Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.06.30. 07:31 Fabius

Aki mellett Kaya Ibrahim is csak kókler

Címkék: fidesz költségvetési csalás seszták miklós cégtemető

Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az offsóros, céges ügyeskedéssel? 

seszták-miklós-offshore_1.gif

Semjén elzengett örömódája szerint a kis Miki saját erejéből ért el gazdasági sikereket nyírség keleten. Szerintem meg annyira azért nem volt nehéz dolga, hisz a Simicskáék Kaya Ibrahimos receptjéért csak le kellett hajolni az ifjú kereszténynek, és alkalmazni kellett a benne foglaltakat betű szerint. A kis Miklós meg annyira jó tanulónak bizonyult, hogy az Együtt költségvetési csalás gyanújával tett feljelentést, mer'hát ugye a 700 az gombócból is kurva sok, nem még elcégtemetőzött vállalkozásból. 

Mit mond a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Seszták volt is, lesz is monológja után? Hogy lófaszt, mama, Miklóska egy cukipofa, aki ellen büdöspernahajderek folytatnak lejárató kampányt.

Ennyi erővel mondhatták volna azt is, hogy a cégtemetőzés vagy elibrahimozás ősi fideszes hagyománya az elmúlt huszonöt évnek, teljesen normális hétköznapi tevékenység - amit ráadásul hatékonyan is művelnek - ne tessék itt a habot verni feleslegesen. Ráadásul a zemberek erre adtak felhatalmazást áprilisban mikor tudták, hogy vannak ezek az Offsór Miklósok akik a parlament közbeszerzési bizottsági elnökként ültek ciprusi offshore cégek felügyelő bizottságaiban, mégis kétharmados felhatalmazást adtak, hátha uniós pénzekkel zsonglőrködő miniszter válik belőlük.

Persze, nyilván tudjuk, hogy a narancsba öltözött komcsik, ügyeskedők, besúgók, III/II ügynökök is a ti kutyátok kölykei, akiket megvédeni kötelesség, mert ellenkező esetben a Gazdi mocos, a lassan tejhatalmú postássá is kinevezett Lázár pedig üzengetősen szomorú lesz. De azért arra kíváncsi lennék, hogy legalább a négy fal között megcsóváljátok a fejeteket kedves A Pártra szavazók, mikor ezeket az embereket látjátok kirakatba tolva pénztalicska rendszert építeni?

232 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr786431315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mi folyik itt?
Se egy fia bogoly se egy hejszenbúrger.
Úgy érze magam, mint aki megivott öt boboz alkoholmentes sört, majd magáévá tett egy guminőt.
Nem igazság!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
na e'mmá' döfi: Piú Bella Coróna della Nación Ungarese

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:

akkó' má' ott hunvagy...semmisem igaz de ez van

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:

Perverz egy alak vagy, ha neked az igazi élményt bagoly jelenti:)))
@Penivaldes: Ügyes vagy!:) de az ááámerikaiakra PIKKELEK! s akkor finom vóóótam! :) LÉPEM! futok.
@CsakMintTe: :):D nem hiába vagyok ateista!:):D
futok...
@jaegtoer:

má' megbocsáss, de a tanultság önmagában nem érték, az egy kulcs amihez kell egy hatalmas zár amely zár egy még sokkal hatalmasabb Kapu része, annak neve:

Bölcsesség, becsület, barátság, ... lásd ezt a Varázsfuvolában többször ídézett részben

aki az oktatási adathalmazát nem tudja aktiválni ezen direktívák alapján az Queen of the Night: a harag, a békétlenség, irígység, hatalomvágy a hatalomért magáért, ocsmány bosszú, és skizofrénia

hát nem szép

ezért szoktam én mondani állandóan: a kedves öreg bányász aki a 3 elemijével hadifogságba került, mikor beszélgettünk vele, aszon'ta ő nem fél már semmitől, amikor meglátta mi is a hatalom bázisa, attól kezdve mosolyogva nézi a hatalmat:

"még kémény sem volt, nemhogy okos ember"

brühüyyy

a diploma hordozója semmi más, mint egy reservoir...ott úsznak benne a pontyok...
@CSENDES: "Ugyebár, a pénztalicska már lejárt lemez.
Itt most már a pótkocsis IFA a megfelelő kifejezés. "
És hogy ki voltak akadva a narancszombik holmi nokiás dobozokon. Kókát is utáltuk korruptsága miatt, de hát ő egy kisstílű szélhámos volt ezekhez képest.
@DarthVader: Nyugi, majd jön Blogger Géza és megmagyarázza neked hogy a GDP arányos államadósság akkor is csökkent, ha az államadósság nagyobb mértékben nő mint a GDP.
Tudod Géjza matematikuskén végzett Korlátozott Pontosságú Összeadás szakon.
@DarthVader: Ez így van, mert márciusban vettek fel 3 milliárd dollárt 5,6 százalékos kamatra.
Szóval akkor ez egy olyan dolog amit még a fidesztrollok se tudnak megvédeni. Még ahhoz sincs pofájuk, hogy a témát eltereljék szokás szerint.
Akkor egyetérthetünk, hogy a miklós monnyon le? Meg az is aki odarakta ahova...
@Elli Vízel - The Ultimatе Survivor: Ó a hagyót még mindig fel szokták emlegetni...

Na, mindjárt RTL híradó. Csá!
Kurva anyád seszták geci, kurva anyád fideszmaffia!
@Marcellusca:

Ehun-e:

www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Statisztika/mnbhu_statkozlemeny/teljeskoru-penzugyi-szamlak/SK_PSZLA_TELJES_2014_Q1.pdf

Remélem, Eltolcsy-nakcsak elhiszitek? Szerintem, ha hazudna, akkor ennél csak nagyobb lehetne az adósság, de igy is elég zsenáns.
B+! 18-as karikát miért kapta Fab az Index címlapon?
Fideszes köcs... izé, népművészeti agyagedény lebukik ilyen szépen, az korhatáros?
Az volt már, hogy bekap6ja az összes képmutató keridömi álszent puhapöcs?
Neeeeem?
Én is csak gondolom...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De milyen szép öblös bariton hangja van!
@Jolka40:
Lemaradtam... elénekelte a "Ráchelkét meghágták a fehérvári huszárlovak" c.örökbecsűt, vagy mi?
Tényleg lemaradtam, felénk a mailt hozó postagalamb is hetente alig repked.
@rodeo36: @Orica Középföldi:

Nem öröm a boldogság, hogy zizegtené meg a nyári szellö a szemfödelét minden, országkincsét elprédáló címeres gazember ravatalán.
eeeeee..... (nógrádias) :-))
@The Ghost Wolf: Sztem az átlag fityesz szavazó nem a neten tájékozódik a politikai és egyéb ügyekről. Elég neki a királyi tévé, a rezsiháború bizonyítékai a számlákon, narancsmezőben.
A falvak, városok EU-s pénzből lesznek csecsék, épül egy csomó tök felesleges dolog, de azok legalább látványosak, és persze mind- mind fityeszéknek köszönhető. EU agyonhallgatva.
A közmunkások is mutatós egyenruhában támasztják a seprűnyelet, lázasan semmittesznek, azaz "dolgoznak", van munkahely.
Ehhez jön még a mindennapi népbutítás, olyan csatornákon, amik mariskanénik és józsibácsik által elérhetők.
Összegezve: "Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve."
Diicsőőősség!

Fent említett választók tájékozatlansága totális, egyszerűen nem jutnak el hozzájuk(mondjuk nem is nagyon érdekli őket) azok az információk, amelyek esetleg felnyithatnák a szemüket, kételyeket ébreszthetnének bennük.

Az RTL (és a többiek mind) pölö hatásos lehetne ebben, nem véletlenül rinyálnak tőle fityeszék.

