Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.05.27. 11:39 Fabius

Menekül a Fidesz

Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az árnyékba amíg elmenekülünk" akcióterv, "szoros emberfogás" kommandó, ami mind röhejes és kontraproduktív kismiújság lett végül.

Mert az új stratégiának köszönhetően például Propaganda Tóninak nem a napfényes helikopterajtóból, hanem az árnyékos kukatároló részlegről kellett elnyöszörögni a simicskasorost.

rogan.JPG

Jó ez az új stratégia, bevált faszán, köszi őszintén! Eddig csak megálltatok és fapofával belehazudtatok a kamerába, most meg eksön van, mulattató. Nagyobb tétekben indulnak fogadások, milyen elemek jönnek a sajtóelkerülő burleszkben? Rezsibisztos Szilárd halált megvető bátorsággal lecsúszik a nyolcadikról a szemétledobón? Balog Zoltán lehugyozott fali csempe mintás hacukában próbál beolvadni a kórházi környezetbe? Orbán a "Bözsi II." hadműveletben nem a malacot fogja mutogatni, hanem az ól mögötti ganéban guggolja ki, míg szagot nem vesztenek a sajtókopók? Fazekas Sándor szántó közepén hagyott kiszánthatatlan tuskónak álcázza magát minden megtekintés után?

Cuki lesz ez, srácok.

Remélem hosszan kitart ez a lelkesedés. A menekülő politikus látványa kedves a szemnek, arról nem is beszélve, hogy a sajtó elől nehogy-mekkérezz arccal szökő kormánypárti sok minden, de nem a "lelkiismeretem rendben-nyugodt erő" szobra. Mennyit kellett volna dolgoznia az ellenzéknek ahhoz, hogy a produktum az ő hatásukra legyen látható. Megspóroltátok nekik a hiteltelenné tételeteket, a sajátjaitok elvégzik ezt a melót helyettük. Kösz Rogán, kösz Habony!

1489 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr5412544181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha ez nem korrupció és hűtlen kezelés, akkor mi az? Valaki tett már feljelentést?

index.hu/belfold/2017/06/23/nem_cserelik_le_a_lelegeztetogepeket/
@Oxica: "Akkor hogy a picsába lesz így teleszülve a zország elvtársak?"

Semmi gond, ez a fidesz családbarát intézkedése. Főleg ott a borsodi és keletmagyarországi részeken, ahol még háziorvos is egyre kevesebb akad.
"... 2018 nyarán az új kormánynak át kell tekintenie a költségvetési folyamatokat és módosításokra lehet szükség."

Teisfiam Matolcsy? Mi lesz így a fidesz imázsból?

Vagy csak muszáj kibújtatni a szöget a zsákból még időben, hogy bukás esetén legyen kire mutogatni, hogy ő a hibás?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszoritasok_johetnek_a_valasztasok_utan_megerkezett_a_figyelmeztetes.642163.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Több százezer magyart foszthat meg szavazati jogától a kormány

"Amellett, hogy örülünk a honosított állampolgárok lehetőségeinek, az a hatalmas, lassan szintén egymillió főt megközelítő tömeg, aki az Orbán-kormány miatt kényszerült elhagyni a hazáját, nem érdemelne hátrányos megkülönböztetést. Valószínűleg tudják ezt a Fidesz-KDNP részéről is, de számukra nem támogatható egy olyan közösség, akik jó eséllyel "Viktor takarodj!" jelszót tűznének a zászlajukra. Ezért bíznak benne, hogy a "kalandvágyból" külföldre kényszerültek nem tudnak majd nagy számban száz kilométereket utazgatni a nagykövetségekre, hogy szavazhassanak."

zsurpubi.hu/cikk/1322-tobb-szazezer-magyart-foszthat-meg-szavazati-jogatol-a-kormany/
@Oxica: Baszod Elvtárs te is rossz helyen melózol. :)

Havi 7,5 millió: a vagyonkezelő igazgatója hat helyről kap fizetést

444.hu/2017/06/23/havi-75-millio-a-vagyonkezelo-igazgatoja-hat-helyrol-kap-fizetest
Mindenki másként csinálja...

sztarklikk.hu/kozelet/uj-forrasokat-talalt-farkas-florian/325688/

Vajon az nem zavarja az ügyészéget, hogy egyes önkormányzatok a tudtuk nélkül lettek egyesületi tagok? He?Ez olyan szenánt, mert egy kicsit köz és egyéb okirathamisításnak láccik innen messzirül.
A g..iéket a dupla alkotmánysértés sem zavarja, át kell nyomni a plakáttörvényt. :)

alfahir.hu/2017/06/23/staudt_gabor_plakattorveny_fidesz_bolsevik_tempo_szavazas
ez nagyon (nem)teccik nekem, egész nap ezen röhögtem(sírtam).

Kurmányunk több családbarát intézkedést tesz-tervez, stb. Kirúgják egy nap után az újszülött babát és anyját a szülészetről. Menet haza családbarát alapon.
sztarklikk.hu/kozelet/a-birosag-nem-tilthatja-el-az-allamot-a-tovabbi-elvonasoktol/325686/

Bíróság szerint a törvény alkotmányossági aggályokat vet fel.

