Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.11. 22:26 Fabius

Én, Petra

Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg!

Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem. Nem kéccer döntöttem, eccer csak. Teccikéteni? Ezért kell ez a fesztivál, ezért a turhafüdő?

Nahát azért!

Akart a franc erről, pont erről elhíresülni. Mostan meg üldöznek politikailag, faszbúk szégyenfalilag meg mindenhogy. Ki is rúgtak a picsába. Ez azért már több a sok(k)nál de télleg, én erre nem szolgáltam rá. Én csak ott voltam talpig pánikban, és bizony  istenuccse magát Oszamát vagy Orbánt szakállban is felrúgtam volna ha arra jön. Tehetek én arról, hogy nem ők jöttek? Most komolyan, tehetek erről? Hát nem volt semmi figyelmeztetés. Semmi előjel. Semmi olyan amiből következtetést lehetett volna levonni. Én csak ott néztem ki a kiskockán, vállamon ült a pánik, ezek meg egyszerre elkezdtek rohanni. Pont felém. Pont akkor. Mikorazér' ha rám néznek látható lett volna a cidri. De nem néznek ezek se istent, se embert, se cidrit.

És ki a hibás?

Engem mondanak annak, mikor én nem is észleltem, hogy csak gyerek méretű az élőlény akibe belerúgok. Lehetett volna nagyobb, testesebb asszony, vállas férfi, lehetett volna tényleg akárki, én akkor is felrúgom. Annyira el voltam pattanva belül. Itt ni, legbelül, ahol a lelkiismeretemnek kéne lenni, az most is üres. Hótt üres, eskü, úgy elpattant azóta se lett meg. Ilyen önkívületi állapotban voltam mikor jött ez a faszi, ölében a gyerekével, és mert gyerekes anya vagyok magam is, hát elgáncsoltam a gecibe.

laszlo_petra1.jpg

Ki gondolta volna, hogy ennyire béna és ekkorát esik?

Ki gondolta volna, hogy nem lehet a századnyi menekült közül vakon belerúgni az egyikbe anélkül, hogy ne lenne ismerőse valahol aki elmondja a szenvedéstörténetét?! Miféle ország ez a Szíria, miféle emberek ezek, hogy a szír DVTK Iszlám Állam által megkínzott edzője itt menekült minálunk? Nebasszaakurva, még ez is?! Nem elég nekem a gyerek a rovásomra?! Amúgy meg faszt kényeskedett, az Iszlám Államhoz kínzóihoz képest még finom voltam és szinte légiesen nőies. Mert amúgy én egy nő vagyok, ha elfelejtettétek volna, akivel szemben nem illő ez a gyalázkodás ami most rólam a világban megy. Bele lehet abba sérülni lelkileg.

Nem elég, hogy egy arab karavánközpontról kaptam a nevem????

Amúgy azóta megbántam. Őszintén. Mármint azóta, hogy következményei vannak a ügynek. Kihallgatásra járok, kinéz néhány év is, internet dzsihádot hirdettek egykori munkahelyem ellen, vérdíj van a fejemen. Hol van ilyenkor valaki aki azt üvöltse: je suis lászlópetra?!

 

 

893 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr347781078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.
Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatalának (UNHCR) adataiból készített a szíriai menekültek számáról infografikát az AFP hírügynökség. 2011-től napjainkig a 23 milliós országból 11 millióan kényszerültek elhagyni otthonukat. Közülük 7,2 millióan Szíria területén maradtak, de 4,09 millióan menekültek a környező országokba. Legtöbben Törökországba (1,9 millió fő) és Libanonba (1,1 millió fő) mentek.

www.portfolio.hu/short/elkepeszto_szamok_a_sziriai_menekultekrol.219088.html
.
Tényleg kerékbe kéne már törni, keresztre feszíteni, lefejezni, öt év kötelet adni neki, végül pedig többszörös nemi erőszakra ítélni, mint Indiában a két lányt.

youtu.be/oivyxaiJZEU
és most az irányított szabadidő(bizonyos évszám után születettek nézzenek utána)eltöltése után, szabad-é mekkérdezni-e, hogy a "véletlenül" felrúgott "menekült", véletlenül ISIS kínzott volt-e véletlenül-e szír-e...

ismét:

igen! az én durvaanyámat!

kb. annyira volt ez spontán, mint semjén zsóti villásreggeli közepette...
ja, hogy mire is merek gondolni:

- MDF kipipálva
- FkgP kipipálva
- KDNP sosem vót
kicsi dózse most már a dzsobbik buksiját is kiakasztotta a falára...
@Gábris szomszéd:
Sós kútba tenni, onnan is kivenni,
kerék alá tenni, onnan is kivenni..."
Milyen kis nótás kedvű vagy így estefelé. Elég ütőset ihattál.
@nincs_itt:
Hát bizony, ilyen az SA-sok sorsa! előbb-utóbb eljő az ő hosszú késeiknek az éjszakája is.
Na jó miután leszámoltunk végre Petrával, nézzük akkor ismét a tényeket.

Ez a "menekült" invázió eleve úgy került hazánk területére, hogy a hivatalos határátkelőhelyeket messze elkerülte, tehát a törvényes kereteket már az első lépésben megszegte.
Ezt követően a "jogszerű rendőri intézkedésnek" ellenálltak, jelentős részük nem hajlandó sem gyűjtő pontokra, sem menekült táborokba menni (ebből következik, hogy nem menekültekről beszélünk).
Az autópályákon sétálgatnak, ahol a gyalogos forgalom tilos, ezzel újabb szabályt szegnek meg. Keresztülgázolnak erdőn-mezőn, kistelepüléseken, nagyvárosokon, sok helyen termést dézsmálnak, tanyákra költöznek be vagy netán 90 éves nénikhez bemászva töltik telefonjaikat, senkit és semmit nem tisztelve, főleg nem a törvényeket!
Kosz, mocsok, fekália jelzi amerre csavarognak mindenféle okmány és ellenőrzés nélkül.

De mélységes bűnbánatban és remegő hangon már én is tudom, hogyha közülük valakit elgáncsolnak az a hét főbűnnél és az emberiség által eddig elkövetett összes szörnyűségnél borzalmasabb.
lassan elkezdem megérteni öreg, tapasztalt barátom mondókáját:

orbán nem ok, hanem következmény.

orbán egy dologban valóban "zseniális": a hatalma bármi áron való megtartásában!
"Ma a Magyarországon (a szeptember 15. után életbe lépőek sem) és az EU-ban fennálló jogi feltételek nem alkalmasak arra, hogy a magyar határt megvédjék. A fizikai határzár és az élőerő 1990 előtti szinten történő alkalmazása, csak olyan, az akkori logikát követő törvényi környezetben működhet, amely nagyon keményen szankcionálja az illegális határátlépést és a hivatalos személyekkel szembeni erőszakot. A rendőrsorfal megrohamozása pedig hivatalos személy elleni erőszak, az pedig, hogy gyerekeket tartanak maguk előtt eközben, bűncselekmény a gyerekek ellen.

Akkor vagyunk társadalom, ha a válsághelyzetekben képesek vagyunk az egységes cselekvésre.

És most ötvenhat óta a legnagyobb belföldi válsághelyzettel nézünk szembe.
Ki kell állnunk azok mellett, akik ebben az ügyben szó szerint a bőrüket viszik vásárra. Lehet vitatni egy kormány tevékenységét, döntéseit, de azt úgy tenni, hogy közben demoralizáljuk és romboljuk a rendőrséget és a hadsereget, illetve megpróbáljuk, a külföld bevonásával, megbénítani a végrehajtó hatalmat, az nem más, mint hazaárulás.
Nem a migránsok, bevándorlók, menekültek, illegális határátlépők, muszlimok az elsők, hanem a magyar határ. Mert ezt kívánja a józan ész.
Mérhetetlenül rühellem a je suis-ést, de magyar rendőr, magyar honvéd vagyok."

tutiblog.com/a-hatarok-orzese-egy-szuveren-allamnak-kotelessege/
@kekex: és marad ottan az SS...
OFF

Az antiszociális személyiség:

Csak nagyon nagy általánosságokban beszél. „Azt mondják…” ; „Mindenki úgy gondolja…” ; „Mindenki tudja…” – folyton ilyen kifejezéseket használ, különösen, ha valamit híresztel. Ha megkérdezik: „Ki az a mindenki…?”, akkor általában kiderül, hogy csak egy forrás van, és az antiszociális személy ennek alapján koholta azt, amit ő az egész társadalom teljes véleményének tüntet fel.

Ez számára természetes, hiszen az ő szemében az egész társadalom egy nagy ellenséges általánosság, amely különösképpen az antiszociális ellen van.

Az ilyen személy főleg rossz hírekkel, kritikus vagy ellenséges megjegyzésekkel, leértékeléssel foglalkozik.

Valaha az ilyen személyeket „pletykafészeknek”, „vészmadárnak” vagy „rémhírterjesztőnek” nevezték.

Figyelemre méltó, hogy az ilyen személy nem továbbít jó híreket vagy elismerő megjegyzéseket.

Az antiszociális személyiség rossz irányba ferdíti a kommunikációt, amikor üzenetet vagy hírt továbbít. A jó híreket megállítja, és csak a rossz híreket adja tovább – gyakran kiszínezve.

Ezenkívül az ilyen személy úgy tesz, mintha csak továbbadná a valójában kitalált „rossz híreket”.

Az ilyen emberek bajt okoznak másoknak.

Az antiszociális személyiség rendszeresen rossz célpontot választ.

Ha nyilvánvalóan A az ok, az antiszociális személyiség elkerülhetetlenül B-t, C-t vagy D-t hibáztatja.

Cselekedeteinek kevés köze van vagy semmi köze nincs a saját akaratához. A dolgok „csak úgy megtörténtek”.

Nincs érzéke az ok-okozati összefüggésekhez, és ezért különösen képtelen lelkiismeret-furdalást vagy szégyent érezni.

Az antiszociális személyiség csak romboló csoportokat támogat, és kirohan minden építő vagy jobbító csoport ellen, és támadja őket.

Ez a személyiségtípus csak romboló cselekedeteket helyesel, és hadakozik az építő vagy segítő cselekedetek, illetve tevékenységek ellen.

Mások segítése olyan tevékenység, amitől az antiszociális személyiség csaknem tombolni tudna dühében, ám ugyanakkor a segítség köntösében ártó tevékenységeket előszeretettel támogatja.

Az antiszociális személyiségnek nincsen érzéke a tulajdonhoz, és úgy véli, hogy az az elképzelés, hogy bárki bármit is birtokol, csak ámítás, amit az emberek bolondítására találtak ki.

ON
@Gábris szomszéd:

Kibaszottul nem érted te ezt az egészet. Ha Petrácska elgáncsol egy szemmel láthatóan fiatal egyedülálló 100 kg-os dzsihadista Jasszert, sőt, ezekből kettőt-hármat, akkor mindenki megtapsolja.
De Petrácska nem a 100 kilós Jasszert gáncsolta el/rugta meg, hanem egy gyerekét cipelő apát, aki pofára esett a gyerekkel együtt, valamint egy riadtan a tömeggel futó leány gyermeket. Na ez a probléma. A többi rizsa.
@Gábris szomszéd:

Te Gábris, a rendőrséget nem kell demoralizálni, az már régóta demoralizálja magát erőssen. (Az a térparancsnok pl, amelyik nem képes arra, hogy valahonnan egy angol nyelven szólni bíró egyént szerezzen záros határidőn belül, az alkalmatlan. A rosszabb szcenárió, hogy utasitást kap hogy ne csináljon semmit. Még ez is elképzelhető Lvédiabasznádon. A szerencsétlen gyalogrendőr meg, ha nincs irányitás, harmincadmagával harmincfélét csinál. És ebben nem ő a hibás. ) A honvédséget nem tudtuk eddig demoralizálni, talán majd most, hogy akcióba léptek, a végrehajtó hatalmat megbénitani pedig egyáltalán nem kell, pláne nem a külföld bevonásával, hiszen ettől bénább semmiképpen nem lehet, mint amennyire önerejéből béna.
Illetve, talán még az is elképzelhető, hogy a minél rosszabb, annál jobb elvet követve direkt teszi ilyen intenziven a semmit, de bénaságát akár spontán, akár művi, fokozni semmilyen külföldi beavatkozás nem tudja.
@DarthVader: A rizsa inkább az, hogy még mindig ezen rágódunk, miközben az egész helyzet igazi felelősei, röhögnek a markukba és, ahogy Rodeo mondta nem a vádlottak padján ücsörögnek talpig vasban.
@Gábris szomszéd:

"A rendőrsorfal megrohamozása pedig hivatalos személy elleni erőszak, "

Nini, még a 2006-os események is hogy átértékelődnek idővel..
@nincs_itt: El kell ismerni, az ő szemszögükből minőségi csere volt.
@DarthVader: Hát ja. Akkor még a libsiknek is nagyon az volt, most, hogy a migráncsok csinálják, maga a humánum diadala a rohattnáci rendőrség felett.
@Gábris szomszéd:

Viszont attól, hogy az igazi felelősök még mindig nincsenek talpig vasban, a Balkán útjain tizezrek tartanak felénk. És már most mondom: egyrészt még van 15-ig 3 nap, az nagyjából 12-15 ezer ember belépése, akiket managelni kell, másrészt gyanús, hogy 15-e után sem fogja őket megállitani Orbán szava, hogy mindenki megy a böribe, aki átlép. Mert akkor lehet, hogy még a Cinege utcai villát is börivé kell alakitani.
@Gábris szomszéd:

A migránsok nem támadtak a rendőrökre. Elmentek mellettük. Negyvenakárhányezer migránsból kb kettő lépett fel rendőrrel szemben támadóan. Migellenben 5000 fodbalszurkolóból?
@Gábris szomszéd:

Még 1: a végrehajtó hatalom vagy 500 embert vett fel a migránsokkal kapcsolatos közig. feladatok ellátására, és konténeres bíróságokat állit fel. Ezt két hónappal ezelőtt mi a bánatos lófaszért nem tudta megcsinálni?
(Ha azt mondod, hogy olvasták a Varánuszon az ötleteimet egy hete és onnan meritettek, akkor körberöhöglek!)
@DarthVader: Hanyagold már ezt a futballszurkolós dolgot már többször elmondtam, hogy leszarom a magyar "focit" az ultráival együtt.:)
@DarthVader: Sajnos nem kell körberöhögnöd, mert ellépek aludni. Jóccakát. :)
@Gábris szomszéd: menek én is. rettegésmentes jóéccakát :)
@DarthVader:
"Nini, még a 2006-os események is hogy átértékelődnek idővel.."
Meg a kordon..bocs kerítésbontás is.
@Gábris szomszéd:
" Orbán Viktor eltökélt abban, hogy Magyarország a szigorúbb új szabályok hatályba lépése után nem lesz átjáróház a migránsok számára,"
Hát bizony, szél ellen lehet pisilni, csak akkor nyakig hugyos lesz az ember!
"Hol van ilyenkor valaki aki azt üvöltse: je suis lászlópetra?!"
T. Fabius!
Kérése meghallgatásra talált... ;-)
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150910_Je_suis_Laszlo_Petra
So...Vannak még megmondóemberek, akik nem tudni miért, de még mindig védik a védhetetlent..., a rasszizmust, de még a diktatúrát is képesek jelentékteleníteni...
@Gábris szomszéd: Én teljesen meg vagyok döbbenve Gábor a véleményeden, te egy katolikus hívő ember vagy, mint én, Jézus nem azt mondta, hogy gyertek és rúgjatok bele a gyermekekbe,hanem azt, hogy "Engedjétek hozzám a kisdedeket!" Mi az, hogy "valakikbe belerúgtak" ?! Gábor! Védtelen menekülő kisgyermekekbe rúgott bele ez a nő, súlyosbító körülménynek veszem, hogy neki is van két gyermeke! Ne kisebbitsd a bűnét, nagyot vétkezett, nincs olyan szenteltvíz, ami lemoshatná róla...de nem ítélkezem, de rólad nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen elsiklasz a rúgdosás felett, kicsi lányod kap egyet? mit szólsz? szóval ne védd a védhetetlent....
Undorító ez a nyegle-röhögcsélős-triumfáló liberális szöveg.
L.P. (ugyebár a monogram a pedofil gyilkosoknak is jár, csak L.P-nak nincsenek személyiségi jogai az ultratoleráns-jogvédő-liberálnáciknál) hibázott, sőt, drámaiann súlyosat vétett Röszkén.
De ezért lincselni kell? Ezért tönkre kell tenni, halálosan meg kell fenyegetni egy családot? Minek a nevében? A tolerancia és a szabadság jegyében?
És hol voltak ezek a vért akaró gyilkos indulatú őrjöngők, amikor az illegális betolakodók késeltek, verekedtek, kövekkel dobáltak vonatot, ami ezerszer súlyosabb, mint egy pánikban, törvénysértő idegen betolakodók rohama közben végzetesen rosszul és elítélendően döntő operatőr reakciója??? Szégyellje magát minden undorító hiéne, aki egy hibázó, de magyar családanya helyett az idegen hódítók faszáét szopja! Remélem és kívánom, hogy az ilyen hiénák elsőként essenek áldozatul a rövid időn belül bekövetkező "menekült"-táadásoknak!
"Védtelen menekülő kisgyermekekbe rúgott bele ez a nő, súlyosbító körülménynek veszem, hogy neki is van két gyermeke! "

Jól hangzik, csak hazugság.
Európai öngyilkosság elhinni, hogy minden pajzsként maguk elé tartott gyerek a sajátjuk! Ébresztő!
Remélem, hogy az ISIS akcióinak elsőként a migránsszopók esnek áldozatul Európában. Megérdemlik.
"A migránsok nem támadtak a rendőrökre."

Miért hazudsz??????
Neked ezért fizetnek, vagy szimplán idióta vagy???
@Veridicus76: te hazudsz, pech, hogy ismert ember lányába rugott bele......elsiklottál felette.....a többi írásod meg nem érdemel reakciót...
@Gábris szomszéd: Ezúttal téged sorsoltak ki, hogy védd a védhetetlent?

Komolyan mondom, sajnállak.
@Veridicus76:
"Undorító ez a nyegle-röhögcsélős-triumfáló liberális szöveg.
L.P. (ugyebár a monogram a pedofil gyilkosoknak is jár, csak L.P-nak nincsenek személyiségi jogai az ultratoleráns-jogvédő-liberálnáciknál) hibázott, sőt, drámaiann súlyosat vétett Röszkén.
De ezért lincselni kell?"

Felhívnám a figyelmed, hogy tettlegességig ebben a történetben egyetlen ember jutott el: pont az, akit védeni próbálsz.

Remélem, legalább azért privátban szégyelled magad. Bár, nekem tulajdonképpen mindegy.
Csak én látom úgy, hogy ez a némber KÉT gyermekbe rúgott bele?
Nincs mentség, akármit is delirálnak a jobbikos állatok. Ez a petra egy undorító véglény, legyenek bár kisgyermekei, az csak súlyosbítja tettét.
Beérett Orbániáda gyűlöletveteménye: előbújtak az új ivadékok a csatornából, és ha tehetnék, most azonnal, ismét hersegve szívnák a vért.

Spiró György: Jönnek

Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,

füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból,

csönd van. Senki se pisszen. Alantról

kevéske hűlt költő csontujja int.

Ó, ha gyilkolni szabadna újra,

csámcsogva, hersegve szívnák a vért -

miért is? ki tudja. Trianonért? -

mered pár utcanév pici csontujja.

Ez olyan klima: itt folyton beborul,

ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,

hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,

és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,

hogy bebizonyitsuk:

nemcsak a szemetek tudnak magyarul.

1984
Itt is van :
orulunkvincent.blog.hu/
"Hanem az igazi bűnösök, elsősorban Orbán, és persze Habony, Finkelstein, Kocsis, Bayer és pártsajtó többi streichere, rájuk még vár egy tárgyalás Hágában. Gyakorlatilag a semmiért fasizálták Magyarországot, a semmiért csináltak belőlünk világ szégyenét. Amikor pedig ezúttal a „jó állam” útja, vagyis a menekültkérelmek tisztességes elbírálálása, a gyűjtőpontok kibővítése, az államigazgatás és a civilek erőforrásainak mozgósítása olcsóbb is, egyszerűbb is lett volna, mint kerítéssel, buszoztatással, MÁV-val bénázni, mindenkit magunk ellen, magunkat pedig a menekültek ellen hergelni.

De hát mi más is történne egy kisvárosi jogászbűnözők által irányított országban, ami egyszer csak szembetalálja magát egy globális problémával. Ennyit tudnak: az a probléma, amit nem tudnak megoldani egy zárószavazás előtti módosítóval, egy plakátkampánnyal vagy egy békemenettel, menthetetlenül a pöcsükre csapódik.

Csak az a baj, hogy nekünk jobban fáj, mint nekik."
@evasanyoca:
Anyóca, én döbbenek meg, hogy te még megöbbensz ezen. Hisz mindössze a szokásos történik, relativizálás, mismásolás és cinikusság.
Az empátia és emberség még nyomokban sem, helyette agresszív bunkóság. Viszont buzgón lehet hányni a keresztet, mert az cuki. Azért egy igazi hívő ugye így reagál?
@bioLarzen:
Olyan kis érzékeny a lelke mostanában jobbikos honfitársainknak. Amíg csak ők nevesítettek nem volt gond, erre ezt megteszik mások is, az felháborító! A médiában dolgozó amikor odatolja a képét, a nevét is adja, ha nem tévedek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: gondolom Bolikám, hogy költői a kérdésed, hiszen pontosan tudod a válaszomat...nem, egy igazi hívő először is nem hánnya nyakra-főre magára a keresztet, aki ezt csinálja, az a közönségnek játszik, másodszor egy igazi hívő megpróbálja a krisztusi szeretetben felépíteni az életét és ebbe nem fér bele a kisgyermekek rugdosásának könnyedén vétele sem, de egyéb gyülölködés sem...nagyon szégyellem magam, hogy nem tudok én sem ennek megfelelni, hiszen esendő vagyok és van akit szeretek, és van akit nem, de azért próbálok magamon urrá lenni.....nehéz sorsú, többségében cigánygyermekeket neveltem évtizedeken át, soha elő nem fordult, még a fejemben sem, hogy amikor rosszalkodtak elgáncsoljam, vagy megrugdossam őket. Gábornak át kell beszélni az életét a gyóntató atyájával...neki ez lenne a megoldás, azt hiszem.
@evasanyoca: Kedves Anyó! Te mindenképp megérdemled a válaszom. Nyilván nem volt időd a korábbi véleményeimet elolvasni, amelyeknek az volt a lényege, hogy,

- Jómagam is elítélem amit tett
- Az illető megbánta tettét, a munkáltatója kirúgta
- Ami viszont most zajlik az már bőven a ló másik oldala.

Most már ugye ott tartunk, hogy az operatőr fejére vérdíjat tűztek ki, a szerkesztőség felrobbantásával és családjaik kiirtásával fenyegetnek. Gondolom ezután következik majd az összes jobbik szavazó kiirtása családostul, utána azok, akik esetleg nem igazán értenek ezzel egyet. Mindez természetesen teljesen "jogosan", hiszen ők is "védték a védhetetlent".

Összefoglalva volt egy operatőr, akit elkapott a feszkó, amikor a tömeg el akarta őt is sodorni. Ezek után így próbált valamiféle "revansot" venni, mivel a kezei foglaltak voltak. A második esetben meg ugye a rendőr miatt esett el az apuci, igaz a szándék ott is meg volt.

youtu.be/oivyxaiJZEU

Ezek után a munkáltatója fénysebességgel kibaszta, tettét nyilvánosan megbánta.
Mást amúgy nem is lehet várni a nagyon felháborodottaktól csak azt, hogy ebből kiindulva most világvégét és fújj az összesjobberilyent kiáltsanak.
Ha most stílszerű akarnék lenni én is mondhatnám, hogy remekül felhasználják ezt az esetet, hogy a jelenlegi krízis igazi problémáit elfedjék vele.(copyright Viktor)
Persze tudom, ha most épp a balliberók lennének hatalmon, akkor tized annyi migráns jönne, ők is fegyelmezett sorokban, útlevéllel a kezükben a határátkelőkön keresztül vonulnának a kijelölt táborokba regisztrálni és ujjlenyomatot adni. Természetesen az embercsempészek álla is felkopna.

A TÉMA RÉSZEMRŐL LEZÁRVA! A TETTÉT ELÍTÉLEM DE AZ EZZEL KAPCSOLATOS BOSZORKÁNYÜLDÖZÉST SZINTÉN! EZ UTÓBBI PEDIG NEM JELENTI AZT, HOGY "VÉDENÉM A VÉDHETETLENT"!
Ahogy ezt már sokan jósolták ez a kabaré is elérkezett.

A vízbe ugrunk, ha regisztrálni kell! Svédország sem jó, irány Norvégia vagy Finnország
Egy svéd kompon migránsok azzal fenyegetőztek, hogy a vízbe vetik magukat, ha regisztrálni akarják őket Svédországban. Inkább Finnországba, illetve Norvégiába mennének.

mandiner.hu/cikk/20150911_a_vizbe_ugrunk_ha_regisztralni_kell_svedorszag_sem_jo_irany_norvegia_vagy_finnorszag
@bioLarzen: Ne hazudj, sajnálsz te a nagy büdös pélót.
@Gábris szomszéd: Tégedet már meg is erőszakolt az ohrana szellemileg.
@Toportyán Zsóti: Jaja meg. Védem a védhetetlent mások szerint viszont egy gáncsolásért több család kiirtása jár. Utóbbiak ugye a humánus demokraták. :)
@Gábris szomszéd: Gabi, azért csak beszélgess el az atyával, az nem fog ártani!...csak egy mondatot engedj nekem: lehet, hogy rosszul látok már szemüveggel is, ezért megnéztem a videot vagy ötvenszer, a hölgy a gáncsolásnál pontosan tudta, hogy egy nála jóval alacsonyabbatgáncsol el, mert lefele néz, tehát azt is látnia kellett, hogy az illető nem egy alacsony felnőtt, hanem egy kisgyerek.Képzeld csak el, ez a gyermek az édesapjával romok és puskalövések közepette menekült az otthonából, végig hét határon át, rengeteg veszedelemben,akár meg is halhatott volna, vajon mennyi rémálom maradt szegényke fejében, azután eljut a "szabadság földjére "tiz-és tizezer km vánszorgás után, ahol nem kap enni rendesen, ahol látja a rendíthetetlen édesapja arcán a félelmet és a rettegést, ahol nincs tető a feje felett, ahol átázott holmiban kuporog napok óta, és megint menekülni kell, futni kell, és akkor a kultúr Európában valaki, egy jól öltözött néni elgáncsolja és nagyot puffan a földön....még ezt írom, potyognak a könnyeim....ezt nem lehet megemészteni...nem kérek lincselést, akasztást, de engedtessék meg Gabi minden hozzám hasonlóan érző embernek, hogy ki-ki vérmérséklete szerint mondja el a véleményét.
@parti_giano: Ha már tegnapi évforduló ebben a képben is minden benne van. Az utóbbiak szintén védték a védhetetlent, hiszen útjába kerültek azoknak, akik "teljes joggal" tettek "igazságot" a 2976 áldozat nevében.

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11987140_702012119899794_6030446585319240539_n.jpg?oh=6b1fd540853ef1b73ac712f86f23bec5&oe=56A49CDD
@Veridicus76: Sajna csak ti hazudoztok még magatoknak is horogkeresztények,gerincesen van pofátok azt állítani lászlópetrásan hogy csak elbotlott kamerával...
@Gábris szomszéd: Ne demokratázz vegyialigyermeke,bár a fajtádnak minden a pofájára fér,nemrég még ugyanezek az arab egyedek mellett lökted a rizsát.
@evasanyoca: Ha valaki akkor te tudod, hogy én mindig azon vagyok, hogy mindenki szabadon elmondhassa a véleményét. Ismételt eszmefuttatásod nem igazán értem, hiszen az első amit leírtam neked az volt, hogy ÉN IS ELÍTÉLEM AMIT TETT!

Igazából ebben az ügyben ismét a süketek párbeszéde folyik, miközben a jelenleg zajló - egyelőre - virtuális bosszú, már bőven meghaladta az eredetileg elkövetett cselekedet súlyát.

Egyébként te végig olvastad amit írt? Néha van olyan érzésem, hogy nem.

pestisracok.hu/bocsanatot-kert-laszlo-petra/
@Toportyán Zsóti: Már vártam a vegyializást. Na lökd ide gyorsan nagyarckám hány ember haláláért felelős alika és mennyiért az USA? Ha meg van az eredmény, akkor jártathatod a bagolylesőd ebben az ügyben. (Vigyázz nehogy elkezd védeni a védhetetlent, mert ártatlan gyermekből is százezerszer többet öltek meg a demokrácia zászlóvivői tettestársaikkal együtt)
@Gábris szomszéd: Pont bocsánatot nem kért szegény horogkeresztény.Ennyire lüke a fajtád.
@Gábris szomszéd: Számokkal bajban vagy mint kuszaszem,szórakoztató.
@Gábris szomszéd: Nemrég vetette be az IS a nemlétező vegyiali készletet.
Geszti a Facebook-on:

"Geszti Péter
Kedves Emberek!

