Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.09.23. 15:59 Fabius

Fidesz választások = ötvenszeres szorzó?

Címkék: fidesz választási csalás időközi választás

Hé, parasztok!

Igen, ti ott a nagy büdösben basszátok meg, akik megint egy nővel keménykedtek fideszkeresztény úriember módra! Szóval, retkek, kapjátok csak ki a fejeteket Viktor atyuska rezsikotmányos seggéből, és válaszoljon valami főokos: hogy is leszünk ezekkel a választásokkal? Az ötvenszeres szorzó általános lesz per koponya, vagy az csak a csicskások kiváltsága lesz a tervek szerint?

Azt a Gery Greyhound videó óta tudjuk, a választási csalás nem csak testhezálló és csapatkovácsoló feladat országgyűlési, európai parlamenti képviselőtől pártigazgatón keresztül az utolsó roma aktivistákig, ám ez a legújabb szavazatfelszorzós módi még új. De az újdonság erejével hat azt látni, a semmi sem számít szintig süllyedtetek a becsinálásban - egy kutyaütő önkormányzati képviselői helyet sem mertek a tiszta választásokra és a szavazókra bízni - és az újdonság erejével hat az is, hogy ennyire pancser módon képesek vagytok lebukni a sunnyogással nyomban. 

Jó, tudjuk, azt mondani sem kell, hogy a Greyhound videóhoz hasonlóan jogkövetkezménye ennek sem lesz. De azért az érdekelne, az időköziken összegyűlt képes-hangos bizonyítékokkal hogy tervezitek majd a 2014-es választásokat legitimnek eladni? Mert az ezzel a megörökített ötvenszeres szorzóval legalább akkora mutatvány lesz, mint Selmeczi Gabriella reménytelen küzdelme a többszörösen összetett mondatokkal. Ha nektek lennék most dobnám ki a Kubatovot, ha csak bénakacsa csalókat tud összeszedni, mert ha az ellenzéknek ilyen balfasz ellenségei vannak, akkor barátokra már szükségük sincs. 

Köszipuszi a rúgófelületért, rendesek vagytok, detélleg!

509 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr685529914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hehe, nekünk elég volt a textilpetting szoba, mára az is kihalt :D

Tömeges szexuális problémák támadtak a Fidesz frakciójában

Újra elsült Tasó "Te mit pofázol bele, kisanyám" László fideszes képviselő szája. A kormánypárti suttyó szívesen megütné Szél Bernadettet. Potenciazavart okoz a kormánypártiság? Javaslatunk: pinázószobát kéne létesíteni a rettegő fideszes férfiak számára.

cink.hu/tomeges-szexualis-problemak-tamadtak-a-fidesz-frakcioja-1370582515
Ez biztos Európában készült?
És hagyj(á)uk?
Akkor meg is érdemeljük!
www.youtube.com/watch?v=za4ophrTqj8#t=349

fizess kiskirályok világa

nepszava.com/2013/09/magyarorszag/magyarorszag-bandita-pub-lang-judit-riportja.html
"Csodás". :(
És ez "csak" egy időközi választás. Mi lesz itt tavasszal?

OFF
2 napja nem vo'tam, kérdezem, ez vo't mán:
www.hirhatar.hu/hir/orban-udvariatlan-videouzenete-merkelnek
és egyebek, melyek azt taglalják, mekkora paraszt viktorka, hogy hivatalos üdvözlésben simán letegezte a Kancellár Asszonyt?
ehhhhhhhh

A baloldalra kente az államtitkár a szilvásváradi fogyatékosok ügyét

Index/MTI

2013. szeptember 23., hétfő 14:22 |
Címkék
szilvásvárad, fogyatékosok, államtitkár

„A szocialista emberképbe nem fért bele a fogyatékosság" – jelentette ki Soltész Miklós a sérült gyermekek napján a fővárosi állatkertben tartott rendezvényen. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint ezzel magyarázható, hogy Szilvásváradon az önkormányzat egyhangúan elutasította az úgynevezett kitagolási programot, amely keretében a Heves megyei településen kapna otthont a Bélapátfalvai Idősek és Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézményének negyven lakója.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F23%2Fa_baloldalra_kente_az_allamtitkar_a_szilvasvaradi_fogyatekosok_ugyet%2F
Gyerekek. Mondjsa már meg valaki, hogy a FIDESZ-ben miért image egy Habony? (egy Tasó)!

Ránézek és már látom FIDESZ-es. Na, azért sem megyek messze, hogy egy KDNP-s kiszúrjak. zsák a foltját?
"Nem terveztem soha, hogy valaha szólok, de itt az idő, hogy ráfigyeljünk azokra a képviselőnőkre, akik szinte minden esetben a nyílt provokáció legundorítóbb módját választják, arra törekedve, hogy valakinél elszakadjon a cérna!" (Tasó L.)

"Szinte" provokációnak éli meg, ha egy ellenzéki politikus (aki nem átall nőnek lenni -mert ugye az náluk fehér holló szintet veri) meg mer szólalni. Náluk ugyanis az a keresztényi norma, a nőnek kuss. Vagy legalábbis illik szajkóznia a vezérhím gondolatait. Itt meg micsoda megbotránkoztató jelenség: nemhogy egyre több az ellenzéki női politikus, de még bele is pofázhatnak (ez egyébként a felszólalás, ami ugyebár csak férfi politikust jelenthet, azt meg lekommunistázzák).
@CSENDES: Jaj, és rajta a kis hercig nyakékje (amulettje, ami védi az ellenzéki rontástól, ami ráadásul nőktől származhat csak). Nagyon cuki. Tényleg tiszta Habony.
a közös választási nyilatkozat még mindig csak az együtt oldalán van fent, de találtam mást:

A költségek növekedése is jelenjen meg a számlákon!

Részletek
Kategória: DK hírek
Létrehozva 2013. szeptember 23. (hétfő) 14:43

A Demokratikus Koalíció (DK) hétfőn országgyűlési határozati javaslatot nyújtott be a parlamentnek, amelyben kezdeményezik, hogy a költségek növekedése is jelenjen meg a számlákon - jelentette be budapesti sajtótájékoztatóján Varju László.

A DK pártigazgatója azt mondta, ezzel szeretnék egyértelműen megjeleníteni, hogy mi az oka a létfenntartási és egyéb költségek, valamint a banki szolgáltatások és más szolgáltatói díjak folyamatos növekedésének.

Varju László azt mondta, a számlákon megjelenik a rezsicsökkentés eredménye, de az intézkedés valós költségeit a kormány eltitkolja.

A javaslat szerint az élelmiszereket árusító üzleteknek és az áruházaknak külön és jól láthatóan fel kellene tüntetniük a közterhekre, a szállítási költségek növekedésére és a különadókra visszavezethető áremeléseket - közölte a független képviselő. Hozzátette: a szolgáltató cégeknek is hasonló számlákat kellene kibocsátaniuk, miközben a banki szolgáltatást nyújtó társaságok a szerződésekben és a számlakivonatokon jeleznék a bankadó és a pénzügyi tranzakciós adó miatt bekövetkezett emeléseket.
@CSENDES: bratyizott, mintha valami haverja lenne

megint hozta az antidiplomatát:

A „Kedves Angela kancellár asszony” és a végig tegeződő stílusban elmondott videoüzenet valószínűleg nem vált ki túl sok szimpátiát Németországban. A német kancellár asszonynak szakértők szerint kijár a Frau Merkel megszólítás.
Nem ment át az alkotmányügyi bizottságon Szabó Tímea javaslata

A fideszes többségű bizottságban elutasították, hogy napirendre kerüljön a javaslat, ami az otthonvédelmi alapból 500 millió forintot utalt volna a Pető Intézetnek. A történet itt még nem ért véget, a frakcióknak lehetőségük van arra, hogy az ülésen újraszavaztassanak a napirendre vételről,úgy tudjuk, az MSZP éppen erre készül ma délután.

444.hu/2013/09/23/nem-ment-at-az-alkotmanyugyi-bizottsagon-szabo-timea-javaslata/
@CSENDES: Mert egy hivatalos, miniszterelnöki státuszban/-ból küldött üdvözletet nem lehet tegeződve megírni/elmondani, illik magázódni.
(Privátban úgy szólítja, ahogy akarja.)
Már a megszólítás is jelzi, mennyire tartja, értékeli a NŐI kancellárt.

De, nincs min csodálkozni, ez megy a hazai közéletben, politikában:
www.atv.hu/videok/video-20130911-cegledi-zoltan
@christvhu: Mi az, hogy hagyjuk? Még élvezzük is! :)
Nem tudjuk, hogy a Néppárt vezetői hogyan szólítják egymást. Még azt is kinézem Merkel kancellárból, hogy miért ne tegezhetné Orbán. Tegezve is el lehet valakit finoman küldeni a büdös francba (már Merkel részéről), pardon, céloznia a csököttségre. Nem hiszem, hogy Merkelnek szüksége lenne ilyen védelemre, hogy őt megilleti a Frau Merkel. Bár, nem vagyok egy illemtanár.
@Marcellusca: Nem beszélt udvariatlanul, bármit is állítotok. Ez kényszeres hibakeresés.
@CSENDES: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mert megitták a pertut. utána elénekelték a Pazerliedet ( www.youtube.com/watch?v=j6coxf6qqUg ), utána meg a kislányhágós népnemzetis fehérvári indulót. nagy buli lehetett, kár, hogy nem voltam ott.
hm:

Leszavazta a lakosság, mégsem építenek stadiont

Elbukott egy helyi vasárnapi népszavazáson az a terv, hogy Svájc két legpatinásabb klubjának, a zürichi Grashoppers-nek és az FC Zürich-nek 216 millió frankból (mintegy 52,5 milliárd forint) új stadion épüljön.

hvg.hu/gazdasag/20130923_Leszavazta_a_lakossag_megsem_epitenek_sta

----------------
ehehe, a mi "mitpofázolbelekisanyám" Tasónk egy kőbunkó. Ja, helyesen írni és fogalmazni azt nem tud, de a viktorsegg nyalásban bezzeg eminens!
Tudnék mesélni a viselt dolgairól, de teljesen felesleges, és unalmas.
A Hajdú-Bihar megyei négyes sz. választókörzet, majd ismét kétharmaddal megválasztja ez az ostoba faéket.
Narancsmaffia mindig csal,ez alap náluk.Ahogy az is alap,hogy elítélt csaló család tagja beszél a választás tisztaságáról,Mr 20% profitéhségről,farizeus az erkölcsről...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most "eccer" az életben (mannyezet, maradj ahol vagy!) segítik a romákat az is baj ? a fene sem ismeri ki magát a politikában... hát még én!:)
de el vagy akadva, Fabius! nem mindegy? ötvenszeres vagy akármennyi? megmondtam az elején, nem kellene felvenni egy olyan kesztyűt amibe nem lehet belebújni. hagyni kell a fijjúgat, hogy gebedjenek bele a kampányba, s aztán amikor fellélegeztek hogy megvan, rákezdeni, hogy neeeem! Nem, fiúk, nincs meg mert szar az egész. illegitimmé kell őket tenni. ez az egyetlen járható út. és ez járna a legkisebb költséggel. az ami a kampányra jár, csak a fidesznek kedvez, a kivülállókra vérszegény, a logisztika szempontjából az lenne hatékony ha a választás utánra tartalékolnánk az erőforrásokat. 2014 lefutott. baja csak pr. 32 %-os részvétel...
ennyire akarjuk
puchot, bajaferit, boldvait, szanyikapitányt, meg a társaikat?
hogy legitimáljuk vele Viktort?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nemzetiszocialistára gondolhatott a barom állatja.
Apám de be tudnék mosni ezeknek!!!
az a Huszita aszonta itt van a helye annak, amit amott írtam, ide tolom

no:

bizonyára észrevette Mindenki, hogy az új, 2013. évi, új veretű érméinkről valósághűen eltűnt a Magyar Köztársaság, és ízlésesen a trafikprofit tágasságával egyező karakterközzel az szerepel, hogy: "Magyarország". ehhez tartsátok Magatokat, jó egészséget kívánok sokk szerencsével és türelemmel.
Magam részéről a köztársaságtól én is elköszöntem, ellenben a köz társaságára továbbra is igényt tartok. mind eszmei, mind forint alapon. az én bemondásom: -betli. ha visszaszólna valaki, akkor előre is mondom: -renonsz!
-----
mert ugye a távolmaradással meghagynám a kiskaput, hogy a fidesz győzelmet követően bele lehetne szarni az örömükbe azzal, hogy bocs, nem tekintyük érvényesnek a választást, hiszen eleve fideszre baszott öööö ájzé...szabott volt a pálya...és gébzelőerő... gébzelő erő gedves liberáncsos ellenfelejim.... képzelőerő...

mijenlyólelbeszélgetekmagaddal...

és mijenlyó társ alkudóm van?! megért engem:D
@CSENDES:

Vetkőztek a képviselő csajok, vagy mi van? Lemaradtam valamiről?:)
@CSENDES:

szerintem habony erősen gyenge pontja a fidesznek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez az igazi provokáció, várom mikor inzultálják a Varjút szexuálisan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt hiszi ettől gentleman lesz, pedig csak a naftalin szag lengi körül, szexizmussal karöltve. Valaki írassa már be egy etikett tanfolyamra.
@jaegtoer:

A hatályos - értsd: Unió által sem változtatási kötelezettséggel kifogásolt - választási törvény szerint nincs mód távolmaradással illegitimmé tenni a választást.

Ha összesen egy darab Orbán szavazat lesz magára, akkor ő nyert és pont.

El kell menni, de a pártoknak mindent az utolsó másodpercig mindenhol föl kell venni, ahogy most csinálták. A helyi szervezeteknek arcról-névről ismerni a fideszes aktivistákat, kocsikat, buszokat mindent.
@CSENDES:

Szigorú rendje van a megszólításoknak. A hármas szabály: rang, kor, nem.

- Elsősorban a rangnak jár a tisztelet bemutatáskor, megszólításkor, ültetéskor, stb.
- Azonos rangúak esetében az idősebbnek
- Azonos rangú és korúak esetében a nőnek.
@Fabius:

És utána mi lesz? Leszünk elegen az utcán vajon?
Fidesznyik kiskancsót hogyan is híjják, aki röfögött a kupolás cirkuszban?
Tahó László?
Aha, a név kötelez.
A HONATYÁINK... pöcsköszörűk...
A csaláson meg meglepődünk? Azon lepődnénk meg, ha nem.
Persze agyhalottaknak ez megfelel, mások meg viseljék el a 3/2 győzelmét.
Tulajdonképp győzhetett volna 104 %-os eredménnyel is, úgyhogy mértéktartóak voltak!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tudod, úgy vannak vele, ŐK nem engedhetik meg maguknak, hogy szórják a pénzt! Van annak jobb helye is... ILYEN HÜLYÉK EZEK!
Csoda, hogy ott tartanak, ahol????
Csak kapnák meg Piktort 1 hónapra...
@Husz_János_Puszita:
Tudod, ezeknél ITT, csak a rangkórság játszik... :(
büdös rohat csaló mafiabanda...

totál gátlástalanok...

ennek nem lesz jóvége... lógni fognak...

ez hazaárulás, nemzetvesztés, országrontás....
@Fabius:

utólag leszünk okosak. úgy tűnik azzal tehetem a legtöbbet, ha nem kampányolok a kampány ellen.

de megjegyzem. logisztika szempontjából el lesz cseszve. hiú remény, hogy nyerhetnek. ez az 1000 szavazat semmit sem jelent. a marakodó ellenzék csak vesztes lehet, vagy olyan "töredezett", hogy csak a tehetetlensége lesz nagyobb, ha csoda folytán többsége lesz.
az elveszett szavazatok a fideszt erősítik. nincs kompenzációs lista. (ha jól értelmezem)
Itt ezek csaltak. Pofátlanul. De lehet ez ellen valamit tenni?
@gipsz.jakab:
Dehogy... Hazaszeretet, nemzetféltés, országimidzs... Essetudni!
Olyan, mint az Isten, Haza, Család!
Amit mondanak ezek, az hazugság az első betűtől az utolsóig!
Retek csürhe ez, elég szar "ELITÜNK" van.

Oszt még ennek a retek parasztjának áll feljebb!

"Végezetül Tasó mindenkit óva int: „Kérem figyeljék ezek után a különösen arrogáns és dúrva Ertrsey Katalin "munkásságát", nem kevésbé nagyhangú és kiabálós kedvű Széll Bernadett nevű, és a jövőben felszólaló képviselő hölgyek magatartását"."

Megkerestük Szél Bernadettet, aki telefonon azt mondta az Indexnek, az incidens nem ért véget az ülésteremben.

"Nem hallottam a beszólást az ordibálástól, de Ertsey Kata hallotta, ő mondta, hogy mi történt. Borzasztó nagy zaj volt a teremben, elég keményen beszéltem. érzékeny pontjait ütöttem a kormánynak, a kiemelt beruházásokat. Utána kimentem a folyosóra és odajött hozzám a Tasó, és ordítva számon kérte rajtam, hogy én mit képzelek magamról, hogy mit írogatok már megint az Indexre. Mondtam neki, hogy kérjen bocsánatot és távozzon innen. Ki akarta hívni Ertsey Katit is, hogy hárman beszéljünk. Velem ordítozott még egy sort a folyosón ott, mindenki előtt. És tagadta, hogy ilyen beszólást tett volna. Teljesen nyilvánvaló, hogy a körülötte lévő összes férfi hallotta, mit mondott nekem, és senki nem mondta neki, hogy ez elfogadhatatlan. Ez most már egy sorozat, ki tudja, hányadik ilyen alkalom volt.
Az eset után Tasó Lászlót is megkérdeztük az ügyről, de később kiadandó közleményére hivatkozva nem válaszolt."

Még ki kellette találnia mit is röfögjön???

