Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.14. 09:02 Fabius

Gyurcsány dzsihádot hirdetett

Tegnap Feri kidobolta amit ki kellett. A menekült ügyet felhasználva szidta Orbánt ahogy kell, üzent Európának, hogy ő támogatná a kvóta rendszert, minket szívünk kinyitására kért, és mondott olyat is, amitől a jobb és szélsőjobb a migránsinváziónál is sokkal jobban retteghet:

Ha az MSZP nem találja meg tökét a gatyában, akkor ők lesznek a baloldal legnagyobb pártja. ( = Orbán és a Fidesz kihívói)

gyf2.jpg

Szent Háborúja lesz ez Ferinek. Egyrészt Orbánt le kell győzni, ezt mindenki beláthatja, másrészt ha senki más nem teszi meg a demokratikus oldalról, akkor neki kell. Annyira komolyra veszik a figurát, hogy miközben politikai haszonszerzésre is felhasználják az átvonuló menekülteket és a kormány valóban ellenérzéseket kiváltó törvénycsomagját, ők nem fogják a véleménykutatásokat nézni. Istenuccse nem szavazat és szimpátiaszerzés a cél, tecciktunni, ugyanis Feri, aki - mára kb kimondhatjuk - a jelenlegi felhozatalból a baloldal egyetlen olyan alakja aki képes működő taktikát kiagyalni, ebben az esetben ki nem állhatja a taktikázást.

Nekünk pedig ezt el kéne hinnünk.

Ami nekem speciel nem megy. Mert hiába gondolom Orbánról, a nerről, a menekültügy kezeléséről amit, azt sem szeretem sokkal jobban, ha a másik oldal használja ezeket az embereket a saját céljaira. De ezek szerint ott tart ma a politikai kultúra, hogy semmilyen esetben nem tesz kivételt: haszonszerzés esélye nélkül nem csinál itt senki semmit. Igen, Feri, te sem.

 

384 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr327786462

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A migráns invázió kockázatai 2015.09.14. 18:15:50

  Egyelőre beláthatatlanok a hosszútávú következményei  a jóléti európai államokba irányuló menekültáradatnak. A szinte kaotikus helyzetben ránk zúduló információk korrekt, higgadt és főleg reális feldolgozása sem egyszerű feladat. A médiumok által kö...

Trackback: A migráns invázió kockázatai 2015.09.14. 18:10:55

  Egyelőre beláthatatlanok a hosszútávú következményei  a jóléti európai államokba irányuló menekültáradatnak. A szinte kaotikus helyzetben ránk zúduló információk korrekt, higgadt és főleg reális feldolgozása sem egyszerű feladat. A médiumok által kö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd:
Nem érdekel!
EZ nem a linkgyűjteményed helye.
NEM PROPAGANDA BLOG!
Remélem érthető...
Vélemény, hozzászólás. Nem linkkel teleszarni a blogot.
@Bakter:

Elég sok kérdésben nem értünk egyet, de elég vékonyan hoztál észérveket, így nehéz vele kontaktusba kerülni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Neked, és mindenki másnak, főleg a köpködő barmoknak.
Nézzenek meg egy filmet, de legalább a végét. Ez a Holnapután.
Amikor az amerikai elnök a következőket mondja, mennyire lenézték és üldözték korábban ezeket a népeket, akiknek most a vendégszeretetére szorulnak. Mondja ezt Mexikóban, ahová a túlélő amerikaiaknak menekülnie kellett a természeti katasztrófák elől.
Ez ugyan egy fikció, egy popcorn moziból.
DE! Bármikor megtörténhet itt is olyan katasztrófa, ami miatt menekülni kell. Esetleg olyan helyre, olyan népek közé, amire most utálkoznak és köpködnek itt sokan.
Néhány hónapja Cseljabinsszk felett szétrobbant egy meteorit, ami jókora pusztítást okozott még így is. Becsapódva az atombombák energiájának több ezerszerese/milliószorosa szabadult volna fel. És ez nem is volt nagy. Mi van, ha egy ilyen holnapután bebaszódik csúti stadionba...
@Eszter jött:
Aranyosak voltak a pozsonyiak-bősiek (ezúton is a legnagyobb tiszteletem a Szent Erzsébet Főiskolának!!!), egy nőci nem beszélt magyarul csak, Vlagyimir doki meg (név a pólón, mellette a beszélt nyelvek "SL, EN, DE, RU, FR) is egyszer csak egész jól nyomta magyarul már, addig hol német, hol angol vegyes... :)
A komplett eü szolgálatot ma ott vitték, szlovák mentőautóstól, szír dokival megerősítve.
@Gábris szomszéd:

A lónak a fasza! Éntőlem úgy értelmezed félre a híreket, ahogy akarod. De ne nézz hülyének!
Kiemelsz a koncepcióból, ami jóval terjedelmesebb ennél a pár mondatnál, egy részt, aztán azzal próbálod igazolni a jobbik "igazát".
Olvastam a szlovák oldalakon a teljes szöveget. Tudom, miről beszélek.
@Ad Dio:
Ha kontaktust akarsz, küldök az iparvágányon egy dízelmozdonyt. Sok dzsobbikosnak az az észérv.
@Fabius: Ez nettó nem igaz. Ha valaki (na persze a civileken kívül) csinált valamit az a DK. (Ételosztás, segítés szervezése és segítés, egyáltalán közeli jelenlét, nem pedig "jó messziről elkerülöm, de pontosan tudom, hogy is mennek a dolgok"). Nem túl sokat, de ha arányítjuk a tevékenységüket a FIDESZ vagy pláne az igen tisztelt katolikus egyház (kisbetű szándékos) lehetőségeihez képest, akkor 100-as a szorzó.
@vakapad:

"Egyébként a bevándorlás tényleg csak lufi Magyarországon"

Ha Te mondod...

Omdg...

Azt hiszem én itt kiszállok...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én mindenesetre már vettem egy jegyet a Szíriuszra. Csak oda. 45000 sumérforint volt.
@Eszter jött:

www.kisalfold.hu/dunantul/helyere_kerult_a_magyar-szerb_zoldhatart_lezaro_muszaki_akadaly_-_tobb_ezer_menekult_a_hegyeshalmi_hataron_-_fotok/2445162/

A riporter csaj kezébe nyomtam a gyerekkajákat, amikor eljöttem este 6 után. Utána elég durva helyzet lehetett már, ott a beszámolója...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Előtted is le!...

És van egy falu, egy határ falu Szerbia közelében, ahol egyes szar alakok - idegenszívűek - szintén segítenek a migrincseknek. Igaz, ők leszarják erdőbáttya tanításait, ahogyan kurva magasról én is. Ott számíthatnak segítségre, persze nem tudom éjféltől mi lesz?
@Bakter:

Végre egy eltökélt bizakodó:))
Hidd el nem vagy egyedül, csak nem hőzöngenek az ilyenek, csendben teszik a dolgukat.

Fletónak valóban volt víziója, - szerintem nem adta fel:) -csak néhány dolgot nem vett figyelembe. Ennyire türelmetlenül, ilyen ellendrukker koalával, ilyen leépült, kontraszelektált párttal csak bukni lehet.

Hogy mit tanult? Őszintén nem tudom. Nem látom az erős embereket, a szürkeállományt, a fiatalokat. Hiba volt Szigetvárival összerúgni a port.

A maszop már nem számít. Gondolom Mesterházi a tisztújításon visszavág, rendesen dolgozott érte. Még mindig komolyan hiszi, hogy belőle előbb-utóbb min.eln. lesz.

