Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=jtKUjWeHSu0 lázárkedvencemjános véleménye juditról és katiról. Csak anny... (2024.04.19. 10:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.09. 08:59 Fabius

Húgycunamival a parasztvakításért

Nesztek, bazmeg, gumicsont! Ezen pörögjetek ne az amcsik kódexnyi fecnijén felsorolt áfacsaláson, tízévesek luxuslakásán, szőlőbirtokán - gondolta kormányunk és kilökte Tűcsere Mátét a nyirkos pacal időbe hülyeséget beszélni. Nem a hülyeségük elképesztő, hanem, hogy mennyire bejött nekik. Pörög körülötte a közvélemény, tizenéves unokák hívják fel sírva nagyapót, derék apukák malmoznak a polgári engedetlenség gondolatával, pedig a dolog két egyszerű kijelentéssel elintézhető lenne:

1: A gyerekünk nem pisál drogtesztet minden indok nélkül.

2: Mi viszont szívesen kihugyozunk az erkélyről, ha Kocsis Máté vagy Rogán Antal személyesen próbálja elkapni a permetből a vizsgálathoz szükséges mennyiséget.

Oszt'jónapot.

Innentől meg engem kurvára nem érdekel mit gondol hozzáállásomról a rogántonyó, mennyire igyekeznek a kivezényelt kommentipari szakmunkások igaznak beállítani azt - a dogosok támogatása - amiért az ellenségeim is kiröhögik őket. Többet foglalkozunk ezzel, mint kellene, és elmegyünk szótlanul amellett, ami több figyelmet érdemelne.

Először is elindult a Korrupciókutató Központ Budapest, aminek közpénzkereső alkalmazása a fideszes holdudvar cégeinek nagy bánata lesz a közeljövőben. Félek az újságíróknak is belengetett drogtesztnek nem lesz akkora visszatartó ereje, hogy korlátozva önmagukat ne játszogassanak kicsit az adatkutatóval, és ne vonjanak le nyilvánvalóságokat belőle.

Másodszor meg itt van ez a jogi környezet nevű izé, amitől a hideg rázza és a hányás kerülgeti az összes Magyarországon befektetni/vállalkozni szándékozót. A Nemzeti Korrupció Rendszerében ugyanis egy cég helyzetbe hozásáért az sem drága, ha egy iparág kis és középvállalatai bezárnak a picsába mind. Jó, tudom, a papcsák kutyája Baldauf uszkárja majd jól megmorogja aki tönkre talál menni azelőtt, hogy a kijelölt pénzszivattyúba beáldozta volna amit előirányzott számára a párt. Mert ez hazafiatlan magatartás ha nem tudnád, azért. De ezektől még lehet hinni a jobboldal éleslátásában, az csak egészen ritkán derül ki, hogy mind egyszerre értelmeznek valamit félre.

225 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr116969049

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te mibe szoktál vizelni laborvizsgálat előtt? 2014.12.09. 15:48:12

Készüljünk fel az MSZP-vel a kötelező drogtesztre! A szocialista Harangozó Tamás - ülj le, és kapaszkodj meg - Petri-csészébe pisil, ha vizeletmintát kell adni! Olyanba, mint ezek itt: (Kép: zdnet.com - A kép illusztráció, a Petri-csészék fölött NEM...

Trackback: Ezt üzeni Andre Goodfriend a magyaroknak 2014.12.09. 15:44:13

Diplomáciai mentessége mögé bújva hazudozik, rágalmaz és mutogatja felfelé tartott középső ujját kifelé az USA budapesti nagykövetségének ideiglenes ügyvivője. Kapjátok be, csicskák! A törvényeiteket meg feldughatjátok a s*ggetekbe a Bécsi Egyezménnyel...

Trackback: Obama két kamasz lánya túltolta a ribancjelmezt a hivatalos protokoll-eseményen 2014.12.09. 15:41:49

Kilógott a csunyája a két kiskorúnak a szoknya alól a Fehér Házban tartott Hálaadás-napi ünnepségen. Bocsánatot kérnie mégis a ribancfelvonulást csípős stílusban véleményező republikánus szóvivőnek kellett. Pedig nem is ő, hanem a két csitri pózolt úgy...

