Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.30. 09:10 Fabius

Mese a Lázárt nem irritáló dolgokról

Kedves asszonyom!

A minap meglepődéssel olvastam országunkat érintő kritikáit. Nem csodálom, hogy a Királyi Központi Hírszolgálat nem számolt be róla, szerintem tartottak egy nemzeti irritációhullám kitörésétől. Én óvatlan és kíváncsi voltam, ám olvasva az Ön gondolatait most itt vakarózok, mint egy bolhás kutya. Mert magácska csak idetipeg a Gazdagok és szépek világából, és meg akarja mondani, hogy éljünk mi itten a Balkán sarkán.

Én ettől viszketek, teccikéteni?!

lazar_h.gif

És ha viszketni kezdek valamitől akkor ön, drága hölgyem adjon hálát a Jóistennek, hogy nem Vaszily Miklós a főnöke, és egy magyar szerkesztőség a munkaadója! Mert ha ebben a számomra szerencsés együttállásban teccene működni, akkor a működési helyét már szántanák befele. Így meg sajnos erre a köcsög viszketésre vagyok kárhoztatva, és kénytelen vagyok kb részletesen felsorolni mivel tehetné ön elviselhetőbbé a mindennapjaimat.

Először is tessék tudomásul venni, mi itt úgy élünk ahogy akarunk!

Bár itt is van pár kaszinó, mégse vagyunk Nevada állam. Ugyan a hörcsögarcú kaszinómágnás is ismerős lehet magácskának a producer szakmából, akkor se. Ezt abból is láthatja, hogy mi sokkal előrébb tartunk a kaszinók ellenőrzésében is, mint a maguk dohos szagú, múltidéző országában. Nálunk a korszellemnek megfelelően a koncessziótulajdonos őrködik önnön tisztasága felett, ezért sem szerencsés rendszerszintű korrupciót emlegetni óvatlanul.

A civil társadalom működését sem zavarja itt senki!

A félreértés abból adódhat, hogy szerintünk az a civil, aki kellő pátosszal osztja meg a migránsplakátok képeit a faszbúkján. Az meg nem civil, aki szervezetbe tömörülve ügyködik emberi jogok védelmén, sérülékeny csoportok megerősítésén vagy migránsgondozáson. Őket szoktam feljelenteni a picsába, és esetükben szoktam kitartani bűnösségük mellett akkor is, ha a NAV sem talál náluk semmit.

Ja, és nem kell ám félteni a külföldi befektetéseket sem!

Itt minálunk fasza jogi környezetben teheti ezt meg bárki. Legfeljebb utalunk rá, hogy a támogatásért cserébe melyik Nemzeti Labdarúgó klub várja szívesen azt a pénzadományt, amit a befektető a magyar sport támogatására, klubjaink feltőkésítésére rá fog szánni. Szilárdan hisszük, hogy ha kézilabdában BL győzelemig illetve döntőkig jutottak magyar csapatok, akkor megfelelő összegnagysággal motivált focistáink is képesek lesznek egyszer valaha megérni egy nemzetközi kupaőszt.

Pszt! Csend legyen! Szót sem érdemel az sem, hogy 5 milliárdos bukóval, piaci ár alatt értékesítjük nemzetünk vagyonát!

Ez aztán igazán a mi dolgunk, senkinek semmi köze hozzá! Tényleg tessenek már tudomásul venni, hogy mi így akarunk élni! Hogy a kedveslakosság is így akar-e, nyakába kapott újabb random adókkal együtt, az majd 2018-ban kiderül. Addig is tessék kedves lenyugodni, a felvázoltakat megszívlelni!

Csókolom a kisztihandját, tisztelettel:

Don Lézer, miniszterelnöki miniszter

ui: mondja már csókolom, nincs maguknál valami szer, ami gyorsabban enyhíti a viszketést, mint a rázókeverék?!

