történetté keveredhet ki, a két rendőrt viszont nagyon sajnálom
@taga20: Nem rájuk szavaztam. Te egyébként nyiltszívű és extrovertált vagy?
@habakuk000: Sokan állítják, hogy a politikában nem a jelenségek fontosak, hanem azok értelmezése. Történt egy robbanás Budapesten. Két ember súlyosan megsérült.
A rendőrség egyelőre nem mond semmit. Viszont mindenki biztosan tudja, hogy mi történt. Az emberek egy része szerint a migránsok voltak, a másik részük szerint maga a kormány. Mondhatjuk, hogy ide jutottunk... De a legjobb az lenne, ha az értelmezés helyét átvennék a tények: a hatóságoknak és vezetőiknek most - egy héttel a népszavazás előtt - óriási a felelősségük, hogy mit és mikor mondanak.
@taga20: Jó de mások is szoktak itt hülyéket kérdezni nem? :)
@taga20: nem tudjuk, hogy valóban le volt már zárva, lehet, csak késett a szemtanú órája

nem tudunk semmit, csak azt, valakik a két szerencsétlent föláldozták

(az már túl nagy konteo lenne, ha csak kecsap folyt volna a fejükből)
@GombócArtÚr: remélem alkalomadtán a bíróság előtt kell majd számot adni eme felelősségükről

nem vagyok vérszomjas alkat, de ránk férne egy alapos takarítás
@habakuk000: Az valóban ránk férne, de azért üzenném az emberek 90%-ának, akik szerint itthon minden szar és menekülni kell innen, hogy jobb lenne gondolkozni, kinyitni a szemeket és hozzáállást változtatni.

www.facebook.com/freitamas/photos/a.155159454505453.31358.153896924631706/1226449930709728/?type=3&hc_ref=NEWSFEED
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!): Orbán, hivatalosan is beismerte, hogy hülyébb, mint a többiek.

kolozsvaros.com/2016/09/24/orban-viktor-hivatalosan-is-beismerte-hogy-hulyebb-mint-a-tobbiek/
állítólag napi Konok:

Halló, az Iszlám Állam képviselőjével beszélek?
- Tessék, mivel szolgálhatok?
- Nézze, én egy meg nem nevezett ország titkosszolgálatától hívom.
- Igen, látom a számkijelzést. Szabad a nevét?
- Hát… szólítson, mondjuk, Szilveszter úrnak.
- Rendben, akkor én Abu Ramadan vagyok.
- Az a helyzet, hogy volt nálunk egy kis robbanás…
- Volt?
- Fogalmazzunk úgy, hogy lett. Két sérült, szögek, ilyesmi.
- És? Szakmai továbbképzést szeretnének? Van egy remek tanfolyamunk…
- Nem, nem, félreért. Azt szeretnénk, ha magukra vállalnák.
- Egy ilyen amatőr munkát?! Mi lenne a renoménkkal? A szakmai hitelünkkel? Mi is a piacról élünk!
- Persze, nem lennénk hálátlanok.
- Persze. Dollár, euró?
- Jobb. Mit szólnának néhány szép letelepedési kötvényhez?
@habakuk000:

Ilyen esetben legkésőbb hajnalban nyilatkoznia kellett volna a belügyminiszternek.
Elképesztő, amilyen amatőr módon kezelik a helyzetet.
"A világsajtó persze már jóval többet tud, és elkezdte megfejteni a budapesti eseményeket. Lássuk, hogy áll a „Ki tud nagyobb hülyeséget írni?” nemzetközi vetélkedő!"

444.hu/2016/09/25/iszlam-allam-halottak-terrorkeszultseg-nehany-hirforras-szerint-verben-uszik-budapest
Szerintem a szögek tehetnek az egészről.
endresy.blogspot.com/2016/09/robbanas-vs-robbantas.html

Pintér meg mit mondjon? Azt, hogy bocsi, mi nem így akartuk, de elcsesztük.??
@Eszter jött: nem tud, nagy valószínűséggel új sztorit kell írni, a terrortámadás így azért elég hihetetlen

de még egy nihilista gyurcsányista provokációt ki lehet hozni a történetből
@taga20: mit szeretnél hallani, kicsi huszár???

