Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.05. 08:56 Fabius

Vádemelésig jutott a fideszes földmaffia ügy

Címkék: fidesz földmutyi drajkó miklós baranyai józsef

70 millió kápé, ékszer és órahegy várta a házkutatást végző nyomozókat Drajkó Miklós, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal volt elnökhelyettesének lakásán. Az államtitkári kinevezését váró Drajkó ezek szerint ennyire nem számított semmire, mikor a kinevezése helyett a letartóztatási parancsával érkeztek meg a szervek.

dajko_miklos.jpg

A keményen dolgozó nyomozó-kisemberek szorgos munkával összeszedték amit lehetett, lett a pénznyúló bulikáról ez a szemléltető ábra...

drajko.jpg

kép: blikk.hu

...és lett Drajkóval együtt 84 vádlott. Köztük Baranyai József sárvári fideszes önkormányzati képviselő, aki két családi céggel volt benne a buliban. Mind megérdemlik amit majd kapnak, de én azért javasolnám az ügyet tárgyaló bírónak, hogy fél év könnyítést szavazzon meg Drajkónak a létező leghülyébb magyarázatért, amit olvasva még röhögni is elfelejtettem:

- Azért hozta létre a csalásra szakosodott szervezetét, mert ő csak tesztelni akarta a területalapú támogatások rendszerét, felderíteni a réseket a pajzson. Pont hétfőn akart előállni az egésszel, mikor azok a kurva szervek beállítottak pénteken a letartóztatási paranccsal a kinevezése helyett. Ennyin múlt, istenuccse ilyen kicsin, hogy őt most nemzeti hős helyett vádlottnak hívják.

Baranyai szerint ő nem követett el bűncselekményt, csak belekeverték az egészbe. Azt ugyanis, hogy „volt tervben, hogy az államtól béreljünk földet, de erre nem került sor" - de azért két céggel jogosulatlanul mégis igényelték a területalapú támogatások tízmillióit  ( 16,3-17,7 milla ), ezek szerint fideszes értelmezésben nem "jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás"-nak hívják, ahogy a vádiratban áll, hanem természetes járandóságnak, esetleg csínytevésnek. Szép kis kerek történet lenne ez, nekem mégis van egy apró, de nem jelentéktelen hiányérzetem:

- Hol van a teli tüdőből ordító budaigyula, meg az oszkópéter a vízerben mitkeres?

 

859 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr947519236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@nincs_itt: ez a nissan azóta van padlón süketelésedről szeretnék valami konkrét infot, me ez így egy kalap szar!:))
kezgyed a nissan gyukkal, ha kérhetném:)))
Na ja...

(Mondjuk, így utólag visszagondolva, inkább Cserjes volt az, mint Cserjés... de sebaj.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: borbolya barátom egyet megígérek, ha érden a parkvárosban meglátok egy ilyen plakátot, ako saját kezemmel fejtem le. rabosíthatnak is, ha ez a gyengéjük a sünöknek!
ja a sógorom is sün, őrnagy:)) és ezé nem vagyok előítéletes.
@taga20: eladási adatokat kérek, meg meghibásodási arányokat! rakás xar lett a nissan, amióta flanszia motorokkal szerelik...
de ez megint olyan lesz mint a műanyagos vita volt...

sikerült felheftelni a cilindert a kertkapura?
@nincs_itt: nem, me ma leraktam 28db járólapot, kibetonoztam a kerticsapot, a kulékavicsot átmostam és szétterítettem.

az asszony aszt mondta, hogy olyan fasza gyerek voltam, hogy kéccer lesz jó nekem:)))
@guma:

"_most viccelsz?_"

Kitartok álláspottyom mellett.
@taga20: na tessék! eccer amikor meghagy valamit a bevételedből, másoccor amikor felfújhatod a gumi csajt???
én meg hajóztam egy jót, étkeztem egy remeket az Arany Horgonyban, reggel meg megyek oszt' építünk valamit... ha el nem baxxuk akkor jó lesz fogpiszkálónak!
@taga20: te szegény, ha leteríted és utána mosod át, akkor jobb annak a nyomorútt kavicsnak...
@nincs_itt:
szűklátókörűség csak egy kontinens alapján elemezni

a Honda (CIVIC) az utóbbi 17 év legjobb eladása Canada-ban utána jön a NIssan minden változata, a Toyota minden változata...majd Hyunday és KIA a Merdzsó, Audi és BMW maradt státuis szimbóleum és nem tud betörni a középkategóriás vevők közé mert nem képes anyagilag aszt adni amit a vevő pénztácája akar, néha havi 15-35 dollár különbség a lízing vagy hitel törlesztésben meghatározza a család döntését, valamint a karbantartási kölcségek amelyek az Audi BMW és Merdzsó esetén ellenük beszélnek nagyon!!!!!!!!!!!!!!