 

 

468 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr398035302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól:

Lordom, ez most komoly dolog. Elvi kérdés. Persze igazad van, vannak jobbágyok, csákmáték (mégha kocsis is egyike másika meg rogán vagy mészáros vagy épp tiborcz [micsoda fintora a történelemnek]) meg rinaldinik... de mindez édeskevés. Most betonozzák 'stadionokkal' szögesdróttal, ezzel-azzal az újabb 150 éves lemaradást. Hamar egy színvonalra jutunk az isis-szel.
@evasanyoca:

Hess! Oda is utánam evett a fene téged is, rodeot is, csak nem mentem lépre. Banya.
@jaegtoer: lemaradtál, már oktatom a grazi egyetemen svéd akadémiai megbizásból.
@Sir Bates dö Hól: 3 évente is mehettem, és minden évben meghívóval, mivel Bruxellesben éltek a nagybátyámék, ők minden évben küldték nekem a meghívót, hogy gyakorljam a franciát.Igy egy hónapot töltöttem náluk. Ez bárkinek ilyen feltétellel lehetett, akinek erkölcsi bizonyítványa nem volt pettyes.
@evasanyoca:

"_ több blog ezt megoldotta Jéger úr, röviden, az utilapuval a talpadon._"

Álmodozz csak banya, tényleg nem szép tőlem, hogy valaganyózlak, de legalább etikus és valós.
@evasanyoca:

"_ ők minden évben küldték nekem a meghívót, hogy gyakorljam a franciát._"

Maga nem tud úgy hivalkodni, hogy el ne árulja magát. Remélem nem volt haszontalan, és sokak örömére megtanulta a franciát.
@jaegtoer:

"Az a nép, amelyik hagyja lerohadni nagyszerű intézményeit, tevőlegesen és aktívan teleszemeteli és tele kutyaszarozza közterületeit s inkább kutyát-macskát nevel, mint eggyel több gyereket, s a politikusgárdája egy tőről fakad és cinkosan együttműködik választóik kifosztására (a 21. században!) annak az évtizedei meg vannak számlálva."

Ez már Kertész Ákos-i magasság (mélység?). Főleg az egykalapalávételek tetszenek. Csak gratulálni tudok a distinkciók nélküli, szép, új világhoz. Az se kérdés ilyenkor, hogy az ember magamagát hová helyezi benne. Vagyilletve felette lebeg?
@jaegtoer:

" Ez a 'nép' már nem az a 'nép'."

Na még egy utolsó reagálás, mielőtt a mindenféle emocionális hányás megfojtja a blogot.

Ha te azt hiszed, hogy a kurucok más indíttatásból mozdultak meg, mint a békamenetesek, tévedsz.

Bocs, de hosszabb ideig nem fogom látni a válaszod.
@jaegtoer:
Légyszíves... kissé modorosabban kéne tán kommunikálnod, nem mordorosabban... :(
Nem kéne a gyógyszernek elgurulnia.
@vakapad:

"_Ez már Kertész Ákos-i magasság (mélység?)._"

Legyen kifordított kevélység. (ez legaláb bűn)

"_Főleg az egykalapalávételek tetszenek._"

Ez már csak így megyen. Ha kalapokat látok, nem írhatok svejci sapkáról. Pedig mennyivel jobb lenne.

"_Csak gratulálni tudok a distinkciók nélküli, szép, új világhoz. Az se kérdés ilyenkor, hogy az ember magamagát hová helyezi benne. Vagyilletve felette lebeg?_"

Ha egy teremben van nyolc darab rétes és nyolc rakás szar, valószínű, hogy a szarszag a domináns.
Az is valószínű, hogy egyikből sem eszem, bár az egyik ehető.

Az hogy hova helyezem magam, a kifogásoltakból következően, és kegyed által forszírozottakból leszűrhetően önbevallásos alapon is, mindenképpen szarközelben. És hogy ez mennyire így van el sem tudod képzelni:)
Tehát hogy véletlenül se legyek sértő, mert azon kevesek egyike vagy, akit ha csak tehetem szívesen elolvasok és tiszteletben is tartok sokszor a véleményt de a személyt is, naszóval...

Komoly hibám, hiányosságom, hogy nincs kedvem, nem tudok, és nem is akarok liliomokról is értekezni, ha a feladvány a latrinák mibenlétéről szól.

Őszintén, Kedves Vakszülő, mennyi a 'kivétel' (akikre nyilván nem vonatkoznak a sommás megállapítások) Mennyi?
Hány darab? Hány fő? Mennyi ember? Eléri a népesség 5 százalékát. Vagy ezzel is túloztam?
Mit gondoljak arról a népről, ami nem áll ki a gyerekei oktatásának tönkretétele ellen? Mégis mit?!