hogy találtak, egy bomba stabilizátort, a képekhez sajna már nem fértem hozzá... ami feltehetőleg orosz gyártmányú bombához tartozik?

persze az amerikaiak... de drónokat hallott a szemtanú, majd lett belőle helikopter, majd filhallás után, mint jároka sándor és népi zenekara, felsorolják az orosz pilóta kitüntetéseit is! egy éjszakai felvétel, amikor támadás napfénynél történt emlékeim szerint...

meg e végkövetkeztetés is annyira logikus, mint az: ha nincs akváriumod, akkor buzi vagy!

aszad, ha nyerésre áll, akkor nem a segély konvojt lövi, hanem a "lázadókat"...
@taga20: az ausztrál mini.elnök? oszt' mit kezd vele?
@Eszter jött:

"Ilyen esetben legkésőbb hajnalban nyilatkoznia kellett volna a belügyminiszternek. "

Vajon mit tudna mondani? "Ditmárklodó" bombagyárossal nem így beszéltük meg, vagy mit? Mikor már mindent elterveztek, megszerveztek, az a két szerencsétlen járőr meg besétált hajnalban a képbe.
Amúgy ezek a g..ik még a parlamentet is képesek lennének felgyújtatni, ha ahhoz lenne érdekük.
@GeoCracker: gyanús, hogy nem pont ez volt a cél, az írásodban ott vannak a kérdések
@GombócArtÚr: érteni vélem a manust, csak egyetlen kérdésem lenne, ad-e 10 euró nettót óránként a baristának + pótlékok?
ha nem, akkor viszont ne bájologjon, hogy ők... hanem baktasson el fridrixhafenba pl., kérdezzen meg egy ott dolgozó magyart az órabéréről, majd fizesse ki a kávét, ami éppen annyiba kerül mint mo.-on a frei féle kávézóban...
@taga20: igazad lehet! megkérem a szőke, lars nevű kollégát, hogy kezgyen má' valamit az ótóval!
@habakuk000:
személy szerint és szubjektíve provokációnak gondolom. Amit elcsesztek. Dakotásan.

De bizonyítékom nincs.
@GeoCracker: az vóóóóót! na! tenortám adás!

simicsko csilliódanos is megaszonta! @Fabius meg jól megelőlegezte!

pukkant valami a teréz körúton, úgy kellett, mint egy falat kenyér!
@Rodeo36:

Odaügyelj koma, British Columbia-basznádon is vannak migrácsok, ott is durranhat egy két incses csőbomba!! :-)
Ha kiderül, hogy tényleg a fidesz áll ez mögött, akkor bizony vége a dalnak Viktor.
@Rodeo36:

Ne légy ostoba, a milliók nem számítanak. Billádenéknek is annyi pénzük volt, hogy ramadánkor a kecske seggét is százdollárosokkal törölgették.
Kódusbaszta, félnótás arabus nem tud felhőkarcolókat rombolni.
@Vrplt: miért lenne vége?

kivéve, ha akad valaki a rendőrség kötelékén belül, aki elunja, hogy folyamatosan falakba ütközik, és a két sérült társa miatti elementáris fölháborodása miatt végigviszi az ügyet

gyakorlatilag kizárható ez az opció, oly szinten épült be a maffia a társadalmunkba
@taga20: @habakuk000:

Nem belföldről reszeltek neki, hanem nemzetközileg. Viszik a Hágai bíróságra. Nem vicc.
Egy nap pihi ráfér pár emberre...
Elmentek a büdös francba, amikor nekiálltok egymást anyázni.
Pihenjek akkor, de ezután is kivágom a 3.14ba azt, aki ennyire gyökér!
TUDTA?

Magyarországon drámaian megnőtt a robbantásveszély!