HOL VOLT ÁDER NERTÁRS AMIKOR EZT ALÁÍRTA? SENKI NEM OLVASTA EL ELŐTTE?

-Oszt ha már aggályos akkor miért nem küldte alkotmánybírósághoz a kérdést a bíróság?
444.hu/2017/06/23/a-v4-ek-tiszteletet-kertek-macrontol

Több tiszteletet és még több pénzt, mi elvtársak?

Na pont ez az ami Macronnál már nem fog menni. 2020 tól új szelek fújnak elvtársak, ha tetszik, ha nem, ha nem tetszik, arra van a zajtó elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@látjátok feleim szümtükkel: és a kiegészítés hozzá.

"A 24.hu kiemeli, hogy a Magyar Golf Szövetség vezetője is Szivek, de azt társadalmi munkában vállalta el. Szivek Norbert menyasszonya dr. Bentzik Réka szintén állami cégnél dolgozik: az MVM kommunikációs igazgatói posztja mellé havi 2,4 milliós fizetés jár. Tehát a pár nagyságrendileg havi tízmilliót keres, döntően állami cégeknél végzett munkája után."
A fideszgecik már hamisított módosítókat is beadnak, most épp az emeszpé nevében. Beszarás. :)))
Amúgy Macron egy év alatt ekkora győzelmet aratott, az nem semmi. Ez talán még Napóleonnak sem sikerült. A teknyős nem kicsit fog lepattanni róla.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: Na és ezzel kapcsolatban milyen további eseményekre tippelsz Párizsban és Berlinben?

Európai fegyverkezési program indul
A német és a francia hadiipar lehet ennek nagy nyertese, és az amerikai és brit a vesztese.

444.hu/2017/06/23/europai-fegyverkezesi-program-indul
@Gábris szomszéd:
kkk
már mondtam, hogy bundeska és makaróni eldöntötték nem kell a nato és szépen kifarolnak belőle megvalósítva az önálló ájrópaji haderőt...és minden valószínűség szerint át fog alakulni a levantei és a maghrebi helyzet is

majd a kis mohammed koronahercig mehet panaszra a nagypapához a netán yahoo hoz

ha addig irán le nem bombázza porig

brühüyyy

nagyon köhög a bolha még alig lépteki ki a kőkorszakból és máris vissza lesznek tolva vándorlások idejére tevegelni fognak a homokoban úgyis minden homokos arrafelé
@Oxica:
meg lehetnek tisztelve, hogy még szó is esik róluk

méghogy V4...miért nem V8???

brühüyyy
kkk

köhög a bolha majd befújják valami spray-jel
ezúttal úgy kell a postásoknak egy napon belül kézbesíteni a heti többszázezer g..i féle levelet, hogy közben a kormány megspórolja az elsőbbségi feladás költségét.
Miközben számos postai dolgozó panaszkodik arra, hogy halomban állnak a kézbesítésre váró levelek, miközben folyamatosan érkeznek amiatt a címzettektől panaszok, hogy a számlafizetés határideje után kapják kézhez például a csekkjüket.

Jó munkát, postások! A Hálás Vezető hálásan vezet.

u.i.: Ma kérdezték a postán, hogy mehet-e elsőbbségivel, mondtam, hogy igen, de fizetni nem tudok érte. Azt mondták, hogy akkor nem elsőbbségi lesz. Légyszi, ha ezt olvassátok, kezeljétek mégis úgy. Köszcsi.

alfahir.hu/2017/06/23/posta_level_orban_viktor_nemzeti_konzultacio
Ha a posta a fideszkormány részére térítés nélkül vagy nem olyan szolgáltatást nyújtva - hanem előnyösebbet - mint amiért fizetnek szolgáltat, az nem tiltott pártfinanszírozás?;D

Hol marad a lista ár? Ja, és piaci ár alatt szolgáltató posta befizette/bevallotta már az elmaradt áfát?

Korábban is téríté nélkül kézbesítette a posta a kormány leveleit?
A kormány válasza a mindkét oldalon kinyíló metróajtók problémájára: „a felújított szerelvények megfelelnek a vasúti közlekedésbiztonság követelményeinek”

Írásbeli válaszban regált a NFM államtitkára, pechére pont az újabb üzemzavar napján.

444.hu/2017/06/23/a-kormany-valasza-a-mindket-oldalon-kinyilo-metroajtok-problemajara-a-felujitott-szerelvenyek-megfelelnek-a-vasuti-kozlekedesbiztonsag-kovetelmenyeinek

---

Tényleg halottak kellenek metróban ahhoz, hogy lemondjanak a felelősök

Napról napra az életével játszik, aki metróra ül, idáig jutottunk. Hogy lehet a helyén ezek után Tarlós főpolgármester, Seszták fejlesztési miniszter és Bolla Tibor BKV-s elnök-vezérigazgató?

