Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.26. 11:13 Fabius

Bazmeg, Viktor!

"Retteg a muszlimtól a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény."

(via)

 

A faszkivan tőletek, Viktorom! Értem én, hogy kell ez a népet befosató, migráncsterrorista rémképpel riogató retorika, mint semjénzsoltnak az ölés izgalma, de az elmúlt napok tapasztalatai után aszondom: menjetek ti a picsába mind! Mert mindennek van határa, illetve kellene, hogy legyen, az egyszerű gondolkodású idősebb korosztály halálra rémítése ugyanis kurvára nem vicces.

Azt már elértétek, hogy ha mi, hazai közélettel foglalkozók azt olvassuk, a TEK bazi nagy terroristafogást csinált, meg bombalabort számolt fel, akkor azt nem, hogy elsőre, de másodikra és harmadikra sem vesszük komolyan. Azt várjuk mikor derül ki, hogy az úgynevezett terrorelhárítás ismét bakot lőtt, letepert egy Szkájvóker Lajost vagy hasba lőtte egyik a másikat a gondosan megtervezett szakszerű akció közben. De az egyszeri magyar nyugdíjas többségében ennyire nem tájékozott. Ők komolyan veszik, hogy aztageci megjöttek a terroristák! Körtelefonok indulnak, hallottad, Aranka, holnap már egy Aradszky koncerten is halomra ölhetnek minket, vagy a teszkót robbancsák fel mert akciós lett a sertéstarja!!!

 Közben pedig csak hangulatkeltésből brillíroznak. Nyilván véletlenül, naná, hogy másképp?

Az meg már fele akkora dobra sincs verve, hogy a valóságban nyugodtan pogózhatnak az idősebbek egy Korda Gyuri koncerten, mert az elfogott történelembuzi hobbistákról aszonta a bíróság: 

„nincs arra semmilyen adat, hogy az édesanyjával és nevelőapjával élő, a II. világháború iránt hobbi szinten érdeklődő terhelt bármilyen kapcsolatban állna szervezett bűnözői csoportokkal, terrorszervezetekkel, vagy hogy megszerzett tudását és vegyi anyagait a közrend vagy személyek élete ellen kívánta volna fordítani”.

Vagyis Hajdu "007" James minden létező módon túlszínezte a történetet, és nincs se bombalabor se dzsihád, a másik szálon is csak a hatóságok előtt jól ismert szélsőjobbosok vannak. A közhíradó honlapján az hír, hogy a hazai zsidók már annyira rettegnek, hogy Orbán védelmét kérik, az is hír, hogy RezsinemzetBiztonsági Szilárd szerint a TEK megtette amit megkövetelt a haza, de még véletlenül sem szól senki, hogy: Staubinger néni! Nem kell ám lélegzetvisszafojtva várni, mikor robban be a lakásajtó, mert elgyüttek a tenoristák magáért. Tessék bevenni a szívgyógyszert, levenni a lepedő-burkát és nyugodtan ellenni még egy darabig. 

 

1129 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr698115806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Rodeo36:

Hőzöngxik a lóf@sz!!

Orbán is a gazdagoknak árulja 300.000,- EUR-ért a letelepedési kötvényeket, és én sem értek vele egyet.

Pesten meg egy fok volt, havas eső esett, és a rövid szőrű kutyáknak kattogott az álla.
@Gábris szomszéd: angyal az első hónapban 90%-ban az ellenzéket írtották, csak akkor lett nagy felvilágosodás, mikor leszedték egyiptomban az oroszgépet.

persze a malájgép az nem verte ki a biztit. ott ment a sikamika, ala putyin.

ennél a kurva maffiafőnöknél, maksz kimdzsondzsuva nagyobb tróger.

és ez ossza az észt, és te rodeo, ja és az új ruszkifan kekex agyon lájkoljátok:(
@Eszter jött:
A 3. pontnál ne helyesbíts. A "vakkomondor" ugyanis olyan hímsovinisztára utal, aki ezt brutalitással juttatja érvényre.
Bevett köznyelvi fordulat az egyszeri fidesznyik védekezéséről a 8 napon túli látleletek esetén.
Azaz hímsovinizmus a köbön. Nem kell belőle köbgyököt vonni!
@taga20: Ha az igazsággal nem tudsz mit kezdeni (a nyugat eladott minket, stb.) akkor legalább vadbarom ne légy.
@kekex: "forradalmár
nehezen különböztethető meg az Ísistől, egykutya fanatikus muszlim mind! "

de egy kibaszott tróger vagy, és ha beállsz a borotválkozótükör elé te is látod!
@taga20:
tudod bucika kis köcsögöm, hogy semmim közöd hozzá...és kitalálsz baromságokat mert eszed híjján ökörségeket höröx...szerencsétlen

szóval -szerinted- most annak a törökörszágnak és erdogán nevű köztörvényes bőnözőnek van igaza az oroszokkal kapcsolatban miközben a NATO és a nyugati hatalmak olyan keményen lebaszták, hogy most két szék között az asztal alól sikoltozik ez az egy parittyázás legalább 100 milliárd dollárjába kerül neki, segítesz neki??