brühüyyy
már látni az uccán köznapi embert Cadillac-ben, Lincoln szinte semmi, a Lexus, Infiniti meg csillagászati kategória
@nincs_itt:
nincs neked egy kis francofóbiád?

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkk
@Orica Középföldi:

"__
Tessék, nők:))

civilzona.nlcafe.hu/2015/06/05/ket-no-akiknek-egy-falu-koszonheti-a-boldogsagat/
___"

Igen, csakhogy egyikük sem nő, hanem -né, úgymint Kovácsné blablabla, és Demeterné blablabla.
Tehát jól tettenérhető, hogy ezen említettekben van valami, ami Mandelbrotba már nem fért bele, nem véletlenül júliázott burkoltan a Mester.
@nincs_itt: ez szép és jó, de neked se ugrott be egyből.
kellett egy perc:)))

na drukkoljunk fettelnek és kiminek, hátha lenyomja valamelyik a merdzsokat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ezek szerint a közbiztonság olyannyira a tetőfokára hágott, hogy fedésben lévő rendőrök összekeverik a plakát designer-eket a betörőkkel, a drogcsempészekkel, a gyilkosokkal.

Mondjuk furcsállom, hogy ezeket ki tudta nyomozni a rendőrség, a felcsúti Mészáros orosz illetőségű cégére meg nem volt se apparátusa, se esze, se akarata.
@Rodeo36: gondolom trianonért törleszt:)

honda szivik, mint nonplusultra felétek? ennyi hülyét egy helyen, hogy bírod?

remélem nem az van neked is, me egy világ omlik:)))
@Rodeo36: nem szeretem azt a koszos, pökhendi népet...
gyártottak szériában olyan taligát, amelyiknek a kormányrúdja korrodált olyan mértékben, hogy bármikor eltört...
A magyar rendőrség felderített minden bűncselekményt, elkapta az utolsó tolvajt, rablót, gyilkost, nincsenek az utcákon körözött személyek, minden faluba jut egy rendőrjárőr, ezért aztán két tiltott helyen való átkelés miatti bírságolás között unalmukban már az arcpirítóan kínos, bornirt kormányzati plakátokat kell megfigyelniük, hátha valaki tesz a kormányzatnak egy nagy adagnyi szívességet, és európai értelemben megcibálja azokat.

alfahir.hu/es_azt_tudtak_hogy_tokeletes_a_kozbiztonsag_hazankban
@Rodeo36: ácsi!! a Nissan a zusába, Isuzu motorral készül! esetleg belerittyentik a Dodge HEMI magnum 5,7 l, V8-at... de rönő motorral oda nem szállítanak, mert az 1,9 literes dci motor, kicsit erőtlen...
@taga20: te mókusörs tag figyejjé, a flanszia pezsgők és borok, sajtok, és a szex OK, de mást ne erőltessenek, mert nem megy nekik, na...
@nincs_itt:
ez meg az objektivitásod bánnya
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
tudod a Merdzsó is csinált olyan konstrukciós hibákat (a nagy zsermán endzsinéring) hogy a kurva annyába kívántam a drágákat, a vevőszolgálat stuttgart-ban egy kalap szar, persze amikor ki van fizetve az uccsó vasig akkor körbenyaldosnak, de addig bürökraták ami égig ér...és elátkoztam a percet amikor nem más autót vettem

a vevő-t az első 5 év érdekli majd el kezdi únni a csotrogányt és kikacsint másért, de ha nem tuggya eladni jó áron akkor kidobott pénz, minden autó használati eszköz és nem kínai porcelán vagy Chevres-i...elkopik unalmassá válik és az újak vonzóak mert van benne pöttyös lábtörlő

persze vannak akik konzerválják kurva sok pénzéért a történelmi kocsijaikat a barátnőnek Habana-ban 1959 és Pontiac-je van és már 50000 dollárt is ajánlottak érte mert minden, az uccsó ablaktörlő karig eredeti rajta és a festés is eredeti pedig ott a sós párában minden autó leűl 3 év után (próbáld tömény sóoldatban mosni a merdzsót, audit BMW-t VW-t)

