Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.10. 08:58 Fabius

Sikeresen leküzdöttem a déli határt

Megjöttem. Egy hét tenger bámulás és nagyobb mennyiségű tengeri herkentyű elfogyasztása után azon morfondíroztam indulás előtt, vajon mire érünk haza? Változott/változhatott itt bármi egyetlen hét alatt?

Aztán ahogy közeledtünk a határhoz egyre biztosabb lett, hogy semmi. A családom remekül szórakozott azon, hogy ha igazán stílusos akarnék lenni akkor hagynám a határátkelős belépést a hanyatló nyugat ópiumának, és rápróbálnék a határzárra. Egyrészt az átmászási kiskáté már kint van a neten, másrészt a heti napfürdőzés okozta bőrszínnel és a meghagyott borostával simán eladhatom magam afgán menekültnek ha gond lenne. A leküzdött száz kilométerek után nem éreztem magamban ennyi vállalkozó kedvet, így a határ előtti utolsó fizetőkapunál sorakozás közben furakodó, majd természetesen keresztben elakadó Audi kombiból kiordító - hová sietsz, geci?! - honfitársam megnyilvánulásából tudtam, mindjárt hazaérek.

Itthon aztán megnyugodtam, a országom nem fordult ki önmagából. Viktor továbbra is ráúszik bárki sportsikerére és a magáé helyett abban fürdőzik ha alkalma nyílik. orban.jpg

SzörnyetegLajos továbbra is szopóágon, a kiszorítós testvérháborújuk lassan de biztosan az ország jelképévé válik. A politikusfeleségek éppen úgy nem élhetnek a bulvárlét nélkül, mint egy hete, és Dagilaci házmesterúr sem lett okosabb egy kicsit. Változatlan maradt a haverlét-állandó, pályázatot csak az nyer akinek legalább egy Szijjártó vagy rogántonyó a haverja. Vagy valamelyik újsimicska, mint Mészáros Lőrinc.

Mert szerencsére megvan ki építhet Viktornak úttörővasutat a kertje végébe: természetesen Lőrinc és a Swietelsky.

Az a Swietelsky, ami eddig Lajossal kéz a kézben építette a kontinens egyik legdrágább vasútvonalát, amelyik a horvátoknál a magyarországi költségek egytizedéért is tudta ugyanazt. Jó, nyilván nagyon nem mindegy, hogy Viktor nagyapus majd milyen körülmények között kisvonatozhat az unokákkal, meg az sem, hogy néz majd ki a terepasztal amit Felcsútból épít. Csináltatná tán' féláron, mint kétfarkú az ellenkampány plakátot? Elócsítani egy ekkora volumenű gyerekkori álmot?

Ócsítani amúgy is a tanárok ruhatárát fogjuk ezentúl.

Térd alatt érő szürke zsákruha, max 4 centis sarokkal bíró mamusz, szigorúra fonott konty és hoffmannrózsa keménységű tekintet: valami ilyesmit szeretne Viktorunk a tanároknak. Színességnek, egyéniségnek, léha cédaságnak az iskolában nincs helye. Ja, és ha a tanár úgy érzi éppen rászokna mondjuk a dohányzásra, vagy a sok sületlenséggel okozott feszültséget egy kis borozással oldaná munka után, akkor haladéktalanul jelentkezik a - gondolom kijelölt - pszichológusnál. Kialakuló szenvedélybetegséget ugyanis még annyira sem viszünk iskolába, mint picsanadrágot.

Ha mindez nem lenne elég, akkor megnyugtatnak a további hírek: az idősek vámszedői változatlanul élnek és virulnak. Kell ennél több, hogy itthon érezzem magam?

 

265 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr897695234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@hamucipőke: tudom, a halakat tenyésztik, itt Tapolcán is
Radikális jobboldali kormánya van-e Magyarországnak, teszik fel a kérdést a Washington Postban

Orbán Viktor; PUTYIN, Vlagyimir

Más lenne-e az ország, ha a Jobbik lenne hatalmon? És miért enged meg mindent Orbánnak az Európai Néppárt?

444.hu/2015/08/10/radikalis-jobboldali-kormanya-van-e-magyarorszagnak-teszik-fel-a-kerdest-a-washington-postban/
@Knósszosz:
Most miért? Megint mi volt?
A lókolbász remek. Lányom a vadat nem eszi meg, Bambit, Timbát hasonlókat emleget... :)
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: na tehát van egy party, ott vagy, megkínálnak vmi finom ropogóssal, eszel belőle, ízlik, majd a végén közlik hogy sült kukacot ettél...
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Hol vannak ilyenkor a szakmabeliek? A főorvosok, országos hírű sebész és egyéb professzorok?
Az agyondolgoztatott és botrányosan alulfizetettt nővérkék mellett miért nem állnak ki?
Kíváncsi lennék, végig tudnák-e dolgozni egy munkanapjukat a segítségük nélkül?
Nekik lenne feladatuk - minél magasabb poszton állnak, annál erőteljesebben- rászólni a dr Balog féle csinovnyikra: Most már elég!

De mintha nem érintené őket az eü problémája.
Ennyire erősen működik a kasztrendszer?

