Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/03/29/titkos-megfigyeles-varga-judit-tuzson-bence-pegazus/ "Kevéésé érthető vi... (2024.03.29. 14:30) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.09.11. 22:26 Fabius

Én, Petra

Óbazmeg. Bazmeg, bazmeg, baaaaaazmeeeeeeg!

Komolyan mondom ez már túlzás azért. Én egy kisgyerekes anyuka vagyok. Egy megtévedt báránya a nernek. Egy ártatlan ember aki hozott egy rossz döntést. Mármint több embert felrúgtam, mint Habony a nyuggereket, de ezt egy döntésből tettem. Nem kéccer döntöttem, eccer csak. Teccikéteni? Ezért kell ez a fesztivál, ezért a turhafüdő?

Nahát azért!

Akart a franc erről, pont erről elhíresülni. Mostan meg üldöznek politikailag, faszbúk szégyenfalilag meg mindenhogy. Ki is rúgtak a picsába. Ez azért már több a sok(k)nál de télleg, én erre nem szolgáltam rá. Én csak ott voltam talpig pánikban, és bizony  istenuccse magát Oszamát vagy Orbánt szakállban is felrúgtam volna ha arra jön. Tehetek én arról, hogy nem ők jöttek? Most komolyan, tehetek erről? Hát nem volt semmi figyelmeztetés. Semmi előjel. Semmi olyan amiből következtetést lehetett volna levonni. Én csak ott néztem ki a kiskockán, vállamon ült a pánik, ezek meg egyszerre elkezdtek rohanni. Pont felém. Pont akkor. Mikorazér' ha rám néznek látható lett volna a cidri. De nem néznek ezek se istent, se embert, se cidrit.

És ki a hibás?

Engem mondanak annak, mikor én nem is észleltem, hogy csak gyerek méretű az élőlény akibe belerúgok. Lehetett volna nagyobb, testesebb asszony, vállas férfi, lehetett volna tényleg akárki, én akkor is felrúgom. Annyira el voltam pattanva belül. Itt ni, legbelül, ahol a lelkiismeretemnek kéne lenni, az most is üres. Hótt üres, eskü, úgy elpattant azóta se lett meg. Ilyen önkívületi állapotban voltam mikor jött ez a faszi, ölében a gyerekével, és mert gyerekes anya vagyok magam is, hát elgáncsoltam a gecibe.

laszlo_petra1.jpg

Ki gondolta volna, hogy ennyire béna és ekkorát esik?

Ki gondolta volna, hogy nem lehet a századnyi menekült közül vakon belerúgni az egyikbe anélkül, hogy ne lenne ismerőse valahol aki elmondja a szenvedéstörténetét?! Miféle ország ez a Szíria, miféle emberek ezek, hogy a szír DVTK Iszlám Állam által megkínzott edzője itt menekült minálunk? Nebasszaakurva, még ez is?! Nem elég nekem a gyerek a rovásomra?! Amúgy meg faszt kényeskedett, az Iszlám Államhoz kínzóihoz képest még finom voltam és szinte légiesen nőies. Mert amúgy én egy nő vagyok, ha elfelejtettétek volna, akivel szemben nem illő ez a gyalázkodás ami most rólam a világban megy. Bele lehet abba sérülni lelkileg.

Nem elég, hogy egy arab karavánközpontról kaptam a nevem????

Amúgy azóta megbántam. Őszintén. Mármint azóta, hogy következményei vannak a ügynek. Kihallgatásra járok, kinéz néhány év is, internet dzsihádot hirdettek egykori munkahelyem ellen, vérdíj van a fejemen. Hol van ilyenkor valaki aki azt üvöltse: je suis lászlópetra?!

 

 

893 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr937781078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Helyszíni zsemle:
.
MAGYAR NEMZET: POLGÁRI NAPILAP
Kiadja a NEMZET Lap- és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Miért gondolod, hogy a Magyar Nemzettel kizárólag a liberálisoknak van problémája?
Hülyeség.
Megbeszélted te ezt Orbánnal?
@punkfrog: "elutasít minden közös európai rendezést" nem láttam, hallottam még semmilyen közös európai rendezésről. az nem rendezés, hogy 80-100 ezreket próbálnak szétosztani a félnótás, korrupt Juncker vezetésével. tavasz óta tízezrével jönnek , de az egész EU bürokrácia elment nyaralni! talán októberben megtárgyalják az áprilisi helyzetet. közben az NDK-s öregaszony feltüzeli, bátorítja a bevándorlókat. nincs egyenlőre EU-s terv a bevándorlára, kétszínű nyilatkozatok vannak.
.
Az egész EU bürokrácia elment nyaralni?

Név szerint?