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

1956 ban a nyugat eladta a magyar forradalmat az ellneforradalmat és a gittegyleteket is eccerre és aszon'ták a nagyiminek hogy nyasgem, de nem nyasgem lett, hanem kötél,,, mivel nem volt villamosszék azalatt a zusa ban ment a mekkártizmus amihez képest a sztálini hatalmi téboly egty vidám bakfisbál volt zsúrfiúkkal

de neked magyarázzam, te mindent jobban tucc mint a pesti primadonna bár te sem príma sem donna sem DON nem vagy nem is voltál soöha de hörögj még olyan jól röhögök a büfögéséseden

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: Honnan veszed a hülyeségeidet? Az első perctől kezdve a pisiseket is irtották, ahogy a többi faszt is természetesen. Amúgy meg jó lenne nem elfelejtened, hogy egy független ország legitim kormánya hívta be őket és kérte a segítségüket.
Arra a logikai bukfencre ne is pazarolj energiát, hogyha nem irtották a pisit az elejétől fogva, mijafaszért robbantották fel a ruszki civil gépet a vahabista barmok? Ja tényleg csak utána világosodtak meg hogyne. :)
@Gábris szomszéd: ki adott el kinek? ki a bűnős? az áldozat? eszednél vagy?
ártu mennyé anyádba!
@taga20:
Na még egyszer, mert ismétlés a tudás anyucija: REALITÁSOK figyelembevétele nem azonos az azokkal való azonosulással vagyxű azok lájkolásával.
Ahogy Churchill elvtárs mondta: "Aki szereti a virslit és a politikát - ne nézze meg, hogyan csinálják!"
Egy országnak (főleg, ha nagyhatalom) nem barátai vannak, hanem érdekei.
És Oroszország "lágy hasa" csupa iszlám országból áll (volt SZU köztársaságok) ahol Törökország nagyon nyomult az elmúlt években. Ezért (na meg a csecsenek miatt is) az oroszok számára szerintem minden iszlamista egykutya, akár "mérsékelt" akár nem.
Mert Oszama is hogyan indult?
@Rodeo36: "szóval -szerinted- most annak a törökörszágnak és erdogán nevű köztörvényes bőnözőnek van igaza az oroszokkal kapcsolatban miközben a NATO és a nyugati hatalmak olyan keményen lebaszták, hogy most két szék között az asztal alól sikoltozik ez az egy parittyázás legalább 100 milliárd dollárjába kerül neki, segítesz neki??"

szóval -szerinted- most annak a oroszrszágnak és putyin nevű köztörvényes bőnözőnek van igaza az törökökkel kapcsolatban miközben a nyugati hatalmak olyan keményen lebaszták, hogy most két szék között az asztal alól sikoltozik ez az egy parittyázás legalább 100 milliárd dollárjába kerül neki, segítesz neki?? EMBARGO+OLAJÁR!
@kekex: értem, ako csak egyet kérdezek, me te olyan szakértőnek láccol.
ukrajna?
@Gábris szomszéd:
Na, ezt azért mégse!
56-ban is "behívta őket Kádár (csak már bent voltak). Afganisztánba is "behívták" őket, behívókkal tele a padlás!
Szíriában ugyanúgy bent voltak, mint náluk, csak még több érdekük fűződik a bennmaradásukhoz. Ha ezt az ellenzék biztosítaná, akkor ők lennének a "behívók"
Évszázadok óta küzdenek az oroszok térségben a tengeri kijáratukért. Nem most fogják feladni.
@Imola Helyesi:
tedd őket a na gyorsan aszád ra és küldd őket oda...vagy reptesd???