444.hu/2017/06/23/tenyleg-halottak-kellenek-metroban-ahhoz-hogy-lemondjanak-a-felelosok
"Sobotka tájékoztatása szerint cseh, lengyel, szlovák és magyar szakértők meg fogják vitatni a problémákat és az ősszel a V4-ek vezetői és a francia elnök egy erre dedikált csúcstalálkozón ismét összeülhetnek és kiderülhet, hol tudnak egyetértésre jutni."

Ez teccik. Nem az unióval, hanem a francia elnökkel akar a v4 megvitatni dolgokat. Nocsak miért is?

Háttérben meg Merkel röhög a négyeken?

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/orban_macronnal_kezdte_a_napot.642313.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Az alaptákolmány nercsicska bírák majd teszik a dolgukat, mert megköveteli a fideszmaffia. Nem lesz itt semmi hiba, lásd mint fent a ruszkimetró, vagy a déltepsis eü magyarázatokat
A településkép védelméről szóló jogszabály módosításával nyomta át a Fidesz a plakáttörvényt

Botos Tamás
POLITIKA
ma 13:32
113
241

Miután Áder visszadobta, és a megismételt pénteki szavazásra sem tudta megteremteni a Fidesz a kétharmadot, az egyszerű feles többséget igénylő

a településkép védelméről szóló törvény módosításával szigorította a politikai reklámok kihelyezését.

444.hu/2017/06/23/a-telepuleskep-vedelmerol-szolo-jogszabaly-modositasaval-nyomta-at-a-fidesz-a-plakattorvenyt
@Gábris szomszéd:

"A Jobbik plakátkampánya az Alkotmánybíróságon folytatódik."

Hahaha elvtárs!

Csak szólok, hogy ott is a teknyős emberei ülnek.

A mai nap végképp bebizonyította, amit már évek óta lehet tudni, hogy már kurvára késő demokráciát játszódni a fideSS g..ikkel szemben.

Amikor még a jobbik a gyuriferizéssel volt elfoglalva a kis homokozójában, akkor talán még nem lett volna késő összefogni az egész társadalomnak, de sajnos most már késő. Demokratikus úton a büdös életbe nem lesz leváltható a fideSS. Ez az átvert plakáttörvény is élesen bizonyítja.
húúúúdebátrak, nem lennék most már a putyindiktátor helyébe, sokba fog ez még kerülni a seggnyaló viktátornak :D

Azonnal kivonják az összes felújított orosz metrót a forgalomból

A Nemzeti Közlekedési Hatóság utasította erre a BKV-t.

444.hu/2017/06/23/azonnal-kivonjak-az-osszes-felujitott-orosz-metrot-a-forgalombol

---

BKV-vezér: Ha nem javul a helyzet, szerződést is bonthatunk az oroszokkal

Bolla Tibor BKV-vezér elmondta az oroszoknak, hogy rázzák gatyába a metrójukat, mert legvégső esetben még szerződésbontás lesz a dologból.

hvg.hu/gazdasag/20170623_bolla_tibor_bkv_3_as_metro_leallas
nemrég hívott a neve elhallgatását kérő fideszes rálátó forrásom a Lendvay úlicából: állítólag áll a bál náluk a szovjet metrószerelvények azonnali visszahívása miatt. "most itt a pártházban mindenki Moszkvára figyel..." - összegezte a délután eseményeit a belső pártelitbe tartozó forrásom.

rálátó forrásom szerint a bejelentés után mintegy két perccel csörrent meg a Kreml piros, a Lendvay utcai pártházba bekötött telefonja. "azonnal mindenki összerezzent. ez volt az első, a váratlan sokkhatás alatti reakciónk, és tudtuk, hogy nagy baj van..." - mesélte a délután történéseit a rálátó forrásom.

majd a Gecit kérték a telefonhoz. a füléhez szegezett telefonkagylóval, körülbelül másfél perc után üveges tekintettel kísért Mr. Bean-es vigyorgás ült ki a Geci arcára, majd megállíthatatlanul elkezdet peregni a nyelve a szája széle körül.

"azonnal hívják Grazot!", "medication time!", ilyen és ehhez hasonló kiáltások hangzottak fel a szobában a rálátó forrásom szerint. azonnal lefektették a Gecit a kanapéra. valaki a Népsport mai számát adta a kezébe, de a Gecit nem érdekelte az újság. (csúnya közjáték volt fideszes forrásom szerint az egész tragédiában, hogy a 888 és prostisrácok két főszerkije, a szikszói parasztgyerek, a géfodor és a homoki paraszt huthgeri még most is a Geci segge körül próbálták egymást kikönyökölni: "mindketten az egyik megbízott emberünk által a napokban megvett Mandiner főszerkesztői székére pályáznak a legalantasabb eszközöktől sem visszariadva, hogy a Geci támogatását elnyerjék" - árulta el rálátó fideszes forrásom az történtek hátterét.)

próbálták a Porcukrosorrú Árpit is hívni, de ő elérhetetelen volt egész délután, ki volt kapcsolva a mobilja: "tuti, hogy még mindig bevolt állva a tegnapi kólapartitól..." - mondta el a magánvéleményét a fideszes rálátó forrásom. végül azt tanálták ki a Politbüró emberei, hogy Helikopteres Tónit és a spanját, Pasaparki Csabit küldik ki azonnal helikopterrel Grazba az akut gyógyszerekért a Geci számára. (az új kísérleti, "nyelvöltés-biztos" dilikúpok csak a nyár közepére, a tusnádfürdői sokadalomra fognak elkészülni, árulta el rálátó forrásom. "pedig most nagyon jól jöttek volna a Geci új, lóbaszó dilibogyói...", merengett el a telefonban a fideszes forrásom.)

