Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.05. 08:15 Fabius

Tegnapra kellett volna forradalom?

Címkék: ellenzék váradi zsolt mostmi

Olvasom a sok tüntetés fikát a sajtóban, a blogokon és kommentekben is, aztán nem egészen értem: ti mit vártatok? Január másodikán megtörténik a rendszerváltás az Opera előtt? Várady a MostMi csapattal programot hirdet, a tömeg a pajzsra emeli és körbehordja a városon, minek hatására Orbán és a kormány belátó lesz és eltakarodik a francba?

Hol éltek ti, mókusmackók, melyik bolygó melyik országában?

Mert ahol én élek ott ez eléggé nem így működik. Szürrealisztánban aki mostanában tüntetést szervez az jó, ha civil, mert a pártoktól hányni teccik a potenciális szavazók és tüntetésre kijárók nagyobbik része. Akkor is, ha pártok, pláne új pártok nélkül választáson, demokratikus úton Orbánt leváltani nem lehet. Makacsul él a hiedelem, hogy minden politikus korrupt genyó, aki erre apellál az csak a korrupt genyóvá válását bizonyítja. A párt, na az meg az a dolog, amivel lehúzzák a közpénzt tíz-százmillószámra, ahogy tették tavasszal a választási regisztrációt elcsalt törpepártok Orbán Apánk legnagyobb örömére és végül kétharmados dicsőségére. Szóval a párt is abcúg.

De azért program az legyen. Meg a zászló is legyen ám kibontva, kurvaéletbemár!

Beszélgetni? Azt meg minek?? A forradalmi renccerváltás tegnapelőtt legyen meg, fasznak húzni a drága időt locsogással? A program kihirdetéséhez előtte nem kell beszélgetni - valaki írjon valamit oszt'jóvan - és lehetőleg ezt valami kellemes hangú személy olvassa fel, akinek hangja nem karcolja fel az ujpéter becses fülét. Mer'hogy ez szempont legyen ám. Októbertől eltelt már három hosszú hónap, mire nem volt ez elég az új ellenzéknek? Miért nincs komplett Orbánváltás-terv, miért nincs már leszervezve a szervezeti és anyagi háttér, miért nincs már megírva az alternatív alkotmány, miért nincs felállítva az országmegjavító brigád? Bénák ezek, kurva bénák, meg lassúak is. De főleg lassúak. Hogy szerveztek pár tömegtüntetést, meghátrálásra késztették Viktort, amire a jelenlegi ellenzék nem volt képes?

Az nem eredmény, az lófasz.

" A politikusokra bíztuk az országot, holott egy demokráciában az elveink képviseletével kellett volna őket megbízni. De nekünk elsősorban nem elveink voltak, hanem vágyaink." - írja Kürti Gábor, én pedig egyetértek vele: most sem elveink vannak hanem vágyaink, ebből fakadó türelmetlenségünk és elvárásaink. Kapjunk mindent készen, lehetőleg pont ahogy elképzeltük és mindjárt tegnapelőttre. Elvekről ne locsogjunk, ahogy hagyjuk a picsába azt az apróságot is, hogy igaz a választáson trükkök százait bevető, de demokratikus úton megválasztott kormányunk van, kétmilliós tömeggel a hátuk mögött. Jó lenne, ha elhúznának a vérbe az igaz, de ez nem egy január másodikai tüntetésen fog bekövetkezni, hanem realistább módon, választások útján. Jó esetben 2018-ban. Ha lesz kire szavazni, ha lesz alternatíva aki kiáll velük szemben a mostani garnitúrán kívül.

Mert nem vettétek el a kedvét, és nem öltétek ki a lelkesedését addig.

412 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr397042949

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amerikai zsoldosokkal erősítene a liberális baloldal a tüntetéseken? 2015.01.05. 14:20:33

Három busznyi civil ruhás, fegyveres amerikai katona érkezett december közepén az országba. Ukrán kísérőjük lelőtt két ukrán tisztet a Luzsanka-Beregsurány közúti határátkelőhöz vezető útszakasz egyik ellenőrzőpontján, mert nem akarták engedni a buszok...

Trackback: Nem kellene ezeket a folyamatos hazaárulás miatt betiltani? 2015.01.05. 14:18:31

Támadást hirdettek a saját hazájuk ellen. EP-képviselőik a lehető legtöbb külföldi politikust rá akarják venni, hogy a lehető legrosszabb véleménnyel legyen hazánkról a nemzetközi sajtóban és minden egyéb fórumon, ahol megfordulnak - tudtuk meg nyilatk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buktak a ballibák, ez a fő hír, örüljünk neki!
"Mert nem vettétek el a kedvét, és nem öltétek ki a lelkesedését addig." nekem már pedig de, és addig nincs is hiba a zuhanásban, amíg lásd mint fent
@maxval bircaman szerkesztő:
szeretnék érdeklődni, a te szegényes szókincsedben mi a 'balliba' definíciója?
Hmmm igaza van Kürtinek.

"Ami elkeserít, az az hogy még mindig Orbánról beszélünk. Pro vagy kontra, de minden körülötte forog. Többször észrevettem, hogy a tömeg elhalkult, és amikor már kínzó erővel tört mindenkire a "jó, de most mi lesz?" kérdése, akkor fel-felreccsent egy Orbán takarodj, és ez mindig feloldotta ezt a nyomasztó gondolatmenetet. Azért szerintem minden józan résztvevő tudta, néhány szónok talán ki is mondta, hogy nincs alternatíva. Pontosabban nem készült el, nem nőtt fel időre. És ez a mi felelősségünk."

Ja és a ballib oldal "egyedül" továbbra sem lesz elég Orbán elzavarására. Ahhoz jócskán kell majd egy olyan konzervatív jó értelemben vett nemzeti erő, amelyik a csalódott jobber szavazókat is maga mellé tudja állítani.
csak úgy:

Megbukik-e Orbán Viktor?

Éleződik a helyzet Amerikával? Kinek a népszerűsége csökken a legjobban? Lesz valódi ellenzék? A Véleményvezér jóslatai 2015-re. A tavalyiak nagy része bejött!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2Fvelemenyvezer.444.hu%2F2015%2F01%2F05%2Fjoslataink-2015-re%2F
shepherdszerint.blog.hu/2015/01/04/a_devizasokat_a_fidesz_bele_fogja_lovetni_a_dunaba
"Na, most az a baj, hogy ha gusztustalan magas árfolyamon váltják be a nem létező devizaadósságotokat, akkor tök ugyanazt a törlesztőrészletet fogod fizetni, mint most. Majd amikor a kamatpolitika a Fidesz vállalhatatlan gazdasági eredményei miatt a forintot követve bedől, azt fogod észrevenni, hogy a kukából szeded a kenyérmaradékot, a gyereked állami gondozásba került, és napi két-három órában azon fogsz morfondírozni, hogy felkösd magad, vagy teret engedsz az időnek, és éhen halsz?"
Fabius:"a választáson trükkök százait bevető, de demokratikus úton megválasztott kormányunk van"

a 2014-es magyarországi parlamenti választás, nem volt demokratikus.
Uj Pétertől csak annyit kérdeznék, ő mennyiben tartja felelősnek magát a kialakult helyzetért? Ő vajon mit tett, miközben az Ideális Halászlé titkát kutatta, hogy egy elmebeteg ne lopja el a komplett országot? Bénák a tüntetők? Ők legalább szerveztek egy demonstrációt... miből gondolják vajon az ujpéterek, hogy az ő felelősségük nem nagyságrendekkel nagyobb, mint a most a pódiumon a hangjukat keresgélő egyetemistáké? Hagyjuk... Kürti Gábor jár alighanem a legközelebb az igazsághoz, fölöslegesen mutogat egymásra a sok, 25 éve a pocsolyában fetrengő disznó.

@maxval bircaman szerkesztő:

Te nem akarod már végre túladagolni valamelyik antidepresszánsodat?
2015. 01. 05. hétfő

EUR: 319,56 Ft
CHF: 265,89 Ft
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"25 éve a pocsolyában fetrengő disznók"-nak és egyebeknek szeretettel:))))))

www.youtube.com/watch?v=RmZiOJWVISk
Így megy ez: legyen elég új ahhoz, hogy még ne vetüljön rá semmiféle árnyék, de azért legyen elég régi meg stabil ahhoz, hogy legyen tömegbázisa meg szakértői meg programja. Ezért nem megy ez sehova.

Jó lenne, ha mondjuk a mostani ellenzék elkezdene felébredni a bejglikómából, és nem ráakaszkodni a civilek csöcsére meg ott lobogtatni a pártzászlókat mögöttük. A Milla és az Együtt esete megmutatta, hogy az nem működik. De én is ábrándokat kergetek, hiszen vagy 5-6 éve nem tudnak felébredni.
@Secnir:

Balliba = baloldali szöveggel jobboldali politikát folytató politikus, akinek az alaptétel a nyugat vak követése.
magyarinfo.blog.hu/2015/01/04/20_ev_borton_is_jarhat_ha_igazak_az_v_keruleti_ingatlanpanamarol_szolo_hirek
"Biztosan sokan vannak, akik azt mondják, hogy Polt Péter ügyészsége úgysem indít eljárást, olyat biztos nem, ami alkalmas lenne börtönbe küldeni az érintetteket. Lehet, hogy igazuk van. De a felsorolt bűncselekmények elévülési ideje megegyezik a bűncselekményre kiszabható büntetési tétel felső határával (ide nem értve az esetleges bűnszervezeti alakzat miatt duplázást). Így akár 2020 után is lehet majd nyomozni."
@maxval bircaman szerkesztő:

Miközben a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás lehetőségéért is folynak a tüntetések, aközben az ezen jogukat gyakorolni akaró nemzeti érzelműeket inzultálták a "békés" és demokratikus kormánybuktatók.
Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor most csak az a demokratikus amit ők akarnak (már persze, ha éppen tudják, hogy mit is szeretnének), vagy azt, hogy csak nekik van joguk tüntetni és az Orbán kormány leváltását csak Euroatlantista vonalon szabad elképzelni? :)

alfahir.hu/ratamadtak_balos_tuntetok_az_eu_t_ellenzo_hazafiakra
@maxval bircaman szerkesztő:
Szemben a jobboldali szövegekkel bolsevista politikát folytató politikusokkal, akiknél alapfeltétel a kelet vak követése?
Neked is furcsa gusztusod van!
@Gábris szomszéd:
És mi akadályozza a Jobbikot, hogy rendezzenek egy orbánellenes tüntetést? És ne a "civilekre akarjanak akaszkodni"?
fab! tartalomhoz a forma, azaz egy tüntetés nem a beszélgetés fóruma. mármint a szónokok és a közönség között. egy tüntetés határozott célért folytatódik, amit a megjelenő tömeg erősít meg. szerintem ezt is szerette volna up elmondani.
egy programírás pedig műhelymunka, sok-sok órás tevékenység. azt nem lehet egy tömegdemonstráción elvégezni.
@maxval bircaman szerkesztő:

"maxval bircaman szerkesztő
Buktak a ballibák, ez a fő hír, örüljünk neki!"

