Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.30. 07:31 Fabius

Aki mellett Kaya Ibrahim is csak kókler

Címkék: fidesz költségvetési csalás seszták miklós cégtemető

Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az offsóros, céges ügyeskedéssel? 

seszták-miklós-offshore_1.gif

Semjén elzengett örömódája szerint a kis Miki saját erejéből ért el gazdasági sikereket nyírség keleten. Szerintem meg annyira azért nem volt nehéz dolga, hisz a Simicskáék Kaya Ibrahimos receptjéért csak le kellett hajolni az ifjú kereszténynek, és alkalmazni kellett a benne foglaltakat betű szerint. A kis Miklós meg annyira jó tanulónak bizonyult, hogy az Együtt költségvetési csalás gyanújával tett feljelentést, mer'hát ugye a 700 az gombócból is kurva sok, nem még elcégtemetőzött vállalkozásból. 

Mit mond a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Seszták volt is, lesz is monológja után? Hogy lófaszt, mama, Miklóska egy cukipofa, aki ellen büdöspernahajderek folytatnak lejárató kampányt.

Ennyi erővel mondhatták volna azt is, hogy a cégtemetőzés vagy elibrahimozás ősi fideszes hagyománya az elmúlt huszonöt évnek, teljesen normális hétköznapi tevékenység - amit ráadásul hatékonyan is művelnek - ne tessék itt a habot verni feleslegesen. Ráadásul a zemberek erre adtak felhatalmazást áprilisban mikor tudták, hogy vannak ezek az Offsór Miklósok akik a parlament közbeszerzési bizottsági elnökként ültek ciprusi offshore cégek felügyelő bizottságaiban, mégis kétharmados felhatalmazást adtak, hátha uniós pénzekkel zsonglőrködő miniszter válik belőlük.

Persze, nyilván tudjuk, hogy a narancsba öltözött komcsik, ügyeskedők, besúgók, III/II ügynökök is a ti kutyátok kölykei, akiket megvédeni kötelesség, mert ellenkező esetben a Gazdi mocos, a lassan tejhatalmú postássá is kinevezett Lázár pedig üzengetősen szomorú lesz. De azért arra kíváncsi lennék, hogy legalább a négy fal között megcsóváljátok a fejeteket kedves A Pártra szavazók, mikor ezeket az embereket látjátok kirakatba tolva pénztalicska rendszert építeni?

232 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr926431315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akkor egy kis ismétlés:

Az offshore hátterű Ramiris-cégcsoport szolgálatában áll az offshore-ellenes Fidesz-KDNP képviselője, dr. Seszták Miklós

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=sesztakramiris&MN=Hirmix&LN=Hungarian

-

Gabris, figyi csak :D

2013-02-06. 16:48
Az offshore hátterű Ramiris-cégcsoport szolgálatában áll az "offshore-ellenes" Fidesz-KDNP képviselője, dr. Seszták Miklós

További részletek: kuruc.info/r/2/107675/#ixzz366AW4qH3

-

Seszták nem remegett meg
offshoreOrbán-kormány Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterjelöltnek ügyvédként a jelek szerint sosem jelentett gondot offshore-szerű cégek ügyeiben eljárni.

nol.hu/gazdasag/sesztak-nem-remegett-meg-1465787

-

Most is tiltakozik minden nem narancsos, kisebb nagyobb elánnal, ettől még azonban nem sok minden fog változni NarancsMordorban.
utolsó bekezdésben:

"mert ellenkező esetben a Gazdi mocos,"

esetleg 'morcos'?
jahhh, és még egy kis keresztényi szeretet:

2013. december 3., kedd 12:03

Elmeszelte az Oxygen Wellnesst az Egyenlő Bánásmód Hatóság

A cég hibázott, hogy nem engedte be a mozgássérült Leventét játszóházába. Most elitélték a Wellnesst és kötelezték a házirend módosítására.

444.hu/2013/12/03/elmeszelte-az-oxigen-wellnesst-az-egyenlo-banasmod-hatosag/

444.hu/tag/oxygen-wellness/
@jaegtoer: :D nekem is szemet szúrt, de lehet ez egy új szó lesz ami NERkompatibilisen jelöli a nekem nem tetszik média akármit, és azonnal töröldet.
@Fabius: még egy kis adalék, a mindenhatólázárhoz:

A héten tovább nőhet Lázár János mellénye

A Miniszterelnökséget vezető miniszter felügyelné a postát és a Magyar Fejlesztési Bankot is.

444.hu/2014/06/30/a-heten-tovabb-nohet-lazar-janos-mellenye/
Nesze neked együttpéem feljelentés. :)

Seszták Miklós visszaperel

hvg.hu/itthon/20140629_Sesztak_Miklos_visszaperel#
Ugyebár, a pénztalicska már lejárt lemez.
Itt most már a pótkocsis IFA a megfelelő kifejezés.
lehet e aztatatatatat tunnyi, hogy a kádéempének hány tagja van? vagy az is kamupárt csak a vezetősége létezik és tagsága nincs?

hogyan műxik ez a narancsos szentfazék madárírtó buzi semjénlovas?

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
fabi már megírta, itt fenn:

"mert ellenkező esetben a Gazdi mocos, a lassan tejhatalmú postássá is kinevezett Lázár pedig üzengetősen szomorú lesz."

brühüyyy
@rodeo36: A KDNP nyilvántartása alapján a pártnak 15.500 tagja van, közülük 8100 aktív, azaz vesz részt a taggyűlések több mint felén. A párt tájékoztatása szerint az elmúlt évben havonta nagyjából száz új taggal gyarapodott. A tagdíj havi 300 forint, ezt a helyi szervezeteknek fizetik és ott is marad. A KDNP az elmúlt évben 6 millió forintot szedett be tagdíjakból.

nol.hu/belfold/nem_partoljuk_a_parttagsagot_-1069921
@rodeo36: Egy "aprócska" kiegészítés az előbbihez. :)

"A KDNP-nek meglehetősen sikerült elszámolnia magát. A párt által szolgáltatott adat szerint papíron 15500 tagja van, közülük 8100 aktív. Nos, évi összesen hatmillió a tagdíjbevétel, havi 300 Ft-os (évi 3600) tagdíj mellett ez azt jelenti, hogy mindössze 1667 tag fizetett tagdíjat.
Az eltérést háromféleképpen magyarázhatjuk meg. A) Legkeresztényibb pártunk nem tud számolni. B) Megpróbálta kicsit kozmetikázni a helyzetét. C) A párt tagjai nem tesznek eleget keresztényi vállalásaiknak.
Ismerve kisebbik kormányzó pártunk erkölcsösségét és sziklaszilárd keresztény elköteleződését a B és C verziót nyugodtan elvethetjük. Marad az A) verzió..azaz a KDNP egyszerűen hülye.
Na jó.. Valójában úgy gondolom, a KDNP nem csak hülye, de még hazudik is. Sajnos az, hogy nem frissíti a tagnyilvántartást, nem jöhet szóba, hiszen a 8100 aktív tag szerintük részt vesz a taggyűlések legalább felén. Ha ez a 8100 tag fizetne tagdíjat, akkor majdnem 26 millió Ft-nyi bevételt kellene termelnie a pártnak ebből a forrásból. De legalább az, hogy a taglétszámot kozmetikáznák, annyiban megnyugtató, hogy a néppel való kapcsolat látszata még valamennyire fontosnak mutatkozik."

tengelytores.blog.hu/2011/05/15/a_kdnp_nemtud_szamolni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

15 500x300=4650000x12=55 800 000

abból is elloptak 50 milliót?
nagyon nagy a tolongás, a nerben..
ki legyen a példaképem?
nem nagyon szeretem a focit, viktor, nem!
seszták,nem nagyon férek bele a keresztényi jó erkölcsbe sem...

lázár?

táska cipelőként kezdte.. (londinerként) kezdtem!
értek én is mindenhez, szeretek utazni..,
postára is szoktam járni..
a demcsák is bejön..