Október 2-án feltétlenül maradjon otthon!

nepszava.hu/cikk/1106971-koruti-robbanas---megszuletett-a-nap-meme-a-facebook-on/
@rdos:

Hát pedig egy életem, egy halálom, és bizony elmegyek szavazni. ÉS, hogy ne legyen meghamisítható a szavazólapom, ezért mind a két karikába lyukat ütök. Vagy a lyukba karikát teszek? Már nem is tudom. No de, majd egy kis célzóvíz segít.
b+, b+ b+, reménykedtem, hogy a két szerencsétlen rendőr csak véletlenül került oda, de nem ezeket föláldozták egy az egyben
@Oxica:

Nálunk nem a belügyminiszter, hanem az Orbán főtanácskengye szónokol belbiztonsági kérdésekben. Essetunni.
@Eszter jött:

Nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább menni! Világsajtó csak utánozza Orbánt és a külügyért, akik a no go negyedekkel szintén nagyot találtak mondani.
Halihó, a kedvem ma nagyon jó.
Leszedtem a bokrokról 20 gránátalmát. Soha nem mertem azt gondolni, hog valaha kis hazánkban megterem, és beérik a gránátalma. Megtette.

Azért is nagyon jó a kedvem, mert annyi néző ment a szegedi sportcsarnokba kézimeccset nézni, hogy a nagyhídon két sáv az egyik végétől a másikig, tele volt autókkal. Szerintem pozitív nézőcsúcsot döntöttek.:D
Lehet, hogy már más megkérdezte, de én azért felteszem a kérdést: ( délután hallottam a robbantás hírét közrádióban, de csak röviden, érdemben nem mondtak semmit ) honnan tudta a robbantó, hogy ez a két rendőr mikor és hol fog tartózkodni? Mert a hírek szerint a két rendőr volt a célpont. Én még soha nem láttam olyat, hogy egy adott ponton, adott időben és több napon ugyan ott, megjelent volna akár egy rendőr is.
@látjátok feleim szümtükkel: Hogy Te mekkora egy macsó vagy? :-) Gratula.

"No de, majd egy kis célzóvíz segít." :-) Eegen. Célozd az seggit. :-)

Altesti szójátékokat félretéve.

Most olvasom - sajttálj volt - eszerint úgy általában a rendőröket akarták "kivégezni". Részvétem az áldozatoknak. :-(

Kérdem a pesti népeket (Vidékiként telefonos közvélemény kutatásra visszakérdeztem. A kérdés az volt, láttam-e a Blaha Lujza téren a Coca Cóla reklámot? Én meg naivul kérdeztem, hogy de hát mellik településen. Erre mondja a kérdező - szinte felháborodva, hogy de hát Pesten. Én meg mondtam, hogy hát nem láttam, mert hogy nem is ott élek :-)).

Ez a Teréz körút így messziről elég központi helynek tűnik (bulinegyed széle, ha jól olvastam). Felújításra szoruló épület (lakó nincs, rendben). Hogy a bulizós szombat éjszaka kezdetén fél tizenegykor csak a két rendőr járjon arra, a bennszülöttek (Pestiek) szerint ez szokványos?

Nem mintha nem bíznék a rendőrségünkben csak amikor nagy ritkán fővárosunkban vagyok, mindig elhűlök, ennyi ember egyszerre szinte egy helyen?

Úgy értem, nem kívánom én más sebesülését, más halálát, de hogyhogy csak és kizárólag két rendőr a sérült? Ha a pestiek szerint ez rendben, akkor részemről is rendben.

öregmatróz (törölt) 2016.09.25. 19:38:19

Fabiusz 1 vátesz....!!

....na de honnan tudta...?

öregmatróz (törölt) 2016.09.25. 19:40:21

:-))

bocs, lemaradt...:)
@rdos:

Hát az nem életszerű, hogy két egyszerű gyalogrendőr legyen a célpont. Vajon miért?
Szerintem inkább az a helyzet, hogy csupán robbantani akartak, hogy a lápimagyarokat az urnákhoz tereljék, csak a két rendőrnek elfelejtettek szólni, hogy már kiürítették a környéket és belesétáltak szegények.
@Oxica: Korábbi egyik linkem 36-37. sorszámú linkjét ajánlom.

konteo.blogrepublik.eu/2016/09/25/villamkonteo-robbantas-a-nagykoruton/

36. alapján még korábbi linkem ajánlom (csak még nincs meg a "mese" vége, keresik a hihetőt!, pontosabban azt, amit a legtöbben annak tartanak). "A farok csóválja" Hihetetlen?, de akár igaz is lehet. :-(

Nagyon dulva!

