Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/25/kocsis-mate-magyar-peter-mar-az-egyetemen-is-nagykepu-es-arrogans-volt/ ... (2024.04.26. 09:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.02.07. 08:56 Fabius

Simicskával nem lehet gecizni

Címkék: fidesz simicska lajos médiaháború reklámadó

Lajosnak tegnap elgurult a gyógyszere. Részemről régen várt a pillanat jött el ezzel, de a reakció hevessége azért meglepett. Geci mindenki, Orbán és Bayer a főgecik, az áruló menedzsment meg a kisgecik. De Lajos nem lenne Lajos, ha nem mutatná meg, vele nem lehet így gecizni. 

simicska4.JPG

Olvasom faszbúkon a reakciókat és azt látom, emberek nem nagyon mernek konkrétan állást foglalni a kérdésben. Szerintem nem ciki aszondani, bár nem rajongom Simicskát, ebben a sztoriban simán neki szurkolok. Törvényszerű volt, hogy Viktort előbb vagy utóbb igazán fingatni kezdi valaki, erre pedig autentikusabb személyt nehezen lehet elképzelni a minden disznóságról tudó, azokban évtizedekig aktív résztvevő Lajosnál. Ő tényleg tud ártani, ha akar, mondhat akárki akármit. Aki ennyi mindenben benne volt, aki pénzügyileg felépítette a pártot és párt körüli személyek egzisztenciáját, az lerombolni is képes az egészet. 

Csak az a kérdés, akarja-e?

Vele kapcsolatban ugyanis nem kérdés, ami az RTL buliban igen: ha úgy alakulnak a dolgok, akkor simán visszavesz a stílből és elhalkulva elvonul megint az árnyékba. Valszeg erre célzott Rogán is mikor a kormány első rémületében kitolta a fénybe és kimondatta vele: Lehet nem terjesztik ki a reklámadót. Mert azért annyira bátrak nincsenek, hogy kapásból járassák csúcsra a Lajossal gecizést. A veszíteni való sok, az egyébként is beindult lejtőn száguldás alatt vazelinozni a pályát szerintük is nettó hülyeség. A jobber média pálfordulása érzékeny veszteség még akkor is, ha éppen a közszolgálatit igyekeznek hivatalos hírlakáj médiává tenni. Ráadásul Lajosnak volt annyi esze, hogy bőven kifejtse: ők anno azért szövetkeztek, hogy a diktatúra megszűnjön, és a minden elkövetése alatt sem arról volt szó, hogy akkor majd GeciViktor lesz itt az új despota. Ezzel kimondott valami olyat, amitől ha akarjuk, ha nem, legitimebbnek látszik az Orbánt utálók szemében, akik újult erővel mutogathatnak:

- Ugye, na azért ehhez már Simicska sem adja a nevét! 

 

1155 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr467148411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hihetetlen ami ebben az országban történik.
Mosd fel velük a padlót Lajos! De Lajos ez a Te szüleményed, mondhatni gyermeked.
"- Ugye, na azért ehhez már Simicska sem adja a nevét! "

Bennem továbbra is motoszkál a kérdés, ha nincs reklámadó, ha nem vonják el a hírdetéseket, akkor adja? Akkor nem diktatúra?
Na ez az.
40% reklámadó egyetlen médiaszereplőre szabva nem támadás a demokrácia ellen, ellenben 5% reklámadó Lajos cégei számára már az.
@Orica Középföldi: Akkor nem. Remélem az egész szar a fejükre ömlik és eltemeti őket.
Simicska "Államférfinak hitte Orbánt" Na ezen mindig jót röhögök.
@Orica Középföldi: orica, a reklamado a diktaturak legfobb eszkoze es kifejezoje. mondhatnam oriasplakatja.
fab! mar lifejtettem, hogy a magyar kozeleti szereplok a damaszkuszi utat korforgalomnak tekintik. igaz, tobbsavosnak.
Kérdés (minimum) vállalja-e, hogy saját magát is besározza. Bár ahogy a HVG-n írják Darth Vader is pozítív hőssé válik a végén, csak ahoz meg kell halnia.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150207_Tulelesi_tanacsok_Lajosnak
Bizony, ez az ifjú titánoknak is komoly lecke nem beszélve az ország összes többi lakójáról. Mindenkinek kuss, ha ez a kis g. úgy gondolja. Ezen kell elmélázni egy pillanatra, aztán cselekedni.
Látszik, hogy megindult a tülekedés az új állami hírtévé helyeiért.
Szóval, lesz egy állami finanszírozású KÖZmédia, ami egy párt szemszögéből ételmezi a valóságot. Minimum 80 milliárd állami támogatással, igaz abból a hírcsatornára valamivel kevesebb jut. Reklámok is lesznek, vagy azt ezek után meghagyják a többieknek? Azt gondolnám, hogy az embereknek legfontosabb érdeke, hogy az adójukból létrehozott médiának, a lehető legjobban meg kellene közeliten az objektivitást, hogy egy kérdéssel kapcsolatban a legtisztábban lássanak, így hozzák meg a döntést azokban a kérdésekben amelyekben ez a dolguk. Ilyen például az Országgyűlési választás is.
ideges lábrázásom van tegnap óta.mert nem tudok maradéktalanul örülni.mert már gyanakvóvá váltam.mert már minden mögött a mögöttet látom...
azt sem gondoltam volna sosem,hogy valaha is luinak fogok drukkolni.
de azt viszont gondolom,hogy sokan tesznek igy,mert ez nem egyszerűen ki kit szeret/nem szeret.
ez netto utálat.ami azért sokkal szarabb a közömbösségnél vagy nevetségességnél.
valahol itt lenne a lényeg,az érintettek figyelmébe ajánlanám-ha ennyien és ennyire! utálnak,akkor fenyegetéssel,veréssel sem jutsz messzire-bonuszként már az erőből kiizzadt hitelesség látszatát sem sikerül mutogatni..
bárcsak így lenne!
ja és szerintem ezen már az sem segit ha véletlenül beáldozná tonyót.
Beszarás:-)... kimegy hajdú a tekkel és megvédi... én jobban bíznék a kövér-testőrségben vagy a vida által vett fegyverekben:-)...
m.origo.hu/itthon/20150207-rendorsegi-bejelentes-a-simicska-ugyben.html
@Sir Bates dö Hól: Na, majd jól megvédik a meseautó hátsóülésén.
@Orica Középföldi: én úgy látom hogy, nem a reklámadó volt a közvetlen kiváltó ok.egy volt a sok közül.

"SL: Tavaly áprilisban a választások után leültünk(orbánnal) és elmondta az elképzeléseit. Ennek a részleteibe nem fogok belemenni, de nem tetszett a dolog. Én erre azt mondtam neki, hogy ebben én nem akarok partner lenni. Azóta durvultak el az események."

előbb-utóbb eljutottunk volna ide mindenképp.
Orbán úgy gondolta, jobb, ha az ő kezében van a média is, mert az a biztos (Simicskával már nincs jóban egy ideje, az biztos - nyilván elszámolási vita, én elintéztem, hogy ennyit kapjál, te meg csak annyit osztottál vissza).

Ezért összehívta a Simicska médiumok vezetőit, és állásajánlatot tett nekik. Ha valakit megzavart volna az, hogy ezt körmönfont módon tette, azaz csak annyit közölt, hogy a Simicska-féle médiumok állami hirdetést ezentúl nemigen fognak kapni, az ne szomorkodjon, a médiumvezérek se értették meg elsőre, hogy át kell menniük az államihoz, amelynek létrehozása már egy jóideje nyílt titok. Aztán végül (Rogán magyarázta el, vagy Lázár?) megértették, de akkor meg kezdtek nyűgösködni, hogy hát ha ők most csak úgy átmennek, akkor ez úgy fog kinézni, hogy pénzért teszik (márpedigőkugye!), csináljon már a főnök valamit, hogy szebb legyen az optikája.
Ekkor jött a reklámadó, Orbán ismeri Simicskát, és úgy gondolta, hogy Simicska majd biztos beleáll (bejött), ezt a kis konfliktust meg simán vállalhatja, Simicskának ugyanis nulla esélye van vele szemben. Abszolút nulla.

És most itt van a vihar a biliben, a kutyák még ugatnak egy kicsit, de a karavánt ez semennyire se zavarja. Ahogy az eddigi ugatások se.
@punkfrog:

" de nem tetszett a dolog."

Volt ennek a nem tetszésnek bármi következménye a média-birodalmában? Egy halvány kritika? Némi pozícionálás?
S nem ideológus. Azt gondolom nagyjából magasról tesz arra amit OV csinál, amíg zavartalan az állami csecshez való hozzáférés. Az elapadás juttatta eszébe az értékrendjét.
Nagyon hihető:))
ezen nagyon könnyen átlépett mindenki, pedig szerintem hátborzongató!
a magyar miniszterelnökről és társairól beszél.
hol élünk mi?
dél-amerikában?
"_MN: Azt nyilatkozta a hír24.hu-nek, hogy nem érzi biztonságban magát: elütheti egy autó, de akár le is lőhetik. Miért érzi fenyegetve magát?

SL: Ismerem ennek a történetnek a szereplőit, tudom mire képesek..."
www.origo.hu/itthon/20150206-juhasz-peter-megadta-a-szamlaszamat-simicskanak.html
Mondjuk tegnap már nekem is feltűnt, de ebben a cikkben sem fejtik meg.
DK-s nyelvi lelemény: ondó-gate. És egy jó kérdés:
"Dr. Oláh Lajos
Politikus · 5 993 ember kedveli. · 20 órája · szerkesztve ·
Morálisan vajh vállalható, hogy az ember Simicskának szurkoljon?
Nem tudom, de a helyzetet élvezem!!"
@vakapad:

egyfelől túlkomplikálod, mésfelől lefitymálod a történteket.

Bezzeg ha a Feriről szólna, nem létezne az a magasság, amibe föl nem emelnéd, és nem létezne az a mélység amit ki nem elemeznél.

Igen is, kurva nagy jelentősége van, hogy a töréspont már vagy harmadjára megmozgatja a közvéleményt, a kibaszott nagyra tartott ellenzék akárkik eddig csak a fidesz fingját próbálták befogni szitával -Ferivel egyetemben.

Amennyiben most Simicskát magára hagyják, hagyjuk, akkor az egy mintapélda lesz arra, hogyan számoljunk le egyesével önmagunkkal.
@kekex:

Mióta vannak Oláhnak morális kételyei? Ez jó:)))
@Orica Középföldi: sl. nagyon lassan fordította a médiabirodalmát orbán ellen.
egyrészt a nagyságából adódó tehetetlenségi erő miatt, másrészt még mindig millió(több száz miliárd) szállal kötődnek egymáshoz.
orbán azoban, kilőtte(megvette) simicska fővezéreit,
így aztán, élesbe fordult a dolog hirtelen.
ha csak a reklámadó lenne a baja, de egyébként normál viszonyban lenne még mindig orbánnal, akkor simán behúzta volna máshol, az itt kiesett veszteséget, és még a látszat is meglenne, hogy orbán a haverokat is adóztatja rendesen.
@punkfrog:

Azt gondolom, hogy OV elhitte (magától? megetették?),
van már annyira erős, hogy a hálát tehernek érezze. Kizárólag ő akar tenyérből etetni.

Mindenesetre érdekes lesz.
@kekex:

Bírom ennek az oláhnak is, és a többi jelentéktelen senkinek is (szigetvári, mesterházi stb)az önelégültségét.

Most van az az eset, amikor a ganajtúrók a trágyadomb tetején óriásnak gondolhatják magukat.
Hihetetlenül erős a vágy azokban, akik Orbán mellett a jelenlegi ellenzéket is rühellik (egyszer elhitték, és most már kognitív disszonancia), hogy valaki MÁS buktassa meg Orbánt, nehogymán az ellenzék, mert azt nem élnék túl. Ezért él bennük (éltetik magukban?) a remény(t), hogy nomajdmost, gyön a Lajos, oszt úgy kiderül minden, hogy Orbán akkorát bukfencezik le a magasból, mint még Sztálin se a Városligetnél. Meralajos mindent tud. Lásd pl. az egyik legszebb wishful thinkinget by G.T.:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150207_Tulelesi_tanacsok_Lajosnak?s=hk

Nem szeretném elkeseríteni őket, ennek ellenére megismétlem, hogy Simicskának halvány reménye sincs, mert amit mondhatna, azzal ketten jutnának be egy kellemetlen helyre: Orbán meg ő.
@vakapad:

Annyira elfogult vagy, hogy azt tanítani kell.

A fidesz belső feszültségei segíthetik leginkább az erózióját.

Az pedig hogy a a másik tolvaj bandából nem kérnek, nehogy már gyengeelméjűségre valljon.
@jaegtoer:

Van még egy harmadik tolvaj banda, meg egy negyedik is, ha valaki keresné. Nem tolvaj banda nincsen.

Egyébként úgy gondolod, hogy ha bekövetkezik a lehetetlen, és Simicska győz, akkor ő lesz a miniszterelnök?
@vakapad:

Nem gondolnám, hogy SL meg tudja buktatni OV-t. Némi renomé-cibálást azért végez.
Ellenben azt se gondolom, hogy a mai ellenzék erre képes lenne. Még karaktergyilkosságra se. Erőtlenül, fantáziálatlanul és jó nagy spéttel dolgoznak.
@vakapad: "...Simicskának halvány reménye sincs, mert amit mondhatna, azzal ketten jutnának be egy kellemetlen helyre: Orbán meg ő."

Én nem vagyok ebben annyira biztos mint te. Simicska ravasz róka, és nem kezdő. Ráadásul a környezetébe szakembereket szedett össze, akik értik a szakmájukat. Még az Ildikó is.
@jaegtoer:
Választóvonalnál vagyunk, nagy a tét. Szerintem is 2 verziós itt a lehetőség.
Amikor mondjuk azt látjátok, hogy Lajost beültetik egy rendőrautó hátsó ülésére, akkor készülni lehet a hírre miszerint ezek után megpróbálta a rendőröket megtámadni, majd menekülése közben többször tarkónlőtte saját magát.
@vakapad:

Jaaaa?! Ha csak tolvaj banda van, akkor a jelenlegi a legjobb, és nincs miről beszélni. fidesz forever!

A simicska-orbán asszónak akkor van értelme (a köz érdeket tekintve), ha egy harmadik erő jön ki belőle győztesen.
Kijöhetne az ellenzék is, de az a saját farkát szopogatja.

De kérdésedre:
Már miért lenne ő miniszterelnök? Eddig sem volt, ezután sem érne rá ilyen időrabló szarságra, meg a rengeteg protokollra.
Simicskát nem azért kell támogatni, hogy győzzön, hanem azért, hogy Orbán végzetesen meggyengüljön.
@vakapad: " mert amit mondhatna, azzal ketten jutnának be egy kellemetlen helyre: Orbán meg ő."

szerintem nem azonos szinten vannak.
orbán alakította át úgy a törvénykezést, hogy akadálytalanul folyjon a megfelelő irányba a közpénz.még büszkén nyilatkozta is, hogy mi a célja.
"szegény" sl.-nek még pályáznia is kellett!
aztán nyert.
"versenyben"!nem ő döntött.:)))
"mindenkinek jogában áll hülyének lenni"
@Orica Középföldi:

A mai ellenzék akkor lenne erre képes, ha a rákent sarat levakarnák róla. Erre jelenleg a mértékadók nem hajlandóak. Ezek közül a jobbak várnak valamit, mégpedig minimum egy huszárvágást, hasonlót ahhoz, mint amit Karinthy írt a "Lógok a szeren" c. írásában, mikor az ifjú a pulpituson kézen állva ékes francia nyelven bejelenti, hogy Nagy Britanniát egy egyszerű diplomáciai manőverrel sikerült gyarmatként Magyarországhoz csatolni. Amíg ilyen nincs, addig marad a fanyalgás.

Sohasem írtam azt, hogy az ellenzékből senki nem lopott (mert olyan nem létezik, ugyanis mindig akad valaki, mégpedig a világ minden országában). Csak annyit mondtam, hogy ezt titokban kellett tegye, mert akkoriban nem törvényesítették, hanem üldözték a lopást.

Sosem írtam azt, hogy hibátlanok volta, csak annyit, hogy a demokráciát békén hagyták.

Sosem írtam azt, hogy gazdaságilag ők voltak a meghaladhatatlanok, csak azt hogy az ő korukban, a világválság kivételével messze jobban álltunk minden paraméterben, mint most.

De itt ez kevés. Tisztelt ellenzék, lehet gondolkozni azon a diplomáciai manőveren. Ennél kevesebb nem fogadtatik el.
@vakapad:
Az ellenzéket emlegeted. Egy, csak 1 nevet mondanál, aki (tök mindegy miért) alkalmas lenne összefogni azt, aki megadni a lökést ahhoz, hogy azután VEZETŐ lehessen, aki mögé odaállnának az emberek, hogy "Na OKÉ, most már tényleg elég volt, lássuk ŐT!" ..?
Lehet, hogy csak én vagyok vak... De'télleg...
Egy nevet, ha mondanál... Előre is köszönöm.
@jaegtoer:
Az elég ciki, ha a nagy ganajdomb tetején a kis szartúró óriásnak képzeli magát. Márpedig tényleg kb. ez van...
@Orica Középföldi: orbán, szerintem most elszámított magát.
nincs még meg a saját médiabirodalma, amivel ellensúlyozni tudná a felbőszített simicskát!
.
Sokat elmond Lázár János hallgatása... illetve az, ami őt foglalkoztatja:
''''ingyenes lesz az étkezés azoknak a gyermekeknek ősztől, akiknek hároméves koruktól kötelezően óvodába kell járniuk - jelentette be Lázár János pénteken Hódmezővásárhelyen....''''

.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Alkatilag ránézve,'velőspacalnyira egy infarktustól,nem lesz nehéz megmagyarázni:a 'védelmére kiérkezett "járőrök két velős csont és egy 'Bolivar szivar csonkja mellet'áldott állapotban találták:(
De ne így legyen!
Ez az "elutazok szánkózni" nekem régi ismerős elbeszéléseiből ismerős, csak ő "elutazok síelni" címmel mondta.
Ez mindig remek alkalom volt megtekinteni egy csendes svájci bank hangulatos páncéltermében a felhalmozott papírkötegeket. Ilyeneket, olyanokat...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Egy szavad nincs a hatlövetű méregről és a létráról?
@dr. jenőke (jenőke):
Rágalom az, mind, libsibolsi ármánymese csak. Ott se voltam...
@vakapad:

"A mai ellenzék akkor lenne erre képes, ha a rákent sarat levakarnák róla"

Ez a nagy különbség az alapvetésünkben. Nem rákenték a sarat, önként dagonyázott benne. Felkészületlenség? Alkalmatlanság? A végeredmény szempontjából mindegy.
Egészen elképesztó ez a 6 választást zsinórban elbukott a ballibbant, tehetségtelen, országrontó banda.
Nem kicsit, nagyon.

Hiába nyomult soros, norvég és clintonné pénzén mellettük a beteg blogszféra, a ballibbant médiahulladék és a nyomorult, szavahihetlen "értelmiségük" tavaresestől, kohnbanditástól, sulcostól a komisszár redingről nem is szólván.
Egyre lejjebb buktak.
Hónapról hónapra, évről évre.

Ekkor lépett a sorompóba a jóbarát, obamaki különbejáratú eichmannja és a tüntikézők párezres asztaltársasága, akik csak a facsén vannak tízmillióan, a százezer facse oldalukkal együtt, a téren sosem voltak többen párezernél.

De nem nyertek ők sem, szétestek még mielőtt bármire jutottak volna. Amikor a bukásuk már a napnál is világosabb volt a hazug reményt merkelmamában látta meg a ballibbantak agyalágyult tábora.
Selyemkötelet álmodtak angi kezéből buktor nyaka köré. De ez a reményük is megcsalta őket és lám most kinek tapsikolnak itt, ezek után az ordas bukták után?
Az elsőszámú közellenségüknek, a közgép mindenható korrupt urának és azoknak a bérébe állt médiapatkányoknak, akiket buktorral szembefordulni remélnek.

Van még lejjebb?
Mikor lesz ilyen "megmentővé" kósa20%laja, rogán15%tóni, vagy hű társa a hegyvidéket kifosztó pokornik?

Komolyan azt hiszitek, hogy buktorbasi pintérrel az oldalán nem zabálja fel ezt a magát már mindenhatónak képzelő oligarchát mindenestől, amikor a ballibant bandával felmosta a padlót már tucatszor és nem volt olyan ordas buktátok, amiből ne a helyetekre lépő jobbik húzott volna nem kicsi hasznot?

Ebben reménykedtek?
Kevés lesz ez 2018-ra, ha nem húztok bele!
@Orica Középföldi:

Értem. Szerinted a két fél azonosan rossz. Akkor miafrancnak akarja bárki Orbánt leváltani? Miafrancnak örül itt bárki a Simicska féle afférnak?

Mire föl ez az egész háborgás? Csak felmegy a vérnyomásotok tőle.
Tekintgetek ide-oda és időnként kapkodom a fejem ebben a zűrzivatarban. Lassan már Amerikában érzem magam, de nem az életminőség miatt, hanem ezért, mert nálunk is minden megtörténhet, sőt az ellenkezője is. Szeretnék egy tolmácsot, aki magyarról-magyarra fordítana!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mesterházy, Szigetvári, Bajnai, Gyurcsány, Bokros, mind-mind messze jobb miniszterelnök lenne Orbánnál.

Az, hogy te "nem látsz ilyet" (mármint aki jobb lenne Orbánnál), az a te dolgod.
@Éhes ló:

"_
Ebben reménykedtek?
Kevés lesz ez 2018-ra, ha nem húztok bele! _"

Ez nem probléma. Később, egyszerre, fürtökben lesztek felakasztva az Andrássy úton, körben a Kodály köröndön, és még a Hősök tere sem tátong üresen, ott is függnek elegen a köteleken, s lesz neked is helyed éppen megfelelő...
@vakapad:

Nem, nem érted. Attól, hogy a fidesz rossz, nem lesz jobb a bukott, szétesett ellenzék. Nem lesznek jobbak az ismert képességeik, nem válnak alkalmassá arra, amire sose voltak.
Ha hatalomban alkalmatlanok voltak a fidesz semlegesítésére, ellenzékben végképp azok.
@vakapad:
Neeeeee... ezt te így, komolyan?
Minden realitást és valóságot bekalkulálva?
Le kéne tenned a poharat, mert el se hiszem, hogy józanul ezt leírtad. :)
@parti_giano:
"Széles Gábor tárt karokkal várja Szabó Anettet"

anettet én is tárt karokkal várom, max egy félórára jó. aztán mehet széles gáborhoz is.
img5.lapunk.hu/tarhely/hirtvklub/galeria/706171.jpg
@vakapad:

Te tényleg nem látsz tovább Mesterházynál:))
Tisztelem a vakságodat, de beszélgetni nincs értelme.
Még szerencse, hogy a krakkói csodarabbi ellátott Lembergig. Én ilyesmire nem vállalkozom.
“Lest we get on our high horse and think this is unique to some other place, remember that during the Crusades and the Inquisition, people committed terrible deeds in the name of Christ,” the president told an audience at the National Prayer Breakfast on Thursday.

brühüyyy

marad orbán 2036-ig, utána bebalzsamozva, de lehet már 2015-ben bebalzsamozva ha megvonnyák a soxinest...
@Éhes ló:
"...akik csak a facsén vannak tízmillióan, a százezer facse oldalukkal együtt, a téren sosem voltak többen párezernél."

Hát igen, valóban nincsenek kémillióan, mint a fidesz a Kossuth tére, no de nem is csináltak olyat, hogy bérelt autóbuszokkal felvitték őket a térre, haza meg mehettek ahogy akartak ( sok ezerért még Romániába is ). A járművek bérletet miből fizették az azóta sem derült ki. vagy talán nem is fizettek?

"Komolyan azt hiszitek, hogy buktorbasi pintérrel az oldalán nem zabálja fel ezt a magát már mindenhatónak képzelő oligarchát mindenestől, amikor a ballibant bandával felmosta a padlót már tucatszor és nem volt olyan ordas buktátok, amiből ne a helyetekre lépő jobbik húzott volna nem kicsi hasznot?"

Komolyan azt hisszük, hogy majd megeszik egymást a haverok, sajnos se te, se mi, se a jobbik nem leszünk nevető harmadikok, mert a buli az adófizetők pénzéből fizetődik, és igen sokba kerül. Pedig a stadijonyokat még nem is számoltam hozzá.

Remélem elégedett adófizető vagy. Fizethetnél többet is, hogy a fidesz még többet tudjon költeni. A butításodra.
Hehehe…sőt… bruhahaha!
Bevallom, tegnap átkozottul jól szórakoztam, és nem is akartam hinni a szememnek, mert ez még a Hírcsárdát is sokszorosan lekörözte. Először azt hittem, hogy ez egy szatíra, és lajos szájába(bocs.) adnak ilyen ordenáré állítmányokat.
Hogy Lajos ezerszer kijelenti, megerősíti, minden baloldali és független(?!) médiának, hogy a mi miniszterelnökünk egy geci, annak egyik főseggnyalójával egyetemben, aki még görény is?
Na, szép! Nem kétséges, hogy Lajos be volt baszva, és naggyon ki volt bukva. És most így, először tetszett nekem ez a címeres gazember.
Ez már sékszpíri magaslat, mi várható még itt?
Vagy komolytalan?
Akkor is derült égből villámcsapás, és egyben halálos csapás a habonyi új deal-re. Vajon hogy fognak kimászni ebből?

Kíváncsian várom a fejleményeket, szeretek jól szórakozni.

Ámbár: valahol mélyen tragikus is, és nagyon jellemző a fityesz-vonalra, ahogy egyszer csak lávaként kitüremkedett a „geci”.

Ezek vezetik az országomat. Hová?!!!!
@AKIsTUDATLAN:
egy országot egy lóért

van még ló?

brühüyyy
@Gábris szomszéd:
Andikát most már ki fogja 'sunázni?:)
@jaegtoer:
Abban legalább egyetértesz velük, hogy ez egy trágyadomb? Egyébként ennek eldöntésére pl a ganajtúrók egészen megfelelőnek tűnnek!
@Rodeo36:
Van.
Kehes, vak, csontsovány gebe.
Ritkán löknek elé egy kis giz-gazt, a zabot ellopják.
@jaegtoer: vicces olvasni a magadfajta "demokraták" álmodozását.
Nem tűnt fel, hogy nem jönnek be?
Nem tartasz tőle a becsomagolt bőröndöddel, hogy más is lóghat ott, nem csak magyarok?
@Éhes ló: te most épp fölényeskedsz, mert faszán mennek a dolgok?
Esetleg kicsit szarabbul mint tegnap mentek? Mi ugye örülhetünk ennek a kicsit szarabbnak, és leshetjük a híreket geciről :D
@Éhes ló:

"_Nem tartasz tőle a becsomagolt bőröndöddel, hogy más is lóghat ott, nem csak magyarok? _"

No, ha a magyarok mind olyan tolvajok, akkor egyért se kár, nyugodtan lóghatnak a nemmagyarokkal.
@Orica Középföldi:

Csak szólok, hogy a zsidók ötezer év óta várják a messiást, és még a fasorban sincs. (Aki meg volt, arról kiderült, hogy nem kóser). Neked is van még vagy ötezer éved, várjad nyugodtan :)
@látjátok feleim szümtükkel: összekeversz a barátaiddal (rokonaiddal?), ami hiba, nem is kicsi.

1. Oszthatod, szorozhatod és persze kitalálhatsz bármilyen marhaságot, de a tény ettől még tény: kevesek vagytok, mint macisajtban a brummogás 2006 ősze óta.
De ettől még a facse elbírja a szezeregyedik milla szintű marhaságotokat ma és holnap is.
De választást nem nyertek vele, szemmel láthatóan.

2. Buták vagytok, ha azt hiszitek, hogy majd megeszik egymást a haverok, mert itt nem egymást eszik meg, hanem a buktorbasi falja fel a lajosotokat, akit egyébként (buktorhoz hasonlóan) eddig versengve gyűlöltetek.

3. 2010 tavasza óta egyfolytában - most is - nevető harmadikok vagyunk, mert ennyi ordas buktátok után is képesek vagytok még nagyobbakat hasalni olyan egyszerű esetekben is, mint merkelmama selyemkötele, vagy jóbarátotok és soros, clintonné, vagy a norvégek pénzei.
A TI bulitok szerencsére már nem teljesen az adófizetők pénzéből fizetődik, mint arra lézerjani helyesen rámutatott, bár abban igazad van, hogy sajnos még mindig igen sokba kerül.

4. Elégedett adófizető vagyok sokad magammal, stadionostól, buktorostól és ha úgy adódik fizetnék ennél többet is, hogy a magadfajták még viccből se tudják nyomtalanul ellopni azt - mint 2002-2010 között is tettétek a pufajkásról és a bokrosról nem is szólva, amiből most legalább pár üres stadion felépült. A kedvenceitekkel még (stadiont)építeni se tudtatok, csak loptatok ész nélkül.

5. Szerintem az a buta, aki nem tanul a buktáiból. Buktor és a birkanyája sem észlények, de benneteket még ezzel a kevéssel is magasan vernek.
Minden választáson.

Ez pedig fontos különbség köztetek és köztük, ami ráadásul tőlem nem is egészen független, mert röhögve ikszeltem ki a magadfajtákat és most sem kicsi örömmel nézem, ahogy lajsot a kebletekre ölelitek, mint a selyemzsinóros merkelmamát, jóbarátot, bárkit, aki megoldaná azt helyetettetek, amnire ti képtelenek vagytok 2006 óta.

No ezért írtam, hogy összekeversz a haverjaiddal, vagy a családoddal.
engem szórakoztat, ahogy kohn, löwinger, csermanek és appel szellemi nyomoronc urtódai vergődnek.
Nagyon.
Még akkor is, ha buktort mellétek kellene lógatni lajosostól, mert ha nem is sok, de van köztük és köztetek nem kevés különbség, mint azt próbáltam megvilágítani itt neked és pár magadfajtának.
@miva?: hülye az, aki nem örül annak, hogy még él.
Okos ember pedig kicsivel is beéri, amíg a hülye a kicsit nem becsüli és marad ami volt: boldogtalan és hülye...
@jaegtoer: álmodozz tovább, de nem mást vádolj, ha felébredsz rá, hogy a bilibe lóg a kezed.
@DarthVader: várjávárjávárjá!!!

Akkor a következőket állítod:

I.
A zsidók a legelső piramis építése előtt, és messze az Aton kultusz előtt már a messiást várták, mindenféle próféták meg egyéb haszontalan kenyérpusztítók nélkül

II.
Tudsz adni Oricának 5000 évet csak úgy mellényzsebből.

III.
Szerinted csak egy Isten által küldött hős képes legyőzni kishazánk urait, annyira király csávók, valamint annyira gonosznak látod őket te is, hogy nem a messiás oldalára helyezed el őket.

IV.
A legfontosabb: nincs messiás a fasorban!!!

Gratulálok, ha kérhetem a továbbiakban is összefoglalni ilyen határtalanul ostoba gondolatokat ilyen tömören szíveskedni tessél!
@Éhes ló: Bölcs mesterem, kinek szívét szeretet bimbódzó rózsájának tövise sebzi mindég, te tán fasorban vagy mostan? Választhatlak é személyes messiásomul, hogy hitem állja gátját elmém kritikájának, vagy inkább kacagjalak körbe eszemtül.
@miva?: leszarom, mert szórakozni járok ide hosszú évek óta és Isten uccse hálás is vagyok a műsorotokért.
Ezért hát tégy amit csak akarsz, úgy sem segít rajtatok sem ez, sem amaz...
@Éhes ló: Nem segít? Pedig ideizézek a blogra! Biztos nem segít rajtam? Rettenet!

Te ugye olyan igazi téllegmagyar vagy. Jól gondolom? Kifejtenéd esetleg, hogy ebben a minőségedben miben különbözöl tőlem? Én is szeretnék szórakozni járni errefelé, és nem sikertelenül magamon segíteni.
@Éhes ló: Látom egyet se törődsz te nemzettársaddal, csak a fölhörpintett igazvaló cseppjeit prüsszented nagynéha elénk a sárba lesajnálva :(

Hát ilyen egy igaz magor?
Hát csak nekem fáj, hogy így a Haza becsületébe gázolt Lui? Vagy igaza van?
Töprengjünk egy sort!

1. Merkel jött, ment.
2. Lázár bejelentett, nyilván pánikra semmi nem utalt, egyáltalán nem kezdődött semmiféle rendrakás a hátországban, hanem jól előkészített döntést hozott ismét a Párt.
3. Lui valami többet tudhatott, mert nyilatkozott, ami nem szokása, és vagy hárítani akarta a csapást, vagy kényszerhelyzetbe hozta a NER-t.
4. Lelépett hősiesen minden fontos ember, még a portásnak se szóltak, annyira karakánul sikerült a mutatvány.
5. Lui kiakadt, és bejelentette a háborút rózsaszínország lakóinak, de ettől a múlt és a jelen is maradt rózsaszín, a jövő meg gyémántos továbbra is.

akkor a lehetőségek:
Vagy eddig a legnagyobb szarházit tömte a NER mindenféle módon, és most a legnagyobb szarházi felfedte arcát a nagyközönség előtt, vagy egy tisztességes nemzeti érzelmű üzletember nyerte meg a tisztességes versenyt, és most a tisztességtelen NER ellen fordult, vagy a legnagyobb szarházi hirtelen tisztességes lett, és a tisztességtelen NER ellen fordult, vagy a tisztességes üzletember megbolondult Merkel és Putyin között.

A legjobb olvasat is eléggé ciki a geci szempontjából úgy hiszem.
@Éhes ló:
ha már nem találsz kancát magadnak, és ez az egyetlen szórakozásod, szomorú életed lehet.
kevés irigyed van, ez biztos.
nyeríts csak nyugodtan, senkit nem zavar.
ha megsajnállak, küldök majd egy, csak egyszer használt mozijegyet.
@Éhes ló: "...a magadfajták még viccből se tudják nyomtalanul ellopni azt - mint 2002-2010 között is tettétek a pufajkásról és a bokrosról nem is szólva, amiből most legalább pár üres stadion felépült. A kedvenceitekkel még (stadiont)építeni se tudtatok, csak loptatok ész nélkül."

Kösz az általánosítást. Magyarul, aki nem veled meg, a piktorékkal ért egyet, az annyit is ér. Igazad is lehet, mert nekem egy élet munkája után is csak használtan vett autóra meg egy családi házra futotta, igaz nagyon sokat dolgoztam, és tanultam értük, nem úgy mint diszpintyeink.

Ha megismernél,és ha a te kezedhez is csak annyi idegen dolog tapad, mint az enyémhez, és annyit dogoztál volna, mint én, akkor nem így beszélnél. Sok jót tőled, meg "a magadfajtától" ezek után nem várok ilyen beszéd után. Ha ti lesztek vagy vagytok a jobbik, akkor vajon milyen lesz a rosszabb?

Adjon az isten nektek még sok-sok üres stadiont, nekünk, illetve a magamfajtáknak meg sok-sok jóllakott gyereket, értékes munkahelyeket, biztos megélhetést, jövőt.
@miva?:
ha jól tudom a magyarok már 25000 éve keresik az igazságot és a turult meg a csabakirályfi lóvának a szerszámát és a csillagokat de még egyik sem jött el van viszont orbán az is elég cigány ahhoz hogy meg legyetek vele elégedve a dajcstami is az és a többi meg geci
ahogy a DK mongya: ondógate

szóval messiás? és nem gyün pedig mennyire várjátok...

ti nem akartok valamit tenni

mint például FF. Holland és A. Merkel és még tanácsot sem kértek tőletek?
hát nem borzasztó, el vannak rugaszkodva

brühüyyy
@Éhes ló:
Na, most dőlj hátra önelégülten, abban a hitben, hogy elkápráztattad - szerinted nagyívű - hosszú monológoddal az itteni nagyérdeműt.
Amennyiben és ebben a közegben próbálsz úgy viselkedni, mint egy előkelő idegen, ez a szereped otromba és hazug alakítás, amelyen csupán elnézően lehet mosolyogni.
Te komolyan azt hiszed, hogy az arrogancia helyettesíti az elismerendő gondolatokat?
Kevés vagy te ide, kapirgáld csalódottan a fotel karfáját, mert marhára lebőgtél ebben a közegben.
@miva?: Szerintem lajos tesz a politikára, a pártokra, és mindig is tett. Őt csak a pénz érdekli, echte ungarise bizniszmen. 1989-90-ben pontosan meglátta, ha meg akar gazdagodni, akkor vagy párt, vagy egyházi vonalon kell elindulnia, mert ez az a két terület, ahova számolatlanul és ellenőrizetlenül dől a közpénz.

Állt volna ő a másik oldalra is, de ott már nem volt hely, így szövetkezve a küldetéstudatossal, felépítették a fidesz zéertét. A szárnyaik alatt felnövekedett új generáció pedig most megkezdte a leszámolást a veteránokkal, ennek részeként sikerült elhitetni az istenkirállyal, hogy lajosra már nincs szükség. És erre ő most ébredt rá.
Tudta, hogy így lesz, csak nem sejtette...
Nagy leleplezésekre azonban seniki se számítson, mert azok nem lesznek. Legalábbis lajostól nem.

Egy hét múlva, már ez sem lesz téma.
@Rodeo36: Teszek én bizony, sokat is. Dünnyögök a hentesnél, tombolok az újság miatt, féltem a másodunokatesóm vejének a munkahelyét, mert ő állami postásista, emiatt én nem ugrálok, mer megharagusz a végén. Ezenfelül vásálom a csempészcigit, iszom a kannásbort, és lesajnálom a pártokat elutasító felhőfaszú bandát, mer akkor a kedvencem is ráfarag. Ennyi épp elég, hogy a kantárosnadrágot levetve a hazájáért cselekvő férfi pózában tetszeleghessek a nyelvtanhármas miatt szájonvágott gyerekem előtt, nemde?
@miva?:

Elnézést, hogy beleszólok.

I.
"A zsidók a legelső piramis építése előtt, és messze az Aton kultusz előtt már a messiást várták, mindenféle próféták meg egyéb haszontalan kenyérpusztítók nélkül.”

Mint olvasom:
„(1Móz 3:15) Ez az első hely a Szentírásban, ahol Isten megígéri a Messiást az embernek mindjárt a bűnbeesés után. Mindjárt a bűnbeesés után felmerül az elkerülhetetlen szükség: valakinek jönnie kell a Földre. Isten megteremtette az embert és az asszonyt. A bűn megtörtént: egyik a másikra hárítja a bajt, noha mindketten bűnösek voltak, és ebben a nehéz helyzetben ígéri meg Isten azt, hogy küld valakit, aki az asszony magvából való.[...]Isten az asszony magvát tudja használni, a férfit a Szent Szellem erejével helyettesíti. Olyan valakit ígér Isten, aki megtöri a kígyó fejét. Ádám magvából jöttek közül ezt senki nem teheti, aki Ádám magvából való, azt a bűnbeesés mérge szennyezi. Ádám vonalát tehát ki kellett zárnia és újat kellett teremtenie. Ezért ígérte meg a Messiást, a Szabadítót, a Megváltót."