jános!
lennél a mentorom?

a választ ide kérném!
ne ip cím alapján!
jó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ilyen létszámmal egy nagyobb gittegylet vagy óvoda is lehetne ...bizonyosan meg van határozva a minimális párttagsági létszám a párt alapításhoz, ez már annyi?

szép kis izé

és rongybicikli párt nincs?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hhááááááááááát én -az én próféta lelkem- kb 500 azaz ötszáz-ra saccoltam a takarítókkal együtt, akik minimálbéren vagy kényszermunkában végzik eme nemes tevékenységüket lelkük üdvéért

brühüyyy

a választásokat is kamu pártok futtatásával nyerték meg azok elvitték a szavazókat és főkéntazoktól akiknek ez hiányzott bárkituggya én nem voltam ott az összeszámlál
ásnál sem

brühüyyy

szép kis izé, olyan magyarosch meg ...meg körösztyén
@rodeo36:

A Spiegel szerint a szingapúri Wilson Raj Perumal órákkal a Kamerun-Horvátország csoportmérkőzés előtt megjósolta, hogy a horvátok 4-0-ra nyernek, és egy kameruni játékos még az első félidőben piros lapot kap.

Wilson Raj Perumal a nemzetközi bundamaffia egyik vezetőjeként ismert, a Spiegel munkatársa is azért kereste meg, mert a maffiáról akart írni. A Horvátország-Kamerun meccs előtt is épp Perumallal csetelt az újságíró, a szingapúri férfi pedig pontosan leírta neki a meccs forgatókönyvét.

Perumal állítja, hogy bunda volt a meccs, sőt Kamerun másik két – Brazília és Mexikó elleni – csoportmérkőzése is. Azt is megmondta, hogy a kameruniaktól hét játékos volt benne a csalásban.

Bizonyték egyelőre nincs, a FIFA azt mondja, nem jelezett a szövetség csalásokat figyelő monitoringrendszere sem. (Spiegel, de én nem tudok németül, ezért az Origóról vettem át.)

444.hu/2014/06/29/bundagyanu-a-vebe/
Orál Viktor a dakotamafia kersztyaplya !
Oráliai Szent Viktor: az nem szopás volt !
az csak a szokásos skizofrén szájmozgás...
jár a nyelve mindenfelé önkéntelenül...
persze aki derékig ér mindenkinek anál ezt láthattyuk szopásnak...
vagy ha a "gazda" háttal ál, akkor tűnhet seggnyalásnak is...
szóval ajjas rágalom és lejáratás egy félreértés alaplyán !!!
egy dakota sosem szopik...
(ala MTV: csak mindenféle örömökben részesít)
Újabb tag a legénység közt az "ezüst hajón"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Na jó.. Valójában úgy gondolom, a KDNP nem csak hülye, de még hazudik is. Sajnos az, hogy nem frissíti a tagnyilvántartást, nem jöhet szóba, hiszen a 8100 aktív tag szerintük részt vesz a taggyűlések legalább felén. Ha ez a 8100 tag fizetne tagdíjat, akkor majdnem 26 millió Ft-nyi bevételt kellene termelnie a pártnak ebből a forrásból. De "

bazmeg!, hát belső rezsicsökkentés volt, mit kekeckedsz!? plusz a nyugdíjasoknak 100 % kedvezmény. amúgy meg pont úgy van mint a társadalmi terhek elosztásában, 10 % fizeti a 90% részét is. jobb ha nem okvetetlenkedsz.
Lázár megvesszőzte, államtitkár lett belőle

Még ha csak helyettes is. Vadásztárs, a baloldalt is kiszolgáló, de megbízható káder és politikus is erősíti Lázár csapatát.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F30%2Fhelyettes_allamtitkar_lett_akit_lazar_megvesszozott%2F
@tristen2005:
szvsz a probléma ennél sokkal összetettebb, van bunda is, de az szórványos lehet nem központilag szervezett, amiről beszéltünk már:

a játékvezető magára van hagyva az én megfigyelésem szerint egyedűl a Howard Webb hallgatta meg az egyik játékos szavait és jóváhagyólag bólintott, azaz elismerte, félrenézett valamit...

az olyan hibák, mint amiket már 15 - 20 éve elkövetnek, hogy a tettetéseketn beveszik és algmegátalkodottabb ebben Robben de nincs egyedűl, addig vetődik (dive angolul) amíg az egyiket elismerik és vagy szabadrúgást vagy 11-est nyer vele...az ilyen próbálkozásokat azonnali kiállítással kell jutalmaznim, a Robben az én játékvezetésem alatt már az első félidőt sem játszotta volna végig...de nemcsak ő
másik félresöprik, eltapossák, kiselejtezik az ellenfél játékosait, vissza kell térni a szabályokhoz, a labdát rúgjuk nem az ellenfelet, aki megérinti a másikat kiáll...a tülekedést és huzakodást azonnali piros lapokkal kell jutalmazni, a sárgának csak annyi az ereje, hogy lehet belőle második egyébként leszarják...mint ahogy a teniszben világ éllovasainak minden meccs előtt a döntnök elmondja a lényeget, van e kérdés utána nincs reklamáció vagy megy a büntetés már sokan reklamálták a Nadal primadonna attitűdjeit, húzza az időt, megalázza a másikat azzal, hogymegvárakoztatja és erre ott van szabály de... hát a de-t el kell hagyni és alkalmazni a szabályokat

a foci detto

az austral foci ami testre megy és cibálós mindenféle védőszerelés nélkűl merik játszani, mert a bírók kemények és megbüntetnek bármit ami nem szabályos, azonnal visszanézik tv-n és döntenek állandó zsűri van a pályán a bírók azokkal konzultálnak mikrofonon, és a rugby detto akkor a fociban ezt miért nem lehet megoldani

az izzadtságszagú nyögvenyelős focinak nincs értelme és dög unalmas

brühüyyy
A mutyiqrmány nem sesztákkal kezdte az ofsórozást. Offshore cégeknek adta ki a lehetőséget, hogy mo-i - és ezzel schengenit is - letelepedési, tartózkodási engedélyt vehessen bárki a világon legyen az tömeggyilkos, leány- vagy fegyver- vagy kábszerkereskedő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem foglalkozomm bölcselmekkel...amikor kell sohasincs kéznél, viszont én magam kötelezően, tehát én döntök, azután megtudom jól, vagy rosszul

brühüyyy
adósmentés és az agyatlan gazdasági politika hatása folytatódik:

CHF/HUF
254.92
-0.04 %

EUR/HUF
309.73
--0.00 %

BUX
18591.66
-0.74 %

OTP
4370 Ft
-1.18 %

MOL
12145 Ft
-0.45 %
Kemény kritikát kapott a kormány
A közfoglalkoztatásra költött milliárdokat inkább ablakon kidobott pénznek lehet aposztrofálni.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kemeny_kritikat_kapott_a_kormany_rengeteg_penz_uszik_el.582780.html

-

Hová tűnik a magyar munkaerő?
A határmenti Burgenland szállodáiban és éttermeiben szinte minden állást magyarok töltenek be.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ausztriaban_dolgozna_mutatjuk_mi_varhatja_a_sogoreknal.583204.html
A tisztakezűek csapata; )
Sesztákmiki vidékfejlesztési cégeltűntető miniszter aki már 700 céget tüntetett el a járulékok nem megfizetése által tetemes összegekkel megkárosítva a magyar államot.

Mit is mondott vicctor? "Erről a rendről álmodtunk 25 évvel ezelőtt."

