Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.05. 08:56 Fabius

Vádemelésig jutott a fideszes földmaffia ügy

Címkék: fidesz földmutyi drajkó miklós baranyai józsef

70 millió kápé, ékszer és órahegy várta a házkutatást végző nyomozókat Drajkó Miklós, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal volt elnökhelyettesének lakásán. Az államtitkári kinevezését váró Drajkó ezek szerint ennyire nem számított semmire, mikor a kinevezése helyett a letartóztatási parancsával érkeztek meg a szervek.

dajko_miklos.jpg

A keményen dolgozó nyomozó-kisemberek szorgos munkával összeszedték amit lehetett, lett a pénznyúló bulikáról ez a szemléltető ábra...

drajko.jpg

kép: blikk.hu

...és lett Drajkóval együtt 84 vádlott. Köztük Baranyai József sárvári fideszes önkormányzati képviselő, aki két családi céggel volt benne a buliban. Mind megérdemlik amit majd kapnak, de én azért javasolnám az ügyet tárgyaló bírónak, hogy fél év könnyítést szavazzon meg Drajkónak a létező leghülyébb magyarázatért, amit olvasva még röhögni is elfelejtettem:

- Azért hozta létre a csalásra szakosodott szervezetét, mert ő csak tesztelni akarta a területalapú támogatások rendszerét, felderíteni a réseket a pajzson. Pont hétfőn akart előállni az egésszel, mikor azok a kurva szervek beállítottak pénteken a letartóztatási paranccsal a kinevezése helyett. Ennyin múlt, istenuccse ilyen kicsin, hogy őt most nemzeti hős helyett vádlottnak hívják.

Baranyai szerint ő nem követett el bűncselekményt, csak belekeverték az egészbe. Azt ugyanis, hogy „volt tervben, hogy az államtól béreljünk földet, de erre nem került sor" - de azért két céggel jogosulatlanul mégis igényelték a területalapú támogatások tízmillióit  ( 16,3-17,7 milla ), ezek szerint fideszes értelmezésben nem "jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás"-nak hívják, ahogy a vádiratban áll, hanem természetes járandóságnak, esetleg csínytevésnek. Szép kis kerek történet lenne ez, nekem mégis van egy apró, de nem jelentéktelen hiányérzetem:

- Hol van a teli tüdőből ordító budaigyula, meg az oszkópéter a vízerben mitkeres?

 

859 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr277519236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

.
Úgy tűnik, nem csak a párt támogatása tiltott, hanem tiltott a párt tagjainak támogatása is.

Azonban - ha Kulcsárra gondolok, és az eltőzsdézett pénzecskére - lehet, hogy 15-20 év múlva lesz majd egy jogerős ítélet, amit az ítélet felülvizsgálati eljárása során a Kúria megsemmisít és új eljárást rendel el.
ÉS? Hol vannak azok akik ennek a hivatalnak az ellenőrzésével voltak megbízva?????????????
Pedig ők is elkövették a hivatali visszaélést, mert nem ellenőriztek? ÉS? Mit szól ehhez a főni?
A kormány szerint az emberek kifejezetten szeretnék, hogy az adóhivatal ellenőrizze őket

444.hu/2015/06/05/a-kormany-szerint-az-emberek-kifejezetten-szeretnek-hogy-az-adohivatal-ellenorizze-oket/
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Nem értem a kérdést.
Milyen ellenőrzésre gondolsz?
A törvényesség ellenőrzése a bíróságon történik.
Aki nem tud megfogalmazni egy keresetet, nem kap jogorvoslatot.
A bíróság nem léphet túl a kereseti kérelem határain.
Ezzel él vissza az adóhatóság.
@dr. jenőke (jenőke):

Mondjuk a hivatal felettes szerve ellenőrizhetné, hogy a neki alárendelt hivatalban miként dogloznak, illetve dolgoznak-é egyáltalán, és nem az irattárba járnak szexelni.

Mondjuk egy adóhivatali főigazgató az alá tartozó hivatalt, a helyi igazgató a saját beosztottjait ( de nem azt, hogy délben hol és mennyi idő alatt tudnak megebédelni, hanem azt, hogy elvégzik-e a munkájukat és milyen minőségben ), a földtámogatásokat osztó hivatalt pedig az a miniszter, akihez tartoztak. Persze tudom, questorozás közben nem érnek rá ellenőrizni.:D
Ismétlés a tudás anyja, vagy apja?

Nem baj, ha a hozzá nem értők többször is olvashatnak ilyeneket.:D
Leszólt az EU, hogy nyista lóvé, ha így megy tovább, vagy mi van?
@stoppos76: most volt lázár kiverni a balhét brüsszelben, de mutattak neki egy kifizetési papírt, amin rajta volt a pecsét: not approved.
@stoppos76:
Pánik, meg lófa.z, de az dögivel. Ismerősök szerint is dolgoznak az iratmegsemmisítők ezerrel.
Az uniós elvárások és a jobban teljesítés feladatai miatt rengeteg dologra kell figyelni, ezért - az egyébként jogkövető és humánus tulajdonságokkal felvértezett - polgártársaink időnként elvesznek a problémák tengerében.
Szándékosságot és turpisságot, esetleg mutyit az irigyek és ellenforradalmárok vizionálnak. Aki tisztában van a tényekkel, az ismeri a nemrég nyilvánosságra hozott miniszterelnöki kijelentés valóságtartalmát: "Magyarországon nincs korrupció!"
http://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/teljesen_megvaltozhat_a_nav.215118.htmlű

Vajon a lejtős adóeljárási törvényt mikor változtatják meg, mikor veszik ki a lejtőt belőle?
Baj lesz ebből! A végén még lecsukják a NER maradék szavazóit.
Basszus! Mán megint önjáróvá kezd válni egy intézmény, pedig haveri felügyelet alá tették.:D

index.hu/belfold/2015/06/05/bajnai_gordon_igenis_beperelhet_egy_fidesz-szovivot/
Aztat értem, hogy kell egy uszoda, de mi a fene az a "Velencei Kerékpáros Kompetencia Központ" ? Miben kell kompetenciázni?

index.hu/belfold/2015/06/05/l._simon_laszlo_gardony_uszoda/
Van egy pont, amikor az ember már nem nagyon tudja, hogy melyik a szája, és melyik a segge lyuka. No eztet itten ki is mondhatta?

"Nagy Imre, akinek szellemi képességeit ugyan csak egy adóvégrehajtói karrierhez szabták, de jellemtelensége biztosította, hogy miniszterelnök legyen a legdühöngőbb fehérterror napjaiban. Legérdekesebb a dologban, hogy végig azt hitte, ő a vezető pedig csak úgy táncolt, ahogy Mindszenti és a hozzá hasonló „forradalmárok” fújták."

index.hu/belfold/2015/06/04/deutsch_pozsgay_imrerol_vallalhatatlan/

Az teccik, hogy azt hitte ő a vezető, pedig csak úgy táncolt, ahogy diktálták nekie. Ismerős?
"Én ugyanis az utca emberétől a miniszterelnöki szintig mindenkinek kielégítem majd az igényeit."

Ez most egy nagy teljesítőképességet takar, vagy csak nagy szájat?

comment.blog.hu/2015/06/05/orban_rahel_is_beszolt_demcsakeknak_alekosz_miatt?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2015_06_05&utm_campaign=index
Fabius, csak hogy jobban érezd magad: mit keres oszkópéter a wizzerbe' ???!!!
......... @Kijelölt Önkéntes:
.
Beléd állt az irigység, mint féltékeny böllér bicskája a Mangal Icába.

Jól előkészített rablás esetén kidobott pénz lenne a korrupció.
.
@dr. jenőke (jenőke): Innen kérdezem, Lévai Anikó mikor fogja elismerni a nemtaggyűlést?

Mikor fogja a Tiborcz-család visszaadni fél Fejér-megyét azoknak, akik tényleg megművelik? Nevetséges, ahogy lebuktattak pár kishalat maguk helyett, na de nyugdíjas városi fidesz szavazókon kívül nem is fogják ezt bevenni még az ő megmaradt híveik sem.

Kokó így nem fog rájuk szavazni 2018-ban. :)
@látjátok feleim szümtükkel: Ángyán szerint nem szabad a háttérben lapítani, és reménykedni, hogy mi megússzuk, a mi földünk nem tetszik meg valamelyik fideszes potentátnak.

A "patkányt ki kell hozni a napfényre", és ott harcolni vele, és ebben teljesen igaza van! Terjeszteni kell minden csatornán, hogy mennyi földje van a Csányiknak és a Tiborczoknak! Amin a saját lábukkal állnak, és a saját kezükkel művelnek! :)

www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=angyan-a-patkanyt-ki-kell-rangatni-a-csatornabol
@látjátok feleim szümtükkel: Sztálinnak abban speciel igaza volt, hogy a proletárdiktatúra hatalomra jutásával fokozódik az osztályharc.

Belülről bomlaszt az ellenség, és vissza akarja állítani az eredeti állapotot.
Ezt már egy igazi fideszes sem úszhatja meg - biztos vagyok benne, hogy a íbróság lelkiismeretesen teszi mejd a dolgát, és drákói szigorral sújt le Drajkóra - én akár még 50 ezer forint pénzbírságot is el tudok képzelni...
Egyébként mi a keserédes paripabránerért tart valaki otthon 70 milliót ropogósban???
Rogán jó ismerősét bízták meg a bevándorlásellenes kampánnyal

A Pasa Park egyik lakója, Csetényi Csaba cége nyerte el a bevándorlásellenes kampányról szóló 300 millió forintos megbízást. A HG 360 reklámügynökség 2014-ben is több állami pályázatot megnyert. Tavaly nyáron a hvg.hu is foglalkozott Csetényi sikerével az V. kerületi trafikpályázatokon. Az nem derült ki viszont, hogy a cégvezető Rogán szomszédja-e, vagy sem. Csak annyi, hogy korábban költözött a Pasa Parkba, mint a Fidesz frakcióvezetője.

hvg.hu/kkv/20150605_Rogan_jo_ismeroset_biztak_meg_a_bevandorl

--------------

Bűnvádi eljárás indult Victor Ponta ellen

A képviselőház hozzájárulása kell ahhoz, hogy lefolytasság az ügyészség által kezdeményezett bűnvádi eljárást a román kormányfő ellen, akit többrendbeli okirathamisítással, pénzmosással és adócsalásban való bűnsegédlettel és összeférhetetlenséggel gyanúsítanak.

hvg.hu/vilag/20150605_Bunvadi_eljaras_indult_Victor_Ponta_ellen

---

Bajnainak adott igazat a Kúria Hoppállal szemben

A Kúria kimondta, a szóvivő nem bújhat a pártja mögé, felelős azért, amit mond, ezért perelhető, ezért újraindul Bajnai Gordon Hoppál Péter ellen indított pere.

hvg.hu/itthon/20150605_Bajnainak_adott_igazat_a_Kuria_Hoppallal

---
/index/

Ha nagy pénz van az asztalon, azt egy fideszes haver viheti

Korrupciókutatók megmérték az állam reklámköltéseit, és azt látták, ahogy egyre több pénzről van szó, annál kisebb verseny mellett nyer egy fajsúlyos fideszes.

-

Ki nyerte a jászberényi polgármester lakáspályázatát?

Egy 3 gyerekes kórházi dolgozó vagy maga a polgármester?

-

L. Simonnak most egy uszoda hiányzik

Panziója melletti, 800 milliós útfelújítás után új igénnyel állt elő.
@bioLarzen:

Mert számlán nem kap kamatot, és ottan meglássa a nav is, mert ugyé egyesek pénzét be kell jelenteni, hogy ottan vagyon a bank számláján. Kettesekével nem tudom mi a helyzet.:D
@bioLarzen: Kormányközeli források szerint a kormány eladni készül a bérbeadott állami földeket, az elmúlt évek nagy port kavart NFA-pályázata nyerteseinek!

"Súlyosan károsították azokat a helyi közösségeket is, ahol a település közigazgatási területéhez tartozó földeket nem a településen élőkhöz kerültek. Ezeket a településeket megfosztották a földek 20 év alatt befolyó jövedelmétől, a földhöz kapcsolódó EU-s támogatásoktól, és a jövedelem után befolyó adótól ...

... Nem zárható ki, hogy ez még ezen a nyáron, tehát alig néhány hét múlva megtörténik."

www.greenfo.hu/hirek/2015/05/31/jelentos-kart-okoznak-az-allamnak-es-a-helyi-kozossegeknek-az-allami-foldek-palyazatai
Jó munkához ennyire sok idő kell?

"A Debreceni Törvényszék katonai tanácsa 2013. július 5-én kihirdetett ítéleté..."t most bírálta felül a Fővárosi Ítélőtábla.

nepszava.hu/cikk/1059403-uj-eljaras-szilvasy-pereben/

Az új eljárásban vajon mikor lészen másodfokú ítélet?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bánja már Bajnai, hogy megszüntette az OPNI-t! :)

A Kúria ugyanis nem küldheti oda ezeket a kóros hazudozókat, bár az szép, hogy végre kimondták róluk az igazságot.

"A Kúria emlékeztet arra, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága nem terjed ki a valótlan tények állítására, és fokozott felelősséggel kell erre figyelniük azoknak, akiknek hivatásszerű feladata a közvélemény tájékoztatása."
@látjátok feleim szümtükkel: Ráhelka, az apád is pont így szokott beszélni a zemberekkel! :)

Pofákat vág, gúnyolódik, fölényeskedik az ellenségeivel, a szolgáinak meg a tenyerébe köpködi a szotyolát.

Emlékezetes marad a kép, ahol a szervilis férjed szolgálatkészen ugrik, hogy a papád poharába töltse a féldecit! Ez jutott eszedbe, mikor Alekoszt próbáltad védeni? :)

nepszava.us/a-penz-mint-egyetemes-meroeszkoz/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Viszont Tiborcz István meglátta Orbán Ráhelt, amint éppen saját lábán ácsorgott, és a viszontszerelem az életét kissé megváltoztatta.

Ez a bűnözésen kapott ember a nulla képességeivel, a semmi tudásával, a zéro teljesítményével egy év alatt nemcsak a jogos ítéletet úszta meg, hanem multimilliárdos lett, megelőzve Fischer Ivánt és a teljes Fesztiválzenekart, a teljes magyar irodalmi és képzőművészeti elitet, a tudományos és üzleti élet legnagyobbjait, az ország olimpiai bajnokait."
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Enézést, ezek szerint túlzásbavittemadogokat. Nem tuttam, hogy téged is kielégít.:D

Nem néztél be valamit, de erősen?
Korrupciós ügy gyanúsítottjaként hallgatta ki az ügyészség a miniszterelnököt - Romániában. Victor Ponta tanúkihallgatásra jelentkezett, aztán kiderült, hogy gyanúsított.

index.hu/kulfold/2015/06/05/ponta_korrupcio_gyanusitott_ugyeszseg/
@látjátok feleim szümtükkel: "mert számlán nem kap kamatot"

Miért, ha otthon tartja, akkor kap?
@látjátok feleim szümtükkel: Úgy gondoltam, nem veszed magadra! :)

Lusta voltam odaírni, hogy Innen üzenem Ráhelnak, hogy ne Alekoszt sajnálgassa, hanem akiket az apja röhögve eltapos, mint a bogarat. Orbán is állandóan ezzel írja tele a nyugati médiát, hogy őt nem tisztelik, meg hogy megvédi a magyarokat a nyugati pimaszkodóktól.

Úgy látszik, ez náluk valami családi betegség, hogy a tökbunkó pesti riportereken még meglepődnek, és háborognak. Lengyel László szerint az apját tényleg az szdsz-es belvárosi zsidók nézték le még a fidesz liberális korában, azért lett nemzeti-keresztény.
"Arra a kérdésre, hogy mi az, amit másképpen csinált volna, azt válaszolta: tizedik éve miniszterelnök, és ha felsorolná az összes hibáját, „itt ülhetnénk még délután is”, a kérdés azonban az, van-e az embernek annyi esze, hogy ne ragaszkodjon a hibáihoz, márpedig a Fidesz-KDNP-nek megvan ez a képessége..."

mandiner.hu/cikk/20150605_ha_rajta_mulna_orban_mar_hazazavarta_volna_az_osszes_menekultet
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
azért megnéznék egy ilyen pasaparki lakógyűlést egyszer. ja, hogy nem engednek be a fidesz-frakció üléseire? én kérek elnézést...
@látjátok feleim szümtükkel:
Az ellenőrzések kérdését jogosan vetetted fel.
Most megnéztem a kontroll szervezeteit a hazai terepen.
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség ad megbízást az Irányító Hatóságnak /IH/, mely megbízatást nyújt a KSZ-nek /Közreműködő Hatóság/ ellenőrzési feladatokra.
Ez a KSZ a folyamatba tett ellenőrzési pontok
módszerével vizsgálja a kifizetéseket, a helyszíni megvalósításokat, a projektek felhasználást.
Van egy Ellenőrzési Hatóság, amely az egész ellenőrzés rendszerét kontrollálja.
Ezen kívül vizsgál az ÁSZ, Kehi stb.
Plusz az eu ellenőrzési szervei, még a csalások elleni eu-s szervezet is részt vesz benne.

Uncsi tovább sorolni ezeket a szervezeteket, mert egymás hegyén-hátán vannak, a csalások pedig szépen csordogálnak a maguk medrében.
Röhej!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hiába alakítják ki az ellenőrzések rendszerét, ha azok erdején át mégis kibukna valami, az játszódik le, mint Gömöri esetében.
Gömörinek is skandálják, hogy mondjon le.
A válasz lakonikus:
Nem mondok le! Nyasgem!
Akkor?
@Secnir: pajta kasztingra nem vagy kíváncsi? ott nagyobbakat lehetne röhögni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerinted szokásos, hogy a szemünk előtt zajlik az új eredeti tőkefelhalmozás?

Most alakul ki Magyarországon a régi nagybirtokrendszer, ami újabb ezer évre hazavághatja a történelmünket.

Az újságírók meg tökömtudja ki vidéki polgármester bagatell csalásaival vannak elfoglalva (milliárdokhoz képest bagatell). Az is elég rejtélyes és érthetetlen, hogy milyen gazda nem kéri az uniós támogatást, de még így is cseppben a tenger a négyszáz hektár a sok tízezerhez képest, ami fidesz közeliek kezében lesz.
@Gábris szomszéd: á, dehogy. Ezt birta mondani röhögés nélkül ma enervált minelnökünk, mi pedig csak ülünk ebben a rohadt melegben és nem győzünk pislogni:

"Az egyiptomi államfő az iszlám világból érkezett - állapította meg Orbán Viktor. Európában sok helyen félnek ettőől a vallástól, és ellenségként tekintenek rá, de Magyarország nem ilyen hely.
A magyarok ugyanis tudják, hogy az iszlám a világ egyik nagy lelki és szellemi alkotása, éppen ezért tisztelni kell.
Az egyiptomi államfő az iszlám világból érkezett - állapította meg Orbán Viktor. Európában sok helyen félnek ettőől a vallástól, és ellenségként tekintenek rá, de Magyarország nem ilyen hely.

A magyarok ugyanis tudják, hogy az iszlám a világ egyik nagy lelki és szellemi alkotása, éppen ezért tisztelni kell.
Az egyipomi vezető..... Először is gratulált a magyaroknak a varázslatos és csodálatos vezetőkhöz (tényleg),Ezek után megkérte a magyarokat, hogy álljanak ki Egyiptomért az Európai Unióban. Az EU ugyanis igaztalanul kritizálja őket, mert nem értik meg az országot. A magyarok viszont megértik őket,
így nekik kell felhomályosítani a zavaros brüsszeli fejeket."
www.origo.hu/gazdasag/20150605-egyiptom-muzulman-kulturalis-sokszinuseg-orban-viktor.html

Ezen kívül:
"Ha most nem lesz lincselés, akkor soha!"
www.sztarklikk.hu/kozelet/ha-most-nem-lesz-lincseles-akkor-soha/187656/#
úgy összezavarodtam, hogy mindent kétszer írok le, kétszer írok le.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: “Új, százezres címletű bankót nyomnak. Az egyik felén Cicciolina, a másik oldalán Rúzsa Sándor lesz.

Miért pont ők?

Mert kurva betyár világ jön.”

15 ezer hektárra pályáztak a gazdák, akik húsz-huszonöt éve állattartással foglalkoznak a Hortobágyon. Az egyik elől nyugdíjas rendőrök nyerték el a földet, a másikat kizárták, mert nem volt lefénymásolva a lakcímkártyája, a harmadiknak felajánlotta az új bérlő, hogy ingyen (!) használhatja a területet stb. Ezek a műkörmösök fölveszik a földalapú támogatást, és minden törtvényes, csak éppen nem etikus ...

abcug.hu/elmehettem-volna-mindenki-cseledjenek-juhaszok-legelo-nelkul/
@Spániel: Szereti ő az iszlámot, csak nem Magyarországon!

Amint megépül Pesten az első mecset, Orbán multikulti ellenes lufija is olyan szánalmasan petyhüdt lesz, mint ő maga.
@Mariann19: az ária sajnos elmarad, de úgy néz ki, van még remény, hogy kivágjuk a magas cét .

"Az Euronews Budapesten azonban beszélt egy olyan EP-képviselővel, aki szerint a vezetőségi ülésen szembesítik Orbánt a pártcsalád által elfogadhatatlannak tartott kijelentéseivel és annak lehetséges következményeivel. Arra a kérdésre, hogy válaszút elé állítják-e Orbánt, a politikus igennel felelt.
az Európai Néppárt elérte, amit akart. Orbánt kukoricára térdepeltették, de a nyilvános megszégyenítés még várat magára."
gepnarancs.hu/2015/06/valaszut-ele-allitottak-orbant/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Ezek a műkörmösök fölveszik a földalapú támogatást, és minden törtvényes, csak éppen nem etikus ..."

Feljelentést kell tenni csalás miatt, oszt majd a nem nyugdíjas rendőrök ráérnek elszórakozni rajta. kaszálás, meg legeltetés helyett.
Az elmúlt 25 év összes rablójának ügye eljuthatna már az ítélethirdetésig és vagyonelkobzásig.
@látjátok feleim szümtükkel: "A gazdák elkeseredettek.

Már tavaly is hangoztatott panaszaik miatt a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) – Orbán Viktor miniszterelnök utasítására – felülvizsgálta a pályázatokat. Az ellenőrzés végén arra jutottak, hogy 14 szerződést fel kell bontani,"

Strassbourgig kell menni, nincs más megoldás! Mi az, hogy az ájrópai kisemberek pénzét a műkörmösök veszik fel, és ki tudja, mire költik (titkos pártfinanszírozás ...)?!

És riadóláncot kell fenntartani az állatvédőkkel, hogy kimehessenek a tévétől, ha a szerencsétlen állatokat viszik a vágóhídra!
@Spániel: Ezek egyszer még fölgyújtják Európát.

"amikor Kövér László a magyar parlamentre kitűzte a székely zászlót. Ez nem mást jelent, mint Magyarország igényét a Székelyföldre."

laszlo.bartus.nepszava.com/2013/02/22/kitelepites/
@Spániel: Orbán még a cápát is megharapná.

Jó lenne házőrző kutyának.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: szerencsére ehhez az erdélyi magyarok nagyon elszánt szándéka és akarata is kellene, de jórészük rájött, hogy a pávatáncos félnótás.
Az ötlet gyakorlatilag is megvalósíthatatlan és rengeteg hátulütője lenne. Nagyon sok a vegyes házasság, ingatlancsere, munkahelyteremtés, a tömbösödés kizárhatná egyéb össznemzeti előnyökből.
Igaz, kórházuk már lenne.......
@Spániel:
"A nyilvános megszégyenítés még várat magára."
Csődöt mondott Orbán szabadságharcosi mivoltának
elismertetése a hazai belpolitikában.
Harsogta a halálbüntetés bevezetésének szükségességét, a menekültügy hazai brutális megoldását, és tegnap a szőnyeg szélén állva kiskutya módjára visszalépett.
Ez akkora politikai kudarc és presztízsveszteség, amit Orbán egyhamar nem lesz képes helyreállítani.
Megy a nagy szöveg Orbán politikusi tehetségéről, kiemelkedő államférfiúi mivoltáról. A fenti eset kőkemény cáfolata ennek a hozsannának.
Hiteltelenné vált nemcsak a hazai közvélemény számára, hanem a világ előtt is.
Az eu-s fellépés még hátra van, lehet, hogy a kulisszák mögött lesz a lealázás, de Orbán a Néppártot is lejáratta, meg kell állítani.
@Mariann19: politikai kudarc és presztizsveszteség....de hát minden normális ember tudta előre, hogy bukta lesz belőle, még az ötletgazda jobbik is látványosan lapított az ügyben.
Belerohant a pofonba ez a varázslatos és csodálatos ember, már megint.
Szégyen ránk nézve, hogy még mindig itt despotáskodhat a nyakunkon.
@Spániel:
Most az erdélyi kórház létesítése pofán vágott engem.
Kb. két héttel ezelőtt pedig az hangzott el, hogy a kormány 80 milliárdot tervezett be a határon túliak számára.
Orbán már nem ura önmagának.
Ezekkel az esztelen költekezésekkel lassan csődbe viszi az országot, de ez a hatalmának a végét is jelentené.
Valami nagy baj van az elméjében, lehet, hogy tudja is, azért beruház sürgősségi kórházat Erdélyben. Ha jön a baj, ott lát a gyógyulásra esélyt, mert a hazai eü-t már tönkre vágta.
@Mariann19: az a baj, ha meg is bukna, neki lenne a legnagyobb pofája. Bárki bármit is tűzoltana, biztosan minden eszközével igyekezne megakadályozni.
„Dávida Marianna két kézzel verte az asztalt, hogy itt nem lesz megállapítás”
nol.hu/belfold/davida-marianna-ket-kezzel-verte-az-asztalt-hogy-itt-nem-lesz-megallapitas-1538321
Mondjuk Oszkó Péternek tényleg mit keresett a Wizzairben? Ez jogos kérdés.

Ettől függetlenül örülhetünk annak, hogy az igazságszolgáltatás lecsap arra is, aki történetesen kormánypárti önkormányzati képviselő. A jogállam működik, mindenki nyugovóra térhet.
megint születni fog pár felfüggesztett... jó esetben. Rosszabb esetben 50 ezer forintos pénzbirság, vagy felmentés.
@Penivaldes:

"Gyakran előfordul, hogy az erdélyiek nem a román, hanem a magyar egészségügyi ellátást veszik igénybe, ami nem teljesen szabályos – mondta Zombor Gábor. Az egészségügyért felelős államtitkár az mondta a Magyar Nemzetnek, a határon túl már alig maradt magyarul beszélő orvos és ápoló, ezért a határon túliak sokszor nem is tudják megértetni panaszaikat."

érted, nincs már magyarul beszélő személyzet...az, hogy lassan már budapesten sincs - mert szerencsétlenek kivándoroltak - az le van sz.rva
@Penivaldes:

ajjajjaj, mi ez a destruktív hozzáállás? mindjárt jön imolka azt lesz kapsz ;) :)
@Blogger Géza:

Azé én nem vagyok olyan hübe kurva nyugodt!!!
Van ám még szabadlábon egy egész seregre való, kincsvágyó, Rotschild várományos, békemenetelő, NER- kompatibilis, akasztófára való, Offshorügynök/besúgó, okádék, Fidesz-bolsevik rühes kutya.
@batka manó:
Kicsit utánanéztem, mert nem akartam elhinni:
"Gyakran előfordul, hogy az erdélyiek nem a román, hanem a magyar egészségügyi ellátást veszik igénybe, ami nem teljesen szabályos – mondta Zombor Gábor. Az egészségügyért felelős államtitkár az mondta a Magyar Nemzetnek, a határon túl már alig maradt magyarul beszélő orvos és ápoló, ezért a határon túliak sokszor nem is tudják megértetni panaszaikat."
Valóban ezt nyilatkozta, legalább is a Világgazdaságnak.

