Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.05. 08:15 Fabius

Tegnapra kellett volna forradalom?

Címkék: ellenzék váradi zsolt mostmi

Olvasom a sok tüntetés fikát a sajtóban, a blogokon és kommentekben is, aztán nem egészen értem: ti mit vártatok? Január másodikán megtörténik a rendszerváltás az Opera előtt? Várady a MostMi csapattal programot hirdet, a tömeg a pajzsra emeli és körbehordja a városon, minek hatására Orbán és a kormány belátó lesz és eltakarodik a francba?

Hol éltek ti, mókusmackók, melyik bolygó melyik országában?

Mert ahol én élek ott ez eléggé nem így működik. Szürrealisztánban aki mostanában tüntetést szervez az jó, ha civil, mert a pártoktól hányni teccik a potenciális szavazók és tüntetésre kijárók nagyobbik része. Akkor is, ha pártok, pláne új pártok nélkül választáson, demokratikus úton Orbánt leváltani nem lehet. Makacsul él a hiedelem, hogy minden politikus korrupt genyó, aki erre apellál az csak a korrupt genyóvá válását bizonyítja. A párt, na az meg az a dolog, amivel lehúzzák a közpénzt tíz-százmillószámra, ahogy tették tavasszal a választási regisztrációt elcsalt törpepártok Orbán Apánk legnagyobb örömére és végül kétharmados dicsőségére. Szóval a párt is abcúg.

De azért program az legyen. Meg a zászló is legyen ám kibontva, kurvaéletbemár!

Beszélgetni? Azt meg minek?? A forradalmi renccerváltás tegnapelőtt legyen meg, fasznak húzni a drága időt locsogással? A program kihirdetéséhez előtte nem kell beszélgetni - valaki írjon valamit oszt'jóvan - és lehetőleg ezt valami kellemes hangú személy olvassa fel, akinek hangja nem karcolja fel az ujpéter becses fülét. Mer'hogy ez szempont legyen ám. Októbertől eltelt már három hosszú hónap, mire nem volt ez elég az új ellenzéknek? Miért nincs komplett Orbánváltás-terv, miért nincs már leszervezve a szervezeti és anyagi háttér, miért nincs már megírva az alternatív alkotmány, miért nincs felállítva az országmegjavító brigád? Bénák ezek, kurva bénák, meg lassúak is. De főleg lassúak. Hogy szerveztek pár tömegtüntetést, meghátrálásra késztették Viktort, amire a jelenlegi ellenzék nem volt képes?

Az nem eredmény, az lófasz.

" A politikusokra bíztuk az országot, holott egy demokráciában az elveink képviseletével kellett volna őket megbízni. De nekünk elsősorban nem elveink voltak, hanem vágyaink." - írja Kürti Gábor, én pedig egyetértek vele: most sem elveink vannak hanem vágyaink, ebből fakadó türelmetlenségünk és elvárásaink. Kapjunk mindent készen, lehetőleg pont ahogy elképzeltük és mindjárt tegnapelőttre. Elvekről ne locsogjunk, ahogy hagyjuk a picsába azt az apróságot is, hogy igaz a választáson trükkök százait bevető, de demokratikus úton megválasztott kormányunk van, kétmilliós tömeggel a hátuk mögött. Jó lenne, ha elhúznának a vérbe az igaz, de ez nem egy január másodikai tüntetésen fog bekövetkezni, hanem realistább módon, választások útján. Jó esetben 2018-ban. Ha lesz kire szavazni, ha lesz alternatíva aki kiáll velük szemben a mostani garnitúrán kívül.

Mert nem vettétek el a kedvét, és nem öltétek ki a lelkesedését addig.

412 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr497042949

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Amerikai zsoldosokkal erősítene a liberális baloldal a tüntetéseken? 2015.01.05. 14:20:33

Három busznyi civil ruhás, fegyveres amerikai katona érkezett december közepén az országba. Ukrán kísérőjük lelőtt két ukrán tisztet a Luzsanka-Beregsurány közúti határátkelőhöz vezető útszakasz egyik ellenőrzőpontján, mert nem akarták engedni a buszok...

