Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.11.29. 09:28 Fabius

Az orosz medve kezesre idomította az anatóliai juhászkutyát

Címkék: putyin erdogan szájhős

VhhhrrrrMrrrrm!!!!!

-Retyip vagyok az anatóliai juhászkutya! Aki a kerítésemhez közel jön azt előbb megmorgom, megugatom és ha kell az égről leharapom bassza meg! És nem kérek bocsánatot, bibi, nincs az az Allah akinek kedvéért megtenném, mert kemény vagyok, mint a kebabos fingszag a törökfürdőben és bátor, mint az egyszeri kormánykritikus ankarai újságíró. Az ólamon ott a NATO jele, úgyhogy ha valakinek bocsánatot kell kérni egy ilyen égről leharapásért, az kurvára nem én leszek!!!! VAU!

- Akkor rábaszol, brumm. Letartóztatjuk almod üzletembereit, lesz vízumkényszer, nem lesznek orosz turisták nálad, és török munkavállalók nálunk, brumm.

- VAAUAUAUUAAUAUAUUUUUUUUUUU..........

putyin-erdogan1.JPG

- Ebben az esetben " bárcsak ne történt volna meg soha" ez az égről leharapás, kedves kuzin, annyira de annyira sajnálom! Ha tudtuk volna, hogy ti vagytok azok, akkor nyilván másképp cselekszünk, virággal, jó szóval fogadunk és az égre vetítjük Hürrem szultána arcképét, amit úgy szeretnek a magyar nyugdíjasok. A farkamat is csóváltam volna, esküszöm! Ja, amúgy tudtad, hogy a medve és a kutya végső soron rokonok? Ha nem lett volna az ember, a medve szolgálatába állunk, allahuccse! Ha kell nyalom a mancsod, szagolgatom a farod és készséges viselkedésemmel rendelkezésedre állok. Igen, úgy is. Ha fáj is.

Lécci, léccilécci, lécciléccilécci ne tedd ezt!

573 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr958123842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Néha a birka is értelmeset béget.
bircahang.blog.hu/2015/11/30/mikor_szabad_bombazni

De azt nem gondoltam, hogy a szír és a magyar helyzet között ennyi párhuzam van. Ott sem képes az ellenzék egy kormányzóképes alternatívát muatni.
@parti_giano:

"_a feleség szó etimológiája szerint a fél (párosan összetartozó dolgok egyike)főnévből képezték ség képzővel. jelentése társ._"

Értem én forradalmi megközelítésedet bruder, de emellett a férfi akkor is férfi, azaz az ura.
Mondjuk érzem, hogy kurvára nem áll jól nekem, ahogy ezt az egyenlő megközelítéssel menedzselt értelmező szóhasználattal küzdök egyfelől a nőkért, másfelől próbálom menteni a férfiak helyzetét a teljes alávetettségből. [Mert a háttérben azért mindig a nők kavarják a szart, és a férfiakkal vitetik el a balhét. Kivételek: Vida, Selmeczi, Tocsik, stb. Ezek már annyira, annyira... hogy nem is írok rá semmit, mert férfi oldalon meg még több van, jobb ha hallgatok.
@jaegtoer:

Akkor ezt tekinthetem egy kudarcos nekifutásnak?
@CsekklisztNo.10Reloaded: Istenem, ez megint a "brit tudósok" megállapítása: "10 emberből 6, az 4!" igen berepült, praliné fizikusok szerint 8,5 másodpercet volt török légtérben, mások szerint 18,5 másodpercet...
mondom másodperc!!! nem ankara felett fordultak egyet, meg hangrobbantottak!
@kekex:

" Gyurcsány kottája csak úgy igaz,"

Erre gondoltam.

".Amióta a nők is traktorra ültek, azóta nyomul a feminizmus."
Ez elég nagyvonalú megállapítás. Azt hiszem egyetlen szüfrazsett sem ült traktoron:) A protofeminizmusról nem is beszélve.
@Gábris szomszéd:
Nem!
De ez az p(isis) olyan dolog lesz, mint az afrikai ebola, hallasz rola? Vége, nincs tőbbet. Mint az ázsiai kergemarhakór, stb- nem tudom mikor, de feledésbe megy
namost komolyan... seftel erdogan az IS-vel, vagy nem? tényleg az az 500! tartálykocsiból álló konvoj, amit xarrá bombáztak. egy tartálykocsiba 20.000 liter olaj, vagy benzin, kerozin és egyéb köolaj származék fér folyékony állapotban...