Az alábbi linket igazából Bellának szántam, de az írás összecseng a mondandóddal.

huppa.hu/mi-a-bajom-oravecz-noraval/
Illetékes szerb miniszter:
„Mi senkit nem fogunk erőszakkal az országban tartani, és nem engedjük meg, hogy bármelyik ország erőszakkal, a megfelelő törvényes előírások és a toloncegyezmény betartása nélkül bárkit is az ország területére visszaküldjön”

No velük is kezdünk jóban lenni. Na majd holnap szíjrágó berendeli a szerb nagykövetet is, akik megkapja a hazug és a többi alkalmazott jelzőt.
@Bakter:
Na, Arany Turulban már nem is lehet fizetni? :(
Amerikából is indul - állítólag - pedig a sci zűrhajó, szóval a hazai "szakértők" is szerintem tolonganak.
@Bakter:
Na, akkor az arányokat illetően nagyjából azonos platformon vagyunk. Egy negyed barom állat, és három negyed lusta miatt tartunk itt, ahol.
@Bakter:
Az is tud (bocs B+, illetve szeret) focizni?
Ha nem, akkor ne ugasson, ha meg tud, akkor felveszik a helyi bazdelőrébe!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha ezek után valaki tótozni mer, lefejezem. Isten bizony!
Büszkeség járja át a hivatásomtól átfűtött szívemet, és azonnal félárbócra engedem a sorompót:

444.hu/2015/09/14/igy-nez-ki-szerbia-felol-a-magyar-optimus-prime-a-roszkei-hatarvagon/
@Bakter:
Sokat fogod azt a képet még látni, az összes stáb be fog onnan jelentkezni.

@Eszter jött:
Kis libsidzsihádista... :)
Tényleg nem kis munkát végeznek. Pláne ITT!
Egy sátorban, a két átkelő között.
@Bakter:

ugyan mi lenne? A Zeu adjon segélyt, mert az nekünk jár. nem leszünk gyarmat!
@Bakter:
Kábé nagyjából erre számíthatsz te is, ha a gondoskodó államtól vársz majd segítséget, mondjuk ha a csapórúd fejbebasz és csak fél olyan hülye leszel tőle mint az Orbán most.

Ez a szar a kormányzása szimbóluma.
Büszke lehet rá.
Tetű...
@Knósszosz:
Nagyon remélem, hogy belegabalyodik a szerelmetes drótjába. Szimbolikusan - de az sem zavarna különösebben, ha ez valóságosan is megtörténne. Kint a néptelen pusztában. Ahol senki sem jár. Legalább három hétig. A negyedik héten kaphatna egy drótvágót...
@Bakter:

Látom égsz a vágytól hogy meginduljon egy párbeszéd :-).

Sebaj. Legyen szép napod. Ásd tovább az árkaidat. Nem zavarlak benne...
@Ad Dio:
Égek. Vágyok. Párbeszédre. Veled. Hogyne.
Kösz, viszont.
Pont.
.
Két össze nem tartozó hír:

1. MA | 23:00 Az LMP szerint segíteni kell a jelentős veszteséget felhalmozó tejtermelést
www.stop.hu/belfold/az-lmp-szerint-segiteni-kell-a-jelentos-veszteseget-felhalmozo-tejtermelest/1360247/

2. MA | 22:20 Az uniós mechanizmuson keresztül több tagállam ajánlott segítséget Magyarországnak
www.stop.hu/belfold/az-unios-mechanizmuson-keresztul-tobb-tagallam-ajanlott-segitseget-magyarorszagnak/1360244/
.
Elindult Magyarországra az amerikai katonai konvoj

A konvoj, amely 550 katonából, 150 katonai gépkocsiból, valamint 54 szállítókocsiból áll, hétfőn este 10 óráig hat csoportban hagyja el a Brünnhöz közeli vyskovi kaszárnyákat - közölte Monika Nováková, a Vyskovi Katonai Akadémia szóvivője. A konvojban több Stryker típusú lövészszállító harcjármű is van.