"Secnir
@maxval bircaman szerkesztő:
szeretnék érdeklődni, a te szegényes szókincsedben mi a 'balliba' definíciója?"

"maxval bircaman szerkesztő
@Secnir:
Balliba = baloldali szöveggel jobboldali politikát folytató politikus, akinek az alaptétel a nyugat vak követése"

értem. akkor te a jobboldali szöveggel baloldali politikát folytató politikusokat kedveled, akiknek alaptétele a kelet vak követése? például?
@kekex: Akkor ti most nem az egész társadalmat akarjátok megszólítani? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az UP-nek feltett kérdésedre:
piroslapok.blog.hu/2015/01/04/varady_zsolt_onellentmondasa
"Az, hogy az elmúlt 25 évben a szavazók egyre passzívabbak lettek, és egyre kevesebbet törődtek a közügyekkel, az szerintem elsősorban a szavazók hibája. Nem látom, hogy a pártok milyen jelentős lépéseket tehettek volna ezügyben. Aktív emberből az elégedetlenség általában azt váltja ki, hogy csinál valamit. A szavazókból az elmúlt években az elégedetlenség inkább nem váltott ki aktivitást, hanem passzivitásba menekültek"
"Szerintem a parlamentáris demokráciánál nincs jobb rendszer, szerintem nem a rendszerrel van a gond, szerintem a "mindenkit zavarjunk el", a "mindenkit cseréljünk le", a "mindent cseréljünk le" nem megoldás. 2018-ban a választásokon pártok fognak indulni, és nem civilek. A megoldás az, amiről Várady beszél, hogy a szavazóknak egyszerűen tudatosabbaknak, tájékozottabbaknak, aktívabbaknak kell lenniük, ez pedig leginkább rajtuk múlik, másodsorban a civil közösségeken."
@Gábris szomszéd:
Ki a franc akarja a rasszistákat és a még radikálisabban jobbosokat megszólítani? Bőven elég (lenne) a demokratikus oldalt. De persze az sem nagyon sikerül, tesz róla a mostani III/III, vagy hogyishívják most őket!
@Secnir:

A Fidesz 2-3 éve mér nem középjobb párt, így ezt számon kérni rajta abszurdum. Hozzáteszem: a Fidesz nem kommunista.

Eleve manapság a középjobb és a középbal együtt zuhan egész Európában.
@Gábris szomszéd:
444.hu/2015/01/05/17-milliobol-osszejon-egy-kormanyellenes-tuntetes/
Nem kell megijedni, nem 17, hanem 1 egész 7 tized millióból. Gondolom a Jobbiknak van annyija, hogy megszólítsa az "egész társadalmat" Nosza!
@maxval bircaman szerkesztő:
Nyitott szemmel követni a fidesz rablóbandát, fokozottan súlyosbító körülmény! A butaság még lehet enyhítő körülmény, vagy a haszonélvezet. Más nemigen!
De mégis: mindkettő együtt.
Jó lenne VALÓDI problémákkal foglalkozni!
444.hu/2015/01/05/kaveval-sem-ebred-konnyen-a-magyar-fizetoeszkoz-1-euro-320-forint/
"Ebből még történelmi mélypont is lehet ma."
Ennyi az egész!
.
Áder János titokzatos bejelentésre készül az éji homályban.
Lássuk, mikre lehet számítani:
1. ...
2. ...
3. Hadat üzenünk az Egyesült Államoknak, az Európai Uniónak és a Norvég Királyságnak, de azért, mert egyrészt álnokul pénzeket juttatnak nekünk, hogy fel ne kopjék az állunk, másrészt Áder János követelni fogja, hogy azonnal engedjék szabadon a már két hete Guantanamón fogva tartott Orbán Viktort. Emellett szól az, hogy a miniszterelnök két hete eltűnt, senki sem tudja, hol van.

gepnarancs.hu/2015/01/balsejtelem-a-kodben/
.
@Gábris szomszéd:

Ezek szerint mindenki balos, aki elutasítja a rasszizmust, a nacionalizmust és az támogatja MO európai uniós tagságát?
Nem értem, mi a probléma azon kívül, hogy:

1.) Olyan kevesen vonszolják el a seggüket egy-egy demonstrációra, hogy arra legyinteni lehet,

2.) Az ellenzéki pártok inkább legitimálták a 'manipulált' választási rendszert, mintsem megújultak volna,

3.) A szervezett, kifejezetten kielégítő logisztikával felálló új ellenzéki erő kialakulása pénz nélkül nem megy,

4.) Azt sem árt tudni, hogy egy új, cselekvő- és kormányképes ellenzéki párt egyik parlamenti pártnak sem, különösen 'ellenzéki' parlamenti pártnak nem érdeke. Nagyon nem.

Fentiekből következik, hogy hosszú vajúdás elé nézünk, ráadásul sem az aprómunkát, sem a pénzbeli áldozatvállalást nem tudjuk megspórolni. Ha a társadalomban kialakul az új ellenzékre a 'tevőleges' igény, akkor lesz, és lesznek új vezetői is. Amíg maximum 50-70 ezer ember tiltakozik a fennálló kormányzat ténykedése ellen, addig megállapíthatjuk: vagyunk ötvenezren, és sehol egy Batman.

Végül, korántsem biztos, hogy a parlamentáris út járható.
„Hogy szerveztek pár tömegtüntetést, meghátrálásra késztették Viktort, amire a jelenlegi ellenzék nem volt képes?”

A kormánynak pénz kell. A pénz a cégeket érintő állami nagybevásárlások, az egykulcsos SZJA és az ország adósságcsökkentése (ja, az nem) miatt kell. No, még a beruházási ráta alacsonysága is rátesz egy lapáttal, amennyiben beruházási pénznek csak nagy ellenségünk, az EU által küldött segélyek tekinthetők, más nincs. Csak úgy magától, saját pénzből nem beruház senki. Mondhatni, sőt, azaz a közeljövőben további adófajták megjelenése várható.
Az új adófajták kitalálása az apparátus dolga. Az apparátus nyilván tart egy brain stormingot, aztán gondos munkával kiválogatja ezekből, hogy mi használható, és mi nem. A döntésre nincs sok idő, a pénz azonnal kell, így aztán születnek rossz döntések is. Például az internetadó esetében az apparátus rosszul döntött. Lett belőle nagy kalamajka, ugyanis a döntés alapját nem a „Mi hozza az országnak a legtöbb hasznot, vagy okozza a legkisebb kárt, ha már új adó szükséges” elv (lásd vizitdíj), hanem a „Kinek a tyúkszemére nem szabad rálépni” elv képezi. A kalamajka abból adódott, hogy Orbán nem az Információ Ördöge, ezért nem vette észre, hogy a netadóval leginkább nem az MSZP nyugdíjasainak a tyúkszemére lép, hanem a saját fiatalabb gárdájának oszt ki egy sallert, és rábólintott az ügyre.
A netadó belengetése tüntetést indukált. Ez a tüntetés nagyobb volt, mint a szokásosak. Mint azt a felmérésekből tudjuk, az ilyen jellegű tüntetéseken nagyrészt (~80 %) az ellenzék aktív szavazói vesznek részt, a civilek száma <10 %, a FIDESZ szavazók száma meg még ennél is kevesebb, de ezúttal becsüljük ezt nagyobbra, legyen 30 % civil és 30 % Orbán hívő. Ha valaki úgy gondolja, hogy a 40 %-nyi ellenzéki tüntető (6 – 8000 ember) miatt vonta vissza a megrettent (hehe) öreg harcos a netadót („meghátrálásra kényszerítették Viktort”), annak szárnyaló képzeletét csak csodálni tudom.
@maxval bircaman szerkesztő:
"Hozzáteszem: a Fidesz nem kommunista."

WÁHÁHÁHÁHÁHÁ
erős felütés így hétfő reggel :)
@jöttem:
Micsoda kérdés ez? Szélsőjobbról mindenki balosnak látszik - még a fidesz is!
@maxval bircaman szerkesztő: "Balliba = baloldali szöveggel jobboldali politikát folytató politikus, akinek az alaptétel a nyugat vak követése."

No akkor a Hothyék is ballibek voltak, mert ők is vakon követték a nácizmus és Hitlert. Nyertünk mi azon ottan a Don kanyarulatánál? Megkérdezhetnéd az ott maradtak rokonait erről.

Egyébként szerinted Viktor miért mondta, hogy ruszkik haza? Miért megy most oda dörgölőzni? Én meg ha ennek nem örülök, miért is vagyok attól ballib?

Mondanám, hogy hülye vagy, de akkor én is hülye lennék, ezért csak azt mondom nincs túl sok eszed, az is híg.
@álom csillagmanó:
"A TEK harcjárműveit elnézegetve egy győztes forradalomnak annyi itt az esélye, mint libának Vuk szájában. Nem szólva arról, hogy Orbán egymillióra tehető imádója között ott vannak fizetett gladiátorai, éppen most kaptak néhány stadiont előlegbe, bármikor megdolgoznak érte, imádják, mikor elborítja az agyukat az adrenalin.
És akkor a neonácikról, a majdani kis Lakatos Rómeó Ronaldó nagypapájáról, Vona nagyapó turbómagyarjairól szó sem esett - velük kell majd szembeszállni a junior sales managerek és negyvenkilós tanárnők hadának.
Ugyan már..."
www.pupublogja.hu/2015/01/hilfe-frau-merkel.html
Mondjuk sztem az igaz, h vmi egyértelmű alap pozitív programpont körül kéne már az elejétől szerveződni az egésznek, ami sok embert megmozgat, és a többi mindennek eköré kéne szerveződni. Mondjuk olyasmi mint az:
LFS!
vagy
Fideszadót! Most!
@álom csillagmanó:

1./ Ha kegyedék nem "legitimálták" volna Orbán kétharmadát, most nem lenne új választási rendszer.

2./ Ahogy látom, a magyar nép csak azt lenne hajlandó az ellenzék "megújulásának" tekinteni, ha nem csak kiabálnák, hogy "Hinaus mit uns!" (persze azt is), hanem önmaguk végre is hajtanák. Akkor lennének megújulva, és akkor Orbánnak nem kétharmada lenne, hanem kilenctizede.
@kekex: mondjuk a Fidesz még balról is balosnak látszik, csak a Fideszből nem.
@kekex:

Én tavaly se a Fideszre szavaztam.