Mivel pedig a világot 5776 éve teremtették (egy hét alatt), ebből könnyen lehetséges, hogy a bűnbeesés a 776. évben történt, és azóta lehet várni a Messiást.

II.
„Tudsz adni Oricának 5000 évet csak úgy mellényzsebből.”

Darth Vader kolléga nem ad senkinek semmit, hanem azt gondolja, nyilván eleve van neki, különben nem várna.

III.
„Szerinted csak egy Isten által küldött hős képes legyőzni kishazánk urait, annyira király csávók, valamint annyira gonosznak látod őket te is, hogy nem a messiás oldalára helyezed el őket.”

Darth Vader kolléga nem mondja, hogy szerinte csak egy Isten által küldött hős képes legyőzni kishazánk urait, hanem éppen azt mondja, hogy aki szerint igen, az csak várjon türelemmel.

IV.
„A legfontosabb: nincs messiás a fasorban!!!”

Nem „Nincs Messiás a fasorban”, hanem „A Messiás még a fasorban sincs.” Szerintem sincs. Ha te már látsz valamit, szólj.
@vakapad:

kösz, megkiméltél a válaszadástól, precíz. :)

Miva? kolléga valószinűleg túlizgult a témában, és nem volt képes a kommentemet előzményével együttesen kontextusba helyezni.
Tévedés azt hinni, hogy Simicskát a várhatóan befizetendő 650 millió Ft reklámadó ösztönözte erre a látványos Orbán elleni lázadásra. Ez az összeg a fele annak, amennyit az érdekelt médiák évente nyereségként összehoznak.
Simicska nyilatkozata alapján az Orbán és közötte lévő ellentétnek mélyebb, elvi okai vannak. Eszerint tavaly májusban Orbán vázolta Simicskának politikai, hosszabb távú terveit, mely mély ellenérzést váltott ki Simicskában. Azóta nem beszélnek.
Nagy a valószínűsége, hogy Simicska veszélyesnek tartotta Orbán bel-és külpolitikájának irányvonalát nemcsak az országra, hanem a Fideszre, és saját státuszára is.
Simicska nemhogy kockázatot vállalt a tegnapi
kirohanásával és az Orbánt illető dehonesztáló kijelentéseivel, hanem ezzel egyidejűleg felvállalta korlátozott részvételét a magyar gazdaságban is.
Az, hogy az események milyen hatással lesznek a belpolitika alakulására a következményeket illetően, nem láthatóak.
Egy biztos, hogy Orbán presztizse látványosan sérült. Az a tény, hogy sebezhető és lehetnek félelmei, még a legodaadóbb hívekben is bizonytalanságot keltenek.
A magyar Isten nimbusza megdőlni látszik.
Sajnos, az országnak már ez is hozadékként könyvelhető el.
@vakapad:
I.
Nem sok értelme lett volna messiást várni Ábrahám előtt, hiszen akkoriban mindenki Ádám magvából való volt, nem? Ezek szerint a sztori eleje lement 776 év alatt.
II.
Fura gondolat. Orica hegylakó?
III.
Ezt máshogy értjük, ami nem is csoda, hiszen neked van jelölted, nekem meg nincs, így nekem nem kell fintorogva egyetértenem senki legújabb baromságával, hanem amolyan megfigyelőként megállapíthatom érzelmek nélkül, hogy amibe pl Ferenc beletenyerel, az bizony rögtön szarrá válik a lehengerlő többség szemében akkor is, ha addig rubintos aranymadár volt.
IV.
A „A Messiás még a fasorban sincs.” állítás egyedül akkor hamis, ha messiás van a fasorban, tehát ha én erre azt mondom, hogy a sötét nagyúr azt is állítja, hogy nincs messiás a fasorban, ezzel semmiféle logikai hibát nem követek el.
@DarthVader: Nyugi, abba helyeztem. Hát nem értitek, hogy a messiás a fasorban van, ahogy éhes ló betér a fasorba? Ti nemmagyarok!
@miva?:

Na jó, akkor egyszerűsitsük: nemcsak Orica és tsai várják a messiást, messiásvárás fordult már elő a történelemben, de az se volt eddig sikeres.

Ennyi volt a komment. Hogy aztán te miket hámozol ki belőle, arról már én nem tehetek.
@Éhes ló:

"álmodozz tovább, de nem mást vádolj, ha felébredsz rá, hogy a bilibe lóg a kezed. "

Vádaskodik a petsa. Te nyerítesz itt feszt.
@DarthVader:

". Neked is van még vagy ötezer éved, várjad nyugodtan :)"

Nekem van, de nem rajtam múlik:))
Hogy értsd, bárki, aki képes két-két és fél
millió embert hipnotizálni az európai értékek mentén, megkapja a szavazatomat.
Ha GyF, akkor ő, bár túl jól ismerem ahhoz, hogy ne látnám, ugyanazokat a hibákat követi el, amik a bukásához vezettek. Ha imádnám se lenne többje 8-10%-nál.Ez semmihez nem elég.

Ma már annyi vesztenivalója van a fidesznek, hogy csak kíméletlen harcban lehet legyőzni, és ehhez baromi sok minden kell.
@DarthVader: Na komolykodjunk? Jó. Sztem ott az alapvető félreértés köztetek, hogy míg Orica nem szeretné, ha még egyszer joggal tombolhatna a jobbos csőcselék, mert pannon puma vs öszödibeszéd (őszödi, de ez nem ment át egy egész nemzetnek :D), addig mások bárkivel leváltanák a NER-t. Nem akarok igazságot tenni, de érzelemmentesen annyit tudok hozzátenni, hogy a 2millió fideszbamba bármikor felbuszozik összehugyozni a fél várost, ha nem omlik össze viktor erkölcsileg a váltás előtt, és ha nem egy megkérdőjelezhetetlenül tisztességes ( nem szuperpolitikus, nem karizmatikus hős, stb, csak tisztességes) ember áll vele szemben. Itt érdekes elmerengni azon, hogy miért gondoljuk úgy hogy a legnagyobb elutasítottságú alak éppen alkalmas győzelemre vinni a zászlót. Miért nem állunk elő egy mindenki előtt vállalható taggal? Megmondom miért. Azért, mert ha előáll egy ilyen, akkor Ferkó egyből átöleli, kézenfogva akar vele mindenhova menni, lássa csak a nép, hogy ő támogatja, és ezzel meg is öli a karaktert. Ezért gondolom én egy ideje azt, hogy sokkal többről van itt szó, mint mi hisszük, és erre erősít rá nálam Lui vanmensója is.
@DarthVader:

A messiásvárásnak nem az a lényege, hogy jön a Messiás, hanem a várakozás, és a hit abban, hogy egyszer, majd, valamikor megérkezik.
Amikor pedig megérkezik, akkor egyből beáll a gebasz, mint az többször is előfordult.
Igen ám, de csak egy darab Messiásról volt szó.
Ezért aztán a Messiást kellő fenntartással, hittel, előítélettel kell várni.
Most Magyarországon több is van forgalomban a szükségesnél, ugyanakkor a közkézhányadra jutó darabok el nem számolható költséggel érhetők el. S mivel ez renonc, máris itt a gebasz.
@Orica Középföldi:

"_Ma már annyi vesztenivalója van a fidesznek, hogy csak kíméletlen harcban lehet legyőzni, és ehhez baromi sok minden kell._"

Úgy van, annyira kíméletlen harc lesz, hogy nem csak baromi sok minden kell, hanem még a fidesz minden barma is szükséges kellék lesz.
@jaegtoer: trenírozva vannak, néha futtatni kell a lovat. Jöhet a békemenet :D
Ahhhh, nem tudtam, hogy miva hozzászóló társunk nem vitatkozni akar, hanem csak Gyurcsányt rugdosni. Az más, akkor nem szóltam.
Egyébként úgy gondolom, hogy jobb lett volna a Messiást a demokratikus ellenzék bármelyik vezetőjének miniszterelnöksége alatt várni, mint Orbán miniszterelnöksége alatt, de ezzel a gondolattal nem nagyon értenek Magyarországon egyet.
@vakapad:

A Ferinek is kell a tréning. Könnyebb lesz neki is a nagy menetelés:)
@vakapad: nem, nem akarom rugdosni, de el kell fogadnod, hogy abból az irányból messiásvárás van, mert annak kell lennie. Ugye érted.
@Orica Középföldi:

"Hogy értsd, bárki, aki képes két-két és fél
millió embert hipnotizálni az európai értékek mentén, megkapja a szavazatomat."

Na, pont ezt mondták még 3,2 millióan.
@jaegtoer:

Asszem, tréningből messze neki van a legtöbb. Persze, ha valaki még mindig kevésnek tartja ...
Jelen pillanatban viszont élvezzük ki a műsort, figyeljünk minden apró részletre, és jegyezzük meg azokat. Pl. a nagyember Lui elképzelhetőnek tart politikai gyilkosságot, ami azért mégiscsak valami. Ha belegondolok, hogy jön a gyfegymocskosközokir... és leáll vele vitatkozni az ovegygyilkosságmegrendelőmaffiavezér, máris kacagnom kell. lehet nevet cserélni, már megérte.
@vakapad:

Teher alatt nő a pálma:)
Amúgy nem értem mi az a nagy tülekedés?:D

"Élni pont nem ideális

Magyarország ilyen szempontból – mármint az élet szempontjából – tényleg az elképzelhető legrosszabb helyek egyike. Az egy dolog, hogy csak 93.-ak vagyunk a CIA-listán 75,02 évvel, és kerek tízessel hamarabb halunk meg, mint a drogok, a postitúció, a szerencsejátékok és a kínai kommunisták által szorongatott makaóiak.

De hogy a szinte háborús zónának számító Ciszjordániában, az örökösen polgárháborúban élő Libanonban, a koldusszegény és elmebeteg sofőrök által tizedelt Sri Lankán, a mindig kinevetett Albániában vagy a lepukkant Boszniában is tovább éljenek nálunk, az már valóban kellemetlen.

A mi várható élettartamunk kábé annyi, mint egy kínaié, pedig aki járt ott, az tudja, hogy ott a forrásvíz olyan, mint a csepeli tisztítőmű nagymedencéje, mindenki bagózik, idegesen lökdösődik, ha hozzájut, három emberre való zsíros ételt eszik, egészségbiztosítása szinte senkinek sincs, a vidékiek pedig olyan körülmények között élnek, mint egy szegényebb bronzkori polgár, kivéve a sátrakban és kunyhókban berendezett internetes játéktermeket. És egypárti kommunista uralom van, büntetőtáborokkal."

Hát nem mindegy, hogy ki itt a főbohóc?
@miva?: "...kacagnom kell."

Azért ha belegondolsz, Laja nem ma születtet bárány, és nem is ma jött le a falvédőről. Valószínűleg jól ismeri az általa vizionált hátteret, és tudja, hogy van mit veszítenie. Szerintem nem is a pénzére gondolt amikor lelövésről beszélt, feltételezhetőleg jobban emlékezhet a lovi melletti lövöldözésre mint mi, eccerű halandók. Lehet is egyből kacagni.
Ja hogy ez a vita? Akkor elkalibráltam a szintet. Kellemes estét mindenkinek.
@látjátok feleim szümtükkel: Bizony. Esetleg van infó a választások előtti robbantgatásról, pintérművekről, elmutyizott ezermilliárdokról, olajügyről. Szép történet ez :D
A gáncstalan lovagok ugyi?
Je Suis Geci :)

Alien vs. Predator. Mindegy, ki győz - mi veszítünk. És ez a horrorba oltott gagyi maffiafilm már 25 éve forog a vásznon. Mi meg zabáljuk a popcornt, szörnyűlködünk, izgulunk és röhögünk. A nemzeti gecizmus rendszere pedig olajozottan működik tovább...

jobbegyenes.blog.hu/2015/02/07/gecizmus
@Gábris szomszéd: a gecibe, ma is kidogoztam magam:)
én azé abban bízom, hogy mindkettő halálos sebet kap.
@Orica Középföldi:

Mert az az átkos maximalizmus! A legfőbb jó! Az a megrontója mindennek.
Dicső kőkor! Átkos bronzkor! Rohadt ék, kerék és átkozott űrutazás!
@taga20: Nem vagy Te egy kicsit"jizz"?:D
@taga20: Vajon fog tüntetést szervezni a Krétakör, mert egy lap tulajdonosa a szerkesztőségtől teljesen idegen politikai állásfoglalásra akarta kényszeríteni a "munkaközösséget", és ők emiatt felálltak? :)

"Egy tulajdonos egzisztenciálisan fenyegeti a szerkesztőségeinek tagjait, ha nem azt írják, amit ő akar. És a kormányellenes sajtónak annyi jön le a dologból, hogy milyen jó a Bayer-Simicska cicaharcon röhögni, mennyire vicces a geci és hogy milyen fasza, hogy lette egy új Orbánellenes sajtóbirodalom. Bede Mártonnak konkrétan annyi esett le a dologból, hogy bejelentkezett állásra.
Így lesz hős Simicskából a 444-től a Klubrádión át az indexig, a firkászok közötti legelemibb szakmai szolidaritást meg lehúzzuk a vécén."

tutiblog.com/sajtoszabadsag-anatomiaja/
@ornagy50: hirtelen aszt hittem ez is valami repülős szleng, de a barátom segített:)
mondták má neked, hogy fehér vagy?:)))
@Gábris szomszéd: gondolom má szervezik a jobbikkal:))
haver, te mekkora egy fasz vagy!
@ornagy50:
a taga assziszi a "jizz" egy lökhajtásos pók baszkul

brühüyyy
@taga20: Helló halló, már ezt is rájuk lőcsölnéd? :)
@ornagy50:

Na, de őrnagyom! Pont a taga??!!

Ne lepődj meg, ha megérkezik egy-két fidesztroll és arról kezd értekezni, hogy Simicska a CIA embere, aki OV-t akarja megbuktatni. )))

Olvasgattam pár helyen, úgy látszik ez az új panelszöveg.
@Rodeo36: te kis geci vagy jizz? hogy vagy, szervezed má a kanadai simicska sejtet?:))
@jaegtoer:
az őskor tele volt "doktorokkal" ki tuidták választani melyik kaviccsal kell a másikat csapkodni és hogyan hogy legyen belőle penge és a második "doktorátust" akkor kapta amikor szikrázott is, a taplóról nem is beszélve

a doktori címeket Gaya atta át az első nyárson sűlt ökör mellé

hogy ma milyen bőség van??? csak nyárs nincs elég és szikra

brühüyyy

tapló van bőven
@Gábris szomszéd:

"..firkászok közötti legelemibb szakmai szolidaritást meg lehúzzuk a vécén."

Hol volt a nagy szolidaritás az Origó-ügy kapcsán?
@taga20:

little dicky don't cry

there shall be more jizz around

brühüyyy
I do not organize anything at all, I just take my place on the balcony and wait for the jester
@Gábris szomszéd: nem aszt terjeszted róluk, hogy full demokraták, ako hocinesze! tessék megvédeni azokat az arcokat akik, zsidóztak, cigányoztak, lakájkodtak éveken át! tessék nem csak a pofát kell járatni, itt a nagyszerű alkalom angyal! mennyé baszdmeg, mennyé!
@Rodeo36: inkább portugálul, ha kérhetem, me aszt jobban szereti a fordító program:))
brehehe
@jöttem: De miért is kéne szolidarítani? Hiszen ezek a firkászok, akik lelkiismereti okokra hivatkozva mondtak fel Simicskának, a biztos megélhetés miatt tették ezt. Lesz nekik munka az újabb, közpénzből gründolt "közszolgálati" médiumokban.
Körbenéztek, és felmérték, hogy Orbán a biztosabb gazdi, Simicska vesztésre áll.
Ezek nemhogy bármit kockáztattak volna ezzel a "bátor" kiállással, hanem csak azt bizonyították, hogy mekkora GECI(:)) seggnyalók.
@taga20:
não se pode pedî-lo, pede outra coisa

brühüyyy
@aritus: szerintem lesz egy olyan pont, amikor lalának, már mindegy lesz. na ako lesz fasza a műsor:)
@aritus:

Elgondolkodtató, miért is kell ennyire gyorsan újabb közszolgálati adókat létrehozni?
Mi lesz az, amit annyira meg kell magyarázni az embereknek?
Újabb irányváltás következik?
@miva?:
Bajnai nem Gyurcsány ölelgetése miatt tűnt el a süllyesztőben. Csak egyszerűen megkerülhetetlen, és aki kerülgeti az pofára esik. Eddig. De várhatjuk tovább nyugiban azt a messiást. Van rá pár évtizedetek? Mert én baromira sajnálnám, ha életem végig a NEMERD-ben kellene léteznem.
@taga20:

столичная

brühüyyy
@jaegtoer: mienk itt a cirkusz. neked mi a produkciod? atmesz a bezart ajton? esetleg hibernalod az ehes lovat?
@kekex: nu, akkor kimegyek a delibe, oszt varom, gondolom vonattal jon. vagy a dunahoz menjek, mert azon setal be?
@Rodeo36: a vodka adagokat, nem kérem. a nehezen összeszedett rubeljeid ne rám kölcs öreg:))
@parti_giano:
"Várhatsz babám, elvárhatsz,
míg csak bele nem fáradsz!"
vagy:
"Míg a Lánchíd oroszlánja
elbőgi magát"
@taga20:
beeeeeeee translate it whether you have or not the program

“Castro compares NATO to Nazi SS, slams US, Israel for ‘creating ISIS’ — RT News”

Cuba’s former president Fidel Castro compared NATO’s recent statements to that of Nazi SS and accused US and its allies of igniting conflicts abroad. Castro slammed John McCain for backing Israel and accused both of being involved in the creation of ISIS.

Apparently referring to the pressure the North Atlantic Treaty Organization (NATO) has been trying toexert on Moscow in connection with the Ukrainian crisis, which coincides with calls for theramping upof military budgets of NATO member countries, Cuba’s iconic leader accused Western politicians of hypocrisy and aggression.

“Many people are astonished when they hear the statements made by some European spokesmen for NATO when they speak with the style and face of the Nazi SS,” Castro wrote in a column published in Cuban state media.

“Adolf Hitler’s greed-based empire went down in history with no more glory than the encouragement provided to NATO’s aggressive and bourgeois governments, which makes them the laughing stock of Europe and the world.”

Castro, 88, also attacked US Senator John McCain over his policies in the Middle East, describing him as “Israel’s most unconditional ally.”

brühüyyy

the other side also must be heard of
@parti_giano: Hát az alagút bibije miatt a
délibe ne várd!:)
@parti_giano:

Partizánkodást felcserélted ISO felülvizsgálói megbízásra?
Miért kérdezed, tudod, hogy ajtó-ablak ügyekben vagyok elkeveredve:)
Éhes lovat részvéttel, de moccanatlan szemlélem.
Sör, popcorn bekészítve, várom a buli folytatását!:)
@Rodeo36: öreg, ..........! a pontozott részre a kurvaanyádat írtam. egyébként, ha dumálni akarsz, ako magyarul nyomd nekem. persze tudod, csak szopatni akarsz:)
@tristen2005:
Akkor egy darabig várhatsz. Simicska - ígéretéhez híven - tényleg elutazott szánkózni. És a havas pálya veszélyes!
@kekex: azt hittem csak hivni kell, mondjuk, agy alo:

Buga Jóska: Hát ha én egyszer valakit előhívok, az elő is gyün a második hívásra akár az ágy alól, akár a kemencéből.
Banya, a bakter anyósa: Hohó, én bizony elő nem gyünnék az első szóra, a másodikra, de még a harmadikra se.
Buga Jóska: Márpedig én mondom, hogy előjön a második hívásra akit én előhívok.
Banya, a bakter anyósa: Na mibe fogadjunk?!
Buga Jóska: Na bújjon be maga az ágy alá!
Banya, a bakter anyósa: Be is bújok!
(bebújik)
Buga Jóska: Na, gyüjjön má' elő, én hívom, a Buga Józsi.
Banya, a bakter anyósa: Neeem gyüvök!
Buga Jóska: Gyüjjön má' elő, én mondom, mostmá' másodszor.
Banya, a bakter anyósa: Még maradok!
Buga Jóska: No akkor maradjon, oszt csapjon magába a tulipános istennyila, mer' én elő nem hívom többet a jövő karácsonyig se! :D
@Rodeo36:

Letudtad olvasni a címkéről, akkor még józan vagy!:)
@ornagy50: ne szivass! tenyleg balhe van a deliben, en meg pont azt irtam?! d:
@tristen2005: szeva haver, nyomod a dzsidipit ezerrel?:))
@taga20:

Megmutathatná mekkora "demokrata",végre egyszer tenne egy nagy szivességet a hazának!
@parti_giano: nekem is teccett a szitu:)))
@tristen2005:

nem "tudtam le" fel sem tudtam

"ha le tudtad olvasni" a magyar helyesírás szabályai szerint

egyébként nem is hatok még ha szeretnék sem

brühüyyy

vizet!!!!! az úgyis a legerősebb folyadék
@ornagy50:

Hi,darling! Hogy megy az élet? )
Ezt mondta tegnap Simicska: kib..k mindenkit.
Erre Kósa: Ez egy munkaügyi vita.
De közben felmondott hat dolgozó.
Majd Simicska megvette Liszkay üzletrészét.
Jó hamar lezajlott a munkaügyi vita káromkodásokkal fűszerezve.
Simicska egy igazi gecikrata, egy ilyen embernek minek médiabirodalom, teleokádta tegnap az egész magyar médiafelületet.
@tristen2005: francokat, a cimken heyho van, de keveri, ahogy taga a kutyut es a guminot.
@gazoló: figyeld meg, lesz egy pont, mint a sarokba szorított állatnak, amikor ki kell törni. na ako lesz itt az igazi műsor. már várom, me szerintem hamarosan nézhetjük:)))
és szét fog porladni, az imolák, batyuk, bájerok, rogánok, kosák, pozsgaik, mészároslörincek hatalma. récsöl a szart fogja svejcben lapátolni brünhildánál:))))))))
@parti_giano: jó bevallom, kutyánk és macskánk van, épp itt tekereg körülöttem mindkettő, me kaja osztás van:) de a guminő csak egy titkos álmom:))))))
@taga20:
Én is így szeretném,hogy önmaguk mocska dőljön magukra,de tartok tőle,gerinctelenül oldják meg ezt is!A 'fair play ismeretlen számukra,gondolom majd ezt is elsikálják 'okosba és megy minden tovább:(
@Imola Helyesi: mivan ebol? szar került a palacsintába?
@jöttem: Köszönöm kérdésed.Lélegző halott
vagyok.:)
@gazoló: szerintem lala átkelt a rubiconon:)
@jöttem: Azért kellenek az újabb "közszolgálati" médiumok, mert Simicskát Orbán dobni akarja már egy ideje. Mivel eddig Simicska lapjai, tv és rádió adói voltak hivatva (és teljesítették is) a kormányt támogatni, kiszolgálni, az ügyészségre, rendőrségre bekötve a karaktergyilkolók, ezek helyett kell másik.
Az, hogy pont most borult a bili, és a nyílvánosság előtt zajlik a bandaháború, az nem azt jelenti, hogy most kezdődött.
@ornagy50:

Nem vagyok lelkes ettől az infótól. Aggódom.
@ornagy50: és a lélegző halottak, mind ilyen arcoskodó arcok?:)
@taga20: Nyugi öreg inkább nézd a copfos csajokat az osztályban. :)

youtu.be/LrxjYfl05ek
Simicska beindította a g..igate-et, csakhogy ebbe először ő fog belebukni. Nem csoda, hogy a Közgép vezetője, azt hitte, hogy a munkaterepén van. Most meg betrónolt a Hírtévé elnök székébe, első műsora: Szexbeszéd.
@jöttem: biztos beadja a kulcsot! az aggódom akit szeretek műsort ne told túl!:)))
Ez nagyon ül!
gepnarancs.hu/2015/02/uzenet-simicskanak-te-sem-vagy-matyohimzes-lajos/
" legszebb az a dologban, mikor Lajos kiakad az adó miatt, és beszélni kezd a sajtószabadságról. Lajoska! Ez a szó olyan hiteltelen egy közpénznyelő szájból, hogy már a gondolattól is fölfordul az ember gyomra, ha ezzel a kijelentéssel egy szellemi síkon próbálja megtalálni a szóval dobálózót. Pont a Simicska által irányított médiakutya vállalkozások voltak azok, és vannak jelenleg is, amelyek folyamatosan megcsúfolták a sajtószabadságot a hírek manipulálásával, az egyoldalú tájékoztatással, nem ritkán a sima hamisítással. "
@Imola Helyesi: neked mindegy, mindent beveszel, amit jobbrol a szadba adnak.
@aritus: természetesen ez a mém videó is megérkezett. :)

Orbán szembesül Simicska nyilatkozatával.

youtu.be/vwQ2Y1JLOuo
@Imola Helyesi: kurvaanyád, te kurva. eddig lalának tetted szét az otvar lábaidat, most meg belemarsz az eddig éltető faszba! te kis geci!
kanadaihirlap.com/2015/02/07/elpattant-egy-hur/

brühüyyy

"Szóval, történelmi napok jönnek a jobboldali magyar média történetében, merthogy Süsü az állami televízióra épít, melyet szeletelőkéssel szaporít, a szeletek tetejére pedig díszítésként oda fogja pottyantani a most átadólistára tett csapatot, arra gondolván, hogy hihetetlen tehetségükkel majd átveszik a közbeszéd irányítását, míg Simicska médiabirodalma az állami megrendelések híján hamarosan összeroppan.

Én nem lennék ebben ennyire biztos, a nyomtatott sajtó tekintetében biztosan nem, mert a homo újságolvasusz a tradíciók híve, ha rászokik egy lapra, akkor idő kell hozzá, mire rájön, hogy már régebb óta a zöldségtermelők lapját olvassa az Újkommunista Kiáltvány helyett.
A televíziók esetén is ez a helyzet, a Hírtelevízió nézője csak alkalmilag, borzongani kapcsol át az ATV-re de aztán szemlesütve odébb is áll, mint akit pornónézésen kaptak."

brühüyyy
@taga20:

Nem vagyok én Simicska, hogy műsort csináljak a nyílt placcon. Majd kimuzsikálom belőle az infókat priviben.
Érted is aggódnék te lyukas agyú, ha hasonlót írnál.)))
@Imola Helyesi:
Ez az ELSŐ értékelhető szöveged: GECIKRATA.
Kösz!
@jöttem: Nincs olyan nagy gond lelkem,de azé
köszi-möszi.:)
Na, kinek is szólt a simicska-szózat, hát néhány itteni kommentelőnek IS!
Parti meg taga mehet munkatársnak simlicska új ge..itévéjébe lapátolni.Szókincsük, fantáziájuk megvan hozzá. Tehetség meg nem számít.
@ornagy50:

írjál, aztán majd én eldöntöm. hivatásos ápolónő vagyok, ne feledd! )))
@Imola Helyesi: szeretned, ha mi adnank szadba a szavakat? te kis huncut!
@jöttem: bocs cica, csak húzlak:)) egyébként, nem vagyok jukasagyú, me van benne sötét anyag:))
@Imola Helyesi:

téged is felajánlunk valamelyik "közszolgálatinak".
minden adottságod megvan rá, hogy ott dolgozz.

... csinos, elegáns, ír, olvas, beszél. kész főnyeremény. ( részlet a Magilla Gorilla főcímzenéjéből)
@Imola Helyesi:

Belga - Politikus 1

Hééo politikusok! Hogy van a kurva anyátok?
Hééo politikusok! Hogy néznek ki ezek a plakátok?
Hééo politikusok! Büdös ganék vagytok mind?
Hééo politikusok! Loptok, csaltok, hazudtok!

Bekapcsolom a tévét, bekapcsolom, a rádiót
Megveszem, az újságot Te pofázol, mindenhol
A te arcodat bámulom,
kiverem a faszomat, de a gecimen át is megszólalsz

Felhazudtad, felpofáztad, felnyaltad magad
A nyakkendőd színe megmondja, hogy kivagy
riogatós, szorongatós szex kell az ilyennek
Hadd fosson a geci amikor kienged

Ne mosolyogjál, te büdös tetű
Ne mosolyogjál, te büdös geci
Ne mosolyogjál, ne mosolyogjál,
Ne mosolyogjál te büdös geci

Az anyám miattad kórházban
és még milliók miattad válságban
A fiataloknak nem adtok szakmát a kezébe
Az egészségügy tudatos züllesztése

10 millió 100 millió 1 milliárd
juttatás á há há há
yo becsúszok, yo bemászok
A seggedbe beszállok egy hidegvágóval

Utoljára akkor nem hazudtál
Amikor először felsírtál o á
A fejedtől bűzlik az országház
Legalább a faszodat ne rázd

Különben is, hogy nézel ki
sportoljál már zsíros geci
Ne csak zabálj, mozogjál is
Az övsömöröd érjen bokáig!

Szervusz parlament oléoléolé
Itt vagyunk a szarba lent oléoléolé
Viszlát parlament oléoléolé
Magyarország gallyra ment oléoléolé

Húzz el innen, húzz el innen hé hé
Mit hoztatok, mit hoztatok hé hé

Ti szegények számláján szalonnázó
szédítve szofizmáló szóakrobaták
szentenciát szépelegve szirénázó
szitkokat szakszizó szollipszisták
Útba tesztek, onnan is kivesztek
kormánykerék alá tesztek onnan is kivesztek
Hová repüljek? Mindenütt csesztettek
Csődbe húztok aztán ködbe vesztek
de rábasztok, ha kurvára senkit sem választok
Szervusztok Ti politikusok
ránézésre nem vagytok proli típusok
Úgy nézem, hogy van szép házatok
sok mindenre megvan a módotok a drótotok
Számjegyekkel szambázó szalonkommunisták
és kik nem is valójában, csak az indulatot szittyák
szeszesen szónokló szájhős szuverén szakértő szolgával egyik sincs híján

Nem adod be, nem veszem be
Nem nyelem be, veheted be
Miattam a mercitek, azt velem geciztek
Készpénzzel kenegetett kenyeret reggeliztek
A napi menü egy kis borsos mutyi
desszertnek zselés, vagy lekváros bratyi
ebéd iránt egy jó vajas javaslat
vacsira egy zsíros útalapi falat
A korrupció okoz neked erekciót,
ha nem korrekt ó zokon ne vedd e reflexiót,
de a seggem kilóg

A fasza ki van veletek mindenkinek
Ha fáztok, az ingeteket felvehetitek
Hogy ki vagy, hogy honnan jöttél, letagadhatod
Persze, hogy szar ezt újra meg újra hallanod
A suliban a stréber árulkodós hülyegyerek 4-es átlaggal
Aki a nagyfiúktól a wc-ben meztelenre vetkőztetve kapott faszkorbáccsal
Ébresztő bazdmeg! Ne itt aludjál!
Szavazni kéne, ugye? Hoppá! De mire?
Még jó, hogy az ügyeletes faszkalap mindig
bekiabálja neked: „tartózkodunk!”
Bünti elmarad, pénz zsebbe’ marad,
örüljél,kisköcsög, ma is megúsztad
de ugye akkor is mosolyogsz majd,
mikor a kétajtós szekrény cellatársad szerelmes lesz beléd,
akinek a szavazatát pár éve egy borsodi faluban vetted meg 5 Forintért!

Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”

Budai vagy pesti, faskó vagy libsi
Ma már senkit sem érdekel
Add vissza a pénzem, aztán vágd el a torkodat
vagy élve temetlek el

De téged egy gondolat fog bántani, de nagyon
Mikor majd a nyakadig fog érni már a folyékony beton
Hogy visszasírod, mikor a pedofil apád
Csubakka- jelmezben tolta beléd a faszát!
@Imola Helyesi: egy ócska szar vagy. mint gecivitya és lala! ebola, nézz bele a borotválkozó tükrödbe:)
@Éhes ló: "Okos ember pedig kicsivel is beéri"... így is lehet mondani... vagy úgy is, hogy az opportunista mindig valahogy ellesz... azt egyik nap valaki megkívánja azt, ami az ő kincse, s elveszi, mert megteheti... s akkor mit tehet?... csavar egyet a pálinkás üveg kupakján... s mindaz, amit az utódaira tud hagyni, a szervilizmus és gerinctelenség... sajnálom az unokáidat, reményed csak annyi hogy egy jó svádájú romagyerek rendesen alávág az egyik nőnemű leszármazódnak... tudod, a rejtett tartalék a gerinc terén...
@gazoló:

Per pillanat a himnusz helyett lehetne játszani, olyan aktuális.
Remélem, az új közszolgálati adók tönkreteszik ezt a vulgáris tahót, aztán eltakarodik a kultúra meg a sajtó közeléből.
A butaságot át lehet venni, ha muszájnak érzed, de nem kötelező, a módszereket tán nem kéne, még akkor sem, ha csökkent értelművel beszélsz.
@jöttem: Tényleg nincs ilyen gond.Ha lenne már
nyomtam volna "privibe".:))
@jöttem:
Minden héten kinyom a gyökér,alacsony a stressztűrő képessége:))

A vulgaritása ellenére én is így érzem!
Mert mi a vulgárisabb,a valóság vagy ahogy egy kedves 'banda megfogalmazza!!!
@vakapad: Végre valaki ismeri a storyt :-)
@Imola Helyesi: imolkam, te ne almodozz, neked rezsiszilard tanitotta a kulturat, birkozol is vele rendesen.
@jöttem:

"Remélem, az új közszolgálati adók tönkreteszik ezt a vulgáris tahót, aztán eltakarodik a kultúra meg a sajtó közeléből."

Mert a KÖZSZOLGÁLATI ADÓK-nak ez a dolguk:))

Szerintük!
@parti_giano:
Mi a különbség közte és mondjuk Vitányi között, aki meg neked tanította ?
@gazoló: gázoló kinyomva:))
haver ez nagyon ütős:))kösz.
nol.hu/velemeny/gyomros-1514683
Azt látjuk, hogy egy hatalomközeli vállalkozó és a politikai hatalom magánérdekű háborút vív a médián keresztül. Meggyalázzák a polgári nyilvánosság alapkövét, a sajtó szabadságát. Ide jutottunk. És innen tekintve teljesen közömbös, hogy a rombolók melyike takarítja el a másikat, ki lesz az úr a szeméthalommá tett dombon, ahol most mindenki szabadon csócsálhatja az önmagából kifordult ember vállalhatatlan mondatait,
@Gábris szomszéd:
Ebben van a szánkós kép? Jót nevettem rajta, szellemes.
@Imola Helyesi: ha meg vitanyi, de akkor is gyokvonassal kapnank meg rezsiszilardot. de ez jol merheto kettonk kozott. d:
@taga20:

Az ő vonalán Fluór:)gg... bőven elég lett volna,tartok tőle ebből is csak a csúúnyaságot fogja fel:)
@Gábris szomszéd: Nem vagy 1edül a fóbiáiddal, de azokat értelmes véleménynek( linkekkel) alátámasztani eleve nem egészséges. Különbenmeg, vannak itt becsületes jobboldali (velem együtt) és baloldali törzstagok. Te sajnos itt rontod az igazi jobboldal esélyeit.
@Gábris szomszéd: "nem aszt terjeszted róluk, hogy full demokraták, ako hocinesze! tessék megvédeni azokat az arcokat akik, zsidóztak, cigányoztak, lakájkodtak éveken át! tessék nem csak a pofát kell járatni, itt a nagyszerű alkalom angyal! mennyé baszdmeg, mennyé! "

cica, erre nem reagáltál! persze a gigám nem működik ettől rosszabbul:))
@kekex:
"ki lesz az úr a szeméthalommá tett dombon, ahol most mindenki szabadon csócsálhatja az önmagából kifordult ember vállalhatatlan mondatait"
Végre, hogy valaki észrevette a gyalázatos jelzőket és igéket.
@parti_giano:
Inkább kettejük között, nem?
@pianolight: Nem küzdök fóbiákkal, arról nem is beszélve, hogy a "baloldal" esélyei, itt sokkal inkább csökkennek mint a jobboldalé. :)
@pianolight: szeva te becsületes jobboldali! egy kérdésem lenne. 2010-ben kire szavaztál? és 14-ben?
én mindig a baloldalra. béna egy csapat, de nem maffia, mint a fityesz.
ja és :))
@ornagy50:

nagyon helyes. csak szólnod kell. 3 nap alatt kikúrállak bármilyen nyavalyából. páratlan módszereim vannak.)))))
@parti_giano:

Biztosabb pont vagy, mint a fix P, és kiszámíthatóbb, mint az y érték:)
@taga20: Kell nekem minden hülyeségedre reagálni? :)
@Gábris szomszéd: "a firkászok közötti legelemibb szakmai szolidaritást meg lehúzzuk a vécén"

azt nem hiszem... de itt kurvák húzták a szájukat és álltak fel, nem újságírók, még csak nem is firkászok/sajtómunkások...
@Rodeo36: Do not start ( again) getting on any high horse. És ne idézgess állandóan portugálul ( bár én a spanyol alapján elég jól értem) cause ez eléggé kulturálatlan viselkedés, és nem azt bizonyítja, hogy 8 nyelven beszélsz, hanem azt, hogy valami kulturálatlan környéken nőttél fel, ami csak véletlenül volt Mo. Ha akarod, előszedem néhány kihanemén tudatlanságod, de kérlek ne kényszeríts rá ( Bach és az ongora pölö)
Höhöhö
@parti_giano:
Hát egy németből nem tudok kivonni egy oroszt /ivánt/, fordítva sem, - bár a mai külpolitikai helyzetben minden elképzelhető- és akkor már gáz lesz, na nem orosz.
@taga20: "én mindig a baloldalra. béna egy csapat, de nem maffia, mint a fityesz."

Látom keveset olvasod FAB-ot is. :)
@Imola Helyesi: kurvaanyád te szar!
eszt nyeld le, te kloáka!

"Azt látjuk, hogy egy hatalomközeli vállalkozó és a politikai hatalom magánérdekű háborút vív a médián keresztül. Meggyalázzák a polgári nyilvánosság alapkövét, a sajtó szabadságát. Ide jutottunk. És innen tekintve teljesen közömbös, hogy a rombolók melyike takarítja el a másikat, ki lesz az úr a szeméthalommá tett dombon"

te szar, eszt mér nem raktad be?
@pianolight:

Igen. Egy nácikomcsi propagandista mindig gáz a szalonban:)
@gazoló:

a valóság a vulgáris. amit élünk. lassan testnedvek említése nélkül nem lehet túlélni a napot.

