Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.26. 11:13 Fabius

Bazmeg, Viktor!

"Retteg a muszlimtól a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény."

(via)

 

A faszkivan tőletek, Viktorom! Értem én, hogy kell ez a népet befosató, migráncsterrorista rémképpel riogató retorika, mint semjénzsoltnak az ölés izgalma, de az elmúlt napok tapasztalatai után aszondom: menjetek ti a picsába mind! Mert mindennek van határa, illetve kellene, hogy legyen, az egyszerű gondolkodású idősebb korosztály halálra rémítése ugyanis kurvára nem vicces.

Azt már elértétek, hogy ha mi, hazai közélettel foglalkozók azt olvassuk, a TEK bazi nagy terroristafogást csinált, meg bombalabort számolt fel, akkor azt nem, hogy elsőre, de másodikra és harmadikra sem vesszük komolyan. Azt várjuk mikor derül ki, hogy az úgynevezett terrorelhárítás ismét bakot lőtt, letepert egy Szkájvóker Lajost vagy hasba lőtte egyik a másikat a gondosan megtervezett szakszerű akció közben. De az egyszeri magyar nyugdíjas többségében ennyire nem tájékozott. Ők komolyan veszik, hogy aztageci megjöttek a terroristák! Körtelefonok indulnak, hallottad, Aranka, holnap már egy Aradszky koncerten is halomra ölhetnek minket, vagy a teszkót robbancsák fel mert akciós lett a sertéstarja!!!

 Közben pedig csak hangulatkeltésből brillíroznak. Nyilván véletlenül, naná, hogy másképp?

Az meg már fele akkora dobra sincs verve, hogy a valóságban nyugodtan pogózhatnak az idősebbek egy Korda Gyuri koncerten, mert az elfogott történelembuzi hobbistákról aszonta a bíróság: 

„nincs arra semmilyen adat, hogy az édesanyjával és nevelőapjával élő, a II. világháború iránt hobbi szinten érdeklődő terhelt bármilyen kapcsolatban állna szervezett bűnözői csoportokkal, terrorszervezetekkel, vagy hogy megszerzett tudását és vegyi anyagait a közrend vagy személyek élete ellen kívánta volna fordítani”.

Vagyis Hajdu "007" James minden létező módon túlszínezte a történetet, és nincs se bombalabor se dzsihád, a másik szálon is csak a hatóságok előtt jól ismert szélsőjobbosok vannak. A közhíradó honlapján az hír, hogy a hazai zsidók már annyira rettegnek, hogy Orbán védelmét kérik, az is hír, hogy RezsinemzetBiztonsági Szilárd szerint a TEK megtette amit megkövetelt a haza, de még véletlenül sem szól senki, hogy: Staubinger néni! Nem kell ám lélegzetvisszafojtva várni, mikor robban be a lakásajtó, mert elgyüttek a tenoristák magáért. Tessék bevenni a szívgyógyszert, levenni a lepedő-burkát és nyugodtan ellenni még egy darabig. 

 

1129 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr738115806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerencse, hogy nem lőtték egymást halomra.
Most nem lenne kit védeni rezsiszilárdnak.
most akkor kérdezek mást: a nemzetbiztonsági bizottság ülése után még az ellenzéki képviselők is bólogattak, és meg voltak győződve arról, hogy terroristák. kijelentették, hogy az eléjük tárt bizonyítékok alapján kiderült számukra, hogy igen, terroristák.
namármost a kérdésem a következő: milyen bizonyítékokat tártak eléjük hajdúék? mi következik ebből? mármint hogy átbaszták a NB bizottságot?
Istenem, már majdnem megdicsértem Fabiuszt, mert újabban a két időnként csúnyán beszélő politikust ekézte balról meg jobbról, erre fel ma meg megint csúnyán kezdett káromkodni.
Pedig nem is robbant a bomba, csak ő robbantott most írásbelileg. De miért is?
Mert nincsenek terroristák?
@Secnir:

" Amikor a bizottság ellenzéki tagjai Hajdut konkrétumokról kérdezték, akkor a TEK vezetője kitérő válaszokat adott a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva. Mindenesetre a bizottság tagjait meggyőzte, ahogy egyikük az Indexnek fogalmazott, Hajdu „egy igazi James Bond-sztorit adott elő”.

Vagyis vetítőgépjános vetített, ezeknek meg semmi nem volt gyanús. Ezzel nem mondom, hogy az ellenzéki képviselők mentális állapota az átlag nyugdíjasok rettegésszintjéhez konvergál, de gondolom.
OFF:
KÉREM VISSZA A RÉGI DESIGNT!
@Fabius:
ok, akkor egy tökös ellenzéki képviselő most előveheti a "hazudott a nemzetbiztonsági ülésen" kártyát, és hajdú kimarad pár körből.
@Imola Helyesi:
"Mert nincsenek terroristák?"
terroristák vannak. csak nem ott, ahol hajdú keresi és állítja, nehogy összetűzésbe keveredjen velük, mert akkor rábasznak.
@Fabius:
hajdú már annyiszor blöffölt és beszélt hülyeségeket, hogy azt is illő kétkedéssel kellene fogadni tőle, ha kijelenti, hogy a nap holnap is fel fog kelni.
az ellenzéki képviselők értelmi szintjéhez képest meg egy guppi is iq-bajnok.
@Imola Helyesi:

Nyugi, Ebola, nem gondoltam, hogy a posztban vázolt problémát majd szépen megérted, és vágni fogod miféle felháborodást érzékeltettem a trágársággal.
Az Index most arról ír, veszélytelennek látszó, világháborús relikviagyűjtő társaságról van szó, a csomagtartóban talált fémtárgyakat (például páncéltörő gránát, repeszgránát, tojásgránát, lőszerek)

tényleg elbaszta a tek, hogy ilyenekre ráröpült
@Secnir:

" tökös ellenzéki képviselő"

Ez így ahogy van szerepelhetne a "paradoxon" szócikk alatt az értelmező kéziszótárban.

Amúgy meg Biztosrezsi Szilárd már megmondta, nem köll egy terrorelhárítónak profinak is lennie.
@Fabius:
Én teljesen nyugodt vagyok, én csak rajtad nevetek, amikor arra gondolok, hogy vajon mit csapkodsz otthon a földhöz, miközben írsz.
Inkább legyenek műterroristák, mint valódiak. Egy kis tényhamísítás, hírnek a felfújása, félreértelmezés meg itt is előfordul néhanapján!
@nandras01: vérszegény kísérlet volt, de megpróbáltad.

MTI
"A Fővárosi Törvényszék az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a Budai Központi Kerületi Bíróság indokolása szerint nincs semmi arra utaló jel, hogy a második világháború iránt hobbiszinten érdeklődő gyanúsított bármilyen kapcsolatban állna szervezett bűnözői csoportokkal, terrorszervezetekkel vagy tudását és vegyi anyagait a közrend, illetve emberek élete ellen kívánta volna fordítani.
Arra sincs semmilyen adat, hogy az ügy "kapcsolatba hozható lenne más, a napokban indult büntetőügyekkel, nyomozásokkal". Az ügy összes körülményéből mindennek éppen az ellenkezője valószínűsíthető - hangsúlyozták. Nincs adat szélsőséges nézetekre és - azon túl, hogy két társa hozzá hasonló korú és érdeklődésű felvidéki magyar - külföldi kapcsolatokra sem. A bíróság kiemelte azt is, hogy a gyanúsított büntetlen előéletű.
MTI 2015. november 25., szerda 17:46"
@kettős mérce:
A kis aranyvirágok, hogy mit gyűjtenek!!!!
Én már a szarozó szlovákon sem csodálkozom, ő megvalósította, amit a káromkodó férfiak szóban interpretálnak.
@Imola Helyesi:
"Egy kis tényhamísítás, hírnek a felfújása, félreértelmezés meg itt is előfordul néhanapján! "

nem kötözködésileg mondom, de a tek-nél és hajdúnál ez mindennapos. én már akkor kibasztam volna, amikor hazahozta szíriából a három rendőrt, és az újságírók előtt közölte velük, hogy ne mondjanak semmit.
@kettős mérce:
Aranyoskám, hálistennek ezek a kis aranyfiúk nem mentek most Brüsszelbe meg Párizsba a kis relikviáikkal, hamar dutyiba nyomták volna őket, az biztos.
@Secnir:
Végre van egy közös pontunk. Én már tegnap kifogásoltam az újítást.
@Fabius:
de a rezsitábornok az NB ülése után azt is mondotta vala az ő szájából:
"Mindezek alapján a képviselő szerint egyértelművé vált, hogy a migráció, az illegális bevándorlás és a terrorizmus "kéz a kézben jár"."

amúgy vicces, hogy az NB ülése után elhangzottakról a képviselők nem mondhattak semmit (mert vértitkos), a rendőrség/ügyészség meg simán belemondta a frankót a nép arcába.
@Imola Helyesi:
....illetve terror elhárító.
Régóta tudjuk, hogy ennek az alakulatnak csak egy dolga van: a legfőbb főnit védeni : önmagától
Szerintem az EU vezetői eloszthatnák a zürzavart, mert ugyebár Hollande mondta, hogy háború van. Itt Európában. De az ellenfél láthatatlan terrorista, nem mutatkozik , csak időnként, és nem a katonák ellen harcol, hanem a lakosság ellen. Na már most igazi háború van Szíriában, mert ott az IÁ terrorállam. De Hollande itt is harcol Európában a láthatatlan terroristák ellen. Pedig itt béke van. Béke van? Vagy háború van itt? De ha háború van, akkor tényleg hogyan jöhetnek igazi háborús területekről ellenőrizetlenül a migránsok? Mert béke van itt? De ha itt a láthatatlan ellenfél , és mégis háború van, akkor miért csak ott üldözik az ellenfelet?
@Fabius: Ha még nem olvastad. :)

Hont: Szegény ország importterroristát rendel

hvg.hu/velemeny/20151126_Szegeny_orszag_importterroristat_rendel
Nem mindenkinek tesz jót a front. Mármint az időjárási. Aki azonban emiatt terrorizálja a blog közösségét, azt ideje lenne letartóztatni. Ugy tekesen. De lehet tökösen is.
@Fabius: "Hiányzik az elhárításhoz a terror! :D

Ettől már kezdenek kissé frusztráltak lenni a mi TEK-eseink. Pedig keresik a terroristákat megfeszített erővel. Tepertek már le 72 éves, pizsamás kisnyugdíjast, koboztak el kellékeket filmforgatáson, de úgy, hogy Brad Pitt azóta is csak pislog, zúztak már le kiszuperált Boeinggel metróállomás-mennyezetet, ütöttek rajta Jedi-jelmezes egyetemistán, csaptak le halálmegvető bátorsággal Facebook-trollokra, és ha kellett, lőtték egymást is. Valahogy mégsem az igazi. Mondtuk, ha nagyobb kalandot akarnak, menjenek TEKszaszba (hihi, ez nagyon jó, Árpi, most kell röhögni, esküszöm, ha így folytatod, mész vissza ugrálni koronaőrnek a vitrinbe), ám közölték, hogy évi 12 milliárdból a folyamatos gyakorlatozásnál, meg tanulmányutaknál többet kell fölmutatni. Ez igaz."
Tehát Tisztelt Leendő Ügyfelünk, az a kérésünk, hogy ha már amúgy is azt hazudjuk reggel, délben meg este, hogy a migránsáradattal tömegével érkeznek a terroristák, akkor mellékeljenek néhányat ebből is a bevándorlók mellé.

Sajnos a megrendelésünknek ez a része némileg komplikáltabb, mint az előbbi problémakomplexum. A terroristaspecifikációra nagyobb figyelmet kell fordítanunk. Nem mindegy, milyen terroristát küldenek!

Először is: legyenek fölismerhetőek. A legjobb az volna, ha láthatósági mellényt viselnének „terrorist” fölirattal (ezt a kifejezést addig megpróbáljuk elsajátíttatni kommandósainkkal). Az se lenne baj, ha a fejük tetején apró, zenélő mecsetmakettet hordanának, nem kockáztathatjuk, hogy valami hagyományőrző huszáregyletet fogjanak le a mi derék elhárítóink.

Nagyon fontosak a fegyverek is. Ezeket a modern kütyüket mifelénk már nem nagyon ismerik, ezért a terroristákat utoljára a második világháborúban használt eszközökkel kéne ellátni. Mi lenne, ha egy Tigris tankot húznának maguk után, miközben Molotov-koktélt szürcsölnének? A járókelőknek majd azt mondják, hogy szántanak.

Szempont továbbá, hogy mi a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelemben szeretnénk részt venni. Ehhez nemzetközi terrorista kell. Próbálkoztunk ugyan határon túli magyarokkal, de ez nemzetstratégiai okokból diszkrepanciát okozott. Így kérjük, nemzetközi terroristát szállítsanak, csak vegyék figyelembe, hogy a terrorelhárítók nem tudnak nemzetköziül, ezért tolmácsot is szeretnénk kérni. Amíg nem vetik be, addig fölültethetik a Tigris tankra.

Végül nagy hangsúlyt helyezünk a spontaneitásra, az akció élményszerűségére. Ezért alaposan meg kell tervezni mindent. Mondjuk, legyen csütörtök fél három, Szondi utca 17/b fsz 3. A Molotov-koktélokat helyezzék a konyhapultra, a tankot támasszák a sarokba, a tolmácsot tegyék a lábtörlő alá, a zenélő makettet állítsák a leghangosabb müezzin-üzemmódra.

Upsz, a Hajdu Janinak földszint kettőt mondtunk. Bazmeg, na mindegy, szegény Szabó néni. Majd azt nyilatkozzuk, hogy bombagyáros. :D
Bazmeg!

"Ekkorát még nem nyaltak be Orbánnak"

index.hu/mindekozben/poszt/2015/11/26/seggnyalas/

Mellesleg ilyen fetmények ajándékozgatása közlakalmazottnak nem vesztegetési kategória? Vagy csak a nav dolgozó nem fogadhat el még egy üdítőt, kávét sem? Estleg jó példával elöljárva a nav dologzók András napkor behajthatják a gulyát? Oda?
@Imola Helyesi:

"Egy kis tényhamísítás, hírnek a felfújása, félreértelmezés meg itt is előfordul néhanapján"

Értem, tehát hazudtok reggel, éjjel meg este. Én eddig aszittem - mert azt harsogtátok - hazudni csak a rohattgyurcsány szokott.
@Imola Helyesi: Nem akarnálak minősíteni, de ott meg tudnak különböztetni egy hagyományőrzőt egy terroristától. Vagy hallottál már ott egyetlen olyan esetet is, amilyeneket a TEK szinte havonta produkál? Pedig arrefelé sokkal többet megírnak, mint Mo-on.
Ami meg a háborút illeti, elég gáz, ha háború idején saját embereinket meg a hadtápot, meg az újságírókat, meg a békés civileket lövöldözik az ellenség helyett.
Erőforráskorlátosabb időkben (tudom, hogy olyan csak a nem NER-kompatibiliseknek ven, mint oktatás, egészségügy és hasonlók) az ellenség leküzdésének esélyét is csökkentené.
@Fabius: Jó de a zsebdúcse is megmondta, hogy Magyarország hadiösvényen fekszik. :)

www.origo.hu/itthon/20151126-orban-magyarorszag-hadiosvenyen-fekszik.html
Egy jó cikk arról, h tulajdonképp a frabciákon kívül senki sem küzd az isis ellen.
Talán ezért is lehet, h a törökök valóban csak saját nagyhatalmi érdekeik miatt lőttek az oroszokra:
mobile.nytimes.com/2015/11/17/opinion/the-attacks-in-paris-reveal-the-strategic-limits-of-isis.html?_r=1&referer=http://gurulohordo.blog.hu/2015/11/20/az_isis-tol_nem_kell_felnetek_jo_lesz_gurulo_linkek
@Gábris szomszéd:
Fura dolog ez a gyűlöletbeszéd, mert ha a gyűlölet cselekedetek ellen hatékonyan lépnének fel a hatóságok, nem lenne erre sem szükség.
TEK-blöff: Feljelentést tesznek Gyurcsányék

A Demokratikus Koalíció közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést tesz, miután a párt szerint a Terrorelhárítási Központ szerinte teljesen tudatosan félrevezette a közvéleményt és a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is

hvg.hu/itthon/20151126_TEKbloff_Feljelentest_tesznek_Gyurcsanye
@CsekklisztNo.10Reloaded: Az utóbbival egyet tudok érteni, de az ISIS ellen a franciákon kívül szerintem a szír hadsereg, a kurdok és a ruszkik is elég komolyan küzdenek már.
@CsekklisztNo.10Reloaded: A törökök ezt most kúrvára túltolták és erre már kezdenek ők is rájönni. Arról nem is beszélve, hogy a ruszkiknak mostantól csak úgy izzik az újjuk a ravaszon.

alfahir.hu/erdogan_nem_szeretne_ha_elmergesedne_a_viszony_moszkvaval
@Gábris szomszéd:
A kurdok (a cikk szerint) nem igazán, ők leginkabb a saját állam gondolatát ápolják. Szír hadsereg igen, de jobban ölik a számtalan felkelőket. Az oroszok szintúgy, max az olaj tartályokat és szállítási útvonalat támadják. Jo példa erre, hogy Szíria azon részen, ami Törökországgal határos es lelőtték a gépüket egy szem isis katona sincs!! De komolyan, itt mindenki mindenki ellensége, meg szövetségese, bogózza ki aki tudja:-))
Mikor Szíriából "mentett" ki embereket a TEK, az is mekkora kamu volt.
A sajtótájékoztatón már belekeveredtek a hazugságaikba.
@Gábris szomszéd:
Nem tudom belinkelni, de van egy jo térkép a neten, h Szíria melyik részét ki tartja fennhatósága alatt.
Írd be: the situation in Syria
@CsekklisztNo.10Reloaded: Azért lássuk be, hogy az ISIS-en kívűl, vannak ott még egyéb terrorista barmok is sajnos. Nos ővelük is foglalkozni kell északon. Ilyenek pld. a Dzsabhat Al-Nuszra (Al-Kaida), a “Szabad Szír Hadsereg” (FSA) Liwa Szukkur Al-Ghaab és a Harakat Ahrar Al-Sham nevű terrorszervezetek. A "mérsékelt" jelző pedig már akkor sem volt igaz, amikor kitalálták.

www.syriatruths.com/wp-content/uploads/2014/09/10639661_851830621502999_840154649428843917_n.jpg

thesaker.is/wp-content/uploads/2015/10/Moderate-terrorist.jpg
@Gábris szomszéd:
Igen törökök ezt nagyon tultolták, de korábban is írtam, h a 3 régiós nagyhatalom egyikeként nem fogják hagyni, h akár az oroszok is a Szíria esetleges felosztása után rajuk szakadó területen ellenük , illetve a mellettük állok ellen katonai bombázást végezzen folyamatosan (jo olcsó olaj is kell), mar októberben jegyzékben figyelmeztették erre az oroszokat, akik erre tovább provokálta őket. Mindegyik gecccc:-))
@Gábris szomszéd:
Igaz, korábbi fő mumus al Q lassan mindenki barátja :-))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Az eddigi adatok alapján egyértelműnek tűník, hogy felsőbb utasításra az volt a parancs, hogy figyelmeztetés nélkül egyből lőjjék le a ruszki gépet. Szerintem ezt a törökök nem egészen nemzeti büszkeségből tették, hanem nagyhatalmi jóváhagyással is. Ennek fényében viszont adódik a kérdés, kinek állt érdekében, hogy a lassan szerveződő egységes fellépés a terroristák ellen ilyen hamar meg legyen torpedózva. Másrészt fogalmazva ki győzne a térségben ha az ISIS és társai végképp elbuknának? Nekem elég egyértelmű a válasz.

A jövő pedig így fog kinézni a törököknek is, ha a terroristákat támogatják.

en.hunternews.ru/?p=2869
@Secnir: Szegény imola, a nyaloncok szokásos módszerével él, bagatelizáld el a hibát, amit elvtársad elkövetett valamint evvel a hibával vádold meg azt, akivel vitatkozol.

Arról az apró, nüansznyi különbségről nem is beszélve, hogy nem lehet összehasonlítani egy 0 közpénzt kapó, 0 közhivatalt betöltő blogger által magánszorgalomból írt poszt csúsztatását, hazudozását egy közhivatal vezetőjének, a hazudozásaival, csúsztatásaival, nevetséges tévedéseivel, aki ráadásul a Nemzet biztonságáért is felel, és ezért sok-sok közpénzt is kap.
Ez a TEK-es műbalhé a szokásos megszólalás a kormány részéről a lakosság felé, melyet a boszorkány konyhájukban szoktak kifőzni csalárd befolyások érdekében.
Ebben a hírben jelen van a migránsok jelenlétéből eredő terrorveszély, mely további gyűlöletet szít egyrészt.Másrészt egy kalap alatt egy bizonyítás is arról, hogy ezekben a vérzivataros időkben kormányunk ott áll a vártán, vérprofi elhárítók óvják, védik ezt a szerencsétlen sorsú magyarságot a betolakodóktól.
Nem is érdemes belemenni a részletekbe, mert az egész ügy beállítása nevetséges.
OFF

Eközben überálleszben. :)

Német belügyminiszter: Az érkezőknek csak két százaléka politikai menekült

mandiner.hu/cikk/20151126_nemet_belugyminiszter_az_erkezoknek_csak_ket_szazaleka_politikai_menekult

ON
@Gábris szomszéd:

A törökök figyelmeztették az orosz gépet, fent van a neten:
youtu.be/vWd5PGBrAP4

Jo, de van arra is teória, h ez a lelövés putyin érdeke volt...
En kitartok amellett, amit előbb mondtam.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Aki ezt beveszi annak tényleg fingja nincs a légvédelmi eljárásokról.:) Ha már nem mobilról netezel, nézd majd meg ezt a rövid beszélgetést az ATV-n egy volt vadászpilótával. Kb. ennyit a török "figyelmeztetésről".

www.atv.hu/belfold/20151125-siklosi-zoltan-eb
@Secnir:
biztos, hogy ezt nekem szántad..?
Lázár: Érdemi kockázatot jelentettek a TEK által elfogott emberek

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nem történt olyan cselekmény, ami felróható lenne a terrorelhárítóknak.

444.hu/2015/11/26/lazar-erdemi-kockazatot-jelentettek-a-tek-altal-elfogott-emberek
@Gábris szomszéd: "Az eddigi adatok alapján egyértelműnek tűník, hogy felsőbb utasításra az volt a parancs, hogy figyelmeztetés nélkül egyből lőjjék le a ruszki gépet."

cseréljük ki a "ruszki" jelzőt "maláj"-ra...

ez különösen jó: "Az eddigi adatok alapján egyértelműnek tűník, hogy"... ez olyan, mint az "ezt már tisztáztuk" vagy az "ez közismert tény", ha az usácska és a gyíkemberek kerülnek szóba... tolod ide az angol/német/francia cikkeket, linkeket, nyilván mindet érted, nem a központból jön az utasítás... csak az a hatalmas belső késztetés a másik oldal véleményének ismertetése okán... mint a krím annektálásakor: nem is vettek benne részt orosz csapatok... azt putyin meg szarban hagyott titeket három hónap múlva, mikor a kamerába mondta: ja, köszönet a résztvevő orosz speciális egységeknek...
@CsekklisztNo.10Reloaded: nincs valami fejlettebb létforma a közeledben?... pl. egy fal?... annak legalább nem kell a bullshit-generátor...
@Sir Bates dö Hól:
Jó gyerek ez, csak dolgozni kell rajta :-)))
amúgy meg, narancsmaffia után a vízözön:

A kormány totális oktatáspolitikai csődje rajzolódik ki

Masszív, közel hatszázoldalas kézikönyvben szedte össze az OECD az összes dolgot, amit tudni kell az oktatásról a fejlett világ országaiban. Amit ebből Magyarországról megtudhatunk, az nagyjából mind arra utal, hogy leszakadóban van, elavult és úgy általában, a kor igényeinek nem tud megfelelni az oktatási rendszerünk. (Ez nem jelenthet meglepetést: egészségügyben is tragikusak a magyar számok.)

444.hu/2015/11/26/a-kormany-totalis-oktataspolitikai-csodje-rajzolodik-ki
@Fabius:
Szövegértés, apukám. Én rád értettem meg a baloldali blogokra.Itt is, ezt jelenti.
Hogy a Fidesz mit hazudik, rajtuk kérd számon, ne egy fórumozótól.
Nos, egy embert le is tartóztattak azóta, úgyhogy nem mindegyikőjük volt békés gyűjtőgető. De inkább gyüjtőgessenek sóskát, makkot az erdőben, ha már olyan békések.
@aritus:
A hazudozásnak nincs jobb- és baloldala, az egy erkölcsi fogalom.
ez a zibolya igazi brancsbeli, nem először monja a hülyeséget :D

A nyomozó hatóságok és a TEK tevékenysége, az ilyen típusú bűncselekmények felderítésének általános és konkrét kérdései nem feltétlenül a nyilvánosságra tartoznak, ezért a jelenlegi helyzetben kifejezetten árthat, ha ezekről sajtópolémiát folytatnak - írta közleményében Ibolya Tibor.

index.hu/belfold/2015/11/26/kulonos_visszaeso_a_tek_altal_elfogott_egyik_szelsoseges/
@Kuviklacz:
Ne is minősíts, először magyarázd meg a nyelvrontásodat, mit jelent:
Erőforráskorlátosabb
@Fabius: értem, hogy ha fidesz+ogv akkor minden xar, de még hajszál is van benne!

de azért, mert nem szeretem az egyoldalúságot:

m.borsonline.hu/20141122_akar_a_nasat_is_orizhetne_a_tek

igaz 1 éves az eredmény, de azért csak-csak valami szépség tapasz...

emlékeim szerint a SWAT is csapott le, tizenéves péjntbollózókra...
@Gábris szomszéd:
legközelebb inkább idézz, ez nagyon gyenge. itteni nyalizásnak viszont nagyon jó.
Én pedig új begyűrűző tüntetési módszert ajánlok pl. Tuaregnek, aki igen hallgat Mali óta. Szájbevarrás igen hasznos.
Mivel ez:

www.atv.hu/videok/video-20151125-vadai-agnes-eb

tegnap este volt, a jelen bejegyzés pedig ma délelőtti, megállapítható, hogy Vadai Ágnes tökösebb, mint Fabius. Nem is kevéssel.

Mondjuk, ez eddig se volt kérdés, mert az ész nélküli, összevissza vagdalkozás ismereteim szerint nem azonos a tökösséggel.
@CsekklisztNo.10Reloaded: azt csak halkan teszem hozzá, hogy amikor a zoroszok kérték a koordinátákat, az egy éve ott hobby-bombázgató(csak éppen ensz bt, meg a többi rövidítéstől nem volt "felhatalmazása") zusától, akkor az volt a válasz: "nem aggyuk!" ok, akkor mennek a saját adataik után. jött a zusa, hogy civileket is bombádzanak a zoroszok, húúúú vazzee! majd kicsit később ez a hüledező, tyű de nagyon zusa porig bombázott egy komplett kórházat + tartozékok(betegek sérültek ápolók orvosok felszerelés stb)... reakció, talán pár napja: "ja, bocs elnéztük..." az meg már csak hab a tortán, hogy a gps jeleket torzították a zorosz akciók területén... ezért glonaszsz-t használtak...
nahát, nahát. hiába erőlködtem, csak le körözött se Maiziere(dájcslánd belügyminisztere), ezt merte mondani:

derstandard.at/2000026420139/De-Maiziere-fordert-fixe-Kontingente-fuer-Fluechtlinge-in-EU?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201511

szóval a "menekültek" 2 azaz kettő százaléka jogosult és valóban politikai, háborús okokból menekült!

tehát a ca 1 millióból kb 20 ezer fő! megfejelte mindezt azzal, hogy 300 ezer! ILLEGÁLIS bevándorló kóborol dájcslánd szerte, akikről semmiféle adat nincs...

de tényleg semmi ok az aggodalomra!
@CsekklisztNo.10Reloaded: ja még annyit, hogy HA igaz, akkor 1,8 km "mélyen" és 2,2 km hosszan "sértette meg" a török légteret. akkor kalkuláljunk hangsebesség alatti repüléssel, mondjuk 230-300 km/h körüli sebességgel cammogott, mennyi idő is akkor ezt az 1,8 x 2,2 km-es területet elhagynia? néhány másodperc?
@Fabius: erre vannak szavak???

nol.hu/belfold/a-fidesz-tovabb-buntetne-a-hajlektalanokat-de-leszavaztak-1577159

ilyenkor csak tárat cserélnék, ameddig mozog bármelyik "politikus" is!
Bazmeg Fabius !
Jó hogy nem levezeted a hülyeséget hogy Fidesz-Fidisz-Fizisz-Izisz. Nem baj majd jön Gyurcsány vitéz és szétcsap köztük !!!! Kunhalmi Johanna is ott lesz.
@Imola Helyesi: Tudjuk hogy loptok,nincs emberek közt keresnivalótok Magyarország legnagyobb kártevői vagytok.
@nincs_itt:

Szóval a "politikusokat" gépfegyvereznéd le. Azaz a nemmel szavazókat is.

Azt hiszem, ez már a csúcshoz közelít (de sokmindent érthetővé tesz). Rationalität über alles.
@vakapad: ugye a "nem"-mel szavazók is részesei mo. jelenlegi és korábbi állapotának?

teccik tunni, a mo.-i politikai és az ebből hízó gazdasági "elit", sajnos oldalfüggetlenül, hogy vadász szakszót használjak, golyó érett!
@vakapad: "részesei" helyett okozói!
@nincs_itt:

Részesei. Ja. Meg okozói is. Majd amikor jössz látogatóba a gépfegyverrel, ne hagyj ki senkit. Vagyunk itt egy páran részesek meg okozók.
@vakapad: mondom én, hogy a hüjeség az politikai oldaltól és világnézettől teljesen független!

neked nem tűnik fel, hogy 2010 óta, okkal, joggal gyalázza mindenki a fideszt! de a másik oldalnak "köszönhető", hogy még hosszú évekig 2018-ig biztosan, utána is sanszos, folytatódhat mo. züllesztése, szétrablása stb.
@vakapad: már csak annyit, ha csak ennyit vagy képes érzékelni az egész problémából, az nem engem minősít!
@Gábris szomszéd:
Gabris, Ebben az interjúban semmi újdonság nincs
A hangfelvételt az oroszok eddig nem tudták cáfolni. A mai internet korában pedig ez nem lenne nagy gond, ha hamis lenne. Akkor megis valódi.
Oroszok nem tudtak eddig cáfolni a török légierő által feltett berepulesi útvonalat sem. Miért nem? Mert berepultek.
Mindez nem érinti a lényeget: a törökök nagyon várták már, hogy a légteruket több hónapja állandóan megsértő orosz provokációra nagyhatalomként válaszoljanak. Eltúlozva, persze. De nyilvan a légtérsértés csak ürügy: az oroszok szartak arra, hogy torok érdekszférát bombáztak, erre volt a kemény felképés. Hogy nem a NATO tervezte, erre s legjobb érv, hogy az oroszok is csak a törökök ellen szankcióznak, fel sem merült, hogy az egész NATO-vak szemben lepjenek fel. Persze azon kívül, hogy folyamatosan basztatják őket azzal, h bár beléptek a koalicioba, de mint a török konfliktus is mutatja, foleg ellenük dolgoztak.
@nincs_itt:
Ez érdekes amit mondasz, erről a koordinátás dologról nem hallottam. Ha igaz (nem miattad persze:)
De a katonai koordináció meg navigáció nem fejlettebb, mint s GPS meg a G?
De egyébként koordináták nélkül is elég egyértelműbb dolog: többször felszólítottak őket, hogy ott, azon a körzetben (nyilvan nem 4km2) semmi dolguk, erre ők ott bombáznak a torok határnál, torok érdekszférát. Hmmm
Ezen túlmenőleg a hangfelvétel alapján is: közöltek velük, h húzzanak a torok legterbol, megint nem tették, berepultek, provokáltak egy harci repülővel, JA UGY, hogy ki volt kapcsolva az a csatorna, ahol a koalíciós partnerek egymással kommunikáltak, azaz magukra húzták a faszt. Lehet, hogy direkt??? mindkettő pontosan tudta mit csinál, kalkulált kockázat - hozam mindkét részről
@Orica Középföldi:
Bár nem érzem érintve magam, de ez csak a bemelegítés, ha feszült hangulatot érzel :/))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Örülök ha nem hallottál benne újdonságot. Így biztos te is egyértelműen látod, hogy nem az lett volna az eljárás, amit tettek a törökök.
Ezt szépen el is mondja az ex vadászpilóta.

Arról nem is beszélve, amit ugye Ördogán sikítozott 2012-ben, amikor az ő gépüket lőtték le.

“egy ilyen rövid idejű légtérsértés semmilyen esetben nem lehet indok a gép lelövésére.”

Ördogan mostani kijelentései egyértelműen képmutatásnak tekinthetőek, mert a török légierő gépei az utóbbi évek során rendszeresen és provokáció-szerűen sértették Görögország légterét. Alig két héttel ezelőtt a görög védelmi minisztérium tisztviselői jelentették, hogy nem egy, hanem nyolc török vadászrepülőgép hatolt be az ország légterébe, és összesen 19 légtérsértést követtek el. Csak a 2013 és 2014-es év folyamán a török légierő gépei összesen 1017 alkalommal hatoltak be Görögország légterébe.
Ja és ezek szerint akkor a szírek is lelőhetik ugye a légterükben engedélyük nélkül repkedő amcsi vagy izraeli gépeket is. :)
@toportyánzsóti:
Farkas kisfiam, ne magadból induljál ki, ha tudod, hogy lopnak, ismered a módszereket, azért, mert te loptál, és így védekezel.Ne félj annyira.
Tiszta isis szindróma van itt, biztos lopott, mert nem tetszik neki a káromkodó stílus meg a terroristák ajnározása. Hülye.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nézd meg még egyszer mit mondott a vadászpilóta az ATV-n. ;)
Koncentrálj arra a részre, amikor elmeséli, hogy kellett volna eljárniuk a törököknek az "elfogáskor" illetve arra, hogy az a figyelmeztetés, amire te is hivatkozol kb. az összes a körzetben lévő repülőgépnek szólhatott, hiszen nem nevezte meg pontosan és nem is azonosította a török gép pilótája a behatoló repülőgépet.
@nincs_itt:
Nyanyusod pláne meg most indul háborúba. Hollande megfőzte.Na már most ha a vénasszony belép a háborúba, megnézheti magát otthon a menekültjeivel. Először becsalogatta őket,most meg szétszórná.Ez a páros nem normál/o/s.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Ennél többet nem fogok érzékelni, mert a gócok réges-rég a tahóketrecben wellnesseznek. Se időm, se kedvem önfényezéseket, propagandát olvasni.
@Gábris szomszéd:
Nem, nem ezt mondta.
Célszerű vizuálisan is felszólítani, de ez nem kötelező.
Az "uknknown traffic" nem a körzetben levo összes gépet jelenti, hanem az ismeretlen behatolot.illetve őt IS!
Persze nem hallhatta az orosz gép, mert direkt nem volt bekapcsolva az ilyen konfliktus elkerülésére szolgáló frekvenciája!!! A kis cseles, azt akarta, h lelőhessék??:)
Az oroszoknak egyelőre nem sikerült cáfolniuk semmit, amit a törökök nyilvánosságra hoztak...
@Gábris szomszéd:
Török Tördogán röpülőből görögöt dögönyöz köröskörül, de nem lő csak szömöz.
MEHEMED ELŐRÁNTOTTA A HANDZSÁRT
Ez a történet az Egyesült Államok nélkül nem jöhetett volna létre.
Törökország ugyanis NATO tag, emellett része az Iszlám Állam elleni koalíciónak.
Az oroszok és amerikaiak megállapodtak bizonyos alapvető együttműködésben annak elkerülésére, hogy a légi bevetések során repülőgépeik konfliktusba kerülhessenek egymással, márpedig itt az együttműködés abból állt, hogy a török F16-os pilótája elindította a rakétát, mely végzett a - szerintem támadással nem is számoló -orosz vadászbombázóval.
Nem is kellett volna számolnia, hiszen az Iszlám Államnak ezidáig nem volt légiereje - legfeljebb repülő szőnyegekkel támadhatott volna, de azok alá nem lehet rakétákat függeszteni.
Lehet, most már van.

Ahhoz, hogy egy állam légierejének bármelyik repülőgépe megtámadhassa más állam gépét vagy gépeit, komoly előkészületek és engedélyek kellenek.
A légtér egy háborús övezetben nem olyan, mint a vadnyugati városka főutcája, ahol a helybéli erősfiú kiáll az utca közepére és szivarcsutkával a fogai között, ujjait ropogtatva várja a seriffet, majd szitává lövi.
Itt a repülőgép vezetőjének engedélyt kell kérni a támadásra, vagy már eleve tűzparanccsal kell rendelkeznie, ami elég vicces egy olyan helyzetben, melyben csak baráti gépek tartózkodhatnak a levegőben. merthogy a célpont mindenki számára az Iszlám Állam.
Persze, ha a földfelszínt is nézzük, akkor már bonyolultabb a dolog, hiszen ott az IS harcosain kívül kurdok is tartózkodhatnak, és ha az ő gyengítésük a feladat, akkor teljesen indokot védelmet adni ellenfeleiknek.

Ezt nyíltan - az ismert előzmények után - nem lehet megtenni, ehhez a mostani eseményekhez hasonló sunyi ravaszkodás kell, mint amikor a kocsmában azért szúrnak hátba valakit, mert belenyúlt a zsebébe, jóllehet abban csak szotyola volt.
Elképzelhető, hogy az eset a pilóta egyéni akciója volt?
Nemigen, az viszont igen könnyen elképzelhető, hogy az USA katonai vezetése nem adta nyílt áldását erre az akcióra, ezt látszik bizonyítani az a tény is, hogy a Pentagon nyilatkozatai szerint az orosz gép, még, ha meg is sértette a török légteret, az csak néhány másodpercig tarthatott, ami igen közel állhat a realitásokhoz.
Viszont azt is hangoztatják, hogy a törökök a néhány másodperc alatt tízszer figyelmeztették a orosz gépeket a légtérsértésre, ez a sebesség leveri "a kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze orvosát, gyógyszerészét" szöveg sebességét is, majd utána állítólag még öt percig vártak, és csak utána lőtték le a repülőt, melynek útiránya egészen nyilvánvalóan nem Törökország felé vezetett.
Ezek a gépek másodperenként sok kilométert tesznek meg, és egy fordulónál is előfordulhat, hogy átsodródnak egy másik állam légterébe - ez a délszláv háború idején nálunk is előfordult, de a gép mozgásából nem túl nehéz kikövetkeztetni szándékát.

Ezek a gépek - mert két gép volt - bevetésről hazafelé tartottak, gyakorlatilag fegyvertelenek voltak, hiszen a céljuk nem légiharc, hanem levegő-föld rakétákkal végrehajtott támadás volt az- állítólag - közös ellenség ellen.
Ezentúl valószínűleg nem indulnak el levegő-levegő rakéták nélkül...

www.pupublogja.hu/2015/11/mehemed-elorantotta-handzsart.html
@Imola Helyesi:
"Nos, egy embert le is tartóztattak azóta, úgyhogy nem mindegyikőjük volt békés gyűjtőgető."

"A hazudozásnak nincs jobb- és baloldala, az egy erkölcsi fogalom."

MTI hír: "Pintér Sándor hangsúlyozta: "a Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János vezérőrnagy és munkatársai iránti bizalmam töretlen. [...] Az elfogott négy ember szabadlábon védekezhet. "
@Imola Helyesi: A melléknév fokozása már nem létezik a NER-ben?
@Gábris szomszéd:
Teljesen igazad van, a török légtérsértések száma drasztikusan megnőtt az utóbbi években! Az oroszoké is az európai légtérben.
Most játsszák le ezt a dolgot
@toportyánzsóti:
Le lehet koppanni rólam, ordas.
Ritkán írsz, de velem szemezel folyton, csá!
B+! Viktor!

Te mindent kitalálsz, csak hogy megnyerd a 2018-as, a 2022-es és a 2026-os választásokat!!!
@Kuviklacz:
Majd te megtanítasz, bagoly laci.
@Imola Helyesi: Hamar kiakadsz ha nincs igazad,ne hozd szégyenbe a fajtádat.
@Gábris szomszéd: te, mit szólnak vasárnap a misén a haverok, hogy az ősi, ún. átviteli mágiát műveled?... mi marad így a keresztény európából?...
Beleolvastam néhány kommentbe, egy csomó nagyképű beképzelt faszfej, egymást zrikálja, eltérve a cikk témájától. A lényegnél maradva: Varánusz egy trágár, műveletlen kis balliberális bértollnok, akit ezért fizetnek a bibsik. Szóra sem érdemes az általa felvetett probléma, minden szervezetben vannak üresjáratok. De az értelmes emberek belátják, hogy jobb egy olyan elhárító apparátus, amelyik minden gyanús jelre ráröpül, így legalább semmi nem megy át a rostán. Persze az ellenzéknek csak az számít, hogy bele lehessen valamibe kötni, mindegy mi, csak érezzék a "siker" ízét. Csak ízlelgessétek, az értelmes emberekből több van mint belőletek, lásd a választásokat. A kutya ugat, a karaván halad.
@Sir Bates dö Hól:
Baszki, én abban hiszek! Szerintem az van:-))
@Imola Helyesi: Tanítson téged az Orbán Viktor (és közben védjen is meg, mint a nyugdíjmegtakarításokat)!
@toportyánzsóti:
Azért nem kell felvágni, mert nem vagy magyar.
@Secnir:
Hatan voltak. kettő a sitten. Úgy tudom.
@Bernard 01:
"az értelmes emberekből több van mint belőletek, lásd a választásokat."