Az amerikai katonák, akik a bajorországi Vilseckben lévő amerikai támaszpontról indultak Csehországon és Szlovákián át Magyarországra, cseh közlések szerint a NATO Brave Warrior 2015 elnevezésű hadgyakorlatán vesznek részt Magyarországon.
@Bakter:

Ezt akkor meg is beszéltük... hülye hely néha ez a Magyarország...

legjobbakat...
No lezárták a déli határt. Már most lehet azon töprengeni a libisknek, hogy ki is nyeri megint a választásokat 2018-ban itthon... :))
@ördöngös pepecselés:

köréd is kellene egy nagy kerítés. hangszigetelt, kijárat nélkül.
@Fabius: Ezek szerint mégis ilyen naív vagy... ;)
@habakuk000: ÚÚÚgy legyen!
És még abszolúte felesleges orbánimádatodat rejtegetni is.
Nincs más baj a Gyurcsány szereplésével, mint hogy többeket taszít, mint vonz. No meg az, hogy olyan középszernél is rosszabb megoldásai vannak a problémák megszüntetésére, amelyek 10 másikat generálnak.

Még hogy baloldal!? Amikor jobboldal sincsen.
Az elmúlt 30 év mottója:

Lopd el és uralkodj! jól ütemezett oszd meg-gel kombinálva. Ennyi. Egy fészekalja, csak van ami lejjebb is van. Ez van most.
Ebből a DK nem a kivezető utat mutatja, hanem a körforgalmat.
Jelenleg a DK és GyF az egyetlen, akinek a kommunikációja nem csak OV&Tsi szapulásában merül ki, hanem mond dolgokat arról is, hogy hogyan másképp.

(Tegnap néztem egy mszps csóka nyilatkozott a híradóban, elmondta: OV nem! - Kérdem én: De akkor hogyan?)
@AKIsTUDATLAN:

Ez teljesen felesleges volt.
@Orica Középföldi: kösz, minden benne van, a görény azért túlzás.
az már régóta vágya az embereknek, hogy a világ megfejtését egy dologban tudja kimutatni, mondhatnám egyes görög filozófusokat, a rózsakereszteseket stb. talán maga az istenhit is ide sorolható, a monoteizmus méginkább, persze az isten köré szőtt legendák kuszaságával. na, mindegy, oda akartam kilyukadni, hogy valahol az ilyen frappáns mondásokat (a bölcsnek hitt népi közmondásokkal, szólásokkal együtt), idézeteket, szentenciákat is ez a vágy szüli. ennek a nyálas, még jobban butított fajtái ülnek ma tort.
A Vadai mondta most reggel, hogy 170000 menekültből csak 10000, azaz TÍZ ezer nem regisztáltatta magát. Ez a bevándorlási hivatal adata. Szóval megy a parasztvakítás ezerrel.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

És szerinted a DK képes lesz legyőzni a Fideszt 2018-ban? Álomvilágban élsz-e? :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Vadai hazudik. De mit várjon az ember egy DK-stól?
@látjátok feleim szümtükkel: Ezek után pláne nem lesz értelme a magyar határ felé indulniuk a "menekülteknek".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ma reggeli hír: Szerbia is katonákat vezényelt a határra.
m.magyarnarancs.hu/publicisztika/oroszorszag-visszatert-a-kozel-keletre-96467

(mindenki azt olvas majd bele, amit akar... gravitáltak, varázslók, zsuzskák előnyben...)
@Sir Bates dö Hól:

beleolvastam, megvan a saját konteóm. már csak azt nem tudom, a három közül melyik kategóriába tartozom.
@Gábris szomszéd:

_" ..menekülteknek."_

Grat! " Emberséged" "határtalan".
@Sir Bates dö Hól: kiket is támogat Ázsiában, a közel keleten és Európában, ennyike

@Eszter jött: boszorka? ;)
a lényeg:

Scheppele: Orbán rendőrállamot épít, a menekültválság csak apropó

A Magyarországon készülő válsághelyzet nemcsak a menekültek, hanem a magyar állampolgárok szabadságjogainak korlátozására is felhatalmazza az erőszakszervezeteket. A Princeton Egyetem szociológus professzora szerint az orbáni rendőrállam szisztematikus kiépítését igazolja az is, hogy a kormány arcképes adatbázist készül építeni a magyar állampolgároktól, és könnyen lehallgathatóvá teszi magánbeszélgetéseiket. Kim Lane Scheppele a Politicóra készített elemzésében arra sürgeti az uniós döntéshozókat, hogy fosszák meg Magyarországot szavazati jogától

hvg.hu/itthon/20150915_Scheppele_Orban_rendorallamot_epit_a_mene
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" boszorka "

Ha lenne varázsvesszőm, rövid idő alatt véget vetnék ennek a kib..... helyzetnek.