ezek éppen a szír-török határ felé tartottak. mondom 20000x500 liter kőolaj és/vagy származékai, az annyi mint: 10 millió liter! ezt gyaníthatóan nem Ali kebabos bóttyába fogják lefejteni stb... erdogán veje(vagy valami hasonló) az olajipari miniszter. kicsit a sajátlábon álló ráhel ugrik be...
na szóval, ezen csekély mennyiség megsemmisítését követően, seggbe durrantanak a törökök egy orosz gépet.

nyilvánvaló a teljes nyugat számára, korábban mindegyik média be is számolt erről, hogy töröko.-ban van az embercsempészek és okirat hamisítók mekkája. majd a minap egy iraki enszes fószer, rejtett kamerával meglátogatta a helyi IS pénztárosokat törökországban, ahol be is fizetett az IS becsület kasszájába.

erdogan, hm... aszad? melyikük a genyább? erdogannak van 20 milliónyi kurdja, akiket lelkesen bombáz, meg lődözi őket. ez nem csúnya dolog?
@nincs_itt: Ráadásul azóta az oroszok rottyra lőttek egy török konvojt, ami a törökök szerint "humanitárius" szállítmányt vitt, csakhogy valamiért nem mutogatták a megégett takarókat a szétszóródott konzerveket és gyógyszereket. Nem értem mi történhetett?:)
OFF

Ha a szlovákok, szerbek, vagy ukránok nem tudnak keríteni valahonnan egy gyufásdobozból nukleáris fegyvert előállító fogyatékkal élő 12 éves gyereket, akkor a csillagszórós terroristák leleplezése biztosan viszi az év kreténsége díjat itt Közép-Európában... :)

alfahir.hu/ilyen_nincs_a_romanok_szerint_csillagszoroval_akartak_terrorcselekmenyt_elkovetni_a_varmegyesek

ON
@Orica Középföldi:
.
Femin izom?
Lehetséges.
Lévai Anikó őstermelő. Felcsúti földjeire váltotta ki kedvezményekkel járó igazolványát, a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának elnöke, aranykalászos gazda, és háborgott, hogy egy traktoros vizsga 150 ezer forintba kerül. Ráadásul, ha pótkocsit akar a jármű mögé kötni, márpedig arra szükség van, még egy papír kell hozzá, ugyancsak 150 ezerért!
@jaegtoer: "férfi akkor is férfi, azaz az ura" mármint kinek?
különben nem az én megközelítésem, etimológiai szótár. tehát már megfejtették, ne erőlködj, mint boli az evezéssel.

"másfelől próbálom menteni a férfiak helyzetét a teljes alávetettségből"
most elképzeltelek kékharisnyában. rémisztő.
@dr. jenőke (jenőke):

Amit erről gondolok, messze meghaladja a közlési lehetőséget.
@parti_giano:

"most elképzeltelek kékharisnyában. rémisztő."

Titokban mindig gondoltam, hogy görény-tartáshoz kell némi fantázia, de hogy ennyi:)))))))))))
Ivartalanítsd őket.
@kekex:

"Egyrészt a Gyurcsány kottája csak úgy igaz, hogy akármi a zene, a gyurcsányahibást vonítják alatta szövegként."

Ennek analógiájára nálunk láthatóan van ellenzék kottája is, mert akármi a zene a jajjajnincsellenzéket .... alatta szövegként.

Pedig azt kellene, hogy vanellenzékcsakutálomőketjobbanmint orbánt, mert kevésbéutálat esetén az ember nem mond ilyet. Praktikus okokból nem.
@kekex:
akkor az isis is éghető??? nem kellene égetni őket előbb egy kicsit bugylibicskával felszeletelni mint bürgehúst és a kutyáknak adni és hagyni hogy a többi gyáva geci végig nézze és lefilmezni

közölni a neten hadd örüljenek
azután megsütni a maradékot a patkányoknak hadd élvezzék

erdögény vagy ördögány az egy szar állat és buta

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most kibasznak vele le fog mondani még idén

már csak a netán yahúúúúúúú van hátra amikor az lemond az lesz fáklyás menet
@Gábris szomszéd: ááááááááááá, tudod????????????