Persze kicsihuszár nagypofájú és nagyon bátor népművészeti agyagedény egy nővel szemben, de ezért a stílusért úgy kapnám szájon, hogy a szájsebészeten túlórázna rajta 3 doki...
@jaegtoer:

Legalább azzal vagy együtt, akit a legjobban szeretsz.:)))
@V-PORT:

Hát ez az. Tavasszal elkészülnek a leleplező videók, aztán??? Ezt kérdem én is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az áldozat hibáztatásának tipikus esete, amit művelnek. Vérlázító.
@Husz_János_Puszita:
Itt, szavazással nyerni nem lehet, erről a kubatov féle csalógárda gondoskodik.
Innentől valakinek még kétséges az elkövetkezendő forgatókönyv?
@Husz_János_Puszita: kis kiegészítést tennék az általad elmondottakhoz.
A protokoll nem tiltja a tegeződést, de be kell tartani a rangnak járó tiszteletet.
Azaz a helyes megszólítás esetünkben:
Tisztelt Kancellár Asszony, Kedves Angéla!
@egyfejű:

Hátha felvesz téged szövegírónak, nem akarsz jelentkezni.:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem kétséges, de valamit akkor szervezkedni kellene, mert ezek csak arcunkba fognak röhögni akkor is.
Most néztem csak meg a videot. Pofám leszakad. Várom az ügyészség vizsgálatát.
Akármi is lesz, az emberek többsége azt fogja mondani, hogy ezek csaltak. Van róla felvétel. Ez még jó is lehet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

" de ezért a stílusért úgy kapnám szájon, hogy a szájsebészeten túlórázna rajta 3 doki..."

Szerintem a blog olvasótábora egyöntetűen beszavaz téged,lapátoddal együtt a T. Házba.
A titulust majd kitaláljuk:)
Úgy érzem, hogy a Fidesz még most forgatja a videót a bajai csalásról.
@Orica Középföldi:

:DDD
nekünk még egy rendes parlamenti bunyónk sem volt eddig
Még egyszer megkérdezem, mit lehet ez ellen tenni? Mondjuk, ha 2014-ben kis különbséggel fognak nyerni (de nem fognak!), mindenki azt fogja mondani, hogy csaltak.
@Orica Középföldi:
Velem, de szerintem ez a beszari tetű egy másik férfival szemben sem merne ilyen hangot megengedni, csak egy törékeny nővel ilyen "kemény" legény.
Aljanép ez...
@Orica Középföldi: @Penivaldes:

A Dunán jön majd díszkísérettel a T. Házba. mondhatni beúsztatjuk a Szentkorona mellé. a bográcsot a Nándorfejérvári teremben akasztjuk a vasháromlábra. Knószosz főz. Rodeo hozza a 15 éves viszkit, én a vélt finnugor rokonságra tekintettel a Finlandiát... a közönség meghatottan könnyezik, tapsol és énekel, de nem eszik, mert egyrészt már hozzászokott, másrészt teli szájjal nem illik se povedálni, se danolni, különösen, hogy rá lesznek döbbenve, hogy 5000 mrd-t ki kell perkálni kártérítésként ilyen olyan címeken. de a 32 kulcsos adórendszer, amiből 31 féle és fajta szja adókulcs csak azokat érinti akik dolgoznak, a vezetők mentességet kapnak, mert nekik csak juttatás jár, továbbá azok is mentesek maradnak akiknek szokásjogon jár a kivételezés, mármint a közösből, és annyi jár nekik, amennyit nem szégyellnek, és a királylány addig él amíg meg nem jelenik a béka csókra csücsörítve. ekkor mindenki felébred, és konstatálja, hogy ejrópa kéccáz év távolságra van, az életcsínyvonal méh messzebb.
@V-PORT:
Még nem végeztek a vágással és az utómunkálatokkal.
Jó hamisításhoz idő kell! :(
@jaegtoer:
LE LEHET SZAKADNI A DUNÁRÓL!
Ne tessék szennyezni a vizet ilyen fidesznyik hulladékkal!
Tessék szépen a pöcegödörbe elhelyezni az oda való egyedeket...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a minimum!
Ha az ellenzék ezt a fidesznyik csalásos magas labdát se tudja leütni, akkor tényleg menjenek ... valahová...
@Penivaldes:
reméljük, vagy legalábbis higgyük azt, hogy a vége is. csak arra kell vigyázni, a béka ne csücsöríccccsen. minden baj azzal kezdődik. meg kell csókolni a békát, vagy legalábbis egy asztalhoz-kondérhoz kell ülni vele. jobb esetben bedobni a kondérba. a megoldás két kondér köll. és készen egy kirákyfi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Maga meg van gárgyulva! Kend behajózáját vizionáltam a tisztelt házba! hol itt a szennyezés. még sörrel is fel lesz töltve. a kikötő, zsiliprenccer meg minden. hiba kizárva.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A környezet védelme okán csatlakozom.
El a kezekkel a Dunától!!
A mosonitól pláne, grrr!!!!
Most akkor az egyik pénzért szavazókat vásárló alakulat veszekszik a másikkal, aki ugyanazt csinálja??? :)
NA. akkor meg van a menetrend. Bolin múlik minden.
@jaegtoer:

:DDDD
Sírbateszt vegyük be némi francia konyakkal.
@jaegtoer:
A maga lánctalpas nénikéjét! :)
A többiről beszélgethetünk! Skót malátalé is van??? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha az egyik csinálja, akkor a másiknak is kell? Most tényleg annyira fontos volt az a szavazás a Fidesznek?
@jaegtoer:

Remek:)))))))))))
Az életcsínyvonal pedig nagyon kifejező, noha csínynél durvább.
@Knósszosz:

"El a kezekkel a Dunától!!" ki mondta, hogy bárki a kezével fogja tapicskolni a Dunát? még a dunnát se! Boli jön kajakra kajakkal a T. Házba, ahol minden elő lesz készítve. mi a probléma?
@Husz_János_Puszita:

teljes demokrácia van. batyus bál lesz. elvégre akkorra tízmillió koldus országa lesz M.o. Sír-nek a cognac-on kívül bort is kell hoznia. vezetéken.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Csóró Doxáék... hol vannak ezek tőlünk. Két szaros stadionra se futja, közben meg játsszák az eszüket és népsavazás mögé rejtik a nyilvánvaló córeszt??
Pitiáner húzás ez.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

lesz. a terülj terülj asztalkámat elhozzuk felcsútról. alcsútról meg az üssed üssed botocskát.
@jaegtoer: ??? főnököm, én még a nagykövetségeket is elkerülöm:)) proli vagyok, de nem az a szuicid tipus:)... de a bor az tényleg jó... habár mostanság inkább sört iszom:)
@Penivaldes: :) csak van amihez te is tudsz, nem:)
@Orica Középföldi:

szeretném a szövegkörnyezet másik elemére is ráirányítani a figyelmet:

"az életcsínyvonal méh messzebb. "

vagyis nem még messzebb, hanem méh messzebb. vagyis újra kell születni. máshol, máskor... akkor talán...
@V-PORT: Dehogyis csak röhejes amikor bagoly mondja verébnek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te mit akadékoskodsz, amikor már a hatalomátvétel protokollját egyeztetjük? el vagy maradva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na látod lehet együttműködni lényeges dolgokban. :)
@jaegtoer:
Én csak akkor, ha Herr Heraklessch előtte átvezette az említett műintézményen a Dunát, istálló fertőtlenítés célzattyábúl. Mire Pestre ér a víznek folyása, addigra pont olyan mocskos mint a parlament, onnantól már nem kár érte.

Nem főzök, csak henyélek.
Dolgozzatok tik!
@sírbateszezazegész:

Nem kell nagykövetségre menned, csak hozd a bozsolét.
@jaegtoer: Bocs, tényleg lemaradtam. Segíts eligazodni először abban, hogy ki veszi át a hatalmat és kitől??? :)
@sírbateszezazegész:

miről beszélsz. itt egy életvidám dzsembori szerveződésében jutsz nem statiszta szerephez. kifogásod van ellene? csak a habzsi-dőzsi? mit képzelsz. a bagettt! bassza megg! a bagett! majd elfelejtettem, azt repülővel hozd. semmi szólium. különgép is lehet. vagy légihíd. bor, bagett és néhány Babette!
@Husz_János_Puszita: örülök, hogy ki tudtam jönni:) majd küldöm... de inkább valami gran crut:)
@jaegtoer: Küldje izraeli kémrepülővel, azok úgyis bármikor jöhetnek-mehetnek. :)
@Knósszosz:

mindig csak ez a negatív hullám! hát ez jön a Dnából?! embereld meg magad, addigra a Duna is kitisztul. mutassunk már példát a hülye ellenzéknek, hogy eccerű logisztika az egész.
@jaegtoer:
Nézd, ezeket a sültparasztokat elnézve, elkelne egy faca szívlapát ott!
Ilyen kretén, szar alakok kiverik a biztosítékot nálam.
SSteffyke egy kultúrlény ezek mellett! :)
@sírbateszezazegész:

Sajt?! persze. Babettek maradhatnak, helyettük legyen sajt! legalább nem vartyognak, hogy pezsgő niiiiincs? mártiniiii??? olajbogyóóóó??? rázvaaaaa? nem veverveeeee? höööeee. sajt. inkább sajt. az megy a borhoz. (is)
A poszthoz. Az már a regisztrációs huzavonában látszott, hogy a Fidesz n!=1 szorzóval számol.
@jaegtoer:

Belegondoltam. Mi van, ha Tasóként születek újjá? Vagy békaként, akit senki nem akar megcsókolni, mert előtte felébred?
Vagy Blogger Gézaként és mindenki rajtam röhög?

Nem opció:))
Majd odaülök Popper mellé a felhő szélére és nagy röhögések közepette kidumálunk mindenkit:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Bocs, tényleg lemaradtam. Segíts eligazodni először abban, hogy ki veszi át a hatalmat és kitől??? :) "

tudtam, hogy zavarkeltés miatt vagy csak itt, és hogy demoralizálj.

Annyi a dolgod, hogy hozz a T. Házba 2000 liter 5 puttonyos asszút, hogy legyen mit inni, amikor felvágjuk az Ország tortáját. palackozva kell. tartálykocsi nem ér.

hatalomátvétel meg van szervezve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Arab hekkerek törték fel a Tilos weboldalát

Címkékhekkertámadás, arabok, nindzsák
Hétfő hajnalban elérhetetlenné vált a Tilos rádió weboldala, és a hírek helyén egy arab videó jelent meg. A negyvenezer követőt számláló tunéziai Fallegah hekkercsoport egy üzentet is hagyott, amiben az állt, hogy minden izraeli szájtot letörölnek az internetről.

A hekkerek nyilvánvalóan eltévesztették az országot, talán az vezette félre őket, hogy az Israel Vibration reggae-zenekar számai is szerepeltek az egyik reggeli adásban."
index.hu/tech/2013/09/23/arab_nindzsak_tortek_fel_a_tilos_weboldalat/

No comment... arab pénzváltó tezsvéreid agyi képességeit illetőleg... :D
@Orica Középföldi:

hhhhhhhhhm. beadtam a derekam, nem kampányolok kampány ellen. megszerveztük a hatalomátvételt, és mostt semmiségeken vagy felakadva, Te, akinek csak annyi a dolga, hogy eljöjjön pont akkorra, mire Boli behajózik a Per Lament és jelenléteddel emeled az esemény fényét és a már említett aszu-s palackokból előgomolygó életcsínyvonalat. béka lerendezve. királyvi beszervezve. mi kell még? csinytányér? dogszó? kutyaugatás se hallik az égig, legalább lejjebb halljuk meg egymást! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te most direkt vagy ennyire butus vagy véletlen???

1. Szerinted minden muszlim arab pénzváltó?
2. Miből gondolod, hogy nekem testvéreim lennének?? :)
@jaegtoer:
Oké, az igazi szar nem a Dunából gyön.
Annak régebbi történettye van.
Egyszer volt, hol nem volt, túl az óperenciás Móricz Zsigmond körtéren túl, ahol a 49 ezres közhómunkás túr, volt egyszer egy kollégium.

Ez egy nagyon nyitott kollégium volt, befogadott magába mindent, legyen az jó, avagy szemét.
Folytasd
Egy érdekes mandátum kalkulátor, ami remekül megmutatja a választási rendszer aránytalanságát.

www.valasztasirendszer.hu/mandatum/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Küldje izraeli kémrepülővel, azok úgyis bármikor jöhetnek-mehetnek. :)_"

Bocsáss meg kedves Angyal. De ki a fasz beszélt itt Izraelről, meg kémrepülőgépről? Most, őszintén. [???!!!)]
2000 palack Tokaji Aszut hozzál baszd meg, és ne beszélj mellé. hozod vagy nem?
@jaegtoer: Rosszul ismersz, titeket meg már úgy sem lehet demoralizálni. :)
@GeoCracker:

"__A poszthoz. Az már a regisztrációs huzavonában látszott, hogy a Fidesz n!=1 szorzóval számol. _"

ezen már túlléptünk. mit hozol a bulira?
@jaegtoer: Te írtad sírbatesznek, hogy "különgép is lehet", ezért jutott eszembe egy jolly joker az ügyben. :)
Előbb eltünt. Na, mégegyszer...

Tényleg felháborító, hogy ezek a szerencsétlenek még normálisan csalni sem tudnak (lopni sem, de az most nem téma), micsoda balfaszság hagyni magukat levideózni:)... bár számomra, mint már írtam, a fantastic four színrelépésével érdektelenné vált mi kesz moon... valahogy úgy érzem magam, mint minden labdarúgó világesemény előtt... mivel nem vagyok érintett, nem kell idegeskednem, izgulnom, koncentrálhatok az apró szépségekre is... bár azt vallom, mostantól az mszp szavazói/szimpatizánsai talán tartózkodhatnának a továbbiakban bárkivel kapcsolatosan az alábbi kifejezések használatától: agymosott, birka, zombi, hívő valamint az "amit viktor szarik, azt is megeszitek, mert az biztos csoki" vagy valami hasonló metaforák alkalmazásától... persze ez a nem-mszp szavazókra nem vonatkozik... jelen állás szerint:)... legalábbis én így gondolnám korrektnek:)
@Orica Középföldi:
Popper mellé én is odaülnék, csak hallgatnám csendben, sokáig...
Óriási volt, Ranschburggal együtt.
Na, értük valóban kár... nem folytatom, nem akarok ízléstelen lenni.
@jaegtoer:

Ez egy biodíszlet elhelyezésének forgatókönyve.
Kevés:)))
@Orica Középföldi: Gézának van humorérzéke... komolyan:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ja, akkor nem kombinálok... ha így megy tovább, sábeszes testvéreitek lesznek - francba... persze csak Csanci után!
Evégre ő volt a jobbikon belül a ... "tuggyukkik" frakció.
Azután - amikor "lebukott" - már büdös lett a pénze... ÉRTEM ÉN! :D
Nem gond, evégre legendás a vallási türelmetek és a keresztyéni felebarátaitok szeretete.
Jézushoz, a zsidóhoz, hogyan álltok? :o)
És Grün bácsihoz, a Dohány utcából?
@jaegtoer:
Nekem a PINA jut eszembe, neki meg a zsidók minenről.
Mindenkinek más az ízlése!
Most mit kekeckedsz vele???
A másságot is tisztelni kell... :D
@Knósszosz:

ne merengj a múltra a ménesi útra!

ha már mindenképpen gambányolni köll akkor azt úgy célszerű ahogy mondom, csip-csupp fennakadásokkal nem érünk rá vacakolni, már dr. Réthy L. is megmondta 1903-ban.

Bili van. haverok meg fincsi. izééé. buli meg fanta meg győzelem, és az uri közönség a lumpenekkel táncol. a széklábak késen létben.
@jaegtoer:

Kudarcos kísérlet. Angyal a saját Bermuda-háromszögéből nem tud kiszabadulni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

kibicel itt mindig, közbe remeg, hogy kibuclakó lehessen. alig várja hogy egy szép mózeshitű lány a szemét reá vesse.
@Orica Középföldi:

ha még bermuda hároomszög lenne. de eléggé tangásítva van nújork telavi bugyipest tengelyre.
@sírbateszezazegész:

Ennek vételéhez szükséges antennával nem rendelkezem:))
Azt ugyan láttam, hogy te kitűnően szórakoztál, de nem a humorán!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem nincs bajom Jézussal és Grün bácsival sem. Viszont csancinál pont azért jött a nagy "megtérés" mivel nála igazán nincs szaga a pénznek. :)
@jaegtoer:
Ma hallottam, hogy a takarékpénztárak államosítása folyamán hogyan lehetett "megúszni" azt... Tessék megnézni a Felcsúti Bazdelőre spontán támogatóit... akik 9 számjegyű összeggel hirtelen "felajánlást" tettek, ki tudtak maradni... Persze ez szörnyű rágalom! :D
Ezek mint a sportszeretetről tanúskodó, önzetlen, a sportot támogató felajánlások csak!
Evégre másra már nem kell pénz ebbe az országba...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

bordeaux-budapest és nem jerusalem-budapest, Te nagyon kocka gömbölyűtalpú!
@Knósszosz:

Nem először látom, határozottan van írói vénád:))

"Egyszer volt, hol nem volt, túl az óperenciás Móricz Zsigmond körtéren túl, ahol a 49 ezres közhómunkás túr, volt egyszer egy.."

Ez gyönyörű:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nála? Nálatok se volt, amíg ki nem derült, hogy pár centi bürke hiányzik...