Azonban ha a ballib elnyomás és a Fidesz csak a választék, rohanok szavazni a Fideszre. A politika a lehetőségek művészete, nem a maximalizmus akarása. Ha két rossz közül kell választani, kötelesség a kisebbik rosszat választani.
@maxval bircaman szerkesztő: Ja, a Fidesz jó pár éve már csak egyszerű tolvajbanda, így csak azt lehetne számonkérni rajtuk, h nem tolvajbanda, de hát mivel az, így semmit sem lehet rajtuk számonkérni.
@MolnarErik:

Vagy a "Mindenkinek saját falansztert! Most!"
@látjátok feleim szümtükkel:

"No akkor a Hothyék is ballibek voltak, mert ők is vakon követték a nácizmus és Hitlert. Nyertünk mi azon ottan a Don kanyarulatánál? Megkérdezhetnéd az ott maradtak rokonait erről."

S neked Horthy pozitív példa?

Horthy pont arra példa, hogy mit NEM kell csinálni. Horhy mai követői a ballibek, akik háborúra szomjasak. Emlékezz vissza, tavaly a hatökör Bajnai ott hőzöngött az orosz követség előtt!

"Egyébként szerinted Viktor miért mondta, hogy ruszkik haza?"

A szovjetekre értette. Szerinted jó lett volna, ha az idegen csapatok maradnak az országban?

"Miért megy most oda dörgölőzni?"

Dörgölőzés lenne az értékválasztás?
@maxval bircaman szerkesztő: kifejtenéd, h a baloldali szöveggel jobboldali politikát folytató politikusnál, akinél az alaptétel a nyugat vak követése mitől jobb a jobboldali szöveggel baloldali politikát folytató politikus, akinek az alaptétel Oroszország vak követése?
@vakapad: Sztem az enyémek népszerűbbek lennének :)
2Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor most csak az a demokratikus amit ők akarnak (már persze, ha éppen tudják, hogy mit is szeretnének), vagy azt, hogy csak nekik van joguk tüntetni és az Orbán kormány leváltását csak Euroatlantista vonalon szabad elképzelni? :)"

Joggal kell ezen vigyorogni? Akkor vajon vigyorgott a jobbik oldal, amikor a fideszimádó vén trotty savas locsolást ígért a fiatal tüntetőnek? Vagy ez már szabad és demokratikus, mert őnekik még ezt is lehet?
@MolnarErik:

Igen, a Fidesz egy masszívan korrupt szervezet, ezzel teljesen egyetértek.
@maxval bircaman szerkesztő: "Dörgölőzés lenne az értékválasztás? "

Hát ha a Putyint értéknek lehet nevezni, akkor akár seggnyalásnak is nevezhető az értékválasztásod.
@MolnarErik:

Definiáld előbb mit értesz bal és jobb alatt? Gazdasági értelemben? Társadalmi értelemben?
@látjátok feleim szümtükkel:

Egyre több ember veszi észre Európában, hogy Oroszország a kereszténység bástyája.

A nyugati új baloldal és új jobboldal nagy része szimpátiával figyeli Putyin tevékenységét.
@maxval bircaman szerkesztő:

Gondolom Ukrajna egy részének katonai elcsaklizását is szimpátiával lesed. Innen kezdve akkor akár vissza is jöhetnének, mert szerinted az szimpatikus lenne. Mondjuk én nem vágyom ár.
A kereszténység az, amit a fidesz koaliciós pratnere művel?
@dr. jenőke (jenőke): Áder bejelentette a Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóságot

Részben egy tájékoztatás, részben egy bemutatás a mai találkozó célja- közölte Áder János köztársasági elnök hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján.

Elmondta, a Köztársaasági Elnöki Hivatal január 1-től egy új igazgatósággal bővült. Ennek a neve Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóság- jelentette be Áder. Azt is elmondta: a hivatal vezetője Kőrösi Csaba ENSZ-nagykövet.

www.atv.hu/belfold/20150105-ader-bejelentette-a-kornyezeti-fenntarthatosagi-igazgatosagot
Bejelentetett, már az elnöki hivatal is a bővülés útjára lépett ( úgy, mint a Rogán lakása? ). Bár szerintem ez jó hír haveri körökben.
@látjátok feleim szümtükkel:

A nyugat felrúgta az ukrajnai statusquot, ezt követően az ukrán nép egy része önrendelkezett. Csúfos bukás ez Obama részére, de mi köze ehhez Oroszországnak?
@parti_giano:

Azért áll, mert a kommunista párt a legerősebb ellenzéki párt Oroszországban.
úgyisvan! a tudomány mindenkor fokozódik. a gyurcsányahibást átlélegezzük újpéterahibásra és máris mehetünk lábat mosni, a forradalom leérte célját, ingyenes lesz a túró rudi.
@maxval bircaman szerkesztő: na, most menj és analizáld rezüméjét előző napodnak... mindenkinek így lenne a leghasznosabb tevékenységed...
@maxval bircaman szerkesztő: aham, és ezért nincs a kommunista pártnak ellenzéki tévéje, mert ő legerősebb.
Jó poszt, Fabius!

Hasonlóan gondolom.
@maxval bircaman szerkesztő:
"Definiáld előbb mit értesz bal és jobb alatt? Gazdasági értelemben? Társadalmi értelemben? "

szeretnék rámutatni, hogy te hoztad fel első kommenterként, hogy a ballibák buktak, majd elmagyaráztad, mit jelent a balliba, így most neked kellene kifejteni, hogy te mit értesz bal és jobb alatt (társadalmi vagy gazdasági értelemben, habár gazdasági értelemben a bal és jobb értelmezhetetlen)?
.
Áder János tesz egy szívességet.
Bejelent.
ATV közvetít.

Kinyílott a pintypang.
.
@dr. jenőke (jenőke): hehe, jót derültem:

Áder János rendkívüli sajtótájékoztatóján egy új szervezeti egységet jelentett be. Mostantól ugyanis a Köztársasági Elnöki Hivatalban lesz egy Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóság, amit Kőrösi Csaba fog vezetni...
Áder végül megkérte a médiát, hogy jó sokat fogalkozzanak a környezetvédelem kérdésével.
@maxval bircaman szerkesztő: A Fidesz esetében, v a saját definíciód eseteben? Mivel te se nagyon definiáltál semmit.
De kedves leszek: a Fidesz a rengeteg társadalmi tulajdonba vételtől (államosítás) baloldali. A társadalmi tulajdon preferálása a modern balodal (Marx óta) egyik legfőbb jellemzője. Hogy ez az állam megerősödésével jár, nem pedig az elhalásával (mint ahogy Marx mondta), az Lenin óta balodali.
Persze ezek a társadalmi tulajdonba vett dolgok valahogy mind magánkézbe kötnek ki, de hát ez Kádárék alatt is így volt.
@dr. jenőke (jenőke):

Földben termesztik,kicsi,sárgább is meg 'sanyarú,de magyar:))
Utána úszott egyet a BVSC-medencéjében:)

www.youtube.com/watch?v=h4wjQrV5A1c
Sajnálattal olvastam, hogy a bunkóság is szaporodik, főleg ott a Kossuht tér tájékán:

mno.hu/ahirtvhirei/novak-elod-visszahivasara-szolitott-fel-az-mszp-1266172
@parti_giano:

Vlagyimír pihen! Filimon Tibor • 20 minutes ago

Kijelölte a moszkvai instruktort - a Kreml egyetértésével.
.
Putyin vélhetőleg biztosítékokat várt el Orbán együttműködésére, így kinevezésre került egy hivatalvezető a HADSEREG LEGFŐBB PARANCSNOKA mellé. Ezzel biztosítva lett a megfelelő mértékű informálódás, befolyásolás, hatalomgyakorlás.

444.hu/2015/01/05/ader-bejelentette-azt-amire-senki-nem-szamitott/
@Secnir:

Oké.

LMP - társadalmilag baloldal, gazdaságilag baloldal
Jobbik - társadalmilag jobboldal, gazdaságilag baloldal
ballibek - társadalmilag baloldal, gazdaságilag jobboldal
Fidesz - társadalmilag jobboldal, gazdaságilag baloldal
@Gábris szomszéd:

Ne forgasd a szemed, Gábriel.

Ugye ez nem az első alkalom, mikor "ártatlan és ártalmatlan" EU ellenes tüntetők éppen pont az ellenzéki tüntetéssel találkoznak, véletlenül, valahogy, de minden kibaszott alkalommal.

Viszont fejlődnek - vagy puhulnak - mert most nem tört el az orra senkinek, mint a Jégbüfénél, és nem nyomtak le plekniből senkit, mint három éve az Operánál, viszont meg lettek az aprószentek "félemlítve". Juj.
"Áder János annyit jelentett be, hogy hivatalában mostantól lesz egy Környezeti Fenntarthatósági Igazgatóság."
Újabb 2-300 mocskos fideszpatkányak megvan a jogcím a havi nettó 5-600.000HUF felvételéhez munka nélkül.
Látom szinte az összes blogon elszaporodtak a rühes moszkovita hazaárulók. Nagytakarításra lenne szükség!
@Fabius: FAB nem véletlenül mentek oda, hanem részt akartak venni a "rendszerellenes" tüntetésen. Ha másnak lehet, gondolom nekik is. :)
Az viszont tényleg cuki változás, hogy most már ők a békések, míg a ballibek az agresszívek, akik még a magyar himnusz alatt is nekiállnak dulakodni.
@közrabszolga: Szia Orbánmentesítő. Neked is BUÉK. :)
Skandalum, elvtársak! Szegény Török Zsolt kartárs, a Párt egykori Ökle, a bárhol bármilyen témában inkompetensen üvöltözni képes egyszemélyes hadserege nyomorog. 66 ezer/hó. Minimálbér. Ennyiből él. Egy azóta törölt facebook-bejegyzésben panaszkodott erről, mi meg azóta törjük a fejünket a Toronyházban, hogy mit kellett bevállalnia ennek a szerencsétlennek, hogy minden nap jusson az asztalra 10 deka hagyóféle parizer.
WC-t takarít a halasi állomáson? Libatollat foszt Bajnainak?

www.tutiblog.com/2015/01/jaj-szegeny-torok-zsolti.html
@Gábris szomszéd:

Nem dulakodtak,csak betakarták a hozzád hasonló farizeus provokátorokat:))

na meg a békés2006-os ok:))

Bár okuk a mostaniaknak tízszeresen volna rá,ezektől soha sem 'fox látni hasonlókat!!!
@Gábris szomszéd: "az Orbán kormány leváltását csak Euroatlantista vonalon szabad elképzelni? :)"

Igen. Ha nem tetszik, nyitva vannak a határok, akár Mordor, akár Buckalakófalva irányába szeretnél emigrálni.
@közrabszolga: A Liberálisok legliberálisabbja, Fodor Gábor így méltatta köztársasági elnök sorsfordító, hétfői bejelentését: “ha már a kormány nem, legalább a köztársasági elnök tudja, látja, hogy nem mindegy, mit hagyunk gyermekeinkre, unokáinkra. A környezetvédelmi tárca egykori vezetőjeként köszönetet mondok Áder Jánosnak, hogy nemcsak felismerte a kormány munkájának súlyos hiányosságát, hanem igyekszik pótolni is a kormányzati munkát az Igazgatóság létrehozásával.” (MTI)