az olajos folyékony takaró és babgulyás az nem marad meg bombádzás utány
sem

ördegény nagy bajban van

lemondhatna és akkor lenne más idióta helyette???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Szerintem egy ilyen malacos megoldás is mókás lehetne büntinek. ;)

youtu.be/_in8vsu7nXY
@Rodeo36: te mitől vagy különb, mint ők?
látom, tetszenek a módszereik!
na meg, a haverod is élvezné! @Gábris szomszéd:
szép pár vagytok!
@Orica Középföldi:
időbeli és nem személyi összefüggésre utaltam. Nem a traktoroslányok voltak szüfrazsettek, viszont az, hogy már nem a mezőgazdaság és a fizikai munka volt a főágazat, háttérbe szorította a férfiak fizikai előnyét.
@Rodeo36:
pityergő Isis hóhért már mutogatnak, de a bicska túlságosan kisipari egy AK-hoz képest.
@punkfrog™: Látom sikerült érzékelned a több tízezer ártatlan áldozat hangját, akiket ezek a lények irtottak ki.
@Gábris szomszéd: Gondolom az oroszok is a 'humanitárius' szállítmányok szakértői. Rengeteg 'humanitárius' szállítmány ment az ukrajnai ruszki szakadároknak. Szerintem azok pont egy ilyen 'humanitárius' szállítmányból származó pokrócba tekert konzervvel dobták le a maláj gépet...
Tudom mi jön. Hol a bizonyíték... Ott, ahol az 'ISIS' által felrobbantott orosz gépé...
A ruszkisimogatók oldaláról valahogy néma csend volt, ahelyett, hogy követelték volna a maláj harci gépek általi bombázást.
:)
@taga20: nem, a náci katonatiszteket hájpoló most föl van háborodva a muszlim állam gyilkosságain

ők rosszak, a világháborúban a németek nem voltak rosszak és tömeggyilkosok, az oroszok jók, a törökök jók, a zsidók rosszak, de nem lőtték le az orosz gépet, tehát már jók....

mit nem lehet érteni Angyal értékrendjén?

legeslegrosszabb a zusácska, amíg vona pajtás nem kap mikulásajándékot a nagykövetasszonyuktól
@The real Donky: Nem jön itt semmi max. annyi, hogy "gratulálok" az összehasonlításhoz, amelyben a kelet-ukrajnai oroszokat az ISIS-hez hasonlítod.
@habakuk000: Na most aztán sikerült mindenben mellélőnöd, de hát ez legyen a legnagyobb problémánk.:)
@Gábris szomszéd: ne hülyéskedj, az amcsik a jók és az oroszok a rosszak?

Basszus, gyorsabban változol, mint az űrállomásokon a napkelte
@taga20: Nem hanem a nyugat által kitenyésztett és útnak indított vahabista barmokról, akiknek az a feladatuk, hogy megdöntsenek egy egész államot, ami persze egyre inkább nem fog sikerülni, sőt.

alfahir.hu/mar_aszad_hadseregevel_is_osszefognanak_a_franciak_es_a_nemetek

Remélem a németeket és a franciákat nem fogod lebaszni, amikor a ruszkik mellé állnak a harcban. :)
Jó kérdés!
fenteslent.blog.hu/2015/12/01/fog-e_a_heten_torok_tankokat_bombazni_az_orosz_legiero
"55 ezer főnyi török haderő gyülekezik a szír határon, amely haderő akár a napokban átlépheti a határt, versenyre kelve az amerikai után most az orosz légierő által támogatott kurdokkal, hogy ki űzi el hamarabb az IÁ-t"
@habakuk000: Az amerikai emberek ugyanolyan jók, mint az oroszok. Megint más kérdés, hogy az USA világhatalmi lépései az utóbbi 26 évben, sok szempontból elhibázottnak bizonyultak, de ezt te is pontosan tudod.:)
@kekex: "versenyre kelve az amerikai után most az orosz légierő által támogatott kurdokkal, hogy ki űzi el hamarabb az IÁ-t"

Tetszik az idealizmusod, de a törökök részéről még mindig inkább ez a helyzet.

i.ytimg.com/vi/O76e5nqjYW8/hqdefault.jpg

syrianfreepress.files.wordpress.com/2014/10/cartoon-erdogan-isis.jpg?w=584
@habakuk000: haver, megyek is aludni, me te itt kurvára összefoglaltad, amit kellett.
nem hülyülök, tényleg így gondolom:)
@Gábris szomszéd:

"de ezt te is pontosan tudod.:)"

ártu eszt ne nyomd már annyiszor, me kurva bicskanyitogató!

apádfasza tugya pontosan!:)
@taga20: Bakker ezt még te is tudod, mert könnyű mint az 1x1. :)
@Gábris szomszéd: Két terrorcselekmény között van különbség?
A gratuláció fonákkal visszaütve.
@Gábris szomszéd:
"Bakker ezt még te is tudod, mert könnyű mint az 1x1. :)"

mi ez a baromság?
@Gábris szomszéd:
Lehet, hogy tetszik az idealizmusom, viszont a fentéslent blogot nem én csinálom, csak idéztem.
@The real Donky: Ja értem ezzel az erővel, akkor az amcsik és netán yahoooooék is terroristák. :)
@punkfrog™:
mennyél osztogass közöttük mézespusszedlit és puszilgasd őket ha már olyan kedvesek neked

