Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.18. 09:16 Fabius

Szijjártó: mindenki hüjje!!

Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet.

szijjarto.jpg

Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi politikushoz méltó viselkedésre, európai politikusok a nemzetközi média hamis tudósításai alapján politizálnak.

- Gondolom ezért lett megverve a lengyel, szlovák, szerb és ausztrál médiamunkatárs is.

Neki tényleg mindegy, ENSZ főtitkártól szomszéd államok politikusain keresztül uniós tisztviselőkig elküld bárkit a halál véres faszára, amúgy magyar diplomata módra. Virtus ez, amolyan diplomáciai segglyuk-hungarikum: „Ebben a helyzetben a diplomáciai finomkodásoknak nincs helye. Csak egyenesen és világosan lehet fogalmazni, a mellébeszélésnek semmi értelme.” Így is van, Péter, el kell érni bármi áron, hogy Európa seggevége legyünk. Össze kell veszni az összes szomszéddal, kivéve az állampolgársági törvényével titeket és a felvidékieket felpofozó Ficó Robit.

Vele nem kell, ő mostan a ner baráttya, szinte tejtestvére Viktorunknak a kvótagétben.

Ő nem mondja az egy-tíz-harmincmillió bevándorlót deliráló Petyának, hogy hülye vagy fiam. Meghagyja ezt a hanyatló nyugat és a CNN ópiumának. Mert ezek ilyenek amúgy, képesek adásba nyögni egy hogymivant, mikor Petike fejében túlpörög a számláló. Nem tisztelnek se istent, se embert, nem képesek felérni ésszel, hogy a XXI. századi magyar politikai nézet szerint megengedhető, ha az emberség felszámolásával, könnygáztól taknyos gyerekek szenvedésén keresztül masíroznak a belpolitikai győzelem felé.

Finnyás gecik ezek. Akiket el lehet és kell küldeni a picsába.

 

644 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr317797408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a szíjjártós kép jó. annyival lett volna jobb, ha az ujja a másik likon jön ki...
Mondom Foci! 10 millió, cnn se ért a focihoz! Azok a qrva számok ne lennének...
"Gondolom ezért lett megverve a lengyel, szlovák, szerb és ausztrál médiamunkatárs is."

Az az újságíró, aki többszöri angol nyelvű felszólítás ellenére is a kődobáló vagy a saját gyereküket élő pajzsként használó "menekültek" között rohangál, ne nagyon csodálkozzon ha könnygázt vagy verést kap. Jut eszembe mi is szokott lenni elég gyakran a haditudósítók sorsa?
Gondolom, hogy 2006-ra is ezt mondod...@Gábris szomszéd:
@cleanwater:
Az más! Agyurcsányahibás! Essetunni... :(
off: ha valakinek van egy öt perce, gyüjjék trollkodni :D
888.hu/article-gfg-a-harom-nyolcason-888-hu
@Gábris szomszéd:

Egy földön fekvő nőt gumibotozni csak a jobboldali úgynevezett "keresztények" szerint oké.
@cleanwater:
Persze könnyű lenne ezzel a "párhuzammal" bezzegezni, de ott a tanúvallomások szerint nem voltak felszólítások a terület elhagyására, és még sok egyéb körülmény is hibádzik.

A brutalitást könnyű minden esetben jogszerűtlennek, indokolatlannak tartani, hiszen a sebekből folyó vér rossz dolog, és valóban a mostani esetben is vannak bőven hatásköri túllépést, indokolatlan eszközhasználatot jelentő események. De "haditudósítónak" lenni, az első vonalból jó felvételeken keresztül tudósítani ilyen feszültséggel teli körülmények között tényleg kockázatos dolog, "veszélyes üzem", és járhat sérülésekkel.

Ettől még Szijjártó ugyanúgy hülye a diplomáciához, ha az egyetlen kommentárja mindenhez, hogy tagad és vádaskodik.
Végre egy fiatal külügyminiszter, aki nem hajbókol sem a trianoni lopós államoknak, sem a liberális hazug politikusoknak.
Még jó, hogy nem a kődobáló barmoknak ad igazat, ezek valószínűleg tálibok voltak, hiszen Afganisztánban most azok ellen is harcolnak.
Allah mindent megbocsát, gyermekekeket átdobni a kerítésen, azt is.
Érdekes, ezen most nem akadtak ki a balos hírportálok, blogok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kár, hogy visszaengedték, valamelyik 2006-os rendőre lehet, hogy felismerte!!!!
"Finnyás gecik ezek. Akiket el lehet és kell küldeni a picsába."
No, hiszen vajon ki? Az a pár itteni külföldről kommentelő, meg a lecsúszott, bukott ellenzékiek?
Nocsak!
@Secnir: Hová jutottunk? Kiderült, hogy te is troll vagy? :)
@Fabius:
.
De csak azóta, amióta leszoktak a "hagyományos" tüzeléstechnikai megoldásról, amelyben egyébként a férfi és a nő teljes egyenjogúsággal - de nem önkéntesen - vett részt...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A tanúvallomások...
A hivatalos hangszóróból mondták be, hogy merre hagyják el a helyszínt.
Igaz, a felborított autók és kukák nem szóltak, hogy "engem nem kéne", meg a tank se tiltakozott, csak egyszer csak elfogyott az üzemanyag.
@Imola Helyesi:

Szövegértésből látom még van hova fejlődni:).
@Imola Helyesi:

Végre! Allah növessze hosszúra a szakállát ... illetve ... izé ...
@Imola Helyesi: :)

Horvát következetesség:

2015.09.16 - bármennyien jöhetnek.
2015.09.17 - többen ne gyertek!
@Imola Helyesi:

Amennyiben és feltéve ha, az átdobott gyermek szülei a dobás irányultságának megfelelő oldalon álltak, köztük meg az áldott kerítés rendőrökkel ékesítve, kénytelen vagyok az akciót pozitív szándékúnak minősíteni.

Addig tehát, amíg ez vagy az ellenkezője nem derül ki, hogy bizton tudjuk megítélni az ügyet, javasolnám a károgás abbahagyását>
@Gábris szomszéd:
Nacionalista az összes bennünket körülvevő csinált trianoni utódállam.
Pláne a horvátok, nem tűrik az idegeneket, ott biztosan nem fognak randalírozni meg követelőzni.
@vakapad:
Persze, gáncsolni jajderasszistadolog, kölykökkel dobálózni meg nem.
De tényleg, mindkettő migránsgyerek volt, csak az elkövetőjük más személy.
Te is dobálod a gyermekeidet, pláne, ha tudod, hogy nincs aki elkapja?
@Imola Helyesi:

Igen, én dobáltam a gyerekeimet, igaz, hogy csak fölfele. És az is igaz, hogy az otthon melegéből kimenni terepre, mégpedig annak a biztos tudatában, hogy délután hazamegy az ember, és ott belerúgni olyanokba, akiknek még az otthon hidege is csak álom, az egy hányingert keltő dolog. A rasszista jellege nem bizonyított, ahhoz az is kellett volna, hogy Semjén Zsoltot is megfuttassák Petra előtt a gyerekével, hogy őt is felrúgja-e. Ha igen, akkor Petra puszta rosszindulatból cselekedett, ha nem, akkor rasszista is.

Azon, hogy kegyed a gyerekdobálásra írt hozzászólásomból egy árva kukkot se értett, nem csodálkozom. Meg lehet próbálni ugyan tovább magyarázni (NEM A SZÜLŐK dobták át a gyereket a kerítésen, hanem mások az ellenkező oldalon álló, kétségbe esett SZÜLŐKNEK), de fölösleges. Javasolnám a csoportjukból egy másik debattőr küldését, de csak előzetes IQ vizsgálat után.
@Imola Helyesi: Nincs gond a horvátokkal csak épp van most egy "balközép" kormányuk.

Közben meg a jancsibohóc is odateszi magát. :)

Szeretné tudni, kik szervezték a röszkei összecsapást?
Igen, ők.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke sajtótájékoztatót tart Orbánék szervezték a röszkei összecsapást - a DK bizonyítékokat mutat be címmel. Időpont: 13.00

index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/szeretne_tudni_kik_szerveztek_a_roszkei_osszecsapast/
@vakapad:
Tőled kinézem, hogy dobálod a gyermekedet, aki aztán bele is veri a fejét az ajtófélfába a figyelmességed miatt.
Te nem látsz, tényleg vak vagy, de nem az apám, hálistennek.
Na, ki áll a kölyökkel szemben, a magyar rendőr, az az apukája?
És fenn mit csinál a drótnál a kölykével a másik? Éppen eteti vagy mi?
@Gábris szomszéd:
De a hülye kizárta magát a múltkor is a szerb oldalra.
@Imola Helyesi:
.
Ez hülyeség.
Nagyon sokan mentek Magyarországról vállalkozást alapítani, ott lakni - vagy Szlovákiába, vagy a csehekhez.
Újabban Romániába is.

Ezekben az országokban is hagyják élni az embereket, nem kell feltétlenül Londonba rohanni..
@Gábris szomszéd:
Ez egy hülye.
Mondjuk ő volt ott azon a napon a migránsok között, tehát, ha ezt mondja, akkor ő szervezte, legalábbis tippeket adott, egészen biztos.
@Imola Helyesi:

Ez nem átdobás, hanem egy gyerek bemutatása a rendőrszívek meglágyítása érdekében. Tényleg ennyire ostobának tetszik lenni?
@Imola Helyesi: Az útlevele neki is elveszett, viszont az ájfonja meg a létfontosságú hangosbeszélője - ami ugye a szokásos "menekült" cucc része - azért még meg van. :)

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12036789_1095468123838632_6605235201754851107_n.jpg?oh=072b0e4be05ce1bed7ecd7ae7c7ddeb8&oe=56A19DD4
Csak tudnám, milyen oltári nagy dobásra készülnek, hogy sorban tolják a gumicsontokat.
@Gábris szomszéd:

Elképzeltem, hogy a menekült becsomagolja ezt a szerkezetet. A szükséges technikai részleteiből arra következtettem, hogy ilyen szerkezetet egyetlen menekült se hozhatott magával. Most jön a kérdés, hogy kitől kapta. Lásd az alapkérdéseket, tyúk vagy tojás, komcsi brókerbotrány vagy fideszes brókerbotrány, Gyurcsány osztogat-e ilyeneket odaát, vagy nem.

Meglátjuk (vagy nem).
@vakapad: Tuti, hogy orbán nyomta a kezükbe a megafont is. :) Erről már nem is beszélve.

youtu.be/tIuqDC7mnQg
@vakapad:
Persze, előzőleg meg jól fejbevágta egy kővel.
Hová mászott fel a hülye apuka, hová állította a gyerekét? Ha egyáltalán az övé, mert Mo-ra 6988 egyedülálló gyermek jött augusztus 11-ig, akiket felhasználnak a pótapukák meg az anyukák, aztán otthagynak.
@Imola Helyesi:

Hülye az ellenzék, hülyék az osztrákok, a szerbek,a románok, az egész Európai Unió, Amerika, a CNN, az összes úságíró, és mindenki más.

A Szijjártó meg egy nagy fitymaszűküllet!!
@Gábris szomszéd:

"Az az újságíró, aki többszöri angol nyelvű felszólítás ellenére is a kődobáló vagy a saját gyereküket élő pajzsként használó "menekültek" között rohangál, ne nagyon csodálkozzon ha könnygázt vagy verést kap"
(Gy.k. abszolut semmi kivetni való a verésben)

Kép 2006-ról, ahol megvertek ártatlanokat. Ezek szerint ezen se vagy felháborodva. Már ha következetes vagy.
@Gábris szomszéd:
Ez jó, mert még a kartonlap az hagyján, de a megafont is be kellett neki csomagolni még Szíriában, és ezzel jött árkon-bokron, meg az Óperenciás tengeren át:)))
csak úgy, hogy lássuk merre is megyünk:

Menekültválság: több ezer harcedzett szurkoló várja "Áder parancsát"

Lelkesnek tűnő fociultrák ajánlkoztak Áder János köztársasáig elnöknek: csak szóljon, és ők máris mennek menekültek ellen harcolni. "Itt nem fognak a befogadottak metrókat robbantani" – írták.

hvg.hu/itthon/20150918_Menekultvalsag_tobb_ezer_harcedzett_szurk
@Gábris szomszéd:
ájfónt nem látok nála
az útleveléről honnan van infód?
muhahahahahaha, már értem a bosszút :D

Blikk: Fideszes állami vezető nejét szerette el Gaskó István

Gaskó István új felesége papíron még Dancsó József, a Magyar Államkincstár elnökének neje volt, amikor a Liga elnöke előnászútra vitte Olaszországba. Gaskót azzal vádolják, hogy szakszervezeti pénzen üdültette az asszonyt, az ügyészség megbízásából a NAV is nyomoz az ügyben.

hvg.hu/itthon/20150918_Blikk_Fideszes_allami_vezeto_nejet_szeret
@Gábris szomszéd: Bezzeg Révész Mártíriuszból tudtatok Szent Áldozatot kreálni!
Ez a mostani problémamegoldás a rendőrök részéről nagyon döbbenetes tanulság lenne/lehetne "hüjemagyaroknak", akik a 2006-os "forradalmárok" bántalmazásáról delirálnak mind a mai napig.
Vajon nem gondolkoznak el ezen egy kicsit?
@huzzadneki shakespeare:
Persze, hogy hülyék, majd rájönnek előbb-utóbb.
De az illuminátusok, nagypáholyok is befogadásra szólítottak fel, akkor bizonyára nekünk nincs igazunk, jöjjenek, szarják össze az egész országunkat, szemeteljenek sok országon át. Csürhe banda soha nem fog Nyugaton beilleszkedni, de csak menjenek oda.
@Imola Helyesi:

ja, eddig olyan szép tiszták voltak a parkjaink meg a patakjaink, hogy csak na.

én óvatosan csürhéznék abban az országban, ahol a lakosság kér fogkefét használ el (már amelyik egyáltalán) évente, a férfiak fele meg nem vesz naponta tiszta alsót, mert minek.
@Imola Helyesi:

még valami: nem tudok éjfél után úgy a Bazilika mellett elmenni, hogy valaki épp oldalba ne hugyozza. úgy, hogy a túloldalon ott a Toi-Toi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Á, dehogy, szemetet csak azóta lát a magyar, amióta a bevándorlók eldobálják.
szép:

Évi 5000 forint lehet a fővárosi dugódíj
Tenczer Gábor
Tenczer Gábor követés
2015.09.18. 12:14 Módosítva: 2015-09-18 12:17:31

Kétlépcsős javaslatot tettek a kerületek a fővárosnak a dugódíj bevezetésére, jelentette ki Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatón.

Első lépcső: lenne egy Budapest matrica, aminek érvényessége a főváros teljes közigazgatási területére kiterjedne (a megyei matricához hasonlóan). Ennek ára 5000 forint lenne évente. A díj vonatkozhat a fővárosi lakosokra is, de az is elképzelhető, hogy a budapestieknek nem kell majd fizetni. Ez utóbbi esetben évi 700-800 millió forint bevételt hozhatna a rendszer, ha mindenki fizetne, akkor 2 milliárd forintot.
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Második lépcső: lehet egy egy szűkebben vett 2. belvárosi zóna, külön díjjal. Ennek határát még nem tudni, de Tarlós szerint inkább a városmagot védené. A díj összegét még nem határozták meg.

A főpolgármester az Index kérdésére azt mondta, hogy a pontos határt és a belső zóna díját, ha lesznek egyáltalán, két hét múlva tudja elmondani. Az ügyben ugyanis levéllel fordult a Belügyminisztériumhoz, és körülbelül két héten belül kormányzati állásfoglalás érkezhet róla.
És, igen majdnem mindenki hülye!!!!!!!!!!!
De ezt óráról órára kénytelenek a saját szemükkel belátni a már a csillagokat lehazudó libbantok is!!!
Már nem tudnak miket kitalálni komolyan ezek az esztelen idióták!
Csak közben Európa telítődik és hamarosan a Röszkei összecsapás vidám délutáni pikniknek fog számítani, ahhoz képest amik jönnek majd. Akkor aztán majd lehet pislogni.
Persze a hazugság gyárak nem fognak leállni.
Bár igaz szerencsére valóban egyre többen ébrednek!
És azért nem mindenki, hülye, mert Szlovénia pl. nem az! És a németek is úgy látszik kezdenek az eszükhöz térni...
@Kacsura:

magyar erdőbe magyar traktorgumit!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A dugódíj kapcsán Tarlós István gyakran hangoztatja, hogy meg van kötve a keze az ügyben, melynek okaként elődjét, Demszky Gábort és Brüsszelt szokta megjelölni.

Miután sajtóértesülések alapján hallottunk egy igen tágan, a Hungária körút vonalában kijelölendő zónahatárról, valamint brutális mértékű dugódíjról, írásbeli kérdés útján arra kértem Tarlós István főpolgármestert, hogy jelölje meg: pontosan milyen nemzetközi szerződés, európai uniós jogszabály vagy más kötelem írja elő a díjfizetős zóna legkisebb méretét, illetve a behajtási díj (dugódíj) legkisebb alkalmazandó mértékét.

Tegnap kaptam meg a főpolgármester válaszát, amelyből kiderült: ezekre vonatkozóan semmiféle előírás nem létezik, így az esetlegesen elképesztően nagy területen kijelölt díjfizetős zónáért, valamint a bicskanyitogatóan magas dugódíjért egyetlen felelős lesz. Csak a Fidesz! Különösen beszédes, hogy a sajtóban felröppent híreket, melyek a fentiekben említett zónahatárról és díjtételekről szólnak, a főpolgármester válaszában nem cáfolta."

budapest.jobbik.hu/barmilyen_lesz_is_a_dugodij_szimpla_narancsos_penzbehajtas_lesz
@Gábris szomszéd:

Te már tudod, hogy ő volt? Bennfentes lehetsz.

Nekem nincs ilyen szerencsém, ezért csak annyit írtam, hogy otthonról nem hozhatták, tehát valakitől kapták, hogy ki volt az majd megtudjuk. Vagy nem.
Arról van szó, hogy Németországnak, azaz az EU motorjának, a világ egyik legerősebb iparával rendelkező országnak a gazdasága 2020-ra - vizionálják - összeomolhat, mert ez az ország rendelkezik a világ legalacsonyabb születési rátájával, és egyszerűen elfogynak a németek, előbb a munkaképes korúak, aztán úgy mindenki: néhány évtized lefogása alatt tízmillió némettel lesz kevesebb, egyszerűen városok fognak elnéptelenedni. A gazdaság azonban - érdekes - nem állhat le, ezért más országokból kell magasan és közepesen kvalifikált munkásokat importálni rövid időn belül, méghozzá milliókat. Ez azonban nem kizárólag Németország, hanem egész Európa problémája (a demográfiai tendenciák), Angliától Romániáig, ezért összességében több tízmillió munkás néhány évtized leforgása alatt való importjáról beszélnek és cikkeznek közgazdászok és politikusok évek óta. Az, hogy a CNN riportere hülye, vagy hülyének tetteti magát, evidens. :)
@Imola Helyesi:
Nem vagyok sem külföldről kommentelő, sem lecsúszott ellenzéki. Amit azonban a fidesz művel, az szembemegy minden normális gondolattal, józan paraszti ésszel. Szerintem neked még nem tűnt fel, hogy aki képes kritizálni viktort, az a fidesz szerint szemét hazug/mocskos ballib bérenc/ tudatlan paraszt. Az még véletlenül sem jut eszükbe, hogy esetleg azon kellene gondolkodni, hátha van valami igazság a kritikában. Legjobb tudomásom szerint az ember nem tévedhetetlen, újabban még a pápa sem. Olyan nics, hogy mindig mindenben igazuk van. Sajnos olyan sincs, hogy ezt belátnák...
@Imola Helyesi:

Úgy elképzeltem, hogy kegyed az említett, pontosan 6988 db kiskorút mind olyan kétéves formának képzeli el, mint amilyen gyereket átnyújtottak azon a fotón lévő résen (aztán persze visszahúzták, de erről nincs fotó, ezért kegyednél ez fix átdobásnak minősül). Először megrettentem a gondolattól, hiszen ez még a kegyed részéről is rossz vicc lenne, de aztán belenyugodtam. Én ugyan nem fogom most magyarázgatni, hogy ez a 6988 db kiskorú egyike se kétéves, hanem a 99,9999 %-uk 15 - 18 év közötti, úgyse hinné el nekem, amíg nincs mindegyikről fotó.

Rémes képességű csoportosulás lehet a kegyedéké, hogy ön jön ide írogatni.
@jaegtoer:

Dehogy csúsztak. Letelepedési államkötvénynek hívják.

Ha így jönnének a többiek is nem volna itt ez a migránsozás.
Folyik a tökömről is a víz, annyit dolgoztam egész délelőtt, hajnaltól. Faszomat a sok önérzetes szemaforba és sorompóba. Az összes kidőlt, amikor megtapasztalták, hogy ebben az országban még van olyan, aki képes ennek a picsaszájnak a védelmére kelni. Közel félezret kellet visszaédesgetni a helyére. Imola, próbáltál már egyetlen sokkot kapott szemafort is visszaédesgetni a helyére? Hidd el, nagyobb feladat, mint szíjrágót értelmezni.
@irógép:
Tanulj meg már helyesen írni. A libatoknak van értelme, még ha kevés is, de libbantoknak még annyi sem.
@Fabius: Nem is értem miért embercsempészekre költik a pénzüket.
A picsaszáj remek diplomáciája érleli a válaszokat:
"A sajtótájékoztatón megkérdezték, hogy Szlovéniába küldik-e a menekülteket, amire Milovanović csak annyit felelt, hogy

szerinte Magyarország sokkal közelebb van.

Egy újságíró felvetette, hogy ebből nem lesznek-e összecsapások a magyar határon, ahova a magyar kormány a hadsereget akarja kivezényelni. Milovanović erre válaszolva úgy tett, mintha nem is tudna erről a tervről – amúgy hivatalosan nem is tudhat, mert a két ország egyáltalán nem egyeztet egymással ebben a kérdésben, de Szijjártó Péter magyar külügyminiszter tájékoztatása szerint másban sem nagyon -, így csak annyit mondott, hogy “ha majd küldenek katonákat, akkor majd meglátjuk. Gondolom, hogy ott lesznek a kameráikkal”."
Migrik verekednek a buszhelyekért Horvátországban, amikről azt sem tudják hova indul.
@Gábris szomszéd:
Az igazi keresztény megnyilvánulásaidért őszintén remélem, hogy az isten jó keresztényhez illő jutalomban részesít egyszer, és kerülsz te is olyan helyzetbe, mint akikre most kárörvendően köpködsz.

Ne erőlködj a válasszal.
@Bakter:

mindenről gyurcsány meg a libatopok tehetnek!
@Gábris szomszéd: az ő helyükben te is verekednél!
Ennek a fasznak az az egyetlen pozitív tulajdonsága,hogy szereti az amerikai focit.

Amúgy meg a végén még orbán lesz Európa megmentője!:))
@Gábris szomszéd:

az úri közönség is verekedett a mentőcsónakokért a Titanicon.

kurva fárasztó, ahogy feszt komplett hülyének tettetitek magatokat.
A Kreml nyitott arra, hogy kérés esetén orosz katonákat küldjenek Szíriába

Ezt az orosz elnöki szóvivő, Dmitrij Peszkov mondta pénteken. A tájékoztatás szerint, ha kérés érkezik Bassár al-Aszad elnöktől, akkor Moszkva megfontolja a katonai segítségnyújtást. Eközben nyugati országok már azokat a felvételeket kérik számon Oroszországon, amik szerint orosz katonák orosz katonai felszereléssel harcolnak már a szíriai polgárháborúban Moszkva legfontosabb közel-keleti szövetségese, a népirtással vádolt Aszad elnök oldalán.

444.hu/2015/09/18/a-kreml-nyitott-arra-hogy-keres-eseten-orosz-katonakat-kuldjenek-sziriaba/
@Orica Középföldi: ennek alapján van-e nekije jelentése???

"A másik számokból álló szimbólumban, a gyakran a 14-essel együtt megjelenő 88-ban a nyolcasok az ábécé nyolcadik betűjét, a H-t jelölik, azaz a 88 jelentése HH, vagyis Heil Hitler."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Te, ha már ott a plakáton a "buzilobbi", a géfodor féle huncutrózsaszín kis "erő" csak nem a "melegfrontot" jelzi az új trash oldalukon? :o
Ez a kólásflakon szélességű kis csicska a vitriines majommal ennyire bepinkültek? A rózsaszín erő? Huncutok...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Neeee... cseszed, ne játszd, hogy meg vagy lepve! Amennyiben nem így lenne, akkor lehetnél csak.
Neked se tudnak a kedvedre tenni...
.
LÁNCZI TAMÁS - Vezető elemző, a Politikai Elemzések Központjának igazgatója, Századvég
Valószínűsítem, hogy a - nem mellesleg emigránsügyi szakértő, és szemorvos - csak azt nem vette észre, hogy a liberalizmus ugyan szitokszóvá avanzsált és megsemmisítő erővel is bír, azonban és mégis nem kizárólag a baloldalra jellemző.
A konzervatívok igen jelentős százaléka ugyanis liberális, ugyanakkor a szocialisták között is rengeteg a nemzeti - amint azt történelmi példák mellett napjainkban is tapasztaljuk.

Most jó az nekünk, liberálisoknak, ha oboán és filozófán egyaránt játszó zenész ilyeneket mer leírni? Idézem:

''''Az utóbbi hetekben néhány éles szemű elemzőnek már feltűnt, hogy jobb- és baloldaliak, vagy másképp fogalmazva konzervatívok és liberálisok közt óriási szakadék tátong a migráció ügyében.''''

.
"Elítéltek egy futballszurkolót pénteken, aki a Magyarország-Románia focimeccs alatt végig kővel dobálta a rendőröket a Népligetben."

Biztos migráns volt, mert ilyet csak azok tesznek.
@Fabius:

"_Dehogy csúsztak. Letelepedési államkötvénynek hívják.

Ha így jönnének a többiek is nem volna itt ez a migránsozás. _"

Akkor fel is fejtetted ezt a szövetet.