Nem Pintért látogatták meg?
.
MA: 2015. szeptember 14. hétfő van, ez a 38. hét,
Budapesten: 15°C,
Névnap: Szeréna, Roxána

További jó éjt!
@Gábris szomszéd: azért csak kiderült, hogy megint zsidóztàl...
tökéletes összefoglaló :-D
@punkfrog: Őőő... amikor még a kerítés építésről volt szó, akkor még nem neveztétek látszat intézkedésnek, hanem simán nácinak. Jobboldalon már megszoktuk a kettősmércét, nem kellene hogy nálunk is az legyen a szabvány!
@punkfrog: "miközben, elutasít minden, közös európai rendezési kísérletet, hiszen ha belemegy, akkor nem tetszeleghet a magányos hős szerepében!"
- Csakhogy most erősen úgy néz ki hogy Orbánt követi mindenki. Én is szívesen köpködöm Orbánt, de most mindenkit messze megelőzve tette meg a megfelelő intézkedéseket. Talán ha mindenki időben mellette lett volna, akkor sokkal hatékonyabb tudott volna lenni.
@habakuk000:

"_vagy itt a pl, Jégtörő uram, akit élőben soha magával nem ragadná az *öld meg a disznót * jelszava, itt azonban teljesen természetesnek veszi a javító szándékból eredő hajtovadaszatot._"

A disznót mellőzve, a hajtóvadászat szinte kiszúrta a szememet.

Annyit írhatnék erre válaszul, hogy egy hétre [168 óra] való olvasnivaló is lehetne, de inkább rövidre fogom.

Lehet eltartott kisujjal fintorogni azon, amikor neked hajtóvadászatnak tűnő módon gondozásba veszem Rodeot vagy esetleg Gábrielt.

Mint régebben említettem ez két kártevő eléggé sokszor megakadályozza, hogy érdemi eszmecsere alakulhasson ki valamely témakörben.

Nyugodtan játszogass velük szalondemokráciát, tűrd el az egyiknek a zsidózgatását, cigányozgatását és az uszító cikkek linkjeinek garmadáját álszenteskedésével és képmutatásával együtt, és fogadd el nyugodtan, tűrd el, támogasd a másik felelőtlen és nyílt uszítását, valamint a eltérő ám mérsékelt és kiegyensúlyozott álláspontokat/véleményeket vallók ordenáré pocskondiázását attól, akit most külön részletesen nem mutatok be.

S ha már szóba került Waltari és Merle mély és elementáris erővel áradó humanizmusa közös olvasmányaink és azok értelmezése, melynek kapcsán további olvasni való ajánlása is szóba került részemre, nos ehhez annyit fűzök a kommentedre reagálva, hogy jó csevelyt, cukiskodást és affektálást, és az eltartott kisujjad eleganciáját mindig tartsd szem előtt.Vendéglátáskor különösen.
@Sir Bates dö Hól: @jaegtoer: A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassátok el a betegtájékoztatót vagy kérdezzétek meg kezelőorvosotokat esetleg gyógyszerészeiteket!
@jaegtoer:

Tudtam, hogy nem hagyod szó nélkül. Erre a válaszra számítottam:)))
Notsak,notsak, az eddig a magyarokra finnyás,a migránsokkal szelfizgető Merkel felfüggesztette Shengent.
Emberek, hogyan lehet az, hogy a leggazdagabb legerősebb európai ország kancellárja csak most mérte fel azt a veszélyt, amit egy egyszerű magyar polgár is lát hónapok óta?
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Mivel a porbléma a saját határunkon keletkezett, Orbánéknak kellett volna az első perctől mindent megtenni, főleg azt, amit nemzetközi egyezmények és magyar törvények írnak elő erre az esetre. ha megtették volna, nem alakul ki ez az állapot.

Olvass egy keveset, és megtudod, hogy most az események sűrűjében is fejetlen az állami intézkedés, pl. a katonák helyzete, rendőrök ellátása. Kibújhatnál a meleg hátsóból.

Mellesleg ha nem vennétek észre, itt sokan nem azt kifogásoljuk, hogy próbálnak érdemben tenni, hanem azt ahogy. Az ahogy meg még érinthet téged is, ha nem ebben a témában, akkor másban. Ez a kormány veled sem tesz kivételt, ha éppen arra van szüksége, hogy szorítson a töködön egyet. Te nem vagy gyevi bíró.
@jaegtoer:
Te meg nagyon nagy örömmel elemzed egy nick genetikai előéletét, ha neked ellent mond, sőt a szexuális életére is szívesen kitérsz a sirrel együtt -különös tekintettel a rokonságukra és a deszkára-
De így csak a blog jóérzésű nickjeit rettented el ezzel.
@Imola Helyesi:

Várd ki a végét. Mondja a magyar, hogy nyugtával a napot.
Az a menekült létszám, ami bement már a németekhez, nem akkor, hog attól be kéne szarni. Kedves vezetőnk hittársai ott is tudnak lódítani. Pont akkorát mint itteni haverjaik.
@Imola Helyesi:

Ne hüjülj már! Te sem rettentél még el jégtől.:D
@látjátok feleim szümtükkel:
Van sapka, nincs sapka! Ennek a mesterei vagytok.
@bkkzol:

Szerinted mi lenne rendezés?