Nem úgy! Nagyon fel vagyok dúlva. :-(
@rdos: "36-37. sorszámú linkjét" helyett "36-37. sorszámú hsz-ét" Bocsi.

Mondom hogy fel vagyok dúlva. :-(
@Oxica: A rendőrfőkapitány azt mondta, hogy felügyelt bomba volt. Amikor odaért a járőr, működésbe hozták.
@GombócArtÚr: Ha igaz, akkor nagyon durva a helyzet, hogy a saját rendőreiket áldozzák be a cél (4 milla szavazat) érdekében.
Akkor már a putyinista Oroszország szintjén van az ország. Mondjuk, én már a felcsúti juhász elgázolásánál is ezt gondoltam.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha ilyen sajátos módon kezelik az összes hírt, akkor az ember fia már csak a konteókban bízhat.
@Knósszosz:
köszi a választ, de nem ő az.

Valami teuton lovagina, vagy mi a manó...

@Eszter jött:
azt hiszem... köszi!

@PeniValdes:
köszi, nem nyert.

További szép estét!
@fzs.1933:

jöhetnél máskor is, hiányzol.:)
@fzs.1933: Szerintem a csónakos kedvence volt:

Stefánia kisasszony, teutonordikus parasztlány
@graphics:
Celozgatunk? Steffy cica legalább 3 kretént takart, akik itt éltek nemi életet.
@graphics:
Akkor gondok vannak, ha emellett az alváson jár az eszed... :)
@Eszter jött:

Köszönöm, kedves tőled, hogy még emlékszel rám! Olvasgatok még errefelé, de egyre kevesebb kedvem van már belefolyni a napi dagonyába. Már csak azért sem, mert egyre elkeserítőbb, változás kevéssé valószínű, Azért látom az itt játszott "színdarab" szereplőinek személyiségfejlődését! ;)

Minden jót kívánok a társaságnak!

@graphics: bingó! Köszi!

Most már azt is elárulom, miért kérdeztem rá: valahol, az óperenciás IP címen túl összefutottam valakivel, akinek a neve és a stílusa nagyon emlékeztet a fenti okoskára. Gondoltam, rákérdezek... :)
ébresztő!
egy kis gyűjtemény a robbantásról és az azt követő eseményekről:

Szemtanú, aki szinte bele sétált a robbanásba + pár vélemény a Konteó blog hsz-i közül

Read more: offforever.blog.hu/2016/09/26/szemtanu_aki_szinte_bele_setalt_a_robbanasba_par_velemeny_a_konteo_blog_hsz-i_kozul#ixzz4LL6TJcGR
@GombócArtÚr: "A rendőrfőkapitány azt mondta, hogy felügyelt bomba volt.'

Nincs ebben semmi különös. Vannak amiket ők felügyelnek ( oszt fel is robban néha, meg bele is halnak ), vannak amiket meg mások ( sajnos ebbe is szoknak bele halni ).
@guma: Az általad is hivatkozott konteo.blogrepublik.eu ma reggel kb 6:45 óta elérhetetlen.
Na, most már tudom hol kell reklamálni. Mostantól elérhető a blogrepublik.eu. :-)
444.hu/2016/09/26/hallottak-e-allah-akbar-kialtast-kerdeztek-a-rendorok-a-tanukat

Kezdődik. Menni fog a lebegtetés 2.ig, gondosan ügyelve, hogy semmi igazság ne derüljön ki.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Hát az elég érdekes, hogy a civil ruhás rendőrök 2 percen belül megérkeztek a helyszínre. Mintha előre tudták volna. Na meg a hajléktalan sem volt a helyén, pont a robbantás idején.
Ha bebizonyosodik, hogy beáldozták a két rendőrt, akkor nem lennék a g..i helyében.
@fzs.1933: engem meg lehurrogsz,pedig ugyanarról a teutonról beszéltem.
@fzs.1933:

Hát el lehet felejteni azokat a frappáns beszámolókat a pénteki igehirdetésről?!! ))))
Mindannyian kedvetlenek vagyunk bizonyos szinten. De attól nem lesz jobb, ha magunkba fojtjuk.
@PeniValdes: Azt tudod, hogy milyen amikor Stefike abszolúte eltűnik?