Azért van ez a nagy felhorgadás, mert nem tejelnek a menekültek.
@Orica Középföldi:
.
Nem értem.
Három darab nyolcas....
Kettőről tudjuk mit jelent, ha párban áll.
De ez három.
Melyik lehet a heute?
Szijjártó nem áll le, tovább szapulja a horvát miniszterelnököt

Szánalmasnak minősítette a horvát miniszterelnök viselkedését Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken.

hvg.hu/itthon/20150918_szijjarto_horvatorszag
@Bakter:

a migránsok szétverték a Planetáriumot, 1000 tonna mérgező hulladékot hordtak az Illatos útra, utána kimentek a magyar-románra cigányozni.

este a fészbúkon pedig keverték az alanyi és a tárgyas ragozást, és rosszul használták a "ly"-t.

szerencsére Vezetőnk vezetésével, hamarosan megszabadulunk tőlük.
@Fabius:

"Szijjártó: mindenki hüjje!!

" A németek és az 'unyjó a leghülyébb!

'Sirava:)röhögök,röhögve sírok országunkon!!
Most akkor 'geci fel lesz mentve a tárgyaláson egyéb vétkeiért,mert ahogy ezt kezeli tökösnek 'láccik.
Én is kissé meghasadtam menekültügyben,de soha se fogom leszopni ezt az ócska cserépedényt,bandájával együtt!!
"ceterum censeo"

egyenlito.blog.hu/2015/09/18/igy_lettem_ballibbol_turbomagyar_8_lepesben
@Imola Helyesi:

Pedig Orbán és a családja igen gyakran ott nyaral(t?), mi lenne, ha télleg nem szeretnék az idegeneket?:D:D:D
index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/gyurcsany_orban_szervezte_a_menekultek_elleni_tamadast/

Aranyos :)) Pont azzal vádolni Orbánt, amivel őt vádolják.

Mellesleg:

"Érzem a puskapor szagát a levegőben" - Orbán 2006 nyara

"Kemény jelenetek várhatók" - Orbán 2015 nyara

Mellesleg Orbán valószinűleg csak általánosságban parancsolhatott (bár felszólithatott, hogy provokálják a tüntetőket) , a kapunyitás szimpla rendőri balfaszság lehetett, de azért az a két mondat sokat elárul. És ha már a jobboldal annyira szereti a konteo-t, hagy szeressem már én is egy kicsit :)
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez az üres agytartályú mondja bármelyik másik népre, hogy idegenellenes? Hát akkor ő meg a hasonszőrű bandája mi lófasz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Blikk: Fideszes állami vezető nejét szerette el Gaskó István"

Így néz ki a gyakorlatban, hogy ami a tied, az az enyém is, ami meg az enyém, ahhoz neked semmi közöd.:D
@DarthVader:
De szeretném, ha valóban érezné a puskapor szagát a levegőben - ott, ahol sokat füstölnek el mostanában. De nagy hasznot hajtana a hazának és a világegyetemnek, ha odamenne és elszívná.
@DarthVader:

Jah kérem, Orbán egy látnok, egy médium.:D

Előre lát, csak maga köré nem.
Ki látta a belügyminisztert mostanában?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"este a fészbúkon pedig keverték az alanyi és a tárgyas ragozást, és rosszul használták a "ly"-t."

Ezért külön purgatóriumot kér neked Balog és Semjén egy közös imában:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Szijjártó nem áll le, tovább szapulja a horvát miniszterelnököt"

Kampányol az ellenzéknek? Remélem a horvátok nem szopják be.
"Román embercsempészek hatalmas új trükkje, hogy cigánynak álcázzák a menekülteket – írja az MTI a román Mediafaxra hivatkozva"

Ha ezt egy dzsobbikos megtudja, rózsaszín gőz tör ki a fülibű, mint a langyik teáskannájából.
@látjátok feleim szümtükkel:
Matócsi? Neki van olyan varázslátása, mint Rémszem Mordonnak.
@gazoló:

"Én is kissé meghasadtam menekültügyben,"

Észleltem.
Nem találjuk nyomát annak a terroristának, akiről Orbán beszélt

Orbán Viktor azt állítja, hogy a magyar hatóságok fogtak egy terroristát. Kár, hogy nem.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F09%2F18%2Fmilyen_terroristat_fogtunk%2F
@látjátok feleim szümtükkel: a narancsmaffia nem felejt és soha nem bocsát meg, de a gondolkodást sem viszi túlzásba :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

még pár hét, és Orbán személyesen teperte le az IS vezérét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

én azon tűnődöm, hogy ez még az a pont, hogy Orbán egyszerűen imád hazudni, vagy már az, hogy kényszeresen nem tud nem hazudni.
@gazoló: tudod, ha majd az lesz a gyakorlat, hogy mindazok, akik szavakkal segítenek az elesetteken habozás nélkül hagyják gyermekeiket a vegyes iskolákban tanulni, habozás nélkül vásárolnak lakást az elesettek negyedeiben tevékenyen folszamolando a gettókat, na majd akkor mondhatod magadról, hogy egy kicsit meghasonlottal menekultugyben.

addig csak őszinte vagy a sok hazudozó között.
“Több tudás, kevesebb félelem” címmel indult egy szokatlan kezdeményezés a lengyel médiában. Nagyjából az összes olvasottabb és/vagy nevesebb lengyel sajtótermék összeállt a Gazeta Wyborcza kezdeményezésére, és mind leközlik a lengyel bevándorlási hivatal tényszerű információs kiadványát.

Szíjrágó petrusz hamarosan rendkívüli sajtótájékoztatót tart az ügyben. Jelenleg a hangprocesszorát programozzák.
Amugy oltári nagy baj, hogy gyakorlatilag tényleg majdnem mindenki hülye, aki menekulugyben politikusként megszólalt az elmult fél évben.

ettől Függetlenül a káröröm nem csak Angyal vagy imolka szájából, hanem a vadmajom külügyminiszterunk,- ez az ember tényleg a mi külügyminiszterunk, ez valami katasztrófa - szájából se hangzik valami szépen.
szó mi szó, nem olyan jó az EU ügyeletes bunkoinak szerepében tetszelegni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: már kényszeres, és nem csak a hazudozásban, elég csak Ká szerű nyelvének mozgását figyelni.
@habakuk000:

Az úgy van, hogy (meglepetééés!) elesettek a magyarok közt is vannak. És ma is az a gyakorlat, hogy mindazok, akik (szavakban) segítenek a magyar elesetteken, nem hagyják (pláne nem habozás nélkül) a gyerekeiket vegyes iskolában tanulni, nem vásárolnak a magyar elesettek negyedeiben lakást, mert eszük ágában sincs tevékenyen felszámolni a magyar gettókat, azaz Magyarországon már rossz a helyzet, mielőtt még egy darab menekült betette volna ide a lábát.

Arról nem is beszélve, hogy a cigányság 99 %-a az elesett magyarok közé tartozik.

És van egy még rosszabb hírem is. A mi gyerekeink sohasem fognak az egy vagy több szinttel fölöttünk lévők gyerekeivel egy iskolába járni. Nekik ugyanis mi vagyunk a gettólakók.
m.mandiner.hu/cikk/20150915_huffingtonpost_de_noket_es_gyerekeket_eroszakolnak_a_menedekkerok_nemetorszagban
Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg német menedékkérő-gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori – számol be a Huffington Post német kiadása. A hírportál által közölt dokumentum szerint a probléma tömeges és már egy hónapja is tudott volt.
Legalább 3-5 hónapon keresztül ment a kormány fikázása, hogy nem gondokosik megfelelően a menekültekről. (Mikor napi 3000 érkezett, hónapokon keresztül).
Amikor az osztrákokhoz, németekhez áteresztettük őket, ott is, ahogyan most a Horvátoknál is összeomlott a rendszer.

A kerítést legalább ugyanennyi ideig fikázták cikkekben, blogokban, hozzászólásokban.
Azt a kerítést, mely tökéletesen ellátja funkcióját, és melynek köszönhetően, immár nem hazánkat hasznákja átjáróháznak az egyre agresszívebb muszlim honfoglaló horda.

A menekülteket pedig rózsaszín szemüvegen keresztül mutogatták írtak róluk.
Akikről kiderült, hogy amikor törvények betartását, határátlépés ellenőrzését kérik rajtuk számon, akkor köveket és gyerekeket dobálnak, gyerekeket és asszonyokat tolnak a rendőrök elé élő sorfalnak.
Szijjártó Péter visszaüzent a magyar kormányt a menekülthelyzet kezelése miatt bíráló francia és svéd kormányfőnek, azt mondja, fejezzék be a képmutatást, egyúttal bekérették a két ország budapesti nagykövetét.

Csúcsrajár.
dugó díj, és egyebek:

Lepasszolhatja a HÉV-eket a főváros
Tenczer Gábor
Tenczer Gábor követés
2015.09.18. 16:00
A kormányzathoz fordul a fővárosi önkormányzat az agglomerációs településeket ellátó BKV-járatok (főleg a HÉV-ek) finanszírozása miatt. Tarlós István főpolgármester szerint az agglomerációs járatok üzemeltetését nem írja elő jogszabály a fővárosnak, ezért vagy központi árkiegészítést kapnak rá a kormánytól, vagy visszaveszi az állam a működtetésüket.

index.hu/belfold/budapest/2015/09/18/lepasszolhatja_a_hev-eket_a_fovaros/
@Ballib Cenzúra:

Az állítás:
"Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg a német gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori – számol be a Huffington Post német kiadása."

A "bizonyíték":
„Nők folyamatosan arról számolnak be, hogy inkább nem mennek vécére, mert az úton odafelé, vagy az illemhelyen támadásokra és nemi erőszakra volt már példa.”

"Volt már példa" = "tömegesen". Aha. Úgy emlékszem, hogy ilyesmire Magyarországon is volt már példa, azaz Magyarországon tömegesen erőszakolnak meg nőket és gyerekeket a magyarok.

Én nem tartom a menekülteket szenteknek, sőt, szerintem, a helyzetüknél fogva rosszabbak is, mint az átlag, de ez a cikk kizárólag a megutáltatásuk érdekében íródott, ahogy errefelé G. hozzászóló társunk rengeteg beidézése is.
@Orica Középföldi:

Szeretlek benneteket!!(nyal:)
Ki tudnál kezelni a narancsleprából főnéni?:)

please:))
zenével!
Nehogy véletlenül egyszer bekapcsolják mondjuk egy Semjén Zsolt interjú után, mert azt is lehülyemajmozza, aki nem kritizálhatja Magyarországot. Petikém b@szod, az eddigi kritikák sem Magyarországot kapta, hanem azok a KORMÁNYT érték, amelyben, 2/3 többsége a Fidesznek van. Engem, meg a polgártársaimat nem kritizált senki. Te, a főnököd, meg a közpénzimádó csürhétek kapta a fejére a sok kakát!!!
A magyar kormány áttekintette az együttműködés lehetőségeit Európa utolsó diktatúrájával

Az egy dolog, hogy a külügyminiszter nagyjából az összes környező ország vezetőjét lehazugozta az utóbbi hetekben, de vannak fontosabb területek, ahol szorosabbra lehet fűzni a nemzetközi együttműködés szálait. Például ülést tartott a Magyar-Fehérorosz Gazdasági Együttműködési Kormányközi Bizottság, ahol a magyar-fehérorosz kapcsolatokról azt mondták ki, hogy

- ígéretesek a kilátások a két ország közötti együttműködésében.

444.hu/2015/09/18/a-magyar-kormany-attekintette-az-egyuttmukodes-lehetosegeit-europa-utolso-diktaturajaval/
A Guardian élő streamjében látszott, ahogy csapatszállító teherautókkal érkeznek a katonák. Egy részük sima gyakorlóruhában, gumibottal és pajzzsal felszerelkezve a határon áll sorfalat, de az érkező csapatszállítók mellett felfegyverzett, repeszálló mellényt és kevlársisakot viselő lövészek is látszottak. Papíron a honvédséget még nem lehet bevetni a határon, mert az erről szóló törvényt még nem szavazta meg a parlament. Jonathan Miller, a brit Channel 4 tudósítójának képén is látszik két géppuskás Humvee a határon:

444.hu/2015/09/18/tenyleg-katonakkal-is-vedik-a-beremendi-hatart/
@habakuk000:

Emigrálok Szlovákiába:)
Ide csak nem másznak fel az 'idegenek:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:" szerencsére Vezetőnk vezetésével, hamarosan megszabadulunk tőlük."

nem is értem,, kire gondoltál
Menekültválság: több ezer harcedzett szurkoló várja "Áder parancsát"
hvg.hu/itthon/20150918_Menekultvalsag_tobb_ezer_harcedzett_szurk?s=hk
@gazoló:

Aki olyan közel áll a természethez, mint te, azt nem érheti el a narancslepra. Két virág, szikla, völgy, évszak között minden átmeneti. Igazán tudhatnád:))

www.youtube.com/watch?v=KzxWHnpShL4
@gazoló:

kösz..gyógy..talált,süllyedt,'aminembarokkaz'nyúlfarok:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Viktor mint a Nagy Ká? esetleg valamelyik majom a Romvárosból.
@vakapad:

Hát ja..

Vannak az olyan cikkek, ahol aljas módon leírják a menekülttáborokban a nők tapasztalait a muszlim társaikról, ami a megerőszakolást illetik.
És ezen beszámolók véletlenül egybevágnak a Svéd, Dán, és Holland statisztikákkal ami a megerőszakolásokat illeti.

Nevezetesen hogy az elkövetők többsége muszlim illegális bevándorló, miközben a létszámuk a lakosság 1-2%-át se éri el.

És vannak olyan cikkek amik mosdatják a gyerekeket pajzsként használó, határt védő rendőrökre támadó muszlim hordát.

Te valamilyen rejtéjes okból utóbbiakat preferálod.
@gazoló: a Nagy Hohonak más sem hiányzott eddig, mint többezer harcedzett fociultra a határon. Fegyverrel vagy anélkül.
Ilyen még a pocakos rémálmában sem merült fel.
Remélem.
@Orica Középföldi:

Őveket becsatolni!!

A'zidegenek már köztünk vannak:)

www.facebook.com/dkp.hur?fref=photo
jönnek 20108-ban a választások, küldjétek el őket.
@Spániel:

Már mindent és annak az ellenkezőjét is simán el tudok képzelni!
/Pár kigyúrt IS-verőlegény befosatná ezt a csürhét:)
Tán meg is érdemelnék!
.
Szijjártó bekérette a francia és a svéd nagykövetet.

- Most ultizni fogunk. - - mondta nekik. És elkezdte osztani a lapokat.

Hír: Sijjártó kiosztotta a francia és a svéd nagykövetet.
@gazoló: Azt hiszem, a zsidók között jóval nagyobb lenne a pánik.
Ez jó, az index "nem találja nyomát " a terroristának.
@♔bаtyu♔: 'kapjálbeegybatyufaszoztgyökér!!!
@Bakter: Az mind semmi. Létezik a fordítottja is. :)

Migránsoknak adják ki magukat a cigányok

alfahir.hu/migransoknak_adjak_ki_magukat_a_ciganyok
@♔bаtyu♔:

Szerintem a terroristákkal kapcsolatos nyomozásról a titkosszolgálati szervek kötelezve vannak, hogy az index hírportált legalább óránként értesítsék, hogy a percről-percre rovat nehogy lemaradjon valami lényegesről.

Tehát mivel nem szóltak nekik ilyesmiről, így nincs is terrorista.

Tiszta sor.. :DDD

Mennyire gyökér hülyék ezek, de tényleg ?
@♔bаtyu♔: Vannak az ígéretföldjén is problémáik szegényeknek.

Két bevándorló akarta a mélybe vetni magát Berlinben, mert 21 napja húzódik a regisztrációjuk

hvg.hu/vilag/20150918_Le_akart_ugrani_ket_menekult_egy_berlini?s=hk
@gazoló: Mi van, mi nem tetszik? Tuti, hogy neked való ez?
@Ballib Cenzúra: A kerítés értelmét sem látták. de azért naponta szakértenek.
@Gábris szomszéd: A németek még nem sejtik mi lesz, ha ezek kétszázezren rájönnek hogy Merkel átbaszta őket.

Nem véletlen rugdossa ki innen gyorsan Orbán Merkelékhez.
@♔bаtyu♔:
A kerítésnek az az értelme, hogy elterelje a menekültek áradatát, mint egy gát. A problémát nem oldja meg, csak átlöki másnak... igaz, sokan ezt már megoldásnak tartják.

A hírneves GYODÁ-nak nem volt értelme, nem állított meg és nem terelt el semmit, mert azon kívül, hogy megszaggatta az átmászók ruháját és testét, más hatása nem nagyon látszott. Volt neki?
Akiket el lehet és el is KELL küldeni a picsába, azok pont az olyan emberek (?) akik ugyan nem fogják fel, hogy mekkora horderejű, veszélyes történelmi változás rejlik ezen migráció mögött, de osztják az észt annak ellenére, hogy nincs nekik és a tapasztalatok is ellenük "dolgoznak".
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Akkor szerintem holnap kezdd el bontani a kerítésedet, hiszen csak áttolod a problémát azoknak akiknek nincs.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Hatalmas tévedés.

A kerítés több mindenre remekül megfelel.

1. Bebizonyította, hogy a környező országok sokkal szarabbul kezelik a menekült helyzetet, mint mi, jóval hamarabb és kisebb számú migráns ellátásába rokkan bele a rendszer. Mind az osztrákok, németek, vagy horvátok esetén.
2. Nem rajtunk keresztül áramlanak, nem a magyar adófizetőknek kell kifizetni az eltartás költségeit.

3. Mivel más EU-s tagországból érkezik a bevándorló, így a németek nem hozzánk fogják visszatoloncolni őket. Márpedig vissza fogják toloncolni őket minden jel erre mutat.
index.hu/kulfold/2015/09/17/a_nemetek_megvonhatjak_a_juttatasokat_az_eu-bol_erkezo_menedekkeroktol/
"... a menedékkérők csupán arra kaphatnának támogatást, hogy visszautazzanak az adott tagállamba. A támogatás csak természetbeni lehet - menetjegy, úti élelem -, készpénz nem adható ilyen célra a berlini vezetés javaslata szerint..."

4. Ha mindenhol lesz kerítés, akkor nekünk már nem kell megépíteni.
Mert mindenhol lesz, mert megoldást csak a védekezés ad.
Bréking: Brüsszelnek sikerült kapcsolatba lépnie a Föld nevű bolygóval :)

Az Európai Bizottság végre elismerte, hogy minden országnak jogában áll megvédenie a határait, az illegális határátlépés illegális, aki pedig nem kér menedéket, az nem menedékkérő.

alfahir.hu/breking_brusszelnek_sikerult_kapcsolatba_lepnie_a_fold_nevu_bolygoval
@VoluntartistA: Nagyon nagy szerncsének látom, hogy Orbánék vannak. El lehet képzelni a belpolitikai helyzetet, ha Gyurcsányék már a harmadik IMF hitelüket költik a bevándorlókra.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Volt neki? "

nem tünt fel, hogy a Magyarországra érkező illegális bevándorlók száma megcsappant az utóbbi napokban ?

Ehez két dolog kellett.

1. Kerítés.
2. Törvényi szigor.

Így együtt, elég hatékonynak bizonyulnak.
@vakapad: erre céloztam nagyjából tisztelt Vakatya.
@Gábris szomszéd: Még jó, hogy Orbán magasról szarta le őket. Érdekes lenne, ha ma kezdenénk építeni.

Kezdjük ott, hogy eleve felmegy a drót ára.
@Ballib Cenzúra: Végül is bevallja a nickjében, hogy vak:)))
@Ballib Cenzúra:

Arról nem hallott még a füled ugyé, hogy a nők, különösen a muzulmán-muszlim, iszlám, különösen a mindenféle lám és ista vallásúak, nem dicseksznek vele, hogy megerőszakolták őket. Mellesleg a magyar nők sem. Nagyon sok nemi erőszak marad titokban, szük családi körben. No erre varrjál gombot, te jól értesült szócső.
Latom megerkezett az ugyeletes fideszjobbik kulonitmeny
@♔bаtyu♔: "El lehet képzelni a belpolitikai helyzetet, ha Gyurcsányék már a harmadik IMF hitelüket költik a bevándorlókra."

No persze, az nagyon jó, hogy a sok államkötvényt megvásárló magyar állampolgár pénzéből - mint hitelből - veszik a drótot, és közben nem fizetik ki a túlorákat több állami szektorban. Pl. a rendőröknek, egészségügyiseknek.
Majd nehogy meglepődj, ha az állam bejelenti, hogy nem tudja vissza adni a kötvényed árát, mert nem fizetsz elég adót.Hehehe.
@♔bаtyu♔:

Te meg bevallod, hogy másnak a terhe/batyuja vagy?
@VoluntartistA:

Hát téged meg hova rakjalak? A többi rühes fideszpatkány közé, akik indexfőcim mián beugrottak pár percre, vagy ne?

pl-asztik.blog.hu/2015/06/17/hatarzar_vagy_amit_akartok/full_commentlist/1#c27346854

Tisztára bizonytalan vagyok. Na mindegy, majd elválik. Szóval:

Itt mindenki felfogja, hogy mekkora horderejű, veszélyes történelmi változás rejlik ezen migráció mögött. Érted? Kivétel nélkül mindenki. A polémia főként azon megy, hogy a gyoda, ide va gyoda, meg a szíjjártóskodás megoldás-e az ügyben, vagy esetleg lenne más, valamivel célravezetőbb is. És azt egyedűl a félszerzet tudja-e véghezvinni,vagy társulni kéne másokkal.

A félszerzet először kergette a menekülteket, (embercsempészeket üldözve, itt-ott elkapva egyet-egyet) aztán leszarta a menekülteket, (ezért volt sátortábor egy hétig a Keletiben) aztán meg elfuvarozta a menekülteket Ausztriába. Most meg majd les mint a vett malac, hogy jönnek a horvát határon befelé, két nap után, mintha mi sem történt volna. És vizsik öket Ausztriába, mintha mi se történt volna. Csak Ausztria már nem biztos, hogy átveszi, hála szíjjártószájú külügyminiszterünknek vagy ki a lófasznak.
@látjátok feleim szümtükkel: Mi van, te egy vitát személyeskedéssel kezdesz? Persze érveidet tekintve ezt nem csodálom.
@Ballib Cenzúra: édes istenem, te normális vagy?????????????

"1. Bebizonyította, hogy a környező országok sokkal szarabbul kezelik a menekült helyzetet, mint mi, jóval hamarabb és kisebb számú migráns ellátásába rokkan bele a rendszer. Mind az osztrákok, németek, vagy horvátok esetén."

te agyatlan barom, németeknél hány menekült van, és mennyi nálunk??????

"4. Ha mindenhol lesz kerítés, akkor nekünk már nem kell megépíteni.
Mert mindenhol lesz, mert megoldást csak a védekezés ad."

?????????????

AGYHALOTT VAGY!!!!
@♔bаtyu♔:

Nem akarok én veled vitázni, attól több eszem van, csak kíváncsi voltam, neked hogy teccik, ha olyanról kérdeznek, ami nem a témához kapcsolódik, vagyis személyeskedsz. Eddig a te nickedet senki nem piszkálta, te miért tetted vakatyával? Az én kérdésem és feltevésem talán nem teccik? :D
Batyukém, hol is van az a vita? Én kérdeztem, te meg nem válaszoltál. Miértis?
@látjátok feleim szümtükkel: tiszta fityeszes mentalitás. ők mindenkibe belerúghatnak, lehülyézhetnek bárkit, de ha ők kapnak egy sallert, ako rinyálnak ezerrel. lásd batyut, és szíjgyártógecit:)))
@gazoló:

Felesleges meghasadni.

A történéseket ketté kell választani, mert nem összetartozó dolgok, csak találkoznak.

Államigazgatási szempontból, tehát tervezés, logisztika, közérdekű információkkal történő visszaélés, azaz dezinformálásban súlyos tetteket követett el, illetve mulasztott a kormányzat, hogy politikai támogatottságát növelje, a probléma megoldása helyett.

A menekültek és a menekültekre akaszkodó bevándorlók tájékoztatásának szándékos késleltetése, sőt félretájékoztatása megint csak önös pártpolitikai érdeket szolgált.

Az pedig ahogy az emberekkel konkrétan bántak, megmutatja, hogy mire lennének képesek akár a magyar állampolgárokkal szemben is.

Tehát nem kell meghasonulni, hanem tessék részleteiben vizsgálni a 'jelenséget'.

Azaz:

államigazgatási,
határvédelmi
rendészeti
külpolitikai
logisztikai és szervezési,
humanitárius és
közérdekű információk szempontjából.

na ugye.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezt benézted...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) -ről volt szó, ahol tényleg ő maga írja hogy vak.
@taga20:

Legkésőbb 1 év múlva az EU meg fogja védeni a határait.
A belső tagországok legtöbbje (Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Anglia, Szlovákia, Cshorzság, Szlovénia, ...) már most is megvédi.

Ha nem nyújt valahol elégséges védelmet a határőrség (típikusan EU-s határoknál), akkor ott fizikai akadály,azaz kerítés is építésre kerül.

Aki nem védi, oda mennek majd a menkültek, ez ilyen egyszerű.
@Ballib Cenzúra:

Ugye értetted, hogy a kérdés a GYODÁra vonatkozott?
Akkor miért teszel úgy, mintha nem értetted volna?
@dr. jenőke (jenőke): huha, ha erre építik, ako én is megyek holnap, komenyistaszombaton segíteni:))
@Ballib Cenzúra: Mi épp azért építjük a kerítést, hogy ne mögöttünk építsék. a ballibsi pedig azon görcsöl, hogy a vasfüggöny jut róla az eszébe és hogy kidobott pénz.

Állítom a mienket a V4 eleve közösen fizeti. aztán majd leverjük a fukar németeken.
@Ballib Cenzúra:

1. A németekre és az osztrákokra az a több tízezres tömeg zúdult rá egyszerre, ami Magyarországon felgyűlt. A horvátokra már lassan óránként érkezik akkora tömeg, mint hozzánk egy nap alatt, mert az utolsók is igyekeznek még a hideg beállta előtt biztonságosabb helyre jutni.