Hát erről bazmeg.
Ha megpróbáljuk is komolyan venni a védekezését akkor is a nagyüzemi cégalapító ügyvédnek nem tűnt fel, hogy ugyanarra a két címre alapít sokszáz céget ukrán meg orosz tulajdonosokkal? A hírek alapján 600 cégről volt szó 2 év, azaz kb 600 munkanap alatt /ha nem vett ki szabadságot, nem volt beteg, stb/. Azaz egy nap alatt időpontokat egyeztetett, leellenőrizte a leendő tulajdonosok személyes okmányait és egyéb igazolásokat, tájékoztatta az ügyfeleket, elkészítette az alapító okiratot és a többi kb féltucat papírt, aláíratott mindenkivel /tulajdonosok, tanúk/ minden papírt 6 példányban, ő maga is aláírt mindent és lepecsételt festékes és szárazbélyegzővel 6 példányban. Jó hogy nem bolondult bele szegényke.
Ez a két évig tartó sorozat nem keltette föl a figyelmét, hogy valami gyanús?
@Oxica: kár a szövegért, itt a mindent elmondó kép:
/ha nagyon keresnék, ugyan ilyen fizimiskásat találnék akár valami munkásőrös avatásról, egy ellenharcolt kommunistával, mert ugye vezénylónak sem a rendszerrel volt baja.

444.hu/assets/ovalma-nagy.jpg
@István Tamasi: A Nagy Nerista Forradalomban, ugyan már, ennyire ért ehhez is, pont annyira, mint amennyire képesek voltak végigolvasni a dohánykoncessziós pályázatokat az illetékesek.
Nincs itt semmi látnivaló. Oszoljanak, eftásak, oszojjanak! :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Fejlődsz?
Te Gábris, te egyre randábban beszélsz, és egyre jobb eseteket hozol.:)
ühüm

Vállalatok » Pénzügy
Új nagybankot kap Magyarország?

2014. június 30. 11:22

Nem lett igazuk azoknak, akik a takarékszövetkezeti integráció miatt ijesztgettek, például veszélyben látták már a betétesek pénzét is. A szektor piaci részesedését 5 éven belül szeretnénk kétszeresére-háromszorosára növelni - mondja a Portfolio-nak adott interjújában Sebestyén István, a takarékok központi bankjaként működő Takarékbank frissen kinevezett elnöke, cáfolva ugyanakkor, hogy kereskedelmi banki logikával működnének a takarékok a jövőben. A következő hónapokban további nagy változások várhatók a szektorban, aminek az eredményeit hamarosan az ügyfelek is láthatják.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/uj_nagybankot_kap_magyarorszag.1.200748.html

-

Kulcsszintnél táncol a forint
Kéthavi mélypontnál járunk, az OTP is szenved.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/kulcsszintnel_tancol_a_forint.2.200737.html
A múltkori kommentemet némileg átírva: Orbán egyszerűen allergiás a tisztességes, becsületes és tehetséges emberekre, azokra főleg, akik, ezzel a gazdasági bűnözővel ellentétben, TÉNYLEG maguknak köszönhetik, amit elértek.

Nem csoda, hogy mára úgy néz ki az adminisztráció, mint Minas Morgul mozgósításkor.
"Persze, nyilván tudjuk, hogy a narancsba öltözött komcsik, ügyeskedők, besúgók, III/II ügynökök is a ti kutyátok kölykei, akiket megvédeni kötelesség, mert ellenkező esetben a Gazdi mocos, a lassan tejhatalmú postássá is kinevezett Lázár pedig üzengetősen szomorú lesz. De azért arra kíváncsi lennék, hogy legalább a négy fal között megcsóváljátok a fejeteket kedves A Pártra szavazók, mikor ezeket az embereket látjátok kirakatba tolva pénztalicska rendszert építeni?" Ez az utolsó bekezdés, én csak annyit szeretnék kérdezni a sok(?) Fidesz-KDNP szavazótól, hogy tényleg ezt akarták? Nekik ennyire mindegy az ország jövője? sak néhány írás a mai internetes sajtóból: www.napi.hu/magyar_gazdasag/belathatatlan_ideig_fasirtban_maradnak_orbanek_az_eu-val.583198.html , www.napi.hu/magyar_gazdasag/ez_var_a_nyugdijasokra_magyarorszagon_vallott_a_kormany.583195.html , velemenyvezer.444.hu/2014/06/30/orban-viktor-25-eves-alma/ .
Most már tényleg kíváncsi lennék az átlag Fidesz szavazó béleményére és nem csak a Vidéki, Batyu, Filtol és a többi elvakult Fidesz troll köpködésére.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt is megoldották.

Reklámadó: az RTL csak azért is fizetni fog
Módosítják a reklámadó törvényt, hogy az RTL idén se kapjon kedvezményt.

hvg.hu/kkv/20140630_Reklamado_az_RTL_csak_azert_is_fizetni_fo
@rodeo36:

Ennél egy kicsit többen szokták nézni Hamburg vigalmi negyede focicsapatának a másodosztályú meccseit. :)
Ma két azonnali kérdésnek is elég jó a témája. :)

MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik) "A mentősökre támadó bűnözőknek nem szóltak, hogy rend van!?" címmel (A/396 szám)

SALLAI R. BENEDEK (LMP)
"Eredményes volt-e a földet a gazdáknak program, Mészáros Lõrinc vagyonbevallásának tükrében?" címmel (A/389 szám

www.parlament.hu/a-kovetkezo-ulesen-elhangzasra-tervezett-azonnali-kerdesek
hmmm, így megy ez narancsnerrisztánban:

Eladta a főváros a családi ezüstöt

Az államé a Főgáz-részvénycsomag 42 milliárdért. 2009-ben 100 milliárd lett volna, de pont a mostani városvezetés ellenezte az eladást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fbudapest%2F2014%2F06%2F30%2Feladta_a_fovaros_a_csaladi_ezustot%2F

-

Eldőlt a Városliget sorsa

A főpolgármesternek is van véleménye a Városliget beépítéséről, csak nem mondja el.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F06%2F30%2Fatvertek_a_gyermek_tarlost_irogepalkatreszt_vett_urhajoalkatresz_helyett%2F

-

Mégis fizethet az RTL: alig fogadták el a törvényt, máris átírják

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F06%2F30%2Fmodositjak_a_reklamadot_megis_fizethet_az_rtl%2F
Mitől tej a hatalom? Tehénből jön?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Orbán egyszerűen allergiás a tisztességes, becsületes és tehetséges emberekre"

szerintem pedig az újabb kétharmad hatalmi mámorában pörköli az orrunk alá, hogy ÉN ezt is megtehetem és meg is teszem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
szép, szép, hogy a lófaszt házhoz hozzák maguknak, mert
-nyíltan egy cégre készíteni törvényt biztosan beleütközik valamely alkotmányos jogba
-nyíltan egy cégre készíteni törvényt biztosan beleütközik valamely EU-s jogszabályba
-biztos, hogy ezzel a módosítóval nem tettek keresztbe lajoséknak? :D
@Secnir: az idő, ez a lényeg, mire lefut a jogorvoslat, addigra minden lerendezve és lezsírozva, a célcsoport/célszemély kinyírva.

Lajos meg majd megoldja okosba, jön ott elég neki, amennyi kell, köszgépklassmuzikfmmédiaposzter-stb
palizálok, mert ennél több karakterért kár lenne:

"Filimon Tibor • 30 perce

Így egyszerűbb:

„Alaptörvény:

1/1 Aki nem fideszes ellenünk van

½ Aki kritizálja az orbán rezsimet LázAdót fizet

Ezért az RTL minden évben 5 Milliárdot befizet minden adón
felül amíg ki nem takarodik,,,,,,,,

Norvégok az GDP 100%-át Lázár Jánosra ruházzák
vagy NAV vizsgálat……………….

Kelt 1950’……….a demokrácia
jegyében

Én szégyellem magam"
@Spániel:

Az egyik nem zárja ki a másikat.