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüuyyy

szóval a francofóbiád eredetét nem tudom de az meg olya igazi teuton mószer
@Rodeo36: ja még annyit, hogy bömöwö, merga, ódi csak többet adott el luxus kategóriában mint az USA hazai gyártói... ettől nem esz jobb egyik sem!
mert ha verda, akkor:

www.google.de/search?q=Corvette+third+generation&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3IB0VfbrNouwUfW_gYAD&ved=0CCAQsAQ&biw=1280&bih=677
@Rodeo36: nonono!!! mindenhol hibáznak, de akkorákat nem, mint a flansziák!
merga, bizony voltak akkora baklövések, hogy csak zörög, de azért be kell látni, hogy a zöm, az igen nagyon ott van!
@nincs_itt:
kivéve a Concord??? a TGV, meg a páris-i tömegközlekedés a metróban már akkor (1973) 100 személyes liftek voltak a 3 szint között a kereszteződésben amikor pesten még csak a millenárisi volt és a majmok az a népköztársaság úttyán
és a Sugár volt a nagymenő meg a zőrsvezértere

kkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@nincs_itt:
szóval az a másik buzi az rossz buzi az enyémbuzi az meg jó buzi

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@nincs_itt:
ezek a tőlem délre lakó cerkófmajmok 35 évvel később vették észre, hogyha nem engedik be a konkurenciát akkor ma már ökrösszekérrel mehetnének

a Doctor Deming módszerét is Japán vezette be és az amerikaiak a saját mérnöküket boszorkányüldözték

ez lesz és van levédiabasznádon is

maradnak a cerkófok amíg ki nem halnak valami kullancs járványban

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
nézd az adott körülmények között jogos,
100 km/h val bármelyik ugyanoda visz és ha nem ázik be akkor már csak az ára érdekes

amiben karbantartás üzemanyag és vételár van benne 0% hitel vagy 1,9 % lízing 3 évre

kell ennél jobb?

brühüyyy
@nincs_itt: te most eszednél vagy? tedd le a kannásbort, me kezdesz meghülyülni.

corvet, mint az ikon?:)))

édes istenem! szép még lehecc:))))
@Rodeo36: egyébként igazad van.

mesélek neked valamit.
1990-ben vettünk egy kocka 1500-ös ladát, az álmaink netovábbja volt. egy hónap múlva kurvára nem érdekelt, csak az, hogy Á-ból B-be elvigyen.

na, ha kapnék, vagy vennék egy ghiblit, ako szerintem ugyanez lenne a sorsa.:)))
@Rodeo36: ja és hogy el ne felejtsem, kezdődik a kanadaifutam!

hajrá fettel, hajrá kimi! kapjátok el a merdzsókat!:)))

forza ferrari!
@tristen2005: nem, csak a magunk mondján szerettyük egymást.
persze, te eszt a szeretet dolgot nem érted. kihalt mellőled.:(

én azé csipázlak, mégha tuskó is vagy:))))
@taga20:

Tuskó az a Hopkins volt kis köcsög!
@Rodeo36: drááága rodi! messéjjé már a concorde alkatrészeiről... honnan származnak, kik-mik tervezték stb...
de a TGV se különb. sok-sok helyen építettek olyasmit a világon akkoriban.
én a hétköznapi használatra szánt közlekedési eszközökről beszélek... jelesül az autókról, amik a napi tapasztalat alapjá, valóban elvisznek A-B viszonylatban, de nem mindegy, hogy mekkora hibahányaddal...
@taga20: baxod! azé' a 2005-ös rönyó megánnál egy cseppet ütősebb verda...
kannásbor cöcöcöcö

Augustiner Edelstoff, korábban meg Herrnbräu Weizen...