Egyre többen játszanak a tűzzel gyújtózsinór közelben.
Magyarország, áttereli a szomszédaihoz a menekülteket.
Részéről az ügy megoldva.
Több tiszteletet a magyaroknak!
@Sir Bates dö Hól: @Eszter jött:

Úgy tűnik megjött a 'nagymedve 'oszt még az is lehet,hogy mindenkit kizavar az erdőből:))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"@Eszter jött: boszorka? ;)"" lájk:)

..............
..engesztelésül Esztinek:))

www.youtube.com/watch?v=kl-9cwefFh8
Egy helyes kis oldalvágás:

".. meg volt lepődve a magyar ún. jobboldal, amikor az Utolsó kocsma könyv megjelenése után két évvel idén ősszel a kezébe került Kertész Imre kötete, amelyben a Nobel-díjas szerző – kultúrpesszimista lévén – kevéssé meglepő módon kultúrpesszimista véleményt fogalmazott meg a nyugati civilizációról és a beáramló, erősödő iszlám hatásról. A kormánypárti Magyar Idők napilap címlapon ujjongott egy két éve megjelent könyv kapcsán – persze ha majd kissé tovább olvasnak, s felfedezik Kertész magyarokról írt kultúrpesszimista gondolatait, újra mocskoszsidózni és imrekertészezni fognak."

:)))

Nem ezért, de kiváló írás:

hvg.hu/velemeny/20150915_Erre_senki_sem_szamitott_Orban_a_Nyugato
Jól éltem, ha tehetném, visszamennék

Az iraki orvos és ügyvéd ismerőse szunnitaként féltették az életüket, ezért jöttek Európába. Szaúd-Arábiát se bánnák, ha mehetnének oda.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F09%2F15%2Fjol_eltem_ha_tehetnem_visszamennek%2F
@Eszter jött: Ez nem határtalanság csupán statisztika, hiszen a számok mindent elmondanak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Spiró György

Origó

Ilyen világ még nem volt.
Nézem.
Káromkodnak a nyelveken.
A szakadékok nőnek,
nőnek
s újak szakadnak délcegen.
Nincs a világban semmi
vesztes.
Ami megvolt, az megmaradt.
Magam vagyok már, amint
vidáman
állok a régmúlt ég alatt.
Hazugság nem volt még
halandó.
Tébolyt nem ölt az elmeél.
Hitet csak hivő püfölt
veszetten,
remélve, hogy már nem remél.
Szívet a szív ütemre
ver ma.
Merészen állok, hontalan.
Nincs a világon zug, hol
enyhébb
időbe pólyáljam magam.
A förtelmes meg a ronda
párzik,
a mát a tegnap fúrja át,
sok ócska kor ma egyszerre
ócska,
fejlődőképes az ócskaság.
Valami mégis véges.
Érzem:
valami van, hogy elsirassam,
követhetetlen, gyógyuló
űrt
fúr a rámrogyó magasban.
Megleltem én a pontom
a Földön,
de élni kell, hát tovább keresem.
Vízszintesen a nyelvem
árva
és alul vagyok függőlegesen.
jómagam, úgy is mint eccerű rénpásztor, valamint rénkumisz és ferencizmus apologéta fölhívom a botcsinálta vélemény alkotók, vélemény formálók, bloggerek és más egyéb válogatott cigánygyerekek figyelmét, hogy amennyiben kihúznák a fejüket a saját seggükből, úgy akár a szomszéd kerítéséig is el bírnának látni, így aztán délceg vezérünk nehezebben tudná őket a saját belükre fellógatni, hiszen lenne alternatívája. természetesen átérzem azon gondolkodás magasztosságát is, hogy "de legalább útálhatjuk", csakhát azt meg leszarom.
@gazoló:

Kösz :))

www.youtube.com/watch?v=kGfSB8VtwUw
Na megyek. Nem szennyezem dühömmel a blogot. A kerítésépítők elvették tőlem Európát.
Majd jövök, miután meggyászoltam.
@hacsaturján: Te inkább készülődj a svalbárdi menekültek befogadására. ;)

alfahir.hu/az_eszaki_sarkkoron_tul_fogadnak_be_a_migransokat
@parti_giano:

"_na, mindegy, oda akartam kilyukadni, hogy valahol az ilyen frappáns mondásokat (a bölcsnek hitt népi közmondásokkal, szólásokkal együtt), idézeteket, szentenciákat is ez a vágy szüli. ennek a nyálas, még jobban butított fajtái ülnek ma tort._"

Estefelé írok erre valamit. [hacsak ki nem megy a fejemből:]
@hacsaturján: Csak, hogy bolinak se kelljen nagyon felizgulnia az alfahíres link miatt. ;)

index.hu/kulfold/2015/09/14/menekultekkel_viragoztatna_fel_a_spitzbergakat_egy_norveg_part/
@ördöngös pepecselés:

Vadai a honvédelmi bizottságban jutott ehhez, és állítása szerint a bevándorlási hivataltól kapták. Szóval miért is hazudna? Nem gondolod, hogy a bizottságban vannak igazbeszédű kormánypártiak is, akik már régen vernék a nyálukat, ha a szám nem lenne igaz?
csak kinyögte, hogy kell neki. úgy látszik fabius, akkor lehetsz tv2 tulajdonos, ha kitúrod palácsik timit vajna jobbjáról.

Andy Vajna kifejezte szándékát: megvenné a TV2-t

hvg.hu/gazdasag/20150915_Andy_Vajna_kifejezte_szandekat_megvenne_a
@parti_giano:
Nem kutakodom mások varázsvesszeje után.
@jaegtoer: Sztem felesleges az, hogy Habakukk minden alkalmat megragad heves megvetését, utálatát kifejezni nevezett irányában. S ez már a könyökömön jön ki.
Képtelen vagyok(talán mert teljesen feleslegesnek tartom)ideidézni, hogy az évek során hányszor fejezte ki a mi blogprófétánk, hogy "bezzeg Orbán!", az mekkora zseni, mennyi mindent milyen jól csinált.
Ennyi.
Talán úgy gondolod, hogy én nem mondhatom el, amit gondolok?
@AKIsTUDATLAN:

Dehogynem, hogyne mondhatnád.
Csak arra gondoltam, hogy a gyurcsány-elutasításból még nem következik a feltétlen orbán-elfogadás.
@jaegtoer: köszönöm, de tényleg nincs értelme. Tényleg nincs törvénybe vésve, hogy kötelező Feri kritikákat olvasni. Én is unom magamat sokszor.
Milyen száraz kézikönyvet írsz?
@habakuk000:

Ügyvitellel kapcsolatos, rettenetesen uncsi, de nekem nem. Állatira bírom magamat:)
@habakuk000:

"köszönöm,"

Sóra sem érdemes. A közép akkor is összetart, ha széthúz, mert a szélekről összeszorítják. Ezért közép.
@ördöngös pepecselés:

És ki lesz képes?