és vigyél fenőkövet is a lefejező macseteikhez

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

barom
állat
vagy
a sok gyáva szarrágó isis eket élve kellene elégetni máglyán mint boszorkányokat, a sok kegyetlenség, amit csinálnak még meg sem lenne fizetve vele...

most -úgy tűnik- verseny lesz, ki semmisít meg több pisiset, vannak a másik emberszivet nyersen evő mérsékelteket fogják támogatni, és vannak akik a hős kurdokat akik akarnak -teljes joggal- egy saját hazát, ami erdőgény kartársnak nem fexik, a moszad is betolja a nóziját mert nekik is vannak ott érdekeik amik nem esnek egybe másokéval

vidám és halálos balett lesz a neveccséges balettből

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

jaaaaaaa és kirakni a migráncsokat a saját hazájukba és mondani nekik ez a ti hazátok küzgyetek érte életetek árán is és ne menekűljetek el gyáván
@kekex: Ja csak ördogán bácsi mostanában túl sokat nézi a szulejmánt. :) A török csillagokkal semmi gond, tetszettek Kecskeméten is, bár ők sem volta csúnyák. :)

youtu.be/X2xILJGmPZI
@Rodeo36: A fekete primadonna viszont ismét beugrabugrált a színpadra és hülyeségeket táncol megint. :)

alfahir.hu/obama_aszadnak_mennie_kell_az_iszlam_allam_egy_ideig_meg_marad
@kekex: "A, a törökök kicsit sem harciasak:"

Jól sejtem, hogy velük is érdemes azért még számolni? :)

youtu.be/hWC8J93prJU
@Gábris szomszéd:

index.hu/kulfold/2015/12/01/hordobombat_dobtak_egy_homszi_korhazra/

Mongyad nekem, kinek van helikópátere ott, amivel kórházakat robbantgat?

USA-kórházbombázás: fujfuj.
Asszad-kórházbombázás: ??

Szóval mi van a két kérdőjel helyén SZERINTED?

(Nem köll a Gábris-féle nimzóindiai mellépofázás! :)
@Gábris szomszéd:

Ja. Szóval szerinted is rohattasszad. Haladunk.
@DarthVader: Az egyébként nem tűnt még fel, hogy kik és miért hozták létre az ISIS-t és ezáltal kit terhel a fő felelősség az elmúlt 4-5 év ártatlan áldozataiért?
@Orica Középföldi:

"_Akkor ezt tekinthetem egy kudarcos nekifutásnak?_"

Sem stratégiai, sem taktikai megfontolások miatt nem fedhetem fel kártyáimat, lévén hogy a net görényektől terhelt. És akkor még van barátom, Giano. Ugye:)?
@DarthVader: Még jó, hogy hiszen ő a főpatás ördög, akit minden áron még az ISIS létrehozásával is meg kell ugye dönteni, dacára annak, hogy egy független állam, legitim elnöke, aki egy következő szabad választásra is nyugodtan készülhet, hiszen a nyugati demokrácia alapja, hogy az emberek szabadon választhassák meg vezetőiket.
@parti_giano:

"_különben nem az én megközelítésem, etimológiai szótár. tehát már megfejtették, ne erőlködj, mint boli az evezéssel._"

Egy kis erőlködés sosem árt. Mindazonáltal annyira azért erőlködhetnél, hogy nem az etimológiai szótárral, nem a görényekkel, még csak nem is veled erőlködök, hanem a közfelfogással, a komondoros, az asszonyok dolga, ez az asszonyokra tartozik, ez női munka, amely aztán abban éri el tetőpontját -amennyiben a kékfoltokat és a komondoron történő áteséseket mellőzzük, hogy például aszondja a némber: A múltkor is mondta az uram, hogy.....

"_most elképzeltelek kékharisnyában. rémisztő. _"

Van egy jó hírem, sőt kettő.

1) Még van svalbárdi rénkumisz.
2) Csütörtökön vettem észre, hogy súlyosbító körülményként vígan viháncol Mirabella a sarokban.
Tehát a terápiához a nélkülözhetetlen kellékek rendelkezésre állnak, sürgősen szokj le arról amire rászoktál, mellőzd egy kicsit a kis tanácsadóid élceit, máris elfognak maradni a kékharisnyás képzetek és asszociációk.
@Gábris szomszéd:

Cimbi. Csak a te kedvedért,mert igazán kedvellek (na jó, annyira nem, de egy kicsit igen) (na jó, tényleg igazán) szóval még egyszer:

1, USA bombázza a kórházat: rossz.
2, Asszad bombázza a kórházat: rossz vagy nem rossz?

kibaszott egyszerű kérdés, kibaszott egyszerű válasz, igen vagy nem, más lehetőség nincsen.

