Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.08. 09:33 Fabius

A mi partizánunk: a plakátbűnöző

Címkék: fidesz rongálás gyűlöletplakát

Irreguláris csapatok szállták meg a fővárost és hajtottak végre rajtaütésszerű akciókat az Idegengyűlölet Szent Plakátjai ellen. Hallatlan, baszki, emberek mire nem képesek. De szerencsére a hatalom a helyén volt, egyes partizánokat elfogtak, mások önként adták fel magukat, számunkra pedig kiderült, itt akkora a faszaság, hogy nem csak teljesen értelmetlen, cserébe legalább undorító hangulatkeltésre telik a köz pénzéből, de minden plakátra jut egy rendőrpáros is.

rendor_plakat.PNG

"alosztályvezető őrnagy utasított bennünket, hogy sötétedés követően Budapest XIV. kerületében található Gundel étterem környékére, és ott keressünk egy Nemzeti konzultáció a bevándorlásról és a terrorizmusról felirattal fémjelzett plakátot, és azt tartsuk szemmel oly módon, hogy rendőri mivoltunk rejtve maradjon"

Nos, alosztályvezető őrnagy úr vagy nem hallgatta Kedves Vezetőnket pénteken a rádióban - megrovás - vagy önkényesen felülbírálta - fegyelmi. Mert azt gondolni sem merem, hogy Őfelsége esetleg füllentett mikor azt mondta, hogy bár a hibákat tíz órán át sorolhatná, amit meg kell említenie mégis az a közbiztonság, ami kívánni valót hagy maga után. Oszt' a fene tudja, de a közbiztonság javulásának nem módja, ha a rendőr párosok ott bakterolnak a fétisplakátok mellett, mert fontosabbak ezek minden másnál. Jó, tudom, végül is van olyan szemszög, ahonnan nézve még visszafogottnak is látszik az egész, mert a teket is kivezényelhették volna elhárítani a festékes terrorveszélyt. Éppen csak az a baj, hogy így a belihegett Orbán 2.0 más jelentést kap:

- A második is pont nulla, ahogy az első.

Az volt a mondás, az 1.0 erőpolitizálásához képest a 2.0  mások meghallgatását szeretné. Jó, azt nem mondta kik azok a mások, de ha egyszer ők vannak az egyatáborban, akkor a mások nyilván a táboron kívüliek. Meg az is volt a mondás, hogy konszolidáció lesz és figyelem. Sőt, egyenesen FIGYELEM lesz a meghallgatással együtt, amit sokan úgy értettek, hogy mostantól odafigyel mikor beszélnek hozzá. De az odafigyelés szellemi ráfordításigénye jelentős, sokkal egyszerűbb ukázba adni: hék, eriggyetek plakátőrnek!

Azok meg akik azt hitték, a véleményük bármilyen dologban figyelembevételre kerül, mert megint jön a polgári berendezkedés a suttyóparasztizmus helyett, tévedtek.

325 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr187525650

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az elterelés profitja 2015.06.08. 16:33:52

A gyűlöletkampány elterelés. Ebben igaza van Vágó Gábornak. Minden – egyébként ügyes, szimpatikus és tisztességes – plakátmém, minden fölhorgadó ellenzéki virnyantás háttérbe szorítja az új közbeszerzési törvény, a Questoron keresztül kormányközeliek á...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Sir Bates dö Hól: télleg csudaszép a vas! de ez is kapu-garanciás, ahogy az összes potyolino és flamszia izé! egy darabig 3 centit dob a péniszeden, de aztán a pénztárcádra kezd vadászni a mocsok!
@nincs_itt: nem egy volt szar hanem négy, már nem volt jó az s80-as - a 850-es kurva jó autó volt még - a peugeot és fiat gyalázat, a freelander egy vicc, a skodákat viszont szeretem
@nincs_itt: A canis mergát mi reklámszatyorba csomagoljuk:)))) Nem sztaniolpapírba.
Szerencsére még nem vettünk, van kuty, aki termeli. Lehet, el kéne adni?