2. Hiszed vagy sem, pont ezt jelenti az "áttoltuk másra a problémát dolog".

3. Igen, még mindig ott tartunk, hogy "áttoltuk másra a problémát", aha...

4. Ez biztos, de nem is mondtam ennek ellent.

Tehát mi volt az a "hatalmas tévedés"?
@Ballib Cenzúra: bakker, két mondatodban, annyi marhaságot írsz, hogy fáj

"A belső tagországok legtöbbje (Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Anglia, Szlovákia, Cshorzság, Szlovénia, ...) már most is megvédi.".

svájc nem tagország. németország, ausztria hol védi meg? angliának csak a csalagutat kell bevédeni.

és így tovább.
"Mindenki hülye"

Nem tudok vitatkozni a kijelentéssel, legfeljebb azzal toldanám meg, hogy ez alól ők sem kivételek!
Nagyon úgy tűnik, hogy lassan Európa teljes politikai elitjének Grazban lenne a helye.
De hogy nem ott, ahol vannak, az biztos.

Mindenki pörög ezerrel, mint a körhinta, de épkézláb megoldása senkinek sincs a problémára.

Megy a veszekedés és árulkodás, mint az óvodában.
- Az Angi csúnyát mondott a Viktorkára!
- A Zoránka tegnap hazudott!
- A Werner lehülyézte a napost, pedig ő a hülye!
- Petike mindenkire ráparancsol, hogy hallgassák meg!

Így állunk.
Miközben semmi, nulla, nix konkrét és látható és eredményes intézkedés nem történik azért, hogy azt a helyzetet, amely Európának szemmel láthatóan problémát okoz, megnyugtatóan és a nagy többség megelégedésére rendezzék.

Sikeresen felszították a gyűlöletet a kontinensen (joggal, vagy sem, most mellékes). Csak éppen ez nem visz előrébb semmit.

Kérdezték ma tőlem, hogy mit tennék? Azt válaszoltam: nem tudom. Nem vagyok sem politikus, sem közgazdász, sem szociológus, sem ez, sem az, akinek képben kéne lennie a történésekkel ÉS megvan az eszköze is, hogy tegyen valamit. Én egy ember vagyok, aki azt látja, hogy mindenki töketlenkedik és az egész ügy kontroll nélkül terjed tova. Ez így nem jó. De nem az én feladatom erre megoldást találni.
Ezért is ez az utolsó hozzászólásom (remélem) ehhez az egész ügyhöz. Nem fogom tovább tépni a számat a semmiért.

Mert csak egy életem van. Élni szeretnék. Indulatok nélkül!
Üdv mindenkinek!
@Ballib Cenzúra:

Tényleg benéztem, de a személyeskedés attól még áll. Vagy szerinted nem?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ezen szerintem azért kár görcsölni, mert valójában mindenki áttolja a másikra, kerítés nélkül is. A dánok a svédekre, a svédek a németekre, a szerbek ide és a horvátokhoz, az osztrákok a németekhez, stb.

A kerítés annyiban jobb, hogy ebben a gusztustalan játékban, amiben az EU és a német vezetés egyértelműen fő felelős, nem kell majd asszisztálni.

Tehát a kerítésnek egyértelműen hatalmas haszna van, hiszen ez a "játék" naponta nem kicsi pénzbe kerül.
@fzs.1933:
Sikeresen felszították a gyűlöletet a kontinensen...
Kérdezték ma tőlem, hogy mit tennék? Azt válaszoltam: nem tudom. ...Én egy ember vagyok, aki azt látja, hogy mindenki töketlenkedik és az egész ügy kontroll nélkül terjed tova. Ez így nem jó...

De nem az én feladatom erre megoldást találni."

Persze, nem az én/mi feladatunk. Akkor kié?
Hitler idején sem az "én feladatom volt" oszt mi lett belőle. Most még csúnyább vége is lehet a felszított gyűlöletnek. Talán csak kéne tenni valamit.
@♔bаtyu♔:

"_Állítom a mienket a V4 eleve közösen fizeti. aztán majd leverjük a fukar németeken._"

'mienket'... 'leverjük'... 'fukar németeken'...

Hol voltál eddig? Hol vagy most? Verés ügyben te legfeljebb csak a farkaddal kerülhetsz kapcsolatba. Élvezd, gondolj Viktorra.
@fzs.1933: Épkézláb megoldása egyedül Orbánnak volt.

1. Megvédeni mindenáron az EU határait
2. A válságövezetre koncentrálni a támogatást.
3. Elkülöníteni a bevándorlókat a menekültektől.

Előbb utóbb egyébként úgy is ez lesz.
@jaegtoer:

Kösz Jég+

Persze a meghasadás csak költői túlzás,de minimum ambivalens viszonyulás ehhez az invázióhoz,résztvevőihez,megoldásaihoz!
@jaegtoer: Okos csákó vagy farokverő barátom, a németek úgy fogják kifizetni a kerítésünket mint a kisangyal.
@látjátok feleim szümtükkel: Én nagyon jó srác vagyok, de 100 példányt belőlem a nappalidban nagyon gyűlölnél.
Ehhez még az ajtódat sem kellene rázni, hogy adjál ruhát, kaját, szállást és vigyél el Berlinbe az autódon.
@♔bаtyu♔: bazdmeg haver, a szerelmednek gecivityának pár hónapja az volt a megoldása, hogy plakátokat rakatott ki!!!

hülye vagy????
Kb. két nap alatt lelohadt a horvátok nagy arca, amit pedig most tesznek, teljesen ellentmond az EU-s szabályoknak.
@taga20: Ez öregem a te problémád, én helyeseltem. Tudod ez van amikor a kedvenceid a kukából pislognak, nem ők kormányoznak.

Nem is tudom mit tudnék javasolni, hát b+, így jártál.
@♔bаtyu♔:

Egyelőre a németek tartják lélegeztetőgépen Magyarországot, ezáltal Orbánt is pórázon. Ennyit arról a vehemenciáról, hogy 'leveritek a németeken' a kerítés árát.
@jaegtoer: Az lesz majd a szép, amikor beindul a tömeges vödörszén effektus. :(
Ostoba, nemzetáruló egy banda ez nem más. Kell nekik mint egy falat kenyér, hogy utálják a magyarokat a népek. Mer akkor ők majd összefogják a nemzetet a világ ellen, és újra "megnyerik" a 2018-as választásokat. Még akkor is ha itt a befizetett adónk felét ellopják, mert a magyar átlag választó ennyire hülye. Szerintük...
@Gábris szomszéd: Főleg akkor fog lelohadni, amikor kész lesz a kerítésünk. Vihetik a szlovénoknak a bevándrolókat.
@Gábris szomszéd: ártu, pár nappal ezelőtt meg valami olyat dumáltál, hogy ők nem fognak lacafacázni.

ez a teljesen ellentmond dumát meg ne nyomd, me a magyar hatóságok hónapok óta eszt csinálják.

ezrével szállították a menekülteket ausztriába!
@cleanwater: 2006-ban nem lettek megverve a médiamunkások.
@bértrollbosszantó_kovi1970: Dehogyis, szerintem 2018-ban a magyar nép megvilágosodik és azt mondja, á faszomat, milyen frankó volt az IMF hitel, az infláció, a magas államháztartási hiányok, a szemkilövetések, ráadásul Feri e mellé még 180.000 bevándorlót is ígért, persze, hogy Ferire szavazok és a demokratákra, akik egyáltalán nem loptak. Sőt, még ők adtak saját vagyonukból.
@♔bаtyu♔: mondták má neked, hogy a riposztok nagy mestere vagy?

ez mi volt? neked teccett az, hogy kiírták magyarul a menekülteknek, ezeket a bulshit dolgokat??

te tényleg barom vagy!
.
jó srác?

Tudod, ez a kannibálok között lehetne ismeretterjesztő kiselőadás. Humornak rettenetes.
@taga20: Ja miután a nagy többséget regisztrálják. Ilyesmit a horvátok meg sem próbálnak, miközben ugye az európai bizottság szóvivője is ezt nyilatkozta:

Natasha Bertaud arra a kérdésre is válaszolt, hogy mitévő legyen Horvátország a feléje terelődő migrációs nyomással, ha az érkezők nem akarnak regisztrálni, de amennyiben útjukat állja, embertelen bánásmóddal vádolhatják meg, ha pedig kényszerintézkedést alkalmaz velük szemben annak érdekében, hogy regisztráljanak, akkor konfliktusba kerülhet velük.

Bertaud elmondta:

Horvátországot is kötik a közös menekültügyi rendszer és a schengeni rendszer szabályai, vagyis aki belép, azt ujjlenyomattal együtt regisztrálni kell, felajánlva neki a menedékkérelem lehetőségét, de a regisztráció nélküli belépők "másodlagos mozgása" (vagyis továbbutazása más tagállamba) nincs összhangban az uniós rendeletekkel.

"Természetesen, ha valaki nem hajlandó menedéket kérni, akkor az a helyzet, hogy eleve megtagadható tőle a belépés az ország területére"

- fogalmazott a migrációs ügyekért felelős szóvivő.

Egyéb kérdés?
@taga20: Ez nem a bevándrolóknak szólt, csak eltitkolták előled. Te meg ugye, nem találtad ki.
@Gábris szomszéd: ártu, pár nappal ezelőtt meg valami olyat dumáltál, hogy ők nem fognak lacafacázni.

ez a teljesen ellentmond dumát meg ne nyomd, me a magyar hatóságok hónapok óta eszt csinálják.

ezrével szállították a menekülteket ausztriába
@taga20: Elfelejtettem, hogy most épp egy ballib miniszterelnökük van. :)
@♔bаtyu♔: ako legyél má olyan aranyos és világosítsd fel a libsi agyamat, hogy ako az adónkból elszórt pár száz misi, kinek szólt!

csak, hogy tuggyam miért melózok:))
@taga20:
.
Ez nem volt kérdés.
A kinyilatkozó ezt nem várta tőled. Ebben biztos vagyok.
@Gábris szomszéd: Jó, ahogy mindenkitől megkövetelik, hogy tartsa be a szabályokat, miközben senki nem tartja be.

Még úgy ahogy talán mi. Ez tapasztalatnak a többinek jó, nem ny-európában kell bízni hanem mindenkinek magában.
@taga20: A többinek. Szerintem menj panaszra.
@taga20: Mégis mit csináljanak. Nem Orbán hívta meg őket, hanem Merkel. Megkapja az összeset.
Itt van, hogy miért Németországba mennek a bevándrolók:
www.napiszar.hu/Thumbnails/25800.w-800.h0.q100.jpg

Itt pedig egy vérbeli német ünnep 5 év múlva:
www.napiszar.hu/Thumbnails/25813.w-800.h0.q100.jpg
@♔bаtyu♔: haver, te valami értelmeset ki tucc préselni magadból, vagy csak olyan vagy, mint szíjgyártó?

neked nem fáj, hogy gecivityáék szarrá lopják, és szarrá basszák az országot?
@♔bаtyu♔: bazdmeg 10 év múlva!

neked, má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!
@taga20: Olyan vagyok mint szíjgyártó. Szevasz:)

Itt pedig egy csomó agysebész

www.youtube.com/watch?v=e_GYlnC5g2M
@taga20: Nem, nekem az mond valamit, hogy te vagy hülye mint a segg, hiszen folyamatosan bizonygatod.
@gazoló:

Menekültek itt még nincsenek, de menekültügyi szagértő annál több.
Mindenki rajtuk vezeti le a feszültségét. Az első itthon töltött napom ügyintézéssel telt.
Sok Imolával és Gábrissal találkoztam. Azt hittem megbolondulok!
@Eszter jött: "Menekültek itt még nincsenek,..."

Köszönd meg Orbánnak. Mert voltak.
@Eszter jött: cica, ménem a tagákat kerested?:)))
Látom, megjöttek nagyágyúék Fideszéktől. Azt is látom, hogy folyik Orbán ünneplése, aki
- elkésett,
- durvul,
- egyedül akarja megoldani (ahogy mindent).

Ezzel sikerült elintéznie, hogy
- minket utál mindenki,
- nincs közös taktika,
- a probléma továbbra is fennáll,
- nekünk került a legtöbbe.

Ennyi kárt okozni 2018-ért ... ráadásul a saját országnak ...
@♔bаtyu♔: ORBÁNGECINÉL kártékonyabb férget nem hordott a magyarföld a hátán az utosó 25 évben.
@taga20:

Nem kerestem őket. A csúcs az volt, mikor a temetésen is a menekültügyet oldották, a részvétnyilvánítás után.
@♔bаtyu♔:

"mienket a V4 eleve közösen fizeti. aztán majd leverjük a fukar németeken. "

'Szépecsém,elég lesz ha az audiból elvisznek egy két a gépsort,a migránsok boldogságára,de lehet,hogy az is ha kikolbászol néhány német szaki cigizni,vagy szabira 's nekünk 'sannyi:))
@taga20: Mit nem értesz? Gyuriferi is kb. annyira lenne képes, mint most a horvátok. Maszopék meg most el vannak foglalva a feketekasszájukkal. ;)
@gazoló: Nem visznek el egyet sem, ez ugyanolyan ostobaság mint az, hogy nincs értelme a kerítésnek.
@♔bаtyu♔:

Naccerű! Mi is a Fico száma? Hátha nekem meg megígéri, hogy a rendőreink meg szlovák pénzből kapnak új bakancsot.
@bértrollbosszantó_kovi1970: "Még akkor is ha itt a befizetett adónk felét ellopják, mert a magyar átlag választó ennyire hülye."

Azért én reménykedek abban, hogy a magyar választók a fériak 40 ledogozott év utáni nyugdíjazásával kapcsolatos népszavazás, illetve a fidesz hozzáállása kapcsán elgondolkodnak majd 2018-ban. Főleg amiatt, hogy 60-65 éves életkorban nagyon sok férfi lép ki a világból úgy, és a ledolgozott 40 annyi éve után nyugdíjat már nem kap. Ráadásul sokan már 65 éves koruk előtt megrokkannak, mivel nem a pártvezéri poszton, meg a parlamenti széken ülve dolgozták a negyvenannyi évüket. Manapság sokan vannak még, akik bizony kemény fizikai munkát végeztek hosszú évtizedeken keresztül. Talán ők is megérdemelnék azt, amit a nők.
@Gábris szomszéd: angela merkel jobbos, de szerinted, és a fityeszes haverjaid szerint, ő is balfék. sőt ferenc pápa is egy luzer.

haver, nem lenne egyszerűbb, áperte kijelentened, hogy gecivitya az idolod, az istened?

nem lenne gerincesebb?
@♔bаtyu♔:

A döglődő nyugat tőkése nem ostoba, ha otthon lesz neki olcsó munkaerő, akkor haza fogja vinni a gyártást, és megspórol egy csomó szállítási költséget.
Az a vizionált egy millió migráns pont elég lesz ehhez. Söprögetőnek meg lehet, hogy még te is beférsz majd náluk.
@Imola Helyesi: te imola, remélem még nem baxott ki boli.
na szóval, szijjártó kedvenc időtöltése a fodball-lájt. ugyi ez majdnem mindent elmond a "képességeiről".

ez egy pöcs, bizony mert fasznak azért ölég satnya...
@taga20:

Hagyd már, csak felmegy a vérnyomásod, mert te idegesíthető vagy.
@Gábris szomszéd:

Igazad van. Orbán többre képes. Ez az ország legnagyobb baja. Jobb lenne nekünk, ha kevesebbre volna képes. Minél kevesebbre, annál jobb.
@látjátok feleim szümtükkel: Miért te már ott sepregetsz?

Féltsd is csak a koszos kis melódat.
@nincs_itt: haver, ne tagadd izgulsz a csajra, mint az egyszeri magyar a ds5-re:)))
@vakapad: nekem ma nem fog felmenni, me laza vagyok, mint a rigalánc:)

csak szánom az ilyen faszokat, ahogy teliszájjal beszopják gecivitya pöcsét!
@taga20: na szave tezsvírem! ds5 az olyan mint a fradi? valami lóbetegség??? mútkor láttam eggyet, a tulaj kukásnak álcázva téblábolt mellette, és várta a mentést...

ja! úgy felizgatott, mint ecceri külügyért a figarója...
@taga20: te figyu, a mutti most nem kicsit qrta el, hanem nagyon! óvastad, hogy a dájcs menekült meg miazmás ügyi fő-fő-fő hivatal legeslegfőbb góréja csak simán lemondott, mint ecceri hende?
ez vót aza csóka aki asztat merte mondani, hogy nincs felsőhatár, amit osztán a mutti is eccer kimert mondani az ő szájával. már egy cseppet megváltozott a helyzet... asszem.
@nincs_itt: ne terelj bátyám, oda vagy eboláért:))

felnyomlak az asszonynál! ha csak aszt nem mondod, hogy a röno egy kurva jó verda.:))))))))))))))))
@gazoló:

Végre van életem a neten kívül is. )))))))
@♔bаtyu♔: jaja! na végre! ember, csaxólok, hogy aki a mekiben mosogat, az csak a fidióták buksijában létezik, tudod-é mijé?
@taga20: ne zsarojjá! nyomjá fel a zasszonynál. mert ő sokkal jobban értékeli, a kitartó hüjéket!
@nincs_itt: "te figyu, a mutti most nem kicsit qrta el, hanem nagyon! óvastad, hogy a dájcs menekült meg miazmás ügyi fő-fő-fő hivatal legeslegfőbb góréja csak simán lemondott, mint ecceri hende?"

olvastam. te figyu, és eszt olvastad?

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDwQFjAGahUKEwij0sKrmYHIAhXBvRQKHc0wC1c&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fvallalatok%2Fmercedest_gyarthatnak_a_menekultek.219158.html&usg=AFQjCNHPG0LEqHr0LPVZzfknPkayNwsTQQ
@♔bаtyu♔:

Nem én írtam ki, hogy nem vhetik el a magyarok munkáját, és utána nem én mondtam azt sem, hogy ha ide jön, itt dolgoznia kell. Meg az éhbéres közmunkát sem én találtam ki.

Majd ha öreg leszel, jussonak eszedbe azok a pillanatok, amikor az orrodnál fogva vezettek, és te mint a rúdra kötött bika, békésen mentél. Ne izgulj, trollkodni sem fogsz örökké, megunnak és beléd rúgnak. Ha nem előbb, akkor utóbb.

Te nem a fiúsított Imolya vagy véletlenül?
@nincs_itt: basszus, ako neked fiksz helyed van:)))))))
@taga20: ja óvastam, és vinnyogva röhögtem is! ugyanis Eszternek már eccer leírtam, hogyan is nézne ki.
te azt óvastad, hogy Zetsche gyerök 1 egész millió ájrót is össze bírt kalapozni a menekülteknek?

ja, és a realitás a befogadottak, ami kb 20%-a a megérkezetteknek, legjobb esetben is csak az 5- max. 10%-uk lesz bármilyen módon munkába állítható belátható időn belül. ne feledd, ez itten Kafka országa, minima kalkula 3 nyilvántartás van, ezen felül az ámítógépes!
@taga20:

Másoljuk mán ide, hagy olvassa az is aki nem nyit linket:D

"Németország számára a bevándorlók nagy lehetőséget jelentenek, segíthetnek az életszínvonal megtartásában vagy javításában, pont úgy, mint néhány évtizede a Németországba érkező vendégmunkások, tette hozzá Zetsche."

Mondta ezt egy német ipari vezető.

Teccenek érteni? A német életszínvonal megtartása, vagy javítása a cél, nem a bekerítődés. Lehet, hogy Merekelmama nem is olyan hülye?
@nincs_itt: má csak egy kérdésem van drága, hülye tezsvérem, ha ekkora über eszed van. mé nem te vezeted a merdzsót vagy valamelyik másikat?

válasznak nem fogadom el, hogy a madzsarok mindig megvédték juropot, de soha nem kaptunk semmit.

ja és mindig a madzsarokat bántják, má ezer éve.( persze volt egy cca. 50 év amikor mi vágtuk el a nyugatiak torkát)

ha lennél szíves, nem valami agyhalott marhaságot tolni:)
@látjátok feleim szümtükkel: természetesen az idő fogja eldönteni, úgy ahogy istván és koppány féle magyarországot is.

amikor ott vagy, csak improvizálsz, és az idő múltával dől el, hogy igazad volt.

na most mentem át skizofrénbe:))
@taga20: figyu és ezt olvastad már? :)

"maga a német munkaügyi miniszter, a szociáldemokrata Andrea Nahles mondta, hogy a menekültek kevesebb mint tíz százalékának van olyan végzettsége, amivel azonnal el tudna helyezkedni Németországban, a német belügyminiszter szerint pedig akár 15-20 százalékos is lehet körükben az analfabéták aránya. Tehát nem a szír orvosok jelentik az átlagot."

index.hu/kulfold/2015/09/17/angela_merkel_werner_faymann_nemetorszag_ausztria_menekultek_csu_menekultvalsag/
@gazoló: dolcsevitá:))

hogy én, hogy utálom a hülye bringásokat. mindig útban vannak:))
@Gábris szomszéd:
figyu, sikerült oszt továbbolvasni a cikket, vagy itt elszállt a bogár?

"Azt senki sem szeretné, hogy ezt a témát a neonácik a maguk egyszerű eszközeivel, nevezetesen menekülttáborokra dobott Molotov-koktélokkal tematizálják. Az IfD reprezentatív közvélemény-kutatása azt mutatja, hogy a legtöbb európai országgal ellentétben a németek 70 százalékának nincs ellenére a bevándorlás. Ez nem csak a politikán múlik, a lakosság is segítőkészséggel fordul a menekültek felé. Ebben azért jelentős eltérés van nyugati és a keleti tartományok között: míg nyugaton 74 százalék támogatja a menekültek befogadását, a volt NDK területén csak 53 százalék.

Az Emnid által az N24 televíziónak szeptember elején készített felmérés szerint 56 százalékuk szerint a menekültek tudnak majd integrálódni a német társadalomba, 31 százalékuk szerint nem.
65 százalék szerint ezzel megállíthatják a társadalom veszélyes mértéket öltő elöregedését."

Ezek az apró nüanszok... ha már idézetekkel dobálózol...
Bármikor, bármiből ki lehet csippenteni azt a 2-3 mondatot, ami a pillanatnyi agybajt igazolhatja.
Oszt értelme?
Mármint a propagandaműsorodon kívül...
Elszabadultak az indulatok, oszt senki nem lássa a lényget: Magyarország jelenlegi kőkekém, erős jellemű külügyminisztere mindenidők legnagyobb magyar diplomatája. Ha az aktuális időben ő ott lett volna, akkor
- nincs tatárjárás
- a törökök nemhogy 150 évig, de 150 percig sem tartózkodtak volna hazánkban,
- Trianonban Nagymagyarországhoz csatolják még Svájcot, Új-Zélandot és Kis-Lagondát.
- 40 évig mi állomásozunk ideiglenesen a Szu-ban,
- a mi házigazda űrhajósunk teszi le a sámlit a Hold felszínére a kilépő Armstrongnak,
- Irraputóban nem 0:6 az eredmény, hanem 6:0 ide
- és végül: magyar versenyző nyeri meg az összes Euroviziós Dalfesztivált.

Senki nem üljön fel azon rosszindulatú "ballibant" összeesküvéselméleteknek, melyek szerint a fenti dolgok pontosan azért történtek másként, mert Szíjjártó Úr tényleg ott volt. Az pedig egy aljas rágalom, és nettó hazugság, hogy Szíjjártó úrnak már csak egy nőre (fiúra) lenne szüksége néhány percre.
@Gábris szomszéd: angyal, ennek a szolgának honnan vannak az adatai? készítettek felmérést?

ha nem probléma, ako hiszek egy olyan embernek, aki több tíz éve a verseny szférában melózik, mint egy eltartott arcnak.

szíjgyártó rulez:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nehogy kidobd, me megfúrom a köcsög kajakodat:)))
@taga20:
Miért kellet volna kidobnom? Te ilyenkor nem iszol rendesen? :(
remélem egyszer valaki, (mondjuk valami ellenzéki) honatya, kiszámolja 2018 -ra mennyibe került nekünk, az igazi elmúltnyolcév...

index.hu/gazdasag/2015/09/18/az_mnb-sek_csinaltak_meg_egy_milliardos_ceget/
@taga20: Nem légy lüke haver. Ugye te még nem fogsz oda eljutni, mint korábban néhány kommentelő, aki már nincs_itt kollégát is lefideszesezte?

Orbánnak rengeteg bűne és hibája van. A bevándorlási kérdésben is van amit rosszul csináltak, de bizonyos intézkedéseit az élet és a nyugat-európai vezetők is visszaigazolják. Nos ez nem azért van mert viktor egy zseni, hanem azért mert néhány dolgot helyesen ismert fel.
@taga20: na figyejjé idefele, azé' nem én vezetem a mergát, mer nem vállaltam el!
hüje...
@Bakter: "az pedig egy aljas rágalom, és nettó hazugság, hogy Szíjjártó úrnak már csak egy nőre (fiúra) lenne szüksége néhány percre."

ha eszt nem vonod vissza, ako beleverem a fejed a szemaforba, és szolok a patásnak, hogy téged vegyen el, ne a bolond csajt:))
@taga20: meg reménykedek, hogy válámi flánszija felkér, oszt ótót faraghatok belőle...
@jaegtoer:
„Csak tudnám, milyen oltári nagy dobásra készülnek, hogy sorban tolják a gumicsontokat.”

Sok ilyen dobás lesz még, csak győzd számolni!
Viszont nem igen kellenek már gumicsontok sem a gigapanamák okozta esetleges hullámok csillapítására, simán titkosítják a projekt adatait, oszt jónapot. Tudjuk például, hogy valójában hány Bugawatt teljesítményt fog képviselni Paks II. ??
Nem tudjuk.
Mert titkosították.
Na, hát…
Ismerve őket, milliárdokban mérhető, a száz a lehetséges minimumnak tekinthető.
Elektrotechnikában otthon vannak a fiúk amúgy is, mert az élet bármely területén ahol megjelennek, ott tutira feszültség keletkezik. De ők azért gondolnak például az esetlegesen megnövekedett ellenállásra a munkavállalók esetében, és egy zárlat lehetőségét is számításba véve a szakszervezeteket gondosan leföldelték. Gaskó például fölfelé nem ráz, lefelé viszont kurvára óvatosnak kell lenni vele. Kormányszóvivői megnyilatkozásokhoz meg elengedhetetlen a frázisceruza használata, meglepetések elkerülése végett.