"perpillanat most a végletekig feszített idegekkel mindenki arra vár itt a pártközpontban, hogy a Tóni a helikoterén meghozza a Geci akut gyógyszereit Grazból..." - összegezte a délután eseményeit zárásképpen rálátó, a neve elhallgatását kérő forrásom a Lendvay úlicából.
444.hu/2017/06/23/azonnal-kivonjak-az-osszes-felujitott-orosz-metrot-a-forgalombol

Állítsuk meg a 3-as metrót.

Szarosmagyarország erős és büszke tádzsik köztársaság.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

eszti.... (törölt) 2017.06.23. 19:25:02

@látjátok feleim szümtükkel:

Miért röhögne? A V4-ek is tudják, hogy Macron és Merkel egy platformon áll az EU jövőjét tekintve.
Érdemes elolvasni Fico nyilatkozatát teljes terjedelmében.

". „A német választások után tornádóra számítok” – jelentette ki Fico. Szerinte a német választások után Németország és Franciaország mindent megtesz azért, hogy az eurózónát politikai projektből valódi gazdasági projektté alakítsák. „Ez nagyon mély integrációt igényel, olyan javaslatokkal érkeznek majd mind a németek, mind a franciák, amelyekre reagálni kell” – mondta Fico. Továbbra is kitart amellett, hogy Szlovákiának az unió gyorsabban integrálódó magjába kell tartoznia, akkor is, ha ennek a V4-es együttműködés látja kárát. „A V4-es együttműködés nagyon fontos regionális csoportosulás, de az Európai Unióba és az eurózónába tartozunk, nekünk elsősorban a pénznemünk védelme a fontos, az pedig az euró” – magyarázta Fico."

Vagyis minden tagország tisztában van azzal, mi várható az ősszel.

A csehek és a szlovákok nem fogják feláldozni EU-s tagságukat a V4 miatt. Ez kiderült a slavkovi háromszög országainak kormányfői találkozóján.

www.bumm.sk/belfold/2017/06/22/fico-csehorszag-szlovakia-es-ausztria-egyuttmukodese-nem-alternativaja-a-v4-nek
@eszti....:

Merkel azért röhög, mert jött egy fiatal ember, aki meg meri mondani szembe mindazt, amit ő burkoltan már eddig is elmondott. Röhög azon ( velem együtt ), hogy ilyen az, amikor az Or bánék által követett stílus visszaköszön nekik. Az, hogy Fico a hazája érdekét az unióban látja, sajnos Or bánt és a lengyel gágogót nem hatja meg, ők tovább eröltetik amit eddig. Márpedig amíg világ a világ, mindig az erősebb kutya baszik. A v4 pedig sosem lesz az erősebb kutya, még akkor sem, ha a lengyelek jó nagyok. Mármint területre és szárja nézve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azért ez az alkotmánybíróság már egyszer kimondta, hogy olyan törvényt ami kétharmados, nem lehet nem kétharmadossal módosítani. Ezt most megint eljáccották, de szerintem bukta lesz ez is.
@Oxica: szerintem atomerőművet kéne venni a tetves ruszkiktól!:)))
@xyxyxy71:DDD

ígyszeretlek)

de a helyes mekszólítás:geczy
@taga20: D

pontittakezembeegykrusovice))
@gazoló: az mi a szar? iszol te rendesen?:)))

itt a kezembe egy szilvapálinka:)))

ja és kurvahideg!
@taga20:

torkodra vigyázzá,egyemalelked))friss eperborommat ostromolná a család ha hagynám)
szalonnáról

„*Új fiú a francia elnök*, most jön először csúcsra. Meg fogjuk
nézni, meg fogjuk ismerni. Biztos vannak elképzelései. Van itt már
azért néhány *veterán, aki több mint tíz éve húzza itt az igát.*
Nyilván ki fogja magát itt ismerni. A belépője nem túl biztató, mert
tegnap azt gondolta, hogy *a barátságnak az a legjobb formája, hogy
mindjárt belerúg a kelet-közép-európai országokba. Ez itt nem
szokás*, de szerintem majd ő is kiismeri magát”

– ebben az oly ismerős és megszokott, de legalább lábszagú, magas lóról
lenéző stílusban reagált (ITT
<ec.europa.eu/avservices/video/player.cfm?ref=I140726&videolang=INT&devurl=http://ec.europa.eu/avservices/video/player/config.cfm&gt;
megtekinthető mind dicsőséges érkezése az EU-csúcsra, mind párját
ritkítóan suttyó megnyilatkozása) Európa önjelölt, zsebredugott kezű,
seggben kitérdelt, golyóálló megmentője, a V4-ek /soros/ elnöke,
illiberális illemtan-szakértő Emmanuel Macron francia államfő két nappal
ezelőtti interjújára
<www.theguardian.com/world/2017/jun/21/exclusive-macron-pledges-pragmatism-and-cooperation-with-post-brexit-britain?CMP=Share_iOSApp_Other&gt;,
amelyben bírálta a Magyarországhoz és Lengyelországhoz hasonló cinikus
országokat (és nyilván azoknak vezetőire gondolt), amelyek azt hiszik,
Európa egy szupermarket, nem pedig közös sors.