Ilyenkor eszembe jut az a mondat, amit a tüntetők kiabáltak a rendőröknek:
Holnap veletek fognak kibacni!!!!!!!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

Állítólag a kígyó nagyon finom.
Nem tudom, hogy hánynék-e, nem tudom beleélni magam igazán a helyzetbe.
Annyi mindent összeettem már partikon meg nyaraláskor, lehetett ott akármi is.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Lehet, hogy nem hánynám ki, de kisrókám biztosan lenne.
@Eszter jött:
"Hol vannak ilyenkor a szakmabeliek? A főorvosok, országos hírű sebész és egyéb professzorok?"

Eddig sem álltak ki a nővérek mellett, pedig őnélkülük megsüthetnék a tudományukat. Tisztelet a kivételnek, de általában még le is nézik őket.
Igen, sajnos ilyen erős a kasztrendszer és az összezárás.
Pont ettől féltettem, féltettük Sándor Máriát, hogy mindenki kihátrál mögüle és egyedül marad, tehát kikezdhető, bűnbakká tehető.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Van aki kanállal, én villával szoktam. Nem elegáns puszta kézzel, mégse egy sült csirkecomb.
Nincs itt semmi baj amíg a focistákra meg a stadijonnyaikra fussa a keretből, ja akarom modani az adónkból.
Aki meg be szeretne menni, de nem engedik, oszt még is bemegy ( az nem normális ) örüljön, hogy adót fizethet, és húzzon haza dolgozni.

MÁSOLÁS:
"A budapesti születésűeket nem engedték be a Videoton–FTC-re

...negatív nézőcsúcs született a fordulóban, csak 16766-an mentek meccsre, az MTK–DVTK-ra pedig csupán 831-en."

index.hu/sport/futball/2015/08/10/budapest_szuletes_videoton_ferencvaros_stadion_bejutas/
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Meg lehet hurcolni mondvacsinált okokkal. Megbüntethetik, kirúghatják. Ennyit tehetnek. Bizonyára átgondolta mindezt, mielőtt a nyilvánosság elé lépett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem volt semmi, épp azon csodálkozom.
A lú az nekem pont olyan édeskés mint a vad, kérdezd a lányodat, majd elmeséli. Viszont volt valamikor (megvan még?) Tác-Gorsium lehajtónál az M7-esen egy vadétterem, ott valami elképesztően szenzációs kajákat zabáltam!! Azóta se sehol, bár egyszer a Szent Orbán... -igen ott- fogadóban a Börzsönyben újra próbáltam, nem volt semmi, de én nem lennék Semjén király udvartartásában haver, nem igazán jönnek be a vadételek.
"El a kezekkel Sándor Máriától!
Közben a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szolidaritást vállalt a meghurcolt ápolónővel. Nyilatkozatukban azt írják, hogy Sándor Mária kiállása bátorságot és reményt öntött sorstársai szívébe. Szerintük az ápoló nem önmagáért, hanem a betegekért és az ágazatért állt ki."

Magyarul értünk, állampolgártársaiért. Mi kiállunk mellette?
@Eszter jött:
Szégyen, amit vele tesznek. Amelyik szakszervezet nem áll ki mellette, az egy utolsó tróger. Sajnos a tetű politikusok pitiáner bosszújának vagyunk tanúi.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
eddigi legfinomabb Guamá-ban ettem krokodil farok roston sütve yucca gyökérrel ami főzés után után szintén ki van sütve disznózsírban...és persze sok sok Hatüey

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
angolna és a kígyó között nem sok a különbség, halak között a olazac minden formában és a tőkehal, meg a linguado

jaaa, és még akkor lehetett kapni azóta tilos tengeri teknős szintén steak-nek elkészítve
Színes hírek a ködös albionból.

A bevándorlók millió fenyegetést jelentenek az európai életszínvonalra és a társadalmi struktúrákra, és Európa nem lesz képes megőrizni a mostani életszínvonalat, ha menekültek millióit kell befogadnia – fogalmazott a brit külügyminiszter.

gazdasagportal.hu/index.php/a-bevandorlok-millio-veszelyt-jelentenek-az-europai-eletszinvonalra/

A brit külügyminiszter „portyázóknak” nevezte a migránsokat, a miniszterelnök pedig nem csitította le. Sőt, azt mondta, hogy fenyegetik a határőrszemélyzetet.

index.hu/kulfold/2015/08/10/london_kemenyen_beszol_a_menekulteknek/
@Eszter jött:
"Bizonyára átgondolta mindezt, mielőtt a nyilvánosság elé lépett. "

Csak nem ezt érdemli. És akik megvédhetnék, azok nem teszik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nincs mit tenni.
A frissen megválasztott brit vezetés is benácult, közben Erzsébet királynő is lebukott.:)

mandiner.hu/cikk/20150718_naci_karlenditest_utanzott_a_gyermek_erzsebet
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Nemcsak Magyarországon, hanem Nagy-Britanniában is aggasztó mértékben kezd elharapózni a gyűlöletbeszéd a menekültügyben"

Be is stresszeltek tőle teljesen a megrémült afrikai orvostanhallgatók és nagy riadalmukban nőt is vertek.