" Mert a KÖZSZOLGÁLATI ADÓK-nak ez a dolguk:))"

ha a főni mondja, akkor az. ezek képesek lennének naponta 3dl vért adni, ha OV kérné. nagy nemzeti vámpíradó.
@jaegtoer: kellenek biztos pontok az uton, mert a nagy ajtokeresesben elkoordinalnad magad. es olyan ugyesen ugrod at a kinyujtott labam.
@Gábris szomszéd: kurvaanyádat, ha nem tucc válaszolni, ako eszt nyomod?
angyal, mé vagy ekkora fasz?
@pianolight:
cago a tu madre maricón

brühüyyy
@látjátok feleim szümtükkel: Szívemből beszéltél, bár nálam már az onokák jóléte a kérdés.
@Imola Helyesi: nem. de a kozteven megvennek, a marslakok is futott hiszen.
@parti_giano:
Akkor tegyél be te egy szép versrészletet, lássam a különbséget, ha már zongorázni nem tudsz. De ne legyen vulgáris, mert téged is kinyomlak, mint ahogy Simicska kinyomta a hírtévéseket a birodalmából.
@parti_giano:

ippeg erre gondoltam. ))))

könyörgöm! adjuk el a közszolgálatinak! két héten belül, kiterítené őket az elméleteivel.
ez lenne az igazi belső bomlasztás.
imol, mint biológiai fegyver.)))
@jöttem:
Helyes, te meg lefordítanád rögtön szlovákra, és olyan híres lennék nálatok, mint pl a magyar- szlovák énekes, nem jut eszembe a neve./sapkában van mindig/
@taga20: Fújj egy kis WD40-et a szádba és gyere vissza. :)
@jaegtoer:

a szalón-nak szarszaga van...meg füstös

brühüyyy
@Rodeo36: Firenzei munkásőr elvtárs, szeretettel üdvözöllek. Emlékszel még, amikor a KGB-vel 800 km-et mentünk személykocsin? Hámyat bevittünk, mi? :-) Meg amikor a huligán hosszúhajú csávók haját téptük, meg vertük őket? Azok voltak a szépidők! Soha nem felejtem, hogy amikor behoztad a munkásőröknél kötelező 5 liter konyakot a belépéshez, mennyire akartad szopogatni a lábujjamat. MI van veled, ne is tudta, hogy az imprilsták kezébe kerültél. Legalább jól bánnak veled? Mert akár haza is jühetnél, itt most nekünk szép világ van, pédul a Matyi, meg a Guszti is megbecsült embör
magyarinfo.blog.hu/2015/02/07/simicska_elmondta_a_fidesz_oszodi_beszedet
'Még mindig létezik az a kép a jobboldali közönségben, hogy a Fidesz tisztességesebb, mint a „bukott baloldal”. Hát, most nem egy bukott baloldali mondta, hogy Orbán diktatúrát épít, felszámolja a független médiát, és hogy egy olyan háború van közte és Orbán között, aminek során elkövetett politikai gyilkosságba ő bele is halhat ezt, hanem Orbán Viktor után a legbefolyásosabb jobboldali szereplő."
@Imola Helyesi: Jól bírja ő csak néha elgurul a csavarlazítója. :)
@Gábris szomszéd: te nem jobboldali vagy, hanem bigottmód dühös a barabásnak juttatott több lájk miatt...
@pianolight:
asszem te engem összekeversz valakivel...illetve bizonyos vagyok benne, hogy egy aljas rágalmazó szarkeverő geci vagy bár assem tudom kutya, eb, vagy ember vagy e?
nem is érdekel

és a nyasgem tipikus esettye

minő barom állat vagy (szegény barmok azok meg békésen kérődznek)

brühüyyy
@kekex:
Érdekes olvasgatni a portálokat, lassan olyan lesz a történet, mint a 77 magyar rémmese vagy mémmese, vagy ahogy tetszik./ kinek, hogy/ A Fabé elég frappáns.
@pianolight: Te vagy a volt munkásőr "kolléga", aki közben az igazi jobboldal esélyeiért aggódik? :)
@Gábris szomszéd: angyal, ne tévesz össze ebolával! az egy szar én meg hétből hatot átlagba nyomok és németországba. ha van kérdésed válaszolok.
@taga20:
A tucathülyék az eredeti őszödi beszédből csak a "hazudtunk"at és a kurvaország"ot jegyezték meg.
Most pedig S.L. szövegéből csak a gecizést.
IQ nuku. Miért csodálkozol?
@Gábris szomszéd:
Ismétli már a szavakat? Mert a csuklással arányosan növeli az est folyamán.
@Gábris szomszéd: öreg, ha akarsz velem dumálni, ako eszt ne! ez rám és rád is nagyon gáz. zöd?
@Sir Bates dö Hól: Kell ennél több? :)

„Nem az egészségeseknek van szükségük orvosra, hanem a betegeknek. Nem azért jöttem, hogy az igazakat hívjam a megtérésre, hanem a bűnösöket.” (Lk 5:31-32)

Valamint: 1 Kor, 27.
@taga20: Fasz se igazodik ki rajtad. Amikor elkezdesz kurvaanyázni akkor az azt jelenti, hogy komolyan akarsz beszélgetni? :)
@taga20: Kibújik a trágy ennek az alomi lénynek a szájából. Nem érdemes 1 normális embernek "becézni" ezt.:-)
@Imola Helyesi: nem teszek be neked semmit, azert ennyire ne bizalmaskodj.
@Imola Helyesi: Kedves alomi lény, én halottam róla, hogy a buta kultúrátlanság nagyon kellemetlen. Ám nem szégyen. Csak szarügy. Hogy érzed magad?
@pianolight: mondasz valamit haver, de mindenkinek egy utolsó utáni esélyt adok. ebola má túl tolta:)
nyugatifeny.blog.hu/2015/02/07/orban_viktor_tegnap_elveszitette_2018-at
"Mindazok, akik eddig túl erősnek érezték a FIDESZ = MAFFIA párhuzamot, tegnap vaskos ízelítőt kaptak belőle, hogyan is működik a hazánkat foglyul ejtő bűnszervezet. Amelyik prédának tekinti az egész országot és csatatérnek használja az egymás közötti leszámolásokhoz"
"Tegnap végleg leszakadt a demokrácia függönye és a reflektorok fénye megvilágította a háttérben machináló szereplőket. Lehet, hogy Orbán Viktor tegnap veszítette el a 2018-as választásokat."
Ámen!
@taga20: 2008 óta nem szavaztam, mert nem láttam reményt
@taga20:

Ó Mr alkohol, már megint becsaptál..
@Imola Helyesi: olyan mint az Esztergom, de ezt nem fogom elmagyarázni neked
@jöttem: na jó, átvállalom ebolától:))
@pianolight:
namost itt várom a firenzei kirándulás részleteit meg az utazásét...de ne hagyjál ki semmit, és mongyál dátumokat órát és percet...

nagyon jó kis kellemes izé ez ...folytasd nyugodtan ha van rá időd és ha a viceházmester hagyja?

brühüyyy

és a zongorát ne hagyd ki lécci
@pianolight: Nem akarlak nagyon elkeseríteni kedves másik nevü ugyanaz, de ha van valaki aki pontosan tudja, hogy kilóméterekkel leköröz téged, akkor az te vagy. :)
@pianolight: na jó elhiszem, de most mi lesz?
@Rodeo36:

Mi történt "inteligencs," felb,,ták az agyad?:)
@Gábris szomszéd: Az azé' baj, ha a humort sem érted....
@tristen2005: nyalom a szőröd, drága gyönyörű, potens tristen. te vagy a fény az éjszakában, te vagy a jani a szociális otthonban:)))
@taga20:

micsoda önfeláldozás! )))
@tristen2005:
nem olyan könnyű az...
csak nem a te harmadik nicked a @pianólófasz?

brühüyyy
@taga20:

Az előfordul, de én a pénzemet iszom el!:)
@taga20:

"mindenkinek egy utolsó utáni esélyt adok. "

Csak az a baj, hogy rendre elfelejted melyik volt az utolsó:)))
@Gábris szomszéd: Az 1ik baj az veled, hogy nem érted mit írnak mások. Én nem(csak) magamról beszéltem, hanem az itteni törzsközönségről. Te csak a leukoplasztos szemüvegeden látod a világot. És azt már nem fogják levenni a szemüvegedről, mert te nem akarod, vagy jól fizetnek ezér'
@Rodeo36:

Ennyire nem vagyok gyáva, megmondom én a szemedbe, ha nem tetszik valami. Érted meg nem éri meg új nicket nyitni!:))
@pianolight:
quelle est saggio qui?

Io sono,

brühüyyy
@tristen2005:
akkor mennyél baszd meg a kecskét

egy világos?

brühüyyy
@Orica Középföldi:

Azért ezt az esély dolgot taga valahogy keveri, a kapás-adás viszonylatban!:)
@pianolight: Te viszont kristálytisztán látsz mindent. Meg vagyunk mentve. Piano for president. :)
@parti_giano:
Mert nem tudsz még két rimelő sort sem leírni.
@taga20: A jó isten sem tudja. Azt gondolom, senkinek, az országnak sem tenne jót 1 nagy és hirtelen bukás ( nagggyyyyon közel vagyok a nyögdíjhoz), és tőlem ez a jobboldali kormány IS sokat vett már el.
@Rodeo36:

Rodeo36 2015.02.07. 20:44:46
@tristen2005:
akkor mennyél baszd meg a kecskét

egy világos?

brühüyyy

A tarkát és a barnasört szeretem!:)
@pianolight:
Egy l-lel és hosszú -ú-val az bizony olyan ügy.
@Rodeo36: Nahát, tudsz 3 szót olaszul is??? Azé' a munkásőrség vót az igazi vagy nem? MIkor kikűstek Firenzébe, mindenki irigyeet. MIcsoda pálinkák lehettek ottan. Madre es tiene 93 anos.
@Gábris szomszéd: komolyan mondom, nem volt kidobott pénz az mlm-kurzusod!...
@Gábris szomszéd: Nem, kedves katolikus barátom. 1 et tudok, az USA- Nyugat fóbiád beteges, ezt fiatal koromban csak hithű kommunistáknál éreztem.
@pianolight:

ahogy az emlékeid előgyünnek onnan firenzéből ahol 800 km-t autóztál és a hosszú hajúakat tépdested a kágébélával akkor mit szívtál? hasish vagy LSD esetleg keverted valami kerítésszaggatóval

mióta van itt törzsközönség? és ki nevezi ki a VIP-ket? és mivel jár mindez és a többi aljanéppel mi lesz, mongyuk veled?

még a @triszten-t is megihletted pedig az igazán bátor vak ló helyett szamár iáiáiá...

dehát te tudod most szereztél néhány ellenséget és elveszítettél mindenki mást, hacsak nem csinálsz egy gyors listát a VIP-k ről

brühüyyy
@Gábris szomszéd: még egyszer angyal, utoljára. ha te ebolával vagy bármelyik szarcsimbókkal kidumálsz, akkor soha nem dumálunk. nem nagy fenyegetés, tudom, de ígéretnek elég.
remélem vágod?
@kekex:
Ezen ne csodálkozz, ki ismétli? A média, hogy jól berögződjön.Az illetők egyszer mondják, a média meg ezerszer, tudod, a jó pap is holtig tanul, meg ismétlés a tudás anyja, stb.
@Imola Helyesi: én megnézném a beretválkozó tükröd, bébi...
@jöttem: ugye! egy igazi szőr vagyok:))
@Orica Középföldi: mi vagyok én, drága, aranyos, szekszi orica? egy könyvelő?:)))
@pianolight:
nem kű'ttek...és nem vót munkásőrség és pálinka sem vót

te tényleg ilyen zsebibaba vagy? és miért pont Firenzébe? nem
tudod? amikor annyifelé, ... és pont Firenze?
na elhagylak Klárika, próbálj meghódítani mást...

és hidegben vegyél fel bundabugyit és mamuszt

brühüyyy
Gábris, nézed a Dal-t? Ennyi egysíkú angol nyelvű nyavalygást, ettől már csak a zsürizés rosszabb. Ócska panelek.
@pianolight: Ebben is tévedsz. Nincs nyugat fóbiám, ahogy keleti sem.
@Imola Helyesi: Azé' örülök, hogy ilyen jól tudsz magyarul is meg olaszul is, példul amikor elmagyaráztad, hogy olaszul a szeretlek: Io amore. A gúgli a barátod, ha már tanulni nem volt indíttatásod.
@taga20: Mióta veszed te ennyire komolyan ezt a szart? :)
@Rodeo36: haggyad már ezt a vipezést... inkább gyere elő a farbával, hogy mi is itt az igazi gondja most simicskának...
@Sir Bates dö Hól:
Nem tudom követni a magasszintű polémiádat . Jó lenne neked, ha borotválkoznék? Nem teszem a kedvedért sem. Fordulj taga 60-hoz, hátha még tud.
@tristen2005:
akkó' egészségedre

brühüyyy

kikapott a realmadrid
@pianolight:
Nézd, lehet, hogy más volt az én esélyem, mint a tied. De a memóriád nagyon jó, hogy emlékszel erre.
@Gábris szomszéd: Valóban nincs kedves komisszár úr! Odafeltétel nélküli imádatod irányul. Majd, ha az apádat az oroszok vezérelte SZU majdnem megölte, majdnem nyomorékká tette, akkor gondolj rá, hogy ők jó barátok.
@taga20:

taga20 2015.02.07. 20:55:16
@jöttem: ugye! egy igazi szőr vagyok:))

Most kezdtem el gondolkodni a borotválkozás szebb oldaláról!:)
@Sir Bates dö Hól: ne kontrázz gázsi, nem áll jól!:)
@Imola Helyesi:
De ez nem csapódik le a kifejezésedben, pedig az ITT nagyon fontos. Lehet bármely beretva agyad, vagy /tükröd /, ha nem tudod átadni - felesleges.
@Sir Bates dö Hól: Csintalansanyit nem láttad? :)

A Simicska-Orbán háború valódi kiváltója a Paksi bővítés.

www.atv.hu/videok/video-20150206-csintalan-simicska-lajos-nem-hulye
@Gábris szomszéd:
Ezt most én is gyakorlom, ITT is, és nem is rossz. De most van Bogi, nézd!
@Rodeo36:

Nem láttam,(GDP növeltem), de tetszett a 4:0. Pár perce olvastam.
@Imola Helyesi: Elég jól tudok magyarul, mert ez még a napi munkám része. Azt én is utálom, ha valaki a gépelési hibába beleköt. Ma ezt nyelvtannácinak hívják, én is az vagyok. Azonban a blog nem ettől szól, itt a törzs nem jobbos, vagy balos, hanem a jelenlegi kormány ellenes.És én, mint jobbos nem vagyok büszke sem rád, se az angyalra.
@Gábris szomszéd:
Akkor mégiscsak az amcsik vannak benne? Ki hitte volna!
@Sir Bates dö Hól:
ez teljesen eccerű: a gummicsizmás kappan meghágta a hallgatólagos vérszerződést, asszitte, hogy...és most úgy lesz mint a Feuchtwanger Hamis Néro-jában
ha olvastad ha nem azonnal elolvasni de zsebkendő kell hozzá mert bepibeka a röhögéstől

ennyi nem kell ideológia hozzá

brühüyyy
@taga20:

szöristenkirály
istenkirályszőr
istenszőrkirály

)))))))))))))))))))))
@pianolight:
De ha kritizálsz valakit, ez a MINIMUM! Csak akkor szólok én is. Hogyan lehet dehonesztálóan nyilatkozni valakiről ilyen helyesírással?
@Imola Helyesi: na jó kinyallak, csak hogy legyen egy pozitív élményed az életben, hamá vitya geci lett:))
@tristen2005:

Látom, amikor elönti a szeretethullám, törlődik az esélyek sorszáma:))
@pianolight: Ez kb. akkora hülyeség mintha egy mostani németnek arra hivatkoznál, hogy a nácik, egy töröknek, hogy jumurdzsákék vagy egy sógornak, hogy a labancok megölték valamelyik hozzátartozójukat.
Én mindenfajta démonizálást elvetek.
@Imola Helyesi:

Imola Helyesi 2015.02.07. 21:03:46
@Imola Helyesi:
De ez nem csapódik le a kifejezésedben, pedig az ITT nagyon fontos. Lehet bármely beretva agyad, vagy /tükröd /, ha nem tudod átadni - felesleges.

Különlegesen hülye lehetsz, saját magaddal levelezel!
@tristen2005:
én láttam egy csapat volt a pályán és néhány kísértet lebegett

brühüyyy

los merengues

los colchoneros avanzaron 3 puntos tienen 50 igual a la Barca
@jöttem: jáj, ha eszt előbb küldöd, nem nyalom ebolát:)))
@pianolight: Nincsenek már jobbosok és balosok.
@pianolight:
Kormányellenes egy szó. Pedig büszke lehetnél rám, mert bár mind baloldali, mind jobboldali legyen az, aki a mostani világpoltikai helyzetben anarchiát akar a hazámban, AZ szégyellje magát. Ez nem a kormánybuktatás megfelelő időszaka.
@Gábris szomszéd:

nocsak nocsak azonos a sejtésünk???

mennyi szerencsétlen a saját álnevét is szégyelli, s mikor kiderül akkor baromságokat büfög mint egy ártány ha túlzabálja magát moslékkal

brühüyyy

asszem nem kéne sehogyan sem venni, már megbántam hogy válaszoltam a baromságára

kis taknyos
@Imola Helyesi: Dehogy, ők mindig csak jót akarnak a világnak. :)
@Orica Középföldi: tégedet szeretlek a legjobban, ebola után! má ez is baj, legalább valakinél a második vagy:))
@tristen2005:
Tessék csitulni, rodeoévikenéni.
@tristen2005: Akkóóó viszont legalább egyetértés
van köztük oszt nincs vita.:D
@pianolight: "És én, mint jobbos nem vagyok büszke sem rád, se az angyalra."

Szívemből beszélsz ( csak én nem vagyok sem jobbos, sem balos, magampárti vagyok ).

Látom szépen kóstolgatnak.:D
@taga20:

nem vagyok irigy. ))
@Rodeo36: Na figyelj kisöcsi, különben akkor szidd az Édesanyám, a ütéstávolságban vagy. Tudod talán, nem a munkásőrségnél tanultad, hanem a KGB-nél. Különbenmeg, magad írtad, mindazt, hogy a SZU-ban 8000 km-et személyautóval utaztál, Firenzében zenetörténetet tanultál, és Kubában 7 évig családi házad volt Hány éves vagy batman?
Egyébkénr tisztelem a zenei ízlésed, bár nem értek 1et vele. Én nem Köchüljegyzékszám, vagy BW alapján azonosítom a zenét, ha nem az agyam és a fülem szerint. Ja, ha cuba, az Édesanyám miatt: ?Quires un tabaco?
@Imola Helyesi: "Ez nem a kormánybuktatás megfelelő időszaka."

Mert???
Nem adtál még rá engedélyt, vagy majd megjósolod, mind egy kasszandál?
@Sir Bates dö Hól:
olvastad a görögöket meg a poroschenko békeajánlatát eggyel kevesebben lesztek a nátóban? és lesz Krim félsziget 2 Pireuszon? sok sok hajóval?

vannak linkek hozzá de te csak magyarul ezek meg német, francia, angol, olasz cikkek a mai sajtóból

ugye nem akarod?

de mit szócc hozzá...mekkora nagy vihar?

és a bilit hogy felkavarták Levédia Alsón a Alcsútbasznád mellett a kukoricásban

brühüyyy
@Imola Helyesi:
Bocs, fenti törölve, sajnos most félvakságban szenvedek, elnézést.
@jöttem: most eszt mé csinálod? ezé szeretlek:))
muszáj lesz rodeot vagy gábirst megszeretnem, me ők olyan faszok:))
Remélem, nem lesz háború, hogy sok ellenségünk kárörvendjen emiatt.
@pianolight:
hahahahaha
te szerencsétlen neked van anyád? mindíg asszittem az ilyeneket még geci formájában kibasszák

brühüyyy

kis taknyos
@látjátok feleim szümtükkel: Akinek a családja, amíg el nem vitték KIsgazdapárti vót, akit a balosok rendesen megütöttek fiatal korában az nem lehet szívből balos, bár liberális igen. És jó érzés így aludni.
@Imola Helyesi: bazdmeg te szerencsétlen barom, magaddal dumálsz? hozzád képest lala egy polihisztor vagy mohandász karamcsand gahndi:)
@pianolight:

Na figyelj kisöcsi, különben akkor szidd az Édesanyám, a ütéstávolságban vagy.
a kurva anyád

Tudod talán, nem a munkásőrségnél tanultad, hanem a KGB-nél. Különbenmeg, magad írtad, mindazt, hogy a SZU-ban 8000 km-et személyautóval utaztál,

ez igaz és mi közöd van hozzá talán irígyled?

Firenzében zenetörténetet tanultál, nem csak zenetörténetet hanem mást is

és Kubában 7 évig családi házad volt igen 4 szobás két konyhával és 3 fürdőszobával meg luxusautóm hozzá a garázsban

Hány éves vagy batman? mivel semmi közöd hozző taknyos, 4782 éves és 37 napos 3 órás és 12 perces

most legyen elég a kurva anyáddal szórakozzál vagy eccerűen menny anyád picsájába

hülye töketlen kappan

brühüyyy
Egyébkénr tisztelem a zenei ízlésed, bár nem értek 1et vele. Én nem Köchüljegyzékszám, vagy BW alapján azonosítom a zenét, ha nem az agyam és a fülem szerint. Ja, ha cuba, az Édesanyám miatt: ?Quires un tabaco?
@Imola Helyesi:

Nagymama felcsúti? Ő csitul meg te.
@Imola Helyesi: "gyalázatos jelzők"??? ez sem változtat azon, hogy ez egy maffiabanda-háború
@pianolight:
muchas gracias no fumo aun tabaco

brühüyyy
Cojiba?
@Rodeo36: mi van faszikám, mi ez a totális támadás? valaki betalált a bika szemébe?
na mesélj öreg tróger! most még könnyíthecc magadon!
@taga20:

"muszáj lesz rodeot vagy gábirst megszeretnem, me ők olyan faszok:))"

érdekesek szempontok szerint válogatsz, de te tudod.)))
Én nem emlékezem meg az ilyen mocskos kommunista ember anyjáról. Nem tehet róla, mint mindenki, a szüleid is gyereket vártak, aztán te jöttél ki. Inkább részvéttel gondolok a szüleidre. A kultúráltságodról, meg mesélj, hogy is volt az a Wohltemperiertes Klavier? No mesélj már, hogy mikor is találta fel Bach? Ezzel nem az a baj, hogy hülyeséget írtál ( mert azt én is tudok), hanem az, hogy itteni közönséget megetetted a lököttségeddel.
Ja, honnan tudod kisöcsi, ? éves vagyok? Mit gondolsz arról, hogy 137 az IQ-m? Szerintem te nem Kanadában élsz, hanem Bivalybasznádon. Vagy legalábbis ( elnézést kérve az összes bivalybasznádi lakostól)a szellemi színvonalad a nem létező helyen leledzik.
höhöhö
@KÁTÉó53éúétr6:

Imola nem tud napirendre térni a gecizés felett. Megakadt a torkán. )))
@taga20:
nézd ez egy taknyos, aki assziszi és én 400000000x megbántam, hogy reagáltam a hülyeségére de végűlis jobb ha tuggya...

nem talált el semmit...csak nehogy lehúzza a gumibugyiját és meglengesse a pelenkáját mert kibaszott büdös lesz

elég ha büfög

brühüyyy
@jöttem: Szerintem az "érintett személy"is
ott van.TŐLED nem is olyan messze.:)))
@jöttem: Kedves Jöttemke, te vagy itt a legújabb, és 1ben fényes lélek. Nyaranta, a Börzsönyből sokat járok át Sahyba, és az a vidék is nagyon tetszik. Meg az, ahogy te az ottani magyarságoddal hozzáállsz a dolgokhoz. Na, ez nagyon merev fogalmazás vót, szóval szeretem a gondolataid. Szoktam a tótokat is szeretni, főleg az ipolyviski krcsmában, mert akko és ott ők renedesek, sőt, még én is rendes vagyok
@pianolight:
Main article: Fortepiano
Cristofori's new instrument remained relatively unknown until an Italian writer, Scipione Maffei, wrote an enthusiastic article about it in 1711, including a diagram of the mechanism, that was translated into German and widely distributed.[8] Most of the next generation of piano builders started their work due to reading it. One of these builders was Gottfried Silbermann, better known as an organ builder. Silbermann's pianos were virtually direct copies of Cristofori's, with one important addition: Silbermann invented the forerunner of the modern sustain pedal, which lifts all the dampers from the strings simultaneously.
Silbermann showed Johann Sebastian Bach one of his early instruments in the 1730s, but Bach did not like it at that time, claiming that the higher notes were too soft to allow a full dynamic range. Although this earned him some animosity from Silbermann, the criticism was apparently heeded. Bach did approve of a later instrument he saw in 1747, and even served as an agent in selling Silbermann's pianos.[10]

Das wohltemperierte Klavier I, BWV 846-869 (Bach, Johann Sebastian)

és most miután nem igen maradt az IQ_ból semmi, tűnny el

brühüyyy

ebből is láccik milyen selejtes hülyegyerek vagy
@Rodeo36:

Barca még nem játszott!

Más. A nyilakat kilőtték, talált, nem talált, de valaki sír a fájdalomtól!
@Rodeo36: ako te egy barom vagy! vagy csak csinálod a retardáltad.
amíg kiderült, addig is:)
www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw&list=RDJcPm5Rn36Kw
@jöttem:
Kedves, miért szólsz bele a párbeszédeimbe? Én kiakadtam ezen, más az igekötő, tudod? Van, aki beleakadt, meg megakadt, fennakadt , elakadt stb. ezen.
@pianolight: kemence a kedvencem. az öreget nagyon szerettem és a mamát:) a strandnál a panziót:)))
@taga20:

Úgy látom vendéged érkezett, Mr Maligán, munka van most taszigál!:)
@pianolight:
Akko, te egy tátralight vagy.
@Imola Helyesi: imolkam, a versnek nemcsak a rim a lenyege a sor vegen, kulonben ideirnam neked, deci-gec.
@Imola Helyesi: ebola két pofára vedeli vitya gecijét, évek óta és ízlik neki! mi a jó abban, hogy a pornó filmekben ráverik a csajok arcára?
@taga20:

nem tudod abbahagyni? nem unod? nem szóltam hozzád...minek ökörköcc?

brühüyyy

hiába teszel linkeket nem nyitok ki egyet sem
@tristen2005:
nem írtam a barcáról az holnap játszik ha jól tudom villareal...
semmiféle nyilakról nem tudok de ha te igen hát neked jobb szemed van

brühüyyy
@tristen2005: ja! egyébként te simicskás vagy, vagy orbáncsicskás?
csak, hogy tudjam, hol áll a hiénacsapat:)
@parti_giano:
Hát igen, egyeseknél ez már egy vers, sőt mondanivaló. Ezért vagyok most félvak, de így jobb.
@Rodeo36:

Rodeo36 2015.02.07. 21:08:30
@tristen2005:
én láttam egy csapat volt a pályán és néhány kísértet lebegett

brühüyyy

los merengues

los colchoneros avanzaron 3 puntos tienen 50 igual a la Barca

Tahótlanítok
Válasz erre

Öregszel?:)
@Rodeo36: basszon szét simicska és vitya, ako ez mi a fasz volt te szenilis tróger??

"@taga20:
nézd ez egy taknyos, aki assziszi és én 400000000x megbántam, hogy reagáltam a hülyeségére de végűlis jobb ha tuggya...

nem talált el semmit...csak nehogy lehúzza a gumibugyiját és meglengesse a pelenkáját mert kibaszott büdös lesz

elég ha büfög"
@taga20:

Veled együtt előttem térdel!:))
@Imola Helyesi: latod, mar a szavak jelentese is gondot okoz neked, miert akarsz verset irni. csak abban az esetben toleralhato, ha pszichologusod javallta. de akkor eleg neki mutogatnod.
@taga20:
ez a piano-ra vonatkozott akit te védelmedbe vettél?
már ennyire részeg vagy?

brühüyyy

kár, ma már ne igyál többet kidobott pénz
@Rodeo36: Büdös életben nem voltál Cubában, ha nem érted, hohg mit jelent a tabaco: A szintedről meg annyit, hogy én eddig sem, ezután sem szidom az Anyádat. Sötét, vagy.
@tristen2005:
űha nem tucc spanyolul ne olvasd, az van benne hogy a ATM ugyanannyi azaz 50 pontja van mint a Barca-nak a mai nyereséggel

ugye hogy ugye

de majd eccer te is
@tristen2005: látom, hogy orbán mellé álltatok. szívni fogtok!:)
@ornagy50:

Trágám! Hogy te miket tudsz! Virtuálisan mindenki közel van hozzám, akit kedvelek. Na jó, van aki közelebb. )))))
@pianolight:
nem jelenti azt, de ne mondd meg senkinek

és foglalkozzál anyáddal

jó?

nem vagyunk semmilyen nexusban és nem is leszünk

bye bye

ugye nem értesz angolul? kár

ott van amit reklamáltál

brühüyyy
@Rodeo36: nekem teccik piano:) jó nyomja.
@Rodeo36: Belgiumban, 1 rendőt egy kötőtűvel, a nyílt utcán fényes nappal belekötött 1 élő fába ( Sándor György)
@jöttem: kanos az őrnagy, rá se ráncs:))
@taga20: azert azt ne kerdezd meg tole, hogy iszik-e rendeden, mert mar a nickjeben ott a valasz, pia no.
@Rodeo36: Sajnos csak az angolból, meg a spanyolból van papírom, meg 1 kicsinyt voltam idegenvezető is, de nem ez a szakmám, és nem is dálmács, ahogy te ismered ezt a szót. Szégyenlem magam, hogy nem vagyok zenetörténész, autóipari mérnök, meg zenetörténész. J a, azt el is felejtettem, a Hordóban mi is vótál 7 évi. Diogenész?
@pianolight:

kocsmában lehet igazán jókat beszélgetni. úgy, mint ezen a felületen.
egy kicsit túltoltad az udvariasságot. de az is lehet, hogy csak elszoktam ettől a hangnemtől.
ha én vagyok a legújabb, te régi vagy? )))
@Imola Helyesi:

nem erről szól a blog? belekaffogunk egymás mondanivalójába.
kérjek elnézést?
nem kérek! )))
@parti_giano:

"nem teszek be neked semmit, azert ennyire ne bizalmaskodj. "

Ha te nem majd én beteszek neki valami irodalmit:))

@Imola Helyesi:

Jókai Mór:

Czombod tövét megcsókolom
Kondor fanod felborzolom. Szétnyílik a pinád partja
Piros száját kimutatja Hadd nyaljam meg a kis száját
Azt a duzzadó csiklóját. Megmarkolom a farkadat
Piros feje hogy feldagad Végighúzom a pinámon
Hadd meredjen, hadd ugráljon. Hadd csuzlizza a kis lyukom
A mig beljebb beljebb dugom Jaj, a pinám már szétrepedt,
Ily falatot még nem evett [...]"
@parti_giano:

egy mohó nő. ennek jobban kellene örülnöd. ))))
@Gábris szomszéd: szar alak vagy! ez mit bizonyít? hogy putyin a vérben gázol? biztos vagyok benne, hogy lesz egy trógerebb, mint ő aki ki kinyírja őt! bazdmeg te szar, nem érted eszt?
@parti_giano: Na azé' erre ne igyá' 1 l pálinkát mert szembetalálkozol 1 Finnlandia Fusion lime-mal, vagy egy kubai barna rummal, neadjisten, nyáron mindenféle belga és holland sörökkel.
@taga20:

ha kanos, az jó jel. visszatért az életereje. te nem így vagy ezzel?
@jöttem: Igen, régi olvasó vagyok, vsak mé ( már nemsokáig) ollan hellen dolgozok, ahol veszélyes ide írni. És igen, korban is régi vagyok.
@jöttem: nem! én kulturáltan állók, álló fasszal:)
@parti_giano:

Te is csak a jó hírneved érdekében lettél, parti g(P)iano!:)
@pianolight: te hazamész és nem mersz? ne baz
d! nem hiszem:)
Háááát, az asszony nincs otthon? És Mariska se?
@jöttem: mert csak ezt képesek megjegyezni a hozzá hasonlók /mint annak idején a hazudtunk éjjel.../ és azt, hogy miért bántják istenkirályát. Okok indítékok következtetések nem is érdeklik
@pianolight:
los cojones que maricóncito eres...
que te resingues

brühüyyy
@jöttem:
Kaffogunk - ez egy új szlovák szó? Érdekes. Szlovákul leírnád, mit jelent kaffogni, mert magyarul nem értem.
@gazoló:
alakul a megszokott szombat esti hangulat. )))
honnan guberáltad elő ezt a verset?
nem a megszokott jókais stílus.
@pianolight: te most magadat faggatod?
mond haver, te egy alvó ügynök vagy?:)
@pianolight:

Háááát, az asszony nincs otthon? És Mariska se?

Szegény, elvesztetted a jobb kezed.
@taga20:
vedd feleségűl úgyis annyira vágyakozik, te meg éppen be vagy

szóval legyetek eggyé

áldásom rátok szép pár lesztek

brühüyyy
@taga20: Ennyire azért ne láss rá a külpolra. :)
@Imola Helyesi: segítek te rozsdás pina. ez aszt jelenti, hogy a redvás pofádat járatod. remélem vágod, te szar:)
@taga20:

))))))))))

egészségedre! nem kell mindig pontos leírást adni az állapotokról.
egy ideig így fogsz eszembe jutni.))
@Gábris szomszéd: gondolom te a toppon vagy. nem lehet mindenki putyin faszán, mint ti, eszt te is beláthatod.
@jöttem: ah, csak onnan tudja, hogy nekiszaladt a bejarati ajtonak.
@KÁTÉó53éúétr6:

nincs befogadó kapacitásuk rá. ezt megérthetnéd.
@taga20: Nézd te is ott vagy egy faszon csak másén. De nem is ez a baj, hanem az, hogy a főfaszok megint népeket akarnak egymásnak ugrasztani, miközben te is azt hiszed róluk, hogy kóserfaszok.
@jöttem: értem amit mondasz. nem vagyok gyagyás, ha az anyakirálynő meghív vacsira, késsel villával fogok zabálni, nem járatom le a magyar népet:)))
@tristen2005: te kis utálatos valami! nálad még a rogántóni is jobb arc:)))
@parti_giano:

az ajtóval való ütközésnek is ilyen hatása van? most újat mondtál!
@Rodeo36: na jó, megkérem a kezedet, te drága nő! leszel a feleségem?
mindig szerettelek, remélem borotválod a pinádat:))
@Rodeo36: Figyel, öcsi, ha nem ismered a kubai szlenget, amit nekem itt a hazámban egy kubai tanár tanított, akkor seholse vagy No me importe que te digas. Kevés vagy, mint a szerénységed.@parti_giano:
@jöttem:

az ajtóval való ütközésnek is ilyen hatása van

Ha rácsapja!:)))
@Rodeo36: A titkold álmaidat ne gondol, hogy mindenki osztja
@tristen2005:

tagától nem rémülnék meg. bár jobb szeretek talpig ruhában gondolni rá.
)))
@taga20:

idefigyelj Bözsi, nincs hozzád hangulatom és nem vagyok leszbikus...nem szoktam borotválkozni szakállam van kender 4 méter hosszú

de cirógat ha ügyesen nyalsz csak mosd meg a nyelvedet előtte alaposan

brühü yyy

és a piano vuisszautasított? vén vagy hozzá?
@Gábris szomszéd: segics má haver, milyen faszon vagyok? me hogy te telibe szopod az rendben van:)
@jöttem: ezt meg en nem gondoltam. ha tagara gondolsz, levetkozol?
@taga20:

szerintem örzsébet nagyon csípné a stílusod. kapnál tőle egy sorozat angol guminőt.
@jöttem:

bár jobb szeretek talpig ruhában gondolni rá.
)))

Úgy egy iparművészeti remekmű! Köcsög!:))
@gazoló:

megbeszéltük! )))
@parti_giano:

ez valami varánuszos szleng? /gyíkot nem mertem írni, egyszer már megjártam/ ))))
@pianolight: oké vágom. ako arra válaszolj, hogy 2009.03.26 és 2015.02.07! ja és 63.
@pianolight:
no me importa que me digas, tu "profe" era un caraculo, como el tabaco no signifique nada mas que la hoja de la planta machucada o no y el charuto es que la gente se fume...

si no te da mucho trabajo explicarías solo para mi que carajo significa el tabaco ademas que es

brühüyyy

de la cual parte de Cuba era el (la?) profe tuya?
@Rodeo36: Na, mi van öcsi nem tudod, mi az a tabaco Kubában? Te vagy az Andersen, avagy maga Háry jános? Kéne Kodállyal konzultálnod ezügyben Farkasréten?
@jöttem: te irtad: "bár jobb szeretek talpig ruhában gondolni rá." ezek szerint, mikor ra gondolsz, nem vagy talpig ruhaban.
@taga20: Hát magadtól is rájöhetnél, főleg, hogy egyre gyakrabban a rosszabbik végén állsz. :)
@taga20:

"Kemence a kedvencem. az öreget nagyon szerettem és a mamát:) a strandnál a panziót:)))"

Tényleg jó hely,de ha fürödtél már abban a medencében,csinálhatod gumi nélkül is:)))
@tristen2005: te köcsög, köcsögnek neveztél?
@parti_giano:

azt hittem elsiklotok a pontatlan fogalmazás felett. )))

nem vetkőzöm senki gondolatára. csak akkor amikor szükséges.
@Gábris szomszéd: putyin faszát nem szopom, te meg telibe! és te fölényeskecc?
van bőr a pofádon!
@gazoló: ? csak vizelesnel meg szeretkezesnel veszi le, mert fontosnak tartja az altalanos vedekezest.
@taga20:
amikor elmos az alkohol akkor mindíg ilyen vagy? és a szikrák másnap hová mennek? szerencsétlen, hogy miket ki nem találsz magadról és közben egy kis részeges surmó vagy ???

nem szégyelled magad?

brühüyyyy
@gazoló: soha, nem vagyok hülye:) viszont a zlátyi bázsánt fasza volt:)
@parti_giano:

mondjad gyorsan, mit kell tennem-mondanom, hogy témát váltsunk ? ))))
@parti_giano:

meg a fantáziád.))))))
@Rodeo36: ha gondolod bele mehetünk ebbe az utcába. egy igent vagy nemet szeretnék tőled.
@pianolight:
ha magyarul válaszolsz azt jelenti nem beszéled a nyelvet

a többi mese, vagy nem nekem írod a soxart hanem a többieknek akik assem tuggyák eszi e vagy iszszák a spanyolt

szépen meséld el spanyolul mit is jelent ugye mert semmit de hát ha neked valaki tanította

la concha de tu madre hijo de puta

brühüyyy
@taga20:
NEM
az ilyen tipust én el szoktam kerülni egy másik kontinensen

brühüyyy

más?
@Rodeo36: No quiero decirte. Te vagy itt a magadból előállított csúcs. És ha harminchatban születtél volna, ma sokkal bölcsebb lennél.Tanulj annyit ebből, hogy nem játsszuk az agyunkat csak azért, mert beszélünk 1-2 nyelvet. Ez a hely nem arról szól, hogy kinek nagyobb az IQ-ja, vagy hány nyelvet beszél. Sapienti sat.
Azé' mert nem szeressük OV-t ne hülyítsd itt a népet. Azért nem spanyolul válaszoltam, sem arra, amit eddig írtál, sem arra, amit most, mert itt magyar a nyelv, és azt akarom mindenki lássa a válaszom. Most ismét megteheted, hogy Édesanyámat szidod, mint ahogy eddig ez volt a "kultúrád." Tudod, az a baj, hogy téged túl fog élni.
@pianolight:

ugye tudod drágám, hogy tele vagy helyesírási hibákkal a spanyolodban? a tanárod mintha nem cubAI LETT VOLNA HANEM CSAK EGY NÉGER AKI NEKED MEGTECCETT ?

brühüyyy
@taga20: Nem kell ahhoz hülyeséget írogatnod, hogy lásd a valóságot.