Nem elég orbántakaroggyozni, világos, érthető és élhető alternatíva kell!
@parti_giano:

Jó reggelt:)
A választ elaludtam.
Úgy vélem jobban jártam.
@jaegtoer: buona giornata, szerintem én jártam jobban. igyál egy lavazzát, vendégem vagy.
@Mariann19:
Gyurcsány szerinted egyrészt hülye, mert nem ismeri fel, hogy a közvélemény többsége migráns-ellenes. Másrészt hülye, mert egy ilyen témát akar tagtoborzásra felhasználni?
Az eszedbe sem jut, hogy talán éppen ez egy válogatási módszer? Amivel távol tarthatja a DK-tól a piréz-elleneseket?
@ördöngös pepecselés:
A DK nevében van a koalíció - szabad vegyértékkel a demokratikus oldal felé. Tehát a DK egymaga nem tud győzni (ahhoz a demokratikus(bal) oldal túlságosan szétszabdalt, de a kérdés az, hogy a demokratikus szervezetek koalíciója képes lesz-e győzni?
És ne feledjük, hogy Orbánnak másodszorra csak a határon túliak szavazatával sikerült a 2/3-ad. Amit azóta el is veszített.
@ördöngös pepecselés:
Vadai idézi a magyar állami szervek adatait. Szerinted ez hazugság. LEHET, hogy Orbán szervei hazudnak. De miért szólnának a menekültek érdekében? Skizós-e vagy?
@kekex:

Mint az közismert, magunkhoz képest mindenki hülye.
@vakapad:

Akkor se általánosíts, ha magadból indulsz ki:))
Szoktam mondani, ezért lesz 20 év múlva is Fidesz kormány, mert finnyásak vagytok. Ja és ki hitette el az emberekkel hogy Gyurcsány az ördög? Hát Orbán :D
@wowerman:
Ja, finnyásak vagyunk!
A szarban egy szál szőr van, már meg sem akarjuk enni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Igen. Mindenkinek joga van a finnyához. Ezért kajoljátok immár 5 éve Orbánt (abban biztos kevesebb a szőr).

Engem ez nem is zavarna, csak az a baj, hogy jóvoltotokból velem együtt.
@vakapad:
Sejtheted, mennyire vagyok én fidesz szavazó?
Amennyire szoci... Nem engemet kell meggyőzni, hogy piktorunk rosszabb, mint más, hanem kell egy jobb alternatíva. Gy.Ferenc nagykorú nem az, volt lehetősége, bizonyított.
Tessék a T.Ellenzéknek összeszednie magát, programot, embert, alternatívát felmutatni ÉRTÜNK, AZ ORSZÁGÉRT és sokan választjuk.
Majd, ha ezt látjuk.
Bizalmi hitel nincs. Tessék dolgozni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ja. Addig meg Orbánra szavazunk. A gyöngébbek kedvéért: mindenki Orbánra szavaz, aki nem megy el szavazni.

Egyébként téged a továbbiakban semmiféle kritikával nem foglak illetni, mert aki kimondja, hogy szerinte Orbán jobb, mint Gyurcsány, azzal nincs vitám, annak igaza van, ha nem szavaz. Maximum máshová könyvelem el.
@vakapad:
Remélem is!
Amennyiben megtalálod, hogy én ezt ("Orbán jobb, mint Gyurcsány") mondtam, akkor neked van igazad!
Különben meg ostobaságokat beszélsz, hisz:
1. Nem szavaztam orbánra.
2. Elmentem szavazni.
3. "Orbán jobb, mint Gyurcsány" csak tőled hangzott el, én erre még csak nem is céloztam.
4. Én is elkönyvelhetlek az értetlen, szövegértési problémákkal küzdők közé?
5. A jelenlegi politikai porondon valóban nincs a számomra elfogadható politikus.
6. Azért viszont nem vagyok hajlandó a szart választani a fos helyett, mert ez jobban tetszene neked... pech.

A "politikai árvaház" ismerős valahonnan? Nem gond, ha nem...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Nem engemet kell meggyőzni, hogy piktorunk rosszabb, mint más, hanem kell egy jobb alternatíva. Gy.Ferenc nagykorú nem az ..."
@vakapad:
Igen...? Oszt akkor ez evidensen a te általad említett szerény kis mondattal ér fel?
Értem... tényleg hagyjuk. Annyi szép dolog van a világban, mi meg ezen a két faszon nemár, hogy összevesszünk.
süti beállítások módosítása