Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.23. 15:59 Fabius

Fidesz választások = ötvenszeres szorzó?

Címkék: fidesz választási csalás időközi választás

Hé, parasztok!

Igen, ti ott a nagy büdösben basszátok meg, akik megint egy nővel keménykedtek fideszkeresztény úriember módra! Szóval, retkek, kapjátok csak ki a fejeteket Viktor atyuska rezsikotmányos seggéből, és válaszoljon valami főokos: hogy is leszünk ezekkel a választásokkal? Az ötvenszeres szorzó általános lesz per koponya, vagy az csak a csicskások kiváltsága lesz a tervek szerint?

Azt a Gery Greyhound videó óta tudjuk, a választási csalás nem csak testhezálló és csapatkovácsoló feladat országgyűlési, európai parlamenti képviselőtől pártigazgatón keresztül az utolsó roma aktivistákig, ám ez a legújabb szavazatfelszorzós módi még új. De az újdonság erejével hat azt látni, a semmi sem számít szintig süllyedtetek a becsinálásban - egy kutyaütő önkormányzati képviselői helyet sem mertek a tiszta választásokra és a szavazókra bízni - és az újdonság erejével hat az is, hogy ennyire pancser módon képesek vagytok lebukni a sunnyogással nyomban. 

Jó, tudjuk, azt mondani sem kell, hogy a Greyhound videóhoz hasonlóan jogkövetkezménye ennek sem lesz. De azért az érdekelne, az időköziken összegyűlt képes-hangos bizonyítékokkal hogy tervezitek majd a 2014-es választásokat legitimnek eladni? Mert az ezzel a megörökített ötvenszeres szorzóval legalább akkora mutatvány lesz, mint Selmeczi Gabriella reménytelen küzdelme a többszörösen összetett mondatokkal. Ha nektek lennék most dobnám ki a Kubatovot, ha csak bénakacsa csalókat tud összeszedni, mert ha az ellenzéknek ilyen balfasz ellenségei vannak, akkor barátokra már szükségük sincs. 

Köszipuszi a rúgófelületért, rendesek vagytok, detélleg!

509 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr985529914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Orica Középföldi: ja ja

horn pufajkás gyilkos komcsi megtette a dolgát kötél elftárssal Apronov Fletonovval Bajnai kistitkárral meg a többi ügynök haverjával...

bűnözőő ez mind... együtt meg bűnszervezet vagyis mafia
@sírbateszezazegész:

Néhány hülyeséget már aggattál magadra, de hogy antiszemita, homofób, rasszista lennél?

Jól vagy?
@nemecsek ernő áruló: azért a magyarok egészáére ne következtess...

a komkmenyista diktatúrát mindsööszse a lakosság 27%a 2 706 292 zombi sssavazta vissza...

most meg mindössze 800-900 ezer birka lehet...
igaz többnek láccanak mert jól utaztatható nyugger -cigány horda...
@Orica Középföldi:

Nem szállhat be egykönnyen, mert kivágja a bloggazda. De mintha amúgy is felfüggesztette volna tevékenységét, (hacsak nem Budai Andrisként szerepel). Személy szerint sajnálom ezt, engem szórakoztatott, és sokkal izgalmasabbak voltak a rá adott reagálások, az általa teremtett helyzet is. :D De nem is ez a lényeg, hanem hogy a végeredmény (Szív és aritus távozása, G. maradása) felveti a kérdést, jó-e ez így.

@sírbateszezazegész:

Persze, mindenki elmondhatja a véleményét (bár tévedés a szólásszabadság korlátozásának tekinteni, ha valamilyen magánkör bizonyos, általa meghatározott korlátokat szab a saját közérzete védelmében). Például az enyém az, amit írtam, hogy ha G. ennek jegyében marad (és szemmel láthatóan szétcseszi némiképp a társalgást), akkor nem világos, milyen szempont indokolja Stefánia kisasszony kiebrudalását. Amúgy meg persze, a magad szempontjából derék dolog ápolói-oktatói szerepet vállalni reménytelen esetek mellett, bár kérdéses, hogy van-e értelme, sőt, nem kontraproduktív-e (ld. Sipi diagnózisát). Engem egyszerre untat és undorít, csekély időmet semmiképp sem fordítanám erre.
@nemecsek ernő áruló: nem lesz forradalom, nincsenek lezárva a határok, nincs fizikai erőszak, nincs robbanóképes társadalmi csoport, mindenki apátiában, a fiatalok főleg, az el lehet menni biztonsági szelep kordában tartja a nyomást. Nincsenek illúzióim, a központosított egypárt rendszer még csak most fejlődik, amíg robbanásra érett lesz a társadalom, az még 1-2 évtized, jelen állás szerint.
@gipsz.jakab:

A te véleményed ismerem, ne cifrázd :))
majd ő elosztja a pénzt, megmondja, hova süssön a nap

Dr. Lázár János rendet tesz

444.hu/2013/09/24/dr-lazar-janos-rendet-tesz/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen megvan az a biztonsági érzet, hogy utazhatsz, visszajöhetsz, ki-be. és ez elég ahhoz, hogy az istenadta nép egye a kását.
@Penivaldes: sajnos nálam csak a tudat van meg, hogy utazhatok. valami hiányzik hozzá.
Engemet lefizetet a Fidesz hogy utáljam a liberálisokat de nem fizettek mégse én meg mégis baromira utálom a liberálokat meg a komcsikat is mi legyen most.
@Lindalinda: ha van teherautód szálícsd a dakotákat a savazó hejségekhez....

100 ezret fizetnek tonnánként...
@Orica Középföldi: :) mint -meggyőződésem szerint- a magyar társadalom túlnyomó része... egyszerű szocializációs környezeti hatás... ezt fel tudod ismerni, de attól lelked mélyén mindig is benned lesz... nem benned, mert te ebből a szempontból szerencsés környezetből jöttél... moon ez abból eredeztethető számomra, hogy az említett csoportok mindig a "mások", a nem "mi" voltak... mindenki számára a "mi" a "normálisak" szinonimája ebben az esetben... csak ezt fel kell ismerni, én ezt gondolom....itt ahol vagyok pl. az a sértés, ha azt mondod néger vagy noir... tőlem senki nem veszi annak, mert mondtam, 14 évesen láttam az első afrikait az életben... meg most sincsenek sokan...
@Lindalinda: próbáld meg élvezni ittléted... írd le miért utálod a liberálokat és komcsikat... kezdhetnéd azzal, hogy megadod a saját definiciód a liberálokról és a komcsikról, kit értesz alattuk...
Kovács Csaba Baja város képviselője és Tescos biztonsági őre vagyonőri tanfolyamot indít.
Fidióta előélet előny.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tehát, összefoglalva.
Van egy (akár el is fogadhatjuk, hogy helytelen) közvélekedés, mely szerint a zsidók->szappan. Ezt a zemberek(- Jobbik) 99%-a igy ismeri. Valaki kirak a zsinagóga keritésére némi szappant. És te azt akarod mondani, hogy a kirakó szándéka nem az volt, hogy a zsidók->szappan asszociációval hergelje a zemberek azon 99%-át, hanem a szándéka az volt, hogy Simon Wiesenthal (a zemberek 85%-a ezt a nevet nem is ismeri) "hazugságára" hívja fel a figyelmet.

Nem tudom,érted-e, mi veled a probléma? (Mármint itt és most,nem úgy általában).
@ausländer Sipi: melyik kitételt nem értetted?... a fémművességet vagy a karavánokat?... asszociálj, menni fog:)
Hogy ezek mennyire megvetik az embereket, és közben micsoda mézes-mázos szavakkal beszélnek róluk... hajmeresztő. Az elmúttnyócév se volt kispálya, de szavak és tettek ilyen égbekiáltó kontrasztját én azért nem tapasztaltam.
@sírbateszezazegész:

Kicsit bonyolult, de értelek. Akkor se írj ilyen egyértelmű hülyeséget, mert azonnal megjelenik a kép, amint Zagyvával egy platformon vagy:))

Tudsz te fogalmazni, ne csak Blogger Gézát jutalmazd vele.
@E.Csaba: nálam működött, esélytelenül, de csináltam egy ilyet:

fidesz 40 /csak lista
maszop 128
együtt 31 /csak lista
@Lindalinda: "Engemet lefizetet a Fidesz... mi legyen most."