Nekünk a legeslegproblémamantesebb autónk egyébként egy 1410-es Dacia volt. Egyszer kellett benne egy 15 Ft-os műanyag csövet cserélni a levegőszűrőnél, mert el volt korhadva, porladva. Nálunk 14 évig volt az autó, ha hiszed, ha nem, még mindig meg van, a városban adják - veszik. Még az az üléshuzat garnitúra van rajta, amit mi csináltattunk. Asszem 33-34 éves körüli, a gyerekek még ovisok voltak, amikor vettük.
A gyerekem első autója egy hótt öreg kis Polski volt, felújítottan vette. Az is működik még, szoktuk látni. Azzal egyszer átvitt a szomszéd városba, de félúton már ki akartam szállni.
@habakuk000:

Én Skoda 120-assal kezdtem, aztán jött az Új autó, egy Skoda Felicia, imádtam!!! de nem volt szervókormány benne (nem volt alapfelszerelés, amikor vettem, és nem telt rá extrának, ilyen is van, bizony). Emiatt tíz év után lecseréltem egy Chevy Lacettire, amit szinte azonnal össze is törtem. Most egy kis Puntóval járok, igen kezes jószág, ilyen vénasszonynak való, mint én. Az évi pár ezer km-hez elég az... :)
@Gábris szomszéd: szép, bár a szőlő nem biztos, hogy tetszene neki,
@habakuk000: Szépen megy ha akarod, ő is hybrid és csak 4-5 lityi a fogyasztása. :)
E.T., ha Magyarországra jössz, ne lopd el a magyarok muskátliját.
(Mert úgy picsánrúgat a csúti kósával, hogy telefonálhatsz haza.)
@Eszter jött: Nem. Én a komfortérzetre és a biztonságra voksolok.
Az emberek 99 %-a nem megy el 2 km-t azért, mert ott 2Ft-al olcsóbb literje.
Viszont a jól bevált drágábbért már igen.
Mi speciel MOL kútnál soha nem tankolunk és óccsó magánkutaknál sem. Shell v. OMV jött be. Sajna csak a szomszéd városokban vannak, és figyelni kell a tankolásra.
@habakuk000: Örülök, hogy segíthettem:)
@Gábris szomszéd: a skoda nem hibrid és annak magától annyi a fogyasztása, ráadásul abban elfér kutya, fűkasza meg 50 darab minta
@Bakter: Légyszi az E.T.-t békén hagyni. Viheti a muskátlit, de csak piktorral. Emelje fel biciklistől és engedje el. Jó magasan.
Mindössze hét óra alatt összejött az adományokból az a hárommillió forint, amelyből a Kétfarkú Kutya Párt (KKP) és a Vastagbőr blog ellen-plakátkampányt indítana a kormány bevándorlókat figyelmeztető plakátjaival szemben.

hvg.hu/itthon/20150608_Johet_az_ellenplakatkampany_milliokat_ad
@hamucipőke:
E.T.-nek szívfénye van, nem emelget csútit. Ahhoz nagyobb űrhajó kell. A Predatoroké megfelelő lesz. Remélem hamarosan eljönnek, ilyen minőségi láthatatlan gumigerinceket semmilyen más fajból nem tudnak begyűjteni az univerzumban, mint a narancsosokból.
@Bakter: Egye fene, jöjjenek a Predátorék, de a láthatatlan gumigerincbe nem egyezek bele, az túl kemény, maradjunk a takonynál.
@habakuk000:
Ez a plakátkampány olyan bjútifúl kontraproduktív lett, hogy nem csodálkoznék, ha szépen csendben lejönnének róla a filyúgg, és elkezdenének harcolni, mondjuk balneológiailag a rozmárvadászat ellen.
@hamucipőke:
Zezaz, ezt a szót kerestem!
@Bakter: Tudok én, ha akarok.