H
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bocsánat, ez a banya egy varázsló, végül mindig kihozza belőlem a jussát.
Mi van? Elfogyott a pálinka otthon, vagy szimplán meghülyültetek? :(
A történelmi múltat másképp élte meg mindenki.
Azért ne gyalázzuk már egymást, ha nem nagy kérés.
Elég a tényeknél maradni, azt meg tán nem számon kérni kell egymáson, hanem józanul megbeszélni, pro- és kontra.
Tessék, Mátékának már papírja is van róla, hogy még sem buzi a bíróság szerint, ellenben egy másik meleg állításával! :)

hvg.hu/itthon/20151030_Kocsis_Mate_Soha_nem_fogjuk_elfelejteni_U

Ezek ám a súlyos gondok egy országban, nem a Lázár, meg a többi...
Ja és ez még csak első fok volt... szóval...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nyilván elfogyott.
Az is nyilvánvaló, hogy mindenki saját szűrőjén át szemléli a viágot, a saját szűrő kialakulását pedig nagy mértékben befolyásolja a tapasztalat.
A tapasztalatok pedig eltérnek. Ez talán így is van rendjén.
Csakhogy az elmúlt napokban már az ötvenhat negligálásán túl sikerült eljutni a Kádár rendszer dicsőítéséig, majd azzal hivalkodni, sőt átmenni Vincenthez, s ott megismételni, majd a leglényegesebb momentumokat elhallgatva panaszkodni.
Neked nyilván kimaradt, mert nem lehet ezer szemed, én is csak véletlenül vettem észre, ugyanis a "kommunizmus fáradalmait' éppen ott pihentem, s erre mit ad isten?!
Eccerre csak ott sürgölődik apó meg anyó. Ennyire egyszerű.
@jaegtoer:
Nem mondod, a te időd meg nem járt le, mi?
Írtad az 1867_es kiegyezés, én arra válaszoltam.
Hogy te vagy az őseid nem voltak jóban a parasztsággal, arról nem tehetek. Ha ilyen fellengzősek voltak, mint te, nem csodálkozom.
@kekex:
A Merényi kórházban történtek akár szimbolikusnak is mondhatóak a magyar eü helyzet ábrázolására.
Azért vontam párhuzamot a felcsúti, télen is fűthető pálya beruházás és a télen sajnos várható fagyhalál között, hogy érezhető legyen az, mennyit ér nálunk az emberélet.
Az USA egyetlen embere életéért is háborút indít.
@jaegtoer: "Hány darab? Hány fő? Mennyi ember? Eléri a népesség 5 százalékát. Vagy ezzel is túloztam? "

mindig van remény, ha köpködik is a júdeai nemzeti frontot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de nem, éppen az ellenkezőjét kértem tőled. szemedre ment a guminő?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: 2015.06.28. óta írok a Vincentre, ahogyan az aktivitási naplóból kitűnik, Rodeo még korábbról...ez ennyire egyszerű...tudod, sánta kutya, hazug ember."Az anyátok ötvenhatját" cimű poszt nem alkalmas az 56.kipihenésére....elefánt a porcelánboltban...kkk.
@jaegtoer:
Nem, nem olvastam most nagyon, max. ránéztem a webre, nem lehet mindenkinek annyi ideje erre, mind NEKTEK! :)
Azért tudtok élni...
Oszt a HUNGARICUM mégis csak meglett:

"Hungarikum és nonszensz

A HVG szeptember közepén járta körül az igazi hungarikumnak bizonyuló gyorsutak témakörét. A lap által megkérdezett mérnökök, közlekedésbiztonsági szakemberek véleménye szerint az új gyorsforgalmiút-típus "agyrém, műszaki nonszensz", és emberéletek forognak kockán. Kétszer két sávos, középen fizikailag kettéválasztott, leállósáv nélküli utakról lesz szó, amelyeken szintbeli kereszteződések, körforgalom, települések közelében pedig jelzőlámpás kereszteződések is lennének a Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár által bejelentett javaslat szerint – írták akkor. A gyorsút akkor még készülő koncepciójáról és a szakma véleményéről itt olvashat bővebben.