vagy legyen mint manapság mér felébredtek a németek, svédek, dánok, norvégok hogy csak kifelé van út mert mindenki hasszán és mindenki 1995 január 1-én született viharmuzulmánon a turbán alatt fél méterrel ak bár vagy all ahhhhhhhhhh de nem majd lesz valami pró féta (ja az meg görög sajt) szóval vidámság és tréfa

meg kalamajka

te mit tettél ezért meg ellene???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@kekex:

az usa mit is csinál a perzsa öbölben meg a Hormuszi szoroösban (beszorúlt???) meg a Fekete tengeren neki az nem beltengere???

meg helsinki sem New Yorrk belvárosa és Istanbul sem Atlanta alsó

szóval???
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mindíg az oroszok a hibások még akkor is ha ott sem voltak, és miért? mert a nyugaton aszongyák és az indok??? "csak"
@Rodeo36:

"1956 ban a nyugat eladta a magyar forradalmat az ellneforradalmat és a gittegyleteket is eccerre és aszon'ták a nagyiminek hogy nyasgem, de nem nyasgem lett, hanem kötél,,, mivel nem volt villamosszék azalatt a zusa ban ment a mekkártizmus amihez képest a sztálini hatalmi téboly egty vidám bakfisbál volt zsúrfiúkkal"

cicus nem tucc kibújni a bőrödből! kövért utálom, mint a szart, de egyben igaza volt.

kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
@taga20:
Melyik része? Mert lassan úgy létezik, mint a középkori magyar királyság: három részre szakadva. És Erdogán lelőtte a déli áramlatot is, amit a ruszkik rajtuk (és részben rajtunk) keresztül vezettek volna, viszont vagy 10 futottak még uniós ország siránkozik az északi áramlat miatt, ami kikerül Ukrajnán kívül egy csomó K.európai országot is.
Mondom: ÉRDEKEK.
És amikor ennyire szerteágazó és ellenkező érdekek ütköznek, nincs egyszerű válasz egyetlen kérdésre sem.
De hogy világos legyen: Erdogán a mi seggünkbe is durrantott egy gázosat, már csak ezért sem tudom jófiúzni!
@taga20:
a zembargó és a szankciók azoknak is ugyanolyan mértékben fájnak akik csinálják...... de ne tudd mert nem tudod felfogni

egyébként az usa és az oroszok az embargóban is vidáman kereskednek csak európa van szopóágon mint tei is itt a taxidermia terméken kisköcsög

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a világgazdasághoz annyit értesz mint a matolcsi a két kezes sakkhoz
@kekex: az oroszok, bármelyik országot bombázhatják, ha (szerinted) a saját érdekeiket védik?
@Gábris szomszéd: nem szóltál eddig, hogy te vagy kekex.
@kekex: Természetesen nincsenek illúzióim, hogy a ruszkik ugyanúgy nagyhatalmi érdekeik mentén járnak el. Az egyetlen bibi a történetben, hogy a Szíria tönkretételében érdekelt országok, olyan erőket keltettek életre, amely ellen minden józan embernek és országnak fel kell lépnie.
@rdos: "Elmondtam a rögvalót."

mert te, a birtokában vagy ennek.
szerinted.
@taga20:
eszt a kövérnél senki sem tudhattya jobban nála nagyobb kommenyista csak a pozsgay elvtárs és az orbángeci aki besúgó és buzi volt a belügyben mindenki 3x naponta megdugta és szopatták is hogy legyen kisdoktorija mert asse ő írta

szóval most hogy is van a ...
te!!! mondd bucika tudod te mi a kommenyizmus??? meg a marxizmus?

vagy a liberalizmus??? és a fasizmus (ott levédiabasznádon alcsúttól Marseilles ig

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: szerintem a köcsög kérdést rád nézve ne feszegessük!

egyébként, köcsögözhetünk, köcsög, ha igény van részedről:)
@taga20: Ne légy lüke én ártu vagyok. :)
@Gábris szomszéd: rendben, hirtelen úgy tűnt:)

de kekexevtárs se tűnt eddig evtársnak. változik a világ, nem mondom:)
@Gábris szomszéd: "86 óta vagyok katlik"

ez olyan magas labda, hogy nem lenne fair, leütnöm.
de lehet, hogy simán, öngólnak minősítik.
@taga20: Benned is kéne már, hogy változzon a világ.:)

@punkfrog™: Szerintem nem öngól, de hát a vélemény szabad.
@Rodeo36: "ha ilyen kifejezéseket használsz mint: "turha" akkó' emberszámba sem veszlek"

de finnyás lettél!
a saját kommentjeidet, nem te írod?
@Gábris szomszéd: ja most látom! anyád a köcsög!

azé van bőr az arcodon, mint a bolhásnak. telibe veritek és rá fogjátok a másikra, tiszta fityesz attitűd:)
@Gábris szomszéd: csak a gerincem olyan mészköves:)

szerinted az oroszoknak kéne hajbókolnom? eszednél vagy spion?
@taga20: Kedves szaktárs, azé ennyire ne dobd el magad...:)

"remélem arccal lefelé földelnek el evtárs! vagy kapsz egy jégcsákányt!"