Emlékeim szerint az 56-ban kiment mgyaroknak is megmondták időnkén, hogy melyik állam hajlandó befogadni őket. Gondolod válogathattak?
@látjátok feleim szümtükkel:
Én bátor és okos vagyok, azért,
nem rettenek el tőle. De a békés jóhíszeműek elrettennek tőle, pláne meg sirtől, ha elkezd átkozódni, meg taga müvelcségétől és jelzőitől.
De van, aki már a poszttól is.
Én inkább tőled szoktam megrettenni, olyan idegesítő vagy.
Most Merkel ugyanazt mondja, amit Orbán eddig.
Neki is rajzolnak majd Hitler-bajuszt?
Pláne, ha majd az osztrák kancellár is ugyanazt fogja mondani, akkor mi lesz?
Ha meg nem fogja ugyanazt mondani, akkor meg fog bukni!!!
Imolya mellesleg te meg mindenről lötyögsz, csak érdemben nem szólsz hozzá semmihez, nincs saját véleményed. Meg jól esik neked itt lubickolni a jég, taga, meg a szőr figyelmének központjában. Ja, és még tőlem is idegesecc.
Kis egoista.:D
Orbán mit is mond?
A görögök is tartsák be a nmzetközi előírásokat a határok vonatkozásában. Orbánék betartják?
Ja, most már be akarják, ami pedig eddig történt, az a tévedések vígjátéka.
@habakuk000:

"mellesleg az altalad oly kicsufolt konteoim szőrök szóra bejönnek. Talán egy csöpp szerénység nem ártana."

Erre tegnap tudatosan nem reagáltam, de aztán aludtam rá egyet, meg hajnalban elolvastam jótündér utolsó posztját, ami brilliáns példa a gondolkodás rugalmasságát illetően.

Ebből a mondatból megint baj lesz, mert a rugalmas gondolkodás és a gondolkodás rugalmassága két teljesen különböző fogalom, teljesen mást takar, noha nagyon sokan egyenértékűnek vélik, és csak az egyik verziót ismerik.

Szóval, a konteozás kizárólag a hsz-edre vonatkozott. Olyan területről - csoportszociológia - mondtál véleményt, és vontál le következtetést, amelyben láthatólag nem vagy elég felkészült.

Talán egy csöpp szerénység nem ártana:)
Öt év kormányzás utáni helyzetkép:

"Bódvalenkén az egy főre jutó havi átlagjövedelem 8000 forintra csökkent, miután a kormány családonként 22 800 forintra vágta a segélyt."

hello90.blog.hu/2015/09/13/ebben_a_faluban_benne_van_az_egesz_orszag?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_09_14&utm_campaign=index
@Imola Helyesi:

"_sőt a szexuális életére is szívesen kitérsz_"

A történeti előzményeket nem ismerve tetszett megragadni a szarva közt a tőgyit. Nevezett egyed kedvtelve és bőszen 'buzizott' egészen addig, amíg egy vendég nick be nem bizonyította, hogy az kiabál akinek a háza ég.

Hogy ne hivatkozhasson a szövegkörnyezetből kiragadott részlet prioritásként történő kezelésére a többire a válaszomat -rövidítve- az alábbiakban foglalom össze.

Először a jöjjön az, mire is reagálok:

"_Te meg nagyon nagy örömmel elemzed egy nick genetikai előéletét, ha neked ellent mond, [...]szívesen kitérsz a sirrel együtt -különös tekintettel a rokonságukra és a deszkára-
De így csak a blog jóérzésű nickjeit rettented el ezzel. _"

Nem féltem a blog jóérzésű nickjeit, különösen, ha az előzményeket súlyozva veszik figyelembe a kétségtelenül menthetetlen jelzős szerkezeteket, valamint az intim örömszerző cselekvés tartalommal egybekötött közlekedési iránymutatást magukba foglaló tanácsokat. Ezek a címzettek befogadó és empátia készségéhez méretezett virtuális tartalmak, kifejezetten a könnyebb érthetőség kedvéért, a több éves tapasztalatra hagyatkozva.