Pedig rá fog baszni, mert jellemtelen csürhével háborút nyerni nem lehet.
mi történhetett? a lendvai utca még egy trollt se küldött ide? hát hol vagytok ti mindent megmagyarázó fidess legények?
@talpi: Nem nagyon kommentelnek itt a szokásos trollcik. Gondolom pofán vannak verve, ha idejönnek, aztán megtanulták, hogy nem érdemes a mantrát idepötyögni.
@talpi: @Pocakos focista:

majd jön a délutános műszak, csak tart még az eligazítás:)
@talpi: @jaegtoer: @Pocakos focista: még nincs főcím, a troll különítmény még máshol ontja magából a szennyet
12:25
"Ezt a pert nem veszíthetjük el" - Az RTL csoport igazgatója a reklámadót követő helyzetről

A magyarok érdeklődése a belpolitika mindennapos ügyei iránt mostanában növekedett meg, állítja a német RTL Csoport Délkelet-Európárt felelős regionális igazgatója, aki szerint nem igaz, hogy a Magyar RTL Klub hírműsorai csak azért kezdtek el foglalkozni a kormány számára kínos ügyekkel, mert bejött a reklámadó. A magyar származású Andreas Rudas szerint az eltúlzott reklámadó egyaránt sújtja az üzleti életet, a magyar gazdaságot és a sajtószabadságot. Az RTL Csoport nemzetközi bírósághoz fordul, de a híradók tematikája akkor sem változik, ha a reklámadót visszavonják.

hvg.hu/itthon/20140630_Ezt_a_pert_nem_veszithetjuk_el__Az_RTL_c
lehet szemezgetni ebben a dilettáns törvénytervezetben, hozzánemértés fidesz a neved:

De a javaslatban nem nem az az igazán durva, hogy még nyíltabban egyetlen cégre lő, sem az, hogy be próbálja zárni a médiacégek külföldre költöztetésével kinyitható kiskaput. Hanem az, hogy milyen módon próbálja kikényszeríteni, hogy a Facebook meg a Google Magyarországon is fizessen adót a felületein közzétett reklámok miatt.

A tervezett szabályok szerint a reklám közzétevőjének magán a számlán vagy a szerződésben le kell írnia, hogy ő reklámadóalany, és a pénzt be fogja fizetni. Ha a cég ezt nem teszi meg, akkor a reklám megrendelője válik adóalannyá. 25 ezer forintos érték felett kell fizetni, a reklám költségének húsz százalékát. Szóval a kormány úgy próbálja megegyezésre kényszeríteni a nagy külföldi szájtokat, hogy minket kínoz a szemük előtt, hátha megrendülnek. Azt mondjuk nem tudom elképzelni, hogyan képzelik el az fb- és Google-reklámok folyamatos figyelését, a 25 ezer forint feletti kampányok kiszűrését, és a megrendelők felkutatását, majd megbüntetését. Ez gondolom inkább csak afféle beijesztés, hátha ennyire zöldfülűek az amerikaiak.

cink.hu/maris-itt-az-ujabb-rtl-szivato-torvenymodositas-benne-1597885700/all
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

" a híradók tematikája akkor sem változik,ha a reklámadót visszavonják."

Lett vagy ötmilliárd oka az RTL-nek Orbánt szopatni.
@vitéz Thapóccay néma bárány: ez is benne van

"hvg.hu: Egy német napilapnak azt mondta, hogy Magyarországon a sajtószabadságot érte csapás. Jól idézték?

A. R.: Abszolút jól. Fenntartom a véleményemet. Az eltúlzott reklámadó kiszabásával tönkreteszik a magyar sajtó jelentékeny részét. Ennél fogva a magyarországi sajtó nem lesz képes ellátni a demokratikus társadalmakban elvárt alapfunkcióját. Nem lesz, aki a polgárok számára, azok nevében és érdekében ellenőrzi a mindenkori gazdasági, politikai hatalmat. "
meg ez is, szemezgetnek a beszélgetésből más oldalak is:

Az RTL-csoport nemzetközi bíróságnál fogja beperelni a magyar államot

A regionális igazgató szerint a cég „bármilyen üzleti műveletet hajtott is végre, annak adóvonzata kapcsán mindig konzultált az adóhatósággal, annak jóváhagyása nélkül sosem lépett”. Ha ez így van, elég kemény, hogy Varga Mihály ráküldte a tévére a NAV-ot.

444.hu/2014/06/30/az-rtl-csoport-nemzetkozi-birosagnal-perli-be-a-magyar-allamot/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nesze neked együttpéem feljelentés. :)
Seszták Miklós visszaperel
hvg.hu/itthon/20140629_Sesztak_Miklos_visszaperel#"

Hehe! Miért van deja vu érzésem? A doktorpálnál is hasonlóan kezdődött a dolog. Aztán csak lemondott idejekorán.

Mellesleg a fideszes barom fiudvar milyen fülsértő kotkodálásba kezdene ha a "jó"ember nemfideszes lenne! Szánalmas fideszes balfaszok.
-no comment-

Tasnádi László új rabomobilokat adott át

Öt darab, egyenként ötvenmillióba kerülnek az új kamionok, amikben a fogvatartottak énekelhetik a börtönablakábant.

444.hu/2014/06/30/tasnadi-laszlo-uj-rabomobilokat-adott-at/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Épp meg akartam kérdezni, hogy rajzanak-e már a szokásos fideszes, fizetett döglegyek? Sajna tahótlanítottam őket, így nem látom. Vagy szerencsére? ;)
Az Index címlapon a 18-as karika az olvasottság növelésére lett kitéve?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hehe! Ez a tasnádi is már milyen egy név? Rokona "annak" a tasnádinak? Ha fideszes akkor annak kell lenni, amilyen egy maffia ez a párt.
@Online Távmunkás: Csakis a kommentek miatt lett a +18 kirakva. Lehet még szeksz is lesz. Kezdetetnek, mi történt a fizetett fidesztrollokkal? Agyonbaszta őket a villám?
@kovi1970: még nem riasztott a főcím nekik, figyeld csak, jönnek hamarosan, mert ilyenek ezek :D
Ilyen ajánlattal meg fognak majd keresni fideszes vagy maszopos politikusokat is? :)

Olyan szép a bűnöző, hogy modellszerződést ajánlottak neki

hvg.hu/plazs/20140630_Foto_Olyan_szep_a_bunozo_hogy_modellszerz
offshore miklós, ez nagyon jó :)
és itthon egy ilyen ember vezető lehet.
Kedves Fabius!
Nem tartom szerencsésnek Kaya Ibrahimot kóklernek minősíteni, mert Ő - Joszip Tot sporttársával együtt - a hírhedtté vált meccsen másik térfélen és a kispályás csapat tagjaként szerepelt; strómanként.
@kovi1970: "Sajna tahótlanítottam őket"

ejnye, nem szabad. egyébként, honnan tudnád,
miért tart itt ez az ország.
Látni kell nap mint nap folyamatosan, mire képes a tudomány.
zsugorított fideszjézus
@doggfather:

Pontosabban: itthon vezető már csak ilyen ember lehet.
@sjz: Eközben Sáj Piron izraeli oktatásügyi miniszter - aki egyben rabbi is - benáculni látszik, hiszen a minap olyat mert mondani, hogyaszongya: "kötelességünk közölni az egybekelő egyneműekkel, hogy ez nem család."

Nos azóta egyfolytában és mindenütt kéri a bocsánatot. Keresztény fordulattal élve: meakulpázik és Canossát járatnak vele az ottani sajtó és politikai élet Magyarországról is jól ismert másságimádató, agresszív véleményalakítói.

nemzeti.net/izraeli-miniszter-kotelessegunk-kozolni-az-egybekelo-egynemuekkel-hogy-ez-nem-csalad-2196694.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Úgy tűnik, a közhivatalokban jó vezetőnek már csak a réz maradt. Esetleg az optikai szál. Hacsak....
Komcsi bácsi, tetszett volna vállalható alternatívát kínálni a választásokon, mindjárt nem szavazott volna oda ennyi ember. Ennyit a négy fal közöttről.
@Spamet nem küldünk rád:

Te tisztában vagy a "kommunista" szó jelentésével?