444.hu/2015/01/05/eddig-egyetlen-egy-part-reagalt-ader-bejelentesere-a-liberalisok/

Szóval egy kicsit pozitívabb hozzáállást lécci-lécci. :)
@Gábris szomszéd: a királyfi is kezet akart fogni a barlangban a medvével. csak összekeverte a feladatokat.
@Fabius:

mi bajod van neked timurral és csapatával, ha történetesen kopaszok és hőbörögnek illemtudóan, hogy nyakukat szegik a gaz nyugdíjasok?
@Gábris szomszéd:

Részt akartak venni, mi?
Bázz lett humorérzéked, vagymi.
@Fabius: Nem láttad az előző tüntin készült rövid videóbeszámolójukat? :)

www.youtube.com/watch?v=KgilLUqcECQ#t=2730
@hacsaturján:

Legközelebb majd bekő'mondatni' a hangosba, hogy a kedves nyámnyilasokat bántalmazni és szidalmazni nem ér, ők éppen csak részt vesznek, sztán még készpénzzel adakoznak is.
@Gábris szomszéd:
:)
'Leülhetsz 'frodogábor ötös:))
Jutalmul 'mehecc egy kört 'ingyé a megyében!
@Fabius:
Neki? Végül is, ha a cinizmust annak hívjuk...
@gazoló: Ha én kimegyek tüntetni és el akarom tőled venni a tarnszparensed azt te minek nevezed? ;)
@gazoló: Nekem pld. szombaton már muszáj volt megvennem a Pest megyei matricát. :)
@Gábris szomszéd:

:(ennyi
itt elszakadt a film,csá!!
@gazoló: Pedig neked jó a humorod és a kiképzést is elég jól vetted.
@Fabius:
Mondjuk ennyi ostoba kisnyilas faszkalap a tehetségükkel örülhettek a rendőri védelemnek, különben megtaposták volna őket.
Mondjuk a nagy "ellenzékiség" közepette a kenyéradó fideszröffenéseken vmiért nem aktívak. Paciláb lóg még ki, a kapanyelük mellett.
@Fabius: Hát jól mondod. A toleráns demokratáknak pláne jó példát kell mutatni minden társadalmi réteg felé.:)
öööööö, no comment-

Nem sikerült online autópálya matricát venni, mert bénázik a szerverük? Itt a megoldás!44
botost

botost
autó
ma 11:53
79 5

Olvasónk, Kékesi Gábor is azt tapasztalta mint mindenki, aki online szeretne autópálya matricát venni:

nem működik a szerver.

ematrica
220foto.hu - Újévi akció, 22.0% kedvezmény!

Lefagy, kidob, sikertelen a vásárlás. Gábor viszont vett egy nagy levegőt és nem adta fel. Itt a tipp:

Megpróbáltam megkerülni a túlterhelést és az angol nyelvű felületen regisztrálni és vásárolni. Gyorsan, gördülékenyen sikerült. Ezért ha nem akarsz idegeskedni, akkor regisztrálj és vásárolj az angol, vagy a német nyelvű felületen. Ilyen szép kis angol nyelvű matricát fogsz kapni e-mailben.

444.hu/2015/01/05/nem-sikerult-online-autopalya-matricat-venni-mert-benazik-a-szerveruk-itt-a-megoldas44/
@Fabius:

úgyis van! meg köll böcsülni minden nemes szándokot mégha vascsővel fejezik is ki.
@Gábris szomszéd:
Büdösparasztnak nevezzük, aki nem tudja, hová küldték tüntetni, meg miért.
Persze hazug szarházinak is hívhatjuk, ha pl.ellenzékinek nevezi a megélhetési nácija magát.
Így már tetszik a kifinomúlt ízlésednek? Mondjuk valamiért többen elhányják magukat tőled... érthető okok miatt.
@Gábris szomszéd:

"_@Fabius: Hát jól mondod. A toleráns demokratáknak pláne jó példát kell mutatni minden társadalmi réteg felé.:)_"

Mindezt írta a katonai alakzatban a tolerancia ütemére masírozó gárdának csápoló és mellénydemonstráló Jobbik elnök betűcsövező gyíkfogója a 'háromkerből'.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát ezt velük kéne megbeszélned, ha végre egyszer te is eljutnál egy éppen aktuális orbándöntögető megmozdulásra. Ami meg a hányingert illeti, igazán boldog lehetsz ha én vagyok itt neked a legnagyobb "probléma". :)
@jaegtoer: Ez sem igazán fedi már a valóságot.
@kekex:

Kishitű.
Ami elromolhat az el is romlik. Akár icipici szegíccéggel. Bővebben nem engedi a gatyakorc.
Off és bocsi, kommentekre most nincs időm. EUR-HUF ma történelmi rekordot állított be gyengeségben. :-(

stooq.pl/q/?s=eurhuf&c=3d&t=l&a=ln&b=0

Kőolaj ára további csökkenő trendű újabb éves negatív rekordokkal. On
@vakapad:

1./Kegyedünk másodszorra észnél volt, de ellenszéknek nem volt elég.

2./ Igazad van látnok szülő. Valóban úgy gondoljuk, mi, kegyedünk, hogy az ellenzéki parlamenti pártok (pp) azzal tennék a legtöbbet, ha elásnák magukat úgy, hogy nem az új ellenzék elé hánynák a földet, hanem magukra is húznák.

Az orbáni 90 százalékkal meg majd csak megküzdünk sikerrel, ha nem segít a 25 évi elkúró tettestársak hada, csak a halotti dala.
@Gábris szomszéd:

"Ez sem igazán fedi már a valóságot"

Igazad lehet. Csak a tényeket.
@parti_giano:

"Áder végül megkérte a médiát, hogy jó sokat fogalkozzanak a környezetvédelem kérdésével. "

Nekem az jutott eszembe, hogy Áder úr foglalkozhatna többet a saját botjával és a horgászzsinórjával. Nem kukacnak.
@álom csillagmanó: Nem akarják észrevenni, hogy milyen jó irányokba változok. :)
Azt hiszem erről ennyit lapozzunk:

"Az ősz óta tartó kormányellenes civil tüntetéssorozat egyik vezéralakja. Várady Zsolt iWiW-alapító közleményben jelezte, hogy nem vesz részt többé a demonstrációk megszervezésében. A lapunkhoz is eljuttatott közlemény így hangzik:

„A mai napon megállapodtam Takács Borival (a MostMi alapítójával), hogy a továbbiakban kiszállok a MostMi szervezéséből. Ennek okai az alábbiak:
December közepe óta körvonalazódott, hogy bár célunk ugyanaz és rengeteg ponton jól tudunk együttműködni, a konkrét megvalósítás tempójában és mikéntjében sokszor nem értünk egyet. Ez, és főleg a ránk nehezedő felelősség és elvárások együtt, olyan feszültségeket gerjesztettek, mely sem rám, sem az egész tevékenységünkre nem volt jó
hatással. Ezért, sokkal jobbnak láttam a kialakult helyzetre és körülményekre reagálva ezt a döntést meghozni, hogy megszüntessük ezeket a feszültségpontokat. Így mindketten továbbra is az együttműködés igényével és lehetőségével tudjuk tevékenységünket tovább folytatni.

Szeretném leszögezni, hogy nem politikai nyomás miatt hoztam meg a döntésemet. Azt is szeretném leszögezni, hogy nem az együttműködési képesség hiánya vezetett ide, hanem ennél sokkal banálisabb oka van: az idő rövidsége. Egész egyszerűen reagálni kellett egy helyzetre, melynek megoldására normális esetben akár fél év is rendelkezésre állna, a jelenlegi helyzetben erre sajnos nincs és nem volt idő.

További adalék, hogy az előző két és fél hónapban, barátok és családom segítségével vállalhattam, hogy csak az aktivistáskodásnak szentelem minden időmet, a továbbiakban ezt csak korlátozott időben tudom megtenni a munkám miatt. Mindemellett az aktivistáskodásra szánt időmet pedig kitölti a behirdetett weboldal készítése és elindítása, illetve a tartalom-előállítás megszervezése, majd az oldal továbbfejlesztése. Ennek következményeként a következő hónapokban nem tudok valós és igazán aktív tagja lenni a szervezetépítésnek, ami elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy magaménak érezzem én is.

Tevékenységünket továbbra is számos ponton együttműködve végezzük és nagyon sok sikert kívánok a MostMi minden jelenlegi és későbbi résztvevőjének.”

Lapunk megkeresésére Várady vasárnap este közölte, ha hívják, szónokként szívesen fellép ezután is, amennyiben szükséges kisebb szervezői feladatokat is vállal, de most muszáj volt kicsit hátrább lépnie. Kérdésünkre elmondta azt is, hallotta a pénteki tüntetés utáni kritikákat, ám azok nem játszottak szerepet a döntésében.
@Gábris szomszéd:

Mert az alakzatok miatt nem lehet kiszámítani az új vektorok új eredőjét. Csak is ez lehet az oka.
Ne add fel. Húzz új gúnyát, a bőröddel kezd. Alakiság, de nem alakoskodás. És vigyázz az angyalbőrrel:)
Ez amúgy volt már?

Az Európai Bizottság vizsgálja a devizahiteles törvényeket

Egy demokratikus jogállamban az igazságszolgáltatás kizárólag a bíróságok feladata. Emiatt sérti a hatalmi ágak szétválasztásának elvét az, ha a parlament törvénnyel beavatkozik a devizahitelesek és a bankok közötti jogvitákba. A PITEE az elmúlt hónapokban két eltérő tartalmú alkotmányjogi panasz benyújtását javasolta a devizahiteleseknek, annak érdekében, hogy kivédjék a devizahiteles törvények által okozott jogsértéseket.

profitline.hu/hircentrum/hir/325153/Az-Europai-Bizottsag-vizsgalja-a-devizahiteles-torvenyeket
@álom csillagmanó: Nem kell ilyesmivel piszmogni. Bővel elég, hogy az ember a jó szó hatására is tud változtatni adott esetben a véleményén.
.
Olyan ez, mint a faiskolában a nimfa.

Répás zsemle az iskolásba!

Remek:
balrad.files.wordpress.com/2014/09/rc3a9pc3a1s.jpg
.
@Gábris szomszéd:

Tévedsz. Az arconszarást nem jómodor vagy tolerancia kérdése eltűrni senkitől. Aki ezt hagyja az nem toleráns, hanem egy bamba fasz még akkor is, ha pontosan tudja: a nyámnyilasok pont ezért a mutogatásért másztak a nyakára megint.