Meg tudom érteni, hogy erős ellenérzéssel tetszik szemlélni ezeket a történéseket, de megesik hogy a tróger is akkor kapja meg a taslát a kocsmában, amikor óvatlanul belép és még semmit sem tett, amennyiben semminek tekintjük a söntésre szarást. Már ha tetszik érteni kedves gyengédlelkű és kifinomult körképű komment kolléga. Mindemellett; Kisztihand kegyednek. Sok 'k'-t így is le lehet írni. Csak jelzem. A 'k' hangulati elemeinek taglalásába most nem mennék bele, remélem, ettől kegyed és eltekkint. Mindazonáltal elnézést 'k'ére'k'.
@látjátok feleim szümtükkel:

Hogy mersz te idegesíteni egy bátor, okos nőt? Még most is röhögök:))))
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: a kerítés, már akkor is látszatintézkedés volt.
@jaegtoer:
Szerintem te egy hülye vagy. Ez a sommás válaszom.
@látjátok feleim szümtükkel:
Te milyen szemtelenke vagy, előhúztad Bódvalenkét, ha már a migránskérdéssel leégtetek.Ez nagyon ügyetlenke.
@punkfrog:

Nagyon bírom a bulldogvonásodat:) Remélem nem érted félre!
@Imola Helyesi:

Már meg ne haragudj érte, sosem mondtam még egyenesben, de te hülye vagy.
Bódvalenke itt marad akkor is, amikor migráns ügy már nem lesz. Sajnos te is itt maradsz, pedig az utlósóval elmehetnél.

Ráadásul Bódvalenke nem az egyetlen ebben a kategóriában. Persze ez a főnök hátsójából nem látszik.
@Imola Helyesi:

"_Szerintem te egy hülye vagy. Ez a sommás válaszom._"

Megegyeztünk.
Nem volt életcélom kegyedtől az elismerés, amelyet akaratom ellenére mégis sikerült konszolidált iszonyok közepette kivívnom. Relációs jelek kérdése az egész. Kösz.
Propaganda? Mi kerül be a nemzetközi hírekbe a migránsokról, és mi nem?

Már negyedmillióan látták azt a videót, amely a BBC és a CNN által leadott, migránsokkal kapcsolatos felvételeket hasonlítja össze általuk be nem mutatott képsorokkal.
Az anyagot megosztó felhasználó arra próbál rávilágítani, hogy a nyugati sajtó pozitívabb színben, és kizárólag áldozat szerepben próbálja feltüntetni a bevándorlókat.

media.mandiner.hu/cikk/20150913_propaganda_mi_kerul_be_a_nemzetkozi_hirekbe_es_mi_nem
@Orica Középföldi:

Ez a képtár nagyon jó, csak sajnos nem értek hozzá, gondolom magyar nyelven neem lérhető.
@jaegtoer:
Bocsika, a blog másik nagyeszűjétől, Hacsaturjántól tanultam eme sommás választ, a bugsyt hozzá sem tettem, mert megbocsátó vagyok.
A tehetetlenség fokmérője:

"A májusi tárgyaláson az hangzott el, hogy szeptember 14-re orvosokat és szakértőket vár a bíróság, a védelem indítványára egy pszichológus szakértő azt a kérdést is megválaszolja majd: vajon agresszív ember-e a vádlott."

Mondja már meg valaki, ha egy nőt egy férfi úgy arcon vág, hogy eltörik az orra és a járomcsontja, és erre vannak tanúk is, akkor miért érdekes az, hogy a verekedő agresszív ember-e vagy sem? Nem mindegy, hogy agresszív vagy jámbor lélek ütött-e?
Esetleg így lehet elhúzni az ügyet, és a végén majd csak ejnye meg bejnye jár időmúlás miatt?

index.hu/belfold/2015/09/14/kiderul_agressziv_ember-e_a_komondoros_balogh/
@Gábris szomszéd:

"_A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassátok el a betegtájékoztatót vagy kérdezzétek meg kezelőorvosotokat esetleg gyógyszerészeiteket!_"

Hideg, jéghideg, Svalbárd.

Esetemben nyilvánvaló, csak nem méltóztatik figyelni, Sir pedig a természetes kúrák és tréningek híve.

Ugyanakkor felhívom szíves figyelmed arra, hogy mindig hülyén veszi ki magát, amikor a fekália azt állítja magáról, hogy kemikália.
@Imola Helyesi:

Maga ékeskedjen csak a saját tollaival. A szürke is szép.
@jaegtoer
Csak be ne dilizzél a kacifántos gondolatmeneted szövegbe öntése cifrázásába előbb-utóbb. Jártak már így.
@Orica Középföldi:

Csak az alvás miatt van. Nekem is hasznomra van olykor:)
@látjátok feleim szümtükkel:

"Mondja már meg valaki, ha egy nőt egy férfi úgy arcon vág, hogy eltörik az orra és a járomcsontja, és erre vannak tanúk is, akkor miért érdekes az, hogy a verekedő agresszív ember-e vagy sem?"