Hozott isten a faszfejek társaságában!
Szólíthatlak főnöknek?
@Kuviklacz:
Aszitted, csak Eördögh Tündével, na, Ibolykával kell ma megszenvedned?:-))
@Knósszosz:

off

Megvettem Váncsa új szakácskönyvét. Nagyon jó:)

on
@Knósszosz:
:-))) Knoszi, szabad ilyet??? Aszondták te vagy itt a legcukibb!!
@Imola Helyesi:
"Hatan voltak. kettő a sitten. Úgy tudom. "

roszul tudod, és egyre rosszabb
volt egyszer négy, akire a tek ugrott, és bejelentették a szír-terrorista-mittomén-bombalabor milyen kapcsolatot. meg a feltárást. meg a szenzációt. na az volt a fémdetektoros kisgyerek meg az apja meg két haver, meg a világháborús megszállottság.

meg volt kettő, akire a tek nem ugrott, azokat a zsaruk kapcsolták le, tele lőfegyverrel meg lőszerrel, szélsőjobbos, a nemzetbiztonságiak által figyelt személyek (64vármegye? jobbik? toroczkaiék?). ez összesen hat, ebben igazad van, jól számolsz, de két ügy. tudod, nem veled nevetünk, hanem rajtad.
@Kuviklacz:
Te szerencsétlen!
Ez milyen szó? Erőforráskorlátosabb?
Ennyire nem lehetsz korlátolt - alapfokban.
@Bernard 01:
"az értelmes emberekből több van mint belőletek, lásd a választásokat."
Te Parmenidész egzisztenciakijelentéseinek élő cáfolata vagy.
@Secnir:
Nekem tök mindegy, ki ugrik rájuk, az a dolguk.Kettő a sitten van - ez a lényeg.
Remélem, nem megint szerencsétlen tomcatot fülelték le, vagy a drazsé-korabeli hamísított videóst.
Akkor nem anyáztátok a TEK-et, ugye, amikor drazsé sajtótájékoztatón hazudozott terroristákról, és lassan már ki sem mertünk menni az utcára fekete ruhában, annyira kellett rettegni a fekete ruhától. Úgy rettegtek a gárdistáktól, hogy azóta ők meg is nyerték az ellenük indított pert-
@CsekklisztNo.10Reloaded: Mán,hogy tudnák "önmagától"
megvédeni???
Be TEK erik fáslival???
Bár annak is van előnye!!!
Akkor ugyanis nem tudja tapizni önmagát.:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Maradjunk továbbra is annyiban, hogy már előre készültek arra, hogy egész "bátran" hátba lőjenek egy hazatérő bombázót, miután gyorsan elhadarták a "figyelmeztetést", teljesen megszegve az ide vonatkozó protokollokat is.
Kíváncsian várom milyen ügyesek lesznek a török gyerkőcök az SA-400-as rakéták vagy Szu30-as kísérővadászok ellen. :)

youtu.be/ck7qncTXSDA
youtu.be/b-VNSJMiNt0
youtu.be/yVlmoNtcyhY
@Bernard 01:
Ne törődjél lisztes, numero nullával, soros kedvencével, ő már régen lecsengett, tud egy idegen szót, és beilleszti egy névhez, azt hiszi, hogy ezzel kitalált egy world dokumentumot, pedig a magánhangzókat sem ismeri.
@Imola Helyesi:
imola, ne folytasd kérlek, magadból csinálsz hülyét ugyanis.

"Remélem, nem megint szerencsétlen tomcatot fülelték le,"
tomcat háziőrizetben van, a biciklitolvajos üyge miatt.

"Akkor nem anyáztátok a TEK-et, ugye, amikor drazsé sajtótájékoztatón hazudozott terroristákról"
nem anyáztuk, eben igazad van, mert a tek-et orbán hozta létre, drazsé (nyugodtan kiírhatod különben hogy draskovics, ha nem tudsz megbirkózni a bonyolult szavakkal, a google helyesírásellenőrzője majd segít) után három évvel.
@Sir Bates dö Hól: "mi marad így a keresztény európából?..."

Ezt neked jobban kéne tudni, amikor lenézel a harmadik generációs haverokhoz, betolni néhány csíkot.

alfahir.hu/arab_tavasz_utan_eurabiai_osz
@Secnir:
Tomcatot előzőleg meggyanúsította drazsé / mindenki így hivta/ bomba készítéssel. Ne légy ilyen kényes, ti is elkeresztelitek a mostani politikusokat.
A TEK-nek volt elődje, ne vicceljél már, volt biztonsági szolgálat, titkosszolgálat, rendvédelem, etc. Vagy nem?
Ja igen, volt örző-védő szolgálat minden ünnepségen, már emlékszem. Még a cumisüvegeket is elvették az anyukáktól.
@CsekklisztNo.10Reloaded: "A Közel-Kelet és talán az egész világ jövőjére kiható viszálykodás az egyik pillanatban közepes ecudori szappanoperának, a másikban éles lőszerrel játszott orosz rulettnek tűnik. Hogy valójában mi történik, azt csak a két vaskezű vezető, Putyin és Erdogan tudhatja. Azt tudjuk, hogy két olyan makacs és energikus politikusról van szó, akik az elmúlt évtizedben kemény könyöklésektől és becsúszásoktól sem riadtak vissza a nemzetközi hatalmi meccsekben, ha hazájuk érdekeiről volt szó. Eddig mindketten mindig elérték, amit akartak.
Nem szoktak hozzá a visszakozáshoz, vagy a kompromisszumokhoz. Többek közt ez volt a sikerük titka is. Eddig. Most ideje lenne megbarátkozniuk azzal, hogy vannak helyzetek, amikor a barna medvének és a szürke farkasnak is eggyel hátrébb kell lépnie. Hacsak nem akarják, hogy a keselyűk nevessenek a végén....."

alfahir.hu/barna_medve_vs_szurke_farkas_a_keselyuk_nevetnek_a_vegen
"Európa ma egy sokrétű frusztráció-, és bűntudatkultusz fogságában vergődő, komplexusokkal, fóbiákkal, pótcselekvésekkel, diszfunkciókkal, valós és látszólagos, de mindkét esetben letagadott törésvonalakkal, konfliktusokkal, kettős mércével, paranoiával és hatalmi gőggel agyonterhelt, többszörös skizofréniában szenvedő, beteg viszonyrendszer. Egy se íze, se bűze, formátlan, tartalom nélküli órásamőba, ami épp önmagát emészti el.

A mi Európánk, jelenleg, még ha akarna, sem tudna egy ilyen képet felmutatni, pláne valódi tartalmat. Mi csak a saját, normalitásban, hagyományban, Istenben, hazában és családban gondolkodó polgáraink ellen vagyunk képesek erőt mutatni, velük szemben tudunk keménykedni. Egyébként minden téren gyengék és gyökértelenek vagyunk.
A gyenge és gyökértelen közösség pedig képtelen integrálni, mert nem teremti meg a beilleszkedés alapfeltételét: az adott közösséghez való tartozás iránti vágyat.

És ha nem változtatunk - márpedig Európa vezetői nem akarnak - akkor a jövőben is sikertelen marad minden kísérlet a bevándorlók európai beolvasztására, s az itteni fiatalok megóvására. Európa pedig végleg el fog bukni."

jobbegyenes.blog.hu/2015/11/26/vetitett_valosagok_harca_az_iszlam_allam_diszkret_baja
@Orica Középföldi:
Nincs kétségem efelől, Váncsa egy unikum!:))
Nagyon bírom, persze azt meg kell emésztenem vele kapcsolatban, hogy egy mocskos liberálbolsevista szarházi... & dö blablablabla... - viszont ez a süketelés nem érdekel - utálják amott. Egészségükre!

Csak ne reklamáljanak majd, ha sikertelen próbálkozás lesz felnőniük hozzá.

Jó éjt!
@Imola Helyesi:
"A TEK-nek volt elődje, ne vicceljél már, volt biztonsági szolgálat, titkosszolgálat, rendvédelem, etc. Vagy nem? "

nem. sajnálom, hogy ennyire tájékozatlan, vagy, nem is értem: használod az internetet (hiszen kommentelsz ide), és mégsem, hiszen annyira vagy tájékozott, mint az albán pásztor, aki ősszel lejön a nyájjal a hegyekből.
@Knósszosz: Tom!!!Maradt az ARGUS-bol???
Bár még most sem tudom ,hogy "ötös",vagy "hétkettes"
vóóót!!!:)))
@Imola Helyesi:

Javaslom az olvasgatást, hogy ne h ... izé, információ nélkül tessen maradni Drazsé (Draskovics) és Budi (Budaházy) ügyében, valamint hogy továbbra is azt tessen hinni, miszerint csak a komcsik áskálódása az egész:

cimkezes.origo.hu/cimkek/magyarok-nyilai/index.html

Tényleg, mi is az ítélet, amelyre öt éve várunk?
@vakapad:
Én nem írtam Budaházyról, tomcatról írtam, meg a gárdisták ellen folyó perről /magyarázat: feketeruhások, tőlük kellett rettegni/.Ők nyertek pert. Hogy ne tessék...izé. stb, stb
@Secnir:
Elődje: Köztársasági Őrezred.
Én nem minősítelek, hogy egy román hegyi móc vagy.
Hm, külföldiek, semmit nem tudnak a hazai dolgokról, de fellengzősen okoskodnak.
@Gábris szomszéd:
Ne csálld már, tudod, h nem bírok alfahírt olvasni:-)
Még akkor sem, ha engem igazol
@ornagy50:
:-)) a saját démonaitól csak a Szellemirtók védhetik meg!
Összes ellensége ott van abban a kis butuska fejében!
Csak rá ne lőjenek !!:-)
@Gábris szomszéd:
ez a heolyzet hiányzik brasszelból meg párizsból és úgy általában valóságfalváról, amíg meseország mesés baromságai tartyák a nyugdíjasokat vidáman és izgalomban (képzeld némely magyar nyugdíjas már asztis elfelejtette, hogyan kell izgalomba jönni és most megtekesítették és a sok magas vérnyomás növeli a zéletkort, meg a zalacsony vérnyomás teljesen egészségtelen, az is régen kiderült a nyugdíjas azért ordítozik mert süket és assziswzi mindenki más is meg amikor ordítozik akkor nagyobb mennyiségű vér kerűl az agyába és az úgy hat rá, mintha flanszia konyakkal inna olasz eszpresszót és ráadásúl ingyen

azért a zegészségügy nincs mindenre felkészűlve

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és a hajdújani lehetne bohóc is a csinnbummcirkuszban nagyobb sikereket arathatna csak akkor több fehér festék fogyna amivel a képit kenegeti és nem keveri össze a Liszt Ferit a Kábító Szer rel, mind a kettő Kisbérkocsis uccai lakos
@Imola Helyesi: Jelen állapotodban csak beszéled a magyart,érteni nem érted moráltalan narancsegyed.
ha van terrorelhárító központ, előbb utóbb terror is lesz. igény is van rá. [biztos tippem van az igénylő személyre, ja, nem! a kezelt betegre.]
Ezért ha tovább tart az ínség, házon belül elintézik, és mehet a sajttáj.
No, éppen az eredményről olvashattunk.
Mondjuk azért az aggasztó, hogy egy 50-es IQ-jú seggfej át tudja verni a nemzetbiztonsági bizottságot.
Ráadásul nyilvánvalóan, manipulatív, megtévesztési szándékkal. [mondhatni erre is volt igény a már említett kezelt beteg részéről]
Az érdekesebb szituk akkor kezdődnek, amikorra a bírók teljes körű 'átképzése' befejeződik.

[Ja. jancsi vagy akárki. és legközelebb 2-re kell visszazárni a felsőt, és 1-re az alsót, hülyegyerek!és rúgd ki a kulcsos lakatost, merthogy, kurva szar ügy amikor a eltérés miatt az eredeti kulccsal akad a zár. baszki.]
@Gábris szomszéd: "Európa ma egy sokrétű frusztráció-, és bűntudatkultusz fogságában vergődő, komplexusokkal, fóbiákkal, pótcselekvésekkel, diszfunkciókkal, valós és látszólagos, de mindkét esetben letagadott törésvonalakkal, konfliktusokkal, kettős mércével, paranoiával és hatalmi gőggel agyonterhelt, többszörös skizofréniában szenvedő, beteg viszonyrendszer. Egy se íze, se bűze, formátlan, tartalom nélküli órásamőba, ami épp önmagát emészti el."

mi van, modellt ültél?...
@jaegtoer:

Nem szép dolog, hogy fel se tételezed, Hajdú valóban azt hitte terroristákat fogott. Ebben a hiszemben tájékoztatott mindenkit, abszolút jóindulatúan és amennyire lehet, őszintén.
A jelzett IQ-val mindez sok mindenre alkalmassá tehet egy embert, kivéve a terrorelhárítást.
@Sir Bates dö Hól:

Túlbecsülöd.
Ez a szerző tünetegyüttese.
WP:
November 25, 2015

During a two-day period early this week, the United States reported that coalition aircraft had conducted 23 strikes in Syria, destroying about three dozen Islamic State vehicles, buildings and tactical units.

During the same two days, Russia said its aircraft had hit 472 “terrorist objectives” in Syria, including an Islamic State oil depot, an “oil production plant” and 80 tanker trucks.

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@toportyánzsóti:
Nyelvrontó: moráltalan? Nagyon sokat felejtettél ott kinn, ahol érsz, farkas.
@Rodeo36:
Ja, csak az oroszok a felkelőket tekintik terrorista célpontnak.
Azon a török-szír határszakaszon, ahol lelőtték a gépet egy (1) db isis katona sincs.

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2854/5276/original.jpg
@Orica Középföldi: tudom, viszont nem tudtam kihagyni:-)...
@Gábris szomszéd:
Pontosan tudod miről van szó:/)
Igen törökök gecc, de legalább nem nyírják ki az utcán az ellenzéki újságírókat mint az oroszok
Hagyjuk ezt...
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ja de ezzel a kitérővel
monthattad volna azt is, hogy Szaud-Arábiában az utcán fejeznek le embereket vagy, hogy egy tizenéves kamaszt ítéltek lefejezésre, majd keresztre feszítésre mert részt vett egy ellenzéki tüntetésen. Fasz se érti, hogy ezt fullkretrén középkori diktatúrát, miért nem akarja sohasem visszabombázni a demokráciába a fényestekintetű és állandóan a demokráciáért aggodó nyugat. :)

www.atv.hu/kulfold/20151016-brutalis-kivegzes-var-egy-tizeneves-fiatalra-szaud-arabiaban
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Azért arról meglehetősen kevés szó esik, hogy a felkelők célkitűzései egy nyugati demokrácia megteremtéséhez állnak közelebb, vagy pedig egy szélsőséges iszlám állami berendezkedéshez.

Az a tény, hogy a demokratikusnak mondott felkelők "szabad elvonulás" fejében átadták az amerikaiaktól kapott teljes hadfelszerelésüket az ISIS-nek, holott nem feltétlenül volt szükséges, valamit érzékeltet abból, hogy ki hol áll, mint ahogy az is, hogy a demokrácia elemeiből tényszerűen a legtöbbet felmutatni képes kurdokat minden fél -beleértve a magát szuverenitás bajnokának és nagyhatalmi tényezőnek képzelgő Törökországot is) egyaránt tűzzel-vassal írtja.

Szóval mit akarnak a demokratának felkent felkelők? Ugye.
@Orica Középföldi:

Igen, töredelmesen bevallom, nem szép dolog:)
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Nem nyírják ki. Öcalant ellenben 15 éve börtönben tartják.
És egy harminc-negyvenmilliós nép három-négy részre szakításáról is lehetne beszélni, feltételezve, hogy a felosztás 1szigorúan a szuverenitás és a demokrácia jegyében' történt.

Azt akarom csak mondani, hogy akkora ott a katyvasz, jobb nem kategorizálni a 'jókat és rosszakat', mert egyelőre ezek jelenleg széljárástól függnek és nem a 'tartalomszolgáltatástól'.
@Orica Középföldi:

Jó reggelt!

Pszicho'anal'ízisz helyett lazulás csillagocskák,és csillag'ócskák:))

www.youtube.com/watch?v=gY1FgiqsU1k&list=RDyBV1osJ63QA&index=3
@Orica Középföldi:

'Eztetet analizálgasd!!

Nem gyengén psziho'pata a csávó,de majdnem megértem!!

coub.com/view/9ejnx
@CsekklisztNo.10Reloaded: @jaegtoer:

Lemaradt a link, csak hogy lássuk, tulajdonképpen hol is van Kurdisztán és a hadszíntér, más olvasatban had sintér:

hu.wikipedia.org/wiki/Kurdiszt%C3%A1n
@gazoló:

A kérdés úgy is megközelíthető, mióta pszichopata az a sofőr, aki baleset nélkül betartatja a közlekedési szabályokat?
Igaz, a záróvonal átlépésével átbillen.

A lazulás Albinoni jegyében zajlik hajnal óta, egyébként jó reggelt:)
@Orica Középföldi:

Küldhetenéd a reggeli 'igét:))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
az milyen aki felkel? csipás a szeme? papucsban van és pizsamában? vagy mi is az felkelő??? a feleklő nap is felkel...
szóval aki úgy néz ki mint terrorista az tényleg terrorista

attól az a terrorista amelyiket az usa képzett ki arra, hogy legyen 3 millió migráncs, és hogy lője a saját honfitársait egy harmadik hatalom érdekeiért amely hatalom egy két óceánnyira meg 16000 mérföldre van tőle, legyen sok rom, meg halott főleg szír hadd írcsák a szírek egymást a kurva életben olyan n agy béke volt ott bassza meg csak nem tűrheti a nagy demokrácia (a kurva annyát ott sohasem volt demokrácia csak a szabad szájtépés addig amíg a sarki rendőr le nem lövi... na eszt én nem hívom demográciának sem) hogy ott béke legyen...meg virágozzon és le se szarja a nagy hatalmas világ eszét, mert jól megvan nélküle...nem hiányzott és most sem hiányzik nekijje beeeeeeeeeee

szóval ki kell írtani az összes szarházit amely a migráncsokat és a romokat termeli, mindegy ki fizeti a zsolgyukat

brühüyyy
kkkk

ez saját magán véleményem és a norvégok most csinálnak határzárat meg sokan mások meg Neptun a görögöknél a tengert lezárta...a kis huncut szakállas a nagy szigonyával

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd: D

Szép is az péntek(en)kel a szigeten:))
@gazoló:
"ige" reggelre tejjel és kiflivel

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Bernard 01: "De az értelmes emberek belátják, hogy jobb egy olyan elhárító apparátus, amelyik minden gyanús jelre ráröpül, így legalább semmi nem megy át a rostán."

Gondolom, hogy akkor is így beszélsz majd, amikor rád repülnek indokolatlanul, mint az egyetemistára és annak műanyag pisztolyára a jelmezbálon.:O

Persze arról nem beszélnek, hogy indokoltan mikor, és hány elkövetőre repültek.
@jaegtoer:

Szias 'jég!

"akkora ott a katyvasz, jobb nem kategorizálni a 'jókat és rosszakat'"

Rég letettem arról, hogy bogozgassam a közel kelet 'karfiolábráit,hogy ki a jó és ki a rossz!

444.hu/2015/03/29/egyetlen-abran-minden-amit-most-a-kozel-keleti-helyzetrol-erdemes-tudni/

:))"én a vizilovakkal vagyok!
@CsekklisztNo.10Reloaded:
éppen tegnap hazudtoltak meg a zerdogán személyesen, mert a két híres és nagytekintélyű török újságírót azonnal börtönbe baszta (demokratikusan???) mert kimondták a kimondhatatlant, márpedig (erről a CNN hallgat és a teljes rémhírcsatorna hálózat nyugatról) hogy erdogán bratyizik a sisisekkel és nem teccik neki ami a többieknek teccik...

szóval meg vagy gárgyúlva???
vagy csak nem keltél még fel eléggé, dugd fel a géppisztolyt jó mélyen vagy tövig és akkor sütögesd a demokrácia nevében

te tudod e mi is az a demokrácia??? szvsz halvány lila fingod sincs róla

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Nos úgy látom a háborús bűnöket elkövető és pilótára lövöldöző csipás "felkelőket" is kipipálhatjuk. :)

www.atv.hu/kulfold/20151127-megtorlas-az-oroszok-vegeztek-a-katapultalo-pilota-gyilkosaival-felvetel
@Orica Középföldi:

Azért nem kell a szegény hajdút ennyire ekézni ( szegény ember is csak vízzel főz ), ő csak védi amit az állam még nem védett meg. Miután a jelentős unijós államokban nyakra-főre terrorizálnak, illene már nekünk is felmutatni egy kis terrort, mert ugyé az Aranykéz utcai már régen vót, meg asse az vót.:O
@gazoló:
a legjobb a jobbszélen a megjegyzés: izrael és a palesztinok (ha más vagy tamás vagy hogyhíjják) kimaradtak az egyszerűsítés érdekében

netán yahú most épít egy sokkal erősebb falat gáza köré mert ha kiderűl, hogy az a gáz hogy a zsidó gáz az tulajdénképpen palesztín gáz és a hezbollah meg a hamás tamás tulajdona csak a zsidók elorozták és befalazták a hezbollahot és mamás ha más tamásékat hogy nekik ne legyen gázuk amit el tudnának adni némi ivóvízért meg mosdószappanért

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer:
Nem nyírják ki az orosz elkenzéki újságírókat ???
index.hu/kulfold/2012/09/29/husz_ev_alatt_haromszaz_halott_ujsagiro/

Igen, Közel-Keleten nincsenek fekete-fehér fogalmak (egyébként sem nagyon persze), és a "demokratikus" erők kifejezés sem a mi, nyugati értékrendünk szerint van, nyilvan ha lesz valamilyen "szabad" választás, v státus quo, nem feltétlenül az első generáció fogja megjeleníteni a bármilyen szabadabb életforma iránt vágyó tömegek akaratát. Az un arab tavasz első másod körös megmozdulásai az sokkal homogénebb es nagyhatalmi erőviszonyok tisztázottabb erőviszonyai mellett zajlottak le, ezért nem lett belőle olyan elhúzódó válság, mint Szíriában, ami etnikailag vallásilag sokkal összetettben alakulat, epp ezért a régió vércséi is készen állnak szettépni.

De azért ne hülyéskedjünk, ez s rezsim (eltűrt persze), tűzzel vassal vegyi fegyverekkel öli saját lakosságát, Asszad apja a 80-ás években már levert egy ellene irányuló tüntetést, ami után látszólagos béke lett, pontosabban kuss. Nyilvan robbanásveszélyes maradt hogy egy vallási kisebbség nyom el több nálánál nagyobbat, de amíg Asszad külső támogatottsága megvolt, ez a dolog fenn tudott maradni.

Nyilvan hamis leegyszerűsítés az a narratíva, hogy itt a jo felkelők állnak szemben s csúnya diktátorral, bár a polgárháború kirobbanása e mentén történt, de azóta az elnyomott vallási ellentétek, amik súlyosabbak is adott esetben, mint az un demokratikus berendezkedés iránti elkötelezettség menten valo törésvonal teljesen uj konfliktusokat hozott elő, sokkal több tényezős lett a konfliktus, es itt jönnek be megint a térség szarkavaroi törökök irániak szaudiak (Izrael, Hezbollah, palesztinok, kurdok, plusz USA orosz francia), akik ezt a konfliktust a maguk javára akarjak kiélezni (mert jelenleg az egyenlő erőviszonyok miatt eldönteni nem tudjak), igy borítékolható a további katyvasz, aminek vagy egy tíz évig elhúzódó háború, vagy egy állam felosztás lesz a vége (ami további marakodast szül majd)
De addig is mindenki el van, az orosz gép lelövése semmi mást nem mutat, hogy Törökország egyre erősebb es egyre geccebb, oroszok meg annyi egyéb más konfliktussal es belpolitikai válsággal (igen) terheltek, h még egy rendes katonai választ sem tudtak annyi, kullognak a helyükre.

Itt nincs jo es rossz, morál, reálpolitika van.
@Rodeo36:
Good morning, Rody:-))
Ki mondta, h Erdogán nem egy ..... Biztos nem én
Én a helyzet kapcsán nem beszéltem demokráciáról, az tuti, 2 kibaszott Mordor küzd, csak egyik most rinyál, h pont a saját fegyverével nyomják pofán. Az nagyon fáj.
Ja, 2 napja írtam, h mindenki üzletel az isissel fű alatt... De ez az incidens nem erről szol
@CsekklisztNo.10Reloaded: "még egy rendes katonai választ sem tudtak annyi, kullognak a helyükre."

Mit szeretnél drága. Szórják meg atommal Isztambult vagy más javaslataid lennének? Amúgy volt katonai válasz is, csak épp az érdekeltségeiket meg a zsoldosaikat baszták szét, de ezt tegnap már kibeszéltük, ha nem emlékeznél.:)
@CsekklisztNo.10Reloaded: De az incidens főleg erről szól. Mármint, hogy beleköptek a ruszkik a törökök olaj és fegyverbizniszébe. Nehogy bevedd már, hogy a türkmének miatt "aggódnak" ördogánék. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
bucika te nem nyugati hanem keleti vagy ha teccik neked ha nem, legrosszabb esetben be vagy szorúlva kettő közé de egyikről sem tudni hogy mijafasz

most azon akarsz vitát indítani, hogy az usa vagy az oroöszok esetleg erdogány állított e félre több ellentmondó újságírót???

mert ugye még a FOXNEWS sem ellenzék csak nagy pofazacskója van az usa ban egyáltalán nincs ellenzék csak két hatalom ami vetésforgó szerint cserélgeti egymást hogy ki horgya a csörgősipkát annak jelentősége sincs még akkor sem ha néger vagy sötétkék...

te már hallottál usa ellenzéki újságírót???? és meg tudnád nevezni??? vagy mindenki a csillagos sávos lobogót dugja fel és az alól karattyol egyik hazafiasabb mint a másik most a donaldtrampli a leginkább mert ő még azokat is akiket eddig senki sem akart

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

szóval nagyon meg vagy gárgyúlva gyula...de ne publikáld nem áll jól neked le van lankadva
@Gábris szomszéd:
kibaszott jó csak a patkány nincs eléggé kifésűlve mint a zerdogén??? szegény csillag

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gárdonyi Géza

csak a teste???
@Rodeo36:

" izrael és a palesztinok (ha más vagy tamás vagy hogyhíjják) kimaradtak az egyszerűsítés érdekében"

Nem fértek rá a képre akkora 'arcokkal:)

...............

ez 'vóttmá?

www.youtube.com/watch?v=2xvnoJt6FyE
@Imola Helyesi:

Ah, vagy úgy. Szóval nem a "terroristákról" tetszett szót ejteni, hanem "ettől eltérő" ügyben volt a hozzászólás, és Drazsé csak véletlenül került a képbe. Így már mindjárt más.

Akkor ugye abban továbbra is egyetértünk, hogy voltak ilyenek, jelenleg öt éve folyik a per ellenük, és minden más elképzelés, tagadás, vagy az ellenkezőjének a sejtetése csúnya viselkedés. Bárkitől. Igaz?
@Gábris szomszéd:
aszt ne hagyd ki, hogy soha egyetlen török sem mondta, hogy berepűltek, hanem, hogy közelít a határhoz, az első harci őrületében a zerdogán patkány ordibálta hogy berepűlt... azután és azóta erről nincs szó!!!!!!!!!!!!!!! senki sem mongya még a NATO nevű gittegylet sem!!!!
csak hogy figyelmeztették, és hogy seggbelőtték őket arról is megy a hallgatás mert orrba nem tudták volna... és akkor már kész volt a napi adag a terroristák írtása és leselejtezése

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most a tengerészgyalogosok, a Charles de Gaulle és az orosz cirkáló meg a többi majd adnak nekik

a Cameron meg tépi a száját mert nem akar kimaradni a koncból...

Kanada lakosságának 31,2 %-ka nem tudta kifizetni az életét 2014-ben azaz nyomorognak, minden 5. kanadai gyerek éhezik

de most van migratúra de qazok majd nem eszik meg a kenyeret peanutbutterral kkkkkkkkkk

kanada szöveccségi kormánya felajánlott 100 millió kanadai dollárt a migráncs ügyre és + 10 milliót a ikezelésükre

van IKEA ház a migráncsoknak látnod kellene a kanadai katonai barakkok kicsit lakhatóbbak

dehát aki az életét menti annak mindegy ?????????????? ha nem hal bele? vagy kell neki a Rolls Royce is sofőrrel

meg Nike cipő

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@jaegtoer:

Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem egy húszas IQ-jú ember is át tud verni, ha nála van az információ.

Na ja, persze, én nem vagyok olyan okos.
@Rodeo36:
Nem, Rody a nyomorúságos kelet-európai lét egyik joteményese, h mindkét jóból kivesszük a reszunket, erről szol a történelmünk, persze mint angol állampolgár (is) éltem már nyugaton, hogy bosszanccsalak:-)) demokracijában. És tod mit? Kurvara nem volt érdekes, h hogy hívják a PM-t, sőt az árnyékkormány vezetőjét sem, mert egy jol menedzselt ország olyan, mint el jol menedzselt vállalat, a rendszer, a kiépített mechanizmus a fontos, nem a főguru. Na, ez az en demokrácia képem, amikor nem vateszek basdzák a pilitikát, hanem könyvelők.
Pont ezért egy normális országban NINCS ellenzéki újságíró, mert értelmetlen a fogalom, ugyanis mindenkinek a dolga a rendszer felügyelője lenni es onnan a szemetet irtani, egyébként a watergate-t is újságírók hozták elő: nem kibaszott ellenzékiek, hanem a Washington Post.

Egyébként meg a világ népességének 99% valamilyen nem demojraciában él, szoval azt a fogalmat mindenki ugy tölti meg ahogy akarja.
@Rodeo36: Csak, hogy ördogán még jobban örülhessen. :)

youtu.be/u8qhhvDher0
Érdekes napnak nézünk elébe. Egyik oldalon a kombót az ördögtől valónak tartó gravitált retardok, míg velük szemben a tőmondatnál összetettebbet is interpretálni tudók csapata.
Szerintem délre nyakig fog ülni a blog a fosban.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
meg kellene tanulnod magyarul, egyetemen oktatnak retorikát

ajánlom

én arra írtam amit írtam, amit írtál, és fenntartom

és!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉN PÁRTOS VAGYOK MEREK MINDÍG IS MERTEM KIÁLLNI AZ EGYIK OLDAL MELLETT
Goldoni vagy valami hasonló írta a : Két úr szolgá ját

NA AZ SOHASEM VOLTAM ÉS SOHASEM LESZEK, DÖNTÖTTEM ÉS FENNTARTOM A DÖNTÉSEMET

másoknak is ajánlom, jobb mint gecinek lenni gumigerinccel és ész nélkűl

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
namostan, ha jól vélem, akkor a mi sajátságos (mondhatni hungaricum) midász kirájunkrul van szó, akinek a kezibe minden szarrá válik és mán csak ő maga tuggya lekommunikálni. erdogán meg putyin osztoznak a mutyin. hehehe!
@Gábris szomszéd:
és az a kopasz buzi mit hisztériázik???

ez kis finomított só a pacalra, majd amikor a durva tengeri só kerűl sorra amivel pácolni szoktak egész marhákat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

THANKSGIVING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Sir Bates dö Hól:

innen svalbárdrul tekintve (ahol fölszámolták az északi bicigli utakat), mán ott történik, benne. a széles fejsze mosojog.
@Rodeo36:
Tudom h pártos vagy, de ettől még lehetnék normális!
Mindegy, fojjtasd, legalább szórakoztató vagy:-)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
a te normálisságodat beszéld meg az arra illetékesekkel, családon belül vagy kívűl, esetleg kérhetnél szagtanácsot a taga kutyájától (az kurvára ismeri a különféle lábszagokat)

kár hogy OPNI bezárt dehát esetleg a Scientológusok tudnak még tenni valamit érdekedben (pénzed van???)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és nem menny Burkina Faso -ra mostanában
@vakapad:
Erről írtam, hogy képben legyél: De üsd be Draskovics és a hamísított video
Tele van vele a net. 2009
De ez a ti blogotok:
vastagbor.blog.hu/2009/07/25/draskovcis_bemutatja
@Rodeo36:
Rody, hagyd ezt, ne ásd tovább a gödröt :-)
@Gábris szomszéd:

ebbül kérem az a tanulság, hogy terrotámadás estén a hazának kutya kötelessége, hogy farokfölvágva megvéggye a teket.
@Imola Helyesi: Ne emlékezz, nézz utána!
Azért hozod magad állandóan hülye helyzetbe, mert semminek nem nézel utána, csak homályos emlékekre, meg pletykákra hagyatkozol. 5-10 perc az egész.
Nem baj, csak mondom.
Múlt héten bedurrantotta kvótaellenes kampányának legújabb fegyverét a Fidesz. A párt vezetői járják az országot, és tájékoztatják az embereket a menekültek befogadásának veszélyeiről. Érdekesség, hogy a lakossági fórumokon csak a párt tagjai és szimpatizánsai vehetnek részt.

hvg.hu/itthon/20151124_Zartajtos_orszagjaro_kampanyba_kezd_a_Fid

No-go zónák Magyarországon

"Már ma is épülnek a párhuzamos társadalmak, ahol nem érvényes a törvény. Kívülálló nem léphet be, odabent pedig fortyog a gyűlölet, és beszámíthatatlan figurák hadonásznak éles fegyverekkel.

Úgy tűnik, az antigravitációs hajtómű nem jött össze, de ahogy az alkimistáknak, most is sikerült helyette feltalálni valami jelentőset. A zártkörű lakossági fórumot mégpedig.
Ugyanolyan kreativitás és logika kell ehhez is: bátran nemet mondani axiómákra és hagyományokra, tűrni a szkeptikusok gúnyolódását, aztán diadalmasan előrukkolni az eredménnyel: igenis lehetséges!

Lakossági fórumot egészen eddig azért tartottak politikusok, hogy láthassa és meghallgathassa őket, akit érdekel. Ha sikerült nagyot mondani, felkaphatta a média, de ha nem, akkor is ott volt az esély, hogy helyben azért szereznek vele néhány pontot.

Most azonban olyan országjárásról van szó, ahol csak párttagok és chipezett, Kubatov-karszalagos szimpatizánsok hallgathatják meg a frankót, mégpedig a migránsok és terroristák összefüggéseiről. Sem sajtó, sem ellenzék, de még ingadozó szavazó sem értesülhet arról, ami erről elhangzik.

Ott tartunk tehát, hogy a Fidesznek titkai vannak előttünk. Nem a pártvezetésnek vagy a kormánynak, mert az normális volna – az egész tábornak. Már nem is akarják meggyőzni a többséget az álláspontjukról, hanem titokban tartják inkább. Lemondtak a külvilágról, a szellemi beltenyészet mellett döntöttek. Összeesküvésként működnek tovább."

hvg.hu/w/20151127_Zartkoru_nemzet
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Elnézést, félreérthető voltam. A 'Nem nyírják ki.' büfimet arra értettem, hogy a törökök talán nem nyírják ki [az újságírókat, ha szem előtt vannak) hanem -kulturáltan- Öcalanhoz hasonló módon, egyszerűen börtönbe dugják őket, mint a legfrissebb hírek szerint is, így a kecske is jól lakik és a káposzta csak kicsit savanyodik.
@gazoló:

Az ábra jó!

Nem lehetne a vízilovak mellé bevenni a krokodilokat is?
Utóbbiak békésebbek, különösen, ha nem megyünk a közelükbe:)
@ornagy50: @Knósszosz: Ezt csak nektek. :)

airbase.blog.hu/2015/11/26/deritsd_fel_es_semmisitsd_meg_i_resz?
@jaegtoer:
Abszolút :-)) szégyen
Persze ha egy kis genocidium szükségeltetik, abban a buliban is alkottak már maradandót :-((
Kár értük, egyik kedvenc országom. Ugy látszik én is szeretem ezt a mediterrán katymaszt..
@vakapad:

"_Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem egy húszas IQ-jú ember is át tud verni, ha nála van az információ.

Na ja, persze, én nem vagyok olyan okos._"

Azért kegyed ne szerénykedjen, sejtek amit sejtek. Ugyan nem állítom hogy az enyém eléri a húszat, az is igaz, hogy nem vagyok 100-as, de képzelje el a nemzetbiztonsági bizottságot, ahogy fontosságuk és felkészültségük teljes tespedt tudatában beszopják a hantát, különösen a régebbi történések nyilvánosságra került részleteinek ismeretében.
Meg vagyok rendülve.
Gábriel a HVG-ből idéz és HVG-t linkel.
Itt a vég.
@jaegtoer: Én mindig mondtam, hogy nem nézem a forrást, csak azt, hogy miről szól az adott cikk. Ez pedig olyan téma, ami figyelemreméltó. (zártkörű fidesz haknik csak fideszfanoknak)
Basszus!

Ez egy összefoglalt saller-nyakas-tockos kinézetű pofánvágásnak láccik.

Az, meg hogy Navra miért nem ott ül, ahol az ő köre tárgyal, azért kérdés ( legfeljebb a Lala, nem a simis, a másik, majd őt is „becsület nélküli embernek” nevezi ). Gondolom, hogy az ülés napirendjáről azért tájékoztatták, és talán nem akarta egyik orcáját sem odatartani.

index.hu/kulfold/eurologus/2015/11/27/polgari_kezdemenyezes_indulhat_a_hetes_cikkrol_magyarorszag_ellen/
@Secnir:
"albán pásztor"? Miért hízelegsz a nyáj tagjának?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
nincs semmi gödör, marad a régi nexus, üdv. semmi tekesedés a tek nem egészséges

majd lesznek vidámabb percek is

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
"A puliszka nem étel, a medve nem játék"
és az oroszok magasról tesznek az emberiességi szempontokra, ha az érdekeikről van szó.
@Rodeo36: Azt írja az újság, hogy valami kormánytagot akartak likvidálni a szélsőségesek és még az amcsi népszavának is küldtek korábban levelet. :)

www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/kormanytaggal-akart-vegezni-a-tek-altal-elfogott-ket-szelsoseges/lqexwrk
@kekex: Hát igen titkos fegyverszállítmány szétbombázni valóban embertelen, de kiugrott ejtőernyőst lelőni az emberségesen "felkelős". :(
@kekex:
és ki nem??????????

szelektív hülyeségedet tedd otthon a zablakpárkányra

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
eljött az idő a valós rettegésre

ismered a farkast kiáltott című népmesét!!!!!!!

miért szélsőséges az akinek a tökei tele lettek a soxarral

a tek nem jó semmire a vincent cikke csodálatos, azon kívűl, hogy betegre röhögtem magam rajta halálosan komoly

most omlik rá a stadizóleum a ZOGV-re és bandájára, senki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sem leszs aki megvéggye, szerte széjjel szaladnak az ilyen egykézben a lófasz és a gyeplő mintájú levédiabasznádon ha kiírtyák a ZOGV-t akkor senki sem marad utána és senki sem fogja kifizetni a lopott holmit a TEK pénzért hős ha nincs pénz otthon marad és malmozik vagy ultizik és finom itókákkal zavarja a koszos vizet a kobakjában

ez már csak így van és lesz

brühüyyy

jajajajajajajajaja
@Gábris szomszéd:
mint mondám vala:
THANKSGIVING

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Na végre befutott a Don is. :)

TEK-blamázs: Pintér tiszta vizet önt a pohárba

hvg.hu/itthon/20151127_TEKbalmazs_Pinter_tiszta_vizet_ont_a_poh
@Gábris szomszéd:
igen, pontosan

és erdogan is megkapta az első néhány köszönömöt THANKSGIVING és még nincs vége

a rémhírcsatorna csikorog a 400 rakétarendszertől

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
ismerem, rablómese, a valóság még a NATO és az USA is keményen lebaszta a zerdogán patkányt, kurvára elbaszta

és nem tuggyák rendbetenni mert olyan dolgok derültek ki amit nem lehet kivédeni

Páris nem lesz alkalom a találkára...még akkor sem a szőnyeg allat várná a Putyin-t

a helyzet nem jó és Hollande döntött, ő bosszúért liheg és be kell tartania adott szavát amit ma mondott a népnek ünnepélyesen megígérte, hogy teljes lesz a bosszú!!! és ebben kizárólag Putyin ra számíthat

a többi hülye kavarja a szartt és eszement módon a régi retorikát hajtogattya

még aszt nem tudom, hogy azon kívűl, hogy asszád sohasem gazsulált az usának mijafasz bajuk vele a népírtás ugyanaz mint a tömegpusztító fegyverek Szaddam nál

röhej

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Sir Bates dö Hól:
"Szerintem délre nyakig fog ülni a blog a fosban."
Bassza meg!
Én meg pont most jöttem egy kicsit szórakozni.
@Mariann19: nyugi, dél már elmúlt....kkkk...különben is te emeled a blog értékét drága!
@Rodeo36:
"nincs semmi gödör, marad a régi nexus, üdv. semmi tekesedés a tek nem egészséges

majd lesznek vidámabb percek is"

Ok, maradjunk ennyiben:-)) Elég, ha az a 2 fasz szurkálja egymást hátba
@evasanyoca:
Látod, hogy alá fogok merülni a malajba Sir szerint
veletek együtt.
Akkor hiába igyekeznék nyelv lógatva.
@evasanyoca:
Látod, hogy alá fogok merülni a malajba Sir szerint
veletek együtt.
Akkor hiába igyekeznék nyelv lógatva.
@Mariann19: gyógyír remegő kezeimnek, hogy te is ismételsz....kkkkkk....csak humorizélek....kkk
@Gábris szomszéd:
Az azért érdekelne, hogy Erdogán nyilatkozta előbb, hogy nem akarja a helyzetet élezni az oroszokkal, vagy ez volt előbb:
www.youtube.com/watch?v=u8qhhvDher0&feature=youtu.be&hd=1
(erre gondoltál a fegyverszállítással?)
Érdekes szöveg, mintha a katolikus és református hit különbségét magyaráznák kb a szentbertalan éj környékén egy iszlamistának:
valasz.hu/vilag/a-tabudonto-szir-jezsuita-kimutatta-a-terrorizmus-a-koranban-gyokeredzik-116310
(már az egyikben, nem is tudtam, hogy abból is kettő van, a siitán és a szunitán kívül is)
A ti egyetlen problémátok, hogy a TEK által elfogott terrorosták által tervezett kormánytagok kivégzése elmaradt.

index.hu/belfold/2015/11/27/tasnadi_laszlo_kormanytagot_akart_kivegezni_a_tek_altal_elfogott_ket_ferfi/
A Belügyminisztérium rendészeti államtitkára szerint kormánytagot akart "kivégezni" a Terrorelhárítási Központ (TEK) által a múlt hétvégén elfogott, később előzetes letartóztatásba helyezett két férfi, írja az MTI.