istenem a pénisz irigység...
@tristen2005: bakker, eddigi életedben elolvastál egy könyvet. vagy képregényben nyomtad bunkó:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
- Bagoly mondja verébnek, bagoly mondja verébnek, veréb jelentkezz!!
- Itt veréb, itt veréb, huhoghatsz!
- Hu, húú… hol is kezdjem főnök?...
- Az elején Dezső, az elején. Mire jutottatok?
- Jelentem főnök, először is a parancsnak megfelelően elrejtettük a rendőri mivoltunkat.
- Dicséretes… és hogyan sikerült?
- Hát… félig jól főnök.
- Mi az, hogy félig jól?
- Én rezsicsökkentésnek álcáztam magam és úgy elment mellettem mindenki, mint ha ott sem lettem volna.
- Ej-ej Dezsőkém… maga elég rég óta van a szakmában ahhoz, hogy tudhatná, nem politizélünk!
- Jelentem főnök, én nem politizélek, csak a fizikus sógoromra hagyatkozva döntöttem így, mert ő azt mondta, hogy a kollégáival közösen keresték eletronmikroszkóp segítségével is, de egyszerűen nem találták. Gondoltam, akkor így én sem leszek feltűnő.
- Na jó, ezt ügyesen csinálta Dezső! - na, és a másik ész, az Oszi?
- Hát, főnök… szóval, főnök… én próbáltam lebeszélni az Oszit főnök, hogy ne fekvő rendőrnek álcázza magát, de ragaszkodott hozzá…
- Na, és?
- Jött a 75-ös troli…
- Megsérült valaki?
- A tűzoltó, aki kisöpörte a troli alól Oszi darabjait, szemébe csöppent a melegtől megolvadt alvázvédő festék.
- Tragédia Dezsőkém, én mondom ez tragédia!!
- Nekem mondja főnök? – az egész akciót egyedül kellett végigcsinálnom!
- Sajnálom… tehetek magáért valamit?
- Igen főnök, egy hét szabi jót tenne nekem mert káprázik a szemem, a rohadt plakátrongálók nem átallottak vakuzni világos éjnek évadján…

Valaki szóljon a Nagy Bandónak - aki ismeri -, hogy csináljon már ebből a képtelen kormányzati ökörségből egy fergeteges sztendáppot, garantált lenne a siker! Ez a jelentés az egykori Kádár rendőrség „színvonalát” is mélyen alulmúlja, tulajdonképpen nem is kell hozzáfűzni semmit, egyetlen betű változtatás nélkül is nagyon komoly anyag!:)) Én a KDNP alá röhögtem magam, pedig annál mélyebbre Piccardnak sem sikerült merülnie, pedig ő ebben azért otthon volt...
@Rodeo36: sosem mondtam ilyet! viselkeggyé! csak azt állítom - amit sok-sok tapasztalat is alátámaszt -, hogy vannak olyan autó márkák, amik sajnos igen gyakran hibásodnak meg, a többinél szignifikánsan többször. ez sok mindennek betudható. pl a zusa ikon Hárlidévisdszon a mai napig nem orvosolt 30 évvel ezelőtti típushibákat... pl 883 sportster főtengely szimmering tömítetlenség... fatboy vezérműtengely stb... mer csak...
@taga20: a vettel majdnem az uccsó helyről startol motorhibája volt a Kimi elől van vettel most a Sainz, Nasr, Alonso-val kergetődznek a massa már kicsit előbbre dugta a fejit

néz d a város a Szent Lőrinc folyót me a szigetet ahol a pálya van

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

csodaszép város, és vidám
@nincs_itt: ne vageszkogy, kimásolod a kirakatból a sörneveket:)))
@Rodeo36: nézem, nézem. integess öreg:))
@nincs_itt:
mongyuk korvettet ingyé se...harley davidson-t sem
és általában itteni benzinzabálókat amelyek 4 másik normális autó helyét foglalják az autópályán

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ma már javbarészt jó kocsik készülnek mert ha nem senki sem veszi meg elterjed a rossz híre és máris elkerülik bótbezár
@taga20:
integetek
ott vagyok az erkélyen

brühüyyy
@Rodeo36: haver, azé valamit kapjá magadra, me egy szál faszban állsz:)))

ja és drukkolunk fettelnek, ugye?:)))
@Rodeo36: ez csak szubjektív szépség a korvett, de harli-t akkor se fizetnek.

ahogy mondtam már 3 F-et nem vesz épeszű autós:
flanszia, fiat(összes olasz), ford(európai)

sajnos a statisztika/tapasztalat engem igazol...

