Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: A közmunka inkább iszony. Annak is aki végzi és annak is, akinek végzi, mert sok köszönet nincs be... (2024.05.04. 13:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.27. 09:12 Fabius

Kövér: vissza a jövőbe!

Címkék: fidesz kövér lászló epic fail

Morcos Bajusz főideológus és házmester úr bevetésen volt a hétvégén. Nincs abban semmi meglepő, ha a közhangulat kutatások eredményeit látva A Párt beveti az Ideológiai Atomfegyvert, hátha lendít valamit előre. Az meg csak beszél és beszél, mint akinek klaffogó automatát műtöttek a szája helyére, és csuda dolgokat mond.

Nekem például Marosán György emlékezetes kirohanásai jutottak eszembe róla.

- " Nem a zsemle kicsi, elvtársak, hanem a pofátok nagy!" vs "ne a sajtó mondja meg ki követ el hibát".

- "A párt- és állami vezetőknek most nemcsak úrrá kell lenniük a helyzeten, de magukhoz kell ragadniuk a kezdeményezést." vs "az emberek fejében lévő képzetek alakítása még hátra van".

- "Nem sikerült az elmúlt 20 évben az oktatási rendszer problémáit úgy kezelni, hogy versenyképes tudáshoz jussanak a fiatalok." vs "Elvileg egyetértek, de vigyázni kell, nehogy az egyetemi stricik hangulata átmenjen kommunista és szovjetellenes támadássá."

De a legszebb vetítés dagilaci párhuzamos valóságából mégis ez:

"a politika abban az értelemben ma már nem korlátja az ambiciózus emberek felemelkedésének, mint volt 1990 előtt, hiszen akkor a tehetséges emberek is úgy érezték, ha el akarnak jutni olyan beosztásokba, ami a képességeiknek megfelel, akkor jobb, ha a lojalitásukat párttagsággal is kifejezik."

Mer'hogy a mai magyar rögvaló a gyakorlatban úgy néz ki, közmunkás szinttől felfelé bizony elvárt dolog az a lojális párttagság, különben a közmunkást aki nincs velünk kirúgjuk a picsába. A nem annyira lojális, inkább szakmai alapon szavazó értelmiséget nem csak az állami tisztségéből, de a civil munkahelyéről is kirúgatjuk. Szóval nem tudom melyik az az értelem, amiben a Fidesz nem korlátja a lojalitást és párttagságot nélkülöző kádékák felemelkedésének, de hátha Morcos Bajusz elmagyarázza ha szépen megkérjük.

Meg amúgy a privatizációt is olyan igazságosan sikerült megoldani anno, ahogy a közbeszerzéseket sikerül most.

Emmeg' námjó, mondta házmester úr, mert egyenlőtlenségek vannak. Például vannak bizonyos fideszesek, akiknek hogy, hogy nem fiatal kora ellenére lett vagyona. A honnant az ne firtassuk, de engedje meg a világ, hogy a rendszerváltás eredményének tekintsük a vagyonosodás lehetőségét. Ne kritizálunk hát senkit hedonista életmódjáért, ne irigykedjünk, mert értelmetlennek látszik akkor minden amit házmester úrék a rendszerváltással csináltak. Teccikéteni?

kover2.jpg

Tessék a saját táborban is óvatosan birizgálódni az ilyesmitől, a néha különös, néha megmagyarázhatatlan, néha szarul magyarázott vagyonosodás miatt kirúgni senkit nem fognak, ahhoz politikai hibát kell elkövetni. Vagyis Szijjártónak ezek szerint a parasztbarokk villa miatt nem kell aggódni, a külügyérként elkövetett égései, az elhiteltelenedése, a közpénzzel brókerkedése meg nem számít politikai hibának.

296 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr807401914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én teljesen elfogadom Kövér Úr érvelését. A probléma ott keresendő, hogy az emberek hajlamosak hitelt adni a nem az MTVA-tól származó híreknek, az egyéb szereplők által tematizált közbeszédre fogékonyak, és nem elég nekik egy "nemisúgyvót, titkosítottuk" a mindennapi boldogsághoz. Javaslataim:
Az izgató, pártellenes politikai szervezetek és sajtó betiltása.
Munkaverseny.
Dicsőítő művészi pályázatok kiírása 8 éves kortól professzionális szintig (a győztesek egy évet tölthetnek a szovjetunióban)
Első lépéseknek ennyi megteszi.
Alvin és a mókusok - Sajnálom

alami nem jó,
De nem ezt mondtad,
Mikor még mindkét kezemet fogtad.

Ahogy gyermekként néztem
Nem láttam hibát
És nem értettem a teóriát

Tettem amit kell
Törtem magam
A holnap mégis
Bizonytalan

Ami seggnyalás nélkül
Nem megkapható
Ezért nem lettem
Gyárigazgató

Én hallgatok rád
Hogyha te mondod
Higgy a tévének
Ha ontja a mocskot.

Hogy legyek szingli,
Mert most az a menő
És sokdiplomás
Azé a jövő

Hát enyém lett
Vagy még csak készül?
Magányosan
Remény nélkül!

2006-ban
Magyarországon

Én biztos megtalálom...
Csak egy féreggé kell válnom
És az ölembe hullik minden
Azt mondják nem is kellesz hánynom
És megvalósul az álom
És engem veregetnek vállon
Csak legyen cipzár a számon
De nekem nem kell ilyen áron
Sajnálom

Alvinra nem illik
A punk szabály.
Nem úgy néz ki
mint egy papagáj

Pedig tarajom is volt
Sőt jól állt nekem
De ma már nem hordom
Túl David Beckham.

Ha nem hiszel nekem,
Csak figyeld a számat
Ha félsz állj odébb
Mert ez fájhat.

Meglepődnék,
De ez még várhat,
Bár építettek már
Szarból várat.

Nem bánom
Csak egy féreggé kell válnom
És az ölembe hullik minden
Azt mondják nem is kellesz hánynom
És megvalósul az álom
És engem veregetnek vállon
Csak legyen cipzár a számon
De nekem nem kell ilyen áron
Sajnálom

Ha nem ezt vártad
Ha csalódtál bennem
Hogy későn jöttem
Mégis korán kell mennem
Az agyam játszana velem
De a szívem képtelen

Köszönöm nem!
Azt hiszem nélküled is tudom hogy
Hol a helyem
Azt hiszem még jobban nyitva
tartom a szemem
Azt hiszem egyedül is rájövök
Hogy mi jó nekem
Azt hiszem elengedheted
Mind a két kezem

Azt hiszem nélküled is tudom hogy
Hol a helyem
Azt hiszem még jobban nyitva
tartom a szemem
Azt hiszem egyedül is rájövök
Hogy mi jó nekem
Azt hiszem elengedheted
Mind a két kezem

www.youtube.com/watch?v=Fpt5xxdPhvg
fentebb, az első szó: Valami

a dal szövege ma is igaz úgy nézem...
Én csak azt szeretném megtudni, hogy miajófenét csináltak, és csinálnak már kilencedik éve a kormányrúdnál. Mert ugyé azt tudjuk, hogy emútanyócév, de abba sajnos volt egy világválság is, nekik az nem jutott.

Azért a második kétharmadot úgy lenyúlni már művészet, hogy még az öregfideszesnek is félre áll a bajusza a jólteljesítünk eredményétől.:O
@miva?: én el tudnám fogadni kövérlászló érvelését, ha én volnék kövérlászló.

amúgy remélem, az időközik okoztak coubatov úrnak álmatlan éjszakákat...
én csak ennyit tennék hozzá:

Tavasszal még a nappalijában kampányolt Németh Szilárd, mostanra háromszoros lett a lakbére
34857

Otrok Mátyás a Fidesz rezsibiztosával együtt örült az áramár csökkenésnek, most azt sem tudja, hogy jöjjön ki a keresetéből.

444.hu/2015/04/27/tavasszal-meg-a-nappalijaban-kampanyolt-nemeth-szilard-mostanra-haromszoros-lett-a-lakbere/
@Secnir: Bizonyára okoztak. Azért abban megegyezhetünk, hogy a felelős NER-ista gondolkodó számára valóban az volt a cél, hogy a NER kapjon meg minden hatalmat, hiszen az elmúttnyóccévnél csak jobban lehet csinálni. Most sem kérnek túl sokat. Annyi a tennivalónk, hogy miután egyértelműen kiderült az, hogy az átkos elmúttnyóccév igazi diadalmenet, kompetens döntések kánaánja volt a mostanihoz képest, hát foglalkozzon a nagyérdemű valami mással. Ne firtassunk itt olyan csipp-csupp dolgokat, mint az oktatás, a kisvállalkozások, minden állami szolgáltatás élelmiszerbiztonságtól a közlekedésig, az egészségügy, a média, stb tönkretétele, hiszen nemsokára pünközsd, és a kertben is sok a dolog. Jó, most ezt elrontották, de hát akkora baj ez? Majd mostantól Fazekas nélkül a böcsületes munka és az átláthatóság üli torát, és minden rózsaszín lesz, mert kapnak a kistelepülések polgármesterei 23ezerrel több nettót.
Azt már csak én jegyzem meg, hogy esetleg Viktor tévedhetett talán, és mégsem annyira félázsiai a népség, hogy az ostorcsattogásra vágyna. Ez persze tényleg elrugaszkodott gondolat, belátom, de mégis érdemes felvenni a bajok forrásai közé a listára, valamint megkezdeni a mihamarabbi átnevelést, hogy a Nemzet valóban félázsiai legyen. Átnevelőtáborokat javasolnék, ha a gyanúm beigazolódik.
napindítás:

06:43
Kedden még tovább szűkíthetik a vasárnapi nyitva tartást
Kedden még tovább szűkíthetik a vasárnapi nyitva tartást

Az Országgyűlés hétfőn tárgyalhatja utoljára a kedden elfogadni tervezett nyolc előterjesztést, köztük azt, amely a világörökségi területekre is kiterjesztené az üzletek kötelező vasárnapi zárva tartását, ugyanakkor a többi napon lehetővé tenné, hogy a jelenlegi reggel hat óra helyett már fél ötkor kinyithassanak a boltok.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI
06:30
Életmentő lenne, mégsem kapták meg a tableteket a mentők
Életmentő lenne, mégsem kapták meg a tableteket a mentők

Tavaly ki kellett szerelni néhány újonnan beszerzett mentőautóból a tolatókamera monitorját, mert azt ígérték, hogy rövidesen mindenki kap ultramodern táblagépet. A gépeket be is szerezték, sőt, a milliárdos uniós projektet formálisan le is zárták, ám a mentősök többsége legfeljebb a kötelező oktatáson láthatta a tableteket. Pedig ezek nélkül nehezen érhető el a mentőszolgálat és az egészségügyi kormányzat régi álma, hogy mindenkihez kiérjen 15 percen belül a kocsi.
Rovat: Itthon
Szerző: M. László Ferenc
06:10
Megdőlhet idén a babakötvény-rekord