Elképesztő!
Mondom ezt a magyar egészségügy fellegvárának tekintett Állami Egészségügyi Központban tapasztaltak alapján. Ha a kirakat intézményünk olyan amilyen, akkor milyen állapotok lehetnek egy vidéki kórházban, ahová nem készpénzzel vastagon kitömve fekszik be a szerencsétlen beteg?! Persze Budapesten sem, csak a szerencsések(…)
Saját tapasztalás; évek óta küzdünk az egészségügy képtelen anomáliáival az öregem kapcsán. Sok volt, ezek közül a legutolsó pont az említett überhiperszuper intézményhez kapcsolódik, hosszú de a lényeg; előzetes vizsgálatok alapján műtét szükségessége okán befekvés, aztán 3 hétig való aszalódás odabent, a végén emittálták az öreget mindenféle beavatkozás nélkül!?? Az állapota ugyanolyan szar, viszont a paraszolvencia felemésztett a három hét alatt 60 ezer forintot!! Ha nem adtunk volna nem is tudom hol tartanánk... mindezt a semmiért!! Most várja a következő „behívót”, talán sikerült egy orvost találnunk, aki ember is – reméljük…

Nos, ilyen állapotok mellett inkább krematóriumot építsenek maguknak, sem mint kórházat Erdélyben! A törvény is rendelkezésre áll, ők maguk alkották. Tüzeljék el egymást. Szociálisan.
Drága a benzin, de a célra felajánlok pár litert. Prémium MOL 99-est.
@Knósszosz: Ja, kedves nertárs, ha te olyan hülye vagy, hogy még mindig kórházba orvoshoz jársz a gyógyulásért, és nem stadionba meccset nézni, hát arról mi nem tehetünk.

Sajnos ez van, ma Magyarországon. És mi ezt szépen csendben építjük, mindenki, aki csendben marad, egy újabb ásónyommal járul hozzá az ország sírgödréhez. Jelen pillanatban ott tartunk, hogy ha van pénzed, akkor sem kapsz megfelelő ellátást.
@Blogger Géza: Bizonyítékot? minek gyűjtse? titeket, HAZAÁRULÓ BOLSEVIK GECI FIDESZESEKET csak a tények nem érdekelnek.
Sortűz kell nektek, mint ahogy a gyurcsány csinálta, nem bizonyíték.
@Mariann19:
"azért beruház sürgősségi kórházat Erdélyben. Ha jön a baj, ott lát a gyógyulásra esélyt, mert a hazai eü-t már tönkre vágta. "

nem. az erdélyi szavazatok kellenek nekik. leszarja őket.
@Knósszosz: Ezt kapd el ne a náthát. Ja és Chrome böngészővel nézd. :)

Egészen különleges videó. A bal felső sarokban lévő kurzorral körbe lehet forgatni a képet. Érdemes néha lenézni a kabinba is, hogyan mozog a bot és a gázkarok.

youtu.be/NdZ02-Qenso

Ja és úgy néz ki jövőre alakul ismét valami Kecskeméten.

airshowinfo.hu/hirek/hirek/item/254-miniszteri-utasitas-a-2016-os-repulonap-megszervezese.html
@Blogger Géza:

Nem gyűjtök semmit, csak reménykedek abban, hogy nálunk is úgy muzsikál egyszer majd az igazságszolgáltatás, mint Romániába.
Államtitkárok, miniszterek börtönben, sőt, Victor Ponta miniszterelnököt is bűnvádi eljárás alá vonták.

Ha nálunk egyszer a felcsúttit elviszik, veszek egy rab madatat és hálából szabadon engedem!!!
közben:
Fejenként havi bruttó 4 millió 950 ezer forintot keresnek a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatói. Hatan vannak, köztük a legfőbb ügyész felesége, Polt-Palásti Mariann.
@Spániel: ki fogják baszni a következő lépésénél a európai néppártból. nem mintha zavarna, de már itt az ideje.
@Spániel: Jó lehet a családi kassza odahaza. Gondolom Polt Peti is hétszámjegyű fizut visz haza.
@Spániel: És? mintha a héten lett volna felmentő ítélet az eclipse ügyben, ahol is a Don pintér lánya is érintett volt. Csak pár milliárd fiktív számlát találtak, de az nem bizonyíték, kedves elvtársak.
Mi meg itt kommentelünk, az helyett, hogy a Kossuth téren lövöldöznénk halomra őket.
De legalább pl. az eü. dolgozók tüntetésére elmentünk volna szolidaritásból....
@Secnir: nem értem, meddig dédelgetik, ezzel csak újabb lovakat adnak alá.
@anyadmajma: úgy tudom, azt újratárgyalják.
@Blogger Géza: Mo. állapota nem elég bizonyíték??!!!
a zemúttnyócév nem ér!
@anyadmajma: "Mi meg itt kommentelünk, az helyett, hogy a Kossuth téren lövöldöznénk halomra őket."

Ezzel általában az szokott lenni a gond, hogy nem az igazi felelősöket lövik halomra, hanem többségében az ártatlanokat. :(
@nincs_itt: Speciel az alapján kitüntetés járna. EU élvonalába tartozó növekedés, rekord exporttöbblet, brutális ipari növekedés, tartósan alacsony hiány, csökkenő eladósodás, megszüntetett túlzottdeficit-eljárás, leszorított infláció, történelmileg alacsony állampapírhozamok stb-stb.
@anyadmajma: szolidaritás, az veszett ki belőlünk. Erre gyúrnak tudatosan, a megosztásra, hogy kiöljék a társadalomból még a csíráit is az együttérzésnek /jelenleg a bevándorlás/, az egymásért való kiállásnak.
És tadam, ebben a rombolásban kiválóan teljesített.
Persze ehhez mi is kellünk, akik nem megyünk ki egymás tüntetéseire, mára már megszámlálhatatlan civil szervezet ordibál a téren és széthúz.
Nem tudom, minek kell ahhoz még történnie, hogy végre a sok önjelölt népvezér egy irányba húzza a szekeret.
@Spániel:

Bertolt Brecht: KÉNYELMES KOCSIN UTAZTUNKBAN

Kényelmes kocsin utaztunkban
az esős országúton
egy rongyos embert láttunk a koraéjszakában,
aki mélyen meghajolva integetett, hogy vigyük magunkkal.
Volt tetőnk és helyünk is volt és továbbutaztunk
és hallottuk, amint bosszús hangon azt mondom: Nem,
senkit nem vehetünk fel.
Jócskán odébb voltunk, talán egynapi járóföldre már,
amikor hirtelen megrémültem ettől a hangomtól,
ettől a magatartásomtól és ettől az
egész világtól.
-
fordította: Haraszti Miklós
@Knósszosz: Ha nem szabályos, akkor tisztelt Zombor úr hasson, alkosson és gyarapítson oda, hogy az egészségügy fényre derüljön.

Az én lakóhelyemen az orvosok nagy része Romániából jött, van közöttük néhány, aki már-már felér Csau bosszújával.
@Blogger Géza: "rekord exporttöbblet, brutális ipari növekedés,"

és drága gejzám, eszt mészaros lörinc vagy a tiborc gyerek csinájja récsöllel?

szerintem, mennyé piálni valamelyik romkocsmába, én addig beszólok a központba, hogy géza evtárs ma is hozta a formáját:)
@Spániel: Igen, sajnos ez van. De ez nem most kezdődött, hanem még 1990 előtt jóval.
Társadalmi és gazdasági válságok már elég gyakran voltak a világban, és már csak az a kérdés, hogy sikerül-e valahogy megoldanunk, vagy eltűnünk a történelem süllyesztőjében.
Már nem vagyunk messze attól a ponttól, ahonnan már békésen nincs visszaút.
Most még ugyan elég sok ember úgy érzi, hogy van mit vesztenie. A rebellis fiataloknak ott van a hanyatló nyugatra való gazdasági bevándorlás, a Ratkó gyerekek már öregek, és nekik ott van a nyugodt nyugdíj hamis reménye, a Ratkó unokák, meg éppen abban a helyzetben vannak, hogy azt hiszik, az egzisztenciájuk nem lesz rosszabb, és bár mondják, de még ők is bíznak a nyugdíjas években.
Elpuhult és punnyadt nemzet lettünk az elmúlt 50 évben, és ennek előbb-utóbb meg kell fizetnünk az árát.
Ott van pl. Esztergom. 2010 után eleinte sajnáltam őket, de kb 2-3 év múlva már nem. Ha az én gyerekem ülne hideg iskolában kaja nélkül, azért mert pár ember minősíthetetlen magatartást tanúsít, hát, én az összeset leúsztattam volna a Dunán a főnökükhöz.
Hát, szóval ez van. Gyáva népnek nincs hazája.
@taga20: Na ja, ez jó ötlet, hogy beszólsz a központba, de amikor én nem vagyok a romkocsmába, akkor nekem már nem is jár szórakozás? nem is szórakozhatok ezeken a gyp-s bolsevik hazaáruló geciken?:)
@batka manó:

Egy határon túli, minimum 8 évig tanulja az államnyelvet, minimum heti 5 órában.

Aki ezalatt az ido alatt nem tud megtanulni alapszinten kommunikálni, annak komoly baja lehet.

Ez újabb példája annak, hogyan nézi hulyének a Fidesz a határon túli magyarokat.
@anyadmajma: na jó, azá me ilyen választékos vagy, géjzát még egy órára berendelem, me én vagyok a főnöke:)))

azé félelmetes, hogy idejön ez a takony és ossza az észtet!

ha jó leszel, köcsön adom a guminőmet:)))

íme!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F06%2F05%2Frubovszky_kutatasi_celu_miniszteri_biztos_nem_mond_le%2F
@Eszter jött: na ugye, és még én vagyok a....én is ismerek erdélyi magyarokat, érdekes módon beszélnek románul is.
@taga20: hello taga, húúúú a guminőd nagyon barbis.....D
@Penivaldes:

A másik kérdésem az lenne, miyen jogon tervez építkezést a magyar kormány egy idegen ország teruletén?
MI ez, ha nem beavatkozás a belugyekbe?
@taga20: Öreg nem ismered a régi mondást? :)

"Az életben soha ne magyarázkodj senkinek.
A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgysem hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg!"
@anyadmajma: Első nap nem kezd az ember lövöldözni meg tüntetni.

Kellett ennyi év, hogy meglássa a nép, hogy Orbán mire képes. Ennyire, pucc meg flanc, meg az ezeréves Magyarország visszaállítása.
@Penivaldes: szia peni, hát és tudnád milyen babán keres a kincsem:))
@anyadmajma:
A "nertásat" kikérem magamnak, a többivel egyet értek.
Igen, lassan pénzért sem - tapasztalat.

A kedves beteg elintézte, hogy legális legyen a hálapénz, az adott intézmény vezetője döntheti el, hogy engedi-e?! Ennél mocskosabb, szarházi megközelítését az egészségügy problémáinak megoldására még nem hallottam. Szerintem sokan mások sem.

Fogadják csak el az orvosok a paraszolvenciát, mert mi aztán szarunk normális bért fizetni nekik. Stimmel az irány, nem Európába akar vinni bennünket... de a korrupcióért az istenített kelete (Kína) lámpavassal jutalmazza a haverjai "munkáját"... Ez itt nincs, azért teheti amit tesz. Hőjjj de tiltakozna a halálbüntetés ellen, ha a mocskos és velejéig rohadt korrupt politikusokra is Vona-tkozna!?

Szarházi.
@Blogger Géza: Senki nem szolgálta ki úgy Brüsszelt a magyar érdekek ellenében, mint Orbán!

"Ehhez képest az előző kormányok a kurucokat megszégyenítő bátorsággal harcoltak az elnyomók és az idegen érdekek ellen, amikor a magyar emberek érdekeit és Magyarország általános életszínvonalát védve, nem engedelmeskedtek Brüsszelnek, és nagy ívben tettek a túlzottdeficit-eljárásra."

nepszava.com/2013/05/velemeny/bartus-laszlo-az-elbukott-szabadsagharc.html
@vigyüktúlzásbaadolgokat: orbángecit már 2002ben egyszer elzavarták a zemberek, mert a kampányban pont ezt a stílust kezdte el nyomni.
Utána 8 évig ott tett keresztbe az országnak, ahol csak tudott, abból a célból, hogy ártson a másik pártnak. Ezek után megszavazták a zemberek kétszer is. Szóval, nem tudom, kezdjem el sajnálni a magyar népet? Mire?
És persze lehet mondani, hogy nem volt más, csak éppen miért is nem volt más?
Könnyű másra mutogatni, meg sírni, hogy de hát én mit tehetnék, de ettől nem lesz jobb.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: te most gyurcsányról, bajnairól, meg az eszdéeszról mondasz ilyen szépeket?

mi van, mit ittál?:)))
@hamucipőke:
:))
De ne gyarapítson!!!
Aztán kovácszoltán sem!
Tegnap érdekes volt a kínlódását nézni az ATV műsorában. - ócska, liberális szar komenyista orgánum ...? - baromi kínos volt az arcán a mosoly(?), amikor megpróbált a nyilvánvaló hazugságokra magyarázatot adni - csórikám, látszott rajta, hogy maga sem hiszi amit mond. Mi lesz vele a poloska bukása után??
@Knósszosz: na az akkor véges ha máér ő sem hiszi, vagyis ha nem tudja eljátszani a hivést
@Spániel: lehet, az a céljuk, hogy a fidesz bukjon 2018-ban, és akkor orbánt a saját -értsd, magyar belső- ellenzéke hajtaná el a picsába.
@Knósszosz: haver, te mazoista vagy? ha én meglátom eszt az anyaszomorítót, egyből kapcsolok arrébb.

egyé valamit, me kifordulsz magadból:))
@taga20: ja egy kis görög saláta kell nekije belé
@Penivaldes: ja, meg egy kis uzo!
me görcsöl a srák:)))
@Blogger Géza: "Aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerített."
@Penivaldes:

Aztán azt sem tudom, szeretné-e egy hat.túli a jelenlegi magyar egészségugy viszonyai kozott / mert ha a magyar állam a fenntartó, magyar orvosok lesznek, magyar stílussal/ kezeltetni magát.

Mondok egy példát. A noverem 3 hete kerult be hátgerincpanaszokkal egy kelet szlovákiai kis kórházba.
2 héten belul diagnosztizálták a problémát. Ebbol egy hetet kellett várni az MRI vizsgálatra.
A kórház felvette a kapcsolatot a kassai idegsebészettel, felvitték mentovel a pácienst konzultációra, 1 héten belul megvolt a mutét idopontja. /Tegnap/
Mindent fizet az egészségbiztosító. A noverem kozalakalmazott. Ez nálunk a standard eljárás.
Nincs hálapénz, várólista.
A surgos eseteket max. egy hét várakoztatással operálják.
Steril kornyezet, max. 3 fo a szobán, légkondi mindenutt.
@Knósszosz: De hát elvtársak, itt mindenki nertárs ám már 5 éve.
És igen , manapság a mesés kelet egyik legjellemzőbb tulajdonsága a korrupció.
orbán megmondta: senkit sem hagyunk az út szélén. Ha valakit meglátunk ott, azt azonnal belerugdossuk az árokba.
De ahogy a mocskos kommunista nyugati elnök mondta, az a gyurcsánykottájából játszó zsidóbérenc Nixon mondta:
Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem te mit tehetsz a hazádért.
Gyáva népnek nincs hazája.
@Eszter jött: Ja, de Szlovákia a mocskos hanyatló kommunista nyugat tagja ám! Euróval fizetnek, elvtársak! Hát ezt a szégyent!
Még egy rendes unortodox gazdasági lépést se tudnak összehozni!
Növekvő államdósság esetén adót csökkentenek, hogy pörögjön a gazdaság? Hát nálunk meg adót emeltek, és annyira bepörgött, hogy be kellett vasárnap zárni a boltokat, nehogy elszálljon a az egész rendszer.
@Knósszosz: Anno volt egy riportsorozat, többek között a tisztelt képviselőket óhajtották volna furulyáztatni. Nyomós okkal Zombor úrnak is elveszett gyorsan minden zenei készsége.
@anyadmajma: 2002-ben nem a saját hívei zavarták el!

2014-ben viszont sokan elfordultak tőle, akik 2010-ben rá szavaztak. 2018-ban még Kokó sem fog rászavazni, ha így folytatja.
@anyadmajma: Vesztett a fidesz hétszázezer szavazót, ez mi szerinted?

Más kérdés, hogy a dzsobbikhoz mentek át sokan.
@Eszter jött: Itt ez sokkal egyszerűbb. A testvéremet felvitték a fővárosba egy speciális kardiológiai és érvizsgálatra, több hetes várólista után. Még aznap haza is küldték, mert nem találtak olyan kisméretű eszközt a klinikán, amivel el tudták volna végezni a vizsgálatot. Ment, mint a karikacsapás.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nos, mivel 2010 novemberében már választási csalással nyerték meg Miskolcot, és utána erre szabva írták át a választási törvényt, ezért nem nagyon kéne bízni a 2018-ban. Meg azért sem, mert pont nincs más. a jelenlegi mszp már "bizonyított", a jobbik csak ha minél előbb a gödör aljára kell kerülni.
Komolyan, még a gyurcsány a legvállalhatóbb alternatíva, pedig azt is fel kéne kötni az első fára, vagy villanyoszlopra, attól függ, melyik van közelebb.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Jesszusom, van aki ennek az agymosott szektás Bartusnak a baromságait olvasgatja? Szóval szerinte magyar érdek az ország túlköltekezése, eladósítása és államcsődbe vitele? Atyaég...
@Penivaldes:
Fabius jut eszembe ennek kapcsán, ő az ilyesmire a "degecikínos" - jelzőt szokta...
Zotya egy szar, lassan megy a pöcegödörbe, és ezt tudja ő is, de még kivár...

Lépni fog, de sohasem lesz már hiteles...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Ugyan már, a választási időszak körül mindig "aktívabbak" ezek a kinek hány szavazója van listák.
DE ami tény, hogy 2010ben az ország 1/=3-a szavazott a fideszre, 2014ben meg egy kicsit kevesebb.
Persze, még még mindig a fidesznek van a legnagyobb tábora, de ez csak egy ok miatt: az ő szavazótáboruk nem gondolkodik, csak utálnia, gyűlölni kell valakit, és ez elég.
Komolyan, a jobbik sokkal empatikusabb párt.
@Blogger Géza: Örülök, ha elismered, hogy Orbán a mélyszegény gyerekek és nyugdíjasok szájából kapja ki az utolsó falat zsíros kenyeret, csak hogy tartsa a hiánycélt!

Az államot megmenti, az országot tönkreteszi a nagy "szabadságharcos". Ha mindenki éhenhal meg elvándorol, akkor majd uralkodhat Orbán a nagy Semmin.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: erre egy olyan jó kép jelent meg a szemem előtt...ha jobban tudnék rajzolni lerajzolnám, de sajna nem megy.(
@anyadmajma: Én nem a listákról beszélek, hanem a választásokon összeszámolt szavazócédulákról.

Még az erdélyi néniktől is csak 100 ezret bírtak összekaparni, pedig ott sokkal több magyar él.
A magyar valóság más szeletei. :(

Bűn és büntetlenség - Vajon mitől van az, hogy tizenöten támadnak felfegyverkezve egy férfire, akit többször meg is szúrtak, a bíróság mégsem ítélt el egyetlen egyet sem közülük letöltendő szabadságvesztésre. Az elkövetők vasvillával, fejszével, baltával és késsel támadtak, a férfi kézzel védekezett. A videó bemutatja a szórakozóhely biztonsági kameráinak felvételeit is.

youtu.be/eYf0Su9DFqE

Egy kis tapasztalatszerzés: TV2-sök ismerkedtek drogos svéd cserediákokkal a nyóckerben.

youtu.be/Aco6s5r8gHw
@Penivaldes:
Szarházi...
Inkább altatónak valamit... Eleftheria Arvanitáki, én a MÜPA falai között élveztem a koncertjét - a görögök imádják, sőt, a spanyolok is rendszeresen hívják, nem egy Caballé, de ez a népzenében nem is követelmény.

www.youtube.com/watch?v=6Aj2ah4H5dU
Multikulti, ezt nem fogja a poloska sohasem megérteni. Tudod Te micsoda hangulat volt a MÜPA-ban, amikor összejöttek a görögök??? Összeszartam magamat..!!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: :D Ezt a demagógiát... Miért lopna Orbán bármit is ki "mélyszegény gyerekek" szájából? Kaptak egy kis rezsicsökit a kretén szüleik, örüljenek.
@Penivaldes: Nekem egy nagy farok jutott eszembe (Orbán), ahogy áll egy magas pulpituson.

És szónokol az üres térnek.
@Blogger Géza: ja tesó, örüljenek hogy egyáltalán még nem dózeroltuk el őket, mert kell a hely a medencének. felesleges a csicskákra pazarolni az energiát pusztuljanak az árokban mind...aha..
@Blogger Géza: Kár, hogy rezsit nem fizetnek, mert

1. villanyuk nincs,
2. fával fűtenek,
3. a vizet a kútról hordják.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nekem nem...hanem egy beroskadó trónon ülve alatta a fekete morajlás.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Rossz hírem van, a tüzifa is rezsi, és annak is csökkentették az árát. Elvtárs, ezt bebuktad.
@Blogger Géza: Minek? ha nem lenne rezsicsökkentés, jelen pillanatban 40%-al lenne kevesebb a gázszámla, mint most. A kőolaj ára miatt.
Amúgy meg alapvetően örülök a rezsicsökkentésnek, mert az a hülye, aki ezekre szavazott, és fával fűt, fizeti az én gázszámlámat is. csekély vigasz, de jó érzés:)
@Eszter jött: és a Slovan stadionja, milyen állapotban van?:)))
hihetetlen, amit írtál.
@taga20: Speciel ez is egy méretes ökörség, de ne is zavarjon. :)
@Gábris szomszéd: igazad van, méretes ökörség, de csak téged nem zavar!
@Blogger Géza: Te buktad be, mert a szegények nem tüzifával fűtenek.

Szeméttel, ronggyal, susnyással. Múltkor egy szegény ott tördelte az ecetfákat az árokparton, biztos vitte haza. Azon főzte a vasárnapi ebédet.
@Gábris szomszéd: te egy nyolcvanegyéves öregasszonyt leökrözöl?
ezé holnap két miatyánkat és két üdvözlégyet nyomsz pluszba, különben elkárhozol:)))
@punkfrog: Ha utána járnál akkor téged sem zavarna. Könyv kiadásra kaptak támogatást és ezt maradéktalanul el is végezték, számlával igazolva stb. Ne légy már te is ecceri négynegyvennégyes.:) Amúgy az összes többi pártalapítvány támogatja a számára fontos és értékesnek tartott műhelyeket. Képzeld még a déká és a maszop is.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: 10 perce még azzal fűtöttek! :D Ennyire gyorsan változik a pártközpontban a demagógiairánymutatás? :)
@anyadmajma: Azt hallottam, hogy aki a medencéjét fűti, annak tényleg jól jött a rezsicsökkentés! :)
@taga20: Hagyd már azt a szerencsétlen öregasszonyt. Korábban lemondott a cég vezetéséről és az ő nevükre íratta a céget. Ebben az ügyben nem ez a lényeges, hanem, hogy az a pénz arra lett elköltve, amire megkapták a támogatást, így semmi törvénytelenség nem történt. A többi csak a szokásos műbalhé, meg ugye az újságíróknak is élni kell valamiből.
@Blogger Géza: Az ecetfa is fa, de nem tüzifa, megmondhatod a főnöködnek!

Tüzifa az, amit gurigában árulnak a tüzéptelepen 2800-3000 forintért (akác). Évek óta drágul. Az követhetőség miatt még drágult is az utóbbi években. Meg a fuvarozók költségei is nőttek, minden egyes fuvar után.
@taga20: Na neked is kívánok jóccakát, mondjuk az ő dalával. :)

youtu.be/IdqNmvWeNz8
@Gábris szomszéd: én hiszek neked haver, de te szoktál valami kettősmércéről mindig szótfosni.
ako legyél következetes!
najó:)))
@punkfrog:

Ne is bosszants, ezzel a stadionnal. Fico kezd orbánosodni. Stadionépítés után Moszkvába látogatott.

Ez a meztelen valóság. Szívesen kihagytam volna az életembol.
Így is nehéz. De legalább az a tudat boldogít, hogy a novérem jó kezekben van.
@taga20: Figy ha a nagyi fodrászára vagy mondjuk nyaralásra ment volna a pénz, akkor egyet is értenék veled, de itt arra fordították, amire kapták. Amúgy köszi a megértést. :)
@Eszter jött: nem működik az ő betűd:)
2015. 06. 5. 15:04
trianon
holokauszt
Lovassy László Gimnázium
Trianon helyett holokauszt-megemlékezés
A Deres.tv információi szerint Trianon gyásznapján holokauszt megemlékezést tartottak a veszprémi Lovassy László gimnáziumban.
Mint írják, a gimnázium egyik osztályában június 4-én, Trianon gyásznapján az intézmény vezetősége nem tartotta fontosnak, hogy egy félreértelmezhető faliújságon kívül más módját is megadja a megemlékezésnek, hogy a diákok tudatosíthassák magukban Trianon hazánkra gyakorolt következményeit - írják.

Mint a cikkből kiderül, iskolai Trianon megemlékezés, vagy csupán egy egyszerű iskolarádiós műsor helyett ugyanis Holokausztról szóló kötelező órai program és kiállítás látogatás volt az iskola egyik osztályában.

A program keretében a diákok megismerték a holokauszt történetét, szituációs feladatok "segítségével kellett magát beleképzelniük magukat a kitelepített zsidók helyzetébe",

A diákokat először egymásnak háttal körbe ültették, a homlokukra mindenféle jelet ragasztottak, amik alapján később csoportokba kellett rendeződniük. Akik nem kaptak semmit, azoknak külön kellett állniuk, és a tanárnő arról kérdezte őket, mit éreztek, hogy nem mehettek egyik csoportba sem. Ezzel bemutatva, hogyan érezhették magukat a zsidók a gettósítások alatt.

Ez persze még semmi, tartogattak még néhány feladatot a diákságnak:

Egy másikban párokba osztották a diákokat: egyiküknek el kellett játszania, hogy zsidó, miközben Dávid-csillag viselésére ösztökélték. Neki el kellett hívnia barátját kikapcsolódni, de a másiknak megtiltották a szülei, hogy zsidókkal barátkozzon. A feladatok között még szerepelt olyan, hogy egy családi vitán arról kellett dönteniük, elbújtassák-e a zsidó menekültet, vagy éppen kitelepítés előtt álló zsidó család helyébe kellett a diákoknak magukat képzelni, valamint bőröndöket pakoltattak velük, hogy válogassák össze, mit vinnének magukkal.

A szituációs játék mellett volt filmvetítés, illetve - hogy teljes legyen a bizarr szűrrealitás:

el kellett játszaniuk egy zsidó kisgyermek rémálmát, a végén pedig zsidó rituálénak megfelelően köveket helyeztettek el velük egy égő mécses köré.

A Deres.tv által leközölt olvasói levél tartalma szerint, "aki ettől viszolygott, az természetesen utána megkapta a jól megszokott, jogtalan kritikát".

Természetesen kerestük - egyelőre sikertelenül - az iskolát is, hogy meg tudják-e erősíteni a levélben írtakat. Válaszukat természetesen közöljük.