Az ellenzék is kizárólag a vájtfülűeknek zümmög (halkan), nem képesek a zemberek megszólítására.
@AKIsTUDATLAN:
Az ellenzék megítélésénél hangyafacnyi eltérés van álláspontjaink közt. Szimplán orbitálisan impotensnek, vagy kilóra megvettnek tudnám csak nevezni őket.
Há`mert ennyire hülye magától nem lehet senki...
Énektanár, karnagy a lelkem doktorúr, nem tudtad?
sziasztok, gondoltam, benézek, sztem egy ideig nem leszek, körülnézek. miről beszélgessünk? :)
@rodeo36: allah növessze hosszúra és vastagra!
küttem neked prájvetben ezt-azt, kacsincsá rája, mit aszond az öreg rája!?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Igaz, hihetetlenül impotensek. Egyszerűen csak elvannak, mint a befőtt.

Ezek már nem "éhesek", na pláne nem "bolondok"!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): te szesz tesó, itten dübörögtök,amikor ez a fószer sem egyéb, mint a Ner-nak az címeres, bárcás cégére? Ne zavargyáá, vazze, lopok!
én azon csodákozom, hogy ti még csodákoztok!
a valamikor kormánypárt, mára már ellenzéknek is igenszar balódal se vót különb, csak esetleg kevésébé látványosan mert lopni! de azért lopott!
ezek a fijjúg,meg a rajtkőről hugyoznak a t. kocsogmagyarszavzópógár kopaszodó burájára, ez meg örül, hogyaszongya: "de jó meleg!"
Nem is emléxem, mikor vót utójjára ilyen gyenge felhozatal narancszombiból. Ennyire véd7etlena téma?
@Penivaldes: Az élet nehéz.

Klaudia lekapcsolja a sárga villanyfényt, gyertyát gyújt, és hosszú hónapok után először ül a zongorához, ujjai egy kicsit merevek, de aztán belejön, és eljátszik néhány Chopin-etűdöt, hibásan, energikusan. Szeret maga engem, Lukács, kérdezi mély, tompa hangon, mint aki nem is akarja hallani a választ. Valami lendületes futamba kezd, amit csak félig játszik, azután lehanyatlik a keze, lehajtja fejét a zongora poros tetejére, a gyertya sercen egyet, Gyalu irányában villog az ég, távolról megjön a dörgés hangja is, azután csak zokog Klaudia, és sokáig nem lehet abbahagyatni vele. 1912 júniusa van, és Werner Lukács valamilyen furcsa, megmagyarázhatatlan módon érteni véli, hogy ez a törékeny és szép nő örökre boldogtalan marad, legalább is minden esélye megvan rá, mert finom érzékkel hamar felfogja, hogy egy férfi a modellt, a szobrot, a vasmozdonyt, a virágot, a háta mögött lépdelő angyalt meg boszorkányt látja benne és rajta keresztül, vele már nem is törődik igazán.
@tapolcai evolucionista:
Dehogy... csak ezt a keridömi álszentet rövidesen beáldozzák, hogy lám, Orál Piktor most tudta meg, a gazság érdekében lép és leváltja hűtlen talpnyaloncát a Plebs érdekében, mert a zigazságért mindent... majd fél év múlva, lehet, hogy a zügyvédi kamara elnöke lesz, evégre etika, meg keresztyényi erkölcs...
@nincs_itt:
Dógozok most, múlt héten meg széjjelbuliztam magam...
Majd küldök linket, ússeismersz meg rajta, pedig még randább vagyok rajta, mint egyébként. :)
@glinolid:

Nem olvastam korabban, de ertekelem a poent. ;)

Ez SOSEM fog megvalosulni.

Ennek nyilvan tobb oka is van, es ezek kozul csak az egyik, hogy maga az ISIS erosen siita-ellenes, nem emlitve a sok kulonbozo iszlam-iranyzatot, es orszagok vezetoit, melyek szinten ellenerdekeltek.