www.origo.hu/auto/20130123-motor-megbizhatosag-az-autogyartoknal.html
@nincs_itt: jó, nem terelek, de szerinted hány zsák cementet lehet berakni a korvetbe? a megánba hatot:)))
@taga20: mekkora zsákkal, mer az eu szabvány az 25 kilósra csökkentette a normál 50 kilóst... de ebben egyetértünk, de akkor meg ez:

www.google.de/search?q=dodge+ram+2500&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NZJ0VaLPEIXqUoPagYAF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=677

erre felbaxhacc egy pár zsákkal...
@taga20:

Melyik korvetre gondolsz, mert az van hajóba is, és az 6 zsáknál többet szállít!
@taga20:
Fetelel nekem már nincs bajom - múltkor írtam.
Viszont ha az egész cirkusszal nem csinálnak végre valamit, lassan érdektelen lesz. Nekem pl. marha unalmas ez a futam is. Legalább a szívómotoroknak volt hangjuk, ezeknek az se...
@nincs_itt: ez valami mezőgazdasági gép?

bírom az amcsikat, de barmok evvel a lassú tempóval.
éjjen a németautópálya:)))
@Knósszosz: bakker, te kirepültél kanadába és rájöttél, hogy nincs hang? haver, téged nagyon átbasztak:))
@taga20: stimmt! de azért itten meg a követési távolságot mérik... meg gyakran van 120-as tábla is...

ez nem RC verda???!!!

www.youtube.com/watch?v=HSNAtKhzBKQ
@taga20:
Ja, én ilyen későn érő típus vagyok, tegnap lakkoztam újra a csattogó lepkémet:)
Turbóval a francba!!
@Knósszosz:

", tegnap lakkoztam újra a csattogó lepkémet:)"

Ez volt a pihenés ?:))))))
@Knósszosz: aszt sejtettem haversrác. nagyjából akkora fasz vagy, mint én.
de remélem a koraimagömlésedet kiheverted!:)))
@Rodeo36: hoppá retikül!
a végén még győz a jó a rossz felett?

csá lesz a ruszki és a katari(édes jó istenem a menyben, ja és ateista vagyok) vébének!

aki katarban akar vébét, az egy kibaszott tróger, és egyből a zárkába kell vezetni!!
@Orica Középföldi:
48 óra politikai történései után mindig előveszem a csiszolóvásznat és a Xyladecort, olyan rekreációs élményt okoz az ecset és a lakk bűze, hogy utána már Mozartot nem is hallgatok.
@taga20:
Mi az a magömlés?
Ne beszélj rébuszokban, jó?!
@Knósszosz: az ojasmi, amikor lidlüben olcsóbb a csirkeláb húsz forinttal, mint az aldiban:)))

most nem tudom küldeni nekednek a hetedik nótámat, me becsicskúlt az egerem:))
@taga20:
én a jéghoki VB-t a Délisarkra tenném tető nélkűl augusztusban, az üsszes úszókat meg a Csendes Óceánba valaholÚj Zéland és Austrália között, az autóversenyeket meg a Mont Blanc-ra fel és le
hogy mik vannak? polityika mindenfelé és megint guyőzött a hazugság...csak nem Arizónába vagy Nevadába akarják a VB-t?
és addigra lesz csapatuk is mert még nincs

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hogy engem ez mennyire nem érdekel
mikor Argentina megverte röplabdában Canada-t Halifax-ban aszt a helyi tévé éjfél után mutatta amikor ugyanez fordítva akkor késő délután hát nem érdekes?
@taga20:
egy link linket ha lehetne? és kik döntöttek?

mert most éppen interregnum van a FIFA-ban

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: drága barátom, mi ez a feszkó?

utálom a focit, messzistől, dárdaistól, és gecivityástól együtt. ennél má csak a műkorcsója gázabb.
öreg,csinájjunk úgy, mintha értelmesek lennénk!

te megbíznál putyinba, kameronba, vityába?
ja és ako a katari szarokra még nem is gondoltam!

