Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/19/szuverenitasvedelmi-hivatal-lanczi-tamas-magyar-peter-borton/ maga láncz... (2024.04.19. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.12.17. 13:39 Fabius

Egyengyereknek Egyenországban egyentankönyvet!

Címkék: fidesz tankönyv balogh zoltán

Olvasom, hogy Balogh Emmi megint a nyakába ránt némi perhadat, miközben rendkívüli sürgősséggel igyekszik tiporni a "megfelelni" pedált az orbanizáció taposómalmában. Meg persze olvasom a Tótavét, nézem a Pokorni elkámpicsorodott arcát, amint az oktatási bizottság elnökeként "nem akar erről beszélni", de az arcán ott ül az a faszombazmeg kifejezés, ami minden hoffmannrózsásodáskor ott szokott, és valahol megértem: Ennyi minden után nekem sem esik már jól az egyébként jóízű ejmiakurvaanyátok sem. 

Bele lehet fáradni és meg lehet unni, ugyanis.

Aztán az ember úgy tesz majd ezzel is, mint a "közoktatási reform" összes többi lófaszával: a negyedórás udvaron szaladgálást elnézi napi-tesinek, az egész napos iskolából egyszer egy évben megírja a "a gyerek hazajön ebéd után, köszipuszi" - kikérőt, majd ahogy a megszólaló egyik fővárosi gimnázium igazgatója mondja: „Legfeljebb kevesebbet használjuk majd a tankönyvet”. Aztán ülsz egy kicsit, és az egyentankönyvizálás dühködén túl eszedbe jut valami: baszki, ezt mi nem majd, hanem már csináljuk. Kis keresgélés az iskolaköteles holmijában és meg is van:

könyv5.jpg

Aham, úgy van. Most is van olyan tantárgy, amit nem a könyvből, hanem fénymásolt és füzetbe beragasztott lapokból tanul a gyerek. Gond? Egy szál se. Balogh miniszter Hoffmann Rózsa államtitkárral kézen fogva mehet a francba, oszt'jónapot. Tanulni eddig is együtt tanultunk, innentől legfeljebb napirendre vesszük a magyarázatot is: azért kell ezt így, édesgyerekem, mert országunk vezetői kretének egytől egyig. Ezt tudja a tanító néni/bácsi, ezért nem abból tanít amire kényszerítik, tudja apu meg anyu is, és most már te is, magzatom. "Ők" egyendroidot akarnak belőled nevelni, mi, a szüleid és tanáraid meg versenyképes tudással bíró felnőttet. Érted, Kincsem? Akkor jó. Orbán Viktor bácsinak egy mobiltelefon bekapcsolása is nehézséget okoz, ezért hiszi, hogy elzárhatja a világot előled, aki készség szinten használod az internetet meg a guglit. Neki az informatika legfeljebb annyit mond, hogy létezik olyan bizbasz, ami meg tudja számolni hányat fordult a traktor a vetésben. 

Úgyhogy ne aggódj, Kincsem, jó lesz ez így is, amíg valami jobb nem jön. De azért szóljál, ha titeket is kivezényelnének valamelyik kutyaütő elé töltelék közönségnek, hogy apuci időben elküldhesse a komcsikat oda, ahová valók. 

582 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr945696468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@jaegtoer:

én is annyi vótam, csakhogy korán érő tipusz.
@jaegtoer: de. azt mondják ez adta az ötletet a zacskós leveshez, nadeazmármilyen.
@vitéž munkášőr: Na, ezt (IS) haggyuk meg a hanyatló Nyugat ópijumának! :DD
@Evezős: addig, amedig egyes iskolákban afalat csak a lélek tartja, addig felesleges digitális tábla, meg tablet.
@Evezős:
Nekem van kalmapirin tablettem és aszpiriny tablettem is.
@bella _ciao:
Előbb írta valaki (magánban), hogy a KLIK december 21-én bezár - elmennek szünetre -, és senki nem tudott tájékoztatással szolgálni arról, hogy mi lesz a januári fizetéssel, a folyó ügyekkel, meg ilyesmikkel.
Sőt, állítólag Rozália tegnap fel volt háborodva, hogy ádventben, a karácsonyhoz közel azzal "zaklatják" hülye újságírók, hogy akkor most mi is van a tankönyvpiaccal????