Szinte az egyetlen pozitivum George W-val kapcsolatban, legalabbis szamomra, hogy az iszlam terrorizmust hazapaterolta, hogy intezzek el egymas kozott. Es most eppen ez tortenik...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Természetesen ez így lesz! De, előbb a köcsög rogán meg a másik fasz jancsi a /Demcsák kandúrja/ még kitalálja, hogy mekkora fájdalom díj járjon neki.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): egésségedre! mindkettőt!
de azért csak-csak igazam van! nem? de! ez már megint 1! nem? de! 2!
@glinolid: Ne beszélj hülyeségeket. Az a térkép amúgy egy túlzó baromság, viszont, hogy kinek áll érdekében a mostani iraki helyzet, az ismét pofon egyszerű, feltéve ha valaki lát is nem csak néz.

"A Közel-Kelet ideális terület a kavarásra, csak azt a szempontot kell figyelembe venni, hogy Izrael biztonsága ne sérüljön. Ugyanakkor Izraelt állandó veszély kell, hogy fenyegesse, mert ez hoz számára dollár milliárdokat az amerikai költségvetésből. Ugyanakkor USA-nak is szüksége van egy globális ellenségképre, melyre ráfűzheti a pénzvilág érdekeit és hadiiparát."

www.facebook.com/454097781331467/photos/a.455155884558990.1073741827.454097781331467/659779707429939/?type=1&permPage=1

Mindig kell egy ellenség

mihalffy.blog.hu/2013/05/05/mindig_kell_egy_ellenseg

Amúgy arról ugye tudsz, hogy ezeket a kannibál terroristákat épp a szír légierő bombázta, amelyet az iraki miniszterelnök meg is köszönt.

Arról is tudsz ugye, hogy a nyugat USA és Szaud Arábia fegyverezte fel és képezte ki az ISIL-t és az ISIS-t.
@Jolka40:

Számomra érthetetlen, hogy egy karnagy, aki azért mégiscsak találkozott tanulmányai során kultúrával, hogyan süllyedhet idáig.

Na, mindegy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tudod, miben hasonlítanak az arabok meg a magyarok? Hogy ők sem tehetnek soha semmiről.

Fasz tudja, én valahogy nem feszítenék embereket keresztre, akármennyit sutyorog a fülembe valami zsidó.

Ezt meg olvastam valahol: "Akik nem tudnak magukon uralkodni, azokon előbb-utóbb mások fognak." Ajánlom fejkendős testvéreim figyelmébe.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

De tényleg, a fasz van ezekkel a fejkendősökkel, ezeket hol a ruszkik képzik ki meg irányítják, hol a CIA, hol a zsidók... a faszukat vajon ki bírják verni egyedül, vagy azt meg a kínaiak csinálják helyettük?
@nincs_itt:
Das ist die aufnahme

glückwunsch

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Épp erről beszélek. Tehát válaszolj röviden. Szerinted a nyugat, az USA és Szaud-Arábia miért támogat fegyverrel és kiképzéssel olyan baromállat "iszlamistákat", akik embereket feszítenek keresztre, elesett katonák szívéből esznek, vagy ferences szerzeteseket fejeznek le?

Ja ha meg megsérülnek egész véletlen izraeli katonai körházban ápolgatják őket. Micsoda véletlenek.

syria360.wordpress.com/2014/05/10/more-wounded-terrorists-from-syria-moved-to-israeli-hospitals/

A félkegyelmű Martonyinak meg tényleg megérte megszakítani a kapcsolatokat a szíriai legitim állammal, mely ezen állatok ellen harcol már több mint 3 éve, bölcs hazafiúi és megfontolt okos döntés volt.
Blogger Gizdát akarjuk! Magyarázza ki!