Trackback: Drogteszt biznisz: 25 milliárd évente és mindenki csendben marad 2014.12.09. 15:02:06

Számoljunk! Ha egy drogteszt ára 42 dollár (10385 HUF), akkor azt a Fidesz megközbeszerzi mondjuk 2,5-szer annyiért. (25960 HUF) De véletlenül keveset rendelnek majd, és csak az első szállítmány lesz ennyi. Ekkor, a közbeszerzési szerződés szerint a ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@látjátok feleim szümtükkel:

De ő úgy van vele, bottal sem piszkálná!:)
@látjátok feleim szümtükkel: ő csak a korszak Tocsik Mártája. Nem a betegség, csak a tünet.
@látjátok feleim szümtükkel: idézet: "Kormányzati álláspont szerint sem Oroszország gazdasági helyzetének megrendülése, sem a Nyugat és Oroszország közötti konfliktus kiéleződése nem olyan ok, ami miatt a paksi bővítési terveket revideálni kellene."

Még lenne is ok, amire hivatkozhatna a béna kormány!
Mondjuk az, ha az ország tudta nélkül ugrik bele (ugratják bele) az ország vezetője(jét) bármilyen gyanús projektbe, az nem elég nyomós ok valami újragondolásához? Jellemző, hogy ez a szempont eszébe sem jut a "kormányzati forrásnak". Hogy kiabált annak idején Pokorni a bős-nagymarosi vízmű ellen, ahol "30 méteres vízfal árnyékában kell majd élniük az ott lakóknak" szerinte!
@tristen2005: Elég kölökgólya feje van, még egy ballagási tablón sem lenne feltűnő. Egy gimnáziumi osztálytársam jut róla eszembe, aki amellett érvelt egy vitában, hogy az emberiségnek joga van más fajokat kiirtani a saját túlélése érdekében.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Gondolom,20 kiló volt, az anyja hetente vitte orvoshoz, légzés problémákkal!:)
@látjátok feleim szümtükkel: "Lemond, vagy kirúgják?"

Nem mindegy? :) Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a kommunikációs-kisgömböc a magyar szavazók nagy részénél kipukkadt-e már? Gondolok itt a fideszes páros lábbal ugrálásra: "Goodfriend monnyon le, az USA meg akar szállni minket, biztos nincs is bizonyítékuk" stb. panelekre.
Eddig (pár hónappal ezelőttig) a magyar ember rántott egyet a vállán: a "szocik is ezt csinálták" felkiáltással elintézte az ügyet. Mi változott azóta? Talán a különbség a kormány szavai és tettei közt mostanra vált sokak számára láthatóvá, ez is lehet egy magyarázat.
@tristen2005: "az anyja hetente vitte orvoshoz, légzés problémákkal!:)"

Kocsist? Olyan csúnyán beszél, ez alapján állapítottad meg? Én még nem hallottam, csak a fényképit mutogatták a Híradóban.
Mindenki dolgozik ma?
Vagy véletlenül rátenyereltem a tahótlanításra?
Mi ez a lanyhaság?

Azért lassan Putyin helyében adnék már egy nagy tockost!
Disszociatív személyiség?
444.hu/2014/12/09/orban-alakitani-akarja-az-ukrajnai-esemenyeket/
@dr. jenőke (jenőke): Mire gondolsz? Mikor kiül/kiteszik a hóviharba az(t), aki teherré vált a családnak?
@csak egy néző: "Stand up-os gyerekek annyi a téma,hogy még le sem kell hajolni érte. "

Tegnap néztem a Showder Klubot, elég gyengusra sikeredett az úgymond "célkeresztünkben a kormány" előadás, el is kapcsoltam.
a) A bemutatóban benne volt minden jobb poén., pl. Vida Ildikó mint kétlábonjáró példa a dohányzás káros hatására.
b) Aranyosi a "Halálcsillag Felcsút felett"-poén után benyögte, hogy "Amerika mindenkit lehallgat", és ez egyáltalán nem volt vicces.
c) Dombi nem emlékszem, hogy poénkodott-e a kormányon, inkább cigányozott. Dumaszínházban lehet, hogy néha elmegy a rasszistáskodás, de pont egy szorgalmas, példamutató ember kapcsán (Jófogás reklám)? Ezesetben a reklám szerkesztőjét figuráznám ki, hogy van, amikor nem szerencsés nem kijavítani a tájszólást.

Kiss Ádámtól a legjobb poén: "Innen küldöm VI-nak: Álmaimban Amerika visszainteget ..." :)
@fzs.1933: "orban-alakitani-akarja-az-ukrajnai-esemenyeket/"

Ja, én is szeretnék toronyórát lánccal, oszt sajnos nem jut.:D
@fzs.1933: idézet: “Magyarország mindent megtesz a Pax Európa megteremtése érdekében”.