Régen láttalak erre.
@Bakter: Tényleg nagy a verseny, de ez a plakátharc a magyar politika egyik szép mélypontja. Kutyába lemenő finkelstein- és habonyizmus, önmagukból és az ügyből is hülyét csináló rendőrök, meg persze a "hős" ellenzéki plakátrongálók. Ha lenne mellette más is, még akár el is menne, de nem, ez ma "A" magyar politika. :)
Nálam Daher Pierre lett a Nap Hülyéje:

index.hu/belfold/2015/06/05/a_fidesz_libanoni_ex_kepviseloje_egyetertek_orban_viktorral/

Tehát sorban:
- Nem politikai menekültként, hanem gazdasági bevándorlóként érkezett Magyarországra;
- Amikor idejött 22 évesen, még rohadtul nem volt "tanult" hiszen éppen azért jött, tanulni;
- Azért nem bevándorló, mert itt "él", azaz a 33 év előnyére veri magát;

Az "állibanoni" az milyen? Olyan, mint az "álcivil"? Ez lesz a Fidesz új baromsága, hogy aki ellen macera érvelni, az valamilyen "ál-" lesz?

Kedves Pierre, amikor idejöttél 1982-ben, még a kutya nem tudta, hogy 33 év múlva mi lesz belőled. Nem tudtuk, hogy "kicsoda" vagy te. Egy voltál a sok ismeretlen 22 éves pofa között, aki ide akart jönni a jobb élet reményében. Most már kapun belül vagy, azt is letagadnád, hogy honnan jöttél. Csak azért nem mondom, hogy gyökér vagy, mert pont most tagadtad meg azokat, és ezt bőven nem azért mondom, mert rajonganék a bevándorlókért, hanem mert rühellem az ilyen szintű képmutatást és értetlenséget.

Talán nem vagy még elég ideje Magyarországon, hogy tudd: a magyar nyelv szerint bevándorló az, aki életvitelszerűen átköltözik egyik országból a másikba. Pont. A kifejezés, amit te keresel, az "illegális bevándorló".
@Gábris szomszéd: Van. Adakoztál?

Érdekes, milyen kurva nagy itt a csönd erről a vastagbőrös történetről, pedig itt és most mindenki részt vehet benne.:)

A hős ballibsik és a még hősebb te.:)

Ennyit a tenni akarásról...

Lefekvés előtti mesének - Bella is ajánlotta délután - Gazda Albert: Undor.

Ajánlom az összes mélán hallgatónak.
@Bakter: Ugyan, végre lehet harcolni a gonosz plakátrongálók ellen. Erre vártak.

Remélem jók lesznek az ellen-plakátok, már Londonban is lesz, ha isten és Zéróék is úgy akarják.:)
@habakuk000: Neked melyik plakátterv tetszik? Szerinted ez egy hatékony "fegyver" a fidesz ellen?
Amúgy meg.

jobbegyenes.blog.hu/2015/06/07/szigoruan_ellenorzott_748#more7524172
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"Azt a plakátot, amiről napokig azon ment a poén, hogy a célközönség úgysem érti, minek megrongálni?"

Szimbólum. Tudod, közismert történelmi tény, hogy amikor a Bastille-t lerombolták, összesen 8, piti köztörvényes fogoly volt benne. Ott sem a gyakorlati eredmény volt a lényeg - hanem a szimbólum.

A II. világháború egyik legutolsó kulcsjelenete sem azért volt az orosz zászló Reichstagra történő kitűzése, mert a Reichstag akkor, abban a pillanatban egy stratégiailag fontos épülete volt - hanem mert a Német birodalom szimbóluma.

Szimbólumokat "ledönteni" - akár szó szerint, mint a Bastille-t, akár képletesen, mint pölö kordont vagy plakátot - adott pillanatban nagyobb hatású, emlékezetesebb és fontosabb lehet, mint konkrét "ledöntendőket".

Hát, dióhéjban eztért.
@Gábris szomszéd: nagyon hatékony, fontos és nem csupán a fidesz ellen

szerintem sokkal fontosabb a netadós tüntiknél
@habakuk000:
Lenne egy-két ötletem, kik vagy mik ellen harcoljanak a filyúgg, főleg ez a csúti barom. Ténylegesen, fegyverrel. Ha harc, legyen harc...
@Gábris szomszéd:
A magyar politikai napról napra a saját seggét bámulja meg egyre mélyebbről. Lassan annyira, hogy a magmától lesz matócsipirospöttyös a valaga.
@Bakter: aki férfi az legyen férfi: egy jól megtermett kan mangalica elleni iszapbirkózásnak díja is lenne: aki győz övé a kolbász
@habakuk000: "Ajánlom az összes mélán hallgatónak."