nepszava.hu/cikk/1024236-rekordon-az-allamadossag-elerte-a-kozel-85-szazalekot

"Még soha nem volt olyan magas a GDP-arányos államadósság 2010 óta, mint napjainkban. Az Államadósság-kezelő Központ (ÁKK) tegnap közölt előzetes adatai szerint ez az érték már elérte a 84,9 százalékot. Tavaly év végén 79, a Bajnai-kormány mandátumának lejártakor viszont 82 százalékos GDP-arányos államadósságot mértek."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na már éneklik a dajcsok a himnuszt. Mit tippelsz legyőzik Algériát? :)
Na tessék még ez is. :)

Négy szent, akikhez imádkozhatsz, hogy a te csapatod nyerjen.

magyarkurir.hu/hirek/negy-szent-akikhez-imadkozhatsz-hogy-te-csapatod-nyerjen
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez az izé nem Dudamel és nem Thielemann (hogy csak mai nagyságokat...(), egyházzenész.
Olyan szlovákos kédéempés muzsika, fácánom mészárolom. G-durr
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Majom! :D
Melyikre amúgy, várjá'má tezsvérem!
Csak nem erre:
images.postr.hu/uploads/blogs/11653/170658/post_170658_20140513105631.jpg

Fogadjunk csak te vagy még olyan gyógyegér (előttem, előttem...), hogy tudtad, ki is ezeknek a munkása?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, a narancsbolsevik és vörös elvtársaknak is sok szeretettel, egy klasszikus darab! :))

images.postr.hu/uploads/blogs/11653/170658/post_170658_20140513111009.jpg

De télleg, ez művészet, Dalival is együtt zsúroztak...
Pedig most nincs meleg mégis gyenge a játék.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
A KDNP-t, mint ötletgazdát meg kihagyod?
Nem szép tőled!
Ha Algéria rúgja az első gólt akkor a németeknek ez nagyon nehéz meccs lesz.
Algéria jól kontráz és a német hátvédek lassúak, nagyon nem is mernek előre jönni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Gábrielt megnézném, ahogy személyesen próbálja elmagyarázni az ISIS tagjainak,hogy ők az USA bábjai!:))))
Mennyi idő alatt feszítenék keresztre?
@punkfrog: Miért kéne bármit is magyarázni nekik? Bőven elég ha ránéznek mondjuk az USÁ-tól korábban kapott BGM-71 TOW tankelhárító rakétáikra.

www.thedailybeast.com/articles/2014/04/25/the-big-weapons-that-the-u-s-may-be-secretly-supplying-to-the-syrian-rebels.html

rt.com/usa/us-syria-moderate-opposition-weapons-921/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kiről van nagyba' szó?
elvesztettem a fonalat ott Gordión-nál a kanyarban

brühüyyy
@Oxica:
meccs van? jajj elfelejtettem...képzeld minő bajságos

na gyorsan kittkatt meg túrórudi

brühüyyy
@rodeo36:

Hoppál Petyáról

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Röviden válaszolok: ennyire nem érdekel a téma. Biztos minden titkosszolgálat benne van nyakig. A fejkendősöknek meg valaki szólhatna, hogy 2014-et írunk.
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Ebből kéne egy tucatot elereszteni a Parlamentben.

Sajnos a Földön nem él ilyen. :)
@vitéž munkášőr:

Azért az jó valahol, hogy a Sátán Birodalma fegyvert meg számítógépet ad Allah Hős Harcosainak kezébe, különben kénytelenek lennének még mindig szablyával kaszabolni egymást. Nagy dolog a globalizáció.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
szerencsétlen...és miből doktorált? szolfézsből Kodály alapfok?

amikor művészkém politikába ártja magát az mexünik számomra a Pitly Katalin sohasem volt valaki de a senkiség mélyésre süllyedt és soroljam...a nemzeti jelenlegi dirije, még jó, hogy nem vezényel egy melós dalárdát a fel vörösök proletárokat a Parlament nyitónaptyán a sok komcsinak a Matyó asszonykórus előadhatná teljesen matyóban és rokolyában

brühüyyy
@Oxica:
félidő 00 bele lehet szarni pedig felhős 14 C fok van igaz a pára 1 millió %

brühüyyy
@vitéž munkášőr: adod itt gábriel alá a lovat!:)))
vagy ezek az Apple aknavetősei, amint lövik a Microsoftot?
AK-47-est már nem használnak arrafelé?
Tudom, az oroszok nem olyanok!:)))
@rodeo36: Nézed, hogy a németek mit szenvednek Algériával? :)
@rodeo36: "meccs van?"