Multkor má jóba voltál Rodival, ezt azé nem érdemli....

Bocs hogy beleszótam.....
@taga20: "csak a gerincem olyan mészköves:)"

Az főleg. :) Amúgy ebben a háborúban kijafasznak akarsz hajbókolni? Nekik esetleg?

alfahir.hu/szaud_arabia_maga_az_iszlam_allam
@kekex: szerinted normális, a putyini reakció?
háborús zónában, (ahová önként mentek), lelőtték egy gépüket.
ő küldte oda őket.
mire számított?
veszteség nélkül, megússzák?
@evasanyoca: évike drága, mekszikóba nem vágunk jégcsákányt a honfitársunkba, londonba meg nem baszunk bele polóniumot a honfitársunkba. persze, ha maffia vagyunk, ako enézést, ha öreg vagyok, de kommentelek, ako meg....kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mér kell letérdelni mindenért?
@öregmatróz: én is éreztem, hogy túl toltam, de ez a kibaszott csöves mindig kiakaszt.
@Gábris szomszéd: ártu, alfahírt nem nyitok meg, ezé nem tudom megnyitni a vitát:)
@taga20:
Angyalkáról nem nyilatkozhatom, de eddig úgy tudtam, hogy férfi. Én meg nő vagyok, és már elég régen kekeckedek vele.
És sokszor marhára nem tudunk egyetérteni (legtöbbször túl barna nekem a vonakondához húzásával) a belpolitikában. A külpolitikában realistább - ezért tudunk most egyetérteni.
De az azonosságtól igen-igen messze állunk.
@taga20: te repeszted a köcsögöt pedig te magad vagy az, hogy énrólam te miket talász ki az a tréfa és a vidámság főggye...

egyébként amikor így be vagy szittyózva akkor mindíg egyre rosszabb leszel, pláne köcsögnek...

ilyen selejtes köcsögöt én még nem láttam ugye kedves @taga elvtárs

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

kaptál erősítést másik köcsögtől békáék is beszállnak a köcsögbe
@punkfrog™: Ne magadból indulj ki, ha hülyének nézel másokat. :) Szóval a ruszkik soha nem gondolták azt, hogyha háborúba mennek ott nem lesz veszteségük.

A mostani eset viszont nem túl szokványos ezt te is beláthatod.

Először is ugye a terrorellenes koalíció egyik tagja hátba lövi a másikat, (kitől is kapták meg a repülési terveket?) aztán pedig a földön ólálkodó igazi nagy "harcosok" nemes egyszerűséggel lelövik a katapultált pilótát még a levegőben, ahogy az "mérsékelt ellenzéki felkelőhöz" illik.
@taga20: Pedig nem szégyen ott is megismerni a véleményeket.:)
@Eszter jött: ne haragudj, hogy férfiként, bele vau, de

"nőből vagy, s ezt le sem tudnád tagadni"

ez nem egyértelműen dehonesztáló, egy férfitől, egy nővel való vita közben(sem).
@punkfrog™:
Egy bombázás után hazatartó, lényegében fegyvertelen gépet egy állítólagos szövetséges? Erre elég realista minősítés volt a "hátba támadás" Azt hiszem ilyen kétszer volt: először és utoljára. Mert másnap odavitték a modernebb légi fedezetüket.
Ha belegondolsz, repül ott több náció gépe is és nem hiányzott, hogy lőparancsot kapjanak az orosz gépek minden pingre! Mert Murphy már megaszonta: ami elromolhat, az el is romlik!
@taga20: Amúgy meg mijafaszt vagy beszarva egy neves algériai író és Közel-Kelet-szakértő, New York Times-ban megjelent elemzésétől. Erről szól ugyanis az írás, amit te ugye nem vagy hajlandó megnyitni.
Na ez a ma esti pengeváltásotok jó volt.