ELMEBETEG ZSIDÓ-VUDU TERJED AZ ORSZÁGBAN, KI KERLL UTASÍTANI ŐKET AZONNAL !!!!!!
@Gábris szomszéd: nem aszt mondtad, hogy felkapod a hálósipkád és bedobod a csicsikát?:))
@kvadrillio: A ZSIDÓK MEGHIBBANTAK, MENTÁLISAN HOLO-FÓBIÁBAN SZENVEDNEK ! MEGFERTŐZŐDÉS ELLEN, KI KELL UTASÍTANI ŐKET MAGYARORSZÁGRÓL !!!
ELÉG VOLT BELŐLÜK !
@taga20:

Két netbook van nálam. Az egyik nem akar tolteni, a másikon nincs magyar billentyuzet.
Néha másolgatok, de most lusta vagyok hozzá.
@Eszter jött: Ha Merkel vagy Hollande is oda látogatott a közelmúltban, Fico miért ne látogathatna Moszkvába?
@kvadrillio:

Kicsihuszár! Az alfahíren hisztizzél. Vagy bal alsó madárfogás.
@kvadrillio: Hello Kvadri. Te vagy itt az igazi csókos. Habzó szájjal zsidózol és sosem vágnak ki. :)

@taga20: Öööööö, mennem kéne lassan tényleg. :D
@kvadrillio: szerintem is! kezdjük hajósalfréddal, asztán folytassuk telleredével, de ne haggyuk ki a radnótirejtő párost se!
MIÓTA UN.RENDSZERVÁLTOZÁST MÍMELNEK ÉS TELE VAGYUNK ZSIDÓ TANÁCSADÓKKAL, A MAGYAR TÁRSADALMAT SZÉTVÁLASZTOTTÁK SZEGÉNYEKRE-GAZDAGOKRA, ÉHEZŐKRE ÉS JÓLLAKOTTAKRA, CIGÁNYOKRA-ZSIDÓKRA-MAGYAROKRA, LÉTMINIMUMON ÉLŐKRE ÉS FELSŐTÍZEZERRE, BEJELENTETT FOGLALKOZÁSÚRA ÉS SZŰRKE-FEKETE- BEJELENTETLEN FOGLALKOZÁSÚRA...
A ZSIDÓ KISEBBSÉG BEFÉRKŐZÖTT KULCSHELYEKRE ÉS RENESZÁNSZOZVA ERKÖLCSI-REVÁNSVÉTEL BŰVÖLETÉBEN TOBZÓDIK......
AMÍG FEJBE NEM VÁGJÁK ŐKET BASE-BALL ÜTŐKKEL...:o)))))
@Eszter jött: nem akarok genyáskodni(de), de egy mondatodban, hogy lehet hosszú í és é, de ő nem?:)))
@taga20:

szlovák billentyuzetem van. úgy.
@Eszter jött: szerintem, ez valami irónia lehet, csak nem értjük.
me ha komoly, ako komoly:))
@Gábris szomszéd: BALCZÓ MONDOTTAVOLT, NEM VAOK ANTI-SEMIOTA..., CSAK TÉNYEKET ADOK ÁT.....MONDOK...:o)))))...AVAGY...ÍGY ÍRTOK...TI ! :o)))))
AZÉRT FENTI ISKOLAI SZEREPJÁTÉK-TÚLBUZGÓSÁG...MÁR ELMEKÓRTANI ESET ! REMÉLEM AZ OTTANIAK PSZICHIÁTRIÁRA KERÜLNEK HAMAR.....
@Eszter jött: kicsit harapós vagy ma:))))
@taga20:

annyira nem zavar. gorgetek.
@Eszter jött: Egy békés Európáért, érdemes neki is utazgatni.
@kvadrillio: Na mesélj mit is mondott Balczó? :)
@Eszter jött: CSAK AZ IGAZAT ! ÉS...CSAK TISZTA FORRÁSBÓL ! SZERETEM A SZÍNES HÍREKET ! AZ INDEX SOXOR UNALMASAN EGYHANGÚ.....CSAK TI BESZÉLGETTEK EGYMÁSKÖPSZT, MINT A HOLLIWUDUIAK ! :o)))))))
@taga20:

csak segítek neki megoldást találni a bajaira. )))
@kvadrillio: Inkább az a baj, ha féregül viselkedő emberek hatalomba juthatnak, ahogy Katona megírta 200 éve, és ezzel megelőzte a korát.

BÁNK
"A becsületes kínoztatik.
Megostoroztatik, kipörkölik
Szemeit, s midőn minden kitelhető
Csapást kiállt, akkor törik kerékbe;
És így, ha későn is, megismeri,
Hogy ugyan becsületest kell játszani,
De valóba’ lenni mégis oktalanság.
Minő dicső ellenben becstelennek
A sorsa, csakhogy tudja a közönség
Jó véleményét meghódítani.
Akkoron azonban, hogy a becsűlet ál-
Orcája mellett bűntetetlen el-
Követhet undokságokat, vakon
A hír legemberebbnek szenteli -
Fő hivatalra lép; ottan rabol
Mindent el a szegény bohóktól, ahol
Akarja; minden emberek vele
Óhajtnak egybeköttetésbe lenni;
Gazdag s hatalmas léte barátinak
Lehet javokra; sőt a mennyet is
Gyakorta úgy megnyerheti
Részére, gazdagságából kitelő
Több áldozattal, hogy sokkal becsesebb ..."
BALCZÓ BÁCSI ILYEKET MON DOTT..
Rám azt mondják, hogy antiszemita vagyok. Nem vagyok az. De úgy látszik, ha elmondja valaki egy bizonyos helyzetben, hogy mit lát, mit tapasztal, azt kockáztatja, hogy megvádolják ezzel. Meséltem azt a bizonyos tévéinterjút, amelyben kimondtam azt, hogy Magyarország zsidó hódoltsági terület, s hogy erre hogyan reagáltak egynémely zsidó vezetők. („Igaz, de minek ezt kimondani…”) Kínálkozik egy párhuzam. A százötven éves török megszállás idején odamegy valaki, egy magyar ember, a budai pasához és azt mondja neki: kérem, Magyarország török hódoltsági terület. Vajon mit tesz erre a pasa? „Igen, és mit akar ezzel mondani?” Legfeljebb visszakérdez. Hiszen nyilván ők is észrevették már, hogy itt vannak Magyarországon. Itt vannak legalább száz éve. Ez tény, mit lehet erről beszélni. Akar-e valami lényegeset mondani, jóember? A törökök tudták, hogy a keresztény magyar nép nem igazán szereti őket, de ez nem izgatott közülük különösképpen senkit; önmagában nem volt „gondolatbűn” nem szeretni a törököt. Ma más a helyzet. Ahogy József Attila mondja a Dunánál című versében: „a meghódoltak kínja meggyötör”… Ma a meghódoltnak (már beszéltünk róla) a lelke is kell! Elvárják a meghódoltaktól a hazugságot: nincsen is hódoltság, minden rendben, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve. De talán, úgymond, előnye is van az antiszemitizmus vádjának, amit a nyakamba akasztottak. Nincsen veszíteni valóm. Ha megpróbálnék ebből kihátrálni, magyarázkodni, forgolódni, az olyan lenne, mintha a kígyó meg akarna fordulni a gázcsőben, nem megy… Én persze nem tudok semmit tenni a mai hódoltságunk ellen, mint ahogy az időjárás ellen sem tehetek semmit. De ha esik az eső, akkor ne mondhassam el, hogy kérem szépen, most esik az eső? Amikor már ez is tilos, az a lelkek elleni közvetlen támadás. „Ki tiltja meg, hogy elmondjam, mi bántott hazafelé menet?” – ez is József Attila. Hogy kit, mi bánt – szerintem – ez elmondható. Az kell hogy legyen! Volt egy olasz film, Serafino, amelyben a főhőst bolondnak nyilváníttatják az örökség kedvéért, jó, rendben van, Serafino elmegy a rokonaihoz és megdobálja őket valami pizzatészta-félével, mindennel, ami a keze ügyébe esik. Ja, ha egyszer bolond, akkor „illik” úgy is viselkednie! Nem igaz? Miért félnék én kimondani azt, amit gondolok? Miért lopnám meg a magam életét? Vagy azokét, akik olvassák vagy hallgatják, hogy mit mondok? Ha egyszer elkezd az ember C dúrban énekelni, akkor nem válthat át fisz mollba. Ha tehát azt mondom – halkan, következetesen, félreérthetetlenül –, amit látok és tapasztalok a mai Magyarországon, semmilyen… „anti” nem vagyok. Fekszik egy ember a földön, egy másik áll a nyakán, szöges bakancsban, a fekvő ember felszól: elnézést, uram, de a nyakamon tetszik állni. A bakancsos csípőre teszi a kezét: mi van, szóval magának nem tetszik, hogy bakancs van a lábamon?! Bocsánat, a nyakamon áll, Kohn úr! Úgy? Szóval, maga antiszemita!
Forrás: kuruc.info/r/7/11395/

és...NAGYON IGAZA VAN NEKIJEHHH ! BVION...BION.....ZSIDÓ IS MOND IGAZAT A ZSIDÓKRÓL.......
@kvadrillio:

Szerintem nemsokára eléred a biciklizo pingvin-állapotot.
@Penivaldes:

Mesélj, Peni! Bármi jobb, mint ez a kvadrillio.
@Eszter jött: évek óta biciklizik a srác:)))
@taga20: Kissé sarkos, de jó cikk.

Ha birodalmak bukásáról beszélünk, feltétlen meg kell említenünk, hogy a Habsburg Birodalom (Osztrák-Magyar Monarchia) rendkívül csúfosan bukott meg, tízmillió ember halálával (világháborúk). Ez a béna elit miatt is volt így.

Ferenc Ferdinándot a saját nagybátyja is utálta, úgyhogy én az osztrák nemeseket pont olyan bénának tartom, mint a nacionalista magyar uraságokat. Mindez patyára, mert most száz év után mégiscsak megalakult a közép-európai föderáció, igaz egy nagyobb egység részeként.
@Penivaldes: na eszt má hallottuk egy párszor:)
@taga20:

Egészségére. Csak kozben a gépet nem kellene bekapcsolni.
@Penivaldes:

Halleluja!

Mindent bele! Rovid az élet!
@Eszter jött: IZRÁHEL MÁR A FRANCIÁKAT IS CSICSKÁZTATNI AKARJA :o)))))

Izrael totál kiakadt
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök felszólította a francia kormányt, hogy határolódjon el az Orange francia távközlési vállalat bejelentésétől, mely szerint a cég fel akarja számolni izraeli tevékenységét - értesült az izraeli közszolgálati rádió pénteken.

Netanjahu csütörtök este Tel-Avivban egy rendezvényen arra kérte a zsidó állam "barátait", hogy az egész világon emeljék fel szavukat az Izraellel szembeni bojkottlépések ellen.

A Simon Wiesenthal Központ Francois Hollande francia elnököt szólította fel, hogy adjon választ az Orange "nemzetközi bojkottmozgalomnak való behódolására". A közlemény szerint a cég részvényeinek negyede a francia kormány birtokában van, ezért a kabinetnek is "be kell avatkoznia a Közel-Kelet egyetlen demokratikus állama elleni árulás ügyébe".
Az Orange igazgatója visszakozik

Az óriásvállalat igazgatója, Stéphane Richard a Jediót Ahronót című újság honlapjának, a ynetnek úgy nyilatkozott, hogy félreértés történt, szavait kiforgatták, mert nem politikai, hanem csupán üzleti vitái vannak izraeli partnerével, az Orange vállalatot működtető Partners céggel.

"Izrael barátai vagyunk, szeretjük Izraelt"- jelentette ki az üzletember. Mint mondta, "csak egy üzleti ügyről van szó", vitájuk arról szól, hogy márkájukat a kilencvenes években megkötött licencszerződés értelmében izraeli üzlettársuk működteti.

"Ezt szeretnénk megszüntetni, erről tárgyalunk, erről szól egy egyezményünk, amely alapján a jövőben felszámolhatjuk a védjegyünk használatát"- tette hozzá Richard, aki szerint az egész világon megpróbálják leállítani cégnevük használatát, mert helyette közvetlen üzemeltetéssel és tulajdonlással szeretnék folytatni a márka fejlesztését.
Az izraeli partnercég emberijog-sértéseket követett el

Előzőleg egy kairói konferencián Stéphane Richard még úgy fogalmazott, hogy "legszívesebben már holnap" megszakítaná a kapcsolatot a cég izraeli partnervállalatával, s csak azért nem teszi, mert ezzel hatalmas pénzügyi szankciókat vonna saját vállalatára; de amint lehet, távoznak a zsidó államból.

Az izraeli cég igazgatója, Hájim Romano szerda este azt közölte a közszolgálati rádióval, hogy a közelmúltban újították meg szerződésüket tíz évre a párizsi anyavállalattal.

Az Orange Izrael második legnagyobb távközlési cége, amely a francia márka nevét és logóját használja, de tulajdonosa az Egyesült Államokban élő izraeli üzletember, Hájim Szaban.

Május végén öt francia civil szervezet és két szakszervezet nyilvánosan izraeli kapcsolatainak megszakítására szólította fel a francia Orange vállalatot, arra hivatkozva, hogy az 1967-ben elfoglalt Ciszjordániában is működő izraeli partnercége emberijog-sértéseket követett el.
Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF version
@Eszter jött: Európa mindig Európa marad. Az EU előtt is az volt és utána is az lesz. Nem kell feleslegesen rinyálni, épp elég ha azon munkálkodnak a politikusok, civilek és az egyszerű emberek is, hogy a démonizálás helyett, jó viszonyra törekedjünk más nagyhatalmakkal is.
@kvadrillio: Csak lelkileg beteg emberek kenik rá minden bajukat a multimilliárdos (zsidó) brókerekre, bankárokra, és filmrendezőkre.

Meg ha nem zsidó rabol ki a fent említett módokon, az is rablás.
...A SZÁJMON VIZENHAL....KARMESTERI PÁLCÁJÁT FELEMELTE.....OCCT BEINTETT VELE....A NEKI BEINTŐKNEK ! :o)))))
@Gábris szomszéd:

Ne fárassz, Gábris! Unom.
@Eszter jött: azóta a maradék józan eszem is elveszett.
utána néztem a keresetének, megfelelő lesz. És jó helyen lakik.
valahogy be kell cserkésznem.
@Gábris szomszéd: melyikkel?
ja az oroszokkal.
mé is nagyhatalom? ja me van atombombája? és mi van még? olaj és gáz? bakker ez kurva gáz!

ártu, mé kell mindig nektek lefeküdni valakinek?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: JAYHHH---ÍGY VAN !...DE ETTŐL MÉG A ZSIDÓ BRÓKEREK TOVÁBB CSALNAK ORRBA-SZÁJBA AZ ÁL-BRÓKERCÉGEKNÉL MILLIÁRDOKAT KIEMELVE A DELIKVENSEK ZSEBEIBŐL ÉS ÁTEMELVE A SAJÁT ZSEBEIKBE...UGYE :o)
ÉS TOVÁBB REKLÁMOZZÁK VÉGBÉLIG A SZARNÁL-SZARABB HOLOFILMJEIKET, AMIKNÉL A VILÁGON SOKKAL JOBB FILMEK LÉTEZNEK ! :o)))))
ERRŐL JUT ESZEMBE, VAJNA-APÓT IS KI KELLÉ UTASÍTANI MAGYARORSZÁGRÓL ! SZARSÁGOKRA, ZSIDÓ FILMESEKRE-ÁLPRODUCEREKRE KÖÜLTI A MAGYAROK PŐÉNZÉT !!!
@taga20: lefeküdni mindenkivel...ez a nagy terv.
@Penivaldes: hugi, ako cicire gyúrjál!:))
@Penivaldes:

Kell A terv és B is.

Meg valami szexi alsónemu.))))
@taga20: Már megint ezek a kurva visszatérő problémák? :)
Szerintem kérdezd meg Napóleont vagy Schicklgrubert, ezzel kapcsolatban. Órákat tudnának neked mesélni az Oroszország projektjükről. Figyuzd meg, hogy az atlantista hiénák is ugyanabba a szarba fognak megint belelépni, a szívás "csak" annyi lesz, hogy mi megint túl közel vagyunk.
@Penivaldes:

legalább is torekedni kell rá!
@Eszter jött: egy jó kis tangabugyi! na megyek alukálni, me holnap is fel kell dobnom egy-két karnist:))

jó éjt csajok, szeretlek benneteket:))))))
@Gábris szomszéd: ÉN MÁR CSAK OLYAN FILMRE FIZETNÉK BE, AHOL AZ ISIS LEFEJEZÉSEKET GYAKOROL......EZ SOKKAL IZGALMASABB, MINT A 7Z0 ÉVVEL EZELŐTTI HOLOIZÉK......REMÉLEM VAJNA-APÓ BIZTOSIT PÁRSZÁZ MILLCSIT ECCER RÁ IS.....
@kvadrillio: Én inkább arra fizetnék be, amikor az ISIS-t létrehozókat éri el a jogos büntetés.
@Penivaldes:

ha nem, majd rászállunk és megfenyegetjuk.
én pl. nagyon félelmetes tudok leni bőrszerkóban.
@Eszter jött: kösz, tudtam, hogy rátok, főleg rád számíthatok!
@Penivaldes:

taga hozza a karnist, boli a lapátját. a tobbiek is beszállnak ezzel-azzal.

csak szólnod kell
@Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem hogy mit tehetsz te a hazádért.
John F. Kennedy
anyadmajma: nem Nixon mondta hanem JFKennedy :)
@Gábris szomszéd: "Ha Merkel vagy Hollande is..."
akkor Fico is!
ó persze!
ugyanaz a szitu!
nem érzed a különbséget?
@Penivaldes:

megbeszéltuk. nincs okod aggodalomra.
@Gábris szomszéd: szóval, szerinted Putyin miatt nem békés Európa!
@avanivi: Meg is kapta érte a magáét. Túl idealista volt és persze még katolikus is.

youtu.be/ZjOwh0gSgDk
@Penivaldes:

az egész blog. a kulfoldon élok levélben fognak fenyegetozni.
@Eszter jött: kezdem magam úgy érezni mint amikor megválasztottak vmi vezérnek...
@kvadrillio: Szerintem csak egy része zsidó ezeknek a vezető pénzembereknek, tehát a származást így nézni fölösleges.

A holokamu kifejezést utálom, és nem is értek vele egyet. Viszont a Saul fia diadalútjától rosszul vagyok. Kertész Imre és a Sorstalanság ünneplése nem keltett bennem rossz érzéseket, mert Kertész nagy író és igazi művész (kár, hogy meghülyült öregkorára). Az ő műveiben benne van a katarzis, ami szerinte is a holokauszt feldolgozásának egyetlen módja.

Az olyan filmek, amik csak további rossz érzést és ellenségeskedést szítanak, legyenek bármilyen eszesek és profik, érdektelenek. Arra valók, hogy prófétáknak síremlékeket állítsanak, ahelyett hogy a ma élőket segítenék.
@Gábris szomszéd: aha, mert ugye te professzor vagy a témában, és több publikációd jelent meg neves szakfolyóiratokban...
@Penivaldes:

aminek akarod.
nem fogsz itt bimbajában elhevadni.
@Penivaldes:

ne hulyéskedj!
doktorált a propadandaképzoben.
@Gábris szomszéd: te írtad, hogy egy békés Európáért, érdemes meglátogatni Putyint.
mé' nem Dániába kell ezért utaznia Ficonak?
Jó éjt mindenkinek!

Gábris! Ne feletjsd el elalvás elott párnád alá tenni a Putyin képet:
@punkfrog: Ha Dániának akkor súlya lesz a világpolitikában mint nekik, akkor mehet majd oda is.
Nyugtass meg, hogy csak direkt csinálod. :)
@Eszter jött: én úgy tudom, hogy a fogat kell a párna alá tenni, hogy elvigye a fogtündér.
Ez kész. :)

A KDNP-s Jeneiné Rubovszky Csilla az V. kerületi fideszes mutyisztán alpolgármestere, de közben miniszteri biztos is, a pozíciója teljes neve az, hogy:

"a 80. életévüket betöltött személyek esetében a szociális alapszolgáltatások infokommunikációs fejlesztését célzó tudományos kutatás és országos modellprogram kidolgozásáért, valamint bevezetéséért felelős miniszteri biztos."

444.hu/2015/06/05/na-jo-eddig-lehetett-birni-a-mai-napot-a-kormany-szerint-jeneine-rubovszy-csilla-tudomanyos-tevekenyseget-vegez/
@kvadrillio: Figyellek régen, szerintem te tutti zsidrák vagy. Különben miért akarnád ennyire idióta és gyökér módon elterelni a figyelmet erről?...
Többiek, nektek nem gyanús?...
@Gábris szomszéd: "Ha Dániának akkor súlya lesz a világpolitikában mint nekik, akkor mehet majd oda is."
na akkor vissza az elejére:
"Gábris szomszéd 2015.06.05. 23:39:01
@Eszter jött: Ha Merkel vagy Hollande is oda látogatott a közelmúltban, Fico miért ne látogathatna Moszkvába?"

Ficonak mekkora súlya van?
Mit tud elérni Putyinnál?
@punkfrog: Szerinted miért szokott találkozni két ország vezetője? :) Na de inkább folyt. köv holnap.
Több tiszteletet a NER-ben kibontakozó jobban teljesítőknek!
Háládatlan bloggazda! Megfeledkezel arról a nem mellékes körülményről, hogy szóban forgó nevezett (vagy fosban evezett), mozgalmi nevén csak csakli miki és 84 fülkeforradalomban fogant harcostársának lefogásával a küzdelmekben edződő szabadságharcunk egyik hűséggel átitatott sok-sok áldozatot vállaló segédcsapata esett szégyenteljes fogságba. Mivé lesz így a multik és kultik által fosztogatott kies hazánk perspektívákba omló jövője, ha azokat, akik kiemelkedő példamutatással mentik a menthetőt, csak úgy összefogdossák és a napos oldalról a törvény árnyékába terelik a magukat forgalomirányító szerepébe bújt álnok szabotőrök?
Mindenki tudja, hogy a kukacoskodó, ráadásul újabban pofozkodó zsivány és tiszteletlen brüsszeliták lólába taposott a Főnök homokozójába, amelyhez neked az égvilágon semmi közöd nincsen, te fél-ázsiai hordatag!
Bár egyszer megérhetném, hogy hozsannázol az uzsonnádért, méltatva a Főnök erőfeszítéseit, amiért ebben a szövevényes, csapdákkal telített uniós útvesztőben is vitézül helytáll, bár meg kell valljam, eddig úgy tudtam azért fizetjük, hogy haladjon, de látható, hogy nincs könnyű helyzetben, amikor most is milyen körmönfont módon ejtették csapdába jobbkéz3412-t, pedig már éppen le akarta rántani a leplet a rohadtbrüsszel és talicskázó multik elnorvégesült összefonódását tanúsító üzelmekről.
No, csak a miheztartás végett.
KÖVETELEM HELYESI IMOLA SZABADON BOCSÁJTÁSÁT !!!!
@jaegtoer:

Jó reggelt 'Jég,meg mindenkinek,legyen jó az egész napotok!

Hősök ezek itten mind wazz,a nyomorultak védszentje a karizmatikus vezető gömöri,az ötker 'terézanyuja és a 'Fab által leírt'magyariföldmentő,'visszaélésleleplező partizánsejt:)

'kurvamindenit ennek az országnak!
Ráadásul ezek után az egyébként aprópénznek számító cuccok után pont egy ilyen 'főszügyésznek kellene nyomozni:)

444.hu/2015/06/05/rtl-polt-peter-felesege-havi-negymilliot-keres-az-mnb-nel/
""Az ifju nyár
könnyű szellője, mint egy kedves
vacsora melege, száll.""

www.youtube.com/watch?v=Va2zCRNInVw

www.youtube.com/watch?v=6yPOTHgR81g
Nah csak van mas hibbant is, mino orszag barma szamos
@kvadrillio: ELMEBETEG ZSIDÓ-VUDU TERJED AZ ORSZÁGBAN, KI KERLL UTASÍTANI ŐKET AZONNAL !!!!!!

Nagyon helyes! Egyetértek! Menj előre és mutasd az utat!

:D :D :D
Úgy látszik igaz a mondás, hogy zsák mindig megtalálja a foltját.
Reggelt, Népek!

Az vo't tennap, hogy a (asszem jászberényi) polgi pályázatot írt ki bérlakásra és meg is nyerte magának, mer jobban rászoru', mint a 3 gyerekes család?

Vagy, hogy Poltné havi majd' 5 millát (+ cafetéria) keres?

Na, menek visszao'vasok. :)
index.hu/belfold/2015/06/05/tovabb_oszlik_a_fidesz/

Van olyan narancs, ami kívülről még fogyaszthatónak látszik, belül meg már erjed.:D
Hogy mik vannak!

"Építőipari maffiára csapott le a NAV"

index.hu/belfold/2015/06/05/epitoipari_maffiara_csapott_le_a_nav/

Napi kérdés: eddig miért nem csapott?
@Penivaldes:

Hajrá, Penike! :)
Remélem, ölég mély benyomást tesz benned! :DDD
@Penivaldes:

Hééé! Ne köjjön csalódnom benned! :)
@taga20:

Mi a közös a láncfűrészben és a tanga bugyiban?
.
.
.
Egy rossz mozdulat és két ujjad megy a p.csába.
:DDDDDDD
@gazoló: és még mennyi ilyen "jólkereső" van az országban!... (az idióták oly mértékben feszítik túl a húrt, hogy megkapják a maguk saint-just-ét:-/...)
csavarogjatok, dumáljatok, olvasatok, gondolkodjatok, mert úgy sem lehet mást csinálni, hiszen ma is meleg lesz...

@jaegtoer:

" Ma olyan döntésekre van szükségünk, amelyekben a női erények sokkal jelentősebbek.

A férfiak hosszabb távú, stratégiai szempontból érdekes dolgokra érzékenyebbek. A nők pedig a finomabb környezetre. A kettő jól kiegészíti egymást. A modern világban túlélte magát a férfidominancia olyan területeken is, ahol ma teljesen alkalmatlan a döntésre, mert sokkal fontosabb az, hogy hozzáértő, érzelemben és a részletek iránt fogékony nők legyenek a döntéshozók."

index.hu/tudomany/2015/06/05/csanyi_vilmos_etologus_interju_vizimajom_elmelet_agresszio_kutyaetologia_kutya_etologia_humanetologia/
Bréking: a kormány tiszteli a kultúránkat

Nagyobb baj, hogy haza is viszi.

"Hiszen ki lehet itt "kölcsönözni" már bármit. Balog miniszter úr dönt róla, ez már önmagában garancia. Ahogy L. Simon László fogalmazott, "...az sem ördögtől való gondolat, hogy a közvagyont képező, de különböző okokból »láthatatlan« műtárgyak és műkincsek egy részét gazdasági társaságok vagy akár magánszemélyek számára adjuk kölcsön". Hát igen. Balog tiszteletes kétségkívül nem az ördög, mert akkor Semjén exorcista úr csak meglocsolná szenteltvízzel, és nagy kénkőfüstben tűnne el. Eltűnt? Nem tűnt el. Na, ugye. Látható még, különböző okokból."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150605_Breking_a_kormany_tiszteli_a_kulturankat
„Mi már mindig ságvárisok maradunk” – Így látják az érintettek a szegedi névváltoztatást

Kiábrándult diákok beszéltek nekünk arról, mit éreznek azzal kapcsolatban, hogy a kormány végül mégis sikerrel „törölte le” a Ságvári nevét. Mások egyenesen zsarolásról beszélnek.

m.magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/mi-mar-mindig-sagvarisok-maradunk-igy-latjak-az-erintettek-a-szegedi-nevvaltoztatast-95256
Valaki váltsa már ki a főnök vényeit!