Szegény Európa! (Ezesetben sajnos) úgy látszik, Orbán sem szakítja meg a szép magyar hagyományt, hogy ahova Magyarország belép, az előbb-utóbb felbomlik. Ez (főleg a német) antropozófusok kedvenc témája (Makovecz is antropozófus volt, néhai), hogy Európa ne legyen az USA szócsöve, inkább önállósodjon, de a téma úgy látszik a fidesznyikeken kívül nem nagyon érdekli a magyarokat, hehe. Amúgy érdekes téma, kár hogy Orbán ezt is lejáratja.
@látjátok feleim szümtükkel:
Már Hofi megmondta: Mi különbség Orbán Viktor és Isten között? Isten nem akar OV lenni.

Máig érvényes.
@Nofert Ari: "Sokat ugrál, majd Viktort is megmogyorozzák az amcsik oszt jónapot."

Bár nem dakota közmondás: Rómában élj úgy, mint a rómaiak. A Pax Romana is sokkal bonyolultabb kérdés annál, hogy két mondatban el lehessen intézni. Szólnak érvek mellette is, nemcsak ellene. Aki manapság a Pax Americana ellen szónokol, az féltheti a hazáját, mint a zelóta Simon. De aki aljas politikai haszonlesésből csinálja, az undorító és gusztustalan. Ráadásul pávatáncol.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: "Aki manapság a Pax Americana ellen szónokol, az féltheti a hazáját, mint a zelóta Simon."

Egyetértek. Másrészt volt már Viktornál sokkal nagyobb formátumú politikus is, akit ettől függetlenül félreállítottak ha a nagyok dolgába ártotta magát.

youtu.be/ZjOwh0gSgDk
Na a csajok csak behúzták ezt a lengyel meccset.
@Nofert Ari: azt hittem, egy lápi-magyarban több tartás van... taligád nem lenne, szétfolynál...
@félázsiai nagymagyar:
Milyen jó lenne, ha egyre többen kezdenének el hozzá hasonlóan emlékezni!
@Sir Bates dö Hól:

Spiróért cserébe megbocsátom az idióta trollos videót:)
"Magyarország képviselője azért nem írta alá kedden a Déli Áramlat által érintett uniós országok közös nyilatkozatát, mert a kormány egyelőre nem adott felhatalmazást erre. A kabinet szerdai ülésén foglalkozik a kérdéssel - közölte a Miniszterelnökség sajtóirodája az MTI-vel."

index.hu/gazdasag/2014/12/09/csak_magyarorszag_nem_keri_a_moszkvaval_kialakult_helyzet_tisztazasat/

Miért? A takarítónőt küldték ki tárgyalni?
@Sir Bates dö Hól:
Neee... Én röhögök csak rajta... Legfeljebb csodálkozás lesz majd pár nap múlva részéről..
Én is csodálkozok mondjuk, hogyan lehet valaki ilyen pitiáner és ostoba. Egyre jobban belelendül az amerikaszapulásba. Egy-két nap és lesznek orosz linkek is... :)
Már kezd ott tartani, hogy azt mondod alma, és rávágja a mocskos amerika-éljenek az oroszok c.mondókát.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Bocs, de erre kell egy vakkantás... számpomra Hofi és Bandó óta nincs értékelhető politikai humor kategória.

Szegény Géza vitte magával a sírba, Bandó hála az égnek még van és néha előveszi, de sajnos a mai köztévé nyomokban sem hasonlít az átkos "szarra", szóval kinek is mondhatná el? A neten igen, én szeretem olvasni a nyolcvanas évek óta is. A sztendápposokkal nincs bajom, mert Hofivá lenni az nehéz ügy. Az nem jön csak úgy.

Jó éjt, és ne vidd túlzásba!:)))
@Orica Középföldi:
Kár, hogy Spirót kevesen ismerik.
Az meg nem, hogy a thormássit is, mert ugye hiába a jobbikos rikács, a B-közép nem csak őt nem olvassa, hanem Varga Katalint sem, szóval sok a gúnár és gőgösek is, csak műveletlen seggfejek.

Csodás hidegtál van sonkatekerccsel és nem is folytatom... Jó éjt!!
@Nofert Ari: nagyon modoros vagy ezzel a magázódással.:)
@toportyánzsóti:
Aki támogatja a fideszes haverok vagyonosodását, az a szegényedést támogatja.
Aki nem támogatja a drogtesztet, az a drogot támogatja (tehát pl a fidesz frakció?).
Aki nem támogatja a buzilobbi korlátozását, az a nemi betegségek terjedését támogatja. ( pl a tűcsereprogram eliminálásával?)
Aki támogatja az áldozatot hibáztató felvilágosító videókat, az a nemi erőszakot támogatja.
Aki nem támogatja Orbán Viktort, az Gyurcsány Ferencet támogatja - meg a józan észt, a tisztességet, tehát csupa olyasmit, amiről a toportyánoknak fogalmuk sincs.
Aki támogatja a vasárnapi zárva tartást, az a Sátánt támogatja, mivel aki az emberek magánügyeiben avatkozik az szemét, és egyéb gyalázatos tettekre is képes. De legalább jó időszak lesz a vasárnap a tüntetésekre!
VISZONT!
Ki lop, csen csór reggel, délben és álmában is?
CSAK A FIDESZ!
@toportyánzsóti: Aki gondolkodna, az az OPNI újranyitását támogatja.
@Knósszosz:

Ezt az írást nem ismertem, noha a tartalmát nagyjából-egészében hallottam tőle. Még így is volt új gondolat benne. Ez az írás fegyelme:))
Azt meg tudtam, hogy a digitalizálásért legalább két évtizede küzd, elég kilátástalanul.

Jó éjt!
@punkfrog: Minek kéne lennem olyanokkal, akiket nem ismerek?
@punkfrog:
Jaja... Így nem is sejtjük, amit tudunk! :)
Én szóltam időben, hogy a kitiltás nem csak a nicknek, hanem a személynek szól, de majd megtapasztalja inkáb a betonon pofáraérkezni élményt. Aki hülye, az az is marad...
@Orica Középföldi: nem olvastad még?... (a kapcsolódó írásokban van tóbb is:-)...)
@Nofert Ari: "Minek kéne lennem olyanokkal, akiket nem ismerek?"

'kor ismerkedjünk: nyasgem...
Jó reggelt, vidám hajnalt, kinek mi jár.
Most lehet választani, itt van két versecske.
.
Weöres Sándor: Suttog a fenyves

Suttog a fenyves, zöld erdő,
Télapó is már eljő.

Csendül a fürge száncsengő,
Véget ér az esztendő.

Tél szele hóval, faggyal jő,
Elkel most a nagykendő.

Libben a tarka nagykendő,
Húzza-rázza hűs szellő.

Suttog a fenyves, zöld erdő,
Rászitál a hófelhő.

Végire jár az esztendő,
Cseng a fürge száncsengő.
.

.
Szabó Lőrinc: Esik a hó — vers

Szárnya van, de nem madár,
repülőgép, amin jár,
szél röpíti, az a gépe,
így ül a ház tetejére.
Ház tetején sok a drót,
megnézi a rádiót,
belebúj a telefonba,
lisztet rendel a malomban.
Lisztjét szórja égre-földre,
fehér lesz a világ tőle,
lisztet prüszköl hegyre-völgyre,
fehér már a város tőle:
fehér már az utca
fehér már a muszka,
pepita a néger,
nincs Fekete Péter,
sehol
de sehol
nincs más
fekete,
csak a Bodri
kutyának
az orra
hegye-
de reggel az utca, a muszka, a néger,
a taxi, a Maxi, a Bodri, a Péter
és ráadásul a rádió
mind azt kiabálja, hogy
esik a hó!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Ezt nekünk, ébresztőnek? korán reggel?
Még nem reggeliztem, pedig éhes voltam.
Elment az étvágyam.
.
@dr. jenőke (jenőke):

Jó reggelt!
Az hírlik, hogy nem lesz fehér a karácsony:( Legalább egy napot szeretnék.
@dr. jenőke (jenőke): @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na igen... frankó reggeli beköszönés a kocsmába...
Miért nem csodálkozom, hogy Piktorék orosz elvtársai folyamatosan alázzák a csicskát és célozgatnak arra, hogy a csüngőhasút megvették kilóra, a kis festett hajú H betűs propagandistájával?
Már kíváncsian várom, a Habony művek újabb elmebeteg provokációját, amivel a társadalomingerlési feladatait kívánja teljesíteni.
Hitetetlen mennyiségben van ott még olyan primitív és alig-alig elmebeteg ötlet, ahonnan az ilyen "vizeletünket a Pártért, az országért" c. orbitális kreténség ki bírt bújni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
.
Carl Philipp Gottlieb von Clausewitz szerint a háború a politika folytatása más eszközökkel.

Joszif V. Sztálin (állítólag): Egy ember halála tragédia, milliók halála statisztika.
.
@Orica Középföldi:
.
Elolvastam Cirbolya híreit. Nem is tudom, mit várjak. Illetve tudom...
A cinizmus és a pofátlanság etalonja:

"Misi:
Harcolnak az " extra profit " ellen.Mit szól, hogy a haverja..a CBA vezér :1 millió eurós autóval jár? Akkor amikor Magy.on 4,5 millió szegény ember él?