Sz'tán ha majd eccer egy békemenetet is meghekkelnek akkor lehet beszélni rendszerellenességről. Addig viszont csak lapító ebek a sarokban.
@Fabius: A második bekezdéseddel még azonosulni is tudok, ettől függetlenül mindenkinek joga van békésen kinyilvánítania a véleményét egy tüntetésen.
Vagy te talán a DK-s ex munkásőrökkel is egyetértettél, amikor a krétakörös Gulyás Marcira támadtak? :)
@álom csillagmanó:

Mint írni tetszettem, új ellenzék nincsen. No. Nyema. Nyista. És nem is lesz. A tüntetések résztvevőinek 92 %-a aktív pártszavazó, a maradék 8 % lenne az "új ellenzék", ha többen lennének, mint 3000 fő, merammá valami.

És ha valaki úgy gondolja, hogy gyönyörű és színes kibontakozásuknak a meglévő ellenzék az oka, az ostobaságot beszél, kivéve ha mond egy konkrét akadályoztatást.
Várom.
Nekem szimpatikus, hogy elszámolnak de egy pontos pénzügyi elszámolásban a "cirka" meghatározást, hogy kell érteni? :)

hvg.hu/itthon/20150105_Mennyibol_jon_ki_egy_tuntetes_Ime_egy_els
@dr. jenőke (jenőke):
Azért a norvégokról másképp is lehet beszélni:
Most bajban vannak több milliárd dolláros korrupciós üzleteik miatt. Akkor az az aprópénz amit az Ökotársnak adnak, akik azt törvényellenesen, korruptúl privátbulikra használják, amiért lebuktak, csak egy "biztosítási premium": Sajnáltassák magukat a szegény "áldozatok", hogy eltussulhassák a nagy vesztegetéseiket, amiért az USA az egész norvég kormányt kitilthatná, hisz a botrány résztvevői állami tulajdonban levő vállalatok.
@vakapad:
nem 9/10-e lenne, hanem 98-99 %-a, mint a régi boldog békeidőkben a Hazafias Népfront jelöltjeire.
"A magyar politika jövője rég tűnt annyira kiszámíthatatlannak, mint 2015 elején..."

Évértékelés – a 2014-es év 5 tanulsága

republikon.blog.hu/2015/01/05/evertekeles_a_2014-es_ev_5_tanulsaga
@parti_giano:
Mivel a kormánynak egyszerűen NINCS (nem volt) környezetvédelmi szervezete, hiszen 4 minisztérium között dobták szét a feladatot (lásd még: sok bába között elvész a gyerek)
De miért kellett ehhez beharangozott "rendkívüli" akármi?
@Gábris szomszéd: a demokratáknak egymás közt illik toleránsnak lenniük... nem-demokraták kívül vannak a tabukörön... meg sem kell hallgatni őket... olyan, mint a zombi vagy a kannibál... ha meglátod, fejbeb@szod, nem kezdesz kommunikációt vele...
@Sir Bates dö Hól: Tehát aki nem demokrata az nem is ember?;)
shepherdszerint.blog.hu/2015/01/05/nyakunkon_marad_az_ezustermes_felcsuti_ramszesz
Egy nagyon jó levezetés után elég nagy logikai ugrással jön ki a 42 eredménynek!
@Gábris szomszéd:

Veletek legyen mindenki toleráns, miközben folyik a szar a szátokból. Hát nem.
@jöttem:
szátok=szájatokból.
@kekex:
különben is, az "élet, világmindenség meg minden"
a legújabb kutatások szerint 37!
"az emberi mitokondrium mindössze 16,6 kb DNS-sel és 37 génnel rendelkezik."
@Rakovszky:
.
Engem ez sokkal jobban felháborit:
Az Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) szervezet minden évben kiválasztja a legkorruptabb vezetőt, szervezetet.
Idén Vlagymir Putyin nyert, Orbán Viktor viszont holtversenyben második lett Milo Gyukanovics montenegrói miniszterelnökkel együtt – írja az Index.

Miért érdekelne így a Norvégok magyarországi korrupciója?
Ami szerintem nem is az.
@dr. jenőke (jenőke): én nem tudtam kihámozni, mit akar. azt hittem a bálnavadászatba kötött bele.
@jöttem: Hát ha ugyanúgy "érvelsz" mint ők, akkor minden marad a régiben. :(
@dr. jenőke (jenőke): Miért szerinted egy atlantista gittegylet milyen más eredményt hozhat ki?
@kekex: Korrekt.

"A probléma nem Orbán Viktor. Ő csak egy tünet!

A probléma mi magunk vagyunk.
A végtelenül pökhendi, arrogáns, beképzelt faszfej fajtánk! Hogy képtelenek vagyunk azt mondani, van öt-tíz olyan dolog, amiben egyet lehet érteni.
Nem!
Nekünk magyaroknak mindig mindent agyon kell magyarázni, elemezni, okoskodni, mindezt valódi észérvek nélkül, gyakran személyeskedve!

Az összefogás és egység az egyetlen fegyver, ami az ezüstérmes felcsuti Ramszeszt le tudja váltani."
@Gábris szomszéd: mióta magyarázom ezt... kizárjátok magatokat ebből a körből, itt (transzatlanti világ) és most (az Endlösung utáni időszak kezdete)... ebben a kultúrkörben ez van... viszont Mordor és Buckalakófalva felé már ajánlottak ma útirányt...
@parti_giano: Már évtizedek óta annyira védjük a környezetet, hogy lassan beledöglünk...
@Gábris szomszéd: kibaszott következetes vagy. jenőkének még gittegyletezed őket, aztán a következő kommentedben meg korrektnek titulálod a "ezüstérmes felcsuti Ramszesz" megnevezést.
@Gábris szomszéd:
Tegnap és tegnapelőtt még vidáman liberális csürhéztél, most meg itt lengeted az olajágat.
Gondolom, most jön az - Én lennék a legboldogabb, ha.....- szöveg.
@jöttem: asszociációim: olajág-galamb, gábriel-galambfing.
@kekex: Bezony,hogy igaza vagyon!!!
Lehet pironkodni!!!(
@parti_giano:
Én meg nem tudom, miért válaszolok minden hülyeségre.
Megfigyelés alatt fogom tartom magam egy ideig.
Kezdek zülleni.
Megyek és meglocsolom a kertben a nimfákat.
@Gábris szomszéd: "Miért szerinted egy atlantista gittegylet milyen más eredményt hozhat ki?"

Ha visszakérdezek, hogy a krími népszavazást szabadnak és demokratikusnak nyilvánító kovács béla mi a retkes f@sztól volt független és tárgyilagos megfigyelő, akkor válaszolsz vagy bekussolsz?... esetleg hirtelen sétálni kell menni a gyerekkel?...
akkora elánnal teccenek itten lökdösni a fostalicskát, hogy időnként csikorog a szerencsétlen. az auróra meg csak áll hosszú méla lesben
@parti_giano:
.
Egy jó rügyvéd ilyesmivel tisztában van.
engem mindig az érdekelt, hogy ha veszek egy ilyen műemlék épületet, akkor mennyire nyúlhatok bele? természetesen az esztétika határain belül..
@gazoló:

No komám, ezt kapd ki, megaszonta:

"@gazoló:... a kiképzést is elég jól vetted."
@kekex:

Úgy gondolom, hogy a jobbik nem azonos Novákkal, és egyet értek azzal, hogy őt DEMOKRATIKUS KÖZÖSSÉGBŐL ki kell közösíteni a viselkedése és nézetei miatt, de Ettől még a jobbik tisztességes javaslatait a parlamentben, és azon kívül is lehet támogatni.
@Sir Bates dö Hól: Tehát attól válik "hitelessé" az atlantista gittegylet, hogy előkapod KovácsBéla mijafasztól lenne szerinted "független és tárgyilagos megfigyelő"?
Szőr ennél te mindig többre voltál képes, amikor érvelni kellett.:) Mert ugye "érv" helyett egy másik szereplő hiteltelenítése eléggé gyenguszosnak tűnik.
@jöttem: Tévedés én nem csürhéztem.
@parti_giano: Nézz utána nem azt tituláltam korrektnek.
@Sir Bates dö Hól: Az, hogy én vagy te milyen körből zárjuk ki magunkat, semmit nem változtat azon, hogy a toleráns demokratáknak még inkább példát kell mutatni a pusztabunkó jobber magyaroknak is. :)
@Sir Bates dö Hól: Arról nem is beszélve, hogyha az usácska azzal sem zárja ki magát a demokratikus körből, amikor mondjuk kínzókamrákat üzemeltet vagy eunácikat netán terroristákat támogat, akkor talán az orosz nemzetiségűek sem, amikor pld. saját önrendelkezésük kapcsán népszavazásokat tartanak.
@parti_giano: Ne terelj. Pontosan idéztem mit tartottam belőle korrektnek.
@kekex:

Elolvastam ezt a Shepherd bejegyzést. Nem akarnám hosszasan szőrözni, a lényegre szorítkozva (a "nem akarunk pártpolitikát" mellett) azt forszírozza, hogy "keressük meg azt, amiben egyformák vagyunk."

Nomostan, a szomorú helyzet az, hogy gyakorlatilag semmiben sem vagyunk egyformák ("Vagyok, mint minden ember: fenség, Észak-fok, titok, idegenség ..." írta Ady, és igaza van). Ezért, ha valamilyen közös nevezőre akarunk jutni bármilyen kérdésben bárkivel, kompromisszumokat (hajjaj, de még mennyit) kell kötnünk. Egy társadalom akkor az igazi, ha mindenkinek ugyanannyi engedményt kell tennie mások javára, azaz mindenki kompromisszum szintje azonos. Ez az anarchia, amelyet senki sem hajlandó elfogadni, mert mindenki elfogult a saját javára, és úgy gondolja (még ha nincs is úgy), hogy ő több kompromisszumot kötött, mint mások, azaz az összeomlása tizedmásodpercekben mérhető. Van aztán olyan, mikor a legegyenlőbbeknek semmiféle kompromisszumot nem kell kötniük, amit akarnak, megteszik, amit akarnak, elveszik. Ez a diktatúra, amely sajnos elméletileg is meg gyakorlatilag is létezhet, és létezik is. Vagy erő szükséges a fenntartásához, vagy az ellenerő hiánya, esetleg az ellenerők szétaprózódása, speciális esetben az ellenerő sárba döngölése azok által, akiknek a diktatúra kedvező, illetve kedvezőbb, mint annak a megbuktatása és az ellenerő hatalomra juttatása. Egyébként majd hülyék lennének az ellenerőt bántani, amikor azzal kevesebb kompromisszumot kellene kötniük (= kevesebbet kellene tőle nyelniük).