www.origo.hu/sport/20150810-tomegverekedes-balatonfureden-megserult-egy-magyar-fitneszmodell.html
Ha Terike ezt előbb tudja, a vakkomondornak meszeltek volna:
ripost.hu/cikk-harapos-vaginacsapda/?source=hirkereso
@Gábris szomszéd: ez nem igaz gábor, nem igaz, hogy nincs mit tenni...igenis van, minden erőnkkel el kell utasítani a nácizmus minden megnyilvánulását, mert politikai palettán mocskosabb, embertelenebb, aljasabb és könyörtelenebb eszme nem volt, nincs és nem lesz soha....aki csak egy kicsit is ad magára, nem közösködik nácikkal....az angolok majd meg fogják oldani a saját náciaik problémáját, nekünk elég legyen a mi ujfasiszta mocskaink eltakarítása, nem kis feladata lesz az új kormánynak...
@Gábris szomszéd:
amíg hülye kormányok lesznek addig ez nem lesz megoldva... már írtam: kizárólagos megoldás némi lopott pénz amit a gyarmataikról raboltak vissza kell, hogy érkezzen oda ahonnan elrabolták értékarányosan (ez sokaknak: USA, GBR, France, Spanyol, Portugál belekerülne valamibe de végleges és megnyugtató megoldás...a manekült nem vágyna Páriosba ha kapna olyat Adis Ababa-ban mint Dubai-ban

brühüyyy

sőt a sok hülye fehérember küzdene, hogy odamehessen

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gumicsont kibaszni europával amely eszetlenül áll a kérdéshez
@evasanyoca:
mondd!!!!! ahol rendőrterror van az fasizmus vagy nácizmus???

mongyuk SC TX és a többi vagy a demokrácia többféle lehet

valakiknek jobban demokratikus mint az összes többinek
lásd még levédiabasznádon

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: és szembe kell nézni európának egy életszínvonal csökkenéssel. ezt nincs ittnek fogalmaztam meg úgy, hogy a németeknek le kell mondani a harmadik autóról a családban.
@evasanyoca: "aki csak egy kicsit is ad magára, nem közösködik nácikkal....az angolok majd meg fogják oldani a saját náciaik problémáját, nekünk elég legyen a mi ujfasiszta mocskaink eltakarítása, nem kis feladata lesz az új kormánynak..."

Erre gondoltál esetleg? :)

itthon.ma/civilifi.php?cikk_id=8838

Na de komolyabbra fordítva a szót. Aki egy picit tájékozott a világ dolgaiban az elég hamar észreveszi, hogy annak békés jövőjét és kilátásait nem az állítólagos "nácik", hanem egészen más erők veszélyeztetik. Persze gumicsontnak és figyelem elterelésnek kiváló állandóan velük takarózni és rájuk hivatkozni. Régi és bevált recept gumicsontot dobni a népnek.
@Rodeo36: Egyetértek veled abban, hogy azoknak kell ezt a problémát elsősorban orvosolni, akiket annak létrejöttében a fő felelősség terhel.
@evasanyoca:
de eddig senki semmit sem tett ellene: az usa, gbr és sokan mások fasisztábbak az eredeti náciknál, akik azért lettek nácik mert a többi kedves francia, gbr és usa nem adott nekik életteret, hanem kibasztak velük és kiszorították az összes olajlelőhelyről és még normális tengeri kikötőjük sem lehetett az állandóan befagyott északi tengeren

szóval a két világháború okozói nem a németek hanem a többi szemét aljas rablók amelyek mindent maguk alá kapartak és a kibaszott sok gyarmatukkal ingyen éltek rabszolgáikból

és most nincs egy "k" sem mert kurva komoly
de van brühüyyy
@Rodeo36: "szóval a két világháború okozói nem a németek hanem a többi szemét aljas rablók amelyek mindent maguk alá kapartak és a kibaszott sok gyarmatukkal ingyen éltek rabszolgáikból"

Gondolom ezt is ismered. Nos Benjamin sem igazán nevezhető széljobber szédelgőnek.

youtu.be/e1X7QNEF-6s
@Gábris szomszéd: nem, az én véleményem más, először is el akarod bagatelizálni a nácikérdést ezzel a szóval "állítólagos", nos ez nem az, ez valós probléma, vagy állítólagos a szóhasználatukban a holokausttagadás is? nos nem,a külsőségeikben megnyilvánuló náci jelképek, a fel-alágrasszálással a roma lakosság megfélelítése?...ez mint állítólagos?....nem gondolnám.....maradjunk csak Magyarországon, itt kell a helyére tenni közös dolgainkat.
a hollandok kimaradtak, a lengyel konkvisztádorok is akik ukrajnát és oroszországot akarták... és kacsintgattak a baltikumra

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

a yahoo elvtárs ...az ordító egér???

kkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

és milyen iszapos meg moszatos
@evasanyoca:
ketté kellene válogatni a levédiabasznádi dolgokat a globálissá vált lószartól

és mivel a holo ügyek azok nem egyetlen ügy és nem csak a németek csinálták hanem ma is és mások sokkal több embert semmisítenek meg bombázással nagaszaki és hyroshima nem is említve???