Az ukrán hadsereget nem lehet annyira felfegyverezni, hogy Vlagyimir Putyin arra a belátásra jusson, katonai vereséget szenvedhet Ukrajnában - mondta a német kancellár szombaton Münchenben, néhány órával azután, hogy a francia államfővel együtt Moszkvában megbeszélést folytatott az orosz elnökkel.

alfahir.hu/merkel_belatta_hogy_nem_gyozhetik_le_putyint
@Gábris szomszéd:

Ez most hogy kapcsolódik a poszthoz? Két napja meg lett mondva, hogy nem téma az ukrán háború!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Rodeo36: gondoltam, hogy te egy ócska szar vagy!
egy kibaszott szart se tucc habosra kavarni! szerintem egy kibaszott luzer vagy aki még a boltba se tud lemenni a pijájáért. megkéred a szomszéd 80 éves nénit, te here.
@pianolight:
idefigyelj te kis geci (vagy picsa?) szóval anyádat baszd teherbe, ha már szereted...nem beszélsz spanyolul és semmilyen más nyelven sem angolul sem (vagy válaszoltál volna és akkor a gúgli fordítógépe mond neked valamit, hogy mit neked és hová), persze a magyar sem kenyered...
namost ha a hisztériádat félreteszed és megtanulsz olvasni (ez ugye általános iskola első osztálya!!!) akkor ez az egész nem születik meg és nem égsz le mint pampafű

mondod vagy nem hová valósi a tanárod cubában? hogy felhívjam telefonon és megkérdezzem van olyan közöttük? megmongyák mert én tudom a nyelvüket

miért vagy te ilyen selejtes kis picsa? keress egy jó faszt és élvezd amíg el nem sinkófálja valaki előled

21 évesen ez nem egy jövő

brühüyyy
@taga20:

Azt nagyon szerettem. Mostanában a Csengetett Mylord-ot nézem a you-n.
@gazoló: ezzel a Jókai verssel engem is megleptél
@taga20:
Bucika, még lácc? ne írj hülyeségeket

nem biztos hogy elolvasom

moast mi is a bajod?
elutasított a piano? friss hús?

brühüyyy
@parti_giano:

nagyvonalú vagy.))
és még mondja valaki, hogy a kommentelés nem agytorna!
nekem az.)))
@jöttem: Esetleg úgy, hogy tagácska megint putyinfaszozik nekem. :) Tudod a Merkel meg a Hollande is épp most járt nála raporton.
@taga20:

taga, drágám! kell ez neked? szombat este kikelni magadból. van értelme? )
@Gábris szomszéd:

és? a lelkedre vetted? úgy jártál!
nincs helye a blogon ennek a témának. meg lett mondva két napja.
aki akarja elolvashatja bármelyik portálon. én is megtettem.
tartsd magad a szabályokhoz!!!!!
@Gábris szomszéd: te tróger, ez mindent elárul rólad és a sameszaidról!!!!!!!!

"hogy Vlagyimir Putyin arra a belátásra jusson, katonai vereséget szenvedhet Ukrajnában "
@jöttem: igazad van drága nő. de még sincs.
te hagynád?
@jöttem: ha valami jó az az:) ájvin és dorottya baba:)) mindent visz.
@taga20: veszek neked egy allo pocsu gabriel szobrot. vagy nem is veszek, elhozom a sekrestyebol.
@jöttem: Az jó lenne ha más is tartaná magát az egyéb szabályokhoz. De legalább te sem vagy személyválogató. :)
@KÁTÉó53éúétr6: @jöttem:

a poszt témájánál maradva:))

http://vs.hu/magazin/osszes/a-magyar-hus-eneke-18-os-versek-0630#!s5
@taga20: Te lüke ezt a Bundesmutti mondta. Ja hogy már őt is tróger sameszozod? :)
@taga20:

a kérdés az, hogy elérsz-e valamit azzal, ha belegyalogolsz egy konfliktusba?
a választ tudod: nem.
akkor meg légy valódi szőr és lépj át a bosszúságodon!

gábris csak arra használ jelen pillanatban, hogy kirakhassa a linkjeit.
légy észnél! ha válaszolsz neki, idehozza az egész gyűjteményét, ezzel lesz tele a blog.
ne add alá a lovat!
@jöttem: Amúgy nem arról volt szó, hogy mit vettem a lelkemre, hanem arról, hogy miért került szóba pld. a háború.
@jöttem:

'Édesfaxom szombat fél tizenkettőkor putyinkázik:)))
@jöttem: kösz te drága valaki:) szeretem az okos csajokat, ja dugni:)) okos vagy. jó kis paraszti agyad van:))
@Gábris szomszéd:

Mondhatsz amit akarsz,Gábris. Mehetsz Fab-hoz is árulkodni.

Vidd a linkjeidet oda, ahol szívesen fogadják! Tegnapelőtt mondtam neked már. Annyi nyomorúság van ebben az országban. Azzal kellene foglalkozni.
Vagy csak csevegni kicsit egy laza szombat estén.
Bármit, csak ne a propagandaszöveget nyomni.
Újból mondom: Tartsd be a játékszabályokat!
@pianolight:

A balosság - meg a jobbosság sem - nem azonos az embertelenséggel, meg az emberi hülyeséggel. A kereszt nevében is gyilkoltak. Az embert a cselekedeti alapján ítélik meg még akkor is, ha a szemébe nem mondják. Persze előfordul, hogy az ítélet téves.
@jöttem: Én is újból mondom, örülnék ha más is betartaná a játékszabályokat.:) Nyomorúság valóban sok van és félő, hogy az is begyűrűzhet hozzánk, bár én nagyon nem szeretném. Ezért sem fogadom el a démonizálást.
@jöttem: punciról lehet dumálni? hogy milyen fazonra érdemes beretválni?:))
@Rodeo36: Öcskös, ha majd neked 4 unokád lesz, és a lábad között még van, amit a szél himbál, akkor szólhatsz, hogy miután letérdeltél, és megtörölted a szád, fogat mostál, akkor kérdezni szeretnél. Szóval szerinted csak 1 nő tudhat 2 nyelvet. Akkor te hány nő vagy? No most, ha jógyerek leszel akkor tanulhatol tőlem. Most nem vagy jó fiú, gyanús nekem, hogy ödipusz komplexusod van, permanens anyázol. Imádom, ahogy kibontakozik belőled a 8 nyelven beszélő kultúrember. Annyit elárulok, hogy Carlosnak hívták mindkét spanyoltanáromat, ám csak az egyik volt kubai, a másik magyar-amerikai. Képződ, kisparaszt, mindkettő fiú vót, és mind2 imádott focizni, meg én is, tán ezé' kaptam felsőfokot. Ja, és a te imádott Táborod( Castro), egyik naptól a másikra eltünttte a kubai Carlost. Úgy, hogy legyél büszke a Moncada hőseire, akiknek már majdnem megengedték, hogy mobilozzanak. Édesanyámat még a billentyűd közelébe hozd, soha nem tudod meg :-)
@gazoló:

Köszi! Elteszem holnapra.)
@gazoló:

Vagy szenved a kettős mércétől. )))))
@Gábris szomszéd:

Elég! Felnőtt emberek vagyunk, mindenki tud olvasni. Nem kell megmagyarázni!!
@jöttem:

Jó éjt,meg mindenkinek!
@pianolight: ott voltál a szeren, de megbuktál!
"Édesanyámat még a billentyűd közelébe hozd, soha nem tudod meg :-)"
ha belefojsz ne lepődj meg
@pianolight: bucika...nem igen érzem azt amit ide akarsz felhozni...Carlos minden második cubano Carlos...jejejejejeje
és az hogy kivel mikor mit csináltak az magánügy

nem fogadom el azt az állításodat hogy én nem tuidom a tabaco szó népies sleng jelentését...
hülyeség nincs ilyen avgy le kellett volna írnod és ha nem...akkor rablómese az egész amit ide büfögsz

brühüyyy
@taga20:

Nem tudom taga! )))))
Ebben a témában járatlan vagyok. Viszont van egy barátnőm, aki naprakész fazonigazítás terén. Tőle szoktam az FB-n tanácsot kérni, ha aktuális.
Ő mondta, hogy nemsokára divatba jön a természetes, nem kell tovább nyűglődni a borotválással.
Alig várom azt az időt! ))
@látjátok feleim szümtükkel: Tökéletesen 1etértek veled. Meg kell azonban jegyeznem, hogy a családom, és az én életem így alakult, így nem jöhet számba nálam a balosság, bár az igazi balosokra, és minden olyan ideológiára, amiben nem szerepel emberek elnyomása, háttérbe szorítása, neadjisten kinyírása tisztelettel gondolok. Ha azt kérdezed, adnék -e a szegényeknek, a válaszom igen, és ezt fontosnak tartom. A mai európai szocdemek is beleférnek a képembe.
@jöttem: "a kérdés az, hogy elérsz-e valamit azzal, ha belegyalogolsz egy konfliktusba?
a választ tudod: nem."
szerintem is nem, de nem a te nemed:)

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g
@jöttem: hülye új divat!
szerinted nekem hányszor kell borotválkoznom életem során, ha pl.80 évig élek?
@Rodeo36: Sokat, több, mint 1 évet gondolkoztam azon, hogy 1 illen fontos embert, mint a 888888 nyelven beszélő urat megfogjam. Az, hogy fingja nincs a billenytyűs hangszerekről, az nem tűnt jó ötletnek, mert az itt nem érdekli annyira a társaságot. Maradt at, hogy kitaláltam, beszélek angolul, meg spanyolul, és kitalálom ezt a tabacot, meg a 2 carlost hozzá. Háááát, lebuktam. Viszont a hejtebunkócska soha nem tudkja meg, .... höhöhö
@taga20:

Szeretlek, taga! Nem szívesen látom, ha elpattan nálad a húr és lemész állatba. Mindezt feleslegesen, cél nélkül. Mert itt arról volt szó.
De respektálom a döntésed, ha erre van szükséged.

Megyek aludni! Holnap fürdetés van, helyén kell legyen az eszem.

Jó éjt mindenkinek! )
@taga20:

az más. az a fejeden van. nekem hányszor kell kifösteni magam, hogy esztétikusan nézzek ki az utcán ( a lehetőségekhez képest) ?
)))
@taga20: Figyukataga, ez az aktív munkásőr ödipusz komplexusban szenved, csak a saját anyjára tud gondolni. Az én 93 éves Édesanyám meg most is, meg fentről is csak mosolyogva tud fentről lenézni az ilyenekre.
Ja, és a nagyvitéz úr virtuálisan anyázik, ütéstávolban szerintem elfutna( megpróbálna). De kösz.
"Mi lesz, ha a Fidesz kezéből egyszer kiesik a kormányrúd? Amikor véget ér az obersovszkyzás, a köztévében, rádióban megfordul a széljárás, és kéne egy tévé, ahol reggeltől estig mehet a politikai szájbarágó? Lesz majd egy zöld mezős Hír Tv2, amelyre egy maffiózó már most is gyűjti a pénzt? De ha lesz is, annak idő kell, amíg felfut, főleg a mostani, túltelített piacon. Mi lesz addig a mostani Simicska tévével, újsággal, rádiókkal? Hova fognak állni, és kire fognak lőni?
Ezekre a kérdésekre egyelőre nehéz választ találni, talán még maga Orbán Viktor sem tudja, és ami a szemünk előtt zajlik, az nem megfontolt taktika, hanem kapkodás és tűzoltás. Egy biztos: ebben a tűzben még sokan meg fogják égetni magukat."

jobbegyenes.blog.hu/2015/02/07/mediahaboruk_tanulsagokkal_es_kerdojelekkel
@pianolight:
hímringyó vagy béla...
bye bye

brühüyyy
kár a sok senkiháziért mint te is kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Új játékszabályok, vagy játékok szabályok nélkül?

Érdemes rávilágítani azokra a globális folyamatokra, amelyek a demokrácia álságos jelszava mögött az egész világ szerkezeti átalakítását jelentik a hagyományrombolás és a nemzetállami eszmék teljes felszámolásával.

youtu.be/5s06ExXnFVc
@pianolight:

micsoda? szerencsétlen

kár volt

dehát kitalálhacc még sok mindent nem fog találni, soha!!!!

kár érted most már csak trágya lehecc a szellemi szférán

brühüyyy
Magas szintű a vitatkozástechnikád , anyukámat elfelejtetted?
höhöhö
Érted nem lenne kár, jelentősen nőne az emberiség IQ-ja, ha visszafognád magad kisöcsi
@Imola Helyesi: nyista bikinivonal?... hát hogy talállak meg a jasmin.comon?... mit üssek be?... varnyúfészek?... ne bassz ki, az kaparja a torkom!...
@Gábris szomszéd: sz'ted ban 15 percem az életemből egy kupac szarra?... kérdezzr meg azt, akunrk a csendestársa volt, hogy mi az igazi ok...
@Rodeo36: nem olvastam, dobhatsz angolt, franciát, oroszt (bár az agitprop a faszom se érdekli), többet nem bírok... (megjegyzem, a deszkán telibaszott retkes kurva anyádat kóstolgasd, te vén moszkovita buzi, ne engem, ha majd hazamegyek, rászarok a sírjára, persze, ez nem személyes, csupán korrektebb, mint ahogy te szoktad "fils de pute" vagy "puta de madre", ugye?...)

t'od nem az a gond, hogy kommancs vagy (volt ilyen rokonom, asszonta "ez a gyula hüje, de, ha eddig mszmp tag vótam, akkó' most má' az is maradok erre a kis időre, én nem forgok, mint a tavaszi szél"), hanem az, hogy ezt nem vallod be... attól, hogy kádárt tekinted apádnak (lehet, hogy az is, úgy balkézről, anyád tudja az igazat) én még egyet értenék veled egy csomó dologban... a lápi-magyarral sem az a fő gondom, hogy antiszemita és dns-szortírozó (bár már ezért fejbekúrnám a szívlapáttal gond nélkül), hanem a sumáksága... mint írtam, kvadrillió és ephardt számomra tök korrekt: nem mismásolnak, odaállnak, azt mondják hogy mit gondolnak, gond nélkül felvállalják önmaguk... de te, mint stirlitz...

(az angol megy legjobban, ha dobod a linket... nyasgem...)
@Gábris szomszéd: te setét barma minden istennek, pont most vallottad be te is, meg kgbéla lapja is indirekt mód, hogy ukrajna kormánya a moszkovita putyinnal áll harcban... mássz inkább rá anyádra, ejtsd teherbe, ki ne vesszél, b+!... inkább valahol mindig leledzen egy ilyen élőben, mint hogy az utódaim sokkold spiritusztól körülvéve a múzeumban!... bár, inkább tömjön ki a lakatos winetú a pravnij szektorral közösen...
@jöttem: na, attól a pillanattól kezdve marha ósdinak fogok számítani...
@pianolight:
asszem megtudta! már nagyon régen aki egy eccerű, köznapi spanyol szövegre magyar baromságot "válaszol" az egy barom!!! miután tanult és pláne nyelvtanárjaitól akik Carlos-ok, spanyolt, a tabaco-nak semmiféle más jelentése nincs sohasem volt ez megerősített abban, hogy egy aljas kóklerral állok szemben...namost az bizonnyossá vált, hogy te magad kommentelsz bivalybasznádról és egyetlen idegen nyelvet sem beszélsz, a billentyűs hangszerek kapcsán, miután a Wohltemperiertes Klavier szöveget beidéztem már nem volt mit írnod, mit akarsz tudni és miért?

van egy nagyon szép sziget, valahol amelyen vidáman létezek és annak partjait sós víz nyaldossa, találd ki hol van és akkor sem fogsz tudni semmit de még nagyobb hülye leszel a taga elvtárssal és a triszten elvtársnővel egyetemben

kár keresni amit sohasem fogsz megtalálni, a Tejútrendszer nagyon nagy

és mivel most önmagadról rántottad le a leplet...hát hogy mit ne mongyak

kutakoggy kis hülye, egyetlen állításod sem igaz és nevetségessé váltál, találj ki valami másik nick-et amit a taga20-nak is javallok, a triszten? hát az meg ott marad ahol hagytam

ha úszol 400 yardot keletre a garázsajtómtól számítva akkor eléred a yacht kikötőmet, ha nem úszol akkor gyalog ugyanazt 357 yard sétával lehet megvalósítani a nagy királypálma alatt a virágzó fák jelzik piros virágaikkal a kis márvány teraszt ahol whyskey-zni szoktam nyugalomra vágyva innen küldöm a sorokat sohasem tudd meg honnan, ja és a teknősbékát amely 165 éves majd lépd át a kavicsos úton mert különben hasra esel

brühüyyy

kár hogy magyarul sem tucc,
@taga20:
taga elvtárs, onnan a ahonnan küldenek téged, itt és most üzenem, nyasgem tipikus esettye vagy...hogy valójában mit is akarsz nem tudom, de amit megfejtettem az nekem elegendő, ha tudnád mekkora a röhögés itt a királypálma alatt, a hatalmas nagy nyár ami 32 fok celsius meleg estefelé még símogat és a hűs szellő mely a tenger felől lengedez megnyugtat, nem iszom az egészségedre, viszont a sajátomra igen...ha nyugodta marad a tenger akkor reggel napkeltét vitorlázva töltöm, csodálatos a napfelkelte amint a hatalmas vörös Nap kiemelkedik a tengerből és hosszó sugarait végigfekteti a hullámokon és a csend megszólal egy kattanás... és íme...az tőled 4 órányira van csak azt nem momndom meg, hogy pozitív vagy negatív irányban, a tenger sötét zöldes fehér habokkal ahogy a fény villódzik rajta

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
tudod hól van dő hól nincs elvtárs...miért vagy ideges? csak nem felbaszta valami az agyad helyét?: ezek a jelzőid nem tudnak kibillenteni egyensúlyomból és mivel megcáfolni sem vagy képes (más sem!!!) nincs miről merengeni

ne pukkadozz, árt neked, bár az nekem meg jó, mert harsány röhögésem lassan felébreszti a már nyugovóra készülő papagájokat

brühüyyy
@Imola Helyesi:
Szóval szerinted is benne van a pakliban a kormánybuktatás lehetősége? Nem lesz ezért dá-dá?
@Gábris szomszéd:
Amit nem ír: nem kell az ölelésnek embertől származnia. Már régen kimutatták, hogy az állattartóknak, akik dédelgetik a kedvenceiket
(simogatás, ölelés) azoknak kisebb esélyük van pl az infarktusra. Majd figyelek a napi 8-12-es "adagra"
@Gábris szomszéd:
és Gábris, jó lenne, ha nem csak a natúr linket raknád fel máskor, hanem némi magyarázatot is hozzá. Sokan ELEVE nem nyitnak meg tőled származó hsz-t, nem ártana jelezni, hogy ez véletlen NEM barnapropaganda.
Tudod: rövid zanza, vagy jellemző idézet.
@Rodeo36: te szerencsétlen

www.youtube.com/watch?v=UtHETjybBn4
brühü yyy

és akkor megszólaltak???
@Gábris szomszéd:
A globális folyamat megvilágításokkal volnulj át egy másik oldalra szépen, orosz elvtársaiddal együtt.

@Rodeo36:
Az egész estét betöltő személyeskedéseket privát levelezés formájában tessenek megtenni, EZ SZÓL MINDENKI MÁSNAK IS!
Tök hülyék voltatok éjjel?
@pianolight: @Sir Bates dö Hól:
Kicsit visszavenni, ha "személyes hangvételre" vágytok, ajánlom a blogot nem szétcsesző privát mail-ezést.
@Gábris szomszéd:
Putyin szerint a világ. Érdekes, hogy az egészből neked a nemzeti eszmék és a hagyományok maradtak meg: az igen marginális az új világrend igénye mellett. És ügyesen játssza ki a kelet miatti hárompólusúvá váló világ rendezési igényét. Nem véletlenül van ott, ahol még mindig.
Zanzásítva: sokat akar a hidegháborút megnyerő amerikai szarka, de nem bírja a farka!
@gazoló:
Jobban jártunk az eredeti Putyinnal, mintha annak ECHO-tv beli utánlövését rakta volna be. Brrrr...
@kekex:
Leszarom Putyint és az oroszokat is, a blog témája: Simicska és kedvenc magyar Viktora.
Kéretik tudomásul venni...
Majd ha orosz blogot dob Fabius, lehet ráizgulni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Jó volt ez a műsor, mindenki kimutatta a fogafehérjét, csak van akinek fekete. Nekie drótkefe kéne, de nem a fogára, hanem hátra, ott még jobban tudja élvezni .:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Igazad van, de azért néha nem árt hátrább lépni, és nagyobb képben elhelyezni magunkat.
Pl hogy bolha akarunk-e lenni az elefánton - vagy fűszál a lábai alatt?
Minden ellenkező híresztelés és pilisi csakra ellenére ugyanis nem Magyarország körül forog a föld.
És Putyin mégiscsak értelmesebb volt, mint az olvtársak smúzolása.
@kekex:
Az is unalmas volt, meg az orosz propaganda is. AKi nem képes elfogadni a blog témáját, széles a web, el lehet másfele vonulni, nem arról szól ez, hogy ideszarja oroszanyácska jajongásait.
@kekex:
A szerencséjük az volt, hoyg tegnap sokáig melóztam és nem volt este már erőm, időm beesni. Ahogy elnézem, nem egy embert zavartam volna ki innen, felszólítás után.
de visszatérve a blog aktuális témájához:
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/egyszer_szolt_de_akkor_nagyot
"Azt nem tudom, hogy Simicska Lajos esetében mi a helyzet. Biztos nagyon dühös volt és frusztrált is, de hogy mennyire volt kontrollálatlan a káromkodása, nos, az már más kérdés. Simicskát nem hallottuk beszélni hosszú évek óta. Nem tudhatjuk, miképp vezeti le a feszültségét. De nyilvánvalóan nagyon okos ember, így el tudom képzelni, hogy a káromkodás is egyfajta kommunikációs eszköz volt, amivel fel akarta hívni a figyelmet a mondanivalójára”
Igaz is, tudjátok, hogy a Hírkeresőn külön Simicska rovat indult?
@kekex:
:) Akkor vannak elvárások Lajossal szemben!

Amúgy nem semmi, hogy Lajosunk most véli felfedezni az alább leírtakat:
"magyarnarancs.hu: Beszélik, hogy önnek nem tetszik az oroszbarát kül- és energiapolitika. Ebből mi igaz?

SL: Nem tetszik, nagyon nem tetszik. Én még akkor nőttem fel, amikor itt Szovjetunió volt, és nincsenek jó emlékeim a ruszkik magyarországi tevékenységéről. Finoman szólva nem tudok határozott különbséget tenni az akkori szovjetek és a mai oroszok politikai viselkedése között.

magyarnarancs.hu: Több helyen felmerült, hogy azért orrolt meg Orbánra, mert a szűk körei kihagyták önt az MVM Földgázszállító és a Mol Energy Trade Zrt. közti orosz földgázüzletből, amivel a kedvezményezettek tízmilliárdos nagyságrendű hasznot tettek zsebre.

SL: Lehet, hogy ezen marhára meg fog lepődni: a világ nem csak üzletből áll. Én alapvetően – itt meg lehet, hogy hangosan nevetni is fog – értékek és elkötelezettségek mentén végzem a dolgomat. Nekem ezek fontosabbak adott esetben, mint az üzlet. Lehet, hogy a mai világban ez furcsán hangzik, de én ilyen vagyok. Tartozom annyival a hazámnak, a családomnak és magamnak, hogy csak olyat cselekszem, amit helyesnek tartok és olyanokkal üzletelek, akiket vállalható üzletpartnernek tekintek. Hiszi vagy sem: az én szövetkezésem Orbánnal abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az kurvára nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát. Ebben én nem vagyok partner.

magyarnarancs.hu: Azért kell, hogy legyen ennek a konfliktusnak egy személyes dimenziója is: mégiscsak bő harmincöt éve egymás barátai és harcostársai. Ne mondja, hogy ebben a szembenállásban nincsenek érzelmi motívumok.

SL: Persze. Egy nagy csalódás, nem tagadom. Államférfinek képzeltem, aki jót tehet ennek az országnak, de rá kellett jönnöm, hogy nem az. Ezt írja is meg.

magyarnarancs.hu: Azt nyilatkozta a hír24.hu-nek, hogy nem érzi biztonságban magát: elütheti egy autó, de akár le is lőhetik. Miért érzi fenyegetve magát?

SL: Ismerem ennek a történetnek a szereplőit, tudom mire képesek. De igazából nem félek, csak amikor az az újságíró hívott, épp útban voltam a kocsival a szerkesztőség felé; még nagyon zaklatottan éreztem magam, és akkor mondtam, hogy persze, akár le is lőhetnek. Amúgy ez tényleg benne van a pakliban, de ettől még nem félek. Ez egy kemény világ. Röhögjön csak ki, de én egy elkötelezett demokrata vagyok. Kurvára nem tetszik az, ahogy és amilyen módszerekkel ezek a fiúk intézik a dolgaikat ebben az országban."

Legalább rájött, mi meg igyekezzünk elhinni. Hisz sokáig (gondolom amíg nem kezdett Gyurcsány kottájából játszani ő is... :D) narancsbolsevik oldalon origónak számított, a kis narancscsicskák elzarándokoltak pitizni hozzá...
meg ez is:
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/egymas_torkanak_estek
" A félelem jogos, hiszen Ausztriában egy azonos mértékű sarc kivetése után a kiadók 19 százaléka húzta le a rolót. Azaz miközben a kabinet a német demokrácianyomásra kihúzza az RTL fejét az adóhurokból, FELSZÁMOLJA AZ ELLENZÉKI VAGY CSAK KEVÉSBÉ KORMÁNYBARÁT ORGÁNUMOK EGY RÉSZÉT." (kiemelés tőlem)
A cikkben levő táblázatot nem tudtam behúzni ide, de nagyjából az EGÉSZ ellenzéki média megy a levesbe, indexestűl, népszabadságostúl, stb.
Azaz nincs igazuk azoknak, akik szerint nyugiban dőljünk hátra és élvezzük a műsort. Mert ez TÉNYLEG a sajtószabadságról szól -. jobban és inkább, mint az internet adó!
Jaj!
Nemzeti gigászaink kétfrontos harcának lényegét nem értem, a magyarról-magyarra fordító tolmács - a határozott kérésem ellenére - még mindig nem érkezett meg. A blogon eluralkodtak az ámokfutók.
Halmozottan hátrányos helyzetbe kerültem...
@Kijelölt Önkéntes:
Ma ráérek, majd "gyomlálok" egy kicsit.
Aki nem ért magyarul, az meg így járt, csak a kedvéért nem fogom oroszul, meg spanyolul sem leírni, hogy mit hová dughat...
@kekex:
azaz nem volt teljesen hülye, aki a Je suis Lajos-t csinálta. Mert ebben az esetben egy hajóban evezünk.
@kekex:
A mai marketingvilág lényege, hogy akármilyen szar a cucc, akármilyen szarul megy, te a végén jól gyere ki belőle.
A magyar marketingkormányzás és törvénykezés alapelve is ez. Az a járulékos haszon csak, hogy közben egyre több korlátot, gátat beépítenek a mindennapjainkba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ako ma finom leszek és nőies, nehogy a csősz kizavarjon a gyümölcsösből:)))
@taga20:
Beleolvastgattam az "éjszakai termésbe". Agyrém...
@Orica Középföldi:
Valami lehetett a levegőben, vagy a T.Blogtettestársak nemi élete kiegyensúlyozatlan, nem tudom, de...
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/ha_o_egyszer_kinyitja
„azt nem tudjuk, hogy a színfalak mögött mi folyik, de az biztos, hogy a kormány több elég kétes ügyből is ki tudott jól jönni azzal a stratégiával, hogy érdemben nem reagáltak a felmerülő vádakra – ilyen volt a NAV körüli botrány vagy az ingatlanügyek esete”.
Mert a kormánybarát médiák agyonhallgatták vagy "relativizálták" az eseteket. De mi lett volna, ha annyira nyargalásznak rajta, mint az ellenzékiek?
Ha csak tizedannyira ütötték volna Rogánt, mint Juhász?
"Ráadásul egy nyers, hatalmi konfliktust látunk, amelyben az a groteszk helyzet állt elő, hogy egy minimum megkérdőjelezhető hitelességű ember, mint Simicska Lajos, a transzparenciát és a demokráciát tűzi a zászlójára…"
"A fő kérdés természetesen az, hogy a bizonytalan szavazók, a pártkötődés nélküliek hogyan reagálnak majd erre az esetre, melyik párt tud profitálni a mostani, felfokozott hangulat szülte lehetőségekből."
Azaz mi lesz a megmaradt hívőkből, ha a csapból is a "király meztelen" kezd folyni?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ilyesmi előfordul, de akkor se a blogot kéne kuplerájjá zülleszteni.
@Orica Középföldi:
Ez az, csak sokáig melóztam tegnap, nem számítógép előtt, utána meg már erőm sem volt beugrani. Agyrém talán a tegnap éjjeli alkotásukra a legjobb szó.
Ma ráérek, majd gyomlálom az értetlenjét.
@Orica Középföldi: na megjött a másik csősz is:)))
A 44 mrd vagy több vagyonnal rendelkező sunyicska lajos, aki vagyonának jó részét építőipari beruházás pályázatokon szerezte, valószínűleg építőipari munkásokat fog beszervezni a médiabirodalmába, hiszen - ha így alakul a médiaháborúja, melynek a belépőjét már pénteken abszolválta-,- a második, harmadik vonal is le fog mondani.Felmerül a kérdés:
1. Megzakkant a sok pénz miatt?
2. Már tud valami előre /amit a pénzszaglászok mindig előre kiszimatolnak?
3. Valami aljas dolgot követett el Orbán ellenében?
Nem tudni, de majd rövidesen kiderül.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerinted szombat este 11-kor mi a bánatról kéne dumálni? simicskáról és orbánról? na az lenne az agyrém:))
Közlöm, hogy tagát és gazolót előre kinyomom, nem óhajtom trágár szövegeiket olvasni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A ki lehet-e belőle jól jönni kérdésre:
www.sztarklikk.hu/egyeb/sztarklikk-kozelet/158256/
"A rágalmazás megtörtént. Orbánnak tehát nincs más választása, mint, hogy bíróság elé vigye az ügyet. Persze az érthető, hogy nem hiányzik a miniszterelnöknek, hogy egy feljelentést követően az önkontroll nélkül őrjöngő egykori cinkostárs még több részletet hozzon nyilvánosságra a piszkos múltjukból.

Sokan azt gondolják, Simicska ezt nem is tudná megtenni, hiszen akkor saját magára is terhelő kijelentéseket kellene tennie. A helyzet viszont az, hogy néhány ügy megszellőztetése, amelyek az elévülési időn túl vannak, nagyon komoly károkat okozhatnának Orbán renoméjában úgy, hogy büntetőjogi következményekkel nem kellene Simicskának számolnia.

A tét tehát nagy és ezt a Fideszben is tudják. Nem véletlen, hogy az elmúlt napokban egyetlen normális reakció sem érkezett Orbán és a párt részéről. A miniszterelnököt lapít. Pedig ha férfi, akkor kiáll a nyilvánosság elé és visszautasítja a vádakat és rágalmazásért feljelenti Simicskát!"
@Imola Helyesi:

Úr népe,emeljétek fel 'szemüiteket és a poszt tartalmához szóljatok:))
És még az a kérdés is felmerül bennem, hogy a médiaszabadság zászlóvivői közül hogy-hogy csak egy-kettő akadt fenn sunyicska eljárásán, "csak azt szabad a médiámban, ami nekem szent"
@gazoló: te! ne trágárkogy, me ebola elintéz:))
@taga20:

Lehet kicsit elmentünk a'kupiba szombat este!
Isten:)bocsássa meg!
@taga20:
Már eszközölte a feljelentéseket és kinyomott tessó:)
@taga20:

"na megjött a másik csősz is:)))"

Mondd, te reggel ellenőrzöd, hogy megvan-e a nyelved, amit este rendre kint felejtesz? Ezen a blogon nem túl szórakoztató a kontrollvesztés.
@Orica Középföldi: "Ilyesmi előfordul, de akkor se a blogot kéne kuplerájjá zülleszteni."

No a végét olvasgasd még eccer-kéccer, oszt máskor ne mondj olyat, amit magad se gondolsz komolyan.
@gazoló: nem baj, majd emegyünk ma a templomba és jó meggyónjuk. asztán úgy csinálunk, mintha nem történt volna semmi:))
@taga20: csak irigykedik. eselye sem volt elmondani a tortenetet, mikor az intim fodrasznal javitotta az usb kabelt.
@gazoló:

Érdekes, hogy lila virágokat választottál:))
Tudod mit szimbolizál?

Lila

A mértékletesség színe.
Egyensúly a föld és ég között (a hajnali és az esti ég színe), az értelem és a vágy, a bölcsesség és az érzelmek között.
Jelenthet intelligenciát, tudást, vallási áhítatot, szentséget, alázatosságot, bűnbánatot, fájdalmat, nosztalgiát.
A rómaiaknál Jupiterhez kapcsolódik.
A kereszténységben a papi törvények, az autoritás, az igazság, a böjt, a szomorúság és a várakozás kifejezője.
@taga20:
Elkísérjük Gábrist a sekrestyébe,de lehet ,hogy ott is megy a g..izés!
Fúj rohadt világ:))
@Orica Középföldi: mé, ezen a blogon mi a szórakoztató? szeretnék egy egzakt leírást kapni, csak hogy tudjam, mit nem fogok betartani:)
na, orica, ne légy má mindig ilyen szigorú!
@Orica Középföldi:

Van ilyen a kertben,engesztelésül'eccer megleplek vele!
@parti_giano: hát, valaki csak dumál róla(mi) és valaki csinájja(ő):)))
@Orica Középföldi: "Ezen a blogon nem túl szórakoztató a kontrollvesztés."

Címezhetnéd egy ajtóval tovább is, mert mások anyjának emlegetése még annyira sem szórakoztató, mint amit a fijúk a bányába műveltek.
@gazoló: na ott megy csak igazán a csattogás:))
na de fejezzük be, me itt köröznek a fejünk felett az erénycsőszök:))
@gazoló:
Apránként egy kertnyivel jöttök itt a hölgyeknek, amilyen g.ecik vagytok TI is! :))
@látjátok feleim szümtükkel:
A bolseviki pöcsöket itt max kifigurázni tudjuk, de egymás rokonságát lehetne azért hanyagolni.
Mondtam, privátba elküldhetitek egymás, de a blogot szétanyázni nem kell. Szerintem nem nagy kérés...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Valdd be Boli Neked is örömet okozott volna ennyire kiakasztani :)ibolyát:)
Sok van itt akinek tényleg jó reggelt és tenger virágot adnék Bálint környékén,de ő nem az!
@Orica Középföldi:
Ez jó, ezt nem tudtam. A kedvenc színem. A pinkről is tudsz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szerintem az anyázásos témán túl a résztvevők betartották a mádiára vonatkozó legalapvetőbb szabályt, csak késő este "szórakoztak", bár a 18 éven felüli karikát kétségtelenül elfelejtették kitenni. No majd máskor rájuk szólunk, vagy rájuk dobjuk. Majd ahogy az eset megkívánnya.

Az anyázást meg rendezd le te.
@gazoló:
Éééééénnnn? Nem is értem, miről haben sie kutykurutty...
Há'denemvagyokénojjan! Különben is, eszembe jut akkor ides SSteffybogaram, aki azért messze... mind a három!
@Imola Helyesi:

Azért nem árt, ha tudod, a hagyomány szerint az idősödő menyasszony csokrába a lila annak a jelzése, hogy már nem egészen ártatlan.
@látjátok feleim szümtükkel:
Stimm, de nem vagyok főállású propagandista, aki itt bacca a rezet, napi 25 órában. Van nekem rendes munkám is, néha a trollok meg kitörnek.
@látjátok feleim szümtükkel:
Durva célozgatás ez! A rózsaszint meg jó, hogy minggyá le nem buzizod... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Glóriákat látok,angyalokat,mennybemenetelt:)
Csak nem vasárnap reggel van!

Egyébként többnyire irodalmi vezérfonal mellet haladtunk:))
@látjátok feleim szümtükkel:
JA, a 18 éven felüli karika legyen olyan 2 m átmérőjű és 400-500 kg. Ha már...
@látjátok feleim szümtükkel:

De. Halálosan komolyan gondolom, hogy egy közéleti blognak vannak tartalmi, stíláris határai. Fab a "politikai árvaház" megfogalmazásával elég egyértelműen kijelölte.
@látjátok feleim szümtükkel:
A lila ezért a bíborosok ruhájának a színe/ vallás/
De megnéztem a pinket, az is jellemző rám. Érdekes.
@taga20:

" mé, ezen a blogon mi a szórakoztató?"

Emlékszel Nyúlra? Na ő etalonnak tekinthető.
@Orica Középföldi:

Fab nem rakott szájkosarat sem magára, sem a hozzászólóira. Amikor jelez, akkor sem önmagában a trágárkodás a problémája. Szerintem a tartalmat sokkal jobban értékeli, mint a külcsínt. Persze lehet esténként ( főleg pénteken ) ciánozni is, oszt akkor nem sérülnek az erkölcsi kaptafánkok.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A szétcseszésben igazad van, mint látod én már rég abbahagytam. Azt gondolom, nem én voltam ordenáré, de hosszú idő óta felgyülemlett bennem, és most kiömlött:-)
@gazoló:

Kösz a Mozartot:))
Nem kell kiengesztelned. Az én választásom volt ez a blog, ha nem tetszik, én is továbbállok.
@Orica Középföldi: mondasz valamit. elgondolkodom rajta porszívózás közben:)
Mi volt itt? Ennyire mélyen érint minket az összeomlás? Tán egy kis geci összeborítja az egész országot? Szabad a száj, lepel lehull, és pompázunk mezítelen? Hát mán a ritka trollokat sem becsüljük? Ha elfogynak, akkor min kuncogok a tejeskávé mellé? Boli, légy kemény, kíméletlen, és ne engedd a bikinivonalat!!!
@gazoló:

"Egyébként többnyire irodalmi vezérfonal mellet haladtunk:))"

Pl. Jókai? :))))))))))
@pianolight:
Megköszönöm, ha érted. Vitatkozzatok, cseszegessétek nyugodtan egymást, de maradjunk meg az emberi méltóság talaján. A blog témája adott, a kommentjeitek meg rólatok szólnak, a véleményetekről, nem a másik rokonságáról, nemi, vallási és egyéb "paramétereiről".
Amúgy bármelyikünk lehet pont hü... szóval épp "gyengébb".
Egy szimpla elküldés se szokott egetverő gond lenni, de ezt a szálat kifejteni nem annyira kéne.
Örülünk minden új szempontnak A BLOG TÉMÁJÁN belül, de genetikai tanácsadásra ott van Dr. Czeizel...
@miva?:
Hmmmm... egy jó bikinivonalnál már csak egy (4 betűs) jobb!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Azért megjegyzem, hogy ha néha hanyagolom a blogot, akkor azt pont rodi miatt teszem. Most mi a jobb? Egy hétig ide se szagolni, vagy kiadni a haragot?
@Orica Középföldi:
Ugye??? Ezt mondtam én is... ILYENEK EZEK! :)
Klásszikusss műveccség!
@taga20:

Azt a pofontosládát nem kellene eltenni? )))))
@látjátok feleim szümtükkel: teljesen igazad van... (javaslom, nézd vissza az elmúlt két évet, hányszor inzultált ebben a stílusban kommentelőket... portugálul, spanyolul... az mennyivel korrektebb, tényleg... )
@Sir Bates dö Hól:

ne csüggedj! mindig lesznek az aktuális divat ellen lázadók.
@Orica Középföldi:

a Jókai vers ismeretterjesztés volt. én sem tudtam, hogy pikánsat is alkotott.))
@Sir Bates dö Hól:

Emlékeim szerint egészen régen normál volt.
@Sir Bates dö Hól:
NEM IS! Azok mind az üdvösségért szóló hagyományos imák voltak, a szeretet és a békesség jegyében! Essetunni... tanuljá spnyolul, portugálul, már csak ezért is megérné... Sajtosszőr!
@jöttem:
A Playboy is ismeretterjesztő, a modern plasztikai sebészet és a Photoshop program csodáit demonstrálja!
@jöttem:

Ejnye már! Nekie is olyan volt, mint minden más fickónak.:D
Ádám-Éva óta nincs új a nap alatt, csak a tóga néha elrejti, néha nem.