Dugulj el :-))
Kicsit off, de had mélázzak kicsit a jelenlegi helyzeten. Komolyan soha nem gondoltam volna, hogy a rendszerváltás utáni évekből a kilencvenes évek lesz az aranykor. A hurráoptimizmus, a bizakodás, a "mi vagyunk a legjobbak a volt komcsik közül" kora. Amikor Gyula mindennap elmondta a híradóban, hogy európpaúnió meg nátó. Amikor utcán lehetett kapni a szex újságot, amikor mindenkit megcsapott a szabadság (hamis és kissé büdös) levegője. De úgy tűnik, ennyi elég volt. Nem megy nekünk ez a demokrácia izé, meg a picgazdaságosdi. Extra profit és rezsidémon... ilyen az amikor senki nem tanult közgazdaságtant, vagy ha igen, akkor nem értette meg, vagy még a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen tanulta, vagy megértette, és már elhagyta az országot. Viktor megtalálta a piaci rést. A több százezres (milliós?) Kádár rendszerre áhítozó réteget. A veszteseket, akik 20 éve nem álltak talpra, akik megint szívesen mennének a gyárba 8 órán át üldögélni és a haverokkal a hétvégi pecázást tervezgetni. Meg a kölkeiket, akik továbbviszik apáik frusztráltságát a rendszer iránt, akiknek minden lájkolható, ha benne van, hogy nemzeti.
Erre van igény. Ez van. Melankolikusan mondhatnánk, hogy oda minden remény, hogy Mo. valaha nyugati típusú demokrácia és valódi piacgazdaság legyem. Nincsenek már illúzióim.
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Rezervátumba küldi a mamutokat Mesterházy
Lista csak a pártelnök fejében van, de abban mindenki biztos, hogy az elhasználódott arcok nem juthatnak be a parlamentbe. Egy részük mindent bevet majd.<<<<<<<<???????

www.origo.hu/itthon/20130923-hogyan-alakul-az-mszp-orszagos-listaja.html?sec-top
@7esbusz: Tökéletes látlelet. El kell innen menni.
Remekül sikerült a választási csalás főpróbája a fideszben. Kiderült, hogy egyetlen kerületben is meg lehet nyerni a választásokat, nem kell tehát nagyobb energia ahhoz, hogy meglegyen a kétharmad. Eziránt senkinek ne legyen semmi kétsége.
@Orica Középföldi: jahhh:

Szekeres Imre várhatóan Jászapátiban, Boldvai László Nógrád megyében, Baja Ferenc pedig Pest megyében indulhat egyéniben, Puch viszont kivételes helyzetben van. Egy elnökségi tag szerint Puch valószínűleg maga dönthet a sorsáról, mivel jó a kapcsolata Mesterházyval, és korábban sokat segítette a pártelnököt. Több szocialista politikus is azt mondta, hogy a lista nyilvánosságra hozása után sem számítanak nagy feszültségre a párton belül. "Az MSZP-s mamutok majd keseregnek egy picit, de szerintem tudomásul fogják venni, hogy az idejük lejárt" - mondta egy szocialista.
@Orica Középföldi: iii-t is "kitüntettem" vele:) gondoltam egyértelmű volt a fogalmazás... agyalágyulával meg kerülhetek közös platformra... pl. én sem tudok villanyt szerelni, igaz én nem is tanultam:)... osztolykánnál a végkövetkeztetés is közös lenne, habár én nem tennék semmi kitételt:)...
@sírbateszezazegész: minek is hivtal a multkor? asszociaciora keptelen baromnak, vagy valami ilyesmi:-)
Nem semmi ez a poszt! Még, jó hogy az egyik oldal mindig leprimitívezi a másikat:)
Egy ilyen "rejtett videót az 5 éves unokaöcsém is megcsinál, ahol épp mondjuk mszp-sek beszélgetnek ilyenről.
Persze ettől még simán lehetnek választási csalások, tudna erről mesélni mindkét oldal (persze nem fog)
De hát tudja ezt a ballib oldal is nagyon jól, mikor 2002-ben láncszavaztattak, azt nagyon gyorsiban bezúzatták a szavazatokat, mi előtt bármit is lehetett volna csinálni.
Úgyhogy kár ekkor erkölcsi mellényt felvenni már megint:) A primitív stílus meg csak azt bizonyítja nem jobb itt senki a másiknál.
És , ha jól értem, ahol nő indul ellenzékben, ott nem lehet győznie majd a fidesznek, mert akkor egy büdös nő gyűlölők?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Puch megyei elnökként is támaszthat listás igényt.
Ha jól emlékszem, egyéniben tán egyszer tudtak nyerni a többiek. Pest megye Bajának nyerhetetlen, Szekeres se egy szeretett faszi Jászban, Boldvai kérdéses. Nem tudom mennyi szoci maradt az egykori fellegvárban.
@ausländer Sipi: erre nem emlékszem:)... empátára volt az, nem?:)
@sírbateszezazegész:

Ne fárassz ezzel a mellébeszéléssel:))
@irógép: zseniálisan összefoglaltad a lényeget, mehetünk is sűrű tömött sorokban a kedves vezető elé.

