Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.18. 09:16 Fabius

Szijjártó: mindenki hüjje!!

Ha eddig nem volt világos miért Mr. Ananászháré lett a külügyminiszter, akkor az utóbbi napok világossá tették: Kellett egy pöckölhető fejű beszélő bábu, aki hasát megnyomva felmondja/lejátssza a felinstallált üzenetet.

szijjarto.jpg

Mindenki hülye, senki nem képes XXI századi politikushoz méltó viselkedésre, európai politikusok a nemzetközi média hamis tudósításai alapján politizálnak.

- Gondolom ezért lett megverve a lengyel, szlovák, szerb és ausztrál médiamunkatárs is.

Neki tényleg mindegy, ENSZ főtitkártól szomszéd államok politikusain keresztül uniós tisztviselőkig elküld bárkit a halál véres faszára, amúgy magyar diplomata módra. Virtus ez, amolyan diplomáciai segglyuk-hungarikum: „Ebben a helyzetben a diplomáciai finomkodásoknak nincs helye. Csak egyenesen és világosan lehet fogalmazni, a mellébeszélésnek semmi értelme.” Így is van, Péter, el kell érni bármi áron, hogy Európa seggevége legyünk. Össze kell veszni az összes szomszéddal, kivéve az állampolgársági törvényével titeket és a felvidékieket felpofozó Ficó Robit.

Vele nem kell, ő mostan a ner baráttya, szinte tejtestvére Viktorunknak a kvótagétben.

Ő nem mondja az egy-tíz-harmincmillió bevándorlót deliráló Petyának, hogy hülye vagy fiam. Meghagyja ezt a hanyatló nyugat és a CNN ópiumának. Mert ezek ilyenek amúgy, képesek adásba nyögni egy hogymivant, mikor Petike fejében túlpörög a számláló. Nem tisztelnek se istent, se embert, nem képesek felérni ésszel, hogy a XXI. századi magyar politikai nézet szerint megengedhető, ha az emberség felszámolásával, könnygáztól taknyos gyerekek szenvedésén keresztül masíroznak a belpolitikai győzelem felé.

Finnyás gecik ezek. Akiket el lehet és kell küldeni a picsába.

 

644 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr87797408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@ördöngös pepecselés:

Sajnos a menekültválság kellős közepén vagyunk, de Orbán -kapálóddzon bárhogy- a bűntársaival együtt a börtönben fog megrohadni!
@taga20: szerinted én vagyok dévényi tibi bácsi?...
@taga20:

"_inkább kőpapírollózzunk:))_"

...akkor papné! ollózva!
@huzzadneki shakespeare:
MIért?Fletó forradalmat készül kirobbantani megint okt. 23-án? Ettől a hülyétől kitelik.
@Sir Bates dö Hól: fordujj csak oldalra! gyanús vagy te nekem:)
@jaegtoer: aszt hogy? meséjj má!

a jó pap holtig tanul:)))
@Orica Középföldi: nem tudom, de az asszony má többször mondta nekem, hogy ............istenem............

:))))))))
@taga20:

Bölcsen lehagytad a mondat végét:)) (...., de hülye vagy:))
Hehehe, elrendeltek az önkéntes tartalékosok behívását. Mentek dolgozni, nem itt fogjátok lopni a napot. Bár- nem hiszem-, hogy itt önkéntesek lennének a haza szolgálatára. Ellene igen.
@Imola Helyesi:

Magad mondod, hogy önkéntes tartalékos. Nem ismerős az önkéntes szó?
@taga20:

Azt is hozzá tette, hogy mekkoa csapás vagy?;D
@porthosz:

Basszus! Kínában még több él, mint Afrikában, és még bevándorlási/letelepedési vízumot is adunk nekik. Nahát!
Vagy ha fizet akkor jöhet?
@Imola Helyesi:
Gondoltam, hogy magácska sem önkéntes... A naplopásban magácska és a cimborái jeleskednek, hisz napi 20 órákat kommentelgetnek, csak itt. Munka mellett ez azért lássuk be, nem igazán hihető.

hvg.hu/gazdasag/20150919_Hamis_ovszer_akadt_a_NAVosok_kezebe

Hehehe, sok évvel ezelőtt is megtalálhatták volna az ilyeneket, most mennyivel kevesebb gond lenne...
@Imola Helyesi:

"_Hehehe, elrendeltek az önkéntes tartalékosok behívását._"

Tényleg hehehe. Mehetsz, most megmutathatod.
Önkéntesileg, meg nemzeti tartalékként.
@jaegtoer:
Ő már csak a vésztartalék vésztartaléka. Kissé lejárt szavatossággal, kissé bepállva, dohosan...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Gondoskodsz az ellenkezőjéről, eltünteted a kommentjeimet, hogy nyugodtan hazudozhass.
@jaegtoer:
Majd utánad, viszem a görbebotodat.
Mik nem vannak a takaró alatt!

Jobban teljesítünk, működnek a reformok:

"A Klik nyáron átvette az iskolát Niklán, aztán szeptemberre megszüntette az intézményt. A Somogy megyei faluban, mely leginkább Berzsenyi „remeteségének” helyszíneként ismert, Mária Terézia óta volt iskola."

index.hu/belfold/2015/09/19/nincs_tobbe_iskola_berzsenyi_falujaban/
@taga20: 1, nem oriztunk együtt libat Tudtommal.
2, ha őriztünk is volna, más anyukáját szidni csúnyaság.
3, ez a rugalmatlan, elvakult, elfajzott, ostoba álszent gondolkodás és beszéd, amit sikerül tobbek között ide is betolni többet használ a vadmajmoknak - Fidesz es jobbik - mint Angyal 59012 linkje.
4, attól, hogy a Szijjártó es orban hülye, a horvátok s a többiek ugyanúgy nem tudják megoldani a problémát, ezt Magyarországon számonkérni egetverő butaság.
5, én mint a költségvetés nettó, bruttó és mindenféle befizetoje tudatom, hogy nem áll szándékomban még több lehutot eltartani.
6, mindezek ellenére ugy gondolom, hogy ezerszer humánusabb vagyok es én valóban átérzem es atgondolom es szeretnem megoldani a menekültek válságát, mint az itteni hősök.
7, ahhoz, hogy meg lehessen állítani a menekultaradatot, az Európai polgerok menekültekkel kapcsolatos egyértelmű állásfoglalása szükséges - nem a hozzád hasonlo bohocokra gondolok elsősorban -, ez lassan, de nagyon biztosan egyertelmusodik.
Volker Kauder színeváltozása:

"Az ideiglenes műszaki határzárra vonatkozó kérdésre azt mondta: "nincs ok Orbán Viktor bírálatára, ha ellenőrzi a külső határt"...