Majd ha lesz rá időd, keresd meg a Petőfivel folytatott levelezését, meg fogsz rajta lepődni ( úgy adták ki, hogy Petőfi prózai írásai ). No nem trágárságügyileg, hanem a friss, mai stílusa miatt.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Fab nem rakott szájkosarat sem magára, sem a hozzászólóira."

Így igaz. Ellenben soha sem öncélúan trágár, és nem hozza ide az intinszféráját.
Csak ennyiről beszéltem.
@Orica Középföldi:

Értettem én amit írtál.
Szerinted a tegnap esti parti öncélú volt?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Lehet. Nem ismerem. Valahogy nem vonz a testek nézegetése.
@jöttem:

Tudom, és a szmájliból láthatod, hogy díjaztam gazoló humorát. Jókai nagy kecske volt:)
Kezedben a döntés. ( ????? ) Ha valakit érdekel, itt kiokosodhat.

www.eletforma.hu/parkapcsolat/a-csodas-szex-titka/
@látjátok feleim szümtükkel:

Kösz a tippet.

A hálás utókor hajlamos szentet csinálni nagy eleinkből.
@parti_giano:
Ne forgassuk ki Orica szavait, te is érted... ugye?

Amúgy a spanyol-kuba vonalra:

index.hu/nagykep/2015/02/07/csigacsempeszet_cigisdobozban/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: coco. majd orica riposztozik, nem feltem. inkabb imoladat vedjed, bitlovag.
@parti_giano:

Annyira, hogy a régi görögök, rómaiak cserépedényekre és a falakra rakták a pornot, ami akkor még nem volt porno, most sem, mert most azt mondják rá, hogy kifinomult művészet.
@látjátok feleim szümtükkel: nem az ábrázolás a kifinomult művészet, te, hanem az ábrázolt akció :D
@kekex: hehehe :)))

én is kiszúrtam és az összeállításom egyik darabja lett...
van még ott pár csemege

offforever.blog.hu/2015/02/08/mi_tortent_hirek_velemenyek_gyujtemenye
@parti_giano:

De szabad, ha 50 hsz-ből 49 Jókai színvonalán szól a +1 lehet Janus másik arca:))
Megjegyzem olvashatatlan Jókai latin szótár nélkül, és ma már tényleg csak irodalmi ereklye.
@parti_giano:
Védje a nőtanács! A tiéd, ha még nem vágott ki téged is, mint azt a pa... izé, "trágár szövegű" tagát... :)
@parti_giano: :)

már reggel hülye vagy? hahahaha
@parti_giano:
Ugye? Nekem is tetszenek... a Skoda se piskóta, rajta van hátul, az ablakon egy H matrica, a rendszám kubai. Ez amúgy 4 ajtós volt, jobb oldalt volt hátul is ajtaja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nincs különbség aközött, hogy ki anyázik, és ki válaszol rá nemanyzással? Meg aközött, hogy ki ír portugálul és spanyolul hosszú mondatokat, és ki törekszik arra, hogy mások is értsék, amit ír, magyarul? Mert, ha így van, akkor mindenben igazad van.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: látom ma is csak offolni tucc:)
ezé nekem kell a poszthoz hozzápiszkálnom valamit.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150206_Igazabol_ezt_akarta_irni_Bayer_Zsolt_csak
@Orica Középföldi: janusnal inkabb a pannoniusra ertettem, de a ketarcu is benne volt.
@Orica Középföldi: :)

szerinted számolgatni fogja pár deci után valaki, hogy ez most 30 vagy már 51.

túl sokat vársz tőlük :))))))))))
@guma: miert? meg en is lehetek jokai, mondjuk eselyesebb a kecske.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Csuda képek! Én sajnos lemaradtam a 90-es évek elején az olcsó kubai repülőről.
@jöttem: lehet. jó, ha kéznél van:))
pár percre meghívom a bandát Guatemalába, felfrissülni :))))

offforever.blog.hu/2015/02/08/igy_meg_nem_lattad_guatemala
@pianolight:
Érted, hogy értem. Próbáljuk a pozitív hozzáállást. Voltak mostanság hasonló "dolgok".
A rum lehetett az oka...
@parti_giano:

ki tart vissza?
gyakorolj! :)))
mi meg kritizálunk... jó? :D
Nem árt a szójelentést is elővenni. Ugyebár ebben a posztban többnyire másodjelentésben szerepel /aljas, szemét/, míg a primitívebbek az elsődleges jelentésén dagonyáztak. Még volt ilyen mém is, de kedves ám félkegyelmű kommentelők is ezen dagonyáztak.
@pianolight: :)))

talán egy "falka" segítségedre lenne a "terelésben" :))))
még akol sem kellene a "jónak, rossznak" (hű ez durva lett! :DDD), ha rájuk bíznád magad...
@Imola Helyesi:
Dehogy! Igény lett volna rá, de te már bent ültél a dagonyban, nem fértünk oda...
@látjátok feleim szümtükkel: nem az én dolgom, hogy felsoroljam kikre mit írt... egy olyan nyelven, amit a másik nem ért, s ezt ő is tudta... én ennél inkorrektebb dolgot nehezen tudok elképzelni... (normális?... sz'tem, most is az, más a percepciója ugyan, mint nekem, de itt mindenki önálló személy... én azt is elfogadom, ha valaki olyan, mint kvadrillió -mint írtam, itt a blogon is vannak nem kevesen, kik látens rasszisták, szerintem-, ilyen a világ, s mo meg főként... én inkább a tolerancia teljes hiányát viselem el nála nehezen...)
@guma:
A kutyákok lógósak mostanság, aszondod? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

kóborságukat nagyon komolyan veszik és tudnak hiányozni amikor a politikai jégmezőből tűzföld lesz...
:DDDD
@guma:

"talán egy "falka" segítségedre lenne a "terelésben" :))))"

Vulkánkitörés volt a tegnapi.Terelést nem igényel:)
@Sir Bates dö Hól: Szerintem is magamutogatás állandóan példul a portugál Wikiből, meg újságcikkekből idézni, a blog nyelve a magyar, ez alól kivétel lehet egy-egy rövid és ismert más nyelvű közmondás, szólás, de az se baj, ha lefordítjuk, hogy mindenki biztosan értse. Az intolerancia mellet engem nagyon zavar a hazudozás, hamis infók ex cathedra kinyilvánítása, senkitől nem várható el, hogy látszólag szakszerű "tények"-nek folyamatosa utánaguglizzon.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem érted te még a nyelvtant se...Elpolitizálod, más meg egyenesen onnan vezeti le a politikáját.., holott az első jelentés inkább a népszaporulattal kellene összefüggjön, dehát ilyen az , ahol a politikát többnyire csak férfiak vezénylik...., átalakítják az elsődleges jelentést.....
Kutyákat terelnek? Nem kellene ilyen korán söröznöm :(
@Orica Középföldi:

(most szemét leszek!)

"Vulkánkitörés volt a tegnapi."

nem azt akarták a maguk módján eloltani?
:D
@miva?:

hát nem is! hahahaha mi ez:
"Kutyákat terelnek?"

a kutyákkal terelni! TE! :)))))
@Imola Helyesi: Ki írja nálatok a regulát? Sunyicskáról nem is olyan régen még itt igen jókat mondtál, mikor vitába kezdtünk.

Pontosan minek a szójelentéséről írsz éppen? :D
@guma: Pedig egy jóvágású kos összetart kétmillió csahos kutyát. Láttam.
Remélem Simicskát rövidessen kicsinálják, elteszik láb alol, mert amit csinál ez a patkány az több mint felháboríto!!!
@miva?:

Hahó! Ha megzavarod monodrámát, válaszolni fog. Biztos, hogy akarod?
@Rodeo36:

"__@pianolight: bucika...nem igen érzem azt amit ide akarsz felhozni...Carlos minden második cubano Carlos...jejejejejeje
és az hogy kivel mikor mit csináltak az magánügy

nem fogadom el azt az állításodat hogy én nem tuidom a tabaco szó népies sleng jelentését...
hülyeség nincs ilyen avgy le kellett volna írnod és ha nem...akkor rablómese az egész amit ide büfögsz___"

Szia drága Rodi! Jó reggelt. Írtam már, hogy dögölj meg? Már csak a magánügy miatt:)
@Bukott liberális demokrata: Jaja. Eddig olyan jó volt, de most egyből régen is szemét volt lett. Felháborító!
@Orica Középföldi: Hogyne! Majd esetleg mondhatom szívem hölgyének este, hogy népszaporulni szeretnék, de védekezzünk :D
@miva?:
Idézd: nem hiszem, hogy sunyicskáról/ gyengébbek kedvéért Simicska/ írtam valaha.
Csúnya szó, nem szeretem leírni. Rendkívül sértő a másikra nézve a 2. jelentése. Ezért írtam, nem értem, hogy az első jelentés /ami nélkül nincs élet/, hogyan alakulhatott át így.
a hangzavarba:

Romhányi: A Moszkitó-opera

Ott, hol a kásás
nád, sás
lepte lápra lépve
süpped alább
a láb,
köröskörül
borús köd ül,
s éjszakára
nyirkos pára
száll a sárra,
sárga gázba'
hüledezve ül a hüllő,
borzong a borz és vipera,
ott hallható a Moszkitó-opera.
- Züm - zendít rá kóros
dalára a kórus.
Aztán tovább érleli
a vérbeli
sikert egy tenor.
Hangja a kórussal egybeforr.
Először egy dúr-áriát,
majd egy finom moll-áriát,
és végül egy maláriát
ad elő.
Mily szenvedély, vad erő!
Hogy lázba hoz ez a mester,
kísért, bárhogy hessegesd el.
Utána a tenyér csattan,
és az izzó hangulatban,
a vak, fülledt éjszakákon
felcsendül a Kinin-kánon.
@gazoló:

Na nekem ezzel a majom juhászpeti gyerekkel ne gyere!! Okádnom kell ezektől a liberális "elvektöl", amit ez a drogos juhász képvisel!!

Hánynom kell a liberalizmustol!! Hánynom kell a füves juhászpeti pofájátol!
@pianolight:

"Azt gondolom, nem én voltam ordenáré, de hosszú idő óta felgyülemlett bennem, és most kiömlött:-)"

Hát nem. Beleálltál a vitába hosszú órákon keresztül. A fenti állításod akkor lenne igaz, ha egy hozzászólásban megírod a felgyülemlett terméket, aztán elhallgatsz.
Így kontráztál Rodeónak, végigmuzsikáltátok az estét. Sajnos.
Azt írtad, régóta olvasod a blogot. Akkor tudnod kellett volna, kivel milyen stílusban beszélj ahhoz, hogy a blog alaphangneme megmaradjon.
Ennyi volt a véleményem és nem vitaindítónak szántam.
Csak úgy felgyülemlett tegnap este.
@Orica Középföldi:
Tagát visszanyomom, hogy még jobban bosszankodj!
Azért az elég szánalmas hogy a sok balliberális most konkrétan szentként kezeli simicskát, drukkol neki, pár évvel ezelött meg gyalázta, pokolba kivánta öt, ugy mint a Miniszterelnökünket is :))
@Orica Középföldi:
Elég lesz este visszanyomni, addigra szokott berugni, és szót ismételni.
@Bukott liberális demokrata:
Igen, meg a kézcsók kiverte náluk a biztit /szexista/ , de ez a szóimétlés naturális értelemben az nem szexista.
@Imola Helyesi: Ez egy érdekes kérdés. Az ötéves előjött egy trágár, de jelentésében korrekt mondattal. Kérdezte hogy mit jelent. Elmondtam. Kb az oktondi XY odavágta a valahova a valamit. Mondtam, hogy ezt így nem mondjuk, mert csúnya. Kérdezte, hogy miért csúnya az egyik, ha ugyanazt jelenti mint a másik, ami meg nem is csúnya. Megállapodtunk, hogy vannak jelentésében durva, meg hangzásában durva mondatok, és ezeket kerüljük, bár logikailag ennek kevés oka van. Egyszerűen tiszteljük a többség érzékenységét.
Azt válaszolta, hogy szerinte a ló csúnya, ő szeretné, ha pacit mondanánk :D

Szóval nyugodtan írhatod, nem lesz gond. Majd túltesszük magunkat valahogy a megrázkódtatáson.

Nem keresek vissza. Azt fejtegetted, hogy inkább ő, mint a gonosz külföldi, és jól csinálja viktor, amikor honi gazdagokat teremt.
@Bukott liberális demokrata: Ugye? Nálatok meg eddig ő volt a hős, most meg egyenesen a sátán. Fordulékony világban élünk :D
@Imola Helyesi:

Hülyeforma, ha te kinyomod, attól én még látom:))
Senkit nem teszek ketrecbe, legfeljebb nem olvasom.

Tagát meg kedvelem, és JA-val szólva "Érted haragszom én, nem ellened," esete áll fenn.
@Bukott liberális demokrata:

Csípi a szemeteket:))
Tökéletes futószalagon okádott terméke vagy 'mosodátoknak! no comment!

Sok ilyen 'drogost szeretnék ebbe az országa!!
@Orica Középföldi:
Jól van, nézegesd nyugodtan. Én meg nem szeretem nézni, ha szemétkedik, és a Fideszt velem azonosítja néhány pohár után.Nyilván egy balos nő ellen nincsenek fenntartásai, érdek nélkül kedvel benneteket.
@Orica Középföldi:
Wazz,ez tényleg ilyen primitív,"anyámborogass!
@Imola Helyesi: De hát ki itt a Fidesz barátja? Tudom, Orbáné, de az nekünk ugyanaz.
@Sir Bates dö Hól:

Nekem régen volt egy lemezjátszóm, olyan...
Volt lemezem is, amelyiken rendszeresen felakadt a tű ( maga a lemez nagyon jó volt, pénzem meg másikra nem volt, ha lett volna se dobom ki ), ilyenkor löktem a rajta egy picit, oszt ment tovább a világ. Van akinek az agyában akad fel a tű, de nincs senki aki lökne rajta. No az ilyen emberrel csak akkor lehet valamit kezdeni, ha azt a kis lökést szívesen elfogadja, ha meg nem, akkor azzal kell letudni, ha neki jó, engem ugyan nem zavar.
@gazoló: :)))

széplelkű!

nem derült ez még ki számodra?

:DDDDD
@miva?:
Ha azt írtam, bizonyára nem sumicskára gondoltam, mert azt sem tudtam, ki ő. Mint általában senki nem tudta, rejtőzködő / csak a balosok ismerték, elég érdekes../
@gazoló:

:))))))))))

off

Múltkor írtam neked, hogy Nagy Bandónak kitűnő gyerekverses kötetei vannak. Jusson eszedbe, ha majd jönnek az unokák:))

on
@Imola Helyesi:

Azért nem vagy te annyira sötét gomolya, hogy ne jöttél volna rád, nem a jobbos vagy balos oldaladdal van itten a gond. Néha.
@Orica Középföldi: :)

na ez az egészséges röhögés hiányzott már csak a napomból... hahahahaha
@miva?:
Ez a baj.. Kinek a pap, kinek a papné, tudod. Nemán, hogy megszeressem a kedvetekért Bajnait, Juhászt, Fletót, Készt / akitől kész vagyok, hamar/, azért ízlésem mindig volt.
Aki a hörtv-t nézte eddig, az nem tudja, hogy ki a Simicska? No, mostantól tudni fogja.:D
@Imola Helyesi: De bizony, néven lett nevezve :D

Én élvezem ám ezt a félagyra pálfordulást :D
@gazoló:

Akkor menjél el Hollandiába a drogok és a liberalizmus hazájába ha azt szereted, de Mo. SOHA nem lesz olyan mint Hollandia!!
@látjátok feleim szümtükkel: Azt sem vágja, hogy vannak itt nem balosok. Részemről örömmel mutatkoznék be drága Orbánkomcsi társaimnak.
@látjátok feleim szümtükkel:
Szümtelen,nektek , irigy nőknek az a bajotok, hogy féltékenykedtek, és mint a nők többsége, okosabbnak képzelitek magatokat a másiknál. Bizonyítékot az okosságotokra viszont nem láttam erre.
@Imola Helyesi: Mert én nagy fletópárti vagyok, ugye?

:D

Kit szeretek én ezek közül, angyalom?

Ettől függetlenül ezek úriemberek a mangalicagecihez képest.

Bocs a szóhasználatért, nem én kanonizáltam.
@miva?: "Azt válaszolta, hogy szerinte a ló csúnya, ő szeretné, ha pacit mondanánk :D"

Baz... ez nehéz lesz, mindig koncentrálni, hogy nem a lóf*t, hanem a lópisilőjét...Nane.
@gazoló:

ezt Vancsik Zoltán miatt betettem a "Mi történt" posztomba...
kösz a linket! :))))
@látjátok feleim szümtükkel:
Egyetlen egyszer sem szerepelt a saját tévéjében, ellenben a népszavában nyilatkozott jó párszor.Én úgy tudtam, Liszkay a tulajdonos.
@Bukott liberális demokrata:

Ezek a mocskos libsik, ilyenek ezek. Meg a konzi németek is ilyeneket írogatnak.

"Eine Männerfreundschaft in Trümmern"
"Egy férfibarátság romokban."

"Ein langjähriger Weggefährte des ungarischen Ministerpräsident Viktor Orban, der Bau-, Agrar- und Medienunternehmer Lajos Simicska, hat seinem ehemaligen Jugendfreund mit deutlichen Worten die Gefolgschaft aufgekündigt. „Mein Bündnis mit Orban war darauf gegründet, dass wir die Diktatur und das post-kommunistische System abreißen wollten“, sagte der Geschäftsmann der Zeitung „Magyar Narancs“. „Aber bei diesem Bündnis war - zum Teufel! - nicht die Rede davon, dass wir stattdessen eine neue Diktatur errichten.“

"Orbán Viktor magyar miniszterelnök régi társa, Simicska Lajos építési, mezőgazdasági és médiavállalkozó egyértelmű szavakkal mondta fel a hűséget egykori ifjúkori barátjával.
„Az én szövetkezésem Orbánnal arra alapult, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. De az nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát - mondta az üzletember.”

www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/ungarn-orban-verliert-einen-engen-weggefaehrten-13415245.html

Találgass, Lajos mire célozgathat.
@látjátok feleim szümtükkel:

lehet himbi, limbije is :)))
mit szósz? :DDDD
@miva?:
Hú, most aztán nagyon okosat mondtál.
Vannak emberek, akiknek van tudásuk ( lásd fentebb ), meg vannak tények, amik a tudással néha ellentétesek. Lássátok feleim szümtükkel!
@Bukott liberális demokrata: Csúnya is lenne, ha tapsolva köszöntenék a helyi vállalkozót, ha sikeres. Ha a gyerekeket a munka élvezetére nevelnék, ha a parkolóőr is beszélne 2 nyelvet, ha hozzánk özönlene a kontinens elitje IT, gépipar, vegyipar területen, ha a város hozhatna törvényt arról hogy mit tűr és mit nem,...
@guma:

Nem lexikony az én fejem, hogy minden becézgetésre emlékezzen.
@Bukott liberális demokrata:

Nagyságrendekkel kártékonyabbak 'országpusztító haverjaid 'simlicskávalrogánlázárszíjgyártóval együtt:(

u.i
soha nem drogozott senki felénk:))
@miva?:
Te jobbos vagy, hát jól titkoltad eddig, az biztos.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Te seggrészeg vagy azért irsz ilyen hülyeségeket!!!

Németországban kereszténydemokrácia van, nem pedig liberális!! Kereszténydemokrata párt vezeti azt az országot!!

Németországban a liberális pártnak szinte alig van támogatottsága!! (az az FDP)
A www.hirkereso.hu/ jobb oldalon felül "Simicska dobozt" készített. :-) Rákattintva egy sima, egy hetes keresés csak, de lehet hogy önálló "rovat" lesz az a rovott múltúak "örömére". :-)

MoszkoVityáról alig hallani a hírekben. Nem irigylem mini szterelnökünket. Emberére talált és ezt ha valaki, akkor ö tudja.
@Imola Helyesi: Mert? milyen megnyilvánulásom utalt az ellenkezőjére?
Hogy a Fidesz meg a Jóbbik a leggázabb a magyar politikában?

Többiek, mióta köztudott, hogy sem a liberális sem a bal nem az én oldalam?
@miva?:

Tényleg csunya lenne ha nálunk is annyi indonéz, néger, arab, török bevándorló lenne mint Hollandiában!!
@Bukott liberális demokrata: Merkel, mint kancellár valami olyant mondott itten nálunk, hogy az ő pártjának alapja a keresztény, liberális, konzervatív izé :D

Tudhassa mán jobban nálad, aranyom
@Bukott liberális demokrata: Ők szeretik. Ők a közösség érdekét nézik, és aki hozzáad, az szívesen fogadott ember, aki elvesz, az meg nem.
@Bukott liberális demokrata:
Ostoba vagy lelkem, a FAZ milyen újság?
Majdnem olyan, mint te...
Kicsinyke ostoba és sötét világképed elég ecceri, mint tenmagad.
Szerintem te tényleg nem érted. :)
Még kiderül, hogy jobbos társaságba keveredtem!!!
Ezek a jobbosok, csakúgy persacc kitalálták, hogy bértopicos, fideszes, stb vagyok, fizetnek nekem, megírják előre, mit kell kommentelnem. Mivel, hogy elég gyatra a kommunikációjuk.
Hát ha ilyenek a vérjobbosok, inkább Orbán.Csak takarítsa el az ilyen szemeteket, mint ez a sumicska.
@jöttem:

Azért maradjunk annyiban, ideje volt már a pofáját kiosztani, és ezt piano nagyon stílusosan meg is tette.
@miva?:
Assetuggya! Ez a szerencsétlen ecceri igen is jobban tuggya! NA! MERT! CSAK! :)
Jó étvágyat mindenkinek!
Lajos is vigyázzon azzan a schnitzellel, mert még a végén megszorítja a torkát, az autója hátsó ülésén.
@Bukott liberális demokrata:

Érdekes, valamiért nem akarnak hozzánk jönni, akik meg itt akarnak maradni, azokat te láttad már közelről? Én láttam nehányat, talán Hollandia járt jobban azzal, hogy itt maradtak.
Na a szójelentés elmaradt. Jó étvágyat.
Vérliberálisok sem lehetnek, mert akkor nem lenne kettős mérce a kézcsók és a szemét jelző megítélésében, a szólásszabadság kettős értelmezése terén /lásd: sumicska esete a médiájában/.
Ajjaj,......
@Imola Helyesi:
AZ exKISZ titkár, exLibsi alelnök a jobboldal felkent védelmezője, a "komcsi diktatúra lebontását szorgalmazó" ex-társa pedig a szemét.
Értem én, hogy te is OLYAN régi bolsi családból származol, mint Kövér elvtársad, csak szánalmasok vagytok...
@látjátok feleim szümtükkel:
Lehet, hogy ez a baj, az alapító fideszes többség megmaradt harácsoló liberálisnak, csak Orbán változott konzervatívvá az újonnan belépett konzervatívok hatására. De ez minden néppártban így van, sokféle áramlat van, és lehet, hogy ezért mondta a legutóbbi hírtévés mezőkövesdi riportjában, az átláthatóság megteremtése lesz az egyik célja.
@jöttem:

Sanyi bácsink se maradjon ki az irodalmi vonulatból:)

Weöres Sándor: Antik ekloga

Mint akit ölnek, törzse hanyat dült, lába kalimpált,
csontos mellem alá gömbölyű keble szorult.
Szép pajtásom, az égszín pillantású kisasszony,
fürge, fiús-alakú, lányos-aranyhajú szűz,
most szepegett:”Mit akarsz te bolond?Tréfáltam, eressz el!”
Tűzben a tűz-okozó még sikongatni se mert,
hátha benyitnak s így lepnék meg a hetyke kacért, hogy
hab remegése fölé már bika-súly nehezül,
inkább karmolt és harapott, s csókkal borítottam
széjjelnyílt ajakát és ragyogó fogait,
válla fehérét, mell kupoláit, lenge csipőjét,
táncos térde közé csúszva kerestem a rést,
s vágyam nedve szökellt combjára s a gyűrt rokolyába.
Szégyelltem magamat, s rá haragudtam ezért.
Ő fejemet megölelte anyásan: „Csúnya te! Jó volt?
Most könnyebb teneked. Hagyj csacsi, bajt ne csinálj.”
Simogatott szelíden s halk gúnnyal: „Uram, kielégült?”
Karba ragadtam a lányt: „Fölfalom ezt a rigót?”
Arca hevült, pihegett: „Szétszaggatsz! Várj kicsit édes:
gyűrött rongy a ruhám! Össze ne tépd levetem.”
Egy kapcsot kinyit és már röppen a székre a szoknya,
néhány könnyű rugás, lenn a selyem bugyogó,
és mit tarka ruhába borít a szokás, a szemérem,
titkon a párja elé meztelenül kibomolt.
Lázban rája-fonódtam, szertevetette bokáit,
hátamon átkulcsolt, háttal az ágyra bukott,
így forrt össze a tüzes zivatarral telt levegőben
lány fiu egy testé, kétfejű ősi alak.
Szégyenkeztek a lányszoba tarka cserép-figurái,
nézni se merték szép szende kisasszonyukat:
mint cica nyaukolt, mint haldokló hattyú vonaglott,
s rengve nyögött a kiságy, tűrve vihart meg esőt.
Szép pajtásom, akit már sokszor öleltem a táncban,
vittem meztélláb, ölben a csermelyen át,
tudtam a kedvét és pici csókját s röpke pofonját:
itt velem egy, mégis távoli, új idegen,
fénylő fürge tekintete most ködfátylú tehénszem,
asszonyi lett, megadó, lángba-borult szerető.
Végül a hölgy pityeregve s a párna-gubancba gurulva
hátat fordított: „Jobb neked így, te betyár?”
Kértem súgva : „Bocsáss meg!” Hátra vetette fejét és
kék szeme rámragyogott cinkosan és kacagón.
@miva?:

De az ingyenélést csak nem türik??!!

Tudod, a gazdasági bevándorlókat!!

Akikröl most lesz majd itthon nemzeti konzultáció!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ne sértegessél jó, erre nem vagy felhatalmazva.Több bolsi és bolsi leszármazott van más pártokban.
@miva?:

Hát pedig azt tudni illene hogy a keresztény érték és a liberális "érték" az egymásnak ELLENTÉTEI!!

És a konzervatív is ellentétje a liberálisnak.

Ez tök logikus szerintem.
@Imola Helyesi:

Én jobban bírom a fiatalon átláthatókat. Már vén pocakos, mit kell rajta átlátni?
@Bukott liberális demokrata:

A tök is lellentéte a gondolkodó fejnek. Nem a lentinek, hanem a nyakadon lévőnek.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Régi bolsi szokást gyakorolsz, fogd rá az ellenfeledre, ami te vagy.
Egyébként a bolsi diktatúra legfeljebb a ma huszonötévesekre nem fejthette ki a hatását, erről ennyit.
@jöttem: Igen, a tények, amit írsz azok igazak, beleálltam a vitába, el kellett telleni egy időnek, hogy úgy érezzem, nem meghátrálás, ha kiszállok. Ordenáré azonban nem voltam. Itt azért nem kivételes , ha az illetővel valaki vitázott, nálam trágárabb módon. Ennyi az én véleményem. És ezzel tényleg lezártam, az illetőhöz nem fogok szólni, kivéve, ha megkeres, és kénytelen leszk, de akkor is röviden, velősen.
@látjátok feleim szümtükkel: KÖszi, amit írtál, az volt a szándékom, és sikerült, nem csalódtam a célszemélyben.A pia meg nem a gondolataimat, csak a gépelésemet zavarta meg :-)
@Bukott liberális demokrata: Nem biztos, hogy érted az ellentét szó jelentését. Az igazi liberélis nem tartja bűnnek a kereszténységet, míg a "keresztények" közül sokan bűnösnek tekintik a liberálisokat. Az igazi keresztény liberális is egyben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: minden esetben, jah... (riselijő, nem nagyon lehetek azzal vádolható, hogy a lápi-magyart fogom meghívni szentestére vacsorázni, de sz'tem nem offol azzal, ha belinkeli a baromságait, meg, mint Nyúl mondta volt, 100 komment alatt ami nem jön ki a posztból, az már benne is marad... )
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: minden esetben, jah... (riselijő, nem nagyon lehetek azzal vádolható, hogy a lápi-magyart fogom meghívni szentestére vacsorázni, de sz'tem nem offol azzal, ha belinkeli a baromságait, meg, mint Nyúl mondta volt, 100 komment alatt ami nem jön ki a posztból, az már benne is marad... )
@pianolight:

Nem. Az igazi keresztény nem liberális!!

Liberalizmus = buziimádat, cigény, zsidóimádat, züllés...
@gazoló:
Az csak egy kép, itt a szöveg is hozzá:
gepnarancs.hu/2015/02/butus3/
ahol kifejti Juhász, hogy miért nem kíván öngyilkos lenni. Csak a miheztartás végett!
@pianolight:

Van ott Sahyban az Ipoly felett a lakótelep mögött egy pipec kis étterem:)'junó?
Remek a konyhája!
@Bukott liberális demokrata: A fideszpotentád drágánélők nem zavarnak, kamerád?
@Imola Helyesi:

"Lehet, hogy ez a baj, az alapító fideszes többség megmaradt harácsoló liberálisnak, csak Orbán változott konzervatívvá az újonnan belépett konzervatívok hatására. "

óvodásnak tetszik lenni, vagy nem Magyarországon élt?
megbuktál! ismételj!

"Csak a narancs volt" C. könyvben Fodor meséli:

"Valószínű, hogy a Simicska-Varga duó már 1991-ben elkezdett üzletelni az MDF-fel. Térnyerésük aggasztó volt. Mondtam Orbánnak, hogy nekem ez nem tetszik, mire azt válaszolta, ő megbízik bennük. Németh Zsoltot kinevezték a vagyonkezelő bizottság elnökének, de a tényleges munkát Simicskáék végezték, akik tevékenységét nem volt szabad sem megkérdőjelezni, sem firtatni. Az ügyekről senki nem tudott semmit. A székházról annyit hallottunk, hogy van még tárgyalnivaló. Néha választmányon Orbánék elmondták, hogy rendkívül jól mennek a tárgyalások, Simicskáék zseniálisak, és meg fogjuk kapni, ami jár. Viktor foglalkozott ezekkel a kérdésekkel, és el kellett fogadnunk, amit mond. Már nem volt rálátásom a legbelső ügyekre. Később úgy hallottam, hogy Simicska, Varga, Orbán, Kövér és néha Stumpf rendszeresen találkoztak bizalmas beszélgetésre a Századvég irodájában. Az elbeszélések szerint whiskyzés folyt, mert Simicska és Varga szerette a whiskyt. Közben megbeszélték az üzleti ügyeket, politizáltak. Valakik kitalálták azt a módszert, amit a későbbiekben tökélyre fejlesztettek, és amit később mozaikokból tudtunk összerakni. Politikai hátszéllel felvettek nagy pénzeket különböző bankoktól, ahol valószínűleg valamelyik belső körbeli pártvezető járt el. Elmondta a bankvezérnek, hogy a Fidesznek szüksége van pénzre, és jönnek majd az embereink. Nekem is voltak kapcsolataim az üzleti világgal, sok bankárt ismertem, és visszahallottam, hogy a Fidesz nevében a gengszterfilmekre emlékeztető két ember járt náluk. Bundában, vastag aranygyűrűkkel, napszemüvegben, nagy Mercedesekkel, mintha egyenesen Ukrajnából jöttek volna. Az egész országgal együtt később tudtuk meg, hogy a fölvett pénzeken megindítottak cégeket, kiszivattyúzták belőlük az összes pénzt, majd a cégeket csődbe vitték, és 1995-ben eladták Kaya Ibrahimnak és Josip Totnak. Ma már tudjuk, csináltak vagy egy tucat ilyen céget. Volt, aki a Fideszen belül nem akarta nevét adni ezekhez a machinációkhoz, azt kirúgták, majd életveszélyes fenyegetéssel hallgatásra intették, és - véletlen egybeesés? - két nappal később ismeretlen tettesek éjszaka megrongálták a háza előtt álló autóját. Olyan megfélemlített, hallgatási fogadalmat tett emberrel is találkoztam, aki egy iratcsomót három példányban biztos helyre rejtett arra az esetre, ha történne vele valami. 1992-ben már ez volt a Fidesz."
@Bukott liberális demokrata:
Neked Juhászból van eleged, nekünk meg ebből:
Ez alapján lehet, hogy Szebellédi István nem öngyilkos lett, hanem csak útban volt valakiknek? Ő volt annak a CC Audit nevű cégnek a tulajdonosa, amelyik a belvárosi ingatlaneladásokhoz előállította a “szakértői véleményeket”.

http://magyarnarancs.hu/…/szebelledi-konyvvizsgalo-cca-tala…

Komolyan kell vennünk annak lehetőségét, hogy Váradi András barátomat nem véletlenül ütötték el a választások előtt egy nappal Felcsút közelében?

http://nepszava.hu/…/1037821-ki-okozta-varadi-andras-halalat

Elképzelhető, hogy Komáromi Andrást, a Welt 2000 Kft tulajdonosát is megölték, mert nem akarta eladni a cégét Lázár János és a kormányzat törekvései ellenére?

444.hu/2014/03/03/meghalt-a-welt-2000-alapitoja/

Lehet, hogy Welsz Tamás nem maga vette a szájába a mérget a rendőrautóban?

http://www.blikk.hu/…/ez-mar-hivatalos-mereggel-lett-ongyil…

Az Orbán-bányák ügyeit firtató Vancsik Zoltán sem balesetet szenvedett, hanem letolták az útról?

www.origo.hu/itthon/20010818halalos.html

Ezekre gondol Simicska Lajos?
@Bukott liberális demokrata:ha ellentétei egymásnak, akkor a Merkel főszövetséges úrasszony nagyon el lehet tévedve. Tán nem tőled informálódik a beste.
@kekex:
folyt: amit már Frei Tamás is irigyel, mert meghaladja, amit kitalálhat?
mandiner.hu/cikk/20150208_frei_tamas_mit_gondol_a_csendes_tobbseg
@Bukott liberális demokrata: hejj te elvmagyarázó. Megtudtuk hát a liberalizmus leglényegét, és nem a te korlátaid villantak fel csudamód :D
@Sir Bates dö Hól:

"mint Nyúl mondta volt, 100 komment alatt ami nem jön ki a posztból, az már benne is marad..."

Nyúllal és Nyúl nélkül is ez a nagy igazság...:)))

@gazoló: :)))))))

"korán" lettél "jó" hangulatban az ismeretterjesztéshez...
:D
nepszava.hu/cikk/1047740-ki-nyeri-az-orban-simicska-haborut/
"És azt is jól látjuk, hogy a reklámadó ügye nem egyenlő a netadóéval – ez ellen tiltakozni senki nem megy az utcára, az emberek egyfajta politikai folklórként figyelik a hatalmasságok ütközetét és nem veszik észre, hogy amúgy valóban: megint jelentősen veszítünk a demokráciánkból."
Egy újságírótól elvárható lenne, hogy egy kissé "jobban lásson" egy ennyire húsbavágó témában. Mert nézze csak meg, hogy a Népszava mennyit bukik rajta, és saccolja meg, hogy meddig maradna talpon?
Az igaz, hogy ez a "cégek" ügye, de ezek a cégek az ellenzékiség utolsó csírái.
This economy, stupid! Meg a sajtószabadság kérdése.
Csak persze nem érthető annyi közvetlenül a zembereknek, mint a NETadó!
@kekex: Én ezek közül csak az utolsóra látok rá, és ott egyéb okok is közrejátszhattak. Pl a fehérvári rigmus drogoséknál, miszerint azóta van csík, amióta vancsik.
Ez persze nálamcsak árnyalja a képet, nem állítok semmit.
@Bukott liberális demokrata:
Több eszük van annál, hogy Magyarországra akarnának költözni. Nálunk nem a félszázezres átvándorlás, hanem a több százezres ELVÁNDORLÁS a gond. Ami már háborús veszteséget ért el!
Arról próbálják terelni az ilyen hülyék agyát, mint Te!
@guma:

Ki vagyok nyomva vagy be vagyok nyomva,nem mindegy:)nem lát senki:))

kepkezelo.com/images/o53mg18s4wkeizd5d91.jpg
@Bukott liberális demokrata:
"Mo. SOHA nem lesz olyan mint Hollandia!!"
Mi is attól tartunk! Eleve évszázados a lemaradásunk, ami még csak növekedni fog az orbáni pangás alatt. Ha ugyan előbb nem jutunk csődbe.
@látjátok feleim szümtükkel:

van igazság abban, amit mondasz. de a kiosztás egyet jelentett a szarcsap megnyitásával.
@kekex:

Ennek inkább örülni kellene hogy a magyarok többsége NEM VEVŐ a liberális politikára!
@parti_giano:
Itt a tavasz dagad a Boli vitorlája:))
@Bukott liberális demokrata:
Ostoba, sötét ember meg nem feltétlenül tudja, hogy mit beszél, még ha netán kereszténynek is tartja magát.
Segítek neked ezért:
lexikon.katolikus.hu/L/liberalizmus.html

Nagyapám mélyen vallásos ember, rendőrtiszt volt. Menekítette a háború alatt az embereket, nem nézte mifélét. Mert KATOLIKUS, VALLÁSOS ember volt.
Ha kellett, fegyverrel adott hangot ennek, a nyilas söpredékkel, vagy a németekkel szemben.
Majd lehetett segédmunkás az ötvenes években, a komcsi elvtársak miatt, mert szart belépni a Pártba, aminek az idoljaitok aktív tagjai, spiclijei, vezetői voltak, olyan remek emberekkel, mint Kun elvtársadék "munkatársa", az öreg Kövér és családja pl.
Most akkor nálunk az öreg tudott valamit rosszul a kereszténységről és a hitről, vagy szimplán ostoba, hazug és tudatlan csürhe vagytok?
A Liberális Internacionálé alelnöki posztját 8 évig betöltő exKisz titkár (ki maga is lelkes komcsi családból szalajtatott) elvhűsége és hitelessége ennek fényében a skála melyik részén helyezkedhet el?
Nagyfater azért az ilyen farizeust vasvellával kergette volna meg... Mindig mondta is, hogy ezek a komcsik még visszajönnek!
@Imola Helyesi: nekem morvaival szemben sincsen fentartásom... végre fekete bagarolt is kaptam...
@gazoló: Először is bocsi, Sahy neve Ipolyság, csak én már több, mint 35 éve járok oda és hirtelenjében, lányos zavaromban a régen ismert neve jutott eszembe. És igen sőt van ott kettő is, viszont a nevük változik, így most nem tudom az aktuálisat, meg a Ft miatt már nem is olyan olcsók, mint régen. A híd után a főútról az új piac felé kell jobbra fordulni, majd az OTP utcájában balra fel. A zseniális sztrapacska mellett, mindig jó húsaik voltak, mert helyi magyar/szlovák termelőktől szerzik be. Mostanában a "zöld" határon járok át, ahol egy szakaszon utoljára tankok újították fel az utat, viszont odaát már sokkal jobb az út, így gyorsabb. És még a másik Ipolyhídnál sem vár már jó ideje a rendőr az 500 koronás büntetéssel, mertpéldául nem szlovák rendszámú az autód. A biciklin is mindig találtak valami életveszélyeset D
@Bukott liberális demokrata:
konkrétan NEM kezeljük szentként simicskát, viszont tényleg drukkolunk neki, mert az ellenségünk ellensége a barátunk - és mert ő meg tudja rúgni ott Orbánt, ahol az említett testnedv termelődik. És az igen fájdalmas lehet.
@gazoló:
))))) nagyon jó. élvezet olvasni.
@kekex:

és a Vancsik ügyben a "legfinomabban" fogalmazó részt rakta be...