Ne fáradj, költői kérdés volt.
@Spamet nem küldünk rád: Marhaság. Akármilyen alternatíva volt, mindegyik után fanyalgás volt, és én is ezt tettem.
@CsakMintTe:

CsakMintTe 2014.06.30. 12:13:07
Mitől tej a hatalom? Tehénből jön?

teljesen saját kútfőmből jövő magyarázatom szerint: a hatalomnak, olyan fehérnek kéne tűnnie, látszani mint a tej. DE mint tudható inkább a hatalom stabilitására, erejére utal, mert nap mint nap a tejből fogy a legtöbb!
na ezt még át kell gondolnom, újra...:)
nahhh, csak idetévednek a naritrollok, az előcsapatok megérkeztek :D
@sjz: megpróbálsz dezinformálni! :)
"Az új (costa-ricai) elnök állítása szerint a személyi kultusz kiépülése ellen is tenni próbál, éppen a héten adott ki egy rendeletet, amivel megtiltotta, hogy a neve szerepeljen a hidak és utak átadásánál kihelyezett információs táblákon (ezeken csak az évszám lesz majd fent), de azt is kikötötte, hogy nem lóghat az arcképe a közintézményekben."
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2014%2F06%2F30%2Fcosta_rica_a_futballnemzet%2F

Mi fordítva csináljuk: Vityát minden kurvaéletbe arannyal belevéssük, várkertbazártól négyesmetrón és Scorpions-koncerten át stadionig, focink meg nincs.

Hö.
Höhö.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: látod látod, az alaptétel is megdőlt, meee foci az nincsen nálunk, és nem is lesz, de személyi kultusz az már van.
Mostanra már, hogyan is kezdődött?

Túlteljesít az e-útdíj
A tervezettnél nagyobb bevételt generál az e-útdíj rendszer.

www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/tulteljesit_az_e-utdij.3.200767.html

-

Mire is számíthatunk akkor ebben?

Előre kódolható káosz várható az új budapesti mobilparkolási rendszer indulásától. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. szolgáltatásának kezdete előtt egy nappal ugyanis tengernyi bizonytalansági tényező várható. Arról nem is beszélve, hogy perek és uniós kötelezettségszegési eljárás is folyik az új, monopolhelyzetre törekvő mobilfizetési rendszer miatt.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/parkolasi_kaosz_johet_holnaptol.583264.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tudod, hogy van ez. Az einsteinek nem szokták a nevük elé odabiggyeszteni, hogy "Dr". A "Dr"-t a schmittpalik szokták kényszeresen a nevük elé írni.

Dr Hoppál Péter Államtitkár Úr, és szerény névtáblája:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CDMQFjAA&url=http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F06%2F22%2Fha-ma-csak-egy-hoppal-peter-fotot-nez-meg-ez-legyen-az%2F&ei=WHGxU5ucB6bG0QWh1YD4Dw&usg=AFQjCNHd1pVheRwpKyGHOJE4SHPEiAHT2w&bvm=bv.69837884,d.d2k

Gondolom, ezek után nincsenek kétségeid, hogy ez Dr Hoppál Péter Államtitkár Úr Irodája.

Továbbá, hogy egy mordori útkaparó orkba több méltóság szorult.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez a nemzeti.net gondolom egy zsidó oldal, hogy ennyire aggódnak az izraeli melegek jogaiért!
Ki a faszt érdekel ez, rajtad kívűl???
Elnézést mindenkitől, hogy reagáltam rá!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most hogy megnéztem jobban, tényleg szép méretes cégéres ez a nerhuszár, a méretes közúti cirkálóknál is a tulajok nagy része a snecis szerszámát kompenzálja emígyen ;)
@punkfrog: elnézve, de kéretik nem megszokni eztet az eltévelyedést ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vikk lemaradt egy kissé, ez a kiszögezzük a nevünket 1867-ben volt divat.
@sjz: TUDOM, hogy nevekkel NEM illik "játszani", de mivel elképzelni sem tudom, hogy mit rejthet, érthet az "sjz"....
nem lenne "érthetőbb" a spjz!?! :):D bocsi:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát nem a johannita lovagrend de Villefort vezetése alatt....
@Penivaldes: :D álmodj király lány...:D

Te is dezinformer lenni?!? :) oszt miből gondolnád, eztetet?
@venszivar: hát mert sjz-t írnak az emlékkönyvekbe...de hősünknél a reptér felé hajlok
Szeretettel üdvözlöm a blog olvasóit abból az alkalomból, hogy "az államháztartás névértéken számolt konszolidált bruttó (maastrichti) adóssága 24 932 milliárd forint, a GDP 84,4 százaléka volt az első negyedév végén, 5 százalékponttal nőtt a múlt év végi 79,4 százalékról." És tekintettel arra, hogy azóta a központi költségvetés adóssága 1.3 %-ot nőtt, és ha a központi költségvetésen kivüli adósság nem csökkent, akkor jelen pillanatban az államháztartás adóssága a GDP nagyjából 85.7 %-a. És im, a kormány igéretéhez hiven felcsökkentette a zállamadósságot is :)

De majd jönnek a hősök, a bátrak, és megmagyarázzák, hogy ez nem úgy van ám, majd az év végit nézzük, stb, stb, meg hogy a szocik is így meg úgy, öröm lesz őket olvasni :)
@Penivaldes: spj = szeretettel jegyzi? besz.rás!

ÉN pöcsös lévén, ilyet ill. olyat még tán, ha csak filmben, láttam...

Ezek szerint, TE punás lehetsz! Ami NEM baj, sőt! Jó pap is holtig tanul, pláne én, aki inkább ateista.:):D

Jó lenne, ha spj is nyilatkozna.
@Penivaldes:
oda vágyol? hol van ez a sziget?

jaaaaaa? hogy az Azori szigetek közűl az egyik?

és miért pont ez? mert vulkánikus és a lakosság menekűl onnan?

brühüyyy
@punkfrog: Kár, hogy nem veszed észre a hírben a hazai párhuzamokat. :)
Ja, fentiek alapján, mivel a központi költségvetésen kivüli adósság az első negyedév végén 600 MD-dal volt több a központi költségvetésénél, amennyiben ez az arány fennáll, akkor most az államadósság 25 300 MD körül leledz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
és milyen doktor, azaz miből doktorált, mert ha alapfokú jogász akkor az mezei akármi, mint a többi koleszos szarházi

brühüyyy
@DarthVader:

Szeretett Vezérünk megmondta: "Az államadósság csökken, bárki bármit mond!" Van még kérdés?

Inkább arról csacsogj, hogy oszkópéter avizerbe mitkeres?
@venszivar: sajnos igen, az
jó lenne, lovagrendekhez értek picit, de spj-hez mnem annyira. egyáltalán ki is az?
@rodeo36:

Ez mind Dr... Dr Semjén, Dr Hoppál, Dr Orbán... de bazmeg, ha Lézer is ledoktorál, összetépem a diplomámat.
@DarthVader:
Osztán hun a link? :)
De ne illen liberálbolsevik híroldaltat linkeskeggyé, hanem ősmagyari keresztyényes (aasenem baj, ha rovásírásos), nemzethyesseset, jóva ?! :D
@jaegtoer:
ez legalább aranyozott Hofim Díjat érdemel

a jó vezető: Dr Réz Drót, Dr Óp Tika Iszál

természetesen államtitkár

brühüyyy
@venszivar: na igazából ez az
The Society of Professional Journalists (SPJ), formerly known as Sigma Delta Chi, is one of the oldest organizations representing journalists in the United States.
@Penivaldes:

Én csak három lovagot ismerek behatóbban: Don Quijotét, Darth Vadert és Draculát. :(

Hát, ez nem sok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Kár, hogy nem veszed észre a hírben a hazai párhuzamokat. :)"

na, egy mértantanár!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
namost van egy nemzetközi megegyezés, olyan, hogy kisdoktori az nem létezik és senki sem fogadja el a magyar határon határon kívűl, a másik, csakis az orvos "MD" doktorok használhatnak doktori címet (Medical Doctor)
az ügyvédek kérhetik, hogy doktor úr-nak (úrhölgy kackackac) szólítsák de a neve elé nem biggyesztheti...úgyhogy ezek a zizék azok nem doktorok hanem lopósok és "LK" kellene a nevük elé

brühüyyy

a lézernek egyáltalán milyen faiskolája van?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kicsit nyűgös vagy. Képtelen vagy együtt örülni vele, hogy milyen szép és nagy és fényes táblája van? A Dr-t meg ki kellett írni, mert a kutya se gondolta volna.