Miközben ezek papíron mind a mi szolgáink. Mind, egytől egyig. Én meg azon agyalok, hogy miket főzzek a héten, meg a két ünnep között, hogy maradjon pénzem január első hetében is bevásárolni - ha esetleg megint nem utalják a fizetést, mert pihennek őnagyságáék ...
:-(
@vitéž munkášőr: ne emlegess nekem kurta szoknyát, hétfőn megszenvedtem vele
@jaegtoer: nade, vissza a poszthó eszmei mondanivallójáhooo. na meg a tütöttkapusztáho... Naszóval, a recipét elóvasva, mongyuk itten ez és csek ezen esetben elképzelhető az egyen tankönyv eshetősége, még ha remittendában is marad egynehány. Persze kirekesztő a dolog itten is, mert mi is van akkó, ha nincs a véglényfelhasználónak egy legalább 10 literes fazekja. (zárójelben: itt is volt persze alternatív megoldás, a söttőbenfőtt kisköcsögös, de, az biza nem az igazi) :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Olvass, tanulj, művelődj! (Főleg történelmet!)
Erős hiátusokkal küzdesz.
@Evezős: ott a tötöttkáposzta recept. Ha beosztod, két hétre elég:-)
@jaegtoer: remélem nem veszed tolakodásnak, receptedben irod, hogy a rizst lepiritod, megfőzöd. egyszer próbáld ki, hogy lepiritva, még nyersen kevered a töltelékbe, hagy főzze meg magát a töltelékkel, szivja magába a füstölt lét! lazára tekerni a tölteléket! a rizs amit főzöl 30 percig az már egy kész étel! én a tölteléket az eres végére teszem, felhajtom, majd mind két oldalát ráhajtom, és feltekerem lazán! iz világra biztos finom, a leirás az nem lehetne tökéletesebb!
@vitéž munkášőr:
Tudom. Ott nem maffia + teljesen alkalmatlan hibbant némberek irányítják az ország oktatását.
@Penivaldes:
Ez igaz.
De ettől még maga a tablet, meg a digitalizált össztananyag nagyon jó ötlet.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

:-)
Ja, de be is kell hozzá vásárolni, mert egyetlen összetevője sem terem meg a spájzomban ....
@magándemokrata: jójó... de milyen rizsát? "A" rízs, "B" rízs, Alboreto, esetleg barna, vagy vad? :-)))
@Evezős: próbáltál már meg spájzot cserélni? Mint jenőke a szomszéd autóját? :-) Csak az asszony meg ne tudja! :_))
@Evezős: persze, nagyon is. bár háttér tudás nélkül csak a japánlányfilmeket fogják rajta nézni, tehát olvasni, olvasni, és memorizálni szövegeket, értelmeznil mert nehéz időkben azokhoz nyúl az ember, hogy ne váljon zombivá, és ne váljon bábbá.
csak tudod nekem az kissé fura, hogy majdnem széteseik az épület, de azért felszereljük a digitális táblát..bár az összetartja a falakat..
nekem erről mindig azok jutnak eszembe, akik a viskóba megvették a lapostévét
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

mink, itten svalbárdon basmati rizzsel csinyájjuk, az megy a mammuthoz. persze, ha kínai vendéget várunk, akkor jázminnal.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó: heh. majd ír neki a klik egy sms-t: segítünk. fizetés nincs. ha üres a spájza, menjen át jenőkéjébe.
"Az osztrákok nem nyelik le a tanárokat ért szigorításokat
Emelték a tanárok óraszámát, csökkentették a bért, tízezrek vonulnak ma utcára."

hvg.hu/vilag/20131218_Tobb_tizezres_tuntetes_benitja_ma_Becset

Ja? Ez Ausztria....
@Penivaldes: De nem velem/nekem/értem/miattam. :(
@bella _ciao:

nem, az arabok jácchatnak a rénekkel, mer kecske itten nincs.
@bambanő: mindent meg lehet szervezni, de nem gondolom, hogy az cél lehet a XXI. század második évtizedében az eu-ban, hogy össznépi engedetlenséggel játsszon ki egy teljes népesség egy jogszabályi rendelkezést.
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:
dejszen az egész amerikai indián népesség bevándorolt kinai és távolkeleti

ez ma már ismert tény

brühüyyy
@Penivaldes: ebben a hidegben el is hiszem - a kis szómagombák helyén itt minden csupa zúzmara!
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