Ha már vitára adtam okot, pár gondolatomat megosztanám veletek itt, a saját oldalamon. Egyben kérek mindenkit, hogy tartózkodjon a gyűlöletkeltő megnyilvánulástól.

1. Nem szenvedek vakságban, nem tartom magam menekült imádónak, egyszerűen fontosnak tartom az emberiességi szempontokat is.

2. Nincs az az indok, ami miatt egy gyermekét cipelő embert fel lehet rúgni – mert ez nettó nácizmus.

3. A gyermekével menekülő apát felrúgó nő akciója nem véletlenül járta be a világsajtót. Nem azért, mert a magyarok ellen „szokás szerint összeesküdött a világ”, hanem azért, mert – játékfilmeken kívül - ritkán kerül szem elé ilyen nyilvánvalóan aljas tett. Ha kínai vagy svéd földön történt volna hasonló, akkor is szégyenkörútra indult volna ez a történet. A mi nemzetközi megítélésünkön nyilván nem javít, és nyilvánvalóan nem azonosul vele egyetlen jóérzésű magyar sem.

4. A menekülteket valóban regisztrálni kell/kellene.

5. Erre fel kellett volna készülnie az Európai Uniónak, az érintett tagországoknak, így Magyarországnak is. Volt rá idő, fél éve - egy éve már voltak jelei, hogy mi következik, és nyilván tudhatták a katonai, belügyi, külügyi, elhárító, stb szervek, hogy mi jár mindezzel.

6. Nem hiszek a kerítésben, hiszen látjuk, bárki átjut rajta. Az erre elköltött pénz töredékéből táborokat és adminisztrációt lehetett volna/lehetne felállítani, éppen azért, hogy ellenőrizni lehessen, ki lenne a bevándorló, ki a menekült, vagy ki jelent fenyegetést. Erre most is van lehetőség, az EU biztosítana is ehhez erőket.

7. Még az egyébként hergelő üzemmódba tett állami média is azt a hírt hozza folyton, hogy a menekültek nem hoztak magukkal fertőző betegségeket. Felesleges tehát ezzel is ijesztgetni egymást.

8. A törvényes szabályok és megoldások betartása és alkalmazása nem jelenti azt, hogy az emberi szolidaritás érzésének ki kell üresednie bennünk. Sőt!

9. Magam is jártam a családommal a Keleti pályaudvaron múlt szombaton a Migration Aid-et segítendő, és azt láttam, hogy a a környéken a rendőrök kifejezetten humánusan és segítőkészen viselkedtek. Ez jó érzés volt. Inkább bizonytalanságot, fáradtságot és elveszettséget láttam az arcukon – ugyanúgy, mint a MÁV dolgozóin. Ugyanúgy, mint a legtöbbünk arcán. Hiszen valóban új és ijesztőnek tűnő helyzettel állunk szemben, amiben nehéz megőrizni a józan gondolkodást, főleg, ha a megszokott, beteges politikai előítéleteink szerint esünk túlzásokba (Lásd a legújabb közhelygyűjteményt: aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság.)

10. A menekültek nem akarnak ittmaradni, a mienknél gazdagabb és demokratikusabb országokba akarnak eljutni, ugyanúgy mint félmillió honfitársunk, akik úgy érezték, azon országokban jobban boldogulnának.Őket is „hordának” kéne nevezni vajon, vagy ez nem jutna senki eszébe, csak mert fehér a bőrük és nem muszlim vallásúak?

11. Ilyen méretű tömegek kétségbeesett és kényszerű mozgásakor mindig vannak olyan atrocitások, mint a kődobálás - olyan reménytelennek vagy érthetetlennek nevezhető helyzetekben például, amikor nem érthető, hogy ha egy csoport továbbmehet, akkor a következő miért nem, stb, stb. Megjegyzem: Az általuk mutatott agresszió meglátásom szerint eddig elmaradt az olyan focimeccs utáni akcióktól, amelyekben az ultrák szokták „önkifejezni” magukat – ahogy tették a múlt héten is. Ez persze nem menti fel azokat, akik sebesülést vagy kárt okoznak a migránsok közül. Mérlegelni kell, és nem hisztérikusan ítélkezni, sem nekünk civileknek, sem az államigazgatás vagy igazságszolgáltatás dolgozóinak.

12. Mindenkinek joga van félni, és véleményt mondani. De nincs értelme hagyni, hogy a félelemből fakadó gyűlölet elszabaduljon, és a véleménykülönbségek miatt egymásnak essünk.

Ha mindig csak a szemet szemért elv érvényesül, mindannyian vakok leszünk, és a gyermekeink is azok maradnak. Ha maradnak."
@Gábris szomszéd: "közben demoralizáljuk és romboljuk a rendőrséget"

erősen visszanyal a fagyi!
kik is ordibáltak a leghangosabban, amikor a rendőrség fellépett a megvadult tömeg ellen?
kik voltak, akik a rendőrök elítélését követelték, sőt el is "ítéltették" őket?
persze, hogy a fideszjobbik, akik most sírnak!

de egy ilyen nagyságú embertömeg, átvezénylése az országon, a kormány balfaszkodásaival fűszerezve, komolyabb attrocitás nélkül, az nem kis teljesítméy.
@Toportyán Zsóti: Ja persze baromarc. Ha valakit pofánbaszok és utána azt mondom vagy írom neki többször is, hogy "őszintén sajnálom" az nem bocsánatkérés. Egyébként ha már "fajtázól" (ami ugye a libsik szerint is már náculás) te melyik fajtából való vagy?
@Gábris szomszéd: ezt hogyan lehet kimérni. főleg egy virtuális bosszú vs. valós cselekedet viszonylatában.
lászló petrának a védekezését a kommentelők rakták össze. olvasta azokat, s rájött, hogy a fenébe nem jutott eszembe, persze, megijedtem. meg különben is van kettő kisgyermekem, nem lehetek gonosz.
Néhányan csak azt felejtik el, hogy a hírközlésnek -- elvileg -- tényszerűnek és objektívnek kell(ene) kennie.

Mint az előző poszt címe is utalt rá, ezen már túl vagyunk, sajnos. Egy új korszakot nyitott azzal, hogy nem csupán közvetített, hanem bele is avatkozott a dolgok menetébe. Szomorú, hogy itt tartunk ma a hírközlés terén: N1 Nemzeti televízió.
Jé, van ilyen is? Essetunni...

Állítólag megijedt, pánikba esett. Hm, pedig nem is lőttek a környezetében, vér sem folyt és mégis ekkora pánikba esett? Szegény (mindjárt sajnálkozom is), csak ezzel maga mondta ki, hogy alkalmatlan arra a munkára, amit végzett. Őszintén, milyen komolyabb helyre lehet kiküldeni egy ilyen majrémotort? Mintha a haditudósító egy háborús övezetben lőne is a civil lakosságra, mert pánikol.
Abszurd.

A nőkben állítólag benne van a gyerekek szeretete. Képzelem, milyen lehet, ha még gyűlölködik is. Alkalmas az ilyen gyereknevelésre?

Végére hagytam magát az ,,eseményt'', amiért valószínűleg majd lehet, hogy elítélik, ám az ,,őszinte megbánás és büntetlen előélet, körülmények, stb., stb." figyelembevételével valszeg megússza egy felfüggesztettel.
@Gábris szomszéd: apuci elesett a rendőr miatt... apucit lehet írni, a purdét a kölköddel kapcsolatban nem, mert előválogatás lesz a darwinra... akkor marad a deszkán telibaszott...
@Gábris szomszéd: abban nincs veled vitám, hogy te is elítéled...sokan ezt sem hiszik el neked, én elhiszem...most elolvastam, amit írt a hölgy, az a baj Gabi, hogy nem hiszem el...nem hiszek neki, megnéztem az arcképét is, az arca nekem mást mond, kemény vonásai vannak, szinte férfias, nem olyan könnyen ijedősnek látszik, meg tudod, ha én megijedek egy felém futó tömegtől, akkor nem várom be az első embert, hogy odarúgjak, sőt a másodikat is, hanem sarkonfordulok, és lobogó hajjal úgy elfutok onnan, hogy iszkirit sem mondok....szóval menti a menthetőt, nem sok sikerrel...sajnos a friss hírekben már vérbosszú van, szörnyű.....
Én már annyiféle szempontból próbáltam felmenteni ezt a libát a tette alól, de sajnos nem megy.
Ez egy szemét ember és ennyi, reméljük hogy megbüntetik a tettéért.
@parti_giano: Te hogy mérnéd ki ha valaki telefonon vagy üzenetekben halálosan fenyegetne?

@Toportyán Zsóti: Hát ez az. Most hol van az egész "fejlett" nyugati világ, akik hasonló gyanú esetén már arról regéltek, hogy jövőhéten bevonulnak Asszad ellen? Van egy törvényes és legitim állam, aki harcol a baromállat terroristák ellen de most amikor bizonyossá vált, hogy az ellenfelei gázt használtak mindenki kussol.
@AKIsTUDATLAN:
Mi az hogy a "semmiért" fasizáltak??? Azért akármennyire gyengus a forint, pár milliárd abból nem semmi!
@Gábris szomszéd: "Nem értek a focihoz"
ez nagyon szánalmas volt, már ibolykától is.
@punkfrog: Legyen ez a legnagyobb problémád. :)
@Gábris szomszéd:
Az még fel sem merült, hogy a "boszorkányüldözésnek" preventív célja is lehet? Hogy a többi szélsőjobbert visszatartsa a porschés és rugdosós viselkedéstől?
Hogy legalább a közvélemény tudatosítja az ilyenre hajlamosakban, hogy ez nem egy "következmények nélküli ország"?
@evasanyoca: "de rólad nem is gondoltam volna,"

mióta olvasod Gábrist?
@kekex: Ja értem. Ezek szerint akkor rendben van az is, amikor mondjuk a kuruc infón kiteszik a "rohattlibsik" elérhetőségeit és a fotelnácik elkezdik boszorkányüldözni őket, mivel szerintük "így helyes" meg amúgy is preventív céllal teszik.

De, hogy megértsd. Szánalmas, hogy amit egyik oldalon elítélnek azt a saját részükről egyből elfogadhatónak tartják.
Meg ugye:

"figyeljék meg a kedves olvasók, hogy milyen képek és hírek jelennek majd meg szeptember 15. után, ha egy üvöltöző, a rendőrre támadó, köpködő barbárt lefognak, esetleg kap egyet a nyakába a gumibotból… Totál rasszista, fasiszta, náci, szadista stb. ista náció leszünk, terrorral, embertelenséggel, kegyetlenséggel, és még jó, ha a ballib azonnal nem követeli majd az ENSZ csapatainak bevonulását! Pedig csak a hazánkat akarjuk megvédeni, és azt várjuk el, hogy aki bejön ide, tisztelje a házigazdát és annak törvényeit."

"Petra ön sajnos hibát követett el, remélem ezért méltányos büntetést kap. Méltányost, nem modernkori boszorkánypert, nagykörúti terroristák által vizionált máglyahalált, Szamuely-féle “igazságot”, népbíróság-tempót."
@Gábris szomszéd:
Valamivel jobban hihető lenne a bocsánatkérés, ha a "sokkos" állapotból egy kissé hamarabb magához tér, nem pedig amikor már az ÖSSZES világlapban vezető hír, és ha legalább a saját mosakodását tiszteletben tartanák a jobberek, és nem próbálnák mentegetni.
Főleg a "nemzethy" érzelmüektöl elvárható lenne, hogy elítéljék azt, aki ennyire rossz hírét keltette az ORSZÁGNAK!
Az pedig tényleg sok(k) lehetett neki, hogy kirúgták. Apropó: kirúgták, vagy "felfüggesztették"??? Merthogy ilyet is olvastam már!
@kekex: Szerintem gyűjtsük csokorba, mit kellene még tennie, hogy a fényes tekintetű felvilágosultak, akik ugye egyedül képviselik a humánumot idehaza is azt mondják, hogy köszi akkor ezzel most lezártnak tekinthetjük az ügyet.
@punkfrog: én most csak a gáncsolás, rugdosás feletti gyors megértést kritizálom, én nem fostalicskázok és nem káromkodok vele, ő is ember és tévelyeg....segitségre szorul.
@Gábris szomszéd:
Mintha Te kifogásoltad volna, hogy a L.P-zés sérti a "hölgy" mijét is? Akkor ez most hogy is van? elítéled azokat, akik az állami szervek részéről eljárók nevét és címét feltették? Mert ritkán értünk egyet- de az utóbbiban
sikerült!
@evasanyoca: Nincsen gyors vagy lassú megértés. Nem értem meg és nem fogadom el amit tett, hiszen leírtam, hogy nem cselekedett helyesen. Én a most zajló boszorkányüldözést kritizálom, miközben azt tartom helyesnek, hogy mind a két oldalról szemléljük az eseményeket.
@Gábris szomszéd:
Bocsika, de idézz már egyetlen mondatot L.P. hp leveléből, amely bocsánatkérés lenne (már a pestisrácok címétől eltekintve) Sajnálkozik, mert lebukott, mert a tettének tanúi voltak, mert következményei voltak. De nem kér bocsánatot: a szakmától a fő szabálya megsértéséért, az országtól a rossz hírünk keltéséért, a megrúgott kislánytól és a felbukott/felbuktatott apától és gyermekétől. Utóbbi esetben annyira egyértelműen látszik a szándék, hogy mindegy is, hogy volt-e közvetlen hatása.
Hát én kérek elnézést, hogy EZT nem tartom bocsánatkérésnek! Valami derenghetne keresztényként a bűnbánat, a bűn megvallása és a bűnbocsánat viszonylatában. Szerinted ez elegendő a feloldozáshoz?
@Gábris szomszéd: ez így van, két oldalról szemlélem én is: az egyik oldalon egy magából kivetkőzött nők szégyene gáncsol és rugdos gyerekeket, hogy legszívesebben hátbavágnám úgy egy szívlapáttal, hogy ő is beverje az orrát a földbe.....a másik oldalon két sokat szenvedett menekült gyermek......és ....befejeztem.
@Veridicus76:

"_Minek a nevében? A tolerancia és a szabadság jegyében?_"

Nem b+! A megrúgott kislány nevében. Különösen, hogy LP utólag a sajátjaira hivatkozik.
@kekex:

A kereszténység G-nél csak póz, ez menekültügyben is! bebizonyosodott.
Olvasom a véleményeket oda és vissza....megint eljutottunk oda, hogy ez már nem is a menekültekről szól.....ez már megint a soha véget nem érő (ál)bal és (ál)jobb, farok összemérősdi.

Tetvedék Orbán elindította a lavinát párezer jobbikos szavazatért, egy gyomorforgató propagandával, beállva a spektrum legszélére. Erre az Orbángyűlölők(köztük én is) automatikusan a másikra és elindult a vakegér a labirintusban.

Közben Feri a kitartó, köszöni szépen jól van és maga alá gyűri az MSZP-t, aztán a többit. Majd újabb Orbán négy év és ránkszabadítja az ég ezt a bohócot mint megmentőt.

Hacsak ki nem nő a földből az új generáció, akik tanultak ezekből és nem csípőből utálják a másikat mert az a vajaskenyeret jobban szereti sózva mint pirosparikával, pedig együtt a legfinomabb.
érdekes dolog ez. Ez a nő többet segített a menekülteknek, mint 1321 önkéntes segítő, a lecsengő szolidaritást sikerült neki ismét felszítania.

Amúgy ez egy aljas tett volt, a következményei szintén aljasak - itt a halálos fenyegetésekre gondolok, de tetszett volna gondolkodni egy picit, mielőtt rugdosódni támad kedve.

Persze ugyanúgy aljasnak tartom a mentegetését, de nem kevésbé aljasnak azt a gyűlöletáradatot, ami az orbánfóbiások irányából fröcsög rájuk.

Szerintem nem nagyon kéne itt és máshol sem a mélyen tisztelt feleknek gyűlöletről papolni, ebben a témában abszolút egyformák.

Ebből pedig szerintem logikus a kérdés: mi lesz veled Magyarország?
Nem értem ezt. Valaki felrúgott kisgyereket, elgáncsolt gyerekkel a karjában igyekvőt (a rendőr pont a tessék-lássék erőfeszítést tette vele szemben, ha akarja, nyilván visszatartja), mindenhol vannak ilyenek, [megnézve az "etetést", nekem nem a rosszindulat, hanem a logisztikára való teljes képtelenség jött le a videóról]... lászló tettén fel lehet háborodni, el lehet ítélni, cselekedete következményeit viseli majd egy darabig (én pl. nem ülnék le vele egy asztalhoz, de nem inzultálnám)... ami számomra fontosabb, hogy végre tudatosuljon a széljobbon: igenis, tetteiknek lehetnek személyes konzekvenciáik, velük szemben nem kell megfelelni a liberális alapértékeknek/-elveknek, nem lehet a liberalizmust maguk elé pajzsként tartva annak megsemmisítésén ügyködni... ők, saját elhatározásukból, helyezik kívül/rekesztik ki magukat a liberalizmus alkotta/biztosította védelemből...

(ellenben korrekt magatartásnak tartom, ha valaki leírja egyenesen: ja, felrúgta, ezzel mi a gond, én is azt tettem volna... ellenben a sunyin előadott mentegetést promótálókat minősíteni sem tudom... )
@kentauri: pirospaprikával?
Nana, az már majdnem vörös! :D
Egyébként a főbb vonalakban egyetértünk. A következő kormány (bármelyik oldalról lesz is) igen nehéz helyzetben lesz anyagilag. Így érthető, hogy ha majd már ég a ház (az aktuális politikai rendszer tarthatatlanná válik), olyannal ,,vitetik el a balhét'', akiket aztán majd ,,leszavaz az okos nép'' épp a kényszerű népszerűtlen intézkedések miatt.

Nem kellene, mert hosszú távon jobban járnánk, sőt!
Népszerűtlen intézkedést pedig senki sem hozna, mert az azonnal csökkentené a szavazótábort! Ezt tudva nem igazán erőlködnek a nép számára előnyös hosszú távú megoldások kiagyalásán. Csak a pillanatnak élnek, s ez ment az elmúlt 25 évben...
@habakuk000: majd várd ki a keddet!
Azt hiszik, hogy erővel mindent meg lehet oldani, pedig nem.

Az ország 6700 körüli katonájából már a fele ott van. Akár támadhatna is Albáni vagy Koszovó, esetleg Lichtenstein, vagy valami hasonló giga méretű ország. :)
Több idegen tank állomásozik, mint a saját hadra fogható. Ráadásul a T72-es támadó tank, védelmi képességei eléggé szerények. Találat esetén a személyzetnek annyi. Talán 6-7 db még működik is belőle...
@habakuk000: utolsó kérdésedre válaszolva: van egy mondás az önbeteljesítő jóslatról:

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%96nbeteljes%C3%ADt%C5%91_j%C3%B3slat

Kb. itt tartunk most. A hatóságok erőszakoskodni fognak a határon, ami brutális válaszerőszakot szül majd. Erre nem volna szabad rájátszani.

Nem pátyolgatom őket, de lehetett volna a menekültkérdésre jobb válasz is. No persze, ha csak a Jobbik legyőzése (volt) a cél, akkor más a helyzet.
A tényszerű közlésről, mint az újságírás alapjairól:

www.nytimes.com/2015/09/09/world/europe/hungarian-journalist-fired-after-abusing-migrants-on-camera.html

Semmiféle magánvélemény nem olvasható ki a fenti cikkből, mégis szomorú kicsengésű ránk nézve, főként azért, mert egy ismert lapban jelent meg.

A rothadó, bomló nyugaton ehhez is értenek?...
@graphics: Bocsánat, lemaradt egy betű: Albánia
(Skypheria) végéről.
@evasanyoca: nem egyforma a definíciónk az emberre... dns-szortírozó, ő ez alapján határozza meg, hogy ki az, aki embernek minősül...
@Sir Bates dö Hól:

Dögölj meg!:) Már megint egyetértek veled, de nem állom meg hogy kiegészítésként ne tegyem hozzá azt a széljegyzetet, amelyhez elsőként idézve az általad írtakat, majd folytatva:

"_... ami számomra fontosabb, hogy végre tudatosuljon a széljobbon: igenis, tetteiknek lehetnek személyes konzekvenciáik, velük szemben nem kell megfelelni a liberális alapértékeknek/-elveknek, nem lehet a liberalizmust maguk elé pajzsként tartva annak megsemmisítésén ügyködni... ők, saját elhatározásukból, helyezik kívül/rekesztik ki magukat a liberalizmus alkotta/biztosította védelemből... _"
*
mindemellett tudatosuljon a konzervatív jobboldallal szemben állókban is,
*
'tetteiknek lehetnek személyes konzekvenciáik, velük szemben nem kell megfelelni a keresztényi alapértékeknek/-elveknek, nem lehet a kereszténységet maguk elé pajzsként tartva annak megsemmisítésén ügyködni... ők, saját elhatározásukból, helyezik kívül/rekesztik ki magukat a kereszténységből fakadó feltétel nélküli szeretet alkotta/biztosította védelemből...,'
*
noha az egyetemes emberi értékek, kötelezettségek, jogok azonossága az ~európai~ kultúrában és erkölcsben kétségbevonhatatlan, és az eltérés, a különbözőség egyedül a majomszármazás és isteni alkotás viszonylatban állhat fenn, mindazonáltal megállapítható, hogy mindkét oldalon a majmok állnak győzelemre, bár egy belső érzék azt hallatja bennem, hogy idáig zúg az erős tiltakozás hangja az erdők, a szavannák mélyéről, csak a bender logok csóválják a fejüket: -Mi közünk nekünk ehhez az egészhez, és hogy jön ide a széljobb vagy akár a szélbal, amikor minden hülye középen van és mi vagyunk az urak, és azt teszünk úgy is amit akarunk, bármely szélen álljunk.
@graphics: a menekültkérdésre Magyarországon nem születhet jó válasz, jó válaszhoz az egész világra szükség van
@Sir Bates dö Hól: már korábban szabad madár lettél, így volt szerencsém egy teljesen emberi kommented elolvasásához, melyben én, mint oboás szerepelek....nem lettél a szememben túl főúri......
@habakuk000: és én teljes mértékig igazat adok ebben neked!
@jaegtoer: ezt vitatnám, ha lenne hozzá kedvem. De nincs.

Amit művelsz Rodeoval, az - bármennyire is értékelem az írásaidat, s tartalak szimpatikusnak egyébként - az szememben Angyal haveroddal azonosan, az értelmetlenül gyűlölködők halmazába pakol.
@Gábris szomszéd: én nem állítottam, hogy ki tudom mérni. ezt te mondtad éppen:

"virtuális bosszú, már bőven meghaladta az eredetileg elkövetett cselekedet súlyát"

hogy van ez? egy gyerekrúgás az három halálos fenyegetésnek felel meg telefonon? vagy mennyi?

nem, nem pártolom a bosszút, a igazságszolgáltatásra bíznám. csak dobálsz itt szavakat egymás után, amik alkotnak egy mondat-szerűséget, s nem vállalod érte a felelősséget. rákérdez az ember, de a lényegi választ mindig kikerülöd.
@Sir Bates dö Hól: @jaegtoer:

Azt akartam érzékeltetni, hogy a liberális és szociális indíttatású gondolkodóknak és pártoknak nagyobb ellenségeik a hátuk mögé bújó szélsőségeseik, éppenúgy, ahogy a konzervatív jobboldaliak számára jelent nagyobb veszélyt az ő eszmevilágukat felhasználó, de nem aszerint cselekvő szélsősége. S hamarabb találhatnának együttműködésre, amit a két szélsőség semmilyen árat nem sajnálva igyekszik megakadályozni, mert magukban hordozzák azt a túlélési beidegződést, amely a megsemmisítésre alapoz és nem az együttműködésre, pedig az embert az együttműködés utolérhetetlenül magas szintje emelte minden más élőlény közül a táplálkozási lánc csúcsára, talán éppen az isteni akarat ellenére. Úgyhogy lehet, hogy együtt mondhatnánk: -Ezt jól elbasztad, Uram!
Elöször is: ezek a mocskok nem menekültek, hanem illegális betolakodók, más néven kontinensfoglalók. Egy szír vagy afgán menekültnek mégis honnan a francból van ilyen jó mobiltelefonuk meg ruhájuk? Nő ki a sivatagban vagy hogy?!
Mert ezek érintőképernyős telefonok ám!!
Hogy is hívják őket?! na mindegy! lényeg hogy ilyen kacatokra még a magyar embereknek sem telik nem hogy a szíreknek tellene, pedig mi megérdemelnénk mert nem foglalunk kontinenst! Miért tennénk?! Ezek meg olyan jó márkás ruhákban meg csúcsszuper telefonokkal jönnek, hogy nagyon hülyének kell lenni ahhoz hogy elhiggyék hogy ezek menekülnek!

Másrészt: ez a nő a JOBBIK szekerét tolja! Gusztustalan, aljas dolog a Fideszt és Orbán Viktort idekeverni!

Harmadrészt: Megbánta tettét, akkor meg mi ez az okádék lejárató kampány még ellene?!

Magyarok vagytok ti egyáltalán, vagy csak magyarul beszéltek?! Marhára nem mindegy ám!!

Negyedrészt: HA tényleg menekültek lennének miért nem állnak meg a görögöknél?! Ott nincs háború, biztonságos ország!

De neeeeeem!! Ezeknek Németország meg Svédország kell!!
Segélyen akarnak élni, mert ezek dolgozni ám nem fognak!! Hát a francokat! Ezeket KI KELL TILTANI INNEN EURÓPÁBÓL!!

Menjenek a törökökhöz vagy a gazdag arab országokba, de NE ide!!

Ötödrészt: Miért olyan hülyék a liberálisok hogy elhiszik hogy ez a sok betolakodó mind orvos meg mérnök meg közgazdász?!
@habakuk000: meglehet, sőt bizonyos.
Csak Irakban 100-120ezer vétlen civil halhatott meg (kb. Miskolc lakossága!) az amerikai demokráciateremtés kudarca miatt.

Mégis, mi a magyarázat arra, hogy olyan emberek, akik valószínűleg sohasem fognak találkozni egyetlen menekülttel sem, már ítélkeznek?

Technikailag lehetett volna jobban lebonyolítani?

Válaszokat mindketten tudjuk.
@graphics:

Ezek annyira menekültek hogy az ásványvizet ledobják a sínek közé, a vonatot megdobálják, a szemetet elhagyják az út szélén, árokparton, meg hőzöngenek. Ez a hála hogy itt lehetnek?!

Hát akkor menjenek vissza oda ahonnét jöttek! HA TÉNYLEG menekülnének valahonnan akkor nem csinálnák ezt.
@habakuk000: az álságos, hogy jelzed, nem értesz vele egyet, de nincs kedved vitatni. akkor minek is?
@ördöngös pepecselés: most még csak azok indulnak útra, akik megszoktak egy életnívót (gy.k.: a mérsékelten gazdagabbak, akiknek nem futja repülőre, hálókocsira, stb., stb.). Elindultak, mert nincs más választásuk. Görögo? örül, h túléli a következő válságát is, nemhogy menekültek! Töröko: majd 2 millióan vannak ott, meló semmi, pénz fogy, segély semmi. Kb. munkanélküli, hajléktalan életszint.

Majd tavaszra ideérnek az igazán csóró nincstelenek is, csak neked, hogy ne aggódj annyit a jómódúak miatt!
@ördöngös pepecselés: te is hőzöngenél, ha olyan kerítések mögé akarnának csukni.
Nézzünk meg egy stadiont és környékét meccs után!

Láttál egyetlen hulladékgyűjtőt is a területen?
@graphics: ugye ez most nem komoly: "(gy.k.: a mérsékelten gazdagabbak, akiknek nem futja repülőre, hálókocsira, stb., stb.)"?

csak azért, mert az alternatív útvonal 2500 euró vagy dollár, a zemebercsempézős meg 10000 környéke...
Magyar a bevándorlónak mondja...