---

Más oka ugyanis nem lehet annak, hogy az előzőleg muszlim terrorositákat elkapó (Angliába visszatoloncoló), majd később magyar szélsőségeseket elkapó TEK-et fikázzátok megrendelésre.
Akik autómata fegyverrel és bombával voltak kitömve, valamint kormánytagok elleni merényletet terveztek.
@Ballib Cenzúra: a "terrorrosták" azok valami arab sziták? általvereve érzem magam általad.
@Ballib Cenzúra:

hogy kegyed mennyire kemény és elnyűhetetlen! nem akar véletlenül durábel bakancs lenni?
@The real Donky:
A vastagbőr is? Ha, te mondod, lehet!
@parti_giano:

pont ugyaneszt a szöveget óvastam az imént másutt. akár móricka is irhatta vóna.
@Imola Helyesi:

Hát, ha neked ez a baromság a szenzáció...

Mint az ismeretes, a robbantásos gödör képét az elhárítás az egyik Magyarok Nyilai tag számítógépén találta. Nomostan, az lehet, hogy ő ezt a képet a szépségéért őrizte meg a Notre Dame meg a Parlament képe mellett, az is lehet, hogy boldogult kémiatanárának állított ezzel emléket, sőt, még egyebet is el tudok képzelni, de az nem jó jel a kép értelmezését illetően, hogy tagja a Magyarok nyilai szervezetének.

A Vastagbőr bejegyzést, javaslom, olvasd el még egyszer, abból kiderül, hogy milyen tények alapján milyen következtetésre jutott, mennyire rühell kicsodát, és mennyire erőltetett a következtetése. Persze, át is lehet venni simán, gondolkodás nélkül, ahogy te csinálod, csak kissé propagandisztikus lesz olyankor. Nem árulom el, hogy kinek a támogatása érdekében. Tudod te azt magadtól is, hogy kinek dolgozol.

Egyébként az egyik "bonyhádi srác" honlapja érdekes. Tényleg érdekli őt a kémia, ahogy engem is, lévén szakmabeli, csak én égetni kontrollált körülmények között szokok.
pyrocenter.hu/forum/temak/pyromaster-nek.php
@vakapad: Haha, az egyetlen tény az, hogy Csintalant megverték, de ez bizony teljesen jogos volt, hiszen éppen Budaházyt nevezte spiclinek, ami szóba nem jöhet.
@parti_giano:
terrorist (person who uses terror as a weapon in a political struggle)

index.hu/belfold/2015/11/27/tasnadi_laszlo_kormanytagot_akart_kivegezni_a_tek_altal_elfogott_ket_ferfi/
operatív eszközök felhasználásával jutottak el a két gyanúsítotthoz, és idézte a gyanúsítottakat, akik szerint fegyvert fogva meg kell győzni a kormányt, hogy "adják fel a hatalmukat".
@hacsaturján: én azon agyalok, hogy van valami összefüggés az emlegetett tábornok és a hajdu mosógép/centrifuga között.
@evasanyoca:
Nem először ismétel nekem is a gép.
Volt, hogy a másodikat még sikerült végig kitörölnöm, amikor kiírta, hogy várjak.
Nincs sárga szín a válaszoknál, néha mértani alakzatok jöttek be a képbe, vagy csak a fele szöveg látszik.
Hogy ez micsoda, gőzöm nincs.
Bazmeg!

3 év kellett ahhoz, hogy az állam kinyújtott keze elismerje, hogy nem tudja az állam által alkotott jogszabályt. Kérdés csak az, ha ők sem tudják, akkor az eccerű polgár honnan tudja? Ja, és ennek a következménye miért az eccerűn csattan?Kmatot miért nem kap? A pénzt ugyan is jogtalanul használta eddig az állam, mert az nem túlfizetés, hanem jogtalanul beszedett illeték. Az állam ilyenkor miért nem annyira jogtudó, mint 3 éve?

index.hu/belfold/2015/11/27/a_nav_orokles_illeteket_fizetettett_az_ozvegy_meleg_ferfivel/
@parti_giano:

tán fordított korrelácijó, hiszen az energomat egy naccerű kis szerkezet vót a maga idejibe.
@Rodeo36:
Rodikám!
Mi ez a ZOGV?
A Z-t nem tudom értelmezni, még nem hallottam így a nevet.
Valami nemesi előnév rövidítése?
@Mariann19: én se értek hozzá....kkk csak pötyögtetek.
@Rodeo36: Édes Jézus most segíts!!! Azonnal bombázásokat, intervenciót, ENSZ határozatokat. Fel kell szabadítanunk ezt a diktatúrát is végre valahára.

55 embert akar lefejezni Szaúd-Arábia

index.hu/kulfold/2015/11/27/55_embert_akar_lefejezni_szaud-arabia/
@hacsaturján: azért szeretett az ugrálni centrifugázásnál. talán e tábornok is, tekeri nagyon.
@Gábris szomszéd:
szőnyegbombázásra gondolsz? vagy napalm ra vagy a kettő kombinációjára???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Olyasmire amiből szárba szökken a demokrácia. :)
@Mariann19:
a(z) OGV

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

lábilabdakézzel
@vakapad:
Nem dolgozom senkinek, apus. Ti ennyire hibbantak vagytok?
Vagy: Ki mint él, úgy ítél.
Azért tettem be a vastagbürkét, mert azt szeretitek. De van még egy csomó.tele van vele a net 2009.
A lényeg drazsé hamísított, nem terroristák, hanem diákok robbantgattak kedvtelésből.
@Gábris szomszéd:
Tőlük van az ENSZ emberjogi biztosa.
@Ballib Cenzúra: "A tökös TEK-esek újabb merész akciója: sikerült felszámolniuk a Pál utcai fiúk néven elhíresült terrorszervezetet. A militáns alakulat józsefvárosi grundján lévő titkos bázisán történt rajtaütés során lefoglaltak több kilónyi homokbombát, valamint fából készült dárdákat, és sorozatvetésre alkalmas parittyákat is."

jobbegyenes.blog.hu/2015/11/27/a_tek_lecsapott_a_grundra
@Gábris szomszéd:
fellocsolni olajjal akkor könnyebben csúszik és elejteni egy szál égő gyufát véletlenűl
utána felszántani és bevetni kaporral meg csinnadrattával

már mondtam és fenntartom nincs demokrácia sehol sem, csak a róla szóló ordítozás megy és azok tuggyák legkevésbé mi is az a demokrácia akik aszongyák, hogy nekik van

megkérdeznéd a mostani elnökjelölteket (CSINBBUMMCIRKUSZ BOHÓCAIT) egyik sem tudna rá mit válaszolni...de a világban ma ez nem lét5ezik, majd 3000 év múlva talán kirügyezik valami amiből lehet valami más mint a mostani diktatúrák (USA EGY DIKTATÚRA A PÉNZ A DIKTÁTOR ÉS A PÉNZ NINCS AZ ÁLLAM TULAJDONÁBAN!!!)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Nézőpont kérdései:

Aki robbant(gat) az terrorista?
Aki terrorista, az robbant(gat)?
@parti_giano:

rá szoktam ülni, hogy kevésbé viháncojjon. ha a tábornokra ülnék rá, tuti, hogy elvinne a tek. nemzetközileg.
@Imola Helyesi:

Magam is úgy gondolom, hogy a kedvtelésből való robbantgatás ősi magyar szokás, melynek pozitív értékeit nem szabad veszni hagynunk. És hogy ennek eredménye egy potenciális terrorista számítógépén is rajta van, az csak tanulóifjúságunk bővizű forrásként fakadó tudásának praktikus felhasználása, mégpedig jó célirányban (a komcsilibsibolsik ellen), és érthetetlen, hogy az immár öt éve folyó terroristapert miért nem szüntette meg a majdnem legmagyarabb kormány már régen (megszüntetés helyett Tünde brillírozik az áthelyezésekkel, ha jól hallottam valahol).

Hogy a Vastagbőr blog alaptézise a szokásos (nem írnám én eztet, ha nem lenne valóságalapja) mindenki hülye és gazember, az még nem jelenti azt, hogy az általad írt "szeretitek" ige engem is magába foglalónak tüntethetne fel.
@hacsaturján: elég perverz vágy, hogy egy tábornokon akar üldögélni. a jogászcsajok már nem játszanak?
@hacsaturján:

érdemes újrahallgatni a régi kabaréjeleneteket. lassan mind aktuális lesz.
@parti_giano:

őt is a big braderban képezték ki?
te érted, miért volt pintér tájékoztatóján termékbemutató?
@Rodeo36: A nagybetűs rész a végén különösen is igaz.
@Eszter jött:

A bakteriológiai támadásra köülönösen ügyelni kéne, főleg ott a fatornyos stadiony körül.:O
@Gábris szomszéd: hatezer forintos órabérért sem találnak orvost, nem meglepő....nálam a múlt héten volt kint egy vízszerelő, kiszállás 6900, óradíj 5900.

Kormánytaggal akart végezni az elfogott szélsőséges.
1. Nagyon helyes, végre valaki kezébe veszi a kezdeményezést.
2. Ezeknek már azt sem hiszem el, amit kérdeznek, két hónap múlva kiderül, hogy a pocakos akart egy kis részvétet kicsikarni magának így mélyrepülés közben.
@vakapad:
Ne izgasd fel magad nagyon, Kulcsár Attila tőzsdés pere sem zárult még le.
Magyarország a Hosszúperek Országa, visszahelyeztette Brüsszel a sok komcsi bírót, jó kis kereseti lehetőség, húzni a pereket, mint a rétestésztát.
@Imola Helyesi: A Vastagbőr tehát igazat ír? Akkor nemzetiek voltak, most meg ballibek. Mikortól datálod a változásukat és mivel magyarázod? :)

Az a cikket (utólag) az egyik emlékedre kerested elő, ez már nálam egy fél pirospont. Viszont továbbra sem magyarázat a TEK mostani árnyékra vetődéseire. Plusz a Nemzeti Nyomozó Iroda a Készenléti Rendőrség alá rendelt egység volt, nem pedig egy mindentől független (ezért mondják rá, hogy 'magántestőrség') szervezet, mint a TEK (közvetlenül csak a belügyminiszternek tartozik felelősséggel). Ha az (ex)Őrezred-től hoztál volna valami bakit, akkor az legalább, nagy vonalakban analógiának lett volna tekinthető.
De a lényeg a hozzászólásomban az volt, hogy most is utólag kapkodsz. Vagdalkozol, aztán meg gyorsan előrángatsz valamit, amitől úgy érzed, hogy győztél. Mindezt megelőzhetnéd, ha már a hozzászólás <előtt> utánanézel, összegyűjtöd a sztori darabjait, és úgy építed fel az álláspontodat, hogy az a megismert tényekre alapuljon. Így jobban megizzaszthatnád a vitapartnereidet, és több tiszteletet válthatnál ki. Egyszerűen vitaképesnek tartanának. Szerintem megérné. :)
Szép napot!
@látjátok feleim szümtükkel: hiányolom is a bakterünket. akkor most őt kapta el a hajdu brigád?
@parti_giano:

Lehet, hogy a kisvasúthoz képezi a kisbaktert, és nagyon elfoglalt:)
@Spániel:
Vajon miért hallgatják el, hogy melyik kormánytagot?
Csak nem Bástya elvtársat?
@parti_giano:
Maszturbálás? Az smafu! Medgyessy "árnyalta" a véleményét:
www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=193781
" Most pontosít, korrigál. Úgy fogalmazott: szerinte nem az a lényeg, hogy milyen gyakoriságú és mértékű a korrupció, hanem, hogy mennyire szervezett. A nagyságrendeket illetően azt mondta, a jelenlegi helyzetben olyan pénzek forognak, melyek nem férnének be egy nokiás dobozba"
csaxolók: aztatat visszavonta a tárgyaláson az állító!
Nem teccettek érteni.

A vizes terülten sok a pária, ami beszivárog a fába, ott azonnal megtelepszik a baktér is, oszt a fának lűttek.
@parti_giano: inkább hajdúpéter rokona lehet, aki mostanában feltűnően nagy fideszrajongó lett, amióta már nem szocirajongó..
@parti_giano:

Az is lehet, hogy most fejlesztik a rencert.;D
TEK-es "siker"lista:
" Tévedések "vígjátéka"

II. világháborús, hatástalanított fegyvergyűjtemény lefoglalása Isaszegen, 2011. április

"Ne oda menjenek, itt vagyok!" – mondta az emberkereskedő, miután rátörtek a szomszéd családra, leteperték és megbilicselték őket, 2011. július

Brad Pitt zombifilmes kellékeinek lefoglalása, 2011. október

Terrorkommandósokat küldenek rá készenlétis rendőrök helyett a Somogygesztiben láncfűrésszel fenyegetőző férfire. (2012. augusztus

Filmet forgató diákok, konkrétan egy Luke Skywalkernek öltözött játékpisztolyos fiú lefegyverzése a BME campusán, 2012. szeptember

A Nógrád megyei Jobbágyi megszállása egy névtelen feljelentés nyomán, egy nyugdíjas pár fagyasztott csirkéi miatt, 2014. február

Két ártatlan embert bilincseltek meg az utcán, húztak csuklyát a fejükre és a szorították a földre, egymilliós kártérítés lett belőle, 2014. március'
nepszava.hu/cikk/1077777-akar-igaza-van-a-tek-nek-akar-nincs-baj-van/
@kekex: kimást. Nekem nem tudják bedumálni, hogy "csak" egy minisztert, bár tudnék ajánlani párat.

Pintér - aki természetesen hazudik - szerint:
Pintér Sándor tájékoztatója szerint: "Végre fegyvert fogunk, kinyírják az összes rohadék alacsonyrendű génhulladékot magunk közül, együtt a kormányokkal, akik ma hatalmon vannak". A két férfi a "törvényeket hozókat" birkáknak, butáknak, közönséges bűnözőknek, hazaárulóknak és kivégzendőknek nevezte.
Ez a méreg, nem a ciánkáli!
www.portfolio.hu/gazdasag/megis_hogyan_neznenk_ki_eu-tamogatasok_nelkul.223003.html
"Az ábra legfontosabb tanulsága az, hogy a felgyorsult EU-transzferek hatását kiszűrve, a magyar gazdaság elmúlt öt évben felmutatott szerény (átlagosan évi 1,3%-os) növekedése zéró közelébe (évi 0,2%) megy át, vagyis szinte teljesen eltűnik. A teljesítmény ezzel botrányosba fordul, és egy stagnáló, leszakadó ország képe rajzolódik ki előttünk."
A polgári jog az okozott kár körében ismeri az elmaradt hasznot is. És fentiek alapján ez a qurmány igen kártékony.
@kekex:
Azért azt se hagyjuk ki, h ahelyett, h Adlert "védtek", kémkedtek utána es Főninek jelentettek rola
@látjátok feleim szümtükkel:
Azért elég közel van a visszavonáshoz:
"Mégsem gondolja úgy Medgyessy Péter, hogy a korrupció szintje ma ugyanolyan, mint a Gyurcsány–Bajnai-kormány idején. A volt miniszterelnök a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának azt mondta, első állítását kutyafuttában mondta egy telefoninterjúban."
@CsekklisztNo.10Reloaded:
A többi a "tévedések vígjátéka" de az ádergeller direkt volt!
Ez az igazi Bazmeg Viktor!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyre biztosabb: a kvótaellenességünk miatt kimaradhatunk Új-Schengenből
Magyarország merev kvótaellenessége menekültügyben gyorsabban visszaüthet, mint gondolnánk. A holland pénzügyminiszter megint mini-Schengen szükségességéről beszélt, és azt fejtegette: ennek kialakítását a kvótaellenesség sürgeti.

hvg.hu/itthon/20151127_Egyre_biztosabb_a_kvotaellenessegunk_miat?s=hk
továbbá:
alapblog.hu/globalis-tokekivonas-startra-keszen/
@kekex:
:-) ok, akkor ez a királydrámák közé megy
@Rodeo36:
Rodi!
Legyél kegyes, és a Z helyett tedd be a V betűt.
VOGV
Vitéz az első V.
@Spániel:
Na, basszus, akkor itt az újabb menekültáradat, a HUF kötvényekből menekülők áradata:-(( "várom" már a mindent elborító köztéri plakátokat: A magyar emberek döntöttek: nem kell a menekülők pénze!
Ez a két nyiszlett, vérszegény tenoristagyerek csak a bedobott gumicsont áldozata lett, hogy jó fidesz szokás szerint elterelje a figyelmet Brüsszel felől jövő fenyegető. sűrű, sötét fellegek elől.
@hacsaturján: nana!

"– Mielőtt a forgalmi tiszt úr lefektette volna önt a távíróasztalra, nem alkalmazott önnel szemben kényszert? Nem szorította le erőszakkal?
– Á, dehogy. Magamtól feküdtem le. Magamtól… hirtelen le akaródzott feküdni…"
@kekex:

Üsse kavics! Egy milláért az én fejemre is húzhatnak csuklyát.:O
@kekex:

Ja, szokják is mondani, tisztelt bíró úr igaz, hogy közel volt, de nem ment be. Már pedig millen erőszak az, ami nem megy be?
@CsekklisztNo.10Reloaded: plakátügyben nálam ez mindent visz:
Aki Magyarországra jön, látogasson be Pécsen a Maci Lángosozóba.

A cikkból számomra az derül ki, hogy nemsokára oda juthatunk, hogy a tolvajok önként visszaadják a lopott holmit,/pénzt/ mielőtt becsődölünk.
Plusz minischengen.
@kekex:
"Ez a méreg, nem a ciánkáli."
Nagyon tetszett ez az elemzés.
Végül is azt vezette le nagyon szabatos formában, amit nem nehéz észrevenni az országban, azt hogy nincs önerős beruházás, minden teljesítmény eu-s forrásból valósul meg.
A kormány azonban ma is harsogta, hogy a gazdasági mutatóink a legjobbak az eu-ban.
Mondok egyet, tegnap olvastam. A folyó fizetési mérleg többletének 1/3-át a külföldön dolgozó magyarok által haza utalt pénzek adják.
Vagy, ha ilyen klasszak a mutatók, akkor miért alacsonyabb 40%-kal az egy főre jutó GDP az eu-s átlagnál?
Azt gondolják, hogy beszopjuk ezt a harsonát.
@parti_giano:

az csak egy kis stemplizés vót, nem heti nagymosás.
@Spániel:
Ez jofej duma!
Kit tekintesz tolvajoknak?
@CsekklisztNo.10Reloaded: most komolyan, név szerint?
a budapesti telefonkönyv is kevés lenne.
@Mariann19: ezt viszont maga a Nemzeti KSH adta ki és ez sem a jólétünket bizonyítja, a kiskereskedelem a vasárnapi bótzár ellenére is döglődik:
A KSH legfrissebb adatai szerint június 30-án közel 142 ezer kiskereskedelmi értékesítőhelyet kereshettek fel a vásárlók, ami viszont 2300 egységgel kevesebb a 2014 év véginél. Míg 2011. végéhez képest 11 ezerrel lett kevesebb a kiskereskedelemben tevékenykedő boltok száma, ezzel az ágazati vállalkozások száma is csökkent - olvasható a portálon.
@Spániel:
Hát azok a tolvajok nem fogják visszaadni szerintem. Inkább a sírba viszik
@hacsaturján: maga túl sokat üldögélt az ugráló energomaton. oszt most már azt hiszi, hogy az volt a szexrodeo.
@CsekklisztNo.10Reloaded: nem tudom milyen magasságban nem kötelező a hacuka
@CsekklisztNo.10Reloaded: erre csak azt tudom válaszolni, mint az egyszeri suszter: így se rossz.
Gyakorlatilag költekezniük kell,örökké nem maradhat a pénz a párnacihában, valamikor számon kérhető lesz, hogy mibul.
Hacsak nem mindenki olyan szerencsés, mint a Lőrinc.
@Spániel: rezsicsökkentés mindenhol. gondolják, nincs hol. akkor nem költöd a pénzecskét.
@jaegtoer:

"Nem lehetne a vízilovak mellé bevenni a krokodilokat is?"

'najónajó:))

kepkezelo.com/images/pxkcbvfdz1rk9hl1ai4j.gif
@jaegtoer:

"Gábriel a HVG-ből idéz és HVG-t linkel.
Itt a vég. "

Ez még nem a damaszkuszi út,de már említettem,hogy a 'mektérés útja:))))))
@Mariann19:

A mai nap messze legnagyobb tévedése:

"Azt gondolják, hogy beszopjuk ezt a harsonát."
@Spániel:
Szia!
Ahogyan írod, csökkenek a kereskedelmi vállalkozások, ami nemigen támasztja alá a forgalom növekedését.
A hírek szerint a reálbérek növekedése miatt nő 3%-kal a forgalom.
Valamelyik nap kekex nagyon jól megvilágította, hogy a külföldről haza küldött pénzek dobják meg a forgalmat, ami közel 1.000 milliárd Ft, na és a migránsok is költöttek itt bőven a nyáron.
Arról nem szólt a fáma, hogy nálunk mennyi jött be a migránsok vásárlásaiból, Szerbiáról viszont tudjuk, hogy napi 6 millió euro bevétel származott a menekültektől.
@Mariann19:

Közös alom,közös ketrec,közös szőnyeg,közös szivar,a sörömet nem adom:)))
.........
...Valami kézi a hévégén??
@vakapad:
Miért?
Te mindent elhiszel a lakás médiának?
@gazoló:
Szia!
A Veszprém játszik a PSG-vel holnap.
A vasárnapit még nem tudom.
@Mariann19:

Ha kissé zavarosnak tűnnék,csak a "nyakig fog ülni"- re reagáltam:)
@Mariann19: igaza van megint csak, a harsonát nem szopják... felénk még fújják.
@Mariann19:

Kösz,utánajárok a vasárnapinak is és indulhat az ismételt 'százas hétvége:))
@vakapad:
"A mai nap messze legnagyobb tévedése."
Ja, még annyit.
Te vagy az ász, én pedig gyengeelméjű vagyok.
Lennél szíves megindokolni, hogy miben tévedtem?
Azt tudom, hogy hülye vagyok, csak azt nem, hogy miért?
@parti_giano:
Legalább te mellém állnál!
Volt egy stiláris bukfencem, ezer bocsánat.
@gazoló:
Szóljál, ha tudod a vasárnapit.
@CsekklisztNo.10Reloaded: a GPS ugyi betűszó, alapvetően katonai célokra találták ki és fejlesztették, tűzvezetés stb.
Persze átszivárgott a zautókba, meg még sok helyre is a civil életben. Műholdak, legalább 3 (háromszögeléses helymeghatározás gondolom ismerős) jelei alapján tájékozódik a zautódban a dzsípiesz. Namost, a zoroszok és a zindijaijak közösen kiépítettek egy saját GPS rencertot, ami nem függ a zusa műholgyaitól, ez a GLONASZSZ. röviden ennyi. akié a műhold, az a jeleit is tudja befolyásolni!

nem írom le mégeccer, de a hangsebesség a tengerszinten, 15 fokcelsiuson, ca 340 m/s ez 1225 km/h, ha ezek a SZU24-esek leszálláshoz készülődtek, akkor is 230 km/h-val cammognak, de tegyük fel, hogy még igyekeztek haza vacsira, akkor 400-600 km/h-val repültek, na most, HA megsértették is a török légteret, a nyilatkozatok ennek ellentmondanak, mert a törökök hangfelvételén azt hallani, hogy 26 mérföldön belül változtassanak irányt! ha a szárazföldi mérföldet veszem, akkor 1 mérföld ca 1,69 km, vagyis az orosz gépek kurva messze voltak még a légtérsértéstől...
de ha a berepülés mélységét és hosszát veszem, az 1,8 és 2,2 km volt. 600 km/h esetén ez mennyi ideig is tartott? kozben meg n+1-szer figyelmeztették...

a gépek "üresek" voltak, bázisra repültek vissza, ez sok minden volt csak nem provokáció! de a törökök meg akarták mutatni, hogy nem félnek a medvétől, de most már davatoglu nyilatkozataik olvasva, igen beszartak a mackótól. továbbá az cirka 20 millió kurd a törökök seggiben, nem megnyugtató számukra. mert a kurdok is elgondolkoztak a csecsenek oroszokkal kötött üzletének gyümölcsöző voltáról!

tudod mi volt a nagyon bátor málna csősz utolsó mondata?

_ Há kijafasz vagy te, aki júniusban barna bundában zabálja a málnát???
@Mariann19: lehet, hogy vakapánk is ezt a stiláris bukfencet látta meg (s itt gondold, csodát tettél, visszaadtad szeme világét, halleluja), s tette szóvá a maga keresetlen módján.
oh, basszus. mi lesz itt! a hvg szerint magát őfelségét akarták lelőni a gazok.
@Imola Helyesi: meg is nézi de Maiziere! a balkániakat már deportálják, a többiek 2 azaz 2%-a jogosult, tehát marad cirka 20 ezer...

kicsit nehezen, lassan mozdul a német bürokrácia, de ha eccer lendületbe jön!!
@parti_giano:
.
Nem csak.
Ott van például az elrekkentett Jancsi és Juliska! A vasorrú bába ellen bevetették a mágneses aknavetőt, annak ellenére, hogy a titkos elhárító szervezet világhírű vezetőjének hatdioptriás szemfogát kirúgta egy hintaló.
@nincs_itt: haver, mennyé oda a putyin oltáradhoz és dobj be egy vodkát:))
@PeniValdes:
Én sem:-)) de szép. Ami szép az szép. Nagy tisztelőtök vagyok
@gazoló:
"Együtt tequilázva."
A szegediek csinálják a legizgibb meccseket.
Akkor tequila vagy xanax?
Inkább ez előbbi, de nem egyet iszunk.
@nincs_itt:

"Há kijafasz vagy te, aki júniusban barna bundában zabálja a málnát??? "

'Neszegeci:)

www.facebook.com/1564379057113983/photos/pb.1564379057113983.-2207520000.1448644638./1611244372427451/?type=3&theater
@taga20:

De jó,hogy ide evett a f:)) haver:)

'figyejjé,mit tanítottam a cicámnak:))

kepkezelo.com/images/a3c98gwsp589vxnn23eu.gif
@dr. jenőke (jenőke): te mesének tartod, hogy két hatvanx éves tenorista a szemünkfénye életére tör?
@taga20: sok vót a forgács a szemedbe, vagy végre AUTÓD van és ezé ekkora az ARCZOD?!

csihaggyá má'! ha usa gép lett vóna az áldozat akkor is ragaszkodnék a VALÓSÁGHOZ, igaz tippelgetünk meg puzzlézunk ezerrel!

ma junájkum lesz, me' nem vettem vodkátot! ja meg sör, egészen kettőt is megkockáztatok!
@Mariann19:

mindkettő:)) nem egy ,kettő!
@gazoló: bakker, ezt nem a mcsaknak köll csinyáni! amit meg nekem kűtté azt meg nem láthatom, mer nem van faszbúk fijjókám!
@taga20: végig óvastad??? nemhiszem!!!
@parti_giano:

Ha egy szekér vagy kocsi áthaladna rajta,az lenne a tök'kély:)
@gazoló: én is bírom a macskás, binyiglis fazonodat:))

( na azé nem szopkodjuk egymást:)

nagyon nagy tanító vagy, tezsvérem:))

www.napiszar.hu/showPost/Nem_nem_lattam_a_macskat_
@parti_giano: na akkó mégeccer(a blogmotor durvaannyát! bisztosan flanszija)

szabadíccsuk ki őket!!! hátha...
@nincs_itt: oda-viszza kéccer, sőt oroszra is lefordítottam:)

de csak arra jutottam, hogy putyin és erdogán ebenguba.
@taga20: stimmt!! látod megy ez neked!!!
@parti_giano: ugye a zenyimé a bérlet???!!!
@parti_giano:
Jó kis cikk!
A TI szerintem a trendet vette górcső alá, és ha nem lenne megalapozott a megállapítása, készséggel kéne rendelkezésre bocsájtani a vonatkozó anyagokat.
Akinek tiszta ügyei vannak, az nem megy kapásból a bíróságra.
Eszter,Mariann,Guma báncsák a macskákat 'hun vagytok?:))
@nincs_itt:
Nagyon díjazom h ilyen lelkes vagy:-)) koszi az infót, múltkorit fogtam, arra kérdeztem rá, hogy a (bármely) katonaság által használt navigációs rendszer pontosabb-e, mint a kereskedelmi célra nekünk ebből leszarmaztatott, azaz tudhatták-e pontosabban (a zavarastol függetlenül ) az oroszok h merre járnak. Szerintem igen, de álláspontunk nincs messze, en szerintem (a nyilvánosságra hozott adatok alapján) berepultek, de ez majdnem hogy mindegy, mert nyilvan a törökök "várták" az esélyt, h lelőhessék az egyébként provokátor orosz gépet. Mindenki tudja h miért: mert a törökök Szíriai (!!!) pozícióikat basztatták és erre volt részükről (egy eltúlzott) nagyhatalmi (!) válasz.
Az oroszok es a törökök most játsszak a hujét es a sértettet, tiszta röhej ami folyik, nyilvan ez a kommunikáció is foleg befele szol. Mindkét félnek van vesztenivalója, mentik a menthetőt, rázzák a f...-at, törökök most kicsit paráznak a kurdok miatt, de ez kalkulált kockázat, szerintem Erdogán jobban aggódik veje olajbiznisze miatt. Oroszok kezdik kijátszani az atom kártyát /': Zsirinovszkij ma bedobta, h atombombát kene dobni Isztambulra. Elvannak. A szekér halad.
@gazoló:
Benne vagyok. Minimum duplázunk, utána sör.
@gazoló: csak maszkot nem értem, gyanítom nem segít a spréj elleniben!
@nincs_itt: persze, átveheted hajdu tábornoktól egy testüregmotozás után.
@gazoló:
Egyelőre macskaügyben csak én vagyok a vártán, mert sem Eszter, sem Guma nincs itt.
Majd jól megmondjuk a macskaellenest a lányoknak!
Ki fog kapni.
@nincs_itt:

'Aztat a'gecimigráncsoknak meg a széljobbereknek meg a binyiglistáknak árúkapcsolva 'blekfrájdé okán:))
@Mariann19:
kérésed kedves de nem teszem, mitől lenne "V", sőt miért?
magyarázz, addig is OGV

ez jutott levédiabasznádnak meg a marselleilles -ig mekkkkkkkkhosszabbított alcsúti kisvasút ami nukleáris

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded: minden bizonnyal pontosabb, mer egy háztömböt tévedni a keddilekkel kisebb veszélyekkel jár, mint ugyanekkorát tévedni egy bombával...

a törökök most ölég gondban vannak gazdaságilag, röpüllő lövöldözéstől függetlenül is.

az oroszok meg akarják mutatni, hogy ők a faszagyerek!

de az erősen birizgálja a fantázijámat, hogy a dájcsok mija náthás lóalkatrészt keresnek majd ottan...
@parti_giano: én ugyan meg nem motozom testüregileg a hajdút!
@gazoló: áááá! már értem! szóval, aki ilyen szpréjtot vesz, annak fejire húzzák a maszkot és migráncsá változik, mijután lefútták vele! de a biciglistákok is széljobberek!!! általában a jobb szélen haladnak!
a frejtóh mijé' schwarz? (ne zsidózzzá!)
@nincs_itt: a ruszkik meg szárnyalnak gazdaságilag, mint a sz-24-esük:))

édesistenem, ha nem lenne annyi nyersanyaguk, ako ők lennének mongólia felső.
@Rodeo36:
Mitől lenne V?
Nincs mitől, csak az olyan előkelő lenne az egyszerű neve előtt, és ellensúlyozná a gumicsizmás megjelenését, különösen a külpolitikai porondon.
@Mariann19:

Ha ezzel bármi olyat sugalltam volna, hogy te butább vagy, vagy pláne, hogy én okosabb vagyok valamiféle átlagnál, akkor rosszul fogalmaztam, és bocsánatot kérek.

Ezzel csak azt akartam jelezni, hogy az ilyesmikre az ország népe nem fogadóképes. Valamikor, még az ősidőkben (pár évvel ezelőtt) állandóan kasszandráztam, hogy vigyázat, ilyen ritka módon alacsony beruházási ráta mellett a jövőben baj lesz, de erre annyira nem volt semmilyen reakció, hogy abbahagytam. Ahogy (gondolom) mindazok, akik hasonlókat írtak. Ergo, nem szabad erre sok időt és energiát fordítani, és amit végképp nem szabad: optimistának lenni. Az ország sorsa legalább harminc évre eldőlt 2006. augusztusában (ha jól emlékezem).
@taga20: dráága boborján! de van nekijük, olyan sok van, hogy azonnal báncsa a szemit a zusának, mer igasságtalan, hogy nekik van és nem aggyák ingyen!
@nincs_itt: olyan nincs, különben nem találod meg az ajándékodat.
@parti_giano: minden szarért meg kell dolgozni, ezt pont neked tudnod kéne.
@parti_giano: te dugtad oda? azé' van amijért inkább nem dolgozom!
@parti_giano: ne magaddal dumáj, haver. itt a vállam, ha valami gyíkod van:)))
@nincs_itt: de nem, maga a tábornok miután megtudta, ki nyerte.
'Sintérsanya épp most mondja a tévében,ásatások alatt talált ""fegyverek mellet,hogy "foglalod a kurvanyádat meg hogy meg akarták őőőnni a főnit:)))

www.kephost.com/image/SWn5
@parti_giano: szóttá neki??? na azé eszt nem gondótam volna...
@nincs_itt: erdogannak nagyon kell az erős ember image, most akarja a magára szabott erős prezidenciális rendszert megalapozó uj alkotmányt elfogadtatni. Láttunk mar ilyet a történelemben...
@taga20: boruljon a válladra a felcsúti stadion viktorostól.
@Mariann19:
van nekijje minidoktorija de, hogy vitéz lenne egy egy ekkora darab beszart gyáva geci?

kűggyetek kűfő'ddre mást...a taga macskáját, az hős amikor elkaptya a taga zokniját ami lábszagú mint Alcsút

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk
@parti_giano: jó, ha ilyen agresszív vagy, ako nem segítek.

asztán később, ne gyere sírva:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: például putyin evtársnál, mikor a kursz szopó ágra került:))
@Rodeo36: bolhás, ne szívozzál, me rád küldöm a vérmacskánkat:))

www.napiszar.hu/showPost/Dzsokermacska
@taga20:
Bingo!!
Minden szar helyzetben eszkalálni kell a konfliktust - alap:-((
@gazoló: jaja, így valahogy, ez a majom keveri a black fridayt a terry black-kel.
@CsekklisztNo.10Reloaded: látom csiszolocc haver, a végén még átveheted a teket :))

u.i.: lásd gecivityát. minden hétre egy ellenség!
@gazoló:
@Mariann19:

Aki nem szereti a szőröseket, nézegesse lefekvés előtt Rétvári fotóit. Egy hét múltán garantáltan megváltozik a véleménye.
@Mariann19:
Kíváncsi lennék a Western Union forgalmára is. Mert az nemigen szerepel az MNB-nél (vagy igen?)
Meg én nem tartom elhanyagolható mértékűnek a bevásárlóturizmust sem.
Ráadásul ha 300 mrd-al nőtt a pénztárgépek miatt az adóbevétel, az olyan 1000 mrd-os "többletbevétel" amelyik megvolt már korábban is.
@vakapad:
"Ergo nem szabad erre sok időt és energiát fordítani."
Hányszor megfogadtam, hogy nem foglalkozom a valósággal, de mindíg meggyőzöm magam, hogy ne dugjam a homokba a fejem, mert a bundámról van szó.
Egyszerűen elképeszt az az arcátlan hazugság áradat, ami a médiából folyik, és ez nem önmagában való.
Egy céltudatos befolyás ez, amely a választók csalárd megnyerését célozza, ezáltal könnyű szerrel konzerválja ez a kormány a hatalmát, a saját
helyzetét.
Sikeres ez a stratégia. Egy példa erre.
Egy betelefonáló csaj a múltkor nagy vehemenciával jelentette ki, hogy az Orbán kormány a regnálása alatt egy fillér hitelt nem vett fel. Itt tartunk.
A kis koccanásra annyit, hogy hülye voltam, egyébként még kedvellek is, sokszor egyetértve dumcsizunk, és ez remélem a jövőben is folytatódik.
@taga20:
A teke pálya nekem?
Hát ha átnevezhetném Brutus Force-nak...
@parti_giano:
Az nem tenorterror, hanem BASSZUS!
@Eszter jött:
"Nézegesse lefekvés előtt Rétvári fotóit."
Drága Eszter! Azért Rétvári nem űbereli Rezsi Szilárdot, mit szólsz, nem őt kéne a rémálmok érdekében nézegetni.
Mert a macska ellenesek megérdemelnék!
Ha már thanksgiving:
Paris hőse egy férfi, aki miután a terrorista faszok megölték feleségét azt az üzenetet küldte:
Egy életet elvehettetek tőlem, de a gyűlöletet kap kaphatjátok meg.

Az ma olyan aktuális nekem ....
@parti_giano:
pén-tek. Ma is műveltek valamit?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
... na még egyszer...:
De a gyűlöletet nem kaphatjátok meg
@CsekklisztNo.10Reloaded: azé nem kell beszopni putyin evtárstól eszt a hátba szúrást:)

me a maláj gépet szemből nyírták ki.
@parti_giano: nincs itt már vitte. különben is milyen színű a p? na ugye.
@kekex:
Igen, a napokban nagyon elmésen rávilágítottál a pénztárgépek beállítása miatti többlet adóra.
A kormány henceg a pénztárgépek beállítása miatti adótöbbletre, aztán a kisker forgalom növekedését a reál bérek növekedésével magyarázza.
Annyi eszük sincs, hogy egy kicsit következetesek legyenek.
@taga20:
:-) de nem is, csak ez a közbeszédbe bejött, használjuk egy kicsit
Én nem igazán emlékszem olyan eseményre, amikor ne hazudtak volna, talán akkor álltak legközelebb az igazsághoz, amikor a TASSZ közölte, hogy Moszkvában Mercedeszeket osztogatnak :-))
@taga20:
Na jó, igazságos leszek, mindegyik gecc hazudik,,de azért vagyunk, h rajtakapjuk őket
@CsekklisztNo.10Reloaded: ha jól emlékszem az jerevánban volt, és a pravda volt, de régen volt:))
@taga20:
Aszondod gecc vagyok és hazudok?;-) lehet...
@Mariann19:

Őt hallgani, Mariann. Rezsiszilárdot hallgatni, Rétvárit nézegetni.
Sajnos, nagy a kínálat gusztustalanékból.
Hol vannak az elmés, sármos politikusok?
@gazoló:

Szeretném elérni ezt az állapotot. Mikor már az sem számít, hogy nem számít semmi.)))
szép estét!

ha kimaradt ma egy kis józan eszmefuttatás, akkor ezt a kettőt érdemes átnézni:

Tóta W.: No-go zónák Magyarországon

.
.
.
.
"Most azonban olyan országjárásról van szó, ahol csak párttagok és chipezett, Kubatov-karszalagos szimpatizánsok hallgathatják meg a frankót, mégpedig a migránsok és terroristák összefüggéseiről. Sem sajtó, sem ellenzék, de még ingadozó szavazó sem értesülhet arról, ami erről elhangzik.