Gyors ütemben nő a Start-számlák száma a Magyar Államkincstár negyedéves adatai szerint – írja a hétfői Világgazdaság.
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI/Világgazdaság
05:00 - 06:00
05:45
Nazarbajev nyerte a Nazarbajev-választást Kazahsztánban
Nazarbajev nyerte a Nazarbajev-választást Kazahsztánban

A 25 éve hatalmon lévő kazah államfő, Nurszultán Nazarbajev szinte az összes voksot megszerezte a vasárnapi elnökválasztáson – legalábbis erre utalnak a szavazóhelyiségből kilépő választópolgárok megkérdezésén alapuló felmérések.
Rovat: Világ
Szerző: MTI
05:40
Nem engedélyezték Velencének a vasárnapi boltzár feloldását

A Balaton-parti települések mellett Velence önkormányzata is felmentést kér a vasárnapi boltzár alól – írja a hétfői a Népszabadság.
@miva?: " esetleg Viktor tévedhetett talán, és mégsem annyira félázsiai a népség"
esetleg vikor belegondolhatna, hogy régen az ázsiai népség hogy választott új fejedelmet magának

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Kedden még tovább szűkíthetik a vasárnapi nyitva tartást"
a kdnp rövidre fogja zárni: betiltja a vasárnapot. szombat este után kell venni egy hosszú lélegzetet, és hétfő van.
"Felébredtek, szemellenzős, megbabonázott fidesznyikek? A ti életeteket éppúgy tönkreteszi ez a slepp, mint az általatok – vezérünk mantráját hűen követve – utált liberálisokét, hiszen a hazánkat, Magyarországot viszik a tönk szélére... ha már ott nem vagyunk..."

offforever.blog.hu/2015/04/27/a_cenzurazatlan_2005-os_popper_velemeny_orbanrol
@Secnir: Modern időket élünk. A példa esetünkben a számos unortodox illiberális demokrácia, ahol a szavazatok 95%-ával nyer választást az omnipotens hazaapukája. Te is szeretnéd, ha végre elismerné a lázadó ballib is vezérünk tagadhatatlanul elképesztő képességeit, és az újarisztokraták földjein énekelve kapálna napestig a filozófus, ahogyan az a régi magyar filmekben megtekinthető. Este aztán húzná a cigány a fogadóban rogyásig, és éljenző tömeg szaladna a Tiborcz hintója mellett, míg ki nem ér a faluból. Tisztaság, valódi értékek, nemes érzület kebelinkben, nem ám újságolvasás, meg blogokon hergelőzés, meg adatok kutatása, ellentmondások felfedezése! Hát csak természetes, hogy így nem boldog a nép, pedig 200 pengő fixnél a 47000 forint csak több!
agymosás helyett inkább a pénzek nyomát kutatnák, mert az dolguk lenne, minden esetben!
érdemes elolvasni.

Hová lett a Buda-Cash ügyfeleinek vagyona?

Matematikailag állítólag megvan a Buda-Cash ügyfeleinek vagyona, mégsem juthatnak hozzá. Sőt a hatóságok döntései esetenként veszteséget okoznak nekik, amiért senki sem felel.

hvg.hu/gazdasag/201517_hova_lett_a_budacash_ugyfeleinek_vagyona_el
már itt is? csodálatos...

Háborúskodás borítja be a Zeneakadémiát

Kupper András kancellár és az egyetem vezetői közti viszony mérgesedett el, utóbbiakat fel is függesztették.

www.hir24.hu/belfold/2015/04/27/haboruskodas-boritja-be-a-zeneakademiat/
Inkább a harácsoló multikat gazdagítjuk, mikor traktort vesz a gazda, vagy a jó magyar kézműves kapálású zöldségeket nézzük sóváran?
Ezt kell meggondolni, nem a budakes ügyet! Kubikos lehetne bárki! Egymillió új munkahely! Okosok.
a diáktüntetés politikai tüntetésbe csapott át...

videó:

Teljes volt a zűrzavar a diáktüntetés után

www.hir24.hu/belfold/2015/04/26/teljes-volt-a-zurzavar-a-diaktuntetes-utan/
@guma: Hát ez biztos nagy szimpátiát ébreszt mindenkiben :(

Mé hülye má az ember? Ha el akarom buktatni a NER-t, akkor nem hisztizek másik 12 nyugdíjassal a legforgalmasabb kereszteződésben!!!
Szervezzenek egy szellemes, fiatalos, hatalmas megmozdulást! De ez?!
A Morcos Bajusz inkább a fönci leállításával foglalkozzon, mert a felcsúti kotonszökevény most írja ki Magyarországot a világ civilizált részéből:
kettosmerce.blog.hu/2015/04/26/tenyleg_a_meg_meg_sem_erkezett_bevandorlok_hibasak_a_problemainkert
Ennek a baromnak teljesen elgurult a gyógyszere.
Szórakoztató nézni ezek mennyire hülyék,lajos nélkül már nincs jövőjük aranyszájúzsóti szerint is kretének ezek a szerencsétlenek élen kövérrel akinek továbbra is ömlik a szar a szájából jó keresztényuriember módra.
@The Ghost Wolf: "Ennek a baromnak teljesen elgurult a gyógyszere. "

Nyilván elgépelted: barátomnak, ugye?

Igazságtalan vagy! Nem nekik csökkentjük a rezsit! A világszínvonalú oktatásunk és egészségügyünk, a munkanélküliek példamutató orientálása, ezek az értékek a saját külföldre menekülő állampolgárainkat szolgálják!!!
@guma:

Ez a Kupper egy csodacsávó. Ha jól emlékszem életében nem nyert soha semmit, de valahogy mégis rendre feltűnik mint ogy képviselő, alpolgi, önk. képviselő és legújabban mint kancellár.

Ő az ügyeletes listaember, akinek ambiciózus felemelkedése elé tényleg nem gördített akadályt se dagilaci, se a Párt.
@miva?: Valamint megjegyezném, hogy a "börtönbe a bevándolróval, amíg le nem dolgozza a bebörtönzésének, bevándorlásának, stb. költségeit, ez egy igen előremutató és tiszteletreméltó gondolat már a 40-es évek óta európában.

v.ö. arbeit macht frei
megoldották okosba:

Áder nem fogja Kim Dzsong Unnal nézni a moszkvai parádét

Magyarországot a nagykövet fogja képviselni a győzelem napi ünnepségeken.

444.hu/2015/04/27/ader-nem-fogja-kim-dzsong-unnal-nezni-a-moszkvai-paradet/
ezt is, ki mire tippel, mikor és kik kapják meg, ha már meg nem kapták régen?

11:24
Kiírták a 25 milliárdos kommunikációs közbeszerzést

Nyolc alapfeladatra keresnek ügynökségeket, a megbízások időtartama 12 hónapig szólna, vagy a 25 milliárd forint keretösszeg kimerültéig.

hvg.hu/gazdasag/20150427_Kiirtak_a_25_milliardos_kommunikacios_koz
@Fabius: Figy FAB a Laci az miért dagi? :)
@Fabius:
A képviselő objektív bemutatása, beszéljünk róla a cikk alatt:

A XI. kerületi Fidesz-tagok többsége nem támogatná képviselőjelöltnek, de fentről rájuk erőltetik az eddig mindent elbukó Kupper Andrást, aki politikai maffiakapcsolatainak köszönhetően listán mégis parlamenti és önkormányzati képviselő lett, sőt tipikus álláshalmozóként még felügyelőbizottsági tag is jó (köz)pénzért. Apja Horn Gyula kabinetfőnöke volt, akivel együtt vett részt fegyverrel az ’56-os forradalom leverésében. Nagybátyja pedig az azonos nevű Kupper András, akiről fővárosi Fidesz-elnökként azt hazudta: nem tudta, hogy ő a Centrum parkolási maffia tulajdonosa. Most Bp. 17. választókerületében indul képviselőjelöltként, Budaházy György és Novák Előd ellenében.

Kupper András sógora Jankó István, a XI. kerületi Fidesz volt elnöke, talán ezért kerülhetett fel a képviselői listára a pártja rokonszenve és támogatása hiányában is. Ők túrták ki pártjukból felső erővel a korábbi polgármestert, Juhos Katalint és férjét, Riedel René helyi frakcióvezetőt. Kubatov Gábor és Pesti Imre kegyeltjeként lesz most is minden korábbi kudarca ellenére képviselőjelölt, pedig a kb. 150 újbudai tagból csak 60 szavazatot kapott Kupper, ami nem meglepő: aki közelről megismeri, rájön aljasságaira.

Aki nem fúj egy nótát vele, azt megpróbálja kizáratni a Fideszből (ő távolította el Gyenge Zsoltot is, aki ma a Jobbik terézvárosi elnöke).

Csak buta és jellemtelen emberekkel veszi körül magát, őket helyezi pozíciókba. Pl. a kinyomozhatatlan iskolai végzettséggel (max. szakmunkásképző) rendelkező Gadácsi Miklóst tette XI. kerületi listára 2006-ban. Vele szerveztette minden aljas akcióját. Gadácsi sötét alak, akit a tagság ki akart záratni, de Kupper hatására évek óta nem hoz határozatot az illetékes Fidesz-szerv. Viszont a tagság haragja elől ki kellett menteni a kerületből: a budafoki polgármester mellé tették egy jó kis állásba, helyi társadalmi kapcsolatok koordinátora lett, miközben újbudai képviselő is. (Elképzelhető, kinek az érdekét képviseli egy ilyen ember)

Kupper András Molnár Gyulával is jó kapcsolatot ápol,
(a színfalak mögött is)

Kupper András apja, Kupper V. Béla 1990-ig Horn Gyula külügyminisztériumi kabinetfőnöke volt, majd a „rendszerváltást” követően a BÁV Rt. elnökeként mentette át hatalmát. Korábban komoly pártkitüntetést kapott az ’56-os harcokban úgymond „az ellenség megsemmisítéséért”.
Kupper András tipikus politikusi pozícióhalmozó. Hogy csak a közpénzből fizetett állásait nézzük: parlamenti és önkormányzati képviselő egyszerre, mindkét helyen bizottsági tag, és még a XI. kerületi Közbeszerzési Bizottság elnöke, valamint felügyelőbizottsági tag is egy önkormányzati cégnél. És még ki tudja, mi… Néhány éve épült, őriszentpéteri birtokának és egyéb komoly vagyonának pedig nincs nyoma vagyonnyilatkozatában – tájékoztatta szerkesztőségünket egy helyi Fidesz-tag.