Csak úgy:

Tasó eltüntette a saját cáfolatát a netről

Fantasztikus fordulatok a hétfői parasztgate-ben!

cink.hu/taso-laszlo-visszavag-az-lmp-s-nok-provokaljak-a-ferfi-1370713306/1371279712/@szilylaszlo
@ausländer Sipi: de, ha így történt, most igazolod éleslátásom:)
@7esbusz: Ez mind OK. De mégis kinek a bőrére és a pénztárcájára megy ki ez az egész?
@Orica Középföldi: mi az amit nem tennék meg, ha te kéred:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy csomó tahó ül a fideszben készséggel elhiszem.
Én nagyon kemény büntetéseket szabnék ki, mert nem lehetne így viselkedniük a képviselőknek, mert akkor aztán jó, hogy a nép is ilyen stílusban nyomatja.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hidd el, a cigányok, akiket szavazni hordoztak, ebből semmit nem értenek.
Ha nekik egy jó ismerős asszongya, hogy erre kell szavazni, és esetleg még belenget egy gyenge jutalomfalatot is, hát mennek, és szavaznak bárkire.
Egyszerűen nincsenek képben.
Voltam már szavazó bizottsági tag, és felénk számos cigány él. Talán kicsit közelebbről ösmérem őket.
Ezt persze, akik fel akarják őket használni, még sokkal jobban tudják, és a strómanokat is teljes sikerrel kiválasztják.
Mi lesz itt 2014-ben.

A ballibsik reklámozzák magukat egy libatolvajjal és egy bankfiúval, majd amikor elbukják, rohannak az EU-hoz, hogy Orbánék összecsalták.

Nyugi demokraták, azért odáig nem jutunk el, hogy már szabad választáson való részvétel is antiszemitizmus lesz.
@DarthVader: Le kéne már zárni a témát de a kedvedért. :) Az alapszitu az volt, hogy sírva röhögtem azon, hogy ferkóék is úgy "megriadtak" a babaszappantól, hogy virrasztást is szerveznek a nagy riadalomra. Ez a hiszti pont azért komikus mert egy széleskörben elterjedt hamis mese kapcsán, olyasmitől rettegnek, ami nem is létezett.(szappan készítés)
@AKIsTUDATLAN: A cigány helyzet pont ilyenek miatt tart itt. Mindegyik oldal csak szavazatokat szerez velük, és ennyi. Igaziból nem törődtek velük.
Egy kiló akármiért bármire szavaznak.
Azt akkor lehet csodálkozni, miért van jobbik.
Pont , mert senki nem törődött a cigány problémával, amíg nem öltött jelentős méreteket, csak szavazatokra voltak jók.
Ez is az elmúlt 20 bűne úgy kollektíve mindkét oldalnak!!
@bella _ciao:

Azt hiszem Mécs van a legkevésbé tisztában azzal, hogy rajta kívül mindenki nyakig benne van a szadi bukásában.

Hallottam a kérdést, és mivel övön alulinak ítéltem, a választ meg se hallgattam.
Tehát kösz:)
@sírbateszezazegész:

" mi az amit nem tennék meg, ha te kéred:)"

Könnyű dolgod van, sose kérek teljesíthetetlent:)

Ugyan bella üvegygöngyjátékos utalása komoly asszociációs folyamatot indított, de ellenálltam a csábításnak.
nol.hu/belfold/taso_laszlo_beszolasa_es_a_bajnai_gerillaharcosok
Ha jól értem, aki nincs a Fidesszel az bajnaista. Milyen egy bajnaista gerillaharcos?
@Orica Középföldi: bár, ha a tényleges helyszínt nézzük, kasztáliában jelenleg sipi tartózkodik. de kivülállóként.
@V-PORT: Akkor én most Bajnaista vagyok?? ;)
@bella _ciao:

Kasztália ott van, ahol a játékmester:))
megint egy picsogó poszt... index címlapra való..

szánalmas ez a vergődés, istenem de jó benneteket nézni. :)) hát elbukott a nagy bajai csoda. ennyi volt.