A többi nem szerepelt a kérdésben. Se a pISIS, se más.
@Gábris szomszéd:
hááááát ha már létrehozta és kurva sok pénzébe kerül neki, hát fenn akarja tartani, mert amíg háború van addig ő és bandája sok pénzt keres a fegyverforgalommal (IS)

szemét aljas sajtó értekezlet nem is hallgattam meg csak néztem egy darabig azután átkapcsoltam rajzfilmekre...

most annak kell lennie amit Putyin, Merkel, Hollande megállapodott, azaz minden terroristát attól függetlenűl mennyire mérsékelten gyilkos meg kell semmisíteni, a török szíriai határt le kell zárni és áthatolhatatlanná kell tenni valamint az összes isis olajforrást szét kell bombázni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezutóbbi a legfontosabb hadd sírjon a zerdogán...

asszem a Putyin nem áll szóba erdogánnal rohaggyon bele a bugyijába

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most megint elárúlta aszt ami a lényeg obamaki szerencsétlen idióta
és a kongresszusa meg a szenátusa a sok vén hülyével akik onnan halnak ki (ugyanúgy mint a fidesz a parlamentből) és két három milliárdos fizeti a cechet és ezek lobby-znak azaz mi is lobby???
a lobby = bribery semmi különbség a kettő között aljas szemét dolog és ademokrácia szemenköpködése naponta és óránként

még ha valaki aszt meri dumálni hogy a zusa-ban van demokrácia aszt kinevezem ogv szagtanácsadójának a biberach és a másik usa zsidó csaló helyett
@DarthVader:
attól függ kik fexenek a kórházban, mert ha pisisek akkor le kell bombázni, csak halott isis a nyerő bármi áron
collateral damage

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

usa -ban az a divat, hogy nőgyógyászati, klinikákat roöbbantanak meg szétlövik a dolgozókat (van más is néger gyerek megy az uccán jön a röndér ékiugrik atójábúúúúl és lelővi seperc alatt)

soroljam???
@DarthVader: Minden ártatlan áldozat természetesen rossz.
@Gábris szomszéd: a kérdés, nem az áldozatokra, hanem az elkövetőkre vonatkozott!
@taga20: neeem, erdoganról, aki ugyan még nem(télleg? bisztos?) gázosíttya el a kurd kisebbséget(csekély 20 milló lélek), csak szimplán napi szinten bombázza, lődözi stb...
ez segg rendben van! mer' a nyugat baráttya(ma még) erdogan.
@Gábris szomszéd: Ennél kicsit többet vártam tőled.
Ja, mégsem. :)
@punkfrog™: off, de csak:

http://vs.hu/kozelet/osszes/ez-mar-valsagovezet-kamionsoforok-horrortortenetei-calais-rol-1201?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s16

ezután nincs mellé duma!
@The real Donky: nem tisztem, csak megkérdezem: szerinted OK, sőt durvára OK, hogy a zusa 1 éve mindenféle ensz bt felhatalmazás meg hasonló fasságok nélkül, hobby-bombázgat szíriában - de bárhol a világon, ahol demokrácija hiány(értsd nyersanyag) van? - igen a aszad is lebombázott egy kórházat.

de keress rá ezekre a nevekre:

Sümeyye Erdogan+Akcakale
Bilal Erdogan+olaj

meglátod, nem is lesz annyira zavaró aszad...
@nincs_itt:
megnéztem a vídejót...és elolvastam a szöveget...
marad a kérdés, hogy Calais ami kb 4500 km-re van (légvonalban) szíriától és egyáltalán a Levanté-tól, hogyan jutottak el ezek a köcsögök tisztán, jól öltözötten és vidám tréfának tartva a randalírozást

persze csak azzal nem foglalkoznak a hatóságok, hogy összegyűjtsék ezeket és egy hajóval visszatoloncolják őket oda ahonnan elkűldte őket az embercsempész banda és besorozni katonának harcoljanak elvégre a saját főggyük??? vagy nem???

az usa nagyon kedves, őket ez nem érinti odaz nem lehet ilyen módon sem bejutni de szétbaszni országokat csak mert éppen nem volt más pénzbevétele az aljasság

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
mit kevernek itt az ivóvízhez?...
OFF

Már nem csak a haveroknak adják a közbeszerzéseket, hanem a törvényeket alakítják hozzájuk, visszamenőlegesen! Na ez az igazi SZERVEZETT BŰNÖZÉS!!!!!!!!