nevetséges az egész. olyan, mint ha a spiccbergákon pinpongvébét rendeznénk:))
@taga20:
namost egy két dolgot leszámítva egyetértünk...
a mai szórakoztató ipar sportszerelést hord az a faszpörgettyűs magyar fiúcska a helikopáterral labdába sem rúg ha NBA, NHL, NFL konspirációt és csilliárdos szórakoztatóipari vállakozásokat nézzük, a FIFA is az de abból ezek itt tőlem délre nem kaptak, mert nem volt és nem van csapatuk hozzá...már a teniszben is csak egy vén néger trampli húzza az igát a többi már nem kap labdát sem ütőt...úszni sem tudnak és a műkörmösök meg a műkorcsolya is nagyon szép de nincs benne annyi pénz hát hanyagolják

bezzeg ha levédiabasznádon lenne VB és alsó taktaharkányi válogatott lenne benevezve a kövérgummicsimmás edzőségével akko' lenne csak nagy só első hátsó...a világ halálra röhögné magát stand up comedy még a lankadt faszok is felállnának a röhögéástől

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

én a putyinnal kapcsolatban vállalom a Cassandra szakállas változatát
@Rodeo36: én vágom, hogy süketelsz ezerrel, de nem lenne egyszerűbb aszt mondanod, hogy szerecc? én évek óta:))

u.i.: a csajok a gyengémek, de a melegeket is bírom.
én azokat bírom, akik kicsik. ezé drukkoltam a juvénak, pedig szarba se veszem a focit.
@taga20: Én is a juvénak szurkoltam de a ruszkiktól szerintem nem fogják elvenni a vébét.
@taga20:
namost, hogy te kit szerecc és kit nem aszt beszéld meg mással...én magam nem szeretkezni lépek be a blogra, hanem, hogy felkavarjam a poshatt állóvizet...minden nick egy nick semmi más, és mindenki olyan karaktert varázsol mögéje amilyenre van energiája...te most esztergálsz, a pennyke az egyengeti a pinaszőrét remélhetőleg nem baltával, mind az összes többinek is van valami ügyes vagy ügyetlen karaktere...és attól még lehet akár a Mézga Aladár is vagy a Köbüki

ugyhogy melegen ajánlom ne tégy szerelmi vallomásokat mert a guminőd féltékeny lesz és nem kapsz dorombolást estére a Cirmi-től

és leginkább tőlem ne kérj semmilyen vallomást, nem vallom be és kész...ez így sokkal izgalmasabb

egyébként Juve elbaszta és a meccs meg dög unalmas volt

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
a messzi meg nem focizik hanem pénzt csinál
@Rodeo36: haneked így könnyebb legyen. abban igazad van, hogy sok arc összevisszakamuzik. ha szerinted én is, ako ha még egyszer utojára el akarsz jönni, ide, ako szóljál.
szálódára nem kell költened.

fettelért izgultál? remélem:)))
@taga20:
előbb valakinek mekkell semmisíteni a fidexkft-t szőröstől bőröstől, másrészt nem vagyok izgulós típus, a fettelke szépen felmászott a 16. helyről az 5.-re, nem is rossz, egyébként tele volt merdzsóval a győztesek emelvénye és a mögöttes pár hely
a kimi-t a honfitársa leelőzte de azért szép városképeket láthattál...
és már annyiszor voltam levédiabasznád előggyén, hogy nem is tudom ott a Riminyák körűl azok a csodálatos csersznyefák megvannak e még...és Rajk villa mellett a mi családi birtokunk? Érdliget...
egyébként most kéne már tennetek valamit és nem a sok gumicsontot rágcsálni amiket ez a szarházi skizó zsebtolvaj és utcasarki orrgyilkos kitalál nektek

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Szigorúan ellenőrzött plakátok

Épeszű országban politikai kampányeszközöket nem védenek úgy a hatóságok, mintha legalább katonai fegyverraktárakról lenne szó. Különösen egy olyan országban, ahol sok-sok járásban már annak is örülnek, ha hetente néha be-benéz egy-egy járőr a faluba.

jobbegyenes.blog.hu/2015/06/07/szigoruan_ellenorzott_748
@taga20:
Toszd meg az egered, nem baj!
Bírom a hülye wíticici búrádat, meg egyébként is.
Valamit ami nem a tiéd de ide rakok altatónak (tudni fogják akiknek...), azt akkor most:
© Prokofiev - Symfoni Nr. 1 i D, Op. 25.1917

Non ufó Attila, és semmi más magukat szarba taposó seggfejek, Balázsfecó és Bill is mehet kapálni - politikailag büdösek lettek - szóval az érték az valahol ott van, ahol Prokofjev meghúzta a vonalat, tisztelegni akart a nagyságok előtt a klasszikus szimfóniájával - szerintem baromira sikerült neki!