Az emberiség (hosszas vajúdás és próbálkozások után) arra lyukadt ki, hogy egy társadalom létezzen a lehető legegyenletesebb kompromisszumelosztással, amelyről majd a többség négyévenként megmondja, hogy az-e a lehető legegyenletesebb, vagy nem. Ha úgy gondolja, hogy nem, akkor az addigi kompromisszumelosztónak mennie kell, és jön az új. Mivel egy ember nem érthet mindenhez, meg az ideje is véges, ezért a négy évig kompromisszumelosztó egy nagyobb csoport kell legyen, amelynek tagjai egymás közt már megkötötték a kompromisszumokat, és azonos elvek mentén küzdenek, ha egyetértenek vele, ha nem. Ezt akár pártnak is hívhatjuk. A párt úgy alakul ki, hogy azok tömörülnek egybe, akik több kérdésben már eleve egyetértenek, azaz párton belül már olyan sok kompromisszumot nem szükséges kötniük. A rendszer elméleti előnye, hogy nem laikusok, hanem hozzáértők döntenek, akiknek megfelelő mennyiségű információjuk is van, amely a döntéshez szükséges. Ha a népnek nem tetszik a kompromisszum elosztás, majd négy év elteltével intézkedik.

A rendszernek természetesen hátrányai is vannak. Nem taglalom. Viszont, hogy jobban nem találtak ki eddig, az már Churchill is megmondta.

Fentiek alapján individualista magánvéleményem szerint Shepherd bejegyzése úgy hülyeség, ahogy van. Főleg a „fajtánk” szidását nehezményezem, amely hatványozottan az.
@Gábris szomszéd: tessék, ide kopizom a kommentedet:

@kekex: Korrekt.

"A probléma nem Orbán Viktor. Ő csak egy tünet!

A probléma mi magunk vagyunk.
A végtelenül pökhendi, arrogáns, beképzelt faszfej fajtánk! Hogy képtelenek vagyunk azt mondani, van öt-tíz olyan dolog, amiben egyet lehet érteni.
Nem!
Nekünk magyaroknak mindig mindent agyon kell magyarázni, elemezni, okoskodni, mindezt valódi észérvek nélkül, gyakran személyeskedve!

Az összefogás és egység az egyetlen fegyver, ami az ezüstérmes felcsuti Ramszeszt le tudja váltani."

benne van az ezüstérmes felcsuti Ramszesz? benne. az egészre egy szót írtál: "korreket". bekaphatod.
@Rakovszky:
"Azért a norvégokról másképp is lehet beszélni:
Most bajban vannak több milliárd dolláros korrupciós üzleteik miatt."
::ööö...
...miről maradtunk le? van valami infód?

"Akkor az az aprópénz amit az Ökotársnak adnak, akik azt törvényellenesen, korruptúl privátbulikra használják"
::ööö...
...he? milyen privátbulit rendezett az ökotárs?
@Secnir:

Rakovszky az MNO itteni szócsöve. Az infók után arrafele tessék keresgélni.
@Gábris szomszéd: csupán rámutattam logokai áramköröd hiányára... miként most újfent kénytelen vagyok, mert a retardált agyaddal nem veszed észre, hogy a te egyetlen érved a rangsor ellen az "atlantista gittegylet" szóösszetétel.... szörok én épp' elégszer gyöngyöt a disznók elé, úgyhogy ne óbégass az érveim hiánya miatt ez egyszer...
@látjátok feleim szümtükkel: "Ettől még a jobbik tisztességes javaslatait a parlamentben, és azon kívül is lehet támogatni."

Esetleg egy példát a fentiekkel kapcsolatosan? (olyannak örülnék igazán, amelyik minden hátsó szándék és áthallás nélkül lenne tisztességes...)
@Gábris szomszéd: b+, te tényleg géneket örökítettél át?...
@parti_giano:
Szlovák kiskancsóznunk kéne, ha már Novák..
@parti_giano: és ez is szaporodik, b+!... pedig nála annyi remény sem lehet, mint a lápi-magyarnál (a másik fél ellensúlyozni tudja a nem-hominida génkészletet vagy esetleg reagált a postás kétszeri csengetésére)...
@Sir Bates dö Hól:

"(olyannak örülnék igazán, amelyik minden hátsó szándék és áthallás nélkül lenne tisztességes...)"

Rohadék maximalista vagy. Nem elég, hogy nemzeti érzelműek? Ez eleve kizár minden hátsó szándékot és tisztességtelenséget.
@Sir Bates dö Hól:
Vannak igényeid... Innod kéne, nem beszélnél ilyen hülyeségeket akkor, talán...
@Sir Bates dö Hól:
Bíztam benne, hogy megfelelően burkolt formában jelezted helytelen fajfentartási ösztönének irányát... :D
A ba...a meg a k.... ..... a .... .... ...... kecskéjének a .... .... ........ c.dolog sokkal durvább lett volna és még szólnom, netán durván beavatkoznom is kellett volna... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: reménytelen. a hivatkozási alapjával van elfoglalva, állandóan kommentel vele.
@Penivaldes:

" az mi? a nemzeti érzés?"

Szerintem ezt Géb kimerítően meg tudja magyarázni neked egy linkkel:)))
Engem nem igazán érdekel a zavaros identitásuk.
@Penivaldes:
Amikor a putyin elvtárs által fizetett, szlovák, román, ... származású, magyar állampolgárok megszeretnék határozni, hogy szerintük ki lehet MAGYAR!

Nem több, nem kevesebb.
Lófityma a hátsójukba, párosával...
én 2 év múlva tervezek szaporodni! előre a hazáért!
@vakapad:
"Rakovszky az MNO itteni szócsöve. Az infók után arrafele tessék keresgélni. "

keresgéljen a faszom. ha van valami KONKRÉT (írd és mondd: több oldalról megerősített) információja, akkor tegye közzé. mno.hu, kurucinfo, .ru oldalak nem játszanak. ha nem tud, és továbbra is nyomatja, akkor hiteltelen, és megy a kukába, ennyi. gábris is így járt, nyomatja a ruszki propagandaanyagot, amire nem vagyok vevő, meg még páran.
@Penivaldes:
Sorbanállás lesz a szeminátori helyekért itt kérem... :)
@Penivaldes:
"én 2 év múlva tervezek szaporodni!"

LOL

kádárnak se' jött be az ötéves terv rendszere :) hidd el, akkor jön, amikor nem számítasz rá.
@ornagy50: ezek szerint bolinak van egy hegyi kecskéje. feladata, hogy földle lökje a renitenseket. a fennmaradó időben meg gazdája szolgálatára áll.
@Secnir: na na, azért lehet befolyásolni, pl rúgással:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @Penivaldes:
khm, erre nem mondok semmit.
de.
jogutód egy éves volt, amikor lidlben vásárolni voltam vele. álltunk a pénztárnál, egy cca 16 éves lánnyal szemezett mögöttünk (komolyan) kb 3 percig. utána a lány odafordult az anyjához:
-anya, én is szeretnék egy kisbabát magamnak.

nem részletezném, anya mit mondott a lányának (2 perccel ezelőtt még ő is 'jajjdearanyosnézdaszeméthogynézrád'-ozott), de ott volt 'BEFEJEZEDAGIMNÁZIUMOT' meg 'ELŐSZŐRFŐISKOLA' meg 'NEMTALÁLKOZHATSZAGABIVAL'.
én meg megsimogattam a fiam buksiját. ilyet is csak én tudok.
@Secnir:
Ilyen szerény is CSAK te lehecc... :D
Bazzz... durva... a kölök az önbizalmadat is örökölte??? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Izének még mindig jobb lenni mint fidének!:)
@vakapad:

"És ha valaki úgy gondolja, hogy gyönyörű és színes kibontakozásuknak a meglévő ellenzék az oka, az ostobaságot beszél, kivéve ha mond egy konkrét akadályoztatást.
Várom."

Részvételükkel, parlamenti jelenlétükkel legitimálják a jelenlegi rendszert, Orbán Viktort és a törvényhozást.
Ez kurvára konkrét.

Tisztelettel üdvözöl

egy ostoba, aki nem kivéve.
@ornagy50:
Yess! Majd lesörözzük... :)
Most egy Metaxát tesztelgetek. Bas.za meg a pálinkáját akárki. Ez tetű finom, aus Deutschland kaptam.
Zeusz is leszarná ezért a hetérákat, azok megvárják..
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: zeusztól érthető az öreg bika álláspont, de tőleg inkább ábrándozásnak hangzik. medikatatív ábrándozás. a görög joghurtot még elérheted.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Most egy Metaxát tesztelgetek. Bas.za meg a pálinkáját akárki."

A Falka megbízásából karmolom az alábbiakat:

Több tiszteletet a svalbárdi rénkumisznak, továbbá a pécsváradi mirabellának!

Agárki
@Secnir: jó, de én nem 16 leszek, hanem 27 amikor tervezem. azért nem mindegy:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ezt egyébként hipokrita magatartásnak vélem... hisz, amikor valami elkezdi a dns-szortirozást, akkor azzal az utódokat is a szájára veszi... azaz: tőlem csak a reakció érkezik:-)...
@Penivaldes: nem tudom, de a neve szép, ha tippelnem kellene, nem :D
@Sir Bates dö Hól: mindazonáltal annak is megvan a sajátos bája, mikor azok beszélnek élősködő életmódról, akik a lehető legtöbb bevétel elérése érdekében a tisztességben megőszült kurva anyjukat helyezik gyed-igénylő státuszba, ahelyt, hogy hagynák, hadd pörgesse a kocsisoron a gdp-t...
@Penivaldes: megszoktam, h én vagyok, erre kiderül, h vén csatakanca vagyok :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Inni csak mértékkel
és megfelelő tartózkodással szabad!!!
MÉRTÉK:vödör!
TARTÓZKODÁS:asztal alatt!:DDD
@ornagy50: én sosem értettem mi a jó a fetrengésben az asztal alatt.
NA, a kurva anyját a sok szarházi tolvajnak! :(

"A kormány több mint 10 milliárd forint rendkívüli segélyt adott olyan városoknak amik költségvetési hiánya abból is származik, hogy százmilliókkal támogatják a profi futballt. Kis pénz, kis foci. Közpénz, drágább foci."

valogatott.blog.hu/2015/01/04/nincs_penze_koltse_focira

Utolsó tolvaj népség ez csak...
@ornagy50:
Ezt hívják komoly szintnek!
De'télleg! :D
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Szépnek szép, és nem is lehetne más, hiszen estéről estére a csillagok csókját és mosolyát hozom el ide, s mint csillagfényt szórom mindenkire aki a Földön született.
@Sir Bates dö Hól: izsgálatát

jobbik.hu/hireink/jobbik-megkezdte-az-uj-ciklusban-parlamenti-munkajat

Ez, a képviselők vagyonosodási vizsgálatáról szóló javaslat szerinted nem támogatható? S
@álom csillagmanó: amikor még picur voltam, és éjjel felébredtem, mindig kivittek, hogy nézem a csillagos eget, és utána aludtam. (nyáron történt) még ma is csodát érzek, amikor látom a végtelen eget, és rajta a kis lámpásaimat.
@álom csillagmanó:

Ez ugyan nem akadályozza az új ellenzéket az égadta világon semmiben, de látom, hogy elértünk addig a határig. További feszegetés befejezve.
Szerinted mi ebben a hátsó és tisztességtelen szándék?