Ja, szépen csordogál a brazil pampákon. Néha még az idő is megáll olyan lassú a meccs.
@Oxica:
már az minden pénzt megér, hogy 70. percben 00 van bele is lehet rottyantani
a nagy teutonok hol a picsában maradtak lelkük távoli hűs fekete erdőkben csalogánydalra vár

brühüyyy

nigéria kiesett a francok benn vannak lehet, hogy el kell játszani a gyászindulót a Siegfried-ből?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a tuton halottakat azonnal a Walhallába cipeli a hurik

brühüyyy ha ezt Odin tudta volna?
@rodeo36: Ha megint hosszabbítás meg tizenkettesek lesznek, tuti tökön szúrom magam. :)
@rodeo36: Ha tovább is lépnek a németek, a franciák szétfutják ezt a körülményes csapatot.
@rodeo36: Lehet, hogy a ma esti meccs Algériával megint egy El-Alemein lesz a Nationalelf számára? :)
Eközben a mai napon ismét az MSZP "örökös pénztárnokát" választották meg megyei elnöknek Baranyában. Szeretnénk kifejezni mély tiszteletünket a Szocialista Párt megyei szervezetének a bátorságért, amellyel hitet tettek az MSZP megújulása mellett. :)

www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/puch-laszlot-valasztottak-ujabb-2-evre-az-mszp-megyei-elnokeve
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mit vársz? magas labdát?

a bíró:Sandro Ricci brasil...és a többiek is...nekik a németek hősi haldoklása minden pénzt megér...a Volkswagen úgyism érkezik náluk a Peugeot jobban megy

brühüyyy
@Oxica:
most már -ha- drukkolok az algeria nevetségessé tenni a teutonokat az már megérte

brühüyyy

több európai csapat is leég mint a Walhalla
@rodeo36: Huuu bazz ezt a német szabadrúgás kombinációt, meg kapus kirohanásokat tanítani fogják. :)
Hát most már megint a buzibírólobbinak kell beavatkozni, különben nem ússzuk meg a hosszabbítást.

Mit szerencsétlenkedtek megint a szabadrúgásnál.
Német free kick trick:)))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
faszt Zrínyi is kirohant és hogy járt?

brühüyyy
@Oxica:
most figyeljünk merte szar ker és a többiek...az itteni kommentátorok próbálnak úgy tűnni, hogy csak titokban drukkolnak a teutonoknak

már megint a Klose-ről beszélnek...a buzilobby most teljes munkában csak úgy izzadnak kérdés mi az ukáz?

brühüyyy

teljes lelkemből (nincs is lelkem) a maghrebieknek drukkolok még az eget is zöldre festik 2/3-os ezüst holdakkal
@rodeo36: Na tessék, a gólról pont lemaradtam.
@Oxica:
még kurva sok idő van

most maffiáznak egy kicsit

fütty ide fütty oda és máris

brühüyyy
Orál Viktor a dakotamafiaálam szája...
@rodeo36: Csak hogy Algéria nagyon elfáradt már.
@Oxica:
horgásztrükk

brühüyyy

horgász bundában
@rodeo36: Szerintem neked pláne van lelked.
@rodeo36: Ezt a győzelmet már kiszenvedik és a franciákkal találkoznak.
Ott legalább az egyik szar csapat kiesik.
@Oxica:
átkapcsoltam: Mahler 6. Bernstein Wienna Filharmonic

brühüyyy
süti beállítások módosítása