Ami a legfurcsább, a fenti komoly pozíciókat Kupper András úgy kapta meg, hogy közben egyéni megmérettetésein rendre alulmaradt. 2006-ban nemcsak parlamenti képviselő- és polgármesterjelöltként bukott, hanem egyéni önkormányzati képviselőjelöltként is, pedig még azt is megkockáztatta, hogy MSZP-s riválisával szemben megtévesztésként és megosztásként elindított egy azzal azonos nevű, sosem látott személyt függetlenként is, aki 1,3%-ot kapott.

Kupper András legemlékezetesebb, politikai természetű hazugsága pedig az volt, amikor fővárosi Fidesz-elnökként a parkolási ügyeket feszegette, s felrótták neki: nagybátyja a többségi tulajdonosa a Centrum Parkoló Rendszer Kft.-nek. Erre hazudta azt, hogy azonos nevű nagybátyja milliárdos üzletéről nem hallott még. Amikor pedig kiderült, hogy saját telefonját is a Centrum fizeti, parttalan megtegetőzésbe keveredett.

Webfilm verseny! Fődíj: 1.000.000 forint! (VIDEÓ)

A Semmelweis Egyetemen meghirdették a "Védd magad!" egészségügyi prevenciós webfilm versenyt. Bárki pályázhat, aki hatásos, újszerű, kreatív filmes nyelven meg tudja szólítani az embereket. Célkeresztben a fiatalok: védd magad a fertőző betegségek ellen!

Internetes filmüzenet 90 másodpercben.

A pályázat fővédnöke: Dr. Kupper András orvos, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának tagja. A részletekről a www.veddmagadfest.net oldalon tájékozódhatsz!

Címkék:
centrum parkoló
fidesz
kupper andrás
molnár gyula
msz
@miva?: Egyébként komoly nemzetgazdasági haszna is lehetne a bevándorlásnak. Az kell csak hozzá, hogy a keresztyén konzervatív politikusaink ne szlovákiában puffogtassák a fácánokat drága pénzért, hanem a déli határra szervezzenek luxus hajtásokat, ahol gazdaságibevándorlóterrorista gyerekeket és szüleiket állományritkítanának.
@The Ghost Wolf: "Ennek a baromnak teljesen elgurult a gyógyszere. "

nem. az alapprobléma az, hogy őt még nem kezelik, és még nincs gyógyszere...
Kellene már a Donnak meg a maffiájának egy jó kis családterápia, aszondom.
-no comment-

Pintér Sándor mesterterve: rendőrködjenek a közterületesek is!

A rendőrség tapasztalatai szerint az éjszakai szórakozóhelyeken 14 éven aluliak is megjelennek, sőt alkoholt fogyasztanak. Minden szorgos kézre szükség van.

444.hu/2015/04/27/pinter-sandor-mesterterve-rendorkodjenek-a-kozteruletesek-is/
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Liberális szabadcsapatoktól retteg Érpatak polgármestere
Orosz_mihaly_zoltan_erpatak

A Facebookon posztolgató újságírókat jelentett fel a belügyminiszternél, az országos rendőrfőkapitánynál és a legfőbb ügyésznél, és védelmet kér.

444.hu/2015/04/27/liberalis-szabadcsapatoktol-retteg-erpatak-polgarmestere/
@Gábris szomszéd:
a Stumpf nagyon barátságos hangnemet ütött meg, én ennél sokkal cizelláltabb lettem volna

” Nekem nem vagy polgármesterem. Nem alázhatsz meg, mint a szerencsétlen alkoholistát a faludban. Véleményem szerint te egy elmebeteg állat vagy, aki sürgős kezelésre szorul. A te fejedben egy bocsánatkérés mióta nyilvános? Hogy vehetsz ilyet videóra, döbrögikém?Állítsd le magad nagyon gyorsan. Magyarország nem Érpatak.”

de azért egyetértek a stumpf-fal

a ZOMZ-t mikor hengerelik ki az első arrajáró úthengerrel?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nem néztem meg a bocsánatkérés filmet, egyáltalán miért kell vallakinek valamit is ennél a ZOMZ-nél, mit tett az a szerencsétlen? berúgott az ingyen pálesztól...vagy abbeli bánatában ivott, hogy nincs munkája mert a ZOMZ nem ad neki?
ismét az a fránya szimbiózis:

„Ne cigányozzunk meg zsidózzunk vulgárisan!” – Néppártosodni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen

Korszerű, demokratikus, európai cigányozásra volna szükség. A Jobbik emblematikus figurái próbálják elmagyarázni a nem rasszista támogatóknak, hogy mit jelent a néppártosodás.

444.hu/2015/04/27/ne-ciganyozzunk-meg-zsidozzunk-vulgarisan-a-jobbik-megprobalja-elmagyarazni-a-tamogatoinak-hogy-mit-jelent-a-neppartosodas/

---

A fideszes Pósán László szerint senki sem örülne annak, ha a buszon a gyerekét körbeállná hat fekete-afrikai

A politikus szerint a bevándorlási gondok leginkább Magyarország uniós csatlakozását követően kezdődtek.

444.hu/2015/04/27/a-fideszes-posan-laszlo-szerint-senki-sem-orulne-annak-ha-a-buszon-a-gyereket-korbeallna-hat-fekete-afrikai/
@Gábris szomszéd: s látható a jobbik és igaz hìveik/elvtársaik igazi arca...
miközben a lengyelek ugye:

Tényleg nem engedték be a lengyelek az országba az orosz motorosokat

Formai hiányosságok miatt.

444.hu/2015/04/27/tenyleg-nem-engedtek-be-a-lengyelek-az-orszagba-az-orosz-motorosokat/
Az nem vetődött fel senkiben, hogy a nem fólia esetén is csak egy ember marad majd egyedül, és az elcseszett törvény miatt a lényeg nem fog változni?

Pénz és érték kis helyen, általában egy női alkalmazottal...

14:52
Benyújtották a trafikok fóliázását eltörlő törvényjavaslatot

Az Együtt hétfőn törvényjavaslatot nyújtott be a fóliázás eltörléséről. Kérik a parlamenti pártokat, hogy támogassák a módosítűást, mert "az emberélet sokkal fontosabb a politikai véleménykülönbségeknél".

hvg.hu/kkv/20150427_Benyujtottak_a_trafikok_foliazasat_eltorl
Ahol nem konzultálnak a néppel sok adóforintért, mégis tudják a dolgukat:

index.hu/kulfold/2015/04/27/sziiria_menekultek_ensz/
"Elnézést kérek a kedves nézőktől, a kollégáim megvicceltek, és mikrofon helyett egy műfaszt adtak a kezembe.
Kövér László voltam, Buckalakófalváról."
(MTVA, Mordorbasznád, élő)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Beláthatod, azt elmagyarázni, hogy miért nem takarítják el a Vegyiművek telepéről a veszélyes hulladékot másfél milliárdból, nos, az legalább 25 milliárdba lesz.
És akkor még bőven megérte.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valamiből ki kell stafírozni a Récsölféléket! Tán kívánnád a szégyent, hogy a katari senkiházi huszonévesnek nagyobb palotája legyen a sivatagban, mint az alpolgármesternek a hegyen?
Ugye?
@miva?: ááá, ne hidd:

Hurrá, indulhat Paks 2!

A kutatófúrásokkal indul a projekt, ez az apró első lépés 8 milliárdba kerül.

444.hu/2015/04/27/hurra-indulhat-paks-ii/
ennyi:

Rogán Antalt újraválasztották

Orbán Viktor javaslatára a Fidesz frakciója hétfőn egyhangú szavazással újra vezetőjének választotta Rogán Antalt.

hvg.hu/itthon/20150427_Rogan_Antalt_ujravalasztottak
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Inkább örülnél, hogy míg a dánok 70 egységért termelnek energiát, mi 143 egységért fogunk! Ezt csak elismered?!
Egyébként többcélú az a lyuk. Semjén azon keresztül öli majd az ördögöt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Orbánnak az elmúlt tíz évben egyetlen húzása volt, amin legalább halványan elmosolyodtam: amikor ennek a kis meztelencsigának csörgősipkát nyom a fejébe, és kizavarja az Alakuló térre.

Embernek ebben ebben az országban nem kellett ennyiszer napi szinten, mosolyogva komplett hülyét csinálnia magából.
@miva?:

A fidesz menthetetlenül zuhan a Kommunikációs Fekete Lyuk eseményhorizontja felé; akkor léped át, amikor már semmire nem marad az országban pénz, mert minden arra megy el, hogy elmagyarázd, miért nincs semmire pénz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ugye hogy lelassult a fidesz sajátideje? Erre mások eurómilliárdokat költenek, ők meg puszta szívjóságból áldoznak a természet törvényeinek megismeréséért.
Megnéztem, mibe kerültek nekünk eddig a pártjaink. 159 ezer évenkénti születéssel a létszámunk nem változik (ez 1979-ben volt). "Tab"ok lehet hogy sérülnek. Majdnem kétmillió nem megszületett gyermek!

Párt éra ezer fő - dinamika ezer fő/év
Mszmp 79-90 -367 -30,6
mdf -142 -35,5
mszp+szdsz -213 -53,3
fidesz+fkgp -251 -62,8
mszp+szdsz -502 -62,8
fityisz -277 -69,3
-----------------------------
Összesen -1752
On
És nem is hazudnak, csak az igazságuk beállt mozgásirányba mint a spín mágneses térben, és gyorsan keringenek. Csak a miheztartás végett...
Vagyonosodás miatt persze hogy nem rúgnak ki senkit, mert azt nemigen respektálja nép.
Bizonyítandóan,a Zuschlág/Hagyó/Hunvald fogságbüntetés se váltotta be a hozzáfűzött reményeket, sőt, egyenesen visszafelé durrant el a sörétes puska.
Úgyhogy, a nemzet szarkái nem józanodnak ki, majd csak a másvilágon.
Addig meg lehet nekik korhelykedni, rucalábon forgó palotát venni a főpiacon,drága ridiküllel nagyasszonyokat ámítani, összegubancolva fűt-fát hazudozni.
@huzzadneki shakespeare: jól is van ez így. Nekem már csak az hiányzik, hogy báró néven tisztelhessük az országos választmány tagjait, és a cím örökletes legyen, meg újra méltóságos, tekintetes és hasonló jelzőkkel szólíthassuk meg az urakat.
Hófehér ruhás tinilányok virágos koszorúban sorakozzanak a parádés kocsi útvonalán szirmokat szórva, és az új nagybirtokokon felépüljenek a világ csodájára a romániai cigánypalotákhoz hasonló kastélyok, ahova jakuzzikkal szegélyezett úton juthat el a kiválasztott, luivuiton táskákkal kirakott úton.
De mé nem építünk a déli határon egy kilóméter magas falat? Annyi a békemenetelő, hogy egy hétvége mínusz vasárnap megmenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Amikor már semmire nem marad pénz."
Érdemes az eü adósságrendezésének a folyamatát figyelemmel kísérni kronológiában.
Március végén jelentették be, hogy április 1. után rendelkezésre áll e célra 60 mrd Ft.
Ezután mély csend és hullaszag.
Időközben pattanásig feszült az eü-ben az ott dolgozók hangulata, a lakosság is ismeri azt a sötét jelent és jövőt, hogy az eü romokban hever.
Ez a veszélyes közhangulat sem eredményezte azt, hogy az adósságrendezésre sor kerüljön, nyilvánvalóan nincs meg rá a fedezet.
Tegnap május végét jelölték meg a rendezésre arra való hivatkozással, hogy tisztázni kell a beszállítók felé a fennálló 30 napon túli tartozásokat.
Ezen már csak röhögni lehet. Nincs az a vállalkozás, amely ne tudná a folyószámla nyilvántartásából, hogy mi a kinnlévősége, különösen a 30 napon túli.
A helyzet világos. Május 20-ig kell az SZJA-t bevallani és befizetni.
Gyanítani lehet, hogy a kormány itt jelentősebb bevételre számít, mely már fedezetet nyújt.
A dübörgő gazdaság a fentiek fényében nem is robog őrült sebességgel.
"_"Elvileg egyetértek, de vigyázni kell, nehogy az egyetemi stricik hangulata átmenjen kommunista és szovjetellenes támadássá."_" -mondá Kövér László.