Aszongyák felénk, hogy amelyik kutya ugat, az nem ér rá harapni. Aki adakozni akar, az nem dicsekszik vele. Teccikérteni?
@látjátok feleim szümtükkel: hallottam már ilyen mondást, de gyanús, hogy ez az este nem arról szól

természetesen tisztelet a kivételnek
@Bakter:
.
Rájöttem!
A katicabogár az igaz fideszes negatívja!

Ki volt az a barom, aki előhívta?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

a minta már megvan ))))

@hamucipőke:

egyenlőre arra a diadalittas érzésre vágyom, hogy irányítani tudok egy autót.

aztán jöhetnek a részletek.
@nincs_itt: egy alfát nem azért veszel, mert kalkulálsz... hanem, mert amikor még jó, akkor nagyon jó (mint a mini sport, a corvette vagy egy honda crx)... (ki venne 10kg német kaviárt[nyúlhal] 100g beluga helyett???)...
@Gábris szomszéd:

Itt az igazi felvidéki zászló és címer. De a cikk is nagyon találó.

"Itt érdemes megemlíteni a Publicus Slovensko kutatását, amelynek végső következtetése a szlovákiai magyarok identitáskutatásával kapcsolatban, hogy a „felvidéki magyar identitás” mindössze egy túlexponált lábjegyzet. Ravasz Ábel meggyőzően érvel amellett, hogy a „felvidéki magyar” identitás nem más, mint egy médiahack. A megkérdezettekről kiderült, akik magukat „felvidéki magyarként” azonosították, hogy erőteljes médiafogyasztók. Csonka Ákos állításával ellentétben tehát a „felvidéki magyar” identitás esetében nincs semmiféle regionális szempontról szó, csupán jól behatárolható médiapropaganda hatására tanulják meg kevesek ezt a mesterségesen kreált önazonosság-tudatot.
De nézzük a számokat: a válaszadók 52,8%-a választotta a szlovákiai magyar megjelölést, 37,4% a magyar, 5,4% a felvidéki magyar meghatározást. Láthatjuk: a most az ún. „felvidéki zászló” mellett érvelők egy elenyésző, szűk és gyakorlatilag a szlovákiai magyar közösség szempontjából törpe kisebbségben maradt csoportja próbálná ráerőltetni bizonyos médiumokból rátukmált identitástudatát a szlovmagyarok 95 százalékára."

www.parameter.sk/blog/csehszlovak-kem/2015/04/22/ledobta-minden-problemad-megoldodik-atombombat-az-mkp
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Daher, aki szerint a Fidesz által használt bevándorlófogalom mást jelent. Többek között azt, hogy menekült vagy politikai menedékkérő. Olyan, aki éhezik, problémája van.

Miért engednénk Magyarországra a bevándorlókat, akikről nem tudjuk, hogy kicsodák? Ezek nem tanult emberek. Ők nem azért jönnek, hogy tanuljanak, vagy fejlesszék az ország gazdasági helyzetét."

ezt a linket elmentettem:-D...
@Gábris szomszéd:

Na, még ezt ugyanonnan, aztán elhallgatok:

"Nyilván, a futóbolondokon kívül, ezt a parttalan, izzadtságszagú és értelmetlen kezdeményezést senki nem vette komolyan. Jól is van ez így. Ugyanakkor azt nem láttuk szembe jönni, micsoda kreatív szellemet szabadított ki a palackból a „zászlósítás”. Fantasztikus alkotások születtek már eddig is a témában, újra él a parasztbarokk! Nem tudtam megállni, hogy ne kérjem fel a Sustyáki stábját, tervezzék meg nektek a „Felvidék zászlaját”. Tudjátok, ők azok, akik már a Csallóközi Republika zászlajával is nagyot gurítottak, szerencsére most is kitettek magukért."
@habakuk000:

Mulatságos vagy, hogy finom legyek:))

Mint egy kóborló pátriárka beesel, és számon kérsz. Milyen alapon? Miért gondolod, hogy bárkinek számot kéne adnia egy nyilvános felületen, mikor, mennyit utalt át? Magánügy, még akkor is, ha jó közügyet szolgál.