Arra a kérdésre, hogy mindennek alapján a magyar miniszterelnök helyesen jár el, Volker Kauder kijelentette: "nem tartom elfogadhatónak azt, ahogyan Orbán úr a menekültekkel bánik, és hogy országa számára hatályon kívül helyezte a Dublin-eljárást"."

nol.hu/kulfold/volker-kauder-magyarorszag-tudatosan-rettenti-el-a-menekulteket-1564105
@látjátok feleim szümtükkel: A kinaiak ellenörizetten jönnek papirokkal. És nem tizezrével naponta a zöldhatáron.
Ja még ez is ide tartozik:

"Hozzátette: "Magyarországon nyilvánvalóan tudatosan is olyan körülményeket teremtettek, amelyek a menekültek elrettentését szolgálják"."
@porthosz:

Most még, majd amikor őket is benyeli a túlnépesedés, akkor jönnek a már itt lévő rokonk után.
@Imola Helyesi:

Ki nem szarja le Fletót te szerencsétlen?? Itt is eljöhet a román világ, és a sok gerinctelen politikus kutya rács mögé kerülhet.
Az igazság pártfüggetlen!! Az Fidesz-tátikákkal szemben engem nem vigasztal, hogy az MSZP helyett most éppen Orbánék hordják szét az országot.

A te fajtád sokasága álmában se tuja elképzelni, hogy mennyire veszélyes a normális emberi társdalomra. Az Imolaféle ember csak alszik, eszik, iszik, ürít, rajong, letölti a neki kirótt néhány évtizedet és ezalatt nem lát messzebb az orra hegyénél.
@habakuk000:
Lemaradtam? Elszállt a bogár vele?

@taga20: vissza kéne kicsit venned arany bogaram a hangból, próbálj az érveknél és a humornál maradni.
Amennyiben neked se megy, akkor séta, kutyasétáltatás, guminővulkanizálás, vagy valami...
Takaró altt van ez is:

"Ezermilliárd forintos túlfizetés a NAV-nál

Augusztus végére már mintegy ezermilliárd forint túlfizetést tartott nyilván a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Az állampolgárok, egyéni vállalkozók többnyire a személyi jövedelemadónál az evánál és az egészségügyi hozzájárulásnál nem találják el pontosan a befizetendő összeget, míg a vállalkozások leginkább a forgalmi, a társasági vagy a szociális hozzájárulási adó kapcsán fizetnek be túl sokat. Előfordul az is, hogy a munkáltatók vonnak le a szükségesnél több jövedelemadót alkalmazottaik béréből.

Túlfizetést másfél millió magánszemélynél és csaknem négyszázezer cégnél regisztrált a NAV - írta szombati számában a Magyar Idők."

www.ma.hu/adougyek.hu/261110/Ezermilliard_forintos_tulfizetes_a_NAVnal?place=srss

Jó a jogalkotásunk, adóügyileg is. Persze a túlfizetésre nem jár kamat, csak a késedelmes fizetésre.:D
@Imola Helyesi:
Ordas személyeskedő parasztkodásodért vágtalak ki édeske.
Szóval hazudozhatsz, de nem kifizetődő...
@habakuk000: "...nem áll szándékomban még több lehutot eltartani."

Ezt ne itt és ne nekünk mond, hanem ott, ahol a léhűtők a levet fújják. Modjuk ha elolvasod ezt, akkor tudni fogod kinél reklamálj:

nepszava.hu/cikk/1070413-milliardok-a-matolcsy-rokonsagnak/
Rémálmodunk?

"Most, hogy végre a dolgok kezdenek összeérni, és a pipogya honvédelmi minisztert felváltotta egy kreatív, tettre kész, igaz magyar hadügyér, a választók végre megkapják, amire szavaztak: a katonás rendet. A leventeképzés végre nyíltan visszatérhet az iskolákba. Minden adott ahhoz is, hogy május 31-én, Európa, Magyarország és nem utolsó sorban a kereszténység megmentője – nemzeti ünneppé nyilvánított – születésnapján az államosított iskolarendszer katonás rendben megmutassa, mennyit ér. A jeles napon rendezett katonai ünnepély keretei között vehetik át az iskolaigazgatók – az ünnepelttől – vezetői megbízásukat, amely egyben hűségnyilatkozat, - s miért ne lehetne - őrmesteri kinevezés is. A dísztribün előtt pedig – a katonazenekar által eljátszott "A csitári hegyek alatt" ritmusára, árpádsávos nyakkendővel a nyakukon – díszlépésben elvonulnak a Nemzeti Pedagógus Kar tagságának és a tanulóifjúságnak arra érdemes képviselői."

nepszava.hu/cikk/1070235-mikor-ebredsz-onerzetre/
@látjátok feleim szümtükkel: De ez most még nem probléma, majd kezeljük akkor ha gond lesz.

Ráadásul a kinaiakkal nincs is nagyon gond, merthogy ott nem az 5-6 gyerek a divat, inkább az egyke és szinte mindegyik kinai dolgozik! Lehet hogy adót csal (nem fizet áfát), de nem segélyből élnek, gyakorlatilag mindegyik valamilyen vállalkozást üzemeltet. És csak azután hozza a családot hogy itt már megteremtette annak az anyagi lehetőségeit.

Szóval ha az országban él 10 ezer kinai pl, és utánna hozzá a családot akkor sem lesznek többen 30 ezernél. És ez náluk egy sok éves folyamat.