@jaegtoer:
Nem a Lovas elvtárs volt az, aki szépreményű nemi erőszaktevőből lett széljobbos újságíró? Persze megpróbált Izraelbe is kitelepülni a nagyszülőkre hivatkozva... :D
Hogy'demikvannak!?
A régi szép idők, amikor SSteffyke lezsidózta Gábrist... is... :D
Na, jó.

a pillanat elmúlt, kifogás ezer, tucatnyi szilánk nőtt heggyé, fagyott jéggé, begyűrűzött szar, gémrebülőpép, és menetrend, látom, sose lesz itt rend, hát még örömünnep.
Gambányoljatok tovább, tovább, tovább... nem lesz itt hatalaomátvétel, legfeljebb hat alom átvétel.
@Orica Középföldi: dehogynincs meg:)... elvakítanak az előítéletek:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én értékelem az asszociációs képességed, ha ez számít:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

neked is minden eszedbe jut a takarékpénctáraktól a stadionig csak ne kelljen lapátolni, de hát akkor hova jutunk így el. télleg a mosonin fogjuk sörrel feltölteni az egyik mellékágyat oszt a lélekvesztőkben tapicskolva várjuk Rodeot 15 éves kubai rummal?
@jaegtoer:
ööö... izé, nem vagy te tesója vérmókusnak??
hasonlóan játszotok a szavakkal! Baszdmeg!-:DD
@GeoCracker:

"Hovahajóztok? És mikor? "

má nem hajózunk sehova. folytatjuk a dagonyázást. az nem olyan megerőltető.

a hatalomátvétel megünneplését szerveztem éppen amibe belecsöppentél. visszakövethető lenne, ha létezne annyi idő.:D
@Orica Középföldi:
-:)
Most inkább az ivói vénám gyött elő, szóval a haver kopogott, sajnos fel kell áldozzam magam a komló oltárán, legalább egy főzet erejéig.
Mejakulpa és ilyesmi...
@jaegtoer:
Bacod kedves barátom, én jelenleg is dolgozom, épp bacikat írtok és frissítéseket telepítek egy ügyfél gépére, igaz otthon már.
Hazahordom a melót.
Mintha Knoszi a mosógépet csesztetné este, a net és a kaja mellett!
@jaegtoer:
Ja, igen, Rodeo Papa jöhet a 15 éves rummal, egy franc...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Nekem a PINA jut eszembe, neki meg a zsidók minenről."

Valaki, nem akarok ujjal mutogatni, minden féle fanklubot gründol. ez a p betűs pucera pinki panki bejövős, tudnám lájkolni. nem gründolunk egyet? csak a hangzattanilag tesztverzióban opcionálisan?
@Knósszosz:
Ez a csóka??? Dehogynem! Vérmaki! :)
Amióta elírta egyszer a Jägermeister nevet...
@Knósszosz:

"_ööö... izé, nem vagy te tesója vérmókusnak??
hasonlóan játszotok a szavakkal! Baszdmeg!-:DD -"

szó nincs róla. jáccik a fene! gyön. az utolsóra meg Nem és nem és nem!!! és negyedcerre is NEM! micsoda dolog ez! :D
@jaegtoer:
Nono... "má nem hajózunk sehova"... maga nevében... Még nem mondtam le ebben az évben az evezésről!
"a p betűs pucera pinki panki" ... valami jobban hangzó név kéne! :D
Magyar
Uborkatermesztők
Fantasztikus
Fanjai?
@Knósszosz:

"Most inkább az ivói vénám gyött elő, szóval a haver kopogott, sajnos fel kell áldozzam magam a komló oltárán, legalább egy főzet erejéig."

Ó, őszinte részvétem, de ne bánd részvételt a sör jó, a sör finom, megértő és hallgatag. és önfeláldozóan, feltétel nélkül szeret, és ő keresi a kedved.
ÚJRA GYŐZTÜNK!!!!

"Augusztusban újabb 110 milliárd forinttal nőtt az államháztartás hiánya, így az első nyolc hónapban a 961,2 milliárd forint volt a deficit, ami az éves terv 112 százaléka. A parlament kedden szavaz a 2013-as büdzsé hetedik módosításról, amely a hiányt 170 milliárd forinttal 1050 milliárdra emeli, írta a Napi.hu.

Augusztusban 961,2 milliárd forintra emelkedett az államháztartás hiánya, amely meghaladja az eredetileg tervezett 880 milliárd forintot, egyre közelebb kerül az új megemelt hiánycélhoz, ami 1050 milliárd forint. A hiánycél emeléséről kedden szavaz a parlament. Az NGM az előzetes tájékoztatóban még elhallgatta, hogy a nyolchavi hiány az egész évre tervezett összeg 109,3 százaléka – ám vélhetően az azt követő negatív reakciók miatt a részletes adatok ismertetéskor visszatért a korábbi gyakorlathoz"
index.hu/gazdasag/2013/09/23/110_szazalekon_a_hiany/
@sírbateszezazegész:

" elvakítanak az előítéletek:) "

Egy fenét. Tudod te mennyi energiát igényel az előítélet fenntartása, táplálása? Milyen irreverzibilis a lélekromboló hatása? Milyen személyiség-torzulásokhoz vezet?

Már akkor sem fektettem ilyesmibe energiát, amikor ezt még nem is tudtam. Ezért kezdett érdekelni:))

Az, hogy valaki vagy valami nem érdekel (tovább), nem előítélet, tudatos döntés/választás (a megismerés után).

A humornak a veleröhögős fajtáját szeretem, a rajtaröhögőst csak akkor, ha bravúros nyelvi formába csomagolódik. Erre azért szolgáltál példával, pont Géza kapcsán:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

hagyjuk ezt a magyarkodó uborkatermesztést...

helyettesítsük be az intertiszta utility-vel és máris új távlatok nyílnak...:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

megmondták előre, hogy magyarország jobban teljesít. nagyobb az összeg? nagyobb. pipa.
@jaegtoer:
ti mind be vagytok ...baszva...azt akarjátok bevezetni amit ki kellene vezetni és azt isszátok amit viszni kéne

brühüyyy

részeges banda
@sírbateszezazegész:

"én értékelem az asszociációs képességed, ha ez számít:)"

Ne hülyítsd:) Még a végén elhiszi, hogy a monomániái asszociációs képességgé transzferálódtak. Elképesztő vagy:))
@rodeo36:

"részeges banda "

most szólj hozzá! mit lehet itt tenni? :D
@Orica Középföldi: ok. Ezt értem... bár engem nem zavarnak az előítéletek, azt hiszem... viszont Gézának van egy finom íróniája... nem gyakran bukkan fel, de néha azért látható... de azt amit itt és majd mindenhol kap, azt azért nem kellene vele szemben alkalmazni... persze könnyebb így, az tény...:)
@jaegtoer: ha ntudnál spanyolul:

a csodák főggye

la isla de milagros

la isla de los milagros

(melyik mit jelent?)

brühüyyy
@Orica Középföldi: miért? Bármit vissza tud vezetni "arra/oda", nem? Jó, egy picit autista beütésű, de akkor is:)
@jaegtoer:
Bazzz... mesélj! Mi az a "intertiszta utility"?
Windows Registry Utility, meg Tweaking Utility... ilyenek okés, de ez???

"mit lehet itt tenni?" - INNI!!! :)
Essetudni...
@Orica Középföldi:
Ja kérem, amikor a komplexusa átveszi a hatalmat teljesen...
@rodeo36:
Papa, ne etess bennünket! Te amúgy se iszol... :D
@sírbateszezazegész:
Akkor olyan, mint az aranyér... "nem gyakran bukkan fel, de néha azért látható..." :)
@jaegtoer:

Melyik jelentésre gondoltál az uborka helyett?:)))

hasznosság, használhatóság, haszon
• szolgáltatás, ellátás
• silány, rossz minőségű, másodrendű
Van még jelentéscsoport!
• közmű, közszolgáltatási vállalat
• mindenre használható dolog, mindenre használható ember
• haszonelvűség
@Orica Középföldi:
Akkor csak én nem értem... Marha koczkának elmagyarázzátok?? :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de mindig jelen van... viszont a durvaságotok megakadályozza annak alkalmazását... habár azért avval szemben is lehetne:))
@sírbateszezazegész: Nem tudom tudsz -e róla de ezen már tényleg sírva röhögtem. :)

A Gyurcsány-párt virrasztást szervez a szabad szombaton szappanozók miatt

A Gyurcsány-párt elítéli a szegedi zsinagógánál történt "gyalázatos cselekedetet", és virrasztást szervez annak érdekében, hogy tovább fújhassák a buborékot kenyéradóikkal. Valójában csak ennek ellenkezőjén lepődnénk meg. A statisztikai hibahatár alatt vegetáló törpepárt közleményét az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közre.

t7.hu/0rpu-fletoka_virrasztas
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

magyar
utility
fanta
fan

van olyan jó mint a görcsös uborka, ráadásul kiejtjük a hímsoviniszta nőmolesztáló vádat.

angolul is jobban hangzik:

Hungary
utility
fanta
fan

és még részegen is ki lehet mondani....
nadejaz uborkatermesztő? mindjárt elkezdenek görcsölni, hogy akkor most milyen, kígyó uborka, vagy fürtös? aztán még frykas, gomes, prymus, cezar, maksimus, tomasz vagy ki tudja még milyen? és akkor még jöhet a nav is, hogy hol az adószám, és a többi... kell ez nekünk? muff, huff oszt jóccakát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Alkalmat teremtettél arra, hogy szégyelld magad.
Kezd el.
@Orica Középföldi:

"_Melyik jelentésre gondoltál az uborka helyett_"

hát ez benne a csavar. opcionális! mindenki a saját értelmezése és boldogsága szerint! így válnánk egyetemessé!
@sírbateszezazegész:

Amit te iróniának vélsz az nem az:))

Képzeld magad a sztrádára, egyedül, szemben a forgalommal.
Fejedben azzal a megingathatatlan meggyőződéssel, csak te ismered a KRESZ-t, csak te alkalmazod jól. Ha ennyi a hülye, egy fél mosoly erejéig megjutalmazhatod magad.

A szembejövők reakciói meg tökéletesen lekövethetők a blogon:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Pedig tényleg azok a siralmasok és szánalmasok, akiknek ez a "szórakozásuk".
Biztosan hithű, katolikus, hívő emberek lehettek...
Ilyenkor azt látom, hogy neked ez, mint "állítólag" vallásos, keresztény magyar embernek, szórakozás...
Nagyapám igaz MAGYAR KATOLIKUS EMBERKÉNT kiállt AZOK mellett és a saját élete árán is mentette őket.
Ilyen sz... szánalmasok, mint te és a hozzád hasonlók pedig ezeken az embereken, akiket esztelenül elpusztítottak élvezkedtek.
Ilyenkor belátom, hogy a papucsállatka egy magasabb létforma a hazai széljobbhoz és a "hívő, katolikus" képmutatókhoz képest.
TI VAGYTOK A SZÉGYEN.
Anyám se, értette anno, hogy a gyerekkori játszótársának a szülei amikor 30 kilósan "hazakeveredtek" a táborokból, a gyereküket csak ilyen "formában" tudták hazahozni.
Persze nektek ez szórakoztató...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Bazzz... mesélj! Mi az a "intertiszta utility"?
Windows Registry Utility, meg Tweaking Utility... ilyenek okés, de ez?"

"Akkor csak én nem értem... Marha koczkának elmagyarázzátok?? :("

nem kell túlbonyolítani.
szolgáljuk a nőket és csodáljuk a szépségüket. kész. eccerű világos, érthető és RACIONÁLIS" program. ennél többet ne akarjon senki. akinek ez sok, az választhat a többi öt jelentésből e mellé kiegészítésnek. mint az amerikaji chartában már nem is tudom hányadik kiegészítésnél tartanak. don vic is már a hetediket tervezi 3 év után. hát mi se legyünk hülyébbek. kell egy kis mozgástér nem. a fő sodorvonal az amit föjjebb részleteztem, aztán ahogy a mosoni duna is elágazik, mindenki megtalálhatja a legjárhatóbb utat nálnk, neeeem? verés, nők pocskondiázása, alázása az a fidesz frakció dolga. A Főnök is megmondta kinek mi a dolga. az az ő dolguk, a mienk meg az utility. oszt benyalhatnak, nem ide, a vízilónak. oszthajrá.
"
Rájöttem, mi a baj a nőkkel. Azzal kezdődött, hogy fülkeforradalom volt. Amennyiben nem nyernek jövőre, akkor az fülke-ellenforradalom.
És mi van kiírva a fülkére: férfi - női.
Csak ennyi.
Erre most hallom, hogy nem is volt fülkeforradalom.
@Dr. jenőke (jenőke): Miért te még hiszel a gyermekmesékben?? :) Vagy csak azért mondod mert babaszappant találtak a szegedi zsinagógánál? Természetesen a rendőrség közösség tagja elleni erőszak miatt nyomoz, hiszen a babaszappan köztudottan fegyvernek minősül. A nyilatkozatok szerint a szappan a holokausztra emlékeztet minket.
A valóság ezzel szemben az, hogy a holokauszt a nácivadászként emlegetett Simon Wiesenthalra emlékeztet. A férfira, aki szerint minden zsidónak meg kell őriznie egy kis gyűlöletet a szívében a német nép számára. Ő volt ugyanis, aki a II. világháború után elterjesztette azt a máig szilárdan gyökerező mítoszt (még történelemtanárokat is megtévesztve), hogy a nácik úgynevezett emberszappanokat készítettek. Ez a hazugság megdőlt az idő mérlegén, kiderült, hogy nem volt ilyesmi, sem emberbőrből készült lámpaernyő stb.

Simon Wiesenthal sosem kért bocsánatot. Tette kitűnően alkalmas volt arra, hogy az egész holokausztot elhiteltelenítse, hiszen a szappan és hasonló kitalációk egy nyilvánvaló, propagandacélú hazugság. Megsérti azok emlékét, akik valóban életüket veszítették a táborokban. A holokauszt nem egyetlen nép tragédiája. Azért pedig, hogy még szörnyűbbnek tűnjék, nem szabad különböző meséket kreálni.

Számomra a szappan inkább annak ízléstelen megnyilvánulása, hogy a hazugság milyen hatást gyakorol. Ellenszenvessé tesz, hiába jelenthet népszerűséget vagy vagyont.
A Szegedi Zsidó Hitközség vezetője szerint efféle példátlan támadás nem történt még a városban, de előfordult, hogy horogkeresztet és Dávid-csillagot fújtak a falakra. Nahát, milyen érdekes, hogy e kettő között nem talál különbséget.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Csak homályos elképzelésem van, hogy mire gondolhatott, de azt nem írnám le:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szánalmas vagy, ahogy a nácikat mosdatod!
Persze ha te oda tartozol, akkor meg magyar nem lehetsz!
Mentél a kukába, néhány hónapra...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gézának tulajdonítom a finom írónia iránti érzéket... neked az asszociációs képességet... nem gondolom viccesnek... te nevetnél, ha a katolikus egyház vezetőinek/lelkipásztorainak/papjainak kisfiúkat formázó felfújható gumibabákat küldenének?... Gábriel, a holokauszt volt, megtörtént... ezt nem vitatjuk, ugye... akik ott fejezték be földi ittlétüket, csak annyi "bűne" volt, hogy másként ímádták a te általad elfogadott Jézus atyját... meg a többiek, de őket, most ne keverjük bele... ez most nem volt szép tett ideírnod... felőlem röhöghetsz gyurcsányon, de magától a tettől határolódj el... ez a minimum... én a te helyedben elnézést kérnék a blog tagjaitól... de te tudod...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tévecc. Nekem inkább az a szórakoztató, hogy nyilvánvaló hazugságokat még manapság is beszopnak felvilágosult "értelmiségieink", mint pld. te is. :)
@Orica Középföldi: most nincs igazad... ez nem akkor mutatkozott meg, mikor mindenki szembe ment vele... diszkrét intimitásban voltunk már a végén, mikor ezt megengedte magánk:) de a példa jó... hányszor mosolyogtam én is így:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Legyen neked mindegy, hogy én mit hiszek és mit nem, Most például azt sem fejteném ki, hogy mit gondolok rólad. Simon Wiesenthalról sem írok semmit.

1945-1946-ban a „nagy német háborús bűnösöknek” a Nemzetközi Katonai Bíróság előtt folyó nürnbergi perében szó esett a hullákból gyártott szappanról.
1946. október elsején a pert záró ítéletben a bíróság kimondta, hogy a németek „kísérleteket folytattak, hogy az áldozatok zsiradékát ipari szappangyártásra használják fel” (TMI, i, p. 265-6).