Mint egykori egyetemi strici, tettestárs és bűnsegéd valamint felbujtó továbbá köteles - ő csak tudja.
@Mariann19:

Ennek fényében különösen szuggesztíven vibrál a nyáron valószínűleg megszűnő Győri ETO FC stadionja (v.ö.: "ékszerdoboz")
A napokban volt szó arról, hogy az állatok bejutnak-é a menybe, vagy sem. Ez a hír ahhoz kapcsolódó és nagyon tanulságos:

index.hu/kulfold/2015/04/27/templom_allatok_san_anton_madrid_wifi/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Rogán Antalt újraválasztották"

Nincs ezen semmi meglepő.
Gondoljunk csak bele, ha nem választják meg újra, akkor még a nép az istenadta, azt találná gondolni, hogy szőr került levesbe. Ezt meg nem bírnák elviselni.
@Sir Bates dö Hól: Lehet ezt tovább hajtogatni, bár már mindenki tudja - a másik oldalon is, - hogy mindez kontraproduktiv. :)
@Gábris szomszéd:

Akár kontraproduktív, akár nem, egy tróger jobbikos ugyanolyan jól lógna egy tróger fideszes mellett, ahogy egy tróger jobbikos mellett egy tróger fideszes. Merthogy ugyanabba a zsákutcába vezetik az országot, csak a vehemencia mértéke eltérő.
Természetesen ezt nem kívánatos és nem is óhajtom, ráadásul a saját híveik lennének az elkövetők.
Torgyánt is a saját párthívei verték ki a Belgrád rakpartról.
Mindezt már szirupos csöpögésbe torkolló megértő jóindulattal suttogom neked:)
Röhej a köbön.

"Nem engedték be a hétvégén a Vasas-drukkereket a Soroksár elleni NBII-es meccsre az utóbbi “stadionjában”, mivel a pálya a rendőrség szerint a “a Haraszti úti centerpálya labdarúgó mérkőzések lebonyolítására rendőrségi-biztonságtechnikai okokból nem alkalmas”."

444.hu/2015/04/27/a-rendorseg-sem-tudta-megallitani-a-vasas-drukker-nyugdijas-irot/

Így biztonságos volt.
@Gábris szomszéd:
Ki találom vágni az alfahír féle fostalicska hírportálok belinkelőjét!
Játszhatjuk... 1 hét?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát ha szerinted ez a "megoldás" a tényekkel szemben? :)
@Gábris szomszéd:
A témát nem érted?
Én értem, hogy mindenről rubeladó gazdáid jutnak eszedbe, de leszarom...
A zsidók, a mocskos usácska és az ukránok.
A téma (segítek a gyengébb képességűeknek):
"Morcos Bajusz főideológus és házmester úr bevetésen volt a hétvégén."
Érted... nem usácska, nem Ukrajna, HU.
Nehéz érteni magyart???
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Látod látod? Épp ezért nem értem, hogy jött akkor ide a "jobbik és igaz híveik arca" vagy, hogy miként fognak majd lógni a "tróger jobbikosok". Ezek után csodálkozol, ha engem mint ecceri kommentelőt teljesen összezavarnak ilyen beírásokkal, amelyek nem kicsit eltérnek a poszt témájától? :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Le kell dolgozni a kosút-díjat.

Kóbornak milyen szerencséje van, hogy vénségére reinkarnálódott Kádár János, így élete utolsó pár évét újra egy kényelmes seggben töltheti.

(És ami a legtragikusabb: fenti igénytelen kommentem a három szereplő közül tulajdonképpen Kádárra nézve méltatlan. :DDD)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most gondold el, ha élőben kéne a Káder Jánost leszopnia a Felcsúti Bazdelőre szép ződ gyepin. Akkor már inkább felvételről.
@Gábris szomszéd:

Én nem rettegek.
Ezt csak szeretnétek hinni és híresztelni.
Van mit söprögetned itthon, nem kell azért Ukrajnáig szaladnod. Maradjunk ennyiben.
Vagy egyik gazemberség mentség a másikra?
@jaegtoer: Maradjunk annyiban, hogy egyre több választó látja, tök hülyeség a jobbiktól rettegni. De szerintem zárjuk le a témát, mert a viceházmester a végén még téged is lebasz. :)
@Gábris szomszéd:

"_Látod látod? Épp ezért nem értem, hogy jött akkor ide a "jobbik és igaz híveik arca" vagy, hogy miként fognak majd lógni a "tróger jobbikosok"._"

Te betyárseregeztél, a te kommented, így jött ide:

varanus.blog.hu/2015/04/27/kover_vissza_a_jovobe/full_commentlist/1#c26868794

Egészen konkrétan.
Ugyan már, felebarátaim! csak deportálni akarta a pásztor a nyájat!!!
Mit lehet ezen félreérteni?

Hát csak a nélkülözés szenvedéseitől mentenék a jóemberek a gyermekeket azzal a golyóval, ezt sem értitek?
@jaegtoer: Megint nem bontod ki az igazság minden szeletét? Ha jobban odafigyelsz, láthatod hogy nem én dobtam be a témát. Én csak válaszoltam rá. :)

varanus.blog.hu/2015/04/27/kover_vissza_a_jovobe/full_commentlist/1#c26868418
@Gábris szomszéd:
Az, hogy te mire szeretnél emlékezni, hidegen hagy. Legfeljebb mehetsz rinyálni!
Kurvára nem értesz a szép szóból, folyamatosan provokálsz, próbálod a hazug orosz dezinformációs híreket terjeszteni.
Lehet, csak annak következményei lesznek ITT.
Hányszor repültél 1 hétre? Lesz az még úgy... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én lennék a legboldogabb, ha az csak dezinformáció lenne. Ami meg az "emlékezést" illeti, én csak idéztem néhány sort a blog gazdájától. Te is elismerheted, hogy az azért jóval több mint szelektív emlékezés. Sokkal inkább ténynek, netán leírt kívánalomnak nevezhető. :)
@Gábris szomszéd:
Majd szólok, ha kíváncsi vagyok a "kívánalmaidra".
Addig viszont... :)
Unalmas a kiskorú rinyagép formád.
@guma:

Ma aktuálisabb, mint 2006-ban.
@Gábris szomszéd:

Értem. És Érpatak nálad már Ukrajna.
@jaegtoer:
Az, ahol a liberális hordák ellen kellenek az "önvédelmi erők"? Bazzz... nem semmi elmebetegek szaladgálnak ebben az országban szabadon. :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tetszettek, hát! )))
Már vártam őket. Kíváncsi voltam a "mazsolákra". Ennyi vidám arcot ritkán látni egy fotón.
Igazságtalanok vagytok :(
Pont akkor kell kivágni, mikor az Attttila király oskola igaz útjára lelnék?

Pedig épp gondoltam, hogy mégis nagyapám hazudott a magyar hadsereg viselt dolgairól, mikor azt mondta, hogy orosz nem lehet annyira barbár.

De az ő szemét elhomályosította a személyes élmény...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát te is azt akarod, hogy kötelező legyen a drogfogyasztás?!
@miva?:
A pálinka után? Ne... elég az, hogy tök hülye legyen a nép!
Elég ránézni az ELIT-re. Elég szarul néznek ki a potrohos, pocakos, görbelábú balfaszok. A halálom... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Új faj van születőben. testarányai alkalmassá teszik mérhetetlen mennyiségű pörkölt befogadására, miközben teljesen elpusztítja élőhelyét.
@jöttem:
Vidám volt a csapat, na. Drog nem volt!
Elmebeteg polgármesterek sem, jelmezben sem... :)
@miva?:
Kedvence a zöld, alulról (lehetőleg termálvízzel) fűtött fű, élettere a büdösen kongó (közpénzből ellopott pénzen épült) stadionok, közben a szájából pereg szerencsétlenjének a vetőmag.
Úri társaságban zsebrebaszott kézzel morzsolgatja a mogyoróit, miközben nem érti miért kerüli mindenki, mint a leprás majmot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ilyen a lenyűgöző ragadozók sorsa. Az azért meglepő, hogy ezek a tulajdonságok mégis egy élősködőt jellemeznek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A hírt olvasva örültem csak igazán, hogy csak most kapcsoltam be a gépem.
Gumának hála, leragadtam Alvinéknál.

Ez boldogít most. Legalább én még tükörbe tudok nézni.

www.youtube.com/watch?v=3p7jWOWuDa4

Időnként hajlamosak vagyunk elfeledkezni, hogy miről szól az élet.
Lapátot ragadni és egyszerre húzni, egy irányba. Élvezettel, jókedvűen.
@jaegtoer: "Értem. És Érpatak nálad már Ukrajna."

Rossz következtetés. Ukrajna a valódi nácik kapcsán került szóba, akikhez képest a jobbik liberális jogvédő szervezetnek számít. :)
@Gábris szomszéd:
.
Ezt írod: ''''Maradjunk annyiban, hogy egyre több választó látja, tök hülyeség a jobbiktól rettegni.''''

Egyetértek.
Azt, hogy miért, abban biztos, hogy van különbség köztünk.
Még azt sem mondom, hogy megtévesztő a jobbik magatartása, mert választást szeretne nyerni.
Azt viszont állítom, hogy első lépésként a most kártékony és egyre kártékonyabb fidesz az, amelyiket kispadra kell ültetni, mondjuk a Pancsó uszodába.