Az interjú egyébként még mindig meglehetősen visszafogott és
diplomatikus, ám azért mutatkoznak bőven olyan jelek, amelyek arra
engednek következtetni: Macronnal sokkal nehezebb dolguk lesz az
elvetemült, bomlasztó illiberális populistáknak
<hvg.hu/gazdasag/20170623_emmanuel_macron_orban_viktor_europai_unio_csucsertekezlet_v4_visegradi_negyek&gt;,
mint amennyire hazabeszélésileg nagypofájú, kivénhedt igavonó Orbán.
Értsük úgy: Macron lehet az új Soros. A francia nyilatkozat és a magyar
reakció abban a kontextusban értelmezendő, hogy a mai napon a visegrádi
csoport vezetői (a lengyel, a cseh, a szlovák és a magyar
miniszterelnök) külön is találkoznak Macronnal, az /új fiúval/. Bár e
sorok írásakor még nem lehetett tudni, pontosan milyen irányt vesz ez a
találkozó, a fenti röfögés akkor is megér néhány szót.

Macron szupermarketes hasonlata alapvetően sántít: normális ember
vásárolni megy a szupermarketbe, ami Orbán bandájáról nem feltétlenül
mondható el (amennyiben a bolt megkaparintását nem tekinthetjük
vásárlásnak), de nyilván értjük a mondanivalót. A reakció pedig szintén
unásig ismerős, és leginkább kocsmákban, valamint tesztoszterontól sűrű
levegőjű férfiöltözőkben elhangzó beszélgetések szintjén szoktak így
megnyilvánulni a felek. Nálunk viszont ez a bevett, hivatalos
kormányzati kommunikáció. Ez a színvonala neki. Hogy amikor érdemben
semmit nem vagyunk képesek reagálni a minket ért kritikákra, akkor
előkapjuk a legótvarabb személyeskedést. A magyar parlamentben az elmúlt
ülésszakban kizárólag ebben a műfajban alkotott maradandóan letaglózót
Orbán.

A látványosan szétcsúszott fejű és lelkű dakota fővezér, az idétlen
öltönyével, a szotyolával telepakolt zsebére dugott kezével illemtanból
oktatja a megválasztott francia elnököt. A morál és az erkölcs felkent
őreként hivatkozik az európai szokásjogra, amelytől ő még saját
bevallása szerint is – a maga félázsiai habitusával
<gepnarancs.hu/2012/07/demjan-jo-iranyba-tett-lepeseket-a-kormany/&gt;
– fényévekre kereng az űrben. Európa és Brüsszel megállításának
életbevágó fontosságát az európai és brüsszeli emberek pénzéből
dübörögtető, Európát minden megszólalásában köpködő, hibáztató,
lesajnáló, elmarasztaló, lenéző, mintegy kívülállóként pellengérre
állító szent küldetéstudat érvként hozza fel ebben a verbális
izmozásban, hogy bírálója tapasztalatlan/fiatal, ezért majd megjön az
esze, nem kell vele foglalkozni.

Európa egyik legcsóróbb, leginkább kizsigerelt és lepusztított
országának hangosan büfögő, minden eleganciát és civilizáltságot
nélkülöző, kisstílű téeszelnöke újfent jól megmondta a magáét. És ebben
az a legszebb, hogy már megint nem egy feddhetetlen államférfiú nyitotta
szóra a száját, hanem Európa legkonszolidáltabb kleptokráciájának
működtetője, aki a politikából és a közpénzből élésen kívül egész
életében semmit nem alkotott, akinek a műveltsége és a kultúrája kimerül
a siralmas magyar futball imádatában, a fehérvári huszárok kezdetű nóta
óbégatásában és a szotyola fáradhatatlan köpködésében.

Miközben azt vetik a szemére még mindig meglehetősen szalonképes
stílusban, hogy hülyének néz mindenkit és saját illiberális szája íze
szerint értelmezi egy demokratikus közösség szabályait, Orbán
"A látványosan szétcsúszott fejű és lelkű dakota fővezér, az idétlen
öltönyével, a szotyolával telepakolt zsebére dugott kezével illemtanból
oktatja a megválasztott francia elnököt. A morál és az erkölcs felkent
őreként hivatkozik az európai szokásjogra, amelytől ő még saját
bevallása szerint is – a maga félázsiai habitusával
<gepnarancs.hu/2012/07/demjan-jo-iranyba-tett-lepeseket-a-kormany/&gt;
– fényévekre kereng az űrben. Európa és Brüsszel megállításának
életbevágó fontosságát az európai és brüsszeli emberek pénzéből
dübörögtető, Európát minden megszólalásában köpködő, hibáztató,
lesajnáló, elmarasztaló, lenéző, mintegy kívülállóként pellengérre
állító szent küldetéstudat érvként hozza fel ebben a verbális
izmozásban, hogy bírálója tapasztalatlan/fiatal, ezért majd megjön az
esze, nem kell vele foglalkozni.