Miután a halálbüntetés-topikot az unió határozottsága miatt félre kellett tennie, Orbán minden eddiginél gyomorforgatóbban állt bele a xenofób hisztériakampányba. Pénteki híreink.

m.magyarnarancs.hu/hirnarancs/valaki-valtsa-mar-ki-a-fonok-venyeit-95255
Orbán üzenete: gyűlölj és félj, hogy én megvédhesselek

Volt egy mondat, amely Slobodan Miloševićet elindította a korlátlan hatalom, országát pedig a teljes pusztulás felé vezető úton. Most Orbán is megtalálta a saját mondatát.

m.magyarnarancs.hu/publicisztika/orban-uzenete-gyulolj-es-felj-hogy-en-megvedhesselek-95250
@guma:

Éppen megelőztél:))

Fontos interjú, bár én az agresszióval és a közösséggel kapcsolatos gondolatait fontosabbnak tartom.

off

Ha valaki ma késő délután látogatna el a Könyvhétre, összekötheti a kellemest a még kellemesebbel.Bach-hét van a Deák téri evangélikus templomban. Ma 19.00-tól orgonaest. Tegnap is dugig volt a templom. Ingyenes a rendezvény.
@guma:

" Balog miniszter úr dönt"

Tegnap eszembe jutott, mert Jelenits Istvánt láttam egy nagyon kellemes asztaltársaságban a Vörösmartyn.
Párhuzamot vontam a gyerekemnek a két pap között.
@punkfrog:

Ilyen szempontból Fico súlytalan.
Szlovákiában jövőre parlamenti választások lesznek, Fico minden cselekedetének ez a mozgatórugója.
Ötletel, hogyan szerezhetné meg a parlamenti többséget.
www.bumm.sk/belfold/2015/06/04/szlovakia-utat-nyit-europaba-a-gazpromnak

Szlovákiában elég nagy port kavart Fico dörgölőzése az oroszokhoz.
Tegnap linkeltem Gábrisnak 70 közéleti személy tiltakozó levelét ez ügyben.
A volt jobboldali kormány két tagja is a jelenlegi ukrán kormány tanácsadója.

hvg.hu/vilag/20150401_Porosenko_tanacsadoja_lesz_a_volt_szlovak
@Orica Középföldi: :)

ez a rész egy régebbi téma miatt volt fontos.

aki odalép az úgyis szembesül azzal, hogy nagyon velős gondolatokkal találkozik.

besokaltam mostanában, mert nem csak az derült ki számomra, hogy az EU földtámogatását tiltott párttámogatásra használják a műkörmös és más handlék közreműködésével, hanem az is, hogy agresszíven nyírják ki az itthoni magyarokat minden téren...

lásd az eü-t:

"A halálozások száma 25 469 volt, ami az egy évvel ezelőtti azonos időszakhoz viszonyítva nagy mértékben, 18 százalékkal emelkedett. Az idei év első két hónapjában tehát 3945-tel többen haltak meg, mint 2014 januárjában és februárjában"

www.boon.hu/ksh-tobben-szulettek-es-tobben-is-haltak-meg-mint-egy-eve/2816605

Száznál többen haltak meg kihűlés miatt a télen

www.penzcentrum.hu/otthon/szaznal_tobben_haltak_meg_kihules_miatt_a_telen.1043701.html

Többen haltak meg idén AIDS-ben Magyarországon

2014 első három negyedévében többen, tizenegyen haltak meg az AIDS következtében, mint 2013-ban (heten), illetve 2012-ben (kilencen) az egész évben. Utoljára 2011-ben volt hasonlóan magas ez a szám, akkor tizenketten haltak meg AIDS-ben.

hvg.hu/itthon/20141201_Tobben_haltak_meg_iden_AIDSben_Magyarors

és akkor a legszebb, amit az államtitkár mond: ejnye, bejnye itthon kapnak kezelést a határon
túliak!
ez mégis hogyan van????

aki itt él de kiesett az ellátórendszerekből és nem fizet havi 6900-t az nem kaphat ellátást!
már minden téren másodrendű polgár az itthon élő?? felháborító! szerintem!

"Ha most nem lesz lincselés, akkor soha!"

www.sztarklikk.hu/kozelet/ha-most-nem-lesz-lincseles-akkor-soha/187656/#
@Eszter jött: :)

gratulálok! más szlovákoktól is olvastam hozászolásokat az éjjel, és ott van egy egészséges szemlélet velünk és más határon túli magyarokkal szemben - nekem úgy tűnik!
ez nem semmi a mai világban! :)
@Eszter jött: Ezek szerint akkor bundesmutti Merkel is dörgölődzik az Oroszokhoz, hiszen nekik külön gázvezetékük van a Gazpromhoz. :)
Q. annyukat!
index.hu/belfold/2015/06/06/havi_otmilliot_keres_a_jegybanknal_a_legfobb_ugyesz_felesege/

Ezért nem kerülnek (most még) bíróság elé a fideszes főkolomposok. De nem lesz mindig a poltpetike a legfőbb ügyész...
@Eszter jött:
"Fico kezd orbánosodni."
A szlovák Költségvetési Tanács felállított egy prognózist a szlovák gazdaságról, amelyet komolyan kell venni, hiszen egy szakértői testületként tette ezt.
Íme:
Amennyiben a jelenlegi irányba halad Szlovákia, 2030-ra elérheti az államadósság a 100%-ot.
A demográfiai adatok rosszak.
A közpénzek kezelése nem a fenntarthatóság jegyében zajlik, a mutató a 2013-as 1.9-ről 2.4%-ra nőtt.
15 éven belül csődbe mehet Szlovákia, ha nem vetik be a reformokat, vagy nem emelik az adókat.
Ezek a megállapítások jelzik, hogy csalóka a kép. A jelenlegi látszólagos jólét fenntartása
a jövőt veszélyezteti.
Hozzá teszem a saját gondolatomat, Dzurinda képes volt felpörgetni a folyamatokat, Fico módszeresen leépíti azokat.
Fico tényleg Orbán nyomdokaiba lép, ezért helytálló az a vélemény Orbánról, hogy kútmérgezőkre nincs szüksége Európának, mert lám, vannak követői.
@guma: Azért érdemes a KSH weblapját is nézni.

www.ksh.hu/

A "fontosabb adatok" ablak "népmozgalom" fülére kattintva remekül látszik, 7. éve változás alig, a trend pedig borzalmas. :-(

A korábbi humánetológus linkedhez egy kis kiegészítés Csányi professzorhoz. A vadász társadalmakban meglehet, még férfi dominancia lehetett az általánosabb, azonban a kőkortól kezdve a termékenység szimbóleumok ("Vénusz szobrok") elterjedtsége egészen az letelepedett földműves - állattartó életmódot folytató Alföldi Vonaldíszes Kerámia (AVK) népéig a matriarchátus volt a társadalmi létformánk.

László Gyula régész professzor írta róluk; "ugyancsak békés emberek lehettek, mert fegyvereiket nem ismerjük".

Vizimajom elmélethez adalék. Csimotáim közvetlenül a papírporzsák állapot után (2-3 évesen), a maihoz hasonló rekkenő hőségben a 10-20 cm-es állóvízbe nem akartak bemenni. Amint megtapasztalták hogy milyen (jó), estig traktorral sem lehetett kivontatni őket a vízből. :-) Azóta tudom, eleink igenis voltak vizimajmok. :-)
@Gábris szomszéd: írtad punkforgnak, ha majd dánia nagyhatalom lesz, akkor. nos, ezen logika mentén a németek nagyhatalom, jóval erősebb a gazdaságuk, mint az oroszoké. putyinnak erős érdeke a német kapcsolat, nem tesz szívességet merkelnek, pont fordítva.
@Mariann19:

Dzurinda mellett ott volt Ivan Mikloš. Kőkemény gazdasági szakember, aki levezényelte a reformokat, több ízben is. Ő most az ukrán kormány gazdasági főtanácsadója.

Fico működése életveszélyes.
www.parameter.sk/rovat/belfold/2015/06/06/fico-szerint-igenis-megengedhetjuk-magunknak-szocialis-csomagokat-mert-jol
@Secnir:
"Az erdélyi szavazatok kellenek nekik."
Az általunk Erdélyben létesítendő kórház valóban
meglódítja az erdélyi szavazók Orbán iránti érzelmeket.
A valóság az, hogy a román kormány jól kiröhög minket. Ugyanis egy ilyen kórház létesítése elsősorban Románia egészségügyében növeli a kapacitást, egyben a nemzeti vagyont.
Ezen kívül nemcsak az erdélyi magyarok ellátását fogja biztosítani, hanem a román lakosságét is.
Nehezen képzelhető el pont egy sürgősségi ellást végző kórháznál, hogy a román betegeket kiutasítják onnan, hiszen ellenkezne a román eü szabályozással.
@rdos:

""ugyancsak békés emberek lehettek, mert fegyvereiket nem ismerjük"."

Az ugye logikus, hogy a nem ismerés nem azt jelenti, hogy nincs:))

A mai kormányzat is preferálja a matriarchátus unortodox formáját, csak a vakkomondor fontos szerepet kapott a közösségformálásban.
@Eszter jött:
Szlovákia korábbi gazdasági felemelkedésének egyik oka, hogy meg merte tenni azt a lépést, hogy drasztikusan lefaragta a szociális kiadásokat.
Az akkori társadalmi feszültségek lassan elhaltak, a gazdaság egy kedvező pályára állt.
Olvasom a linket, és abból az derül ki, hogy Fico pont ezeket a kiadásokat kívánja növelni, mellyel elindíthat egy lejtmenetet saját hatalmának biztosítása érdekében.
Mondjuk nálunk még rosszabb a helyzet, mert Orbán nem a népjólét emelésével követi ugyanezt az irányt.
@Eszter jött: "Ő most az ukrán kormány gazdasági főtanácsadója."

Csokigyárosék jól tolják Kijevben. Szakács Viliből meg odesszai "kormányzót" csináltak, aki ugye jelenleg is egy körözött bűnöző. :)

mno.hu/hirtvkulfold/a-korozes-alatt-allo-szaakasvili-odessza-uj-kormanyzoja-1288600
@Mariann19:

Tegyük fel, megépül.Halk kérdések motoszkálnak bennem, ki a franc fog benne dolgozni, ha az orvosok eljöttek? Ki fogja fenntartani?
@Orica Középföldi: "Az ugye logikus, hogy a nem ismerés nem azt jelenti, hogy nincs:))"

Formál logikailag igazad van. 1.)

Bődületes mennyiségű ásatag leletünk van ebből a korból (is). Pl. Tőszeg Laposhalom-i tell. Ezért elég valószínűtlen, hogy pont csak az iparszerű emberölésre való szerszámaik nem maradtak fent.

2.) A régészek a leletek együttesét értékelik ki. A települések szerkezete egy egalitárius társadalom képét mutatja, egy közösségi házzal, ahol agyagoztak - cserepeztek, később rezet öntöttek.

A klasszikus görög világban készült egy komédia, címét szerzőjét nemtom. Arról, hogy a nők irányítják a családot, a társadalmat (kacajba fulladó kudarc az üzenet). Ugye nekik még alig ezer éves emlék volt a krétai Mínószi civilizáció, ami anyajogú volt. Az agitPRop már akkor is működött, nem is eredménytelenül.

Magatok sem hiszitek el hogy meg tudnátok csinálni. :-(
@Gábris szomszéd: egy embargó nem erősíti egyik gazdaságot sem. így az amerikait sem. nyomásgyakorlás putyinra. később derül ki, eléri-e a vár eredményt.
@rdos: nana, családi szinten sok helyen működnek a matriarchátusok. gatyakérdés.
@Eszter jött: Talán ha úgy lehetne elejét venni a reform kormányok (törvényszerűnek gondolt) bukásának, hogy az első lépés, az oktatás - nevelés - a gyermekek témája legyen. Oda pénzt kell tolni, cserébe máshonnan elvenni, ahogy linkedben olvastam.

Kommunikálható, hiszen ezzel tényleg a jövőt építjük.

@parti_giano: Még nem láttam olyan családot, ahol ne ez lett volna. :-) Én pölö csak a fontos dolgokban dönthetek, de eddig (szerencsére) ilyen nem volt. :-)
@Gábris szomszéd:

Hagyj engem békén a beteg világképeddel!
@Orica Középföldi:
A felvetés jogos. Ahhoz nem fér kétség, hogy mi fogjuk fenntartani, ugyanúgy, mint pl. a magyar egyetemeket.
Exportálunk személyzetet is többszörös fizetéssel, mint a hazai javadalmazás.
További pajzán gondolat.
Kinek jár az ellátás?
Csak a biztosítottaknak, vagy erre nem kell tekintettel lenni?
@hacsaturján: Köszi, már nézem is, csak eddig dolgom volt.
@rdos: "csak eddig dolgom volt" szóval klotyón ültél, s elmélkedtél.
@parti_giano: a wc-n való trónolás szerintem valami ősi ösztönből fakad.
@Eszter jött: A kiadott körözés Szakács Vili ellen nem világkép, hanem tény kérdés. :)
@parti_giano: @Penivaldes: :-) Szarva közt a tőgyét. :-) Hát így hatszemköpszt bevallhatom, más jellegű dolgom volt, de ez mindegy is.

Műanyag italos doboznak a kupacskájára fúrtam lyukat, hogy szívószállal lehessen inni a tartalmát. És hogy az ősök és az ősi is benne legyen, a legősibb technikával lyukasztottam. Kézzel, "rejtett erőforrás"-fúróval. :-)
@parti_giano: Gyorsan válaszolok. Az embargó inkább az orosz és az európai gazdaságot gyengíti, miközben az USA vígan növelte a kereskedelmét a ruszkikkal.

www.origo.hu/gazdasag/20150603-oroszorszag-szankciok-kulkereskedelem.html

Ja és természetesen nem fogja elérni a célját.
@parti_giano: nem, nem. hiszen több időt tölt az ember ott, mint a szüksége kívánná.
@Penivaldes:

fenét! rodin szerint ijjenkor a delikvens eltöprenkedik, hogy ki a franc fog neki papírt hozni.
Ezen tényleg Tarlós van? Priceless. Mondjuk, nekem amikor először megláttam a búráját, mindjárt volt egy olyan érzésem, hogy "nédd a vén alternaiv sexuális érdeklődésűt!"
Ez a homofóbia is csak maszkolás.
@hacsaturján: az anyja, miközben a molyitrtó illatú nőegyeleti elnökasszonnyal kávézik...
.
Mik vannak?
Offok..
.
Ezerszáz évvel ezelőtt bevándorlók érkeztek a Kárpát-medence határaira. Az őslakók hiába védekeztek ellenük. Talán egy nemzeti konzultáció segíthetett volna rajtuk. Elképzeltük a kérdéseket.

1. Sokféle véleményt lehet hallani az erősödő terrorcselekményekkel kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontos kérdésnek a terrorizmus térnyerését (magyar kalandozások, a hét vezér riasztó cselekményei) a saját élete szempontjából?

2. Ön szerint az elkövetkező években lehet-e magyar terrorcselekmény célpontja a Kárpát-medence?

3. Vannak, akik szerint a Bizánc által rosszul kezelt bevándorlás összefüggésben van a terrorizmus térnyerésével. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

4. Tudta-e ön, hogy a magyar bevándorlók törvénytelenül lépik át a határt, és az elmúlt időszakban a hússzorosára nőtt a bevándorlók száma a Kárpát-medencében?

5. Sokféle véleményt hallani a bevándorlás kérdésével kapcsolatban. Vannak, akik szerint a magyar bevándorlók veszélyeztetik a szlávok munkahelyeit. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

6. Vannak, akik szerint Bizánc politikája a bevándorlás és a terrorizmus kérdésében megbukott, és ezért új megközelítésre van szükség ezekben a kérdésekben. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

7. Támogatná-e ön Szvatopluk fejedelmet, hogy Bizánc megengedő politikájával szemben szigorúbb bevándorlási szabályozást vezessen be?

8. Támogatná-e ön Szvatopluk fejedelmet, hogy szigorúbb szabályokat vezessen be, ami alapján őrizetbe vehetők a Kárpátok hágóit törvénytelenül átlépő magyar bevándorlók?

9. Egyetért-e ön azzal a véleménnyel, hogy a Kárpátok hágóit törvénytelenül átlépő magyar bevándorlókat a lehető legrövidebb időn belül vissza kell fordítani Etelközbe?

10. Egyetért-e ön azzal, hogy a magyar bevándorlók, amíg a Kárpát-medencében tartózkodnak, saját maguk biztosítsák az ellátási költségeiket?

11. Egyetért-e ön azzal, hogy a bevándorlás elleni küzdelem legjobb eszköze, ha Bizánc segíti a magyarokat, hogy maradjanak Etelközben?

12. Egyetért-e ön Szvatopluk fejedelemmel abban, hogy a magyar
bevándorlás helyett inkább a szláv családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?

www.nyest.hu/renhirek/nemzeti-konzultacio-a-bevandorlasrol-es-a-terrorizmusrol-a-szvatopluk-valtozat
.
A VILÁG EGYIK LEGVÉRESEBB KEZŰ DIKTÁTORÁNAK KACSÓJÁT CSÓKOLTA TISZTÁRA ORBÁN
Abdel Fattah el-Szíszi egyiptomi diktátor volt pénteken a magyar kormányfő vendége.

Elisabeth Amalie Eugenie von Wittelsbach (sisi)
Abdel Fattah el-Szíszi

Szólni kellett volna: ez a Sisi nem az a Szíszi...

kettosmerce.blog.hu/2015/06/05/a_vilag_egyik_legveresebb_kezu_diktatoranak_kacsojat_csokolta_tisztara_orban
.
@rdos:

Igazad van. De kik tanítanák a gyerekeket? Megvezethető/vehető pedagógusok?
@Gábris szomszéd:

Olyan levakarhatatlan vagy, mit egy kóbor numerára hajtó pasi.
Én már nem is bánom, ha aztán leszakadsz rólam. Kibírom azt az 5 percet cigivel egyutt.
@Eszter jött: A borzalmas kontraszelekció az oktatásban is megvan a mai napig, ez sajna tény. Az oktatásban komoly üzlet van, minden sikeresen feltörekvő ország oktatott, tanított, nevelt "ezerrel".

A hogyan-t nem tudom, ötleteim persze vannak. Fóti Pétert ajánlom.

www.foti-peter.hu/

Ezzel az írásával kezdtem.

www.foti-peter.hu/gentischer.html

Angyallal ne is foglalkozz. Csak a feladatát végzi. :-(
Látom most nem Cirbi kollega, hanem @dr. jenőke (jenőke): végzi a sajtófigyelést. Besegítek neki. Ha már volt, bocska az ismétlésért.

tenytar.hu/elemzes/hatalmas_lemaradasban_berszinvonal_magyarorszagon

Az észtek és szlovákok medián (az átlagnál jobb mintajellemző, egyszerűen a sorba rendezett minta középső értéke) nettó bérszínvonala a hazainak sacc a duplája. :-(
@Mariann19: Egy nagy kórház elősegítheti, hogy az erdélyi magyarság tömbösödjön, ami miért is jó?

Lehet, hogy nem vicc, amit Bartus kitalált. Kövér képét elnézve a horrorisztikus Trianon-emlékműnél eléggé életszerű ez a konteó.

"azt találták ki, hogy a magyarokat telepítenék egy helyre, leginkább Székelyföldre, megnövelve a mostani tömbmagyarság területi határait, és erre a területre követelnék először a magyar autonómiát, majd önkényesen Magyarországhoz való csatolását."

laszlo.bartus.nepszava.com/2013/02/22/kitelepites/
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Bartus 2013-ban ezt írja: "az Orbán-kormány majd építkezésekbe kezd" (Romániában).

laszlo.bartus.nepszava.com/2013/02/22/kitelepites/
@rdos: Én műanyagba lyukat megtüzesített szeggel szoktam szép, szabályosra kialakítani.
Ahogy olvadozik, a méreten és formán is változtathatok.
Nekem bejött.
@Eszter jött: én is elég levakarhatatlan tudok lenni, csak én nem végzek 5perc alatt, azé remélhetek?:))))))
@dr. jenőke (jenőke): Komolyan, már azt érzem, hogy a kivégzés se lehet olyan borzasztó, mint mikor a fijjug rászállnak valakire, hogy kicsinálják.

Az egy dolog, hogy évekig (talán halálodig, ha sokáig maradnak uralmon) tűrnöd kell a piszkolást. De az a tudat, hogy ebbe az országba még a gyerekednek és az unokádnak se lesz nyugalma (amíg ezek vannak hatalmon), az igazán elkeserítő lehet!

Ángyán-féle kamikazéknak biztos föl van írva az összes rokonának a neve, és megnézik, ha felvételizik valahova, ha állást kér, vagy ha neadjisten segélyért kell neki sorba állni.
@taga20: tudjuk, se a karnis felrakása, se a fűnyírás nem megy már neked gyorsan. persze nem azért, mert jó munkához idő kell, hanem...
@Gábris szomszéd:

"A kiadott körözés Szakács Vili ellen nem világkép, hanem tény kérdés. :) "

Ez a nagyon primitív humor a jobbik sajátja?
A ténykérdés egy szó, az oroszt pedig kisbetűvel írjuk, akármennyire imádjátok.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Kivert a víz, ahogyan olvastam Bartus reálisnak tűnő jövendölését.
Az egész terjeszkedési szándéknak tényleg az az alapja, hogy ez az önkép nélküli, izgága Orbán Viktor úgy véli, hogy kinőtte Magyarországot, túl kicsi ez az ország az ő nagyívű politikusi mivoltához viszonyítva.
Ugyanezt teszi most az eu-nál is, csak ezt a torz szándékát egyenesen a szemébe mondták többen a múlt heti eu-s "magyar napokon".
Ez az erdélyi tömbösítés nagyon is valószínűsíthető.
Abban lehet bízni, hogy a román kormány a belügyekbe való beavatkozásnak minősíti ezeket a kisérleteket és véget vet ennek az ámokfutásnak.
@rdos:
Biztos siker.
Úgy szoktam izzítani, hogy egy csípőfogóba teszem a megfelelő méretű szeget.
Ez az izzítási technika jó lehet egy érdemtelennek szánt töviskoszorú előkészítéséhez is. Ha-ha-ha
@parti_giano: te milyen vagy! a héten betonoztam, ma reggel meg a kulé kavicsot hordtam a helyére:)
@Mariann19: Köszi újra. Töviskoszorú? Olyan barbár - inkvizítor módi. Én konkrétan életfogytig (vagy míg az okozott kár meg nem térül) közmunkára gondoltam. Kőfejtőben. Viszont középkori szerszámokkal. Valami hasznunk is legyen már belőlük, ha már eddig ilyen sokba kerültek. :-(
@Mariann19: én maradok az ősi móccernél. előveszem a makitámat, befogok egy fúrót, asztán kifúróm az objektumot:)))
@taga20: pedig egy reggeli gyors menetnél jobb...nincsen:)
@Mariann19: Az biztos, hogy a székelyföldi autonómia slágertéma már évek óta, meg a vonulgatás, ölelkezés a székelyekkel, lsd. Szász Jenő havert.

Ha ehhez tömbösíteni akarják az erdélyi magyarokat, az is felvet néhány kérdést. Van-e erre a magyar adófizetőknek pénze, el akarnak-e költözködni a kolozsvári, aradi stb. magyarok a szülőföldjükről, csak hogy magyarosodjon a Székelyföld?

Viszont ha Orbán bedobja a köztudatba ezt az "Uniót Székelyfölddel" témát, az oylan kísértetiesen a Horthy-korra fog emlékeztetni, hogy döbbenet, tényleg a "kiver a víz" rá a legjobb kifejezés! És miért állna meg Székelyföldnél, határ a csillagos ég ... ?
@Penivaldes: te milyen kis tapasztalt bestia vagy, hugi:)))
de jó beszélsz.
@Penivaldes: mit csinálsz most, mé nem vagy a strandon?
@Penivaldes: ne bassz! miért nem? ott még fel is tudnál valami kant szedni.
@tristen2005: haver, remélem a betont meglocsoltad, me megég!:))
@taga20:

valami kant szedni.

Filozófusokkal nem tárgyal!:)
@tristen2005: mindig arról álmodom, hogy egyszer bemondják
"Kedves utasaink, ma nem állunk meg egészen a Ferenciek teréig, Köszönjük megértésüket."
@taga20:

Kicsi rigó hülye vagy, most jégből építkezünk!
Jégesztergályost keresünk!:)
@tristen2005: igen, a ferences harmadik rend tagja vagyok.
@Penivaldes:

Idefigyelj kicsi lány, valakinek a "csúnya" a legszebb! Minden zsák megtalálja a foltját! Valakinek akit még nem ismersz, te vagy a legszebb hölgy a világon!
@Penivaldes: milyen igaz!
én is nagyon tudok örülni, ha némely reggel, 20 perc alatt, bejutok Pestre, az agglomerációból! :-)
@punkfrog: ako te kurva gyors vagy. nem panaszkodtak még a csajok:)
@tristen2005: és jégesztergakésetek van? vagy legalább egy jégtőrötök?:)))
„egy elvtárst úgy hívtak, Béla
azt mondják, akasztott néha
fölkelt és aláírt
gyártott sok halálhírt
azt hittük sosem lesz vége
azt hittük sosem lesz vége…”

kkbk.blog.hu/2015/06/05/bun_es_buntetlenseg_2#more2157574

Kicsit hosszú, de lényeglátó írás.
@taga20: láttál már egy punkot lassúzni? te, ezek még a lávmitendörre is pogóznak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"Viszont ha Orbán bedobja az "Úniót Székelyfölddel" témát..."
Úgy néz ki, hogy ez a lázálom nem jön be Orbánnak. Legjobb esetben marad számára a Kárpátok Géniusza státusz, és kimarad Európából, persze, vele együtt mi is.
Kicsit távolról kezdem.
Eddig vártunk arra, hogy az eu lépjen fel Orbán - finoman szólva - rendhagyó fellépéseivel, de az eu eddig hallgatott.
A francia és a német gazdasági miniszterek azt mondják, hogy ha így haladunk, Magyarország az eu-ban a második ligában
találja magát.
Teljesen új hangnemet ütnek meg, amikor kimondják, hogy kétsebességes integráció kell az eu-ban, melyen belül a "magországok", kívül a "szuverenitás" háborút vívó országok lehetnek.
A francia és a német tengely új klubot alakítana ki, lenne parlamentjük, adót szednének, egységesítenék a minimálbért stb.
Világosan látszik az elkülönülési szándék, amely azt is jelenti, hogy elzáródnának számunkra is a pénzcsapok, hiszen ezen országok adóiból kaptuk a támogatásokat.
Persze, ehhez az izolálódó két oszághoz csatlakoznának a benelux és az északi államok is.
Fentiekből látható, hogy nemcsak a hazai közvélemény várt volna az eu közbelépésére Orbán ellen, hanem a tehetős, józan tagállamok. Ha az eu nem lép, ezek az államok kikényszerítenek egy másik szervezeti formát.
Látod, így meghíusul Orbán "én leszek a világ ura" víziója, marad neki Erdély, de mi, a nép mindenképpen vesztesek leszünk.
@parti_giano: :))))))

azé minden pánk megöregszik egyszer, és lelassul.
@rdos:
"Töviskoszorú? Olyan barbár, inkvizitori módi."
Kinek mi jár. Tudod, az az átkozott igazságérzet, az munkál a lelkekben.
A töviskoszorús beavatkozástól függetlenül még el lehet menni a közmunkára is, a kidekorált koponya látványa nem lehet akadály.
@taga20:
"Befogok egy fúrót, és kimunkálom."
Mert még nem tanultad meg a japánoktól, hogy hogyan lehet fölös műveleteket kiiktatni.
Nem vagy termelékeny.
Az általam ajánlott módszerhez nem kell előhalászni a fúrót a garázsból, nem kell bedugni a konnektorba, nincs jövés-menés.
Tanujj, mer mekpux!
@Mariann19: tagánál mindig kéznél van fúró és a pupitász.
Kedves @Mariann19: ! Velem lehet alkudni, igaz nem velem kell. :-)
@Mariann19: előhalászni a fúrót, 18 másodperc. bedugni nem kell, me aksis, niksz ugri-bugri, csak full termelékenység. nincs tűzveszély, pontatlan furat, etc.

nem most kezdtem, drága mariann:)))
@parti_giano:
Azt sejtem, hogy taga kezében mindíg van több funkcióra való fúró, de mi az a pupitász?
@rdos:
"Velem lehet alkudni, igaz, velem nem kell."
Persze, csak az egyetértésedre vágyakoztam.
Be is jött.
@taga20:
Te csak ne nézd le az én találmányomat.
Mindíg kitalálom a megoldást, nemhogy műszaki pályára mentem volna.
@rdos:

Valóban nagy a kontraszelekció, de ez nem kizárólag a pedagógusok hibája. 4-5 éves képzésük alatt senki sem világosítja fel őket arról, hogy alkalmatlanak erre a pályára. Gyakorlatilag bárkit odaengedünk a katedra elé.

92-ben diplomamunkám a tehetségnevelésből írtam. A gyakorlati rész egyik fejezetében vázoltam, milyen változtatásokat javaslok, a tanítóképzésben.
A témavezetom azt mondta, legyek kreatív.

A felvétel követelményei közé soroltam fél-, vagy egyéves pedagógiai gyakorlatot, pszichológiai tesztet .
Duplájára növeltem a tanítási gyakorlatok számát, minden évfolyam végén plusz egy hónap, a végén alkalmassági vizsgával.
A negyedik évben kizárólag olyan tantárgyakat javasoltam oktatni, amit a hallgatók munkájuk során felhasználhatnak: módszertant, iskolavezetést stb.