szóval nincs egyetlen népírtásnak sem kiemelt értéke mert mindegyik szervezett és gépesített esetleg a másikak sokkal többet írtottak ki mint az ertedeti nacional socialisták

brühüyyy

nézni és látni az nem ugyanaz a cselekvés
@evasanyoca: Hidd el nekem, hogy nem én bagatelizálom, hanem azok, akik azért fújják fel a nagy "náci" lufit, hogy közben a saját piszkos és eddig megszerzett kiváltságaikat védjék. Ez igaz itthon de a világpolitika bizonyos szegmenseiben is.
@Rodeo36: Ez egy egész más Benjamin. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Most itt lenne a lehetőség, Boli. Ez az ügy túlmutat a liberális-nemzeti megosztottságon. Most kellene kiállni, felszólalni, megmozdulni.
@Gábris szomszéd:
már vettem a lapot, sajnos számomra nem újdonság bár az ürgéről nem is hallottam

és igaz

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Természetesen, nem ezt érdemelné. Most egy kicsit meghurcolják, ellehetetlenítik, aztán megvárják, míg belefárad.
A forgatókönyv bevált.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Kemény csaj Sándor Mária. Ez tegnap jelent meg az FB oldalán:

,,Senkinek nem kell semmitől félni,mert önöknek mindenben igazuk van”
Szeretett Kolléganők/Kollégák!Ti akik az ágy mellett álltok nap mint nap,akik
fürdettek – etettek- gyógyszereltek – újraélesztetek – halottat-
csomagoltok - adminisztráltok – megfelelni próbáltok
a betegnek – a hozzátartozónak – a főnővérnek – a főorvosnak – az osztályos
orvosnak – Ti-Mi – akik a legkisebbek vagyunk – ahogy neveztek minket
,,Az alulról jövő kezdeményezés”- ,,csak nővér „- ÉRTETEK INDULTAM!
Azon a,, bizonyos „ első beszélgetésen azzal a mondattal álltam föl :
,,Az életem árán is kiállok a nővérekért”
Február 11.-e óta,az a bizonyos első Házon kívül műsor – gondolhattátok,
nem lehet könnyű az életem-ilyen vezetők között.
A béke látszólagos mivolta, tükröződött az április 18-19.-i eseményeknél-
ahol újra egységben állhattunk volna ki-e helyett levetették a fekete ruhát.
Mindig ugyan azok az emberek- akik jelen vannak mind a MESZK-vezetésben
mind az én kórházamban.
Tudtam mindenről , minden próbálkozásról, ami ellenem irányul...Senki
nem értette,miért maradtam ebben a közegben. Mert szeretem őket ,akikért
indultam-akik mindent megérdemelnek-mert mindent föláldoznak a
munkájukért.
Nem török hatalomra,
nem pozícióért küzdök...hanem valós-minket képviselő vezetést akarok.
A,, véletlen” játéka volt a kórházunkban megjelent újság-az etikai kódexel-
ugye mindannyian jól ismerjük minden pontját!- hisz mikor egy kórház
alkalmazásába kerülsz,máris ezt nyomják a kezedbe,nem a MESZKbe
való fizetéslevonási -nyilatkozatot...
(Oldalainkon látható volt az újság...)
Mivel saját kórházamban is többen állnak mellettem (azok ellenére is hogy
FÉLNEK!)-mint ellenem,így most
elvitték az ügyet Zala megyébe...De azt is tudjuk miért...Ott van a legjobb
jogi csapatuk...
Példát lehet statuálni, hogy jár, aki szembefordul a rendszerrel...
Ezen információk fényében dolgozom már hónapok óta mosolyogva
azon a helyen,ahol ezen emberek is dolgoznak. Mert többen vannak
akikért érdemes maradnom- mint az a pár ember,akik nem értik hogy ez
róluk is szól...ők csak a pozíciójukat -állásukat -hatalmukat féltik.
Kérlek szépen NE FÉLJETEK! Ne csak a fülembe súgjátok könnyes
szemmel,hogy ,,Én melletted állok,de félek”- mert én csak Veletek
győzhetek.,,ÉRTETEK!ÉRTÜNK!VELETEK!”
,, Születni kell újra, meg újra. INDULNI KELL A HÁBORÚBA! ÉS HARCOLNI KELL! MEGHALNI !- és szeretni még, nem elég. ...”

Ugyanott olvasható a FESZ álláfoglalása is:

A FESZ kiáll Sándor Mária mellett!

Kiállunk Tagjaink mellett! Kiállunk Sándor Mária mellett!

A Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) elnöksége azonnali egyeztetést hívott össze a mai napra, szakszervezetük tagja, Sándor Mária ellen indított kamarai etikai vizsgálata ügyében.

A szakszervezet jogászai segítségével áttekintette az eljárás megindításáról küldött MESZK dokumentumot, melyet alakilag és tartalmilag is kifogásolhatónak talált.

A FESZ megdöbbenésének és felháborodásának ad hangot, mert úgy érzi, hogy ez a vizsgálat a véleményszabadság korlátozására és a tagság megfélemlítésére irányul.