Figyelmedbe ajánlom Dan Ariely pszichológus és viselkedési közgazdász most megjelent könyvének mottóját: Egyetlen módon lehet kideríteni valakiről, hogy becsületes-e - meg kell kérdezni tőle. Ha igennel felel, akkor szélhámos. (Groucho Marx)

Furán hangzik, ugye:))
@habakuk000:

Aki adakozni akar, az nem ér rá ugatni.

Így már megfelel?
Erről is csináltathatna néhány óriás plakátot a kormány ( különösen annak kereszténydemokrata fele:

"(Az Európai Bizottság 2013 októberében kötelezettségszegési eljárást kezdeményezett Magyarországgal szemben, és azóta folyik a vita a magyar hatóságokkal.)"

Oka: "Az ECRI olyan tájékoztatást kapott, hogy a menedékkérők mintegy 22 százalékát fosztják meg személyi szabadságától. Az Európa Tanács szakértői
nagyon aggasztónak találják, hogy a zárt menekültbefogadó állomásokra gyermekekkel érkező családok is kerülnek."

index.hu/belfold/2015/06/09/nagyon_durvan_beszolt_a_kormanynak_az_et/
"Az ECRI országjelentése nem csupán a menekültügyről szól, hanem kitér egyéb jelenségekre is. Megállapítja, hogy egy radikális jobboldali párt nyíltan fellép romaellenes, homofób és idegenellenes gyűlöletbeszéddel (feltehetően a Jobbikra gondoltak). A gyűlöletbeszéd azonban nem korlátozódik a szélsőséges pártokra és csoportokra, hanem máshol is előfordul a politikai spektrumon belül, és néhány alkalommal a hatóságok adósak maradtak azzal, hogy megszólaljanak az ilyen gyűlöletbeszéddel szemben. Ennek eredményeként
a romákra, zsidókra, melegekre és menedékkérőkre tett becsmérlő kijelentések közhellyé váltak a közbeszédben,
a média egy része pedig nyíltan rasszista tartalmakat terjeszt."

index.hu/belfold/2015/06/09/nagyon_durvan_beszolt_a_kormanynak_az_et/
Nem a plakátokat kéne már tépkedni, hanem a fideszes barmok pofáját.
index.hu/belfold/2015/06/08/tasz_csak_a_plakatot_a_keretet_ne/

"A plakátok letépése az Eötvös Károly Intézet szerint is a polgári engedetlenség klasszikus esete, amikor az állampolgár erkölcsileg elutasítandó jognak szegül ellen. Sőt, mint közleményükben írják, "az állam nevében szólók véleménynyilvánítási szabadsága távolról sem korlátlan; a plakátok kihelyezése sérti minden ember egyenlő méltóságának alkotmányos követelményét, a diszkrimináció tilalmába ütközik", alaptörvény-ellenes, és szembe megy az állam nemzetközi szerződésekben foglalt kötelezettségeivel.
Az Intézet szerint a plakátrongáló aktivisták fogdába zárása jogtalan, mivel arra csak bűncselekmény elkövetésének gyanúja esetén van volna lehetőségük, márpedig itt arról nincs szó. Az, hogy a rendőrök az igazoltatás után először le akarták zárni az eljárásokat, majd mégis előállították a rongálókat, arra utal, hogy felsőbb utasításnak engedelmeskedtek."
@látjátok feleim szümtükkel:

"Aki adakozni akar, az nem ér rá ugatni.
Így már megfelel? "

Nem.
Egy "kis demokrácia" OFF

Arról hallott, hogy szétvertek a Majdanon egy tüntetést?

Brutálisan léptek fel a kijevi Majdan téren tüntetőkkel szemben. Ez a hír 2013-14 telén vezető anyag lett volna a fősodratú médiában és a "nemzetközi közösség" éles tiltakozását váltotta volna ki. De most vasárnap este történt az azóta már "demokratikussá és szabaddá vált" Ukrajnában, így a kutyát sem érdekli. A demonstrálók a hétvégén vertek sátrat a főváros központi terén, hogy Porosenko elnök betartatlan választási ígéreteit kérjék számon.