Inkább nem részletezem, hogy a szomszédságban kik laknak és milyen spájzot feltételezek náluk ....
Amúgy nekem tök jó spájzom van, nem is üres, igyekszem is karban tartani, de a recept hozzávalóiból max az apróságokat tudnám előállítani (hagyma, rizs, bors, zsír ... a többiből meg a minőségit beszerezni nem olcsó mulatság ...
Piacon veszem heti rendszerességgel a füstölt árut, disznóságokat, képben vagyok árilag. És akkor még a jó savanyúkáposztáról egy szót sem ejtettem ... annak a felkutatása sem egyszerű!).
:-)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

próbálkozzon 6-8 literessel és arányosan vegye kisebbre a hozzávalókat, vagy vegyen egy nagyobb fazekat, lábost. úgyis kell egy háztartásba egy rendes méretű főzőedény:)
@Evezős: Az általad javasoltakra sokkal inkább a Vadaihoz hasonló hungarofób, posztbolsi lumpeneknek van szüksége. :)
@hacsaturján: az iunitoknál szokás, hogy felkínálják az asszonykát az vendégnek. csak nem gondoltam arra, hogy egyéb ágyasaitokkal is ilyen nagylelkűen bántok. respect.
@Penivaldes:
Olvasás ... ez nagyon nehéz, mert felnőtt egy generáció, aki ezt - ilyen-olyan okokból - kihagyta az életéből és az ő gyerekeik között elvétve találsz olyat, aki műveli. A nemrégen feltűnt új típusú könyvek jó alanyai lettek volna a visszaétérítésre - történtek is lépések a beemelésre a közoktatásba -, de jött ez a Rózsika és visszatértünk a kőkorszakba: amit és ahogy ők akarnak olvastatni, az nem fog menni a XXI. században. Arra pedig esély sincsen, hogy Wass Albertet lecseréljék J.K Rowlingra (pl.)
Én anno egy teljes évfolyamon meg tudtam oldani az olvasástanítást Fekete istván Tüskevár c. regényével - ájuldozott is a szakfelügyelő, mikor megtapasztalta -, de ma már erre sem lehetőség, sem igény nincsen (és a Tüskevár sem jelenti azt és úgy, amit és ahogy akkoriban jelentett).
De a Harry Potterek - amik egy gyerekeknek szóló Agatha Christie-stílusú krimik tulajdonképpen -, vagy Berg Judit könyvei, esetleg a Csukás István által írtak - és sorolhatnám - mind alkalmasak lennének, akár kiváltani a sokszor rettentően tendenciózus tankönyveket és egyúttal kedvet csinálni az oktatáshoz.
Ami az iskolát, magát illeti: amíg ide-oda van szórva-dobálva fenntartók között (most, hogy az önkormányzat a fenntartó, de más köze nincsen hozzá, főleg), és valójában nincsen gazdája, majd hülye lenne áldozni rá bárki is.
Ez IS nagy hibája ennek a rendszernek .... (az nagyon jó forma volt régebben, hogy az iskola kiadhatta bizonyos rendezvényekre az épület arra alkalmas tereit - és a bevételből gazdálkodhatott.
Ez most megszűnt, illetve, ha kiadja a fenntartó, övé a bevétel is - a munka (takarítás, rendrakás, előkészületek, stb.) persze a dolgozókat terheli.
Rossz a rendszer. Teljesen.
:-(
"hungarofób, posztbolsi lumpenek" tovább képzés volt?
@bella _ciao:
:-)