A nürnbergi bíróság bírái tehát vitathatatlan ténynek tartották, hogy a németek szappant gyártottak vagy próbáltak gyártani emberi zsiradékból.
@Orica Középföldi:
Vagy mindegy neki más emberek sorsa, vagy nem. Ha nem, akkor annál rosszabb.
@Dr. jenőke (jenőke):
Megérdemled, ha szóba állsz vele! Mazopista...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha még ma cigányozol is egy kicsit, nyugodtabban fekszem ma le. :)
@sírbateszezazegész: Ahogy az imént leírtam bocsánatot annak kellene kérnie, akik hazugságokkal árnyékolják be a sajátjaik szenvedéseit. Az ilyenek megsértik azok emlékét, akik valóban életüket veszítették a táborokban. A holokauszt nem egyetlen nép tragédiája. Azért pedig, hogy még szörnyűbbnek tűnjék, nem szabad különböző meséket kreálni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ritkán állok vele vitába, tulajdonképpen most sincs vita.
Azért idéztem a Nürnbergi pert, hogy másnak is legyen tudomása arról, hogy Wiesenthal ebben az esetben "ártatlan" - a "mese" nem tőle származik.
Ha szerinte nem így van, kérjen perújítást.
@Dr. jenőke (jenőke): Adjak esetleg linkeket amiből gyorsan rájöhetsz, hogy ez mekkora hülyeség vagy egyedül is megtalálod őket a gugli segítségével?? :)
@Dr. jenőke (jenőke):
Ők jobban tudják!
Amúgy is, mindenki hazudik, aki nem azt állítja, mint ők.
Fogadjunk, assetudod, hogy Jézus párthus herceg volt, mi meg a Szíriuszról röppentünk ide.
Idoljuk, Szaljosán apja örmény, anyja szlovák volt, ő meg már így vérmagyari!
Ez evidens! :))
Komolyan szánom őket valahol... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azt hiszem nem szorulok a segítségedre, de eddigi ismereteim bővítésére sem - -
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, voltam hétvégén cirkuszban, megfigyeltem, mi módon idomítják az ökröket, magyarázzák el nekik hova szarhat... lehet nálad is menni fog, mégis csak majomivadék vagy te is...
Az nem lényeg, hogy volt-e vagy sem ilyen irányú cselekmény azokban az időkben... maga a szappan testesíti meg ebben az esetben a holokausztot... absztrakció következett be, a szappanról a zsinagógánál csak a vészkorszak eseményeire asszociálsz... megsúgom azok is hisznek abban, hogy ott ez is történt, akik kirakták a kerítésre... és, ha a mazsihiszt, ha steinert, ha izraelt kritizálod, soha nem szóltam semmit, mert van igazság abban amit mondasz, ha nem is úgy, ahogy te mondod... de most az asztalra szartál... ne csináld ezt többet... mondhatnám azt, ezzel elvesztetted a jogod arra, hogy akár az ávh, akár a '06-os "szemkilövetők", akár a vajdasági '44-es események mentén/kapcsán megszólaljál... szerintem kérj elnézést... ne tőlem, a többiektől...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Vannak emberek, akik csak saját káron okulnak, vagy még akkor sem.
Nincs miért sajnálnod, szánnod őket, mert nekik ettől teljes az életük.
A mazochistát is sajnálod amikor élvez?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Te Gab, én piszkáltalak különösebben, de bazmeg Ilse Koch meg sem született? Legenda a léte?
Meg Mengeléé is? (jó, a háziorvosunkat úgy hívjuk, nem véletlenül), de kitalálták őket is a biboldók, akik most bűntudat emlékművet akarnak csinálni, pusztán heccből?

Én értelmesebbnek hiszlek annál, hogy ekkora faszságokat elhigyjél. Ha elhiszed hülye vagy, ha terjeszted becstelen is.
Cáfolj meg, hogy nem és egyik sem! A náci fos az első, amit pláne nem kellene.
És még egy... a keresztény erkölcs és például a holokauszt "kamu"-zása, az, hogy a faszba jön össze, népinemzetiturulos, nagymagyaresványjobbhurcolásilag?

A népi az lehet náci, de baloldali sose?
Vélemény? Például Koch kisasszonyról??
@sírbateszezazegész:
Kis kiegészítés, fentebb már írtam: a nürnbergi bíróság bírái vitathatatlan ténynek tartották, hogy a németek szappant gyártottak vagy próbáltak gyártani emberi zsiradékból.
@Knósszosz:
én nem piszkáltalak - lemaradt a "nem"
a többi aktuális
@sírbateszezazegész:
Te most az akvárium mibenlétét magyarázod neki? :))
Nem fog menni! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egy igazi idióta makacsságával állsz bele megint a védhetetlenbe... de húzzon a te istened a faszára, ha ilyen érthetetlen vagy, jelenleg csak én látlak lassan, mert mindenki ketrecbe rakott már megint... én meg azt kérem, ne legyél ilyen, mert engem zavar... vagy, ha tényleg nem tudod megállni akkor az itt található oldalon keresd meg a hozzád legközelebbi címet és ott is kezd el magyarázni a fentieket, ok?
www.krav-maga.hu/
@Dr. jenőke (jenőke): Te most egyébként viccelsz velem?? A nürnbergi bíróság kb. annyira volt "tárgyilagos", mint mondjuk Rákosi elvtárs perei az ötvenes években. Ugye nem akarsz komolyan meggyőzni az ellenkezőjéről?

De menjünk tovább.

1. Láttad már esetleg Eyal Ballas izraeli filmrendező Szappanok című dokumentumfilmjét?

2. Az ügyben bírósági eljárás is folyt, melynek nyomán 1968 januárjában a flensburgi ügyészség kénytelen volt elismerni: vizsgálataik alapján a Danzigi Anatómiai Intézetben (ahol az alaptalan vádak szerint az emberi zsírból készült szappanokat készítették) nem gyártottak szappant emberi holttestek felhasználásával.

3. Egy zsidó történész, Gitta Sereny A sötétség felé című, első ízben 1974-ben megjelent könyvében leírta: „Az általánosan elfogadott sztorit, mely szerint holttesteket használtak a háború alatt a németek szappan és műtrágya gyártására, megcáfolta a Ludwigsburgi Náci Bűnöket Kutató Intézet vizsgálata." Majd egy másik zsidó történész, Walter Laqueur következett, aki 1980-ban napvilágot látott, a Szörnyű titok című könyvében ismerte el, hogy az emberekből gyártott szappan legendájának nincs semmi valóságalapja. Deborah Lipstadt, a modern zsidó történelem professzora 1981-ben jelentette ki: "Az igazság az, hogy a nácik sohasem használták sem a zsidó, sem más nemzetiségű áldozataik tetemét szappan előállítására."

4. Olyan neves holokauszttörténészek, mint Gerald Reitlinger vagy Raul Hilberg, szintén kételyeiket kezdték hangoztatni. 1990 áprilisában Jehuda Bauer, az Izraeli Héber Egyetem professzora, vezető holokauszt-kutató, valamint Samuel Krakowski, a Jad Vásem Holokauszt Kutatóintézet levéltárának igazgatója ismerték el: a szappanlegendának semmilyen alapja nincs.

5. Az elején említett filmben szó esik arról is, hogy a mítosz kialakulásához hozzájárult egy félreértés: a koncentrációs táborokban osztogatott bizonyos szappanokon ugyanis a „RIF” felirat volt olvasható, melyről a foglyok azt gondolták, hogy az a Rein Judeisches Fett (Tiszta Zsidó Zsiradék) rövidítése. Valójában persze a „RIF” a “Reichsstelle fur industrielle Fettversorgung” (Ipari Zsírellátás Birodalmi Központja) nevű kormányzati hatóság rövidítése volt, amely a szappanok és tisztálkodó szerek termelésének és elosztásának feladatát végezte. A „RIF” jelű szappanok természetesen semmiféle zsiradékot nem tartalmaztak.

6. „A film tetőpontján olyan embereket szembesítenek az immár a történészek döntő többsége által is vallott véleménnyel (vagyis hogy a szappanmese nem igaz), akik egész életükben hittek abban, hogy a meggyilkolt zsidók testéből igenis készítettek szappant. Még amikor a (szappanmesében) hívőkkel közlik, hogy a Jad Vásem Intézet is alaptalannak minősítette a szappanmítoszt., stb.

Ennyi ugye kezdetnek elég lesz???
@Dr. jenőke (jenőke): olvastam... de, ha nem akkor is... a szentjobb is egy absztrakció... meg majd minden ereklye is... maga a szent korona is... és ettől lesz "tény"...
@sírbateszezazegész: Inkább megkérem mondjuk a Jad Wasem Holokauszt Kutatóintézet levéltárának igazgatóját, hogy menjen el és mesélje el az igazságot a kravmagásoknak is. :)
@Knósszosz: Én pontosan arról beszélek, hogy nem kéne keverni a fájdalmas valóságot a mesékkel. Már csak azért sem mert így a valóság pont azok által van kikezdve, akik a legjobban szeretnének mind a mai napig konkrét anyagi hasznot húzni belőle.
@Dr. jenőke (jenőke): @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem itt és most hagyjuk a szappanokat és a nürnbergieket is nyugodni.
Amúgy elég gazdaságilag szemlélni a helyzetet. Egy koncentrációs táborban éheztetve halálra dolgoztatott hullában sok zsiradék biztosan nem marad. DE, pocsék lesz az éccakánk, ha ezen tipródunk.
Ettől függetlenül Nürnbergben kevesebben ültek a vádlottak padján, mint ahányan ülhettek volna. P. egy Horhthyval biztosan kevesebben. De gyanítom, hogy a Hirosimát, és nopláne a Nagasakit lebombázó röpcsit irányító parancsnok, pontosabban a parancsot kiadó is nyugodtan megvárhatta volna, mig kirohad a celláján a műanyagrács. De az ilyen törvényszékekkel már csak ez van. Erről már Szent Johanna is mesélhetett volna.
Komolyan, ilyenkor elgondolkodom, hogy Gábrist a jobbik, vagy a fideszcsürhe fizeti - melyiknek az érdeke, hogy elvigye a blogot és így riassza el az embereket innen, vagy zsidózásba, vagy cigányozásba fullasztva az egészet... :((
Én mentem, ez nem érdekel.
@sírbateszezazegész: "és, ha a mazsihiszt, ha steinert, ha izraelt kritizálod, soha nem szóltam semmit, mert van igazság abban amit mondasz"

Igen ezt is jól látod. Most is csak azért szálltam síkra a hülyeséggel szemben, mivel mind a mai napig van olyan politikai alakulat, amelyik nyilvánvaló meséknek ül fel, miközben komolynak tünteti fel magát. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudod mit... egy kérdésre válaszolj: azonosulni tudsz azzal, hogy szappanokat függesztenek egy zsinagóga kerítésére egy olyan országban, ahol az antiszemitizmus valósan van jelen, s amely ország állampolgárai közül számosan a holokauszt áldozatává váltak... igen vagy nem, elítéled-e ezt a tettet vagy sem
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem kell ezen komolyan elgondolkodnod. Ferkóék megint olyat produkáltak, ami röhejes és szintén csak mesékre van alapozva. Egyszerűen csak erre hívtam fel a figyelmet, ugyanúgy, ahogy ti is 1000 féle dolgot tesztek szóvá. :)
@Dr. jenőke (jenőke):

Van egy jó versed?
Ez most sok volt nekem, valami széppel szeretném hárítani a mocskot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mi a mese és mi az azzal szembeni valóság?
Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy akkor a holokamu a mese és Ilse kisasszony tulajdonképpen mesehős, aki nem volt rossz, csak dermatológiai kutatásokat végzett önkéntes wellness hotel lakókon.

Figyelj, ezt rólad nem hiszem el, hogy ekkora szardarab lennél. Láttam írva emberi vonásaidat... nem megy a fejembe. Persze csalódhatok, de akkor is.
@Knósszosz: Bár nem engem kérdeztél, de Koch nagyságos asszonyt 4 lábujjánál fogva és bokában hurkolt kötéllel akasztottam volna fel.
Az nem biztos, hogy tüzet gyujtottam volna alá, mint a középkorban......
@sírbateszezazegész:
Aki szappanokat szúr egy zsinagóga kerítésére, az egy mosladék, szarházi, undorító tróger, akinek kijárna egy birkenaui idegenvezetés. Élesben.

És akkor cizelláltan fogalmaztam, a kurva annyát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

látod, látod, ugye-gye, addig csűröd csavarod, amíg egy jó kis zsidózás meg nácizás ki nem kerekedik. Tetű egy alak vagy te a magad módján bazmeg akármi van a szappan körül, mert az lehet, hogy a kérdés vitatott, de az a tény, hogy összefogdosták intézményes keretek között az embereket mert kékek voltak, és ezért lágerekbe zárva tartották őket az ismert módon, az éppen elég. mengele és társaik zsidó 'empátiája' azért csak tényeken alapszik. erre te leállsz itt "szappansztorizni" és élcelődni a Ferin a buborékfúvással.
nagyon gennyes dolgot műveltél.
mellékesen, sikerült jól elbaszni a hangulatot is, gratulálok neked, jelentsd a tartóidnak, nem telt el a nap hiába. kérj bónuszt is, megszolgáltad.
@sírbateszezazegész: Szerintem érdemes lenne megvárni a hatósági vizsgálat végét, mivel ugye a rendőrség közösség tagja elleni erőszak miatt nyomoz, hiszen a babaszappan köztudottan fegyvernek minősül. A nyilatkozatok szerint a szappan a holokausztra emlékeztet minket.(ha jól látom nálad is)

Én viszont úgy látom a szappan egy nyilvánvaló hazugságra és annak egyik fő elterjesztőjére emlékeztet. A férfira, aki szerint minden zsidónak meg kell őriznie egy kis gyűlöletet a szívében a német nép számára. Ő volt ugyanis, aki a II. világháború után elterjesztette azt a máig szilárdan gyökerező mítoszt (még történelemtanárokat is megtévesztve), hogy a nácik úgynevezett emberszappanokat készítettek. Ez a hazugság megdőlt az idő mérlegén, kiderült, hogy nem volt ilyesmi, sem emberbőrből készült lámpaernyő, sem.

Számomra a szappan inkább annak ízléstelen megnyilvánulása, hogy a hazugság milyen hatást gyakorol. Ellenszenvessé tesz, hiába jelenthet népszerűséget vagy vagyont.
@Orica Középföldi:
Egyik kedvencem. Szép is, frivol is, és remélem jó kedvre derít. Tudom hogy ismered (ki ne ismerné?), mégis ezt választottam.

Heltai Jenő - Szerelmi vallomás

Hogy mi egymást meg nem értjük,
Nagyon sajnálom, asszonyom,
Ha nem vagyok jó szeretőnek,
Egyébre nem vállalkozom.

Például arra, mit oly gyakorta
Szónoki hévvel mond kegyed,
Hogy meggyötört, szegény szívének
Legjobb barátja én legyek.

Legjobb barát, barát?
Szavamra, méltó egy hivatal,
De nem vagyok hozzá elég vén,
S ön aggasztóan fiatal.

Ön csupa élet, csupa illat,
Vakít, hevít, ragyog.
Hát hogy ne szomjazzam a csókjára,
Én ki angyal nem vagyok?

Hisz oly kevés, amit kérek,
Ha osztozkodni restell is,
Legyen a tisztelt lelke másé,
Nekem elég a teste is.

Legyen lelkének egy jóbarátja,
Kivel csevegni élvezet,
Csak ez a mamlasz, ez a bamba,
Ez a barát ne én legyek.

Legyen az övé minden poézis,
Az enyém csak az, ami tény,
Ő oldja meg a problémákat,
A ruháját - azt majd megoldom én.

Hogy ez a hang szokatlan önnek,
Kétségbe, kérem, nem vonom.
De annak, hogy megértsük egymást,
Csak egy módja van asszonyom.

Adjon a sors, mely egy tenyérről
Jót is, rosszat is osztogat,
Rosszabb erkölcsöket önnek,
Vagy nekem adjon jobbakat.
@GeoCracker:
Huuhh... akkor Te tudod miért vagyok kibukva.
Soha de soha ne jöjjenek olyan idők, amikor ezeket a módszereket ismét megtapasztalja az emberiség!
Azoknak sem, akik tagadják mindezt.
Viszont nem ártana nekik egy kis idegenvezetés a valódi kazánok világában. Szarháziak!
@Knósszosz: Szerintem jobbikos olvtársunk valami olyasmit akart kihozni a dologból, hogy a Mengele és Koch féle barmok tettei elég fasiszták akkor is, ha a legendák világát és a koncepciós motivumokat kihagyjuk.
Valahogy hajlamos vagyok nem hinni a szappan-ügyben, miközben pl. a tabunt embereken kikisérletező vegyészről nem rémlik, hogy nürnbergi íélet sújtotta volna.
Amellett roppant érdekelne, hogy hova lettek a japán láger kórházak jegyzőkönyvei, és vajon csak véletlen-e, hogy az amerikaiak tudásbázisa hirtelen megnőtt a biológiai fegyverekről és a trópusi járványtanról a háború után. Miután az említett feljegyzásek és az azt készítő orvosok is eltüntek.
A Holokauszt, cigányírtás, mengele, koch, a mandzsuriai megszállás, a japán bevonulás a marco-polo-hidon át, stb. sajnos egyáltalán nem legenda.
@Knósszosz: Nézd ha tekintélyes zsidó történészek is elismerték, hogy ez a szappan sztori egy mese, akkor én miért kételkedjek benne?? Ettől még ők de én sem lettem holokauszt tagadó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, ha másra nem is, arra jó volt az iménti véleménycsere, hogy rájöjjek, ha nem is mindig, de vannak esetek, mikor -habár monomániás "ő" is- hozzád képest egy többfunkciós, magasabbrendű és disztingváltabb létforma a faszom... engedelmeddel a mai nap hátralevő részében inkább vele folytatnék eszmecserét...
@GeoCracker: Egyre jobban elismerem a lényeglátásod. :) Amúgy szerintem teljesen jó ha eddigi mítoszokat vagy tabutémáknak hitt dolgokat is ki tudunk beszélni vagy tisztázni a valósághoz való viszonyukat új tények fényénél is.
@GeoCracker:
Ha jól emlékszem az Enola Gay parancsnoka megőrült, amikor később megtudta, hogy mi is történt. Régen olvastam már erről a Mit tettél Káin című könyvben.
@Knósszosz: ok, a gondom csak az, nem tőled kérdeztem... mert azt tudtam, te mit válaszolsz... érted, ugye?
@GeoCracker:
Bár valóban nem téged kérdeztelek, de a te véleményed minden témában számít.
Most is.
Ha számít, egyet értek.

Nem tudom emlékszel-e, de Szív és Aritus az ilyen vonalas szarságok miatt lépett le legnagyobb sajnálatomra (nem csak nekem), a faszért kell vívni ilyen eszmékkel? Rég a klozetban a helyük, felül kell emelkedni rajtuk. A távozottak vizsgálják felül az álláspontjukat - ha szabad kérnem - ,mert pár barmon kívül nagy százalékban hiányolják őket.

Sokszor elhangzott ez már, de akkor mégegyszer legyen és aki egyet ért, írja alá a követelést, hogy jöjjenek vissza és szarják le a seggeket!