Hát pont olyan, mint amikor a teuton bóklászik a tejúton. :-(

Én kérek bocsánatot. :-(

Eszter jött (törölt) 2016.09.26. 11:04:18

@Gábris szomszéd:

Ide vezet a parttalan gyűlölet és uszítás. Úgy gondoltad, ha kieresztik a szellemet a palackból az megtorpan a menekülteknél?
Nem. Az bárki ellen fordulhat.
A két közrendőr állapotáért nyilvánvalóan a budapesti rendőrfőkapitány felelős személyesen, aki nem készítette fel embereit, mit kell tenni, ha gazdátlan csomagot találnak.
@Oxica: "Ezután láttak két láthatósági mellényes alakot maguk előtt (nem tudták, hogy rendőrök vagy közterület-felügyelők), majd befordultak a Teréz krt. 2-4. és a 6-os számot elválasztó kis utcába, a Dohnányi Ernőbe. Ekkor hallották a robbanást."

Azt mondja a szemtanú, hogy ő is hívta a segélyhívót ahogy meghallotta a robbanást. Majd ezt állítja: "... ezután a lassan oszló porfelhőben előbb egy, majd két fekvő alakot pillantott meg, aki fölé két civil ruhás hajolt. Akkor még nem tudta, hogy civil ruhás nyomozókról van szó, egyikük a megsérült rendőrnő nyaki vénáját szorította el."

Ehhez képest valahol a hálón kering az a hangfelvétel, mely szerint a kevésbé sérült rendőr a robbanás után segítséget kér, gondolom telefonon. Szóval mikor is kért segítséget?
Kutya legyek, ha én ezt értem. Szemtanú szerint feküdt a földön, fölötte a két civil hajol, mint utóbb kiderült nyomozók voltak. Ha nem azok, akkor is furcsa, hogy nem a segítő, hanem a földön fekvő sérült telefonál, miután a civilek jó köre nézték. He?
Most olvastam, a Blikk tanúja autóval ment arra, megállt és odaszaladt, ekkor látta, hogy az egyik sérült rádión kér segtséget. Szóval a szemtanú hitelességéről ennyit. Megy a licit, ki tud nagyobbat mondani. Nem irigylem az ügyészeket.
ez meg az index tanúja:

"A robbanás és a telefonhívás között legfeljebb két perc telt el, de ketten már ott voltak segíteni, és a sérült rendőrök fölé hajoltak. Később tudta meg, hogy ők civil ruhás rendőrök. A szemtanú nem értette, hogy kerültek oda olyan gyorsan."

index.hu/belfold/2016/09/26/furcsa_dolgokat_latott_a_robbantasnal_a_ket_rendor_mogott_setalo_szemtanu/
@PeniValdes:
akkor elnézést kérek, de valahogy nem kapcsoltam. A fáncsikáról nem ugrott be, hogy steFÁNIA...

Elvagyok a családdal, az állatainkkal, a birtokunkkal és a munkámmal.
Szerintem az egész világ belefáradt már saját magába. Annyi sok szemét gyűlt össze, amivel már egyszerűen képtelenség mit kezdeni. Nemhogy egyén szintjén, de már nemzet, sőt az egész emberiségen azt érzem, hogy menetelnek valami felé kissé céltalanul, a "hatalmak" által ide-oda dobálva.
Persze, mindenkinek megvan a maga saját kis univerzuma, ahol azért még nyílik lehetőség örömre és boldogságra, de ha messzebb tekint az ember, akkor nem tölti el a hurráoptimizmus.
Á, mindegy, most amúgy is depis hangulatom van és tetézem azzal, hogy a Leon a profi zenéjét hallgatom.
Mindenesetre jó volt újra ide írni!

Szép napot kívánok!
@Eszter jött:
Már azt sem hallgatom, mert minek? Ugyanaz a dal a verkliben.
Egy dolog tudna rávenni, hogy újból bekapcsoljam a rádiót, hogy veletek megosszam az azzal kapcsolatos aktuális gondolataimat. De azért még meggondolom... ;)

Üdv és minden jót!
Azét el ne felejcsük, hogy vannak itt még érdekes témák, amik szintén tudnak nagyot robbanni!