A lassan 24 órája történt erőszakos események, a hatóságok cinkos magatartása, és bátorító nyilatkozatai a demokratikus értékek iránt elkötelezett "nemzetközi közösség", és az emberi jogsértéseket árgus szemmel figyelő nyugati média azonnali, határozott, és megalkuvást nem tűrő
hallgatását váltotta ki.

alfahir.hu/arrol_hallott_hogy_szetvertek_a_majdanon_egy_tuntetest

ON
@Gábris szomszéd:

Te, itthon minden rendben? Nem kéne már hajnalok hajnalán alfahírezned, mert elhányom magam.
ez az ellenplakát kampány, szerintem nagyon gyenge ötlet.
a "célközönség", akik ugye nem a bevándorlók, csak arra kapja fel a fejét, ha folyamatosan arról szólnak a hírek, hogy átfestik, letépik, átírják, a kormány propaganda plakátjait.
ha szembeállítunk vele egy vicces, vagy nagyon humánus mondanivalójú, hasonló plakátot, a kutya nem fogja érzékelni, hogy ez tiltakozás!
kb, annyi értelme van, mint az ellenzéknek a parlamentben!
legalizálja a kormányt.
Amikor ez a magyar valóság, akkor lehet plakátolni, de ez százszor többet elárul a hazai állapotokról:

"A jogosulatlan területalapú támogatások megszervezésével gyanúsított D. Miklós 30%-ot kért vissza az üzletért a cégektől, így 40 millió forintot kapott több részletben, készpénzben a segítőitől"

propeller.hu/itthon/3113690-pofatlansag-teteje-napi-millios-bukason-duhongott
No meg a tetves anyját annak, aki erre nem költ.
Igaz, tessék focizni és akkor egy bokaficamnál speciális helikopter viszi azonnal az izületi specialistához a 14 éves gyereket, az ország másik felébe (megtörtént eset).

propeller.hu/itthon/3114004-durva-kepek-arulkodnak-magyar-egeszsegugy-tragikus
Reggelt, Népek!

Valami új plakát? :D
@Orica Középföldi: Nem mondod, hogy a demokrácia alakulása csak itthon érdekel, főleg, hogy magyar testvéreidet is elég keményen érintheti az ott zajló folyamatok alakulása. Amelynek amúgy szintén lehet erősen köze, menekültek esetleges bevándorlásához. (poszt témája)
@Gábris szomszéd:

Nem mondod, hogy magyar testvéreid befogadása gond lehet?
Amúgy menj a francba ezzel a szöveggel.
@Orica Középföldi: Nem lehet gond, másrészt menj te a francba a szövegeddel, ha már ennyire pártolod a szólás és véleménynyilvánítás szabadságát.:)
Plakáttépés? Szimpla szabálysértés. Van hatályos törvényünk az ilyen barbár cselekedetre. Ennyit sikerült megértenetek az EU lényegiségéből, libbantkáim? Bár ezen nem csodálkozom. Szerencsére ezt Moszkvában másként "tolerálják" ;)
@Marcellusca:
reggel láttam egy plakátot: ha magyarországon vagy (élsz, laksz, jöszz, mittomén, nem emlékszem) akkor be kell tartanod a törvényeinket.

kedvem lett volna felmászni és aláírni: ha politikus vagy, akkor is.
@punkfrog: Igen és leforgattak hozzá egy hamis youtube videót is. Pihenj, folytasd tovább. :)
Az is teccik, amikor nem arról regélsz, hogy milyen demokrácia az, ahol békés tüntetőket szét lehet verni, hanem arról, hogy ki adta hírül. :)
@Sir Bates dö Hól:

Ez a párt-vallás egyik nagy buktatója: a dogmatizmus. Hogy mindig igazuk van, és ha nem, akkor is.

Daher Pierre bevándorló, de hogy fenntarthassák a negatív bevándorlós retorikát, így inkább megpróbálják megváltoztatni a szó jelentését a hívek fejében, amivel pont arra a kirekesztő mentalitásra játszanak rá, amit az általánosítások miatt a sokan sérelmeznek.

Akkor már csak az a kérdés: minek nevezhető innentől Daher Pierre, aki ugyan bevándorló, de a Fidesz szerint nem nevezhető bevándorlónak?