Ott tartunk tehát, hogy a Fidesznek titkai vannak előttünk. Nem a pártvezetésnek vagy a kormánynak, mert az normális volna – az egész tábornak. Már nem is akarják meggyőzni a többséget az álláspontjukról, hanem titokban tartják inkább. Lemondtak a külvilágról, a szellemi beltenyészet mellett döntöttek. Összeesküvésként működnek tovább."
.
.
.
hvg.hu/w/20151127_Zartkoru_nemzet#rss

------------

Elátkozott idők

vs.hu/mega/devizahitel-katasztrofa/

.

hihetetlen jó áttekintés, nagyon sok szereplővel/től...
most már csak az a kérdésem, mitől is indult be a kamatemelés akkor és mitől is csökkent le manapság ennyire?
talán csak nem egy pártvezetőjének a szolgálata vezérel mindent a haza érdeke helyett?
totál tanácstalan lettem...
@taga20:
SárMos, nem sáros, te alfabéta!!!
@Eszter jött: :)

nagyon beletrafáltál a reggeli küldeményeddel... :D
felidézte, hogy nem is oly rég még egy rendezvényen háziasszonyuk voltam, stb...
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Én Kunczét szerettem nagyon. Okos is volt, jóképű is. Ha megszólalt azon a csodálatos mély hangán, beleremegtem.
@parti_giano:

jeszusom!
rémálmaim lesznek...
kellett nekem benéznem.
@guma:

Te boldog asszony!
@Eszter jött:
Mind stimm!! De jóképű ???
Akkor én Adonis vagyok:-))
Na jo, én is őt tartom az egyik legjobb arcnak a magyar palettán. De volt különben egy tényleg jóképű SZDSZes csocsesz, majd eszembe jut...
@Mariann19:
Na ja. Csak az ökör következetes, ők meg nem akarnak ökörnek látszani. Meg a birkáknak minek cizellálni?
@taga20:

Miért üti ebbe az orrát ez a félnótás?
Törvényileg támadhatatlanok lesznek a TAO-s pénzek és érzi,hogy nyert ügyük van e téren!
Az 'állammaffia ellen tehetetlen lesz a bíróság!

......

Ezt a 'kézibuzikért!!!!

kepkezelo.com/images/vos6zykv30hl5qw3l8ps.png
@Eszter jött: :)))

jó kedvem is volt akkor, piszokul. jó bandával voltam és sokat nevettem... :D
még ki is néztem valahogy, és Sándor (+én) alig tudta egyik tagját lebeszélni, hogy ne maradjon.

de megvan még mindig a közvetlen telefonszám ahol rendezvényeket lehet megdumálni - közvetítő nélkül.
(pár másikat most semmisítettem meg - mert szerintem már nem szervezek ekkora bulikat :D)
@parti_giano:
Brrrrrrrtrrr:-)
A felesége viszont csinos
@gazoló: :)

szia!
majd ha lesz időm (és kedvem) elhozom egy volt blogtárs macskás oldalát honlapjáról, kicsit "hancurózni"
@guma: csak aszt ne, ha kérhetjük mi értelmes kommentelők:)))
@Eszter jött:

"Én Kunczét szerettem nagyon. Okos is volt, jóképű is. Ha megszólalt azon a csodálatos mély hangán, beleremegtem."

eszembe sem jutott remegni, pedig nagyon bírtam...
@Orica Középföldi: a tesója, a bieber meg még énekel is.
@gazoló: megbocsátok haver, ez kurva jó:)

hamá ruszki napot tart az ötödik hadoszlop itt a gyíkon, ako:)

www.youtube.com/watch?v=UqOL7LOR6ko
@taga20: :))))

na, meggyőztél!
nem idehozom. :D (de szerintem ezt sejtetted is)
@guma: egy pillanatra levert a víz, mint dajcstompikát mikor közlik vele, hogy má csak porcukor van:))
@Orica Középföldi:
Kanada Miniszterelnöke még nincs 3 hete hogy abszolút többséggel nyert,.... a VOGUE a világ legszexibb férfia versenyen nyerő pozícióban indították

az egyik tv amikor távozott Antaliya-ból a hatalmas kanadai kormánygép magas lépcsőjének aljától a bejárati ajtóig mutatta amint ment felfelé, mert nagyon ügyesen szabott pantalló volt rajta zakó nélkűl

sőt egy másik kameraman már a búcsúztató kormánytagok között is térdmagasságban tartott kamerával filmezte egészen a lépcső aljáig

taga meg nem igen ért ehhez...

ki is búza szerinte a guma mit rakott be neki??? befért???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@The real Donky:
Reális dönker!
Ez egy beszélgetős fórum, nem tanulmányokat kell írni.
Egyébként Drazsé terroristái nem voltak terroristák, máig sincs bizonyítva, viszont miniszter létére hamis videóra támaszkodott, ez a lényeg. Most meg két ipse kormánytagot akart megtámadni fegyverrel. Majd bizonyíthatják ők is az ártatlanságukat, gondolom vagy húsz évig, olyan hosszú lesz, mint a többi ilyen bírósági ügy.Ld.Kulcsár tőzsdeügynök pere.
@guma:

Ennél a "kisfiúnál" csak 7 évvel idősebb OV. Meg néhány unortodox évszázaddal.
Te jó ég, Kuncze, mint férfibálvány!!!!
Mint egy neveletlen medve, olyan volt, pláne, amikor ciánt akart küldözgetni a polgároknak.
@Orica Középföldi:

Hűha! Ezt elmentettem viszonyítási alapnak.)))
@guma:

Van az a hangszín, ami veszélyes számomra.)))
@Imola Helyesi: ebola, a héten is hoztad a rejsztágos formád:)

mond aszt, hogy nem vagy ennyire kretén, csak csinálod!
@taga20:
Neked milyen a hangod? Olyan, mint a szöveged?
Mer a Kuncéét a padláson is lehet hallani, amikor a pincében borozgat.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Gusztos Péterre gondolsz? Neki is karakteres arca van. Sosem gondoltam volna, hogy a baltaképű Bajnait valaha is vonzónak találom. De mikor elmondta azt a gyújtóhangú beszédét, teljesen átlényegült.
Igazán az volt benne a vonzó, hogy lelkesedni láttam a száraz tények emberét.
@Rodeo36:

"nagyon ügyesen szabott pantalló volt rajta zakó nélkűl"

Egy aktív sportolóra nem kunszt ügyesen szabni. Próbálja meg OV-ra. Na az a kunszt:)
@Rodeo36:

"ki is búza szerinte a guma mit rakott be neki??? befért???"

ha raktam volna valamit azt te is látnád, mint ezt:

www.youtube.com/watch?v=fBDyQHHeZ00
@taga20:
Vidítsd már fel Esztert, mert nagyon maga alatt lehet, ha ilyen csúf poltikusok tetszenek neki. Még jó hogy nem Hollande tetszik neki. akihez sámli kell.
Tényleg te meg Merkelre buksz? Pláne csadorban nagyon szexi lehet.
@guma:

erről mesélhetnél többet. talán egyszer lesz egy nap, amikor nem történik semmi felháborító.
@Orica Középföldi:

ő, 7 év múlva sem lesz leépüléshez hasonló állapotban, azt hiszem.
:)
@Imola Helyesi:

Imola! Az értelem megszépít bármilyen arcot. Mondjuk a ner huszárokat nem fenyegeti ez a veszély.
@taga20:
Te gyűjtöd az ilyen baromságokat?
Szóval fals a hangod.
@kekex:
Tündéri macskák. Mit nekik egy aligátor?
"Minek cizellálni?"
Igazad van. Birkáknak?
@Eszter jött:
Hát, akkor inkább Böde. A nyers erő.
@taga20:

" „A Transparency International konkrét esetek említése nélkül egy egész sportközösséget gyanúsított meg alaptalanul, amit a magyar kézilabdázás sem hagyhat szó nélkül.”
(Nemzeti Sport)"

Nem a sportközösséget gyanúsítja, ezért nem is értem, hogy ki és miért perel. Az átláthatatlan helyzetet nem ők, hanem az állam teeremtette meg azzal, hogy a társasági adóból utalhatnak a sportegyesületekhez hatalmas összegeket, és mivel ez adótitok, nem is lehet tudni kitől és mennyi értkezett. Csak és kizárólag az adóhivatal tudja ellenőrizni.

Nem is értem, hogy a Transparency International vagy más szervezet miért nem alkotmánybíróságozik, hiszen ez is pont olyan átláthatatlan, mint az szja 1%-a, azt sem tudhatja senki, csak az állam. Még azt sem, mire költik, annak ellenére, hogy erről régen kellett évente nyilvánosan tájékoztatást adni ( nem tudom most kell-e ).
@vakapad: Már miért ne lenne fogadóképes? A beruházások hiánya, a tőkehiány, a technológiai, piacismereti, marketing hiány a kkv szektorban, szakképzett munkaerőhiány mind mind intő jel.

Mi pl nagyítóval sem találunk olyan szakmunkást, aki fölvállalná a normális munkát, pedig halmozottan hátrányos körzetben keresgélünk, ahol elvileg mindenki úgy gondolná, úgy állnak sorba a munkára vágyók, mint régen a banánért sorakozók.

Ma beszéltem egy polgármesterrel, negyven gyerekből öt nem roma, ez az arányuk.
Azaz negyvenből harminchárman szakma nélkül fognak felnőni, lesz két szakmunkás,három mosogató Angliában, talán egy technikus, ő is elmegy Angliába, ha addig az angolok nem unják meg kelet-európai szolgákat, s nem térnek vissza a hindukhoz, s ha szerencséjük lesz egy óvó nénijük marad a kisvárosukban.

Pazar jövőbeli kilátások. Persze a körúton belül másképp néz ki a világ.
@Imola Helyesi:
"Te jó ég! Kuncze mint férfi bálvány?"
Imola!
Kedvenc politikusom.
Ő az egyedüli napjainkban, aki egy államférfi jegyeit hordozza magában.
@Eszter jött: hagyjad, imola a kerti kutat nyalogatja, mert azt hallota, hogy a q10 megfiatalítja a bőrét.
@Eszter jött: :)

nem igen szoktam mesélni, csak egy, egy villanást, ha eszembe juttatják valahogy...
nem hiszed el, de igazából csak egy (színészt) embert "jegyeztem" meg, de róla sem beszélek, ha nincs olyan téma, ami érinti...
@vakapad: Ja de amiért beléptem, azt elfelejtettem megkérdezni:

Milyen nagy jelentőségű esemény történt 2006-ban, ami megváltoztatta Magyarország sorsát?

Nem emlékszem semmire.
@parti_giano:
Képedről a bőrke,
lesülhetne, birka!
@Eszter jött:
"Én Kunczét szerettem nagyon."
Most láttam meg, hogy Kuncze mellett már ketten vagyunk.
Amikor megszólal, nemcsak az orgánuma, hanem minden egyes szava lenyűgöző.
Rendkívüli ember.
@parti_giano:

te piszok! :)))) nem látom a jövőt, csak a gesztusokat, az arcokat, szemeket...
@guma:

A hihetetlen jó áttekintésből egy adat mintha hiányozna:

2010. Április: 1 CHF = 186 HUF

És, hogy a tényleges devizahitelezés felfutása után 2, azaz kettő éven belül (nem 15, nem 10, nem 5!) jött egy világválság, hát istenem. Ki törődik azzal, tessen mondani?
@Imola Helyesi:
"Hol?"
Olvasd el az államférfiak ismérveit.
Aztán adaptáld Kunczéra, mindet megtalálod benne.
@habakuk000:

Nem baj, mi emlékezünk.
@parti_giano:
Dehogy vagyok, csak épp egy verset írtam, és te közbekotyogtál, portó parti
@Mariann19:

Milyen államférfi az, aki hagyja, hogy a pártja lenulláza magát?
@taga20:
A te szóhasználatodban lévő kézi buzi, az helyesen kézi fan.
Vili?
@Mariann19: Az. Rendkívüli. Mint az összes többi belügyminiszter. Egytől egyig rendkívüli.

Éppen csak dajkálták és gügyögtek Angyalék gyarapodásához.

És sikerült szitokszóvá zülleszteni az országban a liberális jelzőt.
És sikerült elhamvasztani egy jobb reményű pártot az elnöksége idején többek között.

Amúgy valóban szimpatikus ember, számomra jó humorral, én is kedvelem.
@Wikus Van De Merwe:
Milyen államférfi az, aki hagyja, hogy a pártja lenullázza magát?"
Nem került olyan hatalmi pozícióba, ahol kamatoztathatta volna az erényeit.
Amennyiben ő lett volna, vagy most lenne miniszterelnök, ez az ország nem itt tartana.
@Mariann19:
Nem éri meg. Inkább addig nézegetek dél-koreai államférfit, mint pl. Jumongot, vagy focistát, Bödét.
@vakapad: de komolyan, mire célzol? Öszödre?

Az nem ok, hanem okozat.
@habakuk000:

Most idézzem be a közvélemény kutatókat?
@Mariann19:

Nagyon megsínyli Magyarország az szdsz széthullását.
@parti_giano:
Az a jó, ilyenkor vicceset írok.
@Wikus Van De Merwe: milyen államférfi az olyan aki szétbassza az országot, és szarrá lopja magát a kibaszott csahosaival együtt.

ja, hogy ő orbángeciviktor!!!!!!
@taga20: és mi köze az ukránoknak Szíriához és Törökországhoz? :)
@Eszter jött: az elkurvulását sinyli meg. ahol egy kóka pártelnök lehet, az maga a kupleráj.
@Mariann19:

Volt rá lehetősége, hogy olyan pozícióba kerüljön, és egy államférfi tesz is érte és akar is abba a pozícióba kerülni. Komolytalan államférfiként hivatkozni rá.
@habakuk000:

"És sikerült szitokszóvá zülleszteni az országban a liberális jelzőt."

Ezt mondjuk nem kellene sem Kuncze, sem az szdsz rovására írni.
Egyre röhejesebb a TEK-sztori: Orbánt akarták megölni az injekciós terroristák. :)

alfahir.hu/egyre_rohejesebb_a_tek_sztori_orbant_akartak_megolni_az_injekcios_terroristak
@Gábris szomszéd: ön nyert száz rubelt! me eltalálta, hogy a ruszkik:))
@taga20:

Vazze taga!
Hogy a bőr hüljön rád! Nem róla volt szó!
Az egy dolog, hogy minderől Orbán, a guminőd és a kalapács reszelés jut az eszedbe, de az már kiborító, hogy az olcsó sör miatt az amúgy is szerény szövegértésedet is elveszíted.
Hogy merednél meg te forgácsgyártó kisiparos!
@habakuk000:
Te magad is tudod, hogy Kuncze nem egyszemélyes játszmákban vett részt.
A kollektív felelőtlenség és a párton belüli demokrácia megbéníthatja még a kiemelkedő egyéneket is.
A véleményemet és az iránta való elismerésemet, nem a belügyminiszteri tevékenysége alapján alakítottam ki, hanem a megnyilvánulásai alapján.
Ő az a ritka politikus, aki a bírálatai során és után azonnal a kivezető utat is megfogalmazza.
Tisztán látó, elméjében villámgyorsan reagáló, improvizatív egyéniség.
@parti_giano:
Ó, de szellemes vagy, annyira, ha kimész az udvarra este, felnézel az égre, holdfogyatkozás lesz.
@vakapad: rendszerszintű. a 70-30, az állami vagyon sajátos privatizációja, az intézményesült adócsalások és köz-és magántulajdon sima ellopása rendszerének az okozata. A politikai pártok közötti vagyonfelosztások, a számonkérés hiánya, az önkormányzatok ellehetetlenítése, az állami, önkormányzati beruházások pénzforrássá lesilányosítása mimd mind közrejátszott az orbánia kialakulásában.

Ebben szerencsétlenségünkre Ferenc csupán egy rossz időben belépő epizódszereplő.
@habakuk000: "Éppen csak dajkálták és gügyögtek Angyalék gyarapodásához."

szerintem neked kéne legjobban kussolnod, persze ha érted a tréfát.
@Wikus Van De Merwe:
"Volt rá lehetősége, hogy olyan pozícióba kerüljön..."
Úgy látom, nem nagyon emlékszel a történésekre.
Egyébként a kiválasztásról már hallottál?
Már csak azért, mert a miniszterelnökké válás nem egyéni elhatározás kérdése.
Rendhagyó eset: Orbán Viktor
@Eszter jött: Kedves Eszter, akkor kinek a rovására írjuk? A timbuktui utcaseprők dalárdájának karnagyáéra?
@vakapad:

"A hihetetlen jó áttekintésből egy adat mintha hiányozna:"

valószínű több is hiányzik...
viszont ritkán látsz egy helyre ennyi adatot összeszedve összefoglalni.
nekem is hiányzik pár konkrétum, de legalább itt megemlítik, hogy már 300 milliárdra rúgott a kontról (ma sincs összesítve, hogy kik vettek több lakást!:)) nélküli osztott 60 milliós lakástámogatás kamatja. nem is csodálkozom, hogy gyors segéllyel kellett a "vagyonosokat" kihúzni ebből az adósságból. lehet, hogy rémhír, de hallottam olyanról is aki 5 lakást is vett. stb, stb...
@Mariann19:
+1
>> KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnök Úr! Tisztelt Képviselõtársaim! Torgyán képviselõtársam megjegyzését nem találtam sértõnek - ez nem az a szint, ahol nekem foglalkoznom kellene a dolgokkal... (Derültség, taps a bal oldalon.).., és ide a keszonbetegség veszélye nélkül nem is tudnék lemenni. (Derültség, taps a bal oldalon. - Dr. Torgyán József: Most nem tetszik figyelmeztetni, elnök úr? - Derültség.) <<

Kunczét én is kedvelem.
@Imola Helyesi: géza, nekem az is tetszett, mikor tűsarkú és kiskosztüm kombóban mentél kárpátia koncertre.
@taga20: Én a négyigenes népszavazásig bejártam közéjük, bár tagkönyvem nem volt.

Akkoriban négyen öten jártunk ki a falvakba beszélgetni a zemberekkel, kampányoltunk.

A munkahelyemen nem győztek figyelmeztetni, megjárom még a fene nagy liberalizmusomat.

Oszt meglett a négyigen, s a következő összejövetelünkre összegyűltek azok is, akik az előző héten "jóindulatúan" figyelmeztettek.

Soha többet nem mentem ilyen jellegű rendezvényükre.
@Wikus Van De Merwe: bírom a fazonod pajtás, me hülye vagy, mint a segg, de nem vagy ebola.:))

szerinted jó irányba megyünk?
@taga20:
Már akkor is gátlástalan volt ezek szerint a nyanyusod-
@Eszter jött:
"Nagyon megsínyli Magyarország az SZDSZ széthullását."
Ebben az országban semmilyen szinten nem tűrik azt a közéletben, ha valakik értelmileg kimagaslanak.
Azokat le kell nyomni, mert veszélyesek a saját kis piti pozícióikra.
Nem is tudták a képességeiket kétségbe vonni, inkább rájuk ragasztották a "belvárosi politikus" stigmákat, a zsidók pártjának nevezték az SZDSZ-t.
@Mariann19:

Továbbra is azt mondom, hogy komolytalan amit írsz.
A vezetővé válás, egy párt összefogása, egybentartása és a célok elérése érdekében tett lépések és erőfeszítések válalása igenis egyéni elhatározás kérdése.
Egy államférfi kiválasztja hozzá azokat akikkel ez megvalósítható és biztosítható. Nem hivatkozhat arra, hogy a széthúzó párttagok és a sumák koalíciós partner miatt került padlóra. És pláne nem hivatkozhat az ellenoldal gátlástalanságára és a szavazó ostobaságára.
@parti_giano:
Bár péntek van, szólíts nyugodtan a nevemen, de ha neked így jó, akkor érted mindent.
Valamikor volt egy géza szerelmed, szegény parti! Felejtsd el, az segít.
@habakuk000:

Hát akkor nem értünk egyet. Rettenetesen nem.
@taga20: Ezt a szadeszra írtam, Angyalt dajkálását bevállalom, minden ötödik ember rájuk szavaz.

Királyi tévét kell nézni, s lehet előszedni a régi behívócédulát. Tényleg, van még olyan, hogyasszondja ellenzék?
@habakuk000:

timbuktui utcaseprők... hmm.
normál hangnemben nem megy a társalgás?
@Knósszosz:
Emlékszel amikor fél éjszakán vitatkoztam szimultán vagy hat kommentelővel Kunczéről az egyik blogon?
Annyira kedvelem és elismerem Kunczét, hogy bárhol, bármikor kiállok mellette.
@habakuk000:

Hát, ha így látod, akkor nem értünk egyet. Borzasztóan nem.
@taga20:

Hülye vagy taga!
Zuhanunk egy kizsírozott szakadékban. Hátul sikítozik Mariann19, Imola, Eszter és a többiek. Néhányan már kiugrottak. Gábris imádkozik az összes létező istenhez. Boli még szorongatja a kormányt, erre te egy sörszagú böfögés után behajolsz és megkérdezed:
"-szerinted jó irányba megyünk? "

Hogy Odin rogyassza rád az eget...
@Wikus Van De Merwe:
"A vezetővé válás, egy párt összefogása, egyben tartása..."
Ezt a demagóg dumát!
Eddig nem vetted észre, hogy a hatalomra kerülés Magyarországon csakis ármánnyal, zsarnoki módszerekkel , nemtelen eszközökkel sikerülhet?
@Rodeo36: Eközben dolgozik a thanksgiving. :)

"The Syrian army sources reports that an opposition commander, formerly an SAA brigadier-general, Rashid Bakdash, was killed in the fighting in the Latakia Governorate. Militants group that killed the Russian pilot was, is reported, under his command."

southfront.org/10548/
@Mariann19: Mariannka, nagy tisztelettel bár enyhén remegve kérdezném, amennyiben nem elég a pártelnöki, belügyminiszteri kvázi miniszterelnökhelyettesi pozíció a jobb politikusi tevékenységhez, szerinted milyen pozíció kellett volna Kunczénak, hogy elvégezhesse szent hivatását?

Nem nagyon tudok ettől komolyabb pozíciót, legfeljebb egy busman törzsfőnök rendelkezhetett nagyobb politikai befolyással, mint ő az szdsz-ben.
@Wikus Van De Merwe:
Kispofám!
Én nem sikítozom, hanem kommentelek.
Véleményt mondok, és állást foglalok.
Amennyiben ismeretlen neked a műfaj, akkor keress másik terepet a hülyeségeidnek.
@guma:

Arra próbáltam utalni, hogy a devizahitelesek (köztük én is) csak akkor(!) kezdtek rosszul járni, mikor a CHF árfolyama elfutott. Addig jól jártunk, sőt, az előnyünk kb. 2014-ig meg is maradt a forinthitelekkel szemben.

Most természetesen nem a "rossz" hitelezésről beszélek, amikor vagy a bank hibázott (van, akinek nem szabad kölcsönadni), vagy a kölcsönfölvevő (kicentizte a kölcsönt nulla tartalékkal), az nem a devizahitelezést, mint olyant minősíti, hanem a hitelszerződésben részt vevőket.

Nekem kétszeresen jól jött, a lakásvételem is sikerült, meg a felújítás is, és még vagyunk egy páran így.

Hogy az "uralkodó osztály" hogy mentettem meg sajátmagát a sajátmaga által hozott törvény szerinti rögzített árfolyamon való végtörlesztéssel, az egy más kérdés.
@Wikus Van De Merwe: és bazdmeg jösz te, és és fényezed a csúti zsiványt:)

te komplett vagy, vagy meakulpázol most?
@vakapad: Mi soha nem is értettünk. Nem baj az. Ennek ellenére mostanában általában egy hajóban eveznénk a napi vitákban, ahogy néha átfutlak benneteket.
@vakapad:

Természetesen a "mentettem" szó "mentette"-nek olvasandó.
@Mariann19: :))) behúztak a csőbe és észre sem vetted.:)))

Kuncze hatalmon volt jó sokáig, de lehet rosszul emlékszem, hiába na, öregszem...
@habakuk000:
Az ország irányítójaként, miniszterelnökként tudta volna ezt az országot irányítani Kuncze.
Azért, hogy ne tarts teljesen elfogultnak, Kunczén kívül Antallt tartottam államférfinak.
Függetlenül attól, hogy nem azonosultam az általa képviselt ideológiával, sem a pártjával.
@Mariann19:

Az demagóg, amit te írsz. Milyen államférfi az, aki hagyja kijátszmázni magát és pártját? Így csak mellékszereplőként kerülhet a történelem könyvek lapjaira. A történelmet a győztesek írják.
Az, hogy humoros, esetleg a férfi ideálod és a mély dörmögő hangjától libabőrös lesz a karod, még nem jelenti azt, hogy államférfiúi erényekkel bír.
@Mariann19: én is bírom az öreg libsit:)

jó arc, mint árpibá:))

www.youtube.com/watch?v=3JFb_aOn6rc
@Wikus Van De Merwe:

Úgy hallottam, hogy egyedül még CR se tudja megverni a Barcá-t (amint ezt a mellékelt ábra mutassa).
nincs szüxég külföldi terroristákra az USA-ban, mikor a saját állqampolgárai lövik a többi állampolgárt

nem elég a Chicago esemény (legfrissebb botrányok (" DB) Colorado Springs Colorado egy akárki vagy több lövöldöz a Planned parenthood ahol a női betegségeket ingyen kezeli az állam többek között

hatalmas rendőri jelenlét és már sebesűlt rendőr is van de nem lehet pontosat, lényeg lövöldözés
van!!!!!!!!!!!

Putyin nem akar találkozni sem és beszélni sem Erdögénnel
sem ma sem soha???

nagy a szar már a veszteség mérhetetlen a törököknek

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:

Hol fényeztem a csúti zsiványt te csúzliszájú?
Jelen pillanatban Mariann butaságaival vitatkozom. De ha gondolod, hagyom a picsába és elénekelhetjük közösen a "Tokmány arcú volt a babám" című népdalt...esetleg később a Csicsónét is.
@Gábris szomszéd: mi a stájsz haver? alacsony az olajár, szopóágon pityingazdád?

vigyázz, me decemberben lehet, hogy nem jön a rubel:)
@vakapad:

De legalább megpróbálja (vagy úgy csinál) és nem Olga néninél panaszkodik vagy szakért a gyülitévében...
@Mariann19: @Eszter jött: @guma:

A humor és az e mögött álló fesztelen,intelligens vidámság nem áll akárkinek a birtokában!

www.youtube.com/watch?v=ymo1DhsfFRw
@vakapad: hát már a real-szdsz párhuzam is erős, a barcát már nem is meren végiggondolni. jobb analógiát találnál a grönlandi bajnokságban.
@Wikus Van De Merwe:

Hogy próbálja meg? Mindenkit felpofoz?
@Mariann19: Furcsa elképzeléseid lehetnek az államférfiakról.
na de milyen furcsák lehetnek az államhölgyekről? Jobb nem is belegondolni.:)

Nagyon elfogult vagy, de jól áll a piros frizurádhoz.:)

(magyarul: nőből vagy, s ezt le sem tudnád tagadni)
@habakuk000:

" legfeljebb egy busman törzsfőnök rendelkezhetett nagyobb politikai befolyással, mint ő az szdsz-ben."

Ez így van, bár nem így szántad:))
Kuncze kirakatembere volt a szadinak, nem ő kavarta a levest. Kifejezetten egyéni kvalitásainak köszönhető az a szimpátia, amit kivívott, nem a politikai tevékenységének.
Meglehetősen kötött mandátuma mellett nem derülhetett ki, hogy vannak-e államférfiúi képességei. Ezt már nem is fogjuk megtudni. A szadi szétesése nem az ő bűne, noha elnökként ezt a stigmát viselnie kell.
@vakapad:

Hát ja. Addig arcoskodik a kis buzi, mig Suarez leharapja a...
@Wikus Van De Merwe: haver, te komolyabb vagy, mint szíjjártó csákó!

ez a tokmányképű volt az anyám teccik:))

na küldöm a negyedik nótámat.

www.youtube.com/watch?v=5CbpOGl-4ec
@parti_giano:

Nálunk ez a Real meg a Barca.

Természetesen kizárólag arra hoztam példát, hogy a politika többszereplős (és most tökmindegy a szint), ahol, ha Varane meg Pepe versenyt rugdossa az öngólokat, akkor nincs ember, aki ezt kompenzálni tudná.
@Orica Középföldi: Vitatkoznék. A bölcsek visszavonultak, mert arra korán rájöttek, hogy az ő vezetésükkel képtelenek modern politikai párttá válni, a szamizdat kora letűnt.

Kuncze megkapta a lehetőséget, belebukott, s vitte magával a pártot is.

De tisztelve a Dörmögő Dömötör hangtól megremegő hölgyek kezeit, maradjunk abban, nem megbukott, csak nem tudott élni a lehetőséggel, hogy liberális párttá szervezheti az legendás ellenzék igencsak pénzéhes örököseit.
@vakapad:

De az ugye megvan, hogy bár a módszerváltás utáni idők politikusai rengeteg öngólt hoztak össze, azért öt-hat olyan nevet adnak majd a törikönyveknek, melyeket nagy biztonsággal te is fel tudsz sorolni. Kuncze nincs köztük.
@habakuk000:
"Behúztak a csőbe, és észre sem vetted."
Elhiszem, hogy szokatlan, hogy ebben az országban vannak emberek, akik nemcsak útálkoznak és fanyalognak, hanem elismerést is képesek megfogalmazni.
Az elég szomorú, hogy az emberek csak a bírálatokig jutnak el, mert az olyan jó, mert az egy fölényt jelent az egyén számára.
Miért nem vagyunk képesek felülemelkedni, és meglátni a másik emberben az értéket még akkor is, ha egyébként személyiségében antipatikus?
Én magamra erőszakoltam tudatosan ezt a tulajdonságot, és látod, nem tűnök normálisnak.
Akkor mi a normális?
@Wikus Van De Merwe: De Torgyán Józsi bátya benne lesz:)
@Wikus Van De Merwe:

" elénekelhetjük közösen a "Tokmány arcú volt a babám" című népdalt.."

Kész vagyok:)))))))
@habakuk000: most elképzelem, hogy köszörülöd torkod, mélyited a hangod. ahelyett, hogy lehúznál a borospincében. komolytalan alak.
@habakuk000:

Remélem csak a széljegyzetekben...
@Mariann19: Leírtam, hogy nekem is szimpatikus.

csak attól még, hogy lehet somolyogni a mondókáján, nem fogok eljutni odáig, hogy ő lehetett volna a sarkcsillag Csaba királyfi útjának végén, mert pártelnökként is, belügyminiszterként is tetszik nem tetszik , elég csúfosan nem csinált semmit sem.
Azaz megbukott.
@Mariann19:
Ez most éppen nem ugrik be, de abban egyet értünk, hogy Kuncze valaki.

Most lehet fikázni belügyminiszteri kvailtásokkal, meg egyéb szarságokkal, de... olyan szaros összevetést pintér elvtárs és ő közötte...??

Majd ide írod, én nem tudok... nélkül...
@Orica Középföldi: remélem velem és nem ellenem vagy ilyen boldog?

egyébként sötét a srák, mint az éjszaka, de néha talál:))
@habakuk000:
"Nőből vagy, és ezt le sem tudnád tagadni."
És ha még látnál. A mellbőségem is egészen fasza. Hogy ne legyek annyira nő ies.
Egyébként kurvára utálom, ha az érvelések közé bekerül az ember nemi hova tartozása.
A "nőből vagy", az már majdnem a szőke nő szinonímája.
Ne csináld ezt.
@Wikus Van De Merwe: na nézzük aszt az öt-hatot haver, hamá ilyen fasza gyerek vagy!
@taga20:
Bucika, avagy Ciccweiss Konrád annyit értesz a világgazdasághoz mint a macskád a négyzetgyökvonáshoz...de lehet a macska jobban fejlett???

ha az olajár csökken akkor mindenhol csökken: Szaudi Arábia ha így folytatódik akkor visszamászik a kőkorszakba, isis is a barlangjába, alkaloida is a barlangjába a dinójaihoz...
a vásárlónak sem jó, mert kevesebb a bevétele az alacsony árak miatt

ez egy spírál lefelé mint a defláció ami halálos mint az láccik nagyon jól levédiabasznádon OGV és eltolcsi elvtársak elbaszták az államadósság növekedett a törlesztési terhek növekednek ha Kína felajánlott5a a Jen ben kibocsátható hamis váltókat akkor aszt jelenti nemsokára Mandarin (esetleg Citrom???) lesz a levédiabasznádi hivatalos nyelv amivel a kínaiak seggét kötelező lesz kinyalni

kutyu hogy van??? és a macsek???

a fák meg függőlegesek vagy ferdére sikerűltek???
brühüyyy

kkkkkkkk

és hová szikrádzol???
@habakuk000:
Haba!
Elég dörzsölt csaj vagyok ahhoz, hogy engem nem lehet felszínes, hívságos attitűdökkel elbűvölni.
Gondolod, hogy engem Kuncze bajusza visz a sírba?
Kár, hogy nem figyelted meg jól a beszédeinek tartalmát, és csak a "somolygása" hagyott mély nyomokat benned.
@gazoló:
Kösz!:)

AKKOR-- www.youtube.com/watch?v=PuYf-c01Ao0
Egyszerű, csak gyönyörű-ennyi.
@parti_giano: jók lesznek a boraim, úgy érzem, a torkom pedig már csak megszokásból is köszörülöm:)
@habakuk000:

Ez igen nagyvonalú áttekintés. Amikor Kuncze 97-ben - negyedikként - pártelnök lett, az a párt már köszönő viszonyban sem volt a Kis János által megálmodott liberális párttal.
Pető se véletlenül távozott - látta a lejtőt, köszönte - és Kunczénak sem volt kötelező elvállalnia.
Nem ő bukott meg, hanem a párt, és vitte őt is.
@Wikus Van De Merwe: azt ugye tudod, hogy mindenki a széljegyzeteket jegyzi meg
@Knósszosz:
Knósszikám!
Amennyiben még viszonyítási pontokat is beleviszünk Kuncze méltatásába, akkor a mennyekig kéne magasztalnunk.
Pintér?
El tudtam most képzelni az eu-ban a belügyminiszterek tanácskozásán.
Csak remélni tudom, hogy nem az első sorban állt a fotózkodáson.
@Rodeo36: bolhás, ha itt vagy vakarózók, ha nem vagy itt pár napig, ako azé vakarózók, me nem talállak:))

ja, eszt soha ne feledd!!!:))

www.youtube.com/watch?v=UqiHBjYglAA&list=RDUqiHBjYglAA
@parti_giano:

Balösszekötő...hát szerintem a Feri. Baloldali védő...mondjuk az Ildikó...és ne felejtsük el a középálya bal oldalának legfontosabb alakját H. Gyulát.

Jobb bekk? A Boross. Jobboldalon...elöl Orbán...középen Antall...
Árpi is simán csapattag...lehet kapus is, bár nem miatta állunk vesztésre...
A legjobb tizenegyen még egy kicsit gondolkozom, bár lehet, hogy ilyen szar csapattal ki sem kellene állnunk.
@Mariann19: Basszus Mariann, ha nőként szólalsz meg, akkor nőnek válaszolok.

Ha érvelsz, akkor viszont vitatkozunk.
Tudunk mi azt is, a múlt megmutatta.
@Orica Középföldi: kisjánossal ne! pető meg mitől menekült, amit csinált?
@Wikus Van De Merwe: "az ellenoldal gátlástalanságára és a szavazó ostobaságára."

Pedig az ellenoldal nagyon gátlástalan volt a szavazók meg máig nem lépték át a 20-as IQ-t.

Itt máig a hülyeség tobzódik az ész ellenében...

Aki ezt nem látja az VAK....
@taga20: Haver lassan tényleg nyithatnál egy külpolitikai és gazdasági tanácsadó irodát. :)
@Orica Középföldi: Látod, ez egy érdekes mondat.

Én úgy gondolom, ha vezető vagyok, s az általam vezetett cég, párt, szervezet megbukik, akkor bizony én magam bukom meg, mert alkalmatlan vagyok arra, hogy irányítsam, s adott esetben a bukástól megmentsem.

Mutogathatok én mindenkire, tán még a jeruzsálemi pátriárka térggyekaláccsára is, de akkor szar vezető vagyok, ha nem tudok megfelelni a funkciómnak és feladatoknak.
@Gábris szomszéd: én is pont erre gondoltam:)

na megyek alukálni, me holnap is megyek illeszteni.

eszt küldöm minden csövesnek!:))

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0&list=RDvCsPdBBCQv0
@Wikus Van De Merwe: ildikó? tréner úr, a facom licence van magának, még kovács bubut is beteszi a csapatba héderelni?
@habakuk000: nem feltétlen, haba. nézd a vw botrányt, megsinyli a cég, de az elnök ment a levesbe.
@Gábris szomszéd:

A cégér valahogy így nézne ki:

Egy tizenhatos Lendvai anyába csavart tizenhatos Gyurcsány menetesszár,mindez ráheggesztve egy Göncz I vasra, amire épp ráborul egy negyvenes Orbán zártszelvény...

Taga amúgy különben egyből becsődölne, mert az első gazdasági javaslatai a vágás, fúrás és marás lennének.
@Knósszosz: DDD

www.youtube.com/watch?v=Nx7vOb7GNBg

+++"Egyszerű,csak gyönyörű-ennyi"

Quasimodo is eljátszhatná,de én tőle szeretem:)
@parti_giano: Erről beszélek, szerintem - s ezek szerint a németek szerint is - létezik olyan fogalom, hogyasszondja: FELELŐSSÉG
vidám demokrácia és emberi jogok!!!!!!!!!!!!!!!!!

tegnap egy 18 körüli fiú lelőtte az apját és megsebesítette az annyát és húgát mert a családi pizzarendelésben az ő kívánságai nem szerepeltek

ez komoly semmi tréfa!!!!!!!!!!!

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

CP24
@parti_giano:

Mondtam én, hogy szar a csapat!

Csurka csak rombol és hamar kiállíttatja magát. Torgyán önző, nem passzol és könnyen átjátszható, Kovács csak alibizik és állandóan külföldre vágyik, Megyó csak a sorfalba jó, de ott is öt találják el mindig. A Szadesz FC-ből nem válogatok, mert ők csak a kispadról okoskodnak, de ha be állítom valamelyiket akkor csak bénáznak és kifütyülik a nézők őket. A Kövér, Áder, Navrasics trió összeszokott, de valamiért mindig összehoznak egy-két öngólt.
Szóval van gond rendesen...
@parti_giano:
a VW északamerikai eladásai a "botrány" óta +3.54 %-kal állnak

az autónak semmi hiobája, csak az a gond, ha valaki tudni akarja mennyi a CO vagy CO2 a kipufiban akkor valami olyat mond neki, hogy kérdezd anyádat,

semmiféle javításra nem szörúl egyetlen kocsi sem max egy csipet ki kell dobni vagy kicserélni

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a VW elnöke már bizonyosan valami jól fizető buziniccben keresi meg a napi betevőjét

ez egy tréfa volt ugyanúgy mint a FIFA amiért az egyetlen usa vétkest az usa szabadon engedte vádalkuval, hogy bevádolja a FIFA többi korifeusait mert az MLSZ egy szar és a FIFA meg komoly éás kurvára féltékenyek rá mai napig de mit akarnak 5 nyugdíjas focistákból összeállított csapattal????

jajajajajajajajja (ez spanyol brazil)
Na az otp fizetni fog, hogy menjen mindenki magyar focimeccsekre, lehet még fehér ruhás ruhás szüzeket is szerveznek a drukkereknek.

Tök jó ez a királyi hírtévé, az ember tizenévesnek érezheti magát.

Mondjuk régen lehetett tudni, ki az ellen, most azért a törökök és Putyin föladják a leckét a szerkesztőknek, van is tanácstalanság erősen.:))
@habakuk000:

" ha nőként szólalsz meg, akkor nőnek válaszolok.

Ha érvelsz, akkor viszont vitatkozunk."

na, kész! ennyire lesújtóan még senki sem írt itt a nőkről.
@Rodeo36: Nem, hogy rendelt volna még egy pizzát a barom. :)
@Gábris szomszéd:
az AK 47 közelebb esett a kezéhez a fotelban mint a zokosteló

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és jól fel is nevelték???
@Imola Helyesi:
Nem tanulmányokról regélek, hanem a hitelességről.
Draskót ekézed a szemléltető videó miatt, de egy szót nem olvastam tőled a Pintér féle szemléltető fegyverekről, pedig az most volt. :)
Remélem hozzám nem néznek be, mert még elvisznek az airsoft MP5-ös automatám, meg a shoti miatt. Van terepszínű gyakorlóm is (woodland), ebből nyilvánvaló már szerintem, hogy CR2 (kössz G) megmerényelését tervezem. :)
@Imola Helyesi: Amúgy tényleg, melyik az igazi? Az Imola vagy a Tünde?
bezárt a bazár??? a taxidermia is nyuxik mára, meg a kilincs ...

békés macskázást és egerészést

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@guma:

"_ lehet, hogy rémhír, de hallottam olyanról is aki 5 lakást is vett. stb, stb..._"

Nézd el nekik. Akkoriban a lakástágulási együttható még jóval kisebb értékre volt kalibrálva.
@taga20: te bisztosan! de az összes többi szembe megy veled!
@habakuk000: és ebben a 70-30-ban csüdig gázolt a teljes mo.-i politikai garni-túró!
@vakapad: @parti_giano:

"__
@Mariann19:

A mai nap messze legnagyobb tévedése:

"Azt gondolják, hogy beszopjuk ezt a harsonát."
__"

Kétségtelen, van benne ráció.