Várom a szignókat, szóval ki írja alá Szív és Aritus visszatérésére való óhaját, he?
@sírbateszezazegész: Hát így is meg lehet közelíteni a dolgokat, de ugye ő nem önálló létforma, hanem csakis belőled fakad. Én viszont örülök, hogy talán sikerült leszámolni egy nyilvánvaló mesével, amiről sokan még most is azt hiszik, hogy valóság volt. :)
@GeoCracker:
Ha már legendák. Reinhard Gehlen ? Mond ez a név valamit?
@Knósszosz: "Viszont nem ártana nekik egy kis idegenvezetés a valódi kazánok világában."

Amúgy én jártam ott. Te is?
@Knósszosz: én ugyan nem ismerem őket, de mindenkitől szívesen tanulok és mindenkivel elvagyok... még ezzel az istenbarma vadmajommal is...
@GeoCracker:
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hagyjuk akkor a szappanokat, és felejtsük el a többi legendás marhaságot!
Nem volt szappan, rendben. De volt majd hatmillió áldozata a holokauszton-nak, ami görög szó amúgy és elégő áldozatokat jelent.

Szóval, ez sem jelent semmit?
Wellness volt, ahogyan némelyik jobbikos elmebeteg szarháziak ezt terjesztik? Ugye...

Bocs Geo,csak válasz volt részedre, nem kérdés
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Képzeld, nem. Viszont van egy tucat könyv amit olvastam az ilyen üdölőtelepekről és filmek garmadát is láttam róluk.

Lehet, hogy a helyszínen nem kapsz olyan idegenvezetést, amiből mindent megtudhatsz. Én tudom mit takartak a falak, sok éjszakát olvastam végig a témáról, szóval nem ismeretlen.

Most van a kazánnál vidámabb dolog is, befejeztem.
@Dr. jenőke (jenőke): Ha már szóba hoztad az atombombát a napokban jelent meg egy hír, amit a hazai sajtó persze finoman szólva sem kapott fel.

Szóval egy izraeli kormány-tisztségviselő, Dani Szímen facebook-on közzétett álláspontja szerint a japánok megérdemelték a két atombombát, amit Hirosimára és Nagasakira dobták le.

Az említett kiválasztott ugyanis már rosszul van az „álszent” japán és nemzetközi megemlékezésektől, amit a több százezer áldozat emlékére az atomcsapás évfordulóján, augusztus elején szoktak tartani. Szerinte a védtelen lakosság elleni atomtámadás a japán agresszió miatti megérdemelt büntetés. A nyilatkozatát követően felháborodás miatt Szímennek szóltak, hogy „most egy ideig ne dolgozzon”, a hivatalos álláspont szerint felfüggesztették állásából. Ami természetesen egy ideiglenes intézkedés, amint elül az amúgy sem nagy sajtóvisszhang, ne érjen senkit meglepetésként, hogy Szímen újra elfoglalja hivatalát, sőt még baráti vállon veregetésekre is számíthat, hogy bravó, jól megmondta a kis hülye japcsiknak! Izraelben és az egész világon megszokott dolog, hogy rájuk más szabályok vonatkoznak.

Képzeljük el, mi történne fordított esetben ha bárki arról nyilatkozna, unjuk már az ő megemlékezéseiket stb. ? :(
@sírbateszezazegész:
@Dr. jenőke (jenőke):
Akkor vagytok ketten, de ez nem reprezentatív egyenlőre, mert mindenki döglik!-:))

Nem ilyenkor kell közvéleménykutatni:)
Majd holnap újra...
@Dr. jenőke (jenőke): Kapásból nem, de RTFG :-) Ergo utánaolvastam most .....
Egyébként a katonai hírszerzés mindig kicsit más volt, mint a katonai rendészet és börtönfelügyelet.

@Knósszosz:
Szív rám azt hiszem azért sértődött meg kicsit, mert valami nagyon sarkos véleményében nem értettem egyet vele, vagy a férjével. Rég volt. Amikor távozott sem értettem, hogy miért tette. Szerintem jó volt itt. Ahogy épészmérnököt is sajnos rég láttam.
@Dr. jenőke (jenőke):
"Tibbets remained in the Air Force until 1966, leaving the service as a brigadier general.

Not long after, he went to work for Executive Jet Aviation, a global all-jet, air-taxi company based in Columbus. His first assignment was in Geneva, Switzerland. He spent two years there before moving to Columbus and, in 1976, becoming the company’s president.

Throughout the ’60s and ’70s, Tibbets endured urban legends suggesting, among other falsehoods, that he was in prison or had died at his own hand.

"They said I was crazy," he complained, "said I was a drunkard, in and out of institutions. At the time, I was running the National Crisis Center at the Pentagon."

Tibbets retired from Executive Jet in 1987 and, since then, has been both hot and cold about his notoriety. He was active behind the scenes in the protest of the National Air and Space Museum’s 1995 exhibit of part of the Enola Gay’s fuselage, where the initial presentation suggested that the atomic bomb crews were agents of a vengeful nation. The script ultimately was changed. "

www.freerepublic.com/focus/f-news/1458133/posts
@jaegtoer:
Akkor már hárman!-:))
Holnap kérdezem tovább a közönséget.
Jó&éjt!
@Knósszosz: no problem :-)
Különösen, hogy épp az előbb írtam, hogy eszembe sincs elfeledkezni a többiről. .....
@GeoCracker:
Rendben, jó éjt neked!-:))
@Knósszosz: Nekem 1 áldozat is sok de a hatmillió sem igaz már. Lásd mondjuk wiki.

"Mivel a németek igyekeztek megsemmisíteni az auschwitzi tömeggyilkosság bizonyítékait, az áldozatok számát lehetetlen pontosan rögzíteni. Az első kísérletek, hogy összeszámolják a halottakat, a bűnösök, elsősorban Rudolf Höß vallomásán alapultak, aki a halottak számát 2,5-3 millióban adta meg. Ezt a túlzó számot és egy még magasabb 4 millióst a szovjet és lengyel hatóságok használták, 4 millió szerepelt a hivatalos emléktáblán is. 1983-ban George Wellers francia tudós volt az első, aki deportálási dokumentumokat használt fel az Auschwitzban megölt foglyok létszámának becslésére, ő 1,613 millió halottról beszél, ebből 1,44 millió zsidó, 146 000 lengyel. Nagyobb tanulmányt kezdett ugyanebben az időben Franciszek Piper, aki vasúti menetrendek adatait vetette össze a deportálások feljegyzéseivel, így 1,1 millió zsidó halottat, 140-150 000 lengyel áldozatot és 23 000 romát számolt. Ez a szám a jelenleg közel az összes kutató által elfogadott, ez szerepel a hivatalos emléktáblán is."

hu.wikipedia.org/wiki/Auschwitzi_koncentr%C3%A1ci%C3%B3s_t%C3%A1bor

Egyébként elég áldozat volt mondjuk Drezdában is. Ez szintén abszolút felesleges és értelmetlen népirtás volt.
Legalább a dátumot, hogy miért:
1945. augusztus 6.
1945. augusztus 9.
Senkinek sem volt elképzelése, hogy mi lesz a hatás.
Ez viszont senkit nem ment fel, csupán növeli a felsőséget. A tudatlanok bátorsága nagyon sok kárt tud okozni. Ide sorolom az általad terjesztett "igaz" híreket is.
Kevés ember veszi a fáradtságot, hogy valamit több oldalról körüljárjon. Ami megfelel az ízlésének, világnézetének, azt hiszi.
Szerintem hagyjuk egymást, túl vagy azon, hogy értelmes legyen a párbeszéd.
@Knósszosz: Gondoltam, hogy sokat olvastál róla. Ha még nem láttad ez is egy elég érdekes dokumentum film a témában, amelyet egy zsidó filmes készített.

youtu.be/Cdox0JhmVYI
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
És mindenki hazudik...
www.historylearningsite.co.uk/holocaust.htm

Ne rugózz a számokon, tízezer is borzalmas lett volna, most akkor vitázni azon, hogy: "áfaszom hatmillió, csak kettő és fél"... összehányom magam, bocs.
@Knósszosz:

Én kapcsolatban vagyok vele:) Persze, hogy jöjjön. Nem fog.
@GeoCracker:
Ez meg egy kicsit furcsa:

General Tibbets: “I viewed my mission as one to save lives,” he said. “I didn’t bomb Pearl Harbor. I didn’t start the war, but I was going to finish it.”

www.nytimes.com/2007/11/01/obituaries/01cnd-tibbets.html?pagewanted=all&_r=0
@Knósszosz: De figyu. Pont az előbb írtam le, hogy nekem 1 is sok. Amúgy meg ha a történészek nem hányják össze magukat és nem is tekintik rugózásnak a munkájukat a számokon, nekünk miért kéne? Egyszerűen arról van szó, hogy mik a történelmi számok és tények. Ha hitelesen akarunk ezekről beszélgetni érdemes a hiteles adatokat és tényeket használni.
@Dr. jenőke (jenőke): A háború egyik oldalon sem a szentek eljövetele.....
S a győztesek sem szentek.....
Szerintem Hirosimára sem volt már szükség, mivel Japán addigra meg volt gyakorlatilag verve. A sokszor felhozott utcai harcokra sem lett volna szükség.
Ráadásul, ha katonai mélyütést akartak volna bevinni, akkor Tokióra ejtik rá a bombát.
Az a két bomba nem volt más mint emberkísérlet.
S Teller Edére ezért nem vagyok büszke. Nem azért, mert kivándorolt, nem azért mert zsidó volt. De az, aki az ilyen bombákra, illetve a neutronbombára büszke tud lenni, és a tudományt erre használja, az kérdésesen jobb a BASF háborús vegyészeinél.
@jaegtoer:
Szép. Tűpontosan megfogalmaztad, amit én is gondolok.
Ez a legundorítóbb szárnyasban: itt negédeskedik, eljátssza az emberit olykor, aztán egyszer csak hirtelen kivicsorítja valódi énjét.
@Knósszosz:
Én mindenképp.
Szerintem mostanra tán már elévültnek lehetne tekinteni az akármilyen, egy kicsit mindig Don Quijote-i sérelmeket?
@Knósszosz: már többször jeleztem hiányukat!

aláírásom ha jelent valamit (mint látogató és néha idepofázó):

+ 1!
@AKIsTUDATLAN: Bocs, hogy nem hiszek a mesékben és sírva röhögök Ferkóék hülyeségein. Ja és igen ez az "ügy" is remekül mutatja, egy magát fontosnak valló alakulat "komolyságát". ;)

Amúgy az esettel a probléma az, hogy sokan nem értik, a szappanok miért utalnának Auschwitzra és a „holokausztra”, hiszen a legszélesebb körökben ismert, miszerint a történetírás eme relikviája a lámpaernyővel együtt már rég a história szemétdombján landolt, tekintettel arra, hogy a holokauszt történetírói maguk is elismerik, miszerint mindez valótlanság és orbitális marhaság. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jó reggelt! Most komolyan, még mindig itt tartasz?
@Knósszosz:

Félig kívülállóként, aki régóta olvasom az itteni törzsgárda kommentjeit, de csak ritkábban irkálok, szavazhatok? Ha igen, akkor persze igen: e két hölgy a kedvenceim közé tartozott.

Hadd tegyek viszont egy megjegyzést az okokról. Szívről egyértelműen úgy tűnt, a nácizmus (Gábriel) megtűrése volt elviselhetetlen számára, miközben a parodizáló Stefit kidobta Fabius. Szerintem ez tökéletesen érthető. Lehet persze egyéni túlélőstratégiákat alkalmazni a tahótlanító gomb segítségével, de biztos jobb lenne úgy szabályozni a rendszert, hogy ebből a szempontból következetes legyen. Náci panelek monomániás bedobálása a párbeszédbe semmit nem hoz ebbe a blogba, annál többet visz, lásd fent. Amivel nem azt akarom mondani, hogy Gábrielt dobja ki Fabius, hanem azt, hogy Stefit nem kellene (bár ő közben megszűnt, ha jól látom) - ha az igazi náci maradhat, miért kell kivágni az amúgy vicces Fidesz-paródiát? Részemről nem zavar Gábriel, de csak azért nem, mert rég kiszűrtem őt - persze a válaszokból így is látszik a tükörképe. De kiszűrtem - nyilván sokakkal ellentétben - Rodeót is, elsősorban a cigányozása miatt. Persze személyes ízlés és tűrőképesség kérdése, hogy ki mit bír és hogyan oldja ezt meg, de mivel a jelenlegi policynak az az eredménye, hogy Szív és aritus leléptek, Gábriel pedig maradt és viszi a beszélgetést a nyomasztó zsákutcába, lehet, hogy felül kellene vizsgálni a prioritásokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mindenki, aki tanult történelmet egy keveset, tudja a jelentését annak, hogyha a zsinagóga kerítésére szappant akasztanak akármilyen mocskok.
Ezt, ha nem érted, már többen is nagyon változatosan megfogalmazták: ocsmány gazember vagy.
.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én meg úgy látom, hogy te az elesettek és szeretet védelmében nem nyitottad ki a század, hogy mi zajlik MOST hazánkban a kereszténység védelmében...:(

akkor gyere bármilyen más erkölcsi vagy úgynevezett "történelmi" oktatással itt, ha te ezt ma megtetted és nem hülyítetted embertársaid mantrázva álszent "igékkel"...
(erre az az 1 jó példád nagyon kevés, ha érted!)
@V-PORT: Dehogy csak még válaszoltam egy kérdésre. Tovább engem sem izgat a téma, hiszen kb. a vicc kategóriába tartozik főleg az ezzel kapcsolatos műrettegés. Kívánok mindenkinek további szép napot. Az persze picit sajnálatos, hogy sokan azt hiszik az itteni "boldogságuk" attól függne, hogy én írhatok -e ide bármit is vagy sem. :)
@guma: Ami most zajlik az marhára nem a kereszténység védelmében zajlik, hanem pont az ellenkező hatást kiváltva egy szűk politikus csoport ámokfutását láthatjuk, miközben egy másik hasonló - bár ellenkező előjelű - csoport készülődik ugyanannak a folytatására, ami az elmúlt 23 évben is történt. A magyar társadalom nagy többsége pedig birka módjára továbbra is bízni akar az eddigi nyíróiban. :)
@Knósszosz: Franc se tudja mér léptek le,de szívvel amúgy se látjuk egymást.

Egyébként megint jó kis zsidózós poszt lett ebből.:))

A szappanos dolgon talán picit mosolygok de ezzel együtt ízléstelen volt.
Meg az hogy ezt mi a francnak kellett?
@Knósszosz:
ad egy: @Szív nem akar visszajönni...a stefy-től tudom, hogy tréfából akart tréfát csinálni és jókat röhögtem rajta, hogy nagyon éles volt az meg különösen jól jött a napi fidesz szar azonnal reverse-be téve...

most olvasom @kowalsky nagyságos-t, hogy aszongya én cigányozok, hát ha az cigányozás, hogy azt állítom, a magyar miniszterelnök egy aljas cigány ami kétszeresen is igaz, mert cigány születésű és mert úgy viselkedik mint a legócskább a fajtájából. egyébként az egész rasszizmus témakör nem érdekel, mivel -SZVSZ- mindegyik vallási alapokon műxik és a legnagyobb bűnös: a vallások 2013-ban még léteznek, aszervezett vallásoknál azaz az egyházaknál kártékonyabb alakulatokat nem tudok elképzelni sem, és azt látva, hogy mennyire tolják a zorbán szekerét hát a megszűntetésük lenne a legegészségesebb

add át cigányos üdvözletem a kowalsky-nak és húzza még sokáig a bazsevát

brühüyyy
@AKIsTUDATLAN: Attól egy becsületes ember ne legyen már gonosz ha esetleg más a véleménye!
Amúgy a czikkhez is.
vityáék nyilvánvalóan csalni fognak,ezt nem bízzák a véletlenre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

szerintem ez nem műrettegés egyik témában sem...
csak egy gyalázatos kihasználása az emberek tudatlanságának, hogy terjessz olyan nézeteket ami emberileg védhetetlenek és pont ezért undorítóak is...

a szépséghibája a szövegednek (mind két esetben!) meg az, hogy ezeket a dolgokkal nem csak a politikusok hanem ilyen talpas taplók és sok-sok esetben az egyház is felkarolja,(sok pénzért szolgálja ki a politikát!) hogy a hatalmát így erősítse, ha már a szószékről nem tudta...
undorító a kettősséged a kellemesen nyáladzó modor ami mindig egy témához vezet, szinte élvezkedsz rajta...
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Van igazságod, de ez nem ilyen egyszerű, azt gondolom. Sokkal többen olvassák a blogot, mint ahányan megnyilvánulnak.

Angyal a maga "egyűgyűségével" és állandó, ha kell, ha nem mosolyával kevésbé ártalmas itt, mint a stílusbravúr Stef.
Csak idegesítőbb:)

Egyrészt kitart reggeltől-reggelig, ember nem veszi komolyan a nézeteit,hiába kapkod témák után, ellenben sokan próbálják ledumálni az asztalról.
Ez igazából jó, mert láthatók az ellenérvek, a felháborodás - hamár. Én ugyan nem érzem feladatomnak, hogy bármiről vitázzak vele, több okból, de minden elismerésem azoknak, akik megteszik.
Én is tanulok tőlük:)

Másrészt Stef időnként csak beficcent ide, vitázni/meggyőzni nem akart, lerakott egy művészi formájú hányást, majd elpárolgott.
Azok a szövegek, értő szem híján, veszélyesebbek.
@kifordított nagyanyó: Szerintem is csalni fognak. Olyan messzire mentek, hogy innen már nem tudják feladni. :(
@kifordított nagyanyó:
te is tudod nem attól gonosz!:)))
Khm!!!