Álbevándorlónak?
@Gábris szomszéd: nem állítottam soha, hogy Ukrajnában kifogástalan demokrácia működik.sőt!
azt se mondtam soha, hogy ott most demokrácia van.
@punkfrog: Remek, akkor ezt is megbeszéltük. :)
@Marcellusca: D

"Ha a varánuszra lépsz,nem veheted el a zsákmányállat:)

"A komodói varánusz ragadozó állat, habár dögöt is gyakran eszik. Szinte minden lehetséges állat szerepel az étlapján: apró gerinctelenek, hüllők, madarak és madártojások, kisemlősök, majmok, vagy akár kisebb patások is, sőt, ennél a fajnál a kannibalizmus is előfordul. Még az emberek sincsenek tőle teljes biztonságban. Sok állat számára már a varánusz álkapcsainak szorítása is halálos lehet, de ezenfelül a harapása még mérgező is. A komodói sárkány szájüregében egyrészt méregtermelő mirigyek találhatóak, másrészt olyan baktériumok is nagy számban fordulnak elő az állat nyálában, amelyek a zsákmányállat vérébe jutva súlyos szepszist okoznak."
:))ja és ebben a 'zországban 'sokitta 'kötchöggg is az étlapon:))

www.google.hu/search?q=ha+magyarorsz%C3%A1gra+j%C3%B6ssz&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI4Jb1iYOCxgIVxhXbCh0UWwAX&biw=1366&bih=612
@Orica Középföldi:

Ha nem alfa, akkor kuruc, betyársereg, vagy orientalista.

Meg a kenetteljes szöveg közben.
@Eszter jött: Ha nem index, akkor 444, HVG, netán egy kis szektATV.

Hozzá pedig sokszor a műrettegő álpíszi szövegek. :)
@Orica Középföldi: hoppá, a Swift-et követeltem? Francba, már megint eltévesztettem.

az egész témához egy, hozzád hasonlóan megsértődött tollú hozzászólás érkezett.

olyan témában, ami országos szegyenunk.

Vicces Ugye?

Alfabires Angyalt ostorozni az igazán komoly dolog, főleg úgy, hogy még igaza is van, belátom én.
@Eszter jött:

Tegnap a hideg vízre valót se kereste meg, gondolta, ma korán kezd:))
@habakuk000:

Haba, én utoljára 5 évesen sértődtem meg. Miután rájöttem, hogy ezért én körbe vagyok röhögve, beláttam, hogy nem vezet sehova.

Egyszerűen nem értettem az ostorozásodat, mit is akarsz, mit vársz el az itt kommentelőktől. Ennyi.
@Gábris szomszéd:

Hát inkább az, mint nemzethy parasztbarokk.

Egy kis segítség /lásd, kivel van dolgod/ arra az esetre, ha véletlenül Komáromtól távolabbra merészkednél tapasztalatot gyűjteni.

nullker.hu/2014/11/nagy-felvideki-szohatarozo/
@Eszter jött: Akik szintén mindig igazat írnak. :)
@habakuk000: Ha még nem láttad, picivel fentebb ott a lista az eddig befolyt adományokról.

@Orica Középföldi: Nekem erről ez a mondás jut eszembe. :)

"Az életben soha ne magyarázkodj senkinek. A barátaidnak nincs szüksége rá, az ellenségeid úgysem hiszik el, a hülyék pedig nem értik meg!"
@Gábris szomszéd: Szétverték? ezt teszed itt te is... annak ellenére, hogy kutyát nem érdekled
@gazoló:

Émmán ennek variációját/továbbfejlesztését is láttam:
kep.cdn.index.hu/1/0/862/8628/86283/8628325_1b5165e90a651371e04a62c5c8e0c15e_wm.png

"Ha Magyarországra jössz, ELVIHETED ORBÁN VIKTORT!

:DDD
@Orica Középföldi: semmit sem várok el, mi vagyok én, főelvaro?

IV.Henrik, a navarrai, csak erővel tudott nyugalmat kényszeríteni a forrongó franciákra. Sokkal egyszerűbb gyűlölködni, köpködni, méltánytalansággal válaszolni a méltánytalanságra.