Ja... és pont te beszélsz?:DDD
@DarthVader:
valamit mindíg kihagytok eme számolgatásotokból: mégpedig azt az extra hasznot (extraprofit) amit a bennfentesek cégei a 45 -től 120% -ig túlárazott tevékenységeikkel ellopnak az államtól és osztalékot képeznek adót nem fizetve érte

ez szerintem évente kb 3000 milliárd

brühüyyy

számolj utána
@jaegtoer:

dr. az a DR. a Dr az akadémiai doktor azaz az aki a Masters után ledoktorál vagy van PhD-je ami egyenrangú

brühüyyy

kandidátust nem szoktak kitáblázni mert átmeneti cím...

szóval ezek kitaláltak itt maguknak egy oligarcha címzetes rencert és aszerint ...már régen a börtönöknek kéne tele lenni velük Hágá-ban

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"ha Lézer is ledoktorál, összetépem a diplomámat."

Méltán vagy ingerült, de akkor se tedd. Te "megdolgoztál érte, valaki vagy, azok meg senkik maradnak akkor is, ha a seggükből is diploma lóg ki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ugye tudod, hogy Costa Rica az magyarul: Gazdag Part-ot jelent azaz a felfedezők ott minima kalkula aranyat és egyebeket találtak és bőségesen termő ültetvényeket

brühüyyy

ott könnyű

de ahol mindent ellopnak ott mit kellene a határállomáson kitáblázni?

írjunk ki egy pályázatot erre a névre

brühüyyy
@rodeo36:

Rodi. Ez egy tanult ember, csak elfajzott és korpa lett belőle.
@jaegtoer:

Jé, tényleg! :DDD

Az én Dr-i címem a kisember lázadása. Amikor Schneider úr kijelenti, hogy hagymát fog enni hagymával. Amikor Jerry visszafelé simogatja Tom bundáját. Amikor Adrian Mole piros zokniban megy suliba.

Nem azt mondom, hogy "Utánam!", hanem azt: "Előre"!

Én meg majd hátulról ritkítom meg a soraikat.
Mi folyik itt?
Se egy fia bogoly se egy hejszenbúrger.
Úgy érze magam, mint aki megivott öt boboz alkoholmentes sört, majd magáévá tett egy guminőt.
Nem igazság!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
na e'mmá' döfi: Piú Bella Coróna della Nación Ungarese

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:

akkó' má' ott hunvagy...semmisem igaz de ez van

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:

Perverz egy alak vagy, ha neked az igazi élményt bagoly jelenti:)))
@Penivaldes: Ügyes vagy!:) de az ááámerikaiakra PIKKELEK! s akkor finom vóóótam! :) LÉPEM! futok.
@CsakMintTe: :):D nem hiába vagyok ateista!:):D
futok...
@jaegtoer:

má' megbocsáss, de a tanultság önmagában nem érték, az egy kulcs amihez kell egy hatalmas zár amely zár egy még sokkal hatalmasabb Kapu része, annak neve:

Bölcsesség, becsület, barátság, ... lásd ezt a Varázsfuvolában többször ídézett részben

aki az oktatási adathalmazát nem tudja aktiválni ezen direktívák alapján az Queen of the Night: a harag, a békétlenség, irígység, hatalomvágy a hatalomért magáért, ocsmány bosszú, és skizofrénia

hát nem szép

ezért szoktam én mondani állandóan: a kedves öreg bányász aki a 3 elemijével hadifogságba került, mikor beszélgettünk vele, aszon'ta ő nem fél már semmitől, amikor meglátta mi is a hatalom bázisa, attól kezdve mosolyogva nézi a hatalmat:

"még kémény sem volt, nemhogy okos ember"

brühüyyy

a diploma hordozója semmi más, mint egy reservoir...ott úsznak benne a pontyok...
@CSENDES: "Ugyebár, a pénztalicska már lejárt lemez.
Itt most már a pótkocsis IFA a megfelelő kifejezés. "
És hogy ki voltak akadva a narancszombik holmi nokiás dobozokon. Kókát is utáltuk korruptsága miatt, de hát ő egy kisstílű szélhámos volt ezekhez képest.
@DarthVader: Nyugi, majd jön Blogger Géza és megmagyarázza neked hogy a GDP arányos államadósság akkor is csökkent, ha az államadósság nagyobb mértékben nő mint a GDP.
Tudod Géjza matematikuskén végzett Korlátozott Pontosságú Összeadás szakon.
@DarthVader: Ez így van, mert márciusban vettek fel 3 milliárd dollárt 5,6 százalékos kamatra.
Szóval akkor ez egy olyan dolog amit még a fidesztrollok se tudnak megvédeni. Még ahhoz sincs pofájuk, hogy a témát eltereljék szokás szerint.
Akkor egyetérthetünk, hogy a miklós monnyon le? Meg az is aki odarakta ahova...
@Elli Vízel - The Ultimatе Survivor: Ó a hagyót még mindig fel szokták emlegetni...

Na, mindjárt RTL híradó. Csá!
Kurva anyád seszták geci, kurva anyád fideszmaffia!
@Marcellusca:

Ehun-e:

www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Statisztika/mnbhu_statkozlemeny/teljeskoru-penzugyi-szamlak/SK_PSZLA_TELJES_2014_Q1.pdf

Remélem, Eltolcsy-nakcsak elhiszitek? Szerintem, ha hazudna, akkor ennél csak nagyobb lehetne az adósság, de igy is elég zsenáns.
B+! 18-as karikát miért kapta Fab az Index címlapon?
Fideszes köcs... izé, népművészeti agyagedény lebukik ilyen szépen, az korhatáros?
Az volt már, hogy bekap6ja az összes képmutató keridömi álszent puhapöcs?
Neeeeem?
Én is csak gondolom...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De milyen szép öblös bariton hangja van!
@Jolka40:
Lemaradtam... elénekelte a "Ráchelkét meghágták a fehérvári huszárlovak" c.örökbecsűt, vagy mi?
Tényleg lemaradtam, felénk a mailt hozó postagalamb is hetente alig repked.
@rodeo36: @Orica Középföldi:

Nem öröm a boldogság, hogy zizegtené meg a nyári szellö a szemfödelét minden, országkincsét elprédáló címeres gazember ravatalán.
eeeeee..... (nógrádias) :-))
@The Ghost Wolf: Sztem az átlag fityesz szavazó nem a neten tájékozódik a politikai és egyéb ügyekről. Elég neki a királyi tévé, a rezsiháború bizonyítékai a számlákon, narancsmezőben.
A falvak, városok EU-s pénzből lesznek csecsék, épül egy csomó tök felesleges dolog, de azok legalább látványosak, és persze mind- mind fityeszéknek köszönhető. EU agyonhallgatva.
A közmunkások is mutatós egyenruhában támasztják a seprűnyelet, lázasan semmittesznek, azaz "dolgoznak", van munkahely.
Ehhez jön még a mindennapi népbutítás, olyan csatornákon, amik mariskanénik és józsibácsik által elérhetők.
Összegezve: "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve."
Diicsőőősség!