Érthetetlennek tartják, hogy a kamara ilyen tortúrának nevezhető eljárásokkal gátolja azokat a kritikai hangokat, amelyek tagságában megfogalmazódnak, és a dolgozók helyzete mellett, az egészségügyi ellátás mindenkit érintő nehézségeire igyekeznek rávilágítani. A szakszervezet kiáll a véleménynyilvánítás szabadsága mellett, és minden támogatást és védelmet megad ebben, és a hasonló helyzetekben.

A FESZ-t több más érdekvédelmi és civil szervezet is megkereste, segítségüket felajánlva, támogatásukról biztosítva Sándor Máriát és a jogsegélyt nyújtó szakszervezetet.

Mindannyian Sándor Máriák vagyunk!

Budapest, 2015. augusztus 10.

Független Egészségügyi Szakszervezet
mivan??? vége a mai műszaknak???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkk
@hacsaturján: de sarki-nyúlcipőbe, mer az már rögtön hócipő is!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: értem én, csak olyan földbe ragadozott vagyok. honnan a náthás lófiléből veszik a maji klimaxakértők, hogy a zötödik században mijafax történt??? tán csak nem ott vótak, mint a totya??

ez nekem kb. olyan mint azok amerikai kutatók, akik azért kaptak sok csillijárd dollártot, hogy kikutassák mi fog történni kb. 4-5-6-7-8 milliárd év múlva, ha és amikor kialszik a napocska...

szóval a róma(nem a jakobsz) felemelkedett, meg jól elbukott. volt ott sok-sok tényező, gyanítom az időjárás is benne volt a pakliban, esőben is xar melózni, meg durva hőségben sem annyira buli, fagyba meg oszt pláné, de a rabszolgáknak kevésbé volt szakszervezetük, volt egy manus igaz, aki hősködött egy keveset, szpartakiád vagy ki, de nem sokra jutott.
@parti_giano: na akkor megnyugodtam, mer' gyanakodtam ám, hogy valami átverés van a dologban!
szóval Alarik buzi-evagy vót, és elment a Romleójért, oszt' ott meg rátörtek a hő-hullámok, ezért erős izgalmi állapotban el is mert halálozni izibe.
hm, óvatosnak kell lenni a zidőjárással!
@parti_giano: emléxek ám! csak esztet meg kell értetni Sepp-el és Trudlval is! nem lesz eccerű menet...
már csak azért sem, mert kevésnek volt 3 kocsija.
amije meg van azért nem keveset dolgozik/-ott.
azt meg elég hamar megérti, hogy 1 felnőtt menekült 1300 euró/hó, 1 gyermek 4000... a svábok és a bajorok máris összefogtak, mint a két első "állomás", hogy azonnal és hatékonyan megállítsák a menekülteket. az első lépés, hogy a nyugat-balkánt kizárják ebből a körből. jelenleg 2 országból érkezők kapnak menekült státust németo.-ban, sziria és eritrea slussz...

na innen lehet tovább gonolni.
@Eszter jött: ez mind szép és jó, csak lűni mikor fognak... de csak jár orvoshoz a zegésségügyér felelős akárki, szerintem egy gyors fogorvosi kezelés, fájdalom csillapítást mellőzve, némi Hannibal Lecter-i felhanggal... hm?
@hamucipőke: akkor te nutriakolbászt ettél...
@Gábris szomszéd: áááá, már másik pártba küldené az övéit???

bár nácinak is satnyák, gondolom haragos ződ liberósnak csak elmennek, ha az fizet...

nem lehetne mellőzni ezt a hazudozót (is), akkor némileg nőhetne az ázsiód...
@nincs_itt:

László Juszt
“A jövő évtől duplájára emelkedik a külhonban szolgálatot teljesítő egyházi személyek támogatása - jelentette be Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma államtitkára.“Azok az egyházi személyek, akik a különböző egyházakban szolgálnak, a hit megőrzése mellett a magyarság megőrzése érdekében is sokat tehetnek, és ez is a nemzetpolitikánk része” - magyarázta a támogatás rendeltetését az MTI-nek Soltész Miklós.”

Kedves magyarországi, magyar pedagógus barátaim! Nem kell aggódni rátok is gondolt a kormány. Számotokra kidolgozta a kötelező dress codot és a pedagógus etikai kódexet. Ehhez pedig csak annyit, hogy csak annak tudnak nap, mint nap a fejére szarni, aki hagyja…

brühüyyy

meg:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
beeeeeeeeee nektek van ilyen:
www.pupublogja.hu/2015/08/bunkok-foldje.html?spref=fb

és nekem meg nincs ilyenem:

www.facebook.com/photo.php?fbid=936932216367929&set=a.330571307004026.75943.100001534781457&type=1&theater

magyar fáraó kitömés előtt

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: a komment első felével egyetértek, míg a másikkal nem...

(bár talán másként gondolkodunk egy ideális társadalmi berendezkedésről, nem gondolom, hogy osztanád a lápi-magyar eszméit... ennek ellenére -lehet, hogy észre sem véve- te csak adod alá a lovat, ő pedig téged használ hivatkozási alapként, s védőpajzsként, Fabius mellett...)
szarakodunk azokkal akik szólni mernek a mengele stílusú narancsmaffiáról, miközben az egészségügy haldoklik, stadionokat építünk amikor az oktatás haldoklik, gyűlöletet szítunk, amikor a magyar társadalom haldoklik...