Trackback: Nem kellene ezeket a folyamatos hazaárulás miatt betiltani? 2015.01.05. 14:18:31

Támadást hirdettek a saját hazájuk ellen. EP-képviselőik a lehető legtöbb külföldi politikust rá akarják venni, hogy a lehető legrosszabb véleménnyel legyen hazánkról a nemzetközi sajtóban és minden egyéb fórumon, ahol megfordulnak - tudtuk meg nyilatk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: abszolút!... bár én szívesen meghallgatnám vollnertől a Cégeim igaz története című elbeszélő költeményt is...
@jöttem: majd ííírgyál ha megérkeztél.
@Sir Bates dö Hól: ritkaság, DE egyetértünk!!
dzsobbik és csatolt részeinek gazdasági felderítése...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: @Penivaldes:

szerencsés! hát ezen halálra röhögtem magam.
időnként felborogattam az életem, vagy hagytam, hogy felborítsák.
többször hagytak el.
pofára is estem néhányszor. aztán megtanultam talpra esni.
áprilisban már jó idő van. keressetek fedelet a fejünk fölé 3 napra. majd állítok a szemüvegeteken. mert nem bírom olvasni, ahogy alulértékelitek magatokat.
ti, okos, tehetséges nők. aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, az szép is.
gondoljátok át.
de nem kötelező.
folytathatjátok is a negatív énkép építését.
@jöttem: most jól érzem, h lecsesztél?:D

Nem építem, dehogy, az kellene még :)
@Gábris szomszéd: nem gondolom ezt prioritásnak... viszont, szilágyi aggodalmából kiindulva, ő biztos őszinte örömmel vette rikárdó érkeztét, hisz eggyel többen vagyunk, kik magyarul beszélnek, ugye?...
@Gábris szomszéd: oravecz nóra belépett az ismerős arcokba? rohadt szirupos vagy, ragadsz a nemzeti maszlagtól.
@nincs_itt: akkor meg mi az apád faszát ugatsz irányomba?... a te képességeiddel?... (nem is tudtam, hogy noban a bundestag tagjai és a szervezetek nettó befizetői a költségvetésnek?... te tényleg minden egyes alkalommal a löttyedt virslidet akarod az én kulenemmel összemérni?... idióta...)

Szolg. közl. Richelieunek: inszinuáció volt...
@Sir Bates dö Hól: szerencsétlen niemand!

ezért is tart ott Mo., ahol. te mered "értelmiséginek" álmodni magad?

egy nulla vagy, aki csak kereng, mint fing a gatyában.
@jöttem: tévedésben vagy... ez nem alulértékelés, hanem grafománia:-)...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:
oda, ahol lefoglalod a szállást. ezt a részét rád bíznám, ha vállalod.
szerdán megírom levélben, mikor vagyok itthon.
így jó lesz?
@parti_giano: Nem tudok róla, de, hogy neked fingod nincs a szirup fogalmáról az tuti. Nyilván egy Tátrai Tibor vagy Charlie is azért koncertezik velük együtt mert nagyon sziruposak. :)

youtu.be/0i3O-rnfgm4
@jöttem: persze, aztán meglátjuk, hogy mi lesz (lesz-e pl munkahelyem..........), az ajánlatot mindenképpen köszi.
@Sir Bates dö Hól:
nem értek veled egyet. már párszor előkerült ez a téma. mindig ugyanebben a köntösben. szóval van valóságalapja.
említetted már párszor, hogy nem a politikai berendezkedést kell megváltoztatni, hanem nekünk kell változnunk.
@Gábris szomszéd: eddig azt hittem, hogy a názáreti az univerzalizmusban gondolkodott, nemzetiségi megkötés nélkül, s a 10+7 (parancsolat és főbűn) esetén dobja ki a gps belzebúb koordinátáit... mesélj, mikor találták meg a szíriuszi tekercseket?... (b+, evvel buszra nem várnék együtt, nem hogy kommentben!...)
@Sir Bates dö Hól: Hát be is baszna ha túl sok mindenben egyetértenénk. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
"pálinka vasúti talpfából is főzhető, de akácról még nem hallottam."
akácvirág. tavasszal felzavarsz 4-5 alkeszt a fára, hogy szedjen akácvirágot. így kezdődik, és szaladjanak végig az akácoson. egy hordó tömött akácvirágból lesz cca 15l pálesz. nem óccsó mulaccság. de az íze! mint a birsé.
@nincs_itt: valamiért mégis mindig ezt a fingot keresed...