Na szevasz öcsém! Figyejjé má! Mondom neked a tutit, nehogy elvesszél itten a rengetegben.
Mi, magyarok, kemény bozótharcosok vagyunk, érted tesó! Bürökrácia, kiskapuk, okosban megoldás...már gyerekkorunktól erre vagyunk nevelve. Ez az ország egy gettó, vágod? Ha életben akarsz maradni, akkor skubizzad a vakerom.
1. Ha Magyarországra jössz...akkor baszd ki a GPS-ed a francba, mert nagyon eltévedtél. Mondjuk ha azt írtad be, hogy Mordor, akkor okés, jó helyen jársz, de ha egy barátságos, élhető és tiszta országot keresel, akkor majdnem megtaláltad, az osztrákok egész közel vannak...
2. Szóval. Ha itt akarsz élni, akkor kösd fel a gatyádat. Itt semmi sem érted szól, hanem ellened, ami azért jó, mert hamar felnősz a feladatokhoz és rászoksz a töményre. Ha vallásos vagy, szívedben béke és szeretet, buddhai nyugalom és segítőkészség, akkor ez lesz a 7 próba ecsém.
3. Na kezdjük az alapoknál. Közlekedés autóval: Suzukitól-Volkswagenig szabályosan parkolsz, fizetsz, köszönsz. Mercedestől BMW-ig beállhatsz a roki parkolóba és anyázhatsz, Audi terepjárótól felfelé-egészen a Maserati-ig- bárhol, bármikor ingyen parkolhatsz akár keresztbe is, valamint minden sáv a tiéd, a buszt is letolhatod a picsába, senki sem fog szólni érte.
4. Közlekedés tömeggel: Ha gyerekes anyuka vagy, keményen dolgozó kisember vagy nyugger, esetleg diák, akkor minden hónapban bérletet kell venned, vagy jegyet.
Ha kigyúrt, nagy hangú "vállalkozó" vagy, akinek több tetkója van mint foga, akkor kedvezményesen utazhatsz, ellenőrzéskor a "húzz anyádba csicska" illetve "hívjál rendőrt, addig agyonverlek" szavakat használd és zöld utat kapsz, de mivel bevándorló vagy, neked elég a "dont táccs mí!" kifejezést használnod és felvenned a nyúlcipőt.
5. Ügyintézés:
Ha ide költözöl, hamar megtanulod, hogy itt bármit elintézni egy igazi kihívás. Nálunk ez egy ilyen szopatós stratégiai játék, de vannak adu ászok:
A. Az ismerős. TB ügyintézés, NAV, egészségügy...ilyen helyeken jól jön a koma, sógor, tesó, csókos. Egy telefon ide, egy kis boríték oda és már sorra is kerültél. Ha ez nincs, megdöglesz-megőszülsz és a végén visszamész oda, ahonnan jöttél.
B. Igazoltatásnál, BKV ellenőröknél, tárgyalásokon kamuzd be, hogy te valami nagyon nagy fejes vagy. Ellenőröknek érdemes azt mondani, hogy büntetős ügyvéd vagy és ha még egyszer hozzád ér, neki annyi.
Tárgyalásokon sorolj fel 12 országot, ahol cégeid és kaszinóid vannak, meg önálló tévé csatornád és olajtársaságod. Imádunk bálványozni mindenkit és behalózzuk a dumádat, nekünk egy pár éve még csoda volt a dollárbolt és a dobozos Fanta, hidd el, bárhonnan is jössz, 200 évvel le vagyunk maradva tőled.
C. Mindig legyen nálad kápé. Lehetőleg deákfecós. És abból is sok.
6. Lakhatás.
Ha albérletbe mész, készíts egy listát mindenről, amit ott találsz. Hány lába van a széknek, záródik-e rendesen a hűtő ajtó, mennyi hajszál van a padlón. Ez azért fontos, mert ha beköltözés után leszakad a karnis, vagy rádzuhan a csillár, akkor fizetheted ki az egészet. Nem vagyunk genyák, nálunk ilyen a vendégszeretet.
Ha lakást veszel, akkor az egyik zsebedben legyen egy polgári peres ügyvéd, a másikban meg egy jó nevű alvilági fazon. Láttunk mi már híd alatt alvó családokat, akik kipergettek 20 millát egy kéróért, aztán valahogy eltűnt a csóka, akinek azt odaadták. Van ilyen...
7. Csajozás.
Ha kurva kell, kérdezz meg egy szállodai recepcióst, vagy taxist. Kulcsszavak: görl, szex, máni. Tuti segíteni fognak. Gumit vigyél.
Ha egy fokkal jobb nőkre vágysz, akkor irány a pesti éjszaka. Egy kamu Gucci táskáért meg 2 alkoholmentes koktélért már egész jó bigéket lehet lőni.
Ha nem akarsz fizetni a luvnyákért, akkor regisztrálj társkeresőre és írd ki, hogy házas vagy. Minden nő rajtad fog lógni.
8. Magyarország 3 részből áll. Pest, Buda és vidék.
A budapestieket utálják a vidékiek, a pestiek mindenkit utálnak, a budaiak úgy tesznek, mintha szeretnék a vidékieket, de mindenkit lenéznek, szóval mindenki utál mindenkit, aki máshol lakik. Tehát 2 város van, a főváros, és azon kívül "A" vidék. Ami nem Budapest, az vidék.
Pesten nem mosolyognak, nem köszönnek és nem segítenek senkinek, vidéken ez pont fordítva van, viszont ha nem fogadod el a pálinkát, akkor átváltanak pestire, és se mosoly, se köszönés, se segítség.
Ha idejössz, inni fogsz. Sokat. Ezt garantálom.
9. Drog, cigi, pia.
Piát bárhol vehetsz és bárhol ihatsz. A sör viszonylag olcsó, borunk is van, ezért az ország nagy része kéddekás rumot vagy sósborszeszt iszik.
Cigit a cigiboltban lehet venni, a 18-as karika és a lesötétített üveg ne tévesszen meg, túl nagy élvezetben nem lesz részed.
Drogot médiamunkásoknál, politikusoknál és felsővezetőknél találsz bőven, minél feljebb mész, annál tisztább a kokó. Ha fű kell, akkor csak üvöltsd el magad a Blaha környékén és bármelyik kapualjban hozzájuthatsz.
10. Közhangulat.
Alapvetően úgy állítsd át az agyadat, hogy szokja a gyűlölet üzemmódot. Nem vagyunk toleráns nemzet. Utáljuk a buzikat, a zsidókat, a cigányokat, az éppen aktuális politikai vezetőket, a régebbieket is, gyűlöljük a szomszédot, a munkatársainkat, a főnökeinket, a nem szimpatikus focicsapatot és tulajdonképpen mindent, ami nem rántott hús és alkohol.
Nem örülünk, ha valaki boldog, egészséges és 3 forinttal többet keres, mint mi. Imádjuk, ha szakítanak, félrelépnek, vagy kudarcot vallanak ismerőseink. Legalább 3 darab zár van a bejárati ajtónkon és nem vesszük fel a rejtett számos hívásokat.
10+1.
Ha nem beszéled a nyelvünket, ne is gyere ide. Mert mi biztosan nem beszéljük a tiédet. Az angolt sem. Mert a magyar világnyelv. Ja amúgy mi mind magyarok vagyunk. Nagyapám sváb volt, nagyanyám székely, dédapám zsidó, üknagyanyám roma, de ÉN magyar vagyok.
Van egy miniszterelnökünk, na ő meg a legnagyobb magyar. Már a vezetékneve is az. Már akkor magyar volt minden felmenője, mielőtt hont foglaltunk.
És nagyon szépen megkérünk, hogy bevándorlóként ne vedd el a közmunkát, a mosogatást, a mekis kasszázást és vécé pucolást a diplomásaink elől. Nincs mindenkinek pénze egy londoni repjegyre.
Amúgy várunk szeretettel és kösz, hogy benéztél! Ha esetleg tudsz valami melót a románoknál, tedd már meg, hogy dobsz egy sms-t! Nincs pénz a kártyámon.
Na csá és sok szerencsét!
@ördöngös pepecselés: "más néven kontinensfoglalók."

Ércsük mink ezt ördögöcske. Szóval a kontinens és a Föld is a tied, aki meg nem te vagy az menjen....na szóval?

Amikor a sok európai elment Amerikába és kiírtotta az őslakosságot, az rendben? Ezek a kontinensfoglalók csak élni szeretnének itt, és nem téged kiírtani.
@habakuk000:

"_ezt vitatnám, ha lenne hozzá kedvem. De nincs._"

Meg tudlak érteni.

"_Amit művelsz Rodeoval,_"

Rodeoval nem művelek semmit. Elég régóta 'évődünk', s ha valaki tudja, hogy miért, az éppen ő. Ha mégsem, akkor egyszerűen méltatlan a törődésemre.
Már leírtam többször, de mégegyszer:

"Ha az embert olyannak vesszük, mint amilyen, tulajdonképpen rosszabbá tesszük. De ha olyannak vesszük, mint amilyennek lennie kellene, akkor azzá tesszük őt, amivé lehetne.
[Goethe]

A minap, mint ahogy hivatkoztam az előző poszt végén, épp a mai napon, volt egy-két igazán jó szóváltásunk, amikor észleltem hogy egészen emberi hangón szól és viselkedik. Másnapra ez már semmivé lett és újra az a 'tróger' lett, amivé vált. Pedig már el lett ismerve, hogy az ő pöcse hosszabb, már mindent tud, még azt is ismeri, ami még nincs, a delikvencs-csel és a hat nyelven bemásolt litániákkal is büszkélkedett eleget, tényleg érthetetlen, hogy én, aki nem vagyok szűkmarkú a lófaszosztogatásban sokallom azt az alpári, lekezelő, dehonesztáló, letorkolló, értelmetlenül és kontra-produktívan szitkozódó stílust és tartalmat, amellyel a blog régi s új hozzászólóit 'megtiszteli'.
Ezt konzekvensen és kíméletlenül, a stílusával szembesítve kegyetlenül ellenzem, s ha ezért G-vel hozol engem közös nevezőre, nos, erre azt tudom válaszul írni, hogy a te fiókodba azt pakolsz, amit akarsz, tégy belátásod és saját külön bejáratokat képező logikád szerint.

"_az - bármennyire is értékelem az írásaidat, s tartalak szimpatikusnak egyébként - az szememben Angyal haveroddal azonosan, az értelmetlenül gyűlölködők halmazába pakol._"

El tudom viselni, lásd, mint fent, főként segítségemre van ebben az, hogy olyan vonással is gazdagítasz, amelynek fogalomkörét meglehetősen flexibilisen kezeled, mindazonáltal a te kezed.
@graphics:

És miért kell a vonatot megdobálni meg a vizet ledobni a sínek közé?!
Ormányunk meg hívei ezek szerint csak olvasnak számokat, mert szerintük lassan már egész Afrika, meg Ázsia a vén Európába jön. Az meg, hogy közben sokan megállnak és nem jönnek idáig, nem zavarja a propagandistákat.

Egy a baj. Volt már ilyen jellegű uszításban része a vén kontinensnek, és mi lett a vége? Sok gázkamra, és sok csonka cslád. Ugye ezt a kormánypártiak sem szeretnék?
Mert a baj ott kezdődik a régi magyar mondás szerint, hogy kettőn áll a vásár. Egy fél már van.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Ezek a kontinensfoglalók csak élni szeretnének itt, és nem téged kiírtani. "

Mondd ezt a bicskei késelő négernek vagy az eritrei mocsoknak aki a svéd IKEA-ban fejezett le egy embert, mert rá mert szólni a migráns mocsokra.

Ti ezeket akarjátok integrálni meg befogadni. Gusztustalan, undorító, aljas liberális népség!
@nincs_itt: repülőre, vonatra útlevél és/vagy vízum hiányában? igen, vannak köztük tényleges menekültek, vannak szerencselovagok, amennyiben egy jobb élet reménye szerencselovagság. az unió/tagországok feladata a szelektálás, állítsanak apparátust, oldják meg.
mellesleg, ekkora rendezetlen tömegben mindig lesznek feszültségek, lesznek hülye emberek. de egy masszává összemosni őket, na, az merő demagógia.
@ördöngös pepecselés: "És miért kell a vonatot megdobálni meg a vizet ledobni a sínek közé?!"

Kb. ugyan azért, amiért a kockaköveket felszedve meg kellett dobálni 2006-ban a rendőröket, meg felgyújtani a tv székházát. Ja, és közben jót rabolni az ott lévő üzletekből.

Tessék kicsit gondolkodni, nem árt az a te agyadnak sem.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Sok gázkamra, és sok csonka cslád. Ugye ezt a kormánypártiak sem szeretnék?"

Miért kell nektek összemosni a tényleg náci Jobbikot a csak simán jobboldali, konzervatív Fidesszel, hmmm???
@ördöngös pepecselés:

Értem. Csak a migráncs gyilkol, és akkor a roma családra házat rágyújtók, és a kisgyerekes apára lövők is migráncsok?
@nincs_itt: ez kész! :D
Korrekt kor/kórkép Abszurdisztánról!
@ördöngös pepecselés:

Mert úgy nyilatkozgattok, mint akik azt szeretik, ha a Földön csak a símán jobboldali konzervatívnak van helye.
@jaegtoer: nem sajnos, de vinnyogva röhögtem és 3x baxtam el emiatt a másolát...
@jaegtoer:

"Ha az embert olyannak vesszük, mint amilyen, tulajdonképpen rosszabbá tesszük. De ha olyannak vesszük, mint amilyennek lennie kellene, akkor azzá tesszük őt, amivé lehetne.
[Goethe]"

Vagy nagyon rohadt volt az alma, vagy nem eléggé, amikor erre a következtetésre jutott:)
@ördöngös pepecselés: nem vagyok muzulmán, de a bubis ásványvizet én is kidobnám. Ők meg nem is ismerik.

Hol van az a vonatdobálós videó? linkelnéd?
@látjátok feleim szümtükkel:

Azok a "rendőrök" (Gyurcsányőrök) történetesen emberek szemeit lötték ki!
@nincs_itt:

Nagyon jó, köszönöm, hogy megosztottad. Nem mondom, hogy minden szava minden esetben igaz, de azt igen, hogy talán még az is valós ami kimaradt:)
,,Engem mindig megdöbbent, amikor egy nő erőszakos és agresszív. Az meg különösen megdöbbentő, ha ezt egy újságíró műveli. Az meg mindennek a csimborasszója, ha operatőr adja elő, hiszen alapvető szakmai és etikai elv, hogy ő a dokumentátor, sosem alakíthatja a cselekményeket, főszereplővé meg soha nem válhat. A mi mihígmélymagyarjaink láthatóan úgy érzik, mélységüket minden egyes pillanatban, és igen karakteresen kell kimutatniuk. Ahhoz, hogy mindez idáig fajuljon, nagyon kellett Orbán és a teljes 25 éves politizálása is. Ebből merít erőt a nemzetthy oldal.''

(forrás:mentalisdeficit.blog.hu/2015/09/11/szalljatok_le_azonnal_laszlo_petrarol a nagy hohoohooo komment részlet 2015.09.12. 10:25:31)
@ördöngös pepecselés: újság, hírportál, illetve más (nem) közösségi oldal?
FB nem mérvadó... legalábbis nálam nem.
@parti_giano: a legfontosabb részlet: útlevél/vízum hiányában.

szerintem, pl németo. a valóban! - ez nagyon fontos - menekülteknek (hivatalosan szírek és eritreaiak) megadják a vízumot, ha van útlevél, vagy hivatalos okirat, amivel hitelt érdemlően bizonyítják kilétüket!

az viszont faktum és nem demagógia, hogy 90% megsemmisíti az okmányait. ugyan miért? csak nem azért, mert azok birtokában 1-2 nap után kiutasítanák őket?

amikor németo. regisztrálni akarta sokukat lübeckben, akkor máris irány tovább, ahol remélhetőleg nem teszik ezt. ha mégis, akkor már ott sem jó...

apparátus, a BAMF léccámát megduplázták, de kéccer annyi ember sem tud mit kezdeni, gyorsan és hatékonyan a hazugsággal. ki kell deríteni, hogy pl. 80 ezer ember, aki menekültnek mondja magát(münchen, nem oktoberfestes csont részeg) az valóban jogosult-eé. ez meg nem 5 perc, ha annyi lenne, akkor sem rövid idő, addig meg sajna marad a tábor...
@Orica Középföldi:

Az az érzésem kezd kialakulni, hogy almáról írt, de a körtére gondolt.
Ugyanakkor rácáfol erre a mindennapi gyakorlat, de emellett igaz az, hogy a kivétellel nem boldogulok, mert az meg cseresznye.
@jaegtoer: @Orica Középföldi: szép gondolat, nagy mondás, belesűrítve az igazság minden esszenciája. de hát goethe mondta. jegem, könyörgöm, hagyjuk már a világmegvátó idézeteket.
@ördöngös pepecselés:

Ne tessék lódítani, egy ember szeme sérült.
A dobálózást a kedves haverjaid, a jobboldali konzervatív lelkületű emberek kezdték, a rendőrök meg őket akarták megállítani. Nem sok sikerrel. Égett a ház, az autó, fogyott az üzletekből az áru, meg az utcakő is úgy magától kiugrált.

Ha beszéltél volna ott lévő rendőrökkel, nem lenne ekkora a szád jobboldali konzervatívként sem. Mert ugyé a kormánynak a rendőrség a védelmi eszköze. Vagy ez csak a jobboldali kormánynak jár?
@Orica Középföldi:

Mesésen jó, előbb is előrukkolhatott volna.
@látjátok feleim szümtükkel:

Másrészt meg azok mind Jobbikosok voltak akik tüntettek. A Fideszesek már eleve tudták hogy kicsoda, micsoda ez a Gyurcsány, minket nem ért meglepetés hogy hazudott meg lopott, csak a Jobbikosokat!
@kentauri:
"Tetvedék Orbán elindította a lavinát párezer jobbikos szavazatért, egy gyomorforgató propagandával, beállva a spektrum legszélére. Erre az Orbángyűlölők(köztük én is) automatikusan a másikra és elindult a vakegér a labirintusban."

akkor én mondanék valamit, mert szoktam. volt időm végiggondolni a dolgokat, különös tekintettel a múlt hétre. vegyük sorban a dolgokat:
-jöttek a migránsok
-kitolták őket a keletibe
-szopatták, éheztették őket, állatként tartották péntekig
-csütörtökön 150-200 jól irányított "fociultra" gyakorlatozott a belvárosban, pintér nyaralni megy
-pénteken 5-6 "fociultra" a keletinél összeverekedett a menekültekkel
-pénteken menekültek el hegyeshalom irányába

naszóval
nekem van/volt egy olyan érzésem, hogy a menekülteket nem véletlenül tartották úgy-ahogy. van egy olyan sejtésem, hogy ez egy forgatókönyv alapján történt, miszerint a kétségbeesett embereket lázadásközeli helyzetbe kellett volna hozni, majd miután rátámadnak a magyar lakosságra (fociultrák képében, akik kicsit provokálnak), megvan az indok arra, hogy egyrészt kiutasítsanak mindenkit a picsába, másrészt megvan az ok a határzárra, harmadrészt meglegyen az ok sírni az unióban, negyedrészt igazolni a plakátkampányt, hogy mi megmondtuk, ötödrészt -de ez már durva lenne- ok lenne kihirdetni a válsághelyzetet.
azonban nem jött össze a dolog, mivel egyrészt civilek csillapították a helyzetet (nem is voltak kint a keresztény egyházak, nehogy konfliktusba keveredjenek, illetve csillapítsák a robbanásig feszült helyzetet), másrészt a menekültek már többet kaptak, minthogy ilyen egyhetes üldögéléssel fel lehessen őket húzni. amikor pedig jöttek az "ultrák" (semmi közük nem volt az ultrákhoz, állítom, ugyanaz a szakasz volt, amelyik 2006 is balhézott, illetve akik szokták védeni a fidesz-székházat), akkor meglepően fegyelmezetten viselkedtek. nem késeltek, nem verekedtek, szépen ráhúzták a rendőrökre azt a pár embert, aki nekiállt kiprovokálni a balhét.
és igen, a propagandahadjárata messze célt tévesztett. aki eddig is vevő volt rá ( orbanviktor.tumblr.com ), annak ez nem osztott/szorzott, a többiek meg adakoztak a vastagbőr ellenkampányára. még bayer is erőn felül teljesített, de nem jött össze.
ennyi
szerintem.
(hú, rég írtam ennyit)
@parti_giano:

Az evolúciónak csak ennyi engedményt tudok tenni, hogy időnként -ha a tehetetlenség bekerít- majmolom az idézeteket.
Nem segít, nem ad erőt, de eszembe jutnak a kudarcok mellett a sikerek, és rájövök hogy jó úton megyek.
@nincs_itt: 90%?! nem tudom, nem láttam erre hivatalos számadatot. biztos, sokan nem értik, vagy regisztrálsz, vagy agyő (illetve nem tetszik nekik). az egész olybá tűnik, mintha csak a negatív hozzáállás lenne kiemelve, pedig tuti, sokan regisztrálnak. egyelőre nekem az egészből a káosz tűnik fel. nehéz lesz.
@parti_giano: káosz az van! 2 alapvető ok miatt:
- a tömeg nagysága(ebben minden! benne van)
- az azonosítás lehetetlensége(iratok hiányában)

a többi már csak ezek cifrázása.
Ördögöcske!

Örömmel értesültem róla, hogy te fideszes vagy, így azonnal első kézbe mennek a kritikák.

Szóval ti fideszesek miért nem olvasgatjátok a saját jogszabályaitokat? Mondjuk most azt, amelyik nem az országhatárt, hanem a kerítést védi? A kerítés ugyan is a határvonaltól beljebb, magyar területen van. Aki odáig el tud menni, az már Magyarország joghatósága alatti földön áll. Egyáltalán tudod mi az a joghatóság? Vagy a párttaggyűlésen ilyenekről nem oktatnak?

Osztán mi a vélméyned a pengés drótról meg az állatkínzásról?
Ha te agyn vered a macskádat, akár be is csukhatnak érte, aki meg a kerítés kihúzására ad utasítást, amin fenn akadt az őz, és óráig szenvedett rajta mire kimúlt, az kitüntetődik? Vagy állami parancsra lehet bűnözni is?

Szóval hoyg is van ez fideszéknél?
@parti_giano: álságos? Lehet. Nyári szünetet követően visszahozott a menekült válság, és ismét folyamatosan hányingerem van, s az ostobasagrol elmélkedem, ahelyett, hogy a kutyaimmal - kaptam egy csöpp kis fehér pulivyereket - játszanék.

Szóval véleményem éppen lenne, de nem látom értelmét leírni.

Jégtörő uram régen Waltari olvasó volt. Úgy latom Elfelejtette a nagy viaskodasban. Én inkább ujraklvasom, de nem vagyok hajlandó elfelejteni.

Na további Kellemes ünnepeket!
@jaegtoer: nem értem, nem ad erőt, nem segít, mégis stimulál? segíts, tévelygek itten fel-alá, most becsukjam a darwin fiókot, oszt menjek ki az urak feliratú ajtón?
@parti_giano:

Nekem fura, hogy a még nem derítették ki a titkosszolgálatok és nem hozták nyilvánosságra, hogy mi az oka ennek a nagy okmánynélküliségnek.
Feltéve, de nem elfogadva: Rendben, elégették a papírjaikat. No de miért? Mi érdekük fűződhet ahhoz, hogy ne rendelkezzenek személyi azonosíthatósággal? Ráadásul tömegesen. És ha az embercsempészek vették el tőlük, hogy a kiszolgáltatottságuk teljes legyen?

Mert az ujjlenyomat vétel -gondolom- ismerős nekik is otthonról annyira, hogy tudják, bűnözőktől, gyanúsítottaktól szoktak venni, ezért érthető az ellenállás megfelelő információ és garancia hiányában.
Azért az idegennyelvi tanszékeken nincsenek annyian, hogy mindenhova ki lehessen rendelni elegendő 'közvetítőt' jogi garanciákkal miegyébbel....
@habakuk000: respect, olvasást csak pártolni tudom, ha waltari is, s ő serkent/nyugtat téged. jég most gőtézik, ezzel kerget engem a kétségbe.
@parti_giano:

Maga adja itt az értetlent, pedig maga is tudja, amikor végigtekint mindazon s mindazokon ami magára van bízva, azt az érzést semmi és senki le nem írja.
Dögösködik itten! Devil's advocate! ...aztán meg hányja magára a keresztet.
@jaegtoer: éppen ellenkezőleg gondolom az ujjlenyomatvételt!

ugyanis, ha tisztességes, feddhetetlen emberről van szó, aki felfogja, hogy bizony ellenőrizni kell a kilétét, ezen keresztül azt is, hogy bűnöző-e vagy sem. örömmel ad ujjlenyomatot, mert ezzel is biztosítva látja a jövőjét.

a titkosszolgálatok, meg nem fognak nyilvánosságra hozni olyasmit, ami veszélyeztetheti a munkájukat.
@jaegtoer: eh, próbálkoztam múltkor iszlám csillagot magamra hányni, de koordinációs zavaraim támadtak, jumurdzsákul belesültem. igen, végigtekintettem rajtuk, s fájt az oldalbordám helye, de gyúrtam helyette agyagból.
.
Most eltekintve attól, hogy az Alaptörvény preambulumának kinyilvánításai szerint "Valljuk, hogy az emberi lét alapja az emberi méltóság" - tekintsük meg mi a kötelezettség:
I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.
(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.

Az ember az Alaptörvény szerint csupa nagybetű, és nem csak a magyar állampolgárt kell érteni alatta - erre utal a második bekezdés.

Tovább is érdemes olvasgatni.
@habakuk000:

"_Jégtörő uram régen Waltari olvasó volt. Úgy latom Elfelejtette a nagy viaskodasban._"

Tévedésben van.
A mondottakra hajazva, azzal párhuzamosan olvasom a Francia históriák folyamot, a hatodik kötetig meg sem állok, csak közben van a napi rutin, ami elégséges józanságra sarkall, és ha az ember tök száraz szövegből (kézikönyv) napi 15-20 oldal szöveget kénytelen írni, akkor kikapcsolódásként új megközelítéssel is láthat és láttathat. Nem csak szórakozásból.

[Épp a napokban mondtam a szintén Waltari-ba hülyült:) barátom: -Te, ha ezt szegény Ibrahim tudta volna....?)
@parti_giano:
.
Próbálkoztál?
És mit ettél előtte?
@parti_giano:

Az azé volt, mert a Holdat elfelejtette. Anélkül renonc van és koordinációs zavar, és ingmell mosás. Ne adja itt az ártatlant. Rohangál ingajáratban a templom meg a mecset között, el is hiszem hogy ideges, mert a madraszára alig jut ideje.
@parti_giano:

Goethe idézett gondolata lehetne jelmondat a pedagógusoknak, de felnőtt emberre nem áll meg.
Ezzel együtt értem Jég költői lelkületét:)
mostmán tuti, hogy a chemtrailtül van. mekksugta a hexenschlussom.
@nincs_itt: és mennyi tagadta meg ujjlenyomat adást? mennyit regisztráltak már? nem tudjuk. mondom, a sajtó felkapja azokat, akik nem fogadják el a feltételeket, miközben a többiről nem szól, így kialakulhat bennünk tévképzet.
@dr. jenőke (jenőke): brassóit, jófajta disznócombból. de nem látok közte összefüggést.
@Orica Középföldi:

"_Nem írt, szagolt:)"

Ez mindent megmagyaráz. Lehet, ezért sikerlenek a lábjegyzeteim. Vagy rossz helyre húzom a zoknit.
@jaegtoer: jól látod, lassan beruházok inkább egy imamalomra, talán nem fest furcsán majd majd marx tőkéjén.
@parti_giano: nem tuggyuk... viszont a számokat lassanként csepegtetik itten...

sokat sejtető a bundesmutti megnyilatkozása:

be KELL illeszkedni, NEM ÉPÍTHETNEK párhuzamos társadalmat, a gazdasági "menekülteknek" EL KELL MENNIÜK, bármennyire is rosszak hazájában a körülmények!

nagy vonalakban, alma nélkül. de a feltételes mód gőte gyereknél nagyon sokat elárul.
@parti_giano:
.
Azt írtad, hogy "próbálkoztam múltkor iszlám csillagot magamra hányni".
Szerencsédnek tartom, hogy nem látod a konkrét összefüggést.
@Orica Középföldi: nu, akkor majd beírja ezt a goethét az emlékkönyvedbe, tudod, abba a lakatosba. ott elmegy a többi között, nemdenem?
@parti_giano: na ott a hiba! combból???? brassóit??? ember! az olyan lesz mint a puskapor...
@dr. jenőke (jenőke):

Az amit te idésszel nagybetűkkel, betűszó:

Ezek Másodrendűekre Beillesztett Elterelő Részek

Innen érthető az egész érthetetlenség és értetlenség eredete.
Ha beilleszted, rögtön kiderül, hogy kamu az egész, amit a gyakorlat bizonyít.
@habakuk000:

"_de ezek szerintem erősen mast olvasunk ki a könyvekből._"

Affenét. Szerintem kegyed nőből tetszik lenni.
@nincs_itt: ebben nem is vitatkozom, se veled, se merkellel. akkor majd látjuk a számokat.

persze, hogy feltételes a mód, newton teljesen elbizonytalanította az almával.
@Rodeo36:

"_nincs rá szüxégem, hogy (különösen te) megváltoztasson, olyannak fogaggyon el amilyen vagyok, mert a változások kora egyre régebbi időszak marad
szerintem az idézet hülyeség, még akkor is ha Goethe írta_"

Rendben, valagapó. Legyen ahogy óhajtod.
@nincs_itt: ne duma, aláment 30 deka füstölszalonna. aham. az pedig kimondottan jó a csillaghányásra, ha korán kezded.
@dr. jenőke (jenőke): de most, hogy mondod, tényleg, lehet benne valami konkrét összefüggés. eddig észre sem vettem. mi a tanácsod?
@parti_giano:

Emlékkönyv:)))))))
Nekem sose volt, de megvan az egyik dédnagynéni lila bársonyba kötött, féltenyérnyi ezüst angyalkadomborításos emlékkönyve. Na, az valami pazar:))
@parti_giano:

"ha korán kezded"- Korán?, Fetva lesz a vége:)
@habakuk000:

A tahóság nem tudom hogy furakodik a képbe, még ha tükörkép is került szóba - ahol.