Kozsó meg visszatért... ezt a szerencsétlen nemzetet mindig a balsors sújtja...
@Rodeo36: Engem mindig lenyűgöz, amikor az USA és csatolt szervei a világ igazát és az erkölcsőszök legjobbikát akarja állandóan eljátszani. :)
@Gábris szomszéd:
nézd a zusa egy nagy szerv másképpen lóalkatrész...teljesen ugyanaz a mószer mint a ti kedvenc orrgyilkosotoknál csak ők nagyobb lóalkatrész és van pénznyomtatási monopóliumuk annyi hamis pénzt nyomnak amennyit akarnak míg a zorrgyilkos levédiabsznád kisfeeeneke csak mértékkel adhat ki államkötvényeket (hamis váltók)

a többi ugyanaz és a zusa lő is a zorrgyilkos csk izgul mert skizó

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
te itt rová sírsz? őmmmmmeg csak bipoláris, nem érti a diatoniát és erősen korpásodni kezd amikor két keresztet lát 5 vonalon

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
és ez is két keresztes
www.youtube.com/watch?v=I-d-vsUYFr8
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
Kösz!
Böhm egy ikon, de nem minősítek senkit az ízlése alapján, kinek az Orbán, kinek a Gyurcsány.
Ez a zenére is igaz, bár a mi ízlésünk ebben nagyjából egyezik, de nem feltétlenül azonos. Tudod te, minek ragozzam?...

Mozart az isten - ha lenne olyan a CERN-ben kutatva - de vannak-al istenek is, nehéz választani közülük! Ha van földön túli, akkor az Beethoven is lehetne, meg Bach is akár, és Strauss is - - - mielőtt kifelejtenék valakit, abbahagyom.

Most a Fledermaus a drága Kleiberrel... imádom!! & Wiener Philharmoniker...
Azt hallották már, hogy Mexikóban veszélyben a demokrácia?

Naná, hogy nem. Hiszen a mexikói kormány régi megbízható barátja az USA-nak. Pedig amúgy igen, eléggé veszélyben van, de ez sem Washingtont, sem úgy általában a "nemzetközi közösség" nevű izét nem nagyon érdekli.

Meggyilkolt jelöltek, félholtra vert professzor, machetés kormánypárti aktivisták - és mélyen hallgató "nemzetközi közösség".

alfahir.hu/azt_hallottak_mar_hogy_mexikoban_veszelyben_a_demokracia
@Knósszosz:
magam részéről maradok ama anekdota mellett ami szerint ugye Brahms (az egyik szuperzseni) bejárt a kedvenc poharazójába kvaterkázni és a tulaj aki évtizedes baráttya volt kihozott neki egy kancsó bort, mondván a legjobb borom ez a mi Brahms-unk, és akkor Johannes aszongya vala nekijje:
ne basszál át kedves barátom akkor hol van a a te Bach-od?

www.youtube.com/watch?v=upyIvoWdNFQ

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkk
@Knósszosz:
és rőáadásúl megfigyelted?????????????????????
a kurva oroszok nem sajnálták a pénzt és a többi hozzávaló Mozart-ot márpedig Bősendorfer-en játszunk és nem Steinway-n mert az snassz kérdezd meg Richtert ha arra jársz?
brühüyy
kkkkkkk
és ekkora Bösendorfer??? szerencsétlen Orbán a pléhhegedűjével és a macskák kórusával

hallgasd aszt a lassú tételt ami elvisz oda ahol most Szvjatoszláav Richter és Fischer Annie vannak és zordan néznek lefelé hogy mi is van ott arrafelé

és kuncognak, mondván: de ők még nem tuggyák?
@Eszter jött: "Rajtunk a Káin bélyeg."

Mióta van rajtunk? Ki rakta ránk? Illik ránk?
A devizahiteleseket is "megmentették".