Másfél litert izzadnak az orvosok a klíma nélküli műtőkben

Sok kórházban még nincs megoldva a klíma, a hőségriadó miatt műtéteket is halasztanak.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F08%2F11%2Fkorhazi_klima%2F

---------------

Hát maguk érezték már ma magukon az ezeréves államiság tapasztalatát?
balog_zoltan_emmi_miniszter_emberminiszter

Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter szerint ezeréves államiságunk "a magyar polgárok szintjén is tetten érhető".

444.hu/2015/08/11/hat-maguk-ereztek-mar-ma-magukon-az-ezereves-allamisag-tapasztalatat/

---

07:16
Már toborozzák a fegyveres biztonsági őröket Pintérék

1358 biztonsági őr toborzására kapott felhatalmazást a belügyi tárca. A piacról felvett őröket az új menekülttáborokhoz rendelik ki.

hvg.hu/itthon/20150811_Mar_toborozzak_a_fegyveres_biztonsagi_oro
@Sir Bates dö Hól: respect. és milyen sok hamis fogodzót adtak neki a napokban.
@Sir Bates dö Hól:
amennyiben a demokráciát alapvető, lényeges társadalmi elemként (neaggyisten alapelv) kezeljük, akkor mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani és ugyanúgy mindenkinek joga van ugyanaszt a véleményt észérvekkel (lenullázni) megsemmisíteni, ez nekem alapállásom, senki sem tévedhetetlen és a legjobb megoldást még senki sohasem látta (nagyon régi élő tapasztalatomból merítve adott egy háromfokozatú rövid, közép távlati fejlesztési beruházási program, amire válogatott több mint 400 fős mérnök gárda lett kijelölve és több mint 3 évig készült a részletes terv, majd mivel az kötelező előírás volt "össznépi véleményezésre" kellett körbeadni az érintetteknek azaz bárki hozzáférhetett és mondhatott bvéleményt ennek betetőzése volt egy nagy össznépi banzáj ahol meg lett hallgatva minden vélemény és jegyzőkönyvezve...majd a tervező főmérnök kötelezően válaszol mindenre, nagy csodálkozásra aszon'ta: A JAVASLATOK ÉRTÉKESEK DE A TERVNEK EBBEN AZ ÁLLAPOTÁBAN NEM TUGGYUK FIGYELEMBE VENNI MERT AZ TÖBB ÉVES VISSZAESÉST EREDMÉNYEZNE ÉS HATALMAS BEVÉTEL KIESÉST AMIBŐL A BÉRFEJLESZTÉSEKET AKARJUK FEDEAZNI, LESZ EGY MÁSODIK ETAP ÉS ABBA BE FOGJUK ÉPÍTENI MINDET HA MÉG AKKOR IS ALKALMAZHATÓ LESZ ÉS NEM LESZ HELYETTE JOBB)

namost ez a társadalomra is igaz, és a nyílt őszinte vita állandó jelenléte az egyetlen egészséges létforma...és ebbe mindenki kötelezően beleértendő addig amíg meg nincs cáfolva és aszt el is fogaggya!!!!!!!!!!!!!!!!!

a blognak is módszert kell változtatnia és meggyőzéssel és nem személyeskedéssel elintézni a mégolyan akármit sem!!!!!!!!!!!!!!

vannak vélemények amelyek egy szűkebb körre (akció rádius) vonatkoöznak és a globális megoldásban már nem osztanak nem szoroznak

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
annyi tudható már nagyon régen!!!!!!!!!!!!, hogy a perzsák és a szírek azonos kategória a világdominanciára törekvő nagyhatalom részére és ahhoz talált szöveccségeseket akik egyre inkább reluctant-ok ebben résztvenni, namármost ez a link is aszt igazolja, hogya konfliktus mesterséges és a nukleáris perzsia meg a független adósságmentes szíria nem illik bele a fenti világképbe azaz szét kell ezeket verni mint az megtörtént a szovjetunió, afganisztán, pakisztán, cuba, colombia, esetén és mindenkiből lehet terroristát csinálni úgy, hogy rámutatunk és íme egy terrorista tegnap még nem ma már igen de holnap már lehet hogy megint nem

quod licet Iovi non licet bovi...bassza a csőrit a felfuvalkodott hataloméhes egyedeknek (nem országot mondok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) és hajlandóak bármit bevetni, hogy céljukat elérjék

a szovjetunió mexünésével többet ártottak maguknak mint az oroszoknak mert ottmaradtak -nagyhírtelen- ellenség nélkűl és kellett nagyon gyorsan csinálni és fenntartani ellenséget (eszt a zorbángeci mekktanulta és csinálja) finkelstein és a többi buzi zsidó jó pénzért a saját annyát is elaggya )

ma már nem lehet (bár alakulnak láccik) egy MKcCarthy-zmus és aFerguson-i események erre is rámutatnak

a megoldás egy ellenségek nélküli békés világ amiben a jelenlegi kapitalizmus képtelen létezni és azonnal csődbemegy immár századik alkalommal a kapitalizmus története világválságok és világháborúk meg világcsődök története két ilyen izé közoött néha béke is szokott lenni