Aki embertelenségben jeleskedik ne csodálkozzon, ha azt kapja vissza -a könnyebb érthetőség miatt- sokszorozva, ha pedig valakiben egy szikráját is találom a jónak, őt úgy hagyom ahogy van, mert nem vagyok mindennek tudója.
@parti_giano: lapockábú!!! meg persze füstölt szalonnát is nekijje...
@Rodeo36:

"_valagapó a kurva anyád meg te

és akkor cizellélt vagyok_"

Aki a száján szarik, és a seggével beszél, ne csodálkozzon annyira a nevén.
@jaegtoer: a fetva az nem sajt??? ahogy blökibő se nem lesz ódalas, úgy kóránból sem lesz sajt!
legfejjeb fatwa. szerintem
@nincs_itt: de nem volt lapocka a hentesnél. én meg már beígértem a brassóit, így sem volt rossz, elég zsíros combot kaptam. te, te kéjenc.
@parti_giano: megbocsájtok! de hentesnek a durva annyát! fetát nekijje, vagy mijaizé...
@nincs_itt: az meg a feta. majd knosszi jól leszúr. különben fetva is van, ugyanaz, mint a fatva. kiejtés szerint, gondolom, hogy szegedi arabok fötvának mondanák.
@jaegtoer: ühüm, értem én, csak így tovább a lenini úton.
ezt szokták magyarázni a háborús bűnösök, ezt az óvodások, Angyalek....a hisztis ballibek

Akkor hajrá, Uraim!
@jaegtoer:
.
Egyszerűbb a történet.
A mű az "Ájtatos képmutatás" elnevezésű verseny első, második és harmadik helyezését nyerte el.
Igaz, egyedül indult, de legyőzte ennek minden hátrányát.
@parti_giano: áááá, már értem! szóval, a fatwa, az ua. mint a fetwa, csak dialektikusan.
elmegy szakemberhez, lefekszik a kanapéra, mert beteg.
Hülyeség volt tőle,de ez max. egy sárga lapot ér.:))
@Gábris szomszéd: Hát, ha nem hiszed el, akkor nem hiszed el. Ebbe már nincs beleszólásom.
@evasanyoca: ezt még azért valahogy túlélem...
@jaegtoer: lumpenproli vagyok, nem gg-mm ignoráló:-)... tudod, hogy ezt én is így gondolom... a minimális konszenzus, azt kellene elérni...
Látva a helyzetet, olvasva a cikkeket és a kommenteket, ezeket a nemzetközi sajtóval összevetve azt mondhatom: nagyon remélem, hogy Magyarországot a lehető leghamarabb kirakják az EU-ból, visszaveszik az ajándékpénzt, és senkit nem fogadnak be az EU felé menekülők közül!
.

Legyen ez a kezdőlapom!2015. szeptember 12. szombat, 37. hét, 18°C, Mária
@miva?: szerintem üjjé le, igyá meg 1 kávét és gondolkoggy...
@miva?: Tudod mit?
Lehet hogy valójában jót tennének ezzel az országnak!
Nem volna mit ellopni a politikusgeciknek a továbbiakban. Vége lenne a mutyiland korszaknak és végre megfelelő szakemberek ülnének megfelelő posztokra. Mivel kénytelenek lennének megfelelő szakembereket ültetni a megfelelő posztokra ha pénzt szeretnének látni. Márpedig ha az EU kivágna minket a véreres picsába, akkor aztán nem volna mit a tejbe aprítani a fiúknak!
Szóval...?
@Diorella Queen: Uggyan mááá!!!Rögtön rákéreckednének
puttyin farkincájára!!!:(
@Orica Középföldi:

Hogy hogy került Goethe ebbe a rendkívül jellegzetes, egyértelműen Schillerhez köthető anekdotába, azt nem tudom (nyilván Goethe a logikusabb, mert többen ismerik). Aztán a tévedést előbb-utóbb mindenki átveszi.

epa.oszk.hu/00000/00022/00028/00634.htm#jegyz4
@nincs_itt: és ez sem túlságosan megnyugtató folyamat. :(

"Az iszlamizmus legerősebb németországi radikális irányzata, a szalafizmus hívei megpróbálnak a muzulmán vallású menedékkérők bizalmába férkőzni az irányzat fellegváraként számon tartott Észak-Rajna-Vesztfáliában - mondta a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal (BfV) tartományi szervezetének vezetője csütörtökön az N24 hírtelevíziónak.

Burkhard Freier elmondta, hogy a szalafisták segítséget kínálnak a menedékkérőknek, elrejtve valódi szándékukat, a kiszemelt emberek "beszervezését" és radikalizálását.
A belső elhárításért felelős BfV tartományi szervezete több ilyen esetet tapasztalt az utóbbi időszakban."

vs.hu/kozelet/osszes/radikalizalni-probaljak-a-muzulman-menekulteket-nemetorszagban-0910
@Rodeo36: A röhögény folytatódik. :)

Már Svédország sem elég jó a „menekülteknek”

"ha több millió eltérő kultúrájú és viselkedésű embert ahhoz szoktatunk hozzá, hogy a törvények igazából csak ajánlások, amiket ha kedve van, betart, ha nem, akkor sincs semmi gond, akkor ez a jövőre nézve nem sok jót ígér. Mert itt most nem az a tét, hogy melyik skandináv ország fog előbb megroppanni a kontroll nélküli bevándorlás miatt (ezt még egyesek vidáman meg is néznek élő adásban, pattogatott kukoricával a kézben).
Az összeurópai kihívás az, hogy mit kezdünk egy többmilliós, szabadon áramló tömeggel, amely saját vallási és morális kódexén kívül nem hajlandó más előírást figyelembe venni, és erre nem is kötelezi őt senki.
Mert előbb vagy utóbb Skandináviában is fel fog szállni a lila köd, és nem jut mindenkinek elég svéd húsgombóc.

Akkor már nem lesz elég ujjal mutogatni a szemét, náci magyarokra. Ha pedig már a törvény ereje nem segít, mert nem hallgatnak rá, akkor milyen kormányok fognak hatalomra jutni?
A "jogállamiságot" az elmúlt évtizedekben sokan sokszor temették. Ugyanezek az egyének valami megmagyarázhatatlan okból már egyáltalán nem aggódnak az európai értékek miatt. Pedig most tényleg lenne mit megvédeni.

jobbegyenes.blog.hu/2015/09/12/mar_svedorszag_sem_eleg_jo_a_menekulteknek
@ornagy50: A mutyik mindent megtesznek, csak dolgozni azt ne kelljen.
Semennyiért.
A gáz pedig az ugye csak annyi, hogy akkor ki a lófasz fogja kitermelni a dellát, ha a nem mutyik mind közmunkások, a mutyik pedig basznak dolgozni, a többi meg a nyugdíjas?
Most már teljesen perfekt vagyok a németországi muszlimhelyzetből.
Jó ez a blog.
IGEN, MEG VAN, BEHÚZTA!!! JESZ,JESZ!!

:))))))))))))))))))
@ördöngös pepecselés:
"megbánta tettét"
Ugyan idézz tőle egyetlen ilyen mondatot is. Mert az, hogy sajnálja, hogy lebukott és következményei vannak - az nem esik a "bocsika" alá!
@taga20:

Rákérdezek. Guminőterelő versenyt nézel, vagy karnishúzót?
@Eszter jött:margiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!!!!

vitisziszi, NORBI.

japánban a honda gyári pályáján, lenyomott négy citroent a Q3-ban.

a gyári hondák a fasorban se voltak:)))))
@DarthVader:

"A rendőrsorfal megrohamozása pedig hivatalos személy elleni erőszak, "

Nini, még a 2006-os események is hogy átértékelődnek idővel..

Miért nincs like gomb?
@parti_giano:
Ezek megeszik a birkát - de nem birkák! Nagyon is tudatában vannak annak, hogy ahol regisztrálják őket, ott kell/ene megvárni, amíg a kérelmüket elbírálják. Ha te köztük lennél, és azt látnád Magyarországból és a magyar hatóságokból, amit ők látnak - TE ITT REGISZTRÁLNÁL?
Hogy aztán hónapokig itt ragadjanak?
@miva?:
"Nagyon remélem, hogy Magyarországot a lehető leghamarabb kirakják az EU-ból."
Amennyiben ez bekövetkezne, akkor tökéletes lenne mindkét fél álmainak a teljesülése, mert kölcsönös az
óhaj.
Én viszont nem remélem, sőt be vagyok szarva, hogy mi lenne akkor?
2020-tól megszűnik a dáridó, ez az utolsó ciklus az eu fejlesztéspolitikai rendszerében, a keretösszeg jelentősen csökkenni fog. Nem kicsit, nagyon!
Nem véletlen, hogy a kormány lóhalálában kéri a pályázókat a pályázatok benyújtására. Maguk is elismerték, hogy erőltetett üzemben veszik igénybe a támogatásokat.
Persze - gondolom - a megvalósítási kapacitások náluk nem téma, csak dőljön a lé mihamarabb.
Mert hát otthonra is kell egy kis tűpénz az asszonynak.
Mi meg itt fogunk állni 2020-tól meztelen seggel, magányba zárva.
@PeniValdes: te, húgi. ne kontrázz, nem vagy te cigányprímás:))
@jaegtoer:
56-ban is úgy mentek ki a magyar tömegek, hogy nem volt útlevelük. Merthogy akkortájt csak "megbízható elvtársaknak" lehetett. És nem biztos, hogy ott is tömegeknek lehetne, ha egyszer nem tervezték a határátlépést, hanem menekültek? Egyébként sem tudom, hogy Szíriában és Afganisztánban van-e belső személyi okmány egyáltalán? Merthogy Amerikában pl. nincs.
@kekex: azé többeknek, a német, meg a dán, és a svéd regisztrálás se teccik.
@Gábris szomszéd: ártu, nagyon örülünk, de gondolom, te is tudod miért tudta behúzni.

úgy hogy a honda egy fos, ahogy a meklárenhonda is. eszt szögezzük le:)))
@Gábris szomszéd:
Abban (talán) egyetérthetünk, hogy a megállíthatatlan menekültáradat az egyik fő oka a nyugati országok vákuum-hatása. Ha ezek elkezdenék terjeszteni, hogy csak a schengeni határon beadott menedékkérelmekkel foglalkoznak, és mindenki mást, aki nem rendelkezik érvényes (akár ideiglenesen kiállított) okmányokkal, azok nem mozoghatnak szabadon a schengeni határokon belül, mert az a jog csak az uniós polgárokat illeti meg - és NEM INDÍTANAK LÉGIHIDAT a visszatoloncolásukra - megfelelő ottani propagandával és az ottani menekülttáborok finanszírozását erősítve, addig ez az áradat megállíthatatlan.
állíthatatlan.
@Orica Középföldi: "Cervantes térdig hideg vízbe ült,"
eddig gondolkoztam a pozitúrán, de nem tudtam elképzelni.
@habakuk000: haver, te minden nap nyomsz egy faszságot.
@Secnir: Orbánnak egyébként is, de a teljes külföldi offenzíva miatt is nagyon jól jön ez a folyamatos harci állapot, amit persze ő generál és már belengette a lázadást is, nem véletlenül. Lesz majd olyan helyzet "teremtve", amikor a minden emberi büszkeségüktől és méltóságuktól megfosztott menekültek az idegösszeomlás határán tehetnek lázadásnak is felfogható gesztusokat.
Addig jó, amig tart ez a nyilvánvalóan gerjesztett állatias viszonyokra kifundált állapot, különben összeomlik a kártyavár, a félelemkeltés kezd kipukkadni és kereshet magának új ellenséget.
Ha jövő héten megszünne a menekülthullám, romokban heverne a gumiszobában, vagy szétverné megint az irodáját.

Egyébként nem csak a Magyar Narancs ismerte fel egy sötét utcasarkon:
444.hu/2015/09/12/brutalisan-gyalazza-orban-viktort-a-szerb-blic-szombati-cimlapja/
"Az idén 181 014 tiltott határátlépés történt"
" idén péntek éjfélig 166 465 menekültügyi kérelmet regisztráltak,"
hvg.hu/itthon/20150912_4300_Katonat_vezenyelnek_a_hatarra__hire/2?isPrintView=False
Azaz olyan sok "regisztráció megtagadás" nem lehetett!
@vakapad:

Hitelt érdemlően egyik esetben sincs bizonyíték.Ilyen az anekdóta:))
@kekex:ne haragudj, de az igazsághoz hozzátartozik:
De talán ez még pontosabban kifejezi azt, amit most érzek: ŐSZINTÉN BOCSÁNATOT KÉREK A TÖRTÉNTEK MIATT AZ ÉRINTETTEKTŐL! László Petra”

24.hu/belfold/2015/09/12/laszlo-petra-romba-dolt-az-egesz-eletem/
@kekex: Azzal kellene foglalkozni, amitől valóban és érdemben megállna az elvándorlás. Ezt múltkor már ecseteltem.
@Spániel: "Ha jövő héten megszűnne a menekülthullám, romokban heverne a gumiszobában, vagy szétverné megint az irodáját."

Ez igaz, de ettől függetlenül sajnos dübörög az invázió.
@Spániel:

Betett egy széket a tóba/patakba olyan mélységben, ahol térdig ért neki a víz:))
Te még nem láttál kártyapartit, sörözést vízbe rakott asztalokkal, székekkel?
@Orica Középföldi: hacsak így nem.
Egyébként nem láttam ilyen kártyapartit, csak szecskás sakkpartit, amikor még jártam oda.
@taga20: Tudom hát, olvass vissza a múltkori posztban.
@Gábris szomszéd: hátja, meg a kódolt feszültség is, mindkét oldalon:
"Elkerülhetetlenek az összecsapások - Röszkén szolgáló rendőr beszélt a helyzetről, a kilátásokról.
És összecsapások lesznek, ez szerintem kikerülhetetlen" - mondja a névtelenséget kérő rendőr a "Közel a kiborulás" című interjúban, amelynek teljes szövege a friss VH-ban olvasható."
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/roszke_menekultek_rendor_interju_ajanlo
@kekex: ugyan írták már, de a zöm nem óhajt élni a regisztrálás "lehetőségével", pusztán az érdekli, mikortól jár végre a segély és egyéb szociális juttatások. mivel ha regisztrálna, onnan kezdve a törvények vonatkoznak rá...

szerinted ez miért lehet így? az egyik "tippem", hogy bizony a legtöbbjükről igen hamar kiderülne, hogy se nem szír, se nem egyéb olyan területről származó ember, aki jogosult a menekült státuszra.

bizony az európai értékekért jönnek...
@Spániel:

Amikor nagyon alacsony volt a Balaton,Fűzfőn láttam komplett asztaltársaságokat sörözni-kártyázni a vízben. Még a napernyőt is bevitték:)
@Gábris szomszéd: öcsisajt én a hondára kérdeztem rá.
miért tudta behúzni norbi?
@taga20: eccerű! mert gyorsabb vót
@kekex: bocsánat, kimaradt: a menekültek regisztrációja a menekültekre nézve SEM ajánlás, hanem kötelező.
tekintsünk el az illegális határátlépéstől, mert az kényszerűség, viszont utána "illene" a hatóságok rendelkezésére állni, bármennyire is fáradt, elgyötört és kétségbeesett is a menekült, tartson az bármennyi ideig. mivel elhagyta röszke-aleppo viszonylatában több mint 2200 km-rel a háborús övezetet, tehát biztonságban van.
a kormányok feladata a lehetőséghez mérten emberi és kényelmes ellátás. ez viszont nem azonos a hotelek kényelmével. illetve nem veheti vegzálásnak és jogai sérelmének, ha meg kell adnia az adatait, igazolnia kell kilétét.
@kekex: neked van igazad, elkerülte a figyelmemet, de lehet, hogy már "akadályoztatva" volt.....jó nagy darab papucs.....
"A sajtóban megjelent hírek és fotók alapján az MSZP felszólítja a honvédelmi minisztert, adjon magyarázatot arra, hogy milyen felhatalmazás alapján, mit keresnek fegyveres katonák a magyar-szerb határon?"
hir.ma/belfold/a-mszp-orszagos-kozpont-kozlemenye/566817
Tényleg? Mit keres ott 4400 katona, amikor még nincs 15-e? És még akkor is kétséges, hogy az indítványra kihirdetik-e a szükségállapotot. (kétséges???)
@Orica Középföldi: elképzelni is jó, átélni még jobb lehetett.
"A magyar parlament várhatóan szeptember végén járul hozzá azokhoz a törvénymódosításokhoz, amelyek nyomán a kormány a magyar–szerb határra vezényelheti a honvédséget. Lattman Tamás szerint igen nagy baj lehet abból, ha menekültügyi válsághelyzet kezelésére katonákat felfegyverkezve akarnak bevetni, mert ők erre nincsenek kiképezve."'
nol.hu/belfold/fegyverrel-fegyvertelenul-1562691
És nagyon egyetértek a tényleges címmel:
"Reméljük, Szerbia nem fogja félreérteni, ha a magyar katonák lőnek"
@nincs_itt: nem! de segítek. 60 kiloval nehezebbek a citroenek. tudod a franciák csak ennyire szarok:)))

édes istenem, a japok mi a faszt csinálnak

DS5 kéne venni, má látom:)))
@parti_giano: hagyjátok má eszt a hülyeséget. haba meg egy fasz:)))
@taga20: dráááága jó Istenem!!! te télleg azstat mered hinni, hogy a zuccai ds5-ös szervilakó az megegyezik a vítisziszi ótóval??
@nincs_itt: nem, szarabb!

bazdmeg, ako a honda mekkora szar lehet:)))))))))))))))))))
@kekex: "Na az is meg van áldva!"DDDDDD
@taga20: maradzsál már, te ehhez nem értesz. olyan vagy, mint egy suzuki swift motor a dacia kasztniban.
@parti_giano: tudom, de ahogy rágjátok a gittet a füvészkertben, az mókás:))

és nem mokkáskanál, ahogy pákó mondta:))))
@taga20: Haver ne égesd már magad reisztágként. Nyomulj inkább a puncifronton. :)
@parti_giano: ja és te polihisztor, mond neked valamit az, hogy hayabusa?
vagy xx?

nem ér a gogli!!!!:)))
@taga20: persze, mindkettő kapcsolatos veled. az első valami japán nemibetegség, az xx meg a két női gonoszóma.
@parti_giano: má megint mellélőttél, mint dzsudzsákbalázs, aki veled ellentétben szarrá keresi magát, és még aszt se tuggya, hogy ki az a geréb:))

mentél má 270-nel? hayabusa 305-öt bír.
@taga20: meg ne haraguggyá, de a kettőnek durvára semmi köze egymáshoz!

de azért a statisztika, azt bizonyíttya, hogy a honda dobogós a hétköznapi autók között, míg a flanszia csudák a futottak még kategóriában is hátul kullognak!
@nincs_itt: Majd mindjárt megkapod, hogy ki az a hülye, aki statisztika alapján választ autót. :)
@taga20: vadász sólyom... kérdezzé csak bátran
@nincs_itt: Az ilyen borzalmakról már nem is beszélve. :(

youtu.be/X9cid-8eW3g
@taga20: ja, úgy harmincöt éve autóskártyáztam utoljára. ilyenekkel zaklasd a bömöstöst.
@nincs_itt: ott a pont.
most egy negyedóráig nem arcoskodom:)))
@parti_giano: terelsz genya, terelsz. pedig szeretnél férfi lenni:)))
@Gábris szomszéd: ki az az ostoba fasz, aki a statisztikák alapján választ autót, vagy nőt?

eszt akartad pubi, hát megkaptad!:)))
@PeniValdes:

nemcsak abban.
ha már nyalunk, csináljuk jól!
@taga20:

"...gyári hondák..."

minden autó gyárban készül. nem?
@Eszter jött: Prágám!:)Mán csak "hárlem"!!!:)))
@PeniValdes:

nem érdekből nyalunk, hanem az élvezet miatt.
@Eszter jött: hát szerintem tagában m,ár nem sok élvezet maradt...:)
@ornagy50:

Édes őrnagyom! Ez nem a sereg. Már most biztos a plusz egy nap. De a főnöknőm hangsúlya alapján még a további 2 hét sem kizárt.
A jó Isten tudja, mikor szabadulok.))
@Eszter jött: drága szerelmem, mesélj inkább a macskákról:))
@PeniValdes: nátürlih, tök igazad van:))
@PeniValdes:

most nem lennék a helyedben.))
Beszéltem menekültekkel.

1. Nem köti senki az orrukra, hogy milyen a jogi környezet, Kötelezettségek, jogok, stb.

2. Azt sem tudják, mikor merre vinnék őket, de arról olvastak, hogy nem bízhatnak abban, amit az állam mond nekik.

3. Azt viszont tudják, hogy ha tömegesen elindulnak, akkor átérnek európába, ahol németül beszélnek.

4. Azt is tudják már, hogy a kisgyerekkel az utolsó megpróbáltatás addig tart, amíg az osztrák határról eljutnak az első városba.

5. A rendőröket sajnálják, mert nekik maradniuk kell ott, ahonnan ők tovább tudnak állni.

Amit a Magyar Állam, a kormány, a magát keresztény jobboldalinak hazudó pártok, a véresszájú világmegváltók, a pecsenyéjüket szenvedők basztatásával sütögetők művelnek, és a támogatottság, amit a FB-tól a blogokig megfigyelhetünk, nagyjából annyit nyomorítanak ki belőlem, hogy a kurva anyukánkat! Hányan mentünk oda kisgyereket betakarni? Hányan tettünk bármit egy tagadhatatlanul ocsmány háború üldözött áldozataiért? A nagy haver Erdogan politikai játszmái elől továbbmenekülő tízezrek jókedvükben sétálnak végig európán? Rúgják ki az országot, döntsék romba a gazdaságot, maradjon az olaj ára 40 dollár alatt, hogy Putyin is megfeküdjön, és élvezzük egymás társaságát ezer évig kishazánkban, mert ne engedjen ki minket senki! Ez jár nekünk, ha ezt hagyjuk!
@taga20:

2 hónapja nem láttam őket. inkább ne.
@parti_giano: ha meg veszed nekem, evvel fogok járni.:))
egyébként, a hatvan kilot nem vágtad.
@Eszter jött: én egy kandúr vagyok. remélem enyhítettem a két hónapot:)))
@parti_giano: bocs haver, ártunak akartam nyomni, csak annyira irritáló vagy:)))
@PeniValdes: húgi, a ká anyádat! ja a anyámat szidtam? enézést minden ősünk előtt :))))
@miva?:

Igazán csak a számítógép mögül, a fotel mélyéről lehet gyűlölködni.
@PeniValdes: vágtam, vagy csak éreztem:))

egy húron pendülünk, mind a ketten cigányok vagyunk:)))
@Eszter jött: Így van. Én magammal együtt gyűlölöm magunkat, bár én sajnos nem csak messziről nézem a mutatványt, de mára ennyi. Rengeteg jó ember tesz hatalmas erőfeszítéseket azért, hogy emberi módon juthassanak tovább ezek a dorzalmakat megélt emberek, de 10millió ember 1%-a 100ezer, hát nincs 1%-nyi erő bennünk, hogy megoldjuk egy napig azt, hogy a jövés - menés ne égjen ránk egy nemzet szégyeneként?
@Eszter jött: Hát azt éppen nem mondhatnám,hogy"szár-
nyal a lelkem mint egy sasmadár"!!!
Neked DRUKKOLOK s nem az "oroszlánynak"!!!:)
@taga20: ok, bár én elég világos hajű, börű vagyok hozzá:)
@PeniValdes: hallod én meg feka vagyok. bakker, anyánkat el kell számoltatni!:))

szétrúgom a villanyszámlás picsáját. ja, ő a fater:)))
@miva?:

Két vagy három hete napi téma itt is a migránsügy. Oda-vissza kiveséztük. Ugyanazok a problémák most is, mint kezdetben.
@Eszter jött: Igen? Akkor nem tettünk semmit? Hát elfogadjuk, hogy ez a mangalica politikai haszonszerzésre használja fel mások nyomorúságát? Ha tényleg emberi, vendégszerető nép lennénk, már százezrek masíroznának Orbán takarodj! transzparensekkel minden nap, de mi inkább szarunk az egészre. Én persze nem, nyilván te sem, de mi együtt bizony egy nagy rakás szar alak vagyunk.
@taga20: amikor anyánk vett1 mázsa krumplit...:)
@Eszter jött: "Ugyanazok a problémák most is, mint kezdetben."

Szerintem nem. Sajnos egyre többen elfogadják, hogy a migárnsokat ki kell űzni, mert tőlünk veszik el a levegőt. Ezért írtam korábban, hogy volt már hasonló stílusú, és tartamú proraganda, és világ égés lett a vége. Amit magam részéről nagyon bánnék, bár ha akkor lesz, amikor én már a kupából lesek, akkor egye fene. Egy kis tisztítótűz mindig jót tett a föld népességének. Úgy genetikalilag.
@taga20:

Szerintem apádat szidtad, mert ugyé annak bordájából lett ősanyánk, ergo mindenki ősannya az ősapja. Fasza mi?
@Orica Középföldi:

Azt nem vitattam, hogy anekdota, és most sem vitatom. Csak a hozzá kötődő személyt. Galileinek se esett alma a fejére és Newtonnak se, mégis mindig Newtont emlegetjük ezzel kapcsolatban.
@PeniValdes: alatt:)) szeretem anyánkat, me ha nem lett volna céda, ako én se lennék. az meg hogy?:))
@miva?: nem beszéltél te a lőtéri döglött kutyával sem! ha ezt a baromságot le mered írni...
@látjátok feleim szümtükkel: ne maszatolj! a csajok kavarják a szart!:))
@taga20:

No de az ősöregcsaj is apjuk bordája, így mégis csak apjuk kavarja.:D
@taga20: hát tudod, amekkora buli vót, annak üröjjé, hogy nem ugacc
@miva?:

Sok más ügy kapcsán kellene/kellett volna százezreknek masírozni.
Ez nem tereli egy zászló alá az embereket, mivel vannak jogos félelmek-kérdések.
A te példád is azt mutatja, hogy kommunikálni kellene az ideérkezőkkel. Ez az alap.
@látjátok feleim szümtükkel: akkor kezgyük:

európában németül beszélnek...(meg azt 10 egynéhány nyelvet a német 144 nyelvjárásáról nem is beszélve...)

ha tájékozatlanok, honnan tudják, hogy az államban(melyikben) nem bízhatnak???

kisgyerekkel is menekülttáborba kerülnek ausztriában is!

tájékozatlanul is tuggyák, hogy a rendőröknek milyen szar, amiért ott kell maradniuk(hol is???)

kb 2 millió szír van törökországban, akik nem is akarnak európába jönni indexen megtalálod a cikket, inkább haza szíriába indulnak.

gyalog európán keresztül,több mint 2200 km aleppo-röszke gugli útvonaltervezője szerint 444 óra gyalog, ebből törökországtól kezdve NINCS háborús övezet... tehát cirka 2000 km...

mai hír, miszerint stuttgartban azonosítottak egy IS terroristát, ha ezt már elmondják, akkor mekkora lehet a valós szám?

szerencsétlen, elesett embereken segíteni kell, de aki nem akarja igazolni magát, azt ki KELL zárni a segítségből...

van még kérdés???
@nincs_itt: vauuuuuuuuuuuuuuuu!!:))

bazdmeg a hondádat! egy kalap szar.
@nincs_itt: Már a boldog nyugaton mondták ezeket. Nem szerbiában élek, tesó!
@látjátok feleim szümtükkel:

" egyre többen elfogadják..."

Ne csodálkozz, csúcsra járatják a propagandát. Lassan itt sem lehet megmozdulni a gyűlölködő, félelemkeltő linkektől.
Egyetértek veled, ebből baj lesz.
Ráadásul egy kb 8-10 fős csoport elegyedett velem szóba, és amiben ők tévednek, az tán nem az én bűnöm.
@nincs_itt: A rendwelkezésükre álló információ:

Ha Magyarországon regisztrálnak, visszaküldenek szerbiába.

Ha Németországban regisztrálnak, alhat házban a gyereked.

Én a helyedben is mélységesen pirulok a szégyentől.
@miva?: állítom, hogy nem! tudod, magam is "menekült" voltam ánnó decibell, beszéltem a nyelvet, nem A1 szinten, munkaszerződésem volt, nem sarki Hansitól, a cégem is segítette a folyamatot, igazolt stb. de! ha átköltöztem akkor ki kellett töltenem 1-2-3 dokumentumot, némelyikhez fénykép is kellett stb... Kafka, mond valamit?

most pedig ott állnak az emberek, mindenféle papírok nélkül és verik az ajtót??? te tényleg érted amit beszélsz?