Időzített bomba ketyeg a forintosított devizahitelekben.
Ötven százalékkal is nőhet a törlesztőrészlet a kamatváltozás miatt

www.azenpenzem.hu/cikkek/idozitett-bomba-ketyeg-a-forintositott-devizahitelekben/2557/
@Gábris szomszéd:
"Nincs azonban miről beszélni akkor, amikor a rendőrök öt év alatt egyetlen korrupciós ügynek, szemérmetlen lopásnak sem jártak a végére, miközben pedig civilbe öltözve koslatnak ifjak után, akik radikális politikai választ adnak arra, hogy egy fékevesztett kormánypárt rongálja a hazájukat. Őket állítja be a nemzet ellenségeinek a Fidesz, amelynek polgármestere Jászberényben egy háromgyermekes egészségügyi dolgozó helyett magának utaltatta ki az önkormányzati lakást.
A Fidesz megnyerheti a pillanatot, de a jövőt már elvesztette."
nol.hu/velemeny/ok-a-plakat-1538703
Pénteken adta hírül az MTI azt a szenzációt, hogy magyarok követték el az euró 2002-es bevezetése óta az egyik legnagyobb hamispénz-csalását Ausztriában. Lássuk hát azokat a "magyarokat", akik sokadjára veszik át önkéntesen - bár sajátosan értelmezve - az Országimázs Központ kissé feledésbe merült tevékenységét.

tinyurl.hu/9ciQ/
@Gábris szomszéd: miért nem mered vállalni, a cigányozós kuruc.info-s linket?
ne sunnyogjál!
@punkfrog: Megint hülye kérdéssel kezded a napot? Arról nem is beszélve, hogy ismét sikerült megragadnod a lényeget. :)
Az én kérdésem még az, hogy a többi link miért nem mutatja meg a valóságot, valamint az, hogy neked mióta van bajod az igazsággal?
@Gábris szomszéd: én a módszeredet kifogásoltam.
@punkfrog: Még küzdenem kell sokat, hogy elérjem a tökéletességed. :)
@Gábris szomszéd:

Tudjuk mit gondolok Feriről, de tegnap egészen emberi formát hozott. Úgy beszélt tabukról ahogy nem szokott, és úgy törölte bele a lábát Orbánba, hogy Fridinek se tűnt fel mihez magaslabdázik éppen.
@Fabius:

Ne felejtsd el, hogy Fridi nem politikai újságíró. Nem dörzsölt ezen a területen.
Csodálkoztam is, hogy bevállalta. Ezek szerint nagyvonalúan elnéző a saját korlátait illetően:)
@kekex: "Őket állítja be a nemzet ellenségeinek a Fidesz,"

Ne idegeskedjünk, majd az állam fője ( mert elég meleg van és főhet, bár őt kondicionálják ) ad utólag nekik kegyelmet, mint annak idején a Kossuth téri kordonbontó honatyáknak adott az akkori. Mert volt annyi esze.
@Fabius: Ez is a DK és Feri PR építkezésének a része. ;)
@Gábris szomszéd:

Tehát, szerinted, Gyurcsány csak hazudta, hogy ilyen, holott nem is.

Ezt a véleményt az emberek (sokan vannak ám rajtad kívül is), onnan veszik, hogy ők TUGGYÁK, hogy Gyurcsány milyen, éspedig onnan tuggyák, hogy mondták nekik. Az pedig nem ez.

Hogy melyik hazugság, annak eldöntése pedig már csak ízlés dolga, ami mindenkinek van.
@vakapad:
"Gyurcsány csak hazudta, hogy ilyen?"
Érdekelt Gyurcsány civil mivolta, megnéztem a műsort.
Egy - látszólag jelentéktelen - részt figyeltem.
Gyurcsány őszintén beszélt sívár gyermekkoráról, szegényes körülményeiről és nem hallgatta el édesapja dicstelen családi múltját, mely egy lumpen tipusú emberről szólt.
A hozzá hasonló, nagy ívet befutó emberek hasonló hátterüket elhallgatják, hiszen a renoméjukat kockáztatnák.
Gyurcsány magabiztos, és tudja, hogy az ő elért politikai karrierjén ez a történet nem ront, inkább használ a megítélésénél.
@Eszter jött: nem fogom megfojtani a másik nőt, sőt lehrt, hogy megkérdezem a párom (zokni leszek) véleményét a hölgyről.
@Penivaldes:

nem is mondtam olyat, hogy nekiugrasz.
de az elso gondolatod az lesz:
nana! o az enyém.
@Eszter jött: nem, nem az enyém, senkit nem lehet kisajátítani, és ha menni akar hát menjen.
süti beállítások módosítása