Fogalmam nincs, hogy hány párt képes 5% felett teljesíteni, mert a közvélemény-kutatási adatokat nem tartom hitelesnek. Így azt sem tudom, hogy mennyi a fidesz konkrét támogatottsága, vagy éppen a jobbiké, vagy bármelyik párté, de!
De amennyiben választások után (ha még lesz demokratikus választás) kiderül, hogy valóban van e a demokráciának új ellensége, vagy nincs, újra van feladat. És ez lehet a jobbik is.

Az igazi veszély - és szerintem ezt kell megérteni - a fidesz-jobbik koalíció, mert ez mindkét párt legrosszabb oldalát hozná ki.
Ez ellen viszont csak a jobbik tehet.

Összefoglalva: a fidesz hanyatló szakaszba lépett, elveknek nyoma nincs, szerintem sokkal veszélyesebb már, mint a jobbik.
(megjegyzem: szavazatomra ne számíts!)
@miva?:

A drogfogyasztás még hagyján! De az önálló gondolkodás!
Kövér (Szocialista Hazáért) elvtárs elmúlt röffenései közül különösen kiemelkedő ez a hányása:

"A rendszerváltozás eredményeiről és hiányosságairól is beszélt Kövér László a Veszprém Megyei Naplónak adott interjújában.

Kövér szerint a politika ma már nem korlátja az ambiciózus, tehetséges emberek felemelkedésének, mint volt 1990 előtt."

Volt pofája ezt mondani annak, aki a komcsi famíliája nélkül, képességei alapján a szimpla utcaseprő státuszt is csak reménykedve nézegethetné.
Hihetetlen vastag bőr van egyesek pofáján.
@Gábris szomszéd:

Ukrán nácik, ez orosz propagandaszöveg.
@jöttem: Ha te mondod akkor nyilván. :)
@Gábris szomszéd:

Azért fosnak ám a legények, a "hozzászólások kikapcsolva" nem erre utal? :)
@miva?:
Hasonló szituáció esett meg a Budai Várban, az Andy Vajna szülinapján.
A Rogán úgy slattyogott fülig szájjal a lekövezett dísztéren, mint valami kisbíró. :-)
@jöttem:
Lógtam ráadásul, mert fotóztam! Azért néha eveztem is... Remek volt az idő, a csapat is, no meg laza.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A képeket nézegetve eszembe jutott, hogy annó, boldogult egyetemista koromban, én is kajakoztam 1 hétig.
1 napon át körbe forogtunk. Aztán a jó isten tudja miért, egyszer csak menetirányba álltunk és elindultunk.)))
@DarthVader:

Fel sem tételezték, hogy lehetnek ellenvélemények.
@jöttem:
Én a kajak mellett vagyok, csak a sárkányos csapat bulijainál mindig kikerülök a kajakból, hisz a sárkányban mégis csak kényelmesebb az a kb. 30 km. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mitől kényelmesebb? Kevesebbet kell "dolgozni"?
@jöttem:
Nem, csak van helyed mozogni, társaság (+19 másik hülye), végig ökörködik a banda.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Az szuper lehet.
Na, mentem.
Sikerült lábreszketősre dolgozni magam.
Jó éjt mindenkinek! )))
@Gábris szomszéd: az anyád retkes picsája, az a kontraproduktív...
@Sir Bates dö Hól:
meg foglak mondani a viceházmester bácsinak, és lesz dádádá meg seggrepacsi te cúna rossz kölök, hogyan lehet ilyen pocsékúl beszélni embertársaddal, lesz nagy ejnyebejnye és kalamajka

bezzony ám

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Sir Bates dö Hól: Mi van kicsilegó megint nem jutott dinnyeföld és meleg bagett? Vagy már ő is eltávozott tőled?

youtu.be/u7VQqessHYA

Ja és attól ha te is elmész anyádba még nem lesz igazad. :)
@Rodeo36: azért legyünk őszinték Stumpf esetén, Nomen est Omen!
@Gábris szomszéd: "jövőnk zálogai, dögöljek meg ha egyet is kiváltok!!!" (köszi Hofi!!)

magasan kvalifikált, intelligens munkatársak...
igazán meggyőző jövőkép!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ne feszelegjé!! sajnos látni kell azt is, amit Dzsibriel erőltett a dzsobbikkal, mert akkor teljes a kép!
ugyanis kis hazád, ennek a két idióta bagázsnak a fogja, meg a "baloldalé" is.
ez a keserű valóság! Kövér csak annyiban tér el Nováktól, hogy még! nem égetett EU zászlót...
Vona, meg annyiban Orbántól...
@nincs_itt: Vonáék mostanában nem fognak szerintem. :)
@Rodeo36: Azért beláthatod, hogy Baltimore mellett vannak azért még más "vívmányok" is a szabadság és demokrácia hazájában. :)

36 évet ült ártatlanul, egy évig ingyen ehet hamburgert

index.hu/kulfold/2015/04/27/36_evet_ult_artatlanul_egy_evig_ingyen_ehet_hamburgert/
@Gábris szomszéd:
ezek ilyen kedves bájos és szép történetkék, de a justicemord sem hiányzik, sok már kivégzett rabról derült ki utólag, hogy semmi köze sem volt ahhoz amiért kivégezték...egyébként csak Baltimore-ban tavaly!!! több mint 5 millió dollárt fizetett a rendőrség azoknak akik megnyerték a lawsuite -ot ellenük police brutality címen, ez a mostani eset sem az első ugyanilyen is volt már és akkor sem történt semmi a gyilkos rendőrrel...most a nagy események közé tartozik Bruce Jenner aki most jött rá, hogy ő igazából nem férfi hanem nő és lelkiekben élete során mindíg is az volt de hazudott önmagának is...látva az élő mközvetítést Baltimore-nak abból a negyedéből ahol ezek a világból kicsukott elfelejtett emberek tengődnek, egy normális üzlet sincs ahol normális élelmiszert tudnának venni, már 25 éve megy a hirig a rendőrökkel de még sohasem győztek 1968 ban a Martin Luther King gyilkosság kapcsán égett a város és az sem volt az utolsó a sorban, páncélautóra van pénz de munka és hozzáférhető lakbér nincs és lerottyant pudvás fah
ázak amelyekben a gombásodás és a többi rothadás még a légzést is egészségtelenné teszi...példáúl nem is értem a Donald Trump vagy a Mekkéjn miért nem lakik ebben a városnegyedben?

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
No itten lehet olvasni arról, hogy milyen is a MÁK ( gyengébbek kedvéért a Magyar Állam Kincstár ) elszámolási rendszere ( vagy is nem kell kialakítani azt, ami már kialakult ):

www.napi.hu/magyar_gazdasag/meglepetes_az_allamhaztartasban_csucsra_jar_az_adossag.596990.html
kövér nekem egy kiöregedett, megkeseredett opera rockzenészt juttat eszembe. simán ráillene egy szögecses bőrdzseki, hátán scorpions felirattal, kezében olcsó sörrel emlékezik a régi időkre.
@Gábris szomszéd: na meg ott van ez a katolikus pedofil ügy, ilyen is csak az usa-ban történhet meg. hiába, nagy köppönyegforgatók ezek a jenkik.

hvg.hu/vilag/20120327_pedofil_pap_usa
@parti_giano:
Oszt akkor most vérig sértetted a rockzenészeket, a bőrdzsekiket, meg a gagyi söröket, hogy Kövér ettárssal együtt emlegetted őket. Marha... :)
Ilyen is van. :)

Egyáltalán nem hiányzik Anglia

Egy angol lány vall arról, miért szeret Budapesten élni.

hataratkelo.com/egyaltalan-nem-hianyzik-anglia/
@parti_giano:

Szegényes a fantáziád:))
Mielőtt visszakérdeznél jelzem, nem merném leírni, hogy nekem mi jut róla eszembe.
Lassan feledésbe merülő tömegsportot éleszthet újjá a magyar kiskereskedelem módszeres kormányzati szétcincálása: minden feltétel adott a határmenti bevásárlóturizmus felfutásához.

hvg.hu/gazdasag/20150427_Ezentul_Szabadkara_jarunk_vasarolni
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nana, azért odaírtam: hátán scorpions felirat. ha nem érted, akkor hallgasd meg ezt:

www.youtube.com/watch?v=E-DZ0KtR3RY

udo jürgens legyen veled!
@Orica Középföldi: vagy neked élénk, orica. kövér nem olyan formátumú fickó, szürke, mint lengyel kardigánja. simicskásan: szürke geci.
@parti_giano:

Ó, nem is a nem létező formátumára gondoltam, hanem a gondolkodása "fejlődésére", ami nyomott hagyott az arcán.
@parti_giano:

Zene helyett , de szórakozásra. Ugye elhiszed, hogy nem Jürgensről jutott eszembe:))

laudator.blog.hu/2015/04/28/pannonius_vitez_janos_es_a_papa_herei#more7397716
@Gábris szomszéd: a kontraproduktív fogalmát megismerted már?... (tirityánék azért korrektebbek, mint a jobbik, hisz dosem tagadtàk rasszista nézeteiket... )
@Orica Középföldi: Sry, hogy beleszólok, de megláttam, hogy Jürgens ( gondolom Udo), aztánmeghogy te írtad. Időpontot kérnék a félbemaradt "analízisre" DDD
@Orica Középföldi: múltkor a hülye bayer is hozta a churchilli toposzt, miszerint 30 év fölött, akinek esze van, az konzervatív. ezek a primitív általánosítások csak arra jók, hogy elbújjon mögéjük a gyáva. kövér gondolkodásának fejlődése pont ilyen. külsőjében is lekövette, bár hülyén állt neki a hosszú haj, ahogy a rövid is, a bundesliga frizura való énjének.
@rdos: "Párt éra ezer fő - dinamika ezer fő/év
Mszmp 79-90 -367 -30,6
mdf -142 -35,5
mszp+szdsz -213 -53,3
fidesz+fkgp -251 -62,8
mszp+szdsz -502 -62,8
fityisz -277 -69,3"
Ez most konkrétan az abortuszok száma, vagy a természetes népfogyás?
Mert különben szép munka, bármelyik is D
@Sir Bates dö Hól: Tele van az Internet a ballibsik elemzős videóival. Nézz utána. :)
@Orica Középföldi: Na akkor megyek én is beszélgetni. :)
@Orica Középföldi:

Az egykori magyar állam felelősségének elhallgatásából sportot űznek.
Novák a cinizmus élő szobra.
@Orica Középföldi:

Jó reggelt,meg mindenkinek 'is:))

A női 'szexiónak szeretettel:)) 'csak!

www.youtube.com/watch?v=S1VlQIQLi0k
@pianolight:

Héhéhé! Nem analizálok. Bármennyit is árulnak el a kommentelők magukról tudatosan, tudattalanul lényegesen többet. Ettől még nem ismerem őket:))

Mindig általánosan írok, megmutatom a lehetséges kimeneteket. Amikor konkrét gondolkodási hiátusra mutatok rá, akkor is egy - bármennyire meghatározó, de csak - szűk szelete a teljes személyiségnek.