"Miközben "hírek szerint" a miniszterelnök kibékülne volt barátjával, Simicska Lajos nagyvállalkozóval (ha az felhívná ez ügyben telefonon), az utóbbi felől olyan hírek érkeznek, hogy Orbán Viktor leváltására készül."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_tart_simicskatol_nagy_csata_johet.621477.html
@látjátok feleim szümtükkel:

"Miközben "hírek szerint" a miniszterelnök kibékülne volt barátjával, Simicska Lajos nagyvállalkozóval (ha az felhívná ez ügyben telefonon),"

:)
Leszel a barátom újra,visszaszívod a g..cit?:)
Szólíts inkább """"tikkelőbonszájcézár,pónidögól,plüsspinocset,kartonkasztró,legódúcse,barbihitler,popkorncsörcsill,dizniputyin,tacskóhorty,teszkósnapóleon,lufikossuth,marcipáncsaucseszkunak! /byBödőcs
@látjátok feleim szümtükkel: Hát ezért vetnek be minden eszközt, még a robbantást is, hogy érvényes legyen a népszavazás.
Mert ha a népszavazás bukik, a g..i is bukik, mert Simicska totális háborút indít ellene. Az összes tenderen aláígér a lőrinczéknek és ha nem őt hozzák ki győztesnek, mint legolcsóbb és legjobb ajánlattevőt, az OLAF nál fogja megtámadni a döntést.
Minden épeszű magyarnak otthon kell maradni és így gyengíteni a g..it. Aki otthon marad, az a g..i ellen szavaz és azt a szavazatot nem is lehet meghamisítani.
@Eszter jött: Szerintem ez személy függő. Nekem aztán éjjel-nappal nyomhatják az agitpropot, én attól még nem válok gyűlölködővé.

Eszter jött (törölt) 2016.09.26. 13:28:41

@Gábris szomszéd:

"Nekem aztán éjjel-nappal nyomhatják az agitpropot, én attól még nem válok gyűlölködővé."

Nem? Azért hozod ide a 888-tól kezdve a jobbegynesig az összes gyűlölködő linket?
Vagy az csak az asztráltested volt?
@Oxica:

Gondolod? Ahol nincs ellenzéki tag a szavazatszámláló bizottságban, bármi előfodulhat, még az is, hogy az otthon maradó szavazott. Ki fogja ellenőrizni? Meg fogod valaha tudni, hogy ott voltál, csak nem tudsz róla? He?
@Eszter jött:

Tollashátú maga az agitprop, neki nem kell, hogy bárki bármit nyomjon.
@Eszter jött: Majd ha találsz a nevemben olyan beírásokat, pld. a sérült rendőrök kapcsán szólj. Ja és a tények kimondása sosem lehet gyűlölködés, kivéve a hazug píszi megszállottjainak. Azt már te döntöd el, hogy közéjük tartozol vagy sem.
"A kormány ígéri, nyilvánosságra hozzák a körúti robbantó képét"

MIVAN?????
Már a kormány is nyomoz? Honnan tudja a kormány, hogy az ügyészség, amelyik egyébként állítólag ma átvette a nyomozást, kozzé akarja tenni a vélt elkövető képét? Nyomozás titkossága, meg az ügyészség döntési joga smafúúúúú?
Mik nem történnek kies demokráciánkban.

index.hu/belfold/2016/09/26/a_kormany_igeri_nyilvanossagra_hozzak_a_koruti_robbanto_kepet/
@látjátok feleim szümtükkel: gondolod, hogy az előző választás ellenzéki "hátszéllel" nem volt csalás? én nem gondolom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pedig jó egy jót aludni! Utána... :))) Vagy közte is lehet :D

Kispárnádnak elfogadnád?

Eszter jött (törölt) 2016.09.26. 21:12:40

@fzs.1933:

A fél világnak depis hangulata van. De a csigaház nem megoldás főleg annak, aki már egyszer belekóstolt a kapcsolódás adta örömbe.
Örülnék, ha meggondolnád. Nem fokozom, mert hajlamos vagyok a szentimentális túlfűtöttségre, amit itt nyaligátorként jellemeznek. ))
süti beállítások módosítása