Európa egyik legcsóróbb, leginkább kizsigerelt és lepusztított
országának hangosan büfögő, minden eleganciát és civilizáltságot
nélkülöző, kisstílű téeszelnöke újfent jól megmondta a magáét. És ebben
az a legszebb, hogy már megint nem egy feddhetetlen államférfiú nyitotta
szóra a száját, hanem Európa legkonszolidáltabb kleptokráciájának
működtetője, aki a politikából és a közpénzből élésen kívül egész
életében semmit nem alkotott, akinek a műveltsége és a kultúrája kimerül
a siralmas magyar futball imádatában, a fehérvári huszárok kezdetű nóta
óbégatásában és a szotyola fáradhatatlan köpködésében.

Miközben azt vetik a szemére még mindig meglehetősen szalonképes
stílusban, hogy hülyének néz mindenkit és saját illiberális szája íze
szerint értelmezi egy demokratikus közösség szabályait, Orbán
/újfiúzik/. Ennyire futja. Macron – sokan másokkal szemben – kimondja
azt, amit sokan mások is gondolnak, de évek óta finomkodnak és eltartott
kisujjal kerülgetik a lényeget. Orbán pedig nem cáfol pontonként, hanem
maga előtt tolja, mintegy védőpajzsként a kelet-európai országokat. A
leggyávább, legvisszataszítóbb tempó ez, hiszen valahol a sötét és
romlott és korrupt lelke legmélyén pontosan tudja, hogy amit csinál,
kínos és védhetetlen és hogy a bírálatok neki szólnak, nem általában
véve a visegrádi országoknak.

Lehet új fiúzni és az életkort/korábbi tapasztalatokat valamiféle
érdemként felhozni egy vitában, de a helyzet az, hogy újfiúsága ellenére
Macron már pontosan kiismerte az enyveskezű, vásárlónak álcázott
gazembert, aki miután kifosztja a szupermarketet még pofázik is, hogy
szar minőségű árucikkeket tartanak ott. Az a helyzet, hogy a barátság
nem jár alanyi jogon, ahogy a tiszteletet is általában kiérdemelni
szokás, nem gumicsizmás lábbal toppantgatva követelni.

Remélhetőleg Macron véresen komolyan gondolja az Európai Unió
megreformálását, aminek szerves része az is – az önkritikus, azonnali
helyzetelemzés mellett – hogy amit egy ideje körülírva, becsomagolva
lebegtetnek, azt meg is lépik. Hogy vagy leültetik a seggükre Putyin
európai sakkfiguráit, vagy kertelés és hablatyolás nélkül elérik, hogy
Európa hatékony, cselekvőképes egységként lépjen fel azokkal a
veszélyekkel szemben, amelyekre csak közös válaszok adhatók, vagy
hagyják tovább garázdálkodni és hazudozni az európai szélsőségeket
lángra lobbantó, Orbánhoz hasonló megélhetési populistákat. Akik mindig
mások háta mögé bújva igyekeznek saját felelősségrevonásukat megúszni,
de akik mindig a legnagyobb pofával hivatkoznak a szuverenitásukra,
amikor saját korrupt hatalmukról van szó.

Nincs kétségem afelől, hogy az új fiú valójában az új Gyurcsány, az új
Soros, az új ősellenség. Csak nehogy ebbe beletörjön az a nagyfene
szabadságharcos veterán bicska. Hátha beletörik."
@gazoló:eperbor, az mi a turha?

holnap meg előadod a kolbászbort, vagy a cukkinibort!:))

ja és zene, me hétvége van!:)))

www.youtube.com/watch?v=4Uvk4TgQWzI&list=RD4Uvk4TgQWzI
@taga20:

mijafaccez? hol a zene?

gumának is csak igérgecc))

www.youtube.com/watch?v=tGbRZ73NvlY
@gazoló: száz és ezer, szerintem ez a világ legszebbb számja:)))

de ese rossz!:)

www.youtube.com/watch?v=kHS0d9m7s7g&list=RDkHS0d9m7s7g
@gazoló: mekhát! álmodban:)))

u.i.: én is két csajról álmodok, de örülök, ha reggel fel tudok kelni az esti párnacsata után:)))

dájersztéc állat, de szerintem ez jobb tőlük.

www.youtube.com/watch?v=sbIy_ay9TtU&list=RDsbIy_ay9TtU
@taga20: DDDDDDDDD

mondhatnám asztkrva,de számtalan a kedvenc tőlük,mek márkó különben is vérmagyari)

www.youtube.com/watch?v=jhdFe3evXpk
@gazoló: ahová nézel, kurva jókat nyomnak.

más! sasolj geci!:)))

www.youtube.com/watch?v=XKhbI2XUob4&list=RDXKhbI2XUob4
Tükröt etttek Or bán elé.:D