Szóval ugorjunk:)
@pianolight: Ugye egy jószágigazgatótól elvárható hogy a rá bízott báránykái legalább ne fogyatkozzanak. Ehhez, a népesség szinten tartásához kellett 1978-ban 159 ezer születés.

Mszmp 79-90 sor, az évi 159 ezer születésnek (ettől várható hogy nem csökken az ország lélekszáma) 1979 - 1990 12 évében összesen 367 ezer hiányzó születés - gyermek volt. Ennyivel kevesebben születtek a 12 év alatt. Ez 30,6 ezer hiányzó gyermek per év, vagy másképpen fogalmazva ez a népesség fogyás "sebessége". A többi sor az már négy éves dekádokból van.

Csak jelzem, eddig az utolsó fityisz kormány teljesített a legrosszabbul.
@Gábris szomszéd:

Miután közismert, hogy Szív miattad hagyta itt a blogot, imádni fogja, ha meglátogatod.
@Gábris szomszéd: minek nézzek utána, te szerencsétlen?... impresszióimat megfogalmazni és a mágikus kis jelek segítségével közzétenni számomra nem mission impossible, mint neked...
@Rodeo36: Hola hombre! o podría decir muchacho ? DDD
@Orica Középföldi: Nem rá gondoltam, hanem erre:

"Akik több, mint egy éve nap, mint nap jelen vannak a téren, és arról beszélgetnek vendégeikkel, a székekre leülő arra járókkal, a játszótérről hazatérőkkel, hogy mi történt ebben az országban az elmúlt évtizedekben."

Amúgy az is egy méretes Urban Legend, hogy "miattam" hagyta itt a blogot.
@Sir Bates dö Hól: Miért kérdezel hülyeséget? Annak nézz utána, amit kérdeztél. Szerintem told el a biciklit és ne is fárassz a nyilvánvaló ökörségeiddel. :)
@látjátok feleim szümtükkel: "MÁK" már tennap is meg akartam köszönni, hogy tisztába tetted azt, aki beszart a hazugságtól DDD
@gazoló:

Jó reggelt!

Weöres Sándor: Rongyszőnyeg

43

Felebarátom mondd, voltál-e már úgy,
hogy a csukott könyv előtted feküdt,
titkok leltára, szépség ábécéje,
de nem nyithattad ki elolvasásra,
mert rajta szunnyadt egy macskakölyök
és sajnáltad az álmát megzavarni?
@jöttem:

"Novák a cinizmus élő szobra."

Egy fenét, a sötétségé és a tudatlanságé. Aki azt se tudja, mit és miért tagad, az nem cinikus, hanem hülye.

Adózzunk ennyi tisztelettel Szókratész tanítványainak:))
@parti_giano: "30 év fölött, akinek esze van, az konzervatív. " Azér az kimaradtt zsocából, hogy 20 évesen meg forradalmár DDD
@Gábris szomszéd:

Ezzel konkrétan mit akartál mondani? Vagy csak úgy idehányod a legelső szlovákiai vonatkozású hírt nekem?
@jöttem:

Többször is voltam úgy "felebarátom:)) kösz!
@gazoló:

Köszönöm, kedvelem a "fiúkat":))
@Orica Középföldi: Cserébe megígérem, én is csak gondolatban analizállak téged DDD Egyébként nem vitt még rá a szükség eddig, hogy analízisbe menjek, így most kíváncsi voltam, milyen az ilyen DD
A legközelebbi tapasztalatom annak idején a körúti sörözőkben üldögélő, 10 Ft-ért okos " grafológusok" voltak, már elnézést az inszinuáló hasonlatért. Nem is hasonlat vót!!! DDD
@Gábris szomszéd: de nagy lett a pofád a jobbik támogatottságával párhuzamosan (bár, maradtál mi voltál: egy fostalicska)...
@rdos: Így már kihajnalodott, korareggeli belső sötétségben kevésbé derengett D
@Gábris szomszéd:

"Amúgy az is egy méretes Urban Legend, hogy "miattam" hagyta itt a blogot."

Fogadjunk, hogy rajtad kívül mindenkinek eszébe fog jutni, hogy mit írt sk a távozásról. Te csak szeretnéd, ha az urban legend része lenne, de nem az.
@jöttem:

'csak a lehulló almaszirmok miatt:)

KányádiSándor

Májusi szellő

Almavirággal
futkos a szellő,
akár egy kócos
semmirekellő.

Kócosnak kócos,
de nem mihaszna,
okot nem ád ő
soha panaszra.

Füttyöget olykor,
mintha ő volna
a kertek kedves
sárgarigója.

Meghintáztatja
ágon a fészket,
leszáll a földre:
fűhegyen lépked.

Illeg és billeg,
s ha dolga nincsen,
elüldögél egy
kék nefelejcsen.
@Orica Középföldi: megnézted tegnap a hegedűs-ferge-bauer-krémer vitát? ez a hegedűs egy elmebeteg.
@jöttem: A vers gyönyörű, de bevallom, sokáig nem bírtam volna... A könyvet szeretem, óvatosan leemeltem volna a cicust DDD Nagybaj?
@parti_giano: Nem láttam az eredetit :-(
@pianolight:

" így most kíváncsi voltam, milyen az ilyen DD"

Ezt a kíváncsiságod nyilvános felületen senki nem fogja kielégíteni:))
@Sir Bates dö Hól: A tiédnél sosem lesz nagyobb a pofám nyugi.
Istenem, milyen édik ezek az un. liberálisok, szocik. Csak úgy csöpögnek a szeretettől.
Objektívek a posztokban szereplőkkel, az eltérő véleményűekkel szemben, dehogy akasztanának megint, és mindig mindenki csak a témáról szól.
Ezért szeretek idejárni!!!.
@jöttem: Simán csak kíváncsi voltam, hogy hallottál -e róla?
@parti_giano:

Nem. Zsuzsa a Hegedűs? Az elmebetegről gondoltam:) Sose volt normális.
@jöttem:

Szoktam vinni kavicsot a 'zemlékműhöz,ha arra van utam,bár nem vagyok 'dzobbikos szóhasználattal élve"zsinagógakilincsorrú":)

Ha már 'odaförmedték azt a csődtömeget legalább az emlékezésre,beszélgetésre okot ad sokaknak:)
@parti_giano: Én csüggtem rajta, mint ...
Ferge tudósan-bölcsen megengedő volt, míg hegedűs erősen rikácsolt, tán, a maga módján jót akar, megengedem, de állandóan Franciaországgel meg Usácskával jönni, sok mindent jelez számomra.
@Imola Helyesi:

'kabbe,csak úgy szeretetből:)(minielnöködét:)
@gazoló: most gondolj bele, mecsoda giccsparádé: omega, oratórium, futball, makovecz stílus. azért a halszagú nyelvrokonok csapatát nem tudom beilleszteni. gondolom, ők is csak pislogni fognak.
@Orica Középföldi: Hát akkor már erről lemaradtam :-(
Ha meg szükségem lesz, rá, akkor pont nem fogom tudni, hogy szükségem van rá DDD
Akkor én is írok egy pár mondatot a témáról, a tegnapi országgyűlésről / kapcsolódási pont Kövér az elnök, és biztosan ő az oka annak, hogy../
...Szél Betti tegnap is hozta a formáját, mint egy rikácsoló kofa hadart, és beszélt összevissza mindenfélét, miszerint megint nem akarta egy fideszes sem fogadni ŐT. A múltkor meg arra volt kíváncsi, mit csinál Lázár a hotelszobában.
Legalább Agatha Christie-t utánozná. Higgadtan, mint ő, és akkor talán ki is derítene valamit.
@pianolight: de kiderült, szociális ügyekben és közmunkában ő az écgébesz. a szerénység lüktetet a szájában.
@parti_giano: Thx, akkor mégis olvastam, csak nem ugrott be... "érdekes" - ahogy az angol mondaná DD
@Gábris szomszéd:
Nagyon, de ki volt az a szív? Állítólag miattam is elmentek sokan, csak én inkább azt vettem észre, hgy mindig van egy csomó új nick, inkább jönnek.
Á, nem a politikai helyzet lett forróbb, és a posztok stílusa arrogánsabb, á, nem.
@Imola Helyesi: Alomka, Mi a zsakmád? hány kiló vagy? Ja, és melyiket szégyelled jobban ?
@pianolight:

'ba@atlanpicsákfarokirigységét analizálni(nem ORICA:) meglátod jó lesz:)))))
@gazoló:
Édi vagy nagyon, látom, ahogy szavalod a versedet, és közben ajánlgatod is / a magadét../, szürrealista, ingóbingó belga-kongó-bongó /belül/.
@pianolight:

Bár az új Mágnás Miskák között rohamosan terjed a - nekem saját, házhoz járó pszichiáterem van - divat, te nyugodj meg, ha szükséged lesz rá, a környezeted tudatni fogja.