Ehhez képest itt 2-3 nap alatt jön ennyi ezekből a bevándorlókból és nyilván nem kell mondanom hogy többsége a következő 10-20 évben segélyből fog élni...
@Imola Helyesi:

"_Majd utánad, viszem a görbebotodat._"

1. Az én botom egyenes és nem kell utánam hozni, mert velem jár.

2. Maga nem az a honfitársam, akit a hátam mögé engedek.

Csak hogy tudja.
@látjátok feleim szümtükkel: a kínaiak már túlnépesedtek, már évtizedek óta egyke politika van náluk, a lakosság elöregszik lassan. Fogyni nem fogynak, de ár nincs eszetlen szaporodás ott se.
A Közel-Keleten még sok helyen van nagy népesség-növekedés, de igazán Afrika népessége fog felrobbanni hamarosan. Meg India, Pakisztán, Banglades is túl fog csordulni. Ez a mostani arab betörés csak a kezdet.
Első körben a fogamzásgátlást kellene kötelezővé tenni a harmadik világban, nem élelmet küldeni nekik, hanem egészségügyi központokat építeni nekik, ahol az ondóvezetékeket, petevezetékeket elkötik ingyen, nagyüzemi tempóban.
@porthosz:

Én még nem láttam itt, csak többgyerekes kínai családot.
Kínában törvény, itt lehetőség
Más: nekem úgy tünik a horvát nyilatkozatokból hogy szándékosan háborút provokálnak. Úgy tünik a horvát miniszterelnöknek elmentek otthonról.
Migránsnak hitte a közmunkás a földmérőt

Migránsnak nézték egymást Nagymágocs határában a közmunkások és a földmérők, és úgy megijedtek egymástól, hogy az egyik csapat beugrott a kukoricásba, a másik pedig biciklivel menekült el a falu felé - írja vezető cikkében a Délmagyar.

A történtek után elterjedt a faluban, hogy 200 migránst hoztak Nagymágocsra, akiknek egy részét a turistaszállón helyezték el, a többieket pedig a Kossuth utcai volt gondozóházban. Ez azonban nem igaz: a fals információ azon alapult, hogy a vízelvezető csatornát tisztító közmunkások migránsoknak hitték a település határában dolgozó földmérőket, akik szintén migránsoknak hitték a közmunkásokat, és ijedtükben beugrottak a kukoricásba.

A Benny Hill-jelenetnek is beillő helyzetet (vicces részletek www.delmagyar.hu/szentes_hirek/mindenki_mindenkit_menekultnek_nezett_magocson/2445808/ ) később a rendőrség tisztázta.

index.hu/belfold/2015/09/19/migrans_nagymagocs_kozmunkas_foldmero_benny_hill/
@Заграница нам поможет, запад с нами.:

Minden fogamzásgátlós propagandistának azt szoktam ajánlani, hogy: bár a szülei is megtettek volna mindent, hogy ő ne születhessen meg.
@jaegtoer: De láttál már 5-6 gyerekes kinai családot?

1-2 gyerek tök normál, olyat én is sokat látok. De mondom, az egész nem probléma, kb. 10 ezer kinai él az országban.
@taga20: 1, nem oriztunk együtt libat Tudtommal.
2, ha őriztünk is volna, más anyukáját szidni csúnyaság.
3, ez a rugalmatlan, elvakult, elfajzott, ostoba álszent gondolkodás és beszéd, amit sikerül tobbek között ide is betolni többet használ a vadmajmoknak - Fidesz es jobbik - mint Angyal 59012 linkje.
4, attól, hogy a Szijjártó es orban hülye, a horvátok s a többiek ugyanúgy nem tudják megoldani a problémát, ezt Magyarországon számonkérni egetverő butaság.
5, én mint a költségvetés nettó, bruttó és mindenféle befizetoje tudatom, hogy nem áll szándékomban még több lehutot eltartani.
6, mindezek ellenére ugy gondolom, hogy ezerszer humánusabb vagyok es én valóban átérzem es atgondolom es szeretnem megoldani a menekültek válságát, mint az itteni hősök.
7, ahhoz, hogy meg lehessen állítani a menekultaradatot, az Európai polgerok menekültekkel kapcsolatos egyértelmű állásfoglalása szükséges - nem a hozzád hasonlo bohocokra gondolok elsősorban -, ez lassan, de nagyon biztosan egyertelmusodik.
@Behajtó70:
Nincs egészen igazad. De lelked rajta......
@porthosz: a kínai annyi gyereket vállal, amennyit kell neki. Értsd: amennyi ki tudja termelni az öregkori eltartását. És pont ezért rengeteget költenek a gyerek taníttatására, hajtják a gyereket, néha kegyetlenül, mert ez befektetés a családnak. Zeneórák, nyelvórák, magániskola. A kínaiak kurva keményen fogják a gyerekeiket. Eleve csak akkor házasodik és szül egy kínai nő, ha már a férfi összeszedte a lakás+kocsi árát.
Nagyon nem arab (majd Allah meg a német kormány segít), illetve cigány (hát öröm és boldogság, ha iparkodtak maguknak iparkodtak) mentalitás. A kínai egy törtető, könyöklő, kapzsi, önző nép, a gyerekeikkel nagyon szigorúak, rengeteg nyomást, terhet pakolnak rájuk, pszichikailag is. Lényegében nincs gyerekkor a kínai kultúrában. Ezért is a tehetős kínau, aki kicsit nyugatiasan akarja nevelni a gyerekét, fehér angoltanárt fogad mellé. Mert ugyan játéknak nincs helye, ideje a napi időbeosztásban, de legalább a lazább külfölditől is tanul valamit a gyerek.
@jaegtoer: Nem a fogamzásgátlás propagálásával van itt gond, az teljesen rendben van, hanem a komment mögött megbúvó sötét butasággal.

"Első körben a fogamzásgátlást kellene kötelezővé tenni a harmadik világban, nem élelmet küldeni nekik, hanem egészségügyi központokat építeni nekik, ahol az ondóvezetékeket, petevezetékeket elkötik ingyen, nagyüzemi tempóban."

Hogy képzeli el vajon herr kommenter a "kötelezővé tételt"? Lerohanni őket a picsába, és kimiskárolni, vagy hogy? (Hogy a túlnépesedés kultúrantropológiai hátteréről már ne is beszéljek.)

(Szent János Pál igen nagy hibát követett el, amikor az afrikai keresztényeknek tiltotta az óvszerhasználatot. Talán Ferenc pápa megengedőbb lesz. )
@habakuk000: Egyetértek. Csupán a 7-es ponthoz tennék annyit hozzá, hogy annak megvalósulásához azért több kell, mint az "európai polgárok menekültekkel kapcsolatos egyértelmű állásfoglalása."

Na további szép napot mindenkinek, húzok a szabadba.
Romkocsma ablakába nem süt be a nap?
@jaegtoer: nincs nyolc testvérem, úgyhogy a szüleim valószínűleg valamilyen módszerrel védekeztek. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy a nagyon relatív jólét a Kádár-érában nem ad alapot arra, hogy kilenc gyereket csináljanak. Mert a családomban az nem volt opció, hogy majd megyünk nyugatra, a német állam felneveli, hisz ez a kötelessége...