Mint ahogy abban is, hogy a harsona fújása a fúvóka igénybevételével történik, az alábbi módon:

"A hangkeltő fúvókák

A tölcséres fúvókájú hangszerek elsődleges hangforrásuk alapján a nyelvsípok családjába tartoznak, de itt a hangszerjátékosnak a fúvókához illesztett rezgő ajkai alkotják a nyelvsípot, a rácsapó nyelvekhez hasonló elv alapján. A hangkeltés módja ennek ellenére sokban különbözik az egyszerű vagy kettős nádsípokétól, itt a tölcséres fúvóka is részt vesz a hangképzésben úgy, hogy kis üregrezonátorként működve visszahat az ajkak rezgésére. Másik fontos különbség, hogy az ajkak tömege nagyobb, mint a példaként említett rezgő nádaké, így a játékos könnyebben tud hatást gyakorolni arra, hogy melyik csőrezonancia szólaljon meg, sőt, ha kell, némileg módosítani is tudja ezek frekvenciáját. Ezt a zenész ajkai feszességének, a rajta átpréselt levegő mennyiségének, sebességének változtatásával tudja elérni. A csőben létrejövő állóhullám ezután visszahat az ajkak rezgésére, állandósítja, stabilizálja azt."

A fenti leírás ékesen bizonyítja, amennyiben az észlelés és képzelés társasjátékba kezd, sok minden lehetséges, így a harsonából áradó hangot (hang, mint információ hordozó) tátott szájjal hallgatók ajakrezzenés nélkül beszophatják, ez akkor is így van, ha az információ észleléséhez már a hallójáraton kersztül vezet az út, de a feldolgozás már az agyban történik, ami viszont már összetett hadszíntér.
Ez viszont már cáfolhatatlan bizonyíték arra, hogy a NER letéteményesek két szervüket is képesek mozgósítani az értelmes emberekkel szemben, akik kizárólag a hallójáratuk aktiválásával képesek a hang közvetítette információk befogadására, mellőzve a tátott szájat s legfeljebb egy gúnyos mosolyra futja, bár lábukat sem mozdítják eme futáshoz, cserébe viszont ők is szopnak, amennyiben viselik a harsonázás következményeit, míg a NER-felkentek a tátott szájuknak köszönhetően eleve várják, és készen állnak arra, hogy szophassanak.
Előbbiekből következik hogy megvalósult a Nemzeti Együttműködés Rendszere, mindenki szop, ki így- ki úgy.
Ezért az előbbi okfejtés révén kétkedéssel fogadom, hogy a tegnapi Mariann szösszenet a nap tévedése lenne, ellenkezőleg a nap igazságának tartom, és nem feltétlenül azért, hogy szokásosan ellentmondjak neked, kedves Vakszülő, hanem azért, mert a tények makacs dolgok, s mivel a nemzettest egybehangzóan és együttműködve -ki így, ki úgy-, de szabad választásától függően szop, meg kell állapítani, hogy még a szopás és a szopatás is teljesen demokratikus alapokon nyugszik. Mindebből következik, hogy ez a létező világok legjobbika és Gyurcsányra már semmi szükség nincsen, hisz hol van ő ehhez?
@Mariann19: ugye rémlik még '94? meg az idáig vezető útja a szdsz-nek? mert kevés(fidesz és a dzsobbik előzik)olyan politikai szerveződés volt mo.-on amelyik nagyobb pál-forduláson esett volna át mint a szdsz.
@The real Donky:
Eördögh Tünde valamelyik, a barikád.hu-ra feltett "versét" mondta magáénak ő maga, innen a következtetés, illetve ET az interneten nagyon sokat gyöknyelvezik. Tedd össze :-))
@nincs_itt:

Valójában valamennyi 1990-es párt közös jellemzője a metamorfózis.
Még valószínűbb, hogy néhány tucat idióta*:)idealistán kívül a résztvevőket nem elvi, hanem anyagi megfontolások motivációja mozgatta s hagyományőrzési attitűdtől vezérelve gondosan megtartották s továbbfejlesztették azokat a gazdaságműködtetési mechanizmusokat, amelynek köszönhetően a plebs (kívülállók) részesülhettek a szocializmus és a kapitalizmus hátrányaiból, míg a körön belül levők élvezhették mind a szocializmus, mind a kapitalizmus előnyeit mindaddig, amíg sikerült kifejleszteni a szotyi-ál-kapitalizmust.

[*kiegészítés: mielőtt sokan felhorgadnának, magam a szimpla idiótákhoz sorolom, lévén semmi közöm az idealizmushoz (igaz- akkor ezt másként gondoltam), és főként a hozzám hasonló idiótáknak köszönhetitek, hogy itt tartunk, ahol.]
@jaegtoer: a zátlag idealista idiótát(semmiképpen nem dehonesztáló jelzőként) nem tudom elítélni, mert magam is az volnék! nekik/nekünk semmit sem köszönhetünk, mert az idealizmusból fakadóan, NEM feltételeztük az anyagi haszonszerzésben érdekeltek, ilyen szintű és ennyire korlátlan gátlástalanságát!

a kivezető utat abban látom, ha tényleg nyomtalanul halnak ki a fent említett gátlástalan gazemberek, mint a dinók... ha "segítséggel", akkor még azt is el tudom nézni, mert ellenkező esetben, sok-sok gyermek fog szüleik nyomába lépni...
@jaegtoer: a metamorfózis a pete => hernyó => báb => lepke
viszont a pártok szimplán "alkalmazkodtak" a pénzkereseti lehetőséghez. nem fejlődve alakultak át, hanem a parazita létforma változatos lehetőségei között válogatva "léteztek"
@taga20:
Legyen már benned némi nemzeti érzés!
Ugyanez Szigettel:
www.youtube.com/watch?v=HSyV9f98qcU
@CsekklisztNo.10Reloaded:

ET sem magát, sem környezetét nem kímélve elhivatott.
Jelenség. Mondhatni korjellemző. Rémisztő? Igen.
Ugyanannak az ingának egy kevésbé kedvező ponton rögzült helyzetéről ad halálpontos helyzetképet akár gyököket és rímeket sem kímélve sánta verslábakon állva, döcögve, botladozva, de a jelek szerint mégis haladva.
@Mariann19:
Bocsi az ismétlésért, nem untatni akartalak, csak az olvtársaknak rámutatni, hogy egyetlen kérdésre sem lehet egyszerű választ adni, ha több változó van mögötte.
"A hülyék mindenben holtbiztosak - az okosak meg tele vannak kételyekkel"
@Mariann19:
Ha már Bajnai elkövette azt a hibát, hogy "pártosodott" érdekes gondolatkísérlet, hogy mi lett volna, ha Kunczét teszi az ellenzék az élre. A kormányalakításnál már lehetett volna egymással birkózni a pártoknak, de nem Mesterházyval elriasztani még a támogatókat is!
@vakapad:
Az törődik vele, aki tudja, hogy a hasonló adottságú visegrádi országokhoz mérve is mennyire elmaradunk - gazdasági világválságot is beleértve. Az őket is érintette.
De persze a világválságért is gyurcsányahibás! Mert felvállalt és végrehajtott egy zseniális költségvetési kiigazítást (azóta sem csinálta senki utána az 1 % csökkentést 0,5 %-os gazdasági visszaeséssel) és pont a fellendülő szakaszban (lásd kettesbe visszakapcsolás az emelkedő előtt) pont telibe kapta a korábban túlfűtött, és ezért túlhűtött gazdaság a világválságot.
Szeretnék én is olyan boldog lenni (bibliai értelemben) mint az egyszeri fidesznyik. De sajna az agyam képtelen 60 IQ-ra leesni. Mert látom, hogy vékony jégen korcsolyázunk, és nem vigasztal, hogy MÉG nem szakadtunk bele!
@nincs_itt:

"_a metamorfózis a pete => hernyó => báb => lepke
viszont a pártok szimplán "alkalmazkodtak" a pénzkereseti lehetőséghez. nem fejlődve alakultak át, hanem a parazita létforma változatos lehetőségei között válogatva "léteztek" _"

Igen. Csak az az egészben a csapda, hogy amíg pl. Imola feltehetően undorodik a hernyótól, ámulva élteti a lepkét, pedig az nem más, mint egy szárnyakat növesztett hernyó.
@jaegtoer:

Azt gondolom, a lelked mélyén most is idealista vagy:)) A cinizmus álcája lötyög rajtad, még akkor is, ha néha nagyon feszesnek tűnik.

Azt is gondolom, hogy a rendszerváltás - az alrendszerek mozdulatlanságát tekintve (a lerohadást nem tekintem mozgásnak) - nem történt meg. Nagyon mélyen gyökerező, nagyon bonyolult probléma. Nem hiszem, hogy itt bármiféle metamorfózis történt volna. A tehetetlenségi nyomaték tovább éltette az ismert/bevált mechanizmusokat, mindenféle innováció nélkül.

Sőt azt is gondolom, a hozzád hasonló "idiótának" - nem lévén valós hatalmuk - nem sok közük van a mai helyzethez.
@Orica Középföldi:
"kirakatember" és "emberi kvalitások"
Mi más kell egy pártszövetség arcának?
@kekex:

"Mi más kell egy pártszövetség arcának? "

Arcnak elég, valódi elnöknek kevés.
@Rodeo36:
és mi köze a magán elmebajnak a "vidám demokrácia és emberi jogok"hoz? Avagy diktatúrában nem családgyilkolnak?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Van akinek eördöge van - és van aki tahótlanít.
SOKKAL élvezetesebb így olvasgatni!
@jaegtoer:
Imádom a kepeidet, olyan vizuális élményt nyújtanak, amit Eco és Rushdia tud csak nyújtani, neked írnod kéne, ha ilyen jó a ... keyboardod.
Nem tudjuk a valóság egészét egyszerre megragadni ezért ideák mentén mozgunk es ki vagyok én, hogy az ő ideáit tamadjam, pont ezért, bármennyire nem értek vele együtt. Inkább a romboló hajlam, ami ellenünk irányul, ami engem riaszt.
Ezt az idea, szotyi kapitalista dolgot majd szeretném kivesézni veled, de most nem megy. Ha megtisztelsz vele, majd folytatjuk... Mennem kell, csak benéztem:-)
@Orica Középföldi:

"_Azt gondolom, a lelked mélyén most is idealista vagy:))
_"
Egész valómmal tiltakozok ilyen gyanúsítással szemben:) légből kapott, még ha benne is van a levegőben:)

"_ A cinizmus álcája lötyög rajtad, még akkor is, ha néha nagyon feszesnek tűnik._"

Szó nincs róla. Szar kasztba születtem, így leend belőlem szarkasztikus. [majdnem hivatalos papírom van róla. (Szerencsére bírói szakba nem került)] Bár már gyógyuló félben vagyok. Lehet, hogy halálos ágyamon némi iróniával gyónok, aztán, ha azon túl vagyok az ördöggel pertut iszom, amíg jönnek értem az angyalok:)

A többihez: Mai fejjel azt gondolom, hogy ami tíz évvel ezelőtt véteknek tűnt, az a mai helyzet ismeretében már bűn, mert a tett következménye alól semmi nem mentesít.
Annyi asszisztens volt, hogy könnyűszerrel randalírozhattak a társadalommenedzserek. Aztán az emberek itt állnak búsan, bambán, bávatag bénán, és még mindig hiszik, hogy segítő angyalok állnak a vártán.
Nagy a bűn, a szándék nem mentesít, az eredmény számít.
(hadd harcolhassak meg már az idiótaságomért, ha egyszer ki szeretnék ˙mosakodni a bűnből:)
@kekex:
Az is jó megoldás . Az élet tul rövid :-))
@Orica Középföldi:

"_ET nem jelenség. Tünet._"

Nem. Higgye meg, Jelenség.

Tünde. Tünet. gyökölünk, gyökölünk? na ugye.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Köszi, azért van, mert két billentyűzetem van, sőt több, s ezek mind hangulatfüggők.

Jó. folytassuk, bár szerintem a téma műveséje is ki lett vesézve, nem csak az eredeti:)
@jaegtoer:

Lássátok feleim szümtükkel!
Már mint a magyar rendszerváltást.

"...az egészben a csapda, hogy amíg pl. Imola feltehetően undorodik a hernyótól, ámulva élteti a lepkét, pedig az nem más, mint egy szárnyakat növesztett hernyó."
@jaegtoer:

Tegnap néztem egy dokumentumfilmet. Himmler eszement küzdelmét Tacitus Germaniajáért. Az elszabadult elmének semmi nem szab gátat.

Nekem a jelenség pozitív tartalmú, tehát az említettek tünetek. Egy ronda kór/kor tünetei.
@Orica Középföldi:

Ah! azok a szemüvegek és ami a szemüregek mögött leledzenek!
Értem.
@Eszter jött: Pedig tisztelem és szeretem őket. :)
Bocs, ha megbántottam bárkit is, nem állt szándékomban.

Vannak azok a napok, amikor a mi vitáink is inkább hasonlítanak dámszarvasok tusakodására, mint értelmes érvelésekre. Sőt.

Az ösztönök, hormonok dolgoznak ezerrel, szerintem ezt nyugodtan tudomásul lehet venni.

Aztán ki-ki saját vérmérséklete szerint megsértődhet, fölháborodhat, visszavághat, visszavonulhat duzzogni vagy sebet nyalogatni, csapkodhat, támadhat.

Sokfélék vagyunk, nekem ez tetszik és el is tudom fogadni ezt a tényt.
Nem ártana másoknak is gyakorolni ezt a mesterséget.:)

Szóval summa summárum: a nőként viselkedsz megállapítás az én számból egyáltalán nem pejoratív kritika, hanem elismerés.:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor miért akarsz megint egy új hernyót?
@habakuk000:

"_ a nőként viselkedsz megállapítás [.] egyáltalán nem pejoratív kritika, hanem elismerés.:).

Kééreeeem, kérem, ne vigye túlzásba:) mindennek van határa:)
@Orica Középföldi:
.
Kell valamilyen elv is.
Legyen ehhez valamilyen mértékű hűség (elvhű?).
Azért erre jó példa Biszku. - :))
Hát nem érdekes?

A vasutas (ideértve a kis vasutast is) elvhűsége váltókon, vakvágányokon és párhuzamos (de ellentétes irányú) mozgásokon valósul meg, neki ez természetes. Mégis vannak (ott is) kisiklások.
@jaegtoer:
Mégis azon vagytok, hogy új hernyókat növesszetek itt.
Mert azt hiszitek, csak a ti hernyótok a jó hernyó.
Mutatja a kettős mércéteket, ahogy kikeltek az ellen, amikor rámutattam én, s még egyesek , hogy a szociszadesz sem volt jobb a Deákné vásznánál.
Ez a mostani ügy még el sem kezdődött, már úgy nekiestetek Hajdunak bizonyítékok nélkül, hogy engem egyre inkább emlékeztettek a hajdani boszorkányperekre.
Kiszemeltek mindig egy pácienst, és azon vergődik az egész balsajt- /te szóújításod/
Meg nem erősített laphír szerinta "terroristák", mármint a kettő, orbánt akarta metámadni.

Róluk meg kiderült, hoyg már sok éve a rendőrség látókörébe mozognak, talán egyik valami fegyveres bűncselekmlny miatt ült is. Szóval nagy tehetség kellett a felderítésükhöz.

A másik ügyben meg ugyan ezen lap szerint az előzetes letartóztatáshoz nem állt rendelkezésre szakvélemény. Ez biztosan nem igaz, legfeljebb nem volt a szakvélemény végleges, hanem csak előzetes. Sokkal inkább más baj lehetett ebben az ügyben, ha a bíróság úgy ítélte meg, nincs meg a letartóztatáshoz szükséges gyanú. Ebben viszont nem a rendőrség a ludas, ők az ügyésznek adták át az anyagot. Persze majd a másodfok miután megítélte ezt az indítványt, akkor lesz a kép tiszta. Volt már rá példa, hogy a másodfok elrendelte az előzetest.

Nekem az nem teccik, ha egy főrendő folyamatban lévő ügyben kiáll, és ország-világ előtt kihírdet. Valahol elvész az ártatlanság vélelme. Főleg úgy, hogy még egy hatástalanított fegyvert sem ismernek fel. Ilyet lehet birtokolni.;D
@The real Donky:
Ne is törődjél ezzel, lehet, hogy Zsuzsika. És a tied? Don Qihotére utalsz, mert az elég nagy hazudozó volt?
A csekkessel meg ne törődjél, irigykedik, mert még egy magyar billentyűzetre sem telik neki.
Egy rosszmájú idegenbe szakadt fószer.
Van valakinek egy felelsleges szemüvege, meg egy magyar-magyar értelmező szótára? Kölcsön kéne adni, mert van akinek nem egyértelmű amit itt olvas.
"Egy rosszmájú idegenbe szakadt fószer."

Ma vigyázni kell az ivással, mert jön a meleg front.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor nehogy igyál! Ki vagy akadva egy kis szlengtől?
@habakuk000:
.
Nagyjából egyet is értenék, de van egy problémám.
Mit lehet kezdeni azokkal, akik személyiségükben sokfélék?
Például lehet, hogy reggel még liberálisan ateista és kapitalista buzgalom, este pedig feudál-nacionalista, lopott (keresztény) gyökerekkel.
Szerintem 90-ben rovarirtóztunk, sajnos nem volt elég hatékony a szer. Vagy esetleg menet közben felhígult? Talán döglött volt már a felhasználás előtt is? Micsoda rejtély!
@dr. jenőke (jenőke):

Ki kell őket állítni a vásárban, mint szélkakast.:D
@Imola Helyesi:

"_Mégis azon vagytok, hogy új hernyókat növesszetek itt.
Mert azt hiszitek, csak a ti hernyótok a jó hernyó.
Mutatja a kettős mércéteket, ahogy kikeltek az ellen, amikor rámutattam én, s még egyesek , hogy a szociszadesz sem volt jobb a Deákné vásznánál.
Ez a mostani ügy még el sem kezdődött, már úgy nekiestetek Hajdunak bizonyítékok nélkül, hogy engem egyre inkább emlékeztettek a hajdani boszorkányperekre.
Kiszemeltek mindig egy pácienst, és azon vergődik az egész balsajt- /te szóújításod/ _"

Melyik jaegtoerhöz szólsz, mert SZÓLok neki, hogy az illetékesként válaSZOLjon:)
@The real Donky:
Szóval, ha a miniszterelnökünket akarja valaki megtámadni, azért harapok!!!
Tehetségtelen balos hirgyártók siserehada nem ér fel a kisujjának fél ujjperecével.
@dr. jenőke (jenőke):

A vasutasé szakmai hűség. Bakter majd mesél róla:)

Egyetértek, kell valamilyen elv, de nem árt, ha az ember tisztában van vele.
@jaegtoer:
Nem fontos válaSZOLni, ne SZÓLjon a szád, nem fáj a fejed.
Nicsak, a vén kutyának kinőtt a foga?
Egyesek még mindig a régit nyalogatnák. Lassan nyalj, jobban esik -ld. szümtük, aki nem szereti a kutyaharapást szőrével.
Ezt már itt is hírként kell kezelni, mert ki tuggya, mi lesz a vége ha elhallgatják.:)

www.hirado.hu/2015/11/28/szijjarto-valaszolt-az-et-emberi-jogi-biztosanak/
@Imola Helyesi: ezt nagyon helyesen fogalmaztad meg: "...miniszterelnökünket..."
gyaníthatóan nem sok irigyetek van!
Van akinek meg már akkora a nyelve a sok nyalástól, hogy nem fér a szájába. Sajnos rakottnyelvnek a szenyezettsége folytán nem alkalmas.:):):)
@habakuk000:

Nem kétlem, de ez a tegnapi megállapításod elég vakkomondorosra sikerült.
Marianntól pedig kérj elnézést! Az én gondolataimat - Kuncze hangja -tulajdonítottad neki, ebből vontál le téves következtetést.
Tőlem nem kell. Én közismert blogtévesztő vagyok és elég jól tűröm, ha instruálnak.
@nincs_itt:
Én arról írtam, hogy azért harapok, ha vélt vagy valódi terroristákat támogatnak a miniszterelnök helyett.
Ezeket régen így jellemezték: hazaárulók.
@Imola Helyesi: az "ujjperec" az ismeretlen volt előttem, ujjperc volt a használatos nálunk.

illetve a a perec szó ered a brezen (préc'n) szóból esetleg fordítva? a bude(bódé, faházikó) és a budi összefüggését sem sikerült gyökileg kimutatnod eleddig...

de én már csak ilyen kitartó vagyok, a magyar ember pontos meghatározásával kapcsolatban is!
@nincs_itt:
Nyilván azért írtam így, hogy megértsd, mert ha ujjpercét írok, azt hiszed hogy új perce van.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nem egyedi eset a prejudikálás, hanem gyakorlat (példa van erre rengeteg, gondolj csak a MAL ügyre - vörös iszap). És a gyakorlat is bővül azzal, hogy az ítélet feleljen meg a társadalmi elvárásnak felkiáltással meghirdetett politikai bulshit szerint.
Rogán Antal (Rezesova ügyben) vizsgálatot kért az igazságügyi minisztertől és az alkotmányügyi bizottság elnökétől, hogy indokolt volt-e a házi őrizet...
2010. október 11-én Orbán Viktor parlamenti bejelentését az „emberi mulasztásról”, a MAL vezérigazgatójának letartóztatásáról, és a bűnösök gyors megbüntetésének igényéről nagy tapssal fogadták a kormánypárti képviselők.
Orbán bejelentése eleve meghatározná - ezek szerint - a nyomozati hatóság munkáját.
@Imola Helyesi: a te/ti miniszterelnökötök, mert kijelenthetem, sokan(durván 4-5 millió magyar polgár) kikérik maguknak, hogy így nevezzék ov.-t.
maradjunk annyiban, hogy NEM nevezzük min.elnöknek. tőlem te tekintheted annak, de kérlek engem ne koszolj be, egy ilyen szénalapú, humaniod létforma rám tukmálásával!
@jaegtoer: eh, nem mondtál többet, hogy van, aki fújja, van, aki szopja. teszem hozzá, mindkét művelet végezhető a hangszer ugyanazon végén, lássa imola példáját, oszt jerikó falai állnak.
Bazmeg! Már egy stadijonyt sem vagyunk képesek a tervek szerint felújítani! Vagy csak egyszerűen nem első osztályú nerárs a a helyi potentát? Miként lesz így világbajnok magyar foci?

"A szerdai kecskeméti közgyűlésen kiderült: a munkálatok csak jövőre indulnak."

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/kecskemet-tovabb-csuszik-a-szektoi-stadion-atepitese-2452589
@Imola Helyesi: nem nyert! ugyanis neked fogalmad sem lehetett, hogy értem-e vagy sem. eccerűen ennyire eccerű vagy. mint a faék!(ez a legegyszerűbb "gép")
@Imola Helyesi:
.
Ezek szerint támogattad Gyurcsányt.
Megleptél.
@nincs_itt:
Mániások járnak ide, ahogy látom. Neked mániád a magyarság meghatározás és nyelvészkednél, ha tudnál, csak mindig leégsz. Másoknak a pacal, másoknak a nyalakodás, másoknak az ogv, vannak tipikus rosszindulatúak, csak a másokkal való kötözködés céljából írnak ide, vannak csak trágárok, vannak, akik magukat heroizálnák itt folyton.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nálunk minden rendben van az emberi jogokkal:
24.hu/kozelet/2015/11/27/17-embert-rabositottak-siofokon-egy-facebook-megosztas-miatt/
(Nem most ítéltek el volt szoci katonákat "áron aluli" ingatlanértékesítés miatt?
Egyébként a rágalmazás: "becsület csorbítására alkalmas TÉNY állítása vagy híresztelése" Az ügyészségnek már csak hihetünk?!
@nincs_itt:
Önbizalmad az van, pedig csak egy idegenben élő senki lettél. Mit agyarkodsz onnan ide? Közöd?
Foglalkozzál a nyanyusoddal, van neked belőle elég bajod. Meg lesz is. Ő a tied.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez az elmebaj, skrizofénia magas foka, hogy a legfőbb Főnivel együtt kell rettegnunk nehogy valami baj érje. Hatalmának egyetlen legimitizációja, hogy a gaz idegenek életére törnek. Ha a történelem jo sorvezető ezután az jön, h a pártjában, közvetlen munkatársai közül kell megtalálni a gaz árulót. Esetleges nyilvános kivégzés még jobb az őt annyira szerető népnek :-)
Az ügyészség meg ne kommentelőket vegzáljon, hanem vizsgálja ki a szövegben foglalt tényeket, vagy akár ezt:
nol.hu/velemeny/verseny-nelkul-1577393
"Az viszont baj, hogy nem volt verseny. Egyáltalán nem. Semmilyen.
Eddig legalább az ilyen-olyan látszatra ügyeltek nagyjaink, s ha más nem, legalább a leendő győztes maga beszerzett papíron néhány versenytársat"
"...csak a másokkal való kötözködés céljából írnak ide, vannak csak trágárok, vannak, akik magukat heroizálnák itt folyton."

Én már levertem volna azt a hülye tükröt a falról.:Ö:
@dr. jenőke (jenőke):
Gyurcsányra hazafiak támadtak volna, nem terroristák, ha erre céloztál. Még ma sem sikerült egyikre se ráhúzni ezt a jelzőt a bíróságokon.
Aki románoknak nevezi az erdélyi magyarokat, most meg betelepítené arabokkal a hazánkat, Brüsszelbe jár feljelentgetni minket, az egy hazaáruló ma is.
@kekex: "Nem most ítéltek el volt szoci katonákat "áron aluli" ingatlanértékesítés miatt?"

Ja, az más! Aki nerbe tagozódott, az nem áron alul árul, hanem felette.:Ö
Mármint a béka segge felett.
Egyébként meg a gyurcsányahibás, meg az elmúltnyólcév.
@látjátok feleim szümtükkel:
Le is vered mindennap, amikor folyton körülöttem sündörögsz.Látod milyen szép a mi nyelvünk? Nem süldörög, hanem sündörög.
@Imola Helyesi:

1./ Mint ismeretes, az "igazi terroristák" (azaz hatból kettő) Orbán Viktor miniszterelnökünket akarták megölni (hivatalos közlés).

2./ Mint az a mellékelt videóból:

www.youtube.com/watch?v=1_VXei9rK5s

kiderül, a Magyar Nemzeti Hadsereg (hajh, de kedves szavak ezek a szívnek!) egyetlen ellenséget ismer (na, kiket?).

3./ Mint az az első két pont összevetéséből logikailag következik, Orbán Viktor zsidó.

Te tudtad ezt?
@CsekklisztNo.10Reloaded: olvastam erről ezelőtt 5 éve,hogy valamilyen magasság felett már lazábbak az előírások ruházat terén
@Imola Helyesi:

A TEK maga a Fidesz, csak kicsiben (hazug,képmutató)!

Egy ismerős, volt tűzoltótó (bank elvitte a házát és ő leszerelt) a 2013-as árvíz idején saját szemével győződhetett meg erről.
Ők majd meg szakadtak, Hajdu-okos az embereivel meg csak ott lebzselt, páváskodott, költötték az állam pénzét és a seggére is csaptak bő 122 millió forintnak.

Vettek többek között 435 ezerért szúnyogriasztót, 506 ezerért törlőkendőt, 233 ezerért porálarcot (percen összeszarom magam), Red Bullt raklapszám, etc.. .
Az átlátszó által kiperelt, és az alant belinkelt dokumentumokból kiderült, hogy a TEK emberei valójában, napi 77.411,- huncut kis forintocskáért "pakolták" a homokzsákot.

atlatszo.hu/wp-content/uploads/2014/02/tekkolt.pdf

atlatszo.blog.hu/2014/02/24/edes_elet_ennyiert_pakol_homokzsakot_egy_terrorelharito
@vakapad:
Kizárt, akkor nem haragudnának rá ők is.
@Imola Helyesi: egy hazafi nem lehet terrorista? hogy az ira és az eta férkőzzön a lábad közé.
@Eszter jött: nemistudom, az én szememben Kuncze egy öreg bajszos bácsi volt/van
@vakapad:
Ühüm, ilyenkor a vérvonal is előjön.
Ismerem: Fodor szerint Petőfi sem volt magyar, itt mindenki bevándorló.
Utána meg kikérik maguknak, ha kétségbe vonják magyarságukat.
Tipikus kettős mérce.
@parti_giano:
Neked meg legyen négy feleséged a saria szerint, de nem itt, hanem pl. Szaud Arábiában.
@PeniValdes:
Remélem, nem cukros. Csak ciános !! Ő élcelődött ezzel.
@Imola Helyesi: tudod, talán te még kényszeres is vagy a mániások között...
@Imola Helyesi: nem kell kérkedned a műveletlenségeddel. a korán enged négy feleséget egy muszlim számára, nem a saria.
@PeniValdes:
Lehet, Peni !!
Még is azt gondolnàm ez most nem menne el, szerintem a tálibok sem díjaznák a hegyekben:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Nem lehet,hanem biztos,egy Iránról szóló cikkben olvastam,hogy sok fiatal ezért rángatja fel a barátnőt a hegyekbe..)
@parti_giano:
A saria vallásjog elsődleges forrása a Korán.
Vagyis nem mondtál semmit sem.
Mint a biblia tízparancsolat lehet forrása mai törvényeinknek. Ne ölj, stb.
"Még magasról nézvést
Megvolna az ország,
Werbőczi-utódok
Foldozzák, toldozzák."
Ja, nem az ország, az mszp (arra, hogy van-e még ellenzék?)
Kívülről:
valasz.hu/itthon/foldszinti-lakasba-zsugorodik-az-egesz-mszp-116320
Belülről:
propeller.hu/itthon/3174234-sirjunk-vagy-nevessunk-az-mszp-uj
és a partvonalról:
nol.hu/velemeny/mit-veszithetnek-1577259
@vakapad:
"Hol vannak már Orbán Viktor egy héttel ezelőtti szavai, melyek szerint gyakorlatilag minden terrorista bevándorló."
kettosmerce.blog.hu/2015/11/27/nagyon_veszelyes_lenne_ha_a_kormany_kamu_terroristakat_gyartana
(dereng a "hazudtunk reggel, délben..."? Csak "ez"/ek igazat képtelenek mondani!)
szeka.blog.hu/2015/11/27/nincs_tek-etoria_terrorveszely_van_es_kesz
"Ahelyett, hogy örülnénk, hogy Magyarország nem potenciális célpont, most újabb ellenségeket gyártunk magunknak, ami azért veszélyes, mert nevetség tárgyává teszi azokat, akik a biztonságunkért felelnek. Ahogy egy dakota közmondás tartja „Ha a prérifarkas nem akar rád támadni, ne rugdosd az oldalát, mert a végén az egész falkát odacsődíted.”"
@Imola Helyesi: erőltetett magyarázat, mutatja hatalmas hiányosságaid.
@Imola Helyesi: bizony van, mert itt "idegenben" az lehetek, aminek készültem, ráadásul még meg is becsülnek... ezzel szemben mo.-on csak akkor lehetnék valami nagyon hasonló az elképzeléseimhez, ha a megfelelő politikust éltetném.
tudod, ezt az én gyomrom nem veszi be!
úgy látszik neked még siker sem kell, hogy bármit lenyelj, ha az fideszestől - különösen, ha ogv-től - származik.
@Imola Helyesi: butuska vagy... de megszoktuk már!
Ez olyan "nőies" szöveg (csípem a csajt!)
"A Fidesz már maga sem veszi észre, hogy ezzel el is ismerte a Terrorelhárítási Központ politikailag motivált működését. A TEK-nek ugyanis egészen biztosan nem az lenne a feladata, hogy félrevezesse a közvéleményt és ok nélkül keltsen félelmet az emberekben. Ebből kiindulva akár azt is mondhatjuk, hogy a fideszes főügyész is csak »tette a dolgát«, megvédte a Fidesz politikai érdekei szerint hazudozó TEK-et. Ugyanolyan nap volt ez, mint a többi, csak most nem hűtlen kezelésből vagy korrupcióból kellett kimosni a Fideszt, hanem közveszéllyel való fenyegetésből."
mandiner.hu/cikk/20151127_vadai_agnes_mar_a_hazi_ugyeszseget_is_bevetette_a_fidesz_a_tek_mentegetesere
"Mindenekelőtt hadd jelezzem önöknek, hogy két különböző esetről van szó, időben és térben is különbözik a két eset egymástól. Az egyik pénteki, a másik szombati művelet része." Pintér szerint.

Térben és időben is különbözik és tényleg.
Hajdú szerint szombat és vasárnap volt az "áksön"
Legalább az időpontban egyeztethettetek volna.
A videón 1:20-nál

www.atv.hu/videok/video-20151124-hajdu-janos-eb

Egyébként pedig.
Én nem röhögök a TEK-en, mert ez a dolguk, csak amint mondtam nem kellett volna még melegében körbehaknizni a médiát a hatalmas terrorista fogással. Én inkább Lázáron, a rezsirizsa rapper Szilárdon és a többi idiótán Pintér elvtárson röhögök, hogy, hogy erőlködnek megvédeni a TEK-et, pedig egy kis türelemmel, kivárással megelőzhették volna a blamát. Sajnos nem először jártak így, hogy árnyékra vetődtek, de inkább sokszor árnyék, mint egyszer valós balhé legyen. Csak nem kellene előre dicsekedni.Nagyobb bizalom lenne feléjük, ha a Hajdú utólag, már a nyomozást lezárulta után haknizna, ha volt valami eredménye az akciójuknak. Így nem kicsit még frusztrálja is az állományt, hogy nevetségessé teszi őket és magát is.
@kekex:

Kek X tréfásan és gajdolova

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi: esetleg ha lennél kedves a "központi" korán és saria hivatal állásfoglalását is (mint mongyuk a szent szék, vallásjogi ügyekben szokásos állásfoglalása) mellékelni.
meghatódnék, de komolyan!
Úgy látszik ,nem csak nekem tűnt fel a "Hogyan néznénk ki uniós támogatások nélkül" cikk
alapblog.hu/vakmajom-344/
(NULLA ÖNERŐS NÖVEKEDÉSI POTENCIÁL)
@Rodeo36:
ejtsd "C"-vel. Csak a kekechez elfüstölt a jelszavam - géppel együtt.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Én már levertem volna azt a hülye tükröt a falról.:Ö:"

Nem is tudod milyen sokpontos mondat ez:))) Bravó!
@Imola Helyesi: ez meg állandóan eszembe jut, ha semmilyen zsó-fika, esetleg az annyitisér jános, kerül elő:

"A Vadászat alapelvei

A Vadászat a vadász számára egyrészt alkalom a szigorú önfegyelem gyakorlására, másrészt eszköz a többi élőlény megismeréséhez és megértéséhez.
Megtanít gondolkodni, szabadságszeretetre, jó ízlésre és tiszteletre nevel.
Elvezet a természet és a hozzá tartozó jelenségek elmélyült megfigyeléséhez.
A Vadászat megfelelő irányba tereli a vadász személyiségének alakulását.
Olyan etikai értéket fejleszt ki benne, amely nélkül a vadászat csupán az ösztönök gyarló megnyilvánulása volna."
@CsekklisztNo.10Reloaded: a Kis Csekkkliszt?.)
@PeniValdes:
:-)) ő isteni lény, s mint ők mind: szeplőtlen... Persze ez is a legenda része, de az tuti, h mikor világra jött, kisütött a januári napocska))
@CsekklisztNo.10Reloaded: tehát januári? óvodás,vagy már iskolás?
itt kislányok vannak:)
kozepsos!
Csajcik :-)) hajukat még lehet huzogatni, v már nagyok hozza??))
@CsekklisztNo.10Reloaded: inkább picik hozzá, bár van sok hajuk....most dráma korszakukban vannak,de majd kinövik.
@PeniValdes:
Az is kell! A legjobb korszak-ok. Néha azt kívánom, állna meg az idő. Persze ez hüjeség
@kekex:

Tehát:

1./ Gúnyos cikk arról, hogy a nehéz anyagi helyzetben lévő MSZP-nek nemsokára már az a földszinti lakás is nagy lesz (hihihi).
valasz.hu/itthon/foldszinti-lakasba-zsugorodik-az-egesz-mszp-116320

2./ Írás, mely arról szól, az MSZP elhúzódó válságban van, melyet a földszinti lakás jelképez. Ez nem egy boncolgatás, hanem tényközlés (Ja). Cím: „Sírjunk vagy nevessünk.”
propeller.hu/itthon/3174234-sirjunk-vagy-nevessunk-az-mszp-uj

3./ Írás arról, hogy az írója miért nem lett az MSZP alapító tagja, valamint hogy az MSZP-ben nem politikai harc folyik a vezetésért, hanem marakodás van a koncért, az ott szanaszét heverő politikai hullák között (jó kis def.).
nol.hu/velemeny/mit-veszithetnek-1577259

És akkor még csodálkozunk azon, hogy „az MSZP elhúzódó válságban van”, hogy a központjuk egy földszinti lakás, és hogy nem egységesek (bezzeg a FIDESZ, igaz?). Ez egy önmagát erősítő/beteljesítő folyamat, a cikkek hatására az MSZP még jobban erodálódik minden szinten, és akkor lehet írni az új cikkeket az erodálódásról, amelyek azt tovább fokozzák, sit. És ez így megy már 2006. óta.

Azt hiszem, ha a favágó versenyeken a magunk alatti favágás is a tusák közé tartozna, nem holmi hülye kanadaiak nyernének, hanem mi, maga az echter ungarischer IQ. Az viszont érdekes, hogy a „Figyuzzatok, mennyire hülye/nincs/töketlen az ellenzék” beírásokkal micsoda népszerűségre lehet szert tenni mindenfelé .
@nincs_itt:
Buta vagy, de nagyon. Te nem ov miatt mentél el, hanem mert úgy gondoltad, jobban el tudod tartani ott a családodat vagy azért, mert utálod a magyarokat./Talán ezért is kérdezed mindig, ki a magyar/.
Én viszont sem vallás, sem párt és az általuk hirdetett demagóg hitek által szabályzott erkölcsi sémák foglya nem vagyok, hanem autonom személyiség, aki mindig ösztönösen megérezte, ki, melyik párt, vallás vagy személy akar ártani a magyarságnak, és ezek ellen küzdöttem.
Ezt te nem érted, nem is értheted.
@gazoló:

Ez Imola igazi neve, vagy nem. Ezen a néven írt valami örökbecsű verset valami nagyon szélsőséges portálra.
Nincs jelentősége. Minden rászánt perccel pazarlod az életed:)
@Eszter jött: sose aggódj,

www.youtube.com/watch?v=AKYCaHYYF3U

(dolgozom, szól Bregovic, később lesz mondanivalóm)
@Orica Középföldi:
Te meg itt pazarlod örökbecsű életedet.
Én is, de ez nem pazarlás, hanem érték a magyarság érdekében olyanok ellen, mint pl. te.
@vakapad:
A lényeg az, hogy az mszp elvesztette nagypárti státuszát, és a megmozdulásai alapján nem is fogja egyhamar (vagy valaha) visszanyerni. Ők meg el vannak foglalva a személyi helyezkedéssel (mint 14-ben is)
Akkor meg ne várjanak semmilyen jóindulatot a tevékenységükkel elégedetlenektől.
Normális párt sorsát nem befolyásolná néhány ironikus cikk.
@Imola Helyesi: hol írtam én, hogy ogv miatt mentem el? de ez csak a szokásos "autonom" hüjeségeid egyike volt.
légy magyar, egészségedre. csak el ne feledd közben, hogy semmivel sem vagy jobb, több mint bármely más nemzet tagja!
egyszerű kis életedbe, amit a gyűlölet határoz meg(projektálod másokra, mert mások gyűlölik a magyarokat, gondolod), belegyalogolt ogv és csapata, adott neked muníciót, amit magadtól nem voltál képes megszerezni, végre gyűlölhetsz, okolhatsz másokat! a sikertelenséged, frusztrációd leginkább magadból fakad! mert még a "miniszter elnököd" is ettől lett magyar! focistának is gyenge, a fodbalistákról meg köztudott, hogy nem ez eszükkel dolgoznak... innen folytasd bátran!
nem gyűlölök én senkit és semmit, lustább vagyok annál! egyszerűen semmibe veszem.
Ez a csekkes vagy maga a szerző, fabiusz lehet, vagy egy idióta. Azért, mert csak egy folyton ellenvéleményezőt "leplez le".
Nagyon fájhat itt, amit írok, főleg neki, aki a sexpirnyaláshoz és támogató blogvéleményekhez szokott.
Inkább örüljön, hogy írok ide, mert ugyebár egyetlen fideszes sem ír ide, legfeljebb egy áljobbikos.
@Orica Középföldi:

Inkább a hóesés,Chopin,Vivaldi,Pahud:))

www.youtube.com/watch?v=9FaE32klkhc

........
+kézimeccs mindjárt!