Fent említett választók tájékozatlansága totális, egyszerűen nem jutnak el hozzájuk(mondjuk nem is nagyon érdekli őket) azok az információk, amelyek esetleg felnyithatnák a szemüket, kételyeket ébreszthetnének bennük.

Az RTL (és a többiek mind) pölö hatásos lehetne ebben, nem véletlenül rinyálnak tőle fityeszék.

Az ellenzék is kizárólag a vájtfülűeknek zümmög (halkan), nem képesek a zemberek megszólítására.
@AKIsTUDATLAN:
Az ellenzék megítélésénél hangyafacnyi eltérés van álláspontjaink közt. Szimplán orbitálisan impotensnek, vagy kilóra megvettnek tudnám csak nevezni őket.
Há`mert ennyire hülye magától nem lehet senki...
Énektanár, karnagy a lelkem doktorúr, nem tudtad?
sziasztok, gondoltam, benézek, sztem egy ideig nem leszek, körülnézek. miről beszélgessünk? :)
@rodeo36: allah növessze hosszúra és vastagra!
küttem neked prájvetben ezt-azt, kacsincsá rája, mit aszond az öreg rája!?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Igaz, hihetetlenül impotensek. Egyszerűen csak elvannak, mint a befőtt.

Ezek már nem "éhesek", na pláne nem "bolondok"!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te szesz tesó, itten dübörögtök,amikor ez a fószer sem egyéb, mint a Ner-nak az címeres, bárcás cégére? Ne zavargyáá, vazze, lopok!
én azon csodákozom, hogy ti még csodákoztok!
a valamikor kormánypárt, mára már ellenzéknek is igenszar balódal se vót különb, csak esetleg kevésébé látványosan mert lopni! de azért lopott!
ezek a fijjúg,meg a rajtkőről hugyoznak a t. kocsogmagyarszavzópógár kopaszodó burájára, ez meg örül, hogyaszongya: "de jó meleg!"
Nem is emléxem, mikor vót utójjára ilyen gyenge felhozatal narancszombiból. Ennyire véd7etlena téma?
@Penivaldes: Az élet nehéz.

Klaudia lekapcsolja a sárga villanyfényt, gyertyát gyújt, és hosszú hónapok után először ül a zongorához, ujjai egy kicsit merevek, de aztán belejön, és eljátszik néhány Chopin-etűdöt, hibásan, energikusan. Szeret maga engem, Lukács, kérdezi mély, tompa hangon, mint aki nem is akarja hallani a választ. Valami lendületes futamba kezd, amit csak félig játszik, azután lehanyatlik a keze, lehajtja fejét a zongora poros tetejére, a gyertya sercen egyet, Gyalu irányában villog az ég, távolról megjön a dörgés hangja is, azután csak zokog Klaudia, és sokáig nem lehet abbahagyatni vele. 1912 júniusa van, és Werner Lukács valamilyen furcsa, megmagyarázhatatlan módon érteni véli, hogy ez a törékeny és szép nő örökre boldogtalan marad, legalább is minden esélye megvan rá, mert finom érzékkel hamar felfogja, hogy egy férfi a modellt, a szobrot, a vasmozdonyt, a virágot, a háta mögött lépdelő angyalt meg boszorkányt látja benne és rajta keresztül, vele már nem is törődik igazán.
@tapolcai evolucionista:
Dehogy... csak ezt a keridömi álszentet rövidesen beáldozzák, hogy lám, Orál Piktor most tudta meg, a gazság érdekében lép és leváltja hűtlen talpnyaloncát a Plebs érdekében, mert a zigazságért mindent... majd fél év múlva, lehet, hogy a zügyvédi kamara elnöke lesz, evégre etika, meg keresztyényi erkölcs...
@nincs_itt:
Dógozok most, múlt héten meg széjjelbuliztam magam...
Majd küldök linket, ússeismersz meg rajta, pedig még randább vagyok rajta, mint egyébként. :)
@glinolid:

Nem olvastam korabban, de ertekelem a poent. ;)

Ez SOSEM fog megvalosulni.

Ennek nyilvan tobb oka is van, es ezek kozul csak az egyik, hogy maga az ISIS erosen siita-ellenes, nem emlitve a sok kulonbozo iszlam-iranyzatot, es orszagok vezetoit, melyek szinten ellenerdekeltek.

Szinte az egyetlen pozitivum George W-val kapcsolatban, legalabbis szamomra, hogy az iszlam terrorizmust hazapaterolta, hogy intezzek el egymas kozott. Es most eppen ez tortenik...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Természetesen ez így lesz! De, előbb a köcsög rogán meg a másik fasz jancsi a /Demcsák kandúrja/ még kitalálja, hogy mekkora fájdalom díj járjon neki.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): egésségedre! mindkettőt!
de azért csak-csak igazam van! nem? de! ez már megint 1! nem? de! 2!
@glinolid: Ne beszélj hülyeségeket. Az a térkép amúgy egy túlzó baromság, viszont, hogy kinek áll érdekében a mostani iraki helyzet, az ismét pofon egyszerű, feltéve ha valaki lát is nem csak néz.

"A Közel-Kelet ideális terület a kavarásra, csak azt a szempontot kell figyelembe venni, hogy Izrael biztonsága ne sérüljön. Ugyanakkor Izraelt állandó veszély kell, hogy fenyegesse, mert ez hoz számára dollár milliárdokat az amerikai költségvetésből. Ugyanakkor USA-nak is szüksége van egy globális ellenségképre, melyre ráfűzheti a pénzvilág érdekeit és hadiiparát."

www.facebook.com/454097781331467/photos/a.455155884558990.1073741827.454097781331467/659779707429939/?type=1&permPage=1

Mindig kell egy ellenség

mihalffy.blog.hu/2013/05/05/mindig_kell_egy_ellenseg

Amúgy arról ugye tudsz, hogy ezeket a kannibál terroristákat épp a szír légierő bombázta, amelyet az iraki miniszterelnök meg is köszönt.

Arról is tudsz ugye, hogy a nyugat USA és Szaud Arábia fegyverezte fel és képezte ki az ISIL-t és az ISIS-t.
@Jolka40:

Számomra érthetetlen, hogy egy karnagy, aki azért mégiscsak találkozott tanulmányai során kultúrával, hogyan süllyedhet idáig.

Na, mindegy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tudod, miben hasonlítanak az arabok meg a magyarok? Hogy ők sem tehetnek soha semmiről.

Fasz tudja, én valahogy nem feszítenék embereket keresztre, akármennyit sutyorog a fülembe valami zsidó.

Ezt meg olvastam valahol: "Akik nem tudnak magukon uralkodni, azokon előbb-utóbb mások fognak." Ajánlom fejkendős testvéreim figyelmébe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

De tényleg, a fasz van ezekkel a fejkendősökkel, ezeket hol a ruszkik képzik ki meg irányítják, hol a CIA, hol a zsidók... a faszukat vajon ki bírják verni egyedül, vagy azt meg a kínaiak csinálják helyettük?
@nincs_itt:
Das ist die aufnahme

glückwunsch

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Épp erről beszélek. Tehát válaszolj röviden. Szerinted a nyugat, az USA és Szaud-Arábia miért támogat fegyverrel és kiképzéssel olyan baromállat "iszlamistákat", akik embereket feszítenek keresztre, elesett katonák szívéből esznek, vagy ferences szerzeteseket fejeznek le?