A fogamzásgátlást én is alkalmazom. Nem szültek tucatjával gyerekeket a partnereim. Ezért is bátorkodom ezt javasolni másoknak is.

Afrikában az sajnos nem működő ötlet, hogy azt mondjuk nekik, hogy "ne dugj folyton", "ne erőszakolj minden hónapban más nőt". Más a mentalitás. Nem véletlenül vannak régiók, ahol a lakosság 25-40%-a HIV pozitív.
Ehhez képest az arab országokban viszonylagos rend volt: alacsonyabb HIV arány, sok helyen csökkent valamelyest a születésszám is. Aztán az USA lebombázta az infrastruktúrájukat, most hol van áram, hol nincs. Meg ott az iszlám, ami ott is elnyomó erő, ahol van olaj, van pénz.
@bontottcsirke:

Csak a börtön ablakába fog. Egyszer tán' megéljük!
@jaegtoer:
Hát, elég furán festhetsz akkor mindig. Ki akar követni? Én nem az biztos.
@huzzadneki shakespeare:
Fajtázunk, fajtázunk, kis toleráns libsiszoci, de nem shakespaere.
Tudjuk a te fajtádnak még az ürítése is valami fennkölt, kölniilatú az emberiség hasznára van az is.A nemzése meg, hjaj, azt meg még utánozni sem tudja senki!
Lám itt az újabb haszna, a migránsok ezrei élősködnek rajtunk meg Európán.
index.hu/belfold/2015/09/15/menekult_lezart_hatar_roszke_valsaghelyzet_menekultvalsag/209_963_emberrel_szemben_intezkedtek_eddig_tiltott_hataratlepes_miatt_a_hatosagok/

Milyen "intézkedés?"? Vonatra pakolták őket és elvitték? Merthogy a töredékével szemben "intézkedtek" másképpen, az is biztos.
@alfacharlybravo:

Orbán épp most védi meg az országot, és Európát is ha nem vennéd észre. Szar dolog ezt egy libbantnak elismerni, ugye?
@ördöngös pepecselés:

Hogyan is? A napi többezer migránst most már nem Röszkéről, hanem Nagykanizsáról utaztatják? Nagy fegyvertény. Európa nyugodtan alhatik, meg van védve.
@Imola Helyesi:

Imola! Te meg rajtunk élősködsz. Amortizálod az idegrendszerünket.
@DarthVader: a néger Afrikába (se) húz kotont. Ez felelősségérzet kérdése. Az ott nincs.

A fogamzásgátlás kötelezővé tétele:
Mondjuk az a nő, akinek két gyereke van, akik a fehér kutatóknak, orvosoknak hála már kaptak oltást, megérték a 3 éves kort, az akkor kap bármilyen segélyt, ha elnyisszantják a petevezetékét. Erről pecsétes papírt kap. Ehhez követhető nyilvántartások kellenek.
Akinél nem nyisszantanak, az boldoguljon egyedül.
Magyarországon is elég szar az élet, ha valaki csinál magának 6 gyereket. Egy gyerek se lesz véletlenül. Ahhoz kúrni kell. De mobdjuk hogy becsúszik... Viszont 6-7 gyerek meg aztán végképp nem véletlen. Aki felelősen szereti a gyerekét az el is tartja, felneveli. Aki semmilyen érzelmi, felelősségi viszonyban nincs velük, az potyogtatja őket.
Ismerek ázsiai családot, ahol a 60-as években született generációban csak fiútestvéren 8-an vannak. A lányokat nem tartják szánom, mert amint férjhez mennek, a férj családjába kerülnek. Nos ebben a családban a mai huszonéves generáció nő tagjai már kb átlag 1.1 gyereket fognak vállalni, ha ahhoz tudnak fogni egy kellően gazdag férjet. Egy generáció alatt 8+-ról lecsökkent 2-3-ra a gyerekszám, majd a maiaknál már 1 körül alakul. Ez már öregedő társadalom. Ez se jó, de legalább van annyi pénzük, mint egy nyugatinak (sőt!), jól élnek, nem afrikai szinten vegetálnak és persze nem is úgy gondolkodnak.

A magyarok jó része azért nem potyogtat gyerekeket, mert felelőssé van téve értük. Nincs kibúvó, gyerektartást fizet, dutyiba megy, ha a gyerek ellátatlan. Akik szarnak minden törvényre, azok persze potyogtatnak, van ilyen etnikum is kishazánkban.
@DarthVader: tedd hozzá, hogy Taiwanra egy menekültet se engednek be, még a kínait is utálják, filippínó vendégmunkás az van, de 1-2 éves tartózkodási engedéllyel, a munkáltató intézi neki, hozzá is van kötve jogilag. Nincs variálás.
És olyan xenofóbia van, hogy beszarsz. Csak finoman, kelet-ázsiai illedelmességgel, de határozottan.

Próbálj meg Taiwanra illegálisan bejutni. Agyon leszel lőve. A sziget egy erőd. Nem vicc, a világ egyik legerősebb hadereje védi.
A taiwaniakat annyiból érdekli, hogy Európában cirkuszolnak a muzulmánok, hogy most nem fognak kétmillió forintért befizetni olaszországi, németországi utazásokra.
Csak ugy kerdem, ha a maganszemely menekultet szallit akkor torvenyserto embercsempesz, akkor az allamilag kirendelt bkv-s vagy mavos kiparancsoloja ugyan mi is? A kedves narancsos polpot szugyeszseg hol vanik?
@DarthVader:

Az átlagember egész Európában tiszteli a magyar vezetést. Olvasgass Welt, Spiegel, Figaro, Dailymail, Guardian, stb... HOZZÁSZÓLÁSOKAT. Csak ezt a mainstraem liberális médiafirkászok elhallgatják.

De a szavazásnál nem az újságírók vannak többen, hanem az átlag szavazó polgárok. Ők viszont Orbánnal értenek egyet.

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 11:22:40

A horvátok háborút provokálnak.