Gumicsont… A pofátlanság olyan gátlástalansággal párosult mára, hogy elterelő hadműveletre semmi szükség, izomból megoldanak mindent. Persze a migráns balhé azért nagyon jól jött nekik, Orbán nyert! – szerintük.
Legyen, de ettől a kórházi várólisták nem szíveskednek rövidülni, a pedagógusok továbbra is szét vannak szívatva, a kölköket ugyanúgy baromságokkal tömik valódi és használható ismeretek helyett, etc… Várom a párom másodszorra is elhalasztott sürgős gerincműtétét. Ma nem került rá sor, mert áramszünet volt az intézményben. A tartalék áramot biztosító saját generátorral meg (állítólag) gebasz volt – szóval az sem… De: jobban teljesít. Mi van, ha műtét közben megy el az áram, és a generátor is szar?? Zombor lemondása esetleg lelkiismereti okokra vezethető vissza?

Hányinger ez az egész gané rendszer.
@Gábris szomszéd: sorold fel, hogy mit ismert fel helyesen?
@Bakter: nem ússza meg maga a választot! csak mostan a @taga20: nevűnek pallérozom...
@nincs_itt: anyád! szép még lehecc!:))
@Gábris szomszéd:
A visszaigazolás... khmmm... szóval most kevesebb bevándorló jön Európába?
Ja nem, csak többet kerülnek... ennyit a zsenialitásról, most már összebalhéztunk a szerbekkel, a horvátokkal, a románokkal, a szlovének is rövidesen anyázni fognak...
Tényleg egy zseni ez a Piktor gyerek, idehaza sok agyhalott még lelkesen is ünnepli ezért és a qrva annyát a rohadék trianoni lerablóinknak.
De'tényleg...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Bármikor, bármiből ki lehet csippenteni azt a 2-3 mondatot, ami a pillanatnyi agybajt igazolhatja."

Igen valóban. Te is épp ezt tetted a megadott cikkel. :)
Persze ezt "a németek többséges támogatja a bevándorlást" témát érdemes lenne az itteni überálleszes kollégával is megvitatni. Én más véleményekre emlékszem ezzel kapcsolatban.
"A svájci kormány bejelentette pénteken, hogy vállalja 1500 menekült befogadását abból a 40 ezerből, akiknek elosztásáról még júliusban döntött az Európai Unió."

A hüjék! Nekik minek is a bevándorló?:D

inforadio.hu/hir/kulfold/svajc-is-atvallal-menekulteket-758904
@graphics: na nem a bicajoscsajokat:)

azokat imádom:))))
"Az év eleje óta az alpesi országban nagyjából 20 ezer ember nyújtott be menedékjog iránti kérelmet, vagyis lényegesen kevesebben, mint sok más európai államban. Svájc a lakosság nagyságához mérten azonban Németországgal és Svédországgal együtt azokhoz az országokhoz tartozik, amelyek a legtöbb embernek nyújtottak menedéket. A közel 8 millió lakosú országban a külföldiek aránya így is elég nagy, a népesség 25 százalékát teszi ki."

Ez az igazi emberiesség.
Egyszerűen elviselhetetlenek vagytok, amikor égő fáklyaként még batyu is megjelent, hogy megvilágosítsa az elméteket.
Tegnap a postaládámban színes kiskönyvet találtam 'A magyar reformok működnek címmel és tartalommal és színes fotókkal. A kerítésépítésben és szendvicsdobálásban is élen járunk. Szijjártó úr forradalmasítja a diplomáciai kommunikációt, Orbán Viktor úr pedig egyidejűleg áll helyt Grazban, a határon, a Hivatalban és Brüsszelben, míg Moszkvának/-ban egyfolytában szop. Elég szégyenteljes, hogy ezt az áldozat teljes teljesítményt nem értékeljük pozitív hozzáállással, amikor a kerítésépítési kisipart is fellendítette egy hónap leforgása alatt. Valamint.
"Ha napirendre kerül, akkor Magyarország blokkolja Horvátország schengeni övezethez való csatlakozását - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában."

Gyanítom, hogy nem sok Horváth oszági nyaraklás lesz ennek az eredménye.

inforadio.hu/hir/belfold/rogan-antal-magyarorszag-nem-lesz-gigantikus-menekulttabor-758901
Mezőkövesdi ismerősöm említette, hogy abban az esetben, ha elfogadják az eredeti kvótát a városba 9 (kilenc!) fő menekültet kellett volna befogadni az egész városra vetítve! Eddig egyetlen egy menekültet sem láttak, de mindenki tudja a tutit!
"Németországban a szövetségi munkaügyi ügynökség (BA) vezetője, Frank-Jürgen Weise veszi át a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) irányítását a belügyminisztérium pénteki közleménye szerint."

nol.hu/kulfold/egy-ember-kezeben-a-nemet-munkaugy-es-a-bevandorlas-1564009
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Épp az előbb írtam, hogy nem zseni. De akkor vegyük át az országokat. Én nem nevezném összebalhézásnak, csupán annyiról van szó, hogy Szerbia és Horvátország kb. ugyanazt csinálja mint Macedónia vagy Görögország. Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ez hány EU-s szabályt sért. Romániáról szerintem ne ejtsünk szót, mert aki tépte a száját pár nappal ezelőtt az ma már ugye vádlottként várja a fejleményeket a saját hazájában. :)

@taga20: pld., hogy szükséges egy komolyabb határzár ahhoz képest, ami eddig volt. Tudod amikor mindenki oda sétálgatott, ahová épp az úri kedve tartotta.
Sarlós elvtárs bejelentette hogy dugódíjat vezetnek be Budapesten mert nincs más választás.

Mikor ha nem most menekültválság idején, mikor úgysem figyel rá senki.

A sok fideSSnáci birka meg csak tapsoljon a kerítésnek meg a dugódíjnak. Ostoba fajankó a zösszes.
@Oxica: "A sok fideSSnáci birka meg csak tapsoljon a kerítésnek meg a dugódíjnak. Ostoba fajankó a zösszes."

A jobbik speciel kurvára nem tapsikol a dugódíjnak.

www.hirado.hu/2015/09/18/a-jobbik-is-elutasitja-a-dugodijat/

alfahir.hu/a_jobbik_szerint_barmilyen_lesz_is_a_dugodij_szimpla_narancsos_penzbehajtas_lesz
Szevasz haver!

"Széles Gábor, mint az Ikarus meghatározó tulajdonosa megtesz mindent, hogy azonnali hatállyal függesszék fel az Ukrajnába szállítandó buszokról szóló kereskedelmi tárgyalásokat, valamint a tartalék alkatrészek szállítását az ukrán fél részére, miután neve felkerült azon személyek listájára, akiket Ukrajna szankciókkal sújt a Krím félsziget Oroszország általi elcsatolásával és a kelet-ukrajnai válsággal összefüggésben."

www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/szeles-gabor-visszavagott-ukrajnanak-457767
@látjátok feleim szümtükkel: Ahogy külügyérünket elnézem, hamarosan szüksége lesz egy sorszámosztó automatára is, mint aminők a postákon is vannak.
Most épp a francia és a svéd nagykövet a következő.

Kit nem osztottak még ki?

Egyáltalán, az ilyen bezárkózó és diplomatikus finom politikával mely országokban látják majd szívesen a magyar polgárt? Bármilyen minőségben. Két éve még az albán földműves is elnézően mosolygott... megérjük azt is, hogy barátságosan köp egyet?
@jaegtoer:

Őszinte, mélyről felhorgadó felháborodásom közepette el is felejtettem kiemelten hangsúlyozni, hogy emberiességből is példát mutatott abban, hogy egy 1,2 milliárdos népességhez tartozó kisebbséggel miképpen kell elbánni egy már csak 9,5 milliós népességű picsányi országnak, ami ötéves uralkodása alatt megajándékozta a világot a NER-rel, a korrupció állami szintre emelésével, valamint saját lábra álló gyermekének hozzáadott értékeivel, és még van négy akikért izgulhatunk elsősorban a már említett hozzáadott értékek miatt.
Több tiszteletet Magyarországnak, több tiszteletet a Kerítésnek, de legalább a könnygázt és a vízágyút tiszteljétek, mert meg lesztek konzultálva 1 milliárdból megint, hogy attól koldultok! Na.
Kinek higgyen az ember? Szerintem a saját szemének.

"A sajtótájékoztatón bejátszották az Al Jazeera tévécsatorna és a Kettős Mérce blog egy-egy felvételének egy részletét. Az elsőn a narrátor arról beszél, hogy a menekültek ünnepelve lépnek át a kinyitott kapun, miközben angolul azt kiabálják, hogy köszönöm. Elhangzik, hogy ezt követően viszont a rendőrök rájuk támadtak. A másik felvételrészleten egy feltehetően menekült férfi tolmácsolja angolul egy másik menekült szavait, aki szintén a rendőrség támadásáról számol be."

valasz.hu/itthon/gyurcsannyal-is-brutalisan-elbantak-a-rendorok-roszkenel-115145
@jaegtoer: "...meg lesztek konzultálva 1 milliárdból megint, hogy attól koldultok! Na."

Az eredeti mondás szerint attól kondultok, de ez sajnos élethűbb.:D
@graphics: Azt el is felejtettem, hogy a megvert újságírók sem fogják valami földöntúli paradicsomként ábrázolni Abszurdisztánt. Ausztria már most ,,nem biztonságos'' országként kezeli. És a hírek gyorsan terjednek.
Félreértés ne essék, én sem pártolom tízezrek letelepedését, pláne nem olyan országban, ahol legfeljebb a közmunka biztosításáig terjed a közszolgák fantáziája. Nem mellesleg tragikus ellátással, infrastruktúrával és lakáshelyzettel párosul.
Ez egyre izgisebb lesz.

Őrizetbe vették a menekültmozdony vezetőjét

A Magyarbólyra érkezett, menekültekkel és fegyveres horvát rendőrökkel teli vonat példátlan határsértés, a vonatvezetőt a magyarok őrizetbe vették, a rendőröket lefegyverezték - mondta Bakondi.

hvg.hu/itthon/20150918_Nem_birnak_a_menekultaradattal_a_horvatok#54159
Új-európai montázs.

Terrorgyanú Rotterdamban, rendőrökre támadó iszlamista Berlinben, muszlimokhoz szabott iskolai viselet Passauban és a legfrissebb, svéd iskolában "gyűlölet bűncselekmény" miatt betiltott svéd zászló.

mandiner.hu/cikk/20141228_betiltottak_a_sved_zaszlot_egy_sved_iskolaban_a_gyulolet_buncselekmeny_veszelye_miatt
Na lekopni a sorszámosztó automaták ötletének plagizálásáról. Azokat a minapi javaslatomra már felszerelték Brüsszelben. De sokkal racionálisabb okból: minden "nettó hazug" állami vezetőnek azért kell sorszámot húzni, hogy szervezett körülmények között baszhassa pofán minden érintett eme fess fiatalembert. (Mondjuk egy kocsmában a fenti aktus már régen megtörtént volna, csak kicsit nagyobb felfordulással és pofonokkal)
hehe, akik Orbánt támadták azok vagy most mondanak le, német bev. felelôs, vagy csicskást küldik ki a médiával közölni, hogy tévedtek (mert arcukkal nem vállalják) ez utóbbi az osztrák és német kancellár, vagy éppen viszik bíróságra a hazudozás és lopás miatt pl a román miniszterelnököt, erre itt írják ezen a blogon, hogy belôlünk lett a legalja. és van aki ezt beveszi :-) hát gyerekek ha ilyen hülyék vagytok akkor nem lesz meg az 5% os parlamenti küszöb se , hahaha
Nicsak, nicsak

Pár napja ez még elképzelhetetlen volt, hiszen Washington hevesen tiltakozik a szíriai orosz katonai jelenlét ellen. Most azonban már "taktikai egyeztetésről" beszélnek. Mást nem is nagyon tehetnek, hiszen Moszkva egyre nyíltabban beszél arról, hogy Aszad oldalán kész beavatkozni a véres polgárháború lezárása érdekében.

John Kerry külügyminiszter pénteken úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok kész katonai tárgyalásokat folytatni Oroszországgal a szíriai polgárháború rendezéséről. Obama elnökkel együtt úgy látják, hogy ezek a tárgyalások fontos lépések jelenthetnek ahhoz, hogy minél gyorsabban békét teremtsenek a térségben.

Kerry leszögezte, hogy az Obama-kormány nem akar változtatni az alapvető céljain Szíriában: Le akarják győzni az Iszlám Államot és politikai megoldást találni a konfliktusra.

Ugyanakkor úgy látszik, hogy a rendezés érdekében hajlandóak engedményeket tenni. Az amerikai és az orosz álláspont leginkább abban tér el egymástól, hogy mi legyen az Asszad-rezsimmel, ami Moszkva hagyományos szövetségesének számít, míg az amerikaiak pedig inkább a mérsékelt szír ellenzéket támogatták.

Kerry ebben pénteken már megengedőbben nyilatkozott, elképzelhetőnek tartja, hogy Asszad rövidtávon még a hatalomban maradjon. Az Egyesült Államok most legfőképp z Iszlám Állam megsemmisítésére akar koncentrálni. Ugyanakkor hozzátette, hogy a végleges politikai rendezést nem lehet Asszadal együtt elérni, de most először közös nevezőre kell jutniuk az oroszokkal.

444.hu/2015/09/18/az-amerikaiak-keszek-targyalni-az-oroszokkal-a-sziriai-helyzet-rendezeserol/
@Gábris szomszéd:

Tudod mit jelent a mandiner? Tekében az oldalfalat érintő golyó találata érvénytelen! Tehát ez a hozzászólásod is mellé ment!
A KSH hivatalosan közölte, hogy a külügyminisztérium küszöbét ezen a héten több berendelt nagykövet illetve ügyvivő lépte át, mint regisztrált menekült a magyar határt az elmúlt 10 évben.
A gineszkönyv hitelesítőt küld holnap Szíjjártó Úrhoz.
@Gábris szomszéd:

Ide figyelj GYŐKÉR! Elég a linket küldeni, aki akarja olvassa!
@Gábris szomszéd: aszt vágom, hogy neked kell valaki, akit imádhacc.

vitya plakát háborút indított a menekültek ellen hónapokig, neked ez a komoly határzárra kidobott 600 misi?

a te istened, gecivitya?
@Gábris szomszéd:

tudni lehetett, hogy a fal csak ideig óráig megoldás.
esetleg együttműködni kellett volna a szomszédokkal, nem parasztkodni.

nem sokáig kell már a sortűzre sem várni.
@Oxica: dugódíjat, jó ötlet. semmi köze a menekültekhez.
@tristen2005: Erre gondoltál vagy másra? :)

A Svédország déli részén, Halmstadban található, Söndrumsskolan nevű általános iskola diákjait arról értesítette az iskola vezetése, hogy megtiltja a svéd lobogó használatát az intézményben – írja a Nyheter Idag című lap.

nyheteridag.se/sweden-the-swedish-flag-was-banned-at-elementary-school-by-the-principal/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201509

Gellert kapott a mandinered? :)
@tristen2005: haver, ritkán jössz, de ako ritka nagy paraszt vagy:)

na figyelj, me csak egyszer mutatom meg, mint a kámikázeoktató:))

www.youtube.com/watch?v=kNPATiY_fNQ
@Bakter: Elnézést kívánok Kedves Állomásfőnök Úr!
Nem volt rá menetjegyem, valóban, de potyázni sem állt szándékomban.
Van olyan eset, hogy egy dolog érett a feltalálásra, így egymástól függetlenül többen is hasonló eredményre juthatnak.
Szabadalmi jogait ezért elbitorolni nem kívánom! Nagy oktalanságában ezért kiválóságát és elsőbbségét senki el ne vitassa, mivel nevezett ugyancsak joggal viseli minden következményét.

Hétfőn lehet hogy áremelés is lesz: Emelkedik a székéből Láz-ár?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miben kellene együttműködni? Esetleg abban, ahogy a szerb rendőrök végignézték, hogyan támadják magyar kollégáikat, vagy mondjuk abban, hogy a horvátok a vonatkozó EU-s szabályok ellenére elkezdték nagyüzemben hozzánk hordani a "menekülteket"?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ki van ez találva. Sokat kellet a balhéért melózniuk, de csak megvan...
@taga20:

Oxica jó csaj? Csak úgy kérdezem!
@taga20: Jövőhét végén lesz ingyenes koncertjük. :)
@Gábris szomszéd:
Ismét ordasul csúsztatsz.
"...a szerb rendőrök végignézték, hogyan támadják..."
A szerb rendőrök jóval később jöttek a helyszínre. Onnantól megszűntek a balhék.
@Gábris szomszéd:

Haggyámá, maraggyámá! Gyökerestül kellene benneteket irtani!
@taga20: Mert hülyék, bár gondolom elolvastad te is.
@tristen2005: fasz tudja, de ánuszrózsája mindenkinek van, ako meg baj nem lehet:)
@shakespeare: te olyan vagy mint az ecceri.

Eszembe nincs a szerinted 5% alattira szavazni. Meg fogsz lepődni: vagyunk itt még páran hasonló cipőben.

Nem mellesleg az ember mindig azt hiszi, hogy nem lehet lejjebb... aztán sorozatosan bebizonyítják, hogy igen, lehet. Mint pl. te is tetted.
@Gábris szomszéd:

"a horvátok a vonatkozó EU-s szabályok ellenére elkezdték nagyüzemben hozzánk hordani a "menekülteket"?

Mi ugyanezt csináltuk Ausztria felé, hol a probléma?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Te meg ordasul nem figyelsz. Később jöttek többen, de akik már a balhé elején is ott voltak, röhögve végignézték a műsort.
Remélem ott még nem tartunk, hogy már a rendőrök is gecik csak azért mert épp viktor van hatalmon.
@DarthVader: Mondjuk annyi, hogy ők basznak regisztrálni.
@Gábris szomszéd: persze hogy elolvastam, csak nem értettem a sok betűt mé rakták összevissza.

angyal, ha leszel szíves ne menjünk bele többször abba az uccába,(persze, ha értelmes magyar, keresztyén, emberek vagyunk:)) hogy nem tudok angolul se.

valószínű van az életnek olyan területe, több is, ahol szénné szívatnálak.
@taga20:

mijafac?:))

"utálom a hülye bringásokat. mindig útban vannak."
"Gazolj át rajta!!:))

kepkezelo.com/images/agq2h95s1pipijehff1t.jpg
@graphics:
Bocsánatkérést elfogadom. Ennek bizonyítására felajánlom, hogy közösen dolgozhatunk az önműködő villamosjegy feltalálásán.

A lézezdzsoniról meg annyit: semmivel sem utálom kevésbé, mint a többit, de ő néha mutatott valamiféle emberi reakciót, amikor oda-odaszólt egy-egy barom pártársának, hogy "te barom vagy". Persze, tudom, ez is csak politika, és a mérce sem a sztratoszférában van.
@taga20:

Mi van akkor ha kormos? Hívsz egy kéményseprőt?:)
@Gábris szomszéd:
Ordasul nem tudsz figyelni...
A balhé magyar területen zajlott?
Igen.
Tehát a szerb rendőrök mit is kerestek volna ott?
Hisz még a vízágyú sem lőtt át a szerb részre.
Akkor te érted miről dumálsz, vagy csak a karaktereket hányod?
@tristen2005: told be magad ide a klubba, és lehet, hogy jönnek a csajok is:))

emészte anyádba:))))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25832.w-800.h0.q100.jpg
@Gábris szomszéd:
Te, szomszéd, miért nem mécc mán le a határra. Ott eléggé híján vannak a szakértelmednek.
@gazoló: olyanról hallottál má, hogy kivétel erősíti a szabályt?:)

revidiálok, csak a binyigliscsókákról beszéltem. így megfelel, pubi?:)))
@Gábris szomszéd:

nézd, én egyet tudok: az a 15 000 ember Szerbiában, Horvátországban és Szlovéniában NEM fog visszamenni. ebből kellett volna KIINDULNI, erre pont ezt szarták le. (a második pont, hogy emberekről beszélünk, nem vonuló patásokról).
lehet persze futballokoskodni, a köcsög szerbekre mutogatni, de attól mi változik? még a tengert esetleg meg lehetne korbácsoltatni...
(megjegyzem, ha már törvényekről beszélünk, Magyarországnak például kötelessége lenne érdemben elbírálni a menekültkérelmeket.)

szóval ez megint a szélesgáborizmus: megépíteni, kiszámolni, fellőni, várni tíz évet, mire odaér a Plútóhoz, hát a faszom, kikapcsoljuk a gravitációt, oszt' jónapot.
ja, hogy leesett? biztos a horvátok voltak. meg a nemzetközi média.
@Gábris szomszéd:

Nem akarod azt mondani, hogy az a huszon-harmincezer ember, akit a Keletiből meg Röszkéről 15-e előtt elszállitottunk, az mind regisztrált? Ne röhögtess, apa, olyan herpeszem van, már ha mosolygok is sírnom kell.
@taga20:

Ha ő Oxica, bevállalom!:)
@Bakter:
:)
Igény az lenne rá, de fotelből mégis csak kényelmesebb a nullát osztania.
Én kimentem, vittem egy barátommal meleg ételt a magyar rendőröknek és gyerekkajákat, gyógyszereket a menekülteknek.
A gyerekek szemébe néztem és én szégyelltem magam...
@tristen2005: ha olyan hülye lennék, mint te ako a helyi fityeszes képviselőt hívnám.

de én én vagyok, ezé lefürödnék inkább:)))
@Gábris szomszéd:
"A mozdonyvezetőt letartóztatták, 40 felfegyverzett horvát rendőrt pedig a magyar rendőrök lefegyverezték."

Mekkora ász a csávó. Egyetlen vadmarha embercsempésznek sem jutott még eszébe, hogy tömegeket csempésszen vonattal, rendőri kísérettel. A hangszórókban meg gondolom a van véj tiket szólt, az irapsöntől.
@Gábris szomszéd: ez nem izgi, hanem egyre rémisztőbb!
te nem látod milyen irányba viszik az országunkat ezek az idióták?!
a fegyveres konfliktus szélén vagyunk, neked meg "izgi"!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bacod Tisztelettel, a zsidókat meg kihagytad...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én az ország másik felén lakon, nem jártam ott. De nekem elég egy hírportálon a szíjrágó képére néznem ahhoz, hogy szégyelljem magam.
Ebből még lesz némi perpatvar, a horvát mozdonyvezetőt tiltott határátlépésért letartóztatták :))

Hát, alighanem a lengyel tengerpart lesz az, ahova a magyar járni fog a következő 5 évben. Vagy a szlovák.
@Bakter:
"Kovács Zoltán szerint ezzel a lépéssel Horvátország súlyos határsértést követett el, mivel az eset mindenféle előzetes egyeztetés nélkül történt. Az ügyet magyar hatóságok vizsgálják."

súlyos határsértést követett el, mivel az eset mindenféle előzetes egyeztetés nélkül történt.

súlyos határsértést követett el, mivel az eset mindenféle előzetes egyeztetés nélkül történt.

súlyos határsértést követett el, mivel az eset mindenféle előzetes egyeztetés nélkül történt.

súlyos határsértést követett el, mivel az eset mindenféle előzetes egyeztetés nélkül történt.

súlyos határsértést követett el, mivel az eset mindenféle előzetes egyeztetés nélkül történt.
@Bakter:
Azért azt ugye sejtjük, hogy nem lesz egyszerű a későbbiekben "magyarnak lenni" külföldön, pláne nem bevándorlónak, vagy vendégmunkásnak Németországban.
Könnyen megkaphatod azokat a mondatokat, amik elhangzottak mostanában itt.
@DarthVader:
Szép hely az Északi-tenger... A vodkájuk is klassz.
Mondjuk a német határ túloldalán bezavarhatnak a kebabosok!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

csak ma, a Kerítés Után három nappal, közel 2000-en jöttek át. Vicc bazmeg, röhej. még csak le se lassítja őket, kb mint Pinyő vagy Sanyi bácsi taktikája az ellenfelet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: semmit nem csináltam, csak nem uszítottam, hanem aszt mondtam, hogy ők is emberek. ennyi, semmi.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fkepek.444.hu%2F2015%2F09%2F17%2Fmenekult-gyerekek%2F
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Te melyik adót nézted? Tele volt a média, hogy a szerbek azon rinyálnak, átért a víz hozzájuk. Ha nem figyeltél volna segítek. A zöld kaputól jobbra, ahol a migráncsok örjöngtek az már szerb terület.

youtu.be/RfrpwAEMe0c
@Gábris szomszéd: te rosszabb vagy mint ebola és batyu együtt!
@Gábris szomszéd: Európában eddig nem volt bűnözés.
csak mióta itt vannak a menekültek és csak muszlimok által elkövetve.
te tényleg ekkora vagy?
@punkfrog: ez egy fasz! ezek szét basszák eszt a kurvaországot!
@DarthVader:
Lófaszt. A magyar tenger helyett A Nemzet Hatalmas Élő Nemzetemelő ÉS Nemzetvédő Tekintetes Orbán Viktor Panteonjába fog járni. Hetente háromszor. Szerintem már most sokan igényelnék ezt a lehetőséget. Pedig csak szűk mintavételezésből, ebből a blogból dolgozom. És most befogom a pofámat, nehogy meghallják, aztán ez épüljön meg a Népstadion helyén. (Szándékosan nem írok Puskás Stadiont, mert kikérem magamnak, még a focit nem különösebben kedvelőként is, hogy régi világhírű játékosainkról, igazi sportembereinkről romhalmazokat nevezzenek el.)
@taga20:
Egy haditudósító cikke megvolt ma?

"Alig akad Szíriában, aki ne tudná, mi történik a magyar határon"

24.hu/kulfold/2015/09/18/alig-akad-sziriaban-aki-ne-tudna-mi-tortenik-a-magyar-hataron/
@DarthVader: Ne bassz. A sisak alatt még herpeszes is vagy Anakin? :)

157 746 menekültet regisztráltak eddig Magyarországon

hvg.hu/itthon/20150908_157_746_menekultet_regisztraltak_eddig_Ma

Horvátok és a görögök eddig mennyit is?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A.D. után Szent Migránsűző Piktor megalapítá a K.U. időámítást?
Értelme semmi, de keménynek tűnik, mint a fagyott kutyaszar.
@taga20: Ja te viszont nem baszol szét semmit. Haver ezt még gyuriferi nyugdíjasai sem hiszik el. :)
@Gábris szomszéd:
Már bocs, szagértő úr. A határokat manapság itt Európa közepén legfeljebb a behatolástól védik. Kihatolástól ritkábban. A menekültek Szerbiából éppen kihatoltak, és behatoltak volna Magyarországra.
Eszed, vagy megrágjam?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: erre utaltam az előbb.