MÉGECCER CSAK NEKED: (durva kapszlokk) 2 hétvégén csak münchenbe 80 ezer ember érkezett. érted, hogy ez mit jelent, vagy csak rinyálsz??? berlin 3,4 milliós város, münchen 1,4, az én kis városom 40 ezer!!! és grósze krejszstatt!!! fingod sincs sem a menekültekről, sem pedig németo.-ról!

ne bosszants tovább, mert felrakom a varacskos disznó álarcot, abban meg nem lesz köszönet!

még egy kérdés, aztán hagylak álmodozni tovább:

- merkel kijelentése után, ami a német alsóházban hangzott el, hirtelen a "dzsörmeni, dzsörmeni"(sehogy sem tudom hochdeutsch-ként érteni) átváltott malmö, malmö-be???
majd ha regisztrálni kell, akkor a tengerbe ugrunk-ba...
1-2 napos csecsemőkkel röszkénél??? szerinted ez teljesen normális????
Mondom én, csapják ránk az ajtót, és boldoguljunk a terroristamentes uruszágunkban egymagunk. Vigyék a befektetéseket, cégeket olyan országba, aminek a mentalitása egyezik a sajátjukkal, mi meg kéregessünk a gazdag románoktól laposrágót.
@nincs_itt: És kit érdekel ez, mikor tőlem kér az anyuka a 4 hónapos gyerekének pelenkát, és mikor kérdezem hány kiló, sírva mondja, hogy nem mérték három hete?
@miva?: na baz+! NEM házban alhat, hanem rendezvény-sátorban, csarnokban, tornateremben stb... amíg elbírálják a kérelmét, ha éppen vannak okmányai! ha nincsenek, akkor...
milyen nyelven kommunikáltatok ilyen mélyen?

akkor különösen furcsállom, ha valóban nyugaton élsz...
@miva?: hazudsz!!!! mert a menekült ellátás része a pelenka! IS! milyen nemzetiségű volt az anyuka???
Angolul francia nyelvterületen. Voltam a sátorban, 8 fok volt. Ideális gyerekeknek. Nyilván a te férjed fejét is levágták, azért mentél arrébb.
@nincs_itt: Szír. Parc Maximilien, Brüsszel.

Hazudok nyilván. Én adtam a pelenkát, ami az ellátás része, nehézfejű szégyenforráskám!
@miva?: mi a bajuk szerbiával???? kevés a segély???? nem lőnek, békesség és nyugalom van.

pirulj! sajnállak!
@nincs_itt: Menj csak szépen haza. Nem való neked európa!
@miva?: szégyenforrás a jó édes felmenőd!! most szépen lebuktál! mert 8 fokos sátorban, nyugaton??!!!

ne fárassz!
Hazudok mi?

Ezért mondom, hogy egyébként szimpatikus, értelmes emberek is fenevaddá válnak nálunk. Ki kell tiltani minket az EU-ból. Engem is, veled együtt!
@miva?: most megkérlek szépen, hogy takarodj a jó búbánatos francba!

nekem és a felmenőimnek európa (németország) volt és lesz a hazám! te pedig itt picsogsz, hogy szegények, igen azok! kellő erőfeszítéseket kell tenni az arra JOGOSULTAK megsegítésére, az én farkammal, ha kérhetem, ne verd a csalánt!

megkérdezem mégegyszer, van fogalmad arról, hogy mit jelent 80 ezer ember élelmezése, emberi körülményekkel való ellátása? ez a szám csak a kezdet!

szóval, vegyél vissza, mert röhejes kezdesz lenni!
@nincs_itt: Annak az 500 milliónak, aki az EU? El sem tudom képzelni. Majd minden 6000 emberre jut egy menekült. Borzasztó. És a nagy francokat volt a felmenőid hazája Németország. Egy gazdasági bevándorló vagy. Engem legalább hívtak, aranyom. Téged is, vagy te kuncsorogtál? De ez nem is számít. Nem vagyunk mi emberek közé valók.
@miva?: hazudsz folyamatosan, mert azt írtad: ha németo.-ban regisztrál akkor házban alhat...

tessék erre felraksz egy képet, brüsszelről, ami európa de NEM németül beszélnek, ahol a magyar viszonyokhoz hasonlóan vannak "ellátva". legalább következetes lennél...

tudod, engem már nehéz lesz "kitiltani"... veled még megeshet, de avval járna csak igazán jól európa!

nem vagyok fenevad, csak nem szeretem ha átbaxnak! most pedig ez zajlik, szívesen és bőkezűen, elismerés nélkül is segítek az arra rászorulón, de aki átver...
@nincs_itt: Olvastad a cikket? Kiürítik a parkot, hogy házban alhassanak. Szerintem hagyjuk egymást. és elnézést az okozott kellemetlenségekért.
@miva?: köpj föl és állj alá! ez vagy te, a magyar! bizony aranybogaram, engem hívtak.
a családom hetedíziglen német, ha érdekel zarándokolj el stuttgart mellé és tekintsd meg a plébánia anyakönyveit a XVII. századtól.

nem tudod elképzelni? azt világosan látom, hogy mennyire korlátolt vagy! ugyanis, brüsszelben(tényleg ott inkább vallont vagy a flamandot beszélik?) angolul...
van fogalmad, miért mondta merkel, hogy "nem építhetnek párhuzamos társadalmat"??? van fogalmad a valóságról?
@miva?: valóban sajnálom, hogy összetűzésbe keveredtünk. de ez van! te a saját ellentmondásaidat sem ismered fel. én meg indulatos gyökér vagyok...
ennyi.
@nincs_itt: A XVII. században az én családom is augszburgban élt, drága bogaram, ettől én még nem vagyok német.

Brüsszel francia nyelvi többségű, de flanria fővárosa, vallóniáé Namur.

Egyéb kérdés?
De tökmindegy. Ezek vagyunk mi. Felrúgjuk az apukákat, akik kezében ott bőg a gyerek, akivel a fél világon át kellett menekülni, és mi a nemzeti öntudatunkat vetjük be az emberség ellenében. Máriának jutott egy jászol. A geci pásztorok! Nem igaz?

Rohadjon meg a pápa!

Mi vagyunk a kereszténység, nem a tévedhetetlen!

Jesszasz
Ha a havi ránk eső 20 euró fontosabb, mint az emberség, akkor szavazzunk Orbánra!
Kellemes éjt, megyek galád terrorista hathónaposokat pátyolgatni. Szevasztok Magyarok!
@miva?: ha szereted magad köpködni, akkor tedd! kinek, mi a perverziója...

nem havi 20 euróról szól ám a nóta, ugye ezt te is tudod, mókusvirágom? csak németo.-nak 10 millárd euróba... a többiekről nem is beszéltem... mert bizony ezeket az embereket akár évekig is el kell tartani. egy felnőtt 1300 euró havonta, gyermek 4000. nem sok, tényleg...
@miva?: Aludj el szépen, kis Balázs

"Az emberiesség, a szolidaritás, az összes hangzatos klisé csak akkor számít, ha az ő védenceikről van szó.

Nos, lehet, hogy tőlem, mint a nácifasisztanyilasnak kikiáltott oldal szimpatizánsától furcsa lesz, de tévednek. A humánum nem csak azokra vonatkozik, akik velem egy véleményen vannak. A toleranciának és a szolidaritásnak van egy érdekes, közös tulajdonsága: amint megpróbálják szelektíven alkalmazni őket, megszűnnek létezni. Tudom, mert keresztény emberként (bocsánat, ahogy manapság az interneten dívik: mocskos, rohadt, xenofób keresztényként) magam is gyakorlom ezeket. Ahogy azt a képességet is, amiről a liberális véleményformálók, a bunkósbotmédia, és fogyasztói is hajlamosak elfeledkezni: a megbocsájtást.

Úgy tűnik, erre a túlnyomó többség képtelen, és nem is hajlandó. Ők az egyenjogúság, a kultúra, a felvilágosult gondolkodás nevében vért akarnak látni. Vagy így, vagy úgy. László Petráét. A nácikét. A fasisztákét. A mélymagyarokét. A magyarkodókét. Az N1TV-ét. Vona Gáborét. A Jobbikét. Az ismerőseikét, akik nem úgy gondolkodnak, ahogyan ők. Mindegy."
@nincs_itt: Van még kérdés?

Van.

"szerencsétlen, elesett embereken segíteni kell, de aki nem akarja igazolni magát, azt ki KELL zárni a segítségből..."

Nos aki nem akarja igazolni magát, azt agyonlövik, agyonverik vagy mi lesz vele? Ex katedra kijelentni elég merész dolog.
Aki nem igazolja magát miből is záródik ki? Hová küldenéd vissza? Nem a kizárás a megoldás, mert azt egy állam sem engedheti meg magának, hogy aki nem igazolja magát, de vélelmezhetően menekül valami elől, az éhen haljon a területén. Talán emberségesebb úton kéne őket megközelíteni. Esetleg valami tomáccsal, és tényszerű felvilágosítással.
Vannak emberek akik másként értelmezik a körülöttük zajló világot, mint te. Vannak, akiknek az igazolás nem azt jelenti, mint neked. Egyáltalán mit tudsz te ezekről az emberekről, meg az ilyen emberekről? Szavaid alapján nem sokat.

Te eddig normálisan írtál, lehetett veled beszélgetni. Mai megnyilvánulásaidból az jön át, hogy fronthatás alatt állhaszt. Kár.
Engem a dicsekvésed pl. a keresztleveled illetően, meg a nagyképű stílusod kissé taszít. Persze nem kell az én elvárásom szerint kommentelni, mert miért is kéne, de kissé összeránthatnád magad.
@nincs_itt:olvasd el @kekex: kommentjét.
Szóval kurvára nem igaz, hogy a 90% nem regisztrál. Sőt még az sem igaz, hogy a zöm nem regisztrál.
"Az idén 181 014 tiltott határátlépés történt"
" idén péntek éjfélig 166 465 menekültügyi kérelmet regisztráltak,"

De azért csak írd le jó sokszor, hogy a zöme a menekülteknek nem regisztrál, hátha a hazugságból igazság lesz.
@nincs_itt: bazd meg, mi a fasz van itt? két nyugger egymásnak feszül, hogy melyik a nagyobb gyökér?:)))

nyújjatok má a bugyitokban!

te is miva? fasz!
@graphics: nem mondom megmasszíroznám a csajt, de nem vele álmodok:)
Van olyan ország, ahol jót is írnak?
Mert eddig csak elítélően nyilatkoztak...

index.hu/kulfold/2015/09/12/faymann_a_nacikhoz_hasonlitotta_orbant/
@aritus: és ha hazugságból igazság lesz, vagy van, mit teszel?
@nincs_itt: osztod itt nekünk az észt Németországból évek óta, hogy milyen hülyék vagyunk, nem csinálunk semmit!
aztán megjelenik 80000(te írtad) bevándorló Münchenben és a te, kisvárosod környékén, és hetek óta lefosott bokával, rettegsz!
itt az idő!
cselekedj a (választott?) hazádért!
gyerünk!
minket már 1000x kioktattál, hogy csak itt pofázunk, a cselekvés helyett!
@taga20:

a sörre kellett volna koncentrálnod, nem a csajra.))
@aritus: nem figyelsz! nem akar regisztrálni, mondom én! de közben valóban revideálom az álláspontomat: 85-90% NEM menekült, hanem gazdasági migráns...
@punkfrog: ott kezdődött el valami, ami ma van ma.
@Eszter jött: a sört észre se vette! :D
@punkfrog: figyu, a komrány itt németo.-ban igyexik megtenni, amit az emberiesség diktál, merkel elbaxta, ezt is leírtam. én annyit tehetek, itt és most, hogy fizetek. ezt is teszem.
senkit nem akarok nyomorogni látni. senkit, ezért magamat sem! továbbá, merkel kapott +1-et, mert elmondta, amit már sokszor leírtam.
seehofer(bajor miniszterelnök) igyexik megvédeni a polgárokat, köztük engem is, támogatom.
@aritus: még annyit hozzá, hogy EDDIG. mert bizony lassan halad, a sok jan. elsején született, ahmeddel aleppo-ból, mert ugyi a betlit bemondták, lássuk ki is tuggyák-e jáccani.
@Eszter jött: te ittál má életedben sört? me az víz, amire célzol.
te szerettél má tagát, me az víz, amit eddig szerettél:)))
@taga20: mi lenne, járókeret harc!
@Gábris szomszéd: már Nostradamus is a haverod?
ha azt mondja, amit szeretnél, bárkit idézel!
@taga20:

nemcsak ittam, csapoltam is.
ne menjünk bele! a vége úgyis az lesz, hogy "szeretem a feleségem!"
@nincs_itt: de te csalsz, me audis kereted van:))
@Rodeo36: neked is van saját országod, mégse akarod rendbe tenni!
nincs telihold. akkor meg mi a francért ez a sok feszültség?
isztok ti rendesen?
@graphics: sajnos nem Orbán maradt le, hanem mi magyarok!
de, hogy Orbán miatt, az tény.
@Eszter jött: Feleséged van? :)
Nicked alapján nem gondoltam volna
@punkfrog: Igyekszem mindenkivel jóba lenni. :)
@Eszter jött: ha provokállak, ako kinyílsz .:)))
@graphics:

Ez a taga szövege. Először minden női regnek szerelmet vall, aztán közli az ominózus mondatot.
@graphics: négy bakker. te hülye vagy?
@punkfrog: Azért eléggé sokat kell tenni azért, hogy egy ország politikusától nyilvánosan ilyet kérdezzenek:

,,milyen érzés Európa legfőbb gazfickójának szerepében lenni?''

(forrás: www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_szerint_felkeles_volt_magyarorszagon.602988.html)
@taga20:

ne dobáld a magas labdákat!
@taga20:

néha elgondolkodom, nem kellene-e egy kis időre térfelet váltani.
olyan rövid az élet!
@graphics: ebbe a szerepbe, Orbán, beleállt rendesen!
és még büszke is rá!
@taga20: A Próféta növessze hosszúra!
@Eszter jött: Erről nem tudtam!
Hódolatom jeléül, csak itt, csak most és csak neked:
lisareneejones.com/wp-content/uploads/2015/06/red-rose.jpg
@graphics:

na, jó. el van nézve.
a következő bokrot keresheted a négy feleség miatt.
Petra nagyon népszerű lett:

Honkongban és Vietnamban, Kanadában, Mexikóban sőt Ausztráliában is ismerik a nevét

www.baogiaothong.vn/phong-vien-hungary-ngang-chan-nguoi-ti-nan-xin-loi-d119824.html

www.abc.net.au/news/2015-09-11/camerawoman-apologises-for-kicking-asylum-seekers/6769930

Sőt több oldalon még a szégyenfalat is említik.

Úgy tűnik, népszerűsége aligha emeli Abszurdisztán alaposan megroggyant jó hírét.
@punkfrog: ettől a gyorsnaszád még erősen süllyed.
@graphics:

a teraz môžeme o všeličom rozprávať, ani tak nerozumie nikto. ))))
Én keresztény ember vagyok, de sajnos ki kell mondanom amit gondolok: ezeket a migránsokat meg kell ölni. Akkor is, ha evvel kiraknak minket az EU-ból (lehet jobban is jár evvel az ország)

Nézegessétek mit csinálnak ezek a ""menekültek"":

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/

Ha odáig fajulnak a dolgok, hogy a magyar katonákra támadnak a menekültek, akkor nincs mese: tüzet kell rájük nyitni. Mindegy hogy nő, férfi, vagy gyerek támad!!

Ezek NEM keresztényeK! Hanem iszlamisták!
@Eszter jött: samozrejme ale teraz uz musím ist. Dobrú noc!
@ördöngös pepecselés:

szólj az orvosodnak, hogy erősebb nyugtatóra van szükséged!
@Eszter jött:

Nem kell szólnom. A Biblia és a tizparancsolat sem mondja, hogy ÖNVÉDELEMBŐL nem szabad ölni. Márpedig most erről van szó. Meg kell védeni az országot ezek elöl az arabok elől! Ez ön és Hazavédelem.
@ördöngös pepecselés:

"_Én keresztény ember vagyok, de sajnos ki kell mondanom amit gondolok: ezeket a migránsokat meg kell ölni._"

Legfeljebb a szemed áll keresztbe. te, meg a keresztény?!
@ördöngös pepecselés:

14 éves vagy-e, vagy még csak leszel? Mert éjszakai műszakba akkor nem dolgoztathatnak. no. meg a btk miatt is...
@ördöngös pepecselés:

Na, mesélj! MI baj az életeddel? Mit vetítesz ki az idegenekre?
Nem vagyok szagember, de meghallgatlak.
Ha nem beszélsz mellé, hamar végzünk.
De ha mellébeszélsz, még hamarabb.
@jaegtoer:

14? 41!

De ez sem igaz!!

Én már nyugállományban vagyok ha tetszik érdeklődni milétem felöl!
@Eszter jött:

15-től bűncselekmény lesz a kerítés megrongálása. Ha ezt megteszik ezek a migránsok, akkor mit kell tennie a katonáknak?!

Ti liberálisok annyira, de annyira buták vagytok, hogy azt hiszitek a katonáknak csak dísznek van lőfegyverük.

Nem. A puska az nem dísznek van egy katonánál, hanem vészhelyzet miatt. Most viszont az van!

De egy fegyver az nem dísz. Főleg nem egy katonánál.

Ha emiatt fasisztának hívják a magyar vezetést nyugaton, ám tegyék! Minket nem érdekel.
Liberális média: fegyverrel megvédeni az országhatárt = fasizmus.
@ördöngös pepecselés:

Most már jobb?
Már csak kettőt kell aludnod, aztán lőhetsz.
Aztán takarózhatsz az "én csak parancsot teljesítettem" szöveggel.
@ördöngös pepecselés:
.
Jeanne d’Arc nem nevezhető tűzről pattantnak, mert sajnos máglyára helyezték, hogy később egyike legyen Franciaország 9 védőszentjének.
1909-ben boldoggá, 1920-ban szentté avatták.

Savonarolát a Katolikus Enciklopédia az Egyház megújulásának prófétáját, mint vértanút tisztelte. A szentté avatására irányuló eddigi kísérletek még nem jártak eredménnyel.

Mint tapasztalható, a pápa igazsága is hamissá válhat.
Amit ma beléd sulykolnak, az nem feltétlenül igaz.

Ennyit erről.
@ördöngös pepecselés:

"_Én már nyugállományban vagyok ha tetszik érdeklődni milétem felöl!_"

Helyes válasz, mert a milét, és a kilét az kettő.

Mennyé aludni, mert ki fogsz kapni, ha pedig kiderül miket irkáltál, akkor még a nadrágszíj is előkerül, esetleg az ékszíj.
@ördöngös pepecselés:
.
Most jut eszembe! Miért is tudnád?
Savonarolát 1498. április 7-én felakasztották, majd máglyán elégették.
@ördöngös pepecselés:

Különben a fegyver fallikus szimbólum. Te fegyverhiányban szenvedsz.
Ebből következik, hogy ......
Ne köszönd meg. Így éjfél felé passzióból rendelek.
@Eszter jött:

Nem én lövök, én nem vagyok és nem is voltam katona.! :)

Alig várom már, hogy Ausztriától Amerikáig lefasisztázzák a magyar Kormányt, mert éles fegyvert használ majd *ESETLEG az agresszív migráns csőcselék ellen! :)

Még jó, hogy minket, jobbosokat nem érdekel a nyugati vélemény, kritika! :)

*ESETLEG: attól függ hogy viselkednek a menekültek a határon jövő héttől.....
@öregmatróz:

"Te nem vagy eszeden."

Mit tegyenek a katonák a határon ha a a migránsok illegálisan be akarnak ide jönni az országba, hmmm?!
No mindegy hát. Egy a lényeg liberális elvtársak!!

Országhatárt megvédeni akár fegyveresen is! Az egyenlő: FASISZTA POLITIKA!!!

Ezt tanuljátok meg libbant elvtársak!

A Bartus László szerint is fasiszták a magyarok többsége.
Ő jól tudja mindezt Amerikából, több ezer kilóméteről innét.
@öregmatróz:

Annak a spermának kár volt célba érni.
@ördöngös pepecselés: "Nem én lövök, én nem vagyok és nem is voltam katona.! :)"

bazdmeg, te nem vagy százas!!!!
@ördöngös pepecselés:

"Még jó, hogy minket, jobbosokat nem érdekel a nyugati vélemény, kritika! :)"

hahahaha
a keleti annál inkább? hiszen, ki mondta, hogy mona lisa gaboka cukiság kampánya a nyugatot védi?

Putyinak köszönhetjük, hogy 15-én új időszámítás kezdődik?

offforever.blog.hu/2015/09/13/putyinak_koszonhetjuk_hogy_holnap_uj_idoszamitas_kezdodik
@taga20:

üdítően friss vagy :)

hahahahah

(majd, ha kedvem lesz, talán még el is olvasom, hogy mi zajlott itt pá napig...)
@guma: négykor keltünk az asszonnyal, nem mesélem el miket csináltunk:))

de! volt ..., asztán mostunk, vasaltunk, ágyat húztunk.

kurvára várom már norbit, remélem az elsőt behúzza!!!
@guma:

"(majd, ha kedvem lesz, talán még el is olvasom, hogy mi zajlott itt pá napig...)"

Ne tedd, ha meg akarod őrizni a kedvedet:))

Egyébként jó reggelt!
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: sötétben nem lehet locsólni meg karnisosat jáccani:))

és hogy szolgál a kedves éned?:))

javulgacc?
@taga20: azaz ágyhúzásos figura benne van az illatos kertben?
@parti_giano: én csak a kámaszútrát forgattam, de kösz, hogy bővítetted a tudásomat.

megmondom őszintén, erről a kertről lemaradtam:))
@vakapad:

"Hogy hogy került Goethe ebbe a rendkívül jellegzetes, egyértelműen Schillerhez köthető anekdotába,"

Lazíts már:)) A kérdés nem akkora horderejű, hogy vitára érdemes legyen. Nem tudom, hogy mitől egyértelmű. Attól semmiképpen, hogy Babits a másik variációt említi/ismeri.
@taga20: pedig ebben a kertben nem kell nyírni a füvet. amatőr.
@parti_giano: nem tagadom!

de nézzük norbit, ne süketeljünk annyit:)))
@parti_giano: ja és! hogyne kéne nyírni (max. nem neked), te szereted, ha a fogad közé szorul a fű?:))))))
@taga20: hogyne lehetne locsolni :-)

Villany van? Csak kérdezem.

(köszönöm megvagyok, jövő héten megyek dolgozni...:-$, tökre furi lesz, vége a jó életnek) - amúgy írtam neked mélt elég régen.
@taga20: érdekes, érdekes. Ez tény. Szép is, csak hasznot nem hoz a tulajnak. Állítólag.
@ördöngös pepecselés: Azt amit a macedón, szerb, osztrák, német, határőrök teszenek.
@Orica Középföldi: :)))

akkor átmegyek védekezésbe és őrzöm a kedvem... bár az az összefoglaló amit posztoltam, kicsit felkavart.

és te meg ezt nézd meg!

(rabok masíroznak ott?)

Ennyit ér a négyméteres kerítés: gyerekeivel mászott át az anya Magyarországra

A Reuters videósa rögzítette, ahogy átjut két nő gyermekeikkel a már kész, négy méter magas műszaki határzáron. A kúszást végignézték a már a határnál állomásozó katonák és rendőrök is, akik elfogták a családot.

Simicskó István honvédelmi miniszter a déli határszakaszon tett szombati látogatása során elmondta, hogy a fokozott tempóban folyik a 175 kilométer hosszú, négy méter magas műszaki határzár megépítése. A térségben már 4300 katona állomásozik. (DailyMail)

444.hu/2015/09/12/ennyit-er-a-negymeteres-kerites-gyerekeivel-maszott-at-az-anya-magyarorszagra/
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: tudom, olvastam. csak semmi okosat nem tudtam válaszolni. nem vagyok a szavak embere:))
@Eszter jött: Milyen igaz. Bár volt egy spurim, hogy csak froclizni akarja a társaságot.
Néha úgy érzem olyanok vagytok, vagyunk, mint a Trabant:
szivatóval indulunk.
@taga20: kit érdekel a schobert norbi, a rékát is meghagyom neked.
azért adsz okot a szomszédoknak örömködésre, mikor legelsz a kertben, mondják egymás közt: pedig még le is rajzoltam neki, hogy nem enni, hanem szívni, nem a pázsitot, hanem a füvet.
@parti_giano:

"aminek fejében a Klik díjat is felszámolhatna terem- és diákhasználat címen."

:(
és pár szóban a véleményem LP jövőjéről...

semmiből sem tart nevet váltani egy jó zsírós melóért. lásd tarlós főtanácsadójává vált ügyésznőt, aki a BKV perekbe "belebukott".
@parti_giano:

" de nálad nem lehet tudni..."

Mi ez a görényes feeling kora reggel? :))))
@parti_giano: "kit érdekel a schobert norbi, a rékát is meghagyom neked."

te miről beszélsz haver? ki a fasz beszél erről a két baromról?

mond neked valamit az, hogy vitisziszi?

IGEN, MEG VAN A MÁSODIK HELY!:))
@Orica Középföldi: gondoltam, adjunk lendületet ennek a vasárnapnak. de tudom, jobban örülnél valami idézetnek.
@taga20: ah, ecsém, szerintem te még a lottósorsolást is nézed, felizgulva, húzzák már, húzzák már.
@parti_giano: bátyám, szerintem neked nem mond semmit az, hogy adrenalin.

ne is foglalkozz vele, úgy se érted:))))
@parti_giano:

Na, amíg kikeresed, addig elmegyünk az Állatkertbe. Harmóniára szomjazik a lelkem.

Kicsit elidőzünk a görények ketrecénél, mesélek a gyerekemnek az ember-görény szimbiózisának eredményeiről:)
@Orica Középföldi: igen-igen, muszáj pozitív példákat mutatni, mondani a kicsiknek. a majmoknál meg egy-két szó a fiókokról, ajtókról, illetve az autóversenybambulás káros hatásairól.
@parti_giano: bátyám, egyenesen kéne, nem görbén.
hamá izmozunk.:)))
@taga20: ez övön aluli volt, tudod-e. most hogy írjam, mennyire lökött vagy...
@parti_giano: "te csak ápdételd norbit, ne ide figyelj."

és szerinted ez mi volt? karácsonyi jókívánság?

persze, nem szívom mellre. nem vagyok teljesen hülye:))))
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:
aszt ismered, amikor a buzi és a szadista beszélget?:)))

ha állandóan locsognék, szeretnél?:)
@ördöngös pepecselés: "Meg kell védeni az országot ezek elöl az arabok elől! Ez ön és Hazavédelem."

Aha. Utána meeg jönnek az arabok rokonai. Szeretnéd?
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: amit a guanónak küldtél, az rosszul esett.

az a kibaszott D-é. utálom, szar, dzsuva!
@látjátok feleim szümtükkel: és mit fognak csinálni? köszönetet fognak mondani, hogy befogadta őket európa?

azé gyagyásba ne menjünk le!:)
@parti_giano:

"_@Orica Középföldi: gondoltam, adjunk lendületet ennek a vasárnapnak. de tudom, jobban örülnél valami idézetnek._"

Sem elvileg, sem gyakorlatilag nincs akadálya....:)
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:

Köszönöm:))

Az egyetlen hely, ahol geek gyermekemmel néhány órát nyugodtan lehet beszélgetni, párhuzamokat vonni, szórakoztatóan fejtágítani. Ideális környezet:)
@Orica Középföldi: ako menyjetek. miért vagy még itt?:)))
@taga20:

Ezt ne nekem mond, majd velük vitasd meg.
@taga20:

Hazai etnikumunk tagjai is loholnak a sérelmet szenvedett társukat "megvédeni". Gndolod már etnikum nem tud így működni?
@jaegtoer: már átnéztem egy csomót, de fel kell mennem nejem fb-jére, ott tobzódnak a szép, virágos képekre írt sorok, akár goethétől is, ott lesz a megfelelő, amivel versenyre kelhetek.
@látjátok feleim szümtükkel: hol van itt a vita? ha valahová megyek, mindig szépen megköszönöm, hogy kaptam valamit.

arcoskodni otthon szoktam.
@öregmatróz:

azért két elmebeteg és az egymás közötti cívódás között vannak szép perceink is.
"Egyfajta ’pillanatfelvételnek’ foghatjuk fel ezt tárgyat a különböző helyekről érkező népek találkozásának, az eszmék keveredésének helyéről és idejéről: a nyugat tartott itt kézfogót a kelettel."

index.hu/tudomany/tortenelem/2015/09/12/feny_derulhet_stonehenge_eredeti_funkciojara/
@taga20: "és mit fognak csinálni? köszönetet fognak mondani, hogy befogadta őket európa?

azé gyagyásba ne menjünk le!:)"

Láccik, hogy nem arcoskodsz, csak röhögsz, de semmi gond, én is tudok, ha olyan a téma. Ez nem olyan. Én inkább félek. Talán helyetted is.
@parti_giano: ha így van, ako jó fej. nem olyan öreges, mint te:)))
@parti_giano: azé látom, hogy a fésztufész nehezedre esik.

én azé aszt küldöm el az anyjába, akivel problémám van.

persze nem vagyunk egyformák, és így kerek a föld:)
@taga20: ah, azzal, hogy néha motor van a lábad között, oszt elkap a freedom, csak a utánérzésnek adsz egy pofontot, hogy milyen jó volt régen, fiatalon. leszállsz a gépről, felhúzod a slicced, gondolkozol, mit is akartam vele? aham, megvan, mondod, oszt szaladsz a klotyóra.
@taga20: igazad van, Goldingot kellett volna javasolnom, s nem pusztán a Legyek urát.

