Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.08. 04:47 Fabius

Ki felel 50 elbaltázott millióért?

Címkék: rogán antal ingatlanmutyi portik tamás

Mikor elolvastam Rogánia ingatlanpanamájáról szóló legfrissebb híreket, akkor egy olyan cifra káromkodás szaladt ki a számon, amit báránylelkű jókeresztény olvasóim lelki békéje miatt idézni sem merek. Mert szerepelt benne a Jóisten személyesen, az ő legősibb mesterséget űző édesanyja, meg némi szekszuális együttlét.

Mert teciktunni az van, hogy légyegében tökmindegy, a Tonyó ismerte-e ezt a Portik gyereket, vagy sem, találkoztak ők kicsimutyizni személyesen, vagy sem. Ettől még ugyanis ez a tényállás:

  • 2011. október: Portikék bérlők lesznek
  • 2011. november: a képviselő-testület kijelölte elidegenítésre az ingatlant
  • 2011. december: Portikék megveszik az ingatlant Rogán önkormányzatától 52 millió forintért 
  • 2012. július: Portikék eldják az ingatlant piaci alapon 102 millió forintért

 

2012. szeptember: Az önkormányzat lemond elővételi jogáról,

Vagyis Rogánia önkormányzata el teccett itt bukni 50 millió forintot. A világért sem célozgatnék én arra, hogy a Portik gyerek nem az a tisztességes mintapolgár, ahogy Tonyónak sem sikerült megnyugtatóan elszámolni honnan van a napfénytől bővülő Pasa park és a fenntartására szükséges lovetta, mert bizonyára módfelett törvényes és tisztességes volt minden. De azért azt csak megkérdezném, hogy amit közleményezni teccettek az ügyben...

"A Károly körúti ingatlan ügyében is zajlott vizsgálat, ennek eredményeként távozott az önkormányzat akkori jegyzője.”

...azt úgy kell érteni, hogy akkor mostan minden rendben van, a jegyző nertársnak semmi elszámolni valója nincsen az ötven elhullatott millió miatt, mert a "távozással" példásan meg lett őkelme büntetve? Csak azért kérdezem, mert énnekem úgy rémlik, hogy pár sarokkal arrébb, nem is olyan régen volt valami kísértetiesen hasonlatos okoskodás, ami miatt - teljes joggal - zajongani teccettek teli tüdőből meg minden. Az érintett faszingerek rabláncon sétáló képe választási slágertéma lett, és ugyan a pórázast elengedte a bíróság, de a haverját - Gál Györgyöt -  8,5 évre be teccettek varrni a műanyaglakat mögé. Ami nagyon jól van így.

Éppen csak fölmerül, akkor most ennyire megújítottuk Magyarországot, hogy 50 elhullatott misi után már egy tockos sem jár?

 

465 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr606966023

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak így tovább, fiúk! Csókpuszi: Lenin elvtárs 2014.12.08. 12:45:40

Titkosszolgálatok támogatják, módszerük a hazudozás, céljuk az erőszakkal történő kormányra jutás. A magyar baloldal ugyanazt teszi, mint amilyen a leninista bolsevikok receptje volt 1917-ben, amikor német titkosszolgálati segítséggel először az orosz ...

Trackback: A liberálisok szerint célszerű lenne betiltani a kommentezést 2014.12.08. 12:42:40

Túl sok a gyáva, névtelen troll, aki fizetett propagandát végez az oroszok meg a kínaiak pénzén - tudhatjuk meg Bede Márton cikkéből. Aki egyébként bevallottan leszarja az olvasói véleményeket, mint ahogy azt az írásából vett idézetek egyikében a saját...

Trackback: A kereszténydemokraták és a gyermekéhezés 2014.12.08. 12:18:16

Pontos korrajz a KDNP „tündökléséről” és bukásáról, hogy milyen javaslatok és botrányok köthetőek „kereszténydemokrata” képviselőinkhez az elmúlt hónapokban. Hosszú elemzések készülhetnének róla milyen szemléleti torzulásokat okozhat ha egy párt ciklu...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius:
te káromkodtàl, én meg akkorát köptem, mint egy nyitott imakönyv.
segitek:
- felelnek:
gyurcsany, ballibek, rothado nyugat, gudfrend, mekkein, a cigok, s a tudjuk kik, stb.

en mar kopni es karomkodni sem tudok elhasznalodtak a testnedveim, es a szokincsem is.
Ezek tényleg annyira hülyék hogy azt képzelik rájuk a saját törvényeik sem vonatkoznak,pedig azok alapján fognak örökre búcsúzni,vagyont elbukni.
Ez egy 2002 októberi hír:
Fenyő János, Seres Zoltán, Prisztás József és Döcher György gyilkosainak, és a gyilkosok megbízóinak nevét ajánlotta fel Portik Tamás, az Energol Rt. egykori igazgatója a rendőrségnek. Cserébe azt kérte, engedjék el nyolcéves börtönbüntetését. Az alku nem köttetett meg - értesült a Mai Nap.
Vádalkut kezdeményezett a rendőrséggel Portik Tamás, az Energol Rt. egykori külkereskedelmi igazgatója, aki 6 éve szökésben van. Az olajszőkítéssel gyanúsított vállalkozó kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetésének elengedése érdekében tett ajánlatot. A férfi az utóbbi évek nagy port felvert gyilkosságának megoldását, valamint két jelenleg előzetes letartóztatásban lévő vállalkozó alibijét hajlandó igazolni - állítja Detkó Elek, Potrik nevelt fia. A fiatalember állítása szerint a rendőrség visszautasította az ajánlatot.
Többek között Fenyő János, Seres Zoltán, Prisztás József és Döcher György, Boros Tamás, Zubovics Gyula, Muskovics Gyula, és a dunaszerdahelyi Fontana bár elleni merénylet felbujtóinak, elkövetőinek nevét ajánlották a rendőrségnek, valamint Leonid Stecura és Tasnádi Péter alibijének egyértelmű igazolását arra az esetre, ha elengedik Potrik büntetését.
A férfivel egy nyári éjszakán tárgyaltak a rendőrök, akik miután meghallgatták a vádalkut azonnal el is utasították. "Azt mondták, akár meg tudják oldani az európai hírű gyilkossági ügyeket, akár nem, Potriknak, Stecurának és Tasnádinak ülnie kell"- mesélte a napilapnak Detkó Elek.

www.jogiforum.hu/hirek/6253
Ki??
Há'dekéremszípen perszehogy a gyurcsányésabajnai!
Ez egy percig sem volt kérdés!

Az ügyészség, sehol?
Nagy anyagi kárt okozó visszaélés gyanúja, sehol?

Nincs itt semmi látnivaló, menjenek tovább emberek...

(Összességében hány száz, hasonló módon eladott ingatlanról is van szó, csak az V.kerületben?)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hasonlókért, vagy kevesebbért hónapokig, de inkább évekig vezették Hunwaldot, Molnár Gyulát és társaikat rabláncon ezek a moslékok. Annyira tele van már minden tököm ezek a nagyképű, gátlástalan tolvajbandával. Ilyenkor szokott eszembe jutni Pokorn 2010-es mondata a kéz levágás és a lopás összefüggéséről. Ezeknek már nem a kezüket kellene levágni, hanem saria és a kínai büntetőjog alapján már nyilvános kivégzés járna nekik.
By the way, ilyenkor mit gondol a korrupcióról a Felcsúti Csüngőhasú? Vagy ez a jó korrupció, amiért nem jár üntetés?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Mert teciktunni az van, hogy légyegében tökmindegy, a Tonyó..."

szerintem légyegében helyett lényegében

lécci a hozzászólásomat törölni az esetleges javítás után
Mi ez az értetlenkedés és hangulatkeltés?
Teljesen logikus,hogy a 2011. novemberben elidegenítésre kijelölt ingatlant 2011. decemberben megveszik, majd a 2012. júliusban továbbértékesített ingatlan elővételi jogáról 2012.szeptemberben lemond az önkormányzat.
A kedvelt (és bevált)időutazásos és visszamenőleges hatályú, unortodox megoldások egyik szép példája...
@Kijelölt Önkéntes: "A kedvelt (és bevált)időutazásos és visszamenőleges hatályú, unortodox megoldások egyik szép példája..."

Meg a vizet prédikálunk, és bort iszunk gyakorlati igazolása.:D
Magyarországon a privatizáció kezdetekor milliók jutottak lakáshoz a tanácsi lakások értékesítésekor potom pénzért. Ez a privatizációs gyakorlat még ma is él, szociális alapon ma is soknak juttatnak potom pénzért lakásokat.Ez a gyakorlat, hogy értékeljünk le valamit, hátha megveszik, sajnos ma is él. Portiknak úgy látszik jó volt mindig a szeme az ilyeneket kiszúrni, meg hát 52 milliója kinek van egyébként?
Nem hinném, hogy a bűnözőkkel való összejátszás lenne a háttérben, ahogy a cikk sugallja.De ha igen, akkor jelentsék fel az illetőt.
mióta van pisi és kaki gyűjtési törvényjavaslat azóta a zorbán már nem is olyan újfasiszta vagy csak nem fér rá a zújságra?

gumicsont meg gumiszar

brühüyyy
Egy jelentést akarnak közzétenni az USÁ-ban a CIA kínzásairól. Vajon ezt hogyan fogja kommentálni a jóbarátunk meg meccén? Még mi vagyunk neofasiszták?
Vagy ők komcsi módszereket alkalmaztak és akkor minden rendben van?
Áfacsalás tömény
Ügye kömény
Dió, mondta Dömény.
Mély volt ez az örvény,
Nem is volt rá törvény,
Mégis csaltak áfát,
Utaztak az árubálák
Országhatárokon át.
2009-ben kezdte Dömény,
Nem állította meg a törvény,
Sem a tüskés határsövény.
Gyűlt a pénz sok kasszába,
Külföldi bankszámlákra,
Az mszp pénztárába????
@Imola Helyesi: Gyenge.

Itt kérem kedvenceid leplezetlen gazemberségét véded teli szájjal vigyorogva. Mit gondolhatunk rólad?
@miva?:
Jelentsétek fel Rogánt, annyi, a jogállamot a szociszadesz vezette be, biztos kiderítik az igazságot.
@miva?:
Az áfacsalások kezdete meg a szoci kormányhoz nyúl vissza, Horváth is elismerte, Döménynek kapcsolata volt a szoci kormánnyal meg Velsszel is.Vajon ebből lett a Simon nevén az a rengeteg pénz?
a dakota nem lop,
csak magához veszi ami megilleti
Nos, Juhász már fel is jelentette az önkormányzatot, megy az adokkapok, bizonyára így lő vissza, mert rossz volt az adóbevallása.
Portik Tamásnak kitűnő életbiztosítása van.
Az élethez viszont készpénz is szükségeltetik. Ezt minden fideszes potentát és potentát közeli felismerte.
Már csak az a nyitott kérdés, hogy az eladott ingatlan 102 milliós vételárából mennyi csorgott vissza és hova, illetve kinek?
@Nofert Ari:

Csak visszaevett a fene változatlan tartalommal?
Szerény véleményem szerint a jóbarátunk meg azért nem szolgál bizonyítékkal, mert most is lehallgatnak, és akkor ez kiderülne.
Gábris kitiltása legyen intő jel minden jobbikos szavazónak, szimpatizálónak, csak addig kelletek, amíg gyengítitek a kormányt, utána mehettek a levesbe liberális recept szerint.
@Nofert Ari:
Meg máshol is olvastam róla, nem az index az elsődleges hírforrásom.
@jaegtoer: Hova vissza és milyen tartalomról van szó?
@Imola Helyesi:

Mentsük meg Gábrist! Film is lesz? Esetleg sorozat?

A szegény orosz propagandista harca a kegyetlen liberális regekkel.
Egyébként én nem bánnám, ha pl. az Andrássy úti paloták vételárát is megnéznék, vajon kik jutottak potom pénzért ezekhez.Vajon miért is van Budapesten ennyi idegen tulajdon? Vajon mennyiért vették meg anno a bankok az impozáns épületeket, pl. az Oktogonon? vajon mennyiért vásároltak Budapesten telkeket pl az Árpádh-ídnál ahová a szörnyella üvegépületeket felhúzták?
@jöttem:
Inkább a butákkal, te udvaroltattál vele /érdekes volt, pláne, amikor nem is te regéltél vele a nevedben/
@Nofert Ari: Nem ismered a részleteket. Abony és Fegyvernek között a nehéz terepviszonyok(teljesen sík vidék, sehol egy jó kis alagút építési lehetőség) ezért teljesen természetes, hogy ilyen sokba kerül... A haveri kört ki kell stafírozni, ha még eddig nem sikerült.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
2013. július 1-től
“kisebb az értéknek” az 50 001-500 000 Ft-ig terjedő kár, vagyoni hátrány minősül szemben a korábbi 200 000 Ft-ig terjedővel.
Hasonlóan megemelkedett a “nagyobb értékű” kár, vagyoni hátrány határa.
“Nagyobb értékűnek” az 500 001 Ft és 5 000 000 Ft közötti kár, vagyoni hátrány minősül.
A “jelentős érték” 50 000 000 Ft-os felső határa változatlan marad és nem módosul a “különösen nagy” és “különösen jelentős” kategória értékhatára.

A 3.000.000.- Ft-ra elkövetett csalás korábban jelentős értékre elkövetett csalásnak minősült, és ennek megfelelően egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel volt büntetendő, az új szabályok alapján ez csak nagyobb értékre elkövetett csalásnak fog minősülni, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Azonban a “jelentős érték” 50 000 000 Ft-os felső határa változatlan.

Pech.
@Imola Helyesi:

Agyhalott vagy Imol. Én nem udvaroltatok, nekem udvarolnak.
Nálad ez nem így műxik?
Ez egy áprilisi írás, de szerintem most is van benne aktualis. Most hol a labda?

emiksz.blog.hu/2012/04/11/87_hol_a_labda
@jöttem:
Teszel azért róla, szereted magadat kis olcsó női trükkökkel bevetni két Orbán- meg pl Hoffman-gyalázás közt.
@Imola Helyesi: Te hülya picsa, mert rád mondani nem tudok. Mióta Polt Péternek hívják a főügyészt szerinted hány vizsgálatot tett lehetővé vagy fejezett be Fideszes ügyekben? Érdekes módon a Hunvald ügy még 2009-ben kezdődött. Tehát a szoci kormány idején! Nekik nem volt zsenánt hyomozást kezdeni a saját embereik ellen. De a mostani "főügyész" sehol nem lát semmi olyat ami nyomozásra vagy kivizsgálásra érdemes lenn, ha Fideszes az érintett. A példákat a végtelenségig lehetne sorolni, Rogántól Kósán át, Sesztákig. Ezen gondolkozz el egy kicsit esetleg.
Jöttem:
EZt tőled idézem, jellemző a butaságodra, egy kívülállónak a ballib sajtóból való táplálkozásából eredő ferdítéseire:
"A jellemrajz kiváló. De itt, érzésem szerint többről van szó.
OV az utóbbi fél évben bárhol jár, mindenütt szóba hozza az EU megreformálást.
Szerintem Putyin beetette. Megmagyarázta neki, hogy pont OV a kiválasztott, a nagy terv végrehajtója.
Putyinnak egyre több problémája van az EU-val. Meg akarja gyengíteni mindenáron.
Orbán személyében van egy bab a kezében, akit könnyű manipulálni. Lásd a cikkben lévő jellemrajzot.
Viktort már rég nem érdekli, mi folyik MO-n. Időnként kinyilatkoztat, meghoz pár személyi döntést. Ennyit tesz.
Mert a szent célt kell beteljesíteni. A déli áramlat kútba esése sem számít.
Ha megszerzik / OV+Putyin/ a szlovák villamosműveket, akkor keményen beleszólhatnak Európa villamosáram-ellátásába. Plusz az orosz gáz. Zsarolási pozícióba kerülnek.
Viktor lesz a stróman, Putyin az agy."

Tömény hazugság mondanivalód minden cseppje.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Nem hinném, inkább titeket, a sötétszájúakat kellene kirugni.
@Imola Helyesi:

A story, amiben olvastad a szempilla rebegtetést 25 éve történt. Vagy több. De téged ez ne zavarjon.
Beszélgessünk érdemben!
Te helyesled a Rogánhoz hasonló polgármesterek mutyijait? Amikor közpénzt lopnak.
A válasz egyszerű.
Igen-nem.
imolka ismét hozza a taplós karakterét, ehhh, uncsi és egyszeri ez a karakterhuszár :D
itt tartunk kérem szépen, a fenti kérdésre adott narancsdroid válasz, hogy rohadnának megfele ők is meg a seggnyalóik is:

A köztévé bebizonyította, hogy nem a politikusok korruptak, hanem az újságírók

Bemondták a tévében, hogy 300 (bankár) család irányítja a világot. Az újságírókat a CIA fizeti. A kormányszóvivő is segített ezeket elmondani.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F08%2Fnem-a-politikusok-korruptak-hanem-az-ujsagirok%2F
@Imola Helyesi:

Úgy tűnhet, hogy kissé elrugaszkodtam a valóságtól.
De kérdem én:
Ki gondolta volna 1989-ben, hogy 25 év múlva újra diktatúra épül MO-n?
Naugyehogyugye!
@Imola Helyesi:
" Portiknak úgy látszik jó volt mindig a szeme az ilyeneket kiszúrni, meg hát 52 milliója kinek van egyébként? "

1. portik nehezen szúrhatta ki, mert akkor épp sitten volt.
2. nem gyakori, hogy az ember sétál, meglát a 3. emelet hátsó traktusában egy jó kecót, és felkiált: -nahát, ezt az önkormányzat el akarja adni nekem ár alatt?
inkább az volt, hogy az önkormányzatól valaki súgott, hogy bérelje ki, majd utána eladják neki töredékéért. valaki olyan, aki nem félt attól, hogy az önkormányzatnál a rogán rászólhat emiatt. találd ki, hány olyan ember volt ott.
hmmmm, el is olvashatná, ha tudná :D

Kétmillióért vásárolt könyveket Kósa Lajos
lutherkonyv

A Központi Antikvárium árverésén látták vásárolni a Fidesz alelnökét. A lista alapján jó szemmel válogatott

444.hu/2014/12/08/ketmillioert-vasarolt-konyveket-kosa-lajos/
nayádat te fasz:

07:27
Bayer Zsolt:
Bayer Zsolt: "aki csak teheti, a CBA-üzletekben vásároljon"

Bayer Zsolt a fekete péntekről, a multikról és a CBA-bojkottról írt publicisztikát a Magyar Hírlapba, fejtegetését pedig azzal zárta, hogy szerinte nem marad más, mint "hazafiként meghirdetni", hogy aki csak teheti, az a CBA-ban vásároljon, ugyanis "a tisztességtelen hazaárulókkal szemben ezt kell tenni".

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141208_Bayer_Zsolt_aki_csak_teheti_a_CBAuzletek
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mellébeszélnek éjjel -nappal.

Eh! Valóban köpni kell!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jó kis antireklám ez a CBA-nak. :)))
Azért ezt mentsük feleim! Narancsoldal fartúrói Portik ügyben így kommunikálnak :D

Majd eljön az idő, mikor a nemzetközi libsibolsi összeesküvéstől Portikot látják a megmentésünkre legalkalmasabbnak :D

Ej ej, szomorú ez így kérem.

Nekem roppant kínos, hogy a szartengerből dagadó nyaki erekkel üvöltik, hogy csak megmártóznak, mert szabadságogaik ezt megengedik, ugyanis nincs diktatúra :D
Jó napot!

Megyek a vasvelláér'. Ganajozni kő. Valakinek ötlete?
Igaz, hogy esik, hogy még beteg vagyok, ezt a munkát el kell végezni.

Hogy valami érdemit is szóljak?
Jó volna már azt látni, hogy a független(!) ügyészség és bíróság mind a 25 év összes csirkefogóját vagyonelkobzás mellett rácsok mögé juttatja!
Nem csak Rogánról szól ez a történet. Rogán is csak egy tünete annak a betegségnek, amit ma Magyarországon politikai elitnek nevezünk.
A betegséget magát kell megszüntetni!

A gyógyítás a mi kezünkben van.

Kocsis Máté meg elgondolkodhatna egy okos visszahívhatósági törvényen is akár.

Mentem istállót pucolni...
@Imola Helyesi:

Abban tökéletesen igazad van, hogy ez egy harmatgyenge kifejtés. A varánuszon ettől klasszisokkal jobbat lehet olvasni.
Ennek tudatában vagyok.
Viszont a lényegen nem változtat. Meggyőződésem, hogy van igazságmagva.
@Imola Helyesi:
"Portiknak úgy látszik, jó volt mindíg a szeme az ilyeneket kiszúrni."
Finoman szólva sajátosan közelíted meg ezt a témát.
Itt nem az a lényeg, hogy Portik kihasznált egy helyzetet, hanem az, hogy lehetőséget teremtett erre a visszaélésre az önkormányzat Rogán vezényletével.
Egyre több Rogán féle ingatlan eladásokból eredő veszteségről esik szó, amelyek jelentős összegük miatt felelősségre vonást indokolnak.
"Jelentsétek fel Rogánt."
Egy jogállamnak van egy deklarált automatizmusa jobb helyeken, ahol a regnáló kormány kötelessége eljárást indítani, nem az ellenzéknek és nem az állampolgároknak.
Jóllehet az utóbbi két csoportnak van rá lehetősége, de ebben az országban a végeredmény úgyis tetszőleges, a kormánynak megfelelő.
Az Orbán-Lázár-Rogán vonal van jelenleg szinte kizárólagos döntési pozicióban az országban.
Csak nem gondolod, hogy ez a triumvirátus saját magát fogja feljelenteni?
@dr. jenőke (jenőke): és ti többi jogászok, tudnátok értelmezni a meglévő ellentmondást?

hír egy:

Előzetes meghallgatás kezdődik Zágrábban a korrupcióval gyanúsított Hernádi Zsolt ügyében

444.hu/2014/12/08/elozetes-meghallgatas-kezdodik-zagrabban-a-korrupcioval-gyanusitott-hernadi-zsolt-ugyeben/

-
hír kettő:

Másodfokon is felmentették Hernádi Zsoltot

444.hu/2014/12/03/masodfokon-targyaljak-hernadi-peret/

---------

és ez:

A másodfokú bíróság döntésének következtében a vádlottnak a horvát vádhatóság által
vád tárgyává tett vesztegetés bűncselekménye tekintetében a magyar bíróság nem
hozott felmentő határozatot, a vádlo
tt cselekményeit érdemben nem bírálta el magyar
bíróság, így a külföldi állam hatóságai a bíróság határozatát nem kell
,
hogy figyelembe
vegyék, mint eljárási akadályt.
Budapest, 2014. december 4.
Fővárosi Ítélőtábla

fovarosiitelotabla.birosag.hu/sites/fovarosiitelotabla.birosag.hu/files/field_attachment/sajtokozlemenyh.zsolt_ugyben.pdf
@jöttem: mellé kell tenni ezt és ....

DEFACTO

Kit fizet meg legjobban a multi?

A külföldi cégekben a takarító és a menedzser egyaránt többet keres, mint a hazai vállalkozásokban, de a számok megdöbbentőek.

!!!!!!! még nem jó a link, talán javítják!!!!

index.hu/gazdasag/defacto/2014/12/08/kiket_fizetnek_meg_legjobban_a_multik/
@Nofert Ari: nanana!! megugrott az má' 5,9 milliárd/km!!
Vajon miről szólhatott a tegnapi telefonbeszélgetés?
Lennének tippjeim.
Pl. OV megkapta az ukázokat?

www.atv.hu/belfold/20141208-orban-viktor-pozsonyba-utazik
@Mariann19:
Nem tudom, milyen triumvirátusról beszélsz, ez színtiszta demagógia . No, most kis hazánkban van a kormány, meg vannak az önkormányzatok meg egy csomó törvény. A törvények nem helyes alkalmazásáról, be nem tartásáról meg a rendőrség, bíróság ítélkezik, nyomoz, stb. Juhász megtette a feljelentést. Ha a kormány indítana vizsgálatot, rögtön szaladgálnának az euba, usába, meccénhez, meg a jóistenhez, hogy itt puttonyi diktatúra van, mert befolyásolják őket.
@The Ghost Wolf:
Az Orbán kormány mintegy 1.200 feljelentést tett a szocik ellen, az eljárások elindultak.
10 alatti az az ügy, amelyben elmarasztaló ítélet született.
Eddig tudunk olyan Fideszes mamelukokat érintő
bírósági itéletekről, amelyekben elitéltek volna közülük valakit?
Pedig ügy az van bőven.
Még nyomozati szakaszba sem utalják ezeket, nemhogy bírósági ügy legyen belőlük.
Pedig a vezetőszár ezekben a körökben is indokolt lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Grigorij Patyomkin 1787-ben meghívta II. (Nagy) Katalin cárnőt, tekintse meg a töröktől elfoglalt új birtokokat.
Színházi díszletekből összeállított falvakat, várakat és hadihajókat mutogatott messziről a cárnőnek, betanított küldöttségeket vezetett eléje, így az uralkodó meg volt győződve arról, hogy újdonsült alattvalói a legnagyobb gazdagságban és kényelemben élnek.
@jöttem:
Lehet, hogy azt mondta puttony, látod ez a fico milyen f.szagyerek, ő megkötötte velünk a szerződést.
Ezt meg én mondom?
Ficó tojik az eu-ra meg meccénre, mert ő egy kis f.sza trianoni utódállam, akikért ölremenne az eu, a voltantant az usa meg meccén is.Ja meg te is.
@The Ghost Wolf: nana, megmondták, hogy mocsaras, lápos terület!! kell 2 híd meg a láp felett is egy híd.
ilyen terepviszonyok között, nem gyerekjáték a zótópálya építés.
ha jól rémlik, a horvátoknál, ahol azért van hegy meg miazmás 2 milliárd/km volt, de ott is kiborult a bili, hogy Colas, meg a többiek kicsit túláraztak...
@Imola Helyesi: A kérdéseimre viszont nem sikerült érdmben válaszolnod. zóval hogy is van ez? A szocik alatt lehetett eljárást (nyomozást, vádemelést) kezdeményezni szoci politikusok ellen. Most viszont a sündőrség és a szügyészség mélyen hallgat a Fideszes politikusok disznóságairól. Meg kell várjuk, míg az amerikaiak a fél kormányt és parlamentet kitiltják az Államokból?
@Imola Helyesi: azert ez a mondatod az azt megelozonek a fuggvenyeben meglehetosen bizarr
@jöttem:
.
Vasárnap délelőtt telefonon egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő a kétoldalú kapcsolatok perspektíváiról és a magyar–orosz energetikai együttműködés jövőjéről.

Arra kérlek, érd be ennyivel.
@Imola Helyesi: te érted amit olvastál??? ez alapján NEM lehet feljelentést tenni, mert a sok "ügyes jogász végzettségű" szépen körberakta rendeletekkel, meg módosításokkal. vagyis papíron ez teljesen tuti "üzlet".
ezért javaslom az akasztást
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Azt azonban bemutattuk, hogy a legmagasabban képzett dolgozókat értékelik leginkább a külföldiek. Tehát ha Magyarország a külföldi működőtőkét szeretné vonzani, elsőrendű érdeke az, hogy dolgozói minél képzettebbek legyenek, akik a világ legjobb technológiáit és szervezési módszereit is képesek használni."

Ezt szépen megfogalmazták a cikk végén. Vagyis megvan az irányvonal. Már csak be kellene tartani.
Követelem, hogy az Amerikai Egyesült Államok azonnali hatállyal hagyjon fel a chemtrail- és a HAARP-kísérletekkel, mert országunk vezetőinek mentális egészségét igen súlyos mértékben veszélyeztetik!
@dr. jenőke (jenőke): ismerem a történetet, ma kicsit le vagyok lassulva ezért nehezen kapcsolok, és nem tudom melyikre válaszoltad ezt, és DDay felfújt tankjai és bábui is megvagyon, hamár hamár :)
@nincs_itt:
.
Kabát Péter labdarúgó aggódva olvassa immár kilencedszer javaslatodat.
@jöttem: akkor mindenkéépen legyen benne olyan, hogy I áll a mólón, és G átrepül felette
@Penivaldes:

Kreatívra aludtad magad. :)))
Legyen!
@Imola Helyesi:
Olyan triumvirátusról beszélek, amelyik jelenleg kizárólagos hatalmat élvez.
Orbánra jellemző, hogy ciklikusan kiemel kedvenceket a sleppjéből, és azokat futtatja.
Jelenleg ez az összeállítás határozza meg az ország irányítási vonalát.
Jelzem, Orbán ennek a káderpolitikájának lesz az áldozata.
Nem számol az emberi lélek rezdüléseivel.
Saját embereit felemeli, majd félre dobja őket. Ezek az emberek bensőjükben sértődött egyének lesznek, és hűségüket csupán a függő viszony és az előnyök határozzák meg.
Már most látszanak a törésvonalak a Fideszben.
Ismert, hogy a mostani pikáns ügyeket a Fidesz belső emberei szolgáltatják ki a sajtónak.
Természetesen van oknyomozó újságírás is, de a Fidesz tagok az igazi hírforrás megtestesítői.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Erre: "A köztévé bebizonyította, hogy nem a politikusok korruptak, hanem az újságírók."
\o/ \o/ nahhhh, azééé, meee morcos lennék ha nem éreznék ők is szarul magukat ennyi genyóságuk után.

Depresszív a hangulat
a Fidesz-táborban

Az önkormányzati választás óta nemcsak a párt népszerűsége, hanem a tagok hangulata is meredeken zuhant.

www.origo.hu/itthon/20141205-depressziv-a-hangulat-a-fidesz-taborban.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@dr. jenőke (jenőke): ugye nem keveredett semmibe Kabát úr?
tisztelettel voltam bátor megjegyezni, hasonlatot fogok bevetni, Mo. vakbél gyulladástól szenved, a közhiedelem, népgyógyászati megfigyelések, mi több maga az orvostudomány is elveti a vizes borogatást mint hatásos gyógymódot.
Minden említett legnagyobb sajnálatára, drasztikusabb eszközöket kell bevetni a gyógyulás érdekében.
@The Ghost Wolf:
Van valóságalapja annak is, amit te írsz.A szocik meg a ballib mindig jobban hallgatott az értelmiségére, mint a Fidesz.Meg is becsülte őket. Bizonyára eme értelmiségieknek sem tetszett a sok szoci csalás.Tény, hogy a szocik nem is rugtak ki annyi embert, mint a Fidesz, és ismerték az átmenetet is.
Most pl. ezzel a zárvatartással is bajok lesznek, ha nem tesznek kompromisszumot, pl mindenhol engedni kellene, hogy egy-két multi nyitvatartson, mert van olyan, aki pl tényleg csak akkor tud bevásárolni, pl. egyedülálló, aki egész héten dolgozik, stb.A családi adójóváírás is ferde, mert nagyon nagy az ugrás a két- és háromgyermekesek között.Dehát rám nem hallgatnak, sajnos.
@nincs_itt:
.
Nem tudok másról, csak arról, hogy egy rendes kabátnak van akasztója ugyanúgy mint Stadler juhásznak.
@nincs_itt:
Pechedre, már a lámpavas se a régi, egyenes, mint a karó.
@Mariann19:
Erre nem válaszolok, ezek elfogultságnak látszanak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én sajnálom szegényeket. Az egyszerű fidesz szavazókat, nem a megélhetésieket. Hinni akartak, hittek és most csalódtak.
Annál nincs rosszabb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Most én vagyok formátlan. Ki lehet H. Zs. néven közleményező?
MOL?
@Penivaldes:

Így már érthető. Gratula! Az egy igazi energiabomba. :))
@jöttem: erről traumáról Fabius is írt, ma reggel visszaolvastam, és tényleg egyre többen zuhantak meg agyilag a korábbi hívek közül, kisebb az arcuk, és lopakodnak is, kivéve a tényleges agyrokkantak, mert nekik soha nem fog leesni mi is a valóság.
@Imola Helyesi: akkor adja magát a megoldás... bele kell húzni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Ha már így, akkor a lényeg H.Zs. ügyben:

"A másodfokú bíróság döntésének következtében a vádlottnak a horvát vádhatóság által
vád tárgyává tett vesztegetés bűncselekménye tekintetében a magyar bíróság nem
hozott felmentő határozatot, a vádlott cselekményeit érdemben nem bírálta el magyar
bíróság, így a külföldi állam hatóságai a bíróság határozatát nem kell, hogy figyelembe
vegyék, mint eljárási akadályt."
hihihihiihihihihihihihihihihihihihih :D :D :D

Az oxox hívta fel a figyelmünket arra a roppant szórakoztató tényre, hogy Fellegi Tamás volt fejlesztési miniszter 15 millió dollár magyar közpénzzel kitömött washingtoni lobbialapítványa legalább százezer dollárral támogatta John McCain intézetét. Hogy pontosan mennyit is toltunk az agg szenátornak, azt nem tudjuk, mert a Hungary Initiatives Foundation a legalább százezer dollárt adományozók listáján szerepel. Mindkét érintettet megkérdeztük, hogy pontosan mennyit utaltak és milyen feltételekkel szerződtek.

444.hu/2014/12/08/legalabb-szazezer-dollarral-tamogatta-a-magyar-kormany-lobbialapitvanya-john-mccain-intezetet/
@jaegtoer: "Már csak az a nyitott kérdés, hogy az eladott ingatlan 102 milliós vételárából mennyi csorgott vissza és hova, illetve kinek?"

Az viszont nem kérdés, hogy aki várta a visszacsúrgatást az tudta, hogy adózott, legális jöveelemből nem csurgatnak vissza.

No kik is az adócsalók?
@nincs_itt: De azért a 2 milliárd/km és a 4,4 milliárd/km, között nam egy "csöpp" különbség. És ezt nem lehet egyedül a Colas számlájára írni. A szocik is építettek völgyhídat (ahol nem is volt völgy) és alagutat is, ahol nem is volt hegy, és valahogy mégsem tudtak ilyen árat elérni.
@dr. jenőke (jenőke): tehát hazugság a médiától, hogy felmentették, az elhallgatás csak ráadás, no ez a találat sem az én érdemem, ismerős dolgozik a bíróságon, és őt mutatta ezt meg nekem. Ezennel vissza is kanyarodtunk a patyomkinos átveréshez.
@Imola Helyesi: A kérdéseimre még mindig nem sikerült válaszolnod, csa csak maszatolsz. Egyenes választ kérek! Szerinted is eljárást kellene hivatalból Polt Péternek Rogán Antal és tettestársai ellen hűtlen kezelésért? Egyszerű igen bóvagy nem választ kérek.
De amennyiben nem a válaszod, akkor téged is a bűntársuknak foglak tartani.
@The Ghost Wolf: a szakértelem az szakértelem, kérem!!
azt meg kell fizetni!
tudod ez mutatja, hogy mennyire kontroll nélkül "működik" a fidesz. Bármit megtehetnek, bármikor, bármivel és bárkivel.
a "szocik" sem voltak kispályások, de talán! nem voltak ennyire "bátrak"...
@Imola Helyesi: Egy kicsit macerásabb így a dolog, de minden megoldható...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Társadalmi jelenség. Remélem, a jó kifejezést használtam.
Olyan, mint a szerelmi csalódás.
Csalódsz, üresnek érzed magad.
Kiábrándultnak.
Ha nem lépsz tovább önerőből vagy segítséggel, akkor keserű leszel. Megkérgesedik a lelked.

A csalódottaknak segíteni kell. Többek közt nekünk is.
Azért a poszthoz visszatérve kérdezném:

Most, hogy kötelező a hittan/ erkölcstan, hogy vasárnap nem lehet vásárolni, hogy megerősödött erkölcsünket bőszen védi szeretett vezérünk, most ezt a Rogán bizniszt a rút maffiával hogy értékeli a rendpárti 2/3?

Magyarázni a tényeket csak egyféleképp lehet: ez egy lezsírozott, tudatos biznisz volt.

Értékelni szerintem szintén csak egyféleképp, de esetleg kiderülhet valami csoda. Várom a válaszokat :D
pro és kontra:

Kiosztotta a kormányt az egyik befolyásos üzletember
Origo2014. 12. 07. 23:43

A kormány gazdaságpolitikáját bírálta karácsonyi üzenetében Jaksity György közismert üzletember. A Concorde Értékpapír Zrt. tulajdonosa a Facebookon írt kritikát.

www.origo.hu/itthon/20141207-kiosztotta-a-kormanyt-az-egyik-befolyasos-uzletember.html

-

Gyanús felpuffadás a magyar állam becsődölt bankjánál

Nyakig benne voltak az állami szereplők abban, hogy ide jutottunk.

Sűrűre sikerült az év vége az Országos Betétbiztosítási Alapnál (OBA): egy bank, egy hitelszövetkezet és egy takarékszövetkezet is becsődölt, a betéteseket kártalanítani kell, az alap vagyona várhatóan el is fogy. Visszaélések és jogszabálysértések tömkelege juttatta csődbe a 49%-ban állami tulajdonban lévő, Töröcskei István nevével fémjelzett Széchenyi Bankot, amelynél ma megkezdi a betétek kártalanítását az OBA. Az adatok arról árulkodnak, hogy a Széchenyi Bank épp az MNB növekedési hiteleiből pumpálta fel magát 50 milliárd forint feletti mérlegfőösszegűre. A csődöt azonban valószínűleg nem egyszerűen a gyors növekedés idézte elő.

www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/gyanus_felpuffadas_a_magyar_allam_becsodolt_bankjanal.1.207547.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez nagyon jó most kíváncsi vagyok, mit szól az egészhez a Pocakos Focista?Mert szerintem először a sárga epe öntötte el, amikor megtudta.
@fzs.1933:

"hoffmann-rozsa-szerint-a-tinedzserek-kotelezo-drogtesztje-olyan-lenne-mint-a-fogaszati-szures-vagy-a-testkontroll-meres/"

No szerencse, hogy egy kissé távolabb tették az oktatástól ezt a buta nőt. A gyerekek elmennek a fogorvoshoz, oszt az sorba benéz a gyerekek szájába. Enyni. A testkontroll mérésnél meg nehány percig mustrálják a gyerek izmait, esetleg centivel megmérik, ez ennyi.

A vizelet laboratóriumi vizsgálata ettől sokkal tovább tart, újabb laborok felállítása temérdek pénzbe kerül, ja és a vizsgálathoz szükséges vegyszereket sem adják ingyen. A laboratóriumi dolgozók költségeiről nem ie szólva ( vagy ez lenne a fidesz munkahyelyteremtésu programjának a legújabb része?). vajon itt a vizsgálat díját kire óhajtják ráterhelni?
1. Államra?- adók forámájában úgy is mi fizetjük.
2. Szülőkre? - adók mellett még ezzel is terhelnék az egyébéként egyre szegényedő családokat?
@jaegtoer: @látjátok feleim szümtükkel: ha csúrgatásról/csorgatásról van szó, akkor mindenképpen figyelmetekbe ajánlom kocsis mátét.
@látjátok feleim szümtükkel: 40 milliárdra becsülik, mi ez egy gyerekéhezéssel "megáldott " szerencsétlen országban, ahol órákat vár a fővárosban egy agyvérzéses beteg, miközben stadion hegyek épülnek, és milliárdos közpénzeket lopnak a narancsmaffiások...
@látjátok feleim szümtükkel: lehet hogy Rózsanéni olyan fogdokihoz jár, aki vizeletvizsgálattal nézi a fogait.,
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

fovarosiitelotabla.birosag.hu/sites/fovarosiitelotabla.birosag.hu/files/field_attachment/sajtokozlemenyh.zsolt_ugyben.pdf

No ennyit a narancs színű jogtúdorokról.:D

Azért az illető úr jobban teszi, jogi tanácsadói véleménye ellenére, ha nem megy kivül a határon.
@The Ghost Wolf:
.
Ne csak csipegess az információkból, tetszés szerint.

1991-ben az UVATERV Zrt. tanulmánytervet készített a lehetséges nyomvonalváltozatokra, mely 3 elvi változatot tartalmazott.

A többi:
hu.wikipedia.org/wiki/K%C5%91r%C3%B6shegyi_v%C3%B6lgyh%C3%ADd

www.origo.hu/tudomany/20070712-a-koroshegyi-volgyhid-muszaki-szemmel.html
kanadaihirlap.com/2014/12/08/telefon-putyinnal/

Hát, a politika már csak ilyen, Viktor Gyozevics, pofonokat adunk, pofonokat kapunk, a nemzetközi helyzet meg csak fokozódik, fokozódik…

brühüyyy

Ez a hülye buzgómócsing Petike már megrendelte az árokásógépeket, a csövekből is elkészültek a lyukak, rengeteg a veszteség!
- Hát, ezt le kell nyelned, Viktor Gyozevics, de fog ez menni, nyeltél le te már különb dolgokat is, ez azért jobb, mint a répalé, amiért rám jártál, mint a jó kútra!
@látjátok feleim szümtükkel: és ha azt is hozzá teszem, hogy egy hithű később AB menő bíró magára akarta szignózni a tárgyalást, de a bírói kar keresztbe tett neki, és lecsúszott a viktorbenyalás lehetőségéről ;)
@látjátok feleim szümtükkel: melléklet:

Zacher Gábor szerint negyven milliárdba kerülne Kocsis Máté drogjavaslata

A Bors kérdezte a toxikológust. Számításai szerint 725 ezer tinédzserrel számolva ez csak az ő esetükben 43,5 milliárd forintba kerülne évente, az eredményekre pedig kilencven évet kellene várni.

444.hu/2014/12/08/zacher-gabor-szerint-negyven-milliardba-kerulne-kocsis-mate-drogjavaslata/
.
Újabb tüntetést szerveznek a Kossuth térre

A 60ezren a MAGÁN nyugdíjukért Facebook-csoport újabb, nagy közös tüntetést hirdet 2014. december 14-én, vasárnap 16 órára, a Kossuth térre. A tüntetés a költségvetési törvény elfogadását megelőző napon lesz.
.
de a belváros legfontosabb kérdése jelenleg, hogy juhászpéter miből él...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Bődült ötlet!
Csupán fél decivel számolva is ez legalább 360 köbméter!
@dr. jenőke (jenőke):
és akkor most számoljuk ki a Parlament térfogatát! :)
@látjátok feleim szümtükkel:

én leszek az első, aki szívlapáttal fejbebaszom azt, aki elvinné a gyerekem.

Szájhős is vagyok! :)
@fzs.1933: tényleg, ehhez kell a szülő beleegyező nyilatkozata, ha qannya kommentelem a faszkalapokat, meg fognak talán sértődni?
muhahhahahahhahhahahahhhahhahhahahahhhahhahaha

>>>Kósa Lajos csak két könyvet vett magának, a többit ismeretlen gyűjtő barátjának vásárolta<<<<

Reggel írtuk, hogy kétmillióért vásárolt könyveket a Fidesz alelnöke. Meg is dicsértük, hogy végigülte az árverést, nem pedig egy strómant küldött. Úgy tűnik, ő képviselt mást.

444.hu/2014/12/08/kosa-lajos-csak-ket-konyvet-vett-maganak-a-tobbit-csak-ismeretlen-gyujto-baratjanak-megbizasabol-vette/
@The Ghost Wolf:

1998. évi XIX. törvény szerint:
170. § (1) A nyomozás az ügyésznek vagy a nyomozó hatóságnak hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának hivatali minőségében tudomására jutott adatok alapján vagy feljelentésre indul meg.

Vagyis, ha a nyomozó hatóság tagja, a rendőr vagy az ügyész hivatali minsőségében újságot olvas ( mukahelyén reggeli kávézás közben, vagy edéd utáni szieszta alatt ),és ott a Rogánék ingatlan eladásairól olvas, akkor meg lehet kérdezni, hogy ez most akkor tudomásra jutott ügy-é vagy sem?

Célszerű lehet feljelentést tenni annak, akinek ez a hír sérti az erkölcsi érzékét, bár könnyen bele eshet a hamis vád csapdájába. Viszont az ellenzéki önkoris képviselők bele láthatnak a dolgokba, ők bátrabban tehetnek feljelentést. No meg a sajtó is, ha van információjuk, akkor ki vele! Már ha mernek. Ha nem, akkor jobb ha vigyáznak, mert mehetnek pisilni Kocsishoz.:)
@doggfather: "de a belváros legfontosabb kérdése jelenleg, hogy juhászpéter miből él..."

Valószínűleg nem abból, amitől a Rogán ingatlana napról-napra nő.:)
@The Ghost Wolf:
Azt írja a Secnir meg az újság, hogy az élettársa bérelte ki az ingatlant, mert ő akkor pont sitten volt. Ez esetben nem kell eljárást indítani, de lenne egy javaslatom , alkalmazzák az önkormányzatok az usa ciás módszert, hallgassanak le mindenkit, és akkor hopp, beugorhat, ennek nem adjuk ki, mert ez a portik szeretője.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A kocsihiány miatt halt meg pár napja egy agyvérzéses nő.

http://www.origo.hu/itthon/20141208-pest-kornyekerol-kuldenek-mentoket-a-fovarosba.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec"

Egy stadijony árából mennyi mentőt is lehetne beszerezni? Még a személyzetre is futná.
@Imola Helyesi: "...ennek nem adjuk ki, mert ez a portik szeretője."

Tegnap valahol olvastam néminemű családi kapcsolatokról a volt polgi, meg a szerető előző kapcsolatai közt. Keresd meg ha érdekel.
Kocsis Máté eszement ötlete új mozgalmat indított az FB-n.

"Egymillió vizeletmintát a FIDESZ-nek
2 órája
Sziasztok! Köszönjük a támogatást. A számláló megy felfelé, és közben jönnek az öletek. A cink.hu ma reggel címlapon ír a kezdeményezésről. 10 000 lájknál nem tökölünk tovább, nem csigázzuk a kedélyeket és bejelentjük mikor és hol lesz a nagy nemzeti vizeletminta-adás. Magyarul: hol vizeljük oldalba a zsarnokságot és korrupt hivatalnokaikat.
Együtt fogjuk kiborítani a bilit!"

www.facebook.com/pisitafidesznek?fref=ts

Tervben van a "Vizeld oldalba a Fideszt" nap megrendezése is. :))
@Imola Helyesi:
De valószínűleg fognak eljárást indítani, mert ezt az ellenzék nem hagyja ki.
@Imola Helyesi: Na most egyrészt apróval nem foglalkozunk. Másrészt minden szabályos volt, mert mi hoztuk a szabályokat. Harmadrészt meg mindenki fel lesz jelentve és el lesz ítélve a nagyon jó hírnevünk megsértése miatt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Azt hiszem, nem szabad fejszámolnom.
Egy tizedes hibádzik.
De így is Szijjártó új házában (700 négyzetPéter) több, 5 centméteres padlóburkolatot jelentene.
@Imola Helyesi:

érdekes, hogy AG-et feljelentették, mert nem tett feljelentést mint hivatalos személy.
Nomármost, egy ügyész mondjuk hivatalos személy-e, vagy sem? Ha igen, akkor tett-e feljelentést az ingatlanügyekben, vagy sem?

Kéretik a "gyanú sincsen" válaszok mellőzését!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem megsértődni fognak, hanem 8 napon túl gyógyulnak!
@látjátok feleim szümtükkel:
A drogteszt éves költsége 4.2 milliárd Ft, írják a lapok az iskolásokra vetítve.
850.000 gyerekről van szó, alsó hangon 5.000.-Ft/fő a vizsgálat költsége.
Egy megjegyzés.
A 4.2 milliárd Ft-nak közel a kétszerese elegendő lenne a várólisták megszüntetéséhez.
Azt írja Mariann, hogy 1200 bírósági esetből majdnem mind becsődölt, akkor ez vajon sikerülni fog, meg mintha Hunvaldot is felmentették volna, ha jól emlékszem. Orbán meg mindamellett, hogy kormányfő, jogász is, tudja, mit csinál.Szó sincs triumvirátusról, és lökött írók, újságírók által manipulált jellemzés igazságtartalmáról. De ha indítanak eljárást, indítsanak, nekem mindegy végül is.
Azért minden sajtóhírre /pláne, ha a ciá-tól származik/, ne tegyenek már feljelentést.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Zacher Gábor számításai nemcsak a konkrét vizsgálatra vonatkoznak, hanem a teljes infrastruktúra kialakítását is jelezte.
Már most nincsen pl. hiteles drogteszt labor és műszer pl., amikor kislétszámú a vizsgálati igény, nem 850.000 fős. Amelyben az újságírók és politikusok nincsenek is benne.
@Imola Helyesi:
.
Nehéz megállni a tudatlanságodból ömlő és dicsekedve előadott ostobaságaidra a válaszadást.
Orbán nem jogász, csak jogot végzett. A jogértelmezést soha nem gyakorolta.
Ez nem szégyen, hanem állapot.

Kóka János is doktor, mégsem operál, vagy gyógyít mert csak a végzettsége orvos.

Miért pont itt kell hülyeségekkel fertőznöd, nem tudom, de azt hiszem te sem.
@Imola Helyesi: Bocsi, de nem ez volt a kérdés. A kérdés az, hogy a Fideszes örödik kerületi önkormányzat és volt polgármestere Rogán Antal áron alul kótyavetélte el az önkormányzat tulajdonában álló ingatlanokat. Nem csak ezt az egyet! A vevő személyét senki em firtatta, de ebben az esetben nem is érdekes annyira, mint a Szerb utcai lakás, vagy a Dorottya utcai ház esetében.
A kérdésem továbbra is az, amit pár tucat kommenttel ezelőtt már feltettem!
@Nofert Ari:
Én szóltam, hogy a személynek szól, nem a nicknek, de játszhatjuk így is...
A közismert, klasszikus paradoxon: "Minden krétai hazudik" után - (a Portik-ügy kapcsán) Rogán bravúros szellemi produktumaként - megszületett az aktuális verzió: "Nem szabad hinni a bűnözőnek".
Én azért halkan feltennék még egy kérdést.

Ki felel 25 elbaltázott évért?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: üdv, látom hála az égnek, lemaradtam a hétvégiről, de gyorsan képbe jöttem, elég volt az előző végét elolvasnom, támogatásom a döntéshez
Magyar tulajdonos + állam beszáll + Matolcsy-hitel = csőd

Legalábbis Töröcskei István Széchenyi Bankjánál ez történt. A magyar állam 3 milliárd forintja bánja a kísérletet. Jó tudni, hogy a magyar tulajdonosoknak ilyen jól megy ez a bankbiznisz!

444.hu/2014/12/08/magyar-tulajdonos-allam-beszall-matolcsy-hitel-csod/
" De drága Elnök elvtárs, legalább a gáz árából kaphatnánk valamennyi engedményt?
-Megbolondultál?
Most, amikor Ukrajna felől a gáznak nemcsak fűtőértéke, hanem ritkaságértéke is lesz?
Felejtsd el!
- És Paks?
- Da, – jó, hogy emlékeztetsz, el ne felejtsd kifizetni az első törlesztő részletet, esedékessé vált!
Na, Isten áldjon Viktor Gyozevics, tavaszra, ha még leszel, majd még beszélgetünk!
- Viszonthallásra, tovaris Prezident, viszonthallásra!

A francba…
Talán ha meghirdetnénk, hogy igaz magyar ember uszadék fával fűt…"

kanadaihirlap.com/2014/12/08/telefon-putyinnal/

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Látom, csak megpróbál visszasunnyogni. Nem gond, kicsit majd kitolódik az az egy hét... :)
:D :D :D

12:05
Vizeletmintákat adott le a DK a VIII. kerületi polgármesteri hivatalban

Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Demokraták (IDE) vezetője és három társa leadták vizeletmintáikat hétfőn a VIII. kerületi polgármesteri hivatal portáján, hogy így tiltakozzanak Kocsis Máté fideszes polgármester drogteszttel kapcsolatos javaslata ellen.

hvg.hu/itthon/20141208_Vizeletmintakat_adott_le_a_DK_a_VIII_keru
@fzs.1933: Én már reggel óta szeretnék arra választkapni tőle, hogy a Polt Péter és a sünőrség miért nek kezdett nyomozásba Rogán Antal és bűntársai ellen hűtlen kezelés vdjával, de csak folyamatosan maszatol ahelyett, hogy a kérdésre válaszolna.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: marmonkannában kellene, a "légyegében"-t javítsátok mán!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Úgy látszik, hogy az a két könyv amit magának vett, azokban voltak képek is.
@The Ghost Wolf:

Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért egymástól kérdezgetjük ezeket, miért nem az illetékesektől...
itt tartunk:

Nem érdekelte a kormánypártot a magánnyugdíjpénztár-ügy
MTI2014. 12. 08. 12:50

A Szövetség, az MKB és a Horizont magánnyugdíjpénztár vezetői szerint a magánnyugdíjpénztárak önkéntes pénztárakba olvadása segíthetné magánpénztárak hosszú távú működőképességének megőrzését.

A pénztárak vezetőit hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés költségvetési bizottsága. A testület nem volt határozatképes, az ülésen egyetlen kormánypárti képviselő sem jelent meg, így azt nem tudták megtartani. A magánnyugdíjpénztárak vezetőit informális konzultáción hallgatta meg a három jelen lévő képviselő, Burány Sándor (MSZP), Hegedűs Lorántné (Jobbik), valamint Szakács László (MSZP).

www.origo.hu/gazdasag/20141208-nem-erdekelte-a-kormanypartot-a-magannyugdijpenztar-ugy.html
@Nofert Ari: Magácska ki a tököm?

"Nofert Ari 0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2014.12.07. óta tag."
@Nofert Ari: Ő Orbán Viktor maga! Itt admin.
KI A FELELŐS????

Inkább ki kapott a kenőpénzből? Azt ugye senki nem gondolja, hogy féláron átpasszol bárkinek is ingyen és bérmentve egy ingatlant a derék "köz" szolga...
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Ugyan! Jön az utasítás, hogy a főnök főnöke meg akarja venni a kecót, és ha nem akarod kirúgatni magad, hát ráütöd a pecsétet.
Kik irányítják a nemzeti oldalt?

Putyin, Portik, Pintér, ...

Csuda egy társaság
@miva?: oldal? na ne röhögtessük magunkat...

Rogán: A Fidesz támogatja a fiatalok drogszűrését

A Fidesz-frakció nagy többséggel támogatja a javaslatot. A politikusok és az újságírók szűrésén még gondolkoznak.

444.hu/2014/12/08/rogan-a-fidesz-tamogatja-a-fiatalok-drogszureset/

--

Németh Zsolt diplomatikusan ugyan, de bírálta saját kormányát

A Fidesz volt vezérkülpolitikusa szerint pont most a diplomáciai kart kéne erősíteni. Szijjártó külügyminiszter beszámolójára reagált.

444.hu/2014/12/08/nemeth-zsolt-diplomatikusan-ugyan-de-biralta-sajat-kormanyat/
13:26
Közösen akciózott a Jobbik és a PM a drogteszt ellen

A PM a parlamenti képviselőket alkoholtesztnek vetné alá, a Jobbik pedig a fiatalok drogtesztjére szánt 4-5 milliárdot inkább drogprevencióra költené. A két ellenzéki párt közös akcióval hackelte meg a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatóját, miután Rogán Antal szokása szerint kicsit elkésett az előre meghirdetett időponthoz képest.

hvg.hu/itthon/20141208_Kozosen_akciozott_a_Jobbik_es_a_PM_a_drog
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Rogán: A Fidesz támogatja a fiatalok drogszűrését"

Ezt már talán csak az utolsó szög jogán...
Kész, kifeküdtem ezektől. Beteg is vagyok, sziesztázni mentem.
És ha 90 év múlva kiderül, hogy a dédnagypapa 16 évesen füvezett? Akkor a tizenegynéhány éves sírt feldúlják a hátramaradottak? vagy visszamenőlegesen eltérítésre ítélik az elhunytat?

nem igazán értem ám
@miva?:

Ráadásul Rogán azt mondta, hoyg ő magánúton tájékozódott, szakvéleményt is kért egy egyetemi akárkitől, aki azt mondta a szerződés rendben, és ennek az lett a vége, hogy menesztették a jegyzőt. Hogyisvagyikez?

Ha minden rendben, akkor miért kellett mennie a jegyzőnek?
egy ideje főcíííím, és egy narandroid sincs itt, nem is értem...
Vállalkozni Magyarországon? Ön megőrült?

Megmutatjuk, hogyan vegye el bárki kedvét attól, hogy belevágjon itthon egy üzletbe.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F12%2F08%2Fhunguard%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kell a zsozsó a vizeletvizsgálathoz, nem fussa droidokra.:D
@The Ghost Wolf:
Pusszantás, erre meg már válaszoltam, nosza minden 25 év alatt áron alul eladott ingatlant vegyenek vissza, hű de gazdagok lennénk.
@The Ghost Wolf:
Figyelj már, írjál Poltnak, ez egyszerűbb lenne, ne minket nyaggass!
@látjátok feleim szümtükkel:
Elég sok ualás van itt újságokra, leginkább zindex meg 444.
@jöttem: " 10 000 lájknál nem tökölünk tovább, nem csigázzuk a kedélyeket és bejelentjük mikor és hol lesz a nagy nemzeti vizeletminta-adás. Magyarul: hol vizeljük oldalba a zsarnokságot és korrupt hivatalnokaikat."
Nagyon okos! Csináljátok csak. Majd lesz egy haveri cég, aki 20+ misiért eltakarítja a mocskotokat... Akkor büszkék lehettek. Ez egyébként igazi hugyos-forradalom lesz? :D
@látjátok feleim szümtükkel: igazad lehet, lehet készülni a padlássöprésre.

mióta mondom már, hogy a fidesz egy szekta:

Kocsis Máté szerint drogos újságírók tiltakoztak korábban a VIII. kerületi tűcsere bezárása ellen

Megírtuk, hogy egy >>>>szcientológia-közeli személyt<<<<<< neveztek ki koordinátornak Kocsis önkormányzatába. Egy testületi ülésen pedig megkaptuk, hogy a tűcsere kliensei vagyunk. Innen már csak egy lépés a drogszűrés.

444.hu/2014/12/08/kocsis-mate-szerint-drogos-ujsagirok-tiltakoztak-korabban-a-viii-keruleti-tucsere-bezarasa-ellen/
Na!
Gábriska, pattanj le szépen a hölgyről, mint azt az előző blogbejegyzésben már írta - kérte, majd most már indulatosabban szól, hogy szóval kusshadj!
Nem értesz a szóból?
Örökös karantén lesz ebből, kijárom neked, ezen ne múljon...
Mellesleg a fiatalok ( meg mindenki más ) emberi méltóságát nem sérti, ha rendszeresen vizslatják a vizeletüket, feltételezve, hogy esteleg drogoztak?

Nem hiszem, hogy a drogozók aránya akkora lenne, ami indokolna egy ilyen eljárást.

No és mi történik azzal a fitallal, politikussal, újságíróval, akinek a vizeletében drogot mutatnak ki?
1. Lemond?
2. Kirúgják? Ki?
3. Orvosi igazolással igazolja, hogy gyógyászati célból "drogozik"?
4. Ki bírálja el a politikus drogozását, vagy a vizgálat elleni panaszát? Az a politikus, akivel egy parlamentbe nyomkodják a gombokat?
5. Mi van, ha nem politikus, de köztisztviselő drogozik, őt nem vizeltetik? ( Volt is valami ügy arra dunyhántúl, még valami fénykép is járt a sajtóban egy szipuzós ipséről, oszt abból se lett semmi. )
@Nofert Ari:
Bezzeg a tegnap esti nyugdíjas ööszejövetelen nem tetszett banyázni meg érdeklődni a nickek iránt. kettős mércét alkalmazunk, morcimarci?/ csak a mérce szó miatt, azok a fene gyökök/
@KUHULIN:
A mocsok attól a polbuzitól keletkezik, amelyik a gyermekeinket alázná!
NEM TŰRÖM én sem!
EL A KEZEKKEL A GYERMEKEINTŐL!
Sokan vagyunk ezzel így, basztassa a kedves politikus csürhe az édes gyermekeit a droghasználatért.
@Imola Helyesi:

Jaj, bocs, a fenti Bolinak szólt volna.
@Imola Helyesi:
Ezt azzal a majommal beszéld meg, nem a blog témája!
Segítsek mégegyszer, hogy Rogán elvtárs "ügyéről" van szó?

"Vagyis Rogánia önkormányzata el teccett itt bukni 50 millió forintot. A világért sem célozgatnék én arra, hogy a Portik gyerek nem az a tisztességes mintapolgár, ahogy Tonyónak sem sikerült megnyugtatóan elszámolni honnan van a napfénytől bővülő Pasa park és a fenntartására szükséges lovetta, mert bizonyára módfelett törvényes és tisztességes volt minden. De azért azt csak megkérdezném, hogy amit közleményezni teccettek az ügyben..."

Oszt ez csak 1 ügy, olyan mint te...
Érted a témát?
Van hozzászólásod?
Ha nincs, séta...
@Imola Helyesi: Én csak kérdeztem TŐLED(!) valamit, amire szintén tőled nem kaptam választ. Szóval szerinted Rogán ezek szerint mindig teljesen becsületesen járt el a rábízott vagyonnal.
Te tényleg hülyébb vagy, mint a sok éves átlag.
@Imola Helyesi:
Igen, te ennyi vagy... A témához sikerül böfögnöd?
Ha nem, vagy szeretnéd szétqrni a blogot, mész a haverod után!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tudsz olvasni vagy a méreg dolgozik benned, elég sokat hozzászóltam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A sci egyház régóta hatásosan képviselteti magát a Fidesz nevű bű... szóval szervezetben.
Egyre jobban kezdi azonban mutogatni magát.
Európában NEMZETBIZTOSÁGI KOCKÁZAT a sci.
Nálunk a kormányban vannak.
@The Ghost Wolf:
Erre meg csak azt tudom mondani, hogy a te az anyukádról írtál megint. Kérdezd meg Rogánt. Én nem vagyok a jóbarátod vagy meccén, vagy balsajtó, hogy bizonyíték nélkül vádaskodjak.
@Imola Helyesi:
Szakadj le rólam... Szóltam!
Van elég mazochista, aki leáll veled.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egy ügyet nem lehet csak elszigetelten kezelni, ezért fejtettem ki a véleményemet többször és sokoldalúan. Olvass utána. Nem fogom itt megismételni, amit a 444-n meg az indexen írnak.
@Imola Helyesi: "Én nem vagyok a jóbarátod vagy meccén, vagy balsajtó, hogy bizonyíték nélkül vádaskodjak."

Persze, amikor a volt szocikra hivatkozol, akkor nem ég a képeden a bőr? Kenhetnél rá egy kis gomolyát, mert a vastag bőr könnyen reped!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nagyon igaz, csak ez nem egy jó elintézési mód. Performansznek drága lesz.
@KUHULIN:
AZ, hogy dunsztos üvegben letesszük mondjuk a helyi Fidesz iroda, vagy önkormányzat elé?
Ugyan...
@KUHULIN:

mert a több százezer teszt nem lenne az?
Ha ez gumicsont, akkor már nem tudom elképzelni, miről akarnák a figyelmet elterelni.

Esetleg az oroszok behívásáról.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Magyarul: hol vizeljük oldalba a zsarnokságot és korrupt hivatalnokaikat."
Akkor ez viszont kissé félreérthető.
Ne már!
Ha minden rendben, akkor miért kellett mennie a jegyzőnek?
"Magyarországon a privatizáció kezdetekor milliók jutottak lakáshoz a tanácsi lakások értékesítésekor potom pénzért. Ez a privatizációs gyakorlat még ma is él, szociális alapon ma is soknak juttatnak potom pénzért lakásokat.Ez a gyakorlat, hogy értékeljünk le valamit, hátha megveszik, sajnos ma is él.

Ez egy teljesen elcseszett megoldás volt az államosított magánvagyon kontra szelektív újraosztására.
Az én esetemben a nagyapám szombathelyi államosított rézöntődéje és bérháza után kapott kárpótlási jegyekből nem futotta a budapesti "tanácsi lakás" megvásárlására. Más esetben meg volt népi kollégisták "privatizáltak" ugyan ebben a tanácsi lakás értékesítésben egy olyan épületet, mint a volt Benczúr villa. És a mai napig nem kapták vissza a jogos tulajdonosai az épületet. Lehet irigykedni, hogy olcsón jutottunk lakáshoz csak általánosítani nem kellene. Van akinek magasan nyereséges volt az "üzlet" másoknak meg nem.
álom álom édes álom.....

Bíróság előtt a volt miniszter pontatlan vagyonnyilatkozata miatt
MTI2014. 12. 08. 14:41

Egyelőre nem tudni, mikor kezdődik Yamina Benguigui pere. A francia kormány volt tagjának azért kell felelnie, mert több ízben pontatlan vagyonnyilatkozatot nyújtott be.

A civilben dokumentumfilm-rendező politikust 2012 májusában nevezte ki a külföldön élő franciák ügyeivel megbízott miniszternek Francois Hollande államfő. A kabinetből Benguigui 2014 áprilisában távozott, amikor Jean-Marc Ayrault-t Manuel Valls váltotta a miniszterelnöki székben.

www.origo.hu/nagyvilag/20141208-birosag-elott-a-volt-francia-miniszter-pontatlan-vagyonnyilatkozata-miatt.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hagyjad már! Az a hanyatló nyugat! Az ópium meg úgyis itt marad. Ezt akarják kiszűrni.
@KUHULIN:

Aranyapám! Már meg is írtad a tenderdet? Ügyes! Nagyon ügyes!
Na, mondjad gyorsan, mit akarsz még ellopni a haverokkal?!
Hátha van rá ötletem.
Legközelebb ne légy hanyag!
Aplikálj be a szövegedbe egy gyurcsányozást!
:)))))
A volt KISZ titkár GÜLŰ szemü Toniról már évek ota beszélik higy belvárosi beruházásotol kezdve ingatlan eladásokbol sok pénzt tehetetel. Hát ebből urizál a pasapakban ez a vidéki parasz prosztó.El kell szàmoltatni és vissza a fatornyosába és turja a földet ujra.
Idézem:
"Azt gondoljuk, hogy a drogszűréssel, a kötelező drogszűréssel lehet a legjobban harcolni a drogkereskedők, a szervezett bűnözés ellen, és a kötelező drogszűrés az egyik legjobb eszköz arra, hogy megvédjük a drogtól a gyerekeinket."

Utána még mondta azt is, hogy az eredményről csak a szülőt tájékoztatják. Megnézem én azt a szülőt, aki a pozitív teszt után feljelenti a gyerekét.
Azt sem teljesen értem, hogy ezzel hogy lehet harcolni a drogkereskedők és a szervezett bűnözés ellen, de ez nyilván az ÉN kognitív disszonanciám miatt van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szia, akkor neked is bedobom ezeket a híreket:

A másodfokú bíróság döntésének következtében a vádlottnak a horvát vádhatóság által
vád tárgyává tett vesztegetés bűncselekménye tekintetében a magyar bíróság nem
hozott felmentő határozatot, a vádlo
tt cselekményeit érdemben nem bírálta el magyar
bíróság, így a külföldi állam hatóságai a bíróság határozatát nem kell, hogy figyelembe
vegyék, mint eljárási akadályt.

Budapest, 2014. december 4.
Fővárosi Ítélőtábla

fovarosiitelotabla.birosag.hu/sites/fovarosiitelotabla.birosag.hu/files/field_attachment/sajtokozlemenyh.zsolt_ugyben.pdf

--

A Mol Nyrt. és Hernádi Zsolt visszautasította a vádakat leszögezve, hogy soha nem korrumpált egyetlen politikust sem, és nem adott pénzt azért, hogy megszerezze a horvát INA-ban az irányítási jogokat.

Óriási jogi trükköt vetett be Hernádi Zsolt és Zamencsik Péter ügyvéd. Ha sikerülne találni Magyarországon egy pótmagánvádlót, aki ugyanebben az ügyben feljelenti Hernádit Magyarországon – ahol bizonyítékok hiányában minden bizonnyal meg is fogja nyerni a pert – akkor a magyar bíróság döntését el kell fogadnia minden tagországnak, ráadásul többet ebben az ügyben nem is lehet majd Hernádit bíróság elé idézni. Láss csodát, lett pótmagánvádló és nyert Hernádi.<<<????

444.hu/2014/12/08/elozetes-meghallgatas-kezdodik-zagrabban-a-korrupcioval-gyanusitott-hernadi-zsolt-ugyeben/

--

a fentiek fényében akkor most nyert avagy sem???

444.hu/2014/12/03/masodfokon-targyaljak-hernadi-peret/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Itt egy régebbi hír arról, mi is a tűcsere program leállításának a hatása.

cink.hu/kocsis-mate-koszonjuk-1648384465

Embertelen a rendszer. Már csak az hiányzik, hogy a fogyatékos csecsemőket ledobják a Tajgetosz hegyéről.
370 millióért épít Orbán barátja lelátót Szolnokon

A Garancsi István által nemrégiben megvásárolt Market Építő Zrt. húzhatja fel a szolnoki stadion új keleti és északi lelátóját. Az egészet potom 372 millió forintért, ez az Ezer Stadion Országban olyan kis összeg, hogy majdnem be sem számoltunk róla. A szolnoki stadiont még januárban nevezte ki a kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak, a balmazújvárosi, a pápai, a siófoki, a soproni és a zalaegerszegi aréna mellett.

444.hu/2014/12/08/370-millioert-epit-orban-baratja-lelatot-szolnokon/
@fzs.1933:
Olyan jólesik, egy ilyen sztrecces napon. :))
akkor ismételjünk:

Zacher: 50 milliárd lenne az átfogó drogteszt
Index

2014.12.08. 14:52
Az érintettek szűrése annyiba kerülne, mint a teljes magyar lakosság átfogó egészségügyi vizsgálata - nyilatkozta az InfoRádiónak Zacher Gábor toxikológus, a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője a Kocsis Máté által felvetett átfogó drogtesztről.

A főorvos egy ilyen speciális műszer árát mintegy 100 millió forintra becsüli. Ebből megyénként kellene legalább két darab. Ráadásul vizeletadó helyiség is szükséges, hogy elkerülhető legyen a csalás. A teljes bekerülési költség így akár a 100 milliárd forintot is elérheti Zacher Gábor szerint.

index.hu/belfold/2014/12/08/zacher_50_milliard_lenne_az_atfogo_drogteszt/

--

Nézegessen szivacsra szívott fejjel kinéző fideszeseket

Valamiért két gif is eszembe jutott, amikor a közelgő drogtesztes tv-javaslatról hallottam. Ezeken vezető (és második vonalbeli) politikusaink pont úgy néznek ki, mint azok, akikre felétehetően gondolhattak a támogató szavazatuknál.

index.hu/mindekozben/poszt/2014/12/08/nezegessen_szivacsra_szivott_fejjel_kinezo_fideszeseket/
qrvaannyukat

15:32

"Pisicikkelyt" illesztenek az alkotmányba?

Súlyos alkotmányos kérdéseket vethet fel, ha a fideszes parlamenti többség a kiskorúak kötelező drogtesztjéről szóló törvényjavaslatot fogad el, megkerülve esetleg a diákok és a szülők önrendelkezési jogát. Az iskolai drogtesztek egyébként ott sem csökkentették a droghasználatot, ahol eddig bevezették. De akkor mi értelmük?

hvg.hu/itthon/20141208_pisicikkelyt_illesztenek_az_alkotmanyba
15:22
Kilép a Fidesz-frakcióból a sikkasztó és hazaárulózó képviselő

Távozik a pécsi Fidesz-frakcióból Fodor Ibolya, aki először azzal vált ismertté, hogy lehazaárulózta a kormány ellen tüntetőket, majd azzal, hogy kiderült róla, férjével milliókat sikkasztott - írja a Pecsma.hu.

hvg.hu/itthon/20141208_Kilepett_a_Fideszbol_a_sikkasztassal_lele

--

15:37
Orbán: Soros ma nem adna nekem ösztöndíjat

A miniszterelnök szerint rengeteg intézkedés történt, de amíg egyetlen szegény van, addig minden intézkedés kevés.

hvg.hu/itthon/20141208_Orban_Soros_ma_nem_adna_nekem_osztondijat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"de amíg egyetlen szegény van, addig minden intézkedés kevés."

Ezt úgy kell érteni, hogy addig folytatják a rablást, amíg mindenki az nem lesz!
@jöttem:

sztreccses? Az meg milyen szertől lesz??? :)
@fzs.1933: jól érted, csak egy maradhat a fidesz és csatolt részei
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Alaptörvény

I. cikkely
Minden 12 és 18 év közötti magyar állampolgár köteles évente tizenkétszer egy deciliter vizeletet adni a közösbe!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

akkor ennyit a kognitív disszonanciámról? :)

Már azt hittem, valamiben különleges lehetek, bár látom, erős a mezőny! :)
Na, mennem kell a srácokért.
További szép napot!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

azok széklet-tenyésztésre is hagytak mintát...

Na csá!
@fzs.1933:
Ó, bocs! Nekem már fel sem tűnik, hogy így használom.
Több évig halmozottan hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkoztam.
Egyik fogadóórámon bejött egy részeg anyuka, és közölte velem:
- Tanító néni, az a progrémám, hogy nagyon sztreccses napom van.
@jöttem: halmozottan hátrányos szellemileg=fidesz
az anyagiakról most ne beszéljünk...
Nagy összegű bankbetétje volt a CIG-nek a Széchenyi Banknál
2014. december 8. 15:02

Akár 139 millió forintnyi bankbetétet is elveszthetett a CIG Pannónia vagyonbiztosítói érdekeltsége a Széchenyi Banknál. A bank csődje érzékenyen érinti ezen keresztül az életbiztosítót is.

www.portfolio.hu/finanszirozas/biztositok_penztarak/nagy_osszegu_bankbetetje_volt_a_cig-nek_a_szechenyi_banknal.3.207569.html
16:31
Alkotmányellenes a kötelező drogteszt, mármint a floridai

A bíróság elkaszálta azt a floridai törvényt, amely negatív drogteszthez kötötte, hogy egy család külön segélyben részesüljön.

hvg.hu/vilag/20141208_Alkotmanyellenes_a_floridai_kotelezo_drog
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Súlyos alkotmányos kérdéseket vethet fel, ha a fideszes parlamenti többség a kiskorúak kötelező drogtesztjéről szóló törvényjavaslatot fogad el, megkerülve esetleg a diákok és a szülők önrendelkezési jogát."

No itten vagyon a kétharmad ( 2/3 ) jelentősége. Most talán ippeg nincs meg, Veszprémen múlik. Szerintem ezzel a törvénytervezettel/ötlettel talán le is vizelték vagy elvizelték?
@látjátok feleim szümtükkel: bizony, ez is egy pontos szempont, kár hogy a dilettáns ellenzék nem óbégatja ezt is minden erejével, asszák meg ébredjenek már fel... minél többen:

MSZP: Kocsis drogtesztje elmebetegségre utal

A szocialisták felháborodtak azon, hogy a Fidesz támogatná a javaslatot.

www.origo.hu/itthon/20141208-mszp-kocsis-drogtesztje-elmebetegsegre-utal.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-3&utm_campaign=sec

meg ezzel:

Kit fizet meg legjobban a multi?

A külföldi cégekben a takarító és a menedzser is többet keres, mint a hazai vállalkozásokban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fdefacto%2F2014%2F12%2F08%2Fkiket_fizetnek_meg_legjobban_a_multik%2F
ha kocsis elmebeteg akkor a főnökének már a gumiszoba és a kényszerzubbony is gyenge:

Orbán üzent Goodfriendnek: Legyen férfi!
(Kovács Tamás/MTI)

>>>>A miniszterelnök bejelentette azt is, hogy akkor váltja le Vida Ildikót, ha nem pereli be az amerikai ügyvivőt. <<<<

444.hu/2014/12/08/orban-uzent-goodfriendnek-legyen-ferfi/

komment ben találta:

a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fmork.nyugat.hu%2FScopes%2Fnyugat2013%2Fvar%2Fimproxy%2FNyugatWXGAPicture%2F301097_orban_leszopta_putyint.gif&key=dU4IjTn5vIY9-90_ntP0Wg&w=600&h=333
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nyert. Tapasztalatot arról, hogy egy jó ügyvéd sokat tud keresni.:D

Az más tészta, hogy nem mindig talál.:D:D:D
@The Ghost Wolf: Ez nem korrupció, hanem hűtlen kezelés. Arra meg ugye nem vonatkozik a zéró tolerancia.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
>>>>A miniszterelnök bejelentette azt is, hogy akkor váltja le Vida Ildikót, ha nem pereli be az amerikai ügyvivőt. <<<<

No ha annak is olyan jó jogász lesz az ügyvédje, mint H.Zs-nek, akkor nagy a
(mellé)nyer(l)és esélye.
Apám mi folyik ebben a K... országban... és meg reszketek ha a t.nav hülye vizsgálatokra hívogat... betojok
@látjátok feleim szümtükkel:
stop.
orbán azt mondta, ha NEM pereli be, akkor váltja le vidát. határidőt nem mondott...
@fzs.1933: >"Azt gondoljuk, hogy a drogszűréssel, a kötelező drogszűréssel lehet a legjobban harcolni a drogkereskedők, a szervezett bűnözés ellen, és a kötelező drogszűrés az egyik legjobb eszköz arra, hogy megvédjük a drogtól a gyerekeinket."<

A kötelező drogszűrés csak a hülyéknek jelentheti azt, hogy ettől csökken a drogkereskedelem.

Ugyan is:
évente egy szűrés nem jelent semmit, ha több szűrést akarnak egy évben, ahhoz meg legalább két stadijony építéséről kéne lemondani. Mivel az is az adózók pénzéből megy, tehát a nép joggal követelhet évi öt-ha szűrést is. Tudunk mi pisilni jelszóval.:D
@Secnir:

Hát igen, van még több, mint 3 évük, addig Vida is ráér perelni, bár mintha itt valami magáninditványos határidő is bejáccana.Az meg szerintem már lassan eltelik.:D:D:D
Még a végén egy kis pisi miatt szakad a babaruha?
( nem ment el az elsőző hsz, valami gubanc akadt a rendszerbe? )

444.hu/2014/12/08/a-kdnp-s-kepviselot-zokogva-hivta-fel-a-12-eves-unokaja-hogy-nem-akar-ebben-az-orszagban-elni/
@látjátok feleim szümtükkel:
de szar lehet, hogy egy kdnp-s képviselőnek egy 12 éves balliberális libsibolsi unokája van...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Önkéntes KDNP-s aljanép meg majd megy "Bizottsági Felügyelőnek", hogy a kislányok előttük pisikéljenek?
Az ilyen Harrach féle szánalmakból kinézem, ahogy a Kocsis Mátéka meg hasonló senkikből is...
Eltakarodnak ides retkes anyjuk pic.ájába!
Takarodjanak a gyerekem közeléből!
SZARHÁZI POLITIKUS CSÜRHE!
A saját, elbaszarintott és elkényeztetett gyerekeiket elvihetik drogtesztre, de az enyémet nem!
Annak a szánalmas kupac ..arnak, aki meg ezt mondta,
"A hétfői sajtótájékoztatóján Rogán Antal azt mondta, hogy aki nem támogatja a javaslatot, az a drogok pártján áll", annak mit üzenjek?
SZARHÁZI!
Képmutató "nemzetiszocialista" csürhe!
@Cpeti123456: Ismered a mondást. Kicsiben nem éri meg csalni. 50M felett már mentességet élvezel.
Rogán nertárs inkább ezen jártatná az agyát a pis vizsgálat helyett, főként azon, ha az 1000 cég lehúzza a rolót, az mennyi ebernek és családnak jelenti a munkanélküliséget:

444.hu/2014/12/08/igy-vallalkozzon-magyarorszagon-majd-1-teljes-eve-ide-oda-rancigal-1000-vallalkozast-a-parlament/
BAZZZ... ilyen elmebeteg ország nincs!

"A hétfői sajtótájékoztatóján Rogán Antal azt mondta, hogy aki nem támogatja a javaslatot, az a drogok pártján áll"

Apám... turkáljon a bugyidban Rogán Tónika és a Kocsis Mátéka! :)
(Ezeknek az oviban is anno már a lófasz volt a jelük...)

Kíváncsi leszek, milyen német-külföldi reakciókat fogunk visszahallani a "magyarosch kis kíváncsi, bugyikban turkáló" képviselőink ostoba és balfasz ötletéről!
Fabius! Neked is kell drogtesztet csináltatnod?
@Imola Helyesi: "Lehet, hogy azt mondta puttony, látod ez a fico milyen f.szagyerek, ő megkötötte velünk a szerződést."

az a zsiga, az a zsiga, ugyehogyugye?...
Vajh, még milyen eszmefuttatások lehetnek az asztal fiókjában...?
@látjátok feleim szümtükkel:
"Ha minden rendben, akkor miért kellett mennie a jegyzőnek? "

Hagyot 10 milláért seggen hurcolásszák...( ha bunos , jol teszik...),..de 50 milla ejnyebejnye ?!
@V-PORT:
"Fabius! Neked is kell drogtesztet csináltatnod?
"
ÁÁÁÁÁ,...nem újságíró,..csak blogger...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"ha megvádolt egy köztisztviselőt bűncselekménnyel, akkor legyen férfi, ne bújjon a diplomáciai mentessége mögé"

.. André hátradőlt a székében és nevetett, és nevetett és nevetett ........
@dr kíváncsivagyok:

majd kiterjesztik védő szárnyukat az internetre is!
A drogteszt nem fog kiterjedni a jobboldali újságírókra,...joboldali politikusokra és a békemenet tagjainak a kolkeire,...mert....
(Majd kitalálnak valami megnyugtató magyarázatot...)
@dr kíváncsivagyok:

azért ha a Rubovszky is, akitől nagyon nem vagyok elájulva, azt mondta, hogy ezt azért nem kéne...
@jöttem:
""ha megvádolt egy köztisztviselőt bűncselekménnyel, akkor legyen férfi, ne bújjon a diplomáciai mentessége mögé"

.. André hátradőlt a székében és nevetett, és nevetett és nevetett "

Ezek az elmeroggyantak nem jottek rá, hogy nem jóbarát vádolta meg a zildit,...hanem az USA elnoke és kulugyminisztériuma...
@fzs.1933: Rubovszky évek óta takargatja a szarkupacot... Miért ? kérdezték tole..Csak , mert megtehetem...mondta...
@fzs.1933: Szerintem nincs. Az a lényeg, hogy valahogy jöjjön.
@dr kíváncsivagyok:

Ha akartunk volna sem tudtunk volna nagyobb barmokat választani az ország élére! És már 25 éve!!!
@dr kíváncsivagyok:

ezt a kormányt nem zavarják a tények.
@dr kíváncsivagyok:
ezért írtam, hogy van folt rajta bőven.
@fzs.1933:

csak nehogy valaki elkapja a TEK tekjét. :))
@Nofert Ari:

Ezzel az erővel azt is mondhatnád:
ugyan holnaptól megszüntetik a bankokat és a postát, de az a lényeg, hogy jöjjön a segíly.
Mégis akkor hogyan? Léghajóval?
@ornagy50:

pisivel? :)
Mert az mostanában lehet, hogy bőven fog folyni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"en mar kopni es karomkodni sem tudok elhasznalodtak a testnedveim, es a szokincsem is"

Meg az ékezeteid, bazmeg
@Secnir: "...ha nem perli be, akkor váltja le.."
Tehát Vida feláldozható, és az indok nem a csalás lesz...micsoda fondorlat
"Ha a drogteszt ellenzői a drogot támogatják, akkor a vagyonosodási vizsgálat ellenzői a korrupciót? támogatják?"

valahonnan
@látjátok feleim szümtükkel:

csak akkor hajlandó meggondolni az eszement javaslatokat, ha kifejezetten érinti a családtagjait?

érdekes hozzáállás.
@KÁTÉó53éúétr6:

Felperes: Vida Ildikó
Alperes: Barack Obama

Sokat érne az a fecni, amin ez lenne olvasható... :)
@dr kíváncsivagyok: A drogteszt nem terjed ki a jobboldali újságírókra, politikusokra, CÖF....hát persze, hogy nem, mert a potenciális vevők és a szervezett bűnözők nem itt, hanem a gyerekek között találhatók meg.Ugye erre nem is gondoltál?
Rogán indoklásából ez következtethető
@fzs.1933: Török/Görög és Szerbiai úton.
@Nofert Ari:

és az már készen áll? Nekem épp van egy itt a szekrényben, de csak puszira adom oda!
@fzs.1933: Ez a Vitya egy idő óta egyre viccesebbet tud mondani kár, hogy nem tudok nevetni rajta
@KÁTÉó53éúétr6:

már várom az
Orbán-McCain becsületsértési pert is.
@KÁTÉó53éúétr6:

kijelentésed második felével egyetértek, az első felét a magam nevében annyiban módosítanám:
Ez a Vitya egy idő óta egyre siralmasabbakat tud mondani.
@fzs.1933: Törökországig igen. (Kék áramlat) Amúgy a Déli-áramlat szerinted meddig volt kész?
@Nofert Ari:
"azt mondta, hogy miután elkészül a Törökországon át a török-görög határ török oldaláig futó gázvezeték,

Ukrajna szerepét tranzitországként nullára redukálják."

Tudtommal a török-görög határtól még nincs gázvezeték a konyhámig. Szerintem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Egyet értek!
Ezek után majd visszatérünk a kőkorszakba is, amikor bizottság döntötte el, hogy lehet-e abortusz vagy nem lehet-e? Talán még azt is bedobják az utolsó pillanatban módosítóként, hogy rekonstruálni kell az "eseményt", bizonyítandó hogyan is történt, közben a kissebb kormánypárti frakció (??) képviselői meg a bizonyítási eljárásra recskáznak...:O

Ilyen hülyeséget álmodtam de szerencsére fel is sírtam, szóval nem volt tovább a történetből... hála a konténeres gyökérnek, aki fél hatkor rakta le a szarát pont az ablakom elé.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha jól értem, még pár évig eljogicsatáznak azon hogy most van-e joga a horvátoknak folytatni a pert vagy sem. Mire eltemetik 100 évesen a csókát, lesz majd ítélet is az ügyben...
@fzs.1933: Most, hogy az oroszok - nem kis meglepetésre - stratégiai helyzetelőnybe hozták Törökországot, a magyar diplomácia előtt új terep nyílhat. Persze nem lesz könnyű ez a terep, de a viszonyunk most jó velük és ők is szeretik a magyarokat.
Persze a helyzet kétségtelenül nehéz. És nincs is igazán jó választás. Az amerikai értékskála tetején ugyanis a térségben Lengyelország és Románia van. Ha csak szimplán beállunk a sorba, akkor annak a sornak a végén leszünk. Lehet, hogy rákényszerít minket az élet, de legalábbis az erőviszonyok, de ettől egy óvatos kikacsintás - nem megsértve még a szövetségesi kötelékeket, mert akkor nekünk tényleg annyi - többet ígérhet. De iszonyúan vékony palló ez, az biztos.
Amúgy a török beszállás sok szempontból nehezen értékelhető, mivel mind Ukrajnában, mind Szíriában, mind a Kaukázusban az oroszokkal ellentétes oldalon állnak. Vagyis egy ilyen "háromszögezés" minden lenne, csak nem egyszerű.
Ezt a McCain sztorit persze, hogy nem szabad félvállról venni. Külpolitikában meg valóban nincs nagy különbség a demokrata és a republikánus álláspont között. Azzal, hogy a Déli Áramlat lekerült a napirendről, helyette pedig egy török vezeték lesz, az amerikai konfrontáció kockázata is csökken, mivel Törökország az ő szövetségesük. Ebbe beszállni üzletileg nem sérti az amerikai érdekeket.
Lehet, hogy Paksot is be kell áldoznunk majd, a jelenlegi formájában, de akörül meg amúgy is sok a kérdőjel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: És mindezt azért, mert Kocsis máté szerint a tűcsere programban tudósító újságírók mind be voltak tépve....
Logikus, nem? Ezért kell megalázni a kiskorúakat, mert szerinte drogosok az újságírók.
@fzs.1933: Remélem abból a 100k dolcsiból fizeti mccain az ügyvédet, amit nagylelkűen a magyar kormány adott neki...:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tegye fel a kezét, aki ezek után még szülne ide gyereket. Aki feltette, azt vihetik a vihogóba. :(
@látjátok feleim szümtükkel: Figyu, mivel a kdnp a szülőatyja a vasárnapi zárvatartásnak, nem csoda, ha félnek egy drogteszttől. Mert józan ember annyi f****szságot nem hord össze, és ilyen elb****szott ötletei sincsenek mint ezeknek.
@ornagy50:

HI, darling! Van egy kis dolgom, de ügyesen végzek vele.
Addig is itt hagyom ezt a dalt. Őrült jó a hangulata.:)

www.youtube.com/watch?v=pZCWhqLBi6I
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

legalább értelmes célra használnák fel... :)
@Nofert Ari:

jó, akkor nem pofázok bele. De mitől jobb ugyanaz az orosz gáz messzebbről? Csak azért mert "feszültség" van az oroszok és az ukránok között?

De akkor sincs még a vezeték vége a konyhámban! :)
@fzs.1933: Két kezelés, és elindítja azt is, de az is lehet, hogy felszólítja őt a CÖF:leváltja, ha nem perel
@KÁTÉó53éúétr6:

Melyik ország számít ma abszolút barátinak??? :)

Ha már CÖF.
A CÖF véleményére is kíváncsi leszek a drogteszttel kapcsolatban.
Tuti, hogy kőkeményen beállnak mögé és majd gyurcsányoznak egy jót.
Nem igazan ertem mire ez a nagy sipakolas !?

Tonyoek juttattak egy kis apropenzt a helyi kiskiraly nojenek.. Na bumm...

Az elvtarsi Kinai Nepkoz.ben ennel kicsit nagyobb osszeget tapsoltak el:

"China's $6.8-trillion hole?"
www.economist.com/blogs/freeexchange/2014/11/wasted-investment

Ezt nemi tulzassal, es a nalamnal jobb kepzeloerovel, kb. ugy lehet elkepzelni, hogy Tonyo altal atengedett MINDENEGYES forint helyett az altala eltapsolt 50 milliot kepzeljuk!!!
(Vagy az 50 millio moge meg tovabbi 8(!!!) nullat.)

Ugyan mar! 50 misibol meg egy tisztesseges kecot se lehet venni a gyereknek. Lazar megmar csak tudja...
tényleg....
igen tisztelt fidesz szavazók!

nálatok, mikor szakad el a cérna?
na konkrétan, nem arra gondoltam amikor stoppoljátok a zoknitokat!
..hogy stílszerűek legyünk, az emútnyócévben nyalonctóninak simán össze lehetne szedni párszáz millát hasonló üzletekből..
Így akár egy tizes is kiosztható lenne rablánccal és szigorítottal..
De van még másfél millió idióta vagy tettestárs? ebben az országban aki szerint hős a gyerek!
@fzs.1933: "barátinak"? hát! a baltás,.... egészen addig, amíg elérik, hogy kiadjuk a "hősüket" kitaszítottak vagyunk
@fzs.1933:

nem lehetne inkább párbajozni, mint azokban a régi szép időkben. szerintem, az öreg még mindig jól céloz
@KÁTÉó53éúétr6:
ja, télleg, csak a hasonló hatalmi struktúrával rendelkező országok barátiak...
Bocsi.

Kocsis Máté székreményű az általa belengetett törvényjavaslat után egy vastagbőrös kommentelőtől elnyerte a magtisztelő Pisis Máté nevet.

ON
@jöttem:

Párbaj? Agybaj!

apósom nagyothalló. most nézi az MTV híradót. Hallok minden hazugságot.
Azért biztos, ami biztos, a 8 órás ismétlést is megnézi.
@fzs.1933:

"_Ez a Vitya egy idő óta egyre siralmasabbakat tud mondani._"

Nem csodálom. Csak a meggazdagodásra volt forgatókönyve, a kormányzásra nem.
@fzs.1933: Nektek nincs otthon gáztűzhely? :D
@fzs.1933: Karácsonyra vegyél neki egy fejhallgatót.
@magándemokrata ( gábriel! menj te a pics.ba! ): Nálam már rég elszakadt, pedig nem is vagyok fidesz szavazó.
@fzs.1933:

Ó, te szegény! Én nem bírnám ki. Max. elolvasom amit nyilatkoznak, de meghallgatni nincs gyomrom.
Ellensúlynak ilyet hallgatok:
www.youtube.com/watch?v=ATROeSRO9LM

De azt hiszem, inkább mást kellene olvasnom. Olyat, ami elrepít.
@Nofert Ari:

má' mé' ne lenne? :)

A fejhallgatót is leverné magáról. Hallókészülékről meg hallani sem akar! :)
@jaegtoer:

ebből a forgatókönyvből még blockbuster lesz halivúdban...
@jöttem:

szenvednem kell, mert a dolgozószoba szomszédos az ő szobájával. Ha meg feltekerem itt a hangerőt, akkor átkopog, hogy nem hallja a tévét! :)
@fzs.1933:

patthelyzet.
olvastad, André milyen finoman vágott vissza OV-nak? igazi csemege.:))
@jöttem: "Olyat,ami elrepít"
No-no!Gondolj a landolásra !!!:)
Nem ide tartozik de, most láttam a M1 híradóban,
felállították a nemzet karácsonyfáját! Olyan ronda hogy az már bűn! Úgy néz ki, a felát már ellopták!:)
@fzs.1933: apósom szegény, süket volt, mint az ágyú, de ha a mama leküldte a borospincébe, megjavult a hallása:)))
@ornagy50:
Őrnagyom! Te lehetsz realista, tiéd a víztükör meg az égbolt. Én egy földönjáró nő vagyok. Nekem álmodoznom kell, hogy elviseljem a valóságot. :))
@jöttem:

átmeneti a patthelyzet. Lesz itten sakk-matt is.
@tristen2005:

nebazzz...

Nemzeti Rendezvényszervező Hivatal????

Mé nem egyből hatóság?
@jöttem: főbenjáró nő? Nekünk ismerkednünk kellene! :D

Monmegmá, Imola mit erőlköd aztá neked van sikered!

A sajnos szót nem szeretem, de lassan elkezdem használni, hála a NER-nek.
@fzs.1933:

Mert az a karácsonyfa! 6óság!
@jöttem: Prágám!!Röpűnnyi az a legkönnyebb
tolod a gázt,húzod a kart.:)
@ornagy50: Mentségek, mentségek, mentséeek! :)
@Knósszosz: Hát én sem, az biztos.
@jöttem: "ha megvádolt egy köztisztviselőt bűncselekménnyel, akkor legyen férfi, ne bújjon a diplomáciai mentessége mögé""

Nem érted, nem érted.

A Vidát le kell váltani. Ennek két oka is van, egyrészt a kitiltás, másrészt Simicska.

No egyik okot sem lehet hivatalosan bejelenteni, ezért előhúztak - sokára - a kalapból egy gyenge ötletet.
Ugyé ha a főadótisztviselőt megrágalmazzák, az köteles a hivatali jóhírnevét magánban is megvédeni. Mondja az ov-i logika. Nem a jog, hanem a logika. Vida eddig nem perelt, bár ígérgette, mert valószínűleg megmondták neki, hogy nem sok sikerre számíthat. Nem az iv-i logikusok mondhatták neki. No ha nem perel, akkor már van is törvényes indok a kirúgására. Ennyi.

Mi meg sírhatunk/nevethetünk, mindenki kedve szerint választhat.
@tristen2005: Csodálod?! Ha egy kontinensnél közelebb van a parlamenthez bármit ellopnak a honatyáink. :D
@látjátok feleim szümtükkel:

"No ha nem perel, akkor már van is törvényes indok a kirúgására."
Ez mitől törvényes indok?
Attól, hogy a főnök ezt mondta?
Ha így lesz, Simicska kicsinálja. Nem hiszem, hogy jó szemmel nézné, hogy az egyik főemberét csak úgy kitegyék.
@látjátok feleim szümtükkel: Aha, csak eddig a 2/3, ami 2/5, az aszonta hogy ja.
De mostan kiderülik ám, hogy ennyi a tromf a kabátbélésbe...

Én kifejezeten a keblere ölelném Viktort, s duruzsolném, hogy " Nem kell megtenned2"

Ő egy beteg ember, aki még kettőször köszön a valóságnek, aztán vége...

Nagyonszomorú
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Remélem abból a 100k dolcsiból fizeti mccain az ügyvédet, amit nagylelkűen a magyar kormány adott neki...:D "

Én szívesen aláírnék egy olyan népi kezdeményeztést, bár tőle a cöf is kezdeményezhetné, amely azt követelné, hogy OV miniszterelnök perelje be a mekkant, mert megrágalmazta, megbecsületsértegette, de nemcsak őt, hanem Magyarországot is őfőméltósága által. Ultimátumot is adnék, ha nem perel, menesztjük:D
@miva?:

Te drága lélek! A múltkor is felvetetted ezt az ismerkedést, aztán eltűntél.
Hát ismerkedjünk. Bár nincs mit rajtam. Már csak a házszámomat nem írtam ki ide.
Nem siker ez, hanem szimpátia. Azt is el lehet veszíteni, ha eszetlenül kommentelek.
Épp ez ügyben tartottam ma önvizsgálatot. Sajnos, még mindig nem vagyok tökéletes.
:)))
@ornagy50:

Mennyit esik a renomém a szemedben, ha kimondom, hogy nekem még jogosítványom sincs? :)))
A gépekkel hadilábon állok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De hogy a nejem liiberális szívébe loptad magad..
ez itten különösen de mennyyre.....

Komolyra fordítva bár liberáliskémt mi nyilván baszunk, de ezentúl ugye a világ maradék hangyafaszányi értéke mellett kiállunk egy sohanemvolt politikai tömörülés mellett....

Alfonzin, drágám, segits!

Minik itten elveszünk!
@látjátok feleim szümtükkel:
Igazad van. Nem értem. Vagyis azt nem értem, hogy ők miért nem értik, hogy mi értjük.
Az elejétől kezdve.
@Secnir: Akkor az én kislányom is, a maga 11 évével ballibsi: amikor a családban szóba került az a baromság, szinte szó szerint ugyanazt mondta, mint Rubovszky unokája...
Barmok...
Pontosítok: ő nem akar elköltözni - viszont pisilni sem mások előtt, parancsra. Még az orvosnál sem sikerült neki, soha. Akkor ő ezek szerint a drogok pártján áll.
Mint említettem: barmok...
@ornagy50:
Megnyugodtam. Dönthetjük tovább a rendszert. Bár, a fideszfiúk keményen odateszik magukat ezért.
Az jutott az eszembe, hogy már az is polgári engedetlenségnek fog számítani, ha valaki normálisan akar élni.
Pl. vasárnap plázázni egyet a családdal, megóvni a gyereked az iskolai drogteszttől, stb.
@jöttem: Remélem,hogy a Nép Az "isten adta nép"egyszer csak a búrájához KAp
Oszt akkó beszart a halott!!!
@ornagy50:

Nem lesz egyszerű. A parlamenti beszámolót olvasva egyértelmű, hogy ezek egy másik világban élnek. Mindenre van válasz. Az egy másik kérdés, hogy mellébeszélnek.
Arrogánsan, gőgösen.
De számomra örvendetes volt ma az ózdi hír. Önkormányzati képviselők léptek ki a Fideszből. Igaz, csak kettő. Az első fecskék.
Ez jelez valamit.
@KÁTÉó53éúétr6:
Valami olyasmit mondott, hogy legyen férfi, és vállalja a kijelentései következményeit.
Ezdeszép...

Mondja ezt, hogy legyen férfi egy olyan (...) olyan, aki a földalatti alagútján menekült az operából. Igazi álamférfi, akárcsak s, mit?
@Knósszosz: Hát má hogyne!én meg a csekk norisz
vagyok!!!:DD
@Knósszosz:

Ez az egyik olvasat:)

A másik pedig az, hogy megfeledkezett arról, nem a kocsmabeli cimborájának vakkantott, hanem az Egyesült Államokat képviselő ügyvivőnek... aki nem sokáig váratta a válasszal, hanem két mondatban leiskolázta:) Talán még tananyag is lesz:)
@jöttem: Nyugtával dicsérd a NAPOT!
@jöttem:

Ez a drogteszt vízió más vonatkozásban nyílt beismerése annak, hogy nem hisznek sem a hittan, mind az általuk tanított erkölcstan sikerességében.
„Valahol olvastam, hogy rosszul állunk a PISA-pontok tekintetében, ezért gondoltam, hogy javíthatnánk a helyzeten. Meg azt hallottam, hogy a fiatal fiúk vizelete fiatalosan tartja az arcbőrt, de ezt ne írják le az interjúban” - fogalmazott a posztjában Kocsis, aki egyébként az apákra is kiterjesztené a vizsgálatot, mert az utcán fültanúja volt, ahogy egy nő azt mondja a gyerekének, hogy „úgy viselkedsz, mint apád”.
index.hu/index2/#bloghu/hircsarda/2014/12/08/kocsis_mate_felreertes_volt_a_drogteszt
@ornagy50:
Akkor te is beszólsz a Francinak?
Te megteheted simán, abból nem lesz diplomáciai gebacc... Na de a góré az más tészta. Igaz, nem teljes kiőrlésű lisztből van sütve, csak olyan mezeiből, ezért sületlen a szerencsétlen.
@ornagy50:
Nem mondom, hogy most. De hallottál te már eddig arról, hogy a fideszből kilépett volna valaki?
Mertek?
Nem mertek.
Már van rá precedens.
Felbátorodhatnak az emberek.:)
@jaegtoer:
Én azon igen jókat derülök, ahogyan André leckézteti ezt a ... ezt. A francba tudja reggelre azokat a röhögéstől beégett ráncokat eltüntetni az arcáról... rejtély.

Én nagyon bírom azt, ahogyan kezeli a kezelésre szorulót:)))
@jaegtoer:
Eddig sem hittek. Azért vezették be, mert kellett az álkeresztény maszlag hivatkozási alapnak, a melldöngetéshez.
Ugye azt már mondtam egyszer, hogyha Jézus leszállna a földre karácsonykor, első dolga lenne ezeket kiverni az éjféli szentmiséről. Szöges ostorral.
Mert ők a kufárok.
@jöttem: Dehogy sületlen ,ez mán KISÜLT !!!:(((
@fabatka2:
Fölöttébb gyanús az a gyerek! Még a miép ifjúsági tagozatába sem akart belépni?
PLÁNE!!!
@jöttem:

Más dolog nem hinni és ezt elsumákolni, s megint más következetlen elszólással beismerni. Az pedig, hogy mindez törvényjavaslat ötletelésben került napvilágra Advent idején, ez egyenesen nonszensz.
@jaegtoer:
Értsd meg! Már azt sem tudják, mit hazudtak tegnap. Hogy emlékeznének arra, mit hazudtak egy évvel ezelőtt?!
Ezek minden nap elmondják az öszödi beszédüket.
Itt tartunk, és még nincs vége.
A legképtelenebb ötletből is lehet törvényjavaslat. Aztán megszavazzák.
@ornagy50:
Lesz ez még jobb is! :)
@Sir Bates dö Hól:

Ez egy sokvörösboros téma.

Az előző linkjeid sem szálltak el:)
@jöttem:

"_Ezek minden nap elmondják az öszödi beszédüket._"

Nem. Gyurcsány becsületére legyen mondva, ő, akkor, ott az igazat mondta.

Orbán feltehetően nem jut el arra a szintre.
.
NE LEGYEN BETEG GYERMEKED!!!!!!
CSAK EGY GYÓGYSZER A SOK KÖZÜL! ! ! !

RINOFLUIMUCIL oldatos orrspray például
- vazomotoros orrnyálkahártya gyulladás
- arcüreggyulladás esetére.

Ha a gyógyszert nem terápiás céllal alkalmazzák, doppingszer használatnak minősül. Ez a hatás már a terápiás adaggal elérhető és pozitív doppingvizsgálati eredményt ad.

Rengeteg gyógyszer tartalmaz drog, vagy dopping hatású hatóanyagot.
@Knósszosz: Már megszoktuk, hogy ő csak a "páncélok" között bátor...és azt a '"fecnit" ha láthatnám bizonyítandó, hogy kit kell perelni.
@jaegtoer:

Ez így igaz. Minden sorod, Mást nem tudok hozzátenni.

Az előbb kíváncsiságból benéztem G.Fodor blogjába. Egy mondatos poszt volt a drogtesztről szóló cím alatt: Miért ne?
A hozzászólásokat megérte elolvasni. Legtöbbször így indult a komment: "Én a fideszre szavaztam, de..."
Senki sem értett egyet.
Öröm volt olvasni.
A fidesz kitermelte a tűzálló embert!

Ő Rogán Antal!

Igaz, még csak ott tartunk, hogy az arca nem égett, amikor kijelentette:
"Aki ellenzi általánosságban a drogtesztet, az a drogfogyasztást támogatja" – mondta.

A szavazáskor úgy tűnik, húgysavazás lesz.
@KÁTÉó53éúétr6:
A perelésről... tegnap vagy előtte egy kiragadott izét idéztem a 61-es bécsi szerződésből, a 31. cikket, görgess lefele... szóval mit is akarnak ezek?
net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc2.cgi?dbnum=1&docid=96500022.TVR
@Knósszosz:
A 31. § utolsó bekezdése szerint: A diplomáciai képviselő mentessége a fogadó állam joghatóságától nem vonja ki őt a küldő állam joghatósága alól.

Nem tartozik a magyar joghatóság alá. Hazájában perelhető, a személyében elkövetett cselekményekért, de nem felejthető el, hogy egyébként a küldő állam képviselője, és e körben a küldő államot kell perelni.

Nagyon röviden, de remélem érthetően ennyi.
@jöttem: Öszödi beszédüket? ez most téves hasonlat Mikor fogják ezek mondani, hogy "hazudtunk éjjel nappal, reggel meg este, nem csinálom tovább"?
@KÁTÉó53éúétr6:
az öszödi beszédet a hazugság szinonimájakét használtam. ahogy te is és jég is rámutatott, tévesen.
elnézést.:)
@Knósszosz: olvastam tegnap. ám jogi analfabétaként is felteszi az ember a kérdést, hogy ki itt a vádló? kit akarnak ezek perelni? tényleg ennyire hülyének néznek? persze a "batyuk" lelkesen tapsolnak harcos vezérüket éltetve
@ornagy50:
Megnyugtato, hogy nem vagyok egyedul a velemenyemmel, hogy nem ragadok le ilyen himi-humi osszegeknel... ;)
@jöttem: Nem kell elnézést kérned, de az említett beszéd / ami "tisztítótűz+ szándékával hangzott el/ szándékos félre értelmezése olyan sokszor váltott ki belőlem dühöt,hogy...
Csak haladóknak (több, mint öt mondat:-))... bár a fostalicska-klubnak lenne kötelező, de az ignorált duó visszaüt... ám egy konzervnek -@jaegtoer: -nek (aki lelke mélyén nem is glóbus)- így is muníciót ád:-)... a többieknek meg csak miért is ne?... (én is értettem egy délfrancia vörös után...sajttal, musszal, bogyóval... bár, az is igaz, hogy ez nem 15 éves shiraz volt... mondjuk nem is volt 10 dollárcentre leárazva, mint beragadt tétel... [ennek ki kellett jönnie... mé' kő' hülyének nézni mindenkit?...])... www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=EDXDFT
.
80 millióért vesz az Országgyűlés autókat,
Az Országgyűlés Hivatala és az Országgyűlési Őrség sokat futott járműveit cserélik le.
Az Országgyűlés hat Ford S-maxot, egy Volkswagen Transportert és nyolc Škoda Fabia kombit vesz.

Hiába néztem eddig a tévét. Úgy láttam, hogy az örségváltásra a váltók mindig gyalog érkeztek.

De hol a francban van még dolguk az Országházon kívül?
Hányszor kell körbeautózni az Ország házát, hogy leamortizáljanak 15 személygépkocsit?
.
@dr. jenőke (jenőke): mi a baj az űrsütivel?... vagy a rakétával?... ma is annyian gombásztak itt...
@dr. jenőke (jenőke):
Nekem mint joghülyének akkor ez azt jelenti, hogy Vida Ildikónak az Usát kell perelnie, ha nem akar repülni. Vagy nem?

De ha igen, akkor ez olyan szép történet, amire nem tudom van-e példa?
@KÁTÉó53éúétr6:
Bocs, lejjebb dr.jenőkének tettem fel egy kérdést, abban van a válasz a te kérdésedre is - ami szerintem költői volt. Tehát, nem elsimon...
Jó éjt neked és minden még virrasztó bagolynak!

Ja, Hosszú Katinkának hatalmas nagy gratula és minden létező elismerés a teljesítményéért!!
@simple observer 1.0: a kínáy lukra (nem keresem vissza)... többször írtam: max. 500 fő ismeri a valós helyzetet (én nem vagyok köztük, hál'istennek)...
@Knósszosz:
.
Azt is csak repülve teheti meg, ha perel.
@dr. jenőke (jenőke): " De hol a francban van még dolguk az Országházon kívül?"
nem ez a kérdés... mi a lópélót csinálnak a fabia kombikkal?:-)...
@dr. jenőke (jenőke):
:))
Ildikó tragédiája, hogy mindenképpen repülni fog. Így vagy úgy, de biztos (szerintem).

Még a feltétlen hívek is érzik egyfolytában a góré jeges lehelletét a tarkójukon, megéri a rettegés nekik? Nyilván. De magukkal hogyan számolnak el? Ja... ezt vissza is vontam.

Jó éjt!
@KÁTÉó53éúétr6:
..nem hagyhattad szó nélkül. tudom, én is így voltam vele.
pontatlanul fogalmaztam, figyelmeztettetek.
elnézést kértem.
nem esett le az aranykorona a fejemről. :))
azt megtanultam már eddigi pályafutásom alatt, hogy a dühös férfit legjobb lecsillapítani. :))

jó éjt mindenkinek!
És jó8 előtt Mindentudás Egyeteme: Trollok: youtu.be/uRRLDtfb2Ic...
Ja, a poszthoz... steiner alatt minden jobb vót'... meg tiszta és átláccó', mint a tejüveg... (akkor vissza is tértünk a blog mottójához...)
.
Jó reggelt, vidám hajnalt.
.
Zelk Zoltán: December

Cammogva lép, szelet köhög
s reszketve rázza vén fejét,
amelyről hulló hajaként
repül, száll a hó szerteszét.

Olykor megáll és nézi a
rőzsegyűjtő szegényeket
s ő őrzi csillaggal ama
jászolban alvó kisdedet….

Zörgőkarú fák sorfala
köszönti őt, amerre jár
s háta mögött jégfogait
csattogtatja már Január!
.
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt!

A reggeli verseket is kedvelem:)
.
Felvonó helyett elvonó, drogtesztelésre örömmel vállalkozó fideszes politikusok: beindult a mémgyár az interneten. Kocsis Máté javaslatából sokan merítettek ihletet. Videó.
.
www.atv.hu/belfold/20141208-drogteszt-felrobbantotta-az-internetet-kocsis-javaslata/hirkereso
.
@Knósszosz: Jó reggelt /remélem a jó éjed után/ a kérdést /ki vádol és kit akar perelni/ én is költőinek szántam, mert egyértelmű, hogy az csak USA és nem a szóvivője lehet.Ez az őrült olyan mértékben elszigetelődött a világban és itthon is, hogy már csak akkor figyelnek rá, /hűbéresein kiül/ ha őrültségeket mond
@Knósszosz Ja és Hosszú Katinkának nagy-nagy gratula
@jöttem: Jó reggelt! soha nem akarok neked bántó szándékkal válaszolni
@dr. jenőke (jenőke):

Én is kedvelem a reggeli verseket:)
Jó reggelt!
@Sir Bates dö Hól:

Melyik előadásra gondoltál? Ez a link nem jó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Magyarország Megmentője" mégsem azt mondta, akkor fogja felmenteni Polt Pétert, ha nem nyújtja be jogsegélykérelmét az Amerikai Egyesült Államok felé
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt mindenkinek!
Kössz jó volt erre ébredni:)
Havas decembert!

www.youtube.com/watch?v=JfXKEySv_wA
Ez a SCHIFFER mekkora pojáca!!!olyan átlátszó szándékkal indokolja miért nem támogatják a veszprémi független képviselőt
@jaegtoer:
@Orica Középföldi:
@gazoló:
.
A reggeli ébredésem legalább annyira bizonytalan, mint a téli vonatok érkezése.

Reményeim szerint lesz még.
@KÁTÉó53éúétr6:

"Magyarország Megmentője" próba'pert ajánl spanjainak,miközben a napnál is világosabbak a tényállások,manipulálások 'molvezér és 'navvezér ügyben is:)
A bedarált 'szügyészség és a bíróságok tudni fogják a dolgukat:(
Köpni kell!!!
Ezzzz talált!!

pezsma.blog.hu/2014/12/08/a_hatalom-teszt

Orwell így ír az 1984-ben:

“A valódi hatalom, a hatalom, amelyért éjjel-nappal küzdenünk kell, nem a dolgok, hanem az emberek fölötti hatalom. - Szünetet tartott, és egy pillanatra ismét olyan arcot vágott, mint a tanító, aki valamelyik sokat ígérő növendékét faggatja:

- Hogyan érvényesíti a hatalmát egyik ember a másik fölött, Winston?

Winston elgondolkodott.

- Úgy, hogy szenvedést okoz neki - felelte.

- Helyes. Úgy, hogy szenvedést okoz neki. Az engedelmesség nem elég. Amíg nem szenved, hogyan lehetne bizonyos az ember afelől, hogy az illető az ő akaratának engedelmeskedik, s nem a sajátjának? A hatalom a fájdalom és a megalázkodás előidézésében rejlik. A hatalom abban rejlik, hogy az emberi lelkeket darabokra tépjük, s aztán olyan új alakba rakjuk össze, amilyenbe akarjuk. A haladás a mi világunkban a több fájdalom felé való haladás. A régi civilizációk azt állították magukról, hogy a szeretetre és igazságra épültek. A miénk a gyűlöletre épül. A mi világunkban nem lesznek más érzelmek, csak a félelem, a düh, a diadalmaskodás és a megalázkodás.
@dr. jenőke (jenőke):

"A reggeli ébredésem legalább annyira bizonytalan, mint a téli vonatok érkezése."

Remélem nem betegségre gondoltál csak a MÁV-ra:))
Egy fiatal ismerősöm nemrég éjjel,álmában ment el,azóta hálás vagyok minden ébredésért!

"'Vasútnál lakom. Erre sok
vonat jön-megy és el-elnézem,
hogy’ szállnak fényes ablakok
a lengedező szösz-sötétben.
Igy iramlanak örök éjben
kivilágított nappalok
s én állok minden fülke-fényben,
én könyöklök és hallgatok."
18++ felnőtt tartalom:)
Érzékenyebb drogtársak(bocs nem blogtársak) ne 'kaccincsanak rá:))
"megjöttek a fehérvári pirézek"(bocs nem vitézek)

www.youtube.com/watch?v=eP-h4o1rYXc

'szondát-drogtesztet nekik a kurvannnyukba!!
@gazoló:
.
Egyszerűen csak rossz alvó vagyok. Van amikor 2-3 óra elég, és van amikor a nyolc is kevés.
@guma:
De jó,hogy itt vagy végre:)
Ezt 'loptam!
köszönöm, hogy tudtam hiányozni (ennek, annak :DDDD)!

nincs semmi baj...
csavarogtam... még Prágába is elvonatoztam (18 euró) és amilyen bamba vagyok elfelejtette, sört inni...
viszont a boltba kapható kenyér, pékárú szerelmem lett.

ez meg csak úgy

www.youtube.com/watch?v=zMDTP6gYpsE
.
Szijjártó Péter: ha egy magyar nagykövet nyíltan, nyilvánosan súlyos gyanúba keverné, fogalmazna meg súlyos vádat fogadó államának egy kormányzati tisztségviselőjével szemben, arra bíztatná, hogy lemondva a diplomáciai mentességről, a fogadó ország szervei, bíróságai előtt bizonyítsa be igazát. Hétfőn Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés plenáris ülésén felszólította az amerikai ügyvivőt, hogy ne bújjon a diplomáciai mentesség mögé.

Ez valódi probléma!
Egy külügyminiszter nem tudja, hogy a nagykövet sem lehet per részese, csupán azon oknál fogva, hogy ő nem is tilthat ki senkit. Ezzel az okkal nem perelhető.

Régi beidegződés a rossz hír hozóját fel kell akasztani, utána elítélni és felnégyelni.
.
@gazoló: :)

szia csibész!

lopj amit akarsz, neked szabad. hahahaha
most lepődtem meg, hogy megrohamozták a Popper, Ransburg véleményt és 2 nap alatt kb 2000-en látták
.
Nem tudja vaki, hogy hová lett a poszt pontokba foglat megállapítása?
.
@dr. jenőke (jenőke): :)

tiszteletem!

nem is lenne ekkora baj, ha csak ezt nem tudná...
@Orica Középföldi: Mindentudás Egyeteme: Trollok: youtu.be/uRRLDtfb2Ic

nekem megnyitja:-)...
@Orica Középföldi:

Szia!

Van a linkben egy felesleges 'pont'

Egészen pontosan erre gondolt Sir:

www.grotius.hu/doc/pub/EDXDFT/2014-11-27_szucs-anita_sztereotipiak-es-kozkeletu-tevedesek.pdf
@gazoló: "...ügyszség és bíróságok tudni fogják a dolgukat" Rohamosan haladunk arra, mint amikor a rákosi érában a "főni" elrendelte Kardos /Magvető igazgatója/ letartóztatását és Kardos beérkezett bilincsben, úgy köszönt "hol írjam alá az ítéletet?"
Tényleg köpni kell
@jaegtoer:

Kösz, az megnyílt, éppen olvasom:)
@Orica Középföldi:

én meg összekevertem a mákost a dióssal:)
@Knósszosz:

Nekem erről a Vida féle perlésre kötelezésről ez jutott eszembe:

www.youtube.com/watch?v=eEjyzMPUkgI
@guma:
Tetszik a banda:)

Máskor vigyél el!
Én majd emlékeztetni foglak a 'serre:))))
@dr. jenőke (jenőke):

www.atv.hu/belfold/20141208-drogteszt-felrobbantotta-az-internetet-kocsis-javaslata/hirkereso

No a jövőben Béláim nem pálinkával és borral, hanem sörrel lesznek kénytelenek gondolkodni, mert nem lesz elég a pis.
@dr. jenőke (jenőke): Az a baj, hogy ezek az eszement nyilatkozatok célba érnek a választókhoz mindaddig, amíg "NÉPEK"_-et ilyen mértékben nem érdekli a politika és annak mechanizmusa. Mikor jutnak el az emberek odáig, hogy "nem tudok politizálni, de érdekel a politika "?
@jaegtoer:
olvastalak. el is öntött a büszkeség.:))
jó reggelt mindenkinek!
kinyitott már a fidesz?
van újabb kabaréjelenet?
@dr. jenőke (jenőke): ez nagyon elképesztő...

lehetséges?

Megszűnt a bank: több ezer ember nem tudja, mi lesz a pénzével

Kétségbeesett emberek telefonálnak szerkesztőségünkbe napok óta, mert válaszokat akarnak. Konkrétan tudni akarják, mi lesz a pénzükkel, melyet a Tisza Takarékszövetkezetben helyeztek el, vagy éppen utalták át oda fizetésüket, nyugdíjukat, melyhez jelenleg képtelenek hozzáférni.

www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/kozelet/megszunt-a-bank-tobb-ezer-ember-nem-tudja-mi-lesz-a-penzevel-585415
@KÁTÉó53éúétr6:
Na, igen.
Majd akkor lesz ez a többség számára is élhető ország, amikor majd az ilyen valódi sikerekről fog tudósítani minden média, és nem a gumicsontok tucatjairól, amikkel takargatni akarja a kormány a balfasz lépéseit.

Hosszú Katinka valahogy nem kap akkora publicitást amekkorát megérdemelne. Helyette alpári büdös bunkókkal foglalkozik a sajtó, mert ugye egy színvonalas twitter beröfögés mégiscsak több olvasót vonz. Az, hogy Katinka túlsúlypótlékot fizet a repülőre cepelt poggyásza után mert tele van arannyal? Na és? Nagy dolog. Majd a Nemzet Ballába platina fokozatának átadásáról biztosan nagyobb lesz a hírömleny, pláne ha egy felcsúti focista kapja. Akár tiszteletbelileg is.
@látjátok feleim szümtükkel:
Belefújja búját a birka bőrébe,
Szélnek ereszti belőle. :D
@nincs_itt:
"nana, megmondták, hogy mocsaras, lápos terület!! "

Persze, emlékszem, hogy gyerekkoromban csak gólyalábon lehetett a határban járni :))
@dr. jenőke (jenőke):
"1991-ben az UVATERV Zrt. tanulmánytervet készített a lehetséges nyomvonalváltozatokra, mely 3 elvi változatot tartalmazott."

Az a baj, hogy a legtöbb ember a kőröshegyi völgyhídról csak azt tudja, hogy nem völgy felett és nagyon drágán épült. A háttérről, hogy ez az önkormányzatok ellenállása miatt történt így, nem tudnak és nem is akarnak tudni.
süti beállítások módosítása