....sajnos, ezeknek (KLIK) sms-re sincsen már keretük (20 milliárdos adósságot görgetnek amguk előtt januártól kezdve....)
De az ötlet nem rossz - Pintérsanya szerintem licenc-díjat fog szedni!
@jaegtoer: zseniális kérem szépen, még jó hogy most olvastam ebéd előtt, ezennel megyek is eszegéni, na nem ilyen műalkotást ;)
@magándemokrata:

dehogy is! minden infó kincs. először én is úgy csináltam, mert minek a macera. aztán rájöttem ha így is úgy is rászánom a napot akkor időben már nem oszt szoroz. ahogy írtam a cél a félig főtt, félpuha rizs, az hogy ezt ki hogyan éri el, már az alkotói szabadság körébe tartozik. persze pontatlan voltam, mert vizet írtam, pedig kikötöttem az elején csapvízről szó ne essék, nyilván csülöklében is fel lehet tenni azt a rizst, és a káposzta főzése, nem igazán főzés, mint inkább melegítés, hisz éppen, hogy haloványan gyöngyizik, esetleg gyöngyözik, ha már melléütöttem, és ha 7-8 óra alatt a rizs nem veszi át az ízt rendesen, ott essen bele a fene, és egye is meg!:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne irigykedj Vadaira - bár elhiszem, hogy nincsen ezer éved arra, hogy kb. ezredannyira legyél européer és polgári, mint teszem azt ő (de mondhattam volna bárki mást is a nácik/fidesz berkein kívülről.)
Azt is értem, hogy irritáló lehet látni, hogy más viszi valamire, téged meg a kutya sem vesz emberszámba.... tényleg nehéz az élete manapság a gondolkodástól elszoktatott náciknak.
Majd sajnállak, ha lesz rá időm.
@magándemokrata: A dékánál folyamatosan az lehet. :)
@Vérmókus,Maghrebi Spirituszos Rezsóvégfelhasználó:

"de milyen rizsát?"

mikor milyet. abszolút demokrata vagyok. néha fellázadok a saját receptem ellen is.

a rizsnél mindegy, hogy A vagy B. az a lényeg, hogy tiszta legyen, ne kelljen órák hosszat hamupipőkézni.
@magándemokrata:

Ez a "minden hétre egy jelzős szerkezet"-projekt.
Még az indexen ismerkedtem meg vele anno, ott volt divat a bérkommentelőknek/agymosott fanoknak betanítani a hétre rendelt eposzi jelzős szerkezetet, oszt onnantól, míg nem jött a következő, csak azt használták.
Most ez van beléjük plántálva, míg nem jön az újabb trend és újabb betanítás ....
@Evezős: Háááát kedves tutajos, remélem azért te többre viszed majd mint Vadai. :)

internetfigyelo.files.wordpress.com/2012/06/szc3a9p-csaj-vadai-c3a1gnes.jpg
@Evezős: "agymosott fanoknak betanítani a hétre rendelt eposzi jelzős szerkezetet, oszt onnantól, míg nem jött a következő, csak azt használták."

Na látod pontosan ugyanilyen, amikor úton útfélen nácizol. Egész jól magadra ismertél. Mégsem vagy te olyan elveszett gyerek.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na ide figyelj jópofa hülye gyerek, most lett elegem belóled! rakjál már fel egy képet magadról! azt látom mások külsejét nagyon szereted fikázni! gondolom, mint pasi alaindelon, belmondó vagy! na elő a képpel! te ÁLLKERESZTÉNY! erről mint ha lenne valami a bibliában!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tyű, de bátor, tyű, de bátor ... és még keresztényi is vagy hozzá, valóban. (Csak szólok, hogy a kép régi - bizonyára rólad is lehetne rettentő előnytelen fotót feltenni a netre, valamint: ha egy nő külsején poénkodsz, vagy megpróbálod azzal alázni, akkor szinte biztos, hogy egyéb képességeiddel nem tudnál versenyre kelni vele ...bár ez eddig is nyilvánvaló volt -, és a még a vérbunkó Surján is elnézést kért miatta ... tőled ez persze nem várható.)

De látom, megint pellengérezed a keresztény/náci családmodell jellemzőit:

az asszonyt verni kell, és ha nem, akkor legalább nyilvánosan alázni.