Habár fölösleges, ha Merle-ből is csak a szép fogadósnék meglapogatása ragad meg benne.
@parti_giano: ha a te agyaddal élnék, ako valószínű minden tettem utánérzés lenne. de szerencsére én nem te vagyok.

ha felszállok egy gépre-amire évek óta nem, mert valószínű kevés lennék ma-nem gondolok semmire. csak arra, hogy előttem van egy kocsisor és végig előzöm. vagy vác felett a kanyarokat 150-nel beveszem, ha hibázok meghalok.
ennyi, semmi göte vagy siler:)
Hm.

Erre mondta a Siegfried, hogy válámi ván, de nem az igázi.:D

"Illegális bevándorlás

"Jogellenes tartózkodás elősegítése vétségévé" szelídült az embercsempészet"

www.ma.hu/belfold/260397/Jogellenes_tartozkodas_elosegitese_vetsegeve_szelidult_az_embercsempeszet?place=srss
@taga20:

Igy van, ahogy írod, de aki már egyszer ült a gépen, és túlélte a bukást, az nem szeretne ismét bukni. Veszélyes.
@habakuk000: haba, ha belém akarsz kötni ám tegyed, de a francia históriákból a testvériség fogott meg legjobban.
@taga20: nem is ülsz fel rá, helyette elmész a rönóval tecsóba bontott csirkéért.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ezek szerint valamelyik nem-oligarcha is beszállt az üzletbe?
Akkor most úgy erősítik a jogállamot, hogy a büntetési tételeket átsorolják és szigorítás helyett egy ejnye-bejnye lesz? Na ez durva...

Jogász ismerősök (volt amelyik a facebookra is kitolta) "JOGÁLLAM?" kommenttel a mostani többi törvényi szigorítást, amelyet a határvédelemmel kapcsolatban hoztak.
Igaz ő gyakorló jogász, nem jogi végzettségű tolvaj ELIT, egy "kisvárosi jogászbűnözők által irányított országban".
@parti_giano:

mostanában teljesen megszelídült. ezek a korai kelések áldásosan hatnak rá.
@látjátok feleim szümtükkel:
"Megjegyezte: vannak a politikában olyan helyzetek, amikor egy miniszternek le kell mondania. Japánban például ha késnek a vonatok, lemond a közlekedési miniszter. Igaz ugyan, hogy nem ő állítja a váltókat és nem ő vezeti a mozdonyt, de az egészért mégiscsak ő felel - fogalmazott."
Anno azt is mondták, hogy a vasúttársaság igazgatója szeppukut követett el ezért... csakhamár... :)
@taga20: nem rád vonatkozik Golding

Amúgy érdekes a Lajos éra is, kicsit unalmas, de érdekes
@parti_giano: én legalább ültem rajta, te max. a hatos villamoson:)

szerintem mennyünk vissza a könyvtár környékére, az a te tereped:)))
@taga20: ugyanez megvan biciklivel is, csak az a különbség, hogy nem ordítod fel az egész erdőt, s a településeket.

A halálom, túrázol pl a Bükkben, s a madarakat elnyomja a sok brummogás.
@habakuk000: nem csak lajos volt.
a hugenották érdekeltek, és az, hogy a hétköznapok miként teltek.
persze a regény fikció, de sok része autentikus.
@parti_giano:

ébredés. előkerestem a szinonimaszótárt. te is felütheted a b-nél, mint bosszantó.
@taga20: te taga, azt meséld már el nekem légy szíves, miért gondolja azt az összes motoros, hogy neki a csíkon kell menni?

s ha adott esetben kanyarban találkozik a bukósisakja a visszapillantóval, akkor meg meg van sértődve?
@taga20: ha végigolvasod, egyre stabilabb, a Lajos könyvek egyértelműen az orvosa és Richeliu emlékirataira épülnek
@Orica Középföldi:

Babits a "másik variációt" 1907-ben említi. Én nem vagyok azért a döntetlen ajánlatod elrontója, simán elfogadom, amikor megjelenik valahol, hogy Kosztolányi meg az "egyik variációt" fogalmazta meg, vagy Karinthy Szabolcskáról írja ugyanezt. Persze kb. ugyanakkor.
@habakuk000: haba, van kocsid? ako miről beszélsz?

persze értem, amit monc. a kibaszott enduros faszokat én is rühellem.

a túrázós motorosokat kedvelem. mikor átmész a csitári hegyeken és szembe száll az eső és 10fok van.
mikor a dolomitokban, a hágon júniusban hó van.

érted?
@taga20: dehogynem, ültem már mocin. különben meg lehet kapni tablettát, áthidalás neked, ízirájder, öcsém.
@taga20: "autentikus."

Persze, hogy füvet vetettél, locsoltad, és nyírod. Ez az, mert láthatja aki nem hiszi bemondásra.
Amit meg nem láthatunk, és nincs már rá igazat mondó tanú sem, az mitől autentikus amikor még a fotó is hamísítható? Amiről meg foto sincs?:D:D:D
@gazoló:

Maradjunk annyiban, amit taga linkelt a multkor, az sokkal jobb kerékpár volt.:D
tlálós kérdés: ezt ki lóditotta?

"Az iszlamizáció veszélyéről szólva kiemelte, hogy tiszteli az iszlámot, de a bevándorlás révén a belátható jövőben többségben lesznek a muzulmánok Európában, és ha Európa "megengedi a kultúrák versengését, akkor a keresztények fognak veszíteni"."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_szerint_felkeles_volt_magyarorszagon.602988.html
@parti_giano:

ja. ne etessél parti! )))
kissé erőteljesebb volt az első gondolatom. de vasárnapra való tekintettel mégsem írok ki, hogy ne szopassál! mégiscsak az úr napja vagyon.
@látjátok feleim szümtükkel: amit itt előadok az mind igaz. lehet, hogy te kamuzol, én nem.

ha meg nem hiszed, gyere és nézd meg.

egy sorodba kerül, megdumáljuk, eljösz, megnézed. még egy kávét is kapsz, sőt a kutyát és a macskát is megsimogathatod:))
@taga20: hétköznapok is benne vannak, huizinga a középkor alkonya. nem regény, de nagyon olvasmányos.
@Eszter jött: a korai keléssel rám utalt.

szívesen cica:)
@Eszter jött: mernék én olyant? jó, hogy mondod ezt az úr napját, tekerek egyet az imamalmomon.
@taga20:

Persze, egyik karmol, a másik harap. Vagy fordítva.:D
@parti_giano: kösz csöves. rendes vagy, de orica má ajánlotta a tavaszi tárlatot. eszt kértem karácsonyra.
persze lesz még több karácsony, remélem:))))
Ugyé itten nem lesz keresztes háború? Még akkor sem, ha vezénylő tábornokunk nagyon szeretne már egy csatát, sőt háborút nyerni?
@látjátok feleim szümtükkel: nagyon vicces vagy:)) de a lényeget vágtad?
@látjátok feleim szümtükkel: de bátor valaki! vigyáz me a "migránsok" harapnak:))
@taga20:

'Hát,nem is tudom,így elnézegetve a kerékpárválasztékot,mégis inkább Ön nyert:))
@gazoló: tuttam, éreztem, hogy szerecc.:))))
@taga20:

'Koreai magömlés 'forever:))
@taga20: olyan nem sok van, a legtöbb kurva büszke, hogy eljut a jó melegben Parádsasvárig

De próbálj egyszer biciklivel lejutni az Olaszkaputól a Szalajka-völgyig - a földutakról nem regélek aszfaltbetyárnak, meg nem értheti annak csodáit - minimális fékerővel, javaslom erősen:)
@taga20:

kössz! (és égnek emelem a szemem).
gondolom, otthonról ismerős ez a mozdulat. ))
@parti_giano:

aztán ülj le az imaszőnyegre lótuszülésben és mondd hangosan: OMMMM!

/mielőtt valaki kioktatna vallásügyben közlöm, hogy nekem is megvan az Öt világvallás c. könyv. jól mutat a polcon./
... csak a szokásos magyar káosz:

index.hu/belfold/2015/09/13/fejetlenseggel_indult_a_xxi._szazad_legnagyobb_magyar_katonai_muvelete/

Bazz... hihetetlen, hogy ennyi szervezés is meghaladja a képességüket.
Még szerencse, hogy pl. a Sziget nem állami szervezés, hisz látványosabb bukta lenne. Ez is elég égő, de mire számítottak, amikor a kontraszelekció áldásos hatásai a személyi állományt ennyire mélyen lealázták?
Mondjuk döbbenet, hogy itt és a rendőrségnél is olyan alapvető feladatokkal nem bírnak "megküzdeni", mint a normális szállás és élelmezés.
2015, HU.
Siralmas.
@Eszter jött: miért, tök igazad van, csak lefelejtetted a kereszthajigalast az Allah Akbar sóhajtással a végéről.
Fél perc alatt osszehozzuk a vilagbeket
"....Nem elég, hogy egy arab karavánközpontról kaptam a nevem????...." Petra városa nem arab. Nabateus.
@NagyVonalakban:

És a nabateus az nem egy arab néptörzs? Vagy mégis igen?
Az érkező hírek után úgy döntöttek, itt az ideje, hogy az erejükön felül szolgáló srácokért is összefogjon az ország lakossága, azaz Mi és Ti, ahogyan azt már megtettük/megtettétek sok esetben. Szolgáljuk és védjük azokat, akik minket mindennap!

www.facebook.com/zsaruellato
@nincs_itt: "seehofer(bajor miniszterelnök) igyexik megvédeni a polgárokat, köztük engem is, támogatom."

Nem könnyű a helyzet!

"Egy teljes nap alatt alig 13 ezren érkeztek a bajor fővárosba. Ez még egy egyetlen százaléka sem a teljes lakosságnak. A müncheni illetékesek, szombaton az éjszaka közepén, kegyetlen kijelentést tettek: nem biztos, hogy minden érkező azonnali elhelyezését meg tudják oldani. Az olimpiai csarnokban a hadsereg (!) közreműködésével megkezdték az előkészületeket szükségszálláshely kialakítására.

Miután tábori ágyakból így is túl kevés áll rendelkezésre, a közösségi médián keresztül intéztek felhívást a lakossághoz, hogy adományozzanak matracokat és takarókat. "Bízunk benne, hogy legalább a legszükségesebb dolgokkal el tudunk látni mindenkit: takarókkal, vízzel, élelemmel" - mondta Marina Lessing, az önkéntesek koordinátora, aki ember maradt az embertelenségben. Dieter Reiter, München főpolgármestere ismét segítségnyújtásra szólította fel a többi német tartományt. Bírálta, hogy Észak-Rajna-Vestfália kivételével más tartomány eddig nem vett át migránsokat Bajorországtól. Szomorúan ki is jelentette:

"Csalódással tölt el, hogy olyan helyzet felé haladunk, amikor azt kell mondanunk: nincs több helyünk az érkező menekülteknek".

444.hu/2015/09/13/nincs-mar-szallas-a-migransoknak-munchenben-ezert-satrakat-allitanak-fel/
@taga20: Vittem egy kis kaját a megadott gyűjtőpontra.
És ezt a videót látta már valaki? mert ezen tisztán látszik, hogy a nő legalább egy méterre van az eleső embertől. Már akinek van némi térérzéke. Csakhogy nálunk jelle3mző a rögtön ítélkezés!
www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik
@Gábris szomszéd: haver, aszt nem lehetne csinálni gecivityáéknak, hogy pl. a 25csilliárdból lecsípnek 10 milliárdot és odaadják a skacoknak?
@Gábris szomszéd:

Mi van?
A lakosság gyűjt élelmet a rendőröknek és a katonáknak????
Mi az úristen folyik ott?
@taga20: Már, hogy ne lehetne. Teljesen az lenne a normális, amit leírsz.

Amúgy most épp a megjelent új lemezüket hallgatom. Szerintem überfasza, hogy 1978 óta még mindig ilyen jól tolják? :)

youtu.be/5qWTHJnGf50
@habakuk000:

arra már nem futotta az időmből és a képzeletemből.
kösz, hogy teljessé tetted a képzavart.))
@taga20:

nem b+. ezt is áttolják az állampolgárokra. a barmok meg átvállalják.
megáll az ész!!!
@Eszter jött:

A 'Főnök' igéje nem elég laktató.
@taga20:

"_aszt nem lehetne csinálni gecivityáéknak, hogy pl. a 25csilliárdból lecsípnek 10 milliárdot és odaadják a skacoknak?_"

Az már az átcsoportosítás napján el lett lopva.
@jaegtoer:

"A muzulmánok minden keresztény vallást babonasággal vádolnak, mások viszont őket mondják babonásnak. Ki lehet bíró ebben a nagy pörben? Maga az értelem? De hiszen valamennyi felekezet azt állítja, hogy az értelem az ő oldalán áll. Így hát az erő bíráskodik, s ez így lesz mindaddig, míg az értelem elegendő számú koponyát át nem hat, és le nem fegyverezi az erőt."

voltaire elvtárs
@szabadság elvtársak!: láttam. a gond az, hogy a szándék az itt is látszik, a rúgásos videónál, meg még tisztábban látszik.
nem értek egyet a lincshangulattal, de a mosdatással sem.
Hol van az én kb 150 hozzászólásom? Ez az indexes szólásszabadság?
Megint fenn van más címmel az indexen a poszt, láthatóvá kellene tenni a hozzászólásaimat!
@Eszter jött: az folyik itt, hogy kapnak szerencsétlen sünök napi egyszer némi elázott grízestésztát. Tegnap belinkeltem egy ott szolgáló közrendőrrel készült névnélküli interjút, amiben robbanás közeli állapot van részükről kialakulóban.
A jövő héten megy újabb állomány, vagy háromezer frissen végzett rendőrközépiskolás kamasz, képzelheted majd azt a káoszt.
Index.hu
Az admin rögtön láthatatlanná teszi az ellenzéki kommenteket, mihelyt leveszik a posztot. Ez az a nagy szólásszabadság? A 444 ,. hu is fél a kommentelőktől.? Miért is?
@Eszter jött: ez meg a mai, friss, ropogós. Itt tényleg lázadás fog kitörni, mégpedig a rendőrök, katonák részéről, rosszab a helyzetük, mint a menekülteknek.. Lehet keresni az újabb honvéd.minisztert.
24.hu/belfold/2015/09/13/kaosz-fogadta-a-keritesepito-honvedeket/
@Imola Helyesi:

Nem.
Rendszerszinten te vagy itt a legfontosabb és legféltettebb kommentelő. Mindenki, vagy legalábbis egy egész hadsereg azon munkálkodik, hogy a te hozzászólásaid megjelenhessenek.
Nem olyan sokára, még többen azon fognak ügyködni, hogy csak a te hsz-eid jelenhessenek meg.
Megtévedt báránya? Tudatos ordasa!
@szabadság elvtársak!:

Azért a bal sarokban lent mintha a lendülő lábát húzná vissza egy nő. Nézd csak meg jobban!
@Spániel:

Egyébként is jó leszarta már a fidesz az elmúlt öt évben a rendőröket, katonákat. Ne csudálkozzanak, ha nem lekesednek annyira a kerítésért, mint Viktorovics nertárs.
Jó kis boszorkányüldözést csinált a libsi sajtó ebből, szinte a középkori máglyaégetésekre emlékeztet.
Semmiféle pánik, zürzavar, lázadás nem lesz 15 után, le lehet nyugodni.
@Imola Helyesi:
Helyesbítek márciustól, amióta ez az admin van, vagy 2000 hozzászólásom eltűnt.
Na, ez a zürzavar.
@Imola Helyesi: Igazságot Helyesi Imolának!
Nem hagyjuk az imolizmus eltaposását!
@Imola Helyesi: Igazságot Helyesi Imolának!
Nem hagyjuk az imolizmust!
bocs, de elsőre felszívodott az irasom...
@Imola Helyesi: ebola, a náza kilőtte a plútóra. hol a faszba lenne egysejtű?
@PeniValdes: csatlakozom! győzzenek a hülyék, de végérvényesen:)))

és ebolának van szavazati jóga, és még autót is vezethet!!!!!
Nem mennek át hsz-ek, miért? Szabotázs?
@PeniValdes: és kinek nyalt húgi?
vagy csak irigykecc, me te mindig kimaracc?:)))
@látjátok feleim szümtükkel:

eddig engem sem engedett kommentelni. valaki behozott egy vírust?
@Eszter jött: EBOLA! nem elég?:)))))))))))
@taga20: XV. Lajos, Nagy Frigyes, II. Katalin
a királyi kegyért, pénzért mindenre képes volt.
" Igazán kár, hogy ennek az embernek a rendkívüli tehetségét a legsötétebb, legálnokabb lélek árnyékolja be"
@gazoló:
Szia gazoló!
Most válaszolok a tegnapelőtti hsz-re.
Ne tudd meg, milyen adrenalin szinttel néztem az utolsó 2 percet, majdnem lélegzetet sem vettem.
Nem jött be az az egy redvás gól, pedig annyira szerettük volna.
A kapusok valami eszméletlenül jók voltak mindkét oldalon.
Még nem néztem a TV műsort. Lesz ma valami?
@parti_giano: inkább a larousse vagy dk képes történelmét ajánlanám... a kicsiknek is bejött...
gyereket, kutyát tenni a műsorba mindig hatásos. várjuk a kutyás képeket is. nem nagyon reklámozzák,hogy a vízbe fulladt gyerek apja embercsempész volt. két ok miatt is volt szegénynek a halálára. Az apja volt a kapitány , így nem illett elhagyni a hajót, másik meg, hogy először a nem fizető utasokról mondanak le...
@Sir Bates dö Hól: hogy te milyen kis figyelmes vagy, egyem a szíved!:)
@bkkzol: trógerkám, a történet melyik része teccik, melyiktől nedvesecc?
"Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg!"
Nekem már a poszt indítása is nagyon tetszik, magában foglalja a varánusz ars poeticáját.
Utána hiába van deus ex machina vagy más machináció, inkább mint -Pennike, a blog aranyoskája megjegyezte-,, nekem a szöveg inkább a középkori dél-koreai filmek kínzókamráit juttatja eszembe
@Imola Helyesi: azt tudtam, hogy fejlett a koreai ipar, az viszont meglepett, hogy már a középkorban moziztak.
tavasz, nyár, ősz, tél es ismét tavasz. Erősen javallom neked, mint a polgári erkölcs egyik fő védelmezőjének
@Imola Helyesi:

"___"Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg!"
Nekem már a poszt indítása is nagyon tetszik, magában foglalja a varánusz ars poeticáját.___"

Most jutott el a címig, vagy csak eddig erről álmodozott?
Vallja be, ezért szeret idejárni, itt legalább virtuálisan meg van a bazmeg. Perverz egy alak tetszik lenni.
@Sir Bates dö Hól: azért huizingával nem dobtam magasra a lécet tagának, azért mégsem marc bloch vagy fréderic barbier.
@jaegtoer: ebola, a virtuális világ pákója:)))
@taga20: na, látod, milyen gonosz megjegyzések vannak feléd, oszt én még annak a cukkolását sem vittem túlzásba, hogy ápdét norbit nézel hajnalonként.
oricát meg megették a görények a zoo-ban, kell neki szívózni velük.
@bkkzol: pedig a kutyák is elfintorodnak a szénsavas víztől, a szőlőt szilvat megeszi legalább az egyik, de a szénsavas víz nem smakkol. Kiutasitsam Szerinted?
@parti_giano: szép ember meg kell hagyni a feleségével egyetemben. Nehéz lehet esztergalni, ha csak ilyen erős stimuláló szerrel indulhat a nap
@parti_giano: srácok, hogy ti mennyire figyelmesek vagytok. a végén még reszelőzsírt is hoztok nekem, amilyen rendesek vagytok:)))
@Gábris szomszéd: fusson szaladjon mindenki!!!!!

ártunak van jogsija:))))@habakuk000:
@habakuk000: mi a fasz bajod van neked a feleségemmel?:)
@taga20: semmi, a Norbi feleségére céloztam
@habakuk000: hát, majdnem aszt írtam, hogy így minden rendben:)

mi a fasz bajod van neked norbi feleségével?
@taga20: nekem ugyan semmi, rajtad gondolkodtam, milyen nehéz munkad lehet, ha egy illatosan gőzölgő friss kávé helyett Norbiekra kell kelned reggelente.

(olyan jó illata van a bazsalikomnak, vagy 15 méterre vagyok a bokortol, s teljes illatfelho leng körül)
@parti_giano: ott vannak mellettük, jobb kézzel tudsz bazsalikomlevelet tepni, ballal paradicsomot szedni, csak egy olajfa hiányzik a fejem fölül s egy kis fokhagyma a kisszék alól.
Elvileg balzsamecetet is kéne tudni készíteni, s akkor kesz is lenne a bio bruschetta
@habakuk000: haba, egyébkén bírlak, me nagyjából akkora fasz vagy, mint én.DE!

egy. van egy szabad napom a héten, és hajnal négykor keltem az asszonnyal.

kettő. aki kávéval kezdi a napot az egy barom, ha még rá is gyújt az dupla barom.

három. mond neked az a név valamit, hogy michelisz?

"(olyan jó illata van a bazsalikomnak, vagy 15 méterre vagyok a bokortol, s teljes illatfelho leng körül) "

ezé bakker irigyellek:))
Fabius: nem unod még az álszenteskedést?
@taga20: pedig azért nem érdemes, bemész holnap a Sparba, veszel egy cseréppel, kiulteted a fű sarkába, s szagolgathatod az első fagyit. A malnaimat diofaimat, kutyaimat, azt igen, ez a folyton termő malna nem marhaság, most legeljuk le, de még mindig lesz rajtuk
@habakuk000: hallod, közli, hogy bír, aztán teljesen képes lelombozni azzal, hogy azért, mert olyan vagy, mint ő. kiengedtem a görényeket.
és jön puding, becsenget és elrohan.

ez az igazi magyar virtus:)))
@parti_giano: tudjuk, hogy taga ismerkedős dumajanak vannak apróbb hiányosságai.
@taga20: én azt bírom benned, hogy olyan vagy, mint a taga.
@taga20: Viccelsz? Még MHSZ-es hivatásos B és C. 86 óta balesetmentesen. ;) Tudod akkoriban épp a piros-fehér McLaren Honda volt a király Sennával és Prosttal.
@habakuk000: nagyon szép nap, leszedtük a nyári almát, lett vagy 40 kiló. azért adott nekik a jégeső.
Zseniális írás, köszi.
@habakuk000: legyünk komilfók. indián nyár.

csak azé, me sok vénasszony repked a varánuszon:)))
@parti_giano:
Na meg ha kerítesz hozzá mozzarellát is, akkor... + gondolatnyi olivaolaj. Most akkor én is görény vagyok?
@parti_giano: én meg aszt bírom benned, hogy bírod tagát. semmi más:)

u.i.: még egy, a negyedik görényed miatt is :)))
@parti_giano: az igen, én egész délelőtt lecsót sütöttem, most jön a paradicsom aszalás, s lassan szüret.
még a szilvák is megembereltek magukat ettől a kis esőtől.
most csendespiheno van a fiók alatt, a kutya hölgy es úr elfáradt a fahordasban
@Gábris szomszéd: krazzal könnyű balesetmentesnek lenni.

aki pedig, még nem érezte át az acél rideg rugalmatlanságát, az nem is igazi sofjőr:)))
@habakuk000: szilva idén semmi, de lebartelezem egy barátommal almáért. uh, aszalt pari, egy kis fűszerezett olivával, hallod, knoszi.
@taga20: Volt kraz is de én hiradós Zil-131-re voltam beosztva. A telephelyet és a főiskolát meg boliék őrizték. ;)
@taga20: tőlem lehet busman is, mindenesetre tök jó, bar valamelyik hajnalban másfél fokot tudott merni az autó Bátori völgyben.
a hülye telefon nem tud normálisan irni, hozzaidomul a gazdájához, mielott valaki előzékenyen folhivna ra a figyelmemet
@parti_giano: én sütöm nem főzöm, ez örök vita tárgya a háziasszonyokkal
szilva nekem is kevés, épp csak az ize kedvéért, szőlőre leszek kíváncsi
@habakuk000:

a te ismerkedős dumád jobb?
@habakuk000: végül is, zsiradékon megy. egyszer még kiosztanak, seprűvel.
@habakuk000: remélem nem vezecc!
milyen hely ez a bátori völgy? érdemes megnézni?
@parti_giano:

hát haverok lettünk. csak mondhatott valamit, amiért nem hajtottam el a fenébe.
@parti_giano: a jó és a jobb közt tucc különbséget tenni?
@parti_giano:
Ja, akkor már érteni vélem miért nem kapják meg egyesek ezt a címet:)
@Eszter jött: nekem nincs olyan, csak bambán hagyni szoktam, hogy folszedjenek
@Eszter jött: mondtam mamá, hogy szeretlek? :)))
@Knósszosz: keresztapa lesz, mert megígértem, az új pupitász nevet kap.
@habakuk000:

a mesét éjjel kérem, kb éjfél előtt 5 perccel. most inkább infóra vágyom.
@taga20: uhum, szép lassan szervasboges, láttam vagy 10-12 fos csapatot
Egerbakta és Tarnalelesz között
Nicsak, nicsak

Elutasítják a jelenlegi magyarországi helyzet és a holokauszt párhuzamba állítását a magyarországi zsidó felekezetek

A zsidó felekezetek alaptalannak tartják és felháborodva utasítják el a jelenlegi magyarországi helyzet és a holokauszt párhuzamba állítását.

"A holokauszttal való összevetést súlyos felelőtlenségnek, és a holokauszt egyfajta relativizálásának tartjuk"
- olvasható az állásfoglalásban. Ezt annak kapcsán jelentették ki, hogy Werner Faymann osztrák kancellár a Der Spiegelnek adott interjúban élesen bírálta Orbán Viktor miniszterelnököt. Az osztrák kancellár kijelentette: "Orbán felelőtlenül cselekszik, amikor mindenkit gazdasági menekültnek nyilvánít", és "tudatosan az elrettentés politikáját alkalmazza". "Kontinensünk legsötétebb korszakának emlékét idézi", amikor menekülteket vonatra helyeznek abban a hitben, hogy "teljesen máshova" fognak majd utazni - jelentette ki Werner Faymann.

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/elutasitjak_el_a_jelenlegi_magyarorszagi_helyzet_es_a_holokauszt_parhuzamba_allitasat_a_magyarorszagi_zsido_felekezetek/
@parti_giano: az vagyok, de a jobbik féléből:))
@Gábris szomszéd:

backi te nem tudsz lazítani? dúdold el a székely himnuszt, hátha menni fog!
@Eszter jött: nem mese sz gyermek, hanem a verzivataros igazság.
@Gábris szomszéd: haver, nektek nem mindegy? nektek kamu az is.
@Eszter jött: "nekem még"
ne légy ilyen kirekesztő, nagy az én szívem:)))
@habakuk000:

de azért csak megnézed, hogy kinek bambulsz el?
ne törd össze a rólad alkotott ideámat!
@parti_giano:
Az szép... Tusculanum Pupitász:-D
@Knósszosz: el sem merem mondani neki, hogy a görények imádják a sört. boli példája...
@taga20: "haver, nektek nem mindegy? nektek kamu az is."

én nem tartom kamunak, ellenben most azt nyilatkozták az illetékesek, hogy az osztrák kancellár relativizál.

Na de lapozzunk.

Kanada nem akar több szíriai menekültek befogadni, mert potenciálisan terroristák

Ezt a miniszterelnök, Stephen Harper nyilatkozta saját Facebook-oldalán, rajongói kérdésre. Szerinte mindenkivel óvatosan kell eljárni, mert terroristák által uralt területekről érkeznek.

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/kanada_nem_akar_tobb_sziriai_menekultek_befogadni_mert_potencialisan_terroristak/

A németek lezárják a határt

Németország bevezeti a határellenőrzést Ausztria irányából. A cél, hogy megállítsák a menekültek beáramlását, és ezt lehetővé teszi a schengeni kódex. Németország minden menekültekkel kapcsolatos egyezményt ezután is betart.
A német belügyminiszter azt is mondja, a menekülteket regisztrálni kell, a menekülteknek tudniuk kell, hogy nem választhatnak ki egy államot maguknak. A menekülteket el kell osztani az EU tagállamai között.

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/a_nemet_belugyminiszter_azt_mondja/
@Knósszosz: az lejjebb van. inkább legyen fenyves pupitász :))
@Gábris szomszéd: és evvel mit akartál mondani nekem?
@taga20: csak érdekességképpen említettem
@parti_giano:
Aggódom érte, szerintem mostanában nem iszik rendesen.
Sehol egy evezős sztori, azt sem tudom Halásziban nyitva van-e még a kricsmi... ááá, fáradt lehet a csóka.
@Gábris szomszéd: tényleg érdekes, hogy te egy szolidáris cikket nem tucc berakni kábé egy hónapja vagy egy éve.

csak érdekességképpen említettem
@taga20:
Arra több kocsma van?:)
@parti_giano: ez kurva szép, csak mit csináljak, ha nincs tenger?

carl 3 pontya meg egy faszság.
@Gábris szomszéd: a szomszéd pitbuljával. kivel mással margit?
je suis lászlópetra ha ez kell

a terrorista akkor is terrorista ha a gyerekét cibálja át éppen a rendőrsorfalon. Vagy a gyereke is mellette van, amikor embereket csempészik a tengeren.