"Horvát miniszterelnök: rákényszerítettük Magyarországra a menekülteket
Nem egyeztettek Magyarországgal, rákényszerítették a magyarokat, hogy fogadják a menekülteket — mondta a horvát miniszterelnök.
„Nem volt megállapodás a magyarokkal. Rákényszerítettük őket, hogy fogadják a menekülteket, úgy, hogy odaküldtük az embereket, és továbbra is ezt fogjuk tenni” — jelentette ki Zoran Milanovic.
A miniszterelnök szombat reggel a magyar határ melletti Pélmonostoron mérte fel a helyzetet. Milanovic a helyszínen lévő újságíróknak azt mondta: megítélése szerint működik a „B-terv”, vagyis hogy a magyar határhoz irányítják a menekülteket.
A horvát sajtóban úgy értelmezték, hogy Milanovic kijelentése kifejezetten a horvát rendőrök által átkísért menekültvonatra vonatkozik. Ha így van, akkor ez a cáfolata annak a korábbi horvát álláspontnak, hogy a rendőrök a magyar hatóságok tudtával, előzetes értesítés után jöttek át magyar területre. A 800 menekülttel állítólag a piros jelzés ellenére, 40 horvát rendőr kíséretében töténő vasúti átkelés körülményeiról idáig teljesen különböző verziókat közöltek a két ország hatóságai."

Horvátország sose lehet a schengeni övezet tagja, sőt, az unióból is ki kell baszni őket.
@Imola Helyesi:

Nem érteeeeeeed, nem is értheted. Ez olyasmi, hogy nem láthatod a magadat együtt a világgal, mert ahhoz fel kell emelkedni magasabbra és akkor már nem vagy ott ahol azelőtt voltál.
Az "Imola-féle" pedig lehet Jobbikos,Fideszes,LMP-s,DK-s,vagy akár fasiszta.

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 11:27:07

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja, ha én váglak fel egy kèssel az súlyos testi sértés, ha egy orvos műtét keretèben, akkor az foglalkozás szabályainak gyakorlása.
Ha én foglak le, az személyi szabadság megsértése, ha a rendőr intézkedik és addig nem mehetsz tovább, az meg jogszerű.

A kommentedből ítélve te nagyon új lehetsz az interneteken.
@Заграница нам поможет, запад с нами.:

"A magyarok jó része azért nem potyogtat gyerekeket, mert felelőssé van téve értük"

Nettó hülyeség. Ahol jólét van, meg nyugdij, meg szociális ellátás, ott nincs sok gyerek. Ahol mindez nincs, ott sok gyerek van. (Ahol mégsem, ott vagy megölik az ujszülötteket, vagy szankcionálják különadóval a több gyereket, mint Kínában)
A felelősségérzet nagyon keveset játszik. (Szerinted akkor a kőgazdagoknak 5-6 gyerekének kellene lennie. Orbánnak speciel van 5, de neki sem a nagy családszeretet miatt. A többnejűség meg igazán nem játszik - mint Gyurcsánynál meg Deutcsh Tamásnál, Rogán Tóninál, stb. A többinek általában max 3 gyereke van.
@huzzadneki shakespeare:
Nem mondod, szóval te valahol már a felhők közt lebegsz?
Onnan szoktak jó nagyot huppanni az ilyen avitt komcsiból átvedlett szocik, majd abból liberálisokká átvedlők.
Mint ahogy huppantatok is már nálunk jó sokszor. Már csak a morzsákat csipegetitek az általatok letarolt földről.
@Eszter jött:
ÉN? Nem vagyok én szlovák, mint te.
Mit szólsz? Ficód is cserben hagyott téged.
@Eszter jött:
Ezeknek a levelezés a mániájuk.
Ennyi bukott szoci politikust...!

Заграница нам поможет, запад с нами. (törölt) 2015.09.19. 13:02:51

@DarthVader: "Orbánnak speciel van 5, de neki sem a nagy családszeretet miatt."

Na erre kíváncsi vagyok, hogy a te ballib perverziód szerint miért is nem családszeretetből van 5 gyereke Orbánnak?
Mi másért?
Aki csinál tizenhat gyereket, akiket Afrika mocskában magukra hagy azok meg szerinted gyerekimádatból szaporodnak?

A nyugati választhat. Kivívta magának a szabadságot, amivel élhet, megteremtette az anyagi feltételeket, hogy ha 4 gyereket akar, akkor 4 gyereke lehet, ha viszont elaggott szingliként macskákkal akar élni, akkor azt tegye.
Egy muzulmán nő nem nagyon ugrálhat. Afrikában meg azt se értik, hogy a saját és gyerekeik nyomorának az oka a féktelen szaporodásuk.
A fehér ember felelősséget érez. Nem csak a saját gyerekeiért, de sajnos sok olyan dologért is, amik miatt nem kellene. Afrikai túlnépesedésért, iszlám által tönkretett régiókért. Ha Európa végre magával foglalkozna, a fehéreknek teremtene életetet, akkor boldogabb kontinens lenne.

Afrikába egy falat ételt se szabad küldeni, csak fogamzásgátlót.

Az arab-paki-bangladesi betörés csak a kezdet. Az igazi veszély Afrika mélységeiből érkezik majd. Négerek százmilliói kelnek útra, hogy Európa urainak tervét, a Coudenhove-Kalergi tervet megvalósítsák.

Kvóta a f@szomat! Egy végtelen számú tömeg megállítására nem alkalmas semmilyen kvóta. Az csak meghívólevél a többinek.
@porthosz: "De ez most még nem probléma, majd kezeljük akkor ha gond lesz."

Te nem azorbán vagy véletlenül?

Pont ezt mondta az év eleje táján a kormány, oszt most kezeli a gondot, amit csinált magának. Csak ez a kezelés fáj, kinek-kinek hol. Az állam adófizető polgárainak ott, hogy az adójából kidobtak egy csomó pénzt a haveroknak plakát formájában, majd ráhúzták a menekülteket a lakosságra. Pedig táltosotok már tavasszal azt mondta, hogy érdekes napok elé nézünk. No látjuk már. Azt is mi lesz ebből. Horvát országi nyaralás biztos nem, de ahogy kinéz nem csak a pórnépnek, hanem a főninek sem. Mehet Svájcba, ha addig onnan ki nem tiltják számlástól, bankárhaverostól együtt.
@Заграница нам поможет, запад с нами.: "Afrikában meg azt se értik, hogy a saját és gyerekeik nyomorának az oka a féktelen szaporodásuk."

Basza meg! Ezt valahogy a borsodi tájakon élők sem értik, de vannak gondok ennek értésével a déli megyékben is, meg a Dunántúl egyes részein is. De szerintem szép, kies fővárosunkban is sokan nem értik a saját nyomorukat.