Szerintem ebben az egész géplelövésben a legnagyobb disznóság az ejtőernyős pilóta lelövése volt.

de ezt is valami terrorista csoport követte el.
@kekex: "Egy országnak (főleg, ha nagyhatalom) nem barátai vannak, hanem érdekei."

na akkor, ezek után, egy rossz szót se az USA-ra!!!
@Rodeo36: köcsög barátom,ha te mondod, mint kanada legnagyobb köcsöge. nem vitatkozom veled:))

én selejtes köcsög vagyok, te meg profi köcsög vagy. nyertél:))
@Rodeo36:
Ne mán! taga szerint orosz faszszopó vagyok, szerinted meg usa pepitában. Szívás!
Holott csak próbálok egy saját világképet kialakítani az általam elérhető forrásokból. És tényleg az a rendező elvem, hogy egyik kutya, másik eb és egyik sem jobb a Deákné vásznánál. Azaz majdnem mindig látatlanban is a "C" verziót preferálom.
@Gábris szomszéd: a "nyugat", a saját érdekeit védte!
vagy ezt, csak az oroszoknak szabad?
@punkfrog™:
Ha valamire súlyozottan irányadó, hogy nem a barátai, hanem a saját érdekei vezetik, az éppen az USA. (aztán Oroszország, Kína, stb.)
Remélem ez nem tartozik a tilalmas "rossz szavak" közé?!
@öregmatróz: még igazad is lehet. csak akkor az milyen, hogy az ellenzéki újságírókat, akik persze oroszok, szépen levadásszák. és nekik még szu-24-ük sincs.

ako, hol az igazság vagy a gazság?
@punkfrog™: a nyugat az arrébb van, mi meg a kelet vagyunk! édesfaszom, az ilyen angyal, kekex féle arcokat azé bevetném sziria alsón.

egyből szeretnék a hanyatló nyugatot, és tűzet okádnának a ruszkikra
@öregmatróz: Nem egészen hiszen ők voltak ugye a "mérsékelt felkelők", kb. mint az a moderált FSA forradalmár, aki korábban elesett szír katona szívéből lakmározott. Szóval a nyugat szerint ez a bagázs az, amelynek váltania kéne majd a jelenlegi szír vezetést.
@taga20: elég lenne nekik Moszkva, ellenzékiként!
@kekex:
drukkolok neked, hasonlóan látom, de -mint már mondtam- én pártos szellem vagyok bár Ariel!!!

a világ kibaszott

tanuld eszt meg de előtte -persze- műfordíccsad magadnak:
"la vida es muy puta aprende a follartela"

én maradok kicsit közelebb az egyik sarokponthoz, de az ne ijesszen el....

és kúrvára jól szóraxom azon, ahogy "egyesek" hörögnek

össze kellene fognunk???
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

magyarokkal???

tapasztalatom asztatatatatat mutogattya, hogy lehet megállapodni csak utána senkit sem szabad kiengedni az ajtón, mert ahogy a küszöböt átlépi...

a többit ugyi te is t'odd

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

meg a zokogás
@taga20: Ott először az ide "menekült" szíreket vesd be, akiknek 80%-a egyedülálló fiatal férfi.
@taga20:
akkor ez most a köcsögök versenye te már befutottál én még el sem indúltam...

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

te hogyan képzeled eszt a köcsögséget magad részéről??? melegen? hidegen vagy langyosan?
@Gábris szomszéd: hova? ide haver? plö. gödöllöre? majd csinálunk egy nemzeti konzultációt:)
@öregmatróz:
szia marinero viejo, muchisimas gracias por tu suporte vamos reir conjunto sobre los sincerebros

jajajajajajajaja

brühüyyy

szóval kösz nagy kösz még nagyobb kösz
@Rodeo36: az előbb még arról dumáltál, hogy köcsög szagértő vagy. öreg, szerintem beszéljünk az efegyről, me a köcsög témába csak beégsz. nekem vetíthecc, bármekkora gépész is vagy. mindketten emlékszünk.
@Gábris szomszéd: "akiknek 80%-a egyedülálló fiatal férfi."

és ebből, (ha igaz?), mi következik?
@taga20: mire kellene nekem emléxenem? a köcsög az egy tök üres kiégetett agyagedény amiben lehet
mindenfélét tárolni...

nem vagyok szagértő benne mert gyermekkorom falusi nyaralásai óta nem sok köcsöggel találkoztam de azok jófajta tejfellel meg iróval és tejjel voltak feltöltve és a mély kerti kútban behűtöttük, isteni volt este friss kenyérrel a diófa alatt

namost a te köcsögséged az valami más...

de mennem kell mert Raptor 19:00ET és aszt nem hagyom ki

brühüyyy

ne vitatkozz olyannal aki nálad sokkal többet tud, rábaszol, kúrvára

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jajajajajajajajaj
@Rodeo36: mondom, hogy egy kibaszott köcsög szagértő vagy! mi a stájsz köcsög?:)))
@kekex: "Egy bombázás után hazatartó, lényegében fegyvertelen gépet"

jaj, szegény oroszok!
@taga20:
,
Jégcsákány? Mexikó?