A részletekre már nem emlékszem. A munka megvédése nagy részben erről a fejezetről szólt. A bizottság tagjai egymással vitatkoztak, mennyire reális a javaslatom.

Köszi a linket! A nővérem örvendezni fog. Hosszú ideig betegszabadságon lesz. Igazi megszállott. 25 év tanítás után is felkészül minden órájára. Szerinte így a helyes.
@taga20:

amit csak akarsz. )))
@Mariann19: Vágyak? Akkor jó, ha lágyak.

Mondjuk értelmet nehéz találni benne, de alliterál, vagy mi a szösz. :-)
@Mariann19: ez olyan magyaros, ez olyan sufnituning, ez olyan magyar buhera.

de bírom a penge agyad, de inkább hagyd a műszaki dolgokat azokra, akik értenek hozzá.:)))
@Eszter jött: te, vigyázz, me az asszony mingyá meglátja. beszélj inkább rébuszokban!
ja az nem jó, me aszt meg én nem fogom érteni:))))
@Eszter jött: A diplomamunkádban javasolt változásokból bejött később a gyakorlatba bármi is? Mert ha igen, már nem dolgoztál hiába. :-)

A Fóti Péteres linkben nem is az oktatás a nevelés a lényeges (az is), hanem az, hogy a természeti népek sokkal kisebb erőforrás birtokában pusztán emberséggel hogy tudnak élhetőbb világot kialakítani maguknak. Érdemes lenne tanulni tőlük.
@taga20:

A nejed pontosan tudja, hogy egy nő csak akkor mond ilyet, ha azt akarja, hogy békén hagyják.
@taga20: most jól elmagyaráztad mariannak, hogy miért ne hozzád forduljon műszaki kérdésekkel.
@Eszter jött: ja, hagyd magad és előbb szabadulsz:))

nehogy komolyan vegyé!
@parti_giano: te direkt visszafordítod rám!
én képviselem a profit, mariann meg a magyarbuherát:)))
@taga20:
"De inkább hagyd a műszaki dolgokat azokra, akik értenek hozzá."
Figyu! Olyan szerszám készletem van, hogy a családom férfitagjai tőlem kérnek kölcsön.
Csak nem adják vissza.
Most már olyan nyilvántartást vezetek, mint a könyvtárakban.
Csak szóljál, ha valamit meg kell csinálni. Ajtóvasalás, vízcsapok, rádiók, ilyesmibe elég jó vagyok.
@taga20: persze, szaladjál, oszt nézzed meg, köt-e már beton vagy csak horgol.
@Mariann19: Kugli a barátunk. Én sem tudtam, én is ugyanis mekk-elek.

Keresőszó "pupitász", értelmesnek tűnő találat.

"Mitutoyo Mérő óra pupitász tapintóval!"

Persze ezek után további kérdések merülnek fel a laikusban, de én inkább úgy csinálok, mintha érteném. Ja? Mérő óra. :-)
@taga20:
kanadaihirlap.com/2015/06/06/kedves-turistak-ne-menjetek-magyarorszagra-nem-szeretnek-titeket/

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Mariann19: na jó, beveszlek a profik csapatában:)))

most jut eszembe, a kertkapura fel kéne rakni a cilindert. segítenél?:)))

ja, és kéne hozzá hegesztőtrafó. van neked?
@Rodeo36: öreg nem én voltam, én ott se voltam:))

milyen egy sötét tahó gecivityánk van nekünk!
@rdos:

Igen. De arra a munkámnak nem volt hatása. Pár éve átolvastam, s kiderült, majd 10 korábban kidolgoztam a pedagógiai asszisztensek munkakörét.

Néha elmerengek azon, mi lenne, ha egyszer csak elmúlna ez a fogyasztói társadalom.
Végül is fát vágni, tüzet rakni tudok, főzni, kertészkedni is, vizet húzni csigás kútból, lavórban mosakodni. Ismerem az erdei gombákat, növényeket.
Végszükség esetén elvágom a tyúknak a nyakát. Azt hiszem, megélnék a hegyen.
Tanultam vályogot vetni.
@parti_giano: nem lehet, meghalt vinetu.
@parti_giano:

ott még nem jártam.

de hagytak. megunták, hogy sokat beszélek. pontosabban folyamatosan.
@parti_giano: Állítólag néha beton keményen horkolok. Meglehet városi legenda csupán mert még sohsem hallottam magam horkolni. :-)

Ugye nem erre gondoltál horgolás címén?
@rdos:
Elkezdtem én is kutakodni a Mitutoyo Mérő óra ügyben, de amikor a nóniuszos tolómérőhöz értem, feladtam.
Szóval annyiban okosabb lettem, hogy ez egy gépipari mechanikus hosszmérő műszer.
A vaterán most akciós, 4.500.- Ft, nem érdekel?
Ha már így szóba jött.
Annyira röhögök ....
@taga20:
"A kertkapura fel kéne rakni a clindert, segítenél? Ja, kéne hozzá hegesztótrafó..."
Mi a búbánatnak kell neked a cilinderhez hegesztőtrafó?
Vagy azt hiszed, hogy én csak az úrhatnám nagybátyám cilinderét láttam a padláson a lomok között,
@Eszter jött: "majd 10 korábban kidolgoztam" helyett "majd 10 évvel korábban kidolgoztam"-ot akartál írni? Mert akkor értem.

Régi - archaikus társadalmak téma. Nem a technikákat kéne visszahozni szerintem, hanem az emberi kapcsolataikat, a nevelésüket, összetartozásukat, ...

Istenek a fejükre estek bevezető képsora a busmann gyerekek játéka alatti szöveg.

A busmann gyerekek rendkívül jól neveltek, ugyanis senki sem neveli őket.

Persze valójában mindenki, akihez a gyermek szól. Első körben az idősebb barátaikat kérdezik, és csak aztán fordulnak a felnőttekhez, ha megoldhatatlan problémával találkoztak. Pl. Olyan mint a víz, mert átlátszó, és olyan kemény, hogy csak na. Ja és ha oldalról megfújjuk olyan hangot ad mint a csiga.

Mi lehet ez?
@parti_giano: jó, de az a jugoszláv vinetu. ez meg az igazi:)
@Mariann19: Köszi az infót. Inkább kihagynám. :-)
@Mariann19: látom figyelsz. azé kellene, me a régit levettem, amit az előző tulaj rakta fel.( valami igazi magyar buhera volt)
ezé az új cilinder juka, pont félbe kapja el a régi jukat. a kapu 40-es zártszelvényből készűlt. be kéne hegeszteni és utána újrafúrni és lemezcsavarral felrakni.

nem egyszerű az életem:)))
@taga20:
Süsd meg!
Akkor neked nem a zárbetétet kell kicserélned, hanem nem passzol a zárnak a címje.
Azt vehetsz külön is, nem kell kókányolni.
@Mariann19: kibeszélt a zárbetétről drága? én a cilinderről beszéltem.
@rdos: hmmm... arra nem gondoltál, hogy nejed azért horgol, mert te horkolsz?
@parti_giano: szárad. ja nem, köt.
bedolgoztam a betonba, ha kelemennek bejött, hátha:))
@parti_giano: Hmm. Eddig arra tippeltem volna, azért nem köt és horgol, mert én meg sokat horkol-ok. De ha horgolna, akkor biztosan sokat filóznék az ok-okozati kapcsolaton. :-)
"TARSOLY ÖSSZEÍRTA, HOGY KIT MENNYIVEL KENT MEG?

Idegesen emlegetik a Quaestor-vezér titokzatos listáját."

gepnarancs.hu/2015/06/tarsoly-osszeirta-hogy-kit-mennyivel-kent-meg/
@rdos:

Igen. Időnként belekeveredem. Bocsi.

Nekem ezzel nincs gondom. Mindig is kis közösségben éltem.
Aprócska faluban nőttem fel, a világ végén.
Minket, gyerekeket, nevelt az egész falu. Bárki ránk szólhatott a felnőttek közül. Illett hallgatni rá. Ha nem, volt otthon nemulass!
Annak a közösségnek volt rendje, ritmusa. A régi szokások szerint éltek az emberek.
Csodaszép gyermekkorom volt.
@parti_giano:

nana! nem szórakozunk a kisebbekkel!!! )))
@parti_giano:

"a guminőd hogy van?"

Ha az, akit tegnap linkelt, az köszöni jól. Éppen ma beszélgettem egy volt munkatársával, kérdeztem, hogy mindig ilyen dülledt szemmel és vicsorogva néz a világba?

A tudományos munka és a kollagén közösen hozta össze a látványt.
@Orica Középföldi: nem láttam a linket, megkérnéd hermelined, dobja ide nekem?
@Eszter jött: "Csodaszép gyermekkorom volt." :-) Örülj neki. Azt már soha sem vehetik el Tőled. :-)

Ugyan én kisvárosban nőttem fel, de itt is családias volt a hangulat. Az utcán szaladgáltunk, fociztunk, autó eleinte még alig. A szomszéd néni (nehezen járt) az ablakán kihajolva az utcára néha leszólított. Jaj aranyoskám! Téged szeretlek a legjobban! Persze erre vigyorogtam mint a tejbe-tök, mire azzal a lendülettel mondta, szaladj már le nekem a boltba akármiért. Adta a pénzt aztán megvettem - megvettük neki. :-)
@taga20:

"ezé az új cilinder juka, pont félbe kapja el a régi jukat."

És ezért a cilinder a hibás?
@taga20:
taga!
Nálam a cilinder a zárnak a rézbetétje, abba megy bele a kulcs.
Olyan henger alakú, nekem olyan zárjaim vannak.
Már vettem is, és be is szereltem. Nem nagy ügy.
Vagy neked bazilika ajtód van?
@rdos:

Vasárnap délután szép ruhába öltöztünk. Ahogy mi mondtuk, vasárnapló ruhába. Párosával sétáltunk a falu egyik végétől, a másikig. Vagy elsétáltunk a szomszédos faluba. Ott a legények limonádét vettek nekünk. A kocsmába nem mehettünk be, nem illett.
A fiúk 16 éves korukig csak akkor mehettek be a kocsmába, ha valamiért küldték őket.
16 éves korukban aztán jól berúgatták őket. Attól kezdve helyük volt a kocsmában.
Eszunkbe sem jutott megszegni ezeket a szabályokat. Nem azért, mert szem előtt voltunk. Azért, mert az volt a szokás.
Vasárnap nem dolgoztak az emberek, csak az állatokat lehetett ellátni.
Minden ház előtt pad volt, azokon üldögélt a ház népe. A gyerekek játszottak, az asszonyok beszélgettek. A férfiak meg elsétáltak a kocsmába.
5 órakkor litániára harangoztak. Akkor mindenki szedelőzködött és a dolga után nézett.
@taga20: csak azok, akik másik autóban ülnek!:)
@Orica Középföldi:
Orica!
Az Altus szerepvállalása az eu-s projekteknél ezért nem kívánatos, mert fényt derítene a támogatások hanyag kezelésére.
Ugyanez volt a helyzet 2013. év végén, akkor is lóhalálában kellett intézkedni a pénzekhez jutás és lehívás kérdésében.
@rdos: én arra emlékszem a gyerekkoromból, hogy nagy volt a kertünk udvarunk, ahol összevissza szaladgáltam, meg nyuszifészket csináltam, vagy a tyúkjainkat vegzáltam, vagy a szomszéd néni kerítését húzgáltam, meg egyszer átmentem a szembe szomszédékhoz, akiknek velem egykporú lányuk volt, és volt neki egy halom Barbija, aztán a nővérem átjött, hogy hazavigyen, mert anyánk tejbegrízt főzőtt. később már nem mentem át, hanem a képzeletbeli barátommal játszottam, vagy a tesókkal.
@Orica Középföldi: csilluska? simán elférne rajta apja szakálla, akkor legalább lenne benne valami eredeti.
@Mariann19:

Tudom:)) Csak azt nem értem, hogy miért fáj jobban, ha az EU bármely más megbízottja állapítja meg, hogy lopnak, csalnak, hazudnak, dilettánsok?

Így legalább családban marad - némileg:)))
@taga20: ezt a "juk" szót, a kínai guminő használati utasításán olvastad?
aztán csodálkozol, hogy a kertkapun se találod el!:)
@Mariann19:

Jávor egyébként nagyon aktív. Tetszik, amit és ahogy csinál.
@Penivaldes:

azt hiszem az én generációm az utolsó, aki ezt ilyen tömény formában megélte.
az elveszett paradicsom. :)
@Eszter jött: elveszett paradicsom...szerintem az már megposhadt:)
@Eszter jött: ne aggódj, a paradicsom elveszett, de a retek megvan még. ezt milton üzeni.
@parti_giano: én szeretem a retket, reggelire. vacsira nem.
@parti_giano:

Nem retek az, éretlen paradicsom.
Az egész paradicsompalánta elveszett.

444.hu/2015/06/06/meghalt-winnetou/
@Penivaldes:

és milyen szép!

azzal az átható kék szemével és a pamut parókájával
@parti_giano:

üzenem miltonnak: a nők inkább banánt kérnek.
@Orica Középföldi:
Indokolatlanok az Orbán kormány Altustól való félelmeik.
Amennyiben az Altus szembetalálkozik a kormány mulasztásaival, van annyi értelem és intelligencia a részéről, hogy ezt nem hozza nyilvánosságra a nemzetközi közvéleményben, de belföldön sem.
Nem teszi ki magát a cég renoméjának rombolásában, és az országot sem hozná hátrányos helyzetben.
Elegánsan kezelné a helyzetet.
"Jávor egyébként nagyon aktív. Tetszik, amit és ahogyan csinál."
Ugyanez a véleményem Jávorról, régóta figyelem a fellépéseit, okos és bátor politikus.
Van az országban politikusi utánpótlás, nem kell félnünk, attól igen, hogy mikor jutnak hatalomhoz.
@Eszter jött: azt boccacionak üzend, banánügyben hölgyek részére ő az illetékes.
"...de még így is könnyebb
mint itthon egy tanárként nyelni a könnyed
spórolni azon, hogy mit eszel mit nem
meg azon is, hogy mit teszel mit nem
de magyarország, ébresztő ez nem a zártosztály!"

www.youtube.com/watch?v=iEyx5Drk44k
@punkfrog: ne idegesícs haver, fettel is kiesett:)
@Penivaldes: Olyan nincs, hogy "csúnya vagyok" Legfeljebb kicsi az önbizalom. Különben: szevasz! :))))
@rdos: " Rendőrségi és kormány közeli források szerint a listából nyomon követhető, kinek, mikor és mennyi „támogatás”, vagyis valójában kenőpénz jutott az elmúlt években – írja a Vasárnapi Hírek."

Ebből a rendőrségi és kormányközeli források nagyon teccik. Gondolom a források nem vannak a listán.:D
@Penivaldes:

na, ilyen is csak neked jut az eszedbe.)))
@Eszter jött: miért a banán egy étel, a muffin is az.:)
@Orica Középföldi:

Voltál a könyvhét utáni Bach eseményen :)néni?
Régen sokat jártam oda!
Kösz a reggeli ajánlást!
Nem tudtam ,hogy 'pösti v.közeli vagy:))

www.youtube.com/watch?v=6-ojM-rfkkc

Jelenits 'atyát még nagyon régről a nagymarosi találkozókról ismertem és könyveiből:)
@Penivaldes: Pedig 1 x küldtél nekem 1 "szevasz"-t. De talán tévedés volt? :-(
@Blogger Géza: ez melyik országra vonatkozik?

"Speciel az alapján kitüntetés járna. EU élvonalába tartozó növekedés, rekord exporttöbblet, brutális ipari növekedés, tartósan alacsony hiány, csökkenő eladósodás, megszüntetett túlzottdeficit-eljárás, leszorított infláció, történelmileg alacsony állampapírhozamok stb-stb."

nyugtass meg, hogy nem szedsz semmit!
@Eszter jött: Szia drága!

'Tod mi jutott ma 'ecembe?

'Iszonyan ki vagyok éhezve a 'kedvesbájos országotokra! Még 'aztatatot is elviselném,ha megkorbácsolnál egy fonat fátrai 'korbácskával és utána belefojtanál egy hordó 'barnafácánba:))
'Vszínnűleg túlélném:))
Kezdődik a meccss!

Hajrá Júúúúve:))
@öregmatróz: küldtem volna? várj megkérdezem a szolgám..
@Gábris szomszéd: csak halkan merem kérdezni, hogy Zsiga Dániel András miért nem meri vállalni a saját, szüleitől örökölt nevét? Tudod, tudom valahol skóciában vagy írországban is járt 1-2 szemesztert valamilyen nevenincs pénzügyi izére, ettől ő már ott szakértő
@Penivaldes: Szi Penike!

Mi túl korán? A fulladáshoz?:)

Valaki banántól valaki 'sertől:))
@gazoló:

Csakabarca.
A korbácsolást megbeszéljük a meccs végén. Addig ellenfél vagy.))))
@gazoló: igen, az ideális fulladási idő ugyanis 22:23-kor jön el.
@Eszter jött: te is katalánúl hallgatod a döntőt?
???

brühüyyy
@nincs_itt: Én ugyan nem. Neked kéne szedned valami valóságpirulát, hogy szembesülj a valósággal. Vagy ennyire nem vagy tisztában Magyarország gazdasági adataival?
@Rodeo36: hajrá JUVE!
utálom a barcelonát! van ebben a csapatban spanyol vagy katalán?
@Blogger Géza: géjza a kurvaanyádat!
te most mészaroslőrincnek és tiborc algecinek drukkolsz vagy a magyaroknak?
@Gábris szomszéd: ártu mindent lenulláztam.
ukrajna egy beteg ország, ahogy a milyenk is.
még több orbánviktort és bájerzsoltot a föld kerekére!
@taga20: A magyaroknak. És miért ne lenne Mészáros vagy Tiborcz (és az ő alkalmazottjaik) magyarok?
@Gábris szomszéd: cicám ne üjjé fordítva a döglött szittya lovon!
@Blogger Géza: ájvé! Mo. és a gazdaság... kicsit ellentmondás szagú.
@Blogger Géza: drága barátom, ez most egy komoly kérdés volt, vagy csak baromkodunk?

u.i.: neked nincs egy másodperc kétséged lörincel kapcsolatban? te élvezed eszt a szar országot? te büszke vagy erre a gecivityára?
te eszednél vagy?
@nincs_itt:

"A JP Morgan londoni befektetési részlegének elemzői a KSH pénteki adatismertetését kommentálva közölték: továbbra is helytállónak tartják azt a várakozásukat, hogy a növekedési lendület jórészt stabil marad, és a jelenlegi negyedévben 3 százalékos negyedéves összevetésű, szezonális kiigazítással számolt, éves szintre kivetített növekedéshez lesz elegendő.

A ház 2015 egészére 3,2 százalékos növekedést vár a magyar gazdaságban.

A JP Morgan londoni elemzői szerint a növekedési lendület stabilitására utal az Európai Bizottság gazdasági hangulati felmérése is, amely szélesebb bázisra alapul, mint a feldolgozószektorra korlátozódó beszerzésimenedzser-index (BMI)."

mfor.hu/cikkek/Massziv_magyar_GDP_novekedest_varnak_a_londoniak.html
@taga20: na már megen rohangászik 22 szellemi fogyatékos a libalegelőn??
RC autó futam is lesz?
@Blogger Géza: te akkor asztat is mongyad már meg nekem, hogy mijért 300 forint 1 euró?? csak nem unortodox okosság ez is, a zármányos nyugat átverésére??
ja, jut eszembe sorolnád azokat a vérszittya vállalkozásokat - ezek nem mocskos nyugatról jöttek - amik ennyire faxák??
Ugye nem akarsz az audival jönni, mert akkor lukra futnál megint...
@Blogger Géza: végül is a születési helyük Mo. de csontog lexarják, amíg a zsé számolatlanul dől, mer' a zapós/haver/cimbi az politikus...
@taga20:
háááááát nem sok, talán a stadionjuk...Xabi Hernandez
van viszont: argentin, uruguay-i, a rakitics az meg szerb vagy horvát, brazil,
útáljuk tovább, hátha a Morata vagy a Tevez tud csinálni valamit, esetleg más

brühüyyy

egyébként a gól után unalommá vált az egész még izzadtságszaga sincs kényelmesen battyognak, és a katalánok beálltak védekezésre
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20: az pont eggyel több mint a tiéd!
de le se xarom, nincs nekem erre időm!
engem most lefoglal a tanulás/ismétlés.
a minőség az minőség, nem kell annak olyan bohóckodás:
www.google.de/search?q=maybach&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=f01zVfLoKILfUZbXgsgG&ved=0CCMQsAQ&biw=1280&bih=677
@Rodeo36: öreg barátom, nézzük inkább a lömanszt! ott van tét, meg lehet halni.

a foci, blattergecivel együtt, egy nagy fos!

egyébiránt, hogy szolgál az egészséged? nem vagy már bolhás?:)))
@nincs_itt: ez mi aszar? ki vagy te? egy nyugger arab barom?

hol van ez az i8-tól? ne igyá többet, me hülyülsz!:))

u.i.: bírom a gyagyás öregeket!:)))))
@Eszter jött:

Nem vagyok ellenfél a 'Barca is a kedvencem de ilyenkor a gyengébb mellé szoktam állni,Pirlo ,Buffon lévén,mert őket is szeretem:))

Szurkolok a jó meccsért és a hosszabbításért is,hogy sokáig tartson az élmény:))
@nincs_itt: Miért ne lehetne annyi az euró, amennyi. Kb ott van jó helyen, ahol most van.
BASSZA MEG A KURVA ANYJÁT! JESZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!
Morata!!Igeeeen:))1:1
@gazoló: odavertem, 2másodperccel, kicsirigó:)))

ja és utálom a focit, csak a lányom miatt nézem eszt a szart:)
@taga20:

Itt történnek a dolgok,nem úgy mint a 'formaegyben 'csillagocskám:))

De Te'eztetet nem értheted:))
@taga20:
sohasem volt bolhám...mi az a lőmansz...a F1 is unalom mindíg ugyanazok semmi újdonság
Suarez berúgta...kurva annyát
brühüyyy
@taga20: hát tényleg több parsec-re van a kettő egymástól...
vagyok arab olaj sejk, sajnos...
@Rodeo36: a lőmansz egy nemibetegség, de tégedet nem támatt meg, csak a retardált foci.nejmárt a kurvaanyjába ki kéne állitani!!!!!!!!!!!!
@Blogger Géza: aha, akkor a sok köcsög ejrópai mostan tudhassa, hol a helye! akkor is felcsökken a forint 400-ig!!
te neked nem rémlik, hogy aszonta a vityka gyerek, hogy ha tartósan 300 felett van az ájró, akkor le kell mondania mini.elnöknek??
@taga20: ami flansziáknál megszokott... de ótót még mindig nem tunnak gyártani a hétköznapokra...
@taga20:
a neymár egy ócska csepűrágó olyan mint a blaha lujza fiúban csak nem olyan szép...
nem tudom ez a török le van fizetve? már régen ki kellett volna állítania egy két katalánt

beállt az egyetlen katalán Xabi hernandez

dögöljenek meg

brühüyyy
@nincs_itt: 10éves a megánom, soha nem hagyott cserbe.
ja és, vesszen trianon!

mér vagy barom? mér vagy előítéletes?

ha hülye vagy is bírlak!:)))
@nincs_itt: És hány éve is volt az? És azóta mekkora volt az inflációs különbözet a két deviza közt?
@Rodeo36: szerintem messzi még portugálul se tud. ahogy hallgattam spanyolul se, és szénné keresi magát.
szar a világ, mint mindig:)
@Blogger Géza: géjza barátom, te eszt csípőből vagy izomból nyomod?:)
@taga20: tudod, nekem is volt 4 flanszia ipari hulladékom! ebből 2-őn a fapin@ trónolt, az árokban végezték, a maradék üzemanyaggal felgyújtva!
1 centes szénkefe cseréért a motort ki kellett emelni az egyikből, a másikon 2 hetente ment tönkre a szilentbox... az elektromos rejtélyekről nem is beszélve... citroen, na hagyjuk, gyári tolatóradar, gyári vonóhoroggal, nem kompatibilis c5-ben, de annyira kiboríttya a központi vezérlést, hogy cserélni! kell, természetesen nem garanciális... vagy tolatóradar, vagy vonóhorog ez a gyár hozzáállása... pözsó, 308 sw, nincs olyan eleme, ami 1 évnél hosszabb időt bírna, pl a szellőző rácsok a téli fűtés meleg levegőjétől MEGOLVADTAK és eldeformálódtak... a szigetelés alatt rozsdás a kábelköteg... a csatlakozók 1,5 év után elrohadtak, hivatalosan, jobb helyeken rézből készülnek...
@Blogger Géza: géza, én nem értelek, konkrétumot írtam, semmi unortodox számolósdi!
szóval???
@taga20: ti flanszia autó tulajok olyanok vagytok, mint az az angol dzsentlemanus, aki csak nagyon intim pillanatban és hosszú ismeretség után vallja be, hogy korrodál a rollszrojsza...
ne akarj hasba akasztabi rönó mégan, az ismeretségi körömben az elmúlt pár hónapban, kettő is motorhiba miatt állt meg az ótópályán, NEM javítható illetve az autó értékét meghaladó motorcserével orvosolható meghibásodás miatt ment a roncstelepre, mindezt pár évesen...
hol itt az előítélet??
@nincs_itt: kamuzol geci, me amiket állítasz, azokat a kínai dzsuvák se csinájják.
apám, szerinted, hány fokon olvad a műanyag? mondjuk a poliamid, vagy a polikarbonát?

ne etess ilyen megolvad a műanyag 100 fokon dumával!

bírlak, de összetévesztesz ebolával:))
hülyebarom:)
@Penivaldes: hugi, agyuk egymásnak, de bírom az öreg szivarokat.
apámmal hétfőn találkozom, me együtt dolgozunk. 72 éves az öreg szivar. szeretem a gyenge fülét:)))
Na! Megnyertunk mindent. )))))))
@taga20:

Ilyenkor nem az a kérdés, hogy ki a katalán. Hanem az, hogy ki a saját nevelés.
Messi is az, 12 évesen kerult a Barcához.

F1-et azóta nem nézek, mióta Barichellot arra utasították, hogy engedje maga elé Schumit.
Gratula a Barcának,de végtelenül sajnálom ezt a két játékos óriást!Vigaszul emlékül tőlük:))

www.youtube.com/watch?v=9S2m2Mcy49E

www.youtube.com/watch?v=NrVTmToS728
@gazoló:

Belehaltam volna, ha vesztenek. Neymarnak mégis osszejott a gól. Ok a legjobbak.
@Eszter jött: nejmár vagy messzi a zsánered? ez a két pofa egy szöget se tud beütni. és szarrá keresi magát.
remélem 60 éves környékén nem a közpénzből akarja a nyavajáját kikezeltetni.

valószínű igen.
@Eszter jött: ez hol volt? de kapásból, me akkor csak ...vagy.
@nincs_itt: Én is. Szóval hány éve mondta ezt? Szóval mennyi volt azóta az inflációs különbözet?
@Eszter jött:

Iniesta, a kedvenced lett a meccs embere:)
Szép este volt,remek focival:)
@taga20: kapd be öcsi, és tanujjá apádtól!!
rád fér! ugyanis a flansziák a kínai gagyinál is gyengébb minőséggel és egy zacskó gumicukorhoz adnak egy rönót dologgal tudnak csak életben maradni!

érdekes, de többi tény nem szúrt szemet, csak a megolvadt légterelők... csak nem ismerős a sztori?!
marggyunk annyiban a poliamid nem alkalmas a műszerfal elemének... 140 fokig bírja
a polikarbonát pedig a plexi... bebuktál öcskös... 300 fokon olvad

polietilén / HD, polipropilén, esetleg ABS használatos az autóiparban...
@Eszter jött:

Ne hajjj,meg:))
Nem tudtam,hogy ennyire 'barcavérfarkas vagy.
@taga20:

A futamot már nem tudom. Barichello gyonyoruen versenyzett. Aztán az utolsó korben utasította a csapat, hogy engedje maga elé a második helyen autózó Schumit.
Ez volt a sport megcsúfolása,
Azután Barichello el is ment a Ferraritól.Én meg nem nézek F1-t
@Blogger Géza: nem érdekes, ugyanis a forint egy centit sem erősödött...
a "gazdaság" csak önmagához képest növexik...
Bocsi, hogy OFF de érdekesen összecsengő hírek.