Nem te vagy a komondoros Balogh? Eszed és "erkölcsi" felfogásod alapján minimum a klónja lehetsz ...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mivel már egészen olybá tűnik, hogy puncsolsz, azt meg mindig is utáltam (ráadásul ezt is, mint minden mást, nagyon tehetségtelenül vezeted elő), és túl ezen, elég rendesen összebüdösítettem magam azzal, hogy rákattintottam a nevedre, most elmegyek kezet mosni ...
Ezzel meg volt a hétre rendelet jótéteményem is: megpróbáltam értelmet csiholni belőled.
Nem ment, képtelen vagy a normális társalgásra.
Visszaraklak a ketrecbe.
@magándemokrata: Nem a külső a lényeg hanem a belső. :) Ha téged nem zavar az én érzékenységem miért kéne, hogy engem zavarjon? Amúgy Vadai nemes egyszerűséggel élő műsorban náci söpredékez, akkor nyugodtan lehet őt is hungarofóbozni vagy egyéb jelzőkkel ellátni. :) Arról nem is beszélve, hogy egy közszereplőnek sokkal több kritikát kell elviselnie ugyebár, ahogy erről már jogerős bírósági ítéletek is szólnak.
@Evezős: +++++! ezért van mindenkinek igaza aki nem áll vele szóba! mert egy végtelenül álságos szarházi!
@Evezős: A hazaárulási képességei valóban verhetetlenek. :)
@magándemokrata: Ezt én is nyugodtan mondhatnám, de minek. :)
@magándemokrata: ennyi: "mert egy végtelenül álságos szarházi!"
és mindig van egy jóérzésű aki remél, aztán minek...
@jaegtoer: hehhe megvilágosodtam: KONFITÁLT KOMFIRMÁLT TÖLTÖTT KAPUSZTA:-)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tudod, mindenki megpróbál, igy karácsony tájékán... mi vagyunk hülyék, akik szóba állunk vele!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A vélemény szabad így ezt én is mondhatnám akár. :) Arról már nem is beszélve, hogy ti is csak addig vagytok kurvára érzékenyek, ameddig nem a saját lelkivilágotokról van szó. :) Aztán ha a nektek közömbös dolgok kerülnek terítékre ugyanúgy átgázoltok mindenen, mint amit bőszen kikértek magatoknak serényen szarházizva. Tényleg bájos.
@magándemokrata: Igen tényleg. Szerintem nézd meg hogy indult pld. ma a nácizgatás. Szóval reklamálj esetleg tutajos kollégánál.
Persze tudom nálatok az a normális, hogy osztjuk az észt, aztán ha valaki felemeli a fejét és netán visszaszól, akkor jön a durci meg a melléduma.:) Sokszor mondtam már, illendő lenne végre megtanulni, nácizgatni legalább annyira ciki mint széljobber jégbüfésen zsidózgatni. Én egyiket sem művelem.
@jaegtoer:
A rizs eljárás nálam is azonos.
Félig puhított.
@magándemokrata:
Mindig megbánom, hogy a söpredékkel megpróbálok kommunikálni. Egyszerűen lehetetlenség eszüket vesztett, frusztrált, irigy, embertelen, lelketlen, tehetségtelen nullákkal zöldágra vergődni, még olyan minimál szinten is, hogy az állatiasságukat legalább valamelyest visszafognák.
Nem lehet, mert minden pillanatban csak azon jár az eszük, hogy hogyan lehet belerúgni olyan emberekbe, akik háromtized fokkal akár, de föléjük nőttek valami miatt.

Azért írtam, hogy ez a náci erkölcs, hogy egy nőt azért pellengérez ki, mert valaki - nem is ő, mert esze nincsen arra sem - talált róla egy fotót, ami ott és akkor előnytelen volt.

Az ilyen barmok gondolkodása alapján Stephen Hawking a legutolsó ember a világon, mert úgy néz ki, ahogy, és bizonyára bokáig pucsítana be valamelyik metroszexuális nyálzenésznek, mert naponta jár kozmetikushoz és Calvin Klein tervezi a ruhatárát. És még annyi esze sincsen, hogy minden egyes beírással egyre jobban leplezi le a saját, nyomoronc életét, a mocskos gondolkodását.