Van egy jó hírem! Mexikóban használnak jégcsákányt honfitársi lékelésre.
De!
Meglett a Trockij halálát okozó jégcsákány!!!

Még Trockij vére is rajta van azon a jégcsákányon, amellyel 1940-ben megölték a volt orosz forradalmárt Mexikóban. Az eltűntnek hitt gyilkos eszköz 65 év után került elő. Mint kiderült, a mexikói titkosszolgálat egyik tisztje lopta el annak idején.

Nagy kópé volt ez a Sztálin! Nem sajátkezűleg utazott Trockij után.
Teljesen off!!!

"Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod."

Érteménám hogy édesszájujak vagytok, meg hogy köll a cukor azagyatoknak a felpörgetéséhez, demár nagyon unom, hogy bárhova megyek is, mindenhol ezzel dicsekednek az internetes népek, hogy a pötyögtetés előtt ők cukrázdában szerezték be a nasit! Vagy az asszony sütötte! Vagy a szomszéd asszony, csak az asszony meg ne tuggya! He he...
Deaztat aztán már végképp nem értem, hogy mért kell nékem ráböknöm az értettemre amikor igazábul nem is értem, meg hogy nekem mi közöm van hozzája?
De na! De tényleg na! Meg oda írjátok, hogy
"Tudj meg többet!"
Még is miről? Hogy a kókuszgolyónál jobban szereted a tiramisut? De a Somlói mindent visz?
Kivéve a szomszédasszony szilvalekváros palacsintáját?
Osztán a szomszéd tuggyaje hogy a hitese nektek süt palacsintát, a legkedvesebb édesanyja féltve őrzött szilvalekvárjával? He he... meg hogy
"A böngészéssel ezt elfogadod"
Há vazzze! Előtte szójál, me amikó ide feljövök, akkó má bizza böngészek. Ha böngészek, akkor elfogadom, ha elfogadom, akkor minek kell még a Megértettem-re rákattintanom, ha már azzal elfogadtam a nasizási szokásaidat hogy az oldaladat böngészem? Detényleg már na!

On
@Satyala: Ja! Már csak azért sem kattintok a "Megértettem"-re, mert valójában tényleg nem értem.
@kekex:
mindazokon felül am it írtam egty kérdés, honnan vetted amivel assziszed megvádoltalak?

én "bizonyos békák" -ról beszéltem és te nem vagy béka talán kex aki "ke" de béka??? a "frog" az angol szó és békát jelent, mindenféle békát...

a punk -okat én mellőzöm mert teljesen extravagáns izék ami még nekem is sok

úgyhogy átértékelést javallok

kibaszott jó a Raptor Washington

DC-ből

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Nem is tudtam, hogy szereted a kosárlabdát.
Na és ehhez mit szólsz? :)

Világszenzáció: a táncoló ringbohóc megverte Klicskót

index.hu/sport/boksz/2015/11/29/klicsko-fury_dusseldorfban/
@taga20: Ott az igazság, hogy egyik kutya másik eb.

Vagy: ki mint veti ágyát, maga esik bele.

Vagy......van még pár ilyen hüjeség......

Vagy: hogy én is küggyek valamit amit szeretek:

www.youtube.com/watch?v=j0188BIijDU
@punkfrog™: "jaj, szegény oroszok!"

"Jó, de azért a törökök ennyire nem hülyék… Szemmel láthatóan de. Bosszút állni ugyanis nem ilyen primitív és amatőr módon szokás, de kinek mire futja agyilag." :D

www.kerozingozos.hu/2015/11/28/a-kebab-es-a-medve/
@Rodeo36: Bírom a szövegedet, meg a többiekét is csak ne veszekedjetek....
brühüyyy......

meg

kkkkkkkkkkkk.....:))))))
@taga20:

"_ha nem lenne olaja és gáza, aszt se tudnánk merre van moszkva._"

...amikor még gyertyával és fáklyával világítottak Magyarországon akkor is tudták merre lakik az orosz medve.
Tudta II. Rákóczi Ferenc, aztán megtudta Kossuth Lajos is, és megtapasztalta Horthy is, Hitler is hogy a milyen a keleti szél.