Francia külügyminiszter: Orosz katonai segítség kell az Európai Uniónak.
Laurent Fabius francia külügyminiszter szerint az európai országok erőtlenek és nem tudtak látványos eredményt elérni az Iszlám Állam elleni harcban, emiatt szükségessé vált, hogy az Európai Unió Oroszországtól kérjen katonai segítséget.

orientalista.hu/francia-kulugyminiszter-orosz-katonai-segitseg-kell-az-europai-unionak/

Amerikai szenátor: Ha Damaszkusz elesik, az a közeljövőben Európa végét jelentené.
Richard H. Black amerikai szenátor aggodalmát fejezte ki a Közel-Kelet és Európa jövőjével kapcsolatban, mert ha Damaszkusz és ezáltal Szíria a terroristák kezére jutna, mert akkor a térség és a nyugati civilizáció is veszélybe kerülne.

orientalista.hu/amerikai-szenator-ha-damaszkusz-elesik-az-a-kozeljovoben-europa-veget-jelentene/

ON
@gazoló:

Én még hagyján. A novérem, o az igazi Barcafan. Mindent tud róluk. Csak azért megtanult spanyolul, hogy olvashassa az oldalukat, nézhesse a kozvetítést.
Két napig fekudnie kellett mutét után. Ma kelt fel eloszor. Orvosi felugyelet mellett nézte a meccset a kórház ebédlojében.
@taga20: Tartsa meg még sokáig az Égi Szellem, és a fiát is, ki igazi gyémánt, még ha időnként meg is hempereg a sárban.
@nincs_itt: kapja be a fogaskerék a pöcsödet bátyám!
a poliamid 140fokig bírja? eszednél vagy?

és mi ez a bebuktál? hülye vagy?

POM-ról, vagy a PMMA-ról hallottál?
poletilént és a polipropilént nem használják az autóiparban.
@taga20:

Messi a No.1.
Valami félelmetes, milyen osszhang van kozte, Neymar és Suarez kozott.
Luis Enrike nagyon érzi oket.
@Eszter jött: ausztriában volt, felesleges volt. de aszt nem értem, hogy hogy jutott eszedbe sumi.
@nincs_itt: Igen a magyar nyelvben ezt jelenti a növekedés. Örülök, hogy ezt végre felfogtad. :)
@Eszter jött:
Jobbulást nővérednek! Neki biztosan gyógyító volt a meccs!
@Eszter jött: anno amig még velünk élt meg nem volt még családja akkor az összes foci meccset, bl, vb,eb, megnyitók, úszóverseny, atlétika mintomén nézte, és engem is felkeltett, hogy menjek át vele a másik szobába, mert kezdődik az olimpiai megnyitó...hajnali háromkor.:)
@taga20:

Ezután az eset után nekem már nem volt sport az F1.
Csak anyukám kedvéért néztem néha. O képes volt hajnali 2-kor is felkelni egy-egy futam miatt.
@Gábris szomszéd: miért is? talán lömansz miatt?:)))

vagy a tojota és a honda pár évvel ezelőtti tevékenységére gondolsz?
ja és a lada jó a ruszki pályán:)))
@taga20:
namost a messi az porteño azaz Buenos Aires-i argentin akkora egoval, hogy nem fér ki a nagykapun, ezek mind arról híresek még argentinában is, hogy felfuvalkodottak, és ezért van a becenevük

tehát tud spanyolul, a portugált meg nem képesek megtanulni

de Barcelona az katalán és a katalán olyan mintha franciáúl spanyolul meg portugálul eccerre beszélnél, a baszk is hasonló

van Portugáliának az északkkeleti csücske O Porto körűl ahol keverik az összeset és néha egymást sem értik

brühüyyy

annak aki tanulta, annak könnyebb, mert ha megtanulok franciáúl, olaszul, spanyolul és portugálul akkor a katalán és a baszk már nem egy másik világ...és élvezhető
@gazoló:

Koszi. Az tuti. Szerintem telekiabálta a kórházat. ))
@taga20: a hondáról nekem az öreg Honda jut eszembe, aki igazi tökös csávó volt.
@Penivaldes:

Dettó. Foci EB, VB idején ahhoz igazítjuk a napunkat.
@Eszter jött: mi lejátszottuk a kertben a meccseket, 3-an voltunk testvérek, én voltam a billegő fő. mert pici voltam.
@Rodeo36: öreg, amikor beléd rugók, ako is irigykedek.
@Penivaldes: és mit tökölt az öreg ököscsávó?
@Rodeo36:

Én a portugált imádom hallgatni. Lágyítanak, akár a szlávok. Legalább is én úgy hallom. Lehet, hogy tévedek.
@Gábris szomszéd:
kkkkkkkkkkk
hogy ez mennyire igaz, pláne ha már vezettél is ilyet (én igen és kibaszott jó) a többi lomha és ketyere ha vezetési szempontból hasonlítod össze

az, hogy manapság nem nyer a F1-en leszarom tövig az nem mérvadó az mérvadó amit millió egy felhasználó mond, közöttük én is
könnyű, stabil, helyből felszáll és szinte nem is fogyaszt

brühüyyy
@taga20: tessék??? fuss neki mégeccer!
Polyoxymethylen-ről beszélsz???
vagy a polimetil metakrilát, amit műanyagpohárként ismerhet a hozzád hasonló???

ne fárassz...
@Gábris szomszéd: mivel belülről ismerem a VTEC motorokat, ezért csak annyit mondhatok, kibebaxott jók! csak! a fogyasztás...
@taga20: Nem értem miért citálsz állandóan verseny kategóriákat, hiszen olyan autód a büdös életben nem lesz. :) De ha már mégis, akkor mondjuk emlékszem a McLaren Hondára.

Visszatérve a mi szintünkre, ez is elég meggyőző.

www.origo.hu/auto/20130123-motor-megbizhatosag-az-autogyartoknal.html
@taga20: olvastam róla
Az 5 férfi aki megváltoztatta az autóipartban

asszem ez a címe a könyvnek.
@Rodeo36: nonono!!! 1,8 vtec motor, 8 alatt nem eszik 100.on!

2,4 vtec S-type na az már rendben van!
Na, így is lehet írni Trianonról "odaátról". Respect Gazda Albertnak!

cink.hu/mi-a-nyu-az-a-trianon-es-mit-kezdjunk-vele-1709243604
@Eszter jött: mért is? ja a fifa az fasza! blaterrel együtt.
aki a focira izgul, az egy barom:)))

ez fiksz!
@Gábris szomszéd: a flansziák a "nem jegyzik" kategóriában...
@Rodeo36: Jó lenne egyszer megcsípni mondjuk egy Honda Accordot. :)
@Eszter jött:
hát attól függ melyik portugált hallottad?
a brazil is sokféle mert Rio-ban és Sao Paulo-ban is másképpen beszélik, és a Algarve meg O Porto is teljesen más ha Coimbra-it hallanál az az igazi kultúrált portugál és az europai nyelvek közűl az egyetlen ami teljesen átvette a latin nyelvtant egy igének 48-54 féle ragozása van...és azzal magyarázatok nélkűl bármit ki lehet fejezni
eszt nyisd ki és nézd végig
www.conjugacao.com.br/verbo-fazer/

brühüyyy

az olasz toscana-i kiejtés a legsdallamosabb europá-ban de utána azonnal a portugál és sokkal később jön a castillano ami pösze mert volt egy pösze spanyol király és aszt utánozták a majmai (spanyol grandok)

hallgasd meg ahogy az "s" (magyarúl "sz") -t ejtik pöszén mert manapság az már igazi spanyol dili ha valaki nem castillano-t beszél hanem délamerikait vagy carib-it akkor ott meg kiröhögik őket

brühüyyy
@taga20: így van, én pl a férfiakra, te a guminőkre, Boli a lapátokra...
@rdos: Minden tiszteletem László Gyuláé, de ő a Koltai-féle Honfoglalás filmben se talált kivetnivalót, szóval nem szentírás amit mond.

Biztos, hogy nagy régész marad mindig is, de úgy tudom a régészet mai álláspontja szerint nem bizonyított a matriarchátus.
@Rodeo36:

Megnyitottam.
Elképedtem.
@Eszter jött:
eszt nyisd ki ez igazi művelt brazil portugal Sao paulo-ból

culturafm.cmais.com.br/

a felső sorban RADIOS válaszd a "cultura fm"-et
vagy "ouça as radios" a jobb fels+ sarokban
most éppen egy szép zenekari zongora megy

brühüyyy
@Gábris szomszéd: haversrác, csináltál olyat, hogy reggel hatkor felkelsz, kitolod a mocit, és kimész a pályára egy kicsit élvezni. mész és tolod le a húsz millás merdzsot kétszáz körül, a picsába, és terjed benned az adrenalin.

félelmetes érzés.
@taga20:

én azokról beszélek, aki a labdát kergetik és rúgják a gólokat.
amirol te beszélsz, az a sportpolitika.
@Gábris szomszéd:
a Honda Accord az pontosan az amit leírtam, imádnivaló, és kicsisége ellenére kényelmes és nagydarab ember is elfér benne
és hozzáférhető jó ára is van és 10 évig önjáró...
kkkkkkkkk
brühüyyy
@Eszter jött: labdát kergetik? előzzék meg a labdát. nyerni kell.
@Rodeo36:

hetfon. ha lenullázom a mobilnetet, holnap nem tudom feltolteni, minden zárva van.
neten tartom a kapcsolatot a családommal.
koszi a linket.
most már akkor hallgathatok portugát, amikor csak szerenék.
@nincs_itt:
és a többi járgány mit csinál a benzinnal? visszatáplálja?

egy nagy luxus Lincoln meg Mercoury Cougar után (V8 választhatóan standard vagy automata gombnyomással) a honda egy üde friss levegő volt, a másik kettő kényelmes és megy mint az állat és cruise controllal el lehet menni velük 850 kilométert 145 km/h-n csak rendőrrel ne találkozz mert lelő ha elkap

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Rodeo36: öreg, tegnap megkergettem a rönyót, kétkilót nyomtam ki a szemén az M0-lán:)

semmi nem számít, me volt hogy vác felett 160-nal döntöttem és külső íven lealáztak:))
@nincs_itt:
mongyál olyat ami neked jobb

észak amerikában a Nissan az egyetlen europához köthető járgány mást nem importálnak persze az Audi és a merdzsó és BMW, VW... mint mississipit lehet velük rekeszteni és kibaszott drágák a VW azzal kérkedik hogy olcsó, de ahhoz képest amit tud bármelyik koreai vagy más ázsiai jobb és akkor dobom ki amikor akarom és nem sírok a pénzem után és ugyanoda megy meg ugyanolyan kényelmes...a fogyasztás...na monggy valamit ami engem is elképesztene
Audi vagy Merdzsó és VW BMW

most hírdetik az új M6-os BMW-t hát nem akármi de akárki meg sem tuggya venni

brühüyyy
@taga20:
tudod észak amerikában !!!!!!!!!!!!!!!!
85 M/h (100 km/h) a max autópálya sebesség és nincsenek gyorsabb pályák

akkó mija...stájsz...
110 km/h már túllépés és 200 dolcsi meg a seggedre piros pont és a biztosító azonnal emeli a díjat mert veszélyes vagy

brühüyyy
@Rodeo36: Ja meg arra is vigyázni kell arrafelé mostanság, hogy ne hallgass túl hangosan zenét az okostelcsiden.:(

revolution-news.com/shocking-new-video-shows-unarmed-utah-man-was-listening-to-headphones-when-killed-by-police/
@Rodeo36: milyen egy buzi helyen laksz!
ha nem tudok tolni egy kövéret(200-t), ako nem élet az élet:)

öreg barátom, szeretem juropát, szeretem a dajcsokat:)
@taga20: Figy. Egy bizalmas kérdés. A Szofimarszó stílusú házibulikon a 80-as évek derekán, lassúztatok ilyen hazaiakra is? :)

youtu.be/IfvZe8x4XXY
Egy jónak ígérkező blog. :)

Feleslegesen létező szavaink

feleslegesszavaink.blog.hu
Látom, annyira szar a helyzet, és annyira cédhetetlen ez az egész, hogy Gejza is csak holmi euróárfolyamokon tud rugózni - aminek nyilván rengeteg köze van a történethez :D :D :D

Imola hazaért már a Nemzetmentőért adott Hálaadó Miséről?
@taga20: "ha nem tudok tolni egy kövéret(200-t), ako nem élet az élet:)"

Hát, ízlés dolga... Mindenestre egy jótanács: ha egy ilyen kövéret (200...) tolsz, mindenképp te legyél felül ;)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: " Minden tiszteletem László Gyuláé, de ő a Koltai-féle Honfoglalás filmben se talált kivetnivalót, szóval nem szentírás amit mond."

Tudós ember miért is szólna bele a (film)művészetbe?
@látjátok feleim szümtükkel: "Gondolom a források nem vannak a listán.:D"

Átlagos krimifilmes műveltségem alapján arra tippelnék ha van ilyen lista, abból több példány is van, több helyen. Ettől persze akár mindegyik is "elkallódhat". :-(
@Penivaldes: "nagy volt a kertünk" Érdekes, a miénk is nagy volt. Felnőtt fejjel újra látva elcsodálkoztam, mennyire "összement". :-)
@Eszter jött: "limonádé". Az ma is van. 1/2 dl szörp, 1 dl bor, a maradék 3 dl-ig szóda. Macifröccs a neve és az a biztos, ami biztos 14 éves kor alatt is árulják. :-(

Ja és a south park-ot ne feledjük. :-(
@Eszter jött: Azt a helycserét a Mclaren csinálta először, előtte pár éve...érdekes, hogy mindenki a ferrarira van azóta is kiakadva pedig közben volt egy olyan is, hogy utasította a rönó a kispikét, hogy menjen falnak mert buzilonzó a kérékcserék miatt éppen élen halad....A baricselló nem elment hanem vezetői tudás hijján elküldték.
Ez olyan mint a C.Ronaldó Vs Messi.....ha C. 20 mecset folyamatosan jól látszik és a 21.-en betlizik kikezdi a sajtó, hogy így meg úgy, ellenben ha Messinek nem megy hetek óta a játék és csinál egy jó cselt akkor:"ez egy zseni.
@guma:

Csányi Vilmosnak igaza lehet, de ez az igazság nem magyarországi közegbe ágyazottan igaz.

Ma Magyarországon nem azért olyan ganérakás a közélet, mert kevés a női döntéshozó, hanem azért mert a férgek uralták el a politikát. Azt látni kell, hogy ezek a férfiak, tisztelet a kivételnek, általában hetero párkapcsolatban élnek, és valamilyen módon éppen egy nő motiválja(kérem értékelni, hogy jelzőt nem írtam)
Tehát a jelenlegi férfinak látszó férgeink mellett ott áll a nő, aki.... na milyen?

Szóval azt akarom mondani, ha jelen struktúrában több nő lenne a kulcspozíciókban semmivel sem lenne jobb a helyzet, hiszen az elit azon része, amely minden hatalmat kisajátított, és a hatalmi szegmensben élősködik, az a velejéig rothadt, tekintet nélkül arra, hogy férfi vagy nő az alany.
Vannak persze becsületes férfiak és nők is, de ők a politika közelébe se mehetnek, ha nagyon ügyesek, a partvonalról időnként ugathatják a holdat.
Egy orbán ráhel mitől lenne jobb döntéshozó, mint győzike, vagy viktor, vagy cívis zsebes lala? Egy Makrai Kati az már offé lenne? Vagy valaki csehákjuditszerű aki végigjárta a ranglétra minden ágyát? Ugyan már! Dúró Dóri? Vicelődünk, viccelődünk?:DDDDD Tribuszerné?

Nem. Csányi egész másra gondolt.
@jaegtoer: "Tehát a jelenlegi férfinak látszó férgeink mellett ott áll a nő, aki.... na milyen? "

akkor nézzük, szóval ezt a kommentet tkp. kiskés írta a matrarchális családtípus jegyében?
Qurmányunk csak úgy csöpög a keresztényi felebaráti szeretettől (na meg valakiken meg is kell spórolni a stadionokra valót)
vs.hu/kozelet/osszes/orankent-285-forintot-verne-ra-a-legelesettebbekre-a-kormany-0606
@parti_giano: A kiskésit. :-) Már megbeszéltük, az előbb @jaegtoer: is írta, a mai női közéleti szereplők (tisztelet a néhány kivételnek) és a közéleti szereplők "női" (fordítva van ez, de hagyjuk is) sajnos arra, amire Csányi Vilmos gondolt, alkalmatlanok. :-( Szerencsére nem lesz nehéz a közéletből "eltakarítani" őket, mert közismertek. :-)

A matriarchátusnak éppen hogy nem a nőuralom a lényege, hanem az együttműködés. A mindenkori aktuális "apával" is és a hölgytársakkal is.

A már korábban linkelt grandiozus vizimunkát (Takács Károly régész részletes tóközi ásatása és próba ásatásai) itt a Kárpát-medencében egy együttműködő társadalom építhette.
@kekex: Ki is mondta? Senkit sem hagyunk az "út szélén". :-(
@jaegtoer:

Ezen a dominancia-kérdésen rágódtam tegnap, de ezt rdos-sal nem lehet megvitatni, mert neki a nőkről azonnal kedvenc gumicsontja jut eszébe.

Én is arra jutottam, hogy Csányi, mint humánetológus nem egy konkrét időszakról beszél, még akkor sem, ha a példát a mából hozza.

Én látok ma már néhány nőt, aki elég karakteres jelenség a politikában. Nincsenek az általad felsoroltak között:))
@Orica Középföldi: :-) Nem is kell megvitatni. Elég ha annyi megmarad emlékezetetekben, meglehet, ez (matriarchátus) volt az "elveszett paradicsom". Persze amíg magatokban nem hisztek, de ellenben ilyeneknek meg igen, addig marad a sanyarú rögvalóság.

Egy kissé sarkos fogalmazás.

prolidepp.tumblr.com/post/120848033712/az-ugye-mindenkinek-megvan-hogy-ennek-a-feregnek

Ez píszíbb. :-) De az olvasmány elég visszataszító.

hu.wikipedia.org/wiki/Arthur_J._Finkelstein
@Orica Középföldi: ez nem gumicsont akkor, hanem guminő.

@rdos: tapasztalatcsere tagával?
@parti_giano: :-) Visszatérve gumicsontomhoz. A bibliában is benne van ez az archaikus állapot, igaz csak elszólás formájában.

"Vágyakozni fogsz férjed után, ő azonban uralkodni fog rajtad."

Csak a legendavadász azt nem vette észre, hogy ebből viszont következik, eddig NEM uralkodott Ádám Éván. :-)

legendavadasz.hu/vallas/bunbeeses
@rdos: ha már ilyen kapcsolatboncolgatós reggelre ébredtünk, akkor bedobok egy újabb meglátásom, minden régész mellé kell egy jó történész.
@Gábris szomszéd: "Egy jónak ígérkező blog. :)

Feleslegesen létező szavaink"

szövegértés?...
@parti_giano: Jogos. Ha már itt van Tom Hanks Bp-en, a vallási szimbólumok és ikonológia szakértője, akkor a szimboleológus is és további társ tudományok szakértői is (szép magyar szóval interdiszciplináris, ez a kiásott kanális) kellenek.
@rdos: szimbólumkutatásra van egy jó magyar munka, tkp. phd értekezés. különben a szerző nem erről a művéről ismert.

mek.oszk.hu/13500/13536/
kéntelen vagyok kamingutolni a dominanciábul kifojólag, miszerint bekűttem a sütőbe egy jóadag gyuvecset, csak gerslivel, nem pediglen rizzsel, éltetve ezáltal a déli áramlatot, tekintve, hogy a zsályát a parkban loptam. miután megdetermináltam az eszkimó pirított bálnát, várom a kölkeim teccésnyilvánítását, mer kapálás után kevés a kisfröccs, ekkor mán a forint-euro viszony se láccik ojjan eccerűnek.
@parti_giano: Köszi. Nem is hallottam róla. Elejébe beleolvastam. A kükladikus korral és Minósszal indít, ez nálam már egy jó pont. Ha még a korábbi Duna civilizációval is foglalkozna, akkor kapna még egyet. :-)
@Rodeo36: hohóóóó! nem az árakról beszélek az USA-ban!
persze hogy nem termeli vissza egyik sem a benzint!
de a dieselt se!! csak a flanszia autók tudnak ilyet...
na szóval egy 6,2-es V8-as, na az már motor, de azokra a távolságokra nem lehet 1000 köbös fűnyírókkal elindulni...

bizony! a koreaiak KIA Hyundai árban és minőségben is odavernek a zájrópai vasaknak.
@taga20: na tessék ez már valami, gondolom az nem flanszia izé volt...
valami japó fosch mi?
@parti_giano:

mennyen maga a francba a történészeivel! én abbul származok, amikor egy kristó gyula vizsgán ölég vót az ötösér lekurvázni a ránki györgyöt. ebbül a körbül származik a rákay filipposz a maga szabaccság terivel, mejj a szovjetúnió történetinek ötödik varijációjára hajaz. nem sorolok itten ún. történészeket meg etnográfusokat, mer a végin még én is odaégek, nemcsak a gyuvecsem.
@rdos:

Tegnap volt egy szellemes dumád, nem keresem vissza, kb. így hangzott, nálatok a családban minden fontos kérdésben van döntési/véleményezési(?) kompetenciád, de hál istennek ilyen ügyek nincsenek:)))

Ez persze igen-igen gonosz kérdéseket indukált bennem, de a pillanat elszállt.

Komolyra fordítva a szót. Az, hogy anno hogy működött a matriarchátus, nem tudjuk, csak képzetek vannak róla.
Azt tudjuk, hogy ma hogy működik néhány nagyon elszigetelt helyen. Nyilván nem véletlen, hogy a körülmények olyanok, amilyenek és a fejlődés gyakorlatilag kizárt.

Ez tehát nem tűnik perspektívának. Ma ennél lényegesen bonyolultabb, strukturáltabb az élet/társadalom.

Az, hogy legyen több nő a közéletben jól hangzik. De ahhoz, hogy ez jól is működjön nem elégséges, ha 100-100 Mátrai meg Dúró ül a parlamentben.
Pedig nagyon hisznek magukban:)) A baj, hogy én nem hiszek nekik, és itt nem játszik a női szolidaritás.

Hogy kinek mit jelent az elveszett paradicsom, messzire vezetne.

Azt végképp nem értem, Finkelstein hogy került ide.
@rdos:

kimondottan örülök, hogy ez a tom hanks nálunk tenyészik (jóllehet olasz környezetbe), mer elmúlt a hexenschussom.
@rdos:

(aszt mán meg se kérdezem, hogy mi a véleménye az alekosz kontra demcsák zsuzsa problematikárul. jelzem, én demcsák párti vagyok, így asztán baszhattya!)
@Orica Középföldi: "csak képzetek vannak róla" Meg ásatag leletek, illetve harci fegyverek hiánya. :-)

Persze hogy sokkal bonyolultabb a mai világunk. Ahogy tegnap Eszternek mondtam, akár kőkorszaki eleink az emberi erőforrásaikkal nagyságrendekkel jobban bántak mint a mai fejlett, de erőszakos "civilizációk". Szerintem abban teljes az egyetértés közöttünk (+jég +szőr +bocs, ha valakit kihagytam), több hölgy kéne a közéletbe, de akár cégvezetőnek is. Milyen érdekes, a legemberibb mai kultúrákban (pl. skandinávok) ebbe az irányba tartanak. :-)

"nem hiszek nekik" Függetlenül nemétől én mindenkinek hiszek. Addig, amíg egyszer nem csalódók benne. Másodszor viszont nem fogok. :-)

Finkelstein? Minden kő kemény reálpolitika. Történelmünk is. Nem csak a miénk, az egész emberiségé is.

Az anyajogú letelepedett civilizációk meg egyenesen vörös posztót jelentenek olyan szervezeteknek, mint a darpa (de az orosz hadiipari komplexumot is mondhattam volna).

AgitPRop. Mi már ismerhetjük a cuccocból (tudományos szocializmus, a fiatalabbak kedvéért). Eftársak! Minden politika!
@hacsaturján: :-) Bocsi, nem tudok hozzászólni. Alokszoszról már többször hallottam, de mindig olyan hírek kapcsán ami nem érdekelt. :-) Demcsákot először csak néztem, aztán olvastam is (már nemtom mit), azóta max néha nézem. Látványnak jó. Nagyon is jó. :-)

A stílusodon és helytelenírásodon viszont behalok. :-) Meddig gyakoroltad?
@hacsaturján: ah (legyint)! maga magáról és rákayról fecseg itten, én meg jó történészekről.
@rdos:

A stílusodon és helytelenírásodon viszont behalok. :-) Meddig gyakoroltad?

nem meddig gyakoroltad, hanem "meddig fogod gyakorolni".

első blikkre addig, amíg tom hanks meg nem tanul gyuvecset készíteni.

második blikkre megvárom a megváltást, utána a tököm tuggya.
@hacsaturján: :-) Van hogy hosszabb időszakokra is kihagyom a kommenteket (azért Fabiust nem!). Khmm. Nem voltál Te régebben vérnyúl ugyanitt?
@parti_giano:

Ha közös levegőt szívtak az alma materben, nem tudom hogy lett az egyikük ilyen mutáns:))
@parti_giano:

mutassatok nekem egy jó történészt és kiforgatom sarkaiból a világot!
addig viszont békésen elképedek. (mandelbrot)
@rdos:

Tanúsítom, hogy nem azonos a két nagyon különböző ember:))
@rdos:

ölég régóta nyúl vagyok, akinek róka a párja. amikor békés vagyok megeléxem az "oroszlán" epitheton ornanssal.
@hacsaturján: manduláskenyerezhet, de hiába, simán kifraktálom magát szegedről. nem mindenki kun béla unokája.
@Orica Középföldi: Köszi. Akkor ezt benéztem. :-)

Szoliba mentem, este még benézek.

Sziasztok.