Orbán Viktor:
Ha ugyanarra az emberre gondolunk, akkor az egy decens úriember és semmiképpen sem haver. Ami a szegénységet illeti, az elmúlt évek gazdasági teljesítményének köszönhetően, ami az emberek munkájából fakad, a szegénység csökken. Ez ténykérdés."

A CBA, a hazai... Amiből telt valakinek...

Miközben a CBA belülről:
"Hogyan tekintesz vissza életeted ezen időszakára?

Nagyon sok ember dolgozott ott, hogy legyen egyáltalán állása. Ehhez ragaszkodtak is, foggal-körömmel. Viszont voltak olyan emberek, akik megkaptak egy minimális hatalmat a kezükbe: nem azt mondom hogy visszaéltek vele...(gondolkodik.) Zsarnokok voltak, nincsen mit szépíteni.

Én dolgoztam multiknál korábban, de ott ilyen gusztustalan visszaéléseket egyáltalán nem tapasztaltam."

index.hu/index2/#bloghu/egyenlito/2014/12/09/cba-mizeria_elo_a_farbaval_mit_muveltetek_amikor_a_volt_alkalmazott_kitalal
@félázsiai nagymagyar:
A drogteszetet kivel is kéne kezdeni?

A posztíró nem gondolkodott még el? Ilyen infók mellett maga is bemehetne abba a börtönbe, ahol a tégláját őrzik. Ezt az embert hagyta rászabadulni a választókra? Ráadásul nyíltan dicsekszik vele? FÚJ!

Ugyé valaki írta régen, hogy cinkosok közt bűnös aki néma.
még egy kis hányinger:

Kocsis Máté örül, hogy sikerült társadalmi vitát kirobbantania
kocsis máté

Nem hallott arról, hogy valaki alkohol miatt meghalt volna. Ismer újságírókat, tudja, hogy drogoznak

444.hu/2014/12/09/kocsis-mate-orul-hogy-sikerult-tarsadalmi-vitat-kirobbantania/
és még:

06:30
"Nem álltak mellettünk pisilés közben" - az iskola, ahol bejött a drogteszt

Nem megalázó, nem kell más előtt pisilni, nem is drága és még eredményes is az iskolai drogtesztelés – minden felmerült aggályt cáfolva ezt állítja az a kiskunhalasi középiskola, ahol már több mint tíz éve folyik tesztelés a saját know-how alapján. A szülők és a diákok hozzájárulása egyaránt kell, de az ide járók 90 százaléka önként vállalja a szúrópróbaszerű vizsgálatot, ami "beszélgetős" és még túrórudi is jár mellé. Kocsis Máté vagy más fideszes nem kereste őket a tesztelés ötletének bedobása előtt, pedig szívesen segítenének más iskoláknak is tapasztalataikkal.

hvg.hu/itthon/20141210_iskola_drogteszt

--

06:19
Most már másokat is megkérdez a Fidesz a drogteszt ötletről

Az igazságügyi tárca és az adatvédelmi hatóság véleményét is kikéri a Fidesz-frakció az összes tinédzserre, újságíróra és politikusra nézve kötelező drogteszt ötletéről. Péterfalvi adatvédelmi biztos nem túl pozitívan nyilatkozott az ötlettől.

hvg.hu/itthon/20141210_Most_mar_masokat_is_megkerdez_a_Fidesz_a

--

06:01
Férfiak

Mi veszélyezteti gyermekeinket, az az elszórt néhány korrupciós eset, vagy a drog?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20141210_Ferfiak
@Sir Bates dö Hól: Kilóg a fejed a tahócska zsákból.
Kilóra vették meg a'zoroszok 'csüngőhasú marionettet!

Magánjogi szerződések:)))hm....

www.atv.hu/belfold/20141209-paks-2-ez-nagy-valoszinuseggel-soha-nem-fog-nyilvanossagra-kerulni

blabblabla la lallala:))
www.parlament.hu/irom40/00140/00140.pdf

@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'dekijafa@omaza norfert aranka???
.
A Déli Áramlat gázvezeték által érintett uniós tagállamok - Magyarország kivételével - arra kérték az Európai Bizottságot, hogy miután egyelőre nem hivatalos a bejelentés a gázvezeték építésének leállításáról, tisztázza Moszkvával a kialakult helyzetet - derült ki a hét ország és a bizottság kedden közzétett közös közleményéből.