És fanatikusok minden országban vannak, úgyhogy nem feltétlenül csak szavakat kapunk majd.

Évtizedek múlhatnak el a normalizálódásig, amit napok alatt tönkretesznek.

Arra sem árt figyelni, hogy most már van miért félni a tenoristáktól. Ha a gáncsoló csajszinak ekkora visszhangja volt a muszlim világban,mekkora lesz a könnygáznak és a vízágyúnak, letartóztatásoknak, stb.
@DarthVader: Dehogy lesz. Majd kibékülnek, amikor el akarják hárítani a vétónkat a schengeni övezet kapcsán. :)
@Gábris szomszéd: ki a faszt érdekel, hogy mennyit regisztráltak egész évben. Mennyit regisztráltak egy nap alatt. Nálunk 14-én volt a legtöbb, a franc se tudja mennyi, valami 9-10 ezer. A horvátoknál meg 2 nap alatt 13 ezer. Magyarország lélekszáma 10 millió, a horvátoké 4 millió. Miről beszélünk?
@Bakter: Felőlem azt rágsz amit akarsz. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
De a tolódásos taktikánk működik.
Baszki, most hogy leírom, ez zseniális, de tényleg. Szépen tólódjuk őket az osztrák határhoz az országon kívül.
Ki volt az a barom, aki azt mondta: keresd nőt?
Keresd a focit!
@Gábris szomszéd: ez nem izgi, hanem komoly konfliktus.

mellesleg micsoda szar alak vagy te, hogy itt lelkesedsz a sok baj miatt.

akkor is, ha amugy teljes joggal dorgolheted a sok nemistudommilyenhalmazba tartozók orra alá az események számodra kedvező? Alakulasat
@Gábris szomszéd:

Hm. Lehet hogy addigra módosul a döntési mechanizmus, és nem lesz vétó :)
Persze ettől függően bármelyik ország határozhat úgy, hogy bármely schengeni határt ellenőrzés alatt tart, igy pl. Magyarország a horvátot, (és viszont), Ausztria meg a magyart :)
@Gábris szomszéd:
Látom, nem eszed. Meg nincs is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem, kösz.
persze szarom le, hogy valaki állítólag mit gondol rólam a dzsuvában.

de még se szarom le, me van önérzetem.
@Gábris szomszéd: "Szerbia és Horvátország kb. ugyanazt csinálja mint Macedónia vagy Görögország. "

és Magyarország mit csinál?
áttolja a menekülteket a szomszédba.
aztán kiabál, ha visszakapja őket!
a legborzasztóbb azonban, hogy mindezt emberekkel teszik!
terelgetik őket ide-oda, pengés drótokkal, meg állig fegyverezett rendőrökkel!
te meg tapsolsz, hogy megvédték a határt!
nincs jelző, rád és a hozzád hasonlókra!
@Gábris szomszéd: a kurvaanyádat! eddig aszt nyomtad, hogy terroristák és nem akarnak regisztrálni.

kurvaanyádat!
@DarthVader: "ki a faszt érdekel, hogy mennyit regisztráltak egész évben"

Hát van itt egy félkegyelmű, aki az előbb azt feszegette, hogy milyen keveset regisztrálunk. :)

varanus.blog.hu/2015/09/18/szijjarto_mindenki_hujje/full_commentlist/1#c28141164
@Gábris szomszéd: mit baszok szét? tételesen köcsög!

szmájli nélkül kérem, me ez már vérlázító!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Pár napja ismételtem meg, amit hetekkel korábban írtam. Most, ezzel a kibaszott undorító kormányzati viselkedésre kerülhet fel Magyarország arra a térképre, amin eddig nem volt. A terrorista célpontokéra.
@Gábris szomszéd: nem olvastad végig, mert akkor ezt, nem másoltad volna ide:
"Az Egyesült Államok most legfőképp z Iszlám Állam megsemmisítésére akar koncentrálni. Ugyanakkor hozzátette, hogy a végleges politikai rendezést nem lehet Asszadal együtt elérni, de most először közös nevezőre kell jutniuk az oroszokkal."
@taga20: Te meg szarabb, mint punki, véder, bakter és te együtt. :)
@látjátok feleim szümtükkel: egyébként meg a horvátok kedvas angyikajanak a tergyekalaccsat.
volt lehetőségük folkeszulni, az egész világ tudta két hónapja, hogy új világ lesz hétfőtől, erre egy azaz egy napig tudták kordában tartani az eseményeket
a tergyekalaccs természetesen nem a 4'milla horvátra, hanem fookos vezetoikre vonatkozik.

ilyen primitív modon feladni a magas labdát a mi vadbarom nagyjainknak ritka amatőrség
@habakuk000: haba, a te kurvaanyádat is!

"akkor is, ha amugy teljes joggal dorgolheted a sok nemistudommilyenhalmazba tartozók orra alá az események számodra kedvező? Alakulasat"

mi ez a szar? néha van ékezet, néha nincs! és mi a kurvaéletet lehet kinek az orra alá dörgölni?

tezsvérem, te annyira elhülyültél, hogy a kertben a kutyáid és a növényeid kiröhögnek.

én eszt teszem, fasz vagy!
@punkfrog: Nézd az egész pisis bagázst azért hozták létre, hogy Asszad torkát elvágják. 4-5 év pokol után kezdenek rájönni, hogy nem fog sikerülni. Szóval fog még ez is változni nyugodt lehetsz.
Gondolom azt is jól sejtem, hogyha béke lesz jöhet ismét egy szabad és demokratikus választás. Nagy félnivalója attól sem lesz a jelenlegi elnöknek. Kitalálod, hogy miért vagy megsúgjam?
@taga20: Szerintem pofa súlyba és ezt a kurvaanyázást gyorsan kapcsold ki a trollgépedben.
@Gábris szomszéd: az aduász:)
ártu, nem vagyunk egy nemzetből valók, ezek szerint. tiszta sor.

na küldök egy utolsót. nem küldöm mindenkinek.

www.youtube.com/watch?v=M2VBmHOYpV8&list=RDM2VBmHOYpV8
@Gábris szomszéd:
Látom, gőzerőre kapcsolt, hogy tud érvelni, minden balos megirigyelheti!
@Gábris szomszéd:

Mámmegint terelsz, ember.

- A horvátok viszik a népet.
- Mi is.
- De horvátok nem regisztrálnak.
- Mi se regisztráltuk a Keletieket.
- De regisztráltunk 150 ezret
- Egész évben. De egy nap max 9000-en jöttek, a horvátokhoz meg 2 nap alatt 13 ezren holott fele akkora ország.

Innen folytasd. A többi rizsa.
Alkatrészt kerestem, ez jött be:

eu.mouser.com/

Figyelmetekbe ajánlom az automatikusan felbukkanó ország kiválasztó panelt (Select Your Country).
@Gábris szomszéd:
Afganisztánban meg Szíriában is egymás ellen harcolnak, ezt otthon is megtehetnék, nem minket kell háborgatni.
@DarthVader: vonattal, hogy lehet tiltott határátlépést elkövetni?
@habakuk000: Tévedés több okból is. Egyrészt én nem lelkesedem a bajokért, másrészt nekem nem "kedvező" ha az országnak rossz.

@punkfrog: "és Magyarország mit csinál? áttolja a menekülteket a szomszédba."

Ómájgád. Szerinted nem arról volt szó, hogy ők AKARNAK MENNI überálleszbe vagy skandináviába?
@taga20: okos a telefonom, es nincs kedvem javítgatni, ehhez a kommenthalmazhoz ez is túl sok energia befektetés.

Mellesleg akik annyit tudnak hozzátenni az események véleményezésehez, hogy orban egy barom, azok semmivel se jobbak, mint a most örömükben vitustancolo Angyal es haverjai.

egyébként igazad van, a kutyáim sokkal értelmesebb es minőségibb szórakozást jelentenek, mint itt baromkodni.

de siralmasak vagytok gyerekek siralmasak.
a hisztikkel, a gyulolkodesegekkel, Embertelenseggel,

érezd magad megtisztelve, te vagy az utolsó, akire reagáltam.
@DarthVader: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Pedig szép volt a tengerük,de ha így melegszünk tovább nem is kell!
Jó lesz nekünk az ostsee is:)

www.youtube.com/watch?v=3tlWqKvT_hg

Felsorolhatnám az összes abortuszát,
Jól tudjuk azt, hogy mellettem miken ment át.
Na jó, nem volt könnyű nekem, sem neki.
Van-e ki e nevet nem ismeri?
Hogy Anna, Anna, An-nan-nanna,
Nanan-nananna-nan-nananna, nanna.
Nanan-nananna, nanna, nanna, nanna.
És még egyszer nan-nanan-nananna.

Lemegy gyufáért, azt mondta nekem.
Tudtam, úgyis hiába kérlelem,
Mert magával vitte kék útlevelét,
Benne fényképét és a nevét.
Hogy Horváth Anna, Anna, Horvát Anna.
Fal felé fordultam gyorsan, nan-nananna.
Mit is mondhattam volna nan-nananna?
Hát menj csak le gyufáért Anna, Horvát Anna.

Volt még ezelőtt egy társas kirándulás,
Párizs és London és Amszterdam körutazás.
Eszembe se volt a London térkép fölött,
Hogy álmomban ide még egypárszor visszajövök.
Hogy itt van London és benne lesz Horvát Anna,
Na-na-nanna, nan-a-nan-nananna
Hogy épp itt Anna nanna na-nanna-nanna
Nan-an-nanna, nanna, nanna, nanna.

Most elképzelhetem, ahogy Londonban alszik,
Zöld takaróban, zöldben tetőtől talpig.
Nevethetsz rajtam, ha úgy hozza a kedved,
Akkor is furcsa, hogy Horváth Anna elment.
Nekem az nem London, hanem már Horvátország.
Ráterítette rohadt kis zöld takaróját.
Mit nekem világhelyzet, földrajzi helyzet,
Akkor is furcsa, hogy Anna mégis elment.

Fölsorolhatnám a Föld összes fővárosát,
és Annának mind a négy tőlem volt abortuszát,
hogy megértsd, hogy London mért Horvátország nekem.
Hát ennyi és nem több a világhelyzetem,
Nanan-nanan-nananna, nanna
Nanann, nanna, nanna, nanna.

Felosztottuk egymás közt Anna, Horváth Anna
Nanan-nan-nanna, nanna, nanna, nanna.
Nanann, nanna, nanna, nanna.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ajjaj, arrafelé is eveztél, azért szégyellted magad? Hasonlítottak rád biztos.
@Gábris szomszéd: ott már aligha lesz béke. Nem két szemben álló fél harcol, hanem több.
@Bakter: már nem látszanak ki a gödörből, de csak ásnak,ásnak,ásnak,ásnak,ásnak,ásnak....
@Imola Helyesi: ebola, ha jót akarsz, ako kushacc!
@taga20: Na jó barkóbázzunk? Te melyik nemzetből való vagy?

Amúgy figyuz kiscsákó, nem az érdi piacon vagy a kofák között.
@habakuk000: Jogos bár én nem örömködöm. Ellentétben a főesztergályossal, aki ismét Kazinczy díjra gyúr.
@Gábris szomszéd:
Én tudom, de nem mondom meg, bebe!
@Gábris szomszéd: eddig azt szajkóztad, hogy nem regisztrálják magukat nálunk a "migrincsek"!
most, akkor mégis jogkövetők voltak, és betartották a szabályokat nálunk?
Kushacc, szép magyar szó.
@Gábris szomszéd:
Ez egy sarokba szorult, magára maradt macska dühödt prüszkölése volt.

Én sem rajongok azért, hogy menekültek tízezrei masíroznak az országban vagy azon kívül, túlnyomó többségükben azért, hogy a gyerekeiknek jobb életet biztosítsanak, ha már az otthonukat szétbombázták. De ez nem rajongás kérdése, hanem a tényeké. Van gyereked, baszki? Van? Te nem tennéd helyükben ugyanezt? Dehogynem! Te mit szólnál ahhoz, hogyha mindenféle szarnak, szutyoknak és terroristának bélyegeznének mindenfelé, miközben a légynek sem ártottál sosem? Becsületesen dolgoztál és éltél mindig. Mit szólnál?

Nem ismerlek, nem találkoztunk soha, de olvasom azt a rohadó, bűzös gyomorból jövő fertőt, amit kiböfögsz magadból nap mint nap, miközben kereszténynek titulálod magad. Nem keresztény vagy barátom, nem. Egy szar ember vagy. Ilyen ostoba, büdös bunkó, szar emberekkel van tele ez az ország. Ha rajtam múlva belebombáznám mindet az altalajba. Mert ti olyanok vagytok, mint a vasmacska, lehúzzátok ezt a sokkal többre hivatott országot. Az ilyenek miatt menekült el innen mindenki. Minden világhírű tudós, művész, stb. Az ilyenek miatt, akik melldöngetve éppen ezeknek az elmenekült emberek világraszóló teljesítményével magyarkodnak. Ott rohadjatok meg mind, ahol vagytok.
@habakuk000: és jön habakuk, naponta, hetente, havonta, ahogy cifra kedve bírja.
leosztja fabot, leosztja pl. jeget, vagy engem. neki az a jó, hogy a kibaszott kutyái jól érezzék magukat, ha eszt gecivitya tuggya prezentálni, ako az ő faszát szopja.

konklúzió, mindig keressünk segget.
gratulálok haba barátom, egy igazi fasz vagy.
@Gábris szomszéd: ó persze!
mi diktálunk az EU-ban!
A szírek is vadak, de ezek az afgánok...hú de sötét banda, tapossák egymást, verekednek, és csúnyák mint a háború.
@Gábris szomszéd: a zsidócigány féle magyar vagyok, aki napközben dolgozik, nem a faszát veri ki itt vityaképére.

remélem érthető voltam ruszki zsoldos?
@habakuk000: van olyan ember, aki számára nálunk kedvezően alakulnak az események?
@Imola Helyesi: el mész a picsába, meg egy szép magyar mondat:))
@Bakter: Hasonló sok jót neked is faszfej, csak így ismeretlenül.
@Bakter:
Szerintem inkább te vagy az, itt ebben a közegben nagyon magabiztos vagy, egy jobboldali portálon meg közutálatnak örvendenél. A szóhasználatod, a gyűlölködésed undorító.
Nem akarunk itt idegeneket, és?
Merkel ültesse őket repülőre, ha annyira hiányzik neki a szír orvosgárda.
Cameron sem akar afgánokat, nyilván azért mondta, hogy majd a táborokból kiválogatja őket. A balkáni országok sem akarnak,a V4-k sem. Ausztria sem, csak megjátssza magát.
Rogán: Blokkolni fogjuk Horvátország csatlakozását Schengenhez

Okos. Elég nagy szolgálatot tennél az emberiségnek, ha holnap reggelre felfordulnál.
@Bakter:
Ne izgasd magad van itt még sok jó elme, művész. Hálistennek te elmentél, nyilván emiatt a beképzelt magatartásod miatt.
@Bakter:
Meg becsületesen harcolnak egymás ellen évszázadok óta. Látszik is rajtuk, itt is eltapossák egymást. A gyerekeiket használják pajzsnak.
@Gábris szomszéd: ártu, szeretlek, de bakternek nagyon igaza van.

egyszer tarcs egy fordított napot:)

meg fogsz változni, sőt még jó keresztény is lehet belőled.
@habakuk000: "volt lehetőségük folkeszulni, "
Magyarországnak is volt lehetősége felkészülni!
de mi inkább áttoltuk a problémát a szomszédba, és te most a horvátokat kéred számon?
először mindenki a saját portája előtt söprögessen!
@Bakter:

az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
:)
@taga20: A zsidó meg a cigány aki dolgozik? Mióta írsz te sci-fi-ket? :) A zsoldosok pedig pld. a pisis barmok, akiket az amcsik képeztek ki, na de már nem sokáig. Elindult a leápolásuk.

youtu.be/v31hxJc_FKM
@Gábris szomszéd: németország és skandinávia a szomszédunk?
@Gábris szomszéd:
Pont.
@Imola Helyesi:
Jobboldali portál, az milyen, baszki? Hol van ebben az országban jobboldal?
Kis cicám, én pár éve kitöltöttem egy neves intézet meglehetősen vaskos kérdőívét, ami pont azt volt hivatott eldönteni, melyik politikai oldalhoz tartozom. Meg fogsz lepődni, bizony az jött ki, hogy jobboldali beállítottságú vagyok. Igaz, hogy ez a kérdőív nem a magyar tagozódás alapján készítette el az eredményt. Mégis, hogy a francban van az, hogy én a "ballibancs", magát vallásosnak nem tartó, egyházhoz nem tartozó ember több empátiát mutat a menekültekkel szemben, mint sok nagypofájú divatkeresztény? Lehet, hogy azért, mert tényleg én vagyok a jobboldali, nem ti? Ne válaszolj, nem tudsz.
@Bakter: Mosd ki a szád aztán folyt köv baromarc.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Három nap után micsoda örömünnepet rendeztek"Orbán a megmentőnk"és lassan nálunk lesz a legtöbb menekült. Ráadásul sikerült összeveszni Ficón kívül minden szomszéddal és az egész világon ismét vezető hír lettünk.Félek hogy valamelyik hülye lövöldözni fok és akkor pakolhatjuk a batyut, mi is menekülünk.
@habakuk000: "Mellesleg akik annyit tudnak hozzátenni az események véleményezésehez, hogy orban egy barom, azok semmivel se jobbak, mint a most örömükben vitustancolo Angyal es haverjai."

olvasol is itt, vagy csak írsz?
@punkfrog: Lehet lemaradtál róla de az egyik szomszédunkon keresztül juthatnak el oda. :)
@Imola Helyesi:
"Ne izgasd magad van itt még sok jó elme, művész."
Kerényi, meg az ő csodás festőművészei. Meg a bajer. meg a szaniszló.
Azt meg honnan szülted, hogy elmenetem?
@Gábris szomszéd: angyal én is? me én is eszt gondolom, ha akarod afrikai vagyok. mondgyuk hemilton, vagy tájgervucc.

noszaneki, obamaki:))

hülye segg vagy, és eszt te is tudod:)

u.i.: eszt szoktad belökni:)
Na, itt is van egy "jó elme"
"Széles Gábor, mint az Ikarus meghatározó tulajdonosa megtesz mindent, hogy azonnali hatállyal függesszék fel az Ukrajnába szállítandó buszokról szóló kereskedelmi tárgyalásokat, valamint a tartalék alkatrészek szállítását az ukrán fél részére, miután neve felkerült azon személyek listájára, akiket Ukrajna szankciókkal sújt a Krím félsziget Oroszország általi elcsatolásával és a kelet-ukrajnai válsággal összefüggésben."

Mintha senki más nem csinálna a világban buszokat.
@Gábris szomszéd: vigyorogsz, miközben a horvátokhoz jársz nyaralni!
tényleg ennyire hülye vagy?
@punkfrog: Igen hozzájuk és nem a minielnökükhöz. Gondolom aki meg idejön nyáron az nem Orbánhoz jár nyaralni.
@punkfrog: nem, csak egyszerű, mint bájer zsolt.

párdon, ako inkább szarok.

ha meg nem sértelek:)

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI
Költői kérdés, vajon az amerikai Border Patrol és a Nemzeti Gárda mit tett volna, ha ugyanaz játszódik le egy mexikói határátkelőnél, mint ami szerdán Röszkén?
@Gábris szomszéd: gondolom az a legrövidebb út!
ne nézzél már ennyire hülyének!
@avanivi:

további alaptörvény: egy fal pontosan annyit ér, mint a védői, értsd: ha van szándék és képesség magát a falat, mint olyat megvédeni.

lehetett volna schengent felmondani, EU-ból kilépni, falat építeni aknazárral, géppuskafészkekkel meg árammal.

akkor azt mondom, őrült vagy diktátor, de legalább beleállt.

de örökké ez a falmelléki sunyi cigánykodás (magyar hangja: Rogán Antal)
@Gábris szomszéd:

lőttek volna. ott ilyesmivel nem szaroznak.
na de ott egy kis suttyó soha nem is kerülhetne oda, hogy akármilyen parancsot kiadjon.

meg mondjuk ne hasonlítsuk már össze a mexikói határt a szerbbel meg a horváttal.
@Gábris szomszéd: te minek örültél volna? csak a krisztusi hülyeség tükrében?

ha vér folyik az menő lett volna? vagy egy két embernek meg kellett volna purcanni?

én ateista vagyok, de borzadok a te hitvallásodtól.
@taga20: ez teljesen hülye, éljenzi ha utálnak minket a horvátok, mert szívatjuk őket, közben azt hiszi, hogy neki örülni fognak, ha odamegy!
egy katicabogár értelmesebb!
A liberálisokban és a migránsokban az is közös, hogy mindkettő egy alapos önbecsapással indul neki a kérdésnek, s épp ezért azért alkotnak „szövetséget”, mert képesek egymást is becsapni. Van egy Európa, ahova jönnek egyszerű muszlim emberek, akik az életüket (kecskéiket, földjeiket, házaikat)adták el és kockáztatták embercsempészek kopott bárkáiban. Elindultak „az Üveghegyen túlra, ahol a kurta farkú tisztátalan malac épp túr, de majd jól leöljük, és a kecske fog legelni”. Egy Európa, amit keresnek, most épp Svédországban meg Norvégiában, konkrétan nem létezik. Amikor megérkeznek a valódi Európába, szánalmas barakkokat, hideg sátrakat, ujjlenyomat-levevő állomásokat találnak, és bizony szembesülnek azzal, hogy ez a dolog nem „pikk-pakk”. Nem utalnak ki nekik házat, négy feleséget, márkás autót, ahogy azt a sampon reklámban látták, amit az embercsempész mutogatott nekik, mint dokumentumfilmet az európai hétköznapokról.

És hogy hosszú távon Európa azt akarja, hogy ők elhagyják a hitüket, és maguk is agyatlan európai kispolgárok legyenek, akik fizeti az adót, nézik a szar médiát, bezabálják a sok hülyeséget, és – ami a legfontosabb – leszavaznak a liberálisokra. Szembesülnek azzal, hogy ők olyan négerek a modern rabszolgapiacon, akiket nem is kellett összefogdosni Nigéria partjainál és hajóra tenni a Karib-tenger felé, mert amilyen hülyék voltak, mentek maguktól.

Azt hiszem, vége van a bulinak, lement az utolsó szám, és ezt a kis poszt-második-VH-s gyarapodósdit kénytelenek leszünk befejezni. Olyan, mint amikor megszólal reggel az óra, és Európa épp a paplan alatt morogja, hogy “csak még öt percet naaaa léééci…..” Sajnos öt percünk sincs már.

tutiblog.com/osszenott-ami-sosem-tartozott-ossze-liberalis-muszlim-szovetseg-europa-ellen/
@taga20: Egy jó tanács. Amikor másokról alkotsz véleményt, ne magadból indulj ki. :)

Speciel annak örültem volna, ha mondjuk a szerb rendőrök megfékezik a bűncselekményeket a saját területükön.
Na további jó főzőcskézést mindenkinek. :)
@Gábris szomszéd: "Azt hiszem, vége van a bulinak, lement az utolsó szám, és ezt a kis poszt-második-VH-s gyarapodósdit kénytelenek leszünk befejezni. Olyan, mint amikor megszólal reggel az óra, és Európa épp a paplan alatt morogja, hogy “csak még öt percet naaaa léééci…..” Sajnos öt percünk sincs már."

eszt vágom, minden hétköznap öthúszkor.

angyal, ha beraksz két suta mondatot, mint én, ako leszel valaki.

ez a sok szedett vedett szar nem érdekel senkit.

ha naponta egy sort írnál, többre becsülnélünk:)

www.youtube.com/watch?v=g47J1xE4sgI&list=RDg47J1xE4sgI
@Gábris szomszéd: szerinted, én egy rossz példa vagyok, mongyuk a kat egyháznak?

nem gyalázom a menekülteketeket . nem csaholok.

szeretem az értelmes, érzelmes embereket. plö, ezeket a szarokat:)

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Pintért lehetett látni mostanában?
@taga20: "eszt vágom, minden hétköznap öthúszkor."

én meg ötharminckor.

"ez a sok szedett vedett szar nem érdekel senkit."

Na bumm. Engem sem érdekel az a soxar, amit beraksz mégsem rinyálok miatta. :)
@Gábris szomszéd: egy jótanács drága tezsvérem, ha nem vágod eszt a szeretet hülyeséget, jézus urunktól, ako hagyd a picsába, nem áll jól és csak nyomja a segged:))

gábris, százszor emberségesebb embernek gondolom magam, mint téged.

és ez kurva nagy kritika az emberiségnek.

ja és:)))
www.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI&index=2&list=RD_yer-9MCQG0
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A rossz hír az, hogy hazudsz, ahogy szoktál:

16:30
index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/a_szerb_rendorok_is_felsorakoztak_de_nem_avatkoznak_be/
10 perce megérkeztek a szerb rendőrök is Horgoshoz, de eddig nem avatkoztak be a migránsok és a magyar rendőrök összecsapásába. Néhány menekült már oszlopokból származó betondarabokkal is dobálja a rendőröket.

Közben
19.11
index.hu/kulfold/2015/09/16/magyar_rendorok_vertek_szerb_teveseket_egyikuk_korhazban/

És amikor már felálltak a szerbek, 5 óra után, ahoz képest mikor odaértek:
21:15
index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/szerb_rendorsorfal_allt_fel_a_keritestol_100_meterre/
@avanivi:

szerintem az már rég elvesztette a fonalat.
@Gábris szomszéd: és tudod mi a különbség? én szeretlek me nem vagy én,
te utálsz, me nem vagyok ti.
@Gábris szomszéd:

Hali !

"Boli – Ch.T. is, meg hát!" hazudik.

A szerb rendőrség 16:30-tól kezdve ott volt, és nem avatkozott be legalább 5 órán keresztül a Röszkei balhéba, hanem tétlenül nézték, hogy Szerbiából magyar rendőröket kövekkel dobáljanak, gyerekeket és asszonyokat használjanak pajzsként.