A Magyar Autóklub korábban közölte: a megépülő utak a tervezett "M" gyorsforgalmi út jelzéssel gyors hajtásra ösztönöznek, és leállósáv hiányában, különösen a szintbeli útkereszteződések miatt fokozottan balesetveszélyesek. Ugyan támogatják a kormány közúthálózat-fejlesztési célkitűzéseit, ezen belül a főutak szolgáltatási szintjének feljavítását, de veszélyesnek és szükségtelennek ítélik a 2x2 forgalmi sávos, szintbeli csomópontokkal és csökkentett paraméterekkel lefokozott "autóutakon" bármilyen gyorsút jelölésének alkalmazását."

hvg.hu/gazdasag/20151030_Legalizalt_a_kormany_egy_igazi_hungarikum
@parti_giano:

A remény csontig le van rágva... így aztán már hitegető cédának se tudja eladni magát.
@evasanyoca:

Kedves kkk anyó.

"_ez ennyire egyszerű...tudod, sánta kutya, hazug ember."_"

Ez bizony fordítva is igaz.

mindjárt egy friss:

"_Az anyátok ötvenhatját" cimű poszt nem alkalmas az 56.kipihenésére._"

én meg ezt írtam:

"én is csak véletlenül vettem észre, ugyanis a "kommunizmus fáradalmait' éppen ott pihentem,"

Vau, vau, vau. Azt mondjuk gondoltam, hogy fogalma nincs arról mit írtam, de az inkriminált megszólítást azonnal meg tetszett érteni, felfogta, és egyéb érdemi híján, arról tetszett kezdeni fosni a szót.

Hát jó mulatást, jó egészséget, vastüdőt:)

Annyit megjegyeznékkk még, mielőtt hanyatt esne saját nagyszerűségétől, kkkkedves mimózavirágja a világnak, azért simán le teccik gecizni valakkkit, ha úrhatnám női kkkedve éppen úgy tartja szükkkseggszerűnek, mint azt volt szerencsém olvasni.

Fogadja a legmélyebb jókkkívánságom. Ugye lehetünkkk barátokkk?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már most is egyre rémisztőbb közlekedni. Át kell váltani helikopterre, sárkányrepülőre, vagy griffre. Kinek mi adatik. Persze aki megrögzött ladikos, annak nem is olyan egyszerű.
@parti_giano:

Azt jelenté, hogy ki van üresedve.
@jaegtoer:

Tulajdonképpen nem látom értelmét, és fogalmam sincs, miért válaszolok, de hát ilyen ... khm ... szerencsétleneknek is kell lenni, mint én.

1./ Úgy gondolom, és ebben tántoríthatatlan vagyok (hacsak valakik valamilyen rendkívül széleskörű felmérések alapján az ellenkezőjét nem bizonyítják), hogy Magyarország népe abszolút (mérhető) értelemben se nem jobb, se nem rosszabb bármely más népnél.
2./ Elismerem ugyanakkor, hogy vannak kulturális és gazdasági különbségek a népek között, sőt egy népen belül is, melyek szemléletbeli(!) különbözőséghez vezethetnek. Ilyen esetben más cselekvést eredményez egy elvileg ugyanaz a helyzet. Továbbra is úgy tartom azonban, hogy ez nem a néptől függ, hanem a körülményektől.
3./ Ma Magyarországon az a TÖBBSÉGI KÖZVÉLEKEDÉS, hogy az Orbán kormányt NEM LEHET egy jobb kormányra leváltani, mert OLYAN NINCS a választékban. Hogy ez a többségi közvélekedés hogyan alakult ki, kik alakították ki, valamint hogy kik és hogyan tartják fenn minden katasztrofálisan ellenkező tapasztalat dacára, azt már ikszezerszer megírtam, nem óhajtanám ismét. Ha valaki eddig sem olvasta, ezután se fogja, ha valakit korábban nem tudtam meggyőzni, ezután se fogom, ha meg valakit meggyőzött (nincsenek túl sokan), annak már fölösleges lenne.
4./ A 3. pontban leírt közvélekedésből következően, a "nép"-nek nem lehetséges jobb taktikát követni, mint a jelenlegi helyzethez illeszkedő modus vivendi megtalálása, az utcára és a szavazófülkébe menések negligálásával, ehelyett az apró, helyben sütögetett pecsenyécskék rágcsálásával. A nép tehát a saját szempontjait tekintve a lehető legokosabbat teszi, és ezért jóval inkább elismerést érdemel, mint bárki általi elítélést.