@hacsaturján: Orica szerint nem, szerinted igen. :-) Nem egyszerű az élet. :-)
@Orica Középföldi:

jónagy marhaságot teccett itten kifejteni. attul, hogy én x-man vagyok a narváloknak még pont ugyanúgy nő a szarvuk.
@hacsaturján:

"addig viszont békésen elképedek. (mandelbrot)"

Ez Mandelbrottól származik? Mert egyébként nem értem hogy jön össze a történelem a fraktálokkal:)
@jaegtoer:

"Azt látni kell, hogy ezek a férfiak, tisztelet a kivételnek, általában hetero párkapcsolatban élnek, és valamilyen módon éppen egy nő motiválja(kérem értékelni, hogy jelzőt nem írtam)
Tehát a jelenlegi férfinak látszó férgeink mellett ott áll a nő, aki.... na milyen? "

hohóóóóó

most viccelsz?

a pajtakasztingon és a gazdasági érdekből jelölt ürgék (kéretik értékelni, hogy a jelzőt én is hanyagoltam!) melletti celebmacák vagy holdkóros újgazdagság szagát megérző harácstündék akik, ha kell átesnek a vakkomondoron poziciójuk megtartása érdekében, nyilvánvalóan a szerzésre szakosodtak mert csak így lehetnek valakik.

de nem ők a "nők"! talán ebben egyetértünk!

a politikus paulinák sem a gondolkodó nők "átlagát" képviselik, éppúgy ahogy a gombnyomogató robotok sem a férfiakat...
az a szomorú, hogy tulajdonképpen még férfi sincs közöttük egy sem csak gyűjtögető ragadozók, akik azt sem tudják már hova ássák el a megszerzett koncot...

szóval a nő, aki értelmes és ezért felelősen vezetni is lenne képes az miért nem látszik?

gondolj a fekete nővérre! csak egyszer kell, hogy kapjon ilyen lelkiismeretes ember nyilvánosságot, máris letarolja a politikusokat a színről.

ezért van igaza Csányinak! - szerintem. kicsivel több empátia csodát tudna tenni az emberek között is - de ez megölné a mai politikusokat.
(még annyit, hogy a nők gonoszabbak tudnak lenni, ha az érdekük ezt kívánja. - így tapasztaltam - viszont gyorsan "hadra" foghatók egy jó cél érdekében, nem csak haveri alapon)
@Orica Középföldi:

pedig mijjen eccerű, ha az ember meglóbájja a jégcsákányát!
@Orica Középföldi: egyenetlen a történész társadalom, ha nagyítón keresztül nézed, mint hacsa útja a lófarától a béke presszón át az egyetem utcáig.
@hacsaturján:

Kellő tisztelettel nézem a narválok hosszúra nőtt fogát:))
@parti_giano:

Fenét, a múlt előtti tisztelgés:))
@parti_giano:
Helyreállt a világ csak... no meg nagy a pinairigység más nemzetektől... :)
@parti_giano:

bocsánat, de a végcél általában a gödör volt. néha a gambrinus, esetleg a golyó. néha a hattyú ságvári telepen. eccer-kéccer a szőke tisza, miután a hági elvesztette a varázsát. és persze a brnoi, esetleg a sárkány. időnként nehéz döntéseket köllött hozni.
@Orica Középföldi:

eszt majd magyarázza el annak a narválnak, aki unicornisnak képzeli magát!
@parti_giano:
A lényeg: Szerintem meg az a vérciki, akinek erről a francia akármiről egy vagina jut az eszébe. Annak úgy is mindegy, az elé letehetik a tévé távkapcsolóját és arról is AZ fog beugrani neki. Vagy buzi... :)
talán nem láttátok a "Kopaszkutya 2" filmet, ami felöleli az elmúlt 30 évet...

nézzétek meg. van benne pár meghökkentő dolog:

offforever.blog.hu/2015/06/07/30_evet_fog_at_a_kopaszkutya

de csemegézhettek a "tojások" szépséges és drága világában is :DDDD

offforever.blog.hu/2015/06/07/a_faberge_tojasok
@hacsaturján: hattyú? jó, hogy nem mentek el röszkéig. a döntéseket mi a sote klubban intéztük a medikákkal, mikor hajnal felé odakúsztunk.
@rdos: "Meg ásatag leletek, illetve harci fegyverek hiánya. :-)"

én speciel egy féltéglával vagy egy doronggal is simán tudnám befolyásolni a földi lét hosszát... (milyen a nem harci fegyver?... )
@parti_giano:

és mikor négykézláb kúszott, akkor nem támattak időnként kéccségei?
no, lássa, a feloldások a hattyúba keletkesztek még akkor is, amikor fehér egér hejett egy nagy darab loheringet látott.
@Sir Bates dö Hól:

és akkor még nem is beszélt babette anyó harci lavorjáról.
@Gábris szomszéd: "Az enyém vagy a tiéd? :)"... már meg is válaszoltad tenmagad, miközben igazoltál is...
@parti_giano: dehogynem, alulnézetből másképpen működnek a dolgok. főleg, ha egyutolsó sörhöz kell felkapaszkodni a pulthoz.
@parti_giano:

maga megin be van rúgva, pedig én iszok.
@Sir Bates dö Hól: Kicsit csúszik a szolgálat. Vadász fegyver.

Mindennel lehet ölni. A "háború művelői" viszont jól tudják, egy csatában nem kell ölni. Elég harcképtelenné tenni az ellenfelet (megölni vagy hagyni elvérezni a csata után is lehet). Azzal hogy nem ölik meg, további ellenséges harcosokat "vonnak ki a forgalomból", míg mentik a bajtársukat.

Szakállas nyílhegy (nehezen jöjjön ki az áldozatból) és sima rombusz alakú vadász nyílhegy közötti különbséget nem kell magyaráznom. Páncél, sisak, pajzs, mellvért, kard, csákány, buzogány így elsőre azok a "szerszámok" amit eleink az iparszerűvé tett emberölésben használtak és amik másra nem jók.
@rdos:

mink anno decebal bodzaágbul képesztünk nyílhegyet, penig hol vót akkor még a munkavédelmi oktatás? meg is állt a világ fejlődésének záloga.
@hacsaturján: csak a tegnapi grappa hatása, mit feleslegesen vedeltem, az öreg hölgy kibabrált velem.

meg könnyen beszél, mikor magát a hattyúban az asztal alatt is kiszolgálták.
@hacsaturján: @parti_giano:
Külön kasztba tartoztatok, vagy csak egyszerű úrfiak voltatok?
Akadt még néhány széles körben ismert és látogatott vendéglátóipari egység, mint pl. Vak Egér, Zöld Takony, Háromcsöcsű, Négylépcsős, Fasor, Galyatető.
És sok bögrecsárda...
hol élünk?

Nem lehet minden plakát mellé egy rendőrt állítani, vagyis de

Az egyik előállított aktivista az Indexnek elmondta, fél egy körül estek neki a plakátokatnak, majd miután már végeztek és sétáltak volna hazafelé, vették észre, hogy rendőrök követik őket. A járőrök igazoltatták az Együtt aktivistáit, és rájuk ijesztettek azzal, hogy be is fogják vinni őket, azonban erre mégsem került sor. A fiatalok sétáltak tovább, majd már a Városligetben, egy padnál érte utól őket a rendőrautó, hogy "bocs, mégis be kell vinnünk titeket".

A kihallgatás során az egyik aktivista elmondása szerint a rendőrök először megpróbálták bűncselekménynek beállítani a plakátrongálást, majd csak miután ez ellen határozottan tiltakoztak, kezdték el azt – helyesen – szabálysértésnek nevezni.

A rendőrségi jegyzőkönyvekből meglepetésükre az is kiderült, azért bukhattak le, mert
a rendőrség operatívan figyelteti a városban a nemzeti konzultációs plakátokat.

index.hu/belfold/2015/06/07/hajnalban_bevittek_a_rendorok_az_idegenellenes_plakatok_rongaloit/
@rdos:

"Mindennel lehet ölni. "

A nők pl. szemmel is tudnak. Vagy a nyelvükkel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: erre mit mondjak? talán, hogy nem mindenki informatikus, vannak, akik normálisan gondolkoznak (utalva a múltkorira is).

két informatikus beszélget
- neked mi volt eddig a legkomolyabb kapcsolatod?
- megabites ADSL...
Még ujjlenyomatot is vettek a megrongált plakátról a Dagály fürdőnél

A Népszabadság fotósa örökítette meg a folyamatot, ąmint komoly rendőrségi üggyé válik abból, hogy a kormány bevándorlóellenes plakátjai közül az elsőt néhány órán belül megrongálták. Mint a képeken jól látszik, komoly helyszínelés volt a területen, rögzítették a nyomokat, és ujjlenyomatot is vettek a plakátról

444.hu/2015/06/06/meg-ujjlenyomatot-is-vettek-a-megrongalt-plakatrol-a-dragaly-furdonel/
@rdos:

"Az anyajogú letelepedett civilizációk meg egyenesen vörös posztót jelentenek olyan szervezeteknek, mint a darpa (de az orosz hadiipari komplexumot is mondhattam volna)."

talán azért mert igazán jól működnek még ma is...
érdemes elolvasni.
("Mára mindössze a bangladesi khászik, a Himalája közelében elhelyezkedő mosuo nép, valamint a Szumátra szigetén élő Minangkabau törzs tagjai őrzik még mindig az évezredes hagyományt. És köszönik, jó megvannak vele.

A részletes ismertetés elejére mindenképpen Minangkabau kívánkozik, elsősorban azért, mert az indonéz törzs népességre csaknem hatmilliósra tehető. Csak összehasonlításul: ez kicsit több, mint Szlovákia állampolgárainak száma együttvéve! Nem egy eldugott falucskáról van tehát szó, ráadásul a világnak egy olyan helyén maradt fent a nőközpontú társadalom, ahol az uralkodó vallás az iszlám. ")

Szabad a szerelem a matriarchátusban

www.borsonline.hu/cikk.php?id=45192
@parti_giano:

ez szép volt! )))
@Kijelölt Önkéntes: igyekeztem körúton belül maradni, veszélyes átkelni a hidakon újszegedre, mert egy bizonyos állapotban elég keskenynek tűntek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Dns mintát vesznek a fél várostól.
@parti_giano:

ne is mongya, nagy tételbe grappát utójjára regensburgban ittam, ahol is a spannyaim szakmai alapokon be akartak rugatni dán köménypálinkával nemm tudván, hogy eszt a disznóságot mán alaposan kiismertem a kalocsai érsekség pincéjébül kifojólag. nomármost, másnap reggel az ő fejük vót ződ és még mindig okáttak, ugyanis a szeszhöz "friss" osztrigát fogyasztottak (érti? friss osztrigát regensburgban/büzgülvalagos alsón!!!)
ebbül is lácik, hogy az egész világ egy nagy fraktál, csakhogy orica is megércse, és a hattyúba sose nem is vót se osztriga, se grappa, se dán köménypálinka, mire mandelbrot aszondaná, hogy igen-igen, de akkor hogy kerülök én az asztal alá?
@guma:

"Szabad a szerelem a matriarchátusban "

Végre egy jó hír!

Bevezetem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

kézivezérelt karhatalom? erre van itt pénz, paripa ember... :((( pfejjj!
@Kijelölt Önkéntes:

felsoroltak bármejjik magyar legendáriumba előfordulnak, ahol nem fordítanak kellő figyelmet a cizellálcságra.
@Eszter jött: :-) Vagy tíz körömmel, kötőtűvel, méreggel, ... És már meg is érkeztünk a fölé-alárendeltségen, a zsarnoki - katonai - rendőri - titkosszolgálati elnyomáson és pénzrendszeren alapuló "civilizációk" korába. :-)

A mai bolgárok ősei is a mai Bulgáriában éltek, megnevezésük Körös-Starcevo kultúra (hozzánk is eljutottak, kb a Körösökig).

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20150519-8000-eve-sutottek-az-elso-omlettet-europaban.html

Nekik még nem volt harci fegyverük.
@hacsaturján:

Már közelítesz:)))))))))))))))))))
Még néhány(száz) hsz, és megkapom a választ:)
@hacsaturján:

@parti_giano:

csak így tovább! italozásuk egész megvidámítja a napom :)))
@parti_giano:

hazaérő informatikus cédulát talál az asztalon:
-hozzál margarint, ha van tojás tizet!
asszony hazaér, talál asz asztalon tíz margarint meg egy cetlit:
-vót tojás.
@hacsaturján: mert ő még nem tudja, hogy a mandelbrot-halmaz az asztal alatt értelmezhető az irracionális számokkal is.
@Eszter jött: :DDD

akkor csak neked, hogy gyűjcsd a tapasztalatokat! :)
(valahol nálam is van egy anyag de nincs kedvem megkeresni :D)

Egy férj legyez, egy masszíroz, egy takarít és egy szexel

www.kiskegyed.hu/objektiv/objektiv/egy-ferj-legyez-egy-massziroz-egy-takarit-es-egy-szexel-39512
@guma: minek is hívják azokat a rendszereket???

ennyi, több kérdésem nincs
@rdos:

"Nekik még nem volt harci fegyverük."

Kizárt. Legfeljebb, még nem találták meg. Ahol férfi, nő és alkohol van, ott harci fegyvernek is kell lenni.
@Orica Középföldi:

drágám, rableais szerint könnyebb egy halott szamárból egy fingot kihúzni, mint belőlem a lényeget.

"...- nem oly nehéz, idesereglik, ami tovatűnt. a fej lehajlik, s lecsüng a kéz."
@hacsaturján: látja, hiába írunk ennek a bolinak, biztos, vibrál a monitora.
@guma:

Ez már pazarlás. )))
@Eszter jött:

mihez képest? :))))
(mondjuk az én fantáziám is szegényes ehhez a normához... :D)
@rdos: helyesn megfogalmazva

Vágyakozni fogsz férjed után, aki azt hiszi, hogy uralkodik rajtad...

egyébként meg rajtam ne uralkodjon senki, és én sem akarok uralkodni senki felett. ahonnan én jöttem nem volt ez szokás.
@hacsaturján: @parti_giano:
Vibrál a porszívója! Bazz... a takarításban is jó vagyok! :)
Főzni ne akarjátok, hogy főzzek. Így jobban jár mindenki.
Mé'mi van??
@parti_giano:
Sintér Sanya elemében van, a randőrség a helyin! Ugye-ugye... jó, kisebb döccenők vannak a komolyabb ügyekben, de valahol el kell kezdeni, így pár év után... Essetunni... :(
@parti_giano:

nem tartom egy komoj játékosnak. lefogadom, hogy bármikor megveri saját magát egy közönséges nimzoindiai védelemmel.
@rdos: ismerem az érzést. most amikor egy időt kisgyermekek társaságában töltöttem megpróbáltam felídézni magamat 3-4 évesen, de rájöttem, hogy felesleges, mert nem tudom mi az ami tényleg úgy volt, és mi az, amit én találtam ki...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

mi van? mi van? seggem kivan, az van. meghalok a daloló holnapokért, az van. ja, meg kész a gyuvecs.
@hacsaturján:

", rableais szerint könnyebb egy halott szamárból egy fingot kihúzni, mint belőlem a lényeget. "

Ugyan ódázod, de tagadhatatlanul sokismeretlenes vagy:) Vannak támpontok, de azok nem olyan egyértelműek, mint az asztal alatt.

Így homályban marad, hogy mi köze volt a szegedi bölcsészeknek Mandelbrothoz.
ez volt már?

A könnyező Wass Albert szobor
Egerben állitottak egy beszélő szobrot Wassnak, melyet ha 1,5 m.re megközelítünk, megszólal. Ám csak beszél, de sír is. Gábor Emese az alkotó ugyanis úgy véli, hogy a szobor arcán lévő zöldes patina nem víz, hanem Wass Albert könnye.
muhahahahahahaha

A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat
IMG_0703

Nem, nem szabadult el a vörös terror, a kormánypártot a plakátok megrongálása borította ki.

444.hu/2015/06/07/a-fidesz-felszolitja-a-baloldalt-hogy-fejezzek-be-az-eroszakos-akcioikat/
@Orica Középföldi: na, most azt mondtad, hacsa a homály. szerintem meg ne adjon ki mindent magából, fran se kíváncsi a tegnapi rénpörköltte.
porgári engedetlenség, mi ez ha nem pont ugyan az, mint amikor a vezénylóék kordont bontottak, ecsetre fel :D

A Fidesz sajtóirodája vasárnap délelőtt közleményt adott ki, azt írják:

Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat!

Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való felbujtást, és még ha nem is értenek egyet a konzultáció céljával, azt törvényes eszközökkel fejezzék ki!"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na na, a kordonbontás az nemzeti engedetlenségi polgári mozgalom volt, a festés meg brüsszeliwashingtoni mozgalom.
tudhatnád te is, ennyi év után!
:)
@parti_giano:

Nem homályos, színes, mint egy svalbardi fraktál:))
de bakker, nem most kéne valamit az ellenzéki képviselőknek csinálni, mire a képviselői mentesség, ha nem erre? Vagy csak a pénz kell és az udvari ellenzéki státusz, facomat má, ebbe a sok teszetosza ellenzéki képviselőbe.

Vagy legalább pénzügyi támogatást is adjanak a rongálóknak, a jogi mellé!!!

Most lehetőségük lenne, hogy médiát kapjanak, és lehetne mutogatni a rendőrségi túlkapásos képeket, fűnek fának, és a nagyvilágnak!!!!
@guma:

Mihez képest?
A világon x mennyiségű férfi van.. Ha ezek a nők kivesznek a közösből fejenként négyet, az valahol hiányozni fog.
@Penivaldes: Hú ezt még a harmadrendiek is megirígyelhetik. ;)
@Penivaldes:

ez az a Wass Albert szobor, amelyikben felrobbant a csip?
@Eszter jött: az, egyébként miért könnyezik? nem tetszik tán neki vmi?
@Orica Középföldi:

a szegedi bölcsészeknek semmi, ámde egy kirúgás jóvoltából én csak rénpásztor lettem, bár oswald spengler és arnold toynbee urak jóvoltából egész jó gyuvecset vagyok képes előállítani. catot most nem vonom be, pedig a "de agricultura" című értekezésében sem említi a gyuvecset.
@parti_giano:

pedig kiadtam. ha nem adtam volna ki, akkor már régen fölcsavarodtam volna a beleimre.
@Eszter jött:

a világon minden negyedik ember kínai. mi négyen vagyunk testvérek. a józsi, a laci, vu-tang és én. szerintem a laci a kínai.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: továbbfejleszthető ez a dolog, azokat kell rongálni, akik kitalálták ezeket a plakátokat.
@parti_giano:

sőt! úri hejeken ijjeneket ki se tanálnak.
@hacsaturján: mert arról edward carr írt, de huizinga értekezik a jó gersliről. horváth ilonka pedig elképesztő eszmefuttatást adott ki a reneszánsz újplatonizmusról.
@hacsaturján:

Na jó, elmentem ebédelni:)))
Jó gyuvecset a bolgároknál ettem, de abban nem volt se rizs, se gersli.
@parti_giano:

én bobula idát fanolom benedetto croce interpretálásában, noha ijjen nincs is. de néha, téli éjszakán, elábrándozva, egyedül....
@Orica Középföldi:

akkor kegyed valószínűleg maxval bircaman kollegát fogyasztotta, én meg gyuvecset készítettem a la szerb.
Egyre szánalmasabb és szürreálisabb a szarháziak gyűlöletkampánya - immáron rendőri egységek védik a fostalicska plakátjait:

kettosmerce.blog.hu/2015/06/07/annyira_jo_a_kozbiztonsag_hogy_a_rendorseg_kulon_orizetet_biztosit_a_gyuloletkelto_plakatoknak
@parti_giano:

a nyugat alkonyát mán ötzi is megénekelte.
@Penivaldes: A mai ünnepre. :)

Úrnapi virágszőnyegek, dekorációk szerte Olaszországban.

www.famigliacristiana.it/fotogallery/infiorata-corpus-domini.aspx
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: BASSZA MEG A RENDŐRSÉG IS A KURVAANYJÁT!

remélem mindenki a vitisziszit nézi, me kurva izgalmas!:))
@Orica Középföldi:

jéééé! most láttam, hogy összekevert egy vásári kaleidoszkóppal!
@taga20: "remélem mindenki a vitisziszit nézi, me kurva izgalmas!:))"

Az a hülye Norbi is Hondát használ a Rönó helyett. :)
@hacsaturján: ja, és a szakácstörténet nagy monográfiája "a középkor alkonyha".
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

a szigorúan kemény plakátvédelmi hatóság mán mekkbíszta horatio caine hadnagyot az esetek felderítésével, eric delko mán le is tartósztatott három fekete rigót, mer feketék.
@parti_giano:

szerintem az a kövér laci vót. a kínai.
@parti_giano:

húsz forintos kérdés:

kegyed szerint használ-e a kurva anyám jóhírének, ha lerohad a lábamról a gumicsizma?
@Gábris szomszéd: azé a ladás háff, lenyomta a hondás norbit.
elárulom, röno érdekeltség a lada is:)))

úgy, hogy nem is vagy olyan hülye, még ha csak ösztönösen is:))))
@Penivaldes:

biztos látott egy plakátot.
@Eszter jött: nem tetszik ez nekem, lehet, hogy a brüsszeliwashiongtoni felbéreltek megwuduzták.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Minden plakát mellé egy rendőrt állítanak. Rejtő forog a sírjában.
@Penivaldes:

Vagy a funtineli boszorkány járt arrafelé.
@taga20: De hiszen a Dacia prémium márkája a Rönó nem? :)
@hacsaturján:

félig kínai, vagy egészen az?
@hacsaturján: ha lerohad, akkor lesz belőle gumikalucsni. fogpiszkálódik itten.
@Gábris szomszéd: kevered az infinitivel öcsisajt:)
szerintem maragy a bibliánál, az jó áll neked. a kocsikat meg hagyd a csávókra:)))
@taga20: Akkor is Honda vagy Toyota, vagy esetleg Mitsu. :)
@Penivaldes:

Jó.

Bár én eldöntöttem, hogy ebben a cudar világban csak hepiendet fogok olvasni. Még akkor is, ha Lenin írta.
@Eszter jött: én meg kérlek csak kifestőkönyveket olvasok, vagy műköröm katalógust a fodrásznál.
@Gábris szomszéd: jó hogy nem isuzu! a japók má a fasorban sincsenek kocsigyártásban:))

honda? szarrá röhögöm magam:)))
@Gábris szomszéd:

legalább úrnapján hagyj békén. netezel a körmeneten?
@Penivaldes:

inkább olvass klasszikusokat. pl." örömszerzés felsőfokon".
@Eszter jött: inkább a hogyan adagoljuk túl magunkat olvasom, ha nem gond.
@parti_giano:

frászkarika! lábszárvédőt terem az maximum. de akkor is?
@Eszter jött:

az a kínai, amit kínairól másoltak.
@Eszter jött: "Ahol férfi, nő és alkohol van"

A sorrend nem mindegy. :-) "Mert ahol nők, férfiak és alkohol van" a helyes sorrend. :-) És akinek nem jutott nő, marad még neki alkohol. :-)

Mert ahol a nők választanak, örökölnek ott a férfiaknak nincs miért "harcolniuk". Mert nekik nincs és nem is lehet vagyonuk. Már persze a nők, a hölgyek kegyein túl. :-)

És ezt nem érti egyetlen férfi ismerősöm sem, egy hölgyet még ma sem lehet birtokolni, pedig ölég régóta megy ez a "patriarchális vircsaft" és agymosás pl. a szeretet egyháza által is. :-(

Penike is megmondta, hogy Őt aztán nem lehet birtokolni. Igaza van. :-)
@guma: Köszi a linket. A patriarchátusban is szabad. Csak ki ne tudódjon. :-)
egyre inkább eldobom az agyam, ez veri az 1984 könyvet:

„Oly módon, hogy rendőri mivoltunk rejtve maradjon” – elképesztő olvasmány a plakátrongálásról szóló rendőrségi jegyzőkönyv

A rendőröket azért küldték a Gundel étterem mellé, mert egy alezredes az interneten olvasta, hogy lesz, aki plakátot akar majd szaggatni.

Eljutott hozzánk is a rendőrségi jegyzőkönyv arról az akcióról, ami során a hatóságok lecsaptak a nemzet ellenségeire, az idegenellenes plakátokat megrongáló fiatalokra.

>>>>>>Az ügyben a BRFK Kiemelt Ügyek Főosztálya járt el, nyilván ki más,<<<<<<
szereplők Cserjés 23, Cserjés 24 és Cserjés 27 hívószámú rendőrök. És a jelentés:

444.hu/2015/06/07/oly-modon-hogy-rendori-mivoltunk-rejtve-maradjon/
@rdos: nedm lehet, és mindig megőrzi az ember a függetlenségét még a legszorosabb ölelésben is. birtokolni tárgyakat tudok, a serpenyőm, a tányérom, a fogkeféim, a herendi polcelánom.
ennyi:

john mcclane • 4 perce

a fidesz féle magyar rendőrség kiemelt ügyei, Ráhjel telefonja, szocialista brókerbotrány elkenése, ágvégződés birtoklásával szembeni kőkemény fellépés, hajléktalanok üldözése, plakátterorizmus felszámolása.
@Orica Középföldi: "hejőkeresztúri módszer" Az a benyomásom, fogunk még róluk hallani. :-)

Van azért abban valami szimbolikus, hogy Muhi szomszédságában, ahol a harcias "szittya magyarok" az erő politikájával alaposan felsültek, kevesebb mint 800 évvel később a szomszédban két nő megcsinálta azt, amit csak keveseknek sikerült (mintha Bikácson is volna valami kertészkedéses önkormis siker).

www.google.hu/maps/@47.9715781,20.8992584,13z
@hacsaturján: várjon, megjött orica, magyarázhatja neki a matematikai gasztronómiát, pl. frakk tál, lukrécia egybesült, szerénke fatányéros stb.
@Penivaldes: Nagyon jól látod. Persze ez fordítva is igaz. :-) Egy manyust sem lehet birtokolni. :-)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De már erről az jut eszembe, mikor a yardos járőr páros nézi a buszpályaudvaron az eligazító tábla - térképvázlat egyik feliratát: Ön most itt áll.

Az egyik morfondírozik hosszú perceket. Majd kiböki.

Te! Ezek honnan tudják hogy hol állunk? :-)
@parti_giano:

Majd ha lesz pácolt görény Bella-módra, szólj:))
Hallatlanul érdekel:)
@Gábris szomszéd: mai cigányozásod kipipálva!
milyen vallási ünnepről büfögtél nemrég?
vagy ezt a szemetet, azért sírod vissza, mert ezt hallottad a misén?
mindig tudsz aljasabb lenni!
@punkfrog: Ja meg te is ugyanolyan hülye vagy mint mindig. :)
@rdos:

Olyan nincs, hogy ne legyen miért harcolni. Rajtunk a Káin bélyeg.
@Penivaldes:

"birtokolni tárgyakat tudok, a serpenyőm, a tányérom, a fogkeféim, a herendi polcelánom."

akkor is ezt fogod mondani, ha a pároddal sétálva észreveszed, hogy egy csinos nő rávillantja mosolyát?

nem hinném. )))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazzeg... nekem volt egy Cserjés nevű évfolyamtársam középiskolában...

Lehet, hogy végig megfigyeltek minket anno???
@taga20: má' megen a flanszia ótós nagyzolás! pl a nissan azóta van padlón, eladásokat tekintve, amijóta a rönó betette a lábát, a műszaki tartalomról nem is beszélnék inkább...
a ladában van része a rönónak kb 25%, nem tulajdonolja...

valamiből meg kell élni a flansziáknak is...
@nincs_itt: ez a nissan azóta van padlón süketelésedről szeretnék valami konkrét infot, me ez így egy kalap szar!:))
kezgyed a nissan gyukkal, ha kérhetném:)))
Na ja...

(Mondjuk, így utólag visszagondolva, inkább Cserjes volt az, mint Cserjés... de sebaj.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: borbolya barátom egyet megígérek, ha érden a parkvárosban meglátok egy ilyen plakátot, ako saját kezemmel fejtem le. rabosíthatnak is, ha ez a gyengéjük a sünöknek!
ja a sógorom is sün, őrnagy:)) és ezé nem vagyok előítéletes.
@taga20: eladási adatokat kérek, meg meghibásodási arányokat! rakás xar lett a nissan, amióta flanszia motorokkal szerelik...
de ez megint olyan lesz mint a műanyagos vita volt...

sikerült felheftelni a cilindert a kertkapura?
@nincs_itt: nem, me ma leraktam 28db járólapot, kibetonoztam a kerticsapot, a kulékavicsot átmostam és szétterítettem.

az asszony aszt mondta, hogy olyan fasza gyerek voltam, hogy kéccer lesz jó nekem:)))
@guma:

"_most viccelsz?_"

Kitartok álláspottyom mellett.
@taga20: na tessék! eccer amikor meghagy valamit a bevételedből, másoccor amikor felfújhatod a gumi csajt???
én meg hajóztam egy jót, étkeztem egy remeket az Arany Horgonyban, reggel meg megyek oszt' építünk valamit... ha el nem baxxuk akkor jó lesz fogpiszkálónak!
@taga20: te szegény, ha leteríted és utána mosod át, akkor jobb annak a nyomorútt kavicsnak...
@nincs_itt:
szűklátókörűség csak egy kontinens alapján elemezni

a Honda (CIVIC) az utóbbi 17 év legjobb eladása Canada-ban utána jön a NIssan minden változata, a Toyota minden változata...majd Hyunday és KIA a Merdzsó, Audi és BMW maradt státuis szimbóleum és nem tud betörni a középkategóriás vevők közé mert nem képes anyagilag aszt adni amit a vevő pénztácája akar, néha havi 15-35 dollár különbség a lízing vagy hitel törlesztésben meghatározza a család döntését, valamint a karbantartási kölcségek amelyek az Audi BMW és Merdzsó esetén ellenük beszélnek nagyon!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
már látni az uccán köznapi embert Cadillac-ben, Lincoln szinte semmi, a Lexus, Infiniti meg csillagászati kategória
@nincs_itt:
nincs neked egy kis francofóbiád?