Az indítékról, a tettről,annak megítéléséről Jenőke tud kimerítőt adni.

Emberi oldalról nézve, egy agresszív nagy valószínűséggel gyakrabban használja ezt az "érvet" egy vita zárásaként, mint egy jámbor.
@jaegtoer:
Miért vágsz fel a te szivárványszínű tollfarkaidra?
@Imola Helyesi:

Aggódása figyelemre méltó. Köszönöm. A többit megoldom. Megígérem, ha telefonos kérdésem lesz nem kegyedet hívom.
@jaegtoer:

"Maga ékeskedjen csak a saját tollaival. A szürke is szép."

Óriási duma:)))))))))
@Imola Helyesi:

Magának semmi köze az én farkam tollaihoz, a farkaiméhoz meg pláne nem. Álmodni viszont szabad.
@jaegtoer:
Ne is híjál, ott van pl. a Migration ads vagy hogy hívják.
Te még most is ezt vallod, mint minden liberális azóta is, de belesülnek általában?
"Én nem leszek a szürkék hegedőse,
Hajtson szentlélek vagy a korcsma gőze:
Röpülj, hajóm,
Én nem leszek a szürkék hegedőse."
Ady: Új vizeken járok
@Orica Középföldi:

Imola ihlette inger igézetében íródott.
@jaegtoer:
Szoktak rémálmaim lenni, az biztos, pláne most, hogy a nemzetközi helyzet fokozódik egyre jobban.
A franciák megintették Merkelt a shengeni határ felfüggesztése miatt, erre gyorsan visszaállítottak néhány német vonatot a német-osztrák határon.
A franciák azonban lezárták a határaikat már júniusban. Bombázni akarnak Szíriában, szerintem francia pénz is mozgatja a szíreket.
Ezt kombináltam most ki. A franciák ugyebár az araboknál is trianont csináltak az első vil.háb .után a mesterséges arab állam pl. Irak kialakításával, ennek isszukIS a levét ma.
@Orica Középföldi:

Ez volt a bosszú Schiller almájáért:) (rendszerszinten gondolkodok, olykor írok:)
@Imola Helyesi:

"_ a nemzetközi helyzet fokozódik egyre jobban._'

Imola, itt 'egyes megmondó emberek' azért fogják vissza magukat, mert a helyzet tisztánlátásához szükséges információk 1%-a sem áll rendelkezésre. Mindazonáltal én azt gondolom, hogy minden látszat ellenére a nemzetközi helyzet még csak fodrozódik, a fokozódás akkor kezdődik, amikor Oroszország nyíltan komplett reguláris egységekkel avatkozik be a szíriai polgárháborúba Asszad oldalán, ez pedig a casus bellivel kezdődik. No, én erre vagyok kiváncsi.
@Orica Középföldi: mintha rólam írták volna!:)

"Jelleme: Az angol bulldog jó természetű, nagyon kiegyensúlyozott és szelíd kutya. Vidám és barátságos, spontán és lelkes viselkedésű, de a lakásban nyugodt. Érzékenyen reagál a környezetében uralkodó hangulatra. Önmagát nem kíméli. Értelmes fajta, amely átgondolja a dolgokat, ám ettől még igen engedelmes. Az angol bulldog kimondottan gyengéd kutya, amely szeret a család közelében lenni. Ridegen tartásra nem alkalmas.
Nem szabad csontot adni neki, mert olyan mohón eszik, hogy baja lehet tőle, kiszúrhatja a beleit vagy akár meg is fulladhat.
Társas viselkedése: A más kutyákkal és egyéb háziállatokkal való együttélése általában problémamentes, részben azért, mert egyáltalán nincs vadászösztöne. Igen toleráns, és gyakran jól fejlett humorérzéke van. Nem könnyű kihozni a sodrából. Általában mindenkivel könnyen összebarátkozik, bár előfordulnak óvatosabb egyedek is."

:))))
@punkfrog:

Akkor jó:) Bár ennyi minden a hsz-eidből nem volt leszűrhető:)
@jaegtoer:

"itt 'egyes megmondó emberek' azért fogják vissza magukat, mert a helyzet tisztánlátásához szükséges információk 1%-a sem áll rendelkezésre."

milyen igazad van. egyre jobban zavar minden ahhoz, hogy véleményt mondjak, pl az alábbi idézet igen elgondolkodtató számomra.
(most számomra azért ijesztő az események sora mert az az érzésem, hogy pár ember kezében játékszer lett az ország és azok az emberek akit a politikai haszonszerzés érdekében felhasználnak.)