A hóhéroknak is vannak gyerekei, férje/felesége, na meg a rugdosónak is.

De talán nem kellene polgárháborúban szétverni az országot, még akkor sem ha nagyon gyűlölik a síákat és a keresztényeket. Vagy nem kellene erőszakosan áttörni a rendőrsorfalon, hanem viselkedni kéne és akkor petrácska sem rugdosna.
@parti_giano:
Vagy bayerzsoltot olvas... mazohista?
@Knósszosz: egy sincs, mind bezárt, hülye környékre költöztem.

ja és a reformok működnek:)))
@bkkzol:
"a vízbe fulladt gyerek apja embercsempész volt"
Én meg úgy hallottam, hogy teherautón volt pakoló.
@31/48: tök igazad van, de mi ez a 31/48?
Az itt ugatók idézzék hol emelték fel a szavukat a pénzért osztogatott állampolgárság ellen?
@huzzadneki shakespeare: Itt meg az elgáncsolt apuka, aki a Szabad Szíriai Hadsereg (FSA), vagy - mint azt a borítóképe mutatja - az al-Kaida szíriai ágának, az al-Nuszra Frontnak a szimpatizánsa.

www.facebook.com/profile.php?id=100005458094105&fref=ts&hc_location=ufi

Mielőtt ismét kitör a liberális dzsihád, - a bunkósbotmédiához hasonlóan, - gyorsan megjegyzem, hogy az operatőrnő tettét természetesen nem igazolja ez a felfedezés.
@Eszter jött: a szemem is romlik, mit tafadjam.
@Gábris szomszéd: Mi a véleményed a pénzért adott állampolgárságról? Ha szír fizet, akkor kaphat?
@Eszter jött: Az az igazság, hogy Habáék egy nagyon szimpatikus, békés és vendégszerető család benyomását keltették bennünk. :)
@habakuk000: tök igazad van haver, sőt még olyan is van, hogy fésztufész se tudod kivel állsz szemben:)
@Tudományos Iibsizmus: Háááát nekem ez az állampolgi vásárlás, már a kezdetektől fogva nem szimpi.
@Knósszosz: én meg felizgattam magam:)
fakszod van még?
@taga20: erre kiváló példa Angyal előző hozzászólása, mert pl min 15 évvel korábban elváltunk.
az más dolog, hogy a gyerekek miatt nem anyaztuk egymást
@taga20:
Hol van az már...
Én a sört nem archiválom, hanem megiszom.
Rászokott az ember az óvatosságra még a Kőbányai Velágos idején, amikor 8 nap után a saját lábán indult mosogató felé.
A képen látható árlistát Szegeden fotózták.
Nekünk Mohács kell barátaim... meg is kapjuk... és hátha használ is...

scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12002048_10153629866947363_6206824420050100659_n.jpg?oh=645b79c5ba1c83d984e2b5ca7c39230b&oe=566426F7
@Knósszosz: a régi reflekszek. ezé vettem egy kompresszort nemrég:)))
@habakuk000:

Testi adottságai nem, de a jelleme megismerhető minden nicknek.
Undorito ahogy a tetves liberok egyetlen szerencsetlen ember ellen forditjak tehetetlen duhuket, hogy nem kepesek 6 eve valasztast nyerni. Es senki nem kivancsi rajuk az orszagban, ezert egy artatlan aldozaton allnak bosszut.
A SZEGENY NO KURVARA NEM TEHET ARROL, HOGY AZ A CSOCSELEK RATAMADT.
@Gábris szomszéd: "Nekünk Mohács kell barátaim."

te most ennyire cinikus, vagy ennyire barom vagy? ezen gondolkodom.
@dukeekud: haver igyá még valamit, fizetem:)))
@taga20:

" haver igyá még valamit, fizetem:)))"

Csak óvatosan, még híre megy és minden hülye ide fog jönni:)
@Orica Középföldi: eszt elmerkeltem:)))

de mit lehet egy ilyen kommentre írni, egy magyarnak látszó migránsnak?
@taga20:

Nekem szimplán csak idiótának tűnik.
@Orica Középföldi: eddig az állatkertben dencöltél? végül is, ki kell használni azt a drága jegyet. azért a gyerekekeket sajnálom.
menjün haza, mama
de még nincs záróra
mint én a kocsmában.
@Knósszosz: Kőbányai Homályos !!!:)))
Szerintem belehetne perelni par milliardra azokat mediumokat, akik ezeket a NYILVANVALOAN HAMIS BECSULETSERTO kepeket terjesztik.
@taga20: az enyimé 60 dekával könnyebb, és nem ódis matrica van rajta hanem hondákos!

télleg mit is fizecc?
@Gábris szomszéd:

Ezt gondoltam. Megfordultam már pár netes fórumon. Az egyik helyen időről-időre talákozókat szerveztek, én is részt vettem több ilyen bulin. Ott tapasztaltam, hogy aki szimpatikus volt a neten, azzal az életben is jól megértettük egymást.
@nincs_itt: egy kőbányai homályost:))
proszit!
@MOCSKOS LIBERÁLISOK TAKARODJATOK AZ ORSZÁGUNKBÓL: üjjé lefele, nyugoggyá lefele a picsába!

a bajorok bevezetik a határőrizetet, CSAK érvényes úti okmányokkal lehet németfődre taposni!

csak a tennap esti ostoba álhumánus marhaság mijatt vagyok bátor ezt a hírt megosztani.

akkor mégeccer: CSAK ÉRVÉNYES ÚTI OKMÁNYOKKAL LEHET BEUTAZNI NÉMETO.-ba.

ha valaki még kételkedne, akkor hozzá teszem, amit merkel szájával mert mondani: a gazdasági bevándorlókat hazaküldjük.

vagyis a 90%-os ráta, akik nem jogosultak a menekült státuszra, bizony igazolást nyert...
@taga20: nem rossz az! zum Wohl! ez a prosztata már nem annyira teccik az én koromban!
@punkfrog: nem cimobra, nem lesz drágább, viszont a német gazdaság megroppan(-hat), amibe beledöglik az eu...

a bajorok ebben az évben többet költöttek menekültekre, mint az elmúlt 19 évben ÖSSZESEN!
@Eszter jött:

Így igaz, sőt még az is kiderült, hogy ifjúkorban egy időben egy városban egy egyetemen tanultunk. Lehet, hogy találkoztunk is, csak nem tudunk róla.:D
@Eszter jött: francokat, itt egyrészt lehet hősködni, másrészt a csoport tudat befolyásolja a megnyilvánulásokat.
a menekült kérdés erre kiváló példa. Nem figyelted meg, jónéhány ember nem reagál. Miért? Mert józan Meggyőződése szembevinne a csoporttal es inkább nem akar konfrontálódni.
vagy itt a pl, Jégtörő uram, akit élőben soha magával nem ragadná az *öld meg a disznót * jelszava, itt azonban teljesen természetesnek veszi a javító szándékból eredő hajtovadaszatot.

Szóval csak óvatosan az ideakkal.
Tessék megpróbálni megtalálni a gyémántot a szennyvízben!
Megvan a magyar focit megmentő motívum. Nem akadémia, meg ingyen hajzselé kell a srácoknak, hanem PÁNIK, és nincs több luft, nincs csatár, aki elmehetne a hátvéd mellett.
Persze lehet, hogy egy-egy kamera is kell a vállra, mert azzal lehet igazán intenzíven pánikolni (azon van a pánikgomb) de ezzel még mindig beljebb volnánk pár forinttal.
Mi van kell a bajoroknak a felcsúti?

Akkor vigyék basszameg! Ha ennyire hülyék.

444.hu/2015/09/13/bajor-miniszterelnok-szuksegunk-van-orbanra/
"Amennyiben Németország valóban visszaállítja a határellenőrzést, akkor az osztrákok nyakán maradnak a menekültek. Így valószínűsíthetően Ausztria is le fogja zárni a határait, tehát a menekültek Magyarországon torlódhatnak fel.
Az Ausztriába majd onnan Németországba érkező migránsok mind hazánkon keresztül jutottak el oda. A németek láthatóan már nem tudnak ennyi emberrel mit kezdeni, csak akkor érthetetlen, hogy miért várták el pont ugyanezt még néhány napja Magyarországtól."

alfahir.hu/eddig_voltak_nagylelkuek_a_nemetek_lezarjak_a_hataraikat
@parti_giano:

Gyönyörű volt az idő, a kert, iszonyatos tömeg. Ennyi kisgyereket - 1-5 év között - én ég nem láttam.Voltak drámák, jópofa gyerekdumák, hülye szülők és a koaláknál isteni eukaliptuszillat.
@Orica Középföldi: Jövőhéten állítólag még melegebb lesz. :)
@Gábris szomszéd: nincs ezen mit csodálkozni, Magyarország felkészült, igy a németek es osztrákok is bekemenyithetnek.

Merkel megadta a koalíciós partnereinek a szolidaritást, mert azt meg kell, egyébként meg nem hülye, nem kellenek már a migránsok.

ugyanakkor kérdés, az erőszak fog-e szulni erőszakot.
@Amadeus62: Azt mondta Seehofer, hogy csak a téma megoldásához van szükségük viktorra. :)
@habakuk000: kellett hozzá a másik fél. és pont ő. de hagyjuk.
Libsibolsi index címlapra egyből bedől a szenny?
@Orica Középföldi: akkor jó. az állatok is jol viselték a jelenléted, gondolom. illetve biztos.
@habakuk000: "ugyanakkor kérdés, az erőszak fog-e szulni erőszakot."

Igen ez egy jogos felvetés. Néhány napja Nógrádi is arról beszélt, hogy radikalizálódhatnak Európa szavazói a bevándorlók pedig azért, mert nem azt kapják, amire számítottak. Nagy veszélyeknek nézünk sajnos elébe. :(
@habakuk000: Kezdődik? :(

Általános mozgósítás a rendőrségnél – 11 ezer migráns akar átjönni a határon?

Riadót rendeltek el több magyar délnyugati rendőrkapitányságon a német és az osztrák intézkedések miatt - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap esti híradójában. A híradó információk szerint hat délnyugati megyét érint az intézkedést, amely a teljes állományra vonatkozik. A riadó azt jelenti, hogy a rendőröknek két órán belül meg kell jelenniük a szolgálati helyükön.

Portálunk úgy értesült, hogy a készenléti rendőrség teljese állományát is behívták. Meg nem erősített információink szerint nem a németek döntése miatt került erre sor, hanem amiatt, hogy becslések szerint 11 ezer migráns akar belépni Magyarország területére. Elképzelhető, hogy soha nem látott mennyiségű menekült érkezik vasárnap az országba.

index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/riadokeszultseget_rendelt_el_a_magyar_rendorseg/
@Gábris szomszéd: komolyan, a nógrádi mint szakértő. sírni tudnék. mekkora biznic lenne, ha összeállnava török gáborral. világszabadalom.
@parti_giano: Nem nagyon akarlak elkeseríteni, de most is épp az történik, amit prognosztizált. Szóval én óvatosabban fikáznám.
@parti_giano:
Nekem ez túl nyálas... bazz ettől az átlátszó "aggódástól" és "tudósítás cunamitól" enyhe hányingerem van... bennem lesz a hiba... inkább egy kicsit dolgozok...
@habakuk000:

Ne törjünk már pálcát azok felett, akik nem szólaltak meg. Főleg ne ebben a stílusban " nem akartak konfrontálódni a csoporttal".
Mi elmondtuk a megunkét, de ettől nem vagyunk többek tőlük.
Az ideák világa nem ebihal állapot.
Így születsz, így maradsz. Tisztában vagy a veszélyekkel, de nem akarsz rajta változtatni, mert az már nem te lennél.
Egy komment a 444-ről. :)

"A migrik Röszkén most dugják össze a buksit az okostelóik fölött, most fordították le nekik a szervezők, hogy Merkel nem oszt több puszit."
@parti_giano:

Miben nem értetek egyet?
@Gábris szomszéd:

Azt írja a Dull nevű szerkesztram, hogy Gyurcsány "szidta" Orbánt. Mivel a megnyilatkozásodból úgy látom, hogy te sokkal nagyobb szakértő vagy nála (és hát ki lehetne illetékesebb a téged érintő kérdésekben, mint te), elmondanád, hogy melyik mondata volt "szidás"?
@Gábris szomszéd: amit a nógrádi mond, azt bárki, aki logikusan gondolkodik, tudja.
@parti_giano:

1./ G.sz.:
"Na itt egy igazi szakértő, aki látja és érti a problémát. :)"

2./ p.:
"nálam nógrádi szintjén van. gáz."

Viszont, mivel így se biztos, hogy világos, megismétlem bővebben:
Gyurcsánnyal miben nem értetek egyet?
liberális dzsihád
@vakapad: aham, értelek. azzal, hogy ezt nem neki kéne már mondania.
@vakapad: Nem azzal van a baj, hogy "szidja" Orbánt vagy nem, (amúgy sok mindenért jogosan lehet) hanem az a gáz, hogy fingja sincs a jelenlegi krízisről, miközben az egyik elnökségi tagjuk még hazaárulást is elkövet brahiból. Az a tett a jelenlegi körülmények között amúgy egyszerűen hazaárulás. Szebb korokban ezért kötél járt. :)

youtu.be/m8YBSE8hYsc
@habakuk000:

" másrészt a csoport tudat befolyásolja a megnyilvánulásokat."

Haba! Itt ilyen nincs, mert ez nem csoport. Nagyon-nagyon tágan értelmezett liberális-demokratikus, némi konzi beütéssel a többség alapállása, de ennyi.

Mindenki önálló véleményt mond, és nincs megfelelési kényszer.

Annak, hogy ki miért nem fejtette ki áperté a véleményét, ezer oka lehet. Nem kéne találgatni:)) A konfrontáció kerülésnek is ezer oka lehet. Nem feltétlen témafüggő.

Szóval nem csak az ideákkal, a konteokkal is óvatosan kell bánni:))
Szerintem ott hibázta el, hogy bocsánatot kért. Az afrikai majomemberek ezt a gyengeség jelének ítélik.
@vakapad: nem nekem kell, nem vagyok dk szavazó. a ti dolgotok.
@Gábris szomszéd:

Különösen az tetszett az áthallásosnak küldött filmrészlet alapján, hogy szerinted (oppá, bocs, azok szerint, akik neked hirdetik az igazhitet) az EU a török, aki erőszakkal akarja elfoglalni Magyarországot.

Egyébként emlékeim szerint a FIDESZ már egyszer elítéltette Magyarországot Lisszabonban.
@parti_giano:

Aha. Egyébként csak kíváncsi voltam, hogy milyen szempontból van nálad "Nógrádi szintjén". Így már világos.
@Orica Középföldi:
Miért van az a kényszerképzetem, hogy neked ez a blog szakmailag egy aranybánya? Hülyeséget beszélek? Pedig így érzem...
@Gábris szomszéd:
.
Már majdnem leírtam kedves Vak Atyának, hogy régen értettem egyet Gyurcsánnyal úgy, mint most.
Ámde kételyt érzek.
Miféle hazaárulásra céloztál a jelenlegi körülmények között?
A jobboldal szerint nem is ember, percenként árul hazát a kínai piacon, időnként annyira tök részeg, hogy nem tud hazudni sem (és ezzel csalódást okoz híveinek)- - kihagytam valamit?
.
@Gerilgfx:

Az erejét már korábban megmutatta, ahogy a videókon láttam (két fölényes győzelem). Így most már a finom összetettsége se titok előttünk.
@parti_giano: hagyjuk, ez nem tetemre hivas
@Knósszosz: végre egy jó hír. :)

@dr. jenőke (jenőke): Kerítésátvágás.
@Orica Középföldi: a virtuális világ is világ, sokaknak valóságosabbnak tűnő, mint a valódi.

a csoport tagadásával nem értek egyet, a világ erősen változik, a tankönyveknek le kéne tudni követni őket.

mellesleg az altalad oly kicsufolt konteoim szőrök szóra bejönnek. Talán egy csöpp szerénység nem ártana.

nekem sem.
Na ez "szép" lesz :(

"Úgy tudjuk a magyar hatóságokhoz az az információ szivárgott át Szerbiából, hogy hétfőn - egy nappal a keményebb magyar szabályozás életbe lépése előtt - a szerb rendőrök megpróbálják a náluk tartózkodó menekültek nagy részét az utolsó pillanatban "átnyomni" Magyarországra, és buszokkal fogják szállítani az embereket a gyorsítás érdekében. Rendőri körökben arra számítanak, hogy hétfőn minden eddigi rekord megdőlhet, és akár 25-30 ezer menekült is átlépheti a határt."
@Gábris szomszéd:
Tartok tőle, hogy nem ugyanúgy értelmezzük...
@dr. jenőke (jenőke): Meg kell hagyni Gyuriferi és Juhászpeti is tud időzíteni. Míg ők ketten elmondták "nagyívű" és migránsbarát beszédeiket a németek lezárták a határokat, az osztrák kancellár meg mindenféle hamis reményekről beszél. :)
@Knósszosz:

Nem:) Nekem ez szórakozás, tájékozódás. Van akinek az eszét szeretem, van akinek a humorát, van akinek a habitusát.Az ritka, hogy egyszerre adott mind a három. A gondolkodást -mivel ez érdekel a legjobban - akkor is elemzem, ha nem akarom. A trollok, bigottak, önimádók,elszálltak nem érdekelnek.
....A STATISZTIKA AZT MUTATJA, HOGY MÁR 15 MILLIÓ RAJONGÓLLLLYYA VAN PETRÁNAK !!!!! :) ÉS MÁR EGYRE TÖBBEN TARTJÁK A MUZULMÁNOK ELLLENI MÁRTÍROK LEGFŐBB KÉPVISELLŐJÉNEK !!!!!
ÉS A STATISZTIKA SOHA NEM CSALLLL..........
DÍÍÍCSÉRJÜK A ZURAT !!! ÁÁÁÁ...MENNNNNN....
@habakuk000:

"sokaknak valóságosabbnak tűnő, mint a valódi."

Na ez a baj:) Ez nem a valóság.
@Knósszosz: Az nem baj.

Bocs, de lehet esetleg egy OFF szakmai kérdésem? Szerinted ez milyen? :)

www.lg.com/hu/mosogepek/lg-F12B8NDA7-mosogep

ON
@kvadrillio: egybként sincs semmi gond vele.......ELMEGY EGY KIVÁLÓ PROFHOZ FEJÁTÜLTETÉSRE ÉS NYUGODTAN UTAZGATHAT AZ ÖBÖLMENTI ORSZÁGOKBAN ....IS.....:)
@Gábris szomszéd: "Szebb korokban ezért kötél járt."

ez a mondatod, mindent elmond rólad.
@Gábris szomszéd:
.
Értem.
Kerítésátvágás.
A kerítésátvágás mint hazaárulás? Nem rossz ötlet, csakhogy a hazaárulás minősítést már az országgyűlés modortalan, de ettől függetlenül jogot végzett elnöke is rosszkor, nem helyénvaló módon alkalmazta képviselőtársaira a kilencvenes évek elején.

Hazaárulást követ el az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn.

Kerítés ebben a meghatározásban érintőlegesen sem szerepel. Önmagában a kerítés más büntetőjogi kategória.
@kvadrillio: VALERIANA RELAX KAPSZULA 30 db - Internetpatika...............A NYUGODT ALVÁSÉRT.......
ÍGY VÁLHATNAK A KOMOLY DOLGOK.....BAGAT...ELLLLLÉÉÉÉÉ......
@punkfrog: Sokkal inkább azokról akik tették.

@dr. jenőke (jenőke): Jogászkodás szerint biztos, de ugye a valóság megint más.
@Gábris szomszéd: nem értem, mi a remény tárgya. Minden számottevő politikai erő Elmondta, eddig tartott a gyereknap.

mondjuk ez kurva szemétség az uton lévőknek es a taborlakokkal is, de ezek vagyunk mi
@Orica Középföldi: egyetértünk

végre valahára valamiben
@kvadrillio:
.
Látszik, hogy figyelmesen olvasod a posztot, amely így kezdődik:
"Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg!"

Az nem baj, hogy az esemény megtörténtét elképzeled és abból azonnal egy raj gólyára asszociálsz.
A probléma az, hogy hogyan lesz a gólyarajból rajongó?
@Gábris szomszéd: elvágni egy drótot Magyarországon, az hazaárulás?
@Gábris szomszéd:
.
1.- Mit értesz jogászkodás alatt? Remélem nem azt, hogy ha valamit nem tudsz, akkor is igazad van?

2.- Mi az a valóság, amit akkor is hazaárulásnak kell tekinteni, ami nem az?

3.- Ha korán reggel valaki félálomban felemás zoknit húz, és neked nem tetszik az hazaárulás? Csupán azért mert valóban valóság, hogy valaki félálomban felemás zoknit húzott?

Jobban nem tudom leegyszerűsíteni az érthetőség kedvéért.
Nem jogászkodom. Az rosszabb eredményre vezetne.
@punkfrog: jelen esetben, amennyiben a hülye keritesrol van szó, igen.
nemcsak Gyurcsánynak, bárkinek.
mert ez nem kerítés, hanem puskaporos hordó.

a kerítést elvago, jóízűen hazamegy, a felcukkolt tomeget meg jo esetben megverik, feloszlatjak.

ez most nem a pojacaskodas ideje
@habakuk000: természetesen nem jogi értelemben, mint ahogy emberiség elleni bűnnek sem minősül, csak oltári nagy szemétség a migransokkal szemben
@Gábris szomszéd: te vágyódsz egy olyan korba, mikor még embereket akasztottak.
@habakuk000: "amennyiben a hülye keritesrol van szó, igen."

te is elismered, hogy a kerítés marhaság.
erre pedig nagyon jó figyelemfelhívás volt, az átvágása!
a hazaárulástól pedig fényévekre van.
a kerítés, egy magyar területen elhelyezett kurva hosszú drót.
a jogi részt meg @dr. jenőke (jenőke): elmagyarázta, az alsósoknak is.
@habakuk000: "csak oltári nagy szemétség a migransokkal szemben"

és emiatt hazaárulás?
ezek szerint akkor LP is hazaáruló!
@dr. jenőke (jenőke): AHHHH !....SZAAAL.....TE VAGY, KI FELFIGYELTÉL A GÓÓLYÁMRA ?????? HELYES..SÍRÁSI ÚJ SZABÁLYOZÁST IS OLVASTAD MÁR ??????:o))))
ÉS ŐT IS ISMERED?...Francisco José de Goya y Lucientes (Fuendetodos, Zaragoza tartomány, Spanyol Királyság, 1746. március 30. – Bordeaux, 1828. április 16.) spanyol festő és grafikus.

...OCCT...ARRA IS FÖL-, FELFIGYELTÉL-E-E-E, HOGY 4 L-LEL ÉS KÉT Y-NAL ÍRTAM A GÓÓLLLLYYÁT ??? :o)))))
@kvadrillio: ..ÉS ÁLZALÁBAN ILYENKOR NAGYON ZABOS SZOKTAM LENNI, SŐT..., GYILKOS ÖSZTÖNÖK MUNKÁLKODNAK BENNEM...
@punkfrog: Amikor kitalálták, fol voltam végtelenül háborodva, azóta nem egyértelmű szememben a kerítés.

Most nem tudom megmondani, jo vagy rossz.

azt tudom, jelenleg bármilyen provokáció bűn.
@habakuk000: Orbán provokál, január(?) óta, folyamatosan a bevándorlókkal!
hozzá képest, mindenki csak a felszínt kapargatja!
@punkfrog: Jóccakát.

http://mr-intolerans.tumblr.com/post/128211811182/ők-fogják-lemészárolni-a-családodat-more
@habakuk000: "azóta nem egyértelmű szememben a kerítés."

nekem egyértelmű a kerítés célja.
orbán, hős honvédő, sőt "európavédő", szerepet játszik.
miközben, elutasít minden, közös európai rendezési kísérletet, hiszen ha belemegy, akkor nem tetszeleghet a magányos hős szerepében!
mindent ennek rendel alá!
aki pedig erre felhívja a figyelmet, akár egy kerítés átvágással, azt elég "érdekes", "lehazaárulózni"!
@Gábris szomszéd: ezt az oldalt, a macska linkelte be?
mert ez még hozzád képest is lepkefing.
@Gábris szomszéd:
.
És én?
Tőlem válasz és köszönés nélkül, csak úgy...?

Ne aggódj, nem is számítottam semmilyen reakcióra.

Így szoktad, nekem még szokatlan.
Legyen ez az én bajom.
@punkfrog: Orbánnak sok bűne van, de a határvédelem speciel nem az. Ez még akkor is így van, ha igyekszik belőle politikai hasznot is húzni. A dékás barom pedig nem az Orbánellenesség miatt az ami.
@Gábris szomszéd: Orbán nem akarja megvédeni a határt!
te is megetted ezt a marhaságot.itt tapsikolsz neki!
látszat intézkedések mindenhol.
a dk fóbiád meg, lényegtelen ehhez képest!
.
Az osztrák és német helyzet miatt rendőrégi riadót rendeltek el hat délnyugati megyére. Ez azt jelenti, hogy a rendőröknek két órán belül szolgálati helyükön kell lenniük. A riadó a teljes állományra vonatkozik, tehát teljes mozgósítás van Magyarország délnyugati részén.

Valószínűleg attól tartanak, hogy ha a migránsok megtudják, hogy Németország bezárta a kapukat előttük, türelmetlenebbekké válhatnak a határátkelőhelyeknél vagy a befogadóállomásokon.

ripost.hu/cikk-teljes-keszultsegben-a-rendorok-magyarorszagon-riadot-rendeltek-el/?source=hirkereso
.
Undorito, hogy a liberalisok a Magyar nemzettel szembeni beteges gyuloletuket, egyetlen emberen elik ki, mivel egyebbkent az orszag leszarja oket.
@parti_giano: miért, huizinga megvan képeskönyvben is?...
@Helyszíni zsemle:
.
MAGYAR NEMZET: POLGÁRI NAPILAP
Kiadja a NEMZET Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Miért gondolod, hogy a Magyar Nemzettel kizárólag a liberálisoknak van problémája?
Hülyeség.
Megbeszélted te ezt Orbánnal?
@punkfrog: "elutasít minden közös európai rendezést" nem láttam, hallottam még semmilyen közös európai rendezésről. az nem rendezés, hogy 80-100 ezreket próbálnak szétosztani a félnótás, korrupt Juncker vezetésével. tavasz óta tízezrével jönnek , de az egész EU bürokrácia elment nyaralni! talán októberben megtárgyalják az áprilisi helyzetet. közben az NDK-s öregaszony feltüzeli, bátorítja a bevándorlókat. nincs egyenlőre EU-s terv a bevándorlára, kétszínű nyilatkozatok vannak.
.
Az egész EU bürokrácia elment nyaralni?

Név szerint?

Nem Pintért látogatták meg?
.
MA: 2015. szeptember 14. hétfő van, ez a 38. hét,
Budapesten: 15°C,
Névnap: Szeréna, Roxána

További jó éjt!
@Gábris szomszéd: azért csak kiderült, hogy megint zsidóztàl...
tökéletes összefoglaló :-D
@punkfrog: Őőő... amikor még a kerítés építésről volt szó, akkor még nem neveztétek látszat intézkedésnek, hanem simán nácinak. Jobboldalon már megszoktuk a kettősmércét, nem kellene hogy nálunk is az legyen a szabvány!
@punkfrog: "miközben, elutasít minden, közös európai rendezési kísérletet, hiszen ha belemegy, akkor nem tetszeleghet a magányos hős szerepében!"
- Csakhogy most erősen úgy néz ki hogy Orbánt követi mindenki. Én is szívesen köpködöm Orbánt, de most mindenkit messze megelőzve tette meg a megfelelő intézkedéseket. Talán ha mindenki időben mellette lett volna, akkor sokkal hatékonyabb tudott volna lenni.
@habakuk000:

"_vagy itt a pl, Jégtörő uram, akit élőben soha magával nem ragadná az *öld meg a disznót * jelszava, itt azonban teljesen természetesnek veszi a javító szándékból eredő hajtovadaszatot._"

A disznót mellőzve, a hajtóvadászat szinte kiszúrta a szememet.

Annyit írhatnék erre válaszul, hogy egy hétre [168 óra] való olvasnivaló is lehetne, de inkább rövidre fogom.

Lehet eltartott kisujjal fintorogni azon, amikor neked hajtóvadászatnak tűnő módon gondozásba veszem Rodeot vagy esetleg Gábrielt.

Mint régebben említettem ez két kártevő eléggé sokszor megakadályozza, hogy érdemi eszmecsere alakulhasson ki valamely témakörben.

Nyugodtan játszogass velük szalondemokráciát, tűrd el az egyiknek a zsidózgatását, cigányozgatását és az uszító cikkek linkjeinek garmadáját álszenteskedésével és képmutatásával együtt, és fogadd el nyugodtan, tűrd el, támogasd a másik felelőtlen és nyílt uszítását, valamint a eltérő ám mérsékelt és kiegyensúlyozott álláspontokat/véleményeket vallók ordenáré pocskondiázását attól, akit most külön részletesen nem mutatok be.