444.hu/2015/12/01/a-kormany-megpuccsolta-a-parlamentet-majd-elfogadott-egy-jogszabalyt-arrol-hogy-tiborcz-istvan-es-a-miniszterek-szulei-es-gyerekei-is-indulhassanak-kozbeszerzeseken

ON
@Orica Középföldi: AgitPRop, konteó és a nyest pont hu. :-)

Telitalálat. Cím és telószám összevet, és kiderül, mi a nyelv és tudomány. Egy főleg japánról fordító cég "társadalmi felelősségvállalása".

leg.eu/index.php/hu/kapcsolat

www.nyest.hu/tartalom/impresszum

Nyestesek bármilyen felvetésre adják saját linkjeiket, vagy szigorúan print forrást, vagy jól használható utasítást adnak; "nézz utána". :-( Nem tudomány az, hanem agitPRop. :-(

"Én nem tudom megítélni, hogy az Árpád-kori vízgazdálkodás valóban olyan volt-e, jó volt-e"

Kísérletet javaslok. Két egyforma növényke 1-1 cserépben. Az egyiket öntözd, a másikat nem. :-)

Mit nem lehet azon érteni, hogy (sajnos a mainál fejlettebb agro és vizkultúrájú) letelepült földműves népesség élt 900-1260 között hazánkban? Mit nem lehet azon érteni, hogy a szeretetet, és a halastavakat nem a csuhásoknak köszönhetjük?

"Gondolom, nem véletlenül szorult egészen perifériára, sőt zárványosodott ez a forma."

Jól gondolod. Szó szerint "tűzzel vassal" kiirtották. :-( Ahol pedig megmaradt, pl. komenyista Kínában is, a férfiak, vagy ahogy Ti mondanátok, a pasik, köszönik szépen de nem kérnek a patriarchátusból.

És hogy On is legyen, "tűzzel vassal" Putyin, Erdogán Szíria, Irak, .... :-(
@Gábris szomszéd:
Annak aki elvből nem nyit meg alfahírt:
mno.hu/kulfold/obama-megelegelte-a-putyinerdogan-pingpongot-1316772
Ja meg azt is nyilatkozta, hogy Putyinnal kell pár hét, míg Aszadról meggondolja magát
mno.hu/kulfold/obama-moszkvanak-le-kell-mondania-aszad-tamogatasarol-1316840
@kekex:
erre majd pár hét múlva visszatérünk

addig egyél kexet de semmi mást

a zobamaki már annyi mindent hazudott, hogy a kérdéseit sem hiszem el, egyébként kérdezzük meg ugyanerről Putyin-t

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
Ezek is 2020-ig terveznek (mint a törökök) Mi a franc? Akkor világvége lesz?
www.youtube.com/watch?v=vYnpJ8AFOEc&hd=1
Viszont a zene gyönyörű és a Toni nagyon tud a kamerával (vagy a vágással) Aki meg békésebb képekkel szeretné:
www.youtube.com/watch?v=SGjQe2RbkaU
@rdos:

Nem tudom igaz-e, hogy Buddhától származik: Az ember legnagyobb ellensége önmaga.Akárki mondta, okos volt.
@Gábris szomszéd:
Te is a Gyurcsány kottájából játszol? Majdnem szó szerint ugyanezt mondta!
"Úgy vélte, a jelenlegi kormány “ellopta Magyarországot, a törvényhozást és törvényesítették a lopást”
web.dkp.hu/gyurcsany-orbant-konnyebb-levaltani-mint-utana-kormanyozni/
@Rodeo36:
Az a hátborzongató, hogy Obama egy világhatalom vezetője, és a szagértői ilyen szöveget adnak a pici szájacskájába. Hogy Putyin meggondolná magát a melegtengeri kijárata és a katonai támaszpontja ügyében. Noooormális az amerikai adminisztráció? És ezek még a demokraták. A republikánusok még kardcsörgetőbbek!
Ilyen nálunk elképzelhetetlen. Hogy Orbán unná a focit.
Az elrendelés egyébként menne:
www.origo.hu/sport/focivilag/20151201-megunta-a-mauritaniai-elnok-a-kupadontot-elrendelte-a-buntetoket.html
@Orica Középföldi:
.
Szerinted: (kollaboráns=>) "Tehát még Szili sem az, csak megélhetési áruló."
Csupán okvetetlenkedős kedvem okán: amennyiben kvázi, akkor csak majdnem, vagy tán egészen az, de lehet valamely szempont-választás alapján is.
Ha egyértelműsítem: megélhetési árulás közben kollaborál.
Az alapesetet tekintve igazad van, ha ellenfélként definiáljuk a diktatúra-gyakorlókat egy nem demokratikusnak tekintett választási rendszer résztvevőjeként.
Ha pontosítjuk a vizsgálat tárgyát, a kérdés az, hogy mikor kezdődik/kezdődött a metamorfózis a demokrácia ellenségévé válás útján?
:))
ripost.hu/cikk-magyar-kamionosok-vegre-megtisztitjak-az-autopalyat-calais-nal/?source=hirkereso
Na cső! Ezeket a kamionosokat a beszédhibásakból válogatják, vagy ennek is kellene egy alkoholszonda?
@dr. jenőke (jenőke):