Nehogy az legyen az érved, hogy a jobbik szekerét tolom!
@látjátok feleim szümtükkel: Sőt ennek ha megvalósul Szőrünk még külön is örülhetne.

jobbik.hu/hireink/mindenki-tamogatta-jobbik-javaslatat

A Jobbik országgyűlési határozati javaslatot nyújtott be a tegnapi nap folyamán, mellyel kezdeményezik, hogy a szavazás napján külföldön tartózkodó magyar állampolgároknak egyszerűbb legyen választójoguk gyakorlása - mondta el szombati sajtótájékoztatóján Szávay István, a Jobbik alelnöke.

A politikus emlékeztetett: az áprilisi országgyűlési választások során világossá vált, hogy több százezer - jellemzően Nyugat-Európában élő, gazdasági menekültként ott tartózkodó - magyar számára vált szinte lehetetlenné a választáson való részvétel, hiszen szavazatukat csak a kijelölt nagykövetségeken és konzulátusokon adhatták le. Ez sokak számára több száz, vagy akár több ezer kilométeres utat is jelenthet. Így hiába biztosították számukra a választójogot, azzal gyakorlatilag nagyon sokan nem tudtak élni. Hatványozottan jelentkezett a probléma Amerikában és Ausztráliában élők esetében is.

Bekerült a zárónyilatkozatba a jobbikos javaslat

A Jobbik már a választásokat megelőzően is számos alkalommal felvetette, hogy a szavazás egyszerűsítésére volna szükség, a tartósan külföldön élő magyarok számára pedig más módon is lehetővé kell tenni a választáson való részvételt. A kérés akkor nem talált meghallgatásra, a minden évben megtartott Magyar Állandó Értekezlet csütörtöki ülésén azonban a párt javaslatára bekerült a zárónyilatkozatba egy fejezet, mely a következőket mondja ki: "a tagszervezetek kérik olyan lépések megtételét, amely egyszerűbbé teszi a választójog gyakorlását a magyarországi lakcímmel rendelkező, de életvitelszerűen külföldön élő szavazópolgárok számára is.”
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
NANA!
Hány vörös csillag van azon a címkén? :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak most jegyeztél meg?? te evezős hős! na jössz te még ki a hóra!
@vakapad:

Jó. Lássuk együtt:) A folyók a tengerben találkoznak.
@Gábris szomszéd: tényleg G, neked mint rómaikatnak mi a véleményed a lombikról?
@jöttem:
Vörös?
Egy se. Akkor az Mockba alsó lenne!
Arany színű viszont van 7 db.
Az elmegy?
Görög, meg német felirat van rajta. A német oké, de a többi...
Azt hittem, már megártott!
@jöttem: keverni tetszik a heinekennel. ha ivásra adná fejét, akkor még veszélyesebb ezen italok keveréke.
@Penivaldes:
"de én nem 16 leszek, hanem 27 amikor tervezem"

tehát most 25. de szeretnék újra 25 lenni! sok mindent másképp csinálnék (feltéve, ha az időben is visszamehetnék)...
naszóval, ha szép és okos gyerekeket szeretnél, receptért gyere hozzám. ingyen adom ;D
@Penivaldes: basszus, én meg 28 vok, lőttek az esküvőmnek egy ribanc miatt, felborult az életem, pasizom inkább, nem is biztos, h ez jó, oszt mégsem vagyok elkeseredve....
@Penivaldes: Nem vagyok nagy szakértője a kérdésnek, de ha jól tudom az egyház inkább ezt a megoldást támogatja.

www.magyarkurir.hu/hirek/video-meddosegkezeles-egyhazilag-elfogadott-modszererol

Viszont ha egy családnak ez adhatja meg a gyermekáldást nem tartom eleve rossz megoldásnak, bár ennek a módszernek is vannak azért kockázatai.

csaladhalo.hu/cikk/egeszseg-es-lelek/lombik-eljaras-kockazatai
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Nem értek a puccos piákhoz. A színeset meg nem szeressem.
De megjegyzem a csillagszámot, mert ilyenkor sógoréknál leáraznak mindent.
Zeusz nem hanyagolt nőt. Azt sem bánta, ha hattyú képében leledzik.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Most egy Metaxát tesztelgetek. Bas.za meg a pálinkáját akárki. "

ööö...
...ha apósom akác- (birs) pálinkájából ittál már volna, valószínűleg a metaxát csak autóba használnád hűtővíz hígítására...
@Penivaldes: és még szép sem vagyok, ezt boli is megmondhassa, ugye @Boli – Ch.T. is, meg hát!: , h nem vagyok szép?:D
@Secnir:
A fene tudja... Ittam már "finom" pálinkát, meg tetű drágát is. Mégse mondanám, hogy...
EZ mocsok finom viszont. Kaja volt előtte, egy cseh sörrel leöblítve. Utána ez a görög nedű.
@parti_giano:
Csak egy erőltetett poén volt a vörös csillag. Ha már sör, akkor barna vagy vágott.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: árulóóóóó!!!!
Erdinger Winterweiß!!!
@jöttem: Helló Prágám!"A színeset meg nem
szeressem".
Méééé a "Hubi"fehér vóóót?:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

szépség!!
legyen jó a dizájnod. az többet ér mindennél.:)))
@jöttem: anno semmit nem foglalkoztam dizájnnal, oszt mégis jól néztem ki.)
@nincs_itt:
Motsok...
Budweiser.
Oszt gebeggyé meg!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
Minden NŐ hülye!
Ezt is mondták már?
SZexista paraszt vagyok, csak hogy tuggyad... :)
@Secnir:

Aztat tudom, hogy pálinka vasúti talpfából is főzhető, de akácról még nem hallottam.
@látjátok feleim szümtükkel: dehogynem!... bár nem értem a "radikális" jelzőt (a visszamenőleges hatályt sem)... meg ettől aztán minden megváltozik, a haza fényre derül (ez ugyanolyan fingreszelés, mint a képviselők javadalmazása: makroszinten pont semmit nem számít ha kétszer ennyit kapnának, az sem... de lehet vele az embereket hülyíteni, hergelni... a magyar tulajdonú termőföld és a devizahitelesek illetékmentessége és a részükre adandó ingyenes jogsegélyszolgálat meg az "eszem-faszom megáll"-kategória... egyet bizonyítanak ezzel: interpretációs vakvágányra kerültek a konstruktivitás betűsorral kapcsolatosan...)
@ornagy50:
Hi, darling! Az véletlenszerűen került a poharamba. A nővérem időnként fordít angolból, de pénzt nem kér érte. Így természetben fizetnek. Méz, puccos pia, puccos bonbon, borjúhús, stb.
Volt már úgy, hogy hálából megszerelték a vízpumpánkat.
Szeretem ezt a cserekereskedelmet. :))
@Sir Bates dö Hól: megfogadtam, de azért csak nem bírom ki. csak a dzsobbik felemészt évente 500 misit...
a többiekről és a korrupciós rabattról nem is beszélve.
eccerű matek, járj utána, még a te képességeidet sem halaggya meg!
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Nem mondhatom, mert minden új napra virradva meghalok egy kicsit, azt sóhajtva 'Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isa por ës homou vogymuk' a reggeli nap sugarában elégve.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Van stílusod. Azt csiszold minden téren, pl. öltözködésben is.
A szépség egyeseknél ott végződik, ha kinyitják a szájukat. Nálad ott kezdődjön!
@álom csillagmanó: ha ezt így folytatod, ha pasi vagy, ha nem, minden nőnemű egyén téged itten le fog támadolni, csak szólok, velem az élen :D
@Gábris szomszéd: a külföldön "tartózkodó" magyar állampolgárok 99,9%-a magasról szarik a szavazati jogára...
ez tapasztalati eredmény, a maradék 0,01% véletlenül, ideiglenesen tartózkodik Mo.-on.
@Sir Bates dö Hól:

Lehet, hogy most neked is jót tenne egy kis hatcsillagos.:D
@Penivaldes:

Annó? Penike! Én a te korodban egy darab zsákban is jól néztem ki. Főleg akkor, ha kerestem hozzá egy piros cipőt és övet. :)))
@jöttem: te szerencsés vagy, na de mi?

@Penivaldes: én sem. És ez így jó. A bolondokat mindig is vonzottam :D
@Sir Bates dö Hól: jaj, gondolom a gugli majd kisegít, de van a demokráciának egy paradoxona.
mélázz el ezen is, az sem baj segítséget kérsz középről...
@ornagy50:
Szerdán. Már alig várom.
@Gábris szomszéd: abszolút!... bár én szívesen meghallgatnám vollnertől a Cégeim igaz története című elbeszélő költeményt is...
@jöttem: majd ííírgyál ha megérkeztél.
@Sir Bates dö Hól: ritkaság, DE egyetértünk!!
dzsobbik és csatolt részeinek gazdasági felderítése...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Penivaldes:

szerencsés! hát ezen halálra röhögtem magam.
időnként felborogattam az életem, vagy hagytam, hogy felborítsák.
többször hagytak el.
pofára is estem néhányszor. aztán megtanultam talpra esni.
áprilisban már jó idő van. keressetek fedelet a fejünk fölé 3 napra. majd állítok a szemüvegeteken. mert nem bírom olvasni, ahogy alulértékelitek magatokat.
ti, okos, tehetséges nők. aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, az szép is.
gondoljátok át.
de nem kötelező.
folytathatjátok is a negatív énkép építését.
@jöttem: most jól érzem, h lecsesztél?:D

Nem építem, dehogy, az kellene még :)
@Gábris szomszéd: nem gondolom ezt prioritásnak... viszont, szilágyi aggodalmából kiindulva, ő biztos őszinte örömmel vette rikárdó érkeztét, hisz eggyel többen vagyunk, kik magyarul beszélnek, ugye?...
@Gábris szomszéd: oravecz nóra belépett az ismerős arcokba? rohadt szirupos vagy, ragadsz a nemzeti maszlagtól.
@nincs_itt: akkor meg mi az apád faszát ugatsz irányomba?... a te képességeiddel?... (nem is tudtam, hogy noban a bundestag tagjai és a szervezetek nettó befizetői a költségvetésnek?... te tényleg minden egyes alkalommal a löttyedt virslidet akarod az én kulenemmel összemérni?... idióta...)