2001-ben sokan nagyon fiatalok voltatok.
lehet kicsit körbenézni mit is vizsgálgatott Vancsik akkoriban... (olaj, bankok, bányák, útépítés, stb)

cimkezes.origo.hu/cimkek/vancsik-zoltan/index.html

Egyelőre tisztázatlan Vancsik balesetének oka

............
"Vancsik Zoltán kérlelhetetlen kritikusa volt a közélet visszásságainak és elkötelezett híve a demokrácia normáinak. A nemzetbiztonsági bizottság szerdára tűzött ki tárgyalást a MiG-29-es repülőgépek felújításával kapcsolatban felmerült, korrupcióra utaló információkról. Mivel a bizottságnak15 tagja van, Vancsik Zoltán tragikus halála miatt a határozatképességhez - a szocialista és a szabaddemokrata politikusok mellett -három más pártbeli képviselőnek is részt kell vennie a szerdai rendkívüli ülésen -nyilatkozott Keleti György, a bizottság szocialista elnöke. "
............
"Legutolsó parlamenti felszólalásában azt firtatta a Femol '97 Kft. autópálya-építési megbízása kapcsán (a cég vezetője Molnár Csaba, a Felcsút futballcsapatának menedzsere), megfelel-e korrupció fogalmának, ha valaki állami megrendelést kap, majd ebből visszaoszt. "

www.origo.hu/itthon/20010821egyelore.html

Vizsgálják Vancsik Zoltán balesetének körülményeit

.........
"1965-től a székesfehérvári Patex Kikészítőgyár dolgozója volt, ahol segédművezetőként kezdett, és a gyár vezérigazgatójaként köszönt el a kollektívától 1993-ban. Időközben közgazdász-technikusi oklevelet szerzett, majd 1985-ben elvégezte a Pénzügyi és Számviteli Főiskolát.

Vancsik a Magyar Szocialista Párt alapító tagja volt. 1994-ben Székesfehérvárról egyéni jelöltként - Orbán Viktort legyőzve - került az Országgyűlésbe. 1995 áprilisától az MSZP parlamenti frakciójának igazgatója. 1995 decemberétől a magyar-orosz olajszállítások kapcsán felmerült összeférhetetlenségi-korrupciós vádakat kivizsgáló ideiglenes bizottság alelnökeként dolgozott. 1996 áprilisától volt tagja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának."

nol.hu/archivum/archiv-27447-16730

Valahol utat vesztettünk

............

"a kormány számára egyre kellemetlenebb Vancsik képét Horn Gyula skiccelte fel, igaz, nagyon óvatosan, inkább csak sejtetve, hogy a sok véletlen egybeesés legalábbis elgondolkodtató. De Horn csak kimondta (vagy majdnem kimondta) azt, amiben a szocialisták közül nem kevesen (és nem nyilvánosan) "majdnem biztosak": hogy valami nagyon nem stimmel. Furának tartják, hogy egy amatőr autóversenyző csak úgy elszáll; és arra is emlékeznek sokan, hogy az olykor igencsak bárdolatlanul viselkedő Vancsik fiúi érzéseiben sértette meg a kormánypártok egyik legvadabbnak tartott, befolyásos képviselőjét, aki erre hasonló stílusban közölte a szocialista honatyával, hogy "kicsinállak".

............

A helyzetet súlyosbítja, hogy a rendőrségi vizsgálatnak alig fog valaki hinni. Éppúgy, mint ahogyan egy évvel ezelőtt is sokan kétségbe vonták a Legfőbb Ügyészség (LÜ) azon jelentését, amely a konkrét olajügyekben megvádolt politikusokat tisztázta. Hiába lesz korrekt a rendőrség (aminek az ellenkezőjére gondolni sem akarunk), és hiába volt - amennyire mi meg tudjuk ítélni - alapos az LÜ beszámolója is. No persze - annak, hogy a politikusokkal, a politikával kapcsolatos hatósági eljárásokat eleve mély bizalmatlanság övezi, oka van: négy évvel ezelőtt a társadalombiztosítás körüli visszaélésekkel voltak tele a lapok, és semmi nem történt; három évvel ezelőtt másról sem hallottunk, mint hogy a szemünk láttára loptak el egy komplett bankot, aztán semmi nem történt; három éve képtelen a rendőrség előbbre jutni a Fidesz közeli cégek ügyében; lassan egy éve folyik a nyomozás, minden kézzelfogható eredmény nélkül a Székely-ügyben és így tovább és így tovább. A szakértői jelentések már rég nem érdekelnek senkit, a rendőrséget kikacagják, és nem alaptalanul. A magyar belpolitikában nem az a lényeg, hogy mi hogyan és miért történt; a gondolatokat már régóta az határozza meg, hogy mi az, ami még elhihető egy eseményről; hogy mi az, amit a másikról feltételezhetek. Magyarországon 2001 nyarán egy konfliktuskereső politikus haláláról az ellenérdekelt feleknek kapásból ugyanaz jut az eszükbe: hogy gyilkosság történt. És amiről sokan elhiszik, hogy megtörténhet, az előbb-utóbb meg is fog történni. "

magyarnarancs.hu/publicisztika/valahol_utat_vesztettunk-54032
@Bukott liberális demokrata: elég nagy baj... egy dzsanga után lehet, még te is elhagynád a fekete lyukad... meg olcsóbb is mint a pálinka és egészségesebb...
@pianolight:

"zseniális sztrapacska mellett, mindig jó húsaik voltak, mert helyi magyar/szlovák termelőktől szerzik be"...

...na és a söreik:)

A cseresznyefás bekötőúton járok én is át bringával:)
Teknősök a kerthelyiségben,ha arra gondolsz?:))
@kekex:
Megáll az eszem, már csak Rózsa Milán hiányzik, meg a nagynéném keresztanyja, aki éppen nemrégen halt meg.
@kekex: 1 etértek veled, bár valamim mindig viszketett, ha két rossz közül a kisebbiket kellet választanom.
@jöttem:

Végre egy "tökös csaj Aki nem ijed meg az árnyékától:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Sunyicskának semmi gondja nem volt az előző ciklussal, amikor profi módon lebontották a demokráciát - mint a közpénz elsajátítás útjában álló akadályt. A bili attól borult, hogy kezdték kihagyni a tutiból! Pl a MET gáznagyker szerződésből és szerintem Paksba sem vették be.
@pianolight:
Majd 'eccer finomhangolunk:)
@kekex:

Wishful thinking.

Simicska ha sokat pattog ki lesz csinálva :))
@gazoló: Nem tudom eldönteni, hogy bárhol máshol ittam volna volna olyan finom világos csapoltat, mint odaát, állítólag az a titka, hogy mindig jegelik a hordót. Különben én nem a cseresznyés nél megyek, te csak nem Bernecéről jársz???
@kekex:
Dolgozik a CIA, a Moszad vagy a KGB? Még ilyet!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Toljad,ha találsz Te fizetett'judeoliberálissimlicskaügynök:)és annak ellenkezője!!
@kekex:
Kekex, újabban meglepsz tisztánlátásoddal.
Én gonoszabb vagyok, de csak találgatok, nem lehet, hogy a Rachel-sztorik mögött ő van? Fényképek, stb,
@Imola Helyesi: kösz bébi, te majdnem olyan rendes vagy, mint vitya meg lajos együtt:)))
@kekex:
Na ja, a pénz nagy úr, talán azért g.cizett, merthogy g.ciség, hogy mindent meg akar a csúti potrohos tartani magának. Mégiscsak ő tudja... Szánkózás közben annyi jó ötlet juthat eszébe.
Hazaér, kiesnek valahol papírok a táskájából, valaki megtalálja, felkerülnek a netre...
@Bukott liberális demokrata:
Az igazi keresztény nem liberális? Azaz nincs igénye a szabadságra és másokat sem akar szabadnak látni?
"Liberalizmus = buziimádat, cigény, zsidóimádat, züllés..."
Na látod! Azért lehet egy országot megfosztani a szabadságától, mert ilyenek élnek benne, mint Te!
Akik a szabadságról így gondolkodnak.
A liberális az élni és élni hagyni híve. Nem imádja, viszont tolerálja a buzikat, cigányokat és zsidókat.
@miva?:

"Pl a fehérvári rigmus drogoséknál, miszerint azóta van csík, amióta vancsik.
Ez persze nálamcsak árnyalja a képet, nem állítok semmit."

ez azért érdekes mert a fiát kapták el fogyasztóként és a miép sikeresen tudta először felszólalásában majd tematizálva különböző helyeken terjeszteni elméletét, de csak azután amikor a kormánypártokat vizsgálni kezdte több szálon...

persze én sem tudok semmit. de erre emlékszem, hogy még az ügyészségre is berángatták, de a gyerek miatt!

most a korabeli anyagban is megtaláltam a nyomát az "emlékeimet" igazoló sorrendnek.
nagyon emlékeztet az akkori miép a mai ellenzékre, elsősorban a vonára... ugyanazt a sunnyogást fedezem fel náluk mint a szép emlékű drámaíróban és csapatában...
@pianolight:
A hordót nem szabad jegelni, szigorúan megvan az adott sör ideális hője.
Ha túlhűtöd, "megtörik" és elveszti a zamatát. (Sörösöktől tanultam, amikor még régen sörfesztivált rendeztem.)
@guma:
Rémregény, ezt biztosan nem G. Fodor, hanem a liberális Fodor írta. Minek is? vannak vagy annyian a pártjában, ahány új tankunk van.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Simlicska érdekes figura lehet, egy idősebb barátom 91-ben a pártnak dolgozott ( azóta jobban van), ő vezényelte a nevezett irodájának költöztetését. Azt mondja olyan penetránsan beképzelt, parancsolgató hózentrágerossal azóta sem találkozott.
@taga20:
Veled bármikor, amíg nem káromkodsz.Ha ezt teszed, kinyomlak, bár most még korán van.
@Bukott liberális demokrata:
A magyarok többség az agymosásra vevő. De lehet, hogy most Simicska egy kis persilt szór a vízbe!
@kekex:
A jobboldali liberális kormányok meg Európában nem tudják mik is ők, identitászavarban szenvedhetnek... :)
Ledöbbenek, micsoda sötét, kultúrálatlan és ostoba 1 bites csökevényekkel van tele kishazám.
@pianolight:
A barátod nagyon tisztán lát ezek szerint, tényleg olyan lehet. Hózentróger a nagy has miatt. A beképzeltség meg az ilyen figurák szókincsében is megnyilvánul.
@pianolight:
'Eccer jártam arra azt hittem a világ végén vagyok,de gyönyörű és megragadó a nyugalma!
@pianolight:
Nekem is volt arrafele ismeretségem, de ő 2000-ben gyógyult csak ki. :)
Cifra dolgokat mondott. Ő "síelni ment" amikor fontos dolga akadt...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én nem rendeztem sörfesztivált, sőt nem is tartom magam sörszakértőnek, bár Hollandiát és Belgiumot néhányszor, London környékét 1x végigittam, viszont ez nagyon régen vót. Nem úgy értettem, a jegelést, hanem úgy, hogy aki csinálja, tudja, hogy kell. Én nem az vagyok( aki tudja), de a lényeg az, hogy nagyon friss, üdítő a csapolt ( ezt csak a világosra, mondjuk a pilsenire értem)
@Imola Helyesi:
Nem tűnt fel, hogy mostanában mennyire megszaporodtak a "vonatbalesetek"? Egy része szimpla öngyilkosság - de lehet, hogy nem lep meg: én a Rózsa Milánét nem tartom annak! Igaz, hogy én "ezeknek" már azt sem hiszem el, amit tagadnak!
@gazoló:

A Ronygyszőnyeg ciklus írása közben azt mondta, csak úgy bugyognak fel belőlem a szavak.

Egyik kedvencem:

Weöres Sándor: Rongyszőnyeg

Álmodtad hogy nincs testem, se lelkem,
csak te magad gondoltál ki engem,
kép vagyok csak és tiéd örökre,
magad varrtál fehér függönyödre.
Jó lenne a sorsot félrevetni,
álmod pelyhén újra megszületni.
Ha álmodban újra-élni tudnék,
kicsit sírnék
hogy csicsígass,
kicsit rínék
hogy babusgass,
aztán csöndben megint elaludnék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát mondjuk a szocialisták meg tele vannak maoistákkal, 68-as nemtudommikkel, kommunistákkal, még hercegek is vannak benne? Ja, a luxemburgi az nem volt herceg, csak más.
@Imola Helyesi: Veled nem szívesen társalgok, de ebben igazad van.
@kekex:
Most én kételkedek, egy ilyen szívós ellenálló, a saját elveihez ragaszkodó valaki nem hiszem, hogy öngyilkos lett volna. Lehet, hogy csak kiesett vagy valaki kilökte.
@jöttem:
Egyértelműen a legnagyobbak között a helye és még a cicá:)kat is szerette:)
@pianolight:
Ámen - legyen úgy. Hogy fogom kiheverni?
@gazoló:

Vagy élsz, vagy félsz. ))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ugyan már! Ha nem ilyen egybites lenne a többség - akkor kaphatott volna 2/3-ot másodszor is Orbán?
Európa meg úgy véli, hogy magunknak választottuk - megérdemeljük.
Nos: aki rászavazott, vagy otthon maradt: az megérdemli. De miért kell velük szenvednünk?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
eztetetetetet miért pont nekem címezted? a @pianolight kezdte én meg nem hagytam, neki nem írtál? mert az a szerencsétlen a "mindenkimást"- nem érti...
egyébként majd pihizek mert rámfér mióta két Carlosa van a piano nak és egyik sem tud spanyolul

brühüyyy

pihi puhi
@pianolight:
Sörszakértőtől rohadt messze vagyok, csak a sörgyárasok (Martfü, Kaiser) kikupáltak pár dologból sör területén.
Akkoriban pl. a Rádler szinte ismeretlen volt idehaza, na ők csináltak itt próbaképp olyant, plusz ma is van kb. 30 db söröspoharam, korsóm (egy 5 lites is) amit akkor kaptam, pedig dobozszám osztogattam egy időben, mert amikor vége volt a bulinak, egy fél raklapnyi cuccot odatoltak nekem, hogy ezt akkor nekem adnák... :)
Jó, 3 napig szinte 2 órákat aludtam, pörögtünk, ha kellett melóztam velük, annyi sört nyomtak itt el, hogy már a komáromi nagykerraktárat rabolták le végül, hogy megoldják.
@gazoló: Lakosság: 80 fő. Nyaralók : további cca 80. Sajnos a feketeruhás, kendős öregasszonyok és egyenes tartású kalapos párjaik már meghaltak. Sőt, már a betelepülő "nyaralók" közül is sokan. Szomorú.
Kemencén szeretem a templomot, meg a régi megyeházát.
Tésát régen kincses Tésának hívták, a bogyók miatt gazdag falu vót. A nyolcvanas évek elején hetente 5 autó ment el a házam előtt. Nyáron! Télen 1 se.
Egyébként a hegyen kereztül Kemence határa 4 km.
@Orica Középföldi: nem teccik érteni a kifordított logikát a néninek:)
ha tudom, hogy nem nyomott ki ebola, ako én alpári stílusban szidom, ami téged bosszant.
szóval, minél többet iszom, annál kevesebbet iszom:)))
@kekex:
Ez az undorító bennetek, ahogy lenézitek a saját nemzeteteket. A lekicsinylés, a mások lebecsülése árad belőletek. Pedig ... inkább figyelnetek kellene nem szenvedni.
nepszava.hu/cikk/1047663/2
Ceglédi: "az ellenzéknek meg kell keresnie saját gyömbérjét" (nem konyhai értelemben!)
meg leginkább szervezkedni kellene vidéken, mint a Jobbik.
@Rodeo36:
A személyeskedést abba lehet hagyni. Vitatkozzatok, melyikőtök tudja jobban nyugodtan, de emberi hangon, nem személyeskedéssel.
Neki is írtam, szóval hátrébb az agarakkal... normálisan, ha nem nagy kérés.
Szerintem emberi hangon is sikerülhet.
@pianolight:
Rá is gyújtok egy nótára, az biztos.
@Imola Helyesi:
Ez a különbség: nem lenézzük, hanem reálisan, nemzeti lózungok és hőzöngés nélkül látjuk a népet. És nem tetszik, amit látunk! Normális országban már régen lapátra tették volna azt a bagázst!
Egyszerű deduktív következtetés, hogy a többség nem normális.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ha esetleg egyszer ilyenkor a nyári melegben fogyasztásbeli korlátai lennének 'csősz úrnak szerényen felajánlhatnám néhányunk szerény kapacitásait,engedelmével:)
@Imola Helyesi: viszont korán is keltem, porszívóztam, mosogattam, felmostam, délbe beugrottam a műhelybe elindítottam egy céencé programot, délután meg felrakok egy karnist. azé káromkodni még marad időm:)))
@taga20:
Te'tessó vigyázz 'mer ez a szemedet is kinyomja vagy kiszívja:))))
@pianolight:
Doki ismerősnek itt, valahol arra vannak "felvidéki birtokai". Ipolytarnóc, azt hiszem. Valami tónál szokta meresztgetni a pecabotját.
@gazoló:
Hoztok ti is sört, mint taga? Bebac... :(
@pianolight:
Bringával négy tengeri mérföldnek tűnt:)
@taga20:
Nagyon rendes vagy, mondhatom, csak le ne essél a létráról, mert mi lesz itt a sok nővel nélküled.
@kekex: Nem kell. Ha a többségnek elege lesz Orbánból akkor leváltja. Vagy felakasztja.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na látod, mindjá van, amiért irigyelni tudlak! Ami viszont a sörrelikviákat illeti méltó "ellenfél" vagyok, volt nekem 1100 sörös dobozom-üvegem, a nappalim 2 fele sűrűn bepolcozva ( 4m méter a belmagasság). Vagy 20 éve az éjszaka közepén leszakadt 5 polc, még az 5 méterre kezdődő előszobában is üvegcserepek vótak. Na, akkó 5 db zsákba betettem a plebset, és levittem a pincébe. Ma csak a külön legesek, meg a korsók vannak meg. Mondjuk : Sannichlaus Svájcból, amire az van írva, a világ legerősebb söre, alk % 14, palackozták 1987-ben.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az, úgy tudom, kicsinyt keletebbre van, én beljebb menve Selmecbánya felé szoktam kirándulni, ami egyik kedvenc városom.
@gazoló: elő is vettem a búvárszemüvegemet meg a békatalpam:)))
@Imola Helyesi: Attól szenvedünk, hogy figyelünk.
Amúgy fura egy nemzet a mienk. Vesztes háborúkra és csatákra emlékező nemzeti ünnepeket ülnek gyáva és buta diktátorok emlékére.
Nem nézek én le senkit. Furcsálom.
A fennzek alapján különben nem is. azt nem, hogy miért nem teszik lapátra a jelenlegi bagázst. Egy nép, aminek a sajátz vezetői törték ezerszer a gerincét, és Orbűn most morzsolgatja faornyulványt, nem fog harcolni. Legfelkjebb robbannni.
@kekex:
Nem ismered a népedet, tanulmányozd. Majd írok erről, de most nincs kedvem. Annyit csak, a magyar ember mindig béketűrő, befogadó volt, tűrt, muszáj volt neki, mert a birodalmak átjáróháza volt. Kihasználták a népet, és az utódok a sejtjeikben átörökölték és továbbadták az utódaiknak erkölcsüket. Nem feltételezünk másokról rosszat, és úgy szeretjük a másikat, mint tenmagunkat. Néha azonban fellázadunk, ezek azonban többnyire sikertelenek voltak geopolitikai helyzetünk miatt, stb. De a magyarok nagyon tehetségesek, tudományban, zenében, táncban, sportbank, stb.
@Imola Helyesi: remélem a nyelvemet nem ütöm meg:))
@pianolight:
Nincs itt kollégát majd beeszi a rosseb, na ő szokott olyan mocsok húzásokat csinálni, hogy belinkeli, épp melyik német sörkülönlegességet csócsálja in München.
Kis genyó a csóka, vigyázni kell vele, nem tudhatjuk, mikor kamuzik.
Nyáron arrafele evett a fene engem is, csörömpöltek az üveges sörök a csomagtartóban a hegyi úton, miután egy szimpla falusi italboltban kb. 50 féle sörből mazsolázgattam.
@taga20:
Arra vigyázz, mit érnél anélkül otthon.
@pianolight: selmecbánya tényleg szép, de múltkor, amikor itt szóba került, nekem úgy tűnt, hogy a macskakövet ami felfelé ment a templomhoz, aszt leaszfaltozták. jól láttam?
@gazoló: Hááát, bringával én má nem próbáltam, de akadt az úton. Viskre nem szoktál járni a focipálya mellé? Isteni az a kocsma, háromféle abszint van, asszem a legkisebb tezsvér 50%- nál kezdődik. Nem tudok úgy bemenni, hogy, ha meghallják a beszédem ( magyar) ne hívjanak meg, így a visszakörökkel sokba kerül az ügy :DDD Ha tehetjük, viszünk magunkkal hölgy(eke)t ők is élvezik a műsort, visszafelé meg könnyebb a hazaút.
@pianolight:

Nekem is az egyik:)
Azt tudod,hogy ebből sok jelenetet ott forgattak:))

www.youtube.com/watch?v=ibd4uvqjYEA
@taga20:
Képzeld taga, volt olyan szokás a történelemben, hogy kivágták a férfiak nyelvét.Azért szegény eunuchokat is jól megkínozták, se nyelv, se .más....... Tudtak ezek valamit a politikáról.
@Imola Helyesi:

kedves, nem érti amit olvas?
nem ő írta.

Petőcz György írta

egyik alapítója a fidesznek és abban a könyvben, az alapítok szólalnak meg...

"Egymás interjúit a megjelenésig nem ismerik, így számukra is csak a már elkészült könyv kézhezvétele után derül majd ki, hogy sokszor egymással is vitatkoznak, egymást is kritizálják. Mindezt pergőn, érdekesen és személyes hangnemben.A könyv olvashatóságát a monológ forma és kronologikus fejezetekbe tagolt szerkesztés is segíti. A kötet külön értéke a fiatal vagy kevésbé tájékozott olvasó eligazodását segítő, gazdag lábjegyzet-apparátus, a mintegy 250 nevet tartalmazó névmutató "

talán azt sem tudja, hogy a Magyar Narancs is fidesz újság volt kezdetben...

maga akkor semmit sem tud Magyarországról, csak szórja a hülyeséget itt...
@pianolight:
Hogy lehet átmenni ott az Ipolyon? na tudom úszva:)
@Imola Helyesi:
Nem érted - vagy nem akarod érteni. Nem tartom genetikailag hülyének a magyarokat - viszont tény, hogy könnyen hülyíthetők - és Simicska hathatós közreműködése is kellett a totális hülyítéshez.
Mit gondolsz, akkor is ez lett volna az eredmény, ha a "lábukkal szavazók" ugyanúgy levélben szavazhattak volna mint a más farkincájával a csalánunkat verő nemzettestvéreink?
Vagy ha olcsó hirdetési lehetőséget nyújtott volna az ellenzéknek, hogy eljuttassa a néphez azt, hogy a "rezsicsökkentés" az nem kegy, hanem kamu, és már hónapokkal korábban az járt volna nekik, ha a MET-tel le nem metélik a hasznot? Azaz nem srófolják fel a világpiacon csökkenő árakat?
Az más kérdés, hogy az ellenzék sem matyóhímzés, mert egyértelmű, hogy Bajnaival más üzenetet hordozott volna az együttműködés! Nem mszp-s remutyi, hanem szakmaiság - hogy csak egyet említsek.
@Bukott liberális demokrata:
A magyarok többsége a Való Világra vevő. Meg egyéb farkincaságra. Aztán csak néz ki a fejéből, amikor nem kezelik a rákját, meg évekig várhat egy műtétre.
@taga20:
Vigyázz mert középtájról is ki tudja szívni a szemedet az álnok:))
Kell az erényőv is:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na látod, az 50 az már valami!
Régen Sopronból jártam át Kismartonba sporttáskával sertvenni. A csúcs azonban 88-ban vót, amikor K-Berlinben nyaraltunk, és má' simán át lehetett magyaroknak menni Westbe. Na, képzelheted, a trabantommal beparkoltam a Kudammoon egy merci, megy egy BMW közé. Vittem a 13 éves fiamat is, mert egyedül nem bírtam volna el a sporttáskákat. Mindenből csak 1 -et :-)
Amikormeg visszamentem jaguáromhoz, messziről láttam, nagy a csődület, meg is ijedtem, de kiderült, csak ritkán láttak olyat.
@GeoCracker:
Ilyen életmóddal és testsúllyal a stroke is benne van a pakliban.
@gazoló: kösz, hogy szóltál tezsvérem:) biztos fogazna:)))
de vigyázzunk, me má megint szétpornozzuk a blogot, asztán jönnek a csőszök:)))
@guma:
Egy választónak nem kell politikatörténeti vagy más filozófiai műben elmerengenie, hogy válasszon. Ez a szakma feladata.A választó érdekei és életfilozófiája szerint cselekszik. Úgy választ, ahogy egyéni és szűkebb vagy tágabb közösségi érdeke kívánja.Miből ítél? Látja a politikust, képviselőt a médiában, parlamentben, olvas róla, esetleg beszélget vele, és dönt.Ez a népképviseleti választás.Ilyen szempontból nekem nem okozott csalódást eddig Orbán. Ha korrupció van, tegyen bárki feljelentést, sunyicska is megteheti.
@gazoló: Bernece és Tésa között van egy éles kanyar az úton, ahol régen szlovák határőr laktanya vót, vagyis van ma is, meg sorompó is,a konkrét határt akkor a szlovákok őrizték, a magyarok csak országon belül csámpáztak. Ott mentek át 68-ban a tankok, ma is olyan egy rövid szakasz. A vasutat elérve van ott egy híd, aztánmár Visken vagy.
@Imola Helyesi: sőt, nem akarlak megbotránkoztatni, de a nők sokáig még szavazni se szavazhattak. ha jól emlékszem svejcben 1970-es évekbe adták meg nektek:))
@pianolight:
Bakker, nem is, Visk, azaz, odajár a doki! Tarnóc máshonnan volt ismerős.
Na sziasztok, kösz a dumát annak akivel tudtam beszélni. Tűnök, mielőtt teljesen eluralkodik rajtam a szófosás.
Én csak a viski állatorvost ismerem, nagy embör!
Most sziasztok tényleg.
@kekex:
Tévedsz, rezsicsökkentés tényleg volt. Minden számla rövidebb - legalábbis nálam.
A többit nem tudom értelmezni.
Mivelhogy úgy tudom, minden pártot támogatnak anyagilag, sőt külföldről is/ Fletó, Bajnai, stb/
Azonkívül soha ennyi képviselő, ennyi párt nem indulhatott választáson, és kapott is állami támogatást.
@Imola Helyesi:
Te tényleg értetLENKE vagy! Amit látsz: az egyszerűen az agymosás. MINDEN általuk elérhető média ugyanazt nyomatja. Hurráoptimizmus, jobbanteljesítés, stb.
És amikor ezeken megjelenik némi kritika is (RTL) az rögtön felezi a támogatók számát. Ezért, és csak ezért lehet támogatni Simicskát: ő aztán tudja, hova kell rúgni! És eszközei is vannak hozzá.
Nem kell "kormányellenes" irányvonal: elég, ha reálisan és kiegyensúlyozottan tájékoztat: az önmagáért fog beszélni!
Sajnos nagyon kevesen veszik a fáradtságot, hogy mást is nézzenek, mint az ingyenesen, vagy olcsón elérhető médiákat. Ezért lesz/lenne hatásos, ha itt jutnának hozzá némi valós infóhoz.
@taga20:
Jellemző, ezért tart ott a mai politika, ahol. A nőket mindig csak kizsákmányolták, lenézték a kaland-harc-pénz-és szeximádó férfiak. Pedig a nagyon régi korokban sikeres matriarchális társadalmak voltak.
@Imola Helyesi:

"Egy választónak nem kell politikatörténeti vagy más filozófiai műben elmerengenie, hogy válasszon."

no persze... semmi sem kell... emlékezet és gondolkodás sem...
hiszen mindenkinek állampolgári joga hülyének lenni...
@Imola Helyesi:
Na akkor noch einmal: Persze, hogy rövidebb a rezsiszámla. De hónapokkal korábban kellett volna rövidebbnek lenni. Ha nem iktatnak be egy közbenső szervezetet, amely a világpiacon csökkentett áron szerzett be energiát: és a korábbi áron adta tovább!
És nem azzal csökkentettek, hogy olcsóbban adták: hanem a szolgáltatókat zsarolták meg, hogy csökkentsenek. Ami egy csomó alvállalkozót vitt csődbe és előbb-utóbb le fog rohadni a rendszer is karbantartás nélkül.
De az magyarok látták, hogy csökkent a számla - oszt boldogok. MERT LELKI SZEGÉNYEK, és nem jutnak infóhoz - de nincs is rá igényük.
Na ezért IS tartjuk őket egybitesnek!
@kekex:

Valós info? A média mindenhol pénzből él, mindegy, milyen beállítottságú, és a szponzorok, a tulajdonos, a reklámbevételek szabják meg az info milyenségét.
AZ RTL-nél is. Ezért harcolt most. Érdekes, csak most lett ilyen kritikus. Ugyan. A kereskedelmik a legnagyobb agymosók.
@gazoló: :)))

jól pörögsz ma is. tetszik.
:D

mai:

Családi kör

Reggel van, reggel van,
Mindenki ideges.
A ház ura üvöltve,
Tiszta zoknit keres.

Feketés csészével,
Boglya fejű asszony,
Ajánlja az égnek,
Hogy reája rogyasszon.

Mintha szélből volna a nagylánynak lába,
Sebesen bevonul a fürdőszobába.
Hosszú perceken át pingálja a szemét,
Testvéröccse kiállt: Gyere ki te szemét!

Konyha melegében jó pirítós mellett,
Nagymama mosolyog, ahogy tőle telhet.
Min vigyorog mama? - kérdezi a veje,
Csupa borotvahab összevagdalt feje.

WC-be zárkózik a legkisebbik gyermek,
Most írja a leckét - na még csak ez kellett.
Ajtó előtt jár a család furcsa táncot,
Szemük szikrákat szór, arcuk sok-sok ráncot.

Mire a rádió mondja a hét tízet,
Elromlik a bojler, nem ad több meleg vizet.
Az asszony begörcsölt kezekkel mosogat,
Férj jeges vízben sziszegve mos fogat.

A nagyleánynak immár fél keze kabátban,
A másikba pöttyös kakaós pohár van.
Le is önti frissen mosott blúzát,
S kabátján vastagon megkent kiflit húz át.

Az utcáról szalad vissza a ház ura,
Lábán cipő helyett megszokott papucsa.
A reggel számára eléri a csúcsát,
A cipőben megleli elveszett slusszkulcsát.

Reggel van, reggel van, ideges mindenki,
Az asszony is elment, nincs már otthon senki.
Be vetetlen ágyon gyűrött párna feszít,
S a WC tartály halkan sistereg egy picit.
@kekex:
folyt: Azok meg külön műfaj, akik sikítófrászt kapnak már a politika, vagy tények említésére is, merthogy az őket nem érdekli, meg fárasztja. Viszont alaposan ki tudják tárgyalni egy érdektelen emberekről szóló gagyi műsor részleteit. Aztán elmegy szavazni - vagy sem, de lehet, hogy az utóbbi a jobbik eset.
@Imola Helyesi: ebola, rád nézek és igazat adok nekik:)
na megyek, felrakom a karnist, tudod nálunk ez az előjáték:)))
@kekex:
Nekem ez nem fáj. Az fáj, hogy a szoci kormányok alatt meg emelkedett folyamatosan. Most csökken először. Akkor miért nem reklamáltál? Vagy nem tudtad? Mosták az agyadat?Csak nem?
Más: az infláció is most csökken először látványosan. Az adóbefizetés is most nő látványosan.Nőnek a fizetések is, és próbálkoznak a társ. rétegeken, a családokon is segíteni.
Nyilván, hogy ahol emberek vannak, mindig van korrupció is. De jelenleg ez csupán egy csepp a tengerben, MO. jelenlegi gazdasági társadalmi helyzete, bel-és külpolitikai stabilitása szempontjából.
@kekex: Az nagyon véletlenszerű. Sztálin is sokáig bírta.
@kekex:
Akkor miért támogatod a legnagyobb agymosókat, az RTL-t pl. ?
@guma:

ez a nap teli van ajándékkal. köszi))
@Imola Helyesi:

"A nőket mindig csak kizsákmányolták, lenézték a kaland-harc-pénz-és szeximádó férfiak. "

Ez egy igazán szexista kijelentés!Rossz körökben forogsz drágám, ha így érzed. Légy szíves, csak a magad nevében nyilatkozz! :)))
@guma:

Imol szerint nemcsak joga, hanem kötelessége is.
@jöttem:
Jó, drágám, akkor tényekkel igazold állításom hamisságát. Hány nő előzte meg mindezekben a férfiakat? Ha lehetséges százalékban.
Jó, a szextől eltekintek, nincsenek statisztikák. De mi az arány férfi nő terén a felfedezésekben / kaland
/ győztes hadvezérekben/harc/, gazdagság /pénz, bankárok stb / tekintetében?
@jöttem: :)))

hahahaha

ezért kapsz még egy szösszenetet :)

Egy kislány verse

Modern kislány vagyok nagy hibákkal teli
A foglalkozásom nem háztartásbeli.
Főzni nem tudok a mosáshoz nem értek
A házimunkához kedvet nem érzek.
Ám egyet büszkén be merek vallani
Sok mindent nem tudok, de van ám valami
Amit oly pompásan értek
Mint kevés asszony ezen a vidéken.
Mert tudom azt bármiféle pózban
Gyors és lassú tempóban.
Tudom oldalt fekve, láb fekve és háton
Ahogy jónak látom.
Tudásom e téren több mint tökéletes
S hogy hason is tudom az csak természetes.
Jó korán elkezdtem gyakorolni ezt én
Mivel tanítóm egy fiatal legény.
Fiatal volt mégis jól megtanított ő
S nem voltam e téren tudatlan nő.
Bevallom először borsódzott a hátam
Mikor a fiú nagy rúdját megláttam.
Eleinte azt hittem leszakad az ég is
Lihegtem kapkodtam de csináltam mégis.
Idővel rájöttem mi ennek a titka
S feltárult előttem mindennek a nyitja.
Később már oly rutint szereztem
Hogy tudásommal pénzt is kereshettem.
Csináltam reggeltől korán felkelve
Mert ilyenkor jön meg minden ifjú kedve.
És nagyon boldogan vidáman műveltem
Még estefelé is mikor a nap lement.
Hull rólam a ruha mint fazékról a zománc
És testem olyan lesz mint a fénylő topán.
Van aki gumisapkát húz a fejére
Ám ez a gyönyört csökkenti felére.
Ez az én gyengém ezt kell elhallgatnom
Én a nedvességet érezni akarom.
De hát mit nevettek nem kell ezt megszólni
Nem kell mindjárt rosszra gondolni.
Nincsen abba semmi amit elbeszéltem
Ha hiszitek ha nem az úszásról beszéltem
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA:

más már nem is jó neked? :(((
irgumburgum!
:DDDDDD
@jöttem:
:)) Ott a PONT!
Prágaság, magácska a toppon!
taga csak pisloghat felfele a létráról, karnismolesztálás közben...
(Közben elszaladtam, meg lőttem pár képet a face-re a mostani wasserról.)
@Imola Helyesi:

100%-ban sületlenségeket beszélsz. Ennyit a számokról.

A fejedben lévő kusza gondolatoknak is van metszéspontja. Mindig mást okolni a hibákért.
Magyarság történelmi csapásaiért is mások a felelősök, szerinted. Nőként pedig a férfiakat okolod vélt vagy valós sérelmeidért.
Szépen belédoltották a felelősség hárítását.
@kekex:
Már nem tudom, hogy itt írtam-e, vagy máshol, de érdemes a gázár összetevőit értékelni arányaikban, különös tekintettel az árban szereplő ÁFA részarányára, amikor a rezsicsökkentésről beszélünk.
Gázár 51%, árrés 4.2%, rendszerhasználati díj 22%, import korrekció 2.3%, ÁFA 19.%.
A rendszerhasználat fogja megsínyleni leginkább a rezsicsökkentést, mert az egyébként is elavult rendszerek műszaki állapota korántsem kielégítő.
Ahhoz a műszaki szinten tartás kielégítő legyen, forrás kéne. Ezt a lerobbant hálózatot akarja az állam saját kézbe venni?
Az E.ON helyett MVM?
Vajon hány olyan biznisz lesz a nyakunkba varrva, mint a MET 51 milliárdos üzlete, ahol ez a cég 3o.-Ft-tal adta át többért a gázt, mint amennyiért beszerezte.
Simicska ezen az ügyleten nagyon berágott, mert kihagyták belőle.
Kíváncsi lennék arra, hogy mi a különbség alapvetően orbánékszabadrablása és a '88/90 körüli , akkori bennfentesek/csókosok/kijelöltek általi társadalmi vagyon széthordása közt... mi az, ami miatt az egyiket elfogadják, a másikat nem... hisz, az szemmel látható, hogy a régebbiek sem nagyon tudták működtetni a vagyont, a társadalom szempontjából a hozadéka leginkább a bankkonszolidálásokban nyilvánult meg...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Kössz.))