Szép délutánt mindenkinek:)
@nincs_itt:
Tévedsz, azok gyűlölik a magyarokat, ahol vagy, kb 1526 óta hamísítják a történelmünket. Először csak a Felvidéken, majd az átaluk történt " felszabadítás" után egész Magyarországon.1848 után újult erővel, most meg az EU-ban mondanák meg a tuttit, no meg a honi akadémián is, sajnos, ami még nem szabadult fel.
@nincs_itt:
Tanulmányozd már azt a történelmet, ahol élsz. Németország csak 1871 óta egységes állam, addig különféle tartományok léteztek, utána is a sok ellentétes hit és tanítás miatt szétvált /ld. Hitler/. Mi viszont a bajorok és más, ma némettudatú / főleg osztrák/ ellen harcoltunk történelmünk folyamán.
Ma megint egyesültek a hülye merkelmamid filozófiája mentén.
Magyarország meg a magyarsághite miatt hivatalosan cc, 1000 éve, amúgy meg többezer éve létezik.
@parti_giano:

Jerikóé igen, no de Ninive falai mivé lettek?
Igaz Imola se nem kürt se nem harsona, csak harsány szócső, olykor csőszó, máskor csősz-szó, vagy szó-szövő-csőd-gyökön-bökő-tök-nő.
@Orica Középföldi:

"_Ezen a néven írt valami örökbecsű verset valami nagyon szélsőséges portálra._"

Mentségére, vagy súlyosbításként (majd az Úr ítél) ősbűnöket saját portáján is elkövetett.
Azzal, hogy arra a portálra is vitt egyet, jót cselekedett, hiszen azzal rontott rajta egyet:)
@Imola Helyesi: nem baj imola... van még időd pótolni...
@Imola Helyesi:

"_Én viszont sem vallás, sem párt és az általuk hirdetett demagóg hitek által szabályzott erkölcsi sémák foglya nem vagyok, hanem autonóm személyiség,[...]._"

Oh, igen. Hogyne. Sőt! Hovatova! Mondhatni tohuvabohu!
@parti_giano:

"_@Imola Helyesi: egy hazafi nem lehet terrorista? hogy az ira és az eta férkőzzön a lábad közé._"

No, de kérem!? Persze nem kérem, csak kérdem, mint kerdem.
@Imola Helyesi:

"_Tévedsz, azok gyűlölik a magyarokat,_"

Tévedni tetszik. A magyarokat a magyarok gyűlölik a legféktelenebbül, valamint a legeredményesebben és legsikeresebben. Ezt jól vésse a szemürege mögötti üregbe:)
@Imola Helyesi:

"_Látod milyen szép a mi nyelvünk? Nem süldörög, hanem sündörög._"

Talán ezért is bonyolódtál bele a tarajos sülbe:)és ma a tükörbe.
@jaegtoer:
Örülök, hogy a fantáziádat megpiszkáltam legalább sünileg vagy sülileg.
Nyilván, hogy a sündörög szó magyar,süldörög nem lehet, mivelhogy a kis sünik a Kárpát-medence állatai nem a sülök.
@gazoló:
Itt vagyok. Most rohantam haza egy szülinapos buliról a meccs miatt.
Utána talizunk itt.
@jaegtoer:
Na, ugye!!
Lám ilyen sokan vagyunk szerte a világban!
@habakuk000:

Ok. Csak ne legyél gunyoros, ha kérhetem. Azt még nehezen dolgozom fel.
@jaegtoer: Bocsi hogy közbeszólok. Imola jó helyen kapisgál, mert amit a mi? nyelvészeink művelnek, az egy vicc.

www.czakogabor.hu/index.php?page=olvas&bovebben=true&id=5&cikkid=497

Vagy az a másik bájos logikai bukfenc, hogy alap szavaink 1/5-e, 1/6-a "ismeretlen eredetű átvett szó". Kérdezem én, hogy ha egyszer ismeretlen eredetű, akkor miből gondoljuk, na jó gondolják ők hogy átvett?

Egyre több a bizonyíték arra, hogy az adózó köznép az folytonos a KM-ben a neolitikum óta. Magyarul könnyen lehet, hogy jövevény szavaink azok igazándiból menemények.
@Imola Helyesi:
.
A mohácsi csata?
Rémlik valami?
A magyar király elhunyt, ámde nem jószántából, ezért kampányolni kezdtek az arra jogosultak, hogy ki legyen a király. Merthogy királyválasztás útján lehetett a trónra jutni.
Ugyan ketten is nyerő helyzetben voltak, de hosszú távon a Habsburgok győztek, és hatalmukat a Trianoni békekötésig megtartották.
Még egyszer: a Habsburgok választás útján kerültek a magyar trónra.
Továbbá: török kézre kerülése után 145 évvel és négy nappal Buda visszafoglalása a töröktől 1686. szeptember 2-án megtörtént.
A budai várat az albán származású Abdurrahmán Abdi Arnaut pasa 12 ezer katonával védte. V. Károly lotaringiai herceg a Habsburg, II. Miksa Emánuel bajor választófejedelem a német birodalmi erőket vezette.
A csatában magyarok is részt vettek, például Johann Karl Graf Serényi von Kis-Serény (Serényi János) magyar származású bajor altábornagy, vagy Pálffy Ferenc, Batthyány Ádám, Bercsényi Miklós, Petneházy Dávid, Gombos Imre, Barkóczy Ferenc és sokan mások.

Hát ennyit arról, hogyan harcol a magyar. Ha nem zavarják elméjét a tények.
.
@Eszter jött:
1, engedtessék meg nekem, hogy el tudjam dönteni, kinek a gondolataira következtessek egy adott hozzászólásból

2, ma reggel azzal kezdtem, "ha valakit megbántottam női mivoltában, elnézést kérek"
Ezek után engedd meg, hogy azt mondjam, nem nagyon tolerálom további bocsánatkérésre történő felszólításodat.

3, a vakkomondorozást kénytelen vagyok erősen visszautasítani, a komondor egy intelligens, értelmes, és gyönyörű kutya, nem kéne tönkretenni a nimbuszát.

4, ha valaki női mivoltát hangsúlyozva sütkérezik a hódolók dicsfényében, akkor legyen annyi becsület benne, hogy az általa kevésbé ragyogónak képzelt tulajdonságait is felvállalja.
Amennyiben ezt valamiféle álegyenjogúsosdi mozgalom mögé bújva próbálja eltüntetni, tegye, csak akkor ne várjon érte különösebb elismerést.

Szóval magam részéről úgy gondolom, egy picit túlreagáltad ezt az egészet. Persze nem fogsz ebben egyetérteni, mivel nem tudsz az én fejemmel gondolkodni.
De ezt már Karinty is megmondta régesrég: nő és férfi sohasem érti meg egymást, hiszen a nő férfit, a férfi nőt akar.

(Példa: ha kekex áradozott volna Ferenc dicsőséges tulajdonságairól, s véletlenül megkérdeztem volna, hogy tessen már megmondani, ez mért nem látszott olyan nagyon fényességes kormányzósága hatálya alatt, akkor hasonló vitába kerültünk volna, de eszemben se jutna az ő női mivoltát hangsúlyozni, (pedig azt hiszem, az) mert ő hívőként, lelkes gyurcsányistaként isteníti vezérét, így alapvetően más vezérli, nem a nőiessége.
@dr. jenőke (jenőke):
Hol tetsszen ezt olvasni?
Nyilván egy utóhabsburg jelenakadamista műtörikönyvből jogilag megtámasztva.
@rdos:
.
Az avarok az avar alatt meglapultak és elkezdtek asszimilálni.
Tehát nem tűntek el?
@jaegtoer: Ugyan, egy magát megbántva érző vagy önérzetében sértettnek gondoló nő megbocsátásának határpontját a Két Bólyai sem tudná geometriájában levezetni.

Lásd lejjebb:)
@Gábris szomszéd:
Hát jó ez is, pár napja láttam, amikor rákerestem a neten, h felevenítsem megkopott tudásom az orosz - török háborúról.
@dr. jenőke (jenőke): Baján kagán (amennyire tudom, Régia Avarórum Hring a mai Solt és/vagy Regöly körül lehetett, tehát Baján biztos nem volt kagán:-) ) harcos avarjai szintén elnyomó - na jó, meg védelmező kisebbség volt, ahogy a történelem összes népvándorlás kori népe. A köznép az dehogy is vándorolt.

Ami pedig az itt élő népi magyarságot illeti, a mainál fejlettebb vízgazdálkodásuk, agrokultúrájuk, halastó rendszereik voltak.

www.origo.hu/kornyezet/20130528-ontozes-mezogazdasag-arpad-kori-csatornarendszer-halasto-legelo-ret-kozepkor.html

epa.oszk.hu/00400/00414/00001/pdf/takacskaroly.pdf
@dr. jenőke (jenőke):
Ne izguljál, Jenőke, az avar egy félreértés, valamelyik félnótás, magyar pálinkától megzavarodott, mondhatta a magyarra, hogy avar, a bajorok meg nemigen tudtak magyarul, oszt leírták, hogy az avarok voltak itt.
@dr. jenőke (jenőke): Az tök jó, legalább lehet gyakorolni a toleranciát, a más elfogadását intenzíven.:)

(persze a folyamatos gyakorlatozás fárasztó picit)
Azt írja az újság, hogy a selejtezőknek a selejtezőjéből tovább jutott dzsurdzsákéknak adott 40 milla/fő nem is olyan sok.

Afasz tuggya.....
@Gábris szomszéd:
Most azt nem tudom megmagyarazni, h az orosz állami tv miért ad időjárás jelentést a szíriai - török határvidékről. WTF
forrás: twitter, Russian market
Ha jol tudom ez se nem Krím fsz nem volt sose, se máshogy orosz felségterület..
@Gábris szomszéd:
Rákerestem, ez nagyon vicces: orosz állami tv naponta bemondja, h az aznapi időjárás kedvező-e bombázni?:-)) WWTTFF
www.rferl.mobi/a/russsia-syria-bombing-weather-forecast/27289046.html
@dr. jenőke (jenőke): Már bocsánat, de bélsáros aktuálpolitikai - nagyhatalmi érdekből lettünk "1100 éves gyöttmentek" a saját hazánkban. Fél Európa a rokonunk. Ja, és igen, a finnugorok is. Csak ők mentek el innen, összhangban a legújabb klimatológiai ismereteinkkel, cirka 10 ezer évvel ezelőtt. Ez már magyarázza hogy miért nem értjük távoli nyelvrokonainkat.

Ja, és az indoeurópai nyelvcsalád más nyelvcsaládokkal való rokonságát nem is vizsgálják, holott minden ember rokona egymásnak, akkor a nyelvek családjainak is rokonságban kell állnia egymással. Magyarul szimpla és aljas rasszizmus a nyelvcsaládok elkülönítése.

Krizsa Katalin a héberrel is egyeztette a magyart (pedig az is más nyelvcsalád), 4 ezer egyezést talált. A finnugorral van 400 egyezés.

Boccs, hogy ovi fóbiáitól tereltem. On.
@huzzadneki shakespeare:
Nem sok! Egy hétvége alatt osszetöri egy lámpaoszlopnak hajtva:-))
Egy menő Premier League játékos 1 (egy) heti fizuja. Nem sajnálom, az én fiam is vagy Dzsudzsák lesz, vagy Fideszes kozbeszerző!! Most megy is és leírja 100x!!!
@Imola Helyesi:
.
A tudatlanság nem erény, de lehet, hogy kíváncsi vagy.
Buda visszafoglalása a töröktől 1686. szeptember 2-án megtörtént.
Habsburgok az uralkodók.
Mit is ír az Aranybulla XXXI cikkelye?
Idézem: Hogyha pedig mi, vagy az utánunk következendő királyok közül valaki ezen mi szerzésünknek ellene járna valaha, ez a levél adjon szabad hatalmat mind a püspököknek, mind más jobbágyuraknak és országunkbeli nemeseknek mindnyájan és egyen-egyen, jelenvalóknak és jövendőbelieknek és az ő megmaradékoknak, hogy mind nekünk, mind az utánunk következendő királyoknak minden hűtelenség szégyenvallása nélkül ellentállhassanak és ellentmondhassanak mind örökké.

A lényeg: királyok közül valaki ezen mi szerzésünknek ellene járna el, akkor az ellenállás jogszerű. Határidő: mind örökké.

Azonban Buda visszafoglalása feletti öröm okán az ellenállási záradékot (XXXI. p.) az 1687. évi országgyűlés eltörölte.
.
@dr. jenőke (jenőke):
Legyél csak okos a habsburgi, majd komcsiorosz műtörténelem okán.
@dr. jenőke (jenőke):

Nagyon kedvelem ezeket a helyretevő egyperceseidet. Remekek.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
"Eördögh Tünde valamelyik, a barikád.hu-ra feltett "versét" mondta magáénak ő maga, innen a következtetés, illetve ET az interneten nagyon sokat gyöknyelvezik. Tedd össze :-)) "

Valamikor jópár hete említetted ezt a nevet, én meg rákerestem. A FB-on megvan, az oldal tartalma, impresszuma egy-az-egyben Imola blogja.
Most valaki szórakozik, vagy mégsem olyan nemzeti dolog saját névvel jelen lenni a neten. :)
@dr. jenőke (jenőke):
Nem az a lényeg, baszki, mit írnak a történelemről idegenek, hanem , hogy mi felel meg nekünk, magyaroknak a jövőnk szempontjából, kiemelve a hazafias értékeket elkülönítve a pártütők és idegenek érdekeitől. Ez marad meg minden normális nemzet történelmében, Ha nem így van, akkor idegenek írják a történelmet. te meg bemagoltad, szerencsétlen.
@rdos:
.
Egy probléma van csak.
Biztos bennem van a hiba.
Nem értem, amit írtál, azt sem, hogy miért nekem?
Az orbánfóbia sem állja meg a helyét, és nem szoktam fütyörészni a sötétben sem.
Szerintem szükséges rossz, de ahogy másoknak Horn Gyulát, Medgyesit, Gyurcsányt, Bajnait elviselni. őt is el kell viselni.
A túlzásokat saját pártja sem fogja tolerálni egy szintet meghaladóan.

Csak egy példát mondok: azzal, hogy eltörölték a nyugdíjjárulék befizetés felső plafonját, ugyanakkor a befizetők száma látványosan csökken és a csökkenés nem állítható meg, azok, akik már milliós (illetve igen nagy összegű) nyugdíjakra esélyesek, de a közszférában dolgoznak, ezt az esélyt elvesztik, mert nem lesz erre költségvetési keret.
Kicsit tömörítve írtam, és csak egy példát.
Remélem érthető.
.
@The real Donky:
Osztán neked meg ez a saját neved, nem mondod?
Télleg, törzskönyvezték vajon az itt kommentelők nevét. aszta!
A csekkliszt különösen érdekelne, vezetéknév , keresztnév vajon?
De a reál donky sem piskóta, az biztos.
@Imola Helyesi:
"Ne is törődjél ezzel, lehet, hogy Zsuzsika. És a tied? Don Qihotére utalsz, mert az elég nagy hazudozó volt?"

Jó, semmi gond, csak kíváncsi voltam. Mindenkit megszólsz a neve miatt, aztán kiderül, hogy minimum két névvel létezel a neten, plusz most még bejött harmadiknak a Zsuzsika. :)
Az enyém amúgy András. Don Quijote-nak a többiek neveztek el, mert állandóan könyv volt a kezemben, minden szabad percet olvasással töltöttem. Innen a nicknév. A barátaim a mai napig így hívnak.
A 'hazudozó'-ra való utalást nem tudom hova tenni, nem szoktam hazudni, maximum tévedni. Az meg emberi dolog.
@Imola Helyesi:
.
Mocskos szád van az biztos, a vélt "igazad" továbbra is csak vagdalkozás.

A magyar ember miattad sem arról híres, hogy hazugságok tengerében öblíti ki szennyes gondolatait.
Istenem, a sok álnevű keres egy más valódi nevű kommentelőt. Tisztára olyan, mint a magyar /osztrák/ történetírás.
Leírták az idegenek, milyen volt a magyar történelem.
A hülyemagyar meg ismétli.
@Imola Helyesi:
"Tehetségtelen balos hirgyártók siserehada nem ér fel a kisujjának fél ujjperecével."

De. De ezen most nem veszünk össze. :)
@The real Donky:
Ugye:-) azt hiszik viccelek...
De mától hivjatok Zsuzsinak is:-))

Nem bírom a melldöngető hazaffyskodást, mint a fenti történelemlecke oktatásból is kiderül, nagyon nagy a baj a fejeikben..
@dr. jenőke (jenőke):
Mutatkozzál már be , jellemhuszár!
Tipikus mmarxista jog-ész vagy nulla tudással. Verseket ismersz, de ki nem?
@Imola Helyesi:
Nem, nekem nem ez a valódi nevem, de nem is ez volt a téma. Csak feltettem egy kérdést. Mert érdekel a válasz. Én ilyen vagyok, ha érdekel valami, akkor megkérdezem.
Ha nem akarsz válaszolni, nem kell, nem fogom telesírni miatta a párnám éjszaka. Meg nyaggatni sem foglak, hogy válaszolj. De ha nem kérdezem meg, akkor már alapból esélyem sincs a válaszra. Ennyi.
@dr. jenőke (jenőke): Miért Neked? Mert "csak" az avarokig látsz vissza az időben, pedig nem jöttünk mi sehonnan sem. :-) Na jó, nagyon valószínűnek tartom hogy nem jöttünk mi sehonnan sem. Talán így a korrektebb.

Tudom, ez egy közéleti blog, de csótány, moszkoVitya, jobbklikk, lehetettvolnamás, déká, ... boccs ha valakit kihagytam, annyira nem érdekelnek ezek a kollaboráns magyar állampolgárok hogy nem is szívesen írom le a nevüket.

Boccs a sok Off-ért.
@The real Donky:
Szerintem egy befolyásolható buta ember vagy, akinek marxista könyvek voltak, vannak a kezében.Az igazi neved mi , arról döngicséljél.
Ha mindnyájan bemutatkoztok, utána lehet kritizálni, mélysötétek.
Ha Fabiusz meg a hülye csekkes leírja a saját nevét, akkor én is leírom, az biztos.
@jaegtoer:
.
A baj az, hogy ahol kellene, nincs meg a kellő akarat (ismeretanyagot véletlen sem írok) az értelmezéshez, és készség a gondolkodáshoz.

Vannak, akik ebben hisznek: "Az emberi faj DNS-ének adott hosszegységen két-három csavarodása van, míg a magyarnak /.../ kilenc. Ami megegyező a szíriuszról a földre jövő fény megcsavarodási számával. Ebből származik a magyar elme, lélek, szellem kivételes volta, kozmikus származása, a magyarok kiválasztottsága."

Nos, velük gyengéden, és elnéző mosollyal kell bánni.
Talán meggyógyulnak, talán nem.
.
@CsekklisztNo.10Reloaded: A történelem viszonylagos. Ha ez a kurzus marad, akkor a mostani fogás úgy kerül be a krónikákba, hogy a 'TEK megakadályozott egy, a miniszterelnök ellen irányuló merényletet'. Ha jön egy gengszterváltás, akkor meg úgy tanítják majd, hogy 'a miniszterelnök megirigyelte a külföldi terrorelhárítás eredményeit, és neki is kellett egy ilyen eredmény. Pintér meg megszervezte, hogy legyen'. :)
@Mariann19:

Nem tudok szebb,a játékvariációk számát tekintve ötletesebb,és keményebb játékot a kézinél!
Remegős,vacogós,borzongató volt,de 'atomjó kézilabda!!
Micsoda félelmetes névsor mindkét oldalon!!!

Karabatic,Mikkel Hansen le volt véve,Omeyer nyugdíjba lett küldve!!Órákat lehetne beszélni még róla,de most 'kocc!!!

Gratulálok a fiúknak!!

Épíííítők!!!

...............

"Bazmeg, Viktor!--hogy az összes fodball'zsét nem a kézibe tolod!!!!
@Imola Helyesi:
Minden bizonnyal igazad van.

A keresztnevem leírtam, a vezetéknevemet nem fogom közzétenni.
Fabius!
Írd már le a saját neved, érdekelne. Ugyebár, ha valaki blogol, nem szégyelli a nevét. Vagy ha nem akarod, figyelmeztesd már idóta kommentelőidet, másokat ne gyanúsítsanak vélt vagy valódi nevekkel, amikor ők sem mutatkoztak be.
Felhívnám a figyelmedet csekkliszt, numero o-ra ez ügyben. Előre is köszönöm.
@The real Donky:
Akkor a máséval ne óberkodjál hülye kommentelők felhívására
Off!
@Imola Helyesi: mi van ebola, szopóágra tettek?:)))
@Imola Helyesi: Kicsit túlpörgöd ezt a dolgot. Csak egy egyszerű kérdés volt. Nem akartam vele semmi rosszat.
@The real Donky:
Abszolút igazad van! A történelmet a győztesek írják. Egyébként mikor nemzetközi jogot es történelmet tanultam JG től ez állandó téma volt, hogy mi a forrás! Közben az aktuálpolitikai eseményeknek is minimum 2 olvasata van.
Különben ugyanezt tették a franciák es a belgák is, a merényletek után erőt demonstrálva letartóztatási hullám jött, azoknak a gyanúsítottaknak is a 80%át elengedték. Persze itthoni azért más helyzet, pontosabban Főninek ez nagyon jól jöt, egyébként is erőszak-geek
@taga20:
Ki, ez a farok buta csekkes, ne mondjad már.
Egy idióta, de lehet, hogy ő Gábris, a műjobbikos.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Jaja. Elég 2-3 nemzedék, és máris máshogy történtek anno a dolgok, mint valójában. Vagy csak apró módosítások épülnek be. Nevek, oldalak változnak, néhány fej kiretusálódik a fényképekről, stb.
Manapság már ezt nehezebb megtenni, mivel minden infó villámgyorsan körbemegy a világban, de azért nem lehetetlen.
@rdos:
.
Nem csak az avarokig.
Ajánlom:
mek.oszk.hu/07500/07579/07579.pdf

Nézd át, olvass bele.
Gondolkozz el azon, amit olvasol.
Nem muszáj nekem hinned, olvass utána annak, ami érdekel.
A tudatlansággal, tájékozatlansággal reménytelen vitatkozni is.
Különösen, ha agresszivitással társul.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Azért a mi terroristáink olyanok, mint a Tanú narancsa.:)

De szó mi szó, a miénk.

A királyi tv-ben gyakorlatilag nincs más hír, csak a menekültek.
@dr. jenőke (jenőke): ezeket honnét a fészkes fenéből kotrod elő, doktor úr?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Plusz nagyon jól jött le pont most, amit említettél, hogy mindennek minimum két olvasata van. A magyar kamionos videóját az egyik oldalon úgy tálalták, hogy 'a migránsok megtámadták a kocsit', a másik oldalom meg, hogy 'el akarta ütni a migránsokat a kamionos'.
@The real Donky:
Imádom azokat az arcokat, akik a történelmet élővé tudják varázsolni (szerintem te is, ezért molyulsz:-)), ilyen volt Juhász prof a Közgázon, v Ryszard Kapuscinky - ahogy ő írt Afrika felszabadulásáról, ugy senki, közben "lebarnultál":-) élő volt minden.
Vagy itt van Jenőke nekünk. Vagy múltkor a temetőben, a sírfeliratokat olvasgatva...
@parti_giano: ménem előbb haver???????

ha eszt tudom, ako a kocsi helyett eszt kérem a jézuskától:)))

nagyon ott van a szeren, most szereztél nekem egy szép estét:)
@Gábris szomszéd:
Eszem azt a sárga pici csőrüket! Cicában meg a robbantóöves tetszett a legjobban. Meg a brüsszeli rendőrség válasza.
Magyarországon azt nem lehetett volna elsütni, már röpködnének a "Minket nem lehet egy marék tápszerrel lekenyerezni" szövegek.
@Imola Helyesi: "Mániások járnak ide, ahogy látom. Neked mániád a magyarság meghatározás és nyelvészkednél, ha tudnál, csak mindig leégsz. "

ebola, neked mé jó, hogy pofán baszod magad minden áldott nap?

szarjál sült:)))
@taga20:
Ezt csak azért írom, mert a múltkor nem átallott egy echte liberális cikket betenni nyalizás szempontjából, hogy milyen egy bevándorló. /gabris/-
Holott a pártja nem osztja ezt a véleményt még bulvársajtó szinten sem.

Elárulta magát, lehet, hogy ő a rosszindulatú csekkes.
Ő soha nem véd meg senkit, abszolut semlegesnek mutatja magát, tehát nem jobbikos.
Ott téved, itt nem kell nyalizni. Ez, és csak ez ennek a blognak az előnye, a szabad száj, más semmi,.
@habakuk000:
Kifogyhatatlan örömforrás ez a Habonyi gépezetnek!
Közben nem vesszük észre, hogy nekünk is vannak tálibjaink:
KDNP
@The real Donky:
Beszaras!! En azt hittem először h megrendezett.
Megcsinálhatná valaki Van Damme féle Volvo kamionos változatban is:-))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Piaci alapon kereshet a srác, fene se bánnya!! :-)
@CsekklisztNo.10Reloaded:
:) Az általános iskolás történelem-tanárom volt olyan, hogy átélte az óráit. :) (Most lehet, hogy rá is lecsaptak volna a tekikatonák, mert nagy _hagyományőrző_ volt ő is... :)
Jenőke által linkelt tanulmányt nem ismertem, de már elmentettem. :)
@taga20:
Nem akarlak égetni, most csak annyit, ne szólj bele abba, amihez nem értesz.
Hegesszél, szereljél, abba én sem szólok bele. Legfeljebb elszenvedem a következményét a hülye szerelők fusi munkájának.
@Imola Helyesi: ebola, bakker te gondolat olvasó vagy!

pont ártunak akartam írni, hogy aszt mondtad, hogy áljobbikos:)

aszt hittem, hogy káprázik a szemem, pedig még porszáraz vagyok:))
@gazoló:
Szia!
Ragyogok.
A meccs előtt még cidriztem, mert hát mégis a PSG.
Ekkora játékot régen nem láttam.
Narcisse, na és Vori, ez utóbbi most nem nagyon tündökölt, hála Istennek.
A védelem kíváló, a mi Rollink egy zseni, a többiekről nem is szólva.
Gyönyörű ez a nap.
Ma még lesz a Csurgó-Magdeburg.Én nézem.
@habakuk000: azért a tanú narancsa friss volt, a terroristáink meg khmmm...
mint mikor az újra összeállt illésnél szörényi felfeküdt a zongorára gitározni, oszt a roadoknak kellett leemelniük, mert beállt a dereka.
@parti_giano:
.
Részben: ha valami érdekel, akkor több helyről szerzek be információt.
Másrészt ismeretségi köröm olyan, hogy ha valamely témában hallok érdekes dolgokat, azokhoz hozzáolvasok.
Sajnos a neten nincs meg minden, így sok könyvet megveszek.
Valahogy így.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Lehet, hogy most migránsországban bankot lehetne robbantani egy Angry Migrants mobiljátékkal. Az egyik pálya a magyar kerítés bedöntése lenne.
@Gábris szomszéd:
Brékó, brékó!!!
Te vagy én, vagy én vagy te?

Melyikünk coming out-ol?
Nem hittem, h a kabaré idáig fajul
@taga20: a kezdőmondatodban üti egymást a gondolat, az olbasó és ebola együttes emlegetése.
"Ott téved, itt nem kell nyalizni. Ez, és csak ez ennek a blognak az előnye, a szabad száj, más semmi,."

No most már nem is tudom, mert kicsinység feljebb olyasmit vartyogott a béka, hogy itten erősen folyik a nyalizás. Persze ha valaki sokat iszk és az itókába magas a maligán, akkor nem csuda, ha kora este már nem is tuggya mit hablatyolt egész nap.

Azért egész gyakran osztják be hétvégi műszakba, basszus.
@dr. jenőke (jenőke): "A tudatlansággal, tájékozatlansággal reménytelen vitatkozni is.
Különösen, ha agresszivitással társul. "

Magam is így vélem. Ha akár csak egy nyelvi agressziómat is idézed, még bocsikát is kérek. :-)

Takács Károlyt olvastad-e (az origos nem hosszú)? Amit linkeltél, azt megköszönöm, de az már jóval ismertebb kor. És igen, mind magyarrá váltak. :-) És mind harcias kisebbség voltak. :-) Ahogy Árpád magyarjai is, bár ők úgy tudták, hogy hazatértek. :-)

Takács Károlyra visszatérve. Felismerése ma is nagyot szólna. Egyben érdekes megvilágításba teszi a korai magyarság fejlett földművelési vízgazdálkodási ismereteit.

Korlátozott szuverinitásról hallottál (az átkosban Brezsnyev doktrína volt a neve)? Szerinted ma mennyire vagyunk függetlenek? Na ezért van a szerző agyon hallgatva. :-( Ma a "háború" a fejekért, a tudatokért zajlik.
@látjátok feleim szümtükkel:
Más , hogy van nyalizás, és más, hogy nem szükséges.
Szümtük, szümtük, mik vogymuk tü?
@taga20: Édes Jézus mi lesz így velem? :)
@rdos:
MINDEN nép meg van arról győződve, hogy az ősei helyben másztak le a fáról.
@habakuk000:
Tegnapi válaszodhoz.
"Ha érvelsz, akkor vitatkozunk.
Tudunk mi azt is, a múlt megmutatta."
Mindíg állok rendelkezésedre, mert minden látszat ellenére számomra nagyon üdítőek a folyamatos vitáink.
Olyankor megindulnak az agytekervényeim, és az rám is fér néha.
@The real Donky:
:-) ez tok érdekes amit irsz, mert felmerült, hogyan tudtak a dzzijjasasza-bumm-barmok egymással kommunikálni, h nem bukott ki a fejlett (?) figyelőrendszereken keresztul (persze amikor nem SMS-t nyomtak:-)), állítólag az ilyen konzolos v netes játékprogramok chat felületein keresztul.
@parti_giano: nekünk ennyire telik:)

Viszont ez a kvóta-kérdés nem egyszerű szerintem.

Ugye alapelv a szabad költözködés, munkavállalás, magántulajdon stb, stb.
Rendben van, hogy a menekültek nem európai polgárok, de szétosztani őket erőszakosan akaratuk ellenére ide-oda rakosgatni elvileg nem szép dolog.

A gyakorlatot nem nagyon tudja összeegyeztetni az alapelvekkel Európa.
Pedig pusztán kissé őszintébbnek kéne lenni pc helyett a politikusoknak.
@CsekklisztNo.10Reloaded: Hát én vagyok te, te meg én. Ja és én Fab nevét is tudom bibibi, bár szerintem ő is az enyémet. :)
@Imola Helyesi:

Imo, megmondom neked a frankót, Fabiust Kiss Jánosnak hívják - tudod, ő ette meg a Móricz novellában az almásételt-.
@kekex: És (majdnem) minden népnek igaza is van. A köznépnek.

Ötzi (5 ezer éves jégember az Alpokban) ük-ük-ük- ... -ük unokáját, ha jól rémlik 3-at is Ötzi végső nyughelyének a 25 km-es körzetében a ma élő népességben! megtalálták.
@Gábris szomszéd: Te Angyal, most ki a barát? Putyin vagy Erdogan?

Csak, hogy ne legyek már olyan hülye..
@Gábris szomszéd: azé még rendes putyinhívő még lehecc:))

ez meg van neked?:))

www.napiszar.hu/showPost/Lehet_valasztani__6
Tán tegnap protkó élezés volt, hogy ma mindenkibe beleharap?
@Gábris szomszéd:
Másztatok, mi?
Ismerjük el, ez nem a te napod, áljobbikos liberális(?).
De feloldalak bűneid alól:
Je suis Taga (bár szerintem ezt csak ő érti)
"bibibi,"

Hát ez egy kurva ütős érv.:O
@látjátok feleim szümtükkel: ebola permanens kommunista szombatra van beosztva:))

de teccik neki, me gecivitya lábát időnként megcsókolhatja.
@habakuk000:
Már többször mondottam: a szememben a DK és Gyurcsány szamár(na jó:öszvér) a "ha ló nincs a szamár/öszvér is jó" vertikumban azzal, hogy értelmes népek nehéz és hegyi terepre nem paripákat használnak. Nyitott vagyok más megoldásra is. És csak várok, várok és közben dudolászom a dalt:
"Várhatsz babám, elvárhatsz,
míg csak bele nem fáradsz"
Nem vagyok kritika nélküli, de mivel annyi negatívum hangzik el, kénytelen vagyok a pozitívumokkal ellensúlyozni. De azért érdekelne, hogy neked a kiigazítás maga, vagy annak késői volta böki a csőröd?
@kekex: Milyen kiigazításra gondolsz? Mem értem a kérdést.
@taga20:
Nagyon leadtad, ha te meg szümtük lábával is beéred, pedig hót bütykös és büdös.
@parti_giano:
.
JÓZSEF ATTILA: Hazám c. versnek 6. számú része

Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.
Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.
Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.
Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia.

mek.oszk.hu/05500/05570/html/jozsef_attila0035.html

Erre gondoltál?
.
@édesjézus: te egy kurva nagy humorherold lehecc:))
@habakuk000: "...szétosztani őket erőszakosan akaratuk ellenére ide-oda rakosgatni..."

Nem kéne csúsztatni, mert az néha lódításnak láccik.
Én eddig sehol nem olvastam olyat, hogy akaratuk ellenére kéne nekik ide, vagy oda menni. Mivel mi már kinyilatkoztuk, hogy ide ugyan egy se, nem is értem ezt a nagy cirkuszt körülötte ( valamit takargatnak? ). Ha nem fogadjuk be akit ide akarnak küldeni ( és az is akar jönni ), akkor minek is írogatnak alá? Hiszen már eldöntötte Orbán és jobbikbalik kezei.

Mert a valóság az, hogy ha a menekültet nem fogadja be egy állam, de másik felajánlja a befogadást, kettőt tehet. Elfogadja, vagy hazamegy. Esetleg akad egy harmadik állam, és oda mehet.
@The real Donky:
Közben meg az üres úton autókázik, és a leállósávban szemben gyaloglókra húzza rá a kormányt. Előzményt nem láttam, de bizti, hogy ha korábban volt oka (pl megtámadták), fizikai lehetetlenség, hogy pont ezek okozták. Azaz tényleg csak azért húzta rájuk a kormányt, mert migránsok. Qurmányunk és a magyar név nagyobb dicsőségére.
@Imola Helyesi: mé, csak nem csókolgattad nekije is.

ebola, ebola, nem mondták még neked, hogy nem kell mindenkit leszopni?:))
Hát bevallom szeretem, ha a lábom szagolgatják, meg a bütykeimet kényeztetik. Bár az ebolától tartok. Ma nagyon harap.:O
@habakuk000: Hát ha azt nézem, hogy Erdogan még most inkább választja az ISIS-t, csak hogy megdönthesse a szír rendszert, akkor elég egyértelmű a válaszom.
@Gábris szomszéd: én meg tudom a tijedet, de nem vageszkodom vele:))
@taga20: Egy jó keresztény nem olyan mint, aki a képen van.:)
@habakuk000: franc se tudta, hogy a pc és a politikus ellentétes fogalmak. a kvóta egy próbálkozás, tény, nem a legjobb. annyit látok tisztán, hogy rohadt sok pénzbe fog kerülni a megoldás.
@kekex: azé, ha végig nézted a videót, ako láthattad, hogy elég érdekes a helyzet arra felé.

bár a kamionos arc is elég érdekes arc.
@Gábris szomszéd: ez a jókeresztény, ez olyan, mint az ufo. még senki sem találkozott vele, de mindenki hallott róla:))
@látjátok feleim szümtükkel: kurva unalmas folyamatosan szemellenzőt viselőkkel próbálni beszélgetni

Mondd már meg nekem kedves uram, ki a nagy büdös lófasz beszélt itt orbánékról?

szerintem ez ez egy érdekes téma, ugyanis ütköznek az uniós demokratikus alapelvek a gyakorlattal, erre te eleve elrendelésből orbánozol.

szánalmas reakció, már meg ne haragudj különösebben.

mellesleg, csak hogy bepirosodjon az az orbánúúúútáló fejed, véleményem szerint az uniós határokat igenis védeni kell, a világon senki sem hallott még olyat, hogy vadidegen emberek szétvagdossák a kerítéséket, hogy oda menjenek engedély nélkül, ahol a tulajok hozzájárulása nélkül semmi keresnivalójuk.
@dr. jenőke (jenőke): nem, erre:
"Az emberi faj DNS-ének adott hosszegységen két-három csavarodása van, míg a magyarnak /.../ kilenc. Ami megegyező a szíriuszról a földre jövő fény megcsavarodási számával. Ebből származik a magyar elme, lélek, szellem kivételes volta, kozmikus származása, a magyarok kiválasztottsága."
Pedig egyszerű: a szabad mozgás a schengeni ÁLLAMPOLGÁROKAT illeti meg. Csak vissza kellene állítani a "zöld" és a "vörös" folyosókat, minden nemschengeni szépen oda álljon sorba. Volt már ilyen, akkor ellenünk.
@The real Donky:
Ugye, azok a szép gyerekkori emlékek. Kellenek, építik a lelket.

Én orvos akartam lenni! Aztán megkaptuk biológia tanárnak Macskássynét... (Nem vicc) abból az osztályból (ELTE gyakorló gimi) azévben a matek töri szakosok közül ketten buktak ki és mentek át más gimibe! Biosz miatt!! OMG!
@taga20: Persze mert sosem akarsz találkozni velem. :)
@kekex: nem olyan egyszerű, s mi van az emberi alapjogokkal?
@taga20: a minősítés nem megfelelő. A pénzért szexuális szolgáltatások nyújtásával gyanúsítást visszautasítom.
Ejnye, ejnye.
Nem beszélhetsz így. Megrontod a többieket is.
@parti_giano: ez a felgyorsult kommunikációs világ alapjaiban változtatta meg a politikusokat szerintem.

Egy rosszul sikerült mondat vacsora előtt már mínusz százalékpontokat jelent a desszert idejére a közvélemény kutatóknál.

S a rövid távú népszerűség hajsza fölfalja a valódi politikát.
@édesjézus: ne erőlkögy, me má megrontottam őket.

ebola, mi ez az újabb műsor?:))
@habakuk000: ez nem az, kevered a dolgokat.
@habakuk000:
Költségvetési kiigazítás. Miért, volt más is? És ha a magyar ipar nem állam bácsi tőgyein lógna, a központi költések visszafogása nem hűtötte volna túl a gazdaságot.
@taga20: egymillió embert eleve másod vagy sokadrendűként kezelsz hivatalosan és több nemzedékileg rendelkezel a sorsukról.
@habakuk000: "...a világon senki sem hallott még olyat, hogy vadidegen emberek szétvagdossák a kerítéséket, hogy oda menjenek engedély nélkül, ahol a tulajok hozzájárulása nélkül semmi keresnivalójuk."

Érved nincs?

Mondjuk arra, hogy aki nem fogadja el a befogadó államot, az mit csináljon?

A ki hová megy kapcsán kérdezd már meg Árpád atyád, adtak-é neki hozzájárulást a bevándorláshoz az "itt élő földtulajodonsok". Kicsit használd a szád fölött lévő, koponyával fedett szervedet is. A Föld Árpádék óta is olyan, mint akkor volt, csak az ember lett több, de ettől a Földet minden embernek adta az Isten, vagy a természet. Válogasd ki melyik teccik.
@kekex: végre egy értelmes ország.

sok hülye bigott, a fasz ki van velük!
legalább egymást gyilkolnák, de nem ezek a tuskók mindenkit.
@kekex: Természetesen volt előzménye, valamelyik felmászott a kamionjára, meg behajtották a tükrét, miután lemászott, és leszedte a potyautast. Ezeken húzta fel magát, ezért húzta rá a kormányt az egyedekre. Szimpla történet, tulajdonképpen bárkivel előfordulhat (kicsiben elő is fordul, gondoljunk csak a büntető-fékezésekre, mindennapos EGO-játszmák ezek).
Az érdekes a sztori tálalása. :)
@taga20:
A ráhúzás és közvetlen pár másodperces előzménye alapján írtam. Az érintettek SZEMBEN jönnek, tehát elég kicsi az esélye, hogy támadnak, előznek - és még vissza is fordulnak!
@kekex: milyen kiigazítás? semmit nem vitt végig, nekem nem volt azzal bajom, amit magyarázott, hogy végre kell hajtani.

Az én bajom vele az, hogy a nagy dumát nem követte teljesítés.
Pusztán csak ennyi.

És légy szíves ne fárassz azzal, hogy orbán megakadályozta, különben már itt lenne a Kánaán.