Szolg. közl. Richelieunek: inszinuáció volt...
@Sir Bates dö Hól: szerencsétlen niemand!

ezért is tart ott Mo., ahol. te mered "értelmiséginek" álmodni magad?

egy nulla vagy, aki csak kereng, mint fing a gatyában.
@jöttem: tévedésben vagy... ez nem alulértékelés, hanem grafománia:-)...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
oda, ahol lefoglalod a szállást. ezt a részét rád bíznám, ha vállalod.
szerdán megírom levélben, mikor vagyok itthon.
így jó lesz?
@parti_giano: Nem tudok róla, de, hogy neked fingod nincs a szirup fogalmáról az tuti. Nyilván egy Tátrai Tibor vagy Charlie is azért koncertezik velük együtt mert nagyon sziruposak. :)

youtu.be/0i3O-rnfgm4
@jöttem: persze, aztán meglátjuk, hogy mi lesz (lesz-e pl munkahelyem..........), az ajánlatot mindenképpen köszi.
@Sir Bates dö Hól:
nem értek veled egyet. már párszor előkerült ez a téma. mindig ugyanebben a köntösben. szóval van valóságalapja.
említetted már párszor, hogy nem a politikai berendezkedést kell megváltoztatni, hanem nekünk kell változnunk.
@Gábris szomszéd: eddig azt hittem, hogy a názáreti az univerzalizmusban gondolkodott, nemzetiségi megkötés nélkül, s a 10+7 (parancsolat és főbűn) esetén dobja ki a gps belzebúb koordinátáit... mesélj, mikor találták meg a szíriuszi tekercseket?... (b+, evvel buszra nem várnék együtt, nem hogy kommentben!...)
@Sir Bates dö Hól: Hát be is baszna ha túl sok mindenben egyetértenénk. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
"pálinka vasúti talpfából is főzhető, de akácról még nem hallottam."
akácvirág. tavasszal felzavarsz 4-5 alkeszt a fára, hogy szedjen akácvirágot. így kezdődik, és szaladjanak végig az akácoson. egy hordó tömött akácvirágból lesz cca 15l pálesz. nem óccsó mulaccság. de az íze! mint a birsé.
@nincs_itt: valamiért mégis mindig ezt a fingot keresed...

(hihetetlen!... a farkam hivatkozási alap, a bélgázom fétis lett!... és még csak öt nap telt el az évből!...)
@Secnir: akkor nrm egyszerűbb birsből főzni?:-)...
@jöttem: nem egészen/hajszálpontosan ezt mondtam:-)... de végülis mindegy, hogy sír mellett szarok vagy szar mellett sírok, egyiket sem raknám fel a youtube-ra:-)...
@Gábris szomszéd: kisöcsém, hogy esztétikai hiányosságodat két bepolitizált rockzenésszel próbálod igazolni, elég hülyén hangzik. különben tőlem mick jagger (de kedvedért akár legyen dieter bohlen) is promózhatna velük, a szar akkor is szar.
Zajlik az élet a Dohány utcában is. :)

A transzvesztita BZSH-elnök kibaszta a főrabbit, erre ő most perelni fog.

hvg.hu/itthon/20150105_Beperli_a_Dohany_utcai_forabbi_az_ot_kiru
@parti_giano: Hát azért örülök, hogy te is ilyen kifinomult szar vagy. :)
@Gábris szomszéd: téged és még néhányt olvasva én még a földit sem nevezném feltétlenül annak...
@parti_giano:

": kisöcsém, "

Nem mondom meg mi jutott eszembe:)))))))))))
@Sir Bates dö Hól: Az nem nagy baj ha Tibi atyával egy hullámhosszon vagytok. :)
@Gábris szomszéd: amennyiben lakatos winettunak hívnák és dk-aktivista lenne ucla diplomával, akkor egy linkkel letudnád az összes averziód, mi?... az lenne csak az igazi karácsony, így hatodika előtt! (tényleg, bélátok mit mond?... kell a pravoszláv alatt is kommentelni vagy rátok vonatkozik az ottani szabadnap?... nem bírtam kihagyni...)
Nem merem megkérdezni, ki az a tibi atya... most ettem, s nem kockáztathatom a merguezt...
@parti_giano:

Elképzeltelek benneteket, mint testvéreket:))
@Gábris szomszéd:
Ákosnak a régi dalait szeretem. Ezek az újak mesterkéltnek tűnnek számomra.
Inkább Palya Bea: Mindenkinek krva anyja.
Na, abba magyarázzák bele a Bibliát! :)))

www.youtube.com/watch?v=dOxrIroPcxw
@parti_giano: te meg a pöcsöm öccse... görénypörköltet eszek, ha mora megyek, ez már biztos!...
.
KÁNYÁDI SÁNDOR: Valaki jár a fák hegyén

valaki jár a fák hegyén
ki gyújtja s oltja csillagod
csak az nem fél kit a remény
már végképp magára hagyott

én félek még reménykedem
ez a megtartó irgalom
a gondviselő félelem
kísért eddigi utamon

valaki jár a fák hegyén
vajon amikor zuhanok
meggyújt-e akkor még az én
tüzemnél egy új csillagot

vagy engem is egyetlenegy
sötétlő maggá összenyom
s nem villantja föl lelkemet
egy megszülető csillagon

valaki jár a fák hegyén
mondják úr minden porszemen
mondják hogy maga a remény
mondják maga a félelem

1994
.
@Penivaldes: Ez kb. olyan "érdekes az arcod" tipusú vigasz volt :-)
@Sir Bates dö Hól: az önhivatkozás nem számít az impakt faktorba, ez alap.
@jöttem: "Na, abba magyarázzák bele a Bibliát! :)))"

mint ha józsefnek is lett volna valami hasonló gondolata mária súlyhyarapodásával kapcsolatban az elején...
@Secnir: Az a 25 szép kor volt. A baj a visszamenéssel az lnne, hogy a tapasztalatokat nem biztos, hogy visszavinném. Akkor meg ugyanugy elkövetném a hibáimat
@Sir Bates dö Hól:

". görénypörköltet eszek, ha.."

Napok óta ádáz hangulatban van. Nem tudom eldönteni, hogy görényvírus vagy egyéb támadta meg:))
@Sir Bates dö Hól: ez volt mára az angyali üdvözlet, hiába, hatása alatt vagy.
@Sir Bates dö Hól:

aztán megjelent Gábriel arkangyal és elmagyarázta a helyzetet.
@Orica Középföldi: újévi fogadalom lehet nála... adka, mi lényege:-)...
@látjátok feleim szümtükkel:

" Pedig neked jó a humorod és a kiképzést is elég jól vetted."

írta 'angyalka...

El kellett mennem délután,meg egyébként is kiakasztott,az álszent dumájával,hogy ők az ártatlan 'szüzike 'tüntire járók:))
'báncsák a 'zigazmagyart:))

:))elindultam,hát (Iluska keresésére),vettem a ködmönömet,felöltöttem szép selymes lódingomat,dalipár pisztolyomat a négyszögletű kerek erdő szélén,megszólított a 'vasésedényorrú:van-é matricád a tarsolyodban te szép vándorlegény.)
Én meg mondám:)
'Rencerhiba van 'mami eressz át a'zerdőn keresztül mordorba!
Csak a testemen át! mondá Ő:)
Erre kettéhasítám a szablyámmal és már ott is voltam Iluskámnál a jurta kemencepadkáján:))

Nem tudom mi célból,kinek a megbízásából eszi a fene itt a nap 24 órájában,de tán nem gondolja,hogy manipulálható az itt jelenlevő társaság!
@gazoló: ne gazolj, van, akit jobban megvisel. pl. szőr kínjában lerágta a hivatkozási alapjának a kalapját, így kerülő úton lépett a tisztességes muzulmánok táborába, pedig elébb a vajda leányával próbálkozott.
@parti_giano:
a linked is jó volt, de ez a kommented elvitte a pálmaerdőt. :))
@parti_giano: te könnyen beszélsz... a naccsos'asszony axiómája kimondta: egy alomból vagytok...
@jöttem: okés, akkor az most kizárva, hogy én vagyok a cserpes-joghurt alapítója...
youtu.be/-sDLnYCmJjE
@Sir Bates dö Hól:

Múltkor is észrevettem, nem kéne:))
@Sir Bates dö Hól: végül is, a baktériumkultúrát, oltást és alvasztást kinézem belőled. comprende, torrente?
@Sir Bates dö Hól:
azt zárok ki sir, amit akarsz, csak ne küldj még egy ilyen szemléltető anyagot. ))
@Sir Bates dö Hól:
nem, de egy ideig tartózkodni fogok a tejtermékektől.
@Secnir:

B+! Ha bírs pálinkát akarok inni, akkor nem akácból főzőm. Az akácnak ne legyen már bírs íze/illata, ammán milyen lenne? A bírs meg akác illatú/ízű?:D
@parti_giano:

Karancsi akár hiteles is lehetne, ha nem smukkolna.
@GeoCracker: soha. Amit 25 évesen elkövettél, azt el is kellett. Feltehetőleg ugyanúgy elkövetnéd ma is. Igaz, a világ változott sok mindenben.
@Sir Bates dö Hól: @látjátok feleim szümtükkel:
a birs az birs, az akác az akác. a hasonlóság az édességben van, ami az akácnál jobban megmutatkozik (virágporból csinál gyakorlatilag páleszt)
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha az elmúlt 25-évben ilyen('mégilyenebbek is) állatkerti mintapéldányok kelhettek ki a keltetőkben,ebben mekkora felelőssége van a politikai elitnek??
Mi lenne fontosabb(sok minden:) annál,rögtön összeülni,törvényt hozni az ilyen politikai fa@@opók és mikropártjaik ellehetlenítésére!

Veszprém:))))))))))

+18

www.youtube.com/watch?v=q5l85Tvnhjs

www.youtube.com/watch?v=mg7elLZs1n0

www.youtube.com/watch?v=X8i5fww9In4
BÚÉK!

Ilyen nincs! És mégis van!
index.hu/belfold/budapest/2015/01/06/a_bkv_is_megszivta_az_utdijat/

Mulatságos lesz, ahogy egy lerobbant busz pótlására kiküldött másik busz előbb elmegy egy benzinkútra (tudom, lehet online is, de így viccesebb) matricát venni...
@gazoló: Ő azért elég normális (szerencsére). :)

youtu.be/r6yWaS9RLDk
@Sir Bates dö Hól: szóval, ha azt tagadod, akkor még egy kísérletem van arra, hogy elhelyezzelek valahol:

Korda György "jancsija" még akcióba lendül

m.hir24.hu/hirek/bulvar/Korda-Gyorgy-jancsija-meg-akcioba-lendul
@parti_giano:

A tv-ben láttam, és jót nevettem, mert Korda mondta is, hogy ebből jó sajtó téma lesz.:D
@ornagy50:
szerencsésen landoltam)))
Ebben a témában Tuareggel értek egyet:
tuaregblog.blogspot.hu/2015/01/majdti-de-most-meg-ok.html

"Megvolt ez is, választási naggyűlésnek elment, épp csak arra nem hangzott el mégcsak érintőlegesen sem semmi, hogy mitől lesz itt választás. Merthát az Orbán Rezsim van hatalmon, és először meg kéne Tőlük szabadulni, és nem majd egyszer, hanem minél sürgősebben."
süti beállítások módosítása