Legalábbis az index percről-percre rovata ezt tanusítja.
@Ballib Cenzúra: jó, akkor hazudjunk együtt.

mit hazudjunk?
@Gábris szomszéd: értem haver. hét húszkor mit csinálsz? és 11húszkor?, és 14 húszkor?
@taga20: Figyuz már én sem csaholok, csak utálom amikor át akarnak baszni a "menekültek", meg akik mögöttük állnak. Vagy te szereted ha hülyének néznek? :)

youtu.be/tIuqDC7mnQg

"gábris, százszor emberségesebb embernek gondolom magam, mint téged."

Az önbizalom fontos dolog. :)

"és tudod mi a különbség? én szeretlek me nem vagy én,
te utálsz, me nem vagyok ti."

Az előbb mondtam, hogy ne magadból indulj ki. Amúgy nem az a gixer, hogy te nem vagy mi, sokkal inkább, hogy különbnek hiszed magad másoknál, miközben elég gyakran nyilvánosan titulálod magad fasznak. :) Ja és a kurvaanyázás sem áll jól neked.
@Gábris szomszéd: túl összeszedett ez nekem.
nem tudom a mai napig minek gondoljalak.
egész nap, egész héten, egész évben itt tematizálsz.
mire gondoljak?

tudom, vannak még csodák:)
@Gábris szomszéd: egy kicsit szerényebben!
kinek képzeled te magad?
@taga20: "mire gondoljak?"

Egy egyszerű magyar állampolgár, aki békében szeretne élni és félti a hazáját.
@punkfrog: Ezt kérdezd meg baktertől vagy magadtól. :)
@Gábris szomszéd: ha te migráncsozol, akkor rád is mehet a fostalicska!
ne reklamálj!
@punkfrog: ne báncsd a barátomat:))

ja , csak neked küldöm:)))

www.youtube.com/watch?v=prixuPGujhQ
@Gábris szomszéd: hány folyóméter gyodát telepítettél? valld be!!!!!!!
@Gábris szomszéd:

Az a csaj mégcsak nem is migráns, hanem sajtós..
A végén kivillan a sárga cetlije neki is.

Itt egy részletesebb elemzés, ahol van is egy tipp arra, hogy ki az ál migráns:

www.youtube.com/watch?v=DJbQvG7mKdU&feature=iv&src_vid=tIuqDC7mnQg&annotation_id=annotation_1018709241
@Ballib Cenzúra: angyal, ha ennek a csövesnek kivered, ako idén nem szolok hozzád!:)
@taga20:

Szeretem ha ostobaságokat beszélsz..

Be is dobok egy témát:

Gyurcsány mégegy dologban lebukott a napokban..

Ugye emlékszünk mikor lehazugozta a Zuschlagot, aki váltig állította, hogy az MSZP fekete kasszájából 50 milliót kapott a lelépésért cserébe....
Amire Gyurcsány azt mondta, hogy hazugság, és van az a pénz amiért fekete kasszát hazudik Zuschlag.

Nos épp a napokban derült ki, hogy a fekete kassza nagyon is létezik.
bassza meg, csöves ez az ország!
@Ballib Cenzúra:

Még Fabius is írt róla..
Bár mára kiderült hogy a Zusi nem hazudott...
Fabius vajh mea Culpázik nála ?

varanus.blog.hu/2014/03/08/kegyetlen_feri_a_politikai_hulla_meg_a_botranykonyv
@Ballib Cenzúra: tudod mér szeretlek? me ha aszt mondom, hogy cidázz le, ako te egy lelkes picsa vagy, ezé:))

vegyük komolyra a fasz agyadat!
szerinted, mi a faszt keresünk németországba? és mit keres németország itt?

egy kibaszott ártány vagy. akinek semmi köze ezekhez.
@taga20:

Apropó németek:

m.mandiner.hu/cikk/20150915_huffingtonpost_de_noket_es_gyerekeket_eroszakolnak_a_menedekkerok_nemetorszagban
2015. szeptember 15. 14:34
Menekült nőtársakat és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg német menedékkérő-gyűjtőpontokon, de a kényszerprostitúció is gyakori – számol be a Huffington Post német kiadása. A hírportál által közölt dokumentum szerint a probléma tömeges és már egy hónapja is tudott volt.
@Gábris szomszéd: te különbnek érzed magad a menekülteknél?
azt gondolod, hogy te többet érdemelsz, mint az, akinek szétlőtték az otthonát és több ezer kilométert utazik az egész családjával?
te meg, az összkomfortos lakásod melegéből, lemigráncsozod?!
ki vagy te, hogy ítélkezel emberek felett?
ismered őket?
tudod miért vannak itt?
tudod mit szeretnének?
tudod milyen vallásúak?
rosszabbak mint az európaiak?
csak neked van jogod békében élni?
Európa csak a tiéd?
és még tudnék 1000 kérdést, de fölösleges...
@Ballib Cenzúra: apropó szíjgyártó, apropó gecivitya, apropó kósakretén, apropó pintérsanya lopók ezerrrel.

te érző, értelmes, valamiben hívő ember vagy?
@punkfrog: Ne lovald bele magad ennyire. A számok és a statisztikák továbbra is azt mutatják, hogy a bevándorlók túlnyomó többsége nem menekült.
@punkfrog:

Ki vagy te, hogy itt élő magyarokra kényszerítes a muszlim illegális bevándorlók százezreit ?

Akik gyerekekt dobálnak át a határon, nőket vonszolnak rendőrök megtámadása elött magukkal, és vonatsínre lökik a feleségük a gyerekkel együtt a média miatt ?

Ki hívta őket ?

Miért nem engedi be őket Németország, Ausztria, a Csehek, a Szlovákok ?

Miért hozta Németország ezt a törvényt ?
index.hu/kulfold/2015/09/17/a_nemetek_megvonhatjak_a_juttatasokat_az_eu-bol_erkezo_menedekkeroktol/
A belügyminisztérium irányításával formálódó javaslatcsomagban egyebek között az szerepel, hogy a jövőben nem támaszthatnak igényeket a menedékkérők ellátásáról szóló törvényre hivatkozva azok, akik valamely uniós tagországból érkeztek Németországba, és így ügyükben a dublini szabályok értelmében nem Németország az illetékes.
Ezek a menedékkérők csupán arra kaphatnának támogatást, hogy visszautazzanak az adott tagállamba. A támogatás csak természetbeni lehet - menetjegy, úti élelem -, készpénz nem adható ilyen célra a berlini vezetés javaslata szerint.
@punkfrog: ha valaki ako te! nem csalatkoztam:))

bennem van a szeretet, a ha meg nem sértelek:))

www.youtube.com/watch?v=aUwDXPmohkg
@taga20:

Bravó..
Tehát tudsz káromkodni, ha látsz neked nem tetsző hírekről egy tudósítást.
Ez is valami, egy agyatlan ballibetől.. :DDD
@Ballib Cenzúra: bazd meg ez mi?

"egy agyatlan ballibetől.. :DDD"

ha van valami értelmes cuccod, dobd be a közösbe.
@Ballib Cenzúra: melyik része volt káromkodás?
Libbantak! Ne erölködjetek, nem megy ez nektek!

2018-ban a Fidesz-KDNP ismét tarolni fog 2/3-dal, vagy akér 3/4-el is!! A liberálisok meg mehetnek a levesbe!

Ma jött ki egy külföldi szavazás A Le Figarótól: A franciák 82%-a egyetért Orbán Viktorral.
@ördöngös pepecselés: szeretlek téged és vityát is, de ha visznek ne csipogj:))

miért van ennyi barom europában?
@taga20:

Bocs, 88% szimpatizál Orbánnal Franciaországban.

"miért van ennyi barom europában? "

Mindenki szembe az autópályán, igaz?! :)
@ördöngös pepecselés: Igen a válaszadók 88 százaléka (atyaég a bűnös szám) igennel válaszolt, 12 százaléka pedig nemmel. A pontosság kedvéért tegyük azért hozzá, hogy a szavazás a magyar kerítésépítésről és nem Orbánról szólt. :)

www.lefigaro.fr/international/2015/09/16/01003-20150916QCMWWW00254-approuvez-vous-la-decision-de-la-hongrie-de-construire-une-barriere-a-ses-frontieres.php
Normális ember védené a jogos magyar álláspontot. De ez a varánusz. Szája tele baktériummal. Szerencsére kihaló félben van. Pedig virágozhatna is, csupán objektivitás kéne, nem ilyen csuklóból gyűlölködés. Habár az ultrák csakis attól ultrák, hogy gyűlölködnek. Hányinger egy banda.
@Orica Középföldi:

jó reggelt!

köszi. már megérte benézni :)))

nagyon elkeseredtem. magam alatt vagyok. ide is csak szúrópróbaszerűen nézek be, de amikor azt tapasztalom, hogy mennyire felüdültek egyesek, hogy vérbe tocsoghatnak, menekülök...

nem akarok menekülteket, migrásokat, de de ha itt vannak akkor emberként kell bánni velük.

az államnak is kutya kötelessége a törvényeket betartani, épp úgy a nemzetközit, mint a sajátjainkat.
kötelessége a tájékoztatás feléjük és felénk is. nem azért tartjuk őket, hogy félelmet terjesszenek és gyűlöletet szítsanak, hanem, hogy dolgozzanak, oldják meg észszerűen a felmerült problémákat.

komolyan kiakadok, hogy amikor megkapjuk azt amit mi az osztrákokkal csináltunk, akkor megint más a hibás...
különben is mindig mindenben más a hibás. felelősségünk egy szál sem azért, hogy milliárdokat költhet a kormány csak olyan propagandára amivel a zsigerű gyűlöletet terjeszti.
annyira ismerős ez a módszer, mint a röszkei ütközet kialakulása is. lehet, hogy demagóg leszek, mert valóban ott kellene rendet csinálni, ahonnan ezek az emberek menekülnek, de ha valaki elindította azt a felfordulást, akkor miért van felmentve az aki tevőlegesen fent tartja ... neki miért nem ajánljuk, hogy fogadja be a menekülteket?
szóval, nem vagyok okos (mint már többször megállapítottam magam is), viszont ha több ország tudósítóját megverik magyar földön, majd lecsukják, akkor mindenkinek látnia kell, hogy valami nagyon elrontottunk ahhoz, hogy tiszteljék a magyarokat.

tanulságképen idézek valamit, hogy mindenki értse miről próbáltam beszélni, mert ezt az időt is átéltem:

"A határsáv megszüntetése után keletnémet állampolgárok ezrei próbáltak a zöldhatáron Ausztriába jutni. A határőrség igyekezett megakadályozni a tiltott határátlépéseket, de kevés sikerrel. Sok száz határsértőt elfogtak, de legalább annyinak sikerült Ausztriába jutni. Volt olyan hétvége, amikor több mint ezren lépték át illegálisan az osztrák–magyar határt. Akiket pedig elfogtak és figyelmeztetés után az ország belsejében elengedtek, másnap újra próbálkoztak. Akiknek nem sikerült, egyre agresszívabbak lettek. Egy nő könnygázspray-vel szembefújta a járőrt, másutt leütötték a katonát, de olyan eset is volt, hogy egy német család magyar kísérőjével érkezett a határra, és a két férfi egyszerűen lefogta a határőrt, amíg a többiek átmentek a határon. Világossá vált, hogy ezt a tömeget, az elszánt emberek sokaságát hatósági eszközökkel nem lehet megállítani.

A macska-egér harcnak csak a szeptember 10-i határnyitás vetett véget. Az események tanulsága, hogy a hatósági eszközökkel visszatartott, elszánt és elkeseredett embertömeg agresszivitása fokozódik, és előbb-utóbb tragédiákhoz vezet. "

nol.hu/velemeny/amikor-magyarokra-lottek-a-hataron-1563791
Atyaég már a szlovének is orbánláncoskutyái lettek!

"A szlovén rendőrség könnygázzal oszlatta a menekülteket
A szlovén rendőrség péntek este könnygázzal oszlatta szét azt a több száz fős migránscsoportot, amely harcos horvát és szlovén jogvédők támogatásával Horvátországból át akart jutni Szlovéniába Harmica átkelőhelynél. Szlovén rohamrendőrök előzőleg útját állták a migránsoknak, akik a Szutla határfolyó egyik hídján akartak bejutni az országba. A feszült helyzet mintegy egy órán át tartott. (MTI)"
@Orica Középföldi:

és akkor a sok szöveg után egy kis "macskazene", hogy a nap kicsit lazábban folytatódjon.

www.youtube.com/watch?v=gMdn0ezJxUE
hogyan "macskásodnak" el a hölgyek?

www.youtube.com/watch?v=qRG6h6H0_ho

most pedig menjünk kicsit Barcelonába is :))))

www.youtube.com/watch?v=o8Eg-mWdDLc
további szép napot!

idegekre vigyázni. a sok trollt pedig okosan jegelni...
:D
@guma:
.
Vidám hajnalt!
Már ez is kimerítő.

Korán reggel ez így egyszerre kicsit sok.
Legyen csak kismacska, későbbre hagyjuk a kis zenét.
.
GÁZ VAN!
Nincs gáz!
Egyharmadig sincsenek feltöltve az állami kézben lévő hazai kereskedelmi földgáztárolók, holott néhány héttel a fűtési idény kezdete előtt a feltöltöttségi szintnek már 40 százalékon kellene lennie - írja szombati számában a Magyar Nemzet.
@guma:

Szó mi szó, érdekes az olvasgatás itt. Némileg elviselhetőbb, hogy a beteg és sötét lelkű faszit nem látom, csak a reakciókat. Érdekes, hogy többnyire kérdés formájában öltenek testet, vagy lakonikus ítéletben.

A hangulat feszülését egyértelműen jelzi, hogy @taga20: képes volt - többmondatos, nem igazán hízelgő - véleményt mondani:)) Eddigi leghosszabb hsz-e volt.

Nem igazán örülök, hogy kezd teret nyerni a szinonimákat nem ismerő primitívség, mintha az érzelmi-értelmi skálának csak két pontja lenne: imádom-gyűlölöm és közte semmi. Pedig de.
@Behajtó70:

"_Normális ember védené a jogos magyar álláspontot._"

Mi a jogos magyar álláspont?

Csak nem az, hogy egy jelentésből már januárban megtudom, hogy mi várható, fél évig lapulok, mint szar a fűben és visszatartom a lényeges információkat, aztán kiplakátolom a külföldieknek címzett propaganda üzeneteimet Magyarországon magyar nyelven, tudván tudva, hogy ha átutazóban is, de hetente több tízezer ember érkezik a határra, de nem teszek semmit a fogadásukra, hogy be tudjam tartani a saját törvényeimet, mint államigazgatási és rendvédelmi szervezet, ellenben szép csendben nyaralgatok és tovább kushadok, sameszeim útján folyamatosan dezinformálom a lakosságot, őrizetlen kerítést építtetek, Aztán dróton rángatok embereket, akiket sakktáblai gyalogként kezelek, éppúgy mint a bevándorlókat összemosva a menekültekkel, csupa i-betükkel álmodok, mint illiberális, illegális, inszinuáció, irreguláris, irdatlan IQ rombolás etc., aztán szeptemberben Grazból, Felcsútról és még innen-onnan összehíva szétesett személyiségem komponenseit visszaszédülök a lelátóról a patkóba meg Brüsszelbe, eljátszom kemény legényt, új diplomáciai stílust vezetek be, és megmutatom a világnak, hogy alapvetően egy nagyzási és hatalmi mániában szenvedő kisstílű, pitiáner tahó alak vagyok és naponta jelentetem be egy hozzám hasonló tahó állat szájával, hogy adott napon melyik miniszterelnök az aktuális hülye Európában.

Jelenleg ez a magyar álláspont.

Nokia normális? Camion?
@Orica Középföldi:

Tényleg jó ez a Cleese, de azért elgondolkoztam azon, hogy az ominózus német übermencs effektnek nincs-é véletlen angol gyökere?
.
Embercsempészet gyanújával szeptember 8-ig 2336 személyt fogtak el – közölte a német szövetségi rendőrség a Népszabadsággal. A nemzetiségi összesítés júliusig készült el, a statisztika szerint a letartóztatottak között 256 magyar állampolgár van.

24.hu/belfold/2015/09/19/az-embercsempeszek-harmada-magyar/
.
@jaegtoer:

Ó, dehogynem, bár nem látom egészen tisztán, ki kinek a gyökere:)
@dr. jenőke (jenőke):

Népességi adatainkhoz képest nagyon jól teljesítettünk.:(
@dr. jenőke (jenőke):

Semmi gond, ha fázunk, majd gáz helyett megyünk a stadjonyokba tornázni, a melegít. Aki közel van, az a csútiba is mehet, ott fűtik a füvet is.:D
Míg el nem felejtem, állami azaz közpénzből.
@dr. jenőke (jenőke):

Hangulatkeltés.
Arról mégsem írhatnak, hogy a kormányzati és kormányzat közeli személyek érdekeltségébe tartozó MET "sikkasztja" a zsetont így egyszerűbb a FŐGÁZ-ra terelni a gyanút és ellenszenvet, mint olyanra, amelyik nem teszi a dolgát és nem teljesíti a kötelezettségét.

Pedig a helyzet az, hogy a FŐGÁZ csak azt a gázt tudja továbbadni a gázfelhasználóknak, amit a privilegizált MET kurva olcsón behoz és drágán ad tovább a FŐGÁZ-nak, hogy aztán az energiahivatal által megadott képlettel számított áron számlázza ki a fogyasztóknak.

Mindenki biztos lehet abban, hogy a megfelelő mennyiségű gáz 'a piacon le van kötve, meg van véve' de ezzel a nagybani ártrükközésekkel tízmilliárdokat lehet keresni/eltüntetni néhány perc alatt kellő időzítéssel és elég hozzá a könyvelő, meg a jogász. 50 fős kamucégről van szó.
@alfacharlybravo: "Mi egy magyar hajléktalan az utcán? Egy kutya szar amit elkerül az ember, ez horda meg egy agresszív erőszakos fajta."

Köszönnyük emese!
Azért ne bízd el magad, mert isten útjai ( hát még az emberé ) kifűrkészhetetlenek, kerülhetsz te is utcára, oszt majd mindeni átlép rajtad.

Mellesleg elveid szerint a 2006-os Kossuth téri gyülekezet, meg ott a tv székháznál összegyült is horda volt?
"Magyarbólyon a magyar államhatárt átlépő vonat mozdonyvezetőjét és annak személyzetét a rendőrök előállították, a szerelvényt Magyarország területére bekísérő - szolgálati lőfegyverrel nem rendelkező - horvát rendőröket igazoltatták, majd visszakísérték a horvát államhatárig."

www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/kozlemeny-15

... éppen csak hülyegyerek szájtátót, kiscinikus köcsög tonyót, és univerzális bakondi ettársat cáfolja a magyar rendőrség közleménye, a "lefegyverzéssel" kapcsolatban.
Aranyos... a Jereváni Rádió legszebb napjai visszatértek.
jó reggelt, most olvasom, hogy a tegnapi 2000-es becslésemmel szemben alsó hangon öt, de inkább hétezer migráns jött át tegnap, természetesen a köcsög horvátok tehetnek róla.

hogy mi fog történni, ha a horvátok "ha te köcsög vagy, akkor én is!" felkiáltással egyszerűen átvonatoztatják őket a határon, mint tegnap, vagy csak félrenéznek, az nem világos, kerítés ide vagy oda.

szó lehet továbbra is a hadüzenetről és határok fegyveres megvédéséről, LOL.

eddig ott tartunk, hogy áthajítottuk a szomszédba a vakondod, az visszaásta magát, a kocsmában a szomszédot köcsögözzük, meg a tanácselnököt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nagyon szeretnék belepillantani remek fődiplomatánk fejébe. Mégis mi a jó büdös francokat gondolhat ez az idióta? Mert azon kívül, hogy sima üzenőfüzet, nyilván vannak saját gondolatai is.
a tegnapi vonatos balhé azt mutatja, hatóságaink egyelőre arra is képtelenek, hogy legalább ugyanazt hazudják.

a migránsok az új parlagfű. egészségünkre!
@Gábris szomszéd:

"__ "@Gábris szomszéd: vigyorogsz, miközben a horvátokhoz jársz nyaralni!
tényleg ennyire hülye vagy?

Tahótlanítok
Válasz erre
Gábris szomszéd 2015.09.18. 23:19:02
@punkfrog: Igen hozzájuk és nem a minielnökükhöz. Gondolom aki meg idejön nyáron az nem Orbánhoz jár nyaralni.
___"

G., te tényleg félre vagy spriccelve agyilag is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A zsíros műbőrkalap meg rendszeresen a szemükbe csúszik a tsz elnök ettársaknak...

444.hu/2015/09/19/mar-at-is-passzoltuk-az-osztrakoknak-azokat-a-menekulteket-akiket-a-horvatok-hoztak/

@Orica Középföldi:
Kora reggel magácska ekkor túlzásokba esik... a focialista balfaszok meg a saját gondolat... mit tetszett szívni? :)
@Orica Középföldi:

ennek az egésznek egy esetben van értelme: ha igazából teljesen mindegy, mi lesz a migránsokkal meg a nemzetközi kapcsolatokkal, a lényeg csak az, hogy 2018-ig a migráns-zaj minden mást elnyomjon.

egy óriási szerencséje már megint van OV-nek: az, hogy itt tényleg senki nem akar maradni.

most mondja az M1: megvédjük határainkat, épül a kerítés, blabla, blabla.
Nocsak! Tán nem megsértődtünk? Vagy csak visszanyal a fagyi?

"Példátlan, hogy mintegy ezer migráns vasúton, felfegyverzett horvát rendőrök kíséretében, bejelentés nélkül érkezzen Magyarországra."

Példátlan az is, hogy a magyar miniszterelnök 4 azaz NÉGY ezer menekültet mondott az osztrák kancellárnak, oszt kiderült, hogy triplája volt. Még is az osztrákok hazudnak. Nahát!
Innen:

index.hu/belfold/2015/09/19/lefegyverezes_horvat_rendorok_magyarboly/

Még ez is ebben van:

"És akkor nézzük meg együtt, volt-e fegyvere a vonatot kísérő horvát rendőröknek."

Ne a szemének higgyen, csak a kezemet figyelje!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kezd olyan érzésem lenni, hogy tulajdonképpen a ellehetetleníti és morálisan elszigeteli a lakosságot 'Európától' hogy a sok magyar ne legyen szívesen látott a civilizált világban, mert ha végképp csak a bunkók maradnak, a végén már tényleg nem lesz mit lopni és akkor bizony nem lesz tárgyalás. Kurvára elfogyott a zseton.
"Orbánt világosan cáfolja a Frontex: szó nincs 100 millió menekültről

A Frontex oldalán nem találtunk a miniszterelnök szavait alátámasztó adatokat, ezért levélben kerestük meg a szervezetet.
A Frontex nem tud ilyen adatokról. Annyit tudunk, hogy idén eddig 500 ezer menekültet regisztráltak az EU határain
– írta az Indexnek a szervezet."

index.hu/belfold/2015/09/17/orban_diepresse_adatok/
Midneközben: "Barátoknak osztja a pénzt az MNB ellenőrizetlenül"

index.hu/gazdasag/2015/09/18/az_mnb-sek_csinaltak_meg_egy_milliardos_ceget/

Kár, hogy ez a sok imádattól elvakultat nem zavarja. Pedig ez a tragédia, mert ez rövidíti a magyar adófizetőket. Persze ennek tükrében nem meglepő a pénzügyi szektorban megengedett havi 5 mlliós fizetés. Így már a főügyészné fizetését sem lehet törvénytelennek tekinteni.:D

Jó ez a migrácijós takaró.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nekem az indoklás tetszett. Merthogy az állami cégek vezetői így a piacon versenyképes fizut kapnak. Persze, csak éppen képtelenek azt kitermelni, veszteségesen működnek, szóval a piachoz semmi közük. Tessék talán a magánszférában megmérettetni...
Azon gondolkozok, hogy a szolgálati lőfegyverekkel nem rendelkező horvát rendőröket miképpen fegyverezték le tegnap este.

1.) Szolgálati lányokat állítottak (szó szerint) a rendőrökre, akik miután elsültek, töltény híján lefegyverzetteknek voltak tekinthetők.

2.) A horvát hölgy rendőrökkel ugyanígy jártak el, csak közöttük szolgálati fiúkat sorsoltak ki. A fegyver keresése sokáig elhúzódhatott lévén rejtve volt a cső és a ravasz.

3.) Valakinek már nem jutott tabletta, vagy megszökött az orvosi felügyelet alól.
@Orica Középföldi:
.
A biorobot saját gondolatokkal nagyon veszélyes.
"Kovács Zoltán kormányszóvivő súlyos határincidensnek nevezte a történteket"

Kovács Zoltán maga egy incidens.

Szijjártó pöcs Péter a casus belli.

Orbán Viktor meg a hadüzenet wc papírra írva.
@jaegtoer:
.
Ha a hölgyekre voltak veszélyesek, akkor már nem.
Nem kell ezen sokat gondolkodni.
@Gábris szomszéd: mindenre kiterjedő, tényekkel alaposan alátàmasztott elemzés... még több ilyet!...