A politikai meg a történelmi gondolatkutyulásaival szemben már immúnis vagyok. Na, de nőként ne nyilatkozzon a nevemben! Mit gondolhat az, aki beolvas ide? Hogy hülye HP-k gyülekezete vagyunk?
Simicska sokáig tartó hallgatás után - nagy zűrzavart keltve - támadta meg a Felcsúti Fáklyát. Ezt akkorra időzítette, mikor a Kedves Vezető még nem ocsúdott fel Angéla sallerjaitól, a gyógyszergyári avatáson ajándékba kapott pirulái már régen elfogytak és a rendeltetésszerű üzemeléshez szükséges elemei pedig lemerültek.
Egy korábbi igaz barátság helyett mi jöhet még?
@Imola Helyesi: "Az fáj, hogy a szoci kormányok alatt meg emelkedett folyamatosan."

Mondtam már, hogy ne lódíts! A valóság az, hogy 2010-ben kezdett erősen emelkedni a rezsi, és 2013-ban kezdték a megemeltet csökkenteni. 2014 végére kezdte közelíteni a 2009-es szintet. Vezetem a rezsit havi bontásban 2007. óta, ezért látom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: basszus és én nyalok? te nyalás magasiskoláját műveled, én hozzád képest iparitanuló vagyok:))
@Sir Bates dö Hól: haver, az a különbség, hogy a 88/90 az egyszeri volt, ez meg permanens. remélem segítettem:)
@jöttem: ez a hülye hápék, olyan lehet, mint a békönszalonna?:))
@Sir Bates dö Hól:

Mi a különbség? A birkaeffektus.

A szocik nem tudták jól rázni a kolompot, mert nem ment utánuk a tömeg, míg a fidesz nagyon tudja hol kell rázni és mit kell rágni a fülükbe. Ennyi.
@Imola Helyesi: @jöttem:
Nem jó irányba mentek a nők férfiakhoz viszonyított teljesítményekkel kapcsolatban.
Próbáljátok az adott korokhoz mérni a nők kiugrási lehetőségeit.
Most, amikor nem mesterségesen leosztott szerepekbe sorolják a nőket, az élet valamennyi területén a férfiakhoz hasonló eredményeket érnek el a nők.
Már azok a nők, akikben van ambíció.
Magánvélemény.
Nem kedvelem a nemek szerinti megosztást, amikor szellemi teljesítményekről van szó.
A nőknek le kéne szokniuk ennek felemlegetéséről, mert csak rontanak a nők észbeli képességeinek megitélésén.
@Mariann19: "Most, amikor nem mesterségesen leosztott szerepekbe sorolják a nőket, az élet valamennyi területén a férfiakhoz hasonló eredményeket érnek el a nők."

azé az F1-ben, a motoGP-ben, lömanban, csak hosszú combú csajokat látok:)))

hogy ne csak fikázzak, egy csomó területen le vagyunk pipálva! például a pipálásban:))
@Sir Bates dö Hól:

"mi a különbség alapvetően orbánékszabadrablása és a '88/90 körüli , akkori bennfentesek/csókosok/kijelöltek általi társadalmi vagyon széthordása közt..."

tulajdonképpen semmi.
amiért ez "jobban" fájhat, az azért van mert nincs semmilyen működő szociális háló és a puszta bőrnyúzás valósul meg csak...
50%-ra csökkentett táppénz, 2 hónapra a munkanélküli segély, a legnagyobb ÁFA és az új 40 adó, és tovább nem sorolom, hogy mi az ami most a helyzetet durvává teszi.

nincs megtakarítás a családok 80%-nál, és nincs megtakarítás, működő tőke a közszolgálat üzemeltetésére, luxusra és minden másra megy el a beszedett adó - miközben az állam a legnagyobb adós ma és a beszállítóit sem fizeti ki a törvényben előírt időre
azt gondolom ma mindent jobban megérez mindenki, mert az önkormányzatok pénzét, hatáskörét elvonva a szociális feladatokat rájuk osztotta, de keretet nem adott mellé, csak adókivetési jogot. az iskolák, kórházak, rendelők, közművek vegetálnak még ideig óráig...
azt gondolom, hogy most sem működtetnek semmit önállóan, csak berendezkedtek egy államfejésre és a nagy vonalakban vázolt előzőek miatt véleményem szerint sokkal nagyobb kárt tesznek a jövő nemzedékben mint azt ma épp ésszel felfogjuk.
@taga20:
Megfordulnak a szerepek, látod, ma te is felmagasztosultál a porszívózás rejtelmeihez.
Nem kedvelem, ha ezt a témát a háztartási teendők és a szexualitás szintjén tárgyalják a vitázók.
Szerencsésebb - ha már össze hasonlítgatunk - az észbeli megnyilvánulásokkal operálni.
Azért, hogy mégis imponáljak neked, most buheráltam meg a táskarádióm sávváltóját a narancsszínű forrasztó pákám segedelmével.
Azért javítottam meg, hogy a fürdőszobámban is hallgassam a politikai híreket, hogy felérjek hozzátok informáltság tekintetében.Sikerült!
@Sir Bates dö Hól:
Anyagilag kb. amit a karnisbuzeráló mondott, de talán vannak olyan szempontok is, amiket nehezebb megfogalmazni.
Egy leépülő, egyre maffiaszerűbben viselkedő, oligarchaállamot látunk, amiben még Lajosnak is lehet igazsága, hiába csak most (hogy buzerálják adókkal) világosodott meg a kis g.cije.
hvg.hu/kultura/20150208_nem_Jaltaban_dolt_el_Kelet_Europa_sorsa
Fejtőt olvastál? Sok mindent szeretnék még tőle olvasni, túl keveset láttam még tőle, de tetszett.
Pláne, hogy amikor idehaza volt, egyik pesti barátomnál lakott (a magyar "elit" szinte állandóan ott lógott akkortájt, volt, hogy a testőrök alig akarták beengedni, ki kellett hívni valakit, hogy ugyanmár). Amikor jópár éve náluk aludtam, akkor jegyezte meg, hogy utoljára abban az ágyban az öreg aludt... :)
@Mariann19: igazad van, drága főkönyvelőnő:)
azé ahogy apám mondja, utcát söpörni jól, csak első blikkre könnyű.
még oda is ész kell, me lehet össze-vissza és lehet ésszel:))
úgy hogy kérem nem lebecsülni a porszívózást!:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: karácsonyra az asszonytól megkaptam földes anita könyvét, nagyon teccet. fejtő nagy arc lehetett:)
@Mariann19:

én a szakmám miatt ilyen témára vevő sem vagyok:))))
@taga20:

szeretem ahogy apukádról beszélsz :))) viszont nem akarok indiszkrét lenni, de anyukádról, anyukádtól nincs semmi említésre méltó? :)
@guma: jó megfigyelő vagy.
nincs semmi, nem szeretem. a feleségemet egy ribancnak tartja, innentől nincs miről beszélni. persze anyáknapja, szülinap, megyek, me a feleségem elrugdos.
gondolom mindenki vágja, mé szeretem az itteni okos hölgyeket.
Pénzosztás és duma a kormányzati olalon, meg lenyúlás?

nol.hu/belfold/maskent-egyenlok-1514599
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: gondolom a sárm, de neked hiába mesélek róla:)))
@Imola Helyesi: Imola! szerinted a látványos infláció csökkenés miért van?
@Imola Helyesi: rád nincsenek jelzők! ilyen ostoba, barmot, mint te, nem hordott a hátán a föld! szét barmoljátok vityával eszt az országot!
egyszer a szemed közé néznék, hogy milyen egy szar lehecc életnagyságban!
@taga20: :)))

nem is értem miért akarják felnőtt gyerekeik helyet eldönteni a szülök, hogy nekik mi jó és az egyedüli járható út...
mi a jó abban, ha megmérgezik maguk és mások életét... nekem ez magas.
bocs!
nem témázok többet rajta...

(most képzeld el akkor, hogy az elvált mennyét az anyós a barátnőjével vendégül látja mert van olyan buli amire menni akarnak...
vagy az anyós a nászával segít lakást venni a srácnak, mert szereti és tiszteli...
nálunk ez a természetes...)
@Mariann19:

Én Imola kijelentése ellen tiltakoztam:

"A nőket mindig csak kizsákmányolták, lenézték a kaland-harc-pénz-és szeximádó férfiak. "

Túl sokszor hallottam ezt a dumát önsajnálatban tobzódó nők szájából, ezért is emeltem fel a szavam most ellene.
@guma: nyugodtan, ha másokat szekírozok, ako álljam:)
tudod, most hogy meghalt egy szeretett rokonom, és ott álltam a ravatala mellett csütörtökön, és láttam az élettelen arcát egy órán át, mégjobban rájövök, hogy a családod, a haverok, a jófejek, nem lehetnek a gyűlölet tárgyai.

www.youtube.com/watch?v=-ttpI7WXAO4
@taga20:

"a családod, a haverok, a jófejek, nem lehetnek a gyűlölet tárgyai."

és ezért tenned is kell valamit... sokat kell dolgozni, hogy jó és élhető legyen az élet...

mindig azt mondtam (és mondom családtagoknak is!): ha kíváncsi vagy a véleményemre elmondom.
nem kell tanácsnak venni, mert ez csak az én "kívülálló" véleményem és ne is sértődj meg rajta ha neked nem tetszik.
dönteni neked kell, mert te viseled a következményeit.
@guma: éjt nappallá teszek és káromkodok:))
a madárkában olvastam, amikor gimnazista voltam, hogy ha már belevágtunk, ako csináljuk végig rendesen AL.(lehet, hogy nem szó szerint) nagyjából ez a vezérfonalam. néha megbicsaklok, de eszt követem:)
@taga20:
Te, azért túlzásba ne ess, ez is csak egy párt... kislány. Amint levágják a pártról a köldökzsinórját, a "tehetségével" éhendöglik.
Amihez hozzányúlt, annak hugyoztak, az arany is szarrá válik a kezében, szimpla mutyista.
Fehérvár környékén máig nem merne végigmenni az utcán, mert szétszednék.
@taga20: hahaha

"éjt nappallá teszek és káromkodok:))"

káromkodás nélkül is menni fog az neked! :)))
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: hehehe

kicsit nem figyelek és @taga20: már le is buktat :)
nyertetek? a 25-ős bejött, láttad?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

én nem dicséretet vettem ki a megjegyzésből...
elnéztem volna?
@Mariann19: A probléma összetett. Mást ne mondjak, az oktatási rendszer eleve a nőkre van optimalizálva, az eredményeik is jobbak, a piacon mégis ők keresnek rosszabbul. Mérhető dolgok ezek, és nem csak a nők karrierlehetőségeit és fizetését kell megpiszkálni, hanem az oktatást is. Csak ugye gendersemlegesség esetén ez tilos, pedig tök más úton fejlődik apró gyerekkortól fogva a fiú és a lány.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én is eszt üvöltöm. itt nem bilgécc vagy cukkenbergek osztják az észt, hanem olyan szarok, mint szélesgabi, demjánsanyi, a cébéás szar( mi a faszér vesz egy ilyen gyógyegér ilyen porsét?), ja és rogántoni, meg kósalala! milyen egy fasszopó ország ez ?
@taga20:

Nem is véletlenül ment töcsre a magyar autóbuszgyártás.:D
@taga20:

Én az édesanyám halálakor voltam így. Otthon halt meg, ott voltunk mellette. Nem tudom mi történt, de 10 perc alatt átértékelődött a világom. Teljesen másképp gondolkodom, mint azelőtt.
Mintha a bölcsességéből átszállt volna valami belém.
Vagy csak felnőttem. ))
@jöttem: mindenki máshogy magyarázza a halált. te így, én úgy.
viszont egy biztos, a halál:)
Amúgy holnap jön haza Lajos a "szánkózásból"?
Na, onnantól a narancsbolsevik párt prominensei egyrészt odajárulhatnak rendezni a "magánszemélytől származó kölcsön" c. részt, másrészt meg aggódhatnak, miféle papírokkal jött haza Lui.
Nem lesz egyszerű hetük, mostanság ráadásul a zabszem durván megnőtt, olyan lóvibrátor méretűre.
Lajos testőrei állítólag jók, ráadásul nehéz lenne nekik többet kínálni, a technika, ami a védelmét szolgálja top, sőt ő inkább tud dolgokat másokról, mint mások róla.
Szóval izgalmas napok elé nézünk. Az a bizonyos szopóroller motoros lesz, hisz Lajosnak innen visszaút?
Ez egy rég lefutott játszma eredményhirdetése, csak mégsem világos a győztes, mert a háttérben "anyagi megfontolások" bejátszhatnak még.
Azt azért nehéz lenne mondani, hogy valami szert adtak be neki és Gyurcsány kottájából játszik, de biztos vagyok benne, van agyatlan segghülye fideszhívő, aki azt is bevenné...
@miva?:

"Mérhető dolgok ezek, és nem csak a nők karrierlehetőségeit és fizetését kell megpiszkálni, hanem az oktatást is."

erről tudnék mesélni sokat a férfiszakmámmal.
a melót megkövetelték, ez normális. mégis volt, hogy pofátlanul leakartak hagyni jutalomnál, bérnél...
ha hiszed ha nem mindig a férfi kollégák álltak ki értem még a kemény 60-as években is, palotaforradalmat csináltak...
viszont az is igaz, hogy többször a csapatban 1 szem nő voltam és nem 10 vagy 20 ember pénzéért kellett kiállni az adott keretet elosztásánál.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem vagy elég művelt Éhes Ló-ból? Batyuból?
A kristálytiszta igazvaló az, hogy egy régikomcsi fordított a köpönyegén, és a hála helyett felpumpálta a távirányítós zabszemet.

Tanulság minden NER-potentátnak, ha nem lett volna elég tanulság az NSDAP vagy a lenini modell. Veletek is éppen ilyen gyorsan leszámol Imola, ha akad a bajusz.
@guma: Igen, de eleve mérföldes hátrányban lesz a fiúgyereked iskola végére. Szóval értem én, de szeretném látni néha ezt az aspektust is. Viszont nem akarok itt erről vitába szállni, hiszen csak egy orákulum félszavából indult ki ez a vonal.
@gazoló: haver, unalmas a szekszista dumád:))
@jöttem:
Szexista kijelentés?
Ezek tények, a történelemben az általam felsoroltakban bizony megelőzték a férfiak a nőket, ezt nem lehet letagadni.
Neked a kézcsók , és a tények felemlegetése is szexista. De a sumicska-jelzőt elsődleges értelemben emlegetni, az nem szexista.
Szerintem ez meg már egyenesen orvelli,
@miva?:
Ne is mond... a gyerek legújabb dobása, hogy kitalálta mi akar lenni. Tanár. :(
Angol-töri... egyetemen, én döbbentem le... kiváló tanuló, az ország 5-6. legjobb középiskolájában. Én mondtam neki, ne azzal foglalkozzon, mi az elvárás, hanem mit akar ő, mi az amivel 10-20 év múlva is szívesen foglalkozik... erre... komolyan... de imádom a kis dögöt! :)
@taga20:
Őszinte kérdés volt a kijelentésre:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Majd nagyon figyelek, mi fog történni. Egy nagy semmi.
Megáll az eszem. Én teszek szexista kijelentést még itt is!
@Imola Helyesi: a geciorbán lapul, mint szar a fűben!:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nehogy tanárnak add, soha nem fog eleget keresni.
@miva?:
Te, ezek a szimpla nerseggnyaloncok mióta referenciák? Ezek szimpla seggreforgók, ha holnap Nulladik Piktor a Kommunista Internacionálé alálnoka lesz, ezek lelkesen csaholva nyalnak be meleg szarig neki.
Szimpla szervilis csicskák, önálló gondolatok nélkül. Vezér nélkül levegőt venni sem képesek, Kádár-népe ők csak.
@taga20:
Vagy fordítva lesz, ki tudja. Sunyicska fog lapulni.
@taga20:

Csőszöket küldenél rám,milyen vagy:)?
Beszéljünk inkább Lui-ról:)
Hazajön és felszáll a füst,mármint a tömjénfüst,vezényló felé,az új kórustól!
Ne gondoldd,hogy nem nőttek annyira össze az évek során,hogy kiadnák egymást!
Következmények nélküli,szar ország szar emberei!
A polip egymásbatekeredett csápjai,már a 'hosszúbájtok éjszakája óta vagy még régebbről!
@Imola Helyesi: gecivitya, mint valami bátor valami?
abban egyetértünk, hogy vitya egy marék sperma, ahogy lala mondta? az hogy kifog becsicskulni, az a jövő kérdése. remélem mindkét tróger kitöri a nyakát:)
ha így lesz ebola, egy tányér levesre mindig jó vagy nálunk:))))
@jöttem:
Kemény sületlenségeket írtál. A történelmi tények leírása nem csorbítja a nők mai megítélését, hanem azt a korét, amelyben éltek.
@taga20:
Miért hagyod magad hergelni az un." okos nők" által?
Rám hallgass, és akkor nem kapsz infarktust.
Mindennek két oldala van. "Vitya" semmivel sem rosszabb, mint az eddigi összes kormányfő.Utálni szíved joga, de azért ne keress bűnbakokat másban.
@Imola Helyesi: de, vitya egy maffia vezér! és kezd vége lenni, mint pl. kaponénak.
ha elfogacc egy jótanácsot, keress új faszt!
@taga20:
Lassan fedezékbe vonulok, lehet, hogy a fejedre esett a karnis, mert kezdesz megint átmenni a kiszámíthatatlanságba.
@taga20:

Egy év leforgása alatt kétszer találkoztam vele. Először édesanyámat láttam meghalni, majd a papát, akit gondoztam. Nincs benne semmi félelmetes.
Ráébresztett, hogy az életet most kell jól élni. Nincs helye tökölődésnek, halogatásnak, szenvedésnek.
Mert egyik percben még vagyunk, a másikban már nem.
Úgyhogy éljük és élvezzük!!!! )))))
Hová tünt a sok..., no nem virág, hanem webáruház?

Ezt találtam amikor egy terméket neten akartam rendelni:

"Webáruházunk a nagy érdeklődés elmaradása végett bezár. Köszönjük ha ügyfelünk volt."
@taga20:
.
A Tescóban 4 liter infarktus - akciós áron - csak 72,- forint.
Te ,meg itt üldögélsz és kommenterkedsz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tegnap már megjelent a mandiner kommetjeiben, hogy Soros fizette le Luit. ))))

csaxólok
@gazoló:

egy szép verssel csinálok kedvet elolvasni, megnézni az alatta levő posztot(, ami engem mellbe vágott):

Tóth János „Janus”: Hársfa – Harminc év után

Ez már nem az a táj,

mit lelkembe festett egy kor,

romok között idegen

az ég felé kiáltó bokor.

A kastélykertben

hol egykor virággal ölelt a hársfa,

fűrész és balta mulatott

halálos nyugalmat hagytak hátra.

Bármerre nézek

mindenütt csak romok,

könnyeket csavar belőlem a múlt,

a ledőlt falak rokonok.

Téglák között hever

ezernyi emlék, könny s öröm,

mind mozdulatlan halott,

bánat hull, feketébe öltözöm.

Gyertyaként ég bennem

a sercegő kínzó fájdalom,

súlyos léptem alatt fű jajong

s belül apámat hallgatom,

szavai port kavarnak

szívem rég nem látott polcain,

megannyi kép tűnik fel,

de a régi vörös már csak rózsaszín.

Kopott emlékeimet

a szél fújja el hidegen,

s úgy állok a szülőföldemen,

mint egy idegen.

Hatvanhárom műemlékkel kevesebb. Na és?

www.origo.hu/itthon/20150205-hatvanharom-muemlekkel-kevesebb-na-es.html
@látjátok feleim szümtükkel:
Szétcseszték a kereskedelmet. Nem éri meg itthonról rendelni, szlovákoktól, osztrákoktól, kínaiaktol olcsóbb.
@Imola Helyesi: Szép jövőképed lehet a vezéreddel, ha a jövő nemzedékekbe fektetett munkáról ezt gondolod a második 2/3 lassan derekán.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: dehogy, ők a jók, a nemzeti erkölcs nyíretlen aranyának sziklaszilárd őrizői.
@jöttem:
Miért nem lepődöm az ilyen ostoba hegyibalfaszokon meg? :)
@Imola Helyesi:

Drága Imola! 2 in 1.
Ma 120, akarom mondani 200%-kal jobban teljesítesz.
Grat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mert okos vagy!!!

jóválaszvót? )))
@jöttem: a számból vetted ki:)) ezerrel úgy gondolom, mint te.
@jöttem:
Ne nyalj, ne nyalj... inkább gyere majd! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Arra gondoltam, hogy eltűnt a netről az árgép meg hasonló oldalak, ahol meg lehetett nézni, hogy egy árut éppen hol, és mennyiért lehet kapni.
@jöttem: lesz itt pöszén nézés, meg magyarázkodás, meg névcsere, amikor robbannak az autók, vagy csak jönnek a vezércikkek :D Boli is itt fogja vizsgálni a köldökszöszképződést, mert ilyenekre tán még ő sem számít, mint amit a boldog jövő nékünk tartogat. Megtárgyaljuk majd a bikinivonaladat is, csak nehogy az árván maradt Rogán gyerekekre vagy Nyerges pulyákra kelljen gondolnunk megint. :(

És Pintér?
@dr. jenőke (jenőke): haver, meg fogsz lepődni, de ma délben be akartam menni a lidlbe, de fullra volt a parkoló, ezé tovább mentem:) mondtam magamban, hogy mi a fasz van itt, demonstráció? vagy erőfitogtatás?:))
@taga20:
Minden tevékenységhez kell értelem, csak legyen az már önmagában való, hogy nem a nemi hovatartozás határozza meg a gondolkodást.
Csak ezért bátorkodtam bedurrani.
@Mariann19: Azért megjegyzésem lenne :D

Életem párja, egy gyönyörű, szuperintelligens nő, képes olyan helyzetbe hozni magát, hogy két kezében egy- egy servegő serpenyő, telepakolva minden, és ha nem mentem meg, hát örökre így marad. Sztem az apró dolgok logikus megoldása az, ami nem megy nálatok, és ezt szeretjük kiterjeszteni a sokkal összetettebb feladatokra, amiben pedig nem mi nyerünk.
@gazoló:

Én is találtam egy gyöngyszemet az irodalmi vonulatba.)))

Jean de La Fontaine: Epigramma

(Épigramme)

Szeressünk, tosszunk -- ezt a két
Gyönyört egymástól el ne válaszd;
Nézd csak a vágyat, nézd a kéjt:
Ily ritka kincs, mit lelked áraszt.
Két szív, egy rúd s a tokja -- itt
Oly béke születik, amit
Nagy oktalanság szájra venni.
Hét te se feledd, kedvesem:
Toszás nélkül szeretni -- semmi;
Szív nélkül toszni -- annyi sem.
@jöttem:
Egy időben szórakoztató volt oda járni, régebbi Orbán idézeteket tettem be, forrásmegjelölés nélkül. Isteni reakciók voltak rá, órákba telt, mire egy baromarcú előkerült, aki levette miről szól, ki mondta. Régi szép idők, volt jópár ostoba állat akkor is. Egyik szerző (nem emlékszem melyik majom) szopott egyszer durván, ide is ugatott, hogy hol mondott ő olyant, megmutattam neki... :)
@jöttem:
"Ezért is emeltem fel a szavamat ellene."
A férfiak nem feszegetik így ezt a megkülönböztetést, soha nem tapasztalom, hogy a szakmában vagy társaságban szóba jön a nemek miatti differenciálás, ráadásul a női nem kárára.
Indulatossá tesz ez a téma, mert rendszerint ilyenkor vagy védekezni illik, vagy igazolásokba kell belebonyolódni, ami méltatlan és nincs is a hülye felvetésnek realitása.
Ezért dumáltam bele az Imolával való disputátokba.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most jut eszembe, angyal haverod hol van? kitörés túrán?:))
@jöttem:
Aimons, Foutons, ce sont plaisirs

Qu’il ne faut pas que l’on sépare ;

La jouissance et les désirs

Sont ce que l’âme a de plus rare.

D’un vit, d’un con et de deux cœurs,

Naît un accord plein de douceurs,

Que les dévots blâment sans cause.

Amaryllis, pensez-y bien :

Aimer sans foutre est peu de chose

Foutre sans aimer ce n’est rien.

Nem akarok itt sznobulni, de eredetiben elegánsabb.
@feketefenyő és fehér ló: dugd fel magadnak nyugodtan, nincs rá szükségem.
@guma:
"Én a szakmám miatt ilyen témára vevő sem vagyok."
A helyzet az, hogy nem létező problémák ezek, és pont nem a nőknek kell ezt feszegetni.
Nem veszik észre, hogy amikor ezt tematizálják, egyben le is értékelik a saját nemüket.
@miva?:
Én meg jártam fordítva, mint te, a bútorszállítónak nekem kellett megmondani, hogy forduljon, fordítsa a bútort, hogy kiférjen.Nekiesett, ereje az volt neki, jól össze is esett egy asztal.
@taga20:
Szerinted?? :D
(Mondjuk orosz elvtársai ezt mennyire helyeslik??? Kb. szembeköpik őket, de kicsire nem kell adni, az FSZB-t nem érdekli, nekik belefér!)
Hol érdekeljen amúgy akkor engem?
Meg a a lambériás, csak ment lefelé, nekem kellett megállítani, féltem kiesik a fallal az ablakon.
@Imola Helyesi: Úgy látszik nem hallottad drágám még azt a mondást, hogy minden sikeres férfi mögött áll egy okos asszony.....nem lehet ezt így %-ban kifejezni, hiszen, ha akárná sem tudná a férfi átvenni az asszony szerepét némely dologban, hiszen más az életben a feladatuk.Hiába szeretett volna szülni esetleg Hannibál, nem ment volna neki, viszont hadvezéri képességei igazán kiválóak voltak...Rosszul értelmezed az egyenjogúságot a két nem között, bár áldott emlékű édesapámtól egy vitám hevében megkaptam:Majd akkor lesz egyenogúság, ha te rohangálsz a folyosón, és én nyögök a szülőágyon kislányom. ..nos, most a vége felé teljesen igaza volt apumnak...Jöttemnek igaza van, nem jó társaságban szocializálódtál a férfiakat tekintve aranyom, ők értünk a hegyeket is megmozgatnák csöpp kedvességünkért, mi kellene több a boldogsághoz, higyj nekem!
@taga20: bocsánat, de ezek az emberek mikor is jutottak vagyonhoz?... ez szürke gandalfnak is szól...
@miva?: nincs igazad, az én csodás oldalbordám, pont az ilyen apró okosságokban verhetetlen. mindig van egy jó ötlete:)
@guma: D

Ettől a hideg futkos a hátamon,de sajnos igaz!
@Éhes ló: mi van mérilú, szar került a palacsintádba?:)))
@Sir Bates dö Hól: hát gondolom tóni, nem a gyárba rakta össze a pasaparkot, szíjgyártó sem a szalag mellett. az öregek, meg az utóbbi öt évben szívták föl magukat.
@évásanyó:
Van ki az élet naposabb oldalára születik, vagy tesz érte - persze van aki meg szopóágon marad, vagy ezért, vagy azért... :)
Van az úgy. Mondjuk amikor ennyire besavanyodott embert látok, nekem is menekülhetnékem van a közeléből!
@gazoló: leszbi, lassan, de biztosan, de csakis Peni miatt :D

@guma: tudom, h lány vagyol ;P
@guma: persze legyen minden semleges, mint pl. válópernél a gyerekelhelyezés... tudod, hogy mennyi apa kapja meg a gyereket?...
@taga20: tudom, hogy az :)))))

Egyébként megünnepelted a szülinapcsid?:)
@miva?:
Tudod én mit szemlélek az emberekben?
Azt, hogy hogyan építette fel magát, milyen karakter.
Az, hogy nőről vagy férfiról van-e szó, az nálam mellékes.
Örömmel tapasztalom, hogy sem itt, sem a szakmában, sem a privát környezetemben nem érződik hátrányos megkülönböztetés.
Akkor miért kell egyáltalán a témát feszegetni?
Tényleg, Lajos él még?
Tudja valaki?
Kocsi hátsó ülésén nem akadt a torkán egy kéz?
Aggódok, na...
@évásanyó:
Egyetértek veled ebben, mármint a különbségeket tekintve. De ha körülnézel, a mai napig így van, hogy sem a hadászatban, sem a pénzvilágban, sem a felfedezésekben nem vezetnek a nők létszámot tekintve. Ez a férfiak területe, de jöttem szerint szexista vélemény ez, meg szerinte kivetítem a magánéletemre. Ez hülyeség. Ismerem a férfiakat, elég nekik egy kicsit hízelegni, és minden rendben van.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Bolikám, nincs azzal semmi probléma, hogy a lányod pedagógusnak készül, ha megfogadsz tőlem egy jótanácsot: Segíts kiválasztani majd a megfelelő vejnek valót a kishölgynek, mert mi csak a tűpénzt keressük meg.Ez a pálya nem a pénzről szól, valakinek viszont ki kell a kosztpénzt pótolni:)))
@évásanyó:
Tény, hogy te nagyon okos vagy, jó lehet a te férjednek, hogy ott állsz mögötte .
@miva?: hehehe

"Sztem az apró dolgok logikus megoldása az, ami nem megy nálatok,"

hímeztél már? kötöttél már bárkinek bármilyen hacukát?
nem is folytatom, mert a legtöbb nőnek meló mellett kell a napi mosás, főzés, takarítás és gyermekei ellátását megoldani...
persze néha bejön apró gigszer és "megtorpanunk" (- hogyan tovább? -) de melyik férfinak nem?

(egyik gyermekem totál megbolondított már 3, 4 éves korától. bármit csináltam azt neki is kellett csinálni, mert tudni akarta hogyan lesz az ami készül...
ezt szó szerint vedd!
ha tésztát gyúrtam, neki a hokedlire kellett letenni egy kicsi anyagot... ha varrtam, egy rongyot kellett kellett adnom amit öltögetett - később hímzett is :DDDD
ha kötöttem fonalat kellett adnom tűkkel mert tudni akarta, hogyan lesz a fonalból sál, stb...
szóval az apró dolgok logikus áttekintése kicsit sem férfi privilégium, de megtanulható... :D)
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA: nem igazán, előző nap halt meg a szeretet rokonom, nem ment. majd jövőre.
de köszönöm a kedves érdeklődésed, jólesett:)
@Imola Helyesi: Ez nem így van drágám, csak a kis igényűek elégednek meg a hízelgéssel...a társ fogalma jelent valamit? A férfi nem tudná magát úgy kiteljesíteni, ahogyan tehetségéből lehetne, ha nincs megfelelő hátországa, tudod a gyermekhez is ketten kellünk, és nem vita tárgya, ki a fontosabb.Hogy aztán a végeredménynél nem vagyunk külön megemlítve, így a statisztikákból kimaradunk, ez csak a felszín, nem mérvadó....
@miva?:

aszta! belenéztél a kristálygömbödbe? bármi lehetséges, ebben igazad van.

ha a tegnapi kommentemre utal a bikinivonal, akkor csak annyit fűznék hozzá, nem magamutogatási szándékkal született. csak ezzel a témával lehetett tagát eltéríteni a gábrissal és/vagy rodeóval való veszekedéstől.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

ha egy mód lesz rá, ott leszek.
@évásanyó:
Sógornőm szerint mire végez (Szeged-et nézte ki), muszály lesz megfizetni benneteket, különben valami politikus köcsögnek kell még majd dolgozni helyettetek, mert pánikszerű a pályaelhagyás és nem lesz senki a pályán.
Bár a mostani rendszer is durva a sok "felügyelővel" ahol sima tanítóképzőt végzettek akár egyetemet végzett, 20 éves tapasztalattal rendelkező, megszállott tanárokat fikázhatnak az oktatási módszereik miatt, csak mert "valakik" lettek, miközben igazából olyanok, hogy a kutyájukat nem bíznák a kollégák rájuk, nemhogy a gyerekeiket. Katasztrófa, amit hallok, van olyan, aki azt mondta, ha hozzá bejön a "pártelvtárs izéke", leköpi a gyerekek előtt a kis seggnyaloncot... :(
Én csak terelem a kölköt, én lepődtem meg rajta, komolyan vette amit mondtam. Még van 1 évünk... hátha...
@Sir Bates dö Hól: :)

szemét leszek!
mennyi harcol érte? (sokkal több kiszáll már a házasság alatti gyerektartásból lásd alkohol, stb)
sajnos kevés, és sajnos sok nő vissza is él a gyermek "kisajátításával" járó jogokkal...
@évásanyó:
Lehet, hogy neked tényleg nehéz dolgod van.......,
@jöttem:
Bármikor, te dinnye, amikor NEKED jó. A notidat előtte lementsd, és otthon ne hagyd! :)
Ha jó idő lesz, akkor meg jössz velem a vízre, képek a neten.
taga sörével nem kalkulálunk, hisz az olyan, mint a kuty vacsija...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerintem lala, nem adja be a kulcsot, úgy mint váradi vagy velsz vagy a milánsrác. szerintem megüzente vityának, ha hirtelen meghalna szánkózás közben, ako másnap érdekes dolgok fognak megjelenni a lapokban. vitya és lala nem hülye, hanem mindkettő egy tróger geci!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te, a mi kutyánk minden nap kap kaját:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát én maximálisan osztom ezt az életfilozófiát: Mosolyogj a világra, s a világ is vissza fog mosolyogni rád.Minek úgy élni, hogy mindig a rosszabbik oldaláról nézzük a dolgokat?Annyi jó dolog van, amiért érdemes élni és boldognak lenni, a "savanyújóskák" hamarabb halnak....:))
@taga20:
Kb... én is tudok olyant, aki így élte túl... bár az idegei odalettek, meg betegségek... viszont máig azt mondja, meg kellett tennie.
Jó, ha gond van, síelni kell mennie... persze nem mindenki megy a Flansziákig...
@évásanyó: évike drága, jó nyomod:)
@Imola Helyesi: A nehézség maximum az, hogy a korom miatt fájnak az izületeim:)) de boldog életem volt és van, gyönyörű gyermekekkel, unokákkal, nem panaszkodom, tudod élem a "haszontalan "nyuggerek életét...kkkk
@Sir Bates dö Hól: :)))

bocs! különben valamit nagyon félrenéztél... sehol nem beszéltem semlegességről tudomásom szerint!
kérdezz ha valami nem világos felfogásomban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én azt gondolom több ezer beiskolázott tanítvánnyal a hátam mögött, hogy csak úgy lesz boldog ember, ha ő választhat kedve szerint.Az viszont a szerető és gondos szülő feladata, mint amilyen te is vagy, hogy megismertess sok más pályalehetőséget is, hiszen, miből választana, ha hiányos az ismerete? Bizony, hogy igazad van, most nem jó tanárnak lenni, mert besúgás, seggnyalás veszi el az időt a gyerekekkel való foglalkozástól.A JATE Szegeden osztáyon felüli, Szegeden meg éltem, és imádatom tárgya az a város....Hát csak segits is a kislányodnak, mert nehéz az indulás....
@évásanyó: puszi neked is, de vigyázzunk, me jön a bolhás tristen és majd csúfol, hogy nyáladzunk:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nyugodtan, lecsontoztam má rég eszt vele, mint vitya bájerzsocával:))
ma is tanulhatsz valamit:

1995-ben két percen múlt az atomháború

.
.

"Néhány órával később kiderült, hogy a rakétát csakugyan Norvégiából lőtték fel, de tudományos célból: az északi fényt akarták tanulmányozni vele. (Hasonló kísérleteket ma is végeznek.) Az orosz kormányt már hetekkel korábban értesítették az eseményről, de ők egyszerűen elfelejtették továbbítani a hírt a radarállomások parancsnokainak."

index.hu/tudomany/til/2015/02/08/20_eve_majdnem_kitort_az_atomhaboru/
valaki már tegnap kereste, hogy készült-e már...

www.youtube.com/watch?v=vwQ2Y1JLOuo#t=18
@taga20: neki is jut, nem kopik, csak élesedik, tudod:)))
@taga20:

ebben az akcióban te melyik szereplő lettél volna? :D
(csak erős idegzetűeknek!)

Ilyen szökés sincs mindennap

index.hu/kulfold/2015/02/08/ilyen_szokes_sincs_mindennap/
@évásanyó:
Sógornőm is be van ájulva tőle, ő Szombathelyen, majd Pécsen végzett. Még 1 év. Próbálom Bécset emlegetni, az csak 80 km... Kereshetne ott vmi szakot, 11 év német, 7 év angollal a háta megett...
ez nagyon szuper!

Luxus fillérekért: így néznek ki a világ legolcsóbb luxuskabinjának ülései

Vízszintesre dönthető ülések, gourmet menük, pezsgő és Samsung tablet várja a világ legolcsóbb business osztályú kabinjában az utasokat. A csak business jegyeket kínáló francia La Compagnie légitársaság Londonból repül New Yorkba, fele annyiért, mint a konkurencia.

travelo.hu/utrakesz/2015/02/08/luxus_fillerekert_igy_neznek_ki_a_vilag_legolcsobb_luxuskabinjanak_ulesei/
@guma: én erkölcsös vagyok, ezé nem is kerülhetek ilyen helyzetbe:)
max. ilyenbe:)))

www.napiszar.hu/showPost/Nem_nem_lattam_a_macskat_
@guma: nem vagy szemét, te így gondolod... nyilván nagyon kevés harcol érte, érdektelenek az irányukba... a sablon nem tévedhet:-/...

(nem, nem értettem félre, nem is kötözködni akarok, csupán azt gondolom, hogy annak tudomásul vétele nem általános, hogy az évszázadok alatt kialakult társadalmi szokásrendszer némely előnyéről is le lehet mondani -nem sok van, az tény, de azért akad-... )
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Remek ötlet!Javaslom a magyar nyelv egyszakos 4-éves képzést, és ha jól hallottam, segítenek az elhelyezkedésben is.De ha már nincs egyszakos, vegye fel mellé az angolt vagy a németet. Két idegen nyelvszak külföldön embertpróbáló, legalább a magyar egy kis könnyebbség...Én is egyszakossal kezdtem, majd később vettem hozzá a többit.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, szeretném kérni a szakmai véleményedet. mit szólsz ehhez a fémmunkához, a kidolgozáshoz:)

www.napiszar.hu/showPost/Intim_piercing
@taga20:
Bakker, asszony tudja, hogy te ezért trappoltál be céencézni?
Amúgy khmmmm... igényes darab, remek adottságokkal.
@guma:
"mint Nyúl mondta volt, 100 komment alatt ami nem jön ki a posztból, az már benne is marad..."

Azért ezzel egy picit vitatkoznék. Kijön egy poszt reggel vagy kora délelőtt, a kommentelők nagy része viszont dolgozik, tehát csak este tud érdemben hozzászólni a témához. Addigra meg általában 300 körül jár a kommentek száma :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az "ambrus kiri"
szóba se jöhet!Csúnya látvány lenne!!!:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: okosabb annál, jött velem:) azé a csajokat a kamaraerdei úton együtt néztük meg, persze csak menet közben, me karnisért mentünk a kikába:))
@Mariann19:

Nem disputa volt, simán beszóltam neki. Úgy tapasztalom, sajnos divattéma lett manapság a férfiak ócsárlása.
Aki ebbe belebonyolódik, az nem méri fel, hogy egyszersmint saját apját, fiát, férfipartnerét is minősíti?
Engem ez háborít fel a legjobban.
@Sir Bates dö Hól: :)

jó! igazad van! vagyis nem helyes ez a pont "a sablon nem tévedhet:-/..."
tévedhet! :) és nem is fogtam fel kötözködésnek, csak nem értettelek...
talán nagyon leegyszerűsítettem a témát az "átlag" szintjére, pedig a férfiak mind a két típusát (a felelősséghez való viszonyról beszélek!) ismerem nagyon, nagyon közelről.

a férfiak lába alól kihúzták a talajt bizonyos szempontból, de a nők helyzete ezzel semmivel sem lett könnyebb.
talán ez már így kicsit sem semleges...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

JÓ))))))))))))))))
A gurulós kofferemben számtalan sör elfér.
Vízhez - ez jobban hangzik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nálunk Szegedre járt az ijúság,nem bánták meg:)
@Imola Helyesi:

tudod te pontosan mit jelent a szexista kifejezés?

ha az exhibicionistát használtad volna, azt mér megérteném valamilyen szinten. de ezt!!!!!!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Szia Maci,most kijöttél vagy nem?:)

Áprily Lajos

Mennék eléd.....