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi:

"__
Tessék, nők:))

civilzona.nlcafe.hu/2015/06/05/ket-no-akiknek-egy-falu-koszonheti-a-boldogsagat/
___"

Igen, csakhogy egyikük sem nő, hanem -né, úgymint Kovácsné blablabla, és Demeterné blablabla.
Tehát jól tettenérhető, hogy ezen említettekben van valami, ami Mandelbrotba már nem fért bele, nem véletlenül júliázott burkoltan a Mester.
@nincs_itt: ez szép és jó, de neked se ugrott be egyből.
kellett egy perc:)))

na drukkoljunk fettelnek és kiminek, hátha lenyomja valamelyik a merdzsokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezek szerint a közbiztonság olyannyira a tetőfokára hágott, hogy fedésben lévő rendőrök összekeverik a plakát designer-eket a betörőkkel, a drogcsempészekkel, a gyilkosokkal.

Mondjuk furcsállom, hogy ezeket ki tudta nyomozni a rendőrség, a felcsúti Mészáros orosz illetőségű cégére meg nem volt se apparátusa, se esze, se akarata.
@Rodeo36: gondolom trianonért törleszt:)

honda szivik, mint nonplusultra felétek? ennyi hülyét egy helyen, hogy bírod?

remélem nem az van neked is, me egy világ omlik:)))
@Rodeo36: nem szeretem azt a koszos, pökhendi népet...
gyártottak szériában olyan taligát, amelyiknek a kormányrúdja korrodált olyan mértékben, hogy bármikor eltört...
A magyar rendőrség felderített minden bűncselekményt, elkapta az utolsó tolvajt, rablót, gyilkost, nincsenek az utcákon körözött személyek, minden faluba jut egy rendőrjárőr, ezért aztán két tiltott helyen való átkelés miatti bírságolás között unalmukban már az arcpirítóan kínos, bornirt kormányzati plakátokat kell megfigyelniük, hátha valaki tesz a kormányzatnak egy nagy adagnyi szívességet, és európai értelemben megcibálja azokat.

alfahir.hu/es_azt_tudtak_hogy_tokeletes_a_kozbiztonsag_hazankban
@Rodeo36: ácsi!! a Nissan a zusába, Isuzu motorral készül! esetleg belerittyentik a Dodge HEMI magnum 5,7 l, V8-at... de rönő motorral oda nem szállítanak, mert az 1,9 literes dci motor, kicsit erőtlen...
@taga20: te mókusörs tag figyejjé, a flanszia pezsgők és borok, sajtok, és a szex OK, de mást ne erőltessenek, mert nem megy nekik, na...
@nincs_itt:
ez meg az objektivitásod bánnya
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
tudod a Merdzsó is csinált olyan konstrukciós hibákat (a nagy zsermán endzsinéring) hogy a kurva annyába kívántam a drágákat, a vevőszolgálat stuttgart-ban egy kalap szar, persze amikor ki van fizetve az uccsó vasig akkor körbenyaldosnak, de addig bürökraták ami égig ér...és elátkoztam a percet amikor nem más autót vettem

a vevő-t az első 5 év érdekli majd el kezdi únni a csotrogányt és kikacsint másért, de ha nem tuggya eladni jó áron akkor kidobott pénz, minden autó használati eszköz és nem kínai porcelán vagy Chevres-i...elkopik unalmassá válik és az újak vonzóak mert van benne pöttyös lábtörlő

persze vannak akik konzerválják kurva sok pénzéért a történelmi kocsijaikat a barátnőnek Habana-ban 1959 és Pontiac-je van és már 50000 dollárt is ajánlottak érte mert minden, az uccsó ablaktörlő karig eredeti rajta és a festés is eredeti pedig ott a sós párában minden autó leűl 3 év után (próbáld tömény sóoldatban mosni a merdzsót, audit BMW-t VW-t)

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüuyyy

szóval a francofóbiád eredetét nem tudom de az meg olya igazi teuton mószer
@Rodeo36: ja még annyit, hogy bömöwö, merga, ódi csak többet adott el luxus kategóriában mint az USA hazai gyártói... ettől nem esz jobb egyik sem!
mert ha verda, akkor:

www.google.de/search?q=Corvette+third+generation&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3IB0VfbrNouwUfW_gYAD&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=677
@Rodeo36: nonono!!! mindenhol hibáznak, de akkorákat nem, mint a flansziák!
merga, bizony voltak akkora baklövések, hogy csak zörög, de azért be kell látni, hogy a zöm, az igen nagyon ott van!
@nincs_itt:
kivéve a Concord??? a TGV, meg a páris-i tömegközlekedés a metróban már akkor (1973) 100 személyes liftek voltak a 3 szint között a kereszteződésben amikor pesten még csak a millenárisi volt és a majmok az a népköztársaság úttyán
és a Sugár volt a nagymenő meg a zőrsvezértere

kkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@nincs_itt:
szóval az a másik buzi az rossz buzi az enyémbuzi az meg jó buzi

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@nincs_itt:
ezek a tőlem délre lakó cerkófmajmok 35 évvel később vették észre, hogyha nem engedik be a konkurenciát akkor ma már ökrösszekérrel mehetnének

a Doctor Deming módszerét is Japán vezette be és az amerikaiak a saját mérnöküket boszorkányüldözték

ez lesz és van levédiabasznádon is

maradnak a cerkófok amíg ki nem halnak valami kullancs járványban

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
nézd az adott körülmények között jogos,
100 km/h val bármelyik ugyanoda visz és ha nem ázik be akkor már csak az ára érdekes

amiben karbantartás üzemanyag és vételár van benne 0% hitel vagy 1,9 % lízing 3 évre

kell ennél jobb?

brühüyyy
@nincs_itt: te most eszednél vagy? tedd le a kannásbort, me kezdesz meghülyülni.

corvet, mint az ikon?:)))

édes istenem! szép még lehecc:))))
@Rodeo36: egyébként igazad van.

mesélek neked valamit.
1990-ben vettünk egy kocka 1500-ös ladát, az álmaink netovábbja volt. egy hónap múlva kurvára nem érdekelt, csak az, hogy Á-ból B-be elvigyen.

na, ha kapnék, vagy vennék egy ghiblit, ako szerintem ugyanez lenne a sorsa.:)))
@Rodeo36: ja és hogy el ne felejtsem, kezdődik a kanadaifutam!

hajrá fettel, hajrá kimi! kapjátok el a merdzsókat!:)))

forza ferrari!
@tristen2005: nem, csak a magunk mondján szerettyük egymást.
persze, te eszt a szeretet dolgot nem érted. kihalt mellőled.:(

én azé csipázlak, mégha tuskó is vagy:))))
@taga20:

Tuskó az a Hopkins volt kis köcsög!
@Rodeo36: drááága rodi! messéjjé már a concorde alkatrészeiről... honnan származnak, kik-mik tervezték stb...
de a TGV se különb. sok-sok helyen építettek olyasmit a világon akkoriban.
én a hétköznapi használatra szánt közlekedési eszközökről beszélek... jelesül az autókról, amik a napi tapasztalat alapjá, valóban elvisznek A-B viszonylatban, de nem mindegy, hogy mekkora hibahányaddal...
@taga20: baxod! azé' a 2005-ös rönyó megánnál egy cseppet ütősebb verda...
kannásbor cöcöcöcö

Augustiner Edelstoff, korábban meg Herrnbräu Weizen...

istenem a pénisz irigység...
@tristen2005: bakker, eddigi életedben elolvastál egy könyvet. vagy képregényben nyomtad bunkó:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
- Bagoly mondja verébnek, bagoly mondja verébnek, veréb jelentkezz!!
- Itt veréb, itt veréb, huhoghatsz!
- Hu, húú… hol is kezdjem főnök?...
- Az elején Dezső, az elején. Mire jutottatok?
- Jelentem főnök, először is a parancsnak megfelelően elrejtettük a rendőri mivoltunkat.
- Dicséretes… és hogyan sikerült?
- Hát… félig jól főnök.
- Mi az, hogy félig jól?
- Én rezsicsökkentésnek álcáztam magam és úgy elment mellettem mindenki, mint ha ott sem lettem volna.
- Ej-ej Dezsőkém… maga elég rég óta van a szakmában ahhoz, hogy tudhatná, nem politizélünk!
- Jelentem főnök, én nem politizélek, csak a fizikus sógoromra hagyatkozva döntöttem így, mert ő azt mondta, hogy a kollégáival közösen keresték eletronmikroszkóp segítségével is, de egyszerűen nem találták. Gondoltam, akkor így én sem leszek feltűnő.
- Na jó, ezt ügyesen csinálta Dezső! - na, és a másik ész, az Oszi?
- Hát, főnök… szóval, főnök… én próbáltam lebeszélni az Oszit főnök, hogy ne fekvő rendőrnek álcázza magát, de ragaszkodott hozzá…
- Na, és?
- Jött a 75-ös troli…
- Megsérült valaki?
- A tűzoltó, aki kisöpörte a troli alól Oszi darabjait, szemébe csöppent a melegtől megolvadt alvázvédő festék.
- Tragédia Dezsőkém, én mondom ez tragédia!!
- Nekem mondja főnök? – az egész akciót egyedül kellett végigcsinálnom!
- Sajnálom… tehetek magáért valamit?
- Igen főnök, egy hét szabi jót tenne nekem mert káprázik a szemem, a rohadt plakátrongálók nem átallottak vakuzni világos éjnek évadján…

Valaki szóljon a Nagy Bandónak - aki ismeri -, hogy csináljon már ebből a képtelen kormányzati ökörségből egy fergeteges sztendáppot, garantált lenne a siker! Ez a jelentés az egykori Kádár rendőrség „színvonalát” is mélyen alulmúlja, tulajdonképpen nem is kell hozzáfűzni semmit, egyetlen betű változtatás nélkül is nagyon komoly anyag!:)) Én a KDNP alá röhögtem magam, pedig annál mélyebbre Piccardnak sem sikerült merülnie, pedig ő ebben azért otthon volt...
@Rodeo36: sosem mondtam ilyet! viselkeggyé! csak azt állítom - amit sok-sok tapasztalat is alátámaszt -, hogy vannak olyan autó márkák, amik sajnos igen gyakran hibásodnak meg, a többinél szignifikánsan többször. ez sok mindennek betudható. pl a zusa ikon Hárlidévisdszon a mai napig nem orvosolt 30 évvel ezelőtti típushibákat... pl 883 sportster főtengely szimmering tömítetlenség... fatboy vezérműtengely stb... mer csak...
@taga20: a vettel majdnem az uccsó helyről startol motorhibája volt a Kimi elől van vettel most a Sainz, Nasr, Alonso-val kergetődznek a massa már kicsit előbbre dugta a fejit

néz d a város a Szent Lőrinc folyót me a szigetet ahol a pálya van

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

csodaszép város, és vidám
@nincs_itt: ne vageszkogy, kimásolod a kirakatból a sörneveket:)))
@Rodeo36: nézem, nézem. integess öreg:))
@nincs_itt:
mongyuk korvettet ingyé se...harley davidson-t sem
és általában itteni benzinzabálókat amelyek 4 másik normális autó helyét foglalják az autópályán

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ma már javbarészt jó kocsik készülnek mert ha nem senki sem veszi meg elterjed a rossz híre és máris elkerülik bótbezár
@taga20:
integetek
ott vagyok az erkélyen

brühüyyy
@Rodeo36: haver, azé valamit kapjá magadra, me egy szál faszban állsz:)))

ja és drukkolunk fettelnek, ugye?:)))
@Rodeo36: ez csak szubjektív szépség a korvett, de harli-t akkor se fizetnek.

ahogy mondtam már 3 F-et nem vesz épeszű autós:
flanszia, fiat(összes olasz), ford(európai)

sajnos a statisztika/tapasztalat engem igazol...

www.origo.hu/auto/20130123-motor-megbizhatosag-az-autogyartoknal.html
@nincs_itt: jó, nem terelek, de szerinted hány zsák cementet lehet berakni a korvetbe? a megánba hatot:)))
@taga20: mekkora zsákkal, mer az eu szabvány az 25 kilósra csökkentette a normál 50 kilóst... de ebben egyetértünk, de akkor meg ez:

www.google.de/search?q=dodge+ram+2500&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NZJ0VaLPEIXqUoPagYAF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=677

erre felbaxhacc egy pár zsákkal...
@taga20:

Melyik korvetre gondolsz, mert az van hajóba is, és az 6 zsáknál többet szállít!
@taga20:
Fetelel nekem már nincs bajom - múltkor írtam.
Viszont ha az egész cirkusszal nem csinálnak végre valamit, lassan érdektelen lesz. Nekem pl. marha unalmas ez a futam is. Legalább a szívómotoroknak volt hangjuk, ezeknek az se...
@nincs_itt: ez valami mezőgazdasági gép?

bírom az amcsikat, de barmok evvel a lassú tempóval.
éjjen a németautópálya:)))
@Knósszosz: bakker, te kirepültél kanadába és rájöttél, hogy nincs hang? haver, téged nagyon átbasztak:))
@taga20: stimmt! de azért itten meg a követési távolságot mérik... meg gyakran van 120-as tábla is...

ez nem RC verda???!!!

www.youtube.com/watch?v=HSNAtKhzBKQ
@taga20:
Ja, én ilyen későn érő típus vagyok, tegnap lakkoztam újra a csattogó lepkémet:)
Turbóval a francba!!
@Knósszosz:

", tegnap lakkoztam újra a csattogó lepkémet:)"

Ez volt a pihenés ?:))))))
@Knósszosz: aszt sejtettem haversrác. nagyjából akkora fasz vagy, mint én.
de remélem a koraimagömlésedet kiheverted!:)))
@Rodeo36: hoppá retikül!
a végén még győz a jó a rossz felett?

csá lesz a ruszki és a katari(édes jó istenem a menyben, ja és ateista vagyok) vébének!

aki katarban akar vébét, az egy kibaszott tróger, és egyből a zárkába kell vezetni!!
@Orica Középföldi:
48 óra politikai történései után mindig előveszem a csiszolóvásznat és a Xyladecort, olyan rekreációs élményt okoz az ecset és a lakk bűze, hogy utána már Mozartot nem is hallgatok.
@taga20:
Mi az a magömlés?
Ne beszélj rébuszokban, jó?!
@Knósszosz: az ojasmi, amikor lidlüben olcsóbb a csirkeláb húsz forinttal, mint az aldiban:)))

most nem tudom küldeni nekednek a hetedik nótámat, me becsicskúlt az egerem:))
@taga20:
én a jéghoki VB-t a Délisarkra tenném tető nélkűl augusztusban, az üsszes úszókat meg a Csendes Óceánba valaholÚj Zéland és Austrália között, az autóversenyeket meg a Mont Blanc-ra fel és le
hogy mik vannak? polityika mindenfelé és megint guyőzött a hazugság...csak nem Arizónába vagy Nevadába akarják a VB-t?
és addigra lesz csapatuk is mert még nincs

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hogy engem ez mennyire nem érdekel
mikor Argentina megverte röplabdában Canada-t Halifax-ban aszt a helyi tévé éjfél után mutatta amikor ugyanez fordítva akkor késő délután hát nem érdekes?
@taga20:
egy link linket ha lehetne? és kik döntöttek?

mert most éppen interregnum van a FIFA-ban

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: drága barátom, mi ez a feszkó?

utálom a focit, messzistől, dárdaistól, és gecivityástól együtt. ennél má csak a műkorcsója gázabb.
öreg,csinájjunk úgy, mintha értelmesek lennénk!

te megbíznál putyinba, kameronba, vityába?
ja és ako a katari szarokra még nem is gondoltam!

nevetséges az egész. olyan, mint ha a spiccbergákon pinpongvébét rendeznénk:))
@taga20:
namost egy két dolgot leszámítva egyetértünk...
a mai szórakoztató ipar sportszerelést hord az a faszpörgettyűs magyar fiúcska a helikopáterral labdába sem rúg ha NBA, NHL, NFL konspirációt és csilliárdos szórakoztatóipari vállakozásokat nézzük, a FIFA is az de abból ezek itt tőlem délre nem kaptak, mert nem volt és nem van csapatuk hozzá...már a teniszben is csak egy vén néger trampli húzza az igát a többi már nem kap labdát sem ütőt...úszni sem tudnak és a műkörmösök meg a műkorcsolya is nagyon szép de nincs benne annyi pénz hát hanyagolják

bezzeg ha levédiabasznádon lenne VB és alsó taktaharkányi válogatott lenne benevezve a kövérgummicsimmás edzőségével akko' lenne csak nagy só első hátsó...a világ halálra röhögné magát stand up comedy még a lankadt faszok is felállnának a röhögéástől

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

én a putyinnal kapcsolatban vállalom a Cassandra szakállas változatát
@Rodeo36: én vágom, hogy süketelsz ezerrel, de nem lenne egyszerűbb aszt mondanod, hogy szerecc? én évek óta:))

u.i.: a csajok a gyengémek, de a melegeket is bírom.
én azokat bírom, akik kicsik. ezé drukkoltam a juvénak, pedig szarba se veszem a focit.
@taga20: Én is a juvénak szurkoltam de a ruszkiktól szerintem nem fogják elvenni a vébét.
@taga20:
namost, hogy te kit szerecc és kit nem aszt beszéld meg mással...én magam nem szeretkezni lépek be a blogra, hanem, hogy felkavarjam a poshatt állóvizet...minden nick egy nick semmi más, és mindenki olyan karaktert varázsol mögéje amilyenre van energiája...te most esztergálsz, a pennyke az egyengeti a pinaszőrét remélhetőleg nem baltával, mind az összes többinek is van valami ügyes vagy ügyetlen karaktere...és attól még lehet akár a Mézga Aladár is vagy a Köbüki

ugyhogy melegen ajánlom ne tégy szerelmi vallomásokat mert a guminőd féltékeny lesz és nem kapsz dorombolást estére a Cirmi-től

és leginkább tőlem ne kérj semmilyen vallomást, nem vallom be és kész...ez így sokkal izgalmasabb

egyébként Juve elbaszta és a meccs meg dög unalmas volt

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
a messzi meg nem focizik hanem pénzt csinál
@Rodeo36: haneked így könnyebb legyen. abban igazad van, hogy sok arc összevisszakamuzik. ha szerinted én is, ako ha még egyszer utojára el akarsz jönni, ide, ako szóljál.
szálódára nem kell költened.

fettelért izgultál? remélem:)))
@taga20:
előbb valakinek mekkell semmisíteni a fidexkft-t szőröstől bőröstől, másrészt nem vagyok izgulós típus, a fettelke szépen felmászott a 16. helyről az 5.-re, nem is rossz, egyébként tele volt merdzsóval a győztesek emelvénye és a mögöttes pár hely
a kimi-t a honfitársa leelőzte de azért szép városképeket láthattál...
és már annyiszor voltam levédiabasznád előggyén, hogy nem is tudom ott a Riminyák körűl azok a csodálatos csersznyefák megvannak e még...és Rajk villa mellett a mi családi birtokunk? Érdliget...
egyébként most kéne már tennetek valamit és nem a sok gumicsontot rágcsálni amiket ez a szarházi skizó zsebtolvaj és utcasarki orrgyilkos kitalál nektek

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Szigorúan ellenőrzött plakátok

Épeszű országban politikai kampányeszközöket nem védenek úgy a hatóságok, mintha legalább katonai fegyverraktárakról lenne szó. Különösen egy olyan országban, ahol sok-sok járásban már annak is örülnek, ha hetente néha be-benéz egy-egy járőr a faluba.

jobbegyenes.blog.hu/2015/06/07/szigoruan_ellenorzott_748
@taga20:
Toszd meg az egered, nem baj!
Bírom a hülye wíticici búrádat, meg egyébként is.
Valamit ami nem a tiéd de ide rakok altatónak (tudni fogják akiknek...), azt akkor most:
© Prokofiev - Symfoni Nr. 1 i D, Op. 25.1917

Non ufó Attila, és semmi más magukat szarba taposó seggfejek, Balázsfecó és Bill is mehet kapálni - politikailag büdösek lettek - szóval az érték az valahol ott van, ahol Prokofjev meghúzta a vonalat, tisztelegni akart a nagyságok előtt a klasszikus szimfóniájával - szerintem baromira sikerült neki!

Kozsó meg visszatért... ezt a szerencsétlen nemzetet mindig a balsors sújtja...
@Rodeo36: Engem mindig lenyűgöz, amikor az USA és csatolt szervei a világ igazát és az erkölcsőszök legjobbikát akarja állandóan eljátszani. :)
@Gábris szomszéd:
nézd a zusa egy nagy szerv másképpen lóalkatrész...teljesen ugyanaz a mószer mint a ti kedvenc orrgyilkosotoknál csak ők nagyobb lóalkatrész és van pénznyomtatási monopóliumuk annyi hamis pénzt nyomnak amennyit akarnak míg a zorrgyilkos levédiabsznád kisfeeeneke csak mértékkel adhat ki államkötvényeket (hamis váltók)

a többi ugyanaz és a zusa lő is a zorrgyilkos csk izgul mert skizó

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
te itt rová sírsz? őmmmmmeg csak bipoláris, nem érti a diatoniát és erősen korpásodni kezd amikor két keresztet lát 5 vonalon

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
és ez is két keresztes
www.youtube.com/watch?v=I-d-vsUYFr8
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
Kösz!
Böhm egy ikon, de nem minősítek senkit az ízlése alapján, kinek az Orbán, kinek a Gyurcsány.
Ez a zenére is igaz, bár a mi ízlésünk ebben nagyjából egyezik, de nem feltétlenül azonos. Tudod te, minek ragozzam?...

Mozart az isten - ha lenne olyan a CERN-ben kutatva - de vannak-al istenek is, nehéz választani közülük! Ha van földön túli, akkor az Beethoven is lehetne, meg Bach is akár, és Strauss is - - - mielőtt kifelejtenék valakit, abbahagyom.

Most a Fledermaus a drága Kleiberrel... imádom!! & Wiener Philharmoniker...
Azt hallották már, hogy Mexikóban veszélyben a demokrácia?

Naná, hogy nem. Hiszen a mexikói kormány régi megbízható barátja az USA-nak. Pedig amúgy igen, eléggé veszélyben van, de ez sem Washingtont, sem úgy általában a "nemzetközi közösség" nevű izét nem nagyon érdekli.

Meggyilkolt jelöltek, félholtra vert professzor, machetés kormánypárti aktivisták - és mélyen hallgató "nemzetközi közösség".

alfahir.hu/azt_hallottak_mar_hogy_mexikoban_veszelyben_a_demokracia
@Knósszosz:
magam részéről maradok ama anekdota mellett ami szerint ugye Brahms (az egyik szuperzseni) bejárt a kedvenc poharazójába kvaterkázni és a tulaj aki évtizedes baráttya volt kihozott neki egy kancsó bort, mondván a legjobb borom ez a mi Brahms-unk, és akkor Johannes aszongya vala nekijje:
ne basszál át kedves barátom akkor hol van a a te Bach-od?

www.youtube.com/watch?v=upyIvoWdNFQ

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
és rőáadásúl megfigyelted?????????????????????
a kurva oroszok nem sajnálták a pénzt és a többi hozzávaló Mozart-ot márpedig Bősendorfer-en játszunk és nem Steinway-n mert az snassz kérdezd meg Richtert ha arra jársz?
brühüyy
kkkkkkk
és ekkora Bösendorfer??? szerencsétlen Orbán a pléhhegedűjével és a macskák kórusával

hallgasd aszt a lassú tételt ami elvisz oda ahol most Szvjatoszláav Richter és Fischer Annie vannak és zordan néznek lefelé hogy mi is van ott arrafelé

és kuncognak, mondván: de ők még nem tuggyák?
@Eszter jött: "Rajtunk a Káin bélyeg."

Mióta van rajtunk? Ki rakta ránk? Illik ránk?
A devizahiteleseket is "megmentették".

Időzített bomba ketyeg a forintosított devizahitelekben.
Ötven százalékkal is nőhet a törlesztőrészlet a kamatváltozás miatt

www.azenpenzem.hu/cikkek/idozitett-bomba-ketyeg-a-forintositott-devizahitelekben/2557/
@Gábris szomszéd:
"Nincs azonban miről beszélni akkor, amikor a rendőrök öt év alatt egyetlen korrupciós ügynek, szemérmetlen lopásnak sem jártak a végére, miközben pedig civilbe öltözve koslatnak ifjak után, akik radikális politikai választ adnak arra, hogy egy fékevesztett kormánypárt rongálja a hazájukat. Őket állítja be a nemzet ellenségeinek a Fidesz, amelynek polgármestere Jászberényben egy háromgyermekes egészségügyi dolgozó helyett magának utaltatta ki az önkormányzati lakást.
A Fidesz megnyerheti a pillanatot, de a jövőt már elvesztette."
nol.hu/velemeny/ok-a-plakat-1538703
Pénteken adta hírül az MTI azt a szenzációt, hogy magyarok követték el az euró 2002-es bevezetése óta az egyik legnagyobb hamispénz-csalását Ausztriában. Lássuk hát azokat a "magyarokat", akik sokadjára veszik át önkéntesen - bár sajátosan értelmezve - az Országimázs Központ kissé feledésbe merült tevékenységét.

tinyurl.hu/9ciQ/
@Gábris szomszéd: miért nem mered vállalni, a cigányozós kuruc.info-s linket?
ne sunnyogjál!
@punkfrog: Megint hülye kérdéssel kezded a napot? Arról nem is beszélve, hogy ismét sikerült megragadnod a lényeget. :)
Az én kérdésem még az, hogy a többi link miért nem mutatja meg a valóságot, valamint az, hogy neked mióta van bajod az igazsággal?
@Gábris szomszéd: én a módszeredet kifogásoltam.
@punkfrog: Még küzdenem kell sokat, hogy elérjem a tökéletességed. :)
@Gábris szomszéd:

Tudjuk mit gondolok Feriről, de tegnap egészen emberi formát hozott. Úgy beszélt tabukról ahogy nem szokott, és úgy törölte bele a lábát Orbánba, hogy Fridinek se tűnt fel mihez magaslabdázik éppen.
@Fabius:

Ne felejtsd el, hogy Fridi nem politikai újságíró. Nem dörzsölt ezen a területen.
Csodálkoztam is, hogy bevállalta. Ezek szerint nagyvonalúan elnéző a saját korlátait illetően:)
@kekex: "Őket állítja be a nemzet ellenségeinek a Fidesz,"

Ne idegeskedjünk, majd az állam fője ( mert elég meleg van és főhet, bár őt kondicionálják ) ad utólag nekik kegyelmet, mint annak idején a Kossuth téri kordonbontó honatyáknak adott az akkori. Mert volt annyi esze.
@Fabius: Ez is a DK és Feri PR építkezésének a része. ;)
@Gábris szomszéd:

Tehát, szerinted, Gyurcsány csak hazudta, hogy ilyen, holott nem is.

Ezt a véleményt az emberek (sokan vannak ám rajtad kívül is), onnan veszik, hogy ők TUGGYÁK, hogy Gyurcsány milyen, éspedig onnan tuggyák, hogy mondták nekik. Az pedig nem ez.

Hogy melyik hazugság, annak eldöntése pedig már csak ízlés dolga, ami mindenkinek van.
@vakapad:
"Gyurcsány csak hazudta, hogy ilyen?"
Érdekelt Gyurcsány civil mivolta, megnéztem a műsort.
Egy - látszólag jelentéktelen - részt figyeltem.
Gyurcsány őszintén beszélt sívár gyermekkoráról, szegényes körülményeiről és nem hallgatta el édesapja dicstelen családi múltját, mely egy lumpen tipusú emberről szólt.
A hozzá hasonló, nagy ívet befutó emberek hasonló hátterüket elhallgatják, hiszen a renoméjukat kockáztatnák.
Gyurcsány magabiztos, és tudja, hogy az ő elért politikai karrierjén ez a történet nem ront, inkább használ a megítélésénél.
@Eszter jött: nem fogom megfojtani a másik nőt, sőt lehrt, hogy megkérdezem a párom (zokni leszek) véleményét a hölgyről.
@Penivaldes:

nem is mondtam olyat, hogy nekiugrasz.
de az elso gondolatod az lesz:
nana! o az enyém.
@Eszter jött: nem, nem az enyém, senkit nem lehet kisajátítani, és ha menni akar hát menjen.
süti beállítások módosítása