Élő példa minderre ez a szerencsétlen fotelnáci, akibe annyi lelkiség, napláne "kereszténység" szorult, mint egy tálib hegyivezérbe. Nem vitte semmire, minden nyomorult pillanatért az életében - és az van neki bőven - más a hibás, és nem tud, képtelen kitörni ebből a körből, semmilyen mondanivalója nincsen más, csakis ez. Klu-Klux-Klán sapkával a fején hirdeti, hogy kiféle-miféle ...
egyszer már visszaengedtem a tahótlanításból. Többet nem fogom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egyszerűen rühellem - és mélyen szégyellem is -, hogy megint nem sikerült megállnom, hogy a lakhelyén, a disznóólban megmerítkezzek ennek a büdös nácinak a provokációja apropóján.

Ha még egyszer erre vetemednék, üssetek agyon!
Tahótlanítottam az oldalt.
@Evezős: azééé ütni nem kell, és kár lenne az egész oldalért is ;)
Tanulságos kis összefoglaló elemzés volt amott fent tőled, nem kell szégyellened, mind beleestünk ebbe a hibába.
@Evezős: Ezt a sok ökörséget rövidebbre is foghattad volna. A lényeg továbbra is az, hogy Vadai meg a hozzád hasonlók nyugodtan alázhatnak másokat, játszhatják a felsőbbrendűt, miközben mindenki más kussoljon ha meg meg mer szólalni, akkor szimplán csak náci. Baszod evezős, tényleg egyszerűbbek vagytok még a faéknél is. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az oldalon egy tahó van, azt eltüntettem, tehát az oldal tahótlanítva ....:-)

De én már másodszor estem abba hibába, hogy minimális jóindulatot feltételeztem valakiről, akibe egy csepp sem szorult.
Nem tudom, honnan a "kényszer", meg az illúzió, hogy hátha egyszer elkap valamelyikünk egy ilyennél egy olyan pillanatot, hogy legalább a minimális esély befigyel arra, hogy mégsem olyan, amilyennek itt lefesti magát a hozzászólásaival.
Aztán mindig csalódunk. Szerintem mindannyian.
:-(
lezárásnak, ami még sok is:

Ennél keményebb kétperces nyilatkozat még Hoffmann Rózsától sem várható

A kormany.hu videóján Hoffmann Rózsa vetít a tankönyvrendszer államosításáról. Ez kész.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2013%2F12%2F17%2Fennel-tobb-ostobasagot-nem-lehet-ket-es-fel-percbe-besuriteni%2F
@Mariann19: itt rizsázik a hölgy. azt'hittem már izgul az meccsre. vagy mélázik mo gazdasági csúcsteljesítményén.
@Evezős: Látom különösebben nem zavar, hogy amikor nekiállsz másokat minősíteni vagy nácizgatni, akkor mi is csalódunk benned.:)
@Evezős: te is, én is azért próbálkozuk, mert hát ha.. de rá kell jönnünk, hogy azt az embert aki minden nap úgy kel fel, hogy new york tel aviv tengely az menthetetlen! én már rég elhagytam volna a blogot, gondolom te is, ha ennyi zúzást kapnánk! de ő, ebből csak annyit lát, hogy neki mennyit kell itt tűrnie, és ennek néha hangot is ad! csak a környezetét sajnálom, eljutottam ide! nem a barátait, bár neki? evvel a szinvonallal..
@Marcellusca: megígérem legközelebb miattad veszem fel.
Krasznai Tünde pornós múltja miatt nem énekelhet a Parlamentben

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szerint aggályos, ha felnőttfilmekben szerepelt énekes is fellép a Parlamenti Gyermekkarácsonyon.

www.origo.hu/teve/20131218-krasznai-tunde-pornos-multja-nem-enekelhet-a-parlamentben.html?sec-1

basszus. kövér lacától nem kell félteni a gyerekeket? vagy a vakkomondorostól? eh! mert szanyi kimondottan a lelki épülésüket szolgálja.
@jaegtoer:

Ez a recept így leírva olyan ínycsiklandó, hogy muszáj lesz lépésről lépésre követnem...
időtlen idők óta főzök "tőtikápit", de kicsit másként. No de most majd csak néz a család karácsonykor...! (bár az eddigit is szerették)
@magándemokrata: Torz nagyon a tükröd. A valóság ennél sokkal egyszerűbb és békésebb is. :)
@jaegtoer: Nagyon örülök ,hogy megosztottad velünk, eltettem és továbbadom gyermekeimnek a recepted,,akik már jó előre kijelölték a tároló edényeket, amiben a " maradékot " szeretnék magukkal vinni.
Elhoztad nekem a karácsonyi hangulatot:))))

ui. még soha nem tettem a káposztába bort,ez szerintem csak alibi , egy deci káposztába, hat deci nekem ?
@bella _ciao:
"Krasznai Tünde pornós múltja miatt nem énekelhet a Parlamentben"

Szerintem szégyellje magát a Gyermekmentő Szolgálat. Ez a lány pont arra példa, hogy mindenhonnan fel lehet állni, a legmélyebb gödörből is ki lehet kapaszkodni akarattal, munkával, kitartással. Nincs nagy véleményem az RTL-ről, de most respect. Csak tartsanak is ki emellett.
Tündének meg lesz még ezer más helyen fellépése, bár ez neki nagyon sokat jelent(he)tett volna.
Nyaljanak sót (vagy szarjanak sünt, a nem kívánt törlendő), sok kicsinyes szaralak.
cink.hu/ezt-kell-majd-hoffmann-rozsa-homlokara-tetovalni-1485564949/@szilylaszlo

Érdemes végighallgatni az egészet, mert nem hosszú, és ijesztő pontossággal mutatja meg, micsoda egy agy nélküli, de annál veszélyesebb alak gyúrja át évtizedekre a magyar oktatási rendszert. Egy olyan speciális kommunista, aki az állampárt aktivistájaként annak idején tevőlegesen harcolt azért, hogy mindenből kevesebb legyen a választék, így tudásból, utazásból, információból és boldogságból is, aztán most, hogy az aktuális MSZMP megint felfedezte, rezzenéstelen arccal mondhatja a monitorunkba, hogy

"A kevesebb választék az olcsóbbságot is eredményez"
@Marcellusca:

"A Mindenható kapkodjon téged az ágyékához"

Ááááá! a tenyerén óv és hordoz, olykor hordóz.:)
@magándemokrata:
Szerintem nem a mártíromság a célja.
Anno az indexen volt (illetve a mai napig ír ott) egy szájkeresztény néni. Évekbe telt, mire többünknek leesett, hogy neki attól szép a napja, ha viszályt kelt, ha felhúz valakit, ha belerúghat emberekbe, ha totálisan felbosszantja a vele nem egy véleményen levőket. Mindeközben nyomatta az egyházi propagandát keményen, zsidózott, mint állat, buzizott is, ha alkalma nyílt rá, és persze közkinccsé tette ifjúkori emlékeit (ő volt a környék szépségkirálynője, minden pasi őt akarta meg ...csókolni, szóval a szokásos öntömjén), míg egyszer el nem ment egy topictalira ... ahol kiderült:
bandzsa, öreg, kövér, a végtelenségig buta, a családja - amiről legendákat regélt - lesz@rja, senki nem törődik vele, a gyerekei menekülnek a közeléből ....
Na, onnantól mindenki képben volt, tudtuk, hogy beteg szegény, ezen kívül érzelmileg egy három éves szintjén áll és ami nem adatott meg neki az életben, azt egyrészt irigyelte mindenkitől, másrészt egy elképzelt mesevilágban vetítette ki naponta a többiekre. És akkor volt jól, akkor örvendett a lelke, ha bárki "szenvedni" látott.
Ugyanezt érzem itt is.
Maximum ott betudtunk sok mindent a szeretettelen gyerekkorának, a szülői elnyomásnak, a rideg katolicizmusnak, amibe belenevelték. Itt sokkal több a tudatos gonoszság - és ez az, ami igazán szomorú, meg elkeserítő. Hogy mik élnek közöttünk, milyen beteg elmék ....
@avanivi:

"ez szerintem csak alibi , egy deci káposztába, hat deci nekem ? "

Nem. Négy összetevőtől lesz érdekes.

a hagyma, a füstölt csülök elfűrészelt csontjából kifövő csontenyv, az, hogy nem látott vizet, és a csipetnyi bor. ha nincs benne bor, akkor is jó, de ha van, akkor még jobb. más.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

szia Micimaci. elfelejtettem beleírni, a csülök csontból hogy ne jöjjön ki a velő, meg kell nedvesíteni a vágott részt, és beszórni sóval, hagyni 5-10 percig pihenni. csontlevesnél ugyanez a helyzet, ha a marha lábszárcsont el van fűrészelve. nálam elvan.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezt a nagyon rossz pillanatfelvételt az elmúlt 2 hónapban legalább négyszer linkelted.