"Arra a kérdésre, hogy mit tesz, ha az Európai Bíróság Brüsszelnek ad igazat, és jogszerűnek minősíti az 1294 menekült befogadásáról szóló uniós határozatot, a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy amíg ő kormányoz, ezt a direktívát Magyarország nem fogja végrehajtani.
Ezen majd fogok gondolkodni
– ütötte el Orbán a 444 kérdését, hogy lát-e párhuzamot aközött, hogy a magyar kormány a menekültkvótával kapcsolatos uniós előírást nem hajlandó végrehajtani, míg pár hazai civil szervezet a külföldről támogatott szervezetekre vonatkozó friss törvény ellen hirdetett polgári engedetlenséget."
index.hu/belfold/2017/06/23/orban_brusszel_eu_csucstalalkozo/
@Oxica: Nyugi elvtárs! :)

Aranylövés - Orbánék győzelmet ünnepelnek, pedig még soha nem hibáztak ekkorát

A Fidesz mégis az egyszerű, feles többséggel módosítható településképvédelmi (igen, jól olvassa: tel-le-pü-lés-kép-védelmi) törvénybe pakolta be az ellenzéki kampányokat elhallgattató javaslatát. Nem kell jogásznak lenni, 60 feletti IQ már bőven elég hozzá, hogy lássuk: ez ordas alkotmánytiprás. A fideszes képviselők ma azért jöttek vissza a nyaralásból, hogy a fürdőgatyát öltönyre cserélve

jókorát rottyantsanak a saját Alaptörvényükbe.

Ez, hát a bűn. De ennél több is történt ma: hiba. Méghozzá kapitális. Orbánék ezzel a hisztérikus jogalkotási ámokfutással aláírták azt a vádiratot, amit a Jobbik a most betiltott plakátokon megfogalmazott velük szemben.

"Ők lopnak" - mondja az ellenzéki párt. "Igen, bazmeg lopunk, neked meg kuss van, kisköcsög! - böffenti vissza a kormány.
Ráadásul azzal, hogy a többszöri nekifutásnak, no, meg a sunyi parlamenti alkudozásoknak és trükköknek köszönhetően az elmúlt másfél-két hétben másról sem szólt a magyar közélet, mint, hogy van a Fidesz, és van legfőbb ellensége, a Jobbik. Az MSZP-vel megkötött nyilvánvaló paktum pedig akkor is hatalmas gyomros a szociknak, ha végül Botka a kaputól fél méterre becsúszva szerelt. Tehát végeredményben

a Fidesz magával egy szintre emelte a Jobbikot, és közben még lökött is egyet a párkányon szédelgő baloldalon.

Orbán a mai napon megkezdte az általa felépített, és hét esztendeje féltve őrzött centrális erőtér szétverését. Ekkora ostobaságot ez az ember még egy-két évvel ezelőtt sem követett volna el. Ilyen szintű realitásvesztésnek, ilyen betépett őrjöngésnek komoly oka kell, hogy legyen.

Ehhez a tévedhetetlenség illúziójának, a talpnyalók és fanatikus hívek elvakult rajongásának, és az orbitálisra hízott egó sértett hiúságának mérgező elegye kell.

Az a veszélyes szintetikus drog, amit a miniszterelnök és szűk környezete intravénásan tol már jó ideje.

Ma is belöktek egy jókora adagot. Most még az eufória, a delírium boldog pillanatait élik. Győztesnek, erősnek, a világegyetem urának érzik magukat. De minden bulinak van másnapja, és előbb-vagy utóbb eljön az aranylövés is.

alfahir.hu/2017/06/23/fidesz_plakattorveny_lex_csicska_orban_viktor_jogtipras
@Gábris szomszéd: "a Fidesz magával egy szintre emelte a Jobbikot, és közben még lökött is egyet a párkányon szédelgő baloldalon."

ez szép volt alfasír!:)))

zene!:))) me buli van!

www.youtube.com/watch?v=cAnOt74e9_Q&index=11&list=PLcpBBg8UA1Oxz7973OVcCzyBR-caH7hCQ
rodi nyugdjba vonult,ha itt lenne tolnék neki valami faszát)
@gazoló: na má csak egyet küldök neked, me a végén aszt gondolják rólam, hogy búza vagyok:))

u.i.: nézd meg a megtekintést! ennyi légy nem tévedhet:)))

www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g&list=RDBag1gUxuU0g
@gazoló: szerintem stirlic a hármasmetró ajtaját reszeli, ezé nem ér rá:)))

me kibaszott gáz ez a ruszki szar!!!!!!
@taga20:
azé kitartott sokáig..egyszerűen elszállt felette az idő,de a sok oroszpárti baromarc nem tud elszakadni a gyökereitől,csakazértis erőltetik(

kurcsány az oka)

ha felülök rá mindig erre gondolok)

www.youtube.com/watch?v=8HZU1vhYZcE
@taga20: "ennyi légy nem tévedhet"

fact nem)

egyéni a hangja a csajnak,de semmi különös,csak a sok celeb''énekescsírához viszonyítva jó)
@gazoló: neked is tezsvérem! a kis pörcöd érjen a csillagokig!:))

zene, hamá!