A magyar nép nem azért nem küzd valami ellen, mert gyáva lenne, vagy buta belátni, hogy az káros neki, hanem azért, mert a TÖBBSÉGI KÖZVÉLEKEDÉS szerint annak semmi értelme sincs.

Ha most sem voltam érthető, akkor ezen már nem lehet segíteni.
@parti_giano:

Hiába, na. Maga a tudákos ember. Maga azt mondja félig tele van a pohár, én meg azt, valaki már lopva megitta a felét.
Közben annak van igaza, aki megitta.
@vakapad:

Kedves Vakszülő.

Maga már első olvasatra is érthető.
Más az optika.
Régebben én is képes voltam a 'nép' védelmében késhegyre menő vitát folytatni. Ma már nem.
Meggyőzött a kutyaszartenger, a sok rozsdás közüzemi vas a közterületeken, a házak, intézmények állapota, a közlekedési kultúra, a ... sorolhatnám.
De mindettől függetlenül igazad lehet, csak én erre már nem akarok több pénzt áldozni, és a gyerekeimet, és akit csak tudok igyekszek megóvni ettől.
Fizesse ki a közvélekedés a cechet. Én már csak ilyen takarékos emberré váltam.
@jaegtoer:

Én, természetesen, elismerem, hogy a helyzetből következő általános frusztrálódás okozta viselkedés nem a legkedvezőbb képet festi nemzetünkről, de ebből a nép "természetére" vonatkozó ab ovo, vagy von Haus aus tulajdonságokat szerintem nem lehet leszűrni. Az, persze, evidens, hogy ha valaki maga is frusztrált, az mentőkörülménynek tudható be.
@vakapad: ne te mentegesd már jég frusztráltságát, hélló. csípem a hozzáállásodat. az meg már egy másik kör, milyen a vélekedés rólunk. sokféle.
@vakapad:

Kérlek, engedd meg, hogy ezt a remekművet szó szerint megtanuljam, bárhol előadhassam akár felolvasva, akár kivülről, hivatkozva és megnevezve a szerzőt.

Mindazonáltal megjegyzem, menthetetlen vagyok.
@parti_giano:

Kedves Ianus!

Köszönöm míves kiállásodat, és éktelen hozzászólásodat, a hozzáállásodról már nem is szólva. Igaz, már öten(?) vagytok görénykedni?:)

Mindazonáltal igazad van. Igyál citromlevet. Hígitatlanul.
@jaegtoer: amennyiben lepárlod nekem pálesznek, megiszom azt is. látom, árulkodott valaki.
@parti_giano: [ @vakapad: ]

"_ az meg már egy másik kör, milyen a vélekedés rólunk._"

Ti (ketten, meg még néhányan egyenketten...de száznál nem többen) az én vélekedésem halmazába nem vagytok benne.
Ti gondosan óvott és őrzött fiókokban vagytok elhelyezve.
A csontváz miatt.
esküszöm, befrusztrálok.
@hacsaturján:

Svalbárdról ide frusztrál be? Mint svalbárdi tótumfaktum?
@parti_giano:

mit érez maga azzal a duda cserpákjával? foglalkozonn inkább az imolaizmus legfrissebb fejleményeivel!
@jaegtoer:

én itthon, svalbárdon frusztrálok befele. romlott vót a rozmár perkelt.
@jaegtoer: ha kérhetnék külön fiókot a mestertől, zavaró ilatúakat frusztrál mostanság.
@hacsaturján: hagyjon már nösténygézával, aki éppen bepozsgayzott. nyomathatna valami kunbélásat neki.
@parti_giano:

Mindenkinek összkomfort jár. Ez a fiók előnye. Nem keverednek a sem az erős illatok, sem a szállongó lófaszok, mert mindennek és mindenkinek meg van a megbecsült legjobb helye.