S ha már szóba került Waltari és Merle mély és elementáris erővel áradó humanizmusa közös olvasmányaink és azok értelmezése, melynek kapcsán további olvasni való ajánlása is szóba került részemre, nos ehhez annyit fűzök a kommentedre reagálva, hogy jó csevelyt, cukiskodást és affektálást, és az eltartott kisujjad eleganciáját mindig tartsd szem előtt.Vendéglátáskor különösen.
@Sir Bates dö Hól: @jaegtoer: A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassátok el a betegtájékoztatót vagy kérdezzétek meg kezelőorvosotokat esetleg gyógyszerészeiteket!
@jaegtoer:

Tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül. Erre a válaszra számítottam:)))
Notsak,notsak, az eddig a magyarokra finnyás,a migránsokkal szelfizgető Merkel felfüggesztette Shengent.
Emberek, hogyan lehet az, hogy a leggazdagabb legerősebb európai ország kancellárja csak most mérte fel azt a veszélyt, amit egy egyszerű magyar polgár is lát hónapok óta?
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Mivel a porbléma a saját határunkon keletkezett, Orbánéknak kellett volna az első perctől mindent megtenni, főleg azt, amit nemzetközi egyezmények és magyar törvények írnak elő erre az esetre. ha megtették volna, nem alakul ki ez az állapot.

Olvass egy keveset, és megtudod, hogy most az események sűrűjében is fejetlen az állami intézkedés, pl. a katonák helyzete, rendőrök ellátása. Kibújhatnál a meleg hátsóból.

Mellesleg ha nem vennétek észre, itt sokan nem azt kifogásoljuk, hogy próbálnak érdemben tenni, hanem azt ahogy. Az ahogy meg még érinthet téged is, ha nem ebben a témában, akkor másban. Ez a kormány veled sem tesz kivételt, ha éppen arra van szüksége, hogy szorítson a töködön egyet. Te nem vagy gyevi bíró.
@jaegtoer:
Te meg nagyon nagy örömmel elemzed egy nick genetikai előéletét, ha neked ellent mond, sőt a szexuális életére is szívesen kitérsz a sirrel együtt -különös tekintettel a rokonságukra és a deszkára-
De így csak a blog jóérzésű nickjeit rettented el ezzel.
@Imola Helyesi:

Várd ki a végét. Mondja a magyar, hogy nyugtával a napot.
Az a menekült létszám, ami bement már a németekhez, nem akkor, hog attól be kéne szarni. Kedves vezetőnk hittársai ott is tudnak lódítani. Pont akkorát mint itteni haverjaik.
@Imola Helyesi:

Ne hüjülj már! Te sem rettentél még el jégtől.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Van sapka, nincs sapka! Ennek a mesterei vagytok.
@bkkzol:

Szerinted mi lenne rendezés?

Emlékeim szerint az 56-ban kiment mgyaroknak is megmondták időnkén, hogy melyik állam hajlandó befogadni őket. Gondolod válogathattak?
@látjátok feleim szümtükkel:
Én bátor és okos vagyok, azért,
nem rettenek el tőle. De a békés jóhíszeműek elrettennek tőle, pláne meg sirtől, ha elkezd átkozódni, meg taga müvelcségétől és jelzőitől.
De van, aki már a poszttól is.
Én inkább tőled szoktam megrettenni, olyan idegesítő vagy.
Most Merkel ugyanazt mondja, amit Orbán eddig.
Neki is rajzolnak majd Hitler-bajuszt?
Pláne, ha majd az osztrák kancellár is ugyanazt fogja mondani, akkor mi lesz?
Ha meg nem fogja ugyanazt mondani, akkor meg fog bukni!!!
Imolya mellesleg te meg mindenről lötyögsz, csak érdemben nem szólsz hozzá semmihez, nincs saját véleményed. Meg jól esik neked itt lubickolni a jég, taga, meg a szőr figyelmének központjában. Ja, és még tőlem is idegesecc.
Kis egoista.:D
Orbán mit is mond?
A görögök is tartsák be a nmzetközi előírásokat a határok vonatkozásában. Orbánék betartják?
Ja, most már be akarják, ami pedig eddig történt, az a tévedések vígjátéka.
@habakuk000:

"mellesleg az altalad oly kicsufolt konteoim szőrök szóra bejönnek. Talán egy csöpp szerénység nem ártana."

Erre tegnap tudatosan nem reagáltam, de aztán aludtam rá egyet, meg hajnalban elolvastam jótündér utolsó posztját, ami brilliáns példa a gondolkodás rugalmasságát illetően.

Ebből a mondatból megint baj lesz, mert a rugalmas gondolkodás és a gondolkodás rugalmassága két teljesen különböző fogalom, teljesen mást takar, noha nagyon sokan egyenértékűnek vélik, és csak az egyik verziót ismerik.

Szóval, a konteozás kizárólag a hsz-edre vonatkozott. Olyan területről - csoportszociológia - mondtál véleményt, és vontál le következtetést, amelyben láthatólag nem vagy elég felkészült.

Talán egy csöpp szerénység nem ártana:)
Öt év kormányzás utáni helyzetkép:

"Bódvalenkén az egy főre jutó havi átlagjövedelem 8000 forintra csökkent, miután a kormány családonként 22 800 forintra vágta a segélyt."

hello90.blog.hu/2015/09/13/ebben_a_faluban_benne_van_az_egesz_orszag?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_09_14&utm_campaign=index
@Imola Helyesi:

"_sőt a szexuális életére is szívesen kitérsz_"

A történeti előzményeket nem ismerve tetszett megragadni a szarva közt a tőgyit. Nevezett egyed kedvtelve és bőszen 'buzizott' egészen addig, amíg egy vendég nick be nem bizonyította, hogy az kiabál akinek a háza ég.

Hogy ne hivatkozhasson a szövegkörnyezetből kiragadott részlet prioritásként történő kezelésére a többire a válaszomat -rövidítve- az alábbiakban foglalom össze.

Először a jöjjön az, mire is reagálok:

"_Te meg nagyon nagy örömmel elemzed egy nick genetikai előéletét, ha neked ellent mond, [...]szívesen kitérsz a sirrel együtt -különös tekintettel a rokonságukra és a deszkára-
De így csak a blog jóérzésű nickjeit rettented el ezzel. _"

Nem féltem a blog jóérzésű nickjeit, különösen, ha az előzményeket súlyozva veszik figyelembe a kétségtelenül menthetetlen jelzős szerkezeteket, valamint az intim örömszerző cselekvés tartalommal egybekötött közlekedési iránymutatást magukba foglaló tanácsokat. Ezek a címzettek befogadó és empátia készségéhez méretezett virtuális tartalmak, kifejezetten a könnyebb érthetőség kedvéért, a több éves tapasztalatra hagyatkozva.

Meg tudom érteni, hogy erős ellenérzéssel tetszik szemlélni ezeket a történéseket, de megesik hogy a tróger is akkor kapja meg a taslát a kocsmában, amikor óvatlanul belép és még semmit sem tett, amennyiben semminek tekintjük a söntésre szarást. Már ha tetszik érteni kedves gyengédlelkű és kifinomult körképű komment kolléga. Mindemellett; Kisztihand kegyednek. Sok 'k'-t így is le lehet írni. Csak jelzem. A 'k' hangulati elemeinek taglalásába most nem mennék bele, remélem, ettől kegyed és eltekkint. Mindazonáltal elnézést 'k'ére'k'.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hogy mersz te idegesíteni egy bátor, okos nőt? Még most is röhögök:))))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: a kerítés, már akkor is látszatintézkedés volt.
@jaegtoer:
Szerintem te egy hülye vagy. Ez a sommás válaszom.
@látjátok feleim szümtükkel:
Te milyen szemtelenke vagy, előhúztad Bódvalenkét, ha már a migránskérdéssel leégtetek.Ez nagyon ügyetlenke.
@punkfrog:

Nagyon bírom a bulldogvonásodat:) Remélem nem érted félre!
@Imola Helyesi:

Már meg ne haragudj érte, sosem mondtam még egyenesben, de te hülye vagy.
Bódvalenke itt marad akkor is, amikor migráns ügy már nem lesz. Sajnos te is itt maradsz, pedig az utlósóval elmehetnél.

Ráadásul Bódvalenke nem az egyetlen ebben a kategóriában. Persze ez a főnök hátsójából nem látszik.
@Imola Helyesi:

"_Szerintem te egy hülye vagy. Ez a sommás válaszom._"

Megegyeztünk.
Nem volt életcélom kegyedtől az elismerés, amelyet akaratom ellenére mégis sikerült konszolidált iszonyok közepette kivívnom. Relációs jelek kérdése az egész. Kösz.
Propaganda? Mi kerül be a nemzetközi hírekbe a migránsokról, és mi nem?

Már negyedmillióan látták azt a videót, amely a BBC és a CNN által leadott, migránsokkal kapcsolatos felvételeket hasonlítja össze általuk be nem mutatott képsorokkal.
Az anyagot megosztó felhasználó arra próbál rávilágítani, hogy a nyugati sajtó pozitívabb színben, és kizárólag áldozat szerepben próbálja feltüntetni a bevándorlókat.

media.mandiner.hu/cikk/20150913_propaganda_mi_kerul_be_a_nemzetkozi_hirekbe_es_mi_nem
@Orica Középföldi:

Ez a képtár nagyon jó, csak sajnos nem értek hozzá, gondolom magyar nyelven neem lérhető.
@jaegtoer:
Bocsika, a blog másik nagyeszűjétől, Hacsaturjántól tanultam eme sommás választ, a bugsyt hozzá sem tettem, mert megbocsátó vagyok.
A tehetetlenség fokmérője:

"A májusi tárgyaláson az hangzott el, hogy szeptember 14-re orvosokat és szakértőket vár a bíróság, a védelem indítványára egy pszichológus szakértő azt a kérdést is megválaszolja majd: vajon agresszív ember-e a vádlott."

Mondja már meg valaki, ha egy nőt egy férfi úgy arcon vág, hogy eltörik az orra és a járomcsontja, és erre vannak tanúk is, akkor miért érdekes az, hogy a verekedő agresszív ember-e vagy sem? Nem mindegy, hogy agresszív vagy jámbor lélek ütött-e?
Esetleg így lehet elhúzni az ügyet, és a végén majd csak ejnye meg bejnye jár időmúlás miatt?

index.hu/belfold/2015/09/14/kiderul_agressziv_ember-e_a_komondoros_balogh/
@Gábris szomszéd:

"_A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassátok el a betegtájékoztatót vagy kérdezzétek meg kezelőorvosotokat esetleg gyógyszerészeiteket!_"

Hideg, jéghideg, Svalbárd.

Esetemben nyilvánvaló, csak nem méltóztatik figyelni, Sir pedig a természetes kúrák és tréningek híve.

Ugyanakkor felhívom szíves figyelmed arra, hogy mindig hülyén veszi ki magát, amikor a fekália azt állítja magáról, hogy kemikália.
@Imola Helyesi:

Maga ékeskedjen csak a saját tollaival. A szürke is szép.
@jaegtoer
Csak be ne dilizzél a kacifántos gondolatmeneted szövegbe öntése cifrázásába előbb-utóbb. Jártak már így.
@Orica Középföldi:

Csak az alvás miatt van. Nekem is hasznomra van olykor:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mondja már meg valaki, ha egy nőt egy férfi úgy arcon vág, hogy eltörik az orra és a járomcsontja, és erre vannak tanúk is, akkor miért érdekes az, hogy a verekedő agresszív ember-e vagy sem?"

Az indítékról, a tettről,annak megítéléséről Jenőke tud kimerítőt adni.

Emberi oldalról nézve, egy agresszív nagy valószínűséggel gyakrabban használja ezt az "érvet" egy vita zárásaként, mint egy jámbor.
@jaegtoer:
Miért vágsz fel a te szivárványszínű tollfarkaidra?
@Imola Helyesi:

Aggódása figyelemre méltó. Köszönöm. A többit megoldom. Megígérem, ha telefonos kérdésem lesz nem kegyedet hívom.
@jaegtoer:

"Maga ékeskedjen csak a saját tollaival. A szürke is szép."

Óriási duma:)))))))))
@Imola Helyesi:

Magának semmi köze az én farkam tollaihoz, a farkaiméhoz meg pláne nem. Álmodni viszont szabad.
@jaegtoer:
Ne is híjál, ott van pl. a Migration ads vagy hogy hívják.
Te még most is ezt vallod, mint minden liberális azóta is, de belesülnek általában?
"Én nem leszek a szürkék hegedőse,
Hajtson szentlélek vagy a korcsma gőze:
Röpülj, hajóm,
Én nem leszek a szürkék hegedőse."
Ady: Új vizeken járok
@Orica Középföldi:

Imola ihlette inger igézetében íródott.
@jaegtoer:
Szoktak rémálmaim lenni, az biztos, pláne most, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik egyre jobban.
A franciák megintették Merkelt a shengeni határ felfüggesztése miatt, erre gyorsan visszaállítottak néhány német vonatot a német-osztrák határon.
A franciák azonban lezárták a határaikat már júniusban. Bombázni akarnak Szíriában, szerintem francia pénz is mozgatja a szíreket.
Ezt kombináltam most ki. A franciák ugyebár az araboknál is trianont csináltak az első vil.háb .után a mesterséges arab állam pl. Irak kialakításával, ennek isszukIS a levét ma.
@Orica Középföldi:

Ez volt a bosszú Schiller almájáért:) (rendszerszinten gondolkodok, olykor írok:)
@Imola Helyesi:

"_ a nemzetközi helyzet fokozódik egyre jobban._'

Imola, itt 'egyes megmondó emberek' azért fogják vissza magukat, mert a helyzet tisztánlátásához szükséges információk 1%-a sem áll rendelkezésre. Mindazonáltal én azt gondolom, hogy minden látszat ellenére a nemzetközi helyzet még csak fodrozódik, a fokozódás akkor kezdődik, amikor Oroszország nyíltan komplett reguláris egységekkel avatkozik be a szíriai polgárháborúba Asszad oldalán, ez pedig a casus bellivel kezdődik. No, én erre vagyok kiváncsi.
@Orica Középföldi: mintha rólam írták volna!:)

"Jelleme: Az angol bulldog jó természetű, nagyon kiegyensúlyozott és szelíd kutya. Vidám és barátságos, spontán és lelkes viselkedésű, de a lakásban nyugodt. Érzékenyen reagál a környezetében uralkodó hangulatra. Önmagát nem kíméli. Értelmes fajta, amely átgondolja a dolgokat, ám ettől még igen engedelmes. Az angol bulldog kimondottan gyengéd kutya, amely szeret a család közelében lenni. Ridegen tartásra nem alkalmas.
Nem szabad csontot adni neki, mert olyan mohón eszik, hogy baja lehet tőle, kiszúrhatja a beleit vagy akár meg is fulladhat.
Társas viselkedése: A más kutyákkal és egyéb háziállatokkal való együttélése általában problémamentes, részben azért, mert egyáltalán nincs vadászösztöne. Igen toleráns, és gyakran jól fejlett humorérzéke van. Nem könnyű kihozni a sodrából. Általában mindenkivel könnyen összebarátkozik, bár előfordulnak óvatosabb egyedek is."

:))))
@punkfrog:

Akkor jó:) Bár ennyi minden a hsz-eidből nem volt leszűrhető:)
@jaegtoer:

"itt 'egyes megmondó emberek' azért fogják vissza magukat, mert a helyzet tisztánlátásához szükséges információk 1%-a sem áll rendelkezésre."

milyen igazad van. egyre jobban zavar minden ahhoz, hogy véleményt mondjak, pl az alábbi idézet igen elgondolkodtató számomra.
(most számomra azért ijesztő az események sora mert az az érzésem, hogy pár ember kezében játékszer lett az ország és azok az emberek akit a politikai haszonszerzés érdekében felhasználnak.)

"Csakhogy a menekültáradat apadása simán kiszámítható. Ugyanis szeptember van, az Égei-tengeren is kezdődnek az őszi viharok, tavaszig sokkal kevesebben vállalják józan ésszel az átkelést, és még az embercsempészek sem rontják a saját mocskos üzletüket a túlzott kockázatvállalással. Bulgária a török szárazföldi határon csöndben felépítette a saját, masszívabb és rövidebb (tehát jobban védhető) pengés kerítését; a görögök már korábban megépítették a falat; és a törökök sem szívbajosak, ha az északra, északnyugatra irányuló szárazföldi vándorlást kell megakadályozni.

Az embercsempészet legalább átmeneti hanyatlása akkor is megjósolható, ha nem osztjuk a Privátbankár feltételezését az üzletágban érvényesülő orosz befolyásról (egyébként osztjuk). A változás annál is valószínűbb, hogy előbb-utóbb elfogynak azok a szíriai menekültek, akiknek még van pénzük az embercsempészek kifizetésére és az európai útra.

Mivel a magyar kormány és szakértői migránsügyben eddig nagyon szerény intelligenciáról és tájékozottságról tettek bizonyságot, van némi valószínűsége, hogy az új taktikát megalapozó információ máshonnan származik. Ahogy a menekültellenes hisztériát még a nagy hullám előtt megalapozó, akkor túlméretezettnek rémlő júniusi plakátkampány sem Habony Árpád ördögien zseniális ötlete volt, mint sokan feltételezik. (Engem nagyon emlékeztet 2006 nyarának „hazugságkampányára”, amikor nem lehetett érteni, hogy a szokásos témák – magyarok sanyargatása, „ezek lopnak”, nemzetellenes kapitalisták – helyett miért a hazugság fogalmára hajtanak rá roppant energiával. Aztán Orbánnak megint igaza lett.)

Az eredmény tehát Németország és egyáltalán Nyugat-Európa gyengülése több fázisban, szövődményesen (más kérdés, hogy ehhez hozzájárulnak a németek saját hibái), belső viszály, az Oroszországgal jó kapcsolatot ápoló, illiberális politikusok megerősödése, pontosan akkor, amikor Moszkva eldönti, hogy aktívan közbelép a szíriai háromoldalú polgárháborúban. Kinek jó?

Hadd idézzem, mit írt a Twitteren Adam Reichardt, a krakkói New Eastern Europe folyóirat főszerkesztője, nem tudnám jobban összefoglalni:

„Vonjátok le a konklúziót.

Menekültek menekülnek a szíriai háború és Asszad kegyetlenkedései elől.

A menekülthelyzet megosztja Európát.

Putyin támogatja Asszadot.”

És mást is.

Read more: offforever.blog.hu/2015/09/13/putyinak_koszonhetjuk_hogy_holnap_uj_idoszamitas_kezdodik#ixzz3lhIqMxU3
@látjátok feleim szümtükkel: tőled idegesedik, a többiektől nedvesedik... meg ez az állandóan visszatérő álma a majmocska "van rajt' sapka, nincs rajt' sapka"-motivummal... szerintem fűrészárút szijjazott a hátára, azzal kel, fekszik, csak nehogy elmúlassza a pillanatot, ha jő...
"istenuccse magát Oszamát vagy Orbánt szakállban is felrúgtam volna ha arra jön. Tehetek én arról, hogy nem ők jöttek? Most komolyan, tehetek erről?"

Mint kiderült de. Ő jött.

Az Iszlám Állam terrorszervezet ismert támogatójának elgáncsolása miatt hurcolják meg László Petrát a magyar hatóságok
Forrás: kuruc.info/r/6/148278/

Egyébként a következő videó tanulsága szerint a szentéletű fazon akkor is pofára esik és pofán csúszik, ha László Petra épp Japánban vesz gőzfürdőt és közben szakét vedel.

www.youtube.com/watch?v=oivyxaiJZEU

Itt egy másik:

www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik

Persze gyűlölködni, azt kell, gyűlölni pedig most épp ezt a csajt kell. Ugye, kedves liberálisok?
@val:

Nem egészen.

Petra asszonynak fingja sem volt, arról a paliról akit elgáncsolt.

Ha ez nem lenne elég, a kislányba rúgása biztos preventív céllal történt, hogy nehogy bárminek és bárkinek a szimpatizánsa lehessen, csak a kis szemét túlélte. Nemdenem?

Ahogy olvasva a híradásokat, gondosan elkerülitek hogy a pali nem az Iszlám Állam, hanem a kormányellenes -Orbánék által elismert- demokratikus erők, igaz annak szélsőséges ágához sorolható menekült.

Amúgy elhúzhatsz a kurucinfós illatos picsába.
@val:"Persze gyűlölködni, azt kell, gyűlölni pedig most épp ezt a csajt kell. Ugye, kedves liberálisok?"

Ja, kedves libisbolsikomcsi megagyurcsányahibás; gyűlölködni kell. Ha troll lennék, akkor modanán, hogy tőletek meg lehetett az elmúlt 25 évben tanulni. Volt/van mit.
@val:

Ja, én még azt is gyűlölöm, aki a te gyerekedet ( már ha van, vagy lesz ) megrúgdossa. Meg azt is aki esetleg beléd rúg.
@látjátok feleim szümtükkel:
Te ennyire? A múltkor már leírtam neked, hogy a rúg hosszú, a rugdosás meg rövid. Erre megint kevered.
@guma:

Az EU benne Németország meggyengülése az USA-nak is érdeke, hiszen egy meggyengült kiszolgáltatott EU inkább táncol úgy ahogy Sam fütyül a nagyhatalmi játszmájában, mint egy erős, szilárd Unió.

Nem véletlenül hallgatták le USA a szövetségeseit, és Németország sem csak úgy spontán hangulati tényezők miatt szeretné viszontlátni Németországban, az USA-ban tárolt/őrzött aranytartalékát, amellyel az Egyesült Államok egyelőre nem siet sem elszámolni, sem 'visszaadni'.

A 'Medvéről' sok minden feltételezhető amellett, hogy nem játék, eddig azonban mindig úgy volt, hogy az 'oroszok és az amerikaiak' együttesen ültették hintába a világot, s a hintába tett világgal fizetették ki a cechet.
@jaegtoer: "Ha ez nem lenne elég, a kislányba rúgása biztos preventív céllal történt, hogy nehogy bárminek és bárkinek a szimpatizánsa lehessen, csak a kis szemét túlélte. Nemdenem?"

Dehogynemdenem. Ezért akasszuk fel, égessük meg, lincseljük darabokra!
Nagy ötlet. Már rakhatod is a máglyát.
@val: Egyrészt hazudsz, te szarfaszú, másrészt meg még ha igazi terrorista is lett volna, AKKOR SEM L.P. dolga lekaratézni, elvileg jogállam vagyunk, vagy mi a faszom, még egy ismert terroristát is megillet a kibaszott bírósági eljárás.

Ez van bazdmeg, lehet, hogy az arab hordák nem azok, de MI civilizáltak vagyunk, ennyivel vagyunk mi jobbak.

Mármint te nem, te egy átlag törölközőfejű, kecskebaszó terrorista szintjére süllyedtél már.
@jaegtoer: ahaaa! mar ertem! apuk az iszlam ellen harcold, de egy rafinalt modon. csaladostol beepul a bevandorlok koze es amikor terrorista cselekmeny jut tudtara akkor csap le majd az iszlamistakra.refinalt, nagyon rafinalt!
@jaegtoer: Mindenki úgy járatja le magát kedves homofób barátom, ahogyan csak akarja.

Te így, én amúgy.
@habakuk000:

ablak-zsiráf + értelmező szótár.
@val:

talán nem véletlenül van a média munkásainak védelme hasonló helyzetekben ill háborús övezetekben...

ha másra nem gondolsz, legalább ezt a nemzetközi megállapodást tartsd szem előtt, amikor hülyeséget terjesztesz.
@val:

"_Dehogynemdenem. Ezért akasszuk fel, égessük meg, lincseljük darabokra!
Nagy ötlet. Már rakhatod is a máglyát._"

Ez a te eszedbe jutott, nem az enyémbe, tehát ne magyarázd bele abba, hogy én mit tennék.
@jaegtoer:

az USA-val kapcsolatos variációk minden téren, kezdetektől áradnak.

a Medve tapintatosan kerülgetve van...
@Orica Középföldi: Azzal fejeztem be tegnap, hogy nekem se ártana, ha esetleg már álmos voltál, s nem tűnt föl.

Tudod, én az első maszek pénzeimet úgy szereztem, hogy csináltunk egy céget, ami csoportterápiák keretein belül foglalkozott a rendszerváltás során veszélybe kerültekkel.
Nem volt rossz bolt.
Én ugyan nem értettem hozzá - ahhoz sem -, viszont a társaim igen, s évekig kedvenc szórakozásom volt a heti rendszerességű kiértékelés figyelemmel kísérése, magam szerint tanultam tőlük, ha nem is különösebben megy az elméleti sík, a gyakorlat -természetesen felszínesen - viszont talán egy picit.

Szerintem megérne egy misét az itteni csoport - ha virtuális is - viselkedése, de fejet hajtok a mindent elsöprő kiművelt fő értékítélete s tagadása előtt.
@Imola Helyesi:

Én meg már megírtam neked, hogy nem értek egyet veled, és úgy írom, ahogy én akarom.
@jaegtoer: "demokratikus erők, igaz annak szélsőséges ágához sorolható menekült."
Melyik szélsőséges ágához? Akik egy elesett szír katona szívéből lakmároztak?
Ezek a demokratikus erők?
hvg.hu/vilag/20130515_Kannibal_horrorvideo_kerult_ki_a_szir_laz
@Omelette du fromage:

Nem én ismertem el demokratikusnak és legitimnek a szíriai kormányzattal szemben lázadó 'forradalmi' erőket, kiutasítva a szír nagykövetség munkatársait és a nagykövetet, tehát tájékoztatás és tájékozódás céljából szíveskedjen Magyarország Külügyminisztériumának illetékes osztályához vagy a magyar külügyminiszterhez fordulni.
@Omelette du fromage: Ha a kannibálok akarnak demokráciát, akkor igen, azok a demokratikus erők.
Szívesen! Csak szólj, ha még kérdésed van!
@Bobby Newmark:
Ekezhez tartozik:
"The al-Nusra Front, or Jabhat al-Nusra (Arabic: جبهة النصرة لأهل الشام‎ Jabhat an-Nuṣrah li-Ahli ash-Shām, "The Support Front for the People of Al-Sham", often abbreviated to JN or JaN), sometimes called al-Qaeda in Syria or al-Qaeda in the Levant,[40] is a Sunni Islamic jihadist militia aiming to conquer Syria and establish there an Islamist state,[41] the only Al-Qaeda branch in Syria,[42] and operating also in Lebanon.[43]"

Most akkor az al-Kaida jó?
@Omelette du fromage:

Ne itt verd a nyálad bazd meg, hanem ahogy javasoltam fordulj a Külügyminisztériumhoz, ők gondolták (fenét, de azért se írom le a nevét) hogy azok demokratikusabbak, jobbak, empatikusabbak mint a szír kormányzat. Pénztártól való távozás után reklamáció nincsen.
@jaegtoer: "bazd meg"
Aki téged világra hozott.
@Omelette du fromage:

Szíves tanácsodat köszönöm. Mi van, kidobtak a külügyből?
@Omelette du fromage:

Gondoltam, megtekintem még egyszer, ki lehet ez a kifinomult kultúra követének szerepét játszó nick, hát mit nem találtam: Nézzed:

blog.hu/user/774545/tab/activity

"__

Omelette du fromage 2015.07.15 02:10:22
@zaccc: Csomagold szépen össze a kultúrádat, ami nem áll másból, mint egy seggtörlésre használt szaros tekercsből meg egy izzadt, büdös kaftánból és húzz innen anyádba! Az őseid, akik még mosakodni is restek voltak, csak rokonságon belül fedezték egymást, hogy a pénzük megmaradjon, ezért vagy te egy genetikai hulladék, te beltenyésztett, tömpeorrú, orrfacsaró szarcsimbók. Egyedül a szagotok miatt fel kellene lógatni titeket!
___"

No, akkor mi a kifogásod az általam használt mondatszerkezet és tartalom ellen? ...de nyelvtantól kezdve mindent látni szeretnék, nehogy beégjél. Te pöcs.
@gazoló:
Gazoló barátom!
A tegnapi norvég-magyar meccs valami gyönyörűség volt.
Az első félidőben be voltam sztruhálva a norvégok távoli lövéseitől, de kishitű voltam.
Alig vártam, hogy jöjjön a kedvencem, Amorim, az én imádott Eduardám. Jó is volt a védelemben nagyon.
Ja, és a fiam második keresztneve is azonos, csak fiúban.Lehet, hogy azért is szeretem?
Jó napunk volt, igaz?
@Omelette du fromage: A saját szemszögükből egészen biztosan. "Jó" és "rossz" teljesen szubjektív. IÁ is azt gondolja magáról, hogy ők a jók.
@Rodeo36:

Szia Rodi!

Valami baj van?
Vicces hogy az N1TV-t meg Petrát zavarja ez az egész ügy. Amikor a kurucinfó kirakja kb mindenkinek és bárkinek a személyi adatait és elérhetőségeit az nem zavarja őket....

Ezek után Vonának egy egész század kölyökvizslával kell majd fotózkodnia :D
a jó asszony találomra felrúgta az első muzulmánt aki az útjába került oszt láss csodát egy terrorista szimpatizáns botlott bele.ha más botlik bele ....?
@tuax:

Csak annyira ekézd, hogy nem az iszlám állammal szimpatizált, hanem azokkal, akiket Orbán (is!) demokratikus erőnek ismert el.
süti beállítások módosítása