Az unoka mondata - nagypapa te tiszta hülye vagy - még nem az:))
@parti_giano: Az nekem is újdonság volt, hogy ezekben a dolgokban ennyire eziszsuzsa a főnök, volt egy árulkodó pillanat, amikor valami olyasmit mondott, hogy utasította, vagy úgy döntöttem...
@pianolight:
Jé, te is itt vagy, csak nem te vagy az osztojkán, őt is kirabolta egy lmp-s munkatársa, és elég lapos is, meg ugyebár neked is van rokonod, mint írtad, meg kényeskedsz is, meg fiúnak képzelsz, kis huncut.
@gazoló: Szia, tőlem már úgymarad, az biztos DD
@Orica Középföldi: Akkor reménykedek, eddig még nem mondták ( félnek ám piszkosul DDD)
@Imola Helyesi: Te most csak köszöntél, vagy mondani is akartál valamit?
Mi a szakmád? Hány kiló vagy?
@Imola Helyesi: Összekeversz valakivel, tudod én az vagyok, aki azt szokta kérdezni: Mi a szakmád? Hány kiló vagy?
@Gábris szomszéd:
Ezek után már biztosan téged fognak választani, Gábris. Itt legalábbis.
1. Te is sokszor kritizálod a Fideszt.
2. Férfi nicked van!!!!!
3. A stílusod sokkal konzervatívabb, mint az enyém.
@pianolight:
Lapos-e vagy pinanino, csak a témáról szólj. Boli kitesz, vigyázz, pláne, ha személyeskedsz.
Úgyhogy inkább ki foglak kapcsolni, ha folytatod, mert engem meg Gábrist mindig terrorizál Boli, és félek tőle.
@gazoló: Erről a "bambiziziről" szegény Sipos Jancsi barátom jutott eszembe R.I.P.
@Imola Helyesi: Oké, menjünk lejjebb: Van szakmád ? Tényleg súlytalan vagy? ( testileg értem, a másikat mindenki tudja DDD)
@pianolight:
Ja, még annyit, alomka ott volt sok, ahol felnőttél, ez meglátszik rajtad, meg az irigység és a rosszindulat, ja meg a lopáskényszer / szleng libsi értelmiségi stílusra értettem/
Kikapcsoltalak, beszélgessél azzal, aki értékel, gazoló, évasanyo, tag, stb.
@gazoló:
Azért írsz annyit róla, mert neked nincs? Nem baj, vannak jó szerek, csak szedjed. Szavalsz egy szép József Attila verset, szeded a viagrát, nézed a szép tavaszi tájat, és rá gondolsz, hidd el, meg lesz az eredménye.
A politikát hagyjad, ahhoz úgysem értesz, és lehet, hogy emiatt van a bajod.
@gazoló: azért egy könnyező pancso szobor elfér még a futball szent helyén.
@Imola Helyesi:
"De ki volt az a Szív?"
Szív egy legenda.
A Varánusz kiemelkedő egyénisége, rendkívüli ember.
Széles látókörű, éles szemű ember, káprázatos humorral megáldott személyiség, világi műveltsége csodálatra méltó volt.
Rendkívül színes egyénisége mindnyájunk szeretetét elnyerte, és a mai napig fájó, hogy elhagyta a blogot.
A feléje irányuló rasszizmus késztette erre.
Azért válaszolok a kérdésedre, mert Szív a barátom, igaz barát, akivel a kapcsolatomat ajándéknak tekintem.
imoláról jut eszembe, a sötétítőfóliát a dohányboltokról még csak-csak leszedjük, de az egész országról hogy?
@Mariann19:
Nem lehet, hogy Rodeo az, csak megváltozott?
@Imola Helyesi: "Istenem, milyen édik ezek az un. liberálisok, szocik. Csak úgy csöpögnek a szeretettől.
Objektívek a posztokban szereplőkkel, az eltérő véleményűekkel szemben, dehogy akasztanának megint, és mindig mindenki csak a témáról szól.
Ezért szeretek idejárni!!!."

No ha ennyire szeretsz ide járni, akkor olvasd ezt is szeretettel ezeket a szerény tényeket:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/meglepetes_az_allamhaztartasban_csucsra_jar_az_adossag.596990.html
@Imola Helyesi:

Utolsó mai reflektálás irányodba,mert még azt fogod kárálni,hogy felvitted az olvasottsági mutatót 'gyök!

Te(ti)teljes mértékben megérdemled azt az országot,politikát ami jelenleg van!
@parti_giano:
Pl. úgy, hogy idehívjátok pl. a Burgtheátert rasszistázni.
Meg még többször lefoglaltok hidakat/ hadd idegeskedjenek a sötét közlekedők/
Még több szobort festettek le.
Még több fals információt küldtek külföldi hírügynökségeknek, az eunak
Hirdetitek , a magyaroknak nincs őstörténete, mert finnugrók.
Majd ha még eszembe jut valami, majd írok.
@parti_giano:

" egy könnyező pancso szobor "

Atyám, de hülye vagy:)))))))) Ha tudnád mi minden jutott erről eszembe, de befejezem, mert a röhögés hizlal.
@gazoló:
Nekem megfelel, te meg ne izgasd magad,ha politikai mondanivalód meg egyébként nincs.
@parti_giano: i. sajnos a nyolcadik rászámolásnál térdelésből felállt, van benne, makacsakaratosság :-(
@Imola Helyesi: Akkor az remélhetőleg nagyon sokára lesz ( az eszedbejutás folyamata)
Te jó ég, csak nem pinanino ez a csodálatosan művelt okos ember, a szív?
De ki az a nyúl? mert ő is egy csodálatosan művelt blogoló volt, és ő is elment. Soha nem fogom megtudni, ajjaj.
@pianolight:
cualquier cosa, pero por mi sugeréncia es: muchachón

jajajajaja
brühüyyy
@gazoló: Okay, ( majdnem azt írtam: helyes), éppen akartam javasolni, hogy uggorgyunk DDD
@Rodeo36: Vale, muchacón, de inkább beszéljünk magyarul, hogy mindenki értse. Mizújs Kanadában?
@pianolight:
a barna és fekete medvék még alusznak, a borzok élvezik a környezetet, a hódok keményen dolgoznak, és még idén lesz tavasz is, fagyosszentek előtt semmi sem rügyezik ki, van ahol nagy hóviharok dúlnak

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Imola Helyesi: öntsd ki kicsi szived, te drága cunci-lány. nehogy benned maradjon, mert békemenetelni már nem tudsz, oszt még verselni kezdesz.
@Rodeo36: Na, akkor kicsit irigyelhetel minket, mert itt már LEGALÁBBB a természet megszülte a tavaszt D
Mimeg, mintlátod, még vajúdunk ...
Egyébként múltkor nem olvastam pontosan, amit írtál, vagyis hogy a te szocializnusod nem olyan lesz, mint amit eddig annak hívtunk, így már jóval közelebb áll hozzám D Ééééééééééémeeeeeeeeeeen D
@Imola Helyesi:
"Nem lehet az, hogy Rodeo, csak megváltozott?"
Imola!
Ez gonosz megjegyzés volt!
Csupán remélni merem, hogy még hiszel az emberi szeretetben, és ezt az otromba kérdésedet egy döfésnek szántad.
@Orica Középföldi:

Igazad van. Ez nem a klasszikus értelemben vett cinizmus. Ez elegye mindannak amit írtál. Bár annyival kiegészíteném, hogy egy előre felépített koncepció, ami lólábként lóg ki néppárti maszk mögül.
Fals és veszélyes.
@Mariann19:
Csak azért írtam, mert róla írták, hogy milyen művelt volt régen. Nem volt semmi rosszindulat bennem, mint általában sincs.
Egyébként se nyúl, se szív nicket nem találtam 2013-ig, kíváncsi voltam rájuk-akkor jó régen elmehettek.
@jöttem:

Őszintén szólva én egyelőre csak a lólábakat látom:))

jöttem (törölt) 2015.04.28. 11:25:51

@Orica Középföldi:

Nem csoda: Tartalomhoz a forma. ))

jöttem (törölt) 2015.04.28. 11:43:20

@gazoló:

Már többen leírták, de megteszem én is. Az a csődtömeg a felelősséghárítás ékes szimbóluma. Beszélgetni kellene több történelmi csontvázról, amit a szekrényben tárolnak.
Nem polírozni őket, mint Lenin elvtársat a mauzóleumban.
@Imola Helyesi: Ha az indapass-t is törlöd, akkor nem marad nyomod sem, mintha nem is lettél volna. Próbáld ki!
Nyúlnak (Tepsifülesnek) például csodálatos fotói voltak a világ több városáról. Még a polgári nevét is tudom.
@jöttem: Felétek is alakulnak a dolgok. :)

Itt a vége a szlovák történelemhamisításnak?

mno.hu/hatarontul/itt-a-vege-a-szlovak-tortenelemhamisitasnak-1278968?oldal=1
@graphics:

Na ő tényleg nagyon hiányzik. A tudása, iróniája, könnyedsége, fantáziája, fix értékrendje, stílusa....
@graphics:

"akkor nem marad nyomod sem, mintha nem is lettél volna. Próbáld ki!"

Adódik a kérdés, van?
@parti_giano:

Ha a semmi ágán tud ülni a szívem, akkor picsogni is, ha van rá füled:))
@parti_giano:

"_imoláról jut eszembe, a sötétítőfóliát a dohányboltokról még csak-csak leszedjük, de az egész országról hogy? _"

Nekem meg az, hogy Imola maga a fólia.
@Imola Helyesi:
"Idehívjátok a Burgtheátert rasszistázni."
Idézek neked két mondatot Jean Marie Cavada EP képviselő nyilatkozatából, melyet valamelyik nap már feltettem, de nem elégszer. Íme:
"A Fidesz kormányzati tevékenysége egyfajta méreg, amely mindenfelé beszivárgott.
Az autokrácia bármilyen hazugságra és manipulációra képes."
Ez tömör és frappáns megfogalmazás érzékelteti a Fidesz kormány gátlástalan, kegyetlen és veszélyes politikáját, amely hatással lehetne
Európára, az eu integrációjának folytatására.
A Burgtheáter fellépése tiltakozás volt ezen a fórumon, mint ahogy tiltakozik a nemzetközi sajtó, a külföldi tüntetések is Magyarország kártékony politikája miatt.
Ahogyan figyelem, a jobboldali média nem az elhangzottakat analizálta, mert kínos lett volna idétlen magyarázkodásba bocsájtkoznia, hanem a Burgtheáter illetékességét próbálta kétségbe vonni. Sanda kis menekülés ez a valóság elől.
@jaegtoer: de nem volt bravúros, mert most itt állok reménytelenül.

jöttem (törölt) 2015.04.28. 14:46:53

@Gábris szomszéd:

Ez ékes példája annak, hogy a nemzetállam építésének egyik alapköve a történelem maghamisítása.
Számomra ez nem hír, én ebben nőttem fel. Hála az égnek, lelkiismeretes tanáraim voltak. Így én is, ahogy sok más szlovákiai magyar tanuló, gimnáziumi éveim alatt kétszer láttam a tankönyvet. Szeptemberben, mikor megkaptuk és júniusban, mikor leadtuk.
A köztes időben a tanár úr kézzel írt jegyzeteiből diktálta nekünk az általa összeállított anyagot. Világtörténelmet, magyar és cseh történelmet, a XX. századig bezárólag.