(ízlelgetem: a rendőrök elsődlegesen nem a határt, hanem a hazát védték... mily mesés jövő körvonalazódik, hol a közrend fentartása mellett a rendőrség átveszi a katonaság/határőrség funkcióit is... még szerencse, hogy a nemzetvesztő ballibeknek nem sikerült kiírtani a kádár-kor szellemét az állományból, azt sértetlenül adták tovább a szolgálók és védők generációi... az új munkásőrség és önkéntes rendőrök is már szárba szökkentek... ifjúság reloaded 2.0... )
@taga20: te nem valami fasz DK aktivista vagy véletlenül? De jó lesz látni és hallani ahogy nyüszítesz amikor besoroznak :) És én ott leszek hogy segítsek neked integrálódni a rendszerbe kisköcsög.
@Orica Középföldi: "a szinonimákat nem ismerő primitívség"... felkeltette érdeklődésem (készül a válasz, bár megtaláltad cleese-nél:-)... )
@látjátok feleim szümtükkel: Neked hol a hazád? Ha a gyerekeidet bassza egy arab az rendes normális európai aktus lesz nem?
@Anti Liberal: anti drága barátom, a guminőmet ne aggyam kölcsön, aszt baszogasd:)))
@Anti Liberal:

Én is beállnék önkéntes alapon a seregbe, csak adjanak végre fegyvert és lőszert ingyen a kezembe.
@Anti Liberal:
Csak egy önkéntes segítő volt szdsz-es troll. Hol szeret, hol elátkoz valakit alkoholszinttől függően, szókincse a f.sz, ge,ci, stb szavakból tevődik össze, példamondata: Mi a f.t csinálsz, te fasz. ha valakit ki kell rugatni, abban szívesen segít, akár más trollnévvel is.
@Imola Helyesi: te kis samesz. nem tucc kibújni a bőrödből!:)

de ma szeretet napot tartok, ezé nem küldelek el gecivitya ánuszrózsájába, pedig nagyon szereted:)))

ja és egy kérdés hegyikecske. melyik szerinted a másik trollnevem?
@Anti Liberal:

"_Neked hol a hazád? Ha a gyerekeidet bassza egy arab az rendes normális európai aktus lesz nem?_"

Azért mert az apád hugyába még egy kis spermamaradvány is jutott a pisisexnél, még nem jelenti azt hogy te emberinek tűnő mivoltoddal hivalkodhatnál, többre tartsd magadat annál, akit épp ócsárolni próbáltál, pedig csak hozzáadott értéket teremtene a fajtádnak. Persze ha a te utódaiddal (nem gyerekeiddel!) történne mindez, akkor érthető, hogy tiltakozol az emberszabásúak ellen, hiszen a húgyagyúak mint te, és a humanoidok az kettő, és akkor még mindig ott van a homo sapiens, a modern emberről már nem is szólva.

Okkal félted a fajodat, ha még előttetek áll az összes fázis. Fajnemesítésről hallottál-e?:) Ha már az 'arabok basznak' szcenárióig terjed a látóköröd.
@látjátok feleim szümtükkel: Azért csak szólok hogy Orbán nem azt mondta hogy már 100 millió menekült van az eu-ban. Hanem hogy annyi fog jönni.

Persze lehet ellentmondani, csakhogy a tények nem hazudnak:
jelenleg kb. 10e bevándorló érkezik naponta csak ebből az irányból (mert jönnek olasz felől is ám az eu-ba).

Ez havonta 300e ember, barátok közt is, évente ~3.5 millió ember.
10 év alatt máris 35 milliónál tartunk a jelenlegi ütemben, de eddig úgy tünik hogy a napi bevándorlók száma nem fogy hanem hanem havonta duplázódik. És mondom, ez csak az ebből az irányból érkezőek, olasz felől még1x ennyien jönnek.

Szóval lehet gondolkozni kinek van igaza. Csak szólok afrikában már most 1.2 milliárd ember él, szóval nem kell aggódni hogy elfogy az utánpótlás.

Megjegyzem, ha csak 10 millió jön, az is összeomlasztja az eu-t.
@Anti Liberal: "De jó lesz látni és hallani ahogy nyüszítesz amikor besoroznak :) És én ott leszek hogy segítsek neked integrálódni a rendszerbe kisköcsög."

hova?... munkaszolgálatra?... az egyiknek jutalom, a másiknak büntetés... citta eterna:-D...
@jaegtoer: hagyd a faszba antit! becsöngetett és elrohant. ezek olyanok, mint a géefgé. nincs egy épeszű ötletük, csak a lopás és a gyűlölet megy ezerrel.
nézd meg a 888-at, vagy a magyar szigetet.

legalább egy nevet tudnának lopás nélkül kreálni:)
@dr. jenőke (jenőke): @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem is arra gondoltam, hogy önálló - politikát érintő - gondolatai lennének. Ezt ismerjük, virslizés a szálló előtt, bokáig a Balatonban, etc .A fidelitas elnökeként abszolút biztonságban érezhette magát OV árnyékában. De ez más pozíció, más felelősség.

Felmerült-e benne, hogy nem lesz nyugdíjig külügyér, mit fog csinálni a következő 40 évben, ha megússza? Miből fizeti a luxuskéró csökkentett rezsijét?
Csupa-csupa földhözragadt kérdés.
@taga20:

"_te neked mindig a dugáson jár az agyad?:)))_"

Bármit dugtál; kettő!
@Orica Középföldi: létrehoz egy think tank-et... kósával és kováccsal...
@Sir Bates dö Hól: inkább batyu szeretnék lenni, ha lehet választani:)))
@jaegtoer: inkább kőpapírollózzunk:))
@porthosz:

Én is csak megjegyzem, hogy mit csinál a hírszerzés?

Hogy lehet, hogy nem tudjuk a forrást, meg miegymást.

És mit gondol bárki, ha történetesen nem ilyen szolidan adagolva jönnek, hanem egyszer csak megindulnak és Röszkénél nem ötezer, hanem ötvenezer, később ötszázezer álldigáló támasztja csodálva a kerítést, akkor a kurva bátor -addigra besorozott önkéntesek lőnek majd, vagy Üdvözlégy Máriát mondanak? Mert ezek csak előőrsök.

Csak lábjegyzet ismételten neked:

Mit csinálnak az államigazgatási szervek és irányítói? Mit csináltak januártól? Mert akkor belső körökben már tudott volt, mi fog történni.
@ördöngös pepecselés:

Sajnos a menekültválság kellős közepén vagyunk, de Orbán -kapálóddzon bárhogy- a bűntársaival együtt a börtönben fog megrohadni!
@taga20: szerinted én vagyok dévényi tibi bácsi?...
@taga20:

"_inkább kőpapírollózzunk:))_"

...akkor papné! ollózva!
@huzzadneki shakespeare:
MIért?Fletó forradalmat készül kirobbantani megint okt. 23-án? Ettől a hülyétől kitelik.
@Sir Bates dö Hól: fordujj csak oldalra! gyanús vagy te nekem:)
@jaegtoer: aszt hogy? meséjj má!

a jó pap holtig tanul:)))
@Orica Középföldi: nem tudom, de az asszony má többször mondta nekem, hogy ............istenem............

:))))))))
@taga20:

Bölcsen lehagytad a mondat végét:)) (...., de hülye vagy:))
Hehehe, elrendeltek az önkéntes tartalékosok behívását. Mentek dolgozni, nem itt fogjátok lopni a napot. Bár- nem hiszem-, hogy itt önkéntesek lennének a haza szolgálatára. Ellene igen.
@Imola Helyesi:

Magad mondod, hogy önkéntes tartalékos. Nem ismerős az önkéntes szó?
@taga20:

Azt is hozzá tette, hogy mekkoa csapás vagy?;D
@porthosz:

Basszus! Kínában még több él, mint Afrikában, és még bevándorlási/letelepedési vízumot is adunk nekik. Nahát!
Vagy ha fizet akkor jöhet?
@Imola Helyesi:
Gondoltam, hogy magácska sem önkéntes... A naplopásban magácska és a cimborái jeleskednek, hisz napi 20 órákat kommentelgetnek, csak itt. Munka mellett ez azért lássuk be, nem igazán hihető.

hvg.hu/gazdasag/20150919_Hamis_ovszer_akadt_a_NAVosok_kezebe

Hehehe, sok évvel ezelőtt is megtalálhatták volna az ilyeneket, most mennyivel kevesebb gond lenne...
@Imola Helyesi:

"_Hehehe, elrendeltek az önkéntes tartalékosok behívását._"

Tényleg hehehe. Mehetsz, most megmutathatod.
Önkéntesileg, meg nemzeti tartalékként.
@jaegtoer:
Ő már csak a vésztartalék vésztartaléka. Kissé lejárt szavatossággal, kissé bepállva, dohosan...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Gondoskodsz az ellenkezőjéről, eltünteted a kommentjeimet, hogy nyugodtan hazudozhass.
@jaegtoer:
Majd utánad, viszem a görbebotodat.
Mik nem vannak a takaró alatt!

Jobban teljesítünk, működnek a reformok:

"A Klik nyáron átvette az iskolát Niklán, aztán szeptemberre megszüntette az intézményt. A Somogy megyei faluban, mely leginkább Berzsenyi „remeteségének” helyszíneként ismert, Mária Terézia óta volt iskola."

index.hu/belfold/2015/09/19/nincs_tobbe_iskola_berzsenyi_falujaban/
@taga20: 1, nem oriztunk együtt libat Tudtommal.
2, ha őriztünk is volna, más anyukáját szidni csúnyaság.
3, ez a rugalmatlan, elvakult, elfajzott, ostoba álszent gondolkodás és beszéd, amit sikerül tobbek között ide is betolni többet használ a vadmajmoknak - Fidesz es jobbik - mint Angyal 59012 linkje.
4, attól, hogy a Szijjártó es orban hülye, a horvátok s a többiek ugyanúgy nem tudják megoldani a problémát, ezt Magyarországon számonkérni egetverő butaság.
5, én mint a költségvetés nettó, bruttó és mindenféle befizetoje tudatom, hogy nem áll szándékomban még több lehutot eltartani.
6, mindezek ellenére ugy gondolom, hogy ezerszer humánusabb vagyok es én valóban átérzem es atgondolom es szeretnem megoldani a menekültek válságát, mint az itteni hősök.
7, ahhoz, hogy meg lehessen állítani a menekultaradatot, az Európai polgerok menekültekkel kapcsolatos egyértelmű állásfoglalása szükséges - nem a hozzád hasonlo bohocokra gondolok elsősorban -, ez lassan, de nagyon biztosan egyertelmusodik.
Volker Kauder színeváltozása:

"Az ideiglenes műszaki határzárra vonatkozó kérdésre azt mondta: "nincs ok Orbán Viktor bírálatára, ha ellenőrzi a külső határt"...

Arra a kérdésre, hogy mindennek alapján a magyar miniszterelnök helyesen jár el, Volker Kauder kijelentette: "nem tartom elfogadhatónak azt, ahogyan Orbán úr a menekültekkel bánik, és hogy országa számára hatályon kívül helyezte a Dublin-eljárást"."

nol.hu/kulfold/volker-kauder-magyarorszag-tudatosan-rettenti-el-a-menekulteket-1564105
@látjátok feleim szümtükkel: A kinaiak ellenörizetten jönnek papirokkal. És nem tizezrével naponta a zöldhatáron.
Ja még ez is ide tartozik:

"Hozzátette: "Magyarországon nyilvánvalóan tudatosan is olyan körülményeket teremtettek, amelyek a menekültek elrettentését szolgálják"."
@porthosz:

Most még, majd amikor őket is benyeli a túlnépesedés, akkor jönnek a már itt lévő rokonk után.
@Imola Helyesi:

Ki nem szarja le Fletót te szerencsétlen?? Itt is eljöhet a román világ, és a sok gerinctelen politikus kutya rács mögé kerülhet.
Az igazság pártfüggetlen!! Az Fidesz-tátikákkal szemben engem nem vigasztal, hogy az MSZP helyett most éppen Orbánék hordják szét az országot.

A te fajtád sokasága álmában se tuja elképzelni, hogy mennyire veszélyes a normális emberi társdalomra. Az Imolaféle ember csak alszik, eszik, iszik, ürít, rajong, letölti a neki kirótt néhány évtizedet és ezalatt nem lát messzebb az orra hegyénél.
@habakuk000:
Lemaradtam? Elszállt a bogár vele?

@taga20: vissza kéne kicsit venned arany bogaram a hangból, próbálj az érveknél és a humornál maradni.
Amennyiben neked se megy, akkor séta, kutyasétáltatás, guminővulkanizálás, vagy valami...
Takaró altt van ez is:

"Ezermilliárd forintos túlfizetés a NAV-nál

Augusztus végére már mintegy ezermilliárd forint túlfizetést tartott nyilván a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Az állampolgárok, egyéni vállalkozók többnyire a személyi jövedelemadónál az evánál és az egészségügyi hozzájárulásnál nem találják el pontosan a befizetendő összeget, míg a vállalkozások leginkább a forgalmi, a társasági vagy a szociális hozzájárulási adó kapcsán fizetnek be túl sokat. Előfordul az is, hogy a munkáltatók vonnak le a szükségesnél több jövedelemadót alkalmazottaik béréből.

Túlfizetést másfél millió magánszemélynél és csaknem négyszázezer cégnél regisztrált a NAV - írta szombati számában a Magyar Idők."

www.ma.hu/adougyek.hu/261110/Ezermilliard_forintos_tulfizetes_a_NAVnal?place=srss

Jó a jogalkotásunk, adóügyileg is. Persze a túlfizetésre nem jár kamat, csak a késedelmes fizetésre.:D
@Imola Helyesi:
Ordas személyeskedő parasztkodásodért vágtalak ki édeske.
Szóval hazudozhatsz, de nem kifizetődő...
@habakuk000: "...nem áll szándékomban még több lehutot eltartani."

Ezt ne itt és ne nekünk mond, hanem ott, ahol a léhűtők a levet fújják. Modjuk ha elolvasod ezt, akkor tudni fogod kinél reklamálj:

nepszava.hu/cikk/1070413-milliardok-a-matolcsy-rokonsagnak/
Rémálmodunk?

"Most, hogy végre a dolgok kezdenek összeérni, és a pipogya honvédelmi minisztert felváltotta egy kreatív, tettre kész, igaz magyar hadügyér, a választók végre megkapják, amire szavaztak: a katonás rendet. A leventeképzés végre nyíltan visszatérhet az iskolákba. Minden adott ahhoz is, hogy május 31-én, Európa, Magyarország és nem utolsó sorban a kereszténység megmentője – nemzeti ünneppé nyilvánított – születésnapján az államosított iskolarendszer katonás rendben megmutassa, mennyit ér. A jeles napon rendezett katonai ünnepély keretei között vehetik át az iskolaigazgatók – az ünnepelttől – vezetői megbízásukat, amely egyben hűségnyilatkozat, - s miért ne lehetne - őrmesteri kinevezés is. A dísztribün előtt pedig – a katonazenekar által eljátszott "A csitári hegyek alatt" ritmusára, árpádsávos nyakkendővel a nyakukon – díszlépésben elvonulnak a Nemzeti Pedagógus Kar tagságának és a tanulóifjúságnak arra érdemes képviselői."

nepszava.hu/cikk/1070235-mikor-ebredsz-onerzetre/
@látjátok feleim szümtükkel: De ez most még nem probléma, majd kezeljük akkor ha gond lesz.

Ráadásul a kinaiakkal nincs is nagyon gond, merthogy ott nem az 5-6 gyerek a divat, inkább az egyke és szinte mindegyik kinai dolgozik! Lehet hogy adót csal (nem fizet áfát), de nem segélyből élnek, gyakorlatilag mindegyik valamilyen vállalkozást üzemeltet. És csak azután hozza a családot hogy itt már megteremtette annak az anyagi lehetőségeit.

Szóval ha az országban él 10 ezer kinai pl, és utánna hozzá a családot akkor sem lesznek többen 30 ezernél. És ez náluk egy sok éves folyamat.

Ehhez képest itt 2-3 nap alatt jön ennyi ezekből a bevándorlókból és nyilván nem kell mondanom hogy többsége a következő 10-20 évben segélyből fog élni...
@Imola Helyesi:

"_Majd utánad, viszem a görbebotodat._"

1. Az én botom egyenes és nem kell utánam hozni, mert velem jár.

2. Maga nem az a honfitársam, akit a hátam mögé engedek.

Csak hogy tudja.
@látjátok feleim szümtükkel: a kínaiak már túlnépesedtek, már évtizedek óta egyke politika van náluk, a lakosság elöregszik lassan. Fogyni nem fogynak, de ár nincs eszetlen szaporodás ott se.
A Közel-Keleten még sok helyen van nagy népesség-növekedés, de igazán Afrika népessége fog felrobbanni hamarosan. Meg India, Pakisztán, Banglades is túl fog csordulni. Ez a mostani arab betörés csak a kezdet.
Első körben a fogamzásgátlást kellene kötelezővé tenni a harmadik világban, nem élelmet küldeni nekik, hanem egészségügyi központokat építeni nekik, ahol az ondóvezetékeket, petevezetékeket elkötik ingyen, nagyüzemi tempóban.
@porthosz:

Én még nem láttam itt, csak többgyerekes kínai családot.
Kínában törvény, itt lehetőség
Más: nekem úgy tünik a horvát nyilatkozatokból hogy szándékosan háborút provokálnak. Úgy tünik a horvát miniszterelnöknek elmentek otthonról.
Migránsnak hitte a közmunkás a földmérőt

Migránsnak nézték egymást Nagymágocs határában a közmunkások és a földmérők, és úgy megijedtek egymástól, hogy az egyik csapat beugrott a kukoricásba, a másik pedig biciklivel menekült el a falu felé - írja vezető cikkében a Délmagyar.

A történtek után elterjedt a faluban, hogy 200 migránst hoztak Nagymágocsra, akiknek egy részét a turistaszállón helyezték el, a többieket pedig a Kossuth utcai volt gondozóházban. Ez azonban nem igaz: a fals információ azon alapult, hogy a vízelvezető csatornát tisztító közmunkások migránsoknak hitték a település határában dolgozó földmérőket, akik szintén migránsoknak hitték a közmunkásokat, és ijedtükben beugrottak a kukoricásba.

A Benny Hill-jelenetnek is beillő helyzetet (vicces részletek www.delmagyar.hu/szentes_hirek/mindenki_mindenkit_menekultnek_nezett_magocson/2445808/ ) később a rendőrség tisztázta.

index.hu/belfold/2015/09/19/migrans_nagymagocs_kozmunkas_foldmero_benny_hill/
@Заграница нам поможет, запад с нами.:

Minden fogamzásgátlós propagandistának azt szoktam ajánlani, hogy: bár a szülei is megtettek volna mindent, hogy ő ne születhessen meg.
@jaegtoer: De láttál már 5-6 gyerekes kinai családot?

1-2 gyerek tök normál, olyat én is sokat látok. De mondom, az egész nem probléma, kb. 10 ezer kinai él az országban.
@taga20: 1, nem oriztunk együtt libat Tudtommal.
2, ha őriztünk is volna, más anyukáját szidni csúnyaság.
3, ez a rugalmatlan, elvakult, elfajzott, ostoba álszent gondolkodás és beszéd, amit sikerül tobbek között ide is betolni többet használ a vadmajmoknak - Fidesz es jobbik - mint Angyal 59012 linkje.
4, attól, hogy a Szijjártó es orban hülye, a horvátok s a többiek ugyanúgy nem tudják megoldani a problémát, ezt Magyarországon számonkérni egetverő butaság.
5, én mint a költségvetés nettó, bruttó és mindenféle befizetoje tudatom, hogy nem áll szándékomban még több lehutot eltartani.
6, mindezek ellenére ugy gondolom, hogy ezerszer humánusabb vagyok es én valóban átérzem es atgondolom es szeretnem megoldani a menekültek válságát, mint az itteni hősök.
7, ahhoz, hogy meg lehessen állítani a menekultaradatot, az Európai polgerok menekültekkel kapcsolatos egyértelmű állásfoglalása szükséges - nem a hozzád hasonlo bohocokra gondolok elsősorban -, ez lassan, de nagyon biztosan egyertelmusodik.
@Behajtó70:
Nincs egészen igazad. De lelked rajta......
@porthosz: a kínai annyi gyereket vállal, amennyit kell neki. Értsd: amennyi ki tudja termelni az öregkori eltartását. És pont ezért rengeteget költenek a gyerek taníttatására, hajtják a gyereket, néha kegyetlenül, mert ez befektetés a családnak. Zeneórák, nyelvórák, magániskola. A kínaiak kurva keményen fogják a gyerekeiket. Eleve csak akkor házasodik és szül egy kínai nő, ha már a férfi összeszedte a lakás+kocsi árát.
Nagyon nem arab (majd Allah meg a német kormány segít), illetve cigány (hát öröm és boldogság, ha iparkodtak maguknak iparkodtak) mentalitás. A kínai egy törtető, könyöklő, kapzsi, önző nép, a gyerekeikkel nagyon szigorúak, rengeteg nyomást, terhet pakolnak rájuk, pszichikailag is. Lényegében nincs gyerekkor a kínai kultúrában. Ezért is a tehetős kínau, aki kicsit nyugatiasan akarja nevelni a gyerekét, fehér angoltanárt fogad mellé. Mert ugyan játéknak nincs helye, ideje a napi időbeosztásban, de legalább a lazább külfölditől is tanul valamit a gyerek.
@jaegtoer: Nem a fogamzásgátlás propagálásával van itt gond, az teljesen rendben van, hanem a komment mögött megbúvó sötét butasággal.

"Első körben a fogamzásgátlást kellene kötelezővé tenni a harmadik világban, nem élelmet küldeni nekik, hanem egészségügyi központokat építeni nekik, ahol az ondóvezetékeket, petevezetékeket elkötik ingyen, nagyüzemi tempóban."

Hogy képzeli el vajon herr kommenter a "kötelezővé tételt"? Lerohanni őket a picsába, és kimiskárolni, vagy hogy? (Hogy a túlnépesedés kultúrantropológiai hátteréről már ne is beszéljek.)

(Szent János Pál igen nagy hibát követett el, amikor az afrikai keresztényeknek tiltotta az óvszerhasználatot. Talán Ferenc pápa megengedőbb lesz. )
@habakuk000: Egyetértek. Csupán a 7-es ponthoz tennék annyit hozzá, hogy annak megvalósulásához azért több kell, mint az "európai polgárok menekültekkel kapcsolatos egyértelmű állásfoglalása."

Na további szép napot mindenkinek, húzok a szabadba.
Romkocsma ablakába nem süt be a nap?
@jaegtoer: nincs nyolc testvérem, úgyhogy a szüleim valószínűleg valamilyen módszerrel védekeztek. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy a nagyon relatív jólét a Kádár-érában nem ad alapot arra, hogy kilenc gyereket csináljanak. Mert a családomban az nem volt opció, hogy majd megyünk nyugatra, a német állam felneveli, hisz ez a kötelessége...

A fogamzásgátlást én is alkalmazom. Nem szültek tucatjával gyerekeket a partnereim. Ezért is bátorkodom ezt javasolni másoknak is.

Afrikában az sajnos nem működő ötlet, hogy azt mondjuk nekik, hogy "ne dugj folyton", "ne erőszakolj minden hónapban más nőt". Más a mentalitás. Nem véletlenül vannak régiók, ahol a lakosság 25-40%-a HIV pozitív.
Ehhez képest az arab országokban viszonylagos rend volt: alacsonyabb HIV arány, sok helyen csökkent valamelyest a születésszám is. Aztán az USA lebombázta az infrastruktúrájukat, most hol van áram, hol nincs. Meg ott az iszlám, ami ott is elnyomó erő, ahol van olaj, van pénz.
@bontottcsirke:

Csak a börtön ablakába fog. Egyszer tán' megéljük!
@jaegtoer:
Hát, elég furán festhetsz akkor mindig. Ki akar követni? Én nem az biztos.
@huzzadneki shakespeare:
Fajtázunk, fajtázunk, kis toleráns libsiszoci, de nem shakespaere.
Tudjuk a te fajtádnak még az ürítése is valami fennkölt, kölniilatú az emberiség hasznára van az is.A nemzése meg, hjaj, azt meg még utánozni sem tudja senki!
Lám itt az újabb haszna, a migránsok ezrei élősködnek rajtunk meg Európán.
index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/209_963_emberrel_szemben_intezkedtek_eddig_tiltott_hataratlepes_miatt_a_hatosagok/

Milyen "intézkedés?"? Vonatra pakolták őket és elvitték? Merthogy a töredékével szemben "intézkedtek" másképpen, az is biztos.
@alfacharlybravo:

Orbán épp most védi meg az országot, és Európát is ha nem vennéd észre. Szar dolog ezt egy libbantnak elismerni, ugye?
@ördöngös pepecselés:

Hogyan is? A napi többezer migránst most már nem Röszkéről, hanem Nagykanizsáról utaztatják? Nagy fegyvertény. Európa nyugodtan alhatik, meg van védve.
@Imola Helyesi:

Imola! Te meg rajtunk élősködsz. Amortizálod az idegrendszerünket.
@DarthVader: a néger Afrikába (se) húz kotont. Ez felelősségérzet kérdése. Az ott nincs.

A fogamzásgátlás kötelezővé tétele:
Mondjuk az a nő, akinek két gyereke van, akik a fehér kutatóknak, orvosoknak hála már kaptak oltást, megérték a 3 éves kort, az akkor kap bármilyen segélyt, ha elnyisszantják a petevezetékét. Erről pecsétes papírt kap. Ehhez követhető nyilvántartások kellenek.
Akinél nem nyisszantanak, az boldoguljon egyedül.
Magyarországon is elég szar az élet, ha valaki csinál magának 6 gyereket. Egy gyerek se lesz véletlenül. Ahhoz kúrni kell. De mobdjuk hogy becsúszik... Viszont 6-7 gyerek meg aztán végképp nem véletlen. Aki felelősen szereti a gyerekét az el is tartja, felneveli. Aki semmilyen érzelmi, felelősségi viszonyban nincs velük, az potyogtatja őket.
Ismerek ázsiai családot, ahol a 60-as években született generációban csak fiútestvéren 8-an vannak. A lányokat nem tartják szánom, mert amint férjhez mennek, a férj családjába kerülnek. Nos ebben a családban a mai huszonéves generáció nő tagjai már kb átlag 1.1 gyereket fognak vállalni, ha ahhoz tudnak fogni egy kellően gazdag férjet. Egy generáció alatt 8+-ról lecsökkent 2-3-ra a gyerekszám, majd a maiaknál már 1 körül alakul. Ez már öregedő társadalom. Ez se jó, de legalább van annyi pénzük, mint egy nyugatinak (sőt!), jól élnek, nem afrikai szinten vegetálnak és persze nem is úgy gondolkodnak.

A magyarok jó része azért nem potyogtat gyerekeket, mert felelőssé van téve értük. Nincs kibúvó, gyerektartást fizet, dutyiba megy, ha a gyerek ellátatlan. Akik szarnak minden törvényre, azok persze potyogtatnak, van ilyen etnikum is kishazánkban.
@DarthVader: tedd hozzá, hogy Taiwanra egy menekültet se engednek be, még a kínait is utálják, filippínó vendégmunkás az van, de 1-2 éves tartózkodási engedéllyel, a munkáltató intézi neki, hozzá is van kötve jogilag. Nincs variálás.
És olyan xenofóbia van, hogy beszarsz. Csak finoman, kelet-ázsiai illedelmességgel, de határozottan.