Látom te érted, gondolom most soron kívül veszel is földet, hogy ne kerülhess nyomorba, ha más lesz a kormány.
@Imola Helyesi:

Fico könnyen ugat, hiszen hozzájuk nem akar menni egy menekült sem. Majd ha Orbán arra is küld egy-két-sok busznyit, akkor kiderül, hogy mi borul.
@Eszter jött:

"Levél Közép-Európából

Elképesztő méretű humanitárius katasztrófa közeleg. Több százezer közel-keleti és afrikai menekült keres segítséget, biztonságot, rendes életkörülményeket a mi közös Európánkban. Nemrég még mi kopogtattunk ugyanezen a kapun.
Nem lehet elutasítás a válaszunk. Sajnos túl sok ilyen véleményt hallunk ebben a régióban. 1989 után árgus szemek figyelték az egységes Európában, mennyire képes integrálódni az új Közép-Európa, a balti országoktól Románián át Bulgáriáig: annyira más volt nálunk a történelem, a politikai hagyományok és a gazdaság állapota. Mégsem a mi Európa-részünk lett az Uniót fenyegető legnagyobb veszélyforrás az elmúlt súlyos tíz évben.
Most viszont újra megjelent ez a megosztottság az egyesült Európában. Ezúttal morális dimenzióban. Az a kérdés, hogy képesek vagyunk-e együttérzést tanúsítani és gyakorlati segítséget nyújtani az elkeseredett menekülteknek. Természetesen nem mi vagyunk felelősek azért, hogy destabilizálódtak és összeomlottak azok az országok, ahonnan most menekülnek az emberek. Nem mi változtattuk olyan hellyé őket, ahol állandó a rettegés, erőszakos halál fenyeget, az emberélet pedig „magányos, szegény, állatias és rövid”.

A mi országainknak – ellentétben azokkal, amelyek gyarmati és birodalmi múltat tudnak maguk mögött, a háború után pedig szélesre nyitották határaikat a bevándorlók előtt – nincsenek tapasztalataik arról, hogy milyen a mindennapi érintkezés a messzi országokból és távoli kultúrákból érkező emberekkel.
Ugyanakkor emberi kötelességünk az együttérzés és a segíteni akarás. Európai polgárként is ez a kötelességünk. A közös Európa a szolidaritás talajára épült. Most nem bújhatunk ki az Unióért érzett közös felelősségünk alól azzal, hogy elfordítjuk a tekintetünket az emberi szerencsétlenségről, és nem veszünk tudomást azoknak az országoknak a helyzetéről, amelyeket a legérzékenyebben érint a bevándorlás egyre növekvő áradata.
Ha megtagadjuk a segítségnyújtást, azzal az európai szolidaritás eszméjét tagadjuk meg. Egyúttal megingatjuk más nemzetek irántunk tanúsított szolidaritását. Ez azt jelenti, hogy aláássuk azokat az alapokat, amelyeken több mint negyed évszázada építgetjük a biztonságunkat, a fejlődés esélyét és azt a reményt, hogy kitörhetünk a háborúk, az idegen uralom és a szegénység történelmi átkából.
Az emberiesség nevében, az elveink és az értékeink nevében szólítjuk fel országaink vezetőit és állampolgárait arra, hogy a gyakorlatban mutassanak szolidaritást a menekültek iránt. Úgy, hogy közöttünk is nyugodt menedékre leljenek, míg teljesen szabad emberként dönthetnek a jövőjükről."

Én csatlakozok az aláírókhoz. ezt tették honfitársainkkal 56-ban, nem fordíthatunk ennek a ténynek hátat.

Gomolya meg tanuljon meg gondolkodni, utána olvasni.
@Imola Helyesi:

Ides! Engem Fico sosem hagyott cserben. Én nem kötődöm érzelmileg a politikusokhoz.
Fico kampányol. A menekültügy égből kapott ajándék számára. Mindenféle befektetés és erőfeszítés nélkül eljátszhatja az erős kezű államférfit, Szlovákia megmentőjét. Ugyanis
ott áll mellette Miroslav Lajčák, Szlovákia külügyminisztere.
Itt olvashatsz róla: hu.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Laj%C4%8D%C3%A1k

Lajčák Brüsszel és Pozsony között ingázik. Kint tárgyal. Itthon csak akkor szólal meg, ha Fico egynémely kijelentésével túllő a célon.

Fico szolgáltatja a cirkuszt a népnek. Ágál a kvótarendszer ellen, de emellett üzletet köt az osztrákokkal, befogadja a menekülteket - jó pénzért.
Lajčák elsimítja a problémás ügyeket. Gondoskodik arról, hogy a szlovák diplomácia eu konform legyen.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezek a nevek azért sokat elárulnak:

1. Bronisław Komorowski, Lengyelország köztársasági elnöke 2010-től 2015-ig
2. Aleksander Kwaśniewski, Lengyelország köztársasági elnöke 1995-től 2005-ig
3. Jerzy Baczyński, a Polityka című hetilap főszerkesztője, Lengyelország
4. Bajnai Gordon, volt miniszterelnök, Magyarország
5. Mirosław Bałka szobrász, Lengyelország
6. Zuzana Bargerova, Liga za ľudské práva (Szövetség az Emberi Jogokért), Csehország
7. Zygmunt Bauman, a Leedsi Egyetem szociológiaprofesszora, Nagy-Britannia–Lengyelország
8. Uldis Berzins, költő, műfordító, Lettország
9. Igor Blazevic, a One World filmfesztivál alapítója, Csehország
10. Henryka Bochniarz, a Lewiatan Szövetség elnöke, Lengyelország
11. Michał Boni, az Európai Parlament tagja, volt közigazgatási és digitalizációért felelős miniszter, Lengyelország
12. Marek Borowski szenátor, volt pénzügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, a Szejm egykori elnöke, Lengyelország
13. Bogdan Borusewicz, a szenátus elnöke, Lengyelország
14. Martin Bútora, szociológus, elnöki tanácsadó, Szlovákia
15. Bogusław Chrabota, a Rzeczpospolita című napilap főszerkesztője
16. Włodzimierz Cimoszewicz, Lengyelország volt miniszterelnöke
17. Liudas Dapkus újságíró, a Lietuvos rytas napilap főszerkesztő-helyettese, Litvánia
18. Aleš Debeljak, költő, esszéista, Szlovénia
19. Pavol Demeš, volt külügyminiszter, Szlovákia
20. Dessewffy Tibor, a DEMOS Hungary elnöke, Magyarország
21. Ivaylo Ditchev, szociológus, író, Bulgária
22. Magda Faltová, a Migránsokat Integráló Egyesület elnöke, Csehország
23. Władysław Frasyniuk, ellenzéki aktivista a rendszerváltás előtt, volt parlamenti képviselő, Lengyelország
24. Rajko Grlic rendező, Horvátország
25. Gyarmati István diplomata, Magyarország
26. Tomáš Halík teológus, író, Csehország
27. Heller Ágnes filozófus, Magyarország
28. Agnieszka Holland rendező, Lengyelország
29. Štefan Hríb, a .týždeň. hetilap főszerkesztője, Szlovákia
30. Michal Hvorecky író, Szlovákia
31. Josef Jařab, volt parlamenti képviselő, az olomouci Palacky Egyetem volt rektora, Csehország
32. Leszek Jażdżewski, a Liberté! folyóirat szerkesztője, Lengyelország
33. Ivars Ījabs politológus, Lettország
34. Jerzy Jedlicki eszmetörténész, ellenzéki aktivista a rendszerváltás előtt, Lengyelország
35. Jana Juráňová író, Szlovákia
36. Aleksander Kaczorowski újságíró és esszéista, Lengyelország
37. Karádi Éva, a Magyar Lettre Internationale folyóirat főszerkesztője, Magyarország
38. Korányi Dávid volt szakállamtitkár, a Dinu Patriciu Eurasia Center igazgatóhelyettese, Magyarország – Egyesült Államok
39. Kornai János, professor emeritus, Harvard University és budapesti Corvinus Egyetem, Magyarország
40. Kováts András, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület igazgatója, Magyarország
41. Dominika Kozłowska, a Znak folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
42. Ivan Krastev, a Liberális Stratégiaközpont elnöke, Bulgária
43. Marcin Król eszmetörténész professzor, Varsói Egyetem, Lengyelország
44. Andrius Kubilius, Litvánia egykori miniszterelnöke
45. Jarosław Kuisz, a Kultura Liberalna internetes folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
46. Ewa Kulik-Bielińska, a Báthory Alapítvány igazgatója, az alapítvány európai központjának elnöke, Lengyelország
47. Tomasz Lis, a Newsweek Polska folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
48. Ondřej Liška, volt oktatási miniszter, a Zöld Párt elnöke, Csehország
49. Ewa Łętowska, az állampolgári jogok egykori biztosa, Lengyelország
@Eszter jött:

50. Vita Matiss politológus, esszéista, Lettország
51. Adam Michnik, a Gazeta Wyborcza főszerkesztője, Lengyelország
52. Jiří Menzel, rendező, Csehország
53. Piotr Mucharski, a Tygodnik Powszechny hetilap szerkesztője, Lengyelország
54. Alvydas Nikžentaitis, a Litván Nemzeti Történészbizottság elnöke, Litvánia
55. Zbigniew Nosowski, a Więź című folyóirat főszerkesztője, Lengyelország
56. Janina Ochojska, a Lengyel Humanitárius Akció elnöke, Lengyelország
57. Andrzej Olechowski volt pénzügyminiszter és külügyminiszter, Lengyelország
58. Pardavi Márta, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke, Magyarország
59. Jurica Pavicic író, Horvátország
60. Solomon Passy volt külügyminiszter, Bulgária
61. Jiří Pehe politológus, író, Csehország
62. Petr Pithart, Csehország egykori miniszterelnöke
63. Adam Pomorski, a PEN Club elnöke, Lengyelország
64. Wojciech Przybylski, a Res Publica és az Eurozine főszerkesztője, Lengyelország–Ausztria
65. Ifj. Rajk László, építész, tervező és politikai aktivista, Magyarország
66. Rein Raud, író, kultúrtörténész, Észtország
67. Adam Daniel Rotfeld, volt külügyminiszter, Lengyelország
68. Martin Rozumek, a Menekülteket Segítő Szervezet elnöke, Csehország
69. Andrzej Seweryn színész és színházi rendező, Lengyelország
70. Sławomir Sierakowski, a Haladó Tudományok Intézetének igazgatója, Lengyelország
71. Martin Milan Šimečka, író, publicista, Szlovákia–Csehország
72. Marta Šimečková, újságíró, fordító, Szlovákia
73. Andrzej Stasiuk író, Lengyelország
74. Karel Schwarzenberg, volt külügyminiszter, Csehország
75. Aleksander Smolar, a Bátory Alapítvány elnöke, Lengyelország
76. Ladislav Snopko, dramaturg, volt kultuszminiszter, Szlovákia
77. Jerzy Szacki szociológiaprofesszor, Varsói Egyetem, Lengyelország
78. Małgorzata Szczęśniak forgatókönyvíró, Lengyelország
79. Monika Sznajderman könyvkiadó, Czarne kiadó, Lengyelország
80. Petruška Šustrová, volt ellenzéki, Csehország
81. Soňa Szomolányi, politológus és szociológus, Szlovákia
82. Erik Tabery, a Respekt című hetilap főszerkesztője, Csehország
83. Stefan Tafrov, diplomata, emberi jogi aktivista, Bulgária
84. Vesna Teršelič, a Documenta Központ igazgatója, Szlovénia
85. Róża von Thun und Hohenstein, az Európai Parlament tagja, Lengyelország
86. Tarr Béla filmrendező, Magyarország
87. Dubravka Ugrešić, költő, esszéista, Horvátország
88. Magdaléna Vášáryová parlamenti képviselő, Szlovákia
89. Rymvidas Valatka, újságíró, volt parlamenti képviselő, Litvánia
90. Tomas Venclova, költő, Litvánia
91. Krzysztof Warlikowski színházi rendező, Lengyelország
92. Jakub Wygnański, a Stocznia Társadalomkutató és Innovációs Műhely elnöke, Lengyelország
93. Adam Zagajewski író, esszéista, Chicagói Egyetem, Lengyelország – Egyesült Államok
94. Zilahy Péter író, Magyarország
95. Andrzej Zoll, az Alkotmánybíróság korábbi elnöke, Lengyelorszá
@Imola Helyesi:

"Ezeknek a levelezés a mániájuk.
Ennyi bukott szoci politikust...!"