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: pontosan tudja, hogy hivatkozási alap, a szélek összeérnek
@Gábris szomszéd:
ha ügyesen néázed (nézzük) a pisisekről készűlt vídejókat akkor a sok burnusz és szakáll meg sísapka ellenére is láccik, hogy döntő többségük fehér ember

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

azaz zsoldos aki előbb lő mint ...ugyanúgy mint az amerikai gyáva rendőr ha lelövi nincs aki panaszkoggyon, és van sok jogi csűrés csavarfás most Fergusonban is rábasztak

brühüyyy
Kifosztják az Onkológiai Intézetben fekvő betegeket

Már 22 esetben kellett feljelentést tenni a rendőrségen, mert az Onkológiai Intézetben fekvő betegektől lopják el értékeiket.

hvg.hu/itthon/20150811_Kifosztjak_az_Onkologiai_Intezetben_fekvo
@parti_giano:
AZON KÍVŰL, HOGY A BEJEGYZŐ HÜLYE MÉG SOHASEM CÁFOLTÁL MEG SEMMIT DE NAGYON (TÚLZOTTAN) HANGOS VAGY

ha neked van lovad akkor másnak is lehet lova

brühüyyy
@Rodeo36: elfogadva ezt rodi, mi a teendő azzal, aki minden logikai levezetés ellenére nem fogadja el azt, hogy hülyeséget beszél. és nem azt mondtam most, hogy a másik félnek feltétlen igaza van, hanem azt, hogy a delikvensnek nincs.
@Rodeo36: attól, hogy caps lockot használsz még nem lesz erősebb az állításod. az meg, hogy soha semmit, jól tudod, marhaság. az ilyen általánosító marhaságokat, közhelyeket, mint a lovas hasonlatod, hagyjuk már.
@parti_giano:
(delincuente ha kérhetem >>> delinkvens)

talán nem voltak az "érveid" elég meggyőzőek???

nagyon sok esetben több szögből megvilágítva ugyanaszt a dolgot végűl lehet közös nevezőt találni, vagy elfogadni, hogy a másiknak van igaza (ad absurdum)

ha valakinek azért nincs igaza mert vannak lukas fogai az nem commilfó

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
azaz viktátor...

Állítólag nem kizárt, sőt, talán lehetséges, hogy Mészáros Lőrinc veszi meg az egerszalóki szállodát

A négycsillagos Saliris Hotel működtetőjét 2012 óta számolják fel, az elhúzódó perek miatt még megtippelni sem lehet, hogy mikor adhatják el.

444.hu/2015/08/11/allitolag-nem-kizart-sot-talan-lehetseges-hogy-meszaros-lorinc-veszi-meg-az-egerszaloki-szallodat/
@parti_giano:
namost ez megint az általam már kifogásolt kategóriába zuhanik(SIC) bele

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@parti_giano: Nincs ezzel semmi baj. De az ellenkezője sem igaz. Miből gondolja bárki, hogy a személyeskedés vagy anyázás automatikusan azt jelenti, hogy az illetőnek igaza van egy adott vitában?
@Rodeo36: mismásolsz most. van, mikor nincs közös nevező.
@parti_giano:
az a baj sem közös osztó sem közös szorzó nincs és hiába vonsz gyököt belőle

te vagy az egyik nevező a Gábris meg a másik nevező

csak nehogy a legnagyobb közös szorzót keresd kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy

a többi kettőtök ügye
@Rodeo36: igen, a demokráciában egy demokratának, nem pedig megismételni weimar hattyúdalát...

( ezt a sub ponty-intelligenciájú dns-szortírozót csak a darwin-díjasok kezelik partnerként, emelik egy humán szintjére... xy jelzi, hogy 5 éves kor alatti partnerrel is lehet orgazmussal végződő szexuális aktus lefolytatni, s nem korrekt a nemi erőszak emlegetése semmikor, hisz minimum az egyik fél akarja azt, ez pedig 50%!: természetesen az a badboy, aki felveti a szívlapáttal való azonnali fazonigazítást és karóbahúzást helyez kilátásba, míg az egészséges és komilfó szépreményű várományosai a díjnak a felhorgadás mellett disputát kezdeményeznek arról/belemennek annak megvitatásába, hogy a fenti aktus során indokolt-e óvszer vagy vazelin használata, s mely pozitúra a leghelyesebb... ugye, nem gond, ha én megmaradok a "menj a kurva anyádba, te gyökér" kommentnél?... )
@Sir Bates dö Hól:

teeee, ezek Marco Rúbio szavai (amerikai elnök aspiráns) az abortusz elleni harca során mondta

vagy te másra gondolsz???

a demosz és a krácia ilyenkor szétválasztható és az hajzattya is baltával fésű helyett

brühüyyy
@parti_giano: nem kell elfogadni... az axiómatikus gyökerekkel, valamint a gravitált retardáltakkal miről lehet/kellene konzultálni?...
@Rodeo36: akkor vagy én vagyok rúbio, vagy a véletlen műve...
@Sir Bates dö Hól:
ezek Rúbio szavai:

"ezt a sub ponty-intelligenciájú dns-szortírozót csak a darwin-díjasok kezelik partnerként, emelik egy humán szintjére... xy jelzi, hogy 5 éves kor alatti partnerrel is lehet orgazmussal végződő szexuális aktus lefolytatni, s nem korrekt a nemi erőszak emlegetése semmikor, hisz minimum az egyik fél akarja azt, ez pedig 50%!: "

a többi te vagy meg a demokrácia leplében megjelenő Belfegor?