Definitíve Szili nem az.
A metamorfózison hosszan el lehetne dagonyázni, tekintve, hogy a bábból nem lepke kelt ki.
Minden okvetetlenkedéseddel egyetértek. Alkalomadtán megbeszéljük, de még kérődzik a marha, ahogy hallom:)
@kekex: Ja és több mint 4 éve nem tudják kibillenti Aszadot a hatalomból, na de majd most ennyi vér és áldozat után gyorsan meggondolják magukat a ruszkik is. :)
@Orica Középföldi:

Azért jégtörő Mátyás előtt egyszer már csak ledöfik azt az örökké kérődző dögöt.
@kekex: Néhány további kiegészítés.

Szaúd-Arábia a Nyugat legkényelmetlenebb és legcikibb szövetségese

Hiába kérjük, nem hajlandóak rendesen harcolni az ISIS ellen, és még pénzelik is a terroristákat. Ráadásul, miközben a Szaúdok az USA puszipajtásai, az országukban mindennaposak a nyilvános lefejezések, a kövezés és a korbácsolás. Erre hajt az Iszlám Állam is.

444.hu/2015/12/02/szaud-arabia-a-nyugat-legkenyelmetlenebb-es-legcikibb-szovetsegese

Aszad mindenkit helyretett

444.hu/2015/12/02/aszad-mindenkit-helyretett
@nincs_itt: Stop.
Nem írtam, hogy OK.
Azt írtam, hogy _egyik sem OK_.

Minden háború valamiféle javakért folyik. Meg azért, mert 'ha ő nem hagyja abba, akkor mi sem'. Meg azért, mert 'de ő kezdte'. Gyerekkoromban én is próbálkoztam ilyennel, hogy 'de ő kezdte', anyám mindig azzal lőtt le, hogy 'igen, de fogod befejezni'. Megtanultam.
Az egész világ egy elcseszett nagy óvoda, ahol Pistikék meg Béluskák játszák a kis önérzetes játszmáikat a homokozóban. A többi kis suttyó meg két táborra osztva drukkol nekik.
Az a pár értelmes meg a háttérben csóválja a fejét, kibukva az egész értelmetlen vircsafton, és legszívesebben bekúrna egy gránátot középre, hogy vége legyen az egésznek. De nem teszi, mert még a legcsótányabb embert is többre tartja annál, hogy kioltaná az életét.

Megy a halálmatek, ki mennyi ártatlant ölt meg, holott egyetlen is pont eggyel több, mint az elfogadható. 'Járulékos veszteség', mondják egy páran. Ja, akkor terrorcselekmények kapcsán sem kell nyekeregni, meg színezgetni a FB profilokat, hanem szépen betudni járulékos veszteségnek, hiszen erre volt szükség ahhoz, hogy megmozduljon mindenki az ISIS ellen.
@Gábris szomszéd: Nem mondtál újdonságot, ismerem ezt a verziót is.
@kekex:
már olyan is elhangzott, hogy a maki egy információt elszigetelő buborékban tartózkodik, és a szagértői "kitalálgattyák" mit is szeretne hallani, azaz a király ruhája az olyan pompás, hogy ihaj igaz szegény meg fázik ruha nélkűl...de mindenképpen aszondanak neki amit akarnak...

a demokraták és a GOP között csak annyi a különbség, hogy a GOP 2016-os jelöltyeinek -vannak vagy annyian mint a hangyaboly- összesen annyi eszük van mint egy medúzának és kizárólag az őket lekötelező (bribery) lobbysták irányítására hallgatnak, és amit a Tramp Lí összavartyog az már a halottasház és kabaré keveréke

képzeld el aszt, (nem is olyan nehéz) hogy a Tramp Lí az egy kiskirály életek és halottak ura, mert minden kapitalista az!!!!!!!!!!!!! (demokrácia egy vállalkozásban nem létezik, vita meg pláne... mondanék személyes példát...de legyen annyi elég, hogy a tulajnak több mint 3 millió dollárjába került mert nem hallgatott rám és mivel a kritika iggazgató tanácsi ülésen hangzott el, csak nem engedhette meg, hogy a tekintélyébe gázoljak...)