www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g&list=RD9bkO1rbIm1g
@taga20:

gondoltam 'olyanot hozol,amiben Clare is benne van))

Jókedvében alkotta meg(isteni)Zeffirelli ezt a filmet,na és Donovan zenéje)

www.youtube.com/watch?v=yyMr6VEJQzU&index=15&list=RD9bkO1rbIm1g

hónapokig jártunk az egykori filmmúzeumba,újranézni)
@gazoló: "hónapokig jártunk az egykori filmmúzeumba,újranézni)"

persze biboldo, csak azé me szembe volt a zsinagóga:))

ja, szerintem ebbe van belesűrítve, a jurópa:))

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@taga20:

www.youtube.com/watch?v=OWBpuQIlD3E

európa,a balkán,a cigányok és még sok minden.
@gazoló: bakker tezsvérem, ha hallottál má szépet, ako nesze!

ha ismétlem magam, ako bocs, de nekem ez olyasmi, mint az ederlézi szanfranciskoban:))

www.youtube.com/watch?v=Y1aEGtreQWM&index=1&list=RDY1aEGtreQWM
@gazoló: szerintem is húzzunk a picsába:))

persze én korszerű vagyok, te meg egy jegesember!:))

www.youtube.com/watch?v=rjFaenf1T-Y&list=RDrjFaenf1T-Y
@gazoló: a szerbhorvát köcsög, csak ócskább lehet, mint mi madzsarok.ű

elképesztő, hogy 25 évesen itt ebben az országban főmérnök lett.
@taga20: „Gondolja, hogy egész nyáron azt akarjuk nézni szerte az országban, hogy Orbán lop?” Mutatjuk, hogy mi volt a plakáttörvény igazi indítéka. :)

alfahir.hu/2017/06/23/plakattorveny_plakatkampany_fidesz_jobbik
@Gábris szomszéd: nem értem mi a gondod angyal, most hogy horti fel lett szopva a geci által.

inkább örülnötök kéne neked és a jobbikos haverjaidnak:)
@taga20: Én nem ülök fel ennek. A g..inek mennie kell még akkor is, ha jól megfontolt hatalmi érdekei mentén most épp Horthyt szopogatja. :)

scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/19429808_1601066419927869_509943007657938524_n.jpg?oh=d91b36dba085379abb945cdfed23ef2c&oe=59D594A4
@Gábris szomszéd: ártu, de aszt vágod, hogy egy ideje, mióta megy a cukiság kampány nálatok, nem lehet holokamuzni, meg cipőkbe köpködni?
@taga20: Haver én eddig sem köpködtem. :)
@Gábris szomszéd: terelésből mindig fajint voltál.
neked el kéne menned politikusnak:)))

más! szerinted kihúzza be bakut? remélem fettel!:)
@Gábris szomszéd:
kurvajó plakát, azokkal a megtépett bűnöző hullafáradt pofákkal a két oldalán

brühüyyy

kkk
csak így tovább
@taga20:
nem, bucika tanuljál, talán még nem késő??? Luííííí lesz a győsztes meg a Verstappen és Ricciardo de kis finn is ott lehet, talán Alonso ha nem mongya fel a szolgálatot a kocsija mint múltkor, már az 5. helyen volt és tört előre

beeeeeeeeeeeeee

brühüyyy
kkk
te maraggy a mazda piros változatánál
@Rodeo36 11: stirlic tudod neked mi a bajod?

hogy túl tanultad magad és egy barom lettél bucika:)))

szerintem, neked az efegyet se kéne nézned, me ahhoz se értesz.
te kábé olyan vagy, mint a hármasmetró ruszki szar felújított ipari hulladékai.

azé remélem nincs harag bolhás?:))))))))))
@Gábris szomszéd:

ebben nem lehet bégetni mint a iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistenáááááááááááááááldme gaaaaaaaamagyart ban

www.nzedge.com/video/tenor-geoffrey-knight-sings-new-zealand-national-anthem/

brühüyyy
kkk

www.youtube.com/watch?v=C_5nF7B0PUc
@Rodeo36 11: látom bolhás, azé hébe-hóba megnyitod amit berakok, és nem tucc tőle szabadulni:)

nesze, ez se rossz!:))

www.youtube.com/watch?v=Che00FhqXQg&list=RDChe00FhqXQg
@taga20:
el vagyok foglalva Auckland élő, már szombat este van...és kurva jó a műsor

majd ...
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: mi van nyúzélandban ami téged érdekel?

csávók kifestve rohangálnak egy ketrecben?:)))
@gazoló:

Téved a szemed mert itt alól-felül - teccés szerint választható - röfi és tahó az összeállítás. Méghogy bárány, bennük?;D
@taga20:

azér' még annyira nem, mint te...

brühüyyy
kkk
@gazoló: hallod! ott valamelyik juhász nagyon kanos volt:))
@taga20:
majd ha kimozdúlsz érdalsóról legalább érdfelsőre akkor majd ...de addig nyugodt vagyok, nem tudod mi is van ott

brühüyyy
kkkk
süti beállítások módosítása