...és azt írod, "ha nem lenne olaja, gáza". No igen; az a fránya "ha", ezért aztán mégiscsak abból kell kiindulni, hogy: de van:)

Azt akartam csak mondani, hogy a realitások ellen lehet ugyan berzenkedni, de praktikusabb tudomásul venni és a tényeket tényként kezelni. S a FÁK egyelőre egy kontinensnyi erő. Nem a legfejlettebb, de arra alkalmas, hogy az egész Földet 'magával ránthassa'.
@Gábris szomszéd:
sajnos a box nálam a szép fekete cipőim fénysebbé tételében teljesen kimerűlnek

a kosárlabda az igen ...most a menő: Stephen Curry...ha még nem hallottad volna

bár hallottam a hírt, hogy klicskó már nem... és ukrajna? most mi lesz velük???

brühüyyy

kkkkkkkkk
teljesen gáz a helyzet se gáz klicskó ez már a csőd?
@Gábris szomszéd: Ez a másik kedvencem, és nagyon nem jó, hogy ezt ma sokan dúdolhatják akinek el kell menni....:((

www.youtube.com/watch?v=fxfhYcMOSiI

Aki Zsuzsát szereti, rossz ember nem lehet....
@Gábris szomszéd:

A meccset nézve látszott, hogy Klicsko nem találja az ütőtávot. Ezúttal az ellenfél volt magasabb, és beugrásokkal operálni ő nem tud, mert sose volt rá szüksége, így nem is tanulta meg. Pluszráadásul 12 év az nagyon sok. Pláne az ő sportágában.
@öregmatróz:

Nekem Koncz sokszor kissé érzelmes (majdnem azt írtam, hogy érzelgős, pedig az nem igaz), és hangterjedelmi okokból csak dalocskákat tud énekelni, de azért:

www.youtube.com/watch?v=ZmVNmUP_kus
@punkfrog™: jó reggelt! csak annyi következik, amit a de Maiziere(német belügyér) mert mondani a szájával: az érkezők (menekültek) 2 azaz kettő százaléka politikai és/vagy háborús menekült... gondolom felkelt reggel és a kettesnél kisebb szám nem ugrott be neki, ezért mondta azt.
@punkfrog™: Szerintem igen. Ha csak a mi kis rövidke életünket nézzük, szemünk láttára lett a rosszból még rosszabb. Hasonló folyamatok nem ismeretlenek a történelemben. :-( Velünk is ez történt. Persze a mindenkori agitprop tolja ezerrel, most élünk a legjobban. Amire azt szoktam mondani, igen, minden évben jobban élünk mint a rá következő évben. :-(

A török háborúk kezdetén az akkor már a KM-ben is érdekelt hasburg adminisztráció írta, vissza kellene állítani a régi csatorna rendszert. A török háborúk végére ez az óhaj, vagy ismeret elveszett. :-(
@Orica Középföldi: "szakmabelinek ez érdektelen"

Majd érdekelni fog, ha a vízcsapból nem csapvíz folyik. :-( Ne érjük meg.

Amúgy a vizes szakmát sem érdekli. Az állandó csapadék többletű Ny.európai, vizet hamar-hamar elvezető lejtős, nem szintes csatorna hálózatban gondolkodik a mai napig, hiszen ezt tanultuk a fejlett holland, osztrák ... szakiktól. :-(

Addig is kellemes álmodozást kívánok a "szittya magyar szítja" szentháromságban, vagy kommentjeidet nézve inkább azon kívül, de a "finnugor kerek erdőnek a mindent a szomszédaitól elleső északi sarkában".
@Rodeo36:
Két magyar eleve háromfelé húz, ha belép egy harmadik, akkor már pártokra/frakciókra bomlanak, na ezt szorozd meg 9 millióra! (hol van már a 10?)
@Rodeo36:
"Tolmácsot kérek"
És mivel vádoltalak? Nagyjából ennyit értettem a szövegedből. Fordítsd már le magyarról magyaránra - ha nem nagy fáradtság!
@punkfrog™:
Jaj, szegény pilóta! És nem mentő körülmény, hogy orosz volt.
@rdos:

Komoly dilemmában vagyok, hogy ezt hogy válaszoljam meg. Sőt, egyáltalán válaszoljak-e.