LOL
@bella _ciao: én kevés vagyok ahhoz... túlértékelsz:)
@sírbateszezazegész: ne légy szerény, viseld a kereszted, ami a megújult (esetleg kibővített) eposzi jelződ.
@pánpéter: ugye milyen jó dolog, hogy vannak nálad is szánnivalóbbak az életben:)... egyből nem kell szembesülni a saját nyomorúságoddal... arról nem is beszélve, így meg is világítod létünk értelmét... ezért külön köszönet:)
@Orica Középföldi: azt te csak hiszed:)
... a legegyszerűbb kéréseid teljesítése is gigászi feladat a magamfajtának:)
Azért ez sem egy utolsó szempont. :)

Százmilliókat érhet Gyurcsányék és az MSZP trükközése

A Magyar Nemzet tegnapi számában azt fejtegette, hogy az MSZP-Együtt szövetség és Gyurcsányék is jobban jártak azzal, hogy nem állapodtak meg, hiszen így külön-külön 703 millió forint kampánypénzre is jogosultak lehetnek. Ha az utolsó pillanatban visszaléptetik egymás javára a jelölteket, a pénznek csak egy részét kell visszafizetniük.

A trükközést az érintettek sem cáfolták. Molnár Csaba DK-alelnök szerint elképzelhető, hogy a "demokratikus összefogás" érdekében lesznek visszaléptetések, a pénzeket pedig a törvényeknek megfelelően fogják felhasználni.

Szigetvári Viktor (Együtt 2014) nem kívánt reagálni a felvetésre, mindössze annyit mondott, hogy a DK-val történő esetleges megegyezés a szocialisták feladata.
Faceról loptam. Magyarország MA!

Kácsor Zsolt: Megszégyenített Magyarország

Múlt héten pénteken elautóztam Baktalórántházára, ahol a település várossá nyilvánításának huszadik évfordulóját ünnepelték, de igazából inkább az egyik meghívott, Kövér László miatt mentem. Mert biztos voltam benne, hogy a házelnök nem lesz ott. Azt hittem, Kövér László nem fogadja el a meghívást, nem mond beszédet, nem ül le Nagy Lajos polgármester mellé. Azt gondoltam, hogy más elfoglaltságaira hivatkozva lemondja a részvételt. Küld maga helyett egy beszédet, amelyet fölolvasnak és megtapsolnak.

Bíztam benne, hogy Kövér László nem ünnepel együtt Nagy Lajos baktalórántházi polgármesterrel, a Fidesz volt választókerületi elnökével. Nagy Lajost ugyanis idén áprilisban társtettesként folytatólagosan elkövetett sikkasztás, társtettesként folytatólagosan elkövetett jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, hamis tanúzásra felhívás és felbujtás miatt jogerősen egy év hat hónap börtönre ítélték, két év próbaidőre felfüggesztve.

Azt hittem, Kövér László nem megy el abba a városba, amelynek volt polgármesterét, jelenlegi alpolgármesterét, Vida Károlyt folytatólagosan elkövetett sikkasztás, társtettesként folytatólagosan elkövetett jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, közokirathamisítás, hamis tanúzásra felhívás és felbujtás miatt jogerősen két év börtönre ítélték három év próbaidőre felfüggesztve.
A vádlottak a képviselő-testület felhatalmazása nélkül csaknem 200 millió forint értékű értékpapírt adtak át a Nagy Lajos által létrehozott alapítványnak, a vagyont viszont nem szerepeltették az önkormányzat könyvelésében, így azt sem a számvevőszék, sem a könyvvizsgáló nem vizsgálhatta. Visszaéléseket követtek el a közmunkapénzekkel is: a közhasznú dolgozóként foglalkoztatott magyar emberek jogos járandóságát Vida Károly utasítására visszatartották, a polgármester pedig a magyar emberek jogellenesen hozzá került, összesen több mint 16 millió forintjával a sajátjaként rendelkezett.

Hogyan is mutatkozhatna e városvezetők társaságában Kövér László, a Megtestesült Moralitás maga? Hiszen pártjának egyik szóvivője épp a napokban tartott sajtótájékoztatót arról, hogy az ellenzékiek lepaktáltak egy Kis Görbe nevű bűnözővel, amely lepaktálás abban állt, hogy együtt mutatkoztak vele. Mivel az efféle együttállásokat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének főpapjai a keresztény erkölcs talaján állva utasítják el, a Megtestesült Moralitás nem mehet el Baktalórántházára. Ezt gondoltam.