Pont ettől alkalmatlan, mert hagyta, hogy legyőzzék.
@habakuk000: miért? azé me nem kolbászolhat az euba, boldog boldogtalan?
@kekex: jó, ako nézd végig. tizenöt perc. elég érdekes a szitú.
@dr. jenőke (jenőke):

"...írta néhány hónapja egy ügyvéd, aki idöközben a jelenlegi kormánykoalíció egyik államtitkára lett[1"

Beleolvasván ebbe a dns-es-sziriuszos témába, (f)elsírtam ( a röhögéstől) magam.
@habakuk000:
Az emberi alapjogok soha nem egyszerűek - de hogy jön az ide?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Na igen. Mindenkinek volt a múltjában egy Macskássyné. :) Én már tutira rock-sztár lennék, ha nem olyan az énektanárnő az általánosban... Mindegy, jó a műszaki pálya is. :)
@látjátok feleim szümtükkel: "Mondjuk arra, hogy aki nem fogadja el a befogadó államot, az mit csináljon? "

gondolom visszamegy szíriába vagy afganisztánba és kecskét legeltet tovább:))

milyen hülye kérdés ez?
@Gábris szomszéd:
index.hu/belfold/2015/11/28/az_mszp_feher_alapon_feher_felkialtojelet_mutatott/
Mondjuk az aktivisták piros alapon fehér, vagy fehér alapon piros felkiáltójelben pompáztak. Ami aNNYIT TESZ, HOGY A KUPIBAN MEGINT NEM A LEÁNYOKAT CSERÉLTÉK, HANEM A BÚTORHUZATOT. (kapd be lock!)
"A kongresszus értelmét a jelenlévők elég vegyesen ítélték meg. Ilyen értékeléseket hallottunk a kongresszus közben:
Mérföldkő, egy új korszak kezdete. (Tóbiás József)
Az MSZP eddig csontváz volt, most izmot kapott. (Tóbiás-párti szocialista)
Túléltük, a jövő évi tisztújítás lesz a lényeg. (Szkeptikus MSZP-s képviselő)
A kurvanagy semmi történt, az történt. (Pártvezetéssel erősen kritikus képviselő)."
@látjátok feleim szümtükkel: Végül is sokáig működött a bunkósbot is udvarlás gyanánt.

Nem nagyon tudom értelmezni a kérdésedet.

Tán lehet masírozni hazafelé, én a magam begyepesedett fejemmel így vélem.
@habakuk000:
Orbán ahhoz kevés lett volna, hogy megakadályozza, viszont a világválság elegendő volt. A költségvetési kiigazítást meg igenis végigvitte, már 2008-ban látszottak az eredmények, "Új tulajdonosi program"-on agyaltak...
Nagy vita volt közgazdász körökben, hogy a kiigazítást gyorsan kell lezavarni, vagy időben elnyújtva, hogy a nép jobban tudjon alkalmazkodni. Politikai döntés volt a gyors lezavarás, mert így a 10-es választás előtt már érzékelhető lett volna a javulás. Az időbeli elhúzás ellen pont Orbánék lágy és simulékony magatartása szólt.
@dr. jenőke (jenőke): haver, ha minden migráns ilyen lenne, ako nem lenne itt fityesznemzetikonzultáció, hanem ki fogad be több migráns bajnokság lenne:)

én kettő ilyet tudnék élelmezni és lelki segélyt nyújtani neki:))
@dr. jenőke (jenőke):
A hölgy némi lengéscsillapítóra (azaz cicifixre) szorulna, különben pár évre múlva a hasára fog lógni szegénykémnek!
@kekex: nagyon szelektív emlékezetetek van, de sebaj.:))

azt szeretném megkérdezni, most ugye számodra a szocik nagyobb ellenség, mint pl a jobbikosok vagy a fidesz?
@dr. jenőke (jenőke):

"Nos, velük gyengéden, és elnéző mosollyal kell bánni.
Talán meggyógyulnak, talán nem."

Ez egy Popper-díjas mondás:)))
Bizisten hangosan felröhögtem. Azt csak halkan kérdezem meg, voltál te már face to face, egy légtérben hosszabb ideig ilyen hibbanttal?

Jéghez hasonlóan én is nagyon csípem az egyperceseidet:)
.
@habakuk000: haba, ha kétharmadod van ako kibaszott fasza gyerek vagy.

egy pillanat alatt lesz 3000 csilliárdod, na ferinek ez nem adatott meg.

ja és talán igény sem volt rá részükről.

tudom nokiásdoboz volt, de kamazdoboz az meg van:))

az arányok, haver, azok a kibaszott arányok!
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Ennél csak az a jobb, amit a rovásírás történetével művelnek.

Szíriuszi üzenetek Magyar rovásírással aranytáblákon.

hu-hu.facebook.com/Enigmatv/posts/601174926570676
.
@kekex:
különben is a nemi egyenjogúság érdekében:
www.nlcafe.hu/sztarok/20151128/hungary-got-talent-rtl-klub-hot-man-dance/
(Egyre meztelenebb a Hot Man Dance fiúcsapata)
@taga20: gondolod, hogy kiásnák helyetted az ültetőgödröket?
@habakuk000:
Úrinő vagyok, földön fekvőbe nem rúgok. Az mszp a "mimimimi mi mozog a zöldleveles csipkebokorban" alapon érdekel, ha még rúgkapál.
@Orica Középföldi:
.
Sajnos voltam, és vagyok sokat.
A "legszórakoztatóbb" sógorom (jogász!!!) nekem van.
Rengeteg a családi ünnep.
:)) <= ez így nem igaz: :((((((
@kekex: :)

akkor kizárásos alapon orbánista lettél.:) másra nem gondolhatok
@Imola Helyesi:

Imo, mit produkálod itt magad. He?
Annyira buta vagy, hogy nem tünt fel eddig, hogy itt mindenki a Soros és a Gyurcsány kottájából jatszik??
@habakuk000: inspirálnának, az fiksz:)

ja, a kis fáink babán a helyükön vannak. körülöttük három pózna, felül össze háromszögelve facsavarral, lefestve.

jöhet az elninyó vagy az elkáminyó, a kurvaanyját:))
@The real Donky:
Sokszor küzdünk valami ellen pedig megvan az értelme az életünkben későbbiekben, én nem lettem orvos, te műszakos lettél, pont ahogy az köll.
Nagyon igazad van az Egóról!
Welcome to the jungle:-)
@taga20:
És abból a 2700 mrd-ból 1200 mrd-ot Gyurcsányék tolták bele. Évi 300 mrd-al nőtt az államadósság a manyupba küldött pénzek miatt. Mert azt tényleg hitelből fedezték.
Amikor elkezdték "megvédeni" akkor még csak ennek a 300 mrd-nak a befagyasztásáról volt szó. Csak evés közben megjött az étvágy... . Ja és azóta is megspórolnak évi 300 mrd-ot.
Nem is győzték kérni az uniót, hogy a nyugdíjra félretett pénzt számolják külön a normál eladósodástól. Ha azt náluk levesszük - Orbánékhoz meg hozzáadjuk, nincs mire mellett döngetni ElTolcsynak.
@taga20: nekem elmaradt a szőlőtelepítésem, csak egy árva fügebokrot ültettem

legalább hozzá tudok járulni a menekültek ruházkodásához jövőre
@habakuk000:
Nem. Kizárásos alapon vagyok DK-s. (tudod ló/szamár)
Nem várok lópacira. Majd ha lesz ilyen, akkor szólj!
@CsekklisztNo.10Reloaded: én meg nem lettem nobeldíjas? pedig csak akarni kellet volna:)

a műszakos kolléga meg lehet, hogy portás és éjszakai műszakra van beosztva:))
@habakuk000: hát erre mit mongyak haver?
má a nógrádiak is elkurvultak:)
@huzzadneki shakespeare:
.
Régen tévedtél ekkorát!
Itt mindenki a Gyurcsány és a Soros kottájából játszik!!
@CsekklisztNo.10Reloaded: Valahogy így, azzal a kiegészítéssel, hogy minden történésnek mi magunk adunk értelmet az életünkben. Alkalmazkodni és túlélni. Nekem az egyik motivációm az volt, hogy szétszedtem a BRG MK27-et, eltekergettem benne pár potit, és onnantól nem nagyon tudtam visszaállítani a normál működést. :)
@dr. jenőke (jenőke): én meg ráadásul ma megesztergáltam a nyujorkbudapesttelaviv tengelyt.

fasza lett, úgy fénylik, mint salamon szerszáma:))
@taga20: Igazából takarítok, de ipari porszívóval, innentől ez már műszaki pálya. :)
@The real Donky: haver, ne haragugy rám, nem nézlek le.

nekünk is van ipariporszívónk, ako én is műszaki szaki vagyok?:)

na zenéjjünk, ne legyünk boldogok vagy boldogtalanok!

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI
@taga20:
Elment az eszed?:-)) Nobel díjas? Mert lássuk be miről is szol az: állsz egész nap a büdös laborban, pipettazol mint a tobbi 10e tudós, de pont a te baciaid kellnek ki. Totál lutri! Amit meg pénzt kapsz annak a felet a szmokingra költöd, h atvedd a díjat!! Ha irodalomra kapod, leusidóznak! Te több vagy ennél:-))
Jo arc az! Azért tud ennyit olvasni mert éjjeliőr ?! Megvettél-))
@látjátok feleim szümtükkel:
"Én eddig sehol nem olvastam olyat, hogy akaratuk ellenére kéne nekik ide vagy oda menni."
Miért várnál el külön magyarázatot a kvóta rendszer mibenlétéről?
Igenis, akaratuk ellenére kerül sor az eu-s tagállamok közötti szétosztásra.
Amennyiben visszaemlékezel a nyári eseményekre, amikor a Keletinél lázadozva kiabálták a Germany, Germany óhajt, Magyarországot a hüvelyk ujjukkal lefelé szimbolizálták.
Gondolod, hogy akit nem a németekhez vagy az északi államokba delegálnak, az belenyugszik, hogy pechére
nem a vágyott csillogásba küldte őt a sors? Igazságtalan is lenne, hogy az eu a kvóta rendszerrel szabja meg bármelyik menekült jövőjét.
Ugyanolyan igazságtalan, hogy a menekültek szabják meg tetszés szerinti jelenlétüket Európában.
Ez egy patt helyzet, egyik út sem járható.
@CsekklisztNo.10Reloaded: a hülyéje, ménem alszik? elrontja a szemit avval a sok betűvel:))

én mindig mondtam magamnak, hogy balotellinek kellett volna születnem, ako lenne egy terepszínű bentlim, vagy legalább dzsudzsinak:))

konklúzió, hülyéknek áll a bál, fölösleges tanulni!:)

ja és zenéjjünk!:))))

www.youtube.com/watch?v=BKyHc1RI1PQ&list=RDBKyHc1RI1PQ
@taga20:

"én meg ráadásul ma megesztergáltam a nyujorkbudapesttelaviv tengelyt."

Nagyon szórakoztatóan vagy hülye - ma:))))))))))

Igen, melletted állok, ha megérdemled, hogy a tegnapira is válaszoljak.
@The real Donky: és csodálkozol, hogy itt tart az ország és a sok suttyó állampolgár?:)

ja és zenéjjünk, me háváj van, és a tek mindenkit bevitt, még marinénit is a járókeretével, me lehet, hogy ő az új bruszli, aki a gonoszokat akarja megbűntetni. mé fél gecivitya?:))

na zenéjjünk!

www.youtube.com/watch?v=qhx7vA7jF8A&list=RDqhx7vA7jF8A
@dr. jenőke (jenőke):

Fabiusz meg jelentett anno (gyík fedőnéven). :-)
@taga20: Sziámi az egyik kedvencem. A retro alter kimagasló alakjai.

A takarítás mellett azért néha foglalkozom a rám bízott 8 gyártósorral is, persze csak ha már minden ragyog a csarnokban. :)
@Orica Középföldi: kösz, drága barátném, de ma síkköszörűltem, és a tengely csak bekamuztam:)

u.i.: ha meg nem sértelek:)

ja és u.i. utáni u.i.: neked a szemed a pályán van, hozzád képest a tek egy töketlen társaság:)
@taga20: Ó, azok a '80-as évek... :)
Akkoriban még hallgattam Modern Talkingot meg sziszikeccset is, de már kezdtem jófelé mozogni a Queen-nel meg az Európa Kiadóval. :)
@The real Donky: csak kihoztam belőled a műszakit:)

nagyjából vágom, hogy nem vagy ebola, de azé felbasztalak:)

a nyolc gyártósor mit gyárt? sikosítót?:))
@The real Donky: aki queent hallgat vagy hallgatott, az hülye!

rollingstones esetleg?:))

www.youtube.com/watch?v=Te6VBiRjhqA&list=RDTe6VBiRjhqA
@taga20: Mit gyárt, mit gyárt? Mit vársz egy libsibolsitól? Természetesen migránsokat gyártunk, Soros és a tudjukkik megbízásából.

Neeeem, engem nagyon nehéz felidegesíteni. Többet ér annál az élet, mintsem, hogy félóránként változzon a vérnyomásom. :)
Hazaértem. Dobbantok. Jók legyetek. Bocs a no reply-okert
@Orica Középföldi: jenőke elképesztően széles spektrumon rendelkezik forrásokkal. így kijelenthető, szeret elnézően mosolyogni.
@taga20: Sosem szerettem a Stones-t. A stoner metált szeretem, de az más kategória. Jagger-éktől csak a Black door-t szeretem, a többi nem igazán jön át. A kortársaik közül csomóan rajta vannak a playlist-emen, de most nem sorolom őket, mert a Stones kortársai lassan 50 éven át folyamatosan cserélődnek. :)
@CsekklisztNo.10Reloaded: haver, te ma má csak vizet igyá, me kurvára szétcsúsztál:))

hazaértem. dobbantok. etc, ez mi a bánat?
@CsekklisztNo.10Reloaded:
.
Semmi akadálya.
Tessék: Tolmács község hivatalos honlapja
Megtudhatod, hogy kamerák vannak a 2-es úton, ebzárlat és legeltetési tilalom lesz októberben ... és más hasznos információk.

www.tolmacs.hu/
.
@taga20:
Na, megnéztem a kamionos-ráhúzásos videót- "Párját ritkítja" mivel messze a legnagyobb a klikkszáma: majd másfélmillió.
Egyrészt a hang és stílus alapján én helyben megszavaztam volna a sofőrnek egy alkoholszondát.
Másrészt az előzmény érthetőbb, de a szándékos közúti veszélyeztetés akkor is megáll.
Harmadrészt a videónál csak a nemzetközi helyeslő kommentek nem is tudom ... érdekesebbek?
Nagy az Isten állatkertje!
@taga20: :D :D
Ennyire azért nem. :D
Ezt a számot anyám hallgatta sokat, szerintem még táncoltak is rá anno apámmal valamelyik művházban rendezett diszkóban. :)
@taga20: picit aktualizáljuk már a mai zenekínálatot, a floyd delicate sound of thunder című lemeze egy szovjet szojúz űrhajó fedélzetén feljutott az űrbe. ez 22 éve és 2 napja volt.

www.youtube.com/watch?v=eCB_INs2E24
@kekex: Hasonlóan érzünk. Én annyiban mentegetném egy kicsit a sofőrt, hogy valószínűleg ha nem ilyen határozott (jobb híján használjuk ezt a szót), kvázi betyáros, akkor simán felmásznak a kocsijára a harciasabb menekültek. Azt meg azért mégse. Ahogy neki sem szabad belehajtani a tömegbe, úgy nekik sem szabad engedély nélkül felmászni egy járműre.
@kekex: abban igazad van, hogy a kopasz csóka gáz, főleg mikor felveszi a gizda napgépét.

de az milyen, mikor mész az emhetesen vagy az emegyenesen és jönnek feléd a barmok?
@huzzadneki shakespeare:
.
Nem ügy.
Annak idején valószínű, hogy mindenki jelentett: Товарищ учитель , чтобы сообщить : размер класса сорок три хватает ...
@The real Donky:
.
Kapás utca, Bezerédy, Kispesten Ifjú Gárda ... ilyenek.
Égi lovas?
Na, milyen volt?
@parti_giano: látom te is hallgatod a klubrádiót:)
@Gábris szomszéd:
Ez a kebab és medve curva jó! Csípem a stílusát és összefoglalónak is az egyik legjobb.
"Az oroszoknak nem kellett volna a történtek után szétatomoznia vagy minimum szétlőnie a törököket?
De. Ha hülyék lennének. Csakhogy – áldassék érte az Úr és Allah neve! – Putyin egy hidegvérű profi: előbb gondolkodik, aztán lép. Mindannyiunk nagy szerencséjére. Akiben ilyen kérdés felmerül, az mostantól minden ébredés után rebegjen el egy “Köszönöm!”-öt Putyinnak, amiért az orosz elnök nem olyan hülye, mint ő."
En bloc mindenkinek (de jenokének2x)
Nagyon hujék vagytok:-))
Magyarország, így szeretlek.
De most már tényleg tolom...
@parti_giano: Floyd is igen jó. Azt tolattuk 'almatáborban' is, délutáni döglésnél. Nekem még megvan 1-2 albumuk kazettán is. Természetesen az akkori torrent, a duplakazettás magnó segített a 'letöltésében'.
@The real Donky:
Na jó, de onnan indultunk, hogy fizikailag kizárt, hogy a sofőrt kiakasztó, és az általa "letolt" migránsok közös halmazt képeznének, és a letolás oka kizárólag a migráns lét volt.
Az előzmények ismeretében a tett érthetőbb, de nem menthetőbb. És nem vagyok büszke rá, hogy az elkövető magyar.
@taga20: reggelente bezony, s szeretem ezt a viszaekintő részt.
@dr. jenőke (jenőke): Ezek nekem már kimaradtak. Én ott kapcsolódtam be az életbe, hogy Csili művház Erzsébeten. Tátra mozi. És én még voltam a Bástya moziban is filmet nézni. :)
@parti_giano: nézem az átévét, a havas a pályánt. eszt a huthgergely gyereket belegyógyítanám az üvegasztalba.

szét basz az ideg:))
@kekex: Igaz, ezzel nem is lehet vitatkozni.
Egy-két hülye miatt bosszút állunk a közösség többi tagján, mert épp ők vannak kéznél. Ezen filozófia alapján a történelem során rengeteg gaztettet követtek el, többnyire büntetlenül. :o/
@parti_giano: reggelente én is.
nekem a péntek a kedvencem, és nem azé mert péntek:)
@taga20: Pont azt nézem én is. Milyen sértődött nyervogást csapott le, mikor szembesítették vele, hogy ő csak egy talpnyaló. :)
@The real Donky: van azé az a pénz, amiért korpásodik a hajam, de huthgergely soha nem lennék.

van az a gát, amit:)
@kekex: Én is padlót fogtam tőle. Tényleg végig nagyon jó. :)
@kekex:
Meg kell a szívnek szakadnia... ott a bozótban!
propeller.hu/itthon/3174495-megszolalt-magyar-kamionos-aki-calais-nel
"Szerintem a tábor területén ezek a szarháziak kifosztják a szerencsétlenebbeket akik csak keserű képpel sóvárogva szégyenlik magukat valamiért… ott a bozótban."
meg ő az igazi menekülteknek szokott ám adományozni is.
Hja van a bozót, meg van a sátortábor, amiről szövegelt.
@kekex: és ez milyen?

"A kedden a török-szír határnál lelőtt orosz vadászgép miatt Oroszország számos gazdasági intézkedést léptet életbe Törökországgal szemben."

érted margit? nem orosz-szír, vagy orosz-török, hanem török-szír határ!

ez mi a szar?
@parti_giano:

" így kijelenthető, szeret elnézően mosolyogni."

Azt nem tudom szeret-e, de tud:)) Valószínűleg itt kezdődik a bölcsesség.

****

Meglepett, hogy nem ismered a mélymagyar kultúra termékeit.
Uszticsnak van ( embert még nem láttam benne, tehát lehet ez már múlt idő is) egy szittya boltja a belvárosban. Ha látnád a könyvkínálatot szemed kiugrana.Ennek a sok baromságnak csak töredékét hozza ide rdos és imola .Tényleg elképesztő, hogy mikre áldoznak papírt.

Lassan ez is lecseng, mint a Wass Albert-mánia.
@taga20: Én egy kicsit azért sajnálom szegényt, hogy ezt kell csinálnia. :)

Majdcsak jön egy megmentő, aki az ilyeneket nyugdíjba küldi.

www.youtube.com/watch?v=NR7dG_m3MsI

További kellemest!
@kekex:
.
A soviniszta nem azonos a masinisztával, ezt abból is lehet tudni, hogy a nagyobb pusztítást tud végezni, mint egy kisiklott vonat.
Könnyű hergelni az embereket háborúra, amelyre úgy mennek el, hogy fel sem merül bennük: nincs mindenkinek hazatérés.
És akkor álmélkodnak: hová lettek a rokonok, barátok, miért pont az én gyermekem, apám, testvérem?
Az első döbbenés: miért nem mehetek én, a rokonok és a többiek az atombiztos, bombabiztos vagy milyen óvóhelyre?
A többi meglepetés fel sem sorolható.
A legnagyobb meglepetés, hogy birodalmak tűnnek el.
Ki emlékszik már III. Ramszesz hadjárataira? Caesar hódításaira? A sor folytatható.
És hová lettek a hettiták? az asszírok? föniciaiak? vikingek? spanyolok?
Csak a régmúltból néhány példa.

Diktátor volt már több, mint elég, de csak egyről tud az emberi emlékezet, aki önként visszavonult, élni a magánemberek életét. Nem sokszor emlegetik nevét napjainkban.
.
Ma még nem Gyurcsányoztunk (eleget)
"„Korábban elloptak ezt meg azt, most ellopták a törvényhozást, törvényes lett a lopás” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc."
mno.hu/politika/nemzeti-konzultaciot-hirdet-gyurcsany-1316351
Hú, ez az idézet mennyire hasonlít Megyó tagnapijára. Melyik lehetett előbb? A tyúk vagy a tojás?
@parti_giano: Nem kicsit. Akkoriban azért jó volt gyereknek lenni.
@kekex: Én hiszek gyuriferinek. Lopás témában ő is elég hiteles személyiség. :)
@taga20: Haver az orosz-szír határ az merre van? :)
@kekex: ez valami vicc a részedről, me ako kurvára szarrá nevetem magam, ha lefekszel putyinnak, ako dagonyázz geci:)
@Gábris szomszéd:
.
Meghasonlottál?
Te hiszel Gyurcsánynak?
Csalódtam benned.
@kekex: Ez is jó volt. :)

"Jó, de azért a törökök ennyire nem hülyék… Szemmel láthatóan de. Bosszút állni ugyanis nem ilyen primitív és amatőr módon szokás, de kinek mire futja agyilag."
@Gábris szomszéd: vona és ajobbik meg a rubbelt váltja faszán:)
@kekex: vitya az elejétől ott van, ja és most is itt lopja a közöst!
@taga20: Azért B+ mert nem vagy még mindig elég liberális. Azok ugyanis tolerálják a másságot és ez eltérő véleményt is. :)
@taga20:
Jé, neked csak most kezd derengeni, hogy az oroszok a melegtengeri kijáratukért és a katonai támaszpontjukért avatkoztak be Szíriában? Ahogy a törökök a 20 türkmén lakosságú faluért? Meg azért, mert kilőtték az Erdogán-rokon olajbizniszét?
Tényleg olvasd el Gábriel kebab és medve linkjét. Nagxon érdemes!
@dr. jenőke (jenőke): "Csalódtam benned."

Ez ma egy ilyen nap. Előbb Imola most meg te és még az is kiderült, hogy áljobbikos libsi szar vagyok. :)
@kekex: Én szarrá röhögtem magam. :)
@Gábris szomszéd: haver látom te is kapizsgálod. mi a fasz kereset egy kurva orosz rozsdás vas a török-szír határon????

ja provokálunk, provokálunk, utána meg megy az arcoskodás ezerrel.
@dr. jenőke (jenőke):

Cincinnatus kétszer vonult vissza.
Hogy ne kelljen keresgélni (bocsi a smittelésért)
www.kerozingozos.hu/2015/11/28/a-kebab-es-a-medve/
@Gábris szomszéd:

Én nem csalódtam, mivel számomra egyértelmű, hogy Gyurcsányt tolvajnak tartod.
@vakapad: Feriiii és a lopás? Én ilyesmire gondolni sem merek. :)
@kekex: "Putyin egy hidegvérű profi: előbb gondolkodik, aztán lép. Mindannyiunk nagy szerencséjére. Akiben ilyen kérdés felmerül, az mostantól minden ébredés után rebegjen el egy “Köszönöm!”-öt Putyinnak, amiért az orosz elnök nem olyan hülye, mint ő." "

"Jé, neked csak most kezd derengeni, hogy az oroszok a melegtengeri kijáratukért és a katonai támaszpontjukért avatkoztak be Szíriában? "

haver, ekkora fasszopót már rég láttam. hozzád képest angyal egy normális csóka.

u.i.: remélem csak szívacc, me eddig normális voltál.
persze láttam má liberális alelnököt kifordulni:)
@taga20: Az egyébként megvan, hogy egy ország legitim vezetése hívta be őket és adott engedélyt a légterében való repkedésre a terroristák különböző hordáinak írtása végett? Ugyanez nyilván elmondható az amcsikról és a törökökről is. Utóbbiak amúgy Görögországba sem szoktak soha berepkedni. :)

"Nagyszerű, tehát az oroszok azt kapták, amit megérdemeltek.

Remélhetően ez komoly kijelentés volt, mert viccnek durva: a törökök évtizedek óta azzal vannak elfoglalva, hogy pl. a görög légteret – lehetőleg minél többször – megsértsék. Volt rá példa, hogy török/görög gép csobbant emiatt, de sokkal kevesebbszer, mint ahányszor eme logika mentén okot adtak rá. De ez semmi: Szíriánál maradva a törökök sértették már meg a szír légteret “párszor”, például a fegyvertelen felderítőjük lelövése miatt a törökök nagyon ki voltak akadva, mondván, hogy oké, hogy “esetleg és talán” volt légtérsértés, na, de ezért lelőni egy gépet milyen dolog már?! De ez is semmi: török gépek nem egy alkalommal sértették meg Szíria és Irak légterét az utóbbi időkben úgy, hogy mindezek tetejébe még harctevékenységet is folytattak az említett országok légterében: a helyi kurdokat bombázták. A lelőtt orosz gép viszont még a törökök szerint sem támadott török területre. Ha nem lenne egyértelmű: a törökök konkrétan s*gget csináltak a szájukból.
Aztán van itt még egy “kis” gond: légtérsértő gépekkel szemben nem ez az eljárás: ha a rádión történő kapcsolatfelvételi kísérletekre nem reagál, akkor odarepülnek mellé és jelzik, hogy “Húzz innen!” Az eljárásnak megvan a nemzetközileg elfogadott rendje, tehát a jelzés nem a készültség pilótája középső ujjának lengetésével történik: köztudott, hogy ez mit jelent, de az adott szituációban ezzel együtt is értelmezhetetlen. Nos, ez a “rutineljárás” maradt ki a törökök részéről, ami rendkívül kínos.
Még valami: 2-2,5 km átrepülése kb. 8,5 másodperc. Tűzparancsra, tüzelésre és találatra ez elég kevés: tehát vagy MÉG szír légtérben volt az orosz gép a tűzparancs kiadásakor és a rakéta indításakor vagy pedig a találat idején MÁR megint ott volt. Ez is marha kínos a törökökre nézve…"
@Gábris szomszéd:

Fellapoztam az "irónia" szócikket, hogy biztos legyek a dolgomban. Nem lettem biztos.
@taga20:
Ezt is érdemes elolvasni a "orosz-szír" határra csodálkozás közben:
www.kerozingozos.hu/2015/09/30/sziriaesazoroszok/#comments
"Már majdnem minden sínen volt – aztán felbukkant a málnásból a Medve…"
@taga20: Öreg ne légy cica, aki egyre inkább belegabalyodik. :)
@Gábris szomszéd:

Aztán fellapoztam az "összekacsintás", meg a "Tuggyuk mi asztat, amit tudunk" szócikkeket is, és most már kezdek megvilágosodni.
@Gábris szomszéd: hogy a vatikán, a te bandád lop az neked alap. ha valaki köztük már úgy érzi, hogy eszt a csilliárdot má ne lopjuk el a szegényektől, ako aszt rabosítjátok csuhások, mi?
@vakapad: Hát az élet nem habos torta ugyebár. :)

@kekex: Hasonlóan remek írás.
@taga20:
Már bocsi, de miért "faszszopás" a politikai realitások tudomásulvétele? Oroszország Szíriában a SAJÁT érdekeit védi. Ez tény, akkor is, ha esetleg nem teszik. Itt nem a lájkok számáról van szó!
@vakapad: Ugye milyen jó, hogy a blognak hála, egyre többen megvilágosodunk? Na persze taga kivételével. :)
@kekex: Amúgy ezt is érdemes elolvasni. Ezek a lapján még nyilvánvalóbb, hogy a törökök készültek és el volt döntve, hogy lőnek.

orientalista.hu/orosz-honvedelmi-miniszterium-ismerteti-a-lelott-vadaszbombazo-ellen-elkovetett-tamadas-tenyeit/

Lehet, hogy Ördogán sok Szulejmánt nézett a tévében? :)
@kekex: remélem te nem angyal egy klónja vagy!
@Gábris szomszéd: öreg, lehet hogy itt mindenki náci meg ruszki bérenc lesz, de én akkor is szívó benzines leszek:))
@taga20: Haver nekem nincsenek klónjaim. Egyszeri és megismételhetetlen vagyok. :)
@taga20: Ebben veled tartok. Nálam is csak az jöhet szóba. :)
@kekex: és magyarországban plö mit védett? csak nem a dolgozó népet? el mész te a picsába haver, de gyorsan gábris haveroddal egyetemben!!!!!!!!!!
@Gábris szomszéd: szerintem a jóisten is gyárt selejtet , és az te vagy:)

ezé gondolom én is, hogy nem fog megismételni:))
@Gábris szomszéd:
"Orosz honvédelmi miniszter ismerteti"
Akkor most olvasd ÚJRA a kebab és medvét, különös tekintettel a "C" verzióra"
Ez nem egy kinyilatkoztatás, hanem az egyik fél verziója.
Pl: "Az objektív megfigyelési adatok szerint, amelyek a légvédelemtől származnak, az orosz vadászbombázó nem lépte át a török határt"
De Gééééza! Te a saját szemednek hiszel, és nem nekem?
@Mariann19: "Igazságtalan is lenne, hogy az eu a kvóta rendszerrel szabja meg bármelyik menekült jövőjét. "

Európa, a saját polgáraival szemben sem igazságos.
A nemzetállamok rendszerével, szabja meg a jövőnket!
Miért legyenek kivételek a menekültek? Nekik nem muszáj, itt maradni.
nem gondolnám, hogy a törökök amerikai bólintás nélkül bármit is csináltak volna,
az oroszok franciáknak adott ajándék kutyáját megirigyelte Obama, innentől aztán alig várták, hogy betévedjen valaki a légtérbe.

Kár, hogy nem Kordáék közvetítik a szír partit, többet érthetnénk belőle.
@Orica Középföldi: Usztics, mélymagyar és szíriusz. Ehhez ennek semmi köze.

1956 gyermekkoromban volt ellenforradalomként definiálva. Pont. Aztán jött nem komenyista, mindjárt eszembe jut a neve, pozsgai, aki szerint 1989-ben mondta, népfelkelés volt. Aztán lett forradalom. Aztán lehet, hogy szimpla kágégés - ávéhás (tudom akkor már nem ez volt a nevük) provokáció volt.

AgitPRop és semmi több. Olvassátok tudós akadémiánk vahava (VÁltozáas-HAtás-VÁlasz) projektjét. Sok év, sok pénz, sok tudós akadémikus megélhetése (ma már csak angolul). Megoldást nem mondanak, de az elvet felismerik, a víz visszatartása A megoldás. Az eszközt nem ismerik, vagy nem akarják ismerni.

Ez nem Szíriusz, hanem a rögvaló. Higgyetek, amiben akartok. Elmondtam a rögvalót.

Jóccakát.
@taga20:
Ne mond! Mik vannak? Fölöttünk is lelőtt egy orosz gépet a török légvédelem? Vagy mijafaszvan? Hogy jön ide Magyarország? Az oroszfóbiád beteges, és megakadályoz a realitások tudomásulvételében.
@habakuk000: a ruszkik meg napi rendszerességgel tévednek, mint anno a kurszknál:)

putyin lapított, mint egy megszeppent pincsi!
@kekex: látom megjött a rubel haver! putyin faszát hajcsd félre, me belelóg a látómeződbe és bezavar.

bakker, te vagy számomra a legnagyobb zuhanás.

persze, ha bennihil vagy, ako majdnem megettem.
@taga20: bucika te hóülyének születtél és egyre hülyébb leszel a szikrák bekapásával egyenes arányban esetleg exponenciálisan???

ha szomszédod megközelíti a kettőtök közötti kerítést mert le akarja szedni a diót a saját diófájáról akkor te nem szoktad lelőni? vagy meddig közelíthet hogy te ne szikrázzál neki hogy javtvajamaty???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
és allah ak de hogy bár e vagy nem bár ha nem isznak szeszet akkó' meg minek a zegész ????
Elkezdtem tanulmányozni a Koránt nem korán, most, és mit olvasok? Kerítések választják el egymástól a versben megírt próféciákat, amit olvasni nem lehet, hanem szóban kell hallgatni. Akkor mi a bajuk a kerítéssel?
@Rodeo36: szerintem igyá még, me faszabb vagy , mint szoktá!

"ha szomszédod megközelíti a kettőtök közötti kerítést mert le akarja szedni a diót a saját diófájáról akkor te nem szoktad lelőni? vagy meddig közelíthet hogy te ne szikrázzál neki hogy javtvajamaty???"

te faszkalap, a szír-török határon mijen kurva kágébésorosz diófa van te kágébés turha?
@rdos:

Azt hiszem Usztics ezt a vízügyet nem ismeri,nem szakmabelinek ez érdektelen, de vadul genetikázik. Több okosságra nem volt módja, mert ketten is kivonultak élő adásban a stúdióból, amitől láthatóan összement a pali:)

A héber-magyar gyökvalóságra utaltam,mint marhaságra, amit egy unatkozó htb fedezett fel.
@kekex: Én nem állítottam, hogy ez lenne a kinyilatkoztatás, de valahogy jobban elhiszem mint Ördogánék hazudozásait. :)
@Imola Helyesi:
Ja, nem a próféciák maguk a kerítések, szurák. Már nem csodálkozom, hogy ilyen primitívek ezek a migránsok, ezer évig tömték a fejüket az imámok, mert olvasni nem lehet nekik a Koránt sem korán sem most.csak hallgatni. na már most ahány imám, annyi imán nőnek fel.
@Gábris szomszéd: szerinted putyin nem hazudozik, mint a vízfolyás?

te egy barom vagy!!!!!!!!!!!!
@Imola Helyesi: ebola , ezer évig tömték az agyatlan agyatokat a köcsög papok, te meg itt primitívezel?

vegyél vissza hülyegyerek!
@taga20: Aki itt igazat beszél az csak te lehetsz. :)
@taga20: 86 óta vagyok katlik, de sosem találkoztam az egyházban olyan köcsöggel mint te. :)
@Gábris szomszéd:
Nos, én a radarképnek hiszek, és a 2-3 km-es berepülésben, továbbá abban, hogy az oroszok leadják a repülési tervet a szövetségeseknek az incidensek elkerülése érdekében (igen az USÁnak is) és ilyen rövid idő alatt csak akkor lehetett lőni, ha a repülési tervet ismerték a törökök (valahonnan - na honnan?)
Továbbá abban hiszek, hogy a magyar grippenek az orosz repülőket "elfogják" azaz udvariasan kikísérik a légtérből, ahogy az szokás békeidőben, és nincs az a hadaró ember, aki 17 másodperc alatt (annyi a 2-3 km megtétele) el tudja 20-szor hadarni a figyelmeztető szöveget.
Továbbá a kereskedelmi repülő KERESKEDELMI csatornán fogta a figyelmeztetést, és csaxolók, hogy a katonai még csak véletlenül sem egyezik azzal.
De amúgy egyik kutya, másik eb, viszont az erősebb kutya kefél. És Erdogán már sajnálkozik, főleg mióta megtudta a szankciókat is.
@Gábris szomszéd: terelsz geci, és eszt te is és az a kibaszott rodeo is tugya! mosdatjátok eszt a kibaszott gecivityaklón putyint, nap nap után. és utána haza mentek, megsimogatjátok a gyerekeket, a kutyát a macskát, és fasza trógerek vagytok, ahogy belenéztek a tükörbe, mint dávidibolya a borotválkozó tükörbe:)
@Gábris szomszéd: hát haver, nem tudom neked ki a köcsög, de ha te nem tapasztaltál ilyet( a vakbelemet szétröhögöm :))))))
ako kérdezd má meg az ír kollegáidat!

angyal, ne menj szembe az autópályán, me kinyiffansz:)
@taga20:
pontosan arról a diófáról beszélek csak te vesztetted el az agyadat vagy??? sohasem volt???

ha ilyen kifejezéseket használsz mint: "turha" akkó' emberszámba sem veszlek...és ne igyál ma már többet mert átláccó lett a füled és kong a fejed mint a köcsög mikor kiisszák belőle a söröt

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

te egyre szerencsét6lenebb leszel és már régen alúl múltad önmagadat pedig asszittem aszt soha senki sem lesz képes

ne erőlköggy nem megy ez neked
@kekex: Szerintem egyetértek az általad leírtakkal. :)
@kekex: és azt sem tudja nekem senki megmagyarázni, mégha taga ezért engem is ruszkiribancnak fog nevezni, hogy katapultáló pilótát kulturállamokban nem szokás lelőni, és nem szokás a holtteste felett vihogós fotót csinálni, vagy azért mert orosz, már mindent lehet?....fel vagyok háborodva!!!
@kekex: "De amúgy egyik kutya, másik eb, viszont az erősebb kutya kefél. És Erdogán már sajnálkozik, főleg mióta megtudta a szankciókat is. "

édesistenem, putyin és a gazdasági szankciók.

ha nem lenne olaja és gáza, aszt se tudnánk merre van moszkva.

oroszország egy szégyen, amit művel 100 éve. egy szar!
Egyébként az oroszok 2 hét alatt hazapucoltak 90ezer orosz turistát Egyiptomból (780 tonna csomagot külön katonai gépekkel), most tiltólistára kerül a török tengerpart is. Ez idegenforgalmilag elég jó lehetőség lenne, majd figyelem, hogy melyik ország profitál belőle. Esetleg Görögország?
@taga20: Haver az érdi esztergályosok mióta támogatják a vahabista terrorista faszokat és mióta szapulják azokat, akik ellenük harcolnak igencsak eredményesen? Szedd már össze magad, vagy ennyire megártott az érdi minaret a mecset utcában? :)

www.erdcenter.hu/pub/ec/erd/muemlekek/minaret.html
@Rodeo36: te isten barma, erre válaszolj!

te faszkalap, a szír-török határon mijen kurva kágébésorosz diófa van te kágébés turha?

mínusz turha, ha ilyen finnyás lettél:)
@Gábris szomszéd: eszt a vahabista pista cuccot hol olvastad tőlem barátom? ha megmutatod hálás lennék neked.

még egy körre is elviszlek:)
@Rodeo36:

British Columbia-basznádra is mehetnek a menekültek. Justin hippi boy várja a szír családokat és a melegeket. :-)

index.hu/kulfold/2015/11/25/25_ezer_sziriait_fogad_be_kanada/
@taga20:
Visszaállítják a vízumkötelezettséget, tiltólistára teszik Törökországot idegenforgalmi szempontból, hazazargatják a török munkavállalókat. NEKEM nem fáj, de Erdogán már vonyít, és ő jobban tudja hol viszket neki!
@taga20: ezt én kikérem magamnak annak a 20 millió halott katonának a nevében, akik elkergették a nácikat, szégyeld magad!
@taga20: ezt én kikérem magamnak annak a 20 millió halott katonának a nevében, akik elkergették a nácikat, szégyeld magad!
@evasanyoca: Akik ezt tették azok közül már elég sokan alulról szagolják az ibolyát. Mondjuk a parancsnokukkal sem fognak mostanában életbiztosítást kötni az alkuszok. :)

napimigrans.com/alpaslan-celik-nevu-torok-allampolgar-bandaja-vegzett-az-ejtoernyos-pilotaval/
@Imola Helyesi:

A mai valóság. Már mindenki olvasata. És te??

huppa.hu/konok-peter-hinnetek/

Uccse érted, más a zagyad!!!! :-)
@taga20:
Te meg inkább zenéljél.
Bizony primitív az, aki nem használ kaput, átugrik a más kerítésén, lefekszik az autópályán, letarolja a más gyümölcsösét, veteményesét, megbénítja egy ország forgalmát, bevarrja a száját, kövekkel dobálózik, most meg lelő egy ártatlan pilótát.
Erdogán elsősorban muszlim, utána török.
Egyébként nekem nem tömték a fejem a papok, de azért tartom nagyjából a tízparancsolatot, kivéve első hármat.
Te is tanulj egy kicsit belőle, ne használj durva szavakat, attól nem leszel nagyobb.
De nehogy a Koránt vedd elő, már késő van ahhoz.
@taga20: A revolúsönnel? :) Én amúgy folyamatosan azt olvasom tőled, hogy azokat ekézed, akik végre hatékonyan irtják a terroristákat és módszeresen basszák szét anyagi forrásaikat is. Ez utóbbi közvetlen következménye amúgy a török akció.

napimigrans.com/az-iszlam-allammal-uzletel-erdogan-torok-elnok-fia/
@taga20:
Ha nem látnál vöröset, és ELOLVASTAD volna a kebab és medvét, akkor lenne arról fogalmad, hogy MÁR keményen belegyalogoltak a szolid kis Isis-Török olajmutyiba is az oroszok. A többi szankció azt fejeli.
"nem is olyan régen az oroszok leamortizáltak 500 olajszállító teherautót, amelyek addig az ISIS által lopott és “kedvezményes áron értékesített” olajat szállították. Véletlenül és jellemzően pont Törökországba. Aztán “baja esett” pár finomítónak és olajtárolónak is. A török energiaügyi miniszter amúgy a török elnök veje, tehát az oroszok “kovbojkodása” konkrétan a családi kasszának is fájt. Soroljam még? Az Iszlám Állam “kereskedelmi forgalma” jórészt a török-szír határon át zajlik; az Iszlám Állam tevékenysége Törökországnak előnyös; Törökország a jelenlegi rezsim regnálása óta iszlamizálódik; az Iszlám Állam és a kurdok harcolnak egymással, tehát nem is lehet kérdés, kinek szurkolnak a törökök, satöbbi.
Tömören: az oroszok beleköptek egy gigantikusat a törökök levesébe, ami erősen zavarja azt az elképzelést, hogy majd “feltámad az oszmán birodalom”.
@kekex:
Merkel anyánk pedig még most is tartja magát ahhoz, hogy a törökökkel kell egyezkedni.
@evasanyoca: te ruszki vagy? de csak egyszer válaszolj az is elég lesz.