(hihetetlen!... a farkam hivatkozási alap, a bélgázom fétis lett!... és még csak öt nap telt el az évből!...)
@Secnir: akkor nrm egyszerűbb birsből főzni?:-)...
@jöttem: nem egészen/hajszálpontosan ezt mondtam:-)... de végülis mindegy, hogy sír mellett szarok vagy szar mellett sírok, egyiket sem raknám fel a youtube-ra:-)...
@Gábris szomszéd: kisöcsém, hogy esztétikai hiányosságodat két bepolitizált rockzenésszel próbálod igazolni, elég hülyén hangzik. különben tőlem mick jagger (de kedvedért akár legyen dieter bohlen) is promózhatna velük, a szar akkor is szar.
Zajlik az élet a Dohány utcában is. :)

A transzvesztita BZSH-elnök kibaszta a főrabbit, erre ő most perelni fog.

hvg.hu/itthon/20150105_Beperli_a_Dohany_utcai_forabbi_az_ot_kiru
@parti_giano: Hát azért örülök, hogy te is ilyen kifinomult szar vagy. :)
@Gábris szomszéd: téged és még néhányt olvasva én még a földit sem nevezném feltétlenül annak...
@parti_giano:

": kisöcsém, "

Nem mondom meg mi jutott eszembe:)))))))))))
@Sir Bates dö Hól: Az nem nagy baj ha Tibi atyával egy hullámhosszon vagytok. :)
@Gábris szomszéd: amennyiben lakatos winettunak hívnák és dk-aktivista lenne ucla diplomával, akkor egy linkkel letudnád az összes averziód, mi?... az lenne csak az igazi karácsony, így hatodika előtt! (tényleg, bélátok mit mond?... kell a pravoszláv alatt is kommentelni vagy rátok vonatkozik az ottani szabadnap?... nem bírtam kihagyni...)
Nem merem megkérdezni, ki az a tibi atya... most ettem, s nem kockáztathatom a merguezt...
@parti_giano:

Elképzeltelek benneteket, mint testvéreket:))
@Gábris szomszéd:
Ákosnak a régi dalait szeretem. Ezek az újak mesterkéltnek tűnnek számomra.
Inkább Palya Bea: Mindenkinek krva anyja.
Na, abba magyarázzák bele a Bibliát! :)))

www.youtube.com/watch?v=dOxrIroPcxw
@parti_giano: te meg a pöcsöm öccse... görénypörköltet eszek, ha mora megyek, ez már biztos!...
.
KÁNYÁDI SÁNDOR: Valaki jár a fák hegyén

valaki jár a fák hegyén
ki gyújtja s oltja csillagod
csak az nem fél kit a remény
már végképp magára hagyott

én félek még reménykedem
ez a megtartó irgalom
a gondviselő félelem
kísért eddigi utamon

valaki jár a fák hegyén
vajon amikor zuhanok
meggyújt-e akkor még az én
tüzemnél egy új csillagot

vagy engem is egyetlenegy
sötétlő maggá összenyom
s nem villantja föl lelkemet
egy megszülető csillagon

valaki jár a fák hegyén
mondják úr minden porszemen
mondják hogy maga a remény
mondják maga a félelem

1994
.
@Penivaldes: Ez kb. olyan "érdekes az arcod" tipusú vigasz volt :-)
@Sir Bates dö Hól: az önhivatkozás nem számít az impakt faktorba, ez alap.
@jöttem: "Na, abba magyarázzák bele a Bibliát! :)))"

mint ha józsefnek is lett volna valami hasonló gondolata mária súlyhyarapodásával kapcsolatban az elején...
@Secnir: Az a 25 szép kor volt. A baj a visszamenéssel az lnne, hogy a tapasztalatokat nem biztos, hogy visszavinném. Akkor meg ugyanugy elkövetném a hibáimat
@Sir Bates dö Hól:

". görénypörköltet eszek, ha.."

Napok óta ádáz hangulatban van. Nem tudom eldönteni, hogy görényvírus vagy egyéb támadta meg:))
@Sir Bates dö Hól: ez volt mára az angyali üdvözlet, hiába, hatása alatt vagy.
@Sir Bates dö Hól:

aztán megjelent Gábriel arkangyal és elmagyarázta a helyzetet.
@Orica Középföldi: újévi fogadalom lehet nála... adka, mi lényege:-)...
@látjátok feleim szümtükkel:

" Pedig neked jó a humorod és a kiképzést is elég jól vetted."

írta 'angyalka...