Próbálj meg Taiwanra illegálisan bejutni. Agyon leszel lőve. A sziget egy erőd. Nem vicc, a világ egyik legerősebb hadereje védi.
A taiwaniakat annyiból érdekli, hogy Európában cirkuszolnak a muzulmánok, hogy most nem fognak kétmillió forintért befizetni olaszországi, németországi utazásokra.
Csak ugy kerdem, ha a maganszemely menekultet szallit akkor torvenyserto embercsempesz, akkor az allamilag kirendelt bkv-s vagy mavos kiparancsoloja ugyan mi is? A kedves narancsos polpot szugyeszseg hol vanik?
@DarthVader:

Az átlagember egész Európában tiszteli a magyar vezetést. Olvasgass Welt, Spiegel, Figaro, Dailymail, Guardian, stb... HOZZÁSZÓLÁSOKAT. Csak ezt a mainstraem liberális médiafirkászok elhallgatják.

De a szavazásnál nem az újságírók vannak többen, hanem az átlag szavazó polgárok. Ők viszont Orbánnal értenek egyet.

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 11:22:40

A horvátok háborút provokálnak.

"Horvát miniszterelnök: rákényszerítettük Magyarországra a menekülteket
Nem egyeztettek Magyarországgal, rákényszerítették a magyarokat, hogy fogadják a menekülteket — mondta a horvát miniszterelnök.
„Nem volt megállapodás a magyarokkal. Rákényszerítettük őket, hogy fogadják a menekülteket, úgy, hogy odaküldtük az embereket, és továbbra is ezt fogjuk tenni” — jelentette ki Zoran Milanovic.
A miniszterelnök szombat reggel a magyar határ melletti Pélmonostoron mérte fel a helyzetet. Milanovic a helyszínen lévő újságíróknak azt mondta: megítélése szerint működik a „B-terv”, vagyis hogy a magyar határhoz irányítják a menekülteket.
A horvát sajtóban úgy értelmezték, hogy Milanovic kijelentése kifejezetten a horvát rendőrök által átkísért menekültvonatra vonatkozik. Ha így van, akkor ez a cáfolata annak a korábbi horvát álláspontnak, hogy a rendőrök a magyar hatóságok tudtával, előzetes értesítés után jöttek át magyar területre. A 800 menekülttel állítólag a piros jelzés ellenére, 40 horvát rendőr kíséretében töténő vasúti átkelés körülményeiról idáig teljesen különböző verziókat közöltek a két ország hatóságai."

Horvátország sose lehet a schengeni övezet tagja, sőt, az unióból is ki kell baszni őket.
@Imola Helyesi:

Nem érteeeeeeed, nem is értheted. Ez olyasmi, hogy nem láthatod a magadat együtt a világgal, mert ahhoz fel kell emelkedni magasabbra és akkor már nem vagy ott ahol azelőtt voltál.
Az "Imola-féle" pedig lehet Jobbikos,Fideszes,LMP-s,DK-s,vagy akár fasiszta.

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 11:27:07

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, ha én váglak fel egy kèssel az súlyos testi sértés, ha egy orvos műtét keretèben, akkor az foglalkozás szabályainak gyakorlása.
Ha én foglak le, az személyi szabadság megsértése, ha a rendőr intézkedik és addig nem mehetsz tovább, az meg jogszerű.

A kommentedből ítélve te nagyon új lehetsz az interneteken.
@Заграница нам поможет, запад с нами.:

"A magyarok jó része azért nem potyogtat gyerekeket, mert felelőssé van téve értük"

Nettó hülyeség. Ahol jólét van, meg nyugdij, meg szociális ellátás, ott nincs sok gyerek. Ahol mindez nincs, ott sok gyerek van. (Ahol mégsem, ott vagy megölik az ujszülötteket, vagy szankcionálják különadóval a több gyereket, mint Kínában)
A felelősségérzet nagyon keveset játszik. (Szerinted akkor a kőgazdagoknak 5-6 gyerekének kellene lennie. Orbánnak speciel van 5, de neki sem a nagy családszeretet miatt. A többnejűség meg igazán nem játszik - mint Gyurcsánynál meg Deutcsh Tamásnál, Rogán Tóninál, stb. A többinek általában max 3 gyereke van.
@huzzadneki shakespeare:
Nem mondod, szóval te valahol már a felhők közt lebegsz?
Onnan szoktak jó nagyot huppanni az ilyen avitt komcsiból átvedlett szocik, majd abból liberálisokká átvedlők.
Mint ahogy huppantatok is már nálunk jó sokszor. Már csak a morzsákat csipegetitek az általatok letarolt földről.
@Eszter jött:
ÉN? Nem vagyok én szlovák, mint te.
Mit szólsz? Ficód is cserben hagyott téged.
@Eszter jött:
Ezeknek a levelezés a mániájuk.
Ennyi bukott szoci politikust...!

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 13:02:51

@DarthVader: "Orbánnak speciel van 5, de neki sem a nagy családszeretet miatt."

Na erre kíváncsi vagyok, hogy a te ballib perverziód szerint miért is nem családszeretetből van 5 gyereke Orbánnak?
Mi másért?
Aki csinál tizenhat gyereket, akiket Afrika mocskában magukra hagy azok meg szerinted gyerekimádatból szaporodnak?

A nyugati választhat. Kivívta magának a szabadságot, amivel élhet, megteremtette az anyagi feltételeket, hogy ha 4 gyereket akar, akkor 4 gyereke lehet, ha viszont elaggott szingliként macskákkal akar élni, akkor azt tegye.
Egy muzulmán nő nem nagyon ugrálhat. Afrikában meg azt se értik, hogy a saját és gyerekeik nyomorának az oka a féktelen szaporodásuk.
A fehér ember felelősséget érez. Nem csak a saját gyerekeiért, de sajnos sok olyan dologért is, amik miatt nem kellene. Afrikai túlnépesedésért, iszlám által tönkretett régiókért. Ha Európa végre magával foglalkozna, a fehéreknek teremtene életetet, akkor boldogabb kontinens lenne.

Afrikába egy falat ételt se szabad küldeni, csak fogamzásgátlót.

Az arab-paki-bangladesi betörés csak a kezdet. Az igazi veszély Afrika mélységeiből érkezik majd. Négerek százmilliói kelnek útra, hogy Európa urainak tervét, a Coudenhove-Kalergi tervet megvalósítsák.

Kvóta a f@szomat! Egy végtelen számú tömeg megállítására nem alkalmas semmilyen kvóta. Az csak meghívólevél a többinek.
@porthosz: "De ez most még nem probléma, majd kezeljük akkor ha gond lesz."

Te nem azorbán vagy véletlenül?

Pont ezt mondta az év eleje táján a kormány, oszt most kezeli a gondot, amit csinált magának. Csak ez a kezelés fáj, kinek-kinek hol. Az állam adófizető polgárainak ott, hogy az adójából kidobtak egy csomó pénzt a haveroknak plakát formájában, majd ráhúzták a menekülteket a lakosságra. Pedig táltosotok már tavasszal azt mondta, hogy érdekes napok elé nézünk. No látjuk már. Azt is mi lesz ebből. Horvát országi nyaralás biztos nem, de ahogy kinéz nem csak a pórnépnek, hanem a főninek sem. Mehet Svájcba, ha addig onnan ki nem tiltják számlástól, bankárhaverostól együtt.
@Заграница нам поможет, запад с нами.: "Afrikában meg azt se értik, hogy a saját és gyerekeik nyomorának az oka a féktelen szaporodásuk."

Basza meg! Ezt valahogy a borsodi tájakon élők sem értik, de vannak gondok ennek értésével a déli megyékben is, meg a Dunántúl egyes részein is. De szerintem szép, kies fővárosunkban is sokan nem értik a saját nyomorukat.

Látom te érted, gondolom most soron kívül veszel is földet, hogy ne kerülhess nyomorba, ha más lesz a kormány.
@Imola Helyesi:

Fico könnyen ugat, hiszen hozzájuk nem akar menni egy menekült sem. Majd ha Orbán arra is küld egy-két-sok busznyit, akkor kiderül, hogy mi borul.
@Eszter jött:

"Levél Közép-Európából

Elképesztő méretű humanitárius katasztrófa közeleg. Több százezer közel-keleti és afrikai menekült keres segítséget, biztonságot, rendes életkörülményeket a mi közös Európánkban. Nemrég még mi kopogtattunk ugyanezen a kapun.
Nem lehet elutasítás a válaszunk. Sajnos túl sok ilyen véleményt hallunk ebben a régióban. 1989 után árgus szemek figyelték az egységes Európában, mennyire képes integrálódni az új Közép-Európa, a balti országoktól Románián át Bulgáriáig: annyira más volt nálunk a történelem, a politikai hagyományok és a gazdaság állapota. Mégsem a mi Európa-részünk lett az Uniót fenyegető legnagyobb veszélyforrás az elmúlt súlyos tíz évben.
Most viszont újra megjelent ez a megosztottság az egyesült Európában. Ezúttal morális dimenzióban. Az a kérdés, hogy képesek vagyunk-e együttérzést tanúsítani és gyakorlati segítséget nyújtani az elkeseredett menekülteknek. Természetesen nem mi vagyunk felelősek azért, hogy destabilizálódtak és összeomlottak azok az országok, ahonnan most menekülnek az emberek. Nem mi változtattuk olyan hellyé őket, ahol állandó a rettegés, erőszakos halál fenyeget, az emberélet pedig „magányos, szegény, állatias és rövid”.

A mi országainknak – ellentétben azokkal, amelyek gyarmati és birodalmi múltat tudnak maguk mögött, a háború után pedig szélesre nyitották határaikat a bevándorlók előtt – nincsenek tapasztalataik arról, hogy milyen a mindennapi érintkezés a messzi országokból és távoli kultúrákból érkező emberekkel.
Ugyanakkor emberi kötelességünk az együttérzés és a segíteni akarás. Európai polgárként is ez a kötelességünk. A közös Európa a szolidaritás talajára épült. Most nem bújhatunk ki az Unióért érzett közös felelősségünk alól azzal, hogy elfordítjuk a tekintetünket az emberi szerencsétlenségről, és nem veszünk tudomást azoknak az országoknak a helyzetéről, amelyeket a legérzékenyebben érint a bevándorlás egyre növekvő áradata.
Ha megtagadjuk a segítségnyújtást, azzal az európai szolidaritás eszméjét tagadjuk meg. Egyúttal megingatjuk más nemzetek irántunk tanúsított szolidaritását. Ez azt jelenti, hogy aláássuk azokat az alapokat, amelyeken több mint negyed évszázada építgetjük a biztonságunkat, a fejlődés esélyét és azt a reményt, hogy kitörhetünk a háborúk, az idegen uralom és a szegénység történelmi átkából.
Az emberiesség nevében, az elveink és az értékeink nevében szólítjuk fel országaink vezetőit és állampolgárait arra, hogy a gyakorlatban mutassanak szolidaritást a menekültek iránt. Úgy, hogy közöttünk is nyugodt menedékre leljenek, míg teljesen szabad emberként dönthetnek a jövőjükről."

Én csatlakozok az aláírókhoz. ezt tették honfitársainkkal 56-ban, nem fordíthatunk ennek a ténynek hátat.

Gomolya meg tanuljon meg gondolkodni, utána olvasni.
@Imola Helyesi:

Ides! Engem Fico sosem hagyott cserben. Én nem kötődöm érzelmileg a politikusokhoz.
Fico kampányol. A menekültügy égből kapott ajándék számára. Mindenféle befektetés és erőfeszítés nélkül eljátszhatja az erős kezű államférfit, Szlovákia megmentőjét. Ugyanis
ott áll mellette Miroslav Lajčák, Szlovákia külügyminisztere.
Itt olvashatsz róla: hu.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Laj%C4%8D%C3%A1k

Lajčák Brüsszel és Pozsony között ingázik. Kint tárgyal. Itthon csak akkor szólal meg, ha Fico egynémely kijelentésével túllő a célon.

Fico szolgáltatja a cirkuszt a népnek. Ágál a kvótarendszer ellen, de emellett üzletet köt az osztrákokkal, befogadja a menekülteket - jó pénzért.
Lajčák elsimítja a problémás ügyeket. Gondoskodik arról, hogy a szlovák diplomácia eu konform legyen.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezek a nevek azért sokat elárulnak:

1. Bronisław Komorowski, Lengyelország köztársasági elnöke 2010-től 2015-ig
2. Aleksander Kwaśniewski, Lengyelország köztársasági elnöke 1995-től 2005-ig
3. Jerzy Baczyński, a Polityka című hetilap főszerkesztője, Lengyelország
4. Bajnai Gordon, volt miniszterelnök, Magyarország
5. Mirosław Bałka szobrász, Lengyelország
6. Zuzana Bargerova, Liga za ľudské práva (Szövetség az Emberi Jogokért), Csehország
7. Zygmunt Bauman, a Leedsi Egyetem szociológiaprofesszora, Nagy-Britannia–Lengyelország
8. Uldis Berzins, költő, műfordító, Lettország
9. Igor Blazevic, a One World filmfesztivál alapítója, Csehország
10. Henryka Bochniarz, a Lewiatan Szövetség elnöke, Lengyelország
11. Michał Boni, az Európai Parlament tagja, volt közigazgatási és digitalizációért felelős miniszter, Lengyelország
12. Marek Borowski szenátor, volt pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, a Szejm egykori elnöke, Lengyelország
13. Bogdan Borusewicz, a szenátus elnöke, Lengyelország
14. Martin Bútora, szociológus, elnöki tanácsadó, Szlovákia
15. Bogusław Chrabota, a Rzeczpospolita című napilap főszerkesztője
16. Włodzimierz Cimoszewicz, Lengyelország volt miniszterelnöke
17. Liudas Dapkus újságíró, a Lietuvos rytas napilap főszerkesztő-helyettese, Litvánia
18. Aleš Debeljak, költő, esszéista, Szlovénia
19. Pavol Demeš, volt külügyminiszter, Szlovákia
20. Dessewffy Tibor, a DEMOS Hungary elnöke, Magyarország
21. Ivaylo Ditchev, szociológus, író, Bulgária
22. Magda Faltová, a Migránsokat Integráló Egyesület elnöke, Csehország
23. Władysław Frasyniuk, ellenzéki aktivista a rendszerváltás előtt, volt parlamenti képviselő, Lengyelország
24. Rajko Grlic rendező, Horvátország
25. Gyarmati István diplomata, Magyarország
26. Tomáš Halík teológus, író, Csehország
27. Heller Ágnes filozófus, Magyarország
28. Agnieszka Holland rendező, Lengyelország
29. Štefan Hríb, a .týždeň. hetilap főszerkesztője, Szlovákia
30. Michal Hvorecky író, Szlovákia
31. Josef Jařab, volt parlamenti képviselő, az olomouci Palacky Egyetem volt rektora, Csehország
32. Leszek Jażdżewski, a Liberté! folyóirat szerkesztője, Lengyelország
33. Ivars Ījabs politológus, Lettország
34. Jerzy Jedlicki eszmetörténész, ellenzéki aktivista a rendszerváltás előtt, Lengyelország
35. Jana Juráňová író, Szlovákia
36. Aleksander Kaczorowski újságíró és esszéista, Lengyelország
37. Karádi Éva, a Magyar Lettre Internationale folyóirat főszerkesztője, Magyarország
38. Korányi Dávid volt szakállamtitkár, a Dinu Patriciu Eurasia Center igazgatóhelyettese, Magyarország – Egyesült Államok
39. Kornai János, professor emeritus, Harvard University és budapesti Corvinus Egyetem, Magyarország
40. Kováts András, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület igazgatója, Magyarország
41. Dominika Kozłowska, a Znak folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
42. Ivan Krastev, a Liberális Stratégiaközpont elnöke, Bulgária
43. Marcin Król eszmetörténész professzor, Varsói Egyetem, Lengyelország
44. Andrius Kubilius, Litvánia egykori miniszterelnöke
45. Jarosław Kuisz, a Kultura Liberalna internetes folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
46. Ewa Kulik-Bielińska, a Báthory Alapítvány igazgatója, az alapítvány európai központjának elnöke, Lengyelország
47. Tomasz Lis, a Newsweek Polska folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
48. Ondřej Liška, volt oktatási miniszter, a Zöld Párt elnöke, Csehország
49. Ewa Łętowska, az állampolgári jogok egykori biztosa, Lengyelország
@Eszter jött:

50. Vita Matiss politológus, esszéista, Lettország
51. Adam Michnik, a Gazeta Wyborcza főszerkesztője, Lengyelország
52. Jiří Menzel, rendező, Csehország
53. Piotr Mucharski, a Tygodnik Powszechny hetilap szerkesztője, Lengyelország
54. Alvydas Nikžentaitis, a Litván Nemzeti Történészbizottság elnöke, Litvánia
55. Zbigniew Nosowski, a Więź című folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
56. Janina Ochojska, a Lengyel Humanitárius Akció elnöke, Lengyelország
57. Andrzej Olechowski volt pénzügyminiszter és külügyminiszter, Lengyelország
58. Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke, Magyarország
59. Jurica Pavicic író, Horvátország
60. Solomon Passy volt külügyminiszter, Bulgária
61. Jiří Pehe politológus, író, Csehország
62. Petr Pithart, Csehország egykori miniszterelnöke
63. Adam Pomorski, a PEN Club elnöke, Lengyelország
64. Wojciech Przybylski, a Res Publica és az Eurozine főszerkesztője, Lengyelország–Ausztria
65. Ifj. Rajk László, építész, tervező és politikai aktivista, Magyarország
66. Rein Raud, író, kultúrtörténész, Észtország
67. Adam Daniel Rotfeld, volt külügyminiszter, Lengyelország
68. Martin Rozumek, a Menekülteket Segítő Szervezet elnöke, Csehország
69. Andrzej Seweryn színész és színházi rendező, Lengyelország
70. Sławomir Sierakowski, a Haladó Tudományok Intézetének igazgatója, Lengyelország
71. Martin Milan Šimečka, író, publicista, Szlovákia–Csehország
72. Marta Šimečková, újságíró, fordító, Szlovákia
73. Andrzej Stasiuk író, Lengyelország
74. Karel Schwarzenberg, volt külügyminiszter, Csehország
75. Aleksander Smolar, a Bátory Alapítvány elnöke, Lengyelország
76. Ladislav Snopko, dramaturg, volt kultuszminiszter, Szlovákia
77. Jerzy Szacki szociológiaprofesszor, Varsói Egyetem, Lengyelország
78. Małgorzata Szczęśniak forgatókönyvíró, Lengyelország
79. Monika Sznajderman könyvkiadó, Czarne kiadó, Lengyelország
80. Petruška Šustrová, volt ellenzéki, Csehország
81. Soňa Szomolányi, politológus és szociológus, Szlovákia
82. Erik Tabery, a Respekt című hetilap főszerkesztője, Csehország
83. Stefan Tafrov, diplomata, emberi jogi aktivista, Bulgária
84. Vesna Teršelič, a Documenta Központ igazgatója, Szlovénia
85. Róża von Thun und Hohenstein, az Európai Parlament tagja, Lengyelország
86. Tarr Béla filmrendező, Magyarország
87. Dubravka Ugrešić, költő, esszéista, Horvátország
88. Magdaléna Vášáryová parlamenti képviselő, Szlovákia
89. Rymvidas Valatka, újságíró, volt parlamenti képviselő, Litvánia
90. Tomas Venclova, költő, Litvánia
91. Krzysztof Warlikowski színházi rendező, Lengyelország
92. Jakub Wygnański, a Stocznia Társadalomkutató és Innovációs Műhely elnöke, Lengyelország
93. Adam Zagajewski író, esszéista, Chicagói Egyetem, Lengyelország – Egyesült Államok
94. Zilahy Péter író, Magyarország
95. Andrzej Zoll, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke, Lengyelorszá
@Imola Helyesi:

"Ezeknek a levelezés a mániájuk.
Ennyi bukott szoci politikust...!"

Nézzük Petr Pithart, Csehország egykori miniszterelnökét!

"A Nemzetközi Adalbert-Díj Bizottság dr. Pithart országáért és Európáért végzett társadalmi és politikai munkásságát ismerte el. A díjazott aktívan részt vett az 1968-as prágai tavasz megmozdulásaiban, melynek következményeként elvesztette oktatói állását a prágai Károly Egyetem Jogi Karán. Egyike volt a Charta ’77 első aláíróinak, és elkötelezte magát az ellenzéki mozgalomban is. Az 1970-es és az 1980-as éveket többek között a cseh történelem beható tanulmányozására használta fel. 1989-ben a Polgári Fórum alapítói közé tartozott. Országa rendszerváltásának időszakában aktívan közreműködött a demokratikus kultúra megteremtésében és az új politikai berendezkedés kialakításában. Különleges érdeklődéssel fordult a cseh-német megbékélés kérdése felé. Személyében az európai gondolat nem utolsósorban az úgynevezett Visegrádi Együttműködés létrehozásáért való síkraszállásában jutott kifejezésre, melynek célja, hogy az Adalbert-országok, így Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország egyeztetett megoldást találjanak közös problémáikra. A cseh nyilvánosság előtt önkritikusan irányította a figyelmet arra a kérdésre, hogy Csehország valóban Európa nyugati részéhez tartozik-e, és mint a nyugati demokráciák része, nem maradt-e adós valamivel. A magasrendű etikai alapelvekért tanúsított kitartó kiállásával részt vett a politikai kultúra formálásában, és óvott attól, hogy Európát ne csak egy közös piacnak tekintsük.

Az Adalbert Alapítvány mindenkor egy olyan személyiségnek adományozza a Nemzetközi Adalbert Díjat, aki különleges érdemeket szerzett Európa egyesülésében, valamint a közép-európai és nyugat-európai népek jószomszédi kapcsolatainak ápolásában és elmélyítésében."

budapest.czechcentres.cz/aktualis/kituntetesek-petra-pp/

Imol! Lyukra futottál. ))))
@Eszter jött:

Kár, hogy nem a lyukba, oszt nem bírna kijönni.:D
@Заграница нам поможет, запад с нами.: "A nyugati választhat. Kivívta magának a szabadságot, amivel élhet, megteremtette az anyagi feltételeket,... "

kifejtené az állítást, komplexitásában, ha lenne oly' kedves...
@Sir Bates dö Hól:

Legfeljebb a borsót tudná kifejteni, de az még a tavasszal volt.:D
@gazoló:

Ne hagyd magad! Védekezz! ))
@alfacharlybravo:

Gndolom, hozzászóláyod ( mármint a fentit ) azok a fideszes oligarchák is olvassák, akiknek a vagyonkája veszélybe kerülne egy háborúval. Szóval sok sikert neked az uszításhoz.
@alfacharlybravo:

Szerintem alfába vagy, átmehetnél a szomszédba. Szétnézhetnél. Engem csak az érdekel, ami ebben az országban zajlik, az meg a cirkusszal egyenlő. Jobb lenne, ha ti is a hazai bajokkal és nem a menekültekkel lennétek ennyire elfoglalva. Mellesleg te láttál mostanában közelről menekültet?
Nem olyanra gondolok, aki már vissza is menekült ide.

Elég szomorú, hogy a lopást te ennyire természetesnek tekinted. Gondolom tapasztalt vagy. Vagy úgy, hog látod mások lopását, vagy magad is ezt teszed. Mindegyik árt azoknak, akik güriznek, adót fizetnek, és alig tudnak belőle megélni. Ez nem fontosabb, mint a migránsok? Tekintettel arra, hogy a nyomorultak nem nálunk akarnak menedéket kérni.
@alfacharlybravo:

Tetűkém, majd legközelebb nézz körül a több napos tömegrendezvény után, de esetleg megnézheted, hogy a művelt nyugat mit hagyott maga után a 'Szigeten'.

De végig lehet ballagni a felújított vadiúj BKV (pardőz!) BKK vonalakon és meggusztálni a hányás szarás és egyéb nyomokat a megállókban, szóval neheztelj a menekültekre és a vándorlókra, de azért tartsd észben, magyarok sem az evolúciós intelligencia csúcsa.

Abban van, lehet közös álláspont, hogy csak úgy, minden irat, regisztráció, együttműködés nélkül minden mehetnékes elmehet a picsába abba az irányba ahonnan jött.
Az Orbán kormányzat meg mindenképpen elmehetne a saját valagába a tudás világosságát összegyűjteni, mert amit bel-, és külpolitikában művelnek, az lehet, hogy Orbán, Szijjártó szarhegyvonulatban jópofának tűnik, de trianon sem azért következett be, mert egyszer csak váratlanul beborult az ég, és megsértődött a Nap.
@Eszter jött:
Találtál egyet, sok hülye, a köznép nem osztja a véleményüket, elmehetnek a búsba a levelükkel.
@Imola Helyesi:

Neked semmit nem mondanak ezek a nevek. Tudatlan vagy és még reklámozod is!
@alfacharlybravo:

Szóval mit büfiztél, kicsim, csikar, vagy csak szimplán karcsi?

Amúgy meg tudhatnád, hogy negyvenkettő.
@alfacharlybravo: "ezek a migráns hordák mit műveltek otthon, itt is fojtani fogják,"

Avar néni kinéz az ablakon és felkiált: uramatyám, itt vannak a magyar migráns hordák!"...mit műveltek otthon, itt is fojtani fogják,".:D

Mert ugye jöttment a magyarság itt a medencében.
@alfacharlybravo:

Csak úti tanácsot adtam.
Pszichiátriai elsősegéllyel egészen kivételes alkalmakkor foglalkozom, te azonban nem hozod azt a szintet, ezért a lakóhelyed szerinti rendelésen célszerű időpontot kérned, és orvost választanod a célzott terápia érdekében.
Célravezető lehet még, ha a központi elosztóban új segédletet kérsz, amely hatékonyabb kommunikációhoz segít hozzá.
Sok sikert és szerencsét.
Szíjjártó egy kis seggdugasz nyikhaj pöcs, elég csak ránézni a fejére.

Ezek a menekültek nem mások, mint cigó nincstelenek, akik ha Európában maradnak, örök élősködő métely lesznek, bárhová is kerülnek.
süti beállítások módosítása