és azokért nem kéred ki magad, akiket a ruszkik vittek el 1945 és 1956 között.

te szerencsétlen, azé tartunk itt, me a kibaszott geci ruszkik itt maradtak 45 után. lehettünk volna ausztria, de mi rákosi pajtás országa lettünk.

aki eszt utólag védi, a maffia putyinnal együtt az egy ....!

csak durvát tudtam volna ide írni, de inkább nem.
@huzzadneki shakespeare:
pontosíccsunk
Alberta basznád 50 kisváros + egy 6000 fős kiürített katonai kiképző tábora 12 fős barakkokkal

Saskatchvan basznád ugyanaz
Manitóba basznád tökugyanaz,

ott már múlt héten -28 fok volt és hózápor meg a jegesmedvék farkasok portyáznak az uccákon

BC és ON is szóba jött de nincs hová berakni a vizsgálati fogság és egészségügy karantén idejére ami minimum 6 hónap

ezek után a hippy nem is olyan mint gondolod

és ha nincs magán sponzoruk (családonként 27000 dollár visszavonhatatlan betét és eltartás ami plusz 35000 dollár évente családonként az első 10 évre) ha állami bevándorló akkor dolgoznia kell hogy lakni tuggyon

brühüyyy

kkkkkkkk
máskor nézz utána mitől hőzönx, bár megjegyzem nem értek egyet a Justin nal még ha nem is Bieber
@kekex: értem amit monc haver.

egy kérdésem van, ako a ruszkik mé nem az isist bombázták a kezdetektől?
@habakuk000:

Most válaszolok csak, mert én is dolgozom.

1,2 pont jogos.
A 3 pontnál helyesbítenék. Nem vakkomondoros, hanem hímsoviniszta. Elnézést a pontatlan fogalmazásért.
Egy vita közepén a "nőből vagy, s ezt le sem tudnád tagadni" frázissal élni nem egy elegáns dolog. Ez rosszabb Gábris te kis butusánál.
Ahogy vitapartnered megfogalmazta, én sem értem, miért kell belekeverni a nemi identitást.
Ha történetesen férfi, vagy hermafrodita lennék, akkor sem hagytam volna szó nélkül ezt a fordulatot.

Ebből kifolyólag nem női mivoltomban éreztem zavarónak, hanem kommentelőiben.

A 4-es pont a hab a tortán.
" ha valaki női mivoltát hangsúlyozva sütkérezik a hódolók dicsfényében"
Nem értem. Egy politikai-közéleti blogon hogyan lehet hangsúlyozott, vagy hangsúlyozatlan női mivolttal hódolói kört építeni?
Nemcsak felvállalom "kevésbé ragyogónak képzelt" tulajdonságaimat, hanem néha meg is fogalmazom.
Ez a blog szembesít nap mint nap velük és arra ösztönöz, változtassam meg, vagy fogadjam el őket.
Tükör. A kommented is az.
Köszönet érte.
@taga20: Ácsi félkegyelműkém. Putyin nem Sztálin és Oroszország nem a Szovjetunió. Megint lemaradtál 25-30 évet? :) Másrészt ebben a felszabadítósdiban a Dohány utca környékén azért ne légy olyan hangos. :)
@taga20:
ugye volt egy a győztes nagyhatalmak által 50 évre aláírt megállapodás mely szerint levédiabsznád orosz övezetbe tartozik és még sokan mások (KGST)
azaz köszönd meg usa GBR francia barátaidnak hogy eladtak téged te idióta barom állat és seggfej a 12. hatványon

eszed ugye zsebben hordod a használt rágógumid mellett

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: Haver őket is bombázták és bombázzák. De ha elolvastad volna a cikket, erre is választ kaptál volna. :)

"Mi a megoldás?

Leginkább a törököknek kellene eldöntenie, hogy NATO-tagként a terroristák ellen kívánnak harcolni, vagy a terroristákkal karöltve a saját pecsenyéjüket sütögetik, miközben a “fehér ember” felé eljátsszák, hogy velük vannak. Ugyanígy a NATO tagállamai is felismerhetnék, hogy Törökország a szervezetben valójában egy “rés a pajzson”, de amíg a NATO egy jelentős része “potyautasokból” és jajveszékelőkből áll, addig erre nem fog sor kerülni.

Na jó, de az oroszok is a felkelőket bombázzák a terroristák helyett!

Naná: aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók – így aztán az iszlám szerint pokolra jutnak. :) Magyarul: lévén a felkelők gyakorta érhetőek tetten (az egyetlen kurdok kivétel) azon, hogy az Al-Nuszrával vagy az Iszlám Állammal kooperálnak, így kellemetlen és felettébb sajnálatos módon az oroszok teljes joggal jutottak arra a következtetésre, hogy “ezek mind terroristák”. “Mérsékelt” és “demokrata” felkelők, mi?! Ugyan már…"
A sok migráns meg ne itt pofázzon meg lázadjon, hanem menjen haza és harcoljon az ellenségével.
@huzzadneki shakespeare:
még valamit -csak hogy tudd- tegnap bejelentette egy dúsgazdag kanadai hogy 5 családot sponzorál erre elkölt első nekifutásra 1500000 azaz másfél millió dollárt, és abban a napi ellőátmányuk meg az egészségügy (ha nincs Health Card-juk és nincs!!!!!!!!) akkor évente 60000 dolcsi

tegnapi CP24 hír részletezve

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tájékozóggy mielőtt köcsögösdit versenyzel @taga elvtárssal
@Gábris szomszéd: hol? ja hogy putyin evtárs a nem isist irtja és eszt szóvá teszem?

mi a gond haver, te mint áljobbikos és a "rendes" jobbikosok mindig aszt dumáljátok, hogy az egyenes az egyenes, ako mi fáj?
@taga20: Ezt megint benézted. Arról írtam ill. idéztem hogy őket IS irtja. (nagyon helyesen)
@Rodeo36: köszönjük neked, te féreg, aki ebből lehúzta a maga tejfelét.

hogy nem bujdosol el te tróger, azzal a pénzel amit innen kiszívtál, hanem még kibaszott nagy arcal még a gazdáidat véded.

remélem arccal lefelé földelnek el evtárs! vagy kapsz egy jégcsákányt!
@taga20:
Hát azért apóca, mert az ő érdekük a nekik katonai támaszpontot és kikötőt biztosító Aszad támogatása, amit legjobban az Aszad ellenzékének ritkításával szolgálhattak.
De most is adott Hollandenak egy térképet azzal, hogy "Tessék, mutassa meg, hol bombázzanak" Ami nem is olyan egyszerű kérdés, mert a "mérsékelt" ellenzéki forradalmár
nehezen különböztethető meg az Ísistől, egykutya fanatikus muszlim mind!
@huzzadneki shakespeare:
ja tehát: ha nincs egészségügy kártyájuk, és nincs akkor mindez a sponzor által fizetendő

BC és ON mellett New Foundland és PEI meg a keleti tartományok együtt is bejelentkeztek, mert lakó hiányban szenvednek de ott az a divat, hogy mindenki saját maga épít házat és farmot és gazdálkodik, az atlanti tartományok csodaszépek mint észak skócia de ilyentájt mér a fókák és rozmárok tanyáznak a szárazon éa belugák vadásszák az úszókat akik a jéghegyek között eveznek halászva, lehet halászni tengeri rákokra és halra nagyon gazdag a tenger csak arrafelé a az Atlanti pocsolya 15 méteres hullámokat vet és a mínusz 5 celziusz mínusz 45 nek érezhető a sós szélviharban ami 68-89 km/óra

nagyon jó krumpli terem PEI -on az láttya el egész kanadát krumplival

nézz utána ezeknek a gúőglin vagy Google Earth-ön akkor majd kicsit másképpen beszélsz

itt sok szerető ember van aki hoz áldozatot (salvation Army az csodás) már gyűjtik tonnaszámra a használt mosott ruhát és cipőket meg játékokat és élelmiszert a nyomorgóknak aki az éáletéért fut az legyen biztonságban, de köszönnye meg amit kap

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Hőzöngxik a lóf@sz!!

Orbán is a gazdagoknak árulja 300.000,- EUR-ért a letelepedési kötvényeket, és én sem értek vele egyet.

Pesten meg egy fok volt, havas eső esett, és a rövid szőrű kutyáknak kattogott az álla.
@Gábris szomszéd: angyal az első hónapban 90%-ban az ellenzéket írtották, csak akkor lett nagy felvilágosodás, mikor leszedték egyiptomban az oroszgépet.

persze a malájgép az nem verte ki a biztit. ott ment a sikamika, ala putyin.

ennél a kurva maffiafőnöknél, maksz kimdzsondzsuva nagyobb tróger.

és ez ossza az észt, és te rodeo, ja és az új ruszkifan kekex agyon lájkoljátok:(
@Eszter jött:
A 3. pontnál ne helyesbíts. A "vakkomondor" ugyanis olyan hímsovinisztára utal, aki ezt brutalitással juttatja érvényre.
Bevett köznyelvi fordulat az egyszeri fidesznyik védekezéséről a 8 napon túli látleletek esetén.
Azaz hímsovinizmus a köbön. Nem kell belőle köbgyököt vonni!
@taga20: Ha az igazsággal nem tudsz mit kezdeni (a nyugat eladott minket, stb.) akkor legalább vadbarom ne légy.
@kekex: "forradalmár
nehezen különböztethető meg az Ísistől, egykutya fanatikus muszlim mind! "

de egy kibaszott tróger vagy, és ha beállsz a borotválkozótükör elé te is látod!
@taga20:
tudod bucika kis köcsögöm, hogy semmim közöd hozzá...és kitalálsz baromságokat mert eszed híjján ökörségeket höröx...szerencsétlen

szóval -szerinted- most annak a törökörszágnak és erdogán nevű köztörvényes bőnözőnek van igaza az oroszokkal kapcsolatban miközben a NATO és a nyugati hatalmak olyan keményen lebaszták, hogy most két szék között az asztal alól sikoltozik ez az egy parittyázás legalább 100 milliárd dollárjába kerül neki, segítesz neki??

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

1956 ban a nyugat eladta a magyar forradalmat az ellneforradalmat és a gittegyleteket is eccerre és aszon'ták a nagyiminek hogy nyasgem, de nem nyasgem lett, hanem kötél,,, mivel nem volt villamosszék azalatt a zusa ban ment a mekkártizmus amihez képest a sztálini hatalmi téboly egty vidám bakfisbál volt zsúrfiúkkal

de neked magyarázzam, te mindent jobban tucc mint a pesti primadonna bár te sem príma sem donna sem DON nem vagy nem is voltál soöha de hörögj még olyan jól röhögök a büfögéséseden

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: Honnan veszed a hülyeségeidet? Az első perctől kezdve a pisiseket is irtották, ahogy a többi faszt is természetesen. Amúgy meg jó lenne nem elfelejtened, hogy egy független ország legitim kormánya hívta be őket és kérte a segítségüket.
Arra a logikai bukfencre ne is pazarolj energiát, hogyha nem irtották a pisit az elejétől fogva, mijafaszért robbantották fel a ruszki civil gépet a vahabista barmok? Ja tényleg csak utána világosodtak meg hogyne. :)
@Gábris szomszéd: ki adott el kinek? ki a bűnős? az áldozat? eszednél vagy?
ártu mennyé anyádba!
@taga20:
Na még egyszer, mert ismétlés a tudás anyucija: REALITÁSOK figyelembevétele nem azonos az azokkal való azonosulással vagyxű azok lájkolásával.
Ahogy Churchill elvtárs mondta: "Aki szereti a virslit és a politikát - ne nézze meg, hogyan csinálják!"
Egy országnak (főleg, ha nagyhatalom) nem barátai vannak, hanem érdekei.
És Oroszország "lágy hasa" csupa iszlám országból áll (volt SZU köztársaságok) ahol Törökország nagyon nyomult az elmúlt években. Ezért (na meg a csecsenek miatt is) az oroszok számára szerintem minden iszlamista egykutya, akár "mérsékelt" akár nem.
Mert Oszama is hogyan indult?
@Rodeo36: "szóval -szerinted- most annak a törökörszágnak és erdogán nevű köztörvényes bőnözőnek van igaza az oroszokkal kapcsolatban miközben a NATO és a nyugati hatalmak olyan keményen lebaszták, hogy most két szék között az asztal alól sikoltozik ez az egy parittyázás legalább 100 milliárd dollárjába kerül neki, segítesz neki??"

szóval -szerinted- most annak a oroszrszágnak és putyin nevű köztörvényes bőnözőnek van igaza az törökökkel kapcsolatban miközben a nyugati hatalmak olyan keményen lebaszták, hogy most két szék között az asztal alól sikoltozik ez az egy parittyázás legalább 100 milliárd dollárjába kerül neki, segítesz neki?? EMBARGO+OLAJÁR!
@kekex: értem, ako csak egyet kérdezek, me te olyan szakértőnek láccol.
ukrajna?
@Gábris szomszéd:
Na, ezt azért mégse!
56-ban is "behívta őket Kádár (csak már bent voltak). Afganisztánba is "behívták" őket, behívókkal tele a padlás!
Szíriában ugyanúgy bent voltak, mint náluk, csak még több érdekük fűződik a bennmaradásukhoz. Ha ezt az ellenzék biztosítaná, akkor ők lennének a "behívók"
Évszázadok óta küzdenek az oroszok térségben a tengeri kijáratukért. Nem most fogják feladni.
@Imola Helyesi:
tedd őket a na gyorsan aszád ra és küldd őket oda...vagy reptesd???

vagy legyen mint manapság mér felébredtek a németek, svédek, dánok, norvégok hogy csak kifelé van út mert mindenki hasszán és mindenki 1995 január 1-én született viharmuzulmánon a turbán alatt fél méterrel ak bár vagy all ahhhhhhhhhh de nem majd lesz valami pró féta (ja az meg görög sajt) szóval vidámság és tréfa

meg kalamajka

te mit tettél ezért meg ellene???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@kekex:

az usa mit is csinál a perzsa öbölben meg a Hormuszi szoroösban (beszorúlt???) meg a Fekete tengeren neki az nem beltengere???

meg helsinki sem New Yorrk belvárosa és Istanbul sem Atlanta alsó

szóval???
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mindíg az oroszok a hibások még akkor is ha ott sem voltak, és miért? mert a nyugaton aszongyák és az indok??? "csak"
@Rodeo36:

"1956 ban a nyugat eladta a magyar forradalmat az ellneforradalmat és a gittegyleteket is eccerre és aszon'ták a nagyiminek hogy nyasgem, de nem nyasgem lett, hanem kötél,,, mivel nem volt villamosszék azalatt a zusa ban ment a mekkártizmus amihez képest a sztálini hatalmi téboly egty vidám bakfisbál volt zsúrfiúkkal"

cicus nem tucc kibújni a bőrödből! kövért utálom, mint a szart, de egyben igaza volt.

kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
@taga20:
Melyik része? Mert lassan úgy létezik, mint a középkori magyar királyság: három részre szakadva. És Erdogán lelőtte a déli áramlatot is, amit a ruszkik rajtuk (és részben rajtunk) keresztül vezettek volna, viszont vagy 10 futottak még uniós ország siránkozik az északi áramlat miatt, ami kikerül Ukrajnán kívül egy csomó K.európai országot is.
Mondom: ÉRDEKEK.
És amikor ennyire szerteágazó és ellenkező érdekek ütköznek, nincs egyszerű válasz egyetlen kérdésre sem.
De hogy világos legyen: Erdogán a mi seggünkbe is durrantott egy gázosat, már csak ezért sem tudom jófiúzni!
@taga20:
a zembargó és a szankciók azoknak is ugyanolyan mértékben fájnak akik csinálják...... de ne tudd mert nem tudod felfogni

egyébként az usa és az oroszok az embargóban is vidáman kereskednek csak európa van szopóágon mint tei is itt a taxidermia terméken kisköcsög

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a világgazdasághoz annyit értesz mint a matolcsi a két kezes sakkhoz
@kekex: az oroszok, bármelyik országot bombázhatják, ha (szerinted) a saját érdekeiket védik?
@Gábris szomszéd: nem szóltál eddig, hogy te vagy kekex.
@kekex: Természetesen nincsenek illúzióim, hogy a ruszkik ugyanúgy nagyhatalmi érdekeik mentén járnak el. Az egyetlen bibi a történetben, hogy a Szíria tönkretételében érdekelt országok, olyan erőket keltettek életre, amely ellen minden józan embernek és országnak fel kell lépnie.
@rdos: "Elmondtam a rögvalót."

mert te, a birtokában vagy ennek.
szerinted.
@taga20:
eszt a kövérnél senki sem tudhattya jobban nála nagyobb kommenyista csak a pozsgay elvtárs és az orbángeci aki besúgó és buzi volt a belügyben mindenki 3x naponta megdugta és szopatták is hogy legyen kisdoktorija mert asse ő írta

szóval most hogy is van a ...
te!!! mondd bucika tudod te mi a kommenyizmus??? meg a marxizmus?

vagy a liberalizmus??? és a fasizmus (ott levédiabasznádon alcsúttól Marseilles ig

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: szerintem a köcsög kérdést rád nézve ne feszegessük!

egyébként, köcsögözhetünk, köcsög, ha igény van részedről:)
@taga20: Ne légy lüke én ártu vagyok. :)
@Gábris szomszéd: rendben, hirtelen úgy tűnt:)

de kekexevtárs se tűnt eddig evtársnak. változik a világ, nem mondom:)
@Gábris szomszéd: "86 óta vagyok katlik"

ez olyan magas labda, hogy nem lenne fair, leütnöm.
de lehet, hogy simán, öngólnak minősítik.
@taga20: Benned is kéne már, hogy változzon a világ.:)

@punkfrog™: Szerintem nem öngól, de hát a vélemény szabad.
@Rodeo36: "ha ilyen kifejezéseket használsz mint: "turha" akkó' emberszámba sem veszlek"

de finnyás lettél!
a saját kommentjeidet, nem te írod?
@Gábris szomszéd: ja most látom! anyád a köcsög!

azé van bőr az arcodon, mint a bolhásnak. telibe veritek és rá fogjátok a másikra, tiszta fityesz attitűd:)
@Gábris szomszéd: csak a gerincem olyan mészköves:)

szerinted az oroszoknak kéne hajbókolnom? eszednél vagy spion?
@taga20: Kedves szaktárs, azé ennyire ne dobd el magad...:)

"remélem arccal lefelé földelnek el evtárs! vagy kapsz egy jégcsákányt!"

Multkor má jóba voltál Rodival, ezt azé nem érdemli....

Bocs hogy beleszótam.....
@taga20: "csak a gerincem olyan mészköves:)"

Az főleg. :) Amúgy ebben a háborúban kijafasznak akarsz hajbókolni? Nekik esetleg?

alfahir.hu/szaud_arabia_maga_az_iszlam_allam
@kekex: szerinted normális, a putyini reakció?
háborús zónában, (ahová önként mentek), lelőtték egy gépüket.
ő küldte oda őket.
mire számított?
veszteség nélkül, megússzák?
@evasanyoca: évike drága, mekszikóba nem vágunk jégcsákányt a honfitársunkba, londonba meg nem baszunk bele polóniumot a honfitársunkba. persze, ha maffia vagyunk, ako enézést, ha öreg vagyok, de kommentelek, ako meg....kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mér kell letérdelni mindenért?
@öregmatróz: én is éreztem, hogy túl toltam, de ez a kibaszott csöves mindig kiakaszt.
@Gábris szomszéd: ártu, alfahírt nem nyitok meg, ezé nem tudom megnyitni a vitát:)
@taga20:
Angyalkáról nem nyilatkozhatom, de eddig úgy tudtam, hogy férfi. Én meg nő vagyok, és már elég régen kekeckedek vele.
És sokszor marhára nem tudunk egyetérteni (legtöbbször túl barna nekem a vonakondához húzásával) a belpolitikában. A külpolitikában realistább - ezért tudunk most egyetérteni.
De az azonosságtól igen-igen messze állunk.
@taga20: te repeszted a köcsögöt pedig te magad vagy az, hogy énrólam te miket talász ki az a tréfa és a vidámság főggye...

egyébként amikor így be vagy szittyózva akkor mindíg egyre rosszabb leszel, pláne köcsögnek...

ilyen selejtes köcsögöt én még nem láttam ugye kedves @taga elvtárs

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

kaptál erősítést másik köcsögtől békáék is beszállnak a köcsögbe
@punkfrog™: Ne magadból indulj ki, ha hülyének nézel másokat. :) Szóval a ruszkik soha nem gondolták azt, hogyha háborúba mennek ott nem lesz veszteségük.

A mostani eset viszont nem túl szokványos ezt te is beláthatod.

Először is ugye a terrorellenes koalíció egyik tagja hátba lövi a másikat, (kitől is kapták meg a repülési terveket?) aztán pedig a földön ólálkodó igazi nagy "harcosok" nemes egyszerűséggel lelövik a katapultált pilótát még a levegőben, ahogy az "mérsékelt ellenzéki felkelőhöz" illik.
@taga20: Pedig nem szégyen ott is megismerni a véleményeket.:)
@Eszter jött: ne haragudj, hogy férfiként, bele vau, de

"nőből vagy, s ezt le sem tudnád tagadni"

ez nem egyértelműen dehonesztáló, egy férfitől, egy nővel való vita közben(sem).
@punkfrog™:
Egy bombázás után hazatartó, lényegében fegyvertelen gépet egy állítólagos szövetséges? Erre elég realista minősítés volt a "hátba támadás" Azt hiszem ilyen kétszer volt: először és utoljára. Mert másnap odavitték a modernebb légi fedezetüket.
Ha belegondolsz, repül ott több náció gépe is és nem hiányzott, hogy lőparancsot kapjanak az orosz gépek minden pingre! Mert Murphy már megaszonta: ami elromolhat, az el is romlik!
@taga20: Amúgy meg mijafaszt vagy beszarva egy neves algériai író és Közel-Kelet-szakértő, New York Times-ban megjelent elemzésétől. Erről szól ugyanis az írás, amit te ugye nem vagy hajlandó megnyitni.
Na ez a ma esti pengeváltásotok jó volt.

Szerintem ebben az egész géplelövésben a legnagyobb disznóság az ejtőernyős pilóta lelövése volt.

de ezt is valami terrorista csoport követte el.
@kekex: "Egy országnak (főleg, ha nagyhatalom) nem barátai vannak, hanem érdekei."

na akkor, ezek után, egy rossz szót se az USA-ra!!!
@Rodeo36: köcsög barátom,ha te mondod, mint kanada legnagyobb köcsöge. nem vitatkozom veled:))

én selejtes köcsög vagyok, te meg profi köcsög vagy. nyertél:))
@Rodeo36:
Ne mán! taga szerint orosz faszszopó vagyok, szerinted meg usa pepitában. Szívás!
Holott csak próbálok egy saját világképet kialakítani az általam elérhető forrásokból. És tényleg az a rendező elvem, hogy egyik kutya, másik eb és egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Azaz majdnem mindig látatlanban is a "C" verziót preferálom.
@Gábris szomszéd: a "nyugat", a saját érdekeit védte!
vagy ezt, csak az oroszoknak szabad?
@punkfrog™:
Ha valamire súlyozottan irányadó, hogy nem a barátai, hanem a saját érdekei vezetik, az éppen az USA. (aztán Oroszország, Kína, stb.)
Remélem ez nem tartozik a tilalmas "rossz szavak" közé?!
@öregmatróz: még igazad is lehet. csak akkor az milyen, hogy az ellenzéki újságírókat, akik persze oroszok, szépen levadásszák. és nekik még szu-24-ük sincs.

ako, hol az igazság vagy a gazság?
@punkfrog™: a nyugat az arrébb van, mi meg a kelet vagyunk! édesfaszom, az ilyen angyal, kekex féle arcokat azé bevetném sziria alsón.

egyből szeretnék a hanyatló nyugatot, és tűzet okádnának a ruszkikra
@öregmatróz: Nem egészen hiszen ők voltak ugye a "mérsékelt felkelők", kb. mint az a moderált FSA forradalmár, aki korábban elesett szír katona szívéből lakmározott. Szóval a nyugat szerint ez a bagázs az, amelynek váltania kéne majd a jelenlegi szír vezetést.
@taga20: elég lenne nekik Moszkva, ellenzékiként!
@kekex:
drukkolok neked, hasonlóan látom, de -mint már mondtam- én pártos szellem vagyok bár Ariel!!!

a világ kibaszott

tanuld eszt meg de előtte -persze- műfordíccsad magadnak:
"la vida es muy puta aprende a follartela"

én maradok kicsit közelebb az egyik sarokponthoz, de az ne ijesszen el....

és kúrvára jól szóraxom azon, ahogy "egyesek" hörögnek

össze kellene fognunk???
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

magyarokkal???

tapasztalatom asztatatatatat mutogattya, hogy lehet megállapodni csak utána senkit sem szabad kiengedni az ajtón, mert ahogy a küszöböt átlépi...

a többit ugyi te is t'odd

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

meg a zokogás
@taga20: Ott először az ide "menekült" szíreket vesd be, akiknek 80%-a egyedülálló fiatal férfi.
@taga20:
akkor ez most a köcsögök versenye te már befutottál én még el sem indúltam...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

te hogyan képzeled eszt a köcsögséget magad részéről??? melegen? hidegen vagy langyosan?
@Gábris szomszéd: hova? ide haver? plö. gödöllöre? majd csinálunk egy nemzeti konzultációt:)
@öregmatróz:
szia marinero viejo, muchisimas gracias por tu suporte vamos reir conjunto sobre los sincerebros

jajajajajajajaja

brühüyyy

szóval kösz nagy kösz még nagyobb kösz
@Rodeo36: az előbb még arról dumáltál, hogy köcsög szagértő vagy. öreg, szerintem beszéljünk az efegyről, me a köcsög témába csak beégsz. nekem vetíthecc, bármekkora gépész is vagy. mindketten emlékszünk.
@Gábris szomszéd: "akiknek 80%-a egyedülálló fiatal férfi."

és ebből, (ha igaz?), mi következik?
@taga20: mire kellene nekem emléxenem? a köcsög az egy tök üres kiégetett agyagedény amiben lehet
mindenfélét tárolni...

nem vagyok szagértő benne mert gyermekkorom falusi nyaralásai óta nem sok köcsöggel találkoztam de azok jófajta tejfellel meg iróval és tejjel voltak feltöltve és a mély kerti kútban behűtöttük, isteni volt este friss kenyérrel a diófa alatt

namost a te köcsögséged az valami más...

de mennem kell mert Raptor 19:00ET és aszt nem hagyom ki

brühüyyy

ne vitatkozz olyannal aki nálad sokkal többet tud, rábaszol, kúrvára

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jajajajajajajajaj
@Rodeo36: mondom, hogy egy kibaszott köcsög szagértő vagy! mi a stájsz köcsög?:)))
@kekex: "Egy bombázás után hazatartó, lényegében fegyvertelen gépet"

jaj, szegény oroszok!
@taga20:
,
Jégcsákány? Mexikó?

Van egy jó hírem! Mexikóban használnak jégcsákányt honfitársi lékelésre.
De!
Meglett a Trockij halálát okozó jégcsákány!!!

Még Trockij vére is rajta van azon a jégcsákányon, amellyel 1940-ben megölték a volt orosz forradalmárt Mexikóban. Az eltűntnek hitt gyilkos eszköz 65 év után került elő. Mint kiderült, a mexikói titkosszolgálat egyik tisztje lopta el annak idején.

Nagy kópé volt ez a Sztálin! Nem sajátkezűleg utazott Trockij után.
Teljesen off!!!

"Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod."

Érteménám hogy édesszájujak vagytok, meg hogy köll a cukor azagyatoknak a felpörgetéséhez, demár nagyon unom, hogy bárhova megyek is, mindenhol ezzel dicsekednek az internetes népek, hogy a pötyögtetés előtt ők cukrázdában szerezték be a nasit! Vagy az asszony sütötte! Vagy a szomszéd asszony, csak az asszony meg ne tuggya! He he...
Deaztat aztán már végképp nem értem, hogy mért kell nékem ráböknöm az értettemre amikor igazábul nem is értem, meg hogy nekem mi közöm van hozzája?
De na! De tényleg na! Meg oda írjátok, hogy
"Tudj meg többet!"
Még is miről? Hogy a kókuszgolyónál jobban szereted a tiramisut? De a Somlói mindent visz?
Kivéve a szomszédasszony szilvalekváros palacsintáját?
Osztán a szomszéd tuggyaje hogy a hitese nektek süt palacsintát, a legkedvesebb édesanyja féltve őrzött szilvalekvárjával? He he... meg hogy
"A böngészéssel ezt elfogadod"
Há vazzze! Előtte szójál, me amikó ide feljövök, akkó má bizza böngészek. Ha böngészek, akkor elfogadom, ha elfogadom, akkor minek kell még a Megértettem-re rákattintanom, ha már azzal elfogadtam a nasizási szokásaidat hogy az oldaladat böngészem? Detényleg már na!

On
@Satyala: Ja! Már csak azért sem kattintok a "Megértettem"-re, mert valójában tényleg nem értem.
@kekex:
mindazokon felül am it írtam egty kérdés, honnan vetted amivel assziszed megvádoltalak?

én "bizonyos békák" -ról beszéltem és te nem vagy béka talán kex aki "ke" de béka??? a "frog" az angol szó és békát jelent, mindenféle békát...

a punk -okat én mellőzöm mert teljesen extravagáns izék ami még nekem is sok

úgyhogy átértékelést javallok

kibaszott jó a Raptor Washington

DC-ből

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Nem is tudtam, hogy szereted a kosárlabdát.
Na és ehhez mit szólsz? :)

Világszenzáció: a táncoló ringbohóc megverte Klicskót

index.hu/sport/boksz/2015/11/29/klicsko-fury_dusseldorfban/
@taga20: Ott az igazság, hogy egyik kutya másik eb.

Vagy: ki mint veti ágyát, maga esik bele.

Vagy......van még pár ilyen hüjeség......

Vagy: hogy én is küggyek valamit amit szeretek:

www.youtube.com/watch?v=j0188BIijDU
@punkfrog™: "jaj, szegény oroszok!"

"Jó, de azért a törökök ennyire nem hülyék… Szemmel láthatóan de. Bosszút állni ugyanis nem ilyen primitív és amatőr módon szokás, de kinek mire futja agyilag." :D

www.kerozingozos.hu/2015/11/28/a-kebab-es-a-medve/
@Rodeo36: Bírom a szövegedet, meg a többiekét is csak ne veszekedjetek....
brühüyyy......

meg

kkkkkkkkkkkk.....:))))))
@taga20:

"_ha nem lenne olaja és gáza, aszt se tudnánk merre van moszkva._"

...amikor még gyertyával és fáklyával világítottak Magyarországon akkor is tudták merre lakik az orosz medve.
Tudta II. Rákóczi Ferenc, aztán megtudta Kossuth Lajos is, és megtapasztalta Horthy is, Hitler is hogy a milyen a keleti szél.

...és azt írod, "ha nem lenne olaja, gáza". No igen; az a fránya "ha", ezért aztán mégiscsak abból kell kiindulni, hogy: de van:)

Azt akartam csak mondani, hogy a realitások ellen lehet ugyan berzenkedni, de praktikusabb tudomásul venni és a tényeket tényként kezelni. S a FÁK egyelőre egy kontinensnyi erő. Nem a legfejlettebb, de arra alkalmas, hogy az egész Földet 'magával ránthassa'.
@Gábris szomszéd:
sajnos a box nálam a szép fekete cipőim fénysebbé tételében teljesen kimerűlnek

a kosárlabda az igen ...most a menő: Stephen Curry...ha még nem hallottad volna

bár hallottam a hírt, hogy klicskó már nem... és ukrajna? most mi lesz velük???

brühüyyy

kkkkkkkkk
teljesen gáz a helyzet se gáz klicskó ez már a csőd?
@Gábris szomszéd: Ez a másik kedvencem, és nagyon nem jó, hogy ezt ma sokan dúdolhatják akinek el kell menni....:((

www.youtube.com/watch?v=fxfhYcMOSiI

Aki Zsuzsát szereti, rossz ember nem lehet....
@Gábris szomszéd:

A meccset nézve látszott, hogy Klicsko nem találja az ütőtávot. Ezúttal az ellenfél volt magasabb, és beugrásokkal operálni ő nem tud, mert sose volt rá szüksége, így nem is tanulta meg. Pluszráadásul 12 év az nagyon sok. Pláne az ő sportágában.
@öregmatróz:

Nekem Koncz sokszor kissé érzelmes (majdnem azt írtam, hogy érzelgős, pedig az nem igaz), és hangterjedelmi okokból csak dalocskákat tud énekelni, de azért:

www.youtube.com/watch?v=ZmVNmUP_kus
@punkfrog™: jó reggelt! csak annyi következik, amit a de Maiziere(német belügyér) mert mondani a szájával: az érkezők (menekültek) 2 azaz kettő százaléka politikai és/vagy háborús menekült... gondolom felkelt reggel és a kettesnél kisebb szám nem ugrott be neki, ezért mondta azt.
@punkfrog™: Szerintem igen. Ha csak a mi kis rövidke életünket nézzük, szemünk láttára lett a rosszból még rosszabb. Hasonló folyamatok nem ismeretlenek a történelemben. :-( Velünk is ez történt. Persze a mindenkori agitprop tolja ezerrel, most élünk a legjobban. Amire azt szoktam mondani, igen, minden évben jobban élünk mint a rá következő évben. :-(

A török háborúk kezdetén az akkor már a KM-ben is érdekelt hasburg adminisztráció írta, vissza kellene állítani a régi csatorna rendszert. A török háborúk végére ez az óhaj, vagy ismeret elveszett. :-(
@Orica Középföldi: "szakmabelinek ez érdektelen"

Majd érdekelni fog, ha a vízcsapból nem csapvíz folyik. :-( Ne érjük meg.

Amúgy a vizes szakmát sem érdekli. Az állandó csapadék többletű Ny.európai, vizet hamar-hamar elvezető lejtős, nem szintes csatorna hálózatban gondolkodik a mai napig, hiszen ezt tanultuk a fejlett holland, osztrák ... szakiktól. :-(

Addig is kellemes álmodozást kívánok a "szittya magyar szítja" szentháromságban, vagy kommentjeidet nézve inkább azon kívül, de a "finnugor kerek erdőnek a mindent a szomszédaitól elleső északi sarkában".
@Rodeo36:
Két magyar eleve háromfelé húz, ha belép egy harmadik, akkor már pártokra/frakciókra bomlanak, na ezt szorozd meg 9 millióra! (hol van már a 10?)
@Rodeo36:
"Tolmácsot kérek"
És mivel vádoltalak? Nagyjából ennyit értettem a szövegedből. Fordítsd már le magyarról magyaránra - ha nem nagy fáradtság!
@punkfrog™:
Jaj, szegény pilóta! És nem mentő körülmény, hogy orosz volt.
@rdos:

Komoly dilemmában vagyok, hogy ezt hogy válaszoljam meg. Sőt, egyáltalán válaszoljak-e.

Muszáj gondolkodnom, mert konteo-hívőkkel, rettegőkkel elég nehéz eszmét cserélni, noha alapvetően - mint csodabogarat - kedvellek:)
@vakapad: A hangterjedelemmel igazad van, de nem operaénekes.

Viszont kellemes az egész megjelenése és a dalszövegei miatt is szeretem.

Na meg azért is mert illik az itteni miliőbe, még ha ezt némelyek vitatják.....

Na de ez csak 1 rajongójának a véleménye.....:))
@Orica Középföldi: Hogy mi a konteó azt a mindenkori agitPRop dönti el. :-(

Nem rettegek. A felismerés megtörtént, noha áttörést nem ért el. Eddig azt tanították, hogy a halastavakat a szerzetesek terjesztették el minálunk. Hát nem. Ahogy a szeretetet sem tőlük tanultuk. :-) Ez utóbbi amúgy nyilvánvaló. A kora árpád-kori vízgazdálkodás viszont eddig nem volt nyilvánvaló. :-( Ha a fősodraton múlik, nem is fog elterjedni. Ezért terjesztem.
@Eszter jött: Mivel nekem nem olyan nagyon jó hímsoviniszta disznó vakkomondornak lenni, maradjunk abban, hogy nyílt mea culpa napot tartok térden járással megspékelve.

Ez remek alkalom lesz nekem azon kérdésen merengeni, hogy egy ízig vérig nő, - aki mellesleg büszkén viseli nőiségét - lehet-e hímsoviniszta, mert amennyiben jelen beszélgetés elfajult volna, óhatatlanul és szükségszerűen eszembe jutottak volna bizonyos tőle hallott kifejezések, melyek az általam oly szeretett és tisztelt női nem bizonyos tagjait, halmazait nem egyértelmű dicsfénnyel sugározzák be.

Szóval számomra ez térdepelve is síkos talaj, így aztán maradok a magam Canossájánál.
@habakuk000:

Mondjuk, a fenti jelzők helyett írhattam volna a "tipikus férfiszöveg" sztereotípiát, ami miatt jogosan hördült volna fel a férfikar.
Szomorúan tapasztalom, hogy manapság a " női, nőies " jelző kezd valami kellemetlen mellékzöngét kapni. Meg kellene őrizni valòdi jelentését!
@Eszter jött:

"_Mondjuk, a fenti jelzők helyett írhattam volna a "tipikus férfiszöveg" sztereotípiát, ami miatt jogosan hördült volna fel a férfikar._"

Szó nincs róla. A nőkért élünk, halunk, a nőket óvjuk, védjük, szolgáljuk, istenítjük. És elviselünk és tűrünk, továbbá valamint.

lábjegyzet:
[a galibát az okozza, hogy a világ lelke nő és az istene férfi. a probléma abból adódhat, hogy ezt többnyire úgy aposztrofálják, hogy a világ lelke nőből van, ellenben az istene férfi. (mecsoda különbség, mondaná a bölcs rabbi, de annak is egészen máson járt az esze kereke) s ha a kereket fel nem találták volna, az én mesém is tovább tartott volna, mert a harag eredete messze nem az alma, hanem a kerék, ami minden irányba forogni képes, de csak olykor-olykor találja el a helyeset. Más olvasatban: az "és" kötőszóval el lehet jutni a jin-jang-hoz, míg a "de" (ellenben) éppenséggel megtagadjuk azt. Vagy valami mást, amiről fogalmunk nincsen. Az viszont biztos, hogy egy az Isten, Esetleg kicsit több, az a kérdés csak, mennyi Világegyetem van. Továbbá kellően hideg a sör vagy nem. A többi részletkérdés, mellékszál és sehova sem vezet, pláne ha nők cincálják egymást mennyire emancicák:)]
@Orica Középföldi: "Sőt, egyáltalán válaszoljak-e."

Köszi hogy válaszoltál. Reggel kissé morózusabb voltam az átlagnál. Bocsánatot kérek.
@rdos:

Ez csak jelzés volt, hogy majd válaszolok, csak át kell gondolnom.

Igen, érzékeltem a morózusságot, de minden rendben:)
@jaegtoer:

" A nőkért élünk, halunk, a nőket óvjuk, védjük, szolgáljuk, istenítjük."

Melyik világegyetemben? :)))))))
@Orica Középföldi:

Tulajdonképpen mindenkiében így kezdődik. Aztán valami történik:)
@taga20:

a guminővel ittál ennyit?
@guma: dehogy, a hülye luvnyája absztinens:))
süti beállítások módosítása