""Kékcédulás" jelzővel azért illetik a '47-es választást, mert aki a választás napján nem tartózkodott a lakóhelyén, az a választási bizottságtól elkért névjegyzék-kivonat (ez volt kék színű) segítségével bárhol leszavazhatott az országban. "A visszaélés ott történt, hogy az MKP vezetése. felhasználva a Belügyminisztériumot és a Gazdasági Főtanács forrásait, nagyszámú hamis cédulát nyomtatott ki, s ezeket kiképzett aktivisták segítségével - egy ember általában 10-20 szavazatot adott le - fel is használta a választások napján."

Tegnap volt egy blog, melyben felvázolták, hogy Orbán teljes gőzzel Rákosi rendszerét restaurálja. Van még kérdés?

(Náciknak pofa lapos, Vona bő nyállal aszisztál ehhez az egészhez!)
@Orica Középföldi: :)

én meg pont ezért tartom őt is "veszélyesnek" rettegés nélkül:

"Van igazságod, de ez nem ilyen egyszerű, azt gondolom. Sokkal többen olvassák a blogot, mint ahányan megnyilvánulnak."

mert most komoly undort okozott tálalásával de a csepegtető linkelgető stílusa szárnnyal és terjed tovább, mert itt is bármi a téma nézd meg mi keveredik legtöbbször általa...
valahol "átprogramozza" sikeresen az idetévedő embereknek, azért is mert a törzstagjainak legtöbbjénél már ketrecben van és olvasnak amit olvasna ezért tőle...
akarhogy is gondolkodom az jon le, hogy jovore viktor megint buktor lesz.

ha egy jobboldali fellegvarban csalassal sikerult minimalis tobbseget elerni, akkor jovore, kulfoldi felugyelettel viktorek behuzott farokkal fognak elhuzni a picsaba, nagyobbat fognak bukni, mint a szocik 2010ben:-)

de mindenkeppen kelleni fognak az ebesz megfigyelok, kulonben ugyanugy elcsaljak mint a bajait.
Te Gábris, a Jobbikban van valami brossúra a szappanfőzésről? Márminthogy nem főztek szappant a zsidókból. Vagy ismered a tettvest, aki kirakta a szappanokat? (Esetleg Te voltál.) Mert másként nem tudom, miből veszed, hogy a szappant kirakó valóban Wiesenthal-ra gondolt, és nem az általánosan (félre)ismert tényre való utalásra. Úgyhogy elszántságod elismerésre méltó, de igyekezeted meddő.
eszem faszom:
/nemzeti nemzeti nemzeti, idióták ezek/

Nemzeti Öntözési Ügynökségünk is lesz

A Világgazdaság szerint új országos hatáskörű szerv, a Nemzeti Öntözési Ügynökség jöhet létre a közeljövőben, ha a kormány elfogadja a hamarosan elé kerülő Nemzeti Vízstratégiát.

hvg.hu/itthon/20130924_Nemzeti_Ontozesi_Ugynoksegunk_is_lesz
@DarthVader: miert nem tahotlanitjatok?:-)

amiota nem latom amit ir en is kevesbe vagyok ideges, hiszen tudatosan provokal es tematizal, trollkodik:-)

ilyen kis frusztralt pocs. a zsidozasra all fell neki. de nem hinnem, hogy ebben partnernek kell lenni:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "öntözés esetén egy hektárnyi termőföld ezer euróval több értéket tudna teremni - írja az újság."

es mennyi is lesz az ontozesi ugynekseg koltsege per hektar..?;-)
Még a végén megint a Bartus Lacinak lesz igaza... ciki.
@DarthVader: Nem tudok ilyen brossúráról, elég ha csak utána nézel a neten, hiszen ezt az ökörséget már saját történészeik is cáfolják. :)
a hányingeres estihez csak ennyit:

Az előítéletek is befolyásolják az empátiát: aki előítéletes egy kisebbséggel szemben (például hajléktalanok, más bőrszínhez tartozók, fogyatékosok), annál az adott csoporthoz tartozók fájdalma sokkal gyengébb testi reakciót vált ki. Ismert továbbá, hogy a nők együttérzése erősebb: egy konfliktusban a nők akár a nem fair játékosokkal szemben is empatizálnak, a férfiak viszont csak a tisztességesekkel szemben.

www.origo.hu/egeszseg/20130923-empatia-egyutterzes-tukorneuronok-pszichopata-autista-asitas.html?sec-3
@guma:

Ne legyünk álszentek. Ha nem itt, akkor máshol tenné ugyanezt.
A komfortérzetem ugyan jobb lenne, de a végeredmény ugyanaz.

Tegnap tényleg undorító volt, hiába ordította le a fejét - kevéssé cizellált stílusban - szinte mindenki, még az én hangulatomat is megviselte, pedig hírhedten nagy tűrőképességgel rendelkezem.

Jenőke verse helyrebillentette a lelki-egyensúlyom:)

A végén muszáj volt röhögnöm, amikor levonta a konklúziót,miszerint sikeresen felszámolt egy konteót az itteni értelmiségi agyakban.

Hiába, a más koordináta-rendszerben lélegzünk:)
@Orica Középföldi:

Az utolsó mondatban felesleges az "a".
@Orica Középföldi: "A végén muszáj volt röhögnöm, amikor levonta a konklúziót,miszerint sikeresen felszámolt egy konteót az itteni értelmiségi agyakban."

Azért azon ugyanúgy lehet röhögni, ha egy értelmiségi még mindig hisz egy nyilvánvaló mesében. :)
@Knósszosz: Láthatatlan jelenlevőként írom, hogy sajnálom hogy néhány régi hozzászóló elmaradt a blogról és hogy Gáb még így is jelen van, hogy csak a válaszokat látom.
Biztos jó pénzt kap a hozzászólásokért ,mert az istennekSe lehet elüldözni , bármilyen durva sértést elvisel,pitizik, ami magában is undorító.Óriási bevételtől esne el szerintem.
Azon gondolkodom, hogy nevet és büszke magára amikor szétveri a blogot,csettint,hogy na ezt megint megcsináltam.A célja csak ez lehet, mert jobbik, vagy fidesz szavazót itt nem fog toborozni.
@avanivi:

Múltkor megfogalmazta, hogy sokat kell itt nyelnie, tűrnie, elviselnie.
Bennem is felvetődött - ismételten! - miért is??
Normális ember önként nem nagyon szereti szarul érezni magát:))
@ausländer Sipi: +1

Olyan, mint a hülye kisgyerek az utcán, aki pálcával ingerli a kerítés túloldalán álló kutyákat, minél jobban csaholnak az ebek, ő annál jobban szórakozik...

Don't feed the troll!
ahogy elnezem a szarnyasnak sikerult egysegbe kovacsolni az ellenzeket tegnap:-)))

mar majdnem banom, hogy tahotlanitottam es nem lattam mit irt.

de csak majdnem:-)

nagyanyo, jagtoer

kezdhetnenk ujra ebbol az egysegbol?:-)
@ausländer Sipi:

A reakciók voltak igazán érdekesek:))
@Tassil Aaltaiz: jol csinalja egyebkent, ebben a mufajban az egyik legjobb.

a legveszelyesebb fajta, a muvelt es udvarias tomeggyilkos. egy igazi hans landa.
@Orica Középföldi: :)

álszentség nélkül mondom, hogy (nálam nincs ketrecben) napokig megvisel néha 1, 1 hülyesége pedig linkjeit ki sem nyitom...

és ha belegondolok, hogy van gyermeke és az ilyen korlátoltak miatt ma iskolában terjeszthetik, hogy a legnagyobb erény a vértanússág na akkor minden emberi összetörik bennem, napokig.

a Heltai vers szenzációs és jó hangulatú (bók volt feléd! mivel érdemelted ki??? :DDDD), amit szeretek én is.

én most operákkal "lazítottam" az egyik miatt napok óta röhögök (miután szövegkönyvét is átolvastam vagy kétszer. igazán csak most ismerkedek mindennel ezen a téren. de az nagyon tetszik, hogy a férfiak cselszövését, hódítását, fogadását, tűzzel való játékuk eredményét hogyan fordítják át csak női hűtlenségre, árulásra... szememben mérhetetlen "bája" van :D) - de ez már más téma...
@Orica Középföldi: azokat lattam csak.

ha ez egy kocsmai beszelgetes lett volna meg sirbateszazegesz is pofanvagta volna egy kriglivel, majd ugralt volna a mellkasan amig recseg:-)

az meglepet, hogy Az Ember Aki Gezut Is Remekul Kezeli kiakadt tegnap es durvan szemelyeskedve kuldte el a barcabitorlo kurva anyjaba:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Sose fogod megérteni.

Egy áttétes rákos állapotán nem igazán javít, ha eltávolítanak róla egy aknét.
Nem fogom lefordítani.
@Orica Középföldi: :DDDD

mert azért itt szerzett másik érdeklődési köréből "barátokat" - akiknek a szavára érdekes módon nem ad, véleményüket rendre leszarja más témában...

na ezek után valóban elgondolkodtató kis összegzésed:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na akkor fussunk neki mégegyszer másként. Blablabla honnan tudod, hogy a szappankirakó a Wiesenthalra gondolt,és nem a zsidók->szappan narrativára?
@guma: latom a tegnapi letoltogetos, ablaknyitogatos sztori veget ert..
kiderult, hogy mi volt az?
@guma:

Véletlenül alakult ki, hogy Jenőke este küld egy verset, a szép álmokhoz.
Az kicsit véletlen, hogy én vagyok a címzett,megfellebeztem egy depis Hamlet-részletet. A vers igazából minden itt tanyázónak szól:))

Szép ez a hagyomány, és remélem rengeteg verse van:)
@ausländer Sipi: :)

nem!

azért volt furcsa mert csak két blogon csinálta ezt a mókát!
ahogy jött a gép bekapcsolása után, kb 1 óra múlva abbahagyta mind két helyen...

de ez azért érdekes, egy ilyen nem "képzett" gépesnek elég ijesztő volt - bár most sem rettegtem. :DDD

viszont "hallom" egyik levelezésemben, hogy a gmail is döglődik. :(

ki tud erről valamit?????
@guma: tegnap volt valami kir pittyputty guglieknal, par orat kestek a levelek, de most renben levonek tunik...
@Orica Középföldi: :))))))))

persze! vers mindenkinek!:)
mint minden ami itt található... :D

(pont te nem értetted volna kis csipkelődésem a vers poénjai miatti mosolyom?
ilyen labdát nem lehet nálad nem lecsapni asszonyom!
te lélekbúvárok gyöngyszeme:):DDD)
@DarthVader: Egyikünk sem tudhatja mire gondolt. Gondolhatott akár arra is amit te feltételezel, meg az ellenkezőjére is. Egy viszont biztos, ügyeletes műrettegőink ismét ugrottak egy történelmi kacsára. :)

Mondjuk az is érdekes, hogy már akkor létezett a korabeli photoshoppolás épp az aktuális hatalom érdeki szerint. :)

www.keptelenseg.hu/sorozat/manipulalt-tortenelem-a-szovjetunioban-77357
"S még annyit, hogy alázatos köszönet a körzet derék cigányainak, akik szavazataikkal elősegítették ezt a győzelmet. A Lungo Drom hatalmas munkát végzett – egyszersmind ennyit a baloldali kampányról, amely szerint ez a gazdagok kormánya, a szegények tönkretevője."

mandiner.hu/cikk/20130924_bayer_zsolt_nincsen_ahogy

Így megy ez: cigányok autóztatása a szavazásra a Fidesz érdekében --> köszönnivalóan "hatalmas munka", ugyanez az MSZP-nél nyílván mocskos választási csalás, fúj! De "ahogy", az nincs...
@Orica Középföldi:

"láthatók az ellenérvek, a felháborodás"

Igen, ha valami, ez jó benne. De azt kétlem, hogy kevésbé lenne ártalmas, mint Stefi. Két okból sem. Ha nyilván többen olvassák is a blogot, mint ahányan megnyilvánulnak, Fabius bejegyzéseinél nagyságrendekkel kevesebben olvasgatják a kommenteket, azok pedig, akik közülük rendszeres olvasói lennének a Gábriel kontra Törzsasztal vitáknak, nagy valószínűséggel elhanyagolható létszámúak. :) Vagyis ez jóval inkább a kommentelőklub belügye, mint népművelési kérdés. Leginkább az itteni szellem, színvonal, hangulat, önszabályozási szempontok kérdése. A másik ok, ha Stefivel hasonlítjuk össze, ugyanaz, mint ami a különbség köztük: hogy Gábriel monomániás náci (és valószínűleg fizetnek is neki, de ettől még az, és ez a nyomasztó benne), Stefi pedig szórakoztató paródia. Ha valakinek ez nem tűnik fel, az lemarad róla, de amennyire Gábriel a helyére kerül a válaszok révén, annyira ez Stefivel is megtörténhet(ett volna), jóval kellemesebb eredménnyel.
@guma:

A más "barátok" szerzése egy nyálas mézesmadzag,
és igazán amatőr az alkalmazása.

Nagyon szórakoztató nézni a bekerítési "hadműveleteket":))
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ez sajnos már bevett "szokás" mind a két nagy párt részéről. Persze ilyenkor a másik amiatt rinyál, amit ők is ugyanúgy alkalmaznak.
@Kowalski, helyzetjelentést!: Még mindig elég sok a téves következtetés velem kapcsolatban, de hát egyikünk sem tökéletes. :)
@Orica Középföldi:" Múltkor megfogalmazta, hogy sokat kell itt nyelnie, tűrnie, elviselnie."

Szegény mártír , sajnáltatja magát,pedig örömmel és sok pénzért csinálja és szerintem büszke is rá.
Azt nem láttam mit írt de a válaszokból /amik simogatták a lelkem /világos.

Úgy látom ma megint ő lesz a főszereplő !
@avanivi:

Hát sok öröme nem lehet, hogy mire büszke, az meg magánügy.

Ez csak egy újabb témáig vagy posztig szól:))
@avanivi:
1. Nem vagyok mártír
2. Nem sajnáltatom magam
3. Örömmel vagyok itt, de nem kapok érte pénzt
4. Fogadjunk, hogy nem én leszek ma sem a "főszereplő". :)
@mindenkinek: hanyagoljátok már, pont ez a célja, róla és az ő baromságairól beszéljen mindenki!!!!
Így húznak le téged az ELTE ÁJK-n

A múlt héten az ELTE EHÖK közzétette a 2013-ban megkötött szerződéseket. Első ránézésre nincs bennük semmi szokatlan. DE! Az ÁJK HÖK finoman szólva lehúzta a saját gólyatábori szervezőit. A szerződés szerint az egyetem állta a szervezők tábori díját, ennek ellenére az ÁJK beszedte, de ezzel már saját alapítványát.

atlatszooktatas.cink.hu/igy-huznak-le-teged-az-elte-ajk-n-1372799321/@zubreczkidavid

------------------------------

Gyakorlott láncszavazó segített a Fidesznek Baján

cink.hu/gyakorlott-lancszavazo-segitett-a-fidesznek-bajan-1375859831
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: még akkor is az, ha időben sehogy sem jön ki. ja igen, Helena hercegnő Jézus állitólagos nagyija létező személy volt, és zsidó hitre tért át:))
úgyhogy..))
Jó reggelt mindenkinek! Még a személyes keresztemnek is...
@sírbateszezazegész: :)

helló, te "mazopista"! :D
tegnap nagy voltál!
elismerésem!
mit iszol???
@guma: öööö, minden hasonlóságot az előttem szólóval kategorikusan tagadok :D
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Attól, hogy én, te, ő... paródiának tekinti Stef írói munkásságát, még nem biztos, hogy az:))Gyanítom nem véletlen, hogy Stef nem száll be a kommentfolyamba:))

Én géefgé írásait is paródiának tekintem, de azt nem tudom, hogy ő csak addig veszi vérkomolyan magát, amíg jól megfizetik, vagy azon túl is.

Szerintem nem elhanyagolható a kommenteket végigkövetők száma,ki ezért, ki azért, de nem vitás, hogy a posztot sokkal többen olvassák.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :D

nem kell kereszt?
vagy nem kell pia?:)

kaphatsz egy kávét is... :D
ez a háló mint tapasztald mindent elbír és minden továbbít! :DDD
hmmm... az adatok kétségbe vonásával, úgymond pontosításával relativizálni a nácik bűntetteit, számomra elfogadhatatlan. hogy minden az asztalon szereplő témában megtalálja az izraelre, zsidóságra mutató jeleket, no az meg már paranoia. kezeltetnie kéne magát. mert van kiút, igaz ez a srác értelmesebbnek tűnik. nagyon jó beszégetés.

„Kódolva volt az életembe” - Egy volt szélsőjobbos diák és tanárának beszélgetése

www.tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3115&id=377810
@Penivaldes: nana kislány!:))))

van kakaó, kávé, tea, ásványvíz, stb!
hol jár az az okos kis fejed és mire gondoltál??? :D

ha nem iszol "elhomokosodsz"! kérdezd meg bármelyik dokit!:))))
@bella _ciao: olvastam én is, de tegnap este nem voltam itt, hogy linkeljem, most meg linkeli más :D
@Kowalski, helyzetjelentést!: egyrészt, ha a gondolat szabadságát komolyan vesszük, akkor -mivel ez alapvetően egy közélet blog, a gyakori látszat ellenére is- mindenki elmondhatja a véleményét szerintem; másrészt nem elhallgatni kell az ordas eszméket, mert attól még vannak, hanem ellentmondani azoknak, főleg egy tradicionálisan mélyen antiszemita, rasszista és homofób társadalomban (többször jeleztem azt is, én mindhárom csoportba beletartozom); harmadrészt nem lehet negligálni egy társadalom egyötödét... de ez csak az én álláspontom.
@guma: megijedtem hogy alkoholizélni akartok:)))
Mindenképp kétharmada lesz a Fidesznek

A Political Capital mandátumkalkulátora szerint a jelenlegi pártszimpátia-adatok alapján kizárt az ellenzéki győzelem: folytatódik a fülkeforradalom.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F09%2F24%2Falig_tudtuk_megakadalyozni_a_ketharmadot%2F
ööö

A francia Servier, az Egis Nyrt. 51 százalékos tulajdonosa váratlan ajánlatot tett a második legnagyobb hazai gyógyszergyártó maradék részvényeire a tőzsdei árszintet harmadával meghaladó, 28 000 forintos árfolyamon. Ez a magyar tőkepiac eddigi legnagyobb nyilvános vételi ajánlata.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/itt_a_magyar_tokepiac_legnagyobb_veteli_ajanlata.565244.html
@sírbateszezazegész: persze csak van egy pont ahol fogod magad és hagyod az egészet.
Én csak abban reménykedem, hogy az emberi lelkiismeret titkai nem tárulnak fel, és talán..
Jó példa rá ő.
hu.wikipedia.org/wiki/Zofia_Kossak-Szczucka
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sokszor egyfelé jár az agyunk, a gyurcsány kérdésben is egy követ fújunk. reménykedjünk, hogy van annak a kőnek aranytartalma.
@sírbateszezazegész:

" egy tradicionálisan mélyen antiszemita, rasszista és homofób társadalomban (többször jeleztem azt is, én mindhárom csoportba beletartozom);"

???????????????????
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elsőre azt írtam volna, hogy "ki a gyíkom lenne", de mivel az este jeleztem a rá szintén jellemző monománia iránti erőteljes vonzódását (a célcsoportja Boliéval megegyezik), így a válaszom az: igen, te lennél... valami nagyot vétettem valamikor, hogy téged dobott ki a gép:)
@bella _ciao: vagyunk néhányan itt még így ;)
Ha más nem, van bennünk a bolondok aranyából :D
@Penivaldes: neked nem akartam a 6. sorban levő csecsemős humort küldeni, hátha "korán reggel" kiakadsz, mint az alkoholizélés gondolatán :DDDD
@sírbateszezazegész: hát basszus, télleg nagy bűnöd lehet, ha más keresztjét is magadra veszed. vagy te vagy a mi messiásunk. szandid van?
@guma: na jó hozom a bögrém, alpesi táj van rajta:)
@Penivaldes: Pont írni akartam, hogy az íze is nagyon jó. Simán van olyan finom mint a kakaó. :)
@ausländer Sipi: :) azért arra ne vegyél mérget, hogy facetoface ilyen kedves vagyok... az tény ellenben, mint majomivadék előnyben részesítem az eszközhasználatot... már csak a saját sérülések elkerülése miatt is:)
@sírbateszezazegész: Pedig "az én igám édes, az én terhem könnyű.” Viccet félretéve, kívánom, hogy sose legyen nagyobb kereszted az életben. :)
@Penivaldes: még nem "ért" hozzád!:)))

nem érzed????
:DDDDD
@sírbateszezazegész: jóval kezdesz ki, ő is pont ilyen, ráadásul tanulta is, hivatalosan, de majd ő részletez, ha akar ;)
@sírbateszezazegész: "előnyben részesítem az eszközhasználatot" ezt már tegnap kifejtetted, még beszélgetsz is vele.
@sírbateszezazegész: kubotan a neked valo:-D

en is szereztem egyet, mert hiaba a sok ev edzes es gyakorlas, az eszkoz az eszkoz..;-)
@Penivaldes: igen ismételni kell, tegnap volt szerencsétlenségem kiakadni ezen is...
@guma: :) se mazohista nem vagyok, se nem iszom:)
@Penivaldes: :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :) bárki megtenné:)
további szép napot mindenkinek! :)

mentem...

de a bo'tot, kocsmát nyitva hagytam! szolgáljátok ki magatokat:DDDDD
A cigánytelepeken fantasztikusan szerepelt a Fidesz

2010-ben hihetelenül jó, 70-80-90 százalékos eredmények születtek a helyi cigánysorokon.

Érdekes idézetet posztolt ki a bajai választásicsalás-gyanú ügyében Széky János újságíró. Hont András 2010-es, ÉS-ben megjelent cikkének részletét, ami arról szól, hogy a Fidesz Észak- és Kelet-Magyarország egy rakás településén, ahol egyébként a Jobbik nyert, volt egy-egy szavazókör, ahol a Fidesz elsöprő, 80-90 százalékos győzelmet aratott. Ez volt mindig helyi cigánysor. A szerző szerint ez magyarázható persze a Jobbiktól való félelemmel, de hasonló adatokat talált az ország más részein is.

cink.hu/a-ciganytelepeken-fantasztikusan-szerepelt-a-fidesz-1375959243
@Penivaldes: ugyan ezt csinálták meg a rendvédelemnél is, meg az összes hasonló helyen, és ezt a célt szolgálja a magáncégek leszerződtetése is, pofád befogod, és talán megmarad a munkád és a céged, máskülönben ott az ajtó.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem igazán tudom értelmezni ezt a programot: itt listás eredményből következtetnek az egyéni helyekre. Nem az a lényege a választási rendszernek, hogy az egyéni mandátumok nagyban befolyásolják a választást?
Az ország felnőtt lakosságának kb. egyharmada megy el időközi választásra voksolni egy jóízűt. Ennek egy része is csak akkor, ha viszik. Azaz úri módon, ami már megéri azt a kis fáradságot. Ha a győztes a megjelentek szavazataiból 47 %-ot szerez, akkor a választópolgárok kb. 16 %-át tudhatja maga mögött.

Ebből adódón, ha csak valamely elemi felháborodás, amely a zemberek lelki és fizikai sárbatiprását követően – pl. vizitdíj - spontánul törne ki a népből, nem következik be, a politika irányát továbbra is egy törpe minoritás határozza meg. Így aztán az inga egyik vagy másik irányba való kilengetéséhez olyan sok szavazat nem kell. Érdemes érte pedálozni egy kicsit.
@bella _ciao: így van... sőt néha még olaszul is becézgetem... bella:D
@sírbateszezazegész: nem veszélyes ez? a túlzott ragaszkodás tárgyakhoz?
@Orica Középföldi: a generál vagy a speciál indukálta a meglepődést?
@E.Csaba: de az egyéni a lényeg, viszont, ha megoszlanak az ellenzéki szavazatok, akkor szinte biztos az egyéni fidesz győzelem és akkor hozzá mennek a töredék szavazatok is, plusz a listás szavazatok. Ezt mondom már egy ideje, de kevesen hallják meg, vagy teljes ellenzéki összefogás, vagy legjobb esetben is 2/3, vagy akár 4/5 fidesz.

Részletezve, és szakemberesen:

De láthatjuk, hiába van három ellenzéki párt is 10 százalék felett, a Fidesz meg 50 százalék alatt, így is kijött a kétharmad. Ennek egyik oka nyilvánvalóan az, hogy az egyéni körzetekben, ahol a parlament a Fidesz számára kedvezően rajzolta át a határokat, a szétforgácsolódott ellenzéknek nincs esélye a győzelemre. Ezt az MSZP és az E14 úgy próbálja kiküszöbölni, hogy külön listát állít, de az egyéni körzeteket leosztották egymás között.

Ezért érdekességképpen kipróbáltuk, mi történik, ha az összes baloldali szavazatot egy sávba toljuk bele, és feltételezzük, hogy minden LMP-s és DK-s át fog szavazni az esélyesebb jelöltre/listára. Ehhez ráadásul még jól fel is nyomtuk az ellenzék eredményét, a Fideszét pedig a legrosszabb mért eredményre állítottuk be:
Közös (1).png
Fotó: Political Capital

Na, végül csak sikerült addig húzogatni az oszlopokat, míg elkerültük az újabb fülkeforradalmat. De még ebben az esetben is nagyon úgy tűnik, hogy a Fidesz simán eléri a kényelmes kormányzati többséget.
@Penivaldes: nem véleménycsere volt ... olyan alapvetés, melyben nem engedhetsz... ennyi... valamire mindenki felépíti léte alapjait... te is lehetsz kereszt:)
@sírbateszezazegész: csak neked
Nagy László: Ki viszi át a Szerelmet

Létem ha végleg lemerült
ki imád tücsök-hegedűt?
Lángot ki lehel deres ágra?
Ki feszül föl a szivárványra?
Lágy hantú mezővé a szikla-
csípőket ki öleli sírva?
Ki becéz falban megeredt
hajakat, verőereket?
S dúlt hiteknek kicsoda állít
káromkodásból katedrálist?
Létem ha végleg lemerült,
ki rettenti a keselyűt!
S ki viszi át fogában tartva
a Szerelmet a túlsó partra!”
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A közvélemény kutatás soha nem a valóságot fogja mutatni, hanem egy szűk, adott tudományos módszerrel reprezentatívnak tekinthető réteg véleményét. Ám nem árt figyelembe venni, hogy a fidesz rendszere a megfélemlítésre épül, arra épült mindig is. Jómagam nem egy emberről tudok, akiről mindenki tudja, hogy megveszekedett szoci, mégis amikor jött a kérdezőbiztos, szemrebbenés nélkül hazudta be a fideszt. Azt is tudjuk, hogy mindig is az MSZP-nek volt a legnagyobb rejtőzködő szavazóbázisa - lévén őket divat leköpni a buszon, ha 168 órát olvasnak.

A közvélemény-kutatási adatok szart sem érnek, ám jó alapot szolgáltatnak a 2014-es kékcédulás választásokra. Nem a nép akaratával megegyezően, de 2/3-a lesz a fidesznek. Csakhogy ezekben a diktatúrákban mindig ott van az elpattanó húr esete, amikor sok lesz, amit a népre kívánnak erőltetni. Márpedig egy ilyen ámokfutó Rákosista elmebeteg, mint a Kedves Vezető nem fogja tudni, hol a határ, mert hiányzik a józan belátás a szavaiból, és a tetteiből.

Forradalom lesz. A kérdés csak az, hány év múlva, és mi lesz az, ami a végső lökést megadja. Merthogy vértelen rendszerváltás nem létezik, nem létezett soha! Ez volt az, ami Horn igazi "bűne" volt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze, nem vitás, hogy igazad van a közös listával kapcsolatban, én már kellően kidühöngtem ezen magam.Viszont a programra visszatérve: pont az a "probléma" vele, hogy nem engedi modellezni azt, hogy az ellenzék közös listát állít."Elvárja", hogy minden formációnak adj meg minimális értéket, amiből törvényszerűen következik a Fidesz többség.Vagy csak én nálam nekem nem működik az, hogy egy pártnak adom az összellenzéki szavazatokat, a másik (tetszőlegesnek) pedig nullát?
Remélem érthetően tettem fel a kérdést:-)
@ausländer Sipi: ? a fémművesség zsenialitása mellett... ilyen jó viszonyt ápolva a karavánokkal:)
@nemecsek ernő áruló:

Miért Horn bűne a vértelen rendszerváltás?
@nemecsek ernő áruló: "vértelen rendszerváltás nem létezik, nem létezett soha! Ez volt az, ami Horn igazi "bűne" volt"

paradoxon amit írsz

mivel nem volt rencerváltás mint írod és igazad is van...
horn nem bűnös a rencerváltás mijenségében...
ő pusztán egy komancs pufajkás ÜGYNÖK volt aki orbán pajtással és a többivel megtette amit a "haza" megkövetelt...
átmentették a komemnyista rencert kapitalistává...
@Orica Középföldi: És Kádár, és sorolhatnám. A lényeg, hogy kiengedték a gőzt, és nem gyűlölte meg a magyar igazán azt a rendszert, amit Viktor most épít. Ilyen szempontból Viktor még jót is tesz nekünk.
@Penivaldes: ha ismernéd, te is ragaszkodnál hozzá:)... majd te viszed át:)
@bella _ciao: lumpen panel:)
@Orica Középföldi: ja ja

horn pufajkás gyilkos komcsi megtette a dolgát kötél elftárssal Apronov Fletonovval Bajnai kistitkárral meg a többi ügynök haverjával...

bűnözőő ez mind... együtt meg bűnszervezet vagyis mafia
@sírbateszezazegész:

Néhány hülyeséget már aggattál magadra, de hogy antiszemita, homofób, rasszista lennél?

Jól vagy?
@nemecsek ernő áruló: azért a magyarok egészáére ne következtess...

a komkmenyista diktatúrát mindsööszse a lakosság 27%a 2 706 292 zombi sssavazta vissza...

most meg mindössze 800-900 ezer birka lehet...
igaz többnek láccanak mert jól utaztatható nyugger -cigány horda...
@Orica Középföldi:

Nem szállhat be egykönnyen, mert kivágja a bloggazda. De mintha amúgy is felfüggesztette volna tevékenységét, (hacsak nem Budai Andrisként szerepel). Személy szerint sajnálom ezt, engem szórakoztatott, és sokkal izgalmasabbak voltak a rá adott reagálások, az általa teremtett helyzet is. :D De nem is ez a lényeg, hanem hogy a végeredmény (Szív és aritus távozása, G. maradása) felveti a kérdést, jó-e ez így.

@sírbateszezazegész:

Persze, mindenki elmondhatja a véleményét (bár tévedés a szólásszabadság korlátozásának tekinteni, ha valamilyen magánkör bizonyos, általa meghatározott korlátokat szab a saját közérzete védelmében). Például az enyém az, amit írtam, hogy ha G. ennek jegyében marad (és szemmel láthatóan szétcseszi némiképp a társalgást), akkor nem világos, milyen szempont indokolja Stefánia kisasszony kiebrudalását. Amúgy meg persze, a magad szempontjából derék dolog ápolói-oktatói szerepet vállalni reménytelen esetek mellett, bár kérdéses, hogy van-e értelme, sőt, nem kontraproduktív-e (ld. Sipi diagnózisát). Engem egyszerre untat és undorít, csekély időmet semmiképp sem fordítanám erre.
@nemecsek ernő áruló: nem lesz forradalom, nincsenek lezárva a határok, nincs fizikai erőszak, nincs robbanóképes társadalmi csoport, mindenki apátiában, a fiatalok főleg, az el lehet menni biztonsági szelep kordában tartja a nyomást. Nincsenek illúzióim, a központosított egypárt rendszer még csak most fejlődik, amíg robbanásra érett lesz a társadalom, az még 1-2 évtized, jelen állás szerint.
@gipsz.jakab:

A te véleményed ismerem, ne cifrázd :))
majd ő elosztja a pénzt, megmondja, hova süssön a nap

Dr. Lázár János rendet tesz

444.hu/2013/09/24/dr-lazar-janos-rendet-tesz/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen megvan az a biztonsági érzet, hogy utazhatsz, visszajöhetsz, ki-be. és ez elég ahhoz, hogy az istenadta nép egye a kását.
@Penivaldes: sajnos nálam csak a tudat van meg, hogy utazhatok. valami hiányzik hozzá.
Engemet lefizetet a Fidesz hogy utáljam a liberálisokat de nem fizettek mégse én meg mégis baromira utálom a liberálokat meg a komcsikat is mi legyen most.
@Lindalinda: ha van teherautód szálícsd a dakotákat a savazó hejségekhez....

100 ezret fizetnek tonnánként...
@Orica Középföldi: :) mint -meggyőződésem szerint- a magyar társadalom túlnyomó része... egyszerű szocializációs környezeti hatás... ezt fel tudod ismerni, de attól lelked mélyén mindig is benned lesz... nem benned, mert te ebből a szempontból szerencsés környezetből jöttél... moon ez abból eredeztethető számomra, hogy az említett csoportok mindig a "mások", a nem "mi" voltak... mindenki számára a "mi" a "normálisak" szinonimája ebben az esetben... csak ezt fel kell ismerni, én ezt gondolom....itt ahol vagyok pl. az a sértés, ha azt mondod néger vagy noir... tőlem senki nem veszi annak, mert mondtam, 14 évesen láttam az első afrikait az életben... meg most sincsenek sokan...
@Lindalinda: próbáld meg élvezni ittléted... írd le miért utálod a liberálokat és komcsikat... kezdhetnéd azzal, hogy megadod a saját definiciód a liberálokról és a komcsikról, kit értesz alattuk...
Kovács Csaba Baja város képviselője és Tescos biztonsági őre vagyonőri tanfolyamot indít.
Fidióta előélet előny.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tehát, összefoglalva.
Van egy (akár el is fogadhatjuk, hogy helytelen) közvélekedés, mely szerint a zsidók->szappan. Ezt a zemberek(- Jobbik) 99%-a igy ismeri. Valaki kirak a zsinagóga keritésére némi szappant. És te azt akarod mondani, hogy a kirakó szándéka nem az volt, hogy a zsidók->szappan asszociációval hergelje a zemberek azon 99%-át, hanem a szándéka az volt, hogy Simon Wiesenthal (a zemberek 85%-a ezt a nevet nem is ismeri) "hazugságára" hívja fel a figyelmet.

Nem tudom,érted-e, mi veled a probléma? (Mármint itt és most,nem úgy általában).
@ausländer Sipi: melyik kitételt nem értetted?... a fémművességet vagy a karavánokat?... asszociálj, menni fog:)
Hogy ezek mennyire megvetik az embereket, és közben micsoda mézes-mázos szavakkal beszélnek róluk... hajmeresztő. Az elmúttnyócév se volt kispálya, de szavak és tettek ilyen égbekiáltó kontrasztját én azért nem tapasztaltam.
@sírbateszezazegész:

Kicsit bonyolult, de értelek. Akkor se írj ilyen egyértelmű hülyeséget, mert azonnal megjelenik a kép, amint Zagyvával egy platformon vagy:))

Tudsz te fogalmazni, ne csak Blogger Gézát jutalmazd vele.
@E.Csaba: nálam működött, esélytelenül, de csináltam egy ilyet:

fidesz 40 /csak lista
maszop 128
együtt 31 /csak lista
@Lindalinda: "Engemet lefizetet a Fidesz... mi legyen most."

Dugulj el :-))
Kicsit off, de had mélázzak kicsit a jelenlegi helyzeten. Komolyan soha nem gondoltam volna, hogy a rendszerváltás utáni évekből a kilencvenes évek lesz az aranykor. A hurráoptimizmus, a bizakodás, a "mi vagyunk a legjobbak a volt komcsik közül" kora. Amikor Gyula mindennap elmondta a híradóban, hogy európpaúnió meg nátó. Amikor utcán lehetett kapni a szex újságot, amikor mindenkit megcsapott a szabadság (hamis és kissé büdös) levegője. De úgy tűnik, ennyi elég volt. Nem megy nekünk ez a demokrácia izé, meg a picgazdaságosdi. Extra profit és rezsidémon... ilyen az amikor senki nem tanult közgazdaságtant, vagy ha igen, akkor nem értette meg, vagy még a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen tanulta, vagy megértette, és már elhagyta az országot. Viktor megtalálta a piaci rést. A több százezres (milliós?) Kádár rendszerre áhítozó réteget. A veszteseket, akik 20 éve nem álltak talpra, akik megint szívesen mennének a gyárba 8 órán át üldögélni és a haverokkal a hétvégi pecázást tervezgetni. Meg a kölkeiket, akik továbbviszik apáik frusztráltságát a rendszer iránt, akiknek minden lájkolható, ha benne van, hogy nemzeti.
Erre van igény. Ez van. Melankolikusan mondhatnánk, hogy oda minden remény, hogy Mo. valaha nyugati típusú demokrácia és valódi piacgazdaság legyem. Nincsenek már illúzióim.
öööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Rezervátumba küldi a mamutokat Mesterházy
Lista csak a pártelnök fejében van, de abban mindenki biztos, hogy az elhasználódott arcok nem juthatnak be a parlamentbe. Egy részük mindent bevet majd.<<<<<<<<???????

www.origo.hu/itthon/20130923-hogyan-alakul-az-mszp-orszagos-listaja.html?sec-top
@7esbusz: Tökéletes látlelet. El kell innen menni.
Remekül sikerült a választási csalás főpróbája a fideszben. Kiderült, hogy egyetlen kerületben is meg lehet nyerni a választásokat, nem kell tehát nagyobb energia ahhoz, hogy meglegyen a kétharmad. Eziránt senkinek ne legyen semmi kétsége.
@Orica Középföldi: jahhh:

Szekeres Imre várhatóan Jászapátiban, Boldvai László Nógrád megyében, Baja Ferenc pedig Pest megyében indulhat egyéniben, Puch viszont kivételes helyzetben van. Egy elnökségi tag szerint Puch valószínűleg maga dönthet a sorsáról, mivel jó a kapcsolata Mesterházyval, és korábban sokat segítette a pártelnököt. Több szocialista politikus is azt mondta, hogy a lista nyilvánosságra hozása után sem számítanak nagy feszültségre a párton belül. "Az MSZP-s mamutok majd keseregnek egy picit, de szerintem tudomásul fogják venni, hogy az idejük lejárt" - mondta egy szocialista.
@Orica Középföldi: iii-t is "kitüntettem" vele:) gondoltam egyértelmű volt a fogalmazás... agyalágyulával meg kerülhetek közös platformra... pl. én sem tudok villanyt szerelni, igaz én nem is tanultam:)... osztolykánnál a végkövetkeztetés is közös lenne, habár én nem tennék semmi kitételt:)...
@sírbateszezazegész: minek is hivtal a multkor? asszociaciora keptelen baromnak, vagy valami ilyesmi:-)
Nem semmi ez a poszt! Még, jó hogy az egyik oldal mindig leprimitívezi a másikat:)
Egy ilyen "rejtett videót az 5 éves unokaöcsém is megcsinál, ahol épp mondjuk mszp-sek beszélgetnek ilyenről.
Persze ettől még simán lehetnek választási csalások, tudna erről mesélni mindkét oldal (persze nem fog)
De hát tudja ezt a ballib oldal is nagyon jól, mikor 2002-ben láncszavaztattak, azt nagyon gyorsiban bezúzatták a szavazatokat, mi előtt bármit is lehetett volna csinálni.
Úgyhogy kár ekkor erkölcsi mellényt felvenni már megint:) A primitív stílus meg csak azt bizonyítja nem jobb itt senki a másiknál.
És , ha jól értem, ahol nő indul ellenzékben, ott nem lehet győznie majd a fidesznek, mert akkor egy büdös nő gyűlölők?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Puch megyei elnökként is támaszthat listás igényt.
Ha jól emlékszem, egyéniben tán egyszer tudtak nyerni a többiek. Pest megye Bajának nyerhetetlen, Szekeres se egy szeretett faszi Jászban, Boldvai kérdéses. Nem tudom mennyi szoci maradt az egykori fellegvárban.
@ausländer Sipi: erre nem emlékszem:)... empátára volt az, nem?:)
@sírbateszezazegész:

Ne fárassz ezzel a mellébeszéléssel:))
@irógép: zseniálisan összefoglaltad a lényeget, mehetünk is sűrű tömött sorokban a kedves vezető elé.

Csak úgy:

Tasó eltüntette a saját cáfolatát a netről

Fantasztikus fordulatok a hétfői parasztgate-ben!

cink.hu/taso-laszlo-visszavag-az-lmp-s-nok-provokaljak-a-ferfi-1370713306/1371279712/@szilylaszlo
@ausländer Sipi: de, ha így történt, most igazolod éleslátásom:)
@7esbusz: Ez mind OK. De mégis kinek a bőrére és a pénztárcájára megy ki ez az egész?
@Orica Középföldi: mi az amit nem tennék meg, ha te kéred:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy csomó tahó ül a fideszben készséggel elhiszem.
Én nagyon kemény büntetéseket szabnék ki, mert nem lehetne így viselkedniük a képviselőknek, mert akkor aztán jó, hogy a nép is ilyen stílusban nyomatja.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hidd el, a cigányok, akiket szavazni hordoztak, ebből semmit nem értenek.
Ha nekik egy jó ismerős asszongya, hogy erre kell szavazni, és esetleg még belenget egy gyenge jutalomfalatot is, hát mennek, és szavaznak bárkire.
Egyszerűen nincsenek képben.
Voltam már szavazó bizottsági tag, és felénk számos cigány él. Talán kicsit közelebbről ösmérem őket.
Ezt persze, akik fel akarják őket használni, még sokkal jobban tudják, és a strómanokat is teljes sikerrel kiválasztják.
Mi lesz itt 2014-ben.

A ballibsik reklámozzák magukat egy libatolvajjal és egy bankfiúval, majd amikor elbukják, rohannak az EU-hoz, hogy Orbánék összecsalták.

Nyugi demokraták, azért odáig nem jutunk el, hogy már szabad választáson való részvétel is antiszemitizmus lesz.
@DarthVader: Le kéne már zárni a témát de a kedvedért. :) Az alapszitu az volt, hogy sírva röhögtem azon, hogy ferkóék is úgy "megriadtak" a babaszappantól, hogy virrasztást is szerveznek a nagy riadalomra. Ez a hiszti pont azért komikus mert egy széleskörben elterjedt hamis mese kapcsán, olyasmitől rettegnek, ami nem is létezett.(szappan készítés)
@AKIsTUDATLAN: A cigány helyzet pont ilyenek miatt tart itt. Mindegyik oldal csak szavazatokat szerez velük, és ennyi. Igaziból nem törődtek velük.
Egy kiló akármiért bármire szavaznak.
Azt akkor lehet csodálkozni, miért van jobbik.
Pont , mert senki nem törődött a cigány problémával, amíg nem öltött jelentős méreteket, csak szavazatokra voltak jók.
Ez is az elmúlt 20 bűne úgy kollektíve mindkét oldalnak!!
@bella _ciao:

Azt hiszem Mécs van a legkevésbé tisztában azzal, hogy rajta kívül mindenki nyakig benne van a szadi bukásában.

Hallottam a kérdést, és mivel övön alulinak ítéltem, a választ meg se hallgattam.
Tehát kösz:)
@sírbateszezazegész:

" mi az amit nem tennék meg, ha te kéred:)"

Könnyű dolgod van, sose kérek teljesíthetetlent:)

Ugyan bella üvegygöngyjátékos utalása komoly asszociációs folyamatot indított, de ellenálltam a csábításnak.
nol.hu/belfold/taso_laszlo_beszolasa_es_a_bajnai_gerillaharcosok
Ha jól értem, aki nincs a Fidesszel az bajnaista. Milyen egy bajnaista gerillaharcos?
@Orica Középföldi: bár, ha a tényleges helyszínt nézzük, kasztáliában jelenleg sipi tartózkodik. de kivülállóként.
@V-PORT: Akkor én most Bajnaista vagyok?? ;)
@bella _ciao:

Kasztália ott van, ahol a játékmester:))
megint egy picsogó poszt... index címlapra való..

szánalmas ez a vergődés, istenem de jó benneteket nézni. :)) hát elbukott a nagy bajai csoda. ennyi volt.

LOL
@bella _ciao: én kevés vagyok ahhoz... túlértékelsz:)
@sírbateszezazegész: ne légy szerény, viseld a kereszted, ami a megújult (esetleg kibővített) eposzi jelződ.
@pánpéter: ugye milyen jó dolog, hogy vannak nálad is szánnivalóbbak az életben:)... egyből nem kell szembesülni a saját nyomorúságoddal... arról nem is beszélve, így meg is világítod létünk értelmét... ezért külön köszönet:)
@Orica Középföldi: azt te csak hiszed:)
... a legegyszerűbb kéréseid teljesítése is gigászi feladat a magamfajtának:)
Azért ez sem egy utolsó szempont. :)

Százmilliókat érhet Gyurcsányék és az MSZP trükközése

A Magyar Nemzet tegnapi számában azt fejtegette, hogy az MSZP-Együtt szövetség és Gyurcsányék is jobban jártak azzal, hogy nem állapodtak meg, hiszen így külön-külön 703 millió forint kampánypénzre is jogosultak lehetnek. Ha az utolsó pillanatban visszaléptetik egymás javára a jelölteket, a pénznek csak egy részét kell visszafizetniük.

A trükközést az érintettek sem cáfolták. Molnár Csaba DK-alelnök szerint elképzelhető, hogy a "demokratikus összefogás" érdekében lesznek visszaléptetések, a pénzeket pedig a törvényeknek megfelelően fogják felhasználni.

Szigetvári Viktor (Együtt 2014) nem kívánt reagálni a felvetésre, mindössze annyit mondott, hogy a DK-val történő esetleges megegyezés a szocialisták feladata.
Faceról loptam. Magyarország MA!

Kácsor Zsolt: Megszégyenített Magyarország

Múlt héten pénteken elautóztam Baktalórántházára, ahol a település várossá nyilvánításának huszadik évfordulóját ünnepelték, de igazából inkább az egyik meghívott, Kövér László miatt mentem. Mert biztos voltam benne, hogy a házelnök nem lesz ott. Azt hittem, Kövér László nem fogadja el a meghívást, nem mond beszédet, nem ül le Nagy Lajos polgármester mellé. Azt gondoltam, hogy más elfoglaltságaira hivatkozva lemondja a részvételt. Küld maga helyett egy beszédet, amelyet fölolvasnak és megtapsolnak.

Bíztam benne, hogy Kövér László nem ünnepel együtt Nagy Lajos baktalórántházi polgármesterrel, a Fidesz volt választókerületi elnökével. Nagy Lajost ugyanis idén áprilisban társtettesként folytatólagosan elkövetett sikkasztás, társtettesként folytatólagosan elkövetett jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, hamis tanúzásra felhívás és felbujtás miatt jogerősen egy év hat hónap börtönre ítélték, két év próbaidőre felfüggesztve.

Azt hittem, Kövér László nem megy el abba a városba, amelynek volt polgármesterét, jelenlegi alpolgármesterét, Vida Károlyt folytatólagosan elkövetett sikkasztás, társtettesként folytatólagosan elkövetett jogosulatlan gazdasági előny megszerzése, közokirathamisítás, hamis tanúzásra felhívás és felbujtás miatt jogerősen két év börtönre ítélték három év próbaidőre felfüggesztve.
A vádlottak a képviselő-testület felhatalmazása nélkül csaknem 200 millió forint értékű értékpapírt adtak át a Nagy Lajos által létrehozott alapítványnak, a vagyont viszont nem szerepeltették az önkormányzat könyvelésében, így azt sem a számvevőszék, sem a könyvvizsgáló nem vizsgálhatta. Visszaéléseket követtek el a közmunkapénzekkel is: a közhasznú dolgozóként foglalkoztatott magyar emberek jogos járandóságát Vida Károly utasítására visszatartották, a polgármester pedig a magyar emberek jogellenesen hozzá került, összesen több mint 16 millió forintjával a sajátjaként rendelkezett.

Hogyan is mutatkozhatna e városvezetők társaságában Kövér László, a Megtestesült Moralitás maga? Hiszen pártjának egyik szóvivője épp a napokban tartott sajtótájékoztatót arról, hogy az ellenzékiek lepaktáltak egy Kis Görbe nevű bűnözővel, amely lepaktálás abban állt, hogy együtt mutatkoztak vele. Mivel az efféle együttállásokat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének főpapjai a keresztény erkölcs talaján állva utasítják el, a Megtestesült Moralitás nem mehet el Baktalórántházára. Ezt gondoltam.

De elment. A saját szememmel láttam őt Nagy Lajos oldalán, s ott volt mellette Tállai András államtitkár és Papcsák Ferenc zuglói polgármester is. Kövér László beszédet mondott. Közölte, hogy „Baktalórántháza elindult a fejlődés útján”. Azt is mondta, hogy „a városvezetés számára állandó kihívás mindent megtenni azért, hogy a város ne csak lakóhely, hanem igazi otthona legyen a közösség minden tagjának”. Szerinte „Baktalórántháza arra szolgáltat bizonyítékot, hogy a szülőföld szeretete nélkülözhetetlen az életünkben, így a bennük élő és lélegző ősi életfa ma is irányt mutat”.

És a közönség nem röhög.

Nem kiált föl senki, hogy hé, ott ülnek azok, akik ellopták a pénzemet!

Nem kérdez rá hangosan senki, hogy miket beszél ez az ember. Miféle bennünk lélegző életfa, s miféle iránymutatás?! Nem áll föl senki, hogy azt mondja: viszlát, ebből a hülyeségből elég volt. Nem. Hanem a megszégyenített Magyarország tapsol. Majd az ünnepség után politikusai odafáradnak megterített asztalaikhoz, hogy közpénzből fizetett állófogadáson egyenek. A meglopott magyar emberek pedig hazamennek, hogy ők is egyenek. De ők csak a sajátjukból, mert nekik futja.
@bella _ciao: Amúgy a sírokon általában szokott lenni kereszt. Lehet innen a vonzódása a feszület után. :)
ez olyan mint az a vízálló cipő, aminek a használati utasításában szerepel, ne menjünk ki benne esős időben

Cséfalvay: Magyarországon válságálló a gazdaság

www.ma.hu/belfold/186967/Csefalvay_Magyarorszagon_valsagallo_a_gazdasag
@bella _ciao:

Hát elég nehezen érint meg a válság olyasmit, ami nincs:))
@bella _ciao: Vagy mint az élettartam garanciás zippo öngyújtó??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: angyal-bögyöröm! ezmegmiez? lehet festeni a szárnyakat narancssárgára.

Gaudi-Nagy Tamás: "Velünk lesz meg" a Fidesz kétharmados többsége

hvg.hu/itthon/20130924_Gaudi_Nagy_Tamas_Velunk_lesz_meg_a_Fidesz
@Lindalinda: Ha maszekba is szívesen csinálod, akkor a becsület úgy diktálja, hogy add vissza nekik a pénzt ;)

bio
@bella _ciao: Ez a NER-es gazdaság. Válságálló.

Válságban is áll.

bio
@Orica Középföldi: Igen, egy haverom apja mondta egyszer, hogy bazi könnyen hűséges az asszonyhoz, mióta impotens :D

bio
@bella _ciao: Biztos arra gondolt, hogy a fidesz még inkább megvalósítja majd a jobbik fő programpontjait. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: O.k. Megoldottam a problémámat:-)Elkezdtem játszadozni a csúszkákkal és csak ámulok ezen az "igazságos" választási rendszeren:
Beállítom, hogy Fidesznek is és egy másiknak is hajszálra pontosan ugyanannyi a támogatottsága és láss csodát az eredmény mindig 4-5% plusz a Fidesznek.Akármilyen jellemtelen ,silány emberek hozták ezt létre, de azt meg kell vallani, egy zsenik a maguk nemében.
megmonta má' Pista régen, hogy a történelem ismétli önmagát

sztá' Pista nemcsak oszifő volt, hanem kajak töritanár

vissza a moszkva térre, kaja a pajtásban, legkomolyabb ótó a lefingott porsche

csókolom jancsibá'
Ahogy már máshol is mondtam: a magyaroknál megbukott a FIDESZ, úgyhogy elment a cigányok pártjának, ez az egyetlen olvasata a történteknek. A FIDESZ a cigánypárt. Magyarként a cigánypártra szavazol? Ugye nem?
Ugyan, csak az látszik belőle, hogy milyen összetartó népek ezek a kisebbsígek!
Legalább ők, cigányok tartsanak össze!
A vajdagyereket csak nem tagadják meg...
1 kis segítségé a felcsúti bazdelőre betonozását is bevállalnák!
Ja nem, az munka lenne...
@Myrath: ez jobb iras, mint a poszt.
Sokkal.
süti beállítások módosítása