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Igen, azt. Lehet, hogy keverték sertéshússal is, mindegy most már.
@Rodeo36: javaslatod értékes, de a tervnek ebben az állapotában nem tudom figyelembe venni, mert az több éves visszaesést eredményezne. szevasz.
@hamucipőke: megfelelő odafigyeléssel mindent ízletessé lwhet tenni... lásd, a moi rasszizmust is kétpofával zabálják otthon...
@Rodeo36: milyen másik nevező az a gyökér?!?!... ember, vedd már észre, hogy te a cionizmust és izrael jelenlegi hivatalos politikáját támadod az imperializmus/jövedelem-elosztás visszásságai miatt, míg penpalod mindezt sima antiszemitizmusból teszi!!! mosd már ki a csipát a szemedből, b+!!!...
@Sir Bates dö Hól: "míg penpalod mindezt sima antiszemitizmusból teszi!!!"

Hazudsz, mint a vízfolyás.
@Sir Bates dö Hól:
ha valami szar, aszt akár jobbról akár balról akár bármely irányból nézem szar marad

rendszeresen mosom, mert a csipa akadályozza a tisztánlátásomat...

a közös nevező nem jelent közösülést
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36: nem akarod érteni, hogy mit mondunk/jelzünk többen is (ennek oka irreleváns)...
@Sir Bates dö Hól:
a "többen" az relatív meghatározás, valaminél többet jelent, de ha nem tudom "minél több" akkor nem tudok róla semmit...

nem lehet -netántán- hogy többen tévedtek bizonyos mértékben???

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: Egy kis só is csodákra képes, bár még az ízlés is belepofázhat, ki mire éhes + az emberi hülyeség határtalansága.
@Rodeo36: "nem lehet -netántán- hogy többen tévedtek bizonyos mértékben???"

dehogynem lehet... sz'al szerinted azt kell megvitatni, hogy a pigmenthiányosakat isten teremtette a maga képére, míg a többiek egy gorilla leszármazottai... a fasz se tudja, hogy miért, ám én inkább maradnék az "egy faj-tannál"...
@Sir Bates dö Hól:
azaz: mivel isten nem volt nem van nem is lesz a véletlenek sorozataként bármi kialakulhat és ez meg is történik manapság is...

magam részéről el tudok fogadni bármilyen szubjektív megítélést (példáúl némelyek fixa ídeája, hogy a Föld lapos és elefántok tartyák az elefántok is állnak valaki hátán..mások ugyaneszt kozka alakű Föld-del magyarázzák és vannak ezeknél sokkal tréfásabb meglátások is miszerint OGV ember, holott szemmel láthatóan (szeme válogattya) a lapostetvek csalággyába tartozik, sok hívője van az is egyfajta betegség és AK 47-tel lehet gyógyítani addig ütni a tussal ami nem teljesen pépszerű vagy lőni vele rája

namost ha isten teremtette OGV-t is akkor az egy igen gonosz kurva isten

brühüyyy
@Rodeo36: zért az elég mocsok dolog, hogy pillanatnyi érdekegyezésért (közös nevezőért) simán bevállalod a fostalicskát. mindezt a szólásszabadság nevében. szevasz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Már toborozzák a fegyveres biztonsági őröket Pintérék

1358 biztonsági őr toborzására kapott felhatalmazást a belügyi tárca. A piacról felvett őröket az új menekülttáborokhoz rendelik ki."

Munkásőrség helyett menekültőrség? Nálunk mindig őrzini kell valakit amihez nem elég a rendőrség?
Jé, az olasz püspöki kar meg mit nem mond:

"Az olasz ellenzék követeli, hogy szigorítsák a bevándorlók befogadását, amire válaszul megszólalt az olasz püspöki kar is, írja az MTI.

Nunzio Galantino püspök érdekes módon kikelt a javaslat ellen. Szavai szerint

a rendkívül ostoba kijelentések semmi mást nem szolgálnak, minthogy egyes pártok szavazatokat tudjanak összekaparni maguknak.

Az olasz püspöki kar (Cei) főtitkára a Vatikáni Rádióban egyenesen

négy fillért érő üzéreknek nevezte

azokat az olasz politikusokat, akik az utóbbi napokban az Itáliába érkező illegális bevándorlók befogadási feltételeinek szigorítását sürgették az olasz kormánytól."

Nem lennék a helyükben, amikor a dzsobbik, vagy a csúti gummicsimmás kiosztja őket!
süti beállítások módosítása