"Csakhogy a menekültáradat apadása simán kiszámítható. Ugyanis szeptember van, az Égei-tengeren is kezdődnek az őszi viharok, tavaszig sokkal kevesebben vállalják józan ésszel az átkelést, és még az embercsempészek sem rontják a saját mocskos üzletüket a túlzott kockázatvállalással. Bulgária a török szárazföldi határon csöndben felépítette a saját, masszívabb és rövidebb (tehát jobban védhető) pengés kerítését; a görögök már korábban megépítették a falat; és a törökök sem szívbajosak, ha az északra, északnyugatra irányuló szárazföldi vándorlást kell megakadályozni.

Az embercsempészet legalább átmeneti hanyatlása akkor is megjósolható, ha nem osztjuk a Privátbankár feltételezését az üzletágban érvényesülő orosz befolyásról (egyébként osztjuk). A változás annál is valószínűbb, hogy előbb-utóbb elfogynak azok a szíriai menekültek, akiknek még van pénzük az embercsempészek kifizetésére és az európai útra.

Mivel a magyar kormány és szakértői migránsügyben eddig nagyon szerény intelligenciáról és tájékozottságról tettek bizonyságot, van némi valószínűsége, hogy az új taktikát megalapozó információ máshonnan származik. Ahogy a menekültellenes hisztériát még a nagy hullám előtt megalapozó, akkor túlméretezettnek rémlő júniusi plakátkampány sem Habony Árpád ördögien zseniális ötlete volt, mint sokan feltételezik. (Engem nagyon emlékeztet 2006 nyarának „hazugságkampányára”, amikor nem lehetett érteni, hogy a szokásos témák – magyarok sanyargatása, „ezek lopnak”, nemzetellenes kapitalisták – helyett miért a hazugság fogalmára hajtanak rá roppant energiával. Aztán Orbánnak megint igaza lett.)

Az eredmény tehát Németország és egyáltalán Nyugat-Európa gyengülése több fázisban, szövődményesen (más kérdés, hogy ehhez hozzájárulnak a németek saját hibái), belső viszály, az Oroszországgal jó kapcsolatot ápoló, illiberális politikusok megerősödése, pontosan akkor, amikor Moszkva eldönti, hogy aktívan közbelép a szíriai háromoldalú polgárháborúban. Kinek jó?

Hadd idézzem, mit írt a Twitteren Adam Reichardt, a krakkói New Eastern Europe folyóirat főszerkesztője, nem tudnám jobban összefoglalni:

„Vonjátok le a konklúziót.

Menekültek menekülnek a szíriai háború és Asszad kegyetlenkedései elől.

A menekülthelyzet megosztja Európát.

Putyin támogatja Asszadot.”

És mást is.

Read more: offforever.blog.hu/2015/09/13/putyinak_koszonhetjuk_hogy_holnap_uj_idoszamitas_kezdodik#ixzz3lhIqMxU3
@látjátok feleim szümtükkel: tőled idegesedik, a többiektől nedvesedik... meg ez az állandóan visszatérő álma a majmocska "van rajt' sapka, nincs rajt' sapka"-motivummal... szerintem fűrészárút szijjazott a hátára, azzal kel, fekszik, csak nehogy elmúlassza a pillanatot, ha jő...
"istenuccse magát Oszamát vagy Orbánt szakállban is felrúgtam volna ha arra jön. Tehetek én arról, hogy nem ők jöttek? Most komolyan, tehetek erről?"

Mint kiderült de. Ő jött.

Az Iszlám Állam terrorszervezet ismert támogatójának elgáncsolása miatt hurcolják meg László Petrát a magyar hatóságok
Forrás: kuruc.info/r/6/148278/

Egyébként a következő videó tanulsága szerint a szentéletű fazon akkor is pofára esik és pofán csúszik, ha László Petra épp Japánban vesz gőzfürdőt és közben szakét vedel.

www.youtube.com/watch?v=oivyxaiJZEU

Itt egy másik:

www.youtube.com/watch?v=0c-QYChLtik

Persze gyűlölködni, azt kell, gyűlölni pedig most épp ezt a csajt kell. Ugye, kedves liberálisok?
@val:

Nem egészen.

Petra asszonynak fingja sem volt, arról a paliról akit elgáncsolt.

Ha ez nem lenne elég, a kislányba rúgása biztos preventív céllal történt, hogy nehogy bárminek és bárkinek a szimpatizánsa lehessen, csak a kis szemét túlélte. Nemdenem?

Ahogy olvasva a híradásokat, gondosan elkerülitek hogy a pali nem az Iszlám Állam, hanem a kormányellenes -Orbánék által elismert- demokratikus erők, igaz annak szélsőséges ágához sorolható menekült.