Ja ha meg megsérülnek egész véletlen izraeli katonai körházban ápolgatják őket. Micsoda véletlenek.

syria360.wordpress.com/2014/05/10/more-wounded-terrorists-from-syria-moved-to-israeli-hospitals/

A félkegyelmű Martonyinak meg tényleg megérte megszakítani a kapcsolatokat a szíriai legitim állammal, mely ezen állatok ellen harcol már több mint 3 éve, bölcs hazafiúi és megfontolt okos döntés volt.
Blogger Gizdát akarjuk! Magyarázza ki!

nepszava.hu/cikk/1024236-rekordon-az-allamadossag-elerte-a-kozel-85-szazalekot

"Még soha nem volt olyan magas a GDP-arányos államadósság 2010 óta, mint napjainkban. Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) tegnap közölt előzetes adatai szerint ez az érték már elérte a 84,9 százalékot. Tavaly év végén 79, a Bajnai-kormány mandátumának lejártakor viszont 82 százalékos GDP-arányos államadósságot mértek."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na már éneklik a dajcsok a himnuszt. Mit tippelsz legyőzik Algériát? :)
Na tessék még ez is. :)

Négy szent, akikhez imádkozhatsz, hogy a te csapatod nyerjen.

magyarkurir.hu/hirek/negy-szent-akikhez-imadkozhatsz-hogy-te-csapatod-nyerjen
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez az izé nem Dudamel és nem Thielemann (hogy csak mai nagyságokat...(), egyházzenész.
Olyan szlovákos kédéempés muzsika, fácánom mészárolom. G-durr
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Majom! :D
Melyikre amúgy, várjá'má tezsvérem!
Csak nem erre:
images.postr.hu/uploads/blogs/11653/170658/post_170658_20140513105631.jpg

Fogadjunk csak te vagy még olyan gyógyegér (előttem, előttem...), hogy tudtad, ki is ezeknek a munkása?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, a narancsbolsevik és vörös elvtársaknak is sok szeretettel, egy klasszikus darab! :))

images.postr.hu/uploads/blogs/11653/170658/post_170658_20140513111009.jpg

De télleg, ez művészet, Dalival is együtt zsúroztak...
Pedig most nincs meleg mégis gyenge a játék.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A KDNP-t, mint ötletgazdát meg kihagyod?
Nem szép tőled!
Ha Algéria rúgja az első gólt akkor a németeknek ez nagyon nehéz meccs lesz.
Algéria jól kontráz és a német hátvédek lassúak, nagyon nem is mernek előre jönni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gábrielt megnézném, ahogy személyesen próbálja elmagyarázni az ISIS tagjainak,hogy ők az USA bábjai!:))))
Mennyi idő alatt feszítenék keresztre?
@punkfrog: Miért kéne bármit is magyarázni nekik? Bőven elég ha ránéznek mondjuk az USÁ-tól korábban kapott BGM-71 TOW tankelhárító rakétáikra.

www.thedailybeast.com/articles/2014/04/25/the-big-weapons-that-the-u-s-may-be-secretly-supplying-to-the-syrian-rebels.html

rt.com/usa/us-syria-moderate-opposition-weapons-921/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kiről van nagyba' szó?
elvesztettem a fonalat ott Gordión-nál a kanyarban

brühüyyy
@Oxica:
meccs van? jajj elfelejtettem...képzeld minő bajságos

na gyorsan kittkatt meg túrórudi

brühüyyy
@rodeo36:

Hoppál Petyáról

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Röviden válaszolok: ennyire nem érdekel a téma. Biztos minden titkosszolgálat benne van nyakig. A fejkendősöknek meg valaki szólhatna, hogy 2014-et írunk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ebből kéne egy tucatot elereszteni a Parlamentben.

Sajnos a Földön nem él ilyen. :)
@vitéž munkášőr:

Azért az jó valahol, hogy a Sátán Birodalma fegyvert meg számítógépet ad Allah Hős Harcosainak kezébe, különben kénytelenek lennének még mindig szablyával kaszabolni egymást. Nagy dolog a globalizáció.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
szerencsétlen...és miből doktorált? szolfézsből Kodály alapfok?

amikor művészkém politikába ártja magát az mexünik számomra a Pitly Katalin sohasem volt valaki de a senkiség mélyésre süllyedt és soroljam...a nemzeti jelenlegi dirije, még jó, hogy nem vezényel egy melós dalárdát a fel vörösök proletárokat a Parlament nyitónaptyán a sok komcsinak a Matyó asszonykórus előadhatná teljesen matyóban és rokolyában

brühüyyy
@Oxica:
félidő 00 bele lehet szarni pedig felhős 14 C fok van igaz a pára 1 millió %

brühüyyy
@vitéž munkášőr: adod itt gábriel alá a lovat!:)))
vagy ezek az Apple aknavetősei, amint lövik a Microsoftot?
AK-47-est már nem használnak arrafelé?
Tudom, az oroszok nem olyanok!:)))
@rodeo36: Nézed, hogy a németek mit szenvednek Algériával? :)
@rodeo36: "meccs van?"

Ja, szépen csordogál a brazil pampákon. Néha még az idő is megáll olyan lassú a meccs.
@Oxica:
már az minden pénzt megér, hogy 70. percben 00 van bele is lehet rottyantani
a nagy teutonok hol a picsában maradtak lelkük távoli hűs fekete erdőkben csalogánydalra vár

brühüyyy

nigéria kiesett a francok benn vannak lehet, hogy el kell játszani a gyászindulót a Siegfried-ből?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a tuton halottakat azonnal a Walhallába cipeli a hurik

brühüyyy ha ezt Odin tudta volna?
@rodeo36: Ha megint hosszabbítás meg tizenkettesek lesznek, tuti tökön szúrom magam. :)
@rodeo36: Ha tovább is lépnek a németek, a franciák szétfutják ezt a körülményes csapatot.
@rodeo36: Lehet, hogy a ma esti meccs Algériával megint egy El-Alemein lesz a Nationalelf számára? :)
Eközben a mai napon ismét az MSZP "örökös pénztárnokát" választották meg megyei elnöknek Baranyában. Szeretnénk kifejezni mély tiszteletünket a Szocialista Párt megyei szervezetének a bátorságért, amellyel hitet tettek az MSZP megújulása mellett. :)

www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/puch-laszlot-valasztottak-ujabb-2-evre-az-mszp-megyei-elnokeve
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mit vársz? magas labdát?

a bíró:Sandro Ricci brasil...és a többiek is...nekik a németek hősi haldoklása minden pénzt megér...a Volkswagen úgyism érkezik náluk a Peugeot jobban megy

brühüyyy
@Oxica:
most már -ha- drukkolok az algeria nevetségessé tenni a teutonokat az már megérte

brühüyyy

több európai csapat is leég mint a Walhalla
@rodeo36: Huuu bazz ezt a német szabadrúgás kombinációt, meg kapus kirohanásokat tanítani fogják. :)
Hát most már megint a buzibírólobbinak kell beavatkozni, különben nem ússzuk meg a hosszabbítást.

Mit szerencsétlenkedtek megint a szabadrúgásnál.
Német free kick trick:)))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
faszt Zrínyi is kirohant és hogy járt?

brühüyyy
@Oxica:
most figyeljünk merte szar ker és a többiek...az itteni kommentátorok próbálnak úgy tűnni, hogy csak titokban drukkolnak a teutonoknak

már megint a Klose-ről beszélnek...a buzilobby most teljes munkában csak úgy izzadnak kérdés mi az ukáz?

brühüyyy

teljes lelkemből (nincs is lelkem) a maghrebieknek drukkolok még az eget is zöldre festik 2/3-os ezüst holdakkal
@rodeo36: Na tessék, a gólról pont lemaradtam.
@Oxica:
még kurva sok idő van

most maffiáznak egy kicsit

fütty ide fütty oda és máris

brühüyyy
Orál Viktor a dakotamafiaálam szája...
@rodeo36: Csak hogy Algéria nagyon elfáradt már.
@Oxica:
horgásztrükk

brühüyyy

horgász bundában
@rodeo36: Szerintem neked pláne van lelked.
@rodeo36: Ezt a győzelmet már kiszenvedik és a franciákkal találkoznak.
Ott legalább az egyik szar csapat kiesik.
@Oxica:
átkapcsoltam: Mahler 6. Bernstein Wienna Filharmonic

brühüyyy
süti beállítások módosítása