Miért tartod?
Egyfajta kábszer, hogy mindig hányni tudj?

Önigazolás valamire?

Azt mondta az atya, hogy így néz ki az ördög?

Te tényleg beteg lelkű vagy:((
Sajnállak.
@bella _ciao:
Szia!
Most fejeztem be a kiegészítő bevásárlási emlékeztetőmet, már nem is tételszámot mondok neked, hanem hosszúságot kb. 25 cm, nem nagy betűkkel.
Nemsokára hozzá rendelem a forrásomat - hogy stílszerű legyek - utána igényszint csökkenést hajtok végre, és máris csak 10 cm-es lesz a cetlim.
Azért kerekszemű rizst csak kiguberálok magamnak, kerül, amibe kerül.
@jaegtoer: A receptet kipróbálom úgy ahogy Te írtad,és olvasni is nagyon jó volt.:)

Majd elmondom a végeredményt:)
@bella _ciao: Viszont az RTL kiállása nagyon karakán volt.
@Mariann19: ezt neked is látnod kell. hacsak nem ottvoltál a kondferncián:

index.hu/gazdasag/2013/12/18/troll_meg_ilyen_magasra_nem_jutott/

nézd meg a ppt-jét is. szuper! na, én most indulok is vásárolni.
@bella _ciao:
én nem igazán értem, hopgy miről szólt az előadása a ppt alapján
@bella _ciao:
Nagyívű karrierjének megfelelő szép ember, csak a szakmaiság, csak az a követelmény ne volna.
Hogyan lesz gépészmérnökből pénzügyi- jogi szakember...
Igaz, hogy a Bagolyvár könyvkiadónál szerzett empíriáival végre gatyába rázza ezt az örökösen kisértő devizahiteles ügyet.
Nehéz dolga lesz, mert már a kormány sem nagyon akarja, nem meri felvállalni a sok évre szóló terheket.
@Orica Középföldi: Én nem így emlékszem, de sok jelentősége nincs. Amúgy ez a pillanatfelvétel azért jó mert hatásosan feltárja a valós képet az adott személyről.
@bella _ciao:
Ez volt az első X faktor, amit néztem - többé-kevésbé: a válogatást többé, a versenyt magát kevésbé -, és nem voltam elájulva Krasznai Tündétől. Sem a hangjától, sem a viselkedésétől (én végig éreztem benne egyfajta színészkedést, hogy most pontosan tudja, milyen arvot kell mutatnia....).
De.
Ha ez az egész mód volt arra, hogy leszámoljon a múltjával és kimásszon a gödörből, akkor respect az RTL-nek, hogy segítséget adott hozzá (azért meg külön, hogy nem nyerette meg vele a versenyt valami könnyfakasztós-romantikus fíling erőltetése mián).

Külön elismerésem nekik - pedig nagyon tirkán kapcsolok arra a csatornára, néhány "sztárjuktól" meg lever a víz -, hogy kiálltak Krasznai mellett és senki nem ment el az alapítványi műsorba.
(Ami egyébként, ha jól emlékszem, a szintén időnként vakkomondorba lépő Orbánné reklám célú alapítványa - ezt szokták pajzsként eléje tartani, ha nála jóval kevesebb pénzből élő és sokkal kevésbé befolyásos "nemközszereplő" mezei állampolgár (nénik) túlburjánzanak a médiában adakozásilag. Hogy delám! A Főméltóságú Pogácsaszaggatónő is tud adakozni - már ha a pénzhajhászás mellett ideje engedi ...)

Szóval RESPECT az RTL KLUB-nak, és minden ellenérzésem dacára: Hajrá, Krasznai Tünde!
süti beállítások módosítása