Amúgy elhúzhatsz a kurucinfós illatos picsába.
@val:"Persze gyűlölködni, azt kell, gyűlölni pedig most épp ezt a csajt kell. Ugye, kedves liberálisok?"

Ja, kedves libisbolsikomcsi megagyurcsányahibás; gyűlölködni kell. Ha troll lennék, akkor modanán, hogy tőletek meg lehetett az elmúlt 25 évben tanulni. Volt/van mit.
@val:

Ja, én még azt is gyűlölöm, aki a te gyerekedet ( már ha van, vagy lesz ) megrúgdossa. Meg azt is aki esetleg beléd rúg.
@látjátok feleim szümtükkel:
Te ennyire? A múltkor már leírtam neked, hogy a rúg hosszú, a rugdosás meg rövid. Erre megint kevered.
@guma:

Az EU benne Németország meggyengülése az USA-nak is érdeke, hiszen egy meggyengült kiszolgáltatott EU inkább táncol úgy ahogy Sam fütyül a nagyhatalmi játszmájában, mint egy erős, szilárd Unió.

Nem véletlenül hallgatták le USA a szövetségeseit, és Németország sem csak úgy spontán hangulati tényezők miatt szeretné viszontlátni Németországban, az USA-ban tárolt/őrzött aranytartalékát, amellyel az Egyesült Államok egyelőre nem siet sem elszámolni, sem 'visszaadni'.

A 'Medvéről' sok minden feltételezhető amellett, hogy nem játék, eddig azonban mindig úgy volt, hogy az 'oroszok és az amerikaiak' együttesen ültették hintába a világot, s a hintába tett világgal fizetették ki a cechet.
@jaegtoer: "Ha ez nem lenne elég, a kislányba rúgása biztos preventív céllal történt, hogy nehogy bárminek és bárkinek a szimpatizánsa lehessen, csak a kis szemét túlélte. Nemdenem?"

Dehogynemdenem. Ezért akasszuk fel, égessük meg, lincseljük darabokra!
Nagy ötlet. Már rakhatod is a máglyát.
@val: Egyrészt hazudsz, te szarfaszú, másrészt meg még ha igazi terrorista is lett volna, AKKOR SEM L.P. dolga lekaratézni, elvileg jogállam vagyunk, vagy mi a faszom, még egy ismert terroristát is megillet a kibaszott bírósági eljárás.

Ez van bazdmeg, lehet, hogy az arab hordák nem azok, de MI civilizáltak vagyunk, ennyivel vagyunk mi jobbak.

Mármint te nem, te egy átlag törölközőfejű, kecskebaszó terrorista szintjére süllyedtél már.
@jaegtoer: ahaaa! mar ertem! apuk az iszlam ellen harcold, de egy rafinalt modon. csaladostol beepul a bevandorlok koze es amikor terrorista cselekmeny jut tudtara akkor csap le majd az iszlamistakra.refinalt, nagyon rafinalt!
@jaegtoer: Mindenki úgy járatja le magát kedves homofób barátom, ahogyan csak akarja.

Te így, én amúgy.
@habakuk000:

ablak-zsiráf + értelmező szótár.
@val:

talán nem véletlenül van a média munkásainak védelme hasonló helyzetekben ill háborús övezetekben...

ha másra nem gondolsz, legalább ezt a nemzetközi megállapodást tartsd szem előtt, amikor hülyeséget terjesztesz.
@val:

"_Dehogynemdenem. Ezért akasszuk fel, égessük meg, lincseljük darabokra!
Nagy ötlet. Már rakhatod is a máglyát._"

Ez a te eszedbe jutott, nem az enyémbe, tehát ne magyarázd bele abba, hogy én mit tennék.
@jaegtoer:

az USA-val kapcsolatos variációk minden téren, kezdetektől áradnak.

a Medve tapintatosan kerülgetve van...
@Orica Középföldi: Azzal fejeztem be tegnap, hogy nekem se ártana, ha esetleg már álmos voltál, s nem tűnt föl.

Tudod, én az első maszek pénzeimet úgy szereztem, hogy csináltunk egy céget, ami csoportterápiák keretein belül foglalkozott a rendszerváltás során veszélybe kerültekkel.
Nem volt rossz bolt.
Én ugyan nem értettem hozzá - ahhoz sem -, viszont a társaim igen, s évekig kedvenc szórakozásom volt a heti rendszerességű kiértékelés figyelemmel kísérése, magam szerint tanultam tőlük, ha nem is különösebben megy az elméleti sík, a gyakorlat -természetesen felszínesen - viszont talán egy picit.