De elment. A saját szememmel láttam őt Nagy Lajos oldalán, s ott volt mellette Tállai András államtitkár és Papcsák Ferenc zuglói polgármester is. Kövér László beszédet mondott. Közölte, hogy „Baktalórántháza elindult a fejlődés útján”. Azt is mondta, hogy „a városvezetés számára állandó kihívás mindent megtenni azért, hogy a város ne csak lakóhely, hanem igazi otthona legyen a közösség minden tagjának”. Szerinte „Baktalórántháza arra szolgáltat bizonyítékot, hogy a szülőföld szeretete nélkülözhetetlen az életünkben, így a bennük élő és lélegző ősi életfa ma is irányt mutat”.

És a közönség nem röhög.

Nem kiált föl senki, hogy hé, ott ülnek azok, akik ellopták a pénzemet!

Nem kérdez rá hangosan senki, hogy miket beszél ez az ember. Miféle bennünk lélegző életfa, s miféle iránymutatás?! Nem áll föl senki, hogy azt mondja: viszlát, ebből a hülyeségből elég volt. Nem. Hanem a megszégyenített Magyarország tapsol. Majd az ünnepség után politikusai odafáradnak megterített asztalaikhoz, hogy közpénzből fizetett állófogadáson egyenek. A meglopott magyar emberek pedig hazamennek, hogy ők is egyenek. De ők csak a sajátjukból, mert nekik futja.
@bella _ciao: Amúgy a sírokon általában szokott lenni kereszt. Lehet innen a vonzódása a feszület után. :)
ez olyan mint az a vízálló cipő, aminek a használati utasításában szerepel, ne menjünk ki benne esős időben

Cséfalvay: Magyarországon válságálló a gazdaság

www.ma.hu/belfold/186967/Csefalvay_Magyarorszagon_valsagallo_a_gazdasag
@bella _ciao:

Hát elég nehezen érint meg a válság olyasmit, ami nincs:))
@bella _ciao: Vagy mint az élettartam garanciás zippo öngyújtó??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal-bögyöröm! ezmegmiez? lehet festeni a szárnyakat narancssárgára.

Gaudi-Nagy Tamás: "Velünk lesz meg" a Fidesz kétharmados többsége

hvg.hu/itthon/20130924_Gaudi_Nagy_Tamas_Velunk_lesz_meg_a_Fidesz
@Lindalinda: Ha maszekba is szívesen csinálod, akkor a becsület úgy diktálja, hogy add vissza nekik a pénzt ;)

bio
@bella _ciao: Ez a NER-es gazdaság. Válságálló.

Válságban is áll.

bio
@Orica Középföldi: Igen, egy haverom apja mondta egyszer, hogy bazi könnyen hűséges az asszonyhoz, mióta impotens :D

bio
@bella _ciao: Biztos arra gondolt, hogy a fidesz még inkább megvalósítja majd a jobbik fő programpontjait. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: O.k. Megoldottam a problémámat:-)Elkezdtem játszadozni a csúszkákkal és csak ámulok ezen az "igazságos" választási rendszeren:
Beállítom, hogy Fidesznek is és egy másiknak is hajszálra pontosan ugyanannyi a támogatottsága és láss csodát az eredmény mindig 4-5% plusz a Fidesznek.Akármilyen jellemtelen ,silány emberek hozták ezt létre, de azt meg kell vallani, egy zsenik a maguk nemében.
megmonta má' Pista régen, hogy a történelem ismétli önmagát

sztá' Pista nemcsak oszifő volt, hanem kajak töritanár

vissza a moszkva térre, kaja a pajtásban, legkomolyabb ótó a lefingott porsche

csókolom jancsibá'
Ahogy már máshol is mondtam: a magyaroknál megbukott a FIDESZ, úgyhogy elment a cigányok pártjának, ez az egyetlen olvasata a történteknek. A FIDESZ a cigánypárt. Magyarként a cigánypártra szavazol? Ugye nem?
Ugyan, csak az látszik belőle, hogy milyen összetartó népek ezek a kisebbsígek!
Legalább ők, cigányok tartsanak össze!
A vajdagyereket csak nem tagadják meg...
1 kis segítségé a felcsúti bazdelőre betonozását is bevállalnák!
Ja nem, az munka lenne...
@Myrath: ez jobb iras, mint a poszt.
Sokkal.
süti beállítások módosítása