Ha aktuális hírt keresel a témában, ajánlok egyet.
www.hirek.sk/itthon/20150319153208/Hazai-es-magyarorszagi-segitseget-ker-es-var-a-Tortenelemtanarok-Tarsulasa.html

Ezt te is megtaláltad volna, ha tovább látnál az mno.hu-nál. ))
@Mariann19:
1. A kultúra nem lehet eszköze politikai céloknak kifogásolták az osztrákok, és éppen ezt tették.
2. Idegen országban pláne nem , ez sértés és tiszteletlenség.
3. Főleg egy olyan ország részéről, amely gyarmattartó volt évszázadokig./pl 10-20 évre vittek el magyarokat katonának, németül kellett beszélni, írni, olvasni, a parasztokat kizsákmányolták, idegen háborúkba kényszerítették a magyarokat, stb/
4. A magyar nép ezzel szemben a szabadságjogokért való harcot tekintve többször példát mutatott Európának
5. A magyar nép választását vonták kétségbe, amely sértés a nemzetre
6. Saját ideológiai elképzelésüket akarják egy népre ráeröltetni.
7. Régen a nép az ilyen idegen csepürágókat kisöprűzte a hazájából
@Mariann19:
A parlamenti képviselő nyilatkozatára meg annyit, hogy egy másik meg egy egész tótumfaktumot írt, magyar brüsszeli képviselők adták neki az anyagot, aztán meg is bukott vele.
Ja és a legújabb demokratikus intézkedésük, miszerint egy ellenzéki párt vezetőjét bízzák meg mrd-os ellenőrzéssel.
Ellensúlyozandó, harcot indítottak a nylonzacskó ellen. Kell valakinek valami új csomagolóanyag biznisz.
@Imola Helyesi: azt hittem fiatalabb vagy, de csak a kommunista történetírást böfögöd vissza. de jól bemagoltad a hülye toposzokat.
@Imola Helyesi:
Részletes reagálásodból kiemelnék néhány cáfolandó megállapításodat.
"Idegen országban pláne nem, ez sértés és tiszteletlenség."
Az ellenvéleménynek vagy tiltakozásnak nincs nemzetközileg kijelölt helyszíne. Mi is fellépünk, tüntetünk más ország képviselete előtt, csatlakozunk idegen országok tüntetéseihez más államokban. A színháznak ezt a fórumot alkalmazta tiltakozásának helyszíneként. Nincs ebben semmi rendhagyó.
"A magyar nép választását vonták kétségbe, amely sértés a nemzetre."
Nem a választásokat vonták kétségbe Imolám, hanem a hazai antidemokratikus törvényeket, a jogállamiságot. Ebbe bele kell érteni a választási törvényt is, nevezetesen azt, hogy hogyan lehet 23%-ból 2/3.
"Saját ideológiájukat, elképzeléseiket akarják ránk kényszeríteni."
Az európai, benne az eu értékeit képviselték.
Fellépésük a Fidesz kormány ellen irányult, mert ezeket az értékeket nem tiszteli, különutas,és veszélyes politikát folytat.
Kényszerről szó sincs, inkább csatlakozásnak lehet nevezni mindazokhoz, akik fellépnek a hazai veszélyes politika ellen.

"Ja és a legújabb demokratikus intézkedésük, miszerint egy ellenzéki párt vezetőjét
bízzák meg milliárdos ellenőrzéssel."
Más ország büszke lenne arra, ha a saját országa kapta volna meg a megbízást.
Azonban a félelem nagy úr. Nagyon kellemetlen és hátborzongató, ha bárki a jövőben beleláthat a Fidesz általi eu-s támogatások felhasználásába. Még az is lehet, hogy nem lehet az eddigi milliárdokat kicsempészni onnan. Bár hiábavaló ez a páni félelem, az Altusznak nem ez a feladata.
Apropó! Handó Tünde nem csípi a szemedet főbírói minőségében?
Nem árt a két esetet paralel értékelni, és már nem is olyan bántó Dobrev Klára szerepe.
@Imola Helyesi: "Nagyon, de ki volt az a szív? Állítólag miattam is elmentek sokan, csak én inkább azt vettem észre, hgy mindig van egy csomó új nick, inkább jönnek."

na te görény, tételesen számolj el, hogy melyek azok a nickek, akik csak miattad írnak ide, rendszeresen!!

lássuk!
@taga20: nem ment el miatta senki, az tuti, annyira lelombozó. még te sem, pedig rohadt perverz alak vagyol, kinézném belőled.
@parti_giano:
Látnád csak az őstörténeti lapomat!
Akkor nem is volt 48-as szabadságharc, meg 56-os se?
Meg a sógorok nem zsákmányoltak ki bennünket?
És te hol tanultad a magyar törit
? Bécsben németül? Hja, az már más.
@Mariann19:
Ég és föld a te és az én világlátásom között. Elfogadom a tiedet, de az enyémet tartom revelánsnak a magyarság szempontjából.
Semmi keresnivalójuk nincs itt, magyarul: Söpörjön mindenki a maga háza előtt!
@parti_giano: hát előbb mennék el hegedűszsuzsára, mint ebolára, az fiksz, de lehet, hogy fiksziksz:))

egyik kívánatosabb, mint a másik:))
@Imola Helyesi: rakoczit nem is emlegeted? na meg kezdjel valamit a becsi legioval is, akik 48-ban a honved seregben harcoltak. a kora ujkorban a habsburgok tobb penzt toltak a magyar kiralysagba, mint amennyi adobeveteluk szarmazott belole. mondom, frissiteni kene az amugy is gyenge labon allo ismereteidet.
@parti_giano:
Te beszélsz, amikor a Bella ciao van a neved mellett, che gevarás? Mondom az osztrák történetírást reklámozod, már csak a szlovák hiányzik.
@Imola Helyesi:
Valóban homlokegyenest másként értékeljük a világ folyását, ezért vannak végeérhetetlen vitáink.
"Semmi keresnivalójuk nincs itt, magyarul: Söpörjön mindenki a maga háza előtt."
Imola!
A Burgtheater politikai szerepvállalásában pozitív értéket látok. Nevezetesen egy szomszéd ország féltését és aggódását értünk, a baráti jobb nyújtását a védelmünkben, mert destabilizált a demokráciánk és minden járuléka.
Ezzel szemben engem sokkal jobban zavar a határon kívüliek beavatkozása a szavazataik által, mert ebben a jogukban nem tudok semmi pozitívumot felfedezni.
Inkább a Burgtheater!
@Mariann19:
Én meg a szokásos gyarmatosító attitüdöt, a lekezelést a rabszolgák irányába, az öntelt nyugati beképzelt magatartást látom, amit abból a korból örököltek, amikor népek, nemzetek felett uralkodtak, és a gőgjük oka csak a gazdagság volt.
A határon túliak az egységes magyar nemzet részei, így van ez majdnem minden ország esetében, minden állampolgár szavazhat, és meg is adják nekik a szavazati jogot.
De mi legalább kulturáltan vitatkozunk.
@Imola Helyesi: nem ismered a mai osztrák történetírást, összemosol egy népet egy uralkodócsaláddal, che guevarrát az olasz partizánokkal. magyarkodsz itt, s fogalmad sincsen a minket körülvevő országok politikájáról, kultúrájáról, történetéről. a múltba bámulsz bamba szemekkel, közben romantikus közhelyeket picsogsz.
@parti_giano:
Na, a népet összemosom a Habsburgokkal, jó hát ki képviselte sz osztrákokat? Ők.
Most meg a magyarokat az Orbán-kormány. Akkor őket miért támadják azok, akiket a Habsburgok képviseltek?
Nekem az olasz partizánok sem mondanak semmit, mint általában a partyizanyok.
Te vagy kövület, sajnos, fogalmad nincs a magyarok őstörténetéről, a magyar nemzetről, a jelképeinkről, a magyar nyelvről, idegen eszméket, partizándalokat népszerűsítesz.
@Imola Helyesi: logikadat kovetve, akkor teged/nagyapadat/nagyanyadat szalasi kepviselte. nem, nem magyarorszagot tamadjak, hanem az orban-kormanyt, aki nem azonos magyarorszaggal, bar kepviseli.
@Imola Helyesi: idegen eszme toled az antifasizmus? de legalabb bevallod.
@parti_giano:
Attól vagy antifasiszta, hogy a bella ciaot énekled, meg kitűzöd a kalapod mellé? Ne vicceljél már, mert még elhiszem.Olyan hamar eljuttok ti Szálasiig, mint én a sarki fűszereshez. Aki nem osztja az ilyen elvakultak nézeteit, az szálasista rasszista, na menjél te oda, ahol nincsenek.
Bár már ott vagy valószínűleg, mert nektek egész MO. az.
A dallama egyébként nem rossz.
@Imola Helyesi: logikabol nulla vagy. azert teszem a nickem melle a dal cimet, mert antifasiszta vagyok. szedd mar ossze magad, mert rohadt gyengen ervelsz.
@parti_giano: ako, mi a faszt erőlköcc vele?
nő kéne, csak szólj köcsön adom a guminőm:)))
@parti_giano:
Jajaj, bizonyítsd be, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.
@parti_giano:
A szerelő agitpropagandázik? Hja, ő is antifasiszta fordított s-sel és sz-szel anti nélkül. De lehet, hogy Anti a neve.
@parti_giano: pedig muszáj lesz haver, me bedarál ez a fagyöngy:))
@parti_giano:

Nincs ellentmondás. Én emocionálisan értelmeztem, te tudományosan. Van hely a nap alatt:) csak az a fólia, csak az ne lenne!:)
@Imola Helyesi:

"_Két hülye:))_"

Ez a szótáradban milyen tudományos fokozatot jelent?
@jaegtoer:
Pedig az Úr tehetett volna a paradisumba is , bele, akkor talán Éva azt kóstolta volna meg, nem az almát, és így a bordaügy sem lett volna, és nem űzte volna ki őket az Úr, és liberálissá sem váltak volna, csak élnének az Édenben boldogan.
@parti_giano: izé, az sirok, én meg sírok ;-) Kötekedek, kapjam be, tudom :-D
@jaegtoer:

www.youtube.com/watch?v=G7MW5iCvZb8

mikor istenek és istennők egymás között...(1966 élőben)

sine íra et studio

kkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@jaegtoer:
ASZONGYÁK (1959 CALLAS) EZ BELLINI JELENLÉTÉBEN ÉS SUGALLATÁRA...Oloddumare aszongya ez igen!!!

www.youtube.com/watch?v=F9yJoilDL2U

BRÜHÜYYYkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:

Szia!

Köszönöm szépen. Ezt *most* meghallgatom.

A másikat csak holnap:)

Jó éjszakát.
@jaegtoer:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ugye eszt nem hagyod ki még ma???

www.youtube.com/watch?v=VIxQ_B3Wpzg
brühüyyy
@Imola Helyesi:
Tegnapi 19.12 h-kor írt válaszodra.
A tegnapi Burgtheater fellépésével kapcsolatos vitánkban kizárólag a Nemzeti Színházban történt tiltakozás volt beszélgetésünk tárgya, nem Ausztria történelmi szerepe Magyarországgal összefüggésben.
Továbbra is fenntartom a megállapításomat, miszerint a Nemzeti Színház egy fóruma volt annak a tiltakozásnak, melyben a Burgtheater a hazai veszélyes politikai folyamatok ellen emelt szót.
Kezd Magyarország vérzivataros helyzetbe bonyolódni a nemzetközi megítélés tekintetében, a tiltakozás csak egy fuvallat vagy harmatcseppként értékelendő ahhoz viszonyítva, amilyen elítélő hangulat van a nemzetközi közvéleményben.
Igen, kultúráltan vitatkozunk, igyekszem legalábbis. Amikor néha vétek ez ellen, arra utólag nem vagyok büszke.
süti beállítások módosítása