A nyilatkozatot érintett államként Ausztria, Bulgária, Horvátország, Görögország, Olaszország, Románia és Szlovénia, valamint a bizottság energiaunióért felelős alelnöke, Maros Sefcovic adta ki, Magyarország nem csatlakozott a közös nyilatkozathoz. A brüsszeli testület az MTI megkeresésére nem akarta kommentálni a magyar döntést és annak okait, mint mondták, erről a magyar fél adhat felvilágosítást.
.
hvg.hu/gazdasag/20141209_Kiderult_Magyarorszag_miert_nem_irta_ala
.
@gazoló: 2..norfert aranka???" angyalka, gabika, szomszéd. usácska.....nem jöttél még rá?
@gazoló:

Érdekes, hogy nem sül le a pofájukról a bőr amiatt, hogy magánjogi szerződésre hivatkoznak, miközben magyar-orosz államközi szerződésbe foglalták a hitelfelvételt.

Ellenben, ha már magánjogi, akkor ne Magyarország legyen az adós, hanem az, aki a szerződést aláírta, valamint mindazok a vállalat tulajdonosok akik a hitel hasznaiból részesednek, továbbá a teljes Fidesz-KDNP frakció Illés Zoltán kivételével.
.
A francia kormány szerdán ismerteti François Hollande államfő egyik legjelentősebbnek ítélt törvényjavaslatát. A gazdaság fellendítése és a munkahelyteremtés érdekében kidolgozott tervezet legnagyobb visszhangot kapott pontja a boltok vasárnapi nyitva tartásának bővítése – írja a Franciakoktél.hu.

.
@KÁTÉó53éúétr6:

Dehogynem 'haver csak érdekelne Boli mit szól hozzá,hogy magázódva adja itt az értetlen szűzet:))?
Nekem 'angel tahón van,de most élvezhetem 'aranykaként:))
@látjátok feleim szümtükkel: "Ugyé valaki írta régen, hogy cinkosok közt bűnös aki néma."

Ő korábban alaposan leírta, h kezdetben nem ilyen volt a fiú, amikor kezdett elvadulni megszakította vele a kapcsolatot, a kedves Máté gyerek azóta egyfolytában perli Tuareget.
Az persze számonkérhető lenne rajta, h miért nem vette ezt előbb észre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a fidesz bagázs stílusa: személyes élményeikből általánosítanak, majd erre hivatkozva akarnak beleszólni az életünkbe, majd a 2/3-ra mutogatnak, h nekik erre felhatalmazásuk van. Időnként persze még a valóságot egy kicsit hozzá is igazítják (hazudnak) az ötleteikhez, h jobban fessen.
@dr. jenőke (jenőke):

Első perctől nyilvánvaló:)

Te csak toljad a verset reggeltől estig:)
Jól esett a havas felvonás!

Teszek fel én is neked egy 'havasat!

kepkezelo.com/images/mdfutrfwaridjn2ctlje.jpg
@KÁTÉó53éúétr6: Sosem voltam gabika meg a többi, így most sem.
@gazoló:
Most még semmit.
Majd szombaton csak... :D
@jaegtoer:

Természetesen ha magánjogi a 'cucc ,akkor nem érdekel a visszafizetése!Nem érdekel a betekintés sem a szerződésekbe!
Azok dolga akik bonyolítják!Vállalják a teljes anyagi felelősséget!
Ellenben,ne akarják már megint a 'másfa&ávalcsalánverést,főleg nem a tudatlanokéval!!
Saját vagyonukkal a megszavazók,aláírók,'magánjogú üzletfelek:))
@gazoló:
A szerződéseket tartalmuk szerint kell minősíteni.

Orbán nem egy ágymelegítőt vett a zsebpénzéből, hanem Magyarország kormányfője bevásárolt egy Paks II. típusú ketyerét közpénzből, közellátásra.
@dr. jenőke (jenőke):

Akkor??
Elő a nyuszit a zsákból,lássuk mi(gyerekeink,unokáink),'mibefogfájni,mik a feltételek?
NER' van és demomkrácia vagy nem 'ba@@ameg??!!
@látjátok feleim szümtükkel:

"Ugyé valaki írta régen, hogy cinkosok közt bűnös aki néma."

Babitsot csak pontosan:))

"Én inkább ültem volna itt a pusztán,
sorvadva, mint ma, gyökéren és sáskán.
De böjt s jámborság néked mint a pélva,
mert vétkesek közt cinkos aki néma."
/Jónás könyve/
@Penivaldes:
Értelme sem sok, de nem is azért tartják azt a szopotnyikot...
Pár milliárdot megérnek!
@Knósszosz:

" számpomra Hofi és Bandó óta nincs értékelhető politikai humor kategória."