namost az ilyenek ha elnökök lesznek ott is folytatni akarják eszt???? és a sok rablómese ellenére a "nép" szava: he's getting things done... a többi még hülyébb

ez a világhatalom is kérész életű mert addig az, amíg elismerik amikor el kezdik kiröhögni (már megkezdődött) akkor már nehezen tartható...
leleplezte saját magukat soxor de hírzárlat van, ezért csak az ellensége hangját érdemes hallgatni

kibaszott nagy a belpolitikai válság és az inflációt hiába tagaggyák és fényezik, az hatalmas és minden elveszíti az értékét még az érték maga is...

a pénz értéktelen annyit nyomnak belőle, hogy ...

35% éhezik

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a többi rablómese

a legnagyobb üzlet a halálra rémíteni az állampolgárt hogy bármitől bármikor meghalhat és fizessen biztosítást és vegyen kurva sok gyógyszert ...ezen felül nem is igen van hírdetés mert a zemberek 12x meggondolják kenyeret vagy elektromosságot fizessenek e
@The real Donky: Akkor jó mert te sem. További szemezgetni valók itt, bár nyilván ezeket is ismered. :)

www.salon.com/2014/03/08/35_countries_the_u_s_has_backed_international_crime_partner/
@The real Donky: akkor ugyanarról beszélünk, ostoba furunkulusos ödönkék, meg zénókák jáccák a faxkivan kis játékaikat!
de! csak azért mertem megjegyezni, amit, mert a világ értelmesebbnek tartott része(mondom "tartott", mondom értelmesEBB) is két félre tagozódik:
ödönke fanklubja
zénóka fanklubja

egymással kiengesztelhetetlenül szemben állnak, a másik az csak hüje, béna, seggnyaló lehet.
írod:
"Megy a halálmatek, ki mennyi ártatlant ölt meg, holott egyetlen is pont eggyel több, mint az elfogadható. 'Járulékos veszteség', mondják egy páran."
na pont erre böktem rá én is! mer ha ödönke bombázza porig a kórházat, óvodát, pijacteret, akkor zénó fanklub visítva mutogat. de ödönke fanklub meg vissza mutogat és ezt a marhaságot jáccak itt is jópáran!

bizony be kell tudni, mert az elhunytakon nem tudunk már segíteni sajnos. de! fogni kell egy szép piros pléhvödröcskét és ödönke és zénóka fejét pépesre alakítani vele. máshogy nem fog menni!
@Orica Középföldi:
.
A metamorfózis lehet kérdéses az ő esetében, de ez újabb kérdést vet fel: abban a pártban élte az életét, amelyikbe nem sok keresnivalója volt?
(identitás, ideológia...)
@dr. jenőke (jenőke):

Van, akinek van "keresnivalója" valahol, és nem tartozik oda. Nincs ezzel egyedül:))

Az identitás felvállalása feltételez némi IQ-t, némi tartást, némi kultúrát, némi ideológiai ismeretet és azonosulást.
@nincs_itt: Ennyi. Pont így.
Én nem mocskolnám be a kezem Ödönkével meg Zénókával. Egyszerűen csak kipaterolnám őket egy nagyobbacska szigetre, az idióta táborukkal együtt (önkéntes alapon mehetne, aki akarna), aztán intézzék el egymás közt. SK. DIY. Nevezzük, ahogy akarjuk. Feladat delegálása nincs.
@Gábris szomszéd: Nahát, ezek a gonosz usákok... Ha ők nem lennének, akkor teljesülhetne minden szépségkirálynők álma, a világbéke.
@The real Donky:
Ezt érdemes megnézni, mert jó film:
veterok.tv/v/22520
Viszonylag realista, ugyan Iraq-ról szól (itt a piros, illetve vegyifegyver, hol a -), de az arab (most épp Szíriai) katyvaszt elég jól érzékelteti, Matt Damon egyébként is a szívem csücske és a csúcspont:
"-Azt hittem szövetségesek vagyunk.
- Ne legyen naiv"
@nincs_itt: Nem lehet egy családi bizniszt ennyire könnyen kikapcsolni... csak átköltöztették Irakba. :D
Ha igazak a hírek ezért jelentek meg török "kiképző egységek" Bashiqa-nál, Mosul mellett (rögtön az Iszlám Állam harcosai és a kurd peshmergák között). Megy minden tovább, csak az új útvonal az iraki-török határ, Zakho-n keresztül. Itt még nem is kell félniük az orosz gépektől, megvédi őket a nyugati "nagy testvér". :)
süti beállítások módosítása