Ezt látom itt is.
@KÁTÉó53éúétr6: Mókás egy demokrácia felfogásod van neked is. :)
@habakuk000: "...méltánytalansággal válaszolni a méltánytalanságra" szerinted mi a teendő, ami méltányos?
@Gábris szomszéd: a saját "kútfődből" még mókásat sem tudunk
@KÁTÉó53éúétr6: Természetesen ez sem igaz, de én legalább nem rinyálok miatta nálad sem. :)
@habakuk000:

"hoppá, a Swift-et követeltem? "

Ez több, mint jópofa.

Engedtessék meg nekem, hogy ne örüljek,és ennek hangot is adjak, ha hajnalban a Varánuszon az alfahír köszönt rám.

Ott is sűrűn linkelik a varánuszt? Vagy ott nem fontos a másik oldal véleménye?
@habakuk000: ha figyelmesen olvastam a kommenteket, akkor csak én írtam arról, hogy az ellenplakát kampány nem igazán jó válasz.itt: @punkfrog:
de nem sértődöttségből.
meg is indokoltam.(legalábbis próbáltam)
ha nem rám céloztál, akkor viszont 2, az 1!
@Fabius: Teszteld az új posztot, mert szerintem nem lehet kommentelni. :)
@Orica Középföldi: "Ott is sűrűn linkelik a varánuszt? Vagy ott nem fontos a másik oldal véleménye?"

mondanám, hogy várjuk az "illetékes" válaszát, de tudom mire számíthatunk.maszatolásra!
@Orica Középföldi: "Engedtessék meg nekem, hogy ne örüljek,és ennek hangot is adjak, ha hajnalban a Varánuszon az alfahír köszönt rám. Ott is sűrűn linkelik a varánuszt? Vagy ott nem fontos a másik oldal véleménye?"

Szeirntem az Alfahir facabook oldalán nyugodtan lehet azt is. :)

www.facebook.com/AlfahirHirportal?fref=ts

De a jobbegyenes blogba is nyugodtan kommentelhetsz. :)

jobbegyenes.blog.hu/2015/06/07/szigoruan_ellenorzott_748
"A gyűlölet pedig olyan súlyos következményekkel jár, mint a krónikus paranoia, hülyeségek kényszeres hangoztatása, a kocsmaasztal agresszív csapkodása, de rosszabb esetben a gyerekből felnőve könnyen válhat komplexusos, magányos, frusztrált, hatalommániás szerencsétlen nyomorult, aki kínjában már nem tudja, hogy kit is hibáztasson saját szánalmas kis kudarcaiért"
"Miniszterelnök úr, ön hogyan látja a kérdést? Lehetne szó arról, hogy lefóliázzuk őket? Vagy takarjuk ki a gyerekek szeme elé nem való szöveget? Esetleg feliratokkal is elláthatnánk ezeket a hirdetéseket: „A plakát szövegének elolvasása súlyosan károsítja ön és környezete egészségét, a szöveg elolvasását 18 éven aluliaknak nem ajánljuk!”
gepnarancs.hu/2015/06/nyilt-level-a-plakatolo-orban-viktornak/
@punkfrog:

Na mit szólsz? Megengedte!
Ennyire jól nem lehet játszani a hülyét.
@maxval bircaman szerkesztő.: Putyin úúúúúúúúúúúúúúúr"?
te ezt a kgb-s disznó pribéket még ennyire megtiszteled?
@punkfrog: amikor írtam, még nem olvastalak igy nem rád céloztam.

bocs, ha megbantodtal.
@Marcellusca:
ha szerencséd(nk) van, akkor az ördög, esetleg a dögvész tud olvasni (is) magyarul, és az általad idézett ajánlatra ugrani fog...
úgy legyen! :)
@Gábris szomszéd: üdv!
miért jó neked egy olyan blogon, ahol senki nem kedvel??
még életemben nem tapasztaltam ilyen mentalitást, mint a tied..
van neked önérzeted?
van neked büszkeséged?
te tényleg robot vagy, akit beprogramoztak?
"ha igazad" is lenne, nem ciki az ismerőseid,(szándékosan nem írtam barátokat)előtt, hogy szinte mindenki lábtörlőnek, propagandistának néz?
vagy abban a hitben leledzel, hogy te vagy a varanus megváltója?
komolytalan az egész kommentem! nem neked szól! ja!! -))
süti beállítások módosítása