Tisztelettel hadd említsem meg azért Bödőcs tevékenységét.
@Csaknézek...:
Igen, kösz!
Amúgy minden ilyesféle megítélés szubjektív, és én megengedem magamnak ezt a luxust.
@dr. jenőke (jenőke):

Természetesen úgy van, ahogy írtad.

Mindössze azért kezdtem el reklámozni az adósság visszafizetőinek körét, hogyha ők ezt magánjogi szerződésnek tekintik, akkor ők mint magánszemélyek kötelezettek az adósság visszafizetésére is.
Ha úgy gondolták, hogy a haszon egyeseké a teher meg a közé, akkor tévedésben vannak.

Kérdés: ha magánjogi szerződésnek tekintik, miközben a magyar állam nevében vállaltak benne kötelezettséget, akkor lehet-e semmisnek tekinteni ezt a szerződést?
Na most akkor mi van? - kérdezheti az ecceri hívő:

"Atomerőművet építeni tehát trendszerű, ám ez nem jelenti azt, hogy magától értetődő. Nem is lehet az, amíg a közvélemény joggal kevesli az információt, a kormány pedig a transzparencia megteremtése helyett titkosít.

Aszódi Attila, a paksi atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos rendkívüli jelentőségűnek nevezte az aláírt szerződéseket. Azt is elmondta ugyanakkor, hogy mint minden hasonló méretű beruházást, a paksi bővítést is be kellett jelenteni az Európai Bizottságnak. Ez meg is történt, hivatalos reagálást ugyanakkor még nem kaptunk. A Déli Áramlattal történtek árnyékában így csak remélni tudjuk, hogy számunkra is valóban most jött el az ideje egy ilyen horderejű döntés meghozatalának."

mno.hu/vezercikk/most-jott-el-az-ideje-1262536

(Egyébként nyilvánvaló a válasz: már az MNO-ba is beférkőztek a zárulókok... Aki kételkedik, az drogos!)
A szokásos: belengetnek valami észvesztő baromságot,aztán a felhorgadás láttán jön a "Ja, nem is úgy gondoltuk!" című pávatánc.

És persze Óceánia mindig is Eurázsiával állt hadban...

"Várhatóan csak önkéntes formában vezetik be a 12–18 éves fiatalok számára a Kocsis Máté fideszes politikus által javasolt drogtesztet – értesült lapunk. Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának elnöke elmondta, az Igazságügyi Minisztériumon kívül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság véleményét is ki fogják kérni a kérdésben."

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/onkentes-lehet-a-drogteszt-1262544
@Csaknézek...:
Spec az én véleményem meg az, hogy a ... ledér jellemű, legközelebbi nőnemű hozzátartozójukkal szórakozzanak, de ne a gyerekemmel!
Ez enyém köszöni szépen nem dorogozik, nem iszik és nem is dohányzik.
A drog se játszik.
Az, hogy a hülye fidesznyik politikuscsühe nem bírja ostoba gyermekeit normálisan nevelni, az meg a magánügyük.

A hír alapján tehát majd akkor az újságírók lesznek csak bacogatva... remek...
Amennyiben nem tetszik a politikuspöcsnek a cikke, akkor "véletlenül" lesz egy pozití drogtesztje.
ÉRTEM ÉN!
Szarházi csürhe ez...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Amennyiben nem tetszik a politikuspöcsnek a cikke, akkor "véletlenül" lesz egy pozití drogtesztje. "

Ennyi.
Illetve az ellenoldal politikusai is járhatnak így (lásd a tegnapi Juhász-affért...)

A többi kamu.
@Csaknézek...:
Erre ment ki a dolog végig valószínüleg.
Elég sunyi kis senkik, de a sok forgatókönyv közül az egyik csak bejön.
Mindig van lejjebb:

"Lesz még Magyarországon 7 százalékos növekedés
– jósolta Matolcsy György 2009 áprilisában a Fidelitas előtt tartott előadásában. A választások előtti kijelentését később gazdasági miniszterként is megismételte 2010 szeptemberében. A Kossuth rádióban azt mondta, hogy „2013-ra, 2014-re elérhető a 7 százalékos gazdasági növekedés”.
Sokan hitetlenkedtek akkor.
Csakhogy!
Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője kedden a parlamentben napirend előtti felszólalásában kifejtette:
- várhatóan 3,2 százalékos gazdasági növekedés lesz ebben az évben
- ha ehhez hozzávesszük az előző évi adatot
és a jövő évre vonatkozó becslést
akkor:
„ebben a három évben a következő évvel együtt már 7,5 százalék lesz a gazdasági növekedés, amit együttesen láthatunk”.

index.hu/gazdasag/2014/12/10/megis_osszejott_matolcsy_7_szazalekos_novekedese/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