Szerintem megérne egy misét az itteni csoport - ha virtuális is - viselkedése, de fejet hajtok a mindent elsöprő kiművelt fő értékítélete s tagadása előtt.
@Imola Helyesi:

Én meg már megírtam neked, hogy nem értek egyet veled, és úgy írom, ahogy én akarom.
@jaegtoer: "demokratikus erők, igaz annak szélsőséges ágához sorolható menekült."
Melyik szélsőséges ágához? Akik egy elesett szír katona szívéből lakmároztak?
Ezek a demokratikus erők?
hvg.hu/vilag/20130515_Kannibal_horrorvideo_kerult_ki_a_szir_laz
@Omelette du fromage:

Nem én ismertem el demokratikusnak és legitimnek a szíriai kormányzattal szemben lázadó 'forradalmi' erőket, kiutasítva a szír nagykövetség munkatársait és a nagykövetet, tehát tájékoztatás és tájékozódás céljából szíveskedjen Magyarország Külügyminisztériumának illetékes osztályához vagy a magyar külügyminiszterhez fordulni.
@Omelette du fromage: Ha a kannibálok akarnak demokráciát, akkor igen, azok a demokratikus erők.
Szívesen! Csak szólj, ha még kérdésed van!
@Bobby Newmark:
Ekezhez tartozik:
"The al-Nusra Front, or Jabhat al-Nusra (Arabic: جبهة النصرة لأهل الشام‎ Jabhat an-Nuṣrah li-Ahli ash-Shām, "The Support Front for the People of Al-Sham", often abbreviated to JN or JaN), sometimes called al-Qaeda in Syria or al-Qaeda in the Levant,[40] is a Sunni Islamic jihadist militia aiming to conquer Syria and establish there an Islamist state,[41] the only Al-Qaeda branch in Syria,[42] and operating also in Lebanon.[43]"

Most akkor az al-Kaida jó?
@Omelette du fromage:

Ne itt verd a nyálad bazd meg, hanem ahogy javasoltam fordulj a Külügyminisztériumhoz, ők gondolták (fenét, de azért se írom le a nevét) hogy azok demokratikusabbak, jobbak, empatikusabbak mint a szír kormányzat. Pénztártól való távozás után reklamáció nincsen.
@jaegtoer: "bazd meg"
Aki téged világra hozott.
@Omelette du fromage:

Szíves tanácsodat köszönöm. Mi van, kidobtak a külügyből?
@Omelette du fromage:

Gondoltam, megtekintem még egyszer, ki lehet ez a kifinomult kultúra követének szerepét játszó nick, hát mit nem találtam: Nézzed:

blog.hu/user/774545/tab/activity

"__

Omelette du fromage 2015.07.15 02:10:22
@zaccc: Csomagold szépen össze a kultúrádat, ami nem áll másból, mint egy seggtörlésre használt szaros tekercsből meg egy izzadt, büdös kaftánból és húzz innen anyádba! Az őseid, akik még mosakodni is restek voltak, csak rokonságon belül fedezték egymást, hogy a pénzük megmaradjon, ezért vagy te egy genetikai hulladék, te beltenyésztett, tömpeorrú, orrfacsaró szarcsimbók. Egyedül a szagotok miatt fel kellene lógatni titeket!
___"

No, akkor mi a kifogásod az általam használt mondatszerkezet és tartalom ellen? ...de nyelvtantól kezdve mindent látni szeretnék, nehogy beégjél. Te pöcs.
@gazoló:
Gazoló barátom!
A tegnapi norvég-magyar meccs valami gyönyörűség volt.
Az első félidőben be voltam sztruhálva a norvégok távoli lövéseitől, de kishitű voltam.
Alig vártam, hogy jöjjön a kedvencem, Amorim, az én imádott Eduardám. Jó is volt a védelemben nagyon.
Ja, és a fiam második keresztneve is azonos, csak fiúban.Lehet, hogy azért is szeretem?
Jó napunk volt, igaz?
@Omelette du fromage: A saját szemszögükből egészen biztosan. "Jó" és "rossz" teljesen szubjektív. IÁ is azt gondolja magáról, hogy ők a jók.
@Rodeo36:

Szia Rodi!

Valami baj van?
Vicces hogy az N1TV-t meg Petrát zavarja ez az egész ügy. Amikor a kurucinfó kirakja kb mindenkinek és bárkinek a személyi adatait és elérhetőségeit az nem zavarja őket....

Ezek után Vonának egy egész század kölyökvizslával kell majd fotózkodnia :D
a jó asszony találomra felrúgta az első muzulmánt aki az útjába került oszt láss csodát egy terrorista szimpatizáns botlott bele.ha más botlik bele ....?
@tuax:

Csak annyira ekézd, hogy nem az iszlám állammal szimpatizált, hanem azokkal, akiket Orbán (is!) demokratikus erőnek ismert el.
süti beállítások módosítása