El kellett mennem délután,meg egyébként is kiakasztott,az álszent dumájával,hogy ők az ártatlan 'szüzike 'tüntire járók:))
'báncsák a 'zigazmagyart:))

:))elindultam,hát (Iluska keresésére),vettem a ködmönömet,felöltöttem szép selymes lódingomat,dalipár pisztolyomat a négyszögletű kerek erdő szélén,megszólított a 'vasésedényorrú:van-é matricád a tarsolyodban te szép vándorlegény.)
Én meg mondám:)
'Rencerhiba van 'mami eressz át a'zerdőn keresztül mordorba!
Csak a testemen át! mondá Ő:)
Erre kettéhasítám a szablyámmal és már ott is voltam Iluskámnál a jurta kemencepadkáján:))

Nem tudom mi célból,kinek a megbízásából eszi a fene itt a nap 24 órájában,de tán nem gondolja,hogy manipulálható az itt jelenlevő társaság!
@gazoló: ne gazolj, van, akit jobban megvisel. pl. szőr kínjában lerágta a hivatkozási alapjának a kalapját, így kerülő úton lépett a tisztességes muzulmánok táborába, pedig elébb a vajda leányával próbálkozott.
@parti_giano:
a linked is jó volt, de ez a kommented elvitte a pálmaerdőt. :))
@parti_giano: te könnyen beszélsz... a naccsos'asszony axiómája kimondta: egy alomból vagytok...
@jöttem: okés, akkor az most kizárva, hogy én vagyok a cserpes-joghurt alapítója...
youtu.be/-sDLnYCmJjE
@Sir Bates dö Hól:

Múltkor is észrevettem, nem kéne:))
@Sir Bates dö Hól: végül is, a baktériumkultúrát, oltást és alvasztást kinézem belőled. comprende, torrente?
@Sir Bates dö Hól:
azt zárok ki sir, amit akarsz, csak ne küldj még egy ilyen szemléltető anyagot. ))
@Sir Bates dö Hól:
nem, de egy ideig tartózkodni fogok a tejtermékektől.
@Secnir:

B+! Ha bírs pálinkát akarok inni, akkor nem akácból főzőm. Az akácnak ne legyen már bírs íze/illata, ammán milyen lenne? A bírs meg akác illatú/ízű?:D
@parti_giano:

Karancsi akár hiteles is lehetne, ha nem smukkolna.
@GeoCracker: soha. Amit 25 évesen elkövettél, azt el is kellett. Feltehetőleg ugyanúgy elkövetnéd ma is. Igaz, a világ változott sok mindenben.
@Sir Bates dö Hól: @látjátok feleim szümtükkel:
a birs az birs, az akác az akác. a hasonlóság az édességben van, ami az akácnál jobban megmutatkozik (virágporból csinál gyakorlatilag páleszt)
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha az elmúlt 25-évben ilyen('mégilyenebbek is) állatkerti mintapéldányok kelhettek ki a keltetőkben,ebben mekkora felelőssége van a politikai elitnek??
Mi lenne fontosabb(sok minden:) annál,rögtön összeülni,törvényt hozni az ilyen politikai fa@@opók és mikropártjaik ellehetlenítésére!

Veszprém:))))))))))

+18

www.youtube.com/watch?v=q5l85Tvnhjs

www.youtube.com/watch?v=mg7elLZs1n0

www.youtube.com/watch?v=X8i5fww9In4
BÚÉK!

Ilyen nincs! És mégis van!
index.hu/belfold/budapest/2015/01/06/a_bkv_is_megszivta_az_utdijat/

Mulatságos lesz, ahogy egy lerobbant busz pótlására kiküldött másik busz előbb elmegy egy benzinkútra (tudom, lehet online is, de így viccesebb) matricát venni...
@gazoló: Ő azért elég normális (szerencsére). :)

youtu.be/r6yWaS9RLDk
@Sir Bates dö Hól: szóval, ha azt tagadod, akkor még egy kísérletem van arra, hogy elhelyezzelek valahol:

Korda György "jancsija" még akcióba lendül

m.hir24.hu/hirek/bulvar/Korda-Gyorgy-jancsija-meg-akcioba-lendul
@parti_giano:

A tv-ben láttam, és jót nevettem, mert Korda mondta is, hogy ebből jó sajtó téma lesz.:D
@ornagy50:
szerencsésen landoltam)))
Ebben a témában Tuareggel értek egyet:
tuaregblog.blogspot.hu/2015/01/majdti-de-most-meg-ok.html

"Megvolt ez is, választási naggyűlésnek elment, épp csak arra nem hangzott el mégcsak érintőlegesen sem semmi, hogy mitől lesz itt választás. Merthát az Orbán Rezsim van hatalmon, és először meg kéne Tőlük szabadulni, és nem majd egyszer, hanem minél sürgősebben."
süti beállítások módosítása