Valljuk be, a fiók még így is sok.
@hacsaturján:

Mester, maga képes rozmárt enni?! Jesszus!?
@jaegtoer: leül, egyes, megbukott....küldje be az apját....személyeskedésből 5-ös, kibukott...te sajnálatra méltó ember....
@parti_giano:

"_ zavaró ilatúakat frusztrál mostanság_"

Akkor, hogy úgymond, konkrétan asztat akarja diplomatikusan sejtetve a tudtomra adni, hogy netán fingottam vagy csak hogy valami bűzlik?
De hát ezt ki tudná nálam jobban? Viszont megnyugtathatom, hogy az illatanyag kipárolgásoknak más oka van.

Ráadásul már machbeteznek a másikon, ha itt hamletezünk akkor még meggyanúsítanak valami É-D tengellyel - hiányzik ez nekünk?
@evasanyoca:

Akkor nem leszünk barátok, már látom. Hát barátnők?
@evasanyoca:

"_küldje be az apját.._"

Ja. Beküldöm. azon rögvest, ahogy találkozok vele a temetőbe.
@jaegtoer: jéger, segítek rajtad, van egy ragyogó természetgyógyász haverom, aki a megbúvó rákot eredményesen tudja kezelni, kéred a telcsijét?
@jaegtoer: ezért bocsánat, de nem tudhattam, csak sematikus voltam.
@evasanyoca:

Mi van banya, nem bírtad elviselni a diskurzust, gyorsan visszajöttél belefosni.
Arról volt szó, hogy tahótlanítottál.
Nem tudsz nélkülem létezni?
Hülye picsabanyafasz. valaganyóbanyapóka. erre vágytál? nesze. hömbörögjél a hátadon vele. gecizhetsz is.
@evasanyoca:

"_@jaegtoer: jéger, segítek rajtad, van egy rag_"

Ezért meg egy vastag kurva anyád, te névtelen senki komcsi közkurva. De bátor vagy.
@jaegtoer:

megvan, ez az! omlett! pedig télleg rozmárbul van.
@hacsaturján:

rozmáromlett? hjuj. nem is tudom. nem csodálom, ha rakoncátlan a gyomra.
@jaegtoer:már csak erre tellik, te szegény?hát bizony, mikor hozzád hasonlók akadnak utamba, mondok én még cifrábbakat is.....te figyelmezteted a vincentet...hahahaha....meztelencsiga a kút káváján jéger, az vagy te.

jaegtoer 2015.10.31. 16:48:43

@evasanyoca:

Blablablabanyabla

jó tündér blogját is elakarod intézni, mint geciző úrinő?

Vigyázzatok vele.
@jaegtoer: úgy is álltam a kérdéshez... nem vicceltem el...
(látom, szereztél egy penpalt...)
@evasanyoca:

Drágaszág!

Kérdésemre, hogy barátok leszünk-e, nem válaszolt.
Újabb kérdésemre, hogy ha barátok nem, talán barátnők leszünk-e, ugyancsak nem válaszolt.
Úgy mégis, egyáltalán tudja maga, hogy mit szeretne?
Kegyed mindenáron ellenség akar lenni? Maga tudja.
@evasanyoca: "Ez bárkinek ilyen feltétellel lehetett, akinek erkölcsi bizonyítványa nem volt pettyes."

erre most mit mondhatnék?... kombó neked sem jutott...
@Sir Bates dö Hól:

Gondoltam is, hogy nem viccel, csak hát a nyomaték.

Mondjuk, inkább egy pitbull, mint egy ilyen penpal:)

Viszont állatkertre gyűjtök, de meg kell becsülni a természeti kincseket is.
@evasanyoca: lumpenproli vagyok, nem sziszifusz...
@jaegtoer: mondtam, hogy beteg vagy, az a huzzad neki szövege....LOL

no most hogy kérsz elnézés tőlem a vincenten jóbarát, mert ugye a becsület megköveteli....kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

huzzadneki shakespeare 2015.10.29. 15:54:47
@apro_marosan_petergabor:
@Rahman Mudzsibur: @♔bаtyu♔: @Ma Baker: @Kivlov: @new_boy_on_the_block: @irógép: @midnight coder:

Fideszbolsevik, besúgó, ügynöktámogató, Orbánbérenc kutyák!!!
Alig tudom rajtatok túlgörgetni a képernyőt, húzzatok már el a gecibe!!!!!!!!!!!!!!!!!
@parti_giano:

Hamár levelezésről van szó.
Érdekel egy 1923-as levél, Varga Virgil feladóval? Dög vagyok?
@evasanyoca:

Akkor elhárult az akadály a barátságunk elől?
@Sir Bates dö Hól: ablakba? bachatja a postagalmbot, mikor itt turbékol a penpallal.
@evasanyoca:

És miért nem tetszett idézőjelbe tenni. A legteljesebb jóhiszeműséggel hihettem, hogy azonosulni tetszett vele.
Nem a g-vel, hanem a kommenttel. Nehogy megsértődjön. Jó, elmélyült, szívból és nem g-ből eredező barátságra törekszem. Megért? Megérte?
@parti_giano:

Virgil levél ügyben nyilatkozzon. szaporán:)
@jaegtoer: Laca, ennyit kellene a vincenten látnom. elnézést, tévedtem....nem nagy ár a becsületedért...de még inkább jössz az idézőjellel, ha utánanézel pontosan, akkor láttad volna a kommentet eredetiben , de te csak bántani akartál és siettél.hagyjuk a francba ezt az egészet,nem bírja el a férfiúi önérzeted, rendben van, maradok tisztességes valaganyó.
@parti_giano:

Miről-miről?

Tomasovszky Imre magyar királyi erdőfőtanácsos úrnak írt válaszlevél. Ha megvan a beérkező, akkor ez nagyon komplett dolog:)
A többi legyen meglepetés. Boríték, levél, + egy postai feladóvevény.
@evasanyoca:

Drága, az én becsületem miatt ne aggódjon. Az a fennhéjázó gazdag emberek baja. Én egy szegény ember vagyok csupán, így nincs veszélyben. Még mindig a mellékszálon pörög. Leszünk barátok?
@jaegtoer: kapsz egy görényt érte, hogy neked is növekedjen az értéked.
@parti_giano:

Az túlzás lenne. 1 félszál görényszőrt nem érek összesen. Persze tudom a levélről van szó, de csak akkor válok meg tőle, ha grátisz mehet az egész. No, jó maximum 1 kávé. 1 csésze volumenben:)
@jaegtoer: "Le temps est un grand maitre".
Tudod, azt tanultam egy nagyon okos embertől, hogy a negatív dolgok az ember testében materializálódnak, és mindenféle randa betegségeket okoznak, ezért kerüljem a rosszindulatot, bántást, haragtartást, stb. ezek stresszes állapothoz vezetnek és beteggé tesznek, igy az életem vége felé pláne nem akarok úgy járni, hogy mint egy pupot cipeljem a hátamon a veled való undorkodást.Hívő ember lévén nem görgetem a végtelenségig ezt, viszont, nem bízom abban, hogy egyik percben még azt mondod hess banya, a másikban legyünk barátok.....kigyónyelv ez....ha télleg te is abba akarod hagyni ezt az áldatlan csesztetést, akkor javasolnám, hogy legyünk kezdetben egy blogon kommentelő társak, aztán, majd az idő bizonyit. Benne vagy?
@evasanyoca:

szó ami szó, már elég jó sáncaink vannak.
@jaegtoer: no akkor a sáncolás után rosálunk is?:))
@evasanyoca:

Aztán nehogy berosáljon kegyed az igyekezetben. Ami nuku, az nuku.
@jaegtoer: ha már tabula rasa'-t csinálunk,a 16.34 és 16.38-as kommentjeidet lenullázom, ha megengeded...édesanyám erkölcsös nő volt, és régen halott, mint a te édesapád. de ez volt az utolsó felhánytorgatásom, ha te is tartod az igéreted.
@jaegtoer: rendben, velem lehet egyezkedni LOL.
@evasanyoca:

Én semmit sem tartok meg, se haragot, se átkot. Azt írtam:-Jó. Nem ígértem semmit:)
@jaegtoer: tégy belátásod szerint....én pedig már tulvagyok a tisztító meditációmon, ez mindig hatásos szokott lenni, már nincs bennem se harag, se sértődöttség senki iránt.
@evasanyoca: Ez a csörte jó volt.:)
@öregmatróz: küldök neked (is) egy kis vidámságot, majdnem bepisiltem rajta.....kkk
www.pupublogja.hu
@parti_giano: ilyenkor mindig a casablanca zárómondata jut eszembe...
süti beállítások módosítása