Muszáj gondolkodnom, mert konteo-hívőkkel, rettegőkkel elég nehéz eszmét cserélni, noha alapvetően - mint csodabogarat - kedvellek:)
@vakapad: A hangterjedelemmel igazad van, de nem operaénekes.

Viszont kellemes az egész megjelenése és a dalszövegei miatt is szeretem.

Na meg azért is mert illik az itteni miliőbe, még ha ezt némelyek vitatják.....

Na de ez csak 1 rajongójának a véleménye.....:))
@Orica Középföldi: Hogy mi a konteó azt a mindenkori agitPRop dönti el. :-(

Nem rettegek. A felismerés megtörtént, noha áttörést nem ért el. Eddig azt tanították, hogy a halastavakat a szerzetesek terjesztették el minálunk. Hát nem. Ahogy a szeretetet sem tőlük tanultuk. :-) Ez utóbbi amúgy nyilvánvaló. A kora árpád-kori vízgazdálkodás viszont eddig nem volt nyilvánvaló. :-( Ha a fősodraton múlik, nem is fog elterjedni. Ezért terjesztem.
@Eszter jött: Mivel nekem nem olyan nagyon jó hímsoviniszta disznó vakkomondornak lenni, maradjunk abban, hogy nyílt mea culpa napot tartok térden járással megspékelve.

Ez remek alkalom lesz nekem azon kérdésen merengeni, hogy egy ízig vérig nő, - aki mellesleg büszkén viseli nőiségét - lehet-e hímsoviniszta, mert amennyiben jelen beszélgetés elfajult volna, óhatatlanul és szükségszerűen eszembe jutottak volna bizonyos tőle hallott kifejezések, melyek az általam oly szeretett és tisztelt női nem bizonyos tagjait, halmazait nem egyértelmű dicsfénnyel sugározzák be.

Szóval számomra ez térdepelve is síkos talaj, így aztán maradok a magam Canossájánál.
@habakuk000:

Mondjuk, a fenti jelzők helyett írhattam volna a "tipikus férfiszöveg" sztereotípiát, ami miatt jogosan hördült volna fel a férfikar.
Szomorúan tapasztalom, hogy manapság a " női, nőies " jelző kezd valami kellemetlen mellékzöngét kapni. Meg kellene őrizni valòdi jelentését!
@Eszter jött:

"_Mondjuk, a fenti jelzők helyett írhattam volna a "tipikus férfiszöveg" sztereotípiát, ami miatt jogosan hördült volna fel a férfikar._"

Szó nincs róla. A nőkért élünk, halunk, a nőket óvjuk, védjük, szolgáljuk, istenítjük. És elviselünk és tűrünk, továbbá valamint.

lábjegyzet:
[a galibát az okozza, hogy a világ lelke nő és az istene férfi. a probléma abból adódhat, hogy ezt többnyire úgy aposztrofálják, hogy a világ lelke nőből van, ellenben az istene férfi. (mecsoda különbség, mondaná a bölcs rabbi, de annak is egészen máson járt az esze kereke) s ha a kereket fel nem találták volna, az én mesém is tovább tartott volna, mert a harag eredete messze nem az alma, hanem a kerék, ami minden irányba forogni képes, de csak olykor-olykor találja el a helyeset. Más olvasatban: az "és" kötőszóval el lehet jutni a jin-jang-hoz, míg a "de" (ellenben) éppenséggel megtagadjuk azt. Vagy valami mást, amiről fogalmunk nincsen. Az viszont biztos, hogy egy az Isten, Esetleg kicsit több, az a kérdés csak, mennyi Világegyetem van. Továbbá kellően hideg a sör vagy nem. A többi részletkérdés, mellékszál és sehova sem vezet, pláne ha nők cincálják egymást mennyire emancicák:)]
@Orica Középföldi: "Sőt, egyáltalán válaszoljak-e."

Köszi hogy válaszoltál. Reggel kissé morózusabb voltam az átlagnál. Bocsánatot kérek.
@rdos:

Ez csak jelzés volt, hogy majd válaszolok, csak át kell gondolnom.

Igen, érzékeltem a morózusságot, de minden rendben:)
@jaegtoer:

" A nőkért élünk, halunk, a nőket óvjuk, védjük, szolgáljuk, istenítjük."

Melyik világegyetemben? :)))))))
@Orica Középföldi:

Tulajdonképpen mindenkiében így kezdődik. Aztán valami történik:)
@taga20:

a guminővel ittál ennyit?
@guma: dehogy, a hülye luvnyája absztinens:))
süti beállítások módosítása