Mennék eléd, mert itt vagy már közel.
A déli oldalon leselkedel.
Gyökerek hallják könnyű léptedet,
átküldesz egy-egy halk leheletet,
mely szűzies még és illattalan,
de sejtető, jó langyossága van.
Csak arcom érzi még, nem sejti más,
varázs van benne, keltető varázs.
Ahol jársz, néma éberség fogad,
keresed a rügyes sombokrokat,
hogy langyosságoddal rájuk lehelj
s kipattanjon a sárga kis kehely.
Feljössz az élre, melyet hó erez,
íj válladon, a hátadon tegez,
benne az arany nyílakat hozod,
melyekkel a telet megnyilazod.
Mennék eléd, s mint fényváró anyám,
még utoljára elkiáltanám
nevedet, melyből napfény sugaraz:
Tavasz, tavasz! Tavasz, tavasz, tavasz!

Áprily Lajos: Tavaszodik

Sáncban a hóvíz
könnyű hajót visz,
füstöl a fényben a barna tető.
Messze határba
indul az árva,
lenge madárka: billegető.

Titkon a Bükkben
moccan a rügyben
– mint csibe héjban – kandin a lomb,
s mintha a róna
kedve dalolna,
úgy muzsikál, muzsikál a kolomp.

Indulok. Értem.
Jól tudom: értem,
értem üzenget a zsenge határ:
„Szíved, a bomlott,
ócska kolompot
hozd ide, hozd ide, hozd ide már!"
@jöttem: Ne hozd zavarba!!!Mert egész éjjel nem
tud aludni!:))
Még hogy nem gazdag a nyelvünk. Német és francia nyelvben nincs megfelelője a "geci" szónak.Na, ki terjesztette el ezt a jelentést, hát biztosan nem a nők. Mert ezekben a nyelvekben ez pozitív jelentésű, hiszen az élet fennmaradását jelenti.
@jöttem:
Hagyjuk, majd reggel, még beindul valakinek a fantáziája.....
@ornagy50:

Tudod őrnagyom, én itt sok szempontból a futottak még kategóriába tartozom. De Imol még engem is alulmúl. ))))))
@taga20:
Szóval ismer... :D
Egyszerűbben is mondhattad volna!
@jöttem:
Kiscsillag, nem ócsárolom a férfiakat, ha ez nekem szólt, de ITT nem is kacérkodok velük, mint te.Egy feminista ezt ne tegye!
@gazoló:
"Szia Maci,most kijöttél vagy nem?:)"

Hát személy szerint énmaci azon a bizonyos napon bizony csak délután jöttem ki, tehát akkor vagy hosszú tél lesz, vagy nem, de ez egészen biztos :)
Ma délelőtt viszont a Mátrában gyönyörű napsütés volt, láttam az árnyékomat.
Lett is délután hózápor.
@Imola Helyesi:

Csak nyomasd nyugodtan! Kíváncsi vagyok hogy néz ki az, amikor te valakinek beindítod a fantáziáját. Ahhoz is elég egy kis hízelgés? )))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na jó, a hétvégén szájmenésem van:)
egyébként, gondolom má várod a jó időt:)))

www.funpic.hu/_files/pictures/original/24/52/45224.gif
@Imola Helyesi:
Azért barátkozz béla a "Rotz" szóval... :)
Mert te nem ismered, még lehet!
@taga20:
Hát, ott a kajak orrán max 3 szitakötő tud ilyesmit! :)
@Imola Helyesi:

kis esti vers Belgától szeretettel:))))

Na ennyi mára pondrók, polgárok és pórok
eddig örülhettek, hogy hozzátok szólok.
Adótokat köszi, az autóm ezér’ döfi
etesd meg a röfit, meg az eszed legyen rövid.
Na befelé a kocsmába falcoljál, az autópályánál jattoljál, ingyen csak anyádba parkoljál.
Viszlát kisköcsög állampolgár, aki emlőt, hogy szopjon, az államtól vár,
de faszt kap, hogy szopja torkig a szájba,
a végén meg verheti a nyugdíjára rá.

Politikus barátaim, testvéreim, félvéreim. Fogjunk össze ne hagyjuk, ezért a fasz országért vérünk ne adjuk

„MC 20%mindenbőlésmehet” a házban,
mindig megkapja a szót a tisztelt házban
és még itt van minimum négy évig a házban
egy pár törvényen felüli képviselőtársam.
Jobb vagy bal, fasz és szopó.
Mikor melyik? Már a parasztnak is tökmindegy.
Minden évben mindenki megszavazza a fizetésemelésünket infláció felett.
Amíg a baromarcú tahó az utcán tüntet,
én horvátba’ nyaralok és eszem a homárt.
Hogyan és honnan és mennyit lopunk,
annak csak a fantáziánk szabhat határt.
Az adótokból tripla áron hidat építek,
aztán kurvákra meg kokainra költöm a pénzeteket.
A titkárnőm meg leszop a limuzinba’ az asszony meg reggel a jakuzzimba’.
Nem is értem, hogy lehet valaki ekkora király,
a koronát is haza kéne má’ vinnem mostmá’.
Ha meg ha felhív egy multi, hogy ez meg az meg amaz,
20% a nevem, oszt csinálsz amit akarsz,
[nejlon] szatyorba hozzad és nem lesz semmi gebasz.
Meg csináljá’ járdát, annak örül majd a paraszt.
Meg beszól nekem a tirpák, hogy nem ezt ígértem
„Jujjujjuj, Úristen, Jézusmária! Nem ezt ígértem”
Takaroggyá’ má’ innen, büdös paraszt geci,
nesze itt van egy 100as, oszt mostmá’ húzzanyádba, buzi!
Mi kell, bazmeg’? Pénz, bazmeg’? dolgozzá’, bazmeg’! Ne pofázzá, bazmeg!
A pofázás, bazmeg, az kurvára megy itt, bazmeg!
Hát ezért tart itt ez az ország, bazmeg!
Meg is mondom nyíltan, ha kérdezi majd a Baló,
hogy ez az a meló, ami nekem való.
Fasza képviselő vagyok és az ügyészek is mondták,
hogy itt senki nem tud lebukni csak az az idióta !
@Imola Helyesi: ebola, nem nézed a hírtévét. kurva jó lett párnapja a műsor!
má várom a híradó21-et:))
@jöttem: én Csak a válaszaitokból sejtem,hogy
miket adhat elő mivelhogy az 5.böffenete után
megszabadultam tüle.
@Imola Helyesi:

El vagy tévedve, mint Orbán a kézcsókkal. Az, hogy időnként némely regekkel meredekebb témáról is beszélünk, nem jelent flörtölést. Mindenki tudja hol a határ. Csak ezt érteni is kellene.
Bújj ki a vaskalapod alól!

A szüfrazsettekhez hasonlítasz időnként az erőszakosságoddal, de azok nemes célért harcoltak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Igazad van, már megtaláltam én is, de ez egy új forma, és a régi jobb volt.
@jöttem:
Én? Eltévedve? Esti mese - ideje már elmúlt.
@ornagy50:

Én nem tiltok a kíváncsiságom miatt.)))
@jöttem: apám, nagyon kemény, de igazságos vagy:)
egyre jobban teccel! ja, és ez nem flört:)))
Gazoló, az azért ne zavarjon, hogy a Gyurcsány név tipikus trpak név.
@Imola Helyesi: mit tudom én. a civil kaszinót néztem. a kis pondró tökécki gecinek, meg a másik mocsoknak( ha jól emlékszem fricctamás) néha nem volt őszinte a mosolya, mikor a műsorvezető feltette a kínos kérdéseket:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
De nem teszik be egy újságba, ellentétben itt ezen csámcsognak , mémeznek, rémeznek. Nagyon kulturáltak.
Meg a fenti rap is , gödörszleng.
@taga20:

ha én itt flörtölni próbálnék, kb 3 napon belül szedhetném a sátorfámat. nem kitiltás miatt. úgy átnéznétek rajtam testületileg, hogy önszántamból takarodnék el.
@taga20:
Még semmi változás nincs. Legfeljebb annyi, hogy Fábrit tegnap meghívták. Én sem nézem , sokszor uncsi. Belesek a hírekbe mindenhová, s annyi.
@gazoló:
Undorító, ezért szoktalak kinyomni.
@jöttem:
Persze, mert nincs kit elcsábítanod.
@Imola Helyesi:

Nem,nem ez undorító,te és az agyatlan szervilitásod,szófosásod!!
@jöttem:
ui. ide rendes házasemberek és nők írnak.
@Imola Helyesi:
'Tenmagadat még nem próbáltad kinyomni?
@gazoló:
Se a mondanivaló, se a rímek nincsenek a helyükön, tele van undorító, szleng útszéli szavakkal.
@gazoló:
De, akkor viszont nagyon unalmas lett a blog.
@Imola Helyesi:
Elemezgesd,csócsálgasd nézz mögé?!
@gazoló:
De Gyurcsányt miért sértegeted, hogy tirpák?
@taga20:

Ez komoly? Kínos kérdések az eddig mikrofonállványként működő műsorvezetőtől? Meg kell néznem:))) Látnom kell az önelégült fejüket.
@gazoló:

Mögéd néztem, és többször kijött, hogy rasszista vagy.
@gazoló:
Tudod, hogy ezzel a szlovák betelepülőket is megsértetted?
@Orica Középföldi: törzsnéző még nem lettem, de a civilkaszinóra valahogy másképp emlékszem. mindenki ugyanaz, de a műsorvezetőben úgy láttam, hogy szoftvert cseréltek:)
persze lehet, hogy a pia hatása megy ki belőlem:)))
kapcsolj oda, most kukorelli van, persze a műsorvezető buksza se rossz:))
@Imola Helyesi:
Ki beszélt Gyurcsányról gyökér?
Bevetted vagy netán elgurult?
?@gazoló:
"Meg beszól nekem a tirpák, hogy nem ezt ígértem"
Ez mi?
@jöttem:

"én itt sok szempontból a futottak még kategóriába tartozom. "

Nana:))
@Orica Középföldi: jó csinálja a csaj. én is alkalmazom eszt a teknikát:)
na megyek aludni, me unom má magam, titeket meg pláne:)))
@gazoló:

Nem az én világom, de tagadhatatlanul tehetséges pasi volt, és hosszú életű.
@jöttem:
"Nem disputa volt."
Elnézést kérek, hogy a disputa kifejezést használtam az általad helyesbített "beszólás" helyett.
Disputa = vita, vitatkozás
Én az enyhébb kifejezést használtam, mert ez a megfogalmazás jobban illik hozzám.
@taga20: oh, még aznap este meghalt, amikor említetted? :O (részvétem)
Kéne egy kis segítség nekem. Szeretném kivetni Simicska Lajosra, valamint régi és új haragosaira a 98%-os vagyonadót.

Ehhez viszont kell a népi erő.

Szóval ezt kérem osztani minden portálon:
www.facebook.com/98szazalek.vagyondado.a.korrupt.politikusoknak

Köszönettel:
Vámos Zsolt
www.facebook.com/abonyivamoss
@Orica Középföldi:

A tények makacs dolgok. De nálam működik a felfelé nivellálás / ezt a fogalmat neked köszönhetem /.)))
@Mariann19:

Én kérek elnézést. Így visszaolvasva elég durvának tűnik a "Nem disputa volt." mondatom.
Nem bántó szándékkal írtam, csak így szakadt ki belőlem.)
Na, léptem aluba én is, de azért csak megcsinálták a következő "Bukás" videót:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vwQ2Y1JLOuo

"Igaz, a feliratban vannak helyesírási hibák, és a szöveg is leül helyenként, de a "Nyugi, Ildikó, mindjárt itt a tolmács." mondat hangosanröhögős".
Nehéz dolog a nyelv. Hát még a pártcsicskáknak!

"Bár az MTI a lapszemléjében nem tér ki rá, de a német lap utal arra, hogy minősítette Simicska Orbánt ("Orbán egy geci"), a Süddeutsche Zeitung a "Wichser" szót használja, amely a német argóban (az internetes keresők alapján) stricit és "faszverőt" is jelent. Mindenesetre németül ez nagyon durva káromkodásnak számít."

Az irodalmi német is vakaródzik a "problémán"... :D
Az MTI pedig ugye... szóval továbbra is küzd a szavahihetőséggel, meg a hírek megemésztésével.

No meg a franciák is...
"A francia lap utal is arra, hogy Simicska "gecinek" nevezte a kormányfőt, igaz a Le Monde a "bite" szót használja, amely franciául hímvesszőt jelent. Franciául ez is elég durva jelző, amelyet aligha olvashatunk hivatalos nyilatkozatokban.

A Le Monde megjegyezte, hogy miután megtudta, hogy "lelkiismereti okokból" a médiabirodalmának teljes vezérkara lemondott, amiért előző nap arról beszélt, hogy totálissá válhat a médiaháború, ha a kormány az RTL-lel való békülés jegyében öt százalékra csökkenti, és egyben kiterjeszti a reklámadót -, négy óra alatt több interjút adott, mint az azt megelőző négy évben, és azokat is elsősorban a baloldalhoz közel álló sajtóorgánumoknak.

A lap szerint "az ügyes pénzügyi szakember többször megmentette a Fideszt, például szaftos ingatlan-tranzakciókkal", majd pedig Orbán "visszatérési stratégiájának támogatására médiabirodalmat épített ki". A Fidesz 2010-es választási győzelme után az építőiparban, valamint az állami földek újraelosztásánál jutalmazták, a 2014-es választásokat követően azonban Simicska "csillaga halványodni kezdett", mert Orbán egy "új generáció felemelkedését támogatta", akik közül Lázár Jánost és Szijjártó Pétert - emelte ki a lap."

index.hu/belfold/2015/02/08/nehezen_tudjak_leforditani_simicska_jelzoit_a_kulfoldi_lapok/
@Dotty, a Vörös Cipellős, Szadista, Katgimis DOMINA:
Csak most olvastam.
A külföldi elemzők most vakaróznak, várhatták ezt, de a hevesség meglephetett ott is mindenkit.
Na, várjuk meg a mai folytatást, kérdés Lajos rendesen kiszánkózta-e magát... :D
Jók legyetek, mentem melózni.
Reggelt, Mindegykibe!

Címlapos hír?
miközben:

Kiherélt RTL híradó: belvíz és balesetek
írta: Örvös Tatu

giphy_2.gif

Megnéztük az RTL Klub ma esti híradó c. műsorát. A kormány terve jelentjük bejött. Az eddig politikai témákkal és kormánykritikus felütésekkel telis teli híradó most balesetekről, belvízről, fiatal zenészekről és egyéb, szuperizgalmas témákról számol be. Politikának híre, hamva sincs.

ujkurir.blog.hu/2015/02/08/kiherelt_rtl_hirado_belviz_es_balesetek
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Na, most nagyot szóltál, te is, meg az index is, nem tudják lefordítani a "fehérje" szót, vagyis igazam volt.
@Imola Helyesi:
Illetve nem használják argónak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az igen tisztelt, rettenthetetlen szabadságharcos Miniszterelnök úr néhány hete kijelentette, hogy Magyarországon béke van. Egyéni érdekből motiváltan és felelőtlen magatartással egyeseknek sikerült néhány napra némi bizonytalanságot és nyugtalanságot előidézni, de - megfelelő válaszok révén - a korábbi állapot hamarosan vissza fog állni.
Simicska pedig nyugodtan szánkózhat:
napigif.postr.hu/simicska-elment-szankozni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tatu mester tán a tv2-t nézte...
Ha nem is nyomták fullba, de azért volt orbán-simicska maffiázás, kormányközeli ügyvédi irodák pénzzel tömése, akasztani vágyó jobbikos.
Vajon miért ilyen nagy a csend a kormány házatáján?
Talán nem akar a mesterterv működni?

nol.hu/belfold/orban-mesterterve-1514907
Nagy bejelentés készül: Orbán és az Erste-vezér ma valamit aláír

A meghívót olvasva mindenhol megindultak a találgatások: újabb bankot vehet az állam. Tavaly év végén Lázár János ugyanis már beszélt arról, hogy a kormány osztrák bankokkal tárgyal és állítólag Treichl és Orbán is egyeztetett korábban. Az Erste és a Raiffeisen mindeddig kitartóan tagadta, hogy eladásról tárgyalnak a kormánnyal, azt azonban mindkét bank elismerte, hogy megbeszéléseket folytatnak.

A Figyelő múlt héten már írt is arról, hogy valószínűleg az állam kisebbségi részesedést vesz az Erstében. A lap úgy tudja, február 5-én körlevelet kaptak az Erste-csoport hazai munkatársai, hogy nem szabad a bank részvényeire üzletet kötni és az ügyfeleknek sem lehet azt kiajánlani. Ilyen a céges bejelentések előtt szokott lenni.

index.hu/gazdasag/2015/02/09/nagy_bejelentes_keszul_orban_es_az_erste-vezer_ma_valamit_alair/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez hazugság!
Igen is volt politika, kormány közeli, érdekes ügyvédi megbízások, Trócsány és a mostani szóvivő ...
@Orica Középföldi: elolvasva, a következő interpretációs lehetőség jutott eszembe: om sem tartja elfogadhatónak a büfé-ruhatár szakok továbbélését, így a demján-parragh oktatáspolitikai koncepció mellett állt ki tekintélyének teljes latba vetésével...
@elmeherceg: @Marcellusca: nektek akkor jobban hiszek, én ugyanis nem néztem, orrszívó porszívó ment a hétvégén :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :D
Köszi, hogy hiszel nekünk. :)

Simicskás sztori elejétől, régi, '90-es évek eleji felvételekkel (Vida Ildikó is többször feltűnt Lui mellett :D), pénztárnokoskodástól, APEH elnökségen keresztül az olagarcháskodásig minden volt.
Meg a Trócsány (vagyhogyarossebbe híjják a zigasságügymenájsztertet) és a jelenlegi fityisz (vagy frakció) szóvivő ügyvédi irodáiknak a több 10 millás megbízásai ...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja és @Marcellusca: + Lászlóné (mint Simicska bizalmas) megszólalás is vót.
@Sir Bates dö Hól:

Látszatra ez is lehetne, de nem erről van szó. Ez egy nagyon hosszú interjú kiragadott részlete. Tán két éve beszélgettek vele, olvastam akkor.

Megállapításokat tett az oktatás színvonalára, de nem tett javaslatot - nem lévén oktatáspolitikus - a megoldásra.Egészen elképesztő példákat mondott a hallgatók felkészültségéről. Akkor döntött úgy, hogy nem tanít tovább.

Megjegyzem Demján és Parragh se az.Elmehetnek a büdös francba.
@Orica Középföldi: azt írtam, hogy ez is egy lehetséges interpretáció... sem "lelkiismereti okoból " felmondó uújságíró, sem lápi-magyar nem vagyok... a "geci"-t ellenben nem gondolnám inszinuációnak:-)...
@gazoló:
Disznók elé gyöngyöt, Imola elé Belgát? Herda!
@Vámos Zsolt:
A 98 %-ot már elmeszelte az Unió: aki sokat markol, az keveset fog! A javaslatom 70-30 az ország javára.
VALAMI azért a gombnyomogatásért is jár, meg enni nekik is kellett.
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem sem, ha egy Woody Allen is be tudott öltözni annak. Csak azt nem értem, hogy miért nem tudták a "sperma" szót eltalálni?
@Sir Bates dö Hól:

"ez is egy lehetséges interpretáció"

Nem, ez egy sugalmazás:))
Ebben az esetben valóban nem inszinuatív az említett szó, sőt a büdös jelző is indokolt. Így gondolok rájuk már elég régóta.
velemenyvezer.444.hu/2015/02/09/a-nagy-oligarcha-haboru-tetje/
"Ezzel szemben Simicska Lajosnak nem nagyon lesz más választása, mint lapjain és tévéjén keresztül a növekvő orosz irányultságot támadni."
Meg egy kötelező "vörös farok" némi Gyurcsányozás.
Mondjuk a szerzőt az sem zavarja, hogy ha BÁRMI bizonyíték lett volna, hogy Gyurcsány korrupt, Orbán az nagy örömmel felhasználja. Az ellenkezőjét mentő bizonyítéknak tekintem.
@Orica Középföldi: sugalmazás, sugalmazás... ahogy látom, hiány van moon tehetséges szakemberekből... lehet, hogy lánczi küld egy szerződés tervezetet:-)...
@Sir Bates dö Hól:

Szerintem van elég, csak magasról tesz rájuk a hatalom és/vagy rosszul válogat közülük.
Ebben az egész simicska-orbán háborúban az a legszomorúbb, ami a kádári, meg az azóta eltelt időben hatalmon lévő pártok esetében. Mindegyikhez nevét adta a tagsága. Lehet, hogy a fidesz tagság sem különb a deákné vásznánál, és hallgatásával díszletet biztosít a mutyizáshoz, háborúzáshoz?

És! A cöf-röfről még nem is beszéltünk, ők is támogatják a saját becsapásukat, félrevezetésüket?

Talán ki kellene kimondani, hogy anyám én nem ilyen rendszerváltási lovat akartam. No de akkor milyet?
@Kijelölt Önkéntes:
A megfelelő válasz, hogy lapítanak, mint fekália a fűben?
Neked aztán jó erős lehet a gyomrod, hogy mindent bevesz hányinger nélkül!
@látjátok feleim szümtükkel:
"Lehet, hogy a fidesz tagság sem különb a deákné vásznánál, és hallgatásával díszletet biztosít a mutyizáshoz, háborúzáshoz? "

Jó reggelt, jó ébredést :)))
Én még tovább is mennék ennél: nem csak díszletet biztosít, de nagy részük még tapsol is hozzá.
@látjátok feleim szümtükkel: Takony gerincű a magyar! Ezt a történelem már többször is bizonyította. Elég csak az 56 utáni első "szabad" május '.-re gondolni ahol több százezren éltették Kádárt.
Persze ennek van egy pozitív oldala is mégpedig az , hogy ha pl Simicskát lelövetne/lelőné Orbán ...... vagy fordítva a nép ugyan úgy megéljenezné a tettest mint anno Kádárt.

Most már akkor Lajos & Viktor elő a párbaj pisztolyokat, háttal egymásnak 10 lépés előre - utána megfordulni és lőni!!! Úgy szeretnék már valakit megéljenezni.
@kekex:

Orbánnak az elmúlt öt év után egyetlen lehetősége maradt (és amíg az megvan, mindent megtehet - mindent - abszolút korláttalanul):

"A másik se lenne jobb."

Elég sokan dolgoznak rajta, és bizony meglehetős sikerrel.
@kekex: Alighanem Simicska kezében valóban az a legnagyobb adúász hogy betudja bizonyítani ,hogy Orbán korrupt és úgy tudja bebizonyítani, hogy dokumentálni és közzé tenni is tudja.
S ha ezt megteszi akkor a saját médiája mellett a ballib média is ezt harsogná és akkor Orbán ledől mint hajdanán a Sztálin szobor.
....egy kis sima gecizés is milyen visszhangot kapott a sajtóból ....ha meglebegtet néhány konkrét ügyet Orbánnak vége.
@jöttem: ha én itt flörtölni próbálnék,.....

nugodtan, nem te lennél az első, voltak itt már olyan sistergő lelki aktusok, hogy csak úgy izzott a zinternet.
@búvár kondér:
"a saját médiája mellett a ballib média is ezt harsogná és akkor Orbán ledől mint hajdanán a Sztálin szobor"

Optimista vagy. A megrögzött fanoknak (és nagyon sokan vannak) semmilyen harsogás nem bizonyítaná be, hogy Orbán korrupt. Összeesküvést, alávaló rágalmazást látnának benne, és egyetlen percig sem lennének még csak kétségeik sem.
Lásd a Simicska-cikkek alatti kommenteket, itt is idéztünk néhányat, pl a "Simicskát megvette a baloldal" hangzásút, és hasonló is sok volt.
Szóval nem lesz ez olyan egyszerű, bár én azt mondom, hogy ma legyen a napja, ne holnap.
@Spániel:

Nem csodálom. Az értelem és a humor a két legfőbb szexepil. Mindkettőből van itt bőven. ))
"Elég baj az nekünk, hogy állandóan róluk szólnak a hírek, és elég sanyarú képet ad az országról, hogy egy ilyen ócska kis maffia-háború határozhatja meg tartósan a közéletet. Ha még csak arról lenne szó, hogy egy kisvárosban kié legyen a kocsma, akkor érthető lenne, hogy ilyen szintű figurák közt dől el a dolog és a kocsmában folyton erről pusmognak az emberek. Azt viszont kikérem magamnak, hogy ilyen műveletlen, puhatestűségig gerinctelen, magyarul is elég pocsékul beszélő és szellemileg szinte értékelhetetlen figurák képviseljék az országot mint Simicska vagy a másik tábor tenyérbemászóan krakéler sleppje, a lázárok, rogánok, habonyok, hadd ne soroljam, mert rájuk gondolni is olyan, mintha meztelencsigát kéne megérinteni. Madarat tolláról alapon a főnökük se különb. (Ha és amennyiben tényleg ő a főnökük.)"
media.mandiner.hu/cikk/20150209_kardos_gabor_nyilt_level_a_helyet_kereso_simicska_sajtonak
@kekex:

ááááááááááááááá!ez fájt!)))))))))))))))
Bibas kollégisták,erre nevelték át őket.
Egy kis visszacsatolás 2006:

"A végjáték kezdete? - Vezércselek

2006.10.16., 2006. évfolyam, 41. szám
szerző: Nagy József * forrás: 168óra

Kacagtunk, amikor a 72 órás ultimátum lejártát követően Orbán vezénylő tábornok kamerák kereszttüzében kibökte: "Nyakunkon a forintválság, és a miniszterelnök ragaszkodása a hatalmomhoz egyre valószínűbbé teszi ennek bekövetkeztét." Gyöngyszem. Hogy a túloldalról is citáljunk egy kapitálisat: Gyurcsánynak úgy egy éve a köztévén sikerült "összeforrt csontok" helyett "összecsórt fontok"-at artikulálnia. Ők ketten a vezérek. És egyre inkább úgy tetszik, rajtuk kívül csupa gyalog áll a sakktáblán. Gyalogok, akik érdekeseket kombinálnak a nekik jutó információmorzsákból. Közülük beszélgettünk néhány fideszessel a múlt héten.

Az első kérdés természetesen az ultimátum. Az ultimátum, amin még a harcedzett fideszesek is meglepődtek. "Van önbizalma a főnöknek - kommentált egyik forrásunk. - Ráadásul eredetileg 24 órát akart adni, az elnökség többi tagja tornászta fel a határidőt. Ebből is látszik, Orbán biztos volt benne, hogy elutasítja a koalíció." (Lásd még: "Hazug és ócska trükk.")

"Még hogy vonják meg a bizalmat Gyurcsánytól? - így másik segítőnk. - Mi van, ha nem? Tartunk egy nagygyűlést? És?! Vagy Viktor mond egy pattogós beszédet? Elsőre nem is értettem, mit akar."
Aztán másodikra megértette.

Pofon a szavazóknak

"Orbánnál sose az első szándékot nézd, az csak porhintés. Ha valaki úgy hiszi, az elnök hirtelen felindulásból dönt, nagyon téved." Az ultimátummal több informátorunk szerint is pont azt akarta elérni O. V., hogy zárjon a koalíció, hogy kitartson Gyurcsány mellett. "Nem az azonnali miniszterelnök-csere Orbán vágya. A cél: előrehozott választások jövő tavasszal."

Az elnök úgy kalkulál - véli forrásunk -, hogy a Gyurcsány-csomag a vártnál lényegesen kevesebbet hoz az államháztartásnak (egyetlen példa: idénre 30 milliárdot terveztek kamatadóból, lesz belőle 1 milliárd), ezért a kormányfő legkésőbb januárban további megszorítást lesz kénytelen bejelenteni. Az egyik út a 13. havi nyugdíj visszavétele - vagyis pofon a párt törzsszavazóinak. A másik megoldás összetettebb, de nem kevésbé fájdalmas: a 20 százalékos áfakulcs 23 százalékra emelése (ez 180 milliárdot jelentene jövőre a büdzsének), esetleg a 2008-ra ígért ingatlanadó előrehozása, netán rendkívüli, 2007-re és 2008-ra vonatkozó egyszeri (pontosabban kétszeri) 0,2-0,4 százalékos ingatlanadó kivetése (például tízmilliós lakás után évi 20-40 ezer, ötvenmilliós után 100-200 ezer forintot kellene fizetni - kétszer).

Ráadásul a magyar nagyvállalkozókkal sem éppen felhőtlen Gyurcsány viszonya. Úgy tudjuk, egy a választási kampányban zajlott többfordulós tárgyaláson adókedvezményt, fejlesztési támogatást, beruházási könnyítést ígért a miniszterelnök a honi tőkének. Cserébe azt kérte, kerüljön haza a "nagy magyarok" külföldön pihenő pénze. (Hivatalos források szerint 2,5-3 ezermilliárd forintról van szó, ám egyes becslések ennek ötszöröséről szólnak. Hatalmas összeg. Összehasonlításképpen: az EU-tól 2007-2013 között 8 ezermilliárdot várunk, Magyarország tavalyi nemzeti jövedelme pedig 23 ezermilliárd forintot tett ki.)

Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor a Pénzügyminisztérium - mondván, hogy a vállalkozókban lehetetlen megbízni, így is, úgy is csalják azok az adót - kihátrált a kormányfői ígéretből. Inkább megszorító csomagot rakott össze különféle fiókokban elfektetett ötletekből. "Benne komoly érdeksérelmeket okozó, sokakat a koalíció ellen hangoló piti egymilliárdos tételekkel, amelyekért le sem szabadna hajolnia a költségvetésnek" - teszi hozzá fideszes segítőnk. A koronát pedig az az OÉT-ülés tette fel a vitára, amelyben Gyurcsány ingerülten jelezte: "El lehet innen menni."
Folyt.

"Most vagy soha

De mindez vajon elegendő-e az előrehozott választásokhoz? Egyáltalán: miért dobná be a törülközőt a 2010-ig mandátummal bíró többség? Nem tudunk elképzelni akkora általános sztrájkot, blokádot, ami erre késztetné a ballibet. Bár tévéostromot sem tudtunk elképzelni szeptember 18-a előtt.

"Amíg ellenzékben van, a jelenleginél nem lesz, nem lehet erősebb Orbán. Most kell végeznie Gyurcsánnyal. Mert ha a miniszterelnök politikailag túléli a következő fél évet, akkor pacifikálja a helyzetet, újraépíti magát, s ő lesz a 2010-es ellenfél. Amikor is azzal az előnnyel indulhat, hogy előző összecsapásukon ő győzte le a másikat. És ha az előrehozott választásokat nem, csupán a kormányfő leváltását sikerül kierőszakolni, már van egy skalpunk 2010-re. Most vagy soha" - véli forrásunk.

Tegyük hozzá: attól forgatókönyv, és nem kész film a vázolt eseménysor, mert feltételezi, hogy a nép úgy mozdul, ahogy Orbán elképzelte. És azért is, mert nem számol Gyurcsány ellencsapásaival. Amelyekből alighanem lesz néhány. Hogy mennyire démoninak tartja őt a jobb, arra illusztráció fideszes segítőnk áderi aggodalma, mely szerint a kormányfő megmerényelteti önmagát. "Egy könnyű kis comblövés hamar gyógyul. A média zabálná." Visszakérdezünk: Orbánból nem nézne ki hasonlót? Némi szünet után a válasz: "Hát, nála sem lepődnék meg semmin."

Duzzogó radikálisok

Bizony Orbán pártbéli megítélése sem egységes. Néhányszor híre kelt már végső bukásának. Legutóbb tavaszi veresége után írta le őt szinte mindenki, erre most... Pedig - nagy pénzt tennénk rá - még a Fidesz elnökségében is többen szeretnének valaki mást a párt élére, mint ahányan az ő irányításával képzelik a jövőt.

De Orbán ereje nem az elnökség, a választmány vagy a frakció, hanem az utca, a polgári körök népe. Pláne ilyen "történelmi" önkormányzati győzelem után. (Bár az figyelmeztető lehet számára, hogy a Kossuth tér radikálisainak már kevés "a Viktor" úgymond szalonradikalizmusa. Tanulság: nincs az a bekebelezett szélsőség, amelyen túl ne teremtődne egy még szélsőségesebb. A nemzeti radikálisok azt várják Orbántól, hogy saruban járuljon színük elé bűnbocsánatért a kitaposott Kossuth térre. Akkor talán kiengesztelődnének. Duzzogva.)

Orbán helyzete tehát jelenleg stabilnak látszik a párt élén, méltán hirdetheti magáról: én vagyok a magyar jobboldal vezére. "Van valakinek ellenvetése?" Persze hogy nincs. Tett, tesz róla, hogy ne legyen. Gondos kertész: kezében folyamatosan csattog a sövényvágó, ha valaki magasra nő a pártsusnyásban, nyissz. Deutsch-Für, Pokorni, Rogán "és sokan mások" naplójában, ha vezetnek egyáltalán ilyet, bizonyára találnánk olyasmi bejegyzést, hogy "Viktor ma (is) csúnyán visszametszett engemet".

Legutóbb Ádert nézte tujának az elnök. Több forrásunk is megerősítette, hogy a tavaszi vereség után Orbán nem akarta a Ház alelnökségéhez engedni volt frakcióvezetőjét, mire a szigorú bajuszos ember kijelentette: "Ha ezt megteszed velem, Viktor, többé nem látsz." Hatott a fenyegetés. Ennek ellenére Áder átmeneti önkéntes száműzetésbe vonult, augusztus végéig szavát sem lehetett hallani.

Orbán (miként Gyurcsány) vérbeli szólista. Egyedül dönt, s csupán egyetlen szekundánst tűr meg maga mellett: Kövér Lászlót. A végrehajtásban Deutsch-Für mellett újabban Kubatov Gáboré a főszerep - a miértbe és a mitbe persze ők sem, legfeljebb a hogyanba szólhatnak bele.

Viszont az önkormányzati választás felértékelt néhány "örökzöldet". Kósa Lajos a szavazatok háromnegyedét szerezve tarolt Debrecenben, az égig nőhet ő - a Hajdúságban. Pokorni Zoltán már úgy egy éve emelte zsarolási potenciálját azzal, hogy (valaki) elhintette egy nemzeti liberális párt megalakításának lehetőségét. Informátorunk szerint Pokorni ambicionálta a főpolgármesterséget, de Orbán nem engedte rajthoz állni. "Az elnök tudja, a pártban csak Budapestről lehet őt megpuccsolni" - mondja forrásunk. Így "csak" a XII. kerületben győzött Pokorni.

Miként prolongálta magát bizalmasa, a Fideszen belül sokat támadott Nagy Gábor Tamás is a Várban. És új győző a belvárosi Rogán Antal. Szinte halljuk a sercegést, ahogy magyar nemzetes Egei Antal ceruzáját hegyezi. Kíváncsian várjuk, Orbán mikor ad papírt a nem létező, pár hónapja egy Pokorni-elleneset cikkező egyetemista kezébe. Sokért nem adnánk, ha tudnánk, mely nevek szerepelnek majd sorvezetőként. Aligha kell éveket várnunk a válaszokra."
Folyt.

Orbán természetesen a Fidesz vezető testületeiben is "zsugázik". Jó példa erre szeptember 23-a története. O. V. még a nyáron jelentette be, hogy egy héttel az önkormányzati választás előtt nagygyűlést tart a Kossuth téren. A Fidesz szeptemberre utcahosszal vezette a népszerűségi listákat, pusztán az volt a kérdés, mennyivel veri a koalíciót a helyhatóságin. Csakhogy közbejött és bonyolította a helyzetet a Szabadság téri rettenet. Azt is tudni lehetett a közvélemény-kutatásokból, hogy abban a feszült helyzetben a "polgárok" közel kétharmadának különösen ellenszenvesek a tömegrendezvények - vagyis egy nagygyűlés valószínűleg csökkentette volna a párt támogatottságát. Ráadásul titkosszolgálati információk érkeztek arról, hogy "alvilági akció épülne a rendezvényre". Nem meglepő, hogy a Fidesz elnöksége szinte egyhangúlag a halasztás pártján volt, a testület egyik tagja állítólag egyenesen azt mondta Orbánnak: "Ha utcára hívod a szimpatizánsainkat, s akár egyetlen embernek is baja esik, tíz évre kiiratkozunk az európai politikából."

Édes a hatalom

Szeptember 21-én reggel még úgy volt, hogy Orbán hajthatatlan. Mert hát hogy is nézne ki, ha a sosem hátráló vezér föladná kampányzáró mulatságát? Aztán a délelőtti elnökségin visszavonulót fújt. Majd szűk két héttel később, múlt pénteken, szintén a Kossuth téren mégiscsak nagygyűlést tartott. Mert? Mert akkor már túl volt az önkormányzatin, túl azon, hogy féltenie kellett volna a választási eredményt. Ne legyen kétségünk: eleve "így volt ez elképzelve".

Édes a hatalom. Meg a pénz is. Már ha van.

Úgy hallottuk, Orbán egy választmányi ülésen másfél milliárd forintra becsülte a Fidesz tartozását. (Információink szerint 3 milliárd a korrekt szám - nagyjából a párt éves forgalma.) De hírlik, még sincs ok a pánikra, mert valaki felvásárolta a Fidesz-mínuszokat: banki és közműtartozásokat, mindent. Vajon ki? "Biztosat nem tudni, de ki más volna erre képes, mint Simicska Lajos?" - így egyik forrásunk.

Ha tényleg Simicska a hitelező (a hitelezők megbízottja), valóban nincs mitől tartania Orbánnak. Pontosabban: neki nincs mitől tartania."

Mindez 2006-ban íródott.

Most -akinek van kedve ehhez- tegye, illessze hozzá az időközben történteket, és máris a 'geci-nem geci' társasjáték számláit vehetjük szemügyre.
@jaegtoer:

Jó ez az írás így utólag is.

Ez viszont érdekes és tényszerű: "Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor a Pénzügyminisztérium - mondván, hogy a vállalkozókban lehetetlen megbízni, így is, úgy is csalják azok az adót - kihátrált a kormányfői ígéretből."

Azért a Viktornak ettől több esze van, nem ő szégyenkezik utólag, hanem a pénzügyminiszter illetve Varga. Mert Varga kijelent, utóbb a Viktor meg kinyilatkozza az ellenkezőjét. Ezt a Gyurcsány nem tudta/merte? megtenni.
Szerintem nem tudta, merte volna, csak nem hagyták neki. Ez fajsúlyos különbség a szocik és a fidesz közt.
süti beállítások módosítása