Nézzük Petr Pithart, Csehország egykori miniszterelnökét!

"A Nemzetközi Adalbert-Díj Bizottság dr. Pithart országáért és Európáért végzett társadalmi és politikai munkásságát ismerte el. A díjazott aktívan részt vett az 1968-as prágai tavasz megmozdulásaiban, melynek következményeként elvesztette oktatói állását a prágai Károly Egyetem Jogi Karán. Egyike volt a Charta ’77 első aláíróinak, és elkötelezte magát az ellenzéki mozgalomban is. Az 1970-es és az 1980-as éveket többek között a cseh történelem beható tanulmányozására használta fel. 1989-ben a Polgári Fórum alapítói közé tartozott. Országa rendszerváltásának időszakában aktívan közreműködött a demokratikus kultúra megteremtésében és az új politikai berendezkedés kialakításában. Különleges érdeklődéssel fordult a cseh-német megbékélés kérdése felé. Személyében az európai gondolat nem utolsósorban az úgynevezett Visegrádi Együttműködés létrehozásáért való síkraszállásában jutott kifejezésre, melynek célja, hogy az Adalbert-országok, így Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország egyeztetett megoldást találjanak közös problémáikra. A cseh nyilvánosság előtt önkritikusan irányította a figyelmet arra a kérdésre, hogy Csehország valóban Európa nyugati részéhez tartozik-e, és mint a nyugati demokráciák része, nem maradt-e adós valamivel. A magasrendű etikai alapelvekért tanúsított kitartó kiállásával részt vett a politikai kultúra formálásában, és óvott attól, hogy Európát ne csak egy közös piacnak tekintsük.

Az Adalbert Alapítvány mindenkor egy olyan személyiségnek adományozza a Nemzetközi Adalbert Díjat, aki különleges érdemeket szerzett Európa egyesülésében, valamint a közép-európai és nyugat-európai népek jószomszédi kapcsolatainak ápolásában és elmélyítésében."

budapest.czechcentres.cz/aktualis/kituntetesek-petra-pp/

Imol! Lyukra futottál. ))))
@Eszter jött:

Kár, hogy nem a lyukba, oszt nem bírna kijönni.:D
@Заграница нам поможет, запад с нами.: "A nyugati választhat. Kivívta magának a szabadságot, amivel élhet, megteremtette az anyagi feltételeket,... "

kifejtené az állítást, komplexitásában, ha lenne oly' kedves...
@Sir Bates dö Hól:

Legfeljebb a borsót tudná kifejteni, de az még a tavasszal volt.:D
@gazoló:

Ne hagyd magad! Védekezz! ))
@alfacharlybravo:

Gndolom, hozzászóláyod ( mármint a fentit ) azok a fideszes oligarchák is olvassák, akiknek a vagyonkája veszélybe kerülne egy háborúval. Szóval sok sikert neked az uszításhoz.
@alfacharlybravo:

Szerintem alfába vagy, átmehetnél a szomszédba. Szétnézhetnél. Engem csak az érdekel, ami ebben az országban zajlik, az meg a cirkusszal egyenlő. Jobb lenne, ha ti is a hazai bajokkal és nem a menekültekkel lennétek ennyire elfoglalva. Mellesleg te láttál mostanában közelről menekültet?
Nem olyanra gondolok, aki már vissza is menekült ide.

Elég szomorú, hogy a lopást te ennyire természetesnek tekinted. Gondolom tapasztalt vagy. Vagy úgy, hog látod mások lopását, vagy magad is ezt teszed. Mindegyik árt azoknak, akik güriznek, adót fizetnek, és alig tudnak belőle megélni. Ez nem fontosabb, mint a migránsok? Tekintettel arra, hogy a nyomorultak nem nálunk akarnak menedéket kérni.
@alfacharlybravo:

Tetűkém, majd legközelebb nézz körül a több napos tömegrendezvény után, de esetleg megnézheted, hogy a művelt nyugat mit hagyott maga után a 'Szigeten'.

De végig lehet ballagni a felújított vadiúj BKV (pardőz!) BKK vonalakon és meggusztálni a hányás szarás és egyéb nyomokat a megállókban, szóval neheztelj a menekültekre és a vándorlókra, de azért tartsd észben, magyarok sem az evolúciós intelligencia csúcsa.

Abban van, lehet közös álláspont, hogy csak úgy, minden irat, regisztráció, együttműködés nélkül minden mehetnékes elmehet a picsába abba az irányba ahonnan jött.
Az Orbán kormányzat meg mindenképpen elmehetne a saját valagába a tudás világosságát összegyűjteni, mert amit bel-, és külpolitikában művelnek, az lehet, hogy Orbán, Szijjártó szarhegyvonulatban jópofának tűnik, de trianon sem azért következett be, mert egyszer csak váratlanul beborult az ég, és megsértődött a Nap.
@Eszter jött:
Találtál egyet, sok hülye, a köznép nem osztja a véleményüket, elmehetnek a búsba a levelükkel.
@Imola Helyesi:

Neked semmit nem mondanak ezek a nevek. Tudatlan vagy és még reklámozod is!
@alfacharlybravo:

Szóval mit büfiztél, kicsim, csikar, vagy csak szimplán karcsi?

Amúgy meg tudhatnád, hogy negyvenkettő.
@alfacharlybravo: "ezek a migráns hordák mit műveltek otthon, itt is fojtani fogják,"

Avar néni kinéz az ablakon és felkiált: uramatyám, itt vannak a magyar migráns hordák!"...mit műveltek otthon, itt is fojtani fogják,".:D

Mert ugye jöttment a magyarság itt a medencében.
@alfacharlybravo:

Csak úti tanácsot adtam.
Pszichiátriai elsősegéllyel egészen kivételes alkalmakkor foglalkozom, te azonban nem hozod azt a szintet, ezért a lakóhelyed szerinti rendelésen célszerű időpontot kérned, és orvost választanod a célzott terápia érdekében.
Célravezető lehet még, ha a központi elosztóban új segédletet kérsz, amely hatékonyabb kommunikációhoz segít hozzá.
Sok sikert és szerencsét.
Szíjjártó egy kis seggdugasz nyikhaj pöcs, elég csak ránézni a fejére.

Ezek a menekültek nem mások, mint cigó nincstelenek, akik ha Európában maradnak, örök élősködő métely lesznek, bárhová is kerülnek.
süti beállítások módosítása