érdekes módon nálunk, svalbárdon ilyen problema fel sem merülhet, s ha mégis, úgy egy éhes jegesmedve pillanatok alatt véget vetne a purparlénak, akár tud úszni ez a kocsis gyerek, akár van akváriuma vagy nincs.
persze, egy olyan országban, ahol a miniszterelnök képes lemattolni a szathmáry féle behin logikát megcsúfolva ezzel arisztotelészt és a matematikát, ott bármi előfordulhat, tekintettel arra a szomorú tényre, hogy a jogi diplomát még nem ingyen adják az ecserin.
@Csaknézek...:

Komment a 444-ről:

"kiberkutya • 3 hours ago
Tuzson Bence is úgy volt hármas matekból nyolcadikban, hogy megbukott 6. -7. -8. osztályban és a végén az egyeseket összeadta."

:o)))
@Knósszosz: @Knósszosz: "A sztendápposokkal nincs bajom, mert Hofivá lenni az nehéz ügy. Az nem jön csak úgy."

Nekem a szakmai szintjük megfelelő lenne (a befutottakról beszélek), nekem a politikai szimpátiájukkal van bajom. Tisztán látszik, hogy vagy töriszakosok/jobbikosok/fideszesek. Volt egy nagyon ügyes, az hangokat utánzott régebben. Egyik számában azt játszotta, hogy híres emberek képében lép föl a tehetségkutatón, pl. Orbán, Gyurcsány. Friderikusz hangján azt mondta Orbánnak: "apuka bányájában próbálkozzon inkább", vagy iylesmi. Azóta sem láttuk a műsorban.
Nem ugyanaz a producer, aki a fideszes Fábry műsorát is fizette?

(Persze, magánemberként azt a pártot támogatják, amelyiket akarják. Engem a vállalhatatlan nézeteik zavarnak.)
@Nofert Ari: "Aki manapság a Pax Americana ellen szónokol, az féltheti a hazáját, mint a zelóta Simon."
Egyetértek."

Annyit megjegyeznék, hogy nagyon elgondolkodtató a zelóták története. Jézus többször is figyelmeztette őket, hogy nem lesz az jó, amit csinálnak. Ők zsidó NEMZETI KIRÁLYSÁGOT akartak és gyűlölték a római fennhatóságot. A későbbi felkelésük "eredménye" az lett, hogy a rómaiak lerombolták Jeruzsálemet, és Júdeát is beolvasztották Palesztina provinciába.
Szóval van olyan, hogy pont a függetlenségi harc taszít egy országot a pusztulásba. Olyan is van, hogy valaki elveszíti az önállóságát, de kulturálisan mégsem tűnik el, nem olvad be a meghódítók birodalmában.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ismer újságírókat, tudja, hogy drogoznak..."

Nocsak,nocsak? Talán saját szemével látta?
Mit? keresett ő ottan, ahol az újságírók ippeg drogoztak?

Ez beismerő vallomás lenne-é vagy feljelentés elmulasztása?
@Orica Középföldi:

Így is jó, de a lényeg, hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
Leonard Cohen: Ajándék

Azt mondod, hogy a csend
közelebb van a békéhez mint a versek
de ha ajándékként
csendet hoztam volna neked
(amennyire ismerem a csendet)
azt mondanád
Ez nem csend
ez egy újabb vers
és visszaadnád nekem.

(Krusovszky Dénes fordítása)
@Penivaldes:

az. egy csokor érzelem. ilyenekkel szoktam gyógyítani a lelkem.
@jöttem: Megmondom a titkát, édesem a dalnak:
Önmagát hallgatja, aki dalra hallgat.
Mindenik embernek a lelkében dal van,
és a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
az hallja a mások énekét is szépnek.
@Penivaldes:

Franz Hodjak: Vers, telefon nélkül

A remény gyalog és mezítláb.
Te még el sem
indultál, de ő már
megérkezett. Fogadnunk
kell őt és támogatnunk,
sebzett lábát ápolnunk,
hogy el ne essen.
De ő csak megy, szakadatlan.
A legvégsőkig.
Hogy te elindulhass.

Fordította Halmosi Sándor
"Magyarországon az alkoholisták népességen belüli aránya igen magas: az alkoholisták, illetve a kelleténél többet ivók száma 800,000-1,000,000 fő körül lehet"
Drogos kb.30.000.

Tavaly meghalt 60.000 ember alkohol miatt.
Tavaly meghalt 30 ember drog miatt.

Oszt a drogra kell szürni, alázva a gyerekeinket...